UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Rannikkovartiosto tallensi ihmeellisen näyn – saari syntyi tyhjästä
Tänään 11:38
iltalehti.fi
Merenalainen tulivuori synnytti uuden saaren tyhjästä Japanin rannikolla. Lähde: CNN
Nascar-kuljettajan aika-ajot pipariksi – auto varastettiin
Tänään 11:37
iltalehti.fi
Nascar-kuljettaja Travis Kvapilin työkalu varastettiin hotellin parkkialueelta Atlantasta. Paikallinen poliisi löysi auton tienvarresta Yhdysvaltojen Loganvillesta. Lähde: CNN
Väinö Miettinen päätyi jääkäriksi maailman meriltä
Tänään 11:36
hs.fi
Hohenlockstedtissa Saksassa juhlittiin viikonloppuna jääkärikoulutuksen satavuotisjuhlia. Suomalainen merimies Väinö Miettinen päätyi ensimmäisen maailmansodan melskeissä englantilaisen miehistön kanssa Saksaan. Siellä hän valitsi jääkärikoulutuksen, kun sitä tarjottiin.
25 min
Kaislikossa suhisee
Tänään 11:35
katsomo.fi
61 min
Jamie Oliverin Amerikan herkut: Georgia
Tänään 11:34
katsomo.fi
Georgiassa Jamie tutustuu soul foodiin, joka juontaa juurensa orjuuteen ja on edelleen suosittua Amerikan afrikkalaisvähemmistön keskuudessa. Jamie opettelee grillaamaan lihaa perinteisellä orjien menetelmällä, jossa porsaan ruho kypsyy hitaasti kuopan päällä olevalla hiilloksella. Lisäksi hän osallistuu BBQ-mestaruuskilpailuihin ja loihtii surf & turf -aterian.…
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 18/19. Tursuavat täytteet. Adam syö lihapullaveneitä ja lentopallon kokoisia riisipyöryköitä Long Islandilla, ahmii sipulihampurilaisia El Renossa ja elää täytetyillä rekkamiesleivillä Pittsburghissa. Amerikkalainen sarja. (21')
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Aurinkoa takapihalle. Parin takapiha saa koirankestävän ilmeen, kun Matt ja Kate siirtyvät ulos rehkimään prameamman pihan toivossa. (21')
30 min
Elixir sport
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/18. Fitness-tähti Else Lautala jatkaa Lassin piiskaamista kohti kesäkuntoa. Tänään matkaan tulee kuitenkin pieni mutka. Sitä ennen Lassi kirmaa kaduilla kyselemässä tavallisten tallaajien kuntovinkkejä. (22')
No jopas oli röyhkeä varis!
Tänään 11:17
iltalehti.fi
Lintu ei ollut moksiskaan auton ikkunasta johtuvaa ääntä vaan odotteli kuljettajalta helppoa suupalaa. LUKIJAN VIDEO
Poika leikki jumalaa laser-osoittimella – linnut sekosivat!
Tänään 11:16
iltalehti.fi
Satoja lintuja pyrähti lentoon samaan aikaan Teksasin Austinissa, kun poika testasi laser-osoitinta maahan ja puihin. Lähde: Storyful
9 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
60 min
Pientä pintaremonttia: Parannuksia perheasuntoon
Tänään 11:00
katsomo.fi
Leean ja Mikon asunnossa Turun Pääskyvuoressa tilat ovat käyneet kasvavalle perheelle ahtaiksi. Ennen myyntiä pitäisi paikkoja pistää kuntoon. Tähän tehtävään ammattimaisen näkemyksensä antavat Riia, Tea-Mariia ja Tomi.
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/13. Boheemi kotitoimisto. Stylistinä ja vaatekauppiaana työskentelevä Jessica etsii asuntoa, jossa voisi hoitaa firman paperiasioita ja ottaa vastaan asiakkaita. Amerikkalainen lifestylesarja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/18. Vantaan Kuusijärvellä hyinen kylpy odottaa. Heidi Sohlbergin vieraina hiihtolegenda Marja Auroma, koripalloilija Michaela Moua ja omassa elementissään oleva uimari Emilia Pikkarainen. (22')
55 min
MasterChef Australia
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 32/61. Sipulia ja meren herkkuja. On taas koskemattomuushaasteen aika. Kilpailijat pääsevät ensin pilkkomaan sipuleita. Nopein pilkkoja etenee varsinaiseen haasteeseen ja kilpailee Donovan Cookia vastaan. Australialainen sarja. (46')
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/13. Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
NHL: Florida - Buffalo 1.3.2015
Tänään 10:21
iltasanomat.fi
Näkyvätkö tällä videolla murhatun Putin-kriitikon viimeiset hetket? IL-TV
Tänään 10:19
iltalehti.fi
Murhattu Nemtsov haastattelussa: "Pelkään, että Putin tappaa minut" Suomalaisasiantuntija: Murha voi olla käännekohta Venäjällä Stubb tuomitsee Nemtsovin murhan Tuomioja näkee yhteyksiä Anna Politkovskajan murhaan Merkel: Putinin huolehdittava syyllisten saamisesta oikeuteen Putinin kritisoija ammuttiin kuoliaaksi Moskovassa STT:n avustaja Moskovassa: Nemtsovin…
NHL: Colorado - Minnesota 1.3.2015
Tänään 10:19
iltasanomat.fi
58 min
Pientä pintaremonttia: Ilmeen keventämistä Ruoriniemessä
Tänään 10:02
katsomo.fi
Tällä kertaa pintoja laitetaan parempaan myyntikuntoon Lahden Ruoriniemessä. Suunnittelijat Lasse, Maarit ja Niina ratkaisevat järven rannalla sijaitsevan kerrostalokolmion sisustushaasteita.
Dying Light
Tänään 10:00
moontv.fi
Jestas ihmiset! Tiedättekö ketä alkaa jo kyrsimään kaikki zombie jutut videopeleissä? Ihan oikein! Hyvä siis että juuri se otti käsittelyyn Dying Lightin, pelin joka juhlistaa zombieiden riemujuhlaa ja pyrkii uudistamaan tuttua kaavaa parkourilla! Grönberg ei tykkää muuten parkouristakaan, eli mahtava jakso tulossa!
30 min
SM-liiga
Tänään 10:00
ruutu.fi
SM-liigan viikkomakasiini - jakso 30 (1.3.). Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
30 min
Unelmien talo
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Tämänkertaisessa jaksossa tavataan sarjan sisustussuunnittelijat Heidi Puolitaival ja Heidi Sohlberg ja tehdään materiaalivalintoja. Kotimainen sisustusohjelma. (22')
45 min
Sota ilman voittoa
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Suomalais-venäläinen yhteistyödokumenttielokuva talvisodasta. Juontajina Ville Haapasalo ja Sergei Shnurov. Käsikirjoitus ja ohjaus Arvo Tuominen ja Leonid Maljarov. (U)
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
Suora lähetys Moskovasta Putin-kriitikon murhapaikalta
Tänään 09:51
iltasanomat.fi
10 min
Chaplin
Tänään 09:49
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
Kannusti Marit Björgeniä, juoksi vahingossa päin puuta – tälle videolle nauretaan nyt!
Tänään 09:39
iltasanomat.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 09:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 31/61. Painetesti Marcon tapaan. Kolme kilpailijaa kokkaa painetestissä Marco Pierre Whiten annoksen itse mestarin valvovien silmien alla. Vaativa annos saa kilpailijat kompuroimaan, ja lopussa yhdelle heistä sanotaan haikeat hyvästit. Australialainen sarja. (53')
7 min
Tenavat
Tänään 09:26
areena.yle.fi
Ressu, älä viitsi!
Näkyykö tässä Putin-kriitikon murha?
Tänään 09:18
iltasanomat.fi
Valvontakameran video on kaukaa kuvattu, eikä se anna aukotonta kuvaa sillalla tapahtuneesta veriteosta. Varmaa tietoa ei myöskään ole, onko alkujaan Venäjän televisiossa esitetty video aito. Videolla näkyy, kun pariskunta kävelee siltaa pitkin. Kadulla kulkee samanaikaisesti kadunlakaisukone. Kun lakaisukone tulee pariskunnan kohdalle, jotain tapahtuu. Tämän…
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 09:16
areena.yle.fi
Perhepotretti. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas!
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Erityistä elämää. Vaikeasti vammaiset Marja Korhonen ja Riku Kylmänen haluavat olla aktiivisia monella tavalla. yle.fi/aamusydamella.
44-vuotias hankki lapsen ilman miestä: "39-vuotiaana hälytyskellot jo huusivat kovaan ääneen"
Tänään 09:03
iltasanomat.fi
Maria Kelter oli halunnut perhettä jo yli kymmenen vuotta. Ensimmäinen pitkä parisuhde päättyi miehen kolmenkympinkriisiin, eikä toisestakaan pitkästä parisuhteesta tahtonut tulla mitään. Muutaman vuoden jahkailun jälkeen Kelter marssi hedelmöitysklinikalle, ja aloitti hoidot yksin. Seurustelu viimeisimmän miehen kanssa jatkui vielä vuoden, mutta lopulta mies…
12 min
Karvinen
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Esko putoaa katolta ja lääkäri määrää hänet viikoksi vuodelepoon. Siksi aikaa taloutta tulee hoitamaan topakka Elvi-täti.
46 min
Unelmiesi mies
Tänään 09:01
areena.yle.fi
8/24. Eteenpäin. Hugon osallistuminen Francon luokkaretken järjestelyihin johtaa läheiseen kanssakäymiseen opettajan kanssa. Gloria yrittää unohtaa Románin, mutta menneisyyden haamut pyrkivät pintaan tuon tuostakin.
25 min
Kung Fu Panda
Tänään 09:00
katsomo.fi
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi

Suositeltua

Generous ja Karvinen tappelevat
Eilen 17:56
iltasanomat.fi
90 min
Kingi: Finaali
Eilen 19:29
katsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Pertti Kurikan Nimipäivät haastattelussa
Eilen 20:44
iltasanomat.fi
Kannusti Marit Björgeniä, juoksi vahingossa päin puuta – tälle videolle nauretaan nyt!
Tänään 09:39
iltasanomat.fi
Päivän sää 1.3.
Tänään 05:00
hs.fi