UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Hurja remontti
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 25/32. Kalkkunoita ja kiitollisuutta 1/2. Mandy ja Daniel pitävät tukiasuntolaa yksinhuoltajaäidille vanhalla maatilalla, joka on päässyt lahoamaan purkukuntoon. Perheen avuksi rientää Tyn sijaan Jenny McCarthy, joka päättää jyrätä talon kiitospäivän kunniaksi valtavan kalkkunahirviön avustuksella. Se saakin etenkin Mandyn ja Danielin lapset riemastumaan.…
30 min
Elixir
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')
Tätä ei joka päivä näe turistirannalla
Tänään 11:19
iltalehti.fi
Yhdysvaltain armeijan V-22 Osprey -kuljetuslentokone lenteli turistirannan yläpuolella Santa Monican suuntaan. V-22 Osprey on maailman ensimmäinen kuljetuslentokone, joka pystyy sekä nousemaan, että laskeutumaan pystysuorassa asennossa. Lentokone otettiin palveluskäyttöön vuonna 2005 ja sen hinta on arviolta 68 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. LÄHDE: SPLASH
54 min
Marbellan täydelliset talot: Täydellisyyttä tavoittelemassa
Tänään 11:05
mtvkatsomo.fi
Uusi sarja alkaa! Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet. Ensimmäisessä jaksossa sisustussuunnittelija…
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/16. Vaativa vaimokokelas. Lauren on tuhluriprinsessa, jonka mielestä tulevan aviomiehen tehtävä on täyttää hänen jokainen toiveensa. Hän maksattaa surutta ostoksensa ja illallisensa poikaystävällään ja haaveilee miljoonakartanoista ja huvijahdeista. Itsekäs Lauren on kova luu jopa kokeneelle talousneuvojalle Gailille. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/15. Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')
2 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 10:52
areena.yle.fi
Kaksi lasta löytyi kuolleena Kuopiosta, poliisi epäilee äitiä henkirikoksesta
Tänään 10:49
hs.fi
Järkyttävä tapaus paljastui, kun poliisi sai hälytyksen lauantai-iltana noin kello 18 yksityisasuntoon Kuopion Itkonniemelle. Poliisin mukaan kerrostalossa sijaitsevaan asuntoon hälytettiin ambulanssit ja poliisipartio.
Maailman korkein vuoristorata – uskaltaisitko kyytiin?
Tänään 10:39
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Nainen, näin puolustat itseäsi
Tänään 10:34
iltalehti.fi
IL-TV opettaa muutamia yksinkertaisia tapoja torjua ja estää hyökkäys.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/13. Kesytöntä ja modernia irrottelua. Kirk ja Joni ovat värikäs pariskunta, joka ei pelkää erottua joukosta. Heidän tylsässä olohuoneessaan on muutama kaluste ja ruskeita sävyjä, eikä se kuvasta paria yhtään. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
24 min
Mestarien liigan makasiini
Tänään 10:28
areena.yle.fi
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta.
Nainen pelastettiin sortuneesta rakennuksesta Japanissa
Tänään 10:27
hs.fi
Japanin lauantainen maanjäristys tuhosi taloja, katkoi vesijohtoja ja ravisutti suosittua hiihtokeskusta Naganon prefektuurissa. Kymmeniä ihmisiä jäi jumiin romahtaneisiin taloihin.
3 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 10:25
areena.yle.fi
Japanissa järisi maa - loukkaantuneiden määrä kasvaa
Tänään 10:16
iltasanomat.fi
Heistä seitsemän on saanut vakavia vammoja. Aiempien tietojen mukaan loukkaantuneita olisi ollut parikymmentä. Järistys tuhosi taloja, katkoi vesijohtoja ja ravisutti suosittua hiihtokeskusta Naganon prefektuurissa. Kymmeniä ihmisiä jäi jumiin romahtaneisiin taloihin, mutta heidät saatiin pelastettua. Maa järisi iltakymmeneltä paikallista aikaa. Viranomaiset…
25 min
Sarahin talo
Tänään 10:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/13. Kanadalainen sisustussuunnittelija Sarah Richardson tuunaa kamalimmistakin kämpistä hulppeita huusholleja, inhimilliseen hintaan. (19')
Disney Infinity 2.0
Tänään 10:00
moontv.fi
”Mikki Hiiri mättähältä mättähälle käy ja pikkujalka pilkahtaa.” Näillä lauluntekijälegenda Georg Malmsten luonnehti ehkä sen kaikista rakastetuimman piirroshahmon edesottamuksia viime vuosisadalla. Historiaa. Paljon on kurvaillut sedaneita Mannerheimintiellä sitten noiden aikojen, ja samalla on Disneykin avartanut hahmokatrastaan. Aika on nähtävästi ajanut ohi…
5 min
Aivokeskus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Martan ja Robertin Tiedetaikuutta.
12 min
Karvinen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ongelmia ongelmia ongelmia: Karvinen viettää täydellistä vapaapäivää, kunnes yhtäkkiä kaikilla on ongelmia, joissa Karvisen täytyy auttaa.
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Lätti vastaan lampola.
57 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Helsingin Adventtiseurakuntien jumalanpalvelus. Juontaja Orvo Miettinen. Saarna pastori Aimo Helminen. Musiikissa laulu- ja soitinryhmä Valona Gospel.
52 min
Philip Roth omin sanoin
Tänään 10:00
areena.yle.fi
81-vuotias Philip Roth on aikamme palkituimpia kirjailijoita. Kuka on tämä amerikkalaisen yhteiskunnan tarkkanäköinen ja teräväkielinen havainnoitsija? Rothin lisäksi hänestä puhuvat ystävät, mm. Mia Farrow.
27 min
Bofori
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tuore kaupunginjohtaja Elli Siren yrittää luoda Boforiin uutta toivoa, mutta jälleen joku kääntyy häntä vastaan. Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
120 min
MasterChef Australia
Tänään 09:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 65/65. Finaali. Finaalissa käydään tiukkaa kamppailua kolmen kierroksen ajan. Ensimmäisten kahden kierroksen jälkeen huonoimmat pisteet kerännyt kilpailija putoaa pelistä ja kaksi parasta jatkaa viimeiselle kierrokselle. Australialainen sarja. (101')
Pilvinen sunnuntai tiedossa
Tänään 09:39
iltasanomat.fi
Maassa saadaan heikkoa lumisadetta ja pääosin lämpötilat ovat pakkasen puolella. Päivällä pilvisyys on edelleen runsasta ja paikoin esiintyy heikkoja sateita erityisesti Länsi-Suomessa. Etelässä ja rannikkoalueilla on lämpöasteita. Pohjoisessa Perämeren läheisyydessä tulee heikkoa lumisadetta ja on pikkupakkasta. Maanantain vastaisena yönä Suomea sadealue, joka…
27 min
Pokémon
Tänään 09:11
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
37 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Vankila teki hyvää. Kun Markus Keväänranta ja Manu Hagert laittoivat risaista elämäänsä järjestykseen, oli vankeusrangaistuksesta hyötyä. yle.fi/aamusydamella.
10 min
Chaplin
Tänään 09:00
mtvkatsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
58 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen, Late Lammas, Aivokeskus ja Bofori. Katsottavissa Areenassa.
Eksät, nyksät, sun ja mun lapset - miten pyörii suomalaisen perheen nykykombo?
Tänään 09:00
iltasanomat.fi
Isä, äiti ja kaksi lasta tiilitalossa järven rannalla ei ole enää todellisuutta, sanoo Helin. Tänä päivänä eksät, nyksät, sun ja mun lapset ovat yhä useamman arkikombo. Asiasta ovat keskustelemassa "paha äitipuoli" Taija Koski sekä perheterapeutti Pekka Larkela . Huonon äidin muut puheenaiheet täältä .
60 min
Hurja remontti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/24. Tanssiva opettaja. Musiikinopettaja on kehittänyt tanssiin kannustavan ohjelman, joka ehkäisee lapsuusiän lihavuutta. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Derek Hough ja suunnittelutiimi tekevät perheelle kodin, jossa mahtuu tanssimaan. Amerikkalainen lifestylesarja.
55 min
MasterChef Australia
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 64/65. Oppitunti koko porukalle. Koko kilpailijakatras kerääntyy kauden viimeiselle mestarien oppitunnille. Gary ja George saavat maistaa omaa lääkettään ja suorittaa yllätyslaatikkotehtävän. Lisäksi aiemmalta tuotantokaudelta tutut Andy ja Ben saapuvat valmistamaan meksikolaisia herkkuja. Australialainen sarja. (45')
65 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/6. Tumpelosta taitavaksi. Nacho Braches on aiemmin keskittynyt urheiluun ja jättänyt remonttihommat muille. Nyt hänen pitäisi remontoida kotinsa keittiö, kylpyhuone ja olohuone ilman pikkutarkan vaimonsa Andrean apua.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:45
areena.yle.fi
Ukko Ruskean pyrstösulka. Petteri vetää vahingossa irti yhden Ukko Ruskean rakkaista pyrstösulista. Pitkin metsää leijailevan pyrstösulan palauttaminen vihaiselle pöllölle on helpommin sanottu kuin tehty!
17 min
Hunajapupuset
Tänään 08:43
mtvkatsomo.fi
Suurena kondiittorikilpailupäivänä Marouane auttaa ystäviään tekemällä heille ruokaa. Sitten kilpailu alkaa ja Sophia ystävineen saavat keskittyä valmistamaan unelmiensa herkkuja. Sophia ihailee Mireilleä, joka jo on valmis herkkunsa kanssa, kun...

Suositeltua

Buffalo meni lumesta sekaisin – katso hauskimmat kuvat
Eilen 15:40
iltalehti.fi
Huippuhetket: SaiPa- HPK 22.11.2014
Eilen 21:24
iltasanomat.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Putous: Pudonneen Loordi Lallyn jälkitunnelmat
Eilen 21:43
mtvkatsomo.fi
Thilia kommentoi seksisymboliuttaan
Eilen 21:17
moontv.fi
88 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi