UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

57 min
Dokumenttiprojekti: Intian tytär
Tänään 21:30
areena.yle.fi
Joulukuussa 2012 nuori intialaisnainen kuoli raa'an joukkoraiskauksen aiheuttamiin vammoihin. Raiskaajat syyttivät uhria teosta. Intiassa syntyi kansanliike puolustamaan naisten asemaa. Liike laajeni kansainväliseksi.
Veikkausliigan huippuhetket 6.7.2015
Tänään 21:29
iltasanomat.fi
Rising Storm - Livestream Replay
Tänään 21:24
gamereactor.fi
Rising Storm - Livestream Replay
58 min
Minun totuuteni: Thommy Berggren
Tänään 21:10
areena.yle.fi
2/8. Thommy Berggren on Ruotsin vaikutusvaltaisimpia ja menestyneimpiä teatteriohjaajia. Mitä varten hän kieltäytyi Hollywoodista tulleesta työtarjouksesta? Ja miksi hän on monien mielestä hankala työtoveri?
76 min
Timanttikoirien vuosi 1984
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Pete Europan dokumenttielokuva on sisäpiiriläisten kertomus Helsingin kulttuurivallankumouksesta 1979 - 85, kun meikkaavien miesten ja koristeellisten naisten etujoukko pyrki siirtymään uuteen, vapaampaan aikaan.
60 min
Salaisuuksia ja valheita: Tunnustus
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 6/10. Beniin kohdistuneiden uhkausten takia Cornell haluaa järjestää poliisipartion vartioimaan Crawfordin perhettä. Ben taas haluaa selvittää, mitä Kevinillä on häntä vastaan. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä?
48 min
Satuhäät
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Kun kouvolalaiset Monika Räisänen ja Joakim Sorvo vihitään, odottaa pari yhteisen elämänsä jatkuvan edelleen värikkäänä, ylä- ja alamäkiä täynnä olevana seikkailuna. (U)
60 min
Aatami etsii Eevaa
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Sarja alkaa. 1. tuotantokauden uusinnat ma-ke klo 21. Aatami etsii Eevaa on deittiohjelma, jossa toisilleen ennestään tuntemattomat sinkut pääsevät viettämään ainutlaatuisia sokkotreffejä autiolle paratiisisaarelle. Sokkotreffit itsessään voivat olla jo varsin jännittävä kokemus, mutta näillä treffeillä jännityskerrointa lisää vielä se, että…
60 min
Good Wife
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 21/22. Älä epäonnistu. Työttömänä kärvistelevän Alician päivään tulee uutta virtaa, kun entinen päämies ottaa yhteyttä ja kertoo olevansa syytettynä murhasta. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Klikkaa mua: Osa 9. Sami
Tänään 20:59
katsomo.fi
Ella saa nettipostia huippuhiihtäjältä, jonka kaikki muut paitsi Ella tunnistavat. Sami on intohimoinen ja hyvin muodostunut, mutta hiukan neuroottinen suhteessaan julkisuuteen. Ella kutsuu miehen päivävierailulle kotiinsa, mutta tästä virheestä seuraa tapahtumaketju, jonka jälkeen kukaan ei enää ole entisensä, ei edes yllätyskylään saapunut Alberto.
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 187/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
5 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 45/56. Vantaa. Janne ja Mikko saavat maijaan pienen kyytiläisen. Taksikuskia on uhattu veitsellä. Miehen lempipoliisisarja on mennyt sivu suun ja siitä suivaannuttuaan herra joutuukin tosielämän poliisikontaktiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:27
areena.yle.fi
Osa 234: "Vapaus johtaa kansaa". Emmi ja Aleksi antautuvat tunteilleen. Karri palaa väärään aikaan. Asko näkee Vilman tanssin. Hannupekan mielestä Marika haaskaa kykyjään. (U).
Fanit virittäytyivät Stadin derbyyn kulkueissa
Tänään 20:03
iltasanomat.fi
27 min
Kulutustavaratarkastajat
Tänään 20:00
areena.yle.fi
5/10. Miten torjunta-aineet vaikuttavat tuoretuotteisiin ja niiden käytettävyyteen? Testissä on pitkään jääkaapissa ollut omena. Miten viljellään luonnonmukaisesti? Keittiötestissä savustus- ja vakuumilaitteet.
60 min
Mira ja miljoonakodit
Tänään 20:00
katsomo.fi
Mira alkaa myydä Mikonkadun hulppeaa miljoonakohdetta ja järjestää ensimmäisen näytön asunnossa. Ennen näytön alkamista Miraa jännittää, tuleeko kukaan paikalle ja onko tulijoiden joukossa potentiaalisia ostajia? Miran arki jatkuu hektisenä ja hänelle tulee jatkuvasti uusia, toinen toistaan upeampia kohteita myyntiin. Kiireinen Mira haaveilee assistentista, ja…
58 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjolahden lomakeskus Haukivuorella on päätynyt isänperintönä nuorelle omistajalleen. Maailmaa nähnyt omistaja haluaa tuoda palan Aasiaa Savon sydämeen, ja suunnitelmat ovat korkealentoisia. Kansakoulunakin palvelleeseen lomakeskukseen on suunnitteilla muun muassa sumopainiareena ja kapselivuoteet. Jyrki Sukula joutuu palauttamaan omistajan…
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/16. Teuvo ei Kaisalta lupia kysele, kun hän laittaa Oulunkylän kaksion uusiksi. Niko on hieman liian nopealiikkeinen remonttiavussaan. Sari ja Amanda suuntaavat Tallinnaan korjaamaan tyyliään sihteerimäisemmäksi. Kotimainen realitysarja. (44')
60 min
Fitnesspäiväkirjat: #rakkaat
Tänään 19:59
katsomo.fi
Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa ollaan rakkaimpien kanssa. Nanna ja Jere viettävät perhejoulua ja tekevät ison päätöksen Ruotsiin muuttamisesta. Eevi liikuttuu kyyneliin puhuessaan avopuolisostaan Uniikista. Venla viettää tyttöjen iltaa ja Mari herkuttelee äidin patojen ääressä oikein urakalla.
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 19:55
ruutu.fi
Kolmannessa jaksossa seurataan Uniikin videon kuvauksia Helsingissä. Mukana kuvauksissa ovat uusi naisartisti Emma jaTeflon Brothersien Heikki Kuula. Kotimainen sarja. (7')
Äiti löysi poikansa 15 vuoden eron jälkeen – tunnisti vauvakuvan Facebookista
Tänään 19:38
iltalehti.fi
Jonathanin äiti, Hope Holland, oli etsinyt poikaansa epätoivoisesti jo 15-vuoden ajan. Eräänä päivänä Hope kuitenkin löysi tutunnäköisen vauvakuvan Facebookista, joka johti poikansa löytämiseen. Lähde: CNN
55 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Opiskelijapojat. Murphys on historiallinen hotelli, jossa presidenttikin on yöpynyt. Sitten kolme kaveria osti hotellin, ja meno on ollut kuin opiskelijabileissä. Kukaan ei välitä hotellin asiakkaista, ja historiallisesta on tullut nuhjuista. Saako Gordon puhuttua kavereille järkeä, ja saako hän heidät ottamaan vastuuta hotellista? Amerikkalainen…
28 min
Luovat hullut
Tänään 19:32
katsomo.fi
Kausi 1, 21/22. Paikallisen kirjaston pelastamiseksi täytyisi keksiä hyvä kampanja, ja Simon saakin rohkean idean. Sydneyn uusi poikaystävä osoittautuu homoksi, ja kaikki muut tietävät siitä ennen Sydneyä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea.
30 min
Emmerdale: Kiirastuli kamarilla, osa 2/2
Tänään 19:29
katsomo.fi
Ali ja Ruby jännittävät raskaustestin tulosta. Sam ja Rachel kertovat poliiseille omat versionsa joulupäivän tapahtumista, mutta kertomukset eivät käy aivan yksiin. Declan pelkää paljastuvansa, mutta Charity on päättänyt vierittää syyn tuhopoltosta Samin niskoille. Debbie pyytää Rossilta anteeksi raivokohtaustaan Korjaamolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa…
4 min
Päivän sää
Tänään 19:25
katsomo.fi
6 min
Päivän sää
Tänään 19:24
katsomo.fi
Kreikkalaiset jonottavat automaateille äänestyksen jälkeisenä päivänä
Tänään 19:16
iltasanomat.fi
Maan pankkiyhdistyksen mukaan pankit ovat kiinni ainakin tiistain ja keskiviikon. Kreikan viranomaiset määräsivät pankit suljettaviksi viime viikolla, kun Euroopan keskuspankki ei nostanut hätärahoituksen määrää. Pankkiautomaateilta on pystynyt nostamaan päivässä vain 60 euroa. Poikkeustoimien takaraja on umpeutumassa tänään, mutta hallitukselta odotetaan päätöstä…
9 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
9 min
Formula 1: Iso-Britannian GP: Suomalaiset huonoja sateella?
Tänään 19:15
katsomo.fi
60 min
Pientä mökkiremonttia
Tänään 19:00
katsomo.fi
Jakso 4. Leppävirta, Rantamökin viimeistelyä. Maija on luopumassa kymmenen vuotta sitten rakennetusta järvenrantamökistä Leppävirralla. Hyvässä kunnossa olevalle mökille ei muutoksia juuri kaivata, mutta pihan valoisuudelle tulisi tehdä jotain. Leppävirralle remontti-ideansa saapuvat kertomaansuunnittelijat Sirpa Pesonen ja Raisa Myyryläinen.
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/7. Uhmasin lakia. 15-vuotiaan Daniellen häitä joudutaan lykkäämään, jos sulhanen tuomitaan vankeuteen. Laittomat ravit vaarantavat tieturvallisuuden. Jatkuvat häädöt rasittavat pienen lapsen äitiä. Englantilainen realitysarja. (46')
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
15 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
49 min
Saari
Tänään 19:00
areena.yle.fi
19/26. Säikähtäneen Marian terveydentilaa tutkitaan, ja löydös on musertava. Miten hänen sulhasensa Manolis ja koko Vandoulakisin perhe ottavat uutisen vastaan? Evgenia saa nauttia perherauhasta, ainakin hetken. (U)
28 min
Tiettömän taipaleen takana
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/6. Ole Arnold Bønå on palannut Vistenvuonon rannoille Helgelandiin ja ryhtynyt jatkamaan tilanhoidon ohella myös vanhempiensa perustamaa leirikoulutoimintaa. Lisäksi hän tarjoaa turvapaikan ongelmanuorille.
60 min
Risteyksessä
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Sanna Kiisken tarina. Kiireinen yrittäjä, toista lastaan odottava "Annika" joutuu pysähtymään, kun hänen pojallaan todetaan syöpä. Poika joutuu kiireiseen leikkaukseen - samana aamuna, jolloin Annikalla on sektio varattuna. Jaksossa on mukana myös Sanna Kiiski. Kotimainen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
57 min
Historia: Yrjö V ja kuningatar Mary
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/2. Kuningatar Elisabet II:n isoisä Yrjö V nousi valtaistuimelle vuonna 1910. Perikonservatiivinen kuningas joutui suurten sosiaalisten muutosten eteen, mutta osoittautui kuitenkin yllättävän uudistusmieliseksi. T: BBC
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')

Suositeltua

Pudasjärvellä päästiin testaamaan omien autojen äärirajoja
Tänään 07:52
iltalehti.fi
Varas tekeytyi rahalähetiksi – jättisaalis tavaratalosta
Tänään 07:57
iltalehti.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Uudet varusmiehet kertovat: Venäjä mietityttää muttei pelota
Tänään 18:42
iltasanomat.fi
Niinistö: Suomi joutui puun ja kuoren väliin Venäjän matkustuskieltopäätöksessä
Tänään 11:32
iltasanomat.fi
Hurjat muskelit naisottelijalla – sanoo voittavansa miehet
Tänään 14:39
iltalehti.fi