UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS-uutiset 27.5.2015
Tänään 21:52
hs.fi
Kokoomus julkisti ministerivalintansa: Näin Grahn-Laasonen, Orpo ja Toivakka kertoivat tunnelmistaan
Tänään 21:51
iltasanomat.fi
Kokoomus sai valtiovarainministerin salkun lisäksi opetus- ja kulttuuriministerin, sisäministerin sekä ulkomaan kauppa- ja kehitysministerin tehtävät. Opetus- ja kulttuuriministerin salkkua ryhtyy kantamaan Sanni Grahn-Laasonen , sisäministerin salkkua Petteri Orpo ja ulkomaan kauppa- ja kehitysministerin tehtäviä Lenita Toivakka . ISTV haastatteli tulevia ministereitä…
Soini ulkoministerin salkusta: "Olen parempi tässä hommassa"
Tänään 21:35
hs.fi
Tuleva ulkoministeri Timo Soini myönsi keskiviikkoiltana, että salkun valinta oli vaikeaa. Hän kuitenkin päätyi ottamaan vastaan ulkoministerin salkun.
60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Tänään 21:00
katsomo.fi
Ruohonleikkuun luulisi olevan melko turvallista puuhaa ulkopuolisille. Myytti kuitenkin kuuluu, että jos ruohonleikkurilla ajaa sopivassa kulmassa sopivan kiven päälle, kivi voi lentää tien toiselle puolelle. Eikä siinä vielä kaikki, tarinan mukaan kivessä voi olla saman verran voimaa kuin .357:n luodissa. Totta vai tarua?
60 min
Valheen vangit
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Rakkaus. Perheen äiti rakastuu naispuoliseen kollegaansa. Ristiriitaiset tunteet ja salailu repivät perhettä hajalle. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Greyn anatomia
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 21/25. Elämän hauras lanka. Matkallaan lentokentälle Derek näkee kolarin ja ryhtyy auttamaan loukkaantuneita. Paikalle ei voi hälyttää apua, sillä syrjäisellä metsätaipaleella kännykän signaalikaan ei toimi. Amerikkalainen draamasarja. (41')
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 147/274. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
10 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
1 min
Yle Nyheter TV-nytt: Det främsta syftet är att öva för internationella operationer
Tänään 20:45
areena.yle.fi
Suora lähetys perussuomalaisten tiedotustilaisuudesta kello 21
Tänään 20:45
iltasanomat.fi
14 min
Sex & Sånt
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Suosittu radio-ohjelma nyt myös televisiossa. Toimittaja Dan Granqvist.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/12. Wallu Valpiolla on tarjolla tavaraa, joka saa Akin muistelemaan nuoruuttaan. Aki saa velanmaksuna menopelin, ja Markku turvautuu ammattilaisen apuun työläässä tehtävässä. Kotimainen ohjelma. (43')
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:28
areena.yle.fi
Osa 211: "Kumipallona luokses pompin". Kukolle satelee työtarjouksia. Lauri kiihkoilee työssä ja kotona. Vilma uskoo ihmeisiin. Tomi painii itsensä kanssa. (U).
Powerpark avasi Pohjois-Euroopan hurjimman vuoristoradan: Missit ja Duudsonit testasivat kyydin
Tänään 20:07
iltasanomat.fi
Duudsonit Jarno ja HP pääsivät koeajolla hakemaan turvaa Miss Suomi Rosa-Maria Ryydiltä ja 1. perintöprinsessa Carola Milleriltä . Jekkuilijat ja kaunottaret kutsuttiin Junker-vuoristoradan neitsytmatkalle Alahärmän Powerparkiin keskiviikkona. Lisäksi matkalle pääsi raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja varmistamaan, ettei ajelulla satu mitään sopimatonta.…
57 min
Grillikuume: Osa 6.
Tänään 20:04
katsomo.fi
Kausi 1, 6/10. Puoliväli on taitettu ja nyt päästään käsiksi suomalaisten kesäiseen kestosuosikkiin eli makkaraan. Makkarat pitää tietenkin tehdä itse, joka on monille aika jännä paikka. Pudotuksissa saatiin hengen hengähdys joten jäljellä on vielä kuusi paria. Kuka joutuu jättämään leikin seuraavaksi? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 210: "Täältä tullaan, elämä". Vilma katsoo peiliin. Minna kaipaa romantiikkaa. Petra on kahden tulen välissä. (U).
60 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Sarja päättyy! Heidin ja Antin arki kuluu uusioperheen pyörityksen keskellä. Kuntoilu on kummaltakin jäänyt, ja liikakilojen kanssa kamppailu ahdistaa. Jutta loihtii parille huikean häädieetin, jossa riittää haastetta. Kotimainen ohjelma. (42')
58 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Laura Ruohola tutustuu taas kolmeen mökkiin. Lauttasaaressa Laura huomaa, ettei sähköttömyys ja mökin pieni koko ole este viihtyvyydelle. Kuopiossa tutustumme kunnostettuun mummonmökkiin joka on osittain sisustettu muistoesineillä. Taivassalossa vanhan kanalan pääty on ajan kanssa ja rakkaudella muuntunut toimivaksi mökiksi. Miten mökkejä…
35 min
Salatut elämät: Osa 2830. Kalle saa avaimen Larin lukkoon
Tänään 20:00
katsomo.fi
27 min
Lasso
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Onko pahaenteisempiä sanoja kuin "ollaan vain ystäviä"? Meillä on päähänpinttymä romanttisesta rakkaudesta, ja epäilemme usein kahden miehen tai aikuisen ja lapsen välistä ystävyyttä. Ystävyys on kuitenkin elämän suola.
30 min
Poliisit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 23/56. Vantaa. Partion pelisuunnitelma yön varalle on taltuttaa rosvot a) tuurilla b) taidoilla. Illan ottelu sujuu ja sisältää muun muassa notkean rotan, seuraa kaipaavat herrat, klassiset makkaraperunat, huumetakavarikon ja etsintäkuulutetun pidätyksen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Matematiikasta yo-kirjoituksissa arvosana A – näin valtiovarainministeri Stubb vastaa laskutaidostaan
Tänään 19:55
iltasanomat.fi
Alexander Stubb (kok) on tunnettu kielitaidostaan ja Stubb on poliitiikon urallaan askarrellut lähinnä ulkopolitiikan kanssa. Talousasioissa Stubb ei ole profiloitunut, eikä hän ole laskutaidollaan häikäissyt. Suomeen tulee nyt valtiovarainministeri, jolla oli ylioppilaskirjoituksissa lyhyestä matematiikasta arvosana approbatur. Stubb vakuutteli, että valtion…
3 min
Norjaa ristiin rastiin
Tänään 19:54
areena.yle.fi
Lokinmunien kerääjät. Senjan saaren ympäristössä, on kerätty aina lokinmunia ravinnoksi. Maanomistajat tarjoavat nyt matkailijoillekin mahdollisuutta osallistua hauskaan munajahtiin.
Jesse Puljujärvi: tässä asiassa olemme muita huippuja jäljessä
Tänään 19:33
iltasanomat.fi
- Luisteluvoimassa on se isoin ero. He ovat vähän nopeampia. Muuten me olemme aika samanlaisia, Puljujärvi vertaili Suomen muun maailman huippulupauksia.
10 min
Päivän sää
Tänään 19:20
katsomo.fi
52 min
Prisma: Syvänmeren hait
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kitahai on yksi harvinaisimmista hailajeista ja suurin osa havainnoista on tehty Japanin rannikolta. Sinne hakeutuu myös kidushaita ja peikkohaita, joiden käyttäytymistä valaanraadon kimpussa tiedemiehet nyt tutkivat.
24 min
Uutisjutut: Kotimaa: 117 lentokonetta harjoittelee Pohjolassa
Tänään 19:00
katsomo.fi
120 min
Ravit: Vermo T65: Vermo T65
Tänään 19:00
katsomo.fi
Huippustarttien lomassa tarjolla asiantuntijoiden analyysiä tapahtumista. Ravimaailman kuumimmat puheenaiheet suoraan MTV Sportin studiolta.
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
24 min
Uutisjutut: Urheilu: FIFAn johtoa epäillään korruptiosta
Tänään 19:00
katsomo.fi
43 min
Saari
Tänään 19:00
areena.yle.fi
3/26. Giorgis kamppailee kasvattaakseen tyttärensä yksin. Eleni ei voi katsella saaren opettajan raakuutta toimettomana. Saarella kärsitään vesipulasta, ja sinne saapuu lisää sairastuneita sekä uudet vartijat. (U)
28 min
Puutarhamaanantai
Tänään 19:00
areena.yle.fi
9/11. Tutustutaan vesiviljelyyn ja rakennetaan oma vesiviljelmä. John kylvää modernin niityn, ja Tareq kylvää kikherneitä ja laittaa niistä ruokaa. Mitä ovat Pernillan hoitamat tätimäiset kukat?
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 20/31. Juokseva puujalka. Renéen häissä panostetaan tanssimiseen. Morsiamen tanssiliikkeet ovat vähintäänkin erikoiset. Ali haluaa mustavalolamppubileet, kun taas Jennillä on tyylikkäät italialaiset häät. Michelle luottaa vintageen. Kuka lähtee matkalle? Amerikkalainen realitysarja.
24 min
Uutisjutut: Politiikka: Miten Sipilä myi päätökset omilleen?
Tänään 19:00
katsomo.fi
24 min
Uutisjutut: Politiikka: Studiovieraana Timo Haapala
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Risteyksessä
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Anssi Kelan tarina. "Jussin" musiikkiura on juuttunut junnaamaan paikoilleen, ja hän saa enemmän iloa rakkaasta karting-harrastuksestaan. Kun Jussi ajaa ulos radalta, hän päätyy sairaalaan ja ehtii vuodepotilaana miettiä monet asiat uusiksi. Jaksossa on mukana myös Anssi Kela. Kotimainen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla…
25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')

Suositeltua

Volvo-kuskin huolimattomuus aiheutti vaaran - muista tämä!
Tänään 08:52
iltalehti.fi
Hallitusneuvotteluiden tiedotustilaisuus ja ISTV:n studio kello 13.30
Tänään 12:37
iltasanomat.fi
Jekkuvideolla oli käydä köpelösti - älä pelästy!
Tänään 08:23
iltalehti.fi
60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Tänään 21:00
katsomo.fi
Aurinko hellii etelässä - elohopea nousee jopa 20 asteeseen
Tänään 07:15
iltasanomat.fi
Witcher 3 on fantasiaseikkailu aikuiseen makuun (K18)
Tänään 07:23
iltasanomat.fi