UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:15
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
2 min
Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen: Keikoista
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Benjamin vierailee Kids Rockissa. Tässä jaksossa nähdään ainutlaatuista materiaalia Los Angelesissa keikkakuntoaan hioneelta Benjaminilta. Miten fanit ottavat vastaan matkan aikana syntyneet laulut?
Ikävä yllätys kotipihalla – putosiko lentokoneesta?
Tänään 12:47
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
55 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Kaksosongelmia. Kaksosia odottava pariskunta ei ole lainkaan valmistautunut lapsien tuloon. Pakkaa sekoittaa määräilevä isoäiti. Boheemi Nia elää trendikästä luomuelämää, eikä halua rokottaa lastaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
48 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Viattomia suudelmia. Tohtorit Ormerod ja Weatherill tuntuvat löytävän yhteisen sävelen hoitaessaan koulupojan outoa sairautta. Koko sairaalan toiminta on vaarassa loppua ja osastolta löytyy kaiken lisäksi huijari. (U)
60 min
Britannian paras leipomo
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 29/30. Kotiseudun ylpeys. Kolmipäiväisen finaalin toisena päivänä finalistileipomot palaavat kotiin ja kehittelevät siellä leivonnaisen, jossa näkyy heidän kotiseutunsa. Kaikki päätyvät suolaiseen leivonnaiseen, ja tarjolla on kalapiirasta, hirvenlihapiirasta ja porsasterriiniä. Yksikään leipomoista ei putoa kilpailusta, mutta tuomarien hyvästä…
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Tänään 12:02
gamereactor.fi
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Marvel's Ant-Man - Trailer
Tänään 12:01
gamereactor.fi
Marvel's Ant-Man - Trailer
Fantastic Four - Official trailer #2
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Fantastic Four - Official trailer #2
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/13. Kaikki lähti telkkarista. Matt saa vihdoin kaipaamansa tv:n seinälle. Viihdekeskus saa arvoisensa puitteet, jotka kelpaavat Katellekin. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Taidetta.
58 min
Välitilassa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Koskettava tarina kahden nuoren kalkuttalaisen transseksuaalin elämästä ja ystävyydestä. O: Sankha T: Moromiya Picures Intia 2012
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
Tänään 11:45
gamereactor.fi
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
AC Embers English - (2/2)
Tänään 11:37
gamereactor.fi
AC Embers English - (2/2)
AC Embers English - (1/2)
Tänään 11:36
gamereactor.fi
AC Embers English - (1/2)
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/13. Luksusta vai charmia?. Jonny ja Phil asuvat hotellissa, koska eivät ole löytäneet asuntoa, joka kelpaisi nirsolle Jonnylle. Jodi yrittää löytää pariskunnalle asunnon, joka miellyttäisi sekä ylellisestä tyylistä pitävää Jonnya että rähjäisestä charmista pitävää Philiä. Amerikkalainen lifestylesarja.
Katutaide herää Tukholmassa – sadat taiteilijat kokoontuivat kevätsiivoukseen
Tänään 11:23
hs.fi
Tukholma ei ole viime vuosina ollut tunnettu katutaiteestaan. Muun muassa kaupungin tiukka nollatoleranssi graffiteille on pitänyt seinät ja kadut taiteesta vapaina. Nyt Tukholmassa puhaltavat uudet tuulet. Nollatoleranssista on luovuttu, ja Rågsvedin teollisuusalueesta on nopeasti kehittynyt katutaiteilijoiden uusi mekka. Toimittaja: Elina Kervinen HS, kuvaus:…
55 min
JIM D:
Tänään 11:20
ruutu.fi
Tunnelien titaanit. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin tunneliporiin Lontoossa ja Mexico Cityssä. Lontoon Busy Lizzie poraa kaupunkiin isompaa viemäriä ja Mexico Cityn La Rielera uutta metrolinjaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
34 min
Satakunnan Tietäjät 2015
Tänään 11:18
areena.yle.fi
13. jaksossa kisailevat Luvian peruskoulusta Joona Uotila, Maija Pärssinen ja Vilja Heikkilä sekä Länsi-Porin koulusta Aatu Rajala, Niko Perälä ja Ville Linho sekä Ulvilan yhteiskoulusta Sami Laivonen, Juho Vepsä ja Niklas Nieminen. Tuomarina Jarkko Kivelä ja toimittajana Pipsa Uutto.
28 min
Koukussa paheeseen
Tänään 11:15
areena.yle.fi
2/6. Mitä tapahtuu, kun peruspaheisiin koukussa olevat Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat testattavaksi? He itse uskovat voivansa muuttaa pahat tapansa, mutta toisena päivänä on jo havaittavissa luopumisen tuskaa.
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Nyt on vuorossa naisten hemmottelu- ja shoppailupäivä. Tällä kertaa Lauran matkaseurana on malli ja juontaja Noora Hautakangas. Naisten Tukholma-päivän ohjelmassa on kauneushoitoja ja ostoksia. Kotimainen lifestyleohjelma. (19')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Luotijuna rikkoi maailmanennätyksen Japanissa
Tänään 10:50
hs.fi
Japanissa rikottiin junien nopeusennätys tiistaina, kun testiajossa olleen Maglev-junan huippunopeudeksi mitattiin 603 kilometriä tunnissa.
14 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Tänään 10:30
areena.yle.fi
2/7. Lotta valmistautuu metsästäjäntutkintoon, ja Leif opastaa kokelasta ampumaan vanhalla haulikolla, joka on yhtä pitkä kuin Lotta. Kuinka Lotta Lundgren ja Leif GW Persson onnistuvat tehtävässään?
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/13. Ensivaikutelmia eteisestä. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa keskitytään ensivaikutelmien luomiseen eteis- ja wc-tilojen ilmettä parantelemalla. (19')
Gossip Girl -kaunotar näyttelee uutuuselokuvassa mummoa
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Kaunotar kertoo, että hänen oli helppo samaistua henkisesti vanhaan hahmoonsa. Video: ABC News
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/8. Pomo piilossa. Hotelli Crown Innin omistaja piileksii päivät toimistossaan ja antaa muiden hoitaa käytännön työt. Mutta koska paikka tekee jatkuvasti tappiota ja rahat uhkaavat loppua, hotellipoliisi Alex Polizzin on saatava pomo pois kolostaan. Tämän on aika nähdä hotellinsa vieraiden silmin. Englantilainen realitysarja.
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:44
areena.yle.fi
Jälkipörssiläiset Jussi Hyöty, Ulpu Iivari ja Tiina Helenius pohtivat aamu-tv:ssä, mitä vaalitulos merkitsee talouden kannalta.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:41
areena.yle.fi
15 min
Yle Uutiset: Ylen Uutiset klo 9.00
Tänään 09:37
areena.yle.fi
30 min
Eden
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/10. Paritalon oleskelupiha. Paritalon takapihalle valmiiksi rakennettu suuri terassi kaipaa vehreyttä ympärilleen. Minna ja Tommy aloittavat työn jakamalla pihan selkeisiin alueisiin käytävällä sekä betonikiveyksellä. Puutarha rajataan näyttävällä tuija-aidalla. Isoimpiin pintoihin vehreyttä tuo siirtonurmikko. Tommy sisustaa terassin viihtyisäksi…
Sydäntä lämmittävää! Onko tässä maailman onnellisin reaktio?
Tänään 09:18
iltalehti.fi
Video: ABC News
65 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 09:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Hyvästi, kalkkunat!. Keittiössä valmistetaan tänään meribassia ja viikunatorttua. Lisäksi Ramsayn perhe heittää hyvästit lemmikkikalkkunoille. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
42 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
6/12. Ulan Bator - Mongolian pääkaupungin teistä vain pieni osa on päällystettyjä. Andrew Younghusband tekee tuttavuutta kaupungin teiden kuoppien ja vaarallisen liikenteen kanssa pujotellessaan jurttien lomassa.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/18. Morsiamenmöhkäle. Gillian ottaa tällä kertaa pihteihinsä tulevan morsiamen Lisa Aspdenin, jolla on ylipainoa yhden morsiusneidon verran. Suurin syy Lisan lihomiseen on hänen kyltymätön juustonhimonsa. Gillian haluaa nähdä alttarilla hoikistuneen Lisan ja suitsii tätä vaihtamaan juustoiset herkut raikkaisiin vihanneksiin. Englantilainen realitysarja.…
42 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:00
areena.yle.fi
5/12. Lima - herkkusuiden ja puutarhojen kaupungin kaduilla sattuu yli 50 000 kolaria vuodessa. Andrew Younghusband ajaa paikallista combi-ajoneuvoa Liman kurjilla teillä ja auttaa palokuntaa hälytysajossa.
58 min
Luontoretkellä: Rakas sisko
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Ronja Ryövärintytär tulee väistämättä mieleen Hansenin kaksostyttöjä katsellessa. Tytöt ovat nuoria mutta silti kokeneita metsästäjiä, ja nyt he lähtevät pienriistan pyyntiin.
3 min
Filmikellari
Tänään 08:52
areena.yle.fi
Vaalien häviäjät voivat lohduttautua vaikka katsomalla kissavideoita. Nitä tarjoaa Filmikellari, jossa on tällä kertaa korkeushyppyä ja muita suloisia kissavideoita.
6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Manalan enkelit.
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Sielunruokaa Soulissa. Marja ja Jean-Georges tutustuvat Souliin ja kartoittavat kaupungin parhaat ravintolat, torit ja nähtävyydet. Muotia ja kansanparannusta myöten he koluavat kaikki sykkivän suurkaupungin upeudet ja outoudet. Pariskunta antaa myös ohjeet kahteen Soulin makujen innoittamaan ruokalajiin. (24')

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
30 min
Laiva
Eilen 16:50
ruutu.fi
120 min
MasterChef Australia
Eilen 17:25
ruutu.fi
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tulossa: Lampaansyöjät
Eilen 20:27
areena.yle.fi