UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Jokerit murskasi Minskin Dinamon
Eilen 23:58
iltasanomat.fi
55 min
90210
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/22. Tervetuloa sukuun. Annie suuttuu Naomille, kun tämä etsii käsiinsä heidän velipuolensa. Liamin vihanhallintaongelmia ei voi enää painaa villaisella, kun hän käy käsiksi Adriannaan. Silver alkaa epäillä, onko Michaela sittenkään oikea ihminen kantamaan hänen lastaan. Adriannan ura on pirstaleina hänen vilauttelunsa jälkeen. Jaksossa vierailee…
56 min
Hulluus ja yhteiskunta
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Harri Virtasen draama rinnastaa joukkomurhaajat Pierre Rivieren 1800-luvulta, Anders Breivikin ja filosofi Michel Foucaultin. Kuunnelman ohjaus Juha-Pekka Hotinen. Visuaalinen toteutus kuvataiteilja Teemu Mäki.
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Päivän jaksossa Espoon partio 603:n vuoro käynnistyy vauhdikkaasti ilmoituksella joukkotappelusta. Lisäksi he joutuvat toimittamaan naisen pahoinpidelleen miehen putkaan. Helsingin puolella selvitellään raitiovaununkuljettajan pahoinpitelyä Hakaniemessä sekä ilmoitusta vessaan sammuneesta juoposta.
60 min
MasterChef VIP
Eilen 23:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Miten pärjäävät MasterChef-keittiössä Veeti Kallio, Mikaela Ingberg ja Emma Kimiläinen? Kuka heistä pääsee jatkoon, sen päättävät Tomi Björck ja Henri Alén. Kolmikon kokkaustaidot ja hermot joutuvat koetukselle keittiömestari Peppi Arolehdon luoman upean annoksen myötä. Tekniset laitteet ja mittakulhot saavat kyytiä, eikä savukatastrofiltakaan…
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:00
katsomo.fi
Tässä jaksossa Espoon Lainvalvojien vuoroa värittää puukotus alkoholistien asuntolassa. Lisäksi heitä työllistää myös toinen ilmoitus, johon epäillään teräaseella olevan osuutta. Helsingin väkivaltarikosyksikön Ahlgren selvittelee kerrostalon parvekkeella tapahtunutta tulipaloa sekä asuntomurtoa eräässä opiskelija-asuntolassa.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 35/56. Turku. Tomas ja Eero yhyttelevät rattijuoppoja minkä ehtivät. Moottoripyöräilijät ovat joutuneet vakavampaan eläinkolariin. Aamuyöllä partio nauttii serenadista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
5 min
Tulossa:
Eilen 22:45
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Rahat tai henki. Mari joutuu keskelle aseellista koruliikkeen ryöstöä, mutta uhkaavasta tilanteesta huolimatta kaikki paikalla olleet selviävät vahingoittumattomina. Myöhemmin koruliikkeen myyjätär kuitenkin surmataan, ja juttu siirtyy Viggon ja kumppaneiden tutkittavaksi. Norjalainen draamasarja. (44')
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
Tomi Mäki teki Jokerien 2-0-voittomaalin
Eilen 22:03
iltasanomat.fi
94 min
Dok: I am Femen
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(I am Femen, Sveitsi, 2014) Ukrainalainen Oksana oli perustamassa aktivistijärjestö Femeniä, jonka tempauksissa naiset paljastavat rintansa. Oksanan taistelu liikkeen puolesta on vienyt hänet eri puolille Eurooppaa.
53 min
Ulkolinja: Putinin oma tie
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Vladimir Putinin ympärillä rikollisuuden ja korruption väitetään lisääntyneen. Valta on keskittynyt itsevaltaiselle Putinille, hänen oma varallisuutensa on karttunut. Venäjällä puhaltavat uudet kylmän sodan tuulet.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Huippuhetket Tappara-Kärpät -ottelusta
Eilen 21:55
iltasanomat.fi
Näin oululaiset joutuivat siirtämään runkosarjan voittojuhliaan ainakin lauantaille.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Huippuhetket Pelicans-Sport -ottelusta
Eilen 21:53
iltasanomat.fi
Vähämaalisen mittelön ratkaisi vaasalaisille Mikko Pukka päätösminuuttien osumallaan.
Huippuhetket KalPa-SaiPa -ottelusta
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
94 min
Kino Suomi: Porttikielto taivaaseen
Eilen 21:51
areena.yle.fi
(1990) Johtaja TT pyörittää ilotyttöbisnestä. Juopottelun, huumeiden ja väkivallan leimaamat yöt vaativat uhrinsa. N: Satu Silvo, Niina Nurminen, Minna Aaltonen, Riikka Suikkari, Tapani Perttu. O: Tapio Suominen.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Justified
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/13. Isä ja poika. Raylan joutuu turvautumaan isänsä apuun, jotta saisi todisteita Crowdereita vastaan. Winona ja Raylan saavat huomata, että vanha suola janottaa edelleen. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Matkustajakone luisteli ulos kiitotieltä New Yorkissa
Eilen 21:34
iltasanomat.fi
Laskeutumassa oleva matkustajakone liukasteli ulos kiitoradalta sankassa lumipyryssä New Yorkissa. Delta-yhtiön kone törmäisi lopulta La Guardian kentän laidalla olevaan aitaan. Matkustajat evakuoitiin koneesta eikä kenenkään ole kerrottu loukkaantuneen vakavasti. Koneessa oli 125 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä.
24 min
Noin viikon uutiset
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Kaikki viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Jaksossa selvitetään totuus roboteista. Vieraana tulevaisuustutkija Risto Linturi. #nvuutiset
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Asuntovelallisen kimpussa. Vieraina asuntoministeri Pia Viitanen (sd), ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka, Veronmaksajain keskusliiton tj. Teemu Lehtinen ja kansanedustaja Elina Lepomäki (kok).
ISTV Liigalive: Kohtaavatko Tampereella tänään finaalijoukkueet?
Eilen 21:05
iltasanomat.fi
23 min
Kätevän emännän juhlat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
4/10. Itsenäisyyspäivä on suomalaisten oma juhlapäivä, joka perinteisesti vietetään katsomalla televisiota. Tuntematon sotilas ja Linnan juhlat, siinäpä karnevaalin ainekset.
50 min
Tiededokumentti: Ihmisen esi-isät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/3. Lucy. Ihmisen esi-isistä kenties tunnetuin on noin 3,2 miljoonaa vuotta sitten elänyt Lucy. Tutkijaryhmä pohtii, mitä Lucy ja hänen sukulaisensa söivät, kuinka he liikkuivat ja miten he synnyttivät lapsensa. T: BBC
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Krista Siegfrids ei osaa laiskotella, kirjailija Mathias Rosenlund osaa. Kenneth Nars laittaa mikroruokaa ja Kasper Strömman väittelee ohjelmajuontajien kanssa. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
54 min
Prinssi Harrylle morsian: Veljeni William
Eilen 21:00
katsomo.fi
Mattin huoneeseen asetettu valokuva prinssi Harrystä veljensä kanssa saa osan tytöistä vakuuttuneiksi, että he todella tapailevat kuninkaallista. Matt haluaisi kuitenkin löytää tytön, joka on kiinnostunut hänestä itsestään, eikä vain titteleistä. Tyttöjen päiväohjelmassa on ratsastusta prinssin seurassa kahdelle onnekkaalle ja pilttuiden puhdistamista lopuille.…
105 min
Talent USA
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/25. Los Angelesin lahjakkuudet. Koe-esiintymisiä jatketaan Los Angelesissa. Lavalla nähdään muun muassa neuvokkaita eläimiä, huimaa akrobatiaa ja liikuttavia lauluesityksiä. Koko yleisö pääsee twerkkaamaan, ja Heidi Klum saa limaisen suukon. Amerikkalainen sarja. (84')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/20. Itkuiset hyvästit. Edellisillan bileistä toipuminen aiheuttaa morkkista ja hämmennystä varsinkin miesten leirissä. Pariskuntien herkät jäähyväiset rannalla vaihtuvat pahaan mieleen, kun edessä on ensimmäinen iltanuotio. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Eevaliina ja Mikko
Eilen 21:00
katsomo.fi
Liikunta-alalla työskententelevät Eevaliina ja Mikko ovat ajatutuneet Eevaliinan raskauskilojen ja kiireisen arjen myötä kriisin partaalle. He uskovat, että olemuksen keventyminen, yhteinen aika treenien parissa ja 10 000 euroa sysäävät liiton uuteen kukoistukseen.
60 min
Enbuske & Linnanahde Crew: Mukana mm. Toivo Sukari, Elena Vikström ja Kasmir
Eilen 21:00
katsomo.fi
Enbuske Linnanahde Crew'ssa kaikkien kauppiaiden isä Toivo Sukari, sukupuolensa ja huulensa korjannut Elena Vikström, Vaikutusvaltaisimpana suomalaisena vuosikaudet ollut Olli Rehn ja kaksinkertainen Emma-voittaja Kasmir.
50 min
Justified
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Veteraanit. Raylan saa tietää, että hänen isänsä on sotkeutunut Bo Crowderin bisneksiin ja joutunut siten hengenvaaraan. Huumelaboratorion räjäytyksen seuraukset ravistelevat Harlanin huumepiirejä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
3 min
Keno
Eilen 20:57
ruutu.fi

Suositeltua

Koira pelastui viime hetkellä kuristajakäärmeen puristuksesta Intiassa
Eilen 09:07
iltasanomat.fi
Bussikuskin jäätävä kolari tallentui videolle
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Näin hupaisissa merkeissä Keskisen ja Jane-kihlatun rakkaus alkoi
Eilen 08:08
iltasanomat.fi
Kissat ottivat Japanilaisen saaren haltuun - ihmiset muuttavat pois
Eilen 09:08
iltalehti.fi
Näin vaativa on Kontiolahden latuverkosto – Laura Toivanen näyttää seinänousun
Eilen 07:57
hs.fi
Nemtsovin murhapaikka tallentui ohi ajavan auton kameraan?
Eilen 08:28
iltasanomat.fi