UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Turvapaikanhakijat teltoissa - "Tietysti tämä alkaa rassaamaan henkisesti ja fyysisesti"
Tänään 20:52
iltalehti.fi
Kaksi ensimmäistä telttaa nousi tiistaina viidessä tunnissa vastaanottokeskuksen pihalle. Telttaa olivat pystyttämässä keskuksen asukkaat ja henkilökunta sekä SPR:n vapaaehtoistyöntekijät. Teltat ovat SPR:n omia, ja niitä lämmitetään bensiinikäyttöisillä puhaltimilla. Ensimmäisenä yönä lämpötila Turussa laski 12-14 asteen tuntumaan.
Sadat oppilaat transsukupuolisen puolella pukuhuonekiistassa
Tänään 20:37
iltalehti.fi
Koulu on tarjonnut Perrylle eristettyä "sukupuolineutraalia" pukuhuonevaihtoehtoa. Naiseksi itsensä identifioija Perry kuitenkin vastustaa koulun pukuhuonetarjontaa: "En ole loukannut ketään. En halua, että minut eristetään neutraaliin pukuhuoneeseen. Olen tyttö, miksi minut sysätään pois?" Lila Perry on syntynyt miehen vartaloon, mutta on 13-vuotiaasta lähtien…
12 min
Sex & Sånt
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Suosittu radio-ohjelma nyt myös televisiossa. Toimittaja Dan Granqvist.
26 min
Uusi päivä
Tänään 20:26
areena.yle.fi
Osa 275: "Viimeinen kerta tää olla saa". Karri löytää avaimen Mirjan mieleen. Lissun ja Markun sukset menevät ristiin. Asko on vieraalla kentällä. Elinaa ja Lauria yhdistää innovaatio. (U)
Presidentti Niinistöltä selvä viesti suomalaisille turvapaikanhakijoista
Tänään 20:26
iltasanomat.fi
Presidentti Niinistö otti myös vahvasti kantaa turvapaikanhakijoiden puolesta.
HS-uutiset 2.9.
Tänään 20:25
hs.fi
HS-uutiset 2. syyskuuta toimittaa Pipsa Palttala.
55 min
Suomen kaunein piha
Tänään 20:05
katsomo.fi
Yleisö on äänestänyt voittajan kahdeksan upean finalistin joukosta. Hanna Sumari, Tommi Heinonen ja Kati Jukarainen luovuttavat voittajalle 5000 euron pääpalkinnon.
58 min
Kulttuurimatkalla Italiassa
Tänään 20:00
areena.yle.fi
1/3. Taidehistorioitsija Andrew Graham-Dixon ja kokki Giorgio Locatelli tutustuvat Italian taiteeseen, historiaan ja ruokakulttuuriin. Matka alkaa Bolognasta, jossa sijaitsee maailman vanhin yliopisto. (U)
28 min
Tanskan aarteenmetsästäjät
Tänään 20:00
areena.yle.fi
11/13. Mads ja Jens teroittavat kynsiään vanhan kaverinsa aarteiden äärellä. Mads Holst etsii erityisiä kustavilaistyylisiä huonekaluja. Millaisia muotokuvia Pauli ja tiimi kuvaavat blogia varten?
58 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Tämä on Suomen kaunein mökki 2015!. Tänään selviää, mikä on Suomen kaunein mökki 2015! Mikä mökki sai eniten katsojaääniä? Jaksossa vieraillaan myös Oma mökki -messuilla tutustumassa kesän mökkitrendeihin. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
26 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 274: "Vaihda pois arkipaita". Asko lähtee seikkailun tielle. Petran tiellä on este. Jimi keksii idean. Vilma kohtaa Karrin. (U)
28 min
Lasso
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Vuonna 1839 Robert Cornelius otti itsestään kuvan. Niin syntyi ensimmäinen selfie. Nykyisin itsestä otettuja kuvia on kaikkialla. Millaisen kuvan haluamme antaa itsestämme? (U)
60 min
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Aurajoen rannalla Turussa sijaitseva Ravintola Oscar on mahtavalla paikalla, mutta omistajalta on kadonnut kaikki intohimo ravintolan pyörittämiseen. Ulko-oven mainoskylteissä mainostetaan aamiaista ja buffet-lounasta, asioita joita ravintolasta ei ole saanut enää moneen vuoteen. Kaikesta näkyy, että tilanne on karannut omistajalta käsistä…
35 min
Salatut elämät: Osa 2843: Lari ei kaipaa nuorempaa miesseuraa
Tänään 20:00
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
Leo's Fortune HD Edition - Coming Soon Trailer
Tänään 19:38
gamereactor.fi
Leo's Fortune HD Edition - Coming Soon Trailer
26 min
Mutsi: Urakriisi
Tänään 19:34
katsomo.fi
Christy tajuaa olleensa tarjoilija liian pitkään, mutta mitä muuta voi tehdä? Yllättävä kohtaaminen AA:ssa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain muuta. Bonnie ja Alvin etsivät kadotettua nuoruuttaan.
60 min
Hell's Kitchen
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/11. Herkkuja tähteistä. Haasteessa testataan kilpailijoiden luovuutta. Kilpailu keittiössä kiihtyy, kun kumpikin joukkue suunnittelee oman menun. Amerikkalainen realitysarja. (39')
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 46/56. Kuopio, vaarallisesti vesillä. Vakava onnettomuus vesillä. Paulin ja Jaakon ensiaputaidoille on käyttöä. Kaupungilla metelöidään ja nujakoidaan. Herättääkö sammuneen parhaiten poliisi vai aamukaste? (21')
30 min
Happy Endings
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 20/22. Parempi elämä. Maxin kostonhimoinen ex-kämppis palaa kuvioihin vain todetakseen, että hänen vihollisensa elämä on jo valmiiksi pilalla. Max päättää todistaa huomion vääräksi Janen avulla. Amerikkalainen komediasarja. (20')
27 min
Peltsin Lappi
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Poro. Käsivarren poromiehet pestaavat Peltsin mukaan aitatalkoisiin ja vasojen kesämerkintään. Erämaassa luonto on läsnä, kesäauto kastuu ja siima kiristyy. Sääski on syystä Lapin tunnuseläin. (U)
25 min
Uutisjutut: Kotimaa: Kertausharjoitukset lisääntyvät reippaasti
Tänään 19:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 45/56. Lahti, täysikuun aikaan. Kerrostalon pihalta kuuluu ulvontaa, mutta täysikuusta huolimatta partio ei tapahtumapaikalta ainakaan ihmissutta löydä. Poliisit puuttuvat tulehtuneisiin parisuhteisiin, ja eräs pari määrää itselleen lääkkeeksi erotiikkaa. (21')
120 min
Ravit: Vermo T65: Vermo T65
Tänään 19:00
katsomo.fi
Huippustarttien lomassa tarjolla asiantuntijoiden analyysiä tapahtumista. Ravimaailman polttavat puheenaiheet suoraan MTV Sportin studiolta.
51 min
Prisma: Aarteenetsijät
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/2. Tuhansien vuosien ajan ihmisiä ovat kiinnostaneet maan povessa tai meren syvyyksissä uinuvat aarteet. Kullan ja jalokivien lisäksi aarteenetsijöiden kohteena ovat olleet ihmisen tekemät taide-esineet. T: BBC.
25 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Maailmalla 140 miljoonaa katsojaa
Tänään 19:00
katsomo.fi
25 min
Uutisjutut: Kotimaa: Niinistö rauhoittelee turvapaikkakeskustelua
Tänään 19:00
katsomo.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/31. Blingiä ja tuulihyrriä. Lauren haluaa todelliset prinsessahäät hevoskärryineen kaikkineen, kun taas Toni luottaa lihapullien vetovoimaan. Kat haluaa sikarinhuuruiset tuulihyrrähäät, ja Tamekia luottaa Bling-tiiminsä kovaan työhön. Kuka palkitaan? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Happy Endings
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 19/22. Maaginen tsaari. Jane ja Brad järjestävät Pennylle päivällisseuraa, mutta tuplatreffeille tupsahtaa myös Janen törkeä pomo, joka sotkee kaiken. Max osallistuu Chicagon superhomo -kilpailuun. Amerikkalainen komediasarja. (20')
25 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Pakolaiset haluavat Unkarista Saksaan
Tänään 19:00
katsomo.fi
28 min
Ypäjä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
3/19: Näytön paikka. Ypäjällä on kisapäivä, ja Pinja osallistuu kenttäkisoihin ensimmäistä kertaa elämässään. Ratsastuslinjalta karsittu Niina K. osallistuu koulukisoihin todistaakseen muille osaavansa ratsastaa. (U)
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
3 min
Gazoon
Tänään 18:56
areena.yle.fi
Värien juhlaa. Komedia Afrikan savannin kahjoista villieläimistä. Ranskalainen animaatio. svenska.yle.fi/hajbo (U)
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
10 min
Loop Looks
Tänään 18:50
ruutu.fi
Sarja käsittelee muotia, ihmisia ja sitä, mikä on hot juuri nyt. Vakiokasvona Loopin Jekku Berglund ja mukana vaihtuvia vieraita. (9')
Urheiluliiton tylytys jatkuu – Arto Bryggare: "Tarvitaan intohimoa, pelätään kritiikkiä!"
Tänään 18:32
iltasanomat.fi
- Rakastan kaikkea toimintaa, jossa on intohimoa mukana, julistaa aiturilegenda Arto Bryggare lääkkeeksi Suomen yleisurheilun anemialle studiossa, jonka isäntä on erikoistoimittaja Pekka Holopainen . Rohkeutta esittää ja ajaa asioita eteenpäin perää kansainvälisesti kokenut 10-otteluvalmentaja Mika Järvinen . - Moni ei uskalla sanoa niitä asioita hallituksen…
29 min
Puoli seitsemän
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Vieraana koko kansan terapeutti Tommy Hellsten. Asiaa mm. ammatinvaihdosta. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
11 min
Hittehatt
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 20/20: Edam-Adam. Juustomestari soittaa Murkille ja kertoo kadottaneensa edamjuuston. buu.yle.fi
14 min
Limbo 2
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 8/16: Pelastakaa kirjasto. Koulutarkastaja on päättänyt, että koulun kirjasto suljetaan. Boye yrittää estää sulkemisen keräämällä nimilistaa, mutta huomaa pian, että kovemmat keinot ovat tarpeen. svenska.yle.fi/hajbo (U)
3 min
Maija
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 38/52: Maija telttailee. Maijalla ja Pekalla on pihallaan teltta, jossa he saavat leikkiä iltaisin. Pimeässä on kuitenkin aika pelottavaa. buu.yle.fi

Suositeltua

Karhu yllätti naisen - pysyisitkö yhtä rauhallisena tässä tilanteessa?
Tänään 08:44
iltalehti.fi
Opettaja taltutti riehuvan oppilaan - toimiko oikein?
Tänään 15:49
iltalehti.fi
Emmi Viljanen on 14-vuotias voimanostaja
Tänään 02:00
hs.fi
159 min
Huomenta Suomi: Miksi maahanmuuttajia vihataan netissä?
Tänään 07:10
katsomo.fi
Karmea tilanne Kiinassa - Mies pelasti lapsen siivousmopilla
Tänään 08:10
iltalehti.fi
Miss Helsinki -finalistit esittäytyivät seksikkäissä bikineissä
Tänään 17:19
iltalehti.fi