UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Satelliittikuva paljastaa Isisin tuhotyön
Tänään 21:50
hs.fi
Satelliittikuvat paljastavat, että yksi parhaiten näihin päiviin asti säilyneistä muinaistemppeleistä on tuhottu Palmyran rauniokaupungissa Syyriassa. Temppelin tuhoajaksi uskotaan äärijärjestö Isistä. Videolla näkyy kuvaa temppelistä ennen ja jälkeen tuhon. (Kuva: Reuters)
Seksisymboli vai ei? Richard Gerellä on oma mielipide asiasta
Tänään 21:22
iltasanomat.fi
59 min
Susipalatsi
Tänään 21:00
areena.yle.fi
2/6. Rakastettu. Kardinaali Wolsey on siirretty syrjään. Hän pistää kaiken toivonsa Cromwelliin, mutta onko tämän uskollisuuden kohde vaihtumassa uuden tehtävän pyörteissä? Lemmessä petetyn miehen kauna on syvä.
60 min
Bear Grylls - selviytyjien saari: Tuska
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 3/6. Joukon nuorin, 21-vuotias Ryan Stockportista, ei kestä saarielämän rasituksia. Pian muut miehet alkavat hermostua Ryanille, josta ei ole mitään hyötyä arjen askareissa. Ensimmäinen todellinen konflikti on alkanut. Uusi englantilainen realitysarja testaa brittien selviytymistaitoja tropiikissa.
49 min
Historia: Villi länsi
Tänään 21:00
areena.yle.fi
1/3. Vuoristot. Ray Mears tutustuu Pohjois-Amerikan ympäristöön, eläimistöön ja siellä eläneiden ihmisten elintapoihin, ja miten nämä ovat vaikuttaneet Villin lännen käsitteeseen.
60 min
Criminal Minds
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 21/24. Salaisuus. Memphisin lähistöltä siepataan kolme ihmistä, eikä kadonneita yhdistä selkeästi mikään. Kun yksi kadonneista löytyy elossa mutta julmasti kidutettuna, tulee tiimille kiire keksiä uhreja yhdistävä tekijä. Pikakomennus sieppaajan perään aiheuttaa Morganille huolia, sillä hän on sopinut tapaavansa naisystävänsä vanhemmat. Amerikkalainen…
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Turvavyöpakko. Heli saa tarpeekseen kuristavasta turvavyöstä, joten Markku joutuu hommiin. Aki ja Heli vierailevat Pylkönmäellä Mikael Konttisen lapsuuskodissa. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Ensitreffit alttarilla: Rakkauskoe
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 1/10. Tapaamme sinkut, jotka haluavat tosissaan rakastua. Heille sopivaa puolisoa etsivät kolme parisuhdeasiantuntijaa.
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 244/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
5 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
24 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
30 min
Koirat hotellissa: Trimmaaja saa paikan
Tänään 20:30
katsomo.fi
Kausi 1, 2/10. Mattin ja Leonin House of Hugo -koirahotelliin voi tulla myös päivähoitoon, jossa seurustelu on tärkeä osa päivää. Hotellin kauneushoitolaan tarvitaan uusi trimmaaja, jotta toiminta saadaan kunnolla käyntiin. Miehet pistävät pystyyn kilpailun, ja vasta tulleen harjoittelijan huippuopettaja toteuttaa voittajakoiran muodonmuutoksen. Halvaantunut…
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:28
areena.yle.fi
Osa 273: "Mä olen historiaa". Asko saa apua. Elina ja Aleksi yhdistävät voimansa. Emmi on keskellä kohua. Oskulla on tiukka paikka. (U)
57 min
Merta lähemmäs kalaan: Laulaen kalaan
Tänään 20:03
katsomo.fi
1/10. Tähdet tähdet -ohjelmassa keväällä viihdyttäneet kansansuosikit ja kaverukset Waltteri Torikka ja Arja Koriseva lähtevät ottamaan mittaa toisistaan ja Vanhankaupunginlahden kuhista.
49 min
Gotiikan jäljillä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
1/3. Viktoriaanista aikakautta pidetään edistyksen aikana mutta se sai joukon ihmisiä etsimään inspiraatiota keskiajan menneisyydestä. Ohjelma tarkastelee miten uusgotiikasta tuli yksi aikakauden tyylisuunnista. T: BBC.
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 272: "Hän on täällä tänään". Asko alkaa oireilla. Elina tekee vaikutuksen. Lissu saa uuden ystävän. (U)
58 min
Huvila & Huussi
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/10. Mökin kunnostus historiaa kunnioittaen. Mikon ja Villen apua tarvitaan saaressa. Upeilla näkymillä varustetun mökin omistajat, Pia ja Mikko, haluaisivat päivittää Pian isän suunnitteleman mökin nykyaikaan sen historiaa kunnioittaen. Hulppean kokoiseen rakennukseen tehdään moderni keittiö ja makuuhuone muutetaan järkevämmäksi. Remontti ei…
60 min
Risteyksessä
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Anssi Kelan tarina. "Jussin" musiikkiura on juuttunut junnaamaan paikoilleen, ja hän saa enemmän iloa rakkaasta karting-harrastuksestaan. Kun Jussi ajaa ulos radalta, hän päätyy sairaalaan ja ehtii vuodepotilaana miettiä monet asiat uusiksi. Jaksossa on mukana myös Anssi Kela. Kotimainen sarja. (41')
26 min
Isien sota
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Anni Kyrö. Isän poliittinen vakaumus teki hänestä sotarikollisen ja vakaumuksensa vuoksi hän pakeni maasta. Anni kaipasi isäänsä koko elämän ja matkusti etsimään häntä. O: Maija Kaipainen. (U).
30 min
Koirat hotellissa: Rakkaudesta koiriin
Tänään 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 1/10. Kaksi koiranhoitoammattilaista Matt ja Leon ovat juuri avanneet Brightonissa luksusluokan boutique-hotellin koirille, mutta sviitit kelpaisivat koiranomistajien omaankin käyttöön. Labradoodle pääsee hydroterapeutti Leonin hoitoon vesiterapia-altaaseen, ja terrieri Mitch on vakiokävijä, joka saa Mattilta apua käytöshäiriöihinsä. Miehiä taas auttaa…
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 19:55
ruutu.fi
Ensimmäisessä jaksossa seurataan Uniikin albumin masterointipäivää ja livekeikkaa Nosturissa. Keikalla ovat mukana Spekti ja Mikael Gabriel. Kotimainen sarja. (7')
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
25 min
Happy Endings
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/22. Myrskyä tyynen edellä. Penny vannoo toipuneensa erostaan, mutta ystävät ovat toista mieltä tutustuttuaan hänen kirjoittamaansa näytelmään. Alex ja Max perehtyvät sissimarkkinoinnin saloihin. Amerikkalainen komediasarja. (20')
35 min
Salatut elämät: Osa 2842: Helena tinttaa ja tarinoi
Tänään 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/11. Riemua ja raivoa. Tiimit haastetaan kokkaamaan hummerista jotakin kekseliästä ja herkullista. Voittajat riemuitsevat upeasta palkinnosta, mutta häviäjien rangaistus herättää puhdasta raivoa. Kun Hell's Kitchen taas illalla avataan, nähdään, miten poikien tiimin uusi kokoonpano toimii. Amerikkalainen realitysarja. (40')
10 min
Päivän sää
Tänään 19:25
katsomo.fi
HS-uutiset 1.9.
Tänään 19:17
hs.fi
HS-sää 1.9.
Tänään 19:17
hs.fi
28 min
Laatu
Tänään 19:00
areena.yle.fi
2/8. Nahkaa ja hevirockia. Camilla Thulin lähtee hevifestareille puhumaan nahan ominaisuuksista. Materiaaliesittelyssä on ekologinen nahka. Näemme myös, kuinka tuohesta syntyy huippumuodikkaita laukkuja ja kenkiä.
54 min
Hotellin vuosi
Tänään 19:00
areena.yle.fi
3/3. Lontoon olympialaisiin osallistuvat arvovieraat pitävät henkilökunnan kiireisenä. Palkitun Noma-ravintolan kokit ottavat hotellin keittiön haltuunsa. Erikoiset raaka-aineet eivät kuitenkaan miellytä kaikkia.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/31. Chicagolaistunnelmaa. Morsiamet Amber, Heidi, Kathryn ja Michele arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan teatterissa, kartanossa, pilvenpiirtäjässä ja sisäpuutarhassa. Teemoina ovat muun muassa vanhanajan romantiikka ja tyylikkäät puutarhajuhlat. Amerikkalainen realitysarja.
25 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Soini ja Kerry tapasivat kahden kesken
Tänään 19:00
katsomo.fi
48 min
Ranskalainen kylä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 5, 6/12. Muutto. Josephinen tragedian ja pidätysten jälkeen vastarintaliikkeen on pakko muuttaa. Raymond suunnittelee lähtöä, Antoine suree sisartaan ja Marcel saa rankan tuomion. Myös Danielilla on tukalaa. (U)
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
Peppujulkkikset Belinda ja Melissa nähdään tosi-tv-suosikissa: "Jännittää, miten ihmiset suhtautuvat"
Tänään 18:25
iltasanomat.fi
Takapuoltensa ansiosta julkisuuteen nousseet Melissa Roos ja Belinda Heinonen kilpailevat torstaina JIM-kanavalla alkavassa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa. Suurelle yleisölle Melissa ja Belinda eivät ole vielä kovin tuttuja, mutta torstaista lähtien heidän kasvonsa tulevat tunnetuksi valtakunnallisesti. Jännittääkö kaunottaria ohjelman tuoma julkisuus…
Tulikuumaa twerk-tanssia studion pöydällä - Katso video!
Tänään 18:04
iltasanomat.fi
Twerk-tanssin Suomen mestari Belinda Heinonen näytti Radio Suomipopin Popstudion Sami Kuorselle ja Jenni Alexandrovalle miten twerkkaus oikein onnistuu. Martina ja hengenpelastajat -ohjelman toisella tuotantokaudella nähtävä Heinonen laittoi studiossa pyllyn hyllymään oikein kunnolla!
Tosi-tv-kaunotar Janita kävi treffeillä Hottikset-Danin kanssa: "Danilla on noussut hattuun"
Tänään 17:24
iltasanomat.fi
Tosi-tv-ohjelmista Temptation Island Suomi ja Big Brother tuttu Janita Lukkarinen kertoo Ilta-Sanomille, että hänet nähdään syksyn aikana paitsi Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, myös Hottiksissa. Janita piipahtaa Hottikset-sinkkuohjelmassa Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen treffiseurana. – Dani sai valita itse yhden ihmisen, jonka kanssa hän käy treffeillä,…
”Eihän se nyt näin voi olla” – Perussuomalaiset väläyttävät ”huijaukseksi” haukutun eläkepäätöksen korjaamista
Tänään 16:56
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat uutisoi tänään laskelmasta, jonka mukaan niin sanotun takuueläkkeen 23 euron suuruinen korotus vuodenvaihteessa uhkaa sulaa jo lähivuosina pyöreäksi nollaksi. Sdp:n eduskuntaryhmän riippumattomalla taholla teettämässä selvtyksessä todetaan, että vuosien 2016-2019 indeksijäädytykset ovat takuueläkkeen tasokorotusta suurempia jos inflaatio on vähintään…
Posti kokeili Suomen ensimmäistä lennokkilähetystä
Tänään 16:43
iltalehti.fi
”Minua on painostettu” – puolustusministeri Jussi Niinistö jyrähti nimityskohusta
Tänään 16:40
iltasanomat.fi
Perussuomalaisten kesäkokouksen yhteydessä pitämässään puheessa puolustusministeri Jussi Niinistö otti voimakkaasti kantaa puolustusministeriön kansliapäällikön valinnasta syntyneeseen kohuun.

Suositeltua

Kissa muutti luodin suuntaa – pelasti pojan hengen
Tänään 10:03
iltalehti.fi
Tulikuumaa twerk-tanssia studion pöydällä - Katso video!
Tänään 18:04
iltasanomat.fi
Taistelijan Työkalut 2015 Osa 1: Rynnäkkökivääri RK 95 TP
Tänään 11:36
iltasanomat.fi
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 10:00
ruutu.fi
27 min
Blogistania
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Korkeapaine torppaa lähestyvän sadealueen – Lapissa viilenee
Tänään 07:26
iltasanomat.fi