UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Uncharted-trilogian remasterointi pohjustaa hienosti nelospeliä
Tänään 07:44
iltasanomat.fi
12 min
Taavi-tiikerin naapurissa
Tänään 07:42
areena.yle.fi
Kuvitteluleikki. Opettaja on tuonut luokkaan yllätyksen, joka näyttää laatikolta. Mutta mikähän se mahtaa olla oikeasti?
5 min
Noksu
Tänään 07:37
areena.yle.fi
Kalassa. Noksu ja Kari ovat ongella, mutta kala ei tunnu käyvän syöttiin.
3 min
Iinan aamu
Tänään 07:34
areena.yle.fi
Iinan aamu. Mitä koirat sanovat?
25 min
Lego Legends of Chima
Tänään 07:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät…
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:25
areena.yle.fi
12 min
Ritari Mikke
Tänään 07:22
areena.yle.fi
Ritari Mikke ja sovittu merkki. Lohikäärmeet eivät opi viheltämään Miken merkkivihellystä. Roihun ja Roiskun keksimä kutsu saa paikalle viikingit.
11 min
Q Putti 5
Tänään 07:11
areena.yle.fi
Apuri hoitaa. Upi lähtee retkelle ja jättää Apurin yksin kotiin. Apurin virtapiirit kuitenkin kastuvat, ja pian kaikki on sekaisin.
8 min
Max ja Meeri
Tänään 07:02
areena.yle.fi
Maan päivän juhla. Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana.
4 min
Jokeri Pokeri Box
Tänään 06:58
areena.yle.fi
Simon kanssa harjoitellaan ääntelemään kuin eläintarhan asukit. Paikalla on myös Appo-apina, joka pitää piiloleikeistä.
159 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:34
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
"Yksi pikku vinkki: se vaippa meni väärinpäin" – näin Marja Hintikka neuvoo kokematonta vaipanvaihdossa
Tänään 06:25
iltasanomat.fi
Uudessa keskusteluohjelmassa Marja Hintikkaa peesaavat radiosta tutut kolmen pojan yh-äiti Jenny Lehtinen ja intellektuelli, tuore isä Heikki Soini. Ohjelmassa on myös julkkisvieraita. – Toivottavasti ihmiset pysähtyvät hengähtämään hetken ohjelmani äärellä. Toinen tärkeä asia on show’n tarjoama vertaistuki. Muillakin on samanlaista elämää, ja arjessa voi nähdä…
Nyt se alkaa: Katso massiivinen NHL-ennakkolähetys!
Tänään 05:56
iltasanomat.fi
Maailman paras kiekkosarja NHL käynnistyy keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Sitä ennen on kaikilla vielä hyvin aikaa katsoa ISTV:n massiivinen kahden tunnin mittainen ennakkolähetys. Kyllä, luit oikein: Tämä lähetys kestää kaksi tuntia.
Jo 15 ihmistä kuollut tulvissa Etelä-Carolinassa
Tänään 05:11
iltasanomat.fi
Yli 800 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa tulvien vuoksi.Viranomaisten arvion mukaan uusien tulvien vaara pysyy suurena ylihuomiseen saakka. Lähipäiviksi on ennustettu aurinkoista, mutta useiden jokien pinta on edelleen vaarallisen korkealla. Jo 11 patoa on murtunut, ja myös osavaltion muihin patoihin saattaa tulla murtumia.
Halo 5: Guardians: Building the Biggest Forge Yet
Tänään 03:48
gamereactor.fi
Halo 5: Guardians: Building the Biggest Forge Yet
60 min
JIM D:
Tänään 03:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Poliisivaltio USA. WTC-iskujen jälkeen joka puolelle Yhdysvaltoja on perustettu "fuusiokeskuksia", joiden väitetään yhdistävän eri tiedustelupalvelujen ja poliisilaitosten tietoja ja resursseja terrorisminvastaisen toiminnan tehostamiseksi. Eräät tahot kuitenkin epäilevät, että todellisuudessa niitä käytetään komentokeskuksina, kun Yhdysvalloista…
60 min
JIM D:
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/8. Wall Street. Parin vuoden takaisen talouskriisin seurauksena Yhdysvaltain hallitus maksoi satoja miljardeja dollareita pelastuspaketteina mm. Goldman Sachsille ja AIG:lle. Useiden sisäpiirilähteiden mukaan kyseessä oli kaikkien aikojen huijaus, jossa oli mukana väkeä hallituksen ylimpiä tahoja myöten. Jesse Ventura selvittää ketkä Amerikkaa…
Pop Corner: Maija Vilkkumaa on entinen hevinuori, nykyinen elektropoppari
Tänään 01:46
hs.fi
HSTV:n Pop Corner on musiikkitoimittaja Ilkka Mattilan juontama perinteinen ja suoraviivainen ohjelma pop-musiikista. Tämän viikon vieraana juuri uuden albuminsa julkaissut Maija Vilkkumaa. Jo 16 vuotta kestäneen soolouransa aikana Vilkkumaa on noussut suomalaisen popin ja rockin tunnetuimpien tekijöiden joukkoon.
50 min
Koirakuiskaaja
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 19/20. Koomikkojen koirat. Cesar auttaa tunnettujen stand up -koomikkojen koiria. Sammy syö omia ulosteitaan, ja Pimp ja Hoochie Mama -nimisillä koirilla on outoja ja perverssejä tapoja. Paul taas ei saa chihuahualaumaansa kuriin. (48')
26 min
Lainvalvojat: Jakso 7
Tänään 01:24
katsomo.fi
Taiteiden yön aikana väkivaltarikosyksikön Ahlgren saa hälytyksen Kallioon tutkimaan tulipaloa, joka paljastuu tuhopolttoyritykseksi. Myöhemmin samaa yksikköä työllistää parvekkeelta sidottuna pudonneen miehen tapaus. Tähkäpää ja Svartsjö nähdään Hakaniemessä selvittämässä bussin ja henkilöauton kolaria Kotron ja Hopmansin keskittyessä ratkaisemaan tappelua Kruunuhaassa.
Sonic Dash 2: Sonic Boom - Dev Diary #1
Tänään 01:19
gamereactor.fi
Sonic Dash 2: Sonic Boom - Dev Diary #1
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Kuusen kaadossa. Joulu lähestyy, ja Nicole Noles järjestää leikkitreffit kuusitarhalle, jossa tytöt kaatavat itselleen joulukuuset. Marci taas kutsuu tytöt hanukkajuhliin sekä tankotanssikurssille. Nicole Noles käy myös gynekologin luona kyselemässä lasten hankkimisesta. Amerikkalainen realitysarja. (40')
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 01:00
ruutu.fi
Murtovarkaita. Lahden partio Pia ja Mika kohtaavat vuorossaan murtovarkaita. Vuoroon mahtuu myös kovaa meteliä, perheväkivaltaa ja uhkailua. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 00:55
ruutu.fi
Hero-lyhäri: This is my Office
190 min
Champions Hockey League: Tappara - Ostrava -ottelun huippuhetket
Eilen 23:45
katsomo.fi
Israelin ja palestiinalaisten koston kierre jatkuu – mistä on kyse?
Eilen 23:40
hs.fi
Veriteot ovat johtaneet uuteen väkivallan kierteeseen. Toimittaja, leikkaus Kalle Koponen HS, kuva Reuters
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Pariisi. Jaksossa Anthony Bourdain tutustuu Pariisin ruokakulttuuriin. Hän käy paikallisissa ravintoloissa bistroista brasserieihin, jututtaa maan ruokaintoilijoita ja syö erikoisia herkkuja verimakkara-macaroneista kateenkorvaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
47 min
Zoo: Tuholaispulma
Eilen 23:33
katsomo.fi
Kausi 1, 8/13. Rotat valtaavat rahtialuksen, joka löytyy myöhemmin ajelehtimasta USA:n itärannikon tuntumasta. Jackson tovereineen kiiruhtavat tutkimaan tapausta, mutta laiva seilaa tyhjillään. Minne tuhatpäinen jyrsijälauma on kadonnut? Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
190 min
Champions Hockey League: Tappara - Ostrava -ottelun 2. eräkooste
Eilen 23:33
katsomo.fi
190 min
Champions Hockey League: Kärpät - Düsseldorf -ottelukooste
Eilen 23:31
katsomo.fi
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/26. Irstas robottimies. Amerikkalaisen miehen matka on tyssätä pikkurikkeeseen, vedenlämmittimen sisään kätkeytyy yllättävän paljon ja katutaiteilija jää kiinni lain pakoilusta. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
190 min
Champions Hockey League: Tappara - Ostrava -ottelun 3. erän huippuhetket
Eilen 23:30
katsomo.fi
55 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Halloween-juhlintaa. Olivia vie Edenin karkkikierrokselle vastoin isänsä tahtoa. Kolby juhlii ensimmäistä kertaa elämässään halloweenia tavallisten nuorten tapaan. Taylorin taas pitäisi mennä halloween-bileiden sijaan johtamaan nuorisojumalanpalvelusta. Amerikkalainen realitysarja. (39')
190 min
Champions Hockey League: Tappara - Ostrava -ottelun 1. eräkooste
Eilen 23:18
katsomo.fi
55 min
Anna
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Dokumentti maailman toiseksi pohjoisimmasta kansasta, nganasaneista. Anna Aleksjevnan avoin ripitys elämästään kylän puoluekomitean tahdon toimeenpanijana. Ohjaus ja suunnittelu Markku Lehmuskallio ja Anastasia Lapsui. (U)
50 min
Prisma: Dieettibisneksen rahastajat
Eilen 23:15
areena.yle.fi
3/3. Miksi niin monet dieetit epäonnistuvat ja saadaanko markkinoille toimiva laihdutuspilleri? Toimittaja Jacques Peretti tutkii dieettiteollisuuden taustoja ja paljastaa millaisia rahasummia bisneksessä pyörii. T: BBC
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:10
areena.yle.fi

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Eilen 13:30
areena.yle.fi
55 min
Anna
Eilen 23:15
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 15:00, 6.10.2015
Eilen 15:16
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi
60 min
Fashion Star
Eilen 15:00
ruutu.fi
Syyttäjä toi paloittelumurhaajan kotoa takavarikoidut aseet käräjille
Eilen 13:08
iltasanomat.fi