UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Cobalt - Gamescom 2015 Trailer
Tänään 17:58
gamereactor.fi
Cobalt - Gamescom 2015 Trailer
Ark: Survival Evolved - Xbox One Gamescom 2015 Trailer
Tänään 17:56
gamereactor.fi
Ark: Survival Evolved - Xbox One Gamescom 2015 Trailer
Scalebound - Gamescom 2015 Gameplay Trailer
Tänään 17:54
gamereactor.fi
Scalebound - Gamescom 2015 Gameplay Trailer
Crackdown 3 - First Look Trailer
Tänään 17:49
gamereactor.fi
Crackdown 3 - First Look Trailer
Quantum Break - Time is Power Trailer
Tänään 17:48
gamereactor.fi
Quantum Break - Time is Power Trailer
55 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 17:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/14. Epätoivoa aavikolla. Gordon löytää Kalifornian aavikolta italialaisen ravintolan, jonka omistajat ovat ihan pihalla, ja kokkia ei voisi kokkaus vähempää kiinnostaa. Keittiö on saastainen, mutta vessasta löytyy jotain vielä hirveämpää. Tämä paikka vaatii radikaaleja toimenpiteitä. Amerikkalainen sarja. (43')
Rihanna bailasi karnevaaleissa Barbadoksella
Tänään 17:18
iltasanomat.fi
Pop-tähti Rihanna osallistui täysillä kotimaassaan Barbadoksella järjestettyyn Kadooment day -karnevaaliin ja esitteli tanssitaitojaan antaumuksella paraatiin osallistuneen rekan kyydissä.
55 min
Neiti Fisherin etsivätoimisto
Tänään 17:05
areena.yle.fi
Kausi 3, 6/8. Paheen pesä. Hotellin portieeri paiskataan alas katolta. Miksi hänellä on muassaan Phrynelle kuuluva esine? Hotellissa harjoitetaan uhkapeliä, ja myös Phryne joutuu panemaan kaiken yhden kortin varaan.
60 min
Lemmen viemää: Väärin perustein
Tänään 17:00
katsomo.fi
Patrizia kieltää olevansa enää sama ihminen kuin ennen koomaan johtanutta onnettomuuttaan, mutta Pauline ei usko sanaakaan. Friedrich testaa Patriziaa, ja Leonardin on vaikea uskoa lopputulosta. Pian hän joutuukin itse Patrizian punomaan verkkoon. Nilsin yllätykseksi Sabrina ei ilahdukaan hänen tunnustuksestaan, että puolen miljoonan perintö on tallessa. Goran…
60 min
Nätti nakuna
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18. Kuihtunut kaunokki. Entinen seiväshyppääjä Charlotte joutui selkäsairauden takia lopettamaan urheilun ja samalla jättämään hyvästit urheilijan kropalle. Hän ei hyväksy uutta, painavampaa minäänsä ja häpeää selkänsä leikkausarpia yli kaiken. Gok haluaa saada hänet puhkeamaan uudestaan kukkaan. Englantilainen sarja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Puput, Paula, Maltti ja Valtti, Q Putti 5 ja Katinkontti.
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
30 min
Farmi
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 37/50. Lypsyharjoittelua ja turhautumista. Kun ei opi niin ei opi. Naiset tekevät kuhilaita pellolla sillä aikaa kun kultapoju pesee hampaitaan. Pekan heikentynyt vointi huolettaa. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/12. Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. (43')
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Huh, mikä saalit - hevosen kokoinen jättikala jäi kiikkiin Havaijilla
Tänään 16:43
iltalehti.fi
Kitaokan pyydystämä sinimarliini painoi yli 600 kiloa. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että esimerkiksi suomenhevonen painaa noin 550 kiloa. SILVA LAAKSO CNN
Suomen talous syöksyy - Vayrynen: "Euron vika"
Tänään 16:34
iltasanomat.fi
Suomen talousongelmat johtuvat pitkälti huonosta kilpailukyvystä, joka on heikentynyt tärkeimpiin kilpailijamaihin verrattuna jo pitkään. Juha Sipilän (kesk) hallitus tavoittelee yhteiskuntasopimuksella viiden prosentin kilpailukykyhyppyä, josta toivotaan puhtia talouteen. Jos Suomi ei olisi yhteisvaluutta eurossa, kilpailukykyongelmaa olisi todennäköisesti yritetty…
60 min
Suurin pudottaja: Muodonmuutosviikko
Tänään 16:30
katsomo.fi
Neljä parasta kilpailijaa saavat muodonmuutokset Tim Gunnin avustuksella. Viikko on täynnä yllätyksiä, joita kilpailijat eivät osaa kuvitellakaan.
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/26. Baseball-unelmia, osa 2. Baseball-lupaus Tyn ja kolmen lapsen äidin Charitan muodonmuutosurakka jatkuu. Charitalla on vaikeuksia noudattaa kuntokuuriaan arjen pyörteissä, ja Ty kamppailee motivaatio-ongelmien kanssa. Vain toinen heistä päättää suorittaa haasteen loppuun saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Gamescom 2015 Trailer
Tänään 16:00
gamereactor.fi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Gamescom 2015 Trailer
50 min
Suomen paras leipomo
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/9. Lappi. Suomen parhaan leipomon etsintä alkaa Napapiirin pohjoispuolelta. Lapin alueen paremmuudesta taistelevat perinteinen Lähtevänojan kotileipomo, maailman pohjoisin suklaapuoti Choco Deli & Bakery sekä konditoria ja lounaskahvila Toivo Rovaniemeltä. Kotimainen ohjelma. (42')
60 min
Australian Junior Masterchef
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/22. Makeaa mahan täydeltä. Lapsikokit ovat onnensa kukkuloilla, sillä makutestissä maistellaan suklaaherkkua. Miten lapset onnistuvat luovuustestissä, jossa tänään valmistetaan jälkiruokia? (44')
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 24/27. Kova koulu. Opiskelija John Allerd ottaa osaa ruokahaasteeseen. Tällä kertaa panoksena ei ole pelkkä t-paita. Jos John onnistuu, hän saa vuoden ilmaiset ruuat. Amerikkalainen sarja. (21')
Väyryseltä kovaa kuittia Ahtisaarelle – "Roskapuhetta ja kansan harhaanjohtamista!"
Tänään 15:24
iltasanomat.fi
Entinen keskustan puheenjohtaja, EU-parlamentin jäsen Paavo Väyrynen (kesk) yllätti kesällä, kun hän alkoi kampanjoida Suomen irrottamiseksi Euroopan talous- ja rahaliitosta ja markan palauttamisesta. Väyrysen mukaan runsaat 33500 suomalaista on allekirjoittanut hänen kansalaisaloitteensa kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. –Olen…
39 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
55 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/20. Kaisa ja Teuvo ovat saapuneet Pirkkalaan, missä heitä on vastassa kotinsa myyntiä malttamattomana odottava Jutta Gustafsberg. Sakari Majantie saapuu kuvaamaan uudet promokuvat Vivan henkilökunnasta. Kaisa hakee myyntiin kuuron perheen rivitaloasunnon Orimattilasta. Kotimainen realitysarja. (43')
7 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 15:06
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/12. Kilpikonnaa à la Mannerheim. Tänään sarjan ensimmäisessä osassa Henkka & Niki metsästävät ja kokkaavat kilpikonnaa Floridassa. Vastustajina ovat Rick & Dave, jotka saalistavat kaikkea mahdollista vedessä ja maalla. Kotimainen lifestyleohjelma. (23')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Splash! USA
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Nuoret lupaukset. Tähdet kilpailevat nyt yhdessä lasten kanssa. Nämä eivät ole mitä tahansa lapsia, vaan olympialaisiin tähtääviä juniorimestareita. Amerikkalainen sarja. (42')
30 min
Eden
Tänään 14:40
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/10. Isännän intohimoinen daaliaharrastus asettaa pihasuunnitelmalle poikkeuksellisen haasteen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Tänään Jyrkin matka suuntautuu Saimaan rannoille, Ahvensalmelle. Luvassa on tutustuminen maitotilaan. Jyrki kokkaa tilalla mustikkakukkoa ja mansikkamaitoa, grillissä hyydytettyä ternimaitoa sekä pippuripihviä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 14:10
ruutu.fi
Ibiza. James Martin tutustuu bileistään kuuluisan espanjalaissaaren mehukkaaseen grilliruokaan ja löytää poukamien kätköistä paikallista kalaa tarjoavan, kodikkaan lounasravintolan. Luvassa on myös hyviä vinkkejä kalan grillaamiseen. (22')
50 min
Masterchef USA: Yllätyspudotus
Tänään 14:00
katsomo.fi
Jäljellä on 18 kokelasta, joiden kesken varsinainen kisa vasta alkaa. Mitä ensimmäisestä yllätyslaatikosta mahtaa paljastua? Tehtävän voittaja saa valita pudotustehtävän ruokalajin. Luvassa on yllätyskäänne, joka keikauttaa asetelmat päälaelleen. Jaksossa nähdään myös todellinen vaaratilanne, kun tuli pääsee irti. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan…
60 min
Jamie Oliverin keittiössä: Työharjoittelua
Tänään 14:00
katsomo.fi
Kokkikandidaatit saavat kokeilla siipiään tosielämässä, kun he suorittavat työharjoittelun Jamien valitsemissa ravintoloissa. Nyt testataan sekä paineensietokykyä että urakan aikana opittuja keittotaitoja. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
60 min
Tuuri
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/8. Tuurissa elellään tällä viikolla Ameriikan malliin - sheriffiä myöten. Jenkkimeininkiä ylläpitävät myös Höglundit, jotka saapuvat munavaunullaan Onnelaan juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväänsä. Ostosreissulle Kyläkauppaan ovat lähteneet myös Kake ja Kunnari Jyväskylästä. Tavarapuodin pihassa heinät pöllyävät, rautaosastolla Jukka ja Hööpakka…
50 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 13:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/14. Unelmaparin painajainen. Toisilleen omistautunut pariskunta Terry ja Carol toteutti unelmansa omasta ravintolasta, mutta kaikki muuttuikin painajaiseksi. Pari ei itse ymmärrä syytä ongelmiin, mutta Gordon huomaa heti, että kaiken takana on käsittämättömiä kokkaustekniikoita käyttävä kokinvetelys. Amerikkalainen sarja. (43')
Miehittämätön roska-auto tuotti tuhoa - kuskit juoksivat perässä
Tänään 13:38
iltalehti.fi
Lähde: CNN
51 min
Kolmasulottuvuus.fi: Suurin kiinalainen ravintola
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Energinen rouva Qin johtaa maailman suurinta ravintolaa Kiinan Changshassa. O: Weijun Chen T: Amber Television Ltd, Iso-Britannia 2008

Suositeltua

55 min
Nakudeitit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Miehittämätön roska-auto tuotti tuhoa - kuskit juoksivat perässä
Tänään 13:38
iltalehti.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
Iso poliisioperaatio käynnissä Oulun Rajakylässä – poliisi: ”Ihmisiä pyydetään poistumaan alueen läheisyydestä”
Tänään 13:26
iltasanomat.fi
30 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
124 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi