UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

25 min
Studio55.fi
Tänään 06:00
katsomo.fi
24 min
Lainvalvojat: Törkeä rattijuoppo Espoossa
Tänään 01:40
katsomo.fi
Rikollisia jahdataan tänään sekä Suomen eteläisimmässä että pohjoisimmassa poliisipiirissä. Rovaniemen partio nähdään antamassa virka-apua sosiaaliviranomaisille lentokentällä sekä selvittelemässä mahdollista huumausainetapausta. Espoossa etsitään kahta poikaa, jotka ilmoituksen mukaan liikkuvat haulikon kanssa. Lisäksi Espoossa saadaan törkeä rattijuoppo kiinni.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:35
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/20. Tupakantuskia. Los Angelesista saapuva mies käyttäytyy poikkeuksellisen hermostuneesti. Maahanmuuttovirasto tekee ratsian Adelaiden esikaupungissa. Australialainen sarja. (22')
Mighty_No._9_-_Bring_It_Trailer
Tänään 00:05
gamereactor.fi
Mighty_No._9_-_Bring_It_Trailer
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 7/20. Lomaileva hieroja. Ecuadorista saapuvan miehen profiili löytyy paikallisen seuralaispalvelun listoilta. Kiinalaisnaiselta etsitään 200 000 dollarin timanttikoruja. Iäkäs rouva menettää hermonsa. Australialainen sarja. (23')
Kaunis Haudankaivaja Palaa!
Tänään 00:01
moontv.fi
Vuoden 2013 Tomb Raider rebootin kaltainen oli monella tapaa huikea peli. Peli ei miellyttänyt vain sympaattisen eroottisella päähahmolla, vaan myös tasapainoisella pelinrytmityksellä jossa kaikkea oli sopivasti ja ei mitään liikaa. Jatko-osa on nyt täällä ja onko kaikki ollut odotuksen arvoista? Jääkö peli liian vähälle huomiolle koska se on juuri nyt vain altavastaajan…
41 min
Catfish - deittihuijarit: Aitoja tunteita vai jotain muuta?
Eilen 23:10
katsomo.fi
Kausi 2, 12/16. Aaliyah tapasi Alician Facebookissa noin vuosi sitten, ja he alkoivat seurustella. Alicia on Aaliyahin ensimmäinen oikea tyttöystävä. Naiset asuvat samassa kaupungissa, mutta Alicia ei ole suostunut tapaamaan Aaliyahia. Syyksi hän kertoo, ettei ole vielä valmis tulemaan kaapista. Aaliyah on kokenut kovia, ja Alicia on lohduttanut häntä. Kun pari…
55 min
Uusi Kino: 12 näkökulmaa
Eilen 22:53
areena.yle.fi
Tammikuussa 1987 neljän näyttelijäopiskelijan "Jumalan Teatterin" esitys Pohjoisilla teatteripäivillä Oulussa aiheutti kaaoksen. Mitä tapahtui ja miksi reagoitiin niin kuin reagoitiin? O: Jarmo Lampela. Osittain mv. (U)
8 min
Uusi Kino: Poistoja
Eilen 22:45
areena.yle.fi
Mika J. Ripatin kokeellinen lyhytelokuva, joka käsittelee muistamista, vanhenemista ja menettämistä ohjaajan omien elokuvaan liittyvien muistojen kautta. T: Anarkino, 2013.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:45
areena.yle.fi
43 min
Kardashianit: Luopumisia
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 9, 1/20. Bruce ja Kris keskustelevat suhteensa tulevaisuudesta ja päätyvät asumuseroon. Muut lapset surevat eron vaikutuksia Kendalliin ja Kylieen. Myös Khloén ja Lamarin suhde on ajautunut umpikujaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
58 min
Positiivinen
Eilen 22:30
areena.yle.fi
Ruotsalainen Musikhjälpen 2014 keräsi varoja HIV:n leviämisen torjumiseen, mutta minkälaista on HIV-positiivisen ihmisen elämä? Kahdeksan henkilöä kertoo, millaista on elää HIV-viruksen kanssa - tai sen varjossa.
2 min
Jääkiekko: Leijonat: "Tupun" "Hupun" ja "Lupun" paidat jäihin
Eilen 22:26
katsomo.fi
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
katsomo.fi
2 min
Formula 1: "Kimi pystyy haastamaan Vettelin"
Eilen 22:26
katsomo.fi
3 min
Päivän sää
Eilen 22:23
katsomo.fi
Tyson Fury ei uskaltanut juoda, vaikka kärsi nestevajauksesta – pelkäsi dopingtestiä
Eilen 22:10
iltasanomat.fi
2 min
Kevennys 30.11.2015: Kuntopyörällä kännykät täyteen
Eilen 22:00
katsomo.fi
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
48 min
Villi kortti
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina Essi Hellén, Tommy Lindgren, Tuomas Kyrö, Helena Pöllänen, Paula Noronen ja Riku Riihilahti sekä vieraana Kummeli- ja kitaramies Heikki Silvennoinen.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
52 min
Kuolleista palanneet
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Kausi 1, 8/8. Hiljainen joukko. Sumun suojissa kaupunkia lähestyy hiljainen joukko palanneita, ja kaikki pelkäävät henkensä edestä. Adèle haluaa suojella tytärtään, mutta kuolleiden armeijalla on vaatimuksia. (U)
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Herätyksen läpimurto: Ihmeitä Uruguayssa
Eilen 21:45
tv7.fi
Sadat ottivat vastaan Jeesuksen pelastajanaan. Monia uskomattomia ihmeitä tapahtui ja ihmisiä kastettiin Pyhällä Hengellä.Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Brasilialainen evankelista on nuori ja innokas Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan Jumalan Sanaa.Lisätietoa: www.revivalexplosion.com
73 min
Dokumenttiprojekti: Siperian Jeesus
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vissarioniitit asustavat Siperian taigalla ja uskovat että heidän salaperäinen johtajansa Vissarion, entinen liikennepoliisi nimeltä Sergei, on uudestisyntynyt Jeesus. O: Jaak Kilmi & Arbo Tammiksaar
Ampumavälikohtaus Vantaalla – ainakin yhdellä ampumahaavoja
Eilen 21:18
iltasanomat.fi
Paikalla olevien mukaan ainakin kaksi haavoittunutta on kuljetettu paikalta ambulanssilla.
Järkyttävän viestin julkaissut Sinead O’Connor haukkuu koko perheensä – ”Te aiheutitte tämän”
Eilen 21:14
iltasanomat.fi
Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio ja ideologinen kysymys
Eilen 21:00
moontv.fi
Minäkö kirjoittaisin kuvauksen? Kyllähän te voitte nyt ihan ilman mitään ylimääräistä abstrahointiakin ymmärtää tämän kyseisen videon kontekstin. Kerron teille totuuden ja te olette iloisia. - Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio ja ideologinen kysymys
60 min
Bones: Valvova silmä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 10, 15/22. Teollisuussilppurista löytyy uhkapelurin ruumis. Booth soluttautuu peliporukkaan, mikä huolestuttaa Brennania ja Aubreyta. Brennan tekee raskaustestin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tavaraa. Vieraina moniosaaja Kurt "Kurre" Westerlund, sisustusammattilainen Hanna Sumari sekä Rony Vartio alias DJ Rony Rex. Paneelissa Silvia Modig ja Jens Berg. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
60 min
Greyn anatomia
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 3/24. Vaikeita valintoja. Alex joutuu päättämään, kumman vakavasti sairaista kaksosista hän pelastaa. Maggie ryhtyy pohtimaan tekemiään valintoja saatuaan kutsun ex-poikaystävänsä häihin. Jackson pyytää Aprilia muuttamaan pois, mutta April ei ota vaatimusta kuuleviin korviinsa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
65 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen…
60 min
Valtiatar: Roviolla
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 22/22. Taistelun aattona Mary panee kaiken peliin pysäyttääkseen Condén ja tämän armeijan. Kekseliäs ja uhkarohkea suunnitelma onnistuu, mutta vaikka taistelukentällä juhlitaan voittoa, uusia uhkia nousee esiin hovin sisällä - ja kenraali Renauden viimeiset sanat varoittavat Englannin kuningattaren vihasta. Häikäilemätön Catherine menee äärimmäisyyksiin…
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Piiskaavatko jättisäästöt yliopistoja parempiin tuloksiin? Tieteen tuottavuudesta on riidelty koko syksy, mitä sanoo opetusministeri nyt.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
Battlefield_Hardline_Getaway_DLC
Eilen 20:55
gamereactor.fi
Battlefield_Hardline_Getaway_DLC
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
IS vieraili Tuusulan henkirikoksen tapahtumapaikalla
Eilen 20:40
iltasanomat.fi
Pidätetty mies otettiin kiinni jo lauantai-iltana ja hän on ollut kiinniotettuna siitä lähtien. Hänet pidätettiin sunnuntai-iltana.

Suositeltua

Yliluonnollisen näköinen liikenneonnettomuus hämmästyttää
Eilen 09:43
iltalehti.fi
Maajussin parkkiraivo hakee vertaistaan
Eilen 13:22
iltasanomat.fi
Kauppiaan kondomihaaste meni pahasti pieleen
Eilen 13:21
iltalehti.fi
48 min
Villi kortti
Eilen 22:00
areena.yle.fi
28 min
Luontoretkellä
Eilen 13:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi