UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Destiny - How to beat Crota on Hard
Tänään 11:45
gamereactor.fi
Destiny - How to beat Crota on Hard
35 min
Lapsiperheen taloprojekti
Tänään 10:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Gregin paluu. Greg palaa kotiin kuvauksista ja ällistyy nähdessään, mitä ratkaisuja Danielle on tehnyt remontin suhteen. Perhe ei voi vielä muuttaa uuteen kotiinsa, mutta pesukarhuille se kelpaa mainiosti. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. (22')
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27. Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia.
Missikisoissa tapahtui kaikkein noloin - näin kaunotar selvisi alastomuudesta
Tänään 09:58
iltalehti.fi
Lähde: Splash
5 min
Tulossa:
Tänään 09:55
ruutu.fi
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2')
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Lihapullavuoka
Tänään 09:35
katsomo.fi
Lihapullavuoka
30 min
Upeat skandikodit: Taiteilijoiden asumishaaveet
Tänään 09:30
katsomo.fi
Lumisessa tanskalaismaisemassa odottaa kartanomainen talo uusia omistajiaan. Muotisuunnittelija perheineen tulee katsomaan, vastaisivatko hienot, uudistetut puitteet vinon katon alla heidän toivelistaansa. Näyttelijä-laulaja vaimoineen taas tahtoo myydä talonsa, jossa myyntivaltteja riittää walk-in-vaatehuoneista uima-altaaseen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 09.00
Tänään 09:23
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:22
areena.yle.fi
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:19
areena.yle.fi
Jälkipörssiläiset keskustelevat viikon talousuutisista; Kreikan vaaleista, EKP:n päätöksestä ostaa euromaiden velkakirjoja sekä siitä, että pitäisikö ansiosidonnainen työttömyysturva irrottaa työttömyyskassan jäsenyydestä.
4 min
Filmikellari
Tänään 09:15
areena.yle.fi
Filmikellarissa pohditaan, tarvitaanko suuria seteleitä vai pieniä pennejä.
65 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 09:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/37. Ilta ranskalaisittain. Ankaraa kritiikkiä muille kilpailijoille antaneet Peter ja Gary avaavat pop up -ravintolansa luottavaisin mielin. Onko kehuskelu ollut aiheellista, vai saako parivaljakko maistaa katkeruuden karvasta kalkkia?
25 min
Studio55.fi: 50+ Coaching
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana valmentaja Tuula Piensoho.
25 min
Lentäjät riskirajoilla
Tänään 09:01
areena.yle.fi
4/10. Kapteeni Burns pääsee kuljettamaan VIP-asiakkaita. Laskeutuminen pilven läpi aiheuttaa sydämentykytystä Quinnille. Hän lentää myös sairaskuljetuksen sairaalaan, jonne pääsee vain lentokoneella.
58 min
Luontoretkellä: Isokauris näkyvissä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Lounais-Norjassa on perinteisesti pyydetty saksanhirveä eli isokaurista. Kuinka jahtiin valmistaudutaan, ja millaisia pyyntitapoja metsästäjillä on käytössään?
23 min
Lentäjät riskirajoilla
Tänään 09:00
areena.yle.fi
3/10. Quinnin tavarakuljetus alkuasukaskylään saa ikävän käänteen. Miten lentäjä Richardsonia kohdellaan, kun hän laskeutuu ensimmäistä kertaa erityksissä olevalle saarelle? Kokelas Holmesin lentäjäntaitoja arvioidaan toden teolla.
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/26. Ahmimista äidinkaipuuseen, osa 1. Pääsemme seuraamaan 2-vuotiaana adoptoidun Jamin koskettavaa tarinaa. Jamin ylipainon taustalla on paljon purkamatonta surua. Miten se vaikuttaa hänen laihdutusintoonsa? Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
Suunnitellaanko Ukrainassa jättimottia?
Tänään 08:48
iltasanomat.fi
Taistelut Ukrainassa ovat leimahtaneet taas verisiin mittoihin, kun Venäjä-mieliset kapinalliset ja Ukrainan armeijan joukot ovat ottaneet yhteen. Satamakaupunki Mariupol oli viikonlopun aikana raskaan tulituksen kohteena, mutta taistelut siellä eivät kuitenkaan kärjistyneet, koska puolen miljoonan asukkaan kaupunki on kapinallisillekin liian iso pala. Taistelut…
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Remonttireiskat.
Videotuomarit: "Miten vaikea paikka Eetu Selänteellä onkaan edessään"
Tänään 08:40
iltasanomat.fi
IS:n Videotuomarit Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm tunnelmoivat Selänne-nimen historiallista jatkumoa Suomi-paidassa, mutta samaan hengenvetoon he kysyvät, miten kovat paineet nuorella miehellä voivat olla harteillaan, jos niitä ei osaa käsitellä oikein. - Vähän kyllä hirvittää kaverin puolesta. Tuollaisessa tilanteessa on kaikki mahdollisuudet kasata melkoiset…
Varomaton autoilija ajoi tietyöläisen yli - kuinka tästä voi selvitä?
Tänään 08:35
iltalehti.fi
Lähde: CNN
Auschwitzin vapauttamisesta 70 vuotta – Heinäluoma osallistuu juhlallisuuksiin Puolassa
Tänään 08:34
iltasanomat.fi
Auschwitz oli natsien tuhoamisleireistä suurin. Toisen maailmansodan aikana natsit tappoivat siellä yli miljoona ihmistä, joista valtaosa oli juutalaisia. Uhrien muistoksi Auschwitzissa Puolassa järjestetään tilaisuus, johon osallistuu 300 keskitysleiriltä hengissä selvinnyttä. Heistä useimmat ovat jo yli 90-vuotiaita. Auschwitzin museon johtajan Piotr Cywinskin…
Raaka tifo järkytti - fanit menivät aivan liian pitkälle
Tänään 08:29
iltalehti.fi
Lähde: CNN
30 min
Eläinten ABC
Tänään 08:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/26. Arktisen alueen asukit. Miten eläimet selviävät hyisestä kylmyydestä jopa pohjoisnavalla? Paksu turkki on looginen vastaus, mutta jääkarhun turkki on itse asiassa tavallisen harmaakarhun turkkia ohuempi. Porolla on silmissään salainen valttikortti, joka auttaa sitä selviämään. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
21 min
Oktonautit
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Oktonautit ja arktiset miekkavalaat: Kapteeni Valkonen ja Peso joutuvat pulaan arktisen alueen hyisissä vesissä. Oktonautit ja limaajakalat: Oktonautit löytävän merenpohjasta kiehtovan hylyn. 19/25.
Fidel Castro: En luota Yhdysvaltoihin
Tänään 08:18
iltasanomat.fi
Castron mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän torjuisi maiden pitkäaikaisen konfliktin rauhanomaisen ratkaisun. 88-vuotiaan Castron kirje luettiin Kuuban valtiollisella tv-kanavalla. Kommunistinen Kuuba ja Yhdysvallat aloittivat viime viikolla historialliset neuvottelut diplomaattisuhteiden palauttamisesta Havannassa. Maiden välisen yhteydenpidon…
FBI pidätti venäläisvakoojaksi epäillyn New Yorkissa – taustalla kokonainen rinki?
Tänään 08:07
iltasanomat.fi
Viranomaisten mukaan mies yritti värvätä tietolähteitä ja kerätä taloustietoa työskennellessään pankkiirina Manhattanilla. Miehen epäillään keränneen tietoja muun muassa USA:n kaavailemista pakotteista Venäjää vastaan. Syyttäjien mukaan maanantaina pidätetty pankkiiri aloitti työskentelyn Venäjän ulkomaantiedustelulle New Yorkissa vuonna 2012, kun hän työskenteli…
Argentiinan presidentti haluaa hajottaa maan tiedustelupalvelun
Tänään 08:03
iltasanomat.fi
Presidentin suunnitelmana on luoda tilalle liittovaltion tiedustelupalvelu, joka toimisi läpinäkyvämmin. Presidentin mukaan uuden tiedustelupalvelun johtajan valitsisi presidentti, mutta nimitys vaatisi senaatin hyväksynnän. Muutosten taustalla on syyttäjä Alberto Nismanin kuolema tässä kuussa. Hän väitti presidentin peitelleen tutkimuksia, jotka koskivat Iranin…
23 min
Dinojuna
Tänään 07:56
areena.yle.fi
Aarni ja avovaunu. Vanha kuuma lähde.
Nerokas pelastus: lentokoneesta loppui polttoaine
Tänään 07:48
iltalehti.fi
Lähde: CNN
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Leivotaan kakku. On sorsan syntymäpäivä, ja on syytä leipoa kakku. Sorsa toivoo saavansa aika erikoisen syntymäpäiväkakun.
5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee kissoja Melissan ja Ida-Marian ohjeiden mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
Auschwitzin animaatiokartta paljastaa karmeudet
Tänään 07:39
iltalehti.fi
Lähde: CNN
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Sateenkaari. Pojat näkevät sateenkaaren. He ovat kuulleet, että sateenkaaren päästä löytyy kulta-aarre. Aarre ei löydy kuitenkaan niin helposti kuin luulisi..
1 min
Rikun ja Ramin laulut
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Riku ja Rami esittävät kappaleen Mitä jos kuu putoaa taivaalta?
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 07.00
Tänään 07:28
areena.yle.fi
12 min
Yle Uutiset
Tänään 07:25
areena.yle.fi
8 min
Nuottiavain
Tänään 07:20
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
Hidastusvideo: Historiallinen myrsky saapui New Yorkiin
Tänään 07:15
iltalehti.fi
Lähde: CNN
Lumipyry lähestyy pääkaupunkiseutua
Tänään 07:14
iltasanomat.fi
Iltapäivällä sadealue sijaitsee lounaasta kohti Kainuuta ulottuvalla alueella ja tekee tuloaan jo pääkaupunkiseudulle. Mikään tavaton pyry tuo ei ole, mutta varmaan siihen liittyy huonoa ajokeliä. Pääkaupunkiseudulla huonompaa ajokeliä on tiedossa töistä paluuruuhkan aikoihin. Sateen edellä puhaltelee myös aika voimakas tuuli. Päivä on aika lauha, idässä on pikkupakkasta…

Suositeltua

55 min
Suomen surkein kuski
Eilen 20:04
katsomo.fi
Missikisoissa tapahtui kaikkein noloin - näin kaunotar selvisi alastomuudesta
Tänään 09:58
iltalehti.fi
55 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 17:35
ruutu.fi
51 min
Historia: PQ17 - saattue merisodassa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
25 min
Arkistojen salat: Suora lähetys Kuusta
Eilen 20:00
areena.yle.fi
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 01:55
ruutu.fi