UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

45 min
Monroe
Tänään 21:35
areena.yle.fi
2.kausi 7/12. Bremner palaa äitiyslomalta hermot herkillä ja huomaa monen asian muuttuneen. Monroe tykittää yhä tutulla tyylillä, vaikka uusi esimies pistää kapulaa rattaisiin. Kotona sen sijaan Monroe menee hiljaiseksi.
Näin liikkuu Suomen armeijan BUK-ohjusvaunu
Tänään 21:32
hs.fi
Itä-Ukrainan separatistien epäillään ampuneen Malaysian Airlinesin matkustajalennon alas BUK M1 -ilmatorjuntajärjestelmällä 17. heinäkuuta. Kolminkertaisella äänennopeudella ohjuksen laukaiseva venäläiskone löytyy myös Suomesta. Helsingin Sanoma tutustui sotakoneeseen Hyrylässä.
Nova Stage: Haastattelussa Sandhja
Tänään 21:18
mtvkatsomo.fi
Sandhja Nova Stagella 23.7.2014
60 min
The Hero: Askel askeleelta
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Kilpailijoiden määrä pienenee ja panokset kasvavat. Odottaminen ja paineet ovat joillekin liikaa. Kaikki haluavat osallistua tehtäviin, mutta moni kilpailija etsii myös itseään. On viimeisen sankaritehtävän aika. Amerikkalainen realitysarja.
59 min
AD 1790
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Osa 6/10. Malja hirttolavalle. Dåådhin vanha radikaali ystävä hirtetään. Miehen ruumis oli aiottu lahjoittaa Uppsalan yliopistolle, mutta se katoaa ja sen kuljettajat löydetään murhattuina. Historiallinen draamasarja. (U)
30 min
Poliisit Norja
Tänään 21:00
ruutu.fi
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
48 min
Alamaailma
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Osa 1/3. Lakimies. Asianajaja Tomasin elämässä kaikki on sekaisin ja hän sotkeutuu rikollisuuteen. O: Petri Kotwica.T: Vertigo Oy. (U).
60 min
Klikkaa mua: Osa 12. Juha
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Ella saa kauniin viestin Juhalta, kolmen lapsen isältä ja leskeltä, joka löytyy lähempää Ellaa, kuin tämä arvaakaan. Ella haluaisi ja yrittääkin tutustua Juhaan, mutta kaikki tapamisyritykset kariutuvat Ellan myrskyisän elämän aiheuttamiin ohjelmanmuutoksiin. Lopulta Ella saa kuitenkin kokea ihmeellisen hetken, mutta kenen kanssa? - Sarjan päätösjakso.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Tänään 20:57
ruutu.fi
9 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Ukrainan lentoturman uhreja tuotiin Hollantiin
Tänään 20:47
hs.fi
Itä-Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen hollantilaisuhreja tuotiin keskiviikkoiltana Schipholin lentokentälle Hollantiin. Arkut kuljetettiin lentokoneista yksitellen ruumisautoihin. Kentälle tuotiin keskiviikkona myös runsaasti kukkia kuolleiden muistoksi.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt: Holland tog emot första offren från MH17
Tänään 20:35
areena.yle.fi
De första offren från flygkatastrofen i Ukraina har anlänt till Holland. Två plan med 40 av offren landade på flygplatsen i Eindhoven strax före klockan fem finsk tid på onsdagen.
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Osa 175: "Tärkeintä ei ole voitto vaan jalo kilpa". Lissu huolehtii, ja Petra jyrää. Aino ja Ensio käyvät kisaan. Tuija kohtaa omantuntonsa. (U).
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Lahti. Partio ja kaupungin festivaaliyleisö viihdyttävät toisiaan. Pialla menee hermo makkaraperunoihin liittyviin asiakastilanteisiin. Vakava puukotustapaus. Nainen haluaa pissata varsin epäsopivaan paikkaan. 5. tuotantokausi. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
28 min
Puutarhakeskiviikko
Tänään 20:30
areena.yle.fi
11/12. Monivuotisia vai kesäkukkia? Gunnelin ja Pernillan pohdiskelu valintaperusteista käy väliin kiihkeäksi. Tareq istuttaa sipuleita keittiöpuutarhaansa ja valmistaa arabialaista naposteltavaa.
Malesialaiskoneen uhrit tuotiin Hollantiin
Tänään 20:28
iltasanomat.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18.00
Tänään 20:22
areena.yle.fi
1 min
Yle Nyheter TV-nytt: Luftvärnssystemet BUK M1 finns också i Finland
Tänään 20:20
areena.yle.fi
Liknande vapen som det som sköt ner det malaysiska passagerarplanet finns också i Finland.
14 min
Popkalaset special
Tänään 20:15
areena.yle.fi
Emelie Sederholm ja Frida Andersson Tammisaaren festivaalilavalla kesäkuussa 2012.
HS-uutiset 23.7.
Tänään 20:07
hs.fi
HS-sää 23.7.
Tänään 20:06
hs.fi
61 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Ruma vesitorni herää eloon
Tänään 20:00
mtvkatsomo.fi
Kevin palaa Ashfordiin viiden vuoden kuluttua katsomaan, millaista karussa vesitornissa on ollut elää. Hanke herätti epäilyksiä suuntaan jos toiseenkin, mutta omistajat pysyivät kannassaan. He olivat asuneet kymmenen vuotta kauniissa mökissä mutta halusivat muuttaa pihalla seisovaan tyhjään vesitorniin. Sir Edwin Lutyensin suunnittelema rakennus kiehtoi niin,…
133 min
Isän tyttö
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Lähihistoriasta kertova Isän tyttö-ooppera Savonlinnan oopperajuhlilta 2007. Libretto Michael Baran ja Olli Kortekangas. Musiikki Olli Kortekangas. Ohjaus Michael Baran ja Anna Kelo. TV-ohjaus Anna-Kaarina Kiviniemi. (U).
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 174: "Nauru pidentää ikää". Petra etsii paikkaansa Virtauksessa. Tuija joutuu pahoille teille. Ruuskaset setvivät sukulaisuuttaan. (U).
60 min
Valheen vangit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Muisto. Nainen uskoo olleensa aikoinaan syyllinen pikkuveljensä hukkumiseen, ja haluaa tunnustaa tämän pian kuolevalle isälleen. Poikansa kuolemaa edelleen sureva, masentunut äiti kieltää tytärtään ehdottomasti puhumasta asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
60 min
Duudsonit tuli taloon: Jakso 7. Isältä pojille.
Tänään 20:00
mtvkatsomo.fi
Hankolainen Vahlan perhe on umpikujassa. Isä on menettänyt luottamuksen poikiinsa, jotka ovat ajautuneet pahoille teille. Onko Duudsoneistakaan enää apua? Erikoisvieraana nähdään Aku Hirviniemi.
26 min
Puutarhaunelmia: remix
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Asko Pöyhösen perheen upea rantatontti sijaitsee Kurkimäessä, Kuopion kupeessa. Puutarhan valaistus muovaa näkymiä iltojen hämärtyessä. Nanna Salmen hurmaava pikkupuutarha on taitavasti suunniteltu ja rakennettu. (U)
57 min
Taste
Tänään 20:00
ruutu.fi
Lemmenruokaa. Kilpailu on edennyt semifinaaliin, jossa kokkien tehtävänä on valmistaa viettelevää lemmenruokaa. Haaste tuottaa vaikeuksia etenkin eräälle rakkaudessa kokemattomalle kilpailijalle. Paineet ovat ennenäkemättömän kovat, sillä vain neljä kokkia jatkaa finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
27 min
Muotokuvassa: Laura Kolbe
Tänään 19:45
areena.yle.fi
Miksi pieni tyttö halusi Euroopan historian professoriksi? Mikä on porvarien vastuu tulevaisuudesta? Onko Eurooppa ilman Kreikkaa mahdollinen? Toimittaja: Erik M. Snellman. (U)
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 19:35
ruutu.fi
Aki ja Heli tekevät kauppaa rahoista. Kirsi ostaa ulkomaista emalia. Markku saa lipputangon pystytyksen päätökseen. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
30 min
Lainvalvojat
Tänään 19:30
mtvkatsomo.fi
Rauhallisena pääsiäisviikonlopun lauantaina Helsingin kenttäjohtopartio saa ilmoituksen huolestuneelta henkilöltä, joka ei ole saanut yhteyttä naapuriinsa päiväkausiin. Espoossa Karonen & Mutikainen selvittävät pankkiautomaatin skimmausepäilyä ja Helsingissä väkivaltarikosyksikkö joutuu kuljettamaan alaikäisen, päihtyneen pojan Lastenklinikalle. Lisäksi heitä…
30 min
Suurin pudottaja: Voitontahto
Tänään 19:30
mtvkatsomo.fi
Muille kilpailijoille selviää yhden parin tekemä joukkuejako eivätkä kaikki ole iloisia. Ensimmäisessä joukkuetehtävässä sukelletaan altaan pohjaan.
28 min
Tulli
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Meritullissa henkilöä epäillään huumausaineiden salakuljetuksesta, ja kiinni otetaan etsintäkuulutettu henkilö. Vaalimaalla säteilymittarit hälyttävät, ja maahan saapuvassa ajoneuvossa on salakuljetuspiiloja. (U)
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 19:30
ruutu.fi
Laulaja Kurre Westerlund kokkaa illallista imitaattori Jukka Laaksoselle sekä laulajakollegoilleen Mari Palolle ja Marita Taavitsaiselle. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 19:30
ruutu.fi
Suuri valkoinen metsästäjä eli 52-vuotias Jouni, on kaatanut hirven ja aikoo valmistaa siitä illallisen. Tarjolla on myös muita metsän antimia ja tietysti tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
36-vuotias Avatar-näyttelijä Zoe Saldana odottaa esikoistaan
Tänään 19:23
iltasanomat.fi
7 min
Päivän sää
Tänään 19:22
mtvkatsomo.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 19:22
areena.yle.fi

Suositeltua

Kypäräkamera: Aikuinen kävi käsiksi mopopoikiin metsätiellä
Tänään 08:19
iltalehti.fi
ISTV LIVE: Costa Concordia lähtee viimeiselle matkalleen
Tänään 09:20
iltasanomat.fi
Pudotettiinko malesialaiskone tällä aseella? IS tutustui BUK M1 -ilmatorjuntajärjestelmään Tuusulassa
Tänään 17:09
iltasanomat.fi
Vaikuttava kertomus: Näin matkustajakone ammuttiin alas
Tänään 12:43
iltalehti.fi
Nyt Mileykin teki sen: alaston trendiposeeraus!
Tänään 09:09
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi