UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

28 min
Madsenin sekalaiset ilmoitukset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
2/6. Anders Lund Madsen selailee osto-ja myyntikatalogien sekalaisia ilmoituksia. Millaisia ihmisiä löytyy ilmoitusten takaa? Hänen vastahakoisella ystävällään, Poul Nesgaardilla, on ihan toinen päämäärä.
60 min
Vaimot vaihtoon USA: Henstein/Toulou
Tänään 20:00
katsomo.fi
Rennon, halpaa huumoria viljelevän perheen äiti ja vapaa-ajankin työlle ja kotitöille omistavan perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harrastetaan yhdessä, toisessa paiskitaan töitä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille…
29 min
Elisabeth kohtaa: Shefki Kuqin
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 4/7. Elisabeth Rehn keskustelee jalkapalloilija Shefki Kuqin kanssa ulkopuolisuudesta, kaipuusta Balkanille ja rakkaudesta jalkapalloon. Tuotanto: Cityportal Ab, 2012. (U)
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/16. Kaisan tiimiläiset alkavat juonia vauvakutsuja. Teuvo viimeistelee kesken jääneen sisustuksen poikamiesboksissa. Ammattistylistilta saadut ulkonäkökommentit aiheuttavat polemiikkia Kaisan tiimiläisissä. Kotimainen realitysarja. (43')
27 min
Helil kyläs
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 5/10. Asiaohjelma, mikä o yhtaikka hyväntuuline ja ajatteluttava, vitsikäs ja vähä sialukas. Runoilija Heli Laaksonen ja kirjailija ja luontokartoittaja Anni Kytömäki ihmettelevät lintujen kiehtovaa maailmaa.
60 min
Pop'n'Roll: Osa 2. Anna Abreu & Jonna Tervomaa
Tänään 19:59
katsomo.fi
Vieraina Anna Abreu & Jonna Tervomaa
11 min
Lesbot
Tänään 19:45
areena.yle.fi
3/11. Cindy matkustaa äidin luokse Västeråsiin ja saa muistutuksen entisestä elämästään. Emma Jennie bilettää ja pelkää pettävänsä tyttöystäväänsä Frassea.
Ruisrock toi näyttävää kesäkansaa Turkuun
Tänään 19:41
iltalehti.fi
Video: Joonas Salmela
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/20. Kunnon kaliiperit. Panttilainaamon väki pääsee räiskimään oikealla isojen poikien pyssyllä, kun tiskille tuodaan Boys-panssarintorjuntakivääri. Jimmien ystävätär kaupittelee matka-arkkua, joka on ollut mukana legendaarisen Eugene Bunchin suorittamassa junaryöstössä. Toinen asiakas haluaa tietää, ovatko hänen itse ottamansa valokuvat Apollo…
Wargaming - Chris Stott Interview
Tänään 19:34
gamereactor.fi
Wargaming - Chris Stott Interview
4 min
Päivän sää
Tänään 19:32
katsomo.fi
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
29 min
Kioski
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Rollofunk jee jee! Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski
30 min
Emmerdale: Kiirastuli kamarilla, osa 1/2
Tänään 19:29
katsomo.fi
James ja Cain häärivät jalkansa loukanneen Moiran ympärillä. Sam yrittää vakuuttaa poliisit syyttömyydestään tuhopolttoon. Victoria aloittaa kokkiharjoittelijana Villapakassa, ja Finn etsii töitä kylästä, mutta nuoren miehen asenne ei tee kaikkiin vaikutusta. Rubylla on Alille iloisia uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
HS-uutiset 3.7.
Tänään 19:22
hs.fi
8 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
8 min
Formula 1: Iso-Britannian GP: Räikkönen toiseksi nopein
Tänään 19:15
katsomo.fi
85 min
Putous: Jakso 1
Tänään 19:05
katsomo.fi
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan…
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 19:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/20. Gangsteripyssy. Jimmie pääsee kokeilemaan 1920-luvun gangsterien suosikkiasetta, Thompson-konepistoolia. Kenkä-Mike haluaa myydä klassikkopolkupyörän, ja Jimmien vanha kaveri kaupittelee vanhaa asiakirjaa, jossa komeilee itse presidentti Andrew Jacksonin allekirjoitus. Amerikkalainen sarja. (20')
59 min
Pientä mökkiremonttia: Haukivuoren helmi
Tänään 19:01
katsomo.fi
Jakso 3. Haukivuori, ¿Haukivuoren helmi¿ Maritalla on kulttuurihistoriallisesti merkittävä mökkihuvilakokonaisuus Haukivuorella. Isotöiseksi käyneelle tontille Marita kaipaa vinkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin liittyen. Haukivuoressa ongelmakohtia ratkovat sisustussuunnittelijat Tea-Mariia Pyykönen ja Raisa Myyryläinen.
58 min
Escoffier - kokkien kuningas
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Auguste Escoffieria pidetään nykyaikaisen gastronomian merkittävimpänä kehittäjänä, ja hänen ravintolansa olivat seurapiirien suosiossa. Michel Roux valottaa Escoffierin uraa, johon mahtuu myös synkkä salaisuus. T: BBC.
47 min
Titanic - verta ja terästä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
12/12. RMS Titanic on lähdössä ylväänä neitsytmatkalleen ja Morgan on loistotuulella. Laivan lähtö on todella tapaus, ja liput on myyty loppuun ajat sitten. Keitä laivaan lopulta astuu, ja mikä on heidän matkansa määrä?
26 min
Kesäpaikka
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Inari Niemen novellielokuva aikuisista sisaruksista, jotka riideltyään isänsä ja äitipuolensa kanssa karkaavat perheen kesäpaikalta. N: Anna Paavilainen, Marja Salo. (U)
29 min
Kirjaohjelma: Jumala ei näe kaikkea!
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Norjan eturivin romaanikirjailijoihin kuuluva Kjell Askildsen on 82-vuotias. Mistä hän on ammentanut luomisvoimansa?
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Lemmenlenkkiä ja ähkyä. Morsiamet Chelsea, Sheyla, Emily ja Nyle arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voiko matkan voittaa häillä, joissa vieraat pistetään kävelylenkille? Amerikkalainen realitysarja.
16 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Risteyksessä
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Arman Alizadin tarina. "Nasimia" ei kiinnosta mikään muu kuin skeittaaminen. Hän hakee Teatterikorkeakouluun ja yllättyy, kun ei pääse sisään. Nasim jää täysin tyhjän päälle, kunnes ystävät kertovat hänelle vaatturikoulusta. Jaksossa on mukana myös Arman Alizad. Kotimainen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
Tuomari tapaa vanhan ala-astekaverinsa oikeussalissa – tunteikas jälleennäkeminen
Tänään 18:57
iltalehti.fi
49-vuotias Arthur Booth seisoi tuomari Mindy Glazerin edessä oikeussalissa. Tuomari tunnistaa tutut kasvot nopeasti ja kysyy, kävikö Arthur Nautiluksen ala-asteen. Murto- sekä autovarkaudesta syytetty Arthur Booth tunnistaa hetkessä myös tuomarin, jonka jälkeen hän hajoaa totaalisesti. Lähde: Reuters Janne Makkonen
Sadat venäläislapset osallistuivat sotapeliin Krimissä
Tänään 18:57
iltasanomat.fi
Neuvostoaikojen tyyliset sotakilpailut ovat edelleen suosittu harrastus Venäjällä, vaikkakin niiden suosio lopahtikin Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Ympäri vuoden koululaiset kisaavat piirinmestaruuksista esimerkiksi ampumisessa oikeilla aseilla. Parhaat valitaan loppukilpailuun, joka järjestetään Sevastopolissa. Ensimmäiset kisat kaupungissa järjestettiin…
Helle herättää pääkaupunkiseudun saariston
Tänään 18:55
hs.fi
Kauan kaivatut helteet ovat saaneet pääkaupunkiseutulaiset suuntaamaan vesille ja saariin. HS kävi Isossa Vasikkasaaressa Espoossa ja Helsingin Käärmesaaressa etsimässä hellepalvojia. Toimittaja: Pekka Mykkänen. Kuvaus ja editointi: Leif Rosas
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:36
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:36
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 18:35
areena.yle.fi
6 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:35
areena.yle.fi
55 min
Talent USA
Tänään 18:10
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 19/25. Parrakas paikannäyttäjä. Kisaajia aletaan poimia 12 parhaan joukkoon, ja Howie on taas tehnyt kepposiaan. Tuloslähetyksessä esiintyy Ariana Grande! Amerikkalainen sarja. (40')
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tuskien taival, 2/2. Kaksosten leikkaus Holbyssa jatkuu. Jaynen ura on vaakalaudalla rahoituksen vuoksi, mutta sinnikäs nainen pysyy päätöksessään. Marian rakkauselämässä tapahtuu yllättävä käänne. T: BBC.
55 min
Ruotsin maajussille morsian: Maaseutu kutsuu
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kausi 8, 6/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kukin farmari on valinnut neljä onnekasta kosijaa viettämään kesää kotitilalleen. Vieraat tutustuvat maajusseihin näiden omassa elementissä. Kestääkö lemmen alkuhuuma ympäristönvaihdoksen?

Suositeltua

Tunkeutujat iskivät – teinisiskosten ovela piilo pelasti
Tänään 08:50
iltalehti.fi
ISTV:n kesäsää: Luvassa on helteinen viikonloppu – luvassa jopa 30 astetta
Tänään 07:07
iltasanomat.fi
Suomen Kolmosessa tehdystä maalista nettihitti
Tänään 12:55
iltasanomat.fi
Nuoret heittivät roskan mopoautosta Lidlin parkkipaikalla – aikuinen mies iski päähän
Tänään 12:43
iltasanomat.fi
USA:n laivaston ylpeys saapui Suomeen
Tänään 11:23
iltalehti.fi
Fennovoiman toiminta kuin Kummelin sketsistä?
Tänään 09:12
iltasanomat.fi