UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tässä on driftauksen maailmanennätys - hirvittävä matka pelkässä sivuluisussa!
Tänään 08:56
iltasanomat.fi
AFP: Israel iski YK:n kouluun - 20 ihmistä kuoli
Tänään 08:35
iltasanomat.fi
Myrskyn silmässä - kaiken tieltään hävittävät tornadot tulevat
Tänään 08:30
iltasanomat.fi
Näin Suomen ainoa DC-3 eroaa nykyaikaisista koneista
Tänään 08:29
iltalehti.fi
23 min
Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:17
areena.yle.fi
Osa 3/101. Rannalta löytynyt hylky. Muumimamma tarjoilee pannukakkuja, Niisku kehittelee lentohärveliä ja rannalta löytyy purjevene, joka on melkein ehjä.
Grid Autosport kurvaa realistisemmille ajopoluille
Tänään 08:17
iltasanomat.fi
Vain ISTV: Katso näyte Cheekin taivaskonsertista
Tänään 08:01
iltasanomat.fi
60 min
Säätiöt: Fennomanian lapsi
Tänään 08:00
mtvkatsomo.fi
Suomen Kulttuurirahaston matka suomalaisten selkärankaan. Dokumentti kertoo, miten Suomen Kulttuurirahasto syntyi aitosuomalaisten kulttuurikiihkon seurauksena, pitkälti kateudesta hyvin rahoitettua ruotsinkielistä kulttuuripääomaa kohtaan Suomessa. Seitsemän vuosikymmen saatossa Kulttuurirahasto on jakanut satoja miljoonia maamme tieteen ja taiteen edistämiseksi.…
25 min
Anniina Ballerina
Tänään 07:51
areena.yle.fi
26/40. Anniinan luontotanssi. Kevätjuttuja.
Näin eteni Cheekin VIP-konsertti taivaalla
Tänään 07:47
iltasanomat.fi
Pakenevat naiset kompuroivat sillalla - juna ei ehtinyt jarruttaa!
Tänään 07:40
iltalehti.fi
Helteinen sää jatkuu lähes koko maassa
Tänään 07:39
iltasanomat.fi
11 min
Lauran tähti
Tänään 07:37
areena.yle.fi
Koiraa ulkoiluttamassa. Laura ja Tomi saavat ulkoiluttaa Rinteiden koiraa. Fifi pääsee lapsilta puistossa karkuun, mutta löytyy seikkailun jälkeen ja löytää vanhan sedän kuulolaitteen!
8 min
Urpo ja Turpo
Tänään 07:28
areena.yle.fi
Urpo ja Turpo aarretta etsimässä. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Marjut Rimminen. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:22
areena.yle.fi
12 min
Yle Uutiset
Tänään 07:20
areena.yle.fi
10 min
Timppa
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Timppa tahtoo lentää. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations.
1 min
Tanssi tarttuu
Tänään 07:17
areena.yle.fi
Latino.
11 min
Tiketi Tok
Tänään 07:05
areena.yle.fi
Aika tarttua. Raksunen esittelee uuden tarttumiskoneensa, jolla voi noutaa tavaroita kaukaa. Sille löytyykin heti käyttöä, kun P��pperö-pöllö luulee Puhkulin vinkupalloa linnunmunaksi ja vie sen mukanaan.
5 min
Herra Nokkelo
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Herra Nokkelo maalla. Miten sujuu Herra Nokkelon päivä maalla? Edessä on pulmallisia tilanteita, mutta onneksi lapset auttavat tätä innokasta kanaherraa muistamaan hyvät tavat.
7 min
Paula
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Keittiön lintu. Keittiöön ilmestyy lintu, jota Paula yrittää houkutella ulos.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 30.7.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea Asta.
Hurja ukkosvideo Joensuusta - metsä kaatui silmien edessä
Tänään 05:20
iltasanomat.fi
55 min
LA Ink
Tänään 02:20
ruutu.fi
Luottopakki lähtee. Tapahtuu se, mikä oli ennustettavissa: Corey lähtee. Mutta pitääkö päätös? Amy palaa reissustaan ja yllättyy, kun putiikkiin on otettu uusi tyttö, Ruthless. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
Naiset pelastuivat täpärästi junan alta Yhdysvalloissa
Tänään 02:00
iltasanomat.fi
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:50
ruutu.fi
Lemmenlenkkiä ja ähkyä. Morsiamet Chelsea, Sheyla, Emily ja Nyle arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voiko matkan voittaa häillä, joissa vieraat pistetään kävelylenkille? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
55 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:00
ruutu.fi
Alibi. Quanticon tukikohdassa tapahtuu yliajo. Epäillyllä ylikersantilla on alibi, jonka hän suostuu kertomaan vain asianajajalleen. Gibbsin tiimillä on 48 tuntia aikaa selvittää alibin todenperäisyys. Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (40')
50 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Draamaa ja iloa. Gunilla järjestää puutarhajuhlat, joissa on tarjolla vaikuttavaa draamaa. Anna viettää syntymäpäiviään vanhan ystävänsä kanssa, ja Maria puolestaan juhlii tyttärensä valmistumista yliopistosta. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:55
ruutu.fi
Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
Eläkeläisiä kuljettanut bussi kolaroi rajusti Norjassa – kolme kuoli
Tänään 00:46
iltasanomat.fi
30 min
Poliisit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Helsinki. Mika ja Jani saavat hien pintaan heti ensimmäisessä tehtävässään kuljettaessaan sekavaa naista autolle. Rattien takaa löytyy sekä päihtynyt että kortiton kuljettaja. Sairaalalla tarvitaan apua, kun asiakas ei suostu poistumaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:25
ruutu.fi
Bergen. Partio joutuu aloittamaan työvuoronsa etuajassa, sillä heidän pitää hakea kaupassa riehunut poika, jonka kielenkäyttö on ronskia. Yön kuluessa poliisit tapaavat monta vähäpukeista ihmistä. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
55 min
Supertähtien siivellä
Tänään 00:05
ruutu.fi
Katy Perryn perässä. Huippusuosittu Katy Perry päästää Hollywood-bloggari Perez Hiltonin tutustumaan maailmaansa musiikkivideon kuvauksissa ja kiertueella. Perez matkustaa Katyn perässä Skotlantiin asti ja saa nähdä, millaista on maailmaa kiertävän poptähden elämä. Amerikkalainen sarja. (43')
1 min
The Tomorrow People
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Perustaja on ottanut ULTRAn johtaakseen ja väittää, että jatkossa paranormaaleja kohdellaan inhimillisemmin. Stephen päättää testata lupausta pidättämällä katutaikurina esiintyvän paranormaalin. Amerikkalainen scifi-sarja.
30 min
Poliisit Norja
Eilen 23:55
ruutu.fi
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
56 min
The Wire
Eilen 23:50
areena.yle.fi
Tanssiinkutsu. Daniels kokoaa alkuperäisen Barksdalen tutkintaryhmän, mutta yksi ei saa kutsua. Sobotka nuhtelee veljenpoikaansa sataman rahtitulojen vaarantamisesta. Mc Nulty yrittää vimmatusti löytää Omarin. T: HBO (U)
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:25
ruutu.fi
Karkulainen. Huumekoira kiinnostuu ranskalaisesta reppureissaajasta. Poika saapuu Australiaan lomalle, vaikka häntä odottaa seuraavana päivänä oikeudenkäynti Kanadassa. Kiinalaisnaisella on mukanaan satavuotiaita munia. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
30 min
Iholla: Jakso 30. Enkeleitä
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Claudia muistelee suloista Palomaa ja poikiensa nimivalintoja. Sanni käy läpi kolmen vuoden takaista raskasta päätöstään, jonka seurauksia joutuu aina vaan pohtimaan.
1 min
The Tomorrow People
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Stephenin löydettyä isänsä Jedikiah paljastaa todelliset suunnitelmansa. Cara aistii uuden paranormaalin epätavallisen voimakkaasti. Tapahtumat alkavat vyöryä kohti loppuaan. Amerikkalainen scifi-sarja.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi

Suositeltua

Luontokappaleiden hurja taisto tallentui videolle
Eilen 10:43
iltalehti.fi
Varkaille turpiin - vastaan tuli ottelija!
Eilen 10:13
iltalehti.fi
Lulu on maailman lihavin tankotanssija - "Ei ole temppua, jota en osaisi"
Eilen 13:28
iltasanomat.fi
Bikinibeibit autonpesussa, kissatappelu ja ambulanssi
Eilen 16:06
iltasanomat.fi
27 min
Erikoisrajajääkärit
Eilen 19:30
areena.yle.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi