UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

The Voice of Finland –tähti hajotti kitaran merenpohjassa – katso video!
Tänään 16:16
iltasanomat.fi
Game of Thrones -tähdillä romanssi?
Tänään 15:38
iltasanomat.fi
24 min
Bored to Death
Tänään 15:33
areena.yle.fi
Nopeasti, Fitzgerald! Richard Antrem palkkaa Jonathanin vakoilemaan vaimoaan, koska epäilee tämän pettävän häntä. Stella haluaa kokeilla polyamoriaa, ja Ray aikoo voittaa Leah'n takaisin. T: HBO. 2/8. 2. tuotantokausi.
23 min
Bored to Death
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Pako vankityrmästä! Jonathan saa toimeksiannon ratsupoliisilta, joka haluaa tietonsa pois S&M-klubin tietokannasta. George tuskailee uuden kustantajansa säästökampanjan kanssa. T: HBO. 2. tuotantokausi alkaa. 1/8.
Suomen suurin hyndä - Paljakka death gap on valmis kisoihin!
Tänään 15:02
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Näin teet ranskalaista ruokaa
Tänään 15:00
ruutu.fi
Samppanjasynttärit. Laura järjestää syntymäpäivälounaan ystävälleen. Tarjolla on kesäistä tomaattikeittoa, täytettyä helmikanaa vesikrassipedillä sekä jälkiruokana kermaista manteli-marenkikakkua persikoilla. 3. tuotantokausi. (21')
4 min
Pisara
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Pitkäperjantai, Jeesuksen ristinkuolema. "Jeesus joi viinin ja sanoi: "Se on täytetty." Hän kallisti päänsä ja antoi henkensä." (Joh. 19)
Amatöörivideo: Tällaista turmalaivan sisällä oli haverihetkellä
Tänään 14:50
iltasanomat.fi
57 min
Farm Kings: Uutispommi
Tänään 14:48
mtvkatsomo.fi
Dan saa yllättäen harjoittelupaikan idolinsa luota, mutta päästääkö perhe hänet kesäksi toiselle maatilalle töihin? Samilla on edessään kiireinen kevät, sillä Tim haluaa antaa pikkuveljelleen enemmän vastuuta. Tilalla alkaa uusi aikakausi, kun laitumelle kirmaa lihakarjaa. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 4/13.
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 14:45
ruutu.fi
Klassikkokakkuja ja vene-evästä. Finaaliviikon alussa jäljellä on kuusi leipomoa. Kolme saa tehtäväkseen päivittää klassikkokakkuja. Toiset kolme taas keksivät jokipartiolle helposti mukana kulkevan suolaisen välipalan. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
60 min
Tyyliä vai ei
Tänään 14:00
ruutu.fi
Vaatevalmennusta. Sarah on 26-vuotias baseball-valmentaja, joka surkuttelee itseään muutaman ylimääräisen kilon takia. Sarahin on opittava näkemään itsensä kauniina ja heitettävä vanhojen vaatteiden mukana menemään myös huono itsetunto. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
120 min
Jerusalem 24 h
Tänään 13:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (14 - 16).
59 min
Myytinmurtajat: Agenttiauton kosto
Tänään 13:56
mtvkatsomo.fi
Jamie ja Adam testaavat elokuvista tuttuja salaisten agenttien autoihin asennettuja aseita. Tiimi yrittää saada pistoolista ammutun luodin pyörimään jäällä kuin hyrrän. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
55 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 13:50
ruutu.fi
Konvehteja ja kastiketta. Adesson monikäyttöiset kastikkeet kisaavat Chocololon suklaaluomuksia vastaan. 1. tuotantokausi. (44')
60 min
Koko Ruotsi leipoo: Pikkuleipäparaati
Tänään 13:45
mtvkatsomo.fi
Teeman mukaisesti taiteillaan läjäpäin pikkuleipiä. Taidonnäytetehtävässä on saatava esille kolmet erilaiset pikkuleivät, ja teknisen tehtävän suklaabisketti on monelle aikamoinen pähkinä purtavaksi. Kuka onnistuu pääsemään Birgitan suosioon, ja mitä ihmettä siihen vaaditaan?
Vakava onnettomuus Mount Everestillä - yli 10 kuollut
Tänään 13:38
iltasanomat.fi
25 min
Lihamestarit
Tänään 13:25
ruutu.fi
Pihvien hätätilaus. Kaksi eri ravintolaa tekee viime hetken hätätilauksen pihveistä, ja Pat joutuu tiukkaan paikkaan. Tylsät veitset aiheuttavat teurastamolla ongelmia. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Osa 380: Varjot tummenevat. Karri yrittää pitää lupauksensa. Tuija tukeutuu Janiin. Iris pääsee tavoitteeseensa. Krista saa odottamattoman bisneskumppanin. Anni pelkää Ronin puolesta.
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 13:00
ruutu.fi
Tällä viikolla Kaisa hakee myyntiin upeasti sisustetun, rustiikkisen kohteen Inkoosta. Lisäksi hän tutustuu kolme vesivahinkoa kokeneeseen kohteeseen Vantaan Korsossa. Teuvo taas keskittyy sisustamaan Kaisan uutta työhuonetta. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 12:55
ruutu.fi
Täystyrmäyksiä. Auton osia sisältävä kontti synnyttää kiihkeän kilpahuudannan ja saa Israelin pojat riitelemään keskenään. Matthew ja Deana panevat rahansa yhteen ja huutavat itselleen kontin, joka sisältää sata vuotta sitten kiertäneen tivolin esineistöä, mutta lyövätkö he rahoiksi? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')
55 min
9 kuukauden odotus: Sinkkuäiti ja uusperheen äiti
Tänään 12:50
mtvkatsomo.fi
27-vuotias Louise odottaa esikoistaan. Hän erosi poikaystävästään ennen kuin sai tietää raskaudesta, joten hänestä on tulossa yksinhuoltaja. 37-vuotias Alice taas on jo kahden lapsen äiti, mutta hän odottaa ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Garethin kanssa. Vanhemmat, ystävät ja sukulaiset ovat Louisen tukena, mutta yksin odottaminen on silti välillä rankkaa.…
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Tänään 12:40
areena.yle.fi
5/10. Fredde havaitsee kyhmyjä arkaluontoisessa paikassa ja epäilee syöpää. Hän ottaa yhteyttä nettilääkäriin ja saa tietää, että riski on olemassa.
Kodittomien tunnelmia
Tänään 12:30
moontv.fi
Juho ja Pasi ovat tällä hetkellä elämässä kodittomien elämää Helsingin keskustassa. Ensimmäisen ulkona rahatta ja ruoatta nukutun yön jälkeen kävimme vähän kuulostelemassa tunnelmia. Lähiviikkojen aikana tulossa pitkä videoraportti siitä, miten Helsingissä voi viettää kaksi vuorokautta täysin rahatta.
25 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Salainen kätkö. Mo vedättää Matthew'n maksamaan kalliin hinnan antiikkia sisältävästä kontista, josta löytyy lupaavalta vaikuttava lukittu kassakaappi. Israelin pojat panostavat rahansa isoja pahvilaatikoita sisältävään konttiin tietämättä, mitä laatikot pitävät sisällään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Hiljaisuuden muuri. Kylässä tapahtuu outoja varkauksia, ja Lordi Ashfordlyn metsästysseurueen fasaanisaaliskin viedään. Nickin tutkiessa asiaa paljastuu kielletty suhde.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
Suoraan Kyöpelinvuorelta: Noita-Hennan seksikäs luutajumppa
Tänään 12:00
iltalehti.fi
Henna-Noita näyttää Iltalehden videolla osaamansa luutajumpan alkeet. Katso ja kauhistu! Kuten tarkkaavainen katsoja huomaa, on kyseessä tutun keppijumpan Kyöpelinvuorella tehty pääsiäisversio.
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:00
ruutu.fi
Nörttityttöjen kimppakämppä. Shannon ja Erin ovat kyllästyneet opiskelija-asuntoihin ja haluavat löytää kimppakämpän, johon voisivat asettua aloilleen. Asunnossa pitäisi olla rauhallista työskentelytilaa väitöskirjan kirjoittamista varten, toimiva keittiö ja suuret vaatekomerot. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
119 min
Jerusalem 24 h
Tänään 11:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (12 - 14).
50 min
Huippusalaiset reseptit
Tänään 11:40
ruutu.fi
Kiinalainen juttu. Nyt wokataan oikein olan takaa ja palautellaan mieleen mandariinikiinan alkeet. Todd yrittää kloonata P.F. Chang's -ravintolan kana-salaattiwrapin, ja siinä on haastetta kerrakseen. 1. tuotantokausi. (39')
30 min
Eden
Tänään 11:30
ruutu.fi
Tänään suunnataan kapealle kaupunkiasunnon terassille. Kasveille paikka ei ole helpoin - isot kattoikkunat tekevät terassista paahteisen. Tommy taltuttaa auringon tekstiileillä, ja Minna loihtii istutuksilla parvekkeesta pienen kaupunkiparatiisin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')
Tätä Paloma Faith ei koskaan pitäisi yllään
Tänään 11:28
iltalehti.fi
25 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 11:15
ruutu.fi
Polttarit. Erkki viettää polttareitaan mökillä poikaporukalla. Paikalle on juonittu myös Niki. Yhdessä Erkin kanssa he valmistavat metsästyshenkisiä grilliherkkuja raavaille miehille. Kotimainen lifestyle. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
Liekki hännän alla - kissa pelasti henkensä uskomattomalla hypyllä
Tänään 11:03
iltalehti.fi
Kissa hyppäsi kerrostalon kolmannesta kerroksesta palavasta asunnosta. Palomiehet ehtivät rikkoa asunnon ikkunan, josta kissa ponkaisi ulos. Korkealta hypännyt kissa pelastui ehjin nahoin uhkaavasta tilanteesta. Lähde: CNN
Kevät normaalia aikaisemmassa - Helsingin kasvitieteellisessä kukkii jo
Tänään 11:01
iltalehti.fi
IL-TV piipahti Helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa katsomassa, näkyykö jo kevään merkkejä. IL-TV tapasi myös intendentti Leo Junikan, joka povasi kevään alkavan toden teolla noin parin viikon sisällä.
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Miten mämmi uppoaa ulkomaalaisille?
Tänään 10:54
iltalehti.fi
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:45
ruutu.fi
Allasbileet. Salla on järjestämässä allasbileitä ystävilleen. Jokerina hihassa on Niki. Yhdessä tyttöporukan kanssa Niki ideoi ja valmistaa uima-altaan äärelle sopivan menun. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Suositeltua

Tappara ratkaisi dramaattisen finaalin viime hetkellä
Eilen 22:09
iltasanomat.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 03:25
ruutu.fi
Mitä tässä tapahtuu - saiko Ohtamaa pelirangaistuksen vai ei?
Eilen 20:35
iltasanomat.fi
Liekki hännän alla - kissa pelasti henkensä uskomattomalla hypyllä
Tänään 11:03
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:10
ruutu.fi