UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tuomioja Ukrainasta: Ihmisiä kuolee päivittäin
Tänään 08:00
iltasanomat.fi
– Vaalit ovat kahden päivän päästä, ja toivottavasti ne voidaan viedä läpi ilman häiriöitä. Ja tuottavat parlamentin jolla vahva legitimiteetti, mitä vuoden 2012 parlamentilla ei ole aikoihin ollut, Tuomioja muun muassa kommentoi. Taistelut kriisialueilla eivät ole kuitenkaan vielä ohi. – Kaikki osapuolet katsovat, että aselepo in edelleenkin voimassa, mutta…
Päivi Lipponen Tainola Show’ssa: ”Paavo laittaa jäitä hattuuni, ettei mopo karkaa”
Tänään 07:58
iltasanomat.fi
Kansanedustaja Päivi Lipponen istahtaa Tainola Show’n nahkatuoliin ja huokaa. Hän saapui haastatteluun suoraan eduskunnasta työpöytänsä äärestä. Lipponen sanoo olevansa kiireinen niin työssään kuin kotona. Työ vie hänet myös eri puolille Helsinkiä, sillä monissa kaupunginosissa järjestetään erilaisia tilaisuuksia. Lipponen on sitä mieltä, että kansanedustajan…
Jyrki Sukula on järkyttynyt pohjalaishotellin ruoasta: "Kermaan lisäillään erilaisia pulvereita"
Tänään 07:52
iltasanomat.fi
Jyrki Sukula on erittäin pettynyt ravintolan toimintaan ja siellä tarjottuun ala-arvoiseen ruokaan. - Täähän ei parane, kun tää menee ylikypsäksi, Sukula kommentoi ruokaa. Sukula muistuttaa, että jokaisen annoksen täytyy olla hyvä. - Ruoan tekeminen käsittämätöntä. Kermaan lisäillään erilaisia pulvereita, Sukula kommentoi ravintolan toimintaa. Keittiöpäällikkönä…
Ruotsi veti vesiperän sukellusvenejahdissa 32 vuotta sitten
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
Oli lokakuun alku 1982, kun taivaalla Muskön saaren yläpuolella alkoi pörrätä useita helikoptereita. Ne olivat Ruotsin armeijan kalustoa, tiesi saarella lomiaan viettänyt tukholmalainen Mats Arrhénborg, 58. - Kaikki ottivat aurinkotuolinsa, kahvia termospulloon ja leivoksia ja menivät ulos kallioille katsomaan "sotanäytöstä", Arrhrénborg naureskelee 32 vuotta…
Tuleeko Ismo Leikolasta maailman hauskin? Katso kisaa livenä!
Tänään 04:53
iltasanomat.fi
30 min
Australian rajalla
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/20. Epäilyttävät vesipumput. Kiinasta rahtina saapuvat vesipumput herättävät epäilyksiä. Vietnamilaisen naiskaksikon tarinat poikkeavat toisistaan, ja rajavartijat epäilevät heitä huumekuriireiksi. Brittiläinen repputuristi on kokenut oudon muistinmenetyksen. Australialainen sarja. (23')
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 01:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Miia on kahden pienen lapsen nuori äiti, joka on aikaisemmin ollut erittäin hoikka. Lasten myötä kiloja on kertynyt, ja nyt ylipaino hävettää niin, että Miia ei mielellään lähde edes leikkipuistoon vaan pysyy kotona. Miten Miialta onnistuu treenaamisen ja arjen yhteensovittaminen? Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
"Ampuja oli ystävällinen ja suosittu"
Tänään 01:32
iltalehti.fi
"Ampuja oli ystävällinen ja suosittu" Oppilas avasi tulen koulussa USA:ssa - kaksi kuollut USA:n kouluampumisen silminnäkijä: Ampujalla oli tyhjä katse USA:n luoteisosassa lähellä Seattlea tulen koulussa avannutta nuorta ampujaa kuvaillaan luokkatovereiden toimesta ystävälliseksi ja suosituksi.
Destiny: GR Friday Nights - Vault of Glass Raid 24 October (Part 2) - Livestream Replay
Tänään 01:10
gamereactor.fi
Destiny: GR Friday Nights - Vault of Glass Raid 24 October (Part 2) - Livestream Replay
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 43
Tänään 01:00
mtvkatsomo.fi
Oppilas avasi tulen koulussa Seattlen lähellä - kaksi kuollut
Tänään 00:55
iltasanomat.fi
The Seattle Times -lehden mukaan oppilas tappoi yhden oppilastoverinsa ja haavoitti useita ennen kuin ampui itsensä. Lehden mukaan neljä haavoittuneista on viety sairaalaan. Yhdellä heistä oli haava päässään. Poliisi kertoi olevansa varma, että ampuja toimi yksin.
News + Destiny: GR Friday Nights - Vault of Glass Raid 24 October (Part 1) - Livestream Replay
Tänään 00:28
gamereactor.fi
News + Destiny: GR Friday Nights - Vault of Glass Raid 24 October (Part 1) - Livestream Replay
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/31. Matka Ihmemaa Oziin. Morsiamet Missy, Ali, Karina ja Micaela arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan argentiinalaisissa, italialaisissa ja meksikolaisissa tunnelmissa. Micaela suunnittelee työkseen muun muassa häitä. Auttaako se voittamaan häämatkan? Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Rysän päällä: Tomaattityrmäys
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Murtuneeseen jalkaan päättynyt moshaus on lyönyt kiilan Penny Novakin ja tämän poikaystävän väliin. Sillä aikaa kun Penny on parannellut jalkaansa, miehen mielenkiinto on suuntautunut siroon blondiin. Nate Dinkens on huolissaan nuoren avovaimonsa mieltymyksestä rankanpuoleiseen aikuisviihteeseen. Tutkinta paljastaa, että Naten mielitietyllä on muitakin paheita.…
26 min
Valaistunut
Eilen 23:30
areena.yle.fi
3/10. Toisen elämää. Amy on saanut tarpeekseen työnantajansa nöyryytyksistä ja harkisee vakavissaan lähtemistä muualle. Ehkäpä hän voisi tehdä yhteiskunnallisesti vastuullisempaa työtä? T: HBO. (U)
55 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Vapaus. Nikita vie Kolbyn ja Micahin päivälliselle, Olivia päätyy johtamaan kirkon nuorisoryhmää, ja Taylor miettii opiskelupaikkavaihtoehtojaan. Amerikkalainen realitysarja. (39')
60 min
Leijonan luola UK
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 3/12. Luomuruokaa ja muisteloita. Keksinnöt ja ideat saavat luolassa aikaan ristiriitaisia tunteita. Miten leijonat suhtautuvat itsevarmaan yrittäjään, joka hehkuttaa kivestä tehtyä paperia? Entä heltyvätkö he sijoittamaan lasten potkulautoihin kiinnitettäviin pehmoleluihin? Luomuaterioiden reseptien ja raaka-aineiden toimituspalvelu ja dementiapotilaiden…
41 min
Haven
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Piirrosten mahti. Kaksi kaupungin kieroa liikemiestä kuolee merkillisellä tavalla, ja kuolintapa näyttää kytkeytyvän rikospaikalta löydettyyn piirrokseen. Onko surmaajalla käytössään telekineettisiä kykyjä? (U)
6 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
Kairos-yhtyeen musiikkisikermä
Eilen 22:50
tv7.fi
Tule kuuntelemaan Kairos-yhtyeen kauniita, hengellisiä lauluja.
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Eilen 22:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Sohvaperuna. Robin ja Emilyn suhde ei etene, koska Rob istuu aamusta iltaan sohvalla pelaamassa, eikä hanki töitä. Rose tuntee epäonnistuneensa vaimona, koska ei ole tullut raskaaksi. Ylipaino saattaa vaikuttaa asiaan. Amerikkalainen realitysarja. (41')
48 min
Tartu Mikkiin: Jatkot
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Kultakurkkujen riemuparaatia luvassa, kun Jatkoilla mielimusiikkiansa esittävät Janna, Osmo Ikonen, Ville Pusa ja Mikko Pohjola. Heitä jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Krim ei mukana Ukrainan vaaleissa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Voisivatko ihmiset nähdä meidät ensin ihmisinä, sitten vasta vammaisina, kysyvät Rita Järvinen, Olli Nordberg ja Eeva Airikkala.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Ruotsi lopetti etsinnät
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 61
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
Uutisjutut: Ulkomaat: Ilmastosopuun ollaan tyytyväisiä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Ebola-tapaus New Yorkissa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Kuningatar Elizabeth twitteriin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Panttilainaamo UK
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Picassojen arvoitus. Big Markin panttilainaamoon tuodaan itsensä Picasson tekemiksi väitettyjä litografiakuvia, joista kuitenkin puuttuu signeeraus. Ovatko ne kuuluisan taitelijan työtä vai eivät? Englantilainen realitysarja. (44')
Rakel Liekki repäisee taas! - katso hulvaton video!
Eilen 21:59
iltalehti.fi
Toimittaja ja kuvataiteilija Rakel Liekki teki hulvattoman lupauksen. - Jos marraskuisen Nenäpäivä-shown aikana onnistutaan keräämään kolme miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen, aion parturoida erään miehen ensimmäistä kertaa elämässäni, Rakel nauraa. Rakelilta itseltäänn ajeltiin hiukset viime vuonna suorassa Nenäpäivä-lähetyksessä. Parturoinnin kohteena on parrastaan…
Huippuhetket: SaiPa - Ilves 24.10.2014
Eilen 21:56
iltasanomat.fi
Ilves haki puhtaan voiton Lappeenrannasta.
Huippuhetket: Tappara - Lukko 24.10.2014
Eilen 21:54
iltasanomat.fi
Ville Nieminen ei onnistunut kaatamaan vanhaa seuraansa.
Huippuhetket: TPS - HPK 24.10.2014
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
TPS menetti voiton viime hetkillä.
Huippuhetket: Sport- HIFK 24.10.2014
Eilen 21:50
iltasanomat.fi
HIFK haki pisteet Vaasasta täyden yleisön edessä.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi

Suositeltua

Ismo Leikola matkalla maailman hauskimmaksi – katso video semifinaalista
Eilen 10:25
iltalehti.fi
Espanjan MM-ralli: Dramaattinen alku!
Eilen 15:06
iltasanomat.fi
Ismo Leikola vitsaili kylmyydestä ja äideistä
Eilen 14:22
hs.fi
Paula Koivuniemen esitys aiheutti suuren tunnemyrskyn
Eilen 21:45
iltasanomat.fi
Korkeasaaren amurintiikeriuros sai ruotsalaisen naarasseuralaisen
Eilen 15:48
iltasanomat.fi
Rakel Liekki repäisee taas! - katso hulvaton video!
Eilen 21:59
iltalehti.fi