UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sunnuntai 20. huhtikuuta 2014, vko 16
Nimipäivät: Nella, Lauha
1. pääsiäispäivä


Uusimmat

6 min
Angry Birds Toons
Tänään 10:14
mtvkatsomo.fi
Huippusuositut Angry Birds -pelihahmot seikkailevat nyt animaatiosarjassa.
32 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Tänään 10:10
mtvkatsomo.fi
Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana…
25 min
Sarahin talo
Tänään 10:10
ruutu.fi
Makea pojan huone. Sarah ja Tommy sisustavat pojan huoneen mustan, harmaan ja valkoisen sävyillä. Huoneeseen pannaan art deco -kirjoituspöytä, egyptiläiset yöpöydät ja maalaistyylinen lipasto, mikä tuntuu Tommysta oudolta. 4. tuotantokausi. (19')
12 min
Karvinen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Viittasankari vauhdissa. Esko on kirjakaupassa jakamassa nimikirjoituksia, kun salaperäinen rosvo varastaa arvokkaan keräilylehden. Mysteerin ratkaisemiseen tarvitaan vähintään yhtä salaperäinen Viittasankari.
5 min
Ellan elämää: Kierrättäminen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
8 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Hämähäkkikammo.
Keskity kehoosi ja rentoudu - tee kehoskannaus Aleksin kanssa!
Tänään 09:57
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
30 min
Täydellinen päivä: Etelän iloja norjalaisittain
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran…
Columbus voitti trillerin - ratkaisu toisessa jatkoerässä
Tänään 09:39
iltalehti.fi
Columbus kaatoi Pittsburghin 4-3. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta toisessa jatkoerässä. Matt Calvert sai irtokiekon Pittsburghin maalin edessä ja iski kiekon ohi kotijoukkueen maalivahdin Marc-Andre Fleuryn toisella yrittämällä. Voitto oli Columbukselle seurahistorian ensimmäinen pudotuspeleissä.
25 min
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat: Taka-ajatuksia
Tänään 09:25
mtvkatsomo.fi
Aprilin koulu osallistuu Maailman Genomiprojektin hankkeeseen, jossa selvitetään DNA:n avulla tietoja oppilaiden esi-isistä. Mutta onko kaikki sitä miltä näyttää?
Koivun hyvä vire ei kantanut Wildia voittoon
Tänään 09:21
iltalehti.fi
Colorado nappasi toisen voiton 4-2-lukemin. Wildin turma oli kotijoukkueen ykkösketju Gabriel Landeskog-Paul Stastny-Nathan MacKinnon. Ketjun pelaajat saalistivat ottelussa yhteensä kymmenen tehopistettä. MacKinnon ja Stastny takoivat neljä pistettä mieheen. Wild-kapteeni Mikko Koivu syötti molemmat vieraiden maalit.
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 09:10
ruutu.fi
Sifonkisotku. Neljä leipomoa kisaavat Pohjois-Englannin ja Skotlannin aluefinaalissa, missä heidän on ensin tehtävä iltapäiväteeherkkuja ja sitten täytekakku tuomarien valinnan mukaan. Tällä kertaa tuomarit valitsevat mansikkasifonkikakun, joka ei ole kovin tuttu edes kokeneimmille kondiittoreille. Kakun italialainen marenki uhkaa muuttua kuorrutteen sijasta…
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Raitis alkoholisti ja läheinen. Alkoholi hallitsi yli 30 vuotta Juhani Hasusen elämää ja sisko Jaana oli jo menettänyt toivonsa veljen raitistumisesta. yle.fi/aamusydamella.
25 min
Pokémon
Tänään 09:00
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
58 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen, Ellan elämää, Late Lammas ja Bofori. Katsottavissa Areenassa.
60 min
Tervetuloa kotiin
Tänään 09:00
ruutu.fi
Inkoolainen Jenny haluaa yllättää naapurinsa Maija-Riitan, joka on ollut hänelle tärkeä tuki surussa. Maija-Riitalla on myös vastatuulta riittänyt, joten talkooväki haluaa ilahduttaa hänet remontoimalla taloa uuteen loistoon. 1. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
70 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 09:00
ruutu.fi
Poikamiesboksista perhekodiksi. Marcin poikamiesboksiprojekti oli vielä kesken, kun Skater muutti taloon. Nyt parilla on vauva ja on aika muuttaa koti perheystävälliseksi. Mutta kohtaavatko parin näkemykset perhekodista? 2. tuotantokausi.
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Kasvimaa vailla vartijaa. Vänskän isäntä lähtee kissoineen käymään asioilla. Kanit huomaavat hetkensä tulleen, mutta myös herra Reponen on lähtenyt saalistusretkelle.
7 min
Pääsiäinen Kiviniemessä: Trullin matkassa
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Osa 3/4. Trullit eli pääsiäisnoidat yrittävät viedä onnen talosta. Trullin jäljille on vaikea päästä, mutta kerran siinä onnistui Kiviniemen renki, Matti, tarinassa "Trullin matkassa". Toimittaja Anna-Liisa Kirsi.
25 min
Gumballin mieletön maailma: Kello / Orja
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Ensimmmäisessä tarinassa suvun perintökalleus aiheuttaa päänvaivaa perheen miehille. Toisessa tarinassa Gumball voittaa haasteen, minkä seurauksena Bobertista tulee hänen orjansa päiväksi. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa…
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
8/20. Ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja kertoo mitä kannattaa syödä iltapalaksi. Liikuntaosiossa tutustutaan aikuisten telinevoimisteluun. Uniosiossa tavataan yleisurheilija Matilda Bogdanoff. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
28 min
BUU-klubben: Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Osa 31/63: Leija. Nuuskamuikkunen miettii vaellusta etelään, ja pikku Myy ja Niiskuneiti löytävät puusta leijan. Ruotsinkielinen toteutus: Siv Almar ja Bo Maltzeff. buu.yle.fi
11 min
Professori Balthazar: Matin matka huipulle
Tänään 08:24
mtvkatsomo.fi
Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet.
11 min
Sasu
Tänään 08:23
areena.yle.fi
Sasu ja pääsiäispupu. Sasu haluaa tavata pääsiäispupun.
Valioliiga: Lauantain kierroksen huippuhetket
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
28 min
Namaste jooga: Puolikuusarja
Tänään 08:12
mtvkatsomo.fi
Tässä jaksossa opitaan puolikuusarja. Siinä on soturiasentoja ja tasapainoa vaativa puolikuuasento.
14 min
Tuomas Veturi
Tänään 08:11
mtvkatsomo.fi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.
25 min
Lego Friends
Tänään 08:05
ruutu.fi
Suositut hahmot seikkailevat. 1. tuotantokausi. (21')
19 min
Kimmo Kuu
Tänään 08:03
areena.yle.fi
Osa 11/26. Säteen sekoituslaite. Kuumusiikkia.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 20.4.
Tänään 08:01
areena.yle.fi
Onnea Nella, Lauha.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
14 min
Unna Junná
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Heli askartelee poronsarvista koristeita. Unna Junná ja risuporot. Kissojen elämää: Inkeri ja Hertta. Ellen ja hänen koiransa. Usko pois! Tarinoita: Hylje ja korppi.
Vihaiset lauttauhrien omaiset vimmastuivat poliisille Etelä-Koreassa
Tänään 07:38
iltasanomat.fi
25 min
Rantavahdit
Tänään 02:10
ruutu.fi
Australia-päivän ahdinko. Bondilla vietetään Australian kansallispäivää sakeassa sumussa. Yksi juhlija on saanut salaperäisen, syvän haavan. Lisäksi rantavahdit etsivät riitapukaria ja kadonnutta pikkupoikaa sekä hoitavat tavanomaisia pelastustehtäviään. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22')
65 min
Dexter
Tänään 02:00
ruutu.fi
Neljä ratsumiestä. Tuomiopäivään viittaavien murhien toteutustapa tekee vaikutuksen Dexteriin. Kun Harrison joutuu sairaalaan, puntaroi Dexter hyvän ja pahan tasapainoa elämässä. Debin ensikohtaaminen median kanssa ei suju hyvin. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (50')
65 min
Liv D Sarja: Raskaana ja rappiolla
Tänään 01:45
ruutu.fi
Tuoreita äitejä. Kätilö Lisa Fendell vierailee neljän sarjasta tutun naisen luona, joista on nyt tullut äitejä. Ovatko he jatkaneet terveellisiä elämäntapojaan, vai onko synnytyksen jälkeen sattunut retkahduksia? Englantilainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (46')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:40
ruutu.fi
Äärimmäiset mokat. Jaksossa nähdään netin parhaat mokat, joissa uhmataan niin painovoimaa kuin kaahaillaan holtittomasti mm. kajakillakin. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:10
ruutu.fi
Kyberkelmit. Jaksossa esitellään netin katalimmat konnat, muun muassa sadistinen maantiepoliisi, huonosti käyttäytyvä näyttelykoira sekä ärsyttävä Bluetooth-mies. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')

Suositeltua

28 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Raivokohtauksen saanut Vladimir Zhirinovski uhkaili toimittajaa raiskauksella
Eilen 18:36
iltasanomat.fi
Murmanskissa kuvattiin huikea meteoriitti - saattoi pudota Inariin
Eilen 21:15
iltasanomat.fi
Noora Karma paljastaa: Pallonheitto (jakso 6)
Eilen 20:45
mtvkatsomo.fi
Tappara ryösti kotiedun
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Kevennys: Leijafestivaali
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi