UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Huippulautailijat valtaavat Stadikan!
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
Huolet pois havainnoinnin avulla – tee mindfulness-harjoitus!
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
Turmalaivan kapteeni puolustaa evakuointikäskyn viivyttämistä
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
25 min
Kung Fu Panda
Tänään 09:25
mtvkatsomo.fi
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia…
31 min
Täydellinen päivä: Salmen poikki
Tänään 09:15
mtvkatsomo.fi
Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten…
24 min
Pokémon
Tänään 09:00
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
19 min
Unelmien koulukuva
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Viikin pyörremyrsky. Normaalikoulun 6B haluaa luokkakuvassaan pyörremyrskyn riepoteltavaksi. Lehmät ja oppilaat lentävät.
2 min
Musapoksi: Värejä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Kuvitettua lastenmusiikkia. Laulu: Värejä. Liikkuva laulureppu -yhtye.
58 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(S) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Unelmien koulukuva, Joraavat juurikkaat ja Galaxin Soundi. Katsottavissa Areenassa.
30 min
Elixir Sport
Tänään 09:00
ruutu.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Ladyn luona. Nyt kokataan Brisbanessa, missä Suze tarjoaa mm. ostereita, lihapullia ja sitruunakohokasta. Vieraat hämmästelevät ylimääräistä vierasta ja menun outoja makuyhdistelmiä. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11 min
Viidakkokirja
Tänään 08:48
areena.yle.fi
Putoava tähti. Mowgli pitää huolta pikkuisesta tiikerinpoikasesta, sillä aikaa kun sen äiti on kipeänä. Poikanen karkaa etsimään pudonnutta tähteä.
11 min
Viidakkokirja
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Kurki pulassa. Krokotiili nappaa haikaran lentosulat, eikä haikara pysty enää lentämään. Mowgli lupaa viedä hänet kävellen takaisin omille kotiseuduilleen.
26 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
30 min
Elixir
Tänään 08:30
ruutu.fi
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
11 min
Professori Balthazar: Maestro Koko
Tänään 08:23
mtvkatsomo.fi
Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet.
Lankkuhaaste jatkuu - katso pysyykö pito!
Tänään 08:23
iltasanomat.fi
15 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:20
areena.yle.fi
Postimies Pate ja kiinalainen lohikäärme. Koululla pidetään kiinalainen päivä. Mikael on suunitellut päivän kohokohdaksi kiinalaisen lohikäärmeen vierailun. Lohikäärme tuntuu her��ävän eloon ja aiheuttaa hämmennystä.
6 min
Unelmajuttu
Tänään 08:12
areena.yle.fi
Taavi haluaisi matkustaa uudelleen Berliiniin, koska siellä on hienoja metroja. Taavin toinen unelma on oppia kunnolla uimaan.
12 min
Tuomas Veturi
Tänään 08:11
mtvkatsomo.fi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.
25 min
Lego Star Wars
Tänään 08:05
ruutu.fi
Uudessa lasten suosikkisarjassa yhdistyvät kaksi maailman tunnetuinta tarinaa: Lego ja Star Wars! Star Warsista tutut hahmot, kuten Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Obi-Wan Kenobi ja Luke Skywalker, seikkailevat nyt jännittävinä Lego-hahmoina vaaroja uhmaten. 1. tuotantokausi. (21')
Vartijoiden pahoinpitely tallentui valvontakameralle
Tänään 08:04
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
HS päivän sää 19.4
Tänään 07:57
iltasanomat.fi
22 min
Touhukkaat: Tuhrupöpön jäljillä
Tänään 07:49
areena.yle.fi
Liity Touhukkaiden mukaan liikkumaan leikin ja sadun avulla! Tuhrupöpö on tuhrinut Desin ja Outin kirjat ja uhkaa nyt koko maailman kirjoja! Kaverukset koettavat löytää tuhrupöpön ja saada sen tuhrimaan jotain muuta.
28 min
Namaste jooga: Tanssiva aurinko -sarja
Tänään 07:47
mtvkatsomo.fi
Ohjelmassa tehdään joogaharjoituksia. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan tanssiva aurinko -sarjaa ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 19.4.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea Pilvi, Pälvi.
Tainola Show: Vappu Pimiällä on jo uusi tv-ohjelma kiikarissa - nyt ruokaa
Tänään 07:20
iltasanomat.fi
Yhdysvaltalaiskoira sai kutsun valamiehistöön
Tänään 06:31
iltasanomat.fi
Poliisi kuoli pommiräjähdyksessä Egyptissä
Tänään 06:07
iltasanomat.fi
118 min
Jerusalem 24 h
Tänään 03:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (04 - 06).
Lohikäärmeen lähtö Kansainväliselle avaruusasemalle onnistui
Tänään 03:08
iltasanomat.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 02:40
ruutu.fi
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (23')
60 min
4D
Tänään 02:30
ruutu.fi
4D: Maailman lyhyin mies. Kolumbialainen Edward Hernandéz julistettiin maailman lyhyimmäksi mieheksi vuonna 2010. 70-senttinen mies oli aina herättänyt paljon huomiota, mutta median kiinnostus mullisti hänen elämänsä. Suosio kuitenkin laantui pian, kun Edward menetti tittelinsä lyhyemmälle miehelle vain kuuden viikon jälkeen. Dokumentti. (46')
Hämmästyttävät satelliittikuvat Skotlannista - vilahtaako otoksissa Loch Nessin hirviö?
Tänään 02:20
iltasanomat.fi
50 min
Supernanny
Tänään 02:20
ruutu.fi
Apatiaa ja avio-ongelmia. DeMellon pariskunta valittaa kolmen alle 7-vuotiaan lapsensa huonoa käytöstä, mutta todellinen ongelma on, etteivät vanhemmat huomioi lapsiaan. Varsinkin isä on apaattinen ja pessimistinen. Jo Frostilla on ideoita perheen auttamiseksi, mutta onko isä halukas oppimaan? 5. tuotantokausi. (40')
30 min
Rekonstruktio
Tänään 02:10
ruutu.fi
Huumekauppaa. Tammikuussa 2007 huumepoliisi varjosti tunnettua huumekauppiasta Vantaalta Lahden moottoritielle ja käräytti hänet ison huumemäärän kätkemisestä. Poliisin liikkeet ja tapahtumien kulku herättivät Rekonstruktio-tiimin mielenkiinnon. Tässä jaksossa selvitetään, tuomitsiko oikeus tunnetun huumekauppiaan pelkästään nimen ja ohuiden aihetodisteiden perusteella.…
120 min
Jerusalem 24 h
Tänään 01:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (02- 04).
Tällainen on missifinalisti-Lotan unelmien mies
Tänään 01:47
iltalehti.fi
Miss Suomi -finaalissa kilpaileva Lotta Heikkilä kertoo IL-TV:lle, millainen on hänen unelmiensa mies. Samalla Lotta myös paljastaa, onko hän seurustelevaa tyyppiä.

Suositeltua

Amatöörivideo: Tällaista turmalaivan sisällä oli haverihetkellä
Eilen 14:50
iltasanomat.fi
60 min
Nymfit: Jakso 1. Täysikuu
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Siru Airistola voitti Voice of Finlandin
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
Liekki hännän alla - kissa pelasti henkensä uskomattomalla hypyllä
Eilen 11:03
iltalehti.fi
Suoraan Kyöpelinvuorelta: Noita-Hennan seksikäs luutajumppa
Eilen 12:00
iltalehti.fi
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 15:40
ruutu.fi