UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

88 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 22:55
areena.yle.fi
4/7 Näkymätön vihollinen. Vera joutuu tutkimaan entisen kollegansa kotona tapahtunutta tuhopolttoa, jossa loukkaantui tämän tytär. Miksi pommimies iski? Ystävästä paljastuu ikäviä puolia ja synkkä salaisuus. Kausi 2. (U)
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
45 min
Enbuske & Linnanahde Crew
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Suomen positiivisin mies, Elastinen. Suvi Teräsniska laulaa. Paljastamme miltä Uusi Lastensairaala näyttää.
Martin Freeman Hobitti – Smaugin autioittama maa –elokuvan ensi-illassa
Eilen 22:30
iltasanomat.fi
Päivän sää
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
97 min
Kino Suomi: Tie pimeään
Eilen 22:05
areena.yle.fi
(1962) Psykologinen rikoselokuva nuorukaisesta, joka havittelee täydellistä rikosta ja yli-ihmisyyttä. N: Jarno Hiilloskorpi, Elina Salo, Ismo Kallio, Eila Ilenius, Yrjö Tähtelä. O: Ossi Skurnik.
58 min
Hubotit - melkein ihmisiä
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Tienhaarassa. Mimin tila vain pahenee, ja menneisyyden salaisuuksia paljastuu. Petra haluaa tuhota Florentinen. Jonas jatkaa suunnitelmaansa siirtää oma tajuntansa klooniinsa.
49 min
Ulkolinja: En halunnut lähteä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Bulgarian pakolaisleireillä syyrialaispakolaiset sanovat, etteivät he halunneet lähteä maastaan. Mutta he eivät myöskään halua jäädä Bulgariaan - mutta EU:n turvapaikkasäädösten vuoksi he eivät pääse eteenpäin.
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Tanssii pappien kanssa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Revolution: Muuttunut Miles
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Vastentahtoisesti Miles, Charlie, Nora ja Jason lähtevät Nevillen johdolla sieppaamaan Monroen tiedemiehen, joka väsää pernaruttoa tasavallan turmiolliseksi aseeksi. Charlie, Nora ja Jason eivät kuitenkaan hyväksy keinoja, joilla Miles ja Neville painostavat kidnapattua tieteilijää Georgian joukkoihin, ja ottavat lopulta ohjat omiin käsiinsä. Rachel ja Aaron…
Uutisjutut: Kulttuuri: Dekkareita kirjoitetaan kimpassa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Politiikka: Politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 21:41
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
Prostituoidun kidnappauksesta syytetty reality-tähti: ”Tämä on pilannut elämäni”
Eilen 21:39
iltasanomat.fi
32 min
Upeat skandikodit: Kultaa ja marmoria Sveitsissä
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Eksklusiivisen villan sijainti lähellä Kööpenhaminaa on huipputasoa. Tämän lähemmäksi rantaa ei pääse. Tunnelma on kuin jonkun eteläisemmän meren hiekkarannalla. Taloa esitellään ammattilaisille, jotka tekevät siitä lehtiartikkelin. Jan Fogin aamu alkaa samppanjalla pienkoneessa matkalla Sveitsiin tutustumaan 1790-luvulla rakennetun valtavan rakennuksen yhteen…
10 min
Sportmagasinet replay
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Suomen vapaasukellusmaajoukkue tähtää uusiin syvyyksiin vuonna 2000.
Antti Ollilan läpimurtokausi vapaalaskumaailman huipulle
Eilen 21:25
iltasanomat.fi
23 min
Kimmo
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 15/16: Kliimaksi. Ulla ja Kimmo ovat vihdoin pääsemässä intiimiin kontaktiin. Vain Kimmon kämpille jälleen kerran ilmestyvä Rönni on hoidettava alta pois. T: Yellow Film & TV. (U).
46 min
Tiededokumentti: Mitä lihaa söisimme?
Eilen 21:15
areena.yle.fi
2/3. Brittiläisen Tesco-supermarketin oma makkaramerkki on myyntimenestys, ja Jimmy Doherty ottaa selvää, mistä raaka-aineet makkaroihin saadaan. Voitaisiinko sianruhon halvempia osia käyttää myös makkaroihin? T: BBC.
The Finnish Game Awards 2014
Eilen 21:10
moontv.fi
NeoGamesin järjestämä Finnish Game Awards ei ole se tuttu ja turvallinen Gaala johon MoonTV:n katsojatkin ovat tottuneet. Nyt on pääosassa kotimainen peliteollisuus ja kategoriatkin sen mukaiset! Tämä toki ei vaikuta meidän toimittajakaksikkoon millään tavalla. Markus ja Gröntsa ovat nousuhumalassa ja siksi olemme ylpeitä heistä. Oho, oliko tuo Tontsa? Oho, osuiko…
Titanfall on Xbox 360 - Livestream Replay
Eilen 21:06
gamereactor.fi
Titanfall on Xbox 360 - Livestream Replay
53 min
A-studio: Talk
Eilen 21:04
areena.yle.fi
Ilmailun vaarat. Vieraina laskuvarjohyppääjä Jari Kuosma, lennonopettaja Matti Huoviala, liikenneturvallisuusvirasto Trafin Pekka Henttu ja Ilmailuliiton Petteri Tarma.
58 min
Arrow: Oikeudenkäynti
Eilen 21:01
mtvkatsomo.fi
Kreivi Vertigo (Seth Gabel) palaa kuvioihin. Kreivillä on suunnitelma, joka vaarantaa kaupunkilaisten terveyden. Mediakohu Moiran oikeudenkäynnin ympärillä yltyy, ja Thea joutuu todistajanaitioon. Moira itse varjelee salaisuuksiaan eikä haluaisi todistaa. Laurelin oikeudentaju joutuu koetukselle, kun hän tuuraa esimiestään oikeudessa. Saarella leikitään hengenvaarallista…
24 min
Kätevä emäntä
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 3/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino.
31 min
Tanskan kaunein koti: Luoteis-Sjælland
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Viimeistä finalistia etsitään Luoteis-Sjællandista, jossa on maailman tihein trampoliinikeskittymä. Lapsiperheen kodiksi remontoidussa vanhassa kesähuvilassa on historian havinaa, sisustuksessa klassista ja taiteessa supermodernia tyyliä. Todellista vaihtoehtoista asumista edustaa puoliksi maan alle rakennettu kaareva pikkutalo, jonka pienimmätkin yksityiskohdat…
60 min
Suomen tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat. Tullin huumekoira Dani on palannut isäntänsä Mikan kanssa virkavapaalta töihin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Dani pääsee ensi töikseen Postitulliin, joka on löytöjä rakastavien virkakoirien mieleen. Postia saapuu ja lähtee pitkin päiviä ja laittomuuksia löytyy joka päivä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')
FBI etsii yhdysvaltalaisen pedofiilin uhreja ympäri maailmaa
Eilen 21:00
iltasanomat.fi
60 min
Valheen vangit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Virhe. Nainen saa selville, että hänen uusi poikaystävänsä on saanut menneisyydessä väkivaltarikostuomion. Nainen uskoo miehen puheet "yhdestä pienestä menneisyyden virheestä". Pian nainen joutuu salailemaan omia mustelmiaan ja väkivallan merkkejä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40')
60 min
Klikkaa mua: Osa 7. Pauli
Eilen 20:59
mtvkatsomo.fi
Ella ja Roo-Roo päätyvät "opintomatkalle" Tammisaareen. Koska Roosalinda on kiinnostunut tutustumaan lehmiin ja Ella puolestaan näiden omistajaan Pauliin, samalla reissulla lyödään kaksi kärpästä. Ella ja lapset saavat kuitenkin erikoisen vastaanoton.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
9 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
23 min
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Eilen 20:30
areena.yle.fi
9/40. Luonnonsuojelukriittiset. Metsäpalo nostaa populistisen luonnonsuojelukriittisen puolueen otsikoihin. Rikostutkinta tutustuttaa poliisit puolueen koko kirjoon, maltillisesta radikaaliin.
24 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Helsinki. Riehakas rattijuoppo työllistää Maxia ja Jarkkoa pitkälle yöhön. Naisasiakas tarjoaa partiolle korvausta saamastaan palvelusta. Aamuyöllä talonvaltausepäily työllistää useita partiota. 5. tuotantokausi. (21')
30 min
Moderni perhe: Tukka hyvin
Eilen 20:29
mtvkatsomo.fi
Luokkakokouksessa Claire kohtaa pitkästä aikaa entisen professorinsa, jonka kanssa hän heilasteli opiskeluaikoinaan. Mitchin ja Camin valokuvaustuokio Lilyn ja Joe-vauvan kanssa saa nolon käänteen. Jayn tärkeä keilaturnaus lähestyy. Jaksossa vierailevat Emmerdalesta tuttu Maxwell Caulfield ja Pulmusissa näytellyt David Faustino! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin…

Suositeltua

23 min
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Eilen 20:30
areena.yle.fi
29 min
Suurin pudottaja: Jakso 20. Kehässä Aminin kanssa.
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
58 min
Kolmasulottuvuus.fi: Aung San Suu Kyi, peloton
Eilen 11:30
areena.yle.fi
Sami Hedbergin stand up -vinkit: Sami Hedberg paljastaa, mikä kaikki voi keikalla mennä pieleen
Eilen 13:04
mtvkatsomo.fi
25 min
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Real Madrid - Bayern München
Eilen 00:30
mtvkatsomo.fi
40 min
Kuumempi kuin tyttäreni
Eilen 01:50
ruutu.fi