UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Veteraania halveerattiin - Tämä nosti haloon Ylen A2-illassa
Tänään 15:34
iltalehti.fi
Yksi ikävimmistä yllätyksistä tapahtui aivan ohjelman lopussa, kun studiovieraaksi kutsuttu sotaveteraani Simo Helminen sai ruusun saamisen yhteydessä kuulla olevansa tappaja. Kamera ei kuvannut nimittelevää studiovierasta, mutta sanat olivat helposti erotettavissa kotikatsomoissa. Lähde: YLE
Platformines - Loot and Conquer Teaser Trailer
Tänään 15:27
gamereactor.fi
Platformines - Loot and Conquer Teaser Trailer
Juncker: Katainen saa huippuviran 130 prosentin todennäköisyydellä
Tänään 15:13
iltasanomat.fi
4 min
Yle Ođđasat: Yle Oddasat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
28 min
Sportmagasinet
Tänään 14:58
areena.yle.fi
Lev Praha, Jokereiden suunnannäyttäjä, telinevoimistelija Oskar Kirmes matkalla huipulle.
3 min
Pisara
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Hiljainen viikko, Jeesus tuomitaan. "Meillä on lakimme, ja lain mukaan hän on ansainnut kuoleman, koska hän väittää olevansa Jumalan Poika." (Joh. 19)
Politiikan korjaussarja: Mitä pelejä Liikanen pelaa SDP:n kulisseissa?
Tänään 14:48
iltalehti.fi
Pääsiäisviikolla eduskunnan kuppilaan kokoontuneet Politiikan Korjaussarjan äijät äimistelivät ensi töikseen kansanedustajien lomakäytäntöjä. Johtopäätökseksi tuli, että pääsiäisen menoliikenteen ruuhkat eivät kansanedustajia kosketa, sillä he lähtivät lomille jo viime viikolla. Selvittyään äimistyksestä Korjaussarja keskittyi SDP:n puheenjohtajapeliin, jossa…
Politiikan korjaussarja: Mitä pelejä Liikanen pelaa SDP:n kulisseissa?
Tänään 14:40
mtvkatsomo.fi
Tämä on Akun ja Jaajon yllätys - näin läppä lensi tiedotustilaisuudessa
Tänään 14:31
iltalehti.fi
Miehet tähdittävät alkuvuonna 2015 ensi-iltaan tulevaa Luokkakokous-komediaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvaan (2011) ja se kuvataan heinä- ja elokuussa 2014 Helsingissä, Turussa ja Naantalissa. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen ja sen tuottavat Jesse Fryckman ja Oskari Huttu. Video: Constantinos Mavromichalis & Joonas Salmela
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 14:25
ruutu.fi
Jyrki valmistaa piimäjuustoa ja puolukkajäädykettä. Lisäksi tutustumme robottimaitotilan toimintaan Pälkäneellä. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
Etelä-Korean laivaturma: kateissa on jopa yli 300 ihmistä
Tänään 14:23
iltasanomat.fi
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kellari koreaksi. Matt ja Kate turvautuvat äärimmäisiin keinoihin saadakseen rahat riittämään vielä kahden huoneen remontointiin. Hätäratkaisulla syntyy lämminhenkinen kellaritila. 4. tuotantokausi. (21')
60 min
Tyyliä vai ei
Tänään 14:00
ruutu.fi
Johtotason tyyliä. San Diegon teatterinjohtajan Lindan on hylättävä nuhjuiset vaatteensa ja löydettävä johtajalle sopiva tyyli. Onnistuvatko Stacy ja Clinton vakuuttamaan Lindalle, että häntä kunnioitetaan enemmän, jos hän myös näyttää johtajalta? Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
Reuters: Itä-Ukrainassa venäläisiksi epäiltyjä panssarivaunuja
Tänään 13:57
iltasanomat.fi
61 min
Myytinmurtajat: Pettävät äänitehosteet
Tänään 13:56
mtvkatsomo.fi
Adam ja Jamie vertaavat elokuvissa käytettyjä äänitehosteita niiden tosielämän vastineisiin. Tiimi haastaa Newtonin lait ja yrittää saada veneen liikkumaan puhaltamalla purjetta veneeseen sijoitetulla tuulettimella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 13:55
ruutu.fi
Hawaijin sinisissä vesissä. Hawaijilla Henkka & Niki pyydystävät itse kalansa harppuunoin. Mikä salaiseksi aseeksi kun vastassa on perinteinen sukeltajalegenda ja hawaijilainen keittotaito vastapyydetyistä meren antimista? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
3 min
UP: Vihreät valot - Taikatyttö
Tänään 13:40
areena.yle.fi
Taikatyttö saa valtaa sydämen ja vie Vihreiltä valoilta yöunet! yle.fi/uusipäivä.
Malminkartanon tulipalo: Ex-mies pelasti Marjatan
Tänään 13:32
iltalehti.fi
Malminkartanon aamuöinen tulipalo alkoi räjähdysmäisesti. Palossa pahoin tuhoutuneen huoneiston naapurissa asunut Marjatta Sopanen heräsi aamuyöllä kovaan pamaukseen. Lopulta Marjatan ex-mies pelasti hänen henkensä.
25 min
Laiva
Tänään 13:30
ruutu.fi
Harjoittelija Niklas joutuu kylmäkkö Sadun toimesta klassisen merimiespilan uhriksi. Lähihoitajaopiskelijat metsästävät laivalta BB-Sebastiania ja ihastuvat huvimestariksi ristimäänsä risteilyisäntä Ramiin. Matkassa on myös tuplasti identtisiä kaksosia tekemässä identtisiä asioita. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
Kirveleekö sipuli silmiä? Tomi Björckin kantaniksillä tämäkin harmi unohtuu
Tänään 13:29
iltasanomat.fi
31 min
MTV Uutislive: Punkki - pieni, mutta vaarallinen eläin
Tänään 13:29
mtvkatsomo.fi
Catherine kahdeksan sentin koroissa krikettikentällä
Tänään 13:22
iltalehti.fi
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 13:20
ruutu.fi
Marika on 39-vuotias laulaja ja yhden lapsen äiti, joka on ottanut uuden suunnan elämälleen kipeän avioeron jälkeen. Marika on julkaisemassa levyä, ja haluaa sen tiimoilta näyttää hyvältä keikkalavoilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Krisse Salminen naurattaa kondomimainoksessa
Tänään 13:08
iltalehti.fi
Krisse naurattaa lentoemon roolissa kondomimainoksessa. Mainoksen sanoma on selkeä: Käytä Sultan-kondomia, jottei lentäisi minne sattuu.
Onko Mikaelilla, 35, Suomen hienoin työ? Alkoholijuomien maistelusta yli 3000 €/kk
Tänään 13:01
iltasanomat.fi
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 13:00
ruutu.fi
Eripuraa aiheuttanut Orimattilan kohde tuottaa päänvaivaa tälläkin viikolla. Kaisan välit omistajaan tulehtuvat niin pahasti, että Vivan toimitusjohtaja joutuu puuttumaan asiaan. Vicky Rosti valmistautuu tupaantuliaisiinsa, joita ennen Teuvo ja Niko käyvät tarkistamassa, ettei nainen ole täyttänyt asuntoaan kielletyillä kalusteilla. Teuvo saa myös Kaisalta satojen…
30 min
Laiva
Tänään 13:00
ruutu.fi
Laivalla esiintyy Koop Arponen, jota superfanit Anniina ja Katja ovat tulleet varta vasten katsomaan. Nimikirjoitusta pyydetään vähän erikoisemmalle otukselle ja myös DJ Vesku haalii nimmarin kokoelmiinsa. Erjan sukulaisilleen vetämässä shoppailukoulussa kertyy laukkuja mukaan lähes enemmän kuin laki sallii. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
Asemiehet valtasivat Donetskin kaupungintalon
Tänään 12:50
iltasanomat.fi
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Tänään 12:40
areena.yle.fi
3/10. Alexin äiti kertoo tavanneensa uuden miehen. Mies paljastuu kuitenkin Alexin lapsuuden inhokkinaapuriksi. Miten sopeutua tilanteeseen?
25 min
Kokki lomalla
Tänään 12:35
ruutu.fi
Hikeä ja kyyneleitä Yucatánissa. Kokki Chuck Hughes lähtee Yucatánin osavaltioon, jossa hän huhkii ensin kasvihuoneessa. Sitten hän valmistaa mustaa ruokaa ja näyttää lopulta, onko hänestä apupojaksi katuruokakojulle. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Epäilyksiä. Katen entistä poikaystävää epäillään pakenemisesta kolaripaikalta, kun hän kävi tapaamassa Katea. Bellamylla on ongelmia kykyjenetsintäkilpailun järjestämisessä, ja syy Greengrassin äkkirikastumiseen selviää.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Aussi-ikoneita. Versacen tuotteilla kotinsa täyttäneen Anitan menun kaalikääryleet, kana-pithivier ja sokerikynät ovat vieraille ihan uusia tuttavuuksia, mutta illan viihde on periaustralialaista. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
2 min
Mediabussi: Toiveammatit
Tänään 12:16
areena.yle.fi
Miten pääsee käsiksi unelma-ammattiin? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Hyökkälän koulussa Tuusulassa.
25 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 12:10
ruutu.fi
Härkää sarvista. Tällä kertaa ollaan Kaliforniassa. Adam syö kalaa Malibussa ja tacoja Santa Barbarassa. Paikallinen fani tarttuu valtaisaan härkävoileipähaasteeseen San Luis Obispossa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
24 min
Luontohetki: Eläintarinoita
Tänään 12:05
areena.yle.fi
10/13. Merten kameleontti. Indonesian vesillä elävää otusta voi hyvällä syyllä sanoa merten kameleontiksi. Matkijamustekala pystyy todella hämmästyttäviin muodonmuutoksiin.
1 min
Galaxi
Tänään 12:01
areena.yle.fi
(S) Ihan sama -sarjan tähdet Nuutti Konttinen ja Vilma Sippola ottavat ilon irti...
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Ylettömiä unelmia. 25-vuotias Diana on osa-aikainen kosmetologi, joka elää vanhempiensa huomassa. Hän haaveilee avioliitosta ja yhteisestä kodista poikaystävänsä Tinon kanssa. Ongelmana on kuitenkin Dianan kallis maku. Hän haaveilee muhkeasta timanttisormuksesta ja miljoona-asunnosta. Tino ja vanhemmat kutsuvat Gailin takomaan järkeä kohtuuttomia vaativan Dianan…
28 min
Galaxi
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(S) Ihan sama -sarjan tähdet Nuutti Konttinen ja Vilma Sippola Martan vieraana. Ennakkoon Areenassa klo 12.00.
55 min
Pieniä potilaita: Jakso 5
Tänään 11:50
mtvkatsomo.fi
Sarjan viidennessä jaksossa seuraamme lääketieteen kandien opiskelua ja näemme neljän pienen potilaan tarinat. Artulle tehdään sydämen katetrointi, Kaisalta otetaan koepala, Marcus suunnittelee tulevaisuutta ja Luka pääsee eroon piikeistä.

Suositeltua

Kärpät ratkaisi lopussa ensimmäisen finaalin - katso huippuhetket!
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Finaalit alkavat viimeinkin - katso IS:n lätkälive tänään klo 21.30!
Eilen 17:20
iltasanomat.fi
50 min
A2: Venäjä-ilta
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Virittäjät-ekstra: Jakso 6: Mika Salo vs. Taru Mickos
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
68 min
A2: Venäjä-ilta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden illallinen
Eilen 17:45
ruutu.fi