UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Avuliaat keijut. Oton uudessa kotipaikassa oltiin hyvin avuliaita toisia kohtaan. Otto ja Unto tahtoivat myös auttaa muita, eikä autettavien auta muuta kuin nauraa näille avuliaille keijuille.
Aamutuuma
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Jaakko esittää runon Ihminen on.
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:28
areena.yle.fi
8 min
Nuottiavain
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Muistinmenetys. Nokkela lainaa Lulun uutta hienoa kelloa ja kadottaa sen. Selvitäkseen kiipelistä Nokkela teeskentelee menettäneensä muistinsa.
3 min
Maapallottelua
Tänään 07:04
areena.yle.fi
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"
11 min
Jussin matkat
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Olé olé! Jussi ja Venkuli matkaavat Espanjaan, jossa Oili tanssii flamencoa. Jussi tarttuu kitaraan.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 21.4.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Anssi ja Anselmi.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:44
areena.yle.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Leevi on menettänyt isänsä yllättäen muutama kuukausi sitten. Sasa-mummo haluaa viedä Leevin risteilylle unohtamaan hetkeksi murheet. Kahvilan Andy työkavereineen haaveilee uudesta laivasta. Risteilyisäntä Rami leikittää matkustajia ja Sasa saa mieheltä kehuja ulkonäöstään. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. New Yorkin kuningas. Ami hajoilee kiireen keskellä, ja avautuu viimein myös yksityiselämästään: hänellä on perhe Miamissa, jota on kova ikävä. Onneksi Tim palaa kaupunkiin. Billy pääsee tatuoimaan ja saa ensimmäisen oikean asiakkaan. Amerikkalainen sarja. (43')
I am Bread - Livestream Replay
Tänään 02:38
gamereactor.fi
I am Bread - Livestream Replay
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/20. "Ne on sielunkumppaneita.". Akin ja Annin lämmenneet välit eivät jää muilta sinkkunaisilta huomaamatta. Kaksikon moottoripyörätreffit lähentävät heitä entisestään. Molemmissa leireissä sinkkujen pudottaminen käy jo hankalaksi. Kotimainen ohjelma. (42')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50')
Tappelupelien kärkinimet
Eilen 23:00
moontv.fi
Videopelit eivät ainoastaan aiheuta väkivaltaa, ne myös sisältävät sitä! Kautta aikain on konsolit ja tietokoneet ovat rehottaneet pelejä joissa bittihahmot lyövät toisiaan eritavoin, eri paikkoihin, ja tämä trendi jatkuu tähän päiväänkin. Mikä onkaan tappelupelien kuningas Heinon ja Grönin mielestä?
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/20. Sinkkujen valinta. Allasseremoniassa valta annetaan sinkuille. Simon ja Jessican treffit aiheuttavat yllättäviä jälkiseuraamuksia. Nina ja Chico viihtyvät yhä paremmin yhdessä. Kotimainen ohjelma. (41')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
54 min
Läimäys
Eilen 22:37
areena.yle.fi
8/8. Richie. Richie on Connien paras kaveri koulussa. Hämmennys omista tunteistaan sekä stressi Connien salaisuudesta saa Richien laukomaan totuuksia, joiden seuraukset ovat kauaskantoiset.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Heli saa tarpeekseen kuristavasta turvavyöstä, joten Markku joutuu hommiin. Aki ja Heli vierailevat Pylkönmäellä Mikael Konttisen lapsuuskodissa. Kotimainen ohjelma. (43')
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
10/12. Tess iskee toistuvasti kirveensä kiveen yrittäessään pyytää Lexyä treffeille. Ikävämpää on vielä tulossa. Sadiella on kovat uraodotukset, mutta kuinka niiden k��y? Lexy kertoo Samille häntä vaanivasta stalkkerista.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/16. Lahti. Lahdessa Mika ja Pia kohtaavat avaimen nielijän, pahoinpitelijän taltuttavan mummon ja heidän kimppuunsa usutetaan koira. Lisäksi muuntohuumeiden käyttö päättyy ikävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/56. Forssa. Kohtalokkaassa risteyksessä on tapahtunut kolari jota Jouni ja Esa rientävät selvittämään. Poliisit päihittävät pelastuslaitoksen nokkelilla ongelmanratkaisutaidoillaan. Virkavallan vanha tuttu tuottaa partiolle yllättävää iloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
52 min
Läimäys
Eilen 21:45
areena.yle.fi
7/8. Aisha. Aisha on aina ponnistellut perheensä hyväksi. Nyt hänellä on herännyt epäilyjä avioliittonsa suhteen. Lisäksi läimäytys pakottaa hänet valitsemaan puolensa, ollako lojaali miehelleen vai ystävälleen?
Herätyksen läpimurto: Kuinka näky taivaasta ja helvetistä pelasti
Eilen 21:45
tv7.fi
Jumala muutti Munday Martinin elämän punkkari-narkomaanista evankeliumin saarnamieheksi, joka kiertää ympäri maailman jakamassa sanomaa Jeesuksesta.Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Brasilialainen evankelista on nuori ja innokas Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan Jumalan Sanaa.Lähetysmatka Filippiineille: http://revivalexplosion.com/miracle-mission-to-the-philippines/
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Dokumenttielokuva kriisistä toiseen kulkevan kaivosyhtiön työntekijöiden työn mielekkyydestä maisemassa, jonka mittasuhteissa ihminen on hyvin pieni ratas. O: Markku Heikkinen T: Zone2 Pictures Oy
Hillsong TV: Ei toista nimeä 2/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
42 min
Ruoka-Suomi
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa?
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. 7 vuotta sitten eronnut siivooja Stina lähtee lastensa rohkaisemana saarelle etsimään kumppania, jonka kanssa jakaa eläkepäivät. Stina ilahtuu kohdatessaan saarella charmantin ja rauhallisen Harrin. Kaksikon tutustuminen tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa ja saarella vallitseekin lähes kaurismäkeläinen tunnelma, niin kauan kunnes saarelle saapuu…
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vaalitulos on selvillä ja on neuvotteluiden aika. Ketkä mahtuvat hallitukseen, ketkä sysätään oppositioon? Millä lääkkeillä Suomi lähtee uuteen nousuun? Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ystävyys. Vieraina artisti Ola Salo, näyttelijät Johanna Ringbom ja Fred Negendanck, koirankouluttaja ja entinen poliitikko Tanja Karpela, jazzlaulaja Isabella Lundgren. Panelissa Jens Berg ja Frida Tikka. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
47 min
Satuhäät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa.

Suositeltua

IL-TV tavoitti Teuvo Hakkaraisen aamutuimaan - tältä kuulosti
Eilen 10:11
iltalehti.fi
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Uudessa aseessa hengenvaarallinen häiriö – varo tätä!
Eilen 09:48
iltalehti.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
29 min
Hymy Pyllyyn
Eilen 14:15
areena.yle.fi
120 min
MasterChef Australia
Eilen 17:25
ruutu.fi