UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Dallapé-orkesterin Juha Hostikka 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Journalistipalkintoehdokas Anu Nousiainen 6.43 Venäjän varjo Viron vaalipäivän yllä 6.50 Miten trendit syntyvät? 7.10 Asuntojen korkovähennys ja asuntokauppa 7.40 Trollauksen voima - miten uutisten uskottavuutta yritetään lyödä? 8.10…
Burleskitähtien sheikkaus villitsi suomalaisyleisön
Tänään 05:30
iltasanomat.fi
Yhden viikon aikana suomalaiset yhtäkkiä viskelevät vaatteitaan päältään, askartelevat yhdessä ja pukeutuvat sekä värikkäästi että joskus myös niukasti. Harva viihteen tai taiteen muoto on niin monimuotoista ja yhdessä tekemisen iloa puhkuvaa kuin burleski. Burleskifestivaali on näet paljon muutakin kuin pelkkä strippausshow. Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävä…
Pääministeripuolue voitti Viron vaalit
Tänään 05:14
iltasanomat.fi
Kun ääntenlaskenta puolenyön aikaan päättyi, reformipuolueen äänisaalis oli 27,7 prosenttia ja 30 paikkaa parlamenttiin. Oppositiopuolue keskusta sai äänistä 24,8 prosenttia ja 27 paikkaa. Sosiaalidemokraattinen puolue sai 15 paikkaa 15,2 prosentilla äänistä ja konservatiivinen IRL-puolue 14 paikkaa 13,7 prosentin äänisaaliilla. IRL menetti yhdeksän parlamenttipaikkaa…
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Lehmiä ja vaarallisia tilanteita. Voiko rintaimplantti pysäyttää jopa rynnäkkökiväärin luodin? Ovatko sattumina pitämämme tapaukset lainkaan satunnaisia? Entä onko lehmillä magneettiaisti, vai miksi ne tuntuvat aina kääntyvän pohjois-eteläsuuntaan? Amerikkalainen sarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Aki ja Heli pääsevät tutustumaan kotimuseoon. Helillä ja Markulla on salaisuuksia. Kirsi pohtii, mikä suuren kokoelman esineistä toimisi Hirvaskankaalla vetonaulana. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Pitch - kuningasidea: Taistelu taivaspaikasta
Tänään 01:00
katsomo.fi
Vaateliikeketju haluaa puhtia naisten urheiluvaatteiden myyntiin. Tehtävään tarjolla on kaksi erilaista mainostoimistoa. Toinen on nuorekas, laajentumaan pyrkivä firma ja toista johtaa kauan alalla ollut sinnikäs aviopari. Asiakas puuttuu toimistojen työhön jo ideointivaiheessa ja haluaa muutoksia. Myyntipuheetkaan eivät suju kuin tanssi.
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21')
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40')
70 min
David Blaine: Totta vai taikuutta
Tänään 00:15
ruutu.fi
Piikkejä ja paloöljyä. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa Will Smith, Kanye West, Katy Perry ja George Bush. David Blaine tekee taikatemppujaan julkkiksille. Hän tunkee jääpiikin kätensä läpi, tekee useita toinen toistaan huikeampia korttitemppuja ja opettelee sytyttämään ja sammuttamaan tulipalon suihkuttamalla paloöljyä sekä vettä suustaan kovalla paineella.…
5 min
Tulossa:
Tänään 00:10
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
60 min
Face: Tytöt on poikia..
Tänään 00:00
katsomo.fi
Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu…
50 min
Sinkkulaiva USA
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/9. Kumpi pussaa paremmin?. Uranaiset saapuvat laivalle etsimään unelmiensa prinssiä. Kun kaksi kaunotarta iskee kyntensä samaan mieheen, mies joutuu tekemään vertailevaa tutkimusta. Amerikkalainen realitysarja. (41')
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:40
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
Laukaan kirkkoherra: Päällimmäisenä on järkytys
Eilen 23:34
iltasanomat.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 32/56. Oulu. Mies on ryhtynyt rikollisiin puuhiin kumppaninsa vuoksi. Nuoret naiset ovat toimineet esimerkillisesti muistisairaan vanhuksen kanssa. Tomppa ja Rampe turvaavat ambulanssihenkilökunnan työtä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
SM-liiga
Eilen 23:10
ruutu.fi
SM-liigan viikkomakasiini - jakso 30 (1.3.). Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 31/56. Seinäjoki. Pasi ja Juha kohtaavat eläimellisen naisen. Partio hoitaa useampaakin tehtävää, jossa miehet ovat kohdelleet partnereitaan kaltoin. Aamuyöllä tehdään rynnäkkö raskaasti varustautuneina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Kaksi miestä kierroksessa. Bilehileet panevat miesten päät pyörryksiin. Yksi naisista etsii kristittyä elämänkumppania, kun taas toinen pyörittää kahta miestä samaan aikaan. Amerikkalainen realitysarja. (41')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Silmä silmästä. Kunnolliselta vaikuttava perheenisä surmataan järkyttävällä tavalla, eikä teolle näytä löytyvän mitään järkevää selitystä. Kun vainajan hämärä menneisyys alkaa selvitä, saa Viggo päähänsä, että tapaus liittyy Christinan katoamiseen. Norjalainen draamasarja. (45')
Kolme surmattiin pitseriassa Laukaassa
Eilen 22:36
iltalehti.fi
Kolme kuoli Laukaan veriteossa. Rauhallinen sunnuntai-iltapäivä sai järkyttävän käänteen Laukaan kirkonkylässä. Paikallisessa pizzeria Midiassa tehtiin puolen päivän jälkeen veriteko, joka vaati kolme kuolonuhria.
65 min
Isänmaan puolesta: Likaista peliä
Eilen 22:35
katsomo.fi
Vankienvaihdon aika on koittanut: vastentahtoinen Saul joukosta terroristi Haissam Haqqanin luottomiehiä. Mutta onko vaihtokaupan hinta sittenkin liian suuri? Vaihdon alla Carrie hiillostaa George Boydia syyttäen tätä suurlähetystön tietovuodoista ja myrkyttämisestään, mutta mies kiistää kaiken jääräpäisesti. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, ja likaisen pelin…
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 30/56. Kuopio. Marko ja Minna painavat loppukesän yössä keikkaa minkä ehtivät. Partio saa ajotaidoistaan palautetta. Polkupyörävarkauden selvittäminen poikii muutakin poliiseja kiinnostavaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
16 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:19
katsomo.fi
3 min
Viikon sää
Eilen 22:15
katsomo.fi
102 min
Yle Live: Brit Awards 2015
Eilen 22:15
areena.yle.fi
Brittimusiikin suuri palkintojuhla Lontoossa 25. helmikuuta nähdään tuoreeltaan meilläkin.
88 min
Arne Dahl: Eurooppa blues
Eilen 22:10
areena.yle.fi
Osa 1/2. Ruotsalainen rikosdraama. Rikospoliisin erikoisyksikön tutkittavana on erityisen haastava rikosvyyhti, johon liittyy julmia lääketieteellisiä kokeita ja ihmiskauppaa. (U)
59 min
Rimakauhua ja rakkautta: Avain kanien maailmaan
Eilen 22:01
katsomo.fi
Rachel ja Adam saavat kuulla testien lopputuloksen. David tuntee hekumallisesti vetoa Jessicaan, ja sekavassa mielentilassa leijuu myös Karen. Englantilainen komediallinen draamasarja, joka keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin.
16 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 29/56. Joensuu. Ollin ja Miikan tekemä kotietsintä tuottaa tulosta. Reviiri- ja parisuhdetaistelut työllistävät partiota. Rikesakotustilanne muuttaa luonnettaan, kun partio kohtaa aamuyöstä yhteistyöhaluttoman asiakkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 8/24. Arpapeliä. Maggie ja Meredith kinastelevat potilaan hoidosta Derekin kanssa, minkä seurauksena Meredithin ja Derekin välit viilenevät entisestään. Callie potee syyllisyyttä, kun hänen potilaansa loukkaantuu vakavasti. Yksi lääkäreistä saa järkyttävän diagnoosin. Amerikkalainen draamasarja. (41')
11 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
55 min
Kuudes aisti
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Suppilo. SARJA ALKAA. Rikostutkija Viggo Lustin elämä mullistuu, kun hänen viisivuotias tyttärensä katoaa jäljettömiin. Neljä ja puoli vuotta myöhemmin kyynistynyt ja katkera Viggo toimii yhä virassaan, mutta etsii jatkuvasti töidensä ohella kadonnutta tytärtään. Jaksossa selvitetään kadonneen puoluejohtajan tapausta. Viggon uusi työtoveri…
31 min
Moderni perhe: Unelmien kentät
Eilen 21:30
katsomo.fi
Camin tarinasta kiinnostunut toimittaja ryhtyy tekemään hänestä juttua televisioon, jolloin kameroiden eteen joutuu tahtomattaan myös vastahakoinen Mitch. Mannyn komea espanjanopettaja herättää Jayssa mustasukkaisuutta. Haley pääsee unelmiensa työhaastatteluun huippustylistin luona, mutta saa pian huomata, että muotiala on ailahtelevaista. Palkittu amerikkalainen…
Viinattomuuslupauksen antaneet julkkikset: Joutuu selittelemään
Eilen 21:24
iltalehti.fi
Arto Nybergille ja Maria Jungnerille vaikeinta alkoholittomuudessa on sosiaaliset tilanteet, joissa joutuu selittämään miksi ei juo. Arto Nyberg, Maria Jungner, Samae Koskinen ja Matti Nykänen tarttuivat alkuvuodesta Ylen haasteeseen olla 100 päivää ilman viinaa. Tänään heille tuli täyteen 60 päivää ilman alkoholia. Kaikki vakuuttavat, että alkoholittomuus ei…
HTC Revive - Announcement Trailer
Eilen 21:22
gamereactor.fi
HTC Revive - Announcement Trailer
Matti Nykänen: Jos tuntuu, että mä otan, niin mä otan
Eilen 21:19
iltalehti.fi
Matti Nykänen vakuuttaa, että hän on ollut 100-prosenttisesti ilman alkoholia jo 60 päivää. Nykänen on mukana Ylen 100 päivää ilman viinaa-ohjelmassa. Iltalehti tapasi Nykäsen juuri ennen suoran lähetyksen alkua sunnuntai-iltana. - Hienolta on tuntunut. Tämä on ollut ihan rikasta aikaa. Nykäsen mukaan kahden kuukauden tipattoman aikana ei ole tullut vastaan tilanteita,…
63 min
Kalevala - Väinämöisen uusi laulu
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Jari Halosen Kalevala-tulkinta osa 2/3. Sota Kalevalan ja Pohjolan välillä lähenee. Kurt valmistautuu taisteluun, ja Kullervo astuu täyttämään tehtäväänsä. Menneisyyden ja tämän hetken raja hämärtyy.

Suositeltua

Kannusti Marit Björgeniä, juoksi vahingossa päin puuta – tälle videolle nauretaan nyt!
Eilen 09:39
iltasanomat.fi
57 min
Loirinuotiolla
Eilen 20:00
ruutu.fi
NHL: Florida - Buffalo 1.3.2015
Eilen 10:21
iltasanomat.fi
105 min
Tähdet, tähdet: Takaisin 90-luvulle
Eilen 19:15
katsomo.fi
60 min
Myytinmurtajat: Parhaat mainosmyytit
Eilen 20:00
katsomo.fi
44-vuotias hankki lapsen ilman miestä: "39-vuotiaana hälytyskellot jo huusivat kovaan ääneen"
Eilen 09:03
iltasanomat.fi