UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pilvipoutainen päivä luvassa - yöllä tulee pakkasia
Tänään 07:41
iltasanomat.fi
Tiistaiaamu on länsi- ja lounaisosissa selkeä. Sadekuuroja voi esiintyä idässä ja Pohjois-Lapissa. Päivä on pilvipoutainen etelässä. Lämpötilat ovat Etelä- ja Keski-Suomen alueilla kymmenen asteen molemmin puolin. Pohjoisessa lämpötilat vaihtelee 3 - 9 asteen välillä. Yöllä on luvassa pakkasia. - Syksy tekee siis tuloaan, HS:n meteorologi Jesse Heikkilä toteaa.
Päivän sää 30.9.
Tänään 05:30
hs.fi
Australialainen povipommi otti kantaa kolmirintaisen Jasminen aiheuttamaan kohuun
Tänään 04:57
iltasanomat.fi
Floridalaisen Jasmine Tridevilin julkaisemat kuvat hänelle teetetystä kolmannesta rinnasta levisivät nopeasti uutisaiheeksi ympäri maailmaa. Myöhemmin väite rintaleikkauksen totuudenmukaisuudesta kyseenalaistettiin, kun Tridevilin matkatavaroista löytyi kolmannen rinnan proteesi. Tridevil väitti tämän kuitenkin olleen vain hänen "ylimääräisen" rintansa muotti.…
Mies ammuskeli Etiopian Yhdysvaltojen suurlähetystöllä Washingtonissa
Tänään 03:17
iltasanomat.fi
Uutistoimisto Reutersin mukaan mies ammuskeli keskipäivän aikaan Etiopian Yhdysvaltojen suurlähetystön tuntumassa. Samanaikaisesti paikalla oli käynnissä Etiopian hallituksen vastainen mielenosoitus. Mielenosoitukseen osallistuneet ovat kertoneet ammuskelun havaitun ainakin puolen korttelin etäisyydellä suurlähetystöstä. Amatöörikuvaajan tallentamalta videolta…
WP: Valkoisen talon tunkeilija pääsi paljon kerrottua pidemmälle
Tänään 03:08
iltasanomat.fi
Osa Valkoisesta talosta jouduttiin evakuoimaan puolitoista viikkoa sitten perjantaina, kun 42-vuotias Omar Gonzalez hyppäsi rakennusta ympäröivän suoja-aidan ylitse. Mies pääsi juoksemaan Valkoisen talon nurmialueen poikki yhdelle rakennuksen pääsisäänkäynneistä. Salaisen palvelun agentit taklasivat miehen lopulta nurin ja toimittivat hänet sairaalaan rintakipujen…
60 min
Mahdoton illallinen
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 13/13. Baseball-painajainen. Baseball-aiheisessa tehtävässä ruokia valmistetaan pääsarjan ja alasarjan tyyliin laadukkaista ja kehnommista raaka-aineista. Tehtävä pitää sisällään myös yllättäviä lisähaasteita. Onnistuuko Robert apureineen, vai jäävätkö baseball-pelaajat nälkäisiksi? Amerikkalainen sarja. (42')
Israelin menestyskirjailija lupaa lapselleen ohjussateen
Tänään 02:42
hs.fi
Israelilaista menestyskirjailijaa Etgar Keretiä on käännetty jo lähes 40 kielelle. Hepreaksi kirjoittava Keret ei kuitenkaan halua julkaista uusinta teosta kotimaassaan, koska se on liian henkilökohtainen. Keret kertoo HS:n haastattelussa "seitsemästä hyvästä vuodesta", jotka loppuivat isoisän kuolemaan, vaimon keskenmenoon ja lapsen kokemaan ensimmäiseen ohjusiskuun.…
60 min
Blue Bloods
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/22. Uusi pormestari. SARJA PALAA RUUTUUN. Toisen kauden uusintakierros alkaa. Jaksossa vierailevat Tony Bennett ja Carrie Underwood. New Yorkiin on valittu uusi pormestari, ja pormestarin vaalikampanjassa työskennellyt mies löytyy murhattuna. Murhaan liittyy uhrin perheelle kiusallisia piirteitä, jotka pormestari yrittää saada Frankin pitämään…
60 min
Häähullut
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 11/47. Liekehtivä morsian. Stephanie on polttareissaan liekeissä - kirjaimellisesti. Epäonnistunut pedikyyri kirvoittaa Stephaniessa runollisia kykyjä. Kendallin dj:ssä on parantamisen varaa. Morsian ei riemuitse, kun häävalssin sijaan ilmoille kajahtaa Säkkijärven polkka. (42')
Valtio myy arvolinnan Siuntiosta
Tänään 02:00
hs.fi
Myynnissä on pala Suomen historiaa, kun Suitian kartano menee myyntiin todennäköisesti ensi viikolla. Arviolta yli kymmenen miljoonan euron kauppa tarvitsee eduskunnan hyväksynnän. Yksi halukas ostaja olisi naapurin maatalousyrittäjä Gustav Rehnberg. Kuvaaja: Juhani Niiranen. Toimittaja: Tanja Vasama.
Kööpenhaminan Cykelslangen nostaa pyöräilijät ruuhkan yläpuolelle
Tänään 02:00
hs.fi
Kööpenhaminan pyöräilijät saivat kesällä uudet reitin, jossa käärmeen lailla kiemurteleva Cykelslangen-silta ja sen jatkosilta Bryggebroen yhdistävät läntisen Kalvebodbryggen, Vesterbron sekä Frederiksbergin itäisiin Christianshavniin ja Islands Bryggeen. Päivittäin reitin taittaa 12 000 pyöräilijää. Kööpenhaminan tavoitteena on olla maailman paras pyöräilykaupunki…
40 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 01:40
ruutu.fi
Valepukuja ja viheltelyä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu eri nimillä ajokokeita suorittava valepukujen mestari ja viheltelyllä naapureitaan kiusaava mies. Englantilainen sarja. (27')
75 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 33/37. Taistelu finaalipaikoista. Ensimmäisessä haasteessa käytetään sitrushedelmiä. Kolme parasta joukkuetta pääsee suoraan finaaleihin, ja kaksi muuta joutuu taistelemaan viimeisestä finaalipaikasta nimikkoannoshaasteessa.
Suolapala: Mikä musta tulee?
Tänään 01:00
tv7.fi
Huikooko vähän? Onko sulla suolasen nälkä? Jarmo Sormunen jakaa lyhyitä suolapaloja arkeen. Ensiksi käytännön esimerkki, sitten raamatun jae, hieman selitystä ja loppuun sovellus. Siinä on resepti.
55 min
NCIS Los Angeles
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/24. Lohikäärme ja keiju. Nuorta poikaa ammutaan Los Angelesissa Vietnamin konsulaatin edustalla. Kun pojan tavaroista löytyy lappu, johon on kirjoitettu entisen merijalkaväen sotilaan nimi, NCIS-tiimin täytyy alkaa selvittää monimutkaista tapahtumaketjua. Amerikkalainen draamasarja. (41')
31 min
Super Fun Night: Naarasleijona
Tänään 00:34
mtvkatsomo.fi
Kimmie, Helen-Alice ja Marika osallistuvat seminaariin, jonka pitäisi tehdä heistä todellisia naarasleijonia miesten saalistuksessa. Kimmie saakin yllättävää itsevarmuutta. Kendall ja Richard lähtevät lauantaiksi töihin mutta päätyvätkin kiusalliseen tilanteeseen. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa…
Destiny
Tänään 00:28
moontv.fi
Destinyä voi pelata monella alustalla, monen pelaajan kesken. Se tarjoaa avaruus-piu-piu menoa ja pompöösia tarinankerrontaa, joka on juuri sitä mitä nykyinen konsolisukupolvi ansaitsee. Destiny on niin iso että vaadittiin apuvoimia että saimme kerrottua kaiken tästä kaikkien aikojen parhaasta pelistä. Ystävät, koettakaa olla innostumatta liikaa, tämä jakso on…
22 min
Kimppakolmoset
Tänään 00:25
areena.yle.fi
11/14. Kylmäkaappi poksahtaa ja joutaa varastoon. Roudausreissulla koko revohka jämähtää päiväkausiksi aikalukon taa. Kerrankin on aikaa rupatella ja tehdä tulevaisuudensuunnitelmia - ihan kiusalliseen konkretiaan asti.
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 17/24. Pimittelyä. Gibbs saa tietää kansalliseen turvallisuuteen liittyvästä vaarasta, mutta muut viranomaiset pyrkivät estämään NCIS:n tutkimukset. Amerikkalainen draamasarja. (39')
55 min
Katujen kasvatti: Harhautus
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Ryanin alkaa olla yhä vaikeampi pitää todellisia motiivejaan salassa, kun Chapel iskee voimalla Los Angelicosia vastaan. Daniel kokee massiivisen takaiskun tehtyään juuri jättisijoituksen tuttavansa rahastoon. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi.
Plants vs. Zombies Garden Warfare - Legends of the Lawn
Eilen 23:52
gamereactor.fi
Plants vs. Zombies Garden Warfare - Legends of the Lawn
11 min
Uusi Kino: Cause finale
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Runollinen, syntinen tunnelmointi, keskiössä kielletyn sensuellit tuokiot kahden nuoren ihmisen välillä. Rooleissa Eeva Putro ja Kasimir Baltzar. O: Ville Kerimaa. T: Elokuvayhtiö Oy Aamu Ab/2011.
35 min
Weeds
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/13. Traumasta syntyy jotain. Andyn joukkio tulee asuntolalle tapaamaan Nancya, joka yrittää vältellä heitä parhaansa mukaan. Nancy haluaa palauttaa kranaattisalkun oikealle omistajalleen, mutta ei ilman korvausta. Amerikkalainen draamasarja. (26')
7 min
Uusi Kino: Make - Love
Eilen 23:33
areena.yle.fi
Make yrittää parhaansa voittaakseen rakkaansa takaisin. N: Kasimir Baltzar ja Eeva Putro. Ohjaus ja käsikirjoitus: Ville-Veikko Kerimaa (2009).
Räppäritähti kohun keskellä - löi yökerhossa suutelemaan tullutta naista
Eilen 23:01
iltasanomat.fi
TMZ-viihdeuutissivusto uutisoi maanantaina, että räppäri Chris Brown olisi käynyt käsiksi nuoreen naisfaniin, joka oli yrittänyt lähestyä Brownia houstonilaisessa yökerhossa. TMZ julkaisi tapauksesta kaksi videota, joista toinen on nähtävissä yllä. Videoilla näkyy, kuinka nuori nainen yrittää suudella tungoksen keskellä liikkuvaa Brownia, mutta Brown työntää…
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/40. Dennis on ammatiltaan dj ja malli. Mies on supersosiaalinen, ja tällä risteilyllä hänen ei todellakaan tarvitse seilata yksin! Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/20. Kylpyunelmia ja paloturvallisuutta. Kylpygeelin havainnollistava esittely vangitsee urosleijonien huomion. Palomiehet puolestaan vetoavat tunteisiin paloturvallisuuden asialla. Kanadalainen sarja. (44')
35 min
Weeds
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 1/13. Puolimatkan krouvissa. SARJA PALAA RUUTUUN. Seitsemäs tuotantokausi alkaa. Nancy lähetetään vankilasta asuntolaan, jossa hänen pitäisi todistaa yhteiskuntakelpoisuutensa. Andy, Silas, Shane ja Doug kuulevat tästä Kööpenhaminassa ja päättävät palata Amerikkaan äidin luo. Amerikkalainen draamasarja. (24')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:35
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/40. Tampere. Poliisit-sarjan toisella tuotantokaudella poliisien toimintaan tutustutaan niin Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Vantaalla kuin Espoossakin. Dokumentaarinen sarja kuvaa poliisin työtä ja tarjoaa kurkistuksen niin tämän arvostetun ammatin varjopuoliin kuin onnistumisenkin hetkiin. Kotimainen…
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Jalkapallo: UCL: Donetskissa ei pelata
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Käännekohta: Anna anteeksi ja unohda
Eilen 22:15
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
Blues-maalitykki kertoi mielipiteensä kiekkosyksyn puheenaiheisiin: ”Tuomarilinjaan on sopeuduttava”
Eilen 22:05
hs.fi
HSTV kysyi Blues-hyökkääjä Kai Kantolalta mielipiteet jääkiekon liigasyksyn viiteen kuumimpaan puheenaiheeseen. Kantola kertoi ajatuksensa esimerkiksi tuomareista, sääntömuutoksista ja itsestään. Kantola johtaa tällä hetkellä Liigan maalipörssiä. Hän on tehnyt seitsemässä ottelussa seitsemän maalia. Toimittaja: Joska Saarinen. Kuvaus ja editointi: Mika Ranta.
28 min
Arkistosta revittyä: Alastomuus
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 5/8. Havis Amanda kuohutti helsinkiläisiä vuonna 1908. Alle sadan vuoden kuluttua patsaan luona kuvattiin tuhansia alastomia suomalaisia. Miten suhtautuminen alastomuuten on muuttunut? Toimittaja: Ulrica Fagerström (U)
Jokerit voittoon jyrän allakin: Katso maalikooste!
Eilen 22:00
iltalehti.fi
Vaikka latvialaiset olivat kautta linjan niskan päällä, pystyi Jokerit ryöstämään voiton nimiinsä ennen muuta Riku Heleniuksen huikealla maalivahtipelillä. Osansa oli toki myös maalintekijöillä, jotka eivät olleet aivan tavallisimmasta päästä, Niklas Hagmania lukuunottamatta. Kaksi muuta osumaa nimittäin lähtivät Oskari Korpikarin ja Topi Jaakolan lavasta.
59 min
Big Brother: Päivä 36
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Varoitus: Hollannin hurja monsteriautoturma
Eilen 13:16
iltalehti.fi
48 min
Sydämen asialla
Eilen 12:40
areena.yle.fi
59 min
Kolmasulottuvuus.fi: Raiskaus sodan aseena
Eilen 13:12
areena.yle.fi
Jokerit voittoon jyrän allakin: Katso maalikooste!
Eilen 22:00
iltalehti.fi
Tällainen on satelliittien jättiläinen
Eilen 12:57
iltasanomat.fi
Australialainen povipommi otti kantaa kolmirintaisen Jasminen aiheuttamaan kohuun
Tänään 04:57
iltasanomat.fi