UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Puolan salainen palvelu: Venäjän armeijan yksiköitä Ukrainassa
Tänään 13:04
iltasanomat.fi
Asiasta lisää hetken kuluttua.
Tainolan totuudet: Lola Wallinkoski tanssi kanssani pöydällä
Tänään 13:00
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomien monissa liemissä keitetty Rita Tainola on vuosien varrella tavannut useita mielipidevaikuttajia, poliitikkoja, julkkiksia ja kuninkaallisia ympäri maailmaa. Monipuolisen toimittajauransa aikana Rita on saavuttanut myös itse näkyvyyttä. Kiireinen erikoistoimittaja raivasi kalenteristaan tilaa ja vastasi hänelle lähetettyihin kysymyksiin. Katso videolta,…
Israelin joukot vetäytyy Gazan rajalta
Tänään 12:57
iltasanomat.fi
Tulitauko astui voimaan tiistai-iltana, eikä sen jälkeen ole ollut uusia taisteluita. Neuvotteluja oli hoitamassa Egypti. Israelin ja Palestiinan viranomaiset kertoivat laajempia sisältöjä sopimuksen ehdoista ja kohdista. Osana sopimusta molemmat osapuolet suostuivat tarttumaan myös monimutkaisempiin ongelmiin, kuten palestiinalaisten vankien vapauttamiseen ja…
Tänne Suomen Ebola-potilaat tuodaan - IL esittelee
Tänään 12:57
iltalehti.fi
Suurin haaste Ebola-potilaiden hoitamisessa on henkilökunnan tarve. Yksikin potilas vaatii toistakymmentä sairaanhoitajaa ja lääkäriä, koska potilasta täytyy pitää ympärivuorokautisessa valvonnassa. Kahta potilasta varten tarvitaan osastonylilääkäri Veli-Jukka Anttilan mukaan osaston verran henkilökuntaa.
Tällä saarella järjestettiin salainen Ukraina-tapaaminen
Tänään 12:45
iltalehti.fi
VIDEO: CONSTANTINOS MAVROMICHALIS
Metro Redux - Launch Trailer
Tänään 12:33
gamereactor.fi
Metro Redux - Launch Trailer
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Kovat keinot. Kun lordi Ashfordlyn tallista varastetaan arvokas kilpahevonen, syylliseksi epäillään neljän lapsen yksinhuoltajaisää.
Anomaly 2 - PS4 Trailer
Tänään 12:23
gamereactor.fi
Anomaly 2 - PS4 Trailer
30 min
Vanessa ja pikkuväki
Tänään 12:00
ruutu.fi
Pikkuväessä tänään tärkeää asiaa lasten mediakasvatuksesta. Muksulassa tehdään luumurahkaa ja Neuvolassa hoidetaan lasten ärtyneitä silmiä. 5. tuotantokausi. (21')
28 min
Galaxi
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(S) Womman vieraana on Kuningasidea-yhtyeen Väinö ja Pole. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00.
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 11:30
ruutu.fi
Apua ruoanlaittoon. Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
Tästä pojasta The Voice Kids -tähtivalmentajat taistelevat – onko tässä uusi Robin?
Tänään 11:21
iltasanomat.fi
The Voice Kids -ohjelman uudet toisen tuotantokauden jaksot alkavat Nelosella nyt lauantaina 30.8. Ohjelma tulee lauantaisin ja torstaisin kello 20.00. Lauantain avausjaksossa nähdään paljon lahjakkaita lapsia ja nuoria. Yksi heistä on Miika Virtanen. Kun Miika astuu lavalle, on tähti syttynyt. Näin voisi päätellä ainakin The Voice Kids -tähtivalmentajien reaktioista,…
50 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 11:20
ruutu.fi
Tulinen taistelu. Chilihillot Karibialta saavat vastaansa Intian malliin maustetut wrapit. 1. tuotantokausi. (44')
Tältä Cheekin megakonsertti näytti rumpalin näkökulmasta
Tänään 11:05
iltalehti.fi
Cheekin Olympiastadionin megakeikalla soittanut rumpali Mikko Sirén julkaisi videon, jossa näkyy miltä tuhatpäinen yleisö näytti Apocalypticassa soittavan rumpalin näkökulmasta. Video: Mikko Sirén.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 11:00
ruutu.fi
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
Metro Redux - PS4 Launch Trailer
Tänään 10:59
gamereactor.fi
Metro Redux - PS4 Launch Trailer
22 min
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Tänään 10:55
areena.yle.fi
Osa 2/8. Murharyhmä eli neljä amatöörietsivää jatkavat vuonna 1984 tapahtuneen David Hollowayn selvittämättä jääneen henkirikoksen tutkimista. Huhuja liikkuu edelleen - voiko poliisi vahvistaa jotakin?
Tässä soi maailman kolmanneksi eniten historiaa muuttanut kappale
Tänään 10:38
hs.fi
Lasipalatsin aukiolla Helsingin keskustassa kuullaan perjantaina 29.8 klo 21 harvinainen yhteiskonsertti, kun suomalasräppäri Paleface ja egyptiläismuusikko Ramy Essam esiintyvät yhdessä. Videolla Essam esittää Egyptin vallankumouksen tunnuslauluksi nouseen kappaleensa Irhal (häivy!), jonka Time Out -lehti valitsi maailman kolmenneksi eniten maailmaa muuttaneeksi…
TTK-pukuäänestys
Tänään 10:38
iltasanomat.fi
Äänestä kaikkien aikojen kuumin puku Tanssii tähtien kanssa -kisan eri kausilta. Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailu käynnistyy MTV-kanavalla jälleen tänä syksynä. Nyt tanssitaan jo peräti yhdeksättä kertaa. Tulevan, 14. syyskuuta starttavan kauden juontavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomaristossa istuvat Jukka Haapalainen, Jorma Uotinen ja uutena Krisse…
Michael Brownin kuolema: FBI tutkii uutta tallennetta - laukausten välillä oli tauko?
Tänään 10:37
iltasanomat.fi
Perussa takavarikoitiin yli kolme tonnia kokaiinia
Tänään 10:34
iltasanomat.fi
Liman viranomaiset ilmoittivat tiistaina, että poliisi pidätti kansainvälisen huumeringin jäseniä ja takavarikoi 3,3 tonnia kokaiinia Trujillon kaupungissa. Kokaiini oli piilotettu hiilistä tehtyihin noin koripallon kokoisiin palloihin. Huumeet löydettiin viikkoja kestäneen tutkimuksen seurauksena. Perun presidentti Ollanta Humala oli kommentoi asiaa paikan päällä.…
The Sims 4:ssa uusia tunteita ja ajankohtaisia villityksiä
Tänään 10:32
iltalehti.fi
The Sims 4 ilmestyy 5.9.2014 PC:lle ja Macille.
30 min
Sisustuskaksoset
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kisa alkaa. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.
30 min
Toinen nainen: Kulttuurieroja
Tänään 10:30
mtvkatsomo.fi
Tansanialaistaustainen Eninka uskoo, että afrikkalaisessa kulttuurissa miesten suorastaan odotetaan pitävän rakastajattaria. Pystyykö Sarah osoittamaan kuvitelman vääräksi, ja saako miehen omaisuudeksi itsensä kokeva Eninka itsetuntonsa takaisin?
30 min
Unelmamökki
Tänään 10:20
ruutu.fi
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
Anna Abreu: Mä tiedän, mitä mä haluan
Tänään 10:07
iltasanomat.fi
Ennen Radio Aallon Eturivikeikkaa Anna Abreu istui Ellen Jokikunnaksen haastatteluun. 16-vuotiaana Idolsista suosioon nousseen Annan ura on kestänyt jo kahdeksan vuotta. Mikä on muuttunut alkuvuosista? Miten lavalla esiintyvä Anna eroaa vapaa-ajan Annasta?
9-vuotias ampui konetuliaseella - karmiva lopputulos
Tänään 10:05
iltalehti.fi
9-vuotias tyttö oli opettelemassa konetuliaseen käyttöä arizonalaisella ampumaradalla Dolan Springsissä. Pikkutyttö ei pystynyt hallitsemaan aseen rekyyliä ja veressä seissyt kouluttaja sai surmansa. Lähde: CNN
29 min
Toinen nainen: Pitkä odotus
Tänään 10:00
mtvkatsomo.fi
Laura on odottanut 12 vuotta, että naimisissa oleva mies jättäisi vaimonsa hänen vuokseen. Samalla ystävät ovat kaikonneet, ja salasuhteessakin edetään täysin miehen ehdoilla. Rajansa kuitenkin kaikella, ja nyt Laura on pyytänyt Sarahin apua päästäkseen irti ukkomiehestä ja saadakseen oman elämänsä taas haltuunsa.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 10:00
ruutu.fi
Modernia Toscana-tyyliä. Sinkkuisä Miken hulppean kokoinen oleskelutila kaipaa selkeyttämistä ja asukkaansa näköistä ilmettä. Emily tarttuu innolla haasteeseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
Saksalaiset sotilaat rantautuivat Vuosaareen - matka Turkuun alkoi
Tänään 09:55
iltasanomat.fi
Kehä III:lla ja valtatie 1:llä liikkuu aamupäivän aikana saksalaista sotakalustoa, lähinnä kuorma-autoja. Ne ovat matkalla Turkuun. Ajoneuvoja on kolmisenkymmentä, ja ne liikkuvat Suomen teillä kelo 9-14. Puolustusvoimien mukaan huomisaamuna Vuosaaren satamaan saapuu kaksi alankomaalaista panssaroitua miehistönkuljetusajoneuvoa, jotka liikkuvat samaa reittiä…
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 09:50
ruutu.fi
Tänään Lauran matkaseurana on Andre Wickström. Laura ja Andre tutustuvat Tukholman katukuvaan Segway-henkilökuljettimien kyydissä, vierailevat Andren suosimassa levykaupassa sekä hänen kantapaikassaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
Onko tässä vuoden realistisin ajopeli?
Tänään 09:48
iltalehti.fi
Moottoriurheilija Oliver Webb kertoo Project CARS pelistä Gamescom- messuilla. Pelissä on kiinnitetty huomiota autojen realistisuuteen sekä niiden ajettavuuteen. Pelin odotetaan ilmestyvän tämän vuoden marraskuussa.
Bussi ja kuorma-auto törmäsivät Kiinassa - 15 kuoli
Tänään 09:46
iltasanomat.fi
Onnettomuus sattui tiistai-iltapäivänä paikallista aikaa Luoteis-Kiinan Guazhoun maakunnassa. Bussi, jonka kyydissä oli 61 matkustajaa kaarsi vastaantulevien kaistalle valtatiellä ja törmäsi kuorma-autoon. Eilisen tietojen perusteella 13 bussin ja kaksi rekan matkustajaa kuoli törmäyksessä. Kiinan valtakunnallisen televisiokanavan mukaan 48 ihmistä loukkaantui.…
Suurlähettiläät Ylellä: Minskin neuvotteluilla ja Ukrainan kiihtyneillä taisteluilla on yhteys
Tänään 09:40
iltasanomat.fi
Suurlähettiläät näkivät Vladimir Putinin ja Petro Poroshenkon neuvotteluissa hyviä merkkejä. Kumpikaan ei pitänyt Minskin kokousta kuitenkaan läpimurtona. Neuvottelujen todellisista lopputuloksista tiedetään julkisuudessa lopulta varsin vähän. Molempien suurlähettiläiden mielestä viime päivinä kiihtyneillä Itä-Ukrainan taisteluilla ja valtionpäämiesten neuvotteluilla…
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Munakaswrapit
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
Burger Kingistä tuleekin kanadalainen yritys - syynä roskaruokavero?
Tänään 09:38
iltalehti.fi
Pikaruokaketju osti kanadalaisen donitsiketju Tim Hortonsin 11 miljardilla dollarilla. Kanadaan siirtymisen johdosta yritys voi maksaa vähemmän veroja kuin Yhdysvalloissa. Muun muassa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on kritisoinut massiivista yritysmuuttoa.
30 min
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat: Sienirisotto
Tänään 09:30
mtvkatsomo.fi
Tänään Jamie pyöräyttää makoisan sienirisoton käden käänteessä. Risoton seuraksi syntyy paahdetuista pinjansiemenistä, aurinkokuivatuista tomaateista, pinaatista ja kurkusta rakenneltu salaatti. Eikä jälkiruokaakaan ole unohdettu: juustokakkua jäljittelevät sitruuna-vadelmakupit näyttävät herkullisilta! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie…
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 09:30
ruutu.fi
Leveää elämää lainarahalla. 23-vuotias Katelyn kerrytti opiskeluaikanaan 56 000 dollarin velat. Hän tuhlasi opintolainansa muun muassa matkusteluun ja nenäleikkaukseen. Valmistumisen jälkeen hän joutuu kohtaamaan sen karun tosiasian, etteivät hänen tulonsa riitäkään leveään elämään ja velanmaksuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:23
areena.yle.fi

Suositeltua

48 min
Historia: Maailman erikoisimmat aseet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Harvinainen ilmiö: Maahan ilmestyi valtava repeämä
Eilen 14:22
iltalehti.fi
Kauhistuttava näky tulvan keskellä
Eilen 14:27
iltalehti.fi
60 min
Klikkaa mua: Osa 9. Samuli
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
mtvkatsomo.fi