UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Katso video: Jormakka taklattiin Kärppien vaihtoaitioon
Tänään 17:48
iltasanomat.fi
Kärpillä vahva alku Raksilassa - Metsola piti Tapparaa pystyssä
Tänään 17:44
iltasanomat.fi
32 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Pistooleja ja pukuloistoa
Tänään 17:30
mtvkatsomo.fi
Cory ja Dominique pääsevät loistamaan tiedoillaan, kun Yossille tarjotaan rekvisiittaa maailmankuuluista elokuvista. Cory tunnistaa aseen Roger Mooren tähdittämästä agenttiseikkailusta ja Dominique asun, jota Elizabeth Taylor käytti legendaarisessa 60-luvun elokuvassa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin…
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 17:05
ruutu.fi
Hawaijin sinisissä vesissä. Hawaijilla Henkka & Niki pyydystävät itse kalansa harppuunoin. Mikä salaiseksi aseeksi kun vastassa on perinteinen sukeltajalegenda ja hawaijilainen keittotaito vastapyydetyistä meren antimista? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Makeaa mahan täydeltä
Tänään 17:01
mtvkatsomo.fi
Panttilainaamoon ilmestyy Tähtien sodasta tuttu pieni, pörröinen otus. Dominique keksii nerokkaan keinon ansaita sivutuloja, ja Yossille ja Corylle tarjotaan kultaista pääsylippua kuuluisaan makeistehtaaseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana…
30 min
Eden
Tänään 17:00
ruutu.fi
Tänään suunnataan kapealle kaupunkiasunnon terassille. Kasveille paikka ei ole helpoin - isot kattoikkunat tekevät terassista paahteisen. Tommy taltuttaa auringon tekstiileillä, ja Minna loihtii istutuksilla parvekkeesta pienen kaupunkiparatiisin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')
7 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden talkoot
Tänään 16:55
ruutu.fi
Sarjan uusi kausi alkaa! BB-Hunk Niko Nousiainen vie näyttelijä Kirsi Ståhlbergin, valmentaja Tuuli Matinsalon ja ratsastusguru Marko Björsin mökilleen. Nokkoset ja huussin katto saavat kyytiä ja soraparkkikin pitäisi tehdä. 2. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Mount Everestin lumivyöryn uhrimäärä nousi
Tänään 16:52
iltasanomat.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
25 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:40
ruutu.fi
Katuruokaa. Tällä kertaa Adam Richman etsii parasta katuruokaa. Tampassa maistellaan tacobussin legendaarisia tacoja. New Yorkissa herkutellaan ainutlaatuisilla belgialaisilla vohveleilla. Los Angelesissa puolestaan tutustutaan filippiiniläiseen ruokaan. Ruokahaasteessa Sydney "Big Dawg" Colston ottaa mittaa jättiläismäisestä burritosta. Amerikkalainen sarja.…
37 min
Capones
Tänään 16:24
mtvkatsomo.fi
Dominicin ex-tyttöystävä Madeline vapautuu vankilasta. Dominicin ostama konepistoolikaan ei estä äiti Dawnia ja nykyistä tyttöystävää Staciä ajautumasta tappeluun lasagnesta. Lou-eno yrittää esitellä Jeffille nuoruutensa vanhoja kulmia, mutta huonolla menestyksellä.
Poppipoliisit-kauden päätösjakso: Kaksi virhettä, jotka pilasivat Voice of Finland -finaalin
Tänään 16:13
iltasanomat.fi
60 min
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Tänään 16:00
ruutu.fi
Pelastakaa Snooki. Snooki on 1-vuotias kultainen noutaja, joka aiheuttaa paljon riitoja Agathoksen perheessä. Koiraa ei ulkoiluteta, se ei ole sisäsiisti ja joskus se jopa unohdetaan ruokkia. Koirankouluttaja Victoria Stilwell on aivan järkyttynyt tilanteesta ja valmis soittamaan eläinsuojeluviranomaiset paikalle hakemaan koiran pois, sillä hänestä vika on vain…
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 15:50
ruutu.fi
Helteinen Hongkong. Anthony teettää tyylikkään puvun ja käy katselemassa lihaveitsiä. Ruokana on tällä kertaa muun muassa mykyjä, nuudeleita ja äyriäisiä. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (40')
56 min
Top Gear USA: Mistä on lujat autot tehty?
Tänään 15:34
mtvkatsomo.fi
Adam, Tanner ja Rutledge kisaavat tänään siitä, kuka osaa valita kestävimmän ja luotettavimman yli 20 vuotta vanhan auton. Vastakkain päätyvät Chevy, Volvo ja Toyota Corolla, jotka joutuvat äärimmäisen kovaan rääkkiin. Luvassa on muun muassa kiihdytyskisaa, räjähdyksiä takapenkillä ja nosturista pudottamista. Entä miten testataan, onko auto todellakin "luodinkestävä"?
Herttuatar Catherine upeana Suomi-henkisessä mekossa
Tänään 15:02
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Huikeat kakut
Tänään 15:00
ruutu.fi
Las Vegasin kakkuhuumaa. Las Vegasissa kaiken pitää olla suurempaa ja parempaa ? myös kakkujen. Jaksossa tutustutaan kolmen kondiittorin kakkuihin Las Vegasissa, missä paineet ovat kovat ja aika vähissä. Näemme jättimäisen sushivenekakun kakkususheilla sekä esiintymislavan muotoisen kakun, jossa on kakusta tehty vatsastapuhuja nukkeineen. Englantilainen lifestyleohjelma.…
30 min
Leila leipoo
Tänään 14:30
ruutu.fi
Muffineja ja vuokaleivoksia. Leila leipoo maukkaita muffineja ja värikkäitä vuokaleivoksia ja valmistaa raparperimehua. Jaksossa vieraillaan Eskestan meijeritilalla. Ruotsalainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
35 min
Ajoneuvos: Jakso 6
Tänään 14:29
mtvkatsomo.fi
Jussi Halli pääsee rallihullun salkkaritähden Sami Sarjulan kartturiksi. Iida ja Katri testaavat myyttiä tuleeko ilmastoidussa autossa liian kylmä. Lisäksi pääsemme tutustumaan klassikkoautojen kokoontumisajoihin.
50 min
Uhanalaisen tiikerin jäljillä
Tänään 14:05
areena.yle.fi
2/3. Ryhmän jäsenet lähtevät perusleiristä eri suuntiin etsimään viidakosta merkkejä tiikereistä. Tiikerit voi tunnistaa yksilöllisten raitojensa perusteella, mutta kuka onnistuu ensiksi kissapedon näkemään? T: BBC.
50 min
Mahdoton illallinen
Tänään 14:05
ruutu.fi
Robert treffeillä. Tämänkertainen haaste sijoittuu pikadeittailun ihmeelliseen maailmaan. Sähäkkä treffitehtävä ei pidä sisällään pelkästään ruoanlaittoa, vaan Robert joutuu myös auttamaan sievää sinkkuneitoa mielitietyn löytämisessä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kirahvivauvan ensiaskeleet. Aucklandin eläintarhassa todistetaan iloista perhetapahtumaa, kun Rukiya-kirahvi synnyttää poikasen. Uhanalaisia Uuden-Seelannin kolotyllejä vapautetaan luontoon, ja gepardit pääsevät ulkoilemaan. 12. tuotantokausi. (22')
Katso Ilkka Villin vaikuttava tulkinta Jeesuksesta
Tänään 14:02
iltasanomat.fi
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
109 min
Pokémon: Musta - Victini ja Reshiram: Musta - Victini ja Reshiram
Tänään 13:45
mtvkatsomo.fi
Kun Ash ystävineen osallistuu Eindoakin kaupungissa pidettävään taistelukilpailuun, he tapaavat tarunomaisen Pokémonin, Victinin, josta tulee heidän uusin ystävänsä. Harhaan joutunut vaeltaja Damon kaappaa Victinin omia tarkoituksiaan varten. Pystyykö Ash todistamaan sankarillisuutensa ja ansaitsemaan legendaarisen Reshiramin avun Victinin ja Eindoakin kaupungin…
30 min
Kokki lomalla
Tänään 13:35
ruutu.fi
Juhlat Huamantlassa. Chuck Hughes tutustuu Huamantlan festivaaleihin. Ensin tehdään jäätelöä ja sitten valmistetaan lammasta ja tamaleja perinteiseen tapaan. Chuck pääsee myös taistelemaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (22')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 13:30
ruutu.fi
Vietteleviä viikunoita. Lynn on Kaliforniassa poimimassa ja lajittelemassa viikunoita. Hän joutuu kestämään jos jonkinlaisia vitsauksia, muun muassa kuumuutta ja mehiläisiä. Kiitoksena tapaamilleen ihmisille Lynn valmistaa viikunantäyteisen italialais- ja armenialaisvaikutteisen aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:00
ruutu.fi
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 12:40
ruutu.fi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kokkina teatterinjohtaja Mikko Kouki. Teatteriravintolan kokkien resepteillä kokkaava Mikko tarjoaa vierailleen peuraa ja itkettää heitä ohjelmanumerollaan. Puolisonsa tapaan, Mikko tarjoaa jälkiruokaa jossa vieraiden hampaat joutuvat koville. Illallispöytään, jossa turkulainen huumori kukoistaa, saapuvat Tuija Piepponen, Heikki Hilander ja Niina Repo. Kotimainen…
29 min
Moskovan valot ja varjot
Tänään 12:30
areena.yle.fi
6/11: Fjodor Shaljapin 1/2. Ensimmäisessä osassa puhutaan oopperalaulajan ja musiikkiteatterin uudistajan urasta ja myös yksityiselämän koukeroista. Toimittaja Markku Värtö. (U)
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 12:30
ruutu.fi
Ystävän menu. Pehmeä porkkanakeitto, Solveigin mausteiset lampaanjauhelihapyyt ja ananasmurskalla maustettu porkkanakakku. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Kateissa. Jokavuotiset huvimarkkinat aiheuttavat harmia kylässä. Leirintäalueen omistaja valittaa melusta, ja pieni lapsi katoaa. Greengrass yrittää tietämättään myydä varastettua tavaraa.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 12:05
ruutu.fi
Illallista emännöi kirjailija Niina Repo. Niina on poiminut reseptinsä kaunokirjoista ja lammascurryn lihoja hän ei suinkaan ruskista vaan kuullottaa. Vieraiden hampaat ovat vaarassa, kun Niina höystää jälkiruokansa alun perin askartelutarpeiksi ostamillaan hopeakuulilla. Kirjatalolla illallista nauttivat Tuija Piepponen, Mikko Kouki ja Heikki Hilander. Kotimainen…
7 min
Hevosvoimia
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Vanhoissa autoissa on tyyliä ja niin on niiden omistajissakin.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 12:00
ruutu.fi
Vieraina Sikke Sumari ja Risto Mikkola, sekä Mika ja Lauri tuoreimmalta MasterChef -kaudelta. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:45
ruutu.fi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
Taikurikoulu: Miten saat lasin pysymään pystyssä olevan kortin päällä?
Tänään 11:44
iltalehti.fi
IL-TV:n taikurikoulussa Taikuri Aaro Sorva näyttää varsin hämmentävältä näyttävän tempun. Vaikealta näyttävä temppu onkin varsin helposti toteutettavissa.

Suositeltua

60 min
Nymfit: Jakso 1. Täysikuu
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Siru Airistola voitti Voice of Finlandin
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
Huhhuh! Nyt on antava uimapuku
Tänään 10:57
iltalehti.fi
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:31
areena.yle.fi
Miimaus: Pirjo Heikkilä silittää paitaa kanootissa
Eilen 21:45
mtvkatsomo.fi
30 min
Elixir
Tänään 08:30
ruutu.fi