UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ranskan täydellinen isku Isisiä vastaan videolla
Tänään 11:52
iltalehti.fi
"Kohde tuhoutui täysin" - Ranska iski Isisiä vastaan Ranskan mukaan logistiikkakeskuksteen tehty isku onnistui sataprosenttisesti. Tapauksesta julkaistiin nopeasti kuva- ja videomateriaalia. Ennen eilistä USA on jo useita kertoja kylvänyt terroristien päälle tuhoa ilmasta. Maajoukkoja ei aiota lähettää, vaan iskuilla pyritään tukemaan Irakin armeijan joukkoja.…
58 min
Runoraati: Helsingin helmet
Tänään 11:35
areena.yle.fi
Taloraati arvioi maailman designpääkaupungin eli Helsingin uutta arkkitehtuuria. Pisteitä antamassa purjelautailija Tuuli Petäjä, kirjailija Hannu Väisänen, sarjakuvapiirtäjä Warda Ahmed ja Museovirastosta Mikko Härö.(U)
Vielä aurinkoa lauantaina: syksyisempää luvassa
Tänään 11:18
iltasanomat.fi
Esimerkiksi Utsjoella mitattiin viime yönä noin 9 asteen pakkaslukemat. Mutta itse varsinainen ensilumi on luvassa Luoteis-Lappiin, käsivarren tienoille ensi yönä tai huomisaamun aikana. - Siellä voi tulla räntää tai lunta jonkin verran, kun ilma jäähtyy. Puhutaan muutamista senteistä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Juha Tuomala kertoo Ilta-Sanomille.…
35 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:05
ruutu.fi
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
35 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Susannen luona Liljendalissa liekit lyövät. Savuisuus mainittiin jo menussa, mutta vieraat eivät varmaankaan odottaneet ihan näin tiheää tunnelmaa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:35
ruutu.fi
Maku-uusintoja. Viikon viimeistä illallista isännöi Fredrik. Hän tarjoaa vierailleen grillattua lammasta, kuten Olakin, ja limepiirasta, kuten Christinekin. Ovatko ne yhtä maistuvia kuin ensimmäiset versiot? Entä pitikö Isa simpukoista vai ei? Tänään kerrotaan myös viikon voittaja. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Jarkko on entinen eräopas, jolla on etiketti hallussa. Vai onko? Tarjolla on hieman harvinaisempaa kalaa eli nieriää, mutta yksi ruoista maistuu vieraiden mielestä pahville. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
Näin syntyi yksi liigan vahvimmista identiteeteistä: "Mähän kusin hunajaa, kun näin sen"
Tänään 10:25
iltasanomat.fi
Tämän identiteetin pääarkkitehti oli Petri Matikainen , joka toimi ensin apu- sitten päävalmentajana Bluesissa vuosina 2005-2011. Tuona aikana syntyi bluesilainen tapa pelata lätkää: Spartalainen on oma itsensä eikä luovuta koskaan. Ei, vaikka raajat irtoaisivat. Matikaisen metodilla mentiin kahdesti SM-liigan finaaleihin. Väkisin, vastoin kaikkia ennakko-odotuksia.…
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Vieraana on valtiovarainministeri Antti Rinne. Jari Korkki juontaa.
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pelastakaa hiisiö! Hirmuinen hiisiö on jäänyt pinteeseen Lohikäärmesaarelle. Hikotus päättää pelastaa vaarallisen lohikäärmeen, ja siihen tarvitaan myös Ronskin kyseenalaisia laulutaitoja.
3 min
Onks noloo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 10:00
ruutu.fi
Paniikki pitseriassa. Kilpailijat kohtaavat ensimmäisen ravintolahaasteensa, kun MasterChef-pitseria avautuu. Ravintolan 150 asiakasta ja kotiinkuljetukset saavat aikaan ajoittaista paniikkia molemmissa joukkueissa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tasajako. Mili voittaa radion kilpailusta kakun. Hän haluaa jakaa sen ystäviensä kesken, mutta miten jakaa kakku viiteen osaan? Vai onko tärkeämpää jakaa ystävien kanssa hauska hetki?
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Minkälaisen menun tarjoilee 24-vuotias rikostutkija Laura? Viikon ensimmäinen illallinen katetaan pöytään Hinthaaran vanhalla asemalla. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
35 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Ehtoisa emäntä. Taiteellinen Christine tarjoaa vierailleen muun muassa äyriäis-cevicheä, madeiralla maustettua viherpippuripataa ja limettitorttua. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Käännösongelmia
X Factor UK: Kitaravirtuoosi sytyttää tuomariston taidoillaan
Tänään 09:59
mtvkatsomo.fi
Avoimet koe-esiintymiset jatkuvat Manchesterissa sekä Cherylin kotikaupungissa Newcastlessa. Tuomariston eteen onneaan koittamaan saapuvat muiden muassa identtiset kaksoset, kalakauppias, nuorisotyöntekijä, bilehile sekä ujo tarjoilija. Keiden laulunlahjat riittävät jatkopaikkaan? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat…
Astu sisään 85 miljoonan lukaaliin, johon Jay Z ja Beyoncé iskivät silmänsä
Tänään 09:46
iltalehti.fi
Jay Z ja Beyoncé saattavat seuraavaksi törsätä mittavaa varallisuuttaan tähän kiinteistöön, joka sijaitsee julkkisten asuinalueena tunnetussa Beverly Hillsissä. Reilun 2 100 neliön talossa on kahdeksan makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta, kaareva uima-allas, 24-paikkainen elokuvateatteri, autotalli 16 autolle sekä viinikellari. Lisäksi kukkulan reunalla sijaitsevasta…
30 min
Elixir
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 2. tuotantokausi. (22')
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Maailman paras Ola. Pankkimies Ola on oikea grillimestari ja ylpeä taidoistaan. Mutta miten on, maistuuko Isalle ja Fredrikille itse marinoitu grillattu lammas? Entä joutuuko Christine tyytymään inhoamaansa tonnikalaan? Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
28 min
Superpahisten liiga: Vollosus / Sankarit
Tänään 09:26
mtvkatsomo.fi
Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia,…
Kyllä isä osaa -näyttelijät jälleen koolla
Tänään 09:21
iltasanomat.fi
Vuosina 1994-1995 pyörineestä perhesarjasta tuli kansansuosikki. Ja se muistetaan vieläkin. - Kyllä mä saan yhä palautetta siitä, jos lähden vähän pidemmälle. Seuraavat sukupolvetkin jo tunnistavat, isää esittävä Tom Lindholm kertoo. Sarjan äiti, Tuija Ernamo arvelee yhdeksi sarjan suosion salaisuudeksi sen, että lapset ja vanhemmat katsoivat sitä yhdessä. Lindholm…
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 09:05
areena.yle.fi
9.07 Viikon puheenaihe: Vihreät - Pekka Sauri 9.19 Viikonlopun sää 9.25 Miten kaupunkikuvaa pitäisi oikein brändätä? 9.36 Yle Areenan helmet 9.39 Artistivieraana Kasmir 9.51 Voita & Sokeria: Vuohenjuusto-kanasalaatti
Onko tämä kuuma kohtaus Hunksien suosion salaisuus?
Tänään 09:03
iltalehti.fi
Komeista miehistä koostuva Scandinavian Hunks saa naisten polvet veteliksi ympäri Suomea. Onko tanssiryhmän menestyksen yksi salaisuus tässä? Joka keikalla eräs onnekas katsoja pääsee tähän huimaan eroottiseen käsittelyyn.
25 min
Pokémon
Tänään 09:01
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
47 min
Emilie
Tänään 09:01
areena.yle.fi
10/20. Ovila palaa kotiin ja kosii Emilietä. Kesälomalla vanhempiensa luona Emilie pohtii ratkaisuaan. Kanadalainen draamasarja.
59 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa.
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Elixir esittelee parasta ja terveintä Suomea syksyn iloksi ja koko perheen virikkeeksi. Jakson treenivieraina Simo Frangen ja Rosa Meriläinen. Hyvän elämän kohteena testataan Peurungan Kylpylää. Juontajana Karoliina Blackburn. 8. tuotantokausi. (22')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 09:00
ruutu.fi
Rankka raviolitesti. Vuorossa on painetesti, jossa italialaisviikon teeman mukaisesti kokataan ravioleja. Yksinkertaisen näköinen annos osoittautuu hyvin vaativaksi. Päivän päätteeksi yksi kilpailija lähtee kotiin. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
5 min
Voita & Sokeria
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Elonkerjuu-yhtyeestä tuttu Johanna Koivu näyttää Voita & Sokeria- sarjassa, että häneltä onnistuu viulunsoiton lisäksi myös kokkaaminen. LÄMMIN VUOHENJUUSTOKANAFILE SALAATTIPEDILLÄ kanafile vuohenjuustoa palanen romaine-salaattia kurkku tuoreita mansikoita pensasmustikoita vadelmia pinjansiemeniä voita juoksevaa hunajaa oliiviöljyä suolaa valkopippuria paprikamaustetta Aloita…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
44 min
Rakkautta ja jälkikasvua
Tänään 09:00
areena.yle.fi
20/66. Suljettuja ovia. Nina saa tehtäväkseen koota Proudmanin perhe yllätyshäihin, mutta kenet hylätään? Nina kertoo päätöksestään Fraserille, kun taas Billien makuuhuoneessa on jännitysnäytelmä.
46 min
Emilie
Tänään 09:00
areena.yle.fi
9/20. Luostarissa on tulipalo ja Emilie majoittaa Alman ja Antonietten luokseen. Jouluyönä Emilie ja Douville kihlautuvat. Kanadalainen draamasarja.
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Mausteisia makuja. Logopediaa opiskeleva Isa tarjoaa vierailleen reilulla kädellä maustettuja ruokia, kuten parsakeittoa, lammaslihapullia ja marenkijälkiruokaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
25 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:36
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenvireyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Yhteistyön voimaa. Uhanalainen liemikilpikonna Koa huuhtoutuu rantaan Oregonin lomakohteessa. Vesi on sille aivan liian kylmää, ja tiimi joutuu käyttämään mielikuvitustaan kuljettaakseen suuren eläimen takaisin etelään. Myös kolme syvänmeren läikedelfiiniä eksyy reitiltään, ja pelastajat rientävät jälleen nopeasti apuun. 2. tuotantokausi. (20')
15 min
Mokon suuri maailma: Viesti ystäville
Tänään 08:21
mtvkatsomo.fi
Moko ja Chavapa etsivät New Yorkista lahjaa ystävälleen, ja Moko luulee näkevänsä Popon kaikkialla.

Suositeltua

Samuli Edelmannin Väliaikainen on täynnä lumoavaa voimaa
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Elastisen riemukas Naurava kulkuri kääntää suupielet ylöspäin heti kättelyssä!
Eilen 20:48
iltasanomat.fi
Paula Vesala nostaa rimansa heti korkealle: Elegia onnistuu täydellisesti!
Eilen 22:23
iltasanomat.fi
Paula Koivuniemen Lapin kesä laittaa kuulijan pidättämään henkeään ihastuksesta
Eilen 21:06
iltasanomat.fi
Toni Wirtanen yllättää teatraalisella Brontosauruksen yöllä
Eilen 21:17
iltasanomat.fi
Veskun ja Paulan Lapin kesä -duetto kruunaa tunteikkaan illan
Eilen 22:26
iltasanomat.fi