UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Xbox One Summer Spotlight Montage
Tänään 02:39
gamereactor.fi
Xbox One Summer Spotlight Montage
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/20. Tänään Kaisa ja Amanda nähdään pitämässä Grand opening -esittelyä Piikkiössä sijaitsevassa 100 vuotta vanhassa talossa, ja Teuvo stailaa valmiiksi Heinolassa sijaitsevan suuren omakotitalon. Tyylikeisari saa myös yllättävän pyynnön, kun Frederik soittaa ja pyytää häntä stailaamaan ostamaansa asuntoa. Kotimainen realitysarja. (44')
50 min
JIM D:
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Poliisivaltio USA. WTC-iskujen jälkeen joka puolelle Yhdysvaltoja on perustettu "fuusiokeskuksia", joiden väitetään yhdistävän eri tiedustelupalvelujen ja poliisilaitosten tietoja ja resursseja terrorisminvastaisen toiminnan tehostamiseksi. Eräät tahot kuitenkin epäilevät, että todellisuudessa niitä käytetään komentokeskuksina, kun Yhdysvalloista…
50 min
Leijonan luola UK
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 9/12. Katutaidetta ja kahvielämyksiä. Luolaan saapuu karismaattinen graffititaiteilija, jonka taloustietämyksen puute aiheuttaa leijonien keskuudessa yleistä hilpeyttä. Kaatuuko mielenkiintoinen idea yrittäjän sekoiluun? Leijonille on tarjolla makuelämyksiä, sillä he saavat maistaa uudenlaista pikakahvia sekä tuoretta, intialaista currykastiketta.…
60 min
Rysän päällä
Tänään 00:40
katsomo.fi
Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Tommy Grand.
55 min
Näkemiin, miten voit?
Eilen 23:31
areena.yle.fi
Balkanilainen mielenmaisema avautuu serbialaisen ohjaajan Boris Mitic'n matkapäiväkirjassa. Terävät aforismit elämästä, sodasta ja politiikasta johdattavat matkailijaa. (U)
40 min
The Wedding Band
Eilen 23:30
areena.yle.fi
6/10. Tommyn isä, parantumaton naistenmies, on taas astumassa avioon. Kuudes kerta toden sanoo? Sitä Tommy ei usko, ja hän panee isän monogamian koville. Roxie keksii promoidean, josta saattaa kyllä mennä maine. (U)
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:30
ruutu.fi
Perhe on pahin. Seuraamme Jannen ja Tommin vuoroa Oulussa. Äiti ilmoittaa poikansa kidnapatuksi. Hotellista löytyy etsintäkuulutettu. Perheenisä on ajautunut epätoivoiseen tekoon. Vuoron loppuun tulee tehtävä käsistä riistäytyneisiin opiskelija-bileisiin. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Elävän hattarapallon viimeisin imutus
Eilen 23:01
moontv.fi
Kirby on täällä taas! Miksi ihmiset ei huuda että “taas uusi Kirby peli?!” vaikka kyseinen, sympaattinenkin, pinkkipallo on useammin Nintendon konsoleilla kuin se viiksivallu? Onko Kirbyn sateenkaarisuti taianomainen vai sottaako se seinät ja lasten unelmat ruskealla?
55 min
Nakudeitit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/11. Suupaltteja ja silmävammoja. Nakudeiteillä käyvät Diane, jonka on lopulta tehtävä valinta älyn ja ulkonäön välillä, sekä Keegan, jonka eräät treffit päättyvät epäonnisesti seuralaisen loukkaantumiseen, ja siitäkös riemu repeää. (40')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 2/56. Helsinki. Tuukan ja Tonin työvuoro hujahtaa vappuhulinoissa. Tuukka panostaa kansalaisten liikennekäyttäytymiseen. Tappelutehtävä vaihtuu lennossa huume-etsinnäksi. Päihtynyt moottoripyörävaras motitetaan tyylikkäästi. (21')
41 min
Bones: Kroisos karusellissa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 10, 7/22. Leikkikentän karusellin alta löytyy sijoitusyhtiössä työskennelleen miehen ruumis. Tapaus tuo Aubreylle muistoja mieleen. Christine puhuu ensi kertaa rumia, ja Brennan ja Booth ovat eri mieltä siitä, miten asiaan pitäisi suhtautua. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
Khloe Kardashian julkaisi käsittelemättömän kuvan vartalostaan
Eilen 22:34
iltasanomat.fi
Kuvien teemana on treenaus ja kuntosali, ja Khloe nähdäänkin kuvissa piukassa bodyssa muun muassa nostelemassa painoja. Khloe kertoo haastattelussa treenanneensa viime aikoina erittäin aktiivisesti saadakseen haluamansa vartalon. Nainen kuitenkin tulistui, kun sosiaalisen median vääräleuat alkoivat kyseenalaistaa timmin vartalon aitoutta. Monet vähättelivät Khloen…
60 min
Suomen Tulli
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/12. Varastetun tavaran liikkuminen Viroon mietityttää Lolaa ja Tonia tänään. Helsingin satamassa jää aika-ajoin kiinni kuljetuksia, joissa Suomesta varastettua tavaraa yritetään viedä rajan yli. Sankarikoira Dani on taas vauhdissa Postitullissa, eivätkä merkkaukset ole tyhjiä arpoja tälläkään kertaa. Postitetut huumeet pysähtyvät Tullin pöydälle.…
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
10 min
Yleisurheilu: Itsekurin kautta ennätykset rikki
Eilen 22:23
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 56/56. Vantaa. Suuri nuuskaerä on ilmaantunut täysin väärään osoitteeseen. Partio ihastelee näkymiä rock-tapahtumassa ja nauttii asiakkaiden kunnioitusta. Yön loppuhuipennuksena kohdataan "tyypillinen suomalainen mies". Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Hylynetsijät löysivät pienoissukellusveneen Ruotsin rannikolta
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 46. Paholaisen asialla. Gunilla on pöyristynyt Sivin seksivälinekutsuista ja uskoo Sivin tarvitsevan korkeampaa johdatusta oikealla tielle. Brittin poika tulee käymään, ja Britt ei voi olla huomaamatta tämän hieman lihoneen. Maria huseeraa edelleen talon remontin keskellä, ja Siv yrittää edistää tyttärensä uraa mallina. Ruotsalainen realitysarja.
20 min
Uutisjutut: Kotimaa: Muhoksen surma nosti esiin hoiva-alan riskit
Eilen 22:00
katsomo.fi
91 min
Kino: Tehtävänä murha
Eilen 21:56
areena.yle.fi
(Koroshi no rakuin, Japani 1967) Kohtalokkaaseen naiseen törmännyt palkkamurhaaja pakenee henkensä edestä hämmentävän omaperäisessä, unenomaisella logiikalla toimivassa rikosjännärissä. O: Seijun Suzuki.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Hillsong TV: Minun uskoni - minun vahvuuteni 2/4
Eilen 21:20
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
58 min
Minun totuuteni: Caroline Krook
Eilen 21:10
areena.yle.fi
5/8. Tukholman hiippakunnan entinen piispa Caroline Krook on kätkenyt pakolaisia ja taistellut homoseksuaalien oikeuksien puolesta. Mitä mieltä hän on naispappeuden vastustajista ja uskonnollisista fundamentalisteista?
30 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Kuohunta perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen facebook-kirjoituksen ympärillä yltyy. Studiossa keskustelemassa perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo, kansanedustajat Vesa-Matti Saarakkala ja Simon Elo sekä perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. #yleastudio
42 min
Klikkaa mua: Osa 3. Minna
Eilen 21:00
katsomo.fi
Eero alkaa tapailla Minnaa, jolla on paljon mielipiteitä, niin hyvässä kuin pahassa. Tylsää Minnan kanssa ei ainakaan ole. Ella tutustuu Siirin parhaan ystävän Elsan vanhempiin, joiden kotona on erikoinen tunnelma.
60 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Annikan ja Pasin rakkautta eivät kaikki läheiset ole pienellä paikkakunnalla hyväksyneet, mutta pariskunta tietää kyseessä olevan tosirakkauden. Perheenlisäyksen myötä pari on viihtynyt kotona, ja terveelliset elämäntavat ovat unohtuneet. Kotimainen ohjelma. (42')
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 208/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
Pelastuksen sofar: Uskon juutalaiset juuret. Osa 1/2
Eilen 20:30
tv7.fi
Jacob keskustelee newyorkilaisen Jeffin kanssa.Pelastuksen sofar on israelilaisen Trumpet of Salvation -järjestön tuottama ohjelma. Se kutsuu tutustumaan Israelin maahan ja Raamatun tapahtumapaikkoihin. Opit julistamaan juutalaisille evankeliumia juutalaisesta lähtökohdasta käsin ja ymmärtämään seurakunnan elintärkeän tehtävän Jumalan suunnitelmissa näinä lopunaikoina.
Sanaa naisilta: Nainen olet Jumalan ase
Eilen 20:15
tv7.fi
Maggie Jägerhult opettaa kuinka naisen teot ratkaisevat kansojen kohtaloita. Raamatun Ruth ja Rahab ja hollantilailainen Corrie ten Boomilla jättivät jälkensä, sinäkin teet sen.Margaretha "Maggie" Jägerhult on Operation Lifeline ry:n puheenjohtaja, työnäyn kantaja ja johtaja. Hän on saanut juutalaistyön sydämelleen jo vuonna 1980 ja ryhtynyt siitä lähtien panostamaan…
Sanan ja runon tuoksua: Rakennustietoa
Eilen 20:00
tv7.fi
Auli ja Jaakob Happosen ohjelmassa vuorottelevat runo ja sana.Auli ja Jaakob ovat evankelista-aviopari, jotka Jumala on kutsunut tekemään palvelutyötä yhdessä. - Henkeä ja elämää niin uskoville kuin uskon tietä etsivillekin, kertovat ohjelman tekijät. Sanan ja runon tuoksua -formaatissa Aulin vuosien mittaan kirjoittamat runot on sovitettu yhteen evankeliumitekstin…
Guild Wars 2: Heart of Thorns - Guild Halls Trailer
Eilen 19:59
gamereactor.fi
Guild Wars 2: Heart of Thorns - Guild Halls Trailer
Jumala puhuu: Kuninkaan lapsi saa tehtävän
Eilen 19:00
tv7.fi
Olen löytänyt Isäni kuninkaan. Elän hänen kanssaan, olen turvassa. Silloin huomaan, että jokin murehduttaa häntä. Ympärilläni oleva hätä....Jumala puhuu ja Hänen tahtonsa on, että sinäkin opit tuntemaan hänet henkilökohtaisesti. Jumala puhuu -opetussarjassa saat käytännönläheistä ja uskontäyteistä opetusta Jumalan todellisuudesta, Hänen luonteestaan ja tahdostaan…
Kulmakivi: Tuuli ja Pekka Nieminen. Elämä kuin maraton
Eilen 18:40
tv7.fi
On tärkeää, että maali pysyy tähtäimessä elämän juoksun aikana ja, että on tankkauspisteitä. Matka Malawiin toi myös lähetystyön entistä lähemmäs Tuulin ja Pekan sydäntä. Tällä hetkellä he tekevät lähetystyötä kristillisinä kirjakauppiaina Jyväskylässä.Tapaamme tavallisia ihmisiä, jotka ovat kokeneet tulleensa johdatetuksi.Kohtaamisia ja haastattelua siitä, miten…
WWE 2K16 - Arnold as the Terminator Pre-Order Exclusive
Eilen 16:53
gamereactor.fi
WWE 2K16 - Arnold as the Terminator Pre-Order Exclusive
Mikä näky – muodokas Jennifer vietti 46-vuotispäiviään
Eilen 16:24
iltalehti.fi
Lähde: Splash News Karoliina Sorjonen

Suositeltua

Ohjuksen laukaisu nolosti pieleen Venäjän Laivaston päivänä
Eilen 09:59
iltalehti.fi
29 min
Kierinki, ihmisen kokoinen kylä
Eilen 14:30
areena.yle.fi
Instagram-tähti Devin Brugman kuvattuna rannalla Los Angelesissa
Eilen 12:52
iltasanomat.fi
HS: Asunnoton Mikko sai perinnön ja muutti hotelliin Vantaalle
Eilen 09:01
iltasanomat.fi
29 min
Sukujuuria etsimässä
Eilen 14:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkihiki: Jälihiki
Eilen 09:17
areena.yle.fi