UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kuoleman marssi Eurooppaan
Tänään 02:00
hs.fi
Sadat syyrialaispakolaiset yrittävät Pohjois-Eurooppaan kävellen läpi Balkanin. Helsingin Sanomat seurasi Kreikan ja Makedonian rajaseudulla toiveikkaita, joiden päähuoli on vaeltaa piilossa Makedonian poliisilta. Toimittajat Tommi Hannula HS, Kalle Koponen HS, kuvaus ja leikkaus Kalle Koponen HS
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Perheriita. Joan ja Melissa kinastelevat radiojuontajanaapurinsa kanssa tämän reheväksi kasvaneesta pihasta, ja Perez Hilton käy iltapäiväteellä. Melissa yrittää paikata talon kireää ilmapiiriä kutsumalla paikalle psykologin ryhmähenkeä kohottamaan. Lopputulos ei ole toivotunlainen. Amerikkalainen sarja. (44')
35 min
House of Lies
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Turvasana. Martyn tiimi matkustaa Phoenixiin pelastamaan riitaisan avioparin omistamaa koripallojoukkuetta konkurssilta. Matkalla Jeanniestä paljastuu uusia puolia ja Doug kohtaa idolinsa. Amerikkalainen komediasarja. (27')
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja.
85 min
Dokumenttiprojekti: Herkkä hevosmies
Eilen 23:45
areena.yle.fi
"Hevosesi on peilikuvasi, se ei aina miellytä. Autan hevosia selviämään omistajien kanssa", sanoo Buck Brannaman. Kiitetty kouluttaja tunnetaan hellistä menetelmistään. Hän haluaa tehdä toisin kuin väkivaltainen isänsä.(U)
40 min
House of Lies
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Finanssijumalat. Marty Kaan (Don Cheadle) on häikäilemätön johdon konsultti, joka tasapainottelee rikkinäisten parisuhteiden ja poikansa transvestiittitaipumuksen kanssa. Kaan tiimeineen palkataan pelastamaan jättimäinen newyorkilainen rahoitusyritys pahalta julkisuudelta. Amerikkalainen komediasarja. (32')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/16. Lahti. Lahdessa Mika ja Pia kohtaavat avaimen nielijän, pahoinpitelijän taltuttavan mummon ja heidän kimppuunsa usutetaan koira. Lisäksi muuntohuumeiden käyttö päättyy ikävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/20. Viimeinen mohikaani. Dubaista saapuva mies syyttää tullivirkailijoita rasismista. Naistenhuoneesta löytyy siansorkka. Mohikaani-intiaani ilmoittaa, että noudattaa vain luonnon lakia. Australialainen sarja. (23')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 11/20. Hanoin pulverit. Hanoista saapuvan miehen lompakosta löytyy valkoista jauhetta. Yhdysvaltalaisnainen ilmoittaa tulleensa tapaamaan poikaystäväänsä, mutta puhelimesta löytyneiden viestien perusteella poikaystäviä on useampikin. Australialainen sarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/10. Internetjulkkikset. Jaksossa pääosissa ovat sekä ihastuttavilla että kauhistuttavilla internetvideoillaan mainetta ja kunniaa keränneet arjen sankarit. Englantilainen sarja. (24')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kosteikon kasvatit. Musiikkimanageri Tommi Liimatainen raitistui ja katkaisi suvun kostean perinteen. Muusikko Jussi Rainio jätti viinan, kun terveys petti. Anne Flinkkilän vieraana myös toimittaja Ani Kellomäki.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/10. Lemmen huumaa. Tarjolla on internetin oudoimpia lempeen ja rakkauteen liittyviä videoita. Jotkut ovat hyvin estottomia julkisilla paikoilla, toiset etsivät tosirakkautta ruusuin. Nettivideolla on myös helppo ilmoittaa erostaan ystäville, ja toisaalta häissä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Englantilainen sarja. (22')
41 min
Firma
Eilen 22:00
areena.yle.fi
22/22. Ray ja Tammy ovat purjehtimassa avioliiton satamaan, mutta tilaisuutta varjostaa uusi uhka. Vasta Walkerin jutun myötä Mitchille valkenee, miten syvälle salaliiton lonkerot oikein yltävät. Kuinka hänen käy?
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
29 min
Strada
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Syksy Räsänen ja James Randi kehottavat kriittiseen ajatteluun hörhöilyn sijaan. Jazztaituri Gregory Porter levyttää. Ihmisen evoluutiossa juokseminen johti kulttuurin syntyyn.
49 min
Sohvaperunat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sohvaperunat seuraavat ketkä selviävät voittajina kevään kovimmista kisoista kun istutaan pitkää iltaa vaalivalvojaisissa ja the Voice of Finland saa päätöksensä. Tuleeko televisiosta jytky joka tuntuu kotisohvilla asti?
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Sarja päättyy. Toni joutuu turvautumaan tänään koviin otteisiin, kun matkustaja käyttäytyy aggressiivisesti. Satamassa tutkitaan myös mahdollista rahanväärennystä. Jyri ja Jyrki joutuvat ottamaan haltuun siirtokilvet ja pysäyttämään vaarallisten aineiden kuljetuksen. Nuijamaalla Maiju ja Teijo löytävät metsästä laittomien liiketoimien piilopaikan.…
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kupla-Suomi puhkesi. Vieraina: uudet kansanedustajat Laura Huhtasaari (ps.), Ozan Yanar (vihr.) ja politiikan tutkija Erkka Railo. #yleastudio
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19')
6 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
15 min
Ollaan kuulolla
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/7. Erik Akervall tapaa kuulovammaisia ja keskustelee heidän asemastaan yhteiskunnassa. Ensimmäisessä jaksossa mukana luomuviljelijä Kim Ivarssonin sekä valokuvaaja Mikael Sundberg. Ohjelma on viitottu.
Matti Vanhanen kahvitti tukijoitaan kotonaan
Eilen 20:20
iltalehti.fi
Mies otti onnitteluja vastaan kotonaan Nurmijärvellä. Kahvittelun lomassa entinen Perheyritysten liiton toimitusjohtaja antoi kokeneena vinkkejä uusille kansanedustajille julkisuudessa olemiseen..
Toimittaja tutustui Linnanmäen uutuuksiin
Eilen 20:16
hs.fi
Toimittaja Kimmo Oksanen tutustui muun muassa Vesilabyrinttiin ja Kyöpelinvuoren Hotelliin.
57 min
We Want More
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Bändileiri jatkuu. Bändien musiikkituottajien kanssa jatketaan uusien kappaleiden työstämistä. Yllättäen Mariko murtuu. Miljoonasateen Olli ja Heikki liikuttuvat kyyneliin. (U)
28 min
Dok: Kuolleet linnut lentävät huonoiten
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Linnuilla ei ole rajoja, mutta Maltan linnustajat ovat eri mieltä. Kevätpyynti on Maltan linnustajien perinnettä, eikä muu Eurooppa saa heidän mielestään puuttua siihen. First Frame, 2015
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Jakautuuko Suomi? Mitä sitten? Studiossa Li Andersson, Matti Apunen ja Susanna Kuparinen.
60 min
Haasta Hans
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi ystävineen haastaa teflontenori Hans Välimäen ranskalais-siirtomaalaisen keittiön herkuilla. Lilliä valmentaa huippukokki ja Hong Kongin kultakurkku Jaakko Sorsa. Hans lennähtää lavalle yksin, mutta onneksi ääni ei ratkaise. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
85 min
Big Bang!
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Big Bang! on Jarkko Tammisen isännöimä uusi huikea viihdeshow jossa huippuvieraita, musiikkia, tanssia, sketsejä ja Jarkon uskomattomia imitaatioita perjantai-illan iloksi! Ensimmäisessä jaksossa vieraina mm. Paula Koivuniemi - tai oikeastaan kaksi Paulaa - Kasmir ja Sara Sieppi! Kotimainen viihdeohjelma. (64')
57 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/9. Kiusallisten tilanteiden mies. Näillä itsevarmoilla naisilla on pitkä lista vaatimuksia. Laivalla nähdään pettymyksen kyyneleitä ja kiusallisia tilanteita. Kumppaniehdokkaisiin tutustuminen jatkuu Saint-Martinin maisemissa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
3 min
Yhteisvastuukeräys
Eilen 19:54
areena.yle.fi
Topi on käynyt pohjalla ja nähnyt elämän nurjan puolen. Hän tietää, mitä on, kun ei ole mitään. Topi myös muistaa, miltä tuntui, kun joku halusi auttaa. Nyt hän auttaa muita - Suurella Sydämellä.
Afro Samurai 2: Kuma's Revenge - Lance James Interview
Eilen 19:40
gamereactor.fi
Afro Samurai 2: Kuma's Revenge - Lance James Interview
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.

Suositeltua

Merten jättiläinen saapui tutkimaan vedenalaista kameraa
Eilen 15:04
hs.fi
Hävittäjän Missing Man –temppu käänsi katseita
Eilen 13:25
iltalehti.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Eilen 09:00
areena.yle.fi
85 min
Big Bang!
Eilen 20:00
ruutu.fi
15 min
Jälkiviisaat
Eilen 09:17
areena.yle.fi
12 min
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Eilen 14:47
areena.yle.fi