UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Killer Instinct Season 2 - Omen Trailer
Tänään 02:44
gamereactor.fi
Killer Instinct Season 2 - Omen Trailer
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Opossumivahdit. Illan jaksossa ihmetellään opossumivahteja, poikamiehen autoa ja hihittelevää hurjastelijaa. Eräs ihminen pääsee pälkähästä haastamalla poliisin. Amerikkalainen sarja. (21')
52 min
Farm Kings: Uutispommi
Tänään 00:59
katsomo.fi
Dan saa yllättäen harjoittelupaikan idolinsa luota, mutta päästääkö perhe hänet kesäksi toiselle maatilalle töihin? Samilla on edessään kiireinen kevät, sillä Tim haluaa antaa pikkuveljelleen enemmän vastuuta. Tilalla alkaa uusi aikakausi, kun laitumelle kirmaa lihakarjaa. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 4/13.
60 min
Kuudes aisti
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Vierailu. Kadonneen Siljen etsinnät jatkuvat, ja samaan aikaan Håvardia kuulustellaan Christinan tapaukseen liittyen. Viggo ei tyydy odottelemaan taustalla, vaan ottaa ohjakset omiin käsiinsä. Norjalainen draamasarja. (45')
50 min
Vampyyrien sukua: Isien synnit
Tänään 00:25
katsomo.fi
Sekä Elijah että Klaus näkevät hirveitä painajaisia pelkäämästään isästä. Löytyykö asialle järjellinen selitys, vai onko syytä huolestua? Monique-noita yrittää miellyttää esiäitejä, ja Hayley saa kärsiä. Kieranin hautajaisissa Cami ja Marcel etsivät kadonnutta avainta. Amerikkalainen vampyyridraamasarja.
55 min
Face: Tyttöjen ilta
Tänään 00:05
katsomo.fi
Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen…
2 min
Veikkauskierroksen TOP5-maalit
Tänään 00:00
liiga.fi
Veikkauskierroksen hienoimmat osumat.
3 min
Veikkauskierroksen epäonnekkain matkustaja
Tänään 00:00
liiga.fi
HPK:lle voitanee myöntää hieman kyseenalainen titteli - Viikonlopun epäonnekkain matkustaja. Joukkueen maalivahdin, Juuse Saroksen, pelikamat jäivät nimittäin Helsinkiin ja nuori veskari aloitti ottelun Kärppien maalivahtivalmentaja Ari Hillin pojan varusteissa.
SM-liigan Viikkomakasiini (Jakso 25)
Tänään 00:00
liiga.fi
Viikkomakasiini numero kaksikymmentäviisi on todellinen jääkiekkoilun "Iholla". Tammikuun Veikkauskierroksen ympärille keksittyvä ohjelma seuraa taisteluparin HPK - Kärpät back-to-back kohtaamisia Oulusta Hämeenlinnaan. Eikä matkanteko aina suju täysin suunnitelmien mukaan.
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Koulutus muuttuu entistä rajummaksi. Kaikki tytöt muuttavat saman katon alle ja kilpailevat tästä eteenpäin nainen naista vastaan. Kukaan ei ole turvassa karsiutumiselta. Yksilötehtävässä pelastetaan elävä ihminen neljän metrin syvyydestä ja kannetaan rantaan. Koti-ikävä yllättää yhden tytöistä. Karsintatilaisuudessa kahden kilpailijan välille…
60 min
Sinkkulaiva USA
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/9. Kuumat puumat. Viehkeät puumanaiset panevat nuorten miesten päät pyörälle avomeren aalloilla. Hormonit hyrräävät, kun laiva täyttyy kuumista tunteista ja ilmiriidoista. Amerikkalainen realitysarja. (41')
2 min
Martti Mäkelä: Yhteisöllisyys tärkeintä
Tänään 00:00
liiga.fi
Kuvaajamme vieraili lauantaina Veikkauskierroksien ottelussa Lahdessa, jossa haastatteluun tarttui Pelicans Fan Club ry:n puheenjohtaja Martti Mäkelä.
60 min
Kuudes aisti
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Syvissä vesissä. Päihdeongelmaisen naisen tytär katoaa ostoskeskuksesta, ja sekava äiti uskoo entisen puolisonsa vieneen tytön ulkomaille. Viggo puolestaan uskoo löytäneensä uuden epäillyn Christinan tapauksessa ja pyrkii pääsemään tämän jäljille hinnalla millä hyvänsä. Norjalainen draamasarja. (44')
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/56. Oulu. Vappuaaton vuoro alkaa poliisiakin järkyttävällä tulipalotehtävällä. Kiireisen yön seesteinen hetki jää lyhyeksi, kun Tomppa ja Rampe saavat ilmoituksen, jonka mukaan ravintolassa ammutaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
55 min
NCIS: New Orleans
Eilen 23:30
katsomo.fi
Joulupyhien alla löytyy pistimellä tapettu mies, joka oli tunnettu valesotilaiden jahtaaja. Tutkimusten edetessä huomio kiinnittyy Afganistanissa palveluksessa olleen ja siellä pommi-iskussa menehtyneen miehen takkiin. Takki oli kuitenkin silminnäkijän mukaan miehen päällä räjähdystilanteessa, ja lopulta NCIS-ryhmä lähtee paikan päälle Afganistaniin ottamaan…
The Witcher 3: Wild Hunt - Hands-On-Event Trailer
Eilen 23:26
gamereactor.fi
The Witcher 3: Wild Hunt - Hands-On-Event Trailer
27 min
Girls
Eilen 23:23
areena.yle.fi
12/12. On Adamin ensi-ilta. Nyt paljastuu, onko miehellä todella lahjoja. Paljastuu illan aikana paljon muutakin, eikä pelkästään hyviä uutisia. Sarja jää tauolle. T: HBO
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:20
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
Muutos: Üllen tarina
Eilen 23:20
tv7.fi
Jumalan armo peittää vaikeudet ja antaa levon.Vammaisen lapsen kasvatus ja elämän vaikeudet halusivat viedä elämänvoiman ja ilon. Uskovaisen tuttavan kautta Ülle löysi pelastuksen tien ja se antoi hänen elämäänsä uuden toivon.Muutos kertoo, kuinka ihmisen elämä muuttuu radikaalisti Jeesuksen henkilökohtaisen kohtaamisen jälkeen.
60 min
Toisenlaiset äidit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/11. Nettitreffeistä alkanut suhde sai nopeasti uuden käänteen, kun lapsi ilmoitti tulostaan. Vanhemmuuteen valmistautuessaan Evaleena, 30, ja Mikko, 18, ovatkin saaneet tutustua myös toisiinsa. Kotimainen ohjelma. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/56. Seinäjoki. Juhaa ja Pasia työllistävät rattijuopot, varkaat ja tappelijat. Väkivaltainen nuoriso yrittää harhauttaa poliisia. Paikallinen leffafriikki pitää uskollisesti seuraa partiolle vuoron eri vaiheissa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
28 min
Girls
Eilen 22:55
areena.yle.fi
11/12. Hannah ja Elijah kohtaavat yhdessä arjen nurjan puolen. Nyt on Jessalla vuorostaan työpaikka hakusessa. Marnien suuri ilta koittaa, ja ystävät saapuvat paikalle häntä pönkittämään. T: HBO
30 min
SM-liiga
Eilen 22:50
ruutu.fi
SM-liigan viikkomakasiini - jakso 25 (25.1.). Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
88 min
Arne Dahl: Verikyynel
Eilen 22:41
areena.yle.fi
Osa 2/2. Ruotsalainen trilleri. Amerikkalaista sarjamurhaajaa jäljitetään Ruotsissa. Samaan aikaan Newarkin lentokentältä löydetään raa'asti tapettu ruotsalainen. (U)
65 min
Isänmaan puolesta: Monta rautaa tulessa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Monta rautaa tulessa. Carrie saa vihjeen Quinnin tutkimuksista. Saul pyytää palvelusta tutultaan Pakistanin armeijassa. Fara saa selville syvälle ulottuvan salaliiton. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 10/56. Joensuu. Kaupungissa on kuulunut aseen laukauksia. Miika ja Olli yhyttävät liikenteestä väkeä, joka ei sinne kuulu. Miikan mielenterveyshoitajan ammattitaito pääsee aamuyöstä akuuttiin käyttöön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
28 min
Girls
Eilen 22:26
areena.yle.fi
10/12. Hannahin baari-ilta venähtää, mutta Adamia se ei tunnu hetkauttavan. Onko parisuhteen kipinä sammunut? Saako Marnie unelmatyön? Shoshannalla on Jessalle yllätys. T: HBO
14 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:20
katsomo.fi
3 min
Viikon sää
Eilen 22:17
katsomo.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 22:02
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Marttyyrien ääni: Rukousta vainottujen kristittyjen puolesta
Eilen 22:00
tv7.fi
Vainotut kristityt tarvitsevat esirukouksiamme, kokeakseen Jumalan suojelua ja johdatusta. Jorma Lahikainen johdattaa rukoilemaan vainottujen kristittyjen puolesta.Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Marttyyrien ääni tuo vainotun seurakunnan äänen TV7:ään.Suurin osa kristillisistä seurakunnista,…
18 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
26 min
Girls
Eilen 22:00
areena.yle.fi
9/12. Hannahin isoäiti on sairaalassa, ja häntä on syytä mennä katsomaan, kun aikaa vielä on. Muu suku ajattelee ilmeisesti samoin, ja potilasvuoteen äärellä kohtaa monta tuttua kasvoa. T: HBO
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 9/56. Turku. Venesatamassa on kutsumaton vieras. Yössä kohdataan aavikkosoturi, jonka vuoksi Tomaksen ja Eeron pokka joutuu koetukselle. Mitä poliisi neuvoo sydänsärkyiselle? Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 3/24. Suljettu sydän. Owen painostaa Callieä ottamaan sotaveteraaneja robottiproteesitutkimukseen. Callien ja Arizonan on pohdittava uudestaan, onko heillä sittenkään aikaa uudelle vauvalle. Meredith ja Alex päättävät ottaa selvää, onko Maggie oikeasti Meredithin sisko. Johtokunta päättää, kumpi saa Cristinan paikan johtokunnassa: Alex vai Bailey.…
65 min
Rimakauhua ja rakkautta: Lämpimät ihmissuhteet
Eilen 21:59
katsomo.fi
Davidin veli ilmaantuu kuvioihin ja iskee heti silmänsä Racheliin. Adam ei tästä ilahdu, ja koettelemukset sen kuin lisääntyvät. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien…
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Rohkaisua Raamatusta - Matti Vuolanne: Neuvostoliiton "Klinu"
Eilen 21:45
tv7.fi
Rovasti Matti Vuolanne rohkaisee Raamatun sanalla. Viidentoista minuutin tuokio, joka on suunnattu etsivälle ja kyselevälle ihmiselle, hänellekin, joka on alaspainettu ja masentunut.Tämä puhelias Herran palvelija Matti Vuolanne on Porin rovasti, legendaarinen Matti-pappi, joka tunnetaan rohkeista saarnoistaan, Siperian matkoistaan ja tauluhuutokaupoistaan. Tämä…
Video Arhinmäestä Ateenan yössä - ”Velkojen leikkaus mahdollisuus Kreikalle”
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
– Täällä juhlitaan ennen muuta sitä että sotilasdiktatuurista lähtien vallassa olleet kaksi korruptoitunutta puoluetta on nyt siirretty sivuun. Tämä on merkittävä muutos, neljäkymmentä vuotta kokoomuslaiset ja sosialidemokraatit ovat vuoronperään hallinneet maata ja ajaneet maan tähän tilanteeseen, sunnuntaina iltaseitsemältä Syrizan valvojaisteltalle Klalthmonos-aukiolle…
Toistakymmentä kuollut Egyptin mielenosoituksissa
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Egyptissä toistakymmentä mielenosoittajaa ja yksi poliisi on kuollut mielenosoituksissa maan vallankumouksen nelivuotispäivänä. Maan terveysministeriön mukaan mielenosoittajia on kuollut Aleksandriassa ja Kairossa. Kairossa poliisi käytti kovia otteita hajottaakseen mielenosoittajaryhmän, joka pyrki neljän vuoden takaisten mielenosoitusten keskuspaikalle Tahririn…

Suositeltua

Seksikäs hampurilaismainos nostattaa kohua
Eilen 11:12
iltalehti.fi
Menestystä ja julkisuutta rinnoilla!
Eilen 09:48
iltalehti.fi
Aivan käsittämätön laskeutuminen vältti katastrofin
Eilen 10:03
iltalehti.fi
NHL-tähtien käsittämätön kikkavideo - miten nämä temput ovat mahdollisia?
Eilen 07:54
iltasanomat.fi
88 min
Ykköset ja nollat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Mallikaunottaren uhkea hampurilaismainos aiheutti kohun – kiellettiin Yhdysvalloissa
Eilen 14:58
iltasanomat.fi