UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
90210
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 12/22. Kulje sydämesi tietä. Avioliittoneuvoja kehottaa Naomia ja Maxia keskittymään omiin unelmiinsa, ja Naomi huomaa, että hänen elämästään puuttuu jotain. Dixon lähettää Meganin ja Adriannan yhteiselle työkeikalle. Annie kuulee, että Rileylle tehdään vaarallinen selkäleikkaus, ja yrittää estää leikkauksen. Liam kärsii vihanhallintaongelmista.…
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Outo tarina. Laosista palaavalla miehellä on outo tarina kerrottavanaan. Uudesta-Seelannista palaavalla miehellä on mukanaan perinteinen kukui-pähkinöistä tehty kaulakoru, ja Melbournen postikeskuksessa tehdään suuri löytö. Australialainen sarja.
60 min
Kohde: Herra Dillinger Haroldin palveluksessa
Eilen 23:30
katsomo.fi
Episodissa on takaumia vuodelta 2010, jolloin Harold Finchin operatiivisena partnerina oli herra Dillinger, entinen palkkasoturi. Miehen vaalea olemus muistuttaa valokuvamallin habitusta, mutta käytös on ylimielistä ja itsekästä. Dillingerin seuraaja John Reese kävisi myös mallista, mutta hän on esimiestään ja ihmiselämää kunnioittava lojaali gentleman. Koneen…
55 min
True Blood
Eilen 23:20
areena.yle.fi
Kausi 6, 6/10. Kaiken takana on nainen. Taran, Jessican ja kumppaneiden viruessa vampyyrileirillä Bill hakee Lilithiltä vastauksia kriisiin ihmisten ja vampyyrien välillä. Eric saa tietää tärkeän totuuden. T: HBO. (U)
Jokerit voiton päässä konferenssivälierästä
Eilen 23:14
iltasanomat.fi
Niklas Hagman teki Jokerien voittomaalin
Eilen 23:01
iltasanomat.fi
60 min
Revolution: Ei pakotietä
Eilen 23:00
katsomo.fi
Rachel kaivaa pökerryksissä olevan Monroen ylös haudasta ja piilottaa tämän patriooteilta. Willoughbyn keskustassa räjähtää pommi, ja se saa patriootit sulkemaan kaupungin rajat ja lisäämään vartiointia. Tohtori Kelvin Horne on saapunut kaupunkiin ja sanoo olleensa Rachelin etsintäkuulutuksen takana, sillä hän ajattelee tämän olevan syypää itsestään syttyneisiin…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
60 min
Good Wife
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/22. Rakas Jumala. Alicia joutuu hoitamaan patenttirikkomuskannetta kristillisessä sovittelussa. Cary on vaarassa joutua takaisin vankilaan, kun syyttäjä vaatii takuiden perumista. Alician olematon vaalikampanja saa lisää tuulta alleen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Rajua rakkautta. Pidetty puolustusasianajaja löydetään kuoliaaksi puukotettuna, ja pian tapaus osataan yhdistää neljä vuotta aiemmin sattuneeseen, ratkaisematta jääneeseen henkirikokseen. Päästäkseen tekijän jäljille on Viggon ja kollegoiden sukellettava väkivaltaisten jalkapallofanien maailmaan. Norjalainen draamasarja. (44')
60 min
Suomen Tulli
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin"…
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:21
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:19
katsomo.fi
Huippuhetket Kärpät-SaiPa -ottelusta
Eilen 22:16
iltasanomat.fi
Samalla katkesivat Sputnikin viiden ottelun putket sekä voitoissa että voitollisissa vieraspeleissä.
Huippuhetket JYP-Tappara -ottelusta
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Neljännen peräkkäisen voittonsa napannut Tappara jatkaa sarjataulukossa kakkossijalla, nyt pisteen erolla kolmantena jatkavaan JYPiin. Huom! Valitettavasti Tapparan avausmaali jäi puuttumaan koosteesta teknisten ongelmien vuoksi.
Huippuhetket Ässät-HPK -ottelusta
Eilen 22:11
iltasanomat.fi
Kolmen pisteen potti vankisti patapaitojen asemia kymmenen parhaan joukossa.
Huippuhetket Sport-HIFK -ottelusta
Eilen 22:08
iltasanomat.fi
Kotijoukkueen hahmona hääri vaasalaisten molemmat maalit toisessa erässä iskenyt Charles Bertrand.
Huippuhetket Lukko-Blues -ottelusta
Eilen 22:06
iltasanomat.fi
Siinä kotijoukkueen Olavi Vauhkonen onnistui iskemään raumalaisille täyden pistepotin sinetöineen osuman.
Huippuhetket TPS-Pelicans -ottelusta
Eilen 22:05
iltasanomat.fi
Jakub Nakladalin kolmannen erän osuma jäi voittomaaliksi ja takasi turkulaisille kolmen pisteen potin.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 33/56. Lappeenranta. Vuoron aikana Timo ja Jamo ehtivät yhytellä niin rattijuoppoja, vaarallisia nuoria kuskeja, kokemattomia ja kokeneita tumuttajia sekä useampaakin ravintolassa kilahtanutta. Timo harkitsee huolettomampaa elämäntapaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
44 min
Lilyhammer
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3. kausi, osa 8/8. Tommyn ja Frankin välillä on todellinen konflikti. Frankin newyorkilaiset mafiaveljet suunnittelevat koston, jonka seuraukset ovat hirvittävät. Cameoroolissa Bruce Springsteen.
Huippuhetket Ilves-KalPa -ottelusta
Eilen 21:59
iltasanomat.fi
Ottelun kaikki kolme maalia tehtiin ylivoimalla, ja Antti Tyrväisen toisen erän 2-0-osuma jäi ratkaisevaksi.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Upeina iltapuvuissa! Silvia ja Jenni säteilivät illallisjuhlassa
Eilen 21:56
iltasanomat.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
2 min
Norjaa ristiin rastiin
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Yökelkkailijat. Hurtigrutenin matkustajille Kjöllefjordissa on järjestetty mahdollisuus lähteä öiselle moottorikelkka-ajelulle.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
73 min
Elävä arkisto: Tapsa
Eilen 21:47
areena.yle.fi
(1980) Viiltoja reissumies Tapio Rautavaaran elämästä. Henkilödokumentti on kuvattu juuri ennen Rautavaaran tapaturmaista kuolemaa. Ohjaus Peter von Bagh.
21 min
Matkalla taivaaseen
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Osa 5/8. Lääninrovasti saapuu vierailulle seurakuntaan, ja käy ilmi, että hän on Albinin entinen vaimo Karin. Karin haluaa keskustella Albinin kanssa kahden kesken, ja Albinin toivo yhteen paluusta herää.
54 min
1864
Eilen 21:00
areena.yle.fi
7/8. Sodan keskellä Didrich sotkee yhä Peterin ja Laustin välejä. Kun Dybbølin suuri taistelu alkaa, Peter tekee kaikkensa löytääkseen veljensä. Vaikka Preussin armeija on ylivoimainen, Tanskalla ei ole lupa perääntyä.
44 min
Historia: Henrik VIII ja Anna Boleyn
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/2. Oliko Henrikin ja Annan rakkaus romanssi vai tragedia? Tohtori Susannah Lipscomb tarkastelee suhdetta vierailemalla Annan kotitalossa ja parin lemmenpesässä sekä tutkii kirjeenvaihtoa ennen avioliiton kariutumista.
60 min
- 112 -: 112
Eilen 21:00
katsomo.fi
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palomestari Reijo Salminen uppoutuu muistelemaan koskettavia kokemuksia M/S Estonian matkustaja-autolautan meripelastustehtävältä. Hätäkeskuspäivystäjä pohtii asunnottomia ja Kuopion poliisi pelastaa löytökoiran.
50 min
Ajankohtainen kakkonen
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Seinäjoen Houmchurch hurmaa nuoria. Omaishoitajien ahdinko. Turkin naiset saivat ahdistelusta tarpeekseen. Juontajana Salla Paajanen.
60 min
Holmes NYC
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/24. Ikuisuuslääke. HUOM! Ensi tiistaista lähtien Holmes NYC kello 22. Tällä ohjelmapaikalla jatkossa Suomen huutokauppakeisari. Watsonin entinen työtoveri palkkaa Holmesin etsimään kadonnutta ystäväänsä. Tutkimukset johdattavat Holmesin toisenkin salaperäisesti kadonneen ihmisen jäljille. Amerikkalainen draamasarja. (41')
53 min
Ensitreffit alttarilla: Jakso 9
Eilen 21:00
katsomo.fi
Päätöksen hetki lähestyy. Miia kaipaa varmuutta Ollin tunteista. Pia ja Jussi pohtivat tulevaisuutta tervahöyryristeilyllä Savossa.
60 min
Roba: Osa 7.Veljensä vartija
Eilen 21:00
katsomo.fi
Janin veli ei pääse eroon huumetaustastaan ja veljessuhde kiristyy. Janikin joutuu vihdoin kiipeliin tekemästään pahoinpitelystä. Arto ja Pekka pysäyttävät auton, jossa istuu Hessu poikaystävänsä kanssa. Maikin ongelmat ex-miehen kanssa jatkuvat, ja Artokin sotkeutuu asiaan lupaa kysymättä. Arto kohtaa uudelleen syytteistä pelastamansa apulaiskaupunginjohtajan.
26 min
Sportmagasinet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sandra Eriksson - terveenä ja huippukunnossa. Mistä voittamisessa on kyse?
60 min
Suomen paras leipomo
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/9. Semifinaali I. Kolme alueellisista jaksoista jatkoon päässyttä leipomoa ottaa toisistaan mittaa semifinaalissa Helsingissä. Panokset kovenevat, kun leipomoiden täytyy valmistaa suuri määrä herkkuja katuruokatapahtumaan. Kotimainen ohjelma. (42')
3 min
Keno
Eilen 20:57
ruutu.fi

Suositeltua

Antti viritti ansan varkaalle Vaasan torilla - katso video!
Eilen 11:40
iltalehti.fi
4 min
Isot koneet
Eilen 12:00
areena.yle.fi
46 min
Maailman vaarallisimmat väylät
Eilen 09:00
areena.yle.fi
23 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi
Yllätystulos: näin käy, kun yhdistää Kokista ja maitoa
Eilen 12:12
iltalehti.fi
46 min
Sydämen asialla
Eilen 12:20
areena.yle.fi