UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Jokerit hävisi Minskille
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Tyttäristään onnelliset
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 5, 3/23. Syntymäpäiväänsä viettävä Lisa Rinna kutsuu ystävät illalliselle Lisa Vanderpumpin Pump-ravintolaan, ja aviomies Harry Hamlinkin ehtii viime tipassa paikalle punainen Cartierin rasia mukanaan. Teini-ikäiset tyttäret pitävät Lisa R.:n kuitenkin maan pinnalla. Yolandan huippumallitytär tulee pikavierailulle kotiin ja nuorempi on muuttamassa kotoa.…
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:35
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/10. Nörttijumalat. Internetin 20 nerokkaimman pellepelottoman listalla verrattomat älypäät esittelevät muun muassa lentäviä alasimia, vessaharjatykin ja rakettipolkupyörän. Englantilainen sarja. (23')
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:31
katsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 36
Eilen 22:26
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:24
katsomo.fi
ISTV:n haastattelussa Kätilö-elokuvan tekijöitä kutsuvierasensi-illassa
Eilen 22:15
iltasanomat.fi
Vox Helsinki: Helsingin kupla vastaan pääkaupungin aito arki
Eilen 22:10
hs.fi
Millaista asumislaatua pääkaupungista voisi parhaimmillaan löytyä? Kuinka pienen piirin juttuja ovat ravintolapäivät ja katutapahtumat? Ja miltä maamme suurin kaupunki näyttää muualta tulijoiden silmin? Helsingin yliopiston ja Helsingin Sanomien yhteisessä Vox Helsinki -tapahtumassa 2.9. olivat keskustelemassa muun muassa enkelisijoittaja Evan Burfield, maahanmuuttotutkija…
56 min
Reggie Yates: Venäjän nuoret
Eilen 22:10
areena.yle.fi
3/3. Teinimallitehdas. Mallibisnes kukoistaa Venäjällä. Mitä nuorempana uran aloittaa, sen parempi. Menestys on menolippu Siperiasta, mutta joidenkin toimistojen toiminta tuntuu olevan lähempänä seuralaisvälitystä.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
28 min
Perhesirkus
Eilen 22:01
areena.yle.fi
13/15. Appelgren-Erikssonin perhe pohtii sisarpuolten suhteita sekä sitä, millaista on vanhemmuus ilman biologista yhteyttä. Aiheena myös Tove Appelgrenin Vesta-Linnea-kirjojen perhekuviot. T: Parad Media, 2014. (U)
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
60 min
- 112 -: 112
Eilen 22:00
katsomo.fi
Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella.
35 min
Villit nettivideot
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/10. Katujen häiriköt. Sarja päättyy. 20 parhaan käytännön pilan listauksessa kauppakeskuksien asiakkaat, junamatkustajat ja pikaruokaravintoloiden työntekijät kokevat kauhun ja hämmennyksen hetkiä. Englantilainen sarja. (25')
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
24 min
Uutisjutut: Talous: Studiossa Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju
Eilen 22:00
katsomo.fi
89 min
Äitini, vakooja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2/2. Miksi äiti kertoo menneisyydestään tyttärelleen vasta nyt? Ruth alkaa epäillä, että ajoitus ei ole sattumaa. Haluaako äiti häneltä jotakin, ja onko jutulla seuraamuksia nykyhetkeen? Kuka pyörittää hänen maailmaansa?
24 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Alaskalaiset huolissaan jäätiköidensä sulamisesta
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Vallilan graffitiseinä pelastui asukkaiden ansiosta
Eilen 21:58
hs.fi
Vallilan entisen konepajan läheisyyteen kohonneiden uusien asuintalojen asukkaat ovat pelastaneet graffitin SM-kilpailuissa viikonloppuna käytetyn graffitiseinän. Seinän järjestäjien toiveiden mukaisesti rakentanut rakennusyhtiö YIT aikoo jo purkaa väliaikaiseksi aiotun seinän, mutta asukkaiden vuolas positiivinen palaute on saanut sen muuttamaan suunnitelmiaan. Videolla…
107 min
Kino: Renoir
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Ranskalaisen Renoirin taitelijaperheen kesänvietto Rivieralla 1915. Isä Auguste elää viimeistä luomiskauttaan, ja poika Jean toipuu sotavammastaan. Kumpaakin inspiroi kaunis Andrée. O: Gilles Bourdos.
Heikki Lampelan kihlatun Hanna Kärpäsen kesäriesa - punkkeja jopa jalkapohjissa
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Asianajaja Heikki Lampelan ja Hanna Kärpäsen suhde on syventynyt kesällä. Saaressa he repivät toisistaan punkkeja jopa jalkapohjasta.
Kahdeksan ihmistä kuoli tulipalossa Pariisissa
Eilen 21:12
iltasanomat.fi
Sen mukaan epäilty on saattanut olla palopaikalla. Lähde painotti kuitenkin, että tutkimukset ovat vasta alkuvaiheessa. Asuintalon palossa kuoli kahdeksan ihmistä, joista kaksi oli lapsia. Pidätys tehtiin silminnäkijäkuvausten ja turvakameroiden otosten perusteella. Tutkijoiden mukaan miehen nähtiin juoksevan pois rakennuksesta. Pariisissa aamuyöllä riehunut…
54 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Miten SDP pärjää oppositiossa? Vastaamassa puolueen nuorisosiiven edustajat Sanna Marin ja Eemeli Peltonen. A-studio keskiviikkona kello 21.05. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio
Miss Helsinki- finalistit esittäytyvät
Eilen 21:04
iltasanomat.fi
60 min
Ruotsin surkein kuski: Kylmää kyytiä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 5, 5/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt kuskit joutuvat esteradalle, jolla varomattomasta ajosta rangaistaan vesisuihkulla. Lisäksi kokeillaan maastoajoa ja kännykän käyttöä ratissa.
58 min
Maan povessa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 10/10. Eva laskee väärin ja vaarantaa lasten hengen - ja ehkä jopa koko Silverhöjdin tulevaisuuden.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Korisevan kaveri. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Tässä lepää Aino Koski
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Elämänmakuinen tragikomedia 30-vuotiaasta Ainosta, joka on kadottanut elämänsä tarkoituksen. N: Miina Turunen, Timo Ruuskanen, Santeri Kinnunen. O: Marja Pyykkö, 2007. (U)
51 min
Simon Reeve teen jäljillä
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Simon Reeve selvittää, minkälaisen matkan teepussi tekee ennen päätymistään eurooppalaiseen mukiin. Matka alkaa Keniasta, joka ehkä hieman yllättäen on brittien juoman teen yleisin lähtömaa. T: BBC.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/16. Vantaa, gansterielämää. Vantaalla Jakke ja Pete ovat työvuorossaan täysin oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Selvitettävänä on puukotussuma ja lapseen kohdistuvaa perheväkivaltaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Toisenlaiset äidit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/12. Toiveissa orgastinen vesisynnytys. Sarja alkaa! Toisenlaiset äidit -ohjelman toisella tuotantokaudella seurataan jälleen äitejä ja heidän perheitään raskauden loppumetreiltä synnytykseen ja aina vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Ohjelman juontaa Piritta Hagman. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Muodin huipulle: Kangassuunnittelua
Eilen 20:59
katsomo.fi
Kausi 12, 11/15. Kisa kovenee, kun jäljellä on seitsemän suunnittelijaa, sillä nyt monet ovat selkeästi osaamisalueensa ulkopuolella. He pääsevät syventymään kangassuunnittelun maailmaan modernein työvälinein. Inspiraatiota ovat antamassa seitsemän nuoren polven menestyjää ja innovaattoria eri aloilta. Tuomaristolta tulee kehujen lisäksi murskakritiikkiä ja tällä…
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 245/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
Turvapaikanhakijat teltoissa - "Tietysti tämä alkaa rassaamaan henkisesti ja fyysisesti"
Eilen 20:52
iltalehti.fi
Kaksi ensimmäistä telttaa nousi tiistaina viidessä tunnissa vastaanottokeskuksen pihalle. Telttaa olivat pystyttämässä keskuksen asukkaat ja henkilökunta sekä SPR:n vapaaehtoistyöntekijät. Teltat ovat SPR:n omia, ja niitä lämmitetään bensiinikäyttöisillä puhaltimilla. Ensimmäisenä yönä lämpötila Turussa laski 12-14 asteen tuntumaan.
Sadat oppilaat transsukupuolisen puolella pukuhuonekiistassa
Eilen 20:37
iltalehti.fi
Koulu on tarjonnut Perrylle eristettyä "sukupuolineutraalia" pukuhuonevaihtoehtoa. Naiseksi itsensä identifioija Perry kuitenkin vastustaa koulun pukuhuonetarjontaa: "En ole loukannut ketään. En halua, että minut eristetään neutraaliin pukuhuoneeseen. Olen tyttö, miksi minut sysätään pois?" Lila Perry on syntynyt miehen vartaloon, mutta on 13-vuotiaasta lähtien…
12 min
Sex & Sånt
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Suosittu radio-ohjelma nyt myös televisiossa. Toimittaja Dan Granqvist.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi

Suositeltua

Karhu yllätti naisen - pysyisitkö yhtä rauhallisena tässä tilanteessa?
Eilen 08:44
iltalehti.fi
Emmi Viljanen on 14-vuotias voimanostaja
Eilen 02:00
hs.fi
Opettaja taltutti riehuvan oppilaan - toimiko oikein?
Eilen 15:49
iltalehti.fi
159 min
Huomenta Suomi: Miksi maahanmuuttajia vihataan netissä?
Eilen 07:10
katsomo.fi
Mika Kallio antaa kyytiä Suzuki Superbikelle – tältä tuntuu roikkua kyydissä 234 km/h vauhdissa!
Eilen 14:48
iltasanomat.fi
Karmea tilanne Kiinassa - Mies pelasti lapsen siivousmopilla
Eilen 08:10
iltalehti.fi