UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

8 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
85 min
Putous
Tänään 19:05
katsomo.fi
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan…
28 min
Tanskalaisgalleristit
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Uusi sarja, osa 1/4. Martin Asbaeckin galleriassa kootaan amerikkalaisen taiteilijan näyttelyä. Galleristi Anne Riber etsii uusia ja isompia tiloja.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/10. Vieraana stand up -koomikko Riku Suokas. (41')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/31. Kultaa ja kaaosta. Tinishan häät ovat todelliset kultailoittelut, ja Rachel taas panostaa show?hun. Janitzalla on vuorossa jo toiset häät, ja Hannah taas haluaa pelotella vieraitaan. Kuka voittaa muut morsiamet puolelleen? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/20. Kivääridiili. Jimmie ostaa vanhan Springfield-kiväärin tykötarpeineen. Avaamattoman patruunapakkauksen sisältö selvitetään hieman erikoisella tavalla. Tiskille tuodaan hopeinen intiaanien rintakoriste, ja 12-vuotias Richard tulee kaupittelemaan vanhoja kuolaimia. Amerikkalainen sarja. (20')
52 min
Viimeinen tango Halifaxissa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
(Last Tango in Halifax) Kausi 1, 1/6. Nuoruusvuosinaan toisiinsa ihastuneet Celia ja Alan eivät ole kohdanneet vuosikymmeniin. Nyt Celia etsii Alanin käsiinsä netin avulla. Kuinka ensikohtaaminen sujuu? T: BBC. (U)
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
15 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
28 min
Muotokuvassa: Lars Huldén
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Lars Huldén on runoilija ja kielentutkija, jolla on aina ollut monta rautaa tulessa. Millainen Huldén on ihmisenä? Mitä hän ajattelee sodasta ja rauhasta, elämästä ja kuolemasta? Toimittaja: Erik Snellman. (U)
28 min
Kuka kutsui Kokanderin
Tänään 18:30
areena.yle.fi
5/8. Italiasta Suomeen muuttanut Kanto-Cavalottin perhe saa Jennistä apulaisen pizzaillallisen valmisteluihin. Kristiina halusi jäädä kotiin hoitamaan lapsia, mutta toisinaan kaipaa töihin ja aikuista seuraa. (U)
10 min
Päivän kasvo
Tänään 18:20
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Tänään 18:19
areena.yle.fi
54 min
Ruotsin maajussille morsian: Morsianehdokkaista parhaat
Tänään 18:05
katsomo.fi
Tänään selviää, kumpi on vienyt Johannan sydämen: Malin vai Maria? Ilmassa tuntuu olevan ehtaa rakkautta, kun ratkaisun hetki koittaa. Per-Olov kokee viimeisen valinnan vaikeaksi, mutta saa selvyyttä tunteisiinsa muutaman kyyneleen jälkeen. Myös lammasfarmari Fredrik ja hevosmies Pär-Ola valitsevat kahdesta morsianehdokkaasta mieleisimmän. Ruotsalainen versio…
55 min
Talent USA
Tänään 18:05
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 23/25. Kuusi finalistia. Tämänkertaisessa tuloslähetyksessä selviää, ketkä kuusi kisaajaa pääsevät finaaliin. Jakson vierailevina tähtinä seikkailevat Muppetit. Amerikkalainen sarja. (41')
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/7. Maine on kaikki kaikessa. Kun kiertolaisperinteistä piittaamaton Priscilla eroaa miehestään, perhe hylkää hänet. Paddy on jo 52-vuotias, mutta joutuu edelleen suojelemaan sukunsa mainetta nyrkein. Englantilainen realitysarja. (45')
11 min
Kati ja Töppö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kamelepon tapaus. Kati ja Töppö leikkivät etsiviä ja pääsevät tositoimiin, kun Töpömaan asukkailta alkaa kadota mitä erilaisimpia asioita.
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 17:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Hotelli Ruusuhovi on upeissa maisemissa sijaitseva kartano Rantasalmella. Sen hienot puitteet kätkevät sisälleen taloudellisia ongelmia, alati vaihtuvia johtajia ja omistajan luottamuspulaa henkilöstöä kohtaan. Tapahtumiin ja hääjuhliin oivasti sopiva paikka ei ole pystynyt tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita ja varauskalenteri ammottaa…
55 min
Hurja remontti
Tänään 17:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 15/24. Partiolaisen kunniasanalla. Yksinhuoltajaäiti Ernie Graham on omistanut elämänsä partiolaistytöille. Hänen kotinsa on termiittien tuhoama, mutta hän on enemmän huolissaan partioleirin mökistä, joka paloi maan tasalle. Nyt remontoidaan molemmat. Amerikkalainen realitysarja.
52 min
Neiti Fisherin etsivätoimisto
Tänään 17:05
areena.yle.fi
Kausi 3, 4/8. Verirahat. Phryne kuulee kaksi ikävää uutista: muuan poika on kateissa ja maastosta on löydetty pojan ruumis. Phryne pelkää että kyseessä on sama poika, mutta totuus on lopulta vieläkin karmivampi.
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Katso tarkemmin, Kati ja Töppö, Puutarhan tonttu, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 47/56. Tanssija Esko Eerikäinen kutsuu illalliselle näyttelijä Minna Kivelän, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen ja tv-toimittaja Mikko Kekäläisen. Kotimainen viihdeohjelma. (20')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
59 min
Lemmen viemää
Tänään 16:59
katsomo.fi
Werner ei suostu luovuttamaan yhtä prosenttia hotelliosakkeistaan Friedrichille, koska silloin mies saisi vaa¿ankieliaseman hotellissa. André hälyttää apuun Charlotten, joka kaikkien yllätykseksi tarjoaa kompromissiratkaisua. Patrizian suunnitelma päästä jälleen Leonardin kanssa yhteen etenee, kun mies pyytää häntä ja vauvaa asumaan Saalfeldien luo. Hän haluaa…
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
58 min
Komisario Nardone
Tänään 16:55
areena.yle.fi
10/12. Nyrkkeilysankari. Italian nyrkkeilylupaus on häviöllä, mutta tilanne kehässä kääntyy äkkiä hänen edukseen. Seuraavana päivänä Nardone joutuu käynnistämään murhatutkimukset. Miksi nyrkkeilylupaus surmattiin? (U)
60 min
Farmi
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 35/50. Työ tekijäänsä opettaa. Hiillosten äärellä on hyvä pohtia mikä meni vikaan, vaikka nyt eilinen jo naurattaa. Töitä riittää sekä keittiössä että eläinten luona. Käydään kauden seitsemäs häätömittelö. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
55 min
Suurin pudottaja: Havaiji kutsuu
Tänään 16:30
katsomo.fi
Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/13. Mahdoton yhtälö. Steve ja Melissa valmistelevat häitään ja etsivät samalla ensimmäistä yhteistä kotiaan. Toiveet ja budjetti ovat kuitenkin ristiriidassa keskenään. Osoittautuuko yhtälö mahdottomaksi? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:15
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 14/24. Hyväntekijöiden onnenpäivä. Tänään näemme, miten kaksivuotias ihmelapsi Zoe saa uuden kodin. Hyväntekeväisyyttä harrastaneet vanhemmat saavat huomata, että antaminen todellakin kannattaa. Mukana perhettä ilahduttamassa tv-kokki Paula Deen ja olympiamitalisti Shaun White. Amerikkalainen realitysarja.
Neljä valkoista leijonanpentua syntyi Krimin eläintarhassa
Tänään 16:12
iltasanomat.fi
52 min
Ylläs - huipulla tuulee: Jakso 4. Tuulen suunta muuttuu
Tänään 16:00
katsomo.fi
Vapaalaskuseuran Läskien ja Nahkojen jäsenkokelaat Emma ja Minna järjestävät lumivyörysimulaation. Sampo saa hiihdossa valmennusapua korkealta taholta. Kun gondolihissi ei pyöri, niin ei myöskään ravintoloitsijoiden Sannan ja Arton bisnes.
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/13. Modernia ja huoletonta romantiikkaa. Drop Dead Divassa näyttelevä April Bowlby haluaisi rentoutua kuvauspäivän päätteeksi kauniissa makuuhuoneessa. Uuden sisustuksen keskipiste on näyttävä katosvuode. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
51 min
Avara luonto: Savannivisa
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Hauska tapa kartuttaa tietojaan savannin eläimistä on lähteä mukaan Savannivisaan. Asiantuntijat vastaavat kysymyksiin Afrikan eläimistä ja nyt selviää viimeinkin, mitä kirahvien hiljaisuudella tarkoitetaan.
Gamescom talk with Dóri and Magnus
Tänään 15:42
gamereactor.fi
Gamescom talk with Dóri and Magnus
55 min
Haasta Hans
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Radio Suomipopin aamuprinsessa Anni Hautala haastaa kuningaskokki Hans Välimäen italialaisten herkkujen maailmassa. Annia valmentaa Sikke Sumari. Voitonvarman haastajan apukokkeina vispaavat juontajat Jaajo Linnonmaa ja Sami Kuronen. Hansin on jälleen tultava toimeen omin käsin. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
Peking sai vuoden 2022 talviolympialaiset
Tänään 14:24
iltasanomat.fi

Suositeltua

68-vuotias nainen pidätettiin Venäjällä - poliisi tutkii osallisuutta 13 kuolemaan
Tänään 08:39
iltasanomat.fi
124 min
Huomenta Suomi: Marco Bjurstrom Huomenta Suomen tikkakisassa
Tänään 08:35
katsomo.fi
Suolistosairaus järkytti ammattiurheilijan
Tänään 08:01
hs.fi
51 min
Lovejoy
Tänään 09:00
areena.yle.fi
124 min
Huomenta Suomi: Bjurstrom luottaa puhtaaseen ruokaan
Tänään 08:50
katsomo.fi
14 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:07
areena.yle.fi