UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päivän sää 6.2.2016
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
Sää Viikonlopun ja ensi viikon suursäätilaan kuuluu nollakelit, eteläinen tuuli ja pilvipeitteet. Vettä, sitäkin tulee. Meteorologiselta kannalta talvi ei ole vielä ohitse, onhan helmikuu tilastollisesti Suomen kylmin kuukausi. Sääkartat puhuvat kuitenkin märkää kieltään, eli sadetta on tulossa sen vetisimmässä olomuodossaan ainakin Etelä- ja Lounais-Suomeen,…
Nostokurki romahti kadulle New Yorkissa - yksi kuoli
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
Onnettomuus tapahtui aamulla kello 08.30 paikallista aikaa Worth-kadun ja Broadwayn risteysalueella. Rakennustöissä käytetty korkea nostokurki romahti risteysalueelle tuhoisin seurauksin. Uutistoimisto Reutersin mukaan romahduksesta levisi romuja kahden korttelin alueelle ja henkilövahinkojen lisäksi tapahtuma aiheutti runsaasti materiaalisia vaurioita. Silminnäkijöiden…
56 min
Peaky Blinders - gangsteriklaani
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 1/6. 1920-luvun Birminghamissa vaikuttaa Shelbyn gangsteriperhe. Peaky Blinders -nimistä joukkiota johtaa kaksi veljestä. Heistä toinen, Thomas, on törmännyt onnenpotkuun. Virkavalta on kuitenkin valppaana.
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Huippuhetket: Blues - KooKoo
Eilen 21:48
iltasanomat.fi
Espoossa Blues isännöi KooKoota. Avauserässä KooKoo tykitti kaksi maalia ja Jyrki Aho vaihtoi toisen osuman jälkeen Christian Engstrandin tilalle maaliin Kaapo Kähkösen. Tämä ei kuitenkaan KooKoon menoa hidastanut, vaan KooKoo iski tilanteeksi 3-0. Blues sai päätöserässä katkaistua yli yhdeksän erän maalittoman putkensa, kun Iikka Kangasniemi teki vapauttavan…
Huippuhetket: Tappara - TPS
Eilen 21:47
iltasanomat.fi
Hakametsässä saatiin todistaa todellista jännitysnäytelmää Tapparan ja TPS:n välillä. Tappara oli pitkään kolmessa pisteessä kiinni, kun se johti päätöserään mentäessä ottelua 1-0 Jan-Mikael Järvisen osumalla. TPS kuitenkin sai päätöserässä ottelun tasoihin, ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jukka Peltola sai jatkoajalla yrittää voitto-osumaa rangaistuslaukauksesta,…
1 min
Uutisklipit: Zika-virusnäytteitä tutkitaan Brasiliassa
Eilen 21:41
katsomo.fi
Fiocruz-instituutissa Rio de Janeirossa tutkittiin näytteitä mahdollisista zika-virustartunnoista.
Miehensä murhasta epäilty opettajanainen on kuollut
Eilen 21:39
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat veti yhteen Tammelan tragedian viimeisimmät vaiheet.
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
17-vuotias Fanny saapui Ruotsista asti esittelemään laulutaitoaan – ja sitähän löytyy!
Eilen 21:12
iltasanomat.fi
Fanny Kivistö on musiikkilukiolainen Ruotsin Eskiltunasta. Hän aloitti laulamisen toden teolla nelisen vuotta sitten, mutta musiikki on aina ollut tärkeä osa nuoren naisen elämää. Nyt reipas Fanny hyppää mukavuusalueensa ulkopuolelle esittäessään räppiä! B.o.B. –kollektiivin Airplanes on biisi, joka sisältää vauhdilla lausuttavia riimejä, mutta sekös Fannya hetkauttaa!…
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19')
138 min
Take This Waltz
Eilen 20:59
katsomo.fi
Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun…
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
Laulava maratoonari Petri, 49, Pirkkalasta ja kunnianosoitus Andrea Bocellille!
Eilen 20:46
iltasanomat.fi
Pirkkalalaista Petri Myllymäkeä ei kannata haastaa juoksu – eikä laulukilpailuun. 49-vuotias teräsmies on nimittäin aika haka molemmissa! - Molemmissa hajroitus kantaa hedelmää, laulava maratoonari myhäilee. Nuorudessaan paljon laulanut Petri halusi lähteä mukaan The Voice of Finlandiin, “jottei tarvitse enää harmitella, ettei lähtenyt mukaan.” - Jos jollakin…
12 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/7. Ruokakirjailija ja juontaja Lotta Lundgren ei ole koskaan pitänyt asetta kädessään. Niinpä hän pyytää kriminologia ja kirjailijaa Leif GW Perssonia vihkimään hänet aseiden ja metsästyksen saloihin. (U)
25 min
Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Juha Järvenpäältä käsittämätön ryöstö - katso yksi kauden hienoimmista torjunnoista!
Eilen 20:20
iltasanomat.fi
Espoossa Bluesin ja KooKoon välisessä ottelussa toisessa erässä nähtiin yksi tämän kauden hienoimmista torjunnoista. KooKoo johti Bluesia vastaan 3-0 ja Bluesille tarjottiin täydellistä namupaikkaa, kun Oskari Siikillä oli edessään käytännössä tyhjä maali. Kuin ihmeen kaupalla KooKoo-maalivahti venyi räpylänsä kanssa kiekon tielle ja Blues on pelannut jo yhdeksän…
Kun ikä ei merkitse: TVOF:in vanhin osallistuja Raimo, 60, ja Roy Orbison!
Eilen 20:18
iltasanomat.fi
Sauvolainen englanninopettaja Raimo Junnikkala on tämän tuotantokauden vanhin TVOF-kilpailija. 60-vuotias charmantti herrasmies esiintyi nuoruudessaan paljonkin, kunnes tuli pidempi pätkä, jolloin miestä ei nähty lavoilla lainkaan. - Nyt on taas kiva laulaa, Raimo myhäilee. - Tämä on sikäli kiva formaatti, ettei iällä ole väliä – vain äänellä. Ja näinhän se on!…
29 min
Vierge Moderne
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 4/5. Äitiys. Grunge-sukupolvi on täyttänyt 40, mutta monella sen edustajista on yhä pieniä lapsia. Käsikirjoitus ja ohjaus: Anna Blom ja Karin Tötterman. Tuotanto: Ja! media production, 2016.
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Paetkaa, tolkun ihmiset tulevat! Studiossa Markku Jokisipilä, Anu Koivunen ja Harri Saukkomaa. #pressiklubi
58 min
The Voice of Finland
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/25. Yhdeksännessä Ääni ratkaisee -jaksossa ovat mukana Saija Saarinen Keravalta, Raimo Junnikkala Sauvosta, Christopher Proctor Turusta, Meri Vahtera Helsingistä, Fanny Kivistö Ruotsin Eskilstunasta, Petri Myllymäki Pirkkalasta ja Minna Viitanen Tampereelta. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')
4 min
Belle Epoque
Eilen 19:55
areena.yle.fi
Pia-Maria Lehtola tapaa mielenkiintoisia ihmisiä tyylin, muodin ja designin alalta. Ohjelmassa aistillisuus yhtyy käsityöhön ja Helsingin empirekeskusta kohtaa nykyajan. Päivän vieras Kirsi Pullinen.
25 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
6 min
Päivän sää
Eilen 19:23
katsomo.fi
21 min
Isän tyttö: Laatikko
Eilen 19:05
katsomo.fi
Kausi 4, 12/22. Jimmy pitää Sabrinan perunalaatikosta enemmän kuin äitinsä, ja Virginia ei voi hyväksyä sitä. Amerikkalainen komediasarja.
28 min
Rakas päiväkirja
Eilen 19:00
areena.yle.fi
3/8. Ryhmä rohkeita tanskalaisia lukee yleisön edessä vanhoja päiväkirjojaan. Tällä kertaa lukijoina ovat Bjørn, Sanne, Anni ja Ragnhild.
19 min
Kioski: Mamu-Suomi-mamu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. Musiikki, kaiken ydin.
4 min
Uutisjutut: Kotimaa: Antibioottien liikakäyttö huolettaa
Eilen 19:00
katsomo.fi
EU haluaa yhtenäistää eläinlääkintälainsäädäntöä.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Laskiaispullakausi pitenee
Eilen 19:00
katsomo.fi
Tiukka tammikuu on takana ja helmikuussa herkutellaan. Runeberginpäivä ja laskiainen osuvat tänä vuonna lähes päällekkäin.
58 min
Kotikylä
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 4/6. Kylässä vietetään häitä, vieläpä kaksin kappalein. Onko Bert seuraavana vuorossa vaikka nuoren miehen mieli halajaa ulkomaille. Kumpi näistä on mahtavampi: maanomistajan oikeus vai jokamiehenoikeus?
2 min
Uutisjutut: Talous: Yrittäjyys kiinnostaa maahanmuuttajia
Eilen 19:00
katsomo.fi
Kaupparekisterin asiakkaista yhä useammat ovat ulkomaalaistaustaisia. Oman yrityksen perustaminen on monelle maahanmuuttajalle luonteva ja toisinaan ainoa tapa työllistyä.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Jaana Vuopio: Antibiootit maailmanlaajuisesti iso ongelma
Eilen 19:00
katsomo.fi
Studiovieraana THL:n tutkimusprofessori Jaana Vuopio.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Hallitukselta 600 miljoonaa liikenneverkkoihin
Eilen 19:00
katsomo.fi
Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner esitteli hallituksen toimenpiteet teiden, rataverkkojen ja vesiväylien kunnostamiseksi.
3 min
Uutisjutut: Kotimaa: Suomeen tullaan nyt Venäjältä
Eilen 19:00
katsomo.fi
Venäjältä on saapunut turvapaikanhakijoita Suomeen jo lähes saman verran kuin koko viime vuonna yhteensä.
2 min
HS-sää
Eilen 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Eilen 18:44
areena.yle.fi

Suositeltua

1 min
Suomalaismies keksi uudenlaisen lumiauran: Tapio Viitajylhän mökkiaura sopii melkein kaikkiin autoihin.
Eilen 14:42
katsomo.fi
Huima näky! Tulivuori purkautui voimalla Japanissa
Eilen 15:46
iltasanomat.fi
Palomiehet järjestivät aloittelijalle ilkeän pilan
Eilen 12:07
iltalehti.fi
Tässä on Jesse Puljujärven huikea vastaus Patrik Laineen kikkavideoon!
Eilen 13:12
iltasanomat.fi
25 min
Studio55.fi: Anita Hirvonen 70 vuotta
Eilen 09:05
katsomo.fi
Kun ikä ei merkitse: TVOF:in vanhin osallistuja Raimo, 60, ja Roy Orbison!
Eilen 20:18
iltasanomat.fi