UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Massive Chalice - Brad Muir Interview
Tänään 14:50
gamereactor.fi
Massive Chalice - Brad Muir Interview
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Lokin hirsirungon pysytys alkaa. Lokki rakennetaan talvella, joten tutustutaan talvirakentamiseen. Skandinaavinen klassinen design on tärkeässä osassa Unelmamökin sisustuksessa. Tämän lisäksi tekstiileissä tullaan näkemään perinteistä käsityötä. Kotimainen lifestyleohjelma.
Evolve - Behemoth and New Hunters Gameplay Trailer
Tänään 14:34
gamereactor.fi
Evolve - Behemoth and New Hunters Gameplay Trailer
65 min
Koiralle koti
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/8. Uutta toivoa. Sodan traumatisoima koira pelkää kovia ääniä, hurrikaanilta selvinnyt koira ei uskalla mennä sisätiloihin, ja beaglevanhus ei saa kotia virtsankarkailun takia. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
Mario Party 10 - Livestream Replay
Tänään 14:14
gamereactor.fi
Mario Party 10 - Livestream Replay
Tästä takaa-ajosta ei dramatiikkaa puutu
Tänään 14:10
iltalehti.fi
Video: CNN
43 min
Sotalapsesta olympiavoittajaksi
Tänään 14:10
areena.yle.fi
Toini Gustafsson Rönnlund lähetettiin sotalapseksi Ruotsiin. Hän palasi Suomeen teini-iässä mutta valitsi lopulta kotimaakseen Ruotsin. Vastoinkäymisistä huolimatta hänestä kasvoi urheilutähti ja olympiavoittaja.
55 min
LA Ink
Tänään 13:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 20/21. Kun kissa on taas poissa. Kat lähtee käymään Jessen luona Austinissa, ja sillä aikaa urakoitsijan pitäisi tehdä liikkeessä muutostöitä. Arianna ja Rooftop ovat tietysti kissavahteina. Amerikkalainen sarja. (43')
3 min
#kulttuurinvälikysymys: Asa ja jätkät: ”Ennen taiteilijat olivat käsityöläisiä, nyt he ovat työttömiä.”
Tänään 13:54
areena.yle.fi
Rap-muusikko Asa sai käsittelyynsä persupoliitikko Kauko Tuupaisen taiteen määritelmän: ”Elämä ilman taidetta on pelkkää arkista aherrusta.” Asa tietää, että muusikon työ on paljolti juuri sitä - arkista aherrusta. Työtä tehdään myös öisin, kun perheet nukkuvat.
2 min
#kulttuurinvälikysymys: Asa ja Kim Rantala puhuvat taiteesta.
Tänään 13:45
areena.yle.fi
65 min
Koirakuiskaaja
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 17/20. Daytona-koirat. Cesar auttaa NASCAR-kuskien koiria Daytonan radalla. Hän käy myös eläinkodissa pitämässä seminaarin löytökoirien käytöksen arvioimisesta. (48')
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/13. Itsenäiseen elämään. Laura aloittelee aikuiselämää, mutta sen sijaan että opettelisi ottamaan vastuuta hän tuhlaa vähät rahansa vaatteisiin ja hemmotteluun eikä epäröi ottaa velkaakaan. Nyt on aika alkaa keskittyä olennaiseen. Amerikkalainen realitysarja.
28 min
Uusi päivä
Tänään 13:00
areena.yle.fi
(7). Osa 477: Miehestä mittaa. Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja.
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/20. Lajienvälistä kansantaidetta. Leijonille tarjotaan muun muassa vodkaa, ryhtihelmiä ja omalaatuista perintätoimistoa. Kanadalainen sarja. (44')
Kritiikkiä näyttelijättärelle – liian pienet rinnat supersankarin rooliin?
Tänään 12:53
iltalehti.fi
Gadot kertoo, että on saanut kuulla paljon kritiikkiä vartalostaan. Video: Splashnews/aop
35 min
Rullaavat tytöt
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/14. Kaikki tuijottavat. Jaksossa tutustutaan neljään tarmokkaaseen ja näyttävään naiseen, jotka eivät anna pyörätuolin hidastaa tahtiaan. (25')
nDreams - Patrick O'Luanaigh Interview
Tänään 12:22
gamereactor.fi
nDreams - Patrick O'Luanaigh Interview
45 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Jälleennäkeminen. Mason auttaa tappouhkauksia saavaa leskeä. Aidensfieldiin saapuu vieras Puolasta etsimään sodanaikaista rakastettuaan.
55 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Mitä perussuomalaiset pelkäävät, varapuheenjohtaja Hanna Mäntylä?
Tänään 12:04
hs.fi
HSTV:n Studio Kulmapöydässä perataan perussuomalaisten vaaliohjelmaa. Kulmapöytä selvitti puolueen linjaa muun muassa sosiaalipolitiikassa, kehitysavussa ja maahanmuuton kustannuksissa. Ohjelmassa ihmetellään myös perussuomalaisten uutta vaalimainosta. Vieraana puolueen toinen varapuheenjohtaja Hanna Mäntylä.
MotoGP 15 - Announcement Trailer
Tänään 12:01
gamereactor.fi
MotoGP 15 - Announcement Trailer
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Puhetta katosta.
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 11:55
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/13. Entistä ehompi eteinen. Matt ja Kate haluavat muuttaa kuistinsa lämpimäksi eteiseksi. Homma ei ole helpoimmasta päästä, koska rahat ovat vähissä. (21')
21 min
Satakunnan Tietäjät 2015
Tänään 11:45
areena.yle.fi
Kuudennessa jaksossa kisailevat Lavian yhteiskoulusta Aleksi Mäkelä, Hermanni Keskikiikonen ja Joni Ojala sekä Euran yhteiskoulusta Iisakki Toimela, Miska Palonen ja Riikka Karhunen sekä Länsi-Porin koulusta Ville Linho, Niko Perälä ja Aatu Rajala. Tuomarina Mari Aalto ja toimittajana Pipsa Uutto.
35 min
Jopet-show
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 7/13. Maailmalta kotiin. Maailmanmatkaaja Samantha on asunut väliaikaisesti vanhempiensa luona säästääkseen rahaa, mutta on nyt valmis muuttamaan omaan kotiin, jonka keittiössä mahtuisi leipomaan kuppikakkuja ilman vieressä hääräävää äitiä. Amerikkalainen lifestylesarja.
Pirkka-Pekka Petelius valheenpaljastuskoneessa: ”Tykkään pukeutua naiseksi”
Tänään 11:13
iltalehti.fi
Koomikot TV5:lla tiistaisin 31.3. alkaen klo 21.00.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 10:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Tänään Laura saa matkaseurakseen Tukholmaan näyttelijä Janne Virtasen. Sporttipäivänä noustaan korkeuksiin kattokävelyllä Riddarholmenilla ja pyöräretkeillään ympäri Tukholmaa. Matkalla törmätään myös yllättäen Twisted sisterin laulajaan Dee Snideriin. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
Savupiipusta pelastettu nokipöllö kylvetettiin Korkeasaaressa
Tänään 10:47
iltalehti.fi
Video: Henrik Sundén/Korkeasaaren eläintarha
Kaasuräjähdys ja sitä seurannut tulipalo johtivat rakennuksen osittaiseen romahtamiseen
Tänään 10:44
hs.fi
Räjähdys kapeassa viisikerroksisessa kerrostalossa New Yorkin East Villagessa johti tulipaloon ja rakennuksen romahtamiseen torstai-iltana Suomen aikaa.
Kuusi neuvoa liikenteeseen, vinkkaa naisten auto-oppaan kirjoittaja Emma Kimiläinen
Tänään 10:42
hs.fi
Huippukilpa-ajaja Emma Kimiläinen, 25, kirjoitti auto-oppaan naisille. Pinkkikantinen kirja perustuu stereotypialle, jossa nainen ei ymmärrä eikä halua ymmärtää autoista ja koneista mitään ja varoo sotkemasta rakennekynsiään öljyisiin autonosiin. Mutta kirjan vinkit toimivat yhtä lailla miehille, Kimiläinen sanoo. Toimittaja: Jose Riikonen, kuvaus ja editointi:…
Mario Party 10
Tänään 10:28
moontv.fi
Niille jotka tiistaina saivat ylimääräistä sydämentykytystä uuden Gamerin tullessa, älkööt huoliko! Nyt nimittäin on sitä extraa tarjolla, jossa sohvaparrat syttyvät myös pelin parissa.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 10:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/20. Jaksa paremmin. 4/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen määrittelee radiojuontaja Petra Kalliomaalle optimaalisen heräämisajan uniraportin tulosten pohjalta. Ravitsemusosiossa leivotaan raikas ja terveellinen mangoraakakakku. Hikeä, muttei verta jaksoon tuo TFW-treenit. Kotimainen lifestyleohjelma.
30 min
Sarahin sisustusvinkit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/14. Unelmien keittiö. Vieraiden kestityksestä pitävän asiakkaan vanhanaikainen keittiö kokee muodonmuutoksen. Keittiöön luodaan raikas värimaailma, uusi valaistus sekä runsaasti lasku- ja kaappitilaa ruokatarvikkeiden ja astioiden säilyttämiseen. Kanadalainen lifestyleohjelma. (19')
Sekoilevaa pikkuveljeä ei haluta ruutuun Kardashianin realityohjelmassa
Tänään 10:09
iltalehti.fi
Rob on viime aikoina herättänyt huomiota kummallisilla some-purkauksilla ja jojoilevalla painollaan. Video: Splashnews/aop
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 09:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
4 min
Mitä tänään syötäisiin?: Sitruunaiset macaronit
Tänään 09:40
katsomo.fi
Sitruunaiset macaronit
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 09:20
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/8. Holtiton halpishotelli. Halpahotelli Bonnington Beachin huoneita myydään jo niin halvalla, että vaikka se on aina täynnä, se ei tuota lainkaan voittoa. Koska jääräpäinen johtaja ei suostu nostamaan hintoja, hotellipoliisi Alex Polizzi laatii suunnitelman kulujen karsimiseksi. Diskopallotkin raivataan huoneista pois. Englantilainen realitysarja.
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:07
areena.yle.fi
Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala arviovat aamu-tv:n Jälkiviisaissa muun muassa sitä, saako äänestäjä riittävästi tärkeää informaatiota lukuissa tenteissä ja vaalikoneissa.

Suositeltua

51 min
Tiededokumentti: Naisen libido
Eilen 16:00
areena.yle.fi
27 min
Erätulilla
Eilen 19:00
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
55 min
Maajussille morsian: Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!
Eilen 20:04
katsomo.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:07
areena.yle.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 11:30
ruutu.fi