UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tässä ovat kokoomuksen uudet ministerit
Tänään 17:31
iltasanomat.fi
Opetus- ja kulttuuriministerin salkkua ryhtyy kantamaan Sanni Grahn-Laasonen , sisäministerin salkkua Petteri Orpo ja ulkomaan kauppa- ja kehitysministerin tehtäviä Lenita Toivakka . Valtiovarainministeri on puheenjohtaja Alexander Stubb . Lisäksi kokoomus esittää eduskunnan varapuhemieheksi kansanedustaja Paula Risikkoa sekä eduskuntaryhmänsä puheenjohtajaksi…
31 min
Kauniit ja rohkeat: Ridge on siinä - eikä minulta mitään puutu
Tänään 17:24
katsomo.fi
Caroline palaa toimistolle juuri kun Rick on nöyryyttämässä velipuoltaan. "Rick, lopeta. Ylireagoit. Ridge opettaa minua, ja koen sen arvokkaana." Rickin mielestä Ridgen nimissä liikkuvien muotipiirustusten lopputulokset eivät ole hamesuunnittelijan omia, koska niissä on Carolinenkin kädenjälki. "Hän jakaa vaistonsa kanssani." "Hän käyttää sinua hyväkseen, koska…
3 min
Päivän sää
Tänään 17:21
katsomo.fi
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 17:19
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 17:19
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 17:18
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 17:17
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 17:16
areena.yle.fi
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 17:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
7 min
Uutiset
Tänään 17:15
katsomo.fi
44 min
Midsomerin murhat
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kuolettava kuntokuuri 1/2. Barnabyn syntymäpäivä lähestyy, ja Joyce raahaa hänet new age -tyyppiseen hoitolaan, joka on Tomin mielestä täyttä huuhaata. Joycen tehtyä järkyttäv��n löydön Tom pääseekin pinteestä. (U)
10 min
100 tarinaa Lastensairaalasta: 10 päivää konserttiin
Tänään 17:05
katsomo.fi
Vieraana Tommi Sova.
60 min
Lemmen viemää: Valan vannon mä ikuisen
Tänään 17:00
katsomo.fi
Daniel vakuuttaa ex-poikaystävälleen rakastavansa nyt Paulinea, mutta Chris Brenner ei halua antaa periksi. Hän valehtelee Paulinelle suut ja silmät täyteen saadakseen miehen takaisin itselleen. Sabrina ja Goran esiintyvät lemmenparina hotellin romanttisissa mainoskuvissa, ja Sabrina osaa käyttää tilannetta hyväkseen tehdäkseen Nilsin mustasukkaiseksi. Friedrich…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Ihan satua sekä Puuharit.
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Julkista riistaa. Conrad kääntyy juutalaiseksi, ja Joan haluaa tietysti järjestää tälle ensin juhlapäivällisen ja sitten bar mitsva ?juhlan. Juhlien ylle saapuu kuitenkin tummia pilviä, kun Melissa saa tietää Jasonista kamalia asioita. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Laiva
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 30/40. Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21')
Soinin tuleva valtiosihteeri: ”Ulkoministerin salkku sopii Timolle ja itselleni”
Tänään 16:42
hs.fi
Samuli Virtanen on yksi kolmesta uuden hallituksen valtiosihteeristä. Virtasen esimies on Timo Soini, joka päätti salkustaan vasta tiistai-iltana. Toimittaja: Eeva Palojärvi, kuvaus: Janne Järvinen
Stubbin lohkaisu Soinista räjäytti salin nauramaan tiedotustilaisuudessa
Tänään 16:39
iltasanomat.fi
Puheenjohtajakolmikko vastasi tiedotustilaisuudessa kysymykseen siitä, miksi toiseksi suurimmaksi puolueeksi yltäneen puolueen puheenjohtaja Timo Soini ei ottanut vastaan valtiovarainministerin salkkua kuten tapana on ollut. Tuleva pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoi Soinin ”kipuilleen” pitkään asian kanssa, mutta päätynyt lopulta ulkoministerin salkkuun. Hallituksen…
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy DLC Trailer
Tänään 16:31
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy DLC Trailer
Sipilä: Kipeät päätökset koskettavat kaikkia suomalaisia
Tänään 16:27
iltasanomat.fi
- Suomi on laitettava kuntoon. Se tarvitsee korjausliikkeen, Sipilä sanoi. - Suomi saa meistä hallituksen, joka sitoutuu saamaan aikaan päätöksiä ja viemään sovitut asiat loppuun saakka, Sipilä lupasi. Sipilän mukaan ohjelma talouden tervehdyttämiseksi on uskottava. - Päätökset ovat paikoin kipeitä ja koskettavat jotenkin kaikkia suomalaisia. - Jokainen suomalainen…
60 min
Pomo piilossa
Tänään 16:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Valkokankaan vallankumous. Miten mediamoguli selviytyy popcornin ja elokuvalippujen myynnistä? Elokuvateatterien johtaja toivoo selvittävänsä, miten tehostaa liiketoimintaa ja pysyä mukana elokuvien digitaalisessa vallankumouksessa. Kanadalainen realitysarja. (43')
Salkkujakoon vaikuttivat "intohimot" – "Timo kipuili tätä aika paljon"
Tänään 16:09
hs.fi
Timo Soinille (ps) arvuuteltiin etukäteen valtiovarainministerin salkkua, mutta hän onkin ehdolla ulkoministeriksi. "Vaistosin, että tämä on se, mitä Timo oikeasti haluaa tehdä", selitti neuvotteluiden vetäjä Juha Sipilä (kesk).
Suora lähetys kokoomuksen tiedotustilaisuudesta kello 17
Tänään 16:06
iltasanomat.fi
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Uunilohta ja hampurilaisia
Tänään 16:00
katsomo.fi
Pääateriana on uunilohta peruna- ja vihersalaatin kera, ja tähteistä Jamie tekee lohi-filopiiraan. Jaksossa neuvotaan, kuinka leivän haaskausta voi vähentää. Lisäksi Jamie tarjoaa kanansiipiä paistetun riisin kera ja vääntää helpon ja nopean lammashampurilaisen vaihtoehdoksi pikaruoalle.
Kholat - Official Release Trailer
Tänään 16:00
gamereactor.fi
Kholat - Official Release Trailer
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/26. Kaksikon kilot kuriin. Kolmekymppiset Jason ja Rachel ovat viisivuotiaiden kaksosten vanhemmat, jotka kamppailevat liikakilojen ja aviohuolien kanssa. Onnistuuko yhteinen laihdutusprojekti parantamaan pariskunnan välejä vai pahentaako urakan aiheuttama stressi tilannetta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
Stubb: Edessä on kipeitä päätöksiä
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Stubb muistutti, että edessä on kipeitä päätöksiä. Hän kuitenkin uskoi, että tilanteesta selvitään. Raha ei ole Stubbin mukaan ainoa mittari. - Suomi ei nouse leikkaamalla, vaan yrittäjyydellä ja työtä tekemällä, osaamisella ja luovuudella ja yhdessä tekemällä.
Splatoon - Launch TV Ad Splat Tokyo
Tänään 15:40
gamereactor.fi
Splatoon - Launch TV Ad Splat Tokyo
"Jos tälle vedetään raksi, niin me vedetään tälle raksi" – näin yhteiskuntasopimus vaikuttaa
Tänään 15:35
hs.fi
Jos työmarkkinajärjestöt saavat aikaiseksi yhteiskuntasopimuksella merkittävän "hintakilpailuhypyn", seuraava hallitus lupaa vähentää 1,5 miljardilla eurolla valtion menojen leikkauksia. Sipilä kertoi hallituksen lupaavan myös miljardin euron verohuojennukset, jos sopimus syntyy.
Soini, Sipilä ja Stubb kertoivat salkkujaon perusteet
Tänään 15:26
iltasanomat.fi
Hallitusneuvottelijoiden infon suurin yllätys oli se, että Timo Soini ottaakin ulkoministerin eikä valtiovarainministerin salkun. Valtiovarainministerin salkun ottaa Alexander Stubb . Katso videolta, miten puoluejohtajakolmikko perustelee salkkujakoa.
38 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:19
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Tuleva ulkoministeri antoi näytteen kielitaidostaan - näin Timo Soinilta sujuu englanti
Tänään 15:15
iltasanomat.fi
Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin, että Soini nousee ulkoministeriksi. Päätös on yllättävä, sillä aiemmin Soinista povattiin valtiovarainministeriä. Tuleva valtiovarainministeri on kokoomuksen Alexander Stubb .
60 min
Hurja remontti
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 21/24. Yhteisönsä enkeli. Beverly on pelastanut kuusi adoptiotytärtään huonoista oloista ja lisäksi hän ruokkii yhteisönsä kodittomia kynsihoitajana saamillaan tippirahoilla. Nyt hän saa kodin, jossa hän voi auttaa yhä useampia ihmisiä. Amerikkalainen realitysarja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:09
areena.yle.fi
60 min
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Nuori yksinhuoltajaäiti Emmi on lapsen syntymän myötä hautautunut sohvannurkkaan ja unohtanut elää. Emmin ruokavalio koostuu eineksistä ja energiajuomista. Muutosta tarvitaan ennen kuin pahat tavat tarttuvat myös alle 1-vuotiaaseen tyttäreen. Supermarjon ja Marttojen Hanna Pikkaraisen avun lisäksi Niina Backman tarjoaa Emmille vertaistukea.…
31 min
Ennätystehdas
Tänään 14:59
katsomo.fi
Tänään lasketaan kirjaimia. Illan päävieraat heittelevät toisiaan ennätysvauhtia tatamilla.
Vaarallisin temppu extremeurheilun historiassa: triplavoltti taaksepäin moottoripyörällä
Tänään 14:57
iltasanomat.fi
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/12. Sikaa kärsästä saparoon. Tom Parker Bowles ystävineen syö siasta ihan kaiken. Gordon tarjoilee asiakkailleen lohta nuudeleilla, ankanrintaa madeirakastikkeella ja jogurttijälkiruokaa ja käy Essexissä tipujahdissa. Reseptihaasteessa nähdään Edith Bowman. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
Rillit huurussa -kuumis muutti taas ulkonäköään – nähdäänkö hänet tällaisena myös sarjassa?
Tänään 14:40
iltasanomat.fi
Rillit huurussa -sarjan ihastuttavaa Pennya esittävä Kaley Cuoco-Sweeting yllätti monet faninsa julkaisemalla Instagramissa kuvasarjan, jossa hän on värjännyt kulmakarvansa pinkeiksi. Pinkki tyyli on jatkumoa Kaleyn taannoiselle tempaukselle, kun hän värjäsi hiuksensakin vaaleanpunaisiksi.Huippusuositun sarjan aikana Kaley totuttiin näkemään pitkissä vaaleissa…

Suositeltua

60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
58 min
Todistaja
Eilen 22:01
areena.yle.fi
50 min
Ajankohtainen kakkonen
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Hallitusneuvotteluiden tiedotustilaisuus ja ISTV:n studio kello 13.30
Tänään 12:37
iltasanomat.fi
Jekkuvideolla oli käydä köpelösti - älä pelästy!
Tänään 08:23
iltalehti.fi
51 min
Happy Valley, varjojen laakso
Eilen 21:00
areena.yle.fi