UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

USA lähettää apua Ebolan riivaamaan Länsi-Afrikkaan
Tänään 14:13
iltasanomat.fi
Yhdysvallat aikoo perustaa 17 hoitopaikkaa, kouluttaa tuhansittain terveydenhuollon työntekijöitä ja perustaa sotilaskeskuksen ohjaamaan toimintaa. Presidentti Barack Obaman on tarkoitus julkistaa asia myöhemmin tänään, mutta hallinnon virkamiehet kertoivat jo asiasta toimittajille puhelimitse.
Japanissa 5,6:n maanjäristys - rakennukset vavahtelivat Tokiossa
Tänään 13:10
iltasanomat.fi
Maanjäristyksen keskus oli Tokion itäpuolella, mutta sen ei arvioida aiheuttavan tsunamia. Ydinvoimayhtiö Tepcon mukaan maan itäosassa sijaitsevat kolme voimalaa eivät kärsineet vahinkoja järistyksessä. Näistä kolmesta ydinvoimalasta kaksi on ollut suljettu vuonna 2011 tapahtuneen ydinonnettomuuden jälkeen.
LIVE klo 13: Tatli ja Abril MM-ottelun lehdistötilaisuudessa
Tänään 13:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 13:00
ruutu.fi
Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
Redrama vierailee Janne Ordénin uutuuskappaleessa Tuhatta
Tänään 12:56
iltasanomat.fi
28 min
Muuttohaukantie
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Nuoripari muuttaa Raumalla ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Uuden makuuhuoneen rohkeassa toteutuksessa ammattisisustaja Leena Carelse on ennakkoluuloton. Olli ei ole aikaisemmin muuttanut ja remontointikin on uusi kokemus.
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Mausteisia makuja. Logopediaa opiskeleva Isa tarjoaa vierailleen reilulla kädellä maustettuja ruokia, kuten parsakeittoa, lammaslihapullia ja marenkijälkiruokaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
Putous-videopäiväkirja: Kari Ketonen avautuu sketsihahmoahdistuksestaan
Tänään 12:25
mtvkatsomo.fi
Hovimuusikko Ilkka ja "vähän likainen Aamulypsy"
Tänään 12:20
iltasanomat.fi
Ilkka teki biisin suosikkiaamuohjelmastaan ja aikoo jakaa kappaletta pitkin somea. Ilkan sanoituksen mukaan aamushow on "mielenvikainen ja vähän likainen". Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajina ovat Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Anni Hautala sekä vierailevana tähtenä Juha Vuorinen.
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 12:15
ruutu.fi
Peru. Robson matkustaa Peruun, missä hän kalastaa kirjolohta 4 000 metrin korkeudessa sijaitsevasta järvestä, tutustuu paikallisten perinteisiin tapoihin kalastaa ja pyytää monneja Amazonista. Lopuksi hän pääsee kokeilemaan vielä harppuunakalastusta myrskyävällä merellä. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi.
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Whitney ja Warhol
Tänään 12:01
mtvkatsomo.fi
Aria ja Yossi ihastelevat Whitney Houstonin kaunista mutta huippukallista flyygeliä. Yossi kohtaa kaksoisolentonsa ja hieroo kauppoja himoitsemastaan esineestä, mutta kun asiantuntija saapuu, tilanne saa yllättävän käänteen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut…
30 min
Supermarjo ja tytöt
Tänään 12:00
ruutu.fi
Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Marjon perheeseen, Sofiaan ja Hennaan. Henna suunnittelee silikonileikkausta. Niittyviidat vierailevat pukeutumisneuvojalla. Lapsilla on kiivas hiihtokausi menossa. Ari ja Rosa tekevät tekniikkatreenejä, vaikka muut eskarilaiset ovat tavallisella liikkatunnilla. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
Mihin sukeltajat törmäsivät reissullaan?
Tänään 11:51
iltalehti.fi
Mies kuvasi lähikuvaa merten todellisesta harvinaisuudesta, josta tiedetään hyvin vähän. Jättimäinen Möhkäkala tuli tutustumaan sukeltajiin aivan lähietäisyydelle. Möhkäkala on varsin kummallisen muotoinen kala. Ne liikkuvat merten pintavesissä lauhkeissa ja trooppisissa merivesissä Atlantilla, Intian valtamerellä ja Tyynellä merellä. Lähde: Storyful
28 min
Tuntematon Norja
Tänään 11:50
areena.yle.fi
Linda Eide tutustuu kirkontornin merkillisiin vaiheisiin sekä kovaan kylmälaukkuun, jota ei kannata potkaista. Norjassa on rakennettu sumutorvi, jonka ääni kantaa hyvin kauas.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 11:30
ruutu.fi
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
ISTV LIVE: Keskusta: Lähes tonni pois keskituloiselta perheeltä - Eduskunnan budjettirumba alkaa tänään kello 12
Tänään 11:28
iltasanomat.fi
Chivalry: Medieval Warfare - X360 & PS3 Trailer
Tänään 11:22
gamereactor.fi
Chivalry: Medieval Warfare - X360 & PS3 Trailer
Paita kauhistuttaa - Menikö muotiketju liian pitkälle?
Tänään 11:17
iltalehti.fi
Vintage-paidasta löytyy jopa tekoverta. Paita viittaa Kentin osavaltion vuoden 1970 yliopistolla tapahtuneeseen verilöylyyn. Silloin kampusalueella järjestettiin mielenosoitus. Sotilaat yrittivät taltuttaa mielenosoitusta kyynelkaasulla siinä kuitenkaan onnistumatta. Sotilaat avasivat tulen, jonka seurauksena neljä opiskelijaa kuoli ja yhdeksän haavoittui. Lähde:…
60 min
Krokotiilimies
Tänään 11:15
ruutu.fi
Käytännön piloja. Australia Zoon arki ei ole haudanvakavaa, sillä Steve Irwin ja kumppanit tekevät toisilleen käytännön piloja minkä ehtivät. Jodie ja Kelsey syövät tietämättään kevätrullissa matoja, mutta kostavat Stevelle ja Wesille todella taidokkaalla tempauksella. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
48 min
Sydämen asialla
Tänään 11:10
areena.yle.fi
Ei koiraa karvoihin katsominen. Korkea virkamies ja hänen vaimonsa ovat osallisia yliajossa. Vernon laajentaa liiketoimintaansa avioliittovälitykseen.
Sel8nne & Hjallis
Tänään 11:08
mtvkatsomo.fi
Mies, muista Arton suuteluneuvo: "Jos menet ihan tuosta vaan suutelemaan, niin..."
Tänään 11:05
iltasanomat.fi
Hakusessa on sisäisesti kaunis sydänkäpynen, jota helliä kodin lämmössä. Rakkaudessa kolhuja saanut romantikko ei Sinkkulaivalla vaihtopaitaa kaipaa, sillä matkatavaroina Artolla on mukanaan pelkkä lompakko. Pelisilmää miehellä silti riittää - hän antaakin kullanarvoisen neuvon, miten naista ei kannata lähestyä. - Jos meet ihan tosta noin vain suutelemaan, niin…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Vuokaleivoksia lapsille. Leila leipoo sitruunaisia, mansikkaisia sekä suklaisia vuokaleivoksia ja tarjoaa niitä kylän lapsille. 1. tuotantokausi.
Itsemurhapommittaja iski Kabulissa - kolme Nato-sotilasta kuoli
Tänään 10:58
iltasanomat.fi
Räjähdys tapahtui, kun itsemurhapommittaja törmäsi räjähteillä lastatulla autolla Nato-joukkojen saattueeseen lähellä Yhdysvaltain lähetystöä. Kuolleiden sotilaiden kansallisuutta ei kerrottu. Vilkkaan aamuliikenteen keskellä tapahtunut massiivinen räjähdys haavoitti lukuisia siviilejä. Taleban-kapinalliset ilmoittivat Twitterissä olevansa itsemurhahyökkäyksen…
Kanye West raivostutti fanit keikalla - katso miksi!
Tänään 10:55
iltalehti.fi
Kanye West vaati yleisöä seisomaan kesken keikkansa. Jopa heitä, jotka istuivat pyörätuolissa. Katso, miten yleisö reagoin outoon pyyntöön.
Martina ja hengenpelastajat -jaksossa kuolemanpelkoa
Tänään 10:46
iltasanomat.fi
Ohjelman avausjaksossa Martina Aitolehden armahduksen saanut malli Sahra Ali kohtaa ydhen suurimmista peloistaan: veden. Sahralla on uimakammo, ja kun hänen on kisan takia hypättävä veteen, alkaa häntä pelottaa tilanne valtavasti. - Sellainen kuolemanpelko. En osaa selittää. Mä pelkään niin paljon, että en osaa sanoin kuvailla, Sahra kuvailee pelkoaan ohjelmassa.…
Sel8nne & Hjallis
Tänään 10:43
mtvkatsomo.fi
Peliarvostelussa The Sims 4
Tänään 10:38
iltalehti.fi
The Sims 4 on vuosien odottelun jälkeen saapunut kauppoihin ja nousikin välittömästi julkaisunsa jälkeen Suomen ostetuimmaksi peliksi. Uudistunut elämäsimulaattori mahdollistaa varsin yksityiskohtausen hahmonmuokkauksen ja parannellun talonrakennuseditorin, mutta kaikki ei uutukaisessa ole aivan täydellistä. Arvostelu: Kimmo Kajander
Valioliiga: Top 5 -maalit
Tänään 10:38
mtvkatsomo.fi
Big Brother suuri juhlalähetys perjantaina kello 19:30
Tänään 10:38
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon näyttävimmät kikat
Tänään 10:37
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Top 5 -torjunnat
Tänään 10:37
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon pelaaja: Diego Costa
Tänään 10:37
mtvkatsomo.fi
Valioliiga: Viikon joukkue
Tänään 10:37
mtvkatsomo.fi
Robin-fanilehti nyt myynnissä - katso, mitä lehti sisältää!
Tänään 10:35
iltalehti.fi
Robin-fanilehti sisältää sinkun, jota et saa mistään muualta.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 10:30
ruutu.fi
Jokaiselle jotakin. Erin ja Greg etsivät perheelleen sopivaa kotia, mutta he tahtovat eri asioita. Löytyykö yhteinen sävel, vai joutuuko jompikumpi tinkimään toiveistaan? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kylpyhuone uusiksi. Sarah ja Tommy paneutuvat sisustuksen lisäksi myös rakenteellisiin parannuksiin, kun kylpyhuoneremontti paljastaa asunnon aiemman omistajan virheitä. Aikataulutus nousee tärkeään rooliin, kun kyseessä on asunnon ainoa kylpyhuone. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
4 min
Ruokarevitys
Tänään 10:16
areena.yle.fi
Syväjäädytetty
4 min
Ruokarevitys
Tänään 10:14
areena.yle.fi
Kivikauden safkaa

Suositeltua

55 min
Suomen surkein kuski
Eilen 18:05
mtvkatsomo.fi
47 min
Murdochin murhamysteerit
Eilen 17:10
areena.yle.fi
27 min
Hetkiä kaupungissa
Eilen 16:10
areena.yle.fi
ISTV LIVE: Ministeri Ville Niinistön lehdistötilaisuus kello 16
Eilen 15:44
iltasanomat.fi
13 min
Jälkipörssi
Tänään 09:23
areena.yle.fi
5 min
Yle Uutiset sää
Eilen 18:25
areena.yle.fi