UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

37 min
Strömsö
Tänään 17:15
areena.yle.fi
Vapaa-ajan ohjelma, jossa käsitellään mm. ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa, askartelua ja puutöitä. svenska.yle.fi/stromso
10 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
56 min
Kadonneen jäljillä: 7
Tänään 16:49
mtvkatsomo.fi
Seijan skotlantilainen isä on ollut kadoksissa lähes koko Seijan elämän. Muutamat valokuvat ja Seijan äidin muistot kertovat tarinaa rakastuneesta parista, joka sai kovasti toivomansa lapsen, mutta ei kuitenkaan voinut elää yhdessä perheenä. Seijan isä matkusti ympäri maailmaa eikä Seija vuosien yrityksistä huolimatta ole onnistunut saamaan yhteyttä kovin kaipaamaansa…
28 min
Tehtävä lähiössä
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Miljoonan suomalaisen koti on lähiössä. 10-osaisessa sarjassa etsitään Suomen parhaita lähiökoteja, -taloja ja pihoja. Ensimmäisessä jaksossa mennään Helsingin Pihlajamäkeen ja Tampereen Hervantaan. (U)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 15:00
ruutu.fi
Merellinen pääsiäisateria. Jäljellä olevat kahdeksan joukkuetta valmistavat merenelävistä upean pääsiäisaterian 40 VIP-vieraalle, joka on iloinen yllätys kaikille. 3. tuotantokausi.
13 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:59
areena.yle.fi
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita.
100 min
Talent USA
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kolmen kaupungin kuhinaa. Koe-esiintymisiä nähdään tänään Los Angelesista, New Orleansista ja New Yorkista. Tuomarit ihmettelevät mm. eläimiä imitoivaa naista, hämmentävää nukketeatteria ja vatsatanssija-kontortionistia sekä ihastelevat nuoria laulajia ja tanssijoita. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (84')
14 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:20
areena.yle.fi
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita.
60 min
Merlin: Kullan kimallus
Tänään 14:00
mtvkatsomo.fi
Camelotissa menee hulinaksi, kun Merlin päästää vahingossa vapaaksi menninkäisen. Ilkikurinen otus valtaa Gaiuksen kehon ja tekee pahojaan etsiessään himoitsemaansa arvometallia. Tihutöistä ja kepposista saavat osansa niin Uther, Arthur kuin Camelotin ritaritkin, mutta Merlinin varalle menninkäinen punoo kaikkein katalimman juonen. Nuoren Merlin-velhon ja prinssi…
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:00
ruutu.fi
Tunteet kuumenevat. Äkkikuolemahaaste saa tunteet lähes kiehumispisteeseen, kun helle ja ennalta määrätyt raaka-aineet näyttävät olevan joukkueita vastaan. 3. tuotantokausi.
30 min
Frisbeegolf
Tänään 13:50
areena.yle.fi
Kooste SM-kilpailuista.
4 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 13:45
areena.yle.fi
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita.
Räjähdys Kairossa - ainakin yksi kuoli
Tänään 13:38
iltasanomat.fi
Pommi-iskussa on kuollut ainakin yksi ihminen, kertovat maan sisäministeriö ja terveysministeriö uutistoimisto AFP:lle. Ministeriöt tarkensivat poliisin aiemmin antamaa tietoa, jonka mukaan iskussa olisi kuollut neljä ihmistä. Ministeriöiden mukaan räjähdyksessä kuoli yksi poliisi. Lisäksi kolme ihmistä loukkaantui.Räjähdyspaikan lähellä on ulkoministeriön lisäksi…
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 13:30
ruutu.fi
Tavoitteet tähdissä. Hotelli New Lyngarthin Blackpoolissa omistaa mies, joka ei usko, että asiakas on aina oikeassa. Hän haluaisi vieraikseen vain parempaa väkeä, mutta sitä varten paikan olisi päästävä rupuhotellin statuksesta. Alexin johdolla hotellille aletaan hankkia tähtiluokitusta. Englantilainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
30 min
Unelmien talo
Tänään 13:30
ruutu.fi
Viimeisessä jaksossa juontaja Noora Hautakangas vierailee pariskuntien luona heidän uusissa kodeissaan. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
Poliisin barbaarimainen hyökkäys tallentui videolle - humalainen hakattiin
Tänään 13:16
iltalehti.fi
Baltimorelainen Kuusi vuotta poliisina työskennellyt Kesäkuun puolivälissä sattunutta tapausta edelsi tilanne viinakaupassa, jossa päissään ollutta Trussia pyydettiin poistumaan paikalta. Hän teki niin naispuolisen ystävänsä saattelemana, mutta poliisit seurasivat kaksikkoa bussipysäkille. Cosom väitti aluksi puolustaneensa itseään. Cosomin mukaan häntä lyötiin…
15 min
Staraoke-laulupeli
Tänään 13:15
mtvkatsomo.fi
Kaikenikäisille lapsenmielisille suunnattu peliohjelma. Laulamalla mahdollisimman oikein ohjataan ruudussa samanaikaisesti näkyviä piirroshahmoja menemään läpi annetun reitin. Mukana jaksoissa aina eri kilpailijat. Ohjelman vetäjänä toimii Kana. Tuotanto Intervisio Oy.
Valioliiga: Lauantain huippuhetket
Tänään 13:06
mtvkatsomo.fi
30 min
Sarahin talo
Tänään 13:00
ruutu.fi
Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. 4. tuotantokausi. (19')
47 min
Sydämen asialla
Tänään 12:45
areena.yle.fi
Seuraukset. Poliisi tutkii mitä yhteyttä on autokorjaamon turmelemisella, uhkauskirjeillä ja tummalla pakettiautolla.
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 12:45
areena.yle.fi
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:30
ruutu.fi
Pikkukylän playboy. Samppanjaa litkivä 80-luvun hulivilipoika Joe pyörittää äitinsä hotellia pienessä tuppukylässä. Huoneet ovat kuin Playboy-kartanosta, mutta eroottinen taide ja muut mauttomuudet yhdistettynä korkeisiin hintoihin eivät houkuttele asiakkaita. Hotellipoliisi yrittää saada rattopojan ymmärtämään, että tällä vuosituhannella ihmiset juoksevat tarjousten,…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:30
ruutu.fi
Tyylien taistelu. Sheena ja Adam ovat eläneet pitkään kaukosuhteessa, mutta nyt nuorenparin on tullut aika hankkia ensimmäinen yhteinen koti. Pariskunnan sisustusmieltymykset eroavat melkoisesti toisistaan, sillä Adam haluaa suoralinjaista modernia tyyliä, kun taas Sheena suosii perinteisen kodikasta asumista. Nuoripari haluaa ison keittiön, omat vaatehuoneet…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:00
ruutu.fi
Luukusta uuteen kotiin. Adam ja Melissa ovat kyllästyneet vanhaan huonokuntoiseen vuokra-asuntoonsa, jossa juuri mikään ei toimi. Pariskunta on saanut tottua ikäviin yllätyksiin ja panostaa nyt laadukkaan kodin etsimiseen. Asunnossa pitäisi olla iso keittiö, hyvä näköala kissalle sekä pyykinpesutilat, ja sen pitäisi olla lähellä pariskunnan työpaikkoja. Tarjolla…
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Pyrstöstä pitkälle. Nuori pullonokkadelfiini Winter menettää pyrstönsä onnettomuudessa eikä eläimen selviytymisestä ole varmuutta. Apua saadaan kuitenkin yllättävältä taholta, ja Winteristä tulee tuhansien ihmisten inspiraation lähde. Jopa Hollywood kiinnostuu sisukkaan selviytyjän uskomattomasta tarinasta. 2. tuotantokausi. (20')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 11:50
ruutu.fi
Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:35
areena.yle.fi
30 min
Elixir
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 2. tuotantokausi. (22')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:30
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 11:20
ruutu.fi
Valasta à la Henkka. Henkka & Niki tutustuvat Alaskan inuiittien elämään. He oppivat lisää alkuperäiskulttuurista ja valmistavat paikallista perinneruokaa - valaanlihaa. Kokkiemme etiikka joutuu koville tämän uhanalaisen lajin suhteen. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
Auts! Ruotsalaiselle kivulias yllätys kesken jäävesihaasteen
Tänään 11:16
iltalehti.fi
Jäävesihaasteen idea on kaataa ämpärillinen jääkylmää vettä päälleen tai maksaa rahaa ALS-taudin puolesta kampanjoivalle järjestölle. Haastettu saa sitten nimetä omia kavereitaan jatkamaan ketjua. Niin tekee myös ruotsalainen Daniel, mutta katso miten ikävä temppu hänelle tehdään. Varoitus: video saattaa naurattaa. VIDEO: YouTube/MoistChannel / Storyful
Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
Satatonnisella ajoneuvoyhdistelmällä ei ole pikkuteille asiaa. 12-akselisella jättirekalla ajetaan vain asvaltoiduilla pääteillä. ”Superrekka” on tarkoitettu terminaalien ja tehtaiden väliseen puutavaran siirtoajoon. 31-metrisellä monsterilla ei toistaiseksi ole liikennelupaa. Heti, kun Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi myöntää tarvittavan poikkeusluvan, alkavat…
Espanjassa hypättiin jokeen, Kiinassa sillalta maalitauluun
Tänään 11:12
hs.fi
Lauantaina ympäri maailmaa nähtiin hurjapäisiä mutta hallittuja loikkia korkeilta silloilta. Espanjassa nähtiin voltteja veteen 27 metrin korkeudelta. Kiinassa basehyppääjät pomppasivat 370 metrin korkeudessa kulkevalta sillalta maahan tehtyyn maalitauluun. Toimittaja: Esa Juntunen HS, editointi: Kristiina Marttinen HS.
60 min
Himosiivoojat New Yorkissa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Karmiva sotku. Pamela ja Eric edustavat hieman erilaista asiakaskuntaa kuin mihin Michael ja Nina ovat tottuneet. Suostuvatko asukkaat luopumaan karmivista kokoelmistaan, ja pystyvätkö Nina ja Michael toteuttamaan näiden toivoman tyylin? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 8. tuotantokausi. (22')
TalkKari kohtasi Tammavaltikan voittajan: "Sain sen mistä olen haaveillut!"
Tänään 10:33
iltasanomat.fi
Millainen on narsistipuoliso? "Narsismini teetti uskottomuutta, valehtelua ja vilpillisyyttä"
Tänään 10:31
iltasanomat.fi
Aiheesta keskustelevat Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen ja voimakkaista narsistisista piirteistä kärsinyt Meri Saarnilahti-Becker. Asiantuntijat ja Sari Helin kannustavat hakemaan välittömästi ammattiapua, jos tunnistaa narsistin elämässään. Lue myös: Kuinka paljon nainen saa muuttua tullessaan äidiksi? Miehen tuskainen avautuminen täällä
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.

Suositeltua

Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
28 min
Pulttibois
Eilen 19:17
mtvkatsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Boxin Night: Eva Wahlström vei pistevoiton
Eilen 22:12
mtvkatsomo.fi
Boxing Night: Tatli vs Abril ottelun 12. erä
Tänään 00:10
mtvkatsomo.fi
Boxing Night: Tatlin haastattelu ottelun jälkeen
Tänään 00:16
mtvkatsomo.fi