UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Wasteland 2 - Xbox One GDC Announcement Trailer
Tänään 01:43
gamereactor.fi
Wasteland 2 - Xbox One GDC Announcement Trailer
60 min
Holmes NYC
Tänään 01:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/24. Ikuisuuslääke. Watsonin entinen työtoveri palkkaa Holmesin etsimään kadonnutta ystäväänsä. Tutkimukset johdattavat Holmesin toisenkin salaperäisesti kadonneen ihmisen jäljille. Amerikkalainen draamasarja. (41')
26 min
Villi ja vapaa: Aika on kypsä
Tänään 01:25
katsomo.fi
Danny ja Sabrina ovat tapailleet jo kuukauden. Justinin yllyttämänä Danny päättää ottaa suhteessa askeleen vakavampaan suuntaan, mutta tilanne on hänelle uusi ja pelottava. Pikkutuhmia tekstareita lähettävä Brett päättää valita penikselleen nimen ystäväporukan avustuksella. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.
50 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Vapaus. Nikita vie Kolbyn ja Micahin päivälliselle, Olivia päätyy johtamaan kirkon nuorisoryhmää, ja Taylor miettii opiskelupaikkavaihtoehtojaan. Amerikkalainen realitysarja. (39')
57 min
True Blood
Tänään 01:11
areena.yle.fi
Kausi 6, 8/10. Kohtalon omat. Sookie on vaikean päätöksen edessä. Jason tutustuu lähemmin Violetiin. Sarah menee äärimmäisyyksiin, kun totuus keinoverestä tulee ilmi. T: HBO. (U)
46 min
Pitch - kuningasidea: Kokeneet kehäketut
Tänään 01:00
katsomo.fi
Soitinvalmistaja Gibson haluaa laajentaa asiakaskuntaansa ja muokata brändin imagoa nuorekkaampaan suuntaan. Kaksi kokenutta mainostoimistoa ryhtyy töihin. Kilpailu suuresta asiakkaasta luo paineita ja vastoinkäymisiä on tiedossa.
50 min
LA Ink
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/21. Luottopakki lähtee. Tapahtuu se, mikä oli ennustettavissa: Corey lähtee. Mutta pitääkö päätös? Amy palaa reissustaan ja yllättyy, kun putiikkiin on otettu uusi tyttö, Ruthless. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21')
50 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Puku ratkaisee. Rento hipsteri Cody joutuu kovaan paikkaan, kun hän yrittää löytää vaativalle morsiamelleen täydellisen hääpuvun, jota ilman tämä ei suostu sanomaan tahdon. Ongelma on, ettei morsian tiedä itsekään, mitä hän haluaa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
56 min
True Blood
Tänään 00:15
areena.yle.fi
Kausi 6, 7/10. Vallanvaihto. Eric yrittää pelastaa Noran ja kääntyy epätoivossaan Billin puoleen. Sarah Newlin täyttää edesmenneen kuvernööri Burrellin jättämän valtatyhjiön, mikä tietää huonoa Jasonille. T: HBO. (U)
51 min
Kadonneen jäljillä UK: Isiä etsimässä
Tänään 00:00
katsomo.fi
James tajusi kuusivuotiaana, että mies, jota hän kutsui isäksi, ei ollutkaan hänen biologinen isänsä. Nyt, yli 30 vuotta myöhemmin, hän haluaisi löytää tämän. Myös Lisa etsii isäänsä. Lapsena hän sai kuulla, että hänen vanhempinaan pitämänsä ihmiset olivatkin todellisuudessa hänen isovanhempansa. Johtolankoina Lisalla on vain isän nimi sekä yksi haalistunut valokuva.…
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 16/20. Epäilyttävää rahtia. Melbournessa tutkitaan Vietnamista saapunutta konttia, jonka pitäisi sisältää vain pakastettua kalaa. Kahden malesialaisnuorukaisen maahantulon syy epäilyttää, ja Saudi-Arabiasta saapuvalla perheellä on mukanaan ruokaa, josta he eivät ole ilmoittaneet. Australialainen sarja.
28 min
Luontohetki: Hamsterin kotikonnuilla
Eilen 23:55
areena.yle.fi
Harvat tietävät, että Baijerissa elää yhä luonnonvaraisia hamstereita, joskin kanta on huomattavasti pienentynyt. Muutamia vuosikymmeniä sitten hamsteria pidettiin pahimpana viljantuhoajana ja sitä vainottiin julmasti. (U)
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 25/40. Arja on 55-vuotiaana jo ehtinyt kaksinkertaiseksi mummiksi. Tanssista tykkäävä nainen ei tykkää viinalla läträäjistä, mutta saattaa itse napata konjakkinaukun hyvässä seurassa. Jonkinlaisena tunnuslauseenaan Arja pitää sitä, että vaikka roppa rupsahtaa, niin sielu käy rippikoulua. Kotimainen realitysarja. (22')
55 min
90210
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 12/22. Kulje sydämesi tietä. Avioliittoneuvoja kehottaa Naomia ja Maxia keskittymään omiin unelmiinsa, ja Naomi huomaa, että hänen elämästään puuttuu jotain. Dixon lähettää Meganin ja Adriannan yhteiselle työkeikalle. Annie kuulee, että Rileylle tehdään vaarallinen selkäleikkaus, ja yrittää estää leikkauksen. Liam kärsii vihanhallintaongelmista.…
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Outo tarina. Laosista palaavalla miehellä on outo tarina kerrottavanaan. Uudesta-Seelannista palaavalla miehellä on mukanaan perinteinen kukui-pähkinöistä tehty kaulakoru, ja Melbournen postikeskuksessa tehdään suuri löytö. Australialainen sarja.
60 min
Kohde: Herra Dillinger Haroldin palveluksessa
Eilen 23:30
katsomo.fi
Episodissa on takaumia vuodelta 2010, jolloin Harold Finchin operatiivisena partnerina oli herra Dillinger, entinen palkkasoturi. Miehen vaalea olemus muistuttaa valokuvamallin habitusta, mutta käytös on ylimielistä ja itsekästä. Dillingerin seuraaja John Reese kävisi myös mallista, mutta hän on esimiestään ja ihmiselämää kunnioittava lojaali gentleman. Koneen…
55 min
True Blood
Eilen 23:20
areena.yle.fi
Kausi 6, 6/10. Kaiken takana on nainen. Taran, Jessican ja kumppaneiden viruessa vampyyrileirillä Bill hakee Lilithiltä vastauksia kriisiin ihmisten ja vampyyrien välillä. Eric saa tietää tärkeän totuuden. T: HBO. (U)
Jokerit voiton päässä konferenssivälierästä
Eilen 23:14
iltasanomat.fi
Niklas Hagman teki Jokerien voittomaalin
Eilen 23:01
iltasanomat.fi
60 min
Revolution: Ei pakotietä
Eilen 23:00
katsomo.fi
Rachel kaivaa pökerryksissä olevan Monroen ylös haudasta ja piilottaa tämän patriooteilta. Willoughbyn keskustassa räjähtää pommi, ja se saa patriootit sulkemaan kaupungin rajat ja lisäämään vartiointia. Tohtori Kelvin Horne on saapunut kaupunkiin ja sanoo olleensa Rachelin etsintäkuulutuksen takana, sillä hän ajattelee tämän olevan syypää itsestään syttyneisiin…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
60 min
Good Wife
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/22. Rakas Jumala. Alicia joutuu hoitamaan patenttirikkomuskannetta kristillisessä sovittelussa. Cary on vaarassa joutua takaisin vankilaan, kun syyttäjä vaatii takuiden perumista. Alician olematon vaalikampanja saa lisää tuulta alleen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Rajua rakkautta. Pidetty puolustusasianajaja löydetään kuoliaaksi puukotettuna, ja pian tapaus osataan yhdistää neljä vuotta aiemmin sattuneeseen, ratkaisematta jääneeseen henkirikokseen. Päästäkseen tekijän jäljille on Viggon ja kollegoiden sukellettava väkivaltaisten jalkapallofanien maailmaan. Norjalainen draamasarja. (44')
60 min
Suomen Tulli
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin"…
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:21
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:19
katsomo.fi
Huippuhetket Kärpät-SaiPa -ottelusta
Eilen 22:16
iltasanomat.fi
Samalla katkesivat Sputnikin viiden ottelun putket sekä voitoissa että voitollisissa vieraspeleissä.
Huippuhetket JYP-Tappara -ottelusta
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Neljännen peräkkäisen voittonsa napannut Tappara jatkaa sarjataulukossa kakkossijalla, nyt pisteen erolla kolmantena jatkavaan JYPiin. Huom! Valitettavasti Tapparan avausmaali jäi puuttumaan koosteesta teknisten ongelmien vuoksi.
Huippuhetket Ässät-HPK -ottelusta
Eilen 22:11
iltasanomat.fi
Kolmen pisteen potti vankisti patapaitojen asemia kymmenen parhaan joukossa.
Huippuhetket Sport-HIFK -ottelusta
Eilen 22:08
iltasanomat.fi
Kotijoukkueen hahmona hääri vaasalaisten molemmat maalit toisessa erässä iskenyt Charles Bertrand.
Huippuhetket Lukko-Blues -ottelusta
Eilen 22:06
iltasanomat.fi
Siinä kotijoukkueen Olavi Vauhkonen onnistui iskemään raumalaisille täyden pistepotin sinetöineen osuman.
Huippuhetket TPS-Pelicans -ottelusta
Eilen 22:05
iltasanomat.fi
Jakub Nakladalin kolmannen erän osuma jäi voittomaaliksi ja takasi turkulaisille kolmen pisteen potin.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 33/56. Lappeenranta. Vuoron aikana Timo ja Jamo ehtivät yhytellä niin rattijuoppoja, vaarallisia nuoria kuskeja, kokemattomia ja kokeneita tumuttajia sekä useampaakin ravintolassa kilahtanutta. Timo harkitsee huolettomampaa elämäntapaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
44 min
Lilyhammer
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3. kausi, osa 8/8. Tommyn ja Frankin välillä on todellinen konflikti. Frankin newyorkilaiset mafiaveljet suunnittelevat koston, jonka seuraukset ovat hirvittävät. Cameoroolissa Bruce Springsteen.
Huippuhetket Ilves-KalPa -ottelusta
Eilen 21:59
iltasanomat.fi
Ottelun kaikki kolme maalia tehtiin ylivoimalla, ja Antti Tyrväisen toisen erän 2-0-osuma jäi ratkaisevaksi.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Upeina iltapuvuissa! Silvia ja Jenni säteilivät illallisjuhlassa
Eilen 21:56
iltasanomat.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Suositeltua

Antti viritti ansan varkaalle Vaasan torilla - katso video!
Eilen 11:40
iltalehti.fi
4 min
Isot koneet
Eilen 12:00
areena.yle.fi
46 min
Maailman vaarallisimmat väylät
Eilen 09:00
areena.yle.fi
23 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi
Yllätystulos: näin käy, kun yhdistää Kokista ja maitoa
Eilen 12:12
iltalehti.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi