UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

58 min
Escoffier - kokkien kuningas
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Auguste Escoffieria pidetään nykyaikaisen gastronomian merkittävimpänä kehittäjänä, ja hänen ravintolansa olivat seurapiirien suosiossa. Michel Roux valottaa Escoffierin uraa, johon mahtuu myös synkkä salaisuus. T: BBC.
60 min
Arman ja ayamara-lapset
Tänään 21:00
ruutu.fi
Dokumentissa ollaan Arman Alizadin matkassa Boliviassa. Alizad tutustuu naisten ja lasten asemaan Aymara-intiaaniyhteisössä. Lapsikauppa, seksiorjuus ja köyhyys ovat isoja ongelmia. Kotimainen dokumentti. (44')
57 min
Efter Nio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Puhutaan vallasta. Vieraina Konstsamfundetin tj Kaj-Gustaf Bergh, vanhusaktivisti Tarja Tallqvist, näyttelijä Marika Parkkomäki ja viihdetaiteilija Johanna Tukiainen. Panelissa Maria Wetterstrand ja Sampo Sarkola. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
50 min
Justified
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/13. Paljain päin. Lomautettu Raylan huolestuu entisen vaimonsa Winonan puolesta ja päättää tutkia Garyn hämäräpuuhia tarkemmin. Taustalta paljastuu alamaailman velkasotkuja. Amerikkalainen draamasarja. (40')
60 min
Good Wife
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/22. Rakas Jumala. Alicia joutuu hoitamaan patenttirikkomuskannetta kristillisessä sovittelussa. Cary on vaarassa joutua takaisin vankilaan, kun syyttäjä vaatii takuiden perumista. Alician olematon vaalikampanja saa lisää tuulta alleen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
47 min
Satuhäät
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Tiina ja Jan saavat liitolleen papin aamenen kesäkuun puolivälissä. Pari on kokenut koko perheen terveyttä ja taloutta koetelleen katastrofin mutta uskaltaa jälleen katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen.
60 min
Hinnalla millä hyvänsä: Osa 1. Ansa
Tänään 20:59
katsomo.fi
Asiakas, Anniina Jäämeri, on tehnyt epäonnistuneen murhayrityksen, ja viaton sivullinen on vammautunut. Pian käy ilmi, että Anniina on itsekin hengenvaarassa. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Inka Kallén, Juha-Pekka Mikkola. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Johanna Hartikainen
62 min
Muodin huipulle Allstars: Liputa mekkosi puolesta!
Tänään 20:58
katsomo.fi
Kuusi jäljellä olevaa suunnittelijaa saavat kilpailutehtävän YK-rakennuksen lähellä itäisellä Manhattanilla. He valitsevat lipun seuraavien maiden joukosta: Intia, Chile, Seychellit, Papua-Uusi-Guinea, Kreikka ja Jamaika. Tarkoitus on luoda vaate lipun ja maan kulttuurin innoittamana. Rahaa saa käyttää 200 dollaria. Eräs kilpailijoista käyttää hattua, jossa hän…
3 min
Keno
Tänään 20:57
ruutu.fi
5 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
4 min
UP: Vihreät Valot - Behind the Scenes
Tänään 20:52
areena.yle.fi
Kiihkeää sambaa ja glitteriä - toisaalta myös viipyilevän rauhallista mustavalkomaailmaa. Uuden päivän Vihreät Valot -bändin timanttinen Behind the Scenes -musavideo säväyttää värikkyydellään! yle.fi/uusipäivä
13 min
Majakka: Ritgrund
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Vaasalaisten varustajien puupookista tehtiin valomajakka. Toimittaja: Tom Backmansson, 1998.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 33/56. Lappeenranta. Vuoron aikana Timo ja Jamo ehtivät yhytellä niin rattijuoppoja, vaarallisia nuoria kuskeja, kokemattomia ja kokeneita tumuttajia sekä useampaakin ravintolassa kilahtanutta. Timo harkitsee huolettomampaa elämäntapaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
55 min
Suomen surkein kuski: 7. jakso
Tänään 20:04
katsomo.fi
Nyt on aika katsoa kuinka kilpailijat selviävät asfalttiteiden ulkopuolella. Otetaan alle kunnon maasturi ja mennään reilusti maastoon. Vastaavasti tiellä kokeillaan pysyä 'jarrutus mutkaan' tehtävässä.
28 min
MOT: Väriä hiuksiin myrkkyä uhmaten
Tänään 20:01
areena.yle.fi
Hiusvärit voivat aiheuttaa oireita, jotka vaativat sairaalahoitoa. Teollisuus sysää vastuun kuluttajalle. Toimittajana Tiina Lundell.
26 min
Arkistojen salat: Marilyn Koreassa
Tänään 20:01
areena.yle.fi
Helmikuun 15. päivä 1954 Hollywoodin ehkä suurin tähti, Marilyn Monroe keskeytti häämatkansa baseball-tähti Joe DiMaggion kanssa Japanissa esiintyäkseen amerikkalaisille sotilaille Koreoiden rajalla
28 min
Spotlight: Himopelaajia houkuttelemassa
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Pelifirmat kilpailevat himopelaajista, joille pelaaminen usein on myös ongelma. Nettikasinobisneksessä toimii kokonainen teollisuudenala, jonka tehtävänä on saada ihmiset pelaamaan yhä enemmän.
60 min
Toisenlaiset äidit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/11. Toista lastaan odottavat Susanna ja Tomi tapasivat aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Kotimainen ohjelma. (41')
59 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Talon ja veden vuoropuhelu
Tänään 19:59
katsomo.fi
Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa…
Näin ulkomaalaiset ajattelevat Pertti Kurikan Nimipäivistä: ”Hullua ja äänekästä”
Tänään 19:40
iltasanomat.fi
Suomen euroviisuedustajaksi valittu Pertti Kurikan Nimipäivät on noussut otsikoihin ulkomailla. Esimerkiksi brittilehti Metro kirjoitti, että huolimatta siitä, mitä mieltä on Pertti Kurikan Nimipäivien kappaleesta, niin: –Yksi asia on varma. Ette ole kuulleet euroviisuissa koskaan mitään vastaavaa. ISTV kysyi Suomeen tulleilta ulkomaalaisilta, mitä mieltä he…
30 min
Luovat hullut: Huono isä
Tänään 19:30
katsomo.fi
Simon ja Sydney tekevät vakuutusyhtiölle mainoksen, jossa kuvataan Simonin Sydneylle antamaa ajo-opetusta. Mainoksen saaman reaktion myötä Simon tajuaa olleensa huono isä ja yrittää hyvittää Sydneylle aiheuttamansa traumat. Andrew tajuaa elävänsä Zachin tähteistä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän…
3 min
Soivat sukat
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Rythm & blues. buu.yle.fi
30 min
Kioski
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski.
60 min
Top Chef
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/18. Pastaa pakasteeksi. Julkkiskokki Rocco DiSpiriton heittämässä haasteessa kilpailijoiden on luotava pakastepasta-ateriat, joita maistatetaan ruokakaupan asiakkailla. Kilpailu käydään pareina, eikä yhteistyö ei suju kaikilla. Amerikkalainen sarja. (44')
35 min
Salatut elämät: Osa 2775. Severillä on isäisiä demoneja
Tänään 19:30
katsomo.fi
Severillä on isäisiä demoneja
HS Sää, 2.3.2015
Tänään 19:27
hs.fi
Brittimuusikko esittää coverin PKN:n euroviisubiisistä
Tänään 19:27
iltalehti.fi
Katso alkuperäinen video täältä
HS Uutiset, 2.3.
Tänään 19:27
hs.fi
4 min
Luontotuokio
Tänään 19:25
areena.yle.fi
Teeret soitimella. Toimittaja: Göran Palm.
5 min
Päivän sää
Tänään 19:23
katsomo.fi
The Crew - Trials - Livestream Replay
Tänään 19:07
gamereactor.fi
The Crew - Trials - Livestream Replay
59 min
Suurin pudottaja: Triathlon-koitos
Tänään 19:00
katsomo.fi
Kisan kärkiviisikko ottaa osaa rankkaan triathloniin, jonka palkintona on finaalipaikan ohella uusi auto. Kuka voittaa uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta koostuvan rankan kisan? Punnituksessa selviää, ketkä kaksi muuta pääsevät finaalikolmikkoon ja ketkä kaksi puolestaan voivat tavoitella vain kotipudottajan palkintoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset…
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/26. Äiti-poikasyndrooma, osa 1. Chris ja Heidi Powellin asiakkaiksi saapuvat toisistaan riippuvaiset äiti ja poika Kathie ja Josh. Ylipaino osoittautuu vain yhdeksi Joshin monista ongelmista. Kokkausapua parivaljakko saa julkkiskokki Rocco DiSpiritolta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
54 min
Historia: Lähi-itä vuonna 1913
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Ottomaanien monikulttuurisessa valtakunnassa alkoi vuosisata sitten muutos, joka on vaikuttanut Lähi-idän valtioiden kehitykseen. Dokumentti avaa alueen ristiriidan alkuvaiheita ja seurauksia.
8 min
Rotat
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Hubert ja Holger, Ludvig ja Edam riehuvat Sipoon metsissä. Päivät ovat täynnä iloisia ja jännittäviä seikkailuja. buu.yle.fi
60 min
Suomen paras leipomo
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/9. Pirkanmaa. Rotvallin reunalla rytisee, kun kolme pirkanmaalaista leipomoa iskee nyrkit jauhoihin. Suomen paras leipomo -tittelistä kamppailevat Tallipihan kahvila ja Mikon leipä Tampereelta sekä Café Herkkuhetki Orivedeltä. Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
24 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
5 min
Naapurit-arvonta
Tänään 18:59
katsomo.fi

Suositeltua

Ei herkille! Poliisi ampui kodittoman kadulle - tapahtuma tallentui videolle
Tänään 09:58
iltalehti.fi
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:45
ruutu.fi
Lady Gagan rinta pullahti esiin kesken vaatteiden vaihdon - kamerat tietenkin paikalla
Tänään 18:11
iltasanomat.fi
Onko taitava Lucas suomalaisen jalkapallon tulevaisuus?
Tänään 08:27
iltalehti.fi
13 min
Jälkihiki
Tänään 09:07
areena.yle.fi
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi