UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Video hämmentää: poistiko Nasa ufovideon?
Tänään 07:45
iltalehti.fi
Videolla näkyy kolme tuntematonta objektia nousemassa kohti avaruutta. Uutisten ja videon tekstien mukaan Nasa katkaisi suoran lähetyksen huomattuaan ufot ruudulla. IL-TV ei toistaiseksi onnistunut varmentamaan videoiden aitoutta. Lähde: Youtube IL-Työryhmä
11 min
Sasu
Tänään 07:41
areena.yle.fi
Sasu pyytää anteeksi. Sasu syyttää Pokia suotta lelunsa rikkomisesta.
6 min
Herää pahvi: Televisio
Tänään 07:35
areena.yle.fi
Herää pahvi! Pahvilaatikko saa uuden elämän Jyrkin ja Neposen leikeissä.
5 min
Pipsa Possu: Pannukakut
Tänään 07:30
areena.yle.fi
On teeaika ja äitipossulla on kaikille yllätys. Hän kertoo, että tänään paistetaan pannukakkuja. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä.
4 min
Maltti ja Valtti
Tänään 07:26
areena.yle.fi
Maltti ja Valtti esittävät kappaleen "Homma hanskassa".
Mies joutui sairaalaan grillauksen takia - varo tätä
Tänään 07:25
iltalehti.fi
Grillin puhdistusharjan huono kunto aiheutti miehelle ilkeän vamman. Teksasilaismiehen grillin puhdistusharjasta oli irronnut metalliharjas, joka tunkeutui syvälle kieleen. LähdE: ABC News Jukka Lehtinen
ToosaTV: Ensi viikolla luvassa paljastuksia
Tänään 07:25
iltasanomat.fi
Ohjelmassa paljastetaan miten yksi suosikkihahmoista syntyi aivan vahingossa. Katso klippi tulevasta osasta
6 min
Melkein mestari
Tänään 07:20
areena.yle.fi
Tiitus Ahokas on 6-vuotias innokas rumpali, joka soittaa mm. isänsä orkesterissa.
60 min
Britannian paras leipomo
Tänään 07:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/30. Yorkshiren parhaita leivonnaisia. Kolme leipomoa Yorkshiresta kisaa paikasta Skotlannin ja Koillis-Englannin aluefinaalissa. Mukana ovat 1940-luvun tyylinen leipomo Jeanette's Cakery, omaperäinen Angel's Share ja ukrainalaistyylinen Sunflower Bakery. Leipurin tusinassa leivotaan raparperimuffineja. Englantilainen sarja. (46')
Suomeen saapuu hyvin lämmintä ilmamassaa
Tänään 07:10
iltasanomat.fi
Iltapäivällä aurinko paistaa komeasti ainakin Etelä- ja Länsi-Suomessa. Näillä alueilla lämpötila kohoaa paikoin yli 25 asteen. Idässä taivaalle kerääntyy kumpupilviä ja jokunen sadekuurokin voi tulla. Pohjoinen on muuta maata pilvisempi ja viileämpi. Huomenna sää on aika rajusti kahtia jaettu. Pohjoisessa sataa vettä ja on niukin naukin 20 astetta, kun taas…
11 min
Franklin ja ystävät
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Franklin ja seikkailu Astro-planeetalla. Pojat leikkivät astronauttia, kun taas tytöillä on menossa keijuleikki. Kaikki haluaisivat leikkiä yhdessä, mutta ongelmaan ei tunnu olevan ratkaisua.
2 min
Kynä käteen!
Tänään 07:05
areena.yle.fi
5/10. Linna. Pikku Kakkosen Kynä käteen -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin!
124 min
Huomenta Suomen sää
Tänään 07:05
katsomo.fi
124 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 07:00
katsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:00
areena.yle.fi
124 min
Huomenta Suomi
Tänään 07:00
katsomo.fi
6.30 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella: Elisabeth Rehn 7.00 Huomenta Suomen uutiset ja sää 7.10 Lääkealassa on kasvupotentiaalia 7.20 Geeniterapiasta lääketieteen seuraava läpimurto? 7.40 Kreikan kriisi - mitä, jos talouskurin vaatijat ovatkin väärässä? 7.50 Helsingissä pääsee pian kahville kissojen kanssa 8.10 Kesävieraana Sami Hedberg 8.40 Huomenta Suomen…
Historiallisen sotalaivan jäljiltelmä lipui New Yorkiin
Tänään 02:26
iltasanomat.fi
New Yorkin satamaan lipui keskiviikkoiltana todella poikkeuksellinen sotalaiva. Yhdysvallat sai itsenäistymiskamppailuissaan laivastotukea Ranskalta. Satamaan saapunut L’Hermione on tarkka jäljitelmä ranskalaisesta sotalaivasta, jollaisia syntymässä olevan uuden valtion vesille lähetettiin taistelemaan englantilaisia vastaan. Alkuperäinen L’Hermione saapui New…
Näin ennustat pilvistä
Tänään 02:00
hs.fi
HS meteorologi Matti Eerikäinen kertoo miten ennustaa sadetta pilvistä.
55 min
Wipeout
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/18. Ruokasota. 24 kilpailijaa taistelee taas 50 000 dollarin palkinnosta haastavalla esteradalla. Tänään vauhdissa ovat muun muassa hengenpelastaja, matikkanero ja Curtisin pariskunta. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43')
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/16. Kaisan tiimistä on jälleen yksi saanut lähteä, eikä lähtö ole sujunut kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Teuvo tulee poikaystävänsä yllättämäksi tempauksella, joka panee korkeanpaikankammoisen tyylikuninkaan polvet tutisemaan. Kotimainen realitysarja. (44')
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Solumuistia ja jääympyröitä. Voiko elinsiirtopotilas saada uuden elimen myötä luovuttajan luonteenpiirteitä ja jopa muistoja? Ovatko järvissä ja joissa havaitut täydelliset jääympyrät luonnollisia, vai onko niiden takana jokin muu voima? Entä miten on mahdollista, että nainen ei olekaan synnyttämiensä lasten biologinen äiti? Amerikkalainen…
Uncharted 4: A Thief's End - Extended E3 2015 Gameplay Demo
Tänään 00:59
gamereactor.fi
Uncharted 4: A Thief's End - Extended E3 2015 Gameplay Demo
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 13/16. Dominikaaninen tasavalta. Anthony tutustuu vihdoin kauniista rannoista ja herkkuruoista tunnettuun maahan. Luvassa on paljon käristettyjä herkkuja sekä jääkylmää olutta. Amerikkalainen sarja.
55 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Puku ratkaisee. Rento hipsteri Cody joutuu kovaan paikkaan, kun hän yrittää löytää vaativalle morsiamelleen täydellisen hääpuvun, jota ilman tämä ei suostu sanomaan tahdon. Ongelma on, ettei morsian tiedä itsekään, mitä hän haluaa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
67 min
Tiededokumentti: Ylipainoinen USA
Tänään 00:06
areena.yle.fi
3/4. Lapset vaaravyöhykkeessä. Ylipainoisilla lapsilla on suurempi riski sairastua sydäntauteihin ja kakkostyypin diabetekseen. Voiko USA:n lasten elinajanodote jäädä pienemmäksi kuin heidän vanhemmillaan? T: HBO. (U)
55 min
Pelkokerroin 2.0
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Torakkagrilli. Neljä kahden hengen joukkuetta kilpailee epätavallisen vaikeissa tempuissa. Ensimmäisenä on vuorossa hurja vesitemppu, toisena Pelkokertoimen "torakkagrilli". Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
55 min
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Pirkkalalaisessa Johanssonin perheessä kaivataan arjen aikataulutusta. Perhe ei harrastuksiltaan ja muilta menoiltaan ehdi yhteisen pöydän ääreen juuri koskaan. Pyykit homehtuvat koneeseen, ja isän muistilaput ovat vallanneet keittiön. Marjon ja Hannan lisäksi aktiivinen perhe saa opastusta Jutta Gustafsbergiltä. Kotimainen realitysarja.…
89 min
Return To Homs
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Syyrian sisällissodan keskellä tavalliset nuoret yrittävät pitää kiinni unelmistaan maailmassa, jossa luodit eivät ole kumia ja kuolemanvaara on todellista. Dokumentti on esitetty Docventures-sarjassa syksyllä 2014. (U)
30 min
Kardashianit: Henkivartija
Eilen 23:29
katsomo.fi
Kris on hankkinut Kimille henkivartijan, jonka komeus ei jää sinkku-Kimiltä huomaamatta. Mitä tapahtuukaan eräänä iltana, kun Kim on ottanut muutaman drinkin liikaa? Khloé puolestaan yrittää opettaa vastahakoista Lamaria uimaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
65 min
Myytinmurtajat: Sisällissodan ohjus
Eilen 23:10
katsomo.fi
Myytinmurtajat yrittävät rakentaa maailman ensimmäisen ohjuksen Yhdysvaltojen sisällissodan ajoilta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
We Happy Few - Pre Alpha Gameplay
Eilen 23:09
gamereactor.fi
We Happy Few - Pre Alpha Gameplay
30 min
Kardashianit: Kadonnut sormus
Eilen 23:00
katsomo.fi
Khloé kauhistuu huomatessaan vihkisormuksensa kadonneen ja yrittää hädissään salata asian Lamarilta. Bruce ja Kris käyvät reviirikiistaa uudistetusta autotallista, ja äänekäs riitely saa nuorimmat tyttäret huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/20. Täydellisiä treffikumppaneita. Temptation Island on vasta alussa, mutta treffeillä on monien parien välillä jo selvää vipinää. Se ei jää huomaamatta iltanuotiolla, vaan kuvamateriaali kuohuttaa molemmissa leireissä. Kotimainen ohjelma. (42')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
55 min
Asiaa seksistä
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/4. Musiikkikanavat kuriin. Anna Richardsonin kampanjatiimi iskee korkokenkiä pikkulapsille myyvään kenkäkauppaan sekä kahdelle musiikkikanavalle, jotka näyttävät lapsille soveltumattomia musiikkivideoita jo varhain päivällä. Koulukiertue suuntaa Bristoliin, missä keskustellaan naisvartalon ihmeellisyyksistä. (40')
55 min
Sleepy Hollow: Kuulkaa kutsuni
Eilen 22:45
katsomo.fi
Kausi 2, 4/18. Pieni tyttö katoaa metsään, ja Crane epäilee syyllisen olevan hänelle ennestään tuttu legendojen hahmo. Hän ja Abbie joutuvat käyttämään kaikkia taitojaan löytääkseen tytön ennen kuin se on liian myöhäistä. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet…
29 min
Täydellinen kesä: Talkoot ja kuollut koira
Eilen 22:41
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
11 min
Yleisurheilu: Juoksu: "Kausi kerrallaan mennään"
Eilen 22:30
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:30
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 42/56. Pori. Poliisit selvittävät useampaakin automurtoa ja Hanna pääsee urheilemaan työajalla. Osa hyytyneistä juhlijoista hallitsee ergonomiset matkustustavat maijassa. Aamuyöllä etsitään puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')

Suositeltua

Iso karhu käveli vastaan – kuusamolaismies ei häkeltynyt
Eilen 14:01
iltasanomat.fi
Painonsa kanssa kamppaillut Mariah Carey esitteli bikinikroppansa – Aiemmat kuvat photoshopattuja?
Eilen 12:16
iltasanomat.fi
65 min
Myytinmurtajat: Sisällissodan ohjus
Eilen 23:10
katsomo.fi
Kuvat todistavat: listassa sosiaalisen median seksikkäimmät mallit
Eilen 08:39
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
58 min
Maan povessa
Eilen 21:00
areena.yle.fi