UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

USA:n joukot pysyvät Baltiassa ainakin ensi vuoden
Tänään 13:12
iltasanomat.fi
- Liettuassa ja Virossa sekä Latviassa ja Puolassa tulee olemaan amerikkalaisjoukkoja niin kauan kuin tarvitaan estämään Venäjän aggressiiviset toimet, lupasi USA:n Euroopan joukkojen komentaja kenraaliluutnantti Ben Hodges . - Olemme suunnitelleet joukkojen rotaatiot koko ensi vuodelle. Yksiköt ovat myös valmiina jatkamaan tätä, Hodges totesi sunnuntaina Vilnassa.…
League of Legends: The Pledge - Kalista Trailer
Tänään 13:11
gamereactor.fi
League of Legends: The Pledge - Kalista Trailer
Kiinalainen Denza takaa laatua sähköautolle
Tänään 13:05
iltalehti.fi
Kaunottaren uusi tukkatyyli
Tänään 12:41
iltalehti.fi
Tällä kertaa Hudgens palasi tummaan väriin. Splashnews/aop
Vain elämää tähti Toni Wirtanen ja Radio Rockin juontaja Marce Rendic kohtaavat vapaaottelukehässä!
Tänään 12:13
iltasanomat.fi
Lisäksi kohtaamiseen soveltuvaa vapaaotteluhäkkiä ei ole aiemmin ollut käytettävissä virallisten turnausten ulkopuolella. Nyt Marce Rendic patistaa Wirtasta sopimalla ajan ja paikan valmiiksi. Katso, videolta miten radiojuontaja patistaa Wirtasta ottamaan kiinni miehisyydestään ja tulemaan paikalle!
PörssiTV Tappara-hyökkääjästä:"Phil Kesselmäinen patukka"
Tänään 11:46
iltasanomat.fi
Kuusela on tällä kaudella kerännyt neljätoista tehopistettä, joilla mies löytyy Tapparan sisäisen pistepörssin kakkospaikalta. IS Liigapörssissä nuo tehot ovat tuoneet koko kaudella 157 pörssipistettä, mikä sekin on tamperelaisten korkeimpia lukemia. PörssiTV:ssä Ville Järvisen johdolla Urheilusanomien Jussi Paasi avaa syitä, miksi Kuusela on Tapparan tärkein…
Ryysyläisillä ei asiaa kuninkaalliseen seuraan - Kate ja William vaativat toimittajiltakin pukukoodi
Tänään 11:42
iltalehti.fi
Kuninkaallisella parilla on vierailullaan tiukka aikataulu. Vierailuun liittyy myös tiettyjä vaatimuksia. Video: Splashnews/aop
60 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/6. Tumpelosta taitavaksi. Nacho Braches on aiemmin keskittynyt urheiluun ja jättänyt remonttihommat muille. Nyt hänen pitäisi remontoida kotinsa keittiö, kylpyhuone ja olohuone ilman pikkutarkan vaimonsa Andrean apua.
30 min
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Tänään 11:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/26. Akvaarion eläimet. Georgian akvaario on maailman suurin akvaario, jossa asuu kymmeniä tuhansia eläinlajia. Jeff saa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, mitä akvaarion eläinten hoitaminen vaatii päivittäin. Luonto-ohjelma.
Norjalainen Magnus Carlson jälleen shakin maailmanmestari
Tänään 11:13
iltasanomat.fi
- Se oli kova ottelu lähes alusta lähtien ja tänään oli yksi vaikeimmista päivistä. Olen niin onnellinen, että onnistuin selviämään, Carlsen sanoi lehdistötilaisuudessa. 24-vuotias norjalainen on ollut shakin suurmestari jo 13-vuotiaasta lähtien. Intian Anand sanoi, että hänen hermonsa pettivät pelin loppua kohden. - Hän on erittäin kova, sitä ei tarvitse selittää.…
27 min
Sydänystävät
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/14. Ohjelma rakastumisesta, yksinäisyydestä ja unelmista. Kolme 65-90-vuotiasta naista ja miestä etsii rakkautta ja ystävyyttä juontaja Magnus Silfveniuksen avustuksella. Five Corners Production, 2013. (U)
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 11:00
ruutu.fi
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
Viemäristä vauvan löytänyt: Luulin ääntä kissanpennuksi
Tänään 10:43
hs.fi
Pyöräilijä kuuli outoa ääntä viemäristä sunnuntaiaamuna Sydneyssä Australiassa. Lähempi tarkastelu paljasti, että viemäriin oli hylätty vauva. Poliisin tutkinnanjohtajan mukaan vauva oli tajuissaan. Toimittaja: Esa Juntunen.
30 min
Unelmien talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Viimeisessä jaksossa juontaja Noora Hautakangas vierailee perheiden luona, heidän uusissa kodeissaan. On aika muistella projektin eri vaiheita. Kotimainen sisustusohjelma.
Loirinuotiolla alkaa tammikuussa Nelosella: ”Meidän on aika jutella – vai mitä?”
Tänään 10:16
iltasanomat.fi
Legendaarinen Vesa-Matti Loiri tapasi syksyllä 22 kiinnostavaa suomalaista hänelle niin rakkaassa Lapissa. - Minusta tuntui, että minulla on heidän kanssaan puhuttavaa, Loiri kommentoi. Loiri tapaa syksyisen Inarinjärven maisemissa presidentti Sauli Niinistön, Jari Litmasen, Jarkko Niemisen, Samuli Edelmannin, Kalle Holmbergin, Lenita Airiston, Pertti Melasniemen,…
58 min
Niklaksen keittiössä
Tänään 10:16
areena.yle.fi
6/6. Niklas päättää opintomatkansa Kanadan Montrealiin. Sugar Schack -ravintola on keittiömestari Martin Picardin komennossa. Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on kovaäänistä musiikkia ja Twin Peaks -sarjan tunnelmaa.
60 min
Koirakuiskaaja
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 10/20. Koirakuiskaajan nuoret apulaiset. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan koirille ja niiden omistajille nuorten apulaistensa, Jessican ja Rachelin, kanssa. Nämä 10-vuotiaat tytöt rakastavat koiria ja ovat Cesarin suuria faneja. (48')
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/13. Jokaiselle jotakin. Erin ja Greg etsivät perheelleen sopivaa kotia, mutta he tahtovat eri asioita. Löytyykö yhteinen sävel, vai joutuuko jompikumpi tinkimään toiveistaan? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Meksikolainen revitty kana eli pulled chicken
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
ToosaTV: Nyt pelataan Naapurit-peliä!
Tänään 09:32
iltasanomat.fi
Alkuperäisessä pelissä voittaa rahaa, mutta ToosaTV:n näkemys tähän peliin on vähän erilainen, kuten arvata saattaa.
30 min
Sisustuskaksoset
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Kuka vie voiton?. Tänään ratkeaa, kuinka käy Danin kattoterassin. Lautakunnan käsittelyn jälkeen hän pääsee vihdoin muuttamaan. Sitten juhlitaan ja ihaillaan toisen uutta kotia, mutta kumpi vie pidemmän korren?
Pohjois-Korea uhkasi "pyyhkiä Japanin lopullisesti kartalta"
Tänään 09:26
iltasanomat.fi
Alkuvuodesta julkaistu ihmisoikeusraportti eteni viime viikolla YK:ssa kohti mahdollisia syytetoimia Pohjois-Korean korkeinta johtoa vastaan. Raportissa Pohjois-Koreaa syytetään mm. kansalaisten kidutuksista, sieppauksista ja murhista. Muun muassa EU ja Japani ovat ajaneet syytetoimia YK:ssa ja ne saivat YK:n yleiskokouksen ihmisoikeuskomiteassa 60 muuta maata…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:20
areena.yle.fi
30 min
Tomin keittiö
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Sport pack. Tomin vieraina tänään lätkäjätkät Jarkko Ruutu, Ossi Väänänen, Riku Hahl, Antti-Jussi Niemi ja Ilari Filppula. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:19
areena.yle.fi
Lasten rehelliset kommentit realistisesta Barbiesta: ”Hän on leveämpi”
Tänään 09:16
iltalehti.fi
Lue lisää Lammin nukeista Lasten rehelliset kommentit realistisesta Barbiesta: "Hän on leveämpi" Photoshop-video paljastaa - tältä Barbie näyttäisi oikeasti Katso lasten rehelliset kommentit. Video: Lammily
Studio55.fi: Syöpähoidot kehittyvät vauhdilla
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Vieraana Hyksin syöpäkeskuksen johtaja Petri Bono.
14 min
Jälkihiki
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Jälkihiessä aiheina muun muassa formulakauden jälkipelit ja Jokerien menestys KHL:ssä, mikä on lyönyt monet asiantutjatkin ällikällä. Viikon urheiluaineita laittoivat järjestykseen Reetta Meriläinen, Tero Karhu ja Kaj Kunnas.
52 min
Kunnian hinta
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Pääsiäisen taakkoja. Anna perii tädiltään palstan, jonka Enrico yrittää omia pelivelkansa maksamiseksi. Perhe yrittää tehdä aselevon pääsiäisen takia, joka voi olla isän viimeinen.
4 min
Metsikön tähtönen
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Osa 7/8 Luonnon rauhassa metsikön tähtönen nukkuu kuin… tai sitten ei. #summeri
50 min
Kunnian hinta
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Uhkapeliä. Suuret pelivelat antavat Enricolle lisämotiivin löytää pakoilevat sisarensa. Pakoilu lisää Pietron intoa havitella yhteistä tulevaisuutta Annan kanssa.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/18. Hasselpähkinäkakku, parmesaani-munakoisovuoka sekä vitello tonnato -vasikkaa tonnikalakastikkeessa. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Sojuz vei avaruuteen italialaisen naisastronautin ja kahvinkeittimen
Tänään 08:58
hs.fi
Venäläinen Sojuz-alus ampaisi avaruuteen maanantain vastaisena yönä Kazakstanista. Kyydissä oli italian ensimmäinen naisastronautti Samantha Cristoforetti, 37, sekä kahvinkeitin. Toimittaja: Esa Juntunen HS.
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
Albanian Madonna yritti matkia Rihannaa
Tänään 08:48
iltasanomat.fi
Tosin siinä missä Rihannan läpinäkyvä puku oli tehty 216 000 Swarovskin kristallista, Bleona Qeretin versio oli huomattavasti halvempi sekä näöltään että hinnaltaan.
Photoshop-video paljastaa - tältä Barbie näyttäisi oikeasti
Tänään 08:46
iltalehti.fi
Lue lisää Lammin projektista Lasten rehelliset kommentit realistisesta Barbiesta: "Hän on leveämpi" Mies kehitti oman versionsa Barbiesta, jolla on oikean naisen mittasuhteet.
5 min
Klassikkotarina
Tänään 08:43
areena.yle.fi
Kaksitoista tanssivaa prinsessaa. Nuori sotilas päättää selvittää, miksi prinsessojen keng��t kuluvat puhki joka yö.
Toimittajalla todella surkea tuuri - auts!
Tänään 08:41
iltalehti.fi
Sen sai huomata myös australialaistoimittaja, joka oli tekemässä livekuvausta skeittipuistosta. Video: CNN
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Vesa Keskisen hyvin lyhyt Roast
Eilen 18:09
iltasanomat.fi
49 min
Kotikatsomo: Tellus
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Tähden verkkoasu ei peittänyt sitten mitään
Tänään 08:06
iltalehti.fi
60 min
Asiaa seksistä
Tänään 02:00
ruutu.fi
Albanian Madonna yritti matkia Rihannaa
Tänään 08:48
iltasanomat.fi
Photoshop-video paljastaa - tältä Barbie näyttäisi oikeasti
Tänään 08:46
iltalehti.fi