UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Lokin hirsirungon pysytys alkaa. Lokki rakennetaan talvella, joten tutustutaan talvirakentamiseen. Skandinaavinen klassinen design on tärkeässä osassa Unelmamökin sisustuksessa. Tämän lisäksi tekstiileissä tullaan näkemään perinteistä käsityötä. Kotimainen lifestyleohjelma.
70 min
Koiralle koti
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/8. Puhtaalta pöydältä. Tutustumme sulkeutuneeseen Bingo-koiraan, liian riehakkaaseen Caseyyn ja sekarotuiseen Zambiin, jonka suussa olevaa möykkyä epäillään syöpäkasvaimeksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
55 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 14:25
ruutu.fi
Tervetuloa kotiin. Kat palaa Miamista kotikaupunkiinsa L.A:han ja perustaa oman tatuointiliikkeen. Yksityisyrittäjyys ei ole helppoa, kun töiden lomassa pitää valvoa liiketilan remonttia ja rekrytoida henkilökuntaa. Amerikkalainen sarja.
2 min
#kulttuurinvälikysymys: Runoilija kauhistui ja innostui Ville Niinistön sanoista
Tänään 13:55
areena.yle.fi
Vihreiden puheenjohtajan Ville Niinistön taidemääritelmä kuuluu näin: "Taide antaa ihmiselle mahdollisuuden havainnoida, kyseenalaistaa ja innostaa ymmärrystämme itsestämme ja ympäristöstämme. Taide on uteliaisuutta ruokkiva ihmisyyden peili, jota ilman olisimme vähemmän." Runoilija Sinikka Vuolan mukaan taitava määritelmä voisi olla suoraan valtion virallisesta…
1 min
#kulttuurinvälikysymys: Kirjailija Sinikka Vuola
Tänään 13:53
areena.yle.fi
Runoilija Sinikka Vuola puhuu taiteesta.
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 13:45
areena.yle.fi
3/8. Kuinka Claudian ja Azizin jo kouluaikana alkanut suhde on jatkunut? Jennyn ja Mikaelin parisuhde on päättynyt eroon. Feministipari Jessica ja Tobias sai yllättäen kokea jotain uskomatonta. (U)
Dying Light - Important Public Service Announcement trailer
Tänään 13:39
gamereactor.fi
Dying Light - Important Public Service Announcement trailer
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/20. Raha kasvaa puissa. Tällä kertaa leijonille esitellään kookossandaaleja, pinkkejä nettilahjoja ja alastonta kiinteistönvälitystä. Kanadalainen sarja. (44')
70 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 13:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/12. Maalaispojan lentävä yllätys. Maalaispoika John järjestää häät trendikkäälle kaupunkilaismorsiamelleen Jackielle, mutta Johnin ideat eivät ehkä ole ihan sitä, mistä joka tyttö unelmoi. Vai miltä kuulostavat papparaisten kerhotalolla juhlittavat jouluteemaiset kesähäät, jonne morsian laskeutuu suoraan taivaalta? Englantilainen dokumenttisarja.
1 min
Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen: Koulusta
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Miten Benjamin onnistuu yhdistämään uran ja koulunkäynnin? Ehtiikö kiireinen nuori mies opiskelemaan ollenkaan? Tässä Alastoman Päiväkirjan jaksossa Benjamin myös paljastaa miten hän muuttaisi koululaitosta.
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 20/30. Jauhotonta juhlaa. Neljä leipomoa taistelevat finaalipaikasta Skotlannin ja Lounais-Englannin aluefinaalissa. Iltapäiväteehaasteessa yksi leipomoista yrittää tehdä 16 erillistä leivonnaista viiden sijaan. Tuomareiden valinta -kakkuhaasteessa tehdään jauhotonta suklaakakkua kiiltävän ganachen kera. Englantilainen sarja. (46')
55 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Kotisynnytys. Viimeisillään raskaana oleva Helena haluaa seksiä koko ajan, mutta vauvamaha tappaa aviomiehen kiinnostuksen. Boheemipariskunnan mies haluaa vaimonsa synnyttävän metsässä puusta tukea pitäen. Kotisynnytys on kompromissi. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Kauas on pitkä matka. Rachel ja Joe matkustavat Australiaan etsimään Rosie Cartwrightia ja Carol puolestaan lähtee etsimään veljeään.
28 min
Teiniäidit
Tänään 12:15
areena.yle.fi
5/8. Tanjan ja Jamin suhde on kriisissä. Sannan elämään on tullut uusi mies - hyväksyykö Emran hänet? Syömishäiriöstä selvinnyttä Teyaa vaivaa kova itsekriittisyys. 1. tuotantokausi. (U)
30 min
Koti Suomessa
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Rovaniemi. Harrin ja Inkan uusioperheen toiveissa on uusi koti Rovaniemeltä veden ääreltä. Kiinteistönvälittäjä on valinnut esiteltäväksi kolme toiveiden mukaista omakotitaloa joen rannasta. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/13. Tyyliä alakertaan. Kate astuu suosiolla syrjään, kun on aika aloittaa alakerran purku- ja rakennustyöt. Mattin käsissä alakerrasta sukeutuukin oikea tyylin tyyssija. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Beethovenin elämä.
52 min
Kolmasulottuvuus.fi: Oasis-Viimeinen toivo
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Toivo löytyy sieltäkin missä se voi näyttää vaikealta. Oasis on turvapaikka hiv-positiivisille Maya-intiaaneille. Se tarjoaa heille kodin ja suojan ja puolustaa heidän ihmisoikeuksiaan. O: Antonio Cárdenas. T: Oktober Oy
30 min
Koti Suomessa
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Tampere. Tamperelaisten Elinan ja Petterin nelihenkinen perhe etsii uutta kotia Tampereen ympäristökunnista. Vanha koti on jo myynnissä ja lukuisia asuntoja on kierretty. Kiinteistönvälittäjä esittelee kolme kohdetta Kangasalta. Löytyykö perheen unelmien koti näiden joukosta? Kotimainen lifestyleohjelma. (23')
13 min
Näin Norjassa
Tänään 11:30
areena.yle.fi
Hans Gåsvær ajaa postivenettä omien sanojensa mukaan maailman kauneimmassa maisemassa. Postin lisäksi veneessä kulke koululaisia, matkailijoita ja usein myös lampaita.
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/13. Laatua pikkurahalla. Tuore kihlapari haluaa muuttaa pienempään ja edullisempaan asuntoon säästääkseen rahaa tulevia häitä varten. Korkeatasoisen asunnon löytäminen pikkurahalla on kuitenkin vaikeaa. Amerikkalainen lifestylesarja.
Miten luodaan 200 000 työpaikkaa, Juha Sipilä?
Tänään 11:17
hs.fi
Miten keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä aikoo nostaa talouden jaloilleen ja lunastaa vaalitavoitteensa 200 000 uuden työpaikan luomisesta kymmenessä vuodessa? HSTV:n puheenjohtajatentin juontaa politiikan toimittaja Katja Boxberg.
Juha Sipilä, mikä on suurin tabu suomalaisessa politiikassa?
Tänään 11:08
hs.fi
HSTV:n puheenjohtajatentissä keskustan Juha Sipilältä kysyttiin muun muassa politiikan tabuista.
25 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Tällä kertaa Lauran matkaseurana on näyttelijä Minna Haapkylä ja hänen lapsensa. Tämä reissu tehdään lasten ehdoilla, joten kohteina ovat Skansenin ulkoilmamuseo ja Junibackenin satumaailma. Kotimainen lifestyleohjelma. (19')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Super Mega Baseball - Official Trailer
Tänään 10:59
gamereactor.fi
Super Mega Baseball - Official Trailer
Video näyttää välikohtauksen karut jäljet NSA:n portilla
Tänään 10:48
hs.fi
Helikopterista kuvattu video näyttää välikohtauksen karut jäljet Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuusviraston NSA:n portilla maanantaina. Poliisiauto on ilmeisesti ajanut päin portille saapuneiden miesten autoa pysäyttääkseen sen. Välikohtauksessa kuollut on peitetty lakanalla. Portin läpi yrittäneet olivat pukeutuneet naisiksi, mistä kertoo myös maassa lojuva…
30 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 18/18. Ketut kanatarhassa. Hääpukuliikkeen johtaja Lori ei pidä siitä, että sulhanen on mukana valitsemassa morsiamelle hääpukua. Nyt hän tekee poikkeuksen ja katuu heti. Toiselle sulhaselle ei kelpaa mikään, ja toinen on liian vaisu. Amerikkalainen lifestylesarja.
58 min
Onnistuuko elämä maalla?
Tänään 10:30
areena.yle.fi
7/8. Öölannin perhe keksii lopulta ratkaisun villikissapulmaan. Taalainmaalla Andreaksen ja Julian suhde syvenee. Loverfeltin perhettä askarruttaa tapaaminen paikan omistajan kanssa. Onko talous tasapainossa?
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/14. Erilainen lastenhuone. Sarah ja Tommy ovat haasteen edessä, kun pieni varastohuone pitää muuttaa lastenhoitohuoneeksi. Safariteemaa ja kierrätettyjä huonekaluja hyödyntämällä saadaan viihtyisä huone vauvan ja vanhempien käyttöön. Kanadalainen lifestyleohjelma. (20')
Rainbow Six: Siege - Behind the Wall: The Operators Dev Diary
Tänään 10:18
gamereactor.fi
Rainbow Six: Siege - Behind the Wall: The Operators Dev Diary
Mies kuoli hautakiven kaaduttua päälle
Tänään 10:15
iltalehti.fi
Mies oli polvistunut sukulaisensa haudalle, kun kivi kaatui miehen päälle. Video: CNN
Rainbow Six: Siege - Operator Gameplay Trailer
Tänään 10:07
gamereactor.fi
Rainbow Six: Siege - Operator Gameplay Trailer
30 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 10:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 17/18. Sata hääpukua myöhemmin. Janen äiti haluaa tyttärelleen samanlaisen hääpuvun kuin hänellä itsellään oli. Judean eronneet vanhemmat ovat periaatteessa eri mieltä kaikesta. Molemmilla morsiamilla on oma selkeä käsityksensä unelmamekosta. Amerikkalainen lifestylesarja.
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:47
areena.yle.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:45
areena.yle.fi
55 min
Hotellit haltuun
Tänään 09:25
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/8. Pomo piilossa. Hotelli Crown Innin omistaja piileksii päivät toimistossaan ja antaa muiden hoitaa käytännön työt. Mutta koska paikka tekee jatkuvasti tappiota ja rahat uhkaavat loppua, hotellipoliisi Alex Polizzin on saatava pomo pois kolostaan. Tämän on aika nähdä hotellinsa vieraiden silmin. Englantilainen realitysarja.
Toppi vai floppi? Rihanna vihreissä päästä varpaisiin
Tänään 09:17
iltalehti.fi
Video: Splashnews/aop
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:05
areena.yle.fi
65 min
Hurja painonpudotus
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/26. Pieni pinkoja, osa 1. Chrisillä riittää haastetta, kun hän saa ensimmäistä kertaa asiakkaakseen lyhytkasvuisen henkilön. Pystyykö lukuisia vastoinkäymisiä kokenut Sara suoriutumaan vaativasta painonpudotuksesta? Puolimatkan koitoksessa Chris saa huomata, että pienikin voi olla suurta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (51')

Suositeltua

50 min
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
Tänään 00:25
areena.yle.fi
Sammutustyö meni pahasti pieleen - palomiehen pahin painajainen
Eilen 18:53
iltalehti.fi
Teinit mölisivät elokuvissa - äiti antoi kunnon opetuksen
Tänään 07:47
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Miten luodaan 200 000 työpaikkaa, Juha Sipilä?
Tänään 11:17
hs.fi
HS-sää 30.3.
Eilen 19:53
hs.fi