UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Räjähdys Kairossa - ainakin yksi kuoli
Tänään 13:38
iltasanomat.fi
Pommi-iskussa on kuollut ainakin yksi ihminen, kertovat maan sisäministeriö ja terveysministeriö uutistoimisto AFP:lle. Ministeriöt tarkensivat poliisin aiemmin antamaa tietoa, jonka mukaan iskussa olisi kuollut neljä ihmistä. Ministeriöiden mukaan räjähdyksessä kuoli yksi poliisi. Lisäksi kolme ihmistä loukkaantui.Räjähdyspaikan lähellä on ulkoministeriön lisäksi…
Poliisin barbaarimainen hyökkäys tallentui videolle - humalainen hakattiin
Tänään 13:16
iltalehti.fi
Baltimorelainen Kuusi vuotta poliisina työskennellyt Kesäkuun puolivälissä sattunutta tapausta edelsi tilanne viinakaupassa, jossa päissään ollutta Trussia pyydettiin poistumaan paikalta. Hän teki niin naispuolisen ystävänsä saattelemana, mutta poliisit seurasivat kaksikkoa bussipysäkille. Cosom väitti aluksi puolustaneensa itseään. Cosomin mukaan häntä lyötiin…
15 min
Staraoke-laulupeli
Tänään 13:15
mtvkatsomo.fi
Kaikenikäisille lapsenmielisille suunnattu peliohjelma. Laulamalla mahdollisimman oikein ohjataan ruudussa samanaikaisesti näkyviä piirroshahmoja menemään läpi annetun reitin. Mukana jaksoissa aina eri kilpailijat. Ohjelman vetäjänä toimii Kana. Tuotanto Intervisio Oy.
Valioliiga: Lauantain huippuhetket
Tänään 13:06
mtvkatsomo.fi
30 min
Sarahin talo
Tänään 13:00
ruutu.fi
Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. 4. tuotantokausi. (19')
47 min
Sydämen asialla
Tänään 12:45
areena.yle.fi
Seuraukset. Poliisi tutkii mitä yhteyttä on autokorjaamon turmelemisella, uhkauskirjeillä ja tummalla pakettiautolla.
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 12:45
areena.yle.fi
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:30
ruutu.fi
Pikkukylän playboy. Samppanjaa litkivä 80-luvun hulivilipoika Joe pyörittää äitinsä hotellia pienessä tuppukylässä. Huoneet ovat kuin Playboy-kartanosta, mutta eroottinen taide ja muut mauttomuudet yhdistettynä korkeisiin hintoihin eivät houkuttele asiakkaita. Hotellipoliisi yrittää saada rattopojan ymmärtämään, että tällä vuosituhannella ihmiset juoksevat tarjousten,…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:30
ruutu.fi
Tyylien taistelu. Sheena ja Adam ovat eläneet pitkään kaukosuhteessa, mutta nyt nuorenparin on tullut aika hankkia ensimmäinen yhteinen koti. Pariskunnan sisustusmieltymykset eroavat melkoisesti toisistaan, sillä Adam haluaa suoralinjaista modernia tyyliä, kun taas Sheena suosii perinteisen kodikasta asumista. Nuoripari haluaa ison keittiön, omat vaatehuoneet…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:00
ruutu.fi
Luukusta uuteen kotiin. Adam ja Melissa ovat kyllästyneet vanhaan huonokuntoiseen vuokra-asuntoonsa, jossa juuri mikään ei toimi. Pariskunta on saanut tottua ikäviin yllätyksiin ja panostaa nyt laadukkaan kodin etsimiseen. Asunnossa pitäisi olla iso keittiö, hyvä näköala kissalle sekä pyykinpesutilat, ja sen pitäisi olla lähellä pariskunnan työpaikkoja. Tarjolla…
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Pyrstöstä pitkälle. Nuori pullonokkadelfiini Winter menettää pyrstönsä onnettomuudessa eikä eläimen selviytymisestä ole varmuutta. Apua saadaan kuitenkin yllättävältä taholta, ja Winteristä tulee tuhansien ihmisten inspiraation lähde. Jopa Hollywood kiinnostuu sisukkaan selviytyjän uskomattomasta tarinasta. 2. tuotantokausi. (20')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 11:50
ruutu.fi
Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:35
areena.yle.fi
30 min
Elixir
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 2. tuotantokausi. (22')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:30
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 11:20
ruutu.fi
Valasta à la Henkka. Henkka & Niki tutustuvat Alaskan inuiittien elämään. He oppivat lisää alkuperäiskulttuurista ja valmistavat paikallista perinneruokaa - valaanlihaa. Kokkiemme etiikka joutuu koville tämän uhanalaisen lajin suhteen. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
Auts! Ruotsalaiselle kivulias yllätys kesken jäävesihaasteen
Tänään 11:16
iltalehti.fi
Jäävesihaasteen idea on kaataa ämpärillinen jääkylmää vettä päälleen tai maksaa rahaa ALS-taudin puolesta kampanjoivalle järjestölle. Haastettu saa sitten nimetä omia kavereitaan jatkamaan ketjua. Niin tekee myös ruotsalainen Daniel, mutta katso miten ikävä temppu hänelle tehdään. Varoitus: video saattaa naurattaa. VIDEO: YouTube/MoistChannel / Storyful
Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
Satatonnisella ajoneuvoyhdistelmällä ei ole pikkuteille asiaa. 12-akselisella jättirekalla ajetaan vain asvaltoiduilla pääteillä. ”Superrekka” on tarkoitettu terminaalien ja tehtaiden väliseen puutavaran siirtoajoon. 31-metrisellä monsterilla ei toistaiseksi ole liikennelupaa. Heti, kun Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi myöntää tarvittavan poikkeusluvan, alkavat…
Espanjassa hypättiin jokeen, Kiinassa sillalta maalitauluun
Tänään 11:12
hs.fi
Lauantaina ympäri maailmaa nähtiin hurjapäisiä mutta hallittuja loikkia korkeilta silloilta. Espanjassa nähtiin voltteja veteen 27 metrin korkeudelta. Kiinassa basehyppääjät pomppasivat 370 metrin korkeudessa kulkevalta sillalta maahan tehtyyn maalitauluun. Toimittaja: Esa Juntunen HS, editointi: Kristiina Marttinen HS.
60 min
Himosiivoojat New Yorkissa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Karmiva sotku. Pamela ja Eric edustavat hieman erilaista asiakaskuntaa kuin mihin Michael ja Nina ovat tottuneet. Suostuvatko asukkaat luopumaan karmivista kokoelmistaan, ja pystyvätkö Nina ja Michael toteuttamaan näiden toivoman tyylin? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 8. tuotantokausi. (22')
TalkKari kohtasi Tammavaltikan voittajan: "Sain sen mistä olen haaveillut!"
Tänään 10:33
iltasanomat.fi
Millainen on narsistipuoliso? "Narsismini teetti uskottomuutta, valehtelua ja vilpillisyyttä"
Tänään 10:31
iltasanomat.fi
Aiheesta keskustelevat Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen ja voimakkaista narsistisista piirteistä kärsinyt Meri Saarnilahti-Becker. Asiantuntijat ja Sari Helin kannustavat hakemaan välittömästi ammattiapua, jos tunnistaa narsistin elämässään. Lue myös: Kuinka paljon nainen saa muuttua tullessaan äidiksi? Miehen tuskainen avautuminen täällä
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Lapsiperheen taloprojekti
Tänään 10:30
ruutu.fi
Unelmien koti. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Kellarin viimeistely kuluttaa budjetin loppuun, ja Gregin ja Daniellen on remontoitava oma makuu- ja kylpyhuoneensa ennakoitua halvemmalla. Lopulta piinaava remontti valmistuu, ja kaikkien toiveet toteutuvat. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (21')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 10:20
ruutu.fi
Merisairaat kokkikokelaat. Kilpailijat matkustavat Fremantleen Länsi-Australiaan ja pääsevät pyytämään mereneläviä karskeille kalamiehille valmistettavaa ateriaa varten. Joukkuekilpailuna suoritettavassa tehtävässä kannattaa pistää kaikki peliin, sillä voittavan joukkueen jäsenet pääsevät kamppailemaan koskemattomuudesta. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi.…
Lehmäautolla ympäri Eurooppaa
Tänään 10:08
hs.fi
Christopher Kent ja Mari Vartiainen osallistuivat Caterham-autojen Keski-Euroopan kiertueelle.
Lehmäautolla ympäri Eurooppaa
Tänään 10:08
hs.fi
Christopher Kent ja Mari Vartiainen osallistuivat Caterham-autojen Keski-Euroopan kiertueelle.
Tanssia talon seinällä, ei sen kummempaa
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Pelottomat Esitys on kuvattu Yhdysvaltojen Oaklandin kaupungintalon seinällä. VIDEO: Futurerail.fi/
11 min
Kanikenttä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ei saa häiritä. Boris nukahtaa talviunilleen keskelle kiitorataa. Ellei karhua saada pois tieltä, lentokenttä on suljettava. Fredin ja Nedin on siirrettävä Boris, mutta unilta herätetty karhu on vihainen.
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pisteliäät pörisijät.
12 min
Karvinen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ystäväni Misu : Karvinen pelastaa Misun kiperästä tilanteesta. Misu tuntee jäävänsä velkaa Karviselle ja päättää alkaa maailman parhaaksi ystäväksi.
88 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ortodoksinen liturgia Tampereen Pyhän Aleksanteri Nevskin ja pyhän Nikolaoksen kirkossa. Palveluksen toimittaa kirkkoherra Markku Toivanen.
30 min
SM-liiga
Tänään 10:00
ruutu.fi
Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 10:00
ruutu.fi
Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
12 min
Sherlock Jakki
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kuka putsasi Pahkasian? Pahkasika rakastaa sotkua ja mutaa, mutta hänen naapurinsa eivät siedä Pahkasian voimakasta hajua. Joku järjestää Pahkasialle epämieluisan yllätyksen.
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Tilaa suvulle
Tänään 10:00
mtvkatsomo.fi
Siddiqin viisihenkinen perhe aikoo laajentaa taloaan peräti kolmeen suuntaan, ja budjetti on vain 150 000 puntaa. Äiti on tuskastunut ahtaaseen keittiöön, koska talossa vierailee usein kerralla jopa 40 sukulaista. Sarah pelkää, että väliseinien purkaminen käy kalliiksi. Myös Alfordin perhe laajentaa taloaan sukulaisvierailuja ajatellen. Uuteen taloon tulisi seitsemän…
6 min
Raimo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Vuosisadan ottelu.
X Factor UK: Hollywood-tähden sisko saa raikuvat aplodit
Tänään 09:59
mtvkatsomo.fi
Viimeisissä avoimissa koe-esiintymisissä panokset ovat kovat: nyt jos koskaan on aika tehdä vaikutus tuomareihin ja napata jatkopaikka kisassa. Lähes kaikki kilpailijat ilmoittavat musiikin ja laulamisen olevan suurin unelmansa, mutta monenko rahkeet todella riittävät alalle? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi

Suositeltua

29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Boxin Night: Eva Wahlström vei pistevoiton
Eilen 22:12
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:00
ruutu.fi
Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
Boxing Night: Tatli vs Abril ottelun 12. erä
Tänään 00:10
mtvkatsomo.fi
28 min
Pulttibois
Eilen 19:17
mtvkatsomo.fi