UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
LA Ink
Tänään 04:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/24. Keikkakutsu. Coreyn bändi saa tärkeän keikkakutsun, ja hän pyytää koko työporukan konserttiin, mutta kuka tekeekään oharit? Lizin koulutus ei puolestaan ota sujuakseen. Amerikkalainen sarja. (43')
60 min
Supermarjo ja tytöt 2
Tänään 03:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Marjon suunnitelmat lasten kauneuskilpailuista saavat aikaan mediakohun. Kausi huipentuu ulkomaanmatkaan. Niittyviidoille matka Kroatiaan tarjoaa hetken hengähdystauon, Blazelle se merkitsee maailmanvalloituksen alkua. Matka tarjoaa myös yllätyksiä, sillä Blazet Minnan johdolla paljastavat Marjolle ryhmän tulevaisuudensuunnitelmat. Kotimainen…
Italialaismallin kuuma kuhertelu käänsi katseet Miami Beachilla
Tänään 03:34
iltasanomat.fi
Gossip Extra -verkkosivuston mukaan Laura Cremaschi on yksi Italian nousevista mallikaunottarista, joka on tunnettu etenkin superseksikkäistä bikinikuvistaan. Cremaschi on muuttanut jopa pysyvästi Floridaan taatakseen sen, että bikinikuvia on säännöllisesti tarjolla. Cremaschin torstainen kuhertelu uimarannalla miesystävänsä Andrea Peronen kanssa ei jäänyt havaitsematta…
55 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/18. Yllätyksiä huippukokeilta. Kauden ensimmäinen yksilöhaaste on yllätyslaatikkotehtävä. Nigella Lawson, Jamie Oliver, Anthony Bourdain ja viisi muuta tähtikokkia ovat kukin valinneet laatikoihin yhden raaka-aineen, ja noista aineksista kilpailijoiden on valmistettava tunnissa mahdollisimman herkullinen annos. Voittajan hyväntekeväisyyspotti…
55 min
Häähullut
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 30/47. Huntuharmeja. Gloria haluaa palauttaa helmiä tiputtelevan huntunsa. Törkyturpa Tricia ei hyväksy sulhasensa itselleen valitsemaa sormusta. (42')
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Vesisalaliitto. Onko puhdas juomavesi ihmisoikeus vai kauppatavara? Monikansalliset yhtiöt ostavat kilvan vesioikeuksia ympäri maailmaa, ja edullisen vesijohtoveden sijaan ihmiset joutuvat ostamaan kallista pullovettä. Mutta onko vesivaltausten takana ahneuttakin pelottavampi asia? Onko tämä alkusoittoa maailmansodalle, joka käydään viimeiseen…
35 min
Rullaavat tytöt
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/14. Uusi alku. Angelan mallinura saa tulta alleen, ja edessä on työkeikka New Yorkiin. Auti parantelee välejään isäänsä, joka on hylännyt hänet halvaantumisen jälkeen. (25')
Brasilialaissairaala: Pelen kunto heikentynyt - siirrettiin teho-osastolle
Tänään 01:28
iltasanomat.fi
Paikallisen median mukaan 74-vuotias Pele vietiin sairaalaan maanantaina virtsatietulehduksen takia. Sairaala tiedotti torstaina, että Edson Arantes do Nascimenton (Pelen nimi) tila on heikentynyt. - Saadakseen parasta mahdollista hoitoa hänet on siirretty tarkkailtavaksi teho-osastolle, sairaalasta kerrottiin Sky Newsin mukaan. Peleltä poistettiin kaksi viikkoa…
51 min
Game of Thrones
Tänään 01:25
areena.yle.fi
5/10. Harrenhallin aave. Baratheonien riita saa yllättävän lopun ja Catelynin on paettava leiristä. Tyrion kuulee Cersein salaisesta aseesta. Arya saa lahjoja Jaqen H'gharilta. T: HBO. 2. kausi. (U)
55 min
Scandal
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/18. Ei aurinkoa horisontissa. Olivia kuulee totuuden Daniel Douglasin kuolemasta ja joutuu tekemään vaikean päätöksen, joka vaikuttaa koko vaalikampanjaan. Syyllisyyttä poteva Sally saa Cyrusin harkitsemaan äärimmäisiä toimia. Amerikkalainen draamasarja. (41')
55 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Aikamatkustajat. Onko aikamatkailu mahdollista? Selittääkö se tyhjästä ilmestyneen naisen? Ylittivätkö keltit Atlantin tuhansia vuosia ennen Kolumbusta? Entä ovatko kasvit sittenkin tuntevia ja tietoisia organismeja? Amerikkalainen sarja. (44')
Yli 700 pakolaista ajelehti päiviä Egeanmerellä
Tänään 01:14
iltasanomat.fi
Aluksen kyydissä oli yli 700 Afganistanista, Irakista, Iranista ja Syyriasta lähtöisin olevaa pakolaista, jotka olivat pyrkimässä Barisin kyydissä Kreikkaan. Matka tyssäsi noin 56 kilometrin päässä Kreetan rannikosta, kun alus sai konevian. Barisin miehistö lähetti hätäkutsun ja kreikkalaisviranomaiset käynnistivät operaation pakolaisten pelastamiseksi merellä…
70 min
Kylmä rinki
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/16. Varoituksen sana. Querns jatkaa muutosten tekemistä Em Cityssä. Ginzburg haluaa aikaistaa teloituspäivänsä. O'Reily menettää kännykän. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (53')
30 min
Arktiset vedet
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/8. Äggskär & Kymijoki. Etelä-Suomen arktiset helmet lokakuun viileillä vesillä.
30 min
Arktiset vedet
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/8. Äggskär & Kymijoki. Etelä-Suomen arktiset helmet lokakuun viileillä vesillä.
48 min
Game of Thrones
Tänään 00:37
areena.yle.fi
4/10. Luupuutarha. Catelyn koettaa saada Baratheonin veljekset sopimaan riitansa. Arya ja Gendry otetaan vangeiksi Harrenhallin linnaan. Joffrey purkaa vihaansa Sansaan. T: HBO. 2. kausi. (U).
Kovat tulvat piinaavat Gazaa - alueelle julistettiin hätätila
Tänään 00:33
iltasanomat.fi
Uutistoimisto AFP:n mukaan satoja ihmisiä on jouduttu evakuoimaan tulvien vuoksi kodeistaan. YK:n palestiinalaisjärjestö on julistanut alueelle hätätilan. Gazan alue kärsi Israelin armeijan pommituksissa viime kesän aikana pahoja vahinkoja. Infrastruktuuri on paikoin raunioina ja sateet tulvineen lisäävät ihmisten ahdinkoa Gazassa entisestään. Israel on pitänyt…
Futisfanit kahakoivat Helsingin keskustassa - mellakkapoliisi paikalle
Tänään 00:15
iltasanomat.fi
Kello 22.05 käynnistyi HJK:n ja FC Kööpenhaminan välinen jalkapallo-ottelu Sonera Stadiumilla Helsingissä. Kannattajajoukon siirtyminen paikan päälle ei sujunut täysin ongelmitta. Kello yhdeksän jälkeen Mannerheimintien ja Helsinginkadun risteyksessä fanien kesken syntyi yhteenotto. Poliisi vahvistaa tapauksen Ilta-Sanomille. – Jälkeenpäin on otettu kiinni pari…
75 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 7/12. Leikkikentän kunkku. Skeittaripoika Alex haluaa häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Pomppulinnat ja renkaanheittopelit sopivat kyllä lastenjuhliin, mutta ovatko ne sitä, mitä morsian haluaa elämänsä tärkeimpänä päivänä? Keskenkasvuisen sulhasen pitäisi viimeistään nyt kasvaa aikuiseksi. Englantilainen dokumenttisarja.
60 min
Guinness World Records
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/13. Kanuunankuulan kohtalonhetket. Kuinka onnistuu tiilien murskaaminen päällä? Entä pullojen nappaaminen ruoskalla tai rintaliivien avaaminen yhdellä kädellä? Ja miten korkealle ihmiskanuunankuula voi lentää? Vastaukset näihin kysymyksiin tässä jaksossa. Amerikkalainen sarja.
50 min
Game of Thrones
Eilen 23:46
areena.yle.fi
3/10. Mikä kuollutta on, ei koskaan kuole. Tyrion punoo Kuninkaansatamassa juoniaan hankkiakseen liittolaisia Joffreylle. Catelyn tapaa kuningas Renlyn. Bran näkee outoja unia. T: HBO. 2. kausi. (U).
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/40. Marketin kassaneiti Selja on pettynyt miehiin: ei sukupuolena, vaan yksilöinä. Viimeaikaiset kokemukset ovat poikkeuksetta olleet varattuja, vaikka ovat antaneet ymmärtää muuta. Pieniä säätöjä lukuun ottamatta Selja on ollut sinkkuna jo seitsemän vuotta, ja asiaan haetaan nyt korjausta. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Eloonjääneet: Siskonsa suojelija
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Bellamy on vannonut suojelevansa siskoaan kaikelta pahalta, ja nyt Octavia on kadonnut leiristä, joten hänet täytyy löytää ennen kuin Maan asukkaat satuttavat häntä. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan.
51 min
Game of Thrones
Eilen 22:55
areena.yle.fi
2/10. Yön maat. Arya paljastaa salaisuutensa Yövartijoihin kuuluvalle Gendrylle. Theon palaa Rautasaarille. Tyrion jakaa oikeutta. Jon joutuu hirvittävän rikoksen silminnäkijäksi. T: HBO. 2. kausi. (U).
93 min
Varg Veum: Kuoleman saattomiehet
Eilen 22:52
areena.yle.fi
(Dødens Drabanter/2011) Poliisi pyytää Veumilta apua kaksoismurhassa, jonka pääepäillyn hän tuntee hyvin entisen ammattinsa puolesta. Osuuko miehen perstuntuma pojan syyttömyydestä oikeaan? (U)
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/24. Luteita ja narikkalappuja. Vallankumouksellinen Coatchex-narikkajärjestelmä jakaa leijonien mielipiteet, mutta BuggyBeds-ludeansa saa koko lauman pauloihinsa. Mutta mitä mieltä leijonat ovat BodyWalking-hierontamenetelmästä, joka perustuu asiakkaan tallomiseen? Amerikkalainen sarja. (43')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:46
areena.yle.fi
Huippuhetket: Blues - SaiPa 27.11.2014
Eilen 22:44
iltasanomat.fi
Huippuhetket: Kärpät - HPK 27.11.2014
Eilen 22:33
iltasanomat.fi
Lentopallon Mestareiden Liiga: Salossa tehtiin ylpeinä historiaa
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
Salolainen LP Viesti teki suomalaista lentopallohistoriaa, kun se pelasi kotiyleisönsä edessä naisten Mestarien liigan kamppailun saksalaista Dresdner SC:tä vastaan.
Harri Olli selvitti tiensä kilpailuun
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
Rukan maailmancup-viikonloppu avattiin mäkihypyn karsinnalla. Anssi Koivuranta oli karsinnan kakkonen, mutta varsinaisesta yllätyksestä vastasi maailmancupiin liki neljän vuoden tauon jälkeen palannut Harri Olli.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: Sport - Pelicans 27.11.2014
Eilen 22:22
iltasanomat.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: KalPa - Lukko 27.11.2014
Eilen 22:21
iltasanomat.fi
Mia Joki - Tuuli viestin tuo
Eilen 22:20
tv7.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 56/56. Vantaa. Suuri nuuskaerä on ilmaantunut täysin väärään osoitteeseen. Partio ihastelee näkymiä rock-tapahtumassa ja nauttii asiakkaiden kunnioitusta. Yön loppuhuipennuksena kohdataan "tyypillinen suomalainen mies". Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Jokerit venytti voittosarjaansa
Eilen 22:16
iltasanomat.fi
50 min
Game of Thrones
Eilen 22:05
areena.yle.fi
1/10. Pohjoinen muistaa. Toisen tuotantokauden avausjaksossa Tyrion palaa Kuninkaansatamaan toimimaan Kuninkaan Kourana isänsä sijasta. Kuningas Joffreyn Rautavaltaistuinta tavoittelee peräti viisi kuningasta. T: HBO.(U)
60 min
Extant: Vain vahvat selviävät
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Oudot näyt eivät jätä Mollya rauhaan, ja Sam (mm. Kohde-sarjasta tuttu Camryn Manheim) päättää muilta salaa tehdä Mollylle ultraäänitutkimuksen saadakseen lisätietoa mysteeriraskaudesta. Muissa tutkimuksissa paljastuu aivomuutoksia, jotka yhdistävät Mollyn tapauksen hallusinaatioita nähneeseen Krygeriin. John siirtyy Yasumoton rahoittamaan ylenpalttiseen laboratorioon…

Suositeltua

Suomalaismies loukkasi Venäjän ilmatilaa käsittämättömällä tavalla
Eilen 07:28
iltalehti.fi
Raskaan sarjan superlupaus tyrmäsi tylysti Heleniuksen entisen vastustajan
Eilen 18:11
iltasanomat.fi
Vuosien odotus päättyy - katso uuden Jurassic Worldin traileri!
Eilen 15:32
iltalehti.fi
Tällaista on seurustella Nicole Scherzingerin kanssa
Eilen 12:52
iltalehti.fi
Avioliittolaki-battle, aikaa 30 sekuntia: Kumpi on uskottavampi, Toivola vai Räsänen?
Eilen 13:58
iltasanomat.fi
Viuhkat ja sukkanauhat saivat kyytiä burleski-illlassa
Eilen 13:54
iltasanomat.fi