UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Laiva
Tänään 04:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Marketin myyjä Aki saa asiakkailta tippiä ja tekee tauolla rockmusiikkia studiohytissään. Nuoripari Sanna ja Ville ovat lähteneet laivalle viettämään laatuaikaa, mutta yhteistä aikaa ei oikein laivallakaan tunnu löytyvän ja Sannan salaa ottama kulmakoru on Villen mielestä epämääräinen. Retrodiscon DJ Vesku villitsee matkustajat. Kotimainen…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/14. Harjoittelijan h-hetki. Harjoittelija Maxin h-hetki koittaa: tuleeko hänestä vihdoin oikea rantavahti vai joutuuko hän vaihtamaan alaa? Haiverkkoon on takertunut hai, jonka irrottaminen ei suju kommelluksitta. Kallion juurella on nähty ruumis, ja Beardy vaarantaa henkensä etsintäoperaatiossa. Australialainen sarja. (21')
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/14. Vaaroja vesillä. Koulut ovat loppuneet, ja Bondin ranta täyttyy auringonpalvojista. Helle kuumentaa tunteita, eikä yhteenotoilta vältytä. Nuori surffaaja on loukkaantunut, ja Whippet pelastaa pienen pojan meren armoilta. Voimakkaat merivirrat aiheuttavat vaaratilanteita ja pitävät rantavahdit kiireisinä. Australialainen sarja. (22')
Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Teaser Trailer
Tänään 03:03
gamereactor.fi
Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Teaser Trailer
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 02:30
ruutu.fi
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Livestream Replay
Tänään 02:13
gamereactor.fi
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Livestream Replay
Saksalaisnuoret haluavat nopeasti työelämään
Tänään 02:00
hs.fi
Oppisopimuskoulutus on suosittua Saksassa, sillä noin puolet ikäluokasta opiskelee sekä koulussa että työskentelemällä. Suomessa pohditaan, mitä asioita Saksan ammattikoulutuksesta voisi soveltaa.
Some-tähti elää suosiollaan
Tänään 02:00
hs.fi
Helsinkiläinen Janne Naakka tienaa elantonsa tykkäyksillä, jota hän kerää sosiaalisessa mediassa. Miten hän rakentaa Instagram-tyylinsä?
Absoluuttisesta köyhyydestä varakkaaksi pankkimieheksi
Tänään 02:00
hs.fi
Pekingissä asuva Zhang Kun vietti lapsuutensa ja suuren osan nuoruuttaan Kiinan maaseudulla äärimmäisessä köyhyydessä. Kiinan vaurastumisen ja sinnikkään kouluttautumisen ansiosta hän on kohonnut varakkaaksi pääkaupunkilaiseksi pankkitoimihenkilöksi. Toimittaja ja kuvaaja: Mikko Paakkanen. Editointi: Esa Syväkuru.
Näin teet voikukkasimaa
Tänään 02:00
hs.fi
Satokausikalenterin laatinut Samuli Karjula kertoo vähemmän käytetyistä sesonkivihanneksista ja lisäksi neuvoo, kuinka voikukista tehdään herkullista simaa. Kuvaus: Kari Pullinen, leikkaus: Kristiina Marttinen
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/31. Tanssin huumaa. Tällä kertaa kaikilla morsiamilla on etninen tausta. Deyana pitää mahtipontiset egyptiläishäät, kun taas Deedee panostaa thai- ja jamaikalaismeininkiin. Danielle luottaa italialaiseen ruokaansa, ja Julianna pistää pystyyn latinokarnevaalit. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Joan hoitaa homman. Melissaa kosiskellaan nakukuviin, ja Joan tekee kaikkensa, jotta tämä suostuisi niihin. Dominica saa uudet työvaatteet, ja olohuone uuden ilmeen. Melissa ei tietenkään asiasta ilahdu. Amerikkalainen sarja. (44')
57 min
Pitkä matka vapauteen
Tänään 00:30
areena.yle.fi
3/3. Eddien usko syyttömyyteensä on niin vahva, että Paula ottaa hänen sanansa todesta. Mutta pystyykö ehdonalaisvalvoja auttamaan ahdistunutta nuorta miestä ilman, että sotkee samalla oman uransa ja elämänsä? (U)
Thilian hakuvideo
Tänään 00:17
moontv.fi
Joulukuussa 2013 meihin otti yhteyttä pikkuruinen, vähän kajahtaneelta vaikuttanut muusikkotyttö. Tämä on se hakuvideo, joka sen sähköpostin mukana tuli ja tämän perusteella olemme Thilian luoksemme saaneet. Jos itse haluatte laittaa itsestänne vastaavan, lähettäkää linkki siihen osoitteeseen rekry@moontv.fi
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 2/7. Patjalle käyttöä. Stop-merkin ohittaneen räppärin autosta löytyy epäilyttävää tavaraa. Juopunut pariskunta puuhailee outoja patjan parissa. Paidaton skootterikuski kaahailee. Amerikkalainen sarja.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/16. Pori. Porissa Mikko ja Hanna pääsevät murtovarkaiden jäljille paikannusohjelman avulla. Kirkon hartaushetkestä tulee ilmoitus riivatusta miehestä ja pettämistapauksia selvitellään. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/40. Tänään laivaan loikkaa Miia, joka on vakuutusalan myyntineuvottelija. Sen oikean löytämiselle ei vakuutusta saa, ja siksi Miia onkin liikenteessä pääasiassa seikkailumielellä. Tämä kahden lapsen äiti etsii edes jotain harrastavaa miestä, jolta löytyy huumorintajua. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 10/20. Hajamielisyydestä sakotetaan. Miehen laukusta löytyy liki 6 000 lahjapaperiin käärittyä savuketta. Isä ja poika unohtavat ilmoittaa elintarvikkeensa. Alumiinikehysten paino herättää epäilyksiä tullipostissa. Australialainen sarja. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/40. Jere ei ole vielä ehtinyt seurustella kolmenkymmenen ikävuotensa aikana, joten tässä olisi takuuvarma paketti naiselle, joka ei siedä edellisten suhteiden painolastia kumppanillaan. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/20. Pääskysenpesiä ja ennustajia. Vietnamista palaavalla pariskunnalla on mukanaan pullokaupalla pääskysen oksennusta. Naispuolinen muusikko palaa maahan ja joutuu viranomaisten kuulusteltavaksi. Australialainen sarja. (22')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
41 min
Firma
Eilen 22:41
areena.yle.fi
21/22. Mitch joutuu lähtemään uuteen juttuunsa poikkeuksellisen hataralta pohjalta, sillä puolustusta on tavattoman vaikea rakentaa tällä kertaa. Toisaalla Joey Morolto nuorempi laatii omia salaisia suunnitelmiaan.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/40. Tänään rakkauden aalloilla nähdään Diana, Sierra Leonen lahja suomalaiselle miehelle. Diana rakastaa tanssia, joten perisuomalainen humppaaja saisi siis taipua hiukan vaativampiinkin taivutuksiin. Merkonomiksi opiskellut nuori nainen on parivuotiaan tyttären äiti, ja hänen mielestään tulevalla miehelläkin saisi olla jo lapsia. Kotimainen…
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 20/20. Webbikameroiden satoa. Tämänkertaisessa jaksossa tutustutaan webbikameroiden ihmeelliseen satoon. Näemme muun muassa hyppelyä, vahingonlaukauksia ja erilaisia lauluesityksiä. Englantilainen sarja. (25')
41 min
Firma
Eilen 22:00
areena.yle.fi
20/22. Mitchin päämiehestä paljastuu nuoruusvuosina tehtyjä tyhmyyksiä, joihin syyttäjä tarttuu kuin terrieri. Onnistuuko Mitch pelastamaan tilanteen? Abbyn on tehtävä vaikea päätös.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/40. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat. Mira etsii kumppania täysin tosissaan, mutta leikitellen. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 19/20. Auts!. Tällä kertaa ohjelmassa listataan netin tuskallisimmat videopätkät. Kivuliaita neronleimauksia saadaan niin uima-altaalla kuin katoillakin. Englantilainen sarja. (24')
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Millaista on jäädä mielenterveyssyistä eläkkeelle jo parikymppisenä? Kaksi nuorta kertoo tarinansa.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Keno
Eilen 21:55
ruutu.fi
Keno
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Käännekohta: Haku päällä
Eilen 21:45
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri kertoo HS:lle, miksi yhtiö ostaa Alcatel-Lucentin
Eilen 21:39
hs.fi
Verkkolaitteita valmistavan Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri kertoi perjantaina HS:n haastattelusta, miksi yhtiön aikoo ostaa ranskalaisen kilpailijansa Alcatel-Lucentin. Kuvaus: Lehtikuva
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Loma. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
29 min
Strada
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Missä menee kopioimisen ja luomisen raja musiikin säveltämisessä. Saksalainen Margarethe von Trotta on vahvoista naisista kertovien elokuvien mestari. Timo Kiiskisen korvamato.
Christian World News:
Eilen 21:15
tv7.fi
Saudi-Arabian sotilasiskut Jemenissä jatkuvat. Mitä kuuluu rikkaan öljymaan kristityille? Esitetty USA:ssa 10.4.2015.CBN:n puolen tunnin uutispaketti, joihin valikoidaan kansainvälisesti kristittyjä kiinnostavia uutisia. Uutiset on esitetty USA:ssa viime viikon perjantaina.CBN on kristillinen televisiokanava, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa Virginiassa. Se…
Näin poliitikot roastasivat toisiaan Sanomatalossa
Eilen 21:05
hs.fi
ISTV ja HSTV järjestivät perjantai-iltana yhteisen Vaaliklubin, jossa nähtiin muun muassa stand up -komiikkaa ja roastausta. Tässä tilaisuuden roastausosuus kokonaisuudessaan.
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ostetaan poliittinen päätös. Studiossa: toimitusjohtaja Mikael Jungner Kreab Helsinki, toimitusjohtaja Jussi Kekkonen Miltton Networks ja tutkija Anu Kantola. #yleastudio
49 min
Sohvaperunat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sohvaperunat arvailevat ovatko ihmisten tavarat romua vai aarteita ohjelman Rojua rojua seurassa. Korkit narahtavat auki, kun 100 päivää ilman viinaa saavutti päätepisteensä.
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.

Suositeltua

52 min
Prisma: Neandertalilaisten arvoitus
Eilen 13:10
areena.yle.fi
28 min
Dok: The HEROin me - Heroiini minussa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
4 min
Kuningas Matti: Pilluralli
Eilen 13:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Eilen 09:21
areena.yle.fi
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
49 min
Sohvaperunat
Eilen 21:00
areena.yle.fi