UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Euroviisuvoittaja paljasti itkeneensä
Tänään 09:53
iltalehti.fi
LÄHDE: REUTERS Joonas Salmela
Lentoyhtiö julkaisi hilpeän turvaoppaan – mukana netin hauskimmat meemit
Tänään 09:50
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
Tämä kansalaispidätys ei ole Suomessa mahdollinen
Tänään 09:48
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
Aleksi Kirjonen yrittää hurjaa pyörätuolivolttia, jossa on onnistunut vain muutama ihminen maailmassa
Tänään 09:46
hs.fi
Pyörätuoliurheilija Aleksi Kirjosen unelma on tehdä takaperinvoltti pyörätuolilla kovalle maalle. Hurjapää kertoo tuntemuksista ilmalennon aikana ja paljastaa mikä on tempussa kaikkein vaikeinta. Toimittaja: Noora Karppinen, kuvaus: Juha Metso, Janne Järvinen, leikkaus: Janne Elkki
30 min
Keidas: Jakso 9. Puistopuutarha Stigille.
Tänään 09:30
katsomo.fi
Maria ja Stig järjestävät puistopiknikin Stigin kavereille. Valmisteluihin kuuluu versojen istuttaminen puulaatikoihin ja salaattiainesten etsiminen kukkakaupasta sekä pesugraffitipolku. Kaikki puistokeitaan osat on otettavissa mukaan kotiin.
8 min
Muumien maailma
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Osa 7/78: Näyttämöelämää. Muumien teatteri-kodissa riittää tutkittavaa. Eräässä huoneessa on liuta peilejä, toisessa Miska kokeilee peruukkeja, ja kolmannessa Niiskuneiti eksyy ihanien pukujen keskelle. Filmkompaniet Alpha, 2010. buu.yle.fi
29 min
Galaxin Soundi
Tänään 09:27
areena.yle.fi
Galaxin Soundissa lavalla Robin.
8 min
Ötökkämiehet
Tänään 09:16
areena.yle.fi
Korentomiehet. Hirviöstä tulee kaunotar! Suomen suurimmat petohyönteiset lentävät kuin keijukaiset. Sudenkorentojen toukkavaihe sen sijaan esittelee katsojille todellisen vesien hirviön.
10 min
Chaplin
Tänään 09:15
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 09:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Menut vastakkain. Aluksi Gordon pitää kilpailijoille makutestin sokkona. Sitten joukkueet saavat luoda omat menunsa Hell's Kitcheniin. Amerikkalainen realitysarja. (40')
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Tatuoidut. Tatuoinneista on tullut osa valtakulttuuria, mutta ne voivat olla myös harrastus. Omasta kehosta taideprojektina kertovat Anu Lehtiö ja Antti Räisänen. (U). yle.fi/aamusydamella.
12 min
Karvinen
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Kanaplaneetta. Avaruudenlaajuisella pikaruokaketjulla on pulaa raaka-aineista. Ketjun omistaja komentaja Häkki päättää muuttaa kaikki maan asukkaat kanoiksi.
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/8. Huvila & Huussi -sarja on varma kevään merkki! Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja! Kotimainen lifestyleohjelma. (39') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Osa 19/40: Värikästä valoa. Sateenkaari innoittaa Saaran ja Sorsan taiteilemaan. buu.yle.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
60 min
Hurja remontti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 6/32. Itsenäistymisen aika 1/2. Brian Keefer on urheilijapoika, joka halvaantui epäonnistuneen kolmoisvoltin seurauksena kaulasta alaspäin. Vaikka Brian tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa, hän jaksaa hymyillä ja uskoa kuntoutumisen mahdollisuuteen. Ty tiimeineen rakentaa perheelle talon, jossa Brian voi toimia hiukan itsenäisemmin ja jatkaa unelmansa…
11 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Merirosvot maissa. Lapset leikkivät merirosvoja maaveneillään. Piikki ja Chiku kinastelevat koko ajan, eikä kumpaakaan miellytä toisen toiminta. Badu ei jaksaisi kuunnella riitelyä vaan haluaisi etsiä aarretta.
15 min
Maija Mehiläinen: Pesässä kummittelee
Tänään 08:35
katsomo.fi
Mehiläispesässä on arvoituksellinen vieras, joka ääntelee kuin aave ja varastelee kuningattaren hunajaa.
30 min
Merimaili
Tänään 08:35
ruutu.fi
Veneillään kaakossa itäisellä Suomenlahdella Virolahdella ja tutustutaan AMT 230 BR moottoriveneuutuuteen sekä suomalaiseen huippupurjehdusteknologiaan ja osallistutaan purjehduskokeilupäivään. Kotimainen veneilyohjelma.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/20. Jaksa paremmin. 3/20. Radiojuontaja Petra Kalliomaa kärsii uniongelmista, joten uniasiantuntija Vesa Tuominen kutsutaan apuun. Jaksossa testataan myös ilma-akrobatiaa ja tehdään Nina Juurakko-Vesikon opastuksellla teemakartta vuodelle 2015. Kotimainen lifestyleohjelma.
28 min
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Osa 19/40: Värikästä valoa. Sateenkaari innoittaa Saaran ja Sorsan taiteilemaan. Kulmikkaat kaverit: Jaana Jääkarhu. Muumien maailma: Näyttämöelämää. buu.yle.fi
10 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 27/27. Miltä mustekalapyörykät maistuvat
Tänään 08:25
katsomo.fi
Kitty ja Mimmi ovat taas turvallisesti kotona, mutta huomaavat pian, että he ovat unohtaneet liito-oravat Lumottuun maahan! He löytävät tien takaisin Lumottuun maahan, mutta huomaavat että liito-oravien perustama mustekalapyörykkämyynti menestyy loistavasti eivätkä oravat halua palata takaisin. Kitty ja Mimmi laativat suunnitelman¿
25 min
Anniina Ballerina
Tänään 08:20
areena.yle.fi
1/40. Anniinan uusi koti. Anniinan uusi koulu.
15 min
Palomies Sami: Kohtalokas lumipallo
Tänään 08:10
katsomo.fi
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
11 min
Pusse
Tänään 08:08
areena.yle.fi
Ankanpoikanen. Uma löytää kotipihalta pikkuisen ankanpoikasen. Pusse haluaa löytää sen oikean kodin.
Märkäpuku on triathlonistin välttämätön varuste Suomen kylmiin vesiin – tässä vinkkejä puvun hankintaan
Tänään 08:05
iltasanomat.fi
Siksi märkäpuku onkin triathlonistin välttämätön varuste. Triathlonkisoissa on myös määritelty veden lämpötilan mukaan, milloin märkäpukua ei saa enää käyttää. Märkäpuku helpottaa uintia, koska synteettisestä kumista eli neopreenistä valmistettuna se kelluttaa. Aloittelevan triathlonistin kannattaakin hankkia hieman paksummasta neopreenistä valmistettu puku,…
25 min
Bubble Guppies
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23')
3 min
Pikku perunat
Tänään 08:03
areena.yle.fi
Perunajuna. Animaatio laulavista perunoista.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 24.5.
Tänään 08:01
areena.yle.fi
Onnea, Tuukka ja Touko.
5 min
Bumba
Tänään 08:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 40/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. (5')…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Suomalainen muoti kiinnostaa Pariisin ja Milanon kykyjenetsijöitä
Tänään 07:58
hs.fi
Italian Voguen kykyjenetsijä Sara Maino ja muotiyrityksille sopivia suunnittelijakykyjä etsivä Mariasole Pastori kertovat Designmuseon muotitapahtumassa, miksi suomalainen muoti on tuonut heidät Helsinkiin. Toimittaja: Aino Frilander. Kuvaaja: Janne Järvinen. Editointi: Esa Syväkuru.
14 min
Unna Junná
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Heli näyttää, mitä kaikkea teatterissa on. Animaatiopajassa: Haltia voittaa suden. Eläimiä: Kenelle kuuluu tämä muna? Mikä minusta tulee isona: Pirita, 4 v.
Ruotsissa juhlittiin viisuvoittoa
Tänään 06:28
iltasanomat.fi
Kuudes ruotsalaisten kohdalle osunut voitto antoi aihetta juhlaan Tukholmassa. Oheiselta videolta näkyy, kuinka tukholmalaisessa "viisukatsomossa" otettiin voitto vastaan.
Lomalle Kehä III:lle - onko susirajalla mitään nähtävää?
Tänään 06:00
hs.fi
Betonihalleja, jättikauppoja ja asvalttia silmänkantamattomiin. Onko Kehä III:lla oikeasti mitään nähtävää? HSTV lähti helsinkiläisten turistioppaiden kanssa etsimään, mitä mukavaa metropolin ja maakuntien henkiseltä rajalta voisi löytää. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus: Esa Syväkuru HS, leikkaus: Kristiina Marttinen HS, grafiikka: Boris Stefanov HS.
Ruotsin viisuvoittaja Måns: ”Itkin, kun menimme pisteissä Venäjän ohitse”
Tänään 05:02
iltasanomat.fi
Viisufinaalin jälkeen 28-vuotias, iloinen ja vapautunut lundilainen vastaili sujuvalla englannilla kansainvälisen lehdistön kysymyksiin euroviisujen lehdistötilaisuudessa. – En kuullut sitä heti, kun se (voitto) julkistettiin. Ymmärsin asian vasta sekunteja myöhemmin, Måns kertoo. Etukäteen Måns uskoi, että tulisi toiseksi tai kolmanneksi. Hän oli varma, että…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 12/14. Australia-päivän ahdinko. Bondilla vietetään Australian kansallispäivää sakeassa sumussa. Yksi juhlija on saanut salaperäisen, syvän haavan. Lisäksi rantavahdit etsivät riitapukaria ja kadonnutta pikkupoikaa sekä hoitavat tavanomaisia pelastustehtäviään. Australialainen sarja. (22')
30 min
Laiva
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27/40. Laivalla on tänään paljon karvaisia ystäviä, mutta kaulapannoilla ja ketjuilla toisissaan kiinni olevat tyttöset saavat enemmän huomiota osakseen. Keittiöhenkilökunta on hieman huonolla tuulella, mutta konferenssihuoneessa matkataan hyväntuulisesti tyylikouluttaja Ritva Pullan positiivisuusluentoa kuunnellen. Kotimainen realityohjelma. (21')
75 min
Liv D
Tänään 03:10
ruutu.fi
Rakkautta ennen elinsiirtoa. 21-vuotias Kirstie sairastaa kystistä fibroosia ja odottaa uusia keuhkoja elinsiirtojonossa. Sairaus varjostaa Kirstien ja Stu-kihlatun tulevia häitä, mutta pari on päättänyt avioitua. Ehtiikö Kirstie saada uudet keuhkot ennen kuin on liian myöhäistä? Dokumentti. (56')
30 min
Rantavahdit
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 11/14. Värikkäitä vieraita. Bondilla juhlitaan Mardi Grasia, parannellaan huumeiden yliannostuksesta kärsivää ja pyydystetään merestä käärmettä. Rantavahdit pyrkivät myös kaitsemaan vieraita kieliä puhuvia turisteja parhaansa mukaan. Australialainen sarja. (21')

Suositeltua

ISTV kävi Kirkkonummen kohutussa topless-autopesussa - Susa ja Bambi hytisivät kylmässä
Eilen 13:48
iltasanomat.fi
Tältä kuulostaisi meteorologin sääennuste toisille meteorologeille
Eilen 20:12
hs.fi
52 min
Lapin kullan kimallus
Eilen 21:15
areena.yle.fi
IL-TV:: Näin syntyi suomalaisen penkkihirmun ME-tulos
Eilen 18:10
iltalehti.fi
Sivullinen lopetti takaa-ajon – joutui itse rautoihin
Eilen 12:56
iltalehti.fi
60 min
Pop'n'Roll: Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi
Eilen 20:00
katsomo.fi