UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:08
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 18:00
areena.yle.fi
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Hanki elämä. Penny pääsee Friedan salaisen menneisyyden jäljille. Ric hyväksyy lopulta Annalesen tuen. Lady Byrne sotkeutuu Josephin asioihin. T: BBC.
28 min
BUU-klubben: Yakari
Tänään 18:00
areena.yle.fi
6/26: Kuuma lähde. Yakari lähtee vuorelle, mutta eksyy. Hahaha. Taikaleipää: Onnenankka. Totte ottaa mukaan koulun kevätmarkkinoille onnea tuovan ankkamyssyn. Leikkejä joka lähtöön: Pöytäjalkapallo. buu.yle.fi
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/26. Yrittänyttä ei laiteta. Rajavartijoilla riittää työsarkaa niin satamaan saapuvan yhdysvaltalaisen aluksen kuin aseista innostuneen autoilijankin parissa. Lentokentillä taas etsitään pimeisiin töihin pyrkiviä ulkomaalaisia ja Jamaikan-lennolta saapuvia huumekuriireja. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/42. Rock and rollin kuningas. Laulava sulhanen, trooppinen puutarha ja täysikuu luovat intensiivisen tunnelman tämän jakson häille. Amerikkalainen realitysarja.
15 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Postimies Pate ja karkailevat mehiläiset. Tällä kertaa Paten erikoiskuljetus on hyvin erikoinen. Alpo Tuomela odottaa uutta mehiläispesäänsä.
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Oma koti kullan kallis
Tänään 18:00
katsomo.fi
Birminghamin kaupunki antoi joukolle ihmisiä mahdollisuuden rakentaa itselleen oma koti, koska heillä ei muuten olisi varaa omistusasuntoon. Nyt Kevin käy katsomassa, miten työt ovat edenneet. Brittiläinen realitysarja sukeltaa toinen toistaan upeampien talojen sisuksiin. Kevin McCloud palaa takaisin Grand Designs -sarjan jaksoissa esiteltyihin hulppeisiin asuntoihin…
2 min
Kynä käteen!
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Pelle. Pikku Kakkosen Kynä käteen -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön, ja lopuksi piirros herää henkiin!
5 min
Pipsa Possu
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Emilia Elefantti. Rouva Gasellin iltapäiväkerhoon tulee uusi oppilas, Emilia Elefantti. Emilia vaikuttaa ujolta, mutta lyö muut ällikällä välitunnilla.
62 min
Myytinmurtajat: Ilmastointiteippi
Tänään 18:00
katsomo.fi
Adam ja Jamie yrittävät nostaa auton ilmaan ilmastointiteipillä, ja myöhemmin he rakentavat siitä purjeveneen. Kari, Tory ja Grant puolestaan rakentavat ilmastointiteipistä tykin. Uusinta.
29 min
Emmerdale: Haudan partaalla
Tänään 17:55
katsomo.fi
Poliisi kuulustelee Jaita Rachelista. Rakesh puolestaan tiukkaa, miten Jai liittyy metsästä löydettyyn ruumiiseen. Andy ja Robert lähentyvät äitinsä kuolinpäivänä, kunnes Chrissie saa huolestuttavan puhelun Lawrencelta. Bellelle hankitaan turvakamerat. Debbie pettyy Sarahin asumisjärjestelytoiveeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
65 min
MasterChef Australia
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 23/62. Keittiötriatlon. Koskemattomuutta tavoittelevaa kolmikkoa testataan ensin keittiötriatlonilla. Sen voittaja pääsee taistelemaan pinssistä kakkoskaudelta tuttua Callum Hannia vastaan. Australialainen sarja. (47')
Katso reaktiot: Newyorkilaiset tyrmistyivät uudesta suomalaisvillityksestä
Tänään 17:44
iltasanomat.fi
Viime viikonloppuna Järvenpäässä pidetyt hankiuintikilpailut olivat oiva näyte suomalaisten hulluudesta ja kilpailuvietistä. ISTV näytti New Yorkin asukkaille videokoosteen lauantain hankiuinneista ja kysyi, miltä suomalainen talvikisailu näyttää.
22 min
Kauniit ja rohkeat: Kutsuvieraat kaikoksissa
Tänään 17:26
katsomo.fi
Quinnin ja Deaconin häät lähestyvät, ja sovinnollisuuden puuskassa Quinn kutsuu vieraiksi kaikki tuntemansa ihmiset. Potentiaaliset vieraat eivät kuitenkaan puhku innosta, joten heitä täytyy hieman taivutella. Wyatt yrittää selvittää Rickin salaisuutta imartelemalla Nicolea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
46 min
Doc Martin
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 7, 8/8. Kiperä kotikäynti. Martin joutuu kiipeliin, sillä hänen odotetaan pystyvän ihmeisiin. Louisa huolestuu miehestään, josta ei näy tupsun vilaustakaan. Onko Martin ottanut hatkat kaikessa hiljaisuudessa?
55 min
Hurja remontti
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/24. Unelmia tytöille 2. Aikataulu uhkaa romuttua myrskyn jälkien takia. Ty ja kumppanit saavat ystäviä avuksi, jotta tyttöjen unelma muuttuisi todeksi. Tyttöjä odottaa myös koko elämän muuttava ylimääräinen yllätys. Jaksossa vierailevat mm. koristähti Shaquille O'Neal, Xzibit ja suosikkisarja Modernin perheen lapsinäyttelijät. Amerikkalainen…
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 17:02
areena.yle.fi
58 min
Lemmen viemää: Timanttisormus
Tänään 17:02
katsomo.fi
Friedrich ei voi hyväksyä poikansa Niklaksen päätöstä avioitua Patrizian kanssa, ja hän pyytää apua Sebastianilta. Nils elää harhoissaan ja on lopulta sitä mieltä, ettei hän enää voi elää ilman Sabrinaa. Julia ja Michael etsivät miestä, mutta löytävät vain huolestuttavan kirjeen. Poppy ottaa vastaan musiikkituottajan tarjouksen auttaakseen Nataschaa, mutta sisko…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Nalle, Tilda ja hänen ystävänsä, Kynä käteen, Samsam, Vertailuruutu sekä Postimies Pate.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
59 min
Historia: Hovielämää
Tänään 17:00
areena.yle.fi
3/3. Ludvig XIV - Aurinkokuninkaan hovi. Ranskan hovin tuli olla suurin ja kaunein. Kuningas rakennutti mm. Versailles'n palatsin, ja hänen miellyttämisensä oli hovielämän päätarkoitus.
60 min
Sinkkuillallinen
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 39/40. Hauskuuttaja hakee heilaa. Amatöörikoomikko Blair etsii mielitiettyä illallistreffien avulla. Eläväinen Emma tarjoilee erikoista jälkiruokaa, herttainen Ranall espanjalaisia herkkuja ja rooliasuihin hurahtanut Sarah Lähi-idän makuja. Viikon päätteeksi yhdelle heistä on tiedossa ravintolaillallinen, ja ehkä paljon muutakin. Englantilainen…
3 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 16:56
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
Yle Uutiset viittomakielellä kertoo päivän tärkeimmät uutisaiheet viittomakielellä. Ohjelma käsittelee myös kuuroihin ja viittomakieleen liittyviä aiheita. Uutisankkureina toimivat äidinkieleltään viittomakieliset kuurot. Uutiset toimitetaan vuoden jokaisena päivänä.
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 16:52
areena.yle.fi
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/15. Pussailua. Nuoret yrittäjät myyvät suuteluun kannustavaa huulirasvaa ja saavat kaksi leijonaa pussailemaan. Kotileipurille on tarjolla lunttausessu. Kuoppaa vaimolleen kaivaneen yrittäjän lämmityslaite ei lämmitä leijonia. Applen Steve Wozniak neuvoo röyhkeää teknologiavaatteiden kehittäjää sijoitusasioissa. Amerikkalainen sarja.
2 min
Yhdistetyn mc: Trondheim: Ilkka Herola taisteli neljänneksi Trondheimissa
Tänään 16:43
katsomo.fi
1 min
Uutisklipit: Norsu aiheutti paniikin keskellä kaupunkia Intiassa
Tänään 16:26
katsomo.fi
Läheisestä Baikunthapurin metsästä kylänraitille eksyi norsu. Se ilmeisesti säikähti tilannetta itsekin, ja alkoi hermostuneena rikkoa paikkoja. Elefantti saatiin rauhoitettua kolmella nukutusammuksella. Norsu on tarkoitus palauttaa asuinseudulleen metsään.
The Flame in the Flood - Wilderness Tips #1
Tänään 16:23
gamereactor.fi
The Flame in the Flood - Wilderness Tips #1
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/40. Radiotoimittaja Susanna Laine tarjoaa illallisen kollegoilleen Rakel Liekille, Harri Moisiolle ja Sami Kuroselle. Kotimainen viihdeohjelma. (21')
43 min
Jamie Oliverin ruokavallankumous: Avustusta anomassa
Tänään 16:06
katsomo.fi
Jamie tapaa Huntingtonin sairaalan johtajan, jolle hän esittää ideansa ruokavallankumouksesta. Jamie tarvitsisi suuren avustussumman voidakseen toteuttaa suunnitelmansa, mutta saako hän sairaalan henkilökunnan puolelleen? Lukiossa tuoreen ruuan toimituksessa on ongelmia ja myös lastentarhassa Jamie kohtaa pettymyksiä.
Heurekassa voi hypätä mäkeä
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Tiistaina Tiedekeskus Heurekassa aukesi Suksi Heurekaan! -näyttely, joka esittelee erilaisia talviurheilulajeja. Mukana on myös mäkihyppysimulaattori.
ESA julkaisi upean videon avaruudesta - salamat piiskasivat maata
Tänään 15:22
iltalehti.fi
Kuusi kuukautta avaruusasemalla työskentelevästä Peakesta tuli tammikuussa ensimmäinen avaruuskävelyn tehnyt britti. Jukka Lehtinen
4 min
Champions Hockey League: Kärppäkapteeni Kukkonen: Tappiosta oppia työntekoon
Tänään 15:16
katsomo.fi
Kärpät - Frölunda ( 09.02.2016 ). Selostajana Antero Mertaranta.
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/12. Kalajoella sijaitsevan Hotelli-ravintola Lokkilinnan omistaja ei ole ottanut johtajan vastuuta hotellistaan. Tämä entinen raviohjastaja on käynyt hotellilla harvakseltaan ja vastuualueet hotellin toiminnassa ovat hämärtyneet. Uusi ravintolapäällikkö ohjaa hotellin ravintolaa fine dining -henkiseksi, mikä ei ole Sukulan mieleen laisinkaan.…
60 min
Top Chef: Tervetuloa Texasiin
Tänään 15:00
katsomo.fi
Kausi 9, 1/18. Texasiin on kutsuttu 29 kokkia, joista kisaa pääsee jatkamaan vain 16. Ensin kokelaiden on valmistettava annokset siasta ja kanista. Yksi kokelas joutuu kotimatkalle jo ennen kuin pääsee lieden ääreen. Yhdysvaltalainen ruokareality.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Tyttö syntyi vain kahden pesäpallon kokoisena - yksi maailman pienimmistä
Tänään 14:50
iltalehti.fi
E´Layah on yksi maailman pienimmistä hengissä selvinneistä keskosista. Tyttö painoi syntyessään vain 280 grammaa. E´Layah syntyi keisarinleikkauksella ja oli vain noin kahden pesäpallon kokoinen. Tyttö syntyi syyskuussa ja vanhemmat elivät sairaalassa E´Layahin tukena lähes taukoamatta. Nyt odotettu päivä koitti ja hurjasti kasvanut tyttö pääsi vihdoin kotiin.…
1 min
Kauneusvinkit: Kevään 2016 meikkitrendit pähkinänkuoressa
Tänään 14:43
katsomo.fi
Hempeitä värejä ja ihon hehkua! Kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar vinkkaa, mitkä ovat kevään 2016 meikkitrendit.

Suositeltua

Norsu tuhosi taloja Intiassa
Tänään 09:44
iltasanomat.fi
Valtavaan suosioon noussut laite kärvensi miljoonakodin
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Suomalainen Petri, 38, todisti hirmumyrskyn loistoristeilijällä – ”Ajattelin, miten tässä käy”
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Sadat manaatit valtasivat turistien suosikkipaikan
Tänään 08:16
iltalehti.fi
61 min
Tyrant: Vallankaappaussuunnitelmia
Tänään 00:44
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Vanhanen Arhinmäen kritiikistä: Vasemmistoliitto oli mukana sähköverkot myyneessä hallituksessa
Tänään 09:06
katsomo.fi