UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

HS-uutiset 30.1.
Tänään 19:46
hs.fi
Stubb Vapaavuoresta: Tämä on yksi hyvä vaihtoehto
Tänään 19:45
iltasanomat.fi
Pääministeri Alexander Stubb (kok.) on ollut tietoinen elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren kiinnostuksesta Euroopan investointipankin suuntaan jo pitkään, eikä asia tullut hänelle yllätyksenä.
30 min
Ensisilmäyksellä: Äiti ja isät
Tänään 19:30
katsomo.fi
Barney ja James tappelevat raivoisasti siitä, kumman isän kanssa heidän äitinsä palaa yhteen. Ted saa bestmanina vastuulleen Wayne Gretzkyn valokuvan säilyttämisen, mutta päätyykin ratkomaan kummallista salaliittojuonta. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka ja Kolmas kivi auringosta -sarjan John Lithgow.
Vellu Saarela kertoo kohua herätteestä trikkaus-hypystään
Tänään 19:14
hs.fi
Tamperelainen trikkaaja Vellu Saarela herätti tammikuussa 2015 huomiota julkaisemalla videon hypystä, jonka vain yksi toinen trikkaaja maailmassa oli onnistunut tekemään aiemmin. Saarelalta meni neljä vuotta hypyn harjoittelun aloittamisesta siihen, että laskeutui hypyn jaloilleen. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus: Esa Syväkuru, editointi: Arttu Luhtala.
Maailman parhaimpiin trikkaajiin lukeutuva Vellu Saarela temppuili Sanomatalossa
Tänään 19:14
hs.fi
Tamperelainen Vellu Saarela, 22, näytti Sanomatalossa, millaisia temppuja hänen valikoimaansa kuuluu. Kaikkein vaarallisimpia hyppyjä ei Sanomatalon liukkaalla kivilattialla voitu tehdä. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus: Esa Syväkuru, Arttu Luhtala ja Matti Nousiainen, editointi: Esa Syväkuru.
3 min
Päivän sää
Tänään 19:12
katsomo.fi
Lähes miljoonan savukkeen laiton maahantuonti paljastui – näin ovelasti rikolliset yrittivät toimia
Tänään 19:07
iltasanomat.fi
Salakuljetuskerrat tapahtuivat marraskuussa. Savukkeet oli piilotettu sahanpurujen sekaan rekka-autoon, joka tuli Venäjältä Vartiuksen raja-aseman kautta Suomeen. Rekkaa oli jokaisella kerralla vastassa Helsingin suunnalta tullut kuorma-auto. Rekka-autoon piilotetut savukkeet siirrettiin lopulta vastaan tulleeseen kuorma-autoon syrjäisellä metsätiellä Kajaanissa.…
HS-sää 30.1.
Tänään 19:02
hs.fi
HS-sää 30.1.2015
2 min
Sääennusteita: sääennuste klo 18.00
Tänään 19:01
areena.yle.fi
28 min
Kulttuurimatkoja katastrofialueille
Tänään 19:00
areena.yle.fi
6/6. Runoutta ja journalismia Istabulissa. Runoilija Pelin Özer kertoo Gezin puiston suurista mielenosoituksista, jotka herättivät monissa nuorissa tarpeen saada äänensä kuuluville.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/8. Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja.
59 min
Samassa veneessä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
4/6. Kimillä on tupa täynnä. Kuinka Rosien isä ottaa vauvauutisen? Onko pikkuvauvan hoitaminen Roannalle yhtä helppoa ja ihanaa kuin nuorempana? Jasminia painaa jokin murhe ja Dianen pitäisi revetä kahteen paikkaan.
12 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
5 min
Naapurit-arvonta
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Suurin pudottaja: Kymmenes punnitus
Tänään 19:00
katsomo.fi
Kilpailijat pääsevät jakamaan uutta urheilutietämystään läheisilleen ja naapureilleen. Aktivoiko yhteinen kuntoiluhetki myös ylipainoiset perheenjäsenet tavoittelemaan terveellisempää elämää? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Marco Ihmemaassa. Tällä kertaa Big Mark ja kumppanit saavat nähtäväkseen "Liisa Ihmemaassa" -kirjan kuvitusluonnoksia, joiden aitouden saapuu paikalle varmistamaan itse taiteilija Rodney Matthews. Lisäksi tarkastellaan outoja vanhoja esineitä, kuten lihasstimulaattoria, 1600-luvun päiväkirjaa ja luurankoa. Englantilainen realitysarja. (43')
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:43
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:42
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:41
areena.yle.fi
6 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:39
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 18:39
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 18:38
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 18:36
areena.yle.fi
29 min
Puoli seitsemän
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Vieraana legendaarinen rock-kitaristi Rane Raitsikka. Näytämme miten kerrostalo nousi Helsinkiin vuonna 1922. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
30 min
Emmerdale: Kelmeä, hikinen ihmisraunio
Tänään 18:30
katsomo.fi
Rhona yrittää pitää paketin kasassa, mutta vieroitusoireet alkavat käydä sietämättömiksi. Megan kertoo tunnekuohussa Alille jotain yllättävää. Priya ja Rishi ottavat ensimmäisen askeleen sovinnon polulla. Alicia yrittää unohtaa murheensa järjestämällä romanttisen illan Domin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28 min
Käänteentekevät kappaleet
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 6/8. Benny Andersson kertoo, miten Abban tunnusomainen soundi syntyi tuottaja Michael B. Tretowsin ääniteknisistä ratkaisuista. Lisäksi kuullaan deathmetallin uranuurtajaa Entombed-bändiä. (U)
Tämä supermoottoripyörä saapuu Suomen teille
Tänään 18:09
iltalehti.fi
Tänä viikonloppuna vietettävien Moottoripyörämessujen näyttävin ja puhuin moottoripyörä löytyy kiistämättä Kawasakin osastolta. Supermoottoripyöräksi tituleerattu Kawasaki H2 -moottoripyörä herättää ajassaan kunnioitusta ja on yksinoikeutetusti katujenkuningas. Kawasakin myyntipäällikkö Jukka Repo on vakuuttunut pyörän ominaisuuksista. - Tämän pyörän ulkoinen…
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 18:09
areena.yle.fi
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/10. Minna on 43-vuotias terveysalan ammattilainen ja tunnesyöjä, joka sanoo olleensa suklaakoukussa jo lukiosta lähtien. Ilo tai suru, niin ruoka on ratkaisu kaikkeen. Ylipaino vaikuttaa jo terveyteen, ja nyt on viimeinen hetki selättää ylipainon aiheuttamat ongelmat ennen kuin on liian myöhäistä. Kotimainen ohjelma. (41')
28 min
BUU: Mietipä sitä!
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Ikä. Alex, Willy ja Hanna haluavat pitää syntymäpäiväjuhlat ja lähtevät etsimään jotakuta, jolla olisi syntymäpäivä. He miettivät ikäkysymyksiä. Mikä on paras ikä? Voiko joskus olla liian nuori tai vanha? buu.yle.fi
21 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Kukkulan kuninkaat
Tänään 18:00
katsomo.fi
Thomas ja Dervla O'Hare alkoivat rakentaa vuonna 2005 Belfastin laitamille valtavan suurta modernia huvilaa. Työt etenivät varmoin ottein, vaikka vaativaa hanketta johtaneella Dervlalla ei ollut rakentamisesta aiempaa kokemusta. Urakka valmistui ajallaan, ja nyt Kevin palaa kolme vuotta myöhemmin katsomaan, miten lapsen saanut pariskunta on asettunut kotiinsa.…
30 min
Emmerdale: Kiukkuinen ja lääkekoukussa
Tänään 18:00
katsomo.fi
Rhona on pulassa annettuaan Paddyn heittää kipulääkkeensä pois. Nikhil ja Gennie yrittävät saada Priyan puhumaan Davidille. Megan selvittää välinsä Robbien kanssa. Katie tekee listan Domin hyvistä puolista, mutta Alician sydän tuntuu olevan toisaalla. Debbie tarvitsee Lisan ja Zakin apua lastenhoidossa katkaistuaan välinsä Cainiin. Ali vannoo kostavansa Meganille.…
11 min
Pasin ja Kielon valtakunta
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tonttukisat. Pasi treenaa jokavuotisia tonttukisoja varten. Kisoissa ei suvaita vilppikeinoja, kuten taikoja.
42 min
Sydänmailla
Tänään 18:00
areena.yle.fi
18/18. Paineen alla. Perhe elää mullistavia aikoja. Lisäksi Georgien veli ilmestyy yllättäen Heartlandiin. Stressaantunut Jack päättää kumppanuutensa Timin kanssa - lopullisesti. Kausi 6.
60 min
Talent USA
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 25/27. Finalisteja ja voittajia. On aika selvittää, mitkä kuusi esitystä pääsevät kauden finaaliin kilpailemaan miljoonan dollarin pääpalkinnosta. Lavalle nousevat myös viime kauden voittoesitys Olate Dogs sekä kakkoskauden voittaja vatsastapuhuja Terry Fator. Amerikkalainen sarja. (40')
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
2 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 17:49
areena.yle.fi

Suositeltua

60 min
Kuudes aisti
Eilen 22:00
ruutu.fi
60 min
Erilaiset perheet: Furu
Eilen 21:00
katsomo.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi
52 min
True Detective
Eilen 22:02
areena.yle.fi
Bergenheim niittasi Floridalle voiton!
Tänään 08:27
iltasanomat.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:45
ruutu.fi