UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ruotsin viisuvoittaja Måns: ”Itkin, kun menimme pisteissä Venäjän ohitse”
Tänään 05:02
iltasanomat.fi
Viisufinaalin jälkeen 28-vuotias, iloinen ja vapautunut lundilainen vastaili sujuvalla englannilla kansainvälisen lehdistön kysymyksiin euroviisujen lehdistötilaisuudessa. – En kuullut sitä heti, kun se (voitto) julkistettiin. Ymmärsin asian vasta sekunteja myöhemmin, Måns kertoo. Etukäteen Måns uskoi, että tulisi toiseksi tai kolmanneksi. Hän oli varma, että…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 12/14. Australia-päivän ahdinko. Bondilla vietetään Australian kansallispäivää sakeassa sumussa. Yksi juhlija on saanut salaperäisen, syvän haavan. Lisäksi rantavahdit etsivät riitapukaria ja kadonnutta pikkupoikaa sekä hoitavat tavanomaisia pelastustehtäviään. Australialainen sarja. (22')
30 min
Laiva
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27/40. Laivalla on tänään paljon karvaisia ystäviä, mutta kaulapannoilla ja ketjuilla toisissaan kiinni olevat tyttöset saavat enemmän huomiota osakseen. Keittiöhenkilökunta on hieman huonolla tuulella, mutta konferenssihuoneessa matkataan hyväntuulisesti tyylikouluttaja Ritva Pullan positiivisuusluentoa kuunnellen. Kotimainen realityohjelma. (21')
75 min
Liv D
Tänään 03:10
ruutu.fi
Rakkautta ennen elinsiirtoa. 21-vuotias Kirstie sairastaa kystistä fibroosia ja odottaa uusia keuhkoja elinsiirtojonossa. Sairaus varjostaa Kirstien ja Stu-kihlatun tulevia häitä, mutta pari on päättänyt avioitua. Ehtiikö Kirstie saada uudet keuhkot ennen kuin on liian myöhäistä? Dokumentti. (56')
30 min
Rantavahdit
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 11/14. Värikkäitä vieraita. Bondilla juhlitaan Mardi Grasia, parannellaan huumeiden yliannostuksesta kärsivää ja pyydystetään merestä käärmettä. Rantavahdit pyrkivät myös kaitsemaan vieraita kieliä puhuvia turisteja parhaansa mukaan. Australialainen sarja. (21')
25 min
Villit nettivideot
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/10. Uskomattomia temppuja. Internetistä löytyy paljon uskomattomia videoita, joissa osassa rikotaan maailmanennätyksiäkin. Yllättävilläkin välineillä voi soittaa musiikkia, ja joskus musisoijan ikä voi hämmästyttää. 13-vuotias tyttö pyörii pitkään päällään, ja amerikkalaiset maistelevat hapansilakkaa. Englantilainen sarja. (21')
60 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Riita keskuspuistossa. Alexandra, Sara ja Minna käyvät golfaamassa ja lähtevät Keskuspuistoon retkelle, joka päättyy riitaan. Loppuuko tyttöjen välinen ystävyys tähän? Annabella lähtee deiteille upealla ekoautolla - ja rakastuu. Alexandran Los Angelesin matka tapaamaan Conan O Brienia alkaa painajaismaisesti. Kotimainen realityohjelma.…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/10. Mokien maailma. Internetin 20 hulvattomimman hölmöilyvideon listalla nähdään onnettomuuksia niin liikennemerkkien, uima-altaiden kuin kodinkoneidenkin kanssa. Englantilainen sarja. (22')
7 min
Eurovision Song Contest 2015: Jatkot
Tänään 01:59
areena.yle.fi
Finaalin jatkoilla kisastudiossa Aino Töllinen ja Cristal Snow. yle.fi/euroviisut. #euroviisut
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/7. HAARP. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii Alaskan erämaahan sijoitettua HAARP-laitosta. Onko se vain revontulien tutkimuslaitos, kuten väitetään, vai voiko sen antennijärjestelmällä manipuloida säätä, sähkölaitteita ja jopa ihmisten mieliä? Amerikkalainen realitysarja. (43')
30 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 01:30
ruutu.fi
Olutta ja orankeja. Jaksossa nähdään mm. kiperiä katutanssikilpailuja, kaikenlaisia kalajuttuja, eläintarhasta karannut ja vapaudesta hullaantunut oranki sekä festivaalien vakiovieras, alaston mies. Amerikkalainen sarja.
30 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 01:00
ruutu.fi
Eläinten ehdoilla. Jaksossa käydään tuulta päin, puolustaudutaan vihaista hanhea vastaan, nähdään epäonnisia hääsattumuksia, yritetään sytyttää grilliin tuli sekä tavataan omistushaluinen apina. Amerikkalainen sarja.
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 44/56. Kuopio. Partio paimentaa yön mittaan kiukustuneita nuoria, mutta vastapainoksi Minna saa naispuoliselta asiakkaalta osakseen hellyyttä. Kylillä on nautiskeltu käsidesiä, ja se teettää poliisille enemmänkin tehtäviä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
115 min
Vares 7 - Sukkanauhakäärme
Eilen 22:40
katsomo.fi
Kuka on myrkyllinen sukkanauhakäärme? Vares jäljittää avionrikkojaa ja on vähän väliä kuoleman kielissä. Kakolan vankilassa valmistelee pakoaan vaarallinen kuritushuonevanki, Torsten Rapp.Varatuomari Pauli Kontio epäilee vaimoaan uskottomuudesta. Naistenhurmaaja, ravintolapianisti Jesus Maria Lobo liikkuu vikkelästi ympäri kaupunkia perässään toinenkin yksityisetsivä,…
91 min
Black Power Mixtape
Eilen 22:29
areena.yle.fi
Harvinaisesta materiaalista ja hienosta musiikista koottu komea kollaasielokuva Black Power -liikkeen noususta Amerikassa 1960-luvun lopulla. O: Hugo Olsson. (The Black Power Mixtape 1967-1975, Ruotsi 2011)
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
15 min
Formula 1: Monacon GP: Formula 1 -koonti Monacon lauantaista
Eilen 22:25
katsomo.fi
Kimin ja Bottaksen aika-ajopäivä jätti toivomisen varaa Monacossa.
15 min
Formula 1: Monacon GP: Bottas: Ensi kausi on auki
Eilen 22:25
katsomo.fi
Valtteri Bottaksen aika-ajo ei sujunut toivotulla tavalla.
15 min
Lentopallo: Suomen kiri ei riittänyt voittoon asti
Eilen 22:25
katsomo.fi
Suomen lentopallomaajoukkue tarjosi yleisölle jännitystä koko rahan edestä.
5 min
Päivän sää
Eilen 22:10
katsomo.fi
10 min
Uutisjutut: Kotimaa: Hallitusohjelman rungosta sopu
Eilen 22:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 41/56. Joensuu. Miika ja Olli ratkaisevat mystisen pahoinpitelyn sekä kadonneen käsilaukun arvoituksen. Mies on ilmoittanut pojalleen itsetuhoisista aikeistaan. Aamuyöllä pahoinpitelyteema jatkuu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
239 min
Eurovision Song Contest 2015: Finaali
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Vuoden suurin musiikkishow. Kommentaattoreina Aino Töllinen ja Cristal Snow. Valittavissa myös ruotsinkielinen selostus. yle.fi/euroviisut, #euroviisut.
10 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
35 min
Kumman kaa
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Puhtaalta pöydältä. Ellu päättää hankkia todistuksen psykologian taidoistaan ja lähtee viikon intensiivikurssille. Anne yrittää pärjätä ilman Ellua. Ellun sijainen ei terveydenhoitajanhuoneessa ymmärrä Annen teehetkien tarkoitusta. Onneksi puhelin on keksitty. Kotimainen komediasarja. (24')
10 min
Uutisjutut: Kotimaa: Liitto: Museoiden liput kallistumassa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Talous- ja verosopu syntyi – Sipilä: Hallitusohjelman runko jo kasassa
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
14 min
Eurovision Song Contest 2015: Etkot
Eilen 21:45
areena.yle.fi
Kisastudiossa Suomen kommentaattorit Aino Töllinen ja Cristal Snow sekä Krista Siegfrids, joka antaa Suomen pisteet finaalissa. yle.fi/euroviisut #euroviisut
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:40
areena.yle.fi
Kuumia kisaajia ja villejä esteitä - Fitness-Else veti Extreme runin
Eilen 21:36
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 40/56. Turku. Kaksimielinen kadunmies virkistää Tomaksen ja Eeron vilkkaan vuoron alkua. Yön riennoissa nuorukaisen sääri on saanut osumaa hämärissä olosuhteissa. Onneksi paikalle osuu poliisien lisäksi myös hoitsu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
5 min
Keno
Eilen 21:25
ruutu.fi
Keno
52 min
Lapin kullan kimallus
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Osa 3/3: Vahvat ja onnekkaat menestyvät, epäonnisemmat menettävät kaiken ja tuhoutuvat. Äärimmäisissä olosuhteissa, ihmisen ahneuden ja Lapin luonnon armoilla, punnitaan myös ystävyys. O: Åke Lindman. (U)
Nouse Suomi: Puhe Todd White
Eilen 21:10
tv7.fi
Tulkkina Petri Patronen.Bethel-seurakunnan tunnettu evankelista Todd White, ja Jesus Culture -yhtye kaliforniasta yhdessä Missiomaailman tiimin kanssa Vantaan Energia Areenalla toukokuussa 2015.
60 min
Retrohelmet: Coverhitit
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 1/15. Sarjassa näytetään Maikkarin arkistojen helmiä ja kysytään mitä artisteille nyt kuuluu. Ensimmäisenä vuorossa on coverhittejä kuten Viisitoista kesää, Ensi kertaa ja Aikuinen nainen. Jakson tähtiä mm. Paula Koivuniemi, Markku Aro sekä Matti ja Teppo. Juontajana Tanja Huutonen.
88 min
Muhammad Alin oikeustaistelut
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Dokumenttielokuva Muhammad Alin toisesta taistelukehästä, oikeussalista, sekä roturistiriitojen ja Vietnamin sodan jakamasta Amerikasta. O: Bill Siegel. (The Trials of Muhammad Ali, USA 2013)
TV7 Jerusalem Uutiset:
Eilen 21:00
tv7.fi
Vatikaani tunnusti Palestiinan valtion. Merkel ja kuningas Abdullah vaativat kahden valtion ratkaisua.Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen kollaasi siteeraa eri medioita: mm: Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä.Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vieraana kirjailija Herman Lindqvist. Keskusteluohjelma, jossa vierailee tunnettuja ihmisiä ystävineen. Bettina paneutuu vieraidensa elämään. Mukana on vieraiden ystäviä ja perheenjäseniä sekä musiikkia.
60 min
Valheen vangit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Katkaisu. Vaimo juo salaa raitistuneen miehensä selän takana. Perheen tytär passittaa äidin katkaisuhoitoon. Kaikki näyttää hyvältä - aluksi.. Kotimainen ohjelma. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 39/56. Seinäjoki. Nokkela näpistelijä jää rysän päältä kiinni. Rautatierikos poikii Juhalle ja Pasille enemmänkin puuhaa. Alaikäinen tyttö on kadonnut kotoaan yön tunteina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')

Suositeltua

ISTV kävi Kirkkonummen kohutussa topless-autopesussa - Susa ja Bambi hytisivät kylmässä
Eilen 13:48
iltasanomat.fi
Tässä vasta taistelupari! Kurki laittaa tiikereille kampoihin
Eilen 09:07
iltalehti.fi
Tältä kuulostaisi meteorologin sääennuste toisille meteorologeille
Eilen 20:12
hs.fi
IL-TV:: Näin syntyi suomalaisen penkkihirmun ME-tulos
Eilen 18:10
iltalehti.fi
Kuinka rakennetaan tietokone: näytönohjain
Eilen 09:00
moontv.fi
60 min
Pop'n'Roll: Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi
Eilen 20:00
katsomo.fi