UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/17. Elämänhalu hukassa. Osmon ja Steph ovat seurustelleet viisi vuotta ja lihoneet tuona aikana yhteensä yli 76 kiloa. He makaavat illat sohvalla ja syövät noutoruokaa. Heidän suhteestaan on karissut romantiikka ja makuuhuoneessakin on vipinää vain muutaman kerran vuodessa. Gillian haluaa palauttaa pariskunnan elämänhalun tehokuurin avulla ja…
100 min
Hell's Kitchen
Tänään 14:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Finaali. Finaalikaksikko jakaa Hell's Kitchenin kahteen osaan. Molemmat saavat suunnitella omat ravintolansa ja ruokalistansa viimeistä ja ratkaisevaa iltaa varten. Amerikkalainen realitysarja. (80')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa.…
58 min
Fårbergin metsästäjät
Tänään 13:45
areena.yle.fi
Ruotsalaisella Fårbergin metsästysseuralla on pitkät perinteet. Nyt tähtäimesssä on susia ja karhujakin. Suurpetojen metsästyksessä on jännityksen lisäksi tärkeää myös hyvä kaveri- ja talkoohenki.
1 min
Yle Uutiset Häme: Baletti-flashmob
Tänään 13:39
areena.yle.fi
Suomen kansallisbaletin tanssijat Tampereen rautatieaaseman flashmob-esityksessä.
55 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Taistelu jatkuu. Ami ja Chris jatkavat nahisteluaan. Jessican tilaamat tuolit saapuvat liikkeeseen, mutta tuolit eivät vastaa odotuksia. Meganin ja Chrisin leikki muuttuu nopeasti ilmiriidaksi. Tommy harkitsee kotiinpaluuta, koska työt eivät vastaa hänen odotuksiaan. Ami ja Chris päättävät purkaa miesten välillä olevat jännitteet painimaton…
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/26. Kaksikon kilot kuriin. Kolmekymppiset Jason ja Rachel ovat viisivuotiaiden kaksosten vanhemmat, jotka kamppailevat liikakilojen ja aviohuolien kanssa. Onnistuuko yhteinen laihdutusprojekti parantamaan pariskunnan välejä vai pahentaako urakan aiheuttama stressi tilannetta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
Overwatch - Tracer Gameplay Preview
Tänään 13:16
gamereactor.fi
Overwatch - Tracer Gameplay Preview
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/16. Hienostelija. 25-vuotias Nina tuhlaa rahansa shoppailuun, juhlimiseen ja autonkuljettajaan. Hän tienaa paremmin kuin vanhempansa, mutta olettaa silti isukin hoitavan pakolliset kulut. Nina haaveilee oikeustieteen opinnoista tyyriissä eliittiyliopistossa ja rahakkaasta urasta rikosasianajajana. Saako Gail Ninan ymmärtämään, kuinka epärealistisia…
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
46 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Velvollisuus kutsuu. Goodwinin tahattomasti suututtama naispotilas maksaa potut pottuina. Samantha yrittää haudata menneet mutta huomaa sen olevan hyvin vaikeaa ellei mahdotonta. (U)
HS yritti ajaa Timmy-testinuken päälle – auton teknologia puuttui peliin
Tänään 12:15
hs.fi
HS tutustui autojen uusiin turvavarusteisiin saksalaisyhtiö Boschin testialueella Saksan Boxbergissa. Videolla esittelyssä uusista autoista jo löytyvä automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Kahteen kameraan perustuva tekniikka painaa auton jarrut pohjaan esimerkiksi silloin, kun auton eteen kävelee yllättäen ihminen. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaus ja editointi:…
28 min
Soramonttuprinsessat
Tänään 12:11
areena.yle.fi
9/10. Joulu Grönroosien tapaan. Tytöt haluaisivat viettää joulun poikaystäviensä luona, mutta Maken vaatimuksesta koko perhe kokoontuu yhteen aatoksi. Miten ja mistä löytyy joulurauha? (U)
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 12:00
ruutu.fi
Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Haluatko namin?
30 min
Elämää halpalentoyhtiössä
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/13. Ikäviä uutisia ja iloisia yllätyksiä. Saksalainen elokuvantekijä myöhästyy lennolta eikä osaa päättää, mitä tekisi. Isänsä häihin matkalla olevat siskokset kiroavat Tigerin myöhästyttyään lähtöselvityksestä. Erään pariskunnan loma loppuu lyhyeen. Australialainen sarja. (21')
YleXPop
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Isac Elliot paljastaa tuntojaan ennen keikkalavalle nousua. Isac Elliot esiintyy YleXPopissa Oulussa 30.5.
30 min
Elixir
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/15. Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')
Suomalaispoika kohtasi karhun - videolla välittyy pelko
Tänään 11:23
iltalehti.fi
Joensuulainen 14-vuotias poika kuvasi Nivalassa Niemennokalla kohtaamisen karhun kanssa. Videolla välittyy tilanteen jännittynyt tunnelma. Kamera ei pysy vakaana ja hengitys on raskasta. Eikä mikään ihme. Jaakko Hietanen
28 min
Kohti täydellistä elämää
Tänään 11:15
areena.yle.fi
8/8. Hanna Hellquist pohtii vanhuutta. On varmaan ankeaa, kun ei ole seksiä ja kehoa kolottaa joka paikasta. Suklaa ja punaviini auttavat. Entä millaisia hautajaisia Hanna suunnittelee itselleen?
Stubb: Soini on hallituksen vasen laitahyökkääjä
Tänään 11:07
iltalehti.fi
Soini pelaa vasenta laitaa, Stubb hyökkää oikealta ja keskushyökkääjä on Sipilä. Stubbin vertaus sai tiedotustilaisuudessa aikaan naurunremakat. Pekka Numminen
Killer Instinct - Aria Trailer
Tänään 11:00
gamereactor.fi
Killer Instinct - Aria Trailer
30 min
Muuttajat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28. Vantaalla muuttomiehen päivä stoppaa sairaalakeikkaan. Näyttelyä elämäntyökseen tekevä Tomi tekee lähtöä kommuunikämpästään. Kotimainen realityohjelma. (20')
60 min
Illallissota
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/13. Liika on liikaa. Erina ja Elena kattavat pöytään venäläisiä herkkuja mutta myös runsaasti alkoholia, mikä ei ole kaikkien mieleen. Greg ja Helen luottavat kreikkalaiseen keittiöön, mutta lampaan valmistustapa järkyttää osaa vieraista. Lisa ja John tarjoavat mereneläviä ja lihaa samassa annoksessa ja panostavat koristeluun ehkä hieman liikaakin.…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Pääministeri tiukassa testissä: näin Sipilä puhuu kieliä
Tänään 10:47
iltalehti.fi
Kaksikielisessä maassa pääministerin tulee luonnollisesti hallita myös ruotsi. Pekka Numminen
Tausta: näin sukellusvenejahti eteni
Tänään 10:36
iltalehti.fi
Toimittaja: Pekka Numminen Video: Silva Laakso
30 min
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 25/26. Delfiinit tulevat Georgiaan, osa 1. Georgian akvaarion uutta Dolphin Tales -näyttelyä varten tarvitaan 27 000 tonnia betonia, 6 800 litraa vettä, ohjaaja ja koreografi sekä valtava määrä tekniikkaa. Matka kohti avajaispäivää voi alkaa. Luonto-ohjelma.
Kylie Jenner myöntää: ”Tämä ei ole aitoa”
Tänään 10:21
iltalehti.fi
Instagramiin päätyvät vain parhaat otokset glamouria tihkuvasta elämästä. Huonot hiuspäivät ja tavalliset arkihetket eivät sosiaalisessa mediassa näy. SILVA LAAKSO SPLASHNEWS/AOP
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma.
Mikkosen poika Matti Nykäsen jalanjäljillä - laulaa vanhan hitin!
Tänään 10:12
iltalehti.fi
15 min
Vauhtimimmit
Tänään 10:00
areena.yle.fi
10/10. Erika ja Emilie lähtevät seuraamaan moottoriurheilua vetten päällä. Tukholman Riddarfjärdenillä on käynnissä formulakakkosten Grand Prix -kisa. (U)
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Popcornsuklaacookiet ja antipastovartaat
Tänään 09:40
katsomo.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Tänään 09:30
katsomo.fi
Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:19
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:18
areena.yle.fi
65 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 09:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/12. Sikaa kärsästä saparoon. Tom Parker Bowles ystävineen syö siasta ihan kaiken. Gordon tarjoilee asiakkailleen lohta nuudeleilla, ankanrintaa madeirakastikkeella ja jogurttijälkiruokaa ja käy Essexissä tipujahdissa. Reseptihaasteessa nähdään Edith Bowman. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
26 min
Studio55.fi: Isovanhemman kielletyt tunteet
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana perheneuvonnan koordinaattori Minna Oulasmaa.
12 min
Aamun kirja
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Mitä tapahtuu, kun koira valmentaa sikaa hyvään kuntoon? Aamun kirjassa on Juhani Känkänen Nadjan ja Sepon vieraana.

Suositeltua

60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 17:15
ruutu.fi
52 min
Prisma: Syvänmeren hait
Eilen 19:00
areena.yle.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Tänään 09:30
katsomo.fi
52 min
Seksin suurkaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:55
ruutu.fi