UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Hyytävä yllätys: turvaksi hankitusta kamerasta tulikin painajainen
Tänään 09:30
iltalehti.fi
Vauvakamera asennetaan lapsen huoneeseen, jotta vanhemmat voivat valvoa pienokaistaan myös silloin, kun eivät ole näköetäisyydellä. Turvaksi hankittu kamera muuttui pian kuitenkin hyytäväksi painajaiseksi. CNN
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Aivoinfarkti. Virpi Häyrisen kohtaus alkoi aamiaisella. Aviomies Tapio hälytti ambulanssin ja nopeasti saatu hoito pelasti Virpin hengen. (U).
12 min
Karvinen
Tänään 09:02
areena.yle.fi
Maalaiskissa. Esko, Karvinen ja Osku lähtevät viikonlopuksi maalle auttamaan Pojua tilan töissä. Tohtori Huttu hypnotisoi Karvisesta ahkeran apumiehen, mutta Karvinen ratkaisee tilanteen omalla tavallaan.
11 min
Sisäoppilaitoksen arvoitus
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Rohkeuden talo. Amber on mustasukkainen Mickistä, joka antaa ystävyysrannekkeen Maralle. Patricia haastaa Ninan varastamaan Victorin huoneesta ullakon avaimen.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/8. Partridgen perhe. Partridgen perhe pyörittää pientä hotellia Länsi-Walesissa. Nyt asiakaskato, kasvavat velat ja huono palaute ovat ajaneet heidät epätoivon partaalle. Apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi, joka keksii suunnitelman yrityksen pelastamiseksi. Englantilainen realitysarja. (42')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
11 min
Sisäoppilaitoksen arvoitus
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Mustan linnun talo. Ninan uusi elämä muuttuu entistä omituisemmaksi, kun hän tapaa koulun tontilla vanhan naisen salaisuuksineen. Patricia huomaa, että Joy on pyyhitty pois koulun valokuvasta.
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 1/10. Vappu Pimiän kesämökin puolitiehen jäänyttä pihaa remontoidaan sarjan uuden kauden ensimmäisessä jaksossa. Vapun toivelista Nikolle ja Evalle on pitkä: pihaan toivotaan yksityisyyttä, oleskeluterassia, kesäkeittiötä ja leikkimökkiä! (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
14 min
Maija Mehiläinen: Kuningattaren sijainen
Tänään 08:56
katsomo.fi
Pesässä luullaan kuningattaren kadonneen. Osaamaton Elena joutuu toimimaan hänen sijaisenaan.
2 min
Norjaa ristiin rastiin
Tänään 08:55
areena.yle.fi
Kalastajatar. Kalastajan ammatti on vaarallinen, mutta 12-vuotias Viktoria Myrestä Nordlandista unelmoi siitä. Hän lähtee merille niin usein kuin voi.
CHL: Düsseldorf EG-TPS 4-5
Tänään 08:51
iltalehti.fi
Sade- ja ukkoskuuroja luvassa Etelä-Suomeen - muualla kaunis ulkoilukeli
Tänään 08:51
iltasanomat.fi
Etelässä pitää kuitenkin varautua myös sateisiin. Iltapäivällä etelään muodostuu ohi meneviä, mutta paikoin runsaitakin sade- ja ukkoskuuroja. Sateiden riski on suurin Vaasa-Lappeenranta-linjan lounaispuolella. Sunnuntaina lämpimintä on Pohjanmaan aurinkoisilla seuduilla. Pohjois-Suomessa sää näyttää selkeältä, tosin Itä-Lapissa on kuihtuva ja heikko sadealue.…
30 min
Merimaili
Tänään 08:50
ruutu.fi
Käydään Uivassa venenäyttelyssä tutustumassa uusiin veneisiin sekä seurataan lasten ensimmäistä purjehduskilpailua Hyvän Tuulen Linnanmäki Regattaa ja veneillään Porin keskustasta Kokemäenjokea pitkin Reposaareen. Kotimainen veneilyohjelma.
11 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Rämeräyhääjä. Krokosoilla kerrotaan hurjaa tarinaa pelottavasta suohirviöstä, Rämeräyhääjästä. Joka vuosi samaan aikaan hirviö ilmestyy pelottelemaan krokotiileja.
13 min
Tuomas Veturi
Tänään 08:43
katsomo.fi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.
CHL: Blues-Grenoble 4-2
Tänään 08:38
iltalehti.fi
13 min
Chuggington: Tunneliseikkailu
Tänään 08:31
katsomo.fi
Wilson ja Koko päättävät lähteä tutkimaan kiellettyä tunnelia ja joutuvat pulaan, koska eivät ole opetelleet tarvittavia asioita. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
28 min
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Osa 34/40: Kuu maalaa. Saara ja Sorsa tapaavat taidenäyttelyssä Kuun. Kuu haluaisi itsekin maalata. Kulmikkaat kaverit: Oili Orava. Muumien maailma: Mörön oikeudenkäynti. buu.yle.fi
12 min
Ritari Mikke
Tänään 08:07
areena.yle.fi
Ritari Mikke ja hetken hiljaisuus. Kuningatar tarvitsee hetken hiljaisuuden, mutta Mikke yrittää auttaa vähän väärällä tavalla ja aiheuttaa itse meteliä.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
11 min
Pusse
Tänään 07:55
areena.yle.fi
Lentävä raketti. Karri saa uuden hienon raketin. Pusse ja Teri kiiruhtavat katsomaan. Teri on niin innoissaan, että vahingossa rikkoo koko raketin.
5 min
Niksi-Nella
Tänään 07:48
areena.yle.fi
Neronleimaus. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
2 min
Nimipäiväonnittelu: 30.8.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Eemil, Eemeli ja Eemi!
Päivän sää 30.8.2015
Tänään 05:00
hs.fi
Dragon Age: Inquisition Trespasser DLC Announcement trailer
Tänään 04:11
gamereactor.fi
Dragon Age: Inquisition Trespasser DLC Announcement trailer
Suomalainen hittiartisti kauhukokeessa - IL-pelitestissä Until Dawn
Tänään 03:53
iltalehti.fi
Rannalle-kesähitistä tutun TCT-yhtyeen Comeetta testasi lirahtaako kauhujen talvilomareissulla vai selviääkö PS4:n uusimmasta kauhutuotoksesta pelkillä hikikarpaloilla. ARVOSTELU: KRISTIAN ELOLUOTO
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Mehukkaita paljastuksia. Naiset kertovat omia huomioitaan ja uusia paljastuksia kuluneen kauden tapahtumista. Onko Tylerin ja Kalynin suhde todella ohi? Mistä huhu Whitneyn sukupuolitaudista sai alkunsa? Mikä todella oli Melissan Miss Teksas -kruunun kohtalo? Amerikkalainen realitysarja. (43')
Vankilasta vapautunut toimittaja arvostelee Etiopian hallitusta
Tänään 02:00
hs.fi
Etiopialainen toimittaja Reeyot Alemu joutui vankilaan kriittisten lehtiartikkeleiden vuoksi. Vapauduttuaan hän antoi HS:lle haastattelun Addis Abebassa. Toimittaja: Sami Sillanpää, kuvaus ja leikkaus: Jukka Gröndahl
30 min
SM-liiga
Tänään 01:50
ruutu.fi
SM-liiga: #kohtamennään- Jakso 3. Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
50 min
David Hasselhoff Show
Tänään 00:55
katsomo.fi
Kausi 1, 6/10. Miten David Hasselhoff vaikutti Tuomas Enbusken, Irina Björklundin ja Krista Siegfriedsin lapsuuteen? Saha soi, naiset itkevät ja kaikki laulavat. KITT joutuu viranomaisten kynsiin ja David passitetaan koulun penkille.
48 min
Tartu Mikkiin: Live
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Uusintana Tartu Mikkiin Live Jatkot 2013: Robin, Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen, Antti Railio (es. 13.9.2013) Pakkahuoneella vieraita jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 51. Pilatesta ja pulloja. Britt saa ylipuhuttua vastahakoisen Gunillan pilatestunnille. Maria tapaa fanejaan ja esittelee viinipullokokoelmaansa. Siv kokeilee alastonmallina olemista autiomaassa. Ruotsalainen realitysarja.
Guild Wars 2 - Play for Free Trailer
Eilen 23:50
gamereactor.fi
Guild Wars 2 - Play for Free Trailer
41 min
Firma
Eilen 23:50
areena.yle.fi
5/22. Murhasiko nuori lakimies tosiaan kovaotteisen koronkiskurin? Mitch toimii hänen puolustusasianajajanaan, mutta joutuu keskittymään samalla myös toiseen kiireiseen juttuun.
Guild Wars 2: Heart of Thorns - Raids Trailer
Eilen 23:45
gamereactor.fi
Guild Wars 2: Heart of Thorns - Raids Trailer
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 23:35
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/13. Rahakuoria. Rajaviranomaiset löytävät epäilyttäviä rahakuoria erään matkustajan matkalaukusta, ja toisen matkustajan autosta löytyy luvaton ase. Lisäksi tulliviranomaiset löytävät postipaketista tainnutusaseita. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 32/40. Sinkkulaivan valloittaa tänään Jesse Joensuusta, joka on ammatiltaan sähköasentaja, joten naisten johdotukset ovat tänään ammattilaisen käsissä. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 31/40. Ville lähtee etsimään Sinkkulaivalta vaaleaa, sinisilmäistä ja muodokasta naista, mutta toki kaikki muutkin vaihtoehdot käyvät. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/13. Pilveä ja lihaa. Kanadan rajaviranomaisilla riittää puuhaa, kun matkustajilta löytyy niin huumausaineita, luvattomia elintarvikkeita kuin ampuma-aseitakin. Erään australialaisen miehen matka on vaakalaudalla rikosrekisterin takia. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')

Suositeltua

Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut poliisi pääsee ensi viikolla sairaalasta
Eilen 22:24
iltasanomat.fi
115 min
Sibelius
Eilen 21:15
areena.yle.fi
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
60 min
Retrohelmet: Coverhitit II
Eilen 21:00
katsomo.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
58 min
Suomen vahvin: Naisten kilpailu
Eilen 17:00
areena.yle.fi