UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Peltipoliisi sakottaa langattomasti
Tänään 19:31
hs.fi
Liikenteen nopeusvalvontakameroiden kuvat ovat viime vuodesta alkaen siirtyneet langattomasti Helsingin Malmille – animaatio näyttää, kuinka sakotusjärjestelmä toimii kameran räpsähdyksestä sakkokirjeeseen.
150 min
Jussi-gaala 2015
Tänään 19:30
katsomo.fi
Kotimaisen elokuvan perinteiset Jussi-patsaat jaetaan vuoden 2014 parhaille elokuville ja niiden tekijöille. Suomalaisen elokuvan vuosittainen juhla on suora lähetys Helsingin Kaapelitehtaalta. Gaalan juontaa Mikko Leppilampi. Lavalla Jussi-patsaita jakamassa nähdän muun muassa Mari Perankoski, Kai Vaine, Minttu Mustakallio, Jasper Pääkkönen ja Aku Louhimies.…
Upea Armi Toivanen säteili Jussi-gaalassa
Tänään 19:26
iltasanomat.fi
Armi Toivanen saapui gaalaan yhdessä Päin seinää -elokuvan kollegojensa kanssa. Toivasen tarkoituksena oli juhlia kunnolla. - Tänään saakin juhlia, kun huomenna on vapaapäivä, hän iloitsi.
HS-uutiset 1.2.
Tänään 19:16
hs.fi
KHL: JOK 1-0 voittomaali 1.2.2015
Tänään 19:12
iltasanomat.fi
52 min
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tänään 19:10
areena.yle.fi
7/8. Keski-Aasian Silkkitiellä Holly Morris tutustuu silkkikauppaan Ferghanassa. Samarkandin mennyt valtakunta ja Mervin kadonnut kaupunki tulevat tutuiksi. Lopulta saavutaan öljykaupunki Bakuun ja basaarien Istanbuliin.
20 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:10
katsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Tänään 19:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
55 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 19:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/16. Lissabon. Lissabonin nuoret kokit yrittävät uudistaa portugalilaisia perinneruokia talouskriisistä huolimatta. Anthony tutustuu myös fadoon ja chinquilho-peliin. Amerikkalainen sarja.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 19:00
areena.yle.fi
60 min
The Voice of Finland
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/20. Ääni ratkaisee 8. Kahdeksannessa Ääni ratkaisee -jaksossa laulavat Satu Kopo (Pori), Joni Koskimaa (Turku), Annabella Kilpinen (Helsinki), Sara Nuutinen (Espoo), Minna Hautakangas (Ii), Jesper Anttonen (Vantaa) ja Jennie Storbacka (Helsinki). Kotimainen viihdeohjelma. (42')
10 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Nätti nakuna
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
Naispääosaehdokas Heidi Herala ennen Jussi-gaalaa: ”Olen kirjoittanut kiitospuheen”
Tänään 18:58
iltasanomat.fi
Hän saapui gaalaan puolisonsa kanssa.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
5 min
Naapurit-arvonta
Tänään 18:55
katsomo.fi
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
HS-sää 1.2.
Tänään 18:54
hs.fi
50 min
NYC 22
Tänään 18:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Lunnasvaatimus. Kenny ja Ahmad päätyvät asuntoon, jonka omistaja on ampunut kahta miestä. Omistaja syyttää miehiä tyttärensä sieppauksesta, mutta rikostutkijat eivät ole vakuuttuneita. Lasarus ja Tonya pääsevät mukaan operaatioon, jossa tutkitaan lähikoulun oppilaisiin kohdistuneita ryöstöjä. Amerikkalainen draamasarja. (38')
17 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 18:45
areena.yle.fi
59 min
Erämaan armoilla
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/5. Lars Monsen viedään helikopterilla silmät peitettynä hyisen veden ympäröimälle saarelle. Hänellä on viisi päivää hankkiutua taas ihmisten ilmoille. Kuinka Lars selviytyy kokeesta?
Crazy Taxi
Tänään 18:20
moontv.fi
Ammoisina aikoina jolloin kotitelevisioissa oli kiinni lähinnä VHS-nauhureita, maksettiin mikromaksuja huoltoasemien ja ostoskeskusten eteisissä oleviin arcadepeleihin. Vuosia sellaisten kuninkuutta hallitsi Crazy Taxi -niminen hurjastelupeli, josta kukkahattutädit olivat huolissaan että se vaikuttaa nuorison liikennekuolemiin. Varmasti siksi myös myöhemmissä…
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Tänään 18:15
areena.yle.fi
27 min
Suomi on venäläinen
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Idän eli Venäjän uhka on suomalaisuutta vahvimmin muokanneita ajatuksia. Kuinka aiheellinen pelko on ollut historian valossa? Mukana mm. kenraali Gustav Hägglund ja historioitsija Arto Luukkanen.
5 min
Urheiluruutu
Tänään 18:10
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Hemmotellut sisarukset. Hemmotellut sisarukset saivat Calumet Innin lahjaksi isältään. Sisarusten kokemattomuus näkyy kuitenkin kaikkialla, ja he ovat jatkuvasti riidoissa henkilökunnan kanssa. Tilanne on räjähdysaltis, ja Gordonista tuntuu pian kuin hän olisi vankilassa. Saako Gordon koulittua sisarukset hotellinpitäjiksi vai onko heidän…
9 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/8. Kun Minna Sara ja Elina Tervo pääsevät hoitamaan hääjärjestelyjä, niin juhlista ei yllätyksiä puutu! Hääväki kulkee turistibussilla, hääateria nautitaan hampurilaisravintolassa ja seuraleikkinä on armeijan kuntorata. Kotimainen realitysarja. (42')
55 min
Duudsonit tuli taloon: 5. Vararikon partaalla, Kalajoki
Tänään 18:00
katsomo.fi
Väli-Klemelän perheen järjestämä suurtapahtuma, Suomen ensimmäinen Pappamopojen kiihdytyskilpailu, on epäonnistumassa ja he kutsuvat Duudsonit apuun! Jos tapahtumaa ei saada pelastettua, perhe joutuu vararikkoon...
50 min
NYC 22
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/13. Hyppääjät. Rakennuksesta putoava nainen keskeyttää Perryn ja Toneyn partioinnin. Pian herää pelko, ettei uhri jää ainoaksi. Keltanokat ajavat kimpassa takaa laukkuvarasta, joka sai saaliikseen chihuahuan. Lasarus ja Sanchez selvittävät, miksi poikakaksikko kivitti paikallista synagogaa. Amerikkalainen draamasarja. (39')
3 min
Yhteisvastuukeräys
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Topi on käynyt pohjalla ja nähnyt elämän nurjan puolen. Hän tietää, mitä on, kun ei ole mitään. Topi myös muistaa, miltä tuntui, kun joku halusi auttaa. Nyt hän auttaa muita - Suurella Sydämellä.
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Kuustosen näyttelijäsiskokset edustivat seksikkäissä gaalapuvuissa
Tänään 17:54
iltasanomat.fi
Jussi-gaalan punaisella matolla nähtiin toinen toistaan kauniimpia kaunottaria ja kansainvälistä glamouria hehkuvia pukuja. Yksi illan kaunottaria oli näyttelijä Minka Kuustonen, jonka elegantti, vaalea iltapuku oli myös varsin rohkea. Myös hänen siskonsa Iina Kuustonen oli valinnut ylleen tyylikkään, edestä avonaisen puvun.
76 min
Taitoluistelun EM: Loppunäytös
Tänään 17:20
areena.yle.fi
Loppunäytös. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman.
38 min
Strömsö
Tänään 17:15
areena.yle.fi
Menneiden jaksojen parhaita paloja, teemana kierrätys. Lee ja Elisabeth Westerholm tekevät roskista pienoisveistoksia, Jim pelastaa vaatekaapin ja Camilla laittaa toritaidetta uuteen uskoon. svenska.yle.fi/stromso
7 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 17:15
areena.yle.fi
Kai Vaine Jussi-gaalassa seksisymbolin roolistaan: ”Kohu on laantunut”
Tänään 17:07
iltasanomat.fi
Kai Vaine on hyvissä tunnelmissa sunnuntaina vietettävässä Jussi-gaalassa.
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/8. Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Haasta Hans
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Stand up -koomikko Ali Jahangiri ystävineen virittää keittiöpsykologi Hans Välimäelle haasteen, josta huippukokki ei voi kieltäytyä. Välimäen vitsit ovat kuitenkin vähissä, kun kisamenuksi paljastuu iranilainen kasvisruoka. Alin tiimi saa taustatukea kokkivalmentaja Sikke Sumarilta, mutta Hansin on noustava lavalle yksin ja ilman käsikirjoitusta.…
Tältä näyttää Angelina Jolien ohjaama sotadraama Murtumaton!
Tänään 17:00
iltalehti.fi
Elokuva Murtumaton on tarina olympiaurheilija ja sotasankari Louis Zamperinin selviytymistarinasta.

Suositeltua

Jonne Virtasen ja Josh Greenin nyrkkihipat
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Hurjistunut venäläisnainen turmeli ex-miehensä auton kirveellä
Tänään 09:06
iltasanomat.fi
Huippuhetket: Sport - JYP 31.1.2015
Eilen 21:00
iltasanomat.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Koira löysi jotain ihmisille tarkoitettua – järjetön näky!
Tänään 11:30
iltalehti.fi
110 min
Johan Falk 2 - aseveljet
Eilen 22:40
katsomo.fi