UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Amin Asikaista pyydetään usein polttareihin vetämään sulhasta turpaan
Eilen 22:42
iltasanomat.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
57 min
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Euroopan unionin rajoitukset ajavat puolalaiskalastajat epätoivoon. Tutkijoiden mukaan Itämeren turska on vaarassa kuolla ylikalastukseen, kalastajien mielestä turskakanta on hyvä ja kestää kalastusta.
Uutisjutut: Ulkomaat: Eduskuntatalolla mielenilmaus Israelin puolesta
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
90 min
Dok: Kovaa työtä - kovaa peliä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Dokumentissa pohditaan, miten yhteiskunta ja päättäjät vaikuttavat työympäristöihin, työtä tekeviin ihmisiin ja työn tehokkuuteen. Millaista työnteko on tulevaisuudessa? Ohjaus: Carmen Losmann, 2011. (U)
4 min
Hjälprock
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Talaskangas Rap, Artistit Avohakkuita Vastaan, 1989. Toimittaja: Joakim Rundt.
23 min
Dag
Eilen 21:30
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 5/10. Petipulmia. Benedikt joutuu hankalaan tilanteeseen, kun monivammainen nainen pyytää häneltä erikoispalvelusta. Dagin taloon muuttaa kostonhimoa uhkuen hänen entinen potilaansa Oddvar.
27 min
Cuckoo
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 4/6. Thompsonit lähtevät Lornan leski-isän syntymäpäiville. Ongelmaksi muodostuu ukin paijaama kissa, jota Kukkuu pitää jälleensyntymänä.
54 min
Tiededokumentti: Tekisinkö geenitestin?
Eilen 21:10
areena.yle.fi
Huntingtonin tauti on perinnöllinen keskushermoston sairaus, joka pystytään nyt geenitesteillä toteamaan. Mutta haluaako joku tietää olevansa geeninkantaja? Millaisia vaikeita pohdintoja geenitestaus aiheuttaa?
59 min
Valkoinen kuningatar
Eilen 21:05
areena.yle.fi
8/10. Kauan eläköön kuningas. Kuningas Edvard IV on sairastunut ja hän tekee veljestään Rikhardista sijaishallitsijan. Elisabet ei lankoonsa luota ja hän koettaa järjestää poikansa, kuningas Edvard V:n, turvaan.
56 min
Arrow: Raivon vallassa
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Seerumi on ottanut Royn täysin hallintaansa. Voiko hänet pysäyttää tappamatta? Sara uskoo tappamiseen, mutta Oliver vastustaa ja Theakin uskoo vielä sanojen ja tunteiden voimaan. Slade menee tahollaan pidemmälle kuin koskaan aiemmin ja Moira osoittaa, mitä perhe hänelle merkitsee. Takaumat kertovat seitsemän vuoden takaisesta ajasta, jolloin Queenien murheet…
60 min
Hansin grillibileet: Osa 7.
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Hansin grillibileissä ollaan Italian tunnelmissa. Ohjelmassa leivotaan grillissä pitsaa, foccaciaa ja Rivieralta tuttua Pissaladiere-piirakkaa. Näemme, mitä seuraa, kun possun sisäfileeseen sovelletaan vitello tonnaton reseptiä. Hansin apulaisina Aallon aamuistakin tutut Tuomas Enbuske, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde.
60 min
Tricked
Eilen 21:00
ruutu.fi
Naistennaurattaja. Taikuri Ben Hanlin tekee temppuja saadakseen naisjulkkisten puhelinnumeroita. Hän esiintyy myös vaatekaupan vartijana ja jekuttaa Blue-poikabändin jäseniä. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
Hansin grillibileet -ekstra: Tomaattikastike
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
9 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
29 min
Väärät miehet
Eilen 20:55
areena.yle.fi
4/6. Sisäpiirin miehet. Umpikiero Scarlett pyytää pojilta uutta pientä palvelusta. Taasko heitä vedätetään! Hengenlähtökin on lähellä, ja itäkontakti tästä enää puuttuikin!
58 min
Niklaksen keittiössä
Eilen 20:30
areena.yle.fi
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi.
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Helsinki. Sarja päättyy. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21')
25 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
14 min
Popkalaset special: Popkalaset Special
Eilen 20:15
areena.yle.fi
Ruotsalaisduo Little Marbles Tammisaaren festivaalilavalla kesäkuussa 2012.
"Uhrit yrittivät parantaa naisten asemaa"
Eilen 20:10
hs.fi
Evankelisluterilaisen kansanlähetyksen lähestysjohtaja Mika Tuovinen kertoo, millaista työtä Afganistanissa ammutut suomalaiset avustustyöntekijät tekivät. Toimittaja: Kalle Koponen HS
Mika Tuovinen: "Uhrit yrittivät parantaa naisten asemaa"
Eilen 20:06
iltasanomat.fi
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Elementtitalon tulevaisuus
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Metallielementtien tuottaja rakensi perheelleen mukautuvan mallikodin. Isojen osasten valmistaminen omassa tehtaassa pani pään pyörälle. Töitä riitti yli odotusten, mutta rungon pystytyksen aloituksesta kului alle kuukausi, kun päästiin jo muuttamaan. Kevin palaa nyt katsomaan, millaista mallikodissa on ollut asua ja onko se poikinut lisää töitä. Kulunut vuosi…
28 min
Tiettömän taipaleen takana
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Ole Arnold Bönå on palannut Vistenvuonon rannoille Helgelandiin ja ryhtynyt jatkamaan tilanhoidon ohella myös vanhempiensa perustamaa leirikoulutoimintaa. Lisäksi hän tarjoaa turvapaikan ongelmanuorille.
60 min
Fashion Star
Eilen 20:00
ruutu.fi
Finaali. Kilpailun finaalissa on mukana kolme suunnittelijaa, joista kukin valmistaa kolme asua H&M:lle, Macy'sille ja Saks Fifth Avenuelle. Lopuksi ostajat päättävät, kuka voittaa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
30 min
Golfari
Eilen 20:00
ruutu.fi
Puttiin helpotusta ja kisaa Nordcenterissä. Golfari testaa työntökärryt, katsastaa nuorten ammattilaisten varainhankinnan ja Antti Vaalas näyttää miten putti uppoaa sekä testaamme Nordceterin Fream -kentän. Urheiluohjelma. 3. tuotantokausi.
57 min
Suomen kaunein mökki
Eilen 20:00
ruutu.fi
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen…
Kaksi suomalaista avustustyöntekijää surmattiin Afganistanissa
Eilen 19:50
iltasanomat.fi
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 19:35
ruutu.fi
Aki havittelee huutokauppaan harvinaista, 1800-luvulta olevaa miekkaa. Markku tuunaa kaappia ja uhmaa Helin tahtoa. Kirsi lähtee omille reissuilleen ja tekee tappiokaupan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Lainvalvojat
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi
Tässä jaksossa jahdataan rikollisia Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Espoossa seurataan Karosen ja Mutikaisen johdolla töhrintätapauksen etenemistä aina aamupalaverista kotietsintöihin. Rovaniemellä kenttäjohtopartiota työllistävät huumeidenkäyttäjien katuvalvonta ja ilmoitus kahdesta viritetystä moposta.
30 min
Neljän tähden illallinen
Eilen 19:30
ruutu.fi
SARJA JÄÄ TAUOLLE. Ensi maanantaista lähtien arkisin kello 19 ja 19.30 Poliisit. Laulaja Marita Taavitsaisen illallispöytään istahtavat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Mari Palo. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
1 min
Young Girl, Dream Girl: Jakso 10. Varokaa, kohta lentää lasia
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi
Varokaa, kohta lentää lasia
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
30 min
Suurin pudottaja: Cross fit ja rakoilevat rivit
Eilen 19:29
mtvkatsomo.fi
Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa.
HS-uutiset 24.7.
Eilen 19:29
hs.fi
7 min
Päivän sää
Eilen 19:23
mtvkatsomo.fi
HS-sää 24.7.
Eilen 19:21
hs.fi

Suositeltua

Tässäkö mullistavin iPhone-keksintö? Näet seinän läpi!
Eilen 07:55
iltalehti.fi
Toimittaja istui Hirvosen hurjaan kyytiin - tätä hyppyä Kankkunenkin pelkäsi!
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Suomalaisvoimistelijan leuanvetovideo ällistyttää katsojan
Eilen 13:49
iltalehti.fi
Tuleeko tästä peppuhoidosta uusin villitys? Näin peppu muuttui!
Eilen 08:48
iltalehti.fi
52 min
Avara luonto: Saksa
Eilen 15:55
areena.yle.fi
Kerrostalon ullakko palaa Helsingin keskustassa - "Siellä on täysi rähinä päällä"
Eilen 12:35
iltasanomat.fi