UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Waltarin uuden videon tähtenä nähdään pornotähti Ron Jeremy - tassuttelee paikalle Crocseissa
Tänään 09:00
iltasanomat.fi
Los Angelesin edustan aavikoilla kuvatulla videolla vierailee kuuluisa aikuisviihdetähti Ron Jeremy, joka tassuttelee kohtaukseen Crocseissa. Videon on ohjannut juuri Emmalla palkittu Hannu Aukia. Aukia sai palkintonsa Cheekin videon ohjauksesta. Only The Truth -video muistuttaa vanhoista MTV:n videoajoista, jolloin musiikkivideoita nauhoitettiin VHS-kaseteille.…
Pikkukoira örisee kuin riivattu
Tänään 08:44
iltasanomat.fi
Yhdysvalloissa Georgiassa asustava yhdeksänvuotias Gollum-chihuahua ”jutustelee” omistajilleen kuin Manaaja-elokuvan riivattu tyttö. Katso ja kuuntele videolta kuinka Gollum örisee karmivasti.
Lehtonen tulitettiin vaihtoon - Dallas voitti silti
Tänään 08:41
iltasanomat.fi
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 08:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Ranskalainen gorilla. Nuori, isänsä hylkäämä gorillauros aloittaa pitkän matkan Ranskasta Australiaan. Tarongassa sitä odottaa karanteeni ennen naarasgorilloihin tutustumista. Australialainen dokumenttisarja. (22')
21 min
Dino-Dan
Tänään 08:26
areena.yle.fi
Dino-ansa / Iso paha spinosaurus
9 min
Reetta ja Ronja
Tänään 08:16
areena.yle.fi
Osa 10/10. Kesäloman viimeisenä päivänä Reetta ja Ronja huomaavat, että koulun alku on kivaa, jos ketään ei jätetä yksin. Kotimainen draamasarja.
Silminnäkijä: Puistossa olleet auttoivat Fordin ulos turmakoneesta
Tänään 08:10
hs.fi
Silminnäkijä kuuli ison äänen, kun näyttelijä Harrison Fordin kone paiskautui maahan Los Angelesissa. Pelastuslaitoksen mukaan näyttelijä oli turman jälkeen kohtuullisessa kunnossa: Kuva: Reuters.
14 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Vain Areenassa. Iina katselee Nean kanssa lasten lähettämiä piirustuksia Vedenalaisesta maailmasta.
19 min
Kimmo Kuu
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Osa 8/26. Luisteluretki. Avaruusmerirosvo.
Rämö kaatoi kaksintaistelussa Raskin
Tänään 07:56
iltasanomat.fi
11 min
Tinga Tinga -tarinat
Tänään 07:43
areena.yle.fi
Miksi apina heijaa puusta toiseen? Apinat tekevät pientä jäynää Krokolle, joka yrittää kostaa pienille viikareille.
6 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 07:36
areena.yle.fi
Vedenalainen maailma. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
11 min
Stella ja Sami
Tänään 07:24
areena.yle.fi
Puserot kiertoon! Sami on kasvanut, ja hänen lempipuseronsa on jäänyt pieneksi. Stella lahjoittaa hänelle oman suuria seikkailuja kokeneen puseronsa, mutta huolisiko joku Samin vanhan puseron?
Tänään luvassa lunta ja räntää – runsaimmat sateet tulevat Etelä-Suomessa
Tänään 07:22
iltasanomat.fi
Lähivuorokauden sadekertymät ovat noin 5 mm luokkaa. Sade on hajanaista ja paikoin veden sekaista. Aamun työmatkaliikenteessä kannattaa olla varovainen. Iltapäivää kohden sateet liikkuvat idemmäksi ja sää lännessä poutaantuu. Päivällä sade halkoo lounaasta Keski-Suomeen ja Kainuuseen. Runsaimmat sateet osuvat Etelä-Suomeen, jossa räntäsade voi olla hetkittäin…
9 min
Riku ja Rami
Tänään 07:15
areena.yle.fi
Neljän viljan pullaa. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat pullaa. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa!
1 min
Tuomon laulu
Tänään 07:13
areena.yle.fi
Tuomo Rannankari ja Iina Suominen esittävät kappaleen "Herätyskone".
11 min
Tilda ja hänen ystävänsä
Tänään 07:02
areena.yle.fi
Erkko ja täysikuu. Erkko tietää että myöhään illalla taivaalle nousee täysi kuu. Hän haluaa kovasti nähdä sen, mutta pystyykö hän valvomaan tarpeeksi myöhään?
2 min
Kotikisat
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Satukirjakirmaus. Kumpi on nopeampi satukirjahyppelyssä: Emma vai Albert?
14 min
Yle Uutiset
Tänään 07:00
areena.yle.fi
7 min
Metkat Mesiläiset
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Hervoton tuntosarvi. Sampo haluaa harjoitella jalkapalloa, joten hän teeskentelee sairasta.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 6.3.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Tarmo.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:30
areena.yle.fi
155 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Isis tuhoaa taas kulttuuriaarteita
Tänään 05:18
iltasanomat.fi
Viranomaistietojen mukaan järjestön taistelijat ovat tuhonneet raskaiden koneiden avulla Nimrudin kaupungin raunioita noin 30 kilometrin päässä Mosulista. Tuhojen laajuus ei ole tiedossa. Nimrudin kaupunki oli osa muinaista Assyrian valtakuntaa, ja sitä pidetään arkeologisena aarteena. Yllä näkyvällä videolla arkeologit työskentelevät alueella. Vuonna 2001 arkeologit…
Harrison Ford loukkaantui lento-onnettomuudessa
Tänään 03:14
iltasanomat.fi
Fordin, 72, pienkone syöksyi golfkentälle Los Angelesin lähistöllä. Kaksipaikkaista vintage-konetta lentänyt Ford sai viihdesivusto TMZ:n lähteen mukaan useita haavoja päähänsä. TMZ:n mukaan hänen vammansa ovat vakavia. Poliisin tiedottaja kertoo Reutersille, että onnettomuudessa loukkaantunut iäkäs mies on viety sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa. Onnettomuuden…
50 min
LA Ink
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/21. Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Jopet-show
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/31. Pomppulinna. Dena aikoo tehdä kaikki ruoat häissään itse, ja Nicole taas panostaa viinitilaan hääpaikkana. Marissan häissä on afrikkalaista tunnelmaa, kun taas Jenin häissä nähdään muun muassa pomppulinna ja jäätelöauto. Kuka lumoaa muut? Amerikkalainen realitysarja.
"Ei kai Picasso puutarhassa voi olla pahitteeksi"
Tänään 02:00
hs.fi
Ruotsalaisella Kristinehamnin syrjäisellä pikkukunnalla on yksi ylpeys: tänä vuonna 50 vuotta täyttävä maailman suurimpiin kuuluva Picasso-veistos. Björn Nyström kertoo, kuinka se päätyi hänen puutarhaansa. Kuvaus: Denis Sinyakov. Toimittaja: Elina Kervinen HS
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 01:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/9. Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23')
50 min
Illallissota
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/13. Kalloja keittiössä. Candace ja Christine aikatauluttavat illallisensa tarkasti, missä on sekä hyvät että huonot puolensa. Jason ja Lavinia kokkaavat italialaista perinneruokaa. Adam ja Correne tarjoavat tuttuja ruokalajeja hieman muunneltuina. Valitettavasti raskaana olevan Correnen kireys ei jää keneltäkään huomaamatta. Kanadalainen sarja.
46 min
Pitch - kuningasidea: Uuteen nousuun
Tänään 01:00
katsomo.fi
Perinteikäs hygieniatuotteiden ja siivousaineiden kauppaketju kaipaa imagonsa nuorennusleikkausta. Yhtiön uusi omistaja haluaa kohdistaa markkinointia etenkin nuorille kuluttajille. Mainoskampanjasta kilpailevilla toimistoilla on paljon pelissä, myös henkilökohtaisella tasolla.
70 min
Kylmä rinki
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/8. Seuraava pysäkki: Valhalla. Ozissa aloitetaan opaskoirien koulutus. White on löytänyt laulun lahjan, valitettavasti laulaminen häiritsee muita vankeja. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54')
55 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/10. Henna on 24-vuotias palveluneuvoja, joka on aina harrastanut liikuntaa. Ylipainoa alkoi kertyä seurustelun myötä ja herkuttelusta tuli yhteinen tapa. Hennan haaveena on bikini fitness -vartalo. Muutokseen kannustavat Jutan lisäksi myös Jari "Bull" Mentula sekä fitness-ammattilainen Nicole Wilkins. Kotimainen ohjelma. (42')
Jokerit murskasi Minskin Dinamon
Eilen 23:58
iltasanomat.fi
55 min
90210
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/22. Tervetuloa sukuun. Annie suuttuu Naomille, kun tämä etsii käsiinsä heidän velipuolensa. Liamin vihanhallintaongelmia ei voi enää painaa villaisella, kun hän käy käsiksi Adriannaan. Silver alkaa epäillä, onko Michaela sittenkään oikea ihminen kantamaan hänen lastaan. Adriannan ura on pirstaleina hänen vilauttelunsa jälkeen. Jaksossa vierailee…
56 min
Hulluus ja yhteiskunta
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Harri Virtasen draama rinnastaa joukkomurhaajat Pierre Rivieren 1800-luvulta, Anders Breivikin ja filosofi Michel Foucaultin. Kuunnelman ohjaus Juha-Pekka Hotinen. Visuaalinen toteutus kuvataiteilja Teemu Mäki.
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Päivän jaksossa Espoon partio 603:n vuoro käynnistyy vauhdikkaasti ilmoituksella joukkotappelusta. Lisäksi he joutuvat toimittamaan naisen pahoinpidelleen miehen putkaan. Helsingin puolella selvitellään raitiovaununkuljettajan pahoinpitelyä Hakaniemessä sekä ilmoitusta vessaan sammuneesta juoposta.

Suositeltua

Bussikuskin jäätävä kolari tallentui videolle
Eilen 10:02
iltalehti.fi
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Voiko kanalan kanoille tehdä julmemmin?
Eilen 14:20
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Pelipäivä: Onko tämä peräti kaikkien aikojen Jokerit?
Eilen 14:13
iltasanomat.fi
Saksalaismiehet maalasivat graffiteja junaan Singaporessa - rangaistuksena vankeutta ja raippoja
Eilen 10:59
iltasanomat.fi