UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Benin lista - Näin häpeilemättä konkaripoliitikko kääntää takkinsa
Tänään 16:56
iltalehti.fi
Zyskowiczin sakset leikkaisivat kaikkein eniten köyhien tukia. Hän jäädyttäisi muun muassa Kelan tulonsiirrot neljäksi vuodeksi. Yksin tästä syntyvä säästö olisi 870 miljoonaa. Tätä ei moni enää muista, mutta vielä viime vaalikaudella Zyskowicz tuki voimakkaasti näiden samojen tulonsiirtojen kasvattamista. Zyskowiczin mieli on muuttunut monessa muussakin asiassa.…
Mortal Kombat X - Official Story Trailer
Tänään 16:38
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - Official Story Trailer
MM-studio: Jari Isometsä ruotii miesten viestin tapahtumat
Tänään 16:31
iltasanomat.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/13. Hyvästi, Manhattan. Dave ja Andrea haaveilevat asunnosta Manhattanilla, mutta rahat eivät tahdo riittää. Pienen matkan päästä, Brooklynistä, löytyy kuitenkin hyviä vaihtoehtoja, jos vain pariskunta on valmis muuttamaan sinne. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
88-vuotias Aira Samulin: Tanssi on parasta aivolääkettä
Tänään 16:25
iltalehti.fi
Ikinuori tanssija paljastaakin, mikä on parasta aivolääkettä jokaiselle.
Majuri räjäyttää viikonlopun - twerkkauksen SM-voittaja keikuttaa mukana
Tänään 16:24
iltalehti.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 31/31. Opettajan unelma osa 2/2. Bernard on opettaja, joka ohjaa yhteisönsä lapsia kohti parempaa tulevaisuutta, vaikka hänen oma kotinsa murenee hänen ympärillään. Bernard saa uuden kodin ja kirjaston, jossa hän voi jatkaa lasten auttamista. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 7/10. Uusia alkuja. Jana-saukko saa lopultakin kauan toivottuja poikasia. Richard vierailee uhanalaisten lintujen suojelualueella. Christine järjestää kasvattamalleen siamangille morsianta. (22')
Eka kerta jännittää Kaj Kunnasta
Tänään 16:16
iltalehti.fi
Siihen kuuluvat Jaana Pelkonen, Oona Tolppanen, Krista Pärmäkoski, Lassi Hurskainen, Aleksi Valavuori, Kaj Kunnas ja myöhemmin valittava seitsemäs jäsen. Kunnas kertoo joukkueen nimeksi Eka kerta, mikä viittaa heidän suunnistuskokemattomuuteen. - Eka kerta jännittää aina - oli kyseessä mikä tahansa. Ei viitsi siitä yhdestä puhua, kun se jännitti niin hirveästi,…
Suomen yllättävin peltipoliisi paljastui - räpsähdysprosentti aivan omaa luokkaansa
Tänään 16:14
iltasanomat.fi
Tolpan valvontakamera oli päällä viime vuoden aikana 932 tuntia. Sen aikana kameran ohi ajoi 71 489 ajoneuvoa, joista kamera kuvasi peräti 8 318 – eli yli joka kymmenennen ajokin! – Se on erittäin hankala tieosuus. Se on mutkainen, yllättävän vilkas ja ohituspaikkoja on vähän. Siellä on ollut jonkin verran onnettomuuksiakin, Itä-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisin…
60 min
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy: Juustosota
Tänään 16:00
katsomo.fi
Jamie ja Jimmy ryhtyvät juustosotaan Ranskan kanssa ja aikovat todistaa, että brittiläinen juusto pitää pintansa parhaitakin ranskalaisia juustoja vastaan. Jamien ja Jimmyn kuppilassa tarjoillaan erilaisia juustoherkkuja, ja erikoisvieraaksi saapuva Alan Carr saa ruokaritareilta tulisen haasteen.
10 min
Zinaida Linden
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Författaren Zinaida Lindén diskuterar den inhemska litteraturens många språk.
30 min
Unelmien talo
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Tänään juontaja Noora Hautakangas tutustuu perheisiin ja heidän taloprojekteihinsa. Kotimainen sisustusohjelma. (22')
Tältä näyttää Kansallisteatterin ylistetty Slava!
Tänään 15:54
hs.fi
Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä SLAVA! Kunnia. irvailee Venäjän nykymenolle, vahvimmin tähtäimessään presidentti Putin. Iloittelevassa näytelmässä esiintyy toki muitakin tutunoloisia hahmoja, taivaasta laskeutuu ja sinne palaa muun muassa Conchita Wurstin näköinen vapahtaja. Video on osa Kansallisteatterin…
Kuka nyt: Tissit myyvät, Jutta Gustafsberg
Tänään 15:53
hs.fi
Tamperelainen fitness-yrittäjä ei halua omia maan äiti -titteliä rouva Jenni Haukiolta, mutta haluaisi koiratreffeille Lennun kanssa.
Helsinkiläinen Mervi täysin varmana maailmaa repineestä kuva-arvoituksesta: "Tuosta mekosta ei saa kirveelläkään kultavalkoista"
Tänään 15:30
iltasanomat.fi
Minkä värinen on kuvan mekko? – Sininen, sanoo Teemu Kononen . – Tummansininen, sanoo Eija Pynnönen . Sinisen lisäksi vantaalaiset Kononen ja Pynnönen näkevät mekossa harmaata. Internetissä leviävän kuvan mekko nähdään henkilöstä riippuen joko valkoisena ja kultaisena tai sinisenä ja mustana. Perjantai-iltapäivän tilanne yhdysvaltalaisen verkkolehden Buzzfeedin…
Astetta isomman altaan kala - avovesiuimari Tuomas Kaario on uinut ensimmäisenä yli Suomenlahden
Tänään 15:30
iltasanomat.fi
After Dark X-Show'ssa Eero Ettala ja Lauri Heiskari kyselevät, loppuuko uimarilta usko vuorokauden mittaisella uinnilla, ja missä speedoissa pärjää. Haastattelussa selviää myös, miten uimari tankkaa vedessä ja kuinka osteopaatti-uimari onnistui aukaisemaan rintarankansa lukon avomerellä.
Ruokamaailmasta tuttu trendi valtaa baarit
Tänään 15:25
iltalehti.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 30/31. Opettajan unelma osa 1/2. Yh-isä Bernard ohjaa yhteisönsä lapsia opiskelemaan ja harrastamaan kaduilla norkoilun sijaan, vaikka hänen oma talonsa hajoaa käsiin. Hurja remontti toteuttaa hänen unelmansa elinvoimaisesta yhteisöstä. Amerikkalainen realitysarja.
PlayStation Store Spring Fever - 2015 Lineup Trailer
Tänään 15:19
gamereactor.fi
PlayStation Store Spring Fever - 2015 Lineup Trailer
Color Guardians - Announcement Trailer
Tänään 15:16
gamereactor.fi
Color Guardians - Announcement Trailer
Klassikkohetket: Sport yllätti Ässät - ”Yksi liigahistorian hienoimmista kiekkopeleistä”
Tänään 15:16
iltasanomat.fi
Ottelusarja oli kutkuttavan jännittävä. Sport yllätti Ässät vieraskentällä välienselvittelyn ensimmäisessä näytelmässä. Sport vei sensaatiomaisesti nimiinsä myös viidennen kohtaamisen. - Kiihkeä, jos puhutaan Suomen liigahistoriasta, yksi sen hienoimmista kiekkopeleistä, uskallan väittää. Koska se sytytti koko Etelä-Pohjanmaan tämän joukkueen taakse, Sportin…
39 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
65 min
Kellyn sisustussalaisuudet
Tänään 15:15
ruutu.fi
Oranssin karkotus. Pienen lontoolaiskaksion omistaja rakastaa kirkkaita värejä. Sisustussuunnittelija Kelly Hoppen yrittää käännyttää häntä vaaleisiin sävyihin, jotta asunnosta tulisi suuremman tuntuinen. Inspiraatiota pieneen tilaan haetaan matkailuvaunuista. Amerikkalainen sarja. (42')
55 min
Pientä mökkiremonttia: Joutsa, Raikkautta rantatontille
Tänään 15:10
katsomo.fi
Tuula ja Jukka löysivät mökkitontin soutureissullaan Joutsan Uimaniemeltä 30 vuotta sitten. Ennen mökin luovuttamista uusille omistajille on tilat saatava mahdollisimman edustaviksi. Tällä kertaa omistajia saapuvat neuvomaan suunnittelijat Sari Kosonen ja Raisa Myyryläinen.
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/26. Baseball-unelmia, osa 2. Baseball-lupaus Tyn ja kolmen lapsen äidin Charitan muodonmuutosurakka jatkuu. Charitalla on vaikeuksia noudattaa kuntokuuriaan arjen pyörteissä, ja Ty kamppailee motivaatio-ongelmien kanssa. Vain toinen heistä päättää suorittaa haasteen loppuun saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
58 min
Glee: Rakkautta vaan tarvitaan
Tänään 15:02
katsomo.fi
Viidennen tuotantokauden avausjaksossa Uudet tuulet saa tehtäväkseen esittää Beatlesin kappaleita. Blaine suunnittelee Kurtille suuren yllätyksen. Rachel on yhä lähempänä roolia Funny Girl -musikaalissa, mutta tarvitsee Santanan apua. Sue on palannut McKinleyn kouluun, tällä kertaa rehtoriksi. Amerikkalainen musikaalikomedia.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
54 min
Masterchef USA: Comeback
Tänään 14:56
katsomo.fi
Kahdeksan edellistä putoajaa palaavat Masterchef-keittiöön taistelemaan yhdestä paluupaikasta. Kukin valitsee yhden aineksen, ja parhaiten hämmentävän aineosavalikoiman kokanneet ottavat vielä yhteen hedelmätorttukaksintaistelussa. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
Fernando Alonso palasi julkisuuteen onnettomuuden jälkeen
Tänään 14:51
iltasanomat.fi
Benjamin Peltosen Alaston päiväkirja –traileri IL-TV:ssä
Tänään 14:44
iltalehti.fi
LÄHDE:
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Sisustusarkkitehti Hanni Koroma tutustuu tonttiin ensimmäistä kertaa. Kotimainen lifestyleohjelma.
55 min
Top Chef
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/18. Top Chef talk show'ssa. Tuomarit ja kokkeja kolmelta ensimmäiseltä Top Chef -kaudelta ovat vieraina talk show'ssa. Jaksossa nähdään poisleikattuja pätkiä ja kuullaan vastauksia fanien lähettämiin kysymyksiin. Amerikkalainen sarja. (43')
102 min
Sergei Verenseisauttaja
Tänään 14:25
areena.yle.fi
Kertomus nuoren miehen kasvunvuosista vienankarjalaisessa kylässä, ja kylän omavaraistalouteen perustuvasta elämästä kolmen sukupolven silmin. O: Petteri Saario, Juha Taskinen. T: Taiga Films. (U)
Teemalauantai 7.3. - Calamari Union 30 vuotta
Tänään 14:22
areena.yle.fi
”Itkuvirsien aika on ohi. Lähdön aika on koittanut.” Siitä on 30 vuotta, kun 15 Frankiä ja yksi Pekka aloittivat vaelluksensa ahtaaksi käyneestä Helsingin Kallion työläiskaupunginosasta kohti Eiraa, jossa kadut ovat leveämpiä ja ilma raikkaampaa. Teema juhlistaa Aki Kaurismäen kulttielokuvan tasavuosia musiikillisella teemaillalla. Calamari Unionin alkukuvana…
Soul Calibur: Lost Swords - Magic Knight Armor Trailer
Tänään 14:10
gamereactor.fi
Soul Calibur: Lost Swords - Magic Knight Armor Trailer
The Order: 1886 - Sail the Skies Trailer
Tänään 14:07
gamereactor.fi
The Order: 1886 - Sail the Skies Trailer
Age of Sparta - Launch Trailer
Tänään 14:04
gamereactor.fi
Age of Sparta - Launch Trailer
23 min
Talvistudio
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan.
85 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.

Suositeltua

85 min
Dok: Kansainvälinen rikostuomioistuin
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Luokkakokous: Peppu-Eeva on poikien mielessä
Tänään 10:17
iltalehti.fi
Laskeutuminen Saint Barthélemyn saarelle vaatii hermoja
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
Carl Danhammer: Vesa Keskinen on ressukka
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:40
ruutu.fi
Luokkakokous: Kolme miestä, kolme vetoa - "Muistakaa pestä kädet"
Tänään 11:58
iltasanomat.fi