UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Auts! Ruotsalaiselle kivulias yllätys kesken jäävesihaasteen
Tänään 11:16
iltalehti.fi
Jäävesihaasteen idea on kaataa ämpärillinen jääkylmää vettä päälleen tai maksaa rahaa ALS-taudin puolesta kampanjoivalle järjestölle. Haastettu saa sitten nimetä omia kavereitaan jatkamaan ketjua. Niin tekee myös ruotsalainen Daniel, mutta katso miten ikävä temppu hänelle tehdään. Varoitus: video saattaa naurattaa. VIDEO: YouTube/MoistChannel / Storyful
Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Tänään 11:15
iltasanomat.fi
Satatonnisella ajoneuvoyhdistelmällä ei ole pikkuteille asiaa. 12-akselisella jättirekalla ajetaan vain asvaltoiduilla pääteillä. ”Superrekka” on tarkoitettu terminaalien ja tehtaiden väliseen puutavaran siirtoajoon. 31-metrisellä monsterilla ei toistaiseksi ole liikennelupaa. Heti, kun Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi myöntää tarvittavan poikkeusluvan, alkavat…
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. 8. tuotantokausi. (22')
TalkKari kohtasi Tammavaltikan voittajan: "Sain sen mistä olen haaveillut!"
Tänään 10:33
iltasanomat.fi
Millainen on narsistipuoliso? "Narsismini teetti uskottomuutta, valehtelua ja vilpillisyyttä"
Tänään 10:31
iltasanomat.fi
Aiheesta keskustelevat Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen ja voimakkaista narsistisista piirteistä kärsinyt Meri Saarnilahti-Becker. Asiantuntijat ja Sari Helin kannustavat hakemaan välittömästi ammattiapua, jos tunnistaa narsistin elämässään. Lue myös: Kuinka paljon nainen saa muuttua tullessaan äidiksi? Miehen tuskainen avautuminen täällä
30 min
Moor Gääs
Tänään 10:30
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Lapsiperheen taloprojekti
Tänään 10:30
ruutu.fi
Unelmien koti. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Kellarin viimeistely kuluttaa budjetin loppuun, ja Gregin ja Daniellen on remontoitava oma makuu- ja kylpyhuoneensa ennakoitua halvemmalla. Lopulta piinaava remontti valmistuu, ja kaikkien toiveet toteutuvat. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (21')
60 min
MasterChef Australia
Tänään 10:20
ruutu.fi
Merisairaat kokkikokelaat. Kilpailijat matkustavat Fremantleen Länsi-Australiaan ja pääsevät pyytämään mereneläviä karskeille kalamiehille valmistettavaa ateriaa varten. Joukkuekilpailuna suoritettavassa tehtävässä kannattaa pistää kaikki peliin, sillä voittavan joukkueen jäsenet pääsevät kamppailemaan koskemattomuudesta. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi.…
Lehmäautolla ympäri Eurooppaa
Tänään 10:08
hs.fi
Christopher Kent ja Mari Vartiainen osallistuivat Caterham-autojen Keski-Euroopan kiertueelle.
Tanssia talon seinällä, ei sen kummempaa
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Pelottomat Esitys on kuvattu Yhdysvaltojen Oaklandin kaupungintalon seinällä. VIDEO: Futurerail.fi/
11 min
Kanikenttä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ei saa häiritä. Boris nukahtaa talviunilleen keskelle kiitorataa. Ellei karhua saada pois tieltä, lentokenttä on suljettava. Fredin ja Nedin on siirrettävä Boris, mutta unilta herätetty karhu on vihainen.
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pisteliäät pörisijät.
12 min
Karvinen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ystäväni Misu : Karvinen pelastaa Misun kiperästä tilanteesta. Misu tuntee jäävänsä velkaa Karviselle ja päättää alkaa maailman parhaaksi ystäväksi.
88 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ortodoksinen liturgia Tampereen Pyhän Aleksanteri Nevskin ja pyhän Nikolaoksen kirkossa. Palveluksen toimittaa kirkkoherra Markku Toivanen.
30 min
SM-liiga
Tänään 10:00
ruutu.fi
Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 10:00
ruutu.fi
Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
12 min
Sherlock Jakki
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kuka putsasi Pahkasian? Pahkasika rakastaa sotkua ja mutaa, mutta hänen naapurinsa eivät siedä Pahkasian voimakasta hajua. Joku järjestää Pahkasialle epämieluisan yllätyksen.
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Tilaa suvulle
Tänään 10:00
mtvkatsomo.fi
Siddiqin viisihenkinen perhe aikoo laajentaa taloaan peräti kolmeen suuntaan, ja budjetti on vain 150 000 puntaa. Äiti on tuskastunut ahtaaseen keittiöön, koska talossa vierailee usein kerralla jopa 40 sukulaista. Sarah pelkää, että väliseinien purkaminen käy kalliiksi. Myös Alfordin perhe laajentaa taloaan sukulaisvierailuja ajatellen. Uuteen taloon tulisi seitsemän…
6 min
Raimo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Vuosisadan ottelu.
X Factor UK: Hollywood-tähden sisko saa raikuvat aplodit
Tänään 09:59
mtvkatsomo.fi
Viimeisissä avoimissa koe-esiintymisissä panokset ovat kovat: nyt jos koskaan on aika tehdä vaikutus tuomareihin ja napata jatkopaikka kisassa. Lähes kaikki kilpailijat ilmoittavat musiikin ja laulamisen olevan suurin unelmansa, mutta monenko rahkeet todella riittävät alalle? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
60 min
MasterChef Australia
Tänään 09:20
ruutu.fi
Italialainen mestarien oppitunti. Italialaisen ruoan kummisetä Antonio Carluccio näyttää, miten valmistetaan pastaa ja pestoa. Mestarit valmistavat myös pitsaa, risottoa, kanapyöryköitä ja pastaa sekä carbonaraa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (44')
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Pään kivut. Migreeni vie usein Carolina Cederbergin työkyvyn ja kolmoishermosärky lamaannuttaa Outi Elon. yle.fi/aamusydamella.
25 min
Pokémon
Tänään 09:01
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
46 min
Emilie
Tänään 09:01
areena.yle.fi
12/20. Tuoretta avio-onnea varjostaa läheisen ihmisen kuolema. Vähitellen elämä palautuu raiteilleen ja perheenlisäystäkin on luvassa. Kanadalainen draamasarja.
Valiant Hearts: The Great War
Tänään 09:00
moontv.fi
Sota ja pelit ovat luonnollinen yhdistelmä. Jokainen haluaa kokea taistelun draaman, hetkisyyden ja toiminnan. Mutta oletko sinäkin kyllästynyt kuulemaan headsetissäsi lasten harjoittamasta hauraudesta äitisi kanssa? Ei hätää! Tällä viikolla Pasi kertoo hieman erilaisesta sotapelistä, jossa ei aikuisen ihmisen tarvitse raivota kakaroille, kun Pasi kertoo teille…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen, Kanikenttä, Late Lammas, Raimo ja Sherlock Jakki. Katsottavissa Areenassa.
60 min
Huvila & Huussi
Tänään 09:00
ruutu.fi
Pieneen mökkiin on aikanaan rakennettu takka, jolla lämmittäisi vaikka stadionin. Lisää neliöitä ja toimivuutta kaivataan myös mökin keittiössä, jossa Anita käyttää luovuuttaan lisätilan saamiseksi. Uuden mökin tupaantuliaisissa herkutellaan suomalaisella lähiruoalla. 5. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Fashion Star
Tänään 09:00
ruutu.fi
Mentorien valinta. Kilpailijoita on jäljellä kahdeksan, ja mentorit antavat heistä jokaiselle yksilöllisen haasteen. Osa kilpailijoista on innoissaan mentorien ohjauksesta, mutta toisten on vaikea ottaa neuvoja vastaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
46 min
Emilie
Tänään 09:00
areena.yle.fi
11/20. Häitä valmistellaan. Emilie on onnellinen, mutta myös kaihoissaan jättäessään avioliiton myötä opettajan paikkansa. Ovila on järjestänyt hääyötä varten romanttisen yllätyksen. Kanadalainen draamasarja.
43 min
Rakkautta ja jälkikasvua
Tänään 09:00
areena.yle.fi
21/66. Päätökset koetuksella. Surullinen tapaus sairaalassa lähentää Ninaa ja Patrickia. Billie ja Mick saavat raskaustestin tuloksen. Kenellä Proudmaneista on suhde ja keneen?
9 min
Chaplin
Tänään 08:52
mtvkatsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
30 min
Merimaili
Tänään 08:50
ruutu.fi
Merimaili on veneilyyn ja vesillä liikkumiseen keskittyvä ohjelma. Sarjassa tutustutaan mielenkiintoisiin veneilyä harrastaviin henkilöihin sekä vieraillaan veneilykohteissa eripuolilla Suomea. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:46
areena.yle.fi
Esiintyvä taiteilija Jeremias Rimppakinttu. Metsänväki kokoontuu Jeremias Rimppakintun vuotuiseen laulu- ja soittoesitykseen järven rannalle. Herra Repolainen haistaa tilaisuutensa tulleen.
Essi Hellén Putous-pressissä: Essi Hellén kertoi tunnelmistaan Putouksen pressitilaisuudessa
Tänään 08:45
mtvkatsomo.fi
Palo vei perheeltä kaiken - vihkisormus nousi tuhkasta
Tänään 08:42
iltalehti.fi
Palomiehet, naapurit ja tragedian kohdannut perhe kaivoi tuntikausia tuhkavuorta, joka oli vielä hetki sitten Cervantesien koti. Yritys kannatti, sillä perheenäiti Weedissä Kaliforniassa asuva perhe menetti palossa kaiken muun. VIDEO: CNN
12 min
Hunajapupuset
Tänään 08:40
mtvkatsomo.fi
Muutamat puput kertovat olevansa huolissaan Marouanesta, joka on käyttäytynyt kummallisesti viime aikoina. Onkohan Marouanella salaisuuksia? Puput päättävät toimia salapoliiseina ratkaistakseen asian. Lopulta he saavat selville, että Marouane on lähdössä sukulaisten luokse. Sophia ja puput päättävät...
10 min
Katinkontti
Tänään 08:34
areena.yle.fi
Topiksi Topin paikalle. Teatterin taikaa! Näyttelijä Soili Markkanen hämmästyttää Katti Matikaista muuntautumalla näytelmän naapurin Topiksi.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenvireyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.

Suositeltua

29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Boxin Night: Eva Wahlström vei pistevoiton
Eilen 22:12
mtvkatsomo.fi
Boxing Night: Tatli vs Abril ottelun 12. erä
Tänään 00:10
mtvkatsomo.fi
28 min
Pulttibois
Eilen 19:17
mtvkatsomo.fi
Boxing Night: Tatlin haastattelu ottelun jälkeen
Tänään 00:16
mtvkatsomo.fi
11 min
Kanikenttä
Tänään 10:00
areena.yle.fi