UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

The Flame in the Flood - Wilderness Tips #1
Tänään 16:23
gamereactor.fi
The Flame in the Flood - Wilderness Tips #1
Heurekassa voi hypätä mäkeä
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Tiistaina Tiedekeskus Heurekassa aukesi Suksi Heurekaan! -näyttely, joka esittelee erilaisia talviurheilulajeja. Mukana on myös mäkihyppysimulaattori.
ESA julkaisi upean videon avaruudesta - salamat piiskasivat maata
Tänään 15:22
iltalehti.fi
Kuusi kuukautta avaruusasemalla työskentelevästä Peakesta tuli tammikuussa ensimmäinen avaruuskävelyn tehnyt britti. Jukka Lehtinen
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/12. Kalajoella sijaitsevan Hotelli-ravintola Lokkilinnan omistaja ei ole ottanut johtajan vastuuta hotellistaan. Tämä entinen raviohjastaja on käynyt hotellilla harvakseltaan ja vastuualueet hotellin toiminnassa ovat hämärtyneet. Uusi ravintolapäällikkö ohjaa hotellin ravintolaa fine dining -henkiseksi, mikä ei ole Sukulan mieleen laisinkaan.…
60 min
Top Chef: Tervetuloa Texasiin
Tänään 15:00
katsomo.fi
Kausi 9, 1/18. Texasiin on kutsuttu 29 kokkia, joista kisaa pääsee jatkamaan vain 16. Ensin kokelaiden on valmistettava annokset siasta ja kanista. Yksi kokelas joutuu kotimatkalle jo ennen kuin pääsee lieden ääreen. Yhdysvaltalainen ruokareality.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Tyttö syntyi vain kahden pesäpallon kokoisena - yksi maailman pienimmistä
Tänään 14:50
iltalehti.fi
E´Layah on yksi maailman pienimmistä hengissä selvinneistä keskosista. Tyttö painoi syntyessään vain 280 grammaa. E´Layah syntyi keisarinleikkauksella ja oli vain noin kahden pesäpallon kokoinen. Tyttö syntyi syyskuussa ja vanhemmat elivät sairaalassa E´Layahin tukena lähes taukoamatta. Nyt odotettu päivä koitti ja hurjasti kasvanut tyttö pääsi vihdoin kotiin.…
1 min
Kauneusvinkit: Kevään 2016 meikkitrendit pähkinänkuoressa
Tänään 14:43
katsomo.fi
Hempeitä värejä ja ihon hehkua! Kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar vinkkaa, mitkä ovat kevään 2016 meikkitrendit.
Kim Kardashianin ensiesiintyminen synnytyksen jälkeen
Tänään 14:40
iltasanomat.fi
Kim Kardashian-West, laulaja Kanye Westin puoliso, on pysytellyt poissa julkisuudesta synnytettyään joulukuun alussa toisen lapsensa Saint Westin. Siksi moni ällistyikin, kun Kardashian yhtäkkiä suuntasi tiistai-iltana miehensä mukana VIP-juhliin New Yorkissa. Kimin asu oli erittäin rohkea ja myös hieman eriskummallinen: se koostui kokonaan mustasta, ihonmyötäisestä…
1 min
Hyvinvointi: Pyöreän pepun salaisuus on tässä liikkeessä
Tänään 14:17
katsomo.fi
Toiveissa pyöreä peppu? Mediapersoona ja liikunnanohjaaja Kristoffer Ignatius näyttää mikä on se liike, millä peppuun saa kaivattua muotoa.
2 min
Uutisklipit: Jarkko Sipilä Aarnio-käräjillä: Syyttäjä ja puolustus kaikesta eri mieltä
Tänään 14:14
katsomo.fi
MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä kertoo mitä Aarnio-käräjillä on tänään tapahtunut.
59 min
Unelmamatka
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/4. Cecilie Skog ja Aleksander Gamme ovat kokeneita seikkailijoita, ja nyt he auttavat muitakin toteuttamaan unelmiaan. Sharam ja Kaweh ovat syntyneet aavikolla ja haluavat kokea Huippuvuorten jäiset maisemat.
Singaporelaistutkijat kertovat kehittäneensä zikaviruksen tunnistavan pikatestin
Tänään 14:00
iltasanomat.fi
A*Star -yhtiön tutkija Masafumi Inoue kertoo, että tutkimukset aloitettiin useita kuukausia sitten, mutta taudin vakavuutta ei tuolloin tajuttu. Tutkija Sebastian Maurer-Stroh puolestaan kertoo, että vaikka tauti onkin vaarallinen, ei sitä voi verrata esimerkiksi ebolaan.
60 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
Blast 'Em Bunnies - PS4 Announce Trailer
Tänään 13:58
gamereactor.fi
Blast 'Em Bunnies - PS4 Announce Trailer
30 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/76. Hauskat eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (22')
2 min
Uutisklipit: Taloustoimittajan kommentti: Finnair ei vielä tavoitteessaan, mutta suunta on oikea
Tänään 13:32
katsomo.fi
MTV Uutisten taloustoimittaja Raimo Pitkänen on Antti Tuurin haastateltavana.
59 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Sianpotkaa ja kalapullia
Tänään 13:30
katsomo.fi
Pääateriana on patapaisti savustetusta sianpotkasta. Samassa lämmössä muhii kypsäksi myskikurpitsa, joka katoaa pinaatin kera rotolo-pastarulliin. Jaksossa vinkataan, kuinka salaatti ei mene hukkaan. Lisäksi Jamie paneutuu pihvilihojen salaisuuksiin ja kokkaa kunnon pihvin ranskalaisten ja sienikastikkeen kera. Kuiva-ainekaapin kätköistä löytyy ainekset tonnikala-piadinaan,…
Vaalit 2016 – studiossa Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
Donald Trumpin menestys on herättänyt huolta muuallakin kuin rebublikaanisen puolueen johdossa. Euroopassa jopa kauhistellaan hänen mahdollista valtaannousuaan Yhdysvaltain presidentiksi. –Euroopassa pelätään rebublikaaneja, koska pelätään rautaa rajalle –tahoa, joka lähtee erilaisiin seikkailuihin maailmalle. –Ronald Reagania pelättiin Euroopassa ja Suomessa…
1 min
Uutisklipit: 500 siperiantiikeriä – vetonaula kiinalaisessa kansallispuistossa
Tänään 13:23
katsomo.fi
Uudenvuoden lomallaan monet kiinalaiset matkustavat harvinaisen upeaan tiikeripuistoon Koillis-Kiinan Harbinissa, jossa majailee 500 siperiantiikeriä.
Lily James kuvattuna Pride and Prejudice and Zombies -elokuvan ensi-illassa
Tänään 13:22
iltasanomat.fi
Näyttelijä Lily James saapui Jane Austenin Ylpeyttä ja ennakkoluuloa mukailevan Pride and Prejudice and Zombies -elokuvan ensi-iltaan kukkakuvioisessa leningissä.
27 min
Kukkaron herraksi
Tänään 13:03
areena.yle.fi
Kausi 2, 3/10. Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U)
Ministeri Lindström turvapaikanhakijoiden työllistymisestä: Tilastot eivät ole kauhean hyviä
Tänään 13:02
iltalehti.fi
Lindström kertoi myös, kuinka moni turvapaikanhakijoista työllistyy.
Unravel - Livestream Replay
Tänään 12:50
gamereactor.fi
Unravel - Livestream Replay
2 min
Uutisklipit: Lukuisat syyrialaiset pakolaiset jumissa Turkin rajalla – "Olemme peloissamme"
Tänään 12:39
katsomo.fi
Turkin rajalla suuri määrä syyrialaisia pakolaisia odottaa pääsyä maahan, jotta he pääsisivät turvaan Syyrian hallituksen suurhyökkäystä, jota Venäjä tukee ilmaiskuin.
"Tämä on kallista lystiä" - kotouttamisen kustannukset huolestuttavat ministeriä
Tänään 12:31
iltasanomat.fi
Viime vuonna turvapaikanhakijoita tuli Suomeen 32000 ja heistä noin 10000 saa turvapaikan ja pääsee kotouttamisohjelmiin. Ennakkotietojen perusteella viidesosa turvapaikanhakijoista on luku- ja kirjoitustaidottomia. Katso yllä olevalta videolta, mitä Lindström sanoi turvapaikanhakijoiden kotouttamisesta ISTV:lle keskiviikon tiedotustilaisuuden jälkeen.
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Trial-pyöräily on yksi SM-viikon lajeista
Tänään 12:28
areena.yle.fi
Tampereella kamppaillaan 17 lajin Suomen mestaruuksista.Yksi SM-viikon vauhdikkaimmista lajeista on trial-pyöräily, joka tarjoaa vaativaa tasapainoilua ja huikeita polkupyörätemppuja.
55 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Räväkkä pariskunta Iiris ja Aki haaveilevat erilaisista häistä, jossa vältetään kaikkea perinteistä. Tylsyys on näistä häistä kaukana, sillä järjestäjinä toimivat pariskunta Iida Ketola ja Renne Korppila. Kotimainen realitysarja. (42')
2 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Sotkutanssia.
Taiwanin maanjäristyksen uhriluku nousi 46:een
Tänään 11:56
iltasanomat.fi
Tällä hetkellä järistyksen uhriluku on noussut 46:een ja 96 ihmistä on edelleen kateissa.
10 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 11:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/24. Tipatonta ja häämessuja. Jumpaton joulukuu, mauton maaliskuu ja kakkukesäkuu. Osallistuisitko? Ja joko on hääteema mietittynä? (4')
Viisi sotilasta kuoli lentokoneen maahansyöksyssä Myanmarissa
Tänään 11:46
iltasanomat.fi
Tässä vaiheessa maahansyöksyn syyksi epäillään teknistä vikaa.
45 min
Vanderpump Rules
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/17. Burleskibileet. Nathalie haluaa yllättää miehensä Guillermon unohtumattomilla syntymäpäiväjuhlilla, eikä juhlista puutu säihkettä, kimallusta ja paljasta pintaa. Jax käy lääkärillä ja saa kuulla huolestuttavia uutisia, joihin Stassi reagoi vähemmän kannustavaan tyyliin. (43')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
25 min
Dexpedition
Tänään 10:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/9. Merta, aurinkovoidetta ja bileitä. Dex ja Fab matkaavat Ibizalle, jossa he tutustuvat saaren bilekulttuuriin ja käyvät bostailemassa biitseillä. Matkailuohjelma. (22')
Tähtipelaajat hyllytettiin, Granlund astui esiin – NHL:ssä vahva suomalaisyö
Tänään 10:49
iltasanomat.fi
28 min
Tulevaisuuden tekniikkaa
Tänään 10:30
areena.yle.fi
4/7: Pelaaminen. Virtuaalinen todellisuus ja pelaaminen ovat kehittyneet huimasti 1980-luvun tennispeleistä tämän päivän visuaalisesti todenmukaisiin maailmoihin. Miten ala kehittyy, ja missä ovat sen rajat?
25 min
Dexpedition
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/9. Erikoisia perinteitä. Dex ja Fab aloittavat Euroopan-kiertueensa Oslosta, jossa he tutustuvat opiskelijoiden juhlatapoihin ja käyvät perinteisellä kansallispäivän aamiaisella, jossa viina virtaa. Matkailuohjelma. (22')
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Matemaattinen mysteeri katulaatoituksessa
Tänään 10:20
areena.yle.fi
Penrosen laatoituksella voi rakentaa loputtomasti vaihtelevan laatoituksen.
6 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 7:00, 10.2.2016
Tänään 10:06
areena.yle.fi
Aiheina muun muassa USA:n esivaalit, ympäristörikosten tutkinta Suomessa ja turvapaikanhakijoiden koulutustaso.

Suositeltua

Norsu tuhosi taloja Intiassa
Tänään 09:44
iltasanomat.fi
Suomalainen Petri, 38, todisti hirmumyrskyn loistoristeilijällä – ”Ajattelin, miten tässä käy”
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Valtavaan suosioon noussut laite kärvensi miljoonakodin
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Sadat manaatit valtasivat turistien suosikkipaikan
Tänään 08:16
iltalehti.fi
61 min
Tyrant: Vallankaappaussuunnitelmia
Tänään 00:44
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Vanhanen Arhinmäen kritiikistä: Vasemmistoliitto oli mukana sähköverkot myyneessä hallituksessa
Tänään 09:06
katsomo.fi