UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päivän Sää, 19.9.2014
Tänään 05:30
hs.fi
”Menkääpä ripeästi keulaan” - Hailuodon edustalla harjoiteltiin palavan lautan evakuointia
Tänään 05:23
iltasanomat.fi
Lautan autokannella tupruaa savu: turistibussi on syttynyt palamaan, ja useita ihmisiä on loukkaantunut. Ranta on karikkoinen, eikä lauttaa pystytä ajamaan rantaan. Kuinka saada matkustajat maihin ehjin nahoin? Tätä harjoiteltiin torstai-iltana Hailuodon lauttarannan edustalla, kun Länsi-Suomen merivartiosto järjesti Hailuoto 14 –meripelastusharjoituksen. (Tulipalo)…
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 04:00
ruutu.fi
Merellinen pääsiäisateria. Jäljellä olevat kahdeksan joukkuetta valmistavat merenelävistä upean pääsiäisaterian 40 VIP-vieraalle, joka on iloinen yllätys kaikille. 3. tuotantokausi.
60 min
4D
Tänään 03:40
ruutu.fi
4D: Maailman lyhyin mies. Kolumbialainen Edward Hernandéz julistettiin maailman lyhyimmäksi mieheksi vuonna 2010. 70-senttinen mies oli aina herättänyt paljon huomiota, mutta median kiinnostus mullisti hänen elämänsä. Suosio kuitenkin laantui pian, kun Edward menetti tittelinsä lyhyemmälle miehelle vain kuuden viikon jälkeen. Dokumentti. (46')
60 min
Ruotsin plastiikkakirurgit
Tänään 03:00
ruutu.fi
Siskosten korvaleikkaus. Siskokset Sarah ja Linnéa haluavat kumpikin korjauttaa hörökorvansa. Gunnarilla oli syntyessään kompurajalka, ja hänen toisen jalkansa pohjelihakset ovat surkastuneet. Gunnar haluaakin pohkeeseensa implantin. Josefin taas haluaa suurentaa rintansa, ja Ruzbeh tulee jälkikäynnille. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 02:40
ruutu.fi
Ilmaston lämpeneminen. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii ilmaston lämpenemistä. Tapahtuuko sellaista oikeasti, vai onko kyseessä jättimäinen salajuoni, jolla rahastetaan ihmisiä ja kontrolloidaan heidän elämäänsä, ehkä jopa koko maailmaa? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 02:00
ruutu.fi
Whitneyn ase. Pam ja Hannah vievät Whitneyn ampumaradalle, mistä Bonnie ei ilahdu yhtään. Kalynin äiti Terry tekee kaikkensa sopeutuakseen Dallasin piireihin. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
60 min
Guinness World Records
Tänään 01:45
ruutu.fi
Loikkia ja pyykkipoikia. Ennätyksiä yritetään mm. autojen yli hyppimisessä, palavien kynttilöiden syömisessä ja naulojen vasaroinnissa otsalla. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:10
ruutu.fi
Turvassa. Komentajan murha johdattaa NCIS:n salaperäiseen Watcher Fleetiin ja mikrosiruihin liittyvän salaliiton jäljille. Amerikkalainen draamasarja. 9. tuotantokausi. (40')
55 min
Scandal
Tänään 01:05
ruutu.fi
Rouva Smith lähtee Washingtoniin. Kausi 3. Jakso 3. Olivia joutuu pulaan auttaessaan äitiä, joka ryhtyy äärimmäisiin tekoihin puhdistaakseen FBI:n ratsiassa kuolleen poikansa nimen. Huck alkaa varjostaa Olivian isää aikeenaan tappaa hänet. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
30 min
Poliisit
Tänään 00:40
ruutu.fi
Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Tällä tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsinki, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Pori, Kuopio ja Hämeenlinna. Helsingissä seurataan kahden eri…
30 min
Poliisit
Tänään 00:10
ruutu.fi
Jyväskylä. Torilla on hakattu miestä rautaputkella, rattijuoppo haetaan kotoaan ja poika on tullut parvekelasin läpi. Vellun ja Teron yövuoroa sävyttää työtehtävien lisäksi hyväntuulinen naljailu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:00
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:45
ruutu.fi
Salaseura. Polkupyörän valojen myyjän motiiveja epäillään. Lasten vinkuvat polvipaikat tekevät kotiäidit hulluiksi. Kiillotuskone sopii Kevinin salaseuran tunnusmerkin kiillotukseen. Kengännauhatkin ovat muotia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
22 min
Kimppakolmoset
Eilen 23:35
areena.yle.fi
4/14. Vauva näkyy jo ultrassa, ihanaa! Mutta millä ilveellä perhe oikein elätetään? Mitchillä kun ei ole töitäkään ja taskun pohjassa on reikä. Ja sitten Alicen rikas ja komea ex ui apajille. Onko vanhassa vara parempi?
Ville Niinistö haikeana: Enemmän aikaa lasten kanssa
Eilen 23:11
iltalehti.fi
Niinistö: Ydinvoimahanke täynnä poliittista kikkailua Vihreiden puheenjohtajan ympäristöministeri Ville Niinistön mukaan vihreiden lähtö hallituksesta on ydinvoimaäänestyksen jälkeen selvä asia. Vihreät piti tiedotustilaisuuden torstaina Katajanokalla Helsingissä. Niinistö puhui avoimesti siitä, miltä ministerin pestistä luopuminen tuntuu.
12 min
Kino Suomi: Meno paluu
Eilen 22:58
areena.yle.fi
(1995) Kauhuelokuvassa nainen yrittää selvittää ihmissuhdeongelmiaan television avulla, ja televisiolla onkin ratkaisut valmiina. Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksen lopputyö. O: Janne Kuusi.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
58 min
Kuuma laki: Huoltajuuskiista
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Jamie ja Roy joutuvat jälleen vastakkain, tällä kertaa kiperän huoltajuuskiistan osapuolten edustajina. Loanheittoa nähdään oikeussalissa puolin ja toisin, kun vanhemmat yrittävät kilpaa mustamaalata toisiaan. Royn on myös tehtävä vaikea päätös: kertoako Jamielle, että tämän poikaystävä näkyy seksiskandaalijutun todistusaineistoon kuuluvalla videonauhalla? Amerikkalaisessa…
60 min
Voguen Fashion Fund: Suunnitteluhaaste
Eilen 22:29
mtvkatsomo.fi
Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.
Huippuhetket ottelusta Blues-HIFK 3-2 rl
Eilen 22:27
iltasanomat.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket ottelusta Sport-SaiPa 2-5
Eilen 22:06
iltasanomat.fi
52 min
Ulkolinja: Raakaa palmuöljyä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Neste Oil on maailman suurimpia palmuöljyn käyttäjiä. Mikä vastuu yhtiöllä on alihankkijoidensa toimista Kaakkois-Aasiassa, jossa ne kaatavat sademetsää ja käyttävät myös lapsityövoimaa.
58 min
Dok: Minä hengitän
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Dokumentti motoneuronitautia sairastavasta kolmekymppisestä Neil Plattista ja hänen viimeisistä kuukausistaan ennen menehtymistä ALS-sairauteen. (U)
Uutisjutut: Ulkomaat: Tiukka äänestys käynnissä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: TPS-KalPa 2-1
Eilen 22:00
iltasanomat.fi
Uutisjutut: Kevennys: Asuntonäyttely Roomassa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 25
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Stubb: Luova ratkaisu mahdollinen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:59
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
61 min
Kino Suomi: Kauhun millimetrit
Eilen 21:56
areena.yle.fi
(1992) Arjen pienistä peloista kasvaa arvaamaton ja painostava kauhu, joka voi murentaa mielen. Miljöönä on kesäisen Helsingin keskusta. N: Tiina Tenhunen, Katja Krohn. K: Markus Nummi. O: Ilari Nummi. Heimola-Filmi Oy.
Pelastusrukous: Koetko, että Jumala kutsuu sinua?
Eilen 21:55
tv7.fi
Voit jättäytyä Hänelle, eli tulla uskoon vaikkapa tämän valmiin rukouksen sanoin.Koetko, että Jumala kutsuu sinua? Voit jättäytyä Hänelle, eli tulla uskoon vaikkapa tämän valmiin rukouksen sanoin.
110 min
Talent USA
Eilen 21:55
ruutu.fi
Kolmen kaupungin kuhinaa. Koe-esiintymisiä nähdään tänään Los Angelesista, New Orleansista ja New Yorkista. Tuomarit ihmettelevät mm. eläimiä imitoivaa naista, hämmentävää nukketeatteria ja vatsatanssija-kontortionistia sekä ihastelevat nuoria laulajia ja tanssijoita. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (84')
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
IFK-veskari Husso loukkaantui - tilalle nuori tulokasvahti
Eilen 21:50
iltasanomat.fi
Kovan tärskyn päähänsä saanut Husso jätti kaukalon. Tilalle luisteli 19-vuotias kakkosvahti Kevin Lankinen, jolle ottelu on uran ensimmäinen liigassa. Giliatille ja Leinolle tuomittiin kaksiminuuttiset.
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Pretty Little Crimes
Eilen 21:48
gamereactor.fi
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Pretty Little Crimes

Suositeltua

Kolumbian naisten pyöräilymaajoukkueen härski asu herättää kohua
Eilen 08:27
iltasanomat.fi
Nyt puhuu todellinen kielinainen, Fanni, 21: ”Se ei välillä mahdu suuhun”
Eilen 14:55
iltasanomat.fi
Lentonäytös päättyi hirveällä tavalla
Eilen 08:30
iltalehti.fi
Mileyn villi pepputanssi suututti Meksikon viranomaiset – haastvat oikeuteen
Eilen 19:50
iltasanomat.fi
Mitä tapahtuu seksittömällä aikuistumisleirillä - traileri IL-TV:ssä!
Eilen 14:40
iltalehti.fi
HS-Sää, 18.9.2014
Eilen 19:33
hs.fi