UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

33 min
Remonttimestari
Tänään 17:22
mtvkatsomo.fi
Remonttimestari käy läpi kivitalon rakennusprosessin ja tekee pihalla syyshuoltoja.
47 min
Murdochin murhamysteerit
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Soutajat. Soutuklubin uusin jäsen löydetään murhattuna rannalta ja Murdoch joutuu selvittelemään soutukahdeksikon miesten keskinäisiä välejä. Oliko joukkueesta syrjäytetty soutaja kostanut uudelle tulokkaalle?
60 min
Lemmen viemää: Samanlaiset liikenaiset
Tänään 17:00
mtvkatsomo.fi
Kira kieltäytyy toisesta antibiootista, joka voi olla vauvalle vaaraksi. Kun hänen kuumeensa ei lakkaa nousemasta, Martin rukoilee ja lupaa omistaa elämänsä kirkolle ja Jumalalle, jos Kira ja vauva selviävät hengissä. Emma Saalfeld saapuu hotelli Fürstenhofiin esittelemään uuden dirndl-kokoelmansa, mutta Werner on unohtanut varata hänelle showroomin. Werner ehdottaa…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat. Jaakko harjoittelee lentämistä.
10 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
56 min
Tähtien tarina: Tarmo Manni
Tänään 16:45
areena.yle.fi
Suurena ja hulluna teatteridiivana tunnettu Tarmo Manni teki myös puolensataa elokuvaroolia, joista ehkä tunnetuin on Tuntemattoman sotilaan ikiliikkujaa keksivä Honkajoki. Ohjaus Peter von Bagh. (U)
21 min
Dino-Dan
Tänään 16:33
areena.yle.fi
Naamioitu tutkija
1 min
Kapteeni Kari
Tänään 16:32
areena.yle.fi
Hölkkääminen
2 min
Hemmot
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Kotityöt ja auttaminen
60 min
Jamie Oliverin possukoulu
Tänään 16:30
mtvkatsomo.fi
Koskettavassa ja ajoittain järkyttävässäkin brittidokumentissa huippukokki Jamie Oliver valottaa katsojille englantilaisen ja tanskalaisen sianlihatuotannon raadollista todellisuutta. Jamie seuraa lähietäisyydeltä sikojen elinkaarta syntymästä teurastukseen ja aina lautaselle saakka. Tarkoituksena on, että kuluttajat alkaisivat ajatella kinkkuostostensa etiikkaa.…
30 min
Unelmien talo
Tänään 16:30
ruutu.fi
Tänään metsästetään sekä uusia huonekaluja, että verhomateriaaleja uusiin koteihin. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
25 min
INK - Ihmenappuloiden kerho: Uusi oppilas
Tänään 16:20
mtvkatsomo.fi
Kouluun saapuu uusi oppilas, joka pääsee selvyyteen Ihmenappuloiden kerhosta. Onko se heidän loppunsa?
HJK:n sankarit palasivat Suomeen: "Jäätiin ilman Sacher-kakkua"
Tänään 16:13
iltalehti.fi
Toimittaja: Sasha Huttunen Video: Joonas Salmela
Cheek yllättää: Olen harkinnut hotellin perustamista
Tänään 16:07
iltasanomat.fi
Cheek antoi haastattelun ennen toista stadionkeikkaansa viime viikon lauantaina. Hän paljasti joskus päätyneensä pohtimaan parin päivän ajaksi oman hotellin perustamista. - Maanisena vaan, aina jotain ideoita pyörii, Cheek kertoo nauraen. - Parin päivän päästä heräsin, että ehkä mun täytyy palata taas tähän musiikkijuttuun, että ehkä se on mun juttu. Katso haastattelu…
55 min
LA Ink
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kun kissa on taas poissa. Kat lähtee käymään Jessen luona Austinissa, ja sillä aikaa urakoitsijan pitäisi tehdä liikkeessä muutostöitä. Arianna ja Rooftop ovat tietysti kissavahteina. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
Uutistoimistot: Ukrainan pääministeri haluaa maan ”Naton tielle”
Tänään 16:02
iltasanomat.fi
Jatsenjuk sanoi uutistoimistojen mukaan, että hallitus haluaa parlamentin hyväksyvän sen, että maa ei enää olisi liittoutumaton. Jatsenjuk puhui torstaina hallituksen tapaamisessa. Jatsenjuk sanoi, että Ukrainan tavoitteena on edelleen päästä Euroopan unionin jäseneksi.
65 min
Koiralle koti
Tänään 15:50
ruutu.fi
Koirien oma turvapaikka. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jaksossa autetaan Grand Canyonissa kuusi vuotta elänyttä koiraa, mystisestä ihotaudista kärsivää hirvikoiraa ja eläinlääkäri Miken omaa rasavilliä beaglea, joka aiheuttaa harmia tuhoamalla esineitä. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50')
Viking Linen matkustaja kuvasi venäläisen sukellusveneen Suomenlahdella
Tänään 15:42
iltasanomat.fi
Alus oli matkannut Suomenlahdella noin tunnin, kun buffetpöydässä istunut seurue huomasi laivan vieressä jotakin erikoista. Kohti laivaa ajoi sukellusvene, joka profiililtaan on Venäjän Itämeren-laivaston alus. - Se ajoi suht reipasta vauhtia. En nähnyt, jatkoiko se pintakulussa vai sukelsiko, koska Mariella kääntyi, Mäkeläinen kertoo. Venäläinen sukellusvene…
43 min
Doctor Who
Tänään 15:40
areena.yle.fi
Älä räpäytä silmää! Oudon eläväiset enkelipatsaat herättävät uteliaan nuoren naisen kiinnostuksen asumattomassa talossa, jossa seiniin ilmaantuu hämmentäviä viestejä. Ovatko ne hyvän vai pahan asialla? (U)
Putin syyttää Itä-Ukrainan kriisistä edelleen Ukrainan hallintoa
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
Putinin kommentit tulivat sen jälkeen, kun sekä Ukraina että Nato kertoivat, että Venäjä olisi sijoittanut joukkojaan Ukrainaan. Venäjä on edelleen kiistänyt osuutensa idän konfliktissa. Tämän lisäksi Putin syytti Ukrainan armeijaa idän kaupunkien tuhoamisesta ja sanoi tilanteen muistuttavan "natsi-Saksan piirityksiä" toisen maailmansodan aikana Venäjällä.
60 min
Hurja remontti
Tänään 15:30
ruutu.fi
Ilon kyyneleet. Ty vannottaa, että tällä kertaa ei itketä, mutta ilon kyyneleet eivät ole kaukana iloiselta Johnsonin perheeltä, kun vanhempien pyyteetön työ yhteisönsä hyväksi palkitaan. Supermalli Brooklyn Decker toteuttaa perheen viiden tyttären unelman, ja hauskutuksesta vastaa Cedric the Entertainer. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
22 min
Jaquie Brownin päiväkirjat
Tänään 15:15
areena.yle.fi
4/14. Reportteri Jaquie tekee räväkän jutun seksistä ja juhlii sen jälkeen railakkaasti. Aamulla odottaa vieressä yllätys. Uusiseelantilainen komediasarja. (U)
39 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
uontajina Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi Miten budjetti tuntuu sinun kukkarossasi? Hallituksen ensi vuoden budjetti valmistui eilen. Miten meidän tavallisten suomalaisten elämä budjetin takia muuttuu? Tähän koettavat vastata Anu Raijas Kilpailu- ja kuluttajavirastosta ja Teemu Lehtinen Veronmaksajain Keskusliitosta. Ilmakitara soi Oulun Rotuaarilla Oulussa…
55 min
MasterChef Australia
Tänään 15:10
ruutu.fi
Katalonialainen kalapata. Mestarien oppitunnilla valmistetaan muun muassa katalonialaista kalapataa, helppoa kurpitsakeittoa ja herkullisia kirsikkatorttuja sekä opitaan keittämään kananmuna täydellisesti. Erikoisvieraaksi saapuu ravintoloitsija ja kokki Frank Camorra. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
5 min
Yle Ođđasat: Yle Oddasat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
MTV Uutislive: ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan. Suomen ilmatilan loukkaukset
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan. Suomen ilmatilan loukkaukset.
MTV Uutislive: Jäävettä uutisankkureiden niskaan - ALS-potilaan tarina
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan. MTV Uutislivessä myös: Eduskunnan ulkoasiain valiokunnan puheenjohtaja Timo Soini kommentoi Suomen ilmatilan loukkauksia.
MTV Uutislive: Suomen ilmatilan loukkaukset - Timo Soini kommentoi
Tänään 14:58
mtvkatsomo.fi
Suomen ilmatilan loukkaukset - eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini kommentoi. MTV Uutislivessä lisäksi: ALS-potilaan tarina - uutisankkureille jäävettä niskaan.
65 min
Myytinmurtajat: Räjähtävä vessa ja taikaluoti
Tänään 14:55
mtvkatsomo.fi
Totista tiedettä humoristisella otteella. Jamie Hyneman ja Adam Savage tutkivat myyttien todenmukaisuutta ja panevat välillä itsensä kirjaimellisesti likoon. Aluksi tutkitaan, voisivatko salamurhaajat oikeasti käyttää jääluoteja. Tai jauhelihaluoteja. Entä kannattaako sateessa juosta vai kävellä?
4 min
Kulukuneuvos
Tänään 14:36
areena.yle.fi
Mopoauto
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
59 min
Kaappaus keittiössä: Kun avioeroisän on pakko tarttua kauhanvarteen
Tänään 14:26
mtvkatsomo.fi
Marko ja 8-vuotias Minna asuvat kahdestaan Keravalla. Eronnut isä ei aikaisemmin tehnyt koskaan ruokaa ja joutui hyppäämään ruokahuoltajaksi vasta kun avioliitto rikkoutui. Marko kuvailee itseään kädettömäksi ja kiireiseksi ja hän on huolissaan tyttären einesruokailusta sekä omasta epäsäännöllisestä syömisestään. Perheellä on iso piha jossa on marjapuskia ja…
ISTV LIVE: HJK:n pelaajat saapuvat Suomeen kello 14:40
Tänään 14:20
iltasanomat.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 14:20
ruutu.fi
Tänään tehdään yrttituorejuustoa sekä mausteista karitsaa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kalifornialainen unelma. Radiojuontaja haluaa soittaa slovareita ympäri maailmaa. Surffilaudasta skeittiversion tehnyt perhe edistää kalifornialaista unelmaa. Skannausteknologian kehittäneet opiskelijat uskovat unelmiinsa. Perheyritys paikkaa verkko-ovet kanivarmasti. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
4 min
Kaverille kans
Tänään 14:12
areena.yle.fi
Krista Siegfrids
6 min
Kaverille kans
Tänään 14:09
areena.yle.fi
Siilon päältä laskeutuminen
54 min
Ylläs - huipulla tuulee: Osa 10. Polttarit
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
Huono sää hidastaa Reijon ja Eevan tahtia. Sampon kiireinen päivä vaihtuu polttareiksi. Latukahvila Elämänluukulla vietetään Keijon kirjanjulkaisujuhlia.
29 min
Luontoretkellä: Kettupilli
Tänään 14:00
areena.yle.fi
4/6. Kettu on juuri niin ovela kuin saduissa kerrotaan, mutta Tor Ola Dehli on ottanut käyttöönsä verrattoman ketunhoukuttimen. Onnistuuko Tor Ola kutsumaan Mikko Repolaisen luokseen?

Suositeltua

Cocohan se siellä taas! Voiko näitä edes kutsua enää bikineiksi?
Tänään 09:03
iltalehti.fi
Nuorukaisen vaarallinen leikki maantiellä
Tänään 08:00
iltalehti.fi
28 min
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
60 min
Vares 3 - Pahan suudelma
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 4
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi