UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kate Uptonin varastetut nakukuvat vahvistettiin aidoiksi
Eilen 22:03
iltasanomat.fi
Huippumalli Kate Upton ei lähde kiistämään hänestä levitettyjen nakukuvien aitoutta. Sunnuntaina ja maanantaina Suomen aikaa internetissä alkoi levitä valtava määrä alastonkuvia tunnetuista, naispuolisista julkisuuden henkilöistä. Nakukuvakampanjan uhreiksi tiedettiin joutuneen muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, laulaja Ariana Grande ja…
60 min
Big Brother: Päivä 8
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
28 min
Arkistosta revittyä: Auto
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 1/8. Naiset ja autot. Aluksi nainen oli mainoksien vähäpukeinen katseenvangitsija. Sittemmin asenteet ovat muuttuneet, ja naisesta on tullut esikuva. Toimittaja: Lotta Wigelius-Wulff. (U)
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
57 min
Muodin huipulle: Tehtävä 13: Esittele kolmen asun kokoelmasi!
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Neljä finalistia lähtevät kukin kotipaikkakunnalleen työstämään New Yorkin muotiviikolle ideoimaansa kokoelmaa. Siinä tulee olla 12 syksyyn sopivaa vaatetta, ja budjetti on 10 000 dollaria. Tim Gunn matkustaa vierailulle. "Hmm, näyttää vähän tukkijätkän takilta. Älä ylisuunnittele! Ole rohkeasti sinä." Erään suunnitteliljan studiolla nautitaan lounas ja istutaan…
55 min
Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka.
49 min
Sami Yaffa - Sound Tracker
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sami matkustaa Belgradiin tapaamaan Serbian ei-niin-totisia torvensoittajia. Kal-yhtyeen Dragan Ristic opastaa musiikkikulkurin tuhatvuotisen musiikkiperinteen saloihin ja sen epävarmaan nykytilaan.
40 min
Black Box
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Catherine auttaa Kuution hallituksen jäsentä, joka "valaistuttuaan" on lahjoittanut pois omaisuutensa. Kuolevan kollegan hoitoon löytyy uudenlainen mutta kyseenalainen helpotus, ja Esme jää kiinni kannabiksen poltosta.
60 min
Uhka: Kuka käskee?
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Finleyn toiminnan ansiosta panttivangit saadaan vihdoin vapaaksi, mutta Gibsonin tytär ei ole heidän joukossaan. Gibson saa puhelun. Mitä hän on valmis tekemään saadakseen Beth Annin takaisin? Kuka on Tahiti? Gibson kertoo Megille Amberin ja opettajan suhteesta.
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Rento talkshow, teemana ikä. Pirkko Mannola, Jonna Järnefelt ja Juha Mieto kertovat iän tuomista vaiheista. Mårten konsultoi plastiikkakirurgia ja Joakimille selviää hänen oikea fyysinen ikä. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ukrainalaisista mansikanpoimijoista tuli turvapaikanhakijoita.
60 min
Katujen kasvatti: Myrskyn edellä
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ryan etsii Carlosin ampujia yrittäen samalla peitellä omaa osallisuuttaan veritekoon. Hänen on käännettävä kostoa hautovan Javier Acostan pää, ennen kuin jengien välillä syttyy täysimittainen sota. Veronikan henki joutuu vaakalaudalle pidätystilanteessa. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä.…
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Uusi sarja alkaa! Ohjelmassa tunnetut intohimoiset kotikokit haastavat Suomen kovimman keittiömestarin, Michelin-tähdillä palkitun Hans Välimäen, omassa lajissaan. Julkkiskilpailijoita valmentavat Sikke Sumari, Jaakko Sorsa ja Henri Alén. Julkkikset valitsevat viikon keittiön teeman ja saavat harjoitusavukseen valmentajan sekä valitsemansa kaksi apukokkia. Kisa…
31 min
Iholla: Jakso 1. Puhuu ne miehetkin
Eilen 20:59
mtvkatsomo.fi
Nyt on miesten vuoro puhua. Tässä jaksossa tutustutaan kolmeen ensimmäiseen mieheen. Yrjänä miettii lapsiasioita. Patrick nauttii festaritunnelmasta ja Tero treenaa tosissaan.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:54
areena.yle.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
Infamous: First Light - Livestream Replay
Eilen 20:30
gamereactor.fi
Infamous: First Light - Livestream Replay
27 min
Totuus rakkaudesta
Eilen 20:30
areena.yle.fi
4/16. Iholle. Miten rakkaus ja seksi liittyvät yhteen? Ohjeet täydelliseen ensisuudelmaan. Totuuden rakkaudesta kertovat Stefan Lindfors, Anna Perho, Sami Saikkonen, Matti Mäkelä ja Piitu Uski. (U).
24 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
13 min
Majakka: Tiiskeri
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Tiiskerin sumukello makaa meren pohjassa, mutta kertaalleen räjäytetyn majakan valo vilkkuu edelleen. Toimittaja: Tom Backmansson, 1998.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 20:30
ruutu.fi
Uusi kausi alkaa! Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat.…
55 min
Suomen kaunein koti
Eilen 20:05
mtvkatsomo.fi
Suomen kaunein koti -sarjan päätösjaksossa selviää, minkä kodin kymmenestä finalistista katsojat ovat äänestäneet koko Suomen kauneimmaksi. Myös ohjelman tuomarit, sisustustoimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Pekka Pakkanen ja sisustusarkkitehti Minna Piironen paljastavat omat suosikkinsa. Suomen kauneimman kodin asukkaat saavat yllätysvieraita, joilla on iloista…
27 min
MOT: Salaisuus taulun takana
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Suomeen on ostettu monia ulkomaisia tauluja, joiden alkuperä on hämärän peitossa. Taulujen takaa voi löytyä niin roistoja, väärentäjiä kuin natsejakin.
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 20:00
ruutu.fi
Amerikkalainen unelma. Newyorkilaista Classic American -ravintolaa pyörittää kaksi entistä tarjoilijaa, joilta puuttuu johtamistaitoa. Velkaa on valtavasti, tarjoilijat eivät ota työtään vakavasti, ja ruokavarasto ammottaa tyhjyyttään. Pystyykö Ramsay pitämään pulassa olevan paikan pinnalla? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
30 min
Jutta ja superdieetit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Jutta hyvästelee herkut ja syömisen ilon seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Lähtökunnon kartoitus ja valmistautuminen fitnessin MM-kisoihin voi alkaa. Jutan valmennettavan Piian tavoite on MM-kisojakin isompi, hän haluaa vetää kapeavartiset saapikkaat jalkoihinsa. Painoa tavoitteeseen päästäkseen pitäisi pudottaa 45 kiloa. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi.…
29 min
Spotlight: Tarkoitus pyhittää keinot?
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Turunmaan sairaalaa laajennetaan paikallisen säätiön tukemana, ja vanhoja puutaloja puretaan laajennuksen tieltä. Asukasyhdistykset ovat taistelleet puutalojen puolesta viisi vuotta.
4 min
Tarinoita metsästä: Metso ja teeri
Eilen 19:55
areena.yle.fi
6/20. Puut kanalintujen ruoka-aittana. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.
64 min
Grand Designs Australia: Queenslander-talo
Eilen 19:55
mtvkatsomo.fi
Ed ja Jan Gillman ryhtyvät eläkepäivillään entisöimään queenslander-taloa omaksi kodikseen lähellä Southportin keskustaa. Entisenä rakentajana Ed tietää, että entisöinti vaatii moninkertaisesti työtä uuden rakentamiseen verrattuna, mutta ryhtyy työhön silti. Peter Maddisonin juontama australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
1 min
Salatut elämät: Osa 2661. Ismo saa väärän naisen
Eilen 19:55
mtvkatsomo.fi
Ismo saa väärän naisen.
2 min
Puhutaan elämästä: Mikko
Eilen 19:52
areena.yle.fi
"Kuolematonhan nuori on, jos se sille päälle sattuu. " Tarina on osa itsemurhien ehkäisykampanjaa Puhutaan elämästä.
HS-sää 1.9
Eilen 19:36
hs.fi
HS-uutiset 1.9
Eilen 19:33
hs.fi
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
Pori. Matti ja Jouni valvovat yön järjestystä. Kaveripaini baarin edessä saa nopean päätöksen poliisien saapuessa paikalle. Mies on uhannut mennä väkisin sisään turvakotiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Päivän sää
Eilen 19:24
mtvkatsomo.fi
28 min
Big Brother Extra: Päivä 8
Eilen 19:02
mtvkatsomo.fi
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.

Suositeltua

Elviksen lentokoneet myynnissä - tällaista luksusta sisällä
Eilen 15:03
iltalehti.fi
60 min
Hurja remontti
Eilen 19:00
ruutu.fi
Näin huolettoman näköisenä Auer saapui oikeuteen
Eilen 10:33
iltalehti.fi
48 min
Sydämen asialla
Eilen 12:40
areena.yle.fi
Korkeapaine hellii Suomea – sää lämpenee selvästi
Eilen 07:33
iltasanomat.fi
60 min
Virta
Eilen 02:55
ruutu.fi