UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HSTV:n Soivan joulukalenterin kahdeskymmenes luukku avautuu
Tänään 04:38
hs.fi
HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä istuu iänikuinen sisäinen tonttulakki päässään– sama lakki kesät talvet – ja poimii joulumusiikin rannattoman laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet eikä arvottomia lasihelmiä, joissa helisevät ontot joulun kellot. Soivan joulukalenterin kahdeskymmenes luukku avautuu tänään, ja siihen on valittu jokaiselle päivälle…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/14. Mustan pilven kirous. Kobi palaa töihin niskansa murtumisen jälkeen. Töitä riittääkin pelastusten, murtumien ja haavojen muodossa. Kollegat uskovat Mousen tuovan rannalle huonoa onnea ja kutsuvat tätä sen vuoksi Mustaksi pilveksi. Australialainen sarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 10/20. Omituinen onnenkalu. Thaimaasta saapuvalla isällä ja pojalla on tavaroissaan erikoinen matkamuisto. Syrjäiselle lentokentälle tehdään valvontaisku huumekoiran kanssa. Yksi matkustaja ei ota uskoakseen, että myös eläinruuat on ilmoitettava tullille. Australialainen sarja.
Metsästäjä kokee elämänsä järkytyksen - saalis herää ”kuolleista”
Tänään 02:40
iltasanomat.fi
55 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Marika on 39-vuotias laulaja ja yhden lapsen äiti, joka on ottanut uuden suunnan elämälleen kipeän avioeron jälkeen. Marika on julkaisemassa levyä, ja haluaa sen tiimoilta näyttää hyvältä keikkalavoilla. Kotimainen lifestyleohjelma. (43')
25 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/20. Talo vetten päällä. Johnnie ja Walt hierovat kauppoja joessa kelluvasta kesämökistä. Jenkki loihtii vanhasta ja rähjäisestä Ford Mustangista upean menopelin, ja Jimmien entinen naapuri saapuu kaupittelemaan karmaisevaa kokoelmaa vankien valmistamia teräaseita. Amerikkalainen sarja. (20')
50 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/4. Tuttuja paikkoja. Maria ja Kamran kertovat suhteensa alkuajoista. Anna tapaa entisen managerinsa ja Gunilla entisen asuintoverinsa. Lisäksi naiset tapaavat toisensa päivällisen merkeissä.
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/20. Pressan kello. Panttilainaamon tiskille tuodaan taskukello, joka on aikanaan kuulunut itse George Washingtonille. Jimmien jalanjälkiä seuraava pikkupoika on löytänyt mielenkiintoisen autonratin, ja panttilainaamon porukka ostaa hienon lavan Louisianan jokavuotiseen Mardi Gras -paraatiin. Amerikkalainen sarja. (20')
25 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/20. Eliittipossu. Kenkä-Mike haluaa myydä näyttelyissä menestyneen possun. Jimmie ostaa tuttavaltaan vanhan hammaslääkärin tuolin, jonka Jenkki saa kunnostaa. Joker kaupittelee kävelykeppiä, joka on muka kuulunut kuuluisalle intiaanipäällikkö Geronimolle. Amerikkalainen sarja. (20')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/20. Köyhän miehen Porsche. Jimmielle tarjotaan Bonnien ja Clyden suosikkiasetta, BAR-pikakivääriä. Hintapyyntö on kuitenkin sen verran kova, että aseen aitous on tarkastettava ennen ostamista. Panttilainaamon tiskille tuodaan myös valtavan kokoinen käärmeennahka, ja pojat testaavat Porschea, joka ei ole ihan sitä miltä näyttää. Amerikkalainen…
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 51
Tänään 00:50
mtvkatsomo.fi
25 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/14. Henkieläin. Entinen tarjoilija, nykyinen fitnessmalli, otti tatuoinnin pomonsa kiusaksi, mutta kiusaa siitä on vain hänelle itselleen. Josh halusi tatuoinnin tuovan potkua peliin, mutta kuvan sijainti teki tepposet. Amerikkalainen realitysarja. (20')
4 min
Huumorijoulukalenteri: Radiosta tutut
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 20/24. Jakob ja Kevin saavat ihan oman ohjelman Radio Vegaan. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
2 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Leikkaus
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 20: Leikkaus. Joulukalenteria työsti poikkeuksellisista syistä kaksi leikkaajaa, Sami Kivimäki ja Mikko Uusitalo.
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 29/31. Lumimyrsky. Morsiamet Betsy, Christina, Janelle ja Amanda arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa pariskunnan koulua kunnioittaen sekä jäätävissä halloween-tunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/5. Raivoa ratissa. Holtiton Sabina palaa Carlosin oppilaaksi. Mahtaako hän tällä kertaa saada ajokortin? Lisäksi ajotunneilla käyvät Selena ja Stacey, jotka raivostuvat vähäisistäkin ongelmista liikenteessä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
58 min
Rysän päällä: Brutaali bestman
Eilen 23:52
mtvkatsomo.fi
Josh Bastionin vaimo on ollut viime aikoina ihmeen vaisu ja etäinen, mikä vaimon mukaan johtuu pariskunnan vauvasta. Tutkinta paljastaa, että vaimon petos ulottuu syrjähyppyä syvemmälle. Jennifer Irvingin poikaystävä väittää paiskivansa ahkerasti töitä, mutta silti miestä vaivaa ainainen rahapula. Varjostajat havaitsevat, että työnteon sijaan miehen päivät kuluvat…
Obama ihmetteli, miksi Sony taipui Pohjois-Korean edessä
Eilen 23:29
iltasanomat.fi
Yhdysvaltain hallitus ja liittovaltiopoliisi on syyttänyt iskusta avoimesti Pohjois-Koreaa. - Toivon, että he (Sony) olisivat puhuneet minulle ensin. Olisin sanonut heille, "älkää päästäkö itseänne kuvioon, jossa teitä voi uhata tällaisilla rikollisilla hyökkäyksillä", Obama sanoi lehdistötilaisuudessa. Elokuvassa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA laatii kuvitteellisen…
Niinistö HS:lle: ”EU on myös turvajärjestö ja nauttii koskemattomuutta”
Eilen 23:13
iltasanomat.fi
Niinistö puhui tiedotusvälineille tilaisuuden jälkeen. –Olisi hyvä, että meillä olisi - valtion johdolla ja poliittisilla päättäjillä - mahdollisimman pitkälle menevä yhteinen käsitys (turvallisuuspolitiikasta). Tällainen selkeä linja on jo itsessään turvallisuutta luova asia. Niinistön mukaan puoluejohtajat olivat yhtä mieltä omasta puolustuksesta turvallisuuden…
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/9. Paremmat piirit. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Omakotitaloon on murtauduttu. Kerrostaloalueella ammuskellaan. Perheessä ilmenee perheväkivaltaa. Isoisän 70-vuotisjuhlat eivät päätykään odotetulla tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17/24. Maastopukuja ja aurinkolaseja. Tämänkertaisessa jaksossa keskitytään erilaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Kokenut metsästäjä on suunnitellut uudenlaisen maastopuvun, teksasilaiset ystävykset kaupittelevat kalliita design-farkkuja, perheenäiti esittelee uudenlaisia vuodevaatteita ja kolme veljestä Idahosta etsii sijoittajia puisevalle aurinkolasibisnekselleen.…
55 min
Devious Maids
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/13. Roskien vienti. Carmenin oveen kolkuttaa mies menneisyydestä. Adrian ja Evelyn viettävät traagista vuosipäivää. Perin epäilykset heräävät, kun Spence ehdottaa hänelle avointa suhdetta. Amerikkalainen draamasarja. (39')
40 min
Haven
Eilen 22:55
areena.yle.fi
2. kausi. Kaksi Audreya. Kaupunkia riivaavat yhä oudommiksi käyvät vitsaukset: vesi muuttuu vereksi ja taivaalta putoilee sammakoita. Lisäksi Haveniin ilmestyy nainen, joka väittää olevansa oikea Audrey Parker. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:45
areena.yle.fi
Millainen on täydellinen joulukuusi?
Eilen 22:41
hs.fi
Myyjät ja asiakkaat kertovat, mihin kuusikaupoilla kiinnitetään huomiota. Toimittaja: Ossi Mansikka. Kuvaus ja leikkaus: Terhi Liimu.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
47 min
Tartu Mikkiin: Jatkot
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Jatkot! Flute of Shamen Koop Arponen, James Lascelles ja Dane Stefaniuk sekä MIAUn Henna Juvonen, Susanna Tikkanen ja Anu Kaukola esiintyvät. Sami Hintsanen miksaa puhetta. Keskustele netissä #tartumikkiin HD
Uutisjutut: Kotimaa: Pohjoismaiden viimeinen joulukoristetehdas
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kevennys: Ensin saunotaan, sitten vasta syödään
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Obama: Sony teki virheen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/7. Välähdys menneestä. Jamesin vanha malliystävä Cathy tarvitsee lainaa liikeideaansa varten. Hän aikoo lyödä rahoiksi ratkaisemalla naisille kiusallisen vaivan. Keksijä Chris tarvitsee lainaa keksintönsä markkinointiin. Liikemies Paul haluaa pantata Ferrarinsa saadakseen sähkötupakkaa jakelevan yrityksensä kunnolla vauhtiin. Työtön Kelly taas…
42 min
Avec Tastula
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Maarit Tastula seuraa Nanson lähes satavuotiaan Nokian tekstiilitehtaan eloonjäämiskamppailua. Lopulta tulee kovien ratkaisujen aika. Miksi kuluttaja ei osta laatua?
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/4. Nappisuoritus vai potkut?. Ison-Britannian ?Diilistä? tutut Raef ja Stuart järjestävät häät Nicolelle ja Lukelle, jotka unelmoivat tyylikkäästä Ibiza-henkisestä päivästä. Tyylistään tarkka sulhanen jännittää vaatetusta, ja morsian pettyy polttareihin. Englantilainen realitysarja. (43')
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Kevennys: Joulusaunaan tuoreen vastan kanssa
Eilen 21:56
mtvkatsomo.fi
Posse: Arman on julkkis ulkomaillakin
Eilen 21:55
mtvkatsomo.fi
Posse
Eilen 21:53
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Nuorten järjetön moporalli tallentui videolle
Eilen 19:59
iltasanomat.fi
Tänään on kahden sadealueen päivä - lunta jopa 15 cm
Eilen 07:18
iltasanomat.fi
50 min
Historia: Viikingit
Eilen 19:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Eilen 09:21
areena.yle.fi
Toinen mellakka-rap
Eilen 10:00
moontv.fi
Posse: Doka-, Smoka- ja Kokahontas
Eilen 21:19
mtvkatsomo.fi