UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 17:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Sebastian's. Hollywoodissa sijaitsevan Sebastian's-pizzerian omistaja turvautuu puolivalmisteisiin ja on ylpeä vaikeaselkoisesta ruokalistastaan. Hän haluaa Gordonin auttavan vaikeuksissa olevaa ravintolaansa, mutta juuri minkäänlaisia muutoksia ei silti saisi tehdä. Onnistuuko Gordon puhumaan itsepäiselle omistajalle järkeä? Amerikkalainen…
4 min
YleX esittää: Tumen Ruispalat: Kaikki irti festareista
Tänään 17:14
areena.yle.fi
Tume fiilistelee Ruisrockia ja kertoo miten sä saat kaiken irti festareista!
53 min
Neiti Fisherin etsivätoimisto
Tänään 17:05
areena.yle.fi
Kausi 1, 11/13. Yhtä sirkusta. Phryne on pitkästynyt. Niinpä oudot sattumukset kiertävässä sirkuksessa tulevat kuin tilauksesta. Phryne soluttautuu riemumielin sirkusväkeen selvittääkseen, mitä siellä on tekeillä.
1 min
Yle Uutiset Keski-Suomi: Veistos saa lopullisen muotonsa vasta aamulla
Tänään 17:02
areena.yle.fi
Jyväskylän kaduilla voi kuluvan viikon aikana törmätä taiteeseen monessa muodossa, kun Reaktio-festivaali tuo performansseja ja ääniteoksia julkisiin paikkoihin. Timo O. Nenonen viimeistelee videolla Kauppakadulla sijaitsevaa teostaan Kiinni jossakin, jonka tekeminen on alkanut vuonna 2006.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Lemmen viemää: Miehiä jonossa
Tänään 17:00
katsomo.fi
Andrén mielestä Michael sopisi Cocolle paljon paremmin kuin Goran. Hän järjestää parille tapaamisen viininmaistajaisten varjolla, ja Michael saa tilaisuuden avautua Cocolle tunteistaan. Goran taas yrittää tehdä vaikutuksen Cocoon valitettavan surkeilla kokkaustaidoillaan. Vakuutusrahat helikopterionnettomuudesta tulevat vihdoin, ja innostunut Daniel haluaa ostaa…
60 min
Nätti nakuna
Tänään 17:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 24. Mitä kuuluu kaksosille?. Pari vuotta sitten Gok tapasi 29-vuotiaat kaksoset Jeannien ja Suzyn. Kolmen lapsen äiti Jeannie kadehti siskonsa vartaloa ja vihasi raskausarpiaan. Gok auttoi häntä muuttamaan suhtautumistaan kehoonsa, ja nyt nähdään, oliko muutos pysyvä. Englantilainen sarja.
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Tuomon kanssa Olivia, Kesäleikit, Samu ja Salla, Tarinoita maailmalta, Maltti ja Valtti sekä Matikkahirviöt. Tuomo laulaa kappaleen Irja joka luki kirjaa.
Hitman - Production Director Interview
Tänään 16:57
gamereactor.fi
Hitman - Production Director Interview
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
Pelkkä studio-osuus HJK-HIFK 6.7.2015
Tänään 16:55
iltasanomat.fi
Itse ottelun näet Ilta-Sanomien maksullisessa palvelussa IS Extrassa .
30 min
Farmi
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/50. Tänään selviää kenellä on valta ja vastuu alkavalla viikolla. Pelurilta menee luu kurkkuun. Pehtoori antaa uuden mieluisan viikkotehtävän. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 22/29. Unelmien karjatila. Skaggsit tarvitsevat uuden ja puhtaan kodin sydänsiirron heikentämälle pojalleen. Mukana Tyn tiimissä uutta kotia suunnittelemassa on myös "Unelmien poikamiestyttö" Jillian Harris. Amerikkalainen realitysarja.
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Näin jakaantuvat asevelvolliset eri tehtäviin kutsuntojen jälkeen
Tänään 16:34
hs.fi
Puolustusvoimat sijoittaa varusmiespalvelukseen käsketyt asevelvolliset eri puolustushaaroihin ja joukko-osastoihin. HSTV näyttää, kuinka kulkee yhden ikäluokan tie.
57 min
Suurin pudottaja: Kolmastoista punnitus
Tänään 16:32
katsomo.fi
Muodonmuutoksen läpikäyneet kilpailijat viettävät laatuaikaa perheidensä ja läheistensä kanssa ja kertaavat heille kokemuksiaan kisasta. Punnituksessa on jälleen aika vakavoitua, kun edessä on tuplapudotus. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
Uudet varusmiehet kertovat: Venäjä mietityttää muttei pelota
Tänään 16:15
hs.fi
Maanantaina 750 uutta alokasta aloitti varusmiespalveluksensa Helsingin Santahaminassa. HS kysyi palvelukseen saapuvien tunnelmia sotilassaaren portilla. Toimittaja: Ossi Mansikka, kuvaus: Jukka Gröndahl, leikkaus: Arttu Luhtala.
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 16:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Suutele uurnaani!. Kiinalaiseen ruokaan kyllästynyt Melissa päättää murtaa suvun naisten kirouksen ja opetella kokkaamaan. Joan ja Cooper lähtevät auto-ostoksille, jonka jälkeen he sirottelevat Joanin rakkaan ystävän tuhkat ympäri kaupunkia tämän lempipaikkoihin. Amerikkalainen sarja. (43')
51 min
Itämeren rannoilla
Tänään 15:55
areena.yle.fi
2/10. Aallonmurtajia ja satamia. Kielin lahti on yhä laivurien suosiossa ja tänään matkaamme ikivanhaa meritietä Kielistä Lyypekkiin. Vanhat käsityötaidot ovat tallella ja perhokalastajat haaveilevat meritaimenesta.(U)
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 21/29. Rock and roll -remontti. Lasten ilmaista musiikkikoulua pyörittävä Wagstaffin perhe tykkää rock and rollista, joten heidän taloaan remontoidaan rock and roll -tyylillä. Perhettä auttamaan saapuu myös legendaarinen rockbändi Kiss. Amerikkalainen realitysarja.
Pörssit reagoivat Kreikan äänestykseen
Tänään 15:40
iltasanomat.fi
Kreikkalaiset sanoivat kansanäänestyksessä ei lainoittajien ehdoille. Pörssikurssit ovat laskeneet maanantaina, samoin euron arvo on pudonnut suhteessa moniin valuuttoihin.
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/27. Mobile. Adam tutustuu kreolikeittiön antimiin Alabaman Mobilessa. Hän syö Stuffed Tony Burgerin Hungry Owlissa, riivittyä possua Brick Pitissä ja valmentaa Big Joe Evansia rikkomaan osterinsyöntiennätyksen Wintzell's Oyster Housessa. Amerikkalainen sarja. (21')
Hurjat muskelit naisottelijalla – sanoo voittavansa miehet
Tänään 14:39
iltalehti.fi
Lähde: Splash
Tietääkö kansa, mitä Finlandia-talolla tapahtuu juuri nyt?
Tänään 14:16
iltasanomat.fi
Nascar-kisassa hurja onnettomuus
Tänään 14:15
iltasanomat.fi
Irakilaiskone pommitti vahingossa omaa siviilikohdetta
Tänään 14:08
iltasanomat.fi
Taskupysäköinti meni pahasti pieleen Skotlannissa
Tänään 14:08
iltasanomat.fi
55 min
Jamie Oliverin ruokavallankumous: Urakka ohi!
Tänään 14:05
katsomo.fi
Jamien urakka Huntingtonissa alkaa olla ohi ja jäljellä on enää hulppeat juhlat onnistuneen ruokavallankumouksen kunniaksi. Kuukausia myöhemmin tähtikokki palaa takaisin kaupunkiin, jossa on ongelmia ilmassa. Ruokavallankumouksen todellinen toteutuminen selviää vasta nyt. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten…
50 min
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu: Osa 3.
Tänään 14:00
katsomo.fi
Oppipoika kohtaa mestarin kun nuori Marcos Gois haastaa monessa liemessä keitetyn Markus Kauppisen. Kumpi kokeista vie tuomarit herkullisemmalle makumatkalle? Vierailevina tuomareina katuruoan edelläkävijät Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen
Farkkusortsit ovat nyt se juttu!
Tänään 13:57
iltalehti.fi
Mari Pudas
Kymmeniä kuoli pommi-iskuissa Nigeriassa
Tänään 13:25
iltasanomat.fi
Tätä et nähnyt eilen TV:stä - Räikkönen spinnasi märällä radalla
Tänään 13:16
iltasanomat.fi
Veitsimiehen ryöstösyritys pysäytettiin kahden eläkeläisen toimesta
Tänään 13:13
iltasanomat.fi
Niinistö Kreikan tilanteesta: ”Vastuu saattaa kasvaa”
Tänään 12:16
iltasanomat.fi
- Jos nyt ihan kansalaistunnelmaa kuvaisin omalta kohdaltani, niin kyllä pahoin pelkään että nyt ensin kipu iskee kreikkalaisiin vahvasti lähiviikkojen aikana ja sitten jälkivaikutuksena euromaat joutuvat varmasti miettimään, miten Kreikan hätään vastataan. Näin ollen vastuu saattaa kasvaa. Niinistö kertoi havainneensa, että Kreikan mahdollisesta euroerosta puhutaan…
Niinistö: Suomi joutui puun ja kuoren väliin Venäjän matkustuskieltopäätöksessä
Tänään 11:32
iltasanomat.fi
Tiistaiaamuna Helsingin Etyj-kokouksessa puheen pitänyt Niinistö vieritti syytä hankalasta tilanteesta EU:lle, jonka määräämiin pakotteisiin kuuden Venäjän Etyj-delegaation jäsenen matkustuskiellot kuuluvat. - Faktaa on se, että EU:n sanktiopäätöksen sisältö on lievästi sanottuna kovin sekava. Sitä kuvastaa muun muassa se että Etyjin oma oikeudellinen organisaatio…
Tästä saatat pahoittaa mielesi: Dramaattinen tapahtumasarja safarilla
Tänään 11:09
iltalehti.fi
38-vuotias opas joutui saamiensa vammojen takia käsileikkaukseen. Hyökkäyksen seurauksena leopardi joutui yliajetuksi, jottei se vaarantaisi muita ihmisiä. Loukkaantunut leopardi lopetettiin saman päivän aikana. LÄHDE: BARCROFT
Näin paljon Ruisrockin bajamajoista tyhjennettiin ”sitä itseään”
Tänään 10:52
iltasanomat.fi
Radio Rock tarttui Ruisrockissa joka ikistä festarikävijää koskettaneeseen aiheeseen ja kysyi vessojen tyhjentämisestä vastaavalta kiinteistöhuoltajalta Markku Valkamalta , kuinka paljon ”sitä itseään” festariviikonlopun aikana loppujen lopuksi syntyy.
Kreikan valtiovarainministeri Varoufakis eroaa
Tänään 10:26
iltasanomat.fi
Varoufakis ilmoitti erostaan maanantaiaamuna Kreikan kansanäänestyksen tuloksen varmistumisen jälkeen.
Mitä mieltä olet uudesta eduskunnasta?
Tänään 10:07
moontv.fi
Vaalit on käyty ja pikkuhiljaa alkanut kuviot selkeytymään. Onko alkanut näkymään jo muutoksien uusia tuulia? Onko kaikki jättänyt taas kerran lukematta uuden hallitusohjelman? Minä luin. En suosittele muille. Siinä vaiheessa, kun liitteessä lukee ”katso liite” avaan viskipulloni, jonka savuisista aromeista muistelen lapsuuttani, jolloin haastavin asia oli aakkosten…
Iranin ydinohjelmaneuvottelujen määrä jatkua tänään
Tänään 09:05
iltasanomat.fi

Suositeltua

Varas tekeytyi rahalähetiksi – jättisaalis tavaratalosta
Tänään 07:57
iltalehti.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 07:30
areena.yle.fi
35 min
Ketonen & Myllyrinne
Eilen 19:29
katsomo.fi
Niinistö: Suomi joutui puun ja kuoren väliin Venäjän matkustuskieltopäätöksessä
Tänään 11:32
iltasanomat.fi
Tsipras: Kreikka valmis palaamaan neuvottelupöytään
Tänään 03:22
iltasanomat.fi
Suora lähetys kello 9: Etyj-kokouksen avausistunto
Tänään 07:36
iltasanomat.fi