UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

26 min
Uusi Kino: Toinen ovi
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Tänä syksynä 95 vuotta täyttänyt taidemaalari Liisa Rautiainen on monen ihmisen hyväntekijä. Liisan ystävyyden vuoksi valokuvaaja Detlef Trefz vaihtoi suurkaupungit pohjoiseen Keminmaahan. O: Tita Jänkälä (2009).
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 28/40. Maria on sitä mieltä, että miesten pitäisi useammin muistaa naistaan kukilla ja kylpyläpaketeilla, koska sen nyt vaan kuuluu mennä niin. Maria on ottanut laivalle tueksi ja turvaksi tyttökavereitaan. Kotimainen realitysarja. (22')
Hyrule Warriors
Eilen 22:51
moontv.fi
Hyrule, eli suomeksi Korkea Sääntö, on toiminut näyttämönä jo n. tsiljoonalle Zelda-seikkailulle. Vieläkö mukaan mahtuu yksi tekele joka vie, jo ennestään sekavaa, aikajanaa kimurantimpaan suuntaan. Tälläistä sotaa vihreä nuttuinen babyface ei ole koskaan nähnyt, vaan näkeekö jatkossa? Ainakin vastaanotto on ollut varovaisen positiivinen. Markus ja Jarkko ottivat…
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/56. Forssa. Forssan yö muistuttaa Esan mielestä paikoin apinatarhaa. Sairaalalla tarvitaan virka-apua ja juopuneet henkilöt työllistävät tiuhaan partiota. Virkavalta osuu paikalle keskeyttämään hellän hetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Jalkapallo: UCL: Perinteiset menestyjät vastakkain
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
27 min
Arkistosta revittyä: Isyys
Eilen 22:00
areena.yle.fi
8/8. Isän rooli on muuttunut kuluneen 50 vuoden aikana paljon. Sukupuolet ovat entistä tasa-arvoisempia, ja isänä olemiselle on syntynyt entistä enemmän tilaa. Toimittaja: Charlotte Lindroos. (U)
60 min
Big Brother: Päivä 57
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/56. Pori. Partio tekee onnettomuuspaikkatutkintaa ja osallistuu vesipelastustehtävään. Vuoron aikana Mikko nuhtelee niin näpistelijää kuin motoristinuorukaisiakin. Hanna huolehtii paitsi asiakkaiden, myös eläinten hyvinvoinnista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Historialliset kaksitasot Australian yllä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:59
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
7 min
Naurupalat
Eilen 21:40
areena.yle.fi
Kanadalainen sketsisarja, 2014
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Jälkipuintia, osa 3/3
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Viimeisessä jälkipuintiosassa ennen finaalia aviomiehet astuvat studioon kertomaan omat näkökantansa. Ennen sitä studiosohvalla nähdään kunnon draamaa, kun muut käyvät Lisan kimppuun. Joycen mies Michael saa kuulla ääneen lausuttuja arvioita miehisistä mitoistaan, mutta mikä onkaan hänen oma kantansa asiaan? Kylen mies Mauricio paheksuu Lisan sanomisia. Itkuinen…
Hyrule Warriors - Livestream Replay
Eilen 21:10
gamereactor.fi
Hyrule Warriors - Livestream Replay
40 min
Kaupunki uusiksi: Pohjoisen metropoli
Eilen 21:00
areena.yle.fi
UUSI SARJA ALKAA. Osa 1/6. Nuoret arkkitehdit haluavat muuttaa suomalaisia kaupunkeja. Oulussa suunnitellaan uutta käyttöä valtavalle ratapiha-alueelle. Voisiko sitä kautta syntyä pohjoisen pääkaupunki?
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Jakso 4
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Neljä lasta ja kotiäidin kiireinen arki ovat tehneet tepposet ennen niin solakalle Pialle. Karisevatko kilot, kun treenariksi asettuu oma puoliso Jussi?
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Mitä tehdä Syyriasta palaaville? Teollisuus lorauttelee myrkkyjä vesistöihin aina vaan. Omaisten ilta Someron Tervaskannossa. Juontajana Annukka Roininen
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana vesi. Tuuli Petäjä-Sirén ja Eetu Piiroinen valmistautuu olymppialaisiin. Alf Norkko sukelsi Antarktiksen jään alle ja Stefan Sjöholm valmistaa suomen paras teekupillinen. svenska.yle.fi/efternio
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Muotisuunnittelija Tiia Vanhatapio heittää Hans Välimäelle haasteen, jossa ei napeilla pelata. Tiian menu vie meidät tunnissa Rovaniemeltä Memphisiin ja sitä on harjoiteltu etukäteen yhdessä huippukokki Henri Alenin kanssa. Haastajan tiimissä taiteilevat myös stylisti Minttu Vesala ja valokuvaaja Kaapo Kamu. Hansin on selvittävä Memphisiin…
30 min
Iholla: Jakso 29. Sikamies.
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Patrick menee ryhmäliikuntatunnille, Jukka risteilee ja treffailee ja Yrjänä saa Kemppaiselta synnytysvinkkejä.
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Näissä häissä on ohjelmassa karmaisevaa mystiikkaa ja merirosvousta, kun Noora Karma ja Nipa Neumann pääsevät päättämään häiden järjestelyistä. Mitä mieltä on hääpari, joka unelmoi täysin perinteisistä häistä? Kotimainen realitysarja. (41')
60 min
Kiiltokuvia: Osa 6. Ikuinen liitto?
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Lilin ja Shotan sisaruus on koetuksella, kun vanha mustasukkaisuus nostaa päätään. Soile joutuu syöksykierteeseen. Lili joutuu salailemaan tekosiaan kaikilta. Mikon onni on lyhytaikainen.
140 min
Elokuvat: Sisko tahtoisin jäädä (12)
Eilen 21:00
ruutu.fi
Marja Pyykön vahva esikoiselokuva on todentuntuinen tarina kiltin 15-vuotiaan Emilian (Ada Kukkonen) muuttumisesta ja kapinasta, joka saa yllättävän hurjia ilmenemismuotoja. Kun pikkusiskostaan säntillisesti huolehtiva Emilia tapaa 16-vuotiaan Siirin (Sara Melleri) kesäloman viimeisenä viikonloppuna, tyttöjen elämässä kääntyy uusi lehti. Uskaltava ja itsenäinen…
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
15 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
12 min
Majakka: Märket
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Märketin majakkaluodon jakaa valtakunnanraja. Radioamatööreille se on silti aivan oma maansa. Toimittaja: Tom Backmansson, 1998.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 29/40. Tuomas on omien sanojensa mukaan aina haku päällä. Haun kohde saisi olla ruskeatukkainen ja sopusuhtainen. Rauhallinen vauhtilajiharrastaja viihtyy enduropyörän päällä ja viihtyi saunassakin, kunnes poltti itsensä pahoin savusaunaonnettomuudessa. Kotimainen realitysarja. (21')
28 min
Isot ja pienet
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Uusi, 5. kausi alkaa 1/7. Brockmanin tenavalauma on kasvanut, kaikki lapset ovat nyt murkkuiän kynnyksellä tai päässeet juuri sen yli. Mutta onko se tuonut vieläkään helpotusta vanhempien pomputukseen? Uskallan epäillä.
28 min
Isot ja pienet
Eilen 20:30
areena.yle.fi
26/27. Talossa on tungosta, sillä Angela-tädin ja Mistyn lisäksi pitäisi vielä majoittaa vaihto-oppilaskin. Äidin pitää tehdä päätös Jaken tyttöystävän suhteen. Benin jutut pelottavat Karenia. (U)
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
57 min
Suomen kaunein koti: Jakso 7. Hurmaavat asuinkäyttöön muutetut kodit
Eilen 20:03
mtvkatsomo.fi
Verkatehdas, pikku-pappila ja koulu. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen persoonalliseen kotiin, jotka on remontoitu aikaisemmin muussa kuin asuinkäytössä olleisiin rakennuksiin. Harvan kodin varustukseen kuuluu esimerkiksi oma urheilukenttä!
29 min
MOT: Verkko tuhosi salaisuudet
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Valtioiden turvallisuuspalvelut, rikollisryhmät ja hakukoneyhtiöt tietävät meistä kaiken. Viime kuukausina internetin tietoturva on murentunut entisestään. Toimittajana Magnus Berglund
27 min
Tekijänä: Puustinen & Hara
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Avanto-arkkitehteinä tunnetut Puustinen ja Hara jättävät jälkensä kaupunkiin tuottaen iloa arkeen, oli kyse sitten Hernesaaren saunasta tai Pyhän Laurin kappelista. Lähtökohta on, että ympäristöön tulee parannus. (U)
57 min
Ravintola X
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Tänä iltana Joel ja Hjallis Harkimo avaavat oman sporttiravintolansa. Miten yhteistyö sujuu ja kumpi sanoo viimeisen sanan? Tarjoilupuuhissa nähdään huippukiekkoilijat Ossi Väänänen sekä Valtteri ja Ilari Filppula, ja Teemu Selännekin saapuu Harkimoiden ravintolaan! (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/13. Pikajuoksija-lääkärin Kingston Café. Olympiapikajuoksija ja lääkäri Una Morris uhkuu tahdonvoimaa, mutta hänen jamaikalaisravintolassaan on jotain pahasti vialla. Ankara ja pikkutarkka ote ravintolasta ei auta, kun ruoka ei maita asiakkaille. Una antaa Ramsaylle tiukan vastuksen mutta suostuu lopulta ottamaan apua vastaan. Amerikkalainen…

Suositeltua

Elämää: Ismo Leikola - maailman hauskin ihminen?
Eilen 06:50
mtvkatsomo.fi
Tuntematon sankari pelasti miehen tulipalosta
Eilen 16:08
iltalehti.fi
Ville Haapasalo osallistui syömiskilpailuun: "Pelkässä pihvissä on 14 500 kaloria"
Eilen 15:42
iltasanomat.fi
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Eilen 18:32
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Eilen 09:54
areena.yle.fi
32 min
Emmerdale: Krapulainen kemoterapeutti
Eilen 18:28
mtvkatsomo.fi