UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

PS-nuorten Nuutti Hyttinen vastaa homopatsaskohuun
Tänään 11:47
iltalehti.fi
Perussuomalaisten varavaltuutettu Nuutti Hyttinen teki helmikuussa aloitteen, jossa ehdotti Tom of Finland - patsaan pystyttämistä Helsingin tulevan keskustakirjaston eteen. Hyttinen on myös perussuomalaisten nuorten sihteeri. Toimittaja: Pekka Numminen
Malli ei häpeile ongelmakohtiaan - kuva paljasti salaisuuden jaloista
Tänään 10:28
iltalehti.fi
- Alamme vähitellen unohtaa, miltä ihmiset näyttävät normaalisti. En enää aio muokata omista kuvistani virheitä piiloon, Teigen avaa yllättävän päätöksensä taustoja. Lähde: Splash
Audi TTS - neliveto puree
Tänään 10:27
iltalehti.fi
Tämä auto on mukava kuljettaa ihan jokapäiväisessä liikenteessä, mutta vasta moottoriradalla saa nauttia nelivedon tarjoamasta pidosta.
Anna Puu levyttää Alabamassa - seuraa videopäiväkirjaa
Tänään 10:15
iltalehti.fi
Tämän albumin tekoa varten Anna, tuottaja Voitte seurata Annan matkaa Alabamassa IL-tv:ssä viiden jakson verran. - Kaikki lähti siitä, kun loppuvuodesta 2014 sain hullun ajatuksen lähteä Amerikkaan tekemään levyä. Onneksi tässä yhtälössä oli mukana yllytyshullu tuottajani Jukka Immonen, joka näytti idealle vihreää valoa. Sitten ruvettiin etsimään vaihtoehtoja.…
Kaksi viikko eksyksissä olleet naiset pelastuivat
Tänään 08:42
iltalehti.fi
Video: CNN
Fordin S-Maxissa on täysin uudenlaista tekniikkaa
Tänään 08:11
iltalehti.fi
Toimittaja: Pentti J. Rönkkö
Lumivyöryn eteneminen tallentui kiipeilijän kameraan
Tänään 08:09
iltalehti.fi
Video: CNN
Google-pomon tyttöystävä: "Dan halusi kaikkien elävän täysillä"
Tänään 08:07
iltalehti.fi
Video: CNN
Kauhunhetket: kiipeilijän kamera tallensi leiriin vyöryvän lumen
Tänään 08:05
iltalehti.fi
Video: CNN
Onko tässä maailman sympaattisin haikala?
Tänään 07:35
iltalehti.fi
Nimensä se on kuitenkin saanut siitä, että sen torsossa on taskut. Tiedemiehet eivät ole osanneet selvittää, mihin hai tarvitsee taskujaan. Video: CNN
Näin yhdistät juhlahameen arkityyliin
Tänään 07:30
iltalehti.fi
Video: Splashnews/aop
Housupuku on skarppi valinta juhlaan ja arkeen
Tänään 07:28
iltalehti.fi
Video: Splashnews/aop
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 03:35
ruutu.fi
Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 03:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
60 min
Valheen vangit
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/12. Neitsyt. Tuuli elää päihdeongelmaisen siskonsa kanssa sijaisperheessä. Sisarusten välit ovat erittäin läheiset. Kun sisko ajautuu pikavippikierteeseen, Tuuli haluaa auttaa. Hän hankkii rahat siskolleen tuntemattomalta mieheltä. Kotimainen ohjelma. (42')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös…
30 min
Rantavahdit
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/14. Varkaita ja viinankäryä. H huomaa rannalla varaskoplan ja usuttaa poliisit kolmikon perään. Bondin parhaimmisto on Havaijilla harjoittelemassa uusia pelastustekniikoita, ja Bondilla Jakella on kädet täynnä pelastustöitä. Australialainen sarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Virta
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Pro Patria, osa 1/2. Venäjä-myönteinen historiantutkija Johannes Parkkinen murhataan keskelle katua illanistujaisten jälkeen. Murha näyttää itämafian teloitukselta. Tätä oletusta tukee myös se, että uhrilla näyttää olevan yhteyksiä venäjänsuomalaisten epäilyttäviin liiketoimiin. Toinen vahva tutkintalinja johtaa äärioikeiston suuntaan. Parkkisen…
30 min
Rantavahdit
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/14. Pistoksia ja pelästymisiä. Bondilla on riesaa meduusoista, joiden pistoksia rantavahdit pääsevät hoitamaan. Brasilialainen tanssija loukkaantuu vakavasti lyötyään päänsä merenpohjaan, mikä saa rantavahdit vakavoitumaan. Australialainen sarja. (22')
Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
Tänään 00:57
gamereactor.fi
Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/4. Kampanjan vaikutukset. Tässä jaksossa arvioidaan, millaisia vaikutuksia lasten esineellistämistä vastustavalla kampanjalla on ollut englantilaisiin yrityksiin. Koulukiertueella pohditaan, milloin nuori on valmis harrastamaan seksiä, ja lisäksi tytöt ja pojat ottavat toisistaan mittaa seksitietokilpailussa. (44')
30 min
Myllyrinne Company
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/9. 3: Kulttuuri. Tällä kertaa tutustumme Horton johdolla kulttuurin syvimpään olemukseen. Jorma tunkeutuu niin syvälle kulttuurin mustaan aukkoon, ettei ilma enää kierrä aivoihin asti ja raatokin haisee lehdistöön saakka. Ville Myllyrinteen käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään hänen itsensä lisäksi Armi Toivanen, Antti Holma,…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja.
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/56. Mikkeli. Alkuvuorossa Harri ja Jarkko setvivät kolarin osapuolten kuumia tunteita. Partiota työllistää myös paikallinen Tarzan ja paha ulosajo. Aamuyöstä tutkitaan kummassa partion jäsenessä on enemmän ainesta ratsupoliisiksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
52 min
Hiljainen todistaja
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kausi 14, 6/12. Ensimmäinen uhri 2/2. Kuolleen naisen ja ammutun sotilaan kuolemien takaa paljastuu yhä mutkallisempi kuvio. Jollakulla on tunnollaan useampia kuolemia. Mitä jutun takaa lopulta paljastuu?
59 min
Yle Live: M1-studiossa Honey B & T-bones
Eilen 22:31
areena.yle.fi
Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen luotsaama suomibluesin pää-äänenkannattaja järjestää rytmijuhlat Ylen M1-studiolla. Kuuden hengen vahvistetulla kokoonpanolla taltioitu keikka tuo vibaa puntteihin ja hymyn huulille.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/56. Jyväskylä. Alkuvuorosta partiota odottaa tolaltaan oleva nainen tien penkalla. Ambulanssista karannut mies uhkailee poliiseja aseella. Aamuyöllä Riikka ja Pertti etsivät itsetuhoista nuorukaista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
IL-TV: Näin Kärpät juhli karaokebaarissa
Eilen 22:26
iltalehti.fi
43 min
Hit and Miss
Eilen 22:08
areena.yle.fi
2/6. Neljän lapsen äiti ja palkkatappaja - miten nämä roolit sovitetaan yhteen? Lapset vieroksuvat Miaa pitäen häntä kummajaisena. Lasten entinen koti on vaarassa joutua vasaran alle. Joutuuko suurperhe taivasalle? (U)
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/56. Lappeenranta. Jamon ja Timon vuoro alkaa dramaattisella vesipelastusilmoituksella. Alaston vedonlyönti vie poliiseja pitkin pusikoita. Parisuhteet aiheuttavat tappelua ja hupaisa mutta harmillinen karma iskee asiakkaaseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Pelastusarkki - Räddningsarken: Merimiehet - toisten tukena 2/2
Eilen 22:00
tv7.fi
Samarian toiminnanjohtaja Ismo Valkoniemi tilasi kotkalaisen Joy-laivan yhdeksi päiväksi ja vei neljä merimiestä sekä heidän puolisonsa Kotkan Kaunissaareen, tarkoituksena kysyä miksi nämä merimiehet ovat myöhemmän meriuran jälkeen halunneet auttaa päihdeongelmaisia.Mukana Joy-laivan risteilyllä ovat entinen Logos laivan kapteeni Pertti Merisalo, luotsikapteeni…
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 16/24. Varoitusmerkkejä. Alzheimerin tautia sairastava mies törmää autolla raskaana olevaan naiseen ja tämän mieheen. Meredith pelkää Derekin pettävän häntä ja pohtii kuumeisesti, miksi Derekin puhelimeen vastasi nainen. April yrittää epätoivoisesti palata normaaliin päiväjärjestykseen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
109 min
Kotikatsomo: Käsky
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Keväällä 1918 nuori jääkäri uhmaa esimiehiään ja lähtee viemään punaista naissotilasta kenttäoikeuteen. Matkasta tulee kohtalokas molemmille. O: Aku Louhimies. K: Jari Rantala. N: Samuli Vauramo, Pihla Viitala, Eero Aho.
90 min
Genesis: osien summa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tony Banks, Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett ja Mike Rutherford palasivat lähes 40 vuoden jälkeen yhteen kertomaan legendaarisen progebändin tarinan. (Genesis: Sum of the Parts, Britannia 2014)

Suositeltua

51 min
Matkapassi: Sveitsi
Eilen 19:10
areena.yle.fi
109 min
Kotikatsomo: Käsky
Eilen 21:05
areena.yle.fi
52 min
Hiljainen todistaja
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Lumivyöryn eteneminen tallentui kiipeilijän kameraan
Tänään 08:09
iltalehti.fi
11 min
Haavi auki
Eilen 14:32
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi