UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Kehitysblogin etusivulle

TV-oppaan uudistukset elokuvien ystäville

Onni | Ylläpito, keskiviikko 18.1.2012 klo 14:18

Teimme elokuvien ystäviä silmällä pitäen pari uudistusta TV-oppaaseen:

1) IMDb- ja Rotten Tomatoes -arviot
Nyt elokuvien lisätieto-ikkunassa näkyy IMDb:n ja Rotten Tomatoes:n arviot elokuvista (kun sellainen löytyy). Lisätietoa janoaville laitoimme edellä mainittujen lähteiden lisäksi myös Leffatykin ja Wikipedian arviot/esittelyt mukaan (mikäli niitä on kirjoitettu). Tässä esimerkki lisätieto-ikkunasta: Kourallinen dollareita

2) Uusia elokuva-listoja
Tulevat elokuvat -listan lisäksi teimme leffoista kaksi uutta listaa:
- Lajittelu IMDb-pisteiden mukaan
- Lajittelu Rotten Tomatoes prosenttien mukaan

Näin voi parilla silmäyksellä katsoa, mitä elokuvia saattaa kannattaa katsoa. Listausten suhteen Pasille Kuopioon erikoiskiitokset!

Toivottavasti uudistukset miellyttää. :-)

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 7 kpl

 1. Ja olis hirveen kiva jos olis omat "kategoriat" dokumenteille ja lasten ohjelmille, kuten on elokuville ja urheilulle, ja miksei samantien sarjoille (kotimaiset ja ulkomaiset)

  Juhnuppi, perjantai 20.1.2012 klo 12:32
 2. Juhnuppi: Kiitos kehitysehdotuksesta. Katsomme, mitä asialle voisi tehdä. :-)

  Onni | Ylläpito, perjantai 20.1.2012 klo 16:25
 3. Oma logo tv-oppaalle kiitos?

  jep, perjantai 20.1.2012 klo 18:15
 4. Voisitte keskittyä uutisiin, kun tuskin tvtietoja täältä katsellaan. Olen pitkään käyttänyt amppareita, mutta on alkanut ärsyttää, kun uutismediat käyttävät teitä hyväksi ja samalla uutisten taso on laskenut ja amppareiden laatu on kärsinyt. Teidän pitäisi ottaa kovat keinot käyttöön ja alkaa syynätä tarkemmin, millaisia "uutisia" palveluunne tungetaan. Oletteko esimerkiksi huomanneet, että joukossa on puhtaasti kaupallisia "uutisia"? Iso media myy sivustoltaan sisällön oloista tilaa kaupalliselle yritykselle ja lisää tälle tekemät "uutiset" normaaliin uutisfeediinsä. Toinen ikuisuusongelmana on sitten tietysti yhdentekevät, klikkihakuiset "uutiset".

  Ymmärrän, että haluaisitte varmasti pitää palvelun täysin automaattisena, joka ei vaadi ylläpitoa, mutta siinä on riskinsä. Laatu kärsii. Minä ainakin kaipaan parannusta ja tuskin olen ainoa, joten tässä on kilpailijalle paikka iskeä. Toki toivon, että ampparit panostaa ongelmien ratkaisuun ja viihdyn amppareiden parissa jatkossakin!

  Korpeaa, lauantai 21.1.2012 klo 13:17
 5. Mielestäni tv-osio on sopivan selkeä verrattuna kilpailijoihin, lisäykset arvosteluihin ovat hyvä uudistus, sillä leffan nimi ja suppea juonenkuvaus eivät riitä.

  Nenolsk, sunnuntai 22.1.2012 klo 15:07
 6. Kiitos kommenteista.

  jep: Asiaa täytyy pohtia. Jos punaisen langan asian suhteen löydämme, niin miksipä ei.

  Korpeaa: Kyllä TV-oppaammekin on kovassa käytössä ja uudistusten myötä sen käyttö on lisääntynyt entisestään.

  Olemme toki huomanneet, että uutisten sekaan silloin tällöin lipsahtaa näitä mainoksen omaisia artikkeleita. Aiheeseen liittyviä kysymyksiä olemme pyrkineet ratkaisemaan yhdessä lähteiden kanssa. Tämän lisäksi myös käyttäjillä on uutisotsikoiden äänestyksen kautta mahdollisuus ilmoittaa kyseisistä otsikoista (En suosittele --> Mainos), jotta voimme sitäkin kautta saada palautetta aiheeseen liittyen.

  On selvää, että vajaan 20.000 viikottaisen uutisotsikon rullatessa Amppareiden läpi kaikki uutisointi ei kaikkia miellytä. Sen takia olemme kehittäneet Amppareihin kattavat personointimahdollisuudet. Näin jokainen voi itse muokata omaa uutisnäkymäänsä ja suodattaa pois haluamansa:
  - uutiskategoriat
  - yksittäiset lähteet
  - aiheet (suodatus avainsanojen perusteella)

  Uskomme, että tämä osaltaan nostaa oman uutisnäkymän laatua. Luonnollisesti mekin jatkamme kehitystyötä, aivan kuten tähänkin saakka.

  Nenolsk: On erittäin mukava kuulla, että TV-osiomme miellyttää! :-)

  Onni | Ylläpito, maanantai 23.1.2012 klo 11:04
 7. Tarpeellinen olisi 2 viimeisen viikon ei viikottain toistuvien ohjelmien selailu kategorioittain. Esim. näkisi mitä elokuvia tai mitä yksittäisiä dokumentteja on tullut. Tietäisi mitä katsoa laajakaista TV kautta. nykyisellään menneiden ohjelmien selaaminen on hankalaa.

  dsfgasdfgf, keskiviikko 1.2.2012 klo 16:11

Tämän blogijutun kommentointi on suljettu, koska juttu on yli neljä viikkoa vanha.