UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/10. Ravintola Casablanca Porvoossa on rohkea yritys, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Kevätkummun lähiössä on marokkolaista ruokaa tarjoava ravintola, joka näyttää ulkoapäin pelottavalta keskikaljakuppilalta. Asiakkaita ei käy tarpeeksi ja omistajat ovat ymmällään mistä se johtuu. He ovat tuudittautuneet uskomaan että hyvä ruuan pitäisi…
70 min
Talent UK
Tänään 14:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/18. Vallaton viulisti. Koe-esiintymiset jatkuvat, ja lavalla nähdään niin sympaattisen surkeita kuin uskomattoman upeitakin esityksiä. Luvassa on muun muassa viulunsoittoa, taikatemppuja, veitsenheittoa ja moottoripyörätemppuja. Kuka tuomareista painaa tällä kertaa semifinaalipaikkaan oikeuttavaa kultaista summeria? Englantilainen viihdeohjelma.…
Siirtolaisia pakeni pakolaisleiriltä Unkarissa
Tänään 14:54
iltasanomat.fi
Leirillä työskentelevän Mark Kekesin mukaan pakoon yrittäneet pyrkivät näin välttämään sen, että heiltä otetaan sormenjäljet.
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 14:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/13. Rahakuoria. Rajaviranomaiset löytävät epäilyttäviä rahakuoria erään matkustajan matkalaukusta, ja toisen matkustajan autosta löytyy luvaton ase. Lisäksi tulliviranomaiset löytävät postipaketista tainnutusaseita. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
16-vuotiaan tytön kuolema järkyttää Herttoniemessä
Tänään 14:18
iltasanomat.fi
ISTV haastatteli sunnuntaina veteraanimäkihyppääjä Antti Kokkosta, joka saapui aamuharjoituksiin mäelle tietämättömänä edellisillan turmasta. Lisäksi Helsingin kaupungin liikuntaviraston osastopäällikkö Stefan Fröberg kertoo, miksi mäessä oli hengenvaarallinen vaijeri.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/31. Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 13:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/13. Pilveä ja lihaa. Kanadan rajaviranomaisilla riittää puuhaa, kun matkustajilta löytyy niin huumausaineita, luvattomia elintarvikkeita kuin ampuma-aseitakin. Erään australialaisen miehen matka on vaakalaudalla rikosrekisterin takia. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
52 min
Programma 101, kone joka muutti maailman
Tänään 13:35
areena.yle.fi
Vuonna 1964 Italian Ivreassa, pimennettyjen ikkunoiden takana, neljän insinöörin ryhmä kehitti maailman ensimmäisen henkilökohtaisen tietokoneen.
60 min
Maaginen Criss Angel
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Katoavat norsut. Taikurit ovat aikojen saatossa saaneet aina yhden norsun katoamaan, mutta Criss haluaa taikoa kadoksiin monta norsua yhdellä kertaa. Enää pitäisi vain löytää lauma norsuja, jotka kadottaa. Myös Krystynin on nyt aika näyttää, mihin pystyy. Amerikkalainen viihdeohjelma. (38')
60 maailman parasta taitolentäjää kokoontui yhteen - tässä huima lopputulos
Tänään 13:08
iltasanomat.fi
Lauantaina päättyneet ilmailujärjestö FAI:n kilpailut kestivät kymmenen päivää, uutistoimisto Reuters kertoo. Huimia taidonnäytteitä voit katsoa yllä olevalta videolta. Miesten maailmanmestariksi ylsi ranskalainen sotilaslentäjä Alexandre Orlowski , joka osallistui kilpailuun ensimmäistä kertaa. Naisten kilpailun voitti hallitseva mestari, Ranskan Aude Lemordant…
60 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Käännekohta. Lakeisha juo ja käy baareissa, eikä aviomies osaa sanoa hänelle ei. Blake haluaa olla kaunis morsian, mutta motivaatio puuttuu, eikä puolison suojeleva asenne auta asiaa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
55 min
Haasta Hans
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Kiinteistökuningattaren gourmet. Kiinteistökuniningatar Kaisa Liski ystävineen haastaa gourmet-keisari Hans Välimäen korealaisen keittiön herkuilla. Kaisaa valmentaa aasialaisen keittiön erikoismies Jaakko Sorsa suoraan Hong Kongista. Aikaa on tasan tunti eikä Hans tiedä etukäteen edes aineksia. Huippukokille tuleekin kiire pistää pöytä koreaksi.…
30 min
Paul O'Grady - rakkaudesta koiriin
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/7. Voimakaksikko. Labradorinnoutaja Oliver ja bichon frisé Heidi tekevät kaiken yhdessä. Sekarotuinen Benny on arka ja hermostunut, ja Paul pelkää, että sille ei löydy uutta kotia. Dokumentti. (22')
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/11. Makuaistit testissä. Tämänkertaisessa haasteessa Gordon testaa kilpailijoiden makuhermoja, ja häviäjät joutuvat nauttimaan elämänsä kuvottavimman lounaan. Päivällisellä voittajajoukkue määräytyy asiakkaiden antamien arvosanojen perusteella, mutta annoksia lähetetään takaisin keittiöön huolestuttavaa tahtia. Amerikkalainen realitysarja. (39')
90 min
Historia: Saksan propagandakomppaniat
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Toisen maailmansodan aikana Saksalla oli Göbbelsin johtama tehokas osasto kuvaamassa sotatapahtumia. Historiallinen totuus sai väistyä natsipropagandan tieltä, mutta miten sen kaiut yhä vaikuttavat käsityksiimme sodasta?
30 min
Teknavi
Tänään 11:59
katsomo.fi
Markku Alénin käsittelyssä markkinoiden tehokkain sähköauto. Uusi Tesla Model S hämmentää suorituskyvyllään. Riston testissä Audin ensimmäinen pistokehybridi A3 e-tron. Sähköautoilun erikoisjakso.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/26. Sydämen asialla. Floridan rannalle ajautuu harvoin nähty nokkavalas, ja pelastajat uurastavat voidakseen palauttaa eläimen sen kotisijoille merten syvyyksiin. Merileijona Flashia vaivaa puolestaan erikoinen vaiva: se taistelee hengestään kalastuskoukun takia. (20')
Lasten jääkiekko-ottelu kärjistyi joukkotappeluksi Valko-Venäjällä
Tänään 11:19
iltasanomat.fi
29 min
Pressiklubi viittomakielellä
Tänään 11:15
areena.yle.fi
Ovatko perussuomalaiset Suomen syrjityin vähemmistö? Studiossa Matti Putkonen, Piia Elonen ja Anu Koivunen. Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi vastaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna.
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/11. Roskisdyykkari keittiössä. Kilpailijat valmistavat aamiaista sotilaille, ja Jen joutuu vaikeuksiin turvauduttuaan kyseenalaisiin keinoihin keittiössä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
Kaikki rakastuivat kuumaan golffariin
Tänään 11:07
iltalehti.fi
Golfin Anna Kournikova? "En halua olla seksisymboli" Splashnews/aop
9 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
60 min
Mahdoton taloprojekti: Joanie ja Alex 1/2
Tänään 11:00
katsomo.fi
New Yorkista Kaliforniaan muuttanut nuori perhe rakentaa taloa Los Angelesiin taiteilijoiden suosimalle alueelle luontoa säästäen. Rakennustyömaa joutuu kuitenkin toistuvan ilkivallan kohteeksi ja tihutöiden korjaaminen syö budjettia. Urakoitsijakin on pettymys.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/26. Karvaiset karkurit. Pieni Peanut-majava on jäänyt orvoksi, eikä se selviä ilman jatkuvaa hoivaa. Merileijonakaksikko puolestaan tekee pelastajien työstä hankalaa: toinen eläimistä löytyy pahamaineisesta vankilasta, ja toinen osoittaa olevansa kuuluisan huijarin nimen veroinen. (20')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
60 min
Kellyn sisustussalaisuudet
Tänään 11:00
ruutu.fi
Oranssin karkotus. Pienen lontoolaiskaksion omistaja rakastaa kirkkaita värejä. Sisustussuunnittelija Kelly Hoppen yrittää käännyttää häntä vaaleisiin sävyihin, jotta asunnosta tulisi suuremman tuntuinen. Inspiraatiota pieneen tilaan haetaan matkailuvaunuista. Amerikkalainen sarja. (42')
Katso, mitä sukeltajat nostivat Kaisaniemenlahdesta
Tänään 10:59
hs.fi
Sukeltajat Itämeren puolesta -yhdistys nosti Helsingin Kaisaniemenlahdesta lauantaina lukemattomia pulloja, airoja, auton akkuja ja kenkiä. Janne Järvinen HS
119 min
Yleisurheilun MM
Tänään 10:30
areena.yle.fi
Kooste aamun kilpailutapahtumista. Peking, Kiina. Refereras på svenska.
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
Rakkautta ensisilmäyksellä - bulldog riehaantui syntymäpäivälahjastaan
Tänään 10:22
iltalehti.fi
Youtube/Emma Dell/Storyfull
55 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 10:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 27/27. Juhla-aterioita. Adam tutustuu nyt mahtaviin juhla-aterioihin, jotka täyttävät koko pöydän. Kaiken kruunaa Scottsdalessa odottava petomainen haaste, jota ei ole koskaan kukistettu. Amerikkalainen sarja. (42')
30 min
SM-liiga
Tänään 10:00
ruutu.fi
SM-liigan viikkokamasiini - Jakso 4 (30.8.). Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/8. Vanha yrmy. Yrmeä vanha mies David pyörittää pikkuhotelliaan Englannin kauniilla järviseudulla. Paikalla olisi hyvät puitteet majoittaa lomailevia perheitä, mutta Davidin täytyisi ensin pystyä joustamaan tiukoista säännöistään ja opetella olemaan mukava isäntä. Englantilainen realitysarja. (42')
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Talon ja veden vuoropuhelu
Tänään 10:00
katsomo.fi
Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
12 min
Chaplin
Tänään 09:43
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
14 min
Vasikantanssi: Hirmu-Hirvonen
Tänään 09:42
areena.yle.fi
Koulu alkaa elokuussa ja ankaruudestaan kuuluisa opettaja Hirmu-Hirvonen on tulossa laittamaan koululuokkaa kuntoon. Saaraa jännittää, mutta Santtua pelottaa. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell.
9 min
Chaplin
Tänään 09:34
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
7 min
Tenavat
Tänään 09:32
areena.yle.fi
Auta ystävää.

Suositeltua

54 min
Historia: Tiede pahan palveluksessa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
116 min
Tyttö joka leikki tulella: Osa 2/2
Eilen 22:40
katsomo.fi
Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut poliisi pääsee ensi viikolla sairaalasta
Eilen 22:24
iltasanomat.fi
58 min
Suomen vahvin: Naisten kilpailu
Eilen 17:00
areena.yle.fi
115 min
Sibelius
Eilen 21:15
areena.yle.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi