UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Poppipoliisit: The Voice of Finlandissa aivan hirveä esitys kaikilla aisteilla mitattuna
Tänään 20:59
iltasanomat.fi
Näin Mika Kallio ohjeistaa aloittevia motoristeja
Tänään 20:40
iltalehti.fi
IL-TV tapasi ratamottooripyöräilijä Mika Kallion, joka on mukana Helsingissä viikonloppuna vietettävillä Moottoripyörämessuilla. Kallio antoi ensimmäistä moottoripyörää hankkiville vinkkejä, kuinka valita alleen sopiva menopeli.
Näin lottovoittavaja otetaan vastaan Veikkauksessa
Tänään 20:16
iltasanomat.fi
Toinen lasiovi aukeaa ja valoisassa aulassa vastaanottovirkailija tervehtii tiskin takaa iloisesti vierailijaa.
Huipputarkalle nanosensorille juotetaan viini letkulla
Tänään 20:07
hs.fi
Tutkija Joana Guerreiro näyttää Aarhusin yliopiston nanoteknologian keskuksessa, miten huipputarkka nanosensori toimii. Laitteella voidaan esimerkiksi tutkia, kuinka paljon eri viinit aiheuttavat hiekkapaperimaista tunnetta ihmisen suussa. (Kuva: Reuters)
45 min
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita: Satuhäät
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Naapurin mökille piipahtaessaan Mia tutustui siellä grillaamassa olleeseen Klausiin, joka oli myytyä miestä ensikeskustelun jälkeen. Tästä alkoi rakkaustarina, jota aluksi jarrutteli 16 vuoden ikäero. (U)
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Hemmotellut sisarukset. Hemmotellut sisarukset saivat Calumet Innin lahjaksi isältään. Sisarusten kokemattomuus näkyy kuitenkin kaikkialla, ja he ovat jatkuvasti riidoissa henkilökunnan kanssa. Tilanne on räjähdysaltis, ja Gordonista tuntuu pian kuin hän olisi vankilassa. Saako Gordon koulittua sisarukset hotellinpitäjiksi vai onko heidän…
28 min
Dok: Biologi ja näkijä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Isabella Södling Augustson on koulutukseltaan biologi, mutta hän on myös näkijä ja toimii parantajana. Miten nämä maailmankuvat sopivat yhteen? Ja!mediaproduction, 2013. (U)
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/12. Vauhdikkaat synttärit. Maddien ja Gracen 16-vuotissynttärien suunnittelu takkuaa, kun kiireinen Connie ei tahdo löytää aikaa juhlien järjestelylle. Maddie toivoo autoa lahjaksi, mutta Melissa ei lämpene ajatukselle. Whitney saa harjoittelupaikan plastiikkakirurgin vastaanotolta. Amerikkalainen realitysarja. (43')
57 min
The Voice of Finland
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/20. Ääni ratkaisee 8. Kahdeksannessa Ääni ratkaisee -jaksossa laulavat Satu Kopo (Pori), Joni Koskimaa (Turku), Annabella Kilpinen (Helsinki), Sara Nuutinen (Espoo), Minna Hautakangas (Ii), Jesper Anttonen (Vantaa) ja Jennie Storbacka (Helsinki). Kotimainen viihdeohjelma. (42')
50 min
Mad Men
Tänään 19:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/13. Pirullisia tekoja. Ginsbergin luovuus herättää Donin kilpailuvietin. Betty taistelee painonsa kanssa ja yrittää sabotoida Donin ja Meganin suhdetta. Amerikkalainen draamasarja. (45')
5 min
Hero Music
Tänään 19:50
ruutu.fi
Parasta musiikkia Herolla. (3')
HS-uutiset 30.1.
Tänään 19:46
hs.fi
Stubb Vapaavuoresta: Tämä on yksi hyvä vaihtoehto
Tänään 19:45
iltasanomat.fi
Pääministeri Alexander Stubb (kok.) on ollut tietoinen elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren kiinnostuksesta Euroopan investointipankin suuntaan jo pitkään, eikä asia tullut hänelle yllätyksenä.
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 19:45
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
1 min
Salatut elämät: Osa 2755. Heidi kokee jälleen kovia
Tänään 19:45
katsomo.fi
135 min
Lupaus
Tänään 19:45
katsomo.fi
Lupaus on tarina kolmesta nuoresta naisesta, jotka sodan syttyessä päättävät liittyä lottiin. Anna päätyy ilmavalvontaan, Mona eläinlääkintään ja Ruth kenttäsairaalaan. Jokainen heistä saa koulutuksen tehtäväänsä, mutta sotaan ei pysty täysin valmistautumaan. Kukaan heistä ei osaa edes aavistaa, mitä annettu lottalupaus tulee heiltä vaatimaan. Ohjaaja: Ilkka…
SM-liigakierroksella ikävä tapaus - kiekko suoraan kasvoihin
Tänään 19:32
iltasanomat.fi
29 min
Kioski
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Miskan tarina osa 2. Tänään näemme Kioskissa minidokumentin toimittajamme Rakelin ja asunnottoman Miskan yöstä Helsingin kaduilla. Selvitämme, mitä Miskan ja asuntoministerin kohtaamisen jälkeen on tapahtunut. Kioskin vieraana on asuntoministerin perustaman työryhmän puheenjohtaja Peter Fredriksson, jolta kysymme, mitä konkreettista nyt on tapahtumassa. Löytyykö…
30 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
30 min
Ensisilmäyksellä: Äiti ja isät
Tänään 19:30
katsomo.fi
Barney ja James tappelevat raivoisasti siitä, kumman isän kanssa heidän äitinsä palaa yhteen. Ted saa bestmanina vastuulleen Wayne Gretzkyn valokuvan säilyttämisen, mutta päätyykin ratkomaan kummallista salaliittojuonta. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka ja Kolmas kivi auringosta -sarjan John Lithgow.
Vellu Saarela kertoo kohua herätteestä trikkaus-hypystään
Tänään 19:14
hs.fi
Tamperelainen trikkaaja Vellu Saarela herätti tammikuussa 2015 huomiota julkaisemalla videon hypystä, jonka vain yksi toinen trikkaaja maailmassa oli onnistunut tekemään aiemmin. Saarelalta meni neljä vuotta hypyn harjoittelun aloittamisesta siihen, että laskeutui hypyn jaloilleen. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus: Esa Syväkuru, editointi: Arttu Luhtala.
Maailman parhaimpiin trikkaajiin lukeutuva Vellu Saarela temppuili Sanomatalossa
Tänään 19:14
hs.fi
Tamperelainen Vellu Saarela, 22, näytti Sanomatalossa, millaisia temppuja hänen valikoimaansa kuuluu. Kaikkein vaarallisimpia hyppyjä ei Sanomatalon liukkaalla kivilattialla voitu tehdä. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus: Esa Syväkuru, Arttu Luhtala ja Matti Nousiainen, editointi: Esa Syväkuru.
3 min
Päivän sää
Tänään 19:12
katsomo.fi
Lähes miljoonan savukkeen laiton maahantuonti paljastui – näin ovelasti rikolliset yrittivät toimia
Tänään 19:07
iltasanomat.fi
Salakuljetuskerrat tapahtuivat marraskuussa. Savukkeet oli piilotettu sahanpurujen sekaan rekka-autoon, joka tuli Venäjältä Vartiuksen raja-aseman kautta Suomeen. Rekkaa oli jokaisella kerralla vastassa Helsingin suunnalta tullut kuorma-auto. Rekka-autoon piilotetut savukkeet siirrettiin lopulta vastaan tulleeseen kuorma-autoon syrjäisellä metsätiellä Kajaanissa.…
HS-sää 30.1.
Tänään 19:02
hs.fi
HS-sää 30.1.2015
2 min
Sääennusteita: sääennuste klo 18.00
Tänään 19:01
areena.yle.fi
28 min
Kulttuurimatkoja katastrofialueille
Tänään 19:00
areena.yle.fi
6/6. Runoutta ja journalismia Istabulissa. Runoilija Pelin Özer kertoo Gezin puiston suurista mielenosoituksista, jotka herättivät monissa nuorissa tarpeen saada äänensä kuuluville.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/8. Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja.
59 min
Samassa veneessä
Tänään 19:00
areena.yle.fi
4/6. Kimillä on tupa täynnä. Kuinka Rosien isä ottaa vauvauutisen? Onko pikkuvauvan hoitaminen Roannalle yhtä helppoa ja ihanaa kuin nuorempana? Jasminia painaa jokin murhe ja Dianen pitäisi revetä kahteen paikkaan.
12 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
5 min
Naapurit-arvonta
Tänään 19:00
katsomo.fi
60 min
Suurin pudottaja: Kymmenes punnitus
Tänään 19:00
katsomo.fi
Kilpailijat pääsevät jakamaan uutta urheilutietämystään läheisilleen ja naapureilleen. Aktivoiko yhteinen kuntoiluhetki myös ylipainoiset perheenjäsenet tavoittelemaan terveellisempää elämää? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Marco Ihmemaassa. Tällä kertaa Big Mark ja kumppanit saavat nähtäväkseen "Liisa Ihmemaassa" -kirjan kuvitusluonnoksia, joiden aitouden saapuu paikalle varmistamaan itse taiteilija Rodney Matthews. Lisäksi tarkastellaan outoja vanhoja esineitä, kuten lihasstimulaattoria, 1600-luvun päiväkirjaa ja luurankoa. Englantilainen realitysarja. (43')
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
44 min
Hiihdon SM
Tänään 18:45
areena.yle.fi
Kooste päivällä käydyista sprinttikilpailuista. Selostus Tapio Suominen. Jämi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Tage Ray.
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:43
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:42
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 18:41
areena.yle.fi
6 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 18:39
areena.yle.fi

Suositeltua

30 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi
Bergenheim niittasi Floridalle voiton!
Tänään 08:27
iltasanomat.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:45
ruutu.fi
65 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Rantaelämää
Tänään 13:35
katsomo.fi
Raskin maaginen torjunta siivitti Bostonin voittoon
Tänään 07:34
iltasanomat.fi
Tältä näyttää 20 vuotta sitten hylätty neuvostotukikohta Saksassa
Tänään 04:25
iltasanomat.fi