UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Australian rajalla
Tänään 01:00
ruutu.fi
Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
56 min
The Wire
Tänään 00:50
areena.yle.fi
Uusi päivä. Hercin ahdisteleman mustan pastorin tapauksesta tulee Carccetin ensimmäinen suhdetoimintaongelma. Micheal hautoo suunnitelmaa kostaakseen konstaapeli Walkerille. Omar saa yliotteen Proposition Joesta. T: HBO. (U)
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 00:30
ruutu.fi
Autokauppoja. Uzi ja Shlomi ottavat ison riskin ja huutavat itselleen kaksi autoa. He voivat tehdä enemmän voittoa tai tappiota kuin koskaan aiemmin. Lisäksi konteista paljastuu tikibaarin kalusteita, golfkentän hoitamiseen tarkoitettuja koneita ja bändikamoja. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Matt liekeissä. Matt aikoo ostaa kaikki kontit muiden yrittäessä harata vastaan. Konteista paljastuu alkoholijuomia, armeijan ylijäämävarusteita, kylpylätuotteita ja grillejä. Saavatko muut Mattin aisoihin, ja kuka jää eniten voitolle? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
30 min
Villit nettivideot
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (23')
Ukraina: Täysimittainen sota on lähellä.
Eilen 23:26
iltasanomat.fi
Ukrainan presidentti Petro Poroshenko totesi lauantaina, että täysimittainen sota on Ukrainassa lähellä.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 23:00
ruutu.fi
Käytännön pilat. Tarjolla on käytännön pilojen kerma. Poliiseja pissitetään vesipullolla, agentti on liikkeellä kaupoissa ja muista: älä päästä ketä tahansa kotiisi. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (25')
95 min
Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen
Eilen 22:51
areena.yle.fi
(Tabor uhodit v nebo, Neuvostoliitto 1976) 1970-luvun suuriin kansainvälisiin menestyksiin kuulunut neuvostomusikaali pitkästä aikaa televisiossa. Ohjaus Emil Lotjanu.
125 min
Wallander: Mastermind
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
Linda Wallander tekee karmaisevan löydön. Kerrostaloasunnon katosta roikkuu ylösalaisin naisen ruumis, veret valutettuna. Tämä on vasta alkusoittoa pirulliselle ja kellontarkasti laaditulle suunnitelmalle, jolla laatija haluaa kostaa poliisille. Ohjaus Peter Flinth. Pääosissa Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace. Ruotsi, 2005 (98').
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:29
mtvkatsomo.fi
13 min
Lotto ja Jokeri: Kierros 35
Eilen 22:17
mtvkatsomo.fi
3 min
Päivän sää
Eilen 22:14
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 6
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
Uutisjutut: Ulkomaat: Hyökkäykset jatkuvat Ukrainan kaakkoisosassa kiivaina
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Eilen 22:00
ruutu.fi
Yhtä perhettä. Hiljattain äitinsä menettänyt 16-vuotias Cheyenne järjestelee häitään yksin. McFadyenin suurperheen isä haetaan vankilasta limusiinilla. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (46')
Uutisjutut: Ulkomaat: EU:n huippuvirat varmistuivat
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
15 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Aucklandin eläintarhan pingviinit hyvässä hoidossa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
89 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi
5.kausi 1/4. Kymmenen vuoden hiljaisuus. Oxfordin ainoa naiscollege kokoaa entiset oppilaansa juhlaan, jossa hyvästellään rakastettu opettaja. Aamu paljastaa murhan, jonka tutkimus herättää Lewisissa kipeitä muistoja.
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:31
areena.yle.fi
Vieraiksi saapuvat muusikko Toni Wirtanen ja hip hop -artisti ja tuottaja Elastinen.
14 min
YleLeaks
Eilen 21:16
areena.yle.fi
YleLeaks palaa ruutuun kesälomaltaan! Tällä viikolla vanhojen ja uusien asiantuntijoiden hampaisiin joutuvat kokoomusministerit Alexander Stubb ja Laura Räty, kepulaiset normitalkoot sekä suositut Putin-tuotteet.
57 min
Nuottien matkassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/16. Monika Fagerholm ja Alfons Röblom kohtaavat Eva Frantzin ja Sixten Lundbergin Eurooppa-aiheisessa musiikkitietokilpailussa. Euroviisuhelmet saattelevat joukkueita matkaan. Juontajana Thomas Lundin.
111 min
Romanien tie
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Romanimusiikin Buena Vista Social Club: värikäs musiikkielokuva neljästä maasta tulevien romanimuusikkojen yhteisestä kiertueesta Pohjois-Amerikassa. O: Jasmine Dellal. (When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan)
60 min
JIM D:
Eilen 21:00
ruutu.fi
JIM D: 9/11 - päivä, joka muutti maailman, osa 1 (. New Yorkin ja Washingtonin poliittiset päättäjät, poliisi- ja sotilasjohto sekä pelastusviranomaiset kertovat hetki hetkeltä, miten USA:ta ja koko maailmaa ravisuttaneet terrori-iskut koettiin ja millaisiin toimiin niiden takia ryhdyttiin. Kaksiosaisen dokumentin ensimmäinen jakso keskittyy neljän kaapatun lentokoneen…
60 min
Toisenlaiset äidit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kuudetta lastaan odottava Piia ja nigerialainen Jeffrey pyörittävät monikulttuurista suurperhettä. Ensimmäisen yhteisen lapsen lisäksi perheessä odotetaan myös tietoa tulevan isän oleskeluluvasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
54 min
Boardwalk Empire
Eilen 21:00
areena.yle.fi
7/12. William Wilson. Eli ja Nucky sanailevat Willien tiimoilta. Margaret kohtaa yllättävän henkilön. Chalkyn ja Daughterin välit lähenevät. Al Capone kantaa kaunaa veljensä kuolemasta. Pääseekö Gillian irti paheestaan?
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
25 min
Urheiluruutu
Eilen 20:50
areena.yle.fi
20 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
3 min
Puhutaan elämästä: Nina
Eilen 20:26
areena.yle.fi
"Silloin itkin joka päivä ja luulin, että se on vaan osa mun persoonaa." Tarina on osa itsemurhien ehkäisykampanjaa Puhutaan elämästä.
Samuli Edelmann: Vain elämää on ihmiskoe
Eilen 20:20
iltasanomat.fi
Samuli Edelmann on yksi kolmannen Vain elämää -kauden artisteista. Hän kuvailee kymmenen päivän kuvauksia intensiivisiksi. - Eniten yllätti intiimiys. Kuitenkin vietettiin semmoinen kahdeksan tuntia päivässä siinä päivällispöydän äärellä melkein kymmenen päivää. - Kun siinä pienessä huoneessa kuitenkin on vahvoja ihmisiä, artisteja, ja vahvoja energioita, siinä…
Lobbarin haastattelu päättyi zombiehyökkäykseen
Eilen 20:04
hs.fi
Baltic Warriors: Helsinki –larppaus pelattiin Kauppatorin kupeessa, Katajanokan maailmanpyörän alla. Pelissä Itämeri-konferenssi päättyi zombiehyökkäykseen. Helsingin Sanomien toimittaja ja kuvaaja pyydettiin osallistumaan peliin kuvaajana ja toimittajana. Toimittaja: Mark Autio /HS, kuvaus ja editointi: Matti Nousiainen /HS
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Marika on 39-vuotias laulaja ja yhden lapsen äiti, joka on ottanut uuden suunnan elämälleen kipeän avioeron jälkeen. Marika on julkaisemassa levyä, ja haluaa sen tiimoilta näyttää hyvältä keikkalavoilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
57 min
The Voice Kids
Eilen 20:00
ruutu.fi
Toisen tuotantokauden uudet jaksot alkavat! Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa nähdään 8-14-vuotiaiden laulajalupauksien uskomattomia esityksiä. The Voice Kids -kilpailun vaiheet ovat tutut The Voice of Finlandista: ääni ratkaisee, kehäkamppailut, semifinaalit ja finaali. Mukana nuoria lupauksia opastamassa ja kannustamassa ovat loistavat tähtivalmentajat:…
120 min
Uuno Epsanjassa
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Kauppaneuvos Tuura päättää viettää kunnon loman kaukana onnettomasta vävypojastaan, mutta kenet hän löytääkään matkanjohtajanaan! Lomasta tulee todella unohtumaton. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1985 (100'). Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita,Tapio Hämäläinen, Marita Nordberg, Spede Pasanen, Simo Salminen, Satu Silvo, Ville-Veikko Salminen ja Yrjö Parjanne.
50 min
Matador
Eilen 19:50
areena.yle.fi
Osa 31/32. Tanskalainen tv-sarja elämästä Korsbaekin pikkukaupungissa vuosina 1929-1943. Käsikirjoitus: Lise Noergaard. Ohjaus: Erik Balling. Tuotanto: Nordisk Film Tanskan televisiolle, 1978. (U)
11 min
Sportnytt
Eilen 19:39
areena.yle.fi
51 min
Ryhmä Pullman
Eilen 19:35
areena.yle.fi
8/10. Vuonna 2007 murhattu Max Klein osoittautuu Stasin upseeriksi, joka etsi vuosien ajan länteen salakuljetettua tytärtään. Kleinin elämäntarina ja persoona tuntuvat muuttuvan sen mukaan, kuka kulloinkin on äänessä.
ISTV tapasi Erikin äidin - Päivi Murphy on lahja Suomen korikselle
Eilen 19:31
iltasanomat.fi
Jo kaksi hänen poikaansa on pukenut maajoukkuepaidan päällensä: Erik on Susijengin jyhkeä, 208-senttinen laituri Bilbaon MM-kisoissa ja Alex on takonut piste-ennätyksiä nuorten maajoukkueessa. Ja mikä parasta, 15-vuotias pikkuveli Tomas on veljessarjan lahjakkain pelaaja.ISTV tapasi Yhdysvaltoihin muuttaneen Päivi Murphyn Bilbaossa. Viehättävä rouva Murphy puhuu…

Suositeltua

Anne Kukkohovi osallistui jäävesihaasteeseen - paljasti tyrmäävän kroppansa!
Eilen 09:12
iltalehti.fi
68 min
Top Gear: Löytöretki Kiinaan
Eilen 19:03
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:00
ruutu.fi
120 min
Uuno Epsanjassa
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Japanilaistyttö revitteli voiton ilmakitaran MM-kisoissa
Eilen 09:07
iltalehti.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 11:00
areena.yle.fi