UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

82 min
Dokumenttiprojekti: Estherin kehä
Tänään 21:35
areena.yle.fi
Esther Phiri on kansallissankari Sambiassa. Naisnyrkkeilijä, joka on saavuttanut maailmanmestaruuden. Mitä tapahtuu kun Eshter haluaa jotain muuta? O: Jessie Chisi, Salla Sorri T: Helmi Films Oy. (U)
Töihin palannut Raija helle-ennusteesta: ”Haluatko kuulla miten kärttyinen olen?”
Tänään 21:19
iltasanomat.fi
56 min
Minun totuuteni: Per Gahrton
Tänään 21:10
areena.yle.fi
6/8. Per Gahrton oli yksi Ruotsin vihreän puolueen luojista. Nyt hän kertoo ympäristöliikkeestä, kymmenen vuotta kestäneestä ajastaan EU-parlamentissa sekä suhteestaan alkoholiin.
58 min
Yle Live: Lauri Tähkä
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Maestro tuo valoa pimeään tunnelmallisessa konsertissa Helsingin Aleksaterin teatterista. (U)
55 min
Beat-sukupolvi
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Jack Kerouac, William Burroughs ja Allen Ginsberg olivat beat-sukupolven suunnannäyttäjiä. Dokumentti kertoo heidän ystävyydestään, elämästään ja kulttikirjoistaan. (Beat Generation, Ranska 2013)
60 min
Klikkaa mua: Osa 5. Jan
Tänään 21:00
katsomo.fi
Ellalla on treffit Janin kanssa. Jan suunnittelee vaasalaista taidekeskusta ja suhtautuu projektiinsa, niin kuin työhönsä muutenkin, todella intohimoisesti. Intohimoa syntyy myös Ellan ja Janin välille. Ja kun Ella pyytää Janin luokseen yöksi, Jan on kuin kotonaan.
60 min
Salaisuuksia ja valheita: Valhe
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Abby on kateissa, ja Ben uskoo Jessin tehneen tytölle jotakin. Cornell tietää viimein, kuka Tomin oikeasti tappoi. Ben löytää raskauttavia todisteita ja joutuu toden teolla miettimään, miten voisi toimia oikein. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä?
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/12. Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. (43')
5 min
Special Olympics: 2015 World Games
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Suomalaisosallistujien kuulumisia. Toimittaja Kristiina Kekäläinen.
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 21:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/10. Virpin perheen ruokailutavat ovat retuperällä, ja Virpin ylipaino vaikuttaa jo arjessa jaksamiseen. Nyt unelmissa on oman yritystoiminnan aloittaminen, mutta löytyykö Virpiltä voimaa kahden suuren muutoksen toteuttamiseen samanaikaisesti? Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Kausi 2015. Jakso 215/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 20:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
4 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
30 min
Uinnin MM
Tänään 20:30
areena.yle.fi
Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Kazan, Venäjä.
Andersson: Äärioikeiston väkivalta uhkaa sananvapautta
Tänään 20:21
hs.fi
Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson kertoo näkemyksensä siitä, miksi äärioikeiston väkivaltaisiin toimiin puuttuminen on koko yhteiskunnan asia. Andersson osallistui HSTV:n keskusteluun suomalaisesta äärioikeistosta.
Packalén: Tätä on monikulttuurisuuskriittisyys
Tänään 20:17
hs.fi
HSTV:n keskustelussa suomalaisesta äärioikeistosta sivuttiin myös maahanmuuttokeskustelun retoriikkaa. Videolla perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén selittää, miten hän ymmärtää sanan monikulttuurisuuskriittisyys.
59 min
Mira ja miljoonakodit: Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo
Tänään 20:01
katsomo.fi
Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo: Marcus on mokannut tärkeän asiakkaan kanssa, ja Mira joutuu selittelemään tilannetta asiakkaalle. Lisäksi Itäkeskuksen tornitalon toimeksiantaja hengittää jatkuvasti Miran niskaan. Pitääkseen vaativan toimeksiantajan tyytyväisenä Mira aikoo järjestää perinteisen asuntoesittelyn sijaan jotain ennennäkemätöntä. Haastava…
30 min
Duudsonit: Britneyn synttärit
Tänään 20:00
katsomo.fi
Duudsonien rakas lemmikkipossu Britney on vakavasti sairas, vain muutamaa päivää ennen synttäreitä. Britney viedään eläinlääkärille ja pojat joutuvat odottamaan tuloksia yön yli kaupungissa. Lennettyään ulos hotellista, muut tekevät nukkuvalle Jarpille rajun poliisipiilokamerapilan. Mutta paraneeko Britney? - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla…
60 min
Fitnesspäiväkirjat: #kiusaukset
Tänään 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
27 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 250: "Hetken tie on kevyt". Lauri lipsauttaa. Otso tutkii Hoopeeta. Asko katsoo peiliin. Tomi ottaa Karrista mallia. (U)
28 min
Kulutustavaratarkastajat
Tänään 20:00
areena.yle.fi
9/10. Suurennuslasin alla on tänään broilerin elämä munasta ruokapöytään. Sotilaan varustus on täynnä huipputeknologiaa. Mitä Blue Force -teknologia tarkoittaa? Miten voi päästä lennolle business-luokkaan?
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/20. Kaisa ja Teuvo ovat saapuneet Pirkkalaan, missä heitä on vastassa kotinsa myyntiä malttamattomana odottava Jutta Gustafsberg. Sakari Majantie saapuu kuvaamaan uudet promokuvat Vivan henkilökunnasta. Kaisa hakee myyntiin kuuron perheen rivitaloasunnon Orimattilasta. Kotimainen realitysarja. (43')
58 min
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/12. Botnia Hotel & Restaurant Kruunupyyssä on vaihtanut omistajaa useamman kerran ja paikan maine on kärsinyt vuosien mittaan. Nykyinen yrittäjäperhe on ostanut hotellin takaisin itselleen ja koittaa paikata etenkin hotellin ruokatarjonnan mainetta. Jyrki Sukula ei ole ollenkaan vakuuttunut keittiön toiminnasta tai tarjonnasta, kritiikkiä saavat…
Gunjack - Reveal Trailer
Tänään 19:36
gamereactor.fi
Gunjack - Reveal Trailer
55 min
Suomen paras leipomo
Tänään 19:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/9. Lappi. Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 19.30. Suomen parhaan leipomon etsintä alkaa Napapiirin pohjoispuolelta. Lapin alueen paremmuudesta taistelevat perinteinen Lähtevänojan kotileipomo, maailman pohjoisin suklaapuoti Choco Deli & Bakery sekä konditoria ja lounaskahvila Toivo Rovaniemeltä. Kotimainen ohjelma. (42')
HS-uutiset 3.8.
Tänään 19:33
hs.fi
5 min
Päivän sää
Tänään 19:33
katsomo.fi
HS-sää 3.8.
Tänään 19:32
hs.fi
28 min
Poikamiesboksi: Syntymäpäivät
Tänään 19:32
katsomo.fi
Kausi 1, 3/12. Felix viettää syntymäpäivää ja ex-vaimonsa tapaamisen vuosipäivää. Oscar päättää piristää alakuloista ystäväänsä viime hetken yllätysjuhlilla. Kekkereihin kutsutaan sekalainen soppa Felixin tuttuja. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry.
31 min
Emmerdale: Raastuvassa tavataan - vai tavataanko?
Tänään 19:30
katsomo.fi
Koko kylä jännittää, ilmestyykö Rachel oikeudenkäyntiin. Charity ja Declan lähtevät tekaistulle työmatkalle Saksaan juuri ennen oikeudenkäyntiä. Priya yrittää järjestää Leylalle töitä, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Jai yrittää pusertaa Alista lisätietoja Archien olinpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/56. Kuopio. Jaakko ja Pauli ottavat toisistaan mittaa ammuntaharjoituksissa. Suomen peli saa pariskunnan tunteet kuumenemaan. Aamuyöstä kiipeillään korkealla. (21')
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
Heinäluoma: SVL:n toimintaan on puututtava
Tänään 19:21
hs.fi
Kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd) luettelee Suomen Vastarintaliikkeeseen liitettyjä väkivallantekoja, ja toteaa, ettei yhteiskunta voi olla reagoimatta sotaan ja uusnatsitoiminnan ihailuun kehottavan yhdistyksen toimintaan. Video on osa HSTV:ssä käytyä keskustelua suomalaisesta äärioikeistosta.
Street Fighter V - Vega Reveal Trailer
Tänään 19:19
gamereactor.fi
Street Fighter V - Vega Reveal Trailer
8 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:15
katsomo.fi
8 min
KHL: "Jokerit ei ole pakotteiden kohteena"
Tänään 19:15
katsomo.fi
29 min
Tiettömän taipaleen takana
Tänään 19:00
areena.yle.fi
5/6. Hege ja Helge Nordskar lähtivät Oslosta nauttimaan elämästä luonnon keskellä. Jonkin aikaa he valmistivat matkamuistoja Lommedalenissa ja nyt he ovat rakentaneet elämyspuiston Jotunheimenin juurelle.
29 min
Uinnin MM
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Kazan, Venäjä.
59 min
Historia: Hrushtshov Amerikassa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Nikita Hrushtshovin omien sanojen mukaan hänen vierailunsa Yhdysvalloissa syksyllä 1959 oli yksi hänen elämänsä kohokohtia. Kuinka amerikkalaiset kylmän sodan keskellä kommunistijohtajaan suhtautuivat?
16 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi

Suositeltua

Nyt oli pakettiautolla kiire
Tänään 13:21
iltalehti.fi
27 min
Silminnäkijä: Valkoisen vallan soturit
Tänään 11:30
areena.yle.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Eilen 23:35
ruutu.fi
Traaginen helikopterionnettomuus Venäjällä - tuhannet katsojat näkivät kaiken
Tänään 10:10
iltalehti.fi
65 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
65 min
Rallin MM-sarja
Eilen 23:30
ruutu.fi