UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
MasterChef Australia
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 48/65. Teatteria lautaselle. Heston-viikon lopuksi koittaa pudotushaaste, jossa kilpailijoiden on sovellettava Hestonilta saatuja oppeja. Lautaselle on luotava teatteria, yllätyksellisyyttä ja tietysti loistavia makuja. Australialainen sarja. (43')
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/18. Tänään tehdään yrttituorejuustoa sekä mausteista karitsaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Mikä on Olli Määtän tilanteessa kaikkein käsittämättömintä?
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 48/48. Lainattua, ostettua ja itse tehtyä. Viikon viimeisen illallisen emännöi opettajaopiskelija Marika. Vieraat pääsevät maistelemaan prosciuttoon käärittyä chèvre-juustoa, sitruunamarinoitua savulohta sekä vaniljajäädykettä. Viekö valmiina ostettu kala pisteet, vai hyvittääkö itse leivottu leipä ne? Ruotsalainen ruokaohjelma.
55 min
MasterChef Australia
Tänään 10:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 47/65. Syötävä puutarha. Kilpailijoiden tehtävänä on valmistaa keskiaikainen juhla-ateria, johon sisältyy erilaisia lintupaisteja sekä Heston Blumenthalin ideoima syötävä puutarha. MasterChef-keittiön sijaan ruoat valmistetaan ja tarjoillaan tehtävän luonteeseen paremmin soveltuvassa linnaympäristössä. Australialainen sarja. (46')
4 min
Viidakkojytä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Hauskassa zimbabwelaisanimaatiosarjassa viidakon eläimet joutuvat kommelluksesta toiseen. Tässä osassa kuun tavoittelu taivaalta saattaa kirahvin hermoja raastavaan tilanteeseen.
3 min
Onks noloo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 47/48. Golfarin kemut. Öölannissa lomaileva ja golfia harrastava Staffan tarjoaa vierailleen mm. öölantilaisia tapaksia, ruokaisaa pekonisalaattia sekä karkkijäätelöä. Ruotsalainen ruokaohjelma.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pulmapyssy
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Karkotettu osa I. Hikotus joutuu ojentamaan kuritonta Limalotjaa. Limalotja joutuu kiperään paikkaan, ja saa apua yllättävältä taholta. Keklu punoo omia juoniaan toisaalla.
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Unta vai totta? Miliä ärsyttää, kun Lola uskoo mielikuvitusolentoon ja hän päättää paljastaa sen. Mili joutuu myös pohtimaan alitajuntaa. Mikä se sellainen on?
Tämän pianistin koskettava tarina ei pääty onnellisesti
Tänään 09:56
iltalehti.fi
- YouTube tuskin pystyy pelastamaan tätä miestä, videon kuvannut Roslyn kyynelehtii. Lähde: CNN
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
Karmivat kuvat saavat ihosi kananlihalle
Tänään 09:32
iltalehti.fi
Lähde: CNN
Raviurheilu vapautti Mika Forssin ujoudesta
Tänään 09:32
hs.fi
Raviohjastaja Mika Forss kertoo työstään ja selostaa ohjastustaan nappimikrofoniin ajon aikana. Toimittaja: Ari Pusa Kuvaaja: Sami Kero
Uskaltaisitko tehdä tätä työtä?
Tänään 09:30
iltalehti.fi
Lähde: CNN
30 min
Elixir
Tänään 09:30
ruutu.fi
Else Lautala, bikinit ja sisäsurffaus, huikea yhdistelmä! Samoin Lassi, pallo ja Haminan linnoitukset. Katujen väkivallan vastustamisesta tuli kampanja urheilun puolesta. Näin avaat ja palautat lihaksia kotioloissa treenin jälkeen. (21')
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 46/48. Taiteilijan tarjoilut. Öölannin viikon toista illallista vietetään taiteilija Michelin luona Borgholmissa. Hän tarjoilee vierailleen ostereita, tajine-ruukussa haudutettua lammasta sekä Cointreau-marinoituja marjoja ja valkosuklaavanukasta. Ruotsalainen ruokaohjelma.
Tallentuiko Virgin Galacticin räjähdys kameralle?
Tänään 09:24
iltalehti.fi
Toistaiseksi turman syytä ei tiedetä, mutta tämä kuva saattaa osoittaa aluksen räjähdyksen. Lähde: CNN
55 min
MasterChef Australia
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 46/65. Heston vastaan kolme. Kolme kilpailijaa yrittää napata koskemattomuuspinssit kokkaamalla annoksensa paremmin kuin Heston Blumenthal. Kilpailijat kokkaavat yhdet annokset, Heston samassa ajassa kolme. Australialainen sarja. (42')
Päivällä paistaa, illalla sää muuttuu kertaheitolla
Tänään 09:15
iltasanomat.fi
Illalla sää muuttuu epävakaaksi ja lauhaksi. Idässä on luvassa aurinkoinen päivä ja lämpötila vaihtelee idän pikkupakkasesta lännen muutaman plusasteeseen. Pohjoisessa sää vaihtelee selkeästä puolipilviseen. Lämpötila jää päivälläkin pakkasen puolelle. Kylmintä on Pohjois-Lapissa. Illan aikana lännestä saapuu sitten sateita. Sateet alkavat lumena koko maassa…
49 min
Japanin eläkepommi
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Japanissa väestö ikääntyy hurjaa vauhtia ja samalla syntyvyys laskee. Maan talous uhkaa romahtaa yhä pidempään elävien eläkeläisten määrän kasvuun. Miksi niin harva japanilainen saa lapsia? T.: BBC. (U)
54 min
Rossella
Tänään 09:01
areena.yle.fi
14/24. Riccardo viruu vankilassa ja Giuliano käyttää surutta hyväkseen uutta asemaansa. Rossellaa odottaa yksinäinen loppuelämä, ellei Sophien murhan todistaja uskalla avata suutaan. Entä uskooko häntä kukaan?
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa.
43 min
Rakkautta ja jälkikasvua
Tänään 09:00
areena.yle.fi
62/66. Rakkaushuolia. Nina peruu treffit, mutta kuka on oven takana iltamyöhään? Billie ja Lawrence suunnittelevat tulevaisuutta, kun Billie saa yllätyspostia. Palaako Cherie töihin? Noonan saa selville Zaran suunnitelman.
53 min
Rossella
Tänään 09:00
areena.yle.fi
13/24. Rossella odottaa kärsimättömästi Riccardoa saapuvaksi, mutta odotus on pitkä. Sophie on tunteidensa ristitulessa: onko Giulianon intohimo autoa rakkautta? Voiko mieheen ylipäätään luottaa?
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 45/48. Asuntovaunuelämää. Öölannissa asuntovaunulla lomaileva Lotta tarjoaa vierailleen illallisen leirintäalueella. Muovilautasilla on mm. raputahnaa, possu-kasvis-sienipataa ja Toblerone-pannacottaa. Ruotsalainen ruokaohjelma.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/15. Kuntosalin ihmeharjoittelu, joka kiinteyttää, parantaa golflyöntiä ja jopa lauluääntä. Heidi Sohlberg, Noora Karma ja Lassi Hurskainen goes Raasepori Sport. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta. (23')
Näin HS kirjasto toimii
Tänään 08:54
hs.fi
Yksityiskohtainen video esittelee, miten HS kirjasto toimii ja miten sen kautta voi lukea kirjoja. HS Kirjasto on HS:n avaama sähkökirjapalvelu, jonka kautta voi lukea sähkökirjoja HS:n tablettisovelluksissa.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/20. 3/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen tapaa kilpauimari Emilia Pikkaraisen. Juontaja Päivi Ukkola pukee balettiasun päälle ja kokeilee miten tanssi taittuu. Luovuutta harjoitellaan luovuustyöpajassa. Kotimainen lifestyleohjelma.
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Dinosauruksen muna: Badu saa Teron uskomaan että dinosauruksia on vielä olemassa. Kivivaras: Lapset retkeilevät Tuulilaulukanjoniin katsomaan kivikaiverruksia. Perillä odottaa kauhea yllätys!
25 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 22/26. Delfiinin varaemona. Kalifornian rannalta pelastetaan maihin ajautunut merileijona, joka on vakavasti loukkaantunut. Kun eläimen vammoja tutkitaan tarkemmin, paljastuu kammottavia asioita. Lisäksi SeaWorldin tiimi saa hoidettavakseen pienen emostaan eksyneen delfiinin, jolle yhden työntekijän on alettava täysipäiväiseksi varaäidiksi. (20')
15 min
Mokon suuri maailma: Joulu auringon alla
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
Moko ja Chavapa kisaavat Madagaskarilla Popoa ja Mitaa vastaan parhaista joulukoristeista.
15 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Paten erikoiskuljetus: yllätys. Pate palkitaan erikoislähettipalvelun kultaisella tähdellä ja ystävät järjestävät komeat juhlat. Erikoislähetys onkin tänään yllätys myös Patelle.
Näin repolaiselle maistuu juusto - katso lukijan video!
Tänään 08:18
iltalehti.fi
25 min
Lego Legends of Chima
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 17/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät…

Suositeltua

Elastinen kumartaa Paula Koivuniemelle: Kun kuuntelen Paulaa on kunnianosoitus illan kuningattarelle!
Eilen 21:23
iltasanomat.fi
Tyynen ihastuttava Aikuinen nainen lyö kaikki karaokevedot laudalta – katso pitkä versio!
Eilen 20:26
iltasanomat.fi
Noora Rädyn uskomaton muodonmuutos: lätkämimmistä tehtiin kaunotar
Eilen 15:13
iltalehti.fi
Paula Vesalan kuulas Sua vasten aina painautuisin herkistää kauneudellaan
Eilen 20:30
iltasanomat.fi
Samuli Edelmannin Kuuleeko yö saa kuulijan pysähtymään vaikuttuneena
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
7 min
Mimmi Lehmä ja Varis
Eilen 18:00
areena.yle.fi