UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Liigalive 10.2.2016
Eilen 23:50
iltasanomat.fi
Hannes ja Jesse ovat aidosti ystäviä
Eilen 23:42
iltasanomat.fi
62 min
American Horror Story: Pinkit leivokset
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kausi 4, 5/13. Stanley yrittää myrkyttää Betten ja Dotin leivoksilla ja lupaa tehdä Elsasta tähden. Desiree saa tietää, että voi saada lapsia ja haluaa leikkauttaa itsensä normaaliksi, mikä ei miellytä Delliä. Amerikkalainen kauhusarja.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/10. Tänään vieraana Merja Kyllönen. (42')
5 min
SM-liiga
Eilen 23:00
ruutu.fi
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
Driveclub - No Limits Expansion
Eilen 22:42
gamereactor.fi
Driveclub - No Limits Expansion
65 min
Myytinmurtajat: Koiraspesiaali
Eilen 22:40
katsomo.fi
Tässä erikoisjaksossa käsitellään kolme koiramyyttiä. Miten eksyttää vainukoira, kuinka livahtaa vahtikoiran ohi ja voiko vanhalle koiralle opettaa uusia temppuja?
43 min
NYC:n täydelliset naiset: Puumana olemisen jalo taito
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 7, 4/24. Carole kertoo Heatherille noloista mutta hauskoista Halloween-seikkailuistaan LuAnnin nuoren kokin Adamin kanssa. Nyt he ovat tapailleet jo muutaman viikon ajan. Bethenny pistää pystyyn nopeat synttärijuhlat, jonne LuAnn ja Sonja saapuvat huomattavasti nuorempien miesseuralaistensa kanssa. Dorinda taas on tyttärensä mukaan kiinnostunut täysin toisenlaisista…
1 min
Leijonat: Koivu ja Selänne johtoryhmään
Eilen 22:28
katsomo.fi
Suomen jääkiekkomaajoukkueen ensi kauden valmennusryhmää täydennettiin tänään. Päävalmentaja Lauri Marjamäen rinnalle nimettiin Waltteri Immonen ja Kalle Kaskinen, sekä maalivahtivalmentaja Ari Hilli.
2 min
Champions Hockey League: Pitkänen vaitonainen kunnostaan
Eilen 22:28
katsomo.fi
Jääkiekon Champions Hockey League-kausi päättyi ruotsalaisen Frölundan mestaruusjuhliin Oulussa. Kärppäleirissä tappion tuska yritetään kääntää vahvuudeksi, ja sitä kautta menestykseksi SM-liigan pudotuspeleissä.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
katsomo.fi
14 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
katsomo.fi
58 min
Nettideittailun vaarat
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Moni etsii rakkautta netin kautta, mutta mitä vaaroja siinä piilee? Millaista liiketoimintaa nettideittailu oikein on? Norjalainen Kenneth matkustaa Ukrainaan tapaamaan netistä löytämäänsä naisystävää.
Seppo Rätyä Kirvesniemestä: ”En ole kiinnostunut lööppijutuista”
Eilen 22:00
iltalehti.fi
Tänään vuorossa on Marja-Liisa Kirvesniemi. Mertaranta ja legendat TV5:lla keskiviikkoisin klo 21.00
60 min
Holmes NYC
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/24. Kaupanteon hinta. Holmes tutkii isänsä kanssa joukkosurmaa kuultuaan, että todellinen kohde oli vain yksi uhreista. Työskentely isän kanssa saa Holmesin pohtimaan, onko tämä voinut muuttua vuosien saatossa paremmaksi ihmiseksi. Amerikkalainen draamasarja. (40')
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kuolemantuomio peruutettu. Ilona Jyrkkänen ja Juho Juutilainen olivat suunnitelleet hautajaisensa, kun syöpä yllätti. Miten aloittaa elämä nollapisteestä? Anne Flinkkilän vieraana myös syöpälääkäri Sirkku Jyrkkiö.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
Huippuhetket: Blues - Tappara
Eilen 21:53
iltasanomat.fi
Tappara ei ollut voittanut Bluesia Espoossa sitten tammikuun 2014, ja se tilasto vaikutti pitävän aina kolmannen erän alkuun asti. Ajassa 43.24 Blues pääsi jo kahden maalin karkumatkalle, mutta Tapparan maalivahdin vaihdon jälkeen ottelu kääntyi kirvesrinnoille. Tamperelaiset kampesivat lopulta 6–5-voiton.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
8 min
KulttuuriCocktail
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Yhteiskunnallinen trilleri Jättiläinen paljastaa kaivosyhtiö Talvivaaran hyväveliverkoston. Kuinka paljon kriitikoiden kehumassa fiktiivisessä mutta tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa on faktaa?
Nato vahvistaa joukkojaan Euroopassa
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
Huippuhetket: TPS - Lukko
Eilen 21:41
iltasanomat.fi
Turussa iltaa sävytti kaksi tärkeää paluuta, kun Lukon Olavi Vauhkonen pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja TPS:n Eric Perrin pelasi ensimmäisen pelinsä kuuden viikon tauon jälkeen. Perrinin paluu oli onnistuneempi, sillä Lukko kaatui 3–2 ja TPS-sentteri viimeisteli maalinkin.
Huippuhetket: Ilves-HPK
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Huippuhetket: KalPa-Pelicans
Eilen 21:20
iltasanomat.fi
Jaakkima pelaa: War Thunder
Eilen 21:05
moontv.fi
Meidän tuotannon oma korvapuusti Jaakkima on armoton sotapelien fani ja koska äijä ei laita omaa rumaa naamaansa framille (juuri tästä syystä) niin mies innokkaana pelaajana suostuu tekemään edes tällaista tallennettua pelimateriaalia. Jättäkää nyt edes palautetta miehelle, niin tietää miten tällaista pitäisi kehittää. Ehkä tiukempaa editointia? Eikä aina vaan…
45 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Keskioluen myynti vapaaksi ja viinit ruokakauppoihin? Juontajana Susanne Päivärinta. #yleastudio
42 min
Mr. Robot
Eilen 21:00
areena.yle.fi
5/10. Mr Robotin iskujoukko on valmiina, mutta Elliotin osaksi koituva tehtävä osoittautuu vaaralliseksi. Angela tekee päätöksiä. Darlene on valmis tarttumaan Mr. Robotin tarjoukseen, mutta juttu mutkistuu yllättävästi.
60 min
Rouva Ministeri: Keskitie
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 12/23. Elizabeth matkustaa Myanmariin solmiakseen kauppasopimuksen, joka merkitsee suurta harppausta maan vauraudelle ja hyvinvoinnille. Kaikki eivät kuitenkaan ole halukkaita sopuun. Nadine yrittää parantaa välejään vieraantuneeseen poikaansa.
59 min
Muodin huipulle Allstars: Vihreä iltapuku
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 6/12. Kilpailijoiden on tehtävä ekologisista kankaista iltapuku. Asun somisteluun käytetään aiemmista tehtävistä jääneitä materiaaleja. Juontaja Carolyn Murphy esiintyy voittajan asussa punaisella matolla. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
55 min
MasterChef Kanada
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/15. Kaksintaistelu. Kilpailu huipentuu Maridan ja Ericin kaksintaisteluun. Heidän tehtävänään on valmistaa tuomareille kolmen ruokalajin menu. Kanadalainen ruokareality. (42')
58 min
Helteinen helmikuu
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/10. Kajsan yllättävä kuolema pakottaa Joyn ja Wildan palaamaan Anders-isän luokse Ruotsiin, mutta tilanne käy siellä sietämättömäksi. Kauanko Majlis pysyy thaimaalaisten viranomaisten ulottumattomissa?
Liigalive 10.2.2016 klo 21.30
Eilen 20:59
iltasanomat.fi
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
30 min
Väärät miehet
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Kausi 2, 2/4. Valkoiset miehet. Mitenkäs se valkoinen jauhe päätyikään miekkosten tavaroihin? Taas ollaan korvia myöten suossa, josta ei noin vain irti pääsekään.
14 min
Sex & Sånt
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Nuoria varoitellaan, kuinka helposti voi tulla raskaaksi vahingossa. Kun raskautta sitten toivoo, se voikin kuulemma olla vaikeaa. Tänään puhutaan raskaaksi tulemisesta ja biologisesta kellosta. Toimittaja Dan Granqvist.
Ilta-Sanomien haastattelussa Zoolander 2 -elokuvan Will Ferrell ja Kristen Wiig
Eilen 20:17
iltasanomat.fi
3 min
Mäkihyppy: Kasai sivusi mäkiennätystä hirmuloikalla
Eilen 20:16
katsomo.fi
55 min
Havaiji 5-0
Eilen 20:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/25. Perintö. Steve tapaa hautausmaalla tuntemattoman naisen, joka johdattaa hänet selvittämättömän tapauksen jäljille. Jerry jatkaa kirjakaupan salakuuntelua. Amerikkalainen draamasarja. (42')
43 min
Klikkaa mua: Sami
Eilen 20:03
katsomo.fi
Ella saa nettipostia huippuhiihtäjältä, jonka kaikki muut paitsi Ella tunnistavat. Sami on intohimoinen ja hyvin muodostunut, mutta hiukan neuroottinen suhteessaan julkisuuteen. Ella kutsuu miehen päivävierailulle kotiinsa, mutta tästä virheestä seuraa tapahtumaketju, jonka jälkeen kukaan ei enää ole entisensä, ei edes yllätyskylään saapunut Alberto.

Suositeltua

Norsu tuhosi taloja Intiassa
Eilen 09:44
iltasanomat.fi
Valtavaan suosioon noussut laite kärvensi miljoonakodin
Eilen 10:02
iltalehti.fi
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 18:00
ruutu.fi
Sadat manaatit valtasivat turistien suosikkipaikan
Eilen 08:16
iltalehti.fi
46 min
Doc Martin
Eilen 17:10
areena.yle.fi
61 min
Tyrant: Vallankaappaussuunnitelmia
Eilen 00:44
katsomo.fi