UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Herttuatar Catherine upeana Suomi-henkisessä mekossa
Tänään 15:02
iltasanomat.fi
35 min
Ajoneuvos: Jakso 6
Tänään 14:29
mtvkatsomo.fi
Jussi Halli pääsee rallihullun salkkaritähden Sami Sarjulan kartturiksi. Iida ja Katri testaavat myyttiä tuleeko ilmastoidussa autossa liian kylmä. Lisäksi pääsemme tutustumaan klassikkoautojen kokoontumisajoihin.
50 min
Uhanalaisen tiikerin jäljillä
Tänään 14:05
areena.yle.fi
2/3. Ryhmän jäsenet lähtevät perusleiristä eri suuntiin etsimään viidakosta merkkejä tiikereistä. Tiikerit voi tunnistaa yksilöllisten raitojensa perusteella, mutta kuka onnistuu ensiksi kissapedon näkemään? T: BBC.
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kirahvivauvan ensiaskeleet. Aucklandin eläintarhassa todistetaan iloista perhetapahtumaa, kun Rukiya-kirahvi synnyttää poikasen. Uhanalaisia Uuden-Seelannin kolotyllejä vapautetaan luontoon, ja gepardit pääsevät ulkoilemaan. 12. tuotantokausi. (22')
Katso Ilkka Villin vaikuttava tulkinta Jeesuksesta
Tänään 14:02
iltasanomat.fi
30 min
Heikin lähiruokaa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
109 min
Pokémon: Musta - Victini ja Reshiram: Musta - Victini ja Reshiram
Tänään 13:45
mtvkatsomo.fi
Kun Ash ystävineen osallistuu Eindoakin kaupungissa pidettävään taistelukilpailuun, he tapaavat tarunomaisen Pokémonin, Victinin, josta tulee heidän uusin ystävänsä. Harhaan joutunut vaeltaja Damon kaappaa Victinin omia tarkoituksiaan varten. Pystyykö Ash todistamaan sankarillisuutensa ja ansaitsemaan legendaarisen Reshiramin avun Victinin ja Eindoakin kaupungin…
30 min
Kokki lomalla
Tänään 13:35
ruutu.fi
Juhlat Huamantlassa. Chuck Hughes tutustuu Huamantlan festivaaleihin. Ensin tehdään jäätelöä ja sitten valmistetaan lammasta ja tamaleja perinteiseen tapaan. Chuck pääsee myös taistelemaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (22')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 13:30
ruutu.fi
Vietteleviä viikunoita. Lynn on Kaliforniassa poimimassa ja lajittelemassa viikunoita. Hän joutuu kestämään jos jonkinlaisia vitsauksia, muun muassa kuumuutta ja mehiläisiä. Kiitoksena tapaamilleen ihmisille Lynn valmistaa viikunantäyteisen italialais- ja armenialaisvaikutteisen aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:00
ruutu.fi
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 12:40
ruutu.fi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kokkina teatterinjohtaja Mikko Kouki. Teatteriravintolan kokkien resepteillä kokkaava Mikko tarjoaa vierailleen peuraa ja itkettää heitä ohjelmanumerollaan. Puolisonsa tapaan, Mikko tarjoaa jälkiruokaa jossa vieraiden hampaat joutuvat koville. Illallispöytään, jossa turkulainen huumori kukoistaa, saapuvat Tuija Piepponen, Heikki Hilander ja Niina Repo. Kotimainen…
29 min
Moskovan valot ja varjot
Tänään 12:30
areena.yle.fi
6/11: Fjodor Shaljapin 1/2. Ensimmäisessä osassa puhutaan oopperalaulajan ja musiikkiteatterin uudistajan urasta ja myös yksityiselämän koukeroista. Toimittaja Markku Värtö. (U)
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 12:30
ruutu.fi
Ystävän menu. Pehmeä porkkanakeitto, Solveigin mausteiset lampaanjauhelihapyyt ja ananasmurskalla maustettu porkkanakakku. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:10
areena.yle.fi
Kateissa. Jokavuotiset huvimarkkinat aiheuttavat harmia kylässä. Leirintäalueen omistaja valittaa melusta, ja pieni lapsi katoaa. Greengrass yrittää tietämättään myydä varastettua tavaraa.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 12:05
ruutu.fi
Illallista emännöi kirjailija Niina Repo. Niina on poiminut reseptinsä kaunokirjoista ja lammascurryn lihoja hän ei suinkaan ruskista vaan kuullottaa. Vieraiden hampaat ovat vaarassa, kun Niina höystää jälkiruokansa alun perin askartelutarpeiksi ostamillaan hopeakuulilla. Kirjatalolla illallista nauttivat Tuija Piepponen, Mikko Kouki ja Heikki Hilander. Kotimainen…
7 min
Hevosvoimia
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Vanhoissa autoissa on tyyliä ja niin on niiden omistajissakin.
30 min
Tomin keittiö
Tänään 12:00
ruutu.fi
Vieraina Sikke Sumari ja Risto Mikkola, sekä Mika ja Lauri tuoreimmalta MasterChef -kaudelta. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 11:45
ruutu.fi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
Taikurikoulu: Miten saat lasin pysymään pystyssä olevan kortin päällä?
Tänään 11:44
iltalehti.fi
IL-TV:n taikurikoulussa Taikuri Aaro Sorva näyttää varsin hämmentävältä näyttävän tempun. Vaikealta näyttävä temppu onkin varsin helposti toteutettavissa.
Tässä maailman suloisin judo-ottelu?
Tänään 11:40
iltalehti.fi
Nämä judo-siskokset ovat kerrassaan suloisia. Nämä 3-vuotiaiden siskosten ottelu on pakko nousta suloisimpien otteluiden kärkeen. Lähde: Storyful/ Pedro Jose Moreno
64 min
Koirakoulu ihmiselle: Hollywoodin koiratähdet
Tänään 11:37
mtvkatsomo.fi
Ronnien mopsi nakertaa juopaa parisuhteeseen, ja Hollyn sylikoira käy puolestaan hemmotellun tytön äidin hermoille. Ronnie ja Holly lennätetään Hollywoodin koirahoitolaan. Hoitolan arkiaskareiden lomassa britit tapaavat koiranäyttelijöitä ja näiden taitavia kouluttajia kuvauspaikoilla. Lopulta opit otetaan käyttöön, sillä hoitolassa kuvataan mainos, jota tähdittävät…
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:30
ruutu.fi
Isäntänä imitaattori Heikki Hilander. Illallinen nautitaan miehen kotona Raisiossa ja tarjolla on helppoa kotiruokaa. Äänienpäästely on isännälle luontainen ominaisuus ja näin ollen keittiössä onkin seurana ainakin sika ja aasi. Ohjelmasta vastaa verryttelyasuinen Joel Hallikainen, joka ilmestyy puskista Hilanderin takapihalle. Kuivaa pastaa pureskelevat Tuija…
30 min
Tomin keittiö
Tänään 11:30
ruutu.fi
Tänään Tomi valmistaa brunssin omalle äidilleen, Sari Björkille. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
44 min
Ääliö ulkomailla
Tänään 11:20
areena.yle.fi
Toisen tuotantokauden jaksot alkavat, 1/8. Koomikot Ricky Gervais ja Stephen Merchant lähettävät ystävänsä Karl Pilkingtonin maailmalle kokemaan asioita, joita jokaisen tulisi tehdä ennen kuolemaansa.
48 min
Villi Pohjola
Tänään 11:10
areena.yle.fi
6/6. Grönlanti. Maapallon suurimmalla saarella asuu vain 60 000 ihmistä, ja avarien sinihohtoisten maisemien valtias onkin jääkarhu. Mutta kauanko enää? Grönlannin jäätiköt sulavat hälyttävää vauhtia.
2 min
Pisara
Tänään 11:05
areena.yle.fi
Hiljainen lauantai, Jeesus haudassa. "Käske siis vartioida hautaa tarkoin kolmanteen päivään asti, etteivät hänen opetuslapsensa pääse varastamaan häntä ja sanomaan ihmisille: Hän on noussut kuolleista." (Matt. 27)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Hollywood-ilta. Elämäntapavalmentaja Maryann haluaa tarjota illallisellaan sielua hellivää ruokaa kuten tomaatti-chilikeittoa, kalkkunapiirasta ja jäätelöä. Vieraita hän on pyytänyt pukeutumaan Oscar-voittajiksi. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:00
ruutu.fi
Turku-viikko alkaa näyttelijä Tuija Piepposen illallisella. Tuija tarjoaa fuusioruokaa ja vahvoja afrikkalaisia makuja. Lihapata jonka seasta löytyy kokonaisia kananmunia hämmentää vieraita ja samppanjanlasista katkeaa jalka alkumetreillä kun värikäs emäntä on vauhdissa. Pöydän ääressä pariskunta Mikko Kouki ja Niina Repo sekä Heikki Hilander. Kotimainen viihdeohjelma.…
Huhhuh! Nyt on antava uimapuku
Tänään 10:57
iltalehti.fi
Venäläismalli Irina Shayk esittelee yllään todella antavaa bikiniversiota. Irina julkaisi kuvan omalla Instagram-sivullaan. Lähde: Splash
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 10:50
ruutu.fi
Skotlannin miljonäärit. Skotlannin kolme parasta leipomoa taistelee paikasta aluefinaalissa. Leipurin tusinassa tehdään miljonäärin murotaikinaneliöitä. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
Tämä koira vihaa omaa kuvaansa
Tänään 10:45
iltalehti.fi
Koiran omakuvakin voi suututtaa. Tämän koiran haukkumiselle ei tule loppua niin kauan, kun se näkee oman kuvansa tv-ruudusta.
53 min
Tähdet kertovat: Hilary Swank
Tänään 10:44
mtvkatsomo.fi
Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa teatteri- ja elokuva-alan opiskelijat ja ammattilaiset kohtaavat näyttelijöitä. Nauhoituspaikkana on New Yorkin Manhattanilla sijaitseva maineikas The Actors Studio.
Koiranpentu näyttää, kuinka este on vain hidaste
Tänään 10:40
iltalehti.fi
Pico-koira näyttää, että korkea aitaus ei ole este, vaan hidaste. Kun koira jätettiin yksin kotiin, se odotti omistajan mukaan aina ovella kotiin tullessa. Kun aitojen ylitys oli opeteltu, seuraavaksi Pico opetteli ovien avaamisen. LUKIJAN VIDEO
Poliisi pukeutui amissinaiseksi napatakseen itsensäpaljastajan
Tänään 10:35
iltalehti.fi
Pennsylvanialainen konstaapeli vietti lähes kaksi kuukautta pukeutuneena amissinaiseksi. Syynä oli mies joka oli vilautellut itseään amissilapsille Mercerin kaupungin lähistöllä. Amissit eivät halunneet itsensäpaljastusten kohteeksi joutuneiden lapsien todistavan tapauksia oikeudessa. Koska amisseilla ei ole puhelimia tai muita kommunikaatiovälineitä, joutui…
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kaaos keittiössä. Floristi Bromwyn stressaa ja sähläilee kokatessaan, mutta saa silti tarjolle mm. kookoskatkarapuja, kanaa ja suklaajuustokakkua. Gerry yrittää päästä läheisempiin väleihin Jackin kanssa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
Anaheimille jo toinen voitto Lehtosen Dallasista
Tänään 10:29
iltalehti.fi
Ducks voitti 3-2 ja johtaa pudotuspelisarjaa nyt 2-0. Ottelun ykkösnimi oli 1+1-tehot saalistanut Ryan Getzlaf.
Raskin huippupeli suli venäläistaiturin rannelaukaukseen
Tänään 10:17
iltalehti.fi
Detroit Red Wings kaatoi runkosarjan voittaneen Boston Bruinsin pudotuspeliavauksessa. Ottelun ainokaisen iski Detroitin Pavel Datsjukkolme minuuttia ennen päätössummeria. Datsjuk otti kiekon näyttävästi haltuunsa keskialueella, kuljetti sen Bostonin alueelle ja laukoi kiekon terävästi ohi kotijoukkueen maalivahdin Tuukka Raskin.
3 min
Joraavat juurikkaat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Venyy ja paukkuu. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä!

Suositeltua

Siru Airistola voitti Voice of Finlandin
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
60 min
Nymfit: Jakso 1. Täysikuu
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
Huhhuh! Nyt on antava uimapuku
Tänään 10:57
iltalehti.fi
29 min
Emmerdale: Val vetää muut mukanaan
Eilen 18:00
mtvkatsomo.fi
47 min
Inhimillinen tekijä
Eilen 22:31
areena.yle.fi
Miimaus: Pirjo Heikkilä silittää paitaa kanootissa
Eilen 21:45
mtvkatsomo.fi