UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Saku Koivun ura 50 sekunnissa
Tänään 13:00
iltasanomat.fi
Hän voitti maailmanmestaruuden sekä olympia- ja mm-mitaleita. Myös NHL-ura oli pitkä. Editointi: Emma Karasjoki
Wattam - Trailer
Tänään 12:56
gamereactor.fi
Wattam - Trailer
Espanjassa isku päin hallituspuolueen päämajaa - auto lastattu nestekaasulla
Tänään 12:52
iltasanomat.fi
Espanjassa omaisuutensa menettänyt yrittäjä on aiheuttanut laajan poliisioperaation ajettuaan autonsa päin maan hallitsevan puolueen päämajaa Madridissa. Autossa oli kaksi nestekaasupulloa, mutta viranomaisten mukaan räjähdysvaaraa ei ilmeisesti ole. Poliisi eristi varotoimena laajan alueen puoluerakennuksen ympäristöstä. Autoa ajanut mies on pidätetty eikä kukaan…
Kuusikauppias paljastaa täydellisen joulukuusen neljä pointtia
Tänään 12:27
iltasanomat.fi
Kauppa alkoi Helsingissä kaupungin vuokrapaikoilla keskiviikkona. Tarjolla on monenmoisia kuusia kotimaisista ulkomaisiin ja lajien kirjo on laaja. Kuusen valinta on tarkkaa puuhaa. HSTV vieraili kuusenmyyntipaikoilla katsomassa millaisia kuusia on tarjolla ja mitä etsitään. Millaisia kuusia sitten kysytään eniten? - Tarjolla on ulkomaalaisia kuusia, mutta kaikki…
Joulupukki Studio Kulmapöydässä: Puoluejohtajatkin saavat lahjoja
Tänään 11:54
hs.fi
Helsingin Sanomien Studio Kulmapöydässä Joulupukki ilmoitti yllättäen, että kaikki suomalaiset puoluejohtajat ovat olleet kilttejä ja tulevat saamaan lahjoja. Videolla pukki paljastaa, mitä kukin saa.
Pikkuprinsessa Estelle lähettää suloisen joulutervehdyksen
Tänään 11:34
iltasanomat.fi
Japanissa kamppaillaan jättinietosten keskellä - hanget jopa parimetrisiä
Tänään 11:09
iltasanomat.fi
Paikoin lunta on kertynyt maan pohjois- ja keskiosiin jopa pari metriä. Viranomaisten mukaan toistakymmentä ihmistä on kuollut myräkässä. Sankan lumisateen ennustettiin perjantaina vielä jatkuvan, joskin pahin lienee tältä erää ohi. Lumi on häirinnyt pahoin liikennettä ja eristänyt syrjäisiä seutuja muusta maailmasta. Satoja lentoja on peruttu. Japanin ilmatieteen…
15 min
Tähtihetki
Tänään 10:14
areena.yle.fi
Tähtihetkessä tarkasteltiin kulunutta pelivuotta sekä poimittiin vuoden parhaat elokuvat.
Ylipainoinen mäyräkoira laihtui 24 kiloa
Tänään 10:08
iltasanomat.fi
Tekken kaksintaistelu
Tänään 10:00
moontv.fi
Miten käy, kun entinen ammattilaistasolla pelannut pelaaja mittelöi täyttä noviisia vastaan? Aikamoinen turpakäräjä tietenkin, mutta meiltähän löytyy sitä varten pientä tasoitusta. Sen verran pientä, että turpakäräjät voi mennä molempaan suuntaan. Lisää netissä Pelin Wikipedia-sivu Playstation Suomen FB-sivut [sponsori]
30 min
Leila leipoo
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tomaattisia herkkuja. Leila on kutsuttu nyyttikesteille, joille hän leipoo kahta erilaista focaccia-leipää sekä porkkana-pähkinäleivän. Mukaan lähtee myös ihana banaanikakku, joka on taattu suosikki lasten keskuudessa. Jaksossa tutustutaan Hornudden-tilan tomaatteihin. Ruotsalainen ruokaohjelma.
Toinen mellakka-rap
Tänään 10:00
moontv.fi
Lähiöstä Linnaan…eikun siis Lähiöstä Mellakkaan -mielenosoituksen aikoihin kuvaajamme Mode jäi mielenosoittajien kanssa nalkkiin Unioninkadulle. Siinä samassa tallensimme myös MC Kajon mellakkaräpin, jonka Helsingin Sanomatkin kävi siinä sivusta kuokkimassa, mutta vähän syrjemmässä tallennettiin sitten tämäkin. Olkaa hyvä, ”mellakan” keskeltä MC Kajo esittää…
Tältä näyttää junamatka veturinkuljettajan silmin
Tänään 09:58
hs.fi
Veturinkuljettaja Erkki Kauranen tuntee eri junatyypit, mutta oma suosikki on sähköveturi Sr2.
60 min
Himosiivoojat New Yorkissa
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Sekasotkua ja perhe-elämää. Sekasotku on jo vallannut avioparin asunnon Brooklynissa ja uhkaa nyt myös avioliittoa ja ystävyyssuhteita. Kukaan ei halua viettää aikaa asunnossa, joka on tupaten täynnä niin turhia häälahjoja ja leluja kuin isoäidin perintöhuonekalujakin. Amerikkalainen lifestylesarja. (43')
Onko Helsingissä valetukiasemia?
Tänään 09:48
iltasanomat.fi
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Siika-mätitorttu
Tänään 09:35
mtvkatsomo.fi
30 min
Unelmien talo
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Tässä jaksossa tutustutaan ensimmäisenä pystytettyyn taloon. Mukana mm. terassin rakennusta. Kotimainen sisustusohjelma.
Ruokarevityksen joulukalenteri: 19.12. Alfredin joulukalenteri
Tänään 09:28
areena.yle.fi
Alfred tykkää kanelista. #summeri
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:23
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:22
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:21
areena.yle.fi
Jälkiviisaat viisastelivat koko vuoden asioista. Millainen oli uutisvuosi Jan Erolan, Kalle Isokallion, Kreeta Karvalana ja Maria Petterssonin mielestä?
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
25 min
Studio55.fi: André Noël Chaker
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Suomalaistunut kanadalainen André Noël Chaker aikoo uudelleen tuotteistaa joulupukin. Mitä ihmettä?
43 min
Wild Roses
Tänään 09:05
areena.yle.fi
6/13. Öljyä ja vettä. Charlotte ihastuu, mutta biletys saa nolon lopun. Rebecca saa selville sulhonsa erikoisen mieltymyksen. Mitä löytyy Briggsin autosta? Dillon on tehnyt päätöksen.
43 min
Wild Roses
Tänään 09:04
areena.yle.fi
5/13. Salaisuuksia ja valheita. Will ja Dillon kumpikin joutuvat tekemään vaikean päätöksen tahollaan. Rebecca heittää verkot veteen sulhon vuoksi. Katen ja Briggsin välillä säkenöi, mutta miten tilanne päättyy?
43 min
Wild Roses
Tänään 09:03
areena.yle.fi
4/13. Pamauksia ja kaikuja. David juonittelee Maggien pois pelistä. Pystyykö Maggie kostamaan? Lucy tasapainoilee kahden työn välissä. Kuka on tilalle saapuva salaperäinen mies? Maggie pohtii sydämenasioita.
43 min
Wild Roses
Tänään 09:02
areena.yle.fi
3/13. Ystäviä ja kilpailijoita. Peterillä on kuumat paikat monessakin mielessä. Kate osallistuu rodeokilpailuun. Kuinka hän siinä pärjää? David tekee Katelle oudon tarjouksen. Onnistuuko Rebeccan viekas suunnitelma?
43 min
Wild Roses
Tänään 09:01
areena.yle.fi
2/13. Siskot ja veljet. Maggie joutuu luopumaan perhekalleudesta. Kate ja Lucy ottavat härkää sarvista. Miksi Charlotte turvautuu kiristykseen ja kuinka hän sen toteuttaa? Mikä merkitys on Dillonin löyt��mällä salaisuudella?
54 min
Kunnian hinta
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Lupaus onnesta? Kohtalon oikku pimentää auringon Auroran elämästä. Myös Francesco joutuu vaikeuksiin. Pietron suunnitellessa orpokodin perustamista Celestelle saapuu kaukaa tullut vieras. Kuka hän on?
44 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:01
areena.yle.fi
38/61. Franky. Uuden lukukauden alkaessa vanhat naamat ja uudet kasvot kohtaavat koulun käytävillä, ja melko pian ne muuttuvatkin ahtaiksi. Saako Franky myös uusia kavereita, sillä ainakin hän saa uuden vihamiehen. 5.kausi alkaa.
43 min
Wild Roses
Tänään 09:00
areena.yle.fi
1/13. Mennyt ja nyt. David on päättänyt saada Henryn perheen tilan takaisin. Mikä hänen motiivinsa on? Peterin uhkapeli epäonnistuu. Rahapula ajaa Katen epätoivoiseen tekoon. Hylkääkö Lucy suunnitelmansa?
39 min
Luontoretkellä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Seitsemän norjalaista luolasukeltajaa lähtee selvittämään, pääseekö Jarbrutunturin ali sukeltamalla. Maan uumenissa virtaavassa joessa turvallisuus on tärkeää. Kaveriin ja varusteisiin on voitava luottaa. (U)
23 min
Imettäjät
Tänään 09:00
areena.yle.fi
8/8. Marissa imettää vauvaa ja taaperoa eri rinnoilla. Katrin ja Sasun Elias on aloittanut kiinteiden syömisen. Viljami käy 4-vuotisneuvolassa ja lopettaa rinnalla käymisen. Jenni alkaa haaveilla toisesta lapsesta.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 09:00
ruutu.fi
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
48 min
Skins - liekeissä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
37/61. Meidän jengi. Loppukokeiden tulokset antavat odottaa itseään, joten porukka puuhaa kaikenlaista sekavaa ajankuluksi. Pari tyyppi puuttuu mutta muu porukka istuu ilta Naomin luona. Mitä illasta jää käteen?
52 min
Kunnian hinta
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Tuhkasta noussut. Pietron henki on naisten hellissä käsissä. Hän vannoo tyttärelleen, ettei hylkää häntä enää koskaan. Charles Dubois ryhtyy osakkaaksi Pironin yhtiöön. Pelastaako hän Pietron perheen vararikolta?
30 min
Eläinten ABC
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/26. Merenelävät. Kumpi voittaa: kobra vai mangusti? Vesilinnun nokka harppuunana. Näemme myös, miten ruokavalio vaikuttaa eläimiin yllättävilläkin tavoilla. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
Joulupukin ankea kohtalo - mustakarhu löi pukin julmasti maahan
Tänään 08:42
iltasanomat.fi
Yhdysvalloissa Kaliforniassa nähtiin epäjoulumainen kohtaus Angelesin kansallispuistoissa. Valokuvaaja Robert Martinez tallensi riistakamerallaan joulupukin julman kohtelun kansallispuiston uumenissa. Videolla tallentui suurikokoisen mustakarhun ja joulupukkinuken kohtaaminen. Metsän kätköistä esiin tallustellut mustakarhu tutustui ensin yllättävään hahmoon haistellen…
Huomenta Suomi: Piparkakkukisan parhaimmistoa
Tänään 08:40
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomi palkitsee katsojien parhaita piparkakkukuvia.
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

29 min
Silminnäkijä: Tappajien tarina
Eilen 20:00
areena.yle.fi
51 min
Tiededokumentti: Tieteen pioneereja
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kivikon hiihtohalli paikkaa luonnonlatujen puutetta
Eilen 15:22
hs.fi
Tänään on kahden sadealueen päivä - lunta jopa 15 cm
Tänään 07:18
iltasanomat.fi
Pommi räjähti autokatoksessa, nainen loukkaantui ”todennäköisesti vakavasti” - Poliisi: Henkirikoksen yritys
Eilen 14:19
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi