UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Aurinkoenergialla toimiva lentokone aloitti pisimmän lentonsa
Tänään 00:34
iltasanomat.fi
47 min
Tartu Mikkiin
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Yes Sir ja sata salamaa iskeköön! Toivotut uusinnat käynnistää ohjelman 200. jakso, juhlavierainaan Finnhits-tähdet Eini, Tapani Kansa, Vicky Rosti ja Frederik. Tartu mikkiin ja laula mukana taas! (es. 8.3.2013) HD (U)
35 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Vallan ytimessä. Anne päättää hakea Ruoholahden koulun rehtorin paikkaa, sillä tytöt ovat saaneet tarpeekseen nykyisten kollegoidensa epäasiallisista huomautuksista. Ellu hakee terveydenhoitajan paikkaa samasta koulusta. Annelle hankitaan rehtorinpuku. Kotimainen komediasarja. (24')
Nuoret juhlivat koulunpäätöstä auringossa
Eilen 23:17
iltasanomat.fi
Kaikki haastatellut nuoret aikovat ainakin hengailla ystäviensä kanssa tulevana kesänä.
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Henkinen prosessi. Anne ja Ellu saapuvat Fuerteventurasta . Matka ei mennyt ihan ilman kommelluksia. Tytöt tapaavat baarissa Timon ja Harrin, jotka ovat jujutsun opettajia. Anne ja Ellu päättävät tutustua lähemmin jujutsuun sekä poikiin. Kotimainen komediasarja. (23')
60 min
Huijari pilasi elämäni
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/5. Häähaaveet murskaksi. Huijareiden metsästäjät Melinda ja Dominic jäljittävät nyt hääliikkeitä pyörittänyttä naista, joka on jättänyt monet morsiamet tyhjän päälle. Eräs petetty pari saa samalla kokea unelmiensa yllätyksen. Englantilainen sarja. (43')
120 min
Katmandu - taivaan peili
Eilen 22:59
katsomo.fi
Tositapahtumiin perustuvassa voimakkaiden tunnelmien ja upeiden vuoristomaisemien draamaelokuvassa espanjalainen Laia opettaa köyhiä lapsia Nepalissa ja joutuu kamppailemaan kastiperinteen, korruptoituneiden virkamiesten ja järjestelmän välinpitämättömyyden kanssa. Mitä tapahtuu, kun Laia menee naimisiin tuntemattoman miehen kanssa voidakseen jatkaa oleskelua…
Nuoret juhlivat kesälomaa – "Koitan saada chillatuks niin paljon ku pystyn"
Eilen 22:44
hs.fi
Aurinko helli nuoria koulunsa päättäneitä lähes koko maassa. Helsingissä nuoria kokoontui juhlimaan muun muassa Pikkukosken uimarannan kallioille. Kaikki haastatellut nuoret aikovat ainakin hengailla ystäviensä kanssa tulevana kesänä. Toimittaja Heidi Asplund HS, kuvaus & leikkaus Terhi Liimu HS.
111 min
Vares 8 - Uhkapelimerkki
Eilen 22:40
katsomo.fi
Jussi Vares rakastuu salaperäiseen kaunottareen Sole Sulaveteen - vain menettääkseen tämän kammottavalla tavalla. Murhan tutkimukset polkevat paikallaan, kunnes Vares erehtyy ottamaan selvitettäväkseen toimittaja Ruuhion saamien sekavien ilmiantokirjeiden taustoja. Palkkamurhaaja Stahanov ottaa vastaan merkillisen toimeksiannon Turun suunnalta. Solen veli yllättää…
4 min
YleXPop: Kasmir feat. Saara - Vauvoja live 30.5.2015
Eilen 22:35
areena.yle.fi
Tältä kuulosti ja näytti, kun Kasmir ja Saara heittivät Oulun YleXPopissa tämän vuoden Kesäkumibiisin.
14 min
Jalkapallo: Blatter: Annan anteeksi mutten unohda
Eilen 22:23
katsomo.fi
17 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:10
katsomo.fi
Isisin taistelijat esittelevät Palmyran vankilaa videolla
Eilen 22:02
hs.fi
Torstaina internetissä julkaistulla videolla äärijärjestö Isisin taistelijat esittelevät Palmyran kaupungin tyhjä vankilaa. Isis otti muinaisen ja maailmankuulun Palmyran kaupungin haltuunsa aiemmin toukokuussa. Kuva: Reuters
O'Malley mukaan demokraattien ehdokaskisaan Yhdysvalloissa.
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
13 min
Uutisjutut: Politiikka: Hautala ihmettelee Soinin kommentointia
Eilen 22:00
katsomo.fi
13 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
78 min
Poliisin poika
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Vankilakundi Trampas päättää nostaa Rovaniemen pankista kerralla enemmän. Kumppaniksi tulee paksuna oleva Marjaana, tohelo Lepsu ja musta mies Ruandasta. Perustuu Jari Tervon romaaniin. O: Tapio Piirainen (U).
118 min
Shame
Eilen 21:01
katsomo.fi
Brandon asuu New Yorkissa, jossa hän viettää aikaa surffailemalla pornoa ja tapaamalla prostituoituja. Tarve on kauan sitten muuttunut himoksi, mutta siitä huolimatta hän onnistuu elämään kohtuullisen normaalia elämää. Kun hänen emotionaalisesti herkkä nuorempi sisarensa ilmestyy maisemiin, Brandonin on pakko ryhdistäytyä. Ohjaaja: Steve McQueen, Iso-Britannia…
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Nyrkkeilyn tuore maailmanmestari Eva Wahlström kertoo menestyksestä ja vastoinkäymisistä, kivusta ja peräänantamattomuudesta sekä lujan uskon omiin mahdollisuuksiin antaneesta onnellisesta lapsuudestaan.
59 min
Retrohelmet: Retrohuumori
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 2/15. Retrohelmissä huumoria ja hauskoja videoita. Mukana mm. Pamelan ja Nauravan kulkurin ensimmäiset tv- esitykset. Jakson erikoisuutena Leevi and the Leavingsin Kyllikki. Tähtinä Anita Hirvonen, Jaakko Teppo ja Puppe. Sarjan juontaa Tanja Huutonen.
60 min
Valheen vangit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Rakkaus. Perheen äiti rakastuu naispuoliseen kollegaansa. Ristiriitaiset tunteet ja salailu repivät perhettä hajalle. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/12. Wallu Valpiolla on tarjolla tavaraa, joka saa Akin muistelemaan nuoruuttaan. Aki saa velanmaksuna menopelin, ja Markku turvautuu ammattilaisen apuun työläässä tehtävässä. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Common Law
Eilen 20:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/13. Saman katon alla. Wes ja Travis etsivät vuosien takaisen pankkiryöstön jälkeen kadonneita rahoja ja päätyvät varjostamaan tapauksesta kirjoittanutta rikoskirjailijaa. Tutkinta vaatii poikia majailemaan samassa asunnossa, ja yhteiselon kurjuus tulee pian tutuksi. Amerikkalainen komediasarja. (40')
25 min
Urheiluruutu
Eilen 20:50
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
9 min
Näin Norjassa
Eilen 20:50
areena.yle.fi
Ambulanssivene. Norjan rikkonaisella rannikolla voi ambulanssiveneen nopea saapuminen pelastaa ihmishengen. Aluksia on nykyään käytössä 26 ja ne ovat koko ajan lähtövalmiudessa säässä kuin säässä.
20 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 24/56. Pori. Hannan ja Mikon ensimmäinen asiakas on saanut hepulin ostoskeskuksessa. Iltaa viettävän nuorisoporukan rauhoittamiseksi tarvitaan useampi partio. Sinnikäs yön kulkija päätyy lopulta poliisin hoiviin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
2 min
Hullunkurinen maailma
Eilen 20:26
areena.yle.fi
Turistikohteet, tunnetut monumentit ja kauniit maisemat saavat näissä 2-minuuttisissa yllättävissä tarinoissa uudet ulottuvuudet.
HS-uutiset 30.5.
Eilen 20:23
hs.fi
HS-uutiset 30.5.
43 min
Kotikulmilla
Eilen 20:05
areena.yle.fi
Osa 5/8: Kasetti. Veljen remonttihankkeet tilalla kauhistuttavat Odaa. Annika saa tietää lisää lapsuudestaan ja saa kasetin, jolla hänen äitinsä soittaa. Norjalainen draamasarja. (U)
62 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Sanna ja Teemu
Eilen 20:00
katsomo.fi
Sanna on saanut kymmenessä vuodessa 40 lisäkiloa, joita hän alkaa sulattaa puolisonsa Teemun valmennuksessa. Teemu haluaa takaisin itsevarman ja iloisen Sannan, johon hän aikoinaan rakastui - sekä 10 000 euroa. Sarjan 2. tuotantokauden 1. jakso
55 min
Common Law
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/13. Yhteishuoltajuus. Travis lupaa huolehtia ammuskelussa haavoittuneen kollegansa koirasta. Vastuu osoittautuu kuitenkin liian suureksi, ja hän joutuu turvautumaan Wesin apuun. Vaikka koira aiheuttaa parivaljakolle harmaita hiuksia, siitä on myös apua rikoksen ratkaisemisessa. Amerikkalainen komediasarja. (39')
85 min
Vino Show
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Riitta Havukainen päätyy pariterapeutin vastaanotolle Villen kanssa. Vinossa huoneessa puolestaan toilailee arkkipiispa ristiäisissä. Mukana myös Sanna Stellan. (62')
58 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Heidin ja Antin arki kuluu uusioperheen pyörityksen keskellä. Kuntoilu on kummaltakin jäänyt, ja liikakilojen kanssa kamppailu ahdistaa. Jutta loihtii parille huikean häädieetin, jossa riittää haastetta. Kotimainen ohjelma. (42')
45 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 19:40
areena.yle.fi
Kausi 4. Perheenpään kuolema 1/2. Merestä löytyy kuollut mies, joka näyttää eläneen liikkuvaista elämää. Vera joukkoineen hämmästyy kuullessaan, että uhri toimi erään valtionviraston leivissä salaisessa operaatiossa.
89 min
Posse: Osa 1.
Eilen 19:30
katsomo.fi
Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hildén, Jarno Laasala ja HP Parviainen vievät tutut kasvot epämukavuusaluelleen ja tarttuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja henkilöihin. Ensimmäisessä jaksossa Possen käsittelyssä Jere Karalahti, Robin, Mixu Paatelainen, Anne Kukkohovi, Sara Chafak, Teemu Selänne, Arttu Wiskari ja Helena Ahti-Hallberg. Tuotanto:…
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 22/56. Mikkeli. Kuumuus ja vähäpukeisuus sekoittaa paitsi asiakkaiden, myös poliisien päätä. Parvekkeelta pudonneen miehen asunnossa tehdään kiinnostavia löytöjä. Rattijuopon kanssa käydään viittomakielinen keskustelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')

Suositeltua

Näyttelijäkaunotar ujosteli Playboy-kuvauksia – näin uimapukukuvaukset sujuivat!
Eilen 15:34
iltasanomat.fi
Video kuin ilmestyskirjasta – näin 133 metriä korkea voimalaitos luhistuu Kotkassa
Eilen 14:43
iltasanomat.fi
Lukija osui keskelle fasaanien kukkotappelua – naaraat seurasivat lähietäisyydeltä
Eilen 08:15
iltalehti.fi
Kuinka rakennetaan tietokone: Kiintolevyt
Eilen 09:00
moontv.fi
Tulivuori syöksi tuhkapilven yhdeksän kilometrin korkeuteen Japanissa
Eilen 14:05
iltasanomat.fi
67 min
Tiededokumentti: Ylipainoinen USA
Eilen 11:00
areena.yle.fi