UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

31 min
Emmerdale: Marttyyrin kosto
Tänään 18:28
mtvkatsomo.fi
Alicia saa tietää olevansa pahemmassa kiipelissä kuin aavistikaan, kun hänen menneisyytensä varjoista nousee toinenkin pahoinpitelytapaus. Val puolestaan suhtautuu Alician kohtaloon itsekeskeisen marttyyrin elkein. Ashley sinnittelee töissä. Chas ja Cameron ovat jäädä kiinni. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
59 min
Kahden kerroksen väkeä
Tänään 18:15
areena.yle.fi
(Upstairs, Downstairs) 1/6. Vieraan maan kaikuja. Eaton Placen talossa on vieraillut haikara. Sir Hallamin suorasukainen täti saapuu sukuloimaan, ja palvelusväki saa täydennystä. Britanniassa pelätään Saksaa.
Paloma Faith: En tiedä Suomesta mitään!
Tänään 18:08
iltasanomat.fi
2 min
Parasta ikinä: Kyösti "Kössi" Väntänen
Tänään 18:06
areena.yle.fi
Aikapoika ja mono on vuoden 1976 hieno ajan kuvaus. Pääosassa näytteli silloin 8-vuotias Kyösti "Kössi" Väntänen. Nykyään Kössi on äänisuunnittelija ja tekee myös töitä elokuvien parissa.
3 min
Sormileikit
Tänään 18:02
areena.yle.fi
Eeva-Leena Pokela laulaa viitottuna laulun Hyvin hiljaa. (1983)
24 min
Bored to Death
Tänään 18:01
areena.yle.fi
Raylla on ahdistelija, jonka Jonathan lupautuu ottamaan kiinni. George saa tarpeekseen Edition-lehdestä, ja Nina tekee Jonathanille rohkean ehdotuksen. T: HBO. 8/8. 2. tuotantokausi.
2 min
Parasta ikinä: Mark Levengood
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Levengoodin perhe muutti Suomeen Amerikasta, kun Mark oli 3-vuotias. Hän oppi suomen kieltä lastenohjelmista, sillä perhe puhui englantia ja ruotsia. Mark muistaa useita suomalaisia televisiosta tuttuja melodioita vieläkin.
29 min
Emmerdale: Val vetää muut mukanaan
Tänään 18:00
mtvkatsomo.fi
Mielenosoituksellinen Val pännii Ericiä, joka aikoo pelastaa Brendan moiselta kiukuttelulta hemmotellen tätä yllätyslomalla. Val ei puolestaan suhtaudu perheensä menettämiseen arvokkaasti vaan liihottaa kylässä ärsyttämässä muitakin ja törmää sisään, kun Alicia yrittää kertoa Davidille tunteistaan. Ashleyn ensimmäinen työpäivä koittaa. Emmerdalen kylän asukkaiden…
29 min
BUU: Mietipä sitä!
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Anteeksi. Metsässä on roskaa. Clara, Elin ja Hanna päättävät siivota ikään kuin hyvitykseksi. Pohditaan anteeksipyytämisen tapoja. Onko anteeksipyytäminen vaikeaa? buu.yle.fi
5 min
Mitä ihmettä?
Tänään 18:00
areena.yle.fi
9 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Tänään 18:00
areena.yle.fi
5 min
Muista laulaa
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Karhu tanssii!
4 min
Ihan satua
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tapahtuipa nakkitehtaalla. Sadussa makkaratehtaan työntekijät Esa ja Anssi oppivat miten sattuma ja yhteistyö voivat johtaa hyvään lopputulokseen.
4 min
Tanssinmestari
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Opetellaan yhdessä stepin askelia. Tanssinmestarina Asko Saarinen.
6 min
Kotkaperhe
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Hyvästien aika.
120 min
Jerusalem 24 h
Tänään 17:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (18 - 20).
4 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:55
areena.yle.fi
30 min
Kauniit ja rohkeat: Antaa miesten mennä ja Logan-siskouden tulla!
Tänään 17:30
mtvkatsomo.fi
Eric kiittää läheisiään näiden upeasta tiimityöskentelystä Forrester Creationsilla. Aly kysyy Rickiltä ja Carolinelta, milloin nämä menevät naimisiin. Caroline sanoo, että yksityiskohtia hiotaan vielä. Hope saa idean järjestää perinteisten kiitospäiväjuhlien kylkeen pienen twistin, veljen kihlajaiset. Brooke ja Donna puhuvat Katien toimitusjohtajatoimistossa…
60 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 17:30
ruutu.fi
Tienvarsiravintola. Tienvarsiravintola Mellerudissa pärjää huonosti huoltoaseman lakkauttamisen jälkeen. Kaikki ruoka valmistetaan pakastetuista raaka-aineista, jotka sulatetaan ennen paistamista mikrossa. Alexander vieroittaa perheen mikron käytöstä ja näyttää, miten helposti ruokaa voi tehdä myös itse. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
36 min
Eastenders: Synnytystuskia, osa 2/2
Tänään 17:26
mtvkatsomo.fi
Ryan on Staceyn rinnalla sairaalassa koko synnytyksen ajan. Tukea tarvitaankin, sillä kaikki ei mene aivan niin kuin pitäisi. Abin ja Laurenin estelystä huolimatta Max marssii tapaamaan Tanyaa. Harry on varma, että Vanessa pettää häntä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea…
60 min
Tervetuloa kotiin
Tänään 17:25
ruutu.fi
Inkoolainen Jenny haluaa yllättää naapurinsa Maija-Riitan, joka on ollut hänelle tärkeä tuki surussa. Maija-Riitalla on myös vastatuulta riittänyt, joten talkooväki haluaa ilahduttaa hänet remontoimalla taloa uuteen loistoon. 1. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Lindsay Lohan myönsi julkkisrakastajiensa listan aidoksi – häpeää seksiseikkailujaan
Tänään 17:10
iltasanomat.fi
47 min
Kyläsairaala
Tänään 17:08
areena.yle.fi
Seuraamuksia. Ormerod joutuu vaikean valinnan eteen, kun Carolinen isä uskoo, että sairaalassa on tehty jo kaikki hänen tyttärensä eteen. Goodwin antaa maallikon hoitaa kaivosonnettomuuden uhria. (U)
59 min
Lemmen viemää: Kipinään roihua
Tänään 17:02
mtvkatsomo.fi
Natascha kuvittelee Marlenen ja Michaelin tarvitsevan apua suhteensa käynnistämiseen ja aiheuttaa parille kiusallisen tilanteen. Marlene suuttuu äitinsä sekaantumisesta asioihinsa. Hän päättää jatkaa Michaelin kanssa mutta huomaa ajattelevansa edelleen Konstantinia. Doris pelkää, ettei Werner enää palaa takaisin, ja viettää aikaansa enemmän kappelissa kuin töiden…
60 min
Häähullut
Tänään 17:00
ruutu.fi
Törkyturpa Tricia. Paljastaviin ja tiukkoihin vaatteisiin mieltynyt Tricia lypsää sulhasensa kuiviin, kunnes tämä saa morsiamensa polttari-iltana tarpeekseen. Danyellen unelmahäät maksaisivat yli miljoonan, mutta hän joutuu tyytymään 20 000 dollarin hääbudjettiin. 8. tuotantokausi. (42')
7 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
24 min
Bored to Death
Tänään 16:50
areena.yle.fi
Pystysana 42. Jonathan saa keikan varjostajana. Ray aikoo panna asiansa kuntoon ennenkuin tapaa Hollywood-kontaktinsa. Georgen roolia toimituksessa leikataan taas. T: HBO. 5/8. 2. tuotantokausi.
55 min
The Voice of USA
Tänään 16:35
ruutu.fi
12 parasta, osa 2/2. Tämän päivän jaksossa nähdään kuusi viimeistä artistia 12 parhaan laulajan joukosta. Luvassa on huikaisevia versioita muun muassa The Jackson 5:n ja ruotsalaisen Robynin kappaleista, kun laulajat taistelevat yleisöäänistä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (45')
24 min
Jenni
Tänään 16:32
areena.yle.fi
Jenni ja säikähtänyt Sulttaani.
2 min
Hemmot
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Kanamuna kiertää
26 min
Bored to Death
Tänään 16:23
areena.yle.fi
Kuin hullu jumala. Jonathan saa erikoisen toimeksiannon. George keksii täydellisen selityksen huumetestin tulokselle. Ray saa sarjakuvastaan yllättävästi rahaa ja suuntaa baariin. T: HBO. 4/8. 2. tuotantokausi.
The Voice of Finland –tähti hajotti kitaran merenpohjassa – katso video!
Tänään 16:16
iltasanomat.fi
55 min
Supernanny
Tänään 16:00
ruutu.fi
Uljas uusi äiti. Leskeksi jääneen Donnan 11-vuotias poika Blake kohtelee äitiään epäkunnioittavasti ja hilluu öisin ulkona kavereidensa kanssa. 8-vuotias Cole puolestaan istuu tiekoneen ääressä aamusta iltaan. Jo valaa pelokkaaseen äitiin itseluottamusta ja pistää pojat ansaitsemaan vapauksia. 3. tuotantokausi. (40')
60 min
Sinkkulaiva USA
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kypsät kaunottaret. Nelikymppiset naiset etsivät miestä tositarkoituksella. Kilpailu kiristää naisten välejä, mutta myös miehet joutuvat taistelemaan suosikeistaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (40')
120 min
Jerusalem 24 h
Tänään 15:59
areena.yle.fi
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan (16 - 18).
25 min
Bored to Death
Tänään 15:57
areena.yle.fi
Gowanusin kanavasta saa taudin. George saa kuulla urologiltaan järkyttävän uutisen. Richard siepataan, ja George ja Ray järjestävät pelastusoperaation. T: HBO. 3/8. 2. tuotantokausi.
32 min
Jamie Oliverin helpot herkut: Pikkujoulut
Tänään 15:53
mtvkatsomo.fi
Jamie järjestää työntekijöilleen pikkujoulut. Alkuun juodaan persikkabellinit ja sitten syödään jouluisin mauin marinoituja kanavartaita perinteisen englantilaisen kasvishöystön kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 15:40
ruutu.fi
Gumboa ja sähköiskuja. Leijonille esitellään lintulautoja, jotka karkoittavat tunkeilevat oravat, harvinaisten erikoiskahvien tilauspalvelu ja huippukalliita leikkuulautoja suoraan Vermontista. Sulattaako köyhän yksinhuoltajan kehittämä pakastettu gumbo Kevin O'Learyn sydämen? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
Game of Thrones -tähdillä romanssi?
Tänään 15:38
iltasanomat.fi

Suositeltua

Tappara ratkaisi dramaattisen finaalin viime hetkellä
Eilen 22:09
iltasanomat.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:30
areena.yle.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 03:25
ruutu.fi
Mitä tässä tapahtuu - saiko Ohtamaa pelirangaistuksen vai ei?
Eilen 20:35
iltasanomat.fi
Liekki hännän alla - kissa pelasti henkensä uskomattomalla hypyllä
Tänään 11:03
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:10
ruutu.fi