UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Kauniit ja rohkeat: Deacon Sharpe, drinkkiseksuaali
Tänään 17:25
katsomo.fi
Quinn käy puhumassa Hopelle ja Liamille, ettei äidin virheistä saa syyttää poikaa. Hopen paluu Liamin luo oli kuitenkin virhe! Senkin hän sanoo, että Rick erotti hänet ja Wyattin juuri äsken Forrester-firmasta. "Niin paljon kuin yhteistyösopimus minulle merkitsikin, se on pientä verrattuna siihen, mitä sinä, Hope, olet Wyattille." "Olit Wyattille", Liam korjaa…
60 min
MasterChef USA
Tänään 17:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/25. Leivoksia ja herkkulientä. Yllätyslaatikon sisältö on lasten käsissä, kun tuomarien pojat vierailevat keittiössä. Pudotushaastetta varten tuomarit esittelevät parhaat nauttimansa annokset, joista yksi valitaan kilpailijoiden kopioitavaksi. Amerikkalainen realitysarja. (40')
3 min
Päivän sää
Tänään 17:21
katsomo.fi
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 17:17
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 17:15
areena.yle.fi
7 min
Uutiset
Tänään 17:15
katsomo.fi
3 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 17:14
areena.yle.fi
45 min
Doc Martin
Tänään 17:10
areena.yle.fi
17/46. Prinssi pelastaa. Martinin ja Louisan suhteen loppu hankaloittaa elämää. Onko oikutteleva teinityttö hoidon tarpeessa kuten äiti uskoo? Joan-tädin jalkaa kolottaa mutta saako edes Martin häntä lääkäriin?
Autoverojuristi Petteri Snell: Missä Suomen autoverotus menee vuonna 2015?
Tänään 17:07
iltasanomat.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/31. Grysin perhe. Tämänkertaisessa jaksossa Ty tiimeineen rakentaa uuden talon Grysin perheelle. Perhe on toiminut sijaisperheenä yli 250 lapselle ja adoptoinut lapsia, muun muassa Jaken, jolla on synnynnäinen luustohauraus. Vanha talo on erityisen vaarallinen Jakelle, ja niinpä remonttiporukka tulee apuun. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Sulhasen pukustressi. Ralphy vihaa suunnittelua, eikä osaa edes laittaa itselleen ruokaa. Voiko hän siis mitenkään onnistua löytämään Michellen vaativaan makuun sopivan hääpuvun? Tällä automyyjällä on myös vaikeuksia pysyä budjetissa, mutta polttareistaan hän ei tingi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Asvalttikuningatar
Tänään 17:00
katsomo.fi
Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Lumileikit, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Lintumiehet sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakko esittää runon Mielikuvittaja.
60 min
Lemmen viemää: Hildegardin ikäkriisi
Tänään 17:00
katsomo.fi
Friedrich ei hyväksy, että Alfons käyttää työaikaansa Baijerin kasvoina toimimiseen. Hildegardia huolestuttaa, että Alfons menettää työpaikkansa hotellin pääportieerina mainoskuvausten takia. Hän suututtaa ohjaajan tahtomattaan, ja kaiken seurauksena iskee ikäkriisi. Werner keksii selityksen autossaan oleville setelinipuille, mutta Charlotte ei halua olla rahojen…
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Voisiko Petteri Forsell olla täsmäase Pohjois-Irlantia vastaan?
Tänään 16:45
iltasanomat.fi
Veikkausliigakauteen valmistautuva Petteri Forsell ihastuttaa, turhauttaa ja puhuttaa. Onko hän huippu-urheilija vai ei? Olisiko taiturilla käyttöä maaliskuun ratkaisevassa EM-karsinnassa?
30 min
Lapsiperheen taloprojekti
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. Sataa sataa ropisee. Brykien remonttipainajainen jatkuu. Rankkasateet aiheuttavat kellariin taas tulvan, ja se tulee kalliiksi. Gregin tee-se-itse-projekteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. (22')
Miss Suomi Bea Toivonen paljastaa: Tapailen uutta miestä
Tänään 16:25
iltasanomat.fi
Miss Suomi Bea Toivonen paljasti Popstudion Sami Kuroselle ja Jenni Alexandrovalle, että hän tapailee uutta miestä. Bea valmistautui Miss Universum -kilpailuun Lontoossa, ja tapasi siellä kyseisen henkilön. Bea ei kuitenkaan vielä halua puhua parisuhteesta, vaan enemmänkin tapailusta.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/31. Suurperheen uusi koti. Frank Slaughter teki nuorempana virheitä ja joutui vankilaan. Nykyään mies on itse samassa vankilassa töissä ja yrittää auttaa vankeja löytämään paremman suunnan elämässä. Muiden auttamiseen keskittynyt Frank on antanut pienen talonsa päästä huonoon kuntoon eikä tila riitä suurperheelle, mutta onneksi Ty Pennington…
60 min
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa: Aloitus Australiassa
Tänään 16:00
katsomo.fi
Uusi sarja alkaa! Useista kokkiohjelmista tuttu Jamie Oliver päättää kouluttaa australialaisista ongelmanuorista ravintolatyöntekijöitä sikäläiseen ravintolaansa ja antaa näin heille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Osallistujiksi pyrkivien nuorten joukossa on muun muassa huumeidenkäyttäjiä ja kodittomia. Konsepti on Oliverille tuttu hänen brittiläisestä…
35 min
Olet mitä syöt
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/18. Karmea karkkihirmu. Lorna Slater on 50-vuotias sinkkunainen, jonka ruokavalio muistuttaa painajaismaisia lastenkutsuja. Hän ahtaa herkkuja minkä kerkiää ja tarjoilee niitä auliisti myös työkavereilleen. Toimiston väellä tulee kuitenkin mitta täyteen ja he ilmiantavat Lornan laihdutuspoliisi Gillian McKeithille. Mutta onko Lorna valmis torjumaan…
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/5. Vauhdin hurma. Sven saa oppilaakseen muiden opettajien karttaman Sabinan, jonka viehtymys kaasupolkimeen saa aikaan monia vaaratilanteita. Pete puolestaan kokee pelkoa Carlan kyydissä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
2 min
Hiiripiiri: Internet
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada ja Jussi pohtivat millainen on internet ja miten netissä toimitaan.
2 min
Hiiripiiri: Tietokone tutuksi
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada Ala-Tala tutustuttaa erilaisiin tietokoneisiin ja kertoo tietokoneen osista.
3 min
Hiiripiiri: Tietokonejumppaa
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Aada ja Jussi pohtivat tietokoneella toimimisen sääntöjä ja jumppaavat tietokonejumppaa.
3 min
Hiiripiiri: Tietokone toimii
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Jussi esittelee, miten tietokone käynnistetään ja miten tietokonetta käytetään piirtämiseen.
Katso, kuinka hauskasti Kerttu-koira reagoi isäntänsä puhuessa ruotsia!
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Isäntänsä, Urheilusanomien jääkiekkotoimituksen esimiehen Tuomas Nyholmin mukaan Kerttu on maailman kiltein koira. Ja kiltti tämä suunnattoman suloinen hauva kyllä on! Ja hurjan älykäs! Katsohan videolta, mitä kaikkea Kerttu osaa. Osaako sinun koirasi saman? Talven ajan seuraamme kerran viikossa Kertun temppuja ISTV:ssä. Tervetuloa mukaan viihtymään!
5 min
Tulossa:
Tänään 15:50
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
Liigalive: Nyt hehkutetaan Porin Ässiä!
Tänään 15:44
iltasanomat.fi
Ässien esitys oli vakuuttava etenkin taktisessa mielessä: pahassa loukkaantumistilanteessa oleva Pata on kyennyt muokkaamaan pelitapaansa oikeaan suuntaan ja on tällä hetkellä erittäin väkevä ryhmä pelillisesti.
Asiantuntijat vastaavat: Voiko lottovoiton saada matemaattisella kaavalla?
Tänään 15:43
iltalehti.fi
VIDEO: KAROLIINA SORJONEN
Suomalaiset eivät osaa pitää itsestään älämölöä!
Tänään 15:30
iltasanomat.fi
Eero Ettalan ja Lauri Heiskarin vieraina After Dark X-Show’ssa Sami Välikangas ja Mikko Kempas . Sami Välikangas on skedelehti Hang Upin ja snoukkalehti SnowExtremen päätoimittaja sekä skeitti- ja lumilautakuvaaja. Mikko Kempas on graafinen suunnittelija, HangUpin ja SnowExtremen graaffikko ja mies Happy Hour ja Aste skedemerkkien grafiikoiden takana. Välikangas…
Vesa Vierikko mielipuolena haastattelussa - katso miksi!
Tänään 15:29
iltalehti.fi
Ryhmäteatterin Gogol-trilogian kakkososa Mielipuolen päiväkirja saa ensi-iltansa 12. helmikuuta Helsinginkadun näyttämöllä.
Tältä näyttää Onnelin ja Annelin minimaailmassa!
Tänään 15:28
iltalehti.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 15:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 48/56. Passitonna en voi lentää... Katja ei tiedä, miten kotiinlähtö onnistuu ilman passia. Anne-Marin Sozopolin retkellä on mukana muitakin kuin asiakkaita ja Maija epäilee bulgarialaisen byrokratian toimivuutta. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Pientä mökkiremonttia: Hattula, Tyylin ja tilojen selkeyttämistä.
Tänään 15:15
katsomo.fi
Sarjan ensimmäisessä jaksossa suunnittelijoiden syyniin pääsee suuri historiaa täynnä oleva mökki Hattulassa. Järven rannalla sijaitsevalla mökillä piha on päässyt rehevöitymään ja sahalle löytyisi käyttöä. Remonttipuuhiin pyrkivät Mikko Toppala ja Riia Rauhala.
55 min
Top Chef
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/13. Vähemmän on enemmän. Tulikokeessa kokit joutuvat loihtimaan amuse-bouchet välipala-automaattien antimista. Pudotuskilpailussa tehdään ryhmätyönä terveellisiä ateriakokonaisuuksia lasten terveys- ja liikuntaleirille. Mutta pelaavatko kaikki reilua peliä? Vierailevina tuomareina ovat Food & Wine -lehden Gail Simmons ja kokki-ravintoloitsija…

Suositeltua

60 min
Erilaiset perheet: Furu
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Kuudes aisti
Eilen 22:00
ruutu.fi
57 min
The Voice of Finland
Eilen 20:00
ruutu.fi
55 min
Mummomafia: Jakso 4
Eilen 20:05
katsomo.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi
52 min
True Detective
Eilen 22:02
areena.yle.fi