UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Näin tyylittelee ilmakitaran maailmanmestari!
Tänään 02:59
iltasanomat.fi
19-vuotias japanilainen osallistui kisoihin ensimmäistä kertaa ja esiintyi taiteilijanimellä Nanami Seven Seas. Kilpa oli tänä vuonna poikkeuksellisen tiukka. Ylimääräisellä Air Off -kierroksella voitosta taistelivat Nagura ja yhdysvaltalainen Matt Burns , taiteilijanimeltään Airistotle. Lopulta tuomaripisteet ratkaisivat tilanteen Naguran hyväksi.
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 35
Tänään 02:00
mtvkatsomo.fi
55 min
LA Ink
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kun kissa on taas poissa. Kat lähtee käymään Jessen luona Austinissa, ja sillä aikaa urakoitsijan pitäisi tehdä liikkeessä muutostöitä. Arianna ja Rooftop ovat tietysti kissavahteina. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
30 min
Poliisit
Tänään 01:10
ruutu.fi
Oulu. Tehtävät vaihtelevat kevyemmistä nuorison kaitsemisesta ja virtsaajien sakotuksista vakavampiin yövuoron mittaan. Janne ja Tommi etsivät isäänsä kuristanutta poikaa ja ehtivät ensimmäiseksi kolaripaikalle, jossa on tapahtunut raju ulosajo. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
Kymmenet pienkoneet pörräsivät Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Tänään 01:08
iltasanomat.fi
Tempauksen takana oli huoli Malmin lentokentän suunnitellun sulkeutumisen aiheuttamista häiriöistä. Kenttä on valittu maailman sadan uhanalaisimman kulttuurikohteen listalle. Malmin lentoasemalle ei ole edelleenkään osoitettu vaihtoehtoja. Kentällä nykyään toimivien harraste-ja ammattilaisilmailijoiden ja –yritysten tulevaisuus on siis epävarma. Osa ilmailijoista…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 01:00
ruutu.fi
Pahaa sushia. Naista epäillään rattijuoppoudesta, ja hän osoittautuukin hyvin sekavaksi. Ovatko valkoiset miehet epäilyttäviä, jos he ajavat Cadillacilla? Pimeillä kujilla autossa voi puuhata kaikenlaista. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
56 min
The Wire
Tänään 00:35
areena.yle.fi
Epäilyksiä. Davis kehottaa Burrellia pitämään puolensa. Namond hakee apua odottamattomalta taholta. Bubbles kyllästyy Hercin lupauksiin, ja Chris selvittää Michaelin ongelmat. T: HBO. (U)
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Fredrikstad. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:20
ruutu.fi
Eläimellistä menoa. Morsiamet Jaclyn, Melissa, Keshia ja Megan arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan eläintarhassa, teollisuusalueella sekä epäonnenpäivän merkeissä. Yhden morsiamen tanssilattia pysyy tyhjillään ja toisen lattialla ei pysy pystyssä. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Trondheim. Poliisi käy muun muassa etsimässä sillalta hyppäävää miestä ja erottamassa kahta riitapukaria toisistaan. Rauhallinen vuoro muuttuu yhtäkkiä vauhdikkaaksi, kun poliisit huomaavat kadulla jotain epäilyttävää. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
26 min
Rouva varapresidentti
Eilen 23:30
areena.yle.fi
3/8. Catherine. Selina yrittää tukahduttaa syytökset siitä, että hän olisi liian itsekeskeinen. Gary etsii varapresidentille sopivaa koiraa, tosin viimeisen sanan valinnassa sanoo Selinan tytär Catherine. T: HBO.
55 min
Rysän päällä: Puhelinpösilö
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Ikävän avioeron kokenut Carly Carter pelkää joutuneensa toistamiseen petetyksi, sillä nuori baarimikkopoikaystävä ei huoli häntä enää työpaikalleen. Tarkkailijat havaitsevat, että poikaystävä pyörii muodokkaan blondin seurassa. Antoinelle Slavin ihmettelee, miksi avomies nukkuu nykyään puhelin tyynyn alla. Tutkinta paljastaa, että puhelimia kaupitteleva mies…
48 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi
8/9. Koomikot tutustuvat tehdastyön arkeen nokialaisessa tekstiilitehtaassa. Mutta päteekö keikalla toiset säännöt, kun yleisöstä 85 % on naisia? Vierastuomarina Mika Eirtovaara. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Timanttiliiga: Villikortti jäi saamatta
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Suomalaisheittäjät eivät pystyneet ottamaan Timanttiliigan keihäänheiton finaalissa tarjolla ollutta villiä korttia ensi vuoden Pekingin MM-kisoihin. Tero Pitkämäen kolmas sija riitti kokonaiskilpailussa toiseksi.
Taitoluistelu: Kiira Korpi vihdoin täydessä iskussa
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Loukkaantumisesta kärsinyt taitoluistelija Kiira Korpi sai erinomaisia uutisia Saksassa tehdyssä lääkärintarkastuksessa.
7 min
Päivän sää
Eilen 22:22
mtvkatsomo.fi
60 min
Liv D
Eilen 22:20
ruutu.fi
Liv D: Katie Price ? toisenlainen äiti. Koskettava dokumentti povipommi Jordanin eli Katie Pricen taistelusta saada anteeksipyyntö tunnetulta koomikolta, joka vitsaili julmasti hänen vammaisen poikansa kustannuksella. Dokumentti tutustuttaa meidät myös arkipäivän haasteisiin perheessä, jossa on vammainen lapsi. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (43')
News 29. August 2014 & Call of Duty: Advanced Warfare Livestream Replay
Eilen 22:15
gamereactor.fi
News 29. August 2014 & Call of Duty: Advanced Warfare Livestream Replay
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Tamurille leikkikaluja
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: Suuruudenhulluutta sirkuksessa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Puhelinhaastattelussa puolustusministeri Haglund
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
48 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Murtuneet mielet ja murtuneet miehet. Määräsikö isien sota myös lasten elämän suunnan? Anne Flinkkilän vieraina näyttelijä Sinikka Sokka, kirjailija Ulla Vaarnamo ja historiantutkija Ville Kivimäki. (U)
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kissatappelu. Suloiset röyhelölastenvaatteet myyvät miljoonilla. Maisemoinnin voi hoitaa luomutyylillä vuohilla. Bikinirajan siistimisen ei tarvitse sattua. Lasten vihannesmehujäästä syntyy tappelu. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
60 min
Big Brother: Päivä 5
Eilen 21:59
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Ilon ja rohkeuden Henki: Evankeliumin julistamisen armonlahjat 1/2
Eilen 21:45
tv7.fi
Mitä tekee evankelista ja mitkä lahjat liittyvät evankeliumin julistamiseen?Kaikki se, mitä olet aina halunnut tietää Pyhästä Hengestä. Opettajana Marko Huhtala.
ISTV jenkkien treeneissä USA:n valmentaja illan pelistä: "Emme aliarvioi ketään"
Eilen 21:33
iltasanomat.fi
- Katsomme jokaista vastustajaa ja kunnoitamme mitä he tekevät. Sitten yritämme tehdä hyvin oman työmme. - Emme aliarvioi ketään. Jokainen joukkue tässä turnauksessa voi aiheuttaa sinulle hankaluuksia ja voittaa sinut. Duken yliopiston legendarisena valmentajana tunnettu "Coach K" on päässyt nopeasti kärryille Susijengin ydinajattelusta ja -osaamisesta. - Suomen…
30 min
Villit nettivideot
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (23')
29 min
Strada
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Somalikirjailijat Nadifa Mohamed ja Nura Farah kohtaavat. Robottiautojen aikakausi vai paluu hevosiin? Graffititaiteilija Jussi TwoSeven. Ooh Manta!
Saints Row: Gat Out of Hell - Announcement Trailer
Eilen 21:16
gamereactor.fi
Saints Row: Gat Out of Hell - Announcement Trailer
28 min
Tosi tarina: Lentäjät Kirgiisiaroilla
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Vuonna 1962 ilmavoimat lähetti 15 lentäjää salaiseen hävittäjälentäjäkoulutukseen Neuvostoliittoon. Dokumentti kertoo kolmen lentäjän tarinan kylmän sodan keskellä. (U)
47 min
Tartu Mikkiin
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Uusinnassa mukana Yön sankarit Suvi Teräsniska, Olli Lindholm, Miina Mikkonen ja Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari (es. 25.1.2013). Sami Hintsanen isännöi ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)
30 min
Villit nettivideot
Eilen 21:00
ruutu.fi
Käytännön pilat. Tarjolla on käytännön pilojen kerma. Poliiseja pissitetään vesipullolla, agentti on liikkeellä kaupoissa ja muista: älä päästä ketä tahansa kotiisi. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (25')
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
ISTV: USA:n valmentaja hehkuttaa Petteri Koposta
Eilen 20:56
iltasanomat.fi
Hän on tutkinut tarkasti tämän illan avausvastustajaansa ja löytänyt sieltä hyvin potentiaalisen vaaratekijän, erään Petteri Koposen . - Hän on loistava takamies. Mutta hän ei ole vain loistava pelinjohtaja, vaan myös heittäjä. - Hänellä on iso sydän ja erinomainen kilpailuvietti. Hän on yksi turnauksen parhaista takamiehistä, Duken yliopistojoukkueen päävalmentajana…
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi

Suositeltua

Cocohan se siellä taas! Voiko näitä edes kutsua enää bikineiksi?
Eilen 09:03
iltalehti.fi
Nuorukaisen vaarallinen leikki maantiellä
Eilen 08:00
iltalehti.fi
28 min
Uusi päivä
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Tästä ei uimapuku voi enää pienemmäksi mennä: Coco Austinin narubikinit uhmaavat painovoimaa
Eilen 11:39
iltasanomat.fi
Suomalainen yritys osti 38 miljoonan euron lentokoneen
Eilen 12:38
iltasanomat.fi
28 min
Tosi tarina: Lentäjät Kirgiisiaroilla
Eilen 21:00
areena.yle.fi