UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Jenni Vartiainen paljastaa uuden puolen itsestään: Tunteet nousivat pintaan
Tänään 09:22
iltasanomat.fi
Jenni Vartiainen kertoo myös, että kappaleiden uudet versiot yllättivät hänet. - Osa kappaleista on laitettu aika uuteen uskoon. On hienoa katsoa, kun tyypit ylittää itsensä ja haastaa. Vartiainen ei myöskään osannut ennakkoon ajatella, että artistien ryhmäkemiat toimivat niin hyvin. - Ryhmän kanssa ei ollut mitään hätää, enemmän keskityttiin siihen, että ne…
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Köyhyys syö miestä. Veljekset Mathias ja Christian Rosenlund ovat sinnitelleet pitkään rahapulassa ja ilman toivoa paremmasta. (U). yle.fi/aamusydamella.
23 min
Pokémon
Tänään 09:04
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen, Futaajat, Late Lammas, Raimo ja Sherlock Jakki. Katsottavissa Areenassa.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
9 min
Chaplin
Tänään 08:55
mtvkatsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:47
areena.yle.fi
Seikkailu siskojen kanssa. Petterin sisarukset Nykerönenä ja Kuhnastelija tuppautuvat mukaan veljensä marjanhakumatkalle. Yllättävät käänteet paljastavat Petterille siskoistaan uuden puolen.
10 min
Katinkontti
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Näytelmä. Katti Matikaisen vähemmän nerokas merirosvonäytelmä pääsee dramaturgi Seija Holman käsittelyyn.
Päivän sää 31.8
Tänään 08:33
hs.fi
28 min
BUU-klubben: Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Osa 50/63: Timantti. Mymmelistä tulee timanttisormuksen omistaja, ja koko hänen elämänsä muuttuu. Suomalais-japanilainen piirrossarja. Ruotsinkielinen toteutus: Siv Almark ja Bo Maltzeff. buu.yle.fi
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Viime jaksossa tavattu 218 pitkä Sami Eerola kuulee uniasiantuntijalta millainen patja on hänen kokoiselleen sopiva. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu kasvoklinikkaan sekä harjoittelee ihmissuhdetaitoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
12 min
Viiru ja Pesonen
Tänään 08:22
areena.yle.fi
Kettujahdissa. Ruotsalainen animaatio.
13 min
Mokon suuri maailma: Vaahterasiirappia
Tänään 08:19
mtvkatsomo.fi
Moko ja Chavapa ovat Kanadassa ja auttavat ystäväänsä Abbya keräämään vaahterasiirappia.
2 min
Nukkearkun lauluja: Sähköjuna
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Laulamassa Jasmin Koivusaari ja Vintti-kuoro. Mukana Pokela-Sariolan musiikkiperhettä kolmessa polvessa.
30 min
Unelmamökki
Tänään 08:00
ruutu.fi
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
23 min
Vekarat!
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Osa 46/52. Lohikäärme lemmikiksi.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 31.8.
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Onnea Arvi.
Sammelvuon puheista kylmät väreet – kurkkaa lentopallomaajoukkueen kulissien taakse!
Tänään 06:00
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat näyttää videon, joka kurkistaa lentopallomaajoukkueen kulissien taakse. Yle Urheilu näyttää sunnuntaina TV2-kanavalla dokumenttielokuvan lentopallomaajoukkueesta alkaen kello 13.15. KATSO TRAILERI TÄSTÄ .
EU:n uusista Venäjä-pakotteista päästiin sopimukseen - yksityiskohdat vielä auki
Tänään 05:48
iltasanomat.fi
Pääministeri Alexander Stubbin (kok.) mukaan jatkopakotteita on odotettavissa viikon tai parin kuluessa. Stubb arvioi, että uudet Venäjä-pakotteet kohdistuvat todennäköisesti eniten rahoitussektorille. Yksityiskohdista ei ole vielä sovittu. - Annoimme komissiolle ja ulkosuhdehallinnolle toimeksiannon valmistella uusia pakotteita, Stubb sanoi myöhään illalla päättyneen…
Dettmann pysyi viilipyttynä: Ei Ukraina-ottelukaan ole vielä pakkovoitto
Tänään 04:50
iltasanomat.fi
Katso ISTV:n videolta, mitä Dettmann kertoi miehilleen pukuhuoneessa heti pelin jälkeen ja millä mielellä hän aikoo suunnata Ukraina-peliin, joka alkaa noin 16 tunnin kuluttua jenkkien löylyn jälkeen. Dettmann osaa myös psykologisen pelin kommervenkit. Hän sanoi, että ei Ukraina-ottelukaan ole vielä pakkovoiton paikka.
Rannikko tietää Ukrainan kovuuden
Tänään 04:17
iltasanomat.fi
Katso, mitä Rannikko sanoo Ukrainan tuulennopesta pelintekijästä, ex-jenkistä Eugene Jeteristä. Rannikko tietää, että vastassa on etukäteen ajateltuna lohkon toiseksi paras joukkue, jolla kisoissa allaan jo yksi voitto Dominikaanisesta tasavallasta. - Ukraina menestyi meitä paremmin viime vuoden EM-kisoissa. Se on kova joukkue.
Kapteeni Möttölän jeremiadi
Tänään 03:43
iltasanomat.fi
Möttölän tyly jeremiadi sisälsi mm. seuraavia avauksia: - Näytettiin lukiolaispojilta. - Oma räpeltäminen harmittaa. - Hukattiin hieno mahdollisuus. Möttölä pystyi kuitenkin katsomaan sunnuntain Ukraina-otteluun, ja sen ylikin. - Lupaan, että huomenna olemme kuin uusi joukkue. - Neljä ottelua jäljellä. Jatkoon mennään.
60 min
NCIS Los Angeles
Tänään 02:35
ruutu.fi
Päätöspiste. Sudanin tapahtumat palaavat vainoamaan Samia, kun Yhdysvaltoihin tuotu tähtitodistaja yritetään murhata. Samaan aikaan NCIS-tiimiä Afrikassa auttanut Elmslie katoaa jäljettömiin. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40')
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 02:00
ruutu.fi
Koodeja ja keräyslaatikoita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat Punaisen ristin keräyslaatikkoon jumittunut vaaterosvo ja museosta kadonnut Enigma-salauslaite. Englantilainen sarja. (28')
60 min
Liv D
Tänään 01:50
ruutu.fi
Liv D: Katie Price ? toisenlainen äiti. Koskettava dokumentti povipommi Jordanin eli Katie Pricen taistelusta saada anteeksipyyntö tunnetulta koomikolta, joka vitsaili julmasti hänen vammaisen poikansa kustannuksella. Dokumentti tutustuttaa meidät myös arkipäivän haasteisiin perheessä, jossa on vammainen lapsi. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (43')
60 min
Hannibal
Tänään 01:40
ruutu.fi
Roti. Tohtori Gideon pakenee matkalla oikeuteen ja lähtee etsimään Chesapeaken viiltäjää sekä kostamaan psykiatreilleen. Will ei pysty enää erottamaan harhoja todellisuudesta. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
30 min
Bullrun - kaasu pohjassa
Tänään 01:30
ruutu.fi
Loppurutistus. Kisan viimeinen osuus ajetaan Orlandosta Miamiin. Kisaajilla on ollut hauskaa tien päällä, vaikka autossa istuminen on koetellut ystävyyssuhteita. Määränpäässä jaetaan palkinnot ja tietysti juhlitaan aamuun saakka. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
30 min
Australian rajalla
Tänään 01:00
ruutu.fi
Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
56 min
The Wire
Tänään 00:50
areena.yle.fi
Uusi päivä. Hercin ahdisteleman mustan pastorin tapauksesta tulee Carccetin ensimmäinen suhdetoimintaongelma. Micheal hautoo suunnitelmaa kostaakseen konstaapeli Walkerille. Omar saa yliotteen Proposition Joesta. T: HBO. (U)
42 min
Ratsastuksen MM: Lännenratsastus
Tänään 00:35
areena.yle.fi
Henkilökohtainen finaali. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska.
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 00:30
ruutu.fi
Autokauppoja. Uzi ja Shlomi ottavat ison riskin ja huutavat itselleen kaksi autoa. He voivat tehdä enemmän voittoa tai tappiota kuin koskaan aiemmin. Lisäksi konteista paljastuu tikibaarin kalusteita, golfkentän hoitamiseen tarkoitettuja koneita ja bändikamoja. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Matt liekeissä. Matt aikoo ostaa kaikki kontit muiden yrittäessä harata vastaan. Konteista paljastuu alkoholijuomia, armeijan ylijäämävarusteita, kylpylätuotteita ja grillejä. Saavatko muut Mattin aisoihin, ja kuka jää eniten voitolle? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
30 min
Villit nettivideot
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (23')
Ukraina: Täysimittainen sota on lähellä.
Eilen 23:26
iltasanomat.fi
Ukrainan presidentti Petro Poroshenko totesi lauantaina, että täysimittainen sota on Ukrainassa lähellä.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 23:00
ruutu.fi
Käytännön pilat. Tarjolla on käytännön pilojen kerma. Poliiseja pissitetään vesipullolla, agentti on liikkeellä kaupoissa ja muista: älä päästä ketä tahansa kotiisi. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (25')
95 min
Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen
Eilen 22:51
areena.yle.fi
(Tabor uhodit v nebo, Neuvostoliitto 1976) 1970-luvun suuriin kansainvälisiin menestyksiin kuulunut neuvostomusikaali pitkästä aikaa televisiossa. Ohjaus Emil Lotjanu.
125 min
Wallander: Mastermind
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
Linda Wallander tekee karmaisevan löydön. Kerrostaloasunnon katosta roikkuu ylösalaisin naisen ruumis, veret valutettuna. Tämä on vasta alkusoittoa pirulliselle ja kellontarkasti laaditulle suunnitelmalle, jolla laatija haluaa kostaa poliisille. Ohjaus Peter Flinth. Pääosissa Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace. Ruotsi, 2005 (98').
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:29
mtvkatsomo.fi
13 min
Lotto ja Jokeri: Kierros 35
Eilen 22:17
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

68 min
Top Gear: Löytöretki Kiinaan
Eilen 19:03
mtvkatsomo.fi
120 min
Uuno Epsanjassa
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:00
ruutu.fi
89 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi
125 min
Wallander: Mastermind
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:31
areena.yle.fi