UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Iltalehti väittää, Barkov vastaa
Tänään 20:41
iltalehti.fi
Perjantaina Tshekin Ostravassa alkaviin jääkiekon MM-kisoihin valmistautuva leijonasentteri Aleksander Barkov vastaa videolla Iltalehden kahdeksaan väitteeseen, eikä "Sasha" ole kaikesta ihan samaa mieltä.
HS-sää 28.4.
Tänään 20:40
hs.fi
HS-uutiset 28.4.
Tänään 20:40
hs.fi
26 min
Kesäpaikka
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Inari Niemen novellielokuva aikuisista sisaruksista, jotka riideltyään isänsä ja äitipuolensa kanssa karkaavat perheen kesäpaikalta. N: Anna Paavilainen, Marja Salo.
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/56. Forssa. Forssan yö muistuttaa Esan mielestä paikoin apinatarhaa. Sairaalalla tarvitaan virka-apua ja juopuneet henkilöt työllistävät tiuhaan partiota. Virkavalta osuu paikalle keskeyttämään hellän hetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Viime hetken huomio pelasti lapset – autoilija ei edes pysähtynyt
Tänään 20:14
iltalehti.fi
Kohti linja-autoa juoksevien lasten viime hetken reaktiot pelastivat mahdollisesti jopa hengen Washingtonissa. Juuri pysähtyneen koulubussin ovet ehtivät avautua kun maastoauto ohitti linja-auton pientareen puolelta. Kaikki säästyivät tilanteesta säikähdyksellä. Lähde: CNN
Mies tympääntyi tökkivään työkoneeseensa totaalisesti – teko vei oikeuteen!
Tänään 20:12
iltalehti.fi
Lucas Hinch raivoistui hidastelevaan tietokoneeseensa niin totaalisesti, että täräytti koneensa tohjoksi aseellaan. Hinch ei kuitenkaan tajunnut, että Coloradon kaupunki kieltää aseella ampumisen. Hän joutuu teostaan oikeuteen. Lähde: ABC News
55 min
Havaiji 5-0
Tänään 20:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/22. Vastentahtoiset kumppanit. Kuvernööri pakottaa Steven ja Groverin tekemään yhteystyössä vähäpätöisessä parkkisakkojutussa. Miehet eivät tunnu olevan yhtä mieltä mistään, joten heidän on vaikea he hoitaa tilanne, joka muuttuu nopeasti vaaralliseksi. Jaksossa vierailee Nick Jonas. Amerikkalainen draamasarja. (41')
50 min
Anatomia taiteessa
Tänään 20:00
areena.yle.fi
1/2. Ohjelmassa perehdytään taiteen ja ihmisen anatomian vuorovaikutukseen kautta aikojen. Miten ihmisen anatomian parempi tuntemus vaikutti esimerkiksi Da Vincin, Myronin tai Man Rayn töihin? T: BBC
28 min
Muisti: Paavo Nurmi Vasa-laivassa
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Keväällä 1961 suomalaisteekkarit tekivät kuningaskepposen Tukholmassa. 1600-luvulla uponneesta Vasa-laivasta löytyi pienoispatsas Paavo Nurmesta, jonka kilpaura oli aikoinaan katkennut ruotsalaisten protesteihin.
60 min
Supermarjo ja tytöt 2
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Niittyviidan perhe matkaa kesäretkelle Tuuriin. Marjo yhdistää matkalla työn ja huvin: kun Ari ja lapset seikkailevat labyrintissä, Marjo pitää lenkkipalaverin Vesa Keskisen kanssa. Illanistujaisten lomassa järjestetään koe-esiintyminen Lamourettes-ryhmään pyrkivän Hennin kanssa. Kotimainen realitysarja. (40')
57 min
Huvila & Huussi
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/8. Sannan vanha tila on ollut suvun omistuksessa jo kolmen sukupolven ajan. Kaunis mökki hankittiin aikoinaan kauniin pihapiirin takia. Muutoskohteena on talon vintti, jota on aikoinaan alettu rakentaa yksittäisiksi huoneiksi, ja remontti on jäänyt kesken. Vintille toteutetaan tyylistään tarkan Sannan unelmien makuuhuone. Aitoja materiaaleja,…
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 490: Salaiset suunnitelmat. Marika ja Karri pelastavat kevätnäytöksen. Asko päättää ryhtyä ihmiskilveksi. Anni ja Roni lukevat toistensa ajatuksia. Hiltunen pelaa Lissun selän takana.
8 min
Pohjolan luonto
Tänään 19:50
areena.yle.fi
Kaatopaikan kotkat ja huuhkajat. Luontofilmi, Ruotsi 2012
30 min
Kioski
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski.
60 min
Top Chef
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/15. Maalla on mukavaa. Tulikokeessa valmistetaan pikaruoka säilykkeistä. Pudotuskilpailussa taas ainekset eivät voisi olla tuoreempia, sillä ne kerätään maatilalta ja valmistetaan siellä. Amerikkalainen sarja. (44')
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 19:01
areena.yle.fi
44 min
Kiehtova maailma: Salattu Karibia
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/3. Tunnettu uutiskasvo Sir Trevor McDonald palaa synnyinseudulleen Karibianmerelle. Hän haluaa tutustua paremmin monipuoliseen ja vastakohtien täyttämään saariryhmään. Matka alkaa Richard Bransonin yksityissaarelta.
45 min
Komisario Nardone
Tänään 19:00
areena.yle.fi
2/12. Varkaita kaikkialla. Raaka ryöstöliiga riehuu ympäri maakuntaa ja pitää Milanon poliisia pilkkanaan. Nardone tutkii laatuautojen varkauksia ja arvelee, että niiden ja ryöstöjen välillä on yhteys. Mutta millainen?
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/31. Outo merirosvo. Yksi morsiamista on hankkinut häihinsä merirosvon, kun taas toisella on pöytänaisia. Eräs morsian haluaa kaiken olevan isompaa ja yksi heistä luottaa lattarimusiikin voimaan. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Kun Krista ja Henri tapasivat, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Krista on entinen Miss Helsinki finalisti, mutta raskauskilot esikoisen syntymän jälkeen ovat jääneet. Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Nina Patalo
Tänään 18:52
areena.yle.fi
Tyynysota. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on elävä mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Tänään 18:46
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:44
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:44
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:41
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 18:40
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 18:39
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 18:38
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 18:36
areena.yle.fi
60 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 20/20. Leijonien vuosi. Sarja päättyy. Tässä erikoisjaksossa seurataan leijonien elämää luolan ulkopuolella. Tutustumme leijonien kiireiseen arkeen, mutta myös yksityiselämän verhoa raotetaan, ja leijonista paljastuu aivan uusia puolia. Kanadalainen sarja. (44')
9 min
Puoli seitsemän
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Vieraana muusikko Tommi Läntinen. Mikä kaupunki on Ps:n katsojien mielestä Suomen paras rannikkokaupunki? Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
22 min
Hevostila Mistral
Tänään 18:30
areena.yle.fi
16/26. Unelma. Hevostilan jengi osuu sattumalta elokuvan kuvauksiin ja tutustuu nuoreen filmitähteen Cindyyn. Cindy herättää heissä myös kateutta, sillä hänellä tuntuu olevan kaikkea. svenska.yle.fi/hajbo
Juha Sipilän tiistain tiedotustilaisuus katsottavissa kokonaisuudessaan
Tänään 18:20
hs.fi
Tuleva pääministeri, vielä virallisesti hallitusneuvottelujen tunnusteluvaiheen vetäjä, Juha Sipilä (kesk) esitti tänään 15 kysymystä muille puolueille. Kysymyksillä Sipilä testaa puolueiden hallitushalut ja – kyvyt. Vastausaikataulu on tiukka, vain vapunaattoon kello 14.00 asti. Kuvaus: Terhi Liimu
Elonen-Kulmala tiputti vastustajan terävällä osumalla – katso ottelu IL-TV:stä!
Tänään 18:10
iltalehti.fi
Kovalistainen britti James Pennington oli askeleen edellä ottelun avauserässä, jota hän hienokseltaan hallitsi ulottuvuusetunsa ja aktiivisen painin ansiosta. Aiemmin lähinnä sähäkkänä painijana tunnettu Janne "Jamba" Elonen-Kulmala yllätti Penningtonin heti toisen erän alussa ja tiputti kookkaan britin kahdella terävällä osumalla.
55 min
LA Ink
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 22/24. Ystävyys koetuksella. Katin ja Coreyn välit kiristyvät entisestään, eivätkä Lizin juonittelut ainakaan helpota asiaa. Aubry puolestaan saa kutsun yllättävään tapaamiseen. Amerikkalainen sarja. (43')
52 min
Google Books, maailman suurin kirjasto
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Google halusi digitalisoida maailman kirjallisuuden tuodakseen sen kaikkien saataville. Projekti kuitenkin kaatui tekijänoikeuksiin. Kumpi on suurempi mahti: netin ilmaisunvapaus vai tekijänoikeudet? (U)
9 min
Puput: Naruhyppy-leikki
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Naruhyppy-leikki ja Pupukoulun lauluja.

Suositeltua

5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
50 min
Dokumenttiprojekti: Äänimies
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Koskettava jälleennäkeminen 26 vuoden jälkeen
Tänään 09:16
iltalehti.fi
Kivilohkareita vyöryi kylään - järistyskaaos tallentui videolle
Tänään 15:42
iltalehti.fi
Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla
Eilen 22:32
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi