UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Matin ja Pian häiden tunnelmia kirkon ulkopuolelta
Tänään 18:12
iltasanomat.fi
Vihkipapin haastattelu
Tänään 17:43
iltasanomat.fi
90 min
Donna Leon: Kuolema vieraalla maalla
Tänään 17:30
areena.yle.fi
Venetsian kanavasta löytyy nuoren amerikkalaissotilaan ruumis. Miehen taskusta löydetään kokaiinipussi. Tapauksen tutkinta johdattaa Brunettin talousrikollisten j��ljille. (U)
58 min
Tanssien tähtiin
Tänään 17:02
mtvkatsomo.fi
Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
Pia ja Matti saivat toisensa
Tänään 17:02
iltasanomat.fi
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:55
ruutu.fi
Voodoota Savannahissa. Adam tutustuu kuppiloiden herkkuihin Savannahissa, Georgiassa. Paikalliset identtiset kaksoset saavat puolestaan eteensä haasteen, joka on tyrmätä Adaminkin. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 16:55
ruutu.fi
Muusikko Reeta-Leena Vestman kokkaa, ja vieraiksi saapuvat stand up -koomikko Ismo Leikola, miss bikini Maisa Torppa ja räppäri-beatboxaaja Rudirok. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
67 min
Top Gear: Karavaanarit
Tänään 16:53
mtvkatsomo.fi
Vastentahtoiset herrat Clarkson ja May saavat tehtäväkseen vertailla karavaanarien suosimia crossover-autoja. Harmikseen he saavat tietää, etteivät J-käännökset ja rata-ajo ole oleellisia vertailun kannalta, vaan testi tulee suorittaa aidoissa oloissa tien päällä. Kaksikko pääseekin viettämään karavaanarielämää. Koeajossa Porsche 911 Carrera sekä Lamborghini…
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
39 min
Meren ääriin
Tänään 16:35
areena.yle.fi
Norjalaisalus Statsraad Lemkuhl oli mukana Tall Ships Races -tapahtumassa ja poikkesi Suomessakin. Aluksella oli kokeneiden merikarhujen lisäksi miehistönä nuoria vapaaehtoisia, joille meritauti tuli heti tutuksi. (U)
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:25
ruutu.fi
Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
Poliisipäällikkö suomalaisnaisten surmista: "Toivon, ettei tämä toistu enää koskaan"
Tänään 16:24
iltasanomat.fi
31 min
Explorers - elämysten metsästäjät
Tänään 16:00
mtvkatsomo.fi
Karut erämaat houkuttavat saksalaisseikkailija Joe Vogelia. Nyt hän matkaa Boliviaan tavoitteenaan ylittää yksin jalan Salar de Uyunin valtava suolatasanko. Eloton, valkea autiomaa on armoton ympäristö. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin…
55 min
90210
Tänään 16:00
ruutu.fi
Politiikan juhlaa. Silver saa tehtäväkseen kuvata vaalikampanjavideoita kongressiin pyrkivälle naiselle, jonka vastaehdokas on Teddyn setä Charles. Jane ja Liam kokevat jymy-yllätyksen, kun baariin astelee kuolleeksi luultu Jim. Vierailevina tähtinä laulaja-näyttelijä Brandy Norwood ja Ryan Rottmann. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (39')
65 min
Liv D
Tänään 16:00
ruutu.fi
Liv D: Suurperheen hurja arki. Ohjelmassa tutustutaan perheisiin, joiden lapsikatras on lisääntynyt kolmella tai jopa neljällä pienokaisella yhdellä kertaa. Mitä enemmän lapsia, sitä enemmän sekä iloja että huolia. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (49')
59 min
Kiinan kesytön luonto: Mongolian arot
Tänään 15:54
mtvkatsomo.fi
Nigel pyöräilee Sisä-Mongolian aroilla etsimässä kaunista neitokurkea. Matkalla hän kohtaa komeita käärmeitä, sieviä jyrsijöitä ja laulavia heinäsirkkoja ja käy mongolialaisilla kesäjuhlilla kannustamassa painijoita ja ratsastajia. Brittiläinen luontodokumenttisarja.
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 15:30
ruutu.fi
Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
31 min
Explorers - elämysten metsästäjät: Valerin hyppy tuntemattomaan
Tänään 15:29
mtvkatsomo.fi
Kovan luokan base-hyppääjä Valeri Rozov valmistautuu suorittamaan kaikkien aikojen ensimmäisen hypyn Mount Everestiltä, ja harjoitukset tapahtuvat ylväissä vuoristomaisemissa. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman…
55 min
Huikeat kakut
Tänään 15:05
ruutu.fi
Las Vegasin kakkuhuumaa. Las Vegasissa kaiken pitää olla suurempaa ja parempaa ? myös kakkujen. Jaksossa tutustutaan kolmen kondiittorin kakkuihin Las Vegasissa, missä paineet ovat kovat ja aika vähissä. Näemme jättimäisen sushivenekakun kakkususheilla sekä esiintymislavan muotoisen kakun, jossa on kakusta tehty vatsastapuhuja nukkeineen. Englantilainen lifestyleohjelma.…
Amerikkalaisäiti ei ollut uskoa silmiään: Miksi jäätelö ei sulanut kuumuudessa?
Tänään 15:01
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Leila leipoo
Tänään 14:35
ruutu.fi
Perinteet kunniaan. Leila leipoo perinteisiä leivonnaisia: munkkeja, madeleine-leivoksia ja Schwarzwaldin kakkua. Leipuri David näyttää, miten näkkileipää tehdään. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 14:35
ruutu.fi
Aki ja Heli lähtevät ostosreissulle Ruotsiin. Markku päättää kuitata häviämänsä vedon lahjoittamalla Akille auton. Kirsin ostoslistalla on suomalaista lasia kohtuuhintaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Tiikeri hammaslääkärissä. Molek-tiikerin jomottava hammas parannetaan eläinhammaslääkärin vastaanotolla. Eläintarhaan muuttaa uusi apinalauma, ja harvinaisia Uuden-Seelannin sammakoita yritetään saada lisääntymään. 12. tuotantokausi. (22')
61 min
Jamie Oliverin keittiössä: Tulikoe
Tänään 14:28
mtvkatsomo.fi
Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen…
Paris Hilton ja bikinimalli autonpesupuuhissa - onko tässä kaikkien aikojen seksikkäin hampurilaismainos?
Tänään 14:15
iltasanomat.fi
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:05
ruutu.fi
Voi voi, Sandy. Sandy Fowle on ylipainoinen perheenäiti, joka ei ehdi laittaa itselleen kunnon ruokaa vaan popsii joka välissä voileipiä ? häneltä kuluu jopa puoli purkkia voita päivässä. Gillian laatii Sandylle terveellisemmän ruokavalion ja palaa puoli vuotta myöhemmin tarkistamaan, onko hänen neuvojaan noudatettu. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi.…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 13:40
ruutu.fi
Duncan Bannatynen tarina. Tänään esittelyvuorossa on luolan suorapuheinen skotti. Duncan Bannatyne esittelee muun muassa bisnesimperiuminsa, lapsenlapsensa ja upean huvilansa Ranskan Rivieralla. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:35
ruutu.fi
Henwoodit helisemässä. Henwoodien perheessä kukaan ei halua laittaa ruokaa, joten koko perhe elää pelkillä valmisruoilla. Tämä on jo alkanut näkyä perheen äidin sekä 12-vuotiaan Holly-tyttären painossa ja hyvinvoinnissa. Gillian yrittää saada perheen äidin pääsemään keittiökammostaan ja laittamaan perheelle terveellistä kotiruokaa. Englantilainen realitysarja.…
Sääilmiö: Miksi korkeapaine tarkoittaa enimmäkseen poutaista säätä?
Tänään 13:28
hs.fi
HS:n meteorologi Anniina Törmä kertoo, miksi korkeapaine tarkoittaa usein poutaista säätä ja miksi matalapaineen osuessa kohdalle sataa.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Äiti ja tytär samasta puusta. 51-vuotias Angela ja hänen 23-vuotias tyttärensä Allyson painavat tismalleen saman verran. Heidän yhteispainonsa on huimat 272 kiloa. Myös heidän elintapansa ovat samanlaiset: molemmille maistuu alkoholi ja rasvainen ruoka. Gillian selvittää, onko epäterveellisestä elämästä jo seurannut pysyviä vaurioita vai voivatko äiti ja tytär…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 12:45
ruutu.fi
Peter Jonesin tarina. Tutustumisvuorossa on tänään luolan hurjapää Peter Jones, joka kertoo muun muassa siitä, miltä tuntuu menettää kaikki. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 12:35
ruutu.fi
Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:25
areena.yle.fi
Kielletty hedelmä. Konstaapeli Mike Bradley lohduttaa onnettomuudessa sisarensa menettänyttä naista. Kun ylikonstaapeli Craddock huomaa, että kyseessä ei ole pelkästään ammatillinen kiinnostus, hän määrää Miken lomalle.
Speden patsaan lähistöllä pääsee 23 metriä syvään Pirunpesään
Tänään 12:12
hs.fi
Spede Pasasen patsaan lähistöllä pääsee myös laskeutumaan 23 metrin syvyiseen onkaloon. HS:n dokumenttisarjan neljäs osa.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 12:00
ruutu.fi
Syntisen hyvää. Nigellan mielestä ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan siitä täytyy todella voida nauttia. Tänään valmistetaan muun muassa paholaisen suklaakakkua, joka on tietenkin syntisen hyvää. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Maitopoika Aapo lähtee viininmaisteluretkelle ja Anssi kohtaa tyytymättömän asiakkaan joka ei voi syödä lainkaan hotellin tarjoamia ruokia. 3. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
34 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
2. SM-osakilpailu Alastarossa, osa 2/2
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 11:50
ruutu.fi
Uuden-Kaledonian paratiisisaaret. Robson Green kalastaa Uudessa-Kaledoniassa sekä uudisasukkaiden että alkuasukkaiden kanssa napsijoita ja seepramakrilleja. Meduusan pisto on pilata Robsonin reissun, mutta onneksi huumaava kava-juoma saa unohtamaan kivun ja murheet, ja lopuksi ehditään vielä kalastamaan valtavia jättipiikkimakrilleja. Englantilainen sarja. 4.…

Suositeltua

52 min
Taistelu Laatokan Karjalassa
Tänään 11:10
areena.yle.fi
Lääkärin karmea virhe - miehen penis amputoitiin vahingossa
Tänään 09:35
iltalehti.fi
42 min
Kultainen noutaja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:25
areena.yle.fi
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
27 min
Kekäläisen kesäduuni
Eilen 21:00
areena.yle.fi