UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Oletko sinä palomieskunnossa? – Kurkista, miten palomies treenaa
Tänään 09:58
iltasanomat.fi
Tässä jaksossa selviää, kuinka palomies pitää yllä fyysistä kuntoa. Palomiehen työ on raskasta ja se vaatii kovaa fyysistä kuntoa. Sitä ylläpidetään niin työ- kuin vapaa-ajalla. Katso videolta, miltä näyttää palomiesten ohjattu punttisalitreeni!
Yhdysvaltain ilmavoimilla testissä uusi ase – eliminoi tehokkaasti
Tänään 09:28
iltalehti.fi
Ase käyttää korkeajännitteistä energiaa, jonka tarkoitus on kaataa sähköverkkoja. Erikoista aseessa on se, että se pystyy kohdentamaan toimintansa yksittäisiin rakennuksiin, eikä se näin ollen aiheuta joukkovahinkoja. - Teemme tieteisfiktiosta faktaa, kuvailee ohjelman johtaja Video: CNN
P-Korean kaksi totuutta: eliittiä hemmotellaan – tavalliset ihmiset näkevät nälkää
Tänään 08:48
iltalehti.fi
Toimittajia kuljetetaan opastetuilla kierroksilla, jossa he saavat nähdä iloisia ja onnellisia pohjoiskorealaisia. Todellisuudessa se on kuitenkin hyvin pieni osa suljetun maan todellisuutta. CNN/SILVA LAAKSO
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 08:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/10. Häkkikoirat. Kolmea metsästyskoiraa pidetään järkyttävissä oloissa ilman ihmiskontakteja. Sadevesikaivosta ongitaan kissanpentu. Kuumaan autoon jätetyn koiran omistaja aiheuttaa harmia. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
Huvipuistokisa käy kuumana Yhdysvalloissa – Batman-vuoristoradassa 90 asteen pudotus
Tänään 08:42
iltasanomat.fi
Kisa asiakkaista on kova. Uusia houkutuksia on hankittava ja keksittävä joka vuodelle. Texasissa Six Flags –huvipuiston uusi Batman-vuoristorata avattiin perjantaina. Rataa mainostetaan ensimmäisenä 4D-vuoristoratana. Hurja kokemus pitää sisällään mm. 90 asteen pudotuksen. Kansas Cityssä sijaitseva huvipuisto houkuttelee asiakkaita maailman korkeimmalla vesiliukumäellä.…
6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Pihakirppis. Raimon perhe järjestää pihakirppiksen, mutta ei pääse yksimielisyyteen siitä, mitä tavaroita myyntipöydälle asetetaan.
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/20. Pyöräilykypärän käyttö. Polkupyöräpoliisi huomaa lasten ajavan ilman kypäriä ja pysäyttää heidät. Poliisi neuvoo lapsia kypärän käytössä ja muistuttaa kypärän tärkeydestä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
3 min
Filmikellari
Tänään 08:35
areena.yle.fi
Filmikellari tarjoaa vinkkejä miten lomamatkasta selviää pikkurahalla.
Teräväinen ja Vatanen loistivat, Anaheim löi Chicagon
Tänään 08:33
iltasanomat.fi
21 min
Puu Fu Tom
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Paras marja voittakoon. Ariella ja sienisisarukset Haisu ja Heltta ovat vastakkain "Lehväkylän suurin virnumarja" -kilpailussa, ja Tom joutuu pysäyttämään linnaa kohti vierivän jättiläisvirnumarjan.
159 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:05
katsomo.fi
Koskettava jälleennäkeminen - lapsena varastettu poika tapaa äitinsä
Tänään 08:00
iltalehti.fi
Hän ei kuitenkaan tiennyt sitä, että hänet oli vauvana kidnapattu suoraan synnytyssairaalasta. Miehen todelliset juuret löytyivät Chilestä, jossa miehen oikea äiti suri menetettyä poikaansa. CNN/SILVA LAAKSO
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:56
areena.yle.fi
Allaspäivä. Kuumana päivänä olisi hauskaa pulahtaa altaaseen, mutta minkäs teet, kun altaasta puuttuu vesi. Sirkuspennut. Ryhmä Hau astuu sirkusareenalle!
Myrsky riuhtaisi pomppulinnan taivaan tuuliin
Tänään 07:49
iltalehti.fi
Onnettomuudessa loukkaantui useampi lapsi, mutta kenelläkään ei ole hengenvaaraa. CNN/SILVA LAAKSO
Meksikon tornadon uhriluku nousi 13:een
Tänään 07:47
iltasanomat.fi
Lisäksi yli kaksisataa on loukkaantunut ja satoja koteja on vaurioitunut pahoin. Kodittomille on avattu väliaikaisia suojia. Rajan toisella puolella Yhdysvaltojen eteläosissa syöksytulvat ovat pakottaneet ihmisiä jättämään kotejaan. Lisäksi ainakin kolme ihmistä on kuollut.
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Kamera. Saara ja Sorsa lähtevät puistoon ottamaan kameralla kuvia linnuista.
5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee auringon Eveliinan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:39
areena.yle.fi
38 kuoli vanhainkodin palossa Kiinassa
Tänään 07:36
iltasanomat.fi
Tulipalo alkoi eilen illalla yksityisessä vanhainkodissa Pingdingshanissa Henanin maakunnassa. Palon syytä ei vielä tiedetä. Tulipalot ovat tavallisia Kiinassa, jossa turvallisuusohjeiden noudattamista valvotaan vain löyhästi.
159 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 07:35
katsomo.fi
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Lääkärikarhut. Otto ja Unto ryhtyvät leikkimään lääkäriä. He saavat äidiltä pumpulia, laastareita ja siteitä hoitotarvikkeiksi. Niille löytyykin yllättävän paljon käyttöä.
Myrsky piinasi kanahaukan pesää - tuulessa kovaa kyytiä
Tänään 07:12
iltalehti.fi
Lähde: Karhu TV Pesässä majoittuu kaksi kanahaukan poikaa. Video kuvattiin myrskyisänä päivänä Oulun alueella. Pesän tapahtumia voi seurata livenä myös LUKIJAN VIDEO/SILVA LAAKSO
159 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 07:05
katsomo.fi
Tältä Kruunuvuoren hylätyt huvilat näyttävät nykyään
Tänään 06:08
iltasanomat.fi
B.B. Kingin kuolemaa tutkitaan henkirikoksena
Tänään 05:45
iltasanomat.fi
King kuoli toukokuun 14. päivänä Las Vegasissa 89-vuotiaana. Las Vegasin median mukaan kaksi Kingin tyttäristä on arvellut kuolemaan liittyneen jotakin epäilyttävää. Ruumiinavauksen tulosten saamisessa kestää kuudesta kahdeksaan viikkoa. Paikallisen median mukaan Kingin hautajaiset muusikon pitkäaikaisessa kotikaupungissa Memphisissä viivästyvät ruumiinavauksen…
Kevään lämpöennätystä hätyytellään
Tänään 04:39
iltasanomat.fi
Meteorologi Ida-Reetta Jokela lupailee Suomeen vaihtelevaa säätä tiistaiksi. Maan länsiosassa ja pohjoisessa on tiistaina pilvistä ja länsiosissa on luvassa sadekuuroja. Idässä puolestaan on selkeämpää ja lämpötila voi kohota 20 asteen yläpuolella.
35 min
Jopet-show
Tänään 04:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
40 min
Jopet-show
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
30 min
Laiva
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 28/40. Purseri Widi järjestää eläimellisiä piloja kuulutusta tekevälle risteilyemäntä Varpulle. Joni perheineen pääsee komentosiltavierailulle. Poikaystävänsä ja anoppi-kummitätinsä kanssa matkaava Satu on innostunut pelikoneista ja esittelee parhaan pelivoittonsa. Kotimainen realityohjelma. (21')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/22. Humpuukimaakari. Äiti haluaa suojata lapsia uv-säteiltä suloisilla uimapuvuilla. Yalen käynyt sotilas keksi treenipelikortit. Eloonjäämispilleri voi houkuttaa nopeasta laihtumisesta haikailevia. Lasten mokkasiineja myyvä yrittäjä on amerikkalaisen unelman ilmentymä. Amerikkalainen sarja. (42')
55 min
Pomo piilossa
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Kovat kaulassa: Isku suoraan sydämeen
Tänään 00:35
katsomo.fi
Totuus Rebeccasta järkyttää kaikkia. Nealin pitää kovettaa itsensä ja käyttäytyä ikään kuin mikään ei olisi muuttunut, jotta FBI pääsee tutkimaan Rebeccan asunnon.
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/7. Ilmaston lämpeneminen. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii ilmaston lämpenemistä. Tapahtuuko sellaista oikeasti, vai onko kyseessä jättimäinen salajuoni, jolla rahastetaan ihmisiä ja kontrolloidaan heidän elämäänsä, ehkä jopa koko maailmaa? Amerikkalainen realitysarja. (42')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
26 min
Uusi Kino: Tervetuloa ja...osanottomme
Eilen 23:59
areena.yle.fi
Vuosi 1991 ja massiivinen Venäjän juutalaisten muutto alkaa Israeliin. 12-vuotias Misha dokumentoi perheen koomista ja värikästä matkaa kotivideokameralla. O: Leon Prudovsky. T: Go 2 Films, Israel, 2012.
13 min
Uusi Kino: Las Palmas
Eilen 23:46
areena.yle.fi
Euroturistin huono käytös tuhoaa eksoottisen lomabaarin hiljaisuuden. Turisti näyttää olevan alaikäinen ja muut marionettinukkeja! O: Johannes Nyholm.
60 min
JIM D:
Eilen 23:30
ruutu.fi
JIM D: Lento 447 ? onnettomuus Atlantin yllä. Air Francen lento 447 on lähdössä Riosta Pariisin. Lentokone on huippumoderni Airbus A330, joka lentää melkein itsestään. Atlantin yllä kone kuitenkin katoaa mystisesti ilman hätäkutsua. Onko kone kadonnut vai pudonnut? Amerikkalainen dokumenttisarja. (47')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:10
areena.yle.fi
50 min
Madventures: Osa 6/10: Hindustan
Eilen 23:05
katsomo.fi
Myriadien jumaluuksien maassa Riku ja Tunna kohtaavat olevaisuuden epäpyhimmät ja pyhimmät miehet sekä liittyvät 10 miljoonan ryvettyneen karman kulkueeseen kohti puhdistautumista synneistään.
Diagnoosi: Trophy-huora
Eilen 23:01
moontv.fi
Pelaavaa kansaa vaanii tauti joka lailla ruton kaataa miestä kuin seivästä! Trophyt ja achievementit rampauttaa pelaajan mielen, vievät peli-ilon ja haittaa kaiken lisäksi pelihankintoja. Tohtori Grönberg on saanut sohvalle potilaan joka kärsii jo pitkälle edenneestä trophy/achievement -riippuvuudesta. Markusta ei voi enää parantaa, teillä katsojilla on vielä…

Suositeltua

Huutokauppakeisari tyrmistyi saapuessaan Helsinkiin – ”Nämä on ihan sikin sokin”
Eilen 11:02
iltasanomat.fi
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Miltä tuntuu olla melkein ministeri, Timo Soini?
Eilen 21:08
hs.fi
60 min
JIM D:
Eilen 23:30
ruutu.fi
99 min
Dokumenttiprojekti: Demokraatit
Eilen 21:30
areena.yle.fi
29 min
Tiettömän taipaleen takana
Eilen 19:00
areena.yle.fi