UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Dallas: Uusi uljas Ewing Global
Tänään 00:35
katsomo.fi
Ewing Globalin listautumisannin aika koittaa, ja kaikilla on omat tavoitteensa. Christopher jatkaa Nicolasin taustojen tutkimista ja pääseekin totuuden jäljille. Pamela pohtii, vapauttaisiko isänsä vankilasta, ja menee tapaamaan tätä. Harris ja Judith yrittävät paikata Emman sotkuja neuvottelemalla Luisin kanssa. Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen…
9 min
Festivaalipuhetta
Tänään 00:34
areena.yle.fi
"Ensinäkemistä ei unohda koskaan." "Tunnen jokaikisen kohtauksen." "Seuraavalla kerralla se on taas ihan erilainen." Hohto-elokuvan fanit kertovat.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 20/40. Bergen. Aluksi partio lähtee väkivaltaisille nuorille tarkoitettuun laitokseen, jossa eräs nuori on uhkaillut työntekijöitä. Loppuillasta partio lähtee käymään eräässä asunnossa, mutta sisäänpääsy osoittautuu hyvin hankalaksi. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 19/40. Alattio. Partio tekee rattijuopumusvalvontaa ja käy hiljentämässä metelöiviä nuoria. Lisäksi se saa ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta rakennuksen katolla ja paimentaa erittäin päihtynyttä miestä, jonka kengätkin ovat kateissa. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 44. Unohda ja anna anteeksi. Montazameilla etsitään sopivaa biljardipöytää ja vietetään isänpäivää. Gunilla haluaa maalauttaa itsestään muotokuvan. Siv järjestää naisille yhteisen päivällisen, jonka yhteydessä Gunilla ja Maria pääsevät myös selvittelemään tulehtuneita välejään. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Mel Gibson. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (22')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Akin farkut. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Anne ja Ellu työskentelevät samassa koulussa ja viihtyvät parhaiten Ellun terveydenhoitohuoneessa, jonka rauhaa oppilaat välillä häiritsevät. Kotimainen komediasarja. (22')
98 min
Huone 237
Eilen 22:55
areena.yle.fi
(Room 237, Britannia 2012) Rodney Ascherin kiehtovassa dokumenttielokuvassa esitetään joukko toinen toistaan kummallisempia tulkintoja siitä, mistä Stanley Kubrickin Hohdossa loppujen lopuksi on kyse.
115 min
Johan Falk 10 - Organisaatio Karayan
Eilen 22:40
katsomo.fi
Johan Falkin tytärpuoli Nina on tutustunut lähemmin biologiseen isäänsä rakennusmestari Örjaniiin. Örjan on kuitenkin velkaantunut pahasti virolaiselle rakennusfirmalle. Nina kidnapataan, mutta kidnappaajat eivät tiedä, että Nina on poliisin tytärpuoli. Johan Falk kollegoineen käynnistää mittavan pelastusoperaation, joka vie heidät Pohjois-Euroopan vaarallisimman…
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
Huuhkajafaneille ylistystä: "Katsomossa Suomi voittaa"
Eilen 22:19
iltalehti.fi
Mixu Paatelainen ja Tim Sparv hehkuttivat maajoukkueen innokasta ja äänekästä fanilaumaa, joka on läsnä myös Pohjois-Irlannissa. Mixu Paatelainen ja Tim Sparv kehuvat maajoukkueen innokasta ja äänekästä fanilaumaa, joka on läsnä myös Pohjois-Irlannissa.
2 min
Päivän sää
Eilen 22:17
katsomo.fi
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
12/19. Pohjoisen soulia. Rotulevottomuudet leviävät myös Englantiin, mutta yksi klubi on auki kaikenvärisille. Siellä tanssitaan pois murheet, ja erirotuisten välillä vallitsee rauha, ainakin tähän asti. Mikä sen rikkoi?
14 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
14 min
Uutisjutut: Kotimaa: Harmaa talous ahtaalla
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Ei enää yksinäisiä öitä. Jasmina herää aamulla kahden miehen välistä, mutta eipä Simokaan päädy yöksi omaan huoneeseen. Sinkkujen pudotuksessa koetaan yllätyksiä. Iltanuotiolla Samin kiirastuli jatkuu. Kotimainen ohjelma. (42')
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Huuhkajat-tulokas Thomas Lamilla loistavat muistot Pohjois-Irlannista
Eilen 21:42
iltalehti.fi
Toisinto siitä olisi mannaa, sillä Lam niittasi tuossa U15-maaottelussa kaksi maalia. Lam on käynyt läpi kaikki Suomen ikäluokkamaajoukkueet. Lamilla, 21, on hollantilainen isä ja suomalainen äiti. Hän on syntynyt ja kasvanut Hollannissa, mutta äidin kotikieli ei ole päässyt unohtumaan, kuten videokin hyvin osoittaa. TOIMITTAJA: ILKKA LAITINEN VIDEO: JUSSI ESKOLA
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraina ovat Keskustan varapj. Annika Saarikko ja Vihreiden pj. Ville Niinistö.
14 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijat ottavat kantaa liikuntapommiin sekä analysoivat pienpuolueiden agendoja ja pääpuolueissa viime aikoina kytenyttä vaaliraivoa.
HS-sää 28.3.2015
Eilen 21:06
hs.fi
HS-sää 28.3.2015
HS-uutiset 28.3.2015
Eilen 21:06
hs.fi
HS-uutiset 28.3.2015
41 min
The Mob Doctor
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/13. Constantine vetää Gracen mukaan kiristysyritykseen, johon liittyy tahallinen raskaus. Häilyväinen on naisen mieli, ja tilanne mutkistuu huomattavasti. Kavala Moretti punoo omia myrkyllisiä juoniaan.
60 min
Selviytyjät: Lopun alkua
Eilen 21:00
katsomo.fi
Joukot ovat harvenneet kahdeksaan, ja vuorossa on tuplapudotus. Reynoldin voittamishalu on kova, sillä hän on varma, että ilman koskemattomuusriipusta hän joutuu kotiin - eikä ensimmäisen koskemattomuuskisan palkintona ole pelkkä riipus, vaan voittaja saa myös arvokasta tietoa peliä koskien. Kuinka pitkään nälkiintyneet heimolaiset jaksavat sinnitellä vedessä…
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/12. Akin vanha tuttu vuosien takaa piipahtaa tuomaan tavaraa. Porvoossa tavataan antiikin täyttämässä kodissa asuva Remu Aaltonen, joka paljastuu tiukaksi kaupantekijäksi. Markku joutuu askartelupuuhiin. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/20. Vuosipäivä. Rita ja Aki saavat vuosipäivän kunniaksi lähettää toisilleen videokirjeet eikä kyyneliltä vältytä. Allasseremoniassa koetaan uusia käänteitä. Miesten puolen bileissä heitetään vaatteet pois. Kotimainen ohjelma. (41')
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Laulaja, tuottaja ja kuoronjohtaja Johanna Grüssner kertoo lapsuudestaan Ahvenanmaalla, opinnoistaan Yhdysvalloissa ja huikeasta matkastaan maiden välillä. Musiikki: Ulfvens döttrar, Mikael & Otto Svarvar.
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 16/24. Velvollisuus. Sam joutuu jälleen kerran ongelmiin Hettyn ja Grangerin kanssa, kun hänen vanha ystävänsä pyytää apua. Kun tapaukseen näyttää liittyvän tunnettu terroristi, muukin tiimi saa osallistua Samin yritykseen pelastaa kateissa oleva nuori mies. Amerikkalainen draamasarja. (41')
7 min
Anjan matkassa
Eilen 20:52
areena.yle.fi
1/12. Anja Kontor palaa lapsuuden kesälomamatkojen Rügeniin, Saksan suurimmalle saarelle.
5 min
Kerrostaloelämää
Eilen 20:51
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
25 min
Urheiluruutu
Eilen 20:50
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 48/56. Turku. Päihtynyt, itsetuhoinen mies on saanut autonsa kanssa kalabaliikin aikaan taloyhtiön pihassa. Tekonahkatakkinen mies haluaa ninjailla Tomaksen kanssa. Murtotehtävä nostaa partion sykkeet taivaisiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
45 min
Rantahotelli
Eilen 20:05
areena.yle.fi
Osa 2/6. Amanda lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, kumpi ensin menettää neitsyytensä. Samaan aikaan Amandan isä etsii tälle sulhasta. Isä arvelee onnistuneensa, kun hotelliin majoittuu kreivin perhe.
2 min
Norjaa ristiin rastiin
Eilen 20:01
areena.yle.fi
Rallitytöt. Vauhti kiehtoo nuoria norjalaistyttöjä. Talvella pitää päästä kokeilemaan hankirallia.
30 min
Poliisit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 47/56. Lappeenranta. Näpistely ja kotiväkivalta käynnistävät Jamon ja Timon yövuoron. Alaikäisen tytön elämä on pahasti raiteiltaan. Uuden poikaystävän hommannut nainen on pahoinpidellyt exäänsä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
85 min
Vino show
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Huikean hauska koko perheen viihdeohjelma Vino show palaa uusilla jaksoilla. Lavalla nähdään tuttu vinojengi Ville Virtanen, Minttu Mustakallio, Eero Ritala ja Niina Lahtinen. Vinoon huoneeseen päättyvää iltaa heidän kanssaan viettävät Janne Kataja ja Timo Lavikainen. (61')
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/24. Historian havinaa. Metsässä televisiosarjaa nauhoittanut kuvausryhmä kokee kauhun hetkiä, kun sen luo hoipertelee kuolemaa tekevä mies. Uhri paljastuu jo vuosikymmenien ajan kateissa olleeksi terroristiksi, jonka vanha radikaaliryhmä tekee paluuta. NCIS-tiimin on paikallistettava ryhmän uudet jäsenet nopeasti ennen mahdollista terrori-iskua.…
57 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Anu ja Samppa ovat umpirakastuneita. Jutta antaa parille tiukan tavoitteen: parin tulee pudottaa kolmekymmentä kiloa ennen hääpäiväänsä. Kotimainen ohjelma. (42')

Suositeltua

Mallikaunotar minimaalisissa bikineissä kääntää päitä
Eilen 11:55
iltalehti.fi
75 min
Formula 1: Malesian GP: Grosjean Räikkösen tiellä harjoituksissa
Eilen 08:15
katsomo.fi
Sydäntäsärkevää! Äitinorsu yritti pelastaa poikasta 11 tuntia - siinä onnistumatta
Eilen 15:56
iltalehti.fi
Venlan vankilatreenin voi tehdä missä vain
Eilen 10:20
iltalehti.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Eilen 14:05
ruutu.fi
30 min
Napamiehet
Eilen 19:30
ruutu.fi