UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Siirtolaiskriisin luvut minuutissa
Tänään 11:56
iltasanomat.fi
HSTV selittää minuutissa tämän kesän kriisin luvut.
Joku varasti huomion kesken kuvernöörin puheen
Tänään 11:49
iltalehti.fi
Lähde: ABC News Jukka Lehtinen
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/11. Rampa ankka. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa ateriakokonaisuus juhlatilaisuuteen, mutta Melissa käyttäytyy kuin luolanainen. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/26. Karvaiset karkurit. Pieni Peanut-majava on jäänyt orvoksi, eikä se selviä ilman jatkuvaa hoivaa. Merileijonakaksikko puolestaan tekee pelastajien työstä hankalaa: toinen eläimistä löytyy pahamaineisesta vankilasta, ja toinen osoittaa olevansa kuuluisan huijarin nimen veroinen. (20')
Poliisit pysäyttäneet junia Bicsken rautatieasemalla Unkarissa
Tänään 11:05
iltasanomat.fi
Lisäksi paikalla on median edustajia ympäri Eurooppaa.
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset 'rikotut' perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
60 min
Jamie Oliver: mestarikokki: Unelmasta totta
Tänään 11:00
katsomo.fi
Jamie apujoukkoineen päättää, kuka kolmesta nuoresta kokkilupauksesta saa mahdollisuuden perustaa oman ruokaravintolansa The Cock -nimiseen kaljakuppilaan. Kokkien on perusteltava ravintolaideansa ja konseptinsa mahdollisimman hyvin raadille. Vain yhden unelmasta tulee totta. Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
45 min
Pomo piilossa
Tänään 10:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Roskakuningas. Menestyvän jätehuoltoyrityksen omistaja ei pelkää liata käsiään ja palaa uransa alkumetreille selvittääkseen miten palveluja voisi kehittää paremmiksi. Löytyykö roskalavan pohjalta uusia ideoita? Kanadalainen realitysarja. (43')
TV-tohtori Kiminkinen neuvoo: Näin pidät sukukalleuksistasi huolta
Tänään 10:53
iltalehti.fi
TV-tohtorina tunnetuksi tullut saarijärveläinen maalaistohtori Tapani Kiminkinen neuvoo, miten miehet voivat pitää sukukalleuksista hyvää huolta.
Cage 31 - ennakkohaastattelussa Anton Kuivanen
Tänään 10:50
iltasanomat.fi
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/13. Papuja ja pannukakkua. Marja tutustuu korealaisiin tofu- ja papuruokiin ja valmistaa Jean-Georgesin kanssa mausteista tofukeittoa ja sitrustäytteistä tofua sekä mung-papukakkua ja hyytelönuudeleita. (24')
30 min
Löytäjät: Studiorekvisiitta
Tänään 10:30
katsomo.fi
Kumpi tavara sopii paremmin muotokuvan rekvisiitaksi, vanha tynnyri vai saippuakuplakone?
Perhe löysi iljettävän yllätyksen kotoaan – palokuntakin kauhistui
Tänään 10:22
iltalehti.fi
Asukkaat löysivät kuumottavan yllätyksen tultuaan kotiin Los Angelesissa. Kodin ikkunalaudalla maannut yllätysvieras sai jopa palokunnankin kauhistumaan. Lähde: CNN Jukka Lehtinen
Tuholaisten myrkytys johti pikkupojan aivovammaan
Tänään 10:21
iltalehti.fi
Termiittien myrkytys johti perheen sairastumiseen ja 10-vuotiaan pojan aivovammaan. Lähde: CNN Jukka Lehtinen
60 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 2/13. Amerikkalainen unelma. Newyorkilaista Classic American -ravintolaa pyörittää kaksi entistä tarjoilijaa, joilta puuttuu johtamistaitoa. Velkaa on valtavasti, tarjoilijat eivät ota työtään vakavasti, ja ruokavarasto ammottaa tyhjyyttään. Pystyykö Ramsay pitämään pulassa olevan paikan pinnalla? Amerikkalainen sarja. (43')
45 min
Pomo piilossa
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Pizzaketjun pomo. Miten onnistuu ammatillinen harppaus öljy- ja IT-alalta pizzaketjun johtoon? Tuore pomo tutustuu menestyvän perheyrityksen työtehtäviin aina taikinan vaivaamisesta ja pizzanpaistosta kuljetusreittien suunnitteluun. Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Barbit. Tänään puetaan parasta ylle kun barbit juhlivat tyttöporukalla. Nikin avustuksella Nina suunnittelee ja kokkaa kesäisiä herkkuja ja valmistaa värikkäitä drinkkejä ystävilleen. Kotimainen ruokaohjelma.
41 min
Ykkösaamu
Tänään 10:04
areena.yle.fi
Syksyn ensimmäinen lähetys. Vieraana pääministeri Juha Sipilä. Seija Rautio haastattelee.
1 min
Nokkelikot
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Koulunalkuyllätys.
127 min
Lontoo, uusi Babylon
Tänään 10:00
areena.yle.fi
(London - The Modern Babylon, Britannia 2012) Julien Temple teki kotikaupungistaan rakastavan dokumenttielokuvan täynnä musiikkia ja historiaa. Mitä olisi Lontoo ilman taiteilijoita, toisinajattelijoita ja siirtolaisia? (U)
2 min
Galaxi 10v.: Kohokohtia vuodelta 2007
Tänään 10:00
areena.yle.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ketkä soittaa parhaat funkit, pinkit munkit!
Tänään 10:00
moontv.fi
Miltä kuulostaa suomesta kotoisin oleva berliiniläinen nunna? Onko siinä mitään järkeä? NO ON. Uuden musiikkiohjelman toisessa jaksossa tutustutaan Berlin Nun -nimiseen yhtyeeseen joka viimeistään parin oluen jälkeen johdattaa ujommankin henkilön tanssilattialle energiallaan ja valovoimaisuudellaan. Vaihdossa olevalle basistille terkkuja! <3 Matti Meikäläinenkin…
Pallokerho: ”Vaativa valmentaja yhdistettynä nälkäisiin pelaajiin on ainoa tie Veikkausliigaan”
Tänään 10:00
iltasanomat.fi
Pallokerhon studiossa on todellisia nousemisen asiantuntijoita, sillä Teemu Tainio pelasi uransa alkuvaiheessa varsinaisessa hissijoukkueessa Hakassa. Juho Rantala valmentaa puolestaan Kakkosessa kovaa jälkeä tekevää Honkaa, jonka on määrä palauttaa Espoo pikavauhtia liigakartalle. – Vaativa valmentaja, hyvät pelaajat. Siinä resepti nousuun. Ja asiat kuntoon…
Cage 31 - ennakkohaastattelussa Saku Heikkola
Tänään 09:48
iltasanomat.fi
Ulos bussista ja rajan yli – Unkarissa käynnissä tuhansien pakolaisten kyyditys Itävaltaan
Tänään 09:45
iltasanomat.fi
Unkarissa on käynnissä valtava pakolaisten kyyditysoperaatio Itävaltaan. Itävallan poliisin mukaan jo 2500–3000 pakolaista on lauantaiaamuna ylittänyt maiden välisen rahan Hegyeshalomin rajanylityspisteellä sen jälkeen, kun Unkarin hallitus alkoi kuljettaa maahan saapuneita paperittomia pakolaisia rajalle. Unkari lähetti 100 bussia poimimaan pakolaiset kyytiin.…
30 min
Merimaili
Tänään 09:40
ruutu.fi
Seurataan vauhdikkaiden F-18 katamaraanipurjeveneiden suomenmestaruuskilpailuja Helsingissä ja Porvoossa Swing- sekä TG-Cupin finaalia. Lisäksi varustaudutaan kylmään syksyyn pukeutumalla lämpimästi ja veneillään Porista Säpin majakkasaareen. Kotimainen veneilyohjelma.
24 min
Villit futarit
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Kallojen salaisuus. Jonnen äiti on ehdolla avoimeen virkaan museossa. Työ olisi tärkeä, koska silloin Jonne voisi muuttaa asuntolasta takaisin äitinsä luo. Työn saamiselle on ehto, joka ratkaisee paljon.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/13. Viikonlopun lohturuokaa. Viikonloppu on edessä, ja menu on sen mukainen. Perjantaina kokataan kampasimpukoita, lauantaina pestopastaa ja sunnuntaina perinteistä lihamureketta jälkiruokaa unohtamatta. Englantilainen ruokaohjelma.
59 min
Trinny & Susannah Skandinaviassa: Parempaa kuin Tukholmassa
Tänään 09:30
katsomo.fi
Göteborgissa Trinny ja Susannah tapaavat Petran ja Alexandran. Petra on kovia kokenut äiti, joka toimii sijaisäitinä vaikeuksissa oleville nuorille. Alexandra on Petran 18-vuotias tytär, joka on joutunut mahalaukun ohitusleikkaukseen. Trinny törmää Miaan, joka marssii kokoukseen suoraan tallilta ratsastushousuissa ja korkeakorkoisissa saappaissa. Bo on lempeä…
45 min
Pomo piilossa
Tänään 09:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Elämää eläintarhassa. Toronton eläintarhan johtajalla on iso lauma valvottavanaan, ja hän soluttautuu työtekijöidensä joukkoon nähdäkseen millaisella työmoraalilla uhanalaisia eläimiä tarhassa hoidetaan. Välttyykö tukien varassa pyörivä eläintarha myynniltä? Kanadalainen realitysarja. (43')
11 min
Hirveä Henri
Tänään 09:20
areena.yle.fi
Mikroautomestari. Henri, Pekka ja isä yhdistävät voimansa, kun Henri käy taistoon mikroautomestaruudesta.
11 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 1/27. Merkillinen metsä
Tänään 09:17
katsomo.fi
Kitty ja Mimmi eivät ole käyneet Omenapuumetsässä aikoihin. Vanha pöllö Scotch varoittaa heitä menemästä "merkilliseen metsään", sillä siellä tapahtuu nyt todella kummallisia asioita. Mutta Kitty ja Mimmi seuraavat kuitenkin liito-oravia metsään - ja Mimmi katoaa! Kuka tuleekaan ulos Kittyn talosta?
4 min
Kaikki kuvaa -kilpailu 2015: Kaikki kuvaa
Tänään 09:14
areena.yle.fi
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvan: Haapaniemen koulun 6A - Riivattu keinutuoli (S).
30 min
Elixir
Tänään 09:10
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 5/18. Kaikkien aikojen oudoin hiihtokoulu. Ladulla gorilla jahtaa banaania. Risto Kaskilahti ja Heidi Sohlberg päästivät yhdessä mielikuvituksen valloilleen koko perheen hiihtolomapaketissa. (22')
11 min
Nokkelikot
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Koulunalkuyllätys.
11 min
Sisäoppilaitoksen arvoitus
Tänään 09:01
areena.yle.fi
Lukkojen talo. Kun Nina piileskelee ullakolla, hän avaa vahingossa salaisen oven medaljongillaan. Patricia vakoilee rehtorin kansliaa ja kuulee Joyn katoamiseen liittyvän keskustelun.
5 min
Voita & Sokeria: Voita&Sokeria 5.9.
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen valmistaa syksyn ensimmäisessä Voita&Sokeria -jaksossa maidotonta jäätelöä. Vadelmajäde 2 banaania 1 tl vaniljaa 2 rkl mantelimaitoa 200g vadelmia Ripaus suolaa Pilko banaani pieneksi kolikoksi ja pakasta yön yli tai vähintään 4 tuntia. Aja hienoksi monitoimikoneessa muiden aineiden kanssa. Koristele tuoreilla mintunlehdillä…
48 min
BUU-radion (Barnens Arena): Lördag 5.9.2015
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Buu-radion med Staffan och Eva. Återvinning, bra musik och gott sällskap.

Suositeltua

25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
IS koeajaa urheiluautojen legendat Suomessa: Dodge Viper on täysin älyvapaa laite – hirmutehot eikä edes ABS-jarruja!
Eilen 14:28
iltasanomat.fi
Bodyweight-treeni antaa tiukan vartalon ilman painoja
Eilen 16:47
hs.fi
52 min
Viimeinen tango Halifaxissa
Eilen 19:00
areena.yle.fi