UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Obama: Venäjä tarkoituksellisesti loukannut Ukrainan koskemattomuutta
Tänään 00:34
iltasanomat.fi
Obama piti puheen Valkoisesta talosta sen jälkeen kun Ukraina oli syyttänyt Venäjää joukkojen siirtämisestä Ukrainan puolelle. Obama syytti Venäjää kovin sanoin puheessaan. - Venäjä on tarkoituksellisesti ja toistuvasti loukannut Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta. Obaman mukaan Venäjä on toimillaan jo eristänyt itsensä pahemmin kuin…
Israelissa kadonnut 23-vuotias amerikkalainen löytyi kuolleena
Tänään 00:07
iltasanomat.fi
New Jerseystä Yhdysvalloista kotoisin olevan Soferin ruumis löytyi torstaina Jerusalemissa sijaitsevalta metsäalueelta. Ruumis löytyi israelilaispoliisien ja vapaaehtoisten suorittamassa laajamittaisessa maastoetsinnässä paikallisen holokaustimuseon läheisyydestä. Poliisi ei ole kertonut tietoja maastosta löydetyn ruumiin kunnosta tai mahdollisesta kuolinsyystä.…
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
56 min
The Wire
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Tunne tienoosi. Hiljattain vapautunut Poot saa yleiskatsauksen katujen tilanteesta. Colvin vie kolme oppilastaan tuntemattomalle reviirille. Carcetti törmää budjettiongelmiin yrittäessään uudistaa poliisikuntaa. T: HBO. (U)
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kiusalliset treffit. Leslie löytää puuman itsestään ja tapailee nuorempaa miestä. Grace järjestää Maddielle treffit Bonnien pojan kanssa. Bonnie järjestää murhamysteerijuhlat, jotka Pam yrittää parhaansa mukaan pilata. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
Timanttiliiga: Zürich: Queen Harrisonin raju kaatuminen
Eilen 23:14
mtvkatsomo.fi
55 min
Pahan jäljillä: Hiljaisuus
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Carrien välittämä viesti paljastuu Joen ja Clairen yhdessä kirjoittamaksi runoksi, ja Joe lähettää Emman ja Robertin paikkaan, jossa uskoo Clairen odottavan. Omapäinen Emma tekee kuitenkin suunnitelmiin omia viime hetken muutoksiaan. Joella itsellään on puolestaan tähdellisempää puuhaa, kun hän houkuttelee Kingstonin luokseen kirkkoon, jossa pitää panttivankeja…
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Timanttiliiga: Zürich: Kemar Bailey-Cole oli nopein satasella
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
Timanttiliiga: Zürich: Röhlerin hirmukaari toi kultaa
Eilen 22:44
mtvkatsomo.fi
Conchita Wurst IS:lle: Haluaisi tavata paavin ja Putinin
Eilen 22:39
iltasanomat.fi
Elastinen Vain elämää -kuvauksista: Kaikki siellä kyynelehtivät!
Eilen 22:32
iltasanomat.fi
- On jotenkin vaikuttavaa, kun tuollainen kokemus meitä yhdistää. Se on ainutkertainen side, uskon että me ollaan kaikki ikuisia ystäviä tästä eteenpäin, hän sanoo. Elastinen kertoo nähneensä kaikkia Vain elämää -kollegointaan kuvausten jälkeen vähintään kerran. Yhteinen sävel kuvauksissa syntyi heti ensimmäisen iltapäivän aikana. - Kaikki huomasi, että kaikkia…
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Jalkapallo: Ronaldo Euroopan paras
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Real Madridin Christiano Ronaldo on valittu parhaaksi jalkapalloilijaksi Euroopassa. Monacon juhlallisuuksissa arvottiin myös Champions liigan joukkueet lohkovaiheeseen, jossa on mukana kaikkiaan neljä suomalaista.
Koripallon MM-kisat: "Hyvin odottava tunnelma"
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Suomen koripallomaajoukkue odottaa jo malttamattomana Espanjassa lauantaina alkavia MM-kisoja. Viimeiset valmistautumispäivät käytetään pienten yksityiskohtien hiomiseen.
55 min
Jalkapalloa: Rapid Wien - HJK
Eilen 22:27
areena.yle.fi
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 2.puoliaika. Wien, Itävalta.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:25
areena.yle.fi
7 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
7 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 22:15
areena.yle.fi
60 min
Big Brother: Päivä 4
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
Uutisjutut: Kotimaa: Valtion budjetti ja rakenneuudistuspaketti
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Viro houkuttaa suomalaispotilaita
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Vieraana pääministeri Alexander Stubb
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kalifornialainen unelma. Radiojuontaja haluaa soittaa slovareita ympäri maailmaa. Surffilaudasta skeittiversion tehnyt perhe edistää kalifornialaista unelmaa. Skannausteknologian kehittäneet opiskelijat uskovat unelmiinsa. Perheyritys paikkaa verkko-ovet kanivarmasti. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
59 min
Dok: Kaksossisarukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Tvillingsøstrene, Norja 2013). Kiinasta adoptoidut kaksoset Mia ja Alexandra kohtaavat toisen elettyä Norjassa ja toisen Yhdysvalloissa. O: Mona Friis Bertheussen.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Conchita Wurst vieraili Suomessa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
51 min
Ulkolinja: Valtion rakentajat
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Etelä-Sudanin tasavalta itsenäistyi heinäkuussa 2011 kymmeniä vuosia kestäneen verisen sisällissodan jälkeen. Miten uusi valtio synnytetään? YK:n viranomaiset ja juuri valitut tekevät kaikkensa, mutta onnistuvatko he?
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Koomikko Joan Rivers kriittisessä tilassa
Eilen 21:29
iltasanomat.fi
TMZ-viihdeuutissivuston mukaan koomikko Joan Rivers on kriittisessä tilassa hänen kärsittyään komplikaatioista äänihuuliinsa kohdistuneen tähystysleikkauksen aikana.
57 min
Jalkapalloa: Rapid Wien - HJK
Eilen 21:20
areena.yle.fi
Eurooppa-liigan karsintaottelu, 1.puoliaika. Wien, Itävalta.
Paula Koivuniemi yllättää: Pojat olivat Vain elämää -kuvausten suurimmat tunteilijat
Eilen 21:10
iltasanomat.fi
Koivuniemen mukaan on kulunut liian pitkä aika siitä, kun porukka näki edellisen kerran. - Jotain on elämässä muuttunut, hän kommentoi. Koivuniemi kertoo aikovansa mennä vierailemaan Vesa-Matti Loirin luona. - Veskulla on kaksi kissaa, ja mulla on myöskin kissa, joten menen tervehtimään. Koivuniemestä on surullista, että ohjelman tekeminen on ohi. - Kyllä se…
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Pudokkaat pakolla kouluun? Vieraina opetusministeri Krista Kiuru, kansanedustaja Sari Sarkomaa, etsivän nuorisotyön Vamos-projektin Olli Alanen ja erityisopettaja Kirsi Ihalainen.
60 min
Vares 3 - Pahan suudelma
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Reijo Mäen suosittuihin romaaneihin perustuvassa kaksiosaisessa rikosjännärissä etsivä Jussi Vares (Antti Reini) päätyy tutkimaan Astan tyttären murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, kiihkeän Lailan kanssa. Naimisissa oleva Laila ottaa Vareksen tiukasti otteeseensa, ja pian mies käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu...…
60 min
Dieetit vaihtoon!: Joanne ja Ross
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa laiha Ross ja lihava Joanne. Ross ei välittäisi syödä laisinkaan, hänelle riittää suklaa välipalaksi ja pikku annos pastaa työpäivän jälkeen. Joanne taas syö sekä usein että paljon. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
46 min
Tiededokumentti: Elämää metsässä
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/4. Talvi. Rankan lumisateen jälkeen metsä on kuin lumottu, ja Jimmy tutkii eläinten lumeen jättämiä jälkiä. Kuinka hyönteiset selviytyvät talven yli, ja onko metsään saapunut jo joku petokin saalistamaan? T: BBC.
60 min
Pomo piilossa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Pizzaketjun pomo. Miten onnistuu ammatillinen harppaus öljy- ja IT-alalta pizzaketjun johtoon? Tuore pomo tutustuu menestyvän perheyrityksen työtehtäviin aina taikinan vaivaamisesta ja pizzanpaistosta kuljetusreittien suunnitteluun. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana hengellisyys. Puuttuuko se vai tarvitaanko sitä edes? Vieraana Pekka Haavisto, Sami Yaffa, wicca Linn Alice Wilhelmsson, pappi Emma Audas, ateisti Marcus Rosenlund ja seikkailija Pata Degerman. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 21:00
ruutu.fi
Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen…
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi

Suositeltua

Omakotitalon kummittelulle löytyi pelottava syy
Eilen 09:43
iltalehti.fi
60 min
Vares 3 - Pahan suudelma
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaina Toosa on retro - mukana Andy ja Angela
Eilen 07:51
iltasanomat.fi
28 min
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
57 min
Isä Matteon tutkimuksia
Eilen 19:01
areena.yle.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
mtvkatsomo.fi