UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

50 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/7. Tekojalokivet ovat ikuisia. Dolores tahtoo erottua muista morsiamista ja suunnittelee häihinsä ananaksella, palmulla ja kissoilla koristeltuja pukuja. 9-vuotias Nan Girl hankkii rakennekynnet ja suihkurusketuksen ensimmäistä ehtoollista varten. Englantilainen realitysarja. (46')
45 min
Pomo piilossa
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Elämää eläintarhassa. Toronton eläintarhan johtajalla on iso lauma valvottavanaan, ja hän soluttautuu työtekijöidensä joukkoon nähdäkseen millaisella työmoraalilla uhanalaisia eläimiä tarhassa hoidetaan. Välttyykö tukien varassa pyörivä eläintarha myynniltä? Kanadalainen realitysarja. (43')
55 min
The Hero: Tilinteon hetki
Tänään 01:30
katsomo.fi
Ratkaisevan äänestyksen tulokset paljastetaan. Yhdeksän kilpailijan joukko on kutistunut viiteen. Pudotetut kilpailijat liittyvät vielä kerran ryhmään todistaakseen yleisöäänestyksen tulosten julkistamisen. Amerikkalainen realitysarja.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 00:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (2')
30 min
Poliisit
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 44/56. Helsinki. Alkusyksyn yön rankkasade ei Maxin ja Jarkon keikkasumaa rauhoita. Vuoro alkaa dramaattisella asetehtävällä. Taksiasiakkaan maksumahdollisuudet ovat "siirtyneet kauas eteenpäin". Gammaa nauttinut mies mesoaa raitiovaunussa. Yön aikana selviää, kumpi partion jäsenistä on huonomuistisempi. (21')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 00:45
ruutu.fi
Toisessa jaksossa ollaan keikkareissulla ja kohdataan faneja. Kotimainen sarja. (8')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 00:35
ruutu.fi
Ensimmäisessä jaksossa seurataan Uniikin albumin masterointipäivää ja livekeikkaa Nosturissa. Keikalla ovat mukana Spekti ja Mikael Gabriel. Kotimainen sarja. (7')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 18/20. Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. (22')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/20. "Mun kanssa treffeille lähtee...". Pariskunnat valitsevat ensimmäiset treffikumppaninsa allasseremoniassa ja kokeilevat ensimmäistä kertaa treffailua sinkkujen kanssa. Illalla laitetaan taas bilevaihde päälle. Kotimainen ohjelma. (42')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 17/20. Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. (23')
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/16. Penang. Anthony tekee paluun Malesiaan ja uppoutuu Penang-saaren häikäisevään ruokakulttuuriin. Penangissa tärkeintä on ruoka, ei se missä se syödään. Amerikkalainen sarja.
59 min
Rysän päällä: Ritarillinen rakastaja
Eilen 23:35
katsomo.fi
Lindsey Stonen satumaisesti alkanut rakkaustarina on menettänyt hohtoaan, sillä aviomies on muuttunut etäiseksi. Vaimon epäilykset osoittautuvat todeksi, kun mies nähdään hyysäämässä parin tuttavaa. Renee Winstonin poikaystävä on muuttanut yhteisestä kodista lähemmäs työpaikkaansa, ja epäilemättä myös töissä odottavalla daamilla on osuutta asiaan. Amerikkalainen…
60 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Paljastuksia. Jaksossa tutustutaan kolmeen perheeseen, joissa ainakin toinen vanhemmista on kristitty pappi. Jokaisessa perheessä on myös teinityttö, jonka käytös ei välttämättä ole kovin kristillistä. Olivia on saanut teini-ikäisenä vauvan, Taylor kaipaa enemmän vapautta, ja Kolby tahtoo seurustella. Amerikkalainen realitysarja. (39')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 18/22. Hassu rättikauppias. Harhainen yrittäjä pyörittää käänteistä nettideittipalvelua. Äidit haluavat lasten petaavan sänkynsä. Hassu rättikauppias haluaa pelastaa maailman. Rokottamiskipu helpottuisi, jos tuote olisi kaupoissa. Amerikkalainen sarja. (41')
60 min
American Horror Story: Tapaaminen
Eilen 22:59
katsomo.fi
Vihanpidosta kärsineet noidat ja noidanmetsästäjät päättävät istua neuvottelupöydän ääreen pohtimaan tulevaisuutta. Vanhojen harrastustensa pariin palannut Delphine yrittää Spaldingin avustuksella ottaa kuolemattoman Marien hengiltä. Amerikkalainen kauhusarja.
HSTV:n Kottilat arvioi kauden tärkeimmät palaajasiirrot
Eilen 22:50
hs.fi
Eurooppalaisten jalkapallosarjojen siirtoaika umpeutui tiistaina. Santtu ja Mika Kottila analysoivat Euroopan suursarjojen pelaajasiirrot perusteellisesti asiantuntijavieraiden Aki Riihilahden ja Martti Kuuselan kanssa.
39 min
Elävä arkisto: Kirkas päivä
Eilen 22:43
areena.yle.fi
(1965) Dokumentti taiteilija Pekka Halosen taiteilijataipaleelta. Ohjaus Erkki Vuorela.
59 min
Syyllisyys: Osa 3/3
Eilen 22:36
katsomo.fi
Callumin katoamiseen ja kuolemaan liittyvät mysteerit näyttävät jo selvinneen pojan vanhempia ja poliisijohtoa tyydyttävällä tavalla. Ylikomisario Brandillä on kuitenkin yhä omat epäilyksensä siitä, paljastuiko lopullinen totuus vai salaileeko joku vieläkin jotain. Kolmiosainen brittiläinen rikosdraama. Osa 3/3.
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Valeasuiset vakoojattaret
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 5, 2/23. Brandi muuttaa uuteen taloonsa, mutta tavaroiden siirtelyn sijaan nuorten muuttomiesten vatsalihakset kiinnostavat häntä enemmän, ja hän ryhtyy tuhmaksi. Oikeasti hän haluaisi entisen poikaystävänsä takaisin ja lähtee yön pimeyteen vakoilemaan tätä Kimin kanssa. Adriennen kanssa hän yrittää sovintoa tosissaan. Lisa V. ei ehdi shoppailemaan, joten…
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/13. Salakuljetusta. Tällä kertaa rajavartijoiden haaviin jää erinäisiä huumausaineita yhdeltä jos toiseltakin matkustajalta. Huumekoira Magnum osoittaa taitojaan postipakettien tutkimisessa. Erään amerikkalaismiehen taustoista paljastuu ikäviä asioita, jotka voivat estää maahanpääsyn. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
11 min
Koripallon EM-kisat: Suomi lienee kovakuntoisin
Eilen 22:25
katsomo.fi
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
11 min
Jääkiekko: SM-liiga: "Parhaat paineet kopin sisältä"
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:23
katsomo.fi
Paavi kehottaa antamaan anteeksi abortin tehneille
Eilen 22:22
iltasanomat.fi
Aborttia on pidetty erittäin vakavana syntinä, ja kanonisen oikeuden mukaan abortin tehnyt voidaan erottaa kirkon yhteydestä. Paavi Franciscus kertoi tiistaina myöntäneensä kaikille papeille harkintavallan antaa synninpäästö abortin tehneille, jotka katuen etsivät anteeksiantoa. – Olen tavannut monia naisia, jotka kantavat sydämessään arpea tästä tuskallisesta…
42 min
Kansijuttu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2. kausi, osa 4/6. Láran perhettä uhataan, ja hänen lapsensa joutuu vaaraan, kun tanskalainen moottoripyöräkerhopamppu saapuu Islantiin. Islantilainen draamasarja. (U)
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/16. Pori, unelmien sielunmessu. Porissa Mikkoa ja Hannaa työllistävät erilaiset uhkaukset ja nuorten huumeiden käyttö päätyy yliannostukseen ja isä joutuu todistamaan tyttärensä kuoleman. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/13. Kissoja ja koiria. Eräällä matkustajalla on mukana melkoinen lauma kissoja ja koiria, ja eräs liikemies tuittuilee viranomaisille. Nuorehkon brittimiehen matka tyttöystävän luo näyttää tyssäävän, ja pilviveikkoja piisaa tälläkin kertaa. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
Miehet piiloutuivat Mersun konepellin alle ja takapenkin pehmusteisiin päästäkseen Eurooppaan
Eilen 22:00
iltasanomat.fi
Toinen miehistä oli kätkeytynyt Mercedes-Benz 300 -mallisen auton konepellin alle moottorin taakse. Toinen löytyi takapenkin sisältä.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
51 min
Elävä arkisto: Palava sydän
Eilen 21:51
areena.yle.fi
(1965) Elämäkertadokumentti taiteilija Akseli Gallen-Kallelasta. Ohjaus Erik Blomberg.
Satelliittikuva paljastaa Isisin tuhotyön
Eilen 21:50
hs.fi
Satelliittikuvat paljastavat, että yksi parhaiten näihin päiviin asti säilyneistä muinaistemppeleistä on tuhottu Palmyran rauniokaupungissa Syyriassa. Temppelin tuhoajaksi uskotaan äärijärjestö Isistä. Videolla näkyy kuvaa temppelistä ennen ja jälkeen tuhon. (Kuva: Reuters)
1 min
Elävä arkisto: Gallen-Kallela ja Halonen 150 vuotta
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Sibeliuksen lisäksi kaksi saman aikakauden merkittävää kansallisromantiikan kuvataiteilijaa viettää 150-vuotisjuhlaansa. Molemmista esitetään mustavalkoiset taiteilijamuotokuvat vuodelta 1965.
Raamattu puhuu sinulle: Apt. 14-15
Eilen 21:45
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä. Jani Pellikka lukee meille Raamattua.Jani Pellikka on Elävä Sana seurakunnan ylistyspastori Helsingistä.
Seksisymboli vai ei? Richard Gerellä on oma mielipide asiasta
Eilen 21:22
iltasanomat.fi
Varustamo: Hengellä vai voimalla? 3
Eilen 21:15
tv7.fi
Muotoa vai sisältöä?Pastori Jarmo Sormusen opetusohjelma. Varustamo muodostuu 3-5 ohjelman sarjoista, joissa puhutaan muun muassa kompromissin tekemisestä, pelon alla elämisestä sekä suhteestamme rahaan ja rikkauteen.Varustamo on puolen tunnin mittainen opetusohjelma, jossa käsitellään meidän jokaisen elämään liittyviä kysymyksiä Raamatun valossa.
59 min
Susipalatsi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/6. Rakastettu. Kardinaali Wolsey on siirretty syrjään. Hän pistää kaiken toivonsa Cromwelliin, mutta onko tämän uskollisuuden kohde vaihtumassa uuden tehtävän pyörteissä? Lemmessä petetyn miehen kauna on syvä.
60 min
Bear Grylls - selviytyjien saari: Tuska
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 3/6. Joukon nuorin, 21-vuotias Ryan Stockportista, ei kestä saarielämän rasituksia. Pian muut miehet alkavat hermostua Ryanille, josta ei ole mitään hyötyä arjen askareissa. Ensimmäinen todellinen konflikti on alkanut. Uusi englantilainen realitysarja testaa brittien selviytymistaitoja tropiikissa.

Suositeltua

Kissa muutti luodin suuntaa – pelasti pojan hengen
Eilen 10:03
iltalehti.fi
Tulikuumaa twerk-tanssia studion pöydällä - Katso video!
Eilen 18:04
iltasanomat.fi
Taistelijan Työkalut 2015 Osa 1: Rynnäkkökivääri RK 95 TP
Eilen 11:36
iltasanomat.fi
15 min
Jälkipörssi
Eilen 09:31
areena.yle.fi
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Eilen 10:00
ruutu.fi
27 min
Blogistania
Eilen 12:30
areena.yle.fi