UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Kun silmä välttää. Ami lähtee Miamiin Tommyn kanssa ja jättää Timin pomoksi liikkeeseen. Aluksi kaikki menee hyvin, mutta pian ongelmat alkavat kasaantua. Hudsonjokeen pakkolaskun tehneen koneen matkustajia tulee yhdessä tatuoitaviksi. Amerikkalainen sarja. (43')
35 min
Jopet-show
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/40. Dj Vesku yllättää biisivalinnallaan ja tekee entistä syvemmän vaikutuksen faneihinsa Riikkaan ja Sallaan. Pursimies Hippi muistelee vanhoja merimiestarinoita ja järjestää pelastusveneharjoituksen miehistölle. Kylmäkkö Satu pohtii uravalintaansa. Kotimainen realityohjelma. (21')
Killer Instinct Season 2 - Cinder Trailer
Tänään 02:36
gamereactor.fi
Killer Instinct Season 2 - Cinder Trailer
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 19/20. Tarjouskilpailuja. Leijonat tutustuvat monikorkoisiin kenkiin, silmälasien liukuesteeseen ja peukalokyytipalveluun. Kanadalainen sarja. (44')
60 min
Gordon Ramsay maailmalla
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/4. Vietnam. Gordon tutustuu Vietnamin eloisaan ruokakulttuuriin ja tuoreita raaka-aineita pursuaviin toreihin. Ankan käsittelyä, riisirullien valmistusta ja keiton myymistä veneestä opetellaan paikallisten mestarien johdolla. Pääseekö Gordon viikossa jyvälle haastavasta keittiöstä? Englantilainen sarja. (48')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/10. Ennustuksia. Mies näkee toistuvasti unta lento-onnettomuudesta, ja uni käy toteen. Poika kuuntelee vaistojaan ja pelastaa itsensä ja isänsä tulivuorenpurkaukselta. Nykypäivän Nostradamus on ennustanut useita katastrofeja. Amerikkalainen sarja. (50')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/20. Liikaa tunteita?. Erään parin läheiset välit alkavat rakoilla, koska toisella osapuolella on liikaa tunteita pelissä. Kaikkien ajatukset alkavat olla jo viimeisissä treffeissä. Viimeinen tavallinen iltanuotio lisää joidenkin huolia ennen ratkaisevia päiviä. Kotimainen ohjelma. (40')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
55 min
Uusi Kino: Näkemiin, miten voit?
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Balkanilainen mielenmaisema avautuu serbialaisen ohjaajan Boris Mitic'n matkapäiväkirjassa. Terävät aforismit elämästä, sodasta ja politiikasta johdattavat matkailijaa.
Elämä on jo vaikeaa, miksi pelitkin on sitä?!
Eilen 23:00
moontv.fi
Kun puhutaan vaikeista videopeleistä, liikkuvat useimpien ajatukset kaukana menneessä 8- ja 16-bittisten konsolien kaudella. Niihin aikoihin peleissä oli haastetta tarpeeksi, järkevistä tallennusmahdollisuuksista puhumattakaan. Mutta kyllähän vaikeita pelejä on tehty koko videopelien historian ajan myös noiden vanhojen hyvien aikojen jälkeen, joten tällä kertaa…
55 min
Havaiji 5-0
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/22. Liian syvällä. Huomenna uusi jakso jälleen kello 20. Jaksossa vierailee Kill Billistä tuttu Daryl Hannah. Steven sisko ilmestyy hämmentämään perhe-elämää, kun Steve tutkii peitetehtävissä olleen poliisin murhaa. Catherinella on oma tehtävänsä hoidettavana. Amerikkalainen draamasarja. (42')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/20. Viimeiset bileet. Merivesikin kiehuu Kristan ja Chocon kiihkeillä treffeillä. Aki löytää rauhan. Viimeisissä yhteisissä bileissä on haikeaakin tunnelmaa, paitsi Simolla, joka pyörittää kolmea naista. Kotimainen ohjelma. (41')
Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla
Eilen 22:32
iltalehti.fi
Kärppien sankarilla mieletön viikonloppu: "Ei taida tulla samanlaista" Torilla tavattiin - "Se nuori Aho, aivan mahtava" Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla Kuvagalleria: Kärpät villitsi Oulun kansanjuhlassa Kärpät juhlivat Suomen mestaruutta kansanjuhlassa Oulussa.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 49. Sokkotreffit. Siv lähtee ystävänsä järjestämille sokkotreffeille tietämättä miehestä mitään etukäteen. Gunilla toivoo, että hänestä tulisi tähti USA:ssakin, ja esittelee osaamistaan tv-agentille. Britt lenkkeilee omintakeisella tyylillä, ja Marian perhe valmistautuu Hannan kotiinpaluuseen. Gunillan ja Brittin välillä syntyy pientä eripuraa…
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/9. Seuraamme Tommin ja Jannen vuoroa Oulussa. Naapurisopu on koetuksella useammallakin tehtävällä. Kerrostaloasunnossa uhkaillaan vesurilla. Mies ilmoittaa vieraasta miehestä asunnossaan. Teinityttöjen illanvietto naapurissa saa ikävän käänteen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
11/12. Sam on raivona: miksi kukaan ei kertonut hänelle Catin ja Frankien jutusta? Enää hän ei luota kehenkään. Sadie aloittaa uudessa työpaikassa. Lexy joutuu kasvokkain vainoajansa kanssa. Käykö hänen hullusti?
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Come Home: Rakkaus yössä huutaa
Eilen 21:45
tv7.fi
Jaksossa kuullaan mm. biisit: Rakkaus yössä huutaa, Kaiken kalliin saamme takaisin, Anna mun elää, Syliin tuu, Leijonien luolaan, Sun elämä on arvokas.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla…
50 min
Dokumenttiprojekti: Äänimies
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Sami kuulee ääniä joita me muut emme kuule. Samin mielestä äänten kanssa voi oppia elämään, eivätkä ne välttämättä aina ole pahasta. Ohjaus: Peter Wallenius.
Hillsong TV: Kahden kauppa on kolmannen korvapuusti 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
44 min
Ruoka-Suomi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Helsinkiläinen Simo on kyllästynyt etsimään seuraa yöelämästä, joten alastomat saaritreffit vaikuttavat kiinnostavalta vaihtoehdolta. Simo kohtaa saarella turkulaisen taidehistorian opiskelijan ja baarimikkonakin työskentelevän Ninan. Toinenkin Eeva, tatuoitu lohjalaiskaunotar Laine, saapuu saarelle. Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys…
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kiukku ja viha. Vieraina toimittaja Jeanette Björkqvist, taiteilija Monika Pensar ja lääkäri Robert Bergholm. Panelissa Sampo Sarkola ja Maria Wetterstrand. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Oululaisen Susanin ja Marokosta Suomeen muuttaneen Salahin häitä juhlitaan jo puolen vuoden kuluttua ensitapaamisesta Oulussa. Suuren ongelman aiheuttaa myöhässä Marokosta saapuva esteettömyystodistus.
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kaunistelevatko kunnat vanhuspalveluiden tilaa? Kreikan armonaika käy vähiin, A-studio Antti Rinteen matkassa EU:n valtiovarainministereiden kokouksessa. Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio
60 min
Good Wife
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 11/22. Viimeinen oljenkorsi. Kalinda turvautuu kyseenalaisiin keinoihin pitääkseen Caryn poissa vankilasta. Alicia valmistautuu tärkeään väittelyyn Frank Pradyn kanssa, mutta Caryn tilanne haittaa hänen keskittymistään. Amerikkalainen draamasarja. (41')
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
3 min
Keno
Eilen 20:57
ruutu.fi
Keno
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
The Crew - Trials Wrap-up Livestream Replay
Eilen 20:51
gamereactor.fi
The Crew - Trials Wrap-up Livestream Replay
28 min
Kirjaohjelma: Tom Rob Smith
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Vieraana on brittikirjailija Tom Rob Smith, jonka agenttitrillerit ovat nousseet maailmalla bestsellereiksi. Ruotsalaisen Jonas Hassen Khemirin romaani käsittelee Tukholman itsemurhapommi-iskua vuonna 2010.
25 min
Tokio Baby
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Tommi Kainulaisen novellielokuva teini-ikäisestä Saarasta, jonka kohtalona on olla jumissa vanhempiensa maatilalla. Netin anime-maailmassa hän elää aivan toisenlaista elämää. KK: Anna Lappalainen ja Aino Lappalainen. (U)
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/56. Pori. Partio tekee onnettomuuspaikkatutkintaa ja osallistuu vesipelastustehtävään. Vuoron aikana Mikko nuhtelee niin näpistelijää kuin motoristinuorukaisiakin. Hanna huolehtii paitsi asiakkaiden, myös eläinten hyvinvoinnista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Malli ei häpeile ongelmakohtiaan - kuva paljasti salaisuuden jaloista
Eilen 10:28
iltalehti.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Kauhunhetket: kiipeilijän kamera tallensi leiriin vyöryvän lumen
Eilen 08:05
iltalehti.fi
Lumivyöryn eteneminen tallentui kiipeilijän kameraan
Eilen 08:09
iltalehti.fi
Yle Nyheter TV-nytt: President Sauli Niinistö träffar krigsveteraner
Eilen 20:26
areena.yle.fi