UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Laiva
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 30/40. Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/22. Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Rullaavat tytöt
Tänään 02:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/14. Villikon kotiinpaluu. Tiphany matkustaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen. Samana päivänä on hänen onnettomuutensa vuosipäivä, ja onnettomuuspaikalla käynti on tunteikas kokemus. (25')
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 40/56. Laulaja Marita Taavitsaisen illallispöytään istahtavat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Mari Palo. Kotimainen viihdeohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 39/56. Laulaja Mari Palo loihtii illallisen, ja siitä nauttimaan saapuvat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Marita Taavitsainen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
35 min
Rullaavat tytöt
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/14. Näin siitä selvitään. Chelsie on liittynyt Autin tanssiryhmään, mutta entisen elämän kaipuu tekee vielä kipeää. Angela yrittää käynnistää mallin uransa uudelleen. (25')
55 min
Pomo piilossa
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Valkokankaan vallankumous. Miten mediamoguli selviytyy popcornin ja elokuvalippujen myynnistä? Elokuvateatterien johtaja toivoo selvittävänsä, miten tehostaa liiketoimintaa ja pysyä mukana elokuvien digitaalisessa vallankumouksessa. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Nuori yksinhuoltajaäiti Emmi on lapsen syntymän myötä hautautunut sohvannurkkaan ja unohtanut elää. Emmin ruokavalio koostuu eineksistä ja energiajuomista. Muutosta tarvitaan ennen kuin pahat tavat tarttuvat myös alle 1-vuotiaaseen tyttäreen. Supermarjon ja Marttojen Hanna Pikkaraisen avun lisäksi Niina Backman tarjoaa Emmille vertaistukea.…
Sipilä vetosi eliittiin: Myös ”Trio Ässät” on valmiina leikkaamaan palkkojaan
Tänään 00:44
iltasanomat.fi
Sipilä vetoaa poliittiseen ja virkamieseliittiin, kirkon ja elinkeinoelämän johtoon, että he osallistuisivat vapaaehtoisesti taloustalkoisiin. Sipilän mukaan Trio Ässät eli hän, Alexander Stubb (kok.) ja Timo Soini (ps.) ovat luvanneet leikata palkkojaan samassa suhteessa muiden talkoisiin ilmoittautuvien kanssa. – Jos tämä talkoohenki löytyy, niin me trio ässässä…
30 min
Myllyrinne Company
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Osa 8: Rakkaus. Jorma löytää maaliin, mutta kenen värikartalle? Lopulta internet näyttää voimansa, ja se ei ole paljon se. Päättyykö matka hiustenhalkomiseen vai vinoon permikseen? Ehkä sittenkin meissä on jotakin suurempaa kuin ensi katsomalla uskoisi. Kaiken se kestää, mutta tämä voi olla jo liikaa. Kotimainen komediasarja. (23') Ohjelman…
30 min
Poliisit
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 22/56. Mikkeli. Kuumuus ja vähäpukeisuus sekoittaa paitsi asiakkaiden, myös poliisien päätä. Parvekkeelta pudonneen miehen asunnossa tehdään kiinnostavia löytöjä. Rattijuopon kanssa käydään viittomakielinen keskustelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
77 min
Top Gear: Seikkailu Burmassa, osa 2
Eilen 23:15
katsomo.fi
Jeremy, James ja Richard jatkavat Burman-matkaansa Shanin alueelle, jossa on riehunut sisällissota 60 vuoden ajan. Juhlittuaan ankarasti paikallisten kanssa ja tapeltuaan kuormureidensa kanssa he pääsevät vihdoin perille Thaimaahan ja joelle, joka osoittautuu yllättävän leveäksi. Sillanrakennuksesta ei tulekaan niin helppo työ kuin mitä miehet olivat odottaneet.
60 min
Scorpion: Rotkon reunalla
Eilen 23:00
katsomo.fi
Hermomyrkkylaboratoriossa on panttivankitilanne, jota Scorpion lähtee ratkaisemaan. Rakennuksen sulkenut hakkeri vaatii presidenttiä julkistamaan Bagdadin operaation tiedot, ja Walter saa viimein tietää totuuden Caben toimista ja koodaamansa ohjelmansa kohtalosta. Myös Ralph osallistuu äitinsä tietämättä hengenvaarallisiin pelastustöihin. Tiimiläisten keskinäinen…
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/16. Vantaa. Mikko ja Janne Vantaalla selvittävät kaksoismurhaa. Lisäksi he pääsevät murtokeikkoja tehtailevan rikollisliigan jäljille. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Scorpion: Rotkon reunalla
Eilen 23:00
katsomo.fi
Hermomyrkkylaboratoriossa on panttivankitilanne, jota Scorpion lähtee ratkaisemaan. Rakennuksen sulkenut hakkeri vaatii presidenttiä julkistamaan Bagdadin operaation tiedot, ja Walter saa viimein tietää totuuden Caben toimista ja koodaamansa ohjelmansa kohtalosta. Myös Ralph osallistuu äitinsä tietämättä hengenvaarallisiin pelastustöihin. Tiimiläisten keskinäinen…
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/9. Sähäkät sinkkuäidit. Tällä kertaa laiva täyttyy sinkkuäideistä. Luvassa on piikittelyä ja pettymyksen kyyneleitä, kun kaksi naista iskee silmänsä samaan komistukseen. Amerikkalainen realitysarja. (41')
Merkel taas maailman vaikutusvaltaisin nainen
Eilen 22:55
iltasanomat.fi
Merkelin jälkeen kakkosena oli Yhdysvaltain ex-ulkoministeri Hillary Clinton . Bill ja Melinda Gates -säätiön toinen perustaja Melinda Gates oli kolmas. Kärkikympissä olivat niin ikään Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n toimitusjohtaja Christine Lagarde (6.) ja Brasilian presidentti Dilma Rousseff (7.).Listalta löytyivät myös muun muassa Yhdysvaltain presidentin…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
31 min
Teknavi
Eilen 22:43
katsomo.fi
Testissä kohuttu Apple Watch -älykello. Huipputehokas Range Rover Sport SVR Markku Alénin käsittelyssä. Riston testissä uusi Mazda 2.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
katsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 22
Eilen 22:25
katsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:21
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:15
katsomo.fi
56 min
Stacey Dooley: Bileturismin kääntöpuoli
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Mallorcan Magaluf on nuorten brittien suosikkilomakohde, jonka vetonauloja ovat halvat drinkit ja yöelämä. Stacey Dooley selvittää, miten rankka biletys vaikuttaa paikallisiin ja kuinka monen reissu päättyy ikävästi.
60 min
Kurjat kuppilat USA: Mangia Mangia, osa 1
Eilen 22:00
katsomo.fi
Julie on perustanut italialaisen ravintolan entisen pikaruokapaikan tiloihin, ja Gordon Ramsayn kauhuksi asiakkaille tarjoillaan mikroaaltouunissa kuumennettuja pakasteita. Lisäongelmia aiheuttavat tulehtuneet ihmissuhteet henkilökunnan kesken.
47 min
Fortitude - ikiroudan kirous
Eilen 22:00
areena.yle.fi
6/12. Todiste vapauttaa Frankin murhaepäilystä, mutta uusi käänne järkyttää yhteisöä. Kuinka ihmeessä syyllinen voisi olla juuri tämä henkilö? Dan kertoo Mortonille Pettigrew'n kuolemasta. Ronnie jatkaa pakoaan.
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 8/11. Vieraana tänään Ali Jahangiri. (42')
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
HS-uutiset 27.5.2015
Eilen 21:52
hs.fi
Kokoomus julkisti ministerivalintansa: Näin Grahn-Laasonen, Orpo ja Toivakka kertoivat tunnelmistaan
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
Kokoomus sai valtiovarainministerin salkun lisäksi opetus- ja kulttuuriministerin, sisäministerin sekä ulkomaan kauppa- ja kehitysministerin tehtävät. Opetus- ja kulttuuriministerin salkkua ryhtyy kantamaan Sanni Grahn-Laasonen , sisäministerin salkkua Petteri Orpo ja ulkomaan kauppa- ja kehitysministerin tehtäviä Lenita Toivakka . ISTV haastatteli tulevia ministereitä…
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Soini ulkoministerin salkusta: "Olen parempi tässä hommassa"
Eilen 21:35
hs.fi
Tuleva ulkoministeri Timo Soini myönsi keskiviikkoiltana, että salkun valinta oli vaikeaa. Hän kuitenkin päätyi ottamaan vastaan ulkoministerin salkun.
145 min
UEFA Europa League
Eilen 21:30
ruutu.fi
27.5. LIVE Dnipro - Sevilla, finaali. Jalkapalloa suorana ja suoraan maanosan huipulta. Syyskuussa alkavista alkulohko-otteluista aina toukokuiseen finaalikamppailuun asti. Urheiluohjelma.
Esy Flow: Jeesus puhuu kahdesta miehestä
Eilen 21:15
tv7.fi
Veikko Lipponen opettaa Luukkaan evankeliumista kadotuksesta ja siitä, että Jeesus puhuu kadotuksesta, mutta myös siitä, miten voimme välttää kadotukseen joutumisen.Tule seuraamaan, mitä Pyhä Henki tekee herätyksen keskellä Elävä Sanan seurakunnassa. Ohjelmassa on mukana Pyhän Hengen innoittamaa ylistystä, opetusta, haastatteluja ja parantumisihmeitä.
54 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Uusi hallitusohjelma muuttaa Suomea. Veroaste ei nouse, mutta verotuksen painotus muuttuu. Leikkaukset osuvat kipeämmin toisiin kuin toisiin. Keitä ovat voittajat ja häviäjät? Juontajana Seija Rautio #yleastudio
60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Eilen 21:00
katsomo.fi
Ruohonleikkuun luulisi olevan melko turvallista puuhaa ulkopuolisille. Myytti kuitenkin kuuluu, että jos ruohonleikkurilla ajaa sopivassa kulmassa sopivan kiven päälle, kivi voi lentää tien toiselle puolelle. Eikä siinä vielä kaikki, tarinan mukaan kivessä voi olla saman verran voimaa kuin .357:n luodissa. Totta vai tarua?
60 min
Valheen vangit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Rakkaus. Perheen äiti rakastuu naispuoliseen kollegaansa. Ristiriitaiset tunteet ja salailu repivät perhettä hajalle. Kotimainen ohjelma. (42')
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Greyn anatomia
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 21/25. Elämän hauras lanka. Matkallaan lentokentälle Derek näkee kolarin ja ryhtyy auttamaan loukkaantuneita. Paikalle ei voi hälyttää apua, sillä syrjäisellä metsätaipaleella kännykän signaalikaan ei toimi. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Suositeltua

Volvo-kuskin huolimattomuus aiheutti vaaran - muista tämä!
Eilen 08:52
iltalehti.fi
60 min
Myytinmurtajat: Ruoho on vaarallista
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 17:15
ruutu.fi
Hallitusneuvotteluiden tiedotustilaisuus ja ISTV:n studio kello 13.30
Eilen 12:37
iltasanomat.fi
Jekkuvideolla oli käydä köpelösti - älä pelästy!
Eilen 08:23
iltalehti.fi
Aurinko hellii etelässä - elohopea nousee jopa 20 asteeseen
Eilen 07:15
iltasanomat.fi