UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pia ja Matti saivat toisensa
Tänään 17:02
iltasanomat.fi
39 min
Meren ääriin
Tänään 16:35
areena.yle.fi
Norjalaisalus Statsraad Lemkuhl oli mukana Tall Ships Races -tapahtumassa ja poikkesi Suomessakin. Aluksella oli kokeneiden merikarhujen lisäksi miehistönä nuoria vapaaehtoisia, joille meritauti tuli heti tutuksi. (U)
Poliisipäällikkö suomalaisnaisten surmista: "Toivon, ettei tämä toistu enää koskaan"
Tänään 16:24
iltasanomat.fi
31 min
Explorers - elämysten metsästäjät
Tänään 16:00
mtvkatsomo.fi
Karut erämaat houkuttavat saksalaisseikkailija Joe Vogelia. Nyt hän matkaa Boliviaan tavoitteenaan ylittää yksin jalan Salar de Uyunin valtava suolatasanko. Eloton, valkea autiomaa on armoton ympäristö. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin…
59 min
Kiinan kesytön luonto: Mongolian arot
Tänään 15:54
mtvkatsomo.fi
Nigel pyöräilee Sisä-Mongolian aroilla etsimässä kaunista neitokurkea. Matkalla hän kohtaa komeita käärmeitä, sieviä jyrsijöitä ja laulavia heinäsirkkoja ja käy mongolialaisilla kesäjuhlilla kannustamassa painijoita ja ratsastajia. Brittiläinen luontodokumenttisarja.
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 15:30
ruutu.fi
Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
31 min
Explorers - elämysten metsästäjät: Valerin hyppy tuntemattomaan
Tänään 15:29
mtvkatsomo.fi
Kovan luokan base-hyppääjä Valeri Rozov valmistautuu suorittamaan kaikkien aikojen ensimmäisen hypyn Mount Everestiltä, ja harjoitukset tapahtuvat ylväissä vuoristomaisemissa. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman…
55 min
Huikeat kakut
Tänään 15:05
ruutu.fi
Las Vegasin kakkuhuumaa. Las Vegasissa kaiken pitää olla suurempaa ja parempaa ? myös kakkujen. Jaksossa tutustutaan kolmen kondiittorin kakkuihin Las Vegasissa, missä paineet ovat kovat ja aika vähissä. Näemme jättimäisen sushivenekakun kakkususheilla sekä esiintymislavan muotoisen kakun, jossa on kakusta tehty vatsastapuhuja nukkeineen. Englantilainen lifestyleohjelma.…
Amerikkalaisäiti ei ollut uskoa silmiään: Miksi jäätelö ei sulanut kuumuudessa?
Tänään 15:01
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Leila leipoo
Tänään 14:35
ruutu.fi
Perinteet kunniaan. Leila leipoo perinteisiä leivonnaisia: munkkeja, madeleine-leivoksia ja Schwarzwaldin kakkua. Leipuri David näyttää, miten näkkileipää tehdään. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 14:35
ruutu.fi
Aki ja Heli lähtevät ostosreissulle Ruotsiin. Markku päättää kuitata häviämänsä vedon lahjoittamalla Akille auton. Kirsin ostoslistalla on suomalaista lasia kohtuuhintaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 14:30
ruutu.fi
Tiikeri hammaslääkärissä. Molek-tiikerin jomottava hammas parannetaan eläinhammaslääkärin vastaanotolla. Eläintarhaan muuttaa uusi apinalauma, ja harvinaisia Uuden-Seelannin sammakoita yritetään saada lisääntymään. 12. tuotantokausi. (22')
61 min
Jamie Oliverin keittiössä: Tulikoe
Tänään 14:28
mtvkatsomo.fi
Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen…
Paris Hilton ja bikinimalli autonpesupuuhissa - onko tässä kaikkien aikojen seksikkäin hampurilaismainos?
Tänään 14:15
iltasanomat.fi
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:05
ruutu.fi
Voi voi, Sandy. Sandy Fowle on ylipainoinen perheenäiti, joka ei ehdi laittaa itselleen kunnon ruokaa vaan popsii joka välissä voileipiä ? häneltä kuluu jopa puoli purkkia voita päivässä. Gillian laatii Sandylle terveellisemmän ruokavalion ja palaa puoli vuotta myöhemmin tarkistamaan, onko hänen neuvojaan noudatettu. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi.…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 13:40
ruutu.fi
Duncan Bannatynen tarina. Tänään esittelyvuorossa on luolan suorapuheinen skotti. Duncan Bannatyne esittelee muun muassa bisnesimperiuminsa, lapsenlapsensa ja upean huvilansa Ranskan Rivieralla. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:35
ruutu.fi
Henwoodit helisemässä. Henwoodien perheessä kukaan ei halua laittaa ruokaa, joten koko perhe elää pelkillä valmisruoilla. Tämä on jo alkanut näkyä perheen äidin sekä 12-vuotiaan Holly-tyttären painossa ja hyvinvoinnissa. Gillian yrittää saada perheen äidin pääsemään keittiökammostaan ja laittamaan perheelle terveellistä kotiruokaa. Englantilainen realitysarja.…
Sääilmiö: Miksi korkeapaine tarkoittaa enimmäkseen poutaista säätä?
Tänään 13:28
hs.fi
HS:n meteorologi Anniina Törmä kertoo, miksi korkeapaine tarkoittaa usein poutaista säätä ja miksi matalapaineen osuessa kohdalle sataa.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Äiti ja tytär samasta puusta. 51-vuotias Angela ja hänen 23-vuotias tyttärensä Allyson painavat tismalleen saman verran. Heidän yhteispainonsa on huimat 272 kiloa. Myös heidän elintapansa ovat samanlaiset: molemmille maistuu alkoholi ja rasvainen ruoka. Gillian selvittää, onko epäterveellisestä elämästä jo seurannut pysyviä vaurioita vai voivatko äiti ja tytär…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 12:45
ruutu.fi
Peter Jonesin tarina. Tutustumisvuorossa on tänään luolan hurjapää Peter Jones, joka kertoo muun muassa siitä, miltä tuntuu menettää kaikki. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 12:35
ruutu.fi
Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:25
areena.yle.fi
Kielletty hedelmä. Konstaapeli Mike Bradley lohduttaa onnettomuudessa sisarensa menettänyttä naista. Kun ylikonstaapeli Craddock huomaa, että kyseessä ei ole pelkästään ammatillinen kiinnostus, hän määrää Miken lomalle.
Speden patsaan lähistöllä pääsee 23 metriä syvään Pirunpesään
Tänään 12:12
hs.fi
Spede Pasasen patsaan lähistöllä pääsee myös laskeutumaan 23 metrin syvyiseen onkaloon. HS:n dokumenttisarjan neljäs osa.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 12:00
ruutu.fi
Syntisen hyvää. Nigellan mielestä ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan siitä täytyy todella voida nauttia. Tänään valmistetaan muun muassa paholaisen suklaakakkua, joka on tietenkin syntisen hyvää. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Maitopoika Aapo lähtee viininmaisteluretkelle ja Anssi kohtaa tyytymättömän asiakkaan joka ei voi syödä lainkaan hotellin tarjoamia ruokia. 3. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
34 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
2. SM-osakilpailu Alastarossa, osa 2/2
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 11:50
ruutu.fi
Uuden-Kaledonian paratiisisaaret. Robson Green kalastaa Uudessa-Kaledoniassa sekä uudisasukkaiden että alkuasukkaiden kanssa napsijoita ja seepramakrilleja. Meduusan pisto on pilata Robsonin reissun, mutta onneksi huumaava kava-juoma saa unohtamaan kivun ja murheet, ja lopuksi ehditään vielä kalastamaan valtavia jättipiikkimakrilleja. Englantilainen sarja. 4.…
Uusi video mykistää - Air Algerien turmapaikalla odotti täystuho
Tänään 11:43
iltalehti.fi
Huh hellettä! Isän nerokas keksintö helpottaa vesisotaa!
Tänään 11:42
iltalehti.fi
Israelin ja Hamasin tulitauko alkoi
Tänään 11:36
iltasanomat.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:30
ruutu.fi
Oppaat päättävät esittää shownsa uudelleen maksullisena, mutta suostuvatko asiakkaat maksamaan, kun yksi esiintyjistäkin on sairastunut? Aapo puolestaan perehdyttää retkeläisiä bulgarialaisen maaseudun saloihin ja Varnassa tuodaan salsa kaduille. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Ribsejä tosimiesten illanviettoon. Ravintolan suunnittelija sekä timpurit, jotka vastasivat Gaijinin pöytien rakennuksesta tulevat viettämään jätkien iltaa. Nyt ei kainostella, lihaisalla listalla on possun ribsejä sekä vasikanposkia Gaijin-style. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
Karmiva yllätys säikäytti asukkaan pahanpäiväisesti
Tänään 11:28
iltalehti.fi
52 min
Taistelu Laatokan Karjalassa
Tänään 11:10
areena.yle.fi
Puna-armeija aloitti 21. kesäkuuta 1944 hyökkäyksen Aunuksessa murskaavalla ylivoimalla. Suomalaiset olivat jäämässä mottiin. Verinen ratkaisu tapahtui Nietjärvellä. (U)
4 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
"Seurakunnan toiminnassa saa sekä olla rauhassa että pitää hauskaa. Leireillä tulee hieno tunne siitä, että tämä on meidän porukka." Rippileiri-isäntä Joni Topp on rippileirien konkari. (Matt. 5:38-44)
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Hole-in-one vai täysi huti?. Viikon viimeisen illan järjestää golfia harrastava kiinteistövälittäjä Lachlan Hosking. Myyntimies yrittää pelata varman päälle ja miellyttää vieraitaan, mutta onnistuu kuitenkin mokaamaan kaikkein helpoimmassa asiassa eli perunoiden kypsennyksessä. Tänään selviää, kuka on viikon voittaja. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Anne-Marin retkellä kotiinpalaavien asiakkaiden joukossa on eräs, jolla kysymyksiä rittää. Viivi ja Helena tavoittelevat kolmen päivän rusketusta yhdessä päivässä ja Kultahietikolla intoudutaan salsan rytmeistä. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:00
ruutu.fi
Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
Hei, minne katosit Timo Taikuri?
Tänään 11:00
iltasanomat.fi

Suositeltua

Lääkärin karmea virhe - miehen penis amputoitiin vahingossa
Tänään 09:35
iltalehti.fi
42 min
Kultainen noutaja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:25
areena.yle.fi
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
28 min
Järviemme helmet
Eilen 20:00
areena.yle.fi
27 min
Kekäläisen kesäduuni
Eilen 21:00
areena.yle.fi