UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Poliisit
Eilen 23:10
ruutu.fi
Jyväskylä. Partio paahtaa kaupungin kevätyössä. Kerrostalon pihaan on ilmestynyt verinen nainen. Tunkeutujalla on romantiikka mielessä. Tero ja Riikka etsivät murtomiehiä liikekiinteistössä. 5. tuotantokausi. (21')
Enbuske & Linnanahde Crew: JVG - Mist sä tuut?
Eilen 23:08
mtvkatsomo.fi
104 min
Luvattu maa
Eilen 23:05
areena.yle.fi
4/4. Kun juutalaishallinto iloitsee brittisotilaiden vetäytyessä Palestiinasta, Len pelkää ystävänsä puolesta ja antaa lupauksen, joka vaikuttaa heidän kummankin loppuelämään. Entä löytääkö Erin kaipaamansa vastaukset?
88 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 23:00
areena.yle.fi
3/7 Pieni silminnäkijä. Vera pelastaa joesta hukkumaisillaan olevan pojan, joka näki äitinsä surman. Oliko äiti varas ja narkomaani, sillä uhrin autosta löytyy neuloja sekä suuri summa rahaa, sekä menoliput maasta. (U)
55 min
Jumalanpalvelus: Kiirastorstain messu
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Maarian kirkko, Turku. Dialogisaarna Björn Nalle Öhman ja Carolin Ahlvik-Harju. Tekstin luku Carita Eklund, Johan Mullo. Laulu Camerata Aboensis ja Turun ruotsinkielisen seurakunnan lauluryhmä. Tv-ohjaus Leif Lindgren.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Hyvää Pääsiäistä
Eilen 22:52
moontv.fi
Jésus on espanjalainen vaihto-oppilas ja tällä videolla Jésus ja muut MoonTV:läiset toivottavat kaikille katsojille oikein hyvää pääsiäistä! Muistetaan se pyhän kaikkein perimmäinen merkitys! Ja ollaan varovaisia siellä juhlinnan jälkeen pikkutunneilla!
45 min
Enbuske & Linnanahde Crew
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Tappara ratkaisi dramaattisen finaalin viime hetkellä
Eilen 22:09
iltasanomat.fi
Näin syntyvät kuumaakin kuumemmat bikinikuvat - katso video!
Eilen 22:08
iltalehti.fi
Miss Suomi -finalistit kävivät Turkin auringon alla bikinikuvauksissa.
58 min
Hubotit - melkein ihmisiä
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Vapauttaja. Mimi on saanut pahan virustartunnan. Douglasin testamentti paljastaa suuren salaisuuden. Davis yrittää pelastaa Bean Jonakselta. Rick jatkaa vapaustaistelua ja ryhtyy johtajaksi.
Uutisjutut: Kevennys: Kevennys: Makumämmit
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Neuvottelutulos odotettua rohkaisevampi
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: Kitaralegenda kiertää loppuun saakka
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Revolution: Oma koti kullan kallis
Eilen 21:59
mtvkatsomo.fi
Kapinallisten voitokkaan sotaputken pysäyttääkseen Monroe aikoo houkutella Milesin piilostaan ja uhkaa tapattaa heidän kotikaupunkinsa asukkaat, ellei entinen paras ystävä uskaltaudu paikalle. Monroe ei säästele panoksia, sillä uhan alla on myös toverusten nuoruudenrakkaus Emma, jonka pelastaminen välkkyy Milesin mielessä hänen syöksyessään matkaan. Rachelin…
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
32 min
Upeat skandikodit: Koteja Mallorcalla
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Asunnon etsintä Espanjan Mallorcalla jatkuu. Tanskalainen kampaaja-meikkitaiteilija ihastuu korkeatasoisen kattohuoneiston näkymiin. Hän käy katsomassa myös toista asuntoa maailmantähtien suosimassa Port d¿Andratxissa. Dragsholmin upea linna on alun perin Roskilden piispan 1200-luvulla perustama. Pernille Samsia pyydetään mukaan kehittämään sen tulevaisuutta.…
Jännäksi menee! Kärpät osui kahdesti 13 sekunnissa
Eilen 21:29
iltasanomat.fi
EHC: FIN-GER: Westerlund: MM-joukkue alkaa hahmottua
Eilen 21:28
mtvkatsomo.fi
22 min
Kimmo
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 14/16: Ryhmäterapiaa. Ulla ei tiedä kumman valitsisi: Kimmon vai Ramin. Ullaan salaa ihastuneella Nissisellä on erikoinen keino auttaa Ullaa. T: Yellow Film & TV. (U).
EHC: FIN-GER: TOP3 Leijonat
Eilen 21:09
mtvkatsomo.fi
53 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Nato-kortti hihassa. Vieraina kansanedustajat Jussi Niinistö (ps.) ja Kimmo Sasi (kok.) sekä vapaa toimittaja Taneli Hämäläinen ja kansalaisaktivisti Tarja Koivumäki.
59 min
Arrow: Ystäviä ja vihollisia
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Oliver, Diggle ja Felicity matkustavat Venäjälle suorittamaan vaarallista pelastusoperaatiota. Diggle kantaa päävastuun ja kohtaa elämänsä yllätyksen. Isabel Rochev tuppautuu mukaan "liikematkalle" ja palastaa uusia puolia itsestään. Thea joutuu vaikean valinnan eteen, koska tyttären rikollinen poikaystävä vahingoittaa äidin puolustusta oikeudessa. Takaumissa…
60 min
Klikkaa mua: Osa 6. Taina
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Minnan lähdettyä ovet paukkuen Eero palaa deittailun maailmaan. Taina on itsenäinen nainen, jolla ei ole rahasta puutetta. Taina viehättyy Eeron mutkattomuudesta, mutta Eero on Tainaan verrattuna lopulta hyvinkin pidättyväinen.
23 min
Kätevä emäntä
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 2/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino.
46 min
Tiededokumentti: Mitä lihaa söisimme?
Eilen 21:00
areena.yle.fi
1/3. Jimmy Doherty haaveilee ajasta, jolloin supermarketeissa myytävä liha olisi halpaa ja eettisesti tuotettua. Mutta miksi Britanniassa ei ole edes markkinoita lypsylehmien vasikoiden lihalle? T: BBC.
60 min
Valheen vangit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
31 min
Tanskan kaunein koti: Pohjois-Jyllanti
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Tanskan pohjoisimmassa kärjessä Pohjois-Jyllannissa on kolme uuden näköistä ja modernia kotia. Persoonallisessa ja avoimessa talossa, jossa on myös työtilat ja erillinen vierasmaja, on käytetty paljon betonia ja vaneria. Amerikkalaistyylisessä talossa on ripaus rustiikkia ja täydelliset puitteet asukasperheen vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Yksikerroksinen talo…
100 min
Talent USA
Eilen 21:00
ruutu.fi
Loppuhuipennus. Talent USA:n seitsemäs kausi päättyy huikeaan loppuhuipennukseen. Nyt selviää, kuka voittaa miljoona dollaria ja pääsee esiintymään Las Vegasiin. Lavalla nähdään myös mm. Ne-Yo, OneRepublic, Joan Rivers, Green Day ja Justin Bieber! Amerikkalainen sarja. 7. tuotantokausi.
Marko Kauppinen laukoi Tapparalle 3-0-maalin
Eilen 20:58
iltasanomat.fi
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
9 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
EHC: FIN-GER: Maalikooste
Eilen 20:41
mtvkatsomo.fi
Mitä tässä tapahtuu - saiko Ohtamaa pelirangaistuksen vai ei?
Eilen 20:35
iltasanomat.fi
27 min
Moderni perhe: Kuokkavieras
Eilen 20:32
mtvkatsomo.fi
Jay ja Gloria järjestävät Mannylle yllätysjuhlat tämän 14-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Hipat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, ja kaiken kruunaa pieni kuokkavieras. Philillä on sulateltavaa siinä, että Haley deittailee kaksi kertaa itseään vanhempaa työtoveria. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja.
22 min
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Eilen 20:30
areena.yle.fi
8/40. Wolfgang Kekki. Repomies saa vastuulleen EU:n huippukokouksen loppukonsertin onnistumisen. Konsertti vaarantuu, kun illan tähtien, kahden lapsineron, kauna kärjistyy pahoinpitelyksi.

Suositeltua

Mitä kuuluu Speden legendaariselle autovanhukselle?
Eilen 08:16
iltalehti.fi
30 min
Jopet-show
Eilen 04:10
ruutu.fi
Tällainen on USA:n futuristinen häivesotalaiva - Vapaudenpatsas kertaa kaksi!
Eilen 10:50
iltalehti.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Tämä tieto Kate Uptonin povesta olikin väärä
Eilen 12:48
iltalehti.fi
Video lannoitetehtaan räjähdyksestä osoittaa karmean voiman
Eilen 09:42
iltalehti.fi