UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')
Timo T.A. ylpeä poikansa biisistä - kuuntele!
Tänään 15:24
iltalehti.fi
Uuden biisin nimi mon Hyvät tyypit ja se kuvattiin muun muassa cheerleaderien tahdittamana Vantaan Super Parkissa.
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat l'Orpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
55 min
Huikeat kakut
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Kuin toisesta maailmasta. Luxor-hotellissa valmistetaan valtava kuukakku Buzz Aldrinin kunniaksi. Freed's Bakery valmistaa karikatyyrin Las Vegasin pääkadusta ja Emeraldissa juhlitaan satumaisia häitä. Englantilainen lifestyleohjelma. (44')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Kuolemaantuomittujen ruumisarkut lähetetään poliisille Indonesiassa
Tänään 14:59
hs.fi
Indonesialainen ruumisarkkujen toimittaja Suhendro Putro kertoo poliisin tilanneen ja peruneen moneen kertaa ruumisarkkujen tilauksen. Mutta sunnuntaina 26. huhtikuuta yhdeksän arkkua pakattiin autoon kohti poliisiasemaa Cilacapiin. Indonesian odotetaan lähiaikoina teloittavan huumerikoksista tuomitut, joiden joukossa on myös australialaisia. Kuva: Reuters
Tekken 7 - Japanese Gigas Reveal Trailer
Tänään 14:50
gamereactor.fi
Tekken 7 - Japanese Gigas Reveal Trailer
IL-TV tapasi uuden eduskunnan - miksi tällaiseen "kusihommaan"?
Tänään 14:47
iltalehti.fi
Näin vastasivat Ozan Yanar (vihr), Wille Rydman (kok), Katri Kulmuni (kesk) ja Laura Huhtasaari (ps). Toimittaja: Pekka Tiinanen
Ammattilaisen vinkit: paras tapa kurkun leikkaukseen
Tänään 14:44
iltalehti.fi
1 min
Yle Uutisluokka
Tänään 14:32
areena.yle.fi
Opettajan mielestä kännykän hallinta on tärkeä elämäntaito, jota kannattaa opettaa kouluissa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Helsingin kansainvälisessä koulussa.
1 min
Yle Uutisluokka
Tänään 14:30
areena.yle.fi
Helsingin kansainvälinen koulu pyrkii avaamaan ovensa suomalaisille opiskelijoille stipendiohjelman kautta. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Helsingin kansainvälisessä koulussa.
30 min
Hulluna leivontaan
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Kakut illalliskutsuille. Kakkukerho tällä kertaa on työporukka supermarketista. He ovat tehneet Ericille Earl Grey -moussea sisältävän jälkiruoan. Eric arvostelee kakkukerhon kakun, ja opettaa heille molekyyligastronomiaa. Eric tekee myös hunaja-suklaaneliöitä, jotka ovat täydellinen jälkiruoka illalliskutsuille. Englantilainen lifestyleohjelma.…
Laajasalon surmaaja syyntakeinen: "Hyvin yllättävää"
Tänään 14:28
iltalehti.fi
Video: Kari Pekonen
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/9. Kohokas vai pannukakku?. Tänään Gordon opettaa Boltonin pojille, miten kohokas tehdään. Lisäksi tutustutaan irlantilaiseen muhennokseen, juopottelevaan possuun ja saksalaiseen kamelinmaitoon. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
26 min
Hymy Pyllyyn
Tänään 14:14
areena.yle.fi
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
Perheen järjetön ja uhkarohkea lomakuva
Tänään 14:12
iltalehti.fi
Video: Franz Pramendorfer / Barcroft
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. (43')
30 min
Unelmien talo
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Tällä kertaa on vuorossa molempien perheiden talojen sisustamista. Kotimainen sisustusohjelma. (21')
Batman Arkham Knight - 'All Who Follow You' - Official Trailer
Tänään 13:46
gamereactor.fi
Batman Arkham Knight - 'All Who Follow You' - Official Trailer
Odotus jo yliajalla: Joutuuko Catherine käynnistykseen?
Tänään 13:30
iltalehti.fi
Herttuattaren esikoinen prinssi George syntyi lehtitietojen mukaan kolme päivää lasketun ajan jälkeen heinäkuussa 2013. Lähde: Splash
Maanjäristys ajoi ihmiset paniikkiin – Nepalissa tuhansia kuolleita
Tänään 13:11
hs.fi
Ihmiset pakenivat paniikissa ulos rakennuksista, kun Nepal koki pahimman maanjäristyksensä yli 80 vuoteen 25. huhtikuuta. Raunioihin loukkuun jääneitä ihmisiä alettiin pelastaa. Jälkijäristykset olivat voimakkaita ja aiheuttivat lisää tuhoja. Ihmiset leiriytyivät aukeille alueille. Kuva: Reuters
55 min
JIM D:
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kaivosten kuninkaat. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin kaivureihin Kreikassa ja Australiassa. Mukana ovat muun muassa kauhapyöräkaivuri ja kauhaketjukaivuri. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Gloucestershire. Gloucestershiren Cotswolds on australialaisturistien ykköskohde Englannissa. Siellä tehdään myös paljon perinteisiä ruokia käsityönä. Billin grillijuhlissa paistuu kokonainen lähitilan sika, ja paikallisista luumuista tehdään chutneytä kilpaa. Englantilainen ruokaohjelma.
101 min
Kansallinen veteraanipäivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Kansallisen veteraanipäivän pääjuhla Hämeenlinnassa. Juhlapuhujana arkkiatri Risto Pelkonen. Suora lähetys.
1 min
Yle Uutisluokka
Tänään 12:54
areena.yle.fi
Helsingin kansainvälisessä koulussa ruokailu on ollut maksullista, mutta nyt maksun poistamista suunnitellaan. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Helsingin kansainvälisessä koulussa.
55 min
Huippusalaiset reseptit
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Ei savua ilman tulta. Chili's-ravintolan Baby Back Ribsit tuntee melkein koko Amerikka, mutta kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut kopioimaan niiden reseptiä. Kun Todd päättää yrittää, seuraavat kolme päivää vietetään melko savuisissa tunnelmissa. (39')
48 min
Kyläsairaala
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Sukusiteitä. Hengenvaarassa olevan äidin kohtalo saa Brigidin pohtimaan oman uskonsa perusteita. Metsästysretkellä sattunut onnettomuus tuo julki vanhat perhesalaisuudet. (U)
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/8. Pariterapiaa. Hotelli Grimscote Manor tarjoaa vastinetta rahalle enemmän kuin tarpeeksi. Hinnat ovat kautta linjan liian matalat, ja perfektionistiksi tunnustautuva emäntä tuhlaa aikaansa turhiin yksityiskohtiin. Paikan pyörittäminen tappiolla rassaa myös omistajien välejä, ja hotellipoliisin onkin pelastettava hotellin lisäksi myös heidän…
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Lukeminen kannattaa.
PS-nuorten Nuutti Hyttinen vastaa homopatsaskohuun
Tänään 11:47
iltalehti.fi
Perussuomalaisten varavaltuutettu Nuutti Hyttinen teki helmikuussa aloitteen, jossa ehdotti Tom of Finland - patsaan pystyttämistä Helsingin tulevan keskustakirjaston eteen. Hyttinen on myös perussuomalaisten nuorten sihteeri. Toimittaja: Pekka Numminen
6 min
Kerrostaloelämää
Tänään 11:35
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/13. Vesipuhveleita voitelemassa. Lynn tutustuu Ontariossa vesipuhveleiden kasvatukseen ja pääsee tekemään niiden kanssa vähän liiankin läheistä tuttavuutta. Hän vierailee myös tehtaassa, jossa tehdään juustoja vesipuhvelin maidosta. Ruoaksi hän valmistaa muun muassa polentaa puhveli-mozzarellasta. Kanadalainen lifestyleohjelma.
55 min
Ruotsalainen remonttisota
Tänään 11:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Kasvihuone. Finaalijoukkue on selvillä, mutta tuomaristo valitsee heistä vain kaksi lopulliseen finaaliin. Viimeisessä tehtävässä kilpailijat sisustavat kasvihuoneen. He tekevät ahkerasti töitä, mutta ehtivät tehdä myös jäyniä toisilleen. Ohjelman lopuksi selviää, kenestä tulee Ruotsin paras remontoija. Ruotsalainen realitysarja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 11:00
ruutu.fi
Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')
Malli ei häpeile ongelmakohtiaan - kuva paljasti salaisuuden jaloista
Tänään 10:28
iltalehti.fi
- Alamme vähitellen unohtaa, miltä ihmiset näyttävät normaalisti. En enää aio muokata omista kuvistani virheitä piiloon, Teigen avaa yllättävän päätöksensä taustoja. Lähde: Splash
Audi TTS - neliveto puree
Tänään 10:27
iltalehti.fi
Tämä auto on mukava kuljettaa ihan jokapäiväisessä liikenteessä, mutta vasta moottoriradalla saa nauttia nelivedon tarjoamasta pidosta.
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/13. Boheemi tytön huone. Sarah ja Tommy sisustavat tytön makuuhuoneen pilkullisella kankaalla toile-tyyliin. Budjetti on tiukka, joten huonekalut löytyvät käytettynä. Huoneeseen saadaan iloinen ja boheemi tunnelma yhdistelemällä värikkäitä tavaroita, jotka eivät kuitenkaan ole identtisiä. (19')
Anna Puu levyttää Alabamassa - seuraa videopäiväkirjaa
Tänään 10:15
iltalehti.fi
Tämän albumin tekoa varten Anna, tuottaja Voitte seurata Annan matkaa Alabamassa IL-tv:ssä viiden jakson verran. - Kaikki lähti siitä, kun loppuvuodesta 2014 sain hullun ajatuksen lähteä Amerikkaan tekemään levyä. Onneksi tässä yhtälössä oli mukana yllytyshullu tuottajani Jukka Immonen, joka näytti idealle vihreää valoa. Sitten ruvettiin etsimään vaihtoehtoja.…

Suositeltua

90 min
Big Bang!
Eilen 18:30
ruutu.fi
51 min
Matkapassi: Sveitsi
Eilen 19:10
areena.yle.fi
Malli ei häpeile ongelmakohtiaan - kuva paljasti salaisuuden jaloista
Tänään 10:28
iltalehti.fi
109 min
Kotikatsomo: Käsky
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Lumivyöryn eteneminen tallentui kiipeilijän kameraan
Tänään 08:09
iltalehti.fi
Kauhunhetket: kiipeilijän kamera tallensi leiriin vyöryvän lumen
Tänään 08:05
iltalehti.fi