UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Isis kertoo iskeneensä Saudi-Arabiaan – yli 20 kuoli
Tänään 03:46
iltasanomat.fi
Isku tehtiin shiiamuslimien moskeijaan kesken rukoushetken shiiavoittoisessa Qatifin kaupungissa maan itäisessä provinssissa. Itsemurhapommittaja pääsi moskeijaan ja räjäytti vaatteidensa alle piilottamansa pommin. Isis on ilmoittanut olleensa hyökkäyksen takana. Isis-kytköksistä epäiltyjä henkilöitä on aiemminkin hyökännyt Saudi-Arabian shiioja vastaan. Nyt…
Avioliittoäänestys innosti irlantilaiset vaaliuurnille
Tänään 03:40
iltasanomat.fi
Pääkaupunki Dublinin ja muutamien muiden kaupunkien äänestysprosentin ennustetaan nousevan yli 60:een. Irlannin yleisradioyhtiön RTE:n mukaan äänestysaktiivisuus oli yksi korkeimpia maan historiassa. Korkea äänimäärä viittaa siihen, että U2:n toive olisi toteutumassa ja kansan enemmistö asettumassa sukupuolineutraalin avioliiton kannalle. Etukäteen oli esimerkiksi…
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/31. Papukaija-eleganssia. Amanda on suunnitellut häitään viisivuotiaasta saakka. Marcia luottaa Karibian-meininkiin, kun taas Jessica uskoo voittavansa puhuvien papukaijojen avulla. Lakeishan häiden teemana on iltapäivän eleganssi. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Perheloma. Melissa, Cooper ja Jason lähtevät jokavuotiselle lomalleen Wyomingiin. Tällä kertaa Joan päättää lähteä mukaan. Luvassa on ratsastamista, skeet-ampumista ja perhokalastusta eli kaikkea sellaista, jossa Joan ei ole erityisen hyvä. Kestävätkö hänen hermonsa koko reissun? Amerikkalainen sarja. (42')
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/7. Bilebussi odottaa. Nuoret naiset ovat lähteneet viettämään polttareita Venturassa, mutta heidän autonsa ei ole kaikilta osin määräysten mukainen. Oxnardissa viallinen rekisterikilven valo johdattaa poliisit vaarallisen tilanteen äärelle. Amerikkalainen sarja. (21')
30 min
Australian rajalla
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 20/20. Mittarit punaisella. Hikisen miehen tavaroista löytyy suuria kokaiinijäämiä. Maahan yrittävä uusiseelantilainen on saanut vankilatuomion murtovarkaudesta ja kidnappauksesta. Virkailija menettää kärsivällisyytensä kiinalaismiehen kanssa. Australialainen sarja. (23')
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 01:10
ruutu.fi
Vääristynyt kehonkuva. Gok tapaa nuoria, joilla on vääristynyt kuva kehostaan. Jake kärsii isosta koostaan, Paige on koukussa muokattujen valokuvien naisihanteisiin ja Brianna toipuu anoreksiasta. Sarjassa haastatellaan myös useita julkisuuden henkilöitä. Amerikkalainen sarja. (46')
30 min
Australian rajalla
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 19/20. Inhimillisiä syitä. Nyrkkeilyvalmentaja saapuu tärkeään otteluun, mutta 12 vuoden vankilatuomio sotii viisumiehtoja vastaan. Hevosten kanssa työskentelevä tyttö on hankkinut Balilta omat allergialääkkeensä. Kiinalaisnaiselta löytyy kassillinen sadan dollarin seteleitä. Australialainen sarja. (22')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/16. Oulu. Oulussa Tommi ja Janne kohtaavat työvuorossaan muffinseja heittelevän naisen, alastoman pariskunnan rappukäytävässä ja itsetuhoisen nuoren. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/10. Uskomattomia temppuja. Internetistä löytyy paljon uskomattomia videoita, joissa osassa rikotaan maailmanennätyksiäkin. Yllättävilläkin välineillä voi soittaa musiikkia, ja joskus musisoijan ikä voi hämmästyttää. 13-vuotias tyttö pyörii pitkään päällään, ja amerikkalaiset maistelevat hapansilakkaa. Englantilainen sarja. (21')
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 21
Tänään 00:20
katsomo.fi
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/10. Mokien maailma. Internetin 20 hulvattomimman hölmöilyvideon listalla nähdään onnettomuuksia niin liikennemerkkien, uima-altaiden kuin kodinkoneidenkin kanssa. Englantilainen sarja. (22')
60 min
Tähdet kertovat: Jake Gyllenhaal
Tänään 00:00
katsomo.fi
Tänään James Liptonin vieraana on Jake Gyllenhaal, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Donnie Darko ja Brokeback Mountain. Näyttelijä kertoo hauskasti perheestään ja urastaan, ja herkistyy myös muistelemaan edesmennyttä kollegaansa Heath Ledgeria. Legendaarinen amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan…
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 24/40. Tänään merille lähtee Heidi parhaan kamunsa kanssa. Heidi ei tähän ikään mennessä ole vielä ehtinyt kertaakaan rakastumaan, joten nyt olisi miehillä tilaisuus viedä naiselta ekaa kertaa jalat alta. Kotimainen realitysarja. (21')
35 min
House of Lies
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/12. Prologi ja jälkinäytös. Jeannie aikoo ansaita sulan hattuunsa järjestämällä varakkaan seurakunnan kotikaupungistaan Spokanesta Galweatherin asiakkaaksi. Perillä Spokanessa menneisyyden haamut kuitenkin tulevat vastaan. Monican manipulointi nousee uudelle tasolle, ja Marty alkaa ahdistua toden teolla. Amerikkalainen komediasarja. (27')
60 min
Rysän päällä: Artisti maksaa
Eilen 23:20
katsomo.fi
John Parks painaa hommia muusikkona. Kotirintamalla sävel on mollivoittoinen, koska John epäilee tyttöystäväänsä uskottomuudesta. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Tiina Ask & The Great Old Band - Ei oo muuta kuin Jeesus
Eilen 23:10
tv7.fi
IL-TV - Miksi Sotkamon Jymy pelasi Tampereella?
Eilen 22:29
iltalehti.fi
15 min
Jalkapallo: Valioliiga: Hull tai Newcastle putoaa Valioliigasta
Eilen 22:25
katsomo.fi
15 min
Formula 1: Monacon GP: Räikkönen kaipaa pelkoa ja vaaraa
Eilen 22:25
katsomo.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
15 min
Formula 1: Monacon GP: Kuskit pyytävät apua faneilta
Eilen 22:25
katsomo.fi
Reality-sarjasta tuttua Josh Duggaria epäillään sisarustensa hyväksikäytöstä
Eilen 22:22
iltasanomat.fi
Teot ajoittuvat 2000-luvun alkupuolelle. Duggar ei halunnut kommentoida tällä viikolla esiin tulleita epäilyjä.
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 21/40. Sinkkulaivaa valloittamaan lähtee tänään nuori äiti nimeltä Elisa. Suorapuheinen ja suoraan toimintaan uskova Elisa toivoo vielä löytävänsä jonkun, joka saa verkkosukat pyörimään jaloissa. Tomera nainen on myös enemmän kuin valmis yhden illan pyörimiselle Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 31/56. Seinäjoki. Pasi ja Juha kohtaavat eläimellisen naisen. Partio hoitaa useampaakin tehtävää, jossa miehet ovat kohdelleet partnereitaan kaltoin. Aamuyöllä tehdään rynnäkkö raskaasti varustautuneina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
41 min
Muistin vanki
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 4/13. Muistin kuninkaat. Tiedemies, joka auttoi Carrietä ymmärtämään erityiskykyään, löytyy kuolleena. Carrien täytyy jäljittää muut muistiryhmän jäsenet selvittääkseen, mikä on tapauksen ratkaisu.
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Viiniä Wienissä "Peggyn tyyliin"
Eilen 21:54
iltasanomat.fi
Lähes jokainen suomalainen on kuullut riimit: ” Oon mä juonut viinii Wienissä, monta pitkää kylmää Lyypekissä ”. Ja kun ne sanat on kuullut, ei niitä saa pois. Kyseessä on on täysikasvuinen korvamato, joka soi päässä erityisen voimakkaasti, kun on itsekin laulun jossain mainitussa kaupungissa. Peggy on loistava popkappale, jonka teki ensin hitiksi Samuli Edelmann…
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Käännekohta: Elävää vettä
Eilen 21:45
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
5 min
Kerrostaloelämää
Eilen 21:40
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/10. Naiset rauhan puolesta. Anne ja Ellu päättävät viettää vaihtoehtoviikonlopun osallistumalla pyöräilytapahtumaan joka huipentuu Apulannan keikkaan. Sitä ennen on pyöräiltävä Hyvinkäälle asti. Anne ja Ellu odottavat innoissaan Tonin ja Sipen tapaamista ja miettivät Kumman kaa olisivat mieluummin. Kotimainen komediasarja. (24')
90 min
Kino: Rannalla aamunkoitteessa
Eilen 21:30
areena.yle.fi
(La mer à l'aube/Ranska/Saksa 2011) Rehellinen tilitys tositapahtumista lokakuussa 1941, kun saksalaiset päättivät teloittaa viranomaisten avustuksella sata panttivankia kostoksi upseerin murhasta. O: Volker Schlöndorff.
30 min
Poliisit
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 30/56. Kuopio. Marko ja Minna painavat loppukesän yössä keikkaa minkä ehtivät. Partio saa ajotaidoistaan palautetta. Polkupyörävarkauden selvittäminen poikii muutakin poliiseja kiinnostavaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
101 min
Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus
Eilen 21:30
areena.yle.fi
(The ABC Murders) Tällä kertaa Hercule Poirot nähdään jäljittämässä systemaattisesti etenevää murhaajaa. Kumpi heistä on etevämpi? Pääosassa: David Suchet. Ohjaus: Andrew Grieve, Englanti 1992.
5 min
Keno
Eilen 21:25
ruutu.fi
Keno

Suositeltua

Uusavuttomuuden huippu alastomilla treffeillä: ”Oon nähny joskus telkkarissa, kun riisiä on keitetty”
Eilen 14:31
iltasanomat.fi
Näin takaa-ajettu kokaiinilentokone syöksyi mereen Kolumbiassa
Eilen 09:13
iltasanomat.fi
28 min
Dok: Fitnesskolmoset
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Juha Sipilä: neuvotteluissa saavutettu edistystä
Eilen 19:48
iltasanomat.fi
Härski ohitus vaaransi jalankulkijaa Helsingissä
Eilen 07:44
iltalehti.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Eilen 09:00
areena.yle.fi