UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Poliisiylijohtaja Paaterolle jokainen päivä on tähtihetki
Tänään 15:44
hs.fi
Poliisiylijohtaja Mikko Paatero jää hyvillä mielin eläkkeelle, vaikka uran varrella on sattunut kaikenlaista. Paatero uskoo poliisin organisaation olevan nyt kunnossa. Valvontaa joudutaan kuitenkin vielä käymään läpi tapaus Aarnion takia. Toimittaja: Susanna Reinboth, kuvaus: Janne Järvinen, arkistokuvitus: HS/IS/Lehtikuva
Hittileffasta tuttu ökytalo myynnissä
Tänään 14:57
iltalehti.fi
Talossa on pinta-alaa peräti 1 858 neliömetriä. Siinä on kuusi makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta, kuuden auton talli, kuntosali, viinikellari ja biljardihuone. Lattiat ovat marmoria. Pihamaalta löytyvät loistelias uima-allas ja tenniskenttä. Lähde: Paramount Movies / Splash
Vääntö ministeriöiden määrästä ja salkuista alkamassa
Tänään 13:41
hs.fi
Ensin päätetään ministeriöiden rakenne, sitten vasta jaetaan salkkuja, totesi Timo Soini saapuessaan hallitusneuvotteluihin sunnuntaina. Toimittajat Jaana Savolainen HS Kalle Koponen HS, kuvaus ja leikkaus Kalle Koponen HS
Eläintarhaan syntyi neljä suloista puuleopardin pentua – katso hellyttävä video!
Tänään 13:39
iltasanomat.fi
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 13:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Haukka karkuteillä. Australiannuolihaukka Pez säikähtää lintunäytöksessä jotakin ja lähtee karkuteille. Alkaa haukkajahti. Sinipingviinikannan turvaamiseksi Tarongasta lähetetään pingviinejä ympäri maailmaa. Australialainen dokumenttisarja. (22')
Vääntö ministeriöiden määrästä ja salkuista alkamassa
Tänään 13:32
iltasanomat.fi
Ensin päätetään ministeriöiden rakenne, sitten vasta jaetaan salkkuja, totesi Timo Soini saapuessaan hallitusneuvotteluihin sunnuntaina.
Vartalonsa tatuoinut äiti avautuu: Tältä se tuntuu
Tänään 13:16
iltalehti.fi
Toimittaja: Heljä Salonen Video: Gogi Mavromichalis
Maa on niin kaunis – Tässä on kaikkien aikojen vahvinta virsilaulua!
Tänään 13:12
iltalehti.fi
Maailman vahvin mies Fredrik Smulter piti lupauksensa ja lauloi MM-kultansa kunniaksi.
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Pussiahmojen isyystesti. Uhanalainen pussiahma on saanut poikasia. Sisäsiittoisuuden estämiseksi on selvitettävä, mikä uros on niiden isä. Australian rannikolta pelastetaan hukkumaisillaan ollut merikilpikonna. Jokin estää sitä sukeltamasta. Australialainen dokumenttisarja. (21')
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/12. Aki taantuu lapseksi Aira Samulinin lelumuseossa ja tekee riskikaupat. Asiakas tuo myyntiin harvinaiset suojeluskuntamerkit, ja Markku touhuaa valaisimien parissa. Kotimainen ohjelma. (43')
Sami Hedbergin golfkoulu osa 10: Tähtiä ja kisahaasteita
Tänään 12:43
iltalehti.fi
VIDEO: TIMO REPO
30 min
Eläinten ABC
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/26. Koira haudattuna. Mitä yhteistä on sudella ja chihuahualla? Mikä oli mäyräkoiran alkuperäinen tehtävä? Entä kuinka älykkäitä koirat todella ovat? Koirarotuja on yli 400, ja rotujen taustalta löytyy usein mielenkiintoinen tarina ja tietty tehtävä, joka selittää koirien eri ominaisuuksia. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
Haapoja on valmis uuteen iskusotaan arkkivihollisensa kanssa: "Aika namiskuukkelia"
Tänään 12:34
iltasanomat.fi
30 min
Sarahin talo
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Keittiö. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan keittiöön tavoitteena luoda siitä kodin ylpeydenaihe, herkkukokkien päiväuni ja rentoon oleiluun soveltuva iltojen ilo. (19')
44 min
Vallan kaupungit
Tänään 12:15
areena.yle.fi
5/6. Los Angeles. Isojen filmitähtien aika on mennyt, mutta rahalla saa yhä vaikutusvaltaa. Oikea ulkonäkö ja imago ovat elokuvakaupungissa tärkeitä. Latinoväestöllä on merkittävä edustus kaupungin johtopaikoilla. (U)
30 min
Eläinten ABC
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/26. Arktisen alueen asukit. Miten eläimet selviävät hyisestä kylmyydestä jopa pohjoisnavalla? Paksu turkki on looginen vastaus, mutta jääkarhun turkki on itse asiassa tavallisen harmaakarhun turkkia ohuempi. Porolla on silmissään salainen valttikortti, joka auttaa sitä selviämään. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')
Portugalin MM-ralli: Ketomaan hurja kaato
Tänään 11:14
iltasanomat.fi
Jari Ketomaa kaatoi autonsa aamun live-ek:lla. Raju pyöritys oli seuraus tien reunaan suuntautuneesta hypystä.
10 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
60 min
Tervetuloa kotiin
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Vanhemmat sisarukset Auli ja Ville haluavat yllättää pikkuveljensä Kallen, joka asuu heidän kaikkien entisessä kotitalossa Savitaipaleella. Talo on edesmenneen äidin koriste-esineitä täynnä, ja kaipaa poikamiehelle passelimpaa tuoretta ilmettä. (41')
65 min
Zoo Tales Special
Tänään 11:00
ruutu.fi
Norsuvauvan syntymä. Australian ensimmäinen norsuvauva syntyy. Ohjelmassa seurataan sen emon matkaa Bangkokin kaduilta Sydneyn eläintarhaan, sekä syntymään johtavia valmisteluja. Mutta hyväksyykö emo pienokaisen omakseen? Australialainen dokumenttisarja. (50')
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
Ruotsalaiset riemuitsivat viisuvoitosta
Tänään 10:23
hs.fi
Haltioitunut viisuyleisö juhli Tukholmassa Måns Zemmerlöwin voittoa. Kuva Reuters
Suomalaisnyrkkeilijä taisteli ratkaisemattoman hurjassa ottelussa
Tänään 10:20
iltasanomat.fi
Lisäpainoleuanvedossa hirmutuloksia - jopa uusi Suomen ennätys
Tänään 10:16
iltalehti.fi
VIDEO: MILLA VAHTILA
60 min
Hurja remontti
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/32. Itsenäistymisen aika 2/2. Brian Keefer on urheilijapoika, joka halvaantui epäonnistuneen kolmoisvoltin seurauksena kaulasta alaspäin. Vaikka Brian tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa, hän jaksaa hymyillä ja uskoa kuntoutumisen mahdollisuuteen. Ty tiimeineen rakentaa Keeferin perheelle talon, joka tarjoaa Brianille kaivattua itsenäisyyttä…
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Liekkejä salissa. Kilpailijat kilpailevat ensimmäistä kertaa yksilöinä, kun Gordon testaa heidän liekitystaitojaan. Hell's Kitchenin seitsemännen serviisin jälkeen jäljellä on enää kärkinelikko. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/23. Tänä iltana mies tuhoaa televisio-vastaanottimen poikineen, kumipoika saa haastajan kumitytöstä sekä pelikortti leikkaa vihanneksen. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
59 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Liturgi Risto Herranen, saarna Auli Airas-Laitila. Lauluyhtye Pisara ja Lauluyhtye Lydia.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
Euroviisuvoittaja paljasti itkeneensä
Tänään 09:53
iltalehti.fi
LÄHDE: REUTERS Joonas Salmela
Lentoyhtiö julkaisi hilpeän turvaoppaan – mukana netin hauskimmat meemit
Tänään 09:50
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
Tämä kansalaispidätys ei ole Suomessa mahdollinen
Tänään 09:48
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
Aleksi Kirjonen yrittää hurjaa pyörätuolivolttia, jossa on onnistunut vain muutama ihminen maailmassa
Tänään 09:46
hs.fi
Pyörätuoliurheilija Aleksi Kirjosen unelma on tehdä takaperinvoltti pyörätuolilla kovalle maalle. Hurjapää kertoo tuntemuksista ilmalennon aikana ja paljastaa mikä on tempussa kaikkein vaikeinta. Toimittaja: Noora Karppinen, kuvaus: Juha Metso, Janne Järvinen, leikkaus: Janne Elkki
30 min
Keidas: Jakso 9. Puistopuutarha Stigille.
Tänään 09:30
katsomo.fi
Maria ja Stig järjestävät puistopiknikin Stigin kavereille. Valmisteluihin kuuluu versojen istuttaminen puulaatikoihin ja salaattiainesten etsiminen kukkakaupasta sekä pesugraffitipolku. Kaikki puistokeitaan osat on otettavissa mukaan kotiin.
8 min
Muumien maailma
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Osa 7/78: Näyttämöelämää. Muumien teatteri-kodissa riittää tutkittavaa. Eräässä huoneessa on liuta peilejä, toisessa Miska kokeilee peruukkeja, ja kolmannessa Niiskuneiti eksyy ihanien pukujen keskelle. Filmkompaniet Alpha, 2010. buu.yle.fi

Suositeltua

Tältä kuulostaisi meteorologin sääennuste toisille meteorologeille
Eilen 20:12
hs.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
52 min
Lapin kullan kimallus
Eilen 21:15
areena.yle.fi
IL-TV:: Näin syntyi suomalaisen penkkihirmun ME-tulos
Eilen 18:10
iltalehti.fi
60 min
Pop'n'Roll: Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi
Eilen 20:00
katsomo.fi
Lisäpainoleuanvedossa hirmutuloksia - jopa uusi Suomen ennätys
Tänään 10:16
iltalehti.fi