UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Aurinkoinen poutapäivä luvassa
Tänään 08:30
iltasanomat.fi
Selkeintä on idässä. Maan etelä- ja keksiosissa on pilvisempää. Yksittäisiä sade- ja räntäkuuroja saattaa esiintyä vesistöjen lähellä. Etelässä lämpötila vaihtelee 2-7 asteen välillä, pohjoisessa ollaan pakkasen puolella.
Mukana Stigin uuden musiikkivideon kuvauksissa
Tänään 08:11
iltalehti.fi
Tosielämän Rambo jäi kiinni - tältä hän näytti poliisin kyydissä
Tänään 08:08
iltalehti.fi
Pennsylvanian osavaltio järkyttyi syyskuun puolivälissä, kun tieto epäillystä poliisimurhasta levisi julkisuuteen. Viranomaisten mukaan Yhdysvaltain armeijan veteraani, 31-vuotias Eric Frein väijytti ja ampui kahta poliisia. Toinen uhreista kuoli, toinen haavoittui vakavasti. Teon jälkeen mies pakeni metsään keskelle Pocono-vuoria. Alkoi mittava etsintä, joka…
IL-TV vei radalle vihaisen Lamborghini Huracánin
Tänään 07:46
iltalehti.fi
Möly lähtee 5,2-litraisesta V10-moottorista, joka tuottaa kevytkoriselle autolle järeät 610 hevosvoimaa. Näillä tehoilla nelivetoinen Huracán ampaisee nollasta sataan 3,2 sekunnissa ja pystyy saavuttamaan 325 huippunopeuden. Maistelimme ja kuuntelimme Huracánia radalla ja Esplanadin katuvilinässä. Taisteluhärkä oli kotonaan molemmilla areenoilla.
Suomen Ebola-potilaat voidaan hoitaa Helsingissä
Tänään 07:41
hs.fi
Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa on varauduttu hoitamaan Ebolaan sairastuneita. Husin infektiotautien klinikan osastonylilääkäri Veli-Jukka Anttila esittelee sairaalan tartuntatautipotilaille varattua erityishuonetta.
Koivu iski kaksi ohi Niemen
Tänään 07:35
iltasanomat.fi
Laura Malmivaara: Tämä lapsen lause hiljentää uusperheessä helposti
Tänään 07:32
iltasanomat.fi
Varhaisnuorten seikkailun Lomasankarit päähenkilöt ovat uusperheen teinipoikia, jotka eivät täysin ole sopeutuneet vanhempiensa uuteen elämäntilanteeseen. Äitiä elokuvassa esittää Laura Malmivaara, jolla on omiakin kokemuksia uusperheessä elämisestä. – Tiedän, millaista lomamatkailu uusperheessä on. Tilanteet saattavat olla sekä koomisia että vaikeita. Tässä…
Onko tässä eeppisin turvallisuusvideo?
Tänään 07:29
iltalehti.fi
LÄHDE: AIR NEW ZEALAND
Leffatähdet: Brad Pitt puukottaa natsia silmään
Tänään 07:24
iltasanomat.fi
Viisi vuotta sitten Brad Pitt nähtiin skalpeeraamassa natsien päänahkoja Quentin Tarantinon sotaelokuvassa Kunniattomat paskiaiset. Fury-elokuvassa hän palaa toisen maailmansodan Saksaan amerikkalaisen panssarivaunun komentajana. David Ayerin ohjaama ja käsikirjoittama Fury on elokuvana vakavampi kuin Tarantinon satiirinen Kunniattomat paskiaiset, mutta Pittin…
Martina Aitolehti: Sisko karkasi aamulla sairaalasta - illalla hänet tapettiin
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
- Steffi oli ollut juuri puoli vuotta hoidossa suljetulla osastolla. Tuona heinäkuun aamuna hän oli karannut sairaalasta – ja illalla hänet tapettiin, Martina kertoi kohtalon julmuudesta. - Se oli epätodellista, usvaista aikaa. Muutaman päivän päästä tuli hirveä helpotus: nyt se lapsi pääsi parempaan paikkaan eikä hänen enää tarvitse elää siinä helvetissä. Martina…
Filppula syötteli Flyersin nurin
Tänään 06:52
iltasanomat.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
27 min
Putkiremontti
Tänään 06:00
areena.yle.fi
Kylpyhuoneissa paljastuu isoja ongelmia. Koko urakka joutuu vakavaan tarkasteluun. Ensimmäiset asukkaat palaavat koteihinsa, mutta se ei suju saumattomasti. #putkiremontti
55 min
LA Ink
Tänään 04:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/24. Takaisin kotona. Kat on palannut kirjakiertueelta. Liikkeessä on kova kiire ja lisätyövoimaa tarvitaan, mutta pikkuveljen omapäinen ratkaisu aiheuttaa vain lisää hämminkiä. Amerikkalainen sarja. (43')
Venäjä, Ukraina ja EU allekirjoittavat sopimuksen kaasutoimituksista
Tänään 03:16
iltasanomat.fi
Uutistoimisto RIA Novostin mukaan Venäjän energiaministeri vahvistaa asian. Venäjän ja Ukrainan välisestä kaasukiistasta neuvoteltiin Brysselissä EU:n energiakomissaarin Günther Oettingerin johdolla. EU oli neuvotteluissa kolmantena osapuolena, sillä unioni toimii Ukrainan takaajana sen maksaessa laskujaan Venäjälle.
55 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/8. Alue 51. Nevadan autiomaassa sijaitseva Alue 51 on yksi ufo-intoilijoiden lempiaiheista. Monet uskovat, että Yhdysvaltain hallitus piilottelee siellä avaruusolentoja, joko eläviä tai kuolleita, tai vähintäänkin näiden aluksia. Jesse Ventura ei pieniin vihreisiin miehiin usko, mutta millä sitten selitetään valtaisa valojen kolmio, jonka tuhannet…
65 min
JIM D:
Tänään 03:00
ruutu.fi
JIM D: Tuhoisa Sandy-myrsky. Kun hurrikaani Sandy kääntyi Karibianmereltä kohti pohjoista, sen oletettiin kulkevan New Yorkin ohi. Kaupungin asukkaat eivät olleet huolissaan, koska aikaisempien myrskyjen tuhot olivat jääneet pieniksi. Sandy oli kuitenkin eri maata. New York pimeni kuudeksi päiväksi, tulva-aalto valtasi kadut ja pelastuspalveluihin tuli kymmeniä…
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/10. Mira on ollut neljävuotiaasta asti ylipainoinen ja hän on vuosien varrella yrittänyt laihduttamista useamman kerran. Säännöllisestä kuntosaliharrastuksestakaan ei ole löytynyt apua painonpudotukseen. Kun herkuttelu iskee päälle, niin lasten lauantaikarkitkin ovat vaarassa. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
Näissä tiloissa Ebola-potilaita voidaan hoitaa Helsingissä
Tänään 01:56
iltasanomat.fi
Husin infektiotautien klinikan osastonylilääkäri Veli-Jukka Anttila esittelee HSTV:n videolla tiloja, joissa Ebola-potilaita voidaan hoitaa. Video julkaistiin ensimmäisen kerran elokuun lopussa.
70 min
Kylmä rinki
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/16. Muistokirjoitukset. Tim McManus saa potkut. Beecherin isän palkkaama yksityisetsivä löytää Schillingerin toisen pojan Hankin. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (53')
55 min
Scandal
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/18. YOLO. Äitinsä paluusta järkyttynyt Olivia yrittää auttaa tätä pakenemaan maasta, mutta takaa-ajajat ovat jo perässä. Jake päättää hoidella Rowanin itse. Cyrus joutuu kantamaan tekojensa seuraukset. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Merenpohjalta tähtitaivaalle. Mikä aiheutti Tyynenmeren syvyyksistä kuuluneen merkillisen äänen? Entä miksi Yhdysvaltain Tyynenmeren rannikolla on alkanut upota laivoja hyvälläkin säällä? Ja mitä olivat värikkäät valot, joita F-16-hävittäjien lentue ajoi takaa texasilaisen pikkukaupungin yötaivaalla? Amerikkalainen sarja. (44')
30 min
Arktiset vedet
Tänään 00:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/8. Grönlanti 1/2. Tutkimusmatka maailman suurimmalla saarella. Rautujahdissa jääkarhujen valtakunnassa uskomattoman erämaan ytimessä.
30 min
Arktiset vedet
Tänään 00:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/8. Grönlanti 1/2. Tutkimusmatka maailman suurimmalla saarella. Rautujahdissa jääkarhujen valtakunnassa uskomattoman erämaan ytimessä.
75 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/12. Siskokset kilpasilla. Sarah haluaa perinteiset kirkkohäät, eivätkä ne saa jäädä Katie-siskon häiden varjoon. Sulho Cameronin on tasapainoiltava siskosten toiveiden välissä: molemmat haluavat samanlaisia asioita, mutta Katien ideoita ei saisi varastaa. Hääjärjestelyjä vaikeuttavat osaltaan myös perienglantilainen sää ja huonosti palveleva…
55 min
Guinness World Records
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/13. Benji-aamiainen. Tässä jaksossa tavoitellaan ennätyksiä pikapuhumisessa, naruhyppelyssä yhdellä jalalla, spagetin snorttaamisessa sekä itsensä päähän potkimisessa. Sokerina pohjalla on tarkoitus laittaa sokerit pohjalle. Amerikkalainen sarja.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 35/40. Tänään aalloille suuntaa jyväskyläläinen Sonja. Sonja ei kertomansa mukaan ole koskaan käynyt oikeilla treffeillä. Sinkkulaivalla tämä kaikki on mahdollista muuttaa - etenkin kun Sonja kertoo olevansa hyvä rakastaja. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Leijonan luola UK
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 7/12. Ylilyöntejä ja ylistystä. Tänään luolassa selviää, millaisella yrittäjällä on pokkaa pyytää leijonilta miljoonan punnan sijoitusta. Onko kysymyksessä huikea tilaisuus päästä mukaan johonkin ainutlaatuiseen, vai katsovatko leijonat yrittäjän todellisuudentajun kadonneen? Nuorta yrittäjää puolestaan ylistetään maasta taivaisiin, mutta johtaako…
Katsojamäärät: Lento- ja koripallon yleisömäärät kasvussa
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Vaikea taloustilanne ja runsas tarjonta ovat vähentäneet yleisöä urheilukatsomoista tämän syksyn aikana. Lentopallon mestaruusliiga ja korisliiga ovat kuitenkin pystyneet siirtämään arvokisahuuman myös kotimaan katsomoihin.
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 24/56. Pori. Hannan ja Mikon ensimmäinen asiakas on saanut hepulin ostoskeskuksessa. Iltaa viettävän nuorisoporukan rauhoittamiseksi tarvitaan useampi partio. Sinnikäs yön kulkija päätyy lopulta poliisin hoiviin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Uutisjutut: Kotimaa: Suomen ensimmäinen ebola-epäily
Eilen 22:08
mtvkatsomo.fi
14 min
Naurun tasapaino: Tuloslähetys
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Kuka voittaa Naurun tasapainon 2014? Suora tuloslähetys Kansallisteatterista.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
60 min
Big Brother: Päivä 66
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
53 min
Ulkolinja: Mustavalkoinen Turkki
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Recip Tayyip Erdogan vaihtoi pääministerin pestin presidentin virkaan. Viekö itsevarma Erdogan Turkkia kohti vakautta vai diktatuuria?
Uutisjutut: Ulkomaat: Allegro-junahanke kärsi korruptiosta
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Heinähattu ja Vilttitossu 25-vuotta
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Katso kohuvideo, kuinka naista ahdistellaan New Yorkissa
Eilen 16:15
iltasanomat.fi
Koditon mies paljastui huikeaksi pianovirtuoosiksi – katso, kun mies soittaa oman kappaleensa
Eilen 10:07
iltasanomat.fi
Petelius kertoi koomisen tarinan ikimuistoisesta sketsistä
Eilen 15:23
iltalehti.fi
57 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 20:00
ruutu.fi
28 min
Silminnäkijä: Vakuutusyhtiön hylkäämät
Eilen 20:00
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Eilen 09:50
ruutu.fi