UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

90-luvun hittiyhtye Rednexin laulajakaunotar avautuu syöpätaistelustaan: ”Olen päättänyt selvitä tästä”
Tänään 13:07
iltasanomat.fi
60 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/9. Marliinivesillä Mauritiuksella. Näyttelijä Robson Green palaa nyt kalastamaan Mauritiukselle, jossa hän aikoinaan oppi syvänmerenkalastuksen taitoja. Kun oppipoika tapaa entisen mentorinsa, on luvassa kitkeränsuloinen kalakisa. Englantilainen sarja.
66 min
MTV.doc: Jääkarhut ja lyhenevä talvi: Jääkarhut ja lyhenevä talvi
Tänään 12:53
katsomo.fi
Kanadan Hudsoninlahdella elää maailman eteläisin jääkarhuyhdyskunta, johon kuuluu 2 000 yksilöä. Nyt yhdyskunnan ja samalla koko lajin tulevaisuus on uhattuna, kun ilmaston lämpeneminen kutistaa jääkarhujen elinpiiriä vuosi vuodelta. Koskettavassa ja taidokkaasti kuvatussa amerikkalaisdokumentissa seurataan jääkarhujen jokavuotista matkaa sulavalta jäätiköltä…
58 min
Titanicin muusikot
Tänään 12:15
areena.yle.fi
Kun Titanic vajosi meren syvyyksiin huhtikuussa 1912, esitti aluksen urhea kahdeksanmiehinen soittokunta koko ajan musiikkia. Varma kuolema oli edessä, silti he seurasivat loppuun saakka kapellimestarinsa tahtipuikkoa.
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/11. Riemua ja raivoa. Tiimit haastetaan kokkaamaan hummerista jotakin kekseliästä ja herkullista. Voittajat riemuitsevat upeasta palkinnosta, mutta häviäjien rangaistus herättää puhdasta raivoa. Kun Hell's Kitchen taas illalla avataan, nähdään, miten poikien tiimin uusi kokoonpano toimii. Amerikkalainen realitysarja. (40')
Siirtolaiskriisin luvut minuutissa
Tänään 11:56
iltasanomat.fi
HSTV selittää minuutissa tämän kesän kriisin luvut.
Joku varasti huomion kesken kuvernöörin puheen
Tänään 11:49
iltalehti.fi
Lähde: ABC News Jukka Lehtinen
45 min
Pomo piilossa
Tänään 11:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Liikennevirrassa. Toronton liikennelaitoksen johtajatar sukeltaa maan vilkkaimman paikallisliikenteen virtaan. Löytääkö hän ideoita siihen, miten liikenteen sujuvuutta ja palveluja voidaan parantaa yhä tiukemman budjetin uhatessa? Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 11:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/26. Sydämen asialla. Floridan rannalle ajautuu harvoin nähty nokkavalas, ja pelastajat uurastavat voidakseen palauttaa eläimen sen kotisijoille merten syvyyksiin. Merileijona Flashia vaivaa puolestaan erikoinen vaiva: se taistelee hengestään kalastuskoukun takia. (20')
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
Itävalta toivotti Unkarista tulleet turvapaikanhakijat tervetulleiksi
Tänään 11:21
hs.fi
Tuhannet turvapaikanhakijat saivat linja-autoilla kyydin Itävaltaan lauantaina, kun Unkarin hallitus taipui ja päästi heidät jatkamaan matkaansa. Päivien kaaoksen jälkeen Unkarin oikeistolainen hallitus järjesti kotinsa jättäneille turvapaikanhakijoille kymmeniä busseja, joilla heidät kuljetettiin Budapestistä Itävaltaan. Itävalta ja Saksa ovat ilmoittaneet ottavansa…
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/11. Rampa ankka. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa ateriakokonaisuus juhlatilaisuuteen, mutta Melissa käyttäytyy kuin luolanainen. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/26. Karvaiset karkurit. Pieni Peanut-majava on jäänyt orvoksi, eikä se selviä ilman jatkuvaa hoivaa. Merileijonakaksikko puolestaan tekee pelastajien työstä hankalaa: toinen eläimistä löytyy pahamaineisesta vankilasta, ja toinen osoittaa olevansa kuuluisan huijarin nimen veroinen. (20')
Poliisit pysäyttäneet junia Bicsken rautatieasemalla Unkarissa
Tänään 11:05
iltasanomat.fi
Lisäksi paikalla on median edustajia ympäri Eurooppaa.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset 'rikotut' perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
60 min
Jamie Oliver: mestarikokki: Unelmasta totta
Tänään 11:00
katsomo.fi
Jamie apujoukkoineen päättää, kuka kolmesta nuoresta kokkilupauksesta saa mahdollisuuden perustaa oman ruokaravintolansa The Cock -nimiseen kaljakuppilaan. Kokkien on perusteltava ravintolaideansa ja konseptinsa mahdollisimman hyvin raadille. Vain yhden unelmasta tulee totta. Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
45 min
Pomo piilossa
Tänään 10:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. (43')
TV-tohtori Kiminkinen neuvoo: Näin pidät sukukalleuksistasi huolta
Tänään 10:53
iltalehti.fi
TV-tohtorina tunnetuksi tullut saarijärveläinen maalaistohtori Tapani Kiminkinen neuvoo, miten miehet voivat pitää sukukalleuksista hyvää huolta.
Cage 31 - ennakkohaastattelussa Anton Kuivanen
Tänään 10:50
iltasanomat.fi
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/13. Papuja ja pannukakkua. Marja tutustuu korealaisiin tofu- ja papuruokiin ja valmistaa Jean-Georgesin kanssa mausteista tofukeittoa ja sitrustäytteistä tofua sekä mung-papukakkua ja hyytelönuudeleita. (24')
30 min
Löytäjät: Studiorekvisiitta
Tänään 10:30
katsomo.fi
Kumpi tavara sopii paremmin muotokuvan rekvisiitaksi, vanha tynnyri vai saippuakuplakone?
Perhe löysi iljettävän yllätyksen kotoaan – palokuntakin kauhistui
Tänään 10:22
iltalehti.fi
Asukkaat löysivät kuumottavan yllätyksen tultuaan kotiin Los Angelesissa. Kodin ikkunalaudalla maannut yllätysvieras sai jopa palokunnankin kauhistumaan. Lähde: CNN Jukka Lehtinen
Tuholaisten myrkytys johti pikkupojan aivovammaan
Tänään 10:21
iltalehti.fi
Termiittien myrkytys johti perheen sairastumiseen ja 10-vuotiaan pojan aivovammaan. Lähde: CNN Jukka Lehtinen
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/13. Amerikkalainen unelma. Newyorkilaista Classic American -ravintolaa pyörittää kaksi entistä tarjoilijaa, joilta puuttuu johtamistaitoa. Velkaa on valtavasti, tarjoilijat eivät ota työtään vakavasti, ja ruokavarasto ammottaa tyhjyyttään. Pystyykö Ramsay pitämään pulassa olevan paikan pinnalla? Amerikkalainen sarja. (43')
45 min
Pomo piilossa
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Pizzaketjun pomo. Miten onnistuu ammatillinen harppaus öljy- ja IT-alalta pizzaketjun johtoon? Tuore pomo tutustuu menestyvän perheyrityksen työtehtäviin aina taikinan vaivaamisesta ja pizzanpaistosta kuljetusreittien suunnitteluun. Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Barbit. Tänään puetaan parasta ylle kun barbit juhlivat tyttöporukalla. Nikin avustuksella Nina suunnittelee ja kokkaa kesäisiä herkkuja ja valmistaa värikkäitä drinkkejä ystävilleen. Kotimainen ruokaohjelma.
41 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Syksyn ensimmäinen lähetys. Vieraana pääministeri Juha Sipilä. Seija Rautio haastattelee.
1 min
Nokkelikot
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Koulunalkuyllätys.
127 min
Lontoo, uusi Babylon
Tänään 10:00
areena.yle.fi
(London - The Modern Babylon, Britannia 2012) Julien Temple teki kotikaupungistaan rakastavan dokumenttielokuvan täynnä musiikkia ja historiaa. Mitä olisi Lontoo ilman taiteilijoita, toisinajattelijoita ja siirtolaisia? (U)
2 min
Galaxi 10v.: Kohokohtia vuodelta 2007
Tänään 10:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ketkä soittaa parhaat funkit, pinkit munkit!
Tänään 10:00
moontv.fi
Miltä kuulostaa suomesta kotoisin oleva berliiniläinen nunna? Onko siinä mitään järkeä? NO ON. Uuden musiikkiohjelman toisessa jaksossa tutustutaan Berlin Nun -nimiseen yhtyeeseen joka viimeistään parin oluen jälkeen johdattaa ujommankin henkilön tanssilattialle energiallaan ja valovoimaisuudellaan. Vaihdossa olevalle basistille terkkuja! <3 Matti Meikäläinenkin…
Pallokerho: ”Vaativa valmentaja yhdistettynä nälkäisiin pelaajiin on ainoa tie Veikkausliigaan”
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
Pallokerhon studiossa on todellisia nousemisen asiantuntijoita, sillä Teemu Tainio pelasi uransa alkuvaiheessa varsinaisessa hissijoukkueessa Hakassa. Juho Rantala valmentaa puolestaan Kakkosessa kovaa jälkeä tekevää Honkaa, jonka on määrä palauttaa Espoo pikavauhtia liigakartalle. – Vaativa valmentaja, hyvät pelaajat. Siinä resepti nousuun. Ja asiat kuntoon…
Cage 31 - ennakkohaastattelussa Saku Heikkola
Tänään 09:48
iltasanomat.fi
Ulos bussista ja rajan yli – Unkarissa käynnissä tuhansien pakolaisten kyyditys Itävaltaan
Tänään 09:45
iltasanomat.fi
Unkarissa on käynnissä valtava pakolaisten kyyditysoperaatio Itävaltaan. Itävallan poliisin mukaan jo 2500–3000 pakolaista on lauantaiaamuna ylittänyt maiden välisen rahan Hegyeshalomin rajanylityspisteellä sen jälkeen, kun Unkarin hallitus alkoi kuljettaa maahan saapuneita paperittomia pakolaisia rajalle. Unkari lähetti 100 bussia poimimaan pakolaiset kyytiin.…
30 min
Merimaili
Tänään 09:40
ruutu.fi
Seurataan vauhdikkaiden F-18 katamaraanipurjeveneiden suomenmestaruuskilpailuja Helsingissä ja Porvoossa Swing- sekä TG-Cupin finaalia. Lisäksi varustaudutaan kylmään syksyyn pukeutumalla lämpimästi ja veneillään Porista Säpin majakkasaareen. Kotimainen veneilyohjelma.
24 min
Villit futarit
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Kallojen salaisuus. Jonnen äiti on ehdolla avoimeen virkaan museossa. Työ olisi tärkeä, koska silloin Jonne voisi muuttaa asuntolasta takaisin äitinsä luo. Työn saamiselle on ehto, joka ratkaisee paljon.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/13. Viikonlopun lohturuokaa. Viikonloppu on edessä, ja menu on sen mukainen. Perjantaina kokataan kampasimpukoita, lauantaina pestopastaa ja sunnuntaina perinteistä lihamureketta jälkiruokaa unohtamatta. Englantilainen ruokaohjelma.
59 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Parempaa kuin Tukholmassa
Tänään 09:30
katsomo.fi
Göteborgissa Trinny ja Susannah tapaavat Petran ja Alexandran. Petra on kovia kokenut äiti, joka toimii sijaisäitinä vaikeuksissa oleville nuorille. Alexandra on Petran 18-vuotias tytär, joka on joutunut mahalaukun ohitusleikkaukseen. Trinny törmää Miaan, joka marssii kokoukseen suoraan tallilta ratsastushousuissa ja korkeakorkoisissa saappaissa. Bo on lempeä…

Suositeltua

23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
66 min
MTV.doc: Jääkarhut ja lyhenevä talvi: Jääkarhut ja lyhenevä talvi
Tänään 12:53
katsomo.fi
TV-tohtori Kiminkinen neuvoo: Näin pidät sukukalleuksistasi huolta
Tänään 10:53
iltalehti.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 09:30
ruutu.fi
58 min
Titanicin muusikot
Tänään 12:15
areena.yle.fi