UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Hirviömäinen rausku nostettiin merestä - paino jopa 1,1 tonnia
Tänään 10:06
iltalehti.fi
Verkkoihin tarttunut rausku oli niin valtava, ettei sitä voitu nostaa veneeseen. Jopa kahdeksanmetrinen ja 1,1 tonnia painava rausku siirrettiin nosturilla. Reutersin mukaan viranomaiset ovat olleet yhteydessä kalastajiin, koska jättikokoinen rausku on uhanalainen eläin. LÄHDE: REUTERS
YouTube 10 vuotta - muistatko nämä hittivideot?
Tänään 08:22
iltalehti.fi
Youtube täytti 10 vuotta Vielä 23.4.2005 internet oli paljon nykyistä hitaampi ja selaimessa toistettavia videoita oli paljon vaikeampi löytää tai katsoa. Tuskin kukaan osasi etukäteen kuvitella, millainen ilmiö Youtubesta vielä tulisi. IL-TV keräsi YouTuben merkittävimmät videot. Muistatko nämä?
Vakavasti sairas Audrey rakastaa zumbaa
Tänään 08:14
iltalehti.fi
ABA-verisairaus (Diamond Blackfan Anemia) on vakava sairaus, joka johtuu siitä, ettei luuydin tuota tarpeeksi punasoluja. Se aiheuttaa vakavaa anemiaa, jota hoidetaan muun muassa verisiirroilla. Lähde: DBA Foundation Video: Audrey's DBA Photo Booth
30 min
Laiva
Tänään 04:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/40. Kahvilatarjoilija ja bilevastaava Andy potee kevätriehan lähestyessä ramppikuumetta ja varustaa työkavereitaan vappuasustein. Hämeenlinnalaiset ovat kolmessa polvessa "taidematkalla", jopa viinit päätyvät taiteeksi. Risteilyisäntä Rami kohtaa laivalla paljon tuttuja kasvoja vuosien takaa. Kotimainen realityohjelma. (21')
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/14. Elämän ja kuoleman rajalla. Ranta on täynnä turisteja, joten rantavahdeilla on työntäyteinen päivä edessään. Tilanne synkkenee, kun he yrittävät elvyttää kuollutta miestä. Australialainen sarja. (22')
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/14. Kummisetä. Rantavahdit kokevat iloisen yllätyksen, kun David Hasselhoff vierailee rannalla. Myös säännöistä piittaamattomat turistit ja eksynyt pikkutyttö pitävät rantavahdit valppaina. Australialainen sarja. (22')
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 02:30
ruutu.fi
Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27')
Kuoleman marssi Eurooppaan
Tänään 02:00
hs.fi
Sadat syyrialaispakolaiset yrittävät Pohjois-Eurooppaan kävellen läpi Balkanin. Helsingin Sanomat seurasi Kreikan ja Makedonian rajaseudulla toiveikkaita, joiden päähuoli on vaeltaa piilossa Makedonian poliisilta. Toimittajat Tommi Hannula HS, Kalle Koponen HS, kuvaus ja leikkaus Kalle Koponen HS
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/31. Jouluista menoa. Morsiamet Kellie, Charelle, Liz ja Erica arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan italialaisissa, trooppisissa ja jouluisissa tunnelmissa sekä sisarkunnan perinteitä kunnioittaen. Yhden vieraat joutuvat turvautumaan omiin välipaloihin ja toisen häissä on liikaa ruokaa. Amerikkalainen realitysarja.
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Perheriita. Joan ja Melissa kinastelevat radiojuontajanaapurinsa kanssa tämän reheväksi kasvaneesta pihasta, ja Perez Hilton käy iltapäiväteellä. Melissa yrittää paikata talon kireää ilmapiiriä kutsumalla paikalle psykologin ryhmähenkeä kohottamaan. Lopputulos ei ole toivotunlainen. Amerikkalainen sarja. (44')
35 min
House of Lies
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Turvasana. Martyn tiimi matkustaa Phoenixiin pelastamaan riitaisan avioparin omistamaa koripallojoukkuetta konkurssilta. Matkalla Jeanniestä paljastuu uusia puolia ja Doug kohtaa idolinsa. Amerikkalainen komediasarja. (27')
< 1 min
Kannattajien silmin – maistiaisia Tampereelta
Tänään 00:00
liiga.fi
Playoffsit ovat suurien tunteiden aikaa. Katso kannattajien tunnelmia Hakametsän perjantai-illasta.
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja.
< 1 min
Kannattajan silmin – maistiaisia Tampereelta
Tänään 00:00
liiga.fi
Playoffsit ovat suurien tunteiden aikaa. Katso kannattajien tunnelmia Hakametsän perjantai-illasta.
85 min
Dokumenttiprojekti: Herkkä hevosmies
Eilen 23:45
areena.yle.fi
"Hevosesi on peilikuvasi, se ei aina miellytä. Autan hevosia selviämään omistajien kanssa", sanoo Buck Brannaman. Kiitetty kouluttaja tunnetaan hellistä menetelmistään. Hän haluaa tehdä toisin kuin väkivaltainen isänsä.(U)
40 min
House of Lies
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Finanssijumalat. Marty Kaan (Don Cheadle) on häikäilemätön johdon konsultti, joka tasapainottelee rikkinäisten parisuhteiden ja poikansa transvestiittitaipumuksen kanssa. Kaan tiimeineen palkataan pelastamaan jättimäinen newyorkilainen rahoitusyritys pahalta julkisuudelta. Amerikkalainen komediasarja. (32')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/16. Lahti. Lahdessa Mika ja Pia kohtaavat avaimen nielijän, pahoinpitelijän taltuttavan mummon ja heidän kimppuunsa usutetaan koira. Lisäksi muuntohuumeiden käyttö päättyy ikävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/20. Viimeinen mohikaani. Dubaista saapuva mies syyttää tullivirkailijoita rasismista. Naistenhuoneesta löytyy siansorkka. Mohikaani-intiaani ilmoittaa, että noudattaa vain luonnon lakia. Australialainen sarja. (23')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 11/20. Hanoin pulverit. Hanoista saapuvan miehen lompakosta löytyy valkoista jauhetta. Yhdysvaltalaisnainen ilmoittaa tulleensa tapaamaan poikaystäväänsä, mutta puhelimesta löytyneiden viestien perusteella poikaystäviä on useampikin. Australialainen sarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/10. Internetjulkkikset. Jaksossa pääosissa ovat sekä ihastuttavilla että kauhistuttavilla internetvideoillaan mainetta ja kunniaa keränneet arjen sankarit. Englantilainen sarja. (24')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kosteikon kasvatit. Musiikkimanageri Tommi Liimatainen raitistui ja katkaisi suvun kostean perinteen. Muusikko Jussi Rainio jätti viinan, kun terveys petti. Anne Flinkkilän vieraana myös toimittaja Ani Kellomäki.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/10. Lemmen huumaa. Tarjolla on internetin oudoimpia lempeen ja rakkauteen liittyviä videoita. Jotkut ovat hyvin estottomia julkisilla paikoilla, toiset etsivät tosirakkautta ruusuin. Nettivideolla on myös helppo ilmoittaa erostaan ystäville, ja toisaalta häissä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Englantilainen sarja. (22')
41 min
Firma
Eilen 22:00
areena.yle.fi
22/22. Ray ja Tammy ovat purjehtimassa avioliiton satamaan, mutta tilaisuutta varjostaa uusi uhka. Vasta Walkerin jutun myötä Mitchille valkenee, miten syvälle salaliiton lonkerot oikein yltävät. Kuinka hänen käy?
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Käännekohta: Puhuminen on halpaa
Eilen 21:45
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
29 min
Strada
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Syksy Räsänen ja James Randi kehottavat kriittiseen ajatteluun hörhöilyn sijaan. Jazztaituri Gregory Porter levyttää. Ihmisen evoluutiossa juokseminen johti kulttuurin syntyyn.
Christian World News:
Eilen 21:15
tv7.fi
Esitetty USA:ssa 17.4.2015.CBN:n puolen tunnin uutispaketti, joihin valikoidaan kansainvälisesti kristittyjä kiinnostavia uutisia. Uutiset on esitetty USA:ssa viime viikon perjantaina.CBN on kristillinen televisiokanava, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa Virginiassa. Se tuottaa myös TV7-kanavalla nähtyä Klubi 700 -makasiiniohjelmaa.
49 min
Sohvaperunat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sohvaperunat seuraavat ketkä selviävät voittajina kevään kovimmista kisoista kun istutaan pitkää iltaa vaalivalvojaisissa ja the Voice of Finland saa päätöksensä. Tuleeko televisiosta jytky joka tuntuu kotisohvilla asti?
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Sarja päättyy. Toni joutuu turvautumaan tänään koviin otteisiin, kun matkustaja käyttäytyy aggressiivisesti. Satamassa tutkitaan myös mahdollista rahanväärennystä. Jyri ja Jyrki joutuvat ottamaan haltuun siirtokilvet ja pysäyttämään vaarallisten aineiden kuljetuksen. Nuijamaalla Maiju ja Teijo löytävät metsästä laittomien liiketoimien piilopaikan.…
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kupla-Suomi puhkesi. Vieraina: uudet kansanedustajat Laura Huhtasaari (ps.), Ozan Yanar (vihr.) ja politiikan tutkija Erkka Railo. #yleastudio
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19')
6 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Suositeltua

Hävittäjän Missing Man –temppu käänsi katseita
Eilen 13:25
iltalehti.fi
Merten jättiläinen saapui tutkimaan vedenalaista kameraa
Eilen 15:04
hs.fi
85 min
Big Bang!
Eilen 20:00
ruutu.fi
12 min
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Eilen 14:47
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:35
ruutu.fi