UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

47 min
Pieni asekauppa
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Amerikkalaisilla on perustuslaillinen oikeus kantaa asetta, ja tämän oikeuden rajoittaminen on USA:ssa lähes mahdoton tehtävä. Miksi? Ehkä vastaus löytyy pienen michiganilaisen asekaupan pyörittäjiltä ja asiakkailta.
60 min
Illallinen äidille: Jakso 9: Kim Herold
Tänään 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 9/10. Muusikko Kim Herold kokkailee Hannele-äitinsä keittiössä illallista yhdessä Kari Aihisen kanssa. Mutta miten Kim parantuu ketsuppiaddiktiostaan ja mikä juusto Kape olisi jos Kimin äiti saisi päättää jälkiruoan?
28 min
Muisti: Inarin ohjuskriisi: Inarin ohjuskriisi
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Neuvosto-ohjus katosi Lapin kaamokseen keskellä kylmää sotaa. Ohjusjahti oli maailmalla uutinen, jossa oli sekä uhkaavia että huvittavia käänteitä. Mukana tarinassa olivat niin USA:n puolustusministeri kuin joulupukki.
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/10. Perinteikäs sukumökki remontoidaan täysin uudelleen kolmelle sukupolvelle sopivaksi. Säilytystilaa järjestetään lisää ja nukkumatilat tehdään käytännöllisiksi. Mökkisauna uusitaan myös kiuasta lukuunottamatta ripauksella luksusta. Meri-Tuuli saa käyttää juhlassa perinnepuutarhan runsaita marjapensaita ja muita oman pihan antimia. (41')
59 min
Hieronymus Bosch - hyvän ja pahan voima
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Vuonna 2016 juhlistettiin 500 vuotta sitten kuollutta kiehtovaa taiteilijaa, Hieronymus Boschia. Näyttelyä varten Boschin teokset analysoitiin tarkkaan uusilla tekniikoilla. Mitä maali- ja lakkakerrosten alta paljastui?
11 min
Metten kesäiset jälkiruokaherkut
Tänään 19:45
areena.yle.fi
Sokerileipurin mustikkaunelma. Mette Blomsterberg kokkailee kesäisiä herkkuja.
26 min
Dice - koomikon paluu: Jakso 3: Kikkeli hukassa
Tänään 19:30
katsomo.fi
Kausi 1, 3/6. Andrew on saanut kutsun näyttelyyn, jossa on esillä kipsivaloksia julkisuuden henkilöiden peniksistä, myös hänen omastaan. Andrew'n ylpeyttä ei kuitenkaan tahdo millään löytyä. Ärsytystä pahentaa se, että hän joutuu mainoskuvauksissa toimimaan Criss Angelin parina, eivätkä koomikot ja taikurit sovi Andrew'n mielestä yhteen. Amerikkalainen komediasarja.
14 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
30 min
Amerikan rajavartijat
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/28. Juhlahumua ja hankala asiakas. Amerikan rajavartijat joutuvat käsittelemään kiukkuista kanadalaista. Lisäksi häävieraan paperit herättävät epäilyksiä, ja eksyneiden turistien autosta löytyy outo pilleripussi. Myös postikeskuksessa löydetään jälleen epäilyttävä paketti. Amerikkalainen realitysarja. (21')
32 min
Salatut elämät: Jakso 3198: Pietarin arvosana on sauna cum laude
Tänään 19:28
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
3 min
Tulosruutu: Torstai 25.5. klo 19:25
Tänään 19:22
katsomo.fi
3 min
Päivän sää: Vaihtelevaa säätä viikonloppuna
Tänään 19:17
katsomo.fi
59 min
Presidentti Mauno Koiviston hautajaiset: Kooste presidentti Mauno Koiviston hautajaisista
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kooste presidentti Mauno Koiviston hautajaisista.
44 min
Kodissani on 41 koiraa!
Tänään 19:00
katsomo.fi
Brittidokumentti kertoo mitä tapahtuu, kun lemmikkiriippuvuus karkaa käsistä. Kymmeniä lemmikkejä omistavat ihmiset uhraavat eläinten takia parisuhteensa ja naapurisovun. Monet heistä ovat vaarassa menettää myös kotinsa.
30 min
Amerikan rajavartijat
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/28. Kalloja ja kokaiinia. Amerikan rajavartijoiden eteen tulee tällä kertaa lähetys kalloja, kokaiiniksi epäiltyä jauhetta, epäilyttävä matkustaja Hollannista, polttariseurue, sekä aseistetuksi ja vaaralliseksi merkitty matkustaja Irakista. Amerikkalainen realitysarja. (21')
60 min
Remppa vai muutto: Lomakodit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/13. Palapeli. Greg ja Katherine ovat aikanaan ostaneet mökin, joka on kuin palapeli. Edeltävät omistajat ovat laajentaneet mökkiä pala palalta. Remontin edetessä vastaan tulee useita haasteita. Greg haluaisi kuitenkin jäädä rakastamiinsa rantamaisemiin, mutta Katherine haikailee laskettelurinteiden lähelle vuoristoon. Kanadalainen lifestyleohjelma.…
4 min
Uutisjutut: Kotimaa: Presidentti Koiviston muistotilaisuus järjestettiin Säätytalolla
Tänään 19:00
katsomo.fi
Lämminhenkisen tilaisuuden avasi presidentin vävy Heikki Allonen. Muita puhujia olivat pääministeri Juha Sipilä ja entinen pääministeri Paavo Lipponen.
29 min
Voiko lääkäriin luottaa?
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Trine Overgaard sai vakavia vammoja itäeurooppalaisen lääkärin tekemässä leikkauksessa. EU-maista tulevat lääkärit saavat Tanskassa oikeuden harjoittaa ammattiaan, mutta miten on potilasturvallisuuden laita?
5 min
Uutisjutut: Kotimaa: Presidentti Koivisto on saatettu haudan lepoon
Tänään 19:00
katsomo.fi
Presidentti Mauno Koivisto on saatettu hautaan juhlallisin valtiollisin seremonioin. Siunaustilaisuus täytti Helsingin Tuomiokirkon ja surusaaton reitillä Helsingin keskustasta Hietaniemeen tapahtumaa seurasi yli 30 000 kansalaista.
2 min
Lonkeroiset
Tänään 18:55
areena.yle.fi
Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. svenska.yle.fi/hajbo
5 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset ja sää! Kotimainen ohjelma. (3')
Rime - Launch Trailer
Tänään 18:26
gamereactor.fi
Rime - Launch Trailer
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 5/29. Kuivalihasta taivaisiin. Three Jerksin väki tarjoaa leijonille kuivalihaa, Skinny Mirror hoikentavaa peiliä ja xCraft lennokkien aatelia. Mitä leijonat tuumaavat näistä tuotteista? Amerikkalainen sarja. (43')
Rime - Alone in the Light, Music by David García
Tänään 17:45
gamereactor.fi
Rime - Alone in the Light, Music by David García
Pokémon: Magikarp Jump - Launch Trailer
Tänään 17:35
gamereactor.fi
Pokémon: Magikarp Jump - Launch Trailer
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/15. Kasviksia ja kakaroita. Haasteena on valmistaa 80 annosta kasvisruokaa erittäin vaativille asiakkaille. Haasteen voittaja pääsee Beverly Hillsiin tälläytymään hienoksi ja lounastamaan Ramsayn seurassa kuuluisaan japanilaiseen Nobu-ravintolaan. Amerikkalainen realitysarja. (41')
60 min
Sinkkuillallinen
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 22/26. Potterin pateeta. 26-vuotias Helen on viihdetaiteilija ja yrittäjä. Hän viettää illan kokin, sometilihoitajan ja kirjastotädin kanssa . Englantilainen realitysarja. (44')
1 min
Uutisklipit: Tellervo Koivisto laski ruusun miehensä matkaan
Tänään 16:01
katsomo.fi
60 min
Lemmen viemää: Jakso: Syytöksiä ja seuraamuksia
Tänään 16:00
katsomo.fi
Yllätettyään Annin ja Normanin hotellihuoneen sängystä Beatrice uhkaa kaksikkoa seuraamuksilla. Friedrich ei aluksi haluaisi suostua Beatricen vaatimuksiin, mutta Beatrice vetoaa auktoriteettinsa menettämiseen, jos mitään ei tapahdu. Else saapuu Bichlheimiin vieraillakseen Poppyn haudalla. Natascha ei tiedä, kertoako sairaudestaan äidilleen, joka kertoo pimittämänsä…
60 min
Top Chef Ruotsi
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina…
60 min
Maailman kauheimmat naapurit: Jakso 18: Rajariitoja
Tänään 16:00
katsomo.fi
Kausi 5, 18/22. Kiistat aidoista, muureista ja ajoteistä naapurusten välillä voivat riistäytyä käsistä. Mitä voi tehdä, jos naapuri rakentaa häiritsevän aidan tai vaikuttaa varastaneen rakennuspuuhissaan osan naapurinsa tontista? Brittiläinen realitysarja.
1 min
Formula 1: Monacon GP: Stroll romuttaa autonsa kaiteisiin
Tänään 15:55
katsomo.fi
Williams-kuljettaja Lance Stroll laittaa autonsa remonttiin perjantain harjoituksissa.
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/15. Kynnet esiin. Tarjolla on tällä kertaa niin hyviä liikeideoita, jotka liittyvät esimerkiksi auton turvalaitteisiin ja uusiin opetustapoihin, että sijoittajat taistelevat jo keskenään siitä, kuka pääsee rahoittamaan niitä. Amerikkalainen sarja.
57 min
Isä Matteon tutkimuksia: Alman paluu
Tänään 15:50
areena.yle.fi
Kausi 9, 24/26. Alman paluu. Tomasin sisar tulee Spoletoon urheilukisoihin, ja hänet pahoinpidellään. Giulio auttaa Cecchiniä uusimaan ajokortin ja Liaa lukemaan salaa poliisiopiston pääsykokeisiin. (U)
5 min
Sininen sana: Kirjailija Paavo Haavikko
Tänään 15:44
areena.yle.fi
Kirjailija Paavo Haavikko: "Runo tarkoittaa mitä sanoo". Ohjaus Peter von Bagh. (U)
39 min
RSO: Sibelius 4. Sinfonia
Tänään 15:40
areena.yle.fi
Jean Sibelius: Sinfonia nro 4 a-molli. Radion sinfoniaorkesteri, joht. Hannu Lintu.
5 min
Formula 1: Monacon GP: Massa: Kannustan Alonsoa ehdottomasti
Tänään 15:23
katsomo.fi
Williams-kuljettaja Felipe Massa aikoo kannustaa McLaren-kollegaansa Fernando Alonsoa Indianapolisin kisassa.
155 min
Ravit: Toto4: Toto76-ravit Porissa
Tänään 15:15
katsomo.fi
EXTRA Toto76-ravit Porissa.
6 min
Uutisklipit: Entinen ylipäällikkö tarkasti sotilasjoukon viimeisen kerran
Tänään 15:10
katsomo.fi
14 min
Uutisklipit: Piispa Huovinen herkistyi siunauspuheessaan
Tänään 15:04
katsomo.fi
Koiviston siunasi piispa Eero Huovinen, joka muisteli siunauspuheessaan presidentin käsiä mutta myös suurta rakkautta, jota presidentti osoitti paitsi puolisolleen Tellervolle myös tyttärelleen Assille.

Suositeltua

166 min
Live klo 12:45: Erikoislähetys: Presidentti Mauno Koiviston hautajaiset
Tänään 12:44
katsomo.fi
2 min
Tenavat erikoisjaksot: Vilkutus
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Netflix's Castlevania Series - Vengeance Teaser
Tänään 02:48
gamereactor.fi
Divinity: Original Sin II - Release Date and New Patch
Tänään 03:46
gamereactor.fi
1 min
Formula 1: Monacon GP: Stroll romuttaa autonsa kaiteisiin
Tänään 15:55
katsomo.fi
23 min
Daltonit: Jakso 2: Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti
Tänään 08:15
katsomo.fi