UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 17:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/10. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/31. Tuhkimohäät. Danielle haluaa kokea häissään oman Tuhkimo-hetkensä lasikenkineen kaikkineen. Kally järkyttää vieraitaan erikoisilla ruoilla, Dawn pitää tyypilliset Jersey-häät, ja Kittyllä on vaatimattomat 420 vierasta. Kuka jyrää voittoon? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
8 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Historiaharrastajat aikovat purjehtia Atlantin yli 1700-luvun fregatin kopiolla
Tänään 16:40
hs.fi
Historiaharrastajat rakensivat kopion 300 vuotta vanhasta ranskalaisfregatista. Nyt he valmistautuvat purjehtimaan sillä Atlantin valtameren yli. Kuva: Reuters.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/27. St. Paulin grilliherkut. Adam matkaa St. Pauliin, missä hän pääsee maistelemaan aitoa napolilaista pizzaa sekä maankiertäjien grilliruokaa. Tärkeintä on kuitenkin auttaa nuorta Jonia, joka pyrkii päihittämään paholaismaiset purilaiset ja voittamaan rakastettunsa sydämen. Amerikkalainen sarja. (21')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/31. Pillittävä morsian. Mary on todellinen itkupilli. Saako hän muut hermoromahduksen partaalle? Kelly on antimorsian, ja Heather taas haluaa ökyhäät. Aretha saa koko yhteisön avukseen häiden järjestämisessä. Kuka voittaa? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18/27. Katuruokaa. Tällä kertaa Adam Richman etsii parasta katuruokaa. Tampassa maistellaan tacobussin legendaarisia tacoja. New Yorkissa herkutellaan ainutlaatuisilla belgialaisilla vohveleilla. Los Angelesissa puolestaan tutustutaan filippiiniläiseen ruokaan. Ruokahaasteessa Sydney "Big Dawg" Colston ottaa mittaa jättiläismäisestä burritosta.…
264 min
Einstein on the Beach
Tänään 15:30
areena.yle.fi
Einstein rannalla: Säveltäjä Philip Glassin, ohjaaja Robert Wilsonin ja koreografi Lucinda Childsin yhteisesti toteuttama, legendaarinen ja myyttinen ooppera taltioitiin televisiolle Pariisin Châtelet-teatterissa v. 2014.
55 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/7. Rakkaus voittaa kaiken. Kiertolaisen ja valkolaisen avioliitto on edelleen tabu. Suostuuko romanimies osallistumaan synnytykseen? Entä yhdistääkö uusi lapsi kaksi eri yhteisöä? Englantilainen realitysarja. (45')
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
"Anteeksianto on aina mahdollinen, mutta se on ansaittava, siitä on jäätävä jälki." Petri Kotwica, elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. (Matt. 9:1-8)
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Merenpohjan aarteet. Kun aamun ensimmäisten konttien moottoripyöräkypärät, stereokaiuttimet ja hammaslääkärin kalusteet on saatu huudettua isoilla riskeillä uusille omistajille, päästään tekemään konttihuutokaupan historiaa. Merenpohjasta on löydetty rikkaasta Dubaista lähetetty kohukontti, joka nostetaan laivan kannelle huutokaupattavaksi.…
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Joan muuttaa taloon. Joan toteuttaa haaveensa ja muuttaa Kaliforniaan tyttärensä Melissan luokse. Asia järkyttää monia, eikä vähiten Melissan avomiestä Jasonia, sillä Joan ei tiedä pariskunnan muuttaneen yhteen. Joan ei pidä salaisuuksista eikä uusista asuinolosuhteistaankaan. Amerikkalainen sarja. (44')
79 min
Ratsastuksen MC: Esteratsastus
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Esteratsastuksen 2. hyppykierros. Selostus Markus Backlund. Las Vegas, USA.
30 min
Eden
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/10. Moderni rinnepuutarha. Talon emännän Ninan ongelma on keskeneräinen pihamaa valmiin talon ympärillä. Minna ja Tommy aloittavat sisäänkäynnin korostamisella: ovelle rakennetaan näyttävät betoniporrasaskelmat. Minna saa pihan sointumaan ympäristöön käyttämällä maisemointipintana kunttaa eli metsävarvikkoa. Takapihan suojaan rakennetaan kallioihin…
Yhdysvaltalaisparturi on todellinen taiteilija
Tänään 13:45
iltalehti.fi
Video: CNN
114 min
Philip Glassin maailma
Tänään 13:35
areena.yle.fi
Scott Hicksin intiimi dokumentti kuuluisasta nykysäveltäjästä, amerikkalaisesta Philip Glassista. Hicks seurasi Glassin elämää hyvin läheltä 1,5 vuoden ajan eri puolilla maailmaa, mm. Usassa, Saksassa ja Australiassa. (U)
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Haulikkokauppa. Hienon antiikkihaulikon lisäksi panttilainaamon väkeä ihmetyttävät tällä kertaa muun muassa 1800-luvun dervissimiekka, guinealainen heimonaamio ja intialaiset kuntonuijat. Englantilainen realitysarja. (45')
6 min
Kerrostaloelämää
Tänään 13:20
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
Laulaja rohkeassa uimapuvussa – melkoinen illuusio!
Tänään 13:17
iltalehti.fi
Gomezin rohkea uimapuku todellakin karistaa herttaisen teinitähti imagon mennessään. Erityisesti uikkareiden rohkea mesh-osuus luo illuusion siitä, että vaatteessa on kangasta vähemmän kuin siinä oikeasti onkaan. Video: Splahsnews/aop
Hurjan näköistä - gorilla rikkoi aitauksensa lasin
Tänään 13:15
iltalehti.fi
Hurjan näköinen tilanne ei kuitenkaan eläintenhoitajan mukaan johtunut gorillan pakoyrityksestä, vaan alfauroksen määrittelystä. Video: CNN
55 min
Taste
Tänään 12:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Rohkeita yhdistelmiä. Kilpailijoille heitetään tänään kinkkinen haaste. Heidän on valmistettava annos, joka sopii tuomarien valitsemaan viiniin. Viinien maailma on osalle kilpailijoista vieras, mutta heidän on yritettävä parhaansa, sillä kaksi huonointa lähetetään jälleen kotiin. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Babybuumi – uutta kuninkaallista odotetaan jo innolla
Tänään 12:48
iltalehti.fi
Hertuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopuksen on määrä syntyä tämän kuun aikana. Video: CNN
35 min
Laiva
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Marketin myyjä Aki saa asiakkailta tippiä ja tekee tauolla rockmusiikkia studiohytissään. Nuoripari Sanna ja Ville ovat lähteneet laivalle viettämään laatuaikaa, mutta yhteistä aikaa ei oikein laivallakaan tunnu löytyvän ja Sannan salaa ottama kulmakoru on Villen mielestä epämääräinen. Retrodiscon DJ Vesku villitsee matkustajat. Kotimainen…
60 min
Guinness World Records
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/6. Nakinnielijä ja muurinmurtaja. Ennätyksiä yritetään mm. sokkojuoksussa, oman pään potkimisessa ja nakkien nielemisessä. Amerikkalainen sarja.
Koirat paijaavat orpoja oravia
Tänään 12:23
iltalehti.fi
Video: Lukijan video
30 min
Laiva
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/40. Laivan ensimmäisellä minilomamatkalla Tallinnaan ja takaisin seikkailevat reksi ja reksin enkelit sekä muotitietoiset teinileidit Sonja ja Nea, jotka opastavat purseri Widiä legginssi- ja aurinkolasiostoksissa ja häpeävät peruukki päässänän kulkevaa Sonjan isää. Risteilyemäntä Varpulta meinaa hektinen päivä saada jalat alta ja hapen loppumaan.…
Destiny - GR Friday Nights 17.04.15 - Livestream Replay
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Destiny - GR Friday Nights 17.04.15 - Livestream Replay
55 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Sussex. Sussexin rento rantaelämä helpottaa Billin koti-ikävää. Niin tekee myös suolamarskimaalla kasvatettu lammas, jota valmistetaan grillissä. Lauttakisoissa roiskuvat veden lisäksi jauhot, mutta brioseissa ne menevät parempaan käyttöön. Englantilaiset kalat hämmentävät australialaista Billiä. Englantilainen ruokaohjelma.
2 min
Ötökkämiehet
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Ötömies, mikä mies, mistä tuli kun hän oli niin hies"? Ötökkämiehet-sarjan kaverukset Jiri ja Nestori rentoutuvat laulamalla...Ötöräppiä.
5 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tietokilpailu. buu.yle.fi
Gaming News 17.04.15 - Livestream Replay
Tänään 11:50
gamereactor.fi
Gaming News 17.04.15 - Livestream Replay
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 16/56. Toimittaja Pirjo Kauppinen kokkaa illallisen muusikko-juontaja Tino Singhille, missi Sara Siepille ja laulaja Mika Pohjoselle. Poropeukaloksi keittiössä tunnustautuva Pirjo valmistaa apureineen juotavan salaatin, särää kaupunkilaisittain ja tyrnimarja-brûléen. Illallisen jälkeen viikon pisteet lasketaan yhteen ja selvitetään Neljän tähden…
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
60 min
Hurja remontti
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 28/29. Loputon nälkä. 9-vuotiaalla Ethanilla on Prader-Willin oireyhtymä, eikä hän voi itse hillitä syömistään. Poika voisi vahingossa syödä itsensä hengiltä, joten Ty tuo tiiminsä ja laulajat Sheryl Crow'n ja Miranda Lambertin rakentamaan perheelle kodin, joka vastaa Ethanin erikoistarpeita. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/56. Laulaja Mika Pohjonen saa illallispöytäänsä vieraiksi muusikko-juontaja Tino Singhin, missi Sara Siepin ja toimittaja Pirjo Kauppisen. Illallinen nautitaan persoonallisesti asuntoautossa, jonka Mika on tuonut oopperatalon pihalle. Kun mukaan otetaan vielä savustuspönttö ja unohdetaan se päälle, hauska illallinen on lähes taattu. Kotimainen…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi

Suositeltua

Laulaja rohkeassa uimapuvussa – melkoinen illuusio!
Tänään 13:17
iltalehti.fi
28 min
Dok: The HEROin me - Heroiini minussa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Mr. Finland –Iirolle alastomuus on arkipäivää
Eilen 18:15
iltalehti.fi
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Näin poliitikot roastasivat toisiaan Sanomatalossa
Eilen 21:05
hs.fi