UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pitkäaikaistyötön Mauri Mäkinen: Omanarvontunto on säilytettävä, kaikkeen työhön ei voi pakottaa.
Tänään 06:45
hs.fi
Korsolainen Mauri Mäkinen on ollut työttömänä vuodesta 2010. Pitkäaikaistyöttömien määrä on kasvussa, pelkästään Helsingissä pitkäaikaistyöttömyys on kaksinkertaistunut kahdessa vuodessa. Mäkinen kertoo tilanteestaan Ankkalammilla. Toimittaja: Hannes Nissinen, kuvaus: Juhani Niiranen, leikkaus: Janne Järvinen, grafiikka: Boris Stefanov
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/9. Huonot treffit. Seuraamme Pian ja Mikan vuoroa Lahdessa. Mummon ullakolta löytyy murtojälkiä. Huoltomies on havainnut eräässä asunnossa runsaasti savua. Vuoroon mahtuu myös tehtävä odottamattoman käänteen saaneille nettitreffeille. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/20. Kaisa hakee myyntiin hippityylisen omakotitalon Hämeenlinnasta ja päätyy erikoiseen ratkaisuun esittelyn kohdalla. Teuvo käy tutustumassa it-alan yrityksen toimistoon, jonne hänen on tarkoitus suunnitella rentoutumis- ja mietiskelytilat henkilökunnalle. Lisäksi Teuvo aloittaa Susanna Ingerttilän kodin stailauksen. Kaisa piipahtaa myös edustamassa…
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/7. Murtovarkaasta kirjailijaksi. 69-vuotias Sidney, yksi aikansa tunnetuimmista murtovarkaista, paransi tapansa ja ryhtyi kirjailijaksi. Hän kirjoitti yli kymmenen vankilavuotensa aikana 300-sivuisen romaanin. Nyt hän tarvitsee rahaa markkinoidakseen uutta kirjaansa, jonka tuotoilla hän haluaa turvata lastensa ja lastenlastensa tulevaisuuden.…
60 min
Nätti nakuna
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 10/20. Hajamielisyydestä sakotetaan. Miehen laukusta löytyy liki 6 000 lahjapaperiin käärittyä savuketta. Isä ja poika unohtavat ilmoittaa elintarvikkeensa. Alumiinikehysten paino herättää epäilyksiä tullipostissa. Australialainen sarja. (21')
57 min
The Hero: Valintojen vaikeus
Tänään 00:30
katsomo.fi
Kisa saa uuden käänteen, kun kilpailijoiden määrää aletaan karsia. Shaun ja Athena herättävät tunteita muissa, mutta myös toisissaan. Ryhmätehtävässä kavutaan korkeuksiin ja sankaritehtävässä mennään avomerelle. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/20. Pääskysenpesiä ja ennustajia. Vietnamista palaavalla pariskunnalla on mukanaan pullokaupalla pääskysen oksennusta. Naispuolinen muusikko palaa maahan ja joutuu viranomaisten kuulusteltavaksi. Australialainen sarja. (22')
55 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/12. Synkkä salaisuus. Kalyn polttaa päreensä Leslieen, joka painostaa häntä laihtumaan missikisoja varten. DeAynnin karjuva kannustustyyli tyttärensä cheerleading-treeneissä kummastuttaa muita äitejä. Leslie kohahduttaa paljastamalla Melissan salaisuuden. Amerikkalainen realitysarja. (43')
30 min
Poliisit
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 12/56. Turku. Murtovarkaita jäljitetään useamman partion voimin. Tomas ja Eero hälytetään mukaan kotietsintään. Tomasin suunnistusvaistossa on häiriö, mutta asiakas saadaan lopulta pelastettua luonnon armoilta. (21')
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 2/22. Kuumehoureita. Mango saa iloiset yrittäjät juhlimaan, ja koirantarvikeyrittäjä saa Kevinin näkemään näkyjä. Nykyään alkometri kiinnitetään älypuhelimeen ja miehille jaetaan mitaleja kotitöistä. Amerikkalainen sarja. (43')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:30
areena.yle.fi
89 min
Matka kuolemaan
Eilen 23:27
areena.yle.fi
(Lebens(w)ende, Saksa, Suomi 2008) Prix Europalla palkittu dokumenttielokuva aivokasvaimeen sairastuneen ohjaajan matkasta elämän ja kuoleman rajalla. Ohjaaja Razvan Georgescu.
55 min
American Horror Story: Kuolleet
Eilen 23:05
katsomo.fi
Kuolleista herätetyillä Madisonilla ja Kylella on vaikeuksia sopeutua maanpäälliseen elämään. Queenie myöskään ei tunne oloaan kotoisaksi noitakoulussa ja alkaa miettiä, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella.
100 min
Kardashianit: Kimin satuhäät, osa 2/2
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kausi 6, 15/16. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17 min
Omakohtainen väestönsuojelu 2
Eilen 22:59
areena.yle.fi
(1967) Opetusohjelma väestönsuojelusta esittelee henkilökohtaiset suojavälineet ja varusteet sekä talon pelastuspalvelun tehtävineen. Ohjelmassa opetetaan muun muassa hengityssuojaimen valmistus ja käyttö.
21 min
Omakohtainen väestönsuojelu 1
Eilen 22:37
areena.yle.fi
(1967) Opetusohjelma kriisitilanteiden varalle. Opetellaan pelastustoimintaa, erilaisia sidontoja ja säteilyltä suojautumista sekä kaupunkiasunnossa että maalaistalossa.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 22:35
ruutu.fi
Hero-lyhäri: This is my Office
2 min
Päivän sää
Eilen 22:29
katsomo.fi
Naton komentaja Breedlove vieraili Suomessa
Eilen 22:28
iltasanomat.fi
10 min
UEFA Champions League: Lehkosuo korostaa erikoistilanteita
Eilen 22:22
katsomo.fi
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
10 min
Valioliiga
Eilen 22:22
katsomo.fi
10 min
KHL: Jokerivahvistukset heti tehokkaina
Eilen 22:22
katsomo.fi
15 min
Säteilyn varjossa
Eilen 22:21
areena.yle.fi
(1972) Ihmiskunta on kehittänyt tuhovälineitä, joita vastaan on suojauduttava. Väestönsuojeluelokuvan valmisti sisäasiainministeriö yhteistyössä teollisuuslaitosten, Puolustusvoimien ja Väestönsuojelusäätiön kanssa.
Cecil-leijonan muistoksi lahjoitettu jo lähes 800  000 euroa
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
Cecil houkuteltiin heinäkuussa ulos Hwangen luonnonpuiston alueelta Zimbabwessa, minkä jälkeen amerikkalainen hammaslääkäri Walter Palmer ampui sen. Palmer oli maksanut 55 <TH> 000 dollaria saadakseen ampua leijonan metsästysmuistoksi itselleen. Cecilin tappaminen herätti maailmanlaajuista raivoa ja keskustelua Afrikan villieläinten asemasta. Maanantaina amerikkalaiset…
40 min
Kansijuttu
Eilen 22:01
areena.yle.fi
1. kausi, osa 6/6. Lára saa tietää, mitä Mánille tapahtui ja kuka tappoi hänen työtoverinsa. Islantilainen draamasarja. (U)
60 min
Pomo piilossa
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Jokapäiväinen kalamme. Lohenkasvattaja Glenn Cooken peiteviikko ei suju ongelmitta, kun hän aiheuttaa kaaoksen tehtaalla, mistä taas seuraa kalliita viivästyksiä tuotannossa. Työntekijöille on kuitenkin luvassa myös mukavia yllätyksiä. Kanadalainen realitysarja. (43')
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
24 min
Radioaktiivinen laskeuma maaseudun vaarana
Eilen 21:57
areena.yle.fi
(1966) Kuinka maaseudulla varaudutaan ydinräjähdykseen? Vanhassa opetuselokuvassa Korven kaupungin lähistölle harhautuu ydinpommi, ja asukkaat suojautuvat kellareihin suojattuaan ensin kaivot, sisätilat ja navetat.
2 min
Elävä arkisto: Atomipommin varjossa
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Atomisodan aikakausi alkoi Hiroshimassa 70 vuotta sitten. Mutta mitä teet jos ydinpommi putoaa huomenna? Vanhoissa valistuselokuvissa neuvotaan, kuinka ydinsäteilyltä suojaudutaan niin kaupungissa kuin maaseudullakin.
Raamattu puhuu sinulle: Apt. 11-12
Eilen 21:45
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä. Jani Pellikka lukee meille Raamattua.Jani Pellikka on Elävä Sana seurakunnan ylistyspastori Helsingistä.
18-vuotias Ledecky paransi jälleen ME-aikaa
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Varustamo: Hengellä vai voimalla? 1
Eilen 21:15
tv7.fi
Sielu vai Henki?Pastori Jarmo Sormusen opetusohjelma. Varustamo muodostuu 3-5 ohjelman sarjoista, joissa puhutaan muun muassa kompromissin tekemisestä, pelon alla elämisestä sekä suhteestamme rahaan ja rikkauteen.Varustamo on puolen tunnin mittainen opetusohjelma, jossa käsitellään meidän jokaisen elämään liittyviä kysymyksiä Raamatun valossa.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/12. Aki ja Heli tekevät kauppaa rahoista. Kirsi ostaa ulkomaista emalia. Markku saa lipputangon pystytyksen päätökseen. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Criminal Minds
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 17/24. Taikuri. Las Vegasissa löytyy keskeltä erämaata kahden hukkumalla kuolleen naisen ruumiit, vaikka vesistöjä ei ole lähimaillakaan. Samaan aikaan nuori mies etsii mystisesti kadonnutta sisartaan, jonka piti aloittaa työt taikurin apulaisena. Amerikkalainen jännityssarja. (41')
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/10. 24-vuotias Teemu on entinen jalkapalloilija, jonka ura päättyi polvivammaan. Kun liikunta vaihtui herkutteluun, kertyi ylipainoa nopeasti 30 kiloa. Teemu häpeää rajua lihomistaan ja välttelee kavereitaan sekä paikkoja, joissa heihin voisi törmätä. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 216/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
Lupaavasta kaivoshankkeesta konkurssipesäksi: Talvivaaran vaiheet kahdessa ja puolessa minuutissa
Eilen 20:37
hs.fi
HS:n video kertaa, miten lupaava kaivoshanke ajautui kymmenessä vuodessa konkurssipesäksi. Toimittaja Ruut Tolonen, leikkaus Janne Järvinen.

Suositeltua

Miehittämätön roska-auto tuotti tuhoa - kuskit juoksivat perässä
Eilen 13:38
iltalehti.fi
Järvenperän surman lohduton näyttämö
Eilen 18:59
hs.fi
Iso poliisioperaatio käynnissä Oulun Rajakylässä – poliisi: ”Ihmisiä pyydetään poistumaan alueen läheisyydestä”
Eilen 13:26
iltasanomat.fi
28 min
Seikkailu Myanmarissa
Eilen 18:30
areena.yle.fi
47 min
80-luku: Minä olen muistanut
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Janni Hussi & Fitnessmallit jakso 4: tanssia, lomaa ja kovaa treeniä
Eilen 07:39
iltalehti.fi