UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Illallissota
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/13. Liika on liikaa. Erina ja Elena kattavat pöytään venäläisiä herkkuja mutta myös runsaasti alkoholia, mikä ei ole kaikkien mieleen. Greg ja Helen luottavat kreikkalaiseen keittiöön, mutta lampaan valmistustapa järkyttää osaa vieraista. Lisa ja John tarjoavat mereneläviä ja lihaa samassa annoksessa ja panostavat koristeluun ehkä hieman liikaakin.…
30 min
Elixir
Tänään 11:25
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/15. Elixir esittelee parasta ja terveintä Suomea syksyn iloksi ja koko perheen virikkeeksi. Jakson treenivieraina Simo Frangen ja Rosa Meriläinen. Hyvän elämän kohteena testataan Peurungan Kylpylää. Juontajana Karoliina Blackburn. (22')
Kadulla asunut ja päihdeongelmista kärsinyt ysäritähti tekee paluun 20 vuoden jälkeen
Tänään 11:16
iltasanomat.fi
Hulvaton video - Islannissa veden juomisessakin on omat haasteensa
Tänään 11:01
iltalehti.fi
Islannissa tuuli äityi niin kovaksi, että veden juomisestakin tuli todella vaikeaa. TEKSTI: SILVA LAAKSO VIDEO: JUKINMEDIA
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Muuttajat
Tänään 10:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27. Äänekoskella Johannan ja lasten muutto meinaa tyssätä heti alkumetreillä: missä on muuttoapu? Vantaalla Anne-Mari ja Josephine-tytär pakkaavat tärkeitä esineitään hyvällä mielellä. Kotimainen realityohjelma. (21')
Kissa ja pahvilaatikot - joskus voi käydä hassusti
Tänään 10:32
iltasanomat.fi
Etelä-Carolinalaisessa Murrells Inlet kaupungissa asustava Taylor-kissanpentu sai leikkikalukseen pahvilaatikon. Leikin tiimellyksessä laatikko jumittui pikkukissan päähän. Omistaja kuvasi videon Taylorin leikkimisetä viime viikolla ja jakoi videon sosiaalisessa mediassa. Taylor pelastettiin paikallisesta jätekeskuksesta sisaruksineen, kun niiden emo jäi auton…
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 10:30
ruutu.fi
Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')
30 min
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 24/26. Muistoja matkan varrelta. Jeff Corwin muistelee lempiseikkailujaan eväjalkaisten merinisäkkäiden parissa. Autamme pulaan joutunutta havaijinhyljettä, sukellamme Kalifornian merileijonien joukkoon ja tutustumme valtaviin merinorsuihin. Luonto-ohjelma.
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/13. Ankkaa aidoimmillaan. Lynn tutustuu New Yorkin osavaltiossa luomuankkojen kasvatukseen ja saa sellaisen työtehtävän, jota ei yrityksistä huolimatta pysty tekemään. Myös ankkamakkaran teko meinaa mennä pipariksi. Onneksi keittiössä sujuu paremmin, kun Lynn valmistaa tapaamilleen ihmisille ankka-aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma.
Evolve — Arena Mode Gameplay Reveal
Tänään 10:06
gamereactor.fi
Evolve — Arena Mode Gameplay Reveal
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Tuorejuustobrownie
Tänään 09:40
katsomo.fi
31 min
Täydellinen päivä: Etelän iloja norjalaisittain
Tänään 09:30
katsomo.fi
Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:28
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:25
areena.yle.fi
10 min
Aamutohtori
Tänään 09:22
areena.yle.fi
Aamutohtorina on plastiikkakirurgian erikoislääkäri Jari Viinikainen, joka kertoo rintasyövästä ja erityisesti rintasyöpäleikkauksista.
65 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 09:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/12. Savulohta ja purilaisia. Gordon kokeilee lohenkalastusta Skotlannissa ja rakentaa oman savustimen. Palomiehet oppivat terveellisen ruoan salat. Reseptihaasteessa mukana Meatloaf. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
Kuolleiden määrä kasvaa Yhdysvaltain ja Meksikon tulvissa
Tänään 09:05
iltasanomat.fi
Esimerkiksi Houstonin kaupungissa satoi parissa tunnissa 25 senttimetriä vettä, mikä aiheutti siellä pahimmat tulvat vuosikymmeneen. Presidentti Barack Obama on kuvannut Texasin tulvia hirvittäviksi ja tarjonnut hätäapua osavaltiolle.
26 min
Studio55.fi: Kokemuksella: Satu Huber
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana Työeläkevakuutusyhtiö Elon uutena toimitusjohtajana aloittava Satu Huber.
X Factorissa pilkattu tyttö näytti kiusaajilleen – poseeraa nyt Playboyssa ja tahkoaa miljoonia
Tänään 09:04
iltasanomat.fi
Suomalaisen elokuvan tärkeimmät nyanssit
Tänään 09:00
moontv.fi
Huikean suosion olutohjelmassa näimme viime kaudella suunnattoman hienoja ja uhrautuvia suorituksia, kun kolme miestä – Markus, Jarkko ja Pasi absorboivat massiivisen määrän olutta vartaloonsa. Mutta kuvaustauoilla ehdittiin toki puhumaan muutakin ja tämänkertainen keskustelu on yksi esimerkki sellaisesta.
60 min
Hurja remontti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 10/32. Hiljaisuutta!. Irakista kotiin palannut sotilas kärsii vaikeasta traumaperäisestä stressihäiriöstä, eikä voi oireita pahentavan melun takia asua kotonaan perheensä kanssa. Rakennustiimin tehtävänä onkin rakentaa sotilaalle rauhallinen koti, jonne hän voi vihdoin palata. Amerikkalainen sarja.
Masterminds-elokuvan traileri
Tänään 08:57
iltasanomat.fi
Elokuvassa Zach Galifianakis näyttelemä David Ghantt on mutkaton mies, joka on jumissa yksitoikkoisessa elämässään. Päivästä toiseen David ajaa panssaroitua ajoneuvoa ja kuljettaa miljoonia dollareita muiden ihmisten rahaa, eikä pelastusta arjen rutiineihin näy. Ainoan valon pilkahduksen ja ripauksen jännitystä tuo hänen flirttaileva työpaikkaihastuksensa Kelly…
Volvo-kuskin huolimattomuus aiheutti vaaran - muista tämä!
Tänään 08:52
iltalehti.fi
- Osuma oli hyvin lähellä. Jouduin iskemään jarrut pohjaan, videon kuvannut kuski kertaa tapahtumia. Tilanteen jälkeen Volvo-kuski kaasutti reippaalla vauhdilla tiehensä. Muistakaa katsoa jokaiseen suuntaan liikenteessä. Jaakko Hietanen
Haaveista totta - 82-vuotias ajoi vuoristoradassa 5000 kertaa
Tänään 08:51
iltalehti.fi
Kuten arvata saattaa, mies on todellinen vuoristoratafani. SILVA LAAKSO/ABC NEWS
Rankkasateiden aiheuttamat tulvat surmanneet useita ihmisiä USA:ssa
Tänään 08:50
hs.fi
Rankkasateiden aiheuttamat tulvat ovat vaatineet parikymmentä kuolonuhria Yhdysvaltain Texasin ja Oklahoman osavaltioissa. Sateet alkoivat viikonloppuna, ja uusia pelätään tämän viikon mittaan. Kuva: Reuters.
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 08:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/10. Sinipingviini hädässä. Miniatyyrihevosella on ikävä, hoitamaton avohaava. Sinipingviini on menettänyt siipensä. Pentueen ruminkin koira haluaisi saada kodin, mutta kukaan ei halua sitä. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
Poliisi ei epäilekään B.B. Kingin joutuneen henkirikoksen uhriksi
Tänään 08:44
iltasanomat.fi
Maanantaina alueen kuolinsyyntutkija kertoi tutkivansa yhdessä poliisin kanssa Kingin kahden tyttären esittämiä väitteitä, joiden mukaan King olisi kuollut myrkytykseen. Syyllisiksi tyttäret nimesivät kaksi Kingin työntekijää. Legendaarinen muusikko kuoli toukokuun 14. päivänä Las Vegasissa. Hän sairasti kakkostyypin diabetesta viimeiset kaksikymmentä vuotta…
159 min
Huomenta Suomi: Matkailusta tullut jokamiehen bisnes
Tänään 08:40
katsomo.fi
Lainsäädäntö ei pysy yksityisen asuntovuokrauksen perässä, sanoo Jari Ahjoharju.
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/20. Avotulen teko. Lapset sytyttävät nuotion puistoon. Ohi ajava poliisipartio huomaa tilanteen ja jututtaa lapsia avotulen vaarallisuudesta. Kotimainen lastenohjelma. (3')
8 min
Hupsis
Tänään 08:39
areena.yle.fi
Katon paikkaus. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio.
Rangers murjoi Boltsin, edessä seitsemäs peli
Tänään 08:37
iltasanomat.fi
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/20. Uiminen vieraassa vedessä. Lapset ovat menossa uimaan rannalle, jota he eivät tunne. Poliisit saapuvat paikalle ja neuvovat lapsia turvallisen rannan valinnassa. Kotimainen lastenohjelma. (3')
Erilaisia puheita vastavalmistuneille: "Olette kusessa"
Tänään 08:31
iltalehti.fi
Päällimmäinen tunne on usein euforinen helpotus siitä, että vuosien urakka lopputentteineen ja loputtomine deadline-päivämäärineen on ohi. Samalla mielessä siintää epäilys siitä, mitä seuraavaksi? Kun koko maailma avaa ovensa, on vaikea tietää mihin suuntaan lähtee kulkemaan. Näyttelijä ABC NEWS/SILVA LAAKSO
Järjetön maailmanennätys: mies hautautui mehiläisiin
Tänään 08:28
iltalehti.fi
Vuosikymmeniä mehiläistenhoitajana toiminut mies rikkoi Kiinassa järjettömän maailmanennätyksen. CNN/SILVA LAAKSO
Kuolleita ja öljyn peittämiä eläimiä kerätty Kalifornian öljyvuodon jäljiltä
Tänään 08:26
iltasanomat.fi
Talteen on otettu esimerkiksi ruskopelikaaneja, merileijonia ja pohjanmerinorsuja. Lisäksi eläimiä on löytynyt kuolleena. Viranomaisten mukaan ruumiit tutkitaan, jotta saadaan selville, onko kuolema ollut öljyn aiheuttama. Elävinä löydetyt eläimet toimitetaan hoitopaikkoihin, joissa ne yritetään hoitaa kuntoon ja palauttaa takaisin luontoon. Lähes 400000 litran…
Jekkuvideolla oli käydä köpelösti - älä pelästy!
Tänään 08:23
iltalehti.fi
Juontaja pelästyi, että nyt kävi köpelösti, ennen kun huomasi joutuneensa itse vedätetyksi. Alkuperäinen video:
Suomen jazz-huipulta uusi elokuvallinen musiikkivideo
Tänään 08:00
iltalehti.fi
Lassyn Love Bullet -niminen albumi julkaistaan 29. toukokuuta.

Suositeltua

Huutokauppakeisarin ja vaimon kiihkeä lemmenhetki päättyy yökkäilevään huutoon
Eilen 14:24
iltasanomat.fi
58 min
Todistaja
Eilen 22:01
areena.yle.fi
Glamourmallin ihmeellinen elämä - ryysyistä rikkauksiin erikoisella bisneksellä
Eilen 14:06
iltalehti.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
44 min
Midsomerin murhat
Eilen 17:10
areena.yle.fi
60 min
Maailman kauheimmat naapurit
Eilen 23:00
katsomo.fi