UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee pupun Jerikan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
Kopterikuva paljastaa tuhoutuneen Nepalin
Tänään 07:37
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Baltimoressa hätätila - rakennukset roihuavat
Tänään 07:36
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Työ. Oton uudessa kotipaikassa oli paljon erilaisia työpaikkoja. Otto ja Unto kokeilevat erilaisia töitä, mutta tuloksena tahtoo olla vain suuri sotku.
1 min
Aamutuuma
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Jaakko esittää runon Siivouspäivä kerran kuussa.
7 min
Nuottiavain
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 07:15
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:15
areena.yle.fi
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Kamera käy! Siirin isä on lainannut kaveruksille videokameransa, ja nämä aikovat tehdä oikean elokuvan.
3 min
Maapallottelua
Tänään 07:04
areena.yle.fi
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on orava! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"
4 min
Yle Uutisluokka
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Uutisluokkalaiset Tiina Nylund ja Otso Laasonen kävivät haastattelemassa presidentti Sauli Niinistöä Helsingin Santahaminassa nuorten turvallisuusharjoituksissa. Uutisluokkalaiset halusivat kysyä presidentiltä muun muassa Suomen turvallisuudesta, presidentin somen käytöstä sekä ulkonäköpaineista.
11 min
Jussin matkat
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Haetaan Gretel kotiin. Venkuli ja Jussi suuntaavat Saksan Alpeille. He tapaavat Oilin, joka on vuohipaimen.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 28.4.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Ilpo, Tuure ja Ilppo!
55 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Kun silmä välttää. Ami lähtee Miamiin Tommyn kanssa ja jättää Timin pomoksi liikkeeseen. Aluksi kaikki menee hyvin, mutta pian ongelmat alkavat kasaantua. Hudsonjokeen pakkolaskun tehneen koneen matkustajia tulee yhdessä tatuoitaviksi. Amerikkalainen sarja. (43')
35 min
Jopet-show
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/40. Dj Vesku yllättää biisivalinnallaan ja tekee entistä syvemmän vaikutuksen faneihinsa Riikkaan ja Sallaan. Pursimies Hippi muistelee vanhoja merimiestarinoita ja järjestää pelastusveneharjoituksen miehistölle. Kylmäkkö Satu pohtii uravalintaansa. Kotimainen realityohjelma. (21')
Killer Instinct Season 2 - Cinder Trailer
Tänään 02:36
gamereactor.fi
Killer Instinct Season 2 - Cinder Trailer
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 19/20. Tarjouskilpailuja. Leijonat tutustuvat monikorkoisiin kenkiin, silmälasien liukuesteeseen ja peukalokyytipalveluun. Kanadalainen sarja. (44')
60 min
Gordon Ramsay maailmalla
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/4. Vietnam. Gordon tutustuu Vietnamin eloisaan ruokakulttuuriin ja tuoreita raaka-aineita pursuaviin toreihin. Ankan käsittelyä, riisirullien valmistusta ja keiton myymistä veneestä opetellaan paikallisten mestarien johdolla. Pääseekö Gordon viikossa jyvälle haastavasta keittiöstä? Englantilainen sarja. (48')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/10. Ennustuksia. Mies näkee toistuvasti unta lento-onnettomuudesta, ja uni käy toteen. Poika kuuntelee vaistojaan ja pelastaa itsensä ja isänsä tulivuorenpurkaukselta. Nykypäivän Nostradamus on ennustanut useita katastrofeja. Amerikkalainen sarja. (50')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/20. Liikaa tunteita?. Erään parin läheiset välit alkavat rakoilla, koska toisella osapuolella on liikaa tunteita pelissä. Kaikkien ajatukset alkavat olla jo viimeisissä treffeissä. Viimeinen tavallinen iltanuotio lisää joidenkin huolia ennen ratkaisevia päiviä. Kotimainen ohjelma. (40')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
55 min
Uusi Kino: Näkemiin, miten voit?
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Balkanilainen mielenmaisema avautuu serbialaisen ohjaajan Boris Mitic'n matkapäiväkirjassa. Terävät aforismit elämästä, sodasta ja politiikasta johdattavat matkailijaa.
Elämä on jo vaikeaa, miksi pelitkin on sitä?!
Eilen 23:00
moontv.fi
Kun puhutaan vaikeista videopeleistä, liikkuvat useimpien ajatukset kaukana menneessä 8- ja 16-bittisten konsolien kaudella. Niihin aikoihin peleissä oli haastetta tarpeeksi, järkevistä tallennusmahdollisuuksista puhumattakaan. Mutta kyllähän vaikeita pelejä on tehty koko videopelien historian ajan myös noiden vanhojen hyvien aikojen jälkeen, joten tällä kertaa…
55 min
Havaiji 5-0
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/22. Liian syvällä. Huomenna uusi jakso jälleen kello 20. Jaksossa vierailee Kill Billistä tuttu Daryl Hannah. Steven sisko ilmestyy hämmentämään perhe-elämää, kun Steve tutkii peitetehtävissä olleen poliisin murhaa. Catherinella on oma tehtävänsä hoidettavana. Amerikkalainen draamasarja. (42')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/20. Viimeiset bileet. Merivesikin kiehuu Kristan ja Chocon kiihkeillä treffeillä. Aki löytää rauhan. Viimeisissä yhteisissä bileissä on haikeaakin tunnelmaa, paitsi Simolla, joka pyörittää kolmea naista. Kotimainen ohjelma. (41')
Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla
Eilen 22:32
iltalehti.fi
Kärppien sankarilla mieletön viikonloppu: "Ei taida tulla samanlaista" Torilla tavattiin - "Se nuori Aho, aivan mahtava" Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla Kuvagalleria: Kärpät villitsi Oulun kansanjuhlassa Kärpät juhlivat Suomen mestaruutta kansanjuhlassa Oulussa.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 49. Sokkotreffit. Siv lähtee ystävänsä järjestämille sokkotreffeille tietämättä miehestä mitään etukäteen. Gunilla toivoo, että hänestä tulisi tähti USA:ssakin, ja esittelee osaamistaan tv-agentille. Britt lenkkeilee omintakeisella tyylillä, ja Marian perhe valmistautuu Hannan kotiinpaluuseen. Gunillan ja Brittin välillä syntyy pientä eripuraa…
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/9. Seuraamme Tommin ja Jannen vuoroa Oulussa. Naapurisopu on koetuksella useammallakin tehtävällä. Kerrostaloasunnossa uhkaillaan vesurilla. Mies ilmoittaa vieraasta miehestä asunnossaan. Teinityttöjen illanvietto naapurissa saa ikävän käänteen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
11/12. Sam on raivona: miksi kukaan ei kertonut hänelle Catin ja Frankien jutusta? Enää hän ei luota kehenkään. Sadie aloittaa uudessa työpaikassa. Lexy joutuu kasvokkain vainoajansa kanssa. Käykö hänen hullusti?
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Come Home: Rakkaus yössä huutaa
Eilen 21:45
tv7.fi
Jaksossa kuullaan mm. biisit: Rakkaus yössä huutaa, Kaiken kalliin saamme takaisin, Anna mun elää, Syliin tuu, Leijonien luolaan, Sun elämä on arvokas.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla…
50 min
Dokumenttiprojekti: Äänimies
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Sami kuulee ääniä joita me muut emme kuule. Samin mielestä äänten kanssa voi oppia elämään, eivätkä ne välttämättä aina ole pahasta. Ohjaus: Peter Wallenius.
Hillsong TV: Kahden kauppa on kolmannen korvapuusti 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
44 min
Ruoka-Suomi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Helsinkiläinen Simo on kyllästynyt etsimään seuraa yöelämästä, joten alastomat saaritreffit vaikuttavat kiinnostavalta vaihtoehdolta. Simo kohtaa saarella turkulaisen taidehistorian opiskelijan ja baarimikkonakin työskentelevän Ninan. Toinenkin Eeva, tatuoitu lohjalaiskaunotar Laine, saapuu saarelle. Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys…

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Malli ei häpeile ongelmakohtiaan - kuva paljasti salaisuuden jaloista
Eilen 10:28
iltalehti.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Yle Nyheter TV-nytt: President Sauli Niinistö träffar krigsveteraner
Eilen 20:26
areena.yle.fi
Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla
Eilen 22:32
iltalehti.fi
27 min
Akuutti
Eilen 18:30
areena.yle.fi