UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 39/40. Tänään laivalle sinkkuja lähtee etsimään stetsonipäinen Kirsi. Kirsin sydäntä lähellä on karvoitus, ja sitä saisi löytyä tulevan, isokokoisen miehen naamasta. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Tanssien tähtiin: Semifinalistit selviävät
Tänään 02:25
katsomo.fi
Tuomareilla on edessään vaikea tehtävä: heidän on valittava, mitkä 30 tanssijaa tai tanssiryhmää pääsevät jatkoon semifinaaleihin. Tehtyään päätöksensä tuomarit matkaavat eri puolille Iso-Britanniaa ja Irlantia kertomaan toisille koe-esiintyjille hyviä ja toisille puolestaan huonoja uutisia. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia…
Vilho ja Johanna nousivat suosikkinimiksi - Namibiassa
Tänään 02:00
hs.fi
"Olin yllättynyt, kun minulle kerrottiin, että Vilho on suomalainen nimi. Ihmiset täällä pitävät sitä ambonimenä", kertoo namibialainen Vilho Nuumbala HS:lle Windhoekissa. Suomalaisperäiset etunimet ovat yleisiä Namibiassa, koska suomalaisia lähetystyöntekijöitä on toiminut Pohjois-Namibian Ambomaalla lähes 150 vuotta. Toimittaja: Sami Sillanpää HS, kuvaus ja…
"Se on siinä!" - katso miten Kari Rajamäki (sd) ja perussuomalaiset estivät paperittomien maksuttoman terveydenhoidon.
Tänään 02:00
hs.fi
9. maaliskuuta eduskunnan täysistunnossa kansanedustaja Kari Rajamäki (sd) esitti yllättäen hallituksen lakiesityksen pöydällepanoa. Rajamäki rikkoi siten eduskunnan herrasmiessopimusta ja toimi myös oman puolueensa linjan vastaisesti. Pöydällepano tarkoitti, ettei lakiesitystä enää ehditä käsitellä eduskunnassa. Lakiesitys olisi taannut paperittomien Suomessa…
Ruotsin junaliikenteen kilpailu kiihtyy - hongkongilaisyritys koettaa vallata raiteita tinkimällä hinnoista
Tänään 02:00
hs.fi
Euroopassa henkilöliikennettä halutaan vapauttaa kilpailulle lähivuosina. Ruotsissa raideliikenteen kilpailu on jo jonkin aikaa ollut vapaata. Maaliskuussa valtion junayhtiö SJ sai ensimmäisen todellisen pikajunaliikenteen haastajansa, kun hongkongilainen MTR aloitti liikenteen kaikkien kannattavimmalla rataosuudella Tukholman ja Göteborgin välillä. Toimittaja…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 38/40. Stina, jota tuttavallisesti Tintiksi kutsutaan, on poliittisesti valveutunut myös parisuhderintamalla. Vanha kunnon YYA-sopimus on Tintin kirjoissa parisuhteen peruspilari eli ystävyys, yhteistyö ja avunanto. Kotimainen realitysarja. (21')
55 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. JFK. Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedyn salamurha on yksi tunnetuimmista salaliittoteorioiden aiheista. Virallisen kannan mukaan murhan teki yksi ainoa mies: Lee Harvey Oswald. Jesse Ventura ei tätä selitystä purematta niele, vaan ryhtyy tutkimaan uusia johtolankoja, jotka saattavat johtaa hätkähdyttävän totuuden äärelle. Amerikkalainen…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 37/40. Lari haluaisi kokeilla laivalla itse keksimäänsä iskurepliikkiä. Ensin pitäisi hankkia kaksi pizzaa, jotta Lari voisi kertoa naiselle ostaneensa ne vahingossa, ja sen jälkeen pyytää naista kanssaan syömään. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/20. Viraalit vintiöt. Netistä löytyy monenlaisia ilkiöitä. Näemme mm. iPhone-pilan, saunassa piereskelijän ja ihmisiä pelottelevan zombien. Englantilainen sarja. (23')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 36/40. Timi on omien sanojensa mukaan lahjakas keksijä ja ainakin hän on keksinyt itselleen paljon erilaisia koulutussuuntia. Mies on käynyt kauppaoppilaitoksen, valmistunut puusepäksi sekä muinaistekniikan artesaaniksi, ja nyt käynnissä ovat muotoilijan opinnot. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 13/20. Hyvät hyssykät. Moni nettiin ladattu video saa pyörittelemään päätä. Tänään näemme mm. kostonhimoisen aussin, rohkean pyörätuolistuntmanin ja ekshibitionistisen puusepän. Englantilainen sarja. (24')
55 min
Dallas: Uusi uljas Ewing Global
Tänään 00:35
katsomo.fi
Ewing Globalin listautumisannin aika koittaa, ja kaikilla on omat tavoitteensa. Christopher jatkaa Nicolasin taustojen tutkimista ja pääseekin totuuden jäljille. Pamela pohtii, vapauttaisiko isänsä vankilasta, ja menee tapaamaan tätä. Harris ja Judith yrittävät paikata Emman sotkuja neuvottelemalla Luisin kanssa. Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen…
9 min
Festivaalipuhetta
Tänään 00:34
areena.yle.fi
"Ensinäkemistä ei unohda koskaan." "Tunnen jokaikisen kohtauksen." "Seuraavalla kerralla se on taas ihan erilainen." Hohto-elokuvan fanit kertovat.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 20/40. Bergen. Aluksi partio lähtee väkivaltaisille nuorille tarkoitettuun laitokseen, jossa eräs nuori on uhkaillut työntekijöitä. Loppuillasta partio lähtee käymään eräässä asunnossa, mutta sisäänpääsy osoittautuu hyvin hankalaksi. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 19/40. Alattio. Partio tekee rattijuopumusvalvontaa ja käy hiljentämässä metelöiviä nuoria. Lisäksi se saa ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta rakennuksen katolla ja paimentaa erittäin päihtynyttä miestä, jonka kengätkin ovat kateissa. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 44. Unohda ja anna anteeksi. Montazameilla etsitään sopivaa biljardipöytää ja vietetään isänpäivää. Gunilla haluaa maalauttaa itsestään muotokuvan. Siv järjestää naisille yhteisen päivällisen, jonka yhteydessä Gunilla ja Maria pääsevät myös selvittelemään tulehtuneita välejään. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Mel Gibson. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (22')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Akin farkut. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Anne ja Ellu työskentelevät samassa koulussa ja viihtyvät parhaiten Ellun terveydenhoitohuoneessa, jonka rauhaa oppilaat välillä häiritsevät. Kotimainen komediasarja. (22')
98 min
Huone 237
Eilen 22:55
areena.yle.fi
(Room 237, Britannia 2012) Rodney Ascherin kiehtovassa dokumenttielokuvassa esitetään joukko toinen toistaan kummallisempia tulkintoja siitä, mistä Stanley Kubrickin Hohdossa loppujen lopuksi on kyse.
115 min
Johan Falk 10 - Organisaatio Karayan
Eilen 22:40
katsomo.fi
Johan Falkin tytärpuoli Nina on tutustunut lähemmin biologiseen isäänsä rakennusmestari Örjaniiin. Örjan on kuitenkin velkaantunut pahasti virolaiselle rakennusfirmalle. Nina kidnapataan, mutta kidnappaajat eivät tiedä, että Nina on poliisin tytärpuoli. Johan Falk kollegoineen käynnistää mittavan pelastusoperaation, joka vie heidät Pohjois-Euroopan vaarallisimman…
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
Huuhkajafaneille ylistystä: "Katsomossa Suomi voittaa"
Eilen 22:19
iltalehti.fi
Mixu Paatelainen ja Tim Sparv hehkuttivat maajoukkueen innokasta ja äänekästä fanilaumaa, joka on läsnä myös Pohjois-Irlannissa. Mixu Paatelainen ja Tim Sparv kehuvat maajoukkueen innokasta ja äänekästä fanilaumaa, joka on läsnä myös Pohjois-Irlannissa.
2 min
Päivän sää
Eilen 22:17
katsomo.fi
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
12/19. Pohjoisen soulia. Rotulevottomuudet leviävät myös Englantiin, mutta yksi klubi on auki kaikenvärisille. Siellä tanssitaan pois murheet, ja erirotuisten välillä vallitsee rauha, ainakin tähän asti. Mikä sen rikkoi?
14 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
14 min
Uutisjutut: Kotimaa: Harmaa talous ahtaalla
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Ei enää yksinäisiä öitä. Jasmina herää aamulla kahden miehen välistä, mutta eipä Simokaan päädy yöksi omaan huoneeseen. Sinkkujen pudotuksessa koetaan yllätyksiä. Iltanuotiolla Samin kiirastuli jatkuu. Kotimainen ohjelma. (42')
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Huuhkajat-tulokas Thomas Lamilla loistavat muistot Pohjois-Irlannista
Eilen 21:42
iltalehti.fi
Toisinto siitä olisi mannaa, sillä Lam niittasi tuossa U15-maaottelussa kaksi maalia. Lam on käynyt läpi kaikki Suomen ikäluokkamaajoukkueet. Lamilla, 21, on hollantilainen isä ja suomalainen äiti. Hän on syntynyt ja kasvanut Hollannissa, mutta äidin kotikieli ei ole päässyt unohtumaan, kuten videokin hyvin osoittaa. TOIMITTAJA: ILKKA LAITINEN VIDEO: JUSSI ESKOLA
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraina ovat Keskustan varapj. Annika Saarikko ja Vihreiden pj. Ville Niinistö.
14 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijat ottavat kantaa liikuntapommiin sekä analysoivat pienpuolueiden agendoja ja pääpuolueissa viime aikoina kytenyttä vaaliraivoa.
HS-sää 28.3.2015
Eilen 21:06
hs.fi
HS-sää 28.3.2015
HS-uutiset 28.3.2015
Eilen 21:06
hs.fi
HS-uutiset 28.3.2015
41 min
The Mob Doctor
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/13. Constantine vetää Gracen mukaan kiristysyritykseen, johon liittyy tahallinen raskaus. Häilyväinen on naisen mieli, ja tilanne mutkistuu huomattavasti. Kavala Moretti punoo omia myrkyllisiä juoniaan.
60 min
Selviytyjät: Lopun alkua
Eilen 21:00
katsomo.fi
Joukot ovat harvenneet kahdeksaan, ja vuorossa on tuplapudotus. Reynoldin voittamishalu on kova, sillä hän on varma, että ilman koskemattomuusriipusta hän joutuu kotiin - eikä ensimmäisen koskemattomuuskisan palkintona ole pelkkä riipus, vaan voittaja saa myös arvokasta tietoa peliä koskien. Kuinka pitkään nälkiintyneet heimolaiset jaksavat sinnitellä vedessä…
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/12. Akin vanha tuttu vuosien takaa piipahtaa tuomaan tavaraa. Porvoossa tavataan antiikin täyttämässä kodissa asuva Remu Aaltonen, joka paljastuu tiukaksi kaupantekijäksi. Markku joutuu askartelupuuhiin. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/20. Vuosipäivä. Rita ja Aki saavat vuosipäivän kunniaksi lähettää toisilleen videokirjeet eikä kyyneliltä vältytä. Allasseremoniassa koetaan uusia käänteitä. Miesten puolen bileissä heitetään vaatteet pois. Kotimainen ohjelma. (41')
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Laulaja, tuottaja ja kuoronjohtaja Johanna Grüssner kertoo lapsuudestaan Ahvenanmaalla, opinnoistaan Yhdysvalloissa ja huikeasta matkastaan maiden välillä. Musiikki: Ulfvens döttrar, Mikael & Otto Svarvar.
TV7 Jerusalem Uutiset:
Eilen 21:00
tv7.fi
Benjamin Netanjahu jatkaa Israelin pääministerinä. EU: Israelille pakotteita Jerusalemin jakamisesta. YK: Rauhanprosessi on Israelin ainoa tapa pysyä demokratiana.Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen kollaasi siteeraa eri medioita: mm: Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä.Sähkeuutismaisen…

Suositeltua

Mallikaunotar minimaalisissa bikineissä kääntää päitä
Eilen 11:55
iltalehti.fi
75 min
Formula 1: Malesian GP: Grosjean Räikkösen tiellä harjoituksissa
Eilen 08:15
katsomo.fi
Sydäntäsärkevää! Äitinorsu yritti pelastaa poikasta 11 tuntia - siinä onnistumatta
Eilen 15:56
iltalehti.fi
30 min
Napamiehet
Eilen 19:30
ruutu.fi
Venlan vankilatreenin voi tehdä missä vain
Eilen 10:20
iltalehti.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Eilen 14:05
ruutu.fi