UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

25 min
Eden
Tänään 16:35
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 7/10. Rivitalon pikkuruinen istutus. Kauden toisessa teemajaksossa Minna Toivanen sekä Tommy Kilponen pureutuvat Riitan pikkuruisen pihan ongelmaan. Minna lähtee selvittämään oikeaa kasvia vierailemalla taimitarhalla. Samalla hän pääsee mukaan toteuttamaan kasvin alkutaivalta, pistokkaiden istuttamisesta ruukuttamiseen saakka. Tommy vierailee suuressa…
28 min
Luontoretkellä: Kurkien tanssi
Tänään 16:20
areena.yle.fi
Norjalaisessa makasiiniohjelmassa seurataan kurkien käyttäytymistä.
Näin imitaattori muuttaa ääntä
Tänään 16:15
iltalehti.fi
Koomikot TV5:lla tiistaisin klo 21.00.
Jäätelövalmistaja vetää kaikki tuotteensa pois - listeriavaara
Tänään 16:10
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Pääkaupunkiseudun sää 21.4.
Tänään 16:06
hs.fi
60 min
Hurja remontti
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 1/24. Unelmia tytöille 1 (2). Tiimi ottaa vastaan suurimman haasteensa ja rakentaa 1000 neliön asuntolan Girls Hope -opiskeluohjelman tytöille. Mutta saavatko huonoista oloista ponnistavat opiskelijat asuntolansa, kun myrsky uhkaa romuttaa projektin? Amerikkalainen realitysarja.
49 min
Digitaalinen kultakaivos
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Internet- ja mobiilipalvelut keräävät tietoa jokaisesta nettilatauksesta, ostoksesta ja viestistä. Tiedon avulla mm. ennustetaan kuluttajan käyttäytymistä. Mikä on tämän tiedon arvo, voiko sitä suojata? (U)
89 min
Kultaranta-keskustelut
Tänään 15:31
areena.yle.fi
Kultarantakeskusteluiden avauskeskustelu käydään Venäjästä. Mihin suuntaan on Venäjä menossa ja miten Suomen tulisi Venäjän toimiin reagoida? Suuren Venäjä-keskustelun juontaa Seija Rautio.
35 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Mikko Haapanen. - Sote kuntoon! - Yksityisiä terveysyrityksiä on pidetty terveydenhuoltojärjestelmän häiriköinä, kun ne ottavat hoitaakseen kuntien sosiaali- ja terveyspalveluja. Mitä mieltä pahiksen roolistaan on Pihlajalinnan toimitusjohtaja Mikko Wirén? Entä mitä sote-järjestelmälle…
55 min
Top Chef
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/15. Foo Fightersin kiitospäivä. Supersuosittu rockbändi Foo Fighters pyytää kilpailijoita valmistamaan kiitospäivän aterian koko kiertueporukalleen. Esiintymisareenan keittiön varustelu loksauttaa kokkien leuat. Amerikkalainen sarja. (44')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/31. Lasten ruokaa. Allin häissä tarjoillaan kanaa ja ranskalaisia, kun taas Erica panostaa hyvään ruokaan ja viiniin. Tulisa luottaa viidakon vetovoimaan, ja Crystal 1950-luvun tunnelmaan. Kuka jyrää muut tieltään? Amerikkalainen realitysarja.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/9. Jouluisia herkkuja. Gordon opettaa sekä pastorin rouvaa että vankeja valmistamaan jouluisia herkkuja. Hän kohtaa Hugh Fearnley-Whittingstallin jälkiruokahaasteessa, jonka tuomarina toimii Sharon Osbourne. Tässä jaksossa selviää myös, kenet nuorista kokelaista Gordon palkkaa keittiöönsä. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Tehdään päätös uuden saunan rakentamisesta. Mökin ulkoväri valitaan, ostetaan ja maalaustyöt alkavat. Rannan rakennusta, mökkiä maalataan ja sisätyöt valmistuvat kovaa vauhtia. Verhojen valinta. Kevät on riittävän pitkällä ja päästään Plantagenille valitsemaan kasveja. Aarikalla suunnitellaan makuuhuoneeseen uniikki reliefi. Räsymattoja tehdään.…
Tässä vasta taistelupari! Batman vastaan Teräsmies
Tänään 14:28
iltalehti.fi
Elokuva on jokaisen sarjakuvafanin märkä päiväuni.
30 min
Sarahin talo
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Keittiö. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan keittiöön tavoitteena luoda siitä kodin ylpeydenaihe, herkkukokkien päiväuni ja rentoon oleiluun soveltuva iltojen ilo. (19')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. (44')
Mies yritti liiskata hämähäkin - kohtaus muuttui kauhuelokuvasta varastetuksi
Tänään 14:07
iltalehti.fi
Video: danny ford/youtube/viralhog
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 13:45
areena.yle.fi
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa. (U)
70 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 13:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/12. Häät toiselta planeetalta. Harras Tähtien Sota -fani Charles haluaa järjestää scifiteemaiset häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Juhlat ovat kuin toiselta planeetalta robotteineen ja valoefekteineen ? mutta muistaako Charles, että häissä on myös morsian? Englantilainen dokumenttisarja.
29 min
Älä kokeile tätä kotona
Tänään 13:15
areena.yle.fi
2/7. Per Olav Alvestad rakentaa kylpyammeen, jossa voi peseytyä pystyasennossa. Yhdessä Rune Nilsonin kanssa hän kokeilee myös, kuinka viinaa voi tislata kuivausrummussa. Entä mitä hevonen tekee keittiössä?
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:15
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
2 min
Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen: Keikoista
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Benjamin vierailee Kids Rockissa. Tässä jaksossa nähdään ainutlaatuista materiaalia Los Angelesissa keikkakuntoaan hioneelta Benjaminilta. Miten fanit ottavat vastaan matkan aikana syntyneet laulut?
Ikävä yllätys kotipihalla – putosiko lentokoneesta?
Tänään 12:47
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
55 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Kaksosongelmia. Kaksosia odottava pariskunta ei ole lainkaan valmistautunut lapsien tuloon. Pakkaa sekoittaa määräilevä isoäiti. Boheemi Nia elää trendikästä luomuelämää, eikä halua rokottaa lastaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
48 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Viattomia suudelmia. Tohtorit Ormerod ja Weatherill tuntuvat löytävän yhteisen sävelen hoitaessaan koulupojan outoa sairautta. Koko sairaalan toiminta on vaarassa loppua ja osastolta löytyy kaiken lisäksi huijari. (U)
60 min
Britannian paras leipomo
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 29/30. Kotiseudun ylpeys. Kolmipäiväisen finaalin toisena päivänä finalistileipomot palaavat kotiin ja kehittelevät siellä leivonnaisen, jossa näkyy heidän kotiseutunsa. Kaikki päätyvät suolaiseen leivonnaiseen, ja tarjolla on kalapiirasta, hirvenlihapiirasta ja porsasterriiniä. Yksikään leipomoista ei putoa kilpailusta, mutta tuomarien hyvästä…
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Tänään 12:02
gamereactor.fi
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Marvel's Ant-Man - Trailer
Tänään 12:01
gamereactor.fi
Marvel's Ant-Man - Trailer
Fantastic Four - Official trailer #2
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Fantastic Four - Official trailer #2
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/13. Kaikki lähti telkkarista. Matt saa vihdoin kaipaamansa tv:n seinälle. Viihdekeskus saa arvoisensa puitteet, jotka kelpaavat Katellekin. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Taidetta.
58 min
Kolmasulottuvuus.fi: Välitilassa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Koskettava tarina kahden nuoren kalkuttalaisen transseksuaalin elämästä ja ystävyydestä. O: Sankha T: Moromiya Picures Intia 2012
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
Tänään 11:45
gamereactor.fi
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
AC Embers English - (2/2)
Tänään 11:37
gamereactor.fi
AC Embers English - (2/2)
AC Embers English - (1/2)
Tänään 11:36
gamereactor.fi
AC Embers English - (1/2)
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/13. Luksusta vai charmia?. Jonny ja Phil asuvat hotellissa, koska eivät ole löytäneet asuntoa, joka kelpaisi nirsolle Jonnylle. Jodi yrittää löytää pariskunnalle asunnon, joka miellyttäisi sekä ylellisestä tyylistä pitävää Jonnya että rähjäisestä charmista pitävää Philiä. Amerikkalainen lifestylesarja.
Katutaide herää Tukholmassa – sadat taiteilijat kokoontuivat kevätsiivoukseen
Tänään 11:23
hs.fi
Tukholma ei ole viime vuosina ollut tunnettu katutaiteestaan. Muun muassa kaupungin tiukka nollatoleranssi graffiteille on pitänyt seinät ja kadut taiteesta vapaina. Nyt Tukholmassa puhaltavat uudet tuulet. Nollatoleranssista on luovuttu, ja Rågsvedin teollisuusalueesta on nopeasti kehittynyt katutaiteilijoiden uusi mekka. Toimittaja: Elina Kervinen HS, kuvaus:…
55 min
JIM D:
Tänään 11:20
ruutu.fi
Tunnelien titaanit. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin tunneliporiin Lontoossa ja Mexico Cityssä. Lontoon Busy Lizzie poraa kaupunkiin isompaa viemäriä ja Mexico Cityn La Rielera uutta metrolinjaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
34 min
Satakunnan Tietäjät 2015
Tänään 11:18
areena.yle.fi
13. jaksossa kisailevat Luvian peruskoulusta Joona Uotila, Maija Pärssinen ja Vilja Heikkilä sekä Länsi-Porin koulusta Aatu Rajala, Niko Perälä ja Ville Linho sekä Ulvilan yhteiskoulusta Sami Laivonen, Juho Vepsä ja Niklas Nieminen. Tuomarina Jarkko Kivelä ja toimittajana Pipsa Uutto.

Suositeltua

51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Tulossa: Lampaansyöjät
Eilen 20:27
areena.yle.fi
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
26 min
Arkistojen salat: Tapaus Lindbergh
Eilen 20:00
areena.yle.fi