UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Huippuhetket SaiPa-Ässät -ottelusta
Tänään 21:45
iltasanomat.fi
Taulukossa joukkueet vaihtoivat paikkaa Ässien kivuttua seitsemänneksi ja SaiPa pudottua kahdeksanneksi.
Huippuhetket Blues-Ilves -ottelusta
Tänään 21:38
iltasanomat.fi
Blues jatkaa taulukossa yhdeksäntenä, Ilvekselle tappio tiesi putoamista sijalle 11.
Huippuhetket HPK-Lukko -ottelusta
Tänään 21:27
iltasanomat.fi
Kerhon veskari Juuse Sarokselta nollapeli vaati 40 torjuntaa. Taulukossa HPK nousi kymmenenneksi.
Millainen on hyvä puhuja?
Tänään 21:11
iltalehti.fi
TOIMITTAJA: MARI PUDAS
60 min
Liv D
Tänään 21:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2. Pettymyksiä ja painonpudotusta. Ystävykset järjestävät omat kurvikkaiden naisten sinkkubileet piristykseksi Nikkille, joka on eronnut poikaystävästään. Tiffany ei saa mallintöitä, koska ei saa pudotettua painoaan ja huolestuu terveydestään. Koko viisikko menee katsomaan koomikko Erica Watsonin Fat Bitch? -esitystä. Dokumentti. (47')
Sarah Tiaisen tulkinta menee luihin ja ytimiin - ”Tässä on taidetta tekeillä!”
Tänään 21:05
iltasanomat.fi
Syvältä sisuksista kumpuava vahva ääni ja ihon kananlihalle nostava tulkinta vakuuttavat Sarahin huikeista taidoista. Mutta mikä arvon tähtivalmentajilla kestää napin painamisessa?
Rouhea Noora Hakala yhdistää kovan ja herkän
Tänään 21:03
iltasanomat.fi
34-vuotiaan nokialaisen Noora Hakalan taidonnäytteessä ikivihreästä klassikosta on juuri sitä rosoa ja raspia, jota kappale edellyttää. Samalla Noora onnistuu kuitenkin hurmaamaan myös herkkyydellään. Tällaista soundia ainakin tähtivalmentaja Michael Monroe sanoo kaipailleensa kisaan jo pitkään!
Juha Vennolan pop-soundi toimii täydellisesti P!nkin power balladissa
Tänään 21:02
iltasanomat.fi
Juhan kauniista ja puhtaasta äänestä kuulee, että tämä mies on Christina Aguileransa ja Beyoncénsa laulanut. Olisiko tästä miehestä Suomen r’n’b’-pop-tähdeksi?
51 min
True Detective
Tänään 21:00
areena.yle.fi
7/8. Mikä sai Cohlen palaamaan Louisianaan pitkän välirikon jälkeen? Kykenivätkö hän ja Hart jälleen yhteistyöhön, sillä jotkut asiat Dora Langen murhassa ovat edelleen vailla vastausta. T: HBO
60 min
Erilaiset perheet: Furu
Tänään 21:00
katsomo.fi
Furujen perheessä eletään arkea vailla kiireellisiä kouluaamuja. Heidin ja Niklaksen lapset ovat käyneet ala-astetta kotonaan oman keittiönpöydän ääressä. Mielipiteitä jakava kotikoulu tuo Furujen kokemuksen mukaan perheelle lisää arvokasta yhdessäoloaikaa. Vapaakirkkoon kuuluville Heidille ja Niklakselle sydäntä lähellä on myös kodittomien päihteiden käyttäjien…
Poppipoliisit: The Voice of Finlandin hehkutettu huippuhetki oli täysi fiasko
Tänään 21:00
iltasanomat.fi
Torstain jaksossa Poppipoliisit Wallu Valpio ja Mika Seppänen antavat erityisen paljon raippaa The Voice of Finlandissa nähdylle duettoesitykselle. Valpio ja Seppänen ihmettelevät, miksi kyseinen on päätynyt The Voice of Finlandiin mukaan, koska ennakkohehkutuksesta huolimatta esitys oli pikemminkin lässähtänyt pannukakku, jopa fiasko. Lisäksi Poppipoliisien…
60 min
Kuudes aisti
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Epäilyksen varjo. Christinan sieppaajan uskotaan viimein löytyneen, kun epäilty menehtyy selliinsä mitä ilmeisimmin oman käden kautta. Mari ja Viggo eivät kumpikaan usko itsemurhateoriaan, mutta heillä on täysin erilaiset näkemykset tapahtumien kulusta. Norjalainen draamasarja. (44')
60 min
Rouva Ministeri: Niin se menee
Tänään 21:00
katsomo.fi
Elizabeth ja Isabel alkavat penkoa ministeri Marshin kuolemaa. Onnettomuudeksi julistettu lentoturma saa synkkiä sävyjä, kun sabootaasin mahdollisuus alkaa näyttää yhä selvemmältä. Epäilykset on kuitenkin pidettävä salassa, sillä Marshin viholliset tarkkailevat myös Elizabethin liikkeitä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten…
60 min
Talent USA
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 25/27. Finalisteja ja voittajia. On aika selvittää, mitkä kuusi esitystä pääsevät kauden finaaliin kilpailemaan miljoonan dollarin pääpalkinnosta. Lavalle nousevat myös viime kauden voittoesitys Olate Dogs sekä kakkoskauden voittaja vatsastapuhuja Terry Fator. Amerikkalainen sarja. (40')
50 min
Beauty and the Beast
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/22. Kunnes kuolema erottaa. Gaben outo käytös saa Catin epäilemään, että Gabe on sotkeutunut Barnesin puuhiin. Samista paljastuu asioita, joiden perusteella hän ei ehkä olekaan pelkkä uhri. Amerikkalainen draamasarja. (40')
58 min
Tiededokumentti: Mitat ja mittaaminen
Tänään 21:00
areena.yle.fi
2/3. Kilo ja mooli. Ranskassa säilytettävä kilon prototyyppi ei enää olekaan kilon painoinen. Miksi paino on muuttunut, ja millaista uutta yksikköä kaavaillaan tilalle? Entä millainen yksikkö on mooli? T: BBC.
57 min
Efter Nio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Mitkä ovat makuasioita? Vieraina perinteitä noudattava Matti Klinge, stylisti Teri Niitti, ruokaguru Sikke Sumari, psykologi Tony Dunderfelt. Ulla Virtanen antaa nettivinkkejä. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Johanna ja Ari-Pekka
Tänään 21:00
katsomo.fi
Ari-Pekan reissutyö on ollut perustelu Johannan ikäväsyömiselle, joka on kolmentoistavuoden aikana ehtinyt kerryttää 20 kilon lisäpainon Johannan lanteille. Nyt Ari-Pekan on aika korjata aihuttamansa tuhot ja auttaa Johannaa karistamaan liikakilot.
3 min
Keno
Tänään 20:57
ruutu.fi
9 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Antti Haverisen biisivalinta kääntää Olli Lindholmin jo ennen laulun alkamista – ”Suomalaista korkeakulttuuria!”
Tänään 20:50
iltasanomat.fi
Tästä on samaa mieltä myös tähtivalmentaja Olli Lindholm , joka kääntää valmentajatuolinsa jo ennen kuin Antti on edes ehtinyt alkaa laulaa – pelkän biisin perusteella! Rouhean rokkisoundin turvin paahtavalta Antilta ei energiaa esityksestä puutu ja Pelle Miljoonan klassikko Moottoritie on kuuma kirvoittaa kehujen lisäksi kommentteja jo kulttuuriteon tekemisestä!
Salaa mukaan TVOF:iin - ujon Anniina Timosen älytön räppiasenne yllättää!
Tänään 20:47
iltasanomat.fi
The Voice of Finlandiin salaa ystäviltään ilmoittautunut nuori laulajatar pistää kuitenkin Tapahtumakeskus Telakan lavalla pystyyn sellaisen show’n, että ujous on muisto vain! Anniinan persoonallinen soundi on kerrassaan sympaattista kuunneltavaa ja nostaa hymyn vääjäämättä huulille.
Kaksospari Marjut ja Sonja Viinikanojan a cappella -duetto on ensimmäinen TVOF:in historiassa
Tänään 20:46
iltasanomat.fi
Neljännen kauden seitsemännessä Ääni ratkaisee -jaksossa kuullaan paitsi TVOF-historian ensimmäinen duetto, myös ensimmäinen ilman bändiä vedetty a cappella -kappale. Kaksosten kansanlaulu Raito ranta kaartaa soi kauniisti helisten ja kietoo kuulijansa unenomaiseen tunnelmaan.
4 min
Norjaa ristiin rastiin
Tänään 20:41
areena.yle.fi
Lasitehdas. Nöstetangenin lasitehtaan tuotteita vietiin 1700-luvulla ympäri Eurooppaa, mutta toimintaa jatkui vain 26 vuotta. Nyt komeassa museossa lasinpuhaltaja pääsee näyttämään taitojaan.
Energinen Sanna-Mari Titov leikkii lavalla Kuurupiiloa Irinan tahtiin
Tänään 20:40
iltasanomat.fi
Suomipopin karaokekisan aikoinaan voittanut laulajatar sai levytyssopimuksen jo vuonna 2004 ja TVOF:iin hän osallistuu haaveenaan saada vihdoin tehdä kokonainen albumi. Varsinaisesta ammattilaisesta on siis kyse, mutta esiintymiskokemuksesta huolimatta Sanna-Mari jännittää TVOF-esiintymistä.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 20:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')
10 min
Suzannen vieraana
Tänään 20:31
areena.yle.fi
4/4. Suzanne Axell tapaa tänään kaksi kuuluisaa kulttuurihenkilöä: aviopari Margareta ja Bo Strömstedtin.
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/56. Turku. Kiireinen kesäyö lennättää poliiseja ympäri kaupunkia. Vanhaan vaihtanut emäntä joutuu tappelun keskiöön, ja Eero ja Tomas sen selvittelijöiksi. Yön tunteina kerrostalossa ammutaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
30 min
Nurse Jackie
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/10. Hiki hatussa. Jackie kertoo Cruzille vieroituksestaan, kun he hoitavat päihtynyttä Charliea. Ilmastointi reistaa, joten tunnelma sairaalassa on räjähdysherkkä. Nielurisaleikkaukseen tullut 80-vuotias ja lonkkaleikkausta odottava 20-vuotias tapaavat. Amerikkalainen draamasarja. (24')
23 min
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Tänään 20:30
areena.yle.fi
19/40. Kodinlynkkausjoukot. Kun poliisit alkavat tutkia Helsingin rauhallisimmalla alueella Lintukodossa tapahtunutta pahoinpitelyä, paljastuu että alueen hyvä maine on ansaittu äärimmäisillä keinoilla.
Ilveksen veskarilta komea venytys Blues-ottelussa
Tänään 20:11
iltasanomat.fi
4 min
Yle Nyheter TV-nytt: Kampen mot IS har pågått i ett halvt år
Tänään 20:07
areena.yle.fi
55 min
Mummomafia: Jakso 4
Tänään 20:05
katsomo.fi
Elena on 21-vuotias nuori nainen, jonka ainoa tavoite elämässä on pääsy Playboy-lehden sivuille. Mummomafia paljastaa kaiken pintaa syvemmältä, vetää kurvit suoraksi ja etsii Elenan kanssa myös muita vaihtoehtoja.
27 min
Silminnäkijä: Euroopan porttola
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Saksa on laillistanut prostituution. Millaisia ovat seuraukset?
30 min
Nurse Jackie
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/10. Eroharjoituksia. Jackien asianajaja käskee nostaa panoksia Keviniä vastaan, mikäli Jackie mielii säilyttää lastensa huoltajuuden. Zoeylla on vaikeuksia antaa rukkaset kihlatulleen Lennylle, joten hän utelee kollegoiltaan hyviä bänävinkkejä. Amerikkalainen draamasarja. (26')
57 min
The Voice of Finland
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/20. Ääni ratkaisee 7. Seitsemännessä Ääni ratkaisee -jaksossa laulavat Sanna-Mari Titov (Kylmäkoski), Anniina Timonen (Lappeenranta), Marjut (Kuopio) ja Sonja (Oulu) Viinikanoja, Antti Haverinen (Vantaa), Noora Hakala (Nokia), Juha Vennola (Espoo) sekä Sarah Tiainen (Kokkola). Kotimainen viihdeohjelma. (42')
27 min
Kuningaskuluttaja
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Lelujen turvallisuutta valvotaan tiukasti, mutta vastuu leikeistä jää aina vanhemmalle. Selvitimme vaaranpaikat lastenhuoneessa ja lelulaatikoissa. Kolme kovaa testaa, onko älypuhelimen lisälaitteista oikeasti hyötyä.
34 min
Obs debatt
Tänään 19:56
areena.yle.fi
Aiheena subjektiivinen päivähoito-oikeus. Juontajana Heidi Finnilä. Osallistu Twitterissä #yledebatt
1 min
Salatut elämät: Osa 2754. Ismon rakkaustarina saa happy endingin
Tänään 19:55
katsomo.fi

Suositeltua

Kuva paljasti ratsastajan kiduttavan vilpin - miksi saa kisailla?
Tänään 07:44
iltalehti.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 03:15
ruutu.fi
Hovimuusikko Ilkka yllättää The Voice of Finlandissa
Tänään 12:57
iltasanomat.fi
Ei herkille: Tämä näky voi puistattaa
Tänään 12:41
iltalehti.fi
57 min
The Voice of Finland
Tänään 20:00
ruutu.fi
Epätavallinen pariskunta puhuu avoimesti - näin sujuu seksielämä
Tänään 10:30
iltalehti.fi