UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Q&A: Kuuden kuukauden jälkeen
Eilen 21:41
moontv.fi
Toukokuusta marraskuuhun on tasan puoli vuotta ja niin kauan joutuivat Tommi & Rauli odottelemaan yleisön reaktioita 48 tunnin haasteeseen. Tässä nyt siis on sunnuntaina 29.11.2015 kuvattu keskustelu, jossa Tommi & Rauli avaavat vähän tarinoita 48 tunnin haasteen takaa. Edelleenkin voi kuitenkin laittaa kysymyksiä vaikka tähän kommentteihin. Kyllä Tommi & Rauli…
SAK:n Lyly: Neuvottelut jatkuvat
Eilen 21:30
iltasanomat.fi
SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly kommentoi ISTV:lle yhteiskuntasopimusneuvottelujen jatkuvan edelleen. SAK:n työvaliokunta piti sunnuntaina kolmituntisen kokouksen. SAK haluaa jatkaa edelleen neuvotteluja, mutta auto- ja kuljetusalan liitto AKT ei kokouksen jälkeenkään kannata sopimusneuvottelujen jatkamista.
30 min
Täydellinen kesä: Äiti
Eilen 21:30
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Per Ivar ja Eva odottavat saavansa viettää viimeiset lomapäivänsä mökillä romanttisissa tunnelmissa kahdestaan, mutta paikalle ilmestyykin Per Ivarin äiti ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Terje joutuu palaamaan kaupunkiin töihin, ja Anki jää yksin mökille nauttimaan kesän viimeisistä päivistä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä…
2 min
Alppihiihto: Mayrpeterin kaatumisella
Eilen 21:27
katsomo.fi
Pariisissa ilmastomielenosoitus - yli 200 pidätettiin
Eilen 21:26
iltasanomat.fi
Pariisissa poliisi on ottanut kiinni yli 200 ihmistä sen jälkeen kun aktivistit kahakoivat poliisin kanssa ennen kansainvälisen ilmastokokouksen alkua. Sisäministeri Bernard Cazeneuven mukaan kiinni otetuista yli 170 joutui jäämään poliisin huostaan. Aktivistit heittelivät poliiseja pulloilla ja kynttilöillä, ja mellakkapoliisi käytti kyynelkaasua heitä vastaan.…
93 min
Elokuva: Rakkaus kestää kolme vuotta
Eilen 21:25
areena.yle.fi
(L'amour dure trois ans, Ranska 2011) Anne haluaa erota kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Marc on varma, ettei aito rakkaus voi kestää kolmea vuotta kauempaa. Alice saa hänet kuitenkin arvioimaan asiaa uudelleen.
5 min
Keno
Eilen 21:25
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
Sadat turvapaikanhakijat ottivat rajusti yhteen lentokentällä
Eilen 21:24
iltasanomat.fi
Sadat turvapaikanhakijat ottivat väkivaltaisesti yhteen viikonloppuna Berliinissä sattuneissa joukkotappelussa. Tilanne kärjistyi vastaanottokeskuksessa Tempelhofin käytöstä poistetulla lentokentällä lounastarjoilun aikana. Tappelussa oli osallisena useita satoja ihmisiä. Aseinaan he käyttivät veitsiä ja keppejä.
4 min
Uutisjutut: Rikos: Rikoskonstaapeli: "Tämä on täysin poikkeuksellista"
Eilen 21:18
katsomo.fi
48 min
Kotikatsomo: Haamukirjoittaja
Eilen 21:05
areena.yle.fi
(12). Sarja päättyy. 6/6. Tytöille avautuu yhteinen tulevaisuus. Aarnella kiukku osuu omaan nilkkaan. K: Anneli Kanto. O: Lenka Hellstedt. N: Joanna Haartti, Jemina Sillanpää, Pirkko Uitto, Juhani Niemelä mm.
REJECTED! Tätä ei melkein julkaistu
Eilen 21:00
moontv.fi
Pari päivää sitten meillä tuli tavallisesta poikkeava esittely Creativen kuulokkeista. Harva tietää, että se oli kuvattu jo etukäteen, mutta tätä ei sitten saatu laittaa ulos. Ei me vaan tiedetä miksi? - REJECTED! Tätä ei melkein julkaistu
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 7/10. Anna on saanut roolin poliisisarjassa ja tekee opintomatkan oikeiden poliisien pariin. Kierrätyskyttääjä läksyttää Alexia kierrätysasemalla. Fredde ja Mickan kokeilevat roolipelejä.
30 min
Täydellinen kesä: Kesäjuhlat
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 9/10. Per Ivar ja Eva yrittävät tivata Oddvarilta allekirjoitusta mökin papereihin, mutta Oddvar on kiinnostuneempi perheen järjestämistä perinteisistä kesäjuhlista. Ankin vihjailuista onkeensa ottanut Terje päättää piristää parisuhdetta. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
20 min
Urheiluruutu
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
55 min
Drop Dead Diva
Eilen 20:45
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/13. Sydän koetuksella. Vierailijana Sopranos-sarjasta tuttu Jamie-Lynn Sigler. Owen pyytää Janeä muuttamaan ulkomaille. Parker tapaa poikansa, ja Stacy on pahoissa vaikeuksissa. Amerikkalainen draamasarja. (42')
44 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Kyung Ji Min (KOR). Välierä - Semifinal
Eilen 20:32
areena.yle.fi
Timo Koskinen, piano. - Nam: Taste for the Arts. Debussy: Sonaatti. Sibelius: Humoresque 1 & 2. Waxman: Carmen Fantasia.
15 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
89 min
Uusi Sherlock
Eilen 20:20
areena.yle.fi
Kausi 1, 3/3. Elämä pelissä. Sherlock on kyllästynyt, kunnes hänet imaistaan mukaan kissa ja hiiri -leikkiin, joka tarjoaa vaaroja korkein kertoimin. Onko Sherlockista voittajaksi? T: BBC. (U)
7 min
Naurupalat
Eilen 20:10
areena.yle.fi
Kanadalainen sketsisarja, 2014
60 min
Jane the Virgin: Kolmastoista luku
Eilen 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 13/22. Ultraäänitutkimuksessa selviää, että Janen ja Rafaelin vauvalla saattaa olla jokin vialla. Jane joutuu pakkolepoon ja jättää valmistujaisensa väliin. Michael ja Nadine saavat lopulta selville, kuka Sin Rostro todella on. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään.
85 min
Tripla
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kolme näyttelijätiimiä, joiden mentoreina kotimaisen sketsitaivaan kokeneimmat ja palkituimmat konkarit (muun muassa Vesa Vierikko, Tommi Korpela, Eija Vilpas, Pirjo Heikkilä ja Kari Ketonen), viikoittain vaihtuvissa tyyleissä ja teemoissa - tätä kaikkea on Tripla! Tripla on myös ennennäkemätön koko viikon kestävä 24/7-viihdeshow: 12 vallatonta,…
50 min
Dok: Teehetki
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Viisi iäkästä chileläistä naista on tavannut toisensa kerran kuussa jo 60 vuoden ajan. Pitkä perspektiivi asioihin on häivyttänyt keskustelusta turhat estot. Kamera hyväilee kauniisti naisten kasvoja ja pöydän herkkuja.
61 min
Myytinmurtajat: Tähtien sota - myytin paluu.
Eilen 20:00
katsomo.fi
Valosapelien sähinää ja leffamyyttejä. Adam ja Jamie palaavat Tähtien sota -myyttien kimppuun. Tällä kertaa tutkitaan, onko valosapelitaistelussa isokin etu seistä ylärinteessä, niin kuin Obi-Wan väittää. Entä voiko sädeaseen ammusta oikeasti väistää?
Perheenäidin surma toi pelon Tuusulaan
Eilen 19:59
iltasanomat.fi
– Ihmiset ovat huolissaan. Mietitään, miten meidän pienessä Peyton Placessa voi käydä näin, tiivistää hyryläläisten tuntoja ravintola Päämajan omistaja Santtu Ahlgren.
50 min
Drop Dead Diva
Eilen 19:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/13. Morsiusmylläkkä. Jane edustaa morsianta, joka on jäänyt jalkoihin morsiuspukujen alennusmyynnissä. Grayson ja Owen nokittelevat toisiaan ja päätyvät keskiajalle. Menestys nousee Stacyn päähän. Amerikkalainen draamasarja. (40')
7 min
Ruotsin kuningaskunnan historia
Eilen 19:50
areena.yle.fi
5/12. Aateliston kevät. Historioitsija Christopher O'Regan kertoo Ruotsin tuhatvuotisen kuningaskunnan vaiheista ja käännekohdista, jotka muuttivat koko kansakunnan elämää.
10 min
Sportnytt
Eilen 19:40
areena.yle.fi
Urheilu-uutisia.
55 min
Huippu-urheilu dopingin varjossa
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Viime vuonna dokumentti Venäjän dopingista kohahdutti urheilumaailmaa. Asiaan luvattiin tarttua tiukasti, mutta mitä todella tapahtui? Entä kuinka kävi venäläisille valmentajille ja dopingista puhuneille urheilijoille?
90 min
Voitolla yöhön: Unicef-spesiaali
Eilen 19:30
katsomo.fi
Kausi 1, jakso 11/11. Voitolla yöhön Unicef-spesiaali!
9 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
90 min
Voitolla Yöhön: Illusionisti Noora Karma feat. Aki ja Petri
Eilen 19:21
katsomo.fi
90 min
Voitolla Yöhön: Lollipop lyra ala Jugi & Juuso feat. Terhi Tavi
Eilen 19:21
katsomo.fi
10 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 19:20
katsomo.fi
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander
90 min
Voitolla Yöhön: Mikko Leppilampi esiintyi hurmaavan lapsikuoron kanssa.
Eilen 19:20
katsomo.fi
Tuuli rauhoittuu hetkeksi, sadealue saapuu lännestä - päivän sää 29.11.
Eilen 19:12
iltasanomat.fi
54 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Richard Lin (USA/TPE). Välierä - Semifinal
Eilen 19:12
areena.yle.fi
Raija Kerppo, piano. - Prokofiev: Sonaatti No. 2. Park: Another Cadenza. Sibelius: Humoresque 2 & 5. Saint-Saëns: Introduction et Rondo Capriccioso.
52 min
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Eilen 19:10
areena.yle.fi
4/8. Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille.
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:10
katsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 19:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
28 min
Laivakokin matkassa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
7/7. Anne Lundberg päätyy malmölaiseen kahvilaan, missä hän kokkaa Astrid Richarssonin kanssa ja kuulee koskettavia kohtaloita. Paikkaa pitää Skånen kaupunkilähetys, joka auttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä.

Suositeltua

65 min
Top Gear: Ilmatyynypaku
Eilen 16:00
katsomo.fi
45 min
Doc Martin
Eilen 16:00
areena.yle.fi
4 min
Uutisjutut: Rikos: Rikoskonstaapeli: "Tämä on täysin poikkeuksellista"
Eilen 21:18
katsomo.fi
10 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 19:20
katsomo.fi
14 min
Seniori työssä
Eilen 15:45
areena.yle.fi
125 min
Formula 1: Abu Dhabin GP: Vettel päästää Räikkösen toistamiseen edelleen
Eilen 16:08
katsomo.fi