UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Auto syöksyi väkijoukkoon kamalin seurauksin
Tänään 09:17
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Kuoleva isä jätti koskettavan lahjan tyttärelleen
Tänään 08:07
iltalehti.fi
Teksasilainen Mitchell Whisenhunt jätti perheelleen yli 30 kirjettä myöhemmin avattavaksi. Lähde: CNN
Suomalainen orpokoti-video liikuttaa - Hollywood-tähti jakoi
Tänään 08:05
iltalehti.fi
Vanhempien alkoholinkäyttö ja sen vaikutukset koskettavaa kymmeniätuhansia lapsia joka päivä tai ainakin joka viikonloppu. A-klinikkasäätiön koskettava orpokoti-video herättää keskustelua lapsen hyvinvoinnista Myös yhdysvaltalaisnäyttelijä Ashton Kutcher jakoi puhuttelevan videon omalla Facebook-sivuillaan. Lasinen lapsuus-kampanja netissä:
Kanadan ampujalla jihadisti-yhteyksiä - hyökkäys videolla
Tänään 08:03
iltalehti.fi
Poliisi ja hyökkääjä saivat surmansa tilanteessa. Parlamenttiampuja toimi yksin, kertoo liittovaltion poliisi. Viranomaisten mukaan asemiehen teolla ei ole yhteyttä Montrealin lähellä pari päivää aiemmin tapahtuneeseen sotilaiden yliajoon. Radikalisoitumisesta epäilty mies ajoi kahden sotilaan päälle, joka jälkeen poliisi ampui häntä kuolettavasti. Toinen sotilaista…
Järkyttävä hyökkäys keskellä päivää – löi poliisia kirveellä
Tänään 08:02
iltalehti.fi
Vihreään takkiin pukeutunut parrakas mies hyökkäsi keskellä päivää poliisien kimppuun New Yorkissa. Toinen poliiseista sai vammoja käteen ja toinen päähän. Päähän osuman saanut poliisi on kriittisessä tilassa sairaalassa. Lähde: CNN
New Yorkissa todettiin ensimmäinen ebolatapaus
Tänään 05:57
iltasanomat.fi
Terveysviranomaiset yrittävät parhaillaan tavoittaa henkilöitä, joiden kanssa tartunnan saanut on ollut kosketuksissa. Tartunnan saanut on lääkäri, joka on palannut Guineasta Länsi-Afrikasta reilu viikko sitten. Mies alkoi saada oireita eilen, ja hänet vietiin sairaalaan eristykseen. Hänelle tehdyt ebolatestit osoittautuivat positiiviksi. Viranomaiset ovat sanoneet,…
Poliisi: Kanadan parlamenttiampuja toimi yksin
Tänään 03:25
iltasanomat.fi
Liittovaltion poliisin mukaan mies toimi yksin. Terrorismiepäiltyjen listalla ollut ampuja oli yrittänyt saada passia ja päästä Syyriaan. Asemies tappoi keskiviikkona kanadalaisen sotilaan ja hyökkäsi parlamenttiin pääkaupunki Ottawassa. Parlamentin turvallisuusjohtaja ampui hyökkääjän kuoliaaksi. Viranomaisten mukaan asemiehen teolla ei ole yhteyttä Montrealin…
Ruotsin operaatio: Merenpohjasta löytyi outoja kuoppia - jättikö minisukellusvene jäljen?
Tänään 01:14
iltasanomat.fi
Ylistystä Taivas Studiosta: Sakari Heikkilä & Co.
Tänään 00:00
tv7.fi
Kauniita virsiä Sakari Heikkilä uusilla, raikkailla sovituksilla.Hienoimpia ylistyshetkiä ja vahvistavaa Jumalan läsnäoloa TV7:n Taivas Studiosta eri ylistystiimien johdolla.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 31/40. Ville lähtee etsimään Sinkkulaivalta vaaleaa, sinisilmäistä ja muodokasta naista, mutta toki kaikki muutkin vaihtoehdot käyvät. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 16/56. Forssa. Jouni ja Esa puuttuvat jatkuvasti kortitta ajavan asiakkaan elämään. Vuoron aikana autoilijat saavat sekä apua että huutia. Eräs kuljetettava saa toisen partion huumorintajun ansiosta nauttia ikimuistoisesta matkaseurasta maijan takatilassa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
77 min
Dok: Isän strippiklubi
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(The Manor, Kanada 2013) Shawney sanoo olevansa elokuva-alalla, mutta pyörittää isänsä strippiklubia. Isä osti klubin Shawneyn ollessa kuusivuotias. 30 vuotta myöhemmin poika kertoo perheensä tarinan. O: Shawney Cohen.
49 min
Ulkolinja: Digitaalinen kultakaivos
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Internet- ja mobiilipalvelut keräävät tietoa jokaisesta nettilatauksesta, ostoksesta ja viestistä. Tiedon avulla mm. ennustetaan kuluttajan käyttäytymistä. Mikä on tämän tiedon arvo, voiko sitä suojata?
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kotimaa: 30 000 euron muotokuvatilaus perutiin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Venäjälle povataan vaikeita vuosia
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 15/56. Jyväskylä. Riikan ja Pertin avuliaisuus johtaa kielitestiin. Ampumavälikohtaus nostaa usean partion valmiudet huippuunsa. Poliisit joutuvat puuttumaan perheen elämään sosiaaliviranomaisten kanssa keskellä yötä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Uutisjutut: Kevennys: Jessica on stuntnainen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Brysselissä neuvotellaan ilmastotavoitteista
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Enbuske & Linnanahde Crew: Heikki Lampela ja Susanna Koski
Eilen 21:56
mtvkatsomo.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Mark Zuckerberg yllätti kiinalaisyleisönsä - katso, kuinka se tapahtui
Eilen 21:47
iltasanomat.fi
Zuckerberg puhui tilaisuudessa sujuvaa kiinaa. Zuckerberg myös julkaisi pätkän tiedotustilaisuudesta Facebook-sivullaan. Keskustelutilaisuus oli Tsinghuan yliopistossa. Siinä keskusteltiin Zuckerbergin mukaan muun muassa Facebookin synnystä ja innovaatioista. Videolla yleisö nauraa hämmentyneesti, kun Zuckerberg tervehtii heitä monisanaisesti kiinaksi. Kiina…
Enbuske & Linnanahde Crew: Katri Helena
Eilen 21:46
mtvkatsomo.fi
Enbuske & Linnanahde Crew: Arttu Wiskari - Sirpa
Eilen 21:35
mtvkatsomo.fi
Enbuske & Linnanahde Crew: Paavo Arhinmäki
Eilen 21:29
mtvkatsomo.fi
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes - Livestream Replay
Eilen 21:22
gamereactor.fi
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes - Livestream Replay
Enbuske & Linnanahde Crew: Arman Alizad
Eilen 21:15
mtvkatsomo.fi
Uskosta totta: Isältä pojalle
Eilen 21:15
tv7.fi
Ari-Pekka Niemelä keskustelee isänsä Kallen kanssa hänen uskon kasvustaan. Jo pienenä poikana Kalle koki, kuinka Jumala kosketti ja kutsui häntä luokseen. Tämä kutsu on johtanut evankeliumin työhön ja kantanut läpi elämän.Aviopari keskustelee kristillisestä uskosta ja arkielämää sivuavista aiheista. Keskustelun lisäksi he esittävät omia sävellyksiä, jotka ovat…
Poliisi taltutti riehujan Ottawan sotamuistomerkillä
Eilen 21:11
iltasanomat.fi
Kanadalaisviranomaiset joutuivat taltuttamaan Harperin seuruetta lähestyneen miehen. Poliisit käskyttivät miehen maahan ja asettivat hänelle käsiraudat. Halifaxissa Kanadan itärannikolla poliisi pidätti torstaina linja-autossa miehen, jonka hallussa oli ase. Aiemmin poliisi oli saanut ilmoituksen kaupungin keskustassa kiväärin kanssa liikkuneesta miehestä.
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Itämerellä kuohuu. Vieraina puolustusministeri Carl Haglund (r.), Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen, valtiotieteen tohtori Pekka Visuri ja komentaja Jon von Weissenberg. Juontajana Sakari Kilpelä.
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Älykkyyttä on agendalla. IQ, EQ, menestys, katu-uskottavuutta... Vieraina Erkki Tuomioja, Linda Laatikainen, Mensajäsen Juho Kilkku, ruokaguru Kenneth Nars ja elokuvapaneli. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media, 2014.
48 min
Naurun tasapaino
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kisa huipentuu eläimelliseen taisteluun finaalipaikoista, kun koomikot etsivät omaa ääntään Korkeasaaressa.
60 min
Enbuske & Linnanahde Crew: Mukana mm. Arttu Wiskari, Arman Alizad ja Kim Herold
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Arttu Wiskari laulaa, Arman Alizad etsii maailman rajaa, Kim Herold paljastaa karun totuuden kansainvälisen mallimaailman kulisissien takaa ja Paavo Arhinmäki on oppositiossa.
60 min
Arrow: Sara
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ryhmä on yhä järkyttynyt viime jakson tapahtumista mutta keskittyy jäljittämään kaupunkiin ilmestynyttä synkkää jousimiestä, joka tunnetaan koodinimellä Komodo. Laurel kääntyy synkälle tielle kostonhimossaan. Oliver on huolissaan, koska ei ole kuullut Theasta. Ray Palmer liehittelee yhä Felicityä. Takaumissa Tommy Merlin saapuu yllättäen Hongkongiin etsimään…
60 min
Pomo piilossa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Menestyksen avaimet. Toimitusjohtaja Lisa Lisson uskoo sitoutuneiden työntekijöiden olevan tärkeä osa kuljetusyritys FedExin menestystä ja haluaa varmistaa, että työntekijöillä on tarvittavat resurssit käytettävissään, jotta menestys jatkuisi edelleen. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Ravintola X
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Ruokafanaatikko Vappu Pimiä kutsuu vieraansa omaan ravintolaansa persoonallisten vapaksien ääreen. Jaksossa selviää, kuka on keittiön todellinen pomo ja mitä kaikkea tunteita täynnä olevaan iltaan mahtuukaan. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Suositeltua

28 min
Tanskalainen maajussi
Eilen 11:50
areena.yle.fi
ISTV Liigalivessä kello 21.30: SM-liigan paras pelaaja, kuumin veskari ja Arvosen pojat
Eilen 20:31
iltasanomat.fi
77 min
Dok: Isän strippiklubi
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Fossiilimysteerin ratkaisu hämmästyttää tutkijoita
Eilen 13:52
iltasanomat.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
25 min
Putoojat
Eilen 15:10
areena.yle.fi