UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Israelilaisministeri lyttäsi suunnitelman maa-alueiden pakkolunastamiseksi Länsirannalta
Tänään 01:42
iltasanomat.fi
Pakkolunastus olisi kooltaan suurin jopa 30 vuoteen ja palestiinalaiset ovat vastustaneet suunnitelmaa ankarasti. Pakkolunastuksen vastustajiin on liittynyt myös Israelin valtiovarainministeri Yair Lapid , joka kyseenalaistaa armeijan pelisilmän pakkolunastuksen ajoittamisessa. - Olemme päässeet sotilaallisen operaation loppuvaiheeseen ja kokeneet suuria vaikeuksia…
56 min
The Wire
Tänään 01:10
areena.yle.fi
Enemmän vähemmällä. McNulty ja tutkintaryhmä jatkavat Marlon varjostusta. Kaupungin budjettileikkaukset kohdistuvat rankasti poliisiin. Henkilöstövähennykset turhauttavat paikallisen lehden toimittajia. T: HBO. (U)
30 min
Poliisit Norja
Tänään 01:00
ruutu.fi
Fredrikstad. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
Justin Bieber pidätettiin
Tänään 00:48
iltasanomat.fi
Justin Bieber vietiin putkaan perjantaina lapsuusmaisemissaan Ontariossa. TMZ:n mukaan Bieber joutui toisen osapuolen kanssa kahnaukseen kolarin jälkeen. Hänet päästettiin vapaalle odottamaan oikeudenkäyntiä, joka on syyskuun loppupuolella. Bieber sai heinäkuussa kahden vuoden ehdonalaisen tuomion, joka tuli siitä, kun laulaja pommitti kananmunilla naapureitaan.…
Ebola-potilaita karkailee sairaaloista Liberiassa
Tänään 00:33
iltasanomat.fi
Liberian pääkaupungissa Monroviassa osa sairaaloiden sairaanhoitajista on mennyt lakkoon heikon palkkauksen sekä suojavarusteiden puutteen vuoksi. Suojavarusteet eivät kuitenkaan ole ainoa asia, mistä paikallisissa sairaaloissa on pulaa. Uutistoimistojen mukaan sairaaloiden ruokahuolto on retuperällä ja monet karanteeniin määrätyistä potilaista ovat sekä nälissään…
Pentagon: "Jatkamme iskuja niin pitkään, kun Isis on uhka"
Tänään 00:32
iltasanomat.fi
Ilmoitus iskujen jatkamisesta tehtiin pian sen jälkeen, kun terroristijärjestö julkaisi tiistaina uuden teloitusvideon. BBC:n ja CNN:n mukaan videolla mestataan Isisin panttivangiksi joutunut amerikkalainen toimittaja Steven Sotloff . Muun muassa Time ja Foreign Policy -lehdille työskennellyt toimittaja katosi Syyriassa viime vuonna. Toimittajille puhunut Pentagonin…
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Trondheim. Poliisi käy muun muassa etsimässä sillalta hyppäävää miestä ja erottamassa kahta riitapukaria toisistaan. Rauhallinen vuoro muuttuu yhtäkkiä vauhdikkaaksi, kun poliisit huomaavat kadulla jotain epäilyttävää. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:15
ruutu.fi
Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat. Mira etsii kumppania täysin tosissaan, mutta leikitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
30 min
Poliisit
Tänään 00:05
ruutu.fi
Helsinki. Poliisiauton päälle peruuttanut rattijuoppo aiheuttaa takaa-ajotilanteen. Jani ja Mika ottavat kiinni automurrosta epäillyn. Itsetuhoinen henkilö haluaa jutella partion kanssa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Inhimillisiä syitä. Nyrkkeilyvalmentaja saapuu tärkeään otteluun, mutta 12 vuoden vankilatuomio sotii viisumiehtoja vastaan. Hevosten kanssa työskentelevä tyttö on hankkinut Balilta omat allergialääkkeensä. Kiinalaisnaiselta löytyy kassillinen sadan dollarin seteleitä. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
38 min
Valkoiset orjat
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Historiadokumentti Osmanien valtakuntaan orjiksi vietyjen eurooppalaisten kohtaloista. Osa 3/3: Kirjailija Cervantes jäi nuorena sotilaana vangiksi ja oli 5 vuotta orjana. Vapauduttuaan hän joutui inkvisition eteen.
59 min
- 112 -: 112
Eilen 23:01
mtvkatsomo.fi
Varsinais-­Suomen pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisin toimintaa seurataan Länsi-­ ja Itä-­Uudenmaan alueilla. Hätäkeskukseen tulevista puheluista suurin osa on aikuisten tekemiä, mutta välillä myös lapset joutuvat soittamaan apua.
25 min
Elävä arkisto: Merirosvoradio
Eilen 22:36
areena.yle.fi
(1974) Legendaarisen irvailuohjelman ihka ensimmäinen jakso. Mukana Pekka Laiho, Heikki Kinnunen, Esko Roine, Risto Mäkelä, Erkki Liikanen, Siv Backas, Neil Hardwick sekä Hullujussi.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:36
areena.yle.fi
Päivän sää
Eilen 22:33
mtvkatsomo.fi
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Tarjoilija menneisyydestä
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Beverly Hillsissä riittää taas sutinaa ja sähinää, kun neljäs tuotantokausi alkaa. Kokoonpanoon liittyy kaksi uutta kaunotarta Carlton ja Joyce. Sairaudestaan toipuva Yolanda iloitsee tyttärensä mallimenestyksestä. Itse ansaittu raha antaa varmuutta Brandille, joka löytää uuden kodin. Lisa treenaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa varten, ja Kim keskittyy koiran…
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
Koripallon MM-kisat: Suomalaiset lottovoitto Bilbaolle
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
31 min
Elävä arkisto: Kootut ympyrät
Eilen 22:05
areena.yle.fi
(1968) Sketsiviihdettä pienistä ympyröistä ja niitten liepeiltä. Pilkan kohteeksi joutuvat muun muassa kokkiohjelmat ja poliittiset laulut. Juontajana Esko Roine.
57 min
Rikos
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3. kausi. Osa 1/10. Talouskriisit seuraavat toinen toistaan, mutta rikostutkija Sarah Lund on tyytyväinen elämäänsä. Työuraa on takana 25 vuotta. Pääseekö hän jo kevyempiin tehtäviin? (U)
Uutisjutut: Politiikka
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Tuomioja: Parempi, että ollaan puheväleissä
Uutisjutut: Kevennys: Gorillanpoikanen Joanne on varttunut mukavasti
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Tosirakkautta?. Seuraamme Jannen ja Tommin vuoroa Oulussa, johon mahtuu mitä erikoisempia tekoja rakkaudesta. Pojan tyttöystävä on kateissa. Miehen epäillään kiduttavan kissaa. Partio saa ilmoituksen perheväkivallasta. Vaarallinen etsintäkuulutettu on kateissa. Asuntoon on tunkeutunut ainakin leijonaan verrattavissa oleva henkilö. Vai onko? Kotimainen dokumentaarinen…
Uutisjutut: Kotimaa: "Lääkkeet sairastuttavat."
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Politiikka: Räsänen: Kansalaisuuus pois islamistitaistelijoilta
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Shottia shotin perään. Luonnonmukainen pesuaine on yllättävän turvallinen. Shottilasin ja muovimukin yhdistänyt yrittäjä tekee pahan virheen. Moottori piristää kummasti lainelautaa, entä myyntiä? Kaupallisten puutarhojen kastelussa menee tuhottomasti vettä hukkaan ilman puu-tiipiitä. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:59
areena.yle.fi
62 min
Big Brother: Päivä 9
Eilen 21:59
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
14 min
Arkistovieraana: Esko Roine
Eilen 21:50
areena.yle.fi
(2014) Syntymäpäiviään juhliva näyttelijä Esko Roine kertoo haastattelussa pitkästä urastaan näyttämöillä, televisiossa, elokuvissa sekä teatterinjohtajana.
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
23 min
Dag
Eilen 21:30
areena.yle.fi
3. kausi. Osa 1/10. Yksin elämistä kannattava pariterapeutti on rikkonut pyhän periaatteensa ja päätynyt parisuhteeseen. Dag ja Eva ovat muuttaneet yhteen. Benedikt heitetään kadulle kolmannesta kerroksesta.
Dead or Alive 5: Last Round - Announcement
Eilen 21:17
gamereactor.fi
Dead or Alive 5: Last Round - Announcement
30 min
Iholla: Jakso 2. Hekuman huippu
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Seuraavat miehet esittelyssä. Jukka miettii yleistä asennetta hänen työtään kohtaan. Esko on päättänyt muuttaa toiseen kaupunkiin. Yrjänä vierailee lapsuuden kodissaan.
48 min
Historia: Maailman erikoisimmat aseet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
5/6. Vesilentokoneet. Kylmän sodan aikana kehiteltiin niin Yhdysvalloissa kuin Neuvostoliitossakin lentokoneita, jotka kykenivät operoimaan merillä. Yksi vaikuttavimmista oli venäläinen patosiipialus Ekranoplan. T: BBC.
95 min
Hotelli Adlon - elämää suurempi tarina
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/3. 1930-luvulla Adlon sinnittelee pysyäkseen hengissä ja puolueettomana. Sonjan onnen tielle nousee voittamaton este. Elämä kuitenkin jatkuu ja sukupolvet vaihtuvat. Saako Sonja koskaan selville rakkaintensa kohtalon?
60 min
Klikkaa mua: Osa 11. Tuuli
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Eero ei lannistu vaan jatkaa deittailua. Hän matkustaa Keski-Suomeen tavatakseen Tuulin. Tuuli on lämmin, lempeä ja suloinen nainen, jonka kesäinen puutarha on kuin kutsuva syli. Ella sen sijaan tapaa Tuomon rannalla.
50 min
Ajankohtainen kakkonen
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kasvatammeko lapsistamme sokeriaddikteja? Kuka oikein tienaa alle 2600 euroa - palkkakuitteja ministerille. Sotaonni kääntyi Itä-Ukrainassa. Nuori ja rohkea tunisialaisräppäri päätyi vankilaan.
60 min
NCIS Rikostutkijat
Eilen 21:00
ruutu.fi
Paluu alkupisteeseen. NCIS pääsee terroristi Benham Parsan jäljille, mutta tapahtuuko se liian myöhään? Tim haluaisi palata töihin, vaikka muut ovat huolissaan hänen jaksamisestaan. Vierailijana Wendy Makkena (Nunnia ja konnia). Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (41')

Suositeltua

Mielensäpahoittaja: "Kyllä osaa nykynuoriso kaataa emäntiä ja kansantalouksia"
Eilen 10:47
iltasanomat.fi
48 min
Historia: Maailman erikoisimmat aseet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kuinka örisevää tosimiestä Sinkkulaivalta etsineen Miran kävi – katso aamuiset tunnelmat!
Eilen 11:10
iltasanomat.fi
3 min
Filmikellari
Eilen 08:20
areena.yle.fi
Isä säikäytti poikansa karmivalla tavalla suihkussa
Eilen 16:37
iltasanomat.fi
Kansanedustajat: Näin Putin pysäytetään
Eilen 13:53
iltasanomat.fi