UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Lauantai 10. lokakuuta 2015, vko 41
Nimipäivät: Aleksi, Aleksis
Aleksis Kiven päivä, suomalaisen kirjallisuuden päivä


Uusimmat

HS-uutiset 9.10.
Eilen 19:50
hs.fi
HS-sää 9.10.
Eilen 19:49
hs.fi
Henri Auvinen taklaa rajusti - selviää kahdella minuutilla
Eilen 19:47
iltasanomat.fi
Kanadalainen jäi vetämään hetkeksi happea jään pintaan, mutta Auvinen selvisi tilanteesta kahden minuutin rangaistuksella.
Pelicans osuu aloituksesta - Ässät kuittaa välittömästi
Eilen 19:22
iltasanomat.fi
Porilaiset tasoittivat pelin kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa Aleksi Saarelan toimesta.
KalPan hyökkääjän polvi vääntyy ikävästi yhteentörmäyksessä
Eilen 19:07
iltasanomat.fi
Lauritzen jätti kaukalon tuskallisen näköisenä. Jokiselle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus kampituksesta.
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Eilen 19:00
katsomo.fi
51 min
Viimeinen tango Halifaxissa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 5/6. Celia esittelee Alanin Murielille. Miksi sisarusten välit ovat tulehtuneet? Caroline kuulee uutisen, joka vie maton alta. Uudet siskopuolet Caroline ja Gillian viettävät iltaa. Mihinkähän se mahtaa johtaa?
26 min
Street Food
Eilen 19:00
areena.yle.fi
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"?
24 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi
60 min
Äitien sota
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Kolme äitiä, kaikilla tytär ja täysin erilainen elämäntilanne. Lotta on pieneen tyttäreensä hurahtanut äiti. Danita Westphal on seurapiirikaunotar ja pienen tytön yksinhuoltaja. Clarice on taidegalleristi, jonka kotona arkea pyörittää perheen isä. Kotimainen ohjelma. (41')
Näkövammaiset lapset testasivat, onko elokuvan kuvailutulkkauksesta mihinkään
Eilen 18:55
hs.fi
Perjantaina ensi-iltaan tullut Onnelin ja Annelin talvi on ensimmäinen Suomalainen lastenelokuva johon on saatavilla kuvailutulkkaus. HSTV vei näkövammaiset Ronja Hampfin ja Aletta Vuorelan elokuviin selvittämään, onko älypuhelinsovelluksesta mihinkään. Toimittaja Mark Autio, kuvaus & leikkaus Terhi Liimu.
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Eilen 18:47
areena.yle.fi
Yle Nyheter TV-nytt: Scheinin: ÅA kom inte alls emot
Eilen 18:45
areena.yle.fi
Åbo Akademi ville endast binda sig till de fem första åren. I praktiken skulle det innebära rekrytering i en situation där vi inte vet om vi kan erbjuda kontrakt för längre än ett år framåt. Bild: Yle
3 min
Yle Uutiset Uusimaa
Eilen 18:41
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Eilen 18:38
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Eilen 18:37
areena.yle.fi
33 min
Emmerdale: Paniikki ladossa
Eilen 18:27
katsomo.fi
Cain löytää Zakin ladosta paniikkikohtauksen kourissa. James nostaa ison summan rahaa, joka katoaa sen siliän tien. Finn esiintyy Declanina hienossa samppanjabaarissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Nasa suunnittelee ihmisasutusta Marsiin 2030-lukuun mennessä
Eilen 18:26
iltasanomat.fi
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Eilen 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/8. Lomamatkat. Kiertolaisveri vetää maailmalle. 17-vuotias Mary on lähdössä häämatkalle Meksikoon. Veljekset Bill ja Joe tähtäävät Teneriffan aurinkoon, kun taas Tannerin perhe suuntaa pyhiinvaellusmatkalle Bosniaan. Draamalta ei vältytä. Englantilainen realitysarja. (47')
90 min
Talent UK
Eilen 18:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/18. Silmänkääntäjä ja seksipommi. Semifinaalit alkavat, ja lavalla niin nähdään tanssijoita, laulajia, koomikoita kuin taikurikin. Ketkä ovat onnistuneet parantamaan suoritustaan koe-esiintymisten jälkeen? Lämpeävätkö muut tuomarit tällä kertaa Christianille, joka sai Davidin painamaan kultaista summeria? Englantilainen viihdeohjelma. (70')
65 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/12. Laulava hevosmies. Aki kokeilee uutta tinkimistaktiikkaa ja saa sydämentykytyksiä nuoren lasimyyjän luona. Kari Vepsän hevostilalla riittää pengottavaa. Polkupyörän kasaaminen nostaa Markulle hermot pintaan. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Hurja remontti
Eilen 17:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/24. New York kotona. Kathleen ja John huolehtivat kuudesta adoptiosisaruksestaan, joilla on Downin syndrooma. Vanha talo puretaan Broadway-tähti Kristin Chenowethin johdolla, ja perheen uusi koti tuo New Yorkin heidän luokseen. Amerikkalainen lifestylesarja.
The Park - What is The Park Trailer
Eilen 16:52
gamereactor.fi
The Park - What is The Park Trailer
70 min
Liv D
Eilen 16:50
ruutu.fi
Liv D: Kannanko syöpägeeniä?. 18-vuotias Josie on vaikean päätöksen edessä. Onko hän valmis kuulemaan, kantaako hän perinnöllistä geeniä, joka nostaa rintasyövän todennäköisyyden 80 prosenttiin? Josien suvun naisia on kuollut syöpään, ja nyt Josien 23-vuotias isosisko päättää käydä geenitestissä. Dokumentti. (57')
Layers of Fear - Xbox Game Preview Trailer
Eilen 16:25
gamereactor.fi
Layers of Fear - Xbox Game Preview Trailer
J. Karjalainen paljastaa, miksi häntä ei nähdä Vain elämää -ohjelmassa: ”Luotan aina sydämeni ääneen”
Eilen 16:02
iltasanomat.fi
Radio Suomipopilla perjantaina vieraillut J. Karjalainen paljasti, miksi hän ei ole toistuvista kyselyistä huolimatta suostunut mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Pällimäinen syy kieltäytymiseen johtuu siitä, että osallistuminen ei ole tuntunut oikealta. Muusikko luottaa vahvasti intuitioonsa. –Noissa asioissa mä luotan aina sydämeni ääneen. Niin kuin kaikessa muussakin.…
Siikajärven vastaanottokeskuksen pihaan tuotiin vastaanottokontteja
Eilen 16:01
iltasanomat.fi
Asuntoja voisi yrityksen mukaan sirotella ympäri kaupunkeja, jolloin turvapaikanhakijat pääsisivät vastaanottokeskusten sijaan asumaan suomalaisten pariin. Irakilainen Hassanin perhe tutustui kahden hengen miniasuntoon torstaina.
Näin Robinin Yhdessä-albumi tehtiin – katso Robin-minisarjan kuudes jakso!
Eilen 15:56
iltasanomat.fi
ISTV:n kahdeksanosaisen Robin Yhdessä -minisarjan kuudennessa osassa selviää, kuinka Robinin perjantaina ilmestynyt Yhdessä-albumi tehtiin. Sarjassa nähdään, miten Robin osallistuu levyn tekoon ja keitä kaikkia artisteja Robin sai rinnalleen albumia varten. Levyllä vierailevat Elastinen, Vesa-Matti Loiri, Mikael Gabriel, Jussi 69, Vilma Alina, Santa Cruz -yhtye,…
Halo: The Fall of Reach Launch Trailer (animation)
Eilen 15:53
gamereactor.fi
Halo: The Fall of Reach Launch Trailer (animation)
HS:n ulkomaantoimittaja analysoi Tunisian rauhanpalkinnon taustat
Eilen 15:41
hs.fi
Nobelin rauhanpalkinnon sai tunisialaisten kansalaisjärjestöjen yhteenliittymä. Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja Aishi Zidan kertoo syistä, miksi palkinto meni Tunisiaan. Kansalaisyhteiskunnalla on ollut merkittävä rooli välittäjänä Tunisian demokratiaprosessissa. Toimittaja: Heidi Lämsä HS, kuvaus: Matti Nousiainen HS, leikkaus: Jukka Hiiro HS.
Robin kertoo Yhdessä-albumistaan
Eilen 15:40
iltasanomat.fi
Levyllä vierailevat muun muassa Elastinen, Vesa-Matti Loiri, Mikael Gabriel, Jussi 69, Santa Cruz -yhtye, Sanni, Kasmir, Club For Five ja JVG. Robin sanoo Ilta-Sanomille, että albumin kaikki biisit syntyivät lämpimissä tunnelmissa ja hyvässä yhteishengessä artistien kanssa. –Toisinaan, jos joku artisti tulee feattaamaan toista johonkin biisiin, he eivät välttämättä…
Euroedustaja Jussi Halla-aho kommentoi Suomen maahanmuuttopolitiikkaa
Eilen 15:26
iltasanomat.fi
Jussi Halla-ahon mielestä Suomen osalta ei voida puhua pakolaiskriisistä. – Irakilaiset ja somalialaiset tulevat tänne paremman elämän toivossa. Motiivissa ei sinänsä ole mitään väärää, mutta Suomella ei ole varaa tällaiseen siirtolaisuuteen.
Janni Hussi & Fitnessmallit osa 7: Vartalot show-kuntoon!
Eilen 15:19
iltalehti.fi
Janni Hussi & Fitnessmallit -sarjan seitsemännessä osassa seurataan Sara Nikulaisen ja Jenni Tiittasen viime hetken harjoittelua ja viilausta ennen sunnuntaina käytävää finaalia. Leikkaaja: Tuottaja ja käsikirjoittaja:
Pallokerho: Haaveet kaatuivat Romaniaan
Eilen 14:47
iltasanomat.fi
Halla-aho: Suomi ryhtynyt Euroopan hölmöläksi
Eilen 14:36
iltalehti.fi
Toimittaja: Olli Waris Video: Joonas Salmela
Helsinki Blvd, osa 5: Haloo, Miska, senkin masentunut hodari!
Eilen 14:15
iltasanomat.fi
60 min
Top Chef
Eilen 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/12. Kamppailu finaalipaikoista. Jäljellä olevat neljä kokkia taistelevat tiukasti kolmesta finaalipaikasta. Ratkaisevat tehtävät eivät voisi juuri enempää toisistaan erota: tulikokeessa testataan kilpailijoiden roskaruokaosaamista, mutta pudotuskilpailussa tehdään todellista gourmet-ruokaa tryffeleistä. Amerikkalainen sarja. (45')
Assassin's Creed: Syndicate - Cinematic TV Spot Trailer
Eilen 13:56
gamereactor.fi
Assassin's Creed: Syndicate - Cinematic TV Spot Trailer
Yhdysvaltain republikaanit ilmiriidassa – Asiantuntijat: kostautuu vaaleissa
Eilen 13:54
iltasanomat.fi
90 min
MasterChef Australia
Eilen 13:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 30/61. Italialaisia makuja. Ilmassa on pelonsekaisia tunteita, kun viikko alkaa Marco Pierre Whiten haasteilla. Yllätyslaatikkohaasteen voittaja saa valita pääraaka-aineen luovuushaasteeseen, jonka teema on italialainen. Australialainen sarja. (75')

Suositeltua

Ihmisten ensireaktiot virtuaalipornoon
Eilen 07:52
iltalehti.fi
Mitä ihmettä liikkuu pinteeseen joutuneen kiinalaiskuskin päässä?
Eilen 10:43
iltasanomat.fi
29 min
Lainvalvojat: 1
Eilen 01:55
katsomo.fi
65 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:50
ruutu.fi
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 02:05
ruutu.fi
Luvassa upean aurinkoinen viikonloppu!
Eilen 07:23
iltasanomat.fi