UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
Tänään 11:52
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
60 min
Jamie Oliverin joulu kotona
Tänään 11:25
mtvkatsomo.fi
Tähtikokki Jamie Oliver juhlii joulua perheensä parissa kotona ja loihtii hurmaavia herkkuja joulupöytään. Sympaattinen brittikokki antaa varmat vinkit, kuinka onnistua jouluruuan valmistuksessa mutkattomasti. Perinteisiin resepteihin Jamie lisää oman twistinsä. Ohjelmassa mukana myös Jamien oppi-isä, italialaiskokki Gennaro Contaldo.
60 min
Kirstien värkkäilyt
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/7. Leivontaa. Kirstie osallistuu Devonin maalaismarkkinoiden leivontakilpailuun kahdessa eri kategoriassa. Kuinka käy, kun vastassa on joukko kreivikunnan parhaita jauhopeukaloita? Englantilainen lifestyleohjelma. (46')
Antti Niemi torjui San Joselle voiton
Tänään 11:09
iltasanomat.fi
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
60 min
Marbellan täydelliset talot: Sataman kupeessa
Tänään 11:00
mtvkatsomo.fi
Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw on saanut tehtäväkseen päivittää sataman kupeessa sijaitsevan vanhan loma-asunnon modernimpaan asuun. Inspiraatiota hän hakee huvijahtien ja luksusputiikkien täyttämästä satamasta. Kiinteistönvälittäjä Jacqui Hartleylla on myynnissä muun muassa kansallispuiston vieressä sijaitseva maalaistyylinen huvila, jonka tiluksilla…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 7/10. Kirahvivauvan ensiaskeleet. Aucklandin eläintarhassa todistetaan iloista perhetapahtumaa, kun Rukiya-kirahvi synnyttää poikasen. Uhanalaisia Uuden-Seelannin kolotyllejä vapautetaan luontoon, ja gepardit pääsevät ulkoilemaan. (22')
93 min
Lampi
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Teema tanssii: Tshaikovskin Joutsenlammen tutut sävelet soivat, mutta uutena modernina jännitysnäytelmänä, machiavellistisen perheyhteisön kuvauksena. Monte Carlon baletti esiintyy. Koreografia: Jean-Christophe Maillot.
Nashville Predators voitti Minnestoan
Tänään 10:56
iltasanomat.fi
Valioliiga: Lauantain kierroksen huippuhetket
Tänään 10:51
mtvkatsomo.fi
Valo voitti pimeyden Helsingissä - Katso live-lähetystä auringosta
Tänään 10:51
iltasanomat.fi
55 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 10:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Kotikaupunkini New York. Anthony esittelee kotikaupunkinsa New Yorkin hieman eri kantilta kuin perinteiset matkaoppaat. Hän tietää, mistä saa maukkaimmat hodarit ja hampurilaiset, korkeatasoisinta gourmet-ruokaa ja loistavimmat cocktailit. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 10:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/13. Modernia ja huoletonta romantiikkaa. Drop Dead Divassa näyttelevä April Bowlby haluaisi rentoutua kuvauspäivän päätteeksi kauniissa makuuhuoneessa. Uuden sisustuksen keskipiste on näyttävä katosvuode. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/26. Erikoisia vieraita. Pelastajat kohtaavat huippusalaiselle alueelle eksyneen manaatin, ja epätavallinen tapaus koettelee tiimin kekseliäisyyttä. Myös lauma pingviinejä on harhautunut vaellusreitillään ja nousee maihin Brasilian kuumilla rannoilla. Ehtiikö apu saapua ajoissa? (20')
Koko maassa kylmenee – valkea joulu myös etelään?
Tänään 10:28
iltalehti.fi
LÄHDE: FORECA
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Helpompaa elämää
Tänään 10:25
mtvkatsomo.fi
Afganistanissa vammautunut ex-sotilas vaimoineen ryhtyy rakentamaan taloa, jossa on helppo elää kolmen proteesin kanssa. Rakennuskokemusta parilla ei kuitenkaan ole, joten he joutuvat luottamaan muiden apuun.
New Yorkissa ammuttu kaksi poliisia partioautoon
Tänään 10:24
iltalehti.fi
New Yorkin poliisipäällikkö on nimennyt epäillyksi tekijäksi 28-vuotiaan miehen. LÄHDE: CNN
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/13. Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. (19')
Onko tässä kauden erikoisin maali? katso huippuhetket Vancouver-Calgary -pelistä
Tänään 10:06
iltasanomat.fi
55 min
Marbellan täydelliset talot: Yläilmoissa
Tänään 10:05
mtvkatsomo.fi
Maineikas arkkitehti Marcos Sainz on saanut ainutlaatuisen tehtävän: hän pääsee suunnittelemaan uusiksi Marbellan ainoan korkean kerrostalon kattohuoneiston. Yläilmoissa sijaitsevasta asunnosta avautuvat huikeat näkymät neljään ilmansuuntaan, ja niitä Marcos haluaakin korostaa sisustusratkaisujen avulla hyödyntämällä paljon heijastavia pintoja. Sisustussuunnittelija…
Mass Effect 3
Tänään 10:00
moontv.fi
Joulu on tulossa, ja kohta se on Luojan kiitos jopa ohi! Koska joululomalla on varmasti paljon aikaa, ehdit hyvin myös katsoa tämän jakson. Onhan Mass Effect 3 sentään yksiä parhaita toimintaroolipelejä koskaan. Se oli jopa niin hyvä, että Tontsakin ehti sen kaluta läpi kaikkine lisäosineen. Ja entäpä mitä oli mies mieltä siitä paljon puhuttaneesta loppuratkaisusta?…
58 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pääkaupunkiseudun Baptistiseurakuntien yhteinen jumalanpalvelus. Pastori Mikko Sivonen saarnaa. Juontaja Jari Portaankorva. Burmalainen lauluryhmä esiintyy.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
25 min
Joulukuningas
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Eiril vill inte till Riddardalen. Hon vill stanna i Silverskogen med Kevin. Peder säger till mamma att han inte tycker om att familjen Gran kastats ut ur sitt hus. Han vill att de firar jul ihop trots allt. buu.yle.fi
25 min
Daltonit: Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti
Tänään 09:30
mtvkatsomo.fi
Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.
Ruokarevityksen joulukalenteri: 21.12 Alfredin joulukalenteri
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Alfred vääntää joulutortun. #summeri
80 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 18/18. Paras voittakoon. Tänään selviää, kuka voittaa kilpailun pääpalkinnon eli 25 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteelleen. Finaalin ensimmäisessä osiossa finalistit valmistavat juhla-aterian koko MasterChef All Stars -porukalle. Kaksi tehtävässä parhaiten suoriutunutta finalistia etenee toiseen osioon, jossa kokataan aiemmalta tuotantokaudelta…
25 min
Pokémon
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
37 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Sukusolu - lahja elämälle. Lapsettomien parien määrä kasvaa ja hoidossa tarvitaan usein luovutettuja sukusoluja. Salla Penttilä ja Juha Mäkelä kertovat, miksi ovat ryhtyneet luovuttajiksi. (U). yle.fi/aamusydamella
Nyt riittää ruikutus - Näin laitat joulustressin pellolle
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
Sari Helinin vieraana ohjelmassa on kirjailija Rosa Meriläinen ja Marttojen toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä . Naiset keskustelevat siitä, miten joulustressin saa pellolle. Huonon Äidin muut puheenaiheet täällä.
51 min
Kunnian hinta
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Skandaalinkäryä. Kostonhimoinen Herman paljastaa Elisan syntyperää koskevan salaisuuden. Tästä ei hyvä seuraa, ja syytökset sinkoilevat moneen suuntaan. Elisa loukkaantuu syvästi, mutta vieläkin pahempaa on tulossa.
44 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:01
areena.yle.fi
42/61. Nick. Nick on koulun urheilusankari, isän suosikki ja muutenkin voittaja-ainesta. Mutta niin siinä vain käy, että pojan ote alkaa lipsua. Syy löytyy niinkin läheltä kuin omasta perhepiiristä.
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen ja Bofori. Katsottavissa Areenassa.
53 min
Kunnian hinta
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Hiuskarvan varassa. Pietroa odottaa rangaistus, elleivät sitten oikean henkilön lausumat puolustussanat pysty häntä pelastamaan. Selvittyään yhdestä koettelemuksesta Celeste joutuu vielä toiseen.
70 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/6. Poikamiesboksista perhekodiksi. Marcin poikamiesboksiprojekti oli vielä kesken, kun Skater muutti taloon. Nyt parilla on vauva ja on aika muuttaa koti perheystävälliseksi. Mutta kohtaavatko parin näkemykset perhekodista?
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/10. Mökin omistajaperhettä ahdistaa pikkuinen sauna tupineen. Jyrkässä rinteessä sijaitseva rakennus on melko tuore hankinta, ja siihen toivotaankin lisätilan lisäksi myös tyylillistä päivitystä. Mikon visioissa tilaa tuodaan vanhan takan poistamisella ja suurella terassilla, mutta maaston vaikeakulkuisuuden takia Villen aika ei riitäkään kaikkeen.…
44 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
41/61. Liv. Liv astui vahingossa ystävän varpaille mutta tehtyä on vaikea saada tekemättömäksi. Kun kaikki kaatuu päälle, Liv päättää ottaa vähän etäisyyttä näihin kuvioihin. Onnistuuko se?
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Nyt kylmenee – lunta luvassa eteläänkin
Tänään 08:59
iltasanomat.fi
Etelässä pilvipeite repeilee aamulla, mutta iltapäivällä myös Etelä-Suomessa voi tulla lumikuuroja. Länsirannikolla lumikuurot voivat olla paikoittain sakeita. Lämpötilat ovat etelässäkin pakkasen puolella. Lapissa lunta tulee lähinnä idässä. Lapin länsi- ja pohjoisosissa pilvipeite rakoilee. Alkuviikosta sää kylmenee koko maassa.

Suositeltua

60 min
Top Gear: Seikkailu Afrikassa
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
110 min
Wallander: Kadonnut
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
EHT: Suomi-Tshekki, maalikooste
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Näyttelijäkaunotar hassutteli ystäviensä kanssa rantavedessä
Tänään 05:13
iltasanomat.fi
23 min
Siirtolainen
Eilen 22:01
areena.yle.fi
25 min
Hiljainen katu
Eilen 22:24
areena.yle.fi