UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Project CARS - Launch Trailer
Tänään 14:00
gamereactor.fi
Project CARS - Launch Trailer
Brittipopulisti Nigel Farage joutuu taistelemaan parlamenttipaikasta
Tänään 13:50
iltasanomat.fi
Maan pääpuolueet eli konservatiivit ja työväenpuolue labour pyrkivät kaikin keinoin estämään Faragen pääsyn parlamenttiin. – Tämä on tiukka kilpailu kolmen ehdokkaan välillä, sanoo John Matterface STT:lle labourin puoluetoimistolla Ramsgaten pikkukaupungissa. Farage on ilmoittanut eroavansa EU-vastaisen Ukip-puolueen johdosta, jos hän ei pääse läpi. Kyseessä…
Grim Dawn - Lead Designer Interview
Tänään 13:39
gamereactor.fi
Grim Dawn - Lead Designer Interview
Dungeons 2 - Livestream Replay
Tänään 13:11
gamereactor.fi
Dungeons 2 - Livestream Replay
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/22. Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. (43')
Tee suklaakulho ilmapallojen avulla
Tänään 12:48
iltalehti.fi
Video: Karoliina Sorjonen
Isis ilmoittautui Texasin iskun tekijäksi
Tänään 12:47
iltasanomat.fi
Ilmoituksen mukaan kaksi miestä, jotka hyökkäsivät Muhammad-karikatyyrejä esittelevään näyttelyyn, olivat Isisin sotilaita. Hyökkäys oli Isisin ensimmäinen hyökkäys Yhdysvaltain maaperällä. Isisin viestin mukaan järjestö aikoo iskeä Yhdysvalloissa uudestaan. Poliisi ampui näyttelyyn hyökänneet miehet kuoliaaksi. Liittovaltion poliisi FBI oli tarkkaillut toista…
Tyyli.com TV esittelee: MET-gaalan kaunottaret
Tänään 12:40
iltalehti.fi
Video: Splashnews/aop Leikkaus: Silva Laakso
60 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Diivailua. Patricelle raskaus on pelkkä este muotivaatteiden käytölle. Äitiysvaatteisiin hän ei suostu koskemaan. Hänen miehensä taas elää niin mukana, että hänelläkin on raskausoireita. Elizabeth ei käy suihkussa ja pitää samoja vaatteita päiväkausia. Hänen miehensä haluaa vaimonsa takaisin. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
HS Moskovassa: Voitonpäivän paraatissa myös hiljainen hetki on harjoiteltu
Tänään 12:22
hs.fi
HS:n Moskovan-kirjeenvaihtaja Pekka Hakala seurasi lauantaisen voitonpäivän paraatin viimeisiä harjoituksia tiistain vastaisena yönä. Paraatin jokainen yksityiskohta käydään läpi tarkasti – myös minuutin hiljaisen hetken viettäminen.
47 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Tuskaisia hetkiä. Jeffrey Goodwinin ensimmäinen työpäivä Royalin uutena lääkärinä on koettelemuksia täynnä. Taylor tapaa poikansa tavaroita hakemaan tulleen Cheritonin äidin. (U)
29 min
Sohvasurffaajat: Kotiin päin
Tänään 12:13
areena.yle.fi
Turkki on kuukauden kestävän reissun viimeinen maa. Lotta ja Pia kuumailmapalloilevat Kappadokian huikeissa maisemissa. Matka huipentuu Istanbuliin, jossa on luvassa jalkapallo-ottelu turkkilaisia naisia vastaan. (U)
55 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/13. Kauhukuvia. Päivän teemana on tekstuuri, ja kilpailijat pääsevät Coney Islandille tatuoimaan suun sisäosia. Pudotuskilpailussa tatuoidaan mahdollisimman todentuntuisia kauhutatuointeja. Erään kisaajan terveys reistailee pahasti. Amerikkalainen lifestylesarja.
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Vähennyslasku.
28 min
Koukussa paheeseen
Tänään 11:15
areena.yle.fi
4/6. Neljäntenä testipäivänä Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat kohtaamaan paheensa seuraukset. Onko riippuvuuden hinta liian kova heidän omalle terveydelleen ja heidän läheisimmilleen?
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Lauran mukana Tukholmaan lähtee tänään juontaja, toimittaja Ella Kanninen. Päivän aikana vieraillaan kuvanveistäjä Carl Millesin kotimuseossa ja iltapäivätee nautitaan Svensk Tennin teesalongissa. Kotimainen lifestyleohjelma. (19')
Thaimaan 87-vuotias kuningas piipahti julkisuudessa
Tänään 10:59
iltasanomat.fi
Kuningas on sairastellut ja pysynyt paljolti poissa julkisuudesta. Hän joutui viime syksynä sairaalaan, ja maassa on seurattu tarkasti hänen terveydentilaansa. Thaimaassa on kannettu huolta monarkian tulevaisuudesta. Lähes pyhänä pidettyä kuningasperhettä ravisteli viime vuoden lopulla harvinainen kohu, kun palatsi ilmoitti kruununperillisen puolison luopuneen…
NHLWAM kausi 3, jakso 6 - Hyvää ystävänpäivää!
Tänään 10:58
iltasanomat.fi
12 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Tänään 10:30
areena.yle.fi
4/7. Leif toimittaa Lotan jahtiin kumppaninaan ammattimetsästäjä Inhwan, joka osaa puhua hirvien kanssa. Nyt alkaa metsästyksen syvin olemus paljastua Lotallekin. Mukana Leif GW Persson ja Lotta Lundgren.
Youtube-tähdellä poikkeava erikoisuus - kaksi vaginaa!
Tänään 10:15
iltalehti.fi
Lähde: Barcroft Media
28 min
Rannalla tuoksuu savukala
Tänään 10:00
areena.yle.fi
7/8. Turska. Gordon ja Jan lähtevät Skageniin, jossa meri kertoman mukaan on turskaa täynnä. Gordonilla on mukanaan useita vapoja, ja Janilla on kapsäkissään erikoista savustuspurua turskan varalle. (U)
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/8. Pikkukylän playboy. Samppanjaa litkivä 80-luvun hulivilipoika Joe pyörittää äitinsä hotellia pienessä tuppukylässä. Huoneet ovat kuin Playboy-kartanosta, mutta eroottinen taide ja muut mauttomuudet yhdistettynä korkeisiin hintoihin eivät houkuttele asiakkaita. Hotellipoliisi yrittää saada rattopojan ymmärtämään, että tällä vuosituhannella…
30 min
Eden
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 4/10. Tänään kunnostetaan siirtolapuutarhan pieni piha. Pihaan pitäisi saada mahtumaan isäntäparin toivoma vesiaihe. Kotimainen puutarhaohjelma. (20')
3 min
Sääennusteita: Sää
Tänään 09:21
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset: Uutiset
Tänään 09:19
areena.yle.fi
Voitonpäivän juhla lähestyy: Panssarit vyöryivät Moskovaan
Tänään 09:04
hs.fi
Venäjä juhlii voittoaan toisessa maailmansodassa lauantaina. Moskovalaiset kerääntyivät maanantaina sankoin joukoin katujen varsille ihastelemaan maansa uusimpia aseita, kuten T-14 Armata-panssarivaunuja, kun paraatia harjoiteltiin. Kuva: Reuters, editointi: Jukka Hiiro
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:03
areena.yle.fi
Viikon ajankohtaisia talousaiheita pohtivat Tiina Helenius, Arno Ahosniemi sekä Pekka Seppänen.
45 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
10/12. La Paz - liikenne voi olla hengenvaarallista korkealla, kun liikennesäännöt ovat valinnaisia. Andrew Younghusband ajaa kuoleman tiellä, matkustaa noidan kanssa bussilla ja ottaa köysiratakyydin kaupungin yli
45 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:00
areena.yle.fi
9/12. Nairobi - Itä-Afrikan suurkaupungin vaaratekijöitä ovat jalankulkijat mkokotenis-kärryineen sekä valtavat natisevat linja-autot. Andrew Younghusband yrittää pärjätä kolarien ja autokaapparien keskellä.
Heikki Silvennoisen rehellinen vastaus alkoholin käytöstä
Tänään 08:54
iltalehti.fi
Koomikot TV5:lla tiistaisin klo 21.00.
Nukkuuko vauva huonosti? Syynä voi olla homeinen patja
Tänään 08:50
iltalehti.fi
Lähde: Deski.fi
9 min
Näin Norjassa
Tänään 08:50
areena.yle.fi
Unelma eläinpuistosta. Lapsuudenkaverukset Nils Harald Reiersen ja Terje Jensen ovat toteuttaneet haaveensa ja perustaneet pienen eläinpuiston. Apinoiden ja käärmeiden lisäksi siellä asuu mm. onnekas saukko.
6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Paremmat vanhemmat. Naapurin Julia yrittää saada Raimon ottamaan ohjat käsiinsä Raimon perheen arjessa.
35 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Lemmiskelyä. Nuori naarasnorsu hyväksyy uroksen lähentely-yritykset, mutta antaa pakit viime hetkellä. Ranskasta tullut gorillauros tutustuu ensimmäiseen tyttöystäväänsä. Australialainen dokumenttisarja. (21')
4 min
Filmikellari: SPR
Tänään 08:27
areena.yle.fi
Filmikellarissa autetaan Punaista ristiä auttamaan.
Sotilasparaatin harjoituksissa Moskovassa nähtiin uusi supertankki
Tänään 08:26
iltasanomat.fi
Paraatia harjoiteltiin maanantaina 4.5.2015.
Washington Capitals kaatoi NY Rangersin
Tänään 08:25
iltasanomat.fi
Miksi pupu ajoi oravaa takaa Taka-Töölössä?
Tänään 08:22
iltasanomat.fi
Asiantuntijan mukaan takaa-ajo johtui rusakon kiimasta. Tilanne videolla on tämä: Orava puussa, rusakko maassa. Orava laskeutuu puusta, rusakko spurttaa. Orava määrää suunnan, rusakko vauhdin. Miksi rusakko ajoi oravaa takaa Taka-Töölössä, tutkija, Helsingin yliopiston Lammin tutkimusaseman johtaja Janne Sundell? – Takaa-ajo liittyi todennäköisesti rusakon kiima-aikaan.…
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Sulkapalloilua: On vuotuisen sulkapalloturnauksen aika. Ketkä kruunataan voittajiksi, Krokokunkut, Apina-napinat vai Historian-tekijät? Juhla-Badu: On taas banaanijuhlien aika. Kuningas Babarille sattuu tapaturma. Kuka nyt saa toimia juhlien suurmestarina?

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
26 min
Arkistojen salat: Shaahi Persepoliksessa
Eilen 20:01
areena.yle.fi
60 min
Komisario Nardone
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Youtube-tähdellä poikkeava erikoisuus - kaksi vaginaa!
Tänään 10:15
iltalehti.fi
Näin likainen partasi on – jopa ulostetta!
Tänään 07:36
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi