UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Miten verotusta tulisi muuttaa?
Tänään 10:00
moontv.fi
Verokarhu iskee ja mihin sen pitäisi iskeä? Tätä lähdettiin kysymään kansalta. Veroja löytyy joka lähtöön, mutta mitkä verot ovat turhia ja onko joissakin säätövaraa ylös- tai alaspäin?
Apinan sinnikkyys palkittiin – sähköiskun saanut lajitoveri elpyi
Tänään 09:45
iltasanomat.fi
Rautatien sähkölinjat olivat koitua yhden apinan kohtaloksi tämän saatua sähköiskun kiipeiltyään tolpassa. Yksi lauman apinoista ihmetteli raiteille pudonneen lajitoverinsa kohtaloa. Tämä ravisteli ja paineli sähköiskun saanutta kaveriaan kuin elvyttääkseen. Lopuksi vielä kastoi tämän veteen. Lopulta, yli 20 minuutin kuluttua apina virkosi saamastaan sähköiskusta.…
Jarkko Aholan versio Queenin Who Wants to Live Foreverista
Tänään 08:22
iltasanomat.fi
Kitaristi Brian May teki alun perin kappaleen Highlander -elokuvaan. Suosituksi hautajaisbiisiksikin noussut Who Wants to Live Forever on Queenin vuonna 1986 julkaistulta A Kind of Magic -albumilla. Jukebox perjantaisin kello 20 Nelosella.
Elton John avioitui
Tänään 08:12
iltasanomat.fi
Laulajalegenda avioitui pitkäaikaisen kumppaninsa David Furnishin sunnuntaina. Pari virallisti parisuhteensa jo vuonna 2005, mutta nyt he solmivat avioliiton keskenään. Kahden lapsen vanhemmat julkaisivat herkkiä kuvia päivän etenemisestä. – Virallinen osuus ohi. Nyt seremoniaan, sir Elton John kirjoitti yhden aikaan iltapäivällä.
ToosaTV: Joulupukille kylmää kyytiä! Tässä tulee joulumuorin kuumalinja
Tänään 07:38
iltasanomat.fi
Tätä pohtii jouluinen ToosaTV. Jaksoa katsoessa kannattaa olla tarkkana, sillä tässä jaksossa vilahtelee ToosaTV-fanien terveisiä perheenjäsenilleen ja ystävilleen. Ehkä myös juuri sinulle.
Lumisadealue saapuu Etelä-Suomeen – ajokeli voi muuttua huonoksi
Tänään 07:26
iltasanomat.fi
Lounaasta alkava sade liikkuu iltaa kohden maan eteläosiin. Sade on paikoin runsasta. Enimmillään lunta kertyy 5 – 10 cm. Lumisateen takia ajokeli voi muuttua etelässä nopeasti huonoksi. Idässä päivä on pilvipoutainen ja pakkasta on kymmenisen astetta. Myös pohjoisessa on poutaista ja enimmäkseen pilvistä. Pakkasta 10 – 15 astetta.
10 min
Tommin kiertävä sirkus
Tänään 07:19
areena.yle.fi
Momon joulu. Tommi päättää yllättää Momon järjestämällä esityksen, jossa sirkusväki esittää Momon suosikkinumeroita.
1 min
Joululeikki
Tänään 07:17
areena.yle.fi
Odotatko joulua yhtä innokkaasti kuin tämä kaveri?
Tänään 07:17
iltasanomat.fi
7 min
Nelli ja Iiro
Tänään 07:10
areena.yle.fi
Oi, kuusipuu. Iiro koristelee pihalle kuusen joulupukkia varten. Hän ei sido koristeita kunnolla, vaikka Nelli sanoo, että tuuli voi pudottaa ne.
Nallen aamu
Tänään 07:10
areena.yle.fi
5 min
Pikku Toni
Tänään 07:05
areena.yle.fi
Hirmuhirviö. Lapset eivät pelkää Arnoa, vaikka tämä yrittää parhaansa mukaan olla pelottava.
Onnenpäivä: Päivän puuha
Tänään 07:00
mtvkatsomo.fi
Urmas-karhu on sankari! Hän taikoi Korvatunturin lahjavaraston avaimen esiin, ja nyt Urmas ansaitsee hilloherkun. Sen valmistaa Isa.
5 min
Isot koneet
Tänään 06:59
areena.yle.fi
Isot koneet -sarjassa tutustutaan tiehöylään, jota voidaan kutsua myös tiekarhuksi.
7 min
Fungi
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Vaikea kotitehtävä. Riinan pitää keksiä, mitä hän tekee isona, mutta se ei olekaan aivan helppoa.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 22.12.
Tänään 06:50
areena.yle.fi
Onnea, Raafael!
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:47
areena.yle.fi
Huomenta Suomi: Marimekko satsaa Aasian jättimarkkinoille
Tänään 06:40
mtvkatsomo.fi
Toimitusjohtaja Mika Ihamuotila rohkaisee suomalaisia yrityksiä lähtemään rohkeasti Aasiaan.
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:31
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Sunnuntain maalikooste
Tänään 06:30
mtvkatsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Pitäisikö joulupukki brändätä uudelleen? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Marimekko maailmalla, vieraana Mika Ihamuotila 6.50 Saippuan valmistusta kotikonstein 7.10 Suomalaiset yrittäjät Venäjällä 7.40 Kaksi totuutta tuotantoeläintilojen oloista 8.10 Päivän hyvä uutinen 8.20 Päivän nimi: Mikko Ilonen 8.40…
Joulukalenterin tarina 2014, luukku 22
Tänään 06:17
iltasanomat.fi
Nikula&Aittokoski: Jouluna pitää tehdä parempaa tulosta
Tänään 06:14
hs.fi
Toimittajat ja pohjoisen pallonpuoliskon johtavat intellektuellit Jone Nikula ja Heikki Aittokoski herkistyvät joulun sanoman äärelle. Huolta Nikulalle&Aittokoskelle aiheuttavat muun muassa amerikkalaiset joulutervehdykset ja neljäs kvartaali. Harkituista näkemyksistä ja hyvin punnitusta tiedosta vastaa HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski.
Ristolainen osui Raskin taakse - Boston kiri voittoon
Tänään 06:09
iltasanomat.fi
Raannalle upea nollapeli!
Tänään 06:07
iltasanomat.fi
Edmonton tulitti Lehtosen vaihtoon - Dallas kiri silti voittoon
Tänään 06:03
iltasanomat.fi
5 min
Sormilla vai puikoilla
Tänään 06:00
areena.yle.fi
Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla!
Kuuntele: Kadonnut säkeistö täydentää rakastetun joululaulun
Tänään 05:10
hs.fi
Päivälehden arkiston tutkija Tenho Kokkonen löysi J. H. Erkon käsikirjoituksesta Jouluaatto (No, onkos tullut kesä) alkuperäisen neljännen säkeistön, jota ei ole julkaistu koskaan aikaisemmin. Vuonna 1883 kirjoitettu säkeistö sai lauletun kantaesityksensä vasta äskettäin Helsingin Sanomain Säätiön pikkujouluissa, ja HSTV lähettää sen nyt joulutervehdyksenä lukijoille.
HSTV:n Soivan joulukalenterin 22. luukku avautuu
Tänään 04:40
hs.fi
HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä istuu iänikuinen sisäinen tonttulakki päässään– sama lakki kesät talvet – ja poimii joulumusiikin rannattoman laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet eikä arvottomia lasihelmiä, joissa helisevät ontot joulun kellot. Soivan joulukalenterin 22. luukku avautuu tänään, ja siihen on valittu jokaiselle päivälle aina joulukuun…
New Yorkin poliisisurmaaja pyysi ihmisiä katsomaan tekoaan
Tänään 04:24
iltasanomat.fi
Hän sanoi sivullisille juuri ennen ampumista, että katsokaa, mitä aion seuraavaksi tehdä. Mies pyysi lisäksi ihmisiä seuraamaan häntä kuvapalvelu Instagramissa. Ampuja julkaisi Instagramissa uhkauksen tappaa kaksi poliisia vain muutamia tunteja ennen tekoaan. 28-vuotias mustaihoinen mies ampui poliisit partioautoon lauantaina. Hän käveli poliisien auton luo ja…
35 min
Jopet-show
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
Seuraa, miten joulukinkku valmistuu videolla
Tänään 03:18
hs.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
55 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/7. Välähdys menneestä. Jamesin vanha malliystävä Cathy tarvitsee lainaa liikeideaansa varten. Hän aikoo lyödä rahoiksi ratkaisemalla naisille kiusallisen vaivan. Keksijä Chris tarvitsee lainaa keksintönsä markkinointiin. Liikemies Paul haluaa pantata Ferrarinsa saadakseen sähkötupakkaa jakelevan yrityksensä kunnolla vauhtiin. Työtön Kelly taas…
Puolen kilometrin käytävä sumputtaa laivallisen Tallinnan-matkustajia
Tänään 02:52
hs.fi
Helsingin Länsisatamaan saapuva laivamatkustaja saa tallata sokkeloisia käytäviä pitkään ennen terminaaliin pääsyä. Uusi terminaali tuo helpotuksen. Toimittaja Samuli Laita, kuvaus ja editointi Janne Järvinen, grafiikka Uolevi Holmberg.
New Yorkin poliisiampujalla oli pitkä rikostausta
Tänään 02:51
iltasanomat.fi
28-vuotias tummaihoinen mies ampui kaksi poliisia partioautoon lauantai-iltapäivänä paikallista aikaa. Baltimoresta New Yorkiin matkustanut mies käveli poliisien autolle ja ampui heitä päähän. Poliiseilla ei ollut mahdollisuutta puolustautua. Ampumisen jälkeen mies ampui itsensä läheisellä metroasemalla. Muutama tunti ennen poliisien surmaamista mies oli ampunut…
Jännitteet kasvaneet Lähi-idän ruutitynnyrissä
Tänään 02:32
hs.fi
HS vieraili Temppelivuorella Jerusalemissa ja selvitti, mistä muslimien ja juutalaisten vihanpito pyhällä paikalla johtuu. Alue on jälleen ollut lähellä roihahtaa vihan liekkeihin. Toimittaja: Jukka Huusko, kuvaus: Laura Oja, leikkaus: Kristiina Marttinen
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Aki ja Heli lähtevät Turun seudulle ja pääsevät tutustumaan muun muassa Wanhoihin kuppeihin. Markku jää kotiin korjaamaan perämoottoria. Kirsi hieroo kauppaa Muumi-figuureista. Kotimainen ohjelma. (42')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')

Suositeltua

Subin yöjuontajat sekoilivat humalassa
Eilen 13:51
iltasanomat.fi
Puolen kilometrin käytävä sumputtaa laivallisen Tallinnan-matkustajia
Tänään 02:52
hs.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi
Urheiluviikonloppu
Eilen 15:11
areena.yle.fi
55 min
Kadonneen jäljillä: Jakso 1. Aleksanteri
Eilen 14:45
mtvkatsomo.fi
Apinan sinnikkyys palkittiin – sähköiskun saanut lajitoveri elpyi
Tänään 09:45
iltasanomat.fi