UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Killer Instinct - Season 2 Hisako Trailer and Cinder Teaser
Tänään 18:49
gamereactor.fi
Killer Instinct - Season 2 Hisako Trailer and Cinder Teaser
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 1800
Tänään 18:32
areena.yle.fi
28 min
Muotokuvassa: Paula Salovaara
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 7/8. Pysyvä yhteys joka suuntaan. Paikallisradiokonkari, toimittaja Paula Salovaara on tiiviisti mukana media-alan nopeassa murroksessa. Toimittaja: Anna Savonius. (U)
32 min
Emmerdale: Rusikoituja luita
Tänään 18:28
katsomo.fi
Kartanon mailta löytynyt ruumis kutittelee kyläläisten mielikuvitusta. Declan kuulee kauhukseen, että kyse on nyt murhatutkimuksesta. Rhona onnistuu suututtamaan diilerinsä. Victoriasta ja Bettystä tulee jälleen kämppiksiä. Jai on vahingoniloinen Declanin ahdingosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
27 min
Rouva varapresidentti
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Kausi 2, 2/10. Merkkejä. Selina joutuu presidentin määräämänä osallistumaan Pohjois-Carolinassa pidettäviin grillijuhliin. Dan yrittää tutustua Kent Davisoniin pilateksen avulla. T: HBO
Mortal Kombat X - System of a Down Sneak Peak
Tänään 18:04
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - System of a Down Sneak Peak
7 min
Kuminakuja 19
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Sähkökatkos. Lapset ovat ullakolla, kun yhtäkkiä talon sähköt katkeavat.
11 min
Kati ja Töppö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Hihisaurus. Kati ystävineen yrittää selvittää, kuka pilailee heidän kustannuksellaan.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 30/31. Suklaakäsiraudat. Erikan suku on kotoisin Saksasta, joten häissä tanssitaan polkkaa. Kate järjestää ekohäät, ja Roula luottaa kreikkalaisiin perinteisiin. Jennifer on poliisi, ja se näkyy myös häissä. Päätyykö joku telkien taakse? Amerikkalainen realitysarja.
29 min
Emmerdale: Kaivamme totuuden esiin
Tänään 18:00
katsomo.fi
Poliisioperaatio festivaalialueella alkaa tuottaa tulosta. Chas saa kuulla Cameronilta katkeran totuuden. Paddy vaatii Rhonalta vastauksia. Nikhil lähtee Kanadaan Molly mukanaan, ja Brenda jää murheen murtamana ikävöimään lapsenlastaan. Debbie ja Cameron lähtevät muutamaksi päiväksi muihin maisemiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
21 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
9 min
Numeroarkku
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Pöllön yövieraat. Tehtäviä ratkomassa Matti, Lauri ja Emilia.
28 min
BUU: Mietipä sitä!
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Talvi. On talvi, ja suksi luistaa. Mikä neuvoksi, jos lunta ei olekaan? Hanna, Milton ja Hugo miettivät asiaa. buu.yle.fi
10 min
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Leppäkerttu. Pikku Pupu ystävystyy leppäkertun kanssa. Hän tuntee itsensä hyvin erityiseksi harvinaisen ystävän ansiosta.
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kuninkaallinen golfkenttä. Kuninkaan golfharrastus saa mutkia matkaan golfkentän uusista asukkaista.
4 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Tuuri
Tänään 17:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/8. Tuurissa elellään tällä viikolla Ameriikan malliin - sheriffiä myöten. Jenkkimeininkiä ylläpitävät myös Höglundit, jotka saapuvat munavaunullaan Onnelaan juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväänsä. Ostosreissulle Kyläkauppaan ovat lähteneet myös Kake ja Kunnari Jyväskylästä. Tavarapuodin pihassa heinät pöllyävät, rautaosastolla Jukka ja Hööpakka…
110 min
Talent USA
Tänään 17:40
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 6/25. Viimeinen tilaisuus. Koe-esiintymiset ovat loppusuoralla, ja jatkoon poimitaan vielä viimeiset taiturit. Eri-ikäiset laulajalupaukset ja eriskummalliset koomikot ilahduttavat yleisöä. Howie on päättänyt järjestää Mel B:lle syntymäpäiväjuhlat. Amerikkalainen sarja. (85')
48 min
27.03.2015 Förlängs bildversion
Tänään 17:36
areena.yle.fi
Sidekick: Maria Wasström Flygkraschen. Hoppas ingen förstod. Borde läkare vara skyldiga att meddela om sjukskrivning? Kvinna försvann i LA, att bara se sig själv. Valdebatten, bilarna var det roligaste. God tur och tålamod i Nigeria. Wellness-industrin gör oss ointressanta.Varför kommer politiker i förutbestämda paket? Killen ljög om sin ålder.
30 min
Kauniit ja rohkeat: Iltapukuja Pariisin päivänvaloissa
Tänään 17:25
katsomo.fi
Hopen malliston kuvaukset alkavat Pariisissa. Paikka on Jardins du Trocadéro Seinen rannalla. Joen toisella puolella sijaitsee Eiffel-torni. Tiedottaja on Eva, hermostunein on Hope, iltapuvut ovat kauniita ja sininen timantti säihkyy. Kuvien taustalla näkyvät Eiffel-torni ja Trocadéron puutarhan suihkulähteet. Chic. Kuvausten jälkeen pidetään lehdistöinfo, ja…
3 min
Päivän sää
Tänään 17:21
katsomo.fi
7 min
Uutiset
Tänään 17:15
katsomo.fi
45 min
Isä Brown ja hänen laumansa
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 1, 8/35. Kuolleen kasvot. Kemblefordissa järjestetään hyväntekeväisyystempaus ja siellä sattuneesta kuolemantapauksesta syytetään surevaa miestä. Isä Brown on kuitenkin päättänyt todistaa, että mies on syytön. T:BBC.
8 min
100 tarinaa Lastensairaalasta
Tänään 17:06
katsomo.fi
55 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Kaunis amatsoni
Tänään 17:05
katsomo.fi
Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Arvaa mikä, Kati ja Töppö, Numeroarkku, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakko miettii tuulta.
60 min
Lemmen viemää: Elämä jatkuu sittenkin
Tänään 17:00
katsomo.fi
Poikiensa kauhuksi Friedrich pidätetään Barbaran murhasta. Poliisia lukuun ottamatta kukaan ei usko hänen kykenevän kylmäveriseen murhaan, vaikka todisteet niin väittävät. Vain Werner tietää totuuden, ja hän vaatii Barbaraa ilmoittamaan poliisille olevansa hengissä. Toisin kuin voisi luulla, Friedrich ei kiitäkään Werneriä myöhemmästä vapautumisestaan. Pauline…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Käännekohta. Lakeisha juo ja käy baareissa, eikä aviomies osaa sanoa hänelle ei. Blake haluaa olla kaunis morsian, mutta motivaatio puuttuu, eikä puolison suojeleva asenne auta asiaa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Fast & Furious - Xbox Gameplay Trailer
Tänään 16:47
gamereactor.fi
Fast & Furious - Xbox Gameplay Trailer
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/29. Nuori hyväntekijä. 12-vuotis Kori Brown sairastaa immuunipuutostautia, johon ei ole parannuskeinoa, mutta se ei estä häntä keräämästä rahaa syöpätutkimukselle. Xzibit, David Cook ja Hurja remontti tekevät hänelle puhtaan ja turvallisen kodin. Amerikkalainen realitysarja.
Piippuun juuttunut ja mustaksi nokeentunut pöllö pestiin fairy-vedellä Korkeasaaressa
Tänään 16:34
hs.fi
Korkeasaaren villieläinsairaalaan tuotiin maanantaina mustunut lehtopöllö. Eläin oli juuttunut espoolaiskodin savupiippuun ja nokeentunut pahasti. Rauhoittunut pöllö pestiin ja föönattiin ja nyt se odottaa palauttamista kotireviirilleen. Tuotanto: Henrik Sundén/Korkeasaaren eläintarha, Korkeasaaren arkisto (2015).
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/13. Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
60 min
Sokkokokki
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/20. Hunksit Mauno ja Jucci kokkaavat vaniljassa haudutettuja kampasimpukoita, kurkkua ja merikorallia sekä oliivikuorrutteista karitsanpaahtopaistia ja raastettua tomaattikastiketta. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Jamie Oliverin etniset herkut: Pötyä pöytään Pyreneillä
Tänään 16:05
katsomo.fi
Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen.…
30 min
Unelmien talo
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. (20')
60 min
Killer Karaoke: Piikikästä menoa
Tänään 16:00
katsomo.fi
Tänään Killer Karaokessa rytisee totuttuakin enemmän, kun kilpailijat yrittävät laulaa haastavissa oloissa. Pommit paukkuvat ja piikit pistävät, kun klassikkohaaste vie taas kerran voiton kilpailijasta. Amerikkalainen viihdesarja.
Mortal Kombat X - Shaolin Trailer
Tänään 15:59
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - Shaolin Trailer

Suositeltua

30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 11:30
ruutu.fi
55 min
Maajussille morsian: Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!
Eilen 20:04
katsomo.fi
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:07
areena.yle.fi
Tästä takaa-ajosta ei dramatiikkaa puutu
Tänään 14:10
iltalehti.fi