UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/17. Tulinen Luigi's. Italialaisravintola Luigi's on täynnä tulta ja tappuraa. Ravintolaa luotsannut isä on karannut eläkepäivien viettoon Italiaan ja jättänyt ravintolan kahden poikansa harteille. Harmi vain, että Luigi ja Tony ovat toistensa vastakohtia. Kun toinen on toimelias ja toinen vetelys, kahnauksilta ei vältytä. Asiaa ei auta, että…
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/4. Nappisuoritus vai potkut?. Ison-Britannian ?Diilistä? tutut Raef ja Stuart järjestävät häät Nicolelle ja Lukelle, jotka unelmoivat tyylikkäästä Ibiza-henkisestä päivästä. Tyylistään tarkka sulhanen jännittää vaatetusta, ja morsian pettyy polttareihin. Englantilainen realitysarja. (43')
55 min
Mahtavimmat jouluvalot
Tänään 15:40
mtvkatsomo.fi
Neljä perhettä koristelee pihansa joulukuntoon ja mahtavimmat jouluvalot palkitaan 50 000 dollarilla. Sarjan viimeisen jakson tuomareina toimivat Sabrina Soto ja Michael Mosley yhdessä. Amerikkalainen realitysarja.
55 min
Pomo piilossa
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Ykkösketjun supermarketti. Aasialaisia elintarvikkeita myyvän T&T-ketjun johtajatar Tina Lee etsii ideoita, millä houkutella myymälöihin uusia asiakkaita. Löytääkö hän herkkujen leipomisen ja tuoreiden äyriäisten käsittelyn lomassa uutta perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen? Kanadalainen realitysarja. (43')
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:11
areena.yle.fi
Takana vaikea viikko - Putin: Kukaan ei voi eristää Venäjää
Tänään 15:08
iltasanomat.fi
Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan kukaan ei voi kuitenkaan pelotella tai eristää Venäjää. Venäläisen tv-kanavan näyttämässä haastattelussa Putin toteaa, että Venäjän on varauduttava tiettyihin vaikeuksiin ja aina vastattava riittävällä tavalla maan itsemääräämisoikeutta tai vakautta uhkaaviin asioihin.
38 min
Jälkivääntö
Tänään 15:06
areena.yle.fi
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
60 min
Kellyn sisustussalaisuudet
Tänään 15:00
ruutu.fi
Innokas ihailija. Kelly Hoppen kohtaa asiakkaan, joka on hänen suuri ihailijansa. Asiakas haluaa perheelleen monikäyttöisen olohuoneen, mutta ongelmia tulee lattialaattojen, verhojen ja huonekalujen kanssa. Lisäksi perhe lähtee lomalle kesken remontin. Amerikkalainen sarja. (43')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
EHT: Tshekki kiri maalin päähän
Tänään 14:53
mtvkatsomo.fi
55 min
Kadonneen jäljillä: Jakso 1. Aleksanteri
Tänään 14:45
mtvkatsomo.fi
Aleksanterin viimeisin muistikuva isästään on omilta 5-v syntymäpäiviltään. Silloin Sri Lankasta kotoisin oleva Roy-isä kävi Suomessa, mutta sen jälkeen hänestä ei ole mitään tietoa. Aleksanteri on päättänyt selvittää, miksi hänen isänsä ei ole ollut mukana hänen elämässään. Etsintä alkaa Lontoosta, jossa Roy on viimeisen tiedon mukaan asunut. Matkalle johdattaa…
42 min
Ampumahiihdon mc: Miesten yhteislähtö
Tänään 14:29
areena.yle.fi
Kilpailumatka 15 km. Selostus Jussi Eskola. Pokljuka, Slovenia. Refereras på svenska av Magnus Eklöv.
Urheiluviikonloppu
Tänään 14:29
areena.yle.fi
55 min
Talent USA
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 19/27. Viimeisiä paikkoja viedään. Nyt jaetaan neljä viimeistä semifinaalipaikkaa. Lisäksi tuomaristo nostaa kaksi aiemmin pudonnutta esitystä mukaan villeillä korteillaan. Lavalle nousevat myös popyhtye Train sekä viime kauden kakkonen koomikko Tom Cotter. Amerikkalainen sarja. (41')
55 min
Kirsi ja himoshoppaajat
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Seitsenlapsisen uusioperheen äiti Sonja on saanut huomata, etteivät rahat äitiyslomalla riitä samaan tapaan kuin töissä käydessä. Budjetti paukkuu pakkaselle ja Sonjan on joko luovuttava valmiskahvien, prinsessamekkojen sekä käsityö- ja kakkutarvikkeiden ostelusta tai keksittävä tapa tienata lisätuloja. Kotimainen realitysarja. (41')
EHT: Venäjä karkasi jo 3-0-johtoon
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Liiketilasta kodiksi
Tänään 14:00
mtvkatsomo.fi
Lucie ja Oliver haluavat kunnostaa hammaslääkärin vastaanottona toimineen talonsa Hertfordshiressä. Kahden pienen tyttären vanhemmat haluavat lisää lapsia eikä pienistä huoneista koostuva talo täytä lapsiperheen tarpeita. Alana ja Graham omistavat vuonna 1907 rakennetun talon Hampshiressä. Talo on toiminut kauppana ja postitoimistona, ja pariskunta haluaa kunnostaa…
Subin yöjuontajat sekoilivat humalassa
Tänään 13:51
iltasanomat.fi
EHT: Grigorenkolta huikea rystynosto
Tänään 13:34
mtvkatsomo.fi
68 min
Palloilua: Salibandyä
Tänään 13:20
areena.yle.fi
Naisten ottelu Happee - Porvoon Salibandyseura. Selostus Kalle Pallonen. Jyväskylä.
Urheiluviikonloppu
Tänään 13:19
areena.yle.fi
Valkoinen joulu saapui etelään! - katso live-lähetys
Tänään 13:19
iltasanomat.fi
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Suurperheen sisustushaaveet
Tänään 13:00
mtvkatsomo.fi
Benillä ja hänen ranskalaisella vaimollaan Alexilla on peräti kuusi lasta, mutta he ovat ostaneet vain kolmen makuuhuoneen talon. Näin pidetään lainakulut kurissa, ja suurperheelle rakennetaan lisätilaa laajennuksella. Sisustusta rakastava Alex haluaisi laittaa kodin upeaksi, mutta antaako budjetti periksi? Juuri yhteen muuttaneet Stephen ja Tara asuvat kahdestaan…
55 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/12. Toukkajuustoa. Tänään valmistetaan savutaimenta, häränfileetä ja päärynätorttua. Tom Parker Bowles maistaa sardinialaista toukkajuustoa. Reseptihaasteessa mukana Dannii Minogue. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
57 min
Ampumahiihdon mc: Naisten yhteislähtö
Tänään 12:22
areena.yle.fi
Kilpailumatka 12,5 km. Selostus Jussi Eskola. Pokljuka, Slovenia. Refereras på svenska av Magnus Eklöv.
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:15
areena.yle.fi
Lumimyrsky. Lapsensa adoptioon antanut nuori tyttö karkaa synnytyssairaalasta vauvan kanssa.
7 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 12:15
areena.yle.fi
55 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
7 min
Verhon takaa
Tänään 12:03
areena.yle.fi
Teemu Nikin lyhytelokuva pienen maalaiskoulun laulukokeesta 80-luvulla. Mikko on kovasti harjoitellut Joulupuu on rakennettu -kappaletta, mutta muiden oppilaiden edessä laulaminen ei ole helppoa.
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
Tänään 11:52
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Singaporelainen ruokaparatiisi. Anthonylla on vain vuorokausi aikaa kiertää Singaporen toinen toistaan paremmissa ruokapaikoissa. Singaporelaiset ovat vannoutuneita herkuttelijoita, ja heidän ruokakulttuurinsa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia vaikutteita. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 8/10. Leukavaivainen alligaattori. Doris-alligaattorilla on vaikeuksia avata suurta kitaansa, ja ongelman syystä halutaan päästä perille. Mangustiemo esittelee vastasyntyneitä poikasiaan, ja Michelle palauttaa Uuden-Seelannin kansallislintuja, kiivejä, alkuperäisille asuinseuduilleen. (22')
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen kertoo, miten Thaimaa toipui tsunamista
Tänään 11:25
hs.fi
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen menetti tsunamissa lähes kaiken. Koko hänen kotirakennuksensa katosi, eikä sitä koskaan löydetty. Yritys kärsi pahoja tuhoja, eikä jatkosta ollut varmuutta. Thaimaan nousun mukana myös Raya Divers on päässyt jaloilleen. Miikkulainen kertoo, että turistien paluu alueelle toimi ponnahduslautana koko alueen jälleenrakennukselle.
Piispa Eero Huovinen: Tuntuu kuin tsunami olisi tapahtunut vasta eilen
Tänään 11:25
hs.fi
Piispa Eero Huovinen lohdutti ja tuki suomalaisia tsunamiselviytyjiä Phuketin lentokentällä vuonna 2004. Piispa ei ole unohtanut kokemusta, vaan kertoo sen palaavan mieleen yhä uudestaan.
60 min
Jamie Oliverin joulu kotona
Tänään 11:25
mtvkatsomo.fi
Tähtikokki Jamie Oliver juhlii joulua perheensä parissa kotona ja loihtii hurmaavia herkkuja joulupöytään. Sympaattinen brittikokki antaa varmat vinkit, kuinka onnistua jouluruuan valmistuksessa mutkattomasti. Perinteisiin resepteihin Jamie lisää oman twistinsä. Ohjelmassa mukana myös Jamien oppi-isä, italialaiskokki Gennaro Contaldo.
60 min
Kirstien värkkäilyt
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/7. Leivontaa. Kirstie osallistuu Devonin maalaismarkkinoiden leivontakilpailuun kahdessa eri kategoriassa. Kuinka käy, kun vastassa on joukko kreivikunnan parhaita jauhopeukaloita? Englantilainen lifestyleohjelma. (46')
Antti Niemi torjui San Joselle voiton
Tänään 11:09
iltasanomat.fi
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
60 min
Marbellan täydelliset talot: Sataman kupeessa
Tänään 11:00
mtvkatsomo.fi
Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw on saanut tehtäväkseen päivittää sataman kupeessa sijaitsevan vanhan loma-asunnon modernimpaan asuun. Inspiraatiota hän hakee huvijahtien ja luksusputiikkien täyttämästä satamasta. Kiinteistönvälittäjä Jacqui Hartleylla on myynnissä muun muassa kansallispuiston vieressä sijaitseva maalaistyylinen huvila, jonka tiluksilla…

Suositeltua

60 min
Top Gear: Seikkailu Afrikassa
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
110 min
Wallander: Kadonnut
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
EHT: Suomi-Tshekki, maalikooste
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Nyt riittää ruikutus - Näin laitat joulustressin pellolle
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
Subin yöjuontajat sekoilivat humalassa
Tänään 13:51
iltasanomat.fi
Näyttelijäkaunotar hassutteli ystäviensä kanssa rantavedessä
Tänään 05:13
iltasanomat.fi