UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Israelin hyökkäyksissä kuoli toistakymmentä palestiinalaista
Tänään 02:36
iltasanomat.fi
Hyrule Warriors - Character Trailer Darunia
Tänään 02:34
gamereactor.fi
Hyrule Warriors - Character Trailer Darunia
Tuhannet newyorkilaiset osoittivat tukensa Israelille
Tänään 02:11
iltasanomat.fi
Polttoainevarasto paloi Tripolissa - Maailman 3. suurimpaan öljyntuottajamaahan iski bensapula
Tänään 02:09
iltasanomat.fi
Suolapala: Siunattu tila
Tänään 01:00
tv7.fi
Huikooko vähän? Onko sulla suolasen nälkä? Jarmo Sormunen jakaa lyhyitä suolapaloja arkeen. Ensiksi käytännön esimerkki, sitten raamatun jae, hieman selitystä ja loppuun sovellus. Siinä on resepti.
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:55
ruutu.fi
Henkimaailman juttuja. Onko aaveita olemassa? Kalifornialaisen yksinhuoltajaäidin koti muuttuu kummitustaloksi, connecticutilainen nainen joutuu demonin riivaamaksi ja englantilainen teinityttö väittää pystyvänsä kommunikoimaan aaveiden kanssa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (50')
30 min
Poliisit
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
55 min
The Wire
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Kovaa kamaa. Omar suunnittelee huumerahojen ryöstöä, mutta kaksi naista ehtii ensin. McNulty saa selville, että ainakin osa kontissa kuolleista naisista on Itä-Euroopasta. Valcheck joutuu pilkan kohteeksi. T: HBO (U)
55 min
NCIS Los Angeles
Tänään 00:00
ruutu.fi
Petos. NCIS kuulee kolmen agentin kuolleen Sudanissa, ja huoli Afrikkaan palanneesta Sam Hannasta on suuri. Callen lähtee tutkimaan tilannetta paikan päälle, kun taas Kensi ja Deeks yrittävät selvittää Yhdysvalloissa, kuka vuotaa agenttien nimiä al-Qaidan tukijoukoille. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Helsinki. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21')
Dead Nation: Apocalypse Edition
Eilen 23:01
moontv.fi
Dead Nation on suomalaisen Housemarquen merkkiteospeli, jonka brittiläinen Climax Studios päivitti taannoin uudelle konsolisukupolvelle PS4:lle ilmestyneen Apocalypse Editionin myötä. Nopeasti luonnehdittuna peli on isometrisestä perspektiivistä kuvattu twin stick-zombieräiskintä yhdistettynä koukuttavaan piste-ennätysmetsästykseen. Kysymys kuuluukin, että onko…
31 min
Iholla: Jakso 29. Juuret
Eilen 22:58
mtvkatsomo.fi
Ensilumi on saapunut Helsinkiin. Johanna on yhteydessä isäänsä ja pohtii juuriaan. Venla menee pitkästä aikaa ratsastamaan ja muistelee rakasta poniaan.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:56
areena.yle.fi
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
mtvkatsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Käännekohta: Kaikki mikä kiiltää
Eilen 22:15
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
59 min
Muodin huipulle: Tehtävä 8: Pue puolialastomat aussimiehet!
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Jäljellä olevat kahdeksan kilpailijaa jaetaan kahdeksi tiimiksi. Tehtävänä on suunnitella australialaisen miestanssiryhmän jäsenille kolmen vaatteen look. Tanssiryhmän nimi on "Thunder from Down Under", ja vaatteiden tulee olla niin joustavia, että ne pystyy riisumaan vauhdissa yleisön edessä. Budjetti on 750 dollaria ja aikaa yksi päivä. Yksi päivä! Tim Gunn…
Uutisjutut: Talous: Studiovieras: Kaupan liiton toimitusjohtaja Pekkala
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Rolls Roycet Rovaniemeltä Norjaan
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
42 min
Orphan Black
Eilen 22:00
areena.yle.fi
6/10. Alisonilla kilahtaa, ja hän aikoo kaivaa esiin totuuden miehestään vaikka väkisin. Juttua mutkistaa se, että kesken kaiken talo pölähtää täyteen vieraita. Cosima on saanut uuden ystävän, ja Paulilla on suunnitelma.
Uutisjutut: Kotimaa: Notkahdus peltipoliisin sakkoihin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Merenrantojen uimavedet lämpimiä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Vieraana Splash! -tuomari Janne Kataja. 3. tuotantokausi. (42')
Uutisjutut: Ulkomaat: Yli tuhat kuollut ukrainan kriisissä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
85 min
Dokumenttiprojekti: Viidakon laki
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Amazonin viidakko on öljyn Eldorado - ja rikoksen. Alkuperäisheimo nousee mahdottomaan taisteluun armeijan ja kansainvälisen suuryrityksen mahtia vastaan - ja voittaa. O: Michael Christoffersen
Entisestä teinitähdestä kasvoi melkoinen hottis – katso kuvat!
Eilen 21:18
iltasanomat.fi
Hillsong TV: Elämäni on menossa johonkin 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Miksi Israelin iskuissa Gazaan kuolee niin paljon siviilejä? Haastattelussa Israelin Suomen-suurlähettiläs Dan Ashbel.
48 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Marjo Moilanen ja James Ochieng vihitään Keniassa. Kolme viikkoa ennen häitä Oulusta Keniaan rakkaansa luo muuttaneen Marjon uusi elämä alkaa rytmikkäissä häissä. (U)
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 21:00
ruutu.fi
Keräilijöiden keräilijä. Adam ja Lucas tapaavat Brianin, joka osoittautuu varsinaiseksi keräilijöiden keräilijäksi. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
58 min
Kesäpuhujat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/6. Keskustelijoina ovat tänään pappi ja psykoterapeutti Louise Linder, kirjailija Jonas Gardell, laulaja Lisa Nilsson, näyttelijä Shima Niavarani sekä dokumentaristi ja kirjailija Lasse Berg.
60 min
Uhka: Kovin panoksin
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Finley ja Dunn tekevät sieppaajan kanssa sopimuksen, jossa on ikävä pykälä epäonnistumisen varalta. Widener ja TJS jatkavat juonittelua Gibsonin päänmenoksi. Kartanoon kohdistuu yllättävä isku ja Gibsonin rooli on vähällä paljastua siepatuille. Presidentin poika tarttuu aseeseen. Finley ja Dunn tekevät löydön ja korottavat panoksia sieppaajan kanssa tehdyn sopimuksen…
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
85 min
Mykkä valo: Rakkauden kaikkivalta - Amor omnia
Eilen 20:40
areena.yle.fi
Konrad Tallrothin vuonna 1922 ohjaama kotimainen mykkäelokuva, jonka herättää henkiin säveltäjä Lotta Wennäkosken RSO:lle säveltämä uusi musiikki. (U).
28 min
Kuoleman monet kasvot
Eilen 20:30
areena.yle.fi
5/8. Jokainen kuolee, mutta joillakuilla elonpäivien määrä tulee täyteen ennen aikojaan. Anna Lindman tapaa syöpäpotilaita, muun muassa muusikon ja bloggarin Kristian Gidlundin, joka kuoli syksyllä 2013.
Pelastuksen sofar: Moses. Siinain liitto 2/2
Eilen 20:30
tv7.fi
Jacob ja Elisheva keskustelevat Raamatun henkilöistä. Mukana myös kesäkampanjan toinen tilannepäivitys Jerusalemista.Pelastuksen sofar on israelilaisen Trumpet of Salvation -järjestön tuottama ohjelma. Se kutsuu tutustumaan Israelin maahan ja Raamatun tapahtumapaikkoihin. Opit julistamaan juutalaisille evankeliumia juutalaisesta lähtökohdasta käsin ja ymmärtämään…
26 min
Uusi päivä
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Osa 177: "Käy kuin tanssi". Petra pitää tupaantuliaiset. Jani on onnen aallokossa. Marika saa yhteyden isäänsä. (U).

Suositeltua

Lentokone teki pakkolaskun suositulle uimarannalle kohtalokkain seurauksin
Eilen 09:26
iltalehti.fi
ToosaTV: Huutokauppakeisarin tarina saa yllättävän käänteen
Eilen 07:43
iltasanomat.fi
Näin kovaa leukoja vetävät SM-huiput!
Eilen 09:42
iltalehti.fi
28 min
Erikoisrajajääkärit
Eilen 19:30
areena.yle.fi
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 19:35
ruutu.fi
Lihatehtaassa kuvattu video kuvottaa - Kiinassa nousi lihaskandaali
Eilen 08:27
iltalehti.fi