UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Goof Troop
Tänään 10:00
moontv.fi
Tuo otsikko ja tämänkertaisen pelin nimikin kääntyy Suomeksi siis ”Hopon poppoo”, joka on myös ihan sattumalta samannimisen piirrossarjan nimi. Tämä siis tavallaan on lisenssipeli, mutta mikä hienointa, tämä on eräällä tavalla survival-horror -genren esiaskel. Miten? Katso jakso niin tiedät! Lisää netissä Pelin Wikipedia-sivusto Playstation Suomen FB-sivut [sponsori]
Julkisuuteen täysin rinnoin!
Tänään 09:48
iltalehti.fi
Auschwitzin selviytyjät muistelevat
Tänään 09:28
iltasanomat.fi
Pahamaineisin natsien keskitysleireistä oli Puolan Auschwitz-Birkenau. Siellä tapettiin toisen maailmansodan aikana eri arvioiden mukaan 1,1–1,5 miljoonaa ihmistä. Tarkkaa lukua ei tiedä kukaan. Ne selviytyjät, jotka ovat yhä elossa, ovat jo iäkkäitä. New Yorkin Brooklynissa juutalaisten selviytyjien yhteisö kokoontuu viikoittain synagogaan lounaalle ja tanssimaan.…
11 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 10/27. Musta salajuoni, osa 1
Tänään 08:29
katsomo.fi
Akuro miettii, mikä olisi paras tapa pimentää koko maailma mustaksi. Linda huudahtaa: "Sehän on helppoa! Meidän täytyy vain saada aurinko katoamaan!" Akuro päättää lähteä kirjastoon löytääkseen keinon, ja löytääkin aivan oikean taian. Hän yrittää saada auringon katoamaan käyttämällä Mongaa ja Montinea, mutta...
11 min
Pusse
Tänään 08:22
areena.yle.fi
Uma saa sateenkaaren. Uma on saanut ikioman leikkihuoneen, jossa kaikki on hyvässä järjestyksessä. Sieltä puuttuu enää koristelut. Onneksi Pusse osaa auttaa.
24 min
Littlest Pet Shop: Varastetut tavarat
Tänään 08:05
katsomo.fi
Lemmikeiltä alkaa kadota tavaroita samana päivänä, kun kauppaan astelee eriskummallinen orava. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
24 min
Musarullaa!
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Omituisten otusten kerho. Jyväskylän Paviljongissa taltioidun iltakonsertin 1. osa. Lavalla Eeva-Leena Pokela, Elena Sariola, P2-yhtye, Nalle, Soiva Siili -yhtye, Mari Pitkänen sekä Nakkirakki.
10 min
Bumba
Tänään 07:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. (5')
NHL-tähtien käsittämätön kikkavideo - miten nämä temput ovat mahdollisia?
Tänään 07:54
iltasanomat.fi
5 min
Niksi-Nella: Työläät tiskaustouhut
Tänään 07:51
areena.yle.fi
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
3 min
Pikku perunat
Tänään 07:47
areena.yle.fi
Vaihtuvat vuodenajat. Animaatio laulavista perunoista.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 25.1.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Paavo, Pauli, Paul, Paavali ja Paulus!
Tässä on NHL:n kovin laukaus, lähes ennätyslukemat!
Tänään 06:06
iltasanomat.fi
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/40. Jere ei ole vielä ehtinyt seurustella kolmenkymmenen ikävuotensa aikana, joten tässä olisi takuuvarma paketti naiselle, joka ei siedä edellisten suhteiden painolastia kumppanillaan. Kotimainen realitysarja. (21')
Amerikkalaishävittäjät saattoivat kaksi matkustajakonetta Atlantaan pommiuhan vuoksi
Tänään 02:50
iltasanomat.fi
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/40. Tänään rakkauden aalloilla nähdään Diana, Sierra Leonen lahja suomalaiselle miehelle. Diana rakastaa tanssia, joten perisuomalainen humppaaja saisi siis taipua hiukan vaativampiinkin taivutuksiin. Merkonomiksi opiskellut nuori nainen on parivuotiaan tyttären äiti, ja hänen mielestään tulevalla miehelläkin saisi olla jo lapsia. Kotimainen…
75 min
Deadwood
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/12. Synnin orjaksi myyty. Bullock panee Alma Garretin isän järjestykseen ja suostuu lopulta ryhtymään Deadwoodin sheriffiksi. Armeija ja tuomari Glagett saapuvat leiriin, mutta vain armeija poistuu sieltä. Aika jättää myös pastorista. Amerikkalainen sarja. (57')
60 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/7. WTC-iskut. Aloitusjaksossa Jesse Ventura tutkii Yhdysvaltain salaliittoteorioista ehkä kiistellyintä: WTC-iskuja. Olivatko ne todellakin vain terroristien tekosia vai sisäpiirin false flag -operaatio Irakin sodan käynnistämiseksi? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/40. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat. Mira etsii kumppania täysin tosissaan, mutta leikitellen. Kotimainen realitysarja. (21')
50 min
Farm Kings: Hiihtolomalla
Tänään 01:00
katsomo.fi
Dan on joutunut raksalta takaisin leipomoon, mikä syö miestä. Tim jää hoitamaan tilaa, kun muu perhe lähtee pienelle laskettelulomalle vuoristoon. Pystyykö Joe rentoutumaan rinteessä vai pakottaako työasiat läppärin ääreen? Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 3/13.
55 min
Rakkauden FAQ
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Voinko vakoilla miestäni? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Ismo Leikola, Harri Moisio, Satu Silvo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
70 min
Deadwood
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Jewelin saappaat. Al Swearengen muistelee menneitä. Silas Adams suostuu yhteistyöhön. Trixie ja Jewel käyvät kumpikin omilla asioillaan kaupungilla. Alma Garretin isä saapuu Deadwoodiin. Amerikkalainen sarja. (56')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Fredrikstad. Poliisi käy tarkastamassa, onko eräs rouva kunnossa. Lisäksi partio tapaa pahasuisen miehen ja omituisen kuljettajan. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
Tampereella ikävä tilanne - katsoja sai kiekon päähän!
Tänään 00:13
iltasanomat.fi
55 min
Pariterapiaa radioaalloilla: Kommelluksia makuukamarissa
Tänään 00:05
katsomo.fi
Ensimmäisessä jaksossa soittajat kertovat noloista tilanteista sängyssä. Muita puheenaiheita ovat mm. masturbointi ja naisten ejakulaatio. Entä miten äidin pitäisi suhtautua, kun hän saa taskupuhelun tyttärensä poikaystävältä kesken nuorenparin lemmiskelyn? Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä…
Rakettituli tappoi kymmeniä Ukrainassa
Tänään 00:00
iltasanomat.fi
Uutistoimisto AFP:n mukaan iskussa haavoittui lisäksi noin 90 ihmistä. Valtaosan uhreista on kerrottu olleen siviilejä. Mariupolin satamakaupunki Asovanmeren rannikolla on Ukrainan hallituksen hallinnassa. Raketti-iskun on arvioitu olevan kapinallisten käsialaa. Kapinalliset ovat kuitenkin kiistäneet tulittaneensa satamakaupunkia raskaalla aseistuksella. Donetskin…
55 min
Killer Karaoke: Paukkutrikoot
Tänään 00:00
katsomo.fi
Tällä kertaa urheita laulajia kuorrutetaan koiranruoalla ja majoneesilla, laulatetaan paukkuvissa trikoissa ja kylvetetään alligaattorialtaassa. Kuka pysyy parhaiten nuotissa ja lähtee kotimatkalle voittajana? Amerikkalainen viihdesarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/40. Bergen. Bergenin partio tapaa tänään muun muassa tanssijoita ja kimpaantuneen ravintola-asiakkaan. Myös reilu rattijuoppo osuu kohdalle. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/10. Musiikkivideo. Erikan musiikkivideota ryhdytään vihdoin kuvaamaan, mutta eräs asia ärsyttää Gunillaa. Maria ja Isabel keskustelevat taannoisesta lounastapaamisesta, ja Margareta selvittää lapsensa sukupuolen. Amerikkalainen realitysarja.
Monte Carlon MM-Ralli: Latvalan piruetit pellolla
Eilen 23:41
iltasanomat.fi
29 min
Panta kaulassa
Eilen 23:30
areena.yle.fi
12/13. Maa murenee Adamin alta kun itseensä ehkä liikaakin uskova maallikkosaarnaaja pääsee valokeilaan. Tietääkö tämä entisen loppua? Entä mistä keksisi sitä uuden alkua? Kas siinäpä on Adamilla uusi pulma. T: BBC. (U)
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Sutinaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
60 min
Pomo piilossa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Liikennevirrassa. Toronton liikennelaitoksen johtajatar sukeltaa maan vilkkaimman paikallisliikenteen virtaan. Löytääkö hän ideoita siihen, miten liikenteen sujuvuutta ja palveluja voidaan parantaa yhä tiukemman budjetin uhatessa? Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Tipatonta. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (20')
133 min
Johan Falk 1 - erikoisyksikkö
Eilen 22:40
katsomo.fi
Johan Falk saa uuden viran erikoisyksikkö GSI:stä viiden vuoden Europol-keikan jälkeen. Paljastuu, että GSI käyttää rikollispiireissä operatiivisia tietolähteitä. Göteborgia riivaa sarja arvokuljetusryöstöjä, joista lähteet saavat tietoa vaihtelevasti. Kun kollega Tommy Ridders ammutaan, tietolähde koodinimellä Lisa astuu esiin ja pyytää Johania suojelemaan itseään…
Oskari lyö päänsä
Eilen 22:38
moontv.fi
Viime viikolla julkaistun alkoholipoliittisen kannanoton kuvauksissa Jaakkima pyysi Oskaria lyömään tyhjän juomatölkin lyttyyn päähänsä. Koska tällaista neiteilyä ei suosita tietyissä piireissä, niin Oskari päätti lisätä panoksia ja lyödä tölkin pöytää vasten lyttyyn. Ja näinhän siinä kävi….
30 min
Trigger Happy TV
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/6. Sveitsiläinen turisti esittelee kielitaitoaan lontoolaispariskunnalle. Portobello Roadin tietämillä liikkuu vaarallinen oravajengi. Meteorologi Ian McCaskill pääsee Domin eriskummalliseen haastatteluun. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
17 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
48 min
Glamour elokuvissa
Eilen 22:19
areena.yle.fi
"Glamour on kuuman kylmää käyttöä", sanotaan ranskalaisdokumentissa, jossa Hollywoodin kulta-ajan lumovoimaa esittelevät sen kimaltelevimmat naistähdet sekä heidän yleisölle tuntemattomiksi jääneet puvustajansa.

Suositeltua

30 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Julkisuuteen täysin rinnoin!
Tänään 09:48
iltalehti.fi
90 min
Kingi: Jakso 3
Eilen 19:30
katsomo.fi
Poliisi ampui 21-vuotiasta viisi kertaa
Eilen 14:33
iltalehti.fi
Patrik Moisio ja Mike Brennan tappelivat Tampereella
Eilen 18:26
iltasanomat.fi
Sokea äiti näki lapsensa ensimmäistä kertaa
Eilen 12:36
iltalehti.fi