UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

FTL: Faster Than Light Advanced Edition - Trailer
Tänään 19:10
gamereactor.fi
FTL: Faster Than Light Advanced Edition - Trailer
30 min
Emmerdale: Möyhennystä vartova marionetti
Tänään 18:30
mtvkatsomo.fi
Robbien katala teko ei pysy salassa pitkään, ja Cain valmistautuu antamaan tyttärensä kätyrille kunnon turpasaunan. Katie ja Declan suunnittelevat innoissaan perheenlisäystä. Rhona ja Paddy ovat vastakkaisilla kannoilla hoitovirhejupakan suhteen. Amy hakeutuu Valin ja Ericin seuraan, sillä Kerryn ja Andyn läheisyys on alkanut käydä tukalaksi. Emmerdalen kylän…
Suomalaiset tsunamissa – katso kohtauksia HSTV:n dokumentista ennakkoon
Tänään 18:08
hs.fi
Katso sunnuntaina 21.12. HSTV:ssä julkaistava dokumentti: Aasian hyökyaalto – Suomalaiset tsunamissa.
24 min
Superpahisten liiga: Telkkarikanavat / Dinosauruksen luu
Tänään 18:05
mtvkatsomo.fi
Voltar haluaa tehdä tv-kanavillaan naapuruston lapsiin vaikutuksen. / Voltar haluaisi kloonata dinosaruksen, ja lähtee museoon hankkimaan jättimäistä luuta.
55 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Singaporelainen ruokaparatiisi. Anthonylla on vain vuorokausi aikaa kiertää Singaporen toinen toistaan paremmissa ruokapaikoissa. Singaporelaiset ovat vannoutuneita herkuttelijoita, ja heidän ruokakulttuurinsa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia vaikutteita. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
60 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Tokion yö
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Tony vierailee sushin mekassa Tokiossa. Jaksossa tutustutaan herkullisten ruokien lisäksi tavattoman monipuolisen kaupungin yöelämään sekä eräisiin sen oudoista ja fetisistisistä, rajoja koettelevista alakulttuureista.
50 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Gootin uusi tyyli
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen olohaalariin pukeutuvan Bettinan, joka on vakuuttunut siitä, että hänen täytyy piilotella leveää lantiotaan. Nightwish-tribuuttibändissä laulava nuori Natasha taas on pukeutunut goottityyliin 13-vuotiaasta saakka. Nyt hänen olisi aika tutustua myös väreihin. Rikke on…
10 min
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Luistelua. Joen jää kutsuu luistelemaan. Luistelu ei olekaan aivan helppoa ensimmäisellä kerralla.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
30 min
Emmerdale: Syytöksiä ja selontekoa
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Katie on murtunut menetettyään Wilson-hevosensa ja aikoo viedä asian raastupaan. Ikävä tapaus kiristää tunnelmaa myös klinikalla. Cain saa huutia korjattuaan Moiran maasturin ilmaiseksi. Robbie turvautuu kyseenalaisiin keinoihin tehdäkseen vaikutuksen Debbieen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 1/2: Lumi. On jouluaatto ja lapset odottavat kuumeisesti ensilunta. Sitä yritetään jopa taikoa, mutta lapset pääsevätkin jännittävälle matkalle.
7 min
Mimmi Lehmä ja Varis
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Mimmi Lehmä sukeltaa. Mimmi Lehmä ja Varis lähtevät sukeltamaan, mutta Varis ei halua kastella itseään.
28 min
Joulukalenteri: Joulukuningas
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Naapurit hakkaavat seiniin, kun Hildur-täti soittaa levyjä ja panee jalalla koreasti. Joulukuninkaassa Eiril näkee viimein Ritarilaakson ja Kelmu koettaa estää lapsia kertomasta tietojaan. buu.yle.fi
6 min
Joulu Nuottiavain
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun jouluinen musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
7 min
Vaarin riihellä
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Vaari ja lapset Kreeta ja Antti koristelevat hevosen pilttuun joulukoristeilla. Päivän päätteeksi lauletaan riihessä takkatulen lämmössä laulu "Kilisee, kilisee kulkunen".
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
65 min
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/11. Toinen välierä. Ravintolakilpailun toisessa välierässä kohtaa neljä joukkuetta: Ramsayn valitsemat paras intialainen, brittiläinen, ranskalainen ja pohjoisafrikkalainen ravintola. Kaksi niistä putoaa heti pois, ja jäljelle jääneet rakentavat pop up -ravintolan yhden illan ajaksi, tiukan budjetin mukaan. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
Elokuvaväki vetoaa videolla Maximin pelastamiseksi
Tänään 17:45
hs.fi
Elokuvateatteri Maximin pelastamisen puolesta puhuvat nyt kotimaisen elokuvan eturivin tekijät, jotka ilmaisevat tukensa tänään perjantaina valmistuneella kolmiminuuttisella videolla. Parinkymmenen tukijan joukossa ovat muun muassa näyttelijät Krista Kosonen, Laura Malmivaara ja Antti Holma sekä ohjaajat Aku Louhimies ja Timo Vuorensola. Kolmiminuuttisen videon…
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 17:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/27. Tulsa. Adam tutustuu tänään maailman entisen öljypääkaupungin Tulsan ravintolatarjontaan. Hän syö Gusher-pihvin Spudderissa, Double Okie -hampurilaisen Bill's Jumbo Burgersissa ja valmentaa paikallista palomiestä Kyle Youngeria Joe Momma's Pizzan tuliseen Incinerator-pizzahaasteeseen. Amerikkalainen sarja. (21')
"Tämä on tärkein kasvojen herättäjä" – alle 5 minuuttia ja pirteä päivämeikki on valmis!
Tänään 17:34
iltasanomat.fi
Nopean ja pirteän päivämeikin saa tehtyä kuitenkin nopeasti. Aikaa kuluu alle viisi minuuttia, mutta ilme on heti pirteämpi ja olokin energisoituu. Ida Jokikunnas antaa hyvät täsmävinkit päivämeikin loihtimiseen – tee perässä!
Metro menee kääntöraiteelle - tältä se näyttää
Tänään 17:33
hs.fi
HS näyttää, miltä näyttää, kun metro menee kääntöraiteelle.
30 min
Kauniit ja rohkeat: Valkoinen lahja kissanaiselleni
Tänään 17:25
mtvkatsomo.fi
Liamin ja Hopen kierros eläinten turvapaikassa jatkuu. He tapaavat myös Los Angelesin kunnanvaltuuston erään poliitikon. Liam lahjoittaa vierailun päätteeksi Hopelle valkoisen kissan. Wyattia ahdistaa Hopen valinta elämästä kahden poikaystävän tyttönä. Brooke suostuttelee siskoaan sopimukseen, joka antaisi Billille firman ja pojan takaisin. Kun Katie ei suostu…
5 min
Päivän sää
Tänään 17:20
mtvkatsomo.fi
4 min
Strömsöstä poimittua: Strömsöst�� poimittua
Tänään 17:18
areena.yle.fi
Viikinkijuhlat. Toimittaja: Elisabeth Morney, 2008.
Liikuttavaa! Joulupukki teki kuuron tytön unelmasta totta
Tänään 17:17
iltalehti.fi
Video: CNN
Vinkkimiehet
Tänään 17:16
mtvkatsomo.fi
Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill saavat perheenlisäystä - muistatko nämä upeat hetket?
Tänään 17:15
iltasanomat.fi
– Olemme onnellisia ja odotamme innoissamme uutta perheenjäsentä, Madeleine ja Chris kertoivat lähettämässään tiedotteessa. Ruotsalaislehtien tietojen mukaan alkuraskaus on mennyt hyvin. – Prinsessa voi hyvin ja he ovat erittäin onnellisia. Laskettu aika on kesällä, hovin tiedottaja Annika Sönnerberg kertoo Expressen-lehdelle. Videolla parhaat palat Madeleinen…
5 min
Uutiset
Tänään 17:15
mtvkatsomo.fi
42 min
Murdochin murhamysteerit
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Pelkotiloja. Eräs tohtori Ogdenin potilaista löytyy kuolleena ja muutkin asiakkaat alkavat pelätä henkensä puolesta. Murdoch epäilee, että joku yrittää sabotoida tohtori Ogdenin terapiatoimintaa.
48 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:09
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Vaarin riihellä, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Joulu Nuottiavain sekä Mimmi Lehmä ja Varis.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/27. New Haven. Adam palaa vanhaan opiskelukaupunkiinsa New Haveniin. Hän maistaa Amerikan perinteisintä hampurilaista Louis' Lunchissa, syö newhavenilaisen pizzan Modern Apizzassa ja valmentaa Yalen opiskelijaa Ric Bestiä toiseen yritykseen Caseus Cheese Truck -haasteen kanssa. Amerikkalainen sarja. (21')
30 min
Jamie Oliverin perhejoulu: Aika herkutella
Tänään 17:00
mtvkatsomo.fi
Viimeisessä jaksossa syödään herkkuja ja nautitaan juhlatunnelmasta perheen ja ystävien kesken. Jamie on valmistanut joulunaluskekkereihin muun muassa kananmaksapateeta, mausteista kurpitsakeittoa ja kekseliäitä pikkusuolaisia. Juomaksi on varattu granaattiomenashotteja ja lämmintä siideriä. Viisiosaisessa brittisarjassa julkkiskokki Jamie Oliver valmistaa jouluruokia…
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Hurja remontti
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/31. Kehän sankarit. Hillin perhe on kuluttanut kaikki rahansa yhteisönsä lasten auttamiseen nyrkkeilyn avulla, eikä heillä ole jäänyt rahaa oman kotinsa kunnostamiseen. Remonttitiimi rakentaa heille niin uuden talon kuin nyrkkeilysalinkin. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Lemmen viemää: En olekaan murhaaja!
Tänään 17:00
mtvkatsomo.fi
Vankeudessa muuttuneen Doriksen tunnustuskirje antaa mielenrauhan Martinille, joka saa tietää totuuden menneistä. Korvaukseksi kaikesta Doris antaa hänelle miljoona euroa, joista muodostuu Martinille uusia ongelmia. Leonard huomaa Paulinen mielialan muuttuneen synkemmäksi, joten hän aikoo paljastaa kaiken Patriziasta. Pauline ehtii kuitenkin ensin ja Leonard…
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Nightwish-viinikohu sai jatkoa: Myös laatikot tuhottiin
Tänään 16:37
iltasanomat.fi
Heviyhtye Nightwishin Imagenaerum-punaviinin lanseerauskampanjassa ensimmäiset 80 viinilaatikkoa olisi toimitettu ostajille yhtyeen jäsenten nimikirjoituksilla varustettuina. Alko kuitenkin tulkitsi ohjeistusta niin, että laatikoita ei saa kuluttajille antaa. Yhtiölakimies kirjoittaa, että Valviran alkoholimainintaa koskevan ohjeistuksen mukaan ”alkoholijuomien…
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/13. Seksikäs afrikkalainen glamour. Nikitan olohuone on täysin kalustamaton. Tämä räväkkä nainen pitää erityisesti afrikkalaisesta kulttuurista. Hän lupaa Emilylle palkinnon, jos tämä onnistuu tehtävässä. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
Nyt kyllä menee koiralla pää sekaisin - Katso, kun Kerttu tekee 14 pyörähdystä!
Tänään 16:23
iltasanomat.fi
Isäntänsä, Urheilusanomien jääkiekkotoimituksen esimiehen Tuomas Nyholmin mukaan Kerttu on maailman kiltein koira. Ja kiltti tämä suunnattoman suloinen hauva kyllä on! Ja hurjan älykäs! Katsohan videolta, mitä kaikkea Kerttu osaa. Osaako sinun koirasi saman? Talven ajan seuraamme kerran viikossa Kertun temppuja ISTV:ssä. Tervetuloa mukaan viihtymään!

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
29 min
Hurriganes - hirmumyrsky Suomesta
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Tänään on kahden sadealueen päivä - lunta jopa 15 cm
Tänään 07:18
iltasanomat.fi
29 min
Silminnäkijä: Tappajien tarina
Eilen 20:00
areena.yle.fi
51 min
Tiededokumentti: Tieteen pioneereja
Eilen 21:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:21
areena.yle.fi