UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Kehitysblogin etusivulle

Joulun toivotukset - katso kuva!

Onni | Ylläpito, torstai 22.12.2011 klo 13:57

Viime joulusta alkaa olla jo vuosi, joten on taas aika rauhoittua joulun viettoon. :) Meilläkin surina hiukan vaimenee, joten palautteisiin ei välttämättä tule välittömästi vastausta.

Suuret kiitokset kaikille käyttäjille kuluneesta vuodesta. Toivottavasti olemme pystyneet palvelemaan teitä niin hyvin, että tapaamme jälleen ensi vuonna. Erityiskiitokset kaikille palautetta antaneille – ilman teitä olisi muutama hyvä kehitysidea jäänyt toteuttamatta. Luonnollisesti kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme ja lähteillemme.

Oikein lupsakkaa joulua ja uutta vuotta koko Ampparit-tiimin puolesta!

P.S. Leijonat läpi tuiskun ja tunturin toivat Amppareille joulutervehdyksen. :)


Leijonat
Sankarileijonat

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 2 kpl

  1. Hei,

    Kehitysehdotuksena sellaista, että kun tuossa osoiterivin vieressä on tuo keltainen kenno symboli/logo, niin olisi mukava jos tv-oppaalle ja muille osioille saisi omat hiukan erilaiset logot kuin esimerkiksi uutisissa. Tällainen tarve tulee esille silloin kun käyttää kirjanmerkkipalkkia, jossa kirjanmerkit on tallennettu ilman tekstejä, vain logoja käyttäen... Itselläni on tallennettuna uutiset sekä tv-opas ja näiden kahden sivun välillä tapahtuu nykyisellään harhapainalluksia. Jo pelkästään se, että logot olisivat erivärisiä eri osioille autaisi.

    AK, torstai 22.12.2011 klo 16:58
  2. Kiitokset kehitysehdotuksesta. :) Erittäin hyvä pointti sinulla on.

    Onni | Ylläpito, tiistai 10.1.2012 klo 11:42

Tämän blogijutun kommentointi on suljettu, koska juttu on yli neljä viikkoa vanha.