UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat esikoistyttären
Tänään 03:42
iltasanomat.fi
Kunis ja Kutcher kihlautuivat aiemmin tänä vuonna ja nyt he ovat pienen tyttövauvan vanhempia. Vauva syntyi tiistai-iltana paikallista aikaa Los Angelesissa. Parin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo TMZ-lehdelle , että pari saapui sairaalaan tiistaiaamuna ja heidän ohjattiin välittömästi synnytyssaliin. 31-vuotias Kunis on kertonut odottavansa kuumeisesti tyttärensä…
Yhdysvaltain salaisen palvelun johtaja eroaa
Tänään 01:16
iltasanomat.fi
Yhdysvaltain sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeri Jeh Johsnon kertoi keskiviikkona myöntäneensä eron Piersonille . Salainen palvelu on saanut viime aikoina osakseen kritiikkiä muun muassa parin viikon takaisesta välikohtauksesta, jossa aidan yli kiivennyt ja veitsellä varustautunut mies pääsi tunkeutumaan Valkoisen talon oville asti. Presidentti Barack…
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 35/37. Semifinaali 1. Kolmesta ruokalajista paremmat pisteet saanut joukkue jatkaa suureen finaaliin.
21 min
Kimppakolmoset
Tänään 00:20
areena.yle.fi
13/14. Richie kohtaa ex-heilansa, josta on jäljellä kipeät arvet. Homma ei tästä suinkaan helpotu, kun Richien oma isäukko näyttää nenäänsä. Tästä hän ei pysty puhumaan edes läheisilleen. Ja yhä hullumpaa on luvassa!
60 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Ilman lastenhoitajaa. Emily on pulassa, kun lastenhoitaja lähtee matkalle, vanhemmat ovat tulossa kylään ja Amzie pitäisi saada nukkumaan omaa sänkyynsä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
60 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 6/20. Koululaisspesiaali. Kanadan nuorimmat yrittäjät tarjoavat leijonille muun muassa matematiikkapeliä, keräilykortteja ja rockbändiä. Kanadalainen sarja. (44')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 18/40. Toni etsii rentoa ja rehtiä naista. Nuori mies on tällä hetkellä vailla vakituista työtä, mutta hän on luonut uraa Seiskan nettibloggaajana. Toni mainitsee paheikseen viinan ja tupakan. Jos unelmien nainen kävelee vastaan Toni aikoo mennä suoraan juttelemaan. Kotimainen realitysarja. (21')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
59 min
Docventures
Eilen 22:51
areena.yle.fi
Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures
49 min
Luck
Eilen 22:46
areena.yle.fi
6/9. Ace suunnittelee osuuden ostamista laukkaradasta, mutta lipeääkö Israel rahan houkuttelemana vastustajien leiriin? Maanjäristys saa hevoset vauhkoontumaan, mutta Joeylle siitä koituu arvaamaton hyöty. T: HBO.
Jokerit otti vierasvoiton Atlantista
Eilen 22:45
iltasanomat.fi
32 min
Teknavi
Eilen 22:43
mtvkatsomo.fi
Markku Alén WRC-auton ratissa Puolan sorateillä. Koeajossa BMW 2 Active Tourer. Haastaako Microsoft vihdoin Applen tablet-taistelussa? Testissä uusi Surface Pro 3 -tablet. 8. tuotantokausi.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:33
mtvkatsomo.fi
Koripallo: Seagullsin avaus ruuhkautti kisahallin
Eilen 22:33
mtvkatsomo.fi
Seagullsin sarjanousun myötä Helsingissä pelaa kahden kauden tauon jälkeen miesten pääsarjatason joukkue.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Helsinki. Sarin ja Tomin turvavyö- ja kännykkäratsiassa jaetaan paljon sakkoja. Rekisterikilpiratsiassa tarttuu autoja haaviin enemmäin kuin normaalisti. Ongelmia tulee myös rekka-auton kanssa eikä nuorilta mopokeulijoiltakaan vältytä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
Ladies of London: Käytöstavat kunniaan
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Naiset pääsevät tutustumaan Julien appivanhempien upeaan sukukartanoon. Osa naisista herättää pahennusta kartanon väessä. Juliet setvii välejään Annabellen kanssa, kun taas Caprice ja Caroline lakaisevat riitansa maton alle. Lopulta naiset jakautuvat kahteen leiriin. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita…
9 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 40
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
3 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Oletteko aamuvirkkuja, Teuvo ja Niko?
Eilen 22:06
iltalehti.fi
Kumpi on aamuvirkku ja kumpi valvoo yöt, Teuvo Loman vai Niko Helenius?
53 min
Boss
Eilen 22:05
areena.yle.fi
3/8. Zajacin kampanja on Kanen kannalta liiankin hyvässä vedossa. Samalla Kane huomaa, että sairaus näkyy yhä selvemmin. Kuvernööri Cullen joutuu huonoon valoon. Millerin tarkka nenä haistaa merkittävän jutunaiheen.
60 min
Big Brother: Päivä 38
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
29 min
Perhesirkus
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 5/15. Kahden perheen kompromissijuhlat. Miten pariterapia voi auttaa, kun kulttuurit törmäävät yhteen parisuhteessa? Parad Media, 2014.
Uutisjutut: Kevennys: Trabantilla vapauteen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Vantaa. Jari ja Jarkko toimivat koirapartiona ja koira pääseekin töihin niin huumehaistelussa kuin aseellisen miehen takaa-ajossa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 46. Tyttöjen ilta. Siv järjestää tyttöjen illan, johon hän kutsuu myös Gunillan, mutta ei kerro tälle aivan koko totuutta illan sisällöstä. Maria puunaa koiriaan ja tarjoaa pojalleen terveysjuomaa. Uutena kasvona nähdään Bond-tyttönä tunnettu Britt Ekland. Ruotsalainen realitysarja.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Suomen ja Ranskan talousongelmat samankaltaisia
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/10. Vieraana Ville Myllyrinne. (43')
Assassin's Creed II - Livestream Replay
Eilen 21:57
gamereactor.fi
Assassin's Creed II - Livestream Replay
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Synttärisankarit
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Lisa ja Kyle järjestävät yhteiset syntymäpäiväjuhlat miehilleen persoonallisen ja idearikkaan juhlasuunnittelija Kevin Leen avustuksella. Eleganteista ja hienostuneista juhlista muodostuu varsinainen draamapesäke koiran asua myöden. Brandin uuteen kirjaan kuvataan kantta tiukan kustantajan määräysten mukaisesti. Joyce ja Carlton riitelevät loitsuista ja kirouksista,…
Esy Flow: Usko ja peräänantamaton kärsivällisyys 2/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Veikko Lipponen jatkaa aiheesta. Anu Aburo todistaa siitä, miten hän on saanut parantua. Hanna Valtanen johtaa ylistykseen.Tule seuraamaan, mitä Pyhä Henki tekee herätyksen keskellä Elävä Sanan seurakunnassa. Ohjelmassa on mukana Pyhän Hengen innoittamaa ylistystä, opetusta, haastatteluja ja parantumisihmeitä.
96 min
Docventures esittää: Perkele - kuvia Suomesta
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Docventures: Jörn Donnerin terävän ajankuvan pääosassa on Suomen kansa vuonna 1970. Tavikset ja julkkikset saavat sanoa sanottavansa maasta ja sen kulttuurista. Ohjelman laulut ovat saavuttaneet kulttisuosion.
8 min
Docventures
Eilen 21:06
areena.yle.fi
Docventures esittää: Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan katsomiseen vieraidensa kanssa.
45 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Talvivaara tehohoitoon - säilyykö henki? Kuinka eläkeratkaisu syntyi? Studiossa Antti Rinne ja uudet ministerit. Juontajina Krista Taubert ja Matti Virtanen.
58 min
C.S.I. New York: Yllätyspaketti
Eilen 21:01
mtvkatsomo.fi
Nainen väittää aseistetun ryöstäjän ampuneen miehensä. Tutkijat huomaavat pian, ettei kaikki täsmääkään naisen kertomuksen kanssa.
55 min
Perilliset
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/10. Maailmankuulu taiteilija Veronika sairastaa pitkälle edennyttä syöpää, mutta sitä hänen lapsensa eivät tiedä. Hänen testamentissaan on salaisuus, joka muuttaa kaikkien elämän. Tanskalainen draamasarja.
60 min
Kurjat kuppilat USA: Zayna Flaming Grill, osa 2
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ramsay käärii hihat ja tekee radikaaleja ratkaisuja Zayna Flaming Grillissä. Onnistuuko hän palauttamaan Fayzan luottamuksen Brendaan ja muihin työntekijöihin, ja selviävätkö Brenda ja kumppanit haasteesta?

Suositeltua

Jokerit otti vierasvoiton Atlantista
Eilen 22:45
iltasanomat.fi
Piilokameravideo käräytti vilkuilijat: Näin usein naisten rintoja tuijotetaan
Eilen 20:49
iltasanomat.fi
Synkät kuvat – järvi katosi jäljettömiin laivojen alta
Eilen 09:01
iltalehti.fi
Näin murisee rajuin Lexus V8 kautta aikojen
Eilen 08:17
iltalehti.fi
Kuinka moni ohikulkija tuijotti naisen rintoja?
Eilen 08:44
iltalehti.fi
Auerin veljen todistus oli erikoinen
Eilen 16:53
iltalehti.fi