UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Susan Sarandonin kaula-aukko aloitti Twitter-sodan
Tänään 14:34
iltalehti.fi
Lähde: Splash News
Kardashianien sisarukset kuvattiin yöelämässä
Tänään 14:22
iltasanomat.fi
Hurjasta ojaanajosta selvittiin säikähdyksellä
Tänään 14:20
iltasanomat.fi
–Siinä tiellä on tuollainen mäennyppylä ja se on aika yllättävä, kun sen takaa tulee joku kylki edellä vastaan, Anttila kertoo Ilta-Sanomille. –Oli se kyllä aika hurja tilanne. Liippasi läheltä, hän lisää.
8 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 12:45
areena.yle.fi
25 min
Ratsastuksen maailma
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Ratsastuksen maailma esittelee hevosurheilua monesta eri näkökulmasta. Maailmancupin kovimpien kisatapahtumien lisäksi mukana on mielenkiintoisia lajia taustoittavia juttuja.
9 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 12:10
areena.yle.fi
4 min
Yhteisvastuukeräys
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Kalle on tradenomi-opiskelija ja partiojohtaja. CP-vamman vuoksi liikkuminen on haastavaa ja Kalle viettää paljon aikaa yksin. Kerran viikossa hän käy erityistä tukea tarvitsevien sisupartiossa.
6 min
Yhteisvastuukeräyksen avaus
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö avaa yhteisvastuukeräyksen.
60 min
Kädettömät kokit: Pipsa Hurmerinta
Tänään 12:00
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle.
60 min
Mahdoton taloprojekti: Russell ja Meryl
Tänään 11:59
katsomo.fi
Russell ja Meryl suunnittelevat häitä, ja samaan aikaan unelmien taloa upealle rantatontille. Kestävätkö pariskunnan hermot ja toteutuvatko suunnitelmat kun kaikki ei sujukaan leikiten?
Winter Assembly 2016 (osa 2/2)
Tänään 11:55
moontv.fi
Lupu jatkaa Assembly-viikonlopun rientojaan ja tekee kyseenalaisia vertauskuvia tietokoneista feminiinisinä laitteina. Samaten katsotaan hiirisuosituksia kapitalistinurkkauksella ja jututetaan tietokonemaakareiden tarpeita. - Winter Assembly 2016 (osa 2/2)
14 min
Seniori työssä
Tänään 11:45
areena.yle.fi
Martti Sipponen 65 v, aikoo jatkaa työuraansa Naantalin kaupungin yhteyspäällikkönä 68 ikävuoteen asti. Tarinoita suomalaisista, jotka syystä tai toisesta jatkavat työuraansa yli eläkeiän.
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/26. Oma koti kullan kallis. Candice suunnittelee maailmanmatkaaja Jean-Francois'n pikkuisesta omakotitalosta kotipesän, joka kuvastaa omistajansa elämäntyyliä. Katoavat tavarat aiheuttavat päänvaivaa. (21')
NFL-tähdet tyttärien hiusstylistinä - onnistuiko letitys?
Tänään 11:19
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
28 min
Pressiklubi viittomakielellä
Tänään 11:15
areena.yle.fi
Paetkaa, tolkun ihmiset tulevat! Studiossa Markku Jokisipilä, Anu Koivunen ja Harri Saukkomaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna.
46 min
Riemuruhtinaat
Tänään 11:10
areena.yle.fi
Tarina kiertävien sirkusten estraditaitelijoista aikana, jolloin tv oli nuori. Päähenkilöinä on kaksi legendaa, venäläiseen rulettiin menehtynyt Aimo Leikas ja kahlekuningas Timo Tuomivaara. O: Jaakko Kilpiäinen 2010 (U)
10 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/26. Keskustakoti lähiössä. Kaupungista esikaupunkialueelle muuttaneen avioparin olohuone on jämähtänyt 1980-luvulle, ja Candice tiimeineen loihtii huoneelle päivitetyn, kaupunkilaisemman ilmeen. Työn ohessa Candice hoitaa työläitä lomavalmisteluita. (21')
30 min
Elixir Life
Tänään 10:30
katsomo.fi
Kausi 2, 4/16. Vedenalaista valmennusta. Uinnin maailmanmestari ja intohimoinen uimavalmentaja Jani Sievinen sukeltaa itsekin pinnan alle. Vedenalaiset kuvat paljastavat Tommi Evilän uintitekniikan kehittämiskohteet. Uimalauta auttaa tahdistamaan vapaauinnin käsivetoja. Jani Sievisen potkuharjoitus vetää jalat maitohapoille alle altaanmitan. Kosmetologi neuvoo…
Päivän sää 7.2.2016
Tänään 10:14
iltasanomat.fi
Säätiedotus sunnuntaiksi.
30 min
Elixir Fitness ja Sport
Tänään 10:00
katsomo.fi
Kausi 2, 4/16. Etelän poika. Else Lautala esittelee kotiseutunsa Napapiirin Lapin parhaita paloja Sallassa ja Kemijärvellä. Lauri Kalima ottaa kokovartalokontaktia lumeen kokeillessan kelkkailua ja lumikenkäilyä. Alppihiihdon nuori tähti Merle Soppela vetää tunturiharjoitukset ilman suksia. Suksilla rinteessä viilettää malli ja yrittäjä Martina Aitolehti. Fysioterapeutin…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
21 min
Villi tulevaisuus
Tänään 09:35
areena.yle.fi
Kilpisauruksia. Salaperäinen lämmönlähde aluksen holografisessa kartassa ajaa Seikon, Iikan ja Emilian Bengalin suolle selvittämään ilmiötä. Animaatiosarja.
24 min
Upeat skandikodit: Näytön paikka
Tänään 09:30
katsomo.fi
Kiinteistönvälittäjälle tulee näytön paikka, kun häneltä pyydetään hinta-arviota kuuluisan edesmenneen taiteilijan Bjørn Wiinbladin kodista, joka samalla on taidemuseo. Tanskan kalleimpiin alueisiin kuuluvalla Sjællannin rantatiellä taas käydään modernissa selkeälinjaisessa talossa, jossa valo ja tila yhdistyvät merimaisemaan täydellisesti. Mutta ovatko nekään…
6 min
Tenavat
Tänään 09:27
areena.yle.fi
Rakkautta ilmassa.
21 min
Pokémon: Garchompin megayhteys
Tänään 09:25
katsomo.fi
Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi.
10 min
Pelihaaste
Tänään 09:16
areena.yle.fi
Viimeistely. Tiimit saavat Gurulta viimeistelyhaasteen: testaa ja viimeistele oma pelisi ja kerro siitä kavereille. Voit osallistua oman pelin tekemiseen osoitteessa pelihaaste.fi. Tuotantoyhtiö Other Group Oy.
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Identtiset kaksoset. Mari Savolainen ja Hanna Mäkeläinen tukevat toisiaan kaikessa, vaikka ovatkin erilaisia luonteeltaan.
12 min
Karvinen
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Kylpypäivä. Karvinen, Osku ja Misu joutuvat vasten tahtoaan kylpyyn. Mitä tapahtuu, kun samaan ammeeseen lisätään leikkivene, vedettävä hai ja keltainen kumiankka?
1 min
Uutisklipit: Massiivinen vesivahinko Helsingissä
Tänään 09:01
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
21 min
Littlest Pet Shop: Sambakarnevaalit
Tänään 08:59
katsomo.fi
Blytheä pyydetään osallistumaan sambakarnevaaleihin, ja kiero Ramon varastaa jälleen kerran Blythen ideat. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi.
11 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:44
areena.yle.fi
Neulanuppi. Mestari Töksy on etsinyt jo vuosia Neulanuppia, piikki-fun todellisen taitajan päähinettä. Badu ja Piikki haluavat myös löytää sen.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/20. Jaksa paremmin. 6/20. Aitajuoksija Noora Toivo tietää, että kunto kasvaa levossa, joten kaikki vinkit unenlaadun parantamiseksi on tarpeen. Päivi pääsee tutustumaan näyttävään liikuntalajiin, trikkaukseen. Myös kulmat laitetaan kuntoon 3D-kestopigmentoinnilla. Kotimainen lifestyleohjelma.
Elina Mäkinen, 22, ui avannossa 450 metriä – ja taistelee sen jälkeen horkkaa vastaan
Tänään 08:12
iltasanomat.fi
8 min
Katti Matikaisen kirjamylly
Tänään 08:09
areena.yle.fi
Kirja on polku. Katti Matikainen kulkee kirjapolkua pitkin salaperäisiin maailmoihin. Jakson kirjoina ovat "Annan seitsemän elämää" ja "Auringon lapsia".
14 min
Elias ja pelastusryhmän seikkailut: Kalasäiliö
Tänään 08:06
katsomo.fi
Trooli joutuu pulaan uuden kalasäiliönsä takia, ja Elias joutuu tosipaikan eteen miettiessään, miten Trooli saadaan pelastettua. Elias, pieni ja leikkisä pelastuslaiva, palaa televisioon aivan uusin jaksoin! Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän…
Jaajo kannustaa konduktööri-Taavia: "Ei voi muuta kuin toivoa kaverille menestystä"
Tänään 08:04
iltasanomat.fi
Haluatko miljonääriksi? jäi jälleen kutkuttavan jännään vaiheeseen, kun David "Taavi" Viljanen tavoitteli entistä suurempia summia. Lauantain jakso päättyi 30-vuotiaan konduktöörin klaarattua itselleen 5000 euroa, ja ensi viikolla miljoonajahti jatkuu entistä kovemmilla panoksilla. - Ei voi muuta kuin toivoa kaverille menestystä, Jaajo Linnonmaa kehuu kilpailijaa.…

Suositeltua

110 min
Wallander: Varas
Eilen 22:35
katsomo.fi
28 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
58 min
Haluatko miljonääriksi?
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kaukaloon palannut Ben Blood sai heti ulosajon – rikkoi tuomarin koskemattomuutta
Eilen 17:56
iltasanomat.fi
60 min
Rysän päällä: Ikä on vain numero
Eilen 22:35
katsomo.fi
Susan Sarandonin kaula-aukko aloitti Twitter-sodan
Tänään 14:34
iltalehti.fi