UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pääministeri Sipilän ensimmäinen tiedotustilaisuus
Tänään 16:43
hs.fi
Uusi pääministeri Juha Sipilä piti tiedotustilaisuuden heti eduskunnan täysistunnon jälkeen, jossa valinta tehtiin.
Batman: Arkham Knight – Time to go to War PS4 Gameplay Trailer
Tänään 16:32
gamereactor.fi
Batman: Arkham Knight – Time to go to War PS4 Gameplay Trailer
Näin eduskunta äänesti pääministeristä
Tänään 16:27
hs.fi
Eduskunta äänesti torstaina Juha Sipilän Suomen uudeksi pääministeriksi. Äänet jakautuivat 128–62, tyhjiä 2 ja poissa 7.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 22/24. Maksamme velkaa. Dickinsonin uusperheellä on raskasta, kun isä palvelee Afganistanissa ja .äiti joutuu pyörittämään arkea yksin hometalossa, joka on jo sairastuttanut perheen pienimmän. Ty ystävineen ja koko merijalkaväki rientää kotirintaman sankarin avuksi. Lapset oppivat arvokkaan läksyn lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisön voimasta. Amerikkalainen…
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Uunibroileria ja kebabvartaita
Tänään 16:00
katsomo.fi
Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuinka noutokebabin voi helposti korvata itse tehdyillä kebabvartailla.
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/26. Yhdessä yli esteiden. Jason ja Rachel tahtoisivat noudattaa terveitä elämäntapoja ja näyttää hyvää esimerkkiä lapsilleen. Heidän yhteinen laihdutusprojektinsa etenee kuitenkin hitaasti arjenpyörityksen ja kuntoilun ristipaineessa. Onnistuuko Chris vauhdittamaan pariskunnan elämänmuutosta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
Wildstar - F2P Announcement Trailer
Tänään 16:00
gamereactor.fi
Wildstar - F2P Announcement Trailer
60 min
Suomen surkein kuski: 3. jakso
Tänään 15:59
katsomo.fi
Kilpailijoiden tehtävänä on harjoitella taskuparkkiin peruuttamista. Tuntuu siltä että kaikilla kilpailijoilla ei ole kytkimen idea ihan selvillä. Lopuksi siirrytään tiukkojen jarrutusten pariin
FIFA 16 trailer - Women's National Teams
Tänään 15:46
gamereactor.fi
FIFA 16 trailer - Women's National Teams
Presidentti Niinistö ja Juha Sipilä vitsailivat hallitusneuvotteluista tapaamisessa
Tänään 15:17
iltalehti.fi
44 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 20/31. Juokseva puujalka. Renéen häissä panostetaan tanssimiseen. Morsiamen tanssiliikkeet ovat vähintäänkin erikoiset. Ali haluaa mustavalolamppubileet, kun taas Jennillä on tyylikkäät italialaiset häät. Michelle luottaa vintageen. Kuka lähtee matkalle? Amerikkalainen realitysarja.
31 min
Ennätystehdas
Tänään 14:57
katsomo.fi
Ennätystehtaalla yritetään koota satelliittiantenni sokkona. Lisäksi syödään sinappia, kermakakkua ja pidetään tulta suussa.
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/12. Diivat keittiössä. Keittiössä häärii soul-diiva Mica Paris perheineen. Asiakkaille tarjoillaan makrillia, kyyhkynrintaa ja mansikkaherkkua. Gordon uskaltautuu harjoittelijaksi kiinalaiseen ravintolaan, ja Janet kampanjoi hedelmien puolesta. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
38 min
Saariston pelastaja
Tänään 14:45
areena.yle.fi
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita, ja hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/17. Elämänhalu hukassa. Osmon ja Steph ovat seurustelleet viisi vuotta ja lihoneet tuona aikana yhteensä yli 76 kiloa. He makaavat illat sohvalla ja syövät noutoruokaa. Heidän suhteestaan on karissut romantiikka ja makuuhuoneessakin on vipinää vain muutaman kerran vuodessa. Gillian haluaa palauttaa pariskunnan elämänhalun tehokuurin avulla ja…
100 min
Hell's Kitchen
Tänään 14:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Finaali. Finaalikaksikko jakaa Hell's Kitchenin kahteen osaan. Molemmat saavat suunnitella omat ravintolansa ja ruokalistansa viimeistä ja ratkaisevaa iltaa varten. Amerikkalainen realitysarja. (80')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa.…
58 min
Fårbergin metsästäjät
Tänään 13:45
areena.yle.fi
Ruotsalaisella Fårbergin metsästysseuralla on pitkät perinteet. Nyt tähtäimesssä on susia ja karhujakin. Suurpetojen metsästyksessä on jännityksen lisäksi tärkeää myös hyvä kaveri- ja talkoohenki.
1 min
Yle Uutiset Häme: Baletti-flashmob
Tänään 13:39
areena.yle.fi
Suomen kansallisbaletin tanssijat Tampereen rautatieaaseman flashmob-esityksessä.
55 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Taistelu jatkuu. Ami ja Chris jatkavat nahisteluaan. Jessican tilaamat tuolit saapuvat liikkeeseen, mutta tuolit eivät vastaa odotuksia. Meganin ja Chrisin leikki muuttuu nopeasti ilmiriidaksi. Tommy harkitsee kotiinpaluuta, koska työt eivät vastaa hänen odotuksiaan. Ami ja Chris päättävät purkaa miesten välillä olevat jännitteet painimaton…
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/26. Kaksikon kilot kuriin. Kolmekymppiset Jason ja Rachel ovat viisivuotiaiden kaksosten vanhemmat, jotka kamppailevat liikakilojen ja aviohuolien kanssa. Onnistuuko yhteinen laihdutusprojekti parantamaan pariskunnan välejä vai pahentaako urakan aiheuttama stressi tilannetta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
Overwatch - Tracer Gameplay Preview
Tänään 13:16
gamereactor.fi
Overwatch - Tracer Gameplay Preview
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/16. Hienostelija. 25-vuotias Nina tuhlaa rahansa shoppailuun, juhlimiseen ja autonkuljettajaan. Hän tienaa paremmin kuin vanhempansa, mutta olettaa silti isukin hoitavan pakolliset kulut. Nina haaveilee oikeustieteen opinnoista tyyriissä eliittiyliopistossa ja rahakkaasta urasta rikosasianajajana. Saako Gail Ninan ymmärtämään, kuinka epärealistisia…
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
46 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Velvollisuus kutsuu. Goodwinin tahattomasti suututtama naispotilas maksaa potut pottuina. Samantha yrittää haudata menneet mutta huomaa sen olevan hyvin vaikeaa ellei mahdotonta. (U)
HS yritti ajaa Timmy-testinuken päälle – auton teknologia puuttui peliin
Tänään 12:15
hs.fi
HS tutustui autojen uusiin turvavarusteisiin saksalaisyhtiö Boschin testialueella Saksan Boxbergissa. Videolla esittelyssä uusista autoista jo löytyvä automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Kahteen kameraan perustuva tekniikka painaa auton jarrut pohjaan esimerkiksi silloin, kun auton eteen kävelee yllättäen ihminen. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaus ja editointi:…
28 min
Soramonttuprinsessat
Tänään 12:11
areena.yle.fi
9/10. Joulu Grönroosien tapaan. Tytöt haluaisivat viettää joulun poikaystäviensä luona, mutta Maken vaatimuksesta koko perhe kokoontuu yhteen aatoksi. Miten ja mistä löytyy joulurauha? (U)
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 12:00
ruutu.fi
Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Haluatko namin?
30 min
Elämää halpalentoyhtiössä
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/13. Ikäviä uutisia ja iloisia yllätyksiä. Saksalainen elokuvantekijä myöhästyy lennolta eikä osaa päättää, mitä tekisi. Isänsä häihin matkalla olevat siskokset kiroavat Tigerin myöhästyttyään lähtöselvityksestä. Erään pariskunnan loma loppuu lyhyeen. Australialainen sarja. (21')
YleXPop
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Isac Elliot paljastaa tuntojaan ennen keikkalavalle nousua. Isac Elliot esiintyy YleXPopissa Oulussa 30.5.
30 min
Elixir
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/15. Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')
Suomalaispoika kohtasi karhun - videolla välittyy pelko
Tänään 11:23
iltalehti.fi
Joensuulainen 14-vuotias poika kuvasi Nivalassa Niemennokalla kohtaamisen karhun kanssa. Videolla välittyy tilanteen jännittynyt tunnelma. Kamera ei pysy vakaana ja hengitys on raskasta. Eikä mikään ihme. Jaakko Hietanen
28 min
Kohti täydellistä elämää
Tänään 11:15
areena.yle.fi
8/8. Hanna Hellquist pohtii vanhuutta. On varmaan ankeaa, kun ei ole seksiä ja kehoa kolottaa joka paikasta. Suklaa ja punaviini auttavat. Entä millaisia hautajaisia Hanna suunnittelee itselleen?
Stubb: Soini on hallituksen vasen laitahyökkääjä
Tänään 11:07
iltalehti.fi
Soini pelaa vasenta laitaa, Stubb hyökkää oikealta ja keskushyökkääjä on Sipilä. Stubbin vertaus sai tiedotustilaisuudessa aikaan naurunremakat. Pekka Numminen
Killer Instinct - Aria Trailer
Tänään 11:00
gamereactor.fi
Killer Instinct - Aria Trailer
30 min
Muuttajat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28. Vantaalla muuttomiehen päivä stoppaa sairaalakeikkaan. Näyttelyä elämäntyökseen tekevä Tomi tekee lähtöä kommuunikämpästään. Kotimainen realityohjelma. (20')

Suositeltua

60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 17:15
ruutu.fi
52 min
Prisma: Syvänmeren hait
Eilen 19:00
areena.yle.fi
52 min
Seksin suurkaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Tänään 09:30
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:55
ruutu.fi