UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS-uutiset 1.8.
Eilen 20:39
hs.fi
Valvontakamera paljasti: miehet varastivat Kuopiossa aamuyöllä 5000 euron jättiolutpullon
Eilen 20:22
iltasanomat.fi
Tältä näyttää Skidit-festivaali pikkulapsen perspektiivistä
Eilen 20:06
hs.fi
Miltä näyttää lastentapahtuma pikkulapsen silmin nähtynä? Siitä otimme selvää lauantaina Helsingin Kalliossa järjestetyllä Skidit-festivaalilla, joka keräsi tänäkin vuonna reiluhkosti väkeä aurinkoisen sään siivittämänä. Laitoimme siis 3-vuotiaalle Lucas-pojalle kamerakypärän päähän ja painoimme rec-nappia. Lapsen silmien tasolle laskeutuivat myös HS:n toimittaja…
Ulosajo Mökkiperän erikoiskokeessa
Eilen 18:06
iltasanomat.fi
Kallio Block Party 2015
Eilen 18:05
moontv.fi
Kallio-liikkeen järjestämiä katubileitä juhlitaan tänä vuonna jo viidettä kertaa, eikä artistikattaus tänäänkään petä odotuksia. Luvassa on niin Pelle Miljoonaa kuin muutakin. Juho kuitenkin kävi päivällä kyselemässä satunnaisilta kävijöiltä tunnelmia bileiden fiiliksestä ja siinä sivussa tuki itsekin katutaidetta parin oluen verran.
Silminnäkijä Jyväskylän mellakasta: "Kaksi löi maassa makaavaa miestä, yksi kuvasi vieressä"
Eilen 18:03
hs.fi
Jyväskyläläinen Anssi koskinen oli paikalla, kun miestä pahoinpideltiin Jyväskylän Sokoksella.
30 min
Neljän tähden illallinen
Eilen 17:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 46/56. Europarlementaarikko Sirpa Pietikäinen tarjoaa illallisen näytteljiä Minna Kivelälle, tanssija Esko Eerikäiselle ja tv-toimittaja Mikko Kekäläiselle. Kotimainen viihdeohjelma. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 17:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/56. Kuopio. Etsintäkuulutettu tervehtii partiota kirveen kera. Tunnelmaa keventää haiseva yllätys. Hyytävä takaa-ajotehtävä jää kaivelemaan poliiseja. Koirakuiskaajat Jaakko ja Pauli menettävät asiakkaansa hallinnan. (21')
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Aki ja Heli lähtevät Turun seudulle ja pääsevät tutustumaan muun muassa Wanhoihin kuppeihin. Markku jää kotiin korjaamaan perämoottoria. Kirsi hieroo kauppaa Muumi-figuureista. Kotimainen ohjelma. (42')
57 min
Kurjat kuppilat USA: Old Neighborhood
Eilen 17:04
katsomo.fi
Alexa ja Randy ovat pyörittäneet Old Neighborhood -ravintolaansa Coloradossa jo kolmenkymmenen vuoden ajan, eikä mikään näytä muuttuneen vuosien varrella. Gordon Ramsay epäilee, ettei ravintolassa ole siivottukaan vuosikymmeniin.
29 min
Voimistelua: Valkean linnun synty
Eilen 17:01
areena.yle.fi
Seurataan koreografi Riikka Virkajärvi-Johnsonin työskentelyä sekä Lahden alueen voimistelijoiden valmistautumista Valkea Lintu -kenttäohjelman yhteisharjoitukseen. Toimittaja Marika Aho.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden illallinen
Eilen 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 45/56. Näyttelijä Minna Kivelä aloittaa viikon kokkaamalla europarlamentaarikko Sirpa Pietikäiselle, tanssija Esko Eerikäiselle ja tv-toimittaja Mikko Kekäläiselle. Kotimainen viihdeohjelma. (21')
Yli 300 naista osallistui massaimetystapahtumaan Manilassa
Eilen 16:59
hs.fi
Tällä viikolla vietetään koko maailmassa rintaruokintaviikkoa, jolla pyritään lisäämään äitien tietoa imetyksen hyödyistä. Kuva: Reuters
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Eilen 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Eilen 16:50
areena.yle.fi
Raavaat kiekkomiehet herkistyivät Karalahden häissä: ”Joutui pidättelemään kyyneleitä”
Eilen 16:38
iltasanomat.fi
90 min
Ravit: Kuninkuusravit
Eilen 16:30
katsomo.fi
Kuninkuusravien ensimmäinen kilpailupäivä Joensuun Linnunlandella. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Sara Perttunen ja Toni Nieminen.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 16:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/10. Vieraana stand up -koomikko Riku Suokas. (41')
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 16:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/12. Aki ja Heli tekevät kauppaa moposta ja pääsevät myös testaamaan sen. Viime kaudelta tutun Soinin kanssa kauppa ei ota syntyäkseen. Markku kohtaa yllättäviä haasteita ruuvatessaan uutta kylttiä huutokauppahallin seinään. Kirsi tekee ensimmäistä kertaa kauppaa yksin Etelä-Suomessa. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Special Olympics
Eilen 16:00
areena.yle.fi
Kooste kisatapahtumista. Selostus Tuomas Törrönen ja Tero Kainulainen. Los Angeles, Yhdysvallat.
50 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Tanger
Eilen 16:00
katsomo.fi
Tony seikkailee Marokon historiallisen rannikkokaupungin Tangerin kapeilla kujilla. Luvassa on muun muassa autenttista marokkolaista ruokaa sekä paheellista boheemielämää kosmopoliittisten kirjailijoiden ja taiteilijoiden jalanjäljillä. Välillä poiketaan maaseudulla kuuntelemassa perinnemusiikkia ja nauttimassa harvinaisia herkkuja.
60 min
Pariskunnan superdieetti
Eilen 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Liian lihava vaimoksi. Megin ja Jayn suhde ei ole edennyt neljään vuoteen. Jay ei halua naimisiin lihavan naisen kanssa. Tyesen ja Williamin avioliitto on muuttunut ystävyyssuhteeksi. Ylipainon takia intohimo on kadonnut täysin. Amerikkalainen realitysarja. (42')
30 min
Kuuluisat kuppilat
Eilen 15:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 20/27. Adam Turerin kiirastuli. Adam Turerin aikaisempi yritys syödä 2,5 kiloa painava 110 Reuben -leipä epäonnistui. Nyt hän yrittää uudestaan. Samalla tutustutaan myös muihin paikallisiin ruokiin. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Tuuri
Eilen 15:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/8. Tuurissa elellään tällä viikolla Ameriikan malliin - sheriffiä myöten. Jenkkimeininkiä ylläpitävät myös Höglundit, jotka saapuvat munavaunullaan Onnelaan juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväänsä. Ostosreissulle Kyläkauppaan ovat lähteneet myös Kake ja Kunnari Jyväskylästä. Tavarapuodin pihassa heinät pöllyävät, rautaosastolla Jukka ja Hööpakka…
30 min
Kuuluisat kuppilat
Eilen 15:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/27. St. Paulin grilliherkut. Adam matkaa St. Pauliin, missä hän pääsee maistelemaan aitoa napolilaista pizzaa sekä maankiertäjien grilliruokaa. Tärkeintä on kuitenkin auttaa nuorta Jonia, joka pyrkii päihittämään paholaismaiset purilaiset ja voittamaan rakastettunsa sydämen. Amerikkalainen sarja. (21')
Nanna ja Jere saivat toisensa - katso parhaat palat!
Eilen 15:11
iltalehti.fi
Mikä morsian! Jere Karalahti ja Nanna Koivisto saivat toisensa - katso ihanat hääkuvat! IL-TV Video: Silva Laakso
4 min
Pisara
Eilen 15:10
areena.yle.fi
Näyttelijä Ritva Oksanen. "Elämä on luotu elettäväksi, ei kuoltavaksi, kuolema ei pelota. Mutta tiedot vanhusten huonosta kohtelusta pelottavat." (Saarn. 3:1-4,7-8)
Kaljakellunta houkutteli ihmiset Keravanjoelle - katso hauskimmat rakennelmat
Eilen 15:02
iltalehti.fi
Tapahtuma keräsi reilusti osallistujia ja sääkin oli mitä mainioin kellumiseen. Kaljakellunta 2015 -ryhmään Facebookissa ilmottautuneita oli yhteensä yli 6 000. Video: Joonas Salmela
60 min
Koirakuiskaaja
Eilen 15:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/20. Jersey Shoren koirat. Cesar tapaa kiinanharjakoiraperheen, jonka uros on ominut perheen Kimberly-äidin täysin. Charlie-koira tuhoaa sängyt ja kaukosäätimet liikunnan puutteen vuoksi. Erään perheen räksyttävät koirat ovat saaneet vieraatkin kaikkoamaan. (48')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi
Nyt koripallo pudotettiin vuorelta – katso uskomaton ilmalento!
Eilen 14:52
iltasanomat.fi
55 min
Splash! USA
Eilen 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Nuoret lupaukset. Tähdet kilpailevat nyt yhdessä lasten kanssa. Nämä eivät ole mitä tahansa lapsia, vaan olympialaisiin tähtääviä juniorimestareita. Amerikkalainen sarja. (42')
50 min
Guinness World Records
Eilen 14:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/13. Märkäsmokki. Tässä jaksossa näemme munien murskaamista päällä, naulojen kiskomista hampailla ja melapallojen pomputtelua. Illan huipentaa erikoinen ennätyskoe areenalle tuodussa suuressa vesitankissa. Amerikkalainen sarja.
69 min
Top Gear: Turvaa pyöräilijöille
Eilen 14:21
katsomo.fi
Jeremy ja James ovat hyvin huolissaan polkupyöräilijöille sattuvista onnettomuuksista, joten he päättävät kuvata oman tietoiskunsa aiheen tiimoilta. Pyöräilyasiantuntijoiden suosituksesta he tutustuvat itsekin pyörällä liikkumiseen Lontoossa. Tämän lisäksi Jeremy testaa uudet saksalaiset hatchbackit, ja studiovieras Aaron Paul ajaa kohtuuhintaista autoa poikkeuksellisen…
46 min
Benidorm
Eilen 14:10
areena.yle.fi
Kausi 5, 6/7. Madgen uusi sulho herättää närää omaisissa, mutta hänkö siitä piittaisi, vaikka aihetta olisikin. Joyce on varma, että henkilökunnassa on syväkurkku, joka panettelee Solanaa. Se tyyppi pannaan ruotuun! (U)
55 min
Neljät häät Amerikassa
Eilen 14:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/31. Tuhkimohäät. Danielle haluaa kokea häissään oman Tuhkimo-hetkensä lasikenkineen kaikkineen. Kally järkyttää vieraitaan erikoisilla ruoilla, Dawn pitää tyypilliset Jersey-häät, ja Kittyllä on vaatimattomat 420 vierasta. Kuka jyrää voittoon? Amerikkalainen realitysarja.
Valtava heinäsirkkaparvi on aiheuttanut tuhoa Etelä-Venäjällä
Eilen 14:00
iltasanomat.fi
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Eilen 13:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/9. Kalakujeilua Islannin malliin. Näyttelijä Robson Greenin satumainen kalastuskohde on nyt Islanti, jossa hän kohtaa jääkuningattaren ja hirviömäisen merikissan. Lisäksi baritoniääntään kajautteleva, kujeileva kilpakumppani saa aikaan kunnon kalakisan. Englantilainen sarja.
60 min
Splash! USA
Eilen 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. 10 metriä. Kilpailijat kiipeävät nyt tornin huipulle kymmeneen metriin. Pienikin virhe voi johtaa katastrofiin. Yksi kilpailijoista tarvitseekin lääkintämiesten apua hyppynsä jälkeen. Amerikkalainen sarja. (42')

Suositeltua

Ulosajo Mökkiperän erikoiskokeessa
Eilen 18:06
iltasanomat.fi
Rajut voltit Suomen MM-rallissa
Eilen 09:30
iltasanomat.fi
116 min
Liian iso keikka
Eilen 12:25
katsomo.fi
Tätä paikkaa IS suositteli – katso video Vetomiesten huimista ulosajoista
Eilen 11:28
iltasanomat.fi
Nyt koripallo pudotettiin vuorelta – katso uskomaton ilmalento!
Eilen 14:52
iltasanomat.fi
Valtava heinäsirkkaparvi on aiheuttanut tuhoa Etelä-Venäjällä
Eilen 14:00
iltasanomat.fi