UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS-uutiset 30.5.
Tänään 20:23
hs.fi
HS-uutiset 30.5.
45 min
Vera Stanhope tutkii
Tänään 19:40
areena.yle.fi
Kausi 4. Perheenpään kuolema 1/2. Merestä löytyy kuollut mies, joka näyttää eläneen liikkuvaista elämää. Vera joukkoineen hämmästyy kuullessaan, että uhri toimi erään valtionviraston leivissä salaisessa operaatiossa.
89 min
Posse: Osa 1.
Tänään 19:30
katsomo.fi
Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hildén, Jarno Laasala ja HP Parviainen vievät tutut kasvot epämukavuusaluelleen ja tarttuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja henkilöihin. Ensimmäisessä jaksossa Possen käsittelyssä Jere Karalahti, Robin, Mixu Paatelainen, Anne Kukkohovi, Sara Chafak, Teemu Selänne, Arttu Wiskari ja Helena Ahti-Hallberg. Tuotanto:…
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 22/56. Mikkeli. Kuumuus ja vähäpukeisuus sekoittaa paitsi asiakkaiden, myös poliisien päätä. Parvekkeelta pudonneen miehen asunnossa tehdään kiinnostavia löytöjä. Rattijuopon kanssa käydään viittomakielinen keskustelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
135 min
Ravit: Mikkeli Toto76
Tänään 19:20
katsomo.fi
Toto76-ravit Mikkelistä. Juontajana Laura Ruohola ja Joanna Kuvaja. Selostus Antti Pylkkänen.
Aivot maistuivat zombeille Helsingin keskustassa
Tänään 19:10
iltalehti.fi
Tapahtuma järjestettiin tänä vuonna jo 11. kerran.
23 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:07
katsomo.fi
4 min
Urheiluruutu
Tänään 19:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 19:00
areena.yle.fi
28 min
Uusi maani
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 6/11. Maailman ympäri puolessa tunnissa ulkomailla asuvien suomalaisten mukana. Tutustumme Christofferiin, Frejaan, Katarinaan, Ingridiin ja Kimiin. T: Haldin Communication / Lontoo, 2015.
7 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 21/56. Forssa. Pariskunta on löytänyt naapurinsa kuolleena. Aamuyöllä pitkin kylää huiteleva nuorukainen saa osakseen partion isälliset otteet. Työpaikkaruokailun kohentamiseen sopii vaikka laitoksen piha. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
49 min
Avara luonto: Maapallon vuorokausi
Tänään 18:45
areena.yle.fi
2/2. Aurinko luo planeettamme vuorokausirytmin ja eläimet ovat sopeutuneet käyttämään hyödykseen valon ja lämmön vaihteluita. Thaimaassa gibbonit tervehtivät aamunkoittoa laulaen, hämärä saa lepakot liikkeelle. T: BBC.
YleX Studio B Live: Ylex Testi
Tänään 18:44
areena.yle.fi
5 min
Pimin ja Pomin seikkailut
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Satu. Pim ja Pom ovat ullakolla ja löytävät sieltä paljon tavaroita, joilla voi leikkiä. Tarmokkaat ja kekseliäät kissakaverukset Pim ja Pom tekevät arjesta juhlaa. buu.yle.fi
3 min
Supersankari
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Jakob - Rautamies. Toimittaja: Paola Dadda-Lönnström. buu.yle.fi
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 17:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/8. Huvila & Huussi -sarja on varma kevään merkki! Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja! Kotimainen lifestyleohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Tuoreen ylioppilaan terveiset: ”Onnea kaikille ja ottakaa ilo irti”
Tänään 17:18
hs.fi
Vaskivuoren lukion tuore ylioppilas Abshir Musse unelmoi lääkärin urasta, mutta tuleva kesä kuluu rakennusalan töissä ja yliopiston pääsykoekirjoja päntätessä. Toimittaja Mark Autio HS, kuvaus & leikkaus Terhi Liimu HS.
31 min
Duudsonit: Osa 8. Katastrofi lähdössä.
Tänään 17:00
katsomo.fi
Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he…
15 min
Tabula Rasa
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Lempeän humoristinen elokuva kasvoista unelmien äärellä. Kaikenikäiset naiset ja miehet kokoontuvat tuote-esittelyyn kuulemaan kosmetiikkatuotteista. KK&O: Tuija Halttunen. T: Elokas Osuuskunta, 2011. (U)
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/27. Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Meidän häät: Cityglam-häät
Tänään 16:00
katsomo.fi
Latvialaissyntyinen Tatjana ja nigerialainen, entinen jalkapalloammattilainen Isaac haluavat tyylikkäät juhlat kansainväliselle vierasjoukolleen. Parin häät vietetään hotelli Kämpissä. Uusinta.
60 min
Nätti nakuna
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19. Aikaa ei voi pysäyttää. 52-vuotias urheiluhullu Elanda on aina pitänyt itsensä hyvässä kunnossa eikä pysty hyväksymään vartaloaan nyt, kun iän tuomat muutokset ovat alkaneet väistämättä näkyä. Gok yrittää saada hänet ymmärtämään, että itseään voi rakastaa vähän rupsahtaneenakin. Englantilainen sarja.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/27. Tulinen kiire. Herkkuleipä "Kuule, Israel" koettelisi Adamia puhdasoppisempaa juutalaista sekä nimellään että jauhelihapihvin päälle sulatetulla juustolla. Kantrikuppilan haasteen tekee puolestaan lähes sietämättömäksi toinen toistaan tulisempien chililajikkeiden ja sekuntikellon yhteistyö. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Pomo haussa
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Ravintola kiikarissa. Hovimestarikoulun käynyt Jason ja kokkikoulusta valmistunut Terry kisaavat suuresta ylennyksestä ja tietämättään myös Melting Pot -ketjun franchise-ravintolasta. Miehet joutuvat lypsämään lehmiä, raatamaan juustotehtaalla ja suunnittelemaan oman ruokalistansa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
43 min
Vallan kaupungit
Tänään 15:45
areena.yle.fi
6/6. Lontoo. Entinen diplomaatti Christopher Mayer selvittää miten suurkaupungit toimivat ja kenellä valta on. Lontoo vetää puoleensa rikkaita muista maista. He omistavat jo ison osan yrityksistä ja kiinteistöistä. (U)
Näyttelijäkaunotar ujosteli Playboy-kuvauksia – näin uimapukukuvaukset sujuivat!
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Jos on unohtanut itsensä ei välttämättä ole kovin hyvä lähimmäinen. Perhekodin isä, seksuaaliterapeutti Kimmo Panula kannustaa puhumaan asioista. Saarn. 12:9-10, 13
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/27. Floridan herkut. Adam on Floridan Key Westissä tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Hän maistaa hogfish-kalasämpylää ja maailmankuulua Key lime -piirakkaa sekä valmentaa pientä kilpailijaa friteerattujen simpukoiden syömiskilpailuun. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Koulujen päättymisen kunniaksi kysyimme parhaita koulumuistoja
Tänään 14:53
hs.fi
Vierailimme Helsingin Töölöntorilla kyselemässä ihmisten parhaita koulumuistoja ja elämänohjeita nyt valmistuville. Toimittaja Mark Autio HS, kuvaus Terhi Liimu HS.
65 min
Tricked
Tänään 14:45
ruutu.fi
Kummittelua. Taikuri Ben Hanlin esittelee JLS-bändin Oritsé Williamsille, miten ihminen voi siirtää sähköä toiseen esineeseen. Myös näyttelijä Jody Latham sekä näyttelijä ja malli Helen Flanagan joutuvat Benin temppujen kohteeksi. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
Video kuin ilmestyskirjasta – näin 133 metriä korkea voimalaitos luhistuu Kotkassa
Tänään 14:43
iltasanomat.fi
35 min
Laiva
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 32/40. Miesporukka esittelee itsensä Muppet shown vanhoina ukkoina ja vitsejä kaivellaan innokkasti muistin sopukoista. Armi on valtavan lapsikatraan kanssa laivaretkellä ja ohjaamossa kysellään kummallisia kysymyksiä. Floor manager Nisse saa marketissa haastavan tehtävän ratkottavakseen. Kotimainen realityohjelma. (21')
Tulivuori syöksi tuhkapilven yhdeksän kilometrin korkeuteen Japanissa
Tänään 14:05
iltasanomat.fi
Japanin viranomaisten mukaan vulkaaninen toiminta on rauhoittunut, mutta vielä ei ole varmaa pysyykö vuori rauhallisena. Kaikki piskuisen japanilaissaaren asukkaat evakuoitiin eilen tulivuorenpurkauksen vuoksi. Kuchinoerabujiman saarella sijaitseva Shindaken tulivuori syöksi sisuksistaan kiviä, laavaa ja jopa yhdeksän kilometrin korkuisen tuhkapilven.

Suositeltua

Näyttelijäkaunotar ujosteli Playboy-kuvauksia – näin uimapukukuvaukset sujuivat!
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
Video kuin ilmestyskirjasta – näin 133 metriä korkea voimalaitos luhistuu Kotkassa
Tänään 14:43
iltasanomat.fi
Lukija osui keskelle fasaanien kukkotappelua – naaraat seurasivat lähietäisyydeltä
Tänään 08:15
iltalehti.fi
Kuinka rakennetaan tietokone: Kiintolevyt
Tänään 09:00
moontv.fi
40 min
Muistin vanki
Eilen 22:00
areena.yle.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:35
ruutu.fi