UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

New Yorkin Poliisi: Poliisien ampumisella ei yhteyttä terrorismiin
Tänään 03:44
iltasanomat.fi
Epäilty tekijä oli kuitenkin julkaissut sosiaalisessa mediassa poliisia vastustavia lausuntoja. Epäilty tekijä on ilmeisesti ampunut myös tyttöystäväänsä ja haavoittanut tätä vakavasti ennen poliisien ampumista. Miehen kerrotaan lopulta ampuneen itsensä läheisellä metroasemalla.
Pohjois-Korea vakuuttaa syyttömyyttään kyberiskuihin
Tänään 03:14
iltasanomat.fi
Taustalla uskotaan olevan Sony Picturesin elokuvan, joka kertoo Pohjois-Korean johtajaan Kim Jong-uniin kohdistuvasta salamurhayrityksestä. Yhtiö on joutunut perumaan elokuvan suunnitellut esitykset elokuvateattereiden saamien uhkausten takia. Yhdysvallat pitää hakkerointitapausta uhkana sen kansalliselle turvallisuudelle. Pohjois-Korea on kuitenkin vakuuttanut…
Suomalaisnainen pakeni tsunamia umpikujalle
Tänään 02:34
hs.fi
Tuusulalainen Soila Hopponen pakeni Thaimaan tsunamia rannalta umpikujalle. Ilman saamaansa apua hän tuskin olisi selvinnyt. Videolla Hopponen muistelee kymmenen vuoden takaisia kauhunhetkiä.
Tsunamista selviytynyt: ”Aalto tuntui tulikuumalta”
Tänään 02:10
hs.fi
Kymmenen vuotta sitten tapaninpäivän tsunamin kokenut Terhi Mäkelä-Pesonen kertoo videolla hetkestä, jolloin hän juoksi aviomiehensä kanssa vesimuuria pakoon.
Tsunamiuhrien tunnistaja: Raskainta ei ollut vainajien määrä, vaan yksittäiset kohtalot
Tänään 02:06
hs.fi
Rikoskomisario Ismo Kopra KRP:n uhrintunnistusyksiköstä tunnisti tsunamiuhreja Thaimaassa 13 kuukauden ajan. Hän on tunnistanut vainajia monissa muissakin kriiseissä, kuten Estoniassa, Bosniassa ja Suomen kouluampumisissa ja Espanjan bussiturmassa.
Piispa Eero Huovinen: Tuntuu kuin tsunami olisi tapahtunut vasta eilen
Tänään 01:56
hs.fi
Piispa Eero Huovinen lohdutti ja tuki suomalaisia tsunamiselviytyjiä Phuketin lentokentällä vuonna 2004. Piispa ei ole unohtanut kokemusta, vaan kertoo sen palaavan mieleen yhä uudestaan.
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen kertoo, miten Thaimaa toipui tsunamista
Tänään 01:56
hs.fi
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen menetti tsunamissa lähes kaiken. Koko hänen kotirakennuksensa katosi, eikä sitä koskaan löydetty. Yritys kärsi pahoja tuhoja, eikä jatkosta ollut varmuutta. Thaimaan nousun mukana myös Raya Divers on päässyt jaloilleen. Miikkulainen kertoo, että turistien paluu alueelle toimi ponnahduslautana koko alueen jälleenrakennukselle.
Kaksi poliisia ammuttiin partioautoon New Yorkissa
Tänään 01:46
iltasanomat.fi
HSTV-dokumentti: Aasian hyökyaalto – Suomalaiset tsunamissa
Tänään 01:45
hs.fi
Aasian hyökyaalto – Suomalaiset tsunamissa –dokumentissa onnettomuuden kokeneet suomalaiset kertovat henkiinjäämistaistelustaan ja kuvaavat omin sanoin onnettomuuden aiheuttamaa suurtuhoa. Toimittaja Mark Autio, kuvaus ja editointi Esa Syväkuru.
25 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 22/40. Julkisuudestakin tutulla, 47-vuotiaalla Johannalla on kaksi lasta, joista toinen on jo aikuinen. Johanna on löytänyt uskon, muttei sovi välttämättä siihen vanhoillisempaan kristityn määritelmään. Johannan miehen ei tarvitse olla uskossa, mutta tämän pitää täyttää yksi tärkeä määre: sietää Johannaa. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 21/40. Tiina on kaksivuotiaan lapsen kotiäiti, mutta toinenkin työpaikka löytyy, osastonsihteerinä sairaalasta. Tiinan suurin ongelma on ujous ja itseluottamuksen puute, mutta se estä etsimästä tositarkoituksella puolisoa, ja jopa lapselle isäkandidaattia. Kotimainen realitysarja. (22')
5 min
Huumorijoulukalenteri
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 21/24. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
2 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Sherlokkinen
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 21: Sherlokkinen. Korvatunturin keksijätonttu paljastaa jotain menneisyydestään.
55 min
Liv D
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1. Bikinikuntoon. Claire Richards ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen brittiläisestä Steps-yhtyeestä. Musiikkiuran päätyttyä Claire on kamppaillut julkisesti painonsa kanssa. Nyt hän aikoo tehdä asialle jotain, sillä muutaman kuukauden päässä odottavat aikakauslehden bikinikuvaukset. Dokumentti. (42')
28 min
Panta kaulassa
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Pastorin vaimon hermo on varsin kireällä, mistä Adam on huolissaan. Niinpä tielle sattuvaa tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä. Mutta valkoisinkin valhe saattaa tulla harmillisen kalliiksi. 2.kausi alkaa. T: BBC. (U)
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/9. Lapsi kateissa. Seuraamme Pian ja Mikan vuoroa Lahdessa. Alaston mies on nähty juoksemassa lähiön reunamilla. Kerrostalon porrastasanteelta löytyy kuollut mies. Pariskunta epäilee, että heidän asuntoonsa on ammuttu. Pikkutyttö katoaa kesken pyöräilyhetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Rakkauden FAQ
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. En pääse yli exästä. Onko tämä normaalia? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Simo Frangén, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
25 min
Kahlekarkuri
Eilen 22:50
areena.yle.fi
(The Adventurer/USA 1917) Charles Chaplin yhdessä komedian mestariteoksistaan vankikarkurina, joka päätyy hienostokutsujen kuokkavieraaksi ja kylvää kaaosta ympärilleen. N: Charles Chaplin, Edna Purviance.
110 min
Wallander: Kadonnut
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
Wallander palaa töihin oltuaan töppäilynsä takia hyllytettynä ja joutuu saman tien selvittämään koulumatkalla kadonneen tytön tapausta. Tytön vanhemmilla on huoltajuuskiista kesken ja he näyttävät syyttävän tapahtuneesta toisiaan. Wallander huomaa katoamisen muistuttavan hänen kymmenen vuotta aiemmin tutkimaansa, ratkaisematta jäänyttä tapausta, ja vanhan jutun…
10 min
MTV Sport: Leijona Extra
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:39
mtvkatsomo.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Euro Hockey Tour: Venäjä: Donskoi veivasi Suomen voittoon
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Suomi kaatoi Tshekin jääkiekon Euro Hockey Tourin Venäjän turnauksessa. Ottelusta muodostui huikea trilleri, johon saatiin ratkaisu vasta voittomaalikilpailussa. Tshekin upotti lopullisesti Joonas Donskoi.
25 min
Hiljainen katu
Eilen 22:24
areena.yle.fi
(Easy Street/USA 1917) Charles Chaplinin ensimmäisiin mestariteoksiin lukeutuva komedia pikku kulkurista, joka koettuaan eräänlaisen herätyksen värväytyy poliisivoimiin - ja saa vastuulleen slummien kovimman kadun.
Lotto ja Jokeri: Kierros 51
Eilen 22:15
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:10
mtvkatsomo.fi
23 min
Siirtolainen
Eilen 22:01
areena.yle.fi
(The Immigrant/USA 1917) Yksi Charles Chaplinin kuuluisimpia komedioita kahdesta siirtolaisesta, jotka ystävystyvät vaappuesaan laivalla kohti Amerikkaa ja kohtaavat myöhemmin maksamattoman ravintolalaskun ääressä.
55 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Rapujuhlat. Montazamit järjestävät rapujuhlat, joihin vieraiksi saapuvat vuoden 1984 Miss Universum Yvonne Ryding ja Marian Anita-äiti. Ruotsalainen realitysarja.
Uutisjutut: Kevennys: Jouluvalot Amerikan malliin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
55 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Keräilijät Tasmaniassa. Adam ja Lucas kiertävät Tasmaniassa. Raskaiden esineiden rahtaaminen sieltä mantereelle aiheuttaa Cecilylle päänvaivaa. Australialainen sarja. (45')
89 min
Nuori Morse
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2/4. Yösoitto. Museossa tapahtuu raaka murha tyttökoulun vierailun aikaan. Murha-ase antaa Morselle vihjeen, jota seuraamalla menneisyyden haamut heräävät henkiin. Miksi tyttökoulussa vallitsee pelon ilmapiiri?
Uutisjutut: Talous: Eläkevaroja talouden elvyttämiseen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
10 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
10 min
Sarjakurkistus
Eilen 21:35
ruutu.fi
Sarjakurkistus: Missing. Sarjan näyttelijät kertovat, millaista sarjaa oli tehdä ja miten he suhtautuvat roolihahmoonsa. (6')
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Uutisvuodossa vietetään väärän kuninkaan päivää, kun kapteeneja Tervo ja Saanila tuuraavat uutisankkuri Matti Rönkä ja yleishäseltäjä Janne Kataja. Mutta kuka onkaan ylituomari? Entä ketkä saapuvat vieraiksi?
14 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksissa summataan kuluneen vuoden merkittävimmät tempaukset sekä saatellaan katsojat joulunviettoon.
57 min
Nuottien matkassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
16/16. Finaalijaksossa kauden kaksi parasta joukkuetta kilpailevat Eurooppa-tiedossa. Juontajana Thomas Lundin. Tähtivieraana jazzlaulaja Johanna Grüssner Ahvenanmaalta. Parad Media, 2014.
60 min
Kulkurin synty
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Charles Chaplin kutsui Mutual-studion vuosiaan 1916 - 1917 elämänsä onnellisimmaksi ajaksi. Hän sai tuottaa omat elokuvansa ja vietti uransa ehkä luovinta kautta hioen valmiiksi komiikkansa ja kulkurihahmonsa.

Suositeltua

Pyöräilijä huijasi kuolemaa – rekka ajoi yli
Eilen 12:59
iltalehti.fi
Angelina Jolien yläosattomat kuvat 20 vuoden takaa julki
Eilen 12:32
iltasanomat.fi
60 min
Top Gear: Seikkailu Afrikassa
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
EHT: Suomi-Tshekki, maalikooste
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Jennifer Lopezin, 45, kaula-aukko yhtä hurja kuin 15 vuotta sitten
Eilen 11:35
iltasanomat.fi
Opettele tämä ote – oikein tehtynä pelastaa tukehtumiselta
Eilen 09:41
iltalehti.fi