UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Mestarien puheet: Kukkonen vakavoitui, Junno innostui
Tänään 08:40
iltalehti.fi
11 min
Pusse
Tänään 08:34
areena.yle.fi
Lintua etsimässä. Uma ja Pusse haluavat saada Tirskupuiston vartioiden kultaisen merkin. Sen voi saada vain, jos näkee pitkäjalkaisen juoksijalinnun. Kloppotin setä antaa tuntomerkit ja ystävykset lähtevät matkaan.
28 min
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Tivoli. Puistoon tullessaan Saara ja Sorsa huomaavat, että sinne on pystytetty tivoli. Kulmikkaat kaverit, osa 3/26: Emma Kotka. Muumien maailma: Aarteenetsintää. Muumipeikko löytää ihmeellisen lasipallon. buu.yle.fi
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/20. Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenterveyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Kotimainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi. Kotimainen lifestyleohjelma.…
23 min
Musarullaa!
Tänään 08:10
areena.yle.fi
Vastaantulijoita. Turun Logomolla taltioidun iltakonsertin 2.osa. Mukana Siina Hirvonen, P2-yhtye, Nalle, Musiikkiteatteri Kapsäkin Risto Räppääjä, Jyrki, Maltti ja Valtti sekä Puolalan koulun kuoro Piccolot.
25 min
Bubble Guppies
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23')
5 min
Niksi-Nella: Kuraiset kengät
Tänään 08:03
areena.yle.fi
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
2 min
Nimipäiväonnittelu: 26.4.
Tänään 08:01
areena.yle.fi
Onnea, Terttu, Teresa ja Tessa!
5 min
Bumba
Tänään 08:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 32/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. (5')…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
14 min
Unna Junná
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Tapaamme Leenan ja Terhin kanssa koltan kielen kielipesän lapsia. Animaatiopajassa: Vasa ja susi. Eläimiä: Kenen häntä? Kissan elämää: Hertan poikaset kasvavat ja leikkivät.
60 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Äiti kylässä ja sarjadeittailua. Alexandran äiti Hanski saapuu Suomesta New Yorkiin. Yhteinen päivä pitää sisällään matkan Ikeaan, verhojen ripustusta ja biljardia. Minna etsiii kuumeisesti työpaikkaa ja Sara joutuu inhoamaansa työhön lapsenvahdiksi. Annabella deittailee urakalla seinäkiipeilemällä ja tangotunnilla. Kenen kanssa on kemiaa,…
Eva Wahlström: " Pelleily ei toimi minun kanssani"
Tänään 02:42
iltalehti.fi
Eva Wahlström: " Pelleily ei toimi minun kanssani" Iltalehti seuraa livenä: Miten käy Tatlin EM-titteliottelussa? Wahlström: "Mä pelkään, että mä herään" Pukeutuuko Wahlström pelkkään MM-vyöhön? Wahlström iski upeasti MM-vyön! Eva Wahlström antaa kehuja vastustajansa tyylille.
Tatli: "Hain varman voiton"
Tänään 02:38
iltalehti.fi
Tatli hurjasta taisteluvoitosta: "Mennään vielä kovempaa" Tatli kärsi pahasta vammasta: "Oli se uran kovin paikka" Tatli: "Hain varman voiton" Tatli kommentoi ottelun kulkua IL-TV:lle
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/8. Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen…
Suomen äänikuningatar Jaana Pelkonen kertoo, miten julkisuus on hyödyttänyt häntä poliitikkona
Tänään 02:00
hs.fi
Suomen toisiksi suosituin kokoomuslainen Jaana Pelkonen ei tunnusta odottavansa ministerinsalkkua. Entinen Tilt-ohjelman juontaja ei ole pelannut videopelejä Super Marion jälkeen. Toimittaja: Joonas Laitinen HS Kuvaus: Benjamin Suomela
60 min
JIM D:
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/8. Meksikonlahden öljyonnettomuus. Jesse Ventura selvittää, oli Meksikonlahden öljyonnettomuuden takana maailmanlaajuinen salaliitto, jonka tavoitteena on muuttaa koko Louisiana öljynjalostamoksi ja tyhjentää rannikko asukkaista. Tiedonantajat paljastavat järkyttäviä seikkoja hallituksen kieroiluista ja laiminlyönneistä. Amerikkalainen dokumenttisarja.…
IL-TV: Näin Raksilassa juhlittiin mestaruutta
Tänään 00:58
iltalehti.fi
Koko Raksilan jäähalli meni onnesta sekaisin, kun Sebastian Aho laukoi ottelun 2-1-voittomaalin toisessa jatkoerässä.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/10. Internetjulkkikset. Jaksossa pääosissa ovat sekä ihastuttavilla että kauhistuttavilla internetvideoillaan mainetta ja kunniaa keränneet arjen sankarit. Englantilainen sarja. (24')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/10. Lemmen huumaa. Tarjolla on internetin oudoimpia lempeen ja rakkauteen liittyviä videoita. Jotkut ovat hyvin estottomia julkisilla paikoilla, toiset etsivät tosirakkautta ruusuin. Nettivideolla on myös helppo ilmoittaa erostaan ystäville, ja toisaalta häissä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Englantilainen sarja. (22')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19')
46 min
Auschwitzin seitsemän kääpiötä
Eilen 22:16
areena.yle.fi
Ovitzin pienikasvuinen näyttelijäperhe esiintyi Itä-Euroopassa vuoteen 1944. Sitten he joutuivat Auschwitziin, Mengelen tutkimuskohteiksi. Tv-dokumentissa näyttelijä Warwick Davis jäljittää perheen uskomatonta tarinaa.
41 min
The Mob Doctor
Eilen 22:05
areena.yle.fi
9/13. Ei joulua ilman pimeitä potilaita! Gracen hoiviin tuodaan mies, joka osoittautuu Constantinen vanhaksi kilpakumppaniksi. Millä asialla hän oikein on Chicagossa? Onnistuuko Grace estämään tragedian?
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/20. Liikaa tunteita?. Erään parin läheiset välit alkavat rakoilla, koska toisella osapuolella on liikaa tunteita pelissä. Kaikkien ajatukset alkavat olla jo viimeisissä treffeissä. Viimeinen tavallinen iltanuotio lisää joidenkin huolia ennen ratkaisevia päiviä. Kotimainen ohjelma. (40')
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
16/19. Rivien välistä. Trauman kokenut Bacchus jättää eroanomuksensa. Saadakseen hänet taas jaloilleen Gently valjastaaa miehen tutkimaan epäselvää sellikuolemaa. Auttaako tämä Bacchusin ongelmaan?
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
IL-TV: Tältä näytti Kärppien pukukopissa mestaruuden ratkettua
Eilen 21:48
iltalehti.fi
IL-TV: Kärppien pelaajat tuulettivat villisti pukukoppikäytävällä
Eilen 21:44
iltalehti.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraina Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa ja juontaja-näyttelijä Vanessa Kurri
15 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksissa kerrataan vaali-illan kulkua, analysoidaan vaalien voittajat ja häviäjät sekä pelataan ministerirulettia.
74 min
Keskitysleirien salattu totuus
Eilen 21:00
areena.yle.fi
(Night Will Fall, Britannia 2014) Keskitysleirien kauhuista koottiin keväällä 1945 Alfred Hitchcockin ja Sidney Bernsteinin voimin elokuva, jota ei koskaan esitetty. André Singerin dokumenttielokuva kertoo sen tarinan.
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Toimittaja ja kirjailija Anna-Lena Laurén puhuu rakkaudestaan Venäjään, tarpeestaan ymmärtää asiayhteydet sekä tapaamisista, ystävyydestä, surusta ja äitiydestä.
41 min
The Mob Doctor
Eilen 21:00
areena.yle.fi
8/13. FBI haluaa vetää Francon pois kentältä, mutta miehellä on muita suunnitelmia. Tekeekö hän tyhmyyden, joka tulee vielä kalliiksi? Grace yrittää pelastaa ystävänsä tytärtä, joka on sortunut koviin huumeisiin.
TV7 Jerusalem Uutiset:
Eilen 21:00
tv7.fi
Isis teloitti Etiopian kristittyjä Libyassa. Jerusalemissa tehtiin taas uusi terrori-isku. Putin varoittaa Israelia myymästä aseita Ukrainalle. Israel kuuluu maailman vähiten uskonnollisiin maihin. Egypti sääti salakuljetustunneleita koskevan lain. Hamas kehottaa sieppaamaan israelilaisia.Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen…
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/20. Viimeiset bileet. Merivesikin kiehuu Kristan ja Chocon kiihkeillä treffeillä. Aki löytää rauhan. Viimeisissä yhteisissä bileissä on haikeaakin tunnelmaa, paitsi Simolla, joka pyörittää kolmea naista. Kotimainen ohjelma. (41')
8 min
Anjan matkassa
Eilen 20:51
areena.yle.fi
5/12. Anja Kontor matkaa Skotlannin syrjäseuduille kummituslinnaan ja ihastuu riippusillan päässä olevaan saareen. Eräässä majatalossa isäntä soittaa vierailleen Bachia.

Suositeltua

Suomalainen UFC-tähti yllätti näpistäjät
Eilen 12:33
iltalehti.fi
Eva Wahlström: " Pelleily ei toimi minun kanssani"
Tänään 02:42
iltalehti.fi
9 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
43 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 19:40
areena.yle.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
HS-sää 25.4.
Eilen 19:47
hs.fi