UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

B.B. Kingin kuolemaa tutkitaan henkirikoksena
Tänään 05:45
iltasanomat.fi
King kuoli toukokuun 14. päivänä Las Vegasissa 89-vuotiaana. Las Vegasin median mukaan kaksi Kingin tyttäristä on arvellut kuolemaan liittyneen jotakin epäilyttävää. Ruumiinavauksen tulosten saamisessa kestää kuudesta kahdeksaan viikkoa. Paikallisen median mukaan Kingin hautajaiset muusikon pitkäaikaisessa kotikaupungissa Memphisissä viivästyvät ruumiinavauksen…
Kevään lämpöennätystä hätyytellään
Tänään 04:39
iltasanomat.fi
Meteorologi Ida-Reetta Jokela lupailee Suomeen vaihtelevaa säätä tiistaiksi. Maan länsiosassa ja pohjoisessa on tiistaina pilvistä ja länsiosissa on luvassa sadekuuroja. Idässä puolestaan on selkeämpää ja lämpötila voi kohota 20 asteen yläpuolella.
35 min
Jopet-show
Tänään 04:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
40 min
Jopet-show
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
30 min
Laiva
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28/40. Purseri Widi järjestää eläimellisiä piloja kuulutusta tekevälle risteilyemäntä Varpulle. Joni perheineen pääsee komentosiltavierailulle. Poikaystävänsä ja anoppi-kummitätinsä kanssa matkaava Satu on innostunut pelikoneista ja esittelee parhaan pelivoittonsa. Kotimainen realityohjelma. (21')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/22. Humpuukimaakari. Äiti haluaa suojata lapsia uv-säteiltä suloisilla uimapuvuilla. Yalen käynyt sotilas keksi treenipelikortit. Eloonjäämispilleri voi houkuttaa nopeasta laihtumisesta haikailevia. Lasten mokkasiineja myyvä yrittäjä on amerikkalaisen unelman ilmentymä. Amerikkalainen sarja. (42')
55 min
Pomo piilossa
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Kovat kaulassa: Isku suoraan sydämeen
Tänään 00:35
katsomo.fi
Totuus Rebeccasta järkyttää kaikkia. Nealin pitää kovettaa itsensä ja käyttäytyä ikään kuin mikään ei olisi muuttunut, jotta FBI pääsee tutkimaan Rebeccan asunnon.
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/7. Ilmaston lämpeneminen. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii ilmaston lämpenemistä. Tapahtuuko sellaista oikeasti, vai onko kyseessä jättimäinen salajuoni, jolla rahastetaan ihmisiä ja kontrolloidaan heidän elämäänsä, ehkä jopa koko maailmaa? Amerikkalainen realitysarja. (42')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
26 min
Uusi Kino: Tervetuloa ja...osanottomme
Eilen 23:59
areena.yle.fi
Vuosi 1991 ja massiivinen Venäjän juutalaisten muutto alkaa Israeliin. 12-vuotias Misha dokumentoi perheen koomista ja värikästä matkaa kotivideokameralla. O: Leon Prudovsky. T: Go 2 Films, Israel, 2012.
13 min
Uusi Kino: Las Palmas
Eilen 23:46
areena.yle.fi
Euroturistin huono käytös tuhoaa eksoottisen lomabaarin hiljaisuuden. Turisti näyttää olevan alaikäinen ja muut marionettinukkeja! O: Johannes Nyholm.
60 min
JIM D:
Eilen 23:30
ruutu.fi
JIM D: Lento 447 ? onnettomuus Atlantin yllä. Air Francen lento 447 on lähdössä Riosta Pariisin. Lentokone on huippumoderni Airbus A330, joka lentää melkein itsestään. Atlantin yllä kone kuitenkin katoaa mystisesti ilman hätäkutsua. Onko kone kadonnut vai pudonnut? Amerikkalainen dokumenttisarja. (47')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:10
areena.yle.fi
50 min
Madventures: Osa 6/10: Hindustan
Eilen 23:05
katsomo.fi
Myriadien jumaluuksien maassa Riku ja Tunna kohtaavat olevaisuuden epäpyhimmät ja pyhimmät miehet sekä liittyvät 10 miljoonan ryvettyneen karman kulkueeseen kohti puhdistautumista synneistään.
Diagnoosi: Trophy-huora
Eilen 23:01
moontv.fi
Pelaavaa kansaa vaanii tauti joka lailla ruton kaataa miestä kuin seivästä! Trophyt ja achievementit rampauttaa pelaajan mielen, vievät peli-ilon ja haittaa kaiken lisäksi pelihankintoja. Tohtori Grönberg on saanut sohvalle potilaan joka kärsii jo pitkälle edenneestä trophy/achievement -riippuvuudesta. Markusta ei voi enää parantaa, teillä katsojilla on vielä…
60 min
Valheen vangit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Katkaisu. Vaimo juo salaa raitistuneen miehensä selän takana. Perheen tytär passittaa äidin katkaisuhoitoon. Kaikki näyttää hyvältä - aluksi.. Kotimainen ohjelma. (41')
Nepalin tuhoisasta maanjäristyksestä kulunut kuukausi: “Aika on hyvin epävarmaa”
Eilen 22:46
iltasanomat.fi
Kynttilämeri valtasi Nepalin pääkaupungin Kathmandun kadut. Tuhannet ihmiset kulkivat hiljaisuudessa, ja muistivat tänään tasan kuukausi sitten köyhän Nepalin arkea järkyttäneen voimakkaan maanjäristyksen uhreja. Vaikka yhdestä maan historian voimakkaimmasta, 7,8 magnitudin järistyksestä on kulunut kuukausi, arki on kaikkea muuta kuin vakaata. Toukokuun puolessa…
60 min
Bones: Naula arkussa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Tiimi tutkii kansallispuistosta löytyneen rikkaan perheen tyttären jäännöksiä. Käy ilmi, että hän saattaa olla Aavetappajan viimeisin uhri. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/12. Aki taantuu lapseksi Aira Samulinin lelumuseossa ja tekee riskikaupat. Asiakas tuo myyntiin harvinaiset suojeluskuntamerkit, ja Markku touhuaa valaisimien parissa. Kotimainen ohjelma. (43')
5 min
Päivän sää
Eilen 22:30
katsomo.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
10 min
Veikkausliiga: Adu: Suomessa juostaan paljon
Eilen 22:25
katsomo.fi
20 min
Kevennys 25.5.2015: Aasit kesälaitumella
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Monimuotoinen historiallinen romaani
Eilen 22:00
katsomo.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
HS-uutiset 25.5.
Eilen 21:50
hs.fi
Veikkausliigan huippuhetket 25.5.2015
Eilen 21:48
iltasanomat.fi
Come Home: Jos et tunne iloa
Eilen 21:45
tv7.fi
Jakso sisältää Evankelistojen yhteyspäivillä elokuussa 2014 kuvattuja puheita; tällä kertaa kuulemme Mari Turusen ja Satu Mäkistä.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa…
99 min
Dokumenttiprojekti: Demokraatit
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Poliittinen trilleri Zimbabwesta. Mitä tapahtuu kun periviholliset laitetaan luomaan yhdessä uutta perustuslakia maahan. O: Camilla Nielsson T: Upfront Films Tanska 2012
2 min
Fitnesspäiväkirjat: Mari tapaa ystäviään
Eilen 21:25
katsomo.fi
Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa ja ottaa omat eväät mukana.
2 min
Fitnesspäiväkirjat: Eevi treenaa
Eilen 21:20
katsomo.fi
Eevi treenaa lujaa.
Hillsong TV: Minun arvoni - minun tulevaisuuteni 3/4
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
Miltä tuntuu olla melkein ministeri, Timo Soini?
Eilen 21:08
hs.fi
Hallitusneuvottelut ovat käytännössä enää ministerien lukumäärää, puolueiden salkkujakoa ja nimiä vailla. Uuden hallituksen varmat ministerit, tuleva pääministeri, keskustan Juha Sipilä, perussuomalaisten Timo Soini ja kokoomuksen Alexander Stubb uskalsivat maanantaina illansuussa jo hitusen rentoutua. Soini vakuutti, että ei edes takki kääntynyt alkavan hallitusmatkan…
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Hanna Hoffrén ja Niko Hyvärinen vihitään Kiihtelysvaarassa. Parin tarina alkoi, kun tuolloin vielä avoliitossa ollut Henna muutti kahden lapsensa kanssa Nikon naapuriin. (U)
60 min
Good Wife
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/22. Avoin lähdekoodi. Diane ja Finn edustavat miestä, joka on vammautunut 3D-tulostetun aseen toimintahäiriön seurauksena. Eli ja Johnny Elfman ovat eri mieltä siitä, kuinka Alician pitäisi kohdella Peteriä julkisuudessa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana yksinäisyys. Vieraina Ann-Sofie Bäckström, yksinpurjehtija Ari Huusela, lääkäri Robert Bergholm sekä Mikko, Kie ja Jonne von Hertzen. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
60 min
Hinnalla millä hyvänsä: Osa 12. Kolmas pyörä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Asiakas Katariina Varissaari haluaa selvittää onko hänen miehellään edelleen tunteita entistä naisystävää kohtaan. Kyseessä on Saran exän nykyinen avovaimo. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Lotta Kaihua. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittajat Johanna Hartikainen, Laura Suhonen.
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.

Suositeltua

Huutokauppakeisari tyrmistyi saapuessaan Helsinkiin – ”Nämä on ihan sikin sokin”
Eilen 11:02
iltasanomat.fi
MoonTV yllättää tamperelaisfaninsa
Eilen 09:00
moontv.fi
Vihatun Putinin voi Ukrainassa syödä - suklaana!
Eilen 08:44
hs.fi
13 min
Yle Uutiset
Eilen 07:57
areena.yle.fi
Miltä tuntuu olla melkein ministeri, Timo Soini?
Eilen 21:08
hs.fi
Tänään nautitaan kesäisistä lämpötiloista
Eilen 07:17
iltasanomat.fi