UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

21 min
Salatut elämät: Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä
Tänään 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
60 min
Taste
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/16. Finaali 1/2: Pötsin täydeltä. Finaalin ensimmäisessä osassa kilpailijat haastetaan tekemään ylellinen rikas annos ja vaatimaton köyhä annos. Vieraileva mentori Jacques Pépin ratkaisee, ketkä pääsevät viimeiseen erään. Amerikkalainen ruokareality.
6 min
Päivän sää
Tänään 19:23
katsomo.fi
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:01
katsomo.fi
44 min
Velvet - muotitalon tarina
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 21/26. Häästressiä. Albertoa eivät kiinnosta suihkuseurapiirit, ja kihlaparille tulee riita. Miehen menneisyys alkaa valjeta Cristinalle. Clara luovuttaa Mateon suhteen ja järkyttyy Pedron tunnustuksesta.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Venäjä putoaa vientitilastoissa
Tänään 19:00
katsomo.fi
52 min
Historia: Ku Klux Klan ja USA
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Yhdysvaltojen kansalaisoikeusliikkeen noustessa 1960-luvulla myös Ku Klux Klan koki jälleensyntymän erityisesti Pohjois-Carolinassa, jossa tämä rasistinen järjestö sai ennennäkemättömän suosion.
24 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Kansanmielisyys kasvaa Puolassa
Tänään 19:00
katsomo.fi
Puolassa pelätään, että vallassa oleva laki- ja oikeuspuolue etäännyttää maan EU:sta ja tuhoaa vaivalla rakennetun demokratian.
27 min
Yksineläjä Severin
Tänään 19:00
areena.yle.fi
11/12. Norjalainen Severin Rønes on nykyaikainen yksineläjä, mutta silloin tällöin hän tapaa kavereitaankin. Ravustusreissulla voi nähdä jotain yllättävää ja kaunista, ja ravuista on mukavaa laittaa tarjottavaa ystäville.
60 min
Supernanny Euroopassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Charityn suru. Supernanny Jo Frost matkaa Rotterdamiin yksinhuoltajaäiti Charityn luo. Charity kaipaa kasvatusapua 2-vuotiaan Tyrell-poikansa rajuihin kiukkukohtauksiin, jotta hän saisi nauttia tästä hetkestä poikansa kanssa täysin sydämin, sillä perheen tulevaisuutta varjostaa synkkä pilvi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
3 min
Uutisjutut: Ulkomaat: "Kukaan ei pidä lupauksiaan"
Tänään 19:00
katsomo.fi
Deskissä vieraana vanhempi tutkija Toni Alaranta Ulkopoliittisesta instituutista.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Pirkanmaa
Tänään 18:43
areena.yle.fi
Street Fighter V - Full Length CG Trailer
Tänään 18:36
gamereactor.fi
Street Fighter V - Full Length CG Trailer
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:34
areena.yle.fi
28 min
Akuutti
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Uusia lääkkeitä myyntiin ilman reseptiä. Lapsi vai älypuhelin - kumpi saa enemmän huomiota vanhemmilta? Joustava selviytyy kriiseistä. Voiko lemmikkieläin tehdä omistajansa sairaaksi? Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
60 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 13/20. Tatuointeja ja lampaita. Tässä jaksossa leijonat yritetään saada innostumaan pussitelineestä, tatuointiagenttipalvelusta sekä futuurikaupasta. Lisäksi nähdään lammas, joka opettaa hengittämään oikeaoppisesti. Kanadalainen sarja. (44')
12 min
Kiia ja kissa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
48/52: Hääpäiväpulma. Kiia ja kissa ryhtyvät jättiläisten hääsuunnittelijoiksi. Heidän täytyy huolehtia siitä, että jättiläishäiden 12 askelta toteutuvat täsmälleen oikeassa järjestyksessä. buu.yle.fi
28 min
Elämä käännekohdassa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
3/8. Valtaosaa 27-vuotiaan muusikon Jan Alanderin elämästä on leimannut päihteiden käyttö ja asunnottomuus. Isovanhemmat auttavat kuitenkin nuoren miehen uuden elämän alkuun.
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:09
areena.yle.fi
58 min
Historia: Oma koti - kuolemanloukku
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Edvardiaanisessa Englannissa uudet keksinnöt tekivät ihmisten elämän valoisammaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Niinpä asbestisukat ja radioaktiivinen hammastahna otettiin innolla käyttöön. T: BBC. (U)
10 min
Olivia
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Olivian koirahoitola. Olivian äiti kerää rahaa kirjaston lastenosaston hyväksi. Olivia tahtoo osallistua hankkeeseen, mutta kuinka hän voisi kerätä varoja hyvään tarkoitukseen?
28 min
BUU-klubben: Kiia ja kissa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
48/52: Hääpäiväpulma. Kiia ja kissa ryhtyvät jättiläisten hääsuunnittelijoiksi. Mitä ihmettä: Aistit. Pumpelot: Viulutaituri. Kuningaskin haluaa musisoida, mutta hän ei ole kovinkaan taitava viulunsoittaja. buu.yle.fi
5 min
Ilmojen kunkut
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Norja. Ilmojen kunkkuja askarruttaa tällä kertaa kadonneiden kalojen tapaus.
5 min
Kotkaperhe
Tänään 18:00
areena.yle.fi
N-Y-T-nyt! Tämä on kotkaperheen juhlapäivä! Poikaset ovat kasvaneet jo niin isoiksi, että niillä on jatkuvasti menossa lentoharjoitukset.
11 min
Oktonautit
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Oktonautit ja siipisimput. Oktonautit löytävät pari siipisimppua aivan väärästä paikasta. Ne on vietävä pian takaisin kotiin.
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/26. Rahakasta bisnestä. Kanadan rajalla hämmästellään ilmoittamatta jätettyä käteiskassaa, pitkän matkan takaa saapunutta päivämatkailijaa ja erikoisella käytöksellään huomiota herättänyttä kreikkalaismiestä. Lisäksi lentorahdin joukosta löytynyt epäilyttävä paketti aiheuttaa päänvaivaa. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
58 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Hautaan asti. Ric yrittää salata sairautensa, mutta Michaelin käytös tekee asian mahdottomaksi. Pennyn itseluottamus horjuu. Fayen raskaudessa on ongelmia, mikä pelästyttää myös Josephin. T: BBC.
62 min
Myytinmurtajat: Vahinkolaukauksia
Tänään 18:00
katsomo.fi
Adam ja Jamie testaavat, voiko järeä metsästysrevolveri katkaista peukalon huolimattomasti käsiteltynä. Kari, Grant ja Tory selvittävät myyttiä gangsterien autossa ääniaalloista lauenneista venäläisistä kivääreistä.
61 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Mökkeilyä Walesissä
Tänään 17:59
katsomo.fi
Adrian ja Corinna yrittävät kunnostaa ostamansa rauniomökin. Se sijaitsee kansallispuistossa olevalla vuorella, joten asiaa vaikeuttavat sekä ankarat luonnonolot että lait ja säännökset. Brittiläinen realitysarja sukeltaa toinen toistaan upeampien talojen sisuksiin. Kevin McCloud palaa takaisin Grand Designs -sarjan jaksoissa esiteltyihin hulppeisiin asuntoihin…
30 min
Emmerdale: Suu säppiin tai tapan sinut!
Tänään 17:55
katsomo.fi
Noah kiristää Jacobia, jonka tekoset herättävät Kerryn ja Harrietin huomion. Belle ilahtuu työtarjouksesta, mutta Gabbyn syytökset saavat hänet pois tolaltaan. Uhkasiko hän todella tappaa Gabbyn? Jai joutuu viimeinkin hyväksymään tosiasiat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Säästudio: Mitä on odotettavissa talvisäässä? ”Näyttäisi siltä, että talvi on taputeltu”
Tänään 17:53
iltasanomat.fi
Näin on, vaikka tilastojen mukaan pakkasta pitäisi olla 5-10 astetta enemmän. Törmä kertoo ISTV:n Säästudiossa tarkemmin hiihtolomien keleistä ja vielä maaliskuunkin ennusteesta. Myös lumen syvyys ja hankien sulaminen ovat esillä.
21 min
Kauniit ja rohkeat: Nicolen uudet urat
Tänään 17:26
katsomo.fi
Nicole piipahtaa Oliverin luona ja löytää jälleen uuden urahaaveen, mutta joutuu vastineeksi kuuntelemaan saarnan siitä, miten kohtelee siskoaan. Rick yrittää vakuutella Mayalle, että tämä voi hyvillä mielin kertoa salaisuutensa, mikä se sitten onkin. Samaan aikaan Spencerin veljekset miettivät kuumeisesti, miten saisivat syöstyä Rickin vallasta. Amerikkalainen…
95 min
MasterChef Australia
Tänään 17:20
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 21/62. Possuhaaste. Viikon teemana MasterChef-keittiössä ovat vanhat suosikit. Kisassa aikaisemmilla kausilla menestyneet Poh Ling Yeow ja Hayden Quinn ovat laatineet kilpailijoille haasteet, joita ovat myös mukana tuomaroimassa. Tänään annosten suurin sankari on possu. Australialainen sarja. (74')
46 min
Doc Martin
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 7, 6/8. Naapurin kakarat. Terapeutti suosittelee rakoilevan liiton korjaamista palaamalla alkuhuuman tunnelmiin. Helppoa se ei tule olemaan, sillä Louisan vanha heila hirveine lapsilaumoineen ilmaantuu maisemiin.
59 min
Lemmen viemää: Uusi uljaampi ura
Tänään 17:00
katsomo.fi
André vaatii Werneriä lopettamaan rahanpesun ja lahjoittamaan loput rahat Charlotten säätiölle, mutta Werner antaakin vain pienen osan. Kokemuksiensa muuttama André lähtee tapaamaan Kristiniä vankilaan. Kristin kertoo, minne hän on piilottanut Nicolan timantit. André on varma henkilöstä, joka ne on varastanut. Nils on koko ajan juovuksissa mutta onnellinen, sillä…
58 min
Historia: Hovielämää
Tänään 17:00
areena.yle.fi
1/3. Rikhard II - keskiaikainen hovi. Kuningas lujitti asemaansa kehittämällä hovielämää ja edistämällä taiteita, mutta verilöylyiltäkään ei vältytty.
60 min
Hurja remontti
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/24. Unelmia tytöille 1 (2). Tiimi ottaa vastaan suurimman haasteensa ja rakentaa 1000 neliön asuntolan Girls Hope -opiskeluohjelman tytöille. Mutta saavatko huonoista oloista ponnistavat opiskelijat asuntolansa, kun myrsky uhkaa romuttaa projektin? Amerikkalainen lifestylesarja.

Suositeltua

Sään lauhtuminen yllätti: Järven jää murtui autojen painosta
Tänään 07:53
iltalehti.fi
25 min
Studio55.fi: Elämä erityisherkkänä
Tänään 09:05
katsomo.fi
60 min
Vares - Huhtikuun tytöt
Eilen 21:00
katsomo.fi
73 min
Kotikatsomo: Ruotsalainen hetki
Eilen 21:05
areena.yle.fi
1 min
Uutisjutut: Helsingin kadut tulvivat runkoputken rikkouduttua
Eilen 22:00
katsomo.fi
Korkeasaaren karhut heräsivät talviunilta kuukauden normaalia aiemmin
Tänään 10:17
iltalehti.fi