UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Yhdysvaltain eteläosissa tulvii – tuhannet paenneet kotoaan
Tänään 17:54
iltasanomat.fi
CNN:n mukaan alueella on ollut myös rajuja ukkosmyrskyjä ja tornadoja.Tuhannet ovat joutuneet jättämään kotinsa ja ainakin kolme ihmistä on kuollut. Tulvatilanne on pahin Texasin ja Oklahoman osavaltioissa, joissa on tuhoutunut vähintään satoja kiinteistöjä.
60 min
Pomo piilossa
Tänään 17:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Kauniit ja rohkeat: Heti pois Pamelaa aussimasta, John!
Tänään 17:25
katsomo.fi
Quinnin mielestä Hope on vainoharhainen evätessään häneltä isoäidin oikeudet. "Lapsi on minunkin vertani enkä tekisi hänelle pahaa." "En luota sinuun, Quinn, eikä luota poikasikaan. Tuossa on ovi." Anoppi uhkaa, että jos Hope ei vaihtaisi asennettaan, asiat muuttuisivat rumiksi. John Forrester kysyy Ericiltä, pitääkö hänen piilottaa lompakkonsa, sillä tyttären…
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 17:20
areena.yle.fi
5 min
Päivän sää
Tänään 17:20
katsomo.fi
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 17:19
areena.yle.fi
2 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 17:18
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 17:18
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 17:17
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 17:17
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
5 min
Uutiset
Tänään 17:15
katsomo.fi
45 min
Midsomerin murhat
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Ei näille nurkille 1/2! Kiinteistögrynderit ja vanhojen rakennusten suojelijat joutuvat usein napit vastakkain, mutta tällä kertaa tiukasta sanasodasta sukeutuu oikeat verijuhlat, ja Barnaby joutuu tutkimaan murhaa. (U)
10 min
100 tarinaa Lastensairaalasta: 12 päivää konserttiin
Tänään 17:05
katsomo.fi
Vieraana Jukka Ala-Mello.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Nätti nakuna
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18. Kuihtunut kaunokki. Entinen seiväshyppääjä Charlotte joutui selkäsairauden takia lopettamaan urheilun ja samalla jättämään hyvästit urheilijan kropalle. Hän ei hyväksy uutta, painavampaa minäänsä ja häpeää selkänsä leikkausarpia yli kaiken. Gok haluaa saada hänet puhkeamaan uudestaan kukkaan. Englantilainen sarja.
30 min
Laiva
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28/40. Purseri Widi järjestää eläimellisiä piloja kuulutusta tekevälle risteilyemäntä Varpulle. Joni perheineen pääsee komentosiltavierailulle. Poikaystävänsä ja anoppi-kummitätinsä kanssa matkaava Satu on innostunut pelikoneista ja esittelee parhaan pelivoittonsa. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Los Angelesin Koreatown
Tänään 16:05
katsomo.fi
Tony tutustuu Los Angelesin ainutlaatuiseen ja kulttuurisesti vahvaan korealaiskaupunginosaan, jossa näkyvät yhä vuoden 1992 mellakoiden jäljet. Oppaana on gourmet-tacogrilleistä tunnettu keittiömestari Roy Choi.
60 min
Viidakon tähtöset: Osa 6.
Tänään 16:00
katsomo.fi
Ensimmäinen pudotusäänestys koittaa ja kaksi tähtöstä lähtee kotiin. Majoituskilpailussa koetaan todellisia kauhun hetkiä ja ruoan puute kiristää hermoja. Rahakilpailussa kohdataan jälleen norsuja. Motivaatio jatkaa kisassa nousee puheenaiheeksi.
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Rintapaistia ja pannupizzaa
Tänään 16:00
katsomo.fi
Pääateriana on naudan rintapaistia lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie taikoo paistettua riisiä korealaisittain. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka yrttien tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie kokkaa kalapiirasta ja pyöräyttää helppoa pannupizzaa perjantai-illan noutoruoan haastajaksi.
60 min
Hurja remontti
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 19/24. Rakkaus voittaa kaiken. Ylikersantti Zeigleriä ammuttiin päähän järkyttävässä välikohtauksessa armeijan tukikohdassa. Hänen kihlattunsa auttoi häntä toipumaan vastoin kaikkia odotuksia, ja nyt Hurja remontti antaa parille kodin ja upeat häät. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/26. Käsipuolen pyöräpäiväkirja, osa 1. Auto-onnettomuudessa kätensä menettänyt Ryan on menettänyt uskonsa elämään. Chrisin johdolla alkaa armoton treenaus, jolla on yllättäen ikäviäkin seurauksia. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
Näin poistat punkin
Tänään 15:37
iltalehti.fi
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
Takaisin Suomeen muuttava Samuli Edelmann filmaa Suomessa
Tänään 15:17
iltasanomat.fi
Parhaillaan hän filmaa Helsingin seudulla Tappajan näköinen mies -elokuvaa. Teksti perustuu kirjailija Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta. - Minulla on paljon töitä Suomessa ja olemme muuttamassa perheen kanssa takaisin Suomeen, pääkaupunkiseudulle, Samuli kertoo. Samuli Edelmann ehti asua Maltalla perheensä kanssa kymmenisen vuotta. Hän lähti…
Paljonko nostat käteistä pankkiautomaatilta?
Tänään 15:16
iltasanomat.fi
Mikä jättiläinen pelottelee lähiön asukkaita? Katso hämyinen kuva!
Tänään 15:13
iltalehti.fi
Lähempi tarkastelu on osoittanut kyseessä olevan suuri kenguru. Lähde: CNN
50 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
30 min
Millerit: Anteeksipyyntö
Tänään 15:05
katsomo.fi
Debbielle ja Nathanille selviää, että vaikka heidän vanhempansa rakastavat kumpaakin yhtä paljon, heillä on kuitenkin suosikkinsa. Kummallekaan tämä ei ihan mukisematta käy. Nathan tekee parhaansa voittaakseen isän puolelleen, mutta Debbie ei halua luovuttaa suosikkipaikkaansa. Nathan päätyy tekemään anteeksipyyntövideon, ihan niin kuin lapsena.
30 min
Ennätystehdas
Tänään 15:00
katsomo.fi
Ennätystehtaalla heitetään kuperkeikkaa, punnerretaan ja käydään pikaparturissa. Tehdasta pyörittävät tuttuun tapaan Antero Mertaranta ja Eppu Salminen.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
JIM D:
Tänään 15:00
ruutu.fi
JIM D: Lontoon olympiastadion. Dokumentissa seurataan Lontoon suunnittelultaan ainutlaatuisen olympiastadionin rakentamista suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn. Amerikkalainen dokumenttisarja. (47')
60 min
Huikeat kakut
Tänään 14:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Kirahveja Chicagossa. Keskinkertaiset kakut eivät kelpaa Chicagossa, joten kondiittorit panevat parastaan. TipsyCakessä tehdään vauvansänkykakkua vauvakutsuille ja toisessa konditoriassa taas hääkakkua, jossa on söpö talo sokerimassakukkasin peitetyllä mäellä. Englantilainen lifestyleohjelma. (43')
54 min
Hartain toive: lapsi
Tänään 14:45
areena.yle.fi
3/6. Mitä mahdollisuuksia lapsettomalla on saada lapsi? Matilda lähtee Tanskaan valitsemaan luovuttajaa spermapankista. Andersin ja Johnin lapsi kehittyy sijaisäidin kohdussa Intiassa.
30 min
Hulluna leivontaan
Tänään 14:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tärkeä taikina. Eric tapaa retrohenkisen kakkukerhon, joka pitää klassisista leivonnaisista. Kakkukerho tekee Ericille éclaireja. Eric kutsutaan Lontoon Folly-ravintolaan, minne halutaan pop up -leipomo, missä myytäisiin Ericin leivonnaisia. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/12. Toukkajuustoa. Tänään valmistetaan savutaimenta, häränfileetä ja päärynätorttua. Tom Parker Bowles maistaa sardinialaista toukkajuustoa. Reseptihaasteessa mukana Dannii Minogue. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
28 min
Hymy Pyllyyn
Tänään 14:15
areena.yle.fi
Päivän jaksossa pokkaa koettelevat mm. Jukka Rasila ja Minttu Mustakallio. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
60 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/7. Tulisieluinen kokki. Tukholman Liljeholmenissa on ravintola Våg, joka on hyvällä paikalla, mutta se on silti iltaisin tyhjillään. Lounastarjoilu toimii, mutta omistaja ei tiedä, miten houkutella asiakkaita myös iltaisin. Alexander luo uuden iltakonseptin, jossa tarjoillaan muun muassa pieniä herkkuja sushihihnalla. Kokin temperamentti vain…
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 13:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
Pesispelaaja syöksyi voltilla jokeen ja sai naurukohtauksen
Tänään 13:44
iltalehti.fi
Lue lisää.. Video: vetolaiset.fi

Suositeltua

30 min
Virittäjät: Viides kausi alkaa!
Eilen 19:00
katsomo.fi
60 min
Nakudeitit
Eilen 20:00
ruutu.fi
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 23:50
ruutu.fi
Veikkausliigan huippuhetket 24.5.2015
Eilen 21:30
iltasanomat.fi
Vihatun Putinin voi Ukrainassa syödä - suklaana!
Tänään 08:44
hs.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:57
areena.yle.fi