UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kodittoman miehen pianoballadi pysäytti ohikulkijat - saa ihon kananlihalle
Tänään 20:40
iltalehti.fi
Sarasotan kaupunki yritti rohkaista paikallisia soittamaan musiikkia ohikulkijoille asettamalla pianoja ympäri keskustaa. Kesäkuun 26 päivänä paikallinen koditon mies, Donald Gould, istahti pianon eteen pääkadulla ja alkoi soittaa Styxin kappaletta "Come Sail Away." Pian ihmisiä kerääntyi ympärille ihailemaan ja kuvaamaan Donaldin soittoa. Video miehen pianoballadista…
HS-uutiset 2.7.2015
Tänään 20:04
hs.fi
HS-sää 2.7.2015
Tänään 20:04
hs.fi
60 min
Vaimot vaihtoon USA: Petersen/Vaughn
Tänään 20:00
katsomo.fi
Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
60 min
Aku ja 7 ihmettä: Jakso 4. Jordania
Tänään 20:00
katsomo.fi
Aku on oman elämänsä Indiana Jones ja siksi kohteena on Petran kaupunki Jordaniassa. Matkalla Akun on teurastettava vuohi Allahille ja vietettävä kuuma yö beduiinileirillä.
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/16. Kaisan raskaus alkaa viimein hidastaa kiinteistökuningattaren työtahtia. Kaisan tiimiläiset pääsevät hommiin ja esittelevät tämän kohteita. Kaisan ja Teuvon yhteinen projekti on yksiö, joka on Kaisalla myynnissä jo toistamiseen ja vaatii tyylikuninkaan panosta ennen uusia esittelyjä. Kotimainen realitysarja. (43')
58 min
Hansin grillikesä
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
27 min
Puutarhaunelmia
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Matkoilta ideoita! Mosaiikkityöt puutarhassa. Kasvien kiehtova menneisyys. Puutarhanhoitoa Somerolla - isoäidin ohjein. Kertausjakso. (U)
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 19:50
ruutu.fi
Kolmannessa jaksossa seurataan Uniikin videon kuvauksia Helsingissä. Mukana kuvauksissa ovat uusi naisartisti Emma jaTeflon Brothersien Heikki Kuula. Kotimainen sarja. (7')
12 min
Lesbot
Tänään 19:45
areena.yle.fi
2/11. Miehen kanssa naimisissa ollut Cindy on tavannut kiinnostavan naisen, mutta on epävarma tunteistaan. Charlottella on itsetuhoisia ajatuksia. Rebecka suunnittelee naisystävänsä kanssa häitä.
Entinen huippumalli Cindy Crawford perheensä kanssa elokuvaensi-illassa
Tänään 19:38
iltasanomat.fi
Entinen huippumalli Cindy Crawford pistäytyi perheensä kanssa Tomorrowland-elokuvan maailman ensi-illassa Kaliforniassa toukokuussa.
55 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan…
30 min
Emmerdale: Kielenkannat löysällä
Tänään 19:30
katsomo.fi
Declan puhuu Meganille paloillasta, ja Robbie raivostuu. Poliisi kyselee hermostuneilta Charitylta ja Declanilta, miksi turvakamerakuvaa on peukaloitu. Cainia ärsyttää, että talo on edelleen täynnä ylimääräistä porukkaa. Jailla ja Samilla on eriäviä mielipiteitä Archien koulutuksesta. Poliisi saa pubissa monenlaista tietoa Samin edesottamuksista paloiltana. Emmerdalen…
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
8 min
Satula: Osa 4. Twilight zone
Tänään 19:30
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Tänään 19:20
katsomo.fi
8 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
8 min
Formula 1: Iso-Britannian GP: Räikkösellä näytönpaikka
Tänään 19:15
katsomo.fi
Suomalaisten pingispelaajien video leviää maailmalla – uskomatonta tarkkuutta
Tänään 19:13
iltalehti.fi
Editingsports on suomalaisten pingispelaajien tekemä YouTube-kanava, jossa esitetään tyylikkäitä pingistemppuja. Tuoreimmalla videollaan he avaavat pullonkorkin käsittämättömällä pingislyönnillä. Video: Editingsports
60 min
Pientä mökkiremonttia: Naantalin korkeilla kallioilla
Tänään 19:01
katsomo.fi
Jakso 2. Naantalin korkeilla kallioilla Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala.
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/10. Mökin pieni pimeä terassi on ollut käyttämättömänä vuosikaudet mutta nyt tarvitaan tilaa kasvavalle perheelle. Koska mökki on vanha ja edesmenneen isän rakentama, haluaa Anita kunnioittaa mökin alkuperäistä ilmettä ja tehdä muutoksesta mahdollisimman huomaamattoman. Mitä tapahtuu kun Anita ja Jenni löytävät vanhojen rakennustarvikkeiden liikkeestä…
60 min
Toisenlaiset äidit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/11. Kolmatta lastaan odottavan Emilian välit uusimman tulokkaan isään tulehtuivat pahasti raskauden loppuvaiheilla. Miten arki järjestyy kolmen pienen lapsen kanssa? Kotimainen ohjelma. (42')
15 min
Uutisjutut: Talous: Kroatialaisfirma jatkaa kuurupiiloa
Tänään 19:00
katsomo.fi
27 min
Erätulilla
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Pohjois-Norjan kaskelotit ovat vielä näkemättä. Peltsi lähtee valassafarille. Hiekkasärkkä keskellä merta houkuttelee leijasurffareita luokseen. Boulderointipaikoilla Pirkanmaalla. (U)
52 min
Tiededokumentti: Mikä ei tapa, vahvistaa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
3/3. Myrkyt. Luonnossa tavattavat myrkyt tappavat tuhansia ihmisiä vuosittain, mutta ihminen on kuitenkin oppinut käyttämään niitä myös hyödykseen. Millaisia syöpälääkkeitä myrkyistä on kehitteillä? T: BBC. (U)
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:50
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:40
areena.yle.fi
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 18:40
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/20. Räjähdysvaara. Kaksi äitiä esittelee ratkaisuaan haisevaan ongelmaan, ja Kanadan nuorison taloustaidot aiheuttavat huolta. Tarjolla myös muun muassa puhuvia nukkeja ja nahka-alusvaatteita. Kanadalainen sarja. (44')
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:36
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Tänään 18:36
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:35
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 18:34
areena.yle.fi
Mystiset lyhenteet eivät avaudu – tiedätkö, miten aurinkorasvapurkkia luetaan?
Tänään 18:08
iltasanomat.fi
Tutkimusten mukaan kuluttajat ovat kuitenkin hukassa lyhenteiden viidakossa.
55 min
Maaginen Criss Angel
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Betonihauta. SARJA PALAA RUUTUUN. Uusintakierros alkaa. Criss yrittää huimaa temppua, joka jäi Houdinilta haaveeksi ja maksoi toisen kollegan hengen. Hänet kahlitaan arkkuun ja peitetään betonilla, ja pakoaikaa on vain 15 minuuttia. Vierailijana räppäri ja näyttelijä Ice-T. Amerikkalainen viihdeohjelma. (38')
Remu Aaltonen avautui nykynaisista: "Käyttää napahousuja ja kun pyllistää niin näkyy puolet perseestä"
Tänään 17:32
iltasanomat.fi
Remu Aaltonen piti Radio Suomipopin Sami Kuroselle palopuheen nykynaisista. Naiset seisovat jalat ristissä, käyttävät napahousuja ja pyllyn paljastavia vaatteita. Ennen naiset olivat Remun mukaan erimuotoisia.
HS odotti Fennovoiman kroatialaiskumppanin edustajia
Tänään 17:23
hs.fi
Olimme Migrit Solarna Energija -yhtiötä vastassa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Useissa tiedotusvälineissä on kerrottu keskiviikkona ja torstaina, että yhtiön johto olisi tänään torstaina tulossa Suomeen. Toimittaja: Hannes Nissinen, kuvaus ja leikkaus: Leif Rosas.
Shuhei Yoshida - E3 Interview
Tänään 16:31
gamereactor.fi
Shuhei Yoshida - E3 Interview
12 kuollut junan pudottua kanavaan Pakistanissa
Tänään 16:14
iltasanomat.fi

Suositeltua

65 min
Myytinmurtajat: Sisällissodan ohjus
Eilen 23:10
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Päiväkodin kysely vanhemmille pöyristyttää – miksi tätä kysytään?
Tänään 12:47
iltalehti.fi
124 min
Huomenta Suomen sää
Tänään 07:05
katsomo.fi
124 min
Huomenta Suomi: Helsinkiin avataan kissakahvila
Tänään 07:50
katsomo.fi
67 min
Tiededokumentti: Ylipainoinen USA
Tänään 00:06
areena.yle.fi