UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

50 min
Pomo piilossa
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Jäänkovaa laatua. Canlan Ice Sports tarjoaa maan parasta laatua palvelussa ja jäässä, mikä näkyy hinnoittelussa. Toimitusjohtaja Joey St. Aubin etsii uusia tapoja houkutella hintatietoisia asiakkaita tutkaillessaan kaukaloita ja ravintoloita peitetehtävässään. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Koiralle koti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/10. Muutoksen tiellä. Jaksossa koulutetaan villiä, 40-kiloista pentukoiraa, hoidetaan pikkupennun pahaa iho-ongelmaa ja autetaan koiratappeluun joutunutta sharpeita eroon traumoistaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
116 min
Liian iso keikka
Tänään 12:25
katsomo.fi
Nikolai Savitsenko eli Nig johtaa Rikokset Puolestanne Oy:tä, jonka muut työntekijät ovat Hikka, Pete ja Nigin pikkusisko Mandi. Sillä välin kun he suunnittelevat vuosisadan keikkaa, pankin raha-auton ryöstämistä, kopla jatkaa tutuilla huijausrikoksilla. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi 1986. (95'). Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Hannele Lauri, Ritva Valkama, Pentti…
55 min
Hyvästi lemmikki!: Koti kääpiövuohille
Tänään 12:00
katsomo.fi
Oman terveytensä kanssa kamppaileva Samantha etsii uutta kotia kahdelle huolellista hoitoa vaativalle vuohelleen. Osoittautuuko yksikään kotivaihtoehdoista sopivaksi Billylle ja Tillylle? Omistajiksi on tarjolla kokenut lammaspaimen, lasten pieneläinpuiston omistaja sekä eläinrakas mies, jolla on erikoinen ammatti.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Manaatit loukossa. SeaWorldin tiimi kohtaa jaksossa kaksi haastavaa pelastustehtävää. Spelay-manaatti on eksynyt kaupungin viemäristöön eikä pääse enää omin neuvoin takaisin kotiin. Dynamo-manaatti on puolestaan hakeutunut voimalaitoksen kanaaliin etsiessään lämpöä, mutta jäänyt loukkoon kylmään veteen betoniseinien väliin. (21')
57 min
Ali Show videot: Ali Show: vieraana Lauri Nurkse
Tänään 11:54
areena.yle.fi
55 min
Pomo piilossa
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Paluu varastohommiin. Varatoimitusjohtaja Terry Davis on työskennellyt Home Hardwaressa 42 vuotta ja palaa nyt juurilleen varastotöihin tarkoituksenaan kehittää toimintaa. Vieläkö hän selviytyy raskaasta varastotyöstä ja tavaroiden siirtelystä? Kanadalainen realitysarja. (43')
Myrkytetyn ex-agentti Litvinenkon vaimo: “Uskon, että totuus on viimein paljastunut”
Tänään 11:36
iltasanomat.fi
Vuonna 2006 Lontoossa polonium-myrkytykseen kuolleen Aleksandr Litvinenkon Marina -vaimo syyttää Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia murhan tilaamisesta. Tuomarin johtama lontoolaisen oikeusistuimen tekemä tutkimus miehen kuolemasta päättyi perjantaina. Tutkimus alkoi tammikuussa ja sen aikana haastateltiin yhteensä 62 todistajaa. Litvinenko tunnettiin ärhäkkänä…
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Mennyttä ja tulevaa. Marja ja Jean-Georges valmistavat merileväkeittoa ja kimchillä maustettua lammaspataa. Lähisuku kokoontuu sianpaistojuhliin, ja Marja pohtii korealaisia juuriaan. (24')
30 min
Laiva
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/40. Laivan bilevastaava Andy aloittaa henkilökunnan kevätriehan jännittävän tanssiesityksen suunnittelun. Kylmäkkö Satua vaivaa työputken ensimmäisenä päivänä koti-ikävä. Äiti-Claudia ja poika-Axel viettävät yhdessä laatuaikaa ja työporukalla matkaavien raitiovaunukuljettajien mukaan tarttuu Tallinnasta erikoisempi tuliainen. Kotimainen realityohjelma.…
Tätä paikkaa IS suositteli – katso video Vetomiesten huimista ulosajoista
Tänään 11:28
iltasanomat.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/18. Riisiä monella tapaa. Kanttarellirisottoa, armenialaista kanaa ja karamellisoitu riisikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Tällainen on retki vuorigorilloiden pariin - HS kävi harvinaisten eläinten luona Kongossa
Tänään 11:04
hs.fi
Maailman ainoat vuorigorillat elävät vuoristometsissä Kongon, Ruandan ja Ugandan risteyksessä. HS:n kirjeenvaihtaja Sami Sillanpää ja valokuvaaja Jukka Gröndahl vierailivat Virungan kansallispuistossa gorillaperheen keskellä.
60 min
Jamie Oliverin Amerikan herkut: Arizona
Tänään 11:00
katsomo.fi
Tällä kertaa Jamie tutustuu intiaaniperinteisiin Arizonassa. Hän oppii, kuinka tuhkaa voidaan hyödyntää ruuanlaitossa. Jamie valmistaa herkullisia tortilloja sinisestä maissista sekä opettaa paikallisille lapsille yrttien istuttamista ja kokkaamista. Hän osallistuu jänisten metsästämiseen ja valmistaa teurastamastaan lampaasta grilliherkkuja. Herkullisessa ruokarealityssa…
60 min
Jamie Oliverin keittiössä: Avajaiset
Tänään 11:00
katsomo.fi
Jamien uuden ravintolan avajaisia vietetään kuusi viikkoa aiottua myöhemmin. Myös budjetti on rutkasti ylitetty, eikä osa kokeista kestänyt mukana avajaisiin asti. Alku Fifteen-ravintolalle ei siis ole lupaava. Kuinka kokkien käy, kun tosi on kyseessä? He pääsevät näyttämään kyntensä myös loisteliaalla lounaalla, jossa vieraina on ministereitä. Englantilainen…
30 min
Laiva
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Leevi on menettänyt isänsä yllättäen muutama kuukausi sitten. Sasa-mummo haluaa viedä Leevin risteilylle unohtamaan hetkeksi murheet. Kahvilan Andy työkavereineen haaveilee uudesta laivasta. Risteilyisäntä Rami leikittää matkustajia ja Sasa saa mieheltä kehuja ulkonäöstään. Kotimainen realityohjelma. (21')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
50 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 10:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/14. Fiestaa vai siestaa?. Gordon ottaa projektikseen meksikolaisen ravintolan, jota omistajaperheen isä pyörittää itsevaltaisesti ja järkeä vailla. Keittiössä Gordon kokee elämänsä kuvottavimman yllätyksen. Tämä ravintola vaatii normaalia radikaalimpia toimenpiteitä. Amerikkalainen sarja. (43')
Assembly Summer 2015: Hearthstone-turnaus la 1.8.2015
Tänään 10:42
iltasanomat.fi
Assembly Summer 2015: Hearthstone-turnaus la 1.8.2015
Tuhannet palomiehet taistelevat Kaliforniaa riivaavia maastopaloja vastaan
Tänään 10:36
iltasanomat.fi
Yhteensä yli 8000 palomiestä on kutsuttu töihin eri puolille osavaltiota. Uutistoimisto AP:n mukaan tulipalot ovat saaneet alkunsa, kun salamat ovat iskeneet kuivaan maastoon. – Kalifornian ankara kuivuus ja sään ääri-ilmiöt ovat tehneet osavaltiosta ruutitynnyrin, Kalifornian kuvernööri Edmund Brown sanoi perjantaina antamassaan lausunnossa AFP:n mukaan. Maastopalot…
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
30 min
Löytäjät: Lastenhuone
Tänään 10:30
katsomo.fi
Kolmivuotias Viivi tarvitsee huoneeseensa uudet kalusteet. Juontajien kisassa Uolevi aikoo voittaa Hansun sisustuksellaan, joka tyrmää.
Klisee! Näillä julkkisisillä on ollut suhde lastenhoitajaan
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Kyseessä ei suinkaan olisi ensimmäinen kerta Hollywoodissa. SILVA LAAKSO SPLASHNEWS/AOP
5 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
MH370-koneen mysteeri: asiantuntijoiden vastaukset avoimiin kysymisiin
Tänään 09:59
iltalehti.fi
Uudet löydöt ovat antaneet toivoa, että mysteeri joskus selviää. SILVA LAAKSO CNN
Pallokerho: ”Kakkonen ei ole ykkönen, se pitäisi VPS:ssä jo tajuta”
Tänään 09:55
iltasanomat.fi
Urheilusanomat ennusti joukkuetta kolmanneksi, mutta nyt onkin lähtö lähellä. Miten tässä näin kävi? Pallokerho ihmettelee erityisesti VPS-johdon ratkaisua nostaa potkut saaneen Olli Huttusen kakkosmies Petri Vuorinen joukkueen peräsimeen. Entinen A-maajoukkuepelaaja Teemu Tainio toteaa vuosien kokemuksella, ettei kakkonen ole yleensä hyvä ykkönen ainakaan pelaajien…
Playboy-äiti Susanna: "Elämä voisi olla helpompaa ilman tätä"
Tänään 09:54
iltalehti.fi
IL-TV: Playboy-äiti Susanna poseerasi Iltalehdelle - katso kuvat! VIDEO: KAROLIINA SORJONEN
10 min
Chaplin
Tänään 09:45
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
FB:n perustajalta avoin päivitys: kertoi vaimon keskenmenoista
Tänään 09:36
iltalehti.fi
Mies myös kertoi, että he ovat yrittäneet pitkään lasta, sillä kolme aiempaa raskautta on päätynyt keskenmenoon. SILVA LAAKSO CNN
10 min
Chaplin
Tänään 09:35
katsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
24 min
Villit futarit
Tänään 09:32
areena.yle.fi
Valoa näkyvissä. Villeillä futareilla on edessään uusi haaste: Mestareiden liiga. Kaikkien kiireiset päivät vain tuovat mutkia matkaan harjoitteluun.
Rajut voltit Suomen MM-rallissa
Tänään 09:30
iltasanomat.fi
Yksi asiakaspalaute riitti: Topshop diskaa langanlaihat mallinuket
Tänään 09:26
iltalehti.fi
Liike vastasi yllättävän nopeasti kohuun. SILVA LAAKSO ABC News
11 min
Hirveä Henri
Tänään 09:20
areena.yle.fi
Henrin kotihipat.
5 min
Kaikki kuvaa -kilpailu 2015: Kaikki kuvaa
Tänään 09:13
areena.yle.fi
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvat: Team Piano - Ukkeli ja rakkaus (S) ja Yhden naisen show: Lunta vai zombeja? (S).
Surullinen näky: salametsästyksen karmeus yhdessä varastohallissa
Tänään 09:11
iltalehti.fi
Varastoon päätyvät takavarikoidut laittomat löydöt, jotka ovat peräisin uhanalaisista villieläimistä. SILVA LAAKSO CNN
52 min
Kiehtova maailma: Paimentolaiselämää
Tänään 09:05
areena.yle.fi
3/3. Australia. Sisämaan lammasfarmeilla saattaa olla jopa 25000 eläintä. Valtavan lauman paimentaminen vaatii avukseen moottoripyöriä ja jopa lentokoneita.
11 min
Jack
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Hammaspulmia. Annalla on hammassärkyä. Siru tunnistaa hammasmätää aiheuttavan bakteerin, johon Jack ihastuu. Mutta Jackin kotiin viemä bakteeri kasvaa supersokerin ansiosta ja alkaa tehdä pahojaan Jackin planeetalla.
127 min
Areenaleffa: Ennen yötä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(Before Night Falls/USA 2000) Reinaldo Arenasin elämänkertaan perustuva kuvaus runoilijasta joka tuki Castron vallankumousta Kuubassa, mutta joutui myöhemmin vainotuksi homoseksuaalisuutensa takia. O: Julian Schnabel. N: Javier Bardem, Johnny Depp, Sean Penn.
Sympaattisesta koiranpennusta tuli somen suosikki
Tänään 08:44
iltalehti.fi
SILVA LAAKSO CNN

Suositeltua

Neljä kuoli lentoturmassa Britanniassa
Tänään 02:50
iltasanomat.fi
35 min
Rallin MM-sarja
Eilen 23:05
ruutu.fi
Sympaattisesta koiranpennusta tuli somen suosikki
Tänään 08:44
iltalehti.fi
Rajut voltit Suomen MM-rallissa
Tänään 09:30
iltasanomat.fi
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
48 min
Maailma vailla loppua
Eilen 22:50
areena.yle.fi