UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 14/56. Missi Sara Sieppi loihtii illallisen muusikko-juontaja Tino Singhille, laulaja Mika Pohjoselle ja toimittaja Pirjo Kauppiselle. Keittiössä harvoin viihtyvä Sara kokkaa kotonaan juustoisen savulohisalaatin, savuporokiusauksen ja hedelmämaljan. Keittiössä ei selvitä ilman haavoja, mutta onneksi illallinen saa onnellisen päätöksen. Kotimainen…
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Barbit. Tänään puetaan parasta ylle kun barbit juhlivat tyttöporukalla. Nikin avustuksella Nina suunnittelee ja kokkaa kesäisiä herkkuja ja valmistaa värikkäitä drinkkejä ystävilleen. Kotimainen ruokaohjelma.
65 min
MasterChef Australia
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 58/61. VIP-lounas. Kilpailijat valmistavat lounasta VIP-vieraille tasokkaassa Vue de Monde -ravintolassa Shannon Bennettin johdolla. Jokainen on vastuussa yhdestä monimutkaisesta ruokalajista, ja kaikilla on niiden kanssa vaikeuksia. Australialainen sarja. (51')
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 10:00
ruutu.fi
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 13/56. Juontaja-muusikko Tino Singh kutsuu illalliselle missi Sara Siepin, laulaja Mika Pohjosen ja toimittaja Pirjo Kauppisen. Illallisella nähdään, miten vieraat reagoivat, kun Tino maustaa ruoan maailman vahvimmalla chilillä. Luovana ihmisenä Tinon järjestää yllätysnumeron, joka on hyvin omaperäinen: vieraat saavat tehtäväkseen mainoskaraoken.…
Seurapiiri-ihmiset: Seurapiirissä on kivaa!
Tänään 09:45
hs.fi
Ravintola Micheliin oli kutsuttu 16.4. lukuisia julkkiksia. Mitä mieltä he ovat Helsingin seurapiirielämästä? Toimittaja: Susanna Kosonen , kuvaus ja editointi: Rio Gandara
22 min
Peter Pan
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Seikkailu Lontoossa. Helinä jakaantuu neljäksi eri keijuksi, ja niistä pahansisuisin lähettää kapteeni Koukun miehistöineen Lontooseen.
30 min
Elixir Sport
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/18. Urheilua, urheilijoita ja kaikkea kivaa aamun iloksi. (22')
11 min
Tero hoitaa
Tänään 09:20
areena.yle.fi
Jalan kokeet. Tero löytää Helenan laatikosta Jalan vanhoja kokeita. Opettelemalla ne koulumenestys on taattu. Helena saa vihiä asiasta.
65 min
MasterChef Australia
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 57/61. Kaksintaisteluja. Kisassa on mukana enää neljä kilpailijaa, jotka ottavat yhteen sarjassa nopeita kaksintaisteluja. Paras heistä pääsee suoraan semifinaaliin. Australialainen sarja. (50')
4 min
Fiksaa fillari
Tänään 09:14
areena.yle.fi
Osa 3. Jarrut pelittämään. Pojat näyttävät, kuinka pyörästä vaihdetaan jarrupalat.
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 09:05
areena.yle.fi
9.08 Vaalien tuloslaskenta ennen ja nyt 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Terrorisminvastainen mielenosoitus Helsingissä 9.29 Retro vs. antiikki 9.39 Voita&Sokeria: terveellinen raakapuuro 9.43 Kantelemusiikki kansainvälistyy
11 min
Jack
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Ravintoketju. Jack oppii käytännössä ja perusteellisesti, miten Maan ravintoketju toimii, kun hän pudottaa tärkeän data-dottinsa maahan ja muurahainen vie sen.
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 13/18. Terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoilun huippuohjelma palaa uusin jaksoin! (22')
105 min
Areenaleffa: Hyvässä seurassa
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(In Good Company/USA 2004) Komediassa keski-ikäinen mies saa uuden pomon nuoresta uraohjuksesta ja kaiken lisäksi kloppi ihastuu hänen tyttäreensä. O: Paul Weitz. N: Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace.
5 min
Voita & Sokeria
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Fitness-ammattilainen ja malli Anna-Maija Sarjula näyttää meille kuinka syntyy terveellinen mutta silti hyvä roll-up herkkusnack ja raakapuuro. Marjainen ja proteiinipitoinen raakapuuro 150g pakastettuja suomalaisia marjoja (mansikoita,puolukoita,mustaherukoita,mustikoita) 200g kananmunan valkuaisia 10g pellavasiemenrouhetta vadelmakeittoa (kaloriton) 50g…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
60 min
Huikeat kakut
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Voikreemiaalloilla. Los Angelesin huippukondiittorit tekevät merellisiä kakkuja, kuten luau-teemaisen hääkakun, jossa on tiki-patsaita ja trooppisia kukkia. Toisaalla tehdään kihlajaiskakkua, jossa on merenrantamaja mäellä. Englantilainen lifestyleohjelma. (43')
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/20. Jaksa paremmin. 7/20. Vesa Tuominen kertoo aitajuoksija Noora Toivolle miksi vatsallaan nukkuminen ei ole hyväksi. Pikku Paratiisin Susanna loihtii herkullisen vihersmoothien ja Päivi opettelee kyykkäämään Joni Jaakkolan ohjauksessa. Kotimainen lifestyleohjelma.
11 min
Yökyöpelit
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Osa 13: Konna on lähistöllä! Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku on rouskuttanut sähköjohdot poikki. Seurallisen Saku-sedän öisissä juhlissa selviää, kuka on syyllinen suursyöminkeihin ja miksi.
Uusi Miss Suomi IL-TV:n testissä - nämä asiat ovat ensimmäisenä mielessä
Tänään 08:43
iltalehti.fi
Video: Gogi Mavromichalis
Mercedes Bentzon raju tarina - kaman käyttäjästä räppinaiseksi
Tänään 08:30
iltalehti.fi
Video: Pasi Liesimaa
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 20/26. Pelastakaa pallopäät. Floridan rannalle ajautuu 22 pallopäävalaan lauma. Massarantautumisen syy on mysteeri, mutta pelastajat tekevät kaikkensa antaakseen edes osalle eläimistä uuden mahdollisuuden. Edessä on massiivinen operaatio, eikä yllätyksiltäkään vältytä. (20')
Näin Matin keikka sujui putken jälkeen
Tänään 08:22
iltalehti.fi
Matti Nykänen sai ryyppyputken poikki - yleisö sekosi Säkylässä Seiska: Matti Nykänen hätäleikattiin Kanarialla Näin Matin keikka sujui putken jälkeen Video: Miisa Kaartinen.
23 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:21
areena.yle.fi
Kuinka Nokkela menetti häntänsä. Petteri kertoo Töpöhännälle, kuinka hän tapasi Nokkelan ja kuinka Nokkela menetti häntänsä. Vaan voisiko hännän saada vielä takaisin?
25 min
Bubble Guppies
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (22')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
5 min
Bumba
Tänään 08:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 29/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. (5')…
24 min
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Arvoituksellinen pyörä ja Sinisten takamusten arvoitus.
2 min
Hertan maailma
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Hertta tykkää kylpeä. Myös fiksut muksut tietävät, että kylpeminen on hauskaa. Animaatio: Alpakkamedia Oy.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 18.4.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Valto ja Valdemar.
30 min
Laiva
Tänään 04:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Marketin myyjä Aki saa asiakkailta tippiä ja tekee tauolla rockmusiikkia studiohytissään. Nuoripari Sanna ja Ville ovat lähteneet laivalle viettämään laatuaikaa, mutta yhteistä aikaa ei oikein laivallakaan tunnu löytyvän ja Sannan salaa ottama kulmakoru on Villen mielestä epämääräinen. Retrodiscon DJ Vesku villitsee matkustajat. Kotimainen…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/14. Harjoittelijan h-hetki. Harjoittelija Maxin h-hetki koittaa: tuleeko hänestä vihdoin oikea rantavahti vai joutuuko hän vaihtamaan alaa? Haiverkkoon on takertunut hai, jonka irrottaminen ei suju kommelluksitta. Kallion juurella on nähty ruumis, ja Beardy vaarantaa henkensä etsintäoperaatiossa. Australialainen sarja. (21')
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/14. Vaaroja vesillä. Koulut ovat loppuneet, ja Bondin ranta täyttyy auringonpalvojista. Helle kuumentaa tunteita, eikä yhteenotoilta vältytä. Nuori surffaaja on loukkaantunut, ja Whippet pelastaa pienen pojan meren armoilta. Voimakkaat merivirrat aiheuttavat vaaratilanteita ja pitävät rantavahdit kiireisinä. Australialainen sarja. (22')
Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Teaser Trailer
Tänään 03:03
gamereactor.fi
Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Teaser Trailer
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 02:30
ruutu.fi
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Livestream Replay
Tänään 02:13
gamereactor.fi
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Livestream Replay
Saksalaisnuoret haluavat nopeasti työelämään
Tänään 02:00
hs.fi
Oppisopimuskoulutus on suosittua Saksassa, sillä noin puolet ikäluokasta opiskelee sekä koulussa että työskentelemällä. Suomessa pohditaan, mitä asioita Saksan ammattikoulutuksesta voisi soveltaa.
Some-tähti elää suosiollaan
Tänään 02:00
hs.fi
Helsinkiläinen Janne Naakka tienaa elantonsa tykkäyksillä, jota hän kerää sosiaalisessa mediassa. Miten hän rakentaa Instagram-tyylinsä?

Suositeltua

52 min
Prisma: Neandertalilaisten arvoitus
Eilen 13:10
areena.yle.fi
28 min
Dok: The HEROin me - Heroiini minussa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
48 min
Historia: Koukuttavat nautinnot
Eilen 16:00
areena.yle.fi
4 min
Kuningas Matti: Pilluralli
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Mr. Finland –Iirolle alastomuus on arkipäivää
Eilen 18:15
iltalehti.fi
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi