UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Yhdysvaltalaisparturi on todellinen taiteilija
Tänään 13:45
iltalehti.fi
Video: CNN
114 min
Philip Glassin maailma
Tänään 13:35
areena.yle.fi
Scott Hicksin intiimi dokumentti kuuluisasta nykysäveltäjästä, amerikkalaisesta Philip Glassista. Hicks seurasi Glassin elämää hyvin läheltä 1,5 vuoden ajan eri puolilla maailmaa, mm. Usassa, Saksassa ja Australiassa. (U)
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Haulikkokauppa. Hienon antiikkihaulikon lisäksi panttilainaamon väkeä ihmetyttävät tällä kertaa muun muassa 1800-luvun dervissimiekka, guinealainen heimonaamio ja intialaiset kuntonuijat. Englantilainen realitysarja. (45')
6 min
Kerrostaloelämää
Tänään 13:20
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
Laulaja rohkeassa uimapuvussa – melkoinen illuusio!
Tänään 13:17
iltalehti.fi
Gomezin rohkea uimapuku todellakin karistaa herttaisen teinitähti imagon mennessään. Erityisesti uikkareiden rohkea mesh-osuus luo illuusion siitä, että vaatteessa on kangasta vähemmän kuin siinä oikeasti onkaan. Video: Splahsnews/aop
Hurjan näköistä - gorilla rikkoi aitauksensa lasin
Tänään 13:15
iltalehti.fi
Hurjan näköinen tilanne ei kuitenkaan eläintenhoitajan mukaan johtunut gorillan pakoyrityksestä, vaan alfauroksen määrittelystä. Video: CNN
55 min
Taste
Tänään 12:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Rohkeita yhdistelmiä. Kilpailijoille heitetään tänään kinkkinen haaste. Heidän on valmistettava annos, joka sopii tuomarien valitsemaan viiniin. Viinien maailma on osalle kilpailijoista vieras, mutta heidän on yritettävä parhaansa, sillä kaksi huonointa lähetetään jälleen kotiin. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Babybuumi – uutta kuninkaallista odotetaan jo innolla
Tänään 12:48
iltalehti.fi
Hertuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopuksen on määrä syntyä tämän kuun aikana. Video: CNN
35 min
Laiva
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Marketin myyjä Aki saa asiakkailta tippiä ja tekee tauolla rockmusiikkia studiohytissään. Nuoripari Sanna ja Ville ovat lähteneet laivalle viettämään laatuaikaa, mutta yhteistä aikaa ei oikein laivallakaan tunnu löytyvän ja Sannan salaa ottama kulmakoru on Villen mielestä epämääräinen. Retrodiscon DJ Vesku villitsee matkustajat. Kotimainen…
60 min
Guinness World Records
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/6. Nakinnielijä ja muurinmurtaja. Ennätyksiä yritetään mm. sokkojuoksussa, oman pään potkimisessa ja nakkien nielemisessä. Amerikkalainen sarja.
Koirat paijaavat orpoja oravia
Tänään 12:23
iltalehti.fi
Video: Lukijan video
30 min
Laiva
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/40. Laivan ensimmäisellä minilomamatkalla Tallinnaan ja takaisin seikkailevat reksi ja reksin enkelit sekä muotitietoiset teinileidit Sonja ja Nea, jotka opastavat purseri Widiä legginssi- ja aurinkolasiostoksissa ja häpeävät peruukki päässänän kulkevaa Sonjan isää. Risteilyemäntä Varpulta meinaa hektinen päivä saada jalat alta ja hapen loppumaan.…
Destiny - GR Friday Nights 17.04.15 - Livestream Replay
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Destiny - GR Friday Nights 17.04.15 - Livestream Replay
55 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Sussex. Sussexin rento rantaelämä helpottaa Billin koti-ikävää. Niin tekee myös suolamarskimaalla kasvatettu lammas, jota valmistetaan grillissä. Lauttakisoissa roiskuvat veden lisäksi jauhot, mutta brioseissa ne menevät parempaan käyttöön. Englantilaiset kalat hämmentävät australialaista Billiä. Englantilainen ruokaohjelma.
2 min
Ötökkämiehet
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Ötömies, mikä mies, mistä tuli kun hän oli niin hies"? Ötökkämiehet-sarjan kaverukset Jiri ja Nestori rentoutuvat laulamalla...Ötöräppiä.
5 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tietokilpailu. buu.yle.fi
Gaming News 17.04.15 - Livestream Replay
Tänään 11:50
gamereactor.fi
Gaming News 17.04.15 - Livestream Replay
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 16/56. Toimittaja Pirjo Kauppinen kokkaa illallisen muusikko-juontaja Tino Singhille, missi Sara Siepille ja laulaja Mika Pohjoselle. Poropeukaloksi keittiössä tunnustautuva Pirjo valmistaa apureineen juotavan salaatin, särää kaupunkilaisittain ja tyrnimarja-brûléen. Illallisen jälkeen viikon pisteet lasketaan yhteen ja selvitetään Neljän tähden…
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
60 min
Hurja remontti
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 28/29. Loputon nälkä. 9-vuotiaalla Ethanilla on Prader-Willin oireyhtymä, eikä hän voi itse hillitä syömistään. Poika voisi vahingossa syödä itsensä hengiltä, joten Ty tuo tiiminsä ja laulajat Sheryl Crow'n ja Miranda Lambertin rakentamaan perheelle kodin, joka vastaa Ethanin erikoistarpeita. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/56. Laulaja Mika Pohjonen saa illallispöytäänsä vieraiksi muusikko-juontaja Tino Singhin, missi Sara Siepin ja toimittaja Pirjo Kauppisen. Illallinen nautitaan persoonallisesti asuntoautossa, jonka Mika on tuonut oopperatalon pihalle. Kun mukaan otetaan vielä savustuspönttö ja unohdetaan se päälle, hauska illallinen on lähes taattu. Kotimainen…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 14/56. Missi Sara Sieppi loihtii illallisen muusikko-juontaja Tino Singhille, laulaja Mika Pohjoselle ja toimittaja Pirjo Kauppiselle. Keittiössä harvoin viihtyvä Sara kokkaa kotonaan juustoisen savulohisalaatin, savuporokiusauksen ja hedelmämaljan. Keittiössä ei selvitä ilman haavoja, mutta onneksi illallinen saa onnellisen päätöksen. Kotimainen…
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Barbit. Tänään puetaan parasta ylle kun barbit juhlivat tyttöporukalla. Nikin avustuksella Nina suunnittelee ja kokkaa kesäisiä herkkuja ja valmistaa värikkäitä drinkkejä ystävilleen. Kotimainen ruokaohjelma.
65 min
MasterChef Australia
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 58/61. VIP-lounas. Kilpailijat valmistavat lounasta VIP-vieraille tasokkaassa Vue de Monde -ravintolassa Shannon Bennettin johdolla. Jokainen on vastuussa yhdestä monimutkaisesta ruokalajista, ja kaikilla on niiden kanssa vaikeuksia. Australialainen sarja. (51')
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:05
areena.yle.fi
Vieraana on Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen. Toimittajana on Jari Korkki.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 10:00
ruutu.fi
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 13/56. Juontaja-muusikko Tino Singh kutsuu illalliselle missi Sara Siepin, laulaja Mika Pohjosen ja toimittaja Pirjo Kauppisen. Illallisella nähdään, miten vieraat reagoivat, kun Tino maustaa ruoan maailman vahvimmalla chilillä. Luovana ihmisenä Tinon järjestää yllätysnumeron, joka on hyvin omaperäinen: vieraat saavat tehtäväkseen mainoskaraoken.…
Seurapiiri-ihmiset: Seurapiirissä on kivaa!
Tänään 09:45
hs.fi
Ravintola Micheliin oli kutsuttu 16.4. lukuisia julkkiksia. Mitä mieltä he ovat Helsingin seurapiirielämästä? Toimittaja: Susanna Kosonen , kuvaus ja editointi: Rio Gandara
22 min
Peter Pan
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Seikkailu Lontoossa. Helinä jakaantuu neljäksi eri keijuksi, ja niistä pahansisuisin lähettää kapteeni Koukun miehistöineen Lontooseen.
30 min
Elixir Sport
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/18. Urheilua, urheilijoita ja kaikkea kivaa aamun iloksi. (22')
11 min
Tero hoitaa
Tänään 09:20
areena.yle.fi
Jalan kokeet. Tero löytää Helenan laatikosta Jalan vanhoja kokeita. Opettelemalla ne koulumenestys on taattu. Helena saa vihiä asiasta.
65 min
MasterChef Australia
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 57/61. Kaksintaisteluja. Kisassa on mukana enää neljä kilpailijaa, jotka ottavat yhteen sarjassa nopeita kaksintaisteluja. Paras heistä pääsee suoraan semifinaaliin. Australialainen sarja. (50')
4 min
Fiksaa fillari
Tänään 09:14
areena.yle.fi
Osa 3. Jarrut pelittämään. Pojat näyttävät, kuinka pyörästä vaihdetaan jarrupalat.
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 09:05
areena.yle.fi
9.08 Vaalien tuloslaskenta ennen ja nyt 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Terrorisminvastainen mielenosoitus Helsingissä 9.29 Retro vs. antiikki 9.39 Voita&Sokeria: terveellinen raakapuuro 9.43 Kantelemusiikki kansainvälistyy
11 min
Jack
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Ravintoketju. Jack oppii käytännössä ja perusteellisesti, miten Maan ravintoketju toimii, kun hän pudottaa tärkeän data-dottinsa maahan ja muurahainen vie sen.
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 13/18. Terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoilun huippuohjelma palaa uusin jaksoin! (22')
105 min
Areenaleffa: Hyvässä seurassa
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(In Good Company/USA 2004) Komediassa keski-ikäinen mies saa uuden pomon nuoresta uraohjuksesta ja kaiken lisäksi kloppi ihastuu hänen tyttäreensä. O: Paul Weitz. N: Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace.

Suositeltua

28 min
Dok: The HEROin me - Heroiini minussa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Mr. Finland –Iirolle alastomuus on arkipäivää
Eilen 18:15
iltalehti.fi
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 17:55
ruutu.fi
Näin poliitikot roastasivat toisiaan Sanomatalossa
Eilen 21:05
hs.fi
49 min
Sohvaperunat
Eilen 21:00
areena.yle.fi