UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tuoreen ylioppilaan terveiset: ”Onnea kaikille ja ottakaa ilo irti”
Tänään 17:18
hs.fi
Vaskivuoren lukion tuore ylioppilas Abshir Musse unelmoi lääkärin urasta, mutta tuleva kesä kuluu rakennusalan töissä ja yliopiston pääsykoekirjoja päntätessä. Toimittaja Mark Autio HS, kuvaus & leikkaus Terhi Liimu HS.
15 min
Tabula Rasa
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Lempeän humoristinen elokuva kasvoista unelmien äärellä. Kaikenikäiset naiset ja miehet kokoontuvat tuote-esittelyyn kuulemaan kosmetiikkatuotteista. KK&O: Tuija Halttunen. T: Elokas Osuuskunta, 2011. (U)
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/27. Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Meidän häät: Cityglam-häät
Tänään 16:00
katsomo.fi
Latvialaissyntyinen Tatjana ja nigerialainen, entinen jalkapalloammattilainen Isaac haluavat tyylikkäät juhlat kansainväliselle vierasjoukolleen. Parin häät vietetään hotelli Kämpissä. Uusinta.
60 min
Nätti nakuna
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19. Aikaa ei voi pysäyttää. 52-vuotias urheiluhullu Elanda on aina pitänyt itsensä hyvässä kunnossa eikä pysty hyväksymään vartaloaan nyt, kun iän tuomat muutokset ovat alkaneet väistämättä näkyä. Gok yrittää saada hänet ymmärtämään, että itseään voi rakastaa vähän rupsahtaneenakin. Englantilainen sarja.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/27. Tulinen kiire. Herkkuleipä "Kuule, Israel" koettelisi Adamia puhdasoppisempaa juutalaista sekä nimellään että jauhelihapihvin päälle sulatetulla juustolla. Kantrikuppilan haasteen tekee puolestaan lähes sietämättömäksi toinen toistaan tulisempien chililajikkeiden ja sekuntikellon yhteistyö. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Pomo haussa
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Ravintola kiikarissa. Hovimestarikoulun käynyt Jason ja kokkikoulusta valmistunut Terry kisaavat suuresta ylennyksestä ja tietämättään myös Melting Pot -ketjun franchise-ravintolasta. Miehet joutuvat lypsämään lehmiä, raatamaan juustotehtaalla ja suunnittelemaan oman ruokalistansa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
43 min
Vallan kaupungit
Tänään 15:45
areena.yle.fi
6/6. Lontoo. Entinen diplomaatti Christopher Mayer selvittää miten suurkaupungit toimivat ja kenellä valta on. Lontoo vetää puoleensa rikkaita muista maista. He omistavat jo ison osan yrityksistä ja kiinteistöistä. (U)
Näyttelijäkaunotar ujosteli Playboy-kuvauksia – näin uimapukukuvaukset sujuivat!
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Jos on unohtanut itsensä ei välttämättä ole kovin hyvä lähimmäinen. Perhekodin isä, seksuaaliterapeutti Kimmo Panula kannustaa puhumaan asioista. Saarn. 12:9-10, 13
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/27. Floridan herkut. Adam on Floridan Key Westissä tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Hän maistaa hogfish-kalasämpylää ja maailmankuulua Key lime -piirakkaa sekä valmentaa pientä kilpailijaa friteerattujen simpukoiden syömiskilpailuun. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Koulujen päättymisen kunniaksi kysyimme parhaita koulumuistoja
Tänään 14:53
hs.fi
Vierailimme Helsingin Töölöntorilla kyselemässä ihmisten parhaita koulumuistoja ja elämänohjeita nyt valmistuville. Toimittaja Mark Autio HS, kuvaus Terhi Liimu HS.
65 min
Tricked
Tänään 14:45
ruutu.fi
Kummittelua. Taikuri Ben Hanlin esittelee JLS-bändin Oritsé Williamsille, miten ihminen voi siirtää sähköä toiseen esineeseen. Myös näyttelijä Jody Latham sekä näyttelijä ja malli Helen Flanagan joutuvat Benin temppujen kohteeksi. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
Video kuin ilmestyskirjasta – näin 133 metriä korkea voimalaitos luhistuu Kotkassa
Tänään 14:43
iltasanomat.fi
35 min
Laiva
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 32/40. Miesporukka esittelee itsensä Muppet shown vanhoina ukkoina ja vitsejä kaivellaan innokkasti muistin sopukoista. Armi on valtavan lapsikatraan kanssa laivaretkellä ja ohjaamossa kysellään kummallisia kysymyksiä. Floor manager Nisse saa marketissa haastavan tehtävän ratkottavakseen. Kotimainen realityohjelma. (21')
Tulivuori syöksi tuhkapilven yhdeksän kilometrin korkeuteen Japanissa
Tänään 14:05
iltasanomat.fi
Japanin viranomaisten mukaan vulkaaninen toiminta on rauhoittunut, mutta vielä ei ole varmaa pysyykö vuori rauhallisena. Kaikki piskuisen japanilaissaaren asukkaat evakuoitiin eilen tulivuorenpurkauksen vuoksi. Kuchinoerabujiman saarella sijaitseva Shindaken tulivuori syöksi sisuksistaan kiviä, laavaa ja jopa yhdeksän kilometrin korkuisen tuhkapilven.
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. East Side Story. Joan on innoissaan, sillä hänen kädenjälkensä valetaan sementtiin pienessä newyorkilaisessa teatterissa, ja Melissa ja Cooperkin tulevat mukaan seremoniaan. Joan vie Cooperin katsomaan Broadway-näytelmää ja päättää hankkia tälle siitä roolin keinoja kaihtamatta. Amerikkalainen sarja. (42')
55 min
Pomo piilossa
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Valkokankaan vallankumous. Miten mediamoguli selviytyy popcornin ja elokuvalippujen myynnistä? Elokuvateatterien johtaja toivoo selvittävänsä, miten tehostaa liiketoimintaa ja pysyä mukana elokuvien digitaalisessa vallankumouksessa. Kanadalainen realitysarja. (43')
Uutisraportti 30.5.
Tänään 13:49
hs.fi
HS:n Uutisraportissa käydään läpi viikon pääuutiset.
Muhammad-pilapiirroskilpailu jakaa amerikkalaisia - ”Jeesus ei olisi tuonut aseita moskeijan edustalle”
Tänään 13:44
iltasanomat.fi
Yhdysvaltain Arizonan Phoenixissä kuohui perjantaina. Entinen merijalkaväen sotilas Jon Ritzheimer päätti järjestää ”sananvapauden marssin” Islamilaisen Yhteisön Keskuksen eteen. Tapahtuma keräsi kuitenkin myös vastustusmielialaa. Moskeijan edustalle oli kerääntynyt vastamielenosoitus, joiden kannattajat pitivät muun muassa ”rakasta lähimmäistäsi” -paitoja. Ryhmät…
30 min
Laiva
Tänään 13:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 31/40. Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21')
Arnold Schwarzeneggerin 18-vuotias salalapsi juhli valmistujaisiaan – kuin ilmetty Arska!
Tänään 13:37
iltasanomat.fi
Keväällä 2011 Hollywoodissa kuohui kun legendaarinen toimintatähti ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger myönsi pettäneensä vaimoaan perheen kotiapulaisen kanssa. Salasuhteesta syntyi 1997 poika Joseph Baena, joka oli autuaan tietämätön isänsä olevankin kuuluisa Hollywood-tähti. Schwarzenegger ja vaimo Maria Shiver erosivat huhtikuussa 2011…
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/17. Pulleat pubinpitäjät. Dean ja Mark ovat baarinpitäjiä, jotka asuvat työpaikkansa yläkerrassa. He syövät ainoastaan rasvaista pubiruokaa ja huuhtovat sen alas reippaalla määrällä olutta. Mark tuntee olonsa voimattomaksi ja masentuneeksi ja Deanin henki haisee. Gillian haluaa saada poikiin potkua vaihtamalla makkarat vihanneksiin ja pistämällä…
Suvivirsi kajahti Töölöntorilla - parisataa kaupunkilaista yhtyi lauluun
Tänään 13:32
hs.fi
Kevätjuhlapäivän kunniaksi Helsingin Töölössä esitettiin Suvivirsi ja Finlandia. Nyt toista kertaa toteutetun tapahtuman esilaulajina toimivat toimivat Korson mieslaulajat, Manifestum, Euroopan kemikaaliviraston kuoro ja Töölö Brass. Paikalle saapui noin parisataa kaupunkilaista, joista monet ottivat osaa lauluun. Kuvaus & leikkaus Terhi Liimu HS.
Julmia aikeita -kulttileffan kaunottaret suutelivat intohimoisesti - fanit villiintyivät
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
Reese Witherspoon, Selma Blair ja Sarah Michelle Gellar viettivät tyttöjen iltaa ja intoutuivat näyttelemään Julmia aiaeita –elokuvasta tutun legendaarisen kohtauksen. Reese Witherspoon, Selma Blair ja Sarah Michelle Gellar aloittivat uransa 90-luvun teinielokuvissa. Uran alussa he näyttelivät nyt jo kulttimaineeseen nousseessa Julmia aikeita –teinidraamassa…
30 min
Laiva
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 30/40. Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21')
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/17. Elämänhalu hukassa. Osmon ja Steph ovat seurustelleet viisi vuotta ja lihoneet tuona aikana yhteensä yli 76 kiloa. He makaavat illat sohvalla ja syövät noutoruokaa. Heidän suhteestaan on karissut romantiikka ja makuuhuoneessakin on vipinää vain muutaman kerran vuodessa. Gillian haluaa palauttaa pariskunnan elämänhalun tehokuurin avulla ja…
60 min
Guinness World Records
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/13. Rimakauhua ja ramppikuumetta. Sarjan taso säilyy korkeana, vaikka rima putoaakin lähes lattiaan uutta limboennätystä tavoiteltaessa. Kärrynpyöräsprintterit sekoilevat joukolla, ja chilinsyöjät popsivat polttavia paprikoitaan. Huipennuksena nähdään mönkijähyppy, josta kuskikaan ei usko selviävänsä vammoitta. Amerikkalainen sarja.
Haluatko upean luontokuvan – testaa tätä kikkaa!
Tänään 12:56
iltalehti.fi
Ne houkuttelivat yllättäen paikalle kuvan esittämän linnun eläviä lajikumppaneita. "Lintukuiskaajan" kuvat herättävät ihastusta YouTubessa. Teksti & video: Ari Kettunen
Kurvi-Kimin pikkusisko seurasi siskosten belfie-villitystä
Tänään 12:54
iltalehti.fi
Hän nimittäin postasi palveluun oman belfiensä. Kendallin siskot Kim, Khloe ja Kylie ovat jo ehtineet omilla tahoillaan julkaisemaan belfiensä. Lähde: Splash
35 min
Laiva
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 29/40. Käsityöläisryhmä on lahjonut katkarapuleivällä joukkoonsa kunniakäsityöläisen Severin, mutta leipää ei meinaa kuulua. Shoppailevat neidot Virpi ja Jonna vannovat, että tanssilattialle ei päädytä, vaan pitävätkö lupaukset? Kylmäkkö Sadun päiväretki ei ota onnistukseen, mutta purseri Widi rentoutuu välimerellisin sävelin. Kotimainen realityohjelma.…
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights 29.5.15 - Livestream Replay
Tänään 12:34
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights 29.5.15 - Livestream Replay
Gaming News 29.5.15 - Livestream Replay
Tänään 12:32
gamereactor.fi
Gaming News 29.5.15 - Livestream Replay
55 min
Hurja remontti
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 22/24. Maksamme velkaa. Dickinsonin uusperheellä on raskasta, kun isä palvelee Afganistanissa ja .äiti joutuu pyörittämään arkea yksin hometalossa, joka on jo sairastuttanut perheen pienimmän. Ty ystävineen ja koko merijalkaväki rientää kotirintaman sankarin avuksi. Lapset oppivat arvokkaan läksyn lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisön voimasta. Amerikkalainen…
30 min
Laiva
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28/40. Purseri Widi järjestää eläimellisiä piloja kuulutusta tekevälle risteilyemäntä Varpulle. Joni perheineen pääsee komentosiltavierailulle. Poikaystävänsä ja anoppi-kummitätinsä kanssa matkaava Satu on innostunut pelikoneista ja esittelee parhaan pelivoittonsa. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Yorkshire. Yorkshiren laaksot tekevät Billiin vaikutuksen, samoin upea, ekologinen mökkikylä. Paikallisten perinneruokien tekeminen kuitenkin jännittää. Brittiklassikkojen valmistuksessa apuna ovat juustontekijä, lihapiirakkamestari ja paikallisen naisjärjestön rautarouvat. Englantilainen ruokaohjelma.
4 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Plåstret ja Hanna, 4/6. Plåstret opettaa Hannalle juontajan työtä. buu.yle.fi

Suositeltua

Nähdäänkö tätä pumppausta ja hytkytystä pian Suomen mökkirannoilla? Katso video
Eilen 20:23
iltasanomat.fi
Tämä reaktio on timanttia! Taapero tapasi äidin kaksossiskon ensi kertaa
Eilen 20:06
iltalehti.fi
Lukija osui keskelle fasaanien kukkotappelua – naaraat seurasivat lähietäisyydeltä
Tänään 08:15
iltalehti.fi
Näyttelijäkaunotar ujosteli Playboy-kuvauksia – näin uimapukukuvaukset sujuivat!
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
Kuinka rakennetaan tietokone: Kiintolevyt
Tänään 09:00
moontv.fi
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi