UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Paljonko lounaassasi on kaloreita? Moni ei tiedä
Tänään 02:00
hs.fi
Yhdysvalloissa pikaruokaketjujen on pian ilmoitettava annostensa kalorimäärä ruokalistassa. Kaloritiedolla yritetään ohjata ihmisiä terveellisiin ruokavalintoihin. Teimme pistokokeen helsinkiläisiin ketjuravintoloihin ja selvitimme, tietävätkö lounastajat annostensa kalorimäärät. Ja onko sillä edes väliä heille. Toimittajat: Heidi Väärämäki ja Johanna Tikkanen.…
Uuden Youtube-verkoston pomo kertoo, mikä Youtubessa toimii – mukana söpö koira
Tänään 02:00
hs.fi
HS:n toimittaja Jussi Sippola teki lehtijutun Youtubesta ja uudesta suomalaisesta Youtube-videoverkostosta Töttörööstä. Hän halusi päästä sisään aiheeseensa, joten hän teki aiheesta Youtube-tyylisen videoblogin. Videoblogissa Töttöröön johtaja Joona Haatainen kertoo, mikä Youtubessa toimii. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaaja: Benjamin Suomela, grafiikka: Uolevi…
Laura Honkasalo kertoo nuukailuvinkkinsä Tallinnaan
Tänään 02:00
hs.fi
Tallinnasta löytää edullista teetä, villapaitoja ja kankaita, kun vain tietää mistä etsiä. Tallinnassa usein matkaava kirjailija ja nuukailija Laura Honkasalo kertoo parhaat säästövinkkinsä. toimittaja: Päivi Ala-Risku , kuvaus: Esa Syväkuru
Synnyinsairaalasta FSB:n virastoon - katso time-lapse Putinin paikoista Pietarissa
Tänään 02:00
hs.fi
Vladimir Putin syntyi Leningradissa 7. lokakuuta 1952. Nykyään hänen synnyinsairaalansa julkisivua korjataan. Putin itse korostaa, kuinka köyhistä oloista hän on lähtöisin. Baskovin kujan surkean yhteisasunnon pihalla hän omien sanojensa mukaan jahtasi rottia ja vietti huligaanin elämää. Kommunalkoja peruskorjatussa talossa ei enää ole. Yliopiston oikeustieteellisen…
60 min
Asiaa seksistä
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/4. Kampanjan vaikutukset. Tässä jaksossa arvioidaan, millaisia vaikutuksia lasten esineellistämistä vastustavalla kampanjalla on ollut englantilaisiin yrityksiin. Koulukiertueella pohditaan, milloin nuori on valmis harrastamaan seksiä, ja lisäksi tytöt ja pojat ottavat toisistaan mittaa seksitietokilpailussa. (44')
30 min
Australian rajalla
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 7/20. Numeronainen. Australiassa usein käyvän ranskalaisnaisen kalenterista löytyy erikoisia numeromerkintöjä. Kiinasta saapuneen perheen pää menettää hermonsa karanteenimääräysten vuoksi. Brasiliasta lähetetty korupaketti herättää epäilyksiä. Australialainen sarja.
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 48
Tänään 00:49
mtvkatsomo.fi
30 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/14. Pelimies ja opettaja. Pelimies tatuoi iskurepliikin paikkaan, josta naiset eniten pitävät. Opettaja koki ikävän yllätyksen ottaessaan tatuoinnin Meksikossa. Ruckus haluaa ruman koiran. Amerikkalainen realitysarja. (20')
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/5. Kaistalla pysymisen vaikeus. Tällä kertaa Svenille ja Petelle aiheuttavat päänvaivaa oppilaat, jotka luulevat tietävänsä kaiken, hurjastelevat ja tuovat koiransa ajotunnille. Amerikkalainen realitysarja. (20')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 26/31. Purppuraa ja lyhtyjä. Lara luottaa purppuraan, ja se näkyy häissä. Televisiotoimittaja Tyn häiden teemana on New York, kun taas Nicole suosii rantateemaa - ilman hiekkaa. Aurea rakastaa ruokaa, mutta vielä enemmän hääpukuaan. Hän on nimennytkin sen. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Rysän päällä: Vilpillinen vässykkä
Eilen 23:49
mtvkatsomo.fi
Amanda Ali kävi aiemmin katsomassa vapaaotteluita ja pelejä yhdessä kihlattunsa kanssa, mutta nyt miehellä on aina muuta menoa. Varjostajat havaitsevat, että Amandan sulho ei malta pitää näppejään erossa vaaleasta seuralaisesta. Entisissä suhteissa petetyksi tullut Andrea Rosales pelkää, että hän on jälleen haksahtanut väärään mieheen. Epäilykset osoittautuvat…
25 min
Valaistunut
Eilen 23:30
areena.yle.fi
8/10. Ystävät, yhdistykää! Työpaikalla kuohuu ja Amyn ja Dougien erimielisyydet kärjistyvät äärimmilleen. Amy päättää epätoivossaan pyytää Kristalta palvelusta. T: HBO. (U)
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/24. Nyt kannattaa äpyillä, jos pettää. Onko surffauskuntoilu sisätiloissa lupaava bisnes? Lipevä konsultti tietää, mitkä kaksi asiaa miehiä kiinnostavat. Postitatko lahjaksi ennemmin kukkia vai jäätelöä? Älypuhelinsovellus, jonka ansiosta puolison pettämisestä ei enää aiheudu tappelua. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Devious Maids
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/13. Kaunis kattaus. Marisol pyrkii jatkamaan töitä murhatalossa, eikä innokkaalla isännällä ole mitään sitä vastaan. Carmen ottaa ilon irti tyhjästä talosta, ja Rosie yllättää emäntänsä vieraan uroksen syleilystä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
41 min
Haven
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kysymyksiä. Audreyn esimies FBI:stä saapuu kaupunkiin vaatimaan tältä selityksiä toimilleen Havenissa. Tukala tilanne pahenee entisestään, kun koko joukko joutuu Duken aluksella kidnapatuksi. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
Päivän sää
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
14 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
Games to Look For: December 2014
Eilen 22:22
gamereactor.fi
Games to Look For: December 2014
Huippuhetket: Ässät - Ilves 28.11.2014
Eilen 22:20
iltasanomat.fi
Ässät nappasi ainoana joukkueena perjantai-illan kierroksella täyden pistepotin, kun Ilves jäi jalkoihin selvin lukemin. Hurjavireinen Eero Elo jatkoi pistetehtailuaan nakutellen kaksi maalia.
Huippuhetket: SaiPa - HIFK 28.11.2014
Eilen 22:10
iltasanomat.fi
SaiPa ja HIFK väänsivät Kisapuistossa vähämaalisen mittelö, jonka voiton vieraat veivät nimiinsä lopulta voittomaalikisassa. Ratkaisuosuman niittasi Juuso Puustinen.
48 min
Tartu Mikkiin: Jatkot
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Perjantai-illan mielenkiintoisimmat musacombot nähdään Tartu Mikkiin Jatkoilla. Artistivieraina Sani, Jussi Selo, Eini ja Jiri Nikkinen, illan isäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD
Huippuhetket: Tappara - TPS 28.11.2014
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
TPS johti Tapparaa parhaimmillaan jo kolmella maalilla, mutta tamperelaiset onnistuivat nousemaan tasoihin ja voittomaalikilpailussa jopa ohi. Samalla katkesi Tapparan kuuden ottelun tappioputki.
5 min
Festivaalipuhetta
Eilen 22:01
areena.yle.fi
"Mestariteos." "Hotelli on yksi päähenkilö." Elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja Maarit Lalli puhuu Hohdosta ja rakennuksista, joilla on muisti.
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Hyvä stressi, huono stressi. Näyttelijä Piitu Uski on läpikäynyt ruuhkavuosien työuupumuksen ja jäänyt henkiin. Anne Flinkkilän vieraina myös komisario, tietokirjailija Harri Gustafsberg ja psykologi Kirsi Ahola.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights, November 28th - Livestream Replay
Eilen 22:00
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights, November 28th - Livestream Replay
Uutisjutut: Kulttuuri: Veistoksista performanssiin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen…
Uutisjutut: Kevennys: Jouluvaloista joulutunnelmaa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Epäilyksiä. Wendyn ja Miken suhteessa menee hyvin vain laihoina aikoina. Bri on kyllästynyt töitä vieroksuvaan, pikaruokaa ahmivaan poikaystäväänsä. Amerikkalainen realitysarja. (41')
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: JYP - Lukko 28.11.2014
Eilen 21:58
iltasanomat.fi
Jyväskylässä nähtiin melkoisen värikkäät maalikarkelot. Mittelön päätteeksi JYP vei lisäpisteen voittomaalikisassa. Voitto nosti keskisuomalaiset Liigan piikkipaikalle.
Posse: Jukka suoritti huikean tandemhypyn
Eilen 21:53
mtvkatsomo.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Posse: Happoradio - Ihmisenpyörä
Eilen 21:40
mtvkatsomo.fi
Posse: Martina Aitolehti tekisi stunttinsa isommin
Eilen 21:40
mtvkatsomo.fi
Posse: Martina ajoi auton katon kautta ympäri
Eilen 21:36
mtvkatsomo.fi
Posse: Martina tutustui stunttiinsa
Eilen 21:33
mtvkatsomo.fi
30 min
Strada
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Miten näyttelijä Armi Toivanen hallitsee valtavan työruuhkan? Finlandia-ehdokkaat kirjailijat Sirpa Kähkönen ja Jussi Valtonen kertovat kirjoistaan. Onnistuuko elokuvan joukkorahoitus?

Suositeltua

Rohkeasta lelusta povataan joulun himotuinta
Eilen 08:39
iltalehti.fi
Suora lähetys: Keskustelu avioliittolaista 12.45
Eilen 12:22
iltasanomat.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Eilen 09:32
areena.yle.fi
Australian hirmumyrsky teki hurjaa tuhoa
Eilen 11:58
iltasanomat.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
28 min
Erätulilla
Eilen 13:20
areena.yle.fi