UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Manalan enkelit.
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Sielunruokaa Soulissa. Marja ja Jean-Georges tutustuvat Souliin ja kartoittavat kaupungin parhaat ravintolat, torit ja nähtävyydet. Muotia ja kansanparannusta myöten he koluavat kaikki sykkivän suurkaupungin upeudet ja outoudet. Pariskunta antaa myös ohjeet kahteen Soulin makujen innoittamaan ruokalajiin. (24')
Energian mallimaassa Saksassa aloitti ehkä viimeinen hiilivoimala
Tänään 08:24
hs.fi
Hiili on Saksassa väistämättä menneisyyden polttoaine. Helmikuun lopussa sähköverkkoon liittyi vielä yksi upouusi hiilivoimala. Se voi tuottaa koko Hampurin tarvitseman sähkön. Toimittaja: Tiina Rajamäki, kuvaus ja leikkaus: Christian T. Joergensen.
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Avain: Badu ja Babar löytävät kevätsiivouksessa oudon arkun. Paljon melua Laaksosta: Lapset haluavat mennä leikkimään Laukan Laaksoon, mutta Laukka ei pidä melusta.
Arja Koriseva ei ole vain räiskyvä iskelmälaulaja – kuuntele harras yksinlaulu kirkossa
Tänään 08:17
hs.fi
Iskelmälaulaja Arja Koriseva on tehnyt aina runsaasti tanssikeikkoja, musikaalirooleja ja konserttisalikeikkoja, mutta moni ei tiedä, että hänellä on ura myös hartaiden laulujen parissa. Koriseva on tehnyt kirkkokonsertteja yli 20 vuotta yhdessä pianotaiteilija Jouni Someron kanssa. Näissä konserteissa laulajatar toivoo, että ihmiset pääsevät rauhoittumaan. Joku…
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:55
areena.yle.fi
Märkää menoa. Kapteeni Turpon vene on karahtanut kiville. Riku johdattaa Ryhmä Haun pelastustöihin. Syystohinaa. Taimi-emännän omenasato uhkaa jäädä lumen alle. Ryhmä Hau tarttuu rivakasti toimeen.
Mautonta? Fanit pillastuivat Miley Cyruksen karvaisista kainaloista
Tänään 07:54
iltalehti.fi
Poptähti kohahduttaa milloin milläkin - nainen on kokeillut kaikkea julkisesta pössyttelystä yläosattomissa esiintymiseen. Uusin kohu syntyi Cyrusin ajelemattomista kainaloista. Video: Splashnews/aop
Barkov valmiina maajoukkueurakkaan: "On kunnia edustaa Suomea"
Tänään 07:46
iltalehti.fi
- Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähdenkö mukaan, mies kertoo Iltalehdelle. Toimittaja: Pekka Jalonen Video: Jussi Eskola
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Saara saa flunssan. Saara on kovasti vilustunut. On parasta lähteä käymään lääkärissä.
5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
Jättiläinen nai pikkuruisen vaimon - hurja kokoero!
Tänään 07:34
iltalehti.fi
Mies joutui jättämään jopa koulunsa kärsittyään pituudesta johtunutta koulukiusaamista. Nyt mies on Brasilian pisin mies ja pituutta hänellä on lähes 2,5 metriä. Da Silvalla puhaltaa uudet tuulet, sillä on avioitunut Evem Medeirosin kanssa. Erikoisen parista tekee se, että heillä on lähes metrin pituusero. Lähde: Barcroft
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Avuliaat keijut. Oton uudessa kotipaikassa oltiin hyvin avuliaita toisia kohtaan. Otto ja Unto tahtoivat myös auttaa muita, eikä autettavien auta muuta kuin nauraa näille avuliaille keijuille.
Aamutuuma
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Jaakko esittää runon Ihminen on.
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:28
areena.yle.fi
8 min
Nuottiavain
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Muistinmenetys. Nokkela lainaa Lulun uutta hienoa kelloa ja kadottaa sen. Selvitäkseen kiipelistä Nokkela teeskentelee menettäneensä muistinsa.
3 min
Maapallottelua
Tänään 07:04
areena.yle.fi
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"
11 min
Jussin matkat
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Olé olé! Jussi ja Venkuli matkaavat Espanjaan, jossa Oili tanssii flamencoa. Jussi tarttuu kitaraan.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 21.4.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Anssi ja Anselmi.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:44
areena.yle.fi
Päivän sää 21.4.2015
Tänään 05:29
hs.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Leevi on menettänyt isänsä yllättäen muutama kuukausi sitten. Sasa-mummo haluaa viedä Leevin risteilylle unohtamaan hetkeksi murheet. Kahvilan Andy työkavereineen haaveilee uudesta laivasta. Risteilyisäntä Rami leikittää matkustajia ja Sasa saa mieheltä kehuja ulkonäöstään. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. New Yorkin kuningas. Ami hajoilee kiireen keskellä, ja avautuu viimein myös yksityiselämästään: hänellä on perhe Miamissa, jota on kova ikävä. Onneksi Tim palaa kaupunkiin. Billy pääsee tatuoimaan ja saa ensimmäisen oikean asiakkaan. Amerikkalainen sarja. (43')
I am Bread - Livestream Replay
Tänään 02:38
gamereactor.fi
I am Bread - Livestream Replay
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (22')
60 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/20. "Ne on sielunkumppaneita.". Akin ja Annin lämmenneet välit eivät jää muilta sinkkunaisilta huomaamatta. Kaksikon moottoripyörätreffit lähentävät heitä entisestään. Molemmissa leireissä sinkkujen pudottaminen käy jo hankalaksi. Kotimainen ohjelma. (42')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50')
Tappelupelien kärkinimet
Eilen 23:00
moontv.fi
Videopelit eivät ainoastaan aiheuta väkivaltaa, ne myös sisältävät sitä! Kautta aikain on konsolit ja tietokoneet ovat rehottaneet pelejä joissa bittihahmot lyövät toisiaan eritavoin, eri paikkoihin, ja tämä trendi jatkuu tähän päiväänkin. Mikä onkaan tappelupelien kuningas Heinon ja Grönin mielestä?
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/20. Sinkkujen valinta. Allasseremoniassa valta annetaan sinkuille. Simon ja Jessican treffit aiheuttavat yllättäviä jälkiseuraamuksia. Nina ja Chico viihtyvät yhä paremmin yhdessä. Kotimainen ohjelma. (41')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
54 min
Läimäys
Eilen 22:37
areena.yle.fi
8/8. Richie. Richie on Connien paras kaveri koulussa. Hämmennys omista tunteistaan sekä stressi Connien salaisuudesta saa Richien laukomaan totuuksia, joiden seuraukset ovat kauaskantoiset.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/12. Heli saa tarpeekseen kuristavasta turvavyöstä, joten Markku joutuu hommiin. Aki ja Heli vierailevat Pylkönmäellä Mikael Konttisen lapsuuskodissa. Kotimainen ohjelma. (43')
54 min
Lip Service
Eilen 22:00
areena.yle.fi
10/12. Tess iskee toistuvasti kirveensä kiveen yrittäessään pyytää Lexyä treffeille. Ikävämpää on vielä tulossa. Sadiella on kovat uraodotukset, mutta kuinka niiden k��y? Lexy kertoo Samille häntä vaanivasta stalkkerista.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/16. Lahti. Lahdessa Mika ja Pia kohtaavat avaimen nielijän, pahoinpitelijän taltuttavan mummon ja heidän kimppuunsa usutetaan koira. Lisäksi muuntohuumeiden käyttö päättyy ikävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/56. Forssa. Kohtalokkaassa risteyksessä on tapahtunut kolari jota Jouni ja Esa rientävät selvittämään. Poliisit päihittävät pelastuslaitoksen nokkelilla ongelmanratkaisutaidoillaan. Virkavallan vanha tuttu tuottaa partiolle yllättävää iloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 48. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Suositeltua

IL-TV tavoitti Teuvo Hakkaraisen aamutuimaan - tältä kuulosti
Eilen 10:11
iltalehti.fi
Kuljettaja pelastettiin räjähtävästä autosta viime hetkellä
Eilen 10:58
iltalehti.fi
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
Uudessa aseessa hengenvaarallinen häiriö – varo tätä!
Eilen 09:48
iltalehti.fi
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi