UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kuvauskopteri oli aiheuttaa vakavan vaaratilanteen – yli sata henkeä vaarassa
Tänään 08:57
iltalehti.fi
SILVA LAAKSO CNN
Koirien surffikisat: olisiko sinun lemmikistäsi tähän?
Tänään 08:39
iltalehti.fi
SILVA LAAKSO REUTERS
Kaliforniassa hätätila maastopalojen takia
Tänään 08:33
iltalehti.fi
SILVA LAAKSO CNN
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/20. Jaksa paremmin. 3/20. Radiojuontaja Petra Kalliomaa kärsii uniongelmista, joten uniasiantuntija Vesa Tuominen kutsutaan apuun. Jaksossa testataan myös ilma-akrobatiaa ja tehdään Nina Juurakko-Vesikon opastuksellla teemakartta vuodelle 2015. Kotimainen lifestyleohjelma.
25 min
Anniina Ballerina
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Anniinan yökyläily. Anniinan meluisa, sotkuinen ruokatunti.
12 min
Ritari Mikke
Tänään 08:06
areena.yle.fi
Ritari Mikke ja sotkuinen tehtävä. Mikke ratsastaa nopeasti, sotkee asioita ja valtaistuinsali täyttyy taikamullalla.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
11 min
Pusse
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Tohtori Teri. Teri on saanut uudet leikkilääkärin välineet. Pussen kanssa he aloittavat hauskan leikin, josta ei puutu kuin oikeita potilaita.
5 min
Niksi-Nella: Nella myy arpoja
Tänään 07:47
areena.yle.fi
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 2.8.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Kimmo!
41 min
Firma
Tänään 02:58
areena.yle.fi
1/22. John Grishamin menestysromaaniin pohjautuva elokuva saa jatkoa. Morolton perheen käräyttänyt Mitch McDeere on ollut 10 vuotta todistajansuojeluohjelmassa. Nyt hän yrittää palata takaisin normaaliin elämään.
50 min
Myrskyn silmässä
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/4. Maanjäristykset. Tässä jaksossa tutustutaan maanjäristyksiin ja niiden aiheuttamiin tuhoihin. Lisäksi otetaan selvää, miksi maanjäristykset ovat niin tuhoisia. Australialainen sarja. (43')
Kuviohypyn maailmanennätys rikottiin Ottawassa
Tänään 02:50
iltasanomat.fi
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/10. Ennustuksia. Mies näkee toistuvasti unta lento-onnettomuudesta, ja uni käy toteen. Poika kuuntelee vaistojaan ja pelastaa itsensä ja isänsä tulivuorenpurkaukselta. Nykypäivän Nostradamus on ennustanut useita katastrofeja. Amerikkalainen sarja. (50')
Espoon Suurpellosta piti tulla high tech -asuinalue, mutta sitten jotain meni pieleen
Tänään 02:00
hs.fi
Espoon Suurpelto on Nokian ja Espoon kohtalonyhteyden symboli. Suurpellosta piti tulla Nokian toimistojen ympärille keskittyvä tulevaisuuden asuinalue, jossa yhdistyisivät nykyisen kaupunkisuunnittelun ihanteet. Mutta sitten Nokia vetäytyi ja suunnitelmat lässähtivät. Espoon kaupunginvaltuutettu Sirpa Hertell (vihr.) kertoo, miten Suurpelto-hanke eteni. Toimittaja:…
Mitä turistit ajattelevat Helsingistä?
Tänään 02:00
hs.fi
Helsingin Sanomat kysyi matkailijoiden mielipiteitä pääkaupungista. Toimittaja: Venla Rossi, kuvaus ja leikkaus: Markus Jokela
Turusta löytyi kellarikeittiö, jonka jätteet kertovat keskiaikaisen ihmisen ruokavaliosta
Tänään 02:00
hs.fi
20 vuotta täyttävän Aboa Vetus -museon arkeologisilla kaivauksilla on tehty yllättävä löytö. Harvinainen kellarikeittiö on Suomessa ensimmäinen laatuaan. 1500-luvulla palanut rakennus on Pompeijin tavoin säilönyt todisteita keskiaikaisen ihmisen arjesta. Toimittaja: Arla Kanerva, kuvaus ja leikkaus: Vesa-Matti Väärä
Päivän sää 2.8.2015
Tänään 02:00
hs.fi
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/12. Tummanpuhuvat häät. Bonnie ja Jason aikovat uudistaa vihkivalansa, mutta Whitneyn porttikielto estää tätä osallistumasta häihin. Pam pyrkii muotiseuran johtokuntaan ja haluaa tehdä vaikutuksen jäseniin. Amerikkalainen realitysarja. (43')
50 min
JIM D:
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Poliisivaltio USA. WTC-iskujen jälkeen joka puolelle Yhdysvaltoja on perustettu "fuusiokeskuksia", joiden väitetään yhdistävän eri tiedustelupalvelujen ja poliisilaitosten tietoja ja resursseja terrorisminvastaisen toiminnan tehostamiseksi. Eräät tahot kuitenkin epäilevät, että todellisuudessa niitä käytetään komentokeskuksina, kun Yhdysvalloista…
51 min
David Hasselhoff Show: Kansainvälistä rypistystä Suomen keväässä!
Tänään 01:40
katsomo.fi
Kausi 1, 2/10. Kansainvälistä rypistystä Suomen keväässä! David Hasselhoffin vieraaksi saapuvat rock-jumala Michael Monroe, Tähdet tähdet -kisaaja Anette Olzon ja somekokki Henri Alen. Bikinibeibejä, ilmapalloja, limbotanssia ja hidastettua juoksua!
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 20/20. Webbikameroiden satoa. Tämänkertaisessa jaksossa tutustutaan webbikameroiden ihmeelliseen satoon. Näemme muun muassa hyppelyä, vahingonlaukauksia ja erilaisia lauluesityksiä. Englantilainen sarja. (25')
Lontoolaiset kyllästyivät superautojen revittelyihin
Tänään 01:24
iltasanomat.fi
– Päivällä tilanne ei ole niin paha, vaikka tiedän, että jotkut vanhemmat asukkaat kokevat sen erittäin vaikeaksi, toteaa Panda Morgan Thomas. – Todellinen ongelma tulee yöllä, kun he kilpailevat muun muassa pitkin Sloane Streetiä ja revittelevät autojaan kovissa nopeuksissa ja pitävät hirvittävää meteliä. On lähes mahdotonta nukkua. Maailmankuulun Harrodsin…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 19/20. Auts!. Tällä kertaa ohjelmassa listataan netin tuskallisimmat videopätkät. Kivuliaita neronleimauksia saadaan niin uima-altaalla kuin katoillakin. Englantilainen sarja. (24')
144 min
Assembly Summer: Demokompo
Tänään 00:33
areena.yle.fi
Assemblyn digitaidekilpailun pääsarja: Demokompo! Pelintekijöiden vapaapäivänä tietokoneesta otetaan kaikki irti luomalla koodilla audiovisuaalista taidetta. Suora lähetys. #yleassembly
35 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Paljastuksien kirja. Tässä jaksossa Arman paljastaa, mitä kaikkia vaikeuksia - ja suuria onnistumisia - sarjan teossa oli. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (24')
47 min
Tartu Mikkiin
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Kevään viimeistä jaksoa viedään, ennen kuin siirrytään katsojien toiveuusintoihin. Musiikillisen erän Tartu Mikkiin -studioon tulevat ottamaan Saija Tuupanen, Janne Tulkki, Johanna Piipponen ja Heikki Koskelo.
Bobbi Kristina Brownin täti heitettiin ulos veljentyttärensä hautajaisista
Eilen 23:04
iltasanomat.fi
Laulaja Whitney Houstounin ja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown, 22, haudattiin lauantaina. Hautajaistilaisuus kääntyi nopeasti kaaokseksi, kun Bobbi Kristinan täti Leolah Brown heitettiin ulos siunaustilaisuudesta. Kun Brownia saatettiin ulos, hyökkäsi tämä äkillisesti Pat Houstonia vastaan. Ulos heittämisen jälkeen Brown jatkoi tuntojensa purkamista…
88 min
Camorran miehet
Eilen 22:55
areena.yle.fi
5/8. Sairaalaan tuodaan mies, jonka oudot oireet johtavat kuolemaan. Koulussa sattuu ruokamyrkytys, mutta mikä on sen syy? Tuomari Esposito saa vaihteeksi hyviä uutisia. Malese ujuttaa lonkeronsa politiikkaan. (U)
70 min
Kadonnut: Hautaan saakka
Eilen 22:40
katsomo.fi
Sarja päättyy. Ratkaiseva todistuskappale viimeistelee palapelin, ja Ollyn arvoitus saa vastauksensa. Kahdeksan vuoden taipaleen päättyminen ratkaisee monta muutakin kohtaloa. Englantilainen jännitysdraamasarja.
128 min
Take This Waltz
Eilen 22:33
katsomo.fi
Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun…
Cecil-leijona
Eilen 22:31
iltasanomat.fi
Silminnäkijä Jyväskylän mellakasta: "Kaksi löi maassa makaavaa miestä, yksi kuvasi vieressä"
Eilen 22:24
iltasanomat.fi
Jyväskyläläinen Anssi Koskinen oli paikalla, kun Suomen Vastarintaliikkeen jäsenet pahoinpitelivät sivullista Jyväskylän Sokoksella.
15 min
Jalkapalloa: HJK - Liverpool: Liverpoolille ansaittu voitto
Eilen 22:23
katsomo.fi
17 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
15 min
Yleisurheilu: Kalevan kisat: Mannio: Hyvä tutina päällä
Eilen 22:23
katsomo.fi
15 min
Rallin MM-sarja: Latvala johdossa päätöspäivään
Eilen 22:23
katsomo.fi
Veikkausliigan huippuhetket 1.8.2015
Eilen 21:47
iltasanomat.fi
89 min
Koripalloa: Suomi - Ranska
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Maaottelu Suomi - Ranska. Selostus Antti-Jussi Sipilä. Tampere.
213 min
Assembly Summer: Counter-Strike
Eilen 20:59
areena.yle.fi
Assembly Summer 2015 -pelitapahtuman Counter-Strike: Global Offensiven finaali. Suora lähetys. #yleassembly

Suositeltua

Ulosajo Mökkiperän erikoiskokeessa
Eilen 18:06
iltasanomat.fi
Nyt koripallo pudotettiin vuorelta – katso uskomaton ilmalento!
Eilen 14:52
iltasanomat.fi
Valtava heinäsirkkaparvi on aiheuttanut tuhoa Etelä-Venäjällä
Eilen 14:00
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
57 min
Kurjat kuppilat USA: Old Neighborhood
Eilen 17:04
katsomo.fi
Raavaat kiekkomiehet herkistyivät Karalahden häissä: ”Joutui pidättelemään kyyneleitä”
Eilen 16:38
iltasanomat.fi