UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

23 min
Dag
Tänään 00:21
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 7/10. Eva ja hänen poikansa tulevat Dagin luo yökylään. Benedict joutuu pulaan venäläisen naisen kanssa, ja kaiken lisäksi hänen poikansa on sairaalassa.
55 min
Luck
Tänään 00:20
areena.yle.fi
1/9. Kalifornialaisen laukkaradan ilmapiiri tiivistyy, kun Ace Bernstein palaa kolmen vankilavuoden jälkeen kuvioihin. Ace hautoo kostoa kampittajilleen, samaan aikaan radalla etsitään voittajaa. T: HBO. (U).
Yhdysvallat: Venäjä johtaa vastahyökkäystä Itä-Ukrainassa
Tänään 00:16
iltasanomat.fi
Ukrainan asevoimien joukot ovat viime viikkoina edenneet kapinallisten hallitsemilla alueilla ja saartaneet suuret Donetskin ja Luhanskin kaupungit. Yhdysvaltain ulkoministeriön edustajan mukaan Venäjä on nyt käynnistänyt näillä alueilla vastahyökkäyksen kapinallisten tueksi. Ukrainan armeijan mukaan uusi joukko venäläissotilaita ylitti rajan Itä-Ukrainaan keskiviikkona,…
28 min
Silminnäkijä: Homekoulun hinta
Tänään 00:00
areena.yle.fi
Huono sisäilma uhkaa jopa neljännesmiljoonan suomalaisen terveyttä yli tuhannessa koulussa ja päiväkodissa. 11-vuotias Inga-Liisa on yliherkkä loppuelämänsä. Toimittaja Ami Assulin.
23 min
Dag
Eilen 23:58
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 6/10. Benedikt saa pataan. Mia raivostuu huomatessaan, että Benedikt on pettänyt häntä kahden Mian serkun kanssa, ja antaa miehelle todellisen löylytyksen.
56 min
Noitapiiri: Päätöstanssiaiset
Eilen 23:43
mtvkatsomo.fi
Diana suhtautuu kylmäkiskoisesti Blackwelliin, joten tämä päättää lyödä kiilan tyttärensä ja Charlesin väliin. Cassie hyödyntää pimeitä voimia viimeisen kristallin paikantamiseen ja kuulee samalla totuuden isästään. Koululla valmistaudutaan päätöstanssiaisiin, ja Faye pyytää Jaken seuralaisekseen. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden…
20 min
Ratsastuksen MM: Vammaisratsastus
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Henkilökohtainen kilpailu. Ranska. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska.
23 min
Dag
Eilen 23:34
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 5/10. Petipulmia. Benedikt joutuu hankalaan tilanteeseen, kun monivammainen nainen pyytää häneltä erikoispalvelusta. Dagin taloon muuttaa kostonhimoa uhkuen hänen entinen potilaansa Oddvar.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:25
areena.yle.fi
60 min
Nashville
Eilen 23:20
ruutu.fi
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
23 min
Dag
Eilen 23:11
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 4/10. Paluu normaaliin. Dag Refsnes on päättänyt saada elämänsä jälleen hallintaan. Pullon korkki pysyykin kiinni ja elämän rutiinit ovat palanneet, mutta Dag tajuaa tarvitsevansa yhä myös terapiaa.
23 min
Dag
Eilen 22:47
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 3/10. Selviäminen. Dag Refsnes on alkoholiklinikalla kolmatta päivää selvin päin, mutta vieroitusoireet piinaavat häntä. Terapeutti osoittautuu hankalaksi hoidettavaksi, joka loukkaa muita potilaita.
Keihäänheitto: "Suomalainen voittaa Timanttiliigan"
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Keihäänheiton tuore Euroopan mestari Antti Ruuskanen palasi tänään Zurichin kultamaisemiin. Ruuskanen on kiinni Timanttiliigan kokonaisvoitossa, mutta se vaatii ykkössijaa huomisessa kilpailussa.
Huuhkajat: "Tavoitteena Ranskan EM-kisat"
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen nimesi tänään joukkueen EM-karsinnat avaavaan otteluun Färsaaria vastaan.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:34
mtvkatsomo.fi
Piian ja nigerialaisen Jeffreyn suurperhe kasvoi yhdellä: Meillä voidaan ihan hyvin!
Eilen 22:26
iltasanomat.fi
- Meillä voidaan ihan hyvin, Piia kertoo. Suurperheen äiti kehuu miestään erittäin huolehtivaiseksi isäksi. Kuusilapsisen perheen suloinen kuopus on Jeffreyn silmäterä ja ainoa biologinen lapsi, mutta mies jaksaa puuhata myös isompien lasten kanssa Piian hoitaessa vauvaa. Perheessä jäätiin jännittämään Jeffreyn oleskelulupa-asiaa. Haastattelussa Piia valottaa,…
10 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 35
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
23 min
Dag
Eilen 22:23
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 2/10. Pohjalla. Dag Refsnesille on jäänyt juomaputki päälle. Hän herää yleisen vessan lattialta likomärkänä ja pelkissä kalsareissa. Puistossa harhaileva Dag hakee lohtua suruunsa ginipullon pohjalta.
3 min
Päivän sää
Eilen 22:22
mtvkatsomo.fi
4 min
Keskiviikon ravisuora
Eilen 22:20
areena.yle.fi
Vermossa nähdään tasokasta raviurheilua. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.
7 min
Urheiluruutu
Eilen 22:12
areena.yle.fi
Stubb: Taloustilanne on heikentynyt ja heikkenee edelleen
Eilen 22:05
iltasanomat.fi
Stubbin mukaan heikentynyt tilanne otetaan huomioon budjetissa.
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 22:02
areena.yle.fi
23 min
Dag
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 1/10. Komedia pariterapeutista palaa ruutuun. Dag Refsnes auttaa työkseen apua tarvitsevia aviopareja, mutta elää itse yksin. Dagin alkoholinkäyttö on karannut käsistä ja hän alkaa olla itse avun tarpeessa.
99 min
Kino: Maito
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Süt, Turkki 2008) Yusufin tarina 2/3. Nuorukainen myy torilla äitinsä valmistamia tuorejuustoja ja haaveilee runoilijan urasta - ja poispääsystä tukahduttavasta ympäristöstä. O: Semih Kaplanoglu.
Uutisjutut: Kulttuuri: Lavalla 70 soittajaa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 3
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Delfiinien tulevaisuus vaakalaudalla
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Uudet tanssitähdet
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Aerena: Clash of Champions - Interview
Eilen 21:43
gamereactor.fi
Aerena: Clash of Champions - Interview
45 min
Monroe
Eilen 21:35
areena.yle.fi
12/12. Jatkuuko elämä kuin mitään ei olisi tapahtunut? Nickin häät ovat käsillä ja sulhanen hermoilee. Polttarien aikana nuori lääkäripolvi saa hoitaa hommat sairaalassa, mutta päivästä tulee pitkä. Sarja päättyy.
30 min
Poliisit Norja
Eilen 21:30
ruutu.fi
Fredrikstad. Sarja päättyy. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
30 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Suomalaisen ruuan markkinointi takkuilee. Rahakoira Massi etsii likaisia seteleitä. Studiovieraana Unkarin-suurlähettiläs Pasi Tuominen. Juontaja Matti Virtanen.
60 min
Kurjat kuppilat USA: Old Neighborhood
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Alexa ja Randy ovat pyörittäneet Old Neighborhood -ravintolaansa Coloradossa jo kolmenkymmenen vuoden ajan, eikä mikään näytä muuttuneen vuosien varrella. Gordon Ramsay epäilee, ettei ravintolassa ole siivottukaan vuosikymmeniin.
61 min
Nuoret nerot
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/2. Vapautuva taskuvaras tahtoo kirjailijaksi. Ulkosuomalaisen Eliaksen elämässä kustantaja näkee suurta kirjallisuutta. Elias oppii itsestään, taiteesta ja että jokainen tarvitsee ystäviä. (U).
60 min
Klikkaa mua: Osa 10. Julia ja Julianna
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Eeron piina jatkuu. Julia ja Julianna ovat löytäneet hänet ClickMe:stä eivätkä luovuta vähällä.
57 min
Älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. Osa 1/3. Homoseksuaalina eläminen vaatii rohkeutta. Rasmus pakenee pikkupaikkakunnan ahdasmielisyyttä Tukholmaan ja rakastuu Benjaminiin. Käsikirjoitus: Jonas Gardell. Ruotsalainen draamasarja. 2013 (U)

Suositeltua

9-vuotias ampui konetuliaseella - karmiva lopputulos
Eilen 10:05
iltalehti.fi
Uudessa seksi -talk show'ssa harrastetaan sitä itseään
Eilen 09:19
iltalehti.fi
52 min
Historia: Maailman suurin pommi
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Saksalaiset sotilaat rantautuivat Vuosaareen - matka Turkuun alkoi
Eilen 09:55
iltasanomat.fi
4 min
Yle Uutiset
Eilen 11:00
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi