UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Nick Gordon voi joutua vastaamaan murhasyytteisiin Bobbi Kristina Brownin kuoleman johdosta
Tänään 19:16
iltasanomat.fi
53 min
Ranskalainen kylä
Tänään 19:01
areena.yle.fi
Kausi 6, 10/12. Viettien vietävänä. Miliisien tuomio on pantu toimeen. Bériot pyytää Antoinea nousemaan poliisin johtoon, mutta voiko tämä suostua siihen? Koston henki elää kylässä vielä pitkään.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/40. Marketin kassaneiti Selja on pettynyt miehiin: ei sukupuolena, vaan yksilöinä. Viimeaikaiset kokemukset ovat poikkeuksetta olleet varattuja, vaikka ovat antaneet ymmärtää muuta. Pieniä säätöjä lukuun ottamatta Selja on ollut sinkkuna jo seitsemän vuotta, ja asiaan haetaan nyt korjausta. Kotimainen realitysarja. (21')
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
120 min
Ravit: Vermo T65: Vermo T65
Tänään 19:00
katsomo.fi
Huippustarttien lomassa tarjolla asiantuntijoiden analyysiä tapahtumista. Ravimaailman polttavat puheenaiheet suoraan MTV Sportin studiolta.
49 min
Prisma: Kyllä lääkäri tietää
Tänään 19:00
areena.yle.fi
1/3. Tohtori Michael Mosley kollegoineen tutkii, pitävätkö monien tuntemat lääketieteelliset väittämät paikkaansa. Onko akupunktiosta hyötyä ja miten voimme muuttaa ruokavaliomme terveellisemmäksi? T: BBC
60 min
Hottikset
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Tankotanssia ja nautinnollista kipua. Juha ja Elena tankotanssivat isänmaamme kunniaksi. Danielin päivään kuuluvat bromance, pussiyllätys ja haisevat sormet. Tamperelaisadonis Tommi hankkiutuu posliiniksi. Suvi nauttii kivusta ja tyttöjen kimppakivasta. Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
2 min
Knietzsche - maailman pienin filosofi
Tänään 18:56
areena.yle.fi
Osa 1/22. Pelko. Pelko on kuin vahtikoira, joka varoittaa vaarasta. Pelko voi kuitenkin lamauttaa, ja siksi se täytyy joskus taltuttaa. svenska.yle.fi/hajbo
10 min
Loop Looks
Tänään 18:55
ruutu.fi
Sarja käsittelee muotia, ihmisia ja sitä, mikä on hot juuri nyt. Vakiokasvona Loopin Jekku Berglund ja mukana vaihtuvia vieraita. (9')
Kourtney Kardashian lasten kanssa maatilalla
Tänään 18:30
iltasanomat.fi
Kardashianin suvun sisarusparven jäsen Kourtney, 36, vei omien lastensa lisäksi maatilalle myös siskonsa Kimin tyttären.
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 17/29. Vällyjen välissä. Leijonat pääsevät makoilemaan, kun heille esitellään sänkyä viilentävä tai lämmittävä laite. Sen lisäksi nähdään ruohomattoja lemmikeille, uudenlainen huulivoidepuikko ja keksintö, joka estää viemärin tukkeutumisen. Amerikkalainen sarja. (43')
3 min
Maija
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 42/52: Kadonnut siili. On aika mennä kotiin päivän leikkien jälkeen, mutta äkkiä Maijan siiliä ei löydy mistään. buu.yle.fi
8 min
Taikaleipää
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 9/39: Opettajan syntymäpäivät. Lapset päättävät järjestää opettajalle yllätysjuhlat, mutta on vaikeaa valita erilaisten ideoiden välillä. buu.yle.fi
12 min
Hittehatt
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Kullanvärinen potta.
14 min
Limbo 2
Tänään 18:30
areena.yle.fi
13/16: Millen kosto. Boye kokee ikävän yllätyksen kuullessaan tiukan matematiikanopettajan palaavan. Opettajan mielestä hänen allergiaoireensa ovat Boyen syytä. Niinpä hän haluaa Boyen pois koulusta. svenska.yle.fi/hajbo (U)
5 min
Rita ja Toinoin
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 9/26: Rita ja Toinoin eväsretkellä. buu.yle.fi
32 min
Emmerdale: Kaksoiskosinta, osa 2/2
Tänään 18:28
katsomo.fi
Jai tulistuu vimmatusti Charityn raskausuutisista, mikä saa Meganin mietteliääksi. Charity ja Declan kertovat suunnitelmistaan muille. Val päättää erota Ianista, mutta Ian ehtii ensin. Finn saa puhelun uudesta työpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Fallout 4 - S.P.E.C.I.A.L. video series - Intelligence
Tänään 18:11
gamereactor.fi
Fallout 4 - S.P.E.C.I.A.L. video series - Intelligence
5 min
Hommat hoituu
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Leipä. Hommat hoituu selvittää, mitä ammattilaisia tarvitaan, jotta saadaan aikaan leipä.
Chronicle: RuneScape Legends - trailer
Tänään 18:00
gamereactor.fi
Chronicle: RuneScape Legends - trailer
28 min
BUU-klubben: Hittehatt
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Osa 5/14: Kullanvärinen potta. Maija: Osa 42/52: Kadonnut siili. On aika mennä kotiin päivän leikkien jälkeen, mutta Maijan siiliä ei löydy mistään. Taikaleipää: Osa 9/39 Opettajan syntymäpäivät. buu.yle.fi
3 min
Ajankuvat: Monitaitoinen kääpiö
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Äitisi ja isäsi saattoivat lapsina hetkessä pistää pystyyn pienen teatteriesityksen.
28 min
Emmerdale: Kaksoiskosinta, osa 1/2
Tänään 18:00
katsomo.fi
Charity pohtii vaihtoehtojaan raskauden suhteen, ja Declan tekee hänelle vastustamattoman tarjouksen. Val ja Ian eivät salaile suhdettaan Ericiltä, mutta Val ei sittenkään ole varma, haluaako jatkaa Ianin kanssa. Chas alkaa järjestellä Moiran ja Cainin häitä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
61 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Goottikauhua Monmouthissa
Tänään 17:59
katsomo.fi
Kevin matkaa Walesin Monmouthiin seuraamaan Jo ja Shaun Bennettin talonrakennushanketta, jonka tavoitteena on yhtäältä perinteikäs koti ja toisaalta goottityylinen kauhujen talo. Pari ryhtyy työhön täysin omin voimin ilman ammattilaisten apua urakoitsijaa lukuun ottamatta, mikä panee Kevinin epäilemään hankkeen onnistumista. Myös suurimittaiset suunnitelmat kuulostavat…
Maahantuojat: Suomessa 64 000 päästömanipuloitua autoa
Tänään 17:58
iltasanomat.fi
Valtaosa autoista on Volkswageneita, Skodia ja Audeja. Joukossa on myös Seateja.
62 min
Myytinmurtajat: Minimyyttejä
Tänään 17:58
katsomo.fi
Sarja jatkuu kauden 2010 jaksoilla! Myytinmurtajat testaavat kuutta eri minimyyttiä. Jamie ja Adam selvittävät mm. voiko tulitikun sytyttää ampumalla tai voiko sormet todella upottaa sulaan lyijyyn vahingoittamatta niitä. Tiimi yrittää valmistaa kynttilän korvavahasta sekä Star Trekin klassikkojakson bambusingon. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
DDR:ssä kaikki eteni varmalla radallaan - vuosi 1990 suisti Becherin perheen muutokseen
Tänään 17:54
iltasanomat.fi
Becherin perheeseen kuuluu kolme sukupolvea, joista kaksi eli suuren osan elämästään DDR:ssä. Lapset ovat syntyneet kymmenen vuotta Saksojen yhdistymisen jälkeen. Miten Becherin perheen elämä muuttui, kun Saksat yhdistyivät?
65 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 17:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/12. Rokkikukon romuaitta. Akin vanha tuttu vuosien takaa piipahtaa tuomaan tavaraa. Porvoossa tavataan antiikin täyttämässä kodissa asuva Remu Aaltonen, joka paljastuu tiukaksi kaupantekijäksi. Markku joutuu askartelupuuhiin. Kotimainen ohjelma. (43')
Lammin isku: "Pelkäämme, eikä meillä ole mitään paikkaa minne mennä"
Tänään 17:49
iltalehti.fi
Sipilä tuomitsee jyrkästi iskun vastaanottokeskukseen Lammin isku: "Pelkäämme, eikä meillä ole mitään paikkaa minne mennä" SPR:n vastaanottokeskus yritettiin polttaa Lammilla - poliisi etsii sytyttäjää Hämeen poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtuneessa. Tunnelma Lammin vastaanottokeskuksessa oon järkyttynyt ja pelokas. - Emme tiedä miksi…
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 17:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/17. Paluu kauhukohteisiin 2. Ramsay palaa katsastamaan aiemmin auttamiaan paikkoja. Miten ovat muun muassa Spanish Pavillionin riitaisat veljekset ja Caprin laiskat kaksoset pyörittäneet ravintoloitaan Ramsayn lähdettyä? Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Kauniit ja rohkeat: Quinnin lupaus
Tänään 17:25
katsomo.fi
Wyatt hankkii äidilleen lähestymiskiellon ja haluaa toimittaa sen perille henkilökohtaisesti. Liam vannottaa Hopea pysymään kaukana anopistaan ja lupaa hoidella tämän korkeimman omakätisesti. Veljesten vaivannäkö saattaa kuitenkin olla turhaa, sillä Quinn lupaa ja vannoo, että jättää Hopen rauhaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Venäjä iski ohjuksilla Isis-järjestöä vastaan
Tänään 17:16
iltasanomat.fi
Venäjä sanoo ampuneensa äärijärjestö Isisiä ohjuksilla, jotka on lähetetty Kaspianmerellä olevilta aluksilta. Puolustusministeri Sergei Shoigu kertoi presidentti Vladimir Putinille, että neljä sotilasalusta oli ampunut Syyriaan 26 rakettia.
44 min
Naiskonstaapeli 56
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 2, 3/5. Myrskyn silmässä. Poliisin rynnäkkö homobaariin aiheuttaa vakavia seuraamuksia. Uskaltaako kaltoin kohdeltu nainen hakea oikeutta miehisessä maailmassa? Syvissä vesissä uiva Fenton saa uhkaavan viestin.
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Pelataan Senjan kanssa Seli-seli-peliä, ja katsotaan Viljami, Ajankuvat, Tilda ja hänen ystävänsä, Mitä opin tänään, Taikakaruselli, Hommat hoituu sekä Puuharit.
59 min
Impressionistit
Tänään 17:00
areena.yle.fi
3/4. Ihmiset maalausten aiheina. Millaisia ihmishahmoja Degas, Caillebotte ja eräät impressionistiset naistaitelijat maalasivat? Degas'n katunäkymät henkivät täysin perinteistä poikkeavaa katsantotapaa. Tuotanto: BBC. (U)
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
59 min
Lemmen viemää: Totuus satuttaa
Tänään 16:59
katsomo.fi
Patrizian paljastus, että Milan isä onkin Friedrich, saa Leonardin suunniltaan. Voitonriemuisen Patrizian ylimielinen käytös ja Friedrichin sovitteleva asenne häneen eivät helpota tilannetta yhtään. Isä ja poika päätyvät väkivaltaiseen riitaan. Martin saa kohtalokkaan kirjeen, joka määrittää hänen tulevaisuuttaan. Nils hiipii salaa sairaalaan viettämään hääyötä…
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi

Suositeltua

55 min
Anna
Eilen 23:15
areena.yle.fi
47 min
Zoo: Tuholaispulma
Eilen 23:33
katsomo.fi
Tällainen Finnairin uusi kone on sisältä
Tänään 15:44
iltasanomat.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:25
areena.yle.fi
32 min
Emmerdale: Kaksoiskosinta, osa 2/2
Tänään 18:28
katsomo.fi
24 min
Finlandia
Eilen 22:39
areena.yle.fi