UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Varoittava esimerkki kaikille kissoista pitäville
Tänään 08:09
iltalehti.fi
Jopa 40 prosenttia kissoista kantaa vaarallista bakteeria, joka voi sokeuttaa ihmisen. Lähde: CNN
Saari evakuoitiin Japanissa tulivuorenpurkauksen vuoksi - näin purkaus tapahtui
Tänään 08:08
iltasanomat.fi
Saarella asuu noin 140 ihmistä, joista valtaosa on siirretty evakuointikeskukseen odottamaan rannikkovartioston saapumista. Hallituksen tiedottajan mukaan kukaan ei ole loukkaantunut noin viisi minuuttia kestäneen purkauksen vuoksi. Hälytystaso nostettiin kuitenkin viidennelle eli korkeimmalle tasolle, kun vuori sylki mustaa savua korkealle taivaalle. Shindake-tulivuorta…
18 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Erikoislähetys. Vain Areenassa. Ötökät. Iina katselee Declanin kanssa lasten lähettämiä piirustuksia.
Intiassa on niin kuuma, että tietkin alkavat sulaa
Tänään 07:57
iltasanomat.fi
Uutistoimistojen valokuvat muun muassa Delhistä todistavat ilmiön. Intiaa piinaa pätsimäinen helleaalto, johon uutistoimisto AFP:n mukaan on kuollut jo 1700 ihmistä. Tämän lisäksi sairaalat ovat ääriään myöten täynnä. Delhin alueen sairaaloissa on jouduttu taistelemaan useita sähkökatkoja vastaan. Katkot johtuvat kuumuudesta.
Häneen on syytä tutustua - maailman vetovoimaisin
Tänään 07:50
iltalehti.fi
Iltalehden urheilun juttu liittyen Bouchardiin markkinoitavuuteen. Bouchard on viimeisten kahden vuoden aikana noussut lähes täydestä tuntemattomuudesta Kanadassa kaikkien tuntemaksi nimeksi ja yhdeksi parhaiten tunnistettavaksi tennispelaajaksi koko maailmassa.
11 min
Tinga Tinga -tarinat
Tänään 07:43
areena.yle.fi
Miksi sarvikuono hyökkäilee? Sarvikuono haluaa osallistua Sarvien tanssiin, mutta ei pääse mukaan ilman sarvea.
Näin Nyt löysi Agapio Racing Teamin
Tänään 07:39
hs.fi
Nyt.fi kertoi torstaina kulttimaineeseen nousseen Agapio Racing Teamin tarinan. Toimittaja Jutta Sarhimaa kertoo nyt, miten juttu syntyi.
6 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 07:37
areena.yle.fi
Ötökät. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
11 min
Stella ja Sami
Tänään 07:25
areena.yle.fi
Puun kolme toivomusta. Samin paperilennokki jää kiinni puun ylimpään oksaan. Antaisikohan puu sen takaisin jos Sami ja Stella täyttäisivät puun kolme toivomusta?
6 min
Lintumiehet
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Maatilan siivekkäät. Maalaistilan navetat ovat pääskyjen mieleen. Ei ihme, sillä lehmien houkuttelemat kärpäset ovat niiden mieliruokaa.
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Sadealue saapuu iltapäiväksi – sateita on luvassa myös lauantaiksi
Tänään 07:09
iltasanomat.fi
Sade on iltapäivällä yhtenäistä Pohjanmaan alueella. Muuten sade on kuurotyyppistä. Sateessa lämpötila on 10 asteen vaiheilla. Idässä on aurinkoista ja paikoitellen hätistellään 20 asteen lukemia. Kainuussa ja Lapissa pilvisyys on runsaampaa. Keski- ja Pohjois-Lapissa tulee yksittäisiä sadekuuroja. Illan aikana sateet liikkuvat pohjoiseen ja väistyvät Suomen…
11 min
Tilda ja hänen ystävänsä
Tänään 07:06
areena.yle.fi
Erkko oppii jonglöörausta. Erkko haluaa oppia jonglööraamaan, mutta opettajaa on vaikea löytää.
3 min
Runoja ja roskia: Tietarinat
Tänään 07:03
areena.yle.fi
Arkipäivän sankarit, roskakuskit Raikka ja Siiri, kohtaavat työssään tilanteita, jolloin runo vie mennessään. Tuula Korolaisen runo "Rakkaustarinoita".
3 min
Lasten musiikkiestradi
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Karvakorvan Laulupurkki esittää kappaleen "Salaisuuden kala".
7 min
Metkat Mesiläiset
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Metallinpaljastin. Sampo saa postimies Seitiltä metallinpaljastimen ja ryhtyy etsimään aarteita.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:51
areena.yle.fi
1 min
Nimipäiväonnittelu: 29.5.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Oiva, Oliver, Olivia ja Oivi!
159 min
Huomenta Suomi: "Yhteiskuntasopimuksen kuorma pelkästään palkansaajille"
Tänään 06:40
katsomo.fi
SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly pitää yhteiskuntasopimuksen asetelemaa erittäin hankalana.
159 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:34
katsomo.fi
159 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
katsomo.fi
160 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Isovanhemman kielletyt tunteet 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Ammattiliitot kahden tulen välissä - yhteiskuntasopimus vai jättikiristykset? 6.50 Elämää: Terhokerho - sukupolvien kohtauspaikka 7.10 Nujertaako säästöjyrä hyvän opetuksen? 7.40 Tuleva opeusministeri Sanni Grahn-Laasonen 7.50 Uudet ministerit…
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 18/22. Hassu rättikauppias. Harhainen yrittäjä pyörittää käänteistä nettideittipalvelua. Äidit haluavat lasten petaavan sänkynsä. Hassu rättikauppias haluaa pelastaa maailman. Rokottamiskipu helpottuisi, jos tuote olisi kaupoissa. Amerikkalainen sarja. (41')
30 min
Laiva
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 31/40. Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21')
Autopommi-iskut tappoivat useita Bagdadissa
Tänään 02:05
iltasanomat.fi
Lisäksi ainakin pitkälle toistakymmentä henkilöä on loukkaantunut. Pommi-iskut tehtiin myöhään torstaina kahden viiden tähden hotellin parkkipaikoilla, kertoo uutistoimisto Reuters. Uutistoimisto AFP:n mukaan kuolleita on ainakin kolme, kun taas Reuters puhuu vähintään kymmenestä kuolleesta. Poliisi löysi toisen hotellin läheltä vielä kolmannen autopommin, jota…
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. East Side Story. Joan on innoissaan, sillä hänen kädenjälkensä valetaan sementtiin pienessä newyorkilaisessa teatterissa, ja Melissa ja Cooperkin tulevat mukaan seremoniaan. Joan vie Cooperin katsomaan Broadway-näytelmää ja päättää hankkia tälle siitä roolin keinoja kaihtamatta. Amerikkalainen sarja. (42')
60 min
Pomo piilossa
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Parempi panimo. Panimon lakinainen kiertää toimipaikoissa ympäri maata ja tutustuu miesvaltaiseen alaan niin tuotantolinjalla yövuorossa kuin makutestauksessakin. Matkan varrella hän kohtaa työlleen omistautuneita ihmisiä. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Virta
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Kiinatar, osa 1/2. Tuntematon aasialaisnainen löytyy kuoliaaksi hakattuna Ämmässuon kaatopaikalta. Tapaus vaikuttaa ensin kiinalaisten keskinäiseltä välienselvittelyltä, mutta hiljalleen jäljet johtavat huomattavasti isompaan ja pelottavampaan kuvioon. Lähelle osuvat tragediat saavat jatkoa, kun tutkintaan osallistunut Virran vanha ystävä…
65 min
Nätti nakuna
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18. Kuihtunut kaunokki. Entinen seiväshyppääjä Charlotte joutui selkäsairauden takia lopettamaan urheilun ja samalla jättämään hyvästit urheilijan kropalle. Hän ei hyväksy uutta, painavampaa minäänsä ja häpeää selkänsä leikkausarpia yli kaiken. Gok haluaa saada hänet puhkeamaan uudestaan kukkaan. Englantilainen sarja.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/10. Uskomattomia temppuja. Internetistä löytyy paljon uskomattomia videoita, joissa osassa rikotaan maailmanennätyksiäkin. Yllättävilläkin välineillä voi soittaa musiikkia, ja joskus musisoijan ikä voi hämmästyttää. 13-vuotias tyttö pyörii pitkään päällään, ja amerikkalaiset maistelevat hapansilakkaa. Englantilainen sarja. (21')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/10. Mokien maailma. Internetin 20 hulvattomimman hölmöilyvideon listalla nähdään onnettomuuksia niin liikennemerkkien, uima-altaiden kuin kodinkoneidenkin kanssa. Englantilainen sarja. (22')
33 min
Lainvalvojat
Tänään 00:08
katsomo.fi
Aseellinen ryöstö Itä-Helsingissä. Koirapoliisi menee rauhoittamaan vaaralliseksi tiedettyä henkilöä. Dokumenttaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä.
57 min
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Eilen 23:55
areena.yle.fi
Euroopan unionin rajoitukset ajavat puolalaiskalastajat epätoivoon. Tutkijoiden mukaan Itämeren turska on vaarassa kuolla ylikalastukseen, kalastajien mielestä turskakanta on hyvä ja kestää kalastusta. (U)
30 min
Rantavahdit
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/14. Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa pahasti surffilautaan. 71-vuotias mies kärsii sydänvaivoista, ja kaksivuotiasta tyttöä joudutaan elvyttämään. Australialainen sarja. (22')
60 min
Blue Bloods
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/23. Raha ratkaisee. Dannyllä ja Lindalla on rahaongelmia. Danny tekee kuutamokeikkaa ja saa sen myötä houkuttelevan työtarjouksen. Koko suku on huolissaan Henryn ajokyvystä, mutta itsepäiselle ikäihmiselle on vaikea puhua järkeä. Amerikkalainen draamasarja. (38')
33 min
Lainvalvojat
Eilen 23:35
katsomo.fi
Väkivaltarikosyksikkö tutkii puukotusta Pohjois-Helsingissä. Dokumentaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä.
30 min
Rantavahdit
Eilen 23:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/14. Historiallinen helleaalto. Sarja päättyy. Bondilla on meneillään Sydneyn historian kuumin viikko, ja rantavahdeilla on kädet täynnä töitä lämpöhalvausten uhrien ja meressä vilvoittelevien uimareiden kanssa. Australialainen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
11 min
Kino Suomi: Suomen Talvisota
Eilen 22:54
areena.yle.fi
(1970) Undergroundelokuva. Työryhmä M. A. Numminen, Peter Widén ja Markku Into. Jarkko Laine, Pekka Kejonen, Rauli Badding Somerjoki, Harro Koskinen, Rauli Pole Ojonen.

Suositeltua

Pääministeri Sipilän ensimmäinen tiedotustilaisuus
Eilen 16:43
hs.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Eilen 09:30
katsomo.fi
Presidentti Niinistö ja Juha Sipilä vitsailivat hallitusneuvotteluista tapaamisessa
Eilen 15:17
iltalehti.fi
Mikkosen poika Matti Nykäsen jalanjäljillä - laulaa vanhan hitin!
Eilen 10:12
iltalehti.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:00
areena.yle.fi
46 min
Kyläsairaala
Eilen 12:20
areena.yle.fi