UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 14/16. Emilia-Romagna. Anthony Bourdain suuntaa kohti Italiaa, jossa herkkujuustojen ja -kinkkujen lisäksi myös nopeat autot tekevät vaikutuksen tähän arvokkaasti ikääntyvään herrasmieheen. Amerikkalainen sarja.
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/16. Kaisan raskaus alkaa viimein hidastaa kiinteistökuningattaren työtahtia. Kaisan tiimiläiset pääsevät hommiin ja esittelevät tämän kohteita. Kaisan ja Teuvon yhteinen projekti on yksiö, joka on Kaisalla myynnissä jo toistamiseen ja vaatii tyylikuninkaan panosta ennen uusia esittelyjä. Kotimainen realitysarja. (43')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/20. Mitä ihmettä?. Nettiin on ladattu paljon videoita, jotka ovat vähintään hämmentäviä. Näemme mm. miehen, joka haluaisi olla hylje, sammakoita syövän isoisän ja kutitukseen pyörtyvän nuorukaisen. Englantilainen sarja. (21')
25 min
Villit nettivideot
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/20. Tosi talentit. Nettiin on ladattu monenlaisten taiturien esityksiä. Näemme mm. super-moonwalkia, Rubikin kuution ennätysratkontaa ja kulmakarvatanssia. Englantilainen sarja. (21')
27 min
Lainvalvojat: Kausi 1, 12/12
Tänään 01:23
katsomo.fi
Koirapoliisi menee tukemaan keskustan partioita Narinkkatorin joukkotappeluun. Koirapoliisi jäljestää työmaakontin murtoa yrittäneitä varkaita. Väkivaltarikosyksikön päivystäjät selvittelevät tulipalon syttymissyytä. - Sarja jää tauolle.
60 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Mielen voimaa ja hobitteja. Jaksossa käsitellään psyykkisiä voimia, ihmisen raajojen regeneraatiota ja "hobittia", joka eli eräällä Indonesian saarella vielä 18 000 vuotta sitten. Amerikkalainen sarja. (45')
28 min
Lainvalvojat: Kausi 1, 11/12
Tänään 00:55
katsomo.fi
Väkivaltarikosyksikkö selvittelee junan alle jääneen kohtaloa. Järjestyspoliisi haravoi keskustaa löytääkseen raiskauksen yrityksestä epäillyn.
60 min
Nätti nakuna
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 23. Selviytyjän tarina. 32-vuotias Antoinette on selättänyt rintasyövän, mutta on enää pelkkä varjo entisestään. Huolettomasta ja itsevarmasta bilehileestä on tullut ujo ja sulkeutunut harmaavarpunen, joka piilottaa itsensä löysien verkkareiden alle. Gok haluaa saada hänet taas iloitsemaan elämästä. Englantilainen sarja.
30 min
Kardashianit: Kourt ottaa hatkat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kim haluaa viedä koiransa Rockyn kastroitavaksi, mutta koiraan kiintynyt Bruce on asiasta eri mieltä. Kourtney ja Scott loukkaantuvat, kun kukaan Kardashianin klaanista ei osallistu Scottin syntymäpäiville, ja pariskunta päätyy katselemaan asuntoja New Yorkista. Kris ja kumppanit eivät ilahdu ajatuksesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
Suda51: Grass-Hopping from Punk to Business - Full Gamelab 2015 Panel
Eilen 23:14
gamereactor.fi
Suda51: Grass-Hopping from Punk to Business - Full Gamelab 2015 Panel
113 min
Pelin henki
Eilen 23:05
areena.yle.fi
(Game Change) Tosipohjainen draama vuoden 2008 presidentinvaaleista. John McCain kampanjoi Barack Obamaa vastaan varapresidenttiehdokkaanaan kokematon Sarah Palin. Mitä epäonninen kampanja merkitsi heille? T: HBO. (U)
30 min
Kardashianit: Botoxia ja savukkeita
Eilen 23:00
katsomo.fi
Pian kolmekymppinen Kim potee ikäkriisiä ja päättää kokeilla Botoxia olemattomiin ryppyihinsä. Krisin salainen sauhuttelu ärsyttää Kourtneyta ja Kendallia, ja tyttäret punovat juonen saadakseen äitinsä lopettamaan tupakoinnin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Sari kosi avomiestään kesken baarikeikan
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
Videolla näkyy, kuinka Vesterinen Yhtyeineen -bändin keulahahmo Tero Vesterinen pitää ravintolan lavalla puheen hämmentyneelle mieskatsojalle, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Lopuksi lavalle tulee tummahiuksinen nainen, joka polvistuu ja kosii miestä muiden hurratessa taustalla. Videon pariskunta on Sari Mäkäräinen, 27 ja Ilkka Junkkari,…
110 min
Diili: Luovuus kukkimaan
Eilen 22:35
katsomo.fi
Häviöputki kirvelee naisia, mutta surkutteluun ei ole aikaa. Joukkueiden on välittömästi koottava rivinsä ja päästettävä luovuutensa valloilleen taideprojektin parissa. Onko Marleen luotsaamasta naisten joukkueesta vastusta John Richin avokätiselle kontaktiverkostolle ohjelman historian suurimmassa varainkeruumittelössä? Donald Trump yllättää kokoushuoneessa.…
3 min
Päivän sää
Eilen 22:29
katsomo.fi
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
Urheilustipendejä videopelien pelaajille – onko tässä tulevaisuuden atleetit?
Eilen 22:08
iltalehti.fi
Useat vanhemmat ovat huolissaan lastensa videopeliharrastusten vaikutuksista opiskeluihin. Nykyään nämä videopeliharrastukset voivat kuitenkin auttaa nuorten yliopistomaksuissa. Chicagossa sijaitsevasta Robert Morris yliopistosta tuli nimittäin Yhdysvaltojen ensimmäinen videopelitaidoista urheilustipendejä maksava koulu. Videolta näet nuorten atleettien mietteitä…
84 min
Dok: Kummalla kaistalla
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kolme ulkomaalaista käy autokoulua uudessa kotimaassaan. He oppivat yhtä paljon kulttuuriympäristöstään kuin liikennesäännöistä. Dokumentti kulttuurieroista ja henkilökohtaisista löytöretkistä. O: Andrea Thiele, 2012. (U)
40 min
Bates Motel
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 6/10. Dylan saa pomolta kiitosta. Norma aikoo kohdata Shelbyn kasvokkain mutta pojat taivuttelevat hänet muuttamaan mieltä. Mies on saatava oikeuteen, mutta ensin eräs raskauttava todiste on tuhottava. Onnistuuko se?
60 min
Ulkolinja: Rikkiammuttu sopimus
Eilen 22:00
areena.yle.fi
1975 Helsingissä allekirjoitettiin ETYK-sopimus, jonka piti taata rauha Eurooppaan. Toisin kuitenkin kävi. Mitä Helsingin hengestä on jäljellä? Ohjaus Vesa Toijonen.
Tätä on odotettu: Vihdoin helle!
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
Helsingin kaduilla ja puistoissa tiedetään, että kohta on kuuma.
Vesihiihtävä orava hämmästyttää – katso huvittava video!
Eilen 21:30
iltalehti.fi
Lähde: GoPro Janne Makkonen
Kodittoman miehen pianoballadi pysäytti ohikulkijat - saa ihon kananlihalle
Eilen 20:40
iltalehti.fi
Sarasotan kaupunki yritti rohkaista paikallisia soittamaan musiikkia ohikulkijoille asettamalla pianoja ympäri keskustaa. Kesäkuun 26 päivänä paikallinen koditon mies, Donald Gould, istahti pianon eteen pääkadulla ja alkoi soittaa Styxin kappaletta "Come Sail Away." Pian ihmisiä kerääntyi ympärille ihailemaan ja kuvaamaan Donaldin soittoa. Video miehen pianoballadista…
HS-uutiset 2.7.2015
Eilen 20:04
hs.fi
HS-sää 2.7.2015
Eilen 20:04
hs.fi
60 min
Vaimot vaihtoon USA: Petersen/Vaughn
Eilen 20:00
katsomo.fi
Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
60 min
Aku ja 7 ihmettä: Jakso 4. Jordania
Eilen 20:00
katsomo.fi
Aku on oman elämänsä Indiana Jones ja siksi kohteena on Petran kaupunki Jordaniassa. Matkalla Akun on teurastettava vuohi Allahille ja vietettävä kuuma yö beduiinileirillä.
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/16. Kaisan raskaus alkaa viimein hidastaa kiinteistökuningattaren työtahtia. Kaisan tiimiläiset pääsevät hommiin ja esittelevät tämän kohteita. Kaisan ja Teuvon yhteinen projekti on yksiö, joka on Kaisalla myynnissä jo toistamiseen ja vaatii tyylikuninkaan panosta ennen uusia esittelyjä. Kotimainen realitysarja. (43')
58 min
Hansin grillikesä
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
27 min
Puutarhaunelmia
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Matkoilta ideoita! Mosaiikkityöt puutarhassa. Kasvien kiehtova menneisyys. Puutarhanhoitoa Somerolla - isoäidin ohjein. Kertausjakso. (U)
24 min
Batman
Eilen 20:00
areena.yle.fi
24/34. Tiukka paikka. Arvuuttajan aikeena on tuhota inkojen aarre. Millä tavalla sankarikaksikko voi vapautua roiston laatimasta pinteestä? Ehtivätkö he estämään rosvojoukon tihutyön?
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Eilen 19:50
ruutu.fi
Kolmannessa jaksossa seurataan Uniikin videon kuvauksia Helsingissä. Mukana kuvauksissa ovat uusi naisartisti Emma jaTeflon Brothersien Heikki Kuula. Kotimainen sarja. (7')
12 min
Lesbot
Eilen 19:45
areena.yle.fi
2/11. Miehen kanssa naimisissa ollut Cindy on tavannut kiinnostavan naisen, mutta on epävarma tunteistaan. Charlottella on itsetuhoisia ajatuksia. Rebecka suunnittelee naisystävänsä kanssa häitä.
Entinen huippumalli Cindy Crawford perheensä kanssa elokuvaensi-illassa
Eilen 19:38
iltasanomat.fi
Entinen huippumalli Cindy Crawford pistäytyi perheensä kanssa Tomorrowland-elokuvan maailman ensi-illassa Kaliforniassa toukokuussa.
55 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan…
30 min
Emmerdale: Kielenkannat löysällä
Eilen 19:30
katsomo.fi
Declan puhuu Meganille paloillasta, ja Robbie raivostuu. Poliisi kyselee hermostuneilta Charitylta ja Declanilta, miksi turvakamerakuvaa on peukaloitu. Cainia ärsyttää, että talo on edelleen täynnä ylimääräistä porukkaa. Jailla ja Samilla on eriäviä mielipiteitä Archien koulutuksesta. Poliisi saa pubissa monenlaista tietoa Samin edesottamuksista paloiltana. Emmerdalen…
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
8 min
Satula: Osa 4. Twilight zone
Eilen 19:30
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 19:20
katsomo.fi

Suositeltua

Suomalaisten pingispelaajien video leviää maailmalla – uskomatonta tarkkuutta
Eilen 19:13
iltalehti.fi
Päiväkodin kysely vanhemmille pöyristyttää – miksi tätä kysytään?
Eilen 12:47
iltalehti.fi
124 min
Huomenta Suomen sää
Eilen 07:05
katsomo.fi
124 min
Huomenta Suomi: Helsinkiin avataan kissakahvila
Eilen 07:50
katsomo.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:36
areena.yle.fi
45 min
Kyläsairaala
Eilen 12:10
areena.yle.fi