UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Palkkatyössä oleminen on iso juttu kehitysvammaisille: ”Tärkeää että saa mania”
Tänään 06:00
iltasanomat.fi
Lautaset, kattilat ja veitset kolisevat keittiössä, kun Niko Lahtinen, 25, ja Oskari Malmström, 22, valmistavat asiakkaille lounasta Neste K-market Keimola idässä Vantaalla. Niko on huoltamoapulaisena vastuussa tiskeistä ja paikan siisteydestä, Oskari puolestaan toimii keittiöapulaisena. Nuorukaiset ovat kaksi esimerkkiä niistä noin 400–500 kehitysvammaisesta,…
HS: Puolustusvoimat loi Suomelle omat erikoisjoukot
Tänään 05:52
iltasanomat.fi
Lehden mukaan Puolustusvoimat alkoi rakentaa Utin jääkärirykmentin erikoisjääkärikomppaniaa ja Rannikkoprikaatin erikoistoimintaosastoa ammattimaisesti toimiviksi joukoiksi vuosina 2004-2005. - Vie kymmenen vuotta ennen kuin erikoisjoukon mies on valmis, Rannikkoprikaatin komentaja, kommodori Raimo Pyysalo kertoo Helsingin Sanomille. Erikoisjoukkojen sotilaista…
CWN Direct Oy
Tänään 03:00
moontv.fi
Höyryllä ja vesipesulla lähtee kaikki tahrat yhdellä laitteelle, joten miksi vaivaa päätä sellaisella asialla, kun vastaus jo löytyy. Kyllä. Tällä ei ole juurikaan tekemistä sellaisen sisällön kanssa, jota olet tottunut näkemään MoonTV:llä, mutta teemme tällä viikolla yhteistyötä GoExpon kanssa, jossa kuvasimme muutamien näytteilleasettajien puolesta pieniä videoita.…
50 min
LA Ink
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/21. Aselepo. Dan palaa kiertueelta Katin avuksi. Rooftopin ja Nikkin keskinäinen piikittely äityy hetkelliseksi sodaksi. Corey totuttelee työskentelyyn uudessa työpaikassaan. Amerikkalainen sarja. (43')
55 min
Nätti nakuna
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 22. Mammakiloja ja vauvaviivoja. 27-vuotias Sarah on tottunut uskomaan nykyaikaiseen kauneuskäsitykseen, joten lapsensaannin tuomat lisäkilot ja raskausarvet ovat hänelle kriisin paikka. Gokin pitää saada hänet ymmärtämään, että kauneutta on monenlaista, ja että raskauden jättämiä jälkiä on syytä kantaa ylpeydellä. Englantilainen sarja.
30 min
Jopet-show
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
47 min
Tanssien tähtiin: Katsaus kauteen
Tänään 01:20
katsomo.fi
Toinen tuotantokausi alkaa. Tässä jaksossa katsahdetaan tulevaan kauteen: nähdään pätkiä koe-esiintymisistä tutustutaan tuomareihin. Lisäksi jaksossa muistellaan edellistä kautta, ja mukana onkin edellisen kauden voittaja Akai.
49 min
Cult: Rajanvetoa
Tänään 01:10
katsomo.fi
Jeff tapaa naisen, jonka mies on kadonnut samalla tavoin kuin Nate. Hänkin on saanut perillisiltä arvoituksellisen CD-levyn, mutta tällä kertaa E.J. onnistuu saamaan koodista enemmän selville. Tutkiessaan tapausta Jeff joutuu päättämään, miten pitkälle on valmis menemään pelastaakseen veljensä. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana…
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 10
Tänään 01:05
katsomo.fi
50 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/6. Raskaus ja synnytys. Etelälontoolaisen koulun oppilaille kerrotaan kattavasti mm. kehon muutoksista raskauden aikana, sikiön kehitysvaiheista sekä kivunlievitysvaihtoehdoista synnytyksessä. Nuoret myös jututtavat omia vanhempiaan aiheen tiimoilta. Vanhempia puolestaan valistetaan internetin yhteisöpalvelujen vaaroista. (44')
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 10
Tänään 00:20
katsomo.fi
Useita loukkaantui auton syöksyttyä väkijoukkoon Jerusalemissa
Tänään 00:12
iltasanomat.fi
Tapaus, jonka Israelin viranomaiset tuomitsivat heti tuoreeltaan terrori-iskuksi, tapahtui perjantaina iltapäivällä Itä-Jerusalemissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan veitsellä aseistautunut mies nousi keulasta vaurioituneesta autostaan, minkä jälkeen hän yritti haavoittaa ainakin yhtä onnettomuuden silminnäkijää. Paikalle nopeasti saapuneet poliisit ampuivat…
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40')
55 min
Breaking Bad
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/13. Viesti. Gusin kilpailijat lähettävät hänelle viestin. Waltin pinna alkaa kiristyä, ja hän toimii harkitsemattomasti. Skyler ottaa jälleen hatkat. Jesse on Miken apuna, ja hänestä on jopa hyötyä. (45')
40 min
Haven
Eilen 23:25
areena.yle.fi
Kausi 2. Isien synnit. Kaupunkilaiset ovat kauhun vallassa, sillä vainajia alkaa nousta haudoistaan kosto mielessään. Vanhat salaisuudet paljastuvat, ja Duken ja Nathanin välit kiristyvät äärimmilleen. (U)
GDC Roundup - Livestream Replay
Eilen 23:21
gamereactor.fi
GDC Roundup - Livestream Replay
Gaming News 06.03.15 - Livestream Replay
Eilen 23:17
gamereactor.fi
Gaming News 06.03.15 - Livestream Replay
30 min
Täysillä tutkaan
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/13. Ajo-opetusta. Kärttyisiä mummoja, kaveruksia viihteellä ja hurjastelevia mönkijöitä - täysillä tutkaan! Amerikkalainen sarja. (21')
52 min
Rysän päällä: Lohtua lankomiehestä
Eilen 22:57
katsomo.fi
Lohtua lankomiehestä. Sarjan 14. tuotantokausi alkaa! Darin Gaffney painaa pitkää päivää, mutta epäilee samalla, että hänen avioliitossaan ei ole kaikki kohdallaan. Tutkinnassa paljastuu, että vaimo onkin viritellyt uutta suhdetta miehensä velipojan kanssa. Alexis Shaver ihmettelee poikaystävänsä kylmenneitä tunteita. Tarkkailijat selvittävät, että mies ravaa…
55 min
Breaking Bad
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/13. Ajelulla. Mike on vienyt Jessen mukanaan, ja Jesse epäileekin jo pahinta. Walt hätääntyy ja yrittää auttaa häntä. Skyler ja Walt ostavat autopesulan ja heidän välinsä lämpenevät. Hank lopettaa poliisitutkinnan auttamisen. (45')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 22:35
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/20. Huumekoira. Huumekoira löytää jälkiä laittomista aineista Sydneyn postikeskuksessa. Amerikkalaisen opiskelijan tavarat tutkitaan tarkasti, ja rajaviranomaiset epäilevät maahan saapuvan malesialaisnaisen salaavan jotakin. Australialainen sarja.
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
Pikkupoika haukkui tyttöä rumaksi - Katso 4-vuotiaan huikea reaktio ilkeilyyn
Eilen 22:10
iltasanomat.fi
Onnea ToosaTV: ”Älykästä parodiaa” – Katso kutsuvieraiden hehkutukset
Eilen 22:06
iltasanomat.fi
Illan isännät Cristal Snow ja NikoLa järjestivät ohjelmansa syntymäpäivien kunniaksi kutsuvierastilaisuuden helsinkiläisessä ravintolassa. ToosaTV:n juhlien kutsuvieraat kehuivat kuorossa Cristal Snow ́n ja NikoLa:n älykästä parodiaa. Ohjelma on hauska ja leppoinen, mutta takaa löytyy kovaa ja millinmetrin tarkkaa työtä. Vieraiden joukossa vilisi paljon julkkiksia,…
30 min
Australian rajalla
Eilen 22:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 17/20. Epäilyttävää työvoimaa. Uusiseelantilainen hitsari on tulossa Australiaan töihin, mutta joutuu tarkkaan syyniin rajalla. Kahden reppumatkalla olevan israelilaisnuorukaisen epäillään tehneen luvattomasti töitä, ja Sydneyn postikeskuksessa tarkastetaan epäilyttävää lähetystä. Australialainen sarja.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Millaista taakkaa lapsi kantaa aikuisuuteen asti, kun äidistä ei ollut äidiksi, isästä isäksi. Anne Flinkkilän vieraina näyttelijä Lotta Lehtikari, kasvatustieteen professori Kari Uusikylä ja kirjailija Heidi Jaatinen.
30 min
Karonkka: TVOF
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/10. Karonkka: TVOF -ohjelmassa tutut radioäänet ruotivat The Voice of Finlandin lauluesityksiä. Paneelissa vuorottelevat Suomipopin Lauri Saarilehto, Radio Aallon Sami Kuronen, Loopin Tinni Wikström ja Radio Rockin Harri Moisio. Ohjelman juontaa Jarkko Valtee. (23')
60 min
Äitien sota
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
Huippuhetket Ässät-Blues -ottelusta
Eilen 21:57
iltasanomat.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Keno
Eilen 21:55
ruutu.fi
55 min
Breaking Bad
Eilen 21:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Uhkapeliä. Walt ja Skyler sepittävät yhdessä tarinan uhkapelaamisesta sukulaisilleen. Jesse jatkaa yhä biletystä, mikä kiinnittääkin vääränlaista huomiota. Hankin tutkimukset pelästyttävät Waltin. (43')
Huippuhetket HIFK-Lukko -ottelusta
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
Voittomaaliksi jäi Janne Lahden toisen erän osuma. HIFK jatkaa seitsemäntenä, Lukko kiipesi kolmossijalle.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Käännekohta: Toinen puoli
Eilen 21:45
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
Huippuhetket: HPK-Ilves -ottelusta
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
Kotijoukkueen hahmoja oli liigauransa kaksi ensimmäistä osumaa iskenyt Patrik Virta.
Huippuhetket: JYP-TPS -ottelusta
Eilen 21:40
iltasanomat.fi
JYPille tappio tiesi putoamista neljänneksi, TPS jatkaa sijalla 13.

Suositeltua

28 min
Dok: Puma alastomimmillaan
Eilen 20:00
areena.yle.fi
150 metriä pudotusta palavana veteen - pellehyppytiimi Jerobeam rikkoo maailmanennätyksiä
Eilen 15:42
iltasanomat.fi
Merilinnut pesivät Argentiinan rannikolla – ilmasta kuvattu huikea video paljastaa yhdyskunnan valtavan koon
Eilen 20:14
iltasanomat.fi
Näin Maria Sid muuntautuu kansikuvakissaksi - katso video!
Eilen 18:02
iltasanomat.fi
Mikä demareissa mättää, Juhana Vartiainen?
Eilen 15:08
hs.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 17:20
katsomo.fi