UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

"Hullu parturi" leikkasi hiukset ilmaiseksi Tokiossa – "En malta odottaa, että minulle nauretaan illan juhlissa"
Tänään 12:53
iltasanomat.fi
Tokiossa puiden reunustamalla muodikkaalla Omotesandolla sijaitsee hyvin epätavallinen parturiliike. Sneakers Hungry –parturiliike tunnetaan "hullun parturin" liikkeenä. Liikkeen "hullut" parturit leikkaavat hyvinkin erikoisia muotoja asiakkailleen. Perinteinen pesu ja leikkaus eivät kuulu tämän liikkeen valikoimiin. Juhlakauden kynnyksellä liike tarjosi rohkeille…
J-Stars Victory VS+ Announcement Trailer
Tänään 12:45
gamereactor.fi
J-Stars Victory VS+ Announcement Trailer
Final Fantasy XV - Bosses & Towns Gameplay Trailer
Tänään 12:19
gamereactor.fi
Final Fantasy XV - Bosses & Towns Gameplay Trailer
"Hevonen ja vuohi" pesivät ikkunoita Japanissa
Tänään 10:58
iltasanomat.fi
Kiinalaisen kalenterin mukaan elämme nyt hevosen vuotta. Vuohen vuoteen siirrytään 18. helmikuuta. Japanissa on jo aloitettu totuttelua uuteen vuoteen ja tämän tunnukseen. Perjantaina Tokiossa tarkkasilmäiset jalankulkijat saivat hieraista silmiään kahdesti katsoessaan hotelli Ryumeikanin ikkunanpesijöitä. Ikkunanpesijät olivat sonnustautuneet hevosen ja vuohen…
Ruma villapaita on joulun suurin hitti USA:ssa
Tänään 10:49
hs.fi
Paras joulupaita kilisee ja välkkyy. Mauton jouluvillapaita on Yhdysvalloissa sesongin suurin hitti. Toimittaja Laura Saarikoski HS, kuvaaja Dermot Tatlow, editointi Kalle Koponen HS
Näin ovelasti rikolliset yrittivät salakuljettaa huumeita
Tänään 10:07
iltasanomat.fi
Tullin kuvaamat videot osoittavat, miten ovelasti rikoksista epäillyt henkilöt yrittivät salakuljettaa huumeita. Rikokset eivät liity toisiinsa. Takavarikoidut huumeet oli tarkoitus kuljettaa Suomen kautta Norjan, Venäjän ja Japanin markkinoille. Takavarikoitujen huumausaine-erien katukauppa-arvo olisi ollut jopa noin 1336000 euroa Suomen markkinoilla.
Miten verotusta tulisi muuttaa?
Tänään 10:00
moontv.fi
Verokarhu iskee ja mihin sen pitäisi iskeä? Tätä lähdettiin kysymään kansalta. Veroja löytyy joka lähtöön, mutta mitkä verot ovat turhia ja onko joissakin säätövaraa ylös- tai alaspäin?
50 min
Koirakuiskaaja
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/20. Toinen mahdollisuus. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan pelokkaalle Sahzi-koiralle ja sen omistajille. Lisäksi Cesar auttaa erästä perhettä sopivanlaisen koiran löytämisessä ja opastaa tämän perheen hyvään alkuun koiran kanssa. (31')
6 min
Tarinoita maailmalta: Joulukuusi
Tänään 09:52
areena.yle.fi
Kylän kaikkein pienikokoisin puunhakkaaja, Tuure, halusi suuremman joulukuusen kuin kenelläkään muulla. Kun Tuure ei saanut siirrettyä kuusta mökkinsä luokse, siirsi hän mökkinsä kuusen latvaan.
60 min
Himosiivoojat New Yorkissa
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Kenkäfriikin tunnustuksia. Kenkäfriikki Cheryl hautautuu niin vaatteiden, roskien kuin keräilytavaroiden alle. Tytär D'Netra on saanut tarpeekseen ja uhkaa muuttaa pois kotoa, ellei äiti pysty pysäyttämään keräilyvimmaansa. Onnistuuko Cheryl muuttamaan tapansa ajoissa? Amerikkalainen lifestylesarja. (43')
Apinan sinnikkyys palkittiin – sähköiskun saanut lajitoveri elpyi
Tänään 09:45
iltasanomat.fi
Rautatien sähkölinjat olivat koitua yhden apinan kohtaloksi tämän saatua sähköiskun kiipeiltyään tolpassa. Yksi lauman apinoista ihmetteli raiteille pudonneen lajitoverinsa kohtaloa. Tämä ravisteli ja paineli sähköiskun saanutta kaveriaan kuin elvyttääkseen. Lopuksi vielä kastoi tämän veteen. Lopulta, yli 20 minuutin kuluttua apina virkosi saamastaan sähköiskusta.…
8 min
Astonin lahjat
Tänään 09:43
areena.yle.fi
Aston tykkää lahjoista ja päättää antaa niitä vanhemmilleen.
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Appelsiini-rosmariinigraavattu lohi
Tänään 09:35
mtvkatsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Ruokarevityksen joulukalenteri: 22.12. Alfredin joulukalenteri
Tänään 09:32
areena.yle.fi
Alfred ja joulukuusi #summeri
15 min
Yle Uutiset
Tänään 09:31
areena.yle.fi
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/13. Lämpöä loft-kotiin. Andrew?n loft-kodin makuuhuone on kalsea ja epäkäytännöllinen. Uusi sisustus kunnioittaa vanhaa tehdastilaa, mutta on samalla kodikas ja pehmeä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
15 min
Jälkihiki
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Jälkihiki poimi vuoden mieliinpainuvimmat urheilusuoritukset ja -tapahtumat kuluneelta vuodelta.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/18. Riisiä monella tapaa. Kanttarellirisottoa, armenialaista kanaa ja karamellisoitu riisikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
27 min
Jouluhalko
Tänään 09:16
areena.yle.fi
Jouluaattona kaupungin uudessa hotellissa valmistetaan juhlaillallista, jonka kohokohta on kokkien leipoma hieno kakku. Jokin menee leivonnassa kuitenkin pahasti pieleen, ja silloin tarvitaan neuvokkaan Anttonin apua.
Studio55.fi: Oiva Toikka
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
47 min
Kunnian hinta
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Kavaluuden hinta. Ovela Herman saa yliotteen Francescosta Elisan selän takana. Uutinen Tommason onnettomuudesta järkyttää omaisia. Celeste välttää hiuksenhienosti loukkaantumisen, ja yksi tunnekuohu johtaa toiseen.
45 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:01
areena.yle.fi
44/61. Grace. Grace jaksaa uskoa että kaikki päättyy aina parhain päin. Paremman kodin kasvatin on valittava kaverinsa huolella, isälle kun ei kuka tahansa kelpaa. Onnistuuko hän vakuuttamaan, että Rich on ihan hyvä tyyppi?
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/18. Tässä jaksossa parsa-pekoni-frittata sekä parsaa ja mausteyrttikastiketta. Jälkiruoaksi sitruunapudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
56 min
Kunnian hinta
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Yllättävä olkapää. Elisa joutuu sairaalaan, menettääkö hän lapsensa? Murheen murtamalla naisella on vain yksi lohduttaja, mutta tuleeko teko täydestä sydämestä? Celesten ja Pietro joutuvat myrskyn yllättämäksi.
45 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
43/61. Alo. Alo oli kiltti maalaispoika mutta nyt kaupungin valot kutsuvat häntä yhä enemmän. Vanhemmat yrittävät saada pojan rauhoittumaan mutta holtiton käytös vain jatkuu, kunnes tulee seinä vastaan.
25 min
Tontun tarina
Tänään 08:51
areena.yle.fi
Tippe-tonttu saa joulupukilta erikoistehtävän, sillä 9-vuotias Tero on menettämässä uskonsa joulun taikaan. Rakastettu jouluklassikko kantaa ikiaikaista sanomaa: todellinen joulu syntyy sydämessä.
30 min
Eläinten ABC
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 17/26. Aasian asukit. Mikä lisko on kuin suoraan kauhuelokuvasta? Miten aasiannorsun voi erottaa afrikannorsusta? Entä mikä koira muistuttaa leijonaa? Ja mikä lohikäärmettä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaukset tutustumalla tuttuihin ja vähän tuntemattomampiin Aasian eläimiin alavilta kosteikoilta korkealle Himalajan vuoristoon.…
5 min
Voita & Sokeria
Tänään 08:50
areena.yle.fi
Moukarinheiton EM-kultamitalimies O-P Karjalainen pitää miehekkäästä ruoasta. Hän teki Voita ja sokeria-sarjassa lempparivälipalaansa olutpottuja.
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
5 min
Luonto lähellä
Tänään 08:33
areena.yle.fi
Luonto lähellä tutustuu tuulivoimatuotantoon talvioloissa, jolloin myös sähköä kulutetaan eniten.
24 min
Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:26
areena.yle.fi
Osa 93/101: Muumipeikko Villissä lännessä. Aikakonematkailu innostaa taas muumilaaksolaisia. Matkan aikana Muumipeikko, Myy ja Niiskuneiti saavat huomata, että meno Villissä lännessä on muutakin kuin leiritulia.
Jarkko Aholan versio Queenin Who Wants to Live Foreverista
Tänään 08:22
iltasanomat.fi
Kitaristi Brian May teki alun perin kappaleen Highlander -elokuvaan. Suosituksi hautajaisbiisiksikin noussut Who Wants to Live Forever on Queenin vuonna 1986 julkaistulta A Kind of Magic -albumilla. Jukebox perjantaisin kello 20 Nelosella.
Huomenta Suomi: Mikko Ilonen unelmoi olympialaisista
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
Hiljaiseloa uuden kauden alla elävä golf-ammattilainen on tottunut hektiseen elämään.
Elton John avioitui
Tänään 08:12
iltasanomat.fi
Laulajalegenda avioitui pitkäaikaisen kumppaninsa David Furnishin sunnuntaina. Pari virallisti parisuhteensa jo vuonna 2005, mutta nyt he solmivat avioliiton keskenään. Kahden lapsen vanhemmat julkaisivat herkkiä kuvia päivän etenemisestä. – Virallinen osuus ohi. Nyt seremoniaan, sir Elton John kirjoitti yhden aikaan iltapäivällä.
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:05
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomen Sää
Tänään 08:04
mtvkatsomo.fi
23 min
Martta puhuu
Tänään 08:03
areena.yle.fi
34/40. Martta näytelmässä. Martan lauma.
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 08:00
mtvkatsomo.fi
11 min
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Tänään 07:51
areena.yle.fi
Osa 22. Paluu Korvatunturille. Ylitonttu haluaa selityksen. Alennetaanko Sherlokkinen pikkujoulutontuksi?

Suositeltua

Puolen kilometrin käytävä sumputtaa laivallisen Tallinnan-matkustajia
Tänään 02:52
hs.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi
Urheiluviikonloppu
Eilen 15:11
areena.yle.fi
15 min
Jälkihiki
Tänään 09:30
areena.yle.fi
55 min
Kadonneen jäljillä: Jakso 1. Aleksanteri
Eilen 14:45
mtvkatsomo.fi
Apinan sinnikkyys palkittiin – sähköiskun saanut lajitoveri elpyi
Tänään 09:45
iltasanomat.fi