UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Seppo Rätyä Kirvesniemestä: ”En ole kiinnostunut lööppijutuista”
Tänään 22:00
iltalehti.fi
Tänään vuorossa on Marja-Liisa Kirvesniemi. Mertaranta ja legendat TV5:lla keskiviikkoisin klo 21.00
Huippuhetket: Blues - Tappara
Tänään 21:53
iltasanomat.fi
Tappara ei ollut voittanut Bluesia Espoossa sitten tammikuun 2014, ja se tilasto vaikutti pitävän aina kolmannen erän alkuun asti. Ajassa 43.24 Blues pääsi jo kahden maalin karkumatkalle, mutta Tapparan maalivahdin vaihdon jälkeen ottelu kääntyi kirvesrinnoille. Tamperelaiset kampesivat lopulta 6–5-voiton.
Nato vahvistaa joukkojaan Euroopassa
Tänään 21:42
iltasanomat.fi
Huippuhetket: TPS - Lukko
Tänään 21:41
iltasanomat.fi
Turussa iltaa sävytti kaksi tärkeää paluuta, kun Lukon Olavi Vauhkonen pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja TPS:n Eric Perrin pelasi ensimmäisen pelinsä kuuden viikon tauon jälkeen. Perrinin paluu oli onnistuneempi, sillä Lukko kaatui 3–2 ja TPS-sentteri viimeisteli maalinkin.
Jaakkima pelaa: War Thunder
Tänään 21:05
moontv.fi
Meidän tuotannon oma korvapuusti Jaakkima on armoton sotapelien fani ja koska äijä ei laita omaa rumaa naamaansa framille (juuri tästä syystä) niin mies innokkaana pelaajana suostuu tekemään edes tällaista tallennettua pelimateriaalia. Jättäkää nyt edes palautetta miehelle, niin tietää miten tällaista pitäisi kehittää. Ehkä tiukempaa editointia? Eikä aina vaan…
42 min
Mr. Robot
Tänään 21:00
areena.yle.fi
5/10. Mr Robotin iskujoukko on valmiina, mutta Elliotin osaksi koituva tehtävä osoittautuu vaaralliseksi. Angela tekee päätöksiä. Darlene on valmis tarttumaan Mr. Robotin tarjoukseen, mutta juttu mutkistuu yllättävästi.
60 min
Rouva Ministeri: Keskitie
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 12/23. Elizabeth matkustaa Myanmariin solmiakseen kauppasopimuksen, joka merkitsee suurta harppausta maan vauraudelle ja hyvinvoinnille. Kaikki eivät kuitenkaan ole halukkaita sopuun. Nadine yrittää parantaa välejään vieraantuneeseen poikaansa.
59 min
Muodin huipulle Allstars: Vihreä iltapuku
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 6/12. Kilpailijoiden on tehtävä ekologisista kankaista iltapuku. Asun somisteluun käytetään aiemmista tehtävistä jääneitä materiaaleja. Juontaja Carolyn Murphy esiintyy voittajan asussa punaisella matolla. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
55 min
MasterChef Kanada
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/15. Kaksintaistelu. Kilpailu huipentuu Maridan ja Ericin kaksintaisteluun. Heidän tehtävänään on valmistaa tuomareille kolmen ruokalajin menu. Kanadalainen ruokareality. (42')
58 min
Helteinen helmikuu
Tänään 21:00
areena.yle.fi
2/10. Kajsan yllättävä kuolema pakottaa Joyn ja Wildan palaamaan Anders-isän luokse Ruotsiin, mutta tilanne käy siellä sietämättömäksi. Kauanko Majlis pysyy thaimaalaisten viranomaisten ulottumattomissa?
Liigalive 10.2.2016 klo 21.30
Tänään 20:59
iltasanomat.fi
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
30 min
Väärät miehet
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Kausi 2, 2/4. Valkoiset miehet. Mitenkäs se valkoinen jauhe päätyikään miekkosten tavaroihin? Taas ollaan korvia myöten suossa, josta ei noin vain irti pääsekään.
14 min
Sex & Sånt
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Nuoria varoitellaan, kuinka helposti voi tulla raskaaksi vahingossa. Kun raskautta sitten toivoo, se voikin kuulemma olla vaikeaa. Tänään puhutaan raskaaksi tulemisesta ja biologisesta kellosta. Toimittaja Dan Granqvist.
Ilta-Sanomien haastattelussa Zoolander 2 -elokuvan Will Ferrell ja Kristen Wiig
Tänään 20:17
iltasanomat.fi
3 min
Mäkihyppy: Kasai sivusi mäkiennätystä hirmuloikalla
Tänään 20:16
katsomo.fi
55 min
Havaiji 5-0
Tänään 20:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/25. Perintö. Steve tapaa hautausmaalla tuntemattoman naisen, joka johdattaa hänet selvittämättömän tapauksen jäljille. Jerry jatkaa kirjakaupan salakuuntelua. Amerikkalainen draamasarja. (42')
43 min
Klikkaa mua: Sami
Tänään 20:03
katsomo.fi
Ella saa nettipostia huippuhiihtäjältä, jonka kaikki muut paitsi Ella tunnistavat. Sami on intohimoinen ja hyvin muodostunut, mutta hiukan neuroottinen suhteessaan julkisuuteen. Ella kutsuu miehen päivävierailulle kotiinsa, mutta tästä virheestä seuraa tapahtumaketju, jonka jälkeen kukaan ei enää ole entisensä, ei edes yllätyskylään saapunut Alberto.
27 min
Prisma Studio
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Ensimmäinen suomalainen satelliitti on laukaisuvalmiina. Aalto-1-satelliitti tutkii maapalloa uudella tavalla. Onko Marsissa elämää - ratkaisu voi löytyä maan syvyyksistä.
53 min
Cartier-Bresson, valokuvan uudistaja
Tänään 20:00
areena.yle.fi
(Le Siècle de Cartier-Bresson, Ranska 2012) Henri Cartier-Bresson mullisti valokuvauksen, ja vaikutus näkyy yhä kuvajournalismissa. Dokumentissa hän kertoo kuvistaan ja elämänsä merkkihetkistä. O: Pierre Assouline. (U)
60 min
Rikkaiden deittipalvelu
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/18. Vastakohdat. Jeff on entinen NFL-pelaaja, joka syöksyy suin päin suhteisiin. Ian taas on rikkaan perheen hemmoteltu poika, joka etsii itselleen miestä. Pattin pitää ensin vakuuttaa Jeff olemaan varautuneempi ja Ian laskemaan suojamuurinsa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
28 min
Lasso
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Minkälaisia johtajia tarvitsemme tänä päivänä? Ja keitä me seuraamme? Netin mielipidevaikuttajiako vai introvertteja johtajia toimistoissaan? (U)
3 min
Mäkihyppy: Prevc liiteli jälleen voittoon - "on se kone"
Tänään 19:50
katsomo.fi
2 min
Uutisklipit: Uuden Risto Räppääjä -elokuvan tähdet innoissaan ensi-illasta
Tänään 19:40
katsomo.fi
Nelli Nuudelipää (Sanni Paatso), Risto Räppääjä (Samuel Shipway) ja Rauha Räppääjä (Minttu Mustakallio) kertovat uudesta Risto Räppääjä ja yöhaukka -elokuvasta.
29 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Ilta-Sanomien haastattelussa Zoolander 2 -elokuvan Ben Stiller ja Owen Wilson
Tänään 19:17
iltasanomat.fi
Dungeons 2 - PS4 Announce Trailer
Tänään 19:05
gamereactor.fi
Dungeons 2 - PS4 Announce Trailer
Layers of Fear - Gameplay Trailer
Tänään 19:03
gamereactor.fi
Layers of Fear - Gameplay Trailer
3 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:02
katsomo.fi
44 min
Velvet - muotitalon tarina
Tänään 19:01
areena.yle.fi
Kausi 1, 23/26. Ristikuulustelu. Mateo ja Ana joutuvat Cristinan tentattavaksi pariskuntien yhteisellä illallisella. Doña Blanca palauttaa Maxin maan pinnalle, ja Rita saa puhelun Saksasta. Don Emiliolle tulee kirje.
120 min
Ravit: Vermo T65: Vermo T65
Tänään 19:00
katsomo.fi
Kaksituntinen suora lähetys Vermon Toto65-raveista. Huippustarttien lomassa tarjolla asiantuntevaa ja syventävää ravikeskustelua suoraan MTV Sportin studiolta. Juontaja Laura Ruohola. Asiantuntija. Selostus Marko Lähteenmäki.
58 min
Prisma: Ihmisen universumi
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/5. Luolamiehestä avaruusmieheksi. Professori Brian Cox kertoo, millainen rooli avaruudella oli ihmiskunnan sivilisaation ja aivojemme kehityksessä aina pisteeseen, jossa lähdimme avaruuteen. T: BBC.
25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
27 min
Tanskalainen maajussi
Tänään 19:00
areena.yle.fi
6/10. Kasvimaalta löytyy jo syötävää, kuten parsaa ja lehtikaalia. Uuden talon uunia muurataan, ja pikku Alma auttaa karitsan hoidossa. Frank käy viljansiemenen tuottajan luona, sillä hän haluaa viljellä uusia lajikkeita.
60 min
Suurin pudottaja: Pelkoa Havaijilla
Tänään 19:00
katsomo.fi
Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
4 min
Ruohonjuuritasolla
Tänään 18:54
areena.yle.fi
Hupaisan opettavainen animaatiokurkistus vikkeläjalkaisten ja kepeäsiipisten pikkuötököiden sielunelämään, josta paljastuu usein jotain perin inhimillistä. Tuotanto: Futuricon, Ranska. svenska.yle.fi/hajbo
2 min
Mitä tänään syötäisiin?: Tuorepuurosmoothie
Tänään 18:54
katsomo.fi
Tuorepuurosmoothie
2 min
Knietzsche - maailman pienin filosofi
Tänään 18:51
areena.yle.fi
Osa 21/22. Taide. Taiteessa ei ole kyse vain makuasioista. Taide voi olla taianomaista ja vaikeasti selitettävää, mutta jokainen taideteos on kutsu tutustua johonkin uuteen ja tuntemattomaan. svenska.yle.fi/hajbo

Suositeltua

Norsu tuhosi taloja Intiassa
Tänään 09:44
iltasanomat.fi
Valtavaan suosioon noussut laite kärvensi miljoonakodin
Tänään 10:02
iltalehti.fi
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 18:00
ruutu.fi
Sadat manaatit valtasivat turistien suosikkipaikan
Tänään 08:16
iltalehti.fi
61 min
Tyrant: Vallankaappaussuunnitelmia
Tänään 00:44
katsomo.fi
46 min
Doc Martin
Tänään 17:10
areena.yle.fi