UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ruotsin armeijalähde: "Näyttää siltä, että alue on vieraan vallan kiinnostuksen kohteena"
Tänään 09:37
iltasanomat.fi
Ruotsilla on Grenstadin mukaan syytä uskoa, että sen aluevesillä on meneillään sinne kuulumatonta ulkomaalaista vedenalaista toimintaa. Siksi operaatiota jatketaan edelleen. - En kommentoi havaintoja tarkemmin, mutta näyttää siltä, että alue on parhaillaan vieraan vallan kiinnostuksen kohteena, kontra-amiraali kommentoi tiedotustilaisuudessa HSTV:n mukaan. Grenstad…
Kontra-amiraali kertoo Ruotsin sukellusvenejahdista
Tänään 09:27
hs.fi
Kontra-amiraali Anders Grenstad antoi tilannekatsauksen Tukholman saaristossa käynnissä olevasta sukellusvenejahdista. Operaatiota jatketaan edelleen, sillä Ruotsilla on Grenstadin mukaan syytä uskoa, että sen aluevesillä on meneillään sinne kuulumatonta ulkomaalaista vedenalaista toimintaa.
Tiesitkö tätä surullista tilastoa takaa-ajoista?
Tänään 08:47
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
Harmaa alku viikolle: pilvipeitettä ja tihkusateita
Tänään 08:44
iltasanomat.fi
Aamulla Itä-Suomessa on vielä rippeitä maan yli yön aikana kulkeneesta sadealueesta. Aamu voi siis alkaa lumi- tai räntäsateella. Myös lounais- ja etelärannikolla on heikkoja sateita. Iltapäivä on koko maassa enimmäkseen pilvinen ja poutainen. Jonkin verran vettä tai lunta voi kuitenkin paikoin ripotella. Lounaassa lämpötila voi nosta lähelle kymmentä astetta,…
Nousiko sukellusvene pintaan Tukholman edustalla? Katso kuva
Tänään 07:51
iltalehti.fi
Kuvan on ottanut yksityishenkilö. Kontra-amiraali Anders Grenstad sanoi yksityishenkilön kertoneen, että esine näytti sukellusveneeltä. - Esine oli pinnassa, minkä jälkeen se vaipui takaisin veden alle, Grenstad kertoi. Lähde: Reuters - STT
ToosaTV: Juhlitko sinä tarpeeksi rakkautta?
Tänään 07:49
iltasanomat.fi
Mutta pitäisikö meidän juhlia enemmän rakkauden pieniäkin kulmakiviä? Kuten sitä kertaa, kun mies tiskaa ensimmäistä kertaa pyytämättä. ToosaTV purkautuu tänään rakkauden syövereihin ja järjestää juhlat niille elämän pienille asioille – ja vähän suuremmillekin.
Kämppikset osa 5: Matkailu avartaa
Tänään 07:48
iltalehti.fi
10 min
Maukka ja Väykkä
Tänään 07:32
areena.yle.fi
Osa 9: Suuri tanttijahti. Väykän aika käy pitkäksi, ja Maukka päättää järjestää tanttijahdin.
10 min
Tommin kiertävä sirkus
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Tamppaava Masa. Masan pitäisi tanssia illan esityksessä, mutta hänellä ei ole minkäänlaista rytmitajua.
7 min
Nelli ja Iiro
Tänään 07:13
areena.yle.fi
Lemmikkieläinpäivä. Jokainen saa ottaa kouluun lemmikkieläimen, ja Nelli vie Millin. Mutta mittarimato sairastuu purkissa.
5 min
Pikku Toni
Tänään 07:07
areena.yle.fi
Ihmeellinen simpukka. Darwinin luolasta löytyy outo kapine: sen sisältä kuuluu meren kohinaa.
Vatanen liekehti Bluesia vastaan - ampui kaksi maalia!
Tänään 07:01
iltasanomat.fi
7 min
Karhunpaini
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku.
NHL-pelaajaa potkaistiin luistimella kasvoihin vahingossa - välttyi onnekkaasti vammoilta
Tänään 06:56
iltasanomat.fi
7 min
Fungi
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Riina kokkina. Riinan mielestä heidän kotonaan ei tarjoilla tarpeeksi maukasta ruokaa, joten hän päättää ryhtyä perheen kokiksi.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 20.10.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea Kauno, Kasperi,Jasper, Jesper.
Elämää: Ismo Leikola - maailman hauskin ihminen?
Tänään 06:50
mtvkatsomo.fi
Stand up -koomikko haluaa tehdä seuraavaksi huumoria suomalaisesta holhoamisesta.
Huomenta Suomi: Autolla Nepaliin
Tänään 06:40
mtvkatsomo.fi
Elokuvantekijä Juho Leppänen körötteli 20 000 kilometriä kathmandulaisen turvakodin naisten hyväksi.
Valioliiga: Sunnuntain maalikooste
Tänään 06:36
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:34
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Vedenalaisen toiminnan etsintä jatkuu Ruotsissa
Tänään 06:31
mtvkatsomo.fi
Ruotsin puolustusvoimat on julkistanut perjantaina otetun kuvan, jossa kerrotaan näkyvän pintaan noussut tuntematon esine.
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
mtvkatsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
Päivän sää 20.10
Tänään 05:30
hs.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 04:15
ruutu.fi
Renkaita, ranskanperunoita ja videonauhaa. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat ranskanperunoita rakastava murtovaras, viillellyt autonrenkaat ja valvontakamerakaupan ryöstö. Englantilainen sarja. (27')
35 min
Weeds
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 13/13. Panisin, en panisi. Jill kiristää Nancya saadakseen Stevien huoltajuuden itselleen, ja Heylia vaatii huumeitaan takaisin. Ouellette ripittää Shanea, ja tämä keksii vielä yhden tavan suojella äitiään. Amerikkalainen draamasarja. (27')
Unelmahäät peruttu: Charlie Sheen jätti pornotähtimorsiamensa
Tänään 03:28
iltasanomat.fi
Charlie Sheenin, 49, oli määrä astella alttarille Brett Rossin, 25, kanssa marraskuussa, mutta eilen Sheen ilmoitti yllättäen jättäneensä morsiamensa. Sheen julkaisi eilen tiedotteen, jossa totesi Rossin olevan ”kiva tyttö”, mutta haluavansa keskittyä nyt avioliiton sijasta lapsiinsa. Sheenillä on viisi lasta kolmen eri naisen kanssa. Sheenin mukaan pari erosi…
30 min
Weeds
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/13. Napit vastakkain. Nancy ja Silas kiistelevät huumebisneksen johtajuudesta, ja Andy yrittää toimia sovittelijana. Shane tekee kaikkensa voittaakseen Ouelletten luottamuksen takaisin, ja Doug yrittää salata laittomat puuhansa arvopaperikomissiolta. Amerikkalainen draamasarja. (25')
Ebolaan sairastunut espanjalainen hoitaja parantui
Tänään 02:55
iltasanomat.fi
Romero sai taudin hoitaessaan kahta ebolaan sairastunutta lähetystyöntekijää madridilaisessa sairaalassa. Hoitaja otettiin sairaalaan 6. lokakuuta, kun hänelle nousi korkea kuume. Naista hoidettiin sairaalassa Madridin keskustassa. Sunnuntaina ebolatesti näytti hänen selättäneen taudin. Naiselle tehdään vielä uusi testi lähiaikoina, sanotaan hallituksen lausunnossa.…
55 min
Pelkokerroin 2.0
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Torakkagrilli. Neljä kahden hengen joukkuetta kilpailee epätavallisen vaikeissa tempuissa. Ensimmäisenä on vuorossa hurja vesitemppu, toisena Pelkokertoimen "torakkagrilli". Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
Ruotsin puolustusvoimat paljasti kuvan: tässä todiste sukellusveneestä?
Tänään 02:06
iltasanomat.fi
Sunnuntai-iltaisessa lehdistötilaisuudessa puolustusvoimien edustajana oli Ruotsin merivoimien kontra-amiraali Anders Grenstad. Hänen mukaansa perjantaina iltapäivällä alkanut suuroperaatio jatkuu edelleen.
55 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 19/24. New Orleans, osa 2. Vieraiiljoina uuden NCIS: New Orleans -sarjan tähdet, muun muassa Scott Bakula (Aikahyppy, Ameridan Beauty, My Life with Liberace) ja CCH Pounder (Shield - Lain varjolla, Avatar). NCIS-tiimi selvittelee yhä New Orleansin murhia, jotka muistuttavat pelottavasti vuosikymmeniä sitten pidätetyn miehen tekemiä tappoja. Todisteet…
60 min
Americans: Kostaja lähestyy
Tänään 01:05
mtvkatsomo.fi
Elizabeth saa tietää FBI:n käyneen Jaredin luona. Ninan täytyy onkia Stanilta häiveteknologiaa koskevia tietoja. Larrick käyttää kovia otteita päästäkseen agenttien jäljille. Jenningsit huolestuvat, kun Katesta ei kuulu mitään. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia.…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 16/20. Lapsukaisia. Tällä kertaa ohjelma käy läpi 20 suosittua lapsivideota. Mukana on muun muassa väsähtäneitä ruokailijoita, tanssivia lapsia ja kung fu -vauva. Englantilainen sarja. (22')
60 min
Haapasalo Goes America
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Missourissa Ville ottaa haltuun swing-tanssin askeleet, kuulee Route 66-harrastajan tarinaa ja tekee käsin nuudelia Amerikan-malliin. Oklahomassa Ville päätyy lähes suoraan myrskynsilmään. Hän kuulee kehittyvästä tornadosta Amerikan pahimmalla tornadoseudulla Kansasissa ja hyppää tornadonjahtaajien kyytiin. Jännitystä on tarjolla myös vapaaottelu-kehässä,…
60 min
Pahan ajojahti: Unettomat yöt
Tänään 00:05
mtvkatsomo.fi
Catherinen äiti joutuu onnettomuuteen ja vajoaa koomaan. Bisgaard antaa Catherinelle helpolta vaikuttavan jutun, jotta tämä saisi muuta ajateltavaa. Catherine ja Molbeck alkavat selvittää ikkunasta hypänneen pojan todellista kuolinsyytä. Thomas menee vankilaan tapaamaan sarjamurhaajaa, josta hän on kirjoittanut kirjassaan, ja saa tietää, että tämäkin on saanut…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/20. Linssiluteita. Tämänkertaisessa jaksossa vieraillaan Suomessa ja tavataan Lontoon laulava kalamyyjä. Englantilainen sarja. (23')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Tankotanssia ja pyhää sanaa. Siv päättää aloittaa uuden harrastuksen, tankotanssin. Sivin elämäntyyliä paheksuva Gunilla haluaa ohjata Sivin ja tämän ystävät oikealle tielle. Maria yrittää pitää kotinsa järjestyksessä remontin keskelläkin, ja Britt valmistautuu vanhiman poikansa syntymäpäiville. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:50
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
56 min
Vampyyrien sukua: Myrkkypuun hedelmä
Eilen 23:32
mtvkatsomo.fi
Noidat uhkaavat Hayleyn ja lapsen henkeä, eivätkä Klaus ja Elijah kaihda keinoja pelastaakseen heidät. Kirkon verilöyly kalvaa Camillen mieltä, ja hän pyytää apua isä Kieranilta. Davina opettelee Elijahin avulla hallitsemaan taikavoimiaan, ja Rebekah harkitsee lähtöä New Orleansista. Amerikkalainen vampyyridraamasarja.

Suositeltua

Lady Gagaa piiskattiin lavalla
Eilen 11:51
iltalehti.fi
10 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
Venäläisaluksen ongelmat herättävät kauhua Kanadassa
Eilen 12:38
iltasanomat.fi
Salaperäinen avaruussukkula laskeutui Kaliforniaan kahden vuoden jälkeen
Eilen 16:12
iltasanomat.fi
30 min
Matkaoppaat
Eilen 15:00
ruutu.fi
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 16:30
ruutu.fi