UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Voisiko Petteri Forsell olla täsmäase Pohjois-Irlantia vastaan?
Tänään 16:45
iltasanomat.fi
Veikkausliigakauteen valmistautuva Petteri Forsell ihastuttaa, turhauttaa ja puhuttaa. Onko hän huippu-urheilija vai ei? Olisiko taiturilla käyttöä maaliskuun ratkaisevassa EM-karsinnassa?
Miss Suomi Bea Toivonen paljastaa: Tapailen uutta miestä
Tänään 16:25
iltasanomat.fi
Miss Suomi Bea Toivonen paljasti Popstudion Sami Kuroselle ja Jenni Alexandrovalle, että hän tapailee uutta miestä. Bea valmistautui Miss Universum -kilpailuun Lontoossa, ja tapasi siellä kyseisen henkilön. Bea ei kuitenkaan vielä halua puhua parisuhteesta, vaan enemmänkin tapailusta.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/31. Suurperheen uusi koti. Frank Slaughter teki nuorempana virheitä ja joutui vankilaan. Nykyään mies on itse samassa vankilassa töissä ja yrittää auttaa vankeja löytämään paremman suunnan elämässä. Muiden auttamiseen keskittynyt Frank on antanut pienen talonsa päästä huonoon kuntoon eikä tila riitä suurperheelle, mutta onneksi Ty Pennington…
60 min
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa: Aloitus Australiassa
Tänään 16:00
katsomo.fi
Uusi sarja alkaa! Useista kokkiohjelmista tuttu Jamie Oliver päättää kouluttaa australialaisista ongelmanuorista ravintolatyöntekijöitä sikäläiseen ravintolaansa ja antaa näin heille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Osallistujiksi pyrkivien nuorten joukossa on muun muassa huumeidenkäyttäjiä ja kodittomia. Konsepti on Oliverille tuttu hänen brittiläisestä…
35 min
Olet mitä syöt
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/18. Karmea karkkihirmu. Lorna Slater on 50-vuotias sinkkunainen, jonka ruokavalio muistuttaa painajaismaisia lastenkutsuja. Hän ahtaa herkkuja minkä kerkiää ja tarjoilee niitä auliisti myös työkavereilleen. Toimiston väellä tulee kuitenkin mitta täyteen ja he ilmiantavat Lornan laihdutuspoliisi Gillian McKeithille. Mutta onko Lorna valmis torjumaan…
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/5. Vauhdin hurma. Sven saa oppilaakseen muiden opettajien karttaman Sabinan, jonka viehtymys kaasupolkimeen saa aikaan monia vaaratilanteita. Pete puolestaan kokee pelkoa Carlan kyydissä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
2 min
Hiiripiiri: Internet
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada ja Jussi pohtivat millainen on internet ja miten netissä toimitaan.
2 min
Hiiripiiri: Tietokone tutuksi
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada Ala-Tala tutustuttaa erilaisiin tietokoneisiin ja kertoo tietokoneen osista.
3 min
Hiiripiiri: Tietokonejumppaa
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada ja Jussi pohtivat tietokoneella toimimisen sääntöjä ja jumppaavat tietokonejumppaa.
3 min
Hiiripiiri: Tietokone toimii
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Jussi esittelee, miten tietokone käynnistetään ja miten tietokonetta käytetään piirtämiseen.
Katso, kuinka hauskasti Kerttu-koira reagoi isäntänsä puhuessa ruotsia!
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Isäntänsä, Urheilusanomien jääkiekkotoimituksen esimiehen Tuomas Nyholmin mukaan Kerttu on maailman kiltein koira. Ja kiltti tämä suunnattoman suloinen hauva kyllä on! Ja hurjan älykäs! Katsohan videolta, mitä kaikkea Kerttu osaa. Osaako sinun koirasi saman? Talven ajan seuraamme kerran viikossa Kertun temppuja ISTV:ssä. Tervetuloa mukaan viihtymään!
5 min
Tulossa:
Tänään 15:50
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
Liigalive: Nyt hehkutetaan Porin Ässiä!
Tänään 15:44
iltasanomat.fi
Ässien esitys oli vakuuttava etenkin taktisessa mielessä: pahassa loukkaantumistilanteessa oleva Pata on kyennyt muokkaamaan pelitapaansa oikeaan suuntaan ja on tällä hetkellä erittäin väkevä ryhmä pelillisesti.
Asiantuntijat vastaavat: Voiko lottovoiton saada matemaattisella kaavalla?
Tänään 15:43
iltalehti.fi
VIDEO: KAROLIINA SORJONEN
Suomalaiset eivät osaa pitää itsestään älämölöä!
Tänään 15:30
iltasanomat.fi
Eero Ettalan ja Lauri Heiskarin vieraina After Dark X-Show’ssa Sami Välikangas ja Mikko Kempas . Sami Välikangas on skedelehti Hang Upin ja snoukkalehti SnowExtremen päätoimittaja sekä skeitti- ja lumilautakuvaaja. Mikko Kempas on graafinen suunnittelija, HangUpin ja SnowExtremen graaffikko ja mies Happy Hour ja Aste skedemerkkien grafiikoiden takana. Välikangas…
Vesa Vierikko mielipuolena haastattelussa - katso miksi!
Tänään 15:29
iltalehti.fi
Ryhmäteatterin Gogol-trilogian kakkososa Mielipuolen päiväkirja saa ensi-iltansa 12. helmikuuta Helsinginkadun näyttämöllä.
Tältä näyttää Onnelin ja Annelin minimaailmassa!
Tänään 15:28
iltalehti.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 15:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 48/56. Passitonna en voi lentää... Katja ei tiedä, miten kotiinlähtö onnistuu ilman passia. Anne-Marin Sozopolin retkellä on mukana muitakin kuin asiakkaita ja Maija epäilee bulgarialaisen byrokratian toimivuutta. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Pientä mökkiremonttia: Hattula, Tyylin ja tilojen selkeyttämistä.
Tänään 15:15
katsomo.fi
Sarjan ensimmäisessä jaksossa suunnittelijoiden syyniin pääsee suuri historiaa täynnä oleva mökki Hattulassa. Järven rannalla sijaitsevalla mökillä piha on päässyt rehevöitymään ja sahalle löytyisi käyttöä. Remonttipuuhiin pyrkivät Mikko Toppala ja Riia Rauhala.
55 min
Top Chef
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/13. Vähemmän on enemmän. Tulikokeessa kokit joutuvat loihtimaan amuse-bouchet välipala-automaattien antimista. Pudotuskilpailussa tehdään ryhmätyönä terveellisiä ateriakokonaisuuksia lasten terveys- ja liikuntaleirille. Mutta pelaavatko kaikki reilua peliä? Vierailevina tuomareina ovat Food & Wine -lehden Gail Simmons ja kokki-ravintoloitsija…
39 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Juontajina: Sari Huovinen & Juha Hietanen Politiikan toimittajien raati Yle Uutisten kannatuskysely ja uutinen ministeri Jan Vapaavuoren lähdöstä Euroopan investointipankin johtotehtäviin sähköistävät politiikan ilmapiiriä. Toimittajat Ari Hakahuhta, Yle, Eeva Lehtimäki, MTV ja Mika Lehto, Ilta-Sanomat pureskelevat asiaa. Käännöskirjallisuus kuihtuu Kirjanmyynti…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 14:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/26. Ennätysjahdissa, osa 2. Mehrbod pääsee laskettelemaan ensi kertaa 12 vuoteen, ja ohjaajana on olympiavoittaja ja maailmanmestari Picabo Street. Sitten iskevät henkilökohtaiset vaikeudet. Romahtaako Mehrbod täysin vai päättääkö hän päästä tavoitteeseen? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
65 min
Pomo piilossa: Peruukkeja ja paljastumisia
Tänään 14:55
katsomo.fi
Pomojen soluttautuminen tavallisten työntekijöiden joukkoon ei aina ole helppoa, ja silloin tällöin tarkkasilmäinen työntekijä huomaa vilpin ennen aikojaan. Tässä jaksossa kuusi sarjassa esiintynyttä pomoa kokoontuu New Yorkiin muistelemaan täpäriä tilanteita ja vertailemaan kokemuksiaan. Entä mitä tapahtuukaan, kun osat vaihtuvat? Amerikkalaisessa realitysarjassa…
4 min
Ulla - Suomen suurin hevonen
Tänään 14:37
areena.yle.fi
Säkäkorkeudeltaan löytynee Ullaa suurempia, mutta ei painavampia. Ulla painaa 1500 kiloa eli kolmen suomenhevosen verran! Tiina Kokko kävi ihastelemassa Jaana Saariston parasta kaveria. (Hannu Harhama videokuvasi ja löysi oman ihastuksensa - Petunia minipossun :)
Tämä koiranpentu vihaa muovipulloa
Tänään 14:25
iltalehti.fi
Life Is Strange Launch Trailer
Tänään 14:24
gamereactor.fi
Life Is Strange Launch Trailer
Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi Kiitos ei ole kirosana -musiikkivideo
Tänään 14:21
iltasanomat.fi
55 min
LA Ink
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/24. Avulias apulainen. Aubry yrittää luoda liikkeeseen tunnelmaa ja osallistuu myös työvoiman etsintään. Amerikkalainen sarja. (43')
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/37. Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä.
40 min
Kauneuden puoskarit
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kierot kulmat ja revenneet ripset. Malli Jessica-Jane Clement selvittää kauneuskatastrofien syitä ja seurauksia 34-vuotiaan Michellen ja 24-vuotiaan Louisen kanssa. Aiheina Michellen epäonnistunut kulmakarvojen kestopigmentointi sekä Louisen huonosti laitetut ripsipidennykset. Englantilainen lifestyleohjelma. (28')
Enbuske ihmettelee: Miksi Helsinki tarjoaa autoille parhaat näköalat?
Tänään 14:06
iltalehti.fi
LÄHDE:
Näin Vapaavuori selittää yllätysratkaisuaan: "Näin mielenkiintoisia tehtäviä ei elämässä juuri tule vastaan"
Tänään 14:05
iltasanomat.fi
Vapaavuori ilmoitti jatkosuunnitelmistaan lehdistölle eduskunnan käytävällä perjantaina iltapäivällä. – Päätös kumpusi henkilökohtaisesta kiinnostuksestani tehtävään, Vapaavuori sanoi. – On mahdollista, että pyrin palaamaan politiikkaan neljän vuoden päästä, kun määräaikainen tehtävä on päättynyt. Vapaavuori sanoi suunnitelleensa tehtävään hakemista jo jonkin…
Vinkki kotileipureille - Näin letität neljällä palmikolla
Tänään 14:05
iltalehti.fi
Fazer Lähileipomoiden Vesa Saarela näyttää, kuinka pullapitko letitetään pikavauhtia neljällä palmikolla.
Vapaavuori selittää ratkaisuaan: ”Näin mielenkiintoisia tehtäviä ei elämässä juuri tule vastaan”
Tänään 14:01
hs.fi
Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok) kommentoi mahdollista siirtymistään Euroopan investointipankin (EIP) varapääjohtajaksi eduskunnassa perjantaina.
65 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Rantaelämää
Tänään 13:35
katsomo.fi
Kathryn ja Ben eivät halua asua perinteisesti. Asuntovaunun ahtauteen kyllästynyt pariskunta ostaa vanhan proomun ja tekee siitä unelmiensa kodin Englannin etelärannikolla. Michiet eivät mahdu lapsineen ja koirineen pieneen 50-luvun taloonsa Hampshiressä. Laajennuksen jälkeen myös rouvan tankotanssiharrastukselle on paremmin tilaa. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa…
IS:n puhelinraportti Ukrainasta 30.1.2015
Tänään 13:32
iltasanomat.fi
45 min
Koirakuiskaaja
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 9/20. Vaikeuksien kautta voittoon. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan muun muassa showpainijana tunnetun Shelly Martinezin koirille, joiden käyttäytyminen on muuttunut huonompaan suuntaan niille sattuneiden onnettomuuksien jälkeen. Cesar auttaa myös Hazetten perheen koiraa, jonka liiallinen haukunta on riistäytynyt käsistä. (30')
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 16/21. Flirttiä ja täystyrmäyksiä. Tällä kertaa erään yrittäjän flirttaileva myyntipuhe saa Arlenen häkeltymään. Lisäksi kunnianhimoinen nettiyrittäjä kokee melkoisen täystyrmäyksen. Kanadalainen sarja. (44')
Tulossa!: Tulossa: Närpiäiset
Tänään 13:18
areena.yle.fi
Jassoo ja Joltakulta tavataan uusin kujein Pikku Kakkosessa maanantai-iltaisin 23.2.2015.

Suositeltua

Liigalive klo 21.30: Idän ja lännen eeppinen taistelu
Eilen 18:24
iltasanomat.fi
60 min
Erilaiset perheet: Furu
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Kuudes aisti
Eilen 22:00
ruutu.fi
57 min
The Voice of Finland
Eilen 20:00
ruutu.fi
52 min
Talvisota
Eilen 19:00
areena.yle.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi