UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Auschwitzista selvinnyt 86-vuotias Edita Fischer kertoo kokemuksistaan
Tänään 02:22
hs.fi
Slovakiassa syntynyt juutalainen Edita Fischer joutui 16-vuotiaana Auschwitziin. Hän selvisi hengissä, toisin kuin äitinsä, isänsä ja kymmenvuotias pikkusiskonsa. Berliinissä asuva Fischer kertoo HS:n haastattelussa mietteensä siitä, onko ihmiskunta oppinut.
RIDE - Gameplay Sierra Nevada Aprilia RS4 V R ABS
Tänään 01:30
gamereactor.fi
RIDE - Gameplay Sierra Nevada Aprilia RS4 V R ABS
65 min
Deadwood
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/12. Sovittu valhe, osa 1/2. Al Swearengenia huolestuttavat suunnitelmat jakaa Hills kolmeen piirikuntaan, ja Seth Bullockin perhe saapuu Deadwoodiin. Amerikkalainen draamasarja. (46')
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Koulutus muuttuu entistä rajummaksi. Kaikki tytöt muuttavat saman katon alle ja kilpailevat tästä eteenpäin nainen naista vastaan. Kukaan ei ole turvassa karsiutumiselta. Yksilötehtävässä pelastetaan elävä ihminen neljän metrin syvyydestä ja kannetaan rantaan. Koti-ikävä yllättää yhden tytöistä. Karsintatilaisuudessa kahden kilpailijan välille…
81 min
Uusi Kino: Elämä on melkein ihanaa
Eilen 23:25
areena.yle.fi
Dokumenttielokuva kolmen erilaisen veljeksen elämästä, joka on melkein ihanaa. Kaikilla sama äiti, mutta eri isät. O: Svetoslav Draganov. T: cineaste maudit production, 2013.
30 min
Nurse Jackie
Eilen 23:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/10. Tylsä paikka. Jackie on vieroitushoidossa, ja herätessään hän tapaa huonetoverinsa, tympeän kleptomaanin nimeltä Doris. Sairaalassa Mike Cruzin innovaatiot närkästyttävät kaikkia paitsi Coopia. Amerikkalainen draamasarja. (26')
Newyorkilaiset tiirailievat taivaalle lumimyrskyn aattona
Eilen 23:03
iltasanomat.fi
Newyorkilaiset eivät tunnu olevan ennustetusta lumimyrskystä liiemmin huolissaan. - Luulen, että tämä tulee olemaan odotettua helpompaa, kunhan pääsemme töihin ja kotiin, Erik Muller miettii. - Joo, tuskinpa tämä niin iso juttu on. Varmasti tulee lunta tupaan, mutta New Yorkissa osataan hoitaa hommat, uhoaa Mark Nowak . Barbera Potasky ei ole lumesta mielissään.…
60 min
Outoa vai mitä?
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Yliluonnollisia voimia. Miksi delfiinit vaaransivat oman henkensä pelastaakseen surffaajapojan valkohailta? Entä pystyvätkö kissat ja koirat ennustamaan ihmisen kuoleman? Ja miten on mahdollista, että 50-kiloinen teinipoika pystyi nostamaan henkilöautoa jumiin jääneen setänsä päältä? Amerikkalainen sarja. (44')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
70 min
Kylmä rinki
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/16. Tilien tasoitus. Arjalaisten ja mustien välit kiristyvät. Koripalloturnaus jatkuu. Gloria kertoo O'Reilylle päätöksensä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')
60 min
Devious Maids
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Kaapin siivous. Carmen on ihastuneempi Alejandron poikaystävään kuin mies itse. Rosie pelastaa Perin pahasta pulasta. Taylor alkaa epäillä Marisolia, ja Zoila sanoo suorat sanat Philippestä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Onko Johnny Deppin ura syöksykierteessä? Uutuuselokuva floppasi täysin
Eilen 22:51
iltasanomat.fi
Johnny Deppin Mortdecai -elokuvasta ei tullutkaan sellaista kassamagneettia kuin ennustettiin. Johnny Deppin tähdittämä Mortdecai floppasi lippuluukuilla ensi-iltaviikonloppunaan. Forbesin mukaan elokuva keräsi viikonlopun aikana lipputuloja noin 3,7 miljoonaa euroa, ja sijoittui viikonlopun katsotuimpien elokuvien listalla vasta sijalle 9. Forbesin mukaan lipputulot…
5 min
Tulossa:
Eilen 22:50
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
55 min
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies: Laittomat siirtolaiset
Eilen 22:50
katsomo.fi
Morgan Spurlock tutkii laittomien siirtolaisten asemaa ja viettää päivän Meksikosta tulleiden työntekijöiden kanssa poimimalla appelsiineja floridalaisella maatilalla. USA:n työttömyysluvut ovat korkeat, mutta miksi maatalousalan työt eivät kelpaa amerikkalaisille?
30 min
Nurse Jackie
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/10. Pata kattilaa soimaa. Sairaalaan ei kuulu juuri uutta, ellei oteta huomioon pienen pientä muutosta: kansainvälinen yritys Quantum Bay on ostanut sairaalan, ja heti ensimmäisenä työpäivänään uudella johtajalla Mike Cruzilla on riittoisa tehtävälista mukanaan. Amerikkalainen draamasarja. (27')
60 min
Bones: Nainen valkoisissa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Brennanin ja Boothin häät ovat aivan ovella, mutta murha on silti ratkaistava. Kaikki harjoittelijat pyydetään apuun, jotta Brennanin ei tarvitse osallistua tutkimuksiin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:18
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/56. Oulu. Vappuaaton vuoro alkaa poliisiakin järkyttävällä tulipalotehtävällä. Kiireisen yön seesteinen hetki jää lyhyeksi, kun Tomppa ja Rampe saavat ilmoituksen, jonka mukaan ravintolassa ammutaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
28 min
Valaistunut
Eilen 22:00
areena.yle.fi
14/18. Amy innostuu sosiaalisesta mediasta ja käyttää sitä levittääkseen muutoksen sanomaa. Dougie pääsee selville Amyn ja Tylerin hakkeroinnista. Antaako hän heidät ilmi? T: HBO.
60 min
OC:n täydelliset naiset: Viva Mexico!
Eilen 21:59
katsomo.fi
Tamra ja Alexis kohtaavat rauhanlounaan merkeissä. Mukana on myös sovittelijana toiminut Lydia. Gretchen käy tervehtimässä aikaisempien tuotantokausien OC-naista Lauri Petersonia tämän ranchillä. He puhuvat seksistä, hevosista, seksistä, Sladesta, seksistä, Laurin upeasta nykymiehestä ja seksistä. Mukana on myös shokkipaljastus Vickin menneisyydestä. Leidit järjestävät…
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
89 min
Camorran miehet
Eilen 21:55
areena.yle.fi
4/8. Huumeyliannoksen ottaneita nuorukaisia joutuu sairaalaan. Mistä aine on peräisin, ja kuka sitä levittää? Malese ei soisi huumebisneksen nousevan puheenaiheeksi ja on valmis vaientamaan ne, jotka puhuvat.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Beauty and the Beast
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/22. Uhrauksia ja tunnustuksia. Tori pelkää menettävänsä Vincentin, joten kun JT siepataan, Tori tekee kaikkensa auttaakseen tätä. Cat saa tietää jotain yllättävää Gabestä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
GOTY 2014: Nick's Top 5
Eilen 21:44
gamereactor.fi
GOTY 2014: Nick's Top 5
84 min
Dokumenttiprojekti: Monsterimies
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Tarina keski-ikäisestä miehestä hirviönaamion takana, tiestä huipulle ja sieltä alas, Tomi Putaansuun yrityksestä pitää lapsesta asti luotu mielikuvitusmaailma elossa. O: Antti Haase T: Illume Oy
Savua nousee lentotukikohdan turmapaikalta Espanjassa
Eilen 21:20
iltasanomat.fi
Kreikkalaishävittäjän nousukiito epäonnistui lentotukikohdassa Espanjassa. Onnettomuudessa kuoli ainakin 10 ihmistä.
Porošenko: Näennäinen humanitaarinen apu Venäjältä ei ole tervetullutta
Eilen 21:09
hs.fi
Ukrainan presidentti Petro Porošenko vetosi 26. tammikuuta Kiovassa Euroopan unioniin, jotta EU reagoisi tarvittavalla tavalla "rikoksiin ihmisyyttä vastaan sekä terrorismiin, joista Ukraina kärsii". Presidentti sanoi myös, että Ukraina aikoo vedota Haagin tuomioistuimeen rikoksien tutkimiseksi. Kuva: Reuters, editointi: Heidi Lämsä.
Niko Saarinen lastenvahtina
Eilen 21:07
iltasanomat.fi
Big Brotherista tuttu Niko Saarinen vahtii nyt lapsia TV5:n uudessa realitysarjassa. Niko Saarinen, 28, tuli Suomen kansalle tutuksi osallistuttuaan Big Brother -tosi-tv-ohjelmaan vuonna 2008. Sen jälkeen hänet on nähty muun muassa chat-juontajana ja tv-ohjelmissa Nikon grilli, Viidakon tähtöset sekä Kaksi julkkista ja yhdet häät. BB-talossa Niko on ensikertansa…
53 min
Amerikkalaisen tv-sarjan tarina
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/4. Monenlaiset sankarit. Tv-sarjojen sankarit ovat historian aikana muuttuneet humaaneiksi, oman elämänsä sankareiksi. Miten tv-sarjojen veteraanit kokevat muutoksen?
110 min
Varasto
Eilen 21:00
katsomo.fi
Varasto on Taru Mäkelän rouhea duunarikomedia. Arto Salmisen tekstiin perustuvassa elokuvassa miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan. Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe.Näyttelijät ovat tähtikaartia; Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje ja Hannele Lauri. Huimien…
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vapaaehtoiset susien salametsästäjien jäljillä. Raportti Pohjois-Savosta.
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vale ja totuus. Studiossa Peter Nyman, Maria Wetterstrand, Kasper Strömman, tutkijat Jan-Erik Lönnqvist ja Matti Linnavuo sekä Sampo Sarkola. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
50 min
Beauty and the Beast
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/22. Panttivankeina. Vincent yrittää houkutella koruryöstön järjestäjää esiin, mutta saa peräänsä myös FBI:n ja asettaa tietämättään sekä Catin että Torin hengenvaaraan. Amerikkalainen draamasarja. (40')
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/17. Kreikkalainen tragedia. Kreikkalaisravintola El Greco on vajonnut alas omistajaperheen riitelyn ja laiskuuden seurauksena. Keittiössä kiireisin kokki on mikrouuni. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Muodin huipulle Allstars: Pue Miss Piggy cocktailmekkoon!
Eilen 20:59
katsomo.fi
Asiakkaana on legendaarinen televisiopersoonallisuus Miss Piggy. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda hänelle näyttävä cocktailmekko. Budjetti on 150 dollaria ja aikaa yksi päivä. Eräs vaate muistuttaa enemmän yöpaitaa kuin cocktailasua. Niin ei saisi olla, sillä supertähti Piggyn mekko on tarkoitettu Muppet-elokuvan promootiotilaisuuksia varten. Eräs toinen vaate…
60 min
Rouva Ministeri: Erittäin salainen
Eilen 20:59
katsomo.fi
Moldovalaisia diplomaatteja kuljettava lentokone putoaa Venäjä-mielisten kapinallisten alueelle. Elizabeth McCord joutuu järjestämään koneen etsinnät vaikeassa maastossa, ja mahdolliset eloonjääneet on ehdittävä pelastaa kapinallisten kynsistä. Henry saa NSA:lta salakuuntelutehtävän. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden…

Suositeltua

55 min
Suomen surkein kuski
Eilen 20:04
katsomo.fi
Satelliittikuvat paljastavat eliitin huvittelupaikat ja Kim Jong-unin palatsit Pohjois-Koreassa
Eilen 11:11
iltasanomat.fi
Vihainen laama naurattaa netissä - nylkytti kakankerääjää
Eilen 08:42
iltalehti.fi
Äidin ja lapsen vatsalihaskuvasta nousi meteli
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Forza Motorsport 6 - Exclusive Ford GT Behind the Scenes
Eilen 12:07
gamereactor.fi
55 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 17:35
ruutu.fi