UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Äiti unohti lapsensa ostoskärryyn Yhdysvalloissa
Tänään 08:45
iltasanomat.fi
Karhu yllätti naisen - pysyisitkö yhtä rauhallisena tässä tilanteessa?
Tänään 08:44
iltalehti.fi
Nainen pysähtyi ja karhu alkoi piirittää tätä, jonka jälkeen eläin nuuhkaisi myös naisen jalkaa. Nainen onnistui pysymään tilanteessa kylmän rauhallisena ja kuvaamaan tilanteen videolle. Siihen tuskimpa moni pystyisi. Jukka Lehtinen Lähde: ABC News
Tätä ei varmasti ole ennen kokeiltu lennokilla - onnistui!
Tänään 08:12
iltalehti.fi
Unohda virvelit ja perhot, sillä kalastamista dronen eli lennätettävän kopterin avullakin on nyt testattu. Maanviljelijä Derek Klingenberg heitti koukun lampeen. Klingenberg tunnetaan hauskoista Youtube-videoistaan. Aikaisemmin mies nauratti sosiaalisessa mediassa lehmille tarkoitetulla konsertillaan. Jukka Lehtinen Lähde: CNN
Karmea tilanne Kiinassa - Mies pelasti lapsen siivousmopilla
Tänään 08:10
iltalehti.fi
Kaikki alkoivat siitä, kun vanhemmat jättivät taaperon kotiin yksin. Mies kuuli lapsen avunhuudot ja kiiruhti oman asuntonsa ikkunalle. Ainoa keino auttaa lasta oli hankkia jotain kättä pidempää. Jukka Lehtinen Lähde: CNN
12 min
Sirkuskaravaani
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Moldovan huikeat akrobaatit.
22 min
Touhukkaat: Jano-Ville
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Jano-Ville. Jano-Villeä janottaa jatkuvasti. Se vie kaikkien vedet ja mehut ja uhkaa siis koko maailmaa. Löytävätköhän Desi ja Outi Velhon avustuksella keinon sammuttaa Jano-Villen janon ja pelastaa maailman juomat?
30 min
Eläinten ABC
Tänään 07:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/26. Omalaatuisia kykyjä. Eläimille on kehittynyt omalaatuisia kykyjä, joiden avulla ne selviävät luonnossa. Haiden ja alligaattorien kyvyt ovat niin hyviä, että ne ovat pitäneet lajit elossa jo satojen miljoonien vuosien ajan, ja myös kamelien paksuilla huulilla on elintärkeä tehtävä. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
King's Quest palasi hienosti seikkailupelien ykköskaartiin
Tänään 07:47
iltasanomat.fi
12 min
Taavi-tiikerin naapurissa: Granne med tigern Tage (T)
Tänään 07:42
areena.yle.fi
Naapurusto siivoaa. Naapuruston väki kokoontuu piknikille leikkipuistoon, mutta myrsky on sotkenut sen pahanpäiväisesti. Yhtesityöllä puisto saadaan siivottua nopeasti.
5 min
Noksu
Tänään 07:35
areena.yle.fi
Harjaa hampaasi! Noksun hammasta vihloo, mutta hän ei halua mennä hammaslääkärille.
2 min
Aamuvieras
Tänään 07:32
areena.yle.fi
Iina ja Nea esittävät hevostenhoitaja Lottaa ja hedelmäkauppias Heinosta, jotka asuvat kerrostalossa.
5 min
Pikku hirviötyttö
Tänään 07:27
areena.yle.fi
Liian suolaista. Hirviötyttö Molli keittää keittoa, mutta varoo laittamasta liikaa suolaa. Muut hirviöt odottavat innolla keiton valmistumista ja lisäilevät siihen suolaa vähän väliä.
5 min
Nyt mennään!: Pallottelua
Tänään 07:22
areena.yle.fi
Harjoitellaan pallopelejä erilaisilla palloilla. Kokeillaan ilmapalloa ja sulkapalloa sekä Arja opettaa oikeaa otetta mailasta.
12 min
Yle Uutiset: Ylen Uutiset klo 7.00
Tänään 07:22
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 07:15
areena.yle.fi
Syksyä ilmassa – sää viilenee koko maassa
Tänään 07:14
iltasanomat.fi
11 min
Q Putti 5
Tänään 07:11
areena.yle.fi
Avaruuskilpa-ajot. Putti ystävineen osallistuu suureen avaruusajo-kisaan. Hupsiksella on ongelmia aluksen kanssa.
159 min
Huomenta Suomi: Miksi maahanmuuttajia vihataan netissä?
Tänään 07:10
katsomo.fi
Väkivaltafantasioilla mässäily on ihmisluonteen piirre, sanoo filosofi Timo Airaksinen.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 2.9.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Sinikka, Sini ja Justus!
159 min
Huomenta Suomi: Pyöräreittien ongelmakohdat puntarissa
Tänään 06:50
katsomo.fi
Pyöräliiton Otso Kivekkään mielestä kypärän käyttö ei ole välttämätöntä kunhan muistaa pyöräillä.
159 min
Huomenta Suomi: Robotit viemässä kuljetusalan työpaikat
Tänään 06:40
katsomo.fi
Tulevaisuustutkija Risto Linturin mukaan robotit tuovat merkittävän energiansäästön kuljetusalalle.
159 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:34
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Ammattiautoilu kuolemassa historiaan 6.50 Elämää: Pyöräreittien puutteet puntarissa 7.10 Mistä kumpuaa viha ja pelko maahantulijoita kohtaan? 7.40 Markkinaraati: Paikallinen sopiminen 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat 8.40 Krista Kosonen ja Lauri…
50 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/7. Tekojalokivet ovat ikuisia. Dolores tahtoo erottua muista morsiamista ja suunnittelee häihinsä ananaksella, palmulla ja kissoilla koristeltuja pukuja. 9-vuotias Nan Girl hankkii rakennekynnet ja suihkurusketuksen ensimmäistä ehtoollista varten. Englantilainen realitysarja. (46')
Kauppatieteen opiskelijat lensivät Töölöstä Espooseen
Tänään 02:00
hs.fi
Hilda Ruuskanen ja Markus Helaniemi tulivat Aalto-yliopistoon Otaniemeen opiskelemaan, miten Suomi pelastetaan. Toimittaja: Kimmo Oksanen. Kuvaus ja editointi: Markus Jokela
Emmi Viljanen on 14-vuotias voimanostaja
Tänään 02:00
hs.fi
14-vuotias Emmi Viljanen aloitti voimanoston vuoden alussa, mutta on tehnyt jo 28 Suomen ennätystä. 43-kiloinen tyttö nostaa maasta 73 kiloa. Toimittaja: Tuomas Hämäläinen, kuvaus ja leikkaus: Rio Gandara
45 min
Pomo piilossa
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Elämää eläintarhassa. Toronton eläintarhan johtajalla on iso lauma valvottavanaan, ja hän soluttautuu työtekijöidensä joukkoon nähdäkseen millaisella työmoraalilla uhanalaisia eläimiä tarhassa hoidetaan. Välttyykö tukien varassa pyörivä eläintarha myynniltä? Kanadalainen realitysarja. (43')
55 min
The Hero: Tilinteon hetki
Tänään 01:30
katsomo.fi
Ratkaisevan äänestyksen tulokset paljastetaan. Yhdeksän kilpailijan joukko on kutistunut viiteen. Pudotetut kilpailijat liittyvät vielä kerran ryhmään todistaakseen yleisöäänestyksen tulosten julkistamisen. Amerikkalainen realitysarja.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 00:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (2')
30 min
Poliisit
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 44/56. Helsinki. Alkusyksyn yön rankkasade ei Maxin ja Jarkon keikkasumaa rauhoita. Vuoro alkaa dramaattisella asetehtävällä. Taksiasiakkaan maksumahdollisuudet ovat "siirtyneet kauas eteenpäin". Gammaa nauttinut mies mesoaa raitiovaunussa. Yön aikana selviää, kumpi partion jäsenistä on huonomuistisempi. (21')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 00:45
ruutu.fi
Toisessa jaksossa ollaan keikkareissulla ja kohdataan faneja. Kotimainen sarja. (8')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 00:35
ruutu.fi
Ensimmäisessä jaksossa seurataan Uniikin albumin masterointipäivää ja livekeikkaa Nosturissa. Keikalla ovat mukana Spekti ja Mikael Gabriel. Kotimainen sarja. (7')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 18/20. Vihainen mies. Virkailijat haluavat kysellä brittimieheltä vanhasta väkivaltarikoksesta, mutta miehen pinna on vaarallisen kireällä. Tullipostissa läpivalaisu paljastaa mielenkiintoisia dokumentteja. Australialainen sarja. (22')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/20. "Mun kanssa treffeille lähtee...". Pariskunnat valitsevat ensimmäiset treffikumppaninsa allasseremoniassa ja kokeilevat ensimmäistä kertaa treffailua sinkkujen kanssa. Illalla laitetaan taas bilevaihde päälle. Kotimainen ohjelma. (42')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 17/20. Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. (23')
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/16. Penang. Anthony tekee paluun Malesiaan ja uppoutuu Penang-saaren häikäisevään ruokakulttuuriin. Penangissa tärkeintä on ruoka, ei se missä se syödään. Amerikkalainen sarja.
59 min
Rysän päällä: Ritarillinen rakastaja
Eilen 23:35
katsomo.fi
Lindsey Stonen satumaisesti alkanut rakkaustarina on menettänyt hohtoaan, sillä aviomies on muuttunut etäiseksi. Vaimon epäilykset osoittautuvat todeksi, kun mies nähdään hyysäämässä parin tuttavaa. Renee Winstonin poikaystävä on muuttanut yhteisestä kodista lähemmäs työpaikkaansa, ja epäilemättä myös töissä odottavalla daamilla on osuutta asiaan. Amerikkalainen…
60 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Paljastuksia. Jaksossa tutustutaan kolmeen perheeseen, joissa ainakin toinen vanhemmista on kristitty pappi. Jokaisessa perheessä on myös teinityttö, jonka käytös ei välttämättä ole kovin kristillistä. Olivia on saanut teini-ikäisenä vauvan, Taylor kaipaa enemmän vapautta, ja Kolby tahtoo seurustella. Amerikkalainen realitysarja. (39')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi

Suositeltua

Kissa muutti luodin suuntaa – pelasti pojan hengen
Eilen 10:03
iltalehti.fi
Tulikuumaa twerk-tanssia studion pöydällä - Katso video!
Eilen 18:04
iltasanomat.fi
Taistelijan Työkalut 2015 Osa 1: Rynnäkkökivääri RK 95 TP
Eilen 11:36
iltasanomat.fi
49 min
Historia: Villi länsi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkipörssi
Eilen 09:31
areena.yle.fi
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Eilen 10:00
ruutu.fi