UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Shelter 2 First Footage
Tänään 16:02
gamereactor.fi
Shelter 2 First Footage
24 min
Putoojat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Simon ja Will ovat molemmat saaneet tyttöystävän ja keksivät järjestää yhteiset tuplatreffit. Päästäänkö näillä tärskyillä itse asiaan, jäänee nähtäväksi. Alku ei ainakaan lupaa kuuta taivaalta. (U)
55 min
MasterChef Australia
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 44/65. Rakkaudentäyteinen oppitunti. Rakkausaiheisen teemaviikon päätteeksi mestarien oppitunnilla valmistetaan muun muassa romanttista suklaakakkua ja helppoa lammaspataa. Gary opettaa keittämään täydellisiä uppomunia, ja George näyttää vinkkejä merisiilin käsittelyyn. Australialainen sarja. (46')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
MTV Uutislive klo 15: Nostaako ilmastosopu energian hintaa? Suomi jää jälkeen tieteen tekemisessä
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
MTV Uutisliven aiheet: Nostaako ilmastosopu energian hintaa? Suomi jää jälkeen tieteen tekemisessä
65 min
Myytinmurtajat: Reppu selkään ja lennoksi
Tänään 14:55
mtvkatsomo.fi
Adam ja Jamie yrittävät rakentaa lentorepun internetistä hankittujen ohjeiden avulla. Tiimi puolestaan testaa muinaista pyramidienergiaa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
75 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 14:45
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/12. Siskokset kilpasilla. Sarah haluaa perinteiset kirkkohäät, eivätkä ne saa jäädä Katie-siskon häiden varjoon. Sulho Cameronin on tasapainoiltava siskosten toiveiden välissä: molemmat haluavat samanlaisia asioita, mutta Katien ideoita ei saisi varastaa. Hääjärjestelyjä vaikeuttavat osaltaan myös perienglantilainen sää ja huonosti palveleva…
30 min
NYC:n täydelliset naiset: Esimakua kuudennesta kaudesta
Tänään 14:40
mtvkatsomo.fi
Sarjan tuottaja Andy Cohen luo katsauksen uuden tuotantokauden tapahtumiin. New Yorkin täydellisillä naisilla on silläkin kaudella vilkas, usein kosteakin cityseuraelämä, mutta leidit poistuvat Manhattanilta myös The Hamptons -maisemiin, syvemmälle luontoon ja toisiin osavaltioihin. He hoitavat kotiaan, rakastavat, rakastuvat, suuttuvat, sopivat, ottavat posliini-lookit…
Jonnan arki vauvan ja lamaannuttavien kipujen kanssa sujuu, sillä "sen on pakko sujua"
Tänään 14:26
iltasanomat.fi
Jonna ei esimerkiksi pysty kylvettämään pientä "Pähkinä"-vauvaa, ja joskus tuttipullon korkki ei millään tahdo aueta. Onneksi Jonnan äiti tulee tarvittaessa hätiin, kun vauvan isä Markus on poissa kotoa opintojensa äärellä. Myös koirasta on apua lohduttajana! Katso, mitä muuta Jonna kertoo - esimerkiksi ajatuksistaan mahdollisen uuden raskauden ja toisen sektion…
Porvoolainen Kaapo saa farkut jalkaansa ilman käsiä
Tänään 14:17
iltasanomat.fi
Kaapo näki taannoin netissä ulkomaisen videon, jossa joku venkoili housut jalkaansa koskematta niihin käsillä. Hän päätti kokeilla temppua itsekin, ja onnistui siinä. Kaverit sosiaalisessa mediassa eivät kuitenkaan uskoneet pelkkää sanallista todistusta. Väki vaati videota näytille. Tässä sellainen on!
10 min
Helsingin kirjamessut 2014: Esikoiskirjailija 2014 Sami Majala: Riivaaja
Tänään 14:12
areena.yle.fi
60 min
Leijonan luola UK
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 2/12. Lännen tyyliin. Luolassa esitellään tänään mm. käsintehty, kirjaa muistuttava tablettikotelo ja vyötäröllä kannettava jumppamatto. Vastaako tuotteiden laatu leijonien odotuksia ja ovatko ideat heidän mielestään lainkaan hyödyllisiä? Lisäksi nähdään, miten kauppoja hierotaan lännen tyyliin. Englantilainen sarja. (46')
3D Realms Anthology - Trailer
Tänään 14:08
gamereactor.fi
3D Realms Anthology - Trailer
55 min
Ylläs - huipulla tuulee: Jakso 6. Uneton Ylläksellä
Tänään 14:00
mtvkatsomo.fi
Sampo potee huonoa omatuntoa, kun on suututtanut vaimonsa Mintun. Gondoli-Eerolla on kiireinen keikkapäivä. Vapaalaskuseura Läskien ja Nahkojen Olsu suunnittelee kolmen tunturin -retkeä.
3 min
Helsingin kirjamessut 2014: Laila Hirvisaari: Kirjan vuosi 2015
Tänään 13:58
areena.yle.fi
18 min
Helsingin kirjamessut 2014: Paavo Haavikko: Muistelmat ja runot
Tänään 13:57
areena.yle.fi
Vilahtaa, vilahtaa - Glee-kaunotar ei liikoja arkaillut
Tänään 13:56
iltalehti.fi
Lähde: Splash News
7 min
Helsingin kirjamessut 2014: Sound Tracker Sam Yaffa
Tänään 13:50
areena.yle.fi
60 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/20. Supliikkimiehet vastaan supplit. Gluteenittomat galette-ohukaiset saavat vastaansa italialaiset täytetyt risottopallot. (44')
Toybox Turbos - First Trailer
Tänään 13:49
gamereactor.fi
Toybox Turbos - First Trailer
Liigalive: Vaarallinen trendi hiipinyt SM-liigaan - "Ei mitään järkeä"
Tänään 13:45
iltasanomat.fi
Episodi tapahtui Lukon ja Pelicansin ottelussa. Pelicansin Taavi Vartiaisen Janne Niskalalle antama taklaus oli raju, mutta Niskalan selän kääntäminen nosti jälleen esiin keskustelun taklattavan vastuusta. Liigaliven asiantuntija, huippuvalmentaja Hannu Jortikka kertoo luotisuoraan tyyliinsä, mitä ajattelee tästä trendistä, mikä on taklattavan vastuu ja miten…
60 min
Koirakuiskaaja
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 5/20. Armeijaväen koirat. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan sotilastukikohdan stressaavissa oloissa eläville koirille ja niiden omistajille. (45')
6 min
Strada: Musiikkikriitikot uhanalaisia
Tänään 13:45
areena.yle.fi
Musiikkikritiikki on häviämässä lehdistä maailmalla. Yksi lajin edustajista pitää pesäänsä edelleen Mannerheimintiellä, Helsingin keskustassa Hufvudstadsbladetin toimituksessa. Vaikka lehteä kustantava KSF Media irtisanoi lokakuun alussa yt-neuvottelujen jälkeen 19 työntekijää, musiikkikriitikko Wilhelm Kvist saa jatkaa konserttien arvioimista. Mihin kriitikoita…
Maailman hauskimmaksi pyrkivä Ismo Leikola: Pöllämystyneenä hämmästelen
Tänään 13:44
iltasanomat.fi
Funniest Person In The World-kilpailun finaalissa Las Vegasissa mukana oleva Ismo Leikola on onnistunut kisassa yli odotusten. Hollywoodin semifinaaleissa Leikola sai yleisöäänestyksessä huomattavan äänimäärän suhteessa muihin kisaajiin. Leikola on ihmeissään menestyksestään. Leikola sai semifinaaliäänestyksessä 48 183 ääntä, kun toiseksi sijoittunut Ranskan…
Ruotsin laivasto: Aluevesiämme rikkonut sukellusvene on poistunut
Tänään 13:38
iltasanomat.fi
Puolustusvoimat ilmoitti perjantaina aamulla lopettaneensa pääosin etsinnät Tukholman saaristossa. Etsinnät kestivät seitsemän päivää.
18 min
Helsingin kirjamessut 2014: Kahden sukupolven seikkailijoita: Madventures ja Rauli Virtanen
Tänään 13:32
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Oma arkku kullan kallis. Lunastamattomien rahtikonttien huutokauppa yltyy kaikkien aikojen pahimmaksi käsirysyksi, kun tarjolle tulee hautajaistoimiston laatuirtaimistoa ruumisarkkuineen päivineen. Joudutaanko koko huutokauppa perumaan? Sitä ennen riskisijoituksiin houkuttelevat muun muassa kalliin näköiset teleskoopit, koripallotarvikkeet…
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/7. Amerikkalaista tyyliä. Fagerstahan perustettu ravintola ja karaokebaari on tyhjillään päivästä ja illasta toiseen, sillä paikallisen kokin kokeilut eivät maistu kaupungin asukkaille. Ruoan laadun lisäksi Alexander huolestuu kellarin tavarapaljoudesta. On aika siivota ja uudistaa ruokalista täysin. Ruotsalainen realitysarja. (44')
YK: Maailma "ei ole valmistautunut" ebolaa varten
Tänään 13:16
iltasanomat.fi
Gimme five! Katso videolta, kuinka Ukko-koira heittää yläfemmat!
Tänään 13:10
iltasanomat.fi
Espanjasta kotoisin oleva sekarotuinen 5-vuotias Ukko hurmaa suklaasilmillään ja poikamaisella lookillaan. Korean ulkokuoren sisältä löytyy liukasliikkeinen latino, joka osaa hurmata yleisönsä tempuillaan. Katujenkasvatti Ukko osaa heittää rennosti yläfemmat emäntänsä kanssa. Lämpimällä sydämellä varustettu nelijalkainen pitää emäntäänsä myös hyvänä ja tervehdyksen…
35 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Gokin kiinalaiset klassikot. Gok kokkaa nopeasti vokkipannussa valmistuvia kiinalaisia klassikkoruokia, kuten kuningaskatkarapuja cashewpähkinäkastikkeessa ja naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Lisäksi tutustumme hänen isäänsä ja hyvän vokkipannun saloihin.
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Osa 419: Vauvakuumetta. Mirja määrää Otsolle lääkekuurin vauvakuumeeseen. Krista herättää Niklaksen mustasukkaisuuden. Jani ja Tuija lähentyvät. Saku yrittää liikaa.
23 min
Helsingin kirjamessut 2014: Katri Helena: Taivaan tie
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Super Smash Bros. for Wii U - 50 Must See Things Full Presentation
Tänään 12:54
gamereactor.fi
Super Smash Bros. for Wii U - 50 Must See Things Full Presentation
27 min
Muuttohaukantie
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Ankeasta saunasta tulee ylellinen suihkuluola. Kalevojen uuden kodin kosteat tilat vanhassa puutalossa keskellä Tamperetta saavat sisustaja Leena Carelsen luovuuden myötä kokea huikean muutoksen. (U)
47 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Likainen Len. Mike tutkii, onko maatyöläisen kuolemalla yhteyttä lukuisiin eläinten kuolemiin. Alfred saattaa Davidin nousuveden vangiksi.
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 44/48. Kevyt kesäillallinen. Grilliviikon päättää sähköasentaja Andreaksen isännöimä illallinen. Hän tarjoaa vierailleen limetti-chilimarinoituja tiikerirapuja, tonnikalaa à la Nicoise sekä limetti-basilikamarinoituja mansikoita. Kuka on Tukholman grillikuninkaallinen? Se selviää tänään. Ruotsalainen ruokaohjelma.
7 min
Veera "Buluboi" Salmi ja lasten räkänauru
Tänään 12:33
areena.yle.fi
3 min
Helsingin kirjamessut 2014: Sarjakuva: Pöyrööt
Tänään 12:31
areena.yle.fi
Super Smash Bros. for Wii U - What is Amiibo Trailer
Tänään 12:30
gamereactor.fi
Super Smash Bros. for Wii U - What is Amiibo Trailer

Suositeltua

77 min
Dok: Isän strippiklubi
Eilen 22:00
areena.yle.fi
ISTV Liigalivessä kello 21.30: SM-liigan paras pelaaja, kuumin veskari ja Arvosen pojat
Eilen 20:31
iltasanomat.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Isisin propaganda iski heti Kanadaan
Tänään 11:36
iltalehti.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Ismo Leikola matkalla maailman hauskimmaksi – katso video semifinaalista
Tänään 10:25
iltalehti.fi