UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sunnuntai 20. huhtikuuta 2014, vko 16
Nimipäivät: Nella, Lauha
1. pääsiäispäivä


Uusimmat

58 min
Euroviisaat
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 2/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva Frantz ja Johan Lindroos.
26 min
Kohti Fifan jalkapallon MM-kisoja 2014
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Pitkään odotetut jalkapallon MM-kilpailut lähestyvät. Ylen 16-osaisessa ennakkosarjassa "Kohti FIFAn jalkapallon MM2014-kisoja" nähdään miten joukkueet ovat selviytyneet turnaukseen ja keitä pelaajia kannattaa seurata.
Missien pääsiäinen Turkissa - munat pääsivät käsittelyyn
Tänään 18:28
iltasanomat.fi
4 min
Urheiluruutu
Tänään 18:10
areena.yle.fi
30 min
Tomin keittiö
Tänään 18:10
ruutu.fi
Tänään Tomi valmistaa brunssin omalle äidilleen, Sari Björkille. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Mila Kunisin raskaus näkyy jo selvästi
Tänään 17:47
iltasanomat.fi
30 min
Teknavi: Jakso 7
Tänään 17:29
mtvkatsomo.fi
Markku Alén pujottelee Maseratilla laskettelurinteessä. Testissä uusiutunut kansansuosikki Nissan Qashqai. Vieraana Lotta Hintsa, maailman nopein missi.
50 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 17:20
ruutu.fi
Katajaan kapsahtanut kaksikko ? osa 2. Gordon jatkaa Juniper Hillin ongelmavyyhden purkamista. Hän ehtii jo häipyä hermostuttuaan Robertiin, mutta palaa takaisin pelastaakseen hotellin henkilökunnan. Robertin kumppani Ari aiheuttaa vaikeuksia, paikallisen väen saaminen asiakkaiksi teettää töitä, ja kokillekin pitää opettaa uudet toimintatavat, mutta lopulta Juniper…
38 min
Strömsö
Tänään 17:15
areena.yle.fi
Miten pukeutua naamiaisiin? Lee antaa kuusi helppoa asuvinkkiä. Alexandra tutustuu yrtteihin, jotka lieventävät siitepölyallergiaoireita. Paul tarjoaa simpukoita. svenska.yle.fi/stromso
7 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
30 min
Eden
Tänään 17:00
ruutu.fi
Tänään suunnataan kapealle kaupunkiasunnon terassille. Kasveille paikka ei ole helpoin - isot kattoikkunat tekevät terassista paahteisen. Tommy taltuttaa auringon tekstiileillä, ja Minna loihtii istutuksilla parvekkeesta pienen kaupunkiparatiisin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
55 min
Pomo piilossa
Tänään 16:25
ruutu.fi
Paluu varastohommiin. Varatoimitusjohtaja Terry Davis on työskennellyt Home Hardwaressa 42 vuotta ja palaa nyt juurilleen varastotöihin tarkoituksenaan kehittää toimintaa. Vieläkö hän selviytyy raskaasta varastotyöstä ja tavaroiden siirtelystä? Kanadalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
37 min
Jälkivääntö: Eftersnack
Tänään 16:05
areena.yle.fi
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
60 min
Tricked
Tänään 16:00
ruutu.fi
Naistennaurattaja. Taikuri Ben Hanlin tekee temppuja saadakseen naisjulkkisten puhelinnumeroita. Hän esiintyy myös vaatekaupan vartijana ja jekuttaa Blue-poikabändin jäseniä. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
60 min
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Tänään 16:00
ruutu.fi
Loistoa saunatupaan ja terassille. Aikaisemmin laitoimme Hannelen päärakennuksen keittiön kuntoon, ja nyt on vuorossa rantasaunan tupakeittiön remontti. Kaiken kiireen keskellä Marko tapaa Habitare- messuilla innokkaan faninsa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
Victoria Beckham pukee tyylikkäät tähdet
Tänään 15:55
iltalehti.fi
Prinssi George kujeili eläintarhassa
Tänään 15:36
iltasanomat.fi
23 min
Mestarien liigan makasiini
Tänään 15:20
areena.yle.fi
Jalkapallomakasiini.
Slovjanskissa yöllä sekava tulitaistelu
Tänään 15:02
iltasanomat.fi
60 min
Junior MasterChef
Tänään 15:00
ruutu.fi
Junior MasterChefin huikea finaali! Kilpailijat joutuvat laittamaan kaiken taitonsa peliin kun pääruuan lisäksi pitää valmistaa toisinto Michelin-tason jälkiruuasta. Tähtivierailijana finaalissa ravintoloitsija Samuli Wirgentius ja viime vuoden Junior MasterChef -voittaja Ida O Mahoney. Jakson lopussa selviää kuka on Suomen Junior MasterChef 2013! 2. tuotantokausi.…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Rap-mummo toivoo pääsiäisrauhaa omalla tyylillään
Tänään 14:59
iltalehti.fi
Rap-mummolla on riimit ja rytmi kohdillaan pääsiäisenäkin. Näin Rap-mummo riimitteli vuonna 2012 IL-TV tapasi Rap-mommona tunnetun Eila Nevanrannan ensimmäisen kerran jo kesällä 2012. Näin Rap-mummo toivoo pääsiäisrauhaa tänä vuonna.
23 min
Extremen maailma
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Alaska. Extreme-lajien taitajat matkustavat maailmalla komeimpien laskujen, parhaiden aaltojen ja kiinnostavimpien kiipeilykohteiden perässä.
100 min
Talent USA
Tänään 14:45
ruutu.fi
Loppuhuipennus. Talent USA:n seitsemäs kausi päättyy huikeaan loppuhuipennukseen. Nyt selviää, kuka voittaa miljoona dollaria ja pääsee esiintymään Las Vegasiin. Lavalla nähdään myös mm. Ne-Yo, OneRepublic, Joan Rivers, Green Day ja Justin Bieber! Amerikkalainen sarja. 7. tuotantokausi.
30 min
Sisustuskaksoset
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kohti uutta kotia. Nikki muuttaa uuteen taloonsa kaaoksen ja työmiesten keskelle. Daninkin pitäisi päästä muuttamaan, sillä häneltä menee pian asunto alta, mutta työmaalla tulee ikäviä yllätyksiä. 1. tuotantokausi.
Amerikkalaisessa talk show’ssa vitsailtiin taas tuppisuisten suomalaisten kustannuksella – katso video!
Tänään 14:28
iltasanomat.fi
Ravintola laittoi Jeesuksen polttamaan pilveä
Tänään 14:25
iltalehti.fi
Hampurilaisravintolan mainos jakaa mielipiteitä. Ravintola laittoi Jeesuksen syömään kehuttua hampurilaistaan ja polttamaan pilveä mainokseen. Mainoksessa luvattiin kaksi hampurilaista yhden hinnalla 20. päivä huhtikuuta. USA:ssa päivämäärämerkinnässä tulee kuukausi ennen päivää, joten päivämääräksi tuli 4.20. Tämä on kannabiskäyttäjien yleisesti tuntema numerosarja,…
Nyt kävi naisella tuuri - pelastui täpärästi!
Tänään 14:22
iltalehti.fi
Lottokoneella ollut nainen ei tiennyt, kuinka pienestä voi henki olla kiinni joskus. Onnea naisella oli matkassa kerrakseen. Katso, kuinka lähellä nainen oli jäädä taloon törmänneen auton alle. Lähde: CNN
59 min
Jumalanpalvelus: Pääsiäisen riemua
Tänään 14:05
areena.yle.fi
Saarna Ulf Sundstén, liturgia Tomas Klemets, kanttori Kristoffer Streng, urut Martin Klemets. Kirkkokuoro, lapsikuoro ja päiväkerho esiintyvät. Kuoronjohtaja Anders Bäck. Tekstit Mischa Hietanen. Tv-ohjaus Leif Lindgren.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 14:00
ruutu.fi
Romanttista skotticharmia. Nickin juuret ovat Skotlannissa ja Clarken syvässä Etelässä. Emilyn haasteena on perin erilaisten tyylien yhdistäminen lapsiperheelle sopivasti. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
60 min
Farm Kings: Kevättä rinnassa
Tänään 13:59
mtvkatsomo.fi
UUSI KAUSI ALKAA. Joe ideoi uusia projekteja täyttä häkää, vaikka lumi on vielä maassa. Hän haluaisi ottaa tilalle runsaasti lihakarjaa, mutta Tim ja Pete ovat epäilevällä kannalla. Leipomokahvilaa pyörittävä Elizabeth miettii saisiko houkuteltua Danin avukseen, mutta tämä tuntuu viihtyvän raksalla. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja.…
HUH! Venäjällä jälleen jättimeteori
Tänään 13:52
iltalehti.fi
Muurmanskissa kuvattu video tuo mieleen taannoisen meteorin aiheuttaman jättiräjähdyksen. Tämä auton kojelautakameraan tallentunut meteori näyttää vähintäänkin yhtä isolta. Kyseinen räjähdys ei tiettävästi aiheuttanut vahinkoa. Lähde: CNN
Hollywood-kaunotar kohautti prostituutiolla
Tänään 13:51
iltalehti.fi
Moderni perhe -kaunottaren mukaan seksistä voi maksaa, jos siihen on varaa. Sofia Vergara antoi mielenkiintoisen lausunnon koskien prostituutiota. Kaunottaren mukaan seksiä voi ostaa, jos siihen on varaa. Lähde: Splash
Bikinit paljastivat valtavan vauvamahan
Tänään 13:50
iltalehti.fi
Tv-kasvo kuvattiin pääsiäisen keltaisissa bikineissä viimeisillään raskaana. Näin jättimäinen vauvamasu on tv-kasvo Kendra Wilkinsonilla. Lähde: Splash
55 min
Splash! USA
Tänään 13:50
ruutu.fi
Chuyn paluu. Chuy Bravo palaa altaan reunalle. Kolmen hengen pudotuskilpailu kiristää kilpailijoiden hermoja. Näemme myös salaperäisen yllätysvieraan, joka suorittaa uimahypyn rullalaudan kanssa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42')
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 13:30
ruutu.fi
Boheemi kotitoimisto. Stylistinä ja vaatekauppiaana työskentelevä Jessica etsii asuntoa, jossa voisi hoitaa firman paperiasioita ja ottaa vastaan asiakkaita. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 13:30
ruutu.fi
Leukavaivainen alligaattori. Doris-alligaattorilla on vaikeuksia avata suurta kitaansa, ja ongelman syystä halutaan päästä perille. Mangustiemo esittelee vastasyntyneitä poikasiaan, ja Michelle palauttaa Uuden-Seelannin kansallislintuja, kiivejä, alkuperäisille asuinseuduilleen. 12. tuotantokausi. (22')

Suositeltua

28 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Murmanskissa kuvattiin huikea meteoriitti - saattoi pudota Inariin
Eilen 21:15
iltasanomat.fi
3. finaalin huippuhetket: Kärpät-Tappara 19.4.
Eilen 20:29
iltasanomat.fi
Noora Karma paljastaa: Pallonheitto (jakso 6)
Eilen 20:45
mtvkatsomo.fi
Tappara ryösti kotiedun
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 23:40
ruutu.fi