UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:00
ruutu.fi
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi.…
Seinäkiipeilyä uskomattomissa maisemissa
Tänään 12:55
iltalehti.fi
Nämä extremekaverukset nauttivat ulkoilusta hieman eri tavalla kuin tavallinen tallaaja. He muunmuassa harrastavat seinäkiipeilyä mielettömissä korkeuksissa. Video: Epic-tv
Ebola-epidemian nopeus ja laajuus "ennennäkemättömiä"
Tänään 12:52
iltasanomat.fi
WHO kuvaa Länsi-Afrikassa riehuvan Ebola-epidemian leviämisen nopeutta ja laajuutta ”ennennäkemättömäksi”, kirjoittaa BBC. Tämänkertaiseen epidemiaan on kuollut jo tähän mennessä enemmän ihmisiä - ainakin 1427- kuin missään aikaisemmassa. Tartuntoja oli perjantaina rekisteröity 2615. WHO:n Keiji Fukuda kertoi olevansa huolissaan erityisesti ns. pimeistä vyöhykkeistä,…
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Taiteen vuoksi. Murhapolttoa epäillään, kun lahjakkaan taiteilijan talossa syttyy tulipalo. Greengrassin yritykset harjoittaa majoitustoimintaa eivät vastaa asiakkaiden vaatimuksia.
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia. 1. tuotantokausi.
Tältä Cheekin konsertin järjestelyt näyttivät ilmasta
Tänään 12:07
hs.fi
Räp-artisti Cheek esiintyi perjantaina Helsingin Olympiastadionilla.
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 12:00
ruutu.fi
Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. 1. tuotantokausi. (24')
2 min
Riimitiimi
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Veera ja Kaarlo-sammakko hämmentävät sanasoppaa.
35 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014: 4. SM-osakilpailu Kalajoella, osa 2/2
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
4. SM-osakilpailu Kalajoella, osa 2/2
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:55
ruutu.fi
Katja ja Iriz etsivät kenkien lisäksi Aapoa. Hotelli Balkanissa asiakas ei saa vettä lainkaan. Oppailla on kokous, jossa riittää yhtä ja toista pähkittävää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Jari-Matti Latvala jatkaa lauantaina Saksan rallin kärjessä
Tänään 11:53
hs.fi
Suomen Jari-Matti Latvala nousi Saksan rallin johtoon perjantaina, kun kisaa johtanut Ranskan Sebastien Ogier ajoi ulos kuudennella erikoiskokeella. Kolmipäiväinen kilpailu päättyy sunnuntaina.
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:50
ruutu.fi
Laatua keittiöön ja elämään. Kreikkalainen ravintola Kalimera Tukholmassa on vähällä viedä omistajansa vararikkoon. Mostafa on aina töissä, eikä hänellä riitä aikaa perheelleen. Alexanderin onkin yritettävä järjestää aikaa Mostafalle ja perheelle sekä saatava ravintola jälleen kannattavaksi. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
Pohjois-Korean nuoret uivat kilpaa joen yli
Tänään 11:39
hs.fi
Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjonjangissa järjestettiin perjantaina uimakilpailu paikallisille opiskelijoille. Yli 1100 nuorta kaupungin kouluista ja yliopistoista ylitti kaupunkia halkovan Taedong-joen uimalla. Kilpailu oli osa armeijan roolia korostavan Songun-politiikan 54. vuosipäivän juhlaa.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:25
ruutu.fi
Suuria päätöksiä. Janne on joutunut tekemään raskaan päätöksen joka hänen täytyy kertoa tänään oppaille. Myös Sirpa ystävineen aikoo tehdä tänään jotain todella pysyvää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Gazan konfliktin uhriluku kasvoi perjantaina
Tänään 11:13
hs.fi
Ainakin viisi palestiinalaista kuoli ja 40 haavoittui perjantaina Israelin Gazan kaistaleelle tekemien ilmaiskujen seurauksena, kertova palestiinalaisviranomaiset. Perjantaina Hamasin tekemien raketti-iskujen seurauksena surmansa sai myös kuusi viikkoa jatkuneen konfliktin ensimmäinen israelilainen lapsiuhri, neljävuotias poika.
4 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Aaro Rytkönen, Kirkon ulkomaanavun vaikuttamistyön johtaja. Me ihmiset ollaan hirvittävän rohkeita ja kestäviä. Toivottomuus on se mitä näkee vähemmän. (Luuk. 6: 46-49)
Minne katosit Klaus Järvinen?
Tänään 11:01
iltasanomat.fi
Levyraadin Klaus ”Klasu” Järvinen arvioi uutuuskappaleita televisiossa tiukasti. Myöhemmin hänestä tuli musiikkipedagogi, rehtori ja jazz-klarinetisti. Nimikyltin takana istuu vakavailmeinen mies nenällään suuret kakkulat. Musiikki soi, ja pian pieneen valotauluun ilmestyy numero. - Siltä näytti takavuosien musiikkiohjelma Levyraati, ja vakavailmeinen mies suurine…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Posse: Jänistääkö Anna Abreu stunttihaasteen?
Tänään 11:00
mtvkatsomo.fi
Katie Holmesin yllättävä elämänmuutos
Tänään 10:56
iltalehti.fi
Nyt yksityiselämästä on kuitenkin tihkunut yllättäviä tietoja. Holmes on nimittäin päättänyt muuttaa Suri-tyttärensä kanssa New Yorkista Hollywoodiin. Holmes piti asian tiukasti salassa, sillä kaikki jotka tiesivät muutosta, joutuivat allekirjoittamaan vaitiolovelvollisuuspaperin. Muuton syynä on Holmesin perhe-elämä. Video: Splashnews/aop
Skate SM - Katso Live Stream!
Tänään 10:55
iltasanomat.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:55
ruutu.fi
Anne-Mari vie asiakkaat sairaalaan, mutta joutuukin jäämään sinne lopulta itse. Janne tarkkailee Anna-Kaisan työtä, mutta mitä opas voi tehdä, kun tiellä on sattunut vakava auto-onnettomuus? 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 10:55
ruutu.fi
Iloinen sveitsiläinen. Sveitsiläisellä Tonilla on Bodenissa ravintola, joka kumisee tyhjyyttään. Tonilla on terveyshuolia, ja suurin into työhön on kadonnut vuosien varrella. Alexander pohtii, miten saisi Tonin piristymään ja samalla ravintolan uuteen nousuun. Inspiraatiota haetaan muun muassa korkeuksista. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
30 min
Hännänheiluttajat: Irti menneestä
Tänään 10:54
mtvkatsomo.fi
Vapaaehtoisena eläinsuojelutyötä tehnyt Cathy pelasti sekarotuisen pitbullin Mian, joka kiskoo omistajansa rikki ja sekoaa pikkukoirista. Cathy on voimiensa äärirajoilla, ja suhde poikaystävään Nandoon kärsii. Raskas työ saa Cathyn purkamaan tunteensa Miaan, joka on hämmentynyt oudoista koulutusmenetelmistä. Onnistuuko Brad auttamaan Cathyä päästämään irti menneestä?
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
25 min
Matkaoppaat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Saara pääsee sairaalasta ja voi viimein aloittaa lomailun toden teolla. Oppaat tutustuvat uuteen hotelliin mittanauhan tarkkuudella ja Anne-Marilla menevät hermot. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Venäjän tv:n video näyttää rekkakolonnan lastin purkamisen
Tänään 10:27
hs.fi
Venäjän televisio julkaisi perjantai-iltana videon, joka näyttää apusaattueeksi kutsutun rekkakolonnan lastin purkamista Itä-Ukrainassa. Video on kuvattu Luhanskin alueella, mutta tarkkaa paikkaa ei mainita.
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 10:25
ruutu.fi
Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kapteeni Karin sankari
4 min
Viidakkojytä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Hullunhauskassa zimbabwelaisanimaatiossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt viidakon eläimet koettavat sopeutua vaihtuviin olosuhteisiin kukin tavallaan. Tässä osassa apina joutuu vuodenaikojen vaihtelun pyörteisiin.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:00
ruutu.fi
Sirpa ystävineen lähtee tutustumaan viereiseen Burgasin kaupunkiin eväiden kera, kun taas poikaporukka löytää nähtävää Sunny Beachiltä mahtavan, poljettavan kaljakärryn muodossa. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tulesta temmattu. Karski joutuu pinteeseen keskellä metsää. Paikalle lehahtaa pelätty taifumerangi, ja toisaalta uhkaa raivoisa metsäpalo. Uhkaava tilanne saa käänteen, joka lyö ällikällä jokaisen.
5 min
Betonin särkijät
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Crooked grind. Tänään Betoninsärkijöiden homma menee todella kieroksi eli opetellaan kieroa liukumista. Temput sen kun vaikenevat eivätkä ne Toivollakaan ihan ensimmäisellä tunnu onnistuvan.
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Oikeat sanat. Milin ja Lolan huoneeseen lentää papukaija, joka osaa puhua. Kun se karkaa uudestaan, kohtaavat lapset vierasta kieltä ja viittomakieltä puhuvia. Ja pitääkö välittämisestä aina kertoa puhumalla?
O-ou! Ennätysyritys pahasti pieleen kriittisimmällä hetkellä
Tänään 09:55
iltalehti.fi
MM-yritys oli osa Dublin Irish Festivalin ohjelmatarjontaa. Olutfestivaalit järjestettiin Dublinissa Ohiossa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin piti. Video: YouTube/MediaSourceTV
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 09:55
ruutu.fi
Hawaijin rapufarmarit. Henkka & Niki vierailevat rapufarmilla, joka tuottaa katkarapuja oman pikaruokalan tarpeisiin. Mitä eurooppalaiset kokkimme loihtivat tätä klassikkoherkkua vastaan? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')

Suositeltua

Saksan MM-ralli: Neuvillen raju ulosajo
Eilen 18:31
iltasanomat.fi
ISTV LIVE: Cheek-huumaa Olympiastadionin ulkopuolella
Eilen 17:33
iltasanomat.fi
Näin vuolaasti fanit suitsuttivat Cheekin stadionkonserttia
Tänään 01:16
iltasanomat.fi
28 min
Tosi tarina: Pirtutrokarit
Eilen 21:00
areena.yle.fi
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi