UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tämän järkyttävämpää herätystä et ole kokenut!
Tänään 07:42
iltalehti.fi
LÄHDE: STORYFUL
Korkeapaine torppaa lähestyvän sadealueen – Lapissa viilenee
Tänään 07:26
iltasanomat.fi
Meteorologina Anniina Törmä
ISTV: Mechelininkadun liikennevaloissa ajetaan päin punaista
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
Mechelininkadun ja Pohjoisen Hesperiankadun risteyksessä ei juurikaan piitata punaisista valoista. Ilta-Sanomat seurasi tunnin liikennettä ja huomasi, kuinka risteysalueella ajetaan. 9-vuotias tyttö kuoli samassa risteyksessä rekan yliajamana reilu viikko sitten, 21. elokuuta. Muun muassa läheisen koulun lasten vanhemmat ovat kuvanneet risteystä erittäin vaaralliseksi.…
Obama: Ilmastonmuutokseen herättävä nyt
Tänään 05:26
iltasanomat.fi
35 min
Rantavahdit
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 10/13. Kosinta yläilmoissa. Harries on löytänyt elämänsä naisen ja suunnittelee mahtipontista kosintaa, johon tarvitaan myös muiden rantavahtien apua. Nuorten suosima Flat Rock -kallio osoittaa jälleen vaarallisuutensa. Australialainen sarja. (22')
30 min
Rantavahdit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 9/13. Vähät varoituksista. Rantavahtien riesana on itsepäisiä uimareita, voimakas ristiaallokko ja valtava mehiläisparvi. Terry päättää testata, lukeeko kukaan rannalla olevia varoituskylttejä. Australialainen sarja. (22')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
30 min
Poliisit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 42/56. Kuopio, skootteriajelua ja koirahommia. Loppukesän työvuorossa pukkaa runsaasti keikkaa. Jaakko pääsee skootteriajelulle. Partion koirankäsittelytaidot ovat jälleen puntarissa. Uhkaavaa asiakasta etsitään metsästä. Epämääräisen autokunnan hallusta löytyy kiellettyjä aineita. (21')
12 min
Uusi Kino: Osumia ja huteja
Eilen 23:22
areena.yle.fi
Kai Lappalaisen kamarianimaatio valtiaasta ja alamaisista, joita hallitsija tarvitsee vaikka kohtelee heitä töykeästi. Eräänä päivänä tilanne muuttuu. T: Filmiteollisuus Fine, 2013. (U)
7 min
Uusi Kino: Viis varpaista
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Kari Pieskän animaatio lastenkasvatuksesta, joka joskus on puuroa, pukemista ja hampaiden harjaamista. T: Turun Ammattikorkeakoulu Oy/Taideakatemia/Animaatio, 2013. (U)
Nahkhiirmeen kamala paluu ja Grönberg saa nenilleen
Eilen 23:01
moontv.fi
Kah! On taas se aika vuodesta että me arvioimme eriasteisiin spandexpukuihin ahdettujen testosteronikimppujen edesottamuksia videopelimuodossa. Tällä kertaa peliksi arpoutui Rocksteadyn Arkhan -trilogian kolmas ja todennäköisesti viimeinen osa eli Arkham Knight. Tätä jaksoa katsoessasi opit takuuvarmasti kaksi asiaa: Arkham Knight on hyvä peli ja Grönberg on…
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Nakudeitit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/11. Oharit. Moenay on pettynyt rakkaudessa, ja huono tuuri uhkaa jatkua myös nakudeiteillä, kun sopivaa miestä tai miestä ylipäätään ei tunnu löytyvän viidakostakaan. Muusikko Mikella on edessään vaikea valinta hemaisevien treffikumppanien välillä. (40')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/16. Pori, unelmien sielunmessu. Porissa Mikkoa ja Hannaa työllistävät erilaiset uhkaukset ja nuorten huumeiden käyttö päätyy yliannostukseen ja isä joutuu todistamaan tyttärensä kuoleman. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Omenahotelli on Hannan koti kuukauden ajan - ”Tämä tuntuu ihan kotoisalta”
Eilen 22:50
iltasanomat.fi
Hanna Mäkinen, 27, avaa kotiovensa Helsingin Lönnrotinkadulla. Kotiovi on kuukauden ajan yhtä kuin Omenahotellin toisen kerroksen huoneen ovi. Hotellimajoitus tuli ajankohtaiseksi, kun Hannalle tuli elokuussa pakkotilanne löytää asunto pääkaupunkiseudulta.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:45
areena.yle.fi
59 min
Bones: Opettaja opissa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 10, 12/22. Varakas opettaja löytyy kuolleena hylätystä kirjakaupasta. Epäiltyjen listalle joutuvat kollegat ja opiskelijat. Kustantaja kehottaa Brennania liittymään sosiaaliseen mediaan, joten tihru Jessica opastaa häntä Twitterin käytössä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Uusia ja vanhoja tuttuja
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 5, 1/23. Kylen vuosittaiset valkoiset bileet ovat jo legenda, ja hän tähtää samaan tälläkin kertaa. Kutsuttujen joukossa on myös kauden toinen uusi lady, näyttelijä Lisa Rinna, joka ensi töikseen tunnustelee illan emännän uutta rintavarustusta. Kolme alkuperäistä täydellistä naista Adrienne, Camille ja Taylor ovat myös mukana juhlimassa, ja kiusallisilta…
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:22
katsomo.fi
72 min
Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Katja halusi antaa häpeälle kenkää! Miten kävi? Miltä tuntui? Helpottiko häpeä? Palataan Katjan tarinaan yhdessä ystävien kanssa, keskustellaan ja kuullaan, mitä Katjalle kuuluu tänään! Kommentoi #tuhkimotarinoita
22 min
Uutisjutut: Politiikka: Rinne: Tarvitaan enemmän konkretiaa
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Aggessioita satamassa. Toni joutuu turvautumaan tänään koviin otteisiin, kun matkustaja käyttäytyy aggressiivisesti. Satamassa tutkitaan myös mahdollista rahanväärennystä. Jyri ja Jyrki joutuvat ottamaan haltuun siirtokilvet ja pysäyttämään vaarallisten aineiden kuljetuksen. Nuijamaalla Maiju ja Teijo löytävät metsästä laittomien liiketoimien…
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 52. Arkea ja juhlaa. Brittin luona juhlitaan USA:n kansallispäivää perheen ja ystävien voimin. Maria ja Kamrankin yrittävät piristää arkeaan pienillä, juhlavilla huomionosoituksilla. Siv tarjoaa rohkeita kuviaan lehteen, ja Gunilla valmistautuu suureen esitykseensä. Ruotsalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Come Home: Jumala tietää
Eilen 21:45
tv7.fi
Riku laulaa ja jakaa ajatuksia Joosefin elämästä, siitä kuinka Jumala kouli tämän luonnetta. Haluatko kulkea Jumalan muokkauskoulussa?Hän myös painottaa opetuksessaan, miten meistä jokainen on arvokas. Kuvattu Nuorten aikuisten koulutusleirillä Kouvolassa 2015.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia…
Sipilä paljasti summat: Näin hallitus jakaa rahaa kärkihankkeisiinsa
Eilen 21:40
iltasanomat.fi
Hallitus on tänään puinut hankkeita ja niiden rahoitusta strategiaistunnossaan pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Tarkoituksena on esimerkiksi helpottaa yritysten työllistämistä ja helpottaa yrittäjäksi ryhtymistä sekä uudistaa koulutusta digitalisaation kautta. Rahaa on luvassa myös biotalouteen ja uusiutuvaan energiaan liittyviin hankkeisiin. Pääministeri…
71 min
Dokumenttiprojekti: Hilton!
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Helsinkiläisen kerrostalon nuoret asukkaat ajelehtivat vailla päämäärää ja työtä. Elokuva varjoon jäämisestä ja syrjäytymisen periytymisestä, lapsuudesta, salatuista unista ja unelmista. O: Virpi Suutari T: Filmimaa Oy
60 min
Pomo piilossa: Perhekeskeinen pomo
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 6, 13/13. Kodinturvalaite- ja automaatiofirma Vivintin johtaja Todd Pedersen on perherakas mormoni. Hän järkyttyy huomatessaan, ettei yhtiö ole ottanut huomioon työntekijöiden henkilökohtaisia tilanteita. Entä miten käy, kun valepukuinen pomo esittelee itsensä vahingossa oikealla nimellään?
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puhutaan 50-luvusta. Vieraina teatterijohtaja Asko Sarkola, kirjailija Diana Webster, muotoilija Joanna Laajisto, Anita Mansén ja Ingmar Björkman. Paneelissa Tuomas Enbuske ja Maria Wetterstrand. svenska.yle.fi/efternio
48 min
Rauhassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa.
60 min
Kardashianit: Golfia supermallin kanssa
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 7, 11/19. Kun Bruce pelaa golfia supermalli Angie Everhartin kanssa, Kris alkaa pohtia, pitäisikö hänenkin soittaa vanhalle kaverilleen. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/12. Laulava hevosmies. Aki kokeilee uutta tinkimistaktiikkaa ja saa sydämentykytyksiä nuoren lasimyyjän luona. Kari Vepsän hevostilalla riittää pengottavaa. Polkupyörän kasaaminen nostaa Markulle hermot pintaan. Kotimainen ohjelma. (43')
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
55 min
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Ennustuksia ja ensisinkun huumaa!. Illanvietossa kortit kertovat naisille tulevaisuuden. Alisa polkaisee musiikkiuransa käyntiin ja julkaisee ensimmäisen sinkkunsa. Kotimainen realitysarja. (41')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')

Suositeltua

Jamaikalaislaulaja kuulee Frederikin version legendaarisesta hitistään – katso, miten hän reagoi
Eilen 17:35
iltasanomat.fi
28 min
Taivastiellä
Eilen 18:30
areena.yle.fi
60 min
Lemmen viemää: Jonas
Eilen 17:00
katsomo.fi
USA:n superhävittäjät saapuivat Puolaan
Eilen 16:40
iltasanomat.fi
Natsit ryöstivät 650 000 taideteosta
Eilen 18:06
hs.fi
3 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Eilen 17:19
areena.yle.fi