UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Satelliittikuvat paljastavat eliitin huvittelupaikat ja Kim Jong-unin palatsit Pohjois-Koreassa
Tänään 11:11
iltasanomat.fi
Pieniä vilauksia maan toiminnasta on voinut jo useiden vuosien ajan saada Google Earthin North Korea Uncovered - palvelun kautta. Palvelua ovat ylläpitäneet muun muassa amerikkalainen Curtis Melvin ja useat muut Pohjois-Koreasta kiinnostuneet henkilöt, jotka ovat yhdistelleet maasta julkisuuteen vuotaneita tietoja valokuviin ja muun muassa pohjoiskorealaisten…
Hakkerit tärvelivät Malaysia Airlinesin verkkosivut
Tänään 10:38
iltasanomat.fi
Verkkosivuille oli pantu kuva silinteriin, monokkeliin ja smokkiin sonnustautuneesta liskosta sekä teksti "404- lentokonetta ei ole löydetty". Hakkerit kutsuivat itseään "Kyberkalifaatin viralliseksi liskopartioksi" ja ryydittivät toimiaan iskulauseella "Isis voittaa". Samainen liskopartio pilasi taannoin miljoonien pelaajien joulun kaatamalla Sony PlayStationin…
Jennifer Anistonilla huikea kaula-aukko - SAG-gaalan pukutrendinä seksikkyys
Tänään 10:29
iltasanomat.fi
Hollywoodin gaalakausi on vilkkaimmillaan. Viime yönä Suomen aikaa jaettiin Screen Actors Guildin järjestämä SAG Awardsit, jossa näyttelijöiden ammattijärjestö jakaa palkinnot vuoden parhaille elokuville ja tv-sarjoille.Punaisella matolla nähtiin jälleen näyttävää pukuloistoa. Tällä kertaa avonainen kaula-aukko tuntuu olevan kuuminta muotia, sillä seksikkäitä…
30 min
Lapsiperheen taloprojekti
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Urakka alkaa. Brykien viisihenkinen perhe löysi unelmakotinsa, mutta talo on remontin tarpeessa. Budjetti on 700 000 dollaria ja aikaa on neljä kuukautta. Alku sujuu hyvin, mutta rankkasade paljastaa talossa vakavan rakenteellisen vian. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. (22')
Äidin ja lapsen vatsalihaskuvasta nousi meteli – katso!
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
Mitä mieltä olet perustulosta?
Tänään 10:00
moontv.fi
Persutulo eikun perustulo on mielipiteitä jakava sosiaaliturvajärjestelmän malli. Onko tämä vain massia massoille vai massit pois massoilta ja uuden minimipalkkaduunarin nousu?
45 min
Koirakuiskaaja
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 9/20. Vaikeuksien kautta voittoon. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan muun muassa showpainijana tunnetun Shelly Martinezin koirille, joiden käyttäytyminen on muuttunut huonompaan suuntaan niille sattuneiden onnettomuuksien jälkeen. Cesar auttaa myös Hazetten perheen koiraa, jonka liiallinen haukunta on riistäytynyt käsistä. (30')
28 min
Tanskalainen maajussi
Tänään 09:45
areena.yle.fi
8/10. Frank ryhtyy punomaan pajuaitaa, ja lapset tulevat avuksi, mutta raparperin pilkkominen sujuu heiltä näppärämmin. Tilalle tulee kaksi biologia tutkimaan joen kalakantaa ja eliömaailmaa.
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Pull-apart bread eli nyhtöleipä
Tänään 09:36
katsomo.fi
Pull-apart bread eli nyhto¶leipa¶
30 min
Upeat skandikodit: Takkatulen lumo
Tänään 09:30
katsomo.fi
Myynnissä on tyylikäs asunto 1700-luvun lopun talossa Kööpenhaminan kanaalien rannalla. Asuntoa etsii paljon kotona työskentelevä pariskunta. Kodissa vastaanotetaan myös asiakkaita, ja tämä asettaa tiloille omat korkeat vaatimuksensa. Takkatulella on arvaamaton vetovoima. Arviokäynnillä käydään kantrityylisessä talossa, jonka vaalea skandisisustus on kaunis kuin…
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/13. Uudistettu keittiö. Iso perhekeittiö uudistuu vanhoja elementtejä hyödyntäen. Värimaailma muutetaan vaaleammaksi ja kirkkaammaksi ja järjestys toimivammaksi, pinnat uusitaan ja valaistusta tehostetaan. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:20
areena.yle.fi
11 min
Yle Uutiset
Tänään 09:15
areena.yle.fi
15 min
Jälkihiki
Tänään 09:09
areena.yle.fi
Reetta Meriläinen, Kaj Kunnas ja Juha Kanerva saavat porinaa aikaiseksi muun muassa Roope Tonterin kultamitalista.
26 min
Studio55.fi: Lomatuliaisena superbakteeri
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana infektiolääkäri, dosentti Anu Kantele.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/18. Nostalgiaruokaa. Tänään valmistetaan nostalgiaruokaa: toast skagenia á la Max & Misko, Siken makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi sticky toffee pudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
80 min
Fort Boyard - Linnake
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Räppärit vastaan Poliisit. Luvassa on erittäin tiukka kisa, kun Räppärit kohtaavat Poliisit. Kuinka ketterästi Linda Roine puikkelehtii lasereissa, ja pysyykö Pyhimys pystyssä kahvimyllyssä? Linnakkeen ulkoseinämältä on huikeat näkymät, jos uskaltaa katsoa... Tänään nähdään myös astronauttileikkejä, vikkeliä käärmeitä ja huima benji. Ohjelman…
Vihainen laama naurattaa netissä - nylkytti kakankerääjää
Tänään 08:42
iltalehti.fi
Video: Barcroft Media
7 min
Kanan muna: Urheiluhullu
Tänään 08:40
areena.yle.fi
Humoristinen animaatio kanalan arjesta. Animaatio: Kari Häkkinen.
5 min
Luonto lähellä
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Myrskytuulet ovat viime vuosina aiheuttaneet melkoista tuhoa metsissämme. Metsätuhoa lisää kirjanpainaja, pieni kovakuoriainen, joka lisääntyy tuulen kaatamissa kuusissa.
30 min
Eläinten ABC
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/26. Pelottavat pedot. Luonto on antanut kaikille eläimille tärkeän ominaisuuden, jonka ansiosta ne selviävät. Tiikerin raidoilla on tarkoituksensa, niin kuin myös pöllön äänettömillä siiveniskuilla. Lopuksi selviää, kumpi peto on vaarallisempi, alligaattori vai krokotiili. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
Syrizan johtaja: Kreikka neuvottelee mutta tuhoisa säästöohjelma päättyy
Tänään 08:22
iltasanomat.fi
Tsiprasin mukaan uusi hallitus on valmis yhteistyöhön ja löytämään velkojien kanssa kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Tsipras kertoi asiasta tuhansille kannattajille Ateenassa vaalivoiton varmistuttua. – Vasemmiston aika on koittanut! huusivat kannattajat. Monet haastatellut Syrizan äänestäjät sanovat panevansa toivonsa siihen, että Tsipras johdattaa maan…
21 min
Oktonautit
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Oktonautit ja delfiinivauva: Kwazii nappaa vahingossa matkaansa uuden ystävän ja joutuu opettelemaan lapsenvahdin taitoja! Oktonautit ja kummituskala: Peso joutuu pahaan kiipeliin. 18/25.
Salaperäinen Pohjois-Korea paljastuu kaikille satelliittien avulla
Tänään 08:06
hs.fi
Hakukoneyhtiö Googlen palvelu paljastaa muun muassa maan eliitin suunnattomat palatsit, poliittisten vankien leirit ja sotilassalaisuudet. Toimittaja: Petteri Tuohinen, editointi: Kristiina Marttinen.
22 min
Kaapo
Tänään 07:56
areena.yle.fi
4/40. Kaapo oppii hiihtämään ja matkustaa ensi kertaa junalla. Sitten Kaapo haluaisi ison veneen, jota voisi uittaa järvellä. Lopuksi Kaapo pääsee vierailemaan maatilalla.
10 min
Olivia
Tänään 07:42
areena.yle.fi
Olivian sadetanssi. Olivia, Urpo ja Ronja päättävät laittaa leluveneensä kilpasille. Niiden on määrä purjehtia läheisessä lammessa, joka on kuitenkin kuivunut sateen antaessa odottaa itseään.
Oppilas paiskoi iäkästä opettajaa lattiaan - ja mistä syystä?
Tänään 07:42
iltalehti.fi
Lähde: CNN
1 min
Jyrki ja Neponen
Tänään 07:41
areena.yle.fi
Kysymyksiä.
Viikossa aikuiseksi: Seksitön ja päihteetön aikuistumisleiri
Tänään 07:40
iltalehti.fi
Viikossa aikuiseksi -elokuvassa joukko toisilleen tuntemattomia miehiä ja naisia haluaa viettää toisenlaisen kesälomaviikon houkuttelevan oloisella aikuisten leirillä Turun saaristossa. IL TV julkaisee leffan ensi-iltaviikon ajan joka päivä klipin elokuvasta. Viikossa aikuiseksi on Johanna Vuoksenmaan komediatrilogian toinen osa. Jättimäisen yli 400 000 katsojan…
Kreikan ääntenlaskenta: Syriza jäämässä ilman enemmistöä
Tänään 07:39
iltalehti.fi
Lähde: CNN
ToosaTV: Millaista oli ennen kännyköitä? "Onks sulla savumerkkiliittymä?"
Tänään 07:35
iltasanomat.fi
Savumerkkejä ja kirjekyyhkyjä? ToosaTV esittää hysteerisen historiallisen tutkimuksen siitä, minkälaista elämä mahtoikaan olla ennen kännyköitä. Katso jakso hulvattomista aikakausista ennen matkapuhelimia.
13 min
Jepu Neulanen
Tänään 07:28
areena.yle.fi
Osa 5: Unelmien lemmikkieläin. Jepu Neulanen harjoittelee tullakseen maailman ensimmäiseksi lemmikkinaruoravaksi.
Tänään pyryttää – sakeinta sade on illalla
Tänään 07:23
iltasanomat.fi
Iltapäivällä lunta tulee Pohjanmaan rannikkoseudulla ja sitä myötä kelikin huononee. Päivä on vielä laajalti poutainen, joskin aika pilvinen. Päivällä on myös varsin lauhaa, idässä pikkupakkasta, etelässä ja länsirannikon tuntumassa nollakeliä tai plussaa, ja tuuli on etenkin sateen yhteydessä tuntuvaa. Oulun seudulle lumisateita odotellaan iltapäiväksi, tuolloin…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:22
areena.yle.fi
9 min
Yle Uutiset
Tänään 07:20
areena.yle.fi
10 min
Tommin kiertävä sirkus
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Riita poikki. Li ja Ling ovat riidoissa, eikä illan esityksestä tunnu tulevan mitään.
3 min
Siina ja Nalle
Tänään 07:15
areena.yle.fi
Siina ja Nalle esittävät kappaleen "Huugi-guugi".
6 min
Totta vai taikaa: Sähkö
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Sähkö.
5 min
Pingu: Onkimassa
Tänään 07:03
areena.yle.fi
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista.
1 min
Kirjainpeli
Tänään 07:02
areena.yle.fi
Mari ja Senja leikkivät S-kirjaimella.

Suositeltua

57 min
Loirinuotiolla
Eilen 20:00
ruutu.fi
88 min
Ykköset ja nollat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Mallikaunottaren uhkea hampurilaismainos aiheutti kohun – kiellettiin Yhdysvalloissa
Eilen 14:58
iltasanomat.fi
Toimittaja kokeili pahamaineisia palomiesten kuntotestejä
Eilen 18:40
iltasanomat.fi
58 min
Myytinmurtajat: Luotihöpinöitä
Eilen 20:01
katsomo.fi
28 min
Girls
Eilen 22:26
areena.yle.fi