UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ravintolakokki Aki hallituksen suunnitelmasta kiristää työttömyysturvan ehtoja: ” Huonolta kuulostaa”
Tänään 18:49
iltasanomat.fi
Juha Sipilän perusporvarihallitus tavoittelee uudistuksella 200 miljoonan euron vuosisäästöjä ja toimivampia työmarkkinoita. Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps), kertoi aiemmin päivällä Ilta-Sanomille, että leikkaukset kohdistuvat joko työttömyysturvan tasoon tai kestoon. Lindströmin mukaan päätöstä ei vielä ole. Valmista pitäisi olla lokakuun puoleenväliin…
Opi twerkkaamaan suomenmestarin koulussa: "Häntäluu niinku sisään-pois, pam, pam, pam!"
Tänään 18:42
iltasanomat.fi
Cage 31 -vapaaottelutapahtuman tiedotustilaisuus tallenteena
Tänään 18:04
iltasanomat.fi
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tikka. Kuningas löytää itselleen uuden harrastuksen, joka aiheuttaa suuria tunteita.
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/8. Upeimmat puvut. Thelma Madine on 18 vuoden ajan tehnyt upeita pukuja kiertolaismorsiamille. Puvuissa on ollut valoja, perhosia, timantteja ja jopa ananaksia. Nyt Thelma paljastaa omat suosikkinsa ja tutustuttaa katsojat myös kiertolaiskulttuuriin. Englantilainen realitysarja. (47')
28 min
Emmerdale: Nolattu nainen
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kerry potee huonoa omaatuntoa Brendan ja Bobin erosta ja yrittää korjata heidän välinsä. Jain lähettämä ilmoitus julkaistaan lehdessä, ja pian hän saakin lupaavan yhteydenoton. Lääkäri neuvoo Valia sopimaan erimielisyydet läheisten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11 min
Jussin matkat
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Odota pikku pingviini! Jussi opettelee luistelemaan. Äiti tarjoaa apuaan, mutta Jussi ei tahtoisi kuunnella.
1 min
Katso tarkemmin
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Heinäsirkka. Miten heinäsirkka hyppää?
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kuin kuvastimessa. Maddyn mieli synkistyy, kun sisar saapuu osastolle hakemaan apua. Donna tekee kaikkensa piristääkseen Michaelia. Elliot ottaa selvää siitä, mikä Beniä vaivaa. T: BBC.
11 min
Kati ja Töppö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kati ja Töppö ystävyksineen oppivat, ettei kukaan ole seppä syntyessään ja että harjoitus tekee mestarin.
25 min
Happy Endings
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/22. Selkkaus. Max kuulee Alexin ja Janen kampaajalta mehukkaita juoruja, jotka johtavat siskosten väliseen sotaan. Penny kadottaa Daven ruokakärryn. Vierailijana drag-artisti RuPaul. Amerikkalainen komediasarja. (19')
28 min
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 35/40: Näytelmä. Saara ja Sorsa tekevät näytelmän, jossa he esittävät toisiaan. Kulmikkaat kaverit: Fabian Fasaani. Muumien maailma: Nuuskamuikkusen lähtö. Nuuskamuikkunen lähtee syysvaellukselleen. buu.yle.fi
7 min
Hei Taavi
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Kesälomamerkki. Oravat ovat kelkkailemassa Taavin kanssa, kun he näkevät muuttolinnun tippuvan taivaalta. Lintu nimeltä Kvaak laskeutuu lumihankeen laukkuineen päivineen. Hän odotti kovasti pääsevänsä kesälomalle.
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Lennonjohtotorni kotina
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kun ilmailuhullu pariskunta rakentaa talon lentokentälle, lopputuloksen täytyy olla erityinen. Mutta kun kaikki mahdollinen menee pieleen, valmistuuko talo koskaan?
9 min
Tuttiritari
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Köyhä ritari. Tuttiritari kuulee vahingossa Prinsessa Esmeraldan murheista ja päättää auttaa häntä, vaikka onkin vain köyhä ritari.
Total War: Warhammer - High King Thorgrim Grudgebearer Trailer
Tänään 18:00
gamereactor.fi
Total War: Warhammer - High King Thorgrim Grudgebearer Trailer
70 min
Talent UK
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/18. Belfastista kajahtaa. Omaperäisistä tanssiesityksistä ei tule loppua, kun lahjakkuuksia seulotaan ensimmäisen kerran sarjan historiassa Belfastissa. Luvassa on myös imitointia, Shakespearea ja vihainen mies. Englantilainen viihdeohjelma. (58')
30 min
Kauniit ja rohkeat: Todentuntuinen halloweenasu
Tänään 17:25
katsomo.fi
Petetyn Rickin katkeruudella ei ole rajaa, kun hän tekee tunnekuohussa elämänsä mullistavan päätöksen. Caroline yrittää selitellä suudelmiaan muulle suvulle, mutta kukaan ei ota uskoakseen hänen viattomiin tarkoitusperiinsä. Liam ja Ivy pitävät hauskaa ja hempeilevät Bikinin halloweenjuhlissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
95 min
MasterChef Australia
Tänään 17:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/61. Yllätyksiä ja aamiaista. Yllätyslaatikko on täynnä kinkkisiä raaka-aineita, joita joidenkin kilpailijoiden on vaikea sovittaa yhteen. Luovuustestissä on teemana aamiainen, ja yllätyslaatikkovoittaja saa valita pääraaka-aineen. Australialainen sarja. (63')
60 min
Nätti nakuna
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 23. Selviytyjän tarina. 32-vuotias Antoinette on selättänyt rintasyövän, mutta on enää pelkkä varjo entisestään. Huolettomasta ja itsevarmasta bilehileestä on tullut ujo ja sulkeutunut harmaavarpunen, joka piilottaa itsensä löysien verkkareiden alle. Gok haluaa saada hänet taas iloitsemaan elämästä. Englantilainen sarja.
60 min
Lemmen viemää: Sua vain yli kaiken
Tänään 17:00
katsomo.fi
Pauline auttaa vetoamalla Milan siepanneeseen Danieliin radiolähetyksessä. Leonard ei edelleenkään usko, että Patrizia olisi Danielin rikoskumppani. Mutta sitten Patrizia tekee ratkaisevan virheen ja jättää jälkeensä todisteita. Martinin leikkaus onnistuu hyvin, mutta nukutuksesta tokkuraisena hän tekee rakkaudentunnustuksen, joka hämmentää sisar Heleneä, mutta…
112 min
Formula 1: Italian GP
Tänään 16:57
katsomo.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 11/32. Tervetuloa kotiin, ylikersantti!. Ty tiimeineen on paiskinut hommia koko viikon rakentaessaan traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivälle sotaveteraanille ja tämän perheelle ikioman kodin. Pystyykö perhe vihdoin muuttamaan yhteen kolmen vuoden erillään asumisen jälkeen? Amerikkalainen realitysarja.
Konduktöörit soittivat haitaria junamatkalla Savossa
Tänään 16:53
iltasanomat.fi
Ideaa testattiin viime sunnuntaina Pieksämäen ja Savonlinnan välisellä radalla, joka on määrä sulkea liikenteeltä syyskuun alussa. Ja idea toimi: lättähattu pursusi matkustajia ja tunnelma oli kuin parhaina kasarivuosina.
Bodyweight-treeni antaa tiukan vartalon ilman painoja
Tänään 16:47
hs.fi
Tankotempuilla voi saada tiukan vartalon ilman, että käy kuntosalilla. Toimittaja: Anna-Stina Nykänen, Kuvaus ja leikkaus: Ville Männikkö
Cage 31: Katso Eric Reynoldsin ja Anton Kuivasen ainoa yhteishaastattelu
Tänään 16:22
iltasanomat.fi
Reynolds ja Kuivanen kohtasivat ensimmäisen kerran CAGE 23 tapahtumassa jolloin Reynolds tyrmäsi Kuivasen heti ottelun alussa ja voitti näin CAGE-mestaruusvyön. Kauan odotettu revanssi kevytsarjan mestaruudesta nähdään vihdoin Helsingin Kulttuuritalolla 19.9.2015.
60 min
Hurja painonpudotus UK
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/9. Potentiaalia. 24-vuotias Jack elää tietokoneen ääressä eikä juuri poistu kotoa. Lisäksi hänellä on kiusallinen vaiva, joka vaikuttaa hänen itsetuntoonsa. Testi paljastaa yllättäen, että Jackista löytyy potentiaalia, josta muut voivat vain haaveilla. Estääkö huono itsetunto häntä aloittamasta todellista elämää ja toteuttamasta haaveitaan? Englantilainen…
Skylanders Superchargers - Launch Trailer
Tänään 16:17
gamereactor.fi
Skylanders Superchargers - Launch Trailer
60 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/4. Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten. Ruotsalainen realitysarja.
Robin Yhdessä, osa 1
Tänään 15:59
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat tarjoilee Robin-faneille ainutlaatuista herkkua: 4. syyskuuta alkava kahdeksanosainen minisarja "Robin Yhdessä" päästä katsojansa kurkistamaan popparin artistiarjen kulisseihin muun muassa levynteon, videokuvausten ja keikkailun lomassa. Osa 1.
IS:n puhelinraportti Budapestista: Vapaaehtoiset tuovat ruokaa ja juomaa siirtolaisille
Tänään 15:33
iltasanomat.fi
Budapestin rautatieaseman ympäristöön majoittuneet paperittomat siirtolaiset ovat saaneet vapaaehtoisilta avustustyöntekijöiltä ruokaa ja juomaa. - Aseman ympäristössä, mihin pakolaiset ovat majoittuneet, on ruoka- ja juoma-apu vapaaehtoisten käsissä. Sinne on tuotu vettä ja ruokaa sekä hieman suklaata lapsille. Ymmärtääkseni myös vaatteita jonkin verran. Suurin…
Suora lähetys klo 16: Cage 31 -vapaaottelutapahtuman lehdistötilaisuus
Tänään 15:28
iltasanomat.fi
IS koeajaa urheiluautojen legendat Suomessa: Dodge Viper on täysin älyvapaa laite – hirmutehot eikä edes ABS-jarruja!
Tänään 14:28
iltasanomat.fi
Dodge Viper oli kunnianosoitus ja epäsuora jälkeläinen 1960-luvun legendaariselle AC Cobralle. Se on monella tapaa myös yhtä pelottava laite. Dodge Viper on monella tapaa täysin älyvapaa auto. Pientä ja melko kevyttä koria lennättää peräti kahdeksanlitrainen V10-moottori, joka vääntäisi maapallon irti akselistaan, jos niin tarvitsisi tehdä. Kuljettajalta kysytään…
600 kg:n fotobombaaja yllätti Conneticutin kuvernöörin
Tänään 13:44
iltasanomat.fi
YK: Yli 5 000 ylitti eilen rajan Kreikasta Makedoniaan
Tänään 13:30
iltasanomat.fi
Oulun vastaanottokeskus on aivan täynnä - majoitus siivouskomeroissa ja konteissa
Tänään 13:28
iltasanomat.fi
Need for Speed - Five Ways to Play Trailer
Tänään 13:18
gamereactor.fi
Need for Speed - Five Ways to Play Trailer
Pallokerho on the road: Mihin katosivat Teemu Pukin huonekalut?
Tänään 13:08
iltasanomat.fi
Hradecky ja Pukki asuivat kimppakämpässä Tanskassa. Kun Hradecky muutti Saksaan, Pukn kämppä jäi kovin tyhjäksi. - Sillä on yksi haarukka, yksi lautanen ja illmapatjan se joutui ostamaan. Mä en ole nähnyt vielä mitään kuvaa, mutta jonkun snapchat-videon se lähetti (tyhjästä kämpästä), Hradecky nauraa.
Muusikkoparin erosta rumia väitteitä: ”Enää ei tarvitse olla seksittömässä suhteessa”
Tänään 13:03
iltasanomat.fi
Avril Lavigne tiedotti erosta eilen Instagram-tilillään. Yhdysvaltalaissivusto RadarOnlinen mukaan liitto ei ollut onnellinen alkujaankaan, sillä Avrilin väitetään ihastuneen Chadia enemmän ajatukseen kahden vaikutusvaltaisen muusikon liitosta. Sivusto on haastatellut juttuunsa parin lähipiiriä, joiden mukan liittoon ei kuulunut intohimoa. –He eivät ole viime…
Ministeri Vehviläinen haluaa Guggenheim-museon
Tänään 12:45
hs.fi
Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) uskoo, että Guggenheim-museon tuominen Helsinkiin kirkastaisi Suomen synkkiä näkymiä. HSTV:n Studio Kulmapöydässä vieraillut Vehviläinen on kuitenkin ”varovainen” ottamaan kantaa hankkeen rahoittamiseen.

Suositeltua

IS koeajaa urheiluautojen legendat Suomessa: Dodge Viper on täysin älyvapaa laite – hirmutehot eikä edes ABS-jarruja!
Tänään 14:28
iltasanomat.fi
1 min
Katso tarkemmin
Tänään 18:00
areena.yle.fi
60 min
Nätti nakuna
Tänään 17:00
ruutu.fi
Tuunattu Lada etsii uutta kotia
Tänään 10:47
hs.fi
HJK Cup suorana ISTV:ssä koko viikonlopun
Tänään 07:55
iltasanomat.fi
Karkuteillä olleelta lampaalta ennätysmäärä villaa
Tänään 10:13
iltalehti.fi