UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kotitaloudet työnantajina 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Miten maailmalla suhtaudutaan raharikkaisiin? 6.50 Elämää: Marjametsässä marttojen kanssa 7.10 Terveydenhuollon polttavin ongelma - alati vaihtuvat lääkärit ja huonot hoitotulokset 7.20 Terveydenhuollon ongelmat ehdittiin jo ratkaista, miksi malli…
55 min
LA Ink
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kat ja Wonderland. Katin uuden taidegallerian avajaiset lähestyvät. Amy ja Ruthless yrittävät puhua Coreyn kanssa ongelmistaan. Heidän riitansa kuitenkin kärjistyy. Kat saa kaiken valmiiksi avajaisia varten ystäviensä avulla, mutta kesken juhlien tapahtuu jotakin odottamatonta. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 02:00
ruutu.fi
Joulutartunta. Sotilasperheiden lapsiin iskee joulun alla salaperäinen sairaus. Johtaja Vancen luokse saapuu vieras menneisyydestä. Vierailjiana Melinda McGraw (Yön ritari, Mad Men). Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (40')
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:55
ruutu.fi
Isiä ja esittäjiä. Stressintäyteinen elämä häiritsee tuoreen isän keskittymiskykyä liikenteessä. Erikoisen auton omistava nuorimies tekee virheen parkkipaikalla ja kaksi pariskuntaa joutuu antamaan autonsa tutkittavaksi huumeiden varalta. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
Kolme Paavi Franciscuksen sukulaista kuoli kolarissa
Tänään 01:36
iltasanomat.fi
Paavin veljenpoika Emanuel Bergoglio loukkaantui kolarissa vakavasti. Bergoglion vaimo sekä kaksi lasta saivat surmansa. Valeria Carmona oli kuollessaan 36-vuotias. Jose ja Antonio Bergoglio olivat kahdeksan kuukauden ja kahden vuoden ikäisiä. Viranomaisten mukaan onnettomuus tapahtui tiistaina puolenyön jälkeen, kun Emanuel Bergoglion kuljettama auto törmäsi…
30 min
Poliisit
Tänään 01:30
ruutu.fi
Pori. Jouni ja Matti etsivät miestä, josta on tullut ilmoituksia tämän istuskeltua junaradalla. Matti joutuu käyttämään keuhkojaan häätäessään porukan ravintolasta, josta yksi asiakas saa kyydin putkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 01:25
ruutu.fi
Drammen. Koirapartiolla riittää yöllä monenlaista työtä, jossa tarvitaan nimenomaan koiran apua. Partio hälytetään muun muassa tutkimaan murtoa, ja se kohtaa ihmisen, jolla vaikuttaa olevan hallussaan tuntomerkkeihin sopivaa tavaraa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:10
ruutu.fi
Outo merirosvo. Yksi morsiamista on hankkinut häihinsä merirosvon, kun taas toisella on pöytänaisia. Eräs morsian haluaa kaiken olevan isompaa ja yksi heistä luottaa lattarimusiikin voimaan. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
55 min
Rysän päällä: Luihu lanko
Tänään 01:00
mtvkatsomo.fi
Travis Edens epäilee, että hänen vaimonsa ja tämän sisaren aviomiehen välillä on sutinaa. Varjostajat havaitsevat, että vaimo ja lankomies tapaavat päivisin lounaan ja auton takapenkillä kuhertelun merkeissä. Alisha Shelton kummeksuu avomiehensä ainaista väsymystä ja lukuisia kuitteja lastentarvikkeista, jotka mies väittää ostaneensa sisarelleen. Tarkkailu kuitenkin…
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:55
ruutu.fi
Trondheim. Partio tavoittaa kaksi välinpitämätöntä kaaharia, joita ei ole pysäyttänyt edes kuolemaan johtanut onnettomuus. Myöhemmin yöllä partio menee keskeyttämään tappelun, ja yksi riitapukareista alkaa käyttäytyä kummallisesti. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
Gazasta jälleen rakettitulta Israeliin
Tänään 00:43
iltasanomat.fi
Mahdollisista uhreista ei heti raketti-iskun jälkeen ollut tietoa. Israelin ja Hamasin tulitauko rikkoontui päivällä, kun Israelin armeija iski Gazaan kostoksi Hamasin rakettitulesta. Hamasin raketit eivät aiheuttaneet tuhoa, mutta Israelin iskuissa kuoli ainakin yksi ihminen ja toistakymmentä haavoittui. Israel määräsi välittömästi rakettitulen jälkeen tulitaukoneuvottelijansa…
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:25
ruutu.fi
Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
29 min
Jalkapallon Mestarien liiga: Jalkapallon mestarien liiga
Tänään 00:15
areena.yle.fi
Kooste karsintakierroksen otteluista.
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kirjolohta ja kaniraguuta. Kokkausvuorossa ovat myyntiedustajat Megan ja Andy Tasmaniasta. He valmistavat kirjolohta verigreippisalaatilla, kaniraguta ja tarte tatinit vaniljajäätelöllä. 3. tuotantokausi.
Tällä kropalla tienataan miljoonia - hän on maailman rikkain malli
Tänään 00:01
iltasanomat.fi
Huippumalli Gisele Bundchen , 34, on jo kahdeksatta vuotta eniten ansaitseva malli talouslehti Forbesin listan mukaan. Brasilialaismalli ansaitsi viime vuonna 47 miljoonaa dollaria, jolla voitti mennen tullen kilpasisarensa. Victoria’s Secretilla niin ikään malleina työskennelleet Adriana Lima , 33, ja Doutzen Kroes , 29, tienasivat ”vain” kahdeksan miljoonaa.…
60 min
The Wire
Eilen 23:45
areena.yle.fi
Tehtävä suoritettu. McNulty on järkyttynyt Stringer Bellin kuolemasta ja joutuu arvioimaan uudelleen, mitä tehdä elämällään. Carcetti neuvonantajineen on eri mieltä siitä, miten käyttää Hamsterdamia vaaliaseena. T: HBO. (U)
38 min
Valkoiset orjat
Eilen 23:05
areena.yle.fi
(12) Historiadokumentti Osmanien valtakuntaan orjiksi vietyjen eurooppalaisten kohtaloista. Osa 1/3: Kalastajan poika Hark otettiin orjaksi 15-vuotiaana ja palasi kotiin Tanskaan myöhemmin koulutettuna ja rikkaana.
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
17 min
Elävä arkisto: Kaikkialla ATK - tietokonelaitteistot
Eilen 22:44
areena.yle.fi
(1974) Näyttöpäätteen ääreltä voi ohjelmoida etäälläkin olevaa tietokonetta, mutta mitä tarkoittavatkaan ohjelmointi, käyttöjärjestelmä tai laitteisto? Mitä hyötyä ATK:sta on lentomatkailulle? Koulu-tv.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:40
areena.yle.fi
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
7 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
28 min
Elävä arkisto: Kaikkialla ATK 2
Eilen 22:16
areena.yle.fi
(1972) Automaattinen tietojenkäsittely on vasta kymmenen vuotta vanha tekijä Suomen yhteiskunnassa, mutta se on levinnyt kaikkialle ja siitä on tullut korvaamaton suurien tietomäärien käsittelyssä ja tallentamisessa.
Raamattu puhuu sinulle: Psalmit 6-9
Eilen 22:05
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä.
Syödään skorpioneja
Eilen 22:02
moontv.fi
Alphageekiltä saadut paahdetut skorpionit saivat ihan uutta värettä selkäpiihin, kun niitä päätettiin syödä Youtube-tilimme 2000. tilaajan kunniaksi.
59 min
Henkivartijat
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 18/20. Sisar Abraham jatkaa työtään rauhan ja sovinnon puolesta. Hänen henkensä voi jälleen olla vaarassa. Tanskalainen draamasarja. Tanskan televisio, 2009. (U)
Uutisjutut: Ulkomaat: Ukraina ja Venäjä huippukokoukseen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Mammutit ovat palanneet Suomeen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Paremmat piirit. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Omakotitaloon on murtauduttu. Kerrostaloalueella ammuskellaan. Perheessä ilmenee perheväkivaltaa. Isoisän 70-vuotisjuhlat eivät päätykään odotetulla tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 2. tuotantokausi. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
- 112 -: 112
Eilen 21:59
mtvkatsomo.fi
Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
24 min
Elävä arkisto: Kaikkialla ATK 1
Eilen 21:51
areena.yle.fi
(1972) Mikä tietokone on ja miten sitä käytetään? ATK-koulutusta annetaan toistaiseksi vain alalle aikoville, mutta kaikkien tulisi saada yleiskuva koko yhteiskuntaan soluttautuneesta teknisestä apuvälineestä. Koulu-tv.
Armon kalliolla: Jumalan armon ja rakkauden välittäminen. Osa 4/5
Eilen 21:45
tv7.fi
Meitä kaikkia tarvitaan tässä ydin tehtävässä. Petri Välimäki toimii Perheniemen opiston rehtorina.Sielunhoidollinen ohjelma elämän tarkoituksesta, mielekkyydestä ja kutsumuksesta.Petri Välimäki on Perheniemen evankelisen opiston rehtori ja pastori. Armon kalliolla -ohjelmassa hän tarttuu inhimillisiin aiheisiin syvällä otteella. Jokainen ohjelma vie askeleen…
134 min
Jalkapallon Mestarien liiga: Jalkapallon mestarien liiga
Eilen 21:35
areena.yle.fi
Karsintakierroksen ottelu Napoli - Athletic Club Bilbao. Selostus Tapio Suominen. Refereras på svenska av Kristian Karlsson.
26 min
Space Pigs - Avaruuspossut
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Christian Lindbladin animaatio laitoshoidossa olevasta possusta, jolla on omakohtaisia kokemuksia kuumatkasta. Tuotanto: Kinoproduction Oy ja LR Film Productions Oy. 2001 (U)
60 min
Carrien päiväkirjat: Tapahtumarikas ilta
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Kaikki odottavat koulun päättäjäisiä sekavin tuntein. Carrien ja Sebastianin pitää tehdä isoja päätöksiä. Waltia ahdistaa, mutta ystävykset ovat luvanneet mennä päättäjäisiin yhdessä.
35 min
Ajankohtainen kakkonen
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Lude tuli takaisin - miten siitä pääsee eroon? Nuori ja rohkea Afnan auttaa Gazan lapsia. Porukalla päätetään - millainen on Rinteen SDP? Artemi Troitski ja Putinin vaihtoehdot.
60 min
Klikkaa mua: Osa 7. Pauli
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ella ja Roo-Roo päätyvät "opintomatkalle" Tammisaareen. Koska Roosalinda on kiinnostunut tutustumaan lehmiin ja Ella puolestaan näiden omistajaan Pauliin, samalla reissulla lyödään kaksi kärpästä. Ella ja lapset saavat kuitenkin erikoisen vastaanoton.
50 min
Historia: Maailman erikoisimmat aseet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/6. Täsmäpommien suunnittelijat. Toisen maailmansodan aikana ryhdyttiin kehittelemään jo miehittämättömiä pommituslennokkeja ja jopa eläimet saivat pommeja kuljetettavakseen. T: BBC.

Suositeltua

Imettävää äitiä loukattiin ravintolassa - näin naiset vastasivat
Eilen 11:35
iltalehti.fi
38 min
Valkoiset orjat
Eilen 23:05
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Eilen 19:20
areena.yle.fi
48 min
Sydämen asialla
Eilen 12:35
areena.yle.fi
Kuinka tämä on ylipäätänsä mahdollista?
Eilen 08:57
iltalehti.fi
Tällä kropalla tienataan miljoonia - hän on maailman rikkain malli
Tänään 00:01
iltasanomat.fi