UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ruplan syöksy pimensi kauppojen ikkunat Lappeenrannassa: "Tämä seutu on kärsinyt"
Tänään 02:54
iltasanomat.fi
Ruplan viime päivät vapaassa pudotuksessa ollut kurssi kurittaa kovalla kädellä venäläisten ostosmatkailuun investoineita lappeenrantalaisia. Katukuva on viime päivien aikana hiljentynyt selvästi, kun venäläisiä ei enää ole saapunut rajakaupunkiin aiempaan tahtiin. Useissa liikkeissä on käynnistetty loppuunmyynti. Osassa kaupoista ovet on jo pysyvästi suljettu…
55 min
Scandal
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 16/18. Kiihottaja. Olivia lähettää Abbyn sijaisekseen Valkoiseen taloon ja yrittää tuhota B613:n isänsä avulla. Restonin kannatuksen nousu saa Abbyn ja Leo Bergenin tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Game of Thrones
Tänään 01:43
areena.yle.fi
10/10. Äiti. Freyn joukot nujertavat Starkit. Roose Boltonista tulee Pohjoisen suojelija. Arya pääsee pakoon. Daenyrys kohtaa Yunkaissa orjat, mutta pidetäänkö häntä valloittajana vai vapauttajana? 3. kausi. T: HBO. (U)
Ruplan romahdus aiheutti historiallisen hetken hotellissa Lappeenrannassa
Tänään 01:36
iltasanomat.fi
Keskiviikon ja torstain välinen yö jää historiaan Lappeenrannan matkailussa. Alkuvuonna alkanut venäläisten yöpyjien lasku saavutti pohjakosketuksen. Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitsevassa hotelli Lappeessa vietettiin ensimmäinen yö, jolloin majoittuneena ei ollut yhtään venäläistä. – Rupla on romahtanut ja venäläisten matkailijoiden määrä on romahtanut,…
70 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/12. Häät toiselta planeetalta. Harras Tähtien Sota -fani Charles haluaa järjestää scifiteemaiset häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Juhlat ovat kuin toiselta planeetalta robotteineen ja valoefekteineen ? mutta muistaako Charles, että häissä on myös morsian? Englantilainen dokumenttisarja.
50 min
Game of Thrones
Tänään 00:52
areena.yle.fi
9/10. Castameren sateet. Robb tapaa lordi Freyn, jonka tytär Roslin on avioitumassa Edmuren kanssa. Daario ja Yorah suunnittelevat Yunkain valloittamista. Freyn ja Tullyn suvut liittoutuvat keskenään. T: HBO. (U)
55 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Solumuistia ja jääympyröitä. Voiko elinsiirtopotilas saada uuden elimen myötä luovuttajan luonteenpiirteitä ja jopa muistoja? Ovatko järvissä ja joissa havaitut täydelliset jääympyrät luonnollisia, vai onko niiden takana jokin muu voima? Entä miten on mahdollista, että nainen ei olekaan synnyttämiensä lasten biologinen äiti? Amerikkalainen…
55 min
Rakkauden FAQ
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. En pääse yli exästä. Onko tämä normaalia? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Simo Frangén, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
3 min
Huumorijoulukalenteri: Setä reissaa 3
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 19/24. Setä suuntaa Tukholmaan katsomaan, mitä nähtävää Ruotsin pääkaupungissa on. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
USA: Sonyn hakkerointi on uhka kansalliselle turvallisuudelle
Tänään 00:01
iltasanomat.fi
Valkoisen talon mukaan Sony Pictures -elokuvayhtiötä vastaan tehtyä hakkeri-iskua käsitellään vakavana uhkana Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle. Viranomaiset eivät voi vahvistaa epäilyjä siitä, että Pohjois-Korea olisi tietomurron takana. Valkoisen talon mukaan maan turvallisuusviranomaiset tutkivat iskua ja harkitsevat sopivia vastatoimia. Hakkerointia…
2 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Äänet ja musiikki
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 19: Äänet & musiikki. Joulukalenterin äänimaailman luomisesta kertovat äänisuunnittelija Jukka Kaitala ja säveltäjä Jyrki Nevala.
56 min
Game of Thrones
Eilen 23:56
areena.yle.fi
8/10. Toiset pojat. Kuninkaansatamassa vietetään Tyrionin ja Sansan häitä. Daenerys neuvottelee palkkasotureiden päälliköiden kanssa liittoutumisesta. Melisandrella on juoni punottuna Gendryä varten. T: HBO. (U)
55 min
Guinness World Records
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/13. Letkumies. Tämänkertaisissa ennätyskokeissa paistinpannut kiertyvät rullalle, kynttilät syttyvät jalkatyöllä, ja vanukas toimii juoksualustana. Loppuhuipennuksessa entinen palomies, nykyinen rodeoratsastaja antaa oppitunnin siitä, miten letkua käsitellään. Amerikkalainen sarja.
HS: Suomalaiset kehittivät juotavan ruoan - toimittaja testasi
Eilen 23:40
iltasanomat.fi
Se on siis rakennettu täyttämään ihmiskehon saantisuositus kaikkien ravintoaineiden osalta. Juoma on kerännyt jo laajaa kansainvälistäkin huomiota.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 23/40. Lapin likalla Susannella on kolme aikuista lasta ja takanaan pitkä, 10 vuoden sinkkuaika. Edellinen suhde päättyi ikävällä tavalla miehen petollisuuteen, joten luotettava mies olisi hakusessa. Susanne on syystäkin kyyninen rakkauden suhteen, mutta vahva optimismi ja iloisuus ajavat kuitenkin vielä etsimään. Kotimainen realitysarja. (22')
70 min
Kylmä rinki
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/16. OzTV. Oziin saapuu TV:n kuvausryhmä tekemään ohjelmaa vankilaelämästä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (50')
Kuubalaiset riemuitsevat käänteestä USA-suhteissa
Eilen 23:24
iltasanomat.fi
Reutersin mukaan maan pääkaupungissa Havannassa törmää jatkuvasti historiallisiin uutisiin Yhdysvaltojen ja Kuuban suhteiden normalisoinnista. - Näillä uusilla suhteilla Kuuba toivoo vaurastuvansa. Se on mahtava uutinen vuoden lopulle. Maan talous kasvaa, suhteet paranevat. 56 vuotta vallankumouksen jälkeen tämä on parasta, mitä voi tapahtua meille, kuubalainen…
55 min
Eloonjääneet: Yhtenäisyyspäivä
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Sekä Arkissa että Maan pinnalla vietetään Arkin yhdistymisen juhlapäivää, mutta kummassakaan paikassa se ei suju ilman vakavia ongelmia Maan asukkaiden ja kapinallisten vuoksi. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan.
87 min
Varg Veum: Kylmät sydämet
Eilen 23:00
areena.yle.fi
(Kalde hjerter/2012) Karin on raskaana: Veumista tulee isä! Varg saa tehtävän etsiä kadonneita sisaruksia. Pian käy selväksi että juttuun liittyy suuria henkilökohtaisia vaaroja. Onko hän haukannut liian ison palan? (U)
55 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 16/24. Älyratti. Älyratti. Tällä kertaa toiveikkaat yrittäjät esittelevät leijonille muffineja, sushirullia ja verkkoterapiaa. Lisäksi nähdään, miten älyratti parantaa liikenneturvallisuutta. Amerikkalainen sarja. (43')
57 min
Game of Thrones
Eilen 22:58
areena.yle.fi
7/10. Karhu ja kaunokainen. Daenerys ja orjakauppias Razdal mo Eraz vaihtavat lahjoja keskenään. Sansa pohtii avioitumistaan, mutta onko Tyrion oikea valinta? Melisandre paljastaa salaisuuden Gendrylle. T: HBO. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
50 min
Havaiji 5-0
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/24. Äitienpäivä. Kun Wo Fat on vankilassa, McGarrett on valmis tapaamaan Shelburnen. Yllättävä vankilapako muuttaa kuitenkin asetelmat, ja koko poliisiasema on vaarassa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
Päivän sää
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
EHT: Venäjä: Venäjä liian vahva Leijonille
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Jääkiekkomaajoukkue aloitti Venäjän EHT-turnauksen Sotshissa tappiolla. Isännät veivät ottelun niukasti 2-0. Pääosaan nousivat huippuiskussa olleet maalivahdit.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Golf: Ilonen satsaa Major-turnauksiin
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Golfari Mikko Ilosen erinomaiset esitykset kuluneen vuoden aikana ovat nostaneet hänet maailmanrankingissa sijalle 47.
5 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
53 min
Game of Thrones
Eilen 22:05
areena.yle.fi
6/10. Muurille kiipeäminen. Tywin hakee Lannistereille taas liittolaisia naimakauppojen avulla. Robb puntaroi sovintoa Freyn kanssa. Jon Nietos, Ygritte ja villit lähtevät kiipeämään Muurille. T: HBO. (U)
60 min
NYC:n täydelliset naiset: Leidit ja legendaarinen Birdland
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Kristen ja Heather yrittävät sopia riitansa hyvän ravintola-aterian ja aviomiesten tuella. Sonja palkkaa uuden naisassistentin varmistuttuaan ensin, ettei tämä ala psykoanalysoida häntä, vaikka psykologiaa onkin opiskellut. Ramonan aviomies Mario esittää Effortless-nimisen herkän laulun Manhattanin kuuluisalla Birdland-jazzklubilla. Häntä säestää flyygelillä…
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
52 min
Ulkolinja: Kovaa raaka-ainekauppaa
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Ihmiskunta ei ole koskaan kuluttanut raaka-aineita yhtä paljon kuin nyt. Esimerkiksi vehnän, riisin, sokerin, soijan ja öljyn hinnoilla keinottelu ja voitontavoittelu luo suuria voittoja, mutta myös äärimmäistä köyhyyttä.
Uutisjutut: Kotimaa: Automaattimetrosta kovat näkemyserot
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Victoria's Secret Fashion Show
Eilen 22:00
ruutu.fi
Häikäisevimpien muotinäytösten kärkeen kuuluvassa showssa esitellään Victoria's Secretin vuoden alusvaatemallistoa. (41')
Uutisjutut: Ulkomaat: Äänenpainot Ukrainaa kohtaan kovenevat
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Politiikka: Stubb haluaa Sipilältä sitoumuksen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
70 min
Dok: Näin itseni
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Cris af Enehielm on suomalaisen teatteri- ja kuvataiteen omaleimaisimpia tekijöitä. Taiteellisen menestyksen kääntöpuolena on kuitenkin kiusattu ja haavoitettu sielu. Ohjaus: Tommi Seitajoki. Impressio Films Oy, 2014.
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/20. Talo vetten päällä. Johnnie ja Walt hierovat kauppoja joessa kelluvasta kesämökistä. Jenkki loihtii vanhasta ja rähjäisestä Ford Mustangista upean menopelin, ja Jimmien entinen naapuri saapuu kaupittelemaan karmaisevaa kokoelmaa vankien valmistamia teräaseita. Amerikkalainen sarja. (20')
Uutisjutut: Kotimaa: Haaste koko Suomen yrityksille
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Suora lähetys: Presidentti Vladimir Putin pitää lehdistötilaisuuden kello 11
Eilen 08:43
iltasanomat.fi
Ovela hiuslenkkivaras jäi kiinni itse teossa - millä tyylillä!
Eilen 13:46
iltalehti.fi
29 min
Silminnäkijä: Tappajien tarina
Eilen 20:00
areena.yle.fi
51 min
Tiededokumentti: Tieteen pioneereja
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kivikon hiihtohalli paikkaa luonnonlatujen puutetta
Eilen 15:22
hs.fi
Eila, Rampe ja Likka –elokuvan pois leikkattu kohtaus: Rampen ja Eilan suuri kahvipetos
Eilen 10:19
iltasanomat.fi