UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Alien: Isolation - Lo-Fi Sci-Fi Trailer
Tänään 17:58
gamereactor.fi
Alien: Isolation - Lo-Fi Sci-Fi Trailer
28 min
Kauniit ja rohkeat: Quinn Fuller, salonkivampyyri
Tänään 17:27
mtvkatsomo.fi
Thorne kertoo Alylle, että eräs kiinteistövälittäjä teki heidän rantatalostaan niin hyvän tarjouksen, että siihen oli tartuttava. "Entä muistomme?" "Rakas Aly, meillä tulee aina olemaan ne." Eric sanoo, että hänen talonsa on liian suuri yhdelle, joten kiinnostaisiko Alya muuttaa sinne. Quinn kuulee osan Billin ja Wyattin keskustelusta ja kysyy, miksi toisen pojan…
36 min
Eastenders: Synnytystuskia, osa 1/2
Tänään 17:26
mtvkatsomo.fi
Stacey on yksin puistossa pohtimassa asioita, kun hänen synnytyksensä käynnistyy. Onneksi Ryan sattuu sopivasti paikalle. Max masentuu kuullessaan tyttäriltään, että avioero Tanyasta lienee jo voimassa. Vanessalla on selittämistä aviomiehelleen jäätyään kiinni valheesta. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert…
4 min
Päivän sää
Tänään 17:21
mtvkatsomo.fi
6 min
Uutiset
Tänään 17:15
mtvkatsomo.fi
47 min
Kyläsairaala
Tänään 17:08
areena.yle.fi
Tuskaisia hetkiä. Jeffrey Goodwinin ensimmäinen työpäivä Royalin uutena lääkärinä on koettelemuksia täynnä. Taylor tapaa poikansa tavaroita hakemaan tulleen Cheritonin äidin.(U)
59 min
Lemmen viemää: Kivisydän
Tänään 17:01
mtvkatsomo.fi
Doris ripittäytyy Martin-papille, ja Martin yrittää ohjata häntä oikeaan suuntaan. Hänen uuden lausuntonsa ansiosta Werner todetaan syyttömäksi ja vapautetaan. Werner päättää lähteä poikansa luo, ja mielensä muuttanut Doris lupaa odottaa miehensä kotiinpaluuta. Sabrina kiusoittelee Elenaa surevaa Nilsiä ja kertoo suorasukaisesti mielipiteensä elämäänsä vaikeroivalle…
7 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Marin kanssa Taavi-Tiikerin naapurissa, Kynä käteen!, Runokuva, Olivia, Katinkontti sekä Tommin kiertävä sirkus.
1 min
Nokkelikot
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Kukat mielessä.
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
50 min
The Voice of USA
Tänään 16:45
ruutu.fi
12 parasta, osa 1/2. 12 parasta laulajaa esittää kukin yhden kappaleen ja kaksi vähiten yleisöääniä saanutta putoaa kisasta. Ensimmäisessä osassa on luvassa muun muassa teinihurmuri Garrett Gardnerin tulkinta poikabändiklassikosta ja countryduo The Swon Brothersin herkkä akustinen esitys. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (39')
12 min
Mimun maailma
Tänään 16:44
areena.yle.fi
Hyvä alku. Tarkoitus oli vain syödä pizzaa Ginon ravintolassa, mutta kuinka ollakaan - Gino vie Rikhardin keittiöön ja alistaa tiukkaan ristikuulusteluun.
11 min
Nokkelikot
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Kukat mielessä.
Ilta-Sanomien Uutisminuutti torstaina 17.4.2014
Tänään 16:03
iltasanomat.fi
Eurovaalit 2014: Matkalla Brysseliin: Sanna Lehtinen ja Andrei Nahkala
Tänään 16:00
mtvkatsomo.fi
Matkalla Brysseliin: Sanna Lehtinen, Kesk. ja Andrei Nahkala, KD. Toimittajana Eeva Lehtimäki.
32 min
Jamie Oliverin helpot herkut: Halloween-kekkerit
Tänään 15:53
mtvkatsomo.fi
Joukko lapsia on Jamien luona juhlimassa halloweenia. Tarjolla on polentapuikkoja tomaattidipin kera, spagettia ja jauhelihakastiketta sekä jälkiruoaksi karkkia ja jäätelöä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
Ultra Street Fighter IV - Opening Trailer
Tänään 15:50
gamereactor.fi
Ultra Street Fighter IV - Opening Trailer
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 15:50
ruutu.fi
Kalastusammuksia. Hylsykalastuksesta voi tulla hitti. Kuppikakkuja kätevästi lasipurkista. Älypuhelimien akkuihin voi saada virtaa kävelemällä. Kannattaako miesten vyötä keksiä enää uudelleen? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (42')
30 min
Jamie Oliverin helpot herkut: Yövuorossa
Tänään 15:45
mtvkatsomo.fi
Jamie Oliver menee auttamaan kaveriaan Johnia, joka paistaa yövuorossa leipää. Samalla Jamie opettaa leipomaan erilaisia täytettyjä leipiä ja tekemään pizzaa, johon tulee täytteet englantilaisesta aamiaisesta verimakkaroineen ja kananmunineen.
"Kielinainen" ei ole mitään verrattuna tähän!
Tänään 15:34
iltasanomat.fi
4 min
Uusi päivä: UPplus: Emmin musavideon kuvauksissa
Tänään 15:32
areena.yle.fi
Minä se oon -musavideo kertoo Emmin parantumisesta ja itsensä löytämisestä. Sitä kuvattiin UP-lavasteissa, vaikkei kaikkia tuttuja huoneita heti tunnistakaan. Uuden päivän helmikuisella kuvaustauolla studiolla riitti kuhinaa: nettitiimi oli aloittanut jo viikkoja aikaisemmin Emmin musavideon suunnittelun, ja nyt kuvattaisiin. Mm. Cheekille ja Jonna Tervomaalle…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 15:30
ruutu.fi
Nörttityttöjen kimppakämppä. Shannon ja Erin ovat kyllästyneet opiskelija-asuntoihin ja haluavat löytää kimppakämpän, johon voisivat asettua aloilleen. Asunnossa pitäisi olla rauhallista työskentelytilaa väitöskirjan kirjoittamista varten, toimiva keittiö ja suuret vaatekomerot. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
Risen 3: Titan Lords - Teaser Trailer
Tänään 15:28
gamereactor.fi
Risen 3: Titan Lords - Teaser Trailer
Löytyykö kuumin suomalaismaalivahti sittenkään NHL:stä?
Tänään 15:27
iltalehti.fi
Viasatin KHL-asiantuntijat Antti Mäkinen ja Tero Kainulainen käyvät Gagarin Cupin voimasuhteet läpi. Varmaa on vain se, että suomalaispelaaja nostelee pokaalia. Suitsutusta saa osakseen eritoten Lev Prahan seinämäinen maalivahti Petri Vehanen, joka pelaa jälleen kerran elämänsä kevättä. Onko hän peräti kuumin suomalaisveskari koko maailmassa? Seuraa KHL-finaalit…
60 min
Supernanny
Tänään 15:25
ruutu.fi
Eron partaalla. Swansonien perheeseen kuuluu viisi rasavilliä poikaa. Suurin ongelma on kuitenkin eroamassa olevien vanhempien välinen suhde, joka on saatava kuntoon, ennen kuin perhettä voidaan auttaa. 3. tuotantokausi. (40')
JVG unelmanaisesta: Riippuu päivästä mimmosta tekee mieli
Tänään 15:24
iltasanomat.fi
Kolari Turunväylällä - pääsiäisen menoliikenne takkuaa
Tänään 15:19
iltalehti.fi
Entropy - Hostile Takeover Trailer
Tänään 15:18
gamereactor.fi
Entropy - Hostile Takeover Trailer
4 min
Yle Ođđasat: Yle Oddasat
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:05
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
30 min
Eden
Tänään 15:00
ruutu.fi
Tänään suunnataan kapealle kaupunkiasunnon terassille. Kasveille paikka ei ole helpoin - isot kattoikkunat tekevät terassista paahteisen. Tommy taltuttaa auringon tekstiileillä, ja Minna loihtii istutuksilla parvekkeesta pienen kaupunkiparatiisin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')
3 min
Pisara
Tänään 14:56
areena.yle.fi
Kiirastorstai. "Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin teille esimerkin, jotta tekisitte saman minkä minä tein teille." (Joh. 13) Kiirastorstai. "Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin…
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 14:55
ruutu.fi
Sifonkisotku. Neljä leipomoa kisaavat Pohjois-Englannin ja Skotlannin aluefinaalissa, missä heidän on ensin tehtävä iltapäiväteeherkkuja ja sitten täytekakku tuomarien valinnan mukaan. Tällä kertaa tuomarit valitsevat mansikkasifonkikakun, joka ei ole kovin tuttu edes kokeneimmille kondiittoreille. Kakun italialainen marenki uhkaa muuttua kuorrutteen sijasta…
Kuusivuotias pelastettiin dramaattisesti Etelä-Korean lauttaturmasta
Tänään 14:54
iltasanomat.fi
65 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 14:20
ruutu.fi
Pariisilaistunnelmaa. Morsiamet Heather, Shakeila, Chimere ja Jessica arvostelevat toistensa häät. Juhlia vietetään Pariisin tunnelmissa, rannalla sekä karaoken tahtiin. Pieni sadekaan ei menoa haittaa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
66 min
Koko Britannia leipoo: Jälkiruoat
Tänään 14:08
mtvkatsomo.fi
Tässä jaksossa kilpailijat leipovat englantilaisten luottojälkiruokaa, puddingia, sekä itävaltalaista struudelia. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.
Victoria Beckham 40 vuotta!
Tänään 14:02
iltasanomat.fi
60 min
Tyyliä vai ei
Tänään 14:00
ruutu.fi
Vaateinspiraatio kadoksissa. Kolmekymppinen Susan on perheenäiti, vaimo ja innostava nuorisokuoronjohtaja, jonka pukeutumistyyli ei inspiroi häntä itseäänkään. Stacy ja Clinton kannustavat Susania löytämään kiinnostuksen pukeutumiseen uudelleen. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.

Suositeltua

30 min
Poliisit
Eilen 23:25
ruutu.fi
Tällainen on USA:n futuristinen häivesotalaiva - Vapaudenpatsas kertaa kaksi!
Tänään 10:50
iltalehti.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 04:10
ruutu.fi
59 min
C.S.I. New York: Murskattu
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Tämä tieto Kate Uptonin povesta olikin väärä
Tänään 12:48
iltalehti.fi