UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Harvinainen vauva - taistelee elämästä ilman kalloa
Tänään 11:58
iltalehti.fi
Läkärit kertoivat vanhemmille, ettei vauva tule elämään kuin pienen hetken. Kaikkia odotuksia vastaan, Jaxon kuitenkin taistellut ja pitänyt kiinni elämästä. Elokuussa Jaxon täytti yhden vuoden. VIDEO: CNN
50 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 13/15. Johtajan pallilla. Kolme parasta kilpailijaa on enää jäljellä ja Gordon Ramsay haluaa testata, onko heissä keittiön esimiesainesta. He saavat myös vieraita kotoa, mutta Ramsayn haasteissa on aina koira haudattuna. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/26. Kylpyhuoneen valaistus kuntoon. Tertian ja Jasonin kylpyhuone on jämähtänyt 1980-luvulle, ja varsinkin valaistuksessa olisi parantamisen varaa. Candice päättää pistää koko huoneen uusiksi, mutta kaikki ei suju aivan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. (21')
30 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (22')
27 min
Pressiklubi viittomakielellä
Tänään 11:15
areena.yle.fi
Mikä oli viikon kiinnostavin uutinen? Miksi siitä tuli uutinen? Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi vastaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna.
45 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Nyt tai ei koskaan. Jessica haluaa harjoittelupaikan, jotta hänestä tulisi oikea tatuointiartisti. Ami ja muut liikkeessä eivät ehdi auttaa häntä, joten Jessica kysyy neuvoa Amin vihaamalta Chris Torresilta. Liikkeessä tehdään tatuointeja arabiaksi, hepreaksi sekä italiaksi. Amerikkalainen sarja. (43')
9 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Suomalaisartistin uudella musiikkivideolla eletään unelmaa
Tänään 11:01
iltalehti.fi
Lue lisää The Gambitista The Gambit Instagramissa Love Thang YouTubessa Videolla kuultava kappale on toinen juuri julkaistuista sinkuista. Ensimmäinen. Love Thang, on päässyt nopeasti radiosoittoon ja kerännyt paljon katsojia Youtubessa. The Gambit työstää parasta aikaa rap- ja soulmusiikkia yhdistävää omaelämänkerrallista ja elokuvallista englanninkielistä albumiaan.…
30 min
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/23. Uudessa sarjassa katsotaan mitä kaikkea ihmiset maailmalla tekevätkään päästäkseen Guinnessin ennätysten kirjaan! Tänä iltana vuorossa alusvaate-ennätys mistäpä muualta kuin japanista, sekä tatuoiduin eläkeläismies, ihmispatjadominot ja paljon muuta! Sarjaa juontaa Sampo Marjomaa. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/26. Itämaisia vivahteita. Tällä kertaa Candicen tehtävänä on uudistaa kolmen intialaistaustaisen naisen ankea ja ahdas olohuone. Asukkaiden kulttuuritausta halutaan tuoda sisustuksessa esiin tyylikkäällä ja nykyaikaisella tavalla. (21')
Narutemppu jonka juonenkäänteet ovat kuin Kaunareissa
Tänään 10:51
iltalehti.fi
VIDEO: AARO SORVA
Päivän sää 4.10.2015
Tänään 10:42
iltasanomat.fi
Päivän sää 4.10.2015
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 10:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/15. Kateelliset kilpakumppanit. Haastetehtävässä tarjoillaan lounasta odottaville äideille, ja palkinto aiheuttaa häviäjissä kateutta. Illallinen sujuu tällä kertaa lähes täydellisesti, mutta Hell's Kitchenissä kukaan ei silti ole turvassa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
45 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Pixien leikkaus. Pixie on joutumassa leikkaukseen, johon hänellä ei ole varaa, mutta onneksi Kat ja muut ystävät tatuointiliikkeestä rientävät apuun Hollywoodin tähtien avustuksella. Corey saa inspiraatiota taiteilija Michael Hussarilta, ja Hannah tekee kukkaloistetta asiakkaan selkään. Amerikkalainen sarja.
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Elixir Life
Tänään 10:30
katsomo.fi
Pyöräilyn tekniikka- ja turvallisuusopetus jatkuu. Savolaisen mestarikeilaajan kaatovinkit.
44 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Mikkelinpäivän Nojatuolikirkossa keskustellaan lapsista ja siitä miksi pienin on suurin. Artistivieraana on Pekka Simojoki.
28 min
Elixir Fitness & Sport
Tänään 10:00
katsomo.fi
Fitness-naiset treenaavat kylpylässä. Lassi nostaa maalivahtien suosiota Amerikassa.
Teräsmummo kiipesi Malminkartanon portaat
Tänään 09:59
iltasanomat.fi
Kirsti Dysterille ISTV:n porrashaaste oli lastenleikkiä. Aika on hänelle täysin sivuseikka, sillä reippailija halusi nauttia matkasta ja upeista maisemista. Kello pantiin kuitenkin käymään ja tällä kertaa teräsmummo kipusi portaat ajassa 8.45,42. - Niinkö, ei oo totta! Se oli hyvä! Minä luulin, että kyllä mä vartin ainakin kävelen, Kirsti hämmästeli päästyään…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
Ei heikkohermoisille! 300-metrinen silta lasista
Tänään 09:47
iltalehti.fi
180 metriä syvän rotkon ylle viritetty silta on tehty lasista, kertoo CNN. 300 metriä pitkän sillan ulkonäkö voi olla hyvinkin pelottava, mutta viranomaisten mukaan sillalla käveleminen on täysin turvallista. Jokainen sillan lasilevyistä on 2,4 sentin paksuinen ja 25 kertaa normaalia lasia lujempi. Lähde: AOP
9 min
Muumien maailma
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Osa 26/78: Elokuunjuhla. Muumilaakson elokuunjuhlissa ilo on ylimmillään. Tiuhti ja Viuhti keksivät tavan ilahduttaa toivomuksellaan myös Taikuria. Filmkompaniet Alpha, 2010. buu.yle.fi (U)
27 min
Galaxi: Säbämestari 2012
Tänään 09:29
areena.yle.fi
Osa 5/15. Alkuerä 5/8. Vastakkain Rangers Kirkkonummelta ja Muuramen Yritys Muuramesta.
13 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 10/27. Musta salajuoni, osa 1
Tänään 09:21
katsomo.fi
Akuro miettii, mikä olisi paras tapa pimentää koko maailma mustaksi. Linda huudahtaa: "Sehän on helppoa! Meidän täytyy vain saada aurinko katoamaan!" Akuro päättää lähteä kirjastoon löytääkseen keinon, ja löytääkin aivan oikean taian. Hän yrittää saada auringon katoamaan käyttämällä Mongaa ja Montinea, mutta...
8 min
Tenavat
Tänään 09:20
areena.yle.fi
Takaisin kouluun.
Hassu video: tämä papukaija osaa tanssia
Tänään 09:17
iltalehti.fi
VIDEO: JUKINMEDIA
Tämä pikkupoika on raudanluja personal trainer
Tänään 08:51
iltalehti.fi
VIDEO: JUKINMEDIA
14 min
Ystävien kylä: Ongelmia junaradalla
Tänään 08:41
katsomo.fi
Vaarallinen tasoristeys tuottaa Ystävien kylän asukkaille päänvaivaa.
IL Historia: Dramaattinen romahdus - näin voi käydä kun halvin tarjous voittaa
Tänään 08:38
iltalehti.fi
Sillan rakentamisesta tehtiin kaksi kilpailevaa tarjousta. Halvemmassa, voittaneessa tarjouksessa oli tingitty merkittävästi sillan tukirakenteista. Ei olisi kannattanut. Sillan dramaattinen romahtaminen onnistuttiin kuvaamaan useilla filmikameroilla. Toimittaja: Pekka Numminen Toimittaja: Pekka Numminen Leikkaus: Pete Anikari
21 min
BUU: Mietipä sitä: 4.10.2015 Regnbågen
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Regnbågen är magisk. Varifrån kommer den? Har den ett slut? Och finns det en skatt vid regnbågens slut? Linn, Joanna och Hanna gör egna regnbågar och hittar faktiskt en skatt! buu.yle.fi
28 min
BUU: Mietipä sitä
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Sateenkaari. Sateenkaaressa on taikaa. Mistä se oikein tulee ja missä on sateenkaaren pää? Ja löytyykö sieltä aarre? Linn, Joanna ja Hanna tekevät itse sateenkaaria ja löytävät tosiaan aarteen. buu.yle.fi
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen vierailee muusikko Hannu Voutilaisen kotona uniapnea-lääkäri Miikka Peltomaan kanssa. Kuullaan miten Sannan FitFarm -Superdieetti päättyi ja Pikku Paratiisin Sami pyöräyttää suolaisen piirakan. Kotimainen lifestyleohjelma.
14 min
Tuomas Veturi
Tänään 08:27
katsomo.fi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.
25 min
Anniina Ballerina
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Anniina ja Leipäjuusto-liuku. Anniina ja kadonneiden nuottien arvoitus.
13 min
Chuggington: Wilson onnistuu
Tänään 08:15
katsomo.fi
Kuuluisa jäätelö-Frostini tarvitsee apulaista. Wilson ja Bruno innostuvat hommasta ja joutuvat keskenään kisaamaan paikasta. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
11 min
Pusse
Tänään 08:06
areena.yle.fi
Uma, Karri ja Pusse aikovat suorittaa puistonvartijan selviytymismerkin. Kloppotin setä vie heidät metsään, josta heidän täytyisi osata suunnistaa takaisin Lyylin kahvilaan.
3 min
Pikku perunat
Tänään 08:03
areena.yle.fi
Pikku perunoiden konga. Animaatio laulavista perunoista.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 4.10.
Tänään 08:01
areena.yle.fi
Onnea, Saija, Saila ja Frans!
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi

Suositeltua

Ilman meikkiä ja ilman vaatteita – Demi Lovato poseeraa lehdessä täysin luomuna
Eilen 12:27
iltasanomat.fi
100 min
Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin
Eilen 20:00
katsomo.fi
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Nyrkit heiluivat Hämeenlinnassa — katso raju tappelu!
Eilen 19:34
iltasanomat.fi
110 min
Wallander: Veljekset
Eilen 22:35
katsomo.fi
Poliisi piti väkisin mielenosoittajat erillään Helsingissä
Eilen 20:27
hs.fi