UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Lobbarin haastattelu päättyi zombiehyökkäykseen
Tänään 20:04
hs.fi
Baltic Warriors: Helsinki –larppaus pelattiin Kauppatorin kupeessa, Katajanokan maailmanpyörän alla. Pelissä Itämeri-konferenssi päättyi zombiehyökkäykseen. Helsingin Sanomien toimittaja ja kuvaaja pyydettiin osallistumaan peliin kuvaajana ja toimittajana. Toimittaja: Mark Autio /HS, kuvaus ja editointi: Matti Nousiainen /HS
51 min
Ryhmä Pullman
Tänään 19:35
areena.yle.fi
8/10. Vuonna 2007 murhattu Max Klein osoittautuu Stasin upseeriksi, joka etsi vuosien ajan länteen salakuljetettua tytärtään. Kleinin elämäntarina ja persoona tuntuvat muuttuvan sen mukaan, kuka kulloinkin on äänessä.
ISTV tapasi Erikin äidin - Päivi Murphy on lahja Suomen korikselle
Tänään 19:31
iltasanomat.fi
Jo kaksi hänen poikaansa on pukenut maajoukkuepaidan päällensä: Erik on Susijengin jyhkeä, 208-senttinen laituri Bilbaon MM-kisoissa ja Alex on takonut piste-ennätyksiä nuorten maajoukkueessa. Ja mikä parasta, 15-vuotias pikkuveli Tomas on veljessarjan lahjakkain pelaaja.ISTV tapasi Yhdysvaltoihin muuttaneen Päivi Murphyn Bilbaossa. Viehättävä rouva Murphy puhuu…
35 min
Pulttibois
Tänään 19:24
mtvkatsomo.fi
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala.
14 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:11
mtvkatsomo.fi
68 min
Top Gear: Löytöretki Kiinaan
Tänään 19:03
mtvkatsomo.fi
Kiinalaisten autojen tulemista on povattu jo jonkin aikaa, mutta millaisin eväin maailman nouseva talousmahti ponnistaa länsimaiden automarkkinoille? Jeremy ja James ottavat tänään tuntumaa niin Kiinan autoteollisuuden menneisyyteen kuin nykypäiväänkin ja testaavat samalla pari lupaavinta tarjokasta The Stigin Kiinan-serkun kanssa. Richard puolestaan suuntaa…
2 min
Naapurit-arvonta
Tänään 19:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Siivouspäivä levisi myös nettiin
Tänään 19:00
mtvkatsomo.fi
11 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Urheilu: Susijengin fanit ulvovat Bilbaossa
Tänään 19:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Taistelut itä-Ukrainassa ovat jatkuneet kiivaina
Tänään 19:00
mtvkatsomo.fi
26 min
Osoite: Rooma: Heidi Huopalainen
Tänään 19:00
areena.yle.fi
2/6: Virallinen opas Heidi tuntee Rooman kuin omat taskunsa, mutta kaupungin kauneus mykistää hänet yhä. Heidi asuu Castel Gandolfossa, jossa Romulus ja Remus tarun mukaan syntyivät. O: Martin Ilmoni, Kaleido 2011. (U)
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää
2 min
Lonkeroiset
Tänään 18:57
areena.yle.fi
Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. buu.yle.fi/storabarn
5 min
Yle Uutiset
Tänään 18:55
areena.yle.fi
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset
Barroso varoittaa Itä-Ukrainan tilanteesta
Tänään 18:46
iltasanomat.fi
Euroopan komission puheenjohtaja José Manuel Barroso varoitti lauantaina, että Itä-Ukrainan kriisi saattaa saavuttaa pisteen, josta ei ole enää paluuta.
47 min
Avara luonto: Jäinen planeetta
Tänään 18:45
areena.yle.fi
6/6. Viimeisellä rajalla. Kuinka ihminen selviytyy napa-alueiden äärimmäisissä oloissa? Elinympäristö on ankara ja avuksi tarvitaan niin perinteistä tietoa kuin tieteen uusimpia keksintöjäkin. T: BBC. (U)
30 min
Poliisit
Tänään 18:25
ruutu.fi
Helsinki. Partio avustaa sosiaaliviranomaisia, kun lasten kanssa asunnossa oleva päihtynyt äiti viedään selviämisasemalle apua saamaan. Lisäksi Jani ja Mika kuljettavat puukotuksesta epäillyn poliisivankilaan. Rattijuopon kaveri osoittautuu itse rattijuoppoakin hankalammaksi tapaukseksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18.00
Tänään 18:21
areena.yle.fi
ISTV:n raportti: Susifanit valtasivat Bilbaon keskustan
Tänään 18:19
iltasanomat.fi
26 min
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Tanssija Sari Dewald on pätevöitynyt fysioterapeutiksi ja pilates-ohjaajaksi Espanjan aurinkorannikon Marbellassa. Jaakko Selin ratsastaa ensimmäistä kertaa elämässään. Iltapäivällä nautitaan terveyslounas. (U)
160 min
Naismatkustaja
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Näytelmällinen kantaesitys puolalaisen säveltäjän Mieczyslaw Weinbergin (1919 - 1996) holocaust-oopperasta. O: David Pountney. Päärooleissa Michelle Breedt (Lisa), Robert Saccá (Walter) ja Elena Kelessidi (Martha).
5 min
Urheiluruutu
Tänään 18:10
areena.yle.fi
59 min
Dieetit vaihtoon!: Juustoa joka aterialla
Tänään 18:02
mtvkatsomo.fi
Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Brooke ja laiha Marie. Lääketieteen opiskelija Brooke rakastaa juustoa ja syö sitä joka aterialla, mutta terveysruokaintoilija Marie ei juustosta innostu ja miettii muutenkin tarkkaan joka suupalansa. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
28 min
BUU-klubben: Marikki
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Liisa työntää herneen nenäänsä. Kesäkumpu-nimisessä talossa asuvat Marikki ja Liisa vanhempiensa ja Alva-kotiapulaisen kanssa. Astrid Lindgrenin teokseen perustuva sarja. O: Göran Graffman, 1979. buu.yle.fi
10 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
60 min
Pomo piilossa
Tänään 18:00
ruutu.fi
Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
60 min
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Tänään 18:00
ruutu.fi
Takkaloimujen tunnelmaa keittiössä. Marko antaa tiukkaa palautetta aroille kotisisustajille. Muutoskohteena on iso keittiö, joka kaipaa valoa ja päivitystä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
30 min
Poliisit
Tänään 17:55
ruutu.fi
Espoo. Hannun ja Samin yö alkaa taidenäyttelyvierailulla. Poliisille niskottelevat teinitytöt pistetään ruotuun, autotieltä löydetään ansalanka ja Samin tarkka nenä vainuaa kannabista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Paula Vesala Vain elämää -kokemuksesta: Me oltiin tarkkisluokka
Tänään 17:54
iltasanomat.fi
Paula Vesala kertoi torstaina Nelosen pressitilaisuudessa, millaista oli kuulla PMMP:n kappaleita muiden esittämänä. - Se oli ihan mukavaa, kun se on jo itselle paketoitu se bändi, niin semmoinen jotenkin viimeinen muistelo, hän kuvailee. Vain elämää -kuvauksissa Vesalan yllätti kuvauspäivien pituus. - Sehän näyttää siltä että siellä ne vähän askartelee, mutta…
68 min
Top Gear: Parhaat palat, osa 2
Tänään 17:51
mtvkatsomo.fi
Tänään näemme lisää parhaita paloja 19. tuotantokaudelta. James panee Bentley Continentalin tiukkaan testiin Walesin ralliteillä ja Richard koeajaa Mastrettan Meksikossa, jossa Top Gear on onnistunut aiheuttamaan närää. Lisäksi koko joukkio ottaa kisan Milanoon, jossa ensimmäinen paikalle päässyt pääsee katsomaan jalkapallo-ottelua.
32 min
Tanssien tähtiin: Finalistit esittäytyvät, osa 2/5
Tänään 17:30
mtvkatsomo.fi
Esittelyjaksoissa finalistit kertovat itsestään, tanssitaustastaan sekä siitä, kuinka valmistautuvat tärkeisiin esityksiinsä. Tässä jaksossa yleisölle esittäytyvät tiukan asenteen omaava tyttöjen katutanssiryhmä Boadicea sekä teatraalisuuteen, akrobatiaan ja näyttäviin esiintymisasuihin panostava tanssiryhmä Fear of the Unknown. Suositussa realitysarjassa etsitään…
30 min
Poliisit
Tänään 17:25
ruutu.fi
Pori. Metelöivä kaveriporukka ei usko Matin ja Jounin poistumiskäskyä, jonka vuoksi partio joutuu lopulta turvautumaan voimakeinoihin. Häiriötä huoltoasemalla aiheuttaneen miehen asioita selvitellään kansainvälisellä elekielellä. Yöllä partio saa ilmoituksen suuresta tulipalosta kauempana keskustasta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
49 min
Ravisuora
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Jyväskylässä maan parhaat 5-vuotiaat suomenhevoset kohtaavat Killerin Derbyssa. Selostaja Juha Jokinen. Tuotanto Story Of Sports Oy.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 17:00
ruutu.fi
Juhlahuutokauppa. Palsanmäen huutokaupat on ollut Akin suvussa 25 vuotta. Odotukset illan suhteen ovat korkealla, sillä myynnissä ovat muun muassa Kanttarelli-maljakko ja Väinö Kamppurin taulu. Markku joutuu turvautumaan ulkopuoliseen apuun. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Taste
Tänään 17:00
ruutu.fi
Rohkeita yhdistelmiä. Kilpailijoille heitetään tänään kinkkinen haaste. Heidän on valmistettava annos, joka sopii tuomarien valitsemaan viiniin. Viinien maailma on osalle kilpailijoista vieras, mutta heidän on yritettävä parhaansa, sillä kaksi huonointa lähetetään jälleen kotiin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
30 min
Tanssien tähtiin: Finalistit esittäytyvät, osa 1/5
Tänään 17:00
mtvkatsomo.fi
Esittelyjaksoissa finalistit kertovat itsestään, tanssitaustastaan sekä siitä, kuinka valmistautuvat tärkeisiin esityksiinsä. Tällä kertaa katsojille esittäytyvät tanssiryhmä Prodijig, joka haluaa modernisoida irkkutanssin ja tehdä siitä coolia, sekä 10- ja 8- vuotiaat Tayluer & Elliott, joiden lyyrinen tanssiesitys ja saumaton yhteistyö vakuutti tuomariston.…

Suositeltua

Anne Kukkohovi osallistui jäävesihaasteeseen - paljasti tyrmäävän kroppansa!
Tänään 09:12
iltalehti.fi
Japanilaistyttö revitteli voiton ilmakitaran MM-kisoissa
Tänään 09:07
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
68 min
Top Gear: Löytöretki Kiinaan
Tänään 19:03
mtvkatsomo.fi
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:35
areena.yle.fi
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 35
Tänään 02:00
mtvkatsomo.fi