UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Vanhempien järkytys - yksivuotias tulvan keskellä
Tänään 14:01
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Katso koko EVA:n paneelikeskustelu - professorilta rajua kritiikkiä virkamiehille
Tänään 13:58
iltasanomat.fi
- Ministeriöiden irvokas passiivis-aggressiivinen strategia on puhutteleva esimerkki siitä, millaisen koskemattomuuden ministeriöiden virkaeliitti on itselleen omaksunut. Yleisvaikutelmaksi jää, että ministeriöt kerta kaikkiaan voivat jättää hallituksen vaatimukset toteuttamatta - seurauksitta, Wiberg lataa eilen julkistetussa Julkea sektori - Näin byrokratia…
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes - Xbox One Avengers Playset Gameplay
Tänään 13:45
gamereactor.fi
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes - Xbox One Avengers Playset Gameplay
ISTV LIVE: Teemu Selänteen elämänkerta julki kello 13:50
Tänään 13:42
iltasanomat.fi
Skotit päättävät unionin kohtalosta tihkusateessa - tiukille menee
Tänään 13:30
iltasanomat.fi
Useat mielipidekyselyt povaavat nationalistien niukkaa tappiota, mutta sadat tuhannet äänestäjät tuskailevat historiallisen päätöksen tekoa vielä viime metreille. Pitäisikö Skotlannin olla itsenäinen valtio? Skotit syrjäisiltä saarilta aina suurkaupunkien vilskeeseen saavat vastata tänään tähän historialliseen kysymykseen ”kyllä” tai ”ei”. Kyllä-äänten voittaessa…
Raskaasti aseistetut Isis-taistelijat uhkaavat jo Turkin rajaa
Tänään 13:14
iltasanomat.fi
Kurdiviranomaisten mukaan Isisin joukot lähenevät Turkin rajalla sijaitsevaa Ain al-Arabin kaupunkia. Kurdilähteiden mukaan Isisin taistelijoilla on käytössään muun muassa panssarivaunuja ja muita raskaita aseita.
Tiki: HPK:n maalitykki jättää seuran
Tänään 13:12
iltalehti.fi
Esa Tikkanen arvioi, että neljään otteluun kuusi maalia SM-liigassa iskenyt HPK:n Zach Hamill jättää seuran jouluun mennessä ja suuntaa KHL-jäille tai Pohjois-Amerikkaan. Hamillin ohella Vaasan Sportin kotiyleisö on tehnyt kiekkopersoonaan suuren vaikutuksen.
Venezuelaa uhkaa rintaimplanttipula
Tänään 13:12
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
KPS Elokuu 2014 - Veikkaus
Tänään 13:03
mtvkatsomo.fi
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 13:00
ruutu.fi
Saskatoonin marjoja. Lynn vierailee Albertassa saskatoon-tilalla, jossa hänelle tarjotaan muun muassa saskatoonin marjoista tehtyjä tacoja ja margaritaa. Maatilan työt eivät oikein ota Lynnilta sujuakseen, mutta hän loistaa taas keittiössä ja valmistaa tapaamilleen ihmisille muun muassa saskatoonin marjoilla kuorrutettua porsaansatulaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.…
27 min
Muuttohaukantie
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Janne on rauhanturvaajana Kongossa, mutta Nina hoitaa muuton kurinalaisesti melkein yksin neljässä tunnissa! Ensin mitään ei saa muuttaa, mutta lopputulos yllättää... Sisustaja Leena Carelse saa parin pyörtämään sanansa.
Veikö kissa kielen? Näin kiusaantuneesti Vain elämää -tähdet aloittivat kuvaukset
Tänään 12:46
iltasanomat.fi
Tilanne näyttää olevan jännittävä myös kokeneille esiintyjille, eikä kukaan tunnu saavan aluksi sanaa suustaan. Toni Wirtanen pukee kiusaantuneen tilanteen sanoiksi. - Rupesiko meitä nyt aikuisia ihmisiä jänskättämään? mies ihmettelee hymyssä suin. - Mua jännittää siis niin mielettömästi, myötäilee Vesa-Matti Loiri. Katso ennakkopätkästä, minkä seikan artistit…
Final Fantasy Type-0 HD - TGS Trailer
Tänään 12:44
gamereactor.fi
Final Fantasy Type-0 HD - TGS Trailer
Tapparan hölmöily kummastuttaa legendaa
Tänään 12:43
iltalehti.fi
Myös toisen viime kauden finalistin, Oulun Kärppien, leirissä on murheita. Tikkasen mielestä oululaisten maalivahtiralli ei ole joukkueelle hyväksi. Tikkanen korostaa, että etukäteen vahvat Kärpät, Tappara, Lukko ja TPS nostavat varmasti tasoa kauden aikana. Studiota juontaa toimittaja Santtu Silvennoinen.
47 min
Sydämen asialla
Tänään 12:40
areena.yle.fi
Jokainen päivä on liikaa... Alueella liikkuu väärennettyjä seteleitä, ja yökerhon johtajalla epäillään olevan sormensa pelissä.
2 min
Viikko viitottuna: Brittiläinen sarjakuvantekijä hakee mallia kuurojen sarjakuvailmaisuun Suomesta
Tänään 12:35
areena.yle.fi
Helsingissä on järjestetty toista kertaa viittomakielisille tarkoitettu sarjakuvakurssi. Kurssilla viittomakieliset saavat oppia sarjakuvailmaisusta. Kurssin brittiohjaaja haluaa järjestää samanlaisia kursseja myös muualla Euroopassa.
ISTV LIVE: Lähteekö vihreät hallituksesta? Ydinvoimaluvat ovat esillä valtioneuvostossa klo 13
Tänään 12:30
iltasanomat.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Ehtoisa emäntä. Taiteellinen Christine tarjoaa vierailleen muun muassa äyriäis-cevicheä, madeiralla maustettua viherpippuripataa ja limettitorttua. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
55 min
Huijarirakentajat
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kylppäriongelmia Bathissa. Melinda ja Dom tutkivat Bathissa paikallisen huijarirakentajan kesken jääneitä projekteja. Sairaanhoitajana työskentelevä yksinhuoltajaäiti Roseanne pääsee pitkään jatkuneesta kylpyhuonepiinastaan, ja hänen poikansa Ben saa vihdoin oman huoneen. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Supermarjo ja tytöt
Tänään 12:00
ruutu.fi
Marjo on viimeisillään raskaana, mutta hänen pitää vielä järjestää Lamourettes-tyttöjen tärkeät promootiokuvaukset. Kuvaukset kriisiytyvät, kun yksi tytöistä jättää tulematta paikalle. Marjo järjestää uusien Lamu-tyttöjen castingin. Henna ja Sofia ovat mukana arvioimassa uusia tyttöjä. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - Launch Trailer
Tänään 11:49
gamereactor.fi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - Launch Trailer
Final Fantasy - TGS 2014 Trailer
Tänään 11:42
gamereactor.fi
Final Fantasy - TGS 2014 Trailer
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Vuokaleivoksia lapsille. Leila leipoo sitruunaisia, mansikkaisia sekä suklaisia vuokaleivoksia ja tarjoaa niitä kylän lapsille. 1. tuotantokausi.
Torment: Tides of Numenera - First Look Trailer
Tänään 11:15
gamereactor.fi
Torment: Tides of Numenera - First Look Trailer
60 min
Krokotiilimies
Tänään 11:15
ruutu.fi
Krokotiilikoulu. Steve Irwin opettaa Australia Zoon pelastusyksikön porukkaa pyydystämään krokotiileja Pohjois-Queenslandin trooppisilla syrjäseuduilla. Edessä on tiukkoja tilanteita, kun krokotiilikoulun oppilaat saavat kukin vuorollaan johtaa pyydystysoperaatiota. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
Bloodborne - TGS Trailer
Tänään 11:07
gamereactor.fi
Bloodborne - TGS Trailer
Assassin's Creed - Livestream Replay
Tänään 11:07
gamereactor.fi
Assassin's Creed - Livestream Replay
Bayonetta 2 - Nintendo Cosplay
Tänään 11:03
gamereactor.fi
Bayonetta 2 - Nintendo Cosplay
UEFA Champions League: Rautiainen analysoi Alonson peliä
Tänään 11:02
mtvkatsomo.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Olgan kotona
Tänään 11:00
ruutu.fi
Pitsa on pikaruokaa. Päivän ruokana on perunapitsaa sekä mustikkapiirakkaa. Renkinä rocktähti Toni Wirtanen, joka pistää hevostilan aidat kerralla kuntoon. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
Räppäri törsäsi kenkäpariin kaksi miljoonaa - tältä ne näyttävät!
Tänään 10:57
iltalehti.fi
LÄHDE: SPLASH
ISTV LIVE: Jännitysnäytelmä huipentuu: Äänestyspaikat aukesivat Skotlannissa
Tänään 10:44
iltasanomat.fi
Isis julkaisi Hollywood-tyylisen propagandavideon
Tänään 10:42
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
ISTV:n videoraportti: Teemu mussuttaa munkkia ja keinuu päiväkodin hoitajana
Tänään 10:34
iltasanomat.fi
Katso videolta minkä näköinen pikkupoika Teemu oli, kun hän oli valinnut jääkiekkoilijan uran. Katso myös miten hän mussuttaa munkkia intissä tai keinuu päiväkodin pihakeinussa tuoreena päiväkodin hoitajaharjoittelijana. Videoraportti on läpileikkaus Selänteen pitkästä ja loistavasta urheilu-urasta, jonka ohessa hänen oma perheensä kasvoi kuusihenkiseksi joukkueeksi.
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:30
ruutu.fi
Keittiö. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan keittiöön tavoitteena luoda siitä kodin ylpeydenaihe, herkkukokkien päiväuni ja rentoon oleiluun soveltuva iltojen ilo. 4. tuotantokausi. (19')
Toni Wirtanen Apulannan liikevoitoista: Suurin osa tehdään, kun läski kukkilalainen nostaa perseensä penkistä
Tänään 10:28
iltasanomat.fi
Bändin laulaja Toni Wirtanen kertoi, että varsinkin uran alkuvaiheissa Apulanta-yhtyeen tavoitteena oli tehdä keikkoja joissa oli halvat liput Ajan myötä he kuitenkin huomasivat, että liput maksoivat kuitenkin yhtä paljon kuin muillekin keikoille ja rahaa hävisi välistä. Loopin Jussi Ridanpään haastattelussa Wirtanen painotti, että bändin jäsenet elävät vaatimattomasti.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Tyylikäs lastenhuone. Sarah näyttää, miten vauvalle suunnitellaan hienostunut ja ajaton lastenhuone, joka sopii isommallekin lapselle. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
Naispyöräilijät puolustavat kohuttua ”vaginapukuaan”
Tänään 10:02
hs.fi
Toscanan ympäriajossa kolumbialaisen pyöräilytallin naisilla oli päällään puvut, joista aiheutui valtava kohu, sillä vyötärön alapuolella ihonvärinen kangas näytti paljastavan naisten intiimialueet. Nyt joukkue kertoo, mitä mieltä he itse ovat puvusta. Sanansa sanoo myös yksi urheilijoiden sponsoreista.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 10:00
ruutu.fi
Ranskalaiskuningatar. Dawn Bromley on hulluna ranskalaisiin. Hän ahmii päivisin pikaruokaloiden ja grillikioskien ranskalaisia ja valmistaa niitä vielä kotona illalliseksikin. Perunanhimo on paisuttanut naisen niin muhkeisiin mittoihin, että hänen perheensäkin on huolissaan. Apuun kutsutaan Gillian McKeith, joka laittaa ranskalaiskuningattaren ruokavalion uuteen…

Suositeltua

27 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Yhdysvaltojen laivasto julkisti videon: Tässä lähdetään Isisin kimppuun
Eilen 22:37
iltasanomat.fi
Lentonäytös päättyi hirveällä tavalla
Tänään 08:30
iltalehti.fi
Kolumbian naisten pyöräilymaajoukkueen härski asu herättää kohua
Tänään 08:27
iltasanomat.fi
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Eilen 20:00
ruutu.fi
Huippuhetket: HPK-Kärpät 6-2
Eilen 21:40
iltasanomat.fi