UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

32 min
Jamie Oliverin kotona: Karitsa
Tänään 16:30
mtvkatsomo.fi
Jamie ostaa paikalliselta lihantuottajalta kokonaisen karitsan ja valmistaa siitä erilaisia herkkuja. Grillattujen kebabvartaiden juju on mausteissa ja yrteissä, joita käytetään luovasti. Jamie valmistaa myös mureaa karitsan lapaa, joka saa kypsyä uunissa kaikessa rauhassa. Lisukkeena tarjoillaan vihannessosetta, mustakaalia ja kapris-minttukastiketta.
E3 2014: Aegis Defenders - Interview
Tänään 16:24
gamereactor.fi
E3 2014: Aegis Defenders - Interview
55 min
Fjodor Dostojevskin elämä
Tänään 16:05
areena.yle.fi
7/8. Dostojevski saa valmiiksi luvatun käsikirjoituksen. Hän tunnustaa rakkautensa uudelle ihastukselleen ja kosii tätä. Euroopan kiertomatkalla kirjailija huomaa pystyvänsä kirjoittamaan vain kotimaassaan. (U)
62 min
Myytinmurtajat: Piilopöpöjä
Tänään 15:55
mtvkatsomo.fi
Adam ja Jamie tutkivat, löytyykö käsittelemistämme jokapäiväisistä esineistä enemmän bakteereja kuin WC-pöntön istuimesta. Entä piileekö juomatölkkien kansissa tappavia taudinaiheuttajia? Tiimi yrittää saada urheiluauton hyppimään veden pinnalla kuin leipäkiven. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
52 min
Avara luonto: Saksa
Tänään 15:55
areena.yle.fi
4/4. Joet ja järvet. Saksan läpi kulkevat Euroopan suurimmat joet Rein, Elbe ja Tonava ja joilla ja järvillä riittää monenlaisia kalastajia. Vesistöjen tienoot ovat myös lintujen tärkeitä pesimäalueita. (U)
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 15:30
ruutu.fi
Henwoodit helisemässä. Henwoodien perheessä kukaan ei halua laittaa ruokaa, joten koko perhe elää pelkillä valmisruoilla. Tämä on jo alkanut näkyä perheen äidin sekä 12-vuotiaan Holly-tyttären painossa ja hyvinvoinnissa. Gillian yrittää saada perheen äidin pääsemään keittiökammostaan ja laittamaan perheelle terveellistä kotiruokaa. Englantilainen realitysarja.…
Nyt puhuvat turistit - Suomalaiset eivät olekaan rumia!
Tänään 15:28
iltasanomat.fi
44 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
44 min
Doctor Who
Tänään 15:05
areena.yle.fi
Uljas uusi Maa. Tohtori vie Rosen kauas tulevaisuuteen, katsomaan ihmiskunnan uutta upeaa asuinpaikkaa. Mutta onko kaikki liian hyvää ollakseen totta? Loistokkaassa sairaalassa luuraa vaarallinen salaisuus. (U)
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 15:05
ruutu.fi
Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
1 min
Palomiehet sammuttavat tulipaloa Iso Roobertinkadulla
Tänään 14:56
areena.yle.fi
Ullakkopalo Helsingin keskustassa 24.7.2014
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 14:50
ruutu.fi
Delfiinit vaarassa. Jaksossa tutustutaan kolmen eri delfiinin pelastukseen. Alle vuoden vanha poikanen on sotkeutunut kalastajien siimaan. Ennen eläimen vapauttamista pelastajien on kuitenkin saatava se kiinni. Myös merestä makeaan veteen eksynyt delfiini on vikkelä, eikä aikaa ole hukattavana. Lopuksi seurataan vakavasti sairaan Dotty-delfiinin hoitoa uraauurtavalla…
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Tänään 14:35
ruutu.fi
Tällä kertaa Jyrkin makumatka suuntautuu Huittisiin, jossa tutustutaan porsastilaan. Jyrki valmistaa rypsiporsaan niskaa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
60 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 14:30
ruutu.fi
Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
Kaksi suomalaista avustustyöntekijää on surmattu Afganistanissa
Tänään 14:19
iltasanomat.fi
Duran Duran oikeuteen
Tänään 14:14
iltasanomat.fi
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 14:05
ruutu.fi
Rämeiden kotirouvat. Louisianassa Henkka & Niki tapaavat rämeiden kasvatit, paikalliset kotirouvat. Avotulella valmistetaan paikallista bravuuria: alligaattoria cajun. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
59 min
Gordon Ramsay kiven sisässä: Pettymyksiä
Tänään 14:01
mtvkatsomo.fi
Gordon saa hyväntahtoisuudestaan huolimatta huomata kerta toisensa jälkeen työskentelevänsä rikollisten keskellä.
30 min
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Vaativat diivat. Asiakastapaamiset uhkaavat venyä loputtoman pitkiksi, kun Mojdeh ihastuu jokaiseen sovittamaansa pukuun ja Caitlyn on kiinnostuneempi koruista kuin mekoista. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
Suomalaisvoimistelijan leuanvetovideo ällistyttää katsojan
Tänään 13:49
iltalehti.fi
Kerrostalon ullakko paloi Helsingissä
Tänään 13:48
iltalehti.fi
54 min
Asustemuodin huipulle: Ötökästä koruksi
Tänään 13:47
mtvkatsomo.fi
Finalistit karsitaan kilpailulla, jossa suunnittelijat valitsevat kuolleen hyönteisen ja muokkaavat sen pohjalta kolme juhlapukuun sopivaa asustetta. Tehtävä on haastava, koska kukapa haluaisi koristautua gaalaan kovakuoriaisella? Näytöksessä nähdään tuomarien mielestä liiankin mielikuvituksellisia luomuksia.
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 13:30
ruutu.fi
Itsekäs isosisko. Sarah on 23-vuotias työssäkäyvä nainen, joka asuu vanhempiensa luona ja käyttää palkkansa itsensä hemmotteluun. Sen lisäksi hän lypsää rahaa vanhemmiltaan, poikaystävältään ja jopa pikkusiskoltaan. Jos rahaa ei heru, Sarah murjottaa ja syyllistää läheisiään. Pikkusisko pelkää rahariitojen tuhoavan heidän sisarussuhteensa ja haluaa saada itsekkään…
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:20
ruutu.fi
Tukea tukijalle. Kun Trina Scottin aviomies kuoli poliisitehtävissään, Trina ryhtyi auttamaan muita menetyksen kokeneita poliisien omaisia. Mutta kun termiitit valtasivat hänen kotinsa, hänen voimansa loppuivat. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan perheelle uuden kodin, jota termiitit eivät pääse nakertamaan. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
Kuolemaan tuomittu sudanilaisnainen pääsi Italiaan
Tänään 13:18
iltasanomat.fi
55 min
Leijonan luola Ruotsi
Tänään 13:10
ruutu.fi
Iskunvaimentimia ja vauvantyyny. Tänään tapaamme mm. rikkaan naisen, joka on keksinyt uudenlaisen vauvantyynyn. Lisäksi Jan Erik tulee Kiirunasta asti kertomaan uudenlaisesta iskunvaimentimesta. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 13:00
ruutu.fi
Vesipuhveleita voitelemassa. Lynn tutustuu Ontariossa vesipuhveleiden kasvatukseen ja pääsee tekemään niiden kanssa vähän liiankin läheistä tuttavuutta. Hän vierailee myös tehtaassa, jossa tehdään juustoja vesipuhvelin maidosta. Ruoaksi hän valmistaa muun muassa polentaa puhveli-mozzarellasta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
28 min
Keidas: Jakso 4. Yrttikeidas Maria Sidin siskon parvekkeelle.
Tänään 12:56
mtvkatsomo.fi
Marian sisko joutuu muuttamaan putkiremonttia pakoon. Maria haluaa yllättää remontista ja muutosta stressaantuneen siskon virkistävällä yrttikeitaalla. Maria Nordin auttaa Maria Sidia luomaan tyhjään asuntoon yhden huoneen, joka on jo täysin valmis.
Valtava ihmismassa vastassa MH17:n uhreja Hollannissa
Tänään 12:45
iltalehti.fi
Kerrostalon ullakko palaa Helsingin keskustassa - "Siellä on täysi rähinä päällä"
Tänään 12:35
iltasanomat.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Australiassa
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kehonrakentaja kunnostautuu. Kansainvälisestikin menestynyt kehonrakentaja Doreen Nicolaou on laatinut monimutkaisen menun, jossa maistuvat hänen kotiseutunsa Kreikan maut. Pelkästään alkuruokiakin on kuusi erilaista. Doreen paljastaa kehonrakennustaustansa muille vasta tänä iltana, ja illan ohjelmanumerona toimii toisen huippubodarin esitteleminen. Australialainen…
50 min
Sydämen asialla
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Kuumia kiviä. Lordi Ashfordlyn sisaren tuleva sulhanen ei olekaan sitä miltä näyttää, kun häntä epäillään jalokivivarkaudesta. Bellamy ja Bradley kutsuvat Suen ja Ginan juhliin poliisilaitokselle.
Travoltasta skandaaliväite - "naurettavaa"
Tänään 12:23
iltalehti.fi
50 min
Apua avajaisiin
Tänään 12:20
ruutu.fi
Uudet amerikkalaiset klassikot. Todd ja Kai ovat San Franciscon baareissa viihtyviä kavereita, jotka haluavat perustaa oman ravintolan. David Adjeyn apua kaivataan, kun rahoitus on epävarmaa ja miehet haluavat tarjota ravintolassaan oluttölkkikanaa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
1 min
Yle Nyheter TV-nytt: Ovanligt mycket alger vid Utö
Tänään 12:18
areena.yle.fi
Mycket alger vid Utö.
360-kikkailua Australian Kultarannikolla
Tänään 12:17
iltalehti.fi
30 min
Elixir
Tänään 12:00
ruutu.fi
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
24 min
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Väärä osoite. Ystävänpäivä olisi täydellinen tilaisuus liehitellä Alexin sydämen valittua, Nicolaa, mutta hänen rakkaudentunnustuksensa päätyvät mystisesti vääriin käsiin.
54 min
9 kuukauden odotus: Yllätysraskaus ja riskiraskaus
Tänään 11:55
mtvkatsomo.fi
32-vuotias Leeanne ja 35-vuotias Rachel odottavat molemmat toista lastaan. Leeanne oli jo menossa koeputkihedelmöitykseen, kun hän saikin tietää olevansa raskaana, joten hän haluaa ottaa yllätysraskaudestaan kaiken irti. Rachelin pinnaa kiristää aviomies, joka yrittää päästä luistamaan vastuusta. Myös Rachelin terveys uhkaa yllättäen pettää.

Suositeltua

Tässäkö mullistavin iPhone-keksintö? Näet seinän läpi!
Tänään 07:55
iltalehti.fi
Toimittaja istui Hirvosen hurjaan kyytiin - tätä hyppyä Kankkunenkin pelkäsi!
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Suomalaisvoimistelijan leuanvetovideo ällistyttää katsojan
Tänään 13:49
iltalehti.fi
Tuleeko tästä peppuhoidosta uusin villitys? Näin peppu muuttui!
Tänään 08:48
iltalehti.fi
Näin liikkuu Suomen armeijan BUK-ohjusvaunu
Eilen 21:32
hs.fi
30 min
Lainvalvojat
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi