UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Cheek ei meditoi ennen keikkaa
Tänään 16:04
hs.fi
Perjantain keikkansa jälkeisiltä jatkojuhlista HS:n haastatteluun suoriutunut Cheek kertoo, kuinka hän valmistautuu tämän illan keikkaan ja mitä tapahtuu historiallisten stadion-konserttien jälkeen. Toimittaja: Mikko Aaltonen. Kuvaaja: Esa Syväkuru.
Armin näkemistä jonotetaan Muhoksella
Tänään 16:02
iltasanomat.fi
Kirkonkylän alakoulun pihalla odotetaan jännittyneenä Armi Kuuselan yleisötilaisuuden alkamista. Alakoulun pihalle oli kertynyt monien satojen metrien jono kun arviolta 300 ihmistä odotti pääsyä Kirkonkylän alakoululla alkavaan yleisötilaisuuteen. IS:lle kerrotaan, että Armi Kuusela seurueineen on aikataulusta hieman myöhässä ja yleisötilaisuuden odotetaan alkavan…
Cheek IL-TV:n haastattelussa: Tämä oli keikan koskettavin hetki
Tänään 16:01
iltalehti.fi
Supersuosittu Cheek esiintyi perjantai-iltana Olympiastadionilla. Ennen lauantai-illan keikkaa artisti jakoi medialle haastatteluja ja puhuin muun muassa keikan koskettavimmasta hetkestä.
Liikuttunut Armi IL-TV:lle: "Tämä on niin kaunis maa"
Tänään 15:51
iltalehti.fi
Armi Kuusela-Williams kommentoi vierailuaan lauantaina IL-TV:lle. Video: Ari Kettunen Toimittaja: Juha Veli Jokinen
50 min
Sarah Ferguson - matka sisimpään: Huutoja erämaassa
Tänään 15:30
mtvkatsomo.fi
Fergien itsetutkiskelu jatkuu shamaani Clay Millerin opissa. Luvassa on raikuvia huutoharjoituksia, jotka auttavat purkamaan vanhoja traumoja. Seuraavaksi Fergie vierailee elämäntaidon valmentaja Martha Beckin luona Arizonassa. Ohjelmaan kuuluu muun muassa sokkolabyrintti ja hevosterapiaa. Dokumentaarinen brittisarja, jossa Yorkin herttuatar Sarah "Fergie" Ferguson…
ISTV LIVE: Armi Kuusela-Williams Muhoksella kello 15.30
Tänään 15:13
iltasanomat.fi
Venäjän koko avustussaattue palannut Ukrainasta
Tänään 15:06
iltasanomat.fi
Venäjän ulkoministeriö vahvistaa, että saattue on palannut Ukrainasta. Ulkoministeriön mukaan Venäjä jatkaa avustusoperaatiotaan Itä-Ukrainassa yhteistyössä kansainvälisen Punaisen Ristin kanssa. Venäjä lähetti eilen parisataa rekkaa Itä-Ukrainaan. Ukrainan johto vastusti avustussaattuetta ja nimesi sen suoraksi hyökkäykseksi maahan. Kansainvälinen Punainen Risti…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
50 min
Sarah Ferguson - matka sisimpään: Hyväksynnän hakemista
Tänään 14:40
mtvkatsomo.fi
Fergie käy kustantajan luona uuden lastenkirjansa tiimoilta, mutta tapaaminen sujuu nihkeästi. Menneet töppäykset tuntuvat varjostavan herttuattaren urapyrkimyksiä. Talousneuvoja Suze Ormanin vinkit tulevat todelliseen tarpeeseen, sillä pian on edessä seuraava bisnesneuvottelu. Istunto Dr. Philin kanssa paljastaa yllättävän käyttäytymismallin Fergien elämässä.…
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 14:25
ruutu.fi
Myrkkyä ja mystisiä vieraita. Salaperäinen tauti vaivaa Kalifornian merileijonakantaa. Mistä eläinten sairauskohtaukset johtuvat, ja voivatko pelastajat auttaa? Lisäksi jaksossa seurataan kahden harvoin ihmisten ilmoilla nähdyn pyöriäisen kuntoutusta. 2. tuotantokausi. (20')
Saksan MM-ralli: Ogier rysäytti suojakaiteen läpi
Tänään 14:18
iltasanomat.fi
Sebastien Ogier menetti autonsa hallinnan nopeassa mutkassa. Jo perjantaina viiniviljelyksiin lähietäisyydeltä tutustuneet Ogier ja kartturinsa Julien Ingrassia kävivät törmäyksensä jälkeen lääkärintarkastuksessa. Miehet välttyivät vakavilta vammoilta, toisin kuin suojakaide, jonka tuhoutumisen vuoksi erikoiskoe kahdeksan peruttiin.
Muhoksella vieraileva Armi Kuusela sai väen kyyneliin
Tänään 14:14
iltasanomat.fi
Kauneuskuningatar Armi Kuusela seurueineen vieraili lauantaina synnyinpaikkakunnallaan Muhoksella. Vierailu alkoi Kuuselan rippikirkosta, josta seurue siirtyi läheiselle hautausmaalle. Siellä Kuusela ja hänen sisarensa Maaria Rautio laskivat kukat vanhempiensa ja pikkusiskonsa haudalle, jossa he myös viettivät hiljaisen hetken.Hautausmaalta vierailu jatkui Oulun…
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:00
ruutu.fi
Upporikasta ja rutiköyhää. Kilpailun mustat hevoset Nic ja Rocco paljastavat muille todelliset keittotaitonsa James Bond -tyyliin. Riskinotto haastavan menun kanssa voi joko kannattaa tai koitua turmioksi. 3. tuotantokausi.
50 min
Sarah Ferguson - matka sisimpään: Toipumisen tielle
Tänään 13:50
mtvkatsomo.fi
Dokumentaarisessa brittisarjassa prinssi Andrew'n ex-puoliso, Yorkin herttuatar Sarah "Fergie" Ferguson kertoo skandaalinkäryisestä elämästään osana Britannian kuningasperhettä. Julkisuuden paineet kävivät hänelle kalliiksi, mutta Fergie on päättänyt kääntää uuden lehden elämässään ja löytää kadonneen omanarvontuntonsa - niin itsensä kuin tyttäriensä Beatricen…
55 min
Krokotiilimies
Tänään 13:45
ruutu.fi
Jättiläiskrokotiilin jäljillä. Steve ryhmineen tutkii suurten suistokrokotiilien liikkumista Australian pohjoiskärjessä. Krokotiileihin kiinnitettävien lähettimien avulla kerätään arvokasta tietoa, mutta Steve ei selviä vaarallisesta tutkimusretkestä ruhjeitta. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 13:30
ruutu.fi
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:00
ruutu.fi
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi.…
Seinäkiipeilyä uskomattomissa maisemissa
Tänään 12:55
iltalehti.fi
Nämä extremekaverukset nauttivat ulkoilusta hieman eri tavalla kuin tavallinen tallaaja. He muunmuassa harrastavat seinäkiipeilyä mielettömissä korkeuksissa. Video: Epic-tv
Ebola-epidemian nopeus ja laajuus "ennennäkemättömiä"
Tänään 12:52
iltasanomat.fi
WHO kuvaa Länsi-Afrikassa riehuvan Ebola-epidemian leviämisen nopeutta ja laajuutta ”ennennäkemättömäksi”, kirjoittaa BBC. Tämänkertaiseen epidemiaan on kuollut jo tähän mennessä enemmän ihmisiä - ainakin 1427- kuin missään aikaisemmassa. Tartuntoja oli perjantaina rekisteröity 2615. WHO:n Keiji Fukuda kertoi olevansa huolissaan erityisesti ns. pimeistä vyöhykkeistä,…
60 min
Krokotiilimies
Tänään 12:45
ruutu.fi
Käärmeiden saari. Steve Irwin lähtee Sri Lankaan tutustumaan paikallisiin myrkkykäärmeisiin, kuten kobriin ja ketjukyihin. Hän pääsee myös kasvotusten ihmisiä syövän suokrokotiilin kanssa. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Taiteen vuoksi. Murhapolttoa epäillään, kun lahjakkaan taiteilijan talossa syttyy tulipalo. Greengrassin yritykset harjoittaa majoitustoimintaa eivät vastaa asiakkaiden vaatimuksia.
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia. 1. tuotantokausi.
Tältä Cheekin konsertin järjestelyt näyttivät ilmasta
Tänään 12:07
hs.fi
Räp-artisti Cheek esiintyi perjantaina Helsingin Olympiastadionilla.
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 12:00
ruutu.fi
Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. 1. tuotantokausi. (24')
2 min
Riimitiimi
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Veera ja Kaarlo-sammakko hämmentävät sanasoppaa.
35 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014: 4. SM-osakilpailu Kalajoella, osa 2/2
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
4. SM-osakilpailu Kalajoella, osa 2/2
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:55
ruutu.fi
Katja ja Iriz etsivät kenkien lisäksi Aapoa. Hotelli Balkanissa asiakas ei saa vettä lainkaan. Oppailla on kokous, jossa riittää yhtä ja toista pähkittävää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Jari-Matti Latvala jatkaa lauantaina Saksan rallin kärjessä
Tänään 11:53
hs.fi
Suomen Jari-Matti Latvala nousi Saksan rallin johtoon perjantaina, kun kisaa johtanut Ranskan Sebastien Ogier ajoi ulos kuudennella erikoiskokeella. Kolmipäiväinen kilpailu päättyy sunnuntaina.
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:50
ruutu.fi
Laatua keittiöön ja elämään. Kreikkalainen ravintola Kalimera Tukholmassa on vähällä viedä omistajansa vararikkoon. Mostafa on aina töissä, eikä hänellä riitä aikaa perheelleen. Alexanderin onkin yritettävä järjestää aikaa Mostafalle ja perheelle sekä saatava ravintola jälleen kannattavaksi. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
Pohjois-Korean nuoret uivat kilpaa joen yli
Tänään 11:39
hs.fi
Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjonjangissa järjestettiin perjantaina uimakilpailu paikallisille opiskelijoille. Yli 1100 nuorta kaupungin kouluista ja yliopistoista ylitti kaupunkia halkovan Taedong-joen uimalla. Kilpailu oli osa armeijan roolia korostavan Songun-politiikan 54. vuosipäivän juhlaa.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:25
ruutu.fi
Suuria päätöksiä. Janne on joutunut tekemään raskaan päätöksen joka hänen täytyy kertoa tänään oppaille. Myös Sirpa ystävineen aikoo tehdä tänään jotain todella pysyvää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Gazan konfliktin uhriluku kasvoi perjantaina
Tänään 11:13
hs.fi
Ainakin viisi palestiinalaista kuoli ja 40 haavoittui perjantaina Israelin Gazan kaistaleelle tekemien ilmaiskujen seurauksena, kertova palestiinalaisviranomaiset. Perjantaina Hamasin tekemien raketti-iskujen seurauksena surmansa sai myös kuusi viikkoa jatkuneen konfliktin ensimmäinen israelilainen lapsiuhri, neljävuotias poika.
4 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Aaro Rytkönen, Kirkon ulkomaanavun vaikuttamistyön johtaja. Me ihmiset ollaan hirvittävän rohkeita ja kestäviä. Toivottomuus on se mitä näkee vähemmän. (Luuk. 6: 46-49)
Minne katosit Klaus Järvinen?
Tänään 11:01
iltasanomat.fi
Levyraadin Klaus ”Klasu” Järvinen arvioi uutuuskappaleita televisiossa tiukasti. Myöhemmin hänestä tuli musiikkipedagogi, rehtori ja jazz-klarinetisti. Nimikyltin takana istuu vakavailmeinen mies nenällään suuret kakkulat. Musiikki soi, ja pian pieneen valotauluun ilmestyy numero. - Siltä näytti takavuosien musiikkiohjelma Levyraati, ja vakavailmeinen mies suurine…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Posse: Jänistääkö Anna Abreu stunttihaasteen?
Tänään 11:00
mtvkatsomo.fi
Katie Holmesin yllättävä elämänmuutos
Tänään 10:56
iltalehti.fi
Nyt yksityiselämästä on kuitenkin tihkunut yllättäviä tietoja. Holmes on nimittäin päättänyt muuttaa Suri-tyttärensä kanssa New Yorkista Hollywoodiin. Holmes piti asian tiukasti salassa, sillä kaikki jotka tiesivät muutosta, joutuivat allekirjoittamaan vaitiolovelvollisuuspaperin. Muuton syynä on Holmesin perhe-elämä. Video: Splashnews/aop
Skate SM - Katso Live Stream!
Tänään 10:55
iltasanomat.fi

Suositeltua

Saksan MM-ralli: Neuvillen raju ulosajo
Eilen 18:31
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
ISTV LIVE: Cheek-huumaa Olympiastadionin ulkopuolella
Eilen 17:33
iltasanomat.fi
Näin vuolaasti fanit suitsuttivat Cheekin stadionkonserttia
Tänään 01:16
iltasanomat.fi
28 min
Tosi tarina: Pirtutrokarit
Eilen 21:00
areena.yle.fi
5 min
Yle Uutiset sää
Eilen 19:24
areena.yle.fi