UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Suda51: Grass-Hopping from Punk to Business - Full Gamelab 2015 Panel
Eilen 23:14
gamereactor.fi
Suda51: Grass-Hopping from Punk to Business - Full Gamelab 2015 Panel
Sari kosi avomiestään kesken baarikeikan
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
Videolla näkyy, kuinka Vesterinen Yhtyeineen -bändin keulahahmo Tero Vesterinen pitää ravintolan lavalla puheen hämmentyneelle mieskatsojalle, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Lopuksi lavalle tulee tummahiuksinen nainen, joka polvistuu ja kosii miestä muiden hurratessa taustalla. Videon pariskunta on Sari Mäkäräinen, 27 ja Ilkka Junkkari,…
Urheilustipendejä videopelien pelaajille – onko tässä tulevaisuuden atleetit?
Eilen 22:08
iltalehti.fi
Useat vanhemmat ovat huolissaan lastensa videopeliharrastusten vaikutuksista opiskeluihin. Nykyään nämä videopeliharrastukset voivat kuitenkin auttaa nuorten yliopistomaksuissa. Chicagossa sijaitsevasta Robert Morris yliopistosta tuli nimittäin Yhdysvaltojen ensimmäinen videopelitaidoista urheilustipendejä maksava koulu. Videolta näet nuorten atleettien mietteitä…
Tätä on odotettu: Vihdoin helle!
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
Helsingin kaduilla ja puistoissa tiedetään, että kohta on kuuma.
Vesihiihtävä orava hämmästyttää – katso huvittava video!
Eilen 21:30
iltalehti.fi
Lähde: GoPro Janne Makkonen
Kodittoman miehen pianoballadi pysäytti ohikulkijat - saa ihon kananlihalle
Eilen 20:40
iltalehti.fi
Sarasotan kaupunki yritti rohkaista paikallisia soittamaan musiikkia ohikulkijoille asettamalla pianoja ympäri keskustaa. Kesäkuun 26 päivänä paikallinen koditon mies, Donald Gould, istahti pianon eteen pääkadulla ja alkoi soittaa Styxin kappaletta "Come Sail Away." Pian ihmisiä kerääntyi ympärille ihailemaan ja kuvaamaan Donaldin soittoa. Video miehen pianoballadista…
HS-uutiset 2.7.2015
Eilen 20:04
hs.fi
HS-sää 2.7.2015
Eilen 20:04
hs.fi
60 min
Vaimot vaihtoon USA: Petersen/Vaughn
Eilen 20:00
katsomo.fi
Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
60 min
Aku ja 7 ihmettä: Jakso 4. Jordania
Eilen 20:00
katsomo.fi
Aku on oman elämänsä Indiana Jones ja siksi kohteena on Petran kaupunki Jordaniassa. Matkalla Akun on teurastettava vuohi Allahille ja vietettävä kuuma yö beduiinileirillä.
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/16. Kaisan raskaus alkaa viimein hidastaa kiinteistökuningattaren työtahtia. Kaisan tiimiläiset pääsevät hommiin ja esittelevät tämän kohteita. Kaisan ja Teuvon yhteinen projekti on yksiö, joka on Kaisalla myynnissä jo toistamiseen ja vaatii tyylikuninkaan panosta ennen uusia esittelyjä. Kotimainen realitysarja. (43')
58 min
Hansin grillikesä
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
27 min
Puutarhaunelmia
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Matkoilta ideoita! Mosaiikkityöt puutarhassa. Kasvien kiehtova menneisyys. Puutarhanhoitoa Somerolla - isoäidin ohjein. Kertausjakso. (U)
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Eilen 19:50
ruutu.fi
Kolmannessa jaksossa seurataan Uniikin videon kuvauksia Helsingissä. Mukana kuvauksissa ovat uusi naisartisti Emma jaTeflon Brothersien Heikki Kuula. Kotimainen sarja. (7')
12 min
Lesbot
Eilen 19:45
areena.yle.fi
2/11. Miehen kanssa naimisissa ollut Cindy on tavannut kiinnostavan naisen, mutta on epävarma tunteistaan. Charlottella on itsetuhoisia ajatuksia. Rebecka suunnittelee naisystävänsä kanssa häitä.
Entinen huippumalli Cindy Crawford perheensä kanssa elokuvaensi-illassa
Eilen 19:38
iltasanomat.fi
Entinen huippumalli Cindy Crawford pistäytyi perheensä kanssa Tomorrowland-elokuvan maailman ensi-illassa Kaliforniassa toukokuussa.
55 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan…
30 min
Emmerdale: Kielenkannat löysällä
Eilen 19:30
katsomo.fi
Declan puhuu Meganille paloillasta, ja Robbie raivostuu. Poliisi kyselee hermostuneilta Charitylta ja Declanilta, miksi turvakamerakuvaa on peukaloitu. Cainia ärsyttää, että talo on edelleen täynnä ylimääräistä porukkaa. Jailla ja Samilla on eriäviä mielipiteitä Archien koulutuksesta. Poliisi saa pubissa monenlaista tietoa Samin edesottamuksista paloiltana. Emmerdalen…
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
8 min
Satula: Osa 4. Twilight zone
Eilen 19:30
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 19:20
katsomo.fi
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:15
katsomo.fi
8 min
Formula 1: Iso-Britannian GP: Räikkösellä näytönpaikka
Eilen 19:15
katsomo.fi
Suomalaisten pingispelaajien video leviää maailmalla – uskomatonta tarkkuutta
Eilen 19:13
iltalehti.fi
Editingsports on suomalaisten pingispelaajien tekemä YouTube-kanava, jossa esitetään tyylikkäitä pingistemppuja. Tuoreimmalla videollaan he avaavat pullonkorkin käsittämättömällä pingislyönnillä. Video: Editingsports
60 min
Pientä mökkiremonttia: Naantalin korkeilla kallioilla
Eilen 19:01
katsomo.fi
Jakso 2. Naantalin korkeilla kallioilla Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala.
60 min
Huvila & Huussi
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/10. Mökin pieni pimeä terassi on ollut käyttämättömänä vuosikaudet mutta nyt tarvitaan tilaa kasvavalle perheelle. Koska mökki on vanha ja edesmenneen isän rakentama, haluaa Anita kunnioittaa mökin alkuperäistä ilmettä ja tehdä muutoksesta mahdollisimman huomaamattoman. Mitä tapahtuu kun Anita ja Jenni löytävät vanhojen rakennustarvikkeiden liikkeestä…
60 min
Toisenlaiset äidit
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/11. Kolmatta lastaan odottavan Emilian välit uusimman tulokkaan isään tulehtuivat pahasti raskauden loppuvaiheilla. Miten arki järjestyy kolmen pienen lapsen kanssa? Kotimainen ohjelma. (42')
15 min
Uutisjutut: Talous: Kroatialaisfirma jatkaa kuurupiiloa
Eilen 19:00
katsomo.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Pohjois-Norjan kaskelotit ovat vielä näkemättä. Peltsi lähtee valassafarille. Hiekkasärkkä keskellä merta houkuttelee leijasurffareita luokseen. Boulderointipaikoilla Pirkanmaalla. (U)
52 min
Tiededokumentti: Mikä ei tapa, vahvistaa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
3/3. Myrkyt. Luonnossa tavattavat myrkyt tappavat tuhansia ihmisiä vuosittain, mutta ihminen on kuitenkin oppinut käyttämään niitä myös hyödykseen. Millaisia syöpälääkkeitä myrkyistä on kehitteillä? T: BBC. (U)
2 min
HS-sää
Eilen 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Eilen 18:50
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Eilen 18:40
areena.yle.fi
55 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 18:40
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/20. Räjähdysvaara. Kaksi äitiä esittelee ratkaisuaan haisevaan ongelmaan, ja Kanadan nuorison taloustaidot aiheuttavat huolta. Tarjolla myös muun muassa puhuvia nukkeja ja nahka-alusvaatteita. Kanadalainen sarja. (44')
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Eilen 18:36
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:36
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Eilen 18:35
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Eilen 18:34
areena.yle.fi
Mystiset lyhenteet eivät avaudu – tiedätkö, miten aurinkorasvapurkkia luetaan?
Eilen 18:08
iltasanomat.fi
Tutkimusten mukaan kuluttajat ovat kuitenkin hukassa lyhenteiden viidakossa.

Suositeltua

Päiväkodin kysely vanhemmille pöyristyttää – miksi tätä kysytään?
Eilen 12:47
iltalehti.fi
124 min
Huomenta Suomen sää
Eilen 07:05
katsomo.fi
124 min
Huomenta Suomi: Helsinkiin avataan kissakahvila
Eilen 07:50
katsomo.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:36
areena.yle.fi
45 min
Kyläsairaala
Eilen 12:10
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi