UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Gamescom 2015 Trailer
Tänään 16:00
gamereactor.fi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Gamescom 2015 Trailer
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 24/27. Kova koulu. Opiskelija John Allerd ottaa osaa ruokahaasteeseen. Tällä kertaa panoksena ei ole pelkkä t-paita. Jos John onnistuu, hän saa vuoden ilmaiset ruuat. Amerikkalainen sarja. (21')
Väyryseltä kovaa kuittia Ahtisaarelle – "Roskapuhetta ja kansan harhaanjohtamista!"
Tänään 15:24
iltasanomat.fi
Entinen keskustan puheenjohtaja, EU-parlamentin jäsen Paavo Väyrynen (kesk) yllätti kesällä, kun hän alkoi kampanjoida Suomen irrottamiseksi Euroopan talous- ja rahaliitosta ja markan palauttamisesta. Väyrysen mukaan runsaat 33500 suomalaista on allekirjoittanut hänen kansalaisaloitteensa kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. –Olen…
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/20. Kaisa ja Teuvo ovat saapuneet Pirkkalaan, missä heitä on vastassa kotinsa myyntiä malttamattomana odottava Jutta Gustafsberg. Sakari Majantie saapuu kuvaamaan uudet promokuvat Vivan henkilökunnasta. Kaisa hakee myyntiin kuuron perheen rivitaloasunnon Orimattilasta. Kotimainen realitysarja. (43')
7 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 15:06
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Kilpikonnaa à la Mannerheim. Tänään sarjan ensimmäisessä osassa Henkka & Niki metsästävät ja kokkaavat kilpikonnaa Floridassa. Vastustajina ovat Rick & Dave, jotka saalistavat kaikkea mahdollista vedessä ja maalla. Kotimainen lifestyleohjelma. (23')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Splash! USA
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Nuoret lupaukset. Tähdet kilpailevat nyt yhdessä lasten kanssa. Nämä eivät ole mitä tahansa lapsia, vaan olympialaisiin tähtääviä juniorimestareita. Amerikkalainen sarja. (42')
30 min
Eden
Tänään 14:40
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/10. Isännän intohimoinen daaliaharrastus asettaa pihasuunnitelmalle poikkeuksellisen haasteen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Tänään Jyrkin matka suuntautuu Saimaan rannoille, Ahvensalmelle. Luvassa on tutustuminen maitotilaan. Jyrki kokkaa tilalla mustikkakukkoa ja mansikkamaitoa, grillissä hyydytettyä ternimaitoa sekä pippuripihviä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 14:10
ruutu.fi
Ibiza. James Martin tutustuu bileistään kuuluisan espanjalaissaaren mehukkaaseen grilliruokaan ja löytää poukamien kätköistä paikallista kalaa tarjoavan, kodikkaan lounasravintolan. Luvassa on myös hyviä vinkkejä kalan grillaamiseen. (22')
50 min
Masterchef USA: Yllätyspudotus
Tänään 14:00
katsomo.fi
Jäljellä on 18 kokelasta, joiden kesken varsinainen kisa vasta alkaa. Mitä ensimmäisestä yllätyslaatikosta mahtaa paljastua? Tehtävän voittaja saa valita pudotustehtävän ruokalajin. Luvassa on yllätyskäänne, joka keikauttaa asetelmat päälaelleen. Jaksossa nähdään myös todellinen vaaratilanne, kun tuli pääsee irti. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan…
60 min
Jamie Oliverin keittiössä: Työharjoittelua
Tänään 14:00
katsomo.fi
Kokkikandidaatit saavat kokeilla siipiään tosielämässä, kun he suorittavat työharjoittelun Jamien valitsemissa ravintoloissa. Nyt testataan sekä paineensietokykyä että urakan aikana opittuja keittotaitoja. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
60 min
Tuuri
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/8. Tuurissa elellään tällä viikolla Ameriikan malliin - sheriffiä myöten. Jenkkimeininkiä ylläpitävät myös Höglundit, jotka saapuvat munavaunullaan Onnelaan juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväänsä. Ostosreissulle Kyläkauppaan ovat lähteneet myös Kake ja Kunnari Jyväskylästä. Tavarapuodin pihassa heinät pöllyävät, rautaosastolla Jukka ja Hööpakka…
50 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 13:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/14. Unelmaparin painajainen. Toisilleen omistautunut pariskunta Terry ja Carol toteutti unelmansa omasta ravintolasta, mutta kaikki muuttuikin painajaiseksi. Pari ei itse ymmärrä syytä ongelmiin, mutta Gordon huomaa heti, että kaiken takana on käsittämättömiä kokkaustekniikoita käyttävä kokinvetelys. Amerikkalainen sarja. (43')
Miehittämätön roska-auto tuotti tuhoa - kuskit juoksivat perässä
Tänään 13:38
iltalehti.fi
Lähde: CNN
51 min
Kolmasulottuvuus.fi: Suurin kiinalainen ravintola
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Energinen rouva Qin johtaa maailman suurinta ravintolaa Kiinan Changshassa. O: Weijun Chen T: Amber Television Ltd, Iso-Britannia 2008
Iso poliisioperaatio käynnissä Oulun Rajakylässä – poliisi: ”Ihmisiä pyydetään poistumaan alueen läheisyydestä”
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 13:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/26. Baseball-unelmia, osa 1. Ty on baseball-lupaus ja kunnaritykki, joka haaveilee ammattilaisurasta. Reilu ylipaino on kuitenkin murskannut pojan haaveet. Charita puolestaan on kolmen lapsen äiti, joka ahmii roskaruokaa ja muistelee haikeana cheerleader-aikojaan. Molemmat pääsevät Chris Powellin kuntokuurille, mutta vain toinen heistä kestää…
The Talos Principle: Road to Gehenna - Launch Trailer
Tänään 13:08
gamereactor.fi
The Talos Principle: Road to Gehenna - Launch Trailer
50 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Tuoretta lihaa. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan kilpailijoiden edustamiin tyylisuuntiin ja kilpaillaan sekä sianruhoja että ihmisiä tatuoimalla. Yksi putoaa heti pelistä pois. Amerikkalainen lifestylesarja. (39')
30 min
Kioski
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Tuurissa! Jututettavana Suomen kuuluisin kyläkauppias. Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski
Yhdysvaltalainen metsästäjä ylpeänä saaliistaan: "Sain mahtavan vanhan kirahvin, en voisi olla iloisempi"
Tänään 12:35
iltasanomat.fi
Poliisi laittoi 8-vuotiaan ADHD-lapsen käsirautoihin – järkyttävä video Yhdysvalloista leviää netissä
Tänään 12:30
iltasanomat.fi
Ota kaikki irti treenistä - aloita tästä!
Tänään 12:29
iltalehti.fi
Lähde: Deski.fi
60 min
Nätti nakuna
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
46 min
Kyläsairaala
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Kausi 8. Lemmenpauloissa. Hoitaja Susie on rakastunut korviaan myöten. Tohtori Ormerod joutuu meripelastustehtäviin. Mitähän pähkähullua Jack ja Alun ovat nyt keksineet? (U)
Game of Thrones: Episode 5 - A Nest of Vipers Trailer
Tänään 12:03
gamereactor.fi
Game of Thrones: Episode 5 - A Nest of Vipers Trailer
47 min
Satuhäät
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Johanna Merjomaa ja Kim Grönberg ovat tunteneet alle vuoden sanoessaan tahdon. Kaikki eivät aluksi suhtaudu myönteisesti parin avioliittoon, mutta lopulta kaikki on hyvin. (U)
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tottelevaisuuskoulu, osa 1.
5 min
Kaikki kuvaa -kilpailu 2015: Kaikki kuvaa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvat: Metsokankaan koulu - Älä pelaa liian pitkään ja MiksufTubeOy - Juoksu.
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/7. Golfklubin ravintola. Golfklubilla lähellä Eskilstunaa on ravintola, joka on päässyt hieman ränsistymään ja joka on päivisin tyhjillään, vaikka golfaajia riittää. Alex ryhtyy uudistamaan ravintolaa, jotta golfaajat löytäisivät tiensä sinne pelikierroksen jälkeen ja ehkä ennenkin sitä. Sään ailahtelu aiheuttaa kuitenkin ongelmia. Ruotsalainen…
Rock Band 4: Setlist Reveal 8/3
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Rock Band 4: Setlist Reveal 8/3
1 min
Monsteri boxissa
Tänään 11:55
areena.yle.fi
1 monsteri + 1 boxi + 1 hyväuskoinen huiputettava = kaoottista hauskuutta. Kanadalaisessa animaatiosarjassa seikkailevat hirviöt odottavat, että joku vapauttaisi heidät laatikoistaan.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/13. Modernia ja huoletonta romantiikkaa. Drop Dead Divassa näyttelevä April Bowlby haluaisi rentoutua kuvauspäivän päätteeksi kauniissa makuuhuoneessa. Uuden sisustuksen keskipiste on näyttävä katosvuode. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
24 min
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen!
Tänään 11:31
areena.yle.fi
13/13. Viimeinen päivä. Uudelleen eletyn vuoden viimeinen ilta on käsillä, ja Alex joutuu pulmatilanteeseen: jatkaako parisuhdekeskustelua unelmiensa tytön kanssa vai pelastaako ystävänsä suurelta nolaukselta? #summeri
25 min
Sudenverinen
Tänään 11:06
areena.yle.fi
Kausi 3, 8/13. Komeetta. On tumman kuun aika, mutta Rhydian ja Jana joutuvat auttamaan koulun tähtitiedetapahtumassa. Ceri varoittaa heitä, että jotain on tapahtumassa. Kaksikko menettää tajuntansa. #summeri
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Mad Max - Stronghold Trailer
Tänään 11:00
gamereactor.fi
Mad Max - Stronghold Trailer
Metsästäjät puolustavat saaliskuviaan - väittävät auttavan luonnonsuojelussa
Tänään 10:54
iltalehti.fi
Yhdysvaltalaishammaslääkärin ampuman Cecil-leijonan tapaus on nostattanut kansainvälisen vihamyrskyn. Nyt puhuvat metsästyksen kannalla olevat henkilöt. Lähde: ABC News

Suositeltua

55 min
Neiti Fisherin etsivätoimisto
Eilen 17:05
areena.yle.fi
55 min
Nakudeitit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Helsinkiläinen Petri ei saanut rakentaa rantasaunaa – keksi nokkelan keinon pykälän kiertämiseksi
Eilen 17:35
iltasanomat.fi
Miehittämätön roska-auto tuotti tuhoa - kuskit juoksivat perässä
Tänään 13:38
iltalehti.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
Iso poliisioperaatio käynnissä Oulun Rajakylässä – poliisi: ”Ihmisiä pyydetään poistumaan alueen läheisyydestä”
Tänään 13:26
iltasanomat.fi