UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Leijonan luola USA
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/29. Koirain patukoita. Tällä kertaa luolaan tuodaan mm. kirjavalaisimia, hellästi herättäviä unimaskeja ja jopa itse Teräsmiehelle istuvia pukuja. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Cristela: Palkkaeroja
Tänään 15:25
katsomo.fi
Kausi 1, 6/22. Cristelan pitäisi töissä puolustaa pankkia, joka on maksanut naistyöntekijälle pienempää palkkaa kuin miehille. Daniela taas ei haluaisi puhua Felixin kanssa omista palkka-asioistaan. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
3 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 15:00, 6.10.2015
Tänään 15:16
areena.yle.fi
Aiheina muun muassa Venäjän ilmatilaloukkaukset Turkissa, turvapaikanhakijoiden työllistymistä koskeva kysely ja tulvat Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa.
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Viivi ja Risko ovat valmiita astumaan avioon. Viivi Pumpanen ja Mikael Jungner ottavat täyden vastuun pariskunnan häiden järjestämisestä. Avioparin kaapista löytyy Supermies-asu. Olisiko siinä sopiva hääteema? Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
57 min
Susannah Skandinaviassa: Seitsemän vuoden kutina
Tänään 15:03
katsomo.fi
Esbjergistä Trinny löytää Pian, joka ratkaisi avioliittokriisinsä liittymällä parinvaihtoklubiin. Klubilla Pia pukeutuu lateksimekkoon, mutta arjessa hänellä on farkkuhame ja tuulitakki. Sillellä on seitsemän lasta, joista nuorimmalla on ommuunisairaus. Hän ei ehdi huolehtia itsestään, vaan pukeutuu mustiin, löysiin vaatteisiin. Filippiineiltä Tanskaan alkujaan…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Fashion Star
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Kesätrendejä. Suunnittelijoita on jäljellä 12, ja tehtävänä on suunnitella kesävaatteita. Stressaantunut Orly saa kokea yllätyksen, ja itsepäiseksi itseään kuvaileva Ross päättää puolestaan yllättää mentorit. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/27. New Haven. Adam palaa vanhaan opiskelukaupunkiinsa New Haveniin. Hän maistaa Amerikan perinteisintä hampurilaista Louis' Lunchissa, syö newhavenilaisen pizzan Modern Apizzassa ja valmentaa Yalen opiskelijaa Ric Bestiä toiseen yritykseen Caseus Cheese Truck -haasteen kanssa. Amerikkalainen sarja. (21')
5 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 45/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
Puolustusvoimat on tuottanut elokuvia 90 vuotta – katso miltä näyttää Ilmauhka (2003)
Tänään 14:50
iltasanomat.fi
Katso puolustusvoimien elokuva oheiselta videolta.
Täydellinen auringonpimennys nähtiin lentokoneen ikkunasta
Tänään 14:45
iltalehti.fi
Lähde: Jukin Media Gogi Mavromichalis
Prison Architect Release Trailer
Tänään 14:25
gamereactor.fi
Prison Architect Release Trailer
3 min
Lentopallon EM: Hyppivä Apina. Eli kun Kunnaksen Kupla puhkeaa...
Tänään 14:10
areena.yle.fi
Toimittajaa nöyryytetään oikein olan takaa. Kaikilla ponnistusvoimamittareilla, kuin myös rasvaprosentilla, mitattuna...
4 min
Lentopallon EM: Ulottuvuusponnistusvoimatesti - lentopalloäijät ion action.
Tänään 14:07
areena.yle.fi
Lentopalloilijat testaavat ulottuvuusponnistusvoimaansa.
3 min
Lentopallon EM: Ulottuvuusponnistusvoimatesti - eri lajien vieraat esittelevät ponnistustekniikkaansa.
Tänään 14:05
areena.yle.fi
Muun muassa koripalloilija, korkeushyppääjä ja pesäpalloilija esittelevät ponnistusvoimaansa.
21 min
Spy - Isä agenttina: Spy - isä agenttina
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 6/11. Marcusin koulussa alkaa työharjoittelujakso. Löytääkö poika kiinnostavan alan? Salaisen palvelun taannoin tehdystä esittelyvideosta syntyy jälkipuheita. Saako Tim syyt niskoilleen?
60 min
Top Chef
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Illalliskutsut. Sillä silmällä -sarjasta tuttu ruokaguru Ted Allen järjestää illalliskutsut uutta keittokirjaansa juhlistaakseen, ja kukin kilpailija valmistaa tilaisuuteen yhden ruokalajin. Viime hetkellä ilmoitettava yllättävä käänne saa erään kokkikokelaista hermostumaan ja sortumaan helppoon virheeseen. Amerikkalainen sarja. (45')
Matti Alahuhta paljastaa ISTV:lle: Tätä on hyvä vire
Tänään 13:52
iltasanomat.fi
Nokian ja Koneen johtotehtävissä pitkään toimineen Matti Alahuhdan tänään julkistettu ”Johtajuus - kirkas suunta ja ihmsen voima” (Docendo) on poikkeus. Siitä löytyy mm. selkeä suomen kielen sana kuin vire. Katso oheiselta videolta Matti Alahuhdan haastattelu.
70 min
MasterChef Australia
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 27/61. Huoleton huippukokki. Kolme kilpailijaa taistelee koskemattomuushaasteen ensimmäisellä kierroksella aseistettuina. Toisella kierroksella yksi heistä saa vastaansa huippukokki Jock Zonfrillon, jolla ei näytä olevan huolen häivää, vaikka aikaa on niukasti. Australialainen sarja. (51')
The Crew: Wild Run - The Summit Trailer
Tänään 13:46
gamereactor.fi
The Crew: Wild Run - The Summit Trailer
27 min
Erätulilla
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Evolla lähdetään majavaretkelle ja Onnin majan rantaa kunnostetaan. Testataan omatekoisen uistimen teho ja lähdetään alligaattorijahtiin Yhdysvaltoihin. Mutta miten alkaa erään tunnetun radiopersoonan Lapin reissu? (U)
Mies muutti treenin showksi - uskomaton kehonhallinta!
Tänään 13:18
iltalehti.fi
Lähde: Jukin Media Gogi Mavromichalis
Syyttäjä toi paloittelumurhaajan kotoa takavarikoidut aseet käräjille
Tänään 13:08
iltasanomat.fi
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/17. Michon's. Savustamo-ravintola Michon'sin omistaja Al sairastaa kotona ja haluaa siirtää vallan tyttärelleen. Tytärtä kuitenkin kiinnostaa vain laiskottelu ravintolan takahuoneessa, vaikka ravintola on jopa nimetty hänen mukaansa. Johtajan puuttuessa keittiöväki oikoo mutkat suoriksi ja tarjoaa asiakkaille mikrossa lämmitettyä ruokaa, vaikka…
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/31. Drummin perhe. Tämänkertaisessa jaksossa Ty tiimeineen rakentaa uuden talon Drummin perheelle. Perheellä on kaksi autistista lasta, ja he tekevät paljon hyvää kaikkien yhteisönsä erityislasten eteen, muun muassa baseball-joukkuetta vetämällä. Siitä huolimatta he joutuvat itse asumaan entisellä kaatopaikalla. Amerikkalainen realitysarja.
56 min
Jamie Oliverin ruokavallankumous: Huikea kampanja
Tänään 12:51
katsomo.fi
Paikallinen radiojuontaja Rod Willis epäilee edelleen Jamien ruokavallankumousta. Hän lupaa muuttaa skeptistä asennettaan, jos Jamie onnistuu saamaan tuhat ihmistä keittiöönsä kokkauskurssille. Voittaako Jamie Rodin viimein puolelleen? Hänellä on viisi päivää alkaa järjestää huikea kampanja, jossa myös media on paikalla. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki…
IS Liigapörssissä alkaa toinen jakso – katso PörssiTV:n vinkit
Tänään 12:49
iltasanomat.fi
IS Liigapörssin kauden toinen jakso käynnistyy torstaina, kun SM-liigassa on ohjelmassa kaksi ottelua. Alkava jakso kestää aina marraskuun alun maajoukkuetaukoon asti. Pohdittavaa riittää, kun valittavana ovat kaikki Liigan pelaajat. PörssiTV:ssä Jussi Paasi esittelee omat valintansa Ville Järvisen johdolla. Kuka torjuu voittoja ja ketkä tekevät maaleja? Se selviää…
Syyttäjä toi paloittelumurhaajan kotoa takavarikoidut aseet käräjille
Tänään 12:33
iltasanomat.fi
27 min
Hehku
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Selittävätkö feromonit ihmisten välisen vetovoiman? Kiti testaa itseruskettavia voiteita. Anna Perhon vinkit arkeen. Elina kokeilee superrankkaa crossfit-kuntoilua. (U)
72 min
Fennada-klassikot: Ylijäämänainen
Tänään 12:20
areena.yle.fi
(1951). Elokuva nuoruudenrakkaudessa pettyneen tavaratalon kassanhoitajan kohtalosta. O: Roland af Hällström. N: Asta Backmann, Tauno Palo, Kyllikki Forssell, Harri Sinijärvi.
84 min
Fennada-klassikot: Ratavartijan kaunis Inkeri
Tänään 12:10
areena.yle.fi
(1950). Kolmiodraama ratavartijasta, tämän nuoresta vaimosta ja salskeasta veturinkuljettajasta. O: Hannu Leminen. N: Helena Kara, Erkki Viljos, Eino Kaipainen, Paavo Hukkinen ja Matti Aulos. Mv.
4 min
Kaikki kuvaa -kilpailu 2015: Kaikki kuvaa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvan: Haapaniemen koulun 6A - Riivattu keinutuoli (S).
60 min
Guinness World Records
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/13. Pompautus. Tosimies rikkoo kookospähkinöitä kyynärpäillään, suurperheen äiti ahmii pizzaa kuin ei olisi ruokaa ennen nähnyt, ja tennisässä paukuttelee lautasia tuusan nuuskaksi. Lopuksi, kun lihava mies on laulanut kuin pikkutyttö, on aika katsoa, mihin ilmatyynypompauttajat pystyvät. Amerikkalainen sarja.
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Huutoa.
5 min
Pikkurilli
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Pakastunut pikkueläin. Ystävykset Pikkurilli ja Murkku lähtevät kauniina talvipäivänä ulos. Päivän päättyessä he ovat tehneet hienon ja suuren teon. buu.yle.fi
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 4/8. Pojankloppi pulassa. Kokematon 24-vuotias Richard on saanut vastuulleen isänsä omistaman hotelli Bellinghamin. Ränsistyneiden huoneiden hinnat on pidettävä naurettavan alhaalla, ja hotellin ravintola on jouduttu sulkemaan. Paikka tarvitsee kunnon johtajan, mutta onko nuoresta miehestä siihen? Englantilainen realitysarja.
84 min
Fennada-klassikot: Kultainen vasikka
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(1961) Maria Jotunin näytelmään perustuva kirpeä komedia ahneudesta ja keinottelusta. O: Ritva Arvelo. N: Aino Mantsas, Helge Herala, Marja Korhonen, Elina Salo, Irma Seikkula, Toivo Mäkelä. Mv.
Kapisen koiran synkkä tulevaisuus sai onnellisen käänteen Intiassa
Tänään 11:44
iltasanomat.fi
Guitar Hero Live - Lenny Kravitz & James Franco Win the Crowd Trailer
Tänään 11:38
gamereactor.fi
Guitar Hero Live - Lenny Kravitz & James Franco Win the Crowd Trailer
Jane jättää huonekaverinsa yksin nukkumaan – heiluttaa peittoa toisen kanssa!
Tänään 11:30
iltasanomat.fi
Paratiisihotellin Jane kohtelee huonekaveriaan Rassea melko kylmästi ja viettää yön toisessa huoneessa, missä samaan sänkyyn ovat ahtautuneet myös Janne, Patrik ja Silja. Kyseessä on laskelmoitu kostotoimenpide Rasselle, joka ei ole päivän aikana antanut Janelle tarpeeksi huomiota: "Pieni näpäytys tekee tollekin pojalle ihan hyvää", nainen selittää kylmänviileästi.…

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Pois tieltä! Kahden hirven tappelu päätyi kadulle
Tänään 07:55
iltalehti.fi
3 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 15:00, 6.10.2015
Tänään 15:16
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Hottikset
Eilen 23:00
ruutu.fi
Sovellus poliisien tuottamaa väkivaltaa vastaan
Tänään 07:52
iltalehti.fi