UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Mikä on Olli Määtän tilanteessa kaikkein käsittämättömintä?
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
Tämän pianistin koskettava tarina ei pääty onnellisesti
Tänään 09:56
iltalehti.fi
- YouTube tuskin pystyy pelastamaan tätä miestä, videon kuvannut Roslyn kyynelehtii. Lähde: CNN
Karmivat kuvat saavat ihosi kananlihalle
Tänään 09:32
iltalehti.fi
Lähde: CNN
Uskaltaisitko tehdä tätä työtä?
Tänään 09:30
iltalehti.fi
Lähde: CNN
Tallentuiko Virgin Galacticin räjähdys kameralle?
Tänään 09:24
iltalehti.fi
Toistaiseksi turman syytä ei tiedetä, mutta tämä kuva saattaa osoittaa aluksen räjähdyksen. Lähde: CNN
Päivällä paistaa, illalla sää muuttuu kertaheitolla
Tänään 09:15
iltasanomat.fi
Illalla sää muuttuu epävakaaksi ja lauhaksi. Idässä on luvassa aurinkoinen päivä ja lämpötila vaihtelee idän pikkupakkasesta lännen muutaman plusasteeseen. Pohjoisessa sää vaihtelee selkeästä puolipilviseen. Lämpötila jää päivälläkin pakkasen puolelle. Kylmintä on Pohjois-Lapissa. Illan aikana lännestä saapuu sitten sateita. Sateet alkavat lumena koko maassa…
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Dinosauruksen muna: Badu saa Teron uskomaan että dinosauruksia on vielä olemassa. Kivivaras: Lapset retkeilevät Tuulilaulukanjoniin katsomaan kivikaiverruksia. Perillä odottaa kauhea yllätys!
25 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 22/26. Delfiinin varaemona. Kalifornian rannalta pelastetaan maihin ajautunut merileijona, joka on vakavasti loukkaantunut. Kun eläimen vammoja tutkitaan tarkemmin, paljastuu kammottavia asioita. Lisäksi SeaWorldin tiimi saa hoidettavakseen pienen emostaan eksyneen delfiinin, jolle yhden työntekijän on alettava täysipäiväiseksi varaäidiksi. (20')
15 min
Mokon suuri maailma: Joulu auringon alla
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
Moko ja Chavapa kisaavat Madagaskarilla Popoa ja Mitaa vastaan parhaista joulukoristeista.
15 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Paten erikoiskuljetus: yllätys. Pate palkitaan erikoislähettipalvelun kultaisella tähdellä ja ystävät järjestävät komeat juhlat. Erikoislähetys onkin tänään yllätys myös Patelle.
Näin repolaiselle maistuu juusto - katso lukijan video!
Tänään 08:18
iltalehti.fi
25 min
Lego Legends of Chima
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 17/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät…
1 min
We Want More: Neon 2: Keikkafiilis
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Jussi pohdiskelee Ramin mökillä keikkafiiliksen saamiseen liittyviä asioita.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
2 min
We Want More: Don Huonot: Jukka studiossa
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Jukka pohtii studiolla studiovaiheen ja keikkavaiheen eroja.
Helena Lindgren Tainola Show'ssa: ”En ole puumanainen”
Tänään 07:57
iltasanomat.fi
Parhaillaan Helena Lindgren viihdyttää ihmisiä yhdessä laulaja Marika Krookin kanssa. Parivaljakko esittää Passion-illassa italialaisia lauluja ja italiaksi. Show'ssa on mukana myös Helena Lindgrenin entinen avomies, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Jorma Uotinen . Pari erosi jo 1990-luvun lopulla, mutta he ovat olleet aina hyviä ystäviä ja viettäneet…
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:55
areena.yle.fi
Pennut ja aavelaiva. On halloween, ja kapteeni Turpo järjestää juhlat merirosvolaivalla. Yllättäen laiva lähtee liikkeelle, ja joka puolella tuntuu kummittelevan. Rikun ryhmineen on puututtava asiaan.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 1.11.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea Pyry, Lyly.
25 min
Bubble Guppies
Tänään 07:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 17/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23')
EU:n merioperaatio Välimerellä alkaa
Tänään 04:17
iltasanomat.fi
Italian vastaava, Mare Nostrum -niminen operaatio päättyi eilen. Runsaan vuoden kestäneessä operaatiossa pelastettiin 150 000 ihmistä, ja se maksoi Italialle 114 miljoonaa euroa. Tehtävään osallistuu yhteensä 21 EU-maata. Merkittävin kieltäytyjä on Britannia, jonka mukaan operaatiolla vain houkutellaan ihmisiä vaaralliselle matkalle.
55 min
LA Ink
Tänään 03:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/24. Muukalainen liikkeessäni. Liikkeeseen tulee uusi tyttö tatuoimaan, mutta yltääkö hän Katin vaatimustasolle? Amerikkalainen sarja. (43')
Tästäkö Virgin Galacticin tuhoisa onnettomuus johtui?
Tänään 03:13
iltasanomat.fi
Onnettomuudessa menehtynyt henkilö oli toinen avaruusaluksen lentäjistä. Toinen lentäjä pelastautui heittoistuimen avulla ennen avaruusaluksen maahan syöksymistä, mutta loukkaantui vakavasti. SpaceShipTwo-avaruusalus oli perjantaina viimeisimmällä useista testilennoista, joita on suoritettu tammikuusta lähtien. Yhdysvaltain ilmailuhallinnon mukaan alus syöksyi…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/14. Kummisetä. Rantavahdit kokevat iloisen yllätyksen, kun David Hasselhoff vierailee rannalla. Myös säännöistä piittaamattomat turistit ja eksynyt pikkutyttö pitävät rantavahdit valppaina. Australialainen sarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/20. Tahmea tilanne. Saudi-Arabiasta saapuvan perheen tavarat sisältävät runsaasti kiellettyä ruokaa, ja Filippiineiltä tuotujen pyhimyspatsaiden sisällä epäillään olevan huumeita. Maahanmuuttoviranomaiset tekevät valvontaiskun viinirypäleitä tuottavalle tilalle. Australialainen sarja.
Näin otetaan selfie painottomassa tilassa - katso video
Tänään 02:18
iltasanomat.fi
IL-TV tapasi strippari Irina Tundran
Tänään 02:13
iltalehti.fi
IL-TV tapasi strippari Irina Tundran IL-TV vieraili seksimessuilla papin kanssa: "Hitusen jännittynyt fiilis" Seksimessujen uutuus: "Nyt tietää, miltä HK:n sinisestä tuntuu paketissa" Seksimessuilla esiintynyt strippari Irina Tundra kertoo IL-TV:lle saavansa kadulla häiritseviä lähestymisyrityksiä, vaikka olisi pukeutunut verkkareihin ja toppatakkiin. KUVAAJA:…
Seksimessujen uutuus: "Nyt tietää, miltä HK:n Sinisestä tuntuu paketissa"
Tänään 02:11
iltalehti.fi
IL-TV tapasi strippari Irina Tundran IL-TV vieraili seksimessuilla papin kanssa: "Hitusen jännittynyt fiilis" SM:ään kuuluvat esimerkiksi valtasuhteilla leikittelevät roolileikit, alistaminen ja sitominen. Tänä vuonna messujen uutuutena oli erikoinen vakuumikuutio. Katso, mistä on kyse. KUVAAJA: JOHN PALMÉN
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/10. Jani on vaihtanut treenaamisen laiskotteluun ja terveellisen ruuan suklaaseen ja viinereihin. Miten onnistuu totaalinen ruokavalion muutos ja säännöllisen liikunnan aloittaminen mukavuudenhaluiselta mieheltä? Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
Jokereille yllätystappio - katso huippuhetket!
Tänään 00:38
iltasanomat.fi
60 min
Rysän päällä: Motocross-mylläkkä
Tänään 00:30
mtvkatsomo.fi
Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies…
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 44
Tänään 00:25
mtvkatsomo.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 22/31. Käsinukkeja ja hurrikaaneja. Mirianin häät ovat perhekeskeiset, kun taas Jen haluaa kunnon bileet. Colleen vihitään oopperatalossa, ja Kim luottaa Murray-käsinukkensa vetovoimaan. Mahtuupa eräisiin häihin yksi hurrikaanikin. Amerikkalainen realitysarja.
27 min
Valaistunut
Eilen 23:30
areena.yle.fi
4/10. Viikonloppu. Viikonlopun lähestyessä Amy on huolissaan siitä, että hän saattaa sortua taas pahoihin tapoihinsa, nimittäin bilettämään rajusti. Niinpä hän aikoo viettää viikonlopun muissa maisemissa. T: HBO. (U)
55 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Uusia alkuja. Kolby pääsee ensimmäistä kertaa treffeille Micahin kanssa kahdestaan. Taylor täyttää 18 vuotta ja pitää bileet. Olivia on huolissaan Edenin sairastelusta ja miettii aikuiskasteen ottamista. Amerikkalainen realitysarja. (39')
60 min
Leijonan luola UK
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 8/12. Asiantuntemusta kerrakseen. Asiantuntemus tuo myyntipuheisiin lisää uskottavuutta, mutta takaavatko yrittäjän meriitit ja laaja tietämys aina sijoituksen? Tänään luolassa muun muassa kyseenalaistetaan palautusjuoman teho ja pohditaan, voiko tieteen ja taiteen yhdistää. Eräs yrittäjä todistaa, että leijonien kanssa on mahdollista neuvotella…
News Oct. 27-31, 2014 + GR Friday Nights COD: Ghosts - Livestream Replay
Eilen 22:57
gamereactor.fi
News Oct. 27-31, 2014 + GR Friday Nights COD: Ghosts - Livestream Replay
41 min
Haven
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Varjoton. Sairaalassa kuolee joukko syöpäpotilaita kaikesta päätellen yhtäkkiä ja ennen aikojaan. Kuka on Musta mies, jonka vainajien omaiset kertovat riistäneen hengen heidän rakkaimmiltaan? (U)
Games to Look For: November 2014
Eilen 22:50
gamereactor.fi
Games to Look For: November 2014
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi

Suositeltua

Elastinen kumartaa Paula Koivuniemelle: Kun kuuntelen Paulaa on kunnianosoitus illan kuningattarelle!
Eilen 21:23
iltasanomat.fi
Valemyyjän nerokas temppu saa asiakkaan sanattomaksi
Eilen 12:54
iltalehti.fi
Tyynen ihastuttava Aikuinen nainen lyö kaikki karaokevedot laudalta – katso pitkä versio!
Eilen 20:26
iltasanomat.fi
Noora Rädyn uskomaton muodonmuutos: lätkämimmistä tehtiin kaunotar
Eilen 15:13
iltalehti.fi
Samuli Edelmannin Kuuleeko yö saa kuulijan pysähtymään vaikuttuneena
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
7 min
Mimmi Lehmä ja Varis
Eilen 18:00
areena.yle.fi