UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Näin poistat punkin
Tänään 15:37
iltalehti.fi
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
Takaisin Suomeen muuttava Samuli Edelmann filmaa Suomessa
Tänään 15:17
iltasanomat.fi
Parhaillaan hän filmaa Helsingin seudulla Tappajan näköinen mies -elokuvaa. Teksti perustuu kirjailija Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta. - Minulla on paljon töitä Suomessa ja olemme muuttamassa perheen kanssa takaisin Suomeen, pääkaupunkiseudulle, Samuli kertoo. Samuli Edelmann ehti asua Maltalla perheensä kanssa kymmenisen vuotta. Hän lähti…
Paljonko nostat käteistä pankkiautomaatilta?
Tänään 15:16
iltasanomat.fi
Mikä jättiläinen pelottelee lähiön asukkaita? Katso hämyinen kuva!
Tänään 15:13
iltalehti.fi
Lähempi tarkastelu on osoittanut kyseessä olevan suuri kenguru. Lähde: CNN
30 min
Millerit: Anteeksipyyntö
Tänään 15:05
katsomo.fi
Debbielle ja Nathanille selviää, että vaikka heidän vanhempansa rakastavat kumpaakin yhtä paljon, heillä on kuitenkin suosikkinsa. Kummallekaan tämä ei ihan mukisematta käy. Nathan tekee parhaansa voittaakseen isän puolelleen, mutta Debbie ei halua luovuttaa suosikkipaikkaansa. Nathan päätyy tekemään anteeksipyyntövideon, ihan niin kuin lapsena.
30 min
Ennätystehdas
Tänään 15:00
katsomo.fi
Ennätystehtaalla heitetään kuperkeikkaa, punnerretaan ja käydään pikaparturissa. Tehdasta pyörittävät tuttuun tapaan Antero Mertaranta ja Eppu Salminen.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
JIM D:
Tänään 15:00
ruutu.fi
JIM D: Lontoon olympiastadion. Dokumentissa seurataan Lontoon suunnittelultaan ainutlaatuisen olympiastadionin rakentamista suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn. Amerikkalainen dokumenttisarja. (47')
60 min
Huikeat kakut
Tänään 14:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Kirahveja Chicagossa. Keskinkertaiset kakut eivät kelpaa Chicagossa, joten kondiittorit panevat parastaan. TipsyCakessä tehdään vauvansänkykakkua vauvakutsuille ja toisessa konditoriassa taas hääkakkua, jossa on söpö talo sokerimassakukkasin peitetyllä mäellä. Englantilainen lifestyleohjelma. (43')
54 min
Hartain toive: lapsi
Tänään 14:45
areena.yle.fi
3/6. Mitä mahdollisuuksia lapsettomalla on saada lapsi? Matilda lähtee Tanskaan valitsemaan luovuttajaa spermapankista. Andersin ja Johnin lapsi kehittyy sijaisäidin kohdussa Intiassa.
30 min
Hulluna leivontaan
Tänään 14:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tärkeä taikina. Eric tapaa retrohenkisen kakkukerhon, joka pitää klassisista leivonnaisista. Kakkukerho tekee Ericille éclaireja. Eric kutsutaan Lontoon Folly-ravintolaan, minne halutaan pop up -leipomo, missä myytäisiin Ericin leivonnaisia. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/12. Toukkajuustoa. Tänään valmistetaan savutaimenta, häränfileetä ja päärynätorttua. Tom Parker Bowles maistaa sardinialaista toukkajuustoa. Reseptihaasteessa mukana Dannii Minogue. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
28 min
Hymy Pyllyyn
Tänään 14:15
areena.yle.fi
Päivän jaksossa pokkaa koettelevat mm. Jukka Rasila ja Minttu Mustakallio. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
60 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/7. Tulisieluinen kokki. Tukholman Liljeholmenissa on ravintola Våg, joka on hyvällä paikalla, mutta se on silti iltaisin tyhjillään. Lounastarjoilu toimii, mutta omistaja ei tiedä, miten houkutella asiakkaita myös iltaisin. Alexander luo uuden iltakonseptin, jossa tarjoillaan muun muassa pieniä herkkuja sushihihnalla. Kokin temperamentti vain…
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 13:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
Pesispelaaja syöksyi voltilla jokeen ja sai naurukohtauksen
Tänään 13:44
iltalehti.fi
Lue lisää.. Video: vetolaiset.fi
60 min
Mahdoton taloprojekti: Onnen väline 2/2
Tänään 13:30
katsomo.fi
Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan ja rakennuttavat unelmataloa, mutta aikataulut eivät pidä ja budjetti ylittyy. Pariskunnan on otettava ohjat rakennuksella. Valmistuuko talo lopulta ja löytyykö onni?
Karmea näky: näin kalastajien välinpitämättömyys vaikuttaa lintuihin
Tänään 13:23
iltalehti.fi
Siiman takertuminen räpylään voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa verenkierron pysähtymisen, kuolion ja jalan poissurkastumisen. Jo viiden vuoden ajan hanhia Helsingissä dokumentoinut Marja Saarinen kertoo: - Eilinen tapaus hirvitti. Jalka oli lähes kokonaan irti ja vain nahan riekaleella ja siimalla kiinni hanhessa. KAROLIINA SORJONEN
Tältä euroviisuvoittaja Måns näytti ja kuulosti 10 vuotta sitten Idolsissa
Tänään 13:13
iltasanomat.fi
Måns Zelmerlöw osallistui Ruotsin Idolsiin vuonna 2005, jonka koelaulusta oheinen video on. Zelmerlöw esitti koelauluvaiheessa Enrique Iglesiasin Hero-kappaleen ja hurmasi tuomariston. Lopulta Zelmerlöw sijoittui kisassa viidenneksi ja sai vauhdikkaan startin laulu-uralleen. Idolsin jälkeen Zelmerlöw on muun muassa osallistunut useita kertoja Melodifestivaleniin,…
55 min
Guinness World Records
Tänään 13:05
ruutu.fi
Osa 2/2. Ohjelmassa tutustutaan Guinnessin ennätysten taustoihin. Mukana ovat mm. maailman isoin koira ja maailman painavin nainen, sekä Ashrita Furman, jolla on hallussaan eniten ennätyksiä. Amerikkalainen sarja. (46')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Yorkshire. Yorkshiren laaksot tekevät Billiin vaikutuksen, samoin upea, ekologinen mökkikylä. Paikallisten perinneruokien tekeminen kuitenkin jännittää. Brittiklassikkojen valmistuksessa apuna ovat juustontekijä, lihapiirakkamestari ja paikallisen naisjärjestön rautarouvat. Englantilainen ruokaohjelma.
Sähäkkä sähkömoottoripyörä KTM Freeride kykenee myös kumin polttoon!
Tänään 12:49
iltasanomat.fi
Moottoripyörätkin alkavat vihertyä. Itävaltalainen KTM on tuonut Suomen kuluttajamarkkinoille katukäyttöön rekisteröitävän sähkömoottoripyörän. KTM Freeride E -niminen pyörä saa käyttövoimansa erillisellä laturilla ladattavasta, 2,6 kWh litium-ion -akusta, josta 16 kW tehon ja 42 Nm väännön kehittävä sähkömoottori ammentaa korkeajännitettä. Pyörää saa ajaa jo…
Jonna tempaisi hymyn puolesta – katso uusi SMILE-video
Tänään 12:38
iltasanomat.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
46 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Täällä ei rokkarit räyhää! Alunin muusikonhaaveet aiheuttavat vakavaa närää naapureissa. Tohtori Weatherill joutuu hengenvaaraan sulkeutunutta entistä sotaratsua hoitaessaan.(U)
27 min
Soramonttuprinsessat
Tänään 12:12
areena.yle.fi
6/10. Jessican ratkaisu. Jessicalla on perheen tasapainoa järisyttäviä uutisia. Tyttären menetystä pelkäävä Make pitää tulevalle vävypojalle puhuttelun perheen pelisäännöistä. (U)
Yona tekee paluun kesäisellä pop-singlellä
Tänään 12:11
iltalehti.fi
Yonan Niitty ja taivas -kappale antaa ensimakua kesän tulevista keikoista. SILVA LAAKSO
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/27. Floridan herkut. Adam on Floridan Key Westissä tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Hän maistaa hogfish-kalasämpylää ja maailmankuulua Key lime -piirakkaa sekä valmentaa pientä kilpailijaa friteerattujen simpukoiden syömiskilpailuun. Amerikkalainen sarja. (21')
Yle Uutiset Viikko viitottuna: Viittomakieliselle kirjastolle kansainvälinen esteettömyyspalkinto
Tänään 12:05
areena.yle.fi
Kuurojen Liiton viittomakielinen kirjasto sai palkinnon, joka myönnetään esteettömyyttä edistäville teknologisille ratkaisuille.
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Rakastavaisten pelejä.
55 min
Marbellan täydelliset talot: Loisteliasta luksusta
Tänään 12:00
katsomo.fi
Kiinteistönvälittäjä John Davies ottaa listoilleen ainoastaan alueen hienoimpia ja kalleimpia kohteita. Tällä kertaa hän esittelee valtavaa luksushuvilaa, jonka tontilla on myös vierastalo, henkilökunnan asuintalo, uima-allas vesiputouksineen ja luolineen sekä suihkulähteitä. Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw pääsee uudistamaan kymmenen vuotta vanhan andalusialaistyylisen…
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 11:55
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
Sipilä sote-päätöksen kritiikistä: Kannattaa katsoa ennen kuin arvostelee
Tänään 11:40
iltasanomat.fi
Stubb hehkuttaa Sipilän ideaa: "Lisää tällaista"
Tänään 11:21
iltasanomat.fi
35 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 11:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/13. Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma.
Lujasti lempeä: Miten lakata murehtimasta koko ajan?
Tänään 11:14
hs.fi
Lujasti lempeä -blogin kirjoittaja, psykoterapeutti Maaret Kallio vastaa lukijoiden kysymyksiin rakkaudesta ja parisuhteesta.
55 min
Mahdoton illallinen
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/13. Triathlonhaaste. Tässä jaksossa kokataan Ironman-triathlonkilpailun tyyliin Arizonan paahtavan auringon alla. Keittiöitä ja menukokonaisuuksia on lajimäärän mukaisesti kolme, ja aikaakin on jälleen kerran vain rajallinen määrä. Amerikkalainen sarja. (42')
Israelin ex-pääministerille taas korruptiotuomio
Tänään 11:03
iltasanomat.fi
Israelin ex-pääministeri Ehud Olmert , 69, on saanut kahdeksan kuukauden tuomion korruptiosta, kertoi Israelin media maanantaina. Olmert aikoo valittaa tuomiosta. Tuomioistuimen mukaan Olmert oli ottanut vastaan rahalahjoituksia amerikkalaiselta liikemieheltä toimiessaan kauppa- ja teollisuusministerinä 2000-luvun alussa. Olmertia uhkaa toinenkin vankilatuomio…
Huutokauppakeisari tyrmistyi saapuessaan Helsinkiin – ”Nämä on ihan sikin sokin”
Tänään 11:02
iltasanomat.fi
Suomen huutokauppakeisari -ohjelman tiistaisessa jaksossa Aki ja Heli Palsanmäki lähtevät Helsinkiin hieromaan kauppoja mediapersoona Wallu Valpion kanssa. Tie Valpion luo ei kuitenkaan ole yksiselitteinen, sillä Helsingin liikenneympyrät ja muu liikenne aiheuttavat Akille päänvaivaa. Katso hauska video! Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin kello 21.

Suositeltua

Näin PKN saapui Suomeen ja torijuhlaan
Eilen 16:37
iltalehti.fi
30 min
Virittäjät: Viides kausi alkaa!
Eilen 19:00
katsomo.fi
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 23:50
ruutu.fi
60 min
Nakudeitit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Veikkausliigan huippuhetket 24.5.2015
Eilen 21:30
iltasanomat.fi
Hurmoksellinen kansanjuhla ”Piritorilla” käynnissä – jättiyleisö odotti Pertti Kurikan Nimipäiviä
Eilen 17:52
iltasanomat.fi