UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Kehitysblogin etusivulle

Uutisotsikoiden lajittelu

Onni | Ylläpito, keskiviikko 17.11.2010 klo 18:15

Meille on tullut jonkin verran samantapaisia kysymyksiä koskien uutiset-osiota, joten ajattelin tehdä aiheesta blogijutun.

1. Uutisotsikoiden lajittelu
Otsikoita voi lajitella joka kategoriassa myös klikkimäärien ja äänestyksen mukaan. Näin saa selville vaikkapa Talous-kategorian suosituimmat otsikot tai Viihde-kategorian suositelluimmat otsikot. Tämä onnistuu, kun klikkaa sivun yläosasta joko +/- tai Klikit -otsikoita.
2. Otsikoiden suodatus ("katoaminen")
Samankaltaiset otsikot suodattuvat toistensa alle. Kun jokin uusi otsikko "katoaa" etusivulta, niin sitä ei suinkaan ole poistettu, vaan se on suodattunut jonkin aikaisemmin tulleen, samankaltaisen otsikon alle. Suodatetut otsikot saa näkyviin klikkaamalla otsikon edessä olevaa plus-merkkiä.
3. Otsikkojen äänestys ja jakaminen
Otsikoille voi antaa ääniä (suosittelen/en suosittele) ja niitä voi myös jakaa kavereille. Nämä asiat tapahtuvat viemällä hiiren kursori lähdetiedon, otsikon ilmestymisajan tai klikki- ja äänestysmäärien päälle sekä toimimalla halutusti.
Huomio: Mikäli jokin lähetetyistä bugihavainnoista ei ole toteutettu, niin se voi vielä olla työlistalla. Toki meitä voi aina muistuttaa asioista, mikäli niitä ei ole toteutettu mielestänne tarpeeksi nopeasti. Toki ehdotuksia parannuksistakin otetaan entiseen malliin vastaan. :)

Ai niin, lisää syötteitä löytyy täältä:
http://www.ampparit.com/tietoa/feeds

Jaa: Facebook | Twitter

    Tämän blogijutun kommentointi on suljettu, koska juttu on yli neljä viikkoa vanha.