UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

ISTV Kehässä: Amin Asikainen ennustaa Edis Tatlille voittoa MM-ottelussa
Tänään 06:00
iltasanomat.fi
Nyrkkeilyn entinen Euroopan mestari Amin Asikainen kävi ISTV:n Kehässä-ohjelman vieraana arvioimassa Edis Tatlin MM-ottelua Richar Abrilia vastaan. Asikainen uskoo Tatlin voittavan WBA-liiton titteliottelun. - Mielestäni Ediksellä on nopeudessa isoin etu. Voi olla, että hän yht'äkkiä huomaa, ettei Abril pysty tekemään mitään, että Abril on vähän ihmeissään Ediksen…
Osa Valkoisesta talosta evakuoitiin
Tänään 03:44
iltasanomat.fi
ABC Newsin mukaan Valkoisen talon viestintäosasto jouduttiin evakuoimaan perjantaina rakennuksesta. Evakuoinnin aiheutti Valkoista taloa suojaavan aidan ylitse hypännyt henkilö. Tunkeilija pääsi lähestymään Valkoista taloa rakennuksen pohjoispuolella sijaitsevan nurmialueen poikki. Salaisen palvelun aseistautuneet työntekijät pysäyttivät tunkeilijan ennen tämän…
Alibaban osake singahti nousuun
Tänään 01:57
iltasanomat.fi
Osake vahvistui päivän aikana 38 prosenttia. Sen hinta päätyi 94 dollariin eli noin 73 euroon. Osakkeen lähtöhinta oli 68 dollaria, mutta se kävi päivän aikana lähes 100 dollarissa. Englanninopettaja Jack Ma perusti Alibaban 15 vuotta sitten. Nykyisin sen kautta tehdään 80 prosenttia kaikesta Kiinan verkkokaupasta.
Keanu Reeves löysi tunkeilijan tuoliltaan
Tänään 01:41
iltasanomat.fi
TMZ.comin mukaan äänten aiheuttajaksi paljastui keski-ikäinen nainen, joka oli tunkeutunut näyttelijän kotiin keskellä yötä. Reeves löysi naisen kirjastohuoneensa tuolilta istuskelemasta noin kello neljältä maanantain vastaisena yönä. Reeves ei häkeltynyt kutsumattomasta vieraasta, vaan aloitti keskustelun tämän kanssa. Nainen kertoi tulleensa taloon päästäkseen…
Skotlannin äänestys kuumensi tunteet - yhteenottoja Glasgow'ssa
Tänään 00:59
iltasanomat.fi
BBC:n mukaan poliisi on joutunut erottamaan kyllä- ja ei-leirin kannattajia toisistaan Skotlannin suurimmassa kaupungissa Glasgow'ssa. Useiden Twitter-lähteiden mukaan liikkeellä on erityisesti Britannian lippua heiluttavia ihmisiä. Glasgow'ssa enemmistö asukkaista kuitenkin äänesti itsenäisyyden puolesta.
Tältä Ranskan ilmaisku Isisiä vastaan näytti ilmasta
Tänään 00:52
iltasanomat.fi
- Aamulla kello 09.40 (0740 GMT) Rafale-hävittäjämme tekivät ensimmäisen ilmaiskun terroristien käyttämää varikkoa vastaan, presidentti Francois Hollanden toimistolta kerrottiin perjantaina. Myöhemmin Ranskan ilmavoimat julkaisi ilmaiskusta videon, jolla näkyy kuinka Isisin varikko syttyy palamaan ohjusiskun seurauksena. Ranskan presidentti Francois Hollande…
60 min
Myrskyn silmässä
Tänään 00:35
ruutu.fi
Tulvat. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin tulviin sekä siihen, mikä tekee tulvista niin tuhoisia. Tarkastelun kohteina ovat hyökytulvat, myrskytulvat ja tsunamit. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (44')
Yli 20 kuoli pommi-iskussa Irakissa
Tänään 00:32
iltasanomat.fi
Lisäksi ainakin 11 ihmistä haavoittui moottoripyörään kiinnitetyn pommin räjähdyksessä. Tilannetta seurasi runsaslukuinen laukaustenvaihto tapahtumapaikalla. Kirkuk on strategisesti merkittävä öljykaupunki Pohjois-Irakissa. Kirkuk on tällä hetkellä kurdijoukkojen hallussa, mutta äärijärjestö Isisin kerrotaan pyrkineen saamaan jalansijan kaupungissa. Mikään aseellinen…
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 38
Tänään 00:31
mtvkatsomo.fi
BB: Kauden 2012 naiset näyttävinä juhlalähetyksessä
Tänään 00:25
iltasanomat.fi
Kaksi vuotta sitten BB-talossa esiintyneet Iida Repo ja Amanda Harkimo kertovat ISTV:n haastattelussa nykyisestä elämästään ja vastaavat kysymykseen siitä, oliko Big Brotheriin osallistuminen hyvä ratkaisu jälkikäteen tarkasteltuna. Repo paljastaa videolla myös tuoreimmat käänteet parisuhderintamalta.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Blingiä ja tuulihyrriä. Lauren haluaa todelliset prinsessahäät hevoskärryineen kaikkineen, kun taas Toni luottaa lihapullien vetovoimaan. Kat haluaa sikarinhuuruiset tuulihyrrähäät, ja Tamekia luottaa Bling-tiiminsä kovaan työhön. Kuka palkitaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
21 min
Kimppakolmoset
Eilen 23:55
areena.yle.fi
5/14. Onko Richie vihdoin vakiintunut? Niin kivalta kuin se ensin tuntuukin, se myös tarkoittaa sitä että hänellä on vähemmän aikaa kämppiksille. Ja entä sitten kun ensimmäinen eturistiriita iskee? Kenet Richie valitsee?
58 min
Rysän päällä: Korsettiketku
Eilen 23:33
mtvkatsomo.fi
Chelsea Phillips rakastui avomieheensä jo 15-vuotiaana, mutta suhde lopahti lukioaikana, kun mies kärähti pettämisestä. Pari palasi myöhemmin yhteen ja osti yhteisen asunnon, mutta nyt Chelsea pelkää, että mies juoksee jälleen vieraissa. Ebony Monroen ja poikaystävän työaikataulut menevät pahasti ristiin, eikä poikaystävä vaivaudu enää edes vastaamaan Ebonyn…
25 min
Rouva varapresidentti
Eilen 23:30
areena.yle.fi
6/8. Terveyttä ruoasta. Selina osallistuu terveellisten ruokatottumusten tapahtumaan ja mukana on myös ärtyneitä pikaruoka-yritysten johtajia. Tapahtuman aikana Selina kertoo Amylle salaisuuden. T: HBO.
91 min
Black Power Mixtape
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Harvinaisesta materiaalista ja hienosta musiikista koottu komea kollaasielokuva Black Power -liikkeen noususta Amerikassa 1960-luvun lopulla. O: Hugo Olsson. (The Black Power Mixtape 1967-1975, Ruotsi 2011)
60 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:00
ruutu.fi
Huolenaiheita. Oliviaa huolestuttaa Edenin isän oikeudet tyttäreensä, Kolby taas pohtii seurustelussa piilevien houkutusten vaaroja. Taylor on ollut kiltti ja pääsee pitkästä aikaa ulos kavereidensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
59 min
Veripunainen, lumivalkoinen
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Rouva Fox toipuu mutta suree Henryn kuolemaa. William haluaa elämästään entistä mukavampaa ja tekee siksi Sugarille tarjouksen. Agnesin tila huononee ja lääkäri suosittelee hänen sulkemistaan laitokseen. 3/4. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
41 min
Haven
Eilen 22:46
areena.yle.fi
Perhonen. Audrey jää Haveniin selvittämään omaan äitiinsä liittyvää arvoitusta, ja yhdessä Nathanin kanssa he pohtivat syitä kaupunkia vaivaaville oudoille ilmiöille. Audrey joutuu itsekin erikoisen hyökkäyksen kohteeksi.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kymmenisen vuotta sinkkuna elellyt Arto on kokenut kovia rakkaudessa, mutta usko uuteen onneen elää vahvana. Arto ei viitsi laivalle turhia matkatavaroita kanniskella, sillä pelimiehelle riittää lompakko taskussa. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Nyrkkeily: Punnituksessa kiehui veri
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli on huomenna uransa toistaiseksi kovimmassa paikassa, kun hän haastaa WBA-liiton maailmanmestaruusottelussa kuubalaisen Richar Abrilin.
Nyrkkeily: Tatli: Teen rukouksen ennen ottelua
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Edis Tatli on valmistautunut vuosien ajan hetkeen, jolloin edessä on suuri titteliottelu. Nyt Tatli on valmis, kun hetki viimein koittaa.
Veskun ja Paulan Lapin kesä -duetto kruunaa tunteikkaan illan
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
Muu artistikatras hiljentyy kuuntelemaan kaksikon hienoa duettoa, eikä kyyneliltäkään säästytä.Katso jaksossa näkemätön esitys! Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.
Big Brother 10 vuotta Suomessa
Eilen 22:24
iltasanomat.fi
Paula Vesala nostaa rimansa heti korkealle: Elegia onnistuu täydellisesti!
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Suuren kappaleen valinnut Paula näyttää heti kauden ensimmäisellä esityksellään, mistä tämä nainen on tehty. Elegia on täydellisen tyylikäs taidonnäyte!Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.
7 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Samuli Edelmannin Väliaikainen on täynnä lumoavaa voimaa
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Dramaattinen ja voimakas versio antaa kappaleelle aivan uudet sävyt samalla kuitenkin kuulijaa liikuttaen.Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:05
ruutu.fi
Nuoret yrittäjät. Nuorten yrittäjien erikoisjaksossa nähdään kaunis vesipullo, kierrätetään elektroniikkaa, liimataan haavoja maalilla ja maistellaan tulista hunajaa. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
58 min
Big Brother: Päivä 26
Eilen 22:03
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kevennys: Pandakolmoset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kolme unelmaa, kolme konkurssia. Miten voittaa epäonnistumisen häpeä ja saada uudet unelmat lentoon? Anne Flinkkilän vieraina kirjailija Annu Palmu, pehtori Juha Valkamo ja eläkeläinen Pertti Lindeman.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Päihdekuntoutuksessa huomioitava koko perhe
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalla nähdään Satu, joka on saapunut risteilemään Äänekoskelta. Sadun unelmissa siintää komea, pitkä ja varakas mies. Sydämensä useasti särkenyt Satu tykkää laulamisesta ja napatanssista. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
Uutisjutut: Kotimaa: Tuntijakouudistus viivästyy
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 21:55
ruutu.fi
Kenoarvonta
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
15 min
Karonkka: Vain elämää
Eilen 21:45
ruutu.fi

Suositeltua

Samuli Edelmannin Väliaikainen on täynnä lumoavaa voimaa
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Elastisen riemukas Naurava kulkuri kääntää suupielet ylöspäin heti kättelyssä!
Eilen 20:48
iltasanomat.fi
Toni Wirtanen yllättää teatraalisella Brontosauruksen yöllä
Eilen 21:17
iltasanomat.fi
Paula Vesala nostaa rimansa heti korkealle: Elegia onnistuu täydellisesti!
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Paula Koivuniemen Lapin kesä laittaa kuulijan pidättämään henkeään ihastuksesta
Eilen 21:06
iltasanomat.fi
135 min
Sel8nne
Eilen 19:45
mtvkatsomo.fi