UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Amerikkalaishävittäjät saattoivat kaksi matkustajakonetta Atlantaan pommiuhan vuoksi
Tänään 02:50
iltasanomat.fi
50 min
Farm Kings: Hiihtolomalla
Tänään 01:00
katsomo.fi
Dan on joutunut raksalta takaisin leipomoon, mikä syö miestä. Tim jää hoitamaan tilaa, kun muu perhe lähtee pienelle laskettelulomalle vuoristoon. Pystyykö Joe rentoutumaan rinteessä vai pakottaako työasiat läppärin ääreen? Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 3/13.
55 min
Rakkauden FAQ
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Voinko vakoilla miestäni? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Ismo Leikola, Harri Moisio, Satu Silvo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
70 min
Deadwood
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Jewelin saappaat. Al Swearengen muistelee menneitä. Silas Adams suostuu yhteistyöhön. Trixie ja Jewel käyvät kumpikin omilla asioillaan kaupungilla. Alma Garretin isä saapuu Deadwoodiin. Amerikkalainen sarja. (56')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/40. Fredrikstad. Poliisi käy tarkastamassa, onko eräs rouva kunnossa. Lisäksi partio tapaa pahasuisen miehen ja omituisen kuljettajan. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
Tampereella ikävä tilanne - katsoja sai kiekon päähän!
Tänään 00:13
iltasanomat.fi
55 min
Pariterapiaa radioaalloilla: Kommelluksia makuukamarissa
Tänään 00:05
katsomo.fi
Ensimmäisessä jaksossa soittajat kertovat noloista tilanteista sängyssä. Muita puheenaiheita ovat mm. masturbointi ja naisten ejakulaatio. Entä miten äidin pitäisi suhtautua, kun hän saa taskupuhelun tyttärensä poikaystävältä kesken nuorenparin lemmiskelyn? Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä…
Rakettituli tappoi kymmeniä Ukrainassa
Tänään 00:00
iltasanomat.fi
Uutistoimisto AFP:n mukaan iskussa haavoittui lisäksi noin 90 ihmistä. Valtaosan uhreista on kerrottu olleen siviilejä. Mariupolin satamakaupunki Asovanmeren rannikolla on Ukrainan hallituksen hallinnassa. Raketti-iskun on arvioitu olevan kapinallisten käsialaa. Kapinalliset ovat kuitenkin kiistäneet tulittaneensa satamakaupunkia raskaalla aseistuksella. Donetskin…
55 min
Killer Karaoke: Paukkutrikoot
Tänään 00:00
katsomo.fi
Tällä kertaa urheita laulajia kuorrutetaan koiranruoalla ja majoneesilla, laulatetaan paukkuvissa trikoissa ja kylvetetään alligaattorialtaassa. Kuka pysyy parhaiten nuotissa ja lähtee kotimatkalle voittajana? Amerikkalainen viihdesarja.
30 min
Poliisit Norja
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/40. Bergen. Bergenin partio tapaa tänään muun muassa tanssijoita ja kimpaantuneen ravintola-asiakkaan. Myös reilu rattijuoppo osuu kohdalle. Norjalainen dokumentaarinen sarja.
60 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/10. Musiikkivideo. Erikan musiikkivideota ryhdytään vihdoin kuvaamaan, mutta eräs asia ärsyttää Gunillaa. Maria ja Isabel keskustelevat taannoisesta lounastapaamisesta, ja Margareta selvittää lapsensa sukupuolen. Amerikkalainen realitysarja.
Monte Carlon MM-Ralli: Latvalan piruetit pellolla
Eilen 23:41
iltasanomat.fi
29 min
Panta kaulassa
Eilen 23:30
areena.yle.fi
12/13. Maa murenee Adamin alta kun itseensä ehkä liikaakin uskova maallikkosaarnaaja pääsee valokeilaan. Tietääkö tämä entisen loppua? Entä mistä keksisi sitä uuden alkua? Kas siinäpä on Adamilla uusi pulma. T: BBC. (U)
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Sutinaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
60 min
Pomo piilossa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Liikennevirrassa. Toronton liikennelaitoksen johtajatar sukeltaa maan vilkkaimman paikallisliikenteen virtaan. Löytääkö hän ideoita siihen, miten liikenteen sujuvuutta ja palveluja voidaan parantaa yhä tiukemman budjetin uhatessa? Kanadalainen realitysarja. (43')
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Tipatonta. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (20')
133 min
Johan Falk 1 - erikoisyksikkö
Eilen 22:40
katsomo.fi
Johan Falk saa uuden viran erikoisyksikkö GSI:stä viiden vuoden Europol-keikan jälkeen. Paljastuu, että GSI käyttää rikollispiireissä operatiivisia tietolähteitä. Göteborgia riivaa sarja arvokuljetusryöstöjä, joista lähteet saavat tietoa vaihtelevasti. Kun kollega Tommy Ridders ammutaan, tietolähde koodinimellä Lisa astuu esiin ja pyytää Johania suojelemaan itseään…
Oskari lyö päänsä
Eilen 22:38
moontv.fi
Viime viikolla julkaistun alkoholipoliittisen kannanoton kuvauksissa Jaakkima pyysi Oskaria lyömään tyhjän juomatölkin lyttyyn päähänsä. Koska tällaista neiteilyä ei suosita tietyissä piireissä, niin Oskari päätti lisätä panoksia ja lyödä tölkin pöytää vasten lyttyyn. Ja näinhän siinä kävi….
30 min
Trigger Happy TV
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/6. Sveitsiläinen turisti esittelee kielitaitoaan lontoolaispariskunnalle. Portobello Roadin tietämillä liikkuu vaarallinen oravajengi. Meteorologi Ian McCaskill pääsee Domin eriskummalliseen haastatteluun. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
17 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
48 min
Glamour elokuvissa
Eilen 22:19
areena.yle.fi
"Glamour on kuuman kylmää käyttöä", sanotaan ranskalaisdokumentissa, jossa Hollywoodin kulta-ajan lumovoimaa esittelevät sen kimaltelevimmat naistähdet sekä heidän yleisölle tuntemattomiksi jääneet puvustajansa.
2 min
Päivän sää
Eilen 22:13
katsomo.fi
Huippuhetket Lukko-Ässät -ottelusta
Eilen 22:03
iltasanomat.fi
88 min
George Gentlyn tutkimukset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3/19. Sotavangin paluu. Seudulla vieraillut saksalainen liikemies on surmattu. Miehen poika ei tunnu isää surevan. Miksi? Gently pohtii oliko uhrilla huonot välit paikallisiin, ja mikä on surman motiivi?
60 min
Sinkkulaiva USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/9. Kuumat puumat. Viehkeät puumanaiset panevat nuorten miesten päät pyörälle avomeren aalloilla. Hormonit hyrräävät, kun laiva täyttyy kuumista tunteista ja ilmiriidoista. Amerikkalainen realitysarja. (41')
13 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
30 min
Trigger Happy TV
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Sveitsiläinen turisti kaipaa apua Lontoossa. Dom haastattelee keittiömestari Ken Homia ja yrittää selvittää, millainen on täydellinen wokkipannu. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
6 min
Hevosvoimia
Eilen 21:52
areena.yle.fi
Vanhoissa autoissa on tyyliä ja niin on niiden omistajissakin. Rakkaudesta vanhoihin autoihin.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
30 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraiksi saapuvat toimittaja, tuottaja ja stand up -koomikko Lotta Backlund sekä Venäjä-tutkija ja kirkkohistorioitsija, teologian tohtori Arto Luukkanen.
Huhtanen pääsee yrittämään rankkaria
Eilen 21:15
iltasanomat.fi
14 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksissa otetaan selvää vihreistä, puututaan koulukuriin sekä ryhdytään ruokasotaan.
Huippuhetket ottelusta TPS-Tappara
Eilen 21:00
iltasanomat.fi
60 min
Selviytyjät: Liittolaisten salaisuudet
Eilen 21:00
katsomo.fi
Fanien leirillä Shamar ei ole rauhoittunut ollenkaan, vaikka selvisi heimoneuvostosta ehjin nahoin, ja osa heimolaisista alkaa jo katua edellistä äänestyspäätöstään. Hieman yllättäen Bikal-heimon Corinne ja Malcolm lyöttäytyvät yhteen, ja se saa aikaan tiukan supatteluringin muiden heimolaisten kesken. Koskemattomuuskisan palkintona olevat lekottelutarvikkeet…
51 min
Melkein unplugged: Geir Rönning
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 5/6. Norjalaissyntyinen artisti Geir Rönning henkilökuvassa ja keikalla Helsingin Aleksanterin teatterissa. Tuotanto: Make My Moment Nordic, 2014.
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Tänään hääjärjestäjinä toimivat Juha Mieto ja Harri Moisio. Teemana on perinteiset suomalaiset kesähäät. On siis täysin luonnollista, että pariskunta vihitään suorassa radiolähetyksessä! Eikä se ole hääjuhla eikä mikään, missä ei mämmiä tarjota. Kotimainen realitysarja. (42')
TV7 Jerusalem Uutiset:
Eilen 21:00
tv7.fi
IDF: Lähi-idän sekava tilanne jatkuu edelleen. Syyria rakentaa ydinlaitosta Iranin ja Pohjois-Korean avulla. Hizollah: Olemme valmiita valtaamaan Galilean. Israelin suurlähetystö Euroopalle: Varoitimme teitä.Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen kollaasi siteeraa eri medioita: mm: Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf…
50 min
Lumilautailun MM: Big Air
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Naisten ja miesten Big Air -finaalit. Selostus Sami Saarenpää. Kreischberg, Itävalta.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi

Suositeltua

30 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
90 min
Kingi: Jakso 3
Eilen 19:30
katsomo.fi
Patrik Moisio ja Mike Brennan tappelivat Tampereella
Eilen 18:26
iltasanomat.fi
Huippuhetket ottelusta Ilves - Sport
Eilen 20:26
iltasanomat.fi
Rekkakuskit osoittavat mieltä ympäri Suomea
Eilen 13:06
iltalehti.fi
Sokea äiti näki lapsensa ensimmäistä kertaa
Eilen 12:36
iltalehti.fi