UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Alien: Isolation - In the Vents #HowWillYouSurvive
Tänään 12:05
gamereactor.fi
Alien: Isolation - In the Vents #HowWillYouSurvive
Mies keksi erikoisen tavan juosta kovempaa
Tänään 11:50
iltalehti.fi
LÄHDE: ABC
Spielbergin sarjan kuvauksissa outo kuolema
Tänään 11:23
iltalehti.fi
LÄHDE: Splash - IL
Tuhannet pakenevat tulivuorenpurkausta Filippiineillä
Tänään 11:22
iltasanomat.fi
Runsaan 300 kilometrin päässä maan pääkaupungista Manilasta sijaitseva Mayon-tulivuori on sylkenyt sisuksistaan kiviä, tuhkaa ja kuumaa laavaa jo pitkään. Viranomaiset nostivat alkuviikosta tulivuorenpurkauksen hälytystilan kolmoseksi viisiportaisella asteikolla. Luku viisi tarkoittaa, että purkaus on alkanut. Vaara-alueella asuu noin 50 000 ihmistä, joista 8…
Toyota haluaa mullistaa julkisen liikenteen – HS testasi kolmipyöräisen sähköauton
Tänään 11:15
hs.fi
Toyotan kolmipyöräisistä i-Road-sähköautoista tulee osa Ranskan Grenoblen julkista liikennettä ensi kuun alussa. Japanilainen autonvalmistaja Toyota tuo Grenobleen 70 sähköautoa, joiden maksiminopeus on 45 kilometriä tunnissa. Autonvalmistaja kutsuu i-Roadeja moottoripyörän ja auton yhdistelmäksi, joka kääntyy ja kallistuu mutkissa kuin mäkeä laskeva alppihiihtäjä.…
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 11:00
ruutu.fi
Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
The Evil Within - TGS 2014 Trailer (Japanese Version)
Tänään 10:51
gamereactor.fi
The Evil Within - TGS Trailer
Kauan vauvaa toivoneet Mirva ja Heka saavat elämänsä järkyttävimmän puhelun
Tänään 10:48
iltasanomat.fi
Nopein harppauksin parisuhteessaan edenneet Mirva ja Heka odottavat onnellisina ensimmäistä lastaan. Raskaaksitulo ei ollut aivan yksinkertaista, sillä Heka sai lääkäreiltä karun tuomion, kun vuoden yrittämisen jälkeen vauvaa ei alkanut kuulua. - Sain elämäni yhden hirveimmistä puheluista. Lääkäri soitti ja sanoi tutkittiin toi näyte ja spermassa siittiöitä nolla.…
Keskiympyrä: esittelyssä Helsingin ylpeys, HJK
Tänään 10:47
iltalehti.fi
30 min
Sisustuskaksoset
Tänään 10:30
ruutu.fi
Yhä alas yrittää. Danin työmaalla valetaan jo anturaa, mutta Nikkin tontilla ei suju edes putkien kaivaminen maahan. Kaiken kukkuraksi vuokranantajaltakin tulee yllätyspuhelu. 1. tuotantokausi.
Liikennevalojen vastustajat mellakoivat Boliviassa
Tänään 10:20
hs.fi
Liikennevalojen vastustajat sulkivat Boliviassa La Pazin kaupungin pääkadun tiistaina. Mielenosoittajat, joissa oli liikennealan ammattiyhdistysten väkeä, vaativat viranomaisia unohtamaan suunnitelmat 60 uuden liikennevalon asentamisesta. He pelkäävät liikennevalojen huonontavan liikenteen sujuvuutta. Mielenosoittajat ovat uhanneet pysyvänsä kadulla vaikka viikkoja,…
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Raikas olohuone. Ahdas, pimeä ja vanhanaikainen olohuone saa uuden ilmeen pirteillä kankailla ja uusilla tilaratkaisuilla. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
PörssiTV Sportin Kivimäestä: ”Laukaus on laatua”
Tänään 10:02
iltasanomat.fi
Kolmatta kertaa Liigassa läpimurtoa hakeva Kivimäki on aloittanut kautensa hanakasti. Hyvää laukaustaan mies ei ole piilotellut, vaan limppu on liikahtanut Sport-kasvatin lavasta kolmessa ottelussa kaksikymmentäviisi kertaa. Maaliin asti kiekko on kuitenkin päätynyt vasta kerran. PörssiTV:ssä Ville Järvinen sekä Sami Hoffrén keskustelevat 26-vuotiaan hyökkääjän…
30 min
Jutta ja superdieetit
Tänään 10:00
ruutu.fi
Jutan uuden vaateliikkeen avajaisbileet Helsingissä vilisee julkkisvieraita. Puolen vuoden treeni huipentuu fitnessin MM-kisoihin Serbian Novi Sadissa. Kisojen jälkeen pitkään tiukalla dieetillä ollut Jutta palkitaan herkuilla. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Dortmund - Arsenal
Tänään 09:57
mtvkatsomo.fi
ISTV Soulissa: Tätä on Gangnam style
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Galatasaray - Anderlecht
Tänään 09:52
mtvkatsomo.fi
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 09:50
ruutu.fi
Luksusta vai charmia?. Jonny ja Phil asuvat hotellissa, koska eivät ole löytäneet asuntoa, joka kelpaisi nirsolle Jonnylle. Jodi yrittää löytää pariskunnalle asunnon, joka miellyttäisi sekä ylellisestä tyylistä pitävää Jonnya että rähjäisestä charmista pitävää Philiä. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
Valmentajan kauhunhetket: Karhu tuli 10 sentin päähän
Tänään 09:48
iltasanomat.fi
Mitä ihmettä - jalkakäytävä räjähti Lontoossa
Tänään 09:42
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Lehtikaalipyttipannu
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:38
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:32
areena.yle.fi
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 09:30
ruutu.fi
Pilalle hemmoteltu. Keziaa on hemmoteltu aina, mutta nyt perhe ja ystävät haluavat asioiden muuttuvan. Asenteenmuutos näyttää kuitenkin olevan vaikea pala paitsi Kezialle myös joillekin lähimmäisille. Suoriutuuko Kezia annetuista haasteista? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
10 min
Ylen aamu-tv: Aamutohtori: Kuiva suu
Tänään 09:29
areena.yle.fi
Erikoishammaslääkäri Susanna Paju kertoo, miksi suuta kuivaa. Ja millä aineilla kuivuudesta pääsee turvallisesti eroon.
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Monaco - Leverkusen
Tänään 09:24
mtvkatsomo.fi
Ruotsin miljonääriäiti haukkuu hoitajan pataluhaksi - vaatteetkin ovat rumat!
Tänään 09:23
iltasanomat.fi
Kotisairaanhoitaja huolehtii hänen äidistään. Kun hoitaja ei suostu Gunillan kehotuksesta huolimatta pakkaamaan kimpsujaan ja kampsujaan, Gunilla suorastaan sekoaa ja alkaa sättiä naista pöyristyttävin sanankääntein. Hoitajaparka pitää tiukasti puolensa, jolloin Gunillan kiukku vain yltyy. Gunilla haukkuu naisen vaatteetkin. - Katsokaa tuota pyjamapukuista naista.…
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Benfica - Zenit
Tänään 09:21
mtvkatsomo.fi
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 09:20
ruutu.fi
Piloille hemmoteltu pikkusisko. Heather on 21-vuotias opiskelija, joka on tottunut saamaan tahtonsa läpi. Tyttö vaihtaa tulevaisuudensuunnitelmiaan kuin paitaa kerryttäen valtavaa opintolainaa. Heatherin sisko on menossa naimisiin, mikä ärsyttää huomionkipeää kuopusta. Talousneuvoja Gail yrittää saada itsekkään prinsessan ajattelemaan välillä muitakin. Amerikkalainen…
24 min
Studio55.fi: Kokemuksella: Esko Roine
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
Studio55.fi: Kokemuksella: Esko Roine
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
Vain elämää -kuvauksissa on tukalan kuuma: "Pitää pysyä tajuissaan!"
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
Leri Leskisen johtaman bändin rumpali Risto Niinikoski ja basisti Ako Kiiski ovat konkareita jo edellisiltä kausilta ja tietävät, mitä on odotettavissa. Miten bändi mahtuu ahtaisiin tiloihin? Entä miten selvitään tukalassa kuumuudessa? Katso miesten ajatukset hetkeä ennen kuvausten aloittamista. Vain elämää alkaa Vesa-Matti Loirin erikoispitkällä jaksolla perjantaina…
Taiteiden Yö 2014
Tänään 09:00
moontv.fi
Tapahtumista ja mielenilmauksista ei ollut puutetta Juhon jalkautuessa tutustumaan Taiteiden yön friikkeihin. Politiikka, mainstream sekä uskonnollinen hihhulointi saivat paljon kritiikkiä tänä taianomaisena iltana.
30 min
Hulluna häämekkoihin
Tänään 09:00
ruutu.fi
Harmoniaa hakemassa. Meighan ja Christina etsivät yhteiseen juhlaansa hääpukuja, jotka loisivat harmonisen kokonaisuuden, mutta eivät olisi liian samanlaisia. Tyylimuutoksen läpikäynyt Jackie palaa putiikkiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 7. tuotantokausi.
42 min
Rakkautta ja jälkikasvua
Tänään 09:00
areena.yle.fi
17/66. Aika entinen ei palaa. Ninan salasuhde tulee julki, ja vanha tuttu palaa sairaalaan. Kuka onkaan sairaalan uusi nukutuslääkäri? Mick on huolissaan Billien sairastumisesta. Proudmanin perheen jäsenet tekevät pä��töksiä.
Roskaajat saavat ansaitun koston
Tänään 08:55
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 08:50
ruutu.fi
Grillin liekit nuolevat paholaisen kanaa ja paahdettuja paprikoita. Lisäksi Sikke pyöräyttää kinkku-juusto ja ricotta-sipulicrostinit sekä mehevän mantelisen toscakakun. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Kani kateissa.
Huomenta Suomi: Jumaltermistö rehottaa kriisiretoriikassa
Tänään 08:40
mtvkatsomo.fi
Tutkijatohtori Jouni Tillin mukaan jatkosodan aikaan suomalaisia motivoitiin ristiretkipuheilla.

Suositeltua

27 min
Totuus rakkaudesta
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Väkijoukko heitti ukrainalaisen kansanedustajan roskakoriin
Eilen 21:45
iltasanomat.fi
26 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
23 min
Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:17
areena.yle.fi
Pikkarainen taklasi Hirschovitsia - lensi suihkuun
Eilen 20:26
iltasanomat.fi
53 min
Historia: USA:n orjuuden vastainen liike
Eilen 21:00
areena.yle.fi