UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

58 min
Vallan linnake
Tänään 01:42
areena.yle.fi
3. kausi, osa 29/30. Järki ja tunteet. Kampanjan viimeinen viikko on käynnissä. Pelaavatko Birgitte ja Katrine samaa peliä kuin Kruse? Alex vaatii Torbenia uudistamaan puheenjohtajapaneelin. Tanskalainen draamasarja. (U)
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kiukutteleva teini. Melissa aloittelee mallinuraansa ja joutuu heti tiukalle dieetille. Kalyn herättää pahennusta kiukuttelemalla vaatekaupassa ja riitelemällä Whitneyn kanssa perhebrunssilla. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
58 min
Vallan linnake
Tänään 00:44
areena.yle.fi
3. kausi, osa 28/30. Hätä ei lue lakia. Uusdemokraatit ja Maltilliset kilpailevat samoista äänestäjistä. Birgitte kertoo puoluetovereilleen sairaudestaan. Torbenin ja Alexin välit kiristyvät. Tanskalainen draamasarja. (U)
Ukrainan sotilasoperaatiosta tuli täysi farssi
Tänään 00:38
iltasanomat.fi
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Äärimmäiset mokat. Jaksossa nähdään netin parhaat mokat, joissa uhmataan niin painovoimaa kuin kaahaillaan holtittomasti mm. kajakillakin. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
65 min
Dexter
Tänään 00:30
ruutu.fi
Neljä ratsumiestä. Tuomiopäivään viittaavien murhien toteutustapa tekee vaikutuksen Dexteriin. Kun Harrison joutuu sairaalaan, puntaroi Dexter hyvän ja pahan tasapainoa elämässä. Debin ensikohtaaminen median kanssa ei suju hyvin. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (50')
55 min
Noitapiiri: Sidoksissa
Tänään 00:05
mtvkatsomo.fi
Cassie päättää pysytellä erossa noituudesta ja etsiä ystäviä toisista ympyröistä. Diana puolestaan haluaa rauhoittaa tilanteen ja sitoa noitapiirin, mutta Faye ei innostu ajatuksesta. Vaikka Adam ja Cassie yrittävät sivuuttaa tunteensa, heidän välillään kipinöi voimakkaasti. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa…
55 min
Supernanny
Tänään 00:00
ruutu.fi
Tutteja ja teiniangstia. Saccon perheen isä tekee 60-tuntista työviikkoa ja hoitaa lisäksi lapset ja kotityöt. Äiti maleksii ympäriinsä ja juoruaa puhelimessa. Perheen 4-vuotiaat kaksoset imevät yhä tuttia, ja 13-vuotiaan esikoisen huoneesta löytyy kondomeja. Jo Frost opettaa vanhemmille reilumpaa työnjakoa, vieroittaa 4-vuotiaat tuteista ja rohkaisee vanhempia…
35 min
Villit nettivideot
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kyberkelmit. Jaksossa esitellään netin katalimmat konnat, muun muassa sadistinen maantiepoliisi, huonosti käyttäytyvä näyttelykoira sekä ärsyttävä Bluetooth-mies. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
58 min
Vallan linnake
Eilen 23:43
areena.yle.fi
3. kausi, osa 27/30. Romahdus. Birgitte käy hoidoissa ja salaa sen muilta. Hänen etäisyytensä kiusaa Katrinea. Torbenia painostetaan ylittämään yhä uusia rajoja hyvän tarinan saamiseksi. Tanskalainen draamasarja.
82 min
Luvattu maa
Eilen 23:30
areena.yle.fi
3/4. Selvittääkseen totuuden siitä, mihin hänen isoisänsä Len oli sekaantunut Erin matkaa Länsirannalle etsimään Lenin ystävän perhettä. Israelilaissotilaat suhtautuvat hänen liikkeisiinsä epäluuloisesti.
60 min
Arman ja Kamerunin kummilapset
Eilen 23:30
ruutu.fi
Tässä ohjelmassa Arman Alizad käy tutustumassa Plan-kummilapseensa Kamerunissa. Kotimainen dokumentti. (44')
30 min
Poliisit
Eilen 23:25
ruutu.fi
Helsinki. Tuukan ja Tonin työvuoro hujahtaa vappuhulinoissa. Tuukka panostaa kansalaisten liikennekäyttäytymiseen. Tappelutehtävä vaihtuu lennossa huume-etsinnäksi. Päihtynyt moottoripyörävaras motitetaan tyylikkäästi. 5. tuotantokausi. (21')
54 min
Rikoksista pahin: Kasvukipuja
Eilen 23:10
mtvkatsomo.fi
13-vuotias transsukupuolinen tyttö katoaa ostoskeskuksesta. Epäilyt kohdistuvat poikaan, joka on viikkoa aiemmin kiusannut tyttöä. Syytökset kovenevat, kun tytön ruumis löytyy läheisestä puistosta. Rikostutkijatiimi yrittää selvittää, mitä tytön perhe salailee. Rustya painaa jokin. Amerikkalainen rikossarja.
Pekonihedelmät
Eilen 23:01
moontv.fi
Kiihoittaako pekonin rasvainen tuoksu, mutta kaipaisit silti jotain millä saisit hiljennettyä omatuntosi syvältä kumpuavan itkun siitä, että olet jo läski ja laiska, etkä tarvitsisi yhtään enempää rasvaa? Nyt sinulle on ratkaisu! Tässä ruokalajissa on yli puolet hedelmää (terveellistä), joten olet välittömästi parantanut elintapojasi vähintään viidelläkymmenellä…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Missifinalisti Saana esittelee laukkunsa sisällön
Eilen 22:49
iltalehti.fi
Miss Suomi -finaalissa numerolla seitsemän kilpaileva Saana Mella esitteli IL-TV:lle laukkunsa sisällön. Katso videolta, mitä Saana kantaa mukanaan kuvausmatkalla Turkissa.
58 min
Vallan linnake
Eilen 22:45
areena.yle.fi
3. kausi, osa 26/30. Menneisyyden taakka. Birgitten puolue on kerännyt tarpeeksi kannattajia asettaakseen ehdokkaita parlamenttivaaleihin. Erään ehdokkaan menneisyys joutuu suurennuslasin alle. Tanskalainen draamasarja.
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:33
mtvkatsomo.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 22:30
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
9 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 16
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Missit hurmasivat kielitaidollaan!
Eilen 22:00
iltalehti.fi
Turkissa parhaillaan olevat missit ihastuttivat lehdistötilaisuudessa juttelemalla kaikille lähestyjille iloisesti sujuvaa englantia. Tämän vuoden Miss Suomelta siis tuskin kuullaan tankeroenglantia, päinvastoin, finaalikymmenikkö on erittäin kansainvälinen. Moni tytöistä on viettänyt pidempiäkin aikoja ulkomailla.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: CBSO-kuoro vierailee Helsingissä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Pääsiäinen on kuoromusiikin sesonkiaikaa - Helsinkiin huippuvieraita.
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Kevennys: Tiput
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Pääsiäinen ei ole mitään ilman perinteistä pääsiäistipukevennystä.
90 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Hyvät ja huonot uutiset: Plan-spesiaali. Ohjelman Plan-erikoislähetys Savoy-teatterista. Erikoislähetyksessä vieraana Arman Alizad. 5. tuotantokausi. (66')
60 min
Nashville
Eilen 22:00
ruutu.fi
Minä hajoan. UUSI KAUSI ALKAA. Rayna makaa koomassa sairaalassa, ja Deacon ottaa onnettomuuden syyn niskoilleen. Juliette esittää myötätuntoista, jotta uusi albumi menestyisi. Bluebirdissä järjestetään läksiäiset Scarlettin kunniaksi. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
Miss Suomi -finalistit puhuvat suhteestaan ruokaan
Eilen 21:59
iltalehti.fi
Turkissa matkalla olevat Miss Suomi -finalistit kertoivat IL-TV:lle lempiruoistaan ja ruokailutottumuksistaan.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:58
areena.yle.fi
4 min
Keskiviikon ravisuora
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Vermossa nähdään tasokasta raviurheilua. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Missi-Rosanna yllätti nuoret miesihailijat uima-altaalla
Eilen 21:44
iltasanomat.fi
48 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Presidentti Niinistö arvioi Ukrainan kriisiä ja Suomen turvallisuuspoliittista tilannetta. Perintövero nousee, muuttavatko rikkaat muualle? Eurovaalisarjassa meppiehdokkaat Alexander Stubb ja Sauli Ahvenjärvi.
59 min
C.S.I. New York: Murskattu
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Lukiolaisten kotibileet riistäytyvät käsistä ja seurauksena on vakava onnettomuus. Tutkijat joutuvat käyttämään sosiaalista mediaa selvittääkseen totuuden nuoren tytön kuolemasta.
58 min
Viidakon tähtöset: Jakso 2
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Trooppinen myrsky iskeeviidakkoon ja tilanne muuttuu aina vaan tukalammaksi. Paikalle saapuu uusi tähtönen, joka laittaa paikat lopullisesti sekaisin. Kisoissa vaaditaan hyvää muistia ja hajunsietokykyä.
47 min
Toisen kanssa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/6. Saara ja Matti yrittävät sopia sääntöjä avustajan välityksellä. Helena lähtee vastentahtoisesti Saaran tueksi synnytysvalmennukseen. Saara päättää selvitä kaikesta yksin, mutta kovalla rasituksella on seuraukset.
61 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Mukavuudet kunniaan
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä…
43 min
Suomensukuiset 30 päivässä
Eilen 21:00
areena.yle.fi
6/10: Mordva ja Komi. Ville vierailee suomen tunnilla ja nationalistisessa koulussa, jossa lapsille opetetaan sotilastaitoja. Yöjunalla matkataan Komiin, jossa kuullaan koskettavia tarinoita Afganistanin sodasta. (U)

Suositeltua

Tämä on Akun ja Jaajon yllätys - näin läppä lensi tiedotustilaisuudessa
Eilen 14:31
iltalehti.fi
Nainen saa 50 orgasmia päivässä
Eilen 08:17
iltalehti.fi
Putous-Riku teki viimeisen pikasketsihahmonsa: "No, sanopa se"
Eilen 09:01
iltalehti.fi
Kohublondi Sanna Suutari: ”Seksi on paheeni, mutta koolla ei ole väliä!”
Eilen 10:35
iltasanomat.fi
50 min
Sydämen asialla
Eilen 12:30
areena.yle.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi