UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

75 min
David Blaine: Totta vai taikuutta
Tänään 03:00
ruutu.fi
Piikkejä ja paloöljyä. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa Will Smith, Kanye West, Katy Perry ja George Bush. David Blaine tekee taikatemppujaan julkkiksille. Hän tunkee jääpiikin kätensä läpi, tekee useita toinen toistaan huikeampia korttitemppuja ja opettelee sytyttämään ja sammuttamaan tulipalon suihkuttamalla paloöljyä sekä vettä suustaan kovalla paineella.…
55 min
Maailman parhaat kalapaikat
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/8. Yhdysvaltain itärannikko. Robsonin seikkailut Amerikan mantereella jatkuvat. Tänään hän on Yhdysvaltain itärannikolla, missä hän kalastaa sinievätonnikalaa New Yorkissa ja tutustuu uuteen tapaan kalastaa vedessä kelluen. Lisäksi hän käy Montaukissa, missä Peter Benchley kirjoitti kirjansa Tappajahai, ja yrittää saalistaa haita kapteeni Quintin…
25 min
The McCarthys: Sisarkateutta
Tänään 01:35
katsomo.fi
McCarthyt voittavat yllätyksekseen pubivisan ja päättävät muodostaa oman joukkueensa. Marjorien kilpailuhenkinen sisko Eileen on tulossa käymään, joten Marjorie haluaa kerrankin päihittää hänet. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä.
60 min
Deadwood
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/12. Jatkuva jyskytys. Rouva Ellsworthin joutuminen maalitauluksi pääkadulla kiristää leirin ilmapiiriä entisestään, ja Swearengen ottaa ohjat käsiinsä. Amerikkalainen draamasarja. (46')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/31. Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja.
56 min
Pitch - kuningasidea: Uutta maustetta
Tänään 00:57
katsomo.fi
Suuri pizzaketju haluaa kohentaa imagoaan ja kilpailuttaa kaksi mainostoimistoa kampanjasta. Toinen toimistoista on monikulttuurinen ja ryhmähenkeen uskova, kun taas toisen johdossa on määrätietoinen ja tiukka pomo. Viekö voiton humoristinen asenne vai hintalaatusuhdetta korostava asiallisuus?
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 10. Jakso 12/13. Jäädrinkkejä ja tuulitanssijoita. Naomi ja Helen yrittävät kaupata leijonille jäädrinkkejä, Mark erikoista auton kattotelinettä, jolla on kaksi käyttötarkoitusta, ja John puolestaan tuulitanssijoita. Kuka saa sijoituksen? Englantilainen sarja. (44')
60 min
Deadwood
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/12. Amatööri-ilta. Hearstin palkkasoturit aiheuttavat hämminkiä leirissä ja Langrishen teatteriseurue järjestää amatööri-illan, jossa leiriläiset pääsevät näyttämään kykyjään. Amerikkalainen draamasarja. (46')
55 min
Äitien sota
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kasvattaa lasta. Petra on tiukista tiukin kasvattaja. Anniinan perheessä hommat laitetaan tasan puoliksi miehen kanssa. Anni uskoo lapsen kuuntelemiseen ja keskustelevaan kasvatukseen. Kotimainen ohjelma. (40')
55 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Solumuistia ja jääympyröitä. Voiko elinsiirtopotilas saada uuden elimen myötä luovuttajan luonteenpiirteitä ja jopa muistoja? Ovatko järvissä ja joissa havaitut täydelliset jääympyrät luonnollisia, vai onko niiden takana jokin muu voima? Entä miten on mahdollista, että nainen ei olekaan synnyttämiensä lasten biologinen äiti? Amerikkalainen…
27 min
Uusi Kino: Paratiisin Avaimet
Eilen 23:47
areena.yle.fi
Iran 1984. Koskettavassa lyhytelokuvassa kodittomat veljekset yrittävät selvitä jokapäiväisestä elämästä sotaa käyvässä maassa. O: Hamy Ramezan.
Jokerit tyrmäsi Dinamon Minskissä toisessa erässä
Eilen 23:47
iltasanomat.fi
12 min
Uusi Kino: Kuuntele
Eilen 23:35
areena.yle.fi
Maahanmuuttajan yritys tehdä valitus tanskalaisella poliisiasemalla saa erikoisia piirteitä, kun paikalle tuotu tulkki ei halua kertoa kaikkia naisen kertomia asioita. O: Hamy Ramezan & Rungano Nyoni. T: Nordic Factory.
55 min
90210
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/22. Jos kaikki olisi toisin. Ollessaan nukutettuna sairaalassa Annie näkee todentuntuisen unen, miten asiat voisivat olla, jos hän ei olisi koskaan muuttanut perheineen Beverly Hillsiin. Silver on ilkeä juorutoimittaja, Adrianna alkoholisoitunut näyttelijä ja Dixon maineen turmelema rap-artisti. Amerikkalainen draamasarja. (39')
70 min
Kylmä rinki
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/8. Seuraava pysäkki: Valhalla. Ozissa aloitetaan opaskoirien koulutus. White on löytänyt laulun lahjan, valitettavasti laulaminen häiritsee muita vankeja. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 24/40. Tänään merille lähtee Heidi parhaan kamunsa kanssa. Heidi ei tähän ikään mennessä ole vielä ehtinyt kertaakaan rakastumaan, joten nyt olisi miehillä tilaisuus viedä naiselta ekaa kertaa jalat alta. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 32/56. Oulu. Mies on ryhtynyt rikollisiin puuhiin kumppaninsa vuoksi. Nuoret naiset ovat toimineet esimerkillisesti muistisairaan vanhuksen kanssa. Tomppa ja Rampe turvaavat ambulanssihenkilökunnan työtä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Tällä maalilla Linus Omark avasi Jokerien maalihanat
Eilen 22:50
iltasanomat.fi
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Rakkaus ja kuolema. Yliluonnollisen ilmiön kokenut nainen uskoo hoitokodissa menehtyneen äitinsä joutuneen henkirikoksen uhriksi. Viggo ei ota naisen puheita todesta, vaikka hän itsekin saa vihjeitä rikosten ratkaisemiseen erinäisten näkyjen muodossa. Norjalainen draamasarja. (45')
60 min
Bones: Sotku salamasta
Eilen 22:35
katsomo.fi
Tiimi tutkii lahjakkaan voimistelijan murhaa, mutta ruumiiseen osunut salamanisku hankaloittaa todisteiden keräämistä. Cam kohtaa viimein opiskelunaikaisen kämppäkaverinsa, joka on esiintynyt hänenä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
52 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3/12. Catin ja Samin suhde syttyy liekkeihin. Tess puolestaan kokee takaiskuja joka rintamalla. Frankie saa työkeikan, joka hiertää Catia. Mutta kun muuan järisyttävä totuus tulee julki, vanhat jutut on helppo haudata.
93 min
Camorran miehet
Eilen 22:00
areena.yle.fi
8/8. Verkko lymypaikassaan majailevan Malesen ympärillä kiristyy, mutta toimettomaksi ei jää rikollisjoukkokaan. Saako tuomari Esposito Malesen linnaan ja Camorran mahdin murrettua? Voiko tätä sotaa ylipäätään voittaa?
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 15/17. Riitaisa Café Hon. Denise Whiting on suututtanut koko Baltimoren omimalla kaupunkilaisten rakastaman "hon"-hanan. Selkkauksen myötä ilmapiiri hänen ravintolassaan on huonontunut, samoin kuin ruoka. Amerikkalainen sarja. (43')
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/10. Sisustamista ja säveltämistä. Maria lähtee sisustuskauppaan, mutta hän käy myös eräässä harrastusryhmässä. Isabel esittelee uuden avustajansa ja jatkaa vaatekokoelmansa työstämistä. Gunillakin tapaa uuden tiedottajansa, kun taas Margareta säveltää uutta laulua, jonka kohde löytyy yllättävän läheltä. Amerikkalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Justified
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/13. Tuomarin piina. Raylan saa tehtäväkseen suojella omalaatuista tuomaria, joka on saanut vakavia uhkauksia, ja yrittää edelleen kerätä todisteita oman seurakunnan perustanutta Boyd Crowderia vastaan. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Come Home: Tie, totuus ja elämä
Eilen 21:45
tv7.fi
Riku saarnaa Joh. 14:6 pohjalta.Jakso sisältää Rikun puheen Urbaani Unelma -tapahtumasta vuodelta 2007.Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu-…
Hillsong TV: Elämä sulatusuunissa 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
58 min
Escoffier - kokkien kuningas
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Auguste Escoffieria pidetään nykyaikaisen gastronomian merkittävimpänä kehittäjänä, ja hänen ravintolansa olivat seurapiirien suosiossa. Michel Roux valottaa Escoffierin uraa, johon mahtuu myös synkkä salaisuus. T: BBC.
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Arman ja ayamara-lapset
Eilen 21:00
ruutu.fi
Dokumentissa ollaan Arman Alizadin matkassa Boliviassa. Alizad tutustuu naisten ja lasten asemaan Aymara-intiaaniyhteisössä. Lapsikauppa, seksiorjuus ja köyhyys ovat isoja ongelmia. Kotimainen dokumentti. (44')
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Viron vaalitulos selvillä - mikä muuttuu etelänaapurissa? Hoivataiteesta tuli trendi, ammattitaiteilijat hakeutuvat töihin hoitolaitoksiin. Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puhutaan vallasta. Vieraina Konstsamfundetin tj Kaj-Gustaf Bergh, vanhusaktivisti Tarja Tallqvist, näyttelijä Marika Parkkomäki ja viihdetaiteilija Johanna Tukiainen. Panelissa Maria Wetterstrand ja Sampo Sarkola. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
50 min
Justified
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/13. Paljain päin. Lomautettu Raylan huolestuu entisen vaimonsa Winonan puolesta ja päättää tutkia Garyn hämäräpuuhia tarkemmin. Taustalta paljastuu alamaailman velkasotkuja. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Suositeltua

Ei herkille! Poliisi ampui kodittoman kadulle - tapahtuma tallentui videolle
Eilen 09:58
iltalehti.fi
Lady Gagan rinta pullahti esiin kesken vaatteiden vaihdon - kamerat tietenkin paikalla
Eilen 18:11
iltasanomat.fi
13 min
Jälkihiki
Eilen 09:07
areena.yle.fi
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Jokerit tyrmäsi Dinamon Minskissä toisessa erässä
Eilen 23:47
iltasanomat.fi
Brittimuusikko esittää coverin PKN:n euroviisubiisistä
Eilen 19:27
iltalehti.fi