UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

38 min
Norjan kovin
Tänään 13:30
areena.yle.fi
3/6. Nyt kilpailijoilta vaaditaan rohkeutta, päättäväisyyttä ja voimaa. Pimeässä huoneessa heitä odottaa pelottava ihmiseste. Kaksi kilpailijaa on vaarassa tulla haudatuiksi elävältä.
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 12:45
ruutu.fi
Naistenviikko. Leila tarjoaa naistenviikon kunniaksi ystävättärilleen Ranskan lipun väristä kakkua, mureita hedelmäleivonnaisia sekä ranskalaista marenkikakkua. 1. tuotantokausi.
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Totuusleikkejä. David paljastaa tahattomasti vakuutuspetoksen. Mike puolestaan epäilee, että vangittua seminaaripuhujaa syytetään väärin perustein.
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 12:10
ruutu.fi
Meren herkkuja. Marja ja Jean-Georges ystävineen tutustuvat kalatorien antimiin. Jaksossa vierailee näyttelijä Heather Graham. 1. tuotantokausi. (24')
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:05
ruutu.fi
Pariterapiaa. Hotelli Grimscote Manor tarjoaa vastinetta rahalle enemmän kuin tarpeeksi. Hinnat ovat kautta linjan liian matalat, ja perfektionistiksi tunnustautuva emäntä tuhlaa aikaansa turhiin yksityiskohtiin. Paikan pyörittäminen tappiolla rassaa myös omistajien välejä, ja hotellipoliisin onkin pelastettava hotellin lisäksi myös heidän parisuhteensa. Englantilainen…
60 min
Krokotiilimies
Tänään 12:00
ruutu.fi
Krokotiilijahti. Trooppinen myrsky on tuonut Vanuatun Maewon saarelle krokotiilin, joka terrorisoi alueen vesiä ja herättää kauhua paikallisessa väestössä. Steve Irwin saapuu apureineen pyydystämään häirikköä, mutta operaatio ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
Ranskan täydellinen isku Isisiä vastaan videolla
Tänään 11:52
iltalehti.fi
"Kohde tuhoutui täysin" - Ranska iski Isisiä vastaan Ranskan mukaan logistiikkakeskuksteen tehty isku onnistui sataprosenttisesti. Tapauksesta julkaistiin nopeasti kuva- ja videomateriaalia. Ennen eilistä USA on jo useita kertoja kylvänyt terroristien päälle tuhoa ilmasta. Maajoukkoja ei aiota lähettää, vaan iskuilla pyritään tukemaan Irakin armeijan joukkoja.…
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:40
ruutu.fi
Hummeria Helsingin kattojen yllä. Tomi tekee illallisen Gaijin-ravintolan vuokraisännille, viereisen Klaus K:n omistajille heidän kattoterassillaan. Menu ei kalpene puitteiden vieressä: grillattuja kampasimpukoita, haudutettua hummeria, sakella maustettua mustikkasorbettia sekä mustikkabrule. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
58 min
Runoraati: Helsingin helmet
Tänään 11:35
areena.yle.fi
Taloraati arvioi maailman designpääkaupungin eli Helsingin uutta arkkitehtuuria. Pisteitä antamassa purjelautailija Tuuli Petäjä, kirjailija Hannu Väisänen, sarjakuvapiirtäjä Warda Ahmed ja Museovirastosta Mikko Härö.(U)
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 11:35
ruutu.fi
Tämän viikon suosituin raaka-aine on bataatti, josta Kai kokkaa villin värisen keiton. Rakennusmestari toivoo saaristolaismiljöön tekevän vaikutuksen vieraisiin, mutta miten ruoka maistuu ja kuka vie koko viikon voiton? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
Vielä aurinkoa lauantaina: syksyisempää luvassa
Tänään 11:18
iltasanomat.fi
Esimerkiksi Utsjoella mitattiin viime yönä noin 9 asteen pakkaslukemat. Mutta itse varsinainen ensilumi on luvassa Luoteis-Lappiin, käsivarren tienoille ensi yönä tai huomisaamun aikana. - Siellä voi tulla räntää tai lunta jonkin verran, kun ilma jäähtyy. Puhutaan muutamista senteistä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Juha Tuomala kertoo Ilta-Sanomille.…
35 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:05
ruutu.fi
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 11:00
ruutu.fi
Ruokaa Italian lipun väreissä. Pudotushaasteessa valmistetaan ruokaa Italian lipun väreissä. Jokaiselle osallistujalle arvotaan kuitenkin vain yksi sallittu väri, eli ruokaa saa tehdä joko punaisista, valkoisista tai vihreistä raaka-aineista. Tehtävä osoittautuu varsin haastavaksi, ja jyvät todella erottuvat akanoista. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi.…
35 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Susannen luona Liljendalissa liekit lyövät. Savuisuus mainittiin jo menussa, mutta vieraat eivät varmaankaan odottaneet ihan näin tiheää tunnelmaa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:35
ruutu.fi
Maku-uusintoja. Viikon viimeistä illallista isännöi Fredrik. Hän tarjoaa vierailleen grillattua lammasta, kuten Olakin, ja limepiirasta, kuten Christinekin. Ovatko ne yhtä maistuvia kuin ensimmäiset versiot? Entä pitikö Isa simpukoista vai ei? Tänään kerrotaan myös viikon voittaja. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Jarkko on entinen eräopas, jolla on etiketti hallussa. Vai onko? Tarjolla on hieman harvinaisempaa kalaa eli nieriää, mutta yksi ruoista maistuu vieraiden mielestä pahville. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
Näin syntyi yksi liigan vahvimmista identiteeteistä: "Mähän kusin hunajaa, kun näin sen"
Tänään 10:25
iltasanomat.fi
Tämän identiteetin pääarkkitehti oli Petri Matikainen , joka toimi ensin apu- sitten päävalmentajana Bluesissa vuosina 2005-2011. Tuona aikana syntyi bluesilainen tapa pelata lätkää: Spartalainen on oma itsensä eikä luovuta koskaan. Ei, vaikka raajat irtoaisivat. Matikaisen metodilla mentiin kahdesti SM-liigan finaaleihin. Väkisin, vastoin kaikkia ennakko-odotuksia.…
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Vieraana on valtiovarainministeri Antti Rinne. Jari Korkki juontaa.
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pelastakaa hiisiö! Hirmuinen hiisiö on jäänyt pinteeseen Lohikäärmesaarelle. Hikotus päättää pelastaa vaarallisen lohikäärmeen, ja siihen tarvitaan myös Ronskin kyseenalaisia laulutaitoja.
3 min
Onks noloo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 10:00
ruutu.fi
Paniikki pitseriassa. Kilpailijat kohtaavat ensimmäisen ravintolahaasteensa, kun MasterChef-pitseria avautuu. Ravintolan 150 asiakasta ja kotiinkuljetukset saavat aikaan ajoittaista paniikkia molemmissa joukkueissa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tasajako. Mili voittaa radion kilpailusta kakun. Hän haluaa jakaa sen ystäviensä kesken, mutta miten jakaa kakku viiteen osaan? Vai onko tärkeämpää jakaa ystävien kanssa hauska hetki?
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Minkälaisen menun tarjoilee 24-vuotias rikostutkija Laura? Viikon ensimmäinen illallinen katetaan pöytään Hinthaaran vanhalla asemalla. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
35 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Ehtoisa emäntä. Taiteellinen Christine tarjoaa vierailleen muun muassa äyriäis-cevicheä, madeiralla maustettua viherpippuripataa ja limettitorttua. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Käännösongelmia
X Factor UK: Kitaravirtuoosi sytyttää tuomariston taidoillaan
Tänään 09:59
mtvkatsomo.fi
Avoimet koe-esiintymiset jatkuvat Manchesterissa sekä Cherylin kotikaupungissa Newcastlessa. Tuomariston eteen onneaan koittamaan saapuvat muiden muassa identtiset kaksoset, kalakauppias, nuorisotyöntekijä, bilehile sekä ujo tarjoilija. Keiden laulunlahjat riittävät jatkopaikkaan? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat…
Astu sisään 85 miljoonan lukaaliin, johon Jay Z ja Beyoncé iskivät silmänsä
Tänään 09:46
iltalehti.fi
Jay Z ja Beyoncé saattavat seuraavaksi törsätä mittavaa varallisuuttaan tähän kiinteistöön, joka sijaitsee julkkisten asuinalueena tunnetussa Beverly Hillsissä. Reilun 2 100 neliön talossa on kahdeksan makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta, kaareva uima-allas, 24-paikkainen elokuvateatteri, autotalli 16 autolle sekä viinikellari. Lisäksi kukkulan reunalla sijaitsevasta…
30 min
Elixir
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 2. tuotantokausi. (22')
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Maailman paras Ola. Pankkimies Ola on oikea grillimestari ja ylpeä taidoistaan. Mutta miten on, maistuuko Isalle ja Fredrikille itse marinoitu grillattu lammas? Entä joutuuko Christine tyytymään inhoamaansa tonnikalaan? Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
28 min
Superpahisten liiga: Vollosus / Sankarit
Tänään 09:26
mtvkatsomo.fi
Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia,…
Kyllä isä osaa -näyttelijät jälleen koolla
Tänään 09:21
iltasanomat.fi
Vuosina 1994-1995 pyörineestä perhesarjasta tuli kansansuosikki. Ja se muistetaan vieläkin. - Kyllä mä saan yhä palautetta siitä, jos lähden vähän pidemmälle. Seuraavat sukupolvetkin jo tunnistavat, isää esittävä Tom Lindholm kertoo. Sarjan äiti, Tuija Ernamo arvelee yhdeksi sarjan suosion salaisuudeksi sen, että lapset ja vanhemmat katsoivat sitä yhdessä. Lindholm…
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 09:05
areena.yle.fi
9.07 Viikon puheenaihe: Vihreät - Pekka Sauri 9.19 Viikonlopun sää 9.25 Miten kaupunkikuvaa pitäisi oikein brändätä? 9.36 Yle Areenan helmet 9.39 Artistivieraana Kasmir 9.51 Voita & Sokeria: Vuohenjuusto-kanasalaatti
Onko tämä kuuma kohtaus Hunksien suosion salaisuus?
Tänään 09:03
iltalehti.fi
Komeista miehistä koostuva Scandinavian Hunks saa naisten polvet veteliksi ympäri Suomea. Onko tanssiryhmän menestyksen yksi salaisuus tässä? Joka keikalla eräs onnekas katsoja pääsee tähän huimaan eroottiseen käsittelyyn.
25 min
Pokémon
Tänään 09:01
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
47 min
Emilie
Tänään 09:01
areena.yle.fi
10/20. Ovila palaa kotiin ja kosii Emilietä. Kesälomalla vanhempiensa luona Emilie pohtii ratkaisuaan. Kanadalainen draamasarja.
59 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa.
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Elixir esittelee parasta ja terveintä Suomea syksyn iloksi ja koko perheen virikkeeksi. Jakson treenivieraina Simo Frangen ja Rosa Meriläinen. Hyvän elämän kohteena testataan Peurungan Kylpylää. Juontajana Karoliina Blackburn. 8. tuotantokausi. (22')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 09:00
ruutu.fi
Rankka raviolitesti. Vuorossa on painetesti, jossa italialaisviikon teeman mukaisesti kokataan ravioleja. Yksinkertaisen näköinen annos osoittautuu hyvin vaativaksi. Päivän päätteeksi yksi kilpailija lähtee kotiin. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')

Suositeltua

Samuli Edelmannin Väliaikainen on täynnä lumoavaa voimaa
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Elastisen riemukas Naurava kulkuri kääntää suupielet ylöspäin heti kättelyssä!
Eilen 20:48
iltasanomat.fi
Paula Koivuniemen Lapin kesä laittaa kuulijan pidättämään henkeään ihastuksesta
Eilen 21:06
iltasanomat.fi
Toni Wirtanen yllättää teatraalisella Brontosauruksen yöllä
Eilen 21:17
iltasanomat.fi
Paula Vesala nostaa rimansa heti korkealle: Elegia onnistuu täydellisesti!
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Veskun ja Paulan Lapin kesä -duetto kruunaa tunteikkaan illan
Eilen 22:26
iltasanomat.fi