UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Venäläiset toivottavat suomalaiset tervetulleiksi
Tänään 02:00
hs.fi
Karjalankannaksen laskettelukeskukset ovat ruplan arvon laskettua edullisia suomalaisille.
Tankojuopot kuriin – Saksassa suunnitellaan pyöräilyn promillerajan laskua.
Tänään 02:00
hs.fi
Saksassa liikenneviranomaiset suunnittelevat pyöräilijöiden promillerajan laskua 1,6 promillesta 1,1 promilleen. Tosin nytkin pyöräilijä voi saada sakot, jos hän törttöilee liikenteessä – ihan selvinkin päin.Berliini tunnetaan baaripyöräilijöiden kaupunkina, ja suunnitelma ärsyttää monia.
Jurassic Park -elokuvan uusi traileri
Tänään 01:39
iltasanomat.fi
Insurgent-elokuvan hurja traileri
Tänään 01:23
iltasanomat.fi
55 min
Kuudes aisti
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Köysi kiristyy. Viggo uskoo viimein päässeensä Christinan sieppaajan jäljille, mutta saakin peräänsä poliisit, ja jopa läheisimmät työtoverit näyttävät kääntyneen häntä vastaan. Kuka puhuu totta ja kuka valehtelee, ja jääkö Christinan kohtalo ikuiseksi arvoitukseksi? Norjalainen draamasarja. (43')
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/13. Tanssivat mummot. Tässä jaksossa puumarouvat panevat tanssiksi. Lemmikkien ruoat ovat tänään tapetilla. Lisäksi saadaan jumppaohjeita ja ihmetellään hoipertelevaa jalankulkijaa. Amerikkalainen sarja. (21')
55 min
Farm Kings: Härän selkään
Tänään 01:00
katsomo.fi
Dan kokeilee rodeoratsastusta, vaikka luvassa on todennäköisesti mustelmia ja murtuneita luita. Lisa haluaa julkaista keittokirjan ja pyytää Elizabethin avuksi. Joe, Tim ja Pete opettelevat golfaamaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 11/13.
60 min
Vampyyrien sukua: Suden hetki
Tänään 00:15
katsomo.fi
Marcel päättää joukkoineen hyökätä Klausin ja Elijahin kartanoon. Cami saa selville, mihin edesmenneen Kieranin tärkeä avain sopii. Samalla paljastuu pelottavia tietoja kasinokeisarinna Francescasta. Mikaelin haamu piinaa Davinaa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja.
Pienkoneet törmäsivät Alaskassa
Tänään 00:12
iltasanomat.fi
55 min
Kuudes aisti
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Epäilyksen varjo. Christinan sieppaajan uskotaan viimein löytyneen, kun epäilty menehtyy selliinsä mitä ilmeisimmin oman käden kautta. Mari ja Viggo eivät kumpikaan usko itsemurhateoriaan, mutta heillä on täysin erilaiset näkemykset tapahtumien kulusta. Norjalainen draamasarja. (44')
Pelkoa ja inhoa Itämerellä – IS mukana TPS:n faniristeilyllä
Tänään 00:09
iltasanomat.fi
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kärkikolmikko joutuu yksilötehtävässä yllätyshyökkäyksen kohteeksi ja saavat kokea, miltä vedessä taisteleminen tuntuu. Karsinassa tunteet kuumenevat, kun vain kaksi tytöistä jatkaa kohti finaalia. Kilpailijoiden sisäiset hengenpelastajat astuvat esiin, kun rannalla katoaa pieni tyttö. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/9. Äitien ilta ja synttärit. Jaksossa tutustutaan kuuteen kaunottareen. He ovat äitejä, joille on tärkeää olla kaunis, rikas, laiha ja tyylikäs. Heti kättelyssä käy ilmi, että sanoja ei säästellä, kun äidit arvostelevat toisiaan toistensa selän takana. Emily pitää äitien illan Swank-putiikissaan ja Nicole B. järjestää tyttärelleen 1-vuotissynttärit.…
60 min
Face: Upea kampaus ei asusteita kaipaa
Tänään 00:00
katsomo.fi
On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä…
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:40
ruutu.fi
Latvala Monte Carlon toinen. Jari-Matti Latvala aloitti hienosti kakkossijalla rallin MM-sarjan Monte Carlossa. MotoGP tähdet Levin lumilla Mika Kallion johdolla.
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/56. Turku. Kiireinen kesäyö lennättää poliiseja ympäri kaupunkia. Vanhaan vaihtanut emäntä joutuu tappelun keskiöön, ja Eero ja Tomas sen selvittelijöiksi. Yön tunteina kerrostalossa ammutaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
NCIS: New Orleans
Eilen 23:15
katsomo.fi
NCIS-osasto laittaa jalalla koreasti laivaston ja merijalkaväen hyväntekeväisyysjuhlissa, kun paikalla räjähtää pommi, ja Dwaynen vävykokelas haavoittuu vakavasti. Dwayne lähtee tyttärensä tueksi sairaalaan, ja muu ryhmä alkaa selvitellä tapausta juhlatamineissaan. Sebastian löytää pommin osia, ja Patton alkaa käydä läpi paikan vieraslistaa. Eräs tarjoilijoista…
30 min
SM-liiga
Eilen 23:10
ruutu.fi
SM-liigan viikkomakasiini - jakso 26 (1.2.). Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti.
5 min
Tulossa:
Eilen 23:05
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/56. Kuopio. Minna ja Marko pohtivat tutun asiakkaan kanssa kauppareissun perimmäistä tarkoitusta. Kuvioihin astuu alaston mies. Yön pimeydessä jahdataan puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Valloittavat villikissat. Laivalle saapuu neljä päättäväistä kaunotarta. Yksi mies onnistuu hurmaamaan kaksi naista jo ennen kuin laiva rantautuu Meksikon saaristoon. Amerikkalainen realitysarja. (41')
88 min
Arne Dahl: Vuoren huipulle
Eilen 22:40
areena.yle.fi
Osa 1/2. Ruotsalainen rikossarja. Tukholmalaisen ravintoloitsijan toimet alkavat kiinnostaa rikospoliisin erikoisryhmää autopommin räjähdettyä Hollannissa. (U)
60 min
Isänmaan puolesta: Tietolähde
Eilen 22:35
katsomo.fi
Tietolähde. Carrie yrittää voittaa pelokkaan tietolähteen luottamuksen. Peter ja Fara jahtaavat erästä epäiltyä. Saul on palaamassa kotiin, mutta joutuukin sivuraiteille. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 14/56. Lappeenranta. Nuori nainen on joutunut kotiväkivallan uhriksi. Katolleen ajaneet nuoret saavat partiolta tiukkaa palautetta, mutta onni löytyy tästäkin onnettomuudesta. Aamuyöstä Jamo ja Timo päätyvät stripparikuskeiksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:20
katsomo.fi
5 min
Viikon sää
Eilen 22:15
katsomo.fi
Osallistu peliohjelmakilpailuun
Eilen 22:13
moontv.fi
Pari vuotta sitten meillä oli peliohjelmakilpailu, jossa Konsta voitti omalla Shenmue-jaksollaan upouuden Nintendo 3DS:n – ja sen myötä myös ajallaan ajautui Peliryhmään tekemään peliarvioita. Nyt Nintendo on julkaissut uuden 3DS:n ja jälleen kerran, meillä on peliohjelmakilpailu käynnissä! Ota siis kamera käteen ja käy peliohjelmakilpailun sivulla katsomassa…
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 13/56. Forssa. Esan ruokavaliomuutokset ovat tarkastelun kohteena. Poliiseja työllistävät äkäinen rattijuoppo, kuollut hirvieläin ja varkaat. Partio antaa nuorukaiselle ohjeistusta perinneruuan valmistukseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 4/24. Kallein aarre. Ellis Greyn salattu menneisyys alkaa paljastua pikkuhiljaa, kun Meredith lukee hänen päiväkirjojaan. Myös Richard tekee yllättävän paljastuksen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Rimakauhua ja rakkautta: Auringonnousu
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kaksi autollista rakkaita ystävyksiä lähtee yhteiselle millennium-lomalle, eikä mihinkään mökkiin vaan oikeaan linnaan. Yhteisen ilonpidon lomassa kukin heistä mietiskelee oman tulevaisuutensa vaihtoehtoja. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan…
15 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
11 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
153 min
Yle Live: Beyoncé ja Jay Z Pariisissa
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Supermegashow Pariisista (Stade de France ) syyskuulta 2014. Aviopari Beyonce ja Jay-Z panevat kaiken peliin 2,5-tuntisessa, ensimmäisessä yhteisessä On the Run -show'ssaan. Tv-ohjaus: Jonas Åkerlund.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Rohkaisua Raamatusta - Matti Vuolanne: Pojalle kuuluu kunnia
Eilen 21:45
tv7.fi
Jeesus on saanut Isältä hallintavallan.Rovasti Matti Vuolanne rohkaisee Raamatun sanalla. Viidentoista minuutin tuokio, joka on suunnattu etsivälle ja kyselevälle ihmiselle, hänellekin, joka on alaspainettu ja masentunut.Tämä puhelias Herran palvelija Matti Vuolanne on Porin rovasti, legendaarinen Matti-pappi, joka tunnetaan rohkeista saarnoistaan, Siperian matkoistaan…
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 21:30
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (2')
30 min
Moderni perhe: Flunssan uhrit
Eilen 21:30
katsomo.fi
Mitch on epäsuosiossa, sillä kaikki pitävät häntä perheessä kiertävän sitkeän flunssan alkulähteenä. Philillä on kuitenkin flunssan alkuperästä parempaa tietoa, jonka hän aikoo pitää visusti salassa keinolla millä hyvänsä. Camin on tehtävä vaikea valmennuspäätös ja lähetettävä Manny pelikentältä vaihtopenkille. Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu…
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 21:25
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
90 min
Kotikatsomo: Kerron sinulle kaiken
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Tarina rohkeudesta olla oma itsensä, oikeudesta rakastaa, tehdä virheitä, löytää onnensa. Maarit elää suurta murroskautta, hän on vastikään korjannut sukupuolensa naiseksi. O: Simo Halinen. N: Leea Klemola, Peter Franzén
KHL: Jokerit - Atlant 1.2.2015
Eilen 21:02
iltasanomat.fi

Suositeltua

Hurjistunut venäläisnainen turmeli ex-miehensä auton kirveellä
Eilen 09:06
iltasanomat.fi
Koira löysi jotain ihmisille tarkoitettua – järjetön näky!
Eilen 11:30
iltalehti.fi
60 min
Myytinmurtajat: Pontikkaspesiaali
Eilen 20:00
katsomo.fi
Peltipoliisi sakottaa langattomasti
Eilen 19:31
hs.fi
30 min
Elixir sport
Eilen 11:30
ruutu.fi
55 min
Anthony Bourdain maailmalla
Eilen 19:05
ruutu.fi