UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Alennusostoksille lähtenyt Aleksi, 30, löysi yhden varjopuolen mustasta perjantaista
Tänään 14:48
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat kysyi Helsingin keskustassa ostoksilla olleen väen tuntoja asiasta. Joukkoon mahtui intoa ja kritiikkiä ilmiöstä.
Autoilijalta vaarallinen ratkaisu – vauhdilla läpi risteyksen
Tänään 14:46
iltalehti.fi
Autoilija ajoi kolmion takaa läpi risteyksen reippaalla vauhdilla. - Kyseisessä rampissa on tiukka mutka, johon ei tuolla vauhdilla voi ajaa. Uskon, että kuljettaja on kiihdyttänyt mutkan jälkeen, lukija kuvailee tapahtumapaikkaa. Videon kuvanneelle miehelle ei selvinnyt, miksi toinen autoilija päätyi moiseen ratkaisuun. - Kuljettajalla oli hätävilkut päällä.…
30 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 14:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/76. Hauskat eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (21')
29 min
Spotlight: Stryk för en miljon
Tänään 14:21
areena.yle.fi
55 min
Top Chef
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/18. Cocktailherkkuja huokeasti. Kilpailijoiden on valmistettava näyttävät ja maistuvat tarjoilut bileisiin luksusjahdille, mutta haasteena on pieni budjetti. Sitä ennen tulikokeessa kootaan annokset ruokasäilykkeistä, ja yksi kilpailija tekee erikoisen ratkaisun. Amerikkalainen sarja. (44')
62 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Friederike Starkloff (GER). Välierä - Semifinal
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Naoko Ichihashi, piano. - Prokofiev: Sonaatti No. 1. Sibelius: Humoresque 1 & 6. del Pino: Jardín de lágrimas. Waxman: Carmen Fantasia.
Pariisin iskujen uhrien muistotilaisuus alkoi
Tänään 13:56
iltasanomat.fi
Black Desert Online - Stormy Nights Are Back Trailer
Tänään 13:52
gamereactor.fi
Black Desert Online - Stormy Nights Are Back Trailer
Black Desert Online - Roleplay Walking Feature Trailer
Tänään 13:41
gamereactor.fi
Black Desert Online - Roleplay Walking Feature Trailer
Roope Salminen Amanda Harkimon musiikkivalinnasta: "Ajattelematonta"
Tänään 13:14
iltalehti.fi
Harkimo soitti Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Madafakin darra -hittiä samalla, kun areenan jumbotronilla kuvattiin vakavista päihdeongelmista kärsinyttä Marko Jantusta. Kappale kertoo ryyppyputkesta ja krapulasta. Madafakin Darra on hyvän tuulen biisi ja se on tarkoitus olla kiva biisi mistä on iloa kaikille ja tuo voimaa sunnuntaiaamuihin. Se että sitä käytetään…
2 min
Linnan juhlat: Sibelius, Halonen ja Gallen-Kallela inspiroivat Linnan juhlien tarjoilua
Tänään 13:06
katsomo.fi
Venäjän vastaus hävittäjän tuhoamiseen - isoa sotakalustoa Syyriaan
Tänään 13:01
iltalehti.fi
Ohjuskuljetuksen epäillään olevan myös vastatoimi Turkille tiistaina alas ammutun hävittäjän johdosta. Turkin F16-hävittäjät ampuivat venäläisen Suhoi Su-24 -rynnäkkökoneen alas lähellä Syyrian rajan tuntumassa. Turkin mukaan konetta oli varoitettu useita kertoja ja se oli loukkannut Turkin ilmatilaa. Venäjän mukaan ilmatilaloukkausta ei tapahtunut. Jukka Lehtinen…
Mitä ihmettä silmiesi edessä tapahtuu? Todella ovela illuusio ällistyttää netissä
Tänään 12:59
iltasanomat.fi
Videolla esitellään aluksi kuusi pelikorttia, joista sinun pitää valita yksi. Katso yllä olevalta videolta, miten temppu jatkuu. Katsoitko jo videon? Niinpä. Eikö ollutkin hämmentävää? Katso video nyt uudestaan, mutta valitse aluksi eri kortti. Jo on kummallista! Miten ihmeessä ne tietävät, minkä kortin valitset? Temppu on todennäköisesti ikivanha. Muutama vuosi…
60 min
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy: Makkarasota
Tänään 12:50
katsomo.fi
Jamie ja Jimmy haastavat saksalaiset kilpailuun makkaroiden paremmuudesta. Ensin pitää valita sopiva sikarotu, josta tehdään makkara, jolla voidaan pärjätä saksalaisille. Myös oikean reseptin valinta tuottaa päänvaivaa kaveruksille. Kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi näyttelijä Gwyneth Paltrow, joka joutuu Ruokaritarien tiukkoihin haasteisiin.
Yksityiskohtia Linnan juhlien menusta julki – tarjolla Sibelius-keksejä!
Tänään 12:34
iltasanomat.fi
The Witcher 3: Wild Hunt - Epic Trailer
Tänään 12:34
gamereactor.fi
The Witcher 3: Wild Hunt - Epic Trailer
2 min
Uutisklipit: Tunnelit paljastavat Isisin maanalaisen elämän Sinjarissa
Tänään 12:30
katsomo.fi
105 min
Formula 1: Abu Dhabin GP: Räikkönen ja Alonso lähellä kolaria
Tänään 12:27
katsomo.fi
40 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Fedor Rudin (FRA). Välierä - Semifinal
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Juhani Lagerspetz, piano. - Nam: Taste for the Arts. Janáček: Sonaatti. Sibelius Humoresque 2 & 5. Saint-Saëns - Ysaÿe: Caprice sur l'Etude en forme de Valse.
Haaste n:o 1
Tänään 12:14
moontv.fi
Koska atavistisiin selviytymistaitoihin kuuluu tärkeimpänä tulen keksiminen ja sen vaaliminen (ml. tulenteko ilman tulitikkuja), ei seikkailijakaksikollemme annettu tietenkään mukaan mitään tulitikkuja. Odotusarvona oli, että kuka tahansa saa aikaan tulta yksinkertaisinkin välinein alle tunnissa. Voi jösses, kuinka väärässä olimmekaan. - Haaste n:o 1
Seikkailu alkaa
Tänään 12:00
moontv.fi
Noin! Nyt se on vihdoin täällä! Viime keväänä Tommi ja Rauli joutuivat todellisen tulikokeen eteen. Kaksi vuorokautta metsässä ilman mitään muuta turvaa kuin vain skrama-työkalu ja kolme katsojien äänestämää esinettä. Tässä videossa Tommi ja Rauli kertovat paitsi mitä ne kolme esinettä olivat, myös sen, mitä seuraavalta 48 tunnilta on odotettavissa. Jaksoja sarjassa…
2 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Mökötyksen taide.
Terveysongelmista kärsinyt Matti Nykänen saattaa jäädä vuoden sairauslomalle
Tänään 12:00
iltasanomat.fi
Taustalla on murtunut käsi, joka todennäköisesti joudutaan leikkaamaan vielä uudelleen. Uusi leikkaus olisi jo neljäs samaisen käden osalta. Nykänen totesi, että edessä saattaa olla jopa vuoden mittainen sairausloma keikkailuista.
55 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/13. Muotokuvahaaste. Kisassa on jäljellä enää kärkiviisikko. Tulikokeessa tatuoidaan minikokoinen tatuointi, eli tässä tapauksessa Jägermeister-logo. Pudotuskilpailussa tatuoidaan muotokuvia, ja ne koituvat yhden kisaajan kohtaloksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
World of Tanks Generals - Launch Trailer
Tänään 11:57
gamereactor.fi
World of Tanks Generals - Launch Trailer
Pituutta 1,3 metriä - Tämän mallikaunottaren jaloissa ei ole mitään järkeä
Tänään 11:35
iltalehti.fi
Myös mallina työskentelevä Kennedy on kohdannut mallimaailmansa myös ongelmia poikkeuksellisen pituutensa vuoksi. 22-vuotias Kennedy omaa Yhdysvaltain pisimmät jalat. Jaloilla on mittaa hurjat 1,3 metriä. Jukka Lehtinen Lähde: Barcroft
56 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Pekko Pulakka (FIN). Välierä - Semifinal
Tänään 11:24
areena.yle.fi
Mikael Kemppainen, piano. - Nam: Taste for the Arts. Ysaÿe: Sonaatti No. 6. Sibelius Humoresque 1 & 2. Prokofiev: Sonaatti No. 1.
27 min
Suomi on venäläinen
Tänään 11:08
areena.yle.fi
Suomettuminen on naurattanut ja hävettänyt suomalaisia. Se on myös vetänyt meidät haudanvakaviksi. Jaksossa palataan menneeseen ja muistellaan, mistä ilmiössä todella oli kyse. Entä miltä tuntui saada oma kotiryssä?
1 min
MTV Autot: Oikeaoppisesti sidotut renkaat
Tänään 11:07
katsomo.fi
Autoliitto toteutti yhdessä Saksan autoliitto ADAC:n kanssa kolaritestin, josta käy ilmi, miten silmämääräisesti siististi kuormatut autonrenkaat iskeytyvät taajamanopeudessa etuistuinten selkänojiin.Autoliitto ja ADAC toistivat kolaritestin siten, että renkaat on kiinnitetty asianmukaisesti.
Sananvapaudesta palkitun lehden toimittajat oikeuteen Turkissa
Tänään 11:03
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
60 min
Britannian paras leipomo
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/20. Skotlannin miljonäärit. Skotlannin kolme parasta leipomoa taistelee paikasta aluefinaalissa. Leipurin tusinassa tehdään miljonäärin murotaikinaneliöitä. Englantilainen sarja. (46')
23 min
Pastakeittiön kutsu
Tänään 11:00
areena.yle.fi
3/4. Pastan muodon ja koon suhteen on lähes loputtomasti vaihtoehtoja. Michela Chiappa paljastaa omat suosikkinsa ja leipoo pastasta myös suolaista piirakkaa sukunsa vanhan reseptin mukaan.
1 min
Hellyttävää katseltavaa: Valkoiset leijonanpennut tekivät ensiesiintymisensä
Tänään 10:37
katsomo.fi
Kanadassa torontolaisessa eläintarhassa on syntynyt neljä valkoista leijonanpentua. Kahdeksanviikkoiset urospennut tekivät nyt ensimmäisen julkisen esiintymisensä.
Myrskytuuli riepotteli laivamatkustajia Itämerellä
Tänään 10:32
iltasanomat.fi
29 min
Makumatka Italiaan
Tänään 10:30
areena.yle.fi
3/6. Italialainen ruoka soveltuu täydellisesti illanistujaisiin. Nigella Lawson tarjoilee parmankinkulla ja oreganolla täytettyä porsaan ulkofilettä ja roomalaisia vihanneksia sekä valemuusia.
1 min
MTV Autot: Älä kuljeta renkaita irrallaan
Tänään 10:17
katsomo.fi
Autoliitto toteutti yhdessä Saksan autoliitto ADAC:n kanssa kolaritestin, josta käy ilmi, miten silmämääräisesti siististi kuormatut autonrenkaat iskeytyvät taajamanopeudessa etuistuinten selkänojiin.
PlayStation Plus | PS4 monthly games for December 2015
Tänään 10:15
gamereactor.fi
PlayStation Plus | PS4 monthly games for December 2015
28 min
New Yorkin herkut
Tänään 10:00
areena.yle.fi
3/8. Long Islandilla on upeita viinitiloja. Viinin lisäksi tarjolla on joogaopetusta. Palattuaan Manhattanille Anne Hjernøe perehtyy hummerisämpylän saloihin ja valmistaa maittavia hummeriherkkuja. (U)
Sebastian Coe Monacossa
Tänään 09:43
iltasanomat.fi

Suositeltua

Kaksi laukausta huomaamatta - tällainen on tämän päivän Simo Häyhä
Eilen 16:53
iltasanomat.fi
28 min
Keiju-tanssiteos
Eilen 17:00
areena.yle.fi
3 min
Harvinainen tulokas: Oranssi kiinanlangurin poikanen sulattaa sydämiä Australiassa
Eilen 16:20
katsomo.fi
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Eilen 21:00
ruutu.fi
Myrkkytsunamin vaikutukset järkyttävät Brasiliassa
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
51 min
Murha paratiisissa
Eilen 17:07
areena.yle.fi