UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pienen tytön muistotilaisuus sai yllättävän käänteen Töölössä
Tänään 21:31
iltasanomat.fi
Helsingin Töölössä järjestettiin tänä iltana hiljainen mielenosoitus liikenneturmassa kuolleen 9-vuotiaan tytön muistoksi. Paperisia enkelinsiipiä käsissään pitäneet mielenosoittajat seisoivat vartin ajan hiljaa muistopaikalla. Puun juureen oli tuotu satoja kynttilöitä, kukkia ja pehmoleluja. Yllä olevalla videolla näkyy, kuinka osa autoista jäi keskelle risteystä…
Poliisi kuorma-autoon kuolleista siirtolaisista: Autosta valui verta
Tänään 21:28
hs.fi
Valkoisiin suojapukuihin pukeutuneet poliisit tutkivat valtatieltä löytynyttä kuorma-autoa, jonka sisällä on kymmenittäin kuolleita siirtolaisia Itävallassa lähellä Unkarin rajaa. Poliisin tiedottaja kertoo, mitä auton löytäneet poliisit kohtasivat. (Kuva: Reuters, leikkaus: Heidi Lämsä HS)
Rekan alle jäänyttä tyttöä muistettiin Helsingissä - "Katu on pelottanut aina"
Tänään 21:21
iltalehti.fi
Moni vanhempi pelkää lastensa turvallisuuden puolesta koulumatkalla. Victoria Raatevaaran tyttären koulumatka koostuu vilkkaasta Mechelininkadusta. "Se on aina pelottanut. Saatoin tytärtäni kouluun joka päivä ensimmäisen ja toisen vuoden kouluvuoden ajan", Victoria kertoo. Ehdotuksia turvallisuuden lisäämiseen on tullut monesta suunnasta. Toivotaan esimerkiksi…
Uskotko kuvaan? Asiantuntijat keskustelevat kuvien aitoudesta
Tänään 21:11
hs.fi
Siirtolaisia kuljettanut laiva upposi Libyan rannikolla
Tänään 20:32
iltasanomat.fi
– Noin sata siirtolaista selvisi, sanoi Zuwarassa oleva nimetön viranomainen Reutersille. Pelastustyöt ovat edelleen käynnissä. Uppoamisen vahvistivat Zuwarassa toimittajat ja viranomaiset. Heillä ei ole tietoa uhreista vielä. Turvallisuusviranomaisten mukaan laivassa oli ihmisiä Afrikasta, Syyriasta, Pakistanista, Marokosta ja Bangladeshista. Italian viranomaiset,…
Pääministeri Sipilä: Jäitä hattuun!
Tänään 20:29
hs.fi
Helsingissä Narinkkatorilla kansalaisia tervehtimään saapunut pääministeri Juha Sipilä (kesk) ei yllättynyt tavasta, jolla perussuomalaiset hoitivat kansanedustaja Olli Immosen tapauksen. Sipilä kommentoi myös niin sanottua Putkosen listaa, johon on kerätty niiden ihmisten nimiä, jotka Putkosen mukaan lietsoivat kohua Immosen sodanjulistuksesta monikulttuurisuutta…
Neverwinter - Elemental Evil Gameplay Trailer
Tänään 20:15
gamereactor.fi
Neverwinter - Elemental Evil Gameplay Trailer
175 min
Champions Hockey League: Kärpät - Krefeld: Kärpät 4-1-johtoon Juuso Ikosen maalilla
Tänään 20:02
katsomo.fi
28 min
Puutarhaunelmia
Tänään 20:01
areena.yle.fi
Meeri Saarion puutarhan erikoismarjat ja hedelmät. Lyhyen kasvukauden perennapuutarha Kainuussa. Dendrologi Heikki Kiuru vastaa puuvartisten kasvien valintaa ja viihtymistä koskeviin katsojakysymyksiin. (U)
58 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/8. Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen…
60 min
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/10. Ravintola Casablanca Porvoossa on rohkea yritys, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Kevätkummun lähiössä on marokkolaista ruokaa tarjoava ravintola, joka näyttää ulkoapäin pelottavalta keskikaljakuppilalta. Asiakkaita ei käy tarpeeksi ja omistajat ovat ymmällään mistä se johtuu. He ovat tuudittautuneet uskomaan että hyvä ruuan pitäisi…
54 min
Koukussa tv-sarjoihin
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Tv-sarjat ovat koukuttaneet katsojia jo vuosikymmeniä. Ihanin riippuvuus maailmassa, sanovat katsojat. Mikä saa fanit jäämään kiinni sarjoihin? Entä mitkä ovat tv-ammattilaisten keinot saada ihmiset koukkuun? (U)
60 min
Vaimot vaihtoon USA: Markiewicz / Zusin
Tänään 19:59
katsomo.fi
April Markiewicz on rento pehmoäiti, jonka poika uppoutuu videopeleihin ja mies kulkee naapurustossa pelkkään pyyhkeeseen verhoutuneena. Jelena Zusin on venäläinen kuriin ja järjestykseen uskova tiikeriäiti, jonka perhe elää tiukan aikataulun mukaisesti. Miten ratkaista ristiriita vapaan kasvatuksen ja kurinpidon välillä? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa…
Bolt naureskeli törmänneelle kameramiehelle
Tänään 19:57
hs.fi
Kuvasarjassa näkyy pikajuoksija Usain Boltin ja segwaylla liikkuneen kameramiehen törmäyksen jälkimainingit Pekingissä yleisurheilun MM-kisoissa 27. elokuuta. Bolt oli juuri juoksemassa kunniakierrosta 200 metrin ylivoimaisen voittonsa jälkeen, kun hän ja kameramies törmäsivät. (Kuva: Reuters)
175 min
Champions Hockey League: Tappara - Djurgården: Tappara nousee 2-2 -tasalukemiin
Tänään 19:37
katsomo.fi
175 min
Champions Hockey League: Tapparan Arttu Ilomäen haastattelu 2. erän jälkeen
Tänään 19:37
katsomo.fi
26 min
Emmerdale: Valvovan silmän alla
Tänään 19:34
katsomo.fi
Cain ja Moira kertovat ilouutisestaan, ja osa ilahtuu, osa ei. Diane yrittää jälleen kerran puhua Valille järkeä, mutta kuinkas käykään? Bob testaa turvakameraa kahvilassa, ja nauhalta paljastuu jotain yllättävää. Nicola ja Jimmy yrittävät jälleen parittaa Berniceä, tällä kertaa lupaavin tuloksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28 min
Kolme miestä ja tyttö: Viimeiset häät
Tänään 19:32
katsomo.fi
Kausi 4, 1/22. Kämppikset lähtevät vieraiksi ties kuinka monensiin kesähäihin, ja kaikkien vakaa aikomus on iskeä yöseuraa. Jess kilpailee täydelliseltä vaikuttavan tytön kanssa komean bestmanin huomiosta, ja Schmidt yrittää suostutella Nickin lähtemään kanssaan kahden kaunottaren matkaan. Coach sen sijaan saa naisilta huutia, ja Cece paljastaa eronneensa. Vierailijana…
30 min
Happy Endings
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/22. Hassu hetero. Max ryhtyy esittämään heteroa tavattuaan tytön, joka saa lippuja korismatseihin ja konsertteihin. Alex kyllästyy olemaan tyhmä blondi ja alkaa sivistää itseään. Amerikkalainen komediasarja. (20')
24 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/11. Makuaistit testissä. Tämänkertaisessa haasteessa Gordon testaa kilpailijoiden makuhermoja, ja häviäjät joutuvat nauttimaan elämänsä kuvottavimman lounaan. Päivällisellä voittajajoukkue määräytyy asiakkaiden antamien arvosanojen perusteella, mutta annoksia lähetetään takaisin keittiöön huolestuttavaa tahtia. Amerikkalainen realitysarja. (39')
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 40/56. Pori. Tainan puheenlahjoja tarvitaan mielenterveyspotilaan hoitoon saattamisessa. Jätskitauollakin täytyy toisinaan tehdä töitä. Partio etsii aserikollista ja pesäpallomailan kanssa riehujaa. Baarissa häiriköineen miehen ystävät purkavat kiukkuaan poliiseihin. (21')
Draamaa kunniakierroksella – kuvaaja huristeli Boltin nurin
Tänään 19:24
iltasanomat.fi
Usain Bolt otti 200 metrillä jo 10. MM-kultansa, eli kukaan vastustaja ei ole kaatanut häntä arvokisoissa juoksemalla kahdeksaan vuoteen. Kunniakierroksella Bolt kuitenkin kohtasi torstaina niin kovan vastuksen, että roteva jamaikalainen lensi rähmälleen radan pintaan. Kunniakierrosta Segway-sähkökulkuneuvon päältä ikuistanut kuvaaja törmäsi vahingossa Boltiin,…
Jopa 50 pakolaista löytyi kuolleena kuorma-autosta Itävallassa
Tänään 19:21
iltasanomat.fi
Krone-lehden julkaisemien alustavien tietojen mukaan ihmisten uskotaan tukehtuneen kuoliaaksi. Itävallan sisäministeriö on vahvistanut löydön. Viranomaiset eivät vahvista kuolleiden määrää, mutta puhuvat ”useista”. Poliisin mukaan kuolleita on ”20 tai jopa 40–50”.
This War of Mine: The Little Ones - Announcement Trailer
Tänään 19:15
gamereactor.fi
This War of Mine: The Little Ones - Announcement Trailer
Keskusta kokoontui Narinkkatorille kesäkokouksen jälkeen
Tänään 19:15
iltasanomat.fi
HS-uutiset 27.8.
Tänään 19:13
hs.fi
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:01
katsomo.fi
26 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
30 min
Happy Endings
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/22. Tekstaajan troppi. Max tekstailee liian tiheästi uudelle ihastukselleen, ja Penny auttaa häntä kyseenalaisin keinoin. Bradin uutta työpaikkaa uhkaa sulkeminen, joten ystävät yhdistävät voimansa. Amerikkalainen komediasarja. (20')
30 min
Poliisit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 39/56. Vantaa. Jannen ja Mikon hyväntuulisuus ei vähene asiakkaiden promilletilojen myötä. Nuorison vandalismi mietityttää poliiseja. Kesäyön tehtävät vaihtuvat lennossa. (21')
52 min
Tiededokumentti: Apinoiden saari
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Vuonna 1938 siirrettiin Intiasta 500 apinaa asumattomalle Karibianmeren saarelle. Millaisen sosiaalisen yhteisön apinat ovat saarelleen luoneet, ja kuinka tutkijat peilaavat koetta ihmiskunnan kehityshistoriaan?
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/31. Eläimellistä menoa. Morsiamet Jaclyn, Melissa, Keshia ja Megan arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan eläintarhassa, teollisuusalueella sekä epäonnenpäivän merkeissä. Yhden morsiamen tanssilattia pysyy tyhjillään ja toisen lattialla ei pysy pystyssä. Amerikkalainen realitysarja.
25 min
LoliRock
Tänään 19:00
katsomo.fi
Kausi 1, 5/26. LoliRockin tytöt etsivät kadonneita lauluääniä ja saavat vastaansa hirmuisen lohikäärmeen.
62 min
Mr Selfridge
Tänään 18:58
areena.yle.fi
Kausi 1, 1/10. Amerikkalainen liikemies saapuu Lontooseen perustaakseen sinne maailman suurimman ja komeimman tavaratalon. Hanke on mittava ja aikataulu tiukka, joten edessä on suuria haasteita. KK: Andrew Davies (U)
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 18:50
ruutu.fi
Ensimmäisessä jaksossa seurataan Uniikin albumin masterointipäivää ja livekeikkaa Nosturissa. Keikalla ovat mukana Spekti ja Mikael Gabriel. Kotimainen sarja. (7')
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:46
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:45
areena.yle.fi

Suositeltua

Natsien kultajuna löytyi Puolasta
Tänään 09:37
hs.fi
Pornotähti väittää: harrastin seksiä varatun TV-persoonan kanssa
Tänään 09:24
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
3 min
Mitä tänään syötäisiin?: Pekoni-kanapasta
Tänään 09:40
katsomo.fi
Toimittajakaksikko ammuttiin suorassa lähetyksessä – ampumisesta epäilty on kuollut
Eilen 22:46
iltasanomat.fi
Tänään on kahden sadealueen päivä – huomiseksi saapuu uusi sadealue
Tänään 07:07
iltasanomat.fi