UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Farmi
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/50. Idylli romanttisesta farmielämästä alkaa karista ja tunteet kiristyvät huonosti olkipatjalla nukutun yön jälkeen. Viikon isännästä ollaan montaa mieltä… Farmille saapuu ensimmäinen vieras. (21')
57 min
Onnistuuko elämä maalla?
Tänään 10:30
areena.yle.fi
1/8. Neljä ruotsalaisperhettä haluaa vaihtaa kiireisen kaupunkilaiselämän maaseudun rauhaan. Onko maalaiselämä todella harmonista ja rauhoittavaa, vai käyvätkö arkirutiinit ylivoimaisiksi? (U)
Hollantilaisten raportti MH17-turmasta julki - seuraa suoraa lähetystä kello 14.15
Tänään 10:19
iltasanomat.fi
50 min
Prosak-proosaklubi
Tänään 10:10
areena.yle.fi
Pirkko Saisio esiintyi syyskuun 2015 Nuoren Voiman Liiton Prosak-proosaklubilla Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingissä. Videossa Marko Gustafsson haastattelee Saisiota, joka lukee myös otteita hänen omaelämäkerrallisilla aineksilla leikittelevästä teoksestaan Signaali. Video on Kirjastokaistan tallentama Lavaklubilta.
38 min
Prosak-proosaklubi
Tänään 10:07
areena.yle.fi
Anu Kaaja esiintyi syyskuun 2015 Nuoren Voiman Liiton Prosak-proosaklubilla Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingissä. Videossa Marko Gustafsson haastattelee Kaajaa, joka lukee myös katkelmia hänen absurdeja tarinoita sisältävästä esikoisteoksestaan Muodonmuuttoilmoitus. Video on Kirjastokaistan tallenne.
30 min
Loop ja Me Naiset esittää: Olisinpa tiennyt
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5. Olisinpa tiennyt -ohjelmassa tutut kasvot kertovat elämänsä merkittävimmistä oivalluksista ja käännekohdista. Tunnettujen suomalaisten lisäksi jokaisessa jaksossa keskustelemassa ovat radio Loopin Kristiina Komulainen sekä vuoroviikoin Me Naiset -lehdestä Jonna Tapanainen tai Annaleena Jalava. (20')
55 min
MasterChef Suomi
Tänään 09:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 14/24. Kilpailijat pääsevät näyttämään kykynsä taitotehtävässä, jonka ratkaisu on kiinni muutamasta grammasta. Taitotehtävän voittaja pääsee yksin ruokavarastoon, mutta menettää etumatkansa kokkauksen aikana. Mikko pääsee maistamaan suosikkiannostaan ja yksi kilpailija joutuu luopumaan unelmastaan. Kotimainen ruokareality. (40')
5 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 48/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
H-kupin rintansa pienentänyt 17-vuotias näyttelijätär hempeili poikaystävänsä kanssa
Tänään 09:40
iltasanomat.fi
Näyttelijä Ariel Winter ja poikaystävä Laurent Claude Gaudette hempeilivät kameroiden edessä Teen Vogue -gaalan punaisella matolla.
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Lohi-makaronilaatikko
Tänään 09:36
katsomo.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:20
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:19
areena.yle.fi
16 min
Jälkipörssi
Tänään 09:10
areena.yle.fi
Jussi Hyöty, Ulpu Iivari ja Pekka Seppänen puivat taloustieteen Nobelia, Finnairin lentobisneksen kehittymistä, tax-fee-myynnin laskua sekä pörssiyhtiöiden tulosodotuksia.
26 min
Studio55.fi
Tänään 09:05
katsomo.fi
59 min
Erämaan armoilla
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/5. Lars Monsen viedään helikopterilla silmät peitettynä hyisen veden ympäröimälle saarelle. Hänellä on viisi päivää hankkiutua taas ihmisten ilmoille. Kuinka Lars selviytyy kokeesta?
4 min
Melonit ja banaanit: Menkat
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Tytöt muuttuu hormonihirviöks kerran kuussa, PMS vaivaa ja kaikki asiat tuntuu isommilta ja karummilta mitä ne oikeesti on. Veri valuu ja mahaan sattuu. Menkat on yksilöllisiä, mut poikien on usein vaikeeta tajuta mistä on kysymys.
60 min
Hurja remontti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 19/31. Kuvankaunis koti. Ammattivalokuvaaja Amber Augustinin elämä mullistui, kun hänen nuorimmaisensa syntyi keskosena. Hengestään taistellut Lane-poika jäi henkiin, ja kiitollinen Amber toimii nykyään valokuvaajana keskososastolla ja ikuistaa vanhemmille muistoja vauvoista, sillä osa heistä ei voi koskaan tuoda lastaan kotiin. Tulva tuhosi Augustinien…
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/31. Matka Ihmemaa Oziin. Morsiamet Missy, Ali, Karina ja Micaela arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan argentiinalaisissa, italialaisissa ja meksikolaisissa tunnelmissa. Micaela suunnittelee työkseen muun muassa häitä. Auttaako se voittamaan häämatkan? Amerikkalainen realitysarja.
Britannian poliisi höllentää Assangen pakopaikan vartiointia – valvonta maksaa liikaa
Tänään 08:44
iltasanomat.fi
UFC:n supertähti rakastui vapaaottelukollegaansa
Tänään 08:40
iltasanomat.fi
12 min
Karvinen
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Karvisia kerrakseen. Karvinen saa haltuunsa hullun tiedemiehen kloonauslaitteen ja tekee itsestään klooneja ikäviä tehtäviä varten, jotta voi itse keskittyä mukavampiin asioihin.
21 min
BUU: Mietipä sitä: 13.9.2015 Läsa böcker
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Både Hanna, Maija och Melvin tycker om att läsa så de ordnar en läsklubb i skogen. Tillsammans funderar de på varför det är så bra och roligt att kunna läsa! buu.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 08:18
areena.yle.fi
21 min
Puu Fu Tom
Tänään 08:14
areena.yle.fi
Mahlapäivä. Lehväkylässä valmistaudutaan juhlimaan mahlapäivää, mutta nukuttavaa kaasua levittävillä sienillä varustautuneet Heltta ja Haisu päättävätkin tehdä siitä hajupäivän!
Tältä maistuu 30 miljoonaa vuotta vanha vesi
Tänään 08:08
hs.fi
Geologi Riikka Kietäväinen kertoo, saako siitä mahataudin. Toimittaja Annikka Mutanen, grafiikka: Boris Stefanov, kuvaus ja editointi: Esa Syväkuru. Mikrobikuva: Lotta Purkamo / VTT
159 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 08:04
katsomo.fi
HS: Suomen syvimmästä reiästä nostettiin 30 miljoonaa vuotta vanhaa vettä – tältä se maistui
Tänään 08:01
iltasanomat.fi
159 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Niinistö ja Erdogan tapaavat Ankarassa
Tänään 08:01
katsomo.fi
Suomen presidentti Sauli Niinistö tapaa tänään Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin Ankarassa.
159 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 08:00
katsomo.fi
21 min
Harri ja dinot
Tänään 07:53
areena.yle.fi
Sairaustapaus! ja Dinopari!
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 07:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Millaiset häät ovat luvassa, kun järjestäjinä toimivat energiset Aira Samulin ja Antonio Flores? Sunnan ja Jorman unelmahäät olisivat maalaisromanttiset, perinteiset ja hyvän ruuan täyteiset juhlat. Katastrofihäissä hääpari vihittäisiin keskellä kaupunkia, ja morsiamella olisi pinkki kermakakku yllään. Kotimainen realitysarja. (42') Ohjelman…
Kosovossa puhkesi poliittisia levottomuuksia
Tänään 07:46
iltasanomat.fi
7 min
Kuminakuja 19
Tänään 07:42
areena.yle.fi
Sopivat silmälasit. Sergei saa uudet silmälasit.
6 min
Neppajymykerho
Tänään 07:36
areena.yle.fi
Vilja askartelee koristeen Matildan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
Mustat lesket -menestyssarjasta on tekeillä skandinaaviversio
Tänään 07:29
iltasanomat.fi
25 min
Lego Legends of Chima
Tänään 07:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät…
11 min
Saku & Vaakku
Tänään 07:24
areena.yle.fi
Paperipaimenet. Sakun sakki saa keksejä naposteltavakseen, mutta yhtä puuttuu: maitoa! Niinpä Saku, Milla ja Vaakku lähtevät ponnahduskirjan sivuille etsimään lehmiä lypsettäväksi.
3 min
Pienten muskari
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Kuullaan laulut Kop kop kop ja Rotta Mokoma.
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Nuuskijat. Siirin ja Maurin ollessa kävelyllä metsässä Mauri yhtäkkiä katoaa. Hän ilmestyy taas pian ystäviensä ilmoille, mutta kieltäytyy kertomasta näille mitään katoamisestaan.
4 min
Aamuvieras
Tänään 07:04
areena.yle.fi
Iina ja Touko leikkivät kirjainleikkiä.

Suositeltua

Miss Helsinki 2016 -finalistit alusvaatekuvauksissa
Eilen 14:34
iltasanomat.fi
27 min
Kauhakaupalla Pohjolan luontoa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Temppuilu traktorilla päättyi nolosti – katolleen kameroiden päälle
Eilen 13:38
iltalehti.fi
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
30 min
Lainvalvojat: 3
Tänään 02:20
katsomo.fi
25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi