UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Taas tunkeilija Valkoisessa talossa - koirat nappasivat kiinni
Tänään 05:38
iltasanomat.fi
Päivän sää 23.10.2014
Tänään 05:30
hs.fi
Pääministeri Harper: Kanada ei pelkää
Tänään 04:46
iltasanomat.fi
Harper vakuutti lyhyessä tiedotustilaisuudessa, ettei Kanada pelkää ja etteivät syylliset pääse pakoon. – Itse asiassa tämä saa meidät lisäämään taisteluamme uhkia vastaan, jotta pitäisimme Kanadan turvallisena, Harper sanoi. Harper muisti puheessaan myös ampumisessa kuollutta sotilasta ja sanoi, että tämä on kanadalaisten mielissä ja rukouksissa. Hän tuomitsi…
60 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. DJ-koppi vai leikkihuone?. Amatööri-DJ Chris Rhodes remontoi kotinsa keittiön, kylpyhuoneen ja leikkihuoneen. Ottaako hän remontissa huomioon muita kuin itsensä?
55 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Roomalaista pizzaa ja pastaa. Italialainen pizzakokki vakuuttaa ennakkoluuloiselle Anthonylle, että kinkun ja ananaksen yhdistelmä voi olla hyvää. Anthony suosittelee useita loistavia ruokapaikkoja ja syö itsensä ähkyksi. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
Kanadan parlamenttiampumisessa epäilty - vielä ei tietoa onko ampujia useampia
Tänään 01:20
iltasanomat.fi
Uutistoimisto Reutersin yhdysvaltalaisten viranomaislähteiden mukaan mies on islaminuskoon kääntynyt Kanadan kansalainen. Lähteen mukaan mies olisi kotoisin Quebecistä. On yhä epäselvää, liittykö Kanadan parlamentissa tehtyyn ampumiseen yksi vai useampi ampuja. Huivilla naamioitunut mies ampui eilen vartioimassa ollutta sotilasta puistossa parlamenttirakennuksen…
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/10. Ayse on kampaaja ja kahden lapsen äiti. Töissä tulee syötyä huonosti ja kotona maistuu usein valmisruoka. Liikuntaa harrastava Ayse on huomannut, että liikakilot vaikuttavat selvästi jaksamiseen ja elämän laatuun. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/9. Huoli Ledgerista. Miranda vire Ledgerin puheterapeutille, koska on huolissaan tämän viivästyneestä puheenkehityksestä. Emily ja Nicole lähtevät Birminghamiin myymään Swankin tuotteita uskollisille asiakkaille. Amerikkalainen realitysarja. (40')
60 min
Star-Crossed - Maailmat vastakkain: Uneksijan lepo todetonta
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Atrialaisnuoret päästetään Sektorin aitojen takaa tutustumaan Edendalen kaupunkiin. Samalla Trageille aukenee tilaisuus ryhtyä uuden terrori-iskun suunnitteluun. Roman haluaa vihdoin selvittää totuuden isästään, ja Emery auttaa virkavallan kanssa kahnauksiin joutunutta Graysonia. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta.
Laajasalon surma: Koirapuiston väki järkyttyi
Eilen 23:50
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 30/40. Tänään laivaan nousee laulua ja tanssia rakastava Janika, joka on ottanut pelastusrenkaakseen kaverinsa Ninnin. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Leijonan luola UK
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 1/12. Rusketusta ja ravintotietoutta. Yrittäjiä odottaa luolassa vanhojen tuttujen lisäksi kaksi uutta leijonaa. Miljonäärisijoittajille esitellään mm. erikoinen itseruskettava voide sekä luksusmallinen eväskori. Luolassa nähdään myös tunteikas myyntipuhe vähäkalorisista nuudeleista sekä leluyrittäjät, jotka koettavat haastaa Legot. Englantilainen…
60 min
Haapasalo Goes America
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Oklahomassa Ville pohtii amerikkalaista bisnesajattelua. Minkä tahansa voi kaupallistaa, kaikki on kaupan. Sitruunavirvokkeen ostaminenkin voi olla haasteellista, kun kaupassa on tuhansia eri vaihtoehtoja. Ville osallistuu myös Big Texan-syöntikilpailuun. Texasissa kaikki on suurempaa, myös pihvit! Kahden (2) kilon kokolihalettu olisi valtava…
Noora Rädyn debyytti Mestiksessä päättyi tappioon
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
Noora Räty pelasi historiallisen ottelua miesten Mestiksessä Kiekko-Vantaan maalivahtina.Ensimmäinen erä Rädylle vaikea – olisi ollut kenelle tahansa maalivahdille.Ensimmäisenä suomalaisnaisena miesten Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaan maalivahti Noora Räty pääsi ottamaan ensimmäisen koppinsa vasta 3.25 minuutin pelaamisen jälkeen.
64 min
Luck
Eilen 22:46
areena.yle.fi
9/9. Suuri derby on alkamassa, ja voittopotista kisaavat Gettin' Up Morning ja Pint of Plain. Ace potee syyllisyyttä Nathanin kuolemasta mutta on itsekin saanut pelottavan varjon kannoilleen. T: HBO. Sarja päättyy.
60 min
Docventures
Eilen 22:45
areena.yle.fi
Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures
30 min
Teknavi
Eilen 22:45
mtvkatsomo.fi
Vertailussa uusimmat älypuhelimet. Varo vesiliirtoa, näin toimit vaaratilanteissa. Markku Alén & Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé. Testissä uusi Renault Twingo.
HMS Visby -aluksen päällikkö: Operaatiosta ei juuri voi puhua kotiväen kanssa
Eilen 22:43
hs.fi
Tukholman saariston suuroperaatiossa vieraan vedenalaisen toiminnan selvittämiseksi alkoi “uusi vaihe” keskiviikkona. Osa aluksista tuotiin satamaan, mutta etsinnät jatkuvat, puolustusvoimien mukaan nyt vain hieman toisella tavalla. Toimittaja: Elina Kervinen , kuvaaja: Magnus Laupa , editointi: Janne Järvinen
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/56. Pori. Alkuvuorosta Hanna ja Mikko etsivät kadonnutta vanhusta. Näpistelijää tavoitellessaan partio törmää sankarillisesti toimineeseen nuorukaiseen. Porin yössä heiluu kirves ja tapausta selvitetään usean partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ladies of London: Välirikko
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Kauden päätösjaksossa Carolinen illalliset saavat dramaattisen päätöksen, kun naiset selvittelevät välejään puolin ja toisin. Caprice matkustaa Yhdysvaltoihin sijaissynnyttäjänsä tueksi ja synnyttää parin kuukauden päästä itsekin. Marissa taas intoilee kuningasperheen perheenlisäyksestä. Lopuksi kuullaan, mitä naisille kuuluu nykyään. Sarja jää tauolle. Sarja…
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 43
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
53 min
Boss
Eilen 22:06
areena.yle.fi
6/8. Kanen suosio on pohjalukemissa, ja pormestari ottaa etäisyyttä tilanteeseen. Vaalit ovat nurkan takana, joten nyt ovat hyvät neuvot kalliita. Kitty tekee rohkean liikkeen, mutta Meredith tuntuu valinneen puolensa.
108 min
Kino: Hannah Arendt
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Adolf Eichmannin oikeudenkäyntiä seurannut sosiologi Hannah Arendt loi käsitteen pahuuden banaalisuus. N: Barbara Sukowa, O: Margarethe von Trotta, 2012.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
28 min
Perhesirkus
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 8/15. Ura vai perhe vai ura ja perhe? Isoa kysymystä pohditaan monessa perheessä, niin myös Wallendahleilla. Parad Media, 2014.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/10. Vieraana tänään Petteri Ahomaa. (43')
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/56. Vantaa. Kevään kunniaksi partio on jättänyt pitkät kalsarit narikkaan, mutta osa asiakkaista täytyy saattaa sisätiloihin lämmittelemään. Jannen ja Mikon haukansilmät bongaavat rikollisia liikenteestä huimaa tahtia. Suuronnettomuus uhkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Uutisjutut: Ulkomaat: Ottawan keskusta suljettiin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Ebolaan kuollut jo 4877
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 59
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Lokki sai uuden kodin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 49. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Avainmedian haastattelussa: Isik Abla
Eilen 21:45
tv7.fi
Turkin kielinen Kanal Hayat, lähettää kristillisiä ohjelmia turkiksi, azeriksi ja turkmeeniksi. Yksi kanavan valovoimaisimmista esiintyjistä on Turkissa syntyntynyt muslimitaustainen nainen, Isik Abla.Isik koki väkivaltaisen lapsuuden ja avioliiton, mutta monien vaikeiden vaiheiden ja itsemurha-ajausten jälkeen hän löysi Jeesuksen elämänsä Herraksi ja tekee nyt…
The Evil Within - Livestream Replay
Eilen 21:44
gamereactor.fi
The Evil Within - Livestream Replay

Suositeltua

Tutkinnanjohtaja Laajasalon surmasta: Hallitsematon raivon purkautuminen
Eilen 16:34
iltasanomat.fi
Hidastus näyttää 1600-luvun tykinkuulan tuhovoiman
Eilen 21:15
hs.fi
48 min
Sydämen asialla
Eilen 12:40
areena.yle.fi
Kanadan parlamenttiin iski useita asemiehiä
Eilen 19:23
iltalehti.fi
Nämä liikkeet ovat Olli Hermanin kropan salaisuus
Eilen 11:01
iltalehti.fi
ISTV Live: Poliisi etsii Kanadan parlamentin ampujaa
Eilen 18:48
iltasanomat.fi