UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Antti Niemi torjui San Joselle voiton
Tänään 11:09
iltasanomat.fi
Nashville Predators voitti Minnestoan
Tänään 10:56
iltasanomat.fi
Valo voitti pimeyden Helsingissä - Katso live-lähetystä auringosta
Tänään 10:51
iltasanomat.fi
Koko maassa kylmenee – valkea joulu myös etelään?
Tänään 10:28
iltalehti.fi
LÄHDE: FORECA
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Helpompaa elämää
Tänään 10:25
mtvkatsomo.fi
Afganistanissa vammautunut ex-sotilas vaimoineen ryhtyy rakentamaan taloa, jossa on helppo elää kolmen proteesin kanssa. Rakennuskokemusta parilla ei kuitenkaan ole, joten he joutuvat luottamaan muiden apuun.
New Yorkissa ammuttu kaksi poliisia partioautoon
Tänään 10:24
iltalehti.fi
New Yorkin poliisipäällikkö on nimennyt epäillyksi tekijäksi 28-vuotiaan miehen. LÄHDE: CNN
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/13. Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. (19')
Onko tässä kauden erikoisin maali? katso huippuhetket Vancouver-Calgary -pelistä
Tänään 10:06
iltasanomat.fi
55 min
Marbellan täydelliset talot: Yläilmoissa
Tänään 10:05
mtvkatsomo.fi
Maineikas arkkitehti Marcos Sainz on saanut ainutlaatuisen tehtävän: hän pääsee suunnittelemaan uusiksi Marbellan ainoan korkean kerrostalon kattohuoneiston. Yläilmoissa sijaitsevasta asunnosta avautuvat huikeat näkymät neljään ilmansuuntaan, ja niitä Marcos haluaakin korostaa sisustusratkaisujen avulla hyödyntämällä paljon heijastavia pintoja. Sisustussuunnittelija…
Mass Effect 3
Tänään 10:00
moontv.fi
Joulu on tulossa, ja kohta se on Luojan kiitos jopa ohi! Koska joululomalla on varmasti paljon aikaa, ehdit hyvin myös katsoa tämän jakson. Onhan Mass Effect 3 sentään yksiä parhaita toimintaroolipelejä koskaan. Se oli jopa niin hyvä, että Tontsakin ehti sen kaluta läpi kaikkine lisäosineen. Ja entäpä mitä oli mies mieltä siitä paljon puhuttaneesta loppuratkaisusta?…
58 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pääkaupunkiseudun Baptistiseurakuntien yhteinen jumalanpalvelus. Pastori Mikko Sivonen saarnaa. Juontaja Jari Portaankorva. Burmalainen lauluryhmä esiintyy.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
25 min
Joulukuningas
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Eiril vill inte till Riddardalen. Hon vill stanna i Silverskogen med Kevin. Peder säger till mamma att han inte tycker om att familjen Gran kastats ut ur sitt hus. Han vill att de firar jul ihop trots allt. buu.yle.fi
25 min
Daltonit: Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti
Tänään 09:30
mtvkatsomo.fi
Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.
Ruokarevityksen joulukalenteri: 21.12 Alfredin joulukalenteri
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Alfred vääntää joulutortun. #summeri
80 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 18/18. Paras voittakoon. Tänään selviää, kuka voittaa kilpailun pääpalkinnon eli 25 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteelleen. Finaalin ensimmäisessä osiossa finalistit valmistavat juhla-aterian koko MasterChef All Stars -porukalle. Kaksi tehtävässä parhaiten suoriutunutta finalistia etenee toiseen osioon, jossa kokataan aiemmalta tuotantokaudelta…
25 min
Pokémon
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
37 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Sukusolu - lahja elämälle. Lapsettomien parien määrä kasvaa ja hoidossa tarvitaan usein luovutettuja sukusoluja. Salla Penttilä ja Juha Mäkelä kertovat, miksi ovat ryhtyneet luovuttajiksi. (U). yle.fi/aamusydamella
Nyt riittää ruikutus - Näin laitat joulustressin pellolle
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
Sari Helinin vieraana ohjelmassa on kirjailija Rosa Meriläinen ja Marttojen toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä . Naiset keskustelevat siitä, miten joulustressin saa pellolle. Huonon Äidin muut puheenaiheet täällä.
51 min
Kunnian hinta
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Skandaalinkäryä. Kostonhimoinen Herman paljastaa Elisan syntyperää koskevan salaisuuden. Tästä ei hyvä seuraa, ja syytökset sinkoilevat moneen suuntaan. Elisa loukkaantuu syvästi, mutta vieläkin pahempaa on tulossa.
44 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:01
areena.yle.fi
42/61. Nick. Nick on koulun urheilusankari, isän suosikki ja muutenkin voittaja-ainesta. Mutta niin siinä vain käy, että pojan ote alkaa lipsua. Syy löytyy niinkin läheltä kuin omasta perhepiiristä.
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen ja Bofori. Katsottavissa Areenassa.
53 min
Kunnian hinta
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Hiuskarvan varassa. Pietroa odottaa rangaistus, elleivät sitten oikean henkilön lausumat puolustussanat pysty häntä pelastamaan. Selvittyään yhdestä koettelemuksesta Celeste joutuu vielä toiseen.
70 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/6. Poikamiesboksista perhekodiksi. Marcin poikamiesboksiprojekti oli vielä kesken, kun Skater muutti taloon. Nyt parilla on vauva ja on aika muuttaa koti perheystävälliseksi. Mutta kohtaavatko parin näkemykset perhekodista?
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/10. Mökin omistajaperhettä ahdistaa pikkuinen sauna tupineen. Jyrkässä rinteessä sijaitseva rakennus on melko tuore hankinta, ja siihen toivotaankin lisätilan lisäksi myös tyylillistä päivitystä. Mikon visioissa tilaa tuodaan vanhan takan poistamisella ja suurella terassilla, mutta maaston vaikeakulkuisuuden takia Villen aika ei riitäkään kaikkeen.…
44 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
41/61. Liv. Liv astui vahingossa ystävän varpaille mutta tehtyä on vaikea saada tekemättömäksi. Kun kaikki kaatuu päälle, Liv päättää ottaa vähän etäisyyttä näihin kuvioihin. Onnistuuko se?
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Nyt kylmenee – lunta luvassa eteläänkin
Tänään 08:59
iltasanomat.fi
Etelässä pilvipeite repeilee aamulla, mutta iltapäivällä myös Etelä-Suomessa voi tulla lumikuuroja. Länsirannikolla lumikuurot voivat olla paikoittain sakeita. Lämpötilat ovat etelässäkin pakkasen puolella. Lapissa lunta tulee lähinnä idässä. Lapin länsi- ja pohjoisosissa pilvipeite rakoilee. Alkuviikosta sää kylmenee koko maassa.
10 min
Chaplin
Tänään 08:55
mtvkatsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
9 min
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Tänään 08:49
areena.yle.fi
Osa 21. Kyllä vai ei? Pirpanan pelastussuunnitelma saa ratkaisevan käänteen.
15 min
Hunajapupuset
Tänään 08:40
mtvkatsomo.fi
Kuningattaret päättävät, että pupujen on palattava takaisin kotiin, Bunniesfieldiin. Mutta sitten hovimestari kertoo, että ihmisten maailmaan on jäänyt muita pupuja. Mitä aiotte tehdä, Hunajapuput?
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Nouseva myrsky. Tuulee uhkaavasti, mutta Petterin, Liljan ja Pennan on hankittava takaisin Töpöhännän viltti, karistettava kannoiltaan herra Reponen ja ehdittävä turvaan kaninkoloon ennen myrskyn puhkeamista.
10 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 5/27. Vihaan aurinkoa
Tänään 08:30
mtvkatsomo.fi
Kitty ja Emily tulevat museoon Emilyn isän kanssa, joka on mysteeritutkija, löytääkseen ratkaisun merkillisen metsän arvoituksille. Museossa he törmäävät lepakkomaiseen keijuun, joka hyökkää Kittyn kimppuun. Yhtäkkiä taivas tummenee ja sataa kaatamalla. Emilyn isä on vakuuttunut siitä, että tämäkin liittyy outoihin tapahtumiin, joita ilmenee heidän läheisyydessään…
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/20. Syksyn ensimmäisessä jaksossa kuullaan mitä yleisurheilija Matilda Bogdanoffille kuuluu nyt. Ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja kertoo bakteereista. Juontaja Päivi Ukkola testaa itsepuolustustaitojaan. Kotimainen lifestyleohjelma.
28 min
Joulukalenteri: Joulukuningas
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Kurkistetaan Islan ja Fifin kotiin. Joulukuninkaassa Peder alkaa katua Kevinin kiusaamista ja tarjoutuu auttamaan tätä hansikkaan löytämisessä. buu.yle.fi
9 min
Jari ja Kari
Tänään 08:25
areena.yle.fi
Leija. Jari ja Kari opettavat lapsille leijan tekemisen jaloa taitoa ja kokeilevat myös leijan lennättämistä.
11 min
Pusse
Tänään 08:13
areena.yle.fi
Pomppiva Pusse. Pusse on luvannut auttaa herra Kloppotia omenoiden poimimisessa. Omenat kasvavat korkealla puissa, mutta herra Kloppotilla on hieno apuväline.
25 min
Littlest Pet Shop: Kuonoside
Tänään 08:05
mtvkatsomo.fi
Zoe on ihastunut Littlest Pet Shopissa vierailevaan komistukseen, mutta ei kehtaa jutella tälle kuonositeensä takia. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle.
30 min
Red Caps
Tänään 08:00
ruutu.fi
Erikoispartio ja valas pulassa. Yun isä on hoitanut sairaan valaan terveeksi ja aikoo vapauttaa sen, mutta herra Ono haluaa myydä sen syötäväksi. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (26')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi

Suositeltua

Pyöräilijä huijasi kuolemaa – rekka ajoi yli
Eilen 12:59
iltalehti.fi
60 min
Top Gear: Seikkailu Afrikassa
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Angelina Jolien yläosattomat kuvat 20 vuoden takaa julki
Eilen 12:32
iltasanomat.fi
110 min
Wallander: Kadonnut
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
EHT: Suomi-Tshekki, maalikooste
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Näyttelijäkaunotar hassutteli ystäviensä kanssa rantavedessä
Tänään 05:13
iltasanomat.fi