UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Huippuhetket Sport-Blues -ottelusta
Tänään 21:45
iltasanomat.fi
Päätöshetkien ratkaisuosumasta vastasi Charles Bertrand.
Huippuhetket HPK-JYP -ottelusta
Tänään 21:43
iltasanomat.fi
Voittonsa myötä hurrikaanipaidat nousivat SM-liigan kärkipaikalle.
Petteri Wirtanen teki Jokerien voittomaalin
Tänään 21:33
iltasanomat.fi
Många sparar på bilservicen
Tänään 21:25
areena.yle.fi
När det är ont om pengar väljer allt flera att inte föra sin bil på service lika ofta som biltillverkaren rekommenderar.
Game of Thrones: A Telltale Games Series - First trailer
Tänään 21:10
gamereactor.fi
Game of Thrones: A Telltale Games Series - First trailer
88-vuotias kohuherttuatar kuoli - 25 vuotta nuorempi mies jäi suremaan
Tänään 21:06
iltasanomat.fi
Espanjalainen Alban herttuatar oli yksi Euroopan rikkaimmista ruhtinaallisista jopa 3,5 miljardin euron omaisuudellaan.
Kolme haavoittui Floridan yliopistoammuskelussa
Tänään 21:06
iltasanomat.fi
Oscar-palkittu ohjaaja Mike Nichols on kuollut
Tänään 21:05
iltasanomat.fi
Mike Nichols on kuollut 83 vuoden iässä, kertoo ABC News. Hänen uutisoidaan menehtyneen sydänkohtaukseen.
ISTV Liigalive klo 21.30: Tämä radikaali uudistus muuttaisi SM-liigan
Tänään 21:05
iltasanomat.fi
60 min
Enbuske & Linnanahde Crew: Vieraana Duudsonit, Ismo Leikola ja Wilson Kirwa
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Jukka ja Jarno tekevät meistä kaikista Duudsoneita, maailman hauskin ihminen Ismo Leikola naurattaa, suomenkenialainen Wilson Kirwa itkettää ja lopuksi Jippu laulaa.
60 min
Erilaiset perheet: Karttuset
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Karttusten perheessä eletään muutosten kesää. Perheen nuoret ovat kasvaneet teineiksi ja vanhemmat yrittävät pysyä muutoksessa mukana. Normaalia haastavammaksi asian tekee se, että kaikki viisihenkisen perheen jäsenet ovat lyhytkasvuisia. Perusarjessa tulee usein haasteita vastaan, sillä ruokakaupat ja vaatteet on mitoitettu pidempien mittojen mukaan. Tänä kesänä…
51 min
Tiededokumentti: Ongelmana alumiini
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Alumiinia on kaikkialla deodoranteista aurinkovoiteisiin. Uusimpien tutkimusten mukaan sillä on kuitenkin vaarallisia sivuvaikutuksia, jotka voivat lisätä riskiä sairastua mm. Alzheimerin tautiin ja rintasyöpään.
60 min
Ravintola X
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Muusikko ja TV-persoona Axl Smith tarjoaa huikean vauhdikaan ja elämyksellisen illan Suomen ensimmäisessä ja ainoassa pancake -ravintolassa. Saako Axl hurmattua positiivisuudellaan ja energisellä menolla asiakkaansa? Viekö live-musikki ravintolavieraat mukanaan? Eivätkä Axlin tarjoilijatkaan ole sieltä tavanomaisimmasta päästä... (43') Ohjelman…
1 min
Arrow
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Ted Grant joutuu pääepäillyksi, kun hänen kuntosaliltaan löydetään ruumis. Laurel uskoo valmentajansa syyttömyyteen, mutta Oliver on epäileväisempi. Roy kertoo painajaisistaan Felicitylle, ja koko ryhmä alkaa pelätä, että unet ovat muistoja Royn teoista seerumin vaikutuksen alaisena. Takaumissa Tatsu opettaa Oliverin meditoimaan. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa…
60 min
Pomo piilossa
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Jokapäiväinen kalamme. Lohenkasvattaja Glenn Cooken peiteviikko ei suju ongelmitta, kun hän aiheuttaa kaaoksen tehtaalla, mistä taas seuraa kalliita viivästyksiä tuotannossa. Työntekijöille on kuitenkin luvassa myös mukavia yllätyksiä. Kanadalainen realitysarja. (43')
57 min
Efter Nio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Aiheena rikos. Studiossa mm. ruotsin tunnetuin rikostoimittaja, suomalaistaustainen Hasse Aro ja koomikko Miika Pettersson. Keittiössä kokkailee heviyhtye Sturm und Drang. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2014.
115 min
Unelmien poikamiestyttö
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/12. Ashleyn valinta. Ashleyn on vihdoin aika tehdä lopullinen päätös ja valita toinen jäljellä olevista miehistä. Ashleyn perhe saapuu Fidzille kertomaan omat mielipiteensä sulhaskandidaateista, ja yllättäen heidän näkemyksensä eroavat Ashleyn ajatuksista. Päätöksen teon jälkeen pitää vielä jännittää sitä, onko Ashleyn valitsema mies valmis…
60 min
Fargo
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Kuka ajaa parturin parran?. Huom! Ensi maanantain jälkimmäinen Fargo-jakso on kauden tavallista pitempi päätösjakso; se nähdään kello 22.00-23.15. Tällä ohjelmapaikalla ensi torstaista lähtien uusi sarja Beauty and the Beast. Poliisi uskoo Lesterin lavastuksen, ja Chaz pidätetään. Malvo saapuu Fargoon tasaamaan tilit rikollisorganisaation…
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Tänään 20:57
ruutu.fi
10 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
25 min
Ikkunoita avaruuteen
Tänään 20:30
areena.yle.fi
2/6. Alkuräjähdys. Yöllä näkyvä avaruus on inspiroinut ihmisiä vuosisatojen ajan niin taiteessa kuin filosofiassa. Alkuräjähdyksestä on paljastunut tietoa, joka ylittää mielikuvituksen.
13 min
Tämä tästä
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Stan Saanilan ja André Wickströmin vetämä uutisparodioita sisältävä huumoriohjelma. Monumental Produktion, 2014.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/40. Tänään Sinkkulaivalla on ilmassa suomalais-puolalaisen urheilujuhlan tuntua, kun risteilylle suuntaa 28-vuotias lappeenrantalainen Tony. Puolassa syntynyt Tony on liikenteessä hyvällä sykkeellä kotona sattuneen myönteisen enteen takia. Kotimainen realitysarja. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Katutaiteilija ihastuttaa Suomi-kappaleellaan
Tänään 20:19
iltalehti.fi
Jomban suomalainen vaimo on opettanut hänelle hieman suomea, jonka pohjalta Jomba on tehnyt kolme kappaletta suomeksi.
Sanna Kiiski avautuu rankasta vuodestaan: "Kauheaa sanoa, mutta tarvitsin tämän vuoden"
Tänään 20:04
iltasanomat.fi
Ensimmäisessä Superarkea!-ohjelman jaksossa vierailee muun muassa kolmen lapsen yksinhuoltaja Ira Kovalainen , joka on kertaalleen sairastanut burn outin, ja Sanna Kiiski , jolla on takanaan rankka vuosi. Hänen äitinsä menehtyi, ja päivää ennen nuorimman lapsensa syntymää Sanna sai kuulla esikoisensa sairastavan syöpää. Superarkea! on Anna Perhon keskusteluohjelma,…
56 min
Koko Suomi leipoo: Puutarhajuhlat
Tänään 20:03
mtvkatsomo.fi
Tänään ratkeaa kenestä tulee seuraava Suomen paras kotileipuri! Kolme finalistia valmistaa puutarhajuhliin lohicoulibiaceja sekä viimeisenä taidonnäytteenään kolmikerroksisen masterpiece-kakun.
27 min
Silminnäkijä: Korruption suurvalta
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Luksuskelloista synnytyslupiin - korruptio on Kiinan likainen vero. Kasvaako korruptio nopeammin kuin sitä vastustavat kampanjat?
Lammassaari rokotti vanhaa seuraansa - Sport 1-0-johtoon
Tänään 20:00
iltasanomat.fi
Sport siirtyi avauserässä 1-0-johtoon ex-Blues Petri Lammassaaren osumalla ylivoiman jälkilämmöillä.
60 min
Talent USA
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 15/27. Jännät paikat. Viime kerralla kaksitoista toinen toistaan upeampaa esitystä kilpaili amerikkalaiskatsojien äänistä ja neljästä semifinaalipaikasta. Kuulemme, mitkä neljä niistä pääsevät jatkoon. Lavalle nousee myös poptähti Jason Derulo. Amerikkalainen sarja. (41')
27 min
Kuningaskuluttaja
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Miksi meille myydään vain possua, nautaa ja broileria? Selvitimme mihin katosivat muut lihat ruokalistalta. Kolme kovaa testaa kaupan falafelpyörykät.
57 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/10. Tänään vieraana käsikirjoittaja, ohjaaja, juuri Ihmepoika-romaanin julkaissut Elias Koskimies. (43')
35 min
Obs debatt
Tänään 19:55
areena.yle.fi
Venäjän presidentti Vladimir Putin pullistelee lihaksiaan, ja mielenosoitukset länttä vastaan seuraavat toisiaan. Miten Suomen tulisi suhtautua itänaapuriinsa? Osallistu Twitterissä #yleobs
1 min
Salatut elämät: Osa 2719. Lasse ylittää kuntarajat
Tänään 19:55
mtvkatsomo.fi
Lasse ylittää kuntarajat
4 min
Norjaa ristiin rastiin
Tänään 19:53
areena.yle.fi
Polunraivaajat. Tove Rutledal ja Marit Sandal ovat patikoineet tuntureissa vuosikausia ja nyt he eläkepäivillään tahtovat auttaa muita pitämällä polut puhtaina ja kulkukelpoisina.
Miika Lahti teki kauden avausmaalin
Tänään 19:49
iltasanomat.fi
Kiekon survoi sisään Miika Lahti maalin edustalta HPK:n pakkien jätettyä vartiopaikkansa.
Järviefekti on tuomassa Buffaloon vielä metrin lunta
Tänään 19:37
hs.fi
New Yorkin osavaltion Buffalossa on satanut viime päivien aikana huima määrä lunta. Tällä hetkellä lunta on vajaa metri 70 senttiä. Ja odotettavissa on lisää vielä vajaa metrin verran. HS:n meteorologi Anniina Törmän mukaan voimakkaiden lumisateiden syynä on niin sanottu järviefekti. Videolla törmä kertoo, mistä ilmiössä on kyse ja onko se mahdollinen myös Suomessa.
28 min
Erätulilla
Tänään 19:30
areena.yle.fi
18/20. Köyhän maan rikkailla vesillä. Suomalainen kalastuksen moniottelija matkustaa Länsi-Afrikkaan. Vastassa on köyhyyttä ja ystävällisyyttä, hiekkarannat ja vellova meri. Ja tietenkin kalastusta ja eksoottisia saaliita.
24 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
30 min
Happy Endings
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/22. Äiti aurinkoinen. Pennyn yltiöpositiivinen äiti saapuu vierailulle, mutta masentuu, kun Penny kehottaa häntä katsomaan totuutta silmästä silmään. Dave saa selville yllättävän asian sukujuuristaan. Max tarjoaa turisteille limusiiniajeluja, mutta tarvitsee tähän Bradin ja Janen apua. Amerikkalainen komediasarja. (20')

Suositeltua

Jekku on poliisivoimien ensimmäinen terrieri
Tänään 02:00
hs.fi
Yhdysvaltoihin luvassa lisää lunta - indieyhtye Interpol jäi jumiin moottoritielle
Tänään 10:03
iltasanomat.fi
28 min
Erätulilla
Tänään 19:30
areena.yle.fi
31 min
Teknavi
Eilen 22:43
mtvkatsomo.fi
Lumimyrsky sekoitti USA:n koillisosat
Tänään 06:40
iltasanomat.fi
Jättimäinen räjähdys videolla - outo valoilmiö hämmästyttää Venäjällä
Tänään 07:26
iltalehti.fi