UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

35 min
Jopet-show
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Leevi on menettänyt isänsä yllättäen muutama kuukausi sitten. Sasa-mummo haluaa viedä Leevin risteilylle unohtamaan hetkeksi murheet. Kahvilan Andy työkavereineen haaveilee uudesta laivasta. Risteilyisäntä Rami leikittää matkustajia ja Sasa saa mieheltä kehuja ulkonäöstään. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. New Yorkin kuningas. Ami hajoilee kiireen keskellä, ja avautuu viimein myös yksityiselämästään: hänellä on perhe Miamissa, jota on kova ikävä. Onneksi Tim palaa kaupunkiin. Billy pääsee tatuoimaan ja saa ensimmäisen oikean asiakkaan. Amerikkalainen sarja. (43')
I am Bread - Livestream Replay
Tänään 02:38
gamereactor.fi
I am Bread - Livestream Replay
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/20. "Ne on sielunkumppaneita.". Akin ja Annin lämmenneet välit eivät jää muilta sinkkunaisilta huomaamatta. Kaksikon moottoripyörätreffit lähentävät heitä entisestään. Molemmissa leireissä sinkkujen pudottaminen käy jo hankalaksi. Kotimainen ohjelma. (42')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50')
Tappelupelien kärkinimet
Eilen 23:00
moontv.fi
Videopelit eivät ainoastaan aiheuta väkivaltaa, ne myös sisältävät sitä! Kautta aikain on konsolit ja tietokoneet ovat rehottaneet pelejä joissa bittihahmot lyövät toisiaan eritavoin, eri paikkoihin, ja tämä trendi jatkuu tähän päiväänkin. Mikä onkaan tappelupelien kuningas Heinon ja Grönin mielestä?
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/20. Sinkkujen valinta. Allasseremoniassa valta annetaan sinkuille. Simon ja Jessican treffit aiheuttavat yllättäviä jälkiseuraamuksia. Nina ja Chico viihtyvät yhä paremmin yhdessä. Kotimainen ohjelma. (41')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
54 min
Läimäys
Eilen 22:37
areena.yle.fi
8/8. Richie. Richie on Connien paras kaveri koulussa. Hämmennys omista tunteistaan sekä stressi Connien salaisuudesta saa Richien laukomaan totuuksia, joiden seuraukset ovat kauaskantoiset.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Heli saa tarpeekseen kuristavasta turvavyöstä, joten Markku joutuu hommiin. Aki ja Heli vierailevat Pylkönmäellä Mikael Konttisen lapsuuskodissa. Kotimainen ohjelma. (43')
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
10/12. Tess iskee toistuvasti kirveensä kiveen yrittäessään pyytää Lexyä treffeille. Ikävämpää on vielä tulossa. Sadiella on kovat uraodotukset, mutta kuinka niiden k��y? Lexy kertoo Samille häntä vaanivasta stalkkerista.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/16. Lahti. Lahdessa Mika ja Pia kohtaavat avaimen nielijän, pahoinpitelijän taltuttavan mummon ja heidän kimppuunsa usutetaan koira. Lisäksi muuntohuumeiden käyttö päättyy ikävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/56. Forssa. Kohtalokkaassa risteyksessä on tapahtunut kolari jota Jouni ja Esa rientävät selvittämään. Poliisit päihittävät pelastuslaitoksen nokkelilla ongelmanratkaisutaidoillaan. Virkavallan vanha tuttu tuottaa partiolle yllättävää iloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
52 min
Läimäys
Eilen 21:45
areena.yle.fi
7/8. Aisha. Aisha on aina ponnistellut perheensä hyväksi. Nyt hänellä on herännyt epäilyjä avioliittonsa suhteen. Lisäksi läimäytys pakottaa hänet valitsemaan puolensa, ollako lojaali miehelleen vai ystävälleen?
Herätyksen läpimurto: Kuinka näky taivaasta ja helvetistä pelasti
Eilen 21:45
tv7.fi
Jumala muutti Munday Martinin elämän punkkari-narkomaanista evankeliumin saarnamieheksi, joka kiertää ympäri maailman jakamassa sanomaa Jeesuksesta.Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Brasilialainen evankelista on nuori ja innokas Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan Jumalan Sanaa.Lähetysmatka Filippiineille: http://revivalexplosion.com/miracle-mission-to-the-philippines/
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Dokumenttielokuva kriisistä toiseen kulkevan kaivosyhtiön työntekijöiden työn mielekkyydestä maisemassa, jonka mittasuhteissa ihminen on hyvin pieni ratas. O: Markku Heikkinen T: Zone2 Pictures Oy
Hillsong TV: Ei toista nimeä 2/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
42 min
Ruoka-Suomi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa?
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. 7 vuotta sitten eronnut siivooja Stina lähtee lastensa rohkaisemana saarelle etsimään kumppania, jonka kanssa jakaa eläkepäivät. Stina ilahtuu kohdatessaan saarella charmantin ja rauhallisen Harrin. Kaksikon tutustuminen tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa ja saarella vallitseekin lähes kaurismäkeläinen tunnelma, niin kauan kunnes saarelle saapuu…
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vaalitulos on selvillä ja on neuvotteluiden aika. Ketkä mahtuvat hallitukseen, ketkä sysätään oppositioon? Millä lääkkeillä Suomi lähtee uuteen nousuun? Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ystävyys. Vieraina artisti Ola Salo, näyttelijät Johanna Ringbom ja Fred Negendanck, koirankouluttaja ja entinen poliitikko Tanja Karpela, jazzlaulaja Isabella Lundgren. Panelissa Jens Berg ja Frida Tikka. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa.
60 min
Good Wife
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/22. Oikeudenkäynti. Caryn oikeudenkäynti alkaa, ja Kalinda joutuu turvautumaan epätoivoisiin keinoihin pitääkseen ystävänsä vapaalla jalalla. Alician kampanja kokee takaiskun, kun vitsiksi tarkoitettu uhkaus otetaankin vakavasti. Amerikkalainen draamasarja. (41')
3 min
Keno
Eilen 20:57
ruutu.fi
Keno
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (2')
4 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
29 min
Kirjaohjelma: Jonas Gardell
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Jonas Gardellin riipaiseva trilogia homoseksuaalien elämästä 1980-luvun Ruotsissa on ilmestynyt myös norjaksi. Raamattukin on betselleri, mutta miten sitä on parasta lukea? Toril Brekke etsii Italiasta uusia aiheita.
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/56. Lappeenranta. Jamon ja Timon vuoro alkaa dramaattisella vesipelastusilmoituksella. Alaston vedonlyönti vie poliiseja pitkin pusikoita. Parisuhteet aiheuttavat tappelua ja hupaisa mutta harmillinen karma iskee asiakkaaseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Pelastuksen sofar: Vieraina Afshin Javid ja hänen ystävänsä 3/3
Eilen 20:30
tv7.fi
Afshin on entinen Hizbollahin jäsen, joka tuli uskoon Jeshuaan. Hän kertoo tarinansa ja rakkaudestaan Israeliin ja sen kansaan.Pelastuksen sofar on israelilaisen Trumpet of Salvation -järjestön tuottama ohjelma. Se kutsuu tutustumaan Israelin maahan ja Raamatun tapahtumapaikkoihin. Opit julistamaan juutalaisille evankeliumia juutalaisesta lähtökohdasta käsin…
22 min
Moone Boy
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Kausi 2, 4/6. Raha on tiukilla Moonen perheessä, joten kaikki kynnelle kykenevät joutuvat menemään töihin. Martin hankkii töitä golfklubilla. Liam kohtaa vanhan kilpakumppanin ja aikoo maksaa tälle potut pottuina.
Tulossa: Lampaansyöjät
Eilen 20:27
areena.yle.fi
(1972) Seppo Huunosen komedian elokuvateattereissa esitetty ennakkomainos. Tulossa Teemalla Kino Suomessa 7. toukokuuta.

Suositeltua

IL-TV tavoitti Teuvo Hakkaraisen aamutuimaan - tältä kuulosti
Eilen 10:11
iltalehti.fi
Kuljettaja pelastettiin räjähtävästä autosta viime hetkellä
Eilen 10:58
iltalehti.fi
Uudessa aseessa hengenvaarallinen häiriö – varo tätä!
Eilen 09:48
iltalehti.fi
120 min
MasterChef Australia
Eilen 17:25
ruutu.fi
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi