UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Maanantai 21. huhtikuuta 2014, vko 17
Nimipäivät: Anssi, Anselmi
2. pääsiäispäivä


Uusimmat

30 min
Kauniit ja rohkeat: Kun turvamies sanoo Pam!
Tänään 17:30
mtvkatsomo.fi
Bill tulee Brookelaan puolustamaan tekojaan ja pyytämään Brookea takaisin. Kuka jaksaa enää kuunnella puheita Dollari-Spencerin naisvalinnoista, yhtiöstä, pojasta ja Aspenista?! Brooke jaksaa, paitsi että ei oikein jaksa. Hän näyttää kalpealta ja stressaantuneelta. Pikkuinen. Kutsuisi tohtori James Warwickin apuun! Ericin residenssissä valmistellaan seuraavan…
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 17:10
ruutu.fi
Jyrki kokkailee homejuusto-uuniomenaa ja omena-kanasalaattia. Lisäksi lähdemme Karjalohjalle tutustumaan omenatilan toimintaan. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
47 min
Kyläsairaala
Tänään 17:08
areena.yle.fi
Myrkkyä. Terveysviranomaiset haluavat organisoida uudelleen Royalin hallinnon. Goodwinin lääkärintaidot joutuvat epäilyksenalaisiksi ja Ormerod kuulee karmivan tiedon.(U)
58 min
Lemmen viemää: Piilopaikka
Tänään 17:02
mtvkatsomo.fi
Martinia ahdistaa Kiran halu auttaa, ja hän lopettaa heidän ystävyytensä. Hän huomaa olevansa kuitenkin mustasukkainen nähdessään Kiran toisen miehen sylissä. Mutta vieras mies onkin Kiran vanha ystävä Jamal, joka tarvitsee apua. Michael ei ymmärrä ailahtelevaa Marlenea, joka ei tiedä mitä haluaa, mutta heinälato saa lemmen liekehtimään. Doris nimittää hotellin…
58 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Siinan kanssa Pipsa Possu, Ystäväkirja, Pikku traktori, Stella ja Sami, Sana-arkku sekä ensimmäinen osa sarjasta Hupsis, jossa tapaamme hölmoilevat kaverukset Matin ja Patin.
7 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
4 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 16:40
ruutu.fi
Detroitin grillikuninkaat. Entinen autoteollisuuden pääkaupunki Detroit tarjoaa lavasteet barbeque-mittelöön lähiön kaduilla. Vastassaan Henkalla & Nikillä on itse Detroitin grillikuningas. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
27 min
Urheilumestarit: Taisto
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Seurataan Turun Raunistolan koulun osallistumista toiseen Taisto-kisan aluekarsintaan. Käydään treenaamassa tsemppari Krista Siegfridsin kanssa ja tutustutaan breakdance-tähti Johannes "Hatsolo" Hattusen treenivinkkeihin.
55 min
Supernanny
Tänään 16:00
ruutu.fi
Painajainen Havaijilla. Jo Frost matkaa Havaijille Smithin perheen avuksi. Perheen vanhemmat ovat korkeasti koulutettuja, mutta lasten kasvatuksen suhteen he ovat aivan hukassa. Kolme- ja kaksivuotiaat pojat terrorisoivat vanhempiaan ja lähiympäristöään käytöksellään, johon vanhemmat eivät osaa puuttua oikein. 3. tuotantokausi. (40')
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 15:50
ruutu.fi
Sekoilua Montrealissa. Kaksikielinen Montreal on pullollaan hyviä ravintoloita, ja tekemistä riittää moneen makuun. Anthony tapaa pahamaineiset kokkiystävänsä, jotka näyttävät, miten Kanadassa pidetään hauskaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (40')
30 min
Tomin keittiö
Tänään 15:30
ruutu.fi
Vieraina Sikke Sumari ja Risto Mikkola, sekä Mika ja Lauri tuoreimmalta MasterChef -kaudelta. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:05
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Monster Hunter 4 - Second Trailer
Tänään 15:01
gamereactor.fi
Monster Hunter 4 - Second Trailer
30 min
Tomin keittiö
Tänään 15:00
ruutu.fi
Tänään Tomi valmistaa brunssin omalle äidilleen, Sari Björkille. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
3 min
UP: Lissu ja Vihreät Valot - Järki ei riitä
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Uuden päivän lukiolaiset näyttävät mihin luovuudella yltää. www.uusipäivä.fi (U)
55 min
Splash! USA
Tänään 14:55
ruutu.fi
Chuyn paluu. Chuy Bravo palaa altaan reunalle. Kolmen hengen pudotuskilpailu kiristää kilpailijoiden hermoja. Näemme myös salaperäisen yllätysvieraan, joka suorittaa uimahypyn rullalaudan kanssa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42')
Näin Jämijärven turmakoneen pelastustyöt etenivät
Tänään 14:43
iltalehti.fi
Pelastushenkilökunta saapui turmapaikalle 13 minuutissa. Palomestari Toni-Pekka Kuusniemi kertoo IL-TV:lle, kuinka Jämijärven pudonneen pienkoneen pelastustyöt etenivät hetki hetkeltä.
Näillä vinkeillä missit treenaavat bikinivartaloitaan - katso video kuvauksista
Tänään 14:05
iltasanomat.fi
58 min
Myytinmurtajat: Luotien väistelyä
Tänään 13:58
mtvkatsomo.fi
Adam ja Jamie selvittävät, onko tarkka-ampujan luotia mahdollista väistää, jos näkee aseen suuliekin ja välimatkaa on tarpeeksi. Tiimi tutkii, voiko vesi olla yhtä kova laskeutumistalusta kuin asfaltti, jos putoaa tarpeeksi korkealta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
Ilta-Sanomat ensimmäisenä Jämijärven hylyn luona: ”Koneen siipi on taittunut”
Tänään 13:56
iltasanomat.fi
65 min
Sisustus uusiksi miehen tapaan
Tänään 13:55
ruutu.fi
Surffaajan ryhtiliike. Elämäntapasurffaaja Mark ei välitä kotinsa nuhjuisesta kunnosta, mutta hänen tyttöystävänsä Nicola ei muuta mietikään. Onnistuuko Markin muuttaa kodin ilmettä ja antaa Nicolalle aikuismainen koti, jota tämä kaipaa? 2. tuotantokausi.
Kaksi tilaisuutta - kaksi upeaa tyyliä
Tänään 13:39
iltalehti.fi
12 min
Löytöretkiä maailmaan
Tänään 13:20
areena.yle.fi
Lentäen puiden latvuksiin. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010
50 min
Mahdoton illallinen
Tänään 13:10
ruutu.fi
Oikeusjuttu. Tehtävä sijoittuu avioeroaiheisen Divorce Court -televisio-ohjelman kuvauspaikalle, ja Robert joutuu tiukan tuomarin pakeille. Klassiset makuparit saavat kyytiä, kun ruokia valmistetaan mitä erikoisimmista raaka-aineiden yhdistelmistä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
60 min
Huikeat kakut
Tänään 12:55
ruutu.fi
Las Vegasin kakkuhuumaa. Las Vegasissa kaiken pitää olla suurempaa ja parempaa ? myös kakkujen. Jaksossa tutustutaan kolmen kondiittorin kakkuihin Las Vegasissa, missä paineet ovat kovat ja aika vähissä. Näemme jättimäisen sushivenekakun kakkususheilla sekä esiintymislavan muotoisen kakun, jossa on kakusta tehty vatsastapuhuja nukkeineen. Englantilainen lifestyleohjelma.…
Näin sujuu elämä toisissaan kiinni olevilla veljeksillä
Tänään 12:52
iltalehti.fi
Shivanath ja Shivram Sahu ovat oppineet elämään äärimmäisen harvinaisen sairauden kanssa. Veljekset syntyivät toisissaan kiinni. - Emme halua, että meidät leikataan irti toisistamme. Haluamme elää kuten olemme, veljekset kertovat haastattelussa. Lähde: Barcroft / All Over Press
48 min
Sydämen asialla
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Lumimyrsky. Myrsky eristää Aidensfieldin kylän ja katkoo voimalinjoja.Junaonnettomuus aiheuttaa sekasortoa, ja raskaana oleva nainen on synnyttämäisillään syrjäisessä mökissä. Greengrassia kalvaa Alfred-koiran katoaminen.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 12:25
ruutu.fi
Ladyn luona. Nyt kokataan Brisbanessa, missä Suze tarjoaa mm. ostereita, lihapullia ja sitruunakohokasta. Vieraat hämmästelevät ylimääräistä vierasta ja menun outoja makuyhdistelmiä. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
50 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:20
ruutu.fi
Huippukatastrofi. Tänään tatuoidaan yksinkertaiselta vaikuttava tähti. Jo se panee osan porukasta hikoilemaan, mutta pudotuskisassa tehtäväksi tulee fotorealistinen tatuointi. Yksi putoaa jälleen pelistä pois. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (39')
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Tänään 12:06
areena.yle.fi
6/10. Fredde ja Mickan saavat vieraikseen Fredden serkun ja tämän sosiaalisesti kyvyttömän miehen. Anna pyrkii eroon raskauskiloista loistaakseen koekuvauksissa.
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 11:55
ruutu.fi
Syyllistäjä. Jennifer on 26-vuotias hemmoteltu prinsessa, joka antaa työkseen säästämisneuvoja, mutta törsää omat rahansa holtittomasti. Hän käyttää diabetestään kiristysvälineenä, jolla hän lypsää vanhemmiltaan shoppailurahaa. Gail tarttuu haasteeseen ja yrittää saada Jenniferin käyttäytymään ikänsä mukaisesti. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
30 min
Krokotiilimies
Tänään 11:50
ruutu.fi
Ikisinkku sokeriorava. Sokeriorava Two Socks saa kolme kumppaniehdokasta, mutta parinmuodostus ei suju odotusten mukaan. Dokumentti. 1. tuotantokausi.
30 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 11:20
ruutu.fi
Ravintolan vapaapäivä. Keittiömestari Lintsi järjestää yllätysjuhlat poikaystävälleen Samille omassa ravintolassaan. Niki noutaa äimistyneen Samin kesken työvuoron ja yhdessä he luovat yllätysmenun yllätysvieraille. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
55 min
Junior MasterChef
Tänään 11:00
ruutu.fi
Junior MasterChefin huikea finaali! Kilpailijat joutuvat laittamaan kaiken taitonsa peliin kun pääruuan lisäksi pitää valmistaa toisinto Michelin-tason jälkiruuasta. Tähtivierailijana finaalissa ravintoloitsija Samuli Wirgentius ja viime vuoden Junior MasterChef -voittaja Ida O Mahoney. Jakson lopussa selviää kuka on Suomen Junior MasterChef 2013! 2. tuotantokausi.…
25 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:55
ruutu.fi
Apua ruoanlaittoon. Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
25 min
Yllätyskokki Niki
Tänään 10:30
ruutu.fi
Karppaajat. Karaoken harrastajat myös karppaavat yhdessä. Juhla-aterian loihtimisessa on apuna Niki, joka opettaa miten ankanrintaa valmistetaan. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
54 min
Bukowskin aarteet: Veistoksia ja nykytaidetta
Tänään 10:25
mtvkatsomo.fi
Tässä jaksossa on myynnissä Richard Avedonin tärkeä muotikuva. Erästä veistosta ei voida laittaa esille tavalliseen tapaan. Vierailulle tulee myös vilkkaita koululaisia.

Suositeltua

Tällainen on Jämijärven turmakone
Eilen 19:08
iltasanomat.fi
Huh heijaa, missä bikinikunnossa!
Tänään 10:22
iltalehti.fi
No nyt on Mustangissa tehoja - lähtee kuin raketti!
Tänään 10:15
iltalehti.fi
4 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
42 min
Arto Nyberg
Eilen 19:45
areena.yle.fi
Jämijärven lentoturmassa menehtyi kahdeksan
Eilen 22:33
iltasanomat.fi