UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Aatami etsii Eevaa
Tänään 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Lähihoitajaksi valmistunut Emilia lähtee saarelle hakemaan uudenlaista kokemusta. Ihastuuko Emilia machoon maalaismieheen Jesseen vai sosiaaliseen kaupunkilaisnuorukaiseen Joonaan? Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit
Tänään 22:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 23/56. Vantaa. Partion pelisuunnitelma yön varalle on taltuttaa rosvot a) tuurilla b) taidoilla. Illan ottelu sujuu ja sisältää muun muassa notkean rotan, seuraa kaipaavat herrat, klassiset makkaraperunat, huumetakavarikon ja etsintäkuulutetun pidätyksen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
4 min
Kino Suomi: Kineettisiä kuvia
Tänään 22:41
areena.yle.fi
(1962) Eino Ruutsalon abstraktissa elokuvassa filmiä on maalattu, raaputettu ja syövytetty erilaisten värien ja efektien aikaansaamiseksi. Musiikki Kaarlo Kaartinen ja Otto Donner.
7 min
Elävä arkisto: Kino Suomi: Kotka
Tänään 22:33
areena.yle.fi
(1962) Riitta Vainio tanssii koreografiansa Kotka, jota pidetään modernin tanssin lähtölaukauksena Suomessa. Lyhytelokuvan on ohjannut ja leikannut Eino Ruutsalo. Musiikki Otto Donner.
4 min
Kino Suomi: Hyppy
Tänään 22:29
areena.yle.fi
(1965) Eino Ruutsalon kokeellinen lyhytelokuva on osittain piirretty ja raaputettu suoraan filmille. Musiikki Erkki Kurenniemi ja Otto Donner.
16 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 22:23
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Tänään 22:21
katsomo.fi
10 min
Kino Suomi: DIMI-baletti
Tänään 22:18
areena.yle.fi
(1971) Erkki Kurenniemi esittelee liikkeen mukaisesti ääntä tuottavan tietokoneohjelmansa, ja tanssija Riitta Vainio esittää pienoisbaletin syntetisaattorin kanssa. Tuotanto TV1 Viihde.
13 min
Kino Suomi: Spindrift
Tänään 22:04
areena.yle.fi
(1966) Säveltäjä Jan Barkin ja Erkki Kurenniemen yhteistyönä syntynyt abstrakti kokeellinen lyhytelokuva Mika Taanilan ja Petri Kuljuntaustan Kiasmalle rekonstruoimana kopiona. Rekonstruktion tuotanto Kiasma/Perttu Rastas.
35 min
Duudsonit: Osa 8. Katastrofi lähdössä.
Tänään 22:00
katsomo.fi
Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he…
52 min
Ulkolinja: Kreikkalainen sanakirja
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Kreikkalaiset ovat antaneet kasvot Euroopan pahimmalle talouskriisille. Kriisi on alkujaan kreikkalainen sana. Jos Kreikka ei löydä ulospääsyä, sitä uhkaa täysi katastrofi. Myös katastrofi on kreikkalainen sana.
21 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
katsomo.fi
52 min
Dok: Tenniskylän miehet
Tänään 22:00
areena.yle.fi
(Men with balls, Unkari, 2013) Vain 126 asukkaan unkarilaiskylässä vallitsee 98 prosentin työttömyys. Tarmokas pormestari hakee rahoitusta tenniskentälle, ja pian tennis täyttää päivät. Ohjaaja: Kristóf Kovács.
42 min
Bates Motel
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 1/10. Miten Norman Batesista tuli kauhuklassikon tappaja? Norman on 17-vuotias kun isä kuolee tapaturmaisesti. Dominoiva Norma-äiti aikoo aloittaa alusta uudessa paikassa. Hän ostaa vanhan motellin White Pine Baysta.
60 min
Nakudeitit
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/11. Piirroksia ja pahoinvointia. Kukkaistyttö ja tuleva taideterapeutti Ashley etsii luovaa ja luotettavaa miestä. Nörtistä vapaaottelijaksi muuntautuneen Gregin rakkauselämän epäonni uhkaa jatkua nakudeiteilläkin. Löytävätkö deittailijat onnen alastomien ehdokkaiden joukosta? (39')
Veikkausliigan huippuhetket KTP-FC Lahti -ottelusta
Tänään 21:15
iltasanomat.fi
53 min
Outlander - Matkantekijä
Tänään 21:05
areena.yle.fi
3/16. Pakotie. Linnassa valmistellaan klaanikokousta. Colum on pannut merkille Clairen parantajantaidot ja hän saa niistä arvostusta, mutta myös vaarallisen vihamiehen. Samalla hänen toivonsa päästä pakoon heikkenee.
Näitä kuvia ei olisi kannattanut ottaa – lentoemännän ura vaakalaudalla
Tänään 21:02
iltalehti.fi
Nainen poseerasi luvattomasti lentokoneen moottorin luona Chigaco O´Haren lentokentällä. Jukka Lehtinen
60 min
David Hasselhoff Show: Osa 8. Jorma Uotinen. Martina Aitolehti, ja Waldo
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 8/10. David Hasselhoff tanssii Jorma Uotiselle, mutta missä ovat Davidin ja Martina Aitolehden vaatteet? Mukana myös teknotähti Waldo, väkivaltainen Kari Ketonen, stylisti Ville Tiihonen ja paljon höyheniä.
60 min
Kaappaus keittiössä: Osa 6. Turenki
Tänään 21:00
katsomo.fi
Turenki. Kausi 3, 6/10. Turenkilaisen nelilapsisen perheen äidin vastuulla on koko ruokahuolto kun isällä ei riitä taidot keittiössä eikä kaupassakäyntikään oikein luonnistu. Perusasioista on aloitettava jotta Henrik löytää paikkansa keittiössä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
105 min
Talent USA
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 14/25. Kuumaa menoa. Kolmannen neljännesfinaalin taso on huikea. Tuomarit ovat onnellisia siitä, että heidän ei tarvitse päättää, ketkä putoavat kisasta. Amerikkalainen sarja. (83')
60 min
Nakudeitit
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/11. Maalaistyttö ja kuuma kirjanpitäjä. Idaholainen Candace pitää äijämäisistä harrastuksista ja etsii spontaania miestä. Mike on kirjanpitäjä, joka ei tuomitse kirjaa kansien perusteella. Kumpikin käy kolmilla nakudeiteillä. Osuvatko valinnat yksiin, ja ketkä jäävät nuolemaan näppejään? (39')
52 min
Tiededokumentti: Uhkana puutiaiset
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Puutiaisten levittämä borrelioosi aiheuttaa kasvohermohalvauksia, lihaskipuja ja aivokalvontulehduksia. Tauti leviää maailmalla hälyttävää vauhtia, sen toteaminen ei kuitenkaan ole helppoa.
57 min
Efter Nio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Sattuma ja kohtalo. Marcus Grönholm, valokuvaaja Bob Gruen, Sami Tallbergin villiyrtit, Sonja ja Mårten ylioppilaskirjoituksissa, tarot ja satunnainen vieras. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
105 min
Elokuvat
Tänään 21:00
ruutu.fi
(Kulman pojat/Suomi 2012). Eero Ritala ja Jussi Vatanen loistavat pääosissa hulvattomassa komediassa ystävyydestä, faniudesta ja ihmissuhteiden kimuranteista käänteistä. Kaupan tiskin takana hanttihommissa oleva Petri (Eero Ritala) kuluttaa vapaa-aikansa parhaiden kavereidensa kanssa ja kannattaa fanaattisesti jalkapallojoukkue Kulman palloa. Kaverisuhteet joutuvat…
60 min
Ensitreffit alttarilla Ruotsi: Päätöksen aika
Tänään 21:00
katsomo.fi
Neljän viikon mittainen ihmiskoe on nyt päättymässä. Parit pohdiskelevat tuntemuksiaan ja keskustelevat läheistensä kanssa. Kokeen aikana osallistujat ovat oppineet uutta itsestään ja tosistaan. Heidän on nyt tehtävä suuri päätös: jatkaako avioliitossa vaiko erota? Päätös ei välttämättä ole helppo. Ruotsalaisessa tositelevisio-ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden,…
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
14 min
Näin Norjassa
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Romsan saariryhmä Hordalandin rajalla on mitä mainiointa ulkoilualuetta, ja tyylikkäästi entistetyt talot kertovat ihmisistä, jotka aikoinaan asuivat siellä. Veneilijät ovatkin ottaneet paikan omakseen.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
23 min
Promotytöt
Tänään 20:30
areena.yle.fi
4/6: Koiruuksia. Markkinointitiimin päällikkö Steve on kaikkien iloksi vapaapäivällä, ja Marilyn pääsee tuuraamaan häntä koiranäyttelyyn. Valitettavasti uudet alaiset joutaisivat koirakouluun hekin.
30 min
Poliisit
Tänään 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 24/56. Pori. Hannan ja Mikon ensimmäinen asiakas on saanut hepulin ostoskeskuksessa. Iltaa viettävän nuorisoporukan rauhoittamiseksi tarvitaan useampi partio. Sinnikäs yön kulkija päätyy lopulta poliisin hoiviin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
1 min
Netti-Jussit
Tänään 20:05
katsomo.fi
Tapaamme Netti-Jussien viimeisessä jaksossa maajussit Vesan, Kimmon ja Juhanin. Mitä ohjelman pariskunnille tapahtui treffien jälkeen? Kuulemme myös heidän parisuhdestatuksestaan, ollaanko vielä sinkkumarkkinoilla?
55 min
Maajussille morsian: Osa 10. Kuhertelua lomalla!
Tänään 20:05
katsomo.fi
Maajussit ovat saapuneet valittujensa kanssa Tahkolle lomalle ja on aika jättää hetkeksi arjen haasteet taakse. Onko rakkaussuhde syventynyt vai onko vaatimustaso liian korkea?
Tässä ovat keskustan uudet ministerit
Tänään 20:02
iltasanomat.fi
Olli Rehnistä tulee elinkeinoministeri ja Anne Berneristä liikenne- ja viestintäministeri. Molemmat kansanedustajat nousivat vasta eduskuntaan. Nyt he saavat jo ministerisalkut hoidettavakseen. Maatalous- ja ympäristöministeriksi valittiin Kimmo Tiilikainen, sekä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen. Perhe- ja perusturvaministerin tehtävät jaetaan kahdelle…
27 min
Puutarhaunelmia
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Värjäyskasveja omasta puutarhasta. Mervi Karinrannan kotipuutarha lasten ehdoilla. Puiden, pensaiden ja perennojen valinta: katsojakysymyksiin vastaa Jyri Uimonen Taimistoviljelijät ry:stä. (U)
28 min
Silminnäkijä: Juomaveden loppu
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Miten suomalaisen marketin vihannestiski liittyy juomaveden puutteeseen maapallon toisella puolella? Toimittaja Sam Kingsley selvitti asiaa Perussa.
35 min
Salatut elämät: Osa 2831. Kallen tulevaisuus on olutta ja menyytä
Tänään 20:00
katsomo.fi
60 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Parisuhteita ja paniikki Los Angelesissa. Annabella käy pilateksessa ja saa lifecoachilta neuvoja miesasioissa. Onko Jim se oikea? Poikaystävä Ozzie tekee Saralle tatuoinnin. Illalla Jim esittää Annabellalle käänteentekevän kysymyksen. Alexandra on Los Angelesissa, jossa hän tapaa muun muassa Conan O'Brienin ja suomalaisen bändin Baton Rogue…
56 min
Tiededokumentti: Pitkän iän salaisuudet
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Mitkä mekanismit suojelevat pienikokoisia ecuadorilaisia syövän ja diabeteksen kaltaisilta sairauksilta? Eri puolilla maailmaa tutkijat koettavat ratkoa pitkän ja myös terveemmän elämän salaisuuksia. (U)
58 min
Kaisa ja luksuskodit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Tässä jaksossa vieraillaan Tallinnassa, joka tarjoaa upean kodin monelle suomalaiselle. Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän ja Tape Valkosen 1200-neliöinen luksuskoti sijaitsee Viimsissä, Toompean mäellä Kaisa vierailee oikean ritarin linnassa, sekä unelmien poikamiesboxissa. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Suositeltua

52 min
Seksin suurkaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Pääministeri Sipilän ensimmäinen tiedotustilaisuus
Tänään 16:43
hs.fi
Ensikertalaisen Corvette-kuskin ajelut eivät menneet putkeen
Tänään 07:30
iltalehti.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Tänään 09:30
katsomo.fi
Presidentti Niinistö ja Juha Sipilä vitsailivat hallitusneuvotteluista tapaamisessa
Tänään 15:17
iltalehti.fi
Mikkosen poika Matti Nykäsen jalanjäljillä - laulaa vanhan hitin!
Tänään 10:12
iltalehti.fi