UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Riipaiseva tarina kulkukoirasta – kulki amazonin läpi seikkailijoiden mukana
Tänään 15:37
iltalehti.fi
Kulkukoiran ja ruotsalaisjoukkueen koskettava yhteinen matka alkoi keskeltä Amazonin sademetsää. Lähde: CNN
Killer Instinct - Season 2 Gameplay: Kan-Ra vs Maya & Combo
Tänään 15:18
gamereactor.fi
Killer Instinct - Season 2 Gameplay: Kan-Ra vs Maya & Combo
Pete Parkkonen yllättyi tanssigeeneistään viikko viikolta enemmän
Tänään 15:16
iltalehti.fi
Voittoa koko Tanssii tähtien kanssa -tuotanto juhli tyylikkäästi yksityisjuhlissa.
61 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Vauvahaaveita
Tänään 15:15
mtvkatsomo.fi
Uusi sarja alkaa! Rickettsin yksilapsisen perheen talo on käynyt auttamattoman ahtaaksi, joten edessä on kunnianhimoinen laajennushanke. Budjetti on kuitenkin tiukka, koska pariskunta haaveilee vielä toisesta lapsesta ja tarvitsee kalliin koeputkihedelmöityksen. Ellisin perhe puolestaan haluaa lisähuoneita kellarikerrokseen, mutta miten sinne saadaan valoa? Brittiläinen…
22 min
Jinsy-saari
Tänään 15:15
areena.yle.fi
7/8. Zoop. Saaren sikojen hajuaistiin perustuva postilaitos on alkanut tökkiä, ja Maven selvittää asiaa. Sporall taas siirtyy Musatavernaan, jossa esiintyy kuuma bändi Mool Perpya. Myös Maven päättää seurata muotia.
60 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/18. Neljän kierroksen kamppailu. Joukkueet kamppailevat neljän kierroksen kokkauskisassa, jossa kolme kilpailijaa kerrallaan mittelee keskenään. Kunkin kierroksen voittaja kuittaa 5 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteelleen, ja lisäksi voittajan tiimi saa päättää, millaista ruokaa seuraavaksi kokataan. Australialainen sarja. (47')
1 min
Yle Uutisluokka
Tänään 15:02
areena.yle.fi
Ahtialan koulussa järjestetään laneja, joissa pelataan tietokoneella läpi yön. Mikä yölaneissa kiehtoo? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Ahtialan koulussa Lahdessa.
62 min
Myytinmurtajat: Luotipudotus
Tänään 15:00
mtvkatsomo.fi
Adam ja Jamie testaavat, osuvatko yhtä aikaa ilmasta pudotettu ja aseesta ammuttu luoti maahan samanaikaisesti. Tiimi yrittää lyödä Busterilta sukat jalasta.
31 min
MTV Uutislive klo 15: Uupuneita vanhempia joudutaan käännyttämään ensikodeista
Tänään 14:59
mtvkatsomo.fi
Lävistetty Nea työskentelee mallina
Tänään 14:47
iltasanomat.fi
Nea on käännytetty joskus keikalta kuviensa vuoksi, mutta toisaalta osa asiakkaista haluaa nykyään juurikin persoonallisen näköisen mallin. Suomen rumimmat tatuoinnit keskiviikkoisin TV5 klo 20.00.
60 min
Illallissota
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/13. Parantavaa ruokaa. RG ja Sean tarjoilevat jerk-kanaa ja tutustuttavat vieraat nyrkkeilyn saloihin. Lidian ja Natashan makrobioottinen ja parantava menu vaikuttaa tuomareihin yllättävällä tavalla. Renee ja Rex valmistavat merellisen illallisen, mutta tiukka aikataulu aiheuttaa ongelmia. Kanadalainen sarja.
12 min
Tarinateltta
Tänään 14:25
areena.yle.fi
Tänään kuulemme Lapin rajamailta joulusadun, ja kotka vie vauvan kapaloissa, sekä ihmettelemme kännin olemusta. Kertojina Eeva Kettunen, Irma Backman, T. Pentinlehto, R. Kangasluoma. Isäntä: Benjamin Oroza. (U)
65 min
Hestonin huikeat pidot
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/7. Jali ja suklaatehdas. Tällä kertaa brittikokki Heston Blumenthal järjestää kutsuvierailleen pidot, joiden teemana on 1960-luku ja etenkin lastenkirja "Jali ja suklaatehdas". Pitojen ruokalistalta löytyy nuoltava tapetti, "taikasienikeitto", appelsiiniankka sekä suklainen vesiputous. Englantilainen ruokaohjelma.
1 min
Linnan juhlat 2014: Vuoden 2013 Linnan juhlien kohokohdat
Tänään 14:12
areena.yle.fi
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 10. Jakso 12/13. Jäädrinkkejä ja tuulitanssijoita. Naomi ja Helen yrittävät kaupata leijonille jäädrinkkejä, Mark erikoista auton kattotelinettä, jolla on kaksi käyttötarkoitusta, ja John puolestaan tuulitanssijoita. Kuka saa sijoituksen? Englantilainen sarja. (44')
59 min
Jamie Oliverin koululaishaaste: Politiikkaa ja polemiikkia
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
Uusi opettaja yrittää saada nuoret innostumaan politiikasta. Grammy-voittaja Jazzie B Obe puolestaan innostaa heitä musiikin pariin. Jamie johdattaa oppilaat thairuuan valmistukseen. Osalla nuorista on ongelmia alkoholin kanssa. Lisäksi kahden tytön välit kärjistyvät kesken oppitunnin. Oppilaat myös häiriköivät ja herättävät pahennusta teatteriesityksessä. Entä…
30 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/18. Kyllä äiti tietää. Morsiamen vanhemmat pyrkivät usein vaikuttamaan voimakkaasti hääpuvun valintaan. Välillä erimielisyyttä syntyy tyylistä, välillä hinnasta. Kenen mielipide lopulta ratkaisee? Amerikkalainen lifestylesarja.
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
60 min
Viimeinen sauma: Nicole Richien uudet kujeet
Tänään 13:39
mtvkatsomo.fi
Erikoisjaksossa Joe saa kunnian avustaa tv-persoonana ja muotisuunnittelijana tunnettua Nicole Richietä tämän viimeisimmän malliston viimeistelyssä. Kokoelman valmistuminen takkuaa tuotanto-ongelmien ja kuosivaihdosten vuoksi. Saadaanko vaatteet valmiiksi ajoissa ennen New Yorkin muotiviikolla tapahtuvaa lanseerausta? Amerikkalaisessa realitysarjassa muotilehti…
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/16. Muodin orja. Laura työskentelee muotialalla ja tuhlaa kaikki rahansa vaatteisiin, jotka usein jäävät kaappiin seisomaan. Hän on muuttanut vanhempiensa helmoista suoraan poikaystävänsä hoiviin eikä ole koskaan oppinut rahan arvoa. Gail yrittää laittaa naisen ojennukseen ennen kuin törsäily tuhoaa Lauran parisuhteen. Amerikkalainen realitysarja.
Jää hyydytti lentokoneen Siperiassa - matkustajat työnsivät irti
Tänään 13:27
iltasanomat.fi
Suomen Venäjän suurlähettiläs arvioi Vladimir Putinia
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
- Presidenttimme määrittelee maamme ulkopolitiikan ja on vastuussa myös siitä, kuinka vauras maamme on, hän sanoo. - Kän käyttää kaikkia mahdollisuuksiaan tehdä Venäjästä voimakkaampi, parempi, rikkaampi ja demokraattisempi ja niin edespäin. Sellainen on presidentin asema, suurlähettiläs jatkaa.
55 min
LA Ink
Tänään 13:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 19/24. Mitta täyttyy. Corey saa tarpeekseen Lizin ja Adriennen välisistä ongelmista ja sanoo Katille suorat sanat. Tarttuuko Kat jo härkää sarvista, vai jatkuuko Lizin töppäily edelleen? Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Hulluna leivontaan
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Ranskalaiset herkut. Eric tekee Devonin edustalla olevan Burghsaaren Mardi Gras -juhliin Miranda Carmen -tyylisen juhlakakun. Nopeana reseptinä on suklainen versio ranskalaisesta klassikosta: mille feuille karhunvatukoilla ja suklaavaahdolla. Kakkukerho tekee Ericille päärynätortun. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
HJK:lla upea mahdollisuus toiseen urotekoon - tässä on Lehkosuon suunnitelma
Tänään 12:56
iltasanomat.fi
HJK kohtaa FC Kööpenhaminan torstain-illassa Sonera Stadiumilla Eurooppa-liigan viidennellä lohkovaiheen kierroksella. Helsinkiläiset avasivat viime ottelussa pistetilin voitettuaan Torinon kotonaan 2-1. Nyt on edessä uusi tärkeä koitos, sillä joukkueella on vielä mahdollisuus jatkopaikkaan. Jännitysnäytelmä on nähtävissä Nelonen Prolla, Nelosella sekä Ruudussa.
28 min
Kakola
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Osa 6/8. "Meidät on hylätty!" Kyyneleiltäkään ei vältytä, kun nuorten sellikaverit vapautetaan yllättäen ja pojat jäävät yksin. (U)
Ohjaaja Eetu Lipponen: "Äitini pelkäsi elämäni olevan likaista irstailua"
Tänään 12:44
hs.fi
Kolmekymppinen, pikkukaupungissa kasvanut Eetu Lipponen oli varma, että homoudesta kertominen saa vanhemmat hylkäämään hänet. Ilmapiiri oli ahdas. "Koulumaailma, tuttavat ja kylän ihmiset. Heillä oli asenne, että se on likaista", Lipponen kertoo HSTV:n Arka paikka –ohjelmassa. Kirjailija Anja Snellmanin juontamassa HSTV:n Arka paikka –ohjelman tässä jaksossa…
RaviTV: Tämä tamma valmentautuu keihään olympiamitalivalmentajan opeilla
Tänään 12:40
iltasanomat.fi
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Pikku Daniel. Gina ei raaski luopua työstään pubissa raskauden vuoksi, mutta supistukset alkavat ennen aikojaan.
Grand Theft Auto V lumoaa myös uusilla tehokonsoleilla
Tänään 12:32
iltasanomat.fi
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Keskustasta esikaupunkiin. Ydinkeskustassa asuvat perulaiset Rafael ja Maria Fe etsivät uutta kotia. Heille sopisi parhaiten oma talo rauhalliselta ja perheiden suosimalta esikaupunkialueelta, mutta pariskunta vierastaa pihatöitä ja pitkiä työmatkoja keskustaan. Uudessa kodissa pitäisi olla myös erillinen lastenhuone, kylpyamme sekä pyykinpesutilat.…
Mielenosoitukset leviävät USA:ssa
Tänään 12:28
iltasanomat.fi
Valioliiga: Top 5 -torjunnat
Tänään 12:24
mtvkatsomo.fi
UEFA Champions League: Markus Halsti ennakoi illan Juventus-kamppailua
Tänään 12:24
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon tähdistöjoukkue
Tänään 12:23
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon pelaaja: Danny Ings
Tänään 12:23
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon hienoimmat kikat
Tänään 12:23
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Top 5 -maalit
Tänään 12:22
mtvkatsomo.fi
11 min
Clay Kids
Tänään 12:01
areena.yle.fi
Osa 16. Flippyn kengät. Flippyllä on tärkeä korismatsi Robbieta vastaan. Peliä varten hän tilaa taikakengät. Kuinka pitkään taika tehoaa? Animaatio. svenska.yle.fi/hajbo
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Veitsenterällä
Tänään 12:00
mtvkatsomo.fi
Yossin muusikkoystävä esittelee vip-huoneessa asetta Quentin Tarantinon elokuvasta. Aria joutuu tiukkaan paikkaan, kun Yossi ja Dominique testaavat hänen osaamistaan. Arian heikko korutietous huolestuttaa Yossia, mutta Aria osaa paikata puutteensa taitavasti muilla avuillaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly…

Suositeltua

Huippuhetket: Blues - Kärpät 25.11.2014
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Hitlerin Sudenpesä on pelon ja vainoharhan muistomerkki
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Huippuhetket: HIFK - Pelicans 25.11.2014
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
Kaksikko ahdisteli väärän miehen tyttöystävää
Eilen 18:52
iltalehti.fi
Huippuhetket: Lukko - Sport 25.11.2014
Eilen 22:31
iltasanomat.fi
Huippuhetket: TPS - SaiPa 25.11.2014
Eilen 21:56
iltasanomat.fi