UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Weapons Gameplay
Tänään 00:42
gamereactor.fi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Weapons Gameplay
23 min
Virittäjät: Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83
Eilen 23:31
katsomo.fi
Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski
31 min
Virittäjät: Ari Alanen - Sunbeam Imp 900 -71
Eilen 23:00
katsomo.fi
Tässä Virittäjät jaksossa Mika Salon autokilpailuun haastaa Ari Alanen, painija pohjanmaalta. Arilta löytyy hyllyllinen pokaaleja myös autokisojen puolelta, joten nyt joutuu Mika tosi tiukalle. Autona on täysin uudelleenrakennettu Sumbeam Imp vuodelta -71. Moottorikin on lähtöisin moottoripyörästä. Tuotanto Mediatehdas Dakar.
61 min
Myytinmurtajat: Tornadospesiaali
Eilen 22:41
katsomo.fi
Jamie ja Adam saavat testata, miten kestäviä myrskytutkijoiden Sean Caseyn ja Reed Timmerin erikoisajoneuvot oikein ovat. Lisäksi he yrittävät kehittää kannettavan tornadosuojan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:35
areena.yle.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:31
katsomo.fi
1 min
Formula 1: Bottaksen vaihtoehdot selvillä
Eilen 22:31
katsomo.fi
Formula ykkösten MM-taistelu jatkuu viikonloppuna legendaarisella Belgian Span radalla. Monen suomalaisfanin huulilla on Valtteri Bottaksen sopimustilanne. MTV Sportin tietojen mukaan Bottas jatkaa uraansa joko Williamsilla tai Renaultilla.
2 min
Huuhkajat: Backe kunnioittaa Hetemajn päätöstä
Eilen 22:31
katsomo.fi
Suomen jalkapallomaajoukkueen avainpelaajiin lukeutuva Perparim Hetemaj on kieltäytynyt pelaamasta MM-karsintojen avausottelun synnyinmaataan Kosovoa vastaan. Hetemaj ei ole mukana myöskään ensi keskiviikkona, kun Huuhkajat kohtaa Saksan.
5 min
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni: Kierros 34
Eilen 22:25
katsomo.fi
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni
2 min
Päivän sää: Sadealue kulkee torstaina Suomen yli
Eilen 22:23
katsomo.fi
28 min
Kun sydän särkyy
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa, 1/7. Miltä tuntuu, kun rakkaus loppuu - tanskalaisnuoret kertovat tunteistaan. Signe välttelee entistä rakastaan. Malene saa tietää exänsä löytäneen jo toisen. Martin joutuu palaamaan Ruotsista kotiin.
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/29. Laatikkoleikkejä. Isä ja poika ovat keksineet hauskan tavan hyödyntää pahvilaatikoita leikeissään. Lisäksi nähdään vaahtomuovisia hääkakkuja, vaatteiden raikastimia ja keikkuvien pöytien korjaajia. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Rysän päällä: Keski-iän kriisi
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kausi 15, jakso 16/22. Kiinteistövälittäjä Katy MacInnisin aviomiehellä näyttää olevan ongelmia, joista hän ei puhu vaimolleen. Liittyykö asiaan toinen nainen? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat…
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Norjaa ristiin rastiin
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Mustaruutiklubi. Vanha cowboy-henki ei ole kuollut, sillä Fredrikstadissa joukko innostuneita kokoontuu kerran viikossa ampumaan vanhoilla aseilla.
6 min
Champions Hockey League: Kooste: TPS - Lorenskog IK
Eilen 21:49
katsomo.fi
TPS - Lorenskog IK -ottelun (24.8.2016) maalikooste. Selostus Mika Saukkonen.
73 min
Kino: Caesarin on kuoltava
Eilen 21:45
areena.yle.fi
(Cesare deve morire, Italia 2012). Elinkautisvangit harjoittelevat Shakespearen Julius Caesar -näytelmää Tavianin veljesten ohjaamassa draamadokumentissa, joka voitti Berliinin elokuvajuhlien pääapalkinnon. MV.
59 min
Valkoinen kuningatar
Eilen 21:35
areena.yle.fi
8/10. Kauan eläköön kuningas. Kuningas Edvard IV on sairastunut ja hän tekee veljestään Rikhardista sijaishallitsijan. Elisabet ei lankoonsa luota ja hän koettaa järjestää poikansa, kuningas Edvard V:n, turvaan. (U)
30 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Jarmo Viinas-kohu jatkuu. Uskooko ulkoministeriö kuulopuheita kuten Viinanen väittää? Nuorisosäätion muodonmuutos. Juontajana Susanne Päivärinta. #yleastudio
57 min
Perilliset
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/10. Signe ei saa vanhemmiltaan tietoa lapsuudestaan. Hän etsii käsiinsä Gron, joka torjuu hänet. Kun Frederik uhkaa hankaloittaa museointiaikeen toteuttamista, Gro kutsuu Signen päivälliselle. Tanskalainen draamasarja. (U)
118 min
Vuosaari
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tarina ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja hyväksyntää, jotka talvisen viikon aikana kohtaavat jotain peruuttamatonta. O: Aku Louhimies. N: Laura Birn, Mikko Kouki, Matleena Kuusniemi, Amanda Pilke, Jasper Pääkkönen. (U)
60 min
- 112 -: Porvoon poliisi takaa-ajossa
Eilen 21:00
katsomo.fi
Porvoon poliisi lähtee takaa-ajoon, henkilöauton ajaessa hurjaa ylinopeutta. Poliisien arkea seurataan myös Espoossa ja Kuopiossa. Pelastuslaitoksen kyytiin hypätään Vantaalla, jossa tehtäviä riittää
60 min
Vares - Pahan suudelma
Eilen 21:00
katsomo.fi
Reijo Mäen suosittuihin romaaneihin perustuvassa rikosjännärissä etsivä Jussi Vares (Antti Reini) päätyy tutkimaan Astan tyttären murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, kiihkeän Lailan kanssa. Naimisissa oleva Laila ottaa Vareksen tiukasti otteeseensa, ja pian mies käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu... Ohjaaja: Anders…
60 min
Muodin huipulle Allstars: Rikoskumppanit
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 3, 5/11. Kilpailijat suunnittelevat pareittain nuorekasta, modernia muotia käyttäen inspiraationaan 1930-lukua sekä kyseiselle vuosikymmenelle sijoittuvaa Bonnie ja Clyde televisiosarjaa. Vierailevina tuomareina toimivat muotisuunnittelijat Austin Scarlett ja Elie Tahari sekä supermalli Bar Refaeli.
60 min
Yhden illan juttu
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Makwan Amirkhani. UUSI SARJA ALKAA. Psykoterapeutti Maaret Kallio viettää päivän vapaaottelija Makwan Amrikhanin kanssa ja tutustuu hänen elämänsä käännekohtiin sekä tulevaisuuden haaveisiin. Makwan yllättää Maaretin avoimuutensa lisäksi myös painiotteilla. Kotimainen keskusteluohjelma. (41')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
4 min
Veikkausliiga: Jallow teki illan toisen maalinsa pilkulta (ISTV)
Eilen 20:49
katsomo.fi
Toisen puoliajan huippuhetket ottelusta HJK - PK35.
Owlboy - Announcement Trailer
Eilen 20:45
gamereactor.fi
Owlboy - Announcement Trailer
1 min
Uutisklipit: Moskovassa panttivankitilanne - mies uhkaa räjäyttää pankin
Eilen 20:41
katsomo.fi
25 min
Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
24 min
Yle Uutiset: ti 24.8.2016 (katsottavissa ulkomailla)
Eilen 20:20
areena.yle.fi
Leikattu versio 20.30 uutislähetyksestä ulkomaita varten.
56 min
Pomo piilossa: Hienostobaarien herra
Eilen 20:03
katsomo.fi
Kausi 7, jakso 5/12. Gerber Group on korkeatasoinen baari- ja ravintolaketju, jonka johtaja on perinyt paikkansa isältään. Hyvään elämään lapsesta saakka tottunut pomo ei ole koskaan kokeillut tavallisia ravintola-alan töitä, ja tarjoileminen osoittautuukin yllättävän hankalaksi hommaksi. Amerikkalainen realitysarja.
1 min
Uutisklipit: Norjalaispoliitikko jäi kiinni Pokemon Go:n pelaamisesta kesken kokouksen
Eilen 20:01
katsomo.fi
Vasemmistojohtaja Trine Skei Grande pelasi VG-lehden mukaan Pokémon Go -peliä kesken parlamentin ulko- ja puolustuspolitiikan suunnitelmien kuulemisen.
33 min
Miranda
Eilen 20:00
areena.yle.fi
1/2. Nyt Mirandan äitiä lykästi: vanhapiikatytär on vihdoin saanut kosijan. Eikä vain yhtä vaan kaksi varteenotettavaa tarjokasta! Kumman heistä Miranda valitsee? Joko hääkellot pian helisevät? T: BBC. (U)
28 min
Tukea taiteesta
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. Osa 1/4. Kirjallisuus. Kirjallisuus voi toimia avaintekijänä esimerkiksi mielenterveyspotilaiden äänen saamisessa kuuluviin. Filosofi John Armstrongin mielestä sama koskee kaikkia taidemuotoja.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/12. Autokaupoilla. Yksi Jamesin asiakkaista ei ole hoitanut lainojaan, joten Jamesin on laitettava asiakkaan auto huutokauppaan myytäväksi. Uusi työntekijä Claudia saa arvioitavaksi ystävänsä Vanessan merkkituotteita. Englantilainen realitysarja.
28 min
Perheyrityksen sukupolvenvaihdos
Eilen 20:00
areena.yle.fi
4/6. Kuinka sujuu sukupolvenvaihdos tanskalaisessa yrityssuvussa? Miten valitaan seuraaja, ja kuinka vallanvaihto onnistuu? Maalausalan yritys Flügger AB:ssa on käynnissä sukupolvenvaihdos.
59 min
Simon Reeve ja mahtavat joet
Eilen 20:00
areena.yle.fi
1/3. Niili. Maailman pisin joki virtaa läpi Pohjois-Afrikan kuvien alueiden. Sen hyödyntämisestä käydään kiivasta taistoa naapurimaiden kesken. Joen alkulähde on vaatimattoman näköinen pyhiinvaelluskohde. T: BBC.
3 min
Läpileikkaus maapallosta
Eilen 19:55
areena.yle.fi
Ilmakehän kerrokset. BBC:n ohjelmasarjassa seurataan kuinka maapallo on muodostunut ja miten luonnonvoimat, ilmastonmuutos ja suhde muihin planeettoihin ovat muokanneet sitä vuosituhansien saatossa. Tuotantovuosi 2012.
15 min
Marren julkkiskampaamo
Eilen 19:45
areena.yle.fi
2/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja.

Suositeltua

95 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Eilen 07:00
katsomo.fi
1 min
Koti: Leijonanpentu ja saukko solmivat leikkisän ystävyyden
Eilen 08:58
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 11:00
areena.yle.fi
Petra Ollin tunteikas kotiinpaluu
Eilen 09:13
iltalehti.fi
Naisparin kotia vandalisoitiin – naapuruston tuki liikuttaa
Eilen 08:03
iltalehti.fi
25 min
Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi