UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Hei, minne katosit Timo Taikuri?
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
58 min
Neljä huonetta: St Paulin katedraalin kerubit
Tänään 10:26
mtvkatsomo.fi
Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat.
E3 2014: Titanfall - Abbie Heppe Interview
Tänään 10:00
gamereactor.fi
E3 2014: Titanfall - Abbie Heppe Interview
2 min
Galaxi: Tumpelot
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Galaxin sketsipäivää rytmittävät Tumpelot. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi.
7 min
Milin miljoona kysymystä
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ihan väärin, Leo. Koulussa on juoksukilpailu, ja kaikki harjoittelevat. Paitsi Leo. Hän sanoo, että Jaska voittaa, koska on tummaihoinen. Onko meillä kaikilla ennakkoluuloja erilaisuutta kohtaan?
5 min
Betonin särkijät
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Boardslidet eli rokkarit. Rakkaalla lapsella on ainakin kaksi nimeä. Betoninsärkijät liukuvat tänään laudalle eli tekevät rokkareita eli boardslide-temppuja.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 10:00
areena.yle.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 10:00
ruutu.fi
Vitsikäs veturinkuljettaja. Veturinkuljettaja ja taiteilija Tony Cook ei oikein luota kokkaustaitoihinsa, mutta valmistaa kuitenkin kunnianhimoisesti paistettua halloumia, liekitettyjä pihvejä Angus-härästä ja suklaakakkua. Porukan vitsiniekalla on aina hauskoja tarinoita kerrottavanaan, mutta kaikille vieraille hänen poliittisesti epäkorrektit vitsinsä eivät…
30 min
Matkaoppaat
Tänään 10:00
ruutu.fi
Jarno ja Ilona viettävät hääpäiväänsä romanttisissa merkeissä, mutta uskaltaako Ilona kohdata Jarnon heittämän haasteen? Anna-Kaisa luotsaa viiniretkeläisiä rempsein ottein, kun taas Anssi ja Maija eivät meinaa päästä töihin ollenkaan. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
11 min
Kapteeni Kari
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Yllätysrobotit
22 min
Lohikäärmeratsastajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Loppuun palanut Limalotjan armoton rääkki on näännyttänyt Koukkuhampaan. Apua uupuneelle löytyisi kaukaiselta Tulimatojen saarelta, mutta ehditäänkö sinne ajoissa?
Huh! Tällaisia hyppyjä Jyväskylän rallissa on luvassa
Tänään 09:54
iltalehti.fi
Sää jatkuu paahtavan helteisenä
Tänään 09:53
iltasanomat.fi
Humalainen matkustaja aiheutti jättioperaation lennolla
Tänään 09:35
iltalehti.fi
Lääkärin karmea virhe - miehen penis amputoitiin vahingossa
Tänään 09:35
iltalehti.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 09:35
ruutu.fi
Kotiloa Miamissa. Miamissa hellan vastakkaiselle puolelle asettuu Chef Créole. Little Haitissa kisataan paremmuudesta mausteisen creoliruuan parissa. Miten valmistetaan siipikotilo? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
Petelius & Ruonansuu Show: Apulannan Toni panee haisemaan
Tänään 09:32
iltalehti.fi
54 min
Neljä huonetta: Roskalavalta löytynyt Banksy
Tänään 09:31
mtvkatsomo.fi
Tänään diilereille tarjotaan mm. tulipalosta selvinnyttä antiikkipulloa, keskiaikaista turnajaiskypärää, näyttelijä Alec Guinnessin hattua, Muhammad Ali -julisteita sekä Banksyn katutaidetyötä, joka on aikoinaan pelastettu roskalavalta mutta on nykyään todella arvokas.
26 min
Superpahisten liiga: Bandango / Ajokortti
Tänään 09:30
mtvkatsomo.fi
Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia,…
30 min
Lentokenttä
Tänään 09:30
ruutu.fi
Ei savua ilman tulta?. Cabin crew:lla Lontoon lento on täynnä ongelmia. Alicanteen matkalla olevan perheen kärsivällisyys on koetuksella. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Sinkkutytön samppanjakutsut. Menestynyt uranainen, sinkkuna viihtyvä Donna Llewellyn, on päättänyt tehdä vieraisiinsa vaikutuksen hienoilla ruoilla ja kalliilla samppanjalla. Ruokalistalla on ankkaa, samppanjarisottoa ja suklaamarenkeja, ja samppanja maistuu niin illan emännälle kuin vieraillekin. Mutta mitenhän ankka maistuu Doreenille, joka ei yleensä syö lintua…
Oudosti pukeutuneet peliharrastajat kokoontuvat Espoossa
Tänään 09:16
iltalehti.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 09:05
ruutu.fi
Päivä cowboyna. Henkka & Niki viettävät päivän ranchilla Teksasissa. Vastustajana ja isäntänä toimii kovan tason kokki Nick Castelberg. Mittelössä kokataan avotulella entisaikojen malliin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
25 min
Pokémon
Tänään 09:00
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
30 min
Lentokenttä
Tänään 09:00
ruutu.fi
Metsästäjiä moneen lähtöön. Johan jatkaa ovelan varpusen metsästystä. Raskaasti aseistettu metsästysseurue on matkalla Etelä-Afrikkaan. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Itämaista tunnelmaa. Uuden viikon aloittaa räväkkä esiintyvä taiteilija Cheryl Pintoy. Hän tekee vaikutuksen vieraisiinsa niin itämaisilla ruoillaan ja sisustuksellaan kuin esitykselläänkin. Ilmassa saattaa olla myös hieman romantiikkaa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
83 min
Naapureina Madridissa
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Kelle nalli napsahtaa. Juan halutaan syrjäyttää asukasyhdistyksen johdosta, mutta kuka olisi sopiva seuraaja? Pätevän hakijan puutteessa arpa ratkaiskoon. Ja ratkaiseehan se..
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Tumpelot ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa.
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Toitotus: Badu opettelee tärkeää norsu-taitoa, Kruunun toitotusta. Celestenkylän Juniorimarssiorkesteri: Linnaan on tulossa vaativia vieraita ja Babar ei keksi millaista ohjelmaa heille järjestäisi.
25 min
Paavo Pesusieni
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:35
ruutu.fi
Uniasiantuntija Vesa Tuominen tapaa rediojuontaja Oku Luukkaisen . Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula ottaa selvää mitä on kehonkuuntelu. Juontaja Päivi Ukkola saa pikatreenin Tabatan muodossa. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
Ihmesaarnaaja saapui Suomeen - IL-TV tapasi miehen
Tänään 08:33
iltalehti.fi
30 min
Eden
Tänään 08:30
ruutu.fi
Tänään kunnostetaan kotikahvilan patio.Toiveena on saada mahdollisimman monta istumapaikkaa vieraille. Suunnittelussa Tommy ei tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (20')
12 min
Professori Balthazar: Vaihtelevaa pilvisyyttä
Tänään 08:23
mtvkatsomo.fi
Klassikkoanimaatio kertoo lempeästä ja nokkelasta professori Balthazarista, joka keksii ihmekoneensa avulla ratkaisun kaikkiin pulmiin. Balthazar opettaa esimerkillään kuinka mielikuvituksella ja luovuudella ratkaistaan hankalatkin tilanteet.
14 min
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tänään 08:21
areena.yle.fi
Paten erikoiskuljetus: hassut robotit. Postin lajittelulaite on mennyt rikki. Lennu tarjoaa apuun kahta robottia, jotka tekevät mitä tahansa niiltä pyytääkin.
4 min
Hommat hoituu
Tänään 08:11
areena.yle.fi
Bussi. Hommat hoituu selvittää mitä töitä liittyy linja-automatkaan.
14 min
Chuggington: Koko reputtaa kokeen
Tänään 08:10
mtvkatsomo.fi
Tiukka opettaja tulee valvomaan junasten koetta. Koko epäonnistuu kokeessaan ja reputtaa! Mikä nyt neuvoksi? Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Mikä kaunotar! Nasima Razmyar näyttää tyrmäävältä hääpuvuissa
Tänään 08:01
iltasanomat.fi
Tytöt puhuu: Kysymykset
Tänään 08:00
moontv.fi
Internetin ihmeellinen maailma on pullollaan erilaisia kysymyksiä, jotka voivat hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa. Nämä tytöt eivät onneksi pienestä pelästy! Rohkeasti vauva-foomrumeita ja suomikaksinelosia päin, etsimään niitä ihmeellisiä kysymyksiä joihin vain he (asiantuntijoina) voivat vastata! Ongelmia löytyy aina löysästä pillusta liian moneen…

Suositeltua

27 min
Erätulilla
Eilen 14:00
areena.yle.fi
Uskot tai älä! Tämä kivi jäädyttää veden - 49 asteiseksi
Eilen 17:32
iltalehti.fi
Kiinassa löytyi lähes viisikiloinen rotta
Eilen 12:20
iltasanomat.fi
Valtava alas ammutun koneen kappale löytyi
Eilen 13:56
iltalehti.fi
58 min
Tähtien tarina: Hannes Häyrinen
Eilen 16:25
areena.yle.fi
47 min
Naurun tasapaino
Eilen 22:50
areena.yle.fi