UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

House of the Dying Sun Steam Trailer
Tänään 14:18
gamereactor.fi
House of the Dying Sun Steam Trailer
1 min
Uutisklipit: Viemäriin juuttunut elefantin poikanen pelastettiin
Tänään 14:07
katsomo.fi
Paikalliset viranomaiset pelastivat poikasen sen pudottua avonaiseen viemäriin. Tapaus sattui Habantotan kaupungissa.
120 min
Diili: Luovuus kukkimaan
Tänään 14:00
katsomo.fi
Häviöputki kirvelee naisia, mutta surkutteluun ei ole aikaa. Joukkueiden on välittömästi koottava rivinsä ja päästettävä luovuutensa valloilleen taideprojektin parissa. Onko Marleen luotsaamasta naisten joukkueesta vastusta John Richin avokätiselle kontaktiverkostolle ohjelman historian suurimmassa varainkeruumittelössä? Donald Trump yllättää kokoushuoneessa.…
58 min
Luontomatkalla Costa Ricassa
Tänään 13:30
areena.yle.fi
1/3. Costa Ricassa on pinta-alaan suhteutettuna enemmän kasvi- ja eläinlajeja kuin missään muualla maailmassa. Martin Emtenäs lähtee etsimään tapiiria, mutta löytää myös joukon hämähäkkiapinoita. (U)
56 min
Farm Kings: Uusia projekteja
Tänään 13:29
katsomo.fi
Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10.
1 min
Uutisklipit: Lukioiden top-10 listattuna
Tänään 13:24
katsomo.fi
Espoolaisessa Etelä-Tapiolan lukiossa kirjoitettiin taas tänä keväänä Suomen parhaat ylioppilastulokset, ilmenee MTV Uutisten lukiovertailusta.
1 min
Uutisklipit: Väkivaltaisuuksia Calaisin pakolaisleirillä – kymmeniä loukkaantunut
Tänään 13:22
katsomo.fi
Ranskan Calaisin turvapaikanhakijoiden leirillä syttyi valtava ja väkivaltainen mellakka viime torstaina. Noin 60 ihmistä loukkaantui.
1 min
Uutisklipit: Gorilla retuutti aitaukseen pudonnutta pikkupoikaa
Tänään 13:17
katsomo.fi
Kun noin Cincinnatin eläintarhan 180 kiloa painava gorilla alkoi raahata ja pahoinpidellä pikkupoikaa, henkilökunta päätti ampua eläimen. Työntekijät eivät uskaltaneet yrittää käyttää nukutuspanosta, koska sen vaikutus ei olisi tullut välittömästi.
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 12/24. Ei rajoitteita. 10-vuotiaalla Garrettilla oli syntyessään selkärankahalkio. Hänen perheensä koti ei ole pyörätuoliystävällinen, joten hän haluaa lahjoittaa sen ystävänsä perheelle. Nyt siirretään kaksi bussia ja tehdään maailmanennätys. Amerikkalainen lifestylesarja.
59 min
Onnistuuko avioliitto?
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa. 1/5. Norjalainen tosi-tv-sarja. Voiko jo ennakkoon sanoa, mitkä parit pysyvät yhdessä ja mitkä aikanaan eroavat?
1 min
Tenavat
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Salainen ase.
60 min
Fashion Star
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Ennen ja nyt. Vain neljä suunnittelijaa on jäljellä kilpailussa muodin tähteydestä, ja tehtävänä on soveltaa nykytrendejä menneiden vuosikymmenten tyyleihin. Ketkä kolme suoriutuvat finaaliin asti ja kuka lähtee kotimatkalle? Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Haasta Hans
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Malli ja Soul Mama Ninja Sarasalo. Malli ja Soul Mama Ninja Sarasalo ystävineen haastaa Hans Välimäen marokkolaisen keittiön herkuilla. Ninja on suunnitellut reitin valmiiksi valmentajansa Sikke Sumarin kanssa, mutta Hansin on osattava Marrakeshiin omin voimin ja ilman reseptejä. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
25 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/14. Safari. Melissan vihaisena ottama tatuointi on pidettävä mummilta piilossa. Las Vegas on kuin rumien tatuointien safari. Sieltä löytyy myös täysin uusi eläinlaji. Amerikkalainen realitysarja. (20')
3 min
Yle Uutisluokka Triplet: Yle Uutiset klo 11:00, 30.5.2016
Tänään 11:31
areena.yle.fi
Aiheina muun muassa ruokakauppojen myynnin kasvu ja Ison valliriutan kärsimät vauriot.
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Taas toraa Natosta: kokoomuksen johtajaehdokkaat eivät kaipaisi kansanäänestystä
Tänään 11:26
areena.yle.fi
Pääministeri Juha Sipilä ja opposition vasemmistopuolueet tyrmäävät ajatuksen Suomen Nato-jäsenyydestä ilman kansanäänestystä.
25 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 11:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/14. Päin peppua. Dirk ei tee pepputatuointeja, mutta heltyykö hän rugbynpelaajan ahdingon nähdessään? Näyttelijänurasta haaveilevan tytön tatuointi haaveilee jostain ihan muusta. Amerikkalainen realitysarja. (20')
Nyt näyttää pahalta - uskaltaisitko tähän vuoristorataan?
Tänään 11:11
iltalehti.fi
Six Flags -huvipuistot tunnetaan todella hurjista laitteistaan. Yksi uusimmista laitteista on 4D -vuoristorata, joka saa varmasti pään pyörälle. Jukka Lehtinen
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Seksuaalisesta ahdistelusta tehdään yhä enemmän ilmoituksia
Tänään 11:06
areena.yle.fi
Ahdistelusta poliisille tehtyjen ilmoitusten määrä on kolminkertaistunut alkuvuonna viime vuoden vastaavasta ajasta.
Shin Megami Tensei IV: Apocalypse - Story Trailer
Tänään 11:00
gamereactor.fi
Shin Megami Tensei IV: Apocalypse - Story Trailer
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
45 min
Nashville
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/21. Kyllästynyt satuttamaan. Gunnar syyttää itseään veljensä kuolemasta eikä piittaa tärkeästä näytön paikasta. Avery kyllästyy siihen, että hänen mielipiteillään ei ole merkitystä. Amerikkalainen draamasarja. (41')
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Nigerian levottomuudet vaikuttavat öljymarkkinoihin
Tänään 10:10
areena.yle.fi
Afrikan suurimmassa öljyntuottajamaassa Nigeriassa kapinalliset ovat aloittaneet uudelleen hyökkäykset Nigerjoen suiston öljyntuotantoalueella.
9 min
VICE: The 20,000 Calorie Strongman Diet
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Amerikkalainen voimamies Robert Oberst syö 6-7 ateriaa päivässä, yhteensä 15-20000 kaloria. Hän suosii puhtaita raaka-aineita ja valmistaa itse ruokansa. Ostosreissun jälkeen kaupan lihahylly ammottaa tyhjyyttään.
60 min
Hansin grillikesä
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa ovat Maisa Torppa, Elina Tervo ja Sahra Ali. Jakson ruokateeman nuotioruoka. Kotimainen ruokaohjelma. (42')
9 min
VICE: Rally Race Car Driver Verena Mei
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Verena Mei on yksi harvoista naisrallikuskeista Amerikassa. Entinen malli on ansainnut miespuolisten kanssakilpailijoidensa kunnioituksen kahmittuaan voittoja kisoissa. Mein mukaan naisten vahvuus rallissa on maltti.
7 min
VICE: The Father of the Cell Phone
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kännykän keksijä Marty Cooper visioi tulevaisuutta. Ihmiset haluavat yhä puhua keskenään, mutta tarvitaanko puhelimen kaikkia sovelluksia? Siis jos keinoäly tietää, mitä juuri sinä tarvitset ja keksii siihen ratkaisun?
Vanha tyyli elää vielä New Yorkissa - Pilvenpiirtäjän ikkunat puhtaaksi kuumottavalla tyylillä
Tänään 09:57
iltalehti.fi
Mies käyttää apunaan vain vyötäröllä olevan valjaan kautta kiertävää hihnaa. Charlie nousee 11. kerroksessa sijaistevan huoneen ikkunalaudalle puoliksi ulkona roikkuen, kiinnittää ensin hihnan toiselle puolelle ikkunaa ja sitten toisen pään toiselle puolelle ikkunaa. Ikkunan pesemiseen Charliella kuluu vain noin puoli minuuttia. Jukka Lehtinen
1 min
Uutisklipit: Ampumavälikohtaus vaatinut uhreja Teksasissa
Tänään 09:54
katsomo.fi
Teksasin Houstonissa poliisi tutkii ampumavälikohtausta, joka kohti kahden ihmisen kuolemaan. Kuuden ihmisen kerrotaan loukkaantuneen.
50 min
Made in Chelsea
Tänään 09:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 17/17. Suhdekaruselli. Chelsealaisten aika New Yorkissa lähenee loppuaan, ja Louise pohtii etäsuhteen mahdollisuutta Alikin kanssa. Stevie on pinteessä kahden naisen välissä, ja eräillä muillakin on ollut sutinaa. Amerikkalainen realitysarja. (47')
Street Fighter V – Ibuki Reveal Trailer
Tänään 09:45
gamereactor.fi
Street Fighter V – Ibuki Reveal Trailer
5 min
Formula 1: Monacon GP: Arrivabene: Kimi ei pidä Monacosta
Tänään 09:39
katsomo.fi
Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene kommentoi suojattinsa Kimi Räikkösen heikkoa suoritusta Monacon GP:ssä.
Bensa-aseman omistajalla pimahti pahasti – tärveli asiakkaan auton
Tänään 09:33
iltalehti.fi
Omistaja käveli auton luokse ja antoi asiakkaalle 10 sekunnin varoituksen, koska hän oli viettänyt tankkauspisteellä liian kauan aikaa. 10 sekunnin jälkeen omistaja alkoi takoa metalliputkella lava-autoa. Asiakas soitti sillä aikaa paikalle poliisit. Jukka Lehtinen
Liitohyppääjä onnistui melkoisessa tempussa - osui omenan kokoiseen maaliin
Tänään 09:32
iltalehti.fi
Yhdysvaltalainen liitopukuhyppääjä Jeb Corliss teki ennätyksen osumalla omenan kokoiseen maaliin täydestä vauhdista. Jukka Lehtinen
32 min
Jamie Oliverin kotona: Perunat
Tänään 09:30
katsomo.fi
Jamie korjaa kasvimaansa perunasatoa sekä opettaa perunoiden istutusta ja pussiperunoiden kasvatusta. Uusista perunoista hän valmistaa täydellisen perunasalaatin, herkullisen kanaruoan ja espanjalaisen munakkaan puulämmitteisessä uunissa.
30 min
Eden
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/8. Lasiterassi. Vanha omakotitalo siirtyy lähemmäs Keskieurooppalaista puutarhanpitoa kun Minna Toivanen ja Tommy Kilponen suunnittelevat talon päätyyn katetun lasiterassin. Monivuotinen ja yksivuotinen kasvillisuus sekä muu kukkaloisto istutetaan isoihin ruukkuihin. Ruukuissa kasvit viihtyvät mainiosti myös talven yli. Lisäksi Minnan istutuksia…
2 min
Koti: Hyppää maailman nopeimman eläimen kyytiin
Tänään 09:24
katsomo.fi
Yhdysvalloissa ohiolainen eläintarha kiinnitti gepardin selkään kameran. Savanna niminen gepardi päästettiin tämän jälkeen juoksemaan vapaana aitauksessa. Gepardi on maailman nopein eläin, sen huippunopeus on jopa 112 kilomteriä tunnissa.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:19
areena.yle.fi
25 min
Studio55.fi
Tänään 09:05
katsomo.fi
15 min
Jälkihiki
Tänään 09:04
areena.yle.fi
Tero Tiitu, Bubi Wallenius ja Juha Kanerva puivat muun muassa Monacon F1-kilpailua. Mestarien liigan loppuottelua ja Veikkausliigan tilannetta.

Suositeltua

46 min
Dokumentti: Matka isän luo
Eilen 17:10
areena.yle.fi
1 min
Uutisklipit: Gorilla retuutti aitaukseen pudonnutta pikkupoikaa
Tänään 13:17
katsomo.fi
28 min
Stugor
Eilen 18:30
areena.yle.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
8 min
Huomenta Suomi: Terveysviranomaiset huolissaan antibiooteille vastustuskykyisten superbakteerien leviämisestä
Tänään 07:44
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Katuruoka valtaa kivijalkaa
Eilen 22:00
katsomo.fi