UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 03:35
ruutu.fi
Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 03:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Valheen vangit
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/12. Neitsyt. Tuuli elää päihdeongelmaisen siskonsa kanssa sijaisperheessä. Sisarusten välit ovat erittäin läheiset. Kun sisko ajautuu pikavippikierteeseen, Tuuli haluaa auttaa. Hän hankkii rahat siskolleen tuntemattomalta mieheltä. Kotimainen ohjelma. (42')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
30 min
Rantavahdit
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/14. Varkaita ja viinankäryä. H huomaa rannalla varaskoplan ja usuttaa poliisit kolmikon perään. Bondin parhaimmisto on Havaijilla harjoittelemassa uusia pelastustekniikoita, ja Bondilla Jakella on kädet täynnä pelastustöitä. Australialainen sarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Virta
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Pro Patria, osa 1/2. Venäjä-myönteinen historiantutkija Johannes Parkkinen murhataan keskelle katua illanistujaisten jälkeen. Murha näyttää itämafian teloitukselta. Tätä oletusta tukee myös se, että uhrilla näyttää olevan yhteyksiä venäjänsuomalaisten epäilyttäviin liiketoimiin. Toinen vahva tutkintalinja johtaa äärioikeiston suuntaan. Parkkisen…
30 min
Rantavahdit
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/14. Pistoksia ja pelästymisiä. Bondilla on riesaa meduusoista, joiden pistoksia rantavahdit pääsevät hoitamaan. Brasilialainen tanssija loukkaantuu vakavasti lyötyään päänsä merenpohjaan, mikä saa rantavahdit vakavoitumaan. Australialainen sarja. (22')
Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
Tänään 00:57
gamereactor.fi
Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/4. Kampanjan vaikutukset. Tässä jaksossa arvioidaan, millaisia vaikutuksia lasten esineellistämistä vastustavalla kampanjalla on ollut englantilaisiin yrityksiin. Koulukiertueella pohditaan, milloin nuori on valmis harrastamaan seksiä, ja lisäksi tytöt ja pojat ottavat toisistaan mittaa seksitietokilpailussa. (44')
30 min
Myllyrinne Company
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/9. 3: Kulttuuri. Tällä kertaa tutustumme Horton johdolla kulttuurin syvimpään olemukseen. Jorma tunkeutuu niin syvälle kulttuurin mustaan aukkoon, ettei ilma enää kierrä aivoihin asti ja raatokin haisee lehdistöön saakka. Ville Myllyrinteen käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään hänen itsensä lisäksi Armi Toivanen, Antti Holma,…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja.
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/56. Mikkeli. Alkuvuorossa Harri ja Jarkko setvivät kolarin osapuolten kuumia tunteita. Partiota työllistää myös paikallinen Tarzan ja paha ulosajo. Aamuyöstä tutkitaan kummassa partion jäsenessä on enemmän ainesta ratsupoliisiksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
52 min
Hiljainen todistaja
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kausi 14, 6/12. Ensimmäinen uhri 2/2. Kuolleen naisen ja ammutun sotilaan kuolemien takaa paljastuu yhä mutkallisempi kuvio. Jollakulla on tunnollaan useampia kuolemia. Mitä jutun takaa lopulta paljastuu?
59 min
Yle Live: M1-studiossa Honey B & T-bones
Eilen 22:31
areena.yle.fi
Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen luotsaama suomibluesin pää-äänenkannattaja järjestää rytmijuhlat Ylen M1-studiolla. Kuuden hengen vahvistetulla kokoonpanolla taltioitu keikka tuo vibaa puntteihin ja hymyn huulille.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/56. Jyväskylä. Alkuvuorosta partiota odottaa tolaltaan oleva nainen tien penkalla. Ambulanssista karannut mies uhkailee poliiseja aseella. Aamuyöllä Riikka ja Pertti etsivät itsetuhoista nuorukaista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
IL-TV: Näin Kärpät juhli karaokebaarissa
Eilen 22:26
iltalehti.fi
43 min
Hit and Miss
Eilen 22:08
areena.yle.fi
2/6. Neljän lapsen äiti ja palkkatappaja - miten nämä roolit sovitetaan yhteen? Lapset vieroksuvat Miaa pitäen häntä kummajaisena. Lasten entinen koti on vaarassa joutua vasaran alle. Joutuuko suurperhe taivasalle? (U)
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/56. Lappeenranta. Jamon ja Timon vuoro alkaa dramaattisella vesipelastusilmoituksella. Alaston vedonlyönti vie poliiseja pitkin pusikoita. Parisuhteet aiheuttavat tappelua ja hupaisa mutta harmillinen karma iskee asiakkaaseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Pelastusarkki - Räddningsarken: Merimiehet - toisten tukena 2/2
Eilen 22:00
tv7.fi
Samarian toiminnanjohtaja Ismo Valkoniemi tilasi kotkalaisen Joy-laivan yhdeksi päiväksi ja vei neljä merimiestä sekä heidän puolisonsa Kotkan Kaunissaareen, tarkoituksena kysyä miksi nämä merimiehet ovat myöhemmän meriuran jälkeen halunneet auttaa päihdeongelmaisia.Mukana Joy-laivan risteilyllä ovat entinen Logos laivan kapteeni Pertti Merisalo, luotsikapteeni…
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 16/24. Varoitusmerkkejä. Alzheimerin tautia sairastava mies törmää autolla raskaana olevaan naiseen ja tämän mieheen. Meredith pelkää Derekin pettävän häntä ja pohtii kuumeisesti, miksi Derekin puhelimeen vastasi nainen. April yrittää epätoivoisesti palata normaaliin päiväjärjestykseen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
109 min
Kotikatsomo: Käsky
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Keväällä 1918 nuori jääkäri uhmaa esimiehiään ja lähtee viemään punaista naissotilasta kenttäoikeuteen. Matkasta tulee kohtalokas molemmille. O: Aku Louhimies. K: Jari Rantala. N: Samuli Vauramo, Pihla Viitala, Eero Aho.
90 min
Genesis: osien summa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tony Banks, Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett ja Mike Rutherford palasivat lähes 40 vuoden jälkeen yhteen kertomaan legendaarisen progebändin tarinan. (Genesis: Sum of the Parts, Britannia 2014)
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi ystävineen haastaa teflontenori Hans Välimäen ranskalais-siirtomaalaisen keittiön herkuilla. Lilliä valmentaa huippukokki ja Hong Kongin kultakurkku Jaakko Sorsa. Hans lennähtää lavalle yksin, mutta onneksi ääni ei ratkaise. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
60 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Kun Krista ja Henri tapasivat, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Krista on entinen Miss Helsinki finalisti, mutta raskauskilot esikoisen syntymän jälkeen ovat jääneet. Kotimainen ohjelma. (42')
52 min
The Musketeers
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 6/10. Taivaan merkit. Maankuulu astronomi kutsuu kuninkaallisen seurueen todistamaan auringonpimennystä. Pian alkaa näyttää siltä, että kutsuun onkin aivan toinen ja kenties kohtalokaskin syy. T: BBC.
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 24/24. Revanssi. Vitsit ovat vähissä, kun NCIS-tiimi kehittää uhkarohkean operaation varastettujen ydinaseiden löytämiseksi. Callen hakee paikalle vanhan vihamiehensä Janvierin, ja Sam joutuu vaimonsa kanssa jälleen epämiellyttäviin peitetehtäviin. Lopulta tiimin edessä on kolme raakalaismaista rikollista, eikä kukaan huomaa pahinta mahdollista…
20 min
Urheiluruutu
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
15 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')
IL-TV DIGI Verta, sisälmyksiä ja suolenpätkiä - videoarvostelussa Mortal Kombat X
Eilen 20:28
iltalehti.fi
Peli on K-18-ikärajansa todellakin ansainnut, ja siitä tässäkin arvostelussa saadaan konkreettisia maistiaisia. Pelisarjan tunnusomaiset lopetusliikkeet Fatalityt ovat tällä kertaa niin visuaalisia, että tottumatonta pelaajaa saattaa oikeasti alkaa kuvottamaan. Oheista videota ei siis todellakaan suositella katsomaan ruokapöydässä tai lasten ollessa samassa tilassa.…
58 min
Euroviisaat
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 1/4. Euroviisaat palaavat ruutuun puntaroimaan tämän vuoden euroviisuehdokkaita. Studiossa juontajat Eva Frantz ja Johan Lindroos sekä vaihtuvia vieraita.
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Näissä häissä on ohjelmassa karmaisevaa mystiikkaa ja merirosvousta, kun Noora Karma ja Nipa Neumann pääsevät päättämään häiden järjestelyistä. Mitä mieltä on hääpari, joka unelmoi täysin perinteisistä häistä? Kotimainen realitysarja. (41')
Ajankohtaista taivaasta: Vahvistu ja kasva Jeesuksessa!
Eilen 20:00
tv7.fi
Håkan ja Pia Westergård opettavat Jumalan uskontäyteistä Sanaa. Toisinaan he vievät katsojan mukanaan suomalaisiin suurkonferensseihin sekä matkoilleeen Israeliin ja Afrikkaan.Håkan ja Pia Westergård ovat palvelleet Herraa yli 30 vuotta lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 1990 he perustivat Elämän Sana -seurakunnan Turkuun, missä he toimivat pastoreina lähes…
28 min
Närbild
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Oskari asuu yksin ja kalliisti. Sisarukset Lisa ja Ville asuvat kimpassa ja säästävät rahaa. Vaasalaiset muistavat yhteisasumisen. Ulkomaalaiset opiskelijat kaipaavat seuraa. Vuokranantajat sijoittavat yksiöihin.

Suositeltua

11 min
Haavi auki
Eilen 13:10
areena.yle.fi
Turvakamera näyttää maanjäristyksen alkamisen
Eilen 11:39
iltalehti.fi
Kiekkoleijonat yllättivät tamperelaisjunnut
Eilen 12:39
iltalehti.fi
Packalen tyrmäsi pikatahdissa
Eilen 10:33
iltalehti.fi
51 min
Matkapassi: Sveitsi
Eilen 19:10
areena.yle.fi
Putinin motoristit lähtivät kohti länttä
Eilen 09:32
iltalehti.fi