UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Blast 'Em Bunnies - PS4 Announce Trailer
Tänään 13:58
gamereactor.fi
Blast 'Em Bunnies - PS4 Announce Trailer
30 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/76. Hauskat eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (22')
2 min
Uutisklipit: Taloustoimittajan kommentti: Finnair ei vielä tavoitteessaan, mutta suunta on oikea
Tänään 13:32
katsomo.fi
MTV Uutisten taloustoimittaja Raimo Pitkänen on Antti Tuurin haastateltavana.
59 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Sianpotkaa ja kalapullia
Tänään 13:30
katsomo.fi
Pääateriana on patapaisti savustetusta sianpotkasta. Samassa lämmössä muhii kypsäksi myskikurpitsa, joka katoaa pinaatin kera rotolo-pastarulliin. Jaksossa vinkataan, kuinka salaatti ei mene hukkaan. Lisäksi Jamie paneutuu pihvilihojen salaisuuksiin ja kokkaa kunnon pihvin ranskalaisten ja sienikastikkeen kera. Kuiva-ainekaapin kätköistä löytyy ainekset tonnikala-piadinaan,…
Vaalit 2016 – studiossa Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
Donald Trumpin menestys on herättänyt huolta muuallakin kuin rebublikaanisen puolueen johdossa. Euroopassa jopa kauhistellaan hänen mahdollista valtaannousuaan Yhdysvaltain presidentiksi. –Euroopassa pelätään rebublikaaneja, koska pelätään rautaa rajalle –tahoa, joka lähtee erilaisiin seikkailuihin maailmalle. –Ronald Reagania pelättiin Euroopassa ja Suomessa…
1 min
Uutisklipit: 500 siperiantiikeriä – vetonaula kiinalaisessa kansallispuistossa
Tänään 13:23
katsomo.fi
Uudenvuoden lomallaan monet kiinalaiset matkustavat harvinaisen upeaan tiikeripuistoon Koillis-Kiinan Harbinissa, jossa majailee 500 siperiantiikeriä.
Lily James kuvattuna Pride and Prejudice and Zombies -elokuvan ensi-illassa
Tänään 13:22
iltasanomat.fi
Näyttelijä Lily James saapui Jane Austenin Ylpeyttä ja ennakkoluuloa mukailevan Pride and Prejudice and Zombies -elokuvan ensi-iltaan kukkakuvioisessa leningissä.
27 min
Kukkaron herraksi
Tänään 13:03
areena.yle.fi
Kausi 2, 3/10. Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U)
Ministeri Lindström turvapaikanhakijoiden työllistymisestä: Tilastot eivät ole kauhean hyviä
Tänään 13:02
iltalehti.fi
Lindström kertoi myös, kuinka moni turvapaikanhakijoista työllistyy.
2 min
Uutisklipit: Lukuisat syyrialaiset pakolaiset jumissa Turkin rajalla – "Olemme peloissamme"
Tänään 12:39
katsomo.fi
Turkin rajalla suuri määrä syyrialaisia pakolaisia odottaa pääsyä maahan, jotta he pääsisivät turvaan Syyrian hallituksen suurhyökkäystä, jota Venäjä tukee ilmaiskuin.
"Tämä on kallista lystiä" - kotouttamisen kustannukset huolestuttavat ministeriä
Tänään 12:31
iltasanomat.fi
Viime vuonna turvapaikanhakijoita tuli Suomeen 32000 ja heistä noin 10000 saa turvapaikan ja pääsee kotouttamisohjelmiin. Ennakkotietojen perusteella viidesosa turvapaikanhakijoista on luku- ja kirjoitustaidottomia. Katso yllä olevalta videolta, mitä Lindström sanoi turvapaikanhakijoiden kotouttamisesta ISTV:lle keskiviikon tiedotustilaisuuden jälkeen.
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Trial-pyöräily on yksi SM-viikon lajeista
Tänään 12:28
areena.yle.fi
Tampereella kamppaillaan 17 lajin Suomen mestaruuksista.Yksi SM-viikon vauhdikkaimmista lajeista on trial-pyöräily, joka tarjoaa vaativaa tasapainoilua ja huikeita polkupyörätemppuja.
55 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Räväkkä pariskunta Iiris ja Aki haaveilevat erilaisista häistä, jossa vältetään kaikkea perinteistä. Tylsyys on näistä häistä kaukana, sillä järjestäjinä toimivat pariskunta Iida Ketola ja Renne Korppila. Kotimainen realitysarja. (42')
2 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Sotkutanssia.
Taiwanin maanjäristyksen uhriluku nousi 46:een
Tänään 11:56
iltasanomat.fi
Tällä hetkellä järistyksen uhriluku on noussut 46:een ja 96 ihmistä on edelleen kateissa.
10 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 11:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/24. Tipatonta ja häämessuja. Jumpaton joulukuu, mauton maaliskuu ja kakkukesäkuu. Osallistuisitko? Ja joko on hääteema mietittynä? (4')
Viisi sotilasta kuoli lentokoneen maahansyöksyssä Myanmarissa
Tänään 11:46
iltasanomat.fi
Tässä vaiheessa maahansyöksyn syyksi epäillään teknistä vikaa.
45 min
Vanderpump Rules
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/17. Burleskibileet. Nathalie haluaa yllättää miehensä Guillermon unohtumattomilla syntymäpäiväjuhlilla, eikä juhlista puutu säihkettä, kimallusta ja paljasta pintaa. Jax käy lääkärillä ja saa kuulla huolestuttavia uutisia, joihin Stassi reagoi vähemmän kannustavaan tyyliin. (43')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
25 min
Dexpedition
Tänään 10:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/9. Merta, aurinkovoidetta ja bileitä. Dex ja Fab matkaavat Ibizalle, jossa he tutustuvat saaren bilekulttuuriin ja käyvät bostailemassa biitseillä. Matkailuohjelma. (22')
Tähtipelaajat hyllytettiin, Granlund astui esiin – NHL:ssä vahva suomalaisyö
Tänään 10:49
iltasanomat.fi
28 min
Tulevaisuuden tekniikkaa
Tänään 10:30
areena.yle.fi
4/7: Pelaaminen. Virtuaalinen todellisuus ja pelaaminen ovat kehittyneet huimasti 1980-luvun tennispeleistä tämän päivän visuaalisesti todenmukaisiin maailmoihin. Miten ala kehittyy, ja missä ovat sen rajat?
25 min
Dexpedition
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/9. Erikoisia perinteitä. Dex ja Fab aloittavat Euroopan-kiertueensa Oslosta, jossa he tutustuvat opiskelijoiden juhlatapoihin ja käyvät perinteisellä kansallispäivän aamiaisella, jossa viina virtaa. Matkailuohjelma. (22')
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Matemaattinen mysteeri katulaatoituksessa
Tänään 10:20
areena.yle.fi
Penrosen laatoituksella voi rakentaa loputtomasti vaihtelevan laatoituksen.
6 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 7:00, 10.2.2016
Tänään 10:06
areena.yle.fi
Aiheina muun muassa USA:n esivaalit, ympäristörikosten tutkinta Suomessa ja turvapaikanhakijoiden koulutustaso.
Valtavaan suosioon noussut laite kärvensi miljoonakodin
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Hoverboard syttyi yllättäen tuleen. Tulipalo levisi lähes koko asuntoon aiheuttaen mittavaa vahinkoa. Hittilaitteen on aiemmin uutisoitu syttyvän tuleen itsestään. LÄHDE: CNN
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Saksan junaturmassa ainakin 10 kuollutta
Tänään 10:02
areena.yle.fi
Kaksi paikallisjunaa ajoi päin toisiaan Etelä-Saksassa Baijerissa tiistaiaamuna 9.2. Loukkaantuneiden määräksi kerrotaan yli sata. Junissa oli yhteensä noin 150 ihmistä.
1 min
Uutisklipit: Raunioista nuorine poikineen pelastettu äiti: "Oli mahdotonta kävellä"
Tänään 10:01
katsomo.fi
Wu Hui-shan ja hänen kaksi nuorta poikaansa olivat yli 20 tuntia jumissa talonsa raunioissa ennen kuin pelastushenkilökunta pääsi heidän luokseen.
60 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/18. Paluu alkuun. Päivän haasteessa palataan kunkin kilpailijan MasterChef-polun alkuun, sillä kokkien täytyy valmistaa uudelleen ihka ensimmäinen kilpailussa tekemänsä annos. Annoksesta täytyy näkyä, miten kilpailijat ovat kehittyneet vuosien varrella. Osalle paluu vanhaan on mieluinen, mutta osalla on ensimmäisestä haasteesta ikäviä muistoja.…
Totuus Elokuvasta: The Revenant
Tänään 10:00
moontv.fi
VAROITUS!! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta. Rauli kävi katsomassa näyttelijä/elokuvantekijä Roope Oleniuksen kanssa 12 Oscar-ehdokkuutta saaneen The Revenantin. Mikäli et ole vielä nähnyt elokuvaa, jätä tämä katsomatta ja lue ainoastaan Raulin spoilerivapaa arvio elokuvasta: The Revenant sijoittuu 1800-luvun alkupuolen…
57 min
Farm Kings: Uusia projekteja
Tänään 09:58
katsomo.fi
Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10.
Pimeys versioi Eppu Normaalin Urheiluhullun
Tänään 09:55
iltasanomat.fi
Kyseessä on uusi singlelohkaisu maaliskuussa julkaistavalta Eput Rautaa 2 –tribuuttialbumilta. Levyllä Eppujen biisejä esittävät muun muassa Yö, Pate Mustajärvi ja Pertti Kurikan Nimipäivät.
Norsu tuhosi taloja Intiassa
Tänään 09:44
iltasanomat.fi
Valtoimenaan edenneen norsun jäljiltä jopa 100 rakennusta vahingoittui.
Tältä näyttää Supertähtien ylellinen luksushuvila Kaliforniassa – kurkista sisään!
Tänään 09:23
iltasanomat.fi
Hyväntuuliset Supertähdet ovat asettuneet taloksi Etelä-Kalifornian Indian Wellsin aurinkoisella alueelle. Kuvaustalo on hulppea: yleisten tilojen lisäksi jokaisella tähdellä on oma makuuhuoneensa. Valtavan luksustalon pihalla on oma uima-allas ja tenniskenttä, jolle Teemu Selänne ja Jarkko Nieminen karkaavat kuvaustauoilla. Sisään taloon on päässyt pujahtamaan…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:22
areena.yle.fi
15 min
Yle Uutiset
Tänään 09:21
areena.yle.fi
14 min
Aamutohtori
Tänään 09:07
areena.yle.fi
Akne on yleinen ihosairaus, josta voi kärsiä myös muut kuin teini-ikäiset. Aamutohtori, ihotautien erikoislääkäri Maarit Vaalamo kertoi, mitkä syyt aknea voivat aiheuttaa ja miten sitä tulisi hoitaa.
159 min
Huomenta Suomi: Vanhanen Arhinmäen kritiikistä: Vasemmistoliitto oli mukana sähköverkot myyneessä hallituksessa
Tänään 09:06
katsomo.fi
Nina Rahkolan haastateltavina SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman ja keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen.
15 min
Markkinaraati: Asuntokaupoilla ostajan markkinat
Tänään 09:06
katsomo.fi
Nina Rahkolan kanssa keskustelemassa toimituspäällikkö Jari Saario Kauppalehdestä, uusasiakashankinnasta vastaava johtaja Tiina Kalliokoski Aktiasta sekä kiinteistövälittäjä Mira Kasslin.
25 min
Studio55.fi: Pepe Willberg juhlavuoden pyörteissä
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana muusikko Pepe Willberg.

Suositeltua

59 min
Historia: Hovielämää
Eilen 17:00
areena.yle.fi
Suomalainen Petri, 38, todisti hirmumyrskyn loistoristeilijällä – ”Ajattelin, miten tässä käy”
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Norsu tuhosi taloja Intiassa
Tänään 09:44
iltasanomat.fi
61 min
Tyrant: Vallankaappaussuunnitelmia
Tänään 00:44
katsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 16:45
ruutu.fi
Sadat manaatit valtasivat turistien suosikkipaikan
Tänään 08:16
iltalehti.fi