UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ruudun tarkka laukaus auttoi Devilsiä pätkäisemään tappioputken
Tänään 10:16
iltasanomat.fi
Toimitusjohtaja testaa tuotettaan henkensä uhalla
Tänään 10:05
iltalehti.fi
LÄHDE: Texasarmoring
Nämä ovat Tamin kestävän parisuhteen pääprinsiipit
Tänään 10:00
iltalehti.fi
Kiekkolegenda Tami Tammisen avioliitto on kestänyt 35 vuotta. Nyt hän kertoo, mikä on onnistuneen suhteen salaisuus.
Olli Määtälle ensimmäinen tehopiste leikkauksen jälkeen
Tänään 09:53
iltasanomat.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/48. Musiikkielämyksiä Göteborgissa. Jonatan tarjoaa Göteborgissa vierailleen ruoka- ja musiikkielämyksen. Ruotsalainen ruokaohjelma.
30 min
Elixir
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (23')
55 min
MasterChef Australia
Tänään 09:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 61/65. Haikeat hyvästit. Kilpailijat saavat finaaliviikon ensimmäiseen pudotushaasteeseen tuekseen viisi Melbournen huippukokkia, joiden avulla he valmistavat upeita annoksia. Lopulta yksi viidestä kuitenkin putoaa, ja on aika jättää haikeat hyvästit. Australialainen sarja. (42')
Näin leikkaat kirsikkatomaatit kuin ninja - aikaa menee vain 12 sekuntia!
Tänään 09:03
iltasanomat.fi
Et tarvitse muuta kuin kaksi lautasta ja veitsen! Kun olet pilkkonut tomaatit, heitä ne fetasalaatin sekaan. Katso resepti salaattiin tästä.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
5 min
Voita & Sokeria
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Räppäri ja myös intohimoinen metsämies Spekti valmistaa Voita & Sokeria -sarjassa itsepyytämäänsä teertä Riistaruokaa - teerestä hyvää teeri (itse metsästetty, jos mahdollista) tuoretta pinaattia suolaa viherpippuria karpalohyytelöä foliota ja sanomalehteä voita ja öljyä paistamiseen Teeren rinnat ruskistetaan pannulla, maustaen viherpippurilla ja suolalla.…
25 min
Jaksa paremmin
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/20. 6/20. Uniosiossa näyttelijä Tuija Vuolle saa avut selällään nukkumiseen. Juontaja Päivi Ukkola pääsee valmistamaan rauhoittavan hoitoöljyn iholle. Juoksukoulussa mitataan Elsan ja Mintun lähtökunto. Kotimainen lifestyleohjelma.
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/48. Tuulahdus italiasta. Puoliksi italialainen taidegalleristi Jennifer tarjoaa vierailleen monipuolisen kattauksen italialaisia herkkuja. Ruotsalainen ruokaohjelma.
58 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Peter Pan. Katsottavissa Areenassa.
30 min
Elixir
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 11/15. Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')
Lumet saavat pian kyytiä
Tänään 08:51
iltasanomat.fi
Vielä viikonloppuna saa tehdä lumiukkoja ja -enkeleitä, mutta lisää lumisateita ei Etelä-Suomeen ole juurikaan luvassa. Perjantaina talvi ja ensilumi tervehtivät myös helsinkiläisiä ja panivat samalla pääkaupunkiseudun liikenteen sekaisin. Nyt lumisateet ovat siirtyneet Keski-Suomeen. Keski-Suomessa lumiset tiet ja lumisade huonontaa ajokeliä, mutta etelässä…
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Hämärät merirosvot: Lapset löytävät joesta hienoa kiiltävää levää. Älä juksaa: Leena-hyeena keppostelee savannilla. Pian alkaa kuitenkin tapahtua vakavia asioita.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 25/26. Merten pienokaiset. Jaksossa tavataan kaksi orpoa eläinpienokaista, jotka tarvitsevat pelastajien apua. Rocketman-delfiini löytyy avaruuskeskuksen lähettyviltä, ja sille on luvassa ensimmäisen luokan palvelua. Moose-manaatti puolestaan selviytyy vaarallisilta vesiltä SeaWorldin huomaan. Mutta voidaanko eläimet palauttaa luontoon? (20')
15 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:18
areena.yle.fi
Paten erikoiskuljetus: diskokone. Koululla järjestetään disko. Paten tehtävä on kuljettaa diskokone ajoissa paikalle. Matkaan tulee kuitenkin ongelmia.
30 min
Red Caps
Tänään 08:00
ruutu.fi
Erikoispartio ja merirosvot. Manuelan isä löytää meren pohjasta historiallisen aarteen, mutta petollinen kumppani aikoo anastaa sen itselleen. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Seikkailija Arman Alizad: ”Katsoin rynnäkkökiväärin piippua kymmenen sentin päästä”
Tänään 07:58
iltasanomat.fi
Arman Alizad sai vuonna 2003 loistoidean. Hän halusi lähteä seikkailemaan maailmalle ja kokemaan kaikenlaista hullua. Hän mietti asiaa viisi vuotta, jonka jälkeen ryhtyi toteuttamaan Kill Arman -ohjelmaa, josta tuli menestys. Arman on niin seikkailu- ja kokeilunhaluinen, että Kill Armanin jälkeen tuli Ristiretkiä. Kaiken ohella Arman on julkaissut seikkailuistaan…
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:53
areena.yle.fi
Pennut pelastavat sirkuksen. Norsunpoika karkaa sirkuksesta. Löytääkö Ryhmä Hau sen, ennen kuin alkaa rytistä? Kanatuinen karkuteillä. Pormestarin lemmikkikana katoaa juuri ennen tärkeitä kuvauksia.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 22.11.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea Silja, Selja.
30 min
Red Caps
Tänään 07:30
ruutu.fi
Erikoispartio ja räjähdysvaara. Kauppakeskuksen parkkipaikalla on pommi, ja Fredericon koiranpentu pitää jotenkin saada pois autosta. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25')
Putous: Videoselfie: Joonas yrittää turhaan ilahduttaa Ketosta
Tänään 05:00
mtvkatsomo.fi
Ikkunanpesijä mätkähti 11. kerroksesta auton katolle San Franciscossa
Tänään 03:20
iltasanomat.fi
Grand Theft Auto Online - PS4 Livestream Highlights
Tänään 02:33
gamereactor.fi
Grand Theft Auto Online - PS4 Livestream Highlights
55 min
LA Ink
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 17/24. Grilliruokaa vai kaviaaria?. Kat päättää järjestää illanvieton työporukan kesken, mutta kun Liz suunnittelee hienoja kekkereitä hotellissa, ja muut kannattavat rentoja grillibileitä, ajaudutaan jälleen törmäyskurssille. Amerikkalainen sarja. (43')
25 min
Rantavahdit
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/14. Varkaita ja viinankäryä. H huomaa rannalla varaskoplan ja usuttaa poliisit kolmikon perään. Bondin parhaimmisto on Havaijilla harjoittelemassa uusia pelastustekniikoita, ja Bondilla Jakella on kädet täynnä pelastustöitä. Australialainen sarja. (22')
60 min
Liv D
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3. Valaistuminen. Kolmiosaisen dokumentin viimeisessä osassa entinen poptähti Claire Richards palkkaa erikoisia menetelmiä käyttävän terapeutin selättääkseen ruokamörkönsä lopullisesti. Claire tapaa myös musiikkialan ja teatterin edustajia selvittääkseen, onko hänellä vielä tulevaisuutta musiikin parissa. Dokumentti. (42')
30 min
Australian rajalla
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 6/20. Erikoisia häälahjoja. USA:ssa intiaanihäissä avioitunut pari tuo mukanaan häälahjoja, jotka aiheuttavat tullille päänvaivaa. Maahanmuuttoviranomaiset kuulustelevat thaimaalaista naista, joka on ollut Australiassa jo kaksi vuotta ilman viisumia. Australialainen sarja.
60 min
Asiaa seksistä
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/4. Musiikkikanavat kuriin. Anna Richardsonin kampanjatiimi iskee korkokenkiä pikkulapsille myyvään kenkäkauppaan sekä kahdelle musiikkikanavalle, jotka näyttävät lapsille soveltumattomia musiikkivideoita jo varhain päivällä. Koulukiertue suuntaa Bristoliin, missä keskustellaan naisvartalon ihmeellisyyksistä. (40')
30 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/14. Neitokainen ja nörtti. Nuori nainen otti hauskan tatuoinnin humalapäissään. Enää se ei naurata. Nörttimies halusi vannoa tatuoinnilla ikuista rakkauttaan, mutta huonosti kävi. Amerikkalainen realitysarja. (21')
Sohvaa muutettiin Lontoossa - kaksi kuoli, kuusi loukkaantui
Tänään 00:17
iltasanomat.fi
Tragedia sattui perjantaina aamupäivällä Knighstbridgessä osoitteessa Cadogan Square, SW 1. Tilanne turmapaikalla oli kaoottinen, ja kuvaukset ristiriitaisia. Ilmeisesti sohvaa yritettiin nostaa köysillä ensimmäisen kerroksen parvekkeen kautta asuntoon, kun parvekkeen metallikaiteet pettivät. Toisen tiedon mukaan sohvaa oltiin tuomassa ulos. Joidenkin lähteiden…
Valehtelija tunnusti - syytön mies vapautui vankilasta 39 vuoden jälkeen Ohiossa
Tänään 00:12
iltasanomat.fi
Amerikkalaismies ehti viettää 39 vuotta vankilassa ja pääsi lähes hengestään, ennen kuin joku vihdoin uskoi hänen olevan syytön. Vuonna 1975 taposta tuomitun Ricky Jacksonin, 59, pitäisi päästä vapaalle jalalle tänä perjantaina. Jackson ja kaksi veljestä tuomittiin aikanaan Clevelandissa yhden 12-vuotiaan silminnäkijän todistuksen perusteella. Lähes 40 vuoden…
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 25/31. Rokkikoulu. Morsiamet Michelle, Lindsey, Erika ja Shannon arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa hotellin kattohuoneistossa ja pinkeissä tunnelmissa. Hääpuheet aiheuttavat kummastusta kaksissa häissä. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/5. Kauhujen moottoritie. Kaistalla pysyminen ja stop-merkin huomioiminen aiheuttavat ongelmia newyorkilaisen autokoulun aikuisoppilaille. Moottoritiellä ajaminen pelottaa eniten, eikä kolarin todistaminen ainakaan helpota asiaa. Amerikkalainen realitysarja. (20')
Tampereen uudesta tornihotellista hypättiin base-hyppy
Eilen 23:53
iltasanomat.fi
40 min
Haven
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Näyistä tulee totta. Kun Duke ja Audrey uppoutuvat yhä syvemmälle Colorado Kidin salaisuuksiin, alkaa kaupungilla sattua ihmishenkiä vaativia räjähdyksiä. Mutta kuinka joku voi nähdä tuhoiskut etukäteen? (U)
27 min
Valaistunut
Eilen 23:30
areena.yle.fi
7/10. Yksinäiset sielut. Amy joutuu toteamaan, että hänen elämänsä on loppujen lopuksi aika yksinäistä. Sama tilanne on myös Tylerilla, jolla on omat syynsä yksinäisyyteensä. Dougie saa ylennyksen. T: HBO. (U)

Suositeltua

Venäläinen sivusto hakkeroi arkaluontoisiin web-kameroihin - sinunkin kuvasi?
Eilen 13:42
iltalehti.fi
Ikkunanpesijä mätkähti 11. kerroksesta auton katolle San Franciscossa
Tänään 03:20
iltasanomat.fi
Sanomatalon kattokamera: Seuraa lumisateen saapumista suorana
Eilen 14:14
iltasanomat.fi
Posse: Sätkyukko: Aku treenaamassa
Eilen 20:30
mtvkatsomo.fi
60 min
Asiaa seksistä
Tänään 01:00
ruutu.fi
Puoluetoverilta tyly arvio Stubbista
Eilen 15:30
iltasanomat.fi