UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Siikajärven vastaanottokeskuksen pihaan tuotiin vastaanottokontteja
Tänään 02:00
hs.fi
Yksityisiä vastaanottopalveluita tarjoava Luona oy testaa liikuteltavia miniasuntoja turvapaikanhakijoille. Asuntoja voisi yrityksen mukaan sirotella ympäri kaupunkeja, jolloin turvapaikanhakijat pääsisivät vastaanottokeskusten sijaan asumaan suomalaisten pariin. Irakilainen Hassanin perhe tutustui kahden hengen miniasuntoon torstaina. Toimittaja: Lari Malmberg.…
25 min
Rantavahdit
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/15. Äänekäs äiti. Uusi kesäkausi Bondilla on alkamassa, ja rantavahdit ovat jälleen valppaina. Tehtävälistalla on äidiltään hukkuneen pikkutytön etsimistä ja laukkuvarkaiden jahtaamista. Hoppo kokoaa joukkonsa kesää varten ja jännittää, läpäiseekö vanha vesipeto H tarvittavan kuntotestin. Australialainen sarja. (22')
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 18/29. Herkkuja Himalajalta. Nepalilaiset ystävykset esittelevät koirille tarkoitetun herkun, jota ihmisetkin voivat syödä. Tarjolla on myös uusi huulipunamallisto, kaatumaton allasmuki ja ruokaleikkuri. Amerikkalainen sarja. (43')
10 min
Loop Looks
Tänään 00:50
ruutu.fi
Sarja käsittelee muotia, ihmisia ja sitä, mikä on hot juuri nyt. Vakiokasvona Loopin Jekku Berglund ja mukana vaihtuvia vieraita. (9')
60 min
Nätti nakuna
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 22. Mammakiloja ja vauvaviivoja. 27-vuotias Sarah on tottunut uskomaan nykyaikaiseen kauneuskäsitykseen, joten lapsensaannin tuomat lisäkilot ja raskausarvet ovat hänelle kriisin paikka. Gokin pitää saada hänet ymmärtämään, että kauneutta on monenlaista, ja että raskauden jättämiä jälkiä on syytä kantaa ylpeydellä. Englantilainen sarja.
39 min
Jalkapallon Euroopan karsinnat
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Kooste päivän muista karsintaotteluista.
30 min
Talent UK
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 9/18. Kansa on puhunut. Tuloslähetyksessä selviää, ketkä kaksi esiintyjää pääsevät ensimmäisenä Talent UK:n finaaliin. Englantilainen viihdeohjelma. (21')
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Atlanta. Tällä kertaa Anthonyn miniloma vie miehen Atlantaan. Tämä syvän Etelän kaupunki on tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Anthony tutustuttaa katsojat kaupungin kirjavaan ruokakulttuuriin, ja hän ehtii myös piipahtamaan strippiklubilla. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
56 min
OC:n täydelliset naiset: Tuolileikkiä
Eilen 23:19
katsomo.fi
Kausi 9, 5/21. Shannon vie Vickin stressinpoistoon akupunktiolääkärinsä luo kivuliaaseen hoitoon. Hän tuo myös feng shui -asiantuntijansa toimistonsa sisustusta uusivan Vickin työpaikalle. Oman kotinsa hän koristelee täydelliseen joulutunnelmaan. Heather suunnittelee suuria länkkäribileitä uuden talonsa tontille. Pikkulapsiperheen kiireinen työssäkäyvä äiti Lizzie…
5 min
SM-liiga
Eilen 23:00
ruutu.fi
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
14 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:23
katsomo.fi
42 min
Kino Suomi: Yötyö
Eilen 22:10
areena.yle.fi
(1988) Radioaseman yötiskijukan rauhallinen jutustelu saa uuden tahdin, kun yksi vakiosoittajista ottaa suoraa kontaktia. N: Martti Syrjä, Kaija Pakarinen ja Esko Salminen. O: Mika Kaurismäki.
23 min
Uutisjutut: Politiikka: Studiossa Timo Haapala
Eilen 22:00
katsomo.fi
23 min
Uutisjutut: Kotimaa: Myydäänkö kansallisomaisuus?
Eilen 22:00
katsomo.fi
50 min
Ulkolinja: Eurooppa myytävänä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Lamasta kärsivät Europan maat myyvät kansallisomaisuuttaan: vuoria, historiallisia rakennuksia, puistoja, metsiä, saaria ja satamia - jopa Rooman Colosseum on myytävänä. Millainen on yksityistetyn Euroopan tulevaisuus?
23 min
Kevennys 8.10.2015: Kiitoskonsertti kaupungille
Eilen 22:00
katsomo.fi
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
94 min
Dok: Something better to come
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Tanska, 2014) Hanna Polak on seurannut 14 vuoden ajan Yulaa, joka asuu Euroopan suurimmalla kaatopaikalla Moskovan liepeillä. Vaikka tulevaisuus Putinin Venäjällä näyttää synkältä, Yula on päättänyt kääntää kohtalonsa.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Huippuhetket: HIFK-JYP 8.10.2015
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
Toisen erän kolme täysosumaa pohjustivat vierailijoiden voiton. Kolmannessa erässä HIFK vielä koitti kaikin keinoin taistella voitosta, mutta tällä kertaa lopputulos kirjattiin vierailijoiden hyväksi 1-4.
Huippuhetket: Tappara-Kärpät 8.10.2015
Eilen 21:50
iltasanomat.fi
Ottelusta kohistiin etukäteen superjunnujen kohtaamisena, sillä Tapparan Patrik Lainetta ja Kärppien Jesse Puljujärveä oli alustavien tietojen mukaan tullut seuraamaan yli 30 NHL-kykyjenetsijää. Varsin maalirikkaassa ottelussa Tappara veti lopulta pidemmän korren, loppulukemin 6-5.
Ranskan junahyökkäyksen sankarisotilasta puukotettu
Eilen 21:16
iltasanomat.fi
Spencer Stone on yksi kolmesta yhdysvaltalaismiehestä, jotka osallistuivat rynnäkkökiväärillä ja veitsellä aseistautuneen 26-vuotiaan Ayoub El Khazzanin taltuttamiseen 21. elokuuta Amsterdam–Pariisi-pikajunassa. Stonea on keskiviikkoyönä puukotettu useita kertoja Kalifornian Sacramentossa. Hänen tilansa on vakaa ja hän on sairaalahoidossa. Yhdysvaltain ilmavoimien…
55 min
Tiededokumentti: Taudin mysteeri
Eilen 21:10
areena.yle.fi
Tyynenmeren Guamin saarella esiintyy sairautta, joka muistuttaa mm. Parkinsonin ja Alzheimerin tautia. Onko tämän pienen populaation sairauden tutkimisesta apua neurologisten sairauksien syiden etsintään?
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Hallitus vauhdissa. Vieraina kansanedustajat Mauri Pekkarinen (kesk) ja Juho Eerola (ps) sekä toimittajat Piia Elonen ja Tommi Parkkonen. Keskustelua vetää Susanne Päivärinta. #yleastudio
60 min
Antti Holma Show: 4. Mies ja nainen
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 4/8. Miksi miestenvessat haisee teurasjätteelle? Miksei naiset ymmärrä paitsiota? Millainen on sataprosenttinen mies? Olennaisten kysymysten äärellä Anna-Leena Härkönen, Kari Ketonen ja Kiti Kokkonen. Musiikkivieraana Aurora.
61 min
Kurjat kuppilat: La Granada Divino
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 6, 3/4. Gordon yrittää saada upouuden ravintolan menestymään kauniissa Gaucínin vuoristokylässä Espanjassa. Kokematon omistajapariskunta syyttää kokkia, joka yrittää epätoivoisesti pitää langat käsissään. Onko ravintolan taru lopussa ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa? Englantilainen realitysarja.
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Urheilu. Puoluejohtaja Paavo Arhinmäki, ohjelmajuontaja Baba Lybeck, henkinen kouluttaja Christoph Treier, Christoffer Herberts & Anne Hietanen ja Camilla & Sara Back. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
120 min
Unelmien poikamies
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 16. Jakso 6/12. Villiä menoa viidakossa. Panaman Panamássa käydään eksoottisilla treffeillä autiolla saarella, viidakon keskellä asuvan alkuperäisheimon luona ja tanssitunnilla. Yksilötreffien ja ryhmätreffien lisäksi on ensi kertaa luvassa pelätyt kahden naisen treffit, joiden päätteeksi toinen nainen joutuu lähtemään kotiin. Lisäksi Casey S. kokee ikävän…
60 min
Martina ja hengenpelastajat
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Sähellystä pohjassa. Suvi ja Amanda tuntevat edellisen illan juhlinnan nahoissaan. Yksilökilpailun voittaja saa palkinnoksi soiton kotiin. Joukkuekilpailu pelottaa Amandaa ja Rosannaa. Kisa alkaa käydä rankaksi niin henkisesti kuin fyysisesti. Kotimainen realitysarja. (42')
60 min
Under the Dome
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/13. Uusia liittolaisia. Big Jim yrittää saada Christinen paljastamaan suunnitelmansa. Joe, Norrie ja Julia saavat huomata, että kaupungin asukkaat eivät ole entisellään. Sam tekee oman ratkaisunsa Christinen suhteen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 281/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
9 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Tappara pikavauhdilla takaisin johtoon!
Eilen 20:44
iltasanomat.fi
Jan-Mikael Järvinen naulasi Stephen Dixonin tarjoilusta vuoren varmasti ohi Iiro Tarkin.
Kärpät tasoihin - mestaruuden ratkaisija iski
Eilen 20:40
iltasanomat.fi
Vahvan karvauksen päätteeksi Sebastian Aho ohjasi kiekon maaliin. Jesse Puljujärvi saalisti osumaan syöttöpisteen.
Läheltä ylös - JYP jo kolmen maalin karkumatkalla!
Eilen 20:39
iltasanomat.fi
JYP:n vahvan ylivoiman päätteeksi Anssi Löfman sivalsi paluukiekon oikeaoppisesti läheltä ylös, siirtäen vierailijat jo 0-3 johtoon.
Selena Gomez avautui sairaudestaan
Eilen 20:34
iltasanomat.fi
Amerikkalaislaulaja Selena Gomez, 23, julkaisee uuden albumin. Hän on puhunut avoimesti sairaudestaan, jonka takia piti keikkatauon vuoden alussa.
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Tapparan superjunnu joutui jättämään ottelun kesken - katso tilanne!
Eilen 20:09
iltasanomat.fi
Laine loukkasi itsensä harmittoman näköisessä tilanteessa kamppailtuaan kiekosta Kärppien Arto Laatikaisen kanssa.

Suositeltua

30 min
Poliisit
Eilen 20:00
ruutu.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 13:30
areena.yle.fi
60 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 19:00
ruutu.fi
Suvi Pitkäsen ja Amanda Harkimon krapulainen hengenpelastuspäivä: ”Juotiin ehkä vähän eilen liikaa viiniä…”
Eilen 14:58
iltasanomat.fi
Steve O joutuu vankilaan
Eilen 13:20
iltasanomat.fi
Mistä Isis saa Toyotansa?
Eilen 07:55
iltalehti.fi