UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Outoa vai mitä?
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Outoja katoamisia. Kolme miestä katoaa huvipurrelta Australian rannikolla. Vermontissa "Benningtonin kolmiossa" on kadonnut lähes kymmenen ihmistä. Nuori lentäjä katoaa ylittäessään Bassinsalmea matkalla Tasmaniaan. Amerikkalainen sarja. (50')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/40. Dennis on ammatiltaan dj ja malli. Mies on supersosiaalinen, ja tällä risteilyllä hänen ei todellakaan tarvitse seilata yksin! Kotimainen realitysarja. (21')
65 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
JIM D: Tragedia Batman-elokuvan ensi-illassa. Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa Coloradossa tapahtui järkyttävä ampumavälikohtaus heinäkuussa 2012. Dokumentissa käsitellään ampujan, 24-vuotiaan James Eagan Holmesin, taustaa sekä motiiveja tapahtumalle. Elokuvateatterissa paikalla olleet nuoret kertovat omat selviytymistarinansa ja tapahtumankulun elokuvateatterissa.…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/40. Tänään sinkkulaivalla rakkauden karikkoja väistelee neljän lapsen äiti Viivi. Tampereen likka haluaa itseään nuoremman miehen, tai vähintäänkin nuorekkaan saman ikäisen. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/40. Neea etsii törkeän hyvännäköistä miestä. Neean nuoruus ja lapsuus eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, mutta positiivisuus ajaa naista eteenpäin. Kotimainen realitysarja. (21')
55 min
Huijari pilasi elämäni
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10. Rahat taskuun asuntovaunuista. Asuntovaunuja välittävä jobbari käyttää asiakkaille kuuluvia rahoja oman yrityksensä rahoittamiseen ja vetoaa normaaliin konkurssimenettelyyn. Mel auttaa kolmea rahansa menettänyttä lontoolaisnaista toteuttamaan vaatimattomat unelmansa. Englantilainen sarja.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/40. Tänään Sinkkulaivalla seilaavalla Marcolla ei naisen löytäminen jää ainakaan puhelahjoista kiinni. Suhteen toinen osapuoli saisi mielellään olla ymmärtäväinen, rehellinen, pitkätukkainen ja hän ei saisi hukuttaa itseään hajuvesiin. Tänään siis suunnataan nuuskimistaktiikalla puolison etsintään. Kotimainen realitysarja. (22')
49 min
- 112 -: Osa 5. Ikävä raideliikenneonnettomuus
Tänään 00:26
katsomo.fi
Osa 5. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos saa hälytysilmoituksen ikävästä raideliikenneonnettomuudesta. Turussa pelastuslaitos puolestaan hälytetään onnettomuuspaikalle, jossa rekka on kiilannut henkilöauton. Porvoossa ja Helsingissä hypätään poliisin matkaan.
55 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/9. Sähäkät sinkkuäidit. Tällä kertaa laiva täyttyy sinkkuäideistä. Luvassa on piikittelyä ja pettymyksen kyyneleitä, kun kaksi naista iskee silmänsä samaan komistukseen. Amerikkalainen realitysarja. (41')
50 min
LA Ink
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/21. Rokkia ja tatuointeja. Kat osallistuu hyväntekeväisyyteen huutokauppaamalla tatuoinnin. Phil Collen käy Katilla tatuoitavana. Dan vierailee Nikkin ohjelmassa ja keikkailee Los Angelesissa. Amerikkalainen sarja. (43')
35 min
Eriskummalliset rikokset
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
27 min
Viimeistä päivää
Eilen 23:33
areena.yle.fi
Kausi 4, 2/8. Elämän laatu. Jäätyäään pois töistä Cathy keskittyy täysillä Adamin syntymäpäiväjuhlien suunnittelemiseen. Andrea ei viihdy opiskelijakämpässään ja päättää muuttaa takaisin. (U)
65 min
Rallin MM-sarja
Eilen 23:30
ruutu.fi
Rallin MM-sarja: Neste Oil Ralli Finland, kisakoos. Rallin MM-sarja on maailman kovatasoisin ralliautoilun kilpailusarja, joka koostuu eri 13 osakilpailusta. Kausi kestää tammikuun Monte Carlon osakilpailusta aina päätöskisana ajettavaan Walesin MM-ralliin. Urheiluohjelma.
Veikkausliigan huippuhetket 2.8.2015
Eilen 23:15
iltasanomat.fi
Cindy Crawford perheensä kanssa punaisella matolla
Eilen 23:10
iltasanomat.fi
Cindy Crawfordilla on kaksi lasta yhdysvaltalaisen liikemies Rande Gerberin kanssa. Kaian lisäksi pariskunnalla on 16-vuotias poika Presley. Kuvankauniin Crawfordin lapsia on jo kosiskeltu seuraamaan äitinsä jalanjälkiä. Harpers Bazaar -lehti uutisoi heinäkuussa molempien lasten saaneen mallisopimukset. Kaia teki mallina virallisen debyyttinsä jo 10-vuotiaana…
28 min
Viimeistä päivää
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Kausi 4, 1/8. Elämän laatu. Cathy on toipumassa aivoleikkauksesta, mutta yrittää selviytyä opettajan työn sekä arjen haasteista. Toinen potilas saa Cathyn miettimään, olisiko jo aika tehdä sitä mikä huvittaa? (U)
35 min
Eriskummalliset rikokset
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Kippareita ja kilpikonnia. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27')
57 min
David Bowie: A Reality Tour
Eilen 22:55
areena.yle.fi
David Bowie esittää Point Depotissa Dublinissa marraskuussa 2003 taltioiduilla keikoilla kattavan kokoelman suurimpia hittejään pitkän uransa varrelta. (U)
50 min
LA Ink
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/21. Voi veljet. Kat innostuu maratonista ja pyytää veljeään mukaan. Craigin liikkeessä vietetään vuosijuhlaa alennuspäivän merkeissä, ja Aubrykin ilmestyy paikalle. Dennis ottaa Rooftop-tatuoinnin. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Rantavahdit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/13. Uusi vuosi, vanhat kujeet. Rantavahteja työllistävät krapulaiset uudenvuoden juhlijat ja tahallaan pulaan hankkiutuva uimari. Australialainen sarja. (22')
14 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:20
katsomo.fi
15 min
Yleisurheilu: Kalevan kisat: Ruuskanen mestari, Wirkkala MM-kisoihin
Eilen 22:20
katsomo.fi
3 min
Viikon sää
Eilen 22:17
katsomo.fi
42 min
Copper
Eilen 22:11
areena.yle.fi
3/10. Vihan jumala. Irlantilaismiehen lynkkaus herättää rotuvihan New Yorkissa, ja musta saarnamies on joutumassa siitä vastuuseen hengellään. Onko hän kuitenkaan syyllinen?
71 min
Vallan linnake: Valtiovierailu
Eilen 22:10
katsomo.fi
Kausi 1, 6/10. Birgitte valmistautuu emännöimään ensimmäistä kertaa valtiovierailua, kun entisen neuvostovaltion presidentti saapuu Tanskaan. Valtiovierailusta tulee mediakohu, kun presidentti vaatii maassa samaan aikaan vierailevan poliittisen aktivistin pidätystä. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista.
57 min
Silta
Eilen 22:03
areena.yle.fi
Kausi 1. 10/10. Murhaaja pakenee ja Saga on haavoittunut luodista. Vammastaan huolimatta hän ei luovuta. Martinilla on polttava henkilökohtainen syy löytää tekijä ajoissa. Draama huipentuu Juutinrauman sillalla. (U)
10 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
17 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Kasaribändit tehneet paluun
Eilen 22:00
katsomo.fi
17 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
17 min
Uutisjutut: Kotimaa: Helsinki-Vantaan pääkiitotie jälleen käyttöön
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/7. Poissa silmistä, poissa mielestä. 80 kiertolaisperhettä häädetään heidän omalta tontiltaan. Valtaväestön rinnalla kasvanut Freda palaa juurilleen. Englantilainen realitysarja. (46')
17 min
Kevennys 2.8.: Partiosauna
Eilen 22:00
katsomo.fi
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:56
areena.yle.fi
59 min
Yle Live
Eilen 21:55
areena.yle.fi
George Michael pääsi ensimmäisenä poptähtenä esiintymään Pariisin oopperassa v. 2012. Show'n ja siihen perustuvan Symphonica-LP:n tuotti sittemmin edesmennyt Phil Ramone, jota konserttidokumentissa muistellaan lämmöllä.
91 min
Maria Lang: Vaarallisia unia
Eilen 21:27
areena.yle.fi
Nobel-palkittu Andreas Hallman palkkaa Puckin pikakirjoittajaksi. Perheessä sattuu merkillinen kuolemantapaus, ja Puck saa avukseen Christer Wijkin. Ennen kuin Christer ehtii paikalle, tapahtuu toinenkin murha. (U)
27 min
Black Cab Sessions USA
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 6/6: New York. Suzanne Vega kertoo Tom's Dinerin tarinan ja laulaa My Name is Luka. Rosanne Cash pohtii, mitä New York hänelle merkitsee.Taksin kyydissä myös John Legend ja legendaarinen the Roots.
Martin ja Mirjan matkassa: Kesän jälkeiset tunnelmat
Eilen 21:15
tv7.fi
Kuulumiset Virosta ja Israelista, sekä ajankohtaista asiaa maailmantilanteesta ja ajasta jossa elämme. Nyt on aika nousta!Ohjelmassa kuullaan TV7:n toimitusjohtajan ja kanavan tukiyhdistyksen, Ristin Tuki ry:n toiminnanjohtajan mietteitä ajankohtaisista teemoista.Martti Ojares on TV7:n toimitusjohtaja ja Mirja Ojares on kanavan tukiyhdistyksen, Ristin Tuki ry:n…
57 min
Silta
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Kausi 1. 9/10. Kun palapelin koko kuva alkaa muodostua, Saga ja Martin löytävät miehen joka voisi olla syyllinen. Silmukka kiristyy ja tapaus muuttuu Martinille henkilökohtaisemmaksi kuin kukaan saattoi aavistaa. (U)
69 min
The Affair: Törmäyskurssilla
Eilen 21:01
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Noah ja Helen kipuilevat eronsa jälkeisessä epävarmuudessa. Cole ja Alison puolestaan ajautuvat ongelmiensa ytimeen etsiessään vastauksia. Whitneyn katoamistemppu ja totuus hänen suhteestaan Scotty Lockhartiin saattaa pettäjät ja petetyt yhteen. Sillä välin rikostutkija Jeffries tekee läpimurron tutkimuksissaan. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama…
89 min
Duudsonit Elokuva
Eilen 21:00
katsomo.fi
Toimintaa ja räväköitä stuntteja, joita ei kannata yrittää tehdä kotona. Elokuvassa nähdään myös Bam Margera ja Steve-O. Suomi 2006. Ohjaaja: Jarno Laasala. Pääosissa: Jarno Laasala, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Hannu-Pekka Parviainen.

Suositeltua

Kuvauskopteri oli aiheuttaa vakavan vaaratilanteen – yli sata henkeä vaarassa
Eilen 08:57
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 08:00
areena.yle.fi
60 min
Rallin MM-sarja
Eilen 13:00
ruutu.fi
Kateusvaara: julkkisten lämpöiset lomakuvat
Eilen 09:42
iltalehti.fi
58 min
Kriminalisti
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Kaliforniassa hätätila maastopalojen takia
Eilen 08:33
iltalehti.fi