UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Näin Petteri Koponen otti vastaan jenkkien kehut
Tänään 14:05
iltasanomat.fi
Koponen veti myöhään perjantai-iltana Suomen harjoituksissa vielä aivan täysillä. Treenin jälkeen hikeä valuva Petsku saapui ISTV:n haastatteluun. USA:n päävalmentaja (Mike Krzyzewski) kehui sinua eilen sangen vuolaasti. Hän sanoi, että sinulla on iso sydän ja aivan erityinen kilpailuvietti. - Se on totta. Mä pelaan aina koko sydämelläni ja haluan voittaa mitä…
Upea Cameron Diaz tänään 42 vuotta - näin hän on muuttunut
Tänään 14:02
iltasanomat.fi
Vuodesta 1994 näytellyt kaunotar ei ole juuri vuosien varrella muuttunut. Myös hänen tyylinsä on pysynyt klassisena. Diaz tunnetaan esimerkiksi rooleistaan elokuvissa Sekaisin Marista, Charlien enkelit, Radalla, Lainakengissä, Holiday ja Se toinen nainen. Hänen viimeisin elokuvansa Sex tape - kadonneen videon metsästys sai juuri ensi-iltansa. Cameron Diaz on…
Naaraspanda esitti olevansa raskaana - syytä et usko!
Tänään 13:12
iltalehti.fi
Nyt selvisi, ettei panda ollutkaan raskaana, vaan esitti olevansa jotta saisi paremman elintason ja enemmän ruokaa eläintarhassa. Lähde: ABC News
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:00
ruutu.fi
Karmea karkkihirmu. Lorna Slater on 50-vuotias sinkkunainen, jonka ruokavalio muistuttaa painajaismaisia lastenkutsuja. Hän ahtaa herkkuja minkä kerkiää ja tarjoilee niitä auliisti myös työkavereilleen. Toimiston väellä tulee kuitenkin mitta täyteen ja he ilmiantavat Lornan laihdutuspoliisi Gillian McKeithille. Mutta onko Lorna valmis torjumaan karkkien kutsun?…
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:35
areena.yle.fi
Vävypoika. Varastettu auto, puuttuvat pölykapselit ja kylään kokoontuvat muukalaiset teettävät ylitöitä poliisille.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:30
ruutu.fi
Lika ja rangaistus. Maineikas hotellinjohtaja Alex Polizzi kiertää Britanniaa auttamassa ongelmien kanssa painiskelevia hotelleja uuteen nousuun. Winchesteriläinen First In Last Out on saanut asiakkailta murska-arvostelut netissä, eikä suotta: paikka on niin saastainen, ettei Alex edes suostu jäämään sinne yöksi. Saadaanko hotelli niin siistiksi, että arvostelijat…
30 min
Leila leipoo Ranskassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Leivontaa ja liekkejä. Leila leipoo hedelmä-marjapiirakan ja suklaakakun sekä valmistaa perinteisen ranskalaisen jälkiruoan nimeltä crêpes Suzette. 1. tuotantokausi.
55 min
MasterChef Australia
Tänään 12:20
ruutu.fi
Ensimmäinen pudotushaaste. Vuorossa on kauden ensimmäinen pudotushaaste, jossa kuusi kilpailijaa taistelee pääsystä jatkoon. Tuomareilla on kilpailijoille mukava yllätys kotoa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
2 min
Riimitiimi
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Veera ja Kaarlo-sammakko hämmentävät sanasoppaa.
Idle Killer - IndieGoGo Pitch Video
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Idle Killer - IndieGoGo Pitch Video
Possen Jukka saa kiperän sätkynukkehaasteen
Tänään 12:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Maijan ja Anne-Marin on määrä suunnata kohti Sofiaa, mutta Maijaa ei näy. Tanja ja Niko ostavat matkalaukun täyteen ja Kultahietikolla ryskytellään menemään vesiskoottereilla. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 12:00
ruutu.fi
Merenneitoja ja rapuherkkuja. Jean-Georges kerää merisiiliä ja muita merenantimia Jejun saaren merenneitojen kanssa. Marja maistelee rapuruokia torilla ja ravintolassa. Keittiössä aviopari yhdistelee korealaisia ja ranskalaisia perinteitä. 1. tuotantokausi. (24')
Saako "ratahenkisellä" sporttiautolla kilpa-auton tunnelmaa?
Tänään 11:47
hs.fi
Perheautojen urheilullisia versioita mainostetaan ja testataan usein moottoriradoilla. Tämä on lähinnä siksi, että voisi kaasutella enemmän kuin liikenteessä. Oikeasti siviiliautot eivät ole mitään kilpureita. Kymmenien kierrosten kilvanajo ei ole mahdollista monestakaan syystä. Toimittaja: Raimo Tengvall, kuvaus ja editointi: Matti Nousiainen.
36 min
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014: SM-finaalikilpailu Motoparkissa, osa 1/2
Tänään 11:42
mtvkatsomo.fi
SM-finaalikilpailu Motoparkissa, osa 1/2
A City Sleeps - Reveal Trailer
Tänään 11:37
gamereactor.fi
A City Sleeps - Reveal Trailer
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:30
ruutu.fi
Passinsa varkaille menettänyt Katja jännittää kotiinpääsyä, Juha ja Lotta-Maria narraavat puolestaan kalaa. Isoäiti-lapsenlapsi -duo Irja ja Tia taas metsästävät irtokarkkeja. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Merikrottihaaste - ystävysten kokkisota. Tomin ystävä, mentor ja kollega huippukokki Kari Aihinen kutsutaan illalliselle, mutta hän joutuukin vastaamaan kokkihaasteeseen. Listalla peuran fileetä, merikrottia kahteen eri tapaan sekä vaniljalla maustettua jogurttia ja vihreää omenaa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
Joan Riversin tytär voi joutua päättämään äitinsä elämästä
Tänään 11:27
iltasanomat.fi
Riversin sydän pysähtyi aiemmin tällä viikolla hänelle tehdyn äänihuulten tähystysleikkauksen vuoksi. Rivers saatiin elvytettyä, mutta kriittisen tilan vuoksi hänet vaivutettiin lääkkeiden avulla koomaan. Häntä hoidetaan newyorkilaissairaalassa, ja paikalle ovat torstaina lentäneet Melissa-tytär ja tyttärenpoika Cooper. New York Daily Newsin mukaan tytär saattaa…
2 min
Yle Nyheter TV-nytt: Stubb om Ukraina, Ryssland och Nato
Tänään 11:21
areena.yle.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 11:20
ruutu.fi
Aivoja ja ankeriasta. Naiset ja miehet ottavat toisistaan mittaa tehtävässä, jossa on 1,5 tunnissa valmistettava maittava ja näyttävä annos proteiinipitoisesta raaka-aineesta. Valittavien ainesten joukossa on muun muassa tuttua ja turvallista jauhelihaa, mutta myös hiukan eksoottisempia vaihtoehtoja. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (49')
Poliisi kuvasi syyttäjän rattijuopumustestin - ei tainnut mennä läpi!
Tänään 11:10
iltalehti.fi
Lähde: CNN
4 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Iiro Leino, perheterapeutti. Perheetkin ovat usein yksin, vaikeissa tilanteissa apu on kullanarvoista. (Gal. 6:2-5)
30 min
Matkaoppaat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Passitonna en voi lentää... Katja ei tiedä, miten kotiinlähtö onnistuu ilman passia. Anne-Marin Sozopolin retkellä on mukana muitakin kuin asiakkaita ja Maija epäilee bulgarialaisen byrokratian toimivuutta. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
28 min
Hännänheiluttajat: Tukahduttavaa rakkautta
Tänään 10:44
mtvkatsomo.fi
Shantel hemmottelee Tucker-pentua ja laiminlyö poikaystäväänsä ja poikaansa. Hän kohtelee Tuckeria kuin pikkulasta ja estää sitä olemasta koira, joten koira karkailee ja tekee tarpeensa sisälle. Saako Brad yhdistettyä perheen? Sarja jää tauolle.
Hyödynnä ilmainen kuntosali
Tänään 10:33
iltalehti.fi
Toimittaja:
30 min
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Matkakuumetta Göteborgissa. Lentoemäntä Sofie tarjoaa eksoottisen finaali-illallisen Göteborgissa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Anne-Marin on mentävä auttamaan pahoinpideltyä asiakasta. Maijan asiakkaalta taas on viety passi sekä kaikki rahat. Tonin seurue vaihtaa hotellia, vaikka edellinen ilta painaakin askelta. 3. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Näin syntyy sadonkorjuubooli sangrian hengessä - katso video
Tänään 10:15
iltasanomat.fi
40 min
Ykkösaamu
Tänään 10:05
areena.yle.fi
TV1:n Ykkösaamun lähetykset palaavat ruutuun jälleen lauantaina 30.8. Ensimmäisenä vieraana on pääministeri Alexander Stubb. Haastattelijana on Seija Rautio.
28 min
Nuoret mestarit: Koiramestari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Merkki ja metsä. Tottelevaisuustehtävän jälkeen koiran tulee löytää ohjaajansa metsän siimeksestä
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Lolan juhlat. Mili ja äiti järjestävät Lolalle syntymäpäiväjuhlat. Äiti joutuu lähtemään töihin ja kaikki jää Milin vastuulle. Mili pohtii työn, palkan ja työn tuottaman ilon kysymyksiä.
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ukkosen poika, I osa. Jään alta kaivetaan esiin tarujen hirviö, joka pystyy valjastamaan ukkosen aseekseen. Raivopäiden heimo havittelee hirviötä itselleen, mutta ottajia olisi muitakin.
4 min
Betonin särkijät
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Backside flip. Skeittikoulu lähestyy loppuhuipennusta ja tällä kertaa Toivo opetteleekin ehkä sarjan vaikeimman trikin eli backside flipin.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Paikasta toiseen
4 min
Viidakkojytä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Mehiläiselle siitepölyallergia on vähän hankalampi juttu. Hauskassa zimbabwelaisanimaatiossa nähdään miten tilanteesta selvitään.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:00
ruutu.fi
Katja ja Iriz etsivät kenkien lisäksi Aapoa. Hotelli Balkanissa asiakas ei saa vettä lainkaan. Oppailla on kokous, jossa riittää yhtä ja toista pähkittävää. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Suositeltua

28 min
Tosi tarina: Lentäjät Kirgiisiaroilla
Eilen 21:00
areena.yle.fi
43 min
Doctor Who
Eilen 15:40
areena.yle.fi
29 min
Big Brother Extra: Päivä 5
Eilen 19:01
mtvkatsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Japanilaistyttö revitteli voiton ilmakitaran MM-kisoissa
Tänään 09:07
iltalehti.fi
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 35
Tänään 02:00
mtvkatsomo.fi