UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

ISTV kävi Kirkkonummen kohutussa topless-autopesussa - Susa ja Bambi hytisivät kylmässä
Tänään 13:48
iltasanomat.fi
Sveriges Radio lähetti paikalle toimittajansa Karin Wickströmin. Tämä kertoi Svensk Kvinnoförbundetin paheksuneen tapahtumaa. Järjestö on suomalainen. IS:n videohaastattelussa Wickström kertoi haluavansa herättää periaatteellisesti tärkeää keskustelua tasa-arvokysymyksistä ja siitä, onko yhteiskunnassa yleisestikin käynnissä sukupuolten tasa-arvoon kohdistuva…
30 min
Laiva
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 25/40. Laivalla on tänään luvassa suurta iloa ja karvaita pettymyksiä, kokonainen oopperan kuoro ja Peten ja Joren luotsaama "Ryhmä Rämä". Lukiolaistytöt ovat viemässä espanjalaisia poikia päiväretkelle Tallinnaan, mutta matka meinaa mennä pieleen jo ennen laivaan astumista. Andy julistaa Pyhän Patrickin päivän ilosanomaa ja pyörähtää retrodiscon…
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 18/24. Puhtaan veden puolesta. Hurstonit ovat omistaneet elämänsä avustustyöhön ja vievät pienkoneellaan vedenpuhdistimia Haitin maanjäristysalueelle. Kun perheen oma talo turmeltuu putkirikon takia, Hurjan remontin porukan ja koko yhteisön on aika palkita perheen hyvät työt. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/17. S niin kuin suklaa. Jo Cotton on 35-vuotias kiireinen uranainen. Työkseen hän toimii suklaaherkkujen sisäänostajana, joten Gillian saa eteensä todellisen haasteen, kun Jo pitäisi vieroittaa suklaasta. Englantilainen realitysarja. (23')
29 min
Kirjaohjelma: Jonas Gardell
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Jonas Gardellin riipaiseva trilogia homoseksuaalien elämästä 1980-luvun Ruotsissa on ilmestynyt myös norjaksi. Raamattukin on betselleri, mutta miten sitä on parasta lukea? Toril Brekke etsii Italiasta uusia aiheita.
60 min
Mentalisti Noora Karma: Osa 10. Lastenklinikka
Tänään 13:00
katsomo.fi
Noora käy hämmästyttämässä Lastenklinikan pieniä potilaita ja henkilökuntaa.
Sivullinen lopetti takaa-ajon – joutui itse rautoihin
Tänään 12:56
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
35 min
Laiva
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 24/40. Päivän MM-jääkiekkopeli jännittää kahvilatarjoilija Andya ja pohditaan uskoako mustekalan ennustuksiin vai häviääkö puosu Hippi vetonsa ja joutuu messitytöksi. Laivassa nähdään myös suklaantäyteistä rakkautta, kun Rainer ja Kirstimaria ovat muistelemassa ensikohtaamistaan samaisella laivalla. Dream Step -luistelujoukkueen tytöt ovat saaneet…
75 min
Formula 1: Monacon GP: Räikkönen osuu kaiteeseen
Tänään 12:31
katsomo.fi
36 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Lena Andersson ja Jörn Donner
Tänään 12:19
areena.yle.fi
Kaksi suurta kirjallista persoonaa kohtaavat, pääteemoinaan rakkaus ja Ruotsi.
Hauskin video hetkeen - näin valmistuu soittoääni
Tänään 12:12
iltalehti.fi
Lataa kyseinen soittoääni täältä. Joonas Salmela
MV-lehti ja muut huuhaat pääsivät rap-videolle
Tänään 12:06
iltalehti.fi
Joonas Salmela
60 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. New Orleans. Anthony tutustuu New Orleansin kaupunkiin ja etelävaltioiden ruokakulttuuriin. New Orleansissa pääosassa on hyvä ruoka ja juoma sekä musiikki, josta kaupunki onkin tunnettu. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Derbyshire. Derbyshiressä Bill yöpyy upean aateliskartanon metsästystornissa ja tarjoilee ruuaksi tilan peuraa. Haukka nimeltä Dude ei anna armoa aloittelijalle. Läheisessä Bakewellissä tehdään kuuluisia piiraita, jotka Bill yrittää päihittää. Englantilainen ruokaohjelma.
30 min
Laiva
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 23/40. Risteilyemäntä Varpun keikka saa aluksi vaisun vastaanoton tanssijoiden keskuudessa, mutta mystinen Ström pelastaa ritarillisesti tilanteen. Nisse kohtaa marketissa lähes veroisensa myyntitykin ja joutuukin yllättäen itse asiakkaan rooliin. M/S Nordlandian hytissä nähdään myös eräänlainen uuden elämän syntymä. Kotimainen realityohjelma.…
4 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Plåstret ja Hanna, 3/6. Plåstret opettaa Hannalle juontajan työtä. buu.yle.fi
Destiny - GR Friday Nights 22.5.15 - Livestream Replay
Tänään 11:55
gamereactor.fi
Destiny - GR Friday Nights 22.5.15 - Livestream Replay
Gaming News 22.5.15 - Livestream Replay
Tänään 11:53
gamereactor.fi
Gaming News 22.5.15 - Livestream Replay
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 36/56. Räppäri-beatboxaaja Rudirokin illallisvieraiksi pääsevät muusikko Reeta-Leena Vestman, koomikko Ismo Leikola ja miss bikini Maisa Torppa. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Pelipäivä: NHL:n hurjin kolmikko matkalla finaaleihin
Tänään 11:34
iltasanomat.fi
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/13. Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. (24')
Uinnin uusi superlupaus
Tänään 11:15
hs.fi
Mimosa Jallow on Suomen uuden aallon uimareita. Rion kesäolympialaisiin 2016 tähtäävä jyväskyläläinen parantaa ennätyksiään sekuntikaupalla. HS seurasi superlupauksen uintiharjoituksia. Toimittaja Ari Pusa, Kuvaus: Petteri Kivimäki. Editointi: Esa Syväkuru.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 35/56. Miss bikini Maisa Torppa tarjoaa illallisen muusikko Reeta-Leena Vestmanille, stand up -koomikko Ismo Leikolalle ja räppäri-beatboxaaja Rudirokille. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Philadelphia. Anthony saa viimeinkin aikaiseksi tutustua Philadelphian ruoka- ja taidekulttuuriin, historiantäyteistä opastettua kiertokävelyäkään unohtamatta. Philadelphiassa selviää, mitä megakool tai bussipaukku on, ja tietysti syödään hyvin. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kultaista vettä, hiuksista puristettuja jalokiviä ja maailman kallein aurinkotuoli – HS tutustui Monacon luksusmessuihin
Tänään 10:52
hs.fi
HS vieraili huhtikuussa Monacon Top Marques -luksusmessuilla, joissa kaupataan tuotteita maailman rikkaimmille. Tarjolla oli muun muassa luksusvettä, luksussuksia ja ihmisen hiuksista puristettuja timantteja. Messuilta löytyi myös salolainen Henrik Hirvensalo, joka on kehittänyt maailman kalleimman aurinkotuolin. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaus ja leikkaus:…
4 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Maija Vilkkumaa, Juha Itkonen ja Aleksis Salusjärvi keskustelevat
Tänään 10:44
areena.yle.fi
Maija Vilkkumaa, Juha Itkonen ja Aleksis Salusjärvi jatkavat keskustelua kirjallisuusfestivaalin teemoista.
Tämä kiista hiertää Soinin ja Stubbin välejä hallitusneuvotteluissa – ”Vääntö on julmimmillaan”
Tänään 10:40
iltasanomat.fi
Aiemmin Smolnaan saapuneen hallitusmuodostaja Juha Sipilän (kesk) tapaan Soini kuvaili lauantaita monien ratkaisujen päiväksi, vaikka edellisiltaan mennessä monista asioista saatiin jo sovittua. - Nämä veroasiat ovat ne isoimmat, niissä se vääntö on julmimmillaan, Soini totesi neuvottelupaikan ovella aamukymmeneltä. Soinin mukaan paljon keskustelua käydään nyt…
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 34/56. Stand up -koomikko Ismo Leikolan illallisherkuista pääsevät nauttimaan muusikko Reeta-Leena Vestman, miss bikini Maisa Torppa ja räppäri-beatboxaaja Rudirok. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Kevyitä herkkuja. Ayse on ollut kuukausia dieetillä loistavin tuloksin. Hän haluaa järjestää juhlat tukijoukoilleen. Onneksi Niki on paikalla raikkaine ideoineen. Kotimainen ruokaohjelma.
”Tämä on se ratkaiseva päivä” – Juha Sipilä odottaa nyt isoja päätöksiä
Tänään 10:26
iltasanomat.fi
Aamulla yhdeksän jälkeen neuvottelupaikalle saapunut Sipilä toisti jo edellisiltaisen näkemyksensä lauantain merkityksestä pari viikkoa jatkuneissa hallitusneuvotteluissa. - Tänä päivänä ovat sitten ne isot päätökset edessä. Tämä on nyt se ratkaiseva päivä. Säästöt, verotus ja reformit ovat kaikki tänään pöydällä, Sipilä sanoi sisälle astellessaan. Sipilän, Alexander…
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Pastaravintola. Gordon muuttaa Hell's Kitchenin pastaravintolaksi, jossa molempien joukkueiden on hoidettava kokonainen kattaus. Taktikointi alkaa toden teolla sekä joukkue- että yksilötasolla. Amerikkalainen realitysarja. (39')
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Vieraana on kansanedustaja Jutta Urpilainen, SDP. Toimittajana on Jari Korkki.
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 10:00
ruutu.fi
Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')
30 min
Täydellinen päivä: Syvänmeren satoa
Tänään 10:00
katsomo.fi
Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi…
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 33/56. Muusikko Reeta-Leena Vestman kokkaa, ja vieraiksi saapuvat stand up -koomikko Ismo Leikola, miss bikini Maisa Torppa ja räppäri-beatboxaaja Rudirok. Kotimainen viihdeohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pallokerho: ”Eivät erot niin suuria ole – HJK:n pelaajat eivät ole valovuoden SJK:ta edellä”
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
”Käydään nyt läpi erot HJK:n ja SJK:n miehistöissä pelipaikoittain”, sanoo juontaja Antti Virolainen Pallokerhon asiantuntijoille Juho Rantalalle ja Saku-Pekka Sundelinille. Siitä alkaa keskustelu, jossa ruoditaan sitä, millä eväillä SJK pystyy kampeamaan pisteet itselleen Klubilta. Taktiikkakulmassa käydään läpi sitä, miten Inter yritti pysäyttää HJK:n pelinrakentelun…
NY Rangers tasoitti otteluvoitot
Tänään 09:59
iltasanomat.fi

Suositeltua

28 min
Dok: Fitnesskolmoset
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Juha Sipilä: neuvotteluissa saavutettu edistystä
Eilen 19:48
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
45 min
Midsomerin murhat
Eilen 17:10
areena.yle.fi
29 min
Pressiklubi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
41 min
Muistin vanki
Eilen 22:00
areena.yle.fi