UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päivän sää 15.9.2014
Tänään 05:51
hs.fi
Ukrainan puolustusministeri: Nato aloitti asetoimitukset
Tänään 04:05
iltasanomat.fi
Valeri Heletein mukaan aseita käytetään Venäjä-mielisten ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin pysäyttämiseksi. Hän sanoi, ettei voi paljastaa yksittäisiä maita, jotka toimittavat aseita. Puolustusministeri kertoo keskustelleensa asetoimituksista Naton puolustusministereiden kokouksessa Walesissa kuun alussa. Nato on sanonut, ettei se lähetä aseapua Natoon…
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 03:50
ruutu.fi
HAARP. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii Alaskan erämaahan sijoitettua HAARP-laitosta. Onko se vain revontulien tutkimuslaitos, kuten väitetään, vai voiko sen antennijärjestelmällä manipuloida säätä, sähkölaitteita ja jopa ihmisten mieliä? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
40 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 03:10
ruutu.fi
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
60 min
Virta
Tänään 02:10
ruutu.fi
Velka, osa 2/2. Varakas lakimies Jouni Välke murhataan parkkihallissa golfmailalla. Ainoa epäilty on Välkkeen vankilassa istunut skeittaripoika Tuomas, joka kaiken lisäksi on kadonnut jäljettömiin. Virran ryhmä on käymistilassa, kun Salmisen henkilökohtaisen elämän ristiriidat kärjistyvät. Myös Nordin palaa murharyhmään ja aiheuttaa heti hämminkiä. Käsikirjoitus:…
60 min
Nashville
Tänään 02:00
ruutu.fi
Isoja päätöksiä. Rayna ja Will taistelevat listasijoituksesta kovin keinoin. Suuri stadionkeikka päättyy jymy-yllätykseen, joka ei miellytä kaikkia. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
60 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 01:30
ruutu.fi
Huippukatastrofi. Tänään tatuoidaan yksinkertaiselta vaikuttava tähti. Jo se panee osan porukasta hikoilemaan, mutta pudotuskisassa tehtäväksi tulee fotorealistinen tatuointi. Yksi putoaa jälleen pelistä pois. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (39')
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:10
ruutu.fi
Hirviöitä ja ihmisiä. NCIS saa vihdoinkin selville, missä terroristi Benham Parsa piileskelee. Gibbs kuulee, että Bishop on salannut häneltä Parsaan liittyviä tietoja. Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (40')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:00
ruutu.fi
Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (21')
SVT:n vaaliennuste: Punavihreille vajaat 44 prosenttia äänistä
Tänään 00:35
iltasanomat.fi
SVT:n vaaliennusteen mukaan Ruotsin vaaleissa punavihreiden osuus äänistä olisi vajaat 44 prosenttia ja porvariliittoutuman runsaat 39 prosenttia. Ruotsidemokraattien prosenttiosuus olisi 13 prosenttia. Feministipuolue näyttäisi jäävän valtiopäivien ulkopuolelle runsaan kolmen prosentin äänisaaliillaan. Vaalien äänestysprosentti oli 83,3.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (23')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 00:10
ruutu.fi
Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 2. tuotantokausi. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Mittarit punaisella. Hikisen miehen tavaroista löytyy suuria kokaiinijäämiä. Maahan yrittävä uusiseelantilainen on saanut vankilatuomion murtovarkaudesta ja kidnappauksesta. Virkailija menettää kärsivällisyytensä kiinalaismiehen kanssa. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:40
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
66 min
Americans: Vaarallista seuraa
Eilen 23:35
mtvkatsomo.fi
Philip ja Elizabeth tapaavat Larrickin saadakseen selville tappoiko tämä Connorsit. Sandinistitoveri Lucia osoittaa, mitä on valmis tekemään aatteen puolesta. Stan miettii kuumeisesti, kuinka voisi auttaa Ninaa. Claudia epäilee vaarantaneensa agenttinsa. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat…
55 min
Vampyyrien sukua: Aina ja ikuisesti
Eilen 23:30
mtvkatsomo.fi
Sarja alkaa! Vampyyripäiväkirjoista tuttu alkuperäinen Mikaelsonin vampyyriperhe palaa New Orleansiin sadan vuoden poissaolon jälkeen. Elijah tulee auttamaan veljeään Klausia, joka on vaikeuksissa entisessä kotikaupungissaan. Kaupunkiin on tullut myös ihmissusi Hayley, jolla on mullistavia uutisia. Niihin ei kuitenkaan voi keskittyä, sillä New Orleansin noidat…
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (22')
25 min
Funny or Die Presents
Eilen 23:15
areena.yle.fi
6/10. Ensinäytössä tänään: sähäkkää kolmiodraamaa pallokentän laidalla. Rob Huebel kysyy jälleen "tahdotko nähdä kuolleen ihmisen". Millainen on petettyjen naisten kosto? Kuinka tahmeaa on tahmea? T: HBO
30 min
SM-liiga
Eilen 23:10
ruutu.fi
Liigakausi 2014-15 on täällä! Viikkomakasiini seurasi kauden avausta Oulussa. Millainen aika koittaa hallitsevan mestarin maaperällä Valkean kevään jälkeen - iskeekö mestaruuskrapula joukkueeseen tai kannattajiin? Sport palasi Liigaan - onko kiertolaiselämää viettäneestä Jarkko Immosesta joukkueen johtavaksi pelaajaksi? Lisäksi valmistaudutaan sunnuntai-iltapäivän…
Näin paljon keskiverto suomalainen tekee kotitöitä päivässä
Eilen 23:04
iltasanomat.fi
Naiset johtavat etenkin leivontaan käytetyssä ajassa, miehet autojen huollossa.
60 min
MasterChef USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Leivoksia ja herkkulientä. Yllätyslaatikon sisältö on lasten käsissä, kun tuomarien pojat vierailevat keittiössä. Pudotushaastetta varten tuomarit esittelevät parhaat nauttimansa annokset, joista yksi valitaan kilpailijoiden kopioitavaksi. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
61 min
Pahan ajojahti: Takinkääntöä
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Molbeck olisi valmis lopettamaan kuoliaaksi hakatun naisen murhan tutkimisen ja syyttämään siitä sillalta hypännyttä miestä. Thomas kuitenkin uskoo, että tappaja onkin nainen, ja hän saa Catherinen pyytämään apua isäpuoleltaan. Kuolleen miehen jäljet johtavat maatilalla asuvien kasvattivanhempien kotiin, jossa kaikki ei ole ihan sitä, miltä näyttää.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös ulkoistaa. Kotimainen…
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
Jalkapallo: Valioliiga: ManU vietti maalijuhlia Valioliigassa.
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
7 min
Viikon sää
Eilen 22:18
mtvkatsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (22')
Uutisjutut: Kevennys: Kojootti otti päiväunet takassa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Rikos: Oikeusbyrokratia on estänyt virolaismiehen tuomisen oikeuteen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Teinien kosmetiikan kulutus kasvussa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Punavihreä oppositio voittamassa Ruotsissa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
18 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
47 min
Yle Live: Children Of Bodom
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä metallibändeistä esiintyi Ruisrockin Rantalavalla heinäkuussa 2014. Barbeque-teeman mukaan lavastetun keikkansa lisäksi mukana kosketinsoittaja Janne Wirmanin haastattelu.
58 min
Pyhiinvaeltajan kuolema
Eilen 21:55
areena.yle.fi
(En pilgrims död) 1/4. Olof Palmen murhan tutkimus avataan uudelleen. Rikospoliisin päällikkö poimii parhaat tutkijat etsimään ratkaisevaa vihjettä. Sarja perustuu Leif G. W. Perssonin rikosromaaniin. (U)
142 min
Koripallon MM: Loppuottelu
Eilen 21:52
areena.yle.fi
Selostus Antti-Jussi Sipilä. Madrid, Espanja. Refereras på svenska av Alf Strömberg.
Veikkausliigan huippuhetket 14.9.2014
Eilen 21:33
iltasanomat.fi
Veikkausliigan sunnuntaikierroksella pelattiin kolme ottelua: MyPa-TPS, RoPS-Honka ja VPS-Jaro. Katso kaikki maalit tästä!
19 min
Urheiluviikonloppu
Eilen 21:33
areena.yle.fi
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita.
30 min
Vedetään hatusta
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Neljän näyttelijän huikea improvisaatioshow. Esiintyjäkvartetissa Minttu Mustakallio, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma. Vierailijana Kari Hietalahti.
2 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:30
areena.yle.fi

Suositeltua

2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18:00
Eilen 18:15
areena.yle.fi
Hellyyttävä näky keskeytti golfpelit
Eilen 13:32
iltalehti.fi
30 min
Vedetään hatusta
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
29 min
Täydellistä elämää
Eilen 18:30
areena.yle.fi
30 min
Pulttibois
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi
28 min
Kylmää ja märkää
Eilen 19:00
areena.yle.fi