UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Sipilä paljasti summat: Näin hallitus jakaa rahaa kärkihankkeisiinsa
Eilen 21:40
iltasanomat.fi
Hallitus on tänään puinut hankkeita ja niiden rahoitusta strategiaistunnossaan pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Tarkoituksena on esimerkiksi helpottaa yritysten työllistämistä ja helpottaa yrittäjäksi ryhtymistä sekä uudistaa koulutusta digitalisaation kautta. Rahaa on luvassa myös biotalouteen ja uusiutuvaan energiaan liittyviin hankkeisiin. Pääministeri…
60 min
Pomo piilossa: Perhekeskeinen pomo
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 6, 13/13. Kodinturvalaite- ja automaatiofirma Vivintin johtaja Todd Pedersen on perherakas mormoni. Hän järkyttyy huomatessaan, ettei yhtiö ole ottanut huomioon työntekijöiden henkilökohtaisia tilanteita. Entä miten käy, kun valepukuinen pomo esittelee itsensä vahingossa oikealla nimellään?
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puhutaan 50-luvusta. Vieraina teatterijohtaja Asko Sarkola, kirjailija Diana Webster, muotoilija Joanna Laajisto, Anita Mansén ja Ingmar Björkman. Paneelissa Tuomas Enbuske ja Maria Wetterstrand. svenska.yle.fi/efternio
48 min
Rauhassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa.
60 min
Kardashianit: Golfia supermallin kanssa
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 7, 11/19. Kun Bruce pelaa golfia supermalli Angie Everhartin kanssa, Kris alkaa pohtia, pitäisikö hänenkin soittaa vanhalle kaverilleen. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/12. Laulava hevosmies. Aki kokeilee uutta tinkimistaktiikkaa ja saa sydämentykytyksiä nuoren lasimyyjän luona. Kari Vepsän hevostilalla riittää pengottavaa. Polkupyörän kasaaminen nostaa Markulle hermot pintaan. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Ennustuksia ja ensisinkun huumaa!. Illanvietossa kortit kertovat naisille tulevaisuuden. Alisa polkaisee musiikkiuransa käyntiin ja julkaisee ensimmäisen sinkkunsa. Kotimainen realitysarja. (41')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
28 min
The Trip - Matkamiehet Brydon ja Coogan
Eilen 20:30
areena.yle.fi
(The Trip) 1/6. Brittikoomikot Steve Coogan ja Rob Brydon reissaavat ympäri Pohjois-Englantia arvioimassa sikäläisiä ravintoloita. Niistä on kirjoitettava kritiikki, mutta tapahtuu matkalla toki muutakin.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
13 min
Bussi
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Vakiovuoro. Varhaiset vakiovuorot eivät olleet kovin vakituisia. Ne kulkivat vähän miten sattuu, eikä kukaan oikein tiennyt, missä ne pysähtyivät. Toimittaja: Tom Backmansson, 2006.
26 min
Uusi päivä
Eilen 20:26
areena.yle.fi
Osa 271: "Ei mitään häpyä". Jimi keksii uuden kohun. Ensio menee jatkotutkimuksiin. Krista ja Tomi yrittävät välttyä Kalevalalta. Asko ja Marika taistelevat kevätnäytöksestä. (U)
55 min
Mira ja miljoonakodit
Eilen 20:04
katsomo.fi
Miralla on paljon aihetta juhlaan, sillä hän on saanut kohteitaan hyvin kaupaksi. Kiireinen nainen on kuitenkin jo täydessä työn touhussa uusien upeiden kohteiden parissa. Miraa työllistävät ylelliset omakotitalokohteet, joiden lisäksi aikaa on löydettävä myös perheelle ja opiskelulle. Långvikin komeissa maisemissa Mira kohtaa vanhan mentorinsa vuosien takaa,…
60 min
Grand Designs Australia: Koti kuin rahtilaiva
Eilen 20:00
katsomo.fi
Toddin ja Dianan unelmat uudesta kodista romuttuivat läheisen joen tulviessa rankasti alueelle. Ympäristön vaatimuksista ja taloudellisista haasteista kumpusi kuitenkin luovia ajatuksia. Kuljetuskonteista ja kierrätysmateriaaleista koostuva talo on sekä edullinen, että tulvan kestävä ratkaisu. Toddin hullun neron vimma kohtaa kuitenkin koetuksia, kun rakennustöitä…
60 min
Risteyksessä
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Seela Sellan tarina. Kun 12-vuotiaan "Liisan" rakas mummo kuolee, Liisa jatkaa yhä keskusteluja tämän kanssa. Uuden surun kohdatessaan Liisan on kuitenkin pakko huomata, että hänen siipensä kantavat myös ilman mummoa. Jaksossa on mukaan myös Seela Sella. Kotimainen sarja. (43')
58 min
Kauppaneuvos Jethro
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Käärme asuntonäytössä!. SARJA ALKAA. Kaikkien tuntema vauhdikas turkulainen Jethro Rostedt vauhdikkaine puheineen ei jätä ketään kylmäksi! Uuden sarjan ensimmäisessä jaksossa Jethro yrittää tehdä asuntoesittelyjen maailmanenätyksen, pyydystää terraariosta karanneen käärmeen, käy Toivo Sukarin tupareissa ja päättää hankkia itseleen kaupaneuvoksen…
Suora lähetys: Hallituksen tiedotustilaisuus kärkihankkeiden toimenpiteistä kello 20
Eilen 19:45
iltasanomat.fi
27 min
Poikamiesboksi: Agenttimies
Eilen 19:33
katsomo.fi
Kausi 1, 7/12. Oscar pääsee suositun TV-ohjelman panelistiksi mutta astuu samalla Teddyn varpaille. Oscar päättää selvitä kuvauksista ilman agenttinsa apua. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry.
35 min
Salatut elämät: Osa 2841: Pihlajakatu etsii murhaajaa
Eilen 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
HS-Uutiset 31.8.
Eilen 19:21
hs.fi
28 min
Taivastiellä
Eilen 18:30
areena.yle.fi
4/7. Heli ja Seija ovat romaneja. Romani-identiteetti on heille tärkeä, mutta niin on myös uskonto. He ovat kristittyjä ja helluntailaisia. Miksi niin moni romani on juuri helluntailainen?
28 min
Hurjia suomalaisia
Eilen 18:30
areena.yle.fi
6/6. Seikkailuja Etelän ristin alla. Abraham Wäst nai maoripäällikön tyttären, mutta oliko Otto Toivainen Fidzi-saarilla kuninkaana? Antarktiksen ensimmäisen saunan rakentajat. (U)
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 18:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
6 min
Luppis
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Joulu tulee! Joulu lähestyy, eikä Luppis malttaisi odottaa. Se uskoo löytämänsä rannekorun olevan itselleen, vaikka Petunian isä on ostanut sen äidille. Niinpä Luppis vaihtaa korun palloon. Kuinka tässä käy? buu.yle.fi
5 min
Mitä ihmettä?
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Musiikki. Mitä on musiikki? Voiko mikä tahansa olla musiikkia, jopa hiljaisuus? buu.yle.fi
12 min
Kiia ja kissa
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Osa 31/52: Vielä yksi puupulma. Tällä kertaa roolit vaihtuvat, sillä Kiia on jumissa puussa, ja kissan pitää keksiä, kuinka hänet saadaan alas. Se onnistuu rakentamalla tikkaat. buu.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:29
areena.yle.fi
32 min
Emmerdale: Järkyttäviä uutisia, osa 2/2
Eilen 18:28
katsomo.fi
Petetty Bernice aikoo luopua miehistä ja keskittyä perheeseen. Chasin ja Jamesin treffit aiheuttavat paheksuntaa. Diane suostuttelee Valin menemään hiv-testiin ja lupaa pysyä hänen rinnallaan oli tulos mikä hyvänsä, mutta murehtii samalla omaa kohtaloaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Natsit ryöstivät 650 000 taideteosta
Eilen 18:06
hs.fi
Puolasta uskotaan löytyneen saksalaisen junan, jonka kyydissä sanotaan olevan tonneittaan natsien varastamia taideteoksia. Yhteensä Natsi-Saksa ryösti satoja tuhansia teoksia. Toimittaja: Hannes Nissinen. Kuva: Reuters. Editointi: Esa Syväkuru.
28 min
Emmerdale: Järkyttäviä uutisia, osa 1/2
Eilen 18:00
katsomo.fi
Eric luikkii nopeasti tiehensä, vaikka Diane haluaisi keskustella yön tapahtumista. Val päättää pakata laukkunsa ja vaihtaa maisemaa. Bernicen treffit eivät suju ihan odotetulla tavalla. Piilokamera paljastaa oikean syyllisen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28 min
BUU-klubben: Kiia ja kissa
Eilen 18:00
areena.yle.fi
Vielä yksi puupulma. Tällä kertaa roolit vaihtuvat, sillä Kiia on jumissa puussa, ja kissan pitää keksiä, kuinka hänet saadaan alas. Mitä ihmettä: Musiikki. Luppis: Joulu tulee! buu.yle.fi
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Elokuvan taikaa
Eilen 18:00
katsomo.fi
Rakennusohjelman 11. tuotantokausi alkaa! Vanhan elokuvateatterin muuttaminen kodiksi on vaikeaa jo itsessään, mutta miten onnistuu 1920-luvun julkisivun ja betonisisuksen yhdistäminen?
55 min
LA Ink
Eilen 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/24. Aubry saa tatuoinnin. Aubry haluaa tatuoinnin, mutta Kat pelkää, että Aubry ottaa sen vain saadakseen arvostusta liikkeen työntekijöiltä. Lisäksi liikkeeseen tulee neulakammoinen asiakas. Amerikkalainen sarja. (43')
56 min
Holby Cityn sairaala
Eilen 18:00
areena.yle.fi
Liikaa pyydetty. Annalese erotetaan määräajaksi virastaan. Pystyykö hän puolustamaan itseään vaikeassa tilanteessa? Ricin luottamus Tomiin kärsii uuden kolauksen. T: BBC.
Martina Aitolehti kertoo, mitä Miss Helsingiltä odotetaan
Eilen 17:55
iltasanomat.fi
Martina Aitolehden luotsaaman ja omistaman Miss Helsinki -kisan finalistit harjoittelivat esiintymistaitoja ennen tulevaa kiertuettaan. Martina kertoo, millaiset piirteet Miss Helsingillä ovat kaikista tärkeimmät.
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Eilen 17:36
areena.yle.fi
Jamaikalaislaulaja kuulee Frederikin version legendaarisesta hitistään – katso, miten hän reagoi
Eilen 17:35
iltasanomat.fi
ISTV soitti Douglasille Frederikin Kung Fu taistelee -kappaleen. Katso, mitä mieltä Douglas oli kappaleesta.
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 17:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/13. Amerikkalainen unelma. Newyorkilaista Classic American -ravintolaa pyörittää kaksi entistä tarjoilijaa, joilta puuttuu johtamistaitoa. Velkaa on valtavasti, tarjoilijat eivät ota työtään vakavasti, ja ruokavarasto ammottaa tyhjyyttään. Pystyykö Ramsay pitämään pulassa olevan paikan pinnalla? Amerikkalainen sarja. (43')
31 min
Kauniit ja rohkeat: Petoksen murtama mies
Eilen 17:24
katsomo.fi
Kausi 28, jakso 6940. Rickin on vaikea uskoa, että Caroline on pettänyt häntä, mutta Ridgestä hän uskoo mitä tahansa. Rickin tulevaisuus Forresterilla on vaakalaudalla, kun yhteistyö petollisten sukulaisten kanssa näyttää mahdottomalta ajatukselta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Suositeltua

Miley Cyrus VMA-gaalassa 2015
Eilen 07:46
iltasanomat.fi
Jamaikalaislaulaja kuulee Frederikin version legendaarisesta hitistään – katso, miten hän reagoi
Eilen 17:35
iltasanomat.fi
28 min
Taivastiellä
Eilen 18:30
areena.yle.fi
60 min
Lemmen viemää: Jonas
Eilen 17:00
katsomo.fi
Miley Cyrus nakuili Jimmy Kimmelissä - juontaja nolostui
Eilen 07:48
iltalehti.fi
USA:n superhävittäjät saapuivat Puolaan
Eilen 16:40
iltasanomat.fi