UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

SteamWorld Heist - Announcement Teaser
Tänään 16:00
gamereactor.fi
SteamWorld Heist - Announcement Teaser
Fennovoiman Engman: Ukraina-pakotteet eivät ole vaikuttaneet ydinvoimalahankkeesen
Tänään 15:40
hs.fi
Fennovoiman ydinvoimalahanketta vetävän toimitusjohtaja Elina Engmanin mukaan Ukrainan sodan takia asetetut talouspakotteet eivät ole häirinneet projektia. Hän kiistää, että sitoutuminen venäläisen valtio-omisteisen Rosatomin teknologiaan tarjoaisi Venäjälle oivan propagandavaltin tulehtuneessa kansainvälisessä tilanteessa. Engman on myös vakuuttunut, että yhtiö…
30 min
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat: Liekitetyt lihapullat
Tänään 15:40
mtvkatsomo.fi
Tavalliset lihapullat saavat ruotsalaisen säväyksen tillistä ja votkakastikkeesta. Toisena ruokalajina valmistetaan valkosipulista rosmariinibroileria kotitekoisen pestokastikkeen ja tuorepastan kera.
Titan Souls - Mark Foster Interview
Tänään 15:37
gamereactor.fi
Titan Souls - Mark Foster Interview
Vesa-Matti Loiri iloitsee: Tunnelin päässä valoa
Tänään 15:31
iltasanomat.fi
Vesa-Matti Loiri kertoi hänen kohenevan terveytensä olevan hänen elämässään kauneinta ja tärkeintä tällä hetkellä. - Koen olevani päivä päivältä paremmassa kunnossa. Olen saanut itseäni kuntoutettua. Olin kamalassa kunnossa pari, kolme vuotta sitten. Hän kiittelee lääkäreitä. - Olen muuttanut vähän suomalaisen miehen peruskäytäntöä, että otan yhteyttä lääkäreihin…
Far Cry 4 - Elephants of Kyrat Trailer
Tänään 15:25
gamereactor.fi
Far Cry 4 - Elephants of Kyrat Trailer
23 min
Jaquie Brownin päiväkirjat
Tänään 15:20
areena.yle.fi
10/14. Jaquie pääsee viime tipassa mukaan tositelevisioon, jossa osallistujat elävät uudisraivaajien tapaan.
31 min
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat: Lammas-koftaa ja kasviscurrya
Tänään 15:14
mtvkatsomo.fi
Jamie Oliverin vartin keittiössä päästään kreikkalaisiin tunnelmiin, kun Jamie loihtii lammas-koftat, jotka nautitaan pitaleivän sisällä. Toisena herkkuna on eteläisen Intian tunnelmia herättelevä vihannescurry maittavine lisukkeineen.
4 min
Yle Ođđasat: Yle Oddasat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
FIFA 15 Gameplay - Manchester City vs. Chelsea Full Match
Tänään 15:09
gamereactor.fi
FIFA 15 Gameplay - Manchester City vs. Chelsea Full Match
FIFA 15 Gameplay - Boca Juniors vs. Borussia Dortmund Full Match
Tänään 15:08
gamereactor.fi
FIFA 15 Gameplay - Boca Juniors vs. Borussia Dortmund Full Match
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
MTV Uutislive: Ukraina ja EU tiivistävät yhteistyötä. Talttuuko Ebola USA:n avulla?
Tänään 15:00
mtvkatsomo.fi
Ukraina ja EU tiivistävät yhteistyötä. Talttuuko Ebola USA:n avulla?
65 min
Myytinmurtajat: Kapellimestarin kauhunhetket
Tänään 14:57
mtvkatsomo.fi
Jamie ja Adam testaavat, tyrmääkö ilotulitteella ladattu pasuunan sordiino kapellimestarin. Entä onko kultakaloilla 3 sekuntia pidempi muisti? Lisäksi Titanic-myytti uppoavan laivan mukanaan imevistä matkustajista. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja.
Riippusiltoja, köysiä ja prinsessatuoleja! Onko tämä kaikkien aikojen hienoin puumaja?
Tänään 14:49
iltasanomat.fi
Lampenin perheelle ulkoilu ja pihaleikit ovat tärkeitä, joten korkealle puuhun rakennetusta majasta tuli heti luontoa rakastavan perheen suosikkipaikka. - Se on hienoin maja maailmassa, kertoo perheen 6-vuotias Maria. Majasta löytyvät niin tilat päiväunille kuin läksyjenkin tekoon ja liikkuminen sujuu riippusiltoja pitkin. Hurja remontti Livillä maanantaista…
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Paineita paratiisissa. Joukkueet kamppailevat jälleen kansan suosikin tittelistä, mutta tällä kertaa haasteena on valmistaa jälkiruokaa tuhatpäiselle festivaalikansalle. Kenen annos valloittaa sydämet, ja kuka joutuu suoraan äkkikuolemahaasteeseen? 3. tuotantokausi.
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Aarteita ja astronautteja
Tänään 14:28
mtvkatsomo.fi
Yossille tarjotaan Salvador Dalín kultataidetta ja sormusta, jota Britney Spears on pitänyt kädessään. Kun liikkeeseen tuodaan avaruuspuku kuuluisasta scifi-elokuvasta, Yossi innostuu leikkimään astronauttia ja Dominique keksii oivan tavan hiljentää pomonsa hetkeksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin…
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 14:20
ruutu.fi
Grillin liekit nuolevat paholaisen kanaa ja paahdettuja paprikoita. Lisäksi Sikke pyöräyttää kinkku-juusto ja ricotta-sipulicrostinit sekä mehevän mantelisen toscakakun. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
USA lähettää apua Ebolan riivaamaan Länsi-Afrikkaan
Tänään 14:13
iltasanomat.fi
Yhdysvallat aikoo perustaa 17 hoitopaikkaa, kouluttaa tuhansittain terveydenhuollon työntekijöitä ja perustaa sotilaskeskuksen ohjaamaan toimintaa. Presidentti Barack Obaman on tarkoitus julkistaa asia myöhemmin tänään, mutta hallinnon virkamiehet kertoivat jo asiasta toimittajille puhelimitse.
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 14:05
ruutu.fi
Täystyrmäys. Makumaitoa myydään lehmäpuvussa, ja taikinaa saa syödä mielin määrin. Nyrkkeilylaitteessa voi yrittää tyrmätä Kevinin. Uusi sovellus saa puhelimen pyörimään ja ottamaan valokuvia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
27 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Lohikäärme ja prinssi
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
Showpainija tuo näytille tulta syöksevän elokuvahahmon vuosikymmenien takaa ja saa Ariankin innostumaan painista. Yossi hieroo taidekauppoja ja yrittää keksiä, mitä myydä upporikkaalle teinille, jolla on jo kaikkea, mitä rahalla saa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut…
30 min
Hulluna häämekkoihin
Tänään 14:00
ruutu.fi
Harmoniaa hakemassa. Meighan ja Christina etsivät yhteiseen juhlaansa hääpukuja, jotka loisivat harmonisen kokonaisuuden, mutta eivät olisi liian samanlaisia. Tyylimuutoksen läpikäynyt Jackie palaa putiikkiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 7. tuotantokausi.
Brändärit extrat: Stinde - invalidisoitunut ja traumatisoitunut sotasankari
Tänään 13:51
mtvkatsomo.fi
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 13:50
ruutu.fi
Raikas olohuone. Ahdas, pimeä ja vanhanaikainen olohuone saa uuden ilmeen pirteillä kankailla ja uusilla tilaratkaisuilla. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
52 min
Kolmasulottuvuus.fi: Neron vieraat
Tänään 13:50
areena.yle.fi
(Nero's Guests) Intialainen toimittaja P Sainath haastaa niin oman maansa eliitin kuin länsimaiden hyvää tarkoittavat journalistit ja taloustieteilijät kertoessaan, miksi 200 000 maanviljelijää on tehnyt itsemurhan viimeisen 10 vuoden aikana Intiassa. O: Deepa Bhatia T: Steps India 2009
60 min
Gallerian tytöt: Angstia ja avajaisia
Tänään 13:40
mtvkatsomo.fi
Seitsemän nuorta naista yrittää löytää unelmatyönsä New Yorkin kiihkeästä ja kilpailuhenkisestä taidemaailmasta. Kaikkia yhdistää kiinnostus taiteeseen, mutta muuta yhteistä tytöillä ei juuri olekaan: osa elelee vanhempiensa rahoilla ja halveksii hipstereitä, kun taas osa sinnittelee tiukalla budjetilla ja arvostaa tinkimätöntä omaperäisyyttä. Avausjaksossa seurataan…
30 min
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Tänään 13:30
ruutu.fi
Liian isot rinnat. Isoista rinnoista sanotaan olevan etua elämässä, mutta 31-vuotiaan Christan mielestä ne aiheuttavat vain kipuja ja leimaamista. Hän menee rintojen pienennysleikkaukseen ja haluaa samalla myös kaulan muotoilun. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 13:20
ruutu.fi
Luksusta vai charmia?. Jonny ja Phil asuvat hotellissa, koska eivät ole löytäneet asuntoa, joka kelpaisi nirsolle Jonnylle. Jodi yrittää löytää pariskunnalle asunnon, joka miellyttäisi sekä ylellisestä tyylistä pitävää Jonnya että rähjäisestä charmista pitävää Philiä. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
Japanissa 5,6:n maanjäristys - rakennukset vavahtelivat Tokiossa
Tänään 13:10
iltasanomat.fi
Maanjäristyksen keskus oli Tokion itäpuolella, mutta sen ei arvioida aiheuttavan tsunamia. Ydinvoimayhtiö Tepcon mukaan maan itäosassa sijaitsevat kolme voimalaa eivät kärsineet vahinkoja järistyksessä. Näistä kolmesta ydinvoimalasta kaksi on ollut suljettu vuonna 2011 tapahtuneen ydinonnettomuuden jälkeen.
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 13:10
ruutu.fi
Riitoja Bykrogenissa. Lindomessa sijaitsevan Bykrogenin asiakkaat ovat kaikonneet. Syy valkenee hyvin pian kokki Alexander Nilsonille, kun hän tilaa ravintolasta ruokaa. Keittiö on nimittäin todellisen kunnostuksen tarpeessa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
Pekka Mäki: Edis jopa nauttii paineesta
Tänään 13:03
mtvkatsomo.fi
Tatlin valmentaja ja manageri Pekka Mäki: Edis jopa nauttii paineesta. Tatli ja Abril MM-ottelun lehdistötilaisuudessa.
Tatli: Abrilin kohtaaminen ei nostanut sykettä: Tatli ja Abril MM-ottelun lehdistötilaisuudessa
Tänään 13:02
mtvkatsomo.fi
Tatli: Abrilin kohtaaminen ei nostanut sykettä. Tatli ja Abril MM-ottelun lehdistötilaisuudessa.
Tatli ja Abril - pokka petti poseeratessa
Tänään 13:01
mtvkatsomo.fi
Tatli ja Abril - pokka petti poseeratessa. MM-ottelun lehdistilaisuus.
Tatli ja Abril MM-ottelun lehdistötilaisuudessa
Tänään 13:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 13:00
ruutu.fi
Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
Redrama vierailee Janne Ordénin uutuuskappaleessa Tuhatta
Tänään 12:56
iltasanomat.fi
28 min
Muuttohaukantie
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Nuoripari muuttaa Raumalla ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Uuden makuuhuoneen rohkeassa toteutuksessa ammattisisustaja Leena Carelse on ennakkoluuloton. Olli ei ole aikaisemmin muuttanut ja remontointikin on uusi kokemus.
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Mausteisia makuja. Logopediaa opiskeleva Isa tarjoaa vierailleen reilulla kädellä maustettuja ruokia, kuten parsakeittoa, lammaslihapullia ja marenkijälkiruokaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
Putous-videopäiväkirja: Kari Ketonen avautuu sketsihahmoahdistuksestaan
Tänään 12:25
mtvkatsomo.fi
Hovimuusikko Ilkka ja "vähän likainen Aamulypsy"
Tänään 12:20
iltasanomat.fi
Ilkka teki biisin suosikkiaamuohjelmastaan ja aikoo jakaa kappaletta pitkin somea. Ilkan sanoituksen mukaan aamushow on "mielenvikainen ja vähän likainen". Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajina ovat Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Anni Hautala sekä vierailevana tähtenä Juha Vuorinen.

Suositeltua

55 min
Suomen surkein kuski
Eilen 18:05
mtvkatsomo.fi
47 min
Murdochin murhamysteerit
Eilen 17:10
areena.yle.fi
13 min
Jälkipörssi
Tänään 09:23
areena.yle.fi
5 min
Yle Uutiset sää
Eilen 18:25
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
Lämmin sää hellii edelleen
Tänään 07:20
iltasanomat.fi