UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:35
areena.yle.fi
27 min
Toisenlaiset frendit
Tänään 18:30
areena.yle.fi
7/8. Itsenäistä elämää. Itsenäistymiseen kuuluu oma koti ja työpaikka. Frendit matkustavat Ikäperheseminaariin kertomaan elämästään. Timon työnhaku alkaa päättyä, mutta nyt Katan täytyy etsiä uusi työpaikka.
28 min
Kauhun hetkiä
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 1/10. Karhu. Olle ja Oscar valitsevat hiihtoretkellä tavallisuudesta poikkeavan reitin, joka kulkee tiheän ja syvälumisen metsän poikki. Äkkiä Olle astuu karhunpesään ja karhu herää! svenska.yle.fi/hajbo
31 min
Upeat skandikodit: Tyyliä ja tiluksia
Tänään 18:28
katsomo.fi
Kausi 11, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver esittelee arkkitehtonisen helmen vaativalle avioparille. Pernille Sams arvioi asunnon, johon kuuluu jättimäinen piha ja valtava kasvihuone. Tanskalainen realitysarja.
2 min
Onnea on
Tänään 18:27
areena.yle.fi
Ostaa muffini. buu.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:26
areena.yle.fi
5 min
Lalla ja Mix
Tänään 18:21
areena.yle.fi
Kanikaverit. Vaikka kaikki vaikuttaa ensin ihan tavalliselta, Lalla-pojan ja hänen kissansa luona voi yhtäkkiä tapahtua mitä tahansa. Bettina Björnberg-Aminoffin ja Gunilla Hemmingin animaatiosarja, 2012. buu.yle.fi (U)
10 min
Päivän kasvo
Tänään 18:20
areena.yle.fi
S-ryhmä alkaa kerätä yksityiskohtaista tietoja bonuskorttia käyttävien asiakkaidensa ostoksista. Hanke on saanut kovaa arvostelua muun muassa tietosuojavaltuuteltulta ja Kuluttajaliitolta. Päivän kasvossa kritiikkiin vastaa S-ryhmän johtaja Veli-Pekka Ääri.
3 min
Maija
Tänään 18:18
areena.yle.fi
20/52. Maija piirtää. On tosi vaikeaa piirtää pikkusiskon kanssa, joka haluaa syödä väriliidut! buu.yle.fi
55 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Suomen kauneinta mökkiä etsitään tänään tänään Fiskarsissa, Heinävedellä ja Vehmaalla. Aivan Fiskarsin historiallisen keskustan kainalossa vieraillaan pitkän historian omaavassa rakennuksessa joka on muuntunut rivarimökiksi Heinävedellä mökkeillään kahden veden äärellä, ja Vehmaalla Laura vierailee kunnostetussa mummonmökissä jossa mennään…
61 min
Myytinmurtajat: Youtube-myyttejä
Tänään 18:00
katsomo.fi
Myytinmurtajat testaavat Youtubessa pyörineitä myyttejä. Miten käy jättimäisen Lego-pallon kokoaminen ja pyöritys tai kaiuttimien rakentaminen pahvilautasista ja foliosta? Lisäksi Jamie ja Adam polttavat kumia ja sytyttävät miljoona tulitikun päätä kerralla. Uusinta.
23 min
Upeat skandikodit: Eksperttien arviot
Tänään 17:58
katsomo.fi
Kausi 11, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver katsastaa upean asunnon Manhattanin Chelseassa. Jan Fog arvioi tanskalaisperheen villan Klampenborgissa ja esittelee heille puutalon Hellerupissa. Tanskalainen realitysarja.
5 min
Uutisklipit: Verot maksava katusoittaja kiertää Suomea – "Kovempi kuin Tom Jones"
Tänään 17:54
katsomo.fi
4 min
Formula 1: Bottaksella hyvät muistot Saksasta – "Tää on siisti rata"
Tänään 17:52
katsomo.fi
Sadepäivä ja väärät kengät? Näin pidät sukat kuivana
Tänään 17:34
iltalehti.fi
Video: Eve Teivainen
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 17:31
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 17:23
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pirkanmaa
Tänään 17:19
areena.yle.fi
45 min
Benidorm
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 7, 2/7. Onko Madge tosiaan saamassa perintöä rapakon takaa? Jacquelinen vaihtomies vain puhuu eikä edes pussaa. Eräällä asiakkaalla on kyky, jossa Kenneth näkee potentiaalia. Clive ryhtyy iskupuuhiin.
7 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 17:09
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lappi
Tänään 17:07
areena.yle.fi
60 min
Sinkkuillallinen
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/40. Essexin mies. 28-vuotias Jordan on tyypillinen Essexin mies. Haluaako hän rinnalleen yhtä tyypillisen essexläisen naisen, vai viekö hänen sydämensä hienostunut kaupunkilainen? Englantilainen realitysarja.
58 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Marin kanssa Hermanni Hiiri, Mimmit, Stella ja Sami, Wilma Vikkelä, Kasper ja Liisa sekä Anton Siilinen ratkaisee.
58 min
Lemmen viemää: Eroilmoitus ja tunnontuskia
Tänään 17:00
katsomo.fi
Poppy katuu Michaelin kanssa vietettyä iltaa, eikä asiasta vihiä saanut Andrékaan ole ilahtunut asuintoverinsa ja veljensä vaimon touhuista. Huonosta omatunnosta kärsivä Poppy haluaa kertoa Wernerille totuuden. Werner puolestaan järjestää lehdistötilaisuuden, jossa hän ilmoittaa erostaan. Väliaikaisen pormestarin pestin saa Wernerin suhmuroinnista vastuuseen…
21 min
Kauniit ja rohkeat: Syntisen yön jälkipyykki
Tänään 17:00
katsomo.fi
Thomas ei voi enää sietää isäänsä, jota pitää omahyväisenä ja tekopyhänä. Steffy ei pysy kärryillä veljensä naisseikkailuista eikä ymmärrä, mikä tätä riivaa. Caroline on tullut tilanteeseen, jossa hänen on pakko kertoa Ridgelle totuus - ehkä jopa koko totuus. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
10 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
10 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 26/42. Vappuasut. Mitä saa, kun risteyttää Minni Hiiren ja Harry Potterin? Veeran vappuasussa tietenkin. (4')
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/15. Mummo vuokralle. Yrittäjät esittelevät sijoittajille muun muassa vuokrattavia mummoja, koruja ja harjoittelulaitetta koripalloilijoille. Amerikkalainen sarja.
Deus Ex: Mankind Divided - What's in a Name?
Tänään 16:34
gamereactor.fi
Deus Ex: Mankind Divided - What's in a Name?
30 min
Matkaoppaat
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 44/56. Terhi ja Erja koettavat ratkaista pavun ja herneen välisiä eroja, Marjo käy läpi palautteita ja Kati pääsee romanttisen tanssin pyörteisiin. (20')
60 min
Top Chef Ruotsi
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä…
Farming Simulator 17 - Gameplay #1: From seeds to harvest
Tänään 15:55
gamereactor.fi
Farming Simulator 17 - Gameplay #1: From seeds to harvest
60 min
Remppa vai muutto
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 23/26. Uniikkia etsimässä. Angela ja Mike asuvat rantatalossa, joka on kuin aikamatka 80-luvulle. Levoton avoin tila saa seiniä ja ovia, ja rannan läheltä etsitään uutta erikoista taloa. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
X3M: Unga berättar om kommentarer de fått om sitt utseende
Tänään 15:39
areena.yle.fi
Vad får man säga och till vem? Kom ihåg att just din kommentar kan vara sårande för någon annan.
34 min
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
5 min
Yle Uutiset selkosuomeksi
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Tv-uutiset selkosuomeksi. Tekstitetty.
61 min
David Hasselhoff Show Ruotsi: Ruotsalaisjulkkikset Jenkeissä
Tänään 15:00
katsomo.fi
Kausi 1, 2/10. Tällä kertaa David Hasselhoffin sohvalle istahtaa kolme tunnettua ruotsalaista, jotka asuvat tai ovat asuneet ja luoneet uraa rapakon takana. He ovat laulaja-lauluntekijä Laila Bagge Wahlgren, näyttelijä Britt Ekland sekä Ace of Base -bändistä tuttu muusikko Ulf Buddha Ekberg. Beat the Hoff -osiossa kisataan siitä, kuka kokoaa nopeimmin Ikea-pöydän.…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 18/26. Todellinen tilaihme. Beckyn ja J.D:n kellaritila on todella ahdas ja epäkäytännöllinen. Candicen suunnitteluprojektia vaikeuttavat myös valtava tiiliseinä ja pienet lapset. Miten tila-autot liittyvät sisustussuunnitteluun? (21')
30 min
Eläinsairaala
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 24/40. Neurologiaan erikoistunut eläinlääkäri Tarja tutkii epileptisistä kohtauksista kärsinyttä, levottomasti käyttäytyvää Pikoa. Eläintenhoitaja Terhi rauhoittelee vilkasta Dina-koiraa, jolle tehdään vuotoaikatestiä. Lämminverinen Emilia's Lily saa vaivoihinsa fysioterapiaa. (23')

Suositeltua

22 min
Emmerdale: Pahat mielessä
Eilen 19:30
katsomo.fi
Vau, mitä menopelejä! Maailman kovimmat superautot kokoontuivat Las Vegasissa
Tänään 08:18
iltalehti.fi
Sisarukset hurmasivat laulullaan vuonna 2013 - tältä he näyttävät nyt
Tänään 09:45
iltalehti.fi
20 min
Lainvalvojat: Ruumis palaneessa autossa
Eilen 23:00
katsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:46
areena.yle.fi
60 min
Aku ja 7 ihmettä: Kiina
Tänään 14:00
katsomo.fi