UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Cage 33: Anton Kuivanen vs. Thibault Gouti - katso koko ottelu!
Tänään 07:54
iltasanomat.fi
Jari Aarnio pääsee puhumaan julkisuudessa ennen oikeuden istuntoa -seuraa suorana noin klo 8.30
Tänään 07:51
iltasanomat.fi
Cage 33: Janne Elonen-Kulmala vs. Orestes Betran - katso koko ottelu!
Tänään 07:47
iltasanomat.fi
Sateita luvassa koko päiväksi
Tänään 07:13
iltasanomat.fi
Sadealue on liikkeellä kohti itää. Iltapäivällä sadealue kaartuu pääkaupunkiseudulta kohti itään. Sade tulee pääasiassa vetenä, Kainuun ja Savo-Karjalan seudulla voi tulla lunta. Länsirannikolla on mahdollisuus auringonpaisteelle päivän aikana. Lapissa on tänään poutapäivä. Nollaraja kulkee Etelä-Lapin tuntumassa. Utsjoella alkaa tämän päivän jälkeen kaamosaika.…
11 min
Franklin ja ystävät
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Franklin korttijahdissa. Ystävykset tekevätä kipeälle Etanalle kortin. Franklin jättää sen kuivumaan avonaisen ikkunan eteen, ja siitä alkaa kortin hurja seikkailu.
Pelastusharjoituksessa savu täytti metrotunnelin
Tänään 07:08
hs.fi
Helsingin kaupungin pelastuslaitos ja liikennelaitos järjestivät varhain torstaina pelastusharjoituksen Sörnäisten metroasemalla. Harjoituksen aiheena oli metrojunan teknisestä viasta aiheutuva tulipalo maanalaisella laituriosuudella. Kuvaus ja leikkaus Terhi Liimu HS.
4 min
Me Peltiset
Tänään 07:04
areena.yle.fi
Känkkäränkkä. Joskus on aamuja jolloin kaikki menee pieleen: vaatteet ovat hukassa, tee on kuumaa ja voileipäkin on vääränlainen. Vaan miten käy, kun pullien koristelukaan ei suju.
ISTV:n hiihtostudion vieraana Jari Isometsä
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
ISTV:n hiihtoasiantuntija Jari Isometsä ei välttämättä olisi valinnut Aino-Kaisa Saarista joukkueeseen Rukan maailmancupiin. Saarinen odottaa lasta, jonka laskettu aika on toukokuussa.
30 min
Red Caps
Tänään 07:00
ruutu.fi
Erikoispartio ja valkoinen sarvikuono. Salametsästäjät aikovat ampua harvinaisen valkoisen sarvikuonon voidakseen myydä sen sarven pimeillä markkinoilla. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11 min
Popi Kissa
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Lautailuvelho. Susun rullalauta menee rikki, ja sen osaa korjata vain salaperäinen velho.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:52
areena.yle.fi
1 min
Nimipäiväonnittelu: 26.11.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Sisko!
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Poliitikko ja dekkaristi Kari Häkämies 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Korkeimman oikeuden tuleva presidentti Timo Esko 6.50 Elämää: Korusuunnittelija Eva Attling 7.10 Rankka elokuva koulukiusaamisesta - Valkoinen raivo 7.20 Koulukiusaamisen pitkät jäljet 7.40 Terve aamu 8.10 Enbuske360 - Besserwisserit 8.40…
Kaksi ihmistä ja tuhansia eläimiä kuollut Australian maastopaloissa
Tänään 02:38
iltasanomat.fi
Maastopaloja riehuu eteläisessä Australiassa, ja ne ovat siirtymässä kohti viineistään kuuluisaa Barossa Valleyn aluetta. Liekit liikkuvat niin nopeasti kovassa tuulessa, etteivät palomiehet ole pystyneet rajaamaan paloaluetta. Jo viime viikolla Länsi-Australian maastopaloissa kuoli neljä ihmistä. Maastopalot ovat Australiassa yleisiä kesäisin. Jotkut tutkijat…
Turvatoimia kiristetetään Yhdysvaltain ruuhkaisimpina matkustuspäivinä
Tänään 02:29
iltasanomat.fi
Maan ulkoministeriö antoi alkuviikosta amerikkalaisille yleisen matkustusvaroituksen kasvaneen terrorismin uhan takia. Ministeriö ei kehottanut välttämään matkustamista, mutta neuvoi pysyttelemään valppaana yleisillä paikoilla etenkin juhlapyhinä ja yleisötapahtumissa. Turvatoimia on kiristetty muun muassa lentokentillä ja juna-asemilla.
Viisivuotiaat tutustuivat syksyn kuvakirjoihin - mieleen jäivät hirviö, napa ja joulupiparit
Tänään 02:00
hs.fi
Helsinkiläisessä päiväkoti Pikku-Duunarissa luetaan paljon. Vierailulla HS-kulttuuritoimituksessa ryhmä sen viisivuotiaita sai nähtäväkseen pinon uusia kotimaisia kuvakirjoja. Kysyimme, mikä kiinnosti niissä ja lukemisessa ylipäänsä. Toimittaja Suvi Ahola HS, kuvaus ja editointi Markus Jokela HS
28 min
Lainvalvojat: Väärinkäsitys tappelusta
Tänään 01:54
katsomo.fi
Helsingin kenttäjohtopartio huomaa käynnissä olevan tappelun, joka osoittautuukin muuksi kuin miltä ensin näytti. Väkivaltarikosyksikköä työllistää huoneistopalo Kalliossa. Espoossa selvitellään kiväärinlaukaukselta kuulostaneiden äänien alkuperää sekä jousipamppua esitelleen miehen tapausta.
55 min
Nakudeitit
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/11. Luonnetta ja lumoamisia. Nakudeiteille lähtevät Joe ja Wee Wee, jotka tapaavat kolme eri treffikumppania toisensa mukaan lukien ja päättävät lopuksi, kenet seuralaisista haluavat tavata toistekin. Luvassa on aktiviteetteja alastomille ja draamaa, kuten arvata saattaa. Osuvatko valinnat yksiin? (40')
67 min
Myytinmurtajat: Kaapelikauhua
Eilen 23:41
katsomo.fi
Adam ja Jamie tutkivat myyttiä, jonka mukaan katkeava kaapeli voi leikata ihmisen kahtia. Tiimi yrittää tallentaa ääntä saviruukkuihin. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
30 min
Hybe: Musiikin maailma
Eilen 23:11
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Musiikin maailma. Kauden viimeisessä jaksossa selvitetään, miten Spotify on muuttanut artistien elämäa ja voiko pelien avulla oppia soittamaan instrumentteja. Selvitämme myös, voisiko Turkki olla seuraava startup-maailman suurvalta? Äänitekstitys: suomi.
60 min
Extant: Valtion viholliset
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kausi 2, 7/13. Molly yrittää vakuuttaa Shepherdin siitä, että ihmisten ja hybridien välille tulee järjestää rauhanneuvottelut, mutta Shepherdilla on omat suunnitelmansa. GSC kuulustelee naista, joka on selvinnyt hybridin aiheuttamasta raskaudesta. Uudet humanikot alkavat olla valmiita käynnistettäviksi, mutta Lucylla on kysyttävää asetuksiin liittyvistä yksityiskohdista.…
5 min
SM-liiga
Eilen 23:00
ruutu.fi
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
Techbrief 2015: Logi
Eilen 22:57
moontv.fi
Hyvin tekninen BLOK, joka on siis kuori iPadiin. Sitten voi vihdoin tehdä sitä, mitä iPadilla tekee mieli, heitellä sitä, tosin nyyt se ei mene siitä rikki… En tiedä mitä mieltä olisin tästä. Muutakin pudoteltavaa löytyy, kuten tech Logista. - Techbrief 2015: Logi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
29 min
Teknavi: Mudalle kyytiä Mersulla
Eilen 22:41
katsomo.fi
Kausi 10, 10/12. Kauden kymmenennessä jaksossa muta saa kyytiä, kun Markku Alén selvittää uuden Mercedes Unimogin etenemiskyvyn. Risto Virtasen testissä on uusi Volkswagen Multivan, ja Pauli Reinikainen selvittää, kumpi on älykellokukkulan kuningas, uusi Samsung Gear S2 vai Apple Watch. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
58 min
Kardashianit: Jännän äärellä
Eilen 22:37
katsomo.fi
Kausi 8, 18/21. Kimin synnytys käynnistyy etuajassa. Brucen uusi ystävyys saa aikaan hämmennystä. Amerikkalainen realitysarja.
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
katsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 48
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:22
katsomo.fi
Kouvot katkaisi Seagullsin liidon
Eilen 22:10
iltasanomat.fi
Kaksi edellistä peliään hävinnyt Kouvot palasi voittokantaan tuloksella 85–81 (37–41). Seagulls vei ensimmäistä puoliskoa, mutta Kouvot toista. Seagulls käväisi edellä kolme minuuttia ennen loppua, mutta Kouvot hoiteli viime hetket 10–4.
60 min
Viikingit: Vainajat
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kausi 3, 10/10. Rollon kohtalo selviää, ja Björnistä tulee johtaja. Ragnar ryhtyy viimeiseen uskaliaakseen yritykseen Pariisin valloittamiseksi. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K12 (väkivalta, ahdistus).
60 min
Amerikan paras ravintola
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/11. Laatua rennolla otteella. Vastakkain pannaan kaksi fast casual ?konseptilla toimivaa ravintolaa: Buns & Buns, jonka muhkeat annokset rakennetaan itse tehtyjen leipien ympärille, ja savustettuja herkkuja tarjoileva Morgan?s Barbecue. Amerikkalainen ruokareality.
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Paska juttu. Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt sairastui suolistosairauteen ja päätti puhua suoraan. Anne Flinkkilän vieraina myös Crohnin tautia sairastava Anna Hakala ja sisätautien erikoislääkäri Hannu Väänänen.
79 min
Sinkkuelämän säännöt
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Neljä rakkaudessa pettynyttä helsinkiläistynyttä bulgarialaista nuorta miestä antaa itsellensä tehtävän. Heidän on vuodessa löydettävä naisystävät. Mutta ihmisen rakkauselämä on täynnä yllätyksiä. O: Tonislav Hristov. (U)
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/10. Ohjelmasuosikki palaa ruutuun uusin jaksoin! Henkka Hyppösen vetämään paneeliin liittyvät muusikko Maija Vilkkumaa ja Teemu Laajasalo. Myös vanhat tutut Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Tuomas Kyrö, Miika Nousianen ja Mikko Kuustonen jatkavat. Paneelin kokoonpano vaihtelee viikottain ja aina mukana on myös joku kiinnostava vieras. Ja nauru…
28 min
Perhe
Eilen 21:59
areena.yle.fi
10/12: Perintö. Yhteen kuulumisen taidosta ja perinnöstä keskustelevat Lo Kauppi, Gunilla Bergström ja Jonas Modig. Tänään vieraillaan perheissä, jotka asuvat Abbekåsissa ja Blackebergissa.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Huippuhetket: HPK-Ässät 25.11.2015
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
Voiton myötä Ässät vahvisti asemiaan sarjan alemmassa keskikastissa.
Huippuhetket: Sport-HIFK 25.11.2015
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
Kotijoukkue ryhdistäytyi loppua kohden ja kiri aina maalin päähän. Tasoituskaan ei ollut kaukana, mutta kolme pistettä matkasi Helsinkiin.

Suositeltua

Suomi mainittiin Isisin uudella propagandavideolla
Eilen 12:35
iltalehti.fi
58 min
Yökylässä Maria Veitola: Jukka Poika ja Teija Stormi
Eilen 20:02
katsomo.fi
60 min
Viikingit: Vainajat
Eilen 22:00
katsomo.fi
Syyrian kapinalliset tuhosivat Venäjän helikopterin ohjuksella
Eilen 11:19
iltasanomat.fi
27 min
Tanskalainen maajussi
Eilen 19:00
areena.yle.fi
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi