UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS:n iltapäiväuutiset 27.8.
Tänään 16:43
hs.fi
34 min
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat: Lammastikkarit
Tänään 16:34
mtvkatsomo.fi
Intialaisittain maustetut luulliset lampaankyljykset voi dipata kastikkeeseen ja syödä sormin. Toisena ruokalajina valmistetaan sisilialaista katkarapupastaa sitruunaisen fenkoli-minttusalaatin kera.
46 min
LIVE klo 16.30: Tanssii Tähtien Kanssa - tähtiparit esitellään
Tänään 16:29
mtvkatsomo.fi
Tanssii Tähtien Kanssa uuden kauden tähtiparit esitellään lehdistötilaisuudessa.
62 min
Jamie Oliverin kouluruokaa: Keittäjät kertauskurssilla
Tänään 16:28
mtvkatsomo.fi
Jamie Oliver on päättänyt ryhtyä korjaamaan Ison-Britannian kouluruoan ala-arvoista tasoa. Neliosaisen sarjan 3. jaksossa Jamie käy päättäjien pakeilla ja panee 60 keittäjää koulunpenkille oppimaan uutta ja myös oppimaan eroon omista ennakkoluuloistaan.
25 min
INK - Ihmenappuloiden kerho: Voodooshampoo
Tänään 16:20
mtvkatsomo.fi
Macbeth keksii pirullisen voodooshampoon saadakseen lapset valtaansa, ja pian koulu täyttyy zombeista.
Kimmo Vehviläinen onnettomuudestaan: Keuhkoon mua osui mutta sydämeen sattuu!
Tänään 16:18
iltasanomat.fi
Dynastia tavoitti sairaalavuoteella viruvan Vehviläisen, joka mm. syyllisti Dynastiaa siitä, etteivät juontajakaverit ole käyneet sairaalassa. Kimmo kehuu Töölön sairaalan hoitohenkilökuntaa vuolaasti ja kertoo olevansa heihin syvästi rakastunut.
Salainen neuvottelupaikka Boistö näyttäytyy
Tänään 16:11
hs.fi
Millaisen näyttämön tarjosi Boistö Suomen ulkosaaristossa, kun amerikkalaiset ja venäläiset asiantuntijat ja virkamiehet kävivät läpi maailmanpolitiikan kuumaa aihetta, Ukrainaa? Ankaran asian ohessa saunottiin ja uitiin. Toimittaja: Mark Autio HS, kuvaaja Leif Rosas, editointi: Esa Syväkuru HS
Stubb: Taloustilanne on heikentynyt ja heikkenee edelleen
Tänään 16:08
hs.fi
Pääministeri Alexander Stubbin (kok) mukaan Suomen taloustilanne on heikentynyt ja näkymät heikkenevät edelleen. Stubbin mukaan heikentynyt tilanne otetaan huomioon budjetissa.
61 min
Myytinmurtajat: Vaarallisen tehtävän kasvot
Tänään 15:59
mtvkatsomo.fi
Voiko kasvonaamioiden avulla selvitä turvatarkastuksista? Saako laukaus karusellin pyörimään? Tiimi tutkii myös, saako maassa olevaa asetta ammuttua toisella aseella kauemmaksi. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
Nova Stage
Tänään 15:41
mtvkatsomo.fi
Robinin Special Nova Stage MTV:n studiolla 15. elokuuta.
45 min
Doctor Who
Tänään 15:40
areena.yle.fi
Ihmisolento. Vuonna 1913 englantilaisopettaja uneksii sinisestä puhelinkopista ja siitä, että ihminen voisi lentää avaruudessa. Humpuukia kaiketi, mutta kun taivaalta laskeutuu vihreä valo, uni käy todelliseksi. (U)
Boxing Night: Edis Tatli matkalla kohti titteliottelua
Tänään 15:31
mtvkatsomo.fi
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 15:30
ruutu.fi
Pahatapainen pappi. Brian Statham on pappi, jonka suvussa on sydänsairautta. Hän on itsekin saanut jo yhden sydänkohtauksen, muttei silti ole luopunut leivonnaisista ja liiallisesta suolankäytöstä. Huolestuneet seurakuntalaiset kutsuvat paikalle ravintoterapeutti Gillian McKeithin. Onko Brian valmis kuuntelemaan Gillianin saarnaa? Englantilainen realitysarja.…
22 min
Jaquie Brownin päiväkirjat
Tänään 15:15
areena.yle.fi
2/14. Jaquien rakas kämppis lähtee pois. Jaquie muuttaa liian isoon uuteen asuntoon, jonka maksamiseen vaaditaan lisätienestejä ja uusi kämppis. Rahat ja vuokralaiset ovat tiukassa, kunnes lopulta löytyy yhteinen sävel. (U)
44 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
60 min
Ruotsin karmein koti
Tänään 15:15
ruutu.fi
Tyylipuhtautta. Simon ja Tomas vierailevat kotinikkarin luona, jonka olohuoneeseen on mahdutettu monta erilaista tyyliä. Ihmetystä herättää muun muassa keskiaikaishenkinen seinä. Simon ja Tomas karsivat kaiken turhan pois ja luovat olohuoneeseen ja ruokasaliin yhtenäisen tyylin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
5 min
Yle Ođđasat: Yle Oddasat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
60 min
MasterChef Australia
Tänään 15:05
ruutu.fi
Aivoja ja ankeriasta. Naiset ja miehet ottavat toisistaan mittaa tehtävässä, jossa on 1,5 tunnissa valmistettava maittava ja näyttävä annos proteiinipitoisesta raaka-aineesta. Valittavien ainesten joukossa on muun muassa tuttua ja turvallista jauhelihaa, mutta myös hiukan eksoottisempia vaihtoehtoja. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (49')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
MTV Uutislive: Boistön saaren salaneuvottelut
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Frittereitä ja feijoaa. Kokkausvuorossa ovat toista kertaa Uuden-Seelannin Simon ja Meg. He valmistavat pikkusillifrittereitä, paistettua napsijaa ja omena-feijoapaistosta. 3. tuotantokausi.
60 min
Kadonneen jäljillä UK: Perhesalaisuus
Tänään 14:26
mtvkatsomo.fi
53-vuotias Robert Capron etsii äitiään, joka katosi salaperäisesti yli puoli vuosisataa sitten. Isältään Robert ei selitystä äidin lähtöön ikinä saanut, joten nyt hän toivoo itse löytävänsä kaipaamansa vastaukset. Jakson toisessa tarinassa 51-vuotiaat kaksoissiskot Gail ja Juliet etsivät kaksoisveljiään, joiden olemassaolosta he kuulivat vasta teini-ikäisinä.
38 min
Onni on pohjanhevonen
Tänään 14:25
areena.yle.fi
Birgit ja Geirmund Vik iloitsevat aina, kun varsa syntyy maailmaan. Vikin tilalla Nordreisassa kasvatetaan pohjanhevosia, joka on vanha norjalainen hevosrotu.
Oleskelutila teineille kaikilla herkuilla - jopa interaktiivinen peili!
Tänään 14:22
iltasanomat.fi
Kellarissa on tyylikäs oleskelutila, jossa on mahdollisuus tehdä kaikkea mitä teinitytöt voisivat edes toivoa. Laitteita on interaktiivisesta peilistä videopuheluihin. Hurja remontti Livillä 25.8. alkaen maanantaista torstaihin kello 19.00.
30 min
Maailman oudoimmat ravintolat
Tänään 14:20
ruutu.fi
Pinnan alla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Bob Blumer tutustuu merenneitoihin meriteemaisessa ravintolassa. Sitten hän seuraa alastomien ruokailijoiden illanviettoa. Uskaltaako Bob itse riisua vaatteet? 1. tuotantokausi. (21')
59 min
Neljä huonetta: Maailman ensimmäinen joukkotuhoase
Tänään 14:18
mtvkatsomo.fi
Tänään tarjolla on mm. tunnetun väärentäjän Tom Keatingin maalaus, hopeinen hedelmämalja, maalaus John Lennonista Jeesuksena sekä osa maailman ensimmäisestä joukkotuhoaseesta.
9-vuotias tyttö ampui Uzilla ohjaajansa Arizonassa
Tänään 14:11
iltasanomat.fi
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kuumehoureita. Mango saa iloiset yrittäjät juhlimaan, ja koirantarvikeyrittäjä saa Kevinin näkemään näkyjä. Nykyään alkometri kiinnitetään älypuhelimeen ja miehille jaetaan mitaleja kotitöistä. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
30 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Karvaita pettymyksiä. Lorin hääpukuliikkeeseen saapuu asiakkaita, jotka ovat kokeneet pettymyksiä pukua hankkiessaan ja yrittävät nyt löytää uuden unelmapuvun. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 13:50
ruutu.fi
Nuorekas ruokailuhuone. SARJA PALAA RUUTUUN. Sarah ja kumppanit saavat tehtäväkseen piristää lapsiperheen vanhanaikaista ja pimeää ruokailuhuonetta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
Sin City: A Dame To Kill For Trailer 2
Tänään 13:45
gamereactor.fi
Sin City: A Dame To Kill For Trailer 2
Call of Duty: Advanced Warfare - Michael Condrey & Glen Schofield Interview
Tänään 13:35
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Michael Condrey & Glen Schofield Interview
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:30
ruutu.fi
Lapsellinen laiskuri. Mario on naimisissa oleva aikamies, joka pyytää vanhemmiltaan edelleen säännöllisesti rahaa. Tuhlailevan luonteensa lisäksi Mario on niin laiska, ettei hän jaksa osallistua kotitöihin. Marion vaimo on kyllästynyt lapselliseen käytökseen ja haluaa miehen kantavan vastuunsa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
61 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Elämänmuutoksia
Tänään 13:25
mtvkatsomo.fi
Jackien ja Russellin remontti viivästyi Russellin jouduttua työttömäksi. Nyt, kolme vuotta kaupanteon jälkeen, Russell on jälleen töissä ja Cheshiressä sijaitseva 1930-luvun koti kokee täydellisen muodonmuutoksen. Anitan ja Neilin kolmilapsinen perhe on suuren elämänmuutoksen edessä: Anitan vanhemmille rakennetaan asunto perheen asunnon yhteyteen, jotta Etelä-Afrikassa…
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 13:20
ruutu.fi
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 13:10
ruutu.fi
Jouluisia herkkuja. Gordon opettaa sekä pastorin rouvaa että vankeja valmistamaan jouluisia herkkuja. Hän kohtaa Hugh Fearnley-Whittingstallin jälkiruokahaasteessa, jonka tuomarina toimii Sharon Osbourne. Tässä jaksossa selviää myös, kenet nuorista kokelaista Gordon palkkaa keittiöönsä. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
Puolan salainen palvelu: Venäjän armeijan yksiköitä Ukrainassa
Tänään 13:04
iltasanomat.fi
Asiasta lisää hetken kuluttua.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
Tainolan totuudet: Lola Wallinkoski tanssi kanssani pöydällä
Tänään 13:00
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomien monissa liemissä keitetty Rita Tainola on vuosien varrella tavannut useita mielipidevaikuttajia, poliitikkoja, julkkiksia ja kuninkaallisia ympäri maailmaa. Monipuolisen toimittajauransa aikana Rita on saavuttanut myös itse näkyvyyttä. Kiireinen erikoistoimittaja raivasi kalenteristaan tilaa ja vastasi hänelle lähetettyihin kysymyksiin. Katso videolta,…
Israelin joukot vetäytyy Gazan rajalta
Tänään 12:57
iltasanomat.fi
Tulitauko astui voimaan tiistai-iltana, eikä sen jälkeen ole ollut uusia taisteluita. Neuvotteluja oli hoitamassa Egypti. Israelin ja Palestiinan viranomaiset kertoivat laajempia sisältöjä sopimuksen ehdoista ja kohdista. Osana sopimusta molemmat osapuolet suostuivat tarttumaan myös monimutkaisempiin ongelmiin, kuten palestiinalaisten vankien vapauttamiseen ja…

Suositeltua

48 min
Historia: Maailman erikoisimmat aseet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Uudessa seksi- talk show´ssa harrastetaan sitä itseään
Tänään 09:19
iltalehti.fi
60 min
Klikkaa mua: Osa 9. Samuli
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
mtvkatsomo.fi
28 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi