UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HJK:n sankarit palasivat Suomeen: "Jäätiin ilman Sacher-kakkua"
Tänään 16:13
iltalehti.fi
Toimittaja: Sasha Huttunen Video: Joonas Salmela
Cheek yllättää: Olen harkinnut hotellin perustamista
Tänään 16:07
iltasanomat.fi
Cheek antoi haastattelun ennen toista stadionkeikkaansa viime viikon lauantaina. Hän paljasti joskus päätyneensä pohtimaan parin päivän ajaksi oman hotellin perustamista. - Maanisena vaan, aina jotain ideoita pyörii, Cheek kertoo nauraen. - Parin päivän päästä heräsin, että ehkä mun täytyy palata taas tähän musiikkijuttuun, että ehkä se on mun juttu. Katso haastattelu…
Uutistoimistot: Ukrainan pääministeri haluaa maan ”Naton tielle”
Tänään 16:02
iltasanomat.fi
Jatsenjuk sanoi uutistoimistojen mukaan, että hallitus haluaa parlamentin hyväksyvän sen, että maa ei enää olisi liittoutumaton. Jatsenjuk puhui torstaina hallituksen tapaamisessa. Jatsenjuk sanoi, että Ukrainan tavoitteena on edelleen päästä Euroopan unionin jäseneksi.
Putin syyttää Itä-Ukrainan kriisistä edelleen Ukrainan hallintoa
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
Putinin kommentit tulivat sen jälkeen, kun sekä Ukraina että Nato kertoivat, että Venäjä olisi sijoittanut joukkojaan Ukrainaan. Venäjä on edelleen kiistänyt osuutensa idän konfliktissa. Tämän lisäksi Putin syytti Ukrainan armeijaa idän kaupunkien tuhoamisesta ja sanoi tilanteen muistuttavan "natsi-Saksan piirityksiä" toisen maailmansodan aikana Venäjällä.
22 min
Jaquie Brownin päiväkirjat
Tänään 15:15
areena.yle.fi
4/14. Reportteri Jaquie tekee räväkän jutun seksistä ja juhlii sen jälkeen railakkaasti. Aamulla odottaa vieressä yllätys. Uusiseelantilainen komediasarja. (U)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
MTV Uutislive: ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan. Suomen ilmatilan loukkaukset
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan. Suomen ilmatilan loukkaukset.
65 min
Myytinmurtajat: Räjähtävä vessa ja taikaluoti
Tänään 14:55
mtvkatsomo.fi
Totista tiedettä humoristisella otteella. Jamie Hyneman ja Adam Savage tutkivat myyttien todenmukaisuutta ja panevat välillä itsensä kirjaimellisesti likoon. Aluksi tutkitaan, voisivatko salamurhaajat oikeasti käyttää jääluoteja. Tai jauhelihaluoteja. Entä kannattaako sateessa juosta vai kävellä?
4 min
Kulukuneuvos
Tänään 14:36
areena.yle.fi
Mopoauto
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
59 min
Kaappaus keittiössä: Kun avioeroisän on pakko tarttua kauhanvarteen
Tänään 14:26
mtvkatsomo.fi
Marko ja 8-vuotias Minna asuvat kahdestaan Keravalla. Eronnut isä ei aikaisemmin tehnyt koskaan ruokaa ja joutui hyppäämään ruokahuoltajaksi vasta kun avioliitto rikkoutui. Marko kuvailee itseään kädettömäksi ja kiireiseksi ja hän on huolissaan tyttären einesruokailusta sekä omasta epäsäännöllisestä syömisestään. Perheellä on iso piha jossa on marjapuskia ja…
ISTV LIVE: HJK:n pelaajat saapuvat Suomeen kello 14:40
Tänään 14:20
iltasanomat.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 14:20
ruutu.fi
Tänään tehdään yrttituorejuustoa sekä mausteista karitsaa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kalifornialainen unelma. Radiojuontaja haluaa soittaa slovareita ympäri maailmaa. Surffilaudasta skeittiversion tehnyt perhe edistää kalifornialaista unelmaa. Skannausteknologian kehittäneet opiskelijat uskovat unelmiinsa. Perheyritys paikkaa verkko-ovet kanivarmasti. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
4 min
Kaverille kans
Tänään 14:12
areena.yle.fi
Krista Siegfrids
6 min
Kaverille kans
Tänään 14:09
areena.yle.fi
Siilon päältä laskeutuminen
54 min
Ylläs - huipulla tuulee: Osa 10. Polttarit
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
Huono sää hidastaa Reijon ja Eevan tahtia. Sampon kiireinen päivä vaihtuu polttareiksi. Latukahvila Elämänluukulla vietetään Keijon kirjanjulkaisujuhlia.
29 min
Luontoretkellä: Kettupilli
Tänään 14:00
areena.yle.fi
4/6. Kettu on juuri niin ovela kuin saduissa kerrotaan, mutta Tor Ola Dehli on ottanut käyttöönsä verrattoman ketunhoukuttimen. Onnistuuko Tor Ola kutsumaan Mikko Repolaisen luokseen?
Näin Stubb kommentoi Ranskan Venäjälle rakennettavia sotalaivoja
Tänään 13:52
iltasanomat.fi
ISTV kysyi päministeri Alexander Stubbilta (kok), mitä tällainen toiminta kertoo EU:sta?
Haglund: Ilmatilaloukkaukset ja Suomen isäntämaasopimus Naton kanssa eivät liity toisiinsa
Tänään 13:50
hs.fi
Puolustusministeri Carl Haglund (r) kommentoi HSTV:n Studio Kulmapöydässä Venäjän viimeaikaisia ilmatilaloukkauksia, Ukrainan kriisiä ja torstain budjettiriihtä.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 13:50
ruutu.fi
Soma soppi kahteen käyttöön. Sarah ja Tommy luovat ankeasta ja ahtaasta tilasta käytännöllisen kotitoimiston ja täydellisen oleskeluhuoneen, jonka värimaailma ja yleisilme miellyttävät yhtä lailla naisellista ja miehistä makua. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
Lentopallon MM: Maajoukkueen kehitys
Tänään 13:48
iltasanomat.fi
Lentopallon MM: Saksa
Tänään 13:46
iltasanomat.fi
Lentopallon MM: Tunisia
Tänään 13:46
iltasanomat.fi
Lentopallon MM: Kuuba
Tänään 13:45
iltasanomat.fi
Lentopallon MM: Brasilia
Tänään 13:44
iltasanomat.fi
60 min
Tyyliä vai ei
Tänään 13:30
ruutu.fi
Muotifossiili. Elämänmuutoksen edessä oleva Deana on pukeutunut koko elämänsä sisaruksiltaan saatuihin vaatteisiin, eikä 36-vuotiaan äidin tyyli ole koskaan päässyt kehittymään. Kun edessä on yrityksen perustaminen ja muutto uudelle paikkakunnalle, Deanan on aika löytää itselleen edustava tyyli. Miten Stacy ja Clinton selviävät hänen kolkon asenteensa kanssa?…
Lavrov: Satelliittikuvat Venäjän joukoista "tietokonepelistä"
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
Lavrov puhui asiasta Iranin ulkoministerin kanssa pidetyssä tiedotustilaisuudessa. - Kriisin alusta lähtien meitä on syytetty kaikesta. Tämä ei siis ole ensimmäinen kerta, kun kuulemme kaikenlaisia väitteitä, eikä mitään todisteita ole esitetty kertaakaan, Lavrov sanoi. Hän myös ilmeisesti kommentoi Naton torstaina julkaisemia satelliittikuvia , jotka Naton mukaan…
55 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 13:20
ruutu.fi
Meribassia ja Essexin poikia. Gordon saa keittiöönsä kolme nuorta essexiläistä miestä, joilla on suuret luulot itsestään. Gordon kohtaa reseptihaasteessa Janet Street-Porterin, ja pääruoaksi tarjoillaan meribassia. Englantilainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 13:20
ruutu.fi
Tänään Lauran matkaseurana on Juhani Seppänen. Laura ja Juhani vierailevat kuninkaallisilla hevostalleilla ja saavat kuninkaallisille varatun vankkurikyydin kohti vanhan kaupungin historiallisia kirkkoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
Valioliiga
Tänään 13:10
mtvkatsomo.fi
Uskomaton liikennetörttöily tallentui videolle – kuljettaja vaaransi 3-vuotiaan pojan hengen
Tänään 13:07
iltasanomat.fi
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus antoi videolle suuren painoarvon, ja tuomitsi sen perusteella henkilöautolla törttöilleen miehen 60 päiväsakkoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Osa 395: Sulavat sydämet. Elina seuraa johtolankaa kohti tuskallista totuutta. Ronin sydänsuru päättyy alkaakseen heti uudelleen. Tuija tuomitsee Jimin suotta, mutta pyytää myös anteeksi - omalla tavallaan.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 13:00
ruutu.fi
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
29 min
Keidas: Jakso 10. Oma piha Oona Kivelän ja Reino Nordinin kanssa.
Tänään 12:56
mtvkatsomo.fi
Keitaan viimeisessä jaksossa Maria loihtii puutarhauudistuksen omalle pihalleen parhaan ystävänsä tankotanssija Oona Kivelän kanssa. Illan puutarhajuhlissa esiintyy Marian mies Reino.
Pääministeri Stubb kommentoi Taru Tujusen eroilmoitusta
Tänään 12:50
iltasanomat.fi
ISTV kysyi Stubbilta, johtuuko Tujusen lähtö uudesta puheenjohtasta.
30 min
Kokki reissussa
Tänään 12:50
ruutu.fi
Sardinian salat. Huippukokki Rodney Bowers tutustuu Cagliarissa Sardinian ruokakulttuuriin ja pääsee maistelemaan muun muassa cappuccinoa, pizzaa, ankeriaspiirasta, hevosenlihaa ja amarettikeksejä. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
KHL-konkari tiivisti Jokerien vahvuuden yhteen sanaan
Tänään 12:46
iltalehti.fi
Jokerien kapteenina Pietarin harjoitusturnauksessa on Niko Kapanen, joka kertoi IL-TV:lle ajatuksiaan Venäjästä, KHL:stä ja Jokereista.
Suomalainen yritys osti 38 miljoonan euron lentokoneen
Tänään 12:38
iltasanomat.fi
Nyt kelpaa lennellä yläilmoissa. Hallituksen puheenjohtaja Antti Aarnio-Wihuri hommasi lentoyhtiölleen 50 miljoonaa dollaria (n. 38 miljoona euroa) maksaneen upean uuden yksityiskoneen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla suuressa hallissa seisoo kiiltävä ja kaunis lentokone. Falcon 7X OH-WIX on uusin hankinta hallituksen puheenjohtajan Antti Aarnio-Wihurin Wihuri-yhtymän…
Riku ja Tunna: Olisi syytä palata sperman kunnioittamiseen
Tänään 12:37
iltasanomat.fi
Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff muistelivat villejä seikkailujaan Radio Rockin haastattelussa. Riku Rantala ja Tunna Mionoff ovat juuri julkaisseet uuden kirjan nimeltään Madventures – Maailmanselitys, seikkailijan käsikirja kaikkeen, jonka sivuilla kaksikko kertoo seikkailuistaan. Miesten mukaan monessa mielessä ihmiskunnan tulisi palata vanhaan…

Suositeltua

Cocohan se siellä taas! Voiko näitä edes kutsua enää bikineiksi?
Tänään 09:03
iltalehti.fi
28 min
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
60 min
Vares 3 - Pahan suudelma
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 4
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Tästä ei uimapuku voi enää pienemmäksi mennä: Coco Austinin narubikinit uhmaavat painovoimaa
Tänään 11:39
iltasanomat.fi
57 min
Isä Matteon tutkimuksia
Eilen 19:01
areena.yle.fi