UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Obama kiitteli Isisin vastaisiin iskuihin osallistuneita
Tänään 18:42
iltasanomat.fi
Obama antoi tiistaina alkuillasta Suomen aikaan jämäkän lausunnon Syyriaan tehdyistä ilmaiskuista. Hän kiitteli iskujen toteutukseen osallistuneita ammattitaitoisesta ja onnistuneesta lopputuloksesta. Obama myös kertasi varoittaneensa terroristijärjestö Isisiä jo aiemmin siitä, mitä seurauksia sen toimilla on. - Jälleen kerran muistutan, että jokaisen, joka on…
28 min
Seikkailu Myanmarissa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 3/4. Köyhän kalastajaperheen elämää. Peter lähtee vuoristoon järvelle. Hän majoittuu perheen luona, jonka koti on keskellä järveä paalujen päällä. Paikallisilla kalastajilla on omat perinteensä. buu.yle.fi/storabarn
30 min
Emmerdale: Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 1/2
Tänään 18:30
mtvkatsomo.fi
Carlin hautajaiset koittavat, eikä Jimmy ole ainoa, jolla on vaikeuksia saavuttaa mielenrauha vainajan tyrmistyttävistä teoista huolimatta. Lisa menee tapaamaan Chasia, ja Zak on huolissaan, että Cain saa vihiä vierailusta. Cainilla onkin pinna kireällä, kun hän ärähtelee Ednalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava…
5 min
Yle Uutiset sää
Tänään 18:25
areena.yle.fi
42 min
McLeodin tyttäret
Tänään 18:02
areena.yle.fi
Ei piilopaikkaa. Stevie on valmis palkkaamaan Sharonin sijaisekseen, mutta Grace ei ajatukselle lämpiä. Kate tapaa Jamien, nuoren miehen, jolla on ongelmia liiankin kanssa. (U)
5 min
Ihmejuttu
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Leijaileminen. Maailma on täynnä ihmeitä. Jos vaan pitää silmät ja korvat auki, niin huomaa ihmejuttuja. Tänään Kaisa törmää puuhun ja näkee leijuvia lehtiä. Miksi joku esine leijuu ja toinen ei?
21 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Mukana talous ja kulttuuri.
4 min
Hupsu pikku pupunen
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Paras lahja parhaalle ystävälle. Hupsu pikku pupunen valitsee parhaalle ystävälleen syntymäpäivälahjan, jonka olisi halunnut itsekin.
6 min
Musatoosa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Siina ja lapset lähtevät seikkailulle musiikin maailmaan leikittelemään sanoilla ja sävelillä. Ja kun lapsista on kyse, ei voi unohtaa liikkumista.
28 min
BUU-klubben: Kesä isän kanssa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 2/8: Uusi kampaus. Axel viettää kesää isänsä kanssa, jota ei kovin hyvin tunne. Pikkurilli: Suksimäessä. Tatonka: Syöttinä orava. Orava joutuu susien reviirille. buu.yle.fi
5 min
Herää pahvi: Merirosvolaiva
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Herää pahvi! Pahvilaatikko saa uuden elämän Jyrkin ja Neposen leikeissä.
1 min
Yle Uutiset minuutissa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
11 min
Q Putti 5
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Putin vieras. Rane ja Estrella muuttavat Putin luo siksi aikaa kun Hupsis remontoi heidän kotiaan. Yhdessä asuminen ei ole aivan mutkatonta.
57 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Isä ja tytär
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Koldingissa stailaajaparivaljakko törmää brittiläiseen yksinhuoltajaisään, joka pukeutuu ainoastaan työvaatteisiinsa. Isän mukana muodonmuutokseen pääsee myös 16-vuotias tytär Stephanie, joka piilottelee vartaloaan säkkimäisiin vaatteisiin ja pitää takkia suojanaan myös sisätiloissa. Trinny löytää kaupungilta myös Majan, jonka sosiaalinen elämä rajoittuu internetin…
11 min
Franklin ja ystävät
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Franklin vaihtaa rooleja. On aika aloittaa kevätnäytelmän harjoitukset. Franklin haluaa kokeilla jotain uutta, kuten esimerkiksi lavateiden tekoa. Uuden oppiminen voi olla vaikeaa.
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Pumppu on puhki. Saara ja Sorsa menevät pyöräkauppaan. He löytävät pyöränpumpun, joka ei osaa pumpata.
30 min
Emmerdale: Vihatun veljen varjo
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Scarlett palaa kylään Carlin kuoleman tiimoilta ja yllättyy Kingien kuljetusfirman henkilöstömuutoksista. Jimmy puolestaan on raunioina, kun viha Carlia kohtaan huokuu joka suunnalta, mutta auttaako juttutuokio Meganin kanssa? Lizzie etsii uutta kattoa päänsä päälle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Niina Koponen Putous-pressissä: Niina Koponen kertoo tunnelmistaan Putouksen pressitilaisuudessa
Tänään 17:50
mtvkatsomo.fi
63 min
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Tänään 17:45
areena.yle.fi
(12) Osa 253. Elämä silmiesi edessä (La vida ante tus ojos). Elämä vankilassa on ahdistavaa, ja Carlos pelkää, kun hänen täytyy jättää eristysselli ja mennä takaisin muiden vankien joukkoon. Eikä pelko ole aiheeton.
Liikenne itään sujui iltapäivällä lakosta huolimatta
Tänään 17:34
hs.fi
Metroliikenteen tiistaina pysäyttänyt JHL:n lakko ei sotkenut ihmisten arkea Itäkeskuksessa. Metron korvaavia linja-autoja saapui Helsingin keskustasta jatkuvalla syötöllä, ja tunnelma oli kello 16 jälkeen rauhallinen. Kyytikirjo oli monilla tavallista runsaampi ja matka-ajat tavallista pidempiä. Autoja ei Itäväylällä ollut kello 16 aikaan liikkeellä tavallista…
Uutiset
Tänään 17:25
mtvkatsomo.fi
30 min
Kauniit ja rohkeat: Suunnittelitko jo sateenkaarihameen, Ridge?
Tänään 17:25
mtvkatsomo.fi
Hope halveksii Wyattin huijauksia. Wyatt itse väittää tehneensä ryöstön rakkaudesta Hopeen. Hän pyytää anteeksi ja sanoo, että sama ei toistuisi enää koskaan. Hope irrottaa saamansa rannerenkaan ja kaulaketjun ja laittaa ne pojan käteen. "Olin kanssasi suurten elämänpäätösten äärellä, mutta kaikki osoittautuikin valheeksi." Liam kertoo Wyattille, että tämän äiti…
5 min
Päivän sää
Tänään 17:20
mtvkatsomo.fi
5 min
Uutiset
Tänään 17:15
mtvkatsomo.fi
47 min
Murdochin murhamysteerit
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Toipilaana. Murdoch kolhii epäiltyä konnaa takaa-ajaessaan pahoin itseään ja joutuu vuodelepoon. Mutta mitä hänen kuulemansa oudot äänet voivat olla? Crabtree tutkii keittiömestarin murhaa apunaan äkeä papukaija.
USA laukaisi Tomahawk-ohjuksia Isis-järjestöä vastaan
Tänään 17:08
hs.fi
Yhdysvallat laukaisi Tomahawk-ohjuksia tiistaina USS Arleigh Burke -sota-alukselta. Ohjukset oli suunnattu Syyriaan Isis-järjestön kohteisiin, esimerkiksi koulutusleireihin, päämajoihin ja asetoimittajiin. (Kuva: Yhdysvaltain laivasto / Reuters)
60 min
Lemmen viemää: Kohtalokas virhe
Tänään 17:00
mtvkatsomo.fi
Marlene ja Werner järkyttyvät nähdessään Charlotten heikenneen todella huonoon kuntoon. Charlotten onneksi hänet saadaan kotiutettua sairaalasta tohtori Drescherin tiukasta vastustuksesta huolimatta. Mutta sitten Julius huomaa sanelukoneessa Doriksen nauhoitetun puhelun lääkärille ja tekee kohtalokkaan virheen uhkaamalla Dorista. Natascha houkuttelee Konstantinia…
60 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. (44')
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Waltterin ja Wernerin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät.
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 42. Joel on punavuorelainen taiteilija, joka käyttää alkoholia jokaisen ruokalajinsa valmistamisessa. Se aiheuttaa ongelmia yhdelle vieraista. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
58 min
Kuninkaittemme jäljillä
Tänään 16:45
areena.yle.fi
Osa 2/10. Suomalaiset saavat osallistua kuninkaanvaaliin 1362. Itämaasta eli Suomesta tulee täysivaltainen osa Ruotsia. 1397 kolme pohjoismaata muodostavat Kalmarin unionin. (U)
13 min
Martine
Tänään 16:44
areena.yle.fi
Tyttöjen kesken. Martine suunnittelee hauskaa päivää äitinsä kanssa, mutta eläinpotilaat pitävät äidin kiireisenä.
HS:n iltapäiväuutiset 23.9.
Tänään 16:44
hs.fi
5 min
Viidakkojytä
Tänään 16:38
areena.yle.fi
Syyrian ilmaiskujen uhriluku kasvaa
Tänään 16:35
iltasanomat.fi
Tiistaina käynnistyneiden iskujen kohteina olivat muun muassa Isisin tukikohdat ja tarkastusasemat. Lisäksi Yhdysvallat iski al-Qaida-verkostoon kuuluvan al-Nusra-järjestön asemiin Aleppon lähistöllä. Päivän mittaan arvio ilmaiskuissa surmansa saaneiden Isis-taistelijoiden määrästä on tarkentunut. Tuoreimpien arvioiden mukaan iskuissa on kuollut yli 70 Isisin…
7 min
Pok ja Mok
Tänään 16:31
areena.yle.fi
Osa 53: Linssiluteita. Mok ja Pok valokuvaavat hyönteisiä. Kuviin tallentuu jotain muutakin.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Yllin kyllin Yvonnea. Yli satakiloinen Yvonne mättää sipsejä ja suklaakakkuja ja kammoaa kaikkea terveellistä. Saako ruokatohtori Gillian McKeith hänet ruotuun? Englantilainen realitysarja. (24')

Suositeltua

5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:10
areena.yle.fi
Konekivääritulella Isisiä vastaan - eteneminen pysäytettiin Syyriassa
Eilen 21:55
iltasanomat.fi
7 min
Naurupalat
Eilen 21:42
areena.yle.fi
Sinkkulaiva: Neea harrastaa yhden illan juttuja - aina löytyy seuraa!
Tänään 07:52
iltasanomat.fi
Amnesty: Kidutusvälineiden vienti Kiinasta maailmalle kasvussa - tältä ne näyttävät
Tänään 12:59
iltasanomat.fi
Video, joka kirkastaa synkimmänkin päivän
Tänään 12:10
iltasanomat.fi