UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Hagman herkutteli hattutempulla Jokerien maalijuhlissa
Tänään 22:08
iltalehti.fi
Jokerit voitti Neftehimikin 7-5. Niklas Hagman herkutteli hattutempulla.
Huippuhetket: Tappara-SaiPa 2-3
Tänään 22:02
iltasanomat.fi
Tappara tuli vielä tasoihin, mutta ratkaisijaksi nousi rangaistuslaukauksesta toisen maalinsa viimeistellyt Dave Spina.
Huippuhetket: HPK-Kärpät 6-2
Tänään 21:40
iltasanomat.fi
Hämeenlinnalaiset kuitenkin esittelivät kotiyleisölle hienoa jääkiekkoa, ja kaatoivat kärppälauman lukemin 6-2. Illan onnistujina olivat kolme tehopistettä mieheen keränneet HPK:n Zach Hamill ja Joonas Vihko. Kärppien nuori lupaus Jesse Puljujärvi viimeisteli ottelussa myös uransa ensimmäisen täysosuman.
59 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Aikuisten leikkihuone
Tänään 21:30
mtvkatsomo.fi
Yolanda järjestää ensimmäiset päivälliskutsut sitten sairastumisensa, ja hän panostaa täysillä niin koristeluun, tarjoiluun kuin ohjelmaankin. Joycella on jo etukäteen pahat aavistukset Brandista, joka humalassa jatkaakin Joycen loukkaamista. Kim lähettää Kingsleyn koirakouluun opettelemaan parempia tapoja. Brandi taas järjestää etsintäpartion löytääkseen asuntomurron…
93 min
Docventures: Suurlähettiläs
Tänään 21:15
areena.yle.fi
Docventures esittää: Väärennetty diplomaattipassi, timantteja, pygmejä, ahneutta ja korruptiota. Tanskalaisen Mads Büggerin ihmeelliset seikkailut Keski-Afrikan tasavallassa. O: Mats Brugge. T: Cine Works Koskinen & Rossi Oy
8 min
Docventures
Tänään 21:06
areena.yle.fi
Docventures esittää: Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan katsomiseen vieraidensa kanssa.
62 min
Elokuvan tarina
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Osa 2: vuodet 1918 - 1928. Amerikkalaisen elokuvan voittokulku ja sen ensimmäiset kapinalliset. Mark Cousinsin 15-osainen dokumenttisarja elokuvan kehityksestä. (The Story of Film: An Odyssey, 2011)
60 min
Kurjat kuppilat USA: Mangia Mangia, osa 2
Tänään 21:00
mtvkatsomo.fi
Mangia Mangia on kriisissä, mutta omistaja Julie ei näe ongelmien vakavuutta. Gordon Ramsay panee koko kuvion uusiksi keittiötä ja jopa henkilökuntaa myöten, mutta onko tilanne korjattavissa?
6 min
Docventures
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Docventures esittää: Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin. Illan teemana korruptio. Osallistu: yle.fi/docventures
31 min
Iholla: Jakso 11. Yrittänyttä ei laiteta
Tänään 20:59
mtvkatsomo.fi
Kehonhuoltoa eri tavoin. Tero uskoo sitkeyden olevan avain onnistumiseen ja Jukka tähtää harjoittelullaan maratonille. Esko ottaa päiväunet ja valmistautuu Midnight Run-tapahtumaan.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Tänään 20:57
ruutu.fi
10 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Tänään 20:45
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
28 min
Totuus rakkaudesta
Tänään 20:30
areena.yle.fi
12/16. Mustat pilvet. Mitkä asiat uhkaavat parisuhdetta? Pitääkö suhdetta hoitaa? Voiko jo menetetyn kipinän löytää uudestaan? Totuuden rakkaudesta kertovat Yazka, Stefan Lindfors, Ismo Leikola ja Mia Halonen. (U).
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 20:30
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
24 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Toinen Thaimaan murhatuista turisteista hukutettiin
Tänään 20:28
iltasanomat.fi
Britti otettiin kiinni Bangkokin lentokentällä ja hänen on käsketty pysyä maassa siihen saakka, kunnes DNA-testit valmistuvat. Kaksoismurha tapahtui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, noin kello neljän ja viiden välillä. Uhrit olivat David Miller , 24, ja Hannah Witheridge , 23. Heidän ruumiinsa löydettiin Koh Taon eli "kilpikonnasaaren" hiekkarannalta maanantaiaamuna.…
115 min
Elämä lapselle konsertti
Tänään 20:05
mtvkatsomo.fi
20 vuotta täyttävä Lastenklinikoiden kummit juhlivat synttäreitään perinteisessä Elämä lapselle konsertissa. Lavalle nousevat mm. Cheek, Jenni Vartiainen, Sini Sabotage ja lukuisat muut huippunimet.
Shetlannissa ei lämmetä kyllä-äänille: "Täällä ei kilttiä juuri pidetä"
Tänään 20:04
iltasanomat.fi
Syrjäisimmissäkin Skotlannin kolkissa ollaan valmiina esittämään oma mielipide. 12 tunnin lauttamatkan päässä mantereelta, Shetlannissa, tunnot ovat selvät. Lontoo on koettu etäiseksi vallankäyttäjäksi ja Skotlannin Edinburghin ei koeta olevan yhtään sen lähempänä Shetlannin asioita. Panimon omistaja Sonny Priest sanoo, että jos itsenäisyysäänestyksen tulos on…
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 403: Jäähyväisten aika. Otso järjestää asioitaan uuden elämän aattona. Tero saa ensin huonoja uutisia ja myöhemmin yllättävän tarjouksen. Tuija tutkii runoutta ja saa tyrmäävän ajatuksen.
60 min
Meidän häät: Nelly ja Jyri - Pienen budjetin rakkaustarina
Tänään 20:00
mtvkatsomo.fi
17-vuotias Nelly ja 18-vuotias Jyri ovat pienen lapsen onnelliset vanhemmat. Kokki Henri Alén opastaa kuinka tehdä itse juhlavaa ruokaa edullisesti. Uusinta.
50 min
Taiteen maantiede: Yhdysvallat
Tänään 20:00
areena.yle.fi
2/3. Uuden ajan unelmat. Sisällissodan trauman hälvettyä Yhdysvalloissa alkoi syntyä uudenlaista taidetta, johon teollistuminen ja kaupungistuminen jättivät jälkensä. Kuinka abstrakti ekspressionismi aikaa ilmensi? T: BBC.
57 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 20:00
ruutu.fi
Hotelli Posiolla Jyrki Sukula kohtaa kiireisen yrittäjän. Tuoreelle yrittäjälle hotelli oli heräteostos, ja suunnitelmat on tekemättä. Yrittäjällä tuntuu olevan monta rautaa tulessa, mutta kiire paljastuu kuitenkin kuvitelluksi. Hotellin johtajan tuloksettoman ympäriinsä touhottamisen lisäksi välit omistajan kanssa ovat menneet poikki parisuhteen ollessa jäähyllä.…
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 20:00
ruutu.fi
Tämän päivän jaksossa koetaan kauhun hetkiä niin kilpailuissa kuin niiden välilläkin. Yksi kilpailijoista joutuu sairaalaan, toinen kohtaa pelkonsa vettä kohtaan ja kolmas pettää joukkueensa luottamuksen joukkuetehtävässä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
28 min
Akuutti
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Erikoislähetys alkoholista. Missä menee suurkuluttajan ja alkoholistin raja? Alkoholistin tarina - viina oli viedä kaiken. Miten juomiseen voi puuttua? Lasinen lapsuus jättää jäljen. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
1 min
Salatut elämät: Osa 2673. Heidin sänky on Kurjen pesä
Tänään 19:55
mtvkatsomo.fi
Heidin sänky on Kurjen pesä.
Kärppien superlupaus ensimmäistä kertaa maalinteossa
Tänään 19:48
iltasanomat.fi
Lumisateet vielä epävarmoja – "Hiihtämään tuskin pääsee"
Tänään 19:46
hs.fi
HS:n meteorologi Anniina Törmä kertoo, minne Suomeen lumisateet osuvat viikonloppuna ja kuinka paljon lunta on luvassa. Toimittaja: Johanna Sjöholm, kuvaaja: Janne Järvinen
HS-sää 17.9.
Tänään 19:41
hs.fi
Päivän sää
Tänään 19:39
mtvkatsomo.fi
HS-uutiset 17.9.
Tänään 19:37
hs.fi
Jo 150 taloa tuhoutunut Kalifornian maastopaloissa: "Mukaan se, mitä ei voi korvata""
Tänään 19:30
iltasanomat.fi
Talojen asukkaat evakuoitiin ennalta. Yksi evakuoiduista oli Mark Arhurst, joka kertoi, että otti mukaansa vain tarpeellisimman. - Sen, mitä ei voi korvata. Palomiehet taistelevat pysäyttääkseen tulen etenemisen.
28 min
Retrolissun ysärit: Kiitos 1990 - 1999
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ysärillä siniristilippua heilutettiin Globenissa ja Joensuussa. Renny Harlin lähti Amerikkaan. Japanilaiset koskettivat kultasormillaan Muumeja. Urheilijat levyttivät, harmi kyllä.
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Vantaa. Jaken ja Peten kiireisen yövuoron täyttävät riehuvat miehet ja erilaiset tulipalot. Severi pääsee etsimään niin puukon kanssa riehunutta miestä, aseella ampujaa kuin kuparivarkaitakin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
10 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 19:28
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 19:27
areena.yle.fi
5 min
Päivän sää
Tänään 19:24
mtvkatsomo.fi
9 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 19:24
areena.yle.fi
6 min
Yle Uutiset sää
Tänään 19:24
areena.yle.fi

Suositeltua

IL-DOC: Taksikuskien kahakasta uusi tappelusarja Suomeen
Tänään 08:06
iltalehti.fi
Posse: Katastrofin ainekset ovat kasassa!
Tänään 08:34
mtvkatsomo.fi
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
23 min
Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:17
areena.yle.fi
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Lehtikaalipyttipannu
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
29 min
Beverly Hillsin panttilainaamo: Kitaroita ja tiaaroja
Tänään 12:01
mtvkatsomo.fi