UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

29 min
Moskovan valot ja varjot
Tänään 12:30
areena.yle.fi
6/11: Fjodor Shaljapin 1/2. Ensimmäisessä osassa puhutaan oopperalaulajan ja musiikkiteatterin uudistajan urasta ja myös yksityiselämän koukeroista. Toimittaja Markku Värtö. (U)
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Kateissa. Jokavuotiset huvimarkkinat aiheuttavat harmia kylässä. Leirintäalueen omistaja valittaa melusta, ja pieni lapsi katoaa. Greengrass yrittää tietämättään myydä varastettua tavaraa.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 12:05
ruutu.fi
Illallista emännöi kirjailija Niina Repo. Niina on poiminut reseptinsä kaunokirjoista ja lammascurryn lihoja hän ei suinkaan ruskista vaan kuullottaa. Vieraiden hampaat ovat vaarassa, kun Niina höystää jälkiruokansa alun perin askartelutarpeiksi ostamillaan hopeakuulilla. Kirjatalolla illallista nauttivat Tuija Piepponen, Mikko Kouki ja Heikki Hilander. Kotimainen…
7 min
Hevosvoimia
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Vanhoissa autoissa on tyyliä ja niin on niiden omistajissakin.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 12:00
ruutu.fi
Vieraina Sikke Sumari ja Risto Mikkola, sekä Mika ja Lauri tuoreimmalta MasterChef -kaudelta. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:45
ruutu.fi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
Taikurikoulu: Miten saat lasin pysymään pystyssä olevan kortin päällä?
Tänään 11:44
iltalehti.fi
IL-TV:n taikurikoulussa Taikuri Aaro Sorva näyttää varsin hämmentävältä näyttävän tempun. Vaikealta näyttävä temppu onkin varsin helposti toteutettavissa.
Tässä maailman suloisin judo-ottelu?
Tänään 11:40
iltalehti.fi
Nämä judo-siskokset ovat kerrassaan suloisia. Nämä 3-vuotiaiden siskosten ottelu on pakko nousta suloisimpien otteluiden kärkeen. Lähde: Storyful/ Pedro Jose Moreno
64 min
Koirakoulu ihmiselle: Hollywoodin koiratähdet
Tänään 11:37
mtvkatsomo.fi
Ronnien mopsi nakertaa juopaa parisuhteeseen, ja Hollyn sylikoira käy puolestaan hemmotellun tytön äidin hermoille. Ronnie ja Holly lennätetään Hollywoodin koirahoitolaan. Hoitolan arkiaskareiden lomassa britit tapaavat koiranäyttelijöitä ja näiden taitavia kouluttajia kuvauspaikoilla. Lopulta opit otetaan käyttöön, sillä hoitolassa kuvataan mainos, jota tähdittävät…
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:30
ruutu.fi
Isäntänä imitaattori Heikki Hilander. Illallinen nautitaan miehen kotona Raisiossa ja tarjolla on helppoa kotiruokaa. Äänienpäästely on isännälle luontainen ominaisuus ja näin ollen keittiössä onkin seurana ainakin sika ja aasi. Ohjelmasta vastaa verryttelyasuinen Joel Hallikainen, joka ilmestyy puskista Hilanderin takapihalle. Kuivaa pastaa pureskelevat Tuija…
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Tänään Tomi valmistaa brunssin omalle äidilleen, Sari Björkille. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
44 min
Ääliö ulkomailla
Tänään 11:20
areena.yle.fi
Toisen tuotantokauden jaksot alkavat, 1/8. Koomikot Ricky Gervais ja Stephen Merchant lähettävät ystävänsä Karl Pilkingtonin maailmalle kokemaan asioita, joita jokaisen tulisi tehdä ennen kuolemaansa.
48 min
Villi Pohjola
Tänään 11:10
areena.yle.fi
6/6. Grönlanti. Maapallon suurimmalla saarella asuu vain 60 000 ihmistä, ja avarien sinihohtoisten maisemien valtias onkin jääkarhu. Mutta kauanko enää? Grönlannin jäätiköt sulavat hälyttävää vauhtia.
2 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Hiljainen lauantai, Jeesus haudassa. "Käske siis vartioida hautaa tarkoin kolmanteen päivään asti, etteivät hänen opetuslapsensa pääse varastamaan häntä ja sanomaan ihmisille: Hän on noussut kuolleista." (Matt. 27)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Hollywood-ilta. Elämäntapavalmentaja Maryann haluaa tarjota illallisellaan sielua hellivää ruokaa kuten tomaatti-chilikeittoa, kalkkunapiirasta ja jäätelöä. Vieraita hän on pyytänyt pukeutumaan Oscar-voittajiksi. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:00
ruutu.fi
Turku-viikko alkaa näyttelijä Tuija Piepposen illallisella. Tuija tarjoaa fuusioruokaa ja vahvoja afrikkalaisia makuja. Lihapata jonka seasta löytyy kokonaisia kananmunia hämmentää vieraita ja samppanjanlasista katkeaa jalka alkumetreillä kun värikäs emäntä on vauhdissa. Pöydän ääressä pariskunta Mikko Kouki ja Niina Repo sekä Heikki Hilander. Kotimainen viihdeohjelma.…
Huhhuh! Nyt on antava uimapuku
Tänään 10:57
iltalehti.fi
Venäläismalli Irina Shayk esittelee yllään todella antavaa bikiniversiota. Irina julkaisi kuvan omalla Instagram-sivullaan. Lähde: Splash
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 10:50
ruutu.fi
Skotlannin miljonäärit. Skotlannin kolme parasta leipomoa taistelee paikasta aluefinaalissa. Leipurin tusinassa tehdään miljonäärin murotaikinaneliöitä. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
Tämä koira vihaa omaa kuvaansa
Tänään 10:45
iltalehti.fi
Koiran omakuvakin voi suututtaa. Tämän koiran haukkumiselle ei tule loppua niin kauan, kun se näkee oman kuvansa tv-ruudusta.
53 min
Tähdet kertovat: Hilary Swank
Tänään 10:44
mtvkatsomo.fi
Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa teatteri- ja elokuva-alan opiskelijat ja ammattilaiset kohtaavat näyttelijöitä. Nauhoituspaikkana on New Yorkin Manhattanilla sijaitseva maineikas The Actors Studio.
Koiranpentu näyttää, kuinka este on vain hidaste
Tänään 10:40
iltalehti.fi
Pico-koira näyttää, että korkea aitaus ei ole este, vaan hidaste. Kun koira jätettiin yksin kotiin, se odotti omistajan mukaan aina ovella kotiin tullessa. Kun aitojen ylitys oli opeteltu, seuraavaksi Pico opetteli ovien avaamisen. LUKIJAN VIDEO
Poliisi pukeutui amissinaiseksi napatakseen itsensäpaljastajan
Tänään 10:35
iltalehti.fi
Pennsylvanialainen konstaapeli vietti lähes kaksi kuukautta pukeutuneena amissinaiseksi. Syynä oli mies joka oli vilautellut itseään amissilapsille Mercerin kaupungin lähistöllä. Amissit eivät halunneet itsensäpaljastusten kohteeksi joutuneiden lapsien todistavan tapauksia oikeudessa. Koska amisseilla ei ole puhelimia tai muita kommunikaatiovälineitä, joutui…
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kaaos keittiössä. Floristi Bromwyn stressaa ja sähläilee kokatessaan, mutta saa silti tarjolle mm. kookoskatkarapuja, kanaa ja suklaajuustokakkua. Gerry yrittää päästä läheisempiin väleihin Jackin kanssa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
Anaheimille jo toinen voitto Lehtosen Dallasista
Tänään 10:29
iltalehti.fi
Ducks voitti 3-2 ja johtaa pudotuspelisarjaa nyt 2-0. Ottelun ykkösnimi oli 1+1-tehot saalistanut Ryan Getzlaf.
Raskin huippupeli suli venäläistaiturin rannelaukaukseen
Tänään 10:17
iltalehti.fi
Detroit Red Wings kaatoi runkosarjan voittaneen Boston Bruinsin pudotuspeliavauksessa. Ottelun ainokaisen iski Detroitin Pavel Datsjukkolme minuuttia ennen päätössummeria. Datsjuk otti kiekon näyttävästi haltuunsa keskialueella, kuljetti sen Bostonin alueelle ja laukoi kiekon terävästi ohi kotijoukkueen maalivahdin Tuukka Raskin.
3 min
Joraavat juurikkaat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Venyy ja paukkuu. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä!
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Keilaava kokki. Gerry tarjoaa illalliskutsuillaan muun muassa lammasta, kanaa, suklaamoussea ja vodkajäähilejuomia. Etenkin yksi vieras on haltioissaan Gerryn ruuanlaittotaidosta. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
60 min
Supernanny
Tänään 10:00
ruutu.fi
Luottamuspula. Weinsteinin perheeseen kuuluu neljä kuritonta lasta. Lasten kuriin saamista ei helpota se, että perheen isä ja äiti eivät tunnu luottavan toisiinsa lasten kasvatuksen suhteen. 3. tuotantokausi. (41')
27 min
Galaxin Soundi
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Galaxin Soundissa on säihkettä! Lavalle astelee fanitusta keräämään kankaanpääläinen tyttöenergialla varustettu Bling Bling. Käy fanittamassa: yle.fi/galaxi!
Huippulautailijat valtaavat Stadikan!
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
64 min
Cosmos - salattu luonto: Vesipäästäinen
Tänään 09:56
mtvkatsomo.fi
Ainutlaatuisessa dokumentissa päästään seuraamaan vesipäästäisen elämää. Vesipäästäinen painaa keskimäärin vain 15 grammaa. Se on myrkyllinen nisäkäs, jota näkee harvoin. Ohjelmassa sukelletaan sen salaiseen elämään.
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 09:55
ruutu.fi
Rommipommi rum baba. Britannian parasta leipomoa haetaan kuvankauniilta Englannin Järviseudulta, joka on inspiroinut Wordsworthin lisäksi myös paikallisia leipomoita. Kisaan osallistuvat pinkki Emily's Tearoom, autotalliin ängetty Lovingly Artisan sekä noviisileipurit Broughton Village Bakeryssä. Leipurin tusina -haasteessa leivotaan romminhuuruinen rum baba.…
Huolet pois havainnoinnin avulla – tee mindfulness-harjoitus!
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
Turmalaivan kapteeni puolustaa evakuointikäskyn viivyttämistä
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
57 min
Kuninkaalliset skandaalit: Ruhtinatar Gracen kuolema
Tänään 09:46
mtvkatsomo.fi
Syyskuussa 1982 Monacon ruhtinatar Grace ja hänen tyttärensä Stephanie joutuivat kohtalokkaaseen auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena ruhtinatar menehtyi. Tapaus herätti runsaasti huomiota kaikkialla, sillä kuolemaan ja onnettomuuteen liittyi paljon omituisia yksityiskohtia ja kysymyksiä, joihin ei saatu vastauksia. Hovin julkaisemat viralliset tiedotteet,…
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Mokien ilta. Pettymyksiltä ja kömmähdyksiltä ei vältytä, kun rasvaisia ruokia rakastava Jacki tarjoaa illallisellaan mm. ankkaa, sisäfileetä ja banaanikääryleitä. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Start!
Tänään 09:30
ruutu.fi
Vauhdikas automakasiini Start! tarjoaa katsojilleen koeajoja, vinkkejä, esittelyjä ja uutisia automaailman kuumimmista uutuuksista. Kotimainen autoiluohjelma. 8. tuotantokausi.
25 min
Kung Fu Panda
Tänään 09:25
mtvkatsomo.fi
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia…

Suositeltua

Amatöörivideo: Tällaista turmalaivan sisällä oli haverihetkellä
Eilen 14:50
iltasanomat.fi
Siru Airistola voitti Voice of Finlandin
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
60 min
Nymfit: Jakso 1. Täysikuu
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 15:40
ruutu.fi
Huhhuh! Nyt on antava uimapuku
Tänään 10:57
iltalehti.fi
59 min
Myytinmurtajat: Agenttiauton kosto
Eilen 13:56
mtvkatsomo.fi