UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Hannu Toivosen paraatipelastus
Tänään 18:01
iltasanomat.fi
Hannu Toivonen torjuu komeasti JYPin lähentely-yrityksen.
Bluesin puolustus nukkuu
Tänään 17:48
iltasanomat.fi
Mikko Rantanen avasi maalihanat Turussa.
Ville Nieminen loukkaantui
Tänään 17:43
iltasanomat.fi
HPK:n pelaajat kokevat kovia
Tänään 17:34
iltasanomat.fi
Kaksi HPK:n pelaajaa saa kiekon kasvoihin avauserässä.
ISTV kysyi syitä kokoomuksen kannatuksen romahtamiseen
Tänään 17:29
iltasanomat.fi
ISTV piipahti Helsingin keskustassa kysymässä kansan mielipidettä kokoomuksen taapertamisesta. Osa luotti pääministeri Alexander Stubbiin, mutta näki myös pääministerin persoonan vaikuttavan ihmisten mielipiteisiin. – Hän ilmaisee itsensä ja asiansa varsin selkeästi, mutta ehkä suomalaiset ovat tottuneet korukieleen, arvioi Juha Poutiainen.
55 min
Nätti nakuna
Tänään 17:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
47 min
Inhimillinen tekijä
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kolme unelmaa, kolme konkurssia. Miten voittaa epäonnistumisen häpeä ja saada uudet unelmat lentoon? Anne Flinkkilän vieraina kirjailija Annu Palmu, pehtori Juha Valkamo ja eläkeläinen Pertti Lindeman. (U)
60 min
MTV Sport: Ravikunkku
Tänään 17:00
katsomo.fi
Toto76-ravit Kuopion Sorsasalossa. Studiossa Ravikunkku Toni Niemisen haastajina julkisuudesta tutut kilpailijat. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki.
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Loirinuotiolla
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Tänään Vesa-Matti Loirin vieraina tennistähti Jarkko Nieminen ja Robin. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
Tiedä kahdessa minuutissa: Tämän vuoksi öljyn hinta heittelehtii markkinoilla
Tänään 16:50
hs.fi
Öljy on noussut uutisotsikoihin monen vuoden hiljaiselon jälkeen, kun raakaöljyn hinta on romahtanut. Mitä ihmettä öljymarkkinoilla oikein tapahtuu? Ja miten se vaikuttaa meihin kaikkiin? Katso kahden minuutin video niin tiedät tarpeellisen öljystä. Toimittaja Tuomas Niskakangas, grafiikka Boris Stefanov.
25 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/18. Kyllä äiti tietää. Morsiamen vanhemmat pyrkivät usein vaikuttamaan voimakkaasti hääpuvun valintaan. Välillä erimielisyyttä syntyy tyylistä, välillä hinnasta. Kenen mielipide lopulta ratkaisee? Amerikkalainen lifestylesarja.
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Pitkäkeulaiset moottoripyöräkaunottaret saapuvat Messukeskukseen
Tänään 16:48
hs.fi
Alpo Varis tuo MP15-moottoripyörämessuille uusimman pyöräaarteensa.
Urheiluviikonloppu
Tänään 16:38
areena.yle.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/19. Määrättömästi makkaraa. Adam syö mehevää patonkia Philadelphiassa ja paksua pizzaa Coloradon Boulderissa sekä tutustuu makkaranoutopöytään Ohion Columbuksessa. Amerikkalainen sarja. (21')
30 min
Ajoneuvos: Superautot
Tänään 16:30
katsomo.fi
Ajoneuvoksen kuudennessa jaksossa nähdään täyttääkö McLaren MP4-12C sille mitoitetut suuret saappaat sekä käydään Alfa Romeon alkulähteillä. Lisäksi nähdään Mari Perankosken luotsaamana tienaisiko koomikko Ali Jahangiri elantonsa rikshakuskina.
IS vieraili pommisuojassa Ukrainan Debaltsevessä
Tänään 16:09
iltasanomat.fi
Itä-Ukrainan Debaltseven siviilit asuvat kellareissaan ilman vettä ja sähköä. Valaistuksena on usein korkeintaan pieni kynttilä.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/19. Maukkaita merkkipaaluja. Adam piipahtaa Puerto Ricossa maistamassa paikallista herkkua, osallistuu hulppeisiin grillijuhliin Arkansas ssa ja palaa kotikonnuilleen New Yorkiin maistamaan lihaisaa leipää. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Hansin matkassa: Jakso 9. Maucca Kärki
Tänään 16:00
katsomo.fi
Hans ratsastaa tuulimyllyjä uhmaten Hollantiin ja Amsterdamiin supertähtien hevoskonsultin Maucca Kärjen vieraaksi. Matkan menu pitää sisällään samppanjaa, silliä, poskisuudelmia, rauskunsiipiä, marenkiunelmia, miljoonahevosia ja kyyhkyläisten tanssia pannulla. Huippukokki korskuu innosta ja myös sinut on kutsuttu!
30 min
Ajoneuvos: Superautot
Tänään 16:00
katsomo.fi
Viidennessä jaksossa matkustetaan ensimmäisessä luokassa, kyydin tarjoaa Bentley Mulsanne. Lisäksi nähdään kuinka monta Mercedes Benz -klassikkoa mahtuukaan vanhan luostarin katon alle. Näyttelijä Elina Knihtilä pääsee Mari Perankosken johdolla testaamaan nuoruutensa haaveautoa.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/12. Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. (43')
Nasa yrittää laukaista "pyörivän lasson" avaruuteen - seuraa suoraa lähetystä kello 16.15
Tänään 15:51
iltasanomat.fi
Tämä on jo kolmas yritys laukaista SMAP-satelliitti. Raketin laukaisu keskeytyi torstaina ja perjantaina. Raketti vie avaruuteen SMAP-satelliitin, jolla on määrä tutkia maaperän kosteutta. Kehämäisestä muodosta johtuen satelliittia kutsutaan "pyöriväksi lassoksi". Satelliitin tutkimusajaksi on ilmoitettu kolme vuotta. Lähetys päättyy noin kello 16.45. Lähde:…
Miten sinä valitset Lottorivisi?
Tänään 15:49
iltasanomat.fi
Jaossa on lauantaina ennätyssuuri potti.
Kobanen kaupunki on aivan raunioina
Tänään 15:20
iltasanomat.fi
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Tapio Pajunen, Yhteisvastuukeräyksen johtaja. "Palveluiden vähetessä tarvitaan välittämistä ja naapuriapua." (Luuk. 10:29)
3 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
55 min
Mitä tuli tehtyä
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Jännittävä jakso: Sara Chafak hypnoosissa! (42')
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 14:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/6. Matt liekeissä. Matt aikoo ostaa kaikki kontit muiden yrittäessä harata vastaan. Konteista paljastuu alkoholijuomia, armeijan ylijäämävarusteita, kylpylätuotteita ja grillejä. Saavatko muut Mattin aisoihin, ja kuka jää eniten voitolle? Amerikkalainen sarja. (20')
19 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:30
areena.yle.fi
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/10. Riutuvat raviratsut. SPCA ottaa huostaan joukon huonokuntoisia ravihevosia. Eläimet näkevät nälkää, ja lisäksi Freddy-oria, Victoria-tammaa ja Bubbles-varsaa vaivaavat monet muut ongelmat. Kunekune-sika Wally kärsii puolestaan ylipainosta, ja leivonnaisia rakastava eläin joutuukin tiukalle laihdutuskuurille. Jaksossa tavataan myös kaksi…
12 min
Tallityttöjä ja eliittiratsuja
Tänään 14:13
areena.yle.fi
5/12. Linnéa ja Charlotte ovat Hampurissa. Estääkö kuume Triviant-hevosen pääsyn kilpailuun? Grevlundassa Anna opettaa hevoselle käyntiä.
Törkeää kiusoittelua
Tänään 14:10
moontv.fi
Ensi viikolla tää tulee ja koska me pidetään Thiliasta ja Iriksestä, niin me tehtiin tällainen jotta teillä olis enemmän odotettavaa.
29 min
Heidi: Matka vuoristoon
Tänään 14:01
katsomo.fi
Heidin on tarkoitus mennä asumaan isoisänsä luokse vuoristoon ja matka sinne on pieni seikkailu. Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa…
170 min
Miss Universum 2014
Tänään 14:00
ruutu.fi
Miss Universum 2014. Kautta aikain 63. Miss Universum -kisat käydään tänä vuonna Miamissa. Aluksi kaunotarten joukosta valitaan 15 finalistia, jotka mittelevät maailman kauneimman naisen tittelistä. Suomea kisoissa edustaa Miss Suomi 2014 Bea Toivonen. Pisteohjelma. (125')
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/10. Koiran koettelemukset. Job-koira löytyy hylättynä ja todella huonossa kunnossa. Nimensä mukaisesti se kärsii kovasti, mutta SPCA tekee kaikkensa auttaakseen toiveikasta eläintä. Kawaun saarella tiimi tutkii puolestaan salaperäisiä vallabien joukkomyrkyttämisiä, ja eloisan Money-huskyn vapauttaminen vaatii pelastajilta luovaa ajattelukykyä.…
Tämä 2-vuotias pikkupoika on nero! tätä et tee perässä!
Tänään 13:53
iltalehti.fi
Katso, millä nopeudella poika näyttää maat maailmankartalla. Lähde: Storyful
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 2/8. Suuret järvet. Robson matkustaa Yhdysvaltain suurille järville, missä hän haastaa paikalliset kalamiehet kilpailuun pisimmästä jättihauesta ja opettelee kalastamaan karppeja jousella. Lisäksi Robson kalastaa todella erikoisessa paikassa: tehtaiden varjossa Detroitin keskustassa. Englantilainen sarja.
Riku Rantala automerkeistä: ”Muutuin välittömästi täydelliseksi k***pääksi!”
Tänään 13:43
iltalehti.fi
IL TV esittää talk show -uutuudesta ennakkoon kyseisen keskustelunpätkän automerkkien vaikutuksista autonomistajien ominaisuuksiin. Netti-talkshow Matkalla tulevaisuuteen alkaa sunnuntaina 1.2. ohjelman omalla nettikanavalla. Ensimmäisen jakson miljöönä on keskusteluohjelmalle eksoottinen metro, jossa Enbusken kanssa autoilun tulevaisuutta pohtivat Madventures-…

Suositeltua

KHL: Jokerit - Slovan 30.1.2015
Eilen 23:05
iltasanomat.fi
28 min
Dok: Biologi ja näkijä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Poppipoliisit: The Voice of Finlandissa aivan hirveä esitys kaikilla aisteilla mitattuna
Eilen 20:59
iltasanomat.fi
HS-sää 30.1.
Eilen 19:02
hs.fi
Riku Rantala automerkeistä: ”Muutuin välittömästi täydelliseksi k***pääksi!”
Tänään 13:43
iltalehti.fi
Huippuhetket: JYP - KalPa 30.1.2015
Eilen 22:33
iltasanomat.fi