UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Suora lähetys: Keskustelu avioliittolaista 12.45
Tänään 12:22
iltasanomat.fi
Australian hirmumyrsky teki hurjaa tuhoa
Tänään 11:58
iltasanomat.fi
Pele sairaalassa
Tänään 11:58
iltasanomat.fi
Trine 2 - Custom Maps Trailer
Tänään 11:56
gamereactor.fi
Trine 2 - Custom Maps Trailer
Hirviniemi, Hedberg ja Linnonmaa - Tässäkö vuoden hauskin kotimainen komedia?
Tänään 11:48
iltalehti.fi
Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa nähdään helmikuussa valkokankaille saapuvassa hulvattomassa Luokkakokous-komediassa. Kolmikko matkustaa kotikaupunkiinsa osallistuakseen yläasteen luokkakokoukseen. Katso, mitä kaikkea älytöntä reissun aikana tapahtuu. Elokuva nähdään valkokankailla 25. helmikuuta.
28 min
Kohti täydellistä elämää
Tänään 11:20
areena.yle.fi
3/8. Hanna Hellquist perehtyy lapsiin ja lapsettomana oloon. Marina Schiptjenko ei kaipaa lapsia elämäänsä. Linda Skuggen mielestä ne juuri ovat elämän tarkoitus. Entä millainen on täydellinen spermanluovuttaja?
60 min
Krokotiilimies
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 65. Virstanpylväät. Australia Zoon vuosi on ollut täynnä kohokohtia, aallonpohjia ja merkittäviä virstanpylväitä. Koko eläinpuisto riemuitsee, kun Bindille syntyy pikkuveli. Steve Irwin matkustaa Etelä-Afrikkaan katsomaan gepardeja ja sukeltaa kohtaamaan valkohain silmästä silmään. Dokumentti.
Oddworld: Stranger's Wrath - Mobile Trailer
Tänään 11:12
gamereactor.fi
Oddworld: Stranger's Wrath - Mobile Trailer
Tältä näyttää haljennut kaapeli, joka pimensi Elisan netin
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
HS kävi työmaalla katsomassa, miltä kaapeli näyttää ja millainen kauha sen repi rikki.
28 min
Sydänystävät
Tänään 11:00
areena.yle.fi
5/14. Tove-Maj etsii ystävää. Tapaaminen mustiolaisen Bertelin kanssa on hiljainen mutta saa odottamattoman käänteen. Magnus tanssii piiritanssia kirkkonummelaisseniorien kanssa. Five Corners Production, 2013. (U)
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Juhlasuunnittelijat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/15. Ensimmäisessä jaksossa vietetään Pop-up -lenkkarikaupan päättäjäisiä. Lisäksi Tanja kertoo musiikin valinnasta juhliin ja Patricia neuvoo miten syntyy alku- ja pääruoka illan bileisiin. Kotimainen lifestyleohjelma.
The Witcher Adventure Game - Box Edition Launch Trailer
Tänään 10:55
gamereactor.fi
The Witcher Adventure Game - Box Edition Launch Trailer
The Witcher Adventure Game - Digital Edition Launch Trailer
Tänään 10:54
gamereactor.fi
The Witcher Adventure Game - Digital Edition Launch Trailer
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/20. 7/20. Uniosiossa tapaamme Aku Hirviniemen, joka saapuu uniongelmiensa kanssa Vesa Tuomisen juttusille. Juoksukoulun kolmannessa osassa käsitellään ravitsemusta ja juoksutekniikkaa. Kotimainen lifestyleohjelma.
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Tällä kertaa teemana kotimainen ruis. Jyrki kokkailee ruisleivällä kuorrutettua karitsanpaistia ja jälkiuunileipä-salaattia. Lisäksi tutustumme ruistilan toimintaan Hollolassa. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kim Jong-unin sisko sai merkittävän pestin
Tänään 10:01
iltalehti.fi
Kim Yo-jongin uskotaan olevan vasta 26-vuotias, mutta hänen kerrotaan olevan läheinen maan johtajan kanssa. Uusi nimitys kertoo siitä, että nuori nainen on saanut merkittävän aseman vaikutusvaltaisena Kim Jong-unin avustajana.
Pasin ja Tommin NHL15-kaksintaistelu
Tänään 10:00
moontv.fi
Digiexpoilla oli MoonTV:n osastolla monenlaista ohjelmaa ja perjantai-illan yksi odotetuimmista oli Pasin ja Tommin NHL15-kamppailu. Tuossa kammottavien jonne-pahvikypärien luvatussa ympäristössä otettiin miehestä mittaa jääkenttien todellisten taitureiden välillä. Miten tämä kaikki päättyi ja millaisissa lukemissa tai tunnelmissa? Lisää netissä Playstation Suomen…
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/18. Ranskalaiskuningatar. Dawn Bromley on hulluna ranskalaisiin. Hän ahmii päivisin pikaruokaloiden ja grillikioskien ranskalaisia ja valmistaa niitä vielä kotona illalliseksikin. Perunanhimo on paisuttanut naisen niin muhkeisiin mittoihin, että hänen perheensäkin on huolissaan. Apuun kutsutaan Gillian McKeith, joka laittaa ranskalaiskuningattaren…
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/13. Hiomaton timantti. Vielä vanhempiensa luona asuvat James ja Monica haikailevat omaan kotiin. Tähtäimessä on paritalo, jonka toinen puolisko on tarkoitus panna vuokralle. Löytyykö sopivaa kohdetta sopivalta alueelta? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Muna-riisipasteijat ja chiliglögi
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:32
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:31
areena.yle.fi
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/16. Hienohelmoista hankalin. 23-vuotias Ashley on työtön mutta asuu hulppeassa huoneistossa ja pitää autonkuljettajaa poikaystävän joutuessa maksumieheksi. Ashley ei ole valmis tinkimään elintasostaan, ja hänestä onkin harvinaisen kova vastus tomeralle talousneuvojalle Gailille. Amerikkalainen realitysarja.
14 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:28
areena.yle.fi
Avioliitto-oikeuksia, poliitikkojen vetovoimaa ja työpaikkaviihtyvyyttä, muun muassa, puntaroivat vakiviisaat Jan Erola, Kreeta Karvala ja Kalle Isokallio.
14 min
Tähtihetki
Tänään 09:26
areena.yle.fi
Jenni Koposen Tähtihetkessä ollaan jo joulutunnelmassa. Vieraina näyttelijät Miia Nuutila ja Kreeta Salminen sekä ohjaaja Tommi Lepola.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/12. Tänään Tomi valmistaa brunssin omalle äidilleen, Sari Björkille. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
44 min
Rush
Tänään 09:12
areena.yle.fi
Osa 13/13. Likainen pommi. Kaupunkia uhkaavan pommin purkamisessa tapahtuu kohtalokas virhe ja tiimillä on kiire selvittää, miten sen räjähtäminen voidaan estää. Vai voidaanko ylipäätään?
44 min
Rush
Tänään 09:11
areena.yle.fi
Osa 12/13. Kuolevaisuus. Vangittu roisto pakenee oikeussalista ovelan suunnitelman avulla. Kuka joutuu panttivangiksi? Johtolanka ohjaa tiimin tiettyyn paikkaan. Mitä sieltä löytyy?
42 min
Rush
Tänään 09:10
areena.yle.fi
Osa 11/13. Kosto. Salaperäisen naisen apu pelastaa vangitun tiimin jäsenen. Kuka nainen on? Viha ja tuska saavat yhden ja toisenkin tiimin jäsenen janoamaan kostoa. Murtuuko joku paineen alla?
44 min
Rush
Tänään 09:09
areena.yle.fi
Osa 10/13. Käki. Liukas roisto pakenee tiimin käsistä kerta toisensa jälkeen. Onko roisto koskematon? Lawson tekee vakavan virheen. Joutuuko hän maksamaan siitä?
Jarkko Ahola julkaisi joululevyn – kuuntele näytteet nostalgisista suosikeista
Tänään 09:09
iltasanomat.fi
Jarkko Ahola julkaisi ensimmäisen oman joululevynsä kaksi vuotta sitten. Nyt platinaa myynyt albumi saa jatkoa. Suojelusenkeli - Joulun klassikot 2 -levy julkaistiin 14. marraskuuta. Levylle on koottu paitsi joululauluja, myös muita joulun tunnelmaan sopivia sävelmiä. Lisäksi mukana on Aholan oma uusi Nuku vaan -kappale. - Juhlavuus on levyn teema. Laulajan unelma…
Iron Man -tähti Leffatähdissä: ”Tämä vauva syntyi kahden muun vauvamme välissä”
Tänään 09:08
iltasanomat.fi
Iron Man -seikkailuelokuvien kovapalkkainen tähti Robert Downey, Jr. näyttelee The Judge -draamassa jälleen kyynistä lieroa. Downeyn esittämä puolustusasianajajaa saa murhaoikeudenkäynnissä asiakkaakseen oman jääräpäisen isänsä, jota näyttelee 83-vuotias konkari Robert Duvall. Downey tuotti The Judge -elokuvan vaimonsa Susan Downeyn kanssa. Ilta-Sanomien erikoistoimittajan…
42 min
Rush
Tänään 09:08
areena.yle.fi
Osa 9/13. Räjähteet. Rikollisjoukkion vaihtokauppa panttivankiin paljastuu ja tiimi joutuu pelastamaan oman vihollisensa. Mihin palkkioksi saatu johtolanka heidät vie ja mikä heitä siellä odottaa?
43 min
Rush
Tänään 09:07
areena.yle.fi
Osa 8/13. Tukiverkko. Kun iskujoukko tekee kaikkensa saadakseen roiston kiinni, yllättävä yhteys rikollisperheen ja Stellan ystävän välillä avaa uuden tutkimuslinjan. Mitä oikein on tekeillä? Suru yhdistää tiimin.
44 min
Rush
Tänään 09:06
areena.yle.fi
Osa 7/13. Hengissä? Tiimi jäljittää roistoa ja hänen panttivankiaan, mutta roisto leikkii kissaa ja hiirtä Kerryn kanssa. Taipuuko Kerry roiston vaatimuksiin? Mitä tietoa roistolla on takataskussaan?
Studio55.fi: Vieraana Hector
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
43 min
Rush
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Osa 6/13. Voitto vai häviö? Huumeyksikkö järjestää ison pidätysoperaation, johon tiimi osallistuu. Josh yrittää auttaa pariaan. Onko apu turhaa? Miten päättyy Shannonin kohtaaminen menneisyydestä tutun miehen kanssa?
44 min
Rush
Tänään 09:04
areena.yle.fi
Osa 5/13. Uhka. Kerryn henkeä uhataan ja tiimi ryhtyy suojelutoimiin. Miten Kerry suhtautuu suojeluun? Kehen tiimin ja Stellan erilliset tutkimukset viittaavat? Eräs tiimin jäsenistä pääsee yllättämään Kerryn.
42 min
Rush
Tänään 09:03
areena.yle.fi
Osa 4/13. Ryövärit. Moottoripyöräjengi on tiimin suurennuslasin alla. Vahingoittavatko Lawsonin ja Joshin omat toimet jutun selvittämistä? Onko saman moottoripyöräjengin toimia tutkiva journalisti todella vaarassa?

Suositeltua

Raskaan sarjan superlupaus tyrmäsi tylysti Heleniuksen entisen vastustajan
Eilen 18:11
iltasanomat.fi
Vuosien odotus päättyy - katso uuden Jurassic Worldin traileri!
Eilen 15:32
iltalehti.fi
Avioliittolaki-battle, aikaa 30 sekuntia: Kumpi on uskottavampi, Toivola vai Räsänen?
Eilen 13:58
iltasanomat.fi
Ilmavirta teki nolon tepposen ensikertalaiselle
Eilen 17:56
iltalehti.fi
Viuhkat ja sukkanauhat saivat kyytiä burleski-illlassa
Eilen 13:54
iltasanomat.fi
S-marketin päällikkö: Nämä tuotteet katoavat varkaiden mukana
Eilen 13:33
iltasanomat.fi