UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Asemies hyökkäsi televisiostudiolle Hollannissa
Tänään 01:45
iltasanomat.fi
Välikohtaus tapahtui kesken uutislähetyksen iltakahdeksalta paikallista aikaa. Sujuvasti hollantia puhunut, parinkymmenen vuoden ikäinen mies tunkeutui uutisstudioon, jossa hän vaati päästä suoraan lähetykseen. Mies kertoi sijoittaneensa eri puolille maata kahdeksan pommia, jotka hän räjäyttäisi, jollei hänen vaatimukseensa suostuttaisi. Aseistautunut hyökkääjä…
55 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/10. Minna on 43-vuotias terveysalan ammattilainen ja tunnesyöjä, joka sanoo olleensa suklaakoukussa jo lukiosta lähtien. Ilo tai suru, niin ruoka on ratkaisu kaikkeen. Ylipaino vaikuttaa jo terveyteen, ja nyt on viimeinen hetki selättää ylipainon aiheuttamat ongelmat ennen kuin on liian myöhäistä. Kotimainen ohjelma. (41')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Perhe on pahin. Seuraamme Jannen ja Tommin vuoroa Oulussa. Äiti ilmoittaa poikansa kidnapatuksi. Hotellista löytyy etsintäkuulutettu. Perheenisä on ajautunut epätoivoiseen tekoon. Vuoron loppuun tulee tehtävä käsistä riistäytyneisiin opiskelija-bileisiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Nurse Jackie
Eilen 23:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/10. Hiki hatussa. Jackie kertoo Cruzille vieroituksestaan, kun he hoitavat päihtynyttä Charliea. Ilmastointi reistaa, joten tunnelma sairaalassa on räjähdysherkkä. Nielurisaleikkaukseen tullut 80-vuotias ja lonkkaleikkausta odottava 20-vuotias tapaavat. Amerikkalainen draamasarja. (24')
70 min
Kylmä rinki
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/16. Tilien tasoitus. Arjalaisten ja mustien välit kiristyvät. Koripalloturnaus jatkuu. Gloria kertoo O'Reilylle päätöksensä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')
30 min
Nurse Jackie
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/10. Eroharjoituksia. Jackien asianajaja käskee nostaa panoksia Keviniä vastaan, mikäli Jackie mielii säilyttää lastensa huoltajuuden. Zoeylla on vaikeuksia antaa rukkaset kihlatulleen Lennylle, joten hän utelee kollegoiltaan hyviä bänävinkkejä. Amerikkalainen draamasarja. (26')
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
Kaksi kuoli kaasuräjähdyksessä lastensairaalan pihalla Meksikossa
Eilen 22:14
iltasanomat.fi
Ainakin kaksi ihmistä kuoli nestekaasurekan räjähdettyä lastensairaalan ulkopuolella Meksikon pääkaupungissa Méxicossa torstaina. Lisäksi kymmenien kerrotaan loukkaantuneen. Meksikon pormestarin mukaan toinen kuolleista oli lapsi. Aiemmin viranomaiset kertoivat jopa seitsemän kuolleen, mutta tieto peruttiin myöhemmin. Pormestari Miguel Angel Manceran mukaan muihin…
55 min
Rakkauden FAQ
Eilen 22:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Milloin SM-seksi menee liian pitkälle? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lotta Backlund, Simo Frangén, Harri Moisio ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
52 min
True Detective
Eilen 22:02
areena.yle.fi
8/8. Murhan tutkinta polkee paikallaan, eivätkä uudetkaan kuulustelut tuo siihen kaivattua valoa. Muuan vanha valokuva paljastaa lupaavan vihjeen. Joko juttu viimein ratkeaa? Sarja jää tauolle. T: HBO.
85 min
Kino Suomi: Jäähyväiset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Avskedet, Suomi ja Ruotsi, 1981) Suomenruotsalaisen pankkisuvun tytär hakee sukupuoli-identiteettiään ja vanhempiensa hyväksyntää. Pohjautuu Vivica Bandlerin nuoruusmuistoihin. N: Pirkko Nurmi. O: Tuija-Maija Niskanen.
60 min
Kuudes aisti
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Köysi kiristyy. SARJA PÄÄTTYY. Viggo uskoo viimein päässeensä Christinan sieppaajan jäljille, mutta saakin peräänsä poliisit, ja jopa läheisimmät työtoverit näyttävät kääntyneen häntä vastaan. Kuka puhuu totta ja kuka valehtelee, ja jääkö Christinan kohtalo ikuiseksi arvoitukseksi? Norjalainen draamasarja. (43')
60 min
Extant: Uusi aika
Eilen 22:00
katsomo.fi
Yasumoton aika alkaa käydä vähiin, eikä hän kuuntele Mollyn varoituksia, vaan tekee kaikkensa saadakseen jälkeläisen käsiinsä. Alan Sparks vaimoineen pakenee yhä jälkeläisen kanssa, mutta Alan alkaa epäillä paon olevan turhaa. Molly selostaa Gordonille transsitilansa tapahtumia, ja yrittää lopulta vetäytyä Yasumoton kanssa tekemästään sopimuksesta, mutta Yasumoto…
92 min
Dok: Täyttä vauhtia länteen
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Full Speed Westward, 2013) Lokakuussa 2011 Georgian rikkain mies Bidzina Ivanisjvili ilmoitti lähtevänsä politiikkaan. Hänen tavoitteenaan oli päästä pääministeriksi ja viedä valta presidentti Saakashvililtä.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/56. Kuopio. Minna ja Marko pohtivat tutun asiakkaan kanssa kauppareissun perimmäistä tarkoitusta. Kuvioihin astuu alaston mies. Yön pimeydessä jahdataan puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Beauty and the Beast
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/22. Jekyll vai Hyde?. Vincent päättää lopettaa pedoksi muuttumisen saadakseen Catin takaisin. Cat saa selville, miten Muirfield valitsi koekaniineina käyttämänsä orvot. Amerikkalainen draamasarja. (39')
Huippuhetket SaiPa-Ässät -ottelusta
Eilen 21:45
iltasanomat.fi
Taulukossa joukkueet vaihtoivat paikkaa Ässien kivuttua seitsemänneksi ja SaiPa pudottua kahdeksanneksi.
Muutos: Benon tarina
Eilen 21:45
tv7.fi
Muutos kertoo, kuinka ihmisen elämä muuttuu radikaalisti Jeesuksen henkilökohtaisen kohtaamisen jälkeen.
Huippuhetket Blues-Ilves -ottelusta
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Blues jatkaa taulukossa yhdeksäntenä, Ilvekselle tappio tiesi putoamista sijalle 11.
Huippuhetket HPK-Lukko -ottelusta
Eilen 21:27
iltasanomat.fi
Kerhon veskari Juuse Sarokselta nollapeli vaati 40 torjuntaa. Taulukossa HPK nousi kymmenenneksi.
24 min
Noin viikon uutiset
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on räppäri Iso H keskustelemassa sananvapauden tilasta Suomessa ja maailmalla. #nvuutiset
Uskosta totta: Odottavan aika on tärkeä
Eilen 21:15
tv7.fi
Monesti haluamme kaiken tapahtuvan tässä ja nyt. Kuitenkaan Jumalalla ei tunnu olevan kiire. Maltammeko kiireenkin keskellä hiljentyä Jumalan rauhoittavaan läsnäoloon ja odottaa Hänen suunnitelmiensa avautumista?Aviopari keskustelee kristillisestä uskosta ja arkielämää sivuavista aiheista. Keskustelun lisäksi he esittävät omia sävellyksiä, jotka ovat syntyneet…
Millainen on hyvä puhuja?
Eilen 21:11
iltalehti.fi
TOIMITTAJA: MARI PUDAS
60 min
Liv D
Eilen 21:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2. Pettymyksiä ja painonpudotusta. Ystävykset järjestävät omat kurvikkaiden naisten sinkkubileet piristykseksi Nikkille, joka on eronnut poikaystävästään. Tiffany ei saa mallintöitä, koska ei saa pudotettua painoaan ja huolestuu terveydestään. Koko viisikko menee katsomaan koomikko Erica Watsonin Fat Bitch? -esitystä. Dokumentti. (47')
Sarah Tiaisen tulkinta menee luihin ja ytimiin - ”Tässä on taidetta tekeillä!”
Eilen 21:05
iltasanomat.fi
Syvältä sisuksista kumpuava vahva ääni ja ihon kananlihalle nostava tulkinta vakuuttavat Sarahin huikeista taidoista. Mutta mikä arvon tähtivalmentajilla kestää napin painamisessa?
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Hornetit Itämeren yllä. Vieraina europarlamentaarikko Heidi Hautala (vihr.), kansanedustajat Jussi Niinistö (ps) ja Pertti Salolainen (kok) sekä toimittaja Yrsa Grüne. Keskustelun vetää Sakari Kilpelä.
Rouhea Noora Hakala yhdistää kovan ja herkän
Eilen 21:03
iltasanomat.fi
34-vuotiaan nokialaisen Noora Hakalan taidonnäytteessä ikivihreästä klassikosta on juuri sitä rosoa ja raspia, jota kappale edellyttää. Samalla Noora onnistuu kuitenkin hurmaamaan myös herkkyydellään. Tällaista soundia ainakin tähtivalmentaja Michael Monroe sanoo kaipailleensa kisaan jo pitkään!
Juha Vennolan pop-soundi toimii täydellisesti P!nkin power balladissa
Eilen 21:02
iltasanomat.fi
Juhan kauniista ja puhtaasta äänestä kuulee, että tämä mies on Christina Aguileransa ja Beyoncénsa laulanut. Olisiko tästä miehestä Suomen r’n’b’-pop-tähdeksi?
51 min
True Detective
Eilen 21:00
areena.yle.fi
7/8. Mikä sai Cohlen palaamaan Louisianaan pitkän välirikon jälkeen? Kykenivätkö hän ja Hart jälleen yhteistyöhön, sillä jotkut asiat Dora Langen murhassa ovat edelleen vailla vastausta. T: HBO
60 min
Erilaiset perheet: Furu
Eilen 21:00
katsomo.fi
Furujen perheessä eletään arkea vailla kiireellisiä kouluaamuja. Heidin ja Niklaksen lapset ovat käyneet ala-astetta kotonaan oman keittiönpöydän ääressä. Mielipiteitä jakava kotikoulu tuo Furujen kokemuksen mukaan perheelle lisää arvokasta yhdessäoloaikaa. Vapaakirkkoon kuuluville Heidille ja Niklakselle sydäntä lähellä on myös kodittomien päihteiden käyttäjien…
Poppipoliisit: The Voice of Finlandin hehkutettu huippuhetki oli täysi fiasko
Eilen 21:00
iltasanomat.fi
Torstain jaksossa Poppipoliisit Wallu Valpio ja Mika Seppänen antavat erityisen paljon raippaa The Voice of Finlandissa nähdylle duettoesitykselle. Valpio ja Seppänen ihmettelevät, miksi kyseinen on päätynyt The Voice of Finlandiin mukaan, koska ennakkohehkutuksesta huolimatta esitys oli pikemminkin lässähtänyt pannukakku, jopa fiasko. Lisäksi Poppipoliisien…
60 min
Kuudes aisti
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Epäilyksen varjo. Christinan sieppaajan uskotaan viimein löytyneen, kun epäilty menehtyy selliinsä mitä ilmeisimmin oman käden kautta. Mari ja Viggo eivät kumpikaan usko itsemurhateoriaan, mutta heillä on täysin erilaiset näkemykset tapahtumien kulusta. Norjalainen draamasarja. (44')
60 min
Rouva Ministeri: Niin se menee
Eilen 21:00
katsomo.fi
Elizabeth ja Isabel alkavat penkoa ministeri Marshin kuolemaa. Onnettomuudeksi julistettu lentoturma saa synkkiä sävyjä, kun sabootaasin mahdollisuus alkaa näyttää yhä selvemmältä. Epäilykset on kuitenkin pidettävä salassa, sillä Marshin viholliset tarkkailevat myös Elizabethin liikkeitä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten…
60 min
Talent USA
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 25/27. Finalisteja ja voittajia. On aika selvittää, mitkä kuusi esitystä pääsevät kauden finaaliin kilpailemaan miljoonan dollarin pääpalkinnosta. Lavalle nousevat myös viime kauden voittoesitys Olate Dogs sekä kakkoskauden voittaja vatsastapuhuja Terry Fator. Amerikkalainen sarja. (40')

Suositeltua

Hovimuusikko Ilkka yllättää The Voice of Finlandissa
Eilen 12:57
iltasanomat.fi
57 min
The Voice of Finland
Eilen 20:00
ruutu.fi
Ei herkille: Tämä näky voi puistattaa
Eilen 12:41
iltalehti.fi
Epätavallinen pariskunta puhuu avoimesti - näin sujuu seksielämä
Eilen 10:30
iltalehti.fi
Venäläistä kalustoa liikkeellä Ukrainan suuntaan
Eilen 17:07
hs.fi
Pappi Sarah Tiainen revittelee uskomattomalla äänellään Heartin Alonea
Eilen 11:29
iltasanomat.fi