UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Dragon Ball Z: Xenoverse - Jump Festa Trailer
Tänään 02:47
gamereactor.fi
Dragon Ball Z: Xenoverse - Jump Festa Trailer
JuJu - Let's Play Again Trailer
Tänään 02:41
gamereactor.fi
JuJu - Let's Play Again Trailer
Final Fantasy Type-0 HD - Jump Festa Trailer
Tänään 02:23
gamereactor.fi
Final Fantasy Type-0 HD - Jump Festa Trailer
The Tomorrow Children - Alpha Combat Gameplay Trailer
Tänään 02:13
gamereactor.fi
The Tomorrow Children - Alpha Combat Gameplay Trailer
55 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/7. Välähdys menneestä. Jamesin vanha malliystävä Cathy tarvitsee lainaa liikeideaansa varten. Hän aikoo lyödä rahoiksi ratkaisemalla naisille kiusallisen vaivan. Keksijä Chris tarvitsee lainaa keksintönsä markkinointiin. Liikemies Paul haluaa pantata Ferrarinsa saadakseen sähkötupakkaa jakelevan yrityksensä kunnolla vauhtiin. Työtön Kelly taas…
55 min
Ruotsin plastiikkakirurgit
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kemiallinen kuorinta. Lulu Carterille tehdään kemiallinen kuorinta kasvoihin ja kaulalle, mutta kaikki ei suju täysin ongelmitta. Rintasyövästä toipuneelle Christinalle muodostetaan uusi rinta poistetun tilalle. Pernilla puolestaan haluaa leuan rasvaimuun, ja Möbiuksen oireyhtymästä kärsivä Robin haluaa rasvansiirtoon. Ruotsalainen realitysarja.
58 min
Päin perhettä
Tänään 01:07
areena.yle.fi
Osa 3/6. Keski-ikäinen George on hyvä poika mutta pelkää perineensä isänsä henkisen sairauden ja äitinsä neuroosit. Norjalainen draamasarja. (U)
55 min
Fashion Star
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Mainoskampanja. Jäljellä on enää seitsemän kilpailijaa. He saavat tehtäväkseen suunnitella vaatteen ja luoda sen ympärille mainoskampanjan. Kilpailijat saavat opastusta Glamour-lehden Cindi Leiveltä. Amerikkalainen sarja. (43')
Tunisia sai uuden presidentin
Tänään 00:47
iltasanomat.fi
Beji Caid Essebsi julistautui vaalien voittajaksi jo aikaisemmin maanantaina. Hänen vastaehdokkaansa Moncef Marzouki kuitenkin kieltäytyi tunnustamasta tappiotaan. Vaaliviranomaiset ovat julkistaneet viralliset tulokset, joiden mukaan maan uudeksi presidentiksi nimitetään Beji Caid Essebsi. Tunisiaa on pidetty niin kutsutun arabikevään ainoana myönteisenä esimerkkinä…
50 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Tämän päivän jaksossa yhdeksän kaunotarta harjoittelee pelastuslaudan käyttöä vaihtelevin tuloksin. Tasapainoa vaativassa tulikokeessa säännöt aiheuttavat epäselvyyttä. Joukkuekilpailussa toinen joukkue epäonnistuu pahasti. Karsintatilaisuus paljastaa joukkueen sisällä kytevät ristiriidat. Kotimainen ohjelma. (42')
Steve Mosesin haastattelu
Tänään 00:12
iltasanomat.fi
4 min
Huumorijoulukalenteri
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 23/24. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
58 min
Päin perhettä
Tänään 00:08
areena.yle.fi
Norjalainen draamasarja, osa 2/6. Keski-ikäinen George on hyvä poika mutta pelkää perineensä isänsä henkisen sairauden ja äitinsä neuroosit. (U)
Vuoden viisi parasta peliä 1/2
Tänään 00:01
moontv.fi
Vuosi vetelee viimeisiään ja nahkasohvalla hionneet pyllyt kaipaa lomaa. Ennen lomaa on kuitenkin hyvä katsastaa sitä kaikkea mitä pelivuosi 2014 olikaan. Top5 on kätevän kompakti lista joka kertoo kaiken sen laatijasta. Mitä tämän ”top femma” kertoo Grönbergistä? Katsokaa! Lisää netissä: Playstation Suomen FB-sivut [sponsori] MoonTV:n kauppapaikka Gamer [facebook.com]
65 min
Kylmä rinki
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/16. Kääntymisiä. Gloria palaa takaisin töihin. Leroy Tidd haluaa kääntyä muslimiksi. Oziin majoitetaan joukko laittomia siirtolaisia Kiinasta. Tästä jaksosta eteenpäin mukana Jeremiah Cloutieria esittävä Luke Perry (Beverly Hills, 90210). Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 24/40. Kulttuurialalla työskentelevä Katariina on sielultaan maailmanparantajatyyppiä, ja on sitä myös ihan reaalielämässä. Taustoilta löytyy muun muassa vapaaehtoistyötä Thaimaassa, sekä asumista buddhalaistemppelissä. Katariina on tarkka omasta tilastaan, mutta mahduttaisi siihen kyllä oikeudenmukaisen miehen. Kotimainen realitysarja. (22')
37 min
Uusi Kino: Marian ilmestys
Eilen 23:31
areena.yle.fi
Marian ilmestyksessä rakennetaan ja esitetään uudelleen liikkuvan kuvan avulla kristillisen ikonografian keskeinen maalaus. O: Eija-Liisa Ahtila. T: Kristallisilmä/2011.
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18/24. Onko sijoittajallakin tunteet?. Kuinka kallista fitness-pähkinävoita kannattaa tehdä? Helpottaako akupainantaranneke oikeasti pahoinvoinnin oireita? Ja ennen kaikkea: kehtaavatko leijonat tehdä sillä bisnestä? Poikien tatuoinninpoistovekotin tuntuu vähän liiankin tehokkaalta. Amerikkalainen sarja. (43')
58 min
Päin perhettä
Eilen 23:10
areena.yle.fi
Norjalainen draamasarja, osa 1/6. Keski-ikäinen George on hyvä poika mutta pelkää perineensä isänsä henkisen sairauden ja äitinsä neuroosit. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:45
areena.yle.fi
50 min
Havaiji 5-0
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/24. Taideryöstö. 5-0 pyytää vanhalta taidevarkaalta apua ryöstön selvittämiseen. Catherine ryhtyy etsimään McGarrettin äitiä. Chin suree Malian kuolemaa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
55 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/4. Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten.
59 min
Bones: Kositun salaisuus
Eilen 22:36
mtvkatsomo.fi
Bones on loukkaantunut, koska Booth ei haluakaan naimisiin, ja Angela on käärmeissään Boothille. Ulkoministeriössä töissä oleva mies surmataan, ja yllättäen CIA:kin on kiinnostunut tapauksesta. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
Päivän sää
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/20. Hurja luuri. Harvinainen ase saa Jimmien rikkomaan panttibisneksen kultaista sääntöä. Tapaamme vanhan miehen, joka rakentelee mekaanisia ihmeitä keskellä metsää. Kaunis nuori neito tulee kauppaamaan vanhaa kenttäpuhelinta, ja Fred näyttää, mitä muuta sillä voi soittamisen lisäksi tehdä. Amerikkalainen sarja. (20')
Jokerit voitti Riian Dinamon 3-1
Eilen 22:29
iltasanomat.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
Käännekohta: Joululaulu
Eilen 22:15
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
51 min
Lain viitta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
10/12. Martha puolustaa vankienkuljetusauton kuljettajaa, jota syytetään laiminlyönnistä ja taposta. Clive turhautuu, kun hänen puolustettavansa, veljensä murhasta syytetty Fatima, kieltäytyy vetoamasta itsepuolustukseen. (U)
29 min
Toimittaja tapahtumien keskellä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Norjalaistoimittaja Annette Groth haastatteli vuonna 1991 pohjoisirlantilaista John Walkeria, joka istui 16 vuotta syyttömänä vankilassa pommi-iskusta tuomittuna. Nyt hän tapaa Walkerin uudelleen. (U)
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Kissojen ja ihmisten hyväksi
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutiset: Kotimaa: Kaamos ja porot kiehtovat
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Pohjanmaan komeimmat jouluvalot
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Jäteauto syöksyi väkijoukkoon
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Laulaja Joe Cocker on kuollut
Eilen 21:59
iltasanomat.fi
Cocker oli kuollessaan 70-vuotias. Cockerin levy-yhtiö Sony Music tiedotti maanantai-iltana Suomen aikaa, että laulajan kuolemansyy on keuhkosyöpä. Cockerin edustaja Barrie Marshall kertoo BBC:lle, että Cocker oli "yksinkertaisesti ainutlaatuinen". - On mahdotonta täyttää tilaa, jonka hän jättää sydämiimme, Marshall sanoo. Cocker teki yli 40-vuotisen uran. Cockerin…
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Beauty and the Beast
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/22. Ainoa ratkaisu. Poliisi on yhä lähempänä Vincentin löytämistä, ja Evan alkaa epäillä, että Cat suojelee tätä. Kun Vincent vielä yritetään lavastaa murhaajaksi, hänelle ja Catherinelle jää vain yksi vaihtoehto. Amerikkalainen draamasarja. (38')
Herätyksen läpimurto: Pyhän Hengen voima Suomessa ja Norjassa
Eilen 21:45
tv7.fi
Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti! Todistuksia parantumisista Revival Explosion Miracle School'sta marraskuussa, mukaan lukien 7-vuotiaan syntymästä asti kuuron tytön parantuminen.Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Brasilialainen evankelista on nuori ja innokas Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan…

Suositeltua

27 min
Paluumuuttajat
Eilen 12:51
areena.yle.fi
Katso Pirjo Heikkilän hillitön räppi ja muita kauden parhaita Hyvät ja huonot uutiset -hetkiä!
Eilen 13:26
iltasanomat.fi
Apinan sinnikkyys palkittiin – sähköiskun saanut lajitoveri elpyi
Eilen 09:45
iltasanomat.fi
Tässä ovat vuoden 2014 parhaat bikinikropat
Eilen 19:19
iltasanomat.fi
Näin ovelasti rikolliset yrittivät salakuljettaa huumeita
Eilen 10:07
iltasanomat.fi
Kansan suosikki Hannes Hynönen lähettää joulutervehdyksen suomalaisille
Eilen 16:34
iltasanomat.fi