UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Lauri Tukonen edelleen liekeissä — katso taidokas ohjaus!
Tänään 20:39
iltasanomat.fi
Veli-Matti Savinainen laukoi Tapparan tasoihin komealla lämärillä
Tänään 20:39
iltasanomat.fi
21 min
Psychobitches
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Kausi 1, 4/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Liz Taylor ruotii miehiään ja leijonatutkija Joy Adamson lemmikkejään. Mukana myös mm. Leni Riefenstahl, Marie Curie ja Madame Pompadour.
14 min
Danne ja Bleckan
Tänään 20:30
areena.yle.fi
3/10. Nuoret miehet Danne ja Bleckan kasvoivat risaisissa oloissa yhteiskunnan normien ulkopuolella. He perustavat Tukhomaan tatuointistudion. (U)
55 min
Merta lähemmäs kalaan: Vauhtia vesillä!
Tänään 20:05
katsomo.fi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Charles Bertrandilla epäonnea — poistui kaukalosta verissä päin
Tänään 20:01
iltasanomat.fi
Bertrand ei kuitenkaan näyttänyt loukkaantuvan tilanteessa vakavasti.
51 min
Television uranuurtajat
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 1/6. Supersankarit. 1950-luvulla näkivät amerikkalaiset ohjelmatuottajat ja käsikirjoittajat television mahdollisuudet tarjota katsojille eskapistisia elämyksiä viikosta toiseen. Miten supersankaribuumi syntyi?
27 min
Muisti: Stella Polaris
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Sodan päätyttyä myyttisessä Stella Polaris -operaatiossa evakuoitiin salaa melkein kaikki Suomen radiotiedustelijat perheineen Ruotsiin. Vasta nyt isien vaietut tarinat ovat selvinneet heidän omaisilleen.(U)
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:00
ruutu.fi
Hero-lyhäri: This is my Office
60 min
Kaisa ja luksuskodit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Tänään tutustumme jälleen kolmeen ainutlaatuisen upeaan luksuskotiin Tampereella. Kohteisiin tutustumisen ohella tapaamme myös niiden omistajat. Esiteltävinä ovat upea omakotitalo Näsijärven rannalla ja ex-missi Jenni Aholan huikea talo Vuoreksen asuntomessualueella, sekä hulppea kerrostalon kattohuoneisto Ratinanrannassa. (41')
30 min
Poliisit
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/56. Jyväskylä. Teron ja Vellun vuoro alkaa venevarkauden selvittelyllä. Partion tarkka vainu saa yön aikana kiinni useamman rattijuopon, niin naisen kuin koivua päin ajaneesta autosta karkuun lähteneen mieskuskinkin. Partio ehtii myös parahiksi apuun pahoinpitelytehtävälle. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
(7). Osa 499: Syyllisyyden varjo. Emmillä on salattuja tunteita. Lauri painii syyllisyytensä kanssa. Eppu haluaa Annista eroon. Lissu selvittää Juhan taustoja.
58 min
Hottikset
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Lihallisia nautintoja. Helsinkiä valloittavan Nikon missiona on lykätä lihaa naisen suuhun. Tommiin tykästyvät niin äiti kuin tytär. Rosannan tähtäimessä on eliminoida taivaallinen deitti. Täytetäänkö Annin stadion, onko neito aivan liekeissä? Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Andreas Bernard piti Ässiä pystyssä ensimmäisen erän — katso komeimmat torjunnat
Tänään 19:35
iltasanomat.fi
Häneen Ässien peli ei kuitenkaan tunnu kaatuvan, vaan Tapparan vyöryessä kohti maalia Bernard venyi toinen toistansa hienoimpiin torjuntoihin.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/40. Tuomas on opiskellut metallialaa ja suorittanut levyseppä-hitsaajan ammattitutkinnon. Alalta on hommiakin löytynyt, mutta kumppani on edelleen kateissa. Ujohko Tuomas etsii Sinkkulaivalta ystävällistä ja rehellistä naista. Kotimainen realitysarja. (21')
35 min
Salatut elämät: Osa 2872: Jiri kantaa lasta
Tänään 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
29 min
Kioski: Rakelin kuplassa
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Rakel sukeltaa perussuomalaisuuden ytimeen. Millainen on perussuomalaisten puoluetoimisto? Entä millainen ihminen on Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila?
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/56. Oulu. Heti ensimmäinen yön asiakas ihastuu Janneen ja Tommiin. Lempeitä hetkiä nähdään yllättävässä paikassa, nuoret tytöt ovat joutuneet kolariin, kun vastaan tullut auto on ajanut tahallaan heitä päin ja yllättävä nyrkinisku heilahtaa poliisiauton kylkeen. Raiskaustehtävä jää askarruttamaan partiota vielä vuoron loputtuakin. Kotimainen…
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
6 min
Päivän sää
Tänään 19:24
katsomo.fi
HS-uutiset 13.10.
Tänään 19:15
hs.fi
Antti Tyrväiseltä törkeä taklaus — ei ulosajoa!
Tänään 19:15
iltasanomat.fi
Ruotsalaispuolustaja nousee kuitenkin omin avuin ylös ja Tyrväinen sai tilanteesta 2+10 minuutin rangaistuksen.
HS-sää 13.10.
Tänään 19:10
hs.fi
Vuoden seksikkäimmäksi naiseksi valittu Game of Thrones -kaunotar poseeraa alastonkuvissa
Tänään 19:10
iltasanomat.fi
Amerikkalainen miehille suunnattu Esquire-lehti on valinnut Game of Thrones -näyttelijä Emilia Clarken vuoden 2015 seksikkäimmäksi (elossa olevaksi) naiseksi. Tittelin kunniaksi Clarke poseeraa lehdessä ilman rihman kiertämää ja on antanut lehdelle pitkän henkilöhaastattelun.
Kärpät karkuun salamamaaleilla — kaksi maalia 12 sekunnin sisään!
Tänään 19:03
iltasanomat.fi
Mika Pyörälän ja Ivan Humlin maalit siirsivät Kärpät kahden maalin johtoon alle neljän minuutin pelin jälkeen.
5 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
24 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Turkille ei vielä viisumivapautta
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
Historiallinen muutos: Playboy-lehti luopuu alastonkuvista!
Tänään 18:38
iltasanomat.fi
Legendaarisen Playboyn lukijat voivat tulevaisuudessa rehellisesti sanoa, että he ostavat lehden sen sisältämien artikkelien takia.
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Kasvavat jonot ja uusi vuokraustapa järisyttävät vuokramarkkinoita
Tänään 18:31
areena.yle.fi
Uusimmassa vuokraustavassa vuokranantaja ei pääse enää itse valitsemaan vuokralaistaan, vaan vuokralainen valitsee itselleen sopivan asunnon.
28 min
Nainen Son La'sta
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Son Lan perinteen mukaisesti naiset keräävät hiuksensa isolle keolle päänsä päälle. Dokumentti seuraa naista, joka työkseen kerää hiuksia ja tekee niistä lisäkkeitä. O: Rostislav Aalto. T: Zen Media, 2010. (U)
17 min
Samin taikasormus
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 6/12. Jasmin on pääsemässä luokkadiskon dj:ksi, mutta luokan kovikset pakottavat Emilien väittämään, ettei Jasminia ole kutsuttu juhliin. Samin taikasormus puuttuu peliin. svenska.yle.fi/hajbo (U)
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 20/29. Opiskelijat leijonan luolassa. Tässä erikoisjaksossa leijonien eteen tulee joukko yliopistossa perustettuja yrityksiä. Onko nuoruuden into ja leijonien kokemus täydellinen yhdistelmä, vai raadellaanko opiskelijanuorukaiset? Amerikkalainen sarja. (43')
11 min
Eläinten puistokatu
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Piikkisika Patricia. Liisa asuu eläinpuiston vieressä ja kuulee eläimiltä joka ilta uuden tarinan. Piikkisika Patricia on innokas siivoaja. Mitä tapahtuu, kun hän nyrjäyttää jalkansa eikä voikaan siivota? buu.yle.fi
Tulehan, ketsuppi!
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Kurkistetaan taas keittiön kaappiin! Sinne on tullut uusia ruokatavaroita, jotka viihdyttävät toisiaan kertomalla päivät pitkät hassuja juttuja. buu.yle.fi (U)
5 min
Pikkurilli
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Pitkä kylmä talvi. Eräänä talvipäivänä Murkulla on erityisen apea olo, sillä hän kaipaa kamalasti kesän lämpöä. Onneksi lumisota piristää! buu.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:29
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:29
areena.yle.fi
31 min
Emmerdale: Keskeytetty hieronta
Tänään 18:29
katsomo.fi
Declan yllättää Charityn ostamalla lahjan tulevalle vauvalle. Megan haluaa ottaa häihin seuralaisekseen Jain. Sean möläyttää Bellen suunnitelmat Chasille. Laurel kokee ulkopuolisuuden tunteita. Bernice tarjoaa Andylle ilmaisen hieronnan palkinnoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Suositeltua

59 min
Erämaan armoilla
Tänään 09:00
areena.yle.fi
30 min
Lainvalvojat: 3
Tänään 02:20
katsomo.fi
HS: Suomen syvimmästä reiästä nostettiin 30 miljoonaa vuotta vanhaa vettä – tältä se maistui
Tänään 08:01
iltasanomat.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:57
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 08:18
areena.yle.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 23:00
ruutu.fi