UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/10. Ennustuksia. Mies näkee toistuvasti unta lento-onnettomuudesta, ja uni käy toteen. Poika kuuntelee vaistojaan ja pelastaa itsensä ja isänsä tulivuorenpurkaukselta. Nykypäivän Nostradamus on ennustanut useita katastrofeja. Amerikkalainen sarja. (50')
Just Cause 3 Dev Diary: Who is Rico?
Tänään 02:13
gamereactor.fi
Just Cause 3 Dev Diary: Who is Rico?
Remastering Gears of War - Gameplay of Ultimate Edition
Tänään 01:51
gamereactor.fi
Remastering Gears of War - Gameplay of Ultimate Edition
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/20. Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä…
65 min
JIM D:
Tänään 01:20
ruutu.fi
JIM D: Tragedia Batman-elokuvan ensi-illassa. Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa Coloradossa tapahtui järkyttävä ampumavälikohtaus heinäkuussa 2012. Dokumentissa käsitellään ampujan, 24-vuotiaan James Eagan Holmesin, taustaa sekä motiiveja tapahtumalle. Elokuvateatterissa paikalla olleet nuoret kertovat omat selviytymistarinansa ja tapahtumankulun elokuvateatterissa.…
50 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Urheiluhullun teemahäät. Joe rakastaa urheilua sen kaikissa muodoissa. Hän haaveilee häistä baseball-kentällä, mutta hänen morsiamensa haaveilee eleganteista kirkkohäistä. Onnistuuko Joe yhdistämään parin mieltymykset? Amerikkalainen realitysarja. (42')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/20. Naista ei kohdella näin. Aki saa tuta yöllisten raivareiden seuraamukset. Molemmissa pudotuksissa koetaan jättiyllätyksiä. Epäusko valtaa myös iltanuotion, kun toisen leirin tapahtumat eivät etenekään odotetusti. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 11/12. Loistavia ideoita. Deborah Meaden, Peter Jones, Duncan Bannatyne sekä uudet leijonat Kelly Hoppen ja Piers Linney kohtaavat joukon uusia toiveikkaita yrittäjiä. Tällä kertaa leijonat saavat tutustua muun muassa Energiamunaan, hohtaviin urheiluasuihin ja lasten matkalaukkuihin. Englantilainen sarja. (44')
80 min
Kadonnut: Paluu Eedeniin
Tänään 00:13
katsomo.fi
Vuonna 2009 Ollyn sieppauksesta on kulunut kolme vuotta, kun Chalonsin kaupungissa katoaa jälleen pikkupoika. Tony ja Emily palaavat synkimpien painajaistensa kaupunkiin tukeakseen pojan vanhempia ja etsiäkseen uusia johtolankoja. Englantilainen jännitysdraamasarja.
55 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/12. Tummanpuhuvat häät. Bonnie ja Jason aikovat uudistaa vihkivalansa, mutta Whitneyn porttikielto estää tätä osallistumasta häihin. Pam pyrkii muotiseuran johtokuntaan ja haluaa tehdä vaikutuksen jäseniin. Amerikkalainen realitysarja. (43')
102 min
Hotel Lux
Eilen 23:50
areena.yle.fi
(Saksa 2011) Hillitön komedia diktaattoreja ivailevasta yökerhokoomikosta, joka hyppää ojasta allikkoon paetessaan natsi-Saksasta Moskovaan, missä häntä luullaan yhdeksi Hitlerin luottomiehistä. O: Leander Haussmann.
59 min
Historia: Hitlerin juutalainen naapuri
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Edgar Feuchtwanger oli viisivuotias, kun hänen naapurustoonsa vuonna 1929 muutti asumaan tuleva diktaattori Adolf Hitler. Juutalaislapsi saattoi piankin huomata ilmapiirin käyvän entistä uhkaavammaksi.
55 min
Pelkokerroin 2.0
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10. Iilimatoja ja kaljupäitä, osa 2/2. 100 000 dollarin erikoiskilpailu huipentuu tulipaloihin ja autokolareihin. Erikoisuutena Pelkokertoimen epäonnenpyörä. Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
63 min
Myytinmurtajat: Varsijousikamppailu
Eilen 23:10
katsomo.fi
Adam ja Jamie kilpailevat, kumpi onnistuu rakentamaan paperista tehokkaamman varsijousen. Tiimi testaa, voiko vodkalla poistaa tupakanhajun vaatteista, myrkyttää mehiläisiä tai pestä kylpyhuoneen. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
51 min
Sleepy Hollow: Sydämetön syöjätär
Eilen 23:10
katsomo.fi
Kausi 2, 8/18. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa.
Kerrostalossa syttyi tulipalo Oulun Puolivälinkankaalla
Eilen 23:08
iltasanomat.fi
Oulun-Koillismaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Hannu Timonen kertoo IS:lle, että palo sai alkunsa asunnon parvekkeelta. Syttymissyystä ei ole tarkempaa tietoa.
55 min
Kardashianit: Varjoja paratiisissa, osa 2/2
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kausi 6, 12/16. Muiden tyrmistykseksi Scott hoitelee vodkaan liittyviä bisneksiään Bora Boran lomalla. Robin ja Kimin välille kehkeytyy riita, johon Kris ei voi olla puuttumatta. Kendall ja Kylie keksivät jekun Robin pään menoksi. Bruce ja Kris uusivat valansa polynesialaisin menoin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
29 min
Täydellinen kesä: Vaaleanpunaiset sortsit
Eilen 22:41
katsomo.fi
Kausi 1, 8/10. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
11 min
Jalkapallo: UCL: Etulyöntiasema Astanalla
Eilen 22:29
katsomo.fi
11 min
Suunnistuksen MM-kisat: Suomelta kisoihin 13 urheilijaa
Eilen 22:29
katsomo.fi
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:29
katsomo.fi
Suomalaispelaajilla omat kannustusjoukot Beach Volleyn EM-kisoissa
Eilen 22:15
iltasanomat.fi
Suomalaisten tukena on oma kannattajaryhmä.
108 min
Nuori Montalbano
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Kausi 1, 3/6. Paluu perusasioihin. Mimì Augello astuu palvelukseen. Kahden poliisimiehen välillä lyö ensin kipinää. Onko tulokkaassa ainesta? Montalbano uppoutuu nuoren tytön kaappaukseen, jolla on kauaskantoisia seurauksia. (U)
100 min
Kino: Hunaja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Bal, Turkki 2010) Yusufin tarina 3/3. Pieni Yusuf ja hänen perheensä elävät luonnon antimista. Hunajankerääjä-isän katoaminen muuttaa kaiken. O: Semih Kaplanoglu. (U)
56 min
Reggie Yates: Etelä-Afrikan nuoret
Eilen 22:00
areena.yle.fi
1/3. Valkoisten slummit. Brittijuontaja Reggie Yates matkustaa Etelä-Afrikkaan tutustumaan apartheidin jälkeen syntyneiden elämään. Syrjäytyminen ei katso ihonväriä. Töitä on vähän, eikä toivoa paremmasta juuri ole.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
3 min
Ollaan vapaita musavideot: Mun elämä alkaa
Eilen 21:42
areena.yle.fi
1/2. Musiikkivideo elokuvasta Ollaan vapaita.
Espanjassa riehuu metsäpalo - palomiehet työskennelleet jo yli vuorokauden
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
Metsäpalo alkoi tiistaina iltapäivällä. Espanjan median mukaan metsäpalo alkoi tiistaina iltapäivällä neljältä paikallista aikaan. Palo alkoi samaan aikaan viidessä eri paikassa. Metsäpalon sytyttämisestä epäilty mies pidätettiin keskiviikkona. Galician aluehallinnon arvion mukaan palo on tuhonnut metsää tähän mennessä 200 hehtaaria.
Viron pastorit areenalla: Nikolai Rütkinen 1/4
Eilen 21:15
tv7.fi
Viron pastorit nostavat esille aiheita, jotka saavat katsojat tarkastelemaan hengellisen elämän todellisuuksia hieman syvällisemmin. Sarjassa tavataan pastoreita eripuolilta Viroa, joista jokainen on oma persoonansa ja tuo omat ajatuksensa rohkeasti areenalle.
Rahan ja lippujen puute vie HJK:n katsojat kalliolle
Eilen 20:49
hs.fi
Isoja jalkapallomatseja voi seurata Helsingissä puolisalaa Sonera Stadiumin takana olevalta kalliolta. HSTV tapasi siellä jalkapallon ystäviä ja kysyi, miksi he eivät raaski maksaa pääsylippua. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus ja editointi: Terhi Liimu, grafiikka: Sofia Pusa HS.
Lapsille ja lapsenmielisille - hurja seikkailuhalli kohoaa Helsinkiin
Eilen 20:45
iltalehti.fi
Lasten reippailuhallina tunnettu Huimala muuttaa syksyn 2015 aikana uusiin tiloihin Helsingin Konalaan, Kauppakeskus Ristikkoon. Halli on jaettu kahteen tasanteeseen, joista löytyy eri haastavuusasteisia aktiviteetteja. Tuttujen huvitusten lisäksi reippailuhallista löytyy muun muassa täysimittainen maya-aiheinen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja…
HS-uutiset 29.7.2015
Eilen 20:35
hs.fi
HS-uutiset 29.7.2015
HS-sää 29.7.2015
Eilen 20:34
hs.fi
HS-sää 29.7.2015
Delfiinien surullinen hetki tarttui videolle – yrittikö emo pelastaa kuollutta poikasta?
Eilen 20:20
iltasanomat.fi
43 min
Kysymyksiä kulttuurista
Eilen 20:15
areena.yle.fi
5/7. Miksei Ruotsissa ole filosofeja, millaisen taiteen vuoksi voi olla valmis kuolemaan ja miksi öljyvärimaalaukset ovat kalliimpia kuin akvarellit? Keskustelemassa mm. Märta Tikkanen ja Theodor Kallifatides.
42 min
Venäjän halki 30 päivässä
Eilen 20:15
areena.yle.fi
Osa 8/8. Vladivostokissa Ville osallistuu merimieskoulutukseen, vierailee Venäjän itäisimmällä saarella ja ihmettelee japanilaisia autoja. Raskas matka purkautuu kyyneliin Japaninmeren äärellä. (U).
51 min
Vaimot vaihtoon USA: Schults / Smith
Eilen 20:00
katsomo.fi
Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla…
30 min
Duudsonit: Duudsonien lomareissu
Eilen 20:00
katsomo.fi
Jarppi hankkii ambulanssin nimeltä Albert, jolla suunnataan heti road tripille. Tien päällä Jarno saa RC-veneestä päähänsä, Jukka joutuu bajamajassa veden varaan ja HP laitetaan huvipuistossa oksennustestiin. Matka päättyy Veljekset Keskisen kyläkauppaan, jossa piilokamerajekut saavat vartijat raivon valtaan. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla…
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/20. Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä…

Suositeltua

Natsi-Saksan aikainen 4,5 km pitkä lomahotelli remontointiin
Eilen 12:51
iltasanomat.fi
Pyöräilijä hermostui tukitusta kaistasta – nosti auton sivuun
Eilen 07:50
iltalehti.fi
Valvontakamera tallensi todella rajun kolarin Pietarissa – "Järkyttävä onnettomuus"
Eilen 14:36
iltasanomat.fi
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Eilen 12:00
ruutu.fi
Hellyttävät pandakolmoset täyttivät vuoden
Eilen 10:10
iltasanomat.fi
Varkaiden onnenpäivä – poimivat jättisumman kadulta
Eilen 08:52
iltalehti.fi