UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

SM-karaoke – seuraa kaksipäiväistä finaalia suorana lähetyksenä alkaen klo 18
Tänään 16:59
iltasanomat.fi
Opiskelijan terveiset uudelle hallitukselle: "Lopettakaa jo!"
Tänään 16:25
iltasanomat.fi
Mielenilmauksen tarkoitus oli alun perin kritisoida uuden hallituksen suunnittelemia lukukausimaksuja EU- ja ETA -maiden ulkopuolelta Suomeen tuleville opiskelijoille. Hallituksen keskiviikkona ilmoittamat noin 600 miljoonan euron leikkaukset koulutukseen ja opiskelijoiden toimeentuloon toivat mielenilmaukseen kuitenkin lisäpontta. Opiskelijat olivat järkyttyneitä…
50 min
Komisario Nardone
Tänään 16:00
areena.yle.fi
(Il commissario Nardone) 1/12. Tappava lääke. Toisen maailmansodan jälkimainingeista syntynyt panttivankitilanne Parmassa päättyy ikävästi. Nardonelta palaa hihat, ja rangaistukseksi hän saa pakkosiirron Milanoon. (U)
60 min
Ylläs - huipulla tuulee: Osa 7. Jäähyväisiä ja uusia naamoja
Tänään 16:00
katsomo.fi
Konijänkän työharjoittelijoilla koittaa viimeinen työpäivä. Bar Kaapin osakkuus on auki ravintolapäällikkö Antille. 84-vuotiaalle hiihdonopettaja Patelle ikä on pelkkä numero.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/13. 70-luvun eleganssia. Pamin ja Trishin lapsuudenkodin olohuone on vanhanaikainen. Emilyn tavoite on sisustaa siitä tyylikäs ja naisellinen tila, joka henkii 70-lukua. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Lampaanlapaa ja currya
Tänään 15:59
katsomo.fi
Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan.
52 min
Ulkolinja: Litiumakkujen vallankumous?
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Monissa mobiililaitteissa, kuten puhelimissa, tietokoneissa ja kameroissa, on litiumakku. Niitä pidetään aikaisempia akkuja parempina, mutta onko litium ratkaisu vai kirous, joka luo vakavia ympäristöongelmia? (U)
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 19/24. Rakkaus voittaa kaiken. Ylikersantti Zeigleriä ammuttiin päähän järkyttävässä välikohtauksessa armeijan tukikohdassa. Hänen kihlattunsa auttoi häntä toipumaan vastoin kaikkia odotuksia, ja nyt Hurja remontti antaa parille kodin ja upeat häät. Amerikkalainen realitysarja.
Hanna Kärpänen: Emme ole uuden ajan Matti ja Mervi
Tänään 15:38
iltasanomat.fi
Kohusuhteessa julkkisasianajaja Heikki Lampelan kanssa oleva Hanna Kärpänen kertoi viikolla järkyttävistä viime viikonlopun tapahtumista. Kärpänen kertoi Lampelan uhanneen hänen henkeään ja pahoinpidelleen. Nyt pari on kuitenkin palannut yhteen ja Kärpäsen mukaan tässä on taustalla halu elää siinä hetkessä missä on hyvä. Rikostutkinta tapauksesta on poliisin…
Arkistosta revittyä: Homosexuella och körkort
Tänään 15:27
areena.yle.fi
I programmet Viimeisellä rannallla uttalar sig bl.a "sexuellt avvikande" om polisens inställning till homosexuella och körkort
Näin uusi hallitus puolustaa koulutussäästöjä
Tänään 15:20
iltasanomat.fi
Äänessä olivat opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok), valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) ja pääministeri Juha Sipilä (kok).
Soini vastaa venäläistoimittajan kysymykseen idänsuhteista
Tänään 15:07
hs.fi
Ulkoasiainministeri Timo Soini (ps) vastaa venäläistoimittajan kysymykseen, miten Suomen ja Venäjän suhteet kehittyvät uuden hallituksen myötä. "Suomi ei pysty hyväksymään Krimin pakkoliittämistä Venäjään", Soini muun muassa sanoo.
Selviytyjät-sarjan juontaja Jeff Probst ei ole muuttunut vuosien varrella
Tänään 15:04
iltasanomat.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/31. Matka Ihmemaa Oziin. Morsiamet Missy, Ali, Karina ja Micaela arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan argentiinalaisissa, italialaisissa ja meksikolaisissa tunnelmissa. Micaela suunnittelee työkseen muun muassa häitä. Auttaako se voittamaan häämatkan? Amerikkalainen realitysarja.
Tekken 7: Kasumi Announcement Trailer
Tänään 15:00
gamereactor.fi
Tekken 7: Kasumi Announcement Trailer
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
31 min
Ennätystehdas
Tänään 14:58
katsomo.fi
Ennätystehtaan illan päävieras Jani Haavisto vaihtaa renkaita ennätystahtiin. Lisäksi tehtaalla saunotaan, hypätään BMX-pyörällä ja jonglöörataan.Tehdasta pyörittävät Antero Mertaranta ja Eppu Salminen.
"Kelluva ruumisarkku" seilaa Suomenlinnan lähivesillä
Tänään 14:57
iltasanomat.fi
Historiallinen tykkisluuppi lähti kello 15.30 torstaina ensimmäiselle julkiselle purjehdukselleen Pohjoisrannan Halkolaiturilta, Helsingin Kruununhaasta. Alusta alettiin rakentaa Suomenlinnan telakalla vuonna 2010. Sen inspiraationa olivat laiva-arkkitehti Fredrik af Chapmanin 1700-luvun lopulla laatimat piirustukset ja Ruotsin laivaston piirustuskonttorin vanhat…
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 14:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Tulenpalavaa mokailua. 12 uutta kokkikokelasta aloittaa taipaleensa Gordon Ramsayn keittiössä. Bravuuriannosten esittelyn jälkeen on aika käydä tositoimiin ja valmistaa ateria innokkaille asiakkaille. Kisailu alkaa tökkien, eikä kaikki suju aivan suunnitelmien mukaan. Ensimmäisen pudotuksen jälkeen keittiössä jatkaa enää 11 toiveikasta kokkia.…
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/12. Maltaan makua ja hyvästejä. Tämänkertaista keittiöprikaatia johtaa ilkikurinen Christopher Biggins. Gordon pääsee maistamaan F Word -ravintolan olutta ensimmäistä kertaa, ja Janetin on hyvästeltävä vasikkansa David ja Elton. Illan menyy koostuu minttuhernekeitosta, kanastroganoffista ja juustokakusta. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')…
Timo Soini: "Perussuomalaiset on aikuinen puolue"
Tänään 14:47
hs.fi
Ulkoministeri Timo Soini (ps) vastaa toimittajan kysymykseen siitä, miten perussuomalaisten puolue pärjää, kun ulkoministeri ja puolueen puheenjohtaja Soini tulee olemaan niin usein ulkomaanmatkoilla. Kysymys esitettiin Soinille Sipilän hallituksen ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa 29. toukokuuta.
Povipommi pienennytti rintojaan viisi kuppikokoa – tältä hän näyttää nyt!
Tänään 14:44
iltasanomat.fi
Brittiläinen povipommi Katie Price kyllästyi seksipommin imagoon ja kävi joulukuun alussa pienennyttämässä rintojaan. Glamourmallina julkisuuteen ponnahtanut Katie Price ilmoitti yllättäen joulukuussa pienennyttäneen rintansa. Kaunottaren povi pieneni peräti viisi kuppikokoa ja Price on hehkuttanut haastatteluissa olevansa lopputulokseen erittäin tyytyväinen.…
Soinilta kysyttiin ruotsiksi, vastasi suomeksi - "Ymmärsin kyllä kysymyksen"
Tänään 14:42
iltasanomat.fi
Soini kertoi ymmärtävänsä kysymyksen, mutta päätti kuitenkin vastata suomeksi. - Sen takia, että ollaan tarkkoja, Soini sanoi.
24 min
Slaget efter tolv - dagens debatt: Ljus framtid för friidrotten i Finland
Tänään 14:32
areena.yle.fi
Om allt går väl är Finland en framgångsrik europeisk friidrottsnation igen om några år. En supergeneration av friidrottare håller på att växa fram. I studion tränaren Nalle Andersson och redaktör Leif Lampenius. Sportens expertkommentator Danny Lindqvist är med per Skype från Åland. Mikael Oivo leder debatten.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/17. Pulleat pubinpitäjät. Dean ja Mark ovat baarinpitäjiä, jotka asuvat työpaikkansa yläkerrassa. He syövät ainoastaan rasvaista pubiruokaa ja huuhtovat sen alas reippaalla määrällä olutta. Mark tuntee olonsa voimattomaksi ja masentuneeksi ja Deanin henki haisee. Gillian haluaa saada poikiin potkua vaihtamalla makkarat vihanneksiin ja pistämällä…
Sipilä säästöistä: Meillä on mittava urakka edessä
Tänään 14:26
iltasanomat.fi
Sipilä kuvaili urakkaa "mittavaksi".
55 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Varaus vai ei. Ami ja Tim riitelevät ajanvarauksista. Ilmapiiri on muutenkin huono, ja henkilökunnan suhteet ovat kireitä. Onneksi liikkeeseen tulee taas mielenkiintoisia asiakkaita. Amerikkalainen sarja. (43')
Stubb: Nykysäästöillä yksi ero 1990-luvun laman leikkauksiin
Tänään 13:56
iltasanomat.fi
- Sopeutustoimet 2010-luvulla tulevat käytännössä kahdessa vaiheessa toisin kuin 90-luvun alussa, jolloin ne toteutettiin kertarysäyksellä, Stubb vastasi. - Nyt täytyy pitää mielessä, että yksi vaikeimmista vaiheista on tehty - eli edelliset neljä vuotta, jolloin pantiin sopeutukset ja säästöt liikkeelle. Stubbin mukaan nyt alkaa säästöjen toinen vaihe, johon…
Suora lähetys eduskunnan täysistunnosta kello 14
Tänään 13:47
iltasanomat.fi
Kuinka käy Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyön?
Tänään 13:44
hs.fi
Ulkoasiainministeri Timo Soini (ps) ja puolustusminsiteri Jussi Niinistö (ps) vastaavat toimittajan kysymykseen, miten Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyön jatkossa käy. Kysymys esitettiin Juha Sipilän (kesk.) ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa 29. toukokuuta.
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 13:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/26. Yhdessä yli esteiden. Jason ja Rachel tahtoisivat noudattaa terveitä elämäntapoja ja näyttää hyvää esimerkkiä lapsilleen. Heidän yhteinen laihdutusprojektinsa etenee kuitenkin hitaasti arjenpyörityksen ja kuntoilun ristipaineessa. Onnistuuko Chris vauhdittamaan pariskunnan elämänmuutosta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
Pääministeri Juha Sipilä: Olemme nöyränä
Tänään 13:28
hs.fi
Pääministeri Juha Sipilä puhuu ensimmäistä kertaa pääministerin roolissa tiedotustilaisuudessa 29. toukokuuta. Mitä Sipilä sanoo hallitusohjelman muodostamisesta?
Vain taitavimmat voivat laskeutua tälle kiitoradalle
Tänään 13:28
iltalehti.fi
Lähde: Storyful
Sipilän muutto Kesärantaan ei varmaa: "Täytyy kysyä vaimolta"
Tänään 13:23
iltasanomat.fi
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) paalutti ja kertasi hallituksensa tehtävää. Sipilän mukaan hallitus on jo osoittanut kykynsä tehdä päätöksiä, nyt aletaan mitata muita kykyjä. – Tästä eteenpäin mitataan toimeenpanokykyä. Joudumme tekemään kipeitä päätöksiä, niitä olemme jo linjanneet. – Tehtävämme on palauttaa usko päätöksentekoon, kilpailukyky ja usko uudistumiskykyyn.…
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/16. Tuhlaajasisko. Ashley on 25-vuotias myymäläpäällikkö, joka päätti muuttaa opiskelujen jälkeen takaisin kotiin saadakseen opintolainansa maksettua. Shoppailuun mieltynyt Ashley ei ole kuitenkaan saanut velkaa lyhennettyä, vaan on jopa onnistunut kerryttämään lisää. Vanhemmat kutsuvat Gailin laittamaan tytön ruotuun. Amerikkalainen realitysarja.
Thilia ja Pasi kirurgeina
Tänään 13:00
moontv.fi
Digiexpomateriaalien tulva ei ota loppuakseen. Paitsi kohta. Sitä ennen tämä pieni klippi Thilian ja Pasin kokeiluista Surgeon Simulatorin parissa.
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 18/22. Hassu rättikauppias. Harhainen yrittäjä pyörittää käänteistä nettideittipalvelua. Äidit haluavat lasten petaavan sänkynsä. Hassu rättikauppias haluaa pelastaa maailman. Rokottamiskipu helpottuisi, jos tuote olisi kaupoissa. Amerikkalainen sarja. (41')
Disney Infinity 3.0: Inside Out Play Set trailer
Tänään 13:00
gamereactor.fi
Disney Infinity 3.0: Inside Out Play Set trailer
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui väistyvälle pääministeri Alexander Stubbille
Tänään 12:52
iltasanomat.fi
Raportti: Venäjältä Ukrainan sodassa niin miehiä kuin kalustoa
Tänään 12:48
iltasanomat.fi
Julkisista lähteistä kerättyyn materiaaliin perustuvan selvityksen mukaan Ukrainassa on sekä Venäjältä peräisin olevaa sotilaskalustoa että myös aktiivipalveluksessa olevia sotilaita. Atlantic Council -tutkimuslaitoksen koostamaan raporttiin on saatu materiaalia Bellingcat-yhteisöltä, joka koostuu Ukraina-materiaalia vapaaehtoisesti keräävistä ja analysoivista…

Suositeltua

11 min
Kino Suomi: Suomen Talvisota
Eilen 22:54
areena.yle.fi
60 min
Nakudeitit
Eilen 22:00
ruutu.fi
52 min
Ulkolinja: Kreikkalainen sanakirja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Vain taitavimmat voivat laskeutua tälle kiitoradalle
Tänään 13:28
iltalehti.fi
Stubb: Nykysäästöillä yksi ero 1990-luvun laman leikkauksiin
Tänään 13:56
iltasanomat.fi