UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Suomi-tytöt New Yorkissa
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Äiti kylässä ja sarjadeittailua. Alexandran äiti Hanski saapuu Suomesta New Yorkiin. Yhteinen päivä pitää sisällään matkan Ikeaan, verhojen ripustusta ja biljardia. Minna etsiii kuumeisesti työpaikkaa ja Sara joutuu inhoamaansa työhön lapsenvahdiksi. Annabella deittailee urakalla seinäkiipeilemällä ja tangotunnilla. Kenen kanssa on kemiaa,…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Pomo piilossa
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Likaisen työn tekijät. Miten ympäristön puhdistustöihin erikoistuneen Tervitan olisi mahdollista houkutella uusia ?likaisen työn? tekijöitä? Peiteroolissaan strategiajohtaja Fory Musser likaa nyt itse kätensä käsitellessään ongelmajätteitä ja romuttaessaan autoja. Kanadalainen realitysarja. (43')
38 min
Jälkivääntö
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
103 min
Kuningas Litmanen
Tänään 14:45
areena.yle.fi
Suomen kaikkien aikojen parhaimman jalkapalloilijan elämäntarina. O: Arto Koskinen. T: Marianna Films Oy. (U)
11 min
Haavi auki
Tänään 14:32
areena.yle.fi
8/8. Olemme eläneet viime päivät postikorttimaisemissa. Jan löytää Lapin mystiikasta sen, mikä saa palaamaan uudelleen, ja Tomikin suostuu lopulta myöntämään saaliin olevan pelkkä sivujuoni. (U)
10 min
Haavi auki
Tänään 14:21
areena.yle.fi
7/8. Saavumme Kilpisjärvelle ja suuntaamme Valtijoelle tunturien sisupussia, rautua, narraamaan. Suuressa tuntemattomassa odottaa maisema, joka hiljentää kokeneemmankin eränkävijän. (U)
12 min
Haavi auki
Tänään 14:09
areena.yle.fi
6/8. Inarinjärveltä kohti Kilpisjärveä suorinta reittiä tietenkin eli Norjan Koutokeinon kautta. Ja kun kerran olemme päätyneet tähän myyttiseen villapaitamaahan, niin kalassahan on käytävä. (U)
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Perheriita. Joan ja Melissa kinastelevat radiojuontajanaapurinsa kanssa tämän reheväksi kasvaneesta pihasta, ja Perez Hilton käy iltapäiväteellä. Melissa yrittää paikata talon kireää ilmapiiriä kutsumalla paikalle psykologin ryhmähenkeä kohottamaan. Lopputulos ei ole toivotunlainen. Amerikkalainen sarja. (44')
11 min
Haavi auki
Tänään 13:57
areena.yle.fi
5/8. Takki on tyhjä. Päätämme mökkeillä hetken Inarinjärven rauhassa ja antaa siikaverkkojen hoitaa kalastamisen puolestamme. Näin ollen Tommillekin avautuu mahdollisuus saada kalaa. (U)
12 min
Haavi auki
Tänään 13:45
areena.yle.fi
4/8. Olemme löytäneet paratiisin. Nuorttijoesta saa tunarikin taimenta. Annamme virran viedä kohti pohjoista ja aistimme matkalla muinaisen kolttakentän yllä leijuvan energian. (U)
45 min
Rakkaudesta puutarhaan
Tänään 13:40
areena.yle.fi
6/6. Muistojen puutarha. Lapsen menetys on kova isku perheelle. Siksi Alania pyydetään tekemään lasten saattokodin lähelle levollinen puutarha, jossa voi hiljentyä muistelemaan poisnukkunutta rakastaan. (U)
Espoolainen teinitähti ajoi tytöt yöksi sateeseen: ”Ikke on ihana!”
Tänään 13:39
hs.fi
Espoolainen Isac Elliot, 14, esiintyy sunnuntaina Helsingin Nosturissa. Eturivin paikkoja konserttiin jonotettiin vesisateessa hurjimmillaan jopa kaksi yötä. Edes vesisade ei lannistanut Ike-fanien huumaa. Joonas Laitinen HS, Janne Järvinen HS
11 min
Haavi auki
Tänään 13:33
areena.yle.fi
3/8. Suuntaamme taimenen perässä Kemijoen Loukaskoskelle, jossa Volvon maavaraa testataan ensimmäistä kertaa. Kun Loukaskoskea ei löydy, viisaampi ynnäisi yhtälön ja lähtisi karkuun. (U)
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Kirahvirahtia. Nuori kirahvi muuttaa Australiasta Uuteen-Seelantiin, eikä matka suju aivan ongelmitta. Merellä myrskyää kaksi päivää. Kodiakinkarhu tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa vanhoilla päivillään. Australialainen dokumenttisarja. (23')
12 min
Haavi auki
Tänään 13:21
areena.yle.fi
2/8. Ensimmäisen illan epäonnistuminen ei varmaankaan johtunut miehistä, vaan haastavista olosuhteista. Periksi ei anneta, Kuusinkijoella jatketaan. Telttaa pystyttäessä huomataan ynnälaskun neljään tuottavan vaikeuksia. (U)
29 min
Luontoretkellä
Tänään 13:10
areena.yle.fi
Johansenin veljeksillä Heirillä ja Trondilla on Norjan kalastusennätys kymmenen vuoden takaa. Nyt he yrittävät parantaa ennätystä perhomestari Aurdal Hellandin kanssa.
11 min
Haavi auki
Tänään 13:10
areena.yle.fi
1/8. Miehistönkuljetusvaunu on lastattu kalastus- ja kuvausvälineillä sekä neljällä saamamiehellä. Tästä alkaa kahden viikon A-luokan kalareissu Lappiin. Luontoäiti laittaa ukot heti ojennukseen. (U)
60 min
Taste
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Lemmenruokaa. Kilpailu on edennyt semifinaaliin, jossa kokkien tehtävänä on valmistaa viettelevää lemmenruokaa. Haaste tuottaa vaikeuksia etenkin eräälle rakkaudessa kokemattomalle kilpailijalle. Paineet ovat ennenäkemättömän kovat, sillä vain neljä kokkia jatkaa finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma.
30 min
Villiä menoa eläintarhassa
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Sumantrantiikerin pennut. Sumatrantiikeripariskunnan suhde on myrskyisä, eikä parittelu ole onnistunut yrityksistä huolimatta. Nyt naaras on viimein tiineenä ja odottaa harvinaisia, uhanalaisia pentuja. Australialainen dokumenttisarja. (20')
120 min
Talent USA
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 10/25. Suurella estradilla. Ensimmäisessä neljännesfinaalilähetyksessä 12 karsinnoista selvinnyttä kisaajaa taistelee viidestä jatkopaikasta. Esiintyjien päätä huimaa, kun he astelevat Radio City Music Hallin lavalle tuhansien ihmisten eteen. Amerikkalainen sarja. (82')
Kiekkoleijonat yllättivät tamperelaisjunnut
Tänään 12:39
iltalehti.fi
LÄHDE: VEIKKAUS
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/10. Sinipingviini hädässä. Miniatyyrihevosella on ikävä, hoitamaton avohaava. Sinipingviini on menettänyt siipensä. Pentueen ruminkin koira haluaisi saada kodin, mutta kukaan ei halua sitä. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
IL-DOC: Ammattina Domina
Tänään 12:22
iltalehti.fi
Miranda kiinnostui seksityöstä jo teini-iässä. Nuori nainen kirjoitti hyvin paperein ylioppilaaksi ja hakeutui yliopisto-opintoihin. Lapsuuden haave opettajan urasta ei kuitenkaan toteutunut, sillä stripparin työ imaisi neidon mukaansa. Siitä alkoi huima urakehitys matkalle kohti kansakunnan kuuminta piiskaajaa.
44 min
Vallan kaupungit
Tänään 12:15
areena.yle.fi
1/6. Mumbai. Tiiviisti asutetussa kaupungissa on vierekkäin slummeja ja miljonäärien tornitaloja. Nopeasti kasvava talous on siivittänyt monet pois köyhyydestä. Bollywood-tähdet aiheuttavat massahysteriaa. (U)
Sami Hedbergin golfkoulu - osa 6 - näin taipuu swingi
Tänään 12:09
iltalehti.fi
Hedberg tarvitsee hieman uutta puhtia harjoitteluun, mitä opettaja keksii keinoksi. Koomikko ihmettelee Amsterdam sanan rytmiä.
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/10. Häkkikoirat. Kolmea metsästyskoiraa pidetään järkyttävissä oloissa ilman ihmiskontakteja. Sadevesikaivosta ongitaan kissanpentu. Kuumaan autoon jätetyn koiran omistaja aiheuttaa harmia. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/12. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
10 min
Ötökkämiehet
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Hiekka-aavikkomiehet. Vanhan lentokentän hiekka-aavikko tarjoaa ötökkämiehille harvinaisen sirkan lisäksi kaamean yllätyksen! Suppilomaisissa hiekka-ansoissa piilevät erään leijonan leuat.
8 min
Ötökkämiehet
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Korentomiehet. Hirviöstä tulee kaunotar! Suomen suurimmat petohyönteiset lentävät kuin keijukaiset. Sudenkorentojen toukkavaihe sen sijaan esittelee katsojille todellisen vesien hirviön.
60 min
Liv D
Tänään 12:00
ruutu.fi
Laihdutushullut äidit. Kauneusalan yrittäjä Jane pitää kovaa kuria 15-vuotiaalle Sashalle, jonka elämä on tiukkaa treeniä, eikä herkkuja sallita. Itsensä timminä pitävä Jayde huomaa, että lihavuuden pelko on tarttunut hänen 6-vuotiaaseen tyttäreensä. Keski-iän kiloja kammoava Leila panee rankalle laihdutuskuurille myös teini-ikäiset tyttärensä. Dokumentti. (43')
9 min
Ötökkämiehet
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Hämyt malluaismiehet. Ötökkämiehet Jiri ja Nestori löytävät ehkä Suomen suurimman vesihämähäkin, jonka myrkkyleukoihin moni saalis joutuu. Samalla reissulla sukeltajakuoriainen muotoilee Jirin peukalon uudestaan!
Turvakamera näyttää maanjäristyksen alkamisen
Tänään 11:39
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Ihmiset eivät tiedä mitä tehdä järistysten runtelemassa Nepalissa
Tänään 11:33
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
30 min
Elixir Sport
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 15/18. Urheilua, urheilijoita ja kaikkea kivaa aamun iloksi. (22')
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/13. Kellari koreaksi. Matt ja Kate turvautuvat äärimmäisiin keinoihin saadakseen rahat riittämään vielä kahden huoneen remontointiin. Hätäratkaisulla syntyy lämminhenkinen kellaritila. (21')
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/10. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')
10 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Tshernobylin katastrofista 29 vuotta - IL vieraili ydinvoimala-alueella
Tänään 11:03
iltalehti.fi
Onnettomuus sattui varhain aamuyöllä, kun ydinvoimalan nelosreaktorin testaus johti räjähdykseen. Turma levitti radioaktiivisen laskeuman laajalti eri puolille Eurooppaa. Erityisen pahasti onnettomuus saastutti nykyisiä Ukrainaa, Valko-Venäjää ja Venäjää, jotka kuuluivat tuolloin Neuvostoliittoon. Laskeumaa kulkeutui myös Suomeen. Räjähtäneen nelosreaktorin päälle…
30 min
Elixir
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 15/18. Terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoilun huippuohjelma palaa uusin jaksoin! (22')

Suositeltua

Eva Wahlström: " Pelleily ei toimi minun kanssani"
Tänään 02:42
iltalehti.fi
74 min
Keskitysleirien salattu totuus
Eilen 21:00
areena.yle.fi
9 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
43 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 19:40
areena.yle.fi
Tatli: "Hain varman voiton"
Tänään 02:38
iltalehti.fi
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi