UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Stubb: "Kreikan aika käy vähiin"
Tänään 16:56
iltalehti.fi
30 min
Eden
Tänään 16:25
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/8. Lasiterassi. Vanha omakotitalo siirtyy lähemmäs Keskieurooppalaista puutarhanpitoa kun Minna Toivanen ja Tommy Kilponen suunnittelevat talon päätyyn katetun lasiterassin. Monivuotinen ja yksivuotinen kasvillisuus sekä muu kukkaloisto istutetaan isoihin ruukkuihin. Ruukuissa kasvit viihtyvät mainiosti myös talven yli. Lisäksi Minnan istutuksia…
Pappi pesi ohikulkijoiden jalkoja Helsingissä
Tänään 16:21
iltalehti.fi
IL-TV oli Pappien pesulan ensimmäinen asiakas. Yllätimme pastorin omalla tarjouksellamme. Pappien pesula toimii pääsiäisviikolla Bassoradion tiloissa Torikorttelissa, Unioninkatu 25, tarkat ajat löytyvät Facebookista Pappien pesulan sivulta.
60 min
Tervetuloa kotiin
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Vakavasta sairaudesta toipunut Seera haluaa koota joukkoja yllättämään hänen oman Timo-isänsä. Tässä Nurmijärvellä sijaitsevassa talossa riittää vieraita, ja nyt aiotaan porukalla laittaa olohuone uusiksi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/29. Elämän koulu. Tricia Creasey on syöpään sairastunut opettaja, joka jatkaa sinnikkäästi opetustyötään sairaudestaan huolimatta, näyttäen oppilailleen esimerkkiä uskosta ja toivosta. Ty tiimeineen rakentaa perheelle puhtaamman ja turvallisemman kodin. Amerikkalainen realitysarja.
21 min
Naapurit
Tänään 16:04
areena.yle.fi
Osa 15. Perintösormus ja päätöksiä. Libby ja Ben pohtivat, jäisivätkö kaupunkiin pidemmäksi aikaa. Amberin ja Danielin tunteet kuumenevat entisestään. Naomi on epätoivoisessa rahapulassa.
21 min
Naapurit
Tänään 16:03
areena.yle.fi
Osa 14. Tunteita ja tunnustuksia. Sonya toivoo että Matt puhuisi perheelleen avoimemmin. Paigen tunteet heittelevät laidasta laitaan. Paul avautuu Brennanille, mutta Brennan epäilee hänen juonittelevan.
21 min
Naapurit
Tänään 16:02
areena.yle.fi
Osa 13. Teinipoikien murheita. Brennan kokee Paulin päässeen liian vähällä ja haluaa saattaa hänet edesvastuuseen. Sonya yrittää saada Baileyn avautumaan. Ben puolestaan aiheuttaa huolta Karlille ja Susanille.
21 min
Naapurit
Tänään 16:01
areena.yle.fi
Osa 12. Masennusta ja romantiikkaa. Paulilla on vaikeaa, ja Daniel ja Terese yrittävät auttaa. Kyle pohtii, miten kosisi Georgiaa. Daniel ja Amber miettivät, olisiko sittenkin viisaampaa olla tapailematta.
22 min
Naapurit: Jälkipyykkiä
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Osa 11. Paige ja Bailey pohtivat seuraavia ratkaisujaan. Amberin tunteet Danielia kohtaan johtavat valheisiin. Toadie kärsii Callumin lähdöstä. Jaksossa vierailee laulaja-koreografi Paula Abdul.
60 min
Hell's Kitchen Suomi: Jakso 1. Tervetuloa Hell´s Kitcheniin!
Tänään 16:00
katsomo.fi
14 kilpailijaa aloittaa maailman kovimman kokkikisan. Haastekisassa kokataan nimikkoannokset. Hell´s Kitchen -ravintolan vip-avajaiset. Ohjelman tiukkana keittiömestarina toimii "Suomen Gordon Ramsay", Michelin-kokki Sauli Kemppainen.
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 15:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 15:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')
60 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 15:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 1/4. Totuuksia ja kotivideoita. Maria Montazami, Gunilla Persson ja Anna Anka ovat taas täällä ja raottavat ovia menneisyyteensä. Anna kertoo totuuden avioliitostaan Paulin kanssa, Maria näyttää vanhoja kotivideoita, ja Gunilla muistelee vanhaa ystäväänsä.
44 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Kuningas elää!. Memphisissä kokataan Elviksen lempiravintolassa hänen suosikkiannoksensa. Tuomarina on itse Kuningas - liikkuvatko Henkan ja Nikin lanteet tarpeeksi vakuuttavasti voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
4 min
Pisara
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Hiljaisen viikon maanantai. "Keskiajan pääsiäismusiikissa soi kärsimys ja lohtu." Musiikkipedagogi Hilkka-Liisa Vuori. (Ps. 102)
Värikkäät asut loistivat nuorisogaalassa
Tänään 14:52
iltalehti.fi
Teinitähdet luottivat gaalassa rohkeisiin väreihin. Video: Splashnews/aop
70 min
Koiralle koti
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/8. Toivon kipinä. Koirakylä auttaa Gunnaria, joka puree vieraita ihmisiä, ja arkaa Pikkutyttöä, joka kammoaa häkkinsä ulkopuolista maailmaa. Theresa-pitbullin mahassa on möykky, jota epäillään syöpäkasvaimeksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
55 min
Liv D
Tänään 14:30
ruutu.fi
Liv D: Katie Price - toisenlainen äiti. Koskettava dokumentti povipommi Jordanin eli Katie Pricen taistelusta saada anteeksipyyntö tunnetulta koomikolta, joka vitsaili julmasti hänen vammaisen poikansa kustannuksella. Dokumentti tutustuttaa meidät myös arkipäivän haasteisiin perheessä, jossa on vammainen lapsi. Dokumentti. (43')
29 min
Hymy Pyllyyn
Tänään 14:15
areena.yle.fi
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
55 min
LA Ink
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/21. Mikään ei ole ikuista. Kolmatta kirjaa varten Katin on tehtävä tatuointeja tiukalla aikataululla, joten hän alkaa etsiä liiketilaa myös Austinista. Huhut Katin muutosta Austiniin saavat muutkin tekemään omia suunnitelmiaan. Kat ei tosin ole itsekään varma omista kuvioistaan. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Unelmien talo
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. (20')
Onnettomuustutkija: Germanwingsin koneen takaoven löytyminen auttaisi
Tänään 13:45
hs.fi
Ranskan sisäministeriö julkaisemalla videolla etsitään hakkuja käyttäen Germanwingsin turmakoneen toista mustaa laatikkoa. Thierry Laforet kertoo, mitkä asiat saattavat auttaa FDR:n eli lennon teknista dataa tallentaneen mustan laatikon löytämisessä. Lopuksi nähdään, miten uhrien DNA:ta tutkitaan löydetyistä näytteistä laboratoriossa. (Kuva: Reuters, editointi:…
Project CARS - Lykan Hypersport (Free Car #1) Trailer
Tänään 13:35
gamereactor.fi
Project CARS - Lykan Hypersport (Free Car #1) Trailer
Mortal Kombat X - TV Spot with 'Chop Suey'
Tänään 13:27
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - TV Spot with 'Chop Suey'
Näin sujuu Elastisen ysistä viiteen -treeni
Tänään 13:21
iltalehti.fi
Video: Karoliina Sorjonen
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 14/16. Emilia-Romagna. Anthony Bourdain suuntaa kohti Italiaa, jossa herkkujuustojen ja -kinkkujen lisäksi myös nopeat autot tekevät vaikutuksen tähän arvokkaasti ikääntyvään herrasmieheen. Amerikkalainen sarja.
3 min
Visa ja Turska: Turskan uusi arvoitus
Tänään 13:16
areena.yle.fi
1 min
Visa ja Turska: Visan vuoro keksiä! Miten toimii lihalinko 5000?
Tänään 13:02
areena.yle.fi
Visa ratkaisee Turskan nälänhädän hieman erikoisella tavalla. Vai ratkaiseeko sittenkään?
60 min
Illallissota
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/13. Illallinen luolamiesten tyyliin. Summer ja Greg noudattavat paleoruokavaliota, joten illallinen on liha- ja kasvispainotteinen. Sara ja Amanda valmistavat perinteisen arabialaisen aterian modernilla otteella. Josh ja Zach havittelevat voittoa omenapainotteisella illallisellaan. Kanadalainen sarja.
Tältä voisi näyttää traileri Björn Wahlroosin elokuvaan
Tänään 12:56
hs.fi
Uutisraportti ehdottaa, että perintöveroasioiden kanssa painiskeleva pankkiiri Björn Wahlroos laittaisi perintöverosta säästyvät miljoonat hyötykäyttöön. Wahlroosin kannattaisi tehdä Suomen historian kallein elokuva objektivismista ja filosofi Ayn Randista, jonka Wahlroos on nimennyt innoittajakseen.
2 min
Visa ja Turska: Lintubongausta lentäjien tapaan!
Tänään 12:56
areena.yle.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 12:30
ruutu.fi
Koti kahdelle perheelle. Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa.
55 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/7. Välimeren syleilyssä. James pääsee Marbellaan tutustumaan Espanjan markkinoihin, kun arvioitavaksi tulee upea pikavene. Veneen omistaja ilmoittaakin saaneensa lainaa muuta kautta, mutta James päättää silti matkustaa tutkimaan Marbellan seudun mahdollisuuksia. Uusia tilaisuuksia tarjoutuu myös kotimaassa. Englantilainen realitysarja. (47')
45 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Mustasukkaisuutta. Poliisi tutkii murtovarkauksien sarjaa. Kyläläiset huolestuvat, kun Rosien poikaystävä palaa Australiasta yksinään.
28 min
Teiniäidit
Tänään 12:15
areena.yle.fi
4/8. "Olo on kuin omenalla." Sarita juhlii 18-vuotissynttäreitään. Teya on muuttanut vauvan ja poikaystävänsä kanssa omaan asuntoon. Kukoistaako yhteiselo, kun rahasta on tiukkaa? 1. tuotantokausi. (U)
Tekken 7 - Jin, Devil Jin & Josie Reveal Trailer
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Tekken 7 - Jin, Devil Jin & Josie Reveal Trailer
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tytöt juhlimassa.

Suositeltua

89 min
Tähdet, tähdet: Jarkko Ahola - Turandot: Nessun Dorma - Puccini
Eilen 20:05
katsomo.fi
60 min
Myytinmurtajat: Autokliseet
Eilen 20:00
katsomo.fi
11 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 22:35
katsomo.fi
27 min
Tanskalainen maajussi
Tänään 10:00
areena.yle.fi
59 min
Rockin klassikkolevyt: Doors/L.A. Woman
Eilen 21:00
areena.yle.fi
89 min
Tähdet, tähdet: Nettijatkot
Eilen 19:30
katsomo.fi