UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Sony Pictures hyllytti Pohjois-Korea-komedian
Tänään 03:27
iltasanomat.fi
Ensi-illan oli tarkoitus olla Yhdysvalloissa joulupäivänä. Ensi-ilta päätettiin perua, koska lukuisat elokuvateatterit olivat jo peruneet näytöksiä uhkausten takia. Uhkauksia esitti GOP-niminen ryhmä, jonka mukaan kaikkia elokuvaa katsomaan menossa olevia uhkaa "karmea kohtalo". – Ymmärrämme yhteistyökumppaneittemme päätöksen ja kunnioitamme sitä. Tietysti myös…
75 min
MasterChef Australia All Stars
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 18/18. Paras voittakoon. Tänään selviää, kuka voittaa kilpailun pääpalkinnon eli 25 000 dollaria hyväntekeväisyyskohteelleen. Finaalin ensimmäisessä osiossa finalistit valmistavat juhla-aterian koko MasterChef All Stars -porukalle. Kaksi tehtävässä parhaiten suoriutunutta finalistia etenee toiseen osioon, jossa kokataan aiemmalta tuotantokaudelta…
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Detroitin grillikuninkaat. Entinen autoteollisuuden pääkaupunki Detroit tarjoaa lavasteet barbeque-mittelöön lähiön kaduilla. Vastassaan Henkalla & Nikillä on itse Detroitin grillikuningas. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
55 min
Häähullut
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 41/47. Kim Show. Tapahtumajärjestäjä Kim ja hänen miehensä Walter uusivat valansa kymmenen aviovuoden jälkeen. Ruby piiskaa morsiusneitojaan kuntoon. (42')
25 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 01:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Hawaijin sinisissä vesissä. Hawaijilla Henkka & Niki pyydystävät itse kalansa harppuunoin. Mikä salaiseksi aseeksi kun vastassa on perinteinen sukeltajalegenda ja hawaijilainen keittotaito vastapyydetyistä meren antimista? Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
55 min
Ruotsin plastiikkakirurgit
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Hampaiden valkaisu. Meral haluaa valkaista nuuskan, punaviinin ja kahvin värjäämät hampaansa. 5-vuotias Alfred puolestaan tulee sairaalaan kasvoleikkaukseen, sillä hänellä on synnynnäinen kasvohalvaus. Vauhdikas Erik haluaa korjauttaa nenänsä, ja Roger tulee näyttämään, miltä hänen jalkansa näyttää leikkauksen jälkeen. Ruotsalainen realitysarja.
55 min
Gordon Ramsay maailmalla
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/4. Thaimaan taikaa. Gordon opiskelee makkarantekoa ärhäkän tädin johdolla, meditoi ja ottaa mittaa paikallisesta tv-kokista. Englantilainen sarja. (45')
4 min
Huumorijoulukalenteri: Gurun elämää
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 18/24. Pohjalainen guru kertoo gurun elämästä stressaavassa nykymaailmassa. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
55 min
Toisenlaiset äidit
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/11. Mirvan ja Hekan saama tuomio lapsettomuudesta muuttuikin odotuksen onneksi. Miltä tuntuu nähdä esikoisvauva ensi kerran, kun haaveista tulee sittenkin totta? Kotimainen ohjelma. (41')
2 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Mokat & naurut
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 18: Mokat & naurut. Joulukalenterin kuvauksista jäi jälkeen myös aimo kasa kommelluksia.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 22/40. Julkisuudestakin tutulla, 47-vuotiaalla Johannalla on kaksi lasta, joista toinen on jo aikuinen. Johanna on löytänyt uskon, muttei sovi välttämättä siihen vanhoillisempaan kristityn määritelmään. Johannan miehen ei tarvitse olla uskossa, mutta tämän pitää täyttää yksi tärkeä määre: sietää Johannaa. Kotimainen realitysarja. (22')
50 min
Star-Crossed - Maailmat vastakkain: Lempi voiman suo
Eilen 23:30
mtvkatsomo.fi
Tragit sieppaavat takaisin salaperäisen suvek-laitteen. Ehtivätkö Emery ja Roman ystävineen pysäyttää tuomiopäivänkoneen, ennen kuin Edendalen ja koko ihmiskunnan kohtalo on sinetöity? Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta.
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/24. Hupputyynyjä ja pukupusseja. Uudenlainen pukupussi saattaa pelastaa maailman, mutta pelastaako se keksijänsä talouden? Piristävä purukahvi on terveellinen korvike purutupakalle, mutta saako se leijonat valpastumaan? Uudenlainen kylmäkuppi jättää leijonat kylmäksi, mutta hupun ja tyynyn yhdistelmä on niin absurdi keksintö, että koko porukka…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
65 min
Myytinmurtajat: Breaking Bad -myyttejä
Eilen 22:45
mtvkatsomo.fi
Tässä erikoisjaksossa tutkitaan Breaking Bad -sarjassa nähtyjä kemiallisia reaktioita. Sulattaako fluorivetyhappo ruumiin, kylpyammeen ja lattian? Entä räjähtääkö elohopeafulminaatti rajusti iskeytyessään maahan? Jaksossa vierailijoina sarjan luoja Vince Gilligan ja Jesse Pinkmania näytellyt Aaron Paul. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
29 min
Älä kokeile tätä kotona
Eilen 22:30
areena.yle.fi
5/7. Tänään on tarjolla räjähtävää ohjelmaa, kun pojat kokeilevat, voiko talon savupiippua käyttää tykkinä. Entä mitä tapahtuu, kun huoneeseen, jossa palaa muutama kynttilä, pumpataan kaasua?
Euro Hockey Tour: Venäjä: Leijonilla kaikki hyvin
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Jääkiekkomaajoukkueen kausi jatkuu puolestaan huomenna käynnistyvällä Venäjän EHT-turnauksella. Avausottelussa Suomi kohtaa Venäjän.
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Urheilujärjestöt: Hallintohimmelin purku alkoi
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Suomalaisen urheilun järjestökenttää ollaan pelkistämässä ja muuttamassa enemmän tarpeisiin vastaavaksi. Valon projekti yhdessä lajiliittojen ja piirijärjestöjen kanssa tähtää vuoteen 2016.
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 51
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
71 min
Rakkauden vuoksi tuomitut
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Afganistanin naiset elävät yhä ristiriitojen ja vaarojen keskellä. Kabulissa lähes puolet naisvankilan vangeista on tuomittu esiaviollisen seksin tai perinteitä vastaan kapinoinnin vuoksi. Kolme naista kertoo elämästään.
103 min
Kino: Jalokivi
Eilen 22:05
areena.yle.fi
(Il gioiellino 2011) Italialaiseen talouselämään sijoittuva draama perinteistä ja petoksesta. Toni Servillo loistaa roolissaan kirjanpitäjänä, joka järjestelee asioita johdon toiveiden mukaan.
60 min
NYC:n täydelliset naiset: Montanan bitchit ja bossit
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Leidien loma Montanan maisemissa jatkuu iloineen ja riitoineen. Yhtä naista nimitellään bitchiksi, toista bossiksi. Heatherin mitta täytyy, kun Kristen puuttuu jo kotiasioihinkin väittäen rouva Heather Thompsonin pomottavan myös aviomiestään. Käynti rodeonäytöksessä ja elämyksellinen glamping-ilta (glamorous camping) synnyttävät uusia jännitteitä, mutta Ramona…
29 min
Perhesirkus
Eilen 22:00
areena.yle.fi
15/15. Almin perhe kertoo elämästä kuusihenkisessä perheessä, jonka yhdellä lapsella on erityistarpeita. Maria tutustuu autismin kanssa elävään Milton Almiin. Tuotanto: Parad Media, 2014.
60 min
NCIS: New Orleans: Juoruja kerrakseen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Vesistöstä löydetty kuollut sotilasmestari ei ole kokenut normaalia hukkumiskuolemaa, vaan saattaa olla vesikidutuksen uhri. Pian huomataan uhrin vaimonkin kadonneen jäljettömiin, ja pariskunnan uteliaan naapurin havaitsema tumma auto johdattaa tutkijat kidnappauksen jäljille. Juttu tulee ratkaista ennen kuin sieppaajien antama aikaraja on kulunut umpeen, joten…
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Bottas on monen nuoren idoli
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Paavin syntymäpäivä yllätys
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/20. Pressan kello. Panttilainaamon tiskille tuodaan taskukello, joka on aikanaan kuulunut itse George Washingtonille. Jimmien jalanjälkiä seuraava pikkupoika on löytänyt mielenkiintoisen autonratin, ja panttilainaamon porukka ostaa hienon lavan Louisianan jokavuotiseen Mardi Gras -paraatiin. Amerikkalainen sarja. (20')
60 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 25. Vieraana tänään näyttelijä Krista Kosonen. (43')
Uutisjutut: Ulkomaat: Yhdysvallat palauttaa suhteensa Kuubaan
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
60 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/6. Rapujuhlat. Montazamit järjestävät rapujuhlat, joihin vieraiksi saapuvat vuoden 1984 Miss Universum Yvonne Ryding ja Marian Anita-äiti. Ruotsalainen realitysarja.
50 min
Boss
Eilen 21:59
areena.yle.fi
6/10. Chicago on ajautunut kaaoksen valtaan, mutta Kane itse loistaa poissaolollaan. Meredith ottaa vastuuta miehensä puolesta. Saako hän estettyä laivaa uppoamasta?
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
30 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/8. Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. (24')
GRTV Game of the Year #3 - Livestream Replay
Eilen 21:07
gamereactor.fi
GRTV Game of the Year #3 - Livestream Replay
54 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Suomen Afganistan-veteraanit kertovat tulitaisteluista. Vaalipiirijako sekoitti Itä-Suomen poliittisen kartan. Miksi investoinnit karttavat Suomea? Juontajina Tuomas Kerkkänen ja Matti Virtanen.

Suositeltua

Kevennys: Aidosti suomalaista: Sukkahousulla itikat kuriin - ja aamukahvi
Eilen 13:47
mtvkatsomo.fi
Näin käy, kun astuu laavaan!
Eilen 10:55
iltalehti.fi
Poliisin järjetön voimankäyttö - etälamauttaa vanhuksen!
Eilen 07:38
iltalehti.fi
Mies oli ostamassa leikkiasetta – poliisit ampuivat kauppaan
Eilen 08:43
iltalehti.fi
Pohjois-Japanissa kunnon lumimyräkkä - jopa yli 70 cm!
Eilen 09:16
iltasanomat.fi
Sateita sateiden perään – huomiseksi saapuu taas uusi sadealue
Eilen 07:18
iltasanomat.fi