UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Amerikkalaisäiti ei ollut uskoa silmiään: Miksi jäätelö ei sulanut kuumuudessa?
Tänään 15:01
iltasanomat.fi
61 min
Jamie Oliverin keittiössä: Tulikoe
Tänään 14:28
mtvkatsomo.fi
Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen…
Paris Hilton ja bikinimalli autonpesupuuhissa - onko tässä kaikkien aikojen seksikkäin hampurilaismainos?
Tänään 14:15
iltasanomat.fi
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:05
ruutu.fi
Voi voi, Sandy. Sandy Fowle on ylipainoinen perheenäiti, joka ei ehdi laittaa itselleen kunnon ruokaa vaan popsii joka välissä voileipiä ? häneltä kuluu jopa puoli purkkia voita päivässä. Gillian laatii Sandylle terveellisemmän ruokavalion ja palaa puoli vuotta myöhemmin tarkistamaan, onko hänen neuvojaan noudatettu. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi.…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 13:40
ruutu.fi
Duncan Bannatynen tarina. Tänään esittelyvuorossa on luolan suorapuheinen skotti. Duncan Bannatyne esittelee muun muassa bisnesimperiuminsa, lapsenlapsensa ja upean huvilansa Ranskan Rivieralla. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:35
ruutu.fi
Henwoodit helisemässä. Henwoodien perheessä kukaan ei halua laittaa ruokaa, joten koko perhe elää pelkillä valmisruoilla. Tämä on jo alkanut näkyä perheen äidin sekä 12-vuotiaan Holly-tyttären painossa ja hyvinvoinnissa. Gillian yrittää saada perheen äidin pääsemään keittiökammostaan ja laittamaan perheelle terveellistä kotiruokaa. Englantilainen realitysarja.…
Sääilmiö: Miksi korkeapaine tarkoittaa enimmäkseen poutaista säätä?
Tänään 13:28
hs.fi
HS:n meteorologi Anniina Törmä kertoo, miksi korkeapaine tarkoittaa usein poutaista säätä ja miksi matalapaineen osuessa kohdalle sataa.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Äiti ja tytär samasta puusta. 51-vuotias Angela ja hänen 23-vuotias tyttärensä Allyson painavat tismalleen saman verran. Heidän yhteispainonsa on huimat 272 kiloa. Myös heidän elintapansa ovat samanlaiset: molemmille maistuu alkoholi ja rasvainen ruoka. Gillian selvittää, onko epäterveellisestä elämästä jo seurannut pysyviä vaurioita vai voivatko äiti ja tytär…
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 12:45
ruutu.fi
Peter Jonesin tarina. Tutustumisvuorossa on tänään luolan hurjapää Peter Jones, joka kertoo muun muassa siitä, miltä tuntuu menettää kaikki. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 12:35
ruutu.fi
Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:25
areena.yle.fi
Kielletty hedelmä. Konstaapeli Mike Bradley lohduttaa onnettomuudessa sisarensa menettänyttä naista. Kun ylikonstaapeli Craddock huomaa, että kyseessä ei ole pelkästään ammatillinen kiinnostus, hän määrää Miken lomalle.
Speden patsaan lähistöllä pääsee 23 metriä syvään Pirunpesään
Tänään 12:12
hs.fi
Spede Pasasen patsaan lähistöllä pääsee myös laskeutumaan 23 metrin syvyiseen onkaloon. HS:n dokumenttisarjan neljäs osa.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 12:00
ruutu.fi
Syntisen hyvää. Nigellan mielestä ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan siitä täytyy todella voida nauttia. Tänään valmistetaan muun muassa paholaisen suklaakakkua, joka on tietenkin syntisen hyvää. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Maitopoika Aapo lähtee viininmaisteluretkelle ja Anssi kohtaa tyytymättömän asiakkaan joka ei voi syödä lainkaan hotellin tarjoamia ruokia. 3. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
34 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
2. SM-osakilpailu Alastarossa, osa 2/2
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 11:50
ruutu.fi
Uuden-Kaledonian paratiisisaaret. Robson Green kalastaa Uudessa-Kaledoniassa sekä uudisasukkaiden että alkuasukkaiden kanssa napsijoita ja seepramakrilleja. Meduusan pisto on pilata Robsonin reissun, mutta onneksi huumaava kava-juoma saa unohtamaan kivun ja murheet, ja lopuksi ehditään vielä kalastamaan valtavia jättipiikkimakrilleja. Englantilainen sarja. 4.…
Uusi video mykistää - Air Algerien turmapaikalla odotti täystuho
Tänään 11:43
iltalehti.fi
Huh hellettä! Isän nerokas keksintö helpottaa vesisotaa!
Tänään 11:42
iltalehti.fi
Israelin ja Hamasin tulitauko alkoi
Tänään 11:36
iltasanomat.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:30
ruutu.fi
Oppaat päättävät esittää shownsa uudelleen maksullisena, mutta suostuvatko asiakkaat maksamaan, kun yksi esiintyjistäkin on sairastunut? Aapo puolestaan perehdyttää retkeläisiä bulgarialaisen maaseudun saloihin ja Varnassa tuodaan salsa kaduille. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Ribsejä tosimiesten illanviettoon. Ravintolan suunnittelija sekä timpurit, jotka vastasivat Gaijinin pöytien rakennuksesta tulevat viettämään jätkien iltaa. Nyt ei kainostella, lihaisalla listalla on possun ribsejä sekä vasikanposkia Gaijin-style. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
Karmiva yllätys säikäytti asukkaan pahanpäiväisesti
Tänään 11:28
iltalehti.fi
52 min
Taistelu Laatokan Karjalassa
Tänään 11:10
areena.yle.fi
Puna-armeija aloitti 21. kesäkuuta 1944 hyökkäyksen Aunuksessa murskaavalla ylivoimalla. Suomalaiset olivat jäämässä mottiin. Verinen ratkaisu tapahtui Nietjärvellä. (U)
4 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
"Seurakunnan toiminnassa saa sekä olla rauhassa että pitää hauskaa. Leireillä tulee hieno tunne siitä, että tämä on meidän porukka." Rippileiri-isäntä Joni Topp on rippileirien konkari. (Matt. 5:38-44)
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Hole-in-one vai täysi huti?. Viikon viimeisen illan järjestää golfia harrastava kiinteistövälittäjä Lachlan Hosking. Myyntimies yrittää pelata varman päälle ja miellyttää vieraitaan, mutta onnistuu kuitenkin mokaamaan kaikkein helpoimmassa asiassa eli perunoiden kypsennyksessä. Tänään selviää, kuka on viikon voittaja. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Anne-Marin retkellä kotiinpalaavien asiakkaiden joukossa on eräs, jolla kysymyksiä rittää. Viivi ja Helena tavoittelevat kolmen päivän rusketusta yhdessä päivässä ja Kultahietikolla intoudutaan salsan rytmeistä. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:00
ruutu.fi
Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
Hei, minne katosit Timo Taikuri?
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Hännänheiluttajat: Arki rullaamaan
Tänään 10:55
mtvkatsomo.fi
Roxi on raisu labradorinnoutajanpentu, jonka pyörätuoliin joutunut Kim sai lahjaksi lapsiltaan, jotta kävisi enemmän ulkona. Roxi kuitenkin kiskoo hihnassa vaarallisesti ja estää Kimiä tekemästä kotitöitä. Bradin avulla perhe alkaa vetää yhtä köyttä.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kultahietikon kohdepäällikkö Sini tekee yllätysretken Sunny Beachille. Kari ja Mikael huristelevat heti aamusta mönkijöillä vuoristoon, kun taas Anna-Kaisan päivä ei tunnu starttaavan lainkaan. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kehonrakentaja kunnostautuu. Kansainvälisestikin menestynyt kehonrakentaja Doreen Nicolaou on laatinut monimutkaisen menun, jossa maistuvat hänen kotiseutunsa Kreikan maut. Pelkästään alkuruokiakin on kuusi erilaista. Doreen paljastaa kehonrakennustaustansa muille vasta tänä iltana, ja illan ohjelmanumerona toimii toisen huippubodarin esitteleminen. Australialainen…
58 min
Neljä huonetta: St Paulin katedraalin kerubit
Tänään 10:26
mtvkatsomo.fi
Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat.
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 10:05
ruutu.fi
Lähde länteen. Västeråsissa on libanonilainen ravintola, josta ei tunnu saavan libanonilaista ruokaa. Ravintolan omistajaa ei näy paikalla, ja kokit raatavat pitkiä päiviä rikkinäisten laitteiden keskellä. Kokki Alexander Nilson päättää tehdä ravintolalle täydellisen muodonmuutoksen. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
E3 2014: Titanfall - Abbie Heppe Interview
Tänään 10:00
gamereactor.fi
E3 2014: Titanfall - Abbie Heppe Interview
2 min
Galaxi: Tumpelot
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Galaxin sketsipäivää rytmittävät Tumpelot. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi.
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ihan väärin, Leo. Koulussa on juoksukilpailu, ja kaikki harjoittelevat. Paitsi Leo. Hän sanoo, että Jaska voittaa, koska on tummaihoinen. Onko meillä kaikilla ennakkoluuloja erilaisuutta kohtaan?
5 min
Betonin särkijät
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Boardslidet eli rokkarit. Rakkaalla lapsella on ainakin kaksi nimeä. Betoninsärkijät liukuvat tänään laudalle eli tekevät rokkareita eli boardslide-temppuja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Vitsikäs veturinkuljettaja. Veturinkuljettaja ja taiteilija Tony Cook ei oikein luota kokkaustaitoihinsa, mutta valmistaa kuitenkin kunnianhimoisesti paistettua halloumia, liekitettyjä pihvejä Angus-härästä ja suklaakakkua. Porukan vitsiniekalla on aina hauskoja tarinoita kerrottavanaan, mutta kaikille vieraille hänen poliittisesti epäkorrektit vitsinsä eivät…

Suositeltua

Uskot tai älä! Tämä kivi jäädyttää veden - 49 asteiseksi
Eilen 17:32
iltalehti.fi
Lääkärin karmea virhe - miehen penis amputoitiin vahingossa
Tänään 09:35
iltalehti.fi
42 min
Kultainen noutaja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
58 min
Tähtien tarina: Hannes Häyrinen
Eilen 16:25
areena.yle.fi
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
28 min
Järviemme helmet
Eilen 20:00
areena.yle.fi