UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

"Pitäisi purkaa koko rakennus" - mielipiteitä jakava Itäkeskus on aikansa arkkitehtoninen helmi
Tänään 10:53
iltasanomat.fi
58 min
Luontoretkellä: Isokauris näkyvissä
Tänään 10:30
areena.yle.fi
Lounais-Norjassa on perinteisesti pyydetty saksanhirveä eli isokaurista. Kuinka jahtiin valmistaudutaan, ja millaisia pyyntitapoja metsästäjillä on käytössään? (U)
25 min
Dexpedition
Tänään 10:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/9. Dex Texasissa. Dex ja Fab vierailevat El Pasossa, jossa he tutustuvat paikallisiin yrityksiin, käyvät ratsastamassa ja kuulevat kauhujuttuja rajan takana sijaitsevasta Juárezista. Matkailuohjelma. (22')
Jaajolta jäätäviä tuijotuksia - katso Suomen suosituimman juontajan katsekavalkadi!
Tänään 10:14
iltasanomat.fi
Tällä videolla näkyy, kuinka timanttisesti Suomen suosituin juontaja Jaajo Linnonmaa keskittyy työhönsä. Kysyttyään kysymyksen hän on luonut kilpailijoihin sellaisia katseita, jotka oli ehdottomasti ikuistettava omaksi klipikseen. Haluatko miljonääriksi? lauantaisin klo 20 Nelosella!
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Mahdolliset maailmat -näytelmä pohtii elämänvalintoja
Tänään 10:14
areena.yle.fi
Kansallisteatterin päänäyttämöllä nähdään jälleen kotimainen kantaesitys. Paavo Westerbergin kirjoittama ja ohjaama Mahdolliset maailmat -näytelmä pohtii elämänvalintoja ja sitä, miten paljon lähimmäisiä ja omaa elämää voi käyttää taiteen materiaalina.
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Litiumin kysyntä rajussa kasvussa
Tänään 10:11
areena.yle.fi
Litiumia tarvitaan yllättävienkin tuotteiden valmistukseen kuten lääkkeisiin. Akku- ja paristoteollisuus sekä lasi- ja keraaminen teollisuus ovat toistaiseksi litiumin suurimmat käyttäjät.
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Gravitaatioaalloista viimein suora havainto
Tänään 10:08
areena.yle.fi
Gravitaatio- eli painovoima-aaltoja on kyetty havaitsemaan ensimmäistä kertaa. Yhdysvaltalaistutkijoiden löytöä on ehditty kuvata vuosikymmenen tiedeuutiseksi.
4 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 15:00, 11.2.2016
Tänään 10:07
areena.yle.fi
Aiheina muun muassa käräjäoikeuksien lakkautukset, Ranskassa sattunut bussionnettomuus ja sähkön kulutus.
30 min
Ullan unelmakakku
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/12. Kyläjuhlat. Pienen kyläyhteisön vuosittain viettämät kesäjuhlat ovat kasvaneet miltei festivaaleiksi. Tänä vuonna sinne kaivataan kakkua jossa otetaan huomioon myös erikoisruokavaliot. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
55 min
Farm Kings: Kevättä rinnassa
Tänään 10:00
katsomo.fi
Joe ideoi uusia projekteja täyttä häkää, vaikka lumi on vielä maassa. Hän haluaisi ottaa tilalle runsaasti lihakarjaa, mutta Tim ja Pete ovat epäilevällä kannalla. Leipomokahvilaa pyörittävä Elizabeth miettii saisiko houkuteltua Danin avukseen, mutta tämä tuntuu viihtyvän raksalla. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi…
3 min
Irina Vartia – näyttelijän merkintöjä: Kerrospukeutumisen A ja O
Tänään 10:00
katsomo.fi
Salkkareissa Monicaa näyttelevä Irina Vartia avaa perjantaisin julkaistavassa Irina Vartia – näyttelijän merkintöjä -blogissaan ajatuksiaan työstään ja elämästään.
Granlundin pitkä putki katkesi – Donskoi ja suomalaisveskarit loistivat
Tänään 09:50
iltasanomat.fi
25 min
Dexpedition
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/9. Feikkausta Amerikassa. Dex ja Fab ottavat Los Angelesin haltuun. Rannalla tavataan mukavia ja ei niin mukavia ihmisiä, ja allasbileet ovat tietenkin mahtavia. Matkailuohjelma. (22')
Lamar Odom palasi julkisuuteen bordellikooman jälkeen
Tänään 09:38
iltasanomat.fi
Koomaan yliannostuksen takia viime lokakuussa vajonnut ex-koripallotähti Lamar Odom palasi torstaina julkisuuteen, kertoo Variety-lehti. Odom osallistui räppäri Kanye Westin uuden vaatemalliston ja albumin julkistamistilaisuuteen Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Odomin vaimon Khloe Kardashianin sisko Kim Kardashian on naimisissa Westin kanssa. Räppäri…
29 min
Koirat hotellissa: Koirat koulussa
Tänään 09:30
katsomo.fi
Kausi 1, 6/10. Hotelin aulaan syntyy koiranpentujen kaaos, kun Matt aloittelee hotellin ensimmäistä pentukoulua. Toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi joutunut bokseri Lily on niin aggressiivinen, että hän saa Mattilta yksityisopetusta. 15-vuotias Emma tulee koirahotelliin työharjoitteluun. Matt ja Leon koirineen aikovat vapaaehtoistyöhön kouluun, mutta ensin kaikki…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:25
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:23
areena.yle.fi
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:17
areena.yle.fi
Kreeta Karvala, Heidi Marttila ja Ville Blåfield pistävät viikon puheenaiheet pakettiin.
6 min
Huomenta Suomi: Smoothieleivokset
Tänään 09:10
katsomo.fi
25 min
Studio55.fi: Liika on liikaa - miten eroon alkoholista?
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki ja seitsemän vuotta sitten raitistunut kokemusauttaja Hannu Ylönen.
58 min
Ravintola Kong Hans - unelma tähdistä
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Historiallinen ravintola Kong Hans Kælder menetti Tanskassa ensimmäisenä myönnetyn Michelin-tähden. Nuori mestarikokki Mark Lundgaard haluaa palauttaa tähden ravintolalle. Onnistuuko hän tavoitteessaan?
60 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Suomen kauneinta mökkiä etsitään tänään tänään Fiskarsissa, Heinävedellä ja Vehmaalla. Aivan Fiskarsin historiallisen keskustan kainalossa vieraillaan pitkän historian omaavassa rakennuksessa joka on muuntunut rivarimökiksi Heinävedellä mökkeillään kahden veden äärellä, ja Vehmaalla Laura vierailee kunnostetussa mummonmökissä jossa mennään…
Järjettömästä tempusta nettihitti – näin hiirenloukku vangitsee kielen
Tänään 08:54
iltalehti.fi
Video on saanut kolmessa päivässä yli kaksi miljoonaa katselukertaa. Järjetön temppu taltioitiin kameralla, joka ottaa 2000 kuvaa sekunnissa. REUTERS
30 min
Paul O'Grady - rakkaudesta koiriin
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/8. Langanlaiha lurcher. Battersean eteen on hylätty nälkiintynyt vinttikoiran ja työkoiran risteytys. Se on vasta pentu ja nähnyt nälkää luultavasti koko elämänsä. Koiran surkea tila saa Paulin lähes kyyneliin. Onneksi hän pääsee kuitenkin todistamaan iloisempaakin tapahtumaa erään karkulaisen kohdatessa pitkästä aikaa omistajansa. Dokumentti.…
17 min
Tähtihetki
Tänään 08:40
areena.yle.fi
Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius sekä Yleisradion Lasten ja nuorten toimitus ovat tehneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Tekeillä on viisi erilaista ohjelmakokonaisuutta, joista ensimmäisinä esitetään maaliskuussa starttaava Iltasatu ja joulukuussa nähtävä Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu.
3 min
Uutisjutut: Ulkomaat: "Medvedevin pakolaislausunto kertoo Venäjän turhautumisesta Eurooppaan"
Tänään 08:30
katsomo.fi
Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith arvioi syitä Venäjän pääministeri Dmitri Medvedevin pakolaislausuntoihin. Medvedevin mukaan Venäjä ei voi estää turvapaikanhakijoiden kulkua rajan yli Suomeen.
22 min
Peter Pan
Tänään 08:25
areena.yle.fi
Pitkä-Jukka Pippurin salaisuus. Jukka haluaa tehdä Tiikerililjaan vaikutuksen etsimällä kadonneen taikamiekan.
Pysäyttävät kuvat Alepposta: näin kaupunki on tuhoutunut
Tänään 08:20
iltalehti.fi
Aleppo on ollut Syyrian sisällissodan suurimpia taistelukenttiä vuodesta 2011 lähtien. Helmikuussa alkaneessa Syyrian hallituksen suurhyökkäyksessä on kuollut yli 500 ihmistä, joiden joukossa on kymmeniä siviilejä. Punaisen Ristin mukaan jopa 50 000 ihmistä on paennut kodeistaan Aleppon taisteluissa. CNN
15 min
Vinkkimiehet: Laajan seksuaalirikossarjan epäillyllä kymmeniä lapsiuhreja
Tänään 08:17
katsomo.fi
MTV.fi:n Vinkkimiehet ovat saaneet kuulla, että Helsingin poliisi on saamassa valmiiksi esitutkinnan laajasta seksuaalirikossarjasta.
2 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 08:04
katsomo.fi
Tuoreimmat säätiedot MTV:n säätoimitukselta.
7 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 08:00
katsomo.fi
Päivän uusimmat uutiset koti- ja ulkomailta.
22 min
Kaapo
Tänään 07:51
areena.yle.fi
Ensin Kaapo leikkii merirosvoa, sitten Kaapo lähtee eräretkelle. Lopuksi Kaapo opettelee syömään puikoilla ja näkee opaskoiran.
Maisa ja miehen tuoksu - vieraana Jupe Tuomola
Tänään 07:45
iltasanomat.fi
11 min
Petrin tiikeritarinat
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Liitäjä ja rakkaussäde. Liitäjä haluaa lähettä ystävänpäivänkortin eräälle pojalle, mutta häntä ujostuttaa.
6 min
Huomenta Suomi: Mistä on Suomen paras työpaikka tehty?
Tänään 07:40
katsomo.fi
Suomen parhaimmat työpaikat on jälleen valittu. Parhaita työpaikkoja kartoitetaan vuosittain Great Place to Work -tutkimuksella.
15 min
Tashi
Tänään 07:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 34/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12')
5 min
Pikku Kakkosen posti
Tänään 07:34
areena.yle.fi
Arkipäivän hittijuttu. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
Tiedemiehet löysivät merkkejä gravitaatioaalloista: ”Tämä muuttaa kaiken”
Tänään 07:34
iltalehti.fi
Havaintoa pidetään tiedepiireissä erittäin merkittävänä. Albert Einstein esitti teorian gravitaatioaalloista jo vuosisata sitten, mutta tähän asti painovoima-aaltoja ei ole pystytty todentamaan. Gravitaatioaaltojen olemassaolo on kuitenkin ollut laskettavissa tähänkin asti. CNN
7 min
Metkat Mesiläiset
Tänään 07:27
areena.yle.fi
Sampo järjestäjänä. Sampo valitaan luokan järjestäjäksi, mutta onko hän liiankin virkaintoinen?
15 min
Tashi
Tänään 07:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 33/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12')

Suositeltua

Mies oli rekkaa vahvempi: karmea törmäys videolla
Eilen 19:11
iltalehti.fi
85 min
The Voice of Finland
Eilen 20:00
ruutu.fi
Viides vuodenaika alkoi Virossa
Eilen 14:02
iltasanomat.fi
Elefantti tuhosi yli 100 taloa Intiassa
Eilen 16:34
iltalehti.fi
1 min
Uutisklipit: Tiedemiehet löysivät merkkejä gravitaatioaalloista
Eilen 19:11
katsomo.fi
4 min
Enbuske, Veitola & Salminen: Joonas Mäkipelto teki leuanvetoennätyksen rikkinäisellä kädellä
Eilen 21:38
katsomo.fi