UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päivän sää 19.4.
Tänään 06:00
hs.fi
Päivän sää 19.4.
55 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Suomi-tytöt New Yorkissa. Ensimmäisessä jaksossa poplaulaja Alexandra valmistautuu illan bileisiin ja pääsee samaan kuvaan huippusuunnittelija Richie Richin kanssa. Juuri kaupunkiin muuttanut Minna etsii Sohosta asuntoa. Näyttelijäksi valmistunut Sara käy tyttöjen kanssa tankotanssitunnilla ja liikuttuu näyttelijäntyön kurssilla. Ekopersoona…
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Perheriitoja. HUOM! Ohjelman aloitus saattaa viivästyä, jos jääkiekkopeli venyy. Applegate River Lodge on perhehotelli, joka sijaitsee upeissa maisemissa Oregonissa. Perheen äiti kantaa yksin vastuuta hotellin pyörittämisestä, kun isä elää hippielämää. Perheen pojat ovat riidoissa keskenään. Gordon joutuukin selvittelemään perheen välejä,…
60 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Vesisalaliitto. Onko puhdas juomavesi ihmisoikeus vai kauppatavara? Monikansalliset yhtiöt ostavat kilvan vesioikeuksia ympäri maailmaa, ja edullisen vesijohtoveden sijaan ihmiset joutuvat ostamaan kallista pullovettä. Mutta onko vesivaltausten takana ahneuttakin pelottavampi asia? Onko tämä alkusoittoa maailmansodalle, joka käydään viimeiseen…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 20/20. Webbikameroiden satoa. Tämänkertaisessa jaksossa tutustutaan webbikameroiden ihmeelliseen satoon. Näemme muun muassa hyppelyä, vahingonlaukauksia ja erilaisia lauluesityksiä. Englantilainen sarja. (25')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 19/20. Auts!. Tällä kertaa ohjelmassa listataan netin tuskallisimmat videopätkät. Kivuliaita neronleimauksia saadaan niin uima-altaalla kuin katoillakin. Englantilainen sarja. (24')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 26/40. Fredrikstad. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
55 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 47. Tankotanssia ja pyhää sanaa. Siv päättää aloittaa uuden harrastuksen, tankotanssin. Sivin elämäntyyliä paheksuva Gunilla haluaa ohjata Sivin ja tämän ystävät oikealle tielle. Maria yrittää pitää kotinsa järjestyksessä remontin keskelläkin, ja Britt valmistautuu vanhiman poikansa syntymäpäiville. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 25/40. Trondheim. Poliisi käy muun muassa etsimässä sillalta hyppäävää miestä ja erottamassa kahta riitapukaria toisistaan. Rauhallinen vuoro muuttuu yhtäkkiä vauhdikkaaksi, kun poliisit huomaavat kadulla jotain epäilyttävää. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Loma. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Halipusu. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
54 min
John Ford ja Monument Valley
Eilen 22:54
areena.yle.fi
John Ford ikuisti Utahin erämaan Monument Valleyn taustaksi legendaarisille lännenelokuvilleen. Uuden tv-dokumentin arkistomateriaalissa ovat haastateltavina sekä Ford itse että tämän suosikkinäyttelijä John Wayne.
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
15/19. Katedraali. Menneisyys ei armoa tunne, ja Gently joutuu kohtaamaan aiemman elämänsä demonit silmästä silmään. Hän ajautuu syöksykierteeseen, jonka jäljiltä hän on yksin ja suojaton. Onko tämä Gentlyn loppu?
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/20. "Ne on sielunkumppaneita.". Akin ja Annin lämmenneet välit eivät jää muilta sinkkunaisilta huomaamatta. Kaksikon moottoripyörätreffit lähentävät heitä entisestään. Molemmissa leireissä sinkkujen pudottaminen käy jo hankalaksi. Kotimainen ohjelma. (42')
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
5 min
Kerrostaloelämää
Eilen 21:42
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
30 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraina näyttelijä Ville Haapasalo ja toimittaja-tietokirjailija Perttu Häkkinen.
5 min
Keno
Eilen 21:25
ruutu.fi
Keno
15 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeakissa keskitytään vaaleihin: analyysin kohteena ovat puolueiden vaalisloganit, sunnuntain äänestyspäivä sekä Yhdysvaltain presidentinvaalit.
Suomi Jeesukselle - Sanasta tekoihin: Vaalit: Tiedätkö mikä muuttaa tämän maan?
Eilen 21:10
tv7.fi
Tähän maahan tarvitaan muutos vaaleissa ja ennen kaikkea sielujen voittamisessa! Yhteenvetojakso.Uskoville ei pitäisi olla epäselvää esim. äänestämmekö vaaleissa ja millä perusteella.
58 min
Efter Nio Bettinan seurassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sisustusarkkitehti, muotoilija Stefan Lindfors puhuu vahvuuksistaan ja heikkouksistaan, luomistyöstään ja egostaan sekä ystävyydestä ja rakkaudesta.
41 min
The Mob Doctor
Eilen 21:00
areena.yle.fi
7/13. Jengisota kiihtyy eikä sivullisilta uhreilta voi välttyä. Kuka niistä saa syyt niskoilleen? Brett on hämillään Gracen käytöksestä, mutta nainen vaikenee yhä vaikka saattaa menettää samalla jotain tärkeää.
TV7 Jerusalem Uutiset:
Eilen 21:00
tv7.fi
Egypti valmistautuu sotaan Israelin kanssa. Miksi Syyriassa kuolevien palestiinalaisten tila ei kauhistuta. Israelin maakaasu-tuotannon tulot kattavat Gaza-operaation tappiot. Israel esittää uusia ehtoja Iran-sopimukseen.Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen kollaasi siteeraa eri medioita: mm: Jerusalem Postia, Ynet Newsiä,…
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Heli saa tarpeekseen kuristavasta turvavyöstä, joten Markku joutuu hommiin. Aki ja Heli vierailevat Pylkönmäellä Mikael Konttisen lapsuuskodissa. Kotimainen ohjelma. (43')
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/20. Sinkkujen valinta. Allasseremoniassa valta annetaan sinkuille. Simon ja Jessican treffit aiheuttavat yllättäviä jälkiseuraamuksia. Nina ja Chico viihtyvät yhä paremmin yhdessä. Kotimainen ohjelma. (41')
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 22/24. Korppi ja joutsen. Kun miesjoukko hyökkää yksinäisen naisen kimppuun, Hetty vaatii, että NCIS ottaa tapauksen hoidettavakseen, vaikka nainen on kadonnut eikä tekijöistäkään ole tietoa. Tiimi ei ymmärrä, miksi rikoksen selvittely kuuluu NCIS:lle, mutta selvää on, että Hetty salailee jotain. Amerikkalainen draamasarja. (40')
9 min
Anjan matkassa
Eilen 20:50
areena.yle.fi
4/12. Anja Kontor suuntaa matkansa kohti Skotlantia, jossa on yksi maailman vaarallisimmista merenalaisista virroista. Keskellä erämaata sijaitsee erinomainen äyriäisravintola.
24 min
Urheiluruutu
Eilen 20:50
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
19 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/56. Forssa. Kohtalokkaassa risteyksessä on tapahtunut kolari jota Jouni ja Esa rientävät selvittämään. Poliisit päihittävät pelastuslaitoksen nokkelilla ongelmanratkaisutaidoillaan. Virkavallan vanha tuttu tuottaa partiolle yllättävää iloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
45 min
Rantahotelli
Eilen 20:05
areena.yle.fi
Osa 5/6. Hotellissa valmistaudutaan herra Andersenin hautajaisiin. Vastuun ottaminen yksin koko hotellista on Mollylle suuri elämänmuutos. Selviytyykö hän siitä?
85 min
Vino Show
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. HUOM! Ohjelman aloitus saattaa viivästyä, jos jääkiekkopeli venyy. Palefacen ja Ville Virtasen mahtava rap-battle!. Entä mitä tapahtuu kun kaunis poika saapuu leijonien viimeisteleviin harjoituksiin? Illan vieraina improavat Annika Poijärvi ja Samuli Niittymäki. (62')
57 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Mikolta ja Johannalta on unohtunut kokonaan kuntoilu ja terveelliset elämäntavat. Jutta laittaa parin kolmen kuukauden koetukselle.Treenaamisen lisäksi häävalmistelut ja talon remontointi vievät pariskunnan aikaa ja voimia. Kotimainen ohjelma. (43')
30 min
Poliisit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/56. Pori. Hanna ja Mikko ratkovat Porin yössä murtoja sekä koiratappelua. Kengät aiheuttavat sekä hämmennystä että huumoria yön tehtävillä, eikä Hannan naurulle meinaa tulla loppua. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/24. Ylösnousemus. Vaarallinen meksikolainen huumekartelli työllistää NCIS-tiimiä, kun kartellin kuolleen johtajan ruumis varastetaan ruumishuoneelta. Kaikki viittaa siihen, että joku USA:n viranomaisista vuotaa tietoja rikollisille. Amerikkalainen draamasarja. (41')
Herätys!: Jeesuksen nimen voima
Eilen 20:00
tv7.fi
Pirkko Vesavaara opettaa miten Jeesus antaa synnit anteeksi ja murtaa niiden kahleet. Ylistykseen meidän johdattaa Helen Avent ja Mikael Sykiäinen.Pirkko Vesavaaran hengellinen ruutukokous. Herätys! on ohjelma, joka taltioidaan eri puolella Suomea pidetyissä kokouksissa, joissa yhdessä laulaen, ylistäen ja rukoillen kiitetään Herraa, saadaan todistuksia Jumalan…
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 19:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 19:50
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
13 min
Taulun salaisuus
Eilen 19:50
areena.yle.fi
Klassiset taideteokset heräävät henkiin uuden tekniikan avulla ja paljastavat tarinansa.

Suositeltua

Laulaja rohkeassa uimapuvussa – melkoinen illuusio!
Eilen 13:17
iltalehti.fi
Koirat paijaavat orpoja oravia
Eilen 12:23
iltalehti.fi
Näin Matin keikka sujui putken jälkeen
Eilen 08:22
iltalehti.fi
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Eilen 14:30
ruutu.fi
30 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi