UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Gaming News 30.01.15 - Livestream Replay
Tänään 22:39
gamereactor.fi
Gaming News 30.01.15 - Livestream Replay
Huippuhetket: JYP - KalPa 30.1.2015
Tänään 22:33
iltasanomat.fi
KalPa haki maalin vierasvoiton JYPistä. Andy Chiodo pysäytti KalPa-debyytissään 29 kiekkoa. Liigan taulukossa KalPa nousi kolmossijalle pykälää ylempänä jatkavan JYPin kantaan.
Huippuhetket: Pelicans - TPS 30.1.2015
Tänään 22:33
iltasanomat.fi
Liigan kellariosastolla Pelicans jatkoi sarjajumbo TPS:n tuskien taivalta niukalla voitolla. Ottelun kaikki kolme maalia tehtiin päätöserässä. TPS:lle tappio oli jo 11. perättäinen.
Huippuhetket: Kärpät - Sport 30.1.2015
Tänään 22:33
iltasanomat.fi
Kärpät vankisteli asemiaan Liigan kärjessä venyttämällä johtonsa jo kymmeneen pisteeseen. Sport kaatui Raksilassa selvin lukemin ja jatkaa taulukossa viimeistä edellisenä.
Huippuhetket: Tappara - HIFK 30.1.2015
Tänään 22:32
iltasanomat.fi
Tappara nollasi kotonaan HIFK:n kahdella maalilla ja jatkaa kuutossijalla. Helsinkiläisille tappio tiesi putoamista sarjataulukossa neljänneksi.
13 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 22:21
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Tänään 22:19
katsomo.fi
30 min
Australian rajalla
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 7/20. Numeronainen. Australiassa usein käyvän ranskalaisnaisen kalenterista löytyy erikoisia numeromerkintöjä. Kiinasta saapuneen perheen pää menettää hermonsa karanteenimääräysten vuoksi. Brasiliasta lähetetty korupaketti herättää epäilyksiä. Australialainen sarja.
19 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
katsomo.fi
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
5 min
Urheiluruutu
Tänään 21:57
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Tänään 21:52
areena.yle.fi
50 min
Mad Men
Tänään 21:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/13. Toinen nainen. Pete joutuu tekemään Joanille sopimattoman ehdotuksen, jotta SCDP pysyisi Jaguar-kisassa mukana. Peggy harkitsee työpaikan vaihtamista. Amerikkalainen draamasarja. (45')
30 min
Kumman kaa
Tänään 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Ammatinvalintaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
29 min
Strada
Tänään 21:30
areena.yle.fi
Hannu Väisänen kirjoittaa ja maalaa Ranskassa. Toimittajat rähmällään. Taideväärennöksien mestari.
”Sä olet timantti” - Jennie Storbackan mykistävä lahjakkuus saa tähtivalmentajat sekaisin onnesta
Tänään 21:16
iltasanomat.fi
Aretha Franklinin sielukkaan Baby, I Love You -kappaleen tulkitsevan Jennien esityksestä kun ei tunnu puuttuvan juuri mitään: laulutaito on mykistävä, esiintyminen rentoa ja valovoimaista ja asenne kohdallaan. Tähtivalmentajat ovat sulaa vahaa ja anovat kilvan Jennietä tulemaan tiimiinsä.
Hurmaavan Jesper Anttosen pop-energia pistää päät pyörälle
Tänään 21:15
iltasanomat.fi
Jesper vetää jenkkilaulaja Gavin DeGraw’n In Love With A Girl -kappaleen itsevarmasti ja saa kehuja musikaalisuutensa lisäksi myös hyvästä englannin ääntämisestä. Villiksi homma lähtee kuitenkin vasta biisin jälkeen, kun tähtivalmentajat Tarja Turunen ja Michael Monroe käyvät kisaa nuoresta laulajasta ja Olli Lindholmkin ryhtyy jo tekemään suunnitelmia tämän…
Hallelujah! TVOF:in kauden nuorin kilpailija Minna Hautakangas antaa lavalla kaikkensa
Tänään 21:13
iltasanomat.fi
Olli Lindholmia tähtivalmentajakseen toivova Minna lataa Leonard Cohenin kirjoittamaan klassikkoon Hallelujah niin paljon tunnetta, voimaa ja energiaa, että tuntuu, kuin hän laulaisi lavalla kuin viimeistä päivää.
Sara Nuutisen kuulas Jos mä oon oikee hurmaa keveydellään
Tänään 21:11
iltasanomat.fi
Saran keveän kuulas ääni soi kauniisti ja biisiin kuuluva puheosuus elävöittää esitystä. Onnistuuko Sara vakuuttamaan tähtivalmentajat siitä, että hän on oikea jatkoon The Voice of Finlandissa?
Annabella Kilpisen Stay With Me on upean levollinen taidonnäyte
Tänään 21:10
iltasanomat.fi
Helsinkiläinen Annabella esittää The Voice of Finlandin Ääni ratkaisee -jaksoissa jo kertaalleen kuullun Sam Smithin Stay With Me -kappaleen kuulaalla äänellä ja varmalla soinnilla ilman ylimääräisiä jekkuja. Olli Lindholmin "ylisuloiseksi" kutsuman Annabella levollisuus ja rauhallisuus hurmaavat. Nuori laulajatar kerää kehuja siitä, ettei yrittänyt liikaa.
Joni Koskimaan Nocturne on rokkaava versio Eino Leinon runosta
Tänään 21:08
iltasanomat.fi
Eino Leinon Nocturne -runo taipuu oivasti raskaammaksi biisiksi rokkikitaroiden särön säestämänä. Jonin tulkinnassa on vahva tunne ja myös tähtivalmentajat fiilistelevät kaunista tekstiä mukana laulaen. Mennäänkö tällä rohkealla biisivalinnalla jatkoon?
Satu Kopon herkkä ja väreilevä ääni menee suoraan sydämeen
Tänään 21:06
iltasanomat.fi
Jazz-laulamisesta haaveileva porilainen laulaa upean herkästi ja väreilevästi soundin ollessa kuin sopivasti vereslihalla. Kylmät väreet kulkevat myös yhden tähtivalmentajan selkäpiitä ja Satun laulutaidoista ollaan valkkunelikossa täysin yhtä mieltä.
60 min
Haasta Hans
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Stand up -koomikko Ali Jahangiri ystävineen virittää keittiöpsykologi Hans Välimäelle haasteen, josta huippukokki ei voi kieltäytyä. Välimäen vitsit ovat kuitenkin vähissä, kun kisamenuksi paljastuu iranilainen kasvisruoka. Alin tiimi saa taustatukea kokkivalmentaja Sikke Sumarilta, mutta Hansin on noustava lavalle yksin ja ilman käsikirjoitusta.…
30 min
Kumman kaa
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Music Award. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
30 min
A-studio
Tänään 20:59
areena.yle.fi
Hallituspalkkiot ylös! Studiossa: kansanedustaja Eero Lehti, Neste Oilin pääluottamusmies Sami Ryynänen ja Vuoden Nuori Hallitustekijä 2014 Taneli Tikka. #yleastudio
Poppipoliisit: The Voice of Finlandissa aivan hirveä esitys kaikilla aisteilla mitattuna
Tänään 20:59
iltasanomat.fi
3 min
Keno
Tänään 20:57
ruutu.fi
4 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
10 min
Taskuparkki
Tänään 20:45
areena.yle.fi
Mies (Kristo Salminen) lähtee siirtämään humalassa kotiin palanneen vaimon parkkeeraamaa autoa, jotta se on pysäköity varmasti oikein yllättävin seurauksin. Käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Kujanpää.
55 min
Mad Men
Tänään 20:45
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/13. Kylmää kyytiä. SCDP saa uuden tilaisuuden päästä edustamaan Jaguaria. Lane on pulassa veroviranomaisten kanssa ja turvautuu epätoivoisiin keinoihin. Amerikkalainen draamasarja. (45')
4 min
Apua! Olemme saaneet vauvan
Tänään 20:40
areena.yle.fi
Käydään ruuanlaittokursseilla ja vieraillaan ihmisten kodeissa Caroline Heikkisen kanssa. Helppotekoisia ruokia, ekovinkkejä ja ohjeita rahan säästöön. Ohjelma kaikille, jotka ovat joskus kotona ja laittavat ruokaa.
Näin Mika Kallio ohjeistaa aloittevia motoristeja
Tänään 20:40
iltalehti.fi
IL-TV tapasi ratamottooripyöräilijä Mika Kallion, joka on mukana Helsingissä viikonloppuna vietettävillä Moottoripyörämessuilla. Kallio antoi ensimmäistä moottoripyörää hankkiville vinkkejä, kuinka valita alleen sopiva menopeli.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Näin lottovoittavaja otetaan vastaan Veikkauksessa
Tänään 20:16
iltasanomat.fi
Toinen lasiovi aukeaa ja valoisassa aulassa vastaanottovirkailija tervehtii tiskin takaa iloisesti vierailijaa.
Huipputarkalle nanosensorille juotetaan viini letkulla
Tänään 20:07
hs.fi
Tutkija Joana Guerreiro näyttää Aarhusin yliopiston nanoteknologian keskuksessa, miten huipputarkka nanosensori toimii. Laitteella voidaan esimerkiksi tutkia, kuinka paljon eri viinit aiheuttavat hiekkapaperimaista tunnetta ihmisen suussa. (Kuva: Reuters)
45 min
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita: Satuhäät
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Naapurin mökille piipahtaessaan Mia tutustui siellä grillaamassa olleeseen Klausiin, joka oli myytyä miestä ensikeskustelun jälkeen. Tästä alkoi rakkaustarina, jota aluksi jarrutteli 16 vuoden ikäero. (U)
29 min
Pressiklubi
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Eivätkö Kreikan työttömät yhtään mieti Suomen taloustilannetta? Studiossa Jutta Urpilainen, Marko Junkkari ja Johanna Korhonen.
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Hemmotellut sisarukset. Hemmotellut sisarukset saivat Calumet Innin lahjaksi isältään. Sisarusten kokemattomuus näkyy kuitenkin kaikkialla, ja he ovat jatkuvasti riidoissa henkilökunnan kanssa. Tilanne on räjähdysaltis, ja Gordonista tuntuu pian kuin hän olisi vankilassa. Saako Gordon koulittua sisarukset hotellinpitäjiksi vai onko heidän…
28 min
Dok: Biologi ja näkijä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Isabella Södling Augustson on koulutukseltaan biologi, mutta hän on myös näkijä ja toimii parantajana. Miten nämä maailmankuvat sopivat yhteen? Ja!mediaproduction, 2013. (U)
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/12. Vauhdikkaat synttärit. Maddien ja Gracen 16-vuotissynttärien suunnittelu takkuaa, kun kiireinen Connie ei tahdo löytää aikaa juhlien järjestelylle. Maddie toivoo autoa lahjaksi, mutta Melissa ei lämpene ajatukselle. Whitney saa harjoittelupaikan plastiikkakirurgin vastaanotolta. Amerikkalainen realitysarja. (43')

Suositeltua

30 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi
Poppipoliisit: The Voice of Finlandissa aivan hirveä esitys kaikilla aisteilla mitattuna
Tänään 20:59
iltasanomat.fi
Bergenheim niittasi Floridalle voiton!
Tänään 08:27
iltasanomat.fi
Raskin maaginen torjunta siivitti Bostonin voittoon
Tänään 07:34
iltasanomat.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:45
ruutu.fi
30 min
Emmerdale: Kiukkuinen ja lääkekoukussa
Tänään 18:00
katsomo.fi