UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Päiväkotihoitajat pyörittivät lasten väkivaltaista tappelukerhoa
Tänään 12:56
iltalehti.fi
Virkavallan mukaan hoitajat järjestivät 4-6-vuotiaille päiväkodin lapsille tappelukerhoja väkivaltaisen Fight Club -elokuvan mukaan. Päiväkotihoitajina työskennelleet naiset kuvasivat tappeluita myös videolle, joita he jakoivat ystävien kesken. Lasten ei kuitenkaan uskota kärsineen tappeluista fyysisiä vammoja. Jukka Lehtinen Lähde: ABC News
26 min
Blogistania
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Kajsa Wikmanin käsityöblogi johti tilkkukirjan julkaisemiseen jenkeissä ja Suomessa. Blogistaniassa Kajsa ja ystävät tekevät värikkäitä huopatorttuja. (U)
55 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/13. Muotokuvahaaste. Kisassa on jäljellä enää kärkiviisikko. Tulikokeessa tatuoidaan minikokoinen tatuointi, eli tässä tapauksessa Jägermeister-logo. Pudotuskilpailussa tatuoidaan muotokuvia, ja ne koituvat yhden kisaajan kohtaloksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 7/8. Pojasta myyntimieheksi. Hotelli Grosvenor kärsii asiakaspulasta, mutta omistaja ei tiedä, miksi. Kun apuun saapuu hotellipoliisi Alex Polizzi, käy ilmi, että nuori omistaja ei ole ymmärtänyt markkinoinnin tärkeyttä. Alex alkaa kouluttaa häntä myyntimieheksi. Englantilainen realitysarja. (42')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Musiikillinen muotokuva.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - Japanese Story Trailer
Tänään 11:50
gamereactor.fi
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - Japanese Story Trailer
Yle Nyheter TV-nytt: Desperata flyktingar försöker äntra tåg i Budapest
Tänään 11:44
areena.yle.fi
28 min
Annen espanjalaisherkut
Tänään 11:30
areena.yle.fi
1/8: Andalusia. Tanskalaiskokki Anne Hjernøe on muuttanut Espanjaan, Andalusian vuorille. Aluksi hän käy kauppahallissa Malagassa ja ryhtyy sitten valmistamaan kasvisruokia. (U)
Täysi kaaos Budapestissa: Pakolaiset rynnivät juniin
Tänään 11:27
iltasanomat.fi
Unkarin poliisi sulki aseman kahden päivän ajaksi sen jälkeen, kun useat tuhannet pakolaiset olivat matkustaneet sen kautta turvapaikanhakuun Saksaan ja Itävaltaan. Sadat ihmiset rynnivät väkisin sisään junaan, nostaen lapsia sinne ikkunoiden kautta. Pakolaiset uskovat junan vievän heidän länteen Saksaan tai Itävaltaan. Unkarin rautatietiet kuitenkin kertoo,…
60 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Keitot vastaan curryt. Fran ja Olivia tekevät keittoja uudella lähestymistavalla. Vastassa on Brettin thaimaalainen currytahna, jonka resepti on isoäidin peruja. (43')
Poliisi vetäytyi: Tuhannet pakolaiset ryntäsivät juna-asemalle Budapestissä
Tänään 11:08
iltalehti.fi
Keletin asema oli pidetty kaksi päivää suljettuna paperittomilta maahanmuuttajilta.Alueella on noin 2 000 Euroopasta turvapaikkaa hakevaa. Pakolaiset, joiden valtaosa on Syyriasta, ovat osoittaneet mieltään Unkarin pääkaupungissa, koska heitä ei ole päästetty rautatieasemalle jatkamaan matkaansa Länsi-Eurooppaan. Jukka Lehtinen Lähde: Reuters
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Kutsuvieraiden tunnelmia Kätilö-elokuvan ensi-iltagaalassa
Tänään 10:43
iltasanomat.fi
Antti Jokisen ohjaama Kätilö-elokuva sai eilen keskiviikkona kutsuvierasensi-iltansa Finlandia-talossa. Teattereihin elokuva saapuu huomenna perjantaina. Muun muassa Iiro Seppänen nähtiin eilen muiden kutsuvieraiden joukossa nauttimassa Antti Jokisen uuden Kätilö-elokuvan kutsuvierasensi-illasta Finlandia-talossa. Mies on viipottanut viime vuodet ympäri maailmaa,…
Obama hallitsee selfiekepin – näyttävä video jäätiköltä Alaskasta
Tänään 10:41
iltasanomat.fi
Poliisi vetäytyi Budapestin rautatieasemalta - seuraa suoraa lähetystä
Tänään 10:21
iltasanomat.fi
Jarkko Ruudun elämäkerran julkaisutilaisuus
Tänään 10:04
iltasanomat.fi
ISTV näytti julkistamistilaisuuden suorana lähetyksenä. Paikalla oli Ruudun lisäksi kirjan kirjoittanut Tuomas Nyholm. Tilaisuuden juonsi Mikko Leppilampi. Katso oheiselta videolta tallenne tilaisuudesta.
60 min
Taste
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/9. Ensimmäiset maistiaiset, osa 1/2. Karsinnat alkavat, ja tuomarit Nigella, Anthony, Ludo ja Malarkey saavat eteensä ensimmäiset annokset. Toiveikkaiden kokelaiden joukossa ovat muun muassa Charlie Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne ja juutalaiseen ruokaan perehtynyt kotikokki Jeanette. Sokkomaistiaisissa voi hyvin pärjätä harrastelijakin,…
Pakolaisten omaiset surevat Turkin edustalla hukkuneita
Tänään 09:43
iltasanomat.fi
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Pinaattimuffinit
Tänään 09:40
katsomo.fi
10-ottelun ME-miehen Aston Eatonin ylivoima hämmentää – Arto Bryggare: ”Ei pärjäisi Kalevan Kisoissa”
Tänään 09:36
iltasanomat.fi
Katso ISTV:n MM-studio, jossa pika-aiturilegenda Arto Bryggare ja 10-otteluvalmentaja Mika Järvinen kommentoivat Eatonia laji lajilta. - Voisi olla vaikeuksia Ashtonilla päästä Suomen pituushyppyjoukkueeseen Ruotsi-otteluun. Vaikka ennätykset ovat hurjia. - Ei pärjäisi Kalevan Kisoissa, Bryggare lataa. Katso ISTV:n video, niin näet erikoistoimittaja Pekka Holopaisen…
Pekingissä jättiparaati Japanin antautumisen muistoksi
Tänään 09:35
iltasanomat.fi
29 min
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat: Yorkshire-vanukas
Tänään 09:30
katsomo.fi
Jamie tekee peribrittiläistä Yorkshire-vanukasta rosmariinilla höystettynä ja tarjoaa sitä kylmäsavulohen, paahdettujen parsojen ja lämpimän punajuurisalaatin kera. Toisena vartin ateriana on herkullinen, kreikkalaistyyppinen kana-kuskus-salaatti klassisen tsatsikin kera.
26 min
Studio55.fi: Matti Esko roots-tunnelmissa
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana pitkän linjan iskelmälaulaja Matti Esko.
14 min
Aamun kirja
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Kirjailija Katja Kettu on ajankohtainen kahdellakin tapaa: häneltä on juuri ilmestynyt uusi Yöperhonen-romaani ja perjantaina 4.9. on ensi-illassa Kätilö-romaanista tehty elokuva. Aamun kirja palaa kesätauolta.
65 min
Hurja painonpudotus
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/26. Pieni pinkoja, osa 1. Chrisillä riittää haastetta, kun hän saa ensimmäistä kertaa asiakkaakseen lyhytkasvuisen henkilön. Pystyykö lukuisia vastoinkäymisiä kokenut Sara suoriutumaan vaativasta painonpudotuksesta? Puolimatkan koitoksessa Chris saa huomata, että pienikin voi olla suurta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (51')
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Pitäisikö moniavioisuus laillistaa?
Tänään 09:00
moontv.fi
Moniavioisuus nostaa aina päätään silloin tällöin keskusteluissa ja viimeksi tasa-arvoisen avioliittolain aikana vastapuolen provona. Se on myös erittän helppo populistinen aihe. Ei tarvitse kuin asiasta kysyä ja luultavasti kommenttisektio on täynnä huutoja ”ajatelkaa lapsia!”. Mikäänhän ei nykyisellään estä polygamista suhdetta käytännössä. Erona on vain se,…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Kiina leikkaa armeijansa vahvuutta 300 000:lla
Tänään 08:50
iltasanomat.fi
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/8. Malja minulle. Morsiamet Lindsay, Shyremia, Julie ja K'yera arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Onko itsevarmuus avain voittoon? Amerikkalainen realitysarja.
7 min
Pok ja Mok
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Pok hyökkää! Mok pelkää tulleensa allergiseksi Pokille, mutta syy aivasteluun saattaakin löytyä muualta.
159 min
Huomenta Suomi: Lupaavalla popparilla kunnianhimoinen tavoite
Tänään 08:40
katsomo.fi
Debyyttialbumin julkaissut Elias Kaskinen & Päivän Sankarit haluaa Suomen isoimmaksi bändiksi.
Harvinaista perheonnea - Isoäiti synnytti oman lapsenlapsensa
Tänään 08:38
iltalehti.fi
51-vuotias äiti päätti auttaa tytärtään ja toimi sijaissynnyttäjänä omalle lapsenlapselleen. Raskaudesta oli myös yllättävää hyötyä äidille. Jukka Lehtinen Lähde: ABC News
11 min
Kanikenttä
Tänään 08:29
areena.yle.fi
Lennonjohtotorni sekaisin. Kanikentän taiteellinen tila on vierailevien taidekriitikkojen mielestä surkea. Fredi aikoo tehdä uutta taidetta Paviaanin kanssa ja antaa kentän Nedin johtoon. Seuraukset ovat arvattavissa!
159 min
Huomenta Suomi: Besserwisserit: Median sokea luotto poliisiin
Tänään 08:20
katsomo.fi
Tuomas Enbusken vieraina Anu Koivunen ja Kyösti Hagert.
30 min
Eläinten ABC
Tänään 08:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/26. Elinympäristön haasteet. Jaksossa tutustutaan eläinten naamioitumiseen ja suojavärityksiin. Lisäksi luvassa on tietoa peuran elinkaaresta ja myrkyllisistä eläimistä. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
11 min
Viidakkokirja
Tänään 08:18
areena.yle.fi
Baloon aarre. Mowgli ja Bagheera kuulevat, että Baloo on menettänyt suurimman aarteensa Shere Khanille. He haluavat piristää Baloota ja päättävät löytää aarteen.
Kummallinen näky taivaalla hämmensi Floridassa – selitys löytyi
Tänään 08:01
iltalehti.fi
Taivaalle ilmestyi valkoinen pilvi vaikka aurinko olikin jo laskeutunut. Selitys löytyi yllättävänkin läheltä. Kummallisen pilven oli aiheuttanut Floridassa sijaitsevalta Kennedyn avaruusasemalta lähetetyn Atlas V -raketin savukaasut. Jukka Lehtinen Lähde: CNN
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Karjaa ja karkeloa. Maamies Ekin lehmät karkaavat junasta jännälahtelaisten kauhistukseksi. Kissa katolla. Hali joutuu pinteeseen siilon katolle, ja Aleksilla välähtää.
ToosaTV: Ensi viikolla ollaan aupaireja
Tänään 07:54
iltasanomat.fi

Suositeltua

Opettaja taltutti riehuvan oppilaan - toimiko oikein?
Eilen 15:49
iltalehti.fi
Miss Helsinki -finalistit esittäytyivät seksikkäissä bikineissä
Eilen 17:19
iltalehti.fi
60 min
Sleepy Hollow: Tappava taideteos
Eilen 22:59
katsomo.fi
Ministeri Stubb vieraili vankilassa - "Saako isännälle tarjota kahvit?"
Eilen 18:10
iltasanomat.fi
56 min
Reggie Yates: Venäjän nuoret
Eilen 22:10
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Eilen 15:05
ruutu.fi