UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päivän sää 1.2.2015
Tänään 05:30
hs.fi
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Deadwood
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/12. Al Swearengenin tila pahenee entisestään, ja piirikunnan virkamies Yanktonista saapuu leiriin. Amerikkalainen draamasarja. (50')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
Rasismia on yhä joka paikassa Etelä-Afrikassa
Tänään 02:34
hs.fi
Piispa Paul Verryn auttaa työkseen siirtolaisia pääsemään elämän alkuun Etelä-Afrikassa. Moni muualta Afrikasta tuleva kohtaa kuitenkin ennakkoluuloja. Vaikka rotuerottelun päättymisestä on yli 20 vuotta, rasismi ei ole kadonnut, Verryn sanoo HS:n Afrikan-kirjeenvaihtajan Sami Sillanpään haastattelussa. toimittaja: Sami Sillanpää / HS kuvaus & editointi: Eva-Lotta…
Tähtien sota: arkkitehdit saartoivat Pariisin ”avaruuslaivoilla”
Tänään 02:32
hs.fi
Nehän ovat kuin kaksi marjaa! Tähtiarkkitehti Frank Gehry suunnitteli Vuitton-säätiön taidemuseon Länsi-Pariisin laidalle ja toinen supertähti Jean Nouvel Philharmonie de Paris’n konserttitalon Itä-Pariisiin. Molemmat saivat aikaan jotakin tieteiselokuvien avaruuslaivoja muistuttavaa. HSTV:n videokierros esittelee rakennukset, jotka laajentavat pariisilaisten…
Borlängen jääpallosomalit tavoittelivat yhtä otteluvoittoa MM-kisoista
Tänään 02:22
hs.fi
Ruotsin Borlängeen perustettiin keväällä 2013 Somalian jääpallomaajoukkue integraatioprojektina. Tavoitteena oli osallistua kahdeksan kuukauden kuluttua MM-kisoihin Siperiassa. Se oli sensaatio, sillä harva joukkueen jäsenistä osasi aluksi edes luistella. Moni ei ollut koskaan kuullut jääpallosta. Nyt joukkue valmistautuu jo toisiin MM-kisoihinsa, jotka käynnistyvät…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
HS testasi yli 50 kilometrin putkakuljetuksen
Tänään 02:02
hs.fi
Juoppokuljetusten pituudet ovat kasvaneet, kun poliisivankiloita on karsittu. Uudenkaupungin poliisi kuljettaa kiinniotettuja monta kertaa yössä yli 50 kilometrin päähän Raumalle. HS:n toimittaja ja kuvaaja lähtivät perjantai-iltana testaamaan matkan ja tutustumaan Rauman poliisivankilaan. Toimittaja: Toni Lehtinen , kuvaus ja editointi: Vesa-Matti Väärä
60 min
JIM D:
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/7. HAARP. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii Alaskan erämaahan sijoitettua HAARP-laitosta. Onko se vain revontulien tutkimuslaitos, kuten väitetään, vai voiko sen antennijärjestelmällä manipuloida säätä, sähkölaitteita ja jopa ihmisten mieliä? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/40. Tänään laivaan loikkaa Miia, joka on vakuutusalan myyntineuvottelija. Sen oikean löytämiselle ei vakuutusta saa, ja siksi Miia onkin liikenteessä pääasiassa seikkailumielellä. Tämä kahden lapsen äiti etsii edes jotain harrastavaa miestä, jolta löytyy huumorintajua. Kotimainen realitysarja. (22')
65 min
Deadwood
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Uutta rahaa. Al Swearengenillä on ongelmia terveytensä kanssa, ja leiriin saapuu salaperäinen herra Wolcott. Amerikkalainen draamasarja. (55')
Whitney Houstonin tytär kiidätettiin sairaalaan
Tänään 01:32
iltasanomat.fi
50 min
Rakkauden FAQ
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Milloin SM-seksi menee liian pitkälle? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lotta Backlund, Simo Frangén, Harri Moisio ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
55 min
Farm Kings: Maatilan prinsessat
Tänään 00:55
katsomo.fi
Veljekset joutuvat aitaamaan tilukset, sillä pari sonnia on karannut naapuritilan puolelle. Kingit järjestävät tapahtuman, johon saapuu kymmenittäin hemaisevia missejä. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 10/13.
Pettyneen Haapojan kommentit
Tänään 00:41
iltasanomat.fi
60 min
Killer Karaoke: Kameleita ja vahtikoiria
Tänään 00:35
katsomo.fi
Tämänkertaisessa jaksossa kilpailijoiden laulusuorituksia on häiritsemässä poikkeuksellisen eksoottisia ja äkäisiä eläimiä. Mukana on toki tuttuun tapaan myös ällöttäviä yllätyksiä. Amerikkalainen viihdesarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/40. Alattio. Poliisi saa ilmoituksen varastetusta autosta, mutta ehtii myös tarkastella paikallista yöelämää. Lisäksi joen rannalta löytyvät reppu ja kalastusvälineet, mutta ketään ei näy mailla halmeilla. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
Juha Haapoja kärsi shokkitappion
Tänään 00:01
iltasanomat.fi
Juho Haapoja hävisi Härmä Boxing Night -nyrkkeilyillan pääkamppailussa raskaan keskisarjan ottelussa Ukrainan Serhiy Demchenkolle tyrmäyksellä toisessa erässä. Tappio oli hyvin kiistanalainen, sillä Haapoja vakuutti, että olisi hyvin pystynyt jatkamaan ottelua. Tuomari päätti kuitenkin keskeyttää ottelun.
55 min
Pariterapiaa radioaalloilla: Nettipettäminen
Tänään 00:00
katsomo.fi
Mitkä ovat parisuhteen pelisäännöt sosiaalisen median suhteen, ja miten seksikielteinen kotikasvatus vaikuttaa aikuisiän suhteisiin? Entä ketkä todennäköisimmin pettävät? Vastaus voi olla hieman yllättävä... Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Trondheim. Poliisi partioi keskustassa ja tapaa humalaisia, joiden mielentilat vaihtelevat. Lisäksi partio päätyy keikalle, josta ei selvitä ilman naurua. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
55 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/10. Kauhistuttavia hetkiä. Gunillan ja vuokraemännän ikkunakiista jatkuu edelleen. Margareta selvittelee tulevaisuuttaan ja Isabel suunnittelee vauvakutsuja. Maria järkyttyy tyttärensä uutisista. Amerikkalainen realitysarja.
84 min
Burma VJ
Eilen 23:52
areena.yle.fi
Trillerinä etenevä dokumenttielokuva Burman oppositiosta, joka käyttää aseenaan videokameraa. O: Anders Östergaard. T: Magic Hour Films, Tanska, 2008. (U)
5 min
Tulossa:
Eilen 23:45
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Ammatinvalintaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
29 min
Panta kaulassa
Eilen 23:30
areena.yle.fi
13/13. Kirkkovuoden huippuhetket ovat käsillä ja Adamin allakka on täynnä joka sortin kissanristiäistä. Ja arkkidiakoni se vain odottaa karttuisaa joulukassaa kieli pitkällä. Millä lihaksilla?! 2. kausi päättyy. (U)
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Music Award. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
60 min
Pomo piilossa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Valkokankaan vallankumous. Miten mediamoguli selviytyy popcornin ja elokuvalippujen myynnistä? Elokuvateatterien johtaja toivoo selvittävänsä, miten tehostaa liiketoimintaa ja pysyä mukana elokuvien digitaalisessa vallankumouksessa. Kanadalainen realitysarja. (43')
134 min
Assembly Winter: Counter-Striken finaali
Eilen 22:40
areena.yle.fi
Assembly Winter 2015 -pelitapahtuman Counter-Strike: Global Offensiven finaali. Selostus Teemu Hiilinen ja Juha Kurppa. #yleassembly
110 min
Johan Falk 2 - aseveljet
Eilen 22:40
katsomo.fi
Erikoisyksikkö GSI yrittää ostaa gangstereilta rynnäkkökiväärejä. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja yhtäkkiä kaupankäynnin säännöt muuttuvatkin täysin. Paljastuu, että joku haluaa asekuorman, joka riittäisi pieneen sotaan. Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen siirrettävä vanki yritetään vapauttaa ylivoimaisella tulivoimalla ja poliisi pistää hanttiin…
30 min
Trigger Happy TV
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/6. Handsfreehen puhuva mies kailottaa golfkentällä ja häiritsee kanssapelaajia. Postimies pelottelee asukkaita sekopäisellä naapurilla ja alueella riehuvalla paiserutolla. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
97 min
Kun muuri murtui
Eilen 22:15
areena.yle.fi
Berliinin muuri murtui 25 vuotta sitten. Dokumentin rajat venyvät tanskalaisohjaajan kuvatessa tapahtumien kulkua politiikan suljetuista kammioista rajan ylitystä yrittäneiden kohtaloihin. O: Anders Östergaard. (U)
5 min
Päivän sää
Eilen 22:10
katsomo.fi
10 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
4/19. Viattomat. Vanha mies löytyy kuoliaaksi rusikoituna talonsa puutarhasta. Talon uusi omistaja ja muut asianosaiset vaikenevat ja salaavat selvästi jotain. Mitä he oikein varjelevat?
30 min
Trigger Happy TV
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/6. Moriskaa tanssiva mies viihdyttää ohikulkijoita. Dom haastattelee Tony Robinsonia ura-asioihin liittyen, mutta Domin niskavamma tuo haastatteluun omat ongelmansa. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Valloittavat villikissat. Laivalle saapuu neljä päättäväistä kaunotarta. Yksi mies onnistuu hurmaamaan kaksi naista jo ennen kuin laiva rantautuu Meksikon saaristoon. Amerikkalainen realitysarja. (41')
39 min
Meren ääriin
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Norjalaisalus Statsraad Lemkuhl oli mukana Tall Ships Races -tapahtumassa ja poikkesi Suomessakin. Aluksella oli kokeneiden merikarhujen lisäksi miehistönä nuoria vapaaehtoisia, joille meritauti tuli heti tutuksi. (U)
Jonne Virtasen ja Josh Greenin nyrkkihipat
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Raskaan sarjan pelaajat ottivat toisistaan mittaa Raumalla.

Suositeltua

30 min
Ajoneuvos: Superautot
Eilen 16:30
katsomo.fi
30 min
Ajoneuvos: Superautot
Eilen 16:00
katsomo.fi
Tässä vipeltää nelijalkainen harvinaisuus - katso!
Eilen 12:53
iltalehti.fi
Huippuhetket: Sport - JYP 31.1.2015
Eilen 21:00
iltasanomat.fi
65 min
MTV3.doc: Jääkarhut ja lyhenevä talvi
Eilen 10:30
katsomo.fi
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi