UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Mitä tapahtuu, kun yhdistetään Siskonpedin Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, päästöhuijaus ja rakkaus? Katso video!
Tänään 06:07
iltasanomat.fi
Netti-Suomi on jo jokusen viikon nauranut Siskonpedin kakkoskauden maistiaiselle, Viinapäivä -sketsille. Siinä Niina Lahtinen ja Jarkko Niemi esittävät vanhempia lapsineen kaupassa. Sketsissä roolit ovat kääntyneet päälaelleen, kun pikkuvanhat lapset komentavat aikuisia kuin vanhemmat jälkikasvuaan karkkipäivänä. – Mukana ovat oma tyttäreni ja Krisse Salmisen…
Suomalaiset huippuartistit mukana puhuttavassa tietoiskussa
Tänään 06:01
iltalehti.fi
Kuluvan syksyn aikana suojatieonnettomuuksissa on kuollut ja loukkaantunut jo useita lapsia. Tempauksen tarkoituksena on herättää autoilijoiden huomio liikenneturvallisuuteen, etenkin suojateillä. Jukka Lehtinen
Suomalaishiihtäjien lisähapen käyttö - salainen ase!
Tänään 06:00
iltasanomat.fi
60 min
JIM D:
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Pentagon. 11. syyskuuta 2001 American Airlinesin lento 77 törmäsi Pentagoniin. Vai törmäsikö? Ainoalla tunnetulla turvakameran nauhalla näkyy kyllä räjähdys, mutta lentokoneesta ei näy vilaustakaan. Oliko isku hallituksen tilaama sisäpiirin keikka? Mitä hallitus yrittää salata? Jesse Ventura ottaa selvää. Amerikkalainen realitysarja. (42')
45 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 02:40
ruutu.fi
Pixien leikkaus. Pixie on joutumassa leikkaukseen, johon hänellä ei ole varaa, mutta onneksi Kat ja muut ystävät tatuointiliikkeestä rientävät apuun Hollywoodin tähtien avustuksella. Corey saa inspiraatiota taiteilija Michael Hussarilta, ja Hannah tekee kukkaloistetta asiakkaan selkään. Amerikkalainen sarja.
60 min
JIM D:
Tänään 02:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/8. Meksikonlahden öljyonnettomuus. Jesse Ventura selvittää, oli Meksikonlahden öljyonnettomuuden takana maailmanlaajuinen salaliitto, jonka tavoitteena on muuttaa koko Louisiana öljynjalostamoksi ja tyhjentää rannikko asukkaista. Tiedonantajat paljastavat järkyttäviä seikkoja hallituksen kieroiluista ja laiminlyönneistä. Amerikkalainen realitysarja.…
45 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 01:55
ruutu.fi
Coreyn sterilisaatio. Corey joutuu ottamaan muutaman päivän vapaata tatuointiliikkeestä, sillä hän on päättänyt hankkia sterilisaation. Monet viikon asiakkaat saapuvat ottamaan tatuoinnin perheenjäsentä varten, ja myös Kat itse päättää yllättää työkaverinsa uskomattomalla tatuoinnilla. Amerikkalainen sarja.
30 min
Lainvalvojat: 4
Tänään 01:30
katsomo.fi
Tällä viikolla ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja vanhempi konstaapeli Teemu Koskela selvittelevät tilannetta ja johtavat liikennettä kolaripaikalla. Edellisviikon tapaan heitä työllistävät jälleen myös joukkotappelut, tällä kertaa Suomessa asuvien kiinalaisten välillä. Vanhemmat rikoskonstaapelit Riku Kytölä ja Mikael Vairio puolestaan saavat hälytyksen Elielin…
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/9. Seuraamme Tommin ja Jannen vuoroa Oulussa. Naapurisopu on koetuksella useammallakin tehtävällä. Kerrostaloasunnossa uhkaillaan vesurilla. Mies ilmoittaa vieraasta miehestä asunnossaan. Teinityttöjen illanvietto naapurissa saa ikävän käänteen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Hullu Koira. Adam ja Lucas pelkäävät selviävätkö hengissä, kun Cecily lähettää heidät Hullu Koira -nimisen keräilijän luo. Australialainen sarja. (45')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/20. Viimeiset bileet. Merivesikin kiehuu Kristan ja Chocon kiihkeillä treffeillä. Aki löytää rauhan. Viimeisissä yhteisissä bileissä on haikeaakin tunnelmaa, paitsi Simolla, joka pyörittää kolmea naista. Kotimainen ohjelma. (41')
Loppuviikolla yöt lämpenevät
Tänään 00:40
iltasanomat.fi
2 min
Lentopallon EM: Kyseenalainen tuomio mursi Suomen selkärangan - "Eihän se mihinkään osu!"
Tänään 00:30
areena.yle.fi
Suomi taipui Italialle EM-neljännesvälierässä 0-3. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, kun kiistanalainen videotarkistus käänsi Suomelle tuomitun pisteen Italian hyväksi. Kotijoukkue pääsi tuomion muuttamisen myötä kahden pisteen tappioaseman sijaan 21-21-tasatilanteeseen. Onnekas syöttö verkon kautta vei Italian johtoon ja joukkue meni menojaan. Katso…
55 min
Isännät ja isäntien varjot
Tänään 00:02
areena.yle.fi
(1977) Osa 3: Silloin on jo maailma tuletonna, jos Isossa Herneisessä alkaa hätä hässätä. N: Harri Tirkkonen, Paavo Pentikäinen, Eira Soriola. O: Hannu Kahakorpi.
60 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Uusia kokemuksia. Olivia lähtee katsomaan siskonsa Emilyn mallikuvauksia Los Angelesiin, Kolbyn sisko Tawni ottaa tatuoinnin ja Taylor joutuu toista kertaa kirkon siveysluennolle. Amerikkalainen realitysarja. (39')
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/26. Aseita ja kosmetiikkaa. Amerikkalainen perhe saapuu rajalle aseiden kanssa. Ammattikirjat lomailijan matkatavaroissa aiheuttavat epäilystä laittomasta työnteosta. Intiasta saapuu outo kosmetiikkapaketti. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
Zoo: Parvi
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kausi 1, 9/13. Jackson tovereineen huomaavat joutuneensa kahden tulen väliin, kun FBI alkaa etsiä Ben Shaferin ampujaa. Samaan aikaan itärannikon linnut tuntuvat kehittelevän yhteistä kieltä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Seattle. Anthony Bourdain vierailee Seattlessa, jonka kalaruuat ovat hänen mieleensä. Matkaan mahtuu kruisailua sähköautolla, vierailu maan alle ja tietenkin herkulliset ruuat. Kahvikulttuurikin saa kyytiä. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
30 min
Loop ja Me Naiset esittää: Olisinpa tiennyt
Eilen 23:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5. Olisinpa tiennyt -ohjelmassa tutut kasvot kertovat elämänsä merkittävimmistä oivalluksista ja käännekohdista. Tunnettujen suomalaisten lisäksi jokaisessa jaksossa keskustelemassa ovat radio Loopin Kristiina Komulainen sekä vuoroviikoin Me Naiset -lehdestä Jonna Tapanainen tai Annaleena Jalava. (20')
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/26. Vahingossa vaikeuksiin. Amerikkalainen nainen ajaa harhaan ja joutuu pulaan. Lentokentällä laukut menevät sekaisin, ja Intiasta saapuu erikoisia lankarullia. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
Isännät ja isäntien varjot
Eilen 23:01
areena.yle.fi
(1977) Osa 2: Isossa Herneisessä oli eräs syrjämaa. Esa Herneisen mielestä se oli erittäin sopiva paikka yrittää mitä työ maassa vaikuttaa. 1930-luvun talonpojista kertova draama.
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 20/29. Opiskelijat leijonan luolassa. Tässä erikoisjaksossa leijonien eteen tulee joukko yliopistossa perustettuja yrityksiä. Onko nuoruuden into ja leijonien kokemus täydellinen yhdistelmä, vai raadellaanko opiskelijanuorukaiset? Amerikkalainen sarja. (43')
5 min
SM-liiga
Eilen 23:00
ruutu.fi
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
Näin Turkin presidentti vastasi suomalaistoimittajan kysymykseen Turkin hallinnon itsevaltaisuudesta
Eilen 22:38
iltasanomat.fi
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan puolustautui yhteisessä lehdistötilaisuudessa tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa syytöksiltä, joiden mukaan Turkki olisi käymässä yhä itsevaltaisemmaksi. Kysymyksen esitti Yleisradion toimittaja Tom Kankkonen.
57 min
OC:n täydelliset naiset: Kadonnut jouluilo
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 9, 8/21. Shannon on täpinöissään perinteisistä joulujuhlistaan, jotka hän järjestää ystävilleen. Iloinen tunnelma vaihtuu aika nopeasti leidien keskeiseksi ilkeilyksi. Heather ei ymmärrä Tamran syytöksiä ollenkaan. Vicki taas on surkeana kauas muuttavan tyttären takia. Isäntäpari toivoo vieraiden saavan joulumieltä kotiin viemisiksi käsintehtyjen karkkiveistosten…
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
katsomo.fi
10 min
Jääkiekko: NHL
Eilen 22:24
katsomo.fi
Bäckström: "Paluu Eurooppaan mahdollinen"
2 min
Päivän sää
Eilen 22:22
katsomo.fi
Volkswagenin päästöskandaali pian valkokankaalle – todellinen supertähti elokuvan tuottajaksi
Eilen 22:20
iltasanomat.fi
Yksi Hollywoodin suurimmista elokuvastudioista, Paramount Picture on ilmoittanut ostaneensa oikeudet toistaiseksi nimeämättömään ja julkaisemattomaan kirjaan, joka keskittyy VW:n puhjenneen päästöhuijauksen ympärille. Itse kirjan julkaisuoikeudet puolestaan myytiin aiemmin tänä vuonna Norton-kustantamolle. Elokuvan tuotantoyhtiöksi on ilmoittautunut Leonardo…
53 min
Isännät ja isäntien varjot
Eilen 22:08
areena.yle.fi
(1977) Osa 1: Me eletään vielä, elämää on vielä edessäkin päin. Haanpään vuonna 1935 ilmestyneeseen romaaniin perustuva tv-elokuva on kertomus talonpojan sortumisesta 1930-luvun pulavuosina.
1 min
Elävä arkisto: Haanpää 110 vuotta
Eilen 22:06
areena.yle.fi
110 vuotta sitten syntynyt Pentti Haanpää kuuluu lahjakkaimpien sanankäyttäjiemme joukkoon. Marko Gustafsson esittelee Haanpään teokseen perustuvan, 1930-luvulle sijoittuvan draamasarjan Isännät ja isäntien varjot.
44 min
Kansijuttu
Eilen 22:02
areena.yle.fi
3. kausi, osa 4/6. Alda on kannustanut poikaystäväänsä Isakia tulemaan pois veljiensä varjosta, mutta se on Isakille vaikeaa. Breidholtissa kauppias on murhattu. Islantilainen draamasarja. (U)
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Firmat kuntoon
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Kuihtuva kukkakauppa. Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut kukkakauppa on joutunut vaikeuksiin sukupolven vaihdoksen myötä. Amerikkalainen realitysarja. (42')
60 min
Katastrofin anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Sello. Sellon ampumavälikohtaus 31. joulukuuta 2009. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')…
22 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Presidentti Niinistö tapasi Turkin presidentin
Eilen 22:00
katsomo.fi
22 min
Kevennys 13.10.2015
Eilen 22:00
katsomo.fi

Suositeltua

Animaatio näyttää, miten ohjuksen taistelukärki tuhosi malesialaiskoneen Ukrainan yllä
Eilen 17:16
hs.fi
HS: Suomen syvimmästä reiästä nostettiin 30 miljoonaa vuotta vanhaa vettä – tältä se maistui
Eilen 08:01
iltasanomat.fi
HS-sää 13.10.
Eilen 19:10
hs.fi
Vuoden seksikkäimmäksi naiseksi valittu Game of Thrones -kaunotar poseeraa alastonkuvissa
Eilen 19:10
iltasanomat.fi
14 min
Yle Uutiset
Eilen 08:18
areena.yle.fi
28 min
Nainen Son La'sta
Eilen 18:30
areena.yle.fi