UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

NYPD potki maassa makaavaa
Tänään 15:45
iltalehti.fi
Ensin poliisi provosoi yhteenoton paikallisten asukkaiden kanssa, ja kun yksi nuori oli kaadettu maahan, poliisi teki käsittämättömän tempun. Miespoliisi marssi muina miehinä paikalle ja potkaisi uhria voimalla alaselkään. Tapauksesta on aloitettu tutkinta. Potkaisija on pidätetty toistaiseksi virastaan ilman palkkaa. Tilanne ei ole yhtä dramaattinen kuin kaksi…
Kohtaus Laura Birnin uutuuselokuvasta Tanssi haudoilla
Tänään 15:30
hs.fi
Tanssi haudoilla on yhdysvaltalainen rikoselokuva, jossa pääosaa näyttelee Liam Neeson. HS:n videossa nähdään kohtaus, jossa vilahtaa myös elokuvassa pienessä sivuosassa näyttelevä Laura Birn.
59 min
Tanssien tähtiin: 20 huippuhetkeä
Tänään 15:30
mtvkatsomo.fi
Kauden päätteeksi sarjan tuomarit esittelevät 20 huippuhetkeään avointen koe-esiintymisten, semifinaalien ja finaalin varrelta. Mukaan mahtuvat sympaattisimmat, taitavimmat, hullunkurisimmat, veikeimmät ja hurmaavimmat esiintyjät sekä ikimuistoisimmat hetket - hyvässä ja pahassa. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita…
Instagram-ilmiö Benjamin: olen itsevarma näyttävissä vaatteissa
Tänään 15:27
iltasanomat.fi
Benjamin Peltonen kertoo haastattelussa tyylinsä salaisuuksista ja vaatemerkeistä mitä hän käyttää. Benjamin selittää myös, minkälaista oli esiintyä ensikeikalla tuhansien ihmisten edessä Hartwall Areenalla. - Esiinnyin Elämä Lapselle -konsertissa Marcelo Burlonin paidalla, jossa oli linnun sulkia. Se oli älyttömän hieno, Benjamin kuvailee Jekulle Loop Looks…
Ällistyttävä selfie-projekti! Kuva joka päivä 8 vuoden ajan
Tänään 15:22
iltalehti.fi
Hän aloitti kuvien ottamisen lokakuussa 2006. Huiman projektista tekee pitkän keston ohella sen suunnitelmallisuus. Steve näyttää siltä, että hän liikkuisi ympäriinsä asunnossaan, ruutu kerrallaan, senttejä kerrallaan. Steve on tehnyt myös lapsestaan vastaavanlaisen time-lapse-videon, joka näyttää pienokaisen neljä ensimmäistä vuotta. VIDEO: youtube.com/dumo
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Nunna Kristoduli. "Kreikassa ymmärsin Marian merkityksen, hän on suuri välittäjä ja esirukoilija. Kristuksen työtoveri, ei kilpailija." (Luuk. 1:28-43)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
12-vuotiaana unelmoitu base-hyppy moottoripyörällä toteutui viimein
Tänään 14:58
iltalehti.fi
Base-hyppyjä tehdään tavallisesti vuorelta tai korkeiden rakennusten päältä, mutta Brad O'Nealilla oli muuta mielessä. Hän sai jo 12-vuotiaana idean toteuttaa base-hyppy moottoripyörän avulla. Nyt hän teki unelmastaan totta. VIDEO: Futurerail.fi
36 min
Ammunnan MM: M skeet
Tänään 14:30
areena.yle.fi
Miesten skeetin finaali. Selostus Christer Sarlin. Granada, Espanja.
21 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:10
areena.yle.fi
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita.
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 13:45
ruutu.fi
Paineita paratiisissa. Joukkueet kamppailevat jälleen kansan suosikin tittelistä, mutta tällä kertaa haasteena on valmistaa jälkiruokaa tuhatpäiselle festivaalikansalle. Kenen annos valloittaa sydämet, ja kuka joutuu suoraan äkkikuolemahaasteeseen? 3. tuotantokausi.
38 min
Norjan kovin
Tänään 13:30
areena.yle.fi
3/6. Nyt kilpailijoilta vaaditaan rohkeutta, päättäväisyyttä ja voimaa. Pimeässä huoneessa heitä odottaa pelottava ihmiseste. Kaksi kilpailijaa on vaarassa tulla haudatuiksi elävältä.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 13:15
ruutu.fi
Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')
60 min
Krokotiilimies
Tänään 13:00
ruutu.fi
Käytännön piloja. Australia Zoon arki ei ole haudanvakavaa, sillä Steve Irwin ja kumppanit tekevät toisilleen käytännön piloja minkä ehtivät. Jodie ja Kelsey syövät tietämättään kevätrullissa matoja, mutta kostavat Stevelle ja Wesille todella taidokkaalla tempauksella. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 12:45
ruutu.fi
Naistenviikko. Leila tarjoaa naistenviikon kunniaksi ystävättärilleen Ranskan lipun väristä kakkua, mureita hedelmäleivonnaisia sekä ranskalaista marenkikakkua. 1. tuotantokausi.
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Totuusleikkejä. David paljastaa tahattomasti vakuutuspetoksen. Mike puolestaan epäilee, että vangittua seminaaripuhujaa syytetään väärin perustein.
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 12:10
ruutu.fi
Meren herkkuja. Marja ja Jean-Georges ystävineen tutustuvat kalatorien antimiin. Jaksossa vierailee näyttelijä Heather Graham. 1. tuotantokausi. (24')
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:05
ruutu.fi
Pariterapiaa. Hotelli Grimscote Manor tarjoaa vastinetta rahalle enemmän kuin tarpeeksi. Hinnat ovat kautta linjan liian matalat, ja perfektionistiksi tunnustautuva emäntä tuhlaa aikaansa turhiin yksityiskohtiin. Paikan pyörittäminen tappiolla rassaa myös omistajien välejä, ja hotellipoliisin onkin pelastettava hotellin lisäksi myös heidän parisuhteensa. Englantilainen…
60 min
Krokotiilimies
Tänään 12:00
ruutu.fi
Krokotiilijahti. Trooppinen myrsky on tuonut Vanuatun Maewon saarelle krokotiilin, joka terrorisoi alueen vesiä ja herättää kauhua paikallisessa väestössä. Steve Irwin saapuu apureineen pyydystämään häirikköä, mutta operaatio ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
Ranskan täydellinen isku Isisiä vastaan videolla
Tänään 11:52
iltalehti.fi
"Kohde tuhoutui täysin" - Ranska iski Isisiä vastaan Ranskan mukaan logistiikkakeskuksteen tehty isku onnistui sataprosenttisesti. Tapauksesta julkaistiin nopeasti kuva- ja videomateriaalia. Ennen eilistä USA on jo useita kertoja kylvänyt terroristien päälle tuhoa ilmasta. Maajoukkoja ei aiota lähettää, vaan iskuilla pyritään tukemaan Irakin armeijan joukkoja.…
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:40
ruutu.fi
Hummeria Helsingin kattojen yllä. Tomi tekee illallisen Gaijin-ravintolan vuokraisännille, viereisen Klaus K:n omistajille heidän kattoterassillaan. Menu ei kalpene puitteiden vieressä: grillattuja kampasimpukoita, haudutettua hummeria, sakella maustettua mustikkasorbettia sekä mustikkabrule. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
58 min
Runoraati: Helsingin helmet
Tänään 11:35
areena.yle.fi
Taloraati arvioi maailman designpääkaupungin eli Helsingin uutta arkkitehtuuria. Pisteitä antamassa purjelautailija Tuuli Petäjä, kirjailija Hannu Väisänen, sarjakuvapiirtäjä Warda Ahmed ja Museovirastosta Mikko Härö.(U)
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 11:35
ruutu.fi
Tämän viikon suosituin raaka-aine on bataatti, josta Kai kokkaa villin värisen keiton. Rakennusmestari toivoo saaristolaismiljöön tekevän vaikutuksen vieraisiin, mutta miten ruoka maistuu ja kuka vie koko viikon voiton? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
Vielä aurinkoa lauantaina: syksyisempää luvassa
Tänään 11:18
iltasanomat.fi
Esimerkiksi Utsjoella mitattiin viime yönä noin 9 asteen pakkaslukemat. Mutta itse varsinainen ensilumi on luvassa Luoteis-Lappiin, käsivarren tienoille ensi yönä tai huomisaamun aikana. - Siellä voi tulla räntää tai lunta jonkin verran, kun ilma jäähtyy. Puhutaan muutamista senteistä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Juha Tuomala kertoo Ilta-Sanomille.…
35 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:05
ruutu.fi
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 11:00
ruutu.fi
Ruokaa Italian lipun väreissä. Pudotushaasteessa valmistetaan ruokaa Italian lipun väreissä. Jokaiselle osallistujalle arvotaan kuitenkin vain yksi sallittu väri, eli ruokaa saa tehdä joko punaisista, valkoisista tai vihreistä raaka-aineista. Tehtävä osoittautuu varsin haastavaksi, ja jyvät todella erottuvat akanoista. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi.…
35 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Susannen luona Liljendalissa liekit lyövät. Savuisuus mainittiin jo menussa, mutta vieraat eivät varmaankaan odottaneet ihan näin tiheää tunnelmaa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:35
ruutu.fi
Maku-uusintoja. Viikon viimeistä illallista isännöi Fredrik. Hän tarjoaa vierailleen grillattua lammasta, kuten Olakin, ja limepiirasta, kuten Christinekin. Ovatko ne yhtä maistuvia kuin ensimmäiset versiot? Entä pitikö Isa simpukoista vai ei? Tänään kerrotaan myös viikon voittaja. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Jarkko on entinen eräopas, jolla on etiketti hallussa. Vai onko? Tarjolla on hieman harvinaisempaa kalaa eli nieriää, mutta yksi ruoista maistuu vieraiden mielestä pahville. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
Näin syntyi yksi liigan vahvimmista identiteeteistä: "Mähän kusin hunajaa, kun näin sen"
Tänään 10:25
iltasanomat.fi
Tämän identiteetin pääarkkitehti oli Petri Matikainen , joka toimi ensin apu- sitten päävalmentajana Bluesissa vuosina 2005-2011. Tuona aikana syntyi bluesilainen tapa pelata lätkää: Spartalainen on oma itsensä eikä luovuta koskaan. Ei, vaikka raajat irtoaisivat. Matikaisen metodilla mentiin kahdesti SM-liigan finaaleihin. Väkisin, vastoin kaikkia ennakko-odotuksia.…
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Vieraana on valtiovarainministeri Antti Rinne. Jari Korkki juontaa.
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pelastakaa hiisiö! Hirmuinen hiisiö on jäänyt pinteeseen Lohikäärmesaarelle. Hikotus päättää pelastaa vaarallisen lohikäärmeen, ja siihen tarvitaan myös Ronskin kyseenalaisia laulutaitoja.
3 min
Onks noloo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 10:00
ruutu.fi
Paniikki pitseriassa. Kilpailijat kohtaavat ensimmäisen ravintolahaasteensa, kun MasterChef-pitseria avautuu. Ravintolan 150 asiakasta ja kotiinkuljetukset saavat aikaan ajoittaista paniikkia molemmissa joukkueissa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tasajako. Mili voittaa radion kilpailusta kakun. Hän haluaa jakaa sen ystäviensä kesken, mutta miten jakaa kakku viiteen osaan? Vai onko tärkeämpää jakaa ystävien kanssa hauska hetki?
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Minkälaisen menun tarjoilee 24-vuotias rikostutkija Laura? Viikon ensimmäinen illallinen katetaan pöytään Hinthaaran vanhalla asemalla. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
35 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Ehtoisa emäntä. Taiteellinen Christine tarjoaa vierailleen muun muassa äyriäis-cevicheä, madeiralla maustettua viherpippuripataa ja limettitorttua. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Käännösongelmia

Suositeltua

Samuli Edelmannin Väliaikainen on täynnä lumoavaa voimaa
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Elastisen riemukas Naurava kulkuri kääntää suupielet ylöspäin heti kättelyssä!
Eilen 20:48
iltasanomat.fi
Paula Koivuniemen Lapin kesä laittaa kuulijan pidättämään henkeään ihastuksesta
Eilen 21:06
iltasanomat.fi
Toni Wirtanen yllättää teatraalisella Brontosauruksen yöllä
Eilen 21:17
iltasanomat.fi
Paula Vesala nostaa rimansa heti korkealle: Elegia onnistuu täydellisesti!
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Veskun ja Paulan Lapin kesä -duetto kruunaa tunteikkaan illan
Eilen 22:26
iltasanomat.fi