UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Australian rajalla
Tänään 22:35
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/20. Huumekoira. Huumekoira löytää jälkiä laittomista aineista Sydneyn postikeskuksessa. Amerikkalaisen opiskelijan tavarat tutkitaan tarkasti, ja rajaviranomaiset epäilevät maahan saapuvan malesialaisnaisen salaavan jotakin. Australialainen sarja.
11 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Tänään 22:20
katsomo.fi
Pikkupoika haukkui tyttöä rumaksi - Katso 4-vuotiaan huikea reaktio ilkeilyyn
Tänään 22:10
iltasanomat.fi
Onnea ToosaTV: ”Älykästä parodiaa” – Katso kutsuvieraiden hehkutukset
Tänään 22:06
iltasanomat.fi
Illan isännät Cristal Snow ja NikoLa järjestivät ohjelmansa syntymäpäivien kunniaksi kutsuvierastilaisuuden helsinkiläisessä ravintolassa. ToosaTV:n juhlien kutsuvieraat kehuivat kuorossa Cristal Snow ́n ja NikoLa:n älykästä parodiaa. Ohjelma on hauska ja leppoinen, mutta takaa löytyy kovaa ja millinmetrin tarkkaa työtä. Vieraiden joukossa vilisi paljon julkkiksia,…
30 min
Australian rajalla
Tänään 22:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 17/20. Epäilyttävää työvoimaa. Uusiseelantilainen hitsari on tulossa Australiaan töihin, mutta joutuu tarkkaan syyniin rajalla. Kahden reppumatkalla olevan israelilaisnuorukaisen epäillään tehneen luvattomasti töitä, ja Sydneyn postikeskuksessa tarkastetaan epäilyttävää lähetystä. Australialainen sarja.
20 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
katsomo.fi
48 min
Inhimillinen tekijä
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Millaista taakkaa lapsi kantaa aikuisuuteen asti, kun äidistä ei ollut äidiksi, isästä isäksi. Anne Flinkkilän vieraina näyttelijä Lotta Lehtikari, kasvatustieteen professori Kari Uusikylä ja kirjailija Heidi Jaatinen.
60 min
Äitien sota
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
Huippuhetket Ässät-Blues -ottelusta
Tänään 21:57
iltasanomat.fi
4 min
Urheiluruutu
Tänään 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Keno
Tänään 21:55
ruutu.fi
55 min
Breaking Bad
Tänään 21:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Uhkapeliä. Walt ja Skyler sepittävät yhdessä tarinan uhkapelaamisesta sukulaisilleen. Jesse jatkaa yhä biletystä, mikä kiinnittääkin vääränlaista huomiota. Hankin tutkimukset pelästyttävät Waltin. (43')
Huippuhetket HIFK-Lukko -ottelusta
Tänään 21:51
iltasanomat.fi
Voittomaaliksi jäi Janne Lahden toisen erän osuma. HIFK jatkaa seitsemäntenä, Lukko kiipesi kolmossijalle.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Tänään 21:50
areena.yle.fi
Huippuhetket: HPK-Ilves -ottelusta
Tänään 21:42
iltasanomat.fi
Kotijoukkueen hahmoja oli liigauransa kaksi ensimmäistä osumaa iskenyt Patrik Virta.
Huippuhetket: JYP-TPS -ottelusta
Tänään 21:40
iltasanomat.fi
JYPille tappio tiesi putoamista neljänneksi, TPS jatkaa sijalla 13.
Upeaäänisestä Margarita Haatasesta kuoriutuu huikea show-nainen
Tänään 21:36
iltasanomat.fi
Ike & Tina Turnerin River Deep Mountain High on biisi, jota kuka tahansa ei hallitse, mutta Margaritan käsissä siitä muovautuu koko Logomon mukaansa tempaava, positiivisuutta ja energiaa tihkuva show! The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
Nuori Minna Hautakangas hurmaa aitoudellaan ja varmuudellaan
Tänään 21:32
iltasanomat.fi
Minnan isossa äänessä ja aidossa olemuksessa on jotain raikasta ja avointa, mikä on saanut etenkin tähtivalmentaja Olli Lindholmin täysin myydyksi. Krista Siegfridsin kaunis Can You See Me luo Logomoon herkän tunnelman ja saa liikuttuneen Lindholmin kyynelehtimään onnesta. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
30 min
Kumman kaa
Tänään 21:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Synttärit. Anne ja Ellu tulevat laivalta mukanaan tuliaisjuomat Ellun synttäreitä varten. Yllättävä putkiremontti uhkaa järjestelyitä, ja Ellun synttärijuhlat ovat vaarassa peruuntua! Kotimainen komediasarja. (24')
29 min
Strada
Tänään 21:30
areena.yle.fi
Onko Suomen tulevaisuus painajainen vai utopia? Perttu Saksa kuvaa kuolleita hevosia.
35 min
Villit nettivideot
Tänään 21:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/20. Kyberstarat. Esittelyssä verkon kovimmat amatöörikuuluisuudet. Moni yrittää staraksi musiikin keinoin tai sitten vain tekeytymällä staraksi. Ja joistakuista tulee kuuluisia tahtomattaan. Englantilainen sarja. (24')
Satu Kopon Ainutlaatuinen satumaisen lumoava
Tänään 21:22
iltasanomat.fi
Samaa taianomaista tunnelmaa Satu luo lavalle myös ensimmäisessä Knock out -jaksossa Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen-kappaleen tulkinnallaan. Tämän äänen matkassa on helppo matkustaa pois tästä hetkestä. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
Elegantin eleettömän tulkinnan tarjoileva Kaisa Leskinen lumoaa pelkällä olemuksellaan
Tänään 21:20
iltasanomat.fi
Kevyesti soljuva, jazzahtava sovitus Mari Rantasilan Vain rakkaus -kappaleesta todella vie mukanaan vanhanajan romanttisiin tunnelmiin, eikä pelkällä olemuksellaan vangitsevan Kaisan kauniin eleetön tulkinta vaadi mitään lisää. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
Paolo Ribaldini on elementissään ison balladin tulkitsijana
Tänään 21:12
iltasanomat.fi
Foreignerin klassikkoballadi I Want To Know What Love Is soi kovaa ja korkealta tehden oikeutta Paolon upealle äänelle. Paolo selvästi nauttii jokaisesta hetkestä lavalla ja alkaa löytää sisäisen rokkistaransa. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
Tunteiden tulkki Heidi Sundström tuo Sannin kauniiseen kappaleeseen rosoa
Tänään 21:10
iltasanomat.fi
Heidi lisää poptähti Sannin kauniiseen Jos mä oon oikee -hittiin ripauksen karkeutta ja säröä, ja vakuuttaa kyvyllään ottaa kappaleen teksti haltuunsa. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.
29 min
A-studio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Kipeäksi lääkkeillä. Vieraana lääkehuollon lehtori Alli Puirava, yleislääkäri Heikki Pärnänen ja lääkkeen haittavaikutusten uhri John Grönvall. #yleastudio
49 min
Sohvaperunat
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Talven suuret laulukilpailut UMK ja Kingi ovat finaalivaiheessa, ja niitä katsellaan myös Sohvaperunoissa. Kotisohvilla pohditutti myös, onko Suomi venäläinen sekä Tuurin kyläkauppiaan elämä.
30 min
Kumman kaa
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Rakkautta ilmassa. Ellulle etsitään baarista härkä-miestä ja Annen poikaystävä saa opetuksen. Vesan suhdetta Marjoon analysoidaan ja Ellu kertoo Marjolle muutamia faktoja Vesasta. Kotimainen komediasarja. (23')
56 min
Tuubi: Osa 1.
Tänään 21:00
katsomo.fi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up ¿koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 7/20. Eläimellisiä elämyksiä. Nettiviidakon parhaat pedot on saatu haaviin. Näemme mm. pahantuulisen papukaijan, ihmisvihaaja-hanhen ja tietysti koko joukon apinoita. Englantilainen sarja. (21')
133 min
Take This Waltz
Tänään 21:00
katsomo.fi
Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun…
55 min
Breaking Bad
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/13. Avoimet ovet. Skyler turvautuu likaisiin temppuihin autopesulan suhteen. Jesse vaan jatkaa bileitä, ja poliisikollega pyytää Hankilta apua. Marie käy yhä asuntoesittelyissä, kunnes hänen onnensa kääntyy. Jakson on ohjannut tunnettu Hollywood-ohjaaja David Slade (30 päivää kaamosta, Twilight: Epäilys) (44')
Sara Strömmerin vihainen mimmirock-veto on täydellinen onnistuminen
Tänään 20:58
iltasanomat.fi
Team Michaelissa laulavan, leiskuvaharjaisen Sara Strömmerin sisällä vaikuttaa palavan tuli, joka tuo räiskyvän voiman hänen esityksiinsä. Kaikkien vihaisten naisrokkareiden esiäidin Alanis Morissetten You Oughta Know on Saralta nappivalinta biisiksi niin asenteen kuin äänialan esittelynkin puolesta. Tämä mimmi rokkaa! The Voice of Finland Nelosella perjantaisin…
3 min
Keno
Tänään 20:57
ruutu.fi
Rockmies Björn Suomivuori ottaa lavan ja fiiliksen haltuun
Tänään 20:56
iltasanomat.fi
The Voice of Finlandin ensimmäisessä Knock outissa Björn onkin valinnut esitettäväkseen Gavin DeGrawn I Don’t Wanna Be -kappaleen, joka kertoo siitä, ettei laulaja halua olla tällä hetkellä mitään, mitä muut sanovat, vaan vain oma itsensä. Miniatyyrikapina toimii ja vahvana tulkitsijana tunnettu Björn ottaa fiiliksen Logomossa helposti haltuunsa.The Voice of…
S-ryhmän mainokselle täystyrmäys maitotilalliselta: ”Tästä on nyt leikki kaukana”
Tänään 20:56
iltasanomat.fi
Mutta joskus käy niin, ettei periaatteessa ihan kelpo huumori naurata. Ei millään. – S-ryhmän mainos on ihan hauska. Jos en olisi itse tuottaja, niin sitten mainos varmaan voisi naurattaa, Lahti miettii. – Mutta tää maailman aika, mihin mainos tulee… Tästä on nyt leikki kaukana.Lahti jatkaa sukutilaa Karstulassa Keski-Suomessa vaimonsa kanssa. Maidon tuottajahinnan…
5 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
Tummaääninen Ari Puro ottaa Jari Sillanpään iskelmäklassikon omakseen
Tänään 20:46
iltasanomat.fi
The Voice of Finlandin ensimmäisessä Knock outissa Ari pistää Jari Sillanpään 90-luvun iskelmähitin Valkeaa unelmaa uuteen uskoon ja onnistuu lämpimällä äänellään tekemään tulkinnasta omannäköisensä. The Voice of Finland Nelosella perjantaisin kello 20.

Suositeltua

Jokerit murskasi Minskin Dinamon
Eilen 23:58
iltasanomat.fi
150 metriä pudotusta palavana veteen - pellehyppytiimi Jerobeam rikkoo maailmanennätyksiä
Tänään 15:42
iltasanomat.fi
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 01:35
ruutu.fi
Merilinnut pesivät Argentiinan rannikolla – ilmasta kuvattu huikea video paljastaa yhdyskunnan valtavan koon
Tänään 20:14
iltasanomat.fi
Näin Maria Sid muuntautuu kansikuvakissaksi - katso video!
Tänään 18:02
iltasanomat.fi
2 min
Päivän sää
Tänään 17:20
katsomo.fi