UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Yle Nyheter TV-nytt: Världsmästerskap i robotsegling
Tänään 19:05
areena.yle.fi
Projektledare för Ålands sailing robots Anna Friebe säger att evenemanget var lyckat.
52 min
Viimeinen tango Halifaxissa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 6/6. Celialle tyttären biseksuaalisuus on järkytys eikä hän säästele sanojaan. Alan häkeltyy huomatessaan kuinka huonosti tunteekaan rakastettuaan. Vaikuttaako tämä kyyhkyläisten tulevaisuudensuunnitelmiin? (U)
25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
28 min
Kertojat
Tänään 19:00
areena.yle.fi
2/5. Kaksi kertojaa kohtaa. Toinen kirjoittaa tarinan alun, toinen jatkaa sen loppuun. Åsa Larsson tapaa Tove Alsterdalin, joka esittelee kirjoittamiseensa vaikuttaneita maisemia lapsuutensa Karungissa.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/10. Vieraana Riku Suokas. Vieraana stand up -koomikko Riku Suokas. (41')
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Äitien sota
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Kolme äitiä ja kolme erilaista tapaa selvitä arjen pyörityksestä. Julkisuudesta tutut Suvi Pitkänen, Katri Sorsa sekä Jannina Morkos arvioivat toistensa tapoja olla äiti. Ehtivätkö nämä kiireiset äidit viettää aikaa lastensa kanssa vai kuluvatko lasten illat punttisalin lapsiparkissa? Kotimainen ohjelma. (42')
27 min
Street Food
Tänään 19:00
areena.yle.fi
3/13. Haifa. Monikulttuurinen kaupunki on monille tuttu. Ishai Golan selvittää mistä elementeistä israelilainen keittiö koostuu. Vaikutteita on saatu sekä idästä että lännestä, mutta mikä on maan suosituin pikaruoka?
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Aaseja ja avaruusolioita. Jimmien vanha kaveri haluaa pantata 40-päisen aasilaumansa lähettääkseen lapsenlapsensa tanssikouluun. Panttilainaamoon tuodaan typerryttävän arvokkaita seteleitä sekä purkissa lilluva avaruusolio, joka kuulemma on kotoisin Alue 51:ltä. Amerikkalainen sarja. (20')
7 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:57
areena.yle.fi
30 min
Happy Endings
Tänään 18:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 17/22. Peli-ilta. Penny alkaa epäröidä häiden suhteen ja miettii, tunteeko hän Peten tarpeeksi hyvin. Asia päätetään selvittää pariskuntien peli-illassa. Dave turvautuu työpulmassaan selvänäkijän apuun. Amerikkalainen komediasarja. (20')
Ravintolakokki Aki hallituksen suunnitelmasta kiristää työttömyysturvan ehtoja: ” Huonolta kuulostaa”
Tänään 18:49
iltasanomat.fi
Juha Sipilän perusporvarihallitus tavoittelee uudistuksella 200 miljoonan euron vuosisäästöjä ja toimivampia työmarkkinoita. Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps), kertoi aiemmin päivällä Ilta-Sanomille, että leikkaukset kohdistuvat joko työttömyysturvan tasoon tai kestoon. Lindströmin mukaan päätöstä ei vielä ole. Valmista pitäisi olla lokakuun puoleenväliin…
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:43
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 18:42
areena.yle.fi
Opi twerkkaamaan suomenmestarin koulussa: "Häntäluu niinku sisään-pois, pam, pam, pam!"
Tänään 18:42
iltasanomat.fi
32 min
Emmerdale: Takaisinmaksun aika
Tänään 18:27
katsomo.fi
Brenda haluaa hyvittää tekonsa ja valitsee Davidin kuukauden asiakkaaksi. Priyan lapsi näyttää ultraäänessä pieneltä, mutta normaalilta. Leyla huolestuu ja kertoo hoitajalle Priyan syömishäiriöstä. Jai riemastuu, kun Mark soittaa uudestaan ja sopii toisesta tapaamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30 min
Happy Endings
Tänään 18:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/22. Kärrysota. Dave käy sotaa kilpailevaa ruokayrittäjää vastaan, ja Max auttaa innokkaasti sabotointipuuhissa, kunnes rakkaus tulee tielle. Penny lämmittelee häiden alla välejään isänsä kanssa. Vierailijana koomikko Andy Richter. Amerikkalainen komediasarja. (20')
Cage 31 -vapaaottelutapahtuman tiedotustilaisuus tallenteena
Tänään 18:04
iltasanomat.fi
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tikka. Kuningas löytää itselleen uuden harrastuksen, joka aiheuttaa suuria tunteita.
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/8. Upeimmat puvut. Thelma Madine on 18 vuoden ajan tehnyt upeita pukuja kiertolaismorsiamille. Puvuissa on ollut valoja, perhosia, timantteja ja jopa ananaksia. Nyt Thelma paljastaa omat suosikkinsa ja tutustuttaa katsojat myös kiertolaiskulttuuriin. Englantilainen realitysarja. (47')
28 min
Emmerdale: Nolattu nainen
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kerry potee huonoa omaatuntoa Brendan ja Bobin erosta ja yrittää korjata heidän välinsä. Jain lähettämä ilmoitus julkaistaan lehdessä, ja pian hän saakin lupaavan yhteydenoton. Lääkäri neuvoo Valia sopimaan erimielisyydet läheisten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11 min
Jussin matkat
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Odota pikku pingviini! Jussi opettelee luistelemaan. Äiti tarjoaa apuaan, mutta Jussi ei tahtoisi kuunnella.
1 min
Katso tarkemmin
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Heinäsirkka. Miten heinäsirkka hyppää?
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kuin kuvastimessa. Maddyn mieli synkistyy, kun sisar saapuu osastolle hakemaan apua. Donna tekee kaikkensa piristääkseen Michaelia. Elliot ottaa selvää siitä, mikä Beniä vaivaa. T: BBC.
11 min
Kati ja Töppö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kati ja Töppö ystävyksineen oppivat, ettei kukaan ole seppä syntyessään ja että harjoitus tekee mestarin.
25 min
Happy Endings
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/22. Selkkaus. Max kuulee Alexin ja Janen kampaajalta mehukkaita juoruja, jotka johtavat siskosten väliseen sotaan. Penny kadottaa Daven ruokakärryn. Vierailijana drag-artisti RuPaul. Amerikkalainen komediasarja. (19')
28 min
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 35/40: Näytelmä. Saara ja Sorsa tekevät näytelmän, jossa he esittävät toisiaan. Kulmikkaat kaverit: Fabian Fasaani. Muumien maailma: Nuuskamuikkusen lähtö. Nuuskamuikkunen lähtee syysvaellukselleen. buu.yle.fi
7 min
Hei Taavi
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kesälomamerkki. Oravat ovat kelkkailemassa Taavin kanssa, kun he näkevät muuttolinnun tippuvan taivaalta. Lintu nimeltä Kvaak laskeutuu lumihankeen laukkuineen päivineen. Hän odotti kovasti pääsevänsä kesälomalle.
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Lennonjohtotorni kotina
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kun ilmailuhullu pariskunta rakentaa talon lentokentälle, lopputuloksen täytyy olla erityinen. Mutta kun kaikki mahdollinen menee pieleen, valmistuuko talo koskaan?
9 min
Tuttiritari
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Köyhä ritari. Tuttiritari kuulee vahingossa Prinsessa Esmeraldan murheista ja päättää auttaa häntä, vaikka onkin vain köyhä ritari.
Total War: Warhammer - High King Thorgrim Grudgebearer Trailer
Tänään 18:00
gamereactor.fi
Total War: Warhammer - High King Thorgrim Grudgebearer Trailer
70 min
Talent UK
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/18. Belfastista kajahtaa. Omaperäisistä tanssiesityksistä ei tule loppua, kun lahjakkuuksia seulotaan ensimmäisen kerran sarjan historiassa Belfastissa. Luvassa on myös imitointia, Shakespearea ja vihainen mies. Englantilainen viihdeohjelma. (58')
30 min
Kauniit ja rohkeat: Todentuntuinen halloweenasu
Tänään 17:25
katsomo.fi
Petetyn Rickin katkeruudella ei ole rajaa, kun hän tekee tunnekuohussa elämänsä mullistavan päätöksen. Caroline yrittää selitellä suudelmiaan muulle suvulle, mutta kukaan ei ota uskoakseen hänen viattomiin tarkoitusperiinsä. Liam ja Ivy pitävät hauskaa ja hempeilevät Bikinin halloweenjuhlissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
95 min
MasterChef Australia
Tänään 17:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/61. Yllätyksiä ja aamiaista. Yllätyslaatikko on täynnä kinkkisiä raaka-aineita, joita joidenkin kilpailijoiden on vaikea sovittaa yhteen. Luovuustestissä on teemana aamiainen, ja yllätyslaatikkovoittaja saa valita pääraaka-aineen. Australialainen sarja. (63')
60 min
Nätti nakuna
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 23. Selviytyjän tarina. 32-vuotias Antoinette on selättänyt rintasyövän, mutta on enää pelkkä varjo entisestään. Huolettomasta ja itsevarmasta bilehileestä on tullut ujo ja sulkeutunut harmaavarpunen, joka piilottaa itsensä löysien verkkareiden alle. Gok haluaa saada hänet taas iloitsemaan elämästä. Englantilainen sarja.
60 min
Lemmen viemää: Sua vain yli kaiken
Tänään 17:00
katsomo.fi
Pauline auttaa vetoamalla Milan siepanneeseen Danieliin radiolähetyksessä. Leonard ei edelleenkään usko, että Patrizia olisi Danielin rikoskumppani. Mutta sitten Patrizia tekee ratkaisevan virheen ja jättää jälkeensä todisteita. Martinin leikkaus onnistuu hyvin, mutta nukutuksesta tokkuraisena hän tekee rakkaudentunnustuksen, joka hämmentää sisar Heleneä, mutta…
112 min
Formula 1: Italian GP
Tänään 16:57
katsomo.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 11/32. Tervetuloa kotiin, ylikersantti!. Ty tiimeineen on paiskinut hommia koko viikon rakentaessaan traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivälle sotaveteraanille ja tämän perheelle ikioman kodin. Pystyykö perhe vihdoin muuttamaan yhteen kolmen vuoden erillään asumisen jälkeen? Amerikkalainen realitysarja.
Konduktöörit soittivat haitaria junamatkalla Savossa
Tänään 16:53
iltasanomat.fi
Ideaa testattiin viime sunnuntaina Pieksämäen ja Savonlinnan välisellä radalla, joka on määrä sulkea liikenteeltä syyskuun alussa. Ja idea toimi: lättähattu pursusi matkustajia ja tunnelma oli kuin parhaina kasarivuosina.
Bodyweight-treeni antaa tiukan vartalon ilman painoja
Tänään 16:47
hs.fi
Tankotempuilla voi saada tiukan vartalon ilman, että käy kuntosalilla. Toimittaja: Anna-Stina Nykänen, Kuvaus ja leikkaus: Ville Männikkö

Suositeltua

25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
Tuunattu Lada etsii uutta kotia
Tänään 10:47
hs.fi
52 min
Viimeinen tango Halifaxissa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
IS koeajaa urheiluautojen legendat Suomessa: Dodge Viper on täysin älyvapaa laite – hirmutehot eikä edes ABS-jarruja!
Tänään 14:28
iltasanomat.fi
1 min
Katso tarkemmin
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Opi twerkkaamaan suomenmestarin koulussa: "Häntäluu niinku sisään-pois, pam, pam, pam!"
Tänään 18:42
iltasanomat.fi