UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Historialliseksi luonnehdittu myrsky moukaroi New Yorkia
Tänään 05:48
iltasanomat.fi
Kymmenet miljoonat ihmiset ovat muun muassa varanneet koteihinsa elintarvikkeita. Ihmiset joutuvat pysymään kodeissaan, koska kaupungin julkinen liikenne on pysäytetty ja autolla ajaminen teillä kielletty. Lisäksi yli 6500 lentoa on peruttu. Myös Broadwayn valot sammuivat, kun lukuisia viihdetapahtumia peruttiin. New Yorkin pormestari Bill de Blasio on varoittanut,…
Päivän sää 27.1.
Tänään 05:30
hs.fi
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. East Side Story. Joan on innoissaan, sillä hänen kädenjälkensä valetaan sementtiin pienessä newyorkilaisessa teatterissa, ja Melissa ja Cooperkin tulevat mukaan seremoniaan. Joan vie Cooperin katsomaan Broadway-näytelmää ja päättää hankkia tälle siitä roolin keinoja kaihtamatta. Amerikkalainen sarja. (42')
Virtuaaliraha bitcoinilla voi ostaa jo ruisleipääkin
Tänään 02:53
hs.fi
Salon lähellä sijaitsevaa Kemiönsaarta on nimitetty Suomen bitcoin-pääkaupungiksi. Se on ilmeisesti maan ainut paikka, jossa virtuaalivaluutta kelpaa tavallisessa ruokakaupassa. HS kokeili, miten onnistuu ruisleivän ostaminen bitcoineilla. Toimittaja: Juhani Saarinen. Kuvaaja: Sami Kilpiö. Editointi: Esa Syväkuru
60 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Ollako vai eikö. Amin ongelmat kasaantuvat Woosterissa. Torres haukkuu liikettä muille New Yorkin tatuointiliikkeille Twitterissä, ja Amin parhaat työntekijät uhkaavat yhtäkkiä lähteä omille teilleen. Tommy tatuoi Audrey Kawasakin maalauksen kovia kokeneen tytön selkään. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Mitä tuli tehtyä
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/12. Mitä Viivi Pumpanen tekee hypnoosissa? (42')
Auschwitzista selvinnyt 86-vuotias Edita Fischer kertoo kokemuksistaan
Tänään 02:22
hs.fi
Slovakiassa syntynyt juutalainen Edita Fischer joutui 16-vuotiaana Auschwitziin. Hän selvisi hengissä, toisin kuin äitinsä, isänsä ja kymmenvuotias pikkusiskonsa. Berliinissä asuva Fischer kertoo HS:n haastattelussa mietteensä siitä, onko ihmiskunta oppinut.
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/8. Brasilia. Robson Green kiertää jälleen maailman parhaita kalapaikkoja, mutta tällä tuotantokaudella hän ei tyydy vain kalastamaan, vaan haastaa paikalliset kalastajat kilpailemaan kanssaan. Kauden avausjaksossa Robson on Brasiliassa, missä koukkuun tarttuu muun muassa sinikaloja ja Amazonin kuuluisia monneja. Englantilainen sarja.
30 min
The McCarthys: Tukea Jackielle
Tänään 01:35
katsomo.fi
Jackien raskausaika tuntuu vaikealta ilman isää, ja hän järkyttyy huomatessaan, mitä kaikkea raskaana ollessa ei saa tehdä. Osoittaakseen tukea Jackielle muu perhe päättää kieltäytyä samoista asioista. Lupauksen pitäminen vain tuntuu kovin vaikealta. Marjorie ei tahtoisi myöntää olevansa pian mummo. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta…
RIDE - Gameplay Sierra Nevada Aprilia RS4 V R ABS
Tänään 01:30
gamereactor.fi
RIDE - Gameplay Sierra Nevada Aprilia RS4 V R ABS
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/40. Tänään laivaan loikkaa Miia, joka on vakuutusalan myyntineuvottelija. Sen oikean löytämiselle ei vakuutusta saa, ja siksi Miia onkin liikenteessä pääasiassa seikkailumielellä. Tämä kahden lapsen äiti etsii edes jotain harrastavaa miestä, jolta löytyy huumorintajua. Kotimainen realitysarja. (22')
65 min
Deadwood
Tänään 01:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/12. Sovittu valhe, osa 2/2. Bullock hakee aseensa takaisin Swearengenilta, ja Calamity Jane palaa leiriin. Amerikkalainen draamasarja. (48')
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/21. Kultainen kosketus. Leijonille esitellään uudenlainen hierontapalvelukonsepti, joka paitsi rentouttaa myös tuottaa rahaa. Myös mullistava kestovaippabisnes tekee vaikutuksen sijoittajiin. Kasinojen kestosuosikit haastava noppapeli osoittautuu pelkäksi rahareiäksi. Kanadalainen sarja. (44')
49 min
Farm Kings: Kriisin jälkeen
Tänään 00:50
katsomo.fi
Kahvilassa odottaa ikävä yllätys: takahuoneeseen on murtauduttu ja kassakaappi viety. Kingit vievät työntekijänsä kaiken varalta itsepuolustuskurssille. Dan nauttii täysin siemauksin harjoittelustaan Virginiassa ja imee itseensä rutkasti ideoita, mutta toisaalta kotiinpaluukin on mielessä. John opettelee ajamaan Lisa-äidin opastuksella. Joe ja Pete valmistautuvat…
55 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/10. Kauhistuttavia hetkiä. Gunillan ja vuokraemännän ikkunakiista jatkuu edelleen. Margareta selvittelee tulevaisuuttaan ja Isabel suunnittelee vauvakutsuja. Maria järkyttyy tyttärensä uutisista. Amerikkalainen realitysarja.
65 min
Deadwood
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/12. Sovittu valhe, osa 1/2. Al Swearengenia huolestuttavat suunnitelmat jakaa Hills kolmeen piirikuntaan, ja Seth Bullockin perhe saapuu Deadwoodiin. Amerikkalainen draamasarja. (46')
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Koulutus muuttuu entistä rajummaksi. Kaikki tytöt muuttavat saman katon alle ja kilpailevat tästä eteenpäin nainen naista vastaan. Kukaan ei ole turvassa karsiutumiselta. Yksilötehtävässä pelastetaan elävä ihminen neljän metrin syvyydestä ja kannetaan rantaan. Koti-ikävä yllättää yhden tytöistä. Karsintatilaisuudessa kahden kilpailijan välille…
81 min
Uusi Kino: Elämä on melkein ihanaa
Eilen 23:25
areena.yle.fi
Dokumenttielokuva kolmen erilaisen veljeksen elämästä, joka on melkein ihanaa. Kaikilla sama äiti, mutta eri isät. O: Svetoslav Draganov. T: cineaste maudit production, 2013.
30 min
Nurse Jackie
Eilen 23:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/10. Tylsä paikka. Jackie on vieroitushoidossa, ja herätessään hän tapaa huonetoverinsa, tympeän kleptomaanin nimeltä Doris. Sairaalassa Mike Cruzin innovaatiot närkästyttävät kaikkia paitsi Coopia. Amerikkalainen draamasarja. (26')
Newyorkilaiset tiirailievat taivaalle lumimyrskyn aattona
Eilen 23:03
iltasanomat.fi
Newyorkilaiset eivät tunnu olevan ennustetusta lumimyrskystä liiemmin huolissaan. - Luulen, että tämä tulee olemaan odotettua helpompaa, kunhan pääsemme töihin ja kotiin, Erik Muller miettii. - Joo, tuskinpa tämä niin iso juttu on. Varmasti tulee lunta tupaan, mutta New Yorkissa osataan hoitaa hommat, uhoaa Mark Nowak . Barbera Potasky ei ole lumesta mielissään.…
60 min
Outoa vai mitä?
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Yliluonnollisia voimia. Miksi delfiinit vaaransivat oman henkensä pelastaakseen surffaajapojan valkohailta? Entä pystyvätkö kissat ja koirat ennustamaan ihmisen kuoleman? Ja miten on mahdollista, että 50-kiloinen teinipoika pystyi nostamaan henkilöautoa jumiin jääneen setänsä päältä? Amerikkalainen sarja. (44')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
70 min
Kylmä rinki
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/16. Tilien tasoitus. Arjalaisten ja mustien välit kiristyvät. Koripalloturnaus jatkuu. Gloria kertoo O'Reilylle päätöksensä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')
60 min
Devious Maids
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Kaapin siivous. Carmen on ihastuneempi Alejandron poikaystävään kuin mies itse. Rosie pelastaa Perin pahasta pulasta. Taylor alkaa epäillä Marisolia, ja Zoila sanoo suorat sanat Philippestä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Onko Johnny Deppin ura syöksykierteessä? Uutuuselokuva floppasi täysin
Eilen 22:51
iltasanomat.fi
Johnny Deppin Mortdecai -elokuvasta ei tullutkaan sellaista kassamagneettia kuin ennustettiin. Johnny Deppin tähdittämä Mortdecai floppasi lippuluukuilla ensi-iltaviikonloppunaan. Forbesin mukaan elokuva keräsi viikonlopun aikana lipputuloja noin 3,7 miljoonaa euroa, ja sijoittui viikonlopun katsotuimpien elokuvien listalla vasta sijalle 9. Forbesin mukaan lipputulot…
5 min
Tulossa:
Eilen 22:50
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
55 min
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies: Laittomat siirtolaiset
Eilen 22:50
katsomo.fi
Morgan Spurlock tutkii laittomien siirtolaisten asemaa ja viettää päivän Meksikosta tulleiden työntekijöiden kanssa poimimalla appelsiineja floridalaisella maatilalla. USA:n työttömyysluvut ovat korkeat, mutta miksi maatalousalan työt eivät kelpaa amerikkalaisille?
30 min
Nurse Jackie
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/10. Pata kattilaa soimaa. Sairaalaan ei kuulu juuri uutta, ellei oteta huomioon pienen pientä muutosta: kansainvälinen yritys Quantum Bay on ostanut sairaalan, ja heti ensimmäisenä työpäivänään uudella johtajalla Mike Cruzilla on riittoisa tehtävälista mukanaan. Amerikkalainen draamasarja. (27')
60 min
Bones: Nainen valkoisissa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Brennanin ja Boothin häät ovat aivan ovella, mutta murha on silti ratkaistava. Kaikki harjoittelijat pyydetään apuun, jotta Brennanin ei tarvitse osallistua tutkimuksiin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:18
katsomo.fi
Käännekohta: Ei kuten tavallisesti
Eilen 22:15
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/56. Oulu. Vappuaaton vuoro alkaa poliisiakin järkyttävällä tulipalotehtävällä. Kiireisen yön seesteinen hetki jää lyhyeksi, kun Tomppa ja Rampe saavat ilmoituksen, jonka mukaan ravintolassa ammutaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
28 min
Valaistunut
Eilen 22:00
areena.yle.fi
14/18. Amy innostuu sosiaalisesta mediasta ja käyttää sitä levittääkseen muutoksen sanomaa. Dougie pääsee selville Amyn ja Tylerin hakkeroinnista. Antaako hän heidät ilmi? T: HBO.
60 min
OC:n täydelliset naiset: Viva Mexico!
Eilen 21:59
katsomo.fi
Tamra ja Alexis kohtaavat rauhanlounaan merkeissä. Mukana on myös sovittelijana toiminut Lydia. Gretchen käy tervehtimässä aikaisempien tuotantokausien OC-naista Lauri Petersonia tämän ranchillä. He puhuvat seksistä, hevosista, seksistä, Sladesta, seksistä, Laurin upeasta nykymiehestä ja seksistä. Mukana on myös shokkipaljastus Vickin menneisyydestä. Leidit järjestävät…
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
89 min
Camorran miehet
Eilen 21:55
areena.yle.fi
4/8. Huumeyliannoksen ottaneita nuorukaisia joutuu sairaalaan. Mistä aine on peräisin, ja kuka sitä levittää? Malese ei soisi huumebisneksen nousevan puheenaiheeksi ja on valmis vaientamaan ne, jotka puhuvat.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi

Suositeltua

55 min
Suomen surkein kuski
Eilen 20:04
katsomo.fi
Satelliittikuvat paljastavat eliitin huvittelupaikat ja Kim Jong-unin palatsit Pohjois-Koreassa
Eilen 11:11
iltasanomat.fi
Äidin ja lapsen vatsalihaskuvasta nousi meteli
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Vihainen laama naurattaa netissä - nylkytti kakankerääjää
Eilen 08:42
iltalehti.fi
Forza Motorsport 6 - Exclusive Ford GT Behind the Scenes
Eilen 12:07
gamereactor.fi
55 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 17:35
ruutu.fi