UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

8 min
Herra Heinämäki
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Herra Heinämäen toiveammatti oli nuorena tanssija. Herra Timotei haaveilee olevansa autokauppias, Päällikkö Punanata videopelihahmo Lauhkea lintu, Voimamies Horsma parturi-kampaaja ja Herra Pujo merikapteeni.
13 min
Palomies Sami: Vuoren kuningas
Tänään 08:32
katsomo.fi
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 26/26. Jäätiköitä ja jokia. Alaskan kylmistä vesistä löytyy kaksi hylättyä mursunpoikasta. Vastasyntyneet eläimet tarvitsevat paljon hoivaa, joten tiimin on ryhdyttävä niiden varavanhemmiksi. Jokeen eksyneen delfiinin pelastusoperaatiossa puolestaan pistetään auttajien kekseliäisyys koetukselle. (20')
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:25
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/20. Jaksa paremmin. 3/20. Radiojuontaja Petra Kalliomaa kärsii uniongelmista, joten uniasiantuntija Vesa Tuominen kutsutaan apuun. Jaksossa testataan myös ilma-akrobatiaa ja tehdään Nina Juurakko-Vesikon opastuksellla teemakartta vuodelle 2015. Kotimainen lifestyleohjelma.
Tokiolaismiehen lemmikki herättää hilpeyttä – ei kiire mihinkään
Tänään 08:18
iltalehti.fi
Tokiolaisen Mitani Hisaon, 62, lemmikki herättää hilpeyttä kadulla. Aikoinaan Hisao osti viisi senttimetriä pitkän kilpikonnan kaupasta. Lapseton Hisao tiesi jo silloin, että siitä tulee hänen paras ystävänsä. Mutta arvasikohan sitä, kuinka iso siitä tulee? Jukka Lehtinen Lähde: Barcroft
Mies löi hole in onen – mitä vaimo teki, on täysin käsittämätöntä
Tänään 08:17
iltalehti.fi
Tony ja Jane Bundy olivat Michiganilaisen golfradan 16. reiällä, kun yhtäkkiä radan muut pelaajat kuulivat riemunhuudahduksia. Tony iski pallon ykkösellä sisään. Se mitä Jane teki perässä, on vaikea uskoa todeksi. Jukka Lehtinen Lähde: ABC News
Lukija osui keskelle fasaanien kukkotappelua – naaraat seurasivat lähietäisyydeltä
Tänään 08:15
iltalehti.fi
Kolme naarasfasaania seurasi kukkotappelua etäämmältä. Toinen fasaaneista jätti lopulta leikin kesken ja perääntyi tilanteesta. Teksti: Jukka Lehtinen LUKIJAN VIDEO
Tsaarin tykit vartioivat luontoparatiisia
Tänään 08:12
hs.fi
Sata vuotta suljettuna sotilasalueena ollut Örön linnakesaari avautuu matkailijoille Saaristomeren kansallispuistossa. Toimittaja: Heli Saavalainen. Kuvaus: Jukka Gröndahl. Editointi: Esa Syväkuru.
24 min
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Tänään 08:11
areena.yle.fi
Näkymätön kakkuvaras. Skootteri karkumatkalla.
25 min
Bubble Guppies
Tänään 08:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
5 min
Bumba
Tänään 08:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 41/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. (5')…
11 min
Dinotassut
Tänään 07:59
areena.yle.fi
Oma juttu. Jokaisella pitää olla oma juttu, sanoo iso dinotassu, jolla jo on oma juttu. Omaa juttua kuljetetaan mukana ja esitellään. Sellaisen Elli, Otto ja Tomikin haluavat!
1 min
Nimipäiväonnittelu: 30.5.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea, Pasi!
Valmistujaisia vietetään pääosin poutaisessa säässä
Tänään 07:26
iltasanomat.fi
Iltapäivällä sää on kaikkein aurinkoisinta maan eteläosissa. Lämpötilat nousevat laajalti 15 asteen yläpuolelle. Lángin mukaan 20 asteen ylitse tuskin päästään vielä lauantaina missään päin Suomea. - Pohjanmaalla kannattaa ottaa sateenvarjo varmuuden vuoksi mukaan, sillä yksittäisiä sadekuuroja saattaa tulla paikoin. Maan pohjoisosassa koulut päätetään muuta…
Saksalaiset pelastivat 880 siirtolaista Libyan edustalla
Tänään 06:18
iltasanomat.fi
Yhdysvallat poisti Kuuban terrorismilistaltaan
Tänään 03:10
iltasanomat.fi
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 21/31. Matka Ihmemaa Oziin. Morsiamet Missy, Ali, Karina ja Micaela arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan argentiinalaisissa, italialaisissa ja meksikolaisissa tunnelmissa. Micaela suunnittelee työkseen muun muassa häitä. Auttaako se voittamaan häämatkan? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/14. Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa pahasti surffilautaan. 71-vuotias mies kärsii sydänvaivoista, ja kaksivuotiasta tyttöä joudutaan elvyttämään. Australialainen sarja. (22')
30 min
Rantavahdit
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/14. Historiallinen helleaalto. Bondilla on meneillään Sydneyn historian kuumin viikko, ja rantavahdeilla on kädet täynnä töitä lämpöhalvausten uhrien ja meressä vilvoittelevien uimareiden kanssa. Australialainen sarja. (21')
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Julkista riistaa. Conrad kääntyy juutalaiseksi, ja Joan haluaa tietysti järjestää tälle ensin juhlapäivällisen ja sitten bar mitsva ?juhlan. Juhlien ylle saapuu kuitenkin tummia pilviä, kun Melissa saa tietää Jasonista kamalia asioita. Amerikkalainen sarja. (43')
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Renkaita, ranskanperunoita ja videonauhaa. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat ranskanperunoita rakastava murtovaras, viillellyt autonrenkaat ja valvontakamerakaupan ryöstö. Englantilainen sarja. (27')
60 min
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Tänään 01:10
ruutu.fi
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
55 min
Rysän päällä: Hoito hakusessa
Tänään 00:20
katsomo.fi
Hoito hakusessa. Syöpäpotilas Annette Reilly pelkää miehensä Patrickin etsineen toisen hoidon. Tom Leblancin tyttöystävän työajat ovat käyneet niin oudoksi, että miestä epäilyttää, onko kyse töistä lainkaan. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
60 min
Poliisit - kotihälytys
Tänään 00:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/16. Vantaa. Mikko ja Janne Vantaalla selvittävät kaksoismurhaa. Lisäksi he pääsevät murtokeikkoja tehtailevan rikollisliigan jäljille. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 22
Tänään 00:15
katsomo.fi
65 min
JIM D:
Tänään 00:05
ruutu.fi
JIM D: Lento 447 ? onnettomuus Atlantin yllä. Air Francen lento 447 on lähdössä Riosta Pariisin. Lentokone on huippumoderni Airbus A330, joka lentää melkein itsestään. Atlantin yllä kone kuitenkin katoaa mystisesti ilman hätäkutsua. Onko kone kadonnut vai pudonnut? Amerikkalainen dokumenttisarja. (47')
35 min
House of Lies
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/12. Maailmanloppu. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Konsultit laativat hätäsuunnitelman kaataakseen fuusion MetroCapitalin kanssa viime hetkellä. Jeannie tekee suuren uhrauksen ja nousee tilanteen ratkaisijaksi. Amerikkalainen komediasarja. (27')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 12/20. Epäilyttäviä tuomisia. Vietnamista ja Thaimaasta palaavien miehien tuomiset herättävät epäilyksiä. Erään pariskunnan makeat paketit tutkitaan myös tarkasti. Australialainen sarja.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 28/40. Maria on sitä mieltä, että miesten pitäisi useammin muistaa naistaan kukilla ja kylpyläpaketeilla, koska sen nyt vaan kuuluu mennä niin. Maria on ottanut laivalle tueksi ja turvaksi tyttökavereitaan. Kotimainen realitysarja. (22')
35 min
House of Lies
Eilen 23:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Vain liikeasia. Suuri fuusioäänestys on ovella, ja Marty yrittää varmistaa oman asemansa tekemällä sopimuksen Sateentekijän kanssa. Äänestys ei kuitenkaan mene toiveiden mukaan. Lisäksi Roscoe pitää mykkäkoulua Aprilin lähdön takia. Amerikkalainen komediasarja. (27')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 11/20. Epäilyttävää käytöstä. Sydneyn maahanmuuttovirkailijat pidättävät kummallisesti käyttäytyvän amerikkalaismiehen. Kysymyksiä kiertelevät filippiiniläismiehet aiheuttavat päänvaivaa Brisbanessa, ja Sydneyn tulli tutkii epäilyttävää ovilähetystä. Australialainen sarja.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
Illan Veikkausliiga-otteluiden huippuhetket
Eilen 23:04
iltasanomat.fi
30 min
Villit nettivideot
Eilen 22:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 2/20. Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. (23')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 26/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Jesse. Talonrakennusta opiskeleva Jesse voisi rakentaa tulevalle vaimokkeelleen kämpän käden käänteessä. Kotimainen realitysarja. (21')
16 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:21
katsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 25/40. Arja on 55-vuotiaana jo ehtinyt kaksinkertaiseksi mummiksi. Tanssista tykkäävä nainen ei tykkää viinalla läträäjistä, mutta saattaa itse napata konjakkinaukun hyvässä seurassa. Jonkinlaisena tunnuslauseenaan Arja pitää sitä, että vaikka roppa rupsahtaa, niin sielu käy rippikoulua. Kotimainen realitysarja. (22')

Suositeltua

Vain taitavimmat voivat laskeutua tälle kiitoradalle
Eilen 13:28
iltalehti.fi
Naista pidettiin vankina puulaatikossa neljä kuukautta
Eilen 19:23
iltalehti.fi
Tämä reaktio on timanttia! Taapero tapasi äidin kaksossiskon ensi kertaa
Eilen 20:06
iltalehti.fi
Nähdäänkö tätä pumppausta ja hytkytystä pian Suomen mökkirannoilla? Katso video
Eilen 20:23
iltasanomat.fi
2 min
HS-sää
Eilen 18:58
ruutu.fi
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi