UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

5 min
TV-arkiston vieraana: Marja Korhonen kertoo
Tänään 22:37
areena.yle.fi
Näyttelijä Marja Korhosella on takanaan merkittävä teatteri-, elokuva- ja televisioura. Hän muistelee ammatillista menneisyyttään haastattelussa, joka esitetään ennen vuonna 1972 valmistunutta henkilökuvaa. (U).
7 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 22:26
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Tänään 22:21
mtvkatsomo.fi
35 min
Elävä arkisto: Kaks Marjaa
Tänään 22:01
areena.yle.fi
(1972) Humoristinen henkilökuva näyttelijä Marja Korhosesta. Ohjaus Riitta Degerholm. (U)
60 min
Face: Timantit on ikuisia
Tänään 22:00
mtvkatsomo.fi
Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa…
5 min
Urheiluruutu
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Vaikutukset näkyvät vasta myöhemmin
Tänään 22:00
mtvkatsomo.fi
58 min
Henkivartijat
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Osa 12/20. Sillä välin kun Pikku-Kurt ja Leon yrittävät saada yhteyttä Nyholmiin, Jasmina tutkii pommin tuhoamaa hotellia. Tanskalainen draamasarja. Tanskan televisio, 2009. (U)
60 min
- 112 -: 112
Tänään 22:00
mtvkatsomo.fi
Tampereella ja Kuopiossa hypätään pelastuslaitoksen matkaan. Pakkanen on jäädyttänyt tienpinnat eri puolilla Suomea ja pitää viranomaiset kiireisinä. Kuopion poliisi saa ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja myös Porvoossa ollaan poliisin kyydissä.
21 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Talous: Studiovieras Laura Solanko Suomen Pankista
Tänään 22:00
mtvkatsomo.fi
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Tänään 21:50
areena.yle.fi
30 min
Moderni perhe: Vihdoinkin naimisiin, osa 1/2
Tänään 21:30
mtvkatsomo.fi
Camin ja Mitchin hääpäivä koittaa viimeinkin. Kommelluksia ei juhlapäivästä puutu, kun Camin frakki on kateissa, Philillä on vaikeuksia noutaa häälahja, Claire ja Luke joutuvat tuuliajolle ja kaiken huipuksi juhlapaikan lähistöllä riehuva metsäpalo pistää aikataulun uusiksi. Pääsevätkö sulhaset avioon saakka? Tarina jatkuu ensi jaksossa! Palkittu amerikkalainen,…
8 min
Mirjam Helin -laulukilpailu 2014: Ritva Auvinen kertoo opettajastaan Mirjam Helinistä
Tänään 21:22
areena.yle.fi
Toimittaja Riitta Väliaho tapasi Helin -kilpailun kynnyksellä oopperalaulaja Ritva Auvisen, joka muisteli opettajaansa ja ystäväänsä Mirjam Heliniä. Kuvat: Ritva Auvisen kotialbumi. Video: Tiina-Maija Lehtonen.
30 min
Solsidan: Väärinymmärryksiä
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Mickanin italialaisesta ystävästä, Mario-komistuksesta, mustasukkainen Fredde päättää maksaa potut pottuina. Kuinka mustasukkaiseksi Mickan herkeääkään Fredden lounasvieraan nähdessään? Alex ei riemastu Annan vastuuntunnottoman lurjusveljen Pallen vierailusta, eikä auton lainaaminen tälle sujukaan aivan ongelmitta.
52 min
Edwin Droodin arvoitus
Tänään 21:00
areena.yle.fi
(Mystery of Edwin Drood) 1/2. On vuosi 1842. Kuoronjohtaja rakastaa neitoa, joka on kihloissa hänen ylimielisen sukulaisensa kanssa. Miksi Edwin saa kaiken ja hän ei mitään? Charles Dickensin keskenjäänyt romaani jatkuu.
55 min
MasterChef USA
Tänään 21:00
ruutu.fi
Mestarillista makkaraa. Yllätyslaatikkohaasteessa valmistetaan herkullisia makkaroita. Voittaja valitsee taas, mistä raaka-aineesta muut kokkaavat päivän pudotushaasteessa. Tarkalla taktikoinnilla voi vaikuttaa kisan kulkuun. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
60 min
Carrien päiväkirjat: Paineita
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Uusi vuosi tuo mukanaan uusia paineita kaikille. Carrien mielestä etäsuhde ei toimi, mutta hän ei menetä toivoaan. Carrie ja Dorrit keksivät erilaista ohjelmaa, kun isä jättää tytöt keskenään kotiin. Sebastianin tilanne aiheuttaa lisäpaineita Carrielle.
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 21:00
ruutu.fi
Alibi. Quanticon tukikohdassa tapahtuu yliajo. Epäillyllä ylikersantilla on alibi, jonka hän suostuu kertomaan vain asianajajalleen. Gibbsin tiimillä on 48 tuntia aikaa selvittää alibin todenperäisyys. Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (40')
50 min
Ajankohtainen kakkonen
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Uber -palvelu haastaa taksimarkkinat. Transurheilija Vera Räsänen. Nuoret ja rohkeat: separatistiteini Andrei Donetskista. Lasten joukkopako Keski-Amerikasta. Loputon sota rantarauhasta Sillanpään kesäidyllissä.
56 min
Klikkaa mua: Osa 1. Sanneli
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Ellan kevät on kiireinen. Sisustussuunnittelijan työt Suuntana koti -ohjelmassa jatkuvat, ja ala-asteikäisten lasten yhteishuoltajuus on vaihtumassa väliaikaisesti yksinhuoltajuudeksi Ellan ex-miehen ilmoittaessa lähtevänsä kuukausiksi taiteilijaresidenssiin Italiaan. Kaiken huipuksi Ellan asunto menee myyntiin ja hänen on etsittävä uusi. Eero on edelleen mukana…
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Tänään 20:57
ruutu.fi
6 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Osa 179: "Ei puku tee pyhimystä". Vilman kohtaloa puidaan perheen voimalla. Petra haastaa Laurin. Nuoret käyvät pukutaistoon. (U).
14 min
Popkalaset special
Tänään 20:15
areena.yle.fi
Vuoden 2012 Popturnén voittanut bändi Satin Circus Tammisaaren festivaalilavalla kesäkuussa 2012.
59 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Vanerilaatikkotalo
Tänään 20:01
mtvkatsomo.fi
Eläkkeellä olevat Celia ja Diana lupautuvat koekaniineiksi kokeellisessa rakennusprojektissa. Joukko nuoria teollisia muotoilijoita haluaa rakentaa talon, jonka osat tehdään vanerista tietokoneohjatulla leikkurilla. Menetelmää ei ole koskaan kokeiltu Isossa-Britanniassa, mutta Celia ja Diana päättävät ottaa riskin saadakseen loisteliaan talon kohtuulliseen hintaan.…
120 min
Mykkä valo: Tukkijoella
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Axel Slanguksen ja Wilho Ilmarin vuonna 1928 ohjaama kotimainen mykkäelokuva, jonka herättää vuonna 2013 henkiin säveltäjä Kimmo Hakolan RSO:lle säveltämä uusi musiikki. Stereo. (U).
26 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 178: "Unelmilla on siivet". Sakari punnitsee unelmaansa. Lauri puhuu selkokieltä Petralle. Jani tunnustaa Vilmalle. (U).
53 min
Pomo piilossa: Kahvia ja kuokkimista
Tänään 20:00
mtvkatsomo.fi
Autokaistalta kahvia tarjoilevan Dutch Bros. Coffeen toimitusjohtaja Travis Boersma uskoo rentoon työilmapiiriin, jossa korostetaan hauskanpitoa. Hän perusti yrityksen veljensä Danen kanssa ja aikoo vaalia vuonna 2009 menehtyneen veljen perintöä. Letkeän pomon soluttautuminen alkaa El Salvadorista, jossa hän pääsee huhkimaan kahviviljelmällä. Tutuiksi tulevat…
57 min
Huvila & Huussi
Tänään 20:00
ruutu.fi
Pikkuruinen pyöröhirsimökki meren rannalla kokee totaalisen muutoksen kun se muuttuu ylelliseksi South Hampton tyyliseksi rantamajaksi. Muutos on romanttinen yllätys mökin toiselle käyttäjälle. Hieman sateisissa tupaantuliaisissa Meri-Tuuli valmistaa avotulella merellisen sahramichowderin. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Ukrainan ulkoministeri: Ukraina valmis pitkään tulitaukoon kapinallisten kanssa
Tänään 19:51
iltasanomat.fi
28 min
Romanien unelmia
Tänään 19:45
areena.yle.fi
4/4. Neljä nuorta romania kertoo unelmistaan. Marius haluaa tuntea perheen läheisyyden, Jadranka tahtoo 55 lastenlasta, Dusan haluaa opiskella oikeustiedettä ja Claudia unelmoi lentoemännän ammatista.
HS-Uutiset, 29.7.2014
Tänään 19:38
hs.fi
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 19:35
ruutu.fi
Aki ja Heli saavat vastaansa sekä huippuesineitä että romua. Kirsi etsii aarteita kirpputorilta. Markku jatkaa keskenjäänyttä kaapin kunnostusta. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
Päivän sää
Tänään 19:32
mtvkatsomo.fi
31 min
Meidän safkaa: Urheilun ja ruoan liitto
Tänään 19:30
mtvkatsomo.fi
Urheilun lomassa on syytä muistaa tankata hyvällä ravinolla ja Hanna paljastaa herkullisen smoothien salat. Yhdessä Alexanderin kanssa he kokkaavat lohiriisilaatikkoa, joka on Alexanderin lapsuusherkkuja.
27 min
Erikoisrajajääkärit
Tänään 19:30
areena.yle.fi
2/6. Varusmiehet taistelevat väsymystä vastaan ensimmäisessä taisteluharjoituksessa. Valapäivänä he lupaavat puolustaa maata hengellään. (U)
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Helsinki. Mika ja Jani saavat hien pintaan heti ensimmäisessä tehtävässään kuljettaessaan sekavaa naista autolle. Rattien takaa löytyy sekä päihtynyt että kortiton kuljettaja. Sairaalalla tarvitaan apua, kun asiakas ei suostu poistumaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Lainvalvojat
Tänään 19:30
mtvkatsomo.fi
Rovaniemellä selvitellään tänään kahden eri partion voimin kahta erilaista ilmoitusta pahoinpitelyistä yksityisasunnoissa. Helsingissä väkivaltarikosyksikköä työllistää mahdollinen auton tuhopolttotapaus. Epäilyttävän auton pysäytys johtaa niin ikään jatkotoimenpiteisiin.

Suositeltua

Luontokappaleiden hurja taisto tallentui videolle
Tänään 10:43
iltalehti.fi
Varkaille turpiin - vastaan tuli ottelija!
Tänään 10:13
iltalehti.fi
Lulu on maailman lihavin tankotanssija - "Ei ole temppua, jota en osaisi"
Tänään 13:28
iltasanomat.fi
Rovaniemen supersalama tallentui hidastusvideolle
Tänään 07:40
iltalehti.fi
Bikinibeibit autonpesussa, kissatappelu ja ambulanssi
Tänään 16:06
iltasanomat.fi
Kiinalaisstadionin remontissa mutkat vedettiin kirjaimellisesti suoriksi
Tänään 04:53
iltasanomat.fi