UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kurditaistelijat saivat asetarvikkeita ilmojen teitä
Tänään 05:45
iltasanomat.fi
Äärijärjestö Isis yrittää valloittaa lähellä Turkin rajaa sijaitsevaa Kobanea, jonka hallinnasta on taisteltu yli kuukauden ajan. Yhdysvallat kertoi pudottaneensa aseita, ammuksia ja lääkkeitä kurditaistelijoille. Turkki puolestaan kumosi kurdijoukoille asettamansa kiellon, jonka mukaan taistelijat eivät saisi ylittää Turkin ja Syyrian välistä rajaa mennäkseen…
Nigeria julistettiin ebolattomaksi valtioksi
Tänään 05:43
iltasanomat.fi
Ebolavirus levisi Nigeriaan heinäkuussa Liberiasta saapuneen diplomaatin välityksellä. Noin 300 henkilöä oli sairastuneen kanssa tekemisissä sekä suoraan että välillisesti ja useita henkilöitä sairastui. Lähes 21 miljoonan asukkaan Lagosissa ebola olisi voinut saada aikaiseksi humanitaarisen katastrofin, jos se olisi laajentunut epidemiaksi asti. Ebola onnistuttiin…
Ruumislöytö Chicagosta vei poliisin sarjamurhaajan jäljille - seitsemän ruumista jo löydetty
Tänään 05:41
iltasanomat.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kokkeja, kippareita ja kalsareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat huijarikokki, maailman hitain takaa-ajo joella sekä murtovarkaan rikospaikalle unohtamat alusvaatteet. Englantilainen sarja. (27')
55 min
Häähullut
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 16/47. Vettä ja leipää. Gloria pakottaa seurueensa paastolle. Hän myös erottaa surutta morsiusneitoja ja kaasoja, ja näyttäisi siltä, että häihin saapuu ainoastaan Gloria sulhasineen. Jenny on litkinyt alkoholia siinä määrin, että hääpuku tuntuu hieman piukalta. (42')
30 min
Super Fun Night: Superhauskaa joulua
Tänään 01:35
mtvkatsomo.fi
Joulu on aina ollut Kimmielle vuoden ikävintä aikaa, mutta nyt hän on päättänyt viettää superhauskan joulun. Tytöt ja Richard lähtevätkin etsimään joulukuusia ja poroja. Kendall puolestaan joutuu tapaamaan tunnekylmät vanhempansa ilman Richardin tukea. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksistä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta.
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Reilusti ylipainoinen Katja haluaa tehdä lopullisen elämäntapamuutoksen - hän haluaa saada kakkostyypin diabeteksen kuriin, sillä haaveissa on perheen perustaminen. Haastetta dieetin noudattamiselle antaa Katjan lempiharrastus - leipominen. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
Suolapala: Tavalliselle tallaajalle
Tänään 01:00
tv7.fi
Huikooko vähän? Onko sulla suolasen nälkä? Jarmo Sormunen jakaa lyhyitä suolapaloja arkeen. Ensiksi käytännön esimerkki, sitten raamatun jae, hieman selitystä ja loppuun sovellus. Siinä on resepti.
55 min
NCIS Los Angeles
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/24. Kuoleman kosketus. NCIS-tiimi ja Havaijin Five-0 työskentelevät yhdessä löytääkseen isorokkoa sisältävät lääkepullot, joilla voidaan pahimmassa tapauksessa tuhota valtaosa koko maailman väestöstä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
60 min
Katujen kasvatti: Enkelin raivo
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Kun Javierin vuosittain järjestämä juhla muuttuu verilöylyksi, sekä Ryan että Chapel joutuvat tukalaan tilanteeseen. Tio Gordo tekee ratkaisun, jolla tulee olemaan julmat seuraukset. Jessica ottaa etäisyyttä Ryaniin saatuaan selville, kuka Silvia on. Daniel joutuu katalan juonen uhriksi. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi…
28 min
Uusi Kino: Nainen Son La'sta
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Son Lan perinteen mukaisesti naiset keräävät hiuksensa isolle keolle päänsä päälle. Dokumentti seuraa naista, joka työkseen kerää hiuksia ja tekee niistä lisäkkeitä. O: Rostislav Aalto. T: Zen Media/2010.
70 min
Kylmä rinki
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/16. Uskomaton juttu. Beecher pyytää isäänsä etsimään Schillingerin toisen pojan Hankin. Shirley Bellinger tuodaan takaisin Oziin. Vankilaan tulee myös uusi huumepoliisi suorittamaan peiteoperaatiota. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:20
areena.yle.fi
26 min
Uusi Kino: Toinen ovi
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Tänä syksynä 95 vuotta täyttänyt taidemaalari Liisa Rautiainen on monen ihmisen hyväntekijä. Liisan ystävyyden vuoksi valokuvaaja Detlef Trefz vaihtoi suurkaupungit pohjoiseen Keminmaahan. O: Tita Jänkälä (2009).
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 28/40. Maria on sitä mieltä, että miesten pitäisi useammin muistaa naistaan kukilla ja kylpyläpaketeilla, koska sen nyt vaan kuuluu mennä niin. Maria on ottanut laivalle tueksi ja turvaksi tyttökavereitaan. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Leijonan luola Kanada
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 19/20. Tarjouskilpailuja. Leijonat tutustuvat monikorkoisiin kenkiin, silmälasien liukuesteeseen ja peukalokyytipalveluun. Kanadalainen sarja. (44')
Hyrule Warriors
Eilen 22:51
moontv.fi
Hyrule, eli suomeksi Korkea Sääntö, on toiminut näyttämönä jo n. tsiljoonalle Zelda-seikkailulle. Vieläkö mukaan mahtuu yksi tekele joka vie, jo ennestään sekavaa, aikajanaa kimurantimpaan suuntaan. Tälläistä sotaa vihreä nuttuinen babyface ei ole koskaan nähnyt, vaan näkeekö jatkossa? Ainakin vastaanotto on ollut varovaisen positiivinen. Markus ja Jarkko ottivat…
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/56. Forssa. Forssan yö muistuttaa Esan mielestä paikoin apinatarhaa. Sairaalalla tarvitaan virka-apua ja juopuneet henkilöt työllistävät tiuhaan partiota. Virkavalta osuu paikalle keskeyttämään hellän hetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Jalkapallo: UCL: Perinteiset menestyjät vastakkain
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Käännekohta: Elämä Jumalan valtakunnassa
Eilen 22:15
tv7.fi
Amerikkalainen makasiiniohjelma, joka paneutuu persooniin, ajan ilmiöihin sekä musiikkiin kristityn näkökulmasta.Yhdysvalloissa on pitkät perinteet kristillisten televisiotuotannon saralla. Käännekohta on tyypillinen esimerkki makasiiniohjelmasta, jonka lähtökohtana on kristillisyys.
27 min
Arkistosta revittyä: Isyys
Eilen 22:00
areena.yle.fi
8/8. Isän rooli on muuttunut kuluneen 50 vuoden aikana paljon. Sukupuolet ovat entistä tasa-arvoisempia, ja isänä olemiselle on syntynyt entistä enemmän tilaa. Toimittaja: Charlotte Lindroos. (U)
60 min
Big Brother: Päivä 57
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/56. Pori. Partio tekee onnettomuuspaikkatutkintaa ja osallistuu vesipelastustehtävään. Vuoron aikana Mikko nuhtelee niin näpistelijää kuin motoristinuorukaisiakin. Hanna huolehtii paitsi asiakkaiden, myös eläinten hyvinvoinnista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Historialliset kaksitasot Australian yllä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:59
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Come Home: Riku Rinne - Mun stoori
Eilen 21:45
tv7.fi
Nuortenohjelma, joka on tarkoitettu myös aikuisille. Ohjelman tarkoituksena on lähentää sukupolvia toisiinsa. Nuoret tarvitsevat aikuisia ja aikuiset nuoria.TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat…
7 min
Naurupalat
Eilen 21:40
areena.yle.fi
Kanadalainen sketsisarja, 2014
57 min
Dokumenttiprojekti: Makumuisti
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Aasialaisen ruoan kauppa-auto kiertää Suomea, kuljettaa mukanaan kaukaista kulttuuria, yhdistää eri paikkakunnilla asuvia ihmisiä ja vahvistaa maahanmuuttajien identiteettiä. O: Ulla Turunen, Ilkka Ruuhijärvi
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Jälkipuintia, osa 3/3
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Viimeisessä jälkipuintiosassa ennen finaalia aviomiehet astuvat studioon kertomaan omat näkökantansa. Ennen sitä studiosohvalla nähdään kunnon draamaa, kun muut käyvät Lisan kimppuun. Joycen mies Michael saa kuulla ääneen lausuttuja arvioita miehisistä mitoistaan, mutta mikä onkaan hänen oma kantansa asiaan? Kylen mies Mauricio paheksuu Lisan sanomisia. Itkuinen…
Hillsong TV: Pioneerihenki 1/2
Eilen 21:15
tv7.fi
Brian Houston @ Hillsong TV on puolen tunnin kristillinen opetusohjelma Hillsong Churchistä Australian Sydneystä. Pastori Brianin opetus on voimaannuttavaa, intohimoista ja käytännön arkeen sopivaa. Hänen opetuksensa innostaa ja antaa toivoa, iloa ja tarkoituksen, jonka voi löytää persoonallisesta ja rakastavasta Jumalasta.www.hillsongtv.com
Hyrule Warriors - Livestream Replay
Eilen 21:10
gamereactor.fi
Hyrule Warriors - Livestream Replay
40 min
Kaupunki uusiksi: Pohjoisen metropoli
Eilen 21:00
areena.yle.fi
UUSI SARJA ALKAA. Osa 1/6. Nuoret arkkitehdit haluavat muuttaa suomalaisia kaupunkeja. Oulussa suunnitellaan uutta käyttöä valtavalle ratapiha-alueelle. Voisiko sitä kautta syntyä pohjoisen pääkaupunki?
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Jakso 4
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Neljä lasta ja kotiäidin kiireinen arki ovat tehneet tepposet ennen niin solakalle Pialle. Karisevatko kilot, kun treenariksi asettuu oma puoliso Jussi?
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Mitä tehdä Syyriasta palaaville? Teollisuus lorauttelee myrkkyjä vesistöihin aina vaan. Omaisten ilta Someron Tervaskannossa. Juontajana Annukka Roininen
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana vesi. Tuuli Petäjä-Sirén ja Eetu Piiroinen valmistautuu olymppialaisiin. Alf Norkko sukelsi Antarktiksen jään alle ja Stefan Sjöholm valmistaa suomen paras teekupillinen. svenska.yle.fi/efternio

Suositeltua

Elämää: Ismo Leikola - maailman hauskin ihminen?
Eilen 06:50
mtvkatsomo.fi
Ville Haapasalo osallistui syömiskilpailuun: "Pelkässä pihvissä on 14 500 kaloria"
Eilen 15:42
iltasanomat.fi
Tuntematon sankari pelasti miehen tulipalosta
Eilen 16:08
iltalehti.fi
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Eilen 18:32
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Eilen 09:54
areena.yle.fi
32 min
Emmerdale: Krapulainen kemoterapeutti
Eilen 18:28
mtvkatsomo.fi