UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pelipäivä: NY Rangers vai Tampa Bay finaaliin?
Tänään 18:42
iltasanomat.fi
Lampela eloisasta rakkaastaan: ”Muut ovat fucking dead”
Tänään 18:27
iltalehti.fi
Viime viikonloppuna pariskunnalle syntyi erimielisyyttä Lampelan huvilasaarella Espoon edustalla, ja tilanne kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi. Lampela poistui saarelta veneellään ja Kärpäsen apuun hälyttämät poliisit tavoittivat Lampelan lähipubista mantereen puolelta. Mies puhalsi alkometriin yli promillen lukemat, minkä jälkeen hänet vietiin tarkempiin verikokeisiin…
Miltä tuntuu olla haukutuin ministeri, Sanni Grahn-Laasonen?
Tänään 18:23
hs.fi
Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) puolustaa vahvasti hallituksen leikkauksia opetustoimesta. Hän sanoo ymmärtävänsä haukut ja uskoo, että rakenneuudistuksilla opetuksen taso paranee. Kolmannen lukukauden korkeakouluihin Grahn-Laasonen lupaa seuraavan neljän vuoden aikana. Toimittaja Eeva Palojärvi HS, kuvaus Terhi Liimu HS.
27 min
BUU: Mietipä sitä!
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Esitys. Hanna ja kaikki kymmenen lasta esittävät hienon show'n kaikille siellä kotona, toisilleen ja auringolle! Kaikki saavat päättää itse, mitä esittävät. Tervetuloa katsomaan suurenmoista esitystä! buu.yle.fi
7 min
Puutarhan tonttu
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 2/15. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Istutuksia täytyy muistaa kastella säännöllisesti.
7 min
Kuminakuja 19
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Ville tahtoo karata. Villestä tuntuu että kaikki menee pieleen eikä kukaan ymmärrä häntä. Ville päättää karata kotoa.
29 min
Emmerdale: Veljen raivo
Tänään 18:00
katsomo.fi
Katiellä on sormensa pelissä, kun Declanin kiinteistökaupat näyttävät kariutuvan lopullisesti, mutta Megan saa kärsiä seuraukset. Rishi lohduttaa Jaita, joka pelkää avioliittonsa olevan ohi. David kuulee Priyalta iloisia uutisia, mutta särkeekö tieto Alician sydämen? Ashley joutuu suureksi harmikseen tekemään lähempää tuttavuutta Harrietin kanssa.
11 min
Kati ja Töppö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kesäinen automatka. Ystävykset oppivat, että joskus tärkeintä ei ole määränpää, vaan itse matkanteko.
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tonttutuulimylly. Jauhot ovat loppuneet pienestä linnasta. Pasi, Kielo ja Täti Luumu lähtevät hakemaan lisää tonttutuulimyllystä.
60 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Parisuhteita ja paniikki Los Angelesissa. Annabella käy pilateksessa ja saa lifecoachilta neuvoja miesasioissa. Onko Jim se oikea? Poikaystävä Ozzie tekee Saralle tatuoinnin. Illalla Jim esittää Annabellalle käänteentekevän kysymyksen. Alexandra on Los Angelesissa, jossa hän tapaa muun muassa Conan O'Brienin ja suomalaisen bändin Baton Rogue…
60 min
Pientä pintaremonttia: Jakso 5. Kaksion uudet tilaratkaisut
Tänään 17:59
katsomo.fi
Helsingin Roihuvuoressa sijaitsevasta kaksiosta on vuosien saatossa muotoutunut kolmio. Ratkaisun mielekkyyttä saapuvat pohtimaan suunnittelijat Lasse Räihä, Mikko Toppala ja Maarit Hiltunen.
HS esittelee Sedu Koskisen uuden ravintolakeitaan
Tänään 17:57
hs.fi
Helsingin Sanomien reportteri Jukka Hiiro esittelee, mitä Sedu Koskisen suunnittelemaan ravintola- ja tapahtumakeitaaseen on tulossa. Vielä tällä hetkellä Helsingin Hernesaaren eteläkärki on teollisuusalueen ympäröimää joutomaata, mutta jo kuukauden päästä siellä on tarkoitus avautua yli 2000 asiakkaan rantakeidas. Toimittaja: Jukka Hiiro, kuvaus ja editointi:…
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
65 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 8/11. Vieraana tänään Ali Jahangiri. (42')
105 min
Talent USA
Tänään 17:45
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 14/25. Kuumaa menoa. Kolmannen neljännesfinaalin taso on huikea. Tuomarit ovat onnellisia siitä, että heidän ei tarvitse päättää, ketkä putoavat kisasta. Amerikkalainen sarja. (83')
3 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 17:43
areena.yle.fi
Hallitusneuvotteluiden voittajat ja häviäjät - nuoret ja opiskelijat kärsivät
Tänään 17:38
iltalehti.fi
Huonommin tulee menemään myös pitkäaikaistyöttömillä. Voittajia ovat palkansaajat ja yrittäjät.
30 min
Kauniit ja rohkeat: Kiimoittuisit kotonasi, Ridge!
Tänään 17:25
katsomo.fi
Carter voimailee Forrester-firman terassilla ylävartalo paljaana. Siellä on muitakin valiovartaloisia miehiä, mutta Maya haluaa vain Carterin huomion. Hänellä on paljon asiaa. Mitä? Sitten tulee Ivy, ja Maya luulee tämän ja Carterin tapailevan. Hän on väärässä, mutta oikeassa siinä, että Ridgen ja Carolinen välillä on jotain erityistä. Ridge sanoo Carolinelle,…
3 min
Päivän sää
Tänään 17:21
katsomo.fi
7 min
Uutiset
Tänään 17:15
katsomo.fi
46 min
Midsomerin murhat
Tänään 17:10
areena.yle.fi
14. kausi. Kuolema kilparadalla 1/2. Ylikomisario John Barnaby on vasta asettumassa aloilleen uuteen poliisipiiriinsä, kun hänet imaistaan mukaan yksityiskoulun kissanristiäisiin. Siellä kaivataankin pian poliisia. (U)
10 min
100 tarinaa Lastensairaalasta: 8 päivää konserttiin
Tänään 17:05
katsomo.fi
Vieraana Peter Ingman.
60 min
Lemmen viemää: Tuomari lankeaa loveen
Tänään 17:00
katsomo.fi
Hotellin johto ja henkilökunta tekee kaikkensa, että Baijerin paras romanttinen hotelli -kilpailun tuomarivierailu onnistuisi täydellisesti. Tuomari Maier osoittautuu niin kireäksi ja epäromanttiseksi, että Natascha päättää pistää parastaan. Tunnelmallinen illallinen vuoristomökissä onnistuu liiankin hyvin, sillä tuomari rakastuu Nataschaan ja Friedrichin on…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Tanssimestari, Kati ja Töppö, Puutarhan tonttu, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
SM-karaoke – seuraa kaksipäiväistä finaalia suorana lähetyksenä alkaen klo 18
Tänään 16:59
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
30 min
Laiva
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 32/40. Miesporukka esittelee itsensä Muppet shown vanhoina ukkoina ja vitsejä kaivellaan innokkasti muistin sopukoista. Armi on valtavan lapsikatraan kanssa laivaretkellä ja ohjaamossa kysellään kummallisia kysymyksiä. Floor manager Nisse saa marketissa haastavan tehtävän ratkottavakseen. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
Hurja remontti
Tänään 16:45
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 20/24. Uusi alku. Urheilevan Hallin perheen elämä järkkyi ja vaikeutui, kun perheen isä Carl vammautui auto-onnettomuudessa. Hurjan remontin porukka auttaa perhettä aloittamaan alusta talossa, jossa neliraajahalvaannuskaan ei estä osallistumista täysillä yhteisiin harrastuksiin. Amerikkalainen realitysarja.
26 min
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Tänään 16:30
areena.yle.fi
9/10. Keniassa salametsästäjät ovat ampuneet sarvikuonoa, ja haavan paikkailuun tarvitaan eläinlääkärien apua. Entä kuinka voivat kaikkein nuorimmat surikaatit, jotka aiemmin tunnettiin nelisormimangusteina?
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
Opiskelijan terveiset uudelle hallitukselle: "Lopettakaa jo!"
Tänään 16:25
iltasanomat.fi
Mielenilmauksen tarkoitus oli alun perin kritisoida uuden hallituksen suunnittelemia lukukausimaksuja EU- ja ETA -maiden ulkopuolelta Suomeen tuleville opiskelijoille. Hallituksen keskiviikkona ilmoittamat noin 600 miljoonan euron leikkaukset koulutukseen ja opiskelijoiden toimeentuloon toivat mielenilmaukseen kuitenkin lisäpontta. Opiskelijat olivat järkyttyneitä…
Markku Vahtila kokeilee rengasvoimaliikettä
Tänään 16:12
iltasanomat.fi
50 min
Komisario Nardone
Tänään 16:00
areena.yle.fi
(Il commissario Nardone) 1/12. Tappava lääke. Toisen maailmansodan jälkimainingeista syntynyt panttivankitilanne Parmassa päättyy ikävästi. Nardonelta palaa hihat, ja rangaistukseksi hän saa pakkosiirron Milanoon. (U)
60 min
Ylläs - huipulla tuulee: Osa 7. Jäähyväisiä ja uusia naamoja
Tänään 16:00
katsomo.fi
Konijänkän työharjoittelijoilla koittaa viimeinen työpäivä. Bar Kaapin osakkuus on auki ravintolapäällikkö Antille. 84-vuotiaalle hiihdonopettaja Patelle ikä on pelkkä numero.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/13. 70-luvun eleganssia. Pamin ja Trishin lapsuudenkodin olohuone on vanhanaikainen. Emilyn tavoite on sisustaa siitä tyylikäs ja naisellinen tila, joka henkii 70-lukua. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Lampaanlapaa ja currya
Tänään 15:59
katsomo.fi
Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan.
52 min
Ulkolinja: Litiumakkujen vallankumous?
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Monissa mobiililaitteissa, kuten puhelimissa, tietokoneissa ja kameroissa, on litiumakku. Niitä pidetään aikaisempia akkuja parempina, mutta onko litium ratkaisu vai kirous, joka luo vakavia ympäristöongelmia? (U)
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 19/24. Rakkaus voittaa kaiken. Ylikersantti Zeigleriä ammuttiin päähän järkyttävässä välikohtauksessa armeijan tukikohdassa. Hänen kihlattunsa auttoi häntä toipumaan vastoin kaikkia odotuksia, ja nyt Hurja remontti antaa parille kodin ja upeat häät. Amerikkalainen realitysarja.

Suositeltua

60 min
Nakudeitit
Eilen 22:00
ruutu.fi
11 min
Kino Suomi: Suomen Talvisota
Eilen 22:54
areena.yle.fi
52 min
Ulkolinja: Kreikkalainen sanakirja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Vain taitavimmat voivat laskeutua tälle kiitoradalle
Tänään 13:28
iltalehti.fi
Valta vaihtuu tänään - ISTV:n suora kello 12.30
Tänään 11:58
iltasanomat.fi
Stubb: Nykysäästöillä yksi ero 1990-luvun laman leikkauksiin
Tänään 13:56
iltasanomat.fi