UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kaupunki muuttui jääkalikaksi Siperiassa
Tänään 03:26
iltasanomat.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (23')
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/40. Kolmatta iltaa emännöi Eeva, boheemi kirjailija Nuottalahdesta. Viininhuuruisen illan kruunaa kärjistynyt konflikti. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
30 min
Appivanhemmilla kylässä
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Gangsterin kauhukoti. Jamie tapaa Charlenen valeperheen, jonka isä on entinen linnakundi ja kovan luokan gangsteri. Jamie muun muassa joutuu isän kovisteltavaksi ja osallistuu Charlenen valeveljen supersankarinäytelmään. Amerikkalainen realitysarja. (22')
35 min
Kauneuden puoskarit
Tänään 02:30
ruutu.fi
Avohaavoja ja irronneita hiuksia. Malli Jessica Jane Clement selvittää kauneuskatastrofien syitä ja seurauksia 20-vuotiaan Yemzin ja 22-vuotiaan Rosien kanssa. Aiheina Yemzin hiushirvitys sekä Rosien ei-niin-kätevä iholävistys. Englantilainen lifestyleohjelma. (28')
55 min
MasterChef USA
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/25. Herkkupihviä ja linnunlihaa. Kilpailijat valmistavat herkullisia pihviannoksia T-luupihvistä. Sen jälkeen varastossa käy kaakatus, kun jokainen saa pudotushaasteessa käsiteltäväkseen erilaisen linnun. Amerikkalainen realitysarja. (39')
55 min
True Blood
Tänään 02:15
areena.yle.fi
Samhain. Lafayette joutuu Marnien koston välikappaleeksi. Jason tunnustaa tekonsa Hoytille. Alcide vetoaa Sookien järkeen ja saa hänet hämmentymään entistä pahemmin. T: HBO. (U).
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/21. Jojoilua. Leijonille esitellään tavallisille ihmisille tarkoitettu laihdutusvideo, jonka tehokkuus herättää kysymysmerkkejä. Yksinkertainen varoituskylttibisnes osoittautuu oikeaksi kultakaivokseksi. Kanadalainen sarja. (44')
50 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Synttärimasennus. Joan täyttää 78 vuotta ja on hieman allapäin asian suhteen. Hänelle satelee vanhuuteen liittyviä työtarjouksia. Niinpä hän lähtee New Yorkiin työasioissa, mutta päätyykin juhlimaan radikaalisti parhaan ystävänsä kanssa. Amerikkalainen sarja. (43')
5 min
Tulossa:
Tänään 01:35
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
46 min
True Blood
Tänään 01:29
areena.yle.fi
Veren mahti. Vampyyrien suunnitelmat menevät uusiksi, koska Bill ja Eric eivät halua vaarantaa Sookien turvallisuutta. Sam janoaa kostoa, ja Marcus houkuttelee Debbieä karkaamaan kanssaan. T: HBO. (U)
65 min
Game of Thrones
Tänään 01:18
areena.yle.fi
10/10. Lapset. Suuren taistelun jälkimainingeissa lasketaan tappioita molemmin puolin. Pystyykö Daenerys enää hallitsemaan lentäviä lapsiaan? Mihin Branin kulkema polku johtaa? Sarja jää tauolle. T: HBO
Uusi video moukaroidusta kaupungista: Kurdijoukot marssivat Kobaneen
Tänään 01:18
iltasanomat.fi
Kobane on ollut kiivaiden taisteluiden kohteena siitä lähtien, kun ääri-islamistinen Isis-järjestö valtasi kaupungin noin neljä kuukautta sitten. Yhdysvaltain johtama länsiliittouma on moukaroinut Kobanea ilmaiskuilla jo kuukausien ajan, mutta Isis-taistelijoiden vastarinta on ollut sitkeää. Läpimurto kaupungin valtaamisessa terroristiryhmältä saatiin maanantaina,…
55 min
Farm Kings: Yllättävä urasiirto
Tänään 00:55
katsomo.fi
Elizabeth haluaa vaihtelua keittiöhommiin ja pakenee Lisa-äidin kukkapenkeille töihin. Joe ei ilahdu siskonsa siirrosta ja ottaa tämän puhutteluun. Veljekset ryhtyvät kaivamaan pihalle tekolampea, mutta projekti muuttuu pian painajaiseksi. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 7/13.
55 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/16. Japani. Anthony Bourdain seuraa maailman parhaimpien kokkien Cook it RAW -tapahtumaa Japanin Ishikawassa. Amerikkalainen sarja.
50 min
Toisenlaiset äidit
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/11. Nettitreffeistä alkanut suhde sai nopeasti uuden käänteen, kun lapsi ilmoitti tulostaan. Vanhemmuuteen valmistautuessaan Evaleena, 30, ja Mikko, 18, ovatkin saaneet tutustua myös toisiinsa. Kotimainen ohjelma. (41')
48 min
True Blood
Tänään 00:40
areena.yle.fi
Bellefleurien linnake. Ericin päälle langetettu kirous murtuu. Antonia potee huonoa omaatuntoa sivullisista uhreista, ja vampyyrit alkavat suunnitella vastaiskua. Terry päätt��ä panna Andyn ojennukseen. T: HBO. (U)
48 min
Game of Thrones
Tänään 00:29
areena.yle.fi
9/10. Muurin vartijat. Villit yhdistävät voimansa ja muurilla valvotaan. Tulossa on suurin taistelu miesmuistiin, mutta ennen sitä Sam ja Jon vaihtavat vielä viisaita sanoja. Pian vain miekat ja nuolet puhuvat. T: HBO
Väkivalta leimahti Israelin ja Libanonin rajalla
Tänään 00:27
iltasanomat.fi
Seitsemän israelilaissotilasta haavoittanut isku on suurin maiden välisten suhteiden kärjistyminen sitten vuoden 2006 sodan. Hizbollah sanoi, että isku, jonka takana oli ilmeisesti yksi sen osasto, tehtiin kostona Israelin ilmaiskusta, joka tappoi Etelä-Syyriassa useita Hizbollahin jäseniä tammikuun 18. päivä. Israelin mukaan sen isku Syyriaan oli vastaus Syyrian…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
Perun tulvat jättäneet satoja kodittomiksi
Tänään 00:06
iltasanomat.fi
Andien vuoriston itäpuolelle keskittyneet sateet ovat kestäneet jo yli viikon, minkä vuoksi monet joet ovat tulvineet yli äyräidensä. Uutistoimisto Reutersin mukaan tulvavahingot ovat merkittäviä - laidunmaiden lisäksi useita rakennuksia on jäänyt saarroksiin vesimassojen keskelle. Perulaisviranomaiset ovat arvioineet, että lisää vahinkoja on luvassa. Sateiden…
Antti Kanervo oli liekeissä Pyrintöä vastaan
Tänään 00:04
iltasanomat.fi
33 pistettä heittänyt Kanervo onnistui kuudesti upottamaan kolmen pisteen heiton.
55 min
Pomo haussa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/6. Turvallisesti turva-alalla. Isokokoinen Quincy ja pikkuruinen Michelle kisaavat ylennyksestä miehisellä turvallisuusalalla. He joutuvat muun muassa suorittamaan vartijakokeen ja vastaamaan baseball-ottelun turvallisuudesta. Amerikkalainen realitysarja. (42')
50 min
True Blood
Eilen 23:50
areena.yle.fi
Rauhaton henki. Bill ja Alcide pelkäävät, että Sookie kuolee vammoihinsa. Arlene ja Terry yrittävät saada Mikeyn takaisin. Antonia suunnittelee uutta iskua, ja Tommy muuttuu j��lleen Samiksi. T: HBO. (U)
50 min
Game of Thrones
Eilen 23:39
areena.yle.fi
8/10. Kaksintaistelu. Ygritten villit tekevät tuhojaan pohjoisessa. Lysan kuolemasta tehdään tutkinta. Pienen suuren miehen kohtalonhetki on käsillä. Kuinka päättyy Tyrionin hengestä käytävä taistelu? T: HBO
Jokerit nöyrtyi kroatialaisvieraiden edessä
Eilen 23:38
iltasanomat.fi
30 min
Poliisit Norja
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/40. Alattio. Poliisi saa ilmoituksen varastetusta autosta, mutta ehtii myös tarkastella paikallista yöelämää. Lisäksi joen rannalta löytyvät reppu ja kalastusvälineet, mutta ketään ei näy mailla halmeilla. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Nurse Jackie
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/10. Kimono keittiössä. Jackie näkee todentuntuista unta, jossa hän peuhaa Cruzin kanssa ja on repsahtanut takaisin lääkekoukkuun. Kun Kevin hakee lasten huoltajuutta, O'Hara intoutuu taistelemaan Jackien puolesta. Coop haluaa sinnikkäästi osaksi O'Haran syntymättömän lapsen elämää. Amerikkalainen draamasarja. (27')
55 min
Kiinteistöjen kuningas: Valheiden talo
Eilen 23:00
katsomo.fi
Olisikohan sittenkin kannattanut tarkastaa työntekijän taustat ennen pestaamista? Andrewn dramaattinen lähtö puhuttaa. Jennin häät lähestyvät. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä…
30 min
Poliisit Norja
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Trondheim. Poliisi partioi keskustassa ja tapaa humalaisia, joiden mielentilat vaihtelevat. Lisäksi partio päätyy keikalle, josta ei selvitä ilman naurua. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Scorpion: Yhden kortin varassa
Eilen 23:00
katsomo.fi
Scorpion lähtee tilauskeikalle Las Vegasiin. Agentti Gallo ei usko Walterin olevan valmis kantamaan vastuuta ryhmänsä onnistumisesta ilman valtion apua, mutta Walter haluaa todistaa kykynsä niin Gallolle kuin maailmallekin. Peliongelmainen Toby lähtee kimaltelevalle kasinolle erityisen mielellään.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Perhe on pahin. Seuraamme Jannen ja Tommin vuoroa Oulussa. Äiti ilmoittaa poikansa kidnapatuksi. Hotellista löytyy etsintäkuulutettu. Perheenisä on ajautunut epätoivoiseen tekoon. Vuoron loppuun tulee tehtävä käsistä riistäytyneisiin opiskelija-bileisiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Maailmankuulusta Barbie-nukesta tulee supersankari
Eilen 22:54
iltasanomat.fi
Supersankaria yhtiö kipeästi tarvitseekin tilanteessa, jossa liikevoitto on laskenut 60 prosenttia, Barbie-nuken myynti sukeltanut 21 prosenttia ja toimitusjohtaja jättänyt tehtävänsä. Mattel julkisti supersankari-Barbiensa vain päivä sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Brian Stockton oli eronnut tehtävästään yhtiön surkean joulumyynnin seurauksena.Supersankari-Barbie…
48 min
Game of Thrones
Eilen 22:50
areena.yle.fi
7/10. Matkijalintu. Tyrion voi vielä säilyä hengissä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Arya ja Hurtta jäävät ansaan. Päättyykö matka tähän? Daenerys on kahden vaiheilla. Sansa suree menetettyjä rakkaitaan. T: HBO
30 min
Nurse Jackie
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/10. Yksikätinen. Jackie valmistaa lettuja mutta tajuaa liian myöhään tyttöjen olevan Kevinin luona. Zoey haluaa muuttaa pois äitinsä luota ja etsii kämppistä peittämällä sairaalan seinät etsintäkuulutuksilla vanhan lännen malliin. Amerikkalainen draamasarja. (26')
63 min
Myytinmurtajat: Saniteettitiloja
Eilen 22:40
katsomo.fi
Adam ja Jamie testaavat myyttejä julkisista käymälöistä. Onko hygieenisempää kuivata kätensä puhaltimella kuin paperilla? Entä onko lähinnä ovea oleva WC-koppi todella vähiten käytetty ja puhtain? Tiimi selvittää, mikä on paras paikka suojautua maanjäristykseltä.
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
katsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 5
Eilen 22:25
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi

Suositeltua

Jättimäinen eläin käveli vastaan kadulla – työmatkalaiset tyrmistyivät Lontoossa
Eilen 17:30
iltasanomat.fi
Pääministerikokelaat pureutuivat sääntö-Suomeen - "Stubb: Jos olisin diktaattori, niin..."
Eilen 18:23
iltalehti.fi
30 min
Jopet-show
Eilen 12:05
ruutu.fi
Yllätystulos pihvinpaistotestissä - onko huippukokkien hokema vinkki sittenkin väärä?
Eilen 20:29
iltasanomat.fi
27 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
30 min
1001 Rikua: Jakso 3
Eilen 21:29
katsomo.fi