UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

4 min
Tarinoita metsästä: Kuukkeli talvella
Tänään 18:37
areena.yle.fi
4/20. Kuukkeli, eli Syksyn Varjo, talven väriläikkä. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy. (U)
27 min
Ootsä joku vammainen?
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 2/10: Karl-Mikael on lyhytkasvuinen ja keskustapuolueen kannattaja. Nyt hän pitää tärkeän puheen puoluekokouksessa. Peter Al Fakir neuvoo häntä mainitsemaan Kekkosen ainakin viidesti. Redneck Productions, 2015.
22 min
Kohti Rioa: Huipulla
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 1. Kesäkausi nippuun. Sarjassa seurataan seitsemän huippu-urheilijan valmistautumista Rion olympialaisiin koko edeltävän vuoden. Osa urheilijoista päättää kisakauden, ja toisilla uusi treenikausi on juuri alkanut.
90 min
Vain elämää
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/8. Maija Vilkkumaan päivä. Kauden kolmatta päivää emännöi Maija Vilkkumaa. Artistit saavat jääkylmää kyytiä heti aamusta, ja päivän aktiviteetissa tarvitaan aurinkolaseja, hattuja ja kilpailuhenkejä. Lounas- ja illallispöydän ympärillä Maijan kanssa istuvat ja hänen kappaleitaan versioivat Anssi Kela, Pave Maijanen, Sanni, Antti Tuisku, VilleGalle…
21 min
Luontohetki
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Kausi 2, 5/10. Huonomaineiset. Gorilloja ja lepakoita on aiemmin pidetty pelottavina, mutta nyt näistä näkemyksistä on kenties syytä luopua. Millaisina sir David Attenborough nämä eläimet näkee? T: BBC.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 1800
Tänään 18:12
areena.yle.fi
5 min
Urheiluruutu
Tänään 18:10
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
115 min
Unelmien poikamies
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 16. Jakso 5/12. Naku-uinnilla Puerto Ricossa. Ben on tällä kertaa vienyt naiset Puerto Ricoon. Ryhmätreffit sujuvat baseballin merkeissä, eikä kyyneliltäkään vältytä. Courtney päättää koventaa panoksia ja houkuttelee Benin salaiselle öiselle naku-uinnille. Amerikkalainen realitysarja. (84')
60 min
Duudsonit tuli taloon: Jakso 10. Kauden huipennus
Tänään 18:00
katsomo.fi
Duudsonit eivät jätä perheitä vielä rauhaan. Jaksossa palataan kauden aikana nähtyjen yhteisöjen ja perheiden pariin. Mukana on tietenkin kaikki aikaisemmista jaksoista sensuroidut kohtaukset
10 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
50 min
LA Ink
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/21. Aselepo. Dan palaa kiertueelta Katin avuksi. Rooftopin ja Nikkin keskinäinen piikittely äityy hetkelliseksi sodaksi. Corey totuttelee työskentelyyn uudessa työpaikassaan. Amerikkalainen sarja. (43')
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Kauppaneuvos Jethro
Tänään 17:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Jethro armeijan harmaissa!. Kämpästä löytyy hiivainen yllätys. Jethro kuulee olevansa rintamakarkuri päättää liittyä vapaaehtoisena armeijan harmaisiin. Kotimainen ohjelma. (38') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
28 min
Strömsö
Tänään 17:25
areena.yle.fi
Jos shampoo on lopussa, apu löytyy ruokakaapista. Alexandra ja Elin antavat hiustenhoitovinkkejä. Jim nikkaroi sorvatut kirjastotikkaat. Paul ja Camilla leipovat marjaleivonnaisia kahvipöytään. svenska.yle.fi/stromso
Etelä-Ranskan tulvissa kuolonuhreja – määrän pelätään nousevan
Tänään 17:14
iltasanomat.fi
Ranskan Rivieralla ainakin 13 ihmistä on kuollut rankan sateen aiheuttamissa rajuissa tulvissa. BBC:n mukaan ainakin kuusi ihmistä on kateissa. Ranskan viranomaiset ovat kertoneet, että Antibesin kaupungin lähellä olevan Brague-joen vallit murtuivat rannikolla raivonneen myrskyn aikana ja tulvavesi hyökyi lähialueelle. Esimerkiksi kolme vanhainkodin asukasta…
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 17/31. Oranssin sävyissä. Morsiamet Dourin, Rita, Connie ja Lori arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa assyrialaisissa tunnelmissa. Yhden morsiamen häissä on kukista runsauden pula, toisen häissä niistä taas on vain pula. Amerikkalainen realitysarja.
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
55 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Philadelphia. Anthony saa viimeinkin aikaiseksi tutustua Philadelphian ruoka- ja taidekulttuuriin, historiantäyteistä opastettua kiertokävelyäkään unohtamatta. Philadelphiassa selviää, mitä megakool tai bussipaukku on, ja tietysti syödään hyvin. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/20. Eliittipossu. Kenkä-Mike haluaa myydä näyttelyissä menestyneen possun. Jimmie ostaa tuttavaltaan vanhan hammaslääkärin tuolin, jonka Jenkki saa kunnostaa. Joker kaupittelee kävelykeppiä, joka on muka kuulunut kuuluisalle intiaanipäällikkö Geronimolle. Amerikkalainen sarja. (20')
60 min
Hottikset
Tänään 16:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/12. Aaltojen syleilyä ja letkeitä lanteita. Martta viilentää kuumaa kroppaansa kylpylän aalloissa ja koskee simpukkaa. Tie Annin sydämeen käy työhaastattelutreffien kautta. Juhan deitti salsaa lantion kuumaksi. Jonna kohtaa raksamiehen alasti ja saa kyytiä Lintsillä. Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Äitien sota
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
24 min
Jalkapallon Mestarien liiga: Makasiini
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta.
63 min
Top Gear Top 41: Top 41, osa 7
Tänään 16:00
katsomo.fi
Richard Hammond jatkaa Top 41 -listan läpikäymistä. Tämänpäiväisessä kattauksessa on mukana mm. mäkihyppyä autolla ja auto vastaan julkiset -kisa Japanin halki. Lisäksi James ja Jeremy suunnittelevat mainoksen uudelle Volkswagen Scirocco -dieselille, ja Jeremy koeajaa todellinen lilliputtiauton 60-luvulta. Englantilainen auto-ohjelma.
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/20. Köyhän miehen Porsche. Jimmielle tarjotaan Bonnien ja Clyden suosikkiasetta, BAR-pikakivääriä. Hintapyyntö on kuitenkin sen verran kova, että aseen aitous on tarkastettava ennen ostamista. Panttilainaamon tiskille tuodaan myös valtavan kokoinen käärmeennahka, ja pojat testaavat Porschea, joka ei ole ihan sitä miltä näyttää. Amerikkalainen…
44 min
Doc Martin
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 9/10. Paljon pelissä 1/2. Portwennissä kuhisee taas turisteja. Puskaradio tietää nimittäin kertoa, että seudulla on bongattu todellinen lintuharvinaisuus. Millä tolalla mahtavat olla Martinin sydämenasiat? (U)
Entistä ehompi Änäri? IL-peliarviossa odotettu NHL 16
Tänään 15:38
iltalehti.fi
Tämän vuoden NHL-peli tuo mukanaan kaikki ne ominaisuudet, jotka viime vuoden versiosta puuttui. Näkyvimmät uudistukset liittyvät ohjeistamiseen, mutta muilta osin jää tuntuu samalta kuin vuotta aiemmin. ARVOSTELU: KRISTIAN ELOLUOTO
55 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/11. Tänään vieraana Kasmir. (43')
40 min
Jälkivääntö
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:10
areena.yle.fi
60 min
Kaisa ja luksuskodit
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Uudessa sarjassa kurkistetaan kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kanssa hulppeisiin luksuskoteihin eri puolilla Suomea. Joka jaksossa esitellään kolme kotia, joista yksi valitaan finaalin. Näistä valitaan voittaja sarjan viimeisessä jaksossa. Ensimmäisessä jaksossa Kaisa ottaa selvää siitä, miten luksus istuu jylhiin lappilaisiin maisemiin.…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
70 min
Talent UK
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 7/18. Suuntana semifinaalit. Vuorossa ovat kauden viimeiset koe-esiintymiset ennen kuin tuomarit joutuvat kinkkisten valintojen eteen: ketkä 200 jatkoon päässeestä esiintyjästä pääsevät 40 parhaan joukkoon ja semifinaaleihin? Englantilainen viihdeohjelma. (57')
Super Sunday 4.10.2015 klo 15.30
Tänään 14:34
iltasanomat.fi
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Salakuljettajia. Rajavartiolaitoksen iskuryhmää työllistää kaksi laittomasti maassa olevaa huumesalakuljettajaa. Raja-asemalla maahan pyrkii amerikkalainen, joka ilmeisesti on asunut Kanadassa laittomasti. Erään kreikkalaisen miehen epäillään tulleen maahan tekemään pimeää työtä. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
60 min
MTV.doc: Sydäntemme tarina
Tänään 14:00
katsomo.fi
Suomi oli sotien jälkeen sydänkuolleisuudessa maailman synkimpiä maita. Tällöin sepelvaltimotaudista johtuva sydänsairaus merkitsi lähes poikkeuksetta työkyvyttömyyttä ja varhaista kuolemaa. Franck Median dokumenttielokuva Sydäntemme tarina kertoo Suomen noususta terveysvalistuksen mallimaaksi. Merkittävän kehityksen edellytyksenä on ollut Sydänliiton perustaminen…
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/13. Petollista postia. Erään japanilaisen turistin matka tyssää, kun hän paljastaa, ettei ole pakannut kaikkia laukkujaan itse. Postikeskuksessa useastakin paketista löytyy laittomia tuotteita. Eräs brittimies pyrkii maahan ilman paluulentoa ja vähin rahoin. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Kanadan rajalla
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Pehmoleluja. Tulli löytää pehmoleluja sisältävästä paketista jotain ylimääräistä. Eräs amerikkalainen pyrkii Kanadaan lääkärin, koska häneltä ovat lääkkeet loppu. Lisäksi eräs surffaaja on tuonut jotain todella erikoista maahan. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
99 min
Palloilua: Salibandyä
Tänään 13:10
areena.yle.fi
Naisten Champions Cupin loppuottelu. Selostus Kalle Pallonen. Mlada Boleslav, Tshekki.

Suositeltua

55 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 15:30
ruutu.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
63 min
Top Gear Top 41: Top 41, osa 7
Tänään 16:00
katsomo.fi
22 min
Kohti Rioa: Huipulla
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Villamammutin luuranko löytyi pellolta Michiganista
Tänään 00:16
iltasanomat.fi
60 min
Hottikset
Tänään 16:25
ruutu.fi