UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Lapsisurma järkyttää Kuopiossa - miksi tähän ei puututa?
Tänään 17:02
iltalehti.fi
"Ilmeisesti perheen saama apu ei ollut riittävää"
Tänään 16:50
hs.fi
Kuopiolainen Sirkka Holopainen luki lauantaina internetistä asuntonsa naapurirapussa tapahtuneesta perhetragediasta. Hän ei tuntunut henkilökohtaisesti perhettä, jonka äitiä epäillään henkirikoksesta. Toimittaja Minna Pölkki, kuvaus Pentti Vänskä
Jukka pitää MS-taudin kurissa kylmädopingilla
Tänään 15:54
iltalehti.fi
Jukka on saanut pidettyä parantumattoman sairautensa kurissa kylmähoidolla - kylmädopingilla, kuten hän itse sanoo. Todella kylmä vesi jopa viisinkertaistaa hänen voimansa ja pitää hänet taas pari tuntia hyvässä vireessä. TOIMITTAJA: LASSE TUORILA VIDEO: MATTI PEKKANEN
Zagrebissa arvostetaan Leinon pelityyliä
Tänään 15:41
iltalehti.fi
Ottelun aikana Zagrebin urheilupäällikkö Aaron Fox kertoi alkukauden menneen ailahtelevasti. Fox myös kertoi, että joukkueessa arvostetaan Ville Leinon pelityyliä.
55 min
Pomo piilossa
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Hoitopalveluja koteihin. Toimitusjohtaja Judith Shamian etsii keinoja erottautua kilpailijoista, ja peiteroolissaan hän näkee itse, millaisen paineen alla hoitotyötä tehdään. Viikon jälkeen kunnia annetaan niille kenelle se kuuluu ? työlleen omistautuneille hoitajille. Kanadalainen realitysarja. (43')
32 min
KHL: tehtävä idässä: Joukkuepeliä
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Tiivis peliohjelma ja reissaaminen vaatii paljon pelaajilta, mutta pisimmät tunnit tekee valmennus ja huolto. On pelipaikkana lämmin Sotshi tai kylmä Moskova, kiveäkään voiton tavoittamiseksi ei jätetä kääntämättä.
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Kirahvirahtia. Nuori kirahvi muuttaa Australiasta Uuteen-Seelantiin, eikä matka suju aivan ongelmitta. Merellä myrskyää kaksi päivää. Kodiakinkarhu tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa vanhoilla päivillään. Australialainen dokumenttisarja. (23')
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:10
areena.yle.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Seksiterapiaa. Javierin huono itsetunto ja paisunut ulkomuoto häiritsevät nuoren avioparin seksielämää. Elaine tuntee olevansa kumppaninsa äiti, ja kukapa äitinsä kanssa seksiä haluaisi. Amerikkalainen realitysarja. (41')
Päiviä viemärissä virunut vauva löydettiin hengissä
Tänään 15:08
iltalehti.fi
Lapsi on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Lapsen tila on vakava, mutta vakaa. Poliisi epäilee, että vauva on tungettu viemäriin pienestä aukosta. On myös mahdollista, että vauva on saanut sisäisiä vammoja yli kahden metrin pudotuksessa. LÄHDE: REUTERS
38 min
Jälkivääntö
Tänään 15:05
areena.yle.fi
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
54 min
Historia: Hitler - pahan lähettiläs
Tänään 14:45
areena.yle.fi
2/2. Sodan uhka. Hitler on valittu Saksan valtakunnankansleriksi, ja demokratia sai tehdä tilaan kansallissosialistien diktatuurille. Samaan aikaan ilmassa alkoi olla enteitä suuresta välienselvittelystä. (U)
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 14:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Sumantrantiikerin pennut. Sumatrantiikeripariskunnan suhde on myrskyisä, eikä parittelu ole onnistunut yrityksistä huolimatta. Nyt naaras on viimein tiineenä ja odottaa harvinaisia, uhanalaisia pentuja. Australialainen dokumenttisarja. (20')
39 min
Pikaluistelun maailmancup
Tänään 14:35
areena.yle.fi
Selostus Christer Sarlin. Soul, Etelä-Korea.
8 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:30
areena.yle.fi
55 min
Talent USA
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 15/27. Jännät paikat. Viime kerralla kaksitoista toinen toistaan upeampaa esitystä kilpaili amerikkalaiskatsojien äänistä ja neljästä semifinaalipaikasta. Kuulemme, mitkä neljä niistä pääsevät jatkoon. Lavalle nousee myös poptähti Jason Derulo. Amerikkalainen sarja. (41')
55 min
Kirsi ja himoshoppaajat
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Kolmen lapsen kotiäiti Anna-Maria on hurahtanut lasten merkkivaatteisiin. Rahaa kuluu myös aikakauslehtiin, leikkokukkiin ja suunnittelemattomiin ruokaostoksiin. Perheen talous on tiukoilla ja tilanne pahenee entisestään Anna-Marian miehen jäädessä työttömäksi. Pystyykö Anna-Maria vähentämään kulutustaan, asettamaan pakolliset menot etusijalle…
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Mukavuudet kunniaan
Tänään 14:00
mtvkatsomo.fi
Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä…
40 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Simpanssien muutto, osa 2. Tarongan eläintarhan simpanssien muutto saa ikävän käänteen, ja pian koko lauma on vaarassa. Välienselvittelyissä jopa poikaset saavat osansa väkivallasta. Australialainen dokumenttisarja. (27')
60 min
Merlin: Uuden ajan alku, osa 1/2
Tänään 13:59
mtvkatsomo.fi
Uther lähettää Arthurin ja Merlinin etsimään druidien hallussa olevaa elämän maljaa. Cenred ja Morgause saavat asiasta vihiä ja ryhtyvät oitis etsimään maljaa itsekin. Kiero kaksikko aikoo luoda sen avulla kuolemattomien sotureiden armeijan ja valloittaa Camelotin. Sankareiden matkaan tarttuu pienen mutkan kautta tuttu kasvo, mutta onnistuuko kolmikko torjumaan…
TalkKarin jälkipyykki Vermon superkierroksesta – ”Elämä on kivaa ja naisetkin kauniimpia”
Tänään 13:43
iltasanomat.fi
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 1/10. Jelanin suuri seikkailu. Burma-norsu pääsee kiipeilemään. Jelani-kirahvilla taas on edessään meriseikkailu. Tiikerit Molek ja Berani saavat hoitajilta lihaisan yllätyksen. (22')
SkySaga - Teaser Trailer
Tänään 13:24
gamereactor.fi
SkySaga - Teaser Trailer
Tältä näyttää Hitlerin vesivärimaalaus vuodelta 1914
Tänään 13:23
hs.fi
Saksalainen huutokauppa myi lauantaina vesivärityön, jonka Adolf Hitler maalasi vuonna 1914.
SkySaga - Preview Footage
Tänään 13:21
gamereactor.fi
SkySaga - Preview Footage
SkySaga - Developer Interviews
Tänään 13:20
gamereactor.fi
SkySaga - Developer Interviews
55 min
Hurja remontti
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 12/32. Hyväntekeväisyyslähetys. Ohjelman juontajan Ty Penningtonin aisaparina nähdään tänään laulaja Jewel. Vuorossa on erikoislähetys, jossa kunnioitetaan amerikkalaisia sotaveteraaneja. Suunnittelutiimi käy tapaamassa ohjelmassa esiintyneitä sotilasperheitä ja muistelemassa heidän saavutuksiaan. Amerikkalainen sarja.
29 min
Tehtävä lähiössä
Tänään 13:15
areena.yle.fi
Mitkä tehtävät odottavat lähiöitä? Entä mistä löytyy Suomen paras lähiökoti? Viimeisessä jaksossa tavataan tutut lähiöläiset ja paljastetaan yleisöäänestyksen tulos. (U)
15 min
Staraoke-laulupeli: Alkuerä 3/6
Tänään 13:15
mtvkatsomo.fi
Tällä kertaa semifinaalipaikasta kisaavat 11-vuotiaat Kristiina ja Fanny. Kumpi kisaaja kerää isomman pistesaaliin kappaleilla Unta (Katri Ylander) ja Ei kenenkään maa (Movetrone). Emmy-palkitun 10-osaisen kilpailun juontaa tuttuun räväkkään tapaan Kana. Tuotanto: Intervisio Oy.
HS:n päätoimittaja Päivi Anttikoski: Jos ei nauti pienistä hetkistä, ei jaksa
Tänään 13:14
hs.fi
HS:n päätoimittaja Päivi Anttikoskella on yhden sanan resepti hyvinvoinnille: Se on tanskankielen sana ”hygge”. Se tarkoittaa kodikasta ja viihtyisää, mutta käännös ei täysin tavoita sanan merkitystä. ”Se on resepti, jolla pidän yllä hyvää mieltä ja jaksamista”, Anttikoski sanoo. HS Ajatus -sarjassa suomalaiset vaikuttajat kertovat oman näkökulmansa hyvän elämän…
The Crew - 101 Trailer
Tänään 13:10
gamereactor.fi
The Crew - 101 Trailer
Suomalaismiehen tempauksesta nettihitti
Tänään 13:09
iltalehti.fi
Mikolla ystävineen juolahti ajatus eräänlaisesta kelkkasimulaattorista. Kelkka kytkettiin kaivuriin ja karuselli täräytettiin käyntiin. Tempauksesta taltioitu video on kerännyt alle kuukaudessa jo yli miljoona katselukertaa. Lisäksi Mikko on saanut yhteydenottoja ympäri maailmaa. LUKIJAN VIDEO
Thomas Was Alone - Xbox One Trailer
Tänään 13:03
gamereactor.fi
Thomas Was Alone - Xbox One Trailer
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Kreikkalainen naimakauppa
Tänään 13:00
mtvkatsomo.fi
Kihlapari Helena ja Andy haluaa laajentaa taloaan, jotta sinne mahtuvat asumaan myös Helenan vanhemmat. Kreikkalaisessa perheessä kipinät lentävät sukupolvien välillä, koska Helenan isä on sekä hankkeen rahoittaja että projektipäällikkö. Toisesta urakasta vastaa työnarkomaani Ben, jonka vaimo on viimeisillään raskaana. Miten mies saa pidettyä langat käsissään?…
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 26/26. Jäätiköitä ja jokia. Alaskan kylmistä vesistä löytyy kaksi hylättyä mursunpoikasta. Vastasyntyneet eläimet tarvitsevat paljon hoivaa, joten tiimin on ryhdyttävä niiden varavanhemmiksi. Jokeen eksyneen delfiinin pelastusoperaatiossa puolestaan pistetään auttajien kekseliäisyys koetukselle. (20')
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:45
areena.yle.fi
Arvokas vainaja. Kylään palannutta Woodsia pidetään murhaajana, joka vältti tuomion. Vernon hiipii yöllä kappeliin kurkistamaan ruumisarkkuun.
Tutkapari Tarasenko–Lehterä iski jälleen - St. Louis masensi Ottawan
Tänään 12:42
iltasanomat.fi
Tytöt pelaa LBP3:sta
Tänään 12:41
moontv.fi
Tässä Digiexpo-videossa säkkipojan roolia joutunee esittämään Konsta, sillä nyt ensivilkaisun omaisessa videossa Thilia ja Iris vievät ohjaimet.
Taikurikoulu: Nyt opitaan ennustustemppu!
Tänään 12:35
iltalehti.fi

Suositeltua

Suomalaismiehen tempauksesta nettihitti
Tänään 13:09
iltalehti.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Putous: Pudonneen Loordi Lallyn jälkitunnelmat
Eilen 21:43
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: SaiPa- HPK 22.11.2014
Eilen 21:24
iltasanomat.fi
Thilia kommentoi seksisymboliuttaan
Eilen 21:17
moontv.fi
Lotto ja Jokeri: Kierros 47
Eilen 22:15
mtvkatsomo.fi