UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

22 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
katsomo.fi
58 min
Kotiseutu
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 6/11. Kotirintama. Sodan raakuus näkyy kaikessa, myös silloin kun Britannian ilmavoimien kone putoaa kylään. Maria synnyttää pojan. Otto purkaa suutarimiinoja. Isänmaan asia vie Antonin Neuvostoliittoon.
5 min
Urheiluruutu
Tänään 21:54
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 21:50
areena.yle.fi
66 min
Dokumenttiprojekti: Netizen Mo
Tänään 21:30
areena.yle.fi
Seurantadokumentti Suomessa asuvasta Mosta, josta tuli muslimi-internet-kuningas. Kaikki romahti ja edessä oli paluu kotimaahan, sotilasvaltaan siirtyneeseen Egyptiin. O: Mohammed el Aboudi T: Helsinki-fillmi Oy
42 min
Bones: Keksijän kuolema
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 11, 3/22. Tiimi tutkii uhria, jolta on poistettu sisäelimiä. Cam tuskailee päätöksensä kanssa, kun taas Hodgins rohkaisee Angelaa laittamaan töitään näytille. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
29 min
A-studio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Kesäpestit haussa nyt! Millainen on hyvä kesätyöläinen? Entä vastuullinen kesätyönantaja? Juontajana Johanna Vesikallio.
42 min
Kardashianit: Las Vegasissa
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kourtney yllättää kaikki menemällä alastonkuvauksiin ollessaan viimeisillään raskaana. Scottin mielestä hänen avovaimonsa puutarha on villiintynyt liiaksi kasarityyliin, joten hän tarjoutuu avuksi harvennukseen. Scott houkuttelee Krisin pitämään syntymäpäiväjuhlat Las Vegasissa, ja ratkeaa itse ryyppäämään jo ennen juhlien alkua. Dashin New Yorkin liikkeestä…
90 min
Vain elämää
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Juha Tapion päivänä välitetään toisista ja Suomi kohtaa Brasilian tiukassa matsissa. Juhan koskettavien biisien uudet tulkinnat vievät Juhan tunteiden vuoristoradalle. (63')
28 min
Made in Africa
Tänään 21:00
areena.yle.fi
(Afrika er det nye sort) Osa 4/6. Dakarissa keskiössä on vahva nainen: muotisuunnittelija Adama Paris, joka on nostanut sanat Black Beauty kaikkien huulille.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/12. Viinikokoelma. Lanzarotelta käsin ollaan myymässä suurta viinikokoelmaa, jonka läpi käyminen vie valtavasti aikaa. Tarjolla on myös asuntovene ja luksusauto Bentley Mulsanne. James yrittää viimein päästä eroon hevoshaarniskastaan. Englantilainen realitysarja.
57 min
Efter Nio
Tänään 20:59
areena.yle.fi
Energia. Vieraina juontaja Eva Kela, yrittäjä Micke Paqvalén, apulaisprofessori Kirsi Pietiläinen ja seikkailija Patrick Degerman. Panelissa Riko Eklundh ja Maria Wetterstrand. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
Victoria Beckham poistuu hotellista New Yorkissa
Tänään 20:28
iltasanomat.fi
Entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham on vaihtanut tyyliä, kertoo Daily Mail. Aiemmin 41-vuotias on tunnettu varsin tummasta, usein täysin mustasta pukeutumisestaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että oranssi on Beckhamille uusi musta. Daily Mailin mukaan Beckham nähtiin oranssissa villapaidassaan tämän kävellessä kohti New Yorkissa sijaitsevaa toimistoaan.
55 min
Vuosia nuoremmaksi: Maiju
Tänään 20:05
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Maiju on ystäviensä mukaan luova, iloinen ja hauska nainen. Valitettavasti Maijun kupliva persoona ei kuitenkaan millään tavalla näy hänen ulkoisessa olemuksessaan. Vaatekaapista löytyy vain mustia ja harmaita vaatteita, oli vuodenaika sitten mikä tahansa. Muutos tähän ankeuteen on enemmän kuin tervetullut, ja nyt on aika antaa kyytiä hiuspehkolle,…
55 min
Havaiji 5-0
Tänään 20:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/25. Viimeinen kesä. Steve ja Kono selvittävät, onko turistibussissa kuollut mies satunnainen uhri vai tarkasti valittu kohde. Danny etsii veljensä hävittämiä rahoja. Amerikkalainen draamasarja. (42')
28 min
Valitut sanat: Mike Leigh 2/2
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Rakastettu ja palkittu brittiohjaaja Mike Leigh kertoo elämästään ja elokuvistaan Sodankylän elokuvajuhlien aamukeskustelussa 2015.
28 min
MOT: Eläkeläisköyhälistö kyykkyyn
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Köyhien ikäihmisten määrä lisääntyy Suomessa hälyttävää tahtia. Löytyisikö ilmiöön parannus palaamalla vanhaan indeksijärjestelmään tai käyttämällä eläkerahastojen miljardivarantoja? Toimittajana Kai Byman.
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Navetasta kodiksi
Tänään 19:59
katsomo.fi
Kausi 13, 6/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Keittiömestari Ed ja pilatesohjaaja Vicky haluavat remontoida navetan tilavaksi kodiksi ennätysajassa, vaikka kummallakaan ei ole käytännön kokemusta rakennustöistä, ja navetastakin on jäljellä vain…
21 min
Salatut elämät: Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä
Tänään 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
60 min
Taste
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/16. Finaali 1/2: Pötsin täydeltä. Finaalin ensimmäisessä osassa kilpailijat haastetaan tekemään ylellinen rikas annos ja vaatimaton köyhä annos. Vieraileva mentori Jacques Pépin ratkaisee, ketkä pääsevät viimeiseen erään. Amerikkalainen ruokareality.
6 min
Päivän sää
Tänään 19:23
katsomo.fi
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:01
katsomo.fi
44 min
Velvet - muotitalon tarina
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 21/26. Häästressiä. Albertoa eivät kiinnosta suihkuseurapiirit, ja kihlaparille tulee riita. Miehen menneisyys alkaa valjeta Cristinalle. Clara luovuttaa Mateon suhteen ja järkyttyy Pedron tunnustuksesta.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Venäjä putoaa vientitilastoissa
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: NATO halutaan apuun pakolaiskriisiin
Tänään 19:00
katsomo.fi
Saksa ja Turkki haluavat sotilasliitto Naton apua Turkin rajan valvontaan ja ihmissalakuljettajien reittien tukkimiseen.
52 min
Historia: Ku Klux Klan ja USA
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Yhdysvaltojen kansalaisoikeusliikkeen noustessa 1960-luvulla myös Ku Klux Klan koki jälleensyntymän erityisesti Pohjois-Carolinassa, jossa tämä rasistinen järjestö sai ennennäkemättömän suosion.
24 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Kansanmielisyys kasvaa Puolassa
Tänään 19:00
katsomo.fi
Puolassa pelätään, että vallassa oleva laki- ja oikeuspuolue etäännyttää maan EU:sta ja tuhoaa vaivalla rakennetun demokratian.
27 min
Yksineläjä Severin
Tänään 19:00
areena.yle.fi
11/12. Norjalainen Severin Rønes on nykyaikainen yksineläjä, mutta silloin tällöin hän tapaa kavereitaankin. Ravustusreissulla voi nähdä jotain yllättävää ja kaunista, ja ravuista on mukavaa laittaa tarjottavaa ystäville.
60 min
Supernanny Euroopassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Charityn suru. Supernanny Jo Frost matkaa Rotterdamiin yksinhuoltajaäiti Charityn luo. Charity kaipaa kasvatusapua 2-vuotiaan Tyrell-poikansa rajuihin kiukkukohtauksiin, jotta hän saisi nauttia tästä hetkestä poikansa kanssa täysin sydämin, sillä perheen tulevaisuutta varjostaa synkkä pilvi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
3 min
Uutisjutut: Ulkomaat: "Kukaan ei pidä lupauksiaan"
Tänään 19:00
katsomo.fi
Deskissä vieraana vanhempi tutkija Toni Alaranta Ulkopoliittisesta instituutista.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Pirkanmaa
Tänään 18:43
areena.yle.fi
Street Fighter V - Full Length CG Trailer
Tänään 18:36
gamereactor.fi
Street Fighter V - Full Length CG Trailer
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:34
areena.yle.fi
28 min
Akuutti
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Uusia lääkkeitä myyntiin ilman reseptiä. Lapsi vai älypuhelin - kumpi saa enemmän huomiota vanhemmilta? Joustava selviytyy kriiseistä. Voiko lemmikkieläin tehdä omistajansa sairaaksi? Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
60 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 13/20. Tatuointeja ja lampaita. Tässä jaksossa leijonat yritetään saada innostumaan pussitelineestä, tatuointiagenttipalvelusta sekä futuurikaupasta. Lisäksi nähdään lammas, joka opettaa hengittämään oikeaoppisesti. Kanadalainen sarja. (44')
12 min
Kiia ja kissa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
48/52: Hääpäiväpulma. Kiia ja kissa ryhtyvät jättiläisten hääsuunnittelijoiksi. Heidän täytyy huolehtia siitä, että jättiläishäiden 12 askelta toteutuvat täsmälleen oikeassa järjestyksessä. buu.yle.fi

Suositeltua

Sään lauhtuminen yllätti: Järven jää murtui autojen painosta
Tänään 07:53
iltalehti.fi
21 min
Salatut elämät: Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä
Tänään 19:30
katsomo.fi
25 min
Studio55.fi: Elämä erityisherkkänä
Tänään 09:05
katsomo.fi
Korkeasaaren karhut heräsivät talviunilta kuukauden normaalia aiemmin
Tänään 10:17
iltalehti.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:09
areena.yle.fi
Onko tässä pähkähulluin suomalaislaji? Järvenpäässä kilpailtiin hankiuinnissa
Tänään 16:47
iltasanomat.fi