UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Oudosti pukeutuneet peliharrastajat kokoontuvat Espoossa
Tänään 09:16
iltalehti.fi
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Toitotus: Badu opettelee tärkeää norsu-taitoa, Kruunun toitotusta. Celestenkylän Juniorimarssiorkesteri: Linnaan on tulossa vaativia vieraita ja Babar ei keksi millaista ohjelmaa heille järjestäisi.
25 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
Ihmesaarnaaja saapui Suomeen - IL-TV tapasi miehen
Tänään 08:33
iltalehti.fi
12 min
Professori Balthazar: Vaihtelevaa pilvisyyttä
Tänään 08:23
mtvkatsomo.fi
Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet.
14 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:21
areena.yle.fi
Paten erikoiskuljetus: hassut robotit. Postin lajittelulaite on mennyt rikki. Lennu tarjoaa apuun kahta robottia, jotka tekevät mitä tahansa niiltä pyytääkin.
4 min
Hommat hoituu
Tänään 08:11
areena.yle.fi
Bussi. Hommat hoituu selvittää mitä töitä liittyy linja-automatkaan.
14 min
Chuggington: Koko reputtaa kokeen
Tänään 08:10
mtvkatsomo.fi
Tiukka opettaja tulee valvomaan junasten koetta. Koko epäonnistuu kokeessaan ja reputtaa! Mikä nyt neuvoksi? Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Tytöt puhuu: Kysymykset
Tänään 08:00
moontv.fi
Internetin ihmeellinen maailma on pullollaan erilaisia kysymyksiä, jotka voivat hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa. Nämä tytöt eivät onneksi pienestä pelästy! Rohkeasti vauva-foomrumeita ja suomikaksinelosia päin, etsimään niitä ihmeellisiä kysymyksiä joihin vain he (asiantuntijoina) voivat vastata! Ongelmia löytyy aina löysästä pillusta liian moneen…
30 min
Elixir Sport
Tänään 08:00
ruutu.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Timo Soini Stubbista: "Uudesta virasta innoissaan kuin vauva varpaistaan"
Tänään 07:59
iltasanomat.fi
Tainola Show’ssa vieraana Leena Sarvi - Helsinkiin tulee 20 000 koiraa, mitä tapahtuu ulosteille?
Tänään 07:56
iltasanomat.fi
22 min
Touhukkaat: Hedelmät vaarassa
Tänään 07:48
areena.yle.fi
Tuhatnapsija on otus, jonka on syötävä tuhat hedelmää joka päivä. Elleivät Desi ja Outi - Velhon ja touhukkaiden avustamina - saa otusta kiinni, niin kaikki maailman hedelmät ovat vaarassa!
1 min
Nimipäiväonnittelu: 26.7.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea Martta.
ISTV tutustui ensimmäisen maailmansodan aikaiseen venäläiseen linnoitukseen Helsingissä
Tänään 07:14
iltasanomat.fi
Millainen on fyysinen kuntosi, Aira Samulin?
Tänään 06:14
hs.fi
Kuntosaleja inhoava tanssijalegenda lähti kuntotestiin kuntokeskus Satsiin. Katso videolta, miten Aira Samulin selvisi personal trainer Luukas Tukian kuntotestissä ja minkä arvosanan asiantuntija antoi 87-vuotiaan ikinuoren fyysiselle kunnolle. Kuvaus ja editointi: Jani Viskari, Toimittaja: Sami Takala.
Päivän sää 26.7.
Tänään 05:30
hs.fi
Nuorten elämää Lapin pikkukylässä: Autoilua, räppiä ja vain yksi miinus
Tänään 05:22
hs.fi
Pelkosenniemen kylä Lapissa tunnetaan muun muassa Andy McCoyn patsaasta. Tai vain siitä. Kylällä voi kuitenkin tehdä paljon muuta kuin ihailla patsasta. Hyppää paikallisten nuorten kyytiin "hurulle" eli automatkalle kylän ympäri. Taustamusiikkina Juho "Sensei" Tiihosen, 16, ja Samuli Mettiäisen tekemä biisi Mitä ois. Kuskina Tuomas Mettiäinen, 18. Tiihosen mielestä…
Israel ampui kaksi palestiinalaisnuorta Länsirannalla
Tänään 02:50
iltasanomat.fi
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:50
ruutu.fi
Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
30 min
Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kauden viimeisessä jaksossa ollaan taas "kotivesillä" Pohjoiskalotilla Norjan Arnoyassa. Atlantista nousevat kalat ovat huimasti isompia kuin Euroopan sisävesistä saadut, ja turskaa ja seitä nouseekin veneen täydeltä. Vielä kalaonnea yritetään pallaksen kanssa ja toinen pojista taisteleekin veneeseen aikamoisen pallasvonkaleen! Kotimainen ohjelma. 3. tuotantokausi.…
Halo 2 Anniversary Cinematics Trailer
Tänään 01:52
gamereactor.fi
Halo 2 Anniversary Cinematics Trailer
30 min
Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla
Tänään 01:35
ruutu.fi
Pojat ja Pancho ovat päässeet Ranskan Jura-vuorostoon asti. Upeassa vuoristojoessa on harjuksia ja lohia ja Tommilla on kalaonnea, mutta onnistuuko Hissu päättämään pitkän kuivan kautensa? Pojat saavat myös oppia kalan valmistuksessa paikalliselta ranskalaiselta chefiltä. Kotimainen ohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:05
ruutu.fi
Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kusti on saanut myyntiin kolmion, joka on kuin suoraan 60-luvulta. Teuvo päättää päivittää kohteen nykyajan standardeja vastaavaksi. Teuvo ja Niko kutsuvat Kaisan lounaalle ja hemmottelupäivään Långvikiin. Teuvo ja Niko saavat myös oman saunansa stailauksen valmiiksi ja pääsevät korkkaamaan ensimmäiset löylyt. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:35
ruutu.fi
Bergen. Partio joutuu aloittamaan työvuoronsa etuajassa, sillä heidän pitää hakea kaupassa riehunut poika, jonka kielenkäyttö on ronskia. Yön kuluessa poliisit tapaavat monta vähäpukeista ihmistä. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
6 min
Eurojackpot ja Jokeri
Tänään 00:10
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:05
ruutu.fi
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
62 min
The Wire
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Tuomiot. Barksdalen miehet vangitaan, mutta Avon itse on pian vapaalla jalalla takuita vastaan. D'Angelo on halukas todistamaan setäänsä vastaan, mutta saako äiti hänet muuttamaan mielensä? T: HBO. (U)
57 min
Rysän päällä: Motocross-mylläkkä
Eilen 23:13
mtvkatsomo.fi
Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies…
55 min
Valheen vangit
Eilen 23:10
ruutu.fi
Raha. Nuori mies on voittanut jättipotin Lotossa, mutta kokee rahasta syyllisyyttä. Hän uskoo, että olisi voinut estää isänsä itsemurhan rahoilla. Ongelmallinen suhde rahaan uhkaa rikkoa myös miehen parisuhteen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 23:05
ruutu.fi
Hullu Koira. Adam ja Lucas pelkäävät selviävätkö hengissä, kun Cecily lähettää heidät Hullu Koira -nimisen keräilijän luo. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Tekken 7 - The Final Battle Comic Con Trailer
Eilen 23:00
gamereactor.fi
Tekken 7 - The Final Battle Comic Con Trailer
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
3/9. Ennakkoluulot joutuvat koetukselle, kun ohjelmassa kisaavat koomikot valmistautuvat naurattamaan itähelsinkiläistä baariyleisöä. Minkä verran yleisöstään voi olettaa? Vierastuomarina Ismo Leikola. (U)
110 min
Diili: All Star: Panokset kovenevat
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 22:35
ruutu.fi
Filippiinit, kolmen jengin loukussa. Arman yrittää elää normaalia elämää slummissa Manilassa ja aloittaa työnteon vedenkantajana ja riksakuskina. Mutta tilanne kasvaa nopeasti vaaralliseksi, kun kolme keskenään taistelevaa rikollisjengiä kiinnostuu Armanista. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Eilen 14:00
areena.yle.fi
Uskot tai älä! Tämä kivi jäädyttää veden - 49 asteiseksi
Eilen 17:32
iltalehti.fi
Kiinassa löytyi lähes viisikiloinen rotta
Eilen 12:20
iltasanomat.fi
Valtava alas ammutun koneen kappale löytyi
Eilen 13:56
iltalehti.fi
58 min
Tähtien tarina: Hannes Häyrinen
Eilen 16:25
areena.yle.fi
28 min
Järviemme helmet
Eilen 20:00
areena.yle.fi