UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tältä näyttää maailman ainoalla YK:n hautausmaalla
Tänään 07:00
iltasanomat.fi
65 vuotta sitten alkanut Korean sota on yksi harvoista YK:n lipun alla käydyistä sodista.
Ville Nieminen tunteikkaassa haastattelussa: "Olen pelille niin paljon velkaa"
Tänään 06:01
iltasanomat.fi
ISTV:n Suoraa puhetta -ohjelman vieraana on tällä kertaa uransa päättänyt Ville Nieminen. Studiossa ovat tunteet pinnassa, kun legendaarinen tamperelainen Stanley Cup -voittaja kertaa uransa avainhetkiä Marko Lempisen haastattelussa.
Muusikon kesäautovalinta ei ole mimmimagneetti
Tänään 06:00
hs.fi
HS pyysi neljältä tunnetulta autoilijalta ehdotuksen alle 4000 euron kesäautoksi. Kansanedustaja, muusikko Mikko Alatalo etsi mahdollisimman tilavaa autoa ja valitsi 15-vuotiaan farmari-Volvon. HS:n koeajossa Volvosta kuitenkin paljastui huolestuttavia kolinoita. Toimittaja: Toni Lehtinen. Kuvaus & editointi: Vesa-Matti Väärä.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 04:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 26/56. Tänään illallisen valmistaa vuoden 2011 tangokuningatar Mervi Koponen, jonka vieraiksi saapuvat missi Sara Chafak, rap-artisti Uniikki ja tanssija Jussi Väänänen. Illallinen nautitaan hulppeissa tiloissa Helsingin Musiikkitalossa. Lopuksi Mervi vie vieraansa musiikkisaliin, jossa he pääsevät nauttimaan koskettavasta esityksestä. Kotimainen…
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 03:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 25/56. Viikon ensimmäisen illallisen valmistaa kotonaan tanssija Jussi Väänänen. Kun kauppareissulta unohtuu muutama ostos, on kokkailujen ohella yritettävä hälyttää vaimo apuun. Illallisvieraina miss Suomi Sara Chafak, rap-artisti Uniikki ja tangokuningatar Mervi Koponen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Wipeout
Tänään 02:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/18. Sokkotreffit. Wipeout tarjoaa tavallista jännittävämpää ohjelmaa sokkotreffeille. Tässä erikoisjaksossa 12 paria tapaa toisensa ensi kertaa ja lähtee hurjaan Wipeout-kilpailuun tavoittelemaan 100 000 dollarin palkintoa. Ainakaan vauhtia ei treffeiltä puutu. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43')
60 min
Holmes NYC
Tänään 02:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/24. Jumalten näkymä. Kun kyytipalvelun palveluksessa työskennellyt mies murhataan, poliisi epäilee kilpailevaa taksikuskia, mutta Holmesilla on toinen teoria. Tutkimuksia kuitenkin häiritsee Holmesin naispuolisen tuttavan kummallinen pyyntö. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 01:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/22. Kalifornialainen unelma. Radiojuontaja haluaa soittaa slovareita ympäri maailmaa. Surffilaudasta skeittiversion tehnyt perhe edistää kalifornialaista unelmaa. Skannausteknologian kehittäneet opiskelijat uskovat unelmiinsa. Perheyritys paikkaa verkko-ovet kanivarmasti. Amerikkalainen sarja. (43')
Tieteilijät kuuntelivat 17 vuoden ajan signaalia "toisesta galaksista" - se olikin mikro
Tänään 01:21
iltasanomat.fi
The Witcher 3:Wild Hunt - Monsters Developer Diary
Tänään 00:37
gamereactor.fi
The Witcher 3:Wild Hunt - Monsters Developer Diary
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/8. Nyt on luvassa miekkojen kalinaa, linnanneitoja ja turnajaisia, kun häitä vietetään keskiaikaiseen tyylliin. Hääjärjestäjinä yllättävät Sirpa Pietikäinen ja Veeti Kallio. Kotimainen realitysarja. (41')
Resonaari Soi! Essi Hellen Savoy-teatterilla
Tänään 00:13
iltasanomat.fi
Näyttelijä Essi Hellen esiintyi musiikkikoulun 20-vuotissyntymäpäiväkonsertissa resonaarilaisista koostuneen Classbeat-yhtyeen kanssa. Hellen oli toivonut päästä mukaan jo aikaisemmin, ja tänä vuonna sitten nappasi. Ensitapaaminen Classbeat-yhtyeen kanssa oli näyttelijälle tunteikas hetki.
Mortal Kombat X - Jason Voorhes DLC Livestream Replay
Eilen 23:37
gamereactor.fi
Mortal Kombat X - Jason Voorhes DLC Livestream Replay
60 min
Good Wife
Eilen 23:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 12/22. Väittely. Alicia ja Frank Prady kohtaavat ensimmäistä kertaa vaaliväittelyssä samaan aikaan kun Chicagoa uhkaa rotumellakka. Diane ja Cary ottavat ohjat omiin käsiinsä hoitaessaan Neil Grossin avioeroa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
90 min
Simon Barker shamaanin jäljillä
Eilen 23:10
areena.yle.fi
(Intangible Asset No. 82) Kuultuaan äänityksen korealaisen shamaanin Kim Seok-Chulin soitosta jazzrumpali Simon Barkerin valtaa tarve tavata tuo arvoituksellinen muusikko. O: Emma Franz.
55 min
Havaiji 5-0
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/22. Nyt ja ennen. Hyväntekeväisyyttä tekevän miehen kimppuun hyökätään, mutta kuolonuhriksi osoittautuukin toinen hyökkääjistä. Miksi rehti mies ei soittanut poliisia apuun, ja mitä tekemistä Groverilla on tapauksen kanssa? Danny retkahtaa naiseen ja sekaantuu hämärään tapaukseen. Konon tutkimukset tuottavat tulosta. Amerikkalainen draamasarja.…
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:45
areena.yle.fi
Life in Him: Ashleydawn Wells
Eilen 22:35
tv7.fi
Ashleydawn Wells on nuori, mutta Jeesukselle palava nainen Fort Myers Beach:lta, Floridasta. Jumala on ilmaissut itsensä ja hyvyytensä hänelle siten, että kun hän puhuu nuoremmille naisille ja teini-ikäisille tytöille, he kuuntelevat.Ashleydawn kertoo kuinka hän muuttui "haaleasta" kristitystä naiseksi, joka omaa palavan suhteen Jeesuksen kanssa ja on täynnä…
Irina Shayk Met Galassa
Eilen 22:28
iltasanomat.fi
Irina Shaykin ja Bradley Cooperin romanssihuhuille on saatu vahvistus. Tiistaina Shayk kuvattiin Met Galassa.
Life in Him: Bobby Milne
Eilen 22:15
tv7.fi
Bobby Milne on rekkakuski ja moottoripyöräilijä Floridasta. Menneisyydessään hän oli väkivaltainen mies ja hänen elämänsä oli täynnä moottoripyöriä, alkoholia ja huumeita.Bobby menetti kaiken, mukaan lukien perheensä. Eräänä päivänä hän kuitenkin tuli tuntemaan Jeesuksen ja löysi ihmisiä, jotka osoittivat hänelle rakkautta. Nykyään hän on uusi ihminen täynnä…
Vierailu Auschwitzissä veti Leijonat hiljaiseksi – ”Herätti tunteita”
Eilen 22:13
iltasanomat.fi
Osa MM-joukkueen pelaajista kävi kisojen välipäivänä Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseossa. Parin tunnin visiitti Oswiecimin pikkukaupungin laidalla sijaitsevassa museossa palautti mieleen ihmiskunnan synkintä historiaa.
59 min
Den glider in - Mestarit!
Eilen 22:07
areena.yle.fi
(1995) Se on siinä! Suomen jääkiekkomaajoukkueen tähtihetket ja maailmanmestaruustunnelmat torilta vuodelta 1995.
58 min
Arne Dahl: Valvova silmä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 1/2. Jouluisen Tukholman kaduilla hoipertelee puolialaston pahoinpidelty nainen. Poliisi saa vihiä laittomien lääkeaineiden varastosta ja epäilee, että rikollista toimintaa johdetaan Ruotsista.
60 min
Holmes NYC
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 18/24. Jumalten näkymä. Kun kyytipalvelun palveluksessa työskennellyt mies murhataan, poliisi epäilee kilpailevaa taksikuskia, mutta Holmesilla on toinen teoria. Tutkimuksia kuitenkin häiritsee Holmesin naispuolisen tuttavan kummallinen pyyntö. Amerikkalainen draamasarja. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/56. Vantaa. Kevään kunniaksi partio on jättänyt pitkät kalsarit narikkaan, mutta osa asiakkaista täytyy saattaa sisätiloihin lämmittelemään. Jannen ja Mikon haukansilmät bongaavat rikollisia liikenteestä huimaa tahtia. Suuronnettomuus uhkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
14 min
Arkistovieraana: Timo Jutila
Eilen 21:52
areena.yle.fi
(2015) Vuonna 1995 jääkiekon MM-kultaa voittaneen joukkueen kapteeni, kiekkoleijona Timo Jutila kertoo 20 vuoden takaisista voiton tunnelmista sekä muista jääkiekon mukanaan tuomista hienoista hetkistä.
1 min
Elävä arkisto: Ihanaa, Leijonat!
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Ihanaa Leijonat ihanaa! 20 vuotta sitten Suomi meni sekaisin, kun kiekkoleijonat voittivat maailmanmestaruuden Ruotsia vastaan käydyssä mitalitaistossa. Riemu raikui kansan juhliessa kauan odotettua voittoa.
Raamattu puhuu sinulle: Psalmit 69-70
Eilen 21:45
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä. Jani Pellikka lukee meille Raamattua.Jani Pellikka on Elävä Sana seurakunnan ylistyspastori Helsingistä.
134 min
Jalkapallon Mestarien liiga
Eilen 21:35
areena.yle.fi
Välieräottelu Juventus - Real Madrid. Selostus Tapio Suominen. Refereras på svenska av Antti Koivukangas.
26 min
Konkarikeskiviikko
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Osa 6/8. André Wickströmin isännöimässä hyväntuulisessa keskusteluohjelmassa kaikki vieraat ovat yli 60-vuotiaita. Vieraana valokuvaaja Henrik Schütt, joka puhuu mm. valokuvauksesta ja rokista. Dooning Productions, 2014. (U)
Sipilä pitää yllä jännitystä tulevasta hallituksesta
Eilen 21:26
iltasanomat.fi
Keitä hän on neuvotteluihin valitsemassa, sitä Sipilä ei sanonut. "En pohjaa kerro, koska sitä ei ole tiedossa.
Tie on valmis!: Oikeus luetaan
Eilen 21:15
tv7.fi
Lopun tullessa Jeesuksen omien kaikki synnit ovat anteeksi annetut ja ovat oikeudessa syyttömäksi julistetut!Asko Tynjälä puhuu tavalliseen elämään liittyvistä asioista - kuin mies miehelle. Ohjelman alussa ja lopussa Asko Tynjälä laulaa aiheeseen liittyvän laulun.Tunnettu suomalainen Vapaakirkosta eläkkeelle jäänyt pastori Asko Tynjälä kutsuu kanavan katsojia…
45 min
Mr Selfridge
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kausi 3, 8/10. Harry on Loxleyn pihdeissä mutta hän ei aio lannistua. Uudet ideat pyörivät jo miehen mielessä. Harry ei ymmärrä miksi Nancy väistelee tunteitaan. Victorin paikassa kuohuu. Pääseekö Grove jaloilleen?
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Juontaja ja malli Niina Backman ystävineen haastaa Hansin punaisten ja keltaisten ruokien maailmassa. Niina on suunnitellut värikkään menunsa etukäteen valmentajansa Sikke Sumarin kanssa. Hans puolestaan ei tiedä etukäteen edes ateriapaletin aineksia. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
35 min
Ajankohtainen kakkonen
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puukolla laihaksi - lihavuusleikkaus antoi Jarmolle uuden elämän, mutta Niinalle armottomat vatsakivut. Uhkaako tappava mykoplasma Suomen karjatiloja?
50 min
Historia: Mies, joka selviytyi Auschwitzista
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Freddie Knoller kertoo kiehtovan selviytymistarinansa toisen maailmansodan syövereistä. Sodan aikana hän eli miehitetyssä Pariisissa ja toimi vastarintaliikkeessä kunnes lopulta joutui Auschwitzin keskitysleirille. T: BBC
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/12. Aki innostuu tulitikkumiehestä, josta lyödään veto Helin kanssa. Tapani Kiminkisellä on myytävänä esine, jonka tarina liittyy myös Akin isään. Markku entisöi kyntöauraa. Kotimainen ohjelma. (43')

Suositeltua

Suora lähetys: Sipilän tiedotustilaisuus kello 20.05
Eilen 19:45
iltasanomat.fi
Kylmähermoinen kalastaja - valtava vonkale paljain käsin
Eilen 14:05
iltalehti.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 21:00
ruutu.fi
Youtube-tähdellä poikkeava erikoisuus - kaksi vaginaa!
Eilen 10:15
iltalehti.fi
28 min
Muisti: Viimeiset kärrymustalaiset
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Sotilasparaatin harjoituksissa Moskovassa nähtiin uusi supertankki
Eilen 08:26
iltasanomat.fi