UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

24 min
Villit futarit
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Petturi. Liigan finaaliottelu lähestyy, mutta ainoastaan maalivahti Aleksi tuntuu olevan oikeassa terässä. Aleksille tarjotaan hänen elämänsä tilaisuutta, mutta mitä tarkoittaa petturin merkki?
25 min
Jaksa paremmin
Tänään 09:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/20. Jaksa paremmin. 8/20. Miten luokanopettaja Esko Kyrö ja perheen silmäterä Fiinu nukkuvat? Suunhoidosta meille kertoo SmileSpan suuhygienisti Sara Niilivuo ja voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkolan opastuksessa treenataan maastavetoa. Kotimainen lifestyleohjelma.
11 min
Hirveä Henri
Tänään 09:21
areena.yle.fi
Hirveän Henrin unelmajäätelö.
14 min
Vikke Viikinki: Varokaa sutta
Tänään 09:10
katsomo.fi
Faxe poimii metsästä suloisen sudenpennun. Viikingit ovat kuitenkin pian pulassa, kun pennun emo huomaa poikasensa kadonneen. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.
52 min
Kiehtova maailma: Koti aavikolla
Tänään 09:05
areena.yle.fi
5/6. Thar. Intian ja Pakistanin rajalla sijaitseva aavikko tunnetaan valtavista hiekkadyyneistään, jotka voivat kohota jopa 150 metrisiksi. (U)
11 min
Jack
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Päivä koirana. Rokia luullaan oikeaksi koiraksi, ja rankkuri vie sen koiratarhaan. Jack auttaa Rokia ja sen uusia kavereita pakenemaan koiratarhasta, ennen kuin asiantuntijat pääsevät tutkimaan "uutta rotua".
60 min
Hansin grillikesä
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
52 min
Lovejoy
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Kausi 3, 4/13. Enkelin housut. Lovejoy yrittää kaupitella kunniamerkkejä, mutta joutuu vaikeuksiin ilkeän italialaisen kanssa.
60 min
Illallissota
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/13. Tahrainen illallinen. Ginnyn ja Ivorin illallisella maistellaan kotiviiniä, joka jakaa vieraiden mielipiteet. Mimi ja Matt kokkaavat aasialaisvaikutteisia ruokia. Robbin ja Glenin menu sisältää täydellisiä makupareja. Tuomareiden riesana ovat tällä kertaa likaiset viinilasit. Kanadalainen sarja.
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Kanit madonkaivajina. Petteri lupaa hätäpäissään kaivaa Mauri Mäyrälle ämpärillisen kastematoja. Tehtävä osoittautuu yllättävän hankalaksi, ja päivän päätteeksi matoja kaivaa yksi jos toinenkin!
10 min
Riku ja Rami
Tänään 08:35
areena.yle.fi
Mustikan litrahinta. Riku ja Rami lähtevät mustikkaan. Rami haluaa ämpärit täyteen arvokkaita marjoja. Tehopoiminnasta seuraa marjakramppi. Onneksi siihen löytyy Rikun avustuksella lääke.
30 min
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Tänään 08:30
ruutu.fi
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/20. Suojatie ja liikennevalot. Lapset juoksevat päin punaisia. Poliisit sattuvat näkemään tilanteen ja tulevat puhuttamaan lapsia. Poliisit myös kyselevät lasten tietämystä tärkeimmistä liikennemerkeistä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/20. Töhriminen, ilkivalta ja graffitit. Lapset piirtävät talon seinään. Poliisipartio huomaa tilanteen, saapuu paikalle ja ohjeistaa töhrijöitä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
24 min
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Tänään 08:08
areena.yle.fi
Kivikovan leivän arvoitus. Mutkittelevan viivan arvoitus.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
11 min
Dinotassut
Tänään 07:56
areena.yle.fi
Hihkuliukua! Dinotassut löytävät mitä mainioimman liukumäen. Liukumäki herää yllättäen unestaan ja suutahtaa, kun sen unta on tohdittu häiritä.
2 min
Musavideot: HikkaKikka
Tänään 07:53
areena.yle.fi
HikkaKikka.
5 min
Siiri ja Krokotiili
Tänään 07:47
areena.yle.fi
Siili. Siiri tahtoo ikioman lemmikin.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 4.7.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Ulla ja Ulpu.
Tainola Show Magic Mike XXL -tähdet: "Näin me hurmaamme naiset"
Tänään 07:45
iltasanomat.fi
Aikoinaan stripparina 400 dollarin iltapalkalla tanssinut sekä mallina poseerannut Channing Tatum on nyt tähti. Tainola Show'ssa hän kertoo, mitä hän näkee seistessään peilin edessä. – Hyvin outoja asioita, hän velmuilee. Ilmiselvästi ennen Tainola Show'ta rankan illan Kovat kaulassa -tv-sarjan tähden Matt Bomerin kanssa viettänyt Channing vitsailee Mattin kanssa…
Tsipras julisti: Olemme jo voittajia
Tänään 03:36
iltasanomat.fi
Kyllä- ja ei-leirit kampanjoivat kaduilla Kreikassa
Tänään 02:24
iltasanomat.fi
25 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 02:20
ruutu.fi
Erilainen härkäjuoksu. Jaksossa seurataan mm. epäonnista maastoautoilua, yllättävän käänteen saavaa härkätaistelua, slackline-tasapainoliinalla taiteilua rotkon yllä sekä golfkärryllä koheltamista. Amerikkalainen sarja.
Näin löydät rakkauden tänä kesänä
Tänään 02:00
hs.fi
Deittikuningatar Anna Uusiheimala kertoo viisi vinkkiä, miten löytää tänä kesänä rakkautta. Toimittaja: Melissa Heikkilä. Kuvaus: Sami Kero.
25 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 01:55
ruutu.fi
Hillitön hinauspalvelu. Näemme muiden muassa mustekalan, jolla on taiteellisia taipumuksia, kovia kokevan haitarinsoittajan, varomattomia vartiosotilaita sekä kekseliään tavan, jolla hinata auto merestä. Amerikkalainen sarja.
30 min
Suomen Tulli
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Huumekoirille Danille ja Jörölle on taas tarjolla runsaasti virikkeitä lentotullissa. Maatullin Jyrin ja Jyrkin tehtävä on toimittaa tuoteväärennöksiksi epäillyt laakerit kierrätyshävityskeskukseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja.
25 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 10/13. Kalaperjantai. Tässä jaksossa huumekoira joutuu töihin. Äiti opettaa tyttärelleen ajamista ja huonoja tapoja. Myös kaahareita otetaan kiinni ja kuullaan mielenkiintoinen tekosyy hurjastelulle. Amerikkalainen sarja. (21')
26 min
The McCarthys: Tuomari
Tänään 01:25
katsomo.fi
Ronny riitelee koripallopelissä tuomarin kanssa, mutta kaksikko päätyykin jälkeenpäin treffeille. Muun perheen on vaikea sulattaa asiaa, sillä McCarthyt ovat perinteisesti vihanneet erotuomareita. Katrina epäilee Gerardin olevan uskoton. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä.
HS paikalla Kreikan kohtalonhetkillä
Tänään 01:24
hs.fi
Kreikan kansanäänestyksen lähestyessä punnukset ovat tasan. Kymmenet tuhannet leikkausten vastustajat uhmasivat velkojia Ateenassa. Toimittajat Paavo Teittinen HS ja Kalle Koponen HS, kuvaus ja leikkaus Kalle Koponen HS
6 min
Eurojacpot ja Jokeri: Kierros 28
Tänään 01:19
katsomo.fi
30 min
Suomen Tulli
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Rea ja Pekka tekevät Vaalimaalla henkilöautohallissa isohkon löydön. Maastoauton tankkeihin on kätketty hurja määrä savukkeita. Maatulli hakee isolta varastolta leluja näytteeksi Tullilaboratoriolle, poneja ja lohikäärmeitä. Kotimainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/13. Ajo-opetusta. Kärttyisiä mummoja, kaveruksia viihteellä ja hurjastelevia mönkijöitä - täysillä tutkaan! Amerikkalainen sarja. (21')
Turisti Kreikassa: "He tarvitsevat rahojamme"
Tänään 00:40
iltasanomat.fi
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/16. Kaisan tiimiläiset alkavat juonia vauvakutsuja. Teuvo viimeistelee kesken jääneen sisustuksen poikamiesboksissa. Ammattistylistilta saadut ulkonäkökommentit aiheuttavat polemiikkia Kaisan tiimiläisissä. Kotimainen realitysarja. (43')
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 27
Eilen 23:40
katsomo.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/20. Musta lammas. Vanha linnakundi Uudesta-Seelannista joutuu maahantuloviranomaisten tentattavaksi. Kiinalaisnaisella on mukanaan kolmen naisen passit ja seuralaispalvelun käyntikortteja. Australialainen sarja. (23')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/20. Valheella on lyhyet jäljet. Äitinsä kanssa Vietnamissa käyneeltä mieheltä löytyy huumevälineitä. Tapiokajauhoa sisältävässä kontissa on jotain outoa. Turistiviisumilla saapunut nainen kertoo epäuskottavan tarinan ja yllättää lopulta kaikki. Australialainen sarja. (23')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi

Suositeltua

Suomen Kolmosessa tehdystä maalista nettihitti
Eilen 12:55
iltasanomat.fi
Nuoret heittivät roskan mopoautosta Lidlin parkkipaikalla – aikuinen mies iski päähän
Eilen 12:43
iltasanomat.fi
Karhu kävi Savolaisilla kylässä – söi makkarat ja litki limsat
Eilen 13:34
iltasanomat.fi
85 min
Putous: Jakso 1
Eilen 19:05
katsomo.fi
USA:n laivaston ylpeys saapui Suomeen
Eilen 11:23
iltalehti.fi
Ruisrock toi näyttävää kesäkansaa Turkuun
Eilen 19:41
iltalehti.fi