UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS-sää 23.11.2014
Tänään 19:36
hs.fi
HS-sää 23.11.2014
HS-uutiset 23.11.2014
Tänään 19:36
hs.fi
HS-uutiset 23.11.2014
Isac Elliot haastattelussa ennen keikkaansa Helsingissä
Tänään 19:26
iltasanomat.fi
35 min
Nurse Jackie
Tänään 18:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Lääkkeitä ja hammaslankaa. Uusi sairaanhoitaja Kelly jatkaa henkilökunnan hurmaamista, mutta Jackie ei ole yhtä innoissaan. Kotona Kevin löytää vaimonsa lääkekätkön ja ottaa asian puheeksi. Amerikkalainen draamasarja. (26')
27 min
Tähtäimessä triatlon: Tahtoa ja voimaa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
4/8. Triatlonin viimeinen laji juoksu vaatii todellista tahdonvoimaa. Sandra, Marcus, Anna ja Stig saavat ohjeita sekä henkiseen että fyysiseen harjoitteluun. Juontaja: Jonathan Granbacka.
5 min
Urheiluruutu
Tänään 18:09
areena.yle.fi
Vesa Keskisen hyvin lyhyt Roast
Tänään 18:09
iltasanomat.fi
Roast master Antto Terras kertoo ensimmäisen roastaajan Juho Haapojan ehtineen vasta toiseen vitsiinsä, kun Keskinen jo käveli pois lavalta. - En nyt tiedä, kumpi vitseistä suututti Keskisen. Sekö, että Tauski on raitis siksi, että Keskinen on juonut hänen viinansa vai se, että hänen silmäpussejaan verrattiin Tauskin kivespusseihin. - Keskinen kuitenkin pompsahti…
86 min
Kino Klassikko: Punaiset ja valkoiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
(Csillagosok, katonák, Unkari 1967) Sodan ja vallankumouksen sattumanvaraista kaaosta geometrisella tarkkuudella kuvaava elokuva unkarilaisista kommunisteista Venäjän sisällissodassa vuonna 1919. O: Miklós Jancsó.
20 min
BUU: Mietipä sitä!: 24.10.2014. Uppfinna
Tänään 18:00
areena.yle.fi
9 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
60 min
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Helsinkiläinen Tiina on vuorotyötä tekevä pienen pojan yksinhuoltajaäiti. Kaksikon illat kuluvat kotona television ääressä, ja ruuaksi nautitut einekset huuhdellaan alas limsalla. Tuliterä polkupyörä seisoo käyttämättömänä parvekkeella. Marjo ja Hanna saapuvat innostamaan Tiinaa liikkeelle ja kotiruuan tekoon. Avuksi kutsutaan myös filosofi…
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Elokuvatavaraa. Big Mark kiinnostuu Bond-elokuvassa käytetystä helikopterista. Lisäksi panttilainaamoon tuodaan nähtäväksi vanha Ohukainen ja Paksukainen -elokuva ja Chitty Chitty Bang Bang -auton pienoismalli. Englantilainen realitysarja. (43')
27 min
Tekijänä: Lotta Nieminen
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Palkittu graafinen suunnittelija ja kuvittaja on toteuttanut unelmansa ja luonut uran New Yorkissa. "Tämä on kaupunki, joka mahdollistaa sen, että pystyn olemaan juuri sellainen kun olen". Ohjaus Kaisa Kumpula.
Parantava rukous - Pirkko Jalovaara: Älä sano pahasti
Tänään 18:00
tv7.fi
Pirkko Jalovaaran ohjelma arjen kipeistä kysymyksistä rukouksen ja sanan valossa. www.rukousystavat.fi.Esirukoilija Pirkko Jalovaaran oma ohjelmasarja TV7:ssä. Parantava rukous -ohjelma käsittelee arjen kipeitä kysymyksiä rukouksen ja Jumalan Sanan valossa. Ohjelmassa kuullaan myös tavallisten suomalaisten todistuksia Jumalan uskollisuudesta sekä rukouksen…
35 min
Nurse Jackie
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Hyvästit pyhimyksille. Sairaalaan palkataan uusi sairaanhoitaja, joka saa ihailua osakseen. Kappelin patsaat saatellaan viimeiselle matkalleen. Amerikkalainen draamasarja. (27')
60 min
X Factor UK: Kahdeksan kärki
Tänään 17:59
mtvkatsomo.fi
Tuloslähetyksessä kärkiyhdeksikkö kutistuu kahdeksikoksi, kun kansan äänet ja tuomareiden mielipiteet passittavat jälleen yhden kilpailijan kotimatkalle. Vierailevina esiintyjinä megasuosittu poikabändi One Direction sekä laulaja-lauluntekijä Sam Smith!
Poliisi kertoo Kuopion tragediasta
Tänään 17:56
iltasanomat.fi
Poliisi kertoi sunnuntai-iltapäivänä uutta tietoa Kuopiossa lauantaina paljastuneesta kahden lapsen surmasta.
60 min
Jukebox
Tänään 17:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Jukeboxissa tänään Anna Abreun ja JVG:n joukkue kohtaa Sannin ja Väinön joukkukeen. Laulajat esittävät upouusia versioita tutuista hiteistä: muun muassa Pariisin kevättä reggaena sekä Mattia ja Teppoa rap-versiona. Ohjelman juontaa Sebastian Rejman. Luvassa perjantain parhaat bileet! Kotimainen viihdeohjelma. (41')
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 17:49
areena.yle.fi
54 min
Peter Hispaniassa: Jakso 9. Cantabrian ja Asturian ruoka-aitat; Santander, Oviedo
Tänään 17:47
mtvkatsomo.fi
Espanjan Atlantin puoleinen rannikko tarjoaa herkkuja lihapadoista siideriin. Peter tutustuu laatuviineihin ja jännittää Espanjan liigan loppuottelua.
37 min
Strömsö
Tänään 17:15
areena.yle.fi
Vapaa-ajan ohjelma, jossa käsitellään mm. ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa, askartelua ja puutöitä. svenska.yle.fi/stromso
55 min
Suomen paras leipomo
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Suomen paras leipomo -kisan toinen semifinaali koittaa. Kolme jäljellä olevaa huippuleipomoa joutuu kovan paikan eteen. Luovuus joutuu koetukselle, kun kilpailijoiden on valmistettava ennennäkemätön versio suomalaisten kanelisesta klassikkopullasta. Kuka vie viimeisen finaalipaikan? Kotimainen ohjelma. (40')
Lapsisurma järkyttää Kuopiossa - miksi tähän ei puututa?
Tänään 17:02
iltalehti.fi
10 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
"Ilmeisesti perheen saama apu ei ollut riittävää"
Tänään 16:50
hs.fi
Kuopiolainen Sirkka Holopainen luki lauantaina internetistä asuntonsa naapurirapussa tapahtuneesta perhetragediasta. Hän ei tuntunut henkilökohtaisesti perhettä, jonka äitiä epäillään henkirikoksesta. Toimittaja Minna Pölkki, kuvaus Pentti Vänskä
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Animal Crossing: New Leaf
Tänään 16:45
moontv.fi
Nöösipojalle nimi ”Animal Crossing” saa aikaan vaan mielikuvia transvestiittileluista tai liikennevalistusta tekevästä lastenkirjasta, mutta kysehän on tietysti Nintendon vuonna 2001 starttaamasta, varsin kawaii-henkisestä eläinpelisarjasta. Vaikka tässä olisi mahdollisuuksia vaikka minkälaiseen kuvaukselliseen tekstiin, jätetään suosiolla kertomatta, mitä internetissä…
110 min
Unelmien poikamiestyttö
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/12. Ashleyn valinta. Ashleyn on vihdoin aika tehdä lopullinen päätös ja valita toinen jäljellä olevista miehistä. Ashleyn perhe saapuu Fidzille kertomaan omat mielipiteensä sulhaskandidaateista, ja yllättäen heidän näkemyksensä eroavat Ashleyn ajatuksista. Päätöksen teon jälkeen pitää vielä jännittää sitä, onko Ashleyn valitsema mies valmis…
Jukka pitää MS-taudin kurissa kylmädopingilla
Tänään 15:54
iltalehti.fi
Jukka on saanut pidettyä parantumattoman sairautensa kurissa kylmähoidolla - kylmädopingilla, kuten hän itse sanoo. Todella kylmä vesi jopa viisinkertaistaa hänen voimansa ja pitää hänet taas pari tuntia hyvässä vireessä. TOIMITTAJA: LASSE TUORILA VIDEO: MATTI PEKKANEN
7 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:48
areena.yle.fi
44 min
Gran Hotel
Tänään 15:45
areena.yle.fi
31/66. Onnistuuko Javierin yritys auttaa Sofiaa? Julion pyynnöstä Ayala ottaa ohjat käsiinsä aikoen selvittää, kuka Alician isän kanssa valokuvassa näkyvä mies todella on. Sitä varten miehelle pitää virittää ansa.
Zagrebissa arvostetaan Leinon pelityyliä
Tänään 15:41
iltalehti.fi
Ottelun aikana Zagrebin urheilupäällikkö Aaron Fox kertoi alkukauden menneen ailahtelevasti. Fox myös kertoi, että joukkueessa arvostetaan Ville Leinon pelityyliä.
55 min
Pomo piilossa
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Hoitopalveluja koteihin. Toimitusjohtaja Judith Shamian etsii keinoja erottautua kilpailijoista, ja peiteroolissaan hän näkee itse, millaisen paineen alla hoitotyötä tehdään. Viikon jälkeen kunnia annetaan niille kenelle se kuuluu ? työlleen omistautuneille hoitajille. Kanadalainen realitysarja. (43')
32 min
KHL: tehtävä idässä: Joukkuepeliä
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Tiivis peliohjelma ja reissaaminen vaatii paljon pelaajilta, mutta pisimmät tunnit tekee valmennus ja huolto. On pelipaikkana lämmin Sotshi tai kylmä Moskova, kiveäkään voiton tavoittamiseksi ei jätetä kääntämättä.
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Kirahvirahtia. Nuori kirahvi muuttaa Australiasta Uuteen-Seelantiin, eikä matka suju aivan ongelmitta. Merellä myrskyää kaksi päivää. Kodiakinkarhu tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa vanhoilla päivillään. Australialainen dokumenttisarja. (23')
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:10
areena.yle.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Seksiterapiaa. Javierin huono itsetunto ja paisunut ulkomuoto häiritsevät nuoren avioparin seksielämää. Elaine tuntee olevansa kumppaninsa äiti, ja kukapa äitinsä kanssa seksiä haluaisi. Amerikkalainen realitysarja. (41')
Päiviä viemärissä virunut vauva löydettiin hengissä
Tänään 15:08
iltalehti.fi
Lapsi on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Lapsen tila on vakava, mutta vakaa. Poliisi epäilee, että vauva on tungettu viemäriin pienestä aukosta. On myös mahdollista, että vauva on saanut sisäisiä vammoja yli kahden metrin pudotuksessa. LÄHDE: REUTERS

Suositeltua

Suomalaismiehen tempauksesta nettihitti
Tänään 13:09
iltalehti.fi
54 min
Historia: Hitler - pahan lähettiläs
Tänään 14:45
areena.yle.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 04:15
ruutu.fi
Tätä ei joka päivä näe turistirannalla
Tänään 11:19
iltalehti.fi
Lotto ja Jokeri: Kierros 47
Eilen 22:15
mtvkatsomo.fi
88 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi