UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Alaston nainen aiheutti liikenneonnettomuuden Yhdysvalloissa - 10 loukkaantui
Tänään 04:10
iltasanomat.fi
Bostonin "maratonpommittajien" sisko vangittiin pommiuhkauksen vuoksi
Tänään 02:48
iltasanomat.fi
Aliana Tsarnajevia , joka on Bostonin maratonpommituksista epäiltyjen Dzhohar ja Tamerlan Tsarnajevin sisko, esitettiin vangittavaksi tiistaina. Syyttäjien mukaan Tsarnajevin epäillään syyllistyneen törkeään häirintään soittaessaan veljensä entiselle puolisolle. Puhelinsoittojen yhteydessä Tsarnajev esitti syyttäjän mukaan vakavan uhkauksen, jolla oli selkeitä…
50 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Vierailuja. Frankie tulee vierailulle Olivian vanhempien luokse ja Taylor ja Demotious joutuvat tuplatreffeille Taylorin vanhempien kanssa. Kolby sekä tytöt järkkäävät äidilleen yllätystreffejä isänsä kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (39')
Yhdysvalloissa ensimmäinen Ebola-tapaus
Tänään 02:04
iltasanomat.fi
Mies oli saanut tartunnan Liberiassa Länsi-Afrikassa. Hän sai oireita muutama päivä sen jälkeen kun hän oli palannut kotimaahansa. Kyseessä on ensimmäinen Ebola-tapaus, joka on diagnosoitu Yhdysvalloissa. Miestä hoidetaan sairaalassa Dallasissa, Texasissa. Tapauksesta kerrotaan lisää yksityiskohtia tiedotustilaisuudessa myöhemmin. Mies ei ole kuulunut Länsi-Afrikkaan…
Vatsatanssija villitsi missit, Teuvon ja Nikon - katso video!
Tänään 01:09
iltalehti.fi
Kyproksen Kyreniassa kansainvälisiin kisoihin valmistautuva missikolmikko sekä polttarimatkaansa viettävät suunnittelija Teuvo Loman ja laulaja Niko Helenius innostuivat kesken meze-aterian testaamaan vatsatanssitaitojaan paikallisessa ravintolassa. Vaalea, turkoosiin asuun pukeutunut vatsatanssija esiintyi ympäri ravintolaa ja päätyi tanssimaan myös suomalaisseurueen…
35 min
Weeds
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/13. Reikä hunnussa. Nancy etsii uusia markkinoita ja järjestää itsensä töihin Dougin siivellä. Silas hankkii asiakkaita, mutta yllättävä tapaus jossain kaukana sotkee suunnitelmia. Amerikkalainen draamasarja. (27')
60 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis.
20 min
Kimppakolmoset
Tänään 00:50
areena.yle.fi
12/14. On tullut aika ottaa Alicen vauvelista potretti. Matka valokuvaamoon on oikeastaan ihan simppeli juttu, joten kuinka kummassa kimppakolmoset onnistuvat saamaan mutkia siihenkin? Kukahan kuvassa lopulta komeilee?
35 min
Weeds
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/13. Legendamatsi. Nancy saa huumevalistuksessa hyviä vihjeitä liiketoimiinsa. Silas saa ensimmäisen mallikeikkansa New Yorkissa, ja Doug joutuu yllättäen töihin. Amerikkalainen draamasarja. (27')
Kumman liigan korisukan Kotti haluaisi leikata, Korisliigan vai VTB:n?
Tänään 00:30
iltasanomat.fi
Yksi loukkaantui kouluammuskelussa Yhdysvalloissa
Tänään 00:26
iltasanomat.fi
Ammuskelu tapahtui 91 vuotta toimineessa Fern Creekin lukiossa. ABC Newsin mukaan ammuskelu johti piiritystilanteeseen, joka raukesi kun poliisit ottivat laukaukset ampuneen henkilön kiinni kolme tuntia tapahtumien käynnistymisen jälkeen. Yksi 1400 oppilaan suuruisen koulun opiskelijoista sai ammuskelussa vammoja. Hänen tilansa ei ole kriittinen. Poliisi ei ole…
29 min
Jalkapallon Mestarien liiga: Jalkapallon mestarien liiga
Tänään 00:20
areena.yle.fi
Kooste toisen kierroksen otteluista.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 17/40. Tänään Sinkkulaivalle astuu lahtelainen Marianna. Kotiäiti-tarjoilijaopiskelija Mariannalle romantiikka ei tarkoita viiniä ja kynttilöitä hienossa ravintolassa vaan pikemminkin jallupulloa lähipubin kulmapöydässä. Erikoistaidokseen nainen mainitsee itsensä nolaamisen. Kotimainen realitysarja. (21')
Michael Phelps taas kiinni ratista
Tänään 00:04
iltasanomat.fi
Viisissä olympiakisoissa yhteensä 22 mitalia kauhonut Michael Phelps päätti uransa Lontoon kisoihin vuonna 2012. Tänä vuonna hän on kuitenkin palannut kilpa-altaisiin ja edusti USA:ta muun muassa syyskuun alussa Pan Pacific -kisoissa Australiassa. 18 kultamitalin Phelpsin puhuttiin palaavan arvokisoihin ensi vuoden MM-altaisiin ja sitä myöten Rion olympiakisoihin.…
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')
Amerikkalaissotilaat pysyvät Afganistanissa - sopimus allekirjoitettiin
Eilen 23:52
iltasanomat.fi
Kahdenvälinen sopimus mahdollistaa amerikkalaisten sotilaiden jäämisen maahan, kun Isaf-operaatio päättyy tänä vuonna. Sopimuksen solmiminen viivästyi, koska Afganistanin presidentinvaalien voittaja ei kuukausiin selvinnyt. Amerikkalaissotilaita jäänee Afganistaniin ensi vuonna noin 10 000. Asiantuntijat arvioivat sopimuksen allekirjoittamisen osoittavan, että…
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Ammatinvalintaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
60 min
NCIS Rikostutkijat
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 17/24. Pomminvarma menestys. Pommi räjähtää pukuhuoneessa juuri ennen hyväntekeväisyyskonserttia. NCIS päättelee, että joku yrittää murhata konserttiin palkatun kantrimuusikon. Jaksossa vierailee Keith Carradine. Amerikkalainen draamasarja. (40')
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/40. Lahti. Jannen ja Jarnon yö täyttyy pyörävarkaista, auton katolla hyppivistä nuorista, ikkunaan virtsaajasta ja alaikäisistä juopottelijoista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Music Award. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
57 min
- 112 -: 112
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Hätäkeskuspäivystäjien työnkuva on laaja ja haastava. Tänään kuulemme muun muassa rankan elvytyspuhelun. Turussa ja Vantaalla seurataan pelastuslaitosten arkea ja Espoossa seuraamme poliisin kiireistä yövuoroa.
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/40. Espoo. Sami ja Hannu saavat hälytyksen rakennustyömaalle murtoepäilyn vuoksi. Ravintolan terassin rikkonut asiakas joutuu yöksi putkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
11 min
Viikon kertoja: Antti Tuuri
Eilen 22:53
areena.yle.fi
(1982) Kirjailija Antti Tuuri lukee novellinsa "Lauantain huvit". Toimittaja Timo Hämäläinen.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:40
areena.yle.fi
Huippuhetket: Sport - Lukko 30.9.2014
Eilen 22:39
iltasanomat.fi
Sport oli kotikaukalossaan aseeton Lukkoa vastaan. Raumalaiset kiskaisivat ratkaisevan eron isäntiin toisessa erässä.
JYP kivikova kotonaan - päätöserän hurja kiri käänsi
Eilen 22:38
iltasanomat.fi
Pelicans johti Jyväskylässä kahteen otteeseen, mutta joutui tunnustamaan JYPin paremmakseen päätöserässä.
60 min
Rakkautta ensitreffeillä: Mysteerimies
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Tällä kertaa näemme ensitreffeillä varsinaisen mysteerimiehen, joka osaa viihdyttää naisia - ainakin omasta mielestään. Tapaamme myös entisen aikuisviihdenäyttelijän, joka vikittelee hehkeää leskinaista. Mukana on myös viime jaksosta tutuksi tullut kuvankaunis Fayhe, jolle sateli uusia treffikutsuja mönkään menneiden treffien jälkeen.
60 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjolahden lomakeskus Haukivuorella on päätynyt isänperintönä nuorelle omistajalleen. Maailmaa nähnyt omistaja haluaa tuoda palan Aasiaa Savon sydämeen, ja suunnitelmat ovat korkealentoisia. Kansakoulunakin palvelleeseen lomakeskukseen on suunnitteilla muun muassa sumopainiareena ja kapselivuoteet. Jyrki Sukula joutuu palauttamaan omistajan…
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
Entinen huippulupaus avasi liigauran nollapelillä!
Eilen 22:27
iltasanomat.fi
KalPalle riitti yksi maali voittoon Itä-Suomen herruustaistossa.
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
HIFK upotti Kärpät voittolaukauskisassa
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
Kärpät ja HIFK nyhjäsivät nolla-nollaa aina voittomaalikisaan asti. Voiton ratkaisi helsinkiläisille Jasse Ikonen.
Espoon tulikuuma ilta päättyi Bluesin juhliin
Eilen 22:25
iltasanomat.fi
Jere Lehtisen kunniaksi järjestetyillä juhlallisuuksilla käynnistynyt Blues-TPS -ottelu päättyi isäntien voitonjuhliin.
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Jalkapallo: UCL: Eremenkolta upea veto Bayernin tolppaan
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
42 min
Elävä arkisto: Arvet
Eilen 22:11
areena.yle.fi
(1987) Antti Tuurin käsikirjoittamassa näytelmässä pohjalaisen minkkitarhurin elämä suistuu raiteiltaan, kun kauan poissa pysytellyt Amerikan veli saapuu vaatimaan osuuttaan perintötilasta.
Raamattu puhuu sinulle: Psalmit 19-21
Eilen 22:05
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä.
60 min
Big Brother: Päivä 37
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
Uutisjutut: Politiikka: Erkki Tuomiojan poliittisista muistiinpanoista kirja
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Näin helppoa on imuroida langattoman verkon kautta tietoja
Eilen 11:31
iltalehti.fi
Rohkea Toni pyysi Johanna Tukiaista treffeille - pakit tuli
Eilen 13:15
iltasanomat.fi
Valokuvaaja yllättää mallinsa - kuvaa alasti
Eilen 10:18
iltalehti.fi
Mitkä näkymät! Uskaltaisitko lentää tällä laitteella
Eilen 10:40
iltalehti.fi
47 min
Sydämen asialla
Eilen 12:40
areena.yle.fi
Nyt sattui! Teinipojan temppu ilkeästi pieleen
Eilen 14:09
iltalehti.fi