UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Enni Rukajärven perintöprinsessat Henna Ikola ja Elli Pikkujämsä
Tänään 15:42
iltasanomat.fi
Puoluetoverilta tyly arvio Stubbista
Tänään 15:30
iltasanomat.fi
Lehden mukaan pääministeri Alexander Stubbin piikkiin menee muutama prosenttyksikkö kokoomuksen kannatuksen laskusta.
Eduskunnan äänestyksessä historiallinen tasatulos
Tänään 14:44
iltasanomat.fi
Eduskunnassa koettiin dramaattisia hetkiä perjantaina, kun eduskunta äänesti hallituksen esityksestä ensi vuoden tuloveroasteikoksi. Hallituksen esitys meni läpi eduskunnassa niukimmalla mahdollisella enemmistöllä vasta toisessa äänestyksessä.
Milla Romppanen kertoo: Tälläisen ihmisen ei pitäisi hakeutua missikisoihin
Tänään 14:16
iltasanomat.fi
Loopin Jussi Ridanpää tenttasi Miss International Beauty -kilpailussa Japanissa neljänneksi perintöprinsessaksi valittua Milla Romppaista missikisoista ja kauneusleikkauksista. Romppanen kertoo, että haluaa missikisoissa edustaa luomua ja luonnollisuutta.
Sanomatalon kattokamera: Seuraa lumisateen saapumista suorana
Tänään 14:14
iltasanomat.fi
Destiny - Iron Banner: Going off with a Machine Gun
Tänään 14:00
gamereactor.fi
Destiny - Iron Banner: Going off with a Machine Gun
Uutisreportteri sai skeittilaudasta päähän kesken juonnon
Tänään 13:54
iltasanomat.fi
Ja huonostihan siinä kävi. Mike Amor oli aloittanut puheensa kameralle, kun skeittaajalta livennyt skeittilauta tömähti hänen päähänsä. Amor kyykistyi maahan päätään pidellen, mutta vakuutteli kameramiehelle olevansa kunnossa. Hänen kohtalokas inserttinsä käsitteli legendaarisen Tony Hawkin ensimmäistä hoverboard-kokeilua . Leijuva skeittilauta on tuttu Paluu…
Far Cry 4 - Taking out an outpost on the way
Tänään 13:49
gamereactor.fi
Far Cry 4 - Taking out an outpost on the way
Poroshenko sai Maidanin uhrien omaisten vihat päälleen
Tänään 13:44
iltasanomat.fi
Presidentti Petro Poroshenko kohtasi perjantaina vihaisia ukrainalaisia osallistuessaan Kiovassa "Euromaidanin" alkamisen vuosipäivään. Yli sata ihmistä osoitti Ukrainan pääkaupungin keskustassa mieltään niin, että presidenttikin joutui väistämään, kertoo Reuters. Euromaidanin uhrien omaisia suututtaa se, ettei maan nykyinen presidentti ole saanut edellisen hallinnon…
Venäläinen sivusto hakkeroi arkaluontoisiin web-kameroihin - sinunkin kuvasi?
Tänään 13:42
iltalehti.fi
Lähde: CNN
45 min
Koirakuiskaaja
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 9/20. Vaikeuksien kautta voittoon. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan muun muassa showpainijana tunnetun Shelly Martinezin koirille, joiden käyttäytyminen on muuttunut huonompaan suuntaan niille sattuneiden onnettomuuksien jälkeen. Cesar auttaa myös Hazetten perheen koiraa, jonka liiallinen haukunta on riistäytynyt käsistä. (30')
Kiina kiisti USA:n turvallisuusjohtajan syytökset kyberhyökkäyksistä
Tänään 13:06
iltasanomat.fi
Myös yhdellä tai kahdella muulla maalla on mahdollisesti kykyjä vastaaviin hyökkäyksiin, Rogers sanoi edustajainhuoneen tiedusteluvaliokunnalle. Hän ei täsmentänyt, millä mailla kybersodankäyntikykyjä on. Rogersin mukaan digitaaliset hyökkääjät ovat jo tehneet tiedusteluretkiä amerikkalaisten yhtiöiden ja viranomaisten tietojärjestelmissä. Kiinan ulkoministeriö…
55 min
LA Ink
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/24. Uusia tuulia. Uusi myymäläpäällikkö Liz tahtoo parantaa tatuointiliikkeen myyntiä, mutta työntekijät eivät innostu hänen ehdottamistaan uudistuksista. Aubry totuttelee uuteen työhönsä American Electric -liikkeessä. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
27 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Osa 431: Totuus tekee kipeää. Otso saa valmennusta työnhakuun. Tero joutuu puun ja kuoren väliin. Suomut putoavat Niklaksen silmiltä.
Britannian itsenäisyyspuolue sai toisen paikan parlamenttiin
Tänään 12:57
iltasanomat.fi
Itsenäisyyspuolueen ehdokas sai parlamenttipaikan kaakkoisenglantilaisessa vaalipiirissä järjestetyssä täytevaalissa. Itsenäisyyspuolueen voitto on paha takaisku pääministeri David Cameronin konservatiiveille, sillä Britanniassa on määrä pitää parlamenttivaalit ensi toukokuussa. Britannian välitöntä EU-eroa ajavan itsenäisyyspuolueen menestys on huolestuttanut…
28 min
Kakola
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Osa 3/8. Pojat saavat yllättäviä sellitovereita. Osastolle saapuu viisi entistä vankia, jotka ovat lusineet eri vankiloissa yhteensä kymmeniä vuosia. Saavatko heidän karut tarinansa pojat miettimään tekojaan? (U)
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Takaisin maanpinnalle. Vernon yrittää rikastua ostamalla multakuorman ja myymällä sen kukkamultana, mutta sairastuu pernaruttoon.
20 min
Eiffelbenstornet 21.11.2014
Tänään 12:35
areena.yle.fi
Satirisk debatt om aktuella händelser i Östnyland. Gäster i programmet är Sabine Forsblom och Klaus Suhonen. Programvärd är Mikael Crawford.
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/13. Poikamiehen uusi asunto. Marlon on muuttanut työn perässä toiseen kaupunkiin, jossa hän haluaa aloittaa uuden elämän. Vastikään eronnut Marlon asuu tilapäisesti sisarensa luona mutta etsii kuumeisesti edullista keskusta-asuntoa. Uuden kodin pitäisi olla turvallisella alueella, jotta se sopisi myös Marlonin pienelle pojalle, joka asuu parhaillaan…
Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne: Puolue kipuaa pikku hiljaa ylöspäin kannatusluvuissa
Tänään 12:27
hs.fi
Helsingin Sanomien Studio Kulmapöydässä perjantaina vierailleen Sdp:n Antti Rinteen mukaan Sdp on hiljalleen nousemassa kannatuskyselyissä. Rinteen mukaan kyse on trendistä, joka alkoi kesällä.
Merkittävä tunnustus Billy Joelille
Tänään 12:19
iltasanomat.fi
Tapahtumassa esiintyi myös muita tähtiä kuten Tony Bennett, joka esitti Joelin ”New York State of Mind” -kappaleen, sekä näyttelijä Kevin Spacey, joka esitteli huuliharpunkäyttötaitojaan ”Piano Man” -klassikossa. Myös Joel itse pääsi lavalle esittämään kimaran tunnetuimmista hiteistään.
55 min
Pomo piilossa
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Valkokankaan vallankumous. Miten mediamoguli selviytyy popcornin ja elokuvalippujen myynnistä? Elokuvateatterien johtaja toivoo selvittävänsä, miten tehostaa liiketoimintaa ja pysyä mukana elokuvien digitaalisessa vallankumouksessa. Kanadalainen realitysarja. (43')
Ystävyyden Majatalossa saa asua vaikka ilmaiseksi
Tänään 12:01
hs.fi
Valtatie 1:n varressa sijaitsevalla Ystävyyden Majatalolla on poikkeuksellinen bisneslogiikka: majataloon saa tulla asumaan, vaikka rahaa ei olisikaan. Siksi se on vuosien varrella ollut monen kriisin keskelle joutuneen ihmisen pelastus. Majatalo on sen toiminnanjohtajan Daniel Nylundin elämäntyö. Nylundin unelmana on löytää tapa elää yhteisöllistä elämää ilman,…
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Rintaneuloja ja rintojen suurennusta
Tänään 12:00
mtvkatsomo.fi
Yossi tarjoaa varakkaalle korukeräilijälle legendaariselle näyttelijälle kuulunutta rintaneulaa. Vasta eronnut ja Beverly Hillsiin muuttanut nainen haluaa pantata taideteoksen saadakseen rahaa tärkeään operaatioon ja parantaakseen osakkeitaan treffimarkkinoilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä.…
30 min
Elixir
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/18. Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. (21')
Escape Dead Island - Launch Trailer
Tänään 11:59
gamereactor.fi
Escape Dead Island - Launch Trailer
28 min
Luontoretkellä: Öljyä, kaasua, kalaa
Tänään 11:50
areena.yle.fi
Pohjanmeren öljyn- ja kaasunporauslauttojen lähistöllä on runsas kalakanta, ja eräät kaloista kasvavat todella suuriksi. Kari Toft lähtee kokeneen merikalastajan kanssa narraamaan vonkaleita.
Vinkkimiehet: Asunnossa puukkomies - poliisin tulo kesti kaksi tuntia
Tänään 11:48
mtvkatsomo.fi
Jennifer Anistonin hurja muodonmuutos - katso!
Tänään 11:31
iltalehti.fi
Lähde: Splash
Alastomasta Kim Kardashianista raju pila – meneekö tämä jo liian pitkälle?
Tänään 11:23
iltasanomat.fi
Netin pilailusivustoilla ja sosiaalisessa mediassa on ollut lukuisia muunnelmia Paper-lehden kohukannesta. Lehden kansi julistikin Kim Kardashianin räjäyttävän internetin (Break the internet Kim Kardashian), ja näin taisi käydäkin. Viimeisin tempaus nähtiin Yhdysvalloissa Hollywoodissa, kun pahvisen Kim Kardashianin takapuolesta suihkusi lunta. Paikalla ollut…
28 min
Kohti täydellistä elämää
Tänään 11:20
areena.yle.fi
2/8. Shoppailu on kivaa, mutta mikä siinä oikein kiehtoo? Hanna Hellquist lähtee shoppailukierrokselle Peter Siepenin kanssa, jolla on jo ennestään 70 hattua ja 53 paria kenkiä.
Hurja vankipako Kolumbiassa
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
Pääkaupunki Bogotan nuorisovankilassa syttyi jo toinen mellakka tällä viikolla. Yhteensä 23 vankia on onnistunut pakenemaan mellakoiden yhteydessä. Vangit ovat luoneet kaaosta sytyttämällä patjoja tuleen. Poliisi sai nopeasti tilanteen hallintaansa ja aloitti syyllisten etsimisen. Mellakoiden yhteydessä 27 poliisia ja useita vankeja on loukkaantunut.
60 min
Krokotiilimies
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 63. Singapore. Steve Irwin matkustaa Singaporeen tutustumaan uhanalaisiin orankeihin ja sukeltamaan pinnan alle pingviinien kanssa. Wes ja Brian yrittävät pyydystää häirikkökrokotiilin Pohjois-Queenslandissa. Dokumentti.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Härski näky: mitä suihkusi Kimin takapuolesta kadulla?
Tänään 10:51
iltalehti.fi
Kim Kardashianin paljaat takapuolikuvat puhuttivat viime viikolla. Kuvista tehtiin myös monia piloja. Tämä härski laite oli toiminnassa Hollywood Boulevardilla. Lähde: Splash
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/20. 6/20. Uniosiossa näyttelijä Tuija Vuolle saa avut selällään nukkumiseen. Juontaja Päivi Ukkola pääsee valmistamaan rauhoittavan hoitoöljyn iholle. Juoksukoulussa mitataan Elsan ja Mintun lähtökunto. Kotimainen lifestyleohjelma.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 10:28
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 10:27
areena.yle.fi
14 min
Jälkiviisaat
Tänään 10:25
areena.yle.fi
Putinin kalsea kohtelu G20-kokouksessa, Slush eli loska ja poliisien protesti - siinä sytykettä Kreeta Karvalalle, Jan Erolalle ja Kalle Isokalliolle.

Suositeltua

Jokerit voitti suurseura SKA:n Helsingissä
Eilen 22:40
iltasanomat.fi
28 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Alastomasta Kim Kardashianista raju pila – meneekö tämä jo liian pitkälle?
Tänään 11:23
iltasanomat.fi
Härski näky: mitä suihkusi Kimin takapuolesta kadulla?
Tänään 10:51
iltalehti.fi
Enix-kissa polskuttelee ammeessa kuin kala vedessä
Tänään 09:16
iltasanomat.fi
Buffalon kaduilla lähes kahden metrin lumikerroksia
Tänään 03:46
iltasanomat.fi