UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

155 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Isis tuhoaa taas kulttuuriaarteita
Tänään 05:18
iltasanomat.fi
Viranomaistietojen mukaan järjestön taistelijat ovat tuhonneet raskaiden koneiden avulla Nimrudin kaupungin raunioita noin 30 kilometrin päässä Mosulista. Tuhojen laajuus ei ole tiedossa. Nimrudin kaupunki oli osa muinaista Assyrian valtakuntaa, ja sitä pidetään arkeologisena aarteena. Yllä näkyvällä videolla arkeologit työskentelevät alueella. Vuonna 2001 arkeologit…
Harrison Ford loukkaantui lento-onnettomuudessa
Tänään 03:14
iltasanomat.fi
Fordin, 72, pienkone syöksyi golfkentälle Los Angelesin lähistöllä. Kaksipaikkaista vintage-konetta lentänyt Ford sai viihdesivusto TMZ:n lähteen mukaan useita haavoja päähänsä. TMZ:n mukaan hänen vammansa ovat vakavia. Poliisin tiedottaja kertoo Reutersille, että onnettomuudessa loukkaantunut iäkäs mies on viety sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa. Onnettomuuden…
50 min
LA Ink
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/21. Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Jopet-show
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/31. Pomppulinna. Dena aikoo tehdä kaikki ruoat häissään itse, ja Nicole taas panostaa viinitilaan hääpaikkana. Marissan häissä on afrikkalaista tunnelmaa, kun taas Jenin häissä nähdään muun muassa pomppulinna ja jäätelöauto. Kuka lumoaa muut? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21')
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 01:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/9. Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23')
50 min
Illallissota
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/13. Kalloja keittiössä. Candace ja Christine aikatauluttavat illallisensa tarkasti, missä on sekä hyvät että huonot puolensa. Jason ja Lavinia kokkaavat italialaista perinneruokaa. Adam ja Correne tarjoavat tuttuja ruokalajeja hieman muunneltuina. Valitettavasti raskaana olevan Correnen kireys ei jää keneltäkään huomaamatta. Kanadalainen sarja.
46 min
Pitch - kuningasidea: Uuteen nousuun
Tänään 01:00
katsomo.fi
Perinteikäs hygieniatuotteiden ja siivousaineiden kauppaketju kaipaa imagonsa nuorennusleikkausta. Yhtiön uusi omistaja haluaa kohdistaa markkinointia etenkin nuorille kuluttajille. Mainoskampanjasta kilpailevilla toimistoilla on paljon pelissä, myös henkilökohtaisella tasolla.
70 min
Kylmä rinki
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/8. Seuraava pysäkki: Valhalla. Ozissa aloitetaan opaskoirien koulutus. White on löytänyt laulun lahjan, valitettavasti laulaminen häiritsee muita vankeja. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54')
55 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/10. Henna on 24-vuotias palveluneuvoja, joka on aina harrastanut liikuntaa. Ylipainoa alkoi kertyä seurustelun myötä ja herkuttelusta tuli yhteinen tapa. Hennan haaveena on bikini fitness -vartalo. Muutokseen kannustavat Jutan lisäksi myös Jari "Bull" Mentula sekä fitness-ammattilainen Nicole Wilkins. Kotimainen ohjelma. (42')
Jokerit murskasi Minskin Dinamon
Eilen 23:58
iltasanomat.fi
55 min
90210
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/22. Tervetuloa sukuun. Annie suuttuu Naomille, kun tämä etsii käsiinsä heidän velipuolensa. Liamin vihanhallintaongelmia ei voi enää painaa villaisella, kun hän käy käsiksi Adriannaan. Silver alkaa epäillä, onko Michaela sittenkään oikea ihminen kantamaan hänen lastaan. Adriannan ura on pirstaleina hänen vilauttelunsa jälkeen. Jaksossa vierailee…
56 min
Hulluus ja yhteiskunta
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Harri Virtasen draama rinnastaa joukkomurhaajat Pierre Rivieren 1800-luvulta, Anders Breivikin ja filosofi Michel Foucaultin. Kuunnelman ohjaus Juha-Pekka Hotinen. Visuaalinen toteutus kuvataiteilja Teemu Mäki.
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Päivän jaksossa Espoon partio 603:n vuoro käynnistyy vauhdikkaasti ilmoituksella joukkotappelusta. Lisäksi he joutuvat toimittamaan naisen pahoinpidelleen miehen putkaan. Helsingin puolella selvitellään raitiovaununkuljettajan pahoinpitelyä Hakaniemessä sekä ilmoitusta vessaan sammuneesta juoposta.
60 min
MasterChef VIP
Eilen 23:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Miten pärjäävät MasterChef-keittiössä Veeti Kallio, Mikaela Ingberg ja Emma Kimiläinen? Kuka heistä pääsee jatkoon, sen päättävät Tomi Björck ja Henri Alén. Kolmikon kokkaustaidot ja hermot joutuvat koetukselle keittiömestari Peppi Arolehdon luoman upean annoksen myötä. Tekniset laitteet ja mittakulhot saavat kyytiä, eikä savukatastrofiltakaan…
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:00
katsomo.fi
Tässä jaksossa Espoon Lainvalvojien vuoroa värittää puukotus alkoholistien asuntolassa. Lisäksi heitä työllistää myös toinen ilmoitus, johon epäillään teräaseella olevan osuutta. Helsingin väkivaltarikosyksikön Ahlgren selvittelee kerrostalon parvekkeella tapahtunutta tulipaloa sekä asuntomurtoa eräässä opiskelija-asuntolassa.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 35/56. Turku. Tomas ja Eero yhyttelevät rattijuoppoja minkä ehtivät. Moottoripyöräilijät ovat joutuneet vakavampaan eläinkolariin. Aamuyöllä partio nauttii serenadista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
5 min
Tulossa:
Eilen 22:45
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Rahat tai henki. Mari joutuu keskelle aseellista koruliikkeen ryöstöä, mutta uhkaavasta tilanteesta huolimatta kaikki paikalla olleet selviävät vahingoittumattomina. Myöhemmin koruliikkeen myyjätär kuitenkin surmataan, ja juttu siirtyy Viggon ja kumppaneiden tutkittavaksi. Norjalainen draamasarja. (44')
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
katsomo.fi
Tomi Mäki teki Jokerien 2-0-voittomaalin
Eilen 22:03
iltasanomat.fi
94 min
Dok: I am Femen
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(I am Femen, Sveitsi, 2014) Ukrainalainen Oksana oli perustamassa aktivistijärjestö Femeniä, jonka tempauksissa naiset paljastavat rintansa. Oksanan taistelu liikkeen puolesta on vienyt hänet eri puolille Eurooppaa.
53 min
Ulkolinja: Putinin oma tie
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Vladimir Putinin ympärillä rikollisuuden ja korruption väitetään lisääntyneen. Valta on keskittynyt itsevaltaiselle Putinille, hänen oma varallisuutensa on karttunut. Venäjällä puhaltavat uudet kylmän sodan tuulet.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Huippuhetket Tappara-Kärpät -ottelusta
Eilen 21:55
iltasanomat.fi
Näin oululaiset joutuivat siirtämään runkosarjan voittojuhliaan ainakin lauantaille.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Huippuhetket Pelicans-Sport -ottelusta
Eilen 21:53
iltasanomat.fi
Vähämaalisen mittelön ratkaisi vaasalaisille Mikko Pukka päätösminuuttien osumallaan.
Huippuhetket KalPa-SaiPa -ottelusta
Eilen 21:51
iltasanomat.fi
94 min
Kino Suomi: Porttikielto taivaaseen
Eilen 21:51
areena.yle.fi
(1990) Johtaja TT pyörittää ilotyttöbisnestä. Juopottelun, huumeiden ja väkivallan leimaamat yöt vaativat uhrinsa. N: Satu Silvo, Niina Nurminen, Minna Aaltonen, Riikka Suikkari, Tapani Perttu. O: Tapio Suominen.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
50 min
Justified
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/13. Isä ja poika. Raylan joutuu turvautumaan isänsä apuun, jotta saisi todisteita Crowdereita vastaan. Winona ja Raylan saavat huomata, että vanha suola janottaa edelleen. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Matkustajakone luisteli ulos kiitotieltä New Yorkissa
Eilen 21:34
iltasanomat.fi
Laskeutumassa oleva matkustajakone liukasteli ulos kiitoradalta sankassa lumipyryssä New Yorkissa. Delta-yhtiön kone törmäisi lopulta La Guardian kentän laidalla olevaan aitaan. Matkustajat evakuoitiin koneesta eikä kenenkään ole kerrottu loukkaantuneen vakavasti. Koneessa oli 125 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä.

Suositeltua

Koira pelastui viime hetkellä kuristajakäärmeen puristuksesta Intiassa
Eilen 09:07
iltasanomat.fi
Bussikuskin jäätävä kolari tallentui videolle
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Kissat ottivat Japanilaisen saaren haltuun - ihmiset muuttavat pois
Eilen 09:08
iltalehti.fi
Näin hupaisissa merkeissä Keskisen ja Jane-kihlatun rakkaus alkoi
Eilen 08:08
iltasanomat.fi
Nemtsovin murhapaikka tallentui ohi ajavan auton kameraan?
Eilen 08:28
iltasanomat.fi
Voiko kanalan kanoille tehdä julmemmin?
Eilen 14:20
iltalehti.fi