UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Buffalon lumimyrskyllä jo 12 kuolonuhria − Nyt pelätään tulvia
Tänään 04:40
iltasanomat.fi
Rankat lumikuurot ovat vaatineet jo 12 ihmisen hengen Yhdysvaltain itärannikolla. Ihmisiä on menehtynyt muun muassa sydänkohtausten ja paleltumisten vuoksi. Viimeisin kuolonuhri oli 50-vuotias mies, joka löytyi perjantaiaamuna hankeen hautautuneesta autosta Cheektowagassa. Vanhainkoteja on pitänyt evakuoida kattojen romahtamisuhan vuoksi ja evakuointien yhteydessä…
Iranin ydinneuvottelujen takaraha häämöttää, erimielisyyksiä yhä paljon
Tänään 04:32
iltasanomat.fi
Osapuolten välillä on yhä paljon erimielisyyksiä. Yksi mahdollisuus on jälleen venyttää sovittua takarajaa. Iran neuvottelee ydinohjelmastaan Itävallan pääkaupungissa Wienissä Yhdysvaltojen, Britannian, Ranskan, Venäjän, Kiinan ja Saksan kanssa. Kiista ohjelmasta on jatkunut jo 12 vuotta.
30 min
Jopet-show
Tänään 04:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Jopet-show
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
35 min
Jopet-show
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
Need for Speed: No Limits - Ken Block
Tänään 02:58
gamereactor.fi
Need for Speed: No Limits - Ken Block
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Poliisivaltio USA. WTC-iskujen jälkeen joka puolelle Yhdysvaltoja on perustettu "fuusiokeskuksia", joiden väitetään yhdistävän eri tiedustelupalvelujen ja poliisilaitosten tietoja ja resursseja terrorisminvastaisen toiminnan tehostamiseksi. Eräät tahot kuitenkin epäilevät, että todellisuudessa niitä käytetään komentokeskuksina, kun Yhdysvalloista…
60 min
Kuuma laki: Pinnan alla
Tänään 01:30
mtvkatsomo.fi
Jamien apua kaivataan, kun arvostettua plastiikkakirurgia syytetään vakavasta hoitovirheestä. Lee Annen oikeudenkäynnin valamiehistön valintaprosessi alkaa, mutta löytyykö kaupungista enää yhtään puolueetonta valamiestä järkyttävän seksinauhan vuodettua julkisuuteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/40. Tänään Sinkkulaivalla on ilmassa suomalais-puolalaisen urheilujuhlan tuntua, kun risteilylle suuntaa 28-vuotias lappeenrantalainen Tony. Puolassa syntynyt Tony on liikenteessä hyvällä sykkeellä kotona sattuneen myönteisen enteen takia. Kotimainen realitysarja. (21')
Ruttoepidemia leviää Madagaskarissa
Tänään 01:25
iltasanomat.fi
Sairastuneita lähes 80, kertoo Maailman terveysjärjestö WHO. WHO myös varoitti ruton mahdollisesta "nopeasta leviämisestä" maan pääkaupungissa Antananarivossa, kertoo BBC. WHO:n mukaan tilannetta vaikeuttaa taudille immuunien kirppujen määrä, joilta ihminen saa ruttotartunnan. Ihmisillä tartunta ilmenee pääasiassa paiseruttona, kun esimerkiksi rottien kantamat…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/40. Iida ei etsi ketään, koska uskoo, ettei etsimällä ketään löydä, vaan se oikea tulee vastaan kun on tullakseen. Vastaan saisi vaappua hyvätapainen, nallekarhumainen mies, jolla ei vielä olisi lapsia. Iida on opiskellut kondiittori-leipurin ammattia ja homeopatianeuvontaa ja nyt tähtäimessä ovat merkonomin opinnot. Kotimainen realitysarja.…
57 min
Luther
Tänään 00:40
areena.yle.fi
11/14. 3. kausi. Uusi murhien sarja piinaa kaupunkia: erään vanhan jutun tekotapaa jäljittelevä murhaaja näyttää saavan sairasta mielihyvää teoistaan. Grayn uusi pomo vainoaa Lutheria yrittäen saada Ripleyn puolelleen. (U)
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/40. Puolisentoista vuotta sinkkuuden suota kyntänyt Markku on diplomi-inssi, joka työskentelee myyntihommissa. Lapsia on kaksin kappalein, mutta naimisiin mies ei ole erehtynyt. Tanssitaitoinen Markku ei etsi kumppania epätoivoisella raivolla, mutta sivistynyt, sisäsiisti neiti saattaisi mahtua miehen huusholliin. Kotimainen realitysarja. (21')
Jokerit jatkoi voittoputkeaan
Tänään 00:04
iltasanomat.fi
35 min
Nurse Jackie
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/12. Koeaika. Gloria asettaa Jackien koeajalle väärinkäyttöepäilysten vuoksi. Jackie hätkähtää, kun hänen tyttärelleen suositellaan mielialalääkkeitä. Amerikkalainen draamasarja. (27')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/40. Sinkkulaivaviikon aloittaa kaupan kassana työskentelevä, helsinkiläinen Jaana. Jaana asuu kahden koiransa kanssa ja etsii työssäkäyvää sekä fyysisesti monella tavalla isokokoista miestä. Kotimainen realitysarja. (21')
Kohtalokkaasta kaunottaresta tuliseksi punapääksi - Bond-tyttö uudisti tyylinsä täysin
Eilen 23:36
iltasanomat.fi
Quantum of Solaca –elokuvassa Daniel Craigin vierellä kiehnännyt Olga Kurylenko värjäsi hiuksensa punaiseksi. Tummista hiuksistaan tunnettu Bond-tyttö Olga Kurylenko yllättää uudella tyylillään. Kurylenko värjäsi tummat kutrinsa hehkuvan punaiseksi. Ukrainalaissyntyinen näyttelijä sanoo, että vuoden 2008 Bond-elokuvan jälkeen hänelle tarjottiin vain seksikkäiden,…
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 46/56. Forssa. Partion ensimmäisen asiakkaan teräsaseella on tunnearvoa. Jouni ja Esa etsivät kolarin uhria metsiköstä. Aseistautunut mies otetaan haltuun useamman partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
35 min
Nurse Jackie
Eilen 23:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/12. Vanha suola. Jackie kärsii vieroitusoireista, ja Kellyltä tivataan kadonneiden fentanyylilaastareiden kohtaloa. Coop päättää mennä naimisiin vanhan heilansa kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (25')
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Raimo on 39-vuotias urjalalainen sähköasentaja. Jopa 53 kilon ylipaino ja suuri koko aiheuttavat ongelmia Raimon töissä, jossa pitää mahtua pieniin tiloihin. Raimo on myös kärsinyt kroonisesta väsymyksestä ja tukielinongelmista. Raimon intohimo moottoripyöräily saa jäädä, ellei paino tipu. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 45/56. Vantaa. Janne ja Mikko saavat maijaan pienen kyytiläisen. Taksikuskia on uhattu veitsellä. Miehen lempipoliisisarja on mennyt sivu suun ja siitä suivaannuttuaan herra joutuukin tosielämän poliisikontaktiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Under the Dome
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/13. Musta jää. Maanjäristyksen jälkeen alkanut pakkanen ajaa asukkaat koulun suojiin. Julia ja Barbie lähtevät hakemaan apua, mutta he joutuvat onnettomuuteen. Joe ja Norrie epäilevät Hunterin tarkoitusperiä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
35 min
Nurse Jackie
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/12. Pyhä näytelmä. Arvaamaton potilas aiheuttaa sairaalassa vaaratilanteen. Jackie joutuu puuttumaan Kellyn käytökseen. Matkalla tyttärensä näytelmään hän näkee jotakin järkyttävää. Amerikkalainen draamasarja. (28')
Petteri Wirtanen teki taas Jokerien voitto-osuman
Eilen 22:45
iltasanomat.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Lotto ja Jokeri: Kierros 47
Eilen 22:15
mtvkatsomo.fi
35 min
Nurse Jackie
Eilen 22:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Lääkkeitä ja hammaslankaa. Uusi sairaanhoitaja Kelly jatkaa henkilökunnan hurmaamista, mutta Jackie ei ole yhtä innoissaan. Kotona Kevin löytää vaimonsa lääkekätkön ja ottaa asian puheeksi. Amerikkalainen draamasarja. (26')
30 min
Taitoluistelua: Grand Prix-sarja
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Jäätanssin ja miesten vapaaohjelmat. Selostus Jere Nurminen. Bordeaux, Ranska.
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 53. Ilta Perssonien seurassa. Gunillan esityksen ensi-ilta on käsillä, mutta mikään ei tunnu sujuvan suunnitelmien mukaan, ja myöhästyminen saa Brittin menettämään malttinsa. Siv kokeilee ylipainehappihoitoa, ja Marian perhe valmistautuu Ruotsiin lähtöön. Ruotsalainen realitysarja.
88 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2/3. Nemean leijonat. Klassisten kielten opiskelijan murha herättää kysymyksen, onko tuoreen huumerikoksen, tähtitieteen ja kreikkalaisen näytelmän välillä outo yhteys. Vai onko teon takana jokin muu motiivi?
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Vihamiesten kohtaaminen. Aarteiden metsästys jatkuu. Adam joutuu muun muassa kohtaamaan miehen, jonka kanssa ei ole erityisen lämpimissä väleissä. Australialainen sarja. (45')
Uutisjutut: Ulkomaat: Tuhansia nukkuu kaduilla ja puistoissa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Talvi yllätti pandan
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Politiikka: Rinne: Nollatyösopimukset lopetettava
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
12 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
2 min
Yle Nyheter TV-nytt: Stora och små på BUU-dagen
Eilen 21:45
areena.yle.fi
Putous: Pudonneen Loordi Lallyn jälkitunnelmat
Eilen 21:43
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Buffalo meni lumesta sekaisin – katso hauskimmat kuvat
Eilen 15:40
iltalehti.fi
Thilia kommentoi seksisymboliuttaan
Eilen 21:17
moontv.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Mitä ihmettä pelastaja teki kissalle?
Eilen 11:31
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 09:00
areena.yle.fi
30 min
Elixir
Eilen 09:30
ruutu.fi