UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Nepalin tuhoisasta maanjäristyksestä kulunut kuukausi: “Aika on hyvin epävarmaa”
Eilen 22:46
iltasanomat.fi
Kynttilämeri valtasi Nepalin pääkaupungin Kathmandun kadut. Tuhannet ihmiset kulkivat hiljaisuudessa, ja muistivat tänään tasan kuukausi sitten köyhän Nepalin arkea järkyttäneen voimakkaan maanjäristyksen uhreja. Vaikka yhdestä maan historian voimakkaimmasta, 7,8 magnitudin järistyksestä on kulunut kuukausi, arki on kaikkea muuta kuin vakaata. Toukokuun puolessa…
HS-uutiset 25.5.
Eilen 21:50
hs.fi
Veikkausliigan huippuhetket 25.5.2015
Eilen 21:48
iltasanomat.fi
99 min
Dokumenttiprojekti: Demokraatit
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Poliittinen trilleri Zimbabwesta. Mitä tapahtuu kun periviholliset laitetaan luomaan yhdessä uutta perustuslakia maahan. O: Camilla Nielsson T: Upfront Films Tanska 2012
2 min
Fitnesspäiväkirjat: Mari tapaa ystäviään
Eilen 21:25
katsomo.fi
Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa ja ottaa omat eväät mukana.
2 min
Fitnesspäiväkirjat: Eevi treenaa
Eilen 21:20
katsomo.fi
Eevi treenaa lujaa.
Miltä tuntuu olla melkein ministeri, Timo Soini?
Eilen 21:08
hs.fi
Hallitusneuvottelut ovat käytännössä enää ministerien lukumäärää, puolueiden salkkujakoa ja nimiä vailla. Uuden hallituksen varmat ministerit, tuleva pääministeri, keskustan Juha Sipilä, perussuomalaisten Timo Soini ja kokoomuksen Alexander Stubb uskalsivat maanantaina illansuussa jo hitusen rentoutua. Soini vakuutti, että ei edes takki kääntynyt alkavan hallitusmatkan…
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Hanna Hoffrén ja Niko Hyvärinen vihitään Kiihtelysvaarassa. Parin tarina alkoi, kun tuolloin vielä avoliitossa ollut Henna muutti kahden lapsensa kanssa Nikon naapuriin. (U)
60 min
Good Wife
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/22. Avoin lähdekoodi. Diane ja Finn edustavat miestä, joka on vammautunut 3D-tulostetun aseen toimintahäiriön seurauksena. Eli ja Johnny Elfman ovat eri mieltä siitä, kuinka Alician pitäisi kohdella Peteriä julkisuudessa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana yksinäisyys. Vieraina Ann-Sofie Bäckström, yksinpurjehtija Ari Huusela, lääkäri Robert Bergholm sekä Mikko, Kie ja Jonne von Hertzen. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
60 min
Hinnalla millä hyvänsä: Osa 12. Kolmas pyörä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Asiakas Katariina Varissaari haluaa selvittää onko hänen miehellään edelleen tunteita entistä naisystävää kohtaan. Kyseessä on Saran exän nykyinen avovaimo. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Lotta Kaihua. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittajat Johanna Hartikainen, Laura Suhonen.
94 min
Vanha rouva ja Dostojevski
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Svetlana Geier on kääntänyt saksaksi mm. Dostojevskin suuret romaanit. Palkitussa dokumenttielokuvassa vuonna 2010 edesmennyt Geier palaa lapsuutensa kotimaahan Ukrainaan. O: Vadim Jendreyko, Sveitsi 2008.
60 min
Fitnesspäiväkirjat: #kiusaukset
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 7/10. Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Sarja päättyy. Lähihoitajaksi valmistunut Emilia lähtee saarelle hakemaan uudenlaista kokemusta. Ihastuuko Emilia machoon maalaismieheen Jesseen vai sosiaaliseen kaupunkilaisnuorukaiseen Joonaan? Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Keno
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
14 min
Sportmagasinet replay
Eilen 20:44
areena.yle.fi
Koulujen viestikarnevaalien amerikkalainen esikuva Penn Relays esiteltiin karnevaalien 50-vuotisjuhlavuonna 2011.
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 21/56. Forssa. Pariskunta on löytänyt naapurinsa kuolleena. Aamuyöllä pitkin kylää huiteleva nuorukainen saa osakseen partion isälliset otteet. Työpaikkaruokailun kohentamiseen sopii vaikka laitoksen piha. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
27 min
Uusi päivä
Eilen 20:28
areena.yle.fi
Osa 207: "Tuohesta kultaisen sormuksen teen". Karri kamppailee sitoutumiskammoaan vastaan. Tero haluaa Petran liittolaisekseen. Tuija uhmaa Askoa. (U).
55 min
Pientä mökkiremonttia: Jakso 6. Koski tl. Mökki metsän keskellä
Eilen 20:05
katsomo.fi
Annalla ja Jannella on sympaattinen kuivanmaanmökki Koski Tl:ssä. Perheenlisäyksen myötä Annan ja Jannen mökki on käynyt pieneksi ja haaveena olisi vaihtaa isompaan talviasuttavaan mökkiin. Koski tl:ään rientävät apuun suunnittelijat Niina Ahonen ja Riia Rauhala.
Sipilä paljastaa: Tulevassa hallituksessa on 12 ministeriötä
Eilen 20:02
iltasanomat.fi
Hallitusmuodostaja Juha Sipilä (kesk.) vahvistaa, että ministeriöitä on jatkossakin 12. Hänen mukaansa ministerien lukumäärä on yhä auki. Hallitusneuvotteluissa on tänään keskusteltu uusien ministeriöiden työnjaosta ja määrästä. Ministerien salkut jaetaan näillä näkymin keskiviikkona tai torstaina.
28 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 206: "Toiset on luotuja kulkemaan". Ruuskanen arpoo velvollisuuden ja taiteen välillä. Emmi toimii Tomin selän takana. Kukon nostalgia herättää Lissun muistot. (U).
26 min
Arkistojen salat: Britannian kruunajaiset
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Kuningatar Elisabet II:n kruunajaisista vuonna 1953 tuli historian ensimmäinen televisiotapahtuma, joka todella yhdisti koko maailman.
35 min
Salatut elämät: Osa 2828. Jannen poika on pelimies
Eilen 20:00
katsomo.fi
58 min
Risteyksessä
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Anssi Kelan tarina. "Jussin" musiikkiura on juuttunut junnaamaan paikoilleen, ja hän saa enemmän iloa rakkaasta karting-harrastuksestaan. Kun Jussi ajaa ulos radalta, hän päätyy sairaalaan ja ehtii vuodepotilaana miettiä monet asiat uusiksi. Jaksossa on mukana myös Anssi Kela. Kotimainen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla…
60 min
Huvila & Huussi
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/8. Huvila & Huussi -sarja on varma kevään merkki! Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja! Kotimainen lifestyleohjelma. (39')
What Remains of Edith Finch - Introduction Trailer
Eilen 19:38
gamereactor.fi
What Remains of Edith Finch - Introduction Trailer
30 min
Kioski
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski.
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Hell's Kitchen
Eilen 19:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tähteiden tuunausta. Gordon pistää kaikki palkkaamansa kokit laittamaan ruokaa tähteistä. Nyt tähän testiin joutuu kilpailun kärkinelikko ennen jälleen yhtä iltaa Hell's Kitchenissä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
25 min
Luovat hullut: Parempi kuolleena
Eilen 19:30
katsomo.fi
Simonia pyydetään laatimaan muistopuhe kärttyisästä mainoslaulujen tekijästä, josta kukaan ei oikein pitänyt. Samaan aikaan eräs asiakas saa toimistolla hermoromahduksen. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea.
10 min
Päivän sää
Eilen 19:20
katsomo.fi
Ympäristöministeriö säilyy sittenkin? Sipilä: ”Ministeriörakenne tuskin muuttuu”
Eilen 19:14
iltasanomat.fi
Hallitusohjelma on käytännössä valmis. Ministeriöiden määrä pysyy kahdessatoista. – Muutama pikkuasia on pöydässä, hallituksen muodostaja Juha Sipilä (kesk) kertoi. Työryhmät ovat lopetelleet työtänsä ja Smolnassa johtoryhmä - Sipilä, Timo Soini (ps) ja Alexander Stubb (kok) keskittyvät enää viilaamaan tekstejä ja sopimaan salkkujaosta ja ministereiden tehtävistä.…
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Eilen 19:03
areena.yle.fi
57 min
Saari
Eilen 19:00
areena.yle.fi
(To Nisi) 1/26. Englantilainen Alexis lähtee äitinsä kotimaahan Kreikkaan etsimään vastausta siihen, miksi äiti vaikenee sukunsa menneisyydestä. Kreetalla, Plakan kylässä suvun tarina alkaa avautua hänelle. (U)
51 min
Historia: Firenzen katedraali
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Firenzen pääosin 1300- ja 1400-luvuilla rakennettu katedraali on kuuluisa kahdeksantahoisesta kupolistaan, jonka suunnitteli arkkitehti Filippo Brunelleschi. Rakennuksen tekniset oivallukset ihmetyttävät yhä tutkijoita.
60 min
Kaisa ja luksuskodit
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tänään tutustumme Kaisan johdolla Kuopiossa kolmeen erilaiseen luksuskotiin. Kallaveden rannalla Savolanniemessä sijaitsee valoisa ja avara omakotitalo, Saaristokaupungissa Aamunsäteeksi ristitty tulitikkutalo sekä Sotkanniemessä valtavalle rantatontille rakennettu amerikkalaistyylinen kartano. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla…
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Eilen 19:00
katsomo.fi

Suositeltua

Huutokauppakeisari tyrmistyi saapuessaan Helsinkiin – ”Nämä on ihan sikin sokin”
Eilen 11:02
iltasanomat.fi
MoonTV yllättää tamperelaisfaninsa
Eilen 09:00
moontv.fi
Vihatun Putinin voi Ukrainassa syödä - suklaana!
Eilen 08:44
hs.fi
13 min
Yle Uutiset
Eilen 07:57
areena.yle.fi
Tänään nautitaan kesäisistä lämpötiloista
Eilen 07:17
iltasanomat.fi
60 min
Viikingit: Kattegatin vapautus
Eilen 01:00
katsomo.fi