UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Rahan ja lippujen puute vie HJK:n katsojat kalliolle
Tänään 20:49
hs.fi
Isoja jalkapallomatseja voi seurata Helsingissä puolisalaa Sonera Stadiumin takana olevalta kalliolta. HSTV tapasi siellä jalkapallon ystäviä ja kysyi, miksi he eivät raaski maksaa pääsylippua. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus ja editointi: Terhi Liimu, grafiikka: Sofia Pusa HS.
Lapsille ja lapsenmielisille - hurja seikkailuhalli kohoaa Helsinkiin
Tänään 20:45
iltalehti.fi
Lasten reippailuhallina tunnettu Huimala muuttaa syksyn 2015 aikana uusiin tiloihin Helsingin Konalaan, Kauppakeskus Ristikkoon. Halli on jaettu kahteen tasanteeseen, joista löytyy eri haastavuusasteisia aktiviteetteja. Tuttujen huvitusten lisäksi reippailuhallista löytyy muun muassa täysimittainen maya-aiheinen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja…
HS-uutiset 29.7.2015
Tänään 20:35
hs.fi
HS-uutiset 29.7.2015
HS-sää 29.7.2015
Tänään 20:34
hs.fi
HS-sää 29.7.2015
Delfiinien surullinen hetki tarttui videolle – yrittikö emo pelastaa kuollutta poikasta?
Tänään 20:20
iltasanomat.fi
43 min
Kysymyksiä kulttuurista
Tänään 20:15
areena.yle.fi
5/7. Miksei Ruotsissa ole filosofeja, millaisen taiteen vuoksi voi olla valmis kuolemaan ja miksi öljyvärimaalaukset ovat kalliimpia kuin akvarellit? Keskustelemassa mm. Märta Tikkanen ja Theodor Kallifatides.
42 min
Venäjän halki 30 päivässä
Tänään 20:15
areena.yle.fi
Osa 8/8. Vladivostokissa Ville osallistuu merimieskoulutukseen, vierailee Venäjän itäisimmällä saarella ja ihmettelee japanilaisia autoja. Raskas matka purkautuu kyyneliin Japaninmeren äärellä. (U).
51 min
Vaimot vaihtoon USA: Schults / Smith
Tänään 20:00
katsomo.fi
Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla…
30 min
Duudsonit: Duudsonien lomareissu
Tänään 20:00
katsomo.fi
Jarppi hankkii ambulanssin nimeltä Albert, jolla suunnataan heti road tripille. Tien päällä Jarno saa RC-veneestä päähänsä, Jukka joutuu bajamajassa veden varaan ja HP laitetaan huvipuistossa oksennustestiin. Matka päättyy Veljekset Keskisen kyläkauppaan, jossa piilokamerajekut saavat vartijat raivon valtaan. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla…
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/20. Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä…
27 min
Sisujengi
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 5/6. Läpi tyrskyjen kohti unelmaa. Naantalilainen purjehtija Joni Roivanen etsii hyviä tuulia valmistautuessaan kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -maailmankisoihin Los Angelesissa.
28 min
Tanskan aarteenmetsästäjät
Tänään 20:00
areena.yle.fi
6/13. Søren Falkin ryöstöretki Jyllannissa jatkuu. Mitä Pauli löytää Pohjois-Jyllannin kirpputorikierroksella? Stylisti Katrine suunnittelee antiikin tyylisen sisustuksen teesalongin herrainhuoneeseen.
58 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Suomen kauneinta mökkiä etsitään tänään tänään Fiskarsissa, Heinävedellä ja Vehmaalla. Aivan Fiskarsin historiallisen keskustan kainalossa vieraillaan pitkän historian omaavassa rakennuksessa joka on muuntunut rivarimökiksi Heinävedellä mökkeillään kahden veden äärellä, ja Vehmaalla Laura vierailee kunnostetussa mummonmökissä jossa mennään…
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:00
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 19:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
Toy Soldiers: War Chest - Hall of Fame Edition Trailer
Tänään 19:49
gamereactor.fi
Toy Soldiers: War Chest - Hall of Fame Edition Trailer
55 min
Martina ja hengenpelastajat
Tänään 19:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Sarja päättyy. Finaalijaksossa kaksi parasta kilpailijaa ottavat mittaa toisistaan. Viimeisessä tehtävässä kaikki koulutuksessa opitut taidot laitetaan todelliseen testiin, kun räjähtämäisillään olevasta veneestä ja sen ympäristöstä pitää pelastaa kolme hukkumisvaarassa olevaa ihmistä. Apua finalistit saavat yllättävältä taholta. Rankan…
29 min
Mutsi: Korean ihmeitä
Tänään 19:31
katsomo.fi
Christy ällistyy Roscoen isän Baxterin muodonmuutosta, joka johtuu uudesta tyttöystävästä. Bonnien ja Alvinin suhde lämpiää lisää.
29 min
Kioski
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Alahärmän ihmeet. Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/56. Pori. Rannalta nouseva savu herättää partion mielenkiinnon ja Tainan aistit. Alaikäisten päihtyneiden kunto pohdituttaa partiota. Aamuyöllä erotuomaroidaan tappeluja. (21')
31 min
Emmerdale: Pahaenteinen päätös, osa 2/2
Tänään 19:29
katsomo.fi
Rachel joutuu kovan paikan eteen Charityn ja Declanin painostuksen alla. Mihin ratkaisuun hän päätyy? Ali kummastelee Rachelin puuhia, mutta ei paljasta Rubylle, mistä on kyse. Rubyn epäilykset heräävät ja parin välille syntyy skismaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
4 min
Päivän sää
Tänään 19:22
katsomo.fi
7 min
Ravit: Kuninkuusravit: Jokivarren Kunkku ja Mokomani suosikit
Tänään 19:15
katsomo.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
48 min
Prisma: Merenalainen elämä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Uusinta animaatiotekniikkaa ja tietoa yhdistävä dokumentti esittelee merenalaisia maisemia ja elämää. Miltä merenpohja näyttää?
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 18:40
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 11/12. Loistavia ideoita. Deborah Meaden, Peter Jones, Duncan Bannatyne sekä uudet leijonat Kelly Hoppen ja Piers Linney kohtaavat joukon uusia toiveikkaita yrittäjiä. Tällä kertaa leijonat saavat tutustua muun muassa Energiamunaan, hohtaviin urheiluasuihin ja lasten matkalaukkuihin. Englantilainen sarja. (44')
13 min
Limbo 2
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 3/16: Juhlat. Koulun pahis Mark järjestää synttärit ja levittää kutsua Facebookissa. Ask ei ole Facebookissa. Kun hän huomaa, että ihana Naya on kutsuttu, hänelle tulee kiire luoda profiili. svenska.yle.fi/hajbo (U)
27 min
Kuka kutsui Kokanderin
Tänään 18:30
areena.yle.fi
3/8. Jenni lähtee Burmasta paenneen Htin perheen avuksi suuren vuosittaisen vesijuhlan järjestelyihin. Hän pohtii Mi Mi Pon, kahden pojan äidin kanssa miten saa teinit kunnioittamaan vanhempiaan. (U)
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 18:29
areena.yle.fi
1 min
Murut ja lurut
Tänään 18:27
areena.yle.fi
Muna. Pikku saarella keskellä ulappaa asustaa muruolentoja. Ne ovat värikkäitä ja pikkuruisia ja keksivät aina uusia leikkejä. Lurut taas ovat häijyjä ja piikikkäitä ja tekevät mielellään kiusaa. buu.yle.fi (U)
10 min
Päivän kasvo
Tänään 18:20
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Tänään 18:16
areena.yle.fi
XO - Extended Pre-alpha Gameplay Trailer
Tänään 18:03
gamereactor.fi
XO - Extended Pre-alpha Gameplay Trailer
55 min
Ruotsin maajussille morsian: Herkkiä hetkiä piknikillä
Tänään 18:00
katsomo.fi
Pär-Ola ja Helene viettävät romanttisen eväshetken ratsastuksen lomassa. Myöhemmin Helene ja Louise tutustuvat Pär-Olan poikiin. Fredrikin on aika lähettää yksi kolmesta morsianehdokkaasta kotiin, samoin Johannan. Per-Olovin valintaprosessi päättyy yllättävällä tavalla. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät…
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Nollatoleranssi. Ric esittää uusia vaatimuksia potilailleen. Linden kamppailee omantuntonsa kanssa ja kaipaa Fayetä. Joseph löytää yllättäen raskaustestin. T: BBC.
55 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
4 min
Ajankuvat: Puhelin
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kun isovanhempasi olivat nuoria, soitettiin automaattipuhelimella, kännykästä ei oltu kuultukaan.

Suositeltua

Natsi-Saksan aikainen 4,5 km pitkä lomahotelli remontointiin
Tänään 12:51
iltasanomat.fi
Pyöräilijä hermostui tukitusta kaistasta – nosti auton sivuun
Tänään 07:50
iltalehti.fi
Valvontakamera tallensi todella rajun kolarin Pietarissa – "Järkyttävä onnettomuus"
Tänään 14:36
iltasanomat.fi
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 12:00
ruutu.fi
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Hellyttävät pandakolmoset täyttivät vuoden
Tänään 10:10
iltasanomat.fi