UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Huippuhetket Tappara-Kärpät -ottelusta
Tänään 21:55
iltasanomat.fi
Näin oululaiset joutuivat siirtämään runkosarjan voittojuhliaan ainakin lauantaille.
Huippuhetket Pelicans-Sport -ottelusta
Tänään 21:53
iltasanomat.fi
Vähämaalisen mittelön ratkaisi vaasalaisille Mikko Pukka päätösminuuttien osumallaan.
Huippuhetket KalPa-SaiPa -ottelusta
Tänään 21:51
iltasanomat.fi
Matkustajakone luisteli ulos kiitotieltä New Yorkissa
Tänään 21:34
iltasanomat.fi
Laskeutumassa oleva matkustajakone liukasteli ulos kiitoradalta sankassa lumipyryssä New Yorkissa. Delta-yhtiön kone törmäisi lopulta La Guardian kentän laidalla olevaan aitaan. Matkustajat evakuoitiin koneesta eikä kenenkään ole kerrottu loukkaantuneen vakavasti. Koneessa oli 125 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä.
ISTV Liigalive: Kohtaavatko Tampereella tänään finaalijoukkueet?
Tänään 21:05
iltasanomat.fi
23 min
Kätevän emännän juhlat
Tänään 21:00
areena.yle.fi
4/10. Itsenäisyyspäivä on suomalaisten oma juhlapäivä, joka perinteisesti vietetään katsomalla televisiota. Tuntematon sotilas ja Linnan juhlat, siinäpä karnevaalin ainekset.
50 min
Tiededokumentti: Ihmisen esi-isät
Tänään 21:00
areena.yle.fi
3/3. Lucy. Ihmisen esi-isistä kenties tunnetuin on noin 3,2 miljoonaa vuotta sitten elänyt Lucy. Tutkijaryhmä pohtii, mitä Lucy ja hänen sukulaisensa söivät, kuinka he liikkuivat ja miten he synnyttivät lapsensa. T: BBC
56 min
Efter Nio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Krista Siegfrids ei osaa laiskotella, kirjailija Mathias Rosenlund osaa. Kenneth Nars laittaa mikroruokaa ja Kasper Strömman väittelee ohjelmajuontajien kanssa. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
54 min
Prinssi Harrylle morsian: Veljeni William
Tänään 21:00
katsomo.fi
Mattin huoneeseen asetettu valokuva prinssi Harrystä veljensä kanssa saa osan tytöistä vakuuttuneiksi, että he todella tapailevat kuninkaallista. Matt haluaisi kuitenkin löytää tytön, joka on kiinnostunut hänestä itsestään, eikä vain titteleistä. Tyttöjen päiväohjelmassa on ratsastusta prinssin seurassa kahdelle onnekkaalle ja pilttuiden puhdistamista lopuille.…
105 min
Talent USA
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/25. Los Angelesin lahjakkuudet. Koe-esiintymisiä jatketaan Los Angelesissa. Lavalla nähdään muun muassa neuvokkaita eläimiä, huimaa akrobatiaa ja liikuttavia lauluesityksiä. Koko yleisö pääsee twerkkaamaan, ja Heidi Klum saa limaisen suukon. Amerikkalainen sarja. (84')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/20. Itkuiset hyvästit. Edellisillan bileistä toipuminen aiheuttaa morkkista ja hämmennystä varsinkin miesten leirissä. Pariskuntien herkät jäähyväiset rannalla vaihtuvat pahaan mieleen, kun edessä on ensimmäinen iltanuotio. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Eevaliina ja Mikko
Tänään 21:00
katsomo.fi
Liikunta-alalla työskententelevät Eevaliina ja Mikko ovat ajatutuneet Eevaliinan raskauskilojen ja kiireisen arjen myötä kriisin partaalle. He uskovat, että olemuksen keventyminen, yhteinen aika treenien parissa ja 10 000 euroa sysäävät liiton uuteen kukoistukseen.
60 min
Enbuske & Linnanahde Crew: Mukana mm. Toivo Sukari, Elena Vikström ja Kasmir
Tänään 21:00
katsomo.fi
Enbuske Linnanahde Crew'ssa kaikkien kauppiaiden isä Toivo Sukari, sukupuolensa ja huulensa korjannut Elena Vikström, Vaikutusvaltaisimpana suomalaisena vuosikaudet ollut Olli Rehn ja kaksinkertainen Emma-voittaja Kasmir.
50 min
Justified
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/13. Veteraanit. Raylan saa tietää, että hänen isänsä on sotkeutunut Bo Crowderin bisneksiin ja joutunut siten hengenvaaraan. Huumelaboratorion räjäytyksen seuraukset ravistelevat Harlanin huumepiirejä. Amerikkalainen draamasarja. (40')
3 min
Keno
Tänään 20:57
ruutu.fi
10 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
5 min
Kerrostaloelämää
Tänään 20:54
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
Näin Nooralotta Neziri syttyy mitalijuoksuun
Tänään 20:51
hs.fi
Aitajuoksja Nooralotta Neziri hakee yleisurheilun EM-halleista ensimmäistä mitaliaan aikuisten arvokisoissa. Toimittaja: Ari Pusa. Kuvaaja: Vesa Koivunen
Cuphead - Jared Moldenhauer Interview
Tänään 20:37
gamereactor.fi
Cuphead - Jared Moldenhauer Interview
23 min
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Tänään 20:30
areena.yle.fi
22/40. Persona non grata. Rokote-kriitikko Jani Kaakinen yritetään murhata. Syyllisen kiinnisaamista haastavammaksi poliiseille osoittautuu Kaakisen ärsyttävän persoonan sietäminen.
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 36/56. Forssa. Partio ryhtyy toimintaan, ja ensimmäisenä kunniansa saavat kuulla seikkailunhaluiset pikkupojat. Yön tunteina väkivaltarikollinen ilmoittautuu poliisille oma-aloitteisesti. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
14 min
Vauhtimimmit
Tänään 20:30
areena.yle.fi
5/10. Erika ja Emilie seuraavat kilpa-ajoa Lontoon lähellä Brands Hatchin radalla. Sisarukset pitävät silmällä Ruotsin suurta lupausta Felix Rosenqvistiä. (U)
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Auts! Maalivahdin maila lävähti KalPa-hyökkääjää kasvoihin
Tänään 20:22
iltasanomat.fi
Junnila selvisi tilanteesta säikähdyksellä, ja Markkaselle tuomittiin kaksiminuuttinen korkeasta mailasta.
17 min
Talvistudio
Tänään 20:15
areena.yle.fi
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan.
55 min
Mummomafia: 9. jakso
Tänään 20:05
katsomo.fi
Nelilapsisen kuopiolaisperheen vanhemmat Anna ja Tommi elävät samaa päivää yhä uudelleen. Työttömyys, väsymys ja jatkuva huoli rahasta rassaavat ja parisuhdekin pätkii. Uusi vaihde löytyy, kun kolme energistä mummoa singahtaa Savon sydämeen.
Asukkaat tyhjentävät kotiensa raunioita muuttaakseen pois Donetskista
Tänään 20:03
hs.fi
Donetskin asukkaat keräsivät tuhoutuneista taloistaan tavaroita kasoihin pihalle torstaina, kun tulitauko näytti pitävän. Monet kertoivat ottavansa kaiken ehjän ja käyttökelpoisen mukaansa, ja muuttavansa sitten pois alueelta. Kuva: Reuters, Editointi: Jukka Hiiro
57 min
Adoptoidut
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. Reijo. 68-vuotias Reijo sai tietää adoptiostaan varhaisteininä. Asiaa ei kuitenkaan käsitelty adoptioperheessä sen kummemmin. Vasta adoptiovanhempiensa kuoltua Reijo lähti selvittämään biologisia juuriaan ja löysikin sukulaisiaan. Useista etsintäyrityksistä huolimatta biologisen isän henkilöllisyys on pysynyt hämärän peitossa. Reijo päättää…
Strafe - Thom Glunt Interview
Tänään 20:00
gamereactor.fi
Strafe - Thom Glunt Interview
29 min
Kuningaskuluttaja
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Golfosakkeesta ei aina pääse eroon edes ilmaiseksi. Golfosakkeen myynti epämääräiselle taholle voi tehdä myyjästä rikollisen. Testissä värinkerääjäliinat jotka lupaavat, että pyykin lajittelun värin mukaan voi unohtaa.
60 min
Äitien sota
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
34 min
Obs debatt
Tänään 19:55
areena.yle.fi
Pitäisikö kouluruotsin olla vapaaehtoista? Keskustelemassa Christina Gestrin (r.), Paula Lehtomäki (kesk.), kirjailija Juha Itkonen ja kokoomusnuorten pj. Susanna Koski. Osallistu Twitterissä #yledebatt
35 min
Salatut elämät: Osa 2778. Kop kop, onko Sergei? Täällä omatunto
Tänään 19:55
katsomo.fi
12 min
Löytöretkiä maailmaan
Tänään 19:45
areena.yle.fi
Vaellus Sudanin halki.
Sport tempaisi yllätysjohdon Lahdessa
Tänään 19:32
iltasanomat.fi
Petri Lammassaari pysäytti digitaalit aikaan 10.50.
25 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
60 min
Top Chef
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/18. Toinen kattaus. Ravintolat avaavat ovensa uudelleen. Sisustusapua saadaan Christopher Cicconelta ja sommelieriksi tulee Stephen Asprinio. Nyt tiimeiltä odotetaan täydellisiä suorituksia. Amerikkalainen sarja. (44')
HS-sää 5.3.
Tänään 19:28
hs.fi
HS-sää 5.3.2015
HS-uutiset 5.3.
Tänään 19:28
hs.fi
HS-uutiset 5.3.2015

Suositeltua

Koira pelastui viime hetkellä kuristajakäärmeen puristuksesta Intiassa
Tänään 09:07
iltasanomat.fi
Bussikuskin jäätävä kolari tallentui videolle
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Näin hupaisissa merkeissä Keskisen ja Jane-kihlatun rakkaus alkoi
Tänään 08:08
iltasanomat.fi
Näin vaativa on Kontiolahden latuverkosto – Laura Toivanen näyttää seinänousun
Tänään 07:57
hs.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kissat ottivat Japanilaisen saaren haltuun - ihmiset muuttavat pois
Tänään 09:08
iltalehti.fi