UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Värikkäät asut loistivat nuorisogaalassa
Tänään 14:52
iltalehti.fi
Teinitähdet luottivat gaalassa rohkeisiin väreihin. Video: Splashnews/aop
70 min
Koiralle koti
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/8. Toivon kipinä. Koirakylä auttaa Gunnaria, joka puree vieraita ihmisiä, ja arkaa Pikkutyttöä, joka kammoaa häkkinsä ulkopuolista maailmaa. Theresa-pitbullin mahassa on möykky, jota epäillään syöpäkasvaimeksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
55 min
Liv D
Tänään 14:30
ruutu.fi
Liv D: Katie Price - toisenlainen äiti. Koskettava dokumentti povipommi Jordanin eli Katie Pricen taistelusta saada anteeksipyyntö tunnetulta koomikolta, joka vitsaili julmasti hänen vammaisen poikansa kustannuksella. Dokumentti tutustuttaa meidät myös arkipäivän haasteisiin perheessä, jossa on vammainen lapsi. Dokumentti. (43')
29 min
Hymy Pyllyyn
Tänään 14:15
areena.yle.fi
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
55 min
LA Ink
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/21. Mikään ei ole ikuista. Kolmatta kirjaa varten Katin on tehtävä tatuointeja tiukalla aikataululla, joten hän alkaa etsiä liiketilaa myös Austinista. Huhut Katin muutosta Austiniin saavat muutkin tekemään omia suunnitelmiaan. Kat ei tosin ole itsekään varma omista kuvioistaan. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Unelmien talo
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. (20')
Onnettomuustutkija: Germanwingsin koneen takaoven löytyminen auttaisi
Tänään 13:45
hs.fi
Ranskan sisäministeriö julkaisemalla videolla etsitään hakkuja käyttäen Germanwingsin turmakoneen toista mustaa laatikkoa. Thierry Laforet kertoo, mitkä asiat saattavat auttaa FDR:n eli lennon teknista dataa tallentaneen mustan laatikon löytämisessä. Lopuksi nähdään, miten uhrien DNA:ta tutkitaan löydetyistä näytteistä laboratoriossa. (Kuva: Reuters, editointi:…
Project CARS - Lykan Hypersport (Free Car #1) Trailer
Tänään 13:35
gamereactor.fi
Project CARS - Lykan Hypersport (Free Car #1) Trailer
Mortal Kombat X - TV Spot with 'Chop Suey'
Tänään 13:27
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - TV Spot with 'Chop Suey'
Näin sujuu Elastisen ysistä viiteen -treeni
Tänään 13:21
iltalehti.fi
Video: Karoliina Sorjonen
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 13:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 14/16. Emilia-Romagna. Anthony Bourdain suuntaa kohti Italiaa, jossa herkkujuustojen ja -kinkkujen lisäksi myös nopeat autot tekevät vaikutuksen tähän arvokkaasti ikääntyvään herrasmieheen. Amerikkalainen sarja.
3 min
Visa ja Turska: Turskan uusi arvoitus
Tänään 13:16
areena.yle.fi
1 min
Visa ja Turska: Visan vuoro keksiä! Miten toimii lihalinko 5000?
Tänään 13:02
areena.yle.fi
Visa ratkaisee Turskan nälänhädän hieman erikoisella tavalla. Vai ratkaiseeko sittenkään?
60 min
Illallissota
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/13. Illallinen luolamiesten tyyliin. Summer ja Greg noudattavat paleoruokavaliota, joten illallinen on liha- ja kasvispainotteinen. Sara ja Amanda valmistavat perinteisen arabialaisen aterian modernilla otteella. Josh ja Zach havittelevat voittoa omenapainotteisella illallisellaan. Kanadalainen sarja.
Tältä voisi näyttää traileri Björn Wahlroosin elokuvaan
Tänään 12:56
hs.fi
Uutisraportti ehdottaa, että perintöveroasioiden kanssa painiskeleva pankkiiri Björn Wahlroos laittaisi perintöverosta säästyvät miljoonat hyötykäyttöön. Wahlroosin kannattaisi tehdä Suomen historian kallein elokuva objektivismista ja filosofi Ayn Randista, jonka Wahlroos on nimennyt innoittajakseen.
2 min
Visa ja Turska: Lintubongausta lentäjien tapaan!
Tänään 12:56
areena.yle.fi
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 12:30
ruutu.fi
Koti kahdelle perheelle. Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa.
55 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/7. Välimeren syleilyssä. James pääsee Marbellaan tutustumaan Espanjan markkinoihin, kun arvioitavaksi tulee upea pikavene. Veneen omistaja ilmoittaakin saaneensa lainaa muuta kautta, mutta James päättää silti matkustaa tutkimaan Marbellan seudun mahdollisuuksia. Uusia tilaisuuksia tarjoutuu myös kotimaassa. Englantilainen realitysarja. (47')
45 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Mustasukkaisuutta. Poliisi tutkii murtovarkauksien sarjaa. Kyläläiset huolestuvat, kun Rosien poikaystävä palaa Australiasta yksinään.
28 min
Teiniäidit
Tänään 12:15
areena.yle.fi
4/8. "Olo on kuin omenalla." Sarita juhlii 18-vuotissynttäreitään. Teya on muuttanut vauvan ja poikaystävänsä kanssa omaan asuntoon. Kukoistaako yhteiselo, kun rahasta on tiukkaa? 1. tuotantokausi. (U)
Tekken 7 - Jin, Devil Jin & Josie Reveal Trailer
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Tekken 7 - Jin, Devil Jin & Josie Reveal Trailer
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tytöt juhlimassa.
Timo Soini: Hallitukseen pääsy edellyttää 35 kansanedustajaa
Tänään 11:48
hs.fi
Perussuomlalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvioi, että hallitukseen pääsy edellyttää puolueelta 35 kansanedustajan paikkaa tai ainakin nousua kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi. HSTV:n puheenjohtajatentin juonsi politiikan toimittaja Martta Nieminen.
27 min
Teiniäidit
Tänään 11:45
areena.yle.fi
3/8. Sanna jännittää ensimmäistä koulupäiväänsä. Sarita on innoissaan uudesta poikaystävästään, ja samalla äidille paljastuu yllättävä puoli Saritan menneisyydestä. Tanja ja Jami riitelevät rahasta. 1. tuotantokausi. (U)
Dramaattinen jääkaahailustuntti – älä kokeile tätä!
Tänään 11:43
iltalehti.fi
Video: Go Pro/
55 min
Hotellit haltuun
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/8. Karmea kartano. Milton Lodge -kartanohotelli alkaa olla yhtä vanha ja väsynyt kuin eläkeikäiset omistajansa. Hotellipoliisi Alex Polizzi yrittää potkia paikkaa tälle vuosituhannelle ja auttaa aputyttöä ottamaan ohjat käsiinsä, jotta omistajapariskunta pääsisi jo hyvin ansaitulle eläkkeelle. Englantilainen realitysarja.
50 min
Huippusalaiset reseptit
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Sipulin salaisuus. Todd kohtaa tähänastisista haasteistaan suurimman yrittäessään kloonata Outback-ravintolan kuuluisan uppopaistetun sipulikukan. Matkan varrella kohdataan salainen tietolähde, kaunis nainen ja alligaattoreita. Ja kun sipulista on kyse, kyyneliltäkään ei vältytä. (39')
Halo 5 Guardians - Master Chief Trailer
Tänään 11:19
gamereactor.fi
Halo 5 Guardians - Master Chief Trailer
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/13. Helposti herkkuja illallispöytään. Nigella valmistaa pasta puttanescaa eli ilotytön pastaa, joka nautitaan tietysti sängyssä. Yhtä helposti valmistuu myös lohi tomaattikuskuksen kera. Jälkiruoaksi tehdään marjatorttua. Englantilainen ruokaohjelma.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
3 min
#kulttuurinvälikysymys: Avantin raskaat sävelet
Tänään 10:53
areena.yle.fi
Eräät tunnetut kääpiöt kulkevat hakut olalla hommiin ja laulavat ”Ain laulain työtäs teen.” Erään tunnetun kamariorkesteri Avantin muusikot kulkevat instrumentit koteloissaan hommiin, ja voisivat laulaa ”Ain soittain työtäs teen.” Koska kansanedustaja Raija Vahasalon mietelmä "Taide on kieli, jota kaikki ymmärtävät. Se yhdistää ihmisiä, maita ja kansoja. Taiteen…
3 min
#kulttuurinvälikysymys: Muusikko Kari Kriikku
Tänään 10:42
areena.yle.fi
Klarinetisti Kari Kriikku puhuu taiteesta.
55 min
Ruotsalainen remonttisota
Tänään 10:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Keittiö. Punainen joukkue haluaa voittaa ja päättää valita eri strategian. Sen sijaan musta joukkue nostaa kissan pöydälle ja sanoo suorat sanat eräälle kilpailijalle. Luvassa on itkua ja hammastenkiristystä. Ruotsalainen realitysarja.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/14. Aikuisten pakopaikka. Tylsä ja liian valkoinen makuuhuone muuttuu Sarahin ja Tommyn käsittelyssä viihtyisäksi aikuisten pakopaikaksi, jossa kontrastia ja kuvioita ei säästellä. Uusi maali, valaistus ja verhot saavat ihmeitä aikaan. Kanadalainen lifestyleohjelma. (20')
Budjettirengas vai laaturengas? Vinkit kesärenkaiden ostoon
Tänään 10:04
iltalehti.fi
Myös sitä voi pohtia, arvostaako renkaissa enemmän esimerkiksi hyvää vesikelin pitoa, hiljaisuutta vai edullisuutta. Toimittaja: Miia Vatka, Markus Lintu Haastateltava: Janne Määttä, toimipaikan päällikkö, Vianor Oy Lähde: Deski.fi
60 min
Koirakuiskaaja
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/20. Hollywood-koirat. Cesar auttaa Jillian Michaelsin ja Kelsey Grammerin koiria. Jillianin Richard-koira puree kaikkia ja karkaa rannalle päästessään. Kelseyn koirat eivät kunnioita omistajiaan ja kotiaan lainkaan, vaan tekevät tarpeensakin sisätiloihin. (48')
27 min
Tanskalainen maajussi
Tänään 10:00
areena.yle.fi
7/10. Frank ottaa aurinkopaneelit käyttöön, ja vanhoille ikkunalaseille löytyy käyttöä uudisrakennuksessa, mutta siinä tarvitaan lasimestarin opastusta. Millainen katto uuteen, komeaan rakennukseen tulee?
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/14. Uudistettu kylpyhuone. Sarah Richardson luo Tommy Smythen kanssa Luanan ja Aldon kasarihenkeä hehkuvaan kylpyhuoneeseen modernin, mutta ajattoman tyylin. Mitähän Luana ja Aldo ajattelevat uudistetusta kylpyhuoneestaan? Kanadalainen lifestyleohjelma. (19')
16 min
Yle Uutiset
Tänään 09:27
areena.yle.fi
3 min
Sääennusteita: sääennuste klo 9.00
Tänään 09:25
areena.yle.fi

Suositeltua

89 min
Tähdet, tähdet: Jarkko Ahola - Turandot: Nessun Dorma - Puccini
Eilen 20:05
katsomo.fi
60 min
Myytinmurtajat: Autokliseet
Eilen 20:00
katsomo.fi
11 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 22:35
katsomo.fi
59 min
Rockin klassikkolevyt: Doors/L.A. Woman
Eilen 21:00
areena.yle.fi
89 min
Tähdet, tähdet: Nettijatkot
Eilen 19:30
katsomo.fi
10 min
Formula 1: Malesian GP: Vettel ja Ferrari yllättivät Mercedeksen
Eilen 19:10
katsomo.fi