UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Super Sunday 4.10.2015 klo 15.30
Tänään 14:34
iltasanomat.fi
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Salakuljettajia. Rajavartiolaitoksen iskuryhmää työllistää kaksi laittomasti maassa olevaa huumesalakuljettajaa. Raja-asemalla maahan pyrkii amerikkalainen, joka ilmeisesti on asunut Kanadassa laittomasti. Erään kreikkalaisen miehen epäillään tulleen maahan tekemään pimeää työtä. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
MTV.doc: Sydäntemme tarina
Tänään 14:00
katsomo.fi
Suomi oli sotien jälkeen sydänkuolleisuudessa maailman synkimpiä maita. Tällöin sepelvaltimotaudista johtuva sydänsairaus merkitsi lähes poikkeuksetta työkyvyttömyyttä ja varhaista kuolemaa. Franck Median dokumenttielokuva Sydäntemme tarina kertoo Suomen noususta terveysvalistuksen mallimaaksi. Merkittävän kehityksen edellytyksenä on ollut Sydänliiton perustaminen…
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/13. Petollista postia. Erään japanilaisen turistin matka tyssää, kun hän paljastaa, ettei ole pakannut kaikkia laukkujaan itse. Postikeskuksessa useastakin paketista löytyy laittomia tuotteita. Eräs brittimies pyrkii maahan ilman paluulentoa ja vähin rahoin. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Pehmoleluja. Tulli löytää pehmoleluja sisältävästä paketista jotain ylimääräistä. Eräs amerikkalainen pyrkii Kanadaan lääkärin, koska häneltä ovat lääkkeet loppu. Lisäksi eräs surffaaja on tuonut jotain todella erikoista maahan. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
35 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 13:05
areena.yle.fi
30 min
Paul O'Grady - rakkaudesta koiriin
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/8. Puolikuntoinen bulldoggi. Paul tapaa bulldoggi Frankien, jolla on ajoittain suuria vaikeuksia liikuttaa takajalkojaan. Koira varastaa oitis miehen sydämen, mutta onko sen mystinen vaiva ohimenevä? Paul tutustuu myös englanninmastiffiin nimeltään King, jolla on kiusallinen vaiva, joka ei ole eduksi adoptiomarkkinoilla. Dokumentti. (22')
7 min
Naurupalat
Tänään 12:55
areena.yle.fi
Kanadalainen sketsisarja, 2014
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 21/26. Lempeän jätin ahdinko. Kalifornian suurin järvi osoittautuu kuolettavaksi, kun tuhannet pelikaanit ovat vaarassa menehtyä vakavaan ruokamyrkytykseen. Alkaa laajamittainen pelastusoperaatio, johon myös SeaWorld antaa panoksensa. Lisäksi tiimi joutuu taistelemaan aikaa vastaan, kun rantaan ajautuu huonossa kunnossa oleva jättiläinen, uhanalainen…
55 min
Guinness World Records
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/13. Turvalasitärsky. Tällä kertaa näemme omenoiden murskaamista, puhallusputkiammuntaa, neliraajajuoksua ja laatikkoon ahtautumista. Ja koska nämä ennätyskokeet eivät vielä ole tarpeeksi erikoisia, on huipennukseksi lisättävä turvalasitärsky. Amerikkalainen sarja.
60 min
Mahdoton taloprojekti: Mike ja Laura
Tänään 12:00
katsomo.fi
Mike ja Laura ovat tuskin ehtineet kihloihin, kun alkavat jo rakentaa taloa. Arkkitehti Laura ottaa kuitenkin jatkuvasti yhteen urakoitsijan kanssa. Miten taloprojektin käy?
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 20/26. Pelastakaa pallopäät. Floridan rannalle ajautuu 22 pallopäävalaan lauma. Massarantautumisen syy on mysteeri, mutta pelastajat tekevät kaikkensa antaakseen edes osalle eläimistä uuden mahdollisuuden. Edessä on massiivinen operaatio, eikä yllätyksiltäkään vältytä. (20')
60 min
Hurja remontti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 11/31. Kulissien takaa. Hurja remontti -ohjelman juontaja ja sisustussuunnittelija Ty Pennington näyttää erikoisjaksossa hetkiä kulissien takaa. Uudet kodit perheille rakennetaan aina viikossa, joten katastrofeiltakaan ei voida välttyä. Ty paljastaa ohjelman viisi suosikkihetkeäkään ja esittelee hiukan omiakin harrastuksiaan. Amerikkalainen realitysarja.
45 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Ollako vai eikö. Amin ongelmat kasaantuvat Woosterissa. Torres haukkuu liikettä muille New Yorkin tatuointiliikkeille Twitterissä, ja Amin parhaat työntekijät uhkaavat yhtäkkiä lähteä omille teilleen. Tommy tatuoi Audrey Kawasakin maalauksen kovia kokeneen tytön selkään. Amerikkalainen sarja. (43')
Harvinainen vauva - taistelee elämästä ilman kalloa
Tänään 11:58
iltalehti.fi
Läkärit kertoivat vanhemmille, ettei vauva tule elämään kuin pienen hetken. Kaikkia odotuksia vastaan, Jaxon kuitenkin taistellut ja pitänyt kiinni elämästä. Elokuussa Jaxon täytti yhden vuoden. VIDEO: CNN
50 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 13/15. Johtajan pallilla. Kolme parasta kilpailijaa on enää jäljellä ja Gordon Ramsay haluaa testata, onko heissä keittiön esimiesainesta. He saavat myös vieraita kotoa, mutta Ramsayn haasteissa on aina koira haudattuna. Amerikkalainen realitysarja. (40')
Grönberg rikkoo paikkoja ja muuta Gamerin kuvaustauolla tapahtunutta
Tänään 11:30
moontv.fi
Olette varmaan aiemminkin huomanneet, mutta Gamerin kuvauksissa tapahtuu vähän kaikenlaista, joka ei aina mahdu itse jaksoihin. Tässä on viime aikoina kameroihin tarttuneita otoksia. - Grönberg rikkoo paikkoja ja muuta Gamerin kuvaustauolla tapahtunutta
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/26. Kylpyhuoneen valaistus kuntoon. Tertian ja Jasonin kylpyhuone on jämähtänyt 1980-luvulle, ja varsinkin valaistuksessa olisi parantamisen varaa. Candice päättää pistää koko huoneen uusiksi, mutta kaikki ei suju aivan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. (21')
30 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (22')
27 min
Pressiklubi viittomakielellä
Tänään 11:15
areena.yle.fi
Mikä oli viikon kiinnostavin uutinen? Miksi siitä tuli uutinen? Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi vastaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna.
45 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Nyt tai ei koskaan. Jessica haluaa harjoittelupaikan, jotta hänestä tulisi oikea tatuointiartisti. Ami ja muut liikkeessä eivät ehdi auttaa häntä, joten Jessica kysyy neuvoa Amin vihaamalta Chris Torresilta. Liikkeessä tehdään tatuointeja arabiaksi, hepreaksi sekä italiaksi. Amerikkalainen sarja. (43')
9 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Suomalaisartistin uudella musiikkivideolla eletään unelmaa
Tänään 11:01
iltalehti.fi
Lue lisää The Gambitista The Gambit Instagramissa Love Thang YouTubessa Videolla kuultava kappale on toinen juuri julkaistuista sinkuista. Ensimmäinen. Love Thang, on päässyt nopeasti radiosoittoon ja kerännyt paljon katsojia Youtubessa. The Gambit työstää parasta aikaa rap- ja soulmusiikkia yhdistävää omaelämänkerrallista ja elokuvallista englanninkielistä albumiaan.…
30 min
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/23. Uudessa sarjassa katsotaan mitä kaikkea ihmiset maailmalla tekevätkään päästäkseen Guinnessin ennätysten kirjaan! Tänä iltana vuorossa alusvaate-ennätys mistäpä muualta kuin japanista, sekä tatuoiduin eläkeläismies, ihmispatjadominot ja paljon muuta! Sarjaa juontaa Sampo Marjomaa. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/26. Itämaisia vivahteita. Tällä kertaa Candicen tehtävänä on uudistaa kolmen intialaistaustaisen naisen ankea ja ahdas olohuone. Asukkaiden kulttuuritausta halutaan tuoda sisustuksessa esiin tyylikkäällä ja nykyaikaisella tavalla. (21')
Narutemppu jonka juonenkäänteet ovat kuin Kaunareissa
Tänään 10:51
iltalehti.fi
VIDEO: AARO SORVA
Päivän sää 4.10.2015
Tänään 10:42
iltasanomat.fi
Päivän sää 4.10.2015
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 10:40
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/15. Kateelliset kilpakumppanit. Haastetehtävässä tarjoillaan lounasta odottaville äideille, ja palkinto aiheuttaa häviäjissä kateutta. Illallinen sujuu tällä kertaa lähes täydellisesti, mutta Hell's Kitchenissä kukaan ei silti ole turvassa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
45 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Pixien leikkaus. Pixie on joutumassa leikkaukseen, johon hänellä ei ole varaa, mutta onneksi Kat ja muut ystävät tatuointiliikkeestä rientävät apuun Hollywoodin tähtien avustuksella. Corey saa inspiraatiota taiteilija Michael Hussarilta, ja Hannah tekee kukkaloistetta asiakkaan selkään. Amerikkalainen sarja.
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Elixir Life
Tänään 10:30
katsomo.fi
Pyöräilyn tekniikka- ja turvallisuusopetus jatkuu. Savolaisen mestarikeilaajan kaatovinkit.
44 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Mikkelinpäivän Nojatuolikirkossa keskustellaan lapsista ja siitä miksi pienin on suurin. Artistivieraana on Pekka Simojoki.
28 min
Elixir Fitness & Sport
Tänään 10:00
katsomo.fi
Fitness-naiset treenaavat kylpylässä. Lassi nostaa maalivahtien suosiota Amerikassa.
Teräsmummo kiipesi Malminkartanon portaat
Tänään 09:59
iltasanomat.fi
Kirsti Dysterille ISTV:n porrashaaste oli lastenleikkiä. Aika on hänelle täysin sivuseikka, sillä reippailija halusi nauttia matkasta ja upeista maisemista. Kello pantiin kuitenkin käymään ja tällä kertaa teräsmummo kipusi portaat ajassa 8.45,42. - Niinkö, ei oo totta! Se oli hyvä! Minä luulin, että kyllä mä vartin ainakin kävelen, Kirsti hämmästeli päästyään…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
Ei heikkohermoisille! 300-metrinen silta lasista
Tänään 09:47
iltalehti.fi
180 metriä syvän rotkon ylle viritetty silta on tehty lasista, kertoo CNN. 300 metriä pitkän sillan ulkonäkö voi olla hyvinkin pelottava, mutta viranomaisten mukaan sillalla käveleminen on täysin turvallista. Jokainen sillan lasilevyistä on 2,4 sentin paksuinen ja 25 kertaa normaalia lasia lujempi. Lähde: AOP
9 min
Muumien maailma
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Osa 26/78: Elokuunjuhla. Muumilaakson elokuunjuhlissa ilo on ylimmillään. Tiuhti ja Viuhti keksivät tavan ilahduttaa toivomuksellaan myös Taikuria. Filmkompaniet Alpha, 2010. buu.yle.fi (U)
27 min
Galaxi: Säbämestari 2012
Tänään 09:29
areena.yle.fi
Osa 5/15. Alkuerä 5/8. Vastakkain Rangers Kirkkonummelta ja Muuramen Yritys Muuramesta.
13 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 10/27. Musta salajuoni, osa 1
Tänään 09:21
katsomo.fi
Akuro miettii, mikä olisi paras tapa pimentää koko maailma mustaksi. Linda huudahtaa: "Sehän on helppoa! Meidän täytyy vain saada aurinko katoamaan!" Akuro päättää lähteä kirjastoon löytääkseen keinon, ja löytääkin aivan oikean taian. Hän yrittää saada auringon katoamaan käyttämällä Mongaa ja Montinea, mutta...

Suositeltua

Nyrkit heiluivat Hämeenlinnassa — katso raju tappelu!
Eilen 19:34
iltasanomat.fi
100 min
Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin
Eilen 20:00
katsomo.fi
110 min
Wallander: Veljekset
Eilen 22:35
katsomo.fi
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Poliisi piti väkisin mielenosoittajat erillään Helsingissä
Eilen 20:27
hs.fi
43 min
Midsomerin murhat
Eilen 19:40
areena.yle.fi