UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 31/40. Arttu. Haminassa asusteleva diakoniopiskelija Arttu kattaa kunnianhimoisen menun. Arttu uhoaa saavansa Jumalalta dopingia, mutta auttaako sekään kokematonta kokkia? Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
58 min
True Blood
Tänään 01:26
areena.yle.fi
Kausi 7, 5/10. Ympäri käydään, yhteen tullaan. Ponnistusten uuvuttama Sookie lupautuu emännöimään Bon Tempsissa järjestettäviä pippaloita. Jahdatessaan pakoilevaa vihollista Eric ja Pam suuntaavat Dallasiin. T: HBO.
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/31. Eläimellistä menoa. Morsiamet Jaclyn, Melissa, Keshia ja Megan arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan eläintarhassa, teollisuusalueella sekä epäonnenpäivän merkeissä. Yhden morsiamen tanssilattia pysyy tyhjillään ja toisen lattialla ei pysy pystyssä. Amerikkalainen realitysarja.
44 min
Pitch - kuningasidea: Ajan hermolla
Tänään 00:55
katsomo.fi
Innovatiivisuudestaan tunnettu kukkakauppa- ja lahjatavaraketju pyrkii laajentamaan näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Mainostoimistot käyvät töihin, mutta kumpikin kokelas saa jo alkumetreillä asiakkaalta kritiikkiä. Haastava asiakas haluaa kuningasideoita näyttävyyden sijaan.
55 min
Anthony Bourdain maailmalla
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 10/16. Sydney. Anthony on Australian Sydneyssä ja tutustuu paikalliseen ruokakulttuuriin, joka muuttuu jatkuvasti hienompaan suuntaan. Hieman karumpaa menoa on rugbykentällä, jossa kaksi Sydneyn joukkuetta kohtaa toisensa. Amerikkalainen sarja.
52 min
True Blood
Tänään 00:33
areena.yle.fi
Kausi 7, 4/10. Yhdet hyvästit liikaa. Uuden verilöylyn jälkimainingeissa Sam, Sookie ja Jason huomaavat joutuneensa huonojen uutisten viestinviejiksi. Ericin kanssa koetut tapahtumat palaavat Pamin mieleen. T: HBO.
50 min
Supermarjo ja tytöt 2
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Supermarjo on täällä taas! Niittyviidoilla on edessään kiireinen kesä. Marjo virittelee yhteistyötä Tauskin kanssa ja lanseeraa Lamourettesin rinnalle uuden tanssiryhmän. Työn vastapainoksi Marjo järjestää puutarhajuhlat. Kotimainen realitysarja. (40')
5 min
Tulossa:
Tänään 00:00
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 26/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Jesse. Talonrakennusta opiskeleva Jesse voisi rakentaa tulevalle vaimokkeelleen kämpän käden käänteessä. Kotimainen realitysarja. (21')
5 min
Tulossa:
Eilen 23:55
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
90210
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 13/22. Vääriä valintoja. Naomi ja Max isännöivät yhdessä hyväntekeväisyystempausta, ja vanhat tunteet nousevat pintaan. Adrianna päättää kiemurrella irti levytyssopimuksestaan hinnalla millä hyvänsä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
55 min
True Blood
Eilen 23:38
areena.yle.fi
Kausi 7, 3/10. Tulilinjalla. Sookie hautoo vaarallista suunnitelmaa huolimatta Vincestä ja tämän joukoista. Jason pähkäilee tulevaisuutta Violetin kanssa. Willan on löydettävä uusi majapaikka. T: HBO.
30 min
Poliisit Norja
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/40. Fredrikstad. Partio pyydetään kotiin, johon on tehty murto. He tarkkailevat myös kaupungin yöelämää ja osallistuvat myöhemmin vauhdikkaaseen takaa-ajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Scorpion: Yllätysvieras
Eilen 23:25
katsomo.fi
Cabe saa hätäviestin läheiseltä ihmiseltä, jota ei ole tavannut vuosiin. Suojellessaan tätä koko Scorpion-tiimi joutuu vaaraan ja piiloutuu syrjäiseen turvataloon, johon liittyy Caben henkilökohtaisia muistoja. Walter on huolissaan Ralphin isän urasuunnitelmista, jotka saattavat viedä pojan ja Paigen pois hänen luotaan.
10-vuotias Down-poika tapasi sai paniikkikohtauksen tavattuaan idolinsa - hittimuusikon ele herkistää
Eilen 23:23
iltasanomat.fi
Tältä näytti kuninkaallisilla juhlaillallisilla Säätytalossa
Eilen 23:00
iltasanomat.fi
Ruotsalaisdelegaatio oli järjestänyt näyttävän illallisen pitkine pöytineen ja valkoisine pöytäliinoineen. Illan isäntäpari ja presidenttipari istuivat keskellä pöytäseuruettaan, kuningas Kaarle Kustaa rouva Jenni Haukion vieressä, presidentti Niinistön pitäessä seuraa kuningatar Silvialle. Prameat kynttilänjalat, historiallisiin asuihin pukeutuneet tarjoilijat…
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/9. Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit Norja
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/40. Bergen. Partion työvuoro alkaa lipunlaskulla. Myöhemmin yöllä he asettautuvat odottamaan poliisilta karannutta autoa ja puhuttavat humalaista miestä. Tylsiin hetkiin partiolla on omat piristysniksinsä. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
49 min
Kiinteistöjen kuningas: Mummolan meininkiä
Eilen 23:00
katsomo.fi
Andrewn johtamistaidot ovat tasan sitä mitä oletettavissa on. Jeff on niin poikki, että ajautuu terapiaan. Onneksi mummo on melkein tyytyväinen uuteen olohuoneeseensa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff…
5 min
Tulossa:
Eilen 22:55
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kapkaupungin laitamilla riehuva metsäpalo synnytti tulitornadoja
Eilen 22:50
iltasanomat.fi
50 min
True Blood
Eilen 22:48
areena.yle.fi
Kausi 7, 2/10. Elämän julma yhdentekevyys. Siepatut kolme panttivankia kääntyvät erään tutun puoleen toivoen tämän vapauttavan heidät. Sookie ja Jason käyvät naapurikaupunki Saint Alicessa. T: HBO.
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Ikuinen tuska. Viggo ja Mari tutkivat sairaalasta kadonneen, yliajetuksi joutuneen liikemiehen tapausta. Kun tutkinnassa ei tapahdu edistystä, saa parivaljakko tutkittavakseen myös toisen katoamistapauksen. Lisäksi he päättävät selvittää, liittyykö seksirikoksista epäilty mies Christinan katoamiseen. Norjalainen draamasarja. (45')
Kuningaspari vastaanotti kutsuvieraat Säätytalossa
Eilen 22:42
iltasanomat.fi
59 min
Myytinmurtajat: Pingisballistiikkaa
Eilen 22:40
katsomo.fi
Ammusmyyttejä testataan jälleen. Adam ja Jamie testaavat, saako pingispallon lentämään tappavalla nopeudella. Tiimi taas palaa testaamaan, voiko jäätä käyttää ammuksena. Tällä kertaa myytti on Venäjältä, eikä nyt ammuta kiväärillä, vaan tykillä. Ja jos tykillä voi ampua jääammuksen, voiko sen ampua myös jäästä tehdyllä tykillä?
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
katsomo.fi
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 10
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:18
katsomo.fi
49 min
Stacey Dooley: Nuoret amerikkalaiset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
1/2. Katuväkivallan uhrit. Chicagon kaduilla kuolee vuosittain enemmän nuoria kuin Afganistanissa sotatehtävissä. Stacey Dooley yrittää ymmärtää koston kierrettä ja jututtaa niin jengiläisiä, omaisia kuin poliisejakin.
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 34/56. Joensuu. Miika keittää Ollille makoisat kahvit. Väkivaltatehtäviä piisaa koko yöksi. Veljeksillä synkkaa huonosti ja poliisit joutuvat tilanteen ratkaisijoiksi. Kaupungissa ammutaan ja tehtävää hoidetaan järein panoksin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
52 min
Sisäpiirin miehet
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3/4. Ryöstösuunnitelma täsmentyy ja puuttuvia palasia kasataan yhteen. Chrisin äidin rappio syvenee, samalla kun Ditan raskaus etenee. Onko Marcus Ginan tossun alla? John löytää itsestään uusia puolia. T: BBC
48 min
True Blood
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 7, 1/10. Verikekkerit. Bon Temps järkkyy joutuessaan arvaamattoman vampyyrijoukon hyökkäyksen kohteeksi. T: HBO.
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/12. Sisarusrakkautta. Kalynin ja Tylerin välit lämpenevät sisaruksille epäsoveliaan läheisiksi. Klubilla kiertää huhu, että Whitneyllä on sukupuolitauti. Connie ja DeAynni järjestävät yhdessä hyväntekeväisyyshuutokaupan. Amerikkalainen realitysarja. (43')
60 min
Loirinuotiolla
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Tänäiltava Veskun vieraina Inarissa Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay
Eilen 21:57
gamereactor.fi
Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
3 min
Norjaa ristiin rastiin
Eilen 21:52
areena.yle.fi
Autolautta ennätysten kirjoihin. M/F Öisang on liikennöinyt samaa reittiä joulukuusta 1950 lähtien. Alus on Norjan viimeinen puurakenteinen autolautta, joka on ollut koko ajan liikenteessä.

Suositeltua

Herranen aika, mikä jättivauva – ikää et usko!
Eilen 11:34
iltalehti.fi
Microsoft-miljonäärin huikea merenalainen löytö: Kadonnut taistelulaiva
Eilen 15:29
hs.fi
Turkish Airlines –lentoyhtiön matkustajakoneen laskeutuminen meni pitkäksi Nepalissa
Eilen 10:56
iltasanomat.fi
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 21:00
ruutu.fi
Temptation Island Suomessa juhlitaan toden teolla
Eilen 11:47
iltalehti.fi
Yllytyshullun typerät temput leviävät netissä
Eilen 09:22
iltalehti.fi