UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Rantavahdit
Tänään 01:55
ruutu.fi
Värikkäitä vieraita. Bondilla juhlitaan Mardi Grasia, parannellaan huumeiden yliannostuksesta kärsivää ja pyydystetään merestä käärmettä. Rantavahdit pyrkivät myös kaitsemaan vieraita kieliä puhuvia turisteja parhaansa mukaan. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21')
30 min
Poliisit
Tänään 01:35
ruutu.fi
Vantaa. Koirapartiolla pitää kiirettä kun jäljestetään takaa-ajon päätteeksi paennutta kuskia, haistellaan moottoripyörä ja etsitään esineitä. Lisäksi Jakke ja Pete pukevat taktiset varusteet päälle valmistautuessaan kohtaamaan aseen ja kommandopipon kanssa liikkuvan miehen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
60 min
Häähullut
Tänään 01:20
ruutu.fi
Mahdoton äiti. Ivyn äiti tekee pahan etikettivirheen ja ostaa häihin valkoisen puvun. Shandran häävalmisteluista ei tule mitään, kun sisko vie kaiken huomion ja morsiusneidot tekevät katoamistemppuja. 8. tuotantokausi. (42')
56 min
The Wire
Tänään 01:16
areena.yle.fi
Kulmien kundit. Carcetti tutustuu poliisien työhön. Bunk painostaa Holleyn tutkimaan vielä kerran murhasta syytetyn Omarin tapausta. Luokassa Colvin haastaa pojat laatimaan yhteiset pelisäännöt kaduille. T: HBO. (U)
23 min
Dag
Tänään 00:45
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 8/10. Dag koettaa sopeutua onnelliseen perhe-elämään Evan ja tämän pojan Leonin kanssa. Benedict joutuu kasvotusten elämän kovien realiteettien kanssa ja hakee lohtua Mialta.
23 min
Dag
Tänään 00:21
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 7/10. Eva ja hänen poikansa tulevat Dagin luo yökylään. Benedict joutuu pulaan venäläisen naisen kanssa, ja kaiken lisäksi hänen poikansa on sairaalassa.
55 min
Luck
Tänään 00:20
areena.yle.fi
1/9. Kalifornialaisen laukkaradan ilmapiiri tiivistyy, kun Ace Bernstein palaa kolmen vankilavuoden jälkeen kuvioihin. Ace hautoo kostoa kampittajilleen, samaan aikaan radalla etsitään voittajaa. T: HBO. (U).
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
Yhdysvallat: Venäjä johtaa vastahyökkäystä Itä-Ukrainassa
Tänään 00:16
iltasanomat.fi
Ukrainan asevoimien joukot ovat viime viikkoina edenneet kapinallisten hallitsemilla alueilla ja saartaneet suuret Donetskin ja Luhanskin kaupungit. Yhdysvaltain ulkoministeriön edustajan mukaan Venäjä on nyt käynnistänyt näillä alueilla vastahyökkäyksen kapinallisten tueksi. Ukrainan armeijan mukaan uusi joukko venäläissotilaita ylitti rajan Itä-Ukrainaan keskiviikkona,…
28 min
Silminnäkijä: Homekoulun hinta
Tänään 00:00
areena.yle.fi
Huono sisäilma uhkaa jopa neljännesmiljoonan suomalaisen terveyttä yli tuhannessa koulussa ja päiväkodissa. 11-vuotias Inga-Liisa on yliherkkä loppuelämänsä. Toimittaja Ami Assulin.
55 min
Maaginen Criss Angel
Tänään 00:00
ruutu.fi
Laiva tyhjästä. Criss tiimeineen matkustaa Meksikon Cabo San Lucasiin, missä he lomailun lisäksi yrittävät taikoa laivan esiin tyhjästä. Tunnelmaa varjostaa Crissin olkapäävamma, joka osoittautuu odotettua vakavammaksi. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38')
23 min
Dag
Eilen 23:58
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 6/10. Benedikt saa pataan. Mia raivostuu huomatessaan, että Benedikt on pettänyt häntä kahden Mian serkun kanssa, ja antaa miehelle todellisen löylytyksen.
56 min
Noitapiiri: Päätöstanssiaiset
Eilen 23:43
mtvkatsomo.fi
Diana suhtautuu kylmäkiskoisesti Blackwelliin, joten tämä päättää lyödä kiilan tyttärensä ja Charlesin väliin. Cassie hyödyntää pimeitä voimia viimeisen kristallin paikantamiseen ja kuulee samalla totuuden isästään. Koululla valmistaudutaan päätöstanssiaisiin, ja Faye pyytää Jaken seuralaisekseen. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden…
20 min
Ratsastuksen MM: Vammaisratsastus
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Henkilökohtainen kilpailu. Ranska. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska.
23 min
Dag
Eilen 23:34
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 5/10. Petipulmia. Benedikt joutuu hankalaan tilanteeseen, kun monivammainen nainen pyytää häneltä erikoispalvelusta. Dagin taloon muuttaa kostonhimoa uhkuen hänen entinen potilaansa Oddvar.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:25
areena.yle.fi
60 min
Nashville
Eilen 23:20
ruutu.fi
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
23 min
Dag
Eilen 23:11
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 4/10. Paluu normaaliin. Dag Refsnes on päättänyt saada elämänsä jälleen hallintaan. Pullon korkki pysyykin kiinni ja elämän rutiinit ovat palanneet, mutta Dag tajuaa tarvitsevansa yhä myös terapiaa.
23 min
Dag
Eilen 22:47
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 3/10. Selviäminen. Dag Refsnes on alkoholiklinikalla kolmatta päivää selvin päin, mutta vieroitusoireet piinaavat häntä. Terapeutti osoittautuu hankalaksi hoidettavaksi, joka loukkaa muita potilaita.
Keihäänheitto: "Suomalainen voittaa Timanttiliigan"
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Keihäänheiton tuore Euroopan mestari Antti Ruuskanen palasi tänään Zurichin kultamaisemiin. Ruuskanen on kiinni Timanttiliigan kokonaisvoitossa, mutta se vaatii ykkössijaa huomisessa kilpailussa.
Huuhkajat: "Tavoitteena Ranskan EM-kisat"
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen nimesi tänään joukkueen EM-karsinnat avaavaan otteluun Färsaaria vastaan.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Piian ja nigerialaisen Jeffreyn suurperhe kasvoi yhdellä: Meillä voidaan ihan hyvin!
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
- Meillä voidaan ihan hyvin, Piia kertoo. Suurperheen äiti kehuu miestään erittäin huolehtivaiseksi isäksi. Kuusilapsisen perheen suloinen kuopus on Jeffreyn silmäterä ja ainoa biologinen lapsi, mutta mies jaksaa puuhata myös isompien lasten kanssa Piian hoitaessa vauvaa. Perheessä jäätiin jännittämään Jeffreyn oleskelulupa-asiaa. Haastattelussa Piia valottaa,…
10 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 35
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
23 min
Dag
Eilen 22:23
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 2/10. Pohjalla. Dag Refsnesille on jäänyt juomaputki päälle. Hän herää yleisen vessan lattialta likomärkänä ja pelkissä kalsareissa. Puistossa harhaileva Dag hakee lohtua suruunsa ginipullon pohjalta.
3 min
Päivän sää
Eilen 22:22
mtvkatsomo.fi
4 min
Keskiviikon ravisuora
Eilen 22:20
areena.yle.fi
Vermossa nähdään tasokasta raviurheilua. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.
7 min
Urheiluruutu
Eilen 22:12
areena.yle.fi
Stubb: Taloustilanne on heikentynyt ja heikkenee edelleen
Eilen 22:05
iltasanomat.fi
Stubbin mukaan heikentynyt tilanne otetaan huomioon budjetissa.
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 22:02
areena.yle.fi
23 min
Dag
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 1/10. Komedia pariterapeutista palaa ruutuun. Dag Refsnes auttaa työkseen apua tarvitsevia aviopareja, mutta elää itse yksin. Dagin alkoholinkäyttö on karannut käsistä ja hän alkaa olla itse avun tarpeessa.
99 min
Kino: Maito
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Süt, Turkki 2008) Yusufin tarina 2/3. Nuorukainen myy torilla äitinsä valmistamia tuorejuustoja ja haaveilee runoilijan urasta - ja poispääsystä tukahduttavasta ympäristöstä. O: Semih Kaplanoglu.
Uutisjutut: Kulttuuri: Lavalla 70 soittajaa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 3
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Delfiinien tulevaisuus vaakalaudalla
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Uudet tanssitähdet
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Juennine Fox - Parantuminen kuuluu sinulle: Kristus on maksanut hinnan
Eilen 21:45
tv7.fi
Jeesus maksoi velkasi Golgatalla. Sinulla on oikeus vastaanottaa Jumalalta hyviä lahjoja.

Suositeltua

9-vuotias ampui konetuliaseella - karmiva lopputulos
Eilen 10:05
iltalehti.fi
Uudessa seksi -talk show'ssa harrastetaan sitä itseään
Eilen 09:19
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
Saksalaiset sotilaat rantautuivat Vuosaareen - matka Turkuun alkoi
Eilen 09:55
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Eilen 11:00
areena.yle.fi
Puolan salainen palvelu: Venäjän armeijan yksiköitä Ukrainassa
Eilen 13:04
iltasanomat.fi