UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Isometsä povaa 50:lle kovaa taktista peliä: "Samilla hiuksenhieno mitalisauma, Iivon toiveet sulivat viestissä"
Tänään 06:04
iltasanomat.fi
Euroviisuihin lähtevä Pertti Kurikan Nimipäivät: ”Jännitti niin pirusti, että itku tuli"
Tänään 05:01
iltasanomat.fi
– Jännitti niin pirusti, että itku tuli, voittajat tunnustivat kyyneltynein silmin hetki voittonsa jälkeen. Yhtye karisti lauantaina ennakkoluulot ja korjasi voiton Suomen euroviisukarsinnoissa. Yllä olevalla videolla bändi kertoo tuntemuksistaan ennen finaalia. Yhtye oli yksi ennakkosuosikeista, mutta voitto oli silti hienoinen yllätys yleisölle. Lähes yhtä…
Päivän sää 1.3.
Tänään 05:00
hs.fi
Päivän sää 1.3.2015
Anton Kuivaselle niukka voitto – omisti voiton äidilleen
Tänään 04:38
iltasanomat.fi
Kuivanen löi Grecichon yksimielisellä pistetuomiolla Helsingin Kulttuuritalossa. Tasaisessa ottelussa kumpikaan ei ollut selvästi niskan päällä, mutta Kuivanen hallitsi niukasti kokoeronsa turvin. – Kaveriin ei ollut ihan niin helppo osua kuin etukäteen kuvittelin. Hän liikkui hyvin. Rentoutta tarvitaan vielä lisää, jotta iskuni osuvat oikeisiin paikkoihin, Kuivanen…
55 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 03:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Automiehen oudot aivoitukset. Gordon matkaa San Diegoon, missä hän saa tehtäväkseen selvittää hotelli Keatingin omistavalle automiehelle, mikä on asioiden tärkeysjärjestys hotellialalla. Onnistuuko Gordon kasaamaan toimivan tiimin katkeamispisteessä olevista työntekijöistä ja elvyttämään kokin rakkauden ruoanlaittoon? Amerikkalainen lifestylesarja.…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 23/40. Sinkkulaivaan lähtee tänään mustanpuhuva Tero. Tero on koulutukseltaan sähköasentaja, mutta tekee myös stand up -keikkaa. Teron erikoistaito on delfiinien ääntelyn matkinta. Kotimainen realitysarja. (21')
Pertti Kurikan Nimipäivät: Me pohdittiin, miten Suomen kansa meidät ottaa
Tänään 03:13
iltalehti.fi
UMK:n voitossakin on vielä sulateltavaa. - Onks tää totta ja mihin me ollaan laitettu meidän päämme nyt. Kaksi viikkoa siellä. Se tulee olemaan varmaan aikamoinen hullunmylly, basisti Sami Helle kuvailee tunnelmiaan. Solisti Kari Aalto puolestaan kertoo, että yhtyettä mietitytti etukäteen, kuinka suomalaiset ottaisivat kehitysvammaisten punkbändin vastaan. -…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 22/40. Sinkkulaivan kitaan syöksyy tänään kuntosalilla pakonomaisesti viihtyvä Mika. Rakkauden sekatyöläinen on kokenut risteilijä, joka etsii mukavaa, muodokasta ja täyspäistä kumppania. Telkkarissa mies on nähty aiemminkin ohjelmassa jos toisessa. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Deadwood
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/12. Leviatan hymyilee. Sankareina leiriin saapuvat Earpin veljekset Morgan ja Wyatt aiheuttavat hämmennystä Deadwoodissa. Amerikkalainen draamasarja. (50')
Kolmelle tuhkarokkotartunta ravintolasta Las Vegasissa
Tänään 02:26
iltasanomat.fi
Taudin leviämispaikkana oli merellinen ravintola, jonka hintatason kuvaillaan olleen kalliimmasta päästä. Ravintola sijaitsee MGM:n hotelli-kasinon yhteydessä. Kaksi sairastuneista oli ravintolan työntekijöitä ja yksi asiakas. Tautia levitti ilmeisesti työntekijä, joka oli saanut viruksen pieneltä lapselta, jota ei vielä ollut ehditty rokottaa. Clarkin piirikunnassa…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 21/40. Sinkkulaivaa valloittamaan lähtee tänään nuori äiti nimeltä Elisa. Suorapuheinen ja suoraan toimintaan uskova Elisa toivoo vielä löytävänsä jonkun, joka saa verkkosukat pyörimään jaloissa. Tomera nainen on myös enemmän kuin valmis yhden illan pyörimiselle Kotimainen realitysarja. (21')
Väyrynen tähtää Lapista äänikuninkaaksi
Tänään 02:00
hs.fi
Keskustan veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen, 68 on jo täydessä vaalivedossa. Hän tavoittelee Lapista äänivyöryä ja koko maan suhteellista äänikuninkuutta. Väyrynen haluaa taas ulkoministeriksi, korjaamaan ulkopolitiikan kurssin oikealle tielle. Lapin viime vaalien äänikuningas, vasemmistoliiton Markus Mustajärvi ei asemastaan hevin luovu. Hän laittoi vaalihynttyyt…
Angela Merkeliä ei enää tytötellä
Tänään 02:00
hs.fi
Liittokansleri Helmut Kohl tytötteli Angela Merkeliä hänen uransa alkukaudella. Sittemmin ovat vähättelyt jääneet. Angela Merkel on Rouva Eurooppa.
60 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/7. Mantsurian kandidaatit. Jesse Ventura tutkii, voidaanko ihminen hypnoosin ja muiden menetelmien avulla ohjelmoida tappajaksi, joka ei muista mitään tekemisistään. Ja jos voidaan, kuka niin tekee ja miksi? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 20/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Tanja, joka etsii naiskumppania itselleen. Tanja saapuu laivalle etsimään seuraa ex-tyttöystävänsä kanssa. Tuleeko kumppanin etsinnässä mustasukkaisuuden peikko esiin kun jompikumpi löytää seuraa? Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Deadwood
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Luvatonta kanelia. Swearengen kutsuu koolle kokouksen pohtimaan mitä Hearstille pitäisi tehdä. Amerikkalainen draamasarja. (47')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21')
5 min
Tulossa:
Tänään 01:25
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/10. Hoitoa tarjolla. Isabelin toinen tytär on syntynyt, ja perheessä on muitakin suuria uutisia. Margareta pyytää apua koirakouluttajalta, mutta ei täysin usko kouluttajan metodeihin. Maria sisustaa ja juhlii, kun taas Gunilla on hankkinut äidilleen uuden hoitajan. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23')
56 min
Pitch - kuningasidea: Keltanokat ja konkarit
Tänään 00:45
katsomo.fi
Vakuutusyhtiö tarvitsee mainostoimiston apua profiilinsa kohottamiseen. Asiakkuudesta kilpailee kaksi varsin erilaista mainostoimistoa: kolmen nuorukaisen tulokasfirma ja jo pitkään alalla toiminut keskisuuri konkariryhmä.
12 min
Uusi Kino: Sharaf
Tänään 00:35
areena.yle.fi
Animoitu dokumenttielokuva Sharafista, joka pakeni veneellä laittomasti maastaan. O: David Aronowitsch ja Hanna Heilborn. T: Story film, Ruotsi, 2012.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/40. Vansjø. Partio joutuu työn touhuun ennen työvuoron varsinaista alkamista. Yön loppupuolella he näkevät kolaroineen auton, mutta autosta paljastuukin jotain ihmeellisempää. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Kumman kaa
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Lavatanssit. Anne löytää chatista muusikon. Vesa saa lainata autoaan jotta Anne ja Ellu pääsevät maaseudulle yllättämään uuden tuttavuuden pittoreskeissa lavatansseissa. Keikan jälkeen tapahtuu suuri kohtaaminen jännittävän nimimerkin kanssa. Kotimainen komediasarja. (23')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/40. Sarpsborg. Partio tarkastaa, onko kaikki kunnossa muutamassa autossa. Keskustassa poliisin juttusille tulee mies, joka käytös muuttuu yllättäen. Lisäksi partio näkee toisen miehen, joka kuljettaa erästä erittäin suurta tavaraa. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Kumman kaa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Perjantaipullo. Anne ja Ellu ideoivat keräyksen koulun yhteishengen nostattamiseksi. Innostuksen herättämiseksi Anne käy opettajainhuoneessa juttelemassa mukavia. Ellu on todella huolissaan poikaystävästään, jolle on voinut sattua jotain karmeaa. Kotimainen komediasarja. (23')
5 min
Tulossa:
Eilen 23:55
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
Pariterapiaa radioaalloilla: Seksilelut
Eilen 23:50
katsomo.fi
Usein seksileluja käyttävät pariskunnat. Aina kuitenkaan molemmat eivät ole niistä innostuneita tai toinen ei kehtaa ehdottaa niiden hankkimista pelätessään loukkaavansa kumppaniaan. Amerikkalaisessa puheohjelmassa pari- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/9. Kumpi pussaa paremmin?. Uranaiset saapuvat laivalle etsimään unelmiensa prinssiä. Kun kaksi kaunotarta iskee kyntensä samaan mieheen, mies joutuu tekemään vertailevaa tutkimusta. Amerikkalainen realitysarja. (41')
114 min
Johan Falk 6 - lainsuojattomat
Eilen 22:40
katsomo.fi
Moottoripyöräjengin oikeudenkäynnin syyttäjän koti räjäytetään palasiksi. Media hurjistuu ja vaatii kovia toimia järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Poliisijohdon antamat laajat valtuudet kuitenkin kostautuvat, kun paljastuu, että kaikki poliisinkaan toiminta ei kestä päivänvaloa. Ohjaus: Daniel Lind Lagerlöf, Ruotsi (94'). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael…
50 min
Hannibal
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Suolapala. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Will Graham löytää aamulla herätessään pesualtaastaan irtokorvan. Pian FBI alkaa epäillä, että Will saattaa olla murhien takana, mutta hänellä on suunnitelma oikean syyllisen paljastamiseksi. Amerikkalainen draamasarja. (41')
51 min
Olipa kerran - Porvariston hillitty charmi
Eilen 22:38
areena.yle.fi
Tv-dokumentti Luis Buñuelin vuoden 1972 mestariteoksesta, jossa perinteinen porvarillinen maailma sai korvilleen. Mukana mm. Jean-Claude Carrière, Stéphane Audran ja Bulle Ogier. O: Anne Andreu, Ranska 2012.
17 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
Huippuhetket: Jokerit-Minsk 28.2.
Eilen 22:14
iltasanomat.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:13
katsomo.fi
89 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
8/19. Pahuus. Nuoren naisen raaka murha askarruttaa poliisia. Pääepäillyksi nousee pian uhrin entinen mies, mutta pian ilmenee muita tutkintalinjoja. Lopullinen totuus uhrin kohtalosta on kuitenkin synkin mahdollinen.
60 min
Pomo piilossa
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Hotellimaailman huipulle. Maanlaajuinen hotelliketju haaveilee kasvusta, mutta kilpailu majoitusalalla on kovaa. Toimitusjohtaja Michael Sneyd haluaa tietää, mitä luovia ideoita työntekijät pystyvät tarjoamaan, jotta palvelu voidaan nostaa huipputasolle. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Kaksi miestä kierroksessa. Bilehileet panevat miesten päät pyörryksiin. Yksi naisista etsii kristittyä elämänkumppania, kun taas toinen pyörittää kahta miestä samaan aikaan. Amerikkalainen realitysarja. (41')
13 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
50 min
Hannibal
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/13. Aterian huipentuma. Kun Georgia Madchen kuolee sairaalassa epäselvissä olosuhteissa, Will alkaa tarkastella murhasarjaa uudesta näkökulmasta. Se herättää Jackin ja Hannibalin mielenkiinnon. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Suositeltua

Generous ja Karvinen tappelevat
Eilen 17:56
iltasanomat.fi
Pertti Kurikan Nimipäivät haastattelussa
Eilen 20:44
iltasanomat.fi
90 min
Kingi: Finaali
Eilen 19:29
katsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Voittomaali ottelussa Jokerit - Dinamo Minsk 28.2.
Eilen 19:45
iltasanomat.fi
HS-sää 28.2.2015
Eilen 19:16
hs.fi