UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Fast & Furious - Xbox Gameplay Trailer
Tänään 16:47
gamereactor.fi
Fast & Furious - Xbox Gameplay Trailer
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/29. Nuori hyväntekijä. 12-vuotis Kori Brown sairastaa immuunipuutostautia, johon ei ole parannuskeinoa, mutta se ei estä häntä keräämästä rahaa syöpätutkimukselle. Xzibit, David Cook ja Hurja remontti tekevät hänelle puhtaan ja turvallisen kodin. Amerikkalainen realitysarja.
Piippuun juuttunut ja mustaksi nokeentunut pöllö pestiin fairy-vedellä Korkeasaaressa
Tänään 16:34
hs.fi
Korkeasaaren villieläinsairaalaan tuotiin maanantaina mustunut lehtopöllö. Eläin oli juuttunut espoolaiskodin savupiippuun ja nokeentunut pahasti. Rauhoittunut pöllö pestiin ja föönattiin ja nyt se odottaa palauttamista kotireviirilleen. Tuotanto: Henrik Sundén/Korkeasaaren eläintarha, Korkeasaaren arkisto (2015).
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/13. Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
60 min
Sokkokokki
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/20. Hunksit Mauno ja Jucci kokkaavat vaniljassa haudutettuja kampasimpukoita, kurkkua ja merikorallia sekä oliivikuorrutteista karitsanpaahtopaistia ja raastettua tomaattikastiketta. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Jamie Oliverin etniset herkut: Pötyä pöytään Pyreneillä
Tänään 16:05
katsomo.fi
Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen.…
30 min
Unelmien talo
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. (20')
60 min
Killer Karaoke: Piikikästä menoa
Tänään 16:00
katsomo.fi
Tänään Killer Karaokessa rytisee totuttuakin enemmän, kun kilpailijat yrittävät laulaa haastavissa oloissa. Pommit paukkuvat ja piikit pistävät, kun klassikkohaaste vie taas kerran voiton kilpailijasta. Amerikkalainen viihdesarja.
Mortal Kombat X - Shaolin Trailer
Tänään 15:59
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - Shaolin Trailer
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 14/29. Muppetit remontoimassa. Sandy pitää kaksikielistä päivähoitopaikkaa kotonaan, mutta hänen 100-vuotiaan talonsa huono kunto uhkaa hänen toimintaansa. Muppetit haluavat auttaa Sandyä, joten tästä remontista ei kommelluksitta selvitä. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/10. Karvaturrit karkuteillä. Pelastajat saavat ilmoituksen loukkaantuneesta koirasta, ja eläimen etsinnät johtavat yllättävään löytöön. Myös eläinsuojalla tapahtuu: lääkäri koettaa pelastaa Petrie-kissan, jota on ammuttu ilmakiväärillä ja vastaanotolle tuodaan esikaupunkiin eksynyt pieni porsas. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
Poimi tuoreimmat vinkit omaan kotipihaasi
Tänään 15:38
iltalehti.fi
Kevätpuutarhamessujen Pihaelämää-osasto esittelee neljä täysin erilaista kokonaisuutta, joista voi napata vinkkejä omaankin pihaan. Katso, mikä sopisi sinun kotipihaasi parhaiten!
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 7/10. Kaltoin kohdeltu koira. Pelastajat koettavat auttaa törkeän pahoinpitelyn ja laiminlyönnin uhriksi joutunutta koiranpentua Pollya. Rambo-lammas laumatovereineen kärsii puolestaan mystisestä sairaudesta, ja Rock-kukko tekee kaikki hulluiksi jatkuvalla kiekumisellaan. Löytyykö kaikille eläimille uusi koti? Uusiseelantilainen dokumenttisarja.…
52 min
Glee: Me ollaan luusereita kaikki
Tänään 15:15
katsomo.fi
Viimeinen tuotantokausi alkaa! Rachel palaa McKinleyn kouluun eeppisesti flopanneen tv-sarjansa jälkeen. Kurtista eronnut Blainekin on palannut Ohioon ja on nykyään Kultakurkkujen johtaja. Will puolestaan on ottanut ohjatakseen Uusien tuulien vakiovastustajat, Vocal Adrenalinen. Kilpailuasetelma on valmis. Amerikkalainen musikaalikomedia.
39 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Syyttäjä: Perämies kykenemätön lentämään onnettomuuspäivänä
Tänään 15:13
iltalehti.fi
Syyttäjän mukaan mitään itsemurhaviestiäAndreas Lubitzilta ei ole löytynyt. Saksalaislehdet Bild ja Spiegel raportoivat aiemmin tänään, että Lubitz söi mielenterveyslääkkeitä. Syyttäjä vahvistaa tiedon. Asia on käynyt ilmi miehen kotoa löydetyistä dokumenteista. Materiaalin tarkempi arviointi vienee joitakin päiviä. Lähde: CNN
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18/26. Epävarma erakko, osa 2. Cassien muodonmuutos on edennyt puoleenväliin. Chris Powell vie Cassien ja tämän aviomiehen Ryanin Havaijille hoitamaan parisuhdettaan. Chrisin järjestämä virstanpylväshaaste repii kuitenkin auki kivuliaita haavoja. Päätyvätkö Cassie ja Ryan eroamaan? Entä kuinka parisuhdekriisi vaikuttaa loppupunnituksen tulokseen?…
Tower of Guns - Jakub Mikyska Interview
Tänään 15:03
gamereactor.fi
Tower of Guns - Jakub Mikyska Interview
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Massive Chalice - Brad Muir Interview
Tänään 14:50
gamereactor.fi
Massive Chalice - Brad Muir Interview
60 min
Top Chef
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/15. Alkuaineet. Tulikokeessa kilpailijoiden pitää tunnistaa sokkona maistiaispareista laadukkaammat tuotteet. Pudotuskilpailussa valmistetaan joukkueina neljää klassista alkuainetta ilmentävät annokset. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Lokin hirsirungon pysytys alkaa. Lokki rakennetaan talvella, joten tutustutaan talvirakentamiseen. Skandinaavinen klassinen design on tärkeässä osassa Unelmamökin sisustuksessa. Tämän lisäksi tekstiileissä tullaan näkemään perinteistä käsityötä. Kotimainen lifestyleohjelma.
Evolve - Behemoth and New Hunters Gameplay Trailer
Tänään 14:34
gamereactor.fi
Evolve - Behemoth and New Hunters Gameplay Trailer
65 min
Koiralle koti
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/8. Uutta toivoa. Sodan traumatisoima koira pelkää kovia ääniä, hurrikaanilta selvinnyt koira ei uskalla mennä sisätiloihin, ja beaglevanhus ei saa kotia virtsankarkailun takia. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
Mario Party 10 - Livestream Replay
Tänään 14:14
gamereactor.fi
Mario Party 10 - Livestream Replay
Tästä takaa-ajosta ei dramatiikkaa puutu
Tänään 14:10
iltalehti.fi
Video: CNN
43 min
Sotalapsesta olympiavoittajaksi
Tänään 14:10
areena.yle.fi
Toini Gustafsson Rönnlund lähetettiin sotalapseksi Ruotsiin. Hän palasi Suomeen teini-iässä mutta valitsi lopulta kotimaakseen Ruotsin. Vastoinkäymisistä huolimatta hänestä kasvoi urheilutähti ja olympiavoittaja.
55 min
LA Ink
Tänään 13:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 20/21. Kun kissa on taas poissa. Kat lähtee käymään Jessen luona Austinissa, ja sillä aikaa urakoitsijan pitäisi tehdä liikkeessä muutostöitä. Arianna ja Rooftop ovat tietysti kissavahteina. Amerikkalainen sarja. (43')
3 min
#kulttuurinvälikysymys: Asa ja jätkät: ”Ennen taiteilijat olivat käsityöläisiä, nyt he ovat työttömiä.”
Tänään 13:54
areena.yle.fi
Rap-muusikko Asa sai käsittelyynsä persupoliitikko Kauko Tuupaisen taiteen määritelmän: ”Elämä ilman taidetta on pelkkää arkista aherrusta.” Asa tietää, että muusikon työ on paljolti juuri sitä - arkista aherrusta. Työtä tehdään myös öisin, kun perheet nukkuvat.
2 min
#kulttuurinvälikysymys: Asa ja Kim Rantala puhuvat taiteesta.
Tänään 13:45
areena.yle.fi
65 min
Koirakuiskaaja
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 17/20. Daytona-koirat. Cesar auttaa NASCAR-kuskien koiria Daytonan radalla. Hän käy myös eläinkodissa pitämässä seminaarin löytökoirien käytöksen arvioimisesta. (48')
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/13. Itsenäiseen elämään. Laura aloittelee aikuiselämää, mutta sen sijaan että opettelisi ottamaan vastuuta hän tuhlaa vähät rahansa vaatteisiin ja hemmotteluun eikä epäröi ottaa velkaakaan. Nyt on aika alkaa keskittyä olennaiseen. Amerikkalainen realitysarja.
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
(7). Osa 477: Miehestä mittaa. Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja.
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/20. Lajienvälistä kansantaidetta. Leijonille tarjotaan muun muassa vodkaa, ryhtihelmiä ja omalaatuista perintätoimistoa. Kanadalainen sarja. (44')
Kritiikkiä näyttelijättärelle – liian pienet rinnat supersankarin rooliin?
Tänään 12:53
iltalehti.fi
Gadot kertoo, että on saanut kuulla paljon kritiikkiä vartalostaan. Video: Splashnews/aop
35 min
Rullaavat tytöt
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/14. Kaikki tuijottavat. Jaksossa tutustutaan neljään tarmokkaaseen ja näyttävään naiseen, jotka eivät anna pyörätuolin hidastaa tahtiaan. (25')
nDreams - Patrick O'Luanaigh Interview
Tänään 12:22
gamereactor.fi
nDreams - Patrick O'Luanaigh Interview
45 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Jälleennäkeminen. Mason auttaa tappouhkauksia saavaa leskeä. Aidensfieldiin saapuu vieras Puolasta etsimään sodanaikaista rakastettuaan.
115 min
Hiihdon SM: Parisprintti
Tänään 12:15
areena.yle.fi
Naisten ja miesten parisprinttikilpailut (p). Selostus Tapio Suominen. Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo och Glenn Lindholm.
55 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 12:05
ruutu.fi

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Eilen 19:00
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 11:30
ruutu.fi
55 min
Maajussille morsian: Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!
Eilen 20:04
katsomo.fi
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:07
areena.yle.fi