UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Kasvavat jonot ja uusi vuokraustapa järisyttävät vuokramarkkinoita
Tänään 18:31
areena.yle.fi
Uusimmassa vuokraustavassa vuokranantaja ei pääse enää itse valitsemaan vuokralaistaan, vaan vuokralainen valitsee itselleen sopivan asunnon.
28 min
Nainen Son La'sta
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Son Lan perinteen mukaisesti naiset keräävät hiuksensa isolle keolle päänsä päälle. Dokumentti seuraa naista, joka työkseen kerää hiuksia ja tekee niistä lisäkkeitä. O: Rostislav Aalto. T: Zen Media, 2010. (U)
17 min
Samin taikasormus
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 6/12. Jasmin on pääsemässä luokkadiskon dj:ksi, mutta luokan kovikset pakottavat Emilien väittämään, ettei Jasminia ole kutsuttu juhliin. Samin taikasormus puuttuu peliin. svenska.yle.fi/hajbo (U)
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 20/29. Opiskelijat leijonan luolassa. Tässä erikoisjaksossa leijonien eteen tulee joukko yliopistossa perustettuja yrityksiä. Onko nuoruuden into ja leijonien kokemus täydellinen yhdistelmä, vai raadellaanko opiskelijanuorukaiset? Amerikkalainen sarja. (43')
11 min
Eläinten puistokatu
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Piikkisika Patricia. Liisa asuu eläinpuiston vieressä ja kuulee eläimiltä joka ilta uuden tarinan. Piikkisika Patricia on innokas siivoaja. Mitä tapahtuu, kun hän nyrjäyttää jalkansa eikä voikaan siivota? buu.yle.fi
Tulehan, ketsuppi!
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Kurkistetaan taas keittiön kaappiin! Sinne on tullut uusia ruokatavaroita, jotka viihdyttävät toisiaan kertomalla päivät pitkät hassuja juttuja. buu.yle.fi (U)
5 min
Pikkurilli
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Pitkä kylmä talvi. Eräänä talvipäivänä Murkulla on erityisen apea olo, sillä hän kaipaa kamalasti kesän lämpöä. Onneksi lumisota piristää! buu.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 18:29
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 18:29
areena.yle.fi
31 min
Emmerdale: Keskeytetty hieronta
Tänään 18:29
katsomo.fi
Declan yllättää Charityn ostamalla lahjan tulevalle vauvalle. Megan haluaa ottaa häihin seuralaisekseen Jain. Sean möläyttää Bellen suunnitelmat Chasille. Laurel kokee ulkopuolisuuden tunteita. Bernice tarjoaa Andylle ilmaisen hieronnan palkinnoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
5 min
Jim Akatemia: Välimerelliset reseptit
Tänään 18:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/6. Herkullista häränrintaa ja salsa verde oliiviöljyl. Pääruoaksi tänään valmistuu suussa sulavaa häränrintaa. Reseptit nähtävissä jimtv.fi:ssä. Kotimainen ohjelma. (1')
60 min
MasterChef VIP
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Laila Snellman, Mikko Kivinen ja Kim Herold joutuvat tänään näyttämään taitonsa MasterChef -keittiössä. Kenet heistä Tomi Björck ja Henri Alén valitsevat jatkoon menijäksi? Kuka onnistuu ylittämään itsensä taistelussa aikaa vastaan haastavassa fine dining -tehtävässä? (42')
61 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Eläkeläisten unelma Maidstonessa
Tänään 18:00
katsomo.fi
Kentin Maidstonessa asuvat eläkepäiviään viettävät Bill ja Jean Letley tarvitsevat yli 30 vuotta rakentamansa omakotitalon tilalle uuden kodin Billin heikentyneen kunnon takia. Uudesta, huippuarkkitehti Richard Paxtonin suunnittelemasta kodista tulee avara ja yksikerroksinen, jotta Billin liikkuminen helpottuu. Samalla siitä tulee myös huippunykyaikainen asumista…
5 min
Hero-lyhäri
Tänään 18:00
ruutu.fi
Hero-lyhäri: This is my Office
60 min
Myytinmurtajat: Bussihyppy
Tänään 18:00
katsomo.fi
Tiimi testaa, miten Speed-elokuvasta tuttu bussihyppy poikki olevan sillan yli käytännössä sujuu. Adam ja Jamie puolestaan yrittävät riisua roistoja aseista ampumalla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
29 min
Emmerdale: Ritarillinen ele
Tänään 18:00
katsomo.fi
Sean ottaa syytteet niskoilleen Bellen puolesta, mutta Belle keksii vielä paremman keinon välttää vankilan. Ross epäilee, että Debbiellä on suhde poliisikonstaapelin kanssa. Jimmy ja Kerry taistelevat toimiston avaimista - kumpi antaa periksi ensin? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 17:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Korisevan kaveri. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
55 min
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay
Tänään 17:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/17. Perheen painajainen. Charlie's-ravintola on joutunut hunningolle, eikä uusi omistaja ole tehnyt mitään muutoksia. Niinpä alamäki on jatkunut, ja maksumiehiksi uhkaavat joutua omistajan äiti ja sisko. Amerikkalainen sarja. (43')
Hollanti: Venäjä eri mieltä MH-17:n pudottaneesta taistelukärjestä
Tänään 17:20
iltasanomat.fi
Hollannin lentoturvallisuusviranomaisten mukaan Malaysia Airlinesin lennon MH-17 tuhosi venäläisvalmisteisen Buk-ilmatorjuntajärjestelmän ohjus. Tämä onkin ainoa asia, mistä Venäjä on samaa mieltä hollantilaisten kanssa. Venäjän kannan mukaan on mahdotonta päätellä näin tarkasti ohjuksen tyyppiä. Venäjä on erikseen väittänyt, että koneen pudottanut Buk-järjestelmän…
Animaatio näyttää, miten ohjuksen taistelukärki tuhosi malesialaiskoneen Ukrainan yllä
Tänään 17:16
hs.fi
Kansainvälisen lento-onnettomuustutkintalautakunnan julkaisemalla animaatiovideolla selitetään, mikä vakuutti tutkijat siitä, että malesialaiskone pudotettiin juuri maasta ammutulla ohjuksella. Videolla kerrotaan myös, missä taistelukärki räjähti ja millaisia tuhoja se aiheutti. Kuva: Reuters, editointi: Jukka Hiiro
MH-17-tutkijat: Näin ohjus tuhosi matkustajakoneen – dramaattinen animaatio
Tänään 16:44
iltasanomat.fi
Asiantuntijat: Yhdysvallat ja Venäjä jo käytännössä sodassa Syyriassa – välikäsien kautta
Tänään 16:36
iltasanomat.fi
Syyrian armeijan julkaisemalla videolla näkyy, kun helikopterit ja panssarivaunut tekevät iskuja kapinallisiasemiin.
30 min
Candice sisustaa
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/26. Soljuvaa suunnittelua. Candicen haasteena on tällä kertaa yhdistää keittiö ja olohuone tyylillisesti toisiinsa. Miten saada aikaan harmoninen kokonaisuus yllätyksellisyyttä unohtamatta? Candice paljastaa, miten isoonkin tilaan saa yhdenmukaisuuden tuntua. (21')
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/9. Tavoitteet korkealle. Uuden Hatton Gardenin liikkeen avajaiset lähestyvät, ja kaikkien stressitaso on korkealla. Asiaa ei helpota se, että liikkeen aiemmin ostamat kellot paljastuvat jäljennöksiksi. Englantilainen realitysarja.
Huippumalli Chrissy Teigen raskaana – ”Ei ole ollut helppoa”
Tänään 16:16
iltasanomat.fi
Huippumalli Chrissy Teigen ja hänen muusikkopuolisonsa John Legend odottavat ensimmäistä lastaan. Teigen, 29, ilmoitti raskaudesta maanantaina Instagram-tilillään ja julkaisi samalla yhteiskuvan onnellisesta parista. –John ja minä ilmoitamme onnellisina, että olemme raskaana, Teigen kirjoitti. –Kuten moni teistä tietää, olemme yrittäneet lasta nyt jo jonkin aikaa.…
13-vuotias Pinkku Pinsku haastaa huippupelaajan futiksessa – Katso Kupla
Tänään 15:57
iltasanomat.fi
MH-17:n tutkijat: Pilotit kuolivat heti ohjuksen räjähdyksessä ohjaamon vieressä
Tänään 15:50
iltasanomat.fi
Näin lohduttomalta näyttää palasista koottu Ukrainan turmakone
Tänään 15:39
hs.fi
Ennen kansainvälisen lento-onnettomuustutkintalautakunnan tiedotustilaisuutta Hollannin turvallisuuslautakunta esitteli paloista kootun Ukrainan turmakoneen median edustajille ja muille paikalla olleille. Vailinaisenakin koneen osista koottu palapeli osoittaa, kuinka totaalinen koneen tuho oli. Kuva: Reuters, editointi: Jukka Hiiro
Juha Sipilä: Näin työttömyysturva lyhenee
Tänään 15:10
iltasanomat.fi
– Yksityiskohtia vielä hiotaan ja tiedotetaan huomenna tästä asiasta. Päälinja on, että lyhennetään kestoa, tasoon ei puututa, Sipilä totesi.
Puhemies Lohela suosittelee vapaaehtoista lahjoitusta kansanedustajien palkoista
Tänään 15:02
iltasanomat.fi
Tunna Milonoff teki huvittavan paljastuksen Riku Rantalasta
Tänään 15:01
iltasanomat.fi
Kohtuuttomuus on yksi synneistä ja tämä toi Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa keskusteluun liiallisen kuntoiluinnostuksen. Tunna paljasti tässä yhteydessä Riku Rantalasta nolon kuntoiluun liittyvän seikan.
Paratiisihotelliin kirjautuu uusi sinkkumies – alkuperäiset miehet naurettavan mustasukkaisia!
Tänään 14:29
iltasanomat.fi
Paratiisihotelliin saapuu uusi mieskilpailija, ja alkuperäiset asukkaat, etenkin miehet, suhtautuvat asiaan varsin nihkeästi. He pääsevät penkomaan tulokkaan kassia etukäteen ja yrittävät sen perusteella luoda mielikuvaa uudesta kilpakumppanista. Kelly hihkuu onnesta löytäessään merkkivaatteita, mutta miesten kommentit eivät ole aivan yhtä innostuneita. Älykkö-Janne…
One Upon Light - Launch Trailer
Tänään 14:27
gamereactor.fi
One Upon Light - Launch Trailer
Satuhäistä unelmoiva Miss Helsinki liittyy Hottiksiin: ”Mies saa maksaa häitä vaikka koko elämänsä”
Tänään 14:18
iltasanomat.fi
Hottikset saa tänään aivan uutta naiskauneutta, kun Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju liittyy seuraan. Sarjassa päästään seuraamaan sinkkuna viihtyvän kaunottaren sokkotreffejä, joille Rosanna valmistautuu huolella kampaajan penkissä. Rosanna on tullut siihen tulokseen, että haluaa pikku hiljaa perheen ja kunnon satuhäät. Ja häiden suhteen ei muuten säästellä!…
Entinen futistähti pidätettiin – epäillään kiristäneen ex-maajoukkuetoveria seksivideolla
Tänään 14:06
iltasanomat.fi
Poliisi kuvasi salaa huumekauppaa
Tänään 13:16
hs.fi
Poliisi julkisti salaa kuvaamansa videon, jossa poliisin mukaan käydään huumekauppaa. Video liittyy harvinaisen suureen amfetamiinitakavarikkoon keväällä Pirkanmaalla. Epäiltyjä on kolmetoista.
Huomattava amfetamiinitakavarikko Pirkanmaalla - poliisi kuvasi huumeiden siirron videolle
Tänään 13:12
iltasanomat.fi
IS kokeili: Teslalla Tanskasta Nürburgringille - miten sähköllä pääsi 850 kilometrin matkan?
Tänään 12:54
iltasanomat.fi
Kävimme Manner-Euroopassa kokeilemassa miten pitkälle Teslan P85+:lla pääsee päivän aikana. Suomesta löytyy rekisteristä vajaat 150 Teslaa, joista noin 10 prosenttia on takseina. Sen sijaan EU-alueen korkeimman autoverotuksen maassa Tanskassa Tesloja on rekisteröitynä noin 1800 kappaletta, ja tämän vuoden loppuun mennessä lukumäärä kasvaa vielä huomattavasti.…
Söi muurahaisia henkensä pitimiksi – neuvokas mies selvisi päivien ajan aavikolla
Tänään 12:44
iltasanomat.fi
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Shadows of Evil Prologue Trailer
Tänään 12:41
gamereactor.fi
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Shadows of Evil Prologue Trailer

Suositeltua

30 min
Lainvalvojat: 3
Tänään 02:20
katsomo.fi
60 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Eilen 21:00
ruutu.fi
HS: Suomen syvimmästä reiästä nostettiin 30 miljoonaa vuotta vanhaa vettä – tältä se maistui
Tänään 08:01
iltasanomat.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:57
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 08:18
areena.yle.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 23:00
ruutu.fi