UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tekken 7 - Josie Rizal Announcement
Tänään 02:55
gamereactor.fi
Tekken 7 - Josie Rizal Announcement
50 min
Äitien sota
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Valokuva-alan yrittäjä Annan perheessä arjen aamut hoitaa isä. Mari on etävanhempi kahdelle lapselleen. Tuula on uusperheen äiti ja myös mummo. Kotimainen ohjelma. (42')
Näin säädät pyörän vaihteet ja jarrut
Tänään 02:00
hs.fi
Pyörän jarrujen ja vaihteiden säätö ei ole vaikeaa, kun siihen saa kunnon neuvot. Ammattilainen näyttää, miten vaihdepyörän jarrut ja vaihteet saa kuntoon. Toimittaja: Päivi Huotari Kuvaus ja editointi: Esa Syväkuru. Video on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2014.
Pyöräkorjaajan huoltovinkit aloittelijoille
Tänään 02:00
hs.fi
Aloittelijakin oppii huoltamaan pyöränsä. Pyöräkorjaaja neuvoo, miten pyörä puhdistetaan ja rasvataan. Ne kannattaa tehdä säännöllisesti. Toimittaja: Päivi Huotari Kuvaus ja editointi: Esa Syväkuru. Video on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2014.
Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen: kummitteleeko työministeri Ihalainen unissasi?
Tänään 02:00
hs.fi
Eduskuntavaaleihin on enää kolme viikkoa aikaa. Helsingin Sanomat tutustui perussuomalaisten kampanjointiin Jyväskylän Kauppakadulla. Toimittaja: Paavo Teittinen, kuvaus: Petteri Kivimäki, editointi: Janne Järvinen
55 min
LA Ink
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/21. Mikään ei ole ikuista. Kolmatta kirjaa varten Katin on tehtävä tatuointeja tiukalla aikataululla, joten hän alkaa etsiä liiketilaa myös Austinista. Huhut Katin muutosta Austiniin saavat muutkin tekemään omia suunnitelmiaan. Kat ei tosin ole itsekään varma omista kuvioistaan. Amerikkalainen sarja. (43')
Might & Magic: Heroes VII - Announcement Trailer - Gamescom 2014
Tänään 01:18
gamereactor.fi
Might & Magic: Heroes VII - Announcement Trailer - Gamescom 2014
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/20. Raha kasvaa puissa. Tällä kertaa leijonille esitellään kookossandaaleja, pinkkejä nettilahjoja ja alastonta kiinteistönvälitystä. Kanadalainen sarja. (44')
55 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Ei enää yksinäisiä öitä. Jasmina herää aamulla kahden miehen välistä, mutta eipä Simokaan päädy yöksi omaan huoneeseen. Sinkkujen pudotuksessa koetaan yllätyksiä. Iltanuotiolla Samin kiirastuli jatkuu. Kotimainen ohjelma. (42')
50 min
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
Tänään 00:25
areena.yle.fi
2/2. Australian rannikolla voi nähdä maapallon mahtavimman vaahtokylvyn, mistä siell�� oikeasti on kyse? Yhdysvalloissa tuhannet linnut putosivat kuolleina taivaalta, se ei kuitenkaan ollut maailmanlopun enne. T: BBC. (U)
51 min
Billie Porter: Erikoinen Etelä-Amerikka
Tänään 00:20
areena.yle.fi
Kauneuskuningattaret. Venezuelassa menestymistä kauneuskilpailuissa pidetään avaimena onneen. Kauneuskuningattaria ihaillaan rajattomasti, ja siksi tytöt ovat valmiita tekemään voiton eteen melkein mitä tahansa. T: BBC
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/10. Avaruusoliot keskuudessamme. Maatilalta Meksikosta löytyy ainutlaatuinen olio, nainen väittää olevansa puoliksi ihminen ja puoliksi avaruusolio ja mies väittää eläneensä Nellisin lentotukikohdassa avaruusolioiden kanssa. Amerikkalainen sarja. (50')
29 min
Uusi Kino: Pyramidi
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Mikko Myllylahden lyhytelokuvassa porilainen nuori mies joutuu törmäyskurssille pätkätöiden, aikapankin ja verkostomarkkinointibisneksen kanssa. N: Martti Kaartinen ja Sinna Virtanen T: Aalto-yliopisto, 2012.
6 min
Uusi Kino: Hellsinki Street
Eilen 23:35
areena.yle.fi
Elokuva kadusta, joka elää kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. KK&O: Anssi Mänttäri. T: Riskifilmi Oy.
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/20. Vuosipäivä. Rita ja Aki saavat vuosipäivän kunniaksi lähettää toisilleen videokirjeet eikä kyyneliltä vältytä. Allasseremoniassa koetaan uusia käänteitä. Miesten puolen bileissä heitetään vaatteet pois. Kotimainen ohjelma. (41')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 40/40. Viimeisen sinkkuristeilijän kunniaviitan nappaa harteilleen Outi. Kuorolaulua ja suunnistusta harrastava matematiikan maisteri kuluttaakin oopperan ja teatterin penkkejä enemmän kuin kotisohvaa. Outi kouluttaa työkseen insinöörejä, mikä pätevöittää minkä tahansa miehen kouluttamiseen. Kotimainen realitysarja. (22')
70 min
Kylmä rinki
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/8. Impotenssi. Alvarezilla on mahdollisuus päästä ehdonalaiseen. McManus kantaa huolta epäonnistumisistaan. Ryan O'Reily joutuu kohtaamaan varjon menneisyydestä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')
54 min
Läimäys
Eilen 22:36
areena.yle.fi
2/8. Anouk. Nelikymppinen Anouk on raskaana ja miettii mitä tekisi. Onko hän sopiva äidiksi vietettyyään vapaata elämää niin kauan? Lisäksi Rosie, Hugon äiti olettaa, että Anouk ilman muuta tuomitsee läimäytyksen.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/12. Akin vanha tuttu vuosien takaa piipahtaa tuomaan tavaraa. Porvoossa tavataan antiikin täyttämässä kodissa asuva Remu Aaltonen, joka paljastuu tiukaksi kaupantekijäksi. Markku joutuu askartelupuuhiin. Kotimainen ohjelma. (43')
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
7/12. 2. kausi. Cat ja Sam palaavat lemmenlomaltaan. Arki koittaa karusti, ja pian sekavien tunteiden piiri pieni pyörii taas täysillä. Frankien ja Tessin kimppakämppä etsii uutta vuokralaista. Kuka on se onnekas?
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 48/56. Turku. Päihtynyt, itsetuhoinen mies on saanut autonsa kanssa kalabaliikin aikaan taloyhtiön pihassa. Tekonahkatakkinen mies haluaa ninjailla Tomaksen kanssa. Murtotehtävä nostaa partion sykkeet taivaisiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 45. Tyttöjen ilta. Siv järjestää tyttöjen illan, johon hän kutsuu myös Gunillan, mutta ei kerro tälle aivan koko totuutta illan sisällöstä. Maria puunaa koiriaan ja tarjoaa pojalleen terveysjuomaa. Uutena kasvona nähdään Bond-tyttönä tunnettu Britt Ekland. Ruotsalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
51 min
Läimäys
Eilen 21:45
areena.yle.fi
(The Slap) 1/8. Hector. Ystäväpiirin grillijuhlissa sattuu ikävä välikohtaus. Lapseen kohdistuva läimäytys laukaisee tapahtumien vyöryn, missä itse kukin joutuu valitsemaan puolensa. (U)
76 min
Dokumenttiprojekti: Parempi elämä
Eilen 21:45
areena.yle.fi
Bhutan on viimeinen maa maailmassa, joka salli television tulon maahan. Munkiksi opiskeleva nuori poika odottaa television autuutta vuoristokylässä, yli 4000 metrin korkeudessa. O: Thomas Balmés T: Making Movies Oy
Come Home: Kadonneet sankarit
Eilen 21:45
tv7.fi
Rikun haaveena on, että uskovat löytävät kutsumuksensa ja Jumalan suunnitelmat saavat toteutua maassamme.Riku on myös vastikään julkaissut nettikirjan nimeltä Kadonneet sankarit 12.3.2015.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee…
Hillsong TV: Rauniot eläviksi 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
43 min
Ruoka-Suomi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 3/7 Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien.
60 min
Good Wife
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/22. Kolmas ehdokas. Alician tiimi epäilee, että vaaleihin on tulossa kolmas ehdokas. Carya vastaan löytyy uusia todisteita. Vierailevana tähtenä Frasierista tuttu David Hyde Pierce. Amerikkalainen draamasarja. (41')
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
44 min
Eduskuntavaalit 2015: Ville Niinistö Vihr
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puheenjohtajatentissä Vihreiden pj. Ville Niinistö. Mikä on puolueen tavoite, arvot ja ohjelma vuoden 2015 eduskuntavaaleissa? Tenttijöinä Kirsi Heikel ja Seija Rautio.
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kauneus ja estetiikka. Vieraina legenda Tom Sjöberg, toimittaja ja kirjailija Kimmo Oksanen, lavastaja Erik Salvesen ja valokuvaaja Maija Tammi. Panelissa Sampo Sarkola ja Maria Wetterstrand. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
105 min
Elokuvat: Pussikaljaelokuva (12)
Eilen 21:00
ruutu.fi
Finlandia-voittaja Mikko Rimmisen menestysromaanin innoittama draamakomedia kolmen nuoren miehen ystävyydestä ja kesästä Helsingin Kalliossa. Marsalkka (Jussi Nikkilä) on kolmekymppinen elämäntaiteilija, jonka parhaat ystävät Henninen (Eero Milonoff) ja Lihi (Ylermi Rajamaa) houkuttelevat paistattelemaan päivää eloisaan kaupunkimaisemaan. Yllättävät kohtaamiset…
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ilo, onni ja huumori kuplivat elokuun puolivälissä Tottijärvellä, kun Jarona Steinberg ja Lauri Huttunen liitetään yhteen siviilimenoin. Parin juhlat jatkuvat nokialais-israelilaisissa tunnelmissa pitkälle yöhön.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')

Suositeltua

Sammutustyö meni pahasti pieleen - palomiehen pahin painajainen
Eilen 18:53
iltalehti.fi
29 min
Luontoretkellä: Muinaiseläin rajaseudulla
Eilen 05:55
areena.yle.fi
27 min
Tanskalainen maajussi
Eilen 10:00
areena.yle.fi
HS-sää 30.3.
Eilen 19:53
hs.fi
5 min
Luonto lähellä
Eilen 08:22
areena.yle.fi
Stubb: "Kreikan aika käy vähiin"
Eilen 16:56
iltalehti.fi