UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

50 min
LA Ink
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 20/21. Kun kissa on taas poissa. Kat lähtee käymään Jessen luona Austinissa, ja sillä aikaa urakoitsijan pitäisi tehdä liikkeessä muutostöitä. Arianna ja Rooftop ovat tietysti kissavahteina. Amerikkalainen sarja. (43')
35 min
Jopet-show
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
Mortal Kombat X: Erron Black Official Trailer
Tänään 02:09
gamereactor.fi
Mortal Kombat X: Erron Black Official Trailer
Näiden opiskelijoiden ranteessa tikittävät tonnien kellot
Tänään 02:00
hs.fi
Espoolaisen Kelloseppäkoulun oppilailla on ymmärrettävästi erityinen suhde kelloihin. Useimpien unelmana kun on alkaa ammatikseen valmistaa käsintehtyjä mekaanisia kelloja, joiden hinnat nousevat muutamasta tuhannesta satoihintuhansiin euroihin. Kysyimme oppilailta, millaiset kellot heidän ranteessaan tällä hetkellä tikittävät. Toimittaja Jussi Lehmusvesi HS.…
Kiinaan syntyy megakaupunkeja
Tänään 02:00
hs.fi
Kiinalaisista jo yli puolet asuu kaupungeissa, vaikka liikkeelle lähdettiin maatalousvaltaisesta takapajulasta. Shanghain ympärillä on lähes Etelä-Suomen kokoinen alue yhtä suurta kaupunkia.
Nämä asiat pitävät Habbo Hotelin hengissä vuonna 2015
Tänään 02:00
hs.fi
Habbo Hotel toimii vihdoin myös mobiililaitteissa. Virtuaalihuonekalujen lisäksi teineille myydään vaatteita, joita käyttäjät saattavat vaihtaa monta kertaa tunnin sisällä. Habboa tekee nyt noin sata työntekijää Helsingissä, Madridissa ja Lontoossa. Aktiivisia käyttäjiä on toimitusjohtaja Antti-Jussi Suomisen mukaan 2–3 miljoonaa kuukaudessa. Eniten heitä on…
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 30/31. Suklaakäsiraudat. Erikan suku on kotoisin Saksasta, joten häissä tanssitaan polkkaa. Kate järjestää ekohäät, ja Roula luottaa kreikkalaisiin perinteisiin. Jennifer on poliisi, ja se näkyy myös häissä. Päätyykö joku telkien taakse? Amerikkalainen realitysarja.
55 min
Tanssien tähtiin: Katutanssia ja freestyleä
Tänään 01:40
katsomo.fi
Viimeisessä avointen koe-esiintymisten satoa esittelevässä jaksossa tuomarit saavat eteensä muiden muassa energisen katutanssiryhmän itäisestä Lontoosta, 16-vuotiaat identtiset kaksostytöt sekä hip hop -duon, joka haluaa kertoa esityksellään tarinan. Mukana on jälleen myös viime kaudelta tuttuja koe-esiintyjiä, joista osa on päivittänyt esitystään yllättävään…
55 min
Cult: Lapsissa on tulevaisuus
Tänään 01:25
katsomo.fi
Jeff ja Skye selvittävät rikostutkija Sakelikin taustaa ja menneisyyttä ja löytävät talon, jossa hän on asunut kauan sitten. Talon nykyinen omistaja tuntuu tietävän enemmän kuin haluaa myöntää. Sakelik ei odottele toimettomana, mitä nuuskijakaksikko saa hänestä selville, vaan suojelee salaisuuksiaan viimeiseen asti. Cultissa Kelly saa Billy Grimmin viimein satimeen…
55 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Käännekohta. Lakeisha juo ja käy baareissa, eikä aviomies osaa sanoa hänelle ei. Blake haluaa olla kaunis morsian, mutta motivaatio puuttuu, eikä puolison suojeleva asenne auta asiaa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 13
Tänään 00:50
katsomo.fi
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/13. Tien päällä. Tässä jaksossa selviää, sakotetaanko typeristä kavereista. Entä miten kovan rangaistuksen saa vihaiselta äidiltä? Näemme myös, miten naiset yrittävät päästä pälkähästä olemalla herttaisia. Amerikkalainen sarja. (21')
55 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Kuusen kaadossa. Joulu lähestyy, ja Nicole Noles järjestää leikkitreffit kuusitarhalle, jossa tytöt kaatavat itselleen joulukuuset. Marci taas kutsuu tytöt hanukkajuhliin sekä tankotanssikurssille. Nicole Noles käy myös gynekologin luona kyselemässä lasten hankkimisesta. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/20. Temppelinrakentajat. Kiinasta palaavalla liikemiehellä on mukanaan omituinen tavarakokoelma. Taiwanilaisturisteilta löytyy työaikalomakkeita. Lentorahtihalliin kutsutaan liikkuva läpivalaisuyksikkö. Australialainen sarja. (23')
91 min
Titanic
Eilen 23:10
areena.yle.fi
2/2. Kukin Titanicin matkustajista kantaa mukanaan omaa menneisyyttään. Katastrofin laajuuteen vaikutti moni seikka. Hädän hetkellä sankaruus ja pelkuruus punnitaan yhteiskuntaluokasta riippumatta. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/20. Mystiset mausteet. Libanonista palaavalla naisella on eksoottisia mausteita, joiden nimeäminen aiheuttaa ongelmia. Ghanalaismiehen vaimon siviilisääty herättää kysymyksiä. Savulohipaketista löytyy kokaiinijäämiä. Australialainen sarja. (23')
117 min
Rysän päällä: Pettäjän iltapuhde
Eilen 22:50
katsomo.fi
Rene Locke ihmettelee miehensä pitkiä työpäiviä Dallasissa. Mies on myös alkanut pukeutua toisin ja käyttää uutta tuoksua. Voisikohan työreissuille löytyä toinen selitys? Chandondra Janssen saa tuta petoksen kylmän kuristuksen. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä epäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
41 min
Firma
Eilen 22:41
areena.yle.fi
15/22. Mitch ja Ray yrittävät vakavissaan kaataa Stackin ja Noble Insurancen junaileman salaliiton. Onnistuuko yritys, sillä vastapuoli väistelee tehokkaasti oikeuteen joutumista? Abby on juuri siellä missä tapahtuu.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/20. Viraalit vintiöt. Netistä löytyy monenlaisia ilkiöitä. Näemme mm. iPhone-pilan, saunassa piereskelijän ja ihmisiä pelottelevan zombien. Englantilainen sarja. (23')
10 min
Huuhkajat: Tihinen: Maahanmuuttajat ovat voimavara
Eilen 22:23
katsomo.fi
Merkittävässä asemassa suomalaisen jalkapallon kehitystyössä tällä hetkellä oleva EX-maajoukkuepuolustaja Hannu Tihinen näkee suomalaisen jalkapallon tulevaisuuden valoisana.
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
10 min
Formula 1: Malesian GP: Räikkönen mursi Mersujen rintaman
Eilen 22:23
katsomo.fi
Lewis Hamilton oli nopein 0,4 sekunnin erolla mutta kolmanneksi ajaneen Nico Rosbergin Räikkönen jätti taakseen.
2 min
Päivän sää
Eilen 22:21
katsomo.fi
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:15
areena.yle.fi
Uuden munuaisen saaneet Kirsi Rajasuo ja Sanna Laakso kokevat, että onnistunut elinsiirto oli heille enemmän kuin lottovoitto.
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Äitien sota
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Valokuva-alan yrittäjä Annan perheessä arjen aamut hoitaa isä. Mari on etävanhempi kahdelle lapselleen. Tuula on uusperheen äiti ja myös mummo. Kotimainen ohjelma. (42')
21 min
Kevennys 27.3.2015: Pöllön pelastus
Eilen 22:00
katsomo.fi
41 min
Firma
Eilen 22:00
areena.yle.fi
14/22. Abby on pahasti liemessä. Mitä Stack vaatii lunnaiksi vapauttaakseen hänet, ja suostuuko Mitch vaihtokauppaan? Ja vaikka Mitch ja Ray taipuisivatkin, FBI:n miehellä on sanansa sanottavana.
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 13/20. Hyvät hyssykät. Moni nettiin ladattu video saa pyörittelemään päätä. Tänään näemme mm. kostonhimoisen aussin, rohkean pyörätuolistuntmanin ja ekshibitionistisen puusepän. Englantilainen sarja. (24')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Keno
Eilen 21:55
ruutu.fi
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
29 min
Strada
Eilen 21:45
areena.yle.fi
Kollaboraattorit natsien miehittämässä Ranskassa. Miki Liukkonen, kyllästyttääkö boheemirunoilu? Omintakeisia mobiilipelejä Suomesta.
Käännekohta: Sylin täydeltä rakkautta
Eilen 21:45
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
30 min
Kumman kaa
Eilen 21:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Mel Gibson. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (22')
Roman Eremenko kertoi: Näin tappava laukaus syntyy
Eilen 21:17
iltalehti.fi
Eremenko kertoi IL-TV:n haastattelussa arvionsa siitä, paljonko vielä vaaditaan, jotta sarjan maalikuninkuus irtoaisi. Lisäksi mies muisteli edellistä Pohjois-Irlannin kohtaamista ja kertoi joitakin taustoja huippuvaarallisesta laukauksestaan. TOIMITTAJA: ILKKA LAITINEN VIDEO: JUSSI ESKOLA
Christian World News:
Eilen 21:15
tv7.fi
Esitetty USA:ssa 20.3.2015.CBN:n puolen tunnin uutispaketti, joihin valikoidaan kansainvälisesti kristittyjä kiinnostavia uutisia. Uutiset on esitetty USA:ssa viime viikon perjantaina.CBN on kristillinen televisiokanava, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa Virginiassa. Se tuottaa myös TV7-kanavalla nähtyä Klubi 700 -makasiiniohjelmaa.
44 min
Eduskuntavaalit 2015: Päivi Räsänen KD
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Puheenjohtajatentissä Kristillisdemokraattien pj. Päivi Räsänen. Mikä on puolueen tavoite, arvot ja ohjelma vuoden 2015 eduskuntavaaleissa? Tenttijöinä Kirsi Heikel ja Seija Rautio.
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/12. Koiranohjaaja Suskilla on tänään aihetta ylpeyteen, kun oma koira Hyrrä tekee merkittävän huumelöydön. Koirat ja koiranohjaajat Suski ja Mika myös kisaavat leikkimielisesti Postitullissa. Paikka on tunnetusti Mikan koiran Danin voittoisa kotikenttä. Realla on tänään viimeinen työvuoro Vaalimaan tullissa. Ilmassa on haikeutta, mutta vuorossa…

Suositeltua

10 min
Formula 1: Malesian GP: Räikkönen mursi Mersujen rintaman
Eilen 22:23
katsomo.fi
35 min
Jopet-show
Eilen 11:30
ruutu.fi
Tästä takaa-ajosta ei dramatiikkaa puutu
Eilen 14:10
iltalehti.fi
28 min
Dok: Oudot rokkilinnut idästä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
28 min
Uusi päivä
Eilen 13:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Eilen 09:07
areena.yle.fi