UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

6 min
Eurojackpot ja Jokeri
Tänään 00:10
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:05
ruutu.fi
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
62 min
The Wire
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Tuomiot. Barksdalen miehet vangitaan, mutta Avon itse on pian vapaalla jalalla takuita vastaan. D'Angelo on halukas todistamaan setäänsä vastaan, mutta saako äiti hänet muuttamaan mielensä? T: HBO. (U)
57 min
Rysän päällä: Motocross-mylläkkä
Eilen 23:13
mtvkatsomo.fi
Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies…
55 min
Valheen vangit
Eilen 23:10
ruutu.fi
Raha. Nuori mies on voittanut jättipotin Lotossa, mutta kokee rahasta syyllisyyttä. Hän uskoo, että olisi voinut estää isänsä itsemurhan rahoilla. Ongelmallinen suhde rahaan uhkaa rikkoa myös miehen parisuhteen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 23:05
ruutu.fi
Hullu Koira. Adam ja Lucas pelkäävät selviävätkö hengissä, kun Cecily lähettää heidät Hullu Koira -nimisen keräilijän luo. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Tekken 7 - The Final Battle Comic Con Trailer
Eilen 23:00
gamereactor.fi
Tekken 7 - The Final Battle Comic Con Trailer
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
3/9. Ennakkoluulot joutuvat koetukselle, kun ohjelmassa kisaavat koomikot valmistautuvat naurattamaan itähelsinkiläistä baariyleisöä. Minkä verran yleisöstään voi olettaa? Vierastuomarina Ismo Leikola. (U)
110 min
Diili: All Star: Panokset kovenevat
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 22:35
ruutu.fi
Filippiinit, kolmen jengin loukussa. Arman yrittää elää normaalia elämää slummissa Manilassa ja aloittaa työnteon vedenkantajana ja riksakuskina. Mutta tilanne kasvaa nopeasti vaaralliseksi, kun kolme keskenään taistelevaa rikollisjengiä kiinnostuu Armanista. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
55 min
Rakkauden FAQ
Eilen 22:15
ruutu.fi
Mistä tulee termi G-piste? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Ismo Leikola, Laura Paloheimo ja Satu Silvo. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Studiovieraana Antti Paronen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Suurlähettiläät ehdottavat lisäpakotteita
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: Varusmiessoittokunta marssii helteessä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
35 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 22:00
ruutu.fi
Siperia, Jäämeren poropaimentolaiset. Arman paimentaa poroja Pohjois-Siperian syrjäisellä, talvisella tundralla, alkeellista elämää elävän Nenetsi-perheen kanssa. Kuinka Arman ja perhe selviävät jäätävän kylmyyden yli ilman sähköä, vettä ja lämpöä, kun pakkasasteet putoavat -50 asteeseen? Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
Uutisjutut: Kevennys: Jaakko heitti kylmän kiven veteen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Tieto leviää sosiaalisessa mediassa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
59 min
Kaappaus keittiössä: Jakso 6. Hyvää halvalla
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Kari matkustaa Ouluun ja selvittää kahden nuoren miehen kanssa, miten tiukalla opiskelijabudjetilla voi syödä hyvin ja terveellisesti.
42 min
Kultainen noutaja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
2/3. Tero törmää isäänsä jatkuvasti ja kun vaimon entinen mies ilmaantuu lähistölle alkaa Tero suunnitella asunnon ja kaupungin vaihtoa. N: Robin Svarström, Kari-Pekka Toivonen. O: Simo Halinen. (U)
30 min
Villit nettivideot
Eilen 21:30
ruutu.fi
Internet-ikonit. Tässä jaksossa muun muassa pyörätuolilla kaksoisvoltin takaperin tehneen Aaron Fotheringhamin, hidastettuja videoita kuvaavat Gavin ja Danin ja moniosaaja Dorota Lopatynska De Slepowronin. CopperCab-nimisellä punapäällä on vakavampaa sanottavaa kiusaamisesta ja syrjinnästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (24')
Hongkongilaiset katutaiteilijat laulavat Helsingin kaduilla
Eilen 21:20
hs.fi
Viisitoista hongkonglilaista halusi erilaisen kesän ja päätti tulla kolmeksi kuukaudeksi kiertämään Eurooppaa katutaitelijoina. Busking now -nimellä esiintyvät ryhmä esittää yhdessä acappella-musiikkia, minkä lisäksi jokaisella on oma katutaidetemppunsa. Toimittaja: Ruut Tolonen, kuvaus Kari Pullinen, editointi Petri Krook.
Malissa pudonneen koneen musta laatikko löytyi
Eilen 21:13
iltasanomat.fi
27 min
Kekäläisen kesäduuni
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Pelastavatko tuttujen ihmisten nuoruuden duunipaikat hylätyn hotellin? Vieraana näyttelijä-rokkari Jussi Lampi, ex-respa.
47 min
Tartu Mikkiin
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Toiveuusinnassa (es. 2.11.2012) laulamassa Jean S -bändistä Antti Paavilainen ja Timo Kärkkäinen vastassaan Timo Salmenkivi ja Mica Ikonen. Sami Hintsanen juontaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)
30 min
Villit nettivideot
Eilen 21:00
ruutu.fi
Vanhat ja nuoret. Tässä jaksossa tapaamme ihmisiä ikähaarukan ääripäistä, vauvoja ja vanhuksia. Näemme, miten 75-vuotias mummo panee koruliikkeen ryöstäjät ojennukseen ja miten kolmevuotias Michael pillastuu saatuaan joululahjaksi kirjoja. Mukana myös 9-vuotias "hullu ninjatyttö" Sammy Smith. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
13 min
Suzannen vieraana
Eilen 20:45
areena.yle.fi
3/4. Suzanne Axell tapaa Euroopan jalkapalloliiton UEFAn entisen puheenjohtajan Lennart Johanssonin. Johansson kertoo Suzannelle elämänsä suurista iloista sekä siitä, kuinka hänen elämänsä muuttui aivohalvauksen jälkeen.
28 min
Väärä ovi
Eilen 20:30
areena.yle.fi
1/6. BBC:n kuuluisa animaatiotekniikka näyttelee osaa ronskissa sketsisarjassa.Tapaamme mm. poikaystävä Philipin, supersankareiden Talent-kisan tuomarit ja ehdokkaat sekä maailman ärsyttävimmän olion. (U)
62 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Paluu Headcorniin
Eilen 20:30
mtvkatsomo.fi
Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
28 min
Romanikuninkaan lapsenlapset
Eilen 20:15
areena.yle.fi
4/4. Miten romaninuoret elävät nyky-Ruotsissa? Romanikuninkaan jälkeläiset ottavat asiasta selvää. Kenen kanssa romani voi avioitua? Kuinka yhteisö suhtautuu homoihin? Entä mitkä ammatit ovat kiellettyjä?
55 min
MasterChef USA
Eilen 20:05
ruutu.fi
Kalatacoja ja kananrintaa. Joukkuehaasteessa kokataan rannalla kalatacoja surffaajille. Hävinnyt joukkue joutuu painetestiin, jossa kananrinta osoittautuu vaikeaksi valmistettavaksi. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
60 min
Suurin pudottaja: Joukkuepunnitus
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Kilpailijat nousevat ensimmäistä kertaa vaa¿alle yksin ja hävinnyt joukkue joutuu äänestämään yhden omistaan pois.

Suositeltua

Salama iski Pyryyn Rovaniemellä - tallentui videolle!
Eilen 07:36
iltalehti.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 14:00
areena.yle.fi
Kiinassa löytyi lähes viisikiloinen rotta
Eilen 12:20
iltasanomat.fi
Valtava alas ammutun koneen kappale löytyi
Eilen 13:56
iltalehti.fi
Uskot tai älä! Tämä kivi jäädyttää veden - 49 asteiseksi
Eilen 17:32
iltalehti.fi
58 min
Tähtien tarina: Hannes Häyrinen
Eilen 16:25
areena.yle.fi