UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ennakkoluulot rikki Vantaalla – erityislasten voimisteluryhmästä tuli supersuosittu
Tänään 08:00
iltasanomat.fi
Sport Club Vantaan jumpparitytöt asettuvat riviin ja ryhtyvät valmentajansa Mari Mieskosen johdolla ottamaan alkuhikeä. - Sitten X-hyppelyä, jalat superauki. Hyvä Nella ! Juoksee vaan, vielä muutama kierros, niin tulee lämmin. On perjantai-ilta, ja rytmisen voimistelun treenit Simonkallion koulun liikuntasalissa Vantaalla ovat juuri alkaneet. Ryhmän tytöillä…
Jaakko Saariluoma hauskan miehen roolista Tainola Show’ssa: ”Se on yksinäistä työtä”
Tänään 07:55
iltasanomat.fi
Näyttelijä Jaakko Saariluoma teki Putousta viisi vuotta. Hän myöntää Tainola Show’ssa tulleensa siinä projektissa tiensä päähän. – Viiden vuoden jälkeen tuli selkeä visio, että tämä oli nyt tässä. Meidän porukka oli tehnyt kaikkensa tappiin saakka. Olimme sitä mieltä, että jos jatkamme, jäämme polkemaan paikallaan, Jaakko Saariluoma paljastaa Putous-joukon tunteita.…
Isometsä Suomen mitalisauman ehdoista: ”Aikulle ihmesukset ja Kertulle vihdoin täydellinen kalusto”
Tänään 07:09
iltasanomat.fi
50 min
LA Ink
Tänään 03:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 24/24. Aika on lopussa. Kat saa tarpeekseen Lizin edesottamuksista. Tilanne Coreyn kanssa kiristyy, kun Corey pitää vapaata ja pohtii tosissaan, haluaako enää palata Katin liikkeeseen. Myös Amy jättää oman työnantajansa pulaan. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Jopet-show
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
30 min
Trigger Happy TV
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/6. Handsfreehen puhuva mies kailottaa golfkentällä ja häiritsee kanssapelaajia. Postimies pelottelee asukkaita sekopäisellä naapurilla ja alueella riehuvalla paiserutolla. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
30 min
Trigger Happy TV
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/6. Moriskaa tanssiva mies viihdyttää ohikulkijoita. Dom haastattelee Tony Robinsonia ura-asioihin liittyen, mutta Domin niskavamma tuo haastatteluun omat ongelmansa. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
56 min
Pitch - kuningasidea: Glamourista tinkimättä
Tänään 02:10
katsomo.fi
Ihonhoitoon erikoistunut Bliss haluaa lanseerata uuden ihokarvanpoistovoiteen. Yhtiö toivoo hienotunteista mainoskampanjaa, joka säilyttäisi tuotteiden hohdokkuuden. Mainostoimistot kilpailevat kampanjasta.
5 min
Tulossa:
Tänään 02:05
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
Boris Mirkin laulaa salatuista Afganistanin sotilasuhreista runon, jonka takia hän joutui Neuvostoliitossa vankileirille
Tänään 02:00
hs.fi
Boris Mirkin järkyttyi nähtyään Pietarissa sotilassairaalassa Afganistanin sodassa haavoittuneita miehiä vuonna 1980. Hänet tuomittiin neuvostovastaisesta agitaatiosta, kun ystävä kieli runoista Neuvostoliiton salaiselle poliisille. Mirkin istui 1981–1984 Permissä vankileirillä. Toimittaja: Anneli Ahonen. Kuvaaja: Nikolai Gontar
"Edes vesi ei pysynyt sisällä" - Juustopäät-bändin jäsenet muistelevat 1990-lukua
Tänään 02:00
hs.fi
1990-luvulla suosittu punkpop-yhtye Juustopäät tekee paluuta yli viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen alkuperäisjäsenet Harri "Hade" Tuovinen ja Jani "Jansku" Tanskanen muistelevat bändin valmistautumista Messilän juhannuskeikkaan 1995. Myös Juustopäiden Voit sä lopettaa -hittibiisin musiikkivideo soi. Toimittaja: Jose Riikonen, kuvaus: Heidi Piiroinen,…
Päivän sää 28.2.2015
Tänään 02:00
hs.fi
Päivän sää 28.2.2015
Koirien villi ja vapaa elämä Berliinissä saa uudet rajat
Tänään 02:00
hs.fi
Berliinin kaupungissa koirat eivät saa enää ensi vuonna kulkea vapaina omistajan vierellä kuten tähän asti. Myös ulosteiden keräämistä aletaan valvoa tiukemmin. Moni koiranomistaja ei lotkauta uusille säännöille korviaan.
Tuttu J. Karjalaisen ja Aikakoneen levyiltä - tällainen on intialaisten "viulu" sarangi
Tänään 02:00
hs.fi
Intialainen Ustad Kamal Sabri (s. 1974) on saranginsoittaja jo seitsemännessä polvessa. Intiasta tunnettiin länsimaissa Beatlesin ansiosta lähinnä sitar, kunnes Kamalin isä toi sarangin, intialaisen jousisoittimen, länsimaiden tietoisuuteen. Sittemmin Kamal on soittanut sarangia ympäri maailmaa ja myös useiden suomalaismuusikoiden kanssa J. Karjalaisesta Aikakoneeseen…
Venäjä vahvistaa: oppositiopoliitikko surmattiin kadulle Moskovassa
Tänään 01:55
iltasanomat.fi
Interfaxin mukaan Nemtsov ammuttiin kadulle keskellä Moskovaa. Nemtsov, 55, on ollut yksi presidentti Vladimir Putinin kärkkäimmistä kriitikoista. Hän toimi 90-luvulla ensimmäisenä varapääministerinä Boris Jeltsinin hallituksessa.Interfaxin mukaan Nemtsoviin osui neljä laukausta. Meduza-verkkosivuston mukaan Nemtsov käveli kadulla naishenkilön kanssa, kun hänen…
55 min
Nätti nakuna
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21. Rouva pitkäsääri. Gokin autettavana on 178-senttinen Ruth, joka vihaa pituuttaan. Vaikka hän on aina saanut kehuja ulkonäöstään, hän itse ajattelee näyttävänsä mieheltä. Gok saa panna kaikki taitonsa peliin, kun Ruthin elämässä yllättäen tapahtuva mullistus uhkaa kaataa koko projektin. Englantilainen sarja.
30 min
Trigger Happy TV
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/6. Sveitsiläinen turisti esittelee kielitaitoaan lontoolaispariskunnalle. Portobello Roadin tietämillä liikkuu vaarallinen oravajengi. Meteorologi Ian McCaskill pääsee Domin eriskummalliseen haastatteluun. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
Gaming News 27.02.15 - Livestream Replay
Tänään 01:46
gamereactor.fi
Gaming News 27.02.15 - Livestream Replay
Destiny - GR Friday Nights 27.02.15 - Livestream Replay
Tänään 01:38
gamereactor.fi
Destiny - GR Friday Nights 27.02.15 - Livestream Replay
30 min
Trigger Happy TV
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Sveitsiläinen turisti kaipaa apua Lontoossa. Dom haastattelee keittiömestari Ken Homia ja yrittää selvittää, millainen on täydellinen wokkipannu. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
5 min
Tulossa:
Tänään 00:55
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
54 min
Cult: Billyn jäljillä
Tänään 00:45
katsomo.fi
Jeff tutustuu veljensä entiseen tyttöystävään, jonka kautta paljastuu uusia asioita Naten elämästä ennen Cultia. Tyttö on opiskelija, joka pyörittää sarjaan liittyvää peliä, mutta tässäkin pelissä mennään lopulta liian pitkälle. Syyttävä sormi osoittaa kuitenkin yllättäen Naten suuntaan. Samaan aikaan Billy Grimmin esittäjä tutustuu lähemmin syliinsä tupsahtaneeseen…
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 9
Tänään 00:40
katsomo.fi
Neljä loukkaantunut rivitalopalossa Järvenpäässä
Tänään 00:25
iltasanomat.fi
Tulipalo on syttynyt Järvenpään Pajalan kaupunginosassa sijaitsevalla Välskärinkadulla. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai tiedon kahdeksan huoneiston suuruisessa rivitalossa alkaneesta tulipalosta iltayhdeksän aikaan.
55 min
Älyttömät äidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/3. Pelleilijä ja bilettäjä. Yksinhuoltajaäiti käyttäytyy huomiota herättävän lapsellisesti ja epäsovinnaisesti. Toisessa perheessä äiti julistaa olevansa bileäiti, jolla on oikeus pitää hauskaa. Molempien perheiden lapset toivovat, että äiti ryhdistäytyisi tärkeässä tilaisuudessa. Amerikkalainen realitysarja. (40')
55 min
Breaking Bad
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/13. Kolmekasi. Walt ostaa aseen varjellakseen itseään, ja Jesse bilettää kuin viimeistä päivää. Skyler painostaa Waltia ostamaan autopesulan. Hankin mieliala huolettaa Mariea. (44')
Jokerit-Minsk -ottelun huippuhetket: Jokerit suli johtoasemassa
Eilen 23:31
iltasanomat.fi
40 min
Haven
Eilen 23:25
areena.yle.fi
Kausi 2. Paljastuksia. Nathan ja Audrey koettavat selvittää, mikä saa hölkkääjät muumioitumaan muutamassa sekunnissa. Audrey tapaa viimein Lucy Ripleyn. Duke saa selville hätkähdyttävän salaisuuden menneisyydestään. (U)
Voittomaali ottelussa Jokerit - Dinamo Minsk
Eilen 23:21
iltasanomat.fi
30 min
Täysillä tutkaan
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Kieroilevat kaunottaret
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Ilman lastenhoitajaa. Emily on pulassa, kun lastenhoitaja lähtee matkalle, vanhemmat ovat tulossa kylään ja Amzie pitäisi saada nukkumaan omaa sänkyynsä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
55 min
Breaking Bad
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/13. Veitsenterällä. Neljäs tuotantokausi alkaa. Walt yrittää pelastaa itsensä ja Jessen pahasta kiipelistä, mutta millä hinnalla? Skyler yrittää löytää Waltin ja turvautuu likaiseen temppuun. Saul on vainoharhojen kourissa. (45')
50 min
Rysän päällä: Kosiokelmi
Eilen 22:40
katsomo.fi
Nicole Mallory kuvitteli, että yhteenmuutto lähentäisi parisuhdetta, mutta toisin kävi. Poikaystävä viilettää illat omilla teillään eikä halua kertoa tekemisistään. Tutkinta paljastaa, että mies hakeutuu toistuvasti Nicolen parhaan kaverin seuraan. Sharon Waites jätti entisen elämänsä taakseen ja muutti Dallasiin armaansa perässä. Mies on puhunut Sharonille kihloista,…
30 min
Australian rajalla
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/20. Epäilyttävää rahtia. Melbournessa tutkitaan Vietnamista saapunutta konttia, jonka pitäisi sisältää vain pakastettua kalaa. Kahden malesialaisnuorukaisen maahantulon syy epäilyttää, ja Saudi-Arabiasta saapuvalla perheellä on mukanaan ruokaa, josta he eivät ole ilmoittaneet. Australialainen sarja.
Nyt otettiin miehistä mitat - Cage 29 -punnitustilaisuus
Eilen 22:30
iltasanomat.fi
Star Trekin Spock on kuollut
Eilen 22:27
iltasanomat.fi
Leonard Nimoy toimitettiin sairaalaan viime viikon torstaina kovien rintakipujen vuoksi. TMZ -viihdeuutissivuston mukaan Nimoy oli kärsinyt jo pitkään terveysongelmista ja viettänyt pitkiä aikoja sairaalassa. Nimoyn kuuluisin roolihahmo on Spock alkuperäisessä Star Trek -sarjassa vuosina 1966–1969. Hän sai kolme Emmy-ehdokkuutta rooleistaan sarjassa. Star Trekin…
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
katsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi

Suositeltua

5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 9
Tänään 00:40
katsomo.fi
Luokkakokous: Peppu-Eeva on poikien mielessä
Eilen 10:17
iltalehti.fi
Laskeutuminen Saint Barthélemyn saarelle vaatii hermoja
Eilen 09:02
iltasanomat.fi
Carl Danhammer: Vesa Keskinen on ressukka
Eilen 10:00
iltasanomat.fi
Bussin peräpää hulmusi Länsiväylällä
Eilen 11:34
iltalehti.fi
Luokkakokous: Kolme miestä, kolme vetoa - "Muistakaa pestä kädet"
Eilen 11:58
iltasanomat.fi