UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
Päivän sää 20.10
Tänään 05:30
hs.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 04:15
ruutu.fi
Renkaita, ranskanperunoita ja videonauhaa. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat ranskanperunoita rakastava murtovaras, viillellyt autonrenkaat ja valvontakamerakaupan ryöstö. Englantilainen sarja. (27')
35 min
Weeds
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 13/13. Panisin, en panisi. Jill kiristää Nancya saadakseen Stevien huoltajuuden itselleen, ja Heylia vaatii huumeitaan takaisin. Ouellette ripittää Shanea, ja tämä keksii vielä yhden tavan suojella äitiään. Amerikkalainen draamasarja. (27')
Unelmahäät peruttu: Charlie Sheen jätti pornotähtimorsiamensa
Tänään 03:28
iltasanomat.fi
Charlie Sheenin, 49, oli määrä astella alttarille Brett Rossin, 25, kanssa marraskuussa, mutta eilen Sheen ilmoitti yllättäen jättäneensä morsiamensa. Sheen julkaisi eilen tiedotteen, jossa totesi Rossin olevan ”kiva tyttö”, mutta haluavansa keskittyä nyt avioliiton sijasta lapsiinsa. Sheenillä on viisi lasta kolmen eri naisen kanssa. Sheenin mukaan pari erosi…
30 min
Weeds
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/13. Napit vastakkain. Nancy ja Silas kiistelevät huumebisneksen johtajuudesta, ja Andy yrittää toimia sovittelijana. Shane tekee kaikkensa voittaakseen Ouelletten luottamuksen takaisin, ja Doug yrittää salata laittomat puuhansa arvopaperikomissiolta. Amerikkalainen draamasarja. (25')
Ebolaan sairastunut espanjalainen hoitaja parantui
Tänään 02:55
iltasanomat.fi
Romero sai taudin hoitaessaan kahta ebolaan sairastunutta lähetystyöntekijää madridilaisessa sairaalassa. Hoitaja otettiin sairaalaan 6. lokakuuta, kun hänelle nousi korkea kuume. Naista hoidettiin sairaalassa Madridin keskustassa. Sunnuntaina ebolatesti näytti hänen selättäneen taudin. Naiselle tehdään vielä uusi testi lähiaikoina, sanotaan hallituksen lausunnossa.…
55 min
Pelkokerroin 2.0
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Torakkagrilli. Neljä kahden hengen joukkuetta kilpailee epätavallisen vaikeissa tempuissa. Ensimmäisenä on vuorossa hurja vesitemppu, toisena Pelkokertoimen "torakkagrilli". Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
Ruotsin puolustusvoimat paljasti kuvan: tässä todiste sukellusveneestä?
Tänään 02:06
iltasanomat.fi
Sunnuntai-iltaisessa lehdistötilaisuudessa puolustusvoimien edustajana oli Ruotsin merivoimien kontra-amiraali Anders Grenstad. Hänen mukaansa perjantaina iltapäivällä alkanut suuroperaatio jatkuu edelleen.
55 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 19/24. New Orleans, osa 2. Vieraiiljoina uuden NCIS: New Orleans -sarjan tähdet, muun muassa Scott Bakula (Aikahyppy, Ameridan Beauty, My Life with Liberace) ja CCH Pounder (Shield - Lain varjolla, Avatar). NCIS-tiimi selvittelee yhä New Orleansin murhia, jotka muistuttavat pelottavasti vuosikymmeniä sitten pidätetyn miehen tekemiä tappoja. Todisteet…
60 min
Americans: Kostaja lähestyy
Tänään 01:05
mtvkatsomo.fi
Elizabeth saa tietää FBI:n käyneen Jaredin luona. Ninan täytyy onkia Stanilta häiveteknologiaa koskevia tietoja. Larrick käyttää kovia otteita päästäkseen agenttien jäljille. Jenningsit huolestuvat, kun Katesta ei kuulu mitään. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia.…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 16/20. Lapsukaisia. Tällä kertaa ohjelma käy läpi 20 suosittua lapsivideota. Mukana on muun muassa väsähtäneitä ruokailijoita, tanssivia lapsia ja kung fu -vauva. Englantilainen sarja. (22')
60 min
Haapasalo Goes America
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Missourissa Ville ottaa haltuun swing-tanssin askeleet, kuulee Route 66-harrastajan tarinaa ja tekee käsin nuudelia Amerikan-malliin. Oklahomassa Ville päätyy lähes suoraan myrskynsilmään. Hän kuulee kehittyvästä tornadosta Amerikan pahimmalla tornadoseudulla Kansasissa ja hyppää tornadonjahtaajien kyytiin. Jännitystä on tarjolla myös vapaaottelu-kehässä,…
60 min
Pahan ajojahti: Unettomat yöt
Tänään 00:05
mtvkatsomo.fi
Catherinen äiti joutuu onnettomuuteen ja vajoaa koomaan. Bisgaard antaa Catherinelle helpolta vaikuttavan jutun, jotta tämä saisi muuta ajateltavaa. Catherine ja Molbeck alkavat selvittää ikkunasta hypänneen pojan todellista kuolinsyytä. Thomas menee vankilaan tapaamaan sarjamurhaajaa, josta hän on kirjoittanut kirjassaan, ja saa tietää, että tämäkin on saanut…
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/20. Linssiluteita. Tämänkertaisessa jaksossa vieraillaan Suomessa ja tavataan Lontoon laulava kalamyyjä. Englantilainen sarja. (23')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Tankotanssia ja pyhää sanaa. Siv päättää aloittaa uuden harrastuksen, tankotanssin. Sivin elämäntyyliä paheksuva Gunilla haluaa ohjata Sivin ja tämän ystävät oikealle tielle. Maria yrittää pitää kotinsa järjestyksessä remontin keskelläkin, ja Britt valmistautuu vanhiman poikansa syntymäpäiville. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:50
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
56 min
Vampyyrien sukua: Myrkkypuun hedelmä
Eilen 23:32
mtvkatsomo.fi
Noidat uhkaavat Hayleyn ja lapsen henkeä, eivätkä Klaus ja Elijah kaihda keinoja pelastaakseen heidät. Kirkon verilöyly kalvaa Camillen mieltä, ja hän pyytää apua isä Kieranilta. Davina opettelee Elijahin avulla hallitsemaan taikavoimiaan, ja Rebekah harkitsee lähtöä New Orleansista. Amerikkalainen vampyyridraamasarja.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 28/40. Maria on sitä mieltä, että miesten pitäisi useammin muistaa naistaan kukilla ja kylpyläpaketeilla, koska sen nyt vaan kuuluu mennä niin. Maria on ottanut laivalle tueksi ja turvaksi tyttökavereitaan. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Outoa vai mitä?
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Taivaalta tippuneet. Miten on mahdollista pudota 47 kerrosta katuun ja selvitä hengissä? Entä mistä ovat peräisin taivaalta tippuvat valtavat jääkimpaleet? Ja kenelle kuuluvat Vancouverin rannoille lenkkikenkien sisällä huuhtoutuneet jalkaterät? Amerikkalainen sarja. (44')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 26/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Jesse. Talonrakennusta opiskeleva Jesse voisi rakentaa tulevalle vaimokkeelleen kämpän käden käänteessä. Kotimainen realitysarja. (21')
Tanssikisasta pudonnut Soikku: "Huikea kokemus"
Eilen 22:26
iltalehti.fi
Soikku kommentoi tuoreeltaan tuntemuksiaan IL-TV:lle. TOIMITTAJA: ANNIKA RYTKÖNEN
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
6 min
Viikon sää
Eilen 22:18
mtvkatsomo.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 22:01
areena.yle.fi
61 min
Yle Live: M1-studiossa Tuomo
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Tuomon musiikissa soul- ja r'n'b-perinteisiin nojaavat laulut yhdistyvät moderniin elektroniseen soundimaailmaan. Normaalisti tanssittavat rytmit koetaan nyt poikkeuksellisesti olohuonetunnelmissa.
Uutisjutut: Kotimaa: Luonnollisuus yhä suurempi trendi
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Pudasjärvellä loistavat nyt anti-mainokset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
18 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 25/40. Arja on 55-vuotiaana jo ehtinyt kaksinkertaiseksi mummiksi. Tanssista tykkäävä nainen ei tykkää viinalla läträäjistä, mutta saattaa itse napata konjakkinaukun hyvässä seurassa. Jonkinlaisena tunnuslauseenaan Arja pitää sitä, että vaikka roppa rupsahtaa, niin sielu käy rippikoulua. Kotimainen realitysarja. (22')
Uutisjutut: Ulkomaat: Ruotsi uskoo vahvasti, että sen vesillä on vieraan vallan toimintaa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Nikki Sixxin 27 vuotta nuorempi vaimo esitteli timmiä bikinikroppaansa
Eilen 21:59
iltasanomat.fi
Mötley Crüen basisti Nikki Sixxin, 55, vaimo Courtney Bingham, 28, nautiskeli aurinkoisesta päivästä rannalla. Paparazzi ikuisti Courtney Binghamin Miami Beachillä, Floridassa. Piskuisiin bikineihin sonnustautunut mallikaunotar polskutteli vedessä, eikä näyttänyt välittävän rannalla päivystäneistä paparazzeista. Courtney on kertonut haastatteluissa parin toivovan…
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:56
areena.yle.fi
30 min
Vedetään hatusta
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Neljän näyttelijän huikea improvisaatioshow. Esiintyjäkvartetissa Minttu Mustakallio, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma.
46 min
Kotikatsomo: Tehdas
Eilen 21:05
areena.yle.fi
15/18. Kapinalliset. Kaupunki antaa tehdastilasta häätömääräyksen ja työläiset vastaavat kutsumalla paikalle median. Vera ystävystyy Tuulian kanssa ja etääntyy äidistään ja tulevan lapsensa isästä. Ohjaus Jarmo Lampela
93 min
Big Brother Talk Show: Viikko 8
Eilen 21:01
mtvkatsomo.fi
Suomen seuratuimmassa talossa asuvien julkkisten viikon kohokohdat nähdään Mari Sainion juontamassa suorassa lähetyksessä. Jonkun heistä on myös aika poistua talosta.
80 min
Elokuva: Apinatytöt
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Emma ja Cassandra harrastavat vikellystä, voimistelua laukkaavan hevosen selässä. Teinitytöt haastavat toisiaan jatkuvasti, ja heidän suhteensa on monimutkainen. Lisa Ashanin elokuva sai Guldbagge-palkinnon 2012.
Tanssii tähtien kanssa: Jakso 6: Nettijatkot
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Nuijamaalla hakekuorma tutkitaan salakuljetuksen varalta. Laivatarkastuksessa Anita ja Kati löytävät merkittävän kokoisen kätkötilan. Vanhoissa siirtokilvissä oleva auto yrittää eksyttää Tonin ja Lolan Punavuoressa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')

Suositeltua

Lady Gagaa piiskattiin lavalla
Eilen 11:51
iltalehti.fi
Hai puri 13-vuotiasta - nauraen sairaalaan
Eilen 10:56
iltalehti.fi
Wau mikä näky! Sadat joutsenet lähtivät lentoon
Eilen 08:55
iltalehti.fi
10 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
Venäläisaluksen ongelmat herättävät kauhua Kanadassa
Eilen 12:38
iltasanomat.fi
Salaperäinen avaruussukkula laskeutui Kaliforniaan kahden vuoden jälkeen
Eilen 16:12
iltasanomat.fi