UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Miljoonatappioista käräjöivä Rihanna pääsi sopuun ex-kirjanpitäjien kanssa
Tänään 06:15
iltasanomat.fi
Chelsea Clinton odottaa lasta
Tänään 04:49
iltasanomat.fi
Kirjailija Gabriel Garcia Marquez on kuollut
Tänään 04:45
iltasanomat.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 03:25
ruutu.fi
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (23')
40 min
Kuumempi kuin tyttäreni
Tänään 02:45
ruutu.fi
Häähumua ja keijukaisia. Helen menee pian naimisiin, mutta pelkää jäävänsä suurena päivänään kimaltelevan äitinsä varjoon. 18-vuotias Shantel rakastaa japanilaisia sarjakuvia ja näyttää itsekin satuhahmolta. Äitiä huolestuttaa, että lapsekas Shantel ei löydä aviomiestä omituisen tyylinsä takia. 2. tuotantokausi.
55 min
The Voice of USA
Tänään 02:30
ruutu.fi
12 parasta, osa 2/2. Tämän päivän jaksossa nähdään kuusi viimeistä artistia 12 parhaan laulajan joukosta. Luvassa on huikaisevia versioita muun muassa The Jackson 5:n ja ruotsalaisen Robynin kappaleista, kun laulajat taistelevat yleisöäänistä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (45')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 01:50
ruutu.fi
Vetovoiman lait. Koulukiertueen tämänkertaisia aiheita ovat ihastumisen fyysiset oireet ja kiihottuminen. Opintoretkellä puolestaan perehdytään eri ehkäisyvälineiden ominaisuuksiin. Vanhempia valistetaan tällä kertaa Britanniassa huolestuttavasti leviävästä seksiviesti-ilmiöstä. 5. tuotantokausi. (42')
50 min
Leijonan luola USA
Tänään 01:40
ruutu.fi
Gumboa ja sähköiskuja. Leijonille esitellään lintulautoja, jotka karkoittavat tunkeilevat oravat, harvinaisten erikoiskahvien tilauspalvelu ja huippukalliita leikkuulautoja suoraan Vermontista. Sulattaako köyhän yksinhuoltajan kehittämä pakastettu gumbo Kevin O'Learyn sydämen? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
55 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kielletty suhde. Leslien ja golfopettajan ystävyys herättää epäilyjä muissa klubin jäsenissä. Zakkiin ihastunut Maddie pääsee vihdoin ryhmätreffeille, mutta pojalla tuntuu olevan toinen tyttö mielessä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
56 min
Boardwalk Empire
Tänään 00:46
areena.yle.fi
Perhe on pahin. Margaret saa tarpeekseen Lucyn simputuksesta ja vaatii parempaa elämää Nuckyltä. Onnistuuko Jimmy pääsemään väleihin itsensä Al Caponen kanssa? T: HBO
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:10
ruutu.fi
Epäilykset kasvavat. Useasti Australiassa käyneen malesialaisnaisen tarkastus rajalla jatkuu, ja virkailijoiden epäilykset kasvavat. Amerikkalaismies on tulossa Australiaan työhaastatteluun, ja Sydneyn postikeskukseen saapuu paketti, jonka sisältö ei vastaa odotuksia. Australialainen sarja. 7. tuotantokausi.
55 min
Supernanny
Tänään 00:00
ruutu.fi
Torikammoa ja temperamenttieroja. Goldbergin perheen isä on tunteellinen ja äkkipikainen. Äiti taas antaa lasten kävellä ylitseen. Kumpikaan ei saa perheen kolmea alle 7-vuotiasta lasta kuriin, ja julkisilla paikoilla liikkuminen on erityisen ongelmallista. Jo Frost auttaa äitiä löytämään selkärankansa ja isää pitämään temperamenttinsa kurissa. 5. tuotantokausi.…
51 min
Boardwalk Empire
Eilen 23:55
areena.yle.fi
Pyhän Patrikin päivä. Tunteet käyvät kuumina perinteisillä juhlapäivällisillä, ja Nucky saa painia sekä pettyneen veljensä että turhautuneen naisen koston kanssa. Jimmy joutuu vaaralliseen seuraan. T: HBO
30 min
Rekonstruktio
Eilen 23:40
ruutu.fi
Huumekauppaa. Tammikuussa 2007 huumepoliisi varjosti tunnettua huumekauppiasta Vantaalta Lahden moottoritielle ja käräytti hänet ison huumemäärän kätkemisestä. Poliisin liikkeet ja tapahtumien kulku herättivät Rekonstruktio-tiimin mielenkiinnon. Tässä jaksossa selvitetään, tuomitsiko oikeus tunnetun huumekauppiaan pelkästään nimen ja ohuiden aihetodisteiden perusteella.…
30 min
Poliisit
Eilen 23:10
ruutu.fi
Jyväskylä. Partio paahtaa kaupungin kevätyössä. Kerrostalon pihaan on ilmestynyt verinen nainen. Tunkeutujalla on romantiikka mielessä. Tero ja Riikka etsivät murtomiehiä liikekiinteistössä. 5. tuotantokausi. (21')
60 min
Blue Bloods
Eilen 23:10
ruutu.fi
Ilmiantaja. Ammattiliiton luottamusmies ammutaan keskellä katua, mutta kukaan ei näe, kuka ampuja on. Pian selviää, että luottamusmies on ilmiantaja, joka on auttanut Eriniä. Netissä kiertää video, jolla poliisi lyö miestä, ja Frank yrittää selvittää, mitä on todella tapahtunut. Selvitystyössä hän törmää vanhaan kriitikkoonsa. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi.…
Enbuske & Linnanahde Crew: JVG - Mist sä tuut?
Eilen 23:08
mtvkatsomo.fi
104 min
Luvattu maa
Eilen 23:05
areena.yle.fi
4/4. Kun juutalaishallinto iloitsee brittisotilaiden vetäytyessä Palestiinasta, Len pelkää ystävänsä puolesta ja antaa lupauksen, joka vaikuttaa heidän kummankin loppuelämään. Entä löytääkö Erin kaipaamansa vastaukset?
88 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 23:00
areena.yle.fi
3/7 Pieni silminnäkijä. Vera pelastaa joesta hukkumaisillaan olevan pojan, joka näki äitinsä surman. Oliko äiti varas ja narkomaani, sillä uhrin autosta löytyy neuloja sekä suuri summa rahaa, sekä menoliput maasta. (U)
60 min
Ruotsin plastiikkakirurgit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Uusi nenä syövän jälkeen. Susannella on ollut syöpä nenässä, jonka seurauksena hänen nenänsä täytyi poistaa. Hän haluaa nyt paremmin toimivan uuden nenän. Saga on lyönyt huulensa kivirappusiin ja haluaa korjauttaa huuleen jääneen kohouman. Maria taas on laihtunut paljon ja haluaa eroon liiasta ihosta ylävartalossa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
55 min
Jumalanpalvelus: Kiirastorstain messu
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Maarian kirkko, Turku. Dialogisaarna Björn Nalle Öhman ja Carolin Ahlvik-Harju. Tekstin luku Carita Eklund, Johan Mullo. Laulu Camerata Aboensis ja Turun ruotsinkielisen seurakunnan lauluryhmä. Tv-ohjaus Leif Lindgren.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Hyvää Pääsiäistä
Eilen 22:52
moontv.fi
Jésus on espanjalainen vaihto-oppilas ja tällä videolla Jésus ja muut MoonTV:läiset toivottavat kaikille katsojille oikein hyvää pääsiäistä! Muistetaan se pyhän kaikkein perimmäinen merkitys! Ja ollaan varovaisia siellä juhlinnan jälkeen pikkutunneilla!
45 min
Enbuske & Linnanahde Crew
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Tappara ratkaisi dramaattisen finaalin viime hetkellä
Eilen 22:09
iltasanomat.fi
Näin syntyvät kuumaakin kuumemmat bikinikuvat - katso video!
Eilen 22:08
iltalehti.fi
Miss Suomi -finalistit kävivät Turkin auringon alla bikinikuvauksissa.
58 min
Hubotit - melkein ihmisiä
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Vapauttaja. Mimi on saanut pahan virustartunnan. Douglasin testamentti paljastaa suuren salaisuuden. Davis yrittää pelastaa Bean Jonakselta. Rick jatkaa vapaustaistelua ja ryhtyy johtajaksi.
Uutisjutut: Kevennys: Kevennys: Makumämmit
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Neuvottelutulos odotettua rohkaisevampi
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: Kitaralegenda kiertää loppuun saakka
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Revolution: Oma koti kullan kallis
Eilen 21:59
mtvkatsomo.fi
Kapinallisten voitokkaan sotaputken pysäyttääkseen Monroe aikoo houkutella Milesin piilostaan ja uhkaa tapattaa heidän kotikaupunkinsa asukkaat, ellei entinen paras ystävä uskaltaudu paikalle. Monroe ei säästele panoksia, sillä uhan alla on myös toverusten nuoruudenrakkaus Emma, jonka pelastaminen välkkyy Milesin mielessä hänen syöksyessään matkaan. Rachelin…
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
32 min
Upeat skandikodit: Koteja Mallorcalla
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Asunnon etsintä Espanjan Mallorcalla jatkuu. Tanskalainen kampaaja-meikkitaiteilija ihastuu korkeatasoisen kattohuoneiston näkymiin. Hän käy katsomassa myös toista asuntoa maailmantähtien suosimassa Port d¿Andratxissa. Dragsholmin upea linna on alun perin Roskilden piispan 1200-luvulla perustama. Pernille Samsia pyydetään mukaan kehittämään sen tulevaisuutta.…
Jännäksi menee! Kärpät osui kahdesti 13 sekunnissa
Eilen 21:29
iltasanomat.fi
EHC: FIN-GER: Westerlund: MM-joukkue alkaa hahmottua
Eilen 21:28
mtvkatsomo.fi
22 min
Kimmo
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 14/16: Ryhmäterapiaa. Ulla ei tiedä kumman valitsisi: Kimmon vai Ramin. Ullaan salaa ihastuneella Nissisellä on erikoinen keino auttaa Ullaa. T: Yellow Film & TV. (U).

Suositeltua

Tällainen on USA:n futuristinen häivesotalaiva - Vapaudenpatsas kertaa kaksi!
Eilen 10:50
iltalehti.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Tämä tieto Kate Uptonin povesta olikin väärä
Eilen 12:48
iltalehti.fi
Tappara ratkaisi dramaattisen finaalin viime hetkellä
Eilen 22:09
iltasanomat.fi
Video lannoitetehtaan räjähdyksestä osoittaa karmean voiman
Eilen 09:42
iltalehti.fi
Mitä tässä tapahtuu - saiko Ohtamaa pelirangaistuksen vai ei?
Eilen 20:35
iltasanomat.fi