UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

USA:n odotetaan ilmoittavan diplomaattisuhteiden solmimisesta Kuuban kanssa
Tänään 04:46
iltasanomat.fi
Hollywoodin superpari ilmoitti avioerosta
Tänään 04:18
iltasanomat.fi
Nyt se on virallista: Kreikan lainaerä jäi maksamatta
Tänään 03:02
iltasanomat.fi
55 min
Wipeout
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/18. Naisten ilta. Wipeoutin erikoisjaksossa 24 naista taistelee 50 000 dollarin palkinnosta haastavalla esteradalla. Vauhdissa ovat muun muassa trapetsitaiteilija, lentoemäntä ja tuhma leipuri. Finaali on yksi Wipeoutin historian tiukimmista. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43')
Kriisi? Mikä kriisi? Mykonoksen saarella bailataan
Tänään 01:36
iltasanomat.fi
M-juna ajoi viimeisen matkansa
Tänään 01:10
iltasanomat.fi
50 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/16. Burgundi. Anthony matkaa Burgundiin nauttimaan paikallisista ruoista ja viineistä. Hän saa oppaakseen USA:ssa mainetta niittäneen ranskalaiskokki Ludo Lefebvren. Amerikkalainen sarja.
55 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. Unelmahäät vai unelmapolttarit?. Cary järjestää unelmahäitä morsiamelleen Aileenille, mutta hänelle tärkeintä näyttää olevan rahan säästäminen unelmien polttareihin Las Vegasissa. Onnistuvatko unelmahäät vuokrapuvuissa ja polkuhintaisessa hääpaikassa? Amerikkalainen realitysarja. (42')
30 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 00:30
ruutu.fi
Erilainen härkäjuoksu. Jaksossa seurataan mm. epäonnista maastoautoilua, yllättävän käänteen saavaa härkätaistelua, slackline-tasapainoliinalla taiteilua rotkon yllä sekä golfkärryllä koheltamista. Amerikkalainen sarja.
30 min
Villit lomavideot - USA
Tänään 00:00
ruutu.fi
Hillitön hinauspalvelu. Näemme muiden muassa mustekalan, jolla on taiteellisia taipumuksia, kovia kokevan haitarinsoittajan, varomattomia vartiosotilaita sekä kekseliään tavan, jolla hinata auto merestä. Amerikkalainen sarja.
60 min
Risteyksessä
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Jonne Aaronin tarina. "Arttu" lintsaa koulusta, harrastaa kavereidensa kanssa pikkurötöksiä ja on kovaa vauhtia liukumassa elämän syrjäpoluille. Sitten hän päätyy koulukotiin - ja löytää musiikin. Jaksossa on mukana myös Jonne Aaron. Kotimainen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Nätti nakuna
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 23. Selviytyjän tarina. 32-vuotias Antoinette on selättänyt rintasyövän, mutta on enää pelkkä varjo entisestään. Huolettomasta ja itsevarmasta bilehileestä on tullut ujo ja sulkeutunut harmaavarpunen, joka piilottaa itsensä löysien verkkareiden alle. Gok haluaa saada hänet taas iloitsemaan elämästä. Englantilainen sarja.
60 min
The Strain: Kadonneet
Eilen 23:49
katsomo.fi
Setrakian vie pienen vastarintaryhmänsä uusimmat jäsenet piilopaikkaansa. Tapahtumien laajuus ja suunnitelmallisuus alkaa hiljalleen valjeta heille ja joukkoon eksynyt hakkeri Dutch Velders tajuaa oman osuutensa tapahtumien kulussa. Gus pelkää Felixin kuolevan selliin, mutta vartijoilla ei tunnu olevan kiirettä etsiä vangeille lääkäriä kaaokseen joutuneessa kaupungissa.…
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 20/20. Salamatkustajia. Maahan on tullut epäilyttäviä henkilöitä turistiryhmän mukana. Rajatarkastajat tutkivat perinteisiä Vietnamilaisia puuveistoksia perusteellisesti, ja Egyptistä saapuvan kontin sisällä saattaa olla muutakin kuin taateleita. Australialainen sarja.
30 min
Kardashianit: Sokkotreffit
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
111 min
Romanien tie
Eilen 23:11
areena.yle.fi
Romanimusiikin Buena Vista Social Club: värikäs musiikkielokuva neljästä maasta tulevien romanimuusikkojen yhteisestä kiertueesta Pohjois-Amerikassa. O: Jasmine Dellal. (When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan)
30 min
Kardashianit: Kimin tupaantuliaiset
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 19/20. Epäilykset kasvavat. Useasti Australiassa käyneen malesialaisnaisen tarkastus rajalla jatkuu, ja virkailijoiden epäilykset kasvavat. Amerikkalaismies on tulossa Australiaan työhaastatteluun, ja Sydneyn postikeskukseen saapuu paketti, jonka sisältö ei vastaa odotuksia. Australialainen sarja.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
60 min
Good Wife
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 20/22. Kätkettyjä merkityksiä. Vaaliskandaalin ryvettämä Alicia pyrkii takaisin vanhaan firmaansa, mutta matkaan tulee mutkia väärinkäsityksen vuoksi. Kalinda tekee kovan ratkaisun auttaakseen Dianea. Amerikkalainen draamasarja. (41')
24 min
Maisema ei elätä
Eilen 22:46
areena.yle.fi
(1965) Elämää autiotuvalla Ahvenanmaalla ja Suomen läntisimmässä kunnassa Eckerössä. Kesällä kaunis seutu kukoistaa turismista, mutta kolme muuta vuodenaikaa asettavat elannolle haasteita.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 41/56. Mikkeli. Uimarannalta löytyy sekava nainen. Motoristien ajelut on ajeltu, kun Harri ja Jarkko painavat keikkaa Mikkelin yössä. Väsähtänyt juhlija on luonut itselleen erikoisen terassiympäristön. Jarkko esittelee Harrille oikeaoppisen U-väistön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19 min
Saaristolaiselämää Ahvenanmaalla
Eilen 22:26
areena.yle.fi
(1960) Elämää Ahvenanmaan saaristossa. Ohjelmassa tutustutaan kalastukseen, veneveistämöön ja Maarianhaminan merenkulkumuseoon.
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
24 min
Elävä arkisto: Vene on silta
Eilen 22:02
areena.yle.fi
(1968) Ohjelma kertoo Lounais-Suomen saariston ja Saaristomeren maantieteestä, historiasta ja elinkeinoista. Turistit kansoittavat idylliset rannat teltoillaan ja poukamat purjeveneillään.
1 min
Elävä arkisto: Ahvenanmaan saaristo
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Lounais-Suomen Saaristomeri ja Ahvenanmaan saaristo on kaksi kesäkuukautta turistien suosiossa, loppuvuosi on hiljaisempaa. Arkisto-ohjelmissa nähdään, kuinka saaristossa eleltiin 1960-luvulla.
43 min
Kansijuttu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1. kausi, osa 1/6. Yksinhuoltaja Lára iloitsee uudesta työstään tabloidilehden toimittajana. Ensimmäinen työkeikka imaisee hänet suoraan tapahtumien ytimeen. Islantilainen draamasarja. (U)
20 min
Uutisjutut: Kotimaa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Otaniemen reaktori sammuu
20 min
Uutisjutut: Kotimaa: Operaattorit povaavat hintojen korotuksia
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Uutisjutut: Kotimaa: Rahapeliyhtiöiden yhdistyminen etenee
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Kevennys 30.6.: Taidetta lasista
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Uutisjutut: Kotimaa: Kroatialaisyhtiö mukaan Fennovoimaan
Eilen 22:00
katsomo.fi
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
12-vuotias freestyle-skeittaaja esittää huikeita temppuja
Eilen 21:57
iltalehti.fi
Vasta 12-vuotias Japanilainen Isamu Yamamoto kerää katseita huikeilla freestyle-tyylisillä skeittitempuillaan. Yamamoton tyyli muistuttaa paljon Tony Hawk -videopeleistä tuttua Rodney Mullenia, jota on kutsuttu maailman vaikutusvaltaisimmaksi rullalautailijaksi. Nähtäväksi jää, tuleeko nuoresta Japanilaisesta rullalautailun seuraava Rodney Mullen. Lähde: RUMBLE,…
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Ukkonen jyrisi Helsingissä
Eilen 21:31
iltalehti.fi
Video: Janne Makkonen
31 min
Löytäjät: Runohuone
Eilen 21:29
katsomo.fi
Juontajat etsivät kilpaa runohuoneen kalustusta kerrostalokolmioon Nastolaan. Kumpi vie Janican sydämen: patina vai moderni?
52 min
Happy Valley, varjojen laakso
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 6/6. Saako Catherine takaisin elämänhalunsa ja otteen työelämästä? Nurkkaan ahdistettu Tommy seuraa tarkasti poikansa liikkeitä. Ryan haluaa kulkea koulumatkat yksin, onhan hän jo iso poika.. Sarja jää tauolle.

Suositeltua

Valvontakamera tallensi epätoivoisen autovarkauden Seinäjoella
Eilen 17:58
iltasanomat.fi
Pariskunta oli naimisissa 75 vuotta – kuolivat sylikkäin käsi kädessä
Eilen 13:06
iltasanomat.fi
Janne Ahonen palaa kiihdytysautokisoihin: "On se aika järjetön vauhti"
Eilen 18:44
iltasanomat.fi
Tästä mallia Suomeen – näin toimii maailman kuuluisin jono
Eilen 12:50
iltasanomat.fi
Ex-liigakiekkoilija yrittää fyysistä ihmetemppua
Eilen 17:40
iltalehti.fi
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi