UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Mickey Rourke kuvattuna Los Angelesin lentokentällä
Tänään 07:51
iltasanomat.fi
Paparazzit kuvasivat näyttelijä Mickey Rourken, 62, Los Angelesin lentokentällä aiemmin tällä viikolla. Suureen huppariin verhoutunut näyttelijä piti päänsä kumarassa avustajan työntäessä häntä pyörätuolilla läpi lentokentän.
11 min
Stella ja Sami
Tänään 07:39
areena.yle.fi
Salli-hanhi. Sami ja Retu löytävät metsästä pienen eksyneen hanhenpoikasen. Sami nimeää hanhen Salliksi. Löytävätkö Stella, Felix ja Sami hanhelle vanhempia?
5 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 07:33
areena.yle.fi
Erilaiset äänet. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
7 min
Metkat Mesiläiset
Tänään 07:25
areena.yle.fi
Tohtori Sampo. Sampo päätyy tuuraamaan tohtori Koppista.
Nauti tänään poutapäivästä – yöllä saapuu seuraava sadealue
Tänään 07:18
iltasanomat.fi
11 min
Närpiäiset
Tänään 07:13
areena.yle.fi
Lämmitys. Närpiäisten metsässä on kylmä. Sienitalon lämmittämisestä syntyy iso riita. Hellanlettaksella on kova työ saada Jassoo ja Joltakulta leppymään toisilleen.
1 min
Neposen eläinystävät
Tänään 07:12
areena.yle.fi
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen
11 min
Laura
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Laura laskettelee. Lauran perhe on talvilomalla vuoristossa, ja Laura pääsee hiihtokurssille. Suksilla tasapainottelu on aluksi hankalaa, mutta Laura oppii nopeasti ja saa uuden ystävänkin.
Jari Isometsä tyrmää uuden hiihtovillityksen – ”Jos kauniisti itseäni ilmaisen, niin...”
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
30 min
Red Caps
Tänään 07:00
ruutu.fi
Erikoispartio ja kanafarmi. Claran isä on saanut uuden työn kanafarmilta. Clara saa selville, että kanoja ei kohdella hyvin, vaikka mainoksissa niin väitetään. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
1 min
Tanssi tarttuu
Tänään 06:58
areena.yle.fi
Disco.
5 min
Lintumiehet
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Närhivieras. Lintumiehet Hannu ja Nestori tutustuvat punertaviin lintuihin. Yllättäen ruokintapaikalle ilmestyy komea närhi.
Liigalive 26.11.2015
Tänään 06:40
iltasanomat.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Black Friday houkuttelee amerikkalaisia jouluostoksille
Tänään 03:32
iltasanomat.fi
Black Friday eli musta perjantai on monilla amerikkalaisilla vapaapäivä, ja kauppa pyrkii houkuttelemaan kuluttajat ostoksille. Kauppaketjut ovat perinteisesti avanneet oviaan jo torstain puolella tai puolilta öin, ja tarjoukset ovat synnyttäneet kauppoihin kovia ryntäyksiä. Viime vuosina verkkokauppa on kuitenkin kasvattanut osuuttaan myynnistä ripeään tahtiin,…
55 min
Sinkkulaiva USA
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/9. Kumpi pussaa paremmin?. Uranaiset saapuvat laivalle etsimään unelmiensa prinssiä. Kun kaksi kaunotarta iskee kyntensä samaan mieheen, mies joutuu tekemään vertailevaa tutkimusta. Amerikkalainen realitysarja. (41')
20 min
Lainvalvojat: Humalainen näpistelijä ja karannut tyttö
Tänään 01:30
katsomo.fi
Lainvalvojien työtä seurataan päivän jaksossa ekä Rovaniemellä että Helsingissä. Pohjoisessa poliiseja työllistävät humalainen näpistelijä sekä ilmoitus ojaan ajaneesta autosta. Helsingin partio saa ilmoituksen karanneesta tytöstä ja ryhtyy selvittelemään tilannetta. Lisäksi he ottavat selvää, mikä aiheuttaa eltaantunutta hajua eräässä rappukäytävässä.
21 min
Lainvalvojat: Koulujen päättäjäisviikonloppu
Tänään 01:00
katsomo.fi
Koulujen päättäjäisviikonloppuna Helsingin partiota työllistää erityisesti huonokuntoinen nainen, joka väittää tulleensa raiskatuksi. Espoon partio puolestaan pysyy kiireisenä päiväkodista saapuvan murtohälytyksen sekä ampuma-aseuhkauksen vuoksi.
55 min
Rakkauden FAQ
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Voiko seksivideon kuvata salaa vaimolta? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Ismo Leikola, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Satu Silvo. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
30 min
Loop ja Me Naiset esittää: Olisinpa tiennyt
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12. Olisinpa tiennyt -ohjelmassa tutut kasvot kertovat elämänsä merkittävimmistä oivalluksista ja käännekohdista. Tunnettujen suomalaisten lisäksi jokaisessa jaksossa keskustelemassa ovat radio Loopin Kristiina Komulainen sekä vuoroviikoin Me Naiset -lehdestä Jonna Tapanainen tai Annaleena Jalava. (21')
58 min
Yle Live: Depeche Mode
Eilen 23:20
areena.yle.fi
Jo vuonna 1980 perustetun brittibändin suosio kestää. Marraskuussa 2013 Berliinin O2 World -areenalla oli paikalla 66 tuhatta katsojaa, kun bändi soitti mm. biisit Enjoy the Silence ja Personal Jesus. O: Anton Corbijn.
4 min
Aki Kaurismäki: Oo aina ihminen
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Markus Allan ja hänen yhtyeensä esittävät kappaleen Oo aina ihminen. Aki Kaurismäen ohjaama lyhytelokuva vuodelta 1996 on kuvattu Kauas pilvet karkaavat -elokuvan yhteydessä.
8 min
Aki Kaurismäki: Rock'y VI
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Pieni Rocky (Silu Seppälä) ja mahtava Igor (Sakari Kuosmanen) kohtaavat Helsingin Kisahallin nyrkkeilykehässä. Aki Kaurismäen ohjaama lyhytelokuva vuodelta 1986. Musiikki Sleepy Sleepers & Nicky Tesco.
39 min
Fresh Meat
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Kausi 3, 4/8. JP on saanut Samilta kynsilleen, mutta hän ei niele tappiotaan helpolla. Poloinen Howard käy omaa taisteluaan. Kun luovuudenpuuska iskee, Oregon hakee inspiraatiota kielletystä hedelmästä.
5 min
Aki Kaurismäki: Thru The Wire
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Vankikarkuri (Nicky Tesco) etsii rakastettuaan jäljillään kaksi aseistautunutta miestä "jossakin Alabaman ja Utahin välimaastossa". Aki Kaurismäen ohjaama lyhytelokuva vuodelta 1987. Musiikki Silu Seppälä & Nicky Tesco.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
62 min
Kardashianit: Avaruuden kutsu
Eilen 22:54
katsomo.fi
Kausi 8, 19/21. Kris on innoissaan omasta talk show'staan, mutta muu perhe ei tunnu välittävän siitä. Khloe vie perheen avaruusolioiden jäljille, mutta saa itse kurjia puheluita kotoa. Amerikkalainen realitysarja.
Adele julkaisi marraskuussa uuden albuminsa
Eilen 22:32
iltasanomat.fi
Adelen myyntiennätyksiä rikkonut albumi 25 on saanut kriitikoilta kaksijakoisen vastaanoton.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
katsomo.fi
3 min
Hiihto: Pärmäkoski haastaa maailmanhuiput Rukalla
Eilen 22:26
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:24
katsomo.fi
Huippuhetket: JYP - Lukko
Eilen 22:08
iltasanomat.fi
Torstain ainoassa Liiga-ottelussa kohtasivat JYP ja Lukko. JYP oli kerännyt mukavasti voittoja ennen iltaan, huolimatta valtavasta loukkaantumissumasta. Lukolla puolestaan alla oli vaikea jakso. Joukkueen ylivoimapelaaminen oli tukahtunut syksyn lentokeleistä, eikä suunta muuttunut torstainakaan. Jyp voitti taiston niukasti 1-0. JYP-sankariksi nousi Mikko Salmio,…
85 min
Dok: Kunnes syöpä meidät erottaa
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Peter Snickarsilla todettu aivokasvain oli käytännössä kuolemantuomio. Ohjelmassa seurataan Snickarsin perhettä lähietäisyydeltä raskaana mutta rakkauden täyttämänä aikana diagnoosista kuolemaan. Pampas Production. 2015.
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Venäjä valmistelee taloudellisia vastatoimia Turkkia kohtaan
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Tiukalla otteella hyvät tulokset Kauhavalla
Eilen 22:00
katsomo.fi
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
58 min
Top of the Lake
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3/6. Maailman reunalla. Oliko pedofiilin kuolema itsemurha? Matt Mitcham yrittää taivutella yhä kasvavaa naisyhteisöä lähtemään hänen mailtaan. Robinin sieluntuska johtaa vakavaan välikohtaukseen. (U)
2 min
Kevennys 26.11.2015: Klassisenmusiikin reiveissä pirskahteleva tunnelma
Eilen 22:00
katsomo.fi
Hillsong TV: Mitä Jumala voi luoda tyhjästä?
Eilen 22:00
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
Uskon liekki: Petri Viinikkala
Eilen 21:55
tv7.fi
Mistä hän on kiitollinen Jumalalle?Lyhyitä todistuksia siitä miten Jumala vaikuttaa tänäänkin ihmisten elämissä.

Suositeltua

Kaksi laukausta huomaamatta - tällainen on tämän päivän Simo Häyhä
Eilen 16:53
iltasanomat.fi
Valtaisat aallot vyöryivät Kalifornian rannikon miljoonakoteihin
Eilen 12:26
hs.fi
Jari Aarnio poistui käräjäoikeudesta lounaalle
Eilen 13:20
iltasanomat.fi
37 min
Erätulilla
Eilen 13:30
areena.yle.fi
3 min
Harvinainen tulokas: Oranssi kiinanlangurin poikanen sulattaa sydämiä Australiassa
Eilen 16:20
katsomo.fi
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Eilen 21:00
ruutu.fi