UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Nainen pelastettiin sortuneesta rakennuksesta Japanissa
Tänään 10:27
hs.fi
Japanin lauantainen maanjäristys tuhosi taloja, katkoi vesijohtoja ja ravisutti suosittua hiihtokeskusta Naganon prefektuurissa. Kymmeniä ihmisiä jäi jumiin romahtaneisiin taloihin.
9 min
Jari ja Kari
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Pukeudutaan. Jari ja Kari miettivät mitä vaatteita tulee milloinkin laittaa päälle, milloin villasukat sopivat jalkaan ja milloin kaulahuivi kaulaan.
28 min
BUU-klubben: Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:30
areena.yle.fi
62/63: Suuri lentokilpailu. Niisku saa lentoaluksensa lopultakin valmiiksi, ja vanha tuttava ilmestyy - tai pikemminkin tipahtaa - Muumilaksoon yllättäen. Ruotsinkielinen toteutus: Siv Almark ja Bo Maltzeff. buu.yle.fi
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/20. 7/20. Uniosiossa tapaamme Aku Hirviniemen, joka saapuu uniongelmiensa kanssa Vesa Tuomisen juttusille. Juoksukoulun kolmannessa osassa käsitellään ravitsemusta ja juoksutekniikkaa. Kotimainen lifestyleohjelma.
16 min
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa: Osa 1/27. Merkillinen metsä
Tänään 08:27
mtvkatsomo.fi
Kitty ja Mimmi eivät ole käyneet Omenapuumetsässä aikoihin. Vanha pöllö Scotch varoittaa heitä menemästä "merkilliseen metsään", sillä siellä tapahtuu nyt todella kummallisia asioita. Mutta Kitty ja Mimmi seuraavat kuitenkin liito-oravia metsään - ja Mimmi katoaa! Kuka tuleekaan ulos Kittyn talosta?
11 min
Pusse
Tänään 08:23
areena.yle.fi
Myyjäiset. Tirskupuistossa pidetään myyjäiset. Tarkoitus on kerätä yhdessä rahaa uuden suihkulähteen hankkimista varten. Kassa vain ammottaa tyhjyyttään.
12 min
Viiru ja Pesonen
Tänään 08:09
areena.yle.fi
Hirvenmetsästäjät. Ruotsalainen animaatio.
25 min
Red Caps
Tänään 08:05
ruutu.fi
Erikoispartio ja kanafarmi. Claran isä on saanut uuden työn kanafarmilta. Clara saa selville, että kanoja ei kohdella hyvin, vaikka mainoksissa niin väitetään. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
5 min
Niksi-Nella: Omenasade
Tänään 08:03
areena.yle.fi
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
24 min
Littlest Pet Shop: Russell heittäytyy villiksi
Tänään 08:02
mtvkatsomo.fi
Russell päättää olla vähemmän vakava, ja Sue piinaa Blythea matkimisellaan. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 23.11.
Tänään 08:01
areena.yle.fi
Onnea Ismo.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
14 min
Unna Junná
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Leena ja Terhi ovat kirjojen maailmassa. Unna Junna runoilee. Animaatiopaja: Sámmolin auto. Tarina: Kuinka porosta tuli peura. Heli ja lapset: "Leipuri Hiiva".
30 min
Red Caps
Tänään 07:35
ruutu.fi
Erikoispartio ja valkoinen sarvikuono. Salametsästäjät aikovat ampua harvinaisen valkoisen sarvikuonon voidakseen myydä sen sarven pimeillä markkinoilla. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
Buffalon lumimyrskyllä jo 12 kuolonuhria − Nyt pelätään tulvia
Tänään 04:40
iltasanomat.fi
Rankat lumikuurot ovat vaatineet jo 12 ihmisen hengen Yhdysvaltain itärannikolla. Ihmisiä on menehtynyt muun muassa sydänkohtausten ja paleltumisten vuoksi. Viimeisin kuolonuhri oli 50-vuotias mies, joka löytyi perjantaiaamuna hankeen hautautuneesta autosta Cheektowagassa. Vanhainkoteja on pitänyt evakuoida kattojen romahtamisuhan vuoksi ja evakuointien yhteydessä…
Iranin ydinneuvottelujen takaraha häämöttää, erimielisyyksiä yhä paljon
Tänään 04:32
iltasanomat.fi
Osapuolten välillä on yhä paljon erimielisyyksiä. Yksi mahdollisuus on jälleen venyttää sovittua takarajaa. Iran neuvottelee ydinohjelmastaan Itävallan pääkaupungissa Wienissä Yhdysvaltojen, Britannian, Ranskan, Venäjän, Kiinan ja Saksan kanssa. Kiista ohjelmasta on jatkunut jo 12 vuotta.
30 min
Jopet-show
Tänään 04:15
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Jopet-show
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
35 min
Jopet-show
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
Need for Speed: No Limits - Ken Block
Tänään 02:58
gamereactor.fi
Need for Speed: No Limits - Ken Block
60 min
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Tänään 02:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Poliisivaltio USA. WTC-iskujen jälkeen joka puolelle Yhdysvaltoja on perustettu "fuusiokeskuksia", joiden väitetään yhdistävän eri tiedustelupalvelujen ja poliisilaitosten tietoja ja resursseja terrorisminvastaisen toiminnan tehostamiseksi. Eräät tahot kuitenkin epäilevät, että todellisuudessa niitä käytetään komentokeskuksina, kun Yhdysvalloista…
60 min
Kuuma laki: Pinnan alla
Tänään 01:30
mtvkatsomo.fi
Jamien apua kaivataan, kun arvostettua plastiikkakirurgia syytetään vakavasta hoitovirheestä. Lee Annen oikeudenkäynnin valamiehistön valintaprosessi alkaa, mutta löytyykö kaupungista enää yhtään puolueetonta valamiestä järkyttävän seksinauhan vuodettua julkisuuteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/40. Tänään Sinkkulaivalla on ilmassa suomalais-puolalaisen urheilujuhlan tuntua, kun risteilylle suuntaa 28-vuotias lappeenrantalainen Tony. Puolassa syntynyt Tony on liikenteessä hyvällä sykkeellä kotona sattuneen myönteisen enteen takia. Kotimainen realitysarja. (21')
Ruttoepidemia leviää Madagaskarissa
Tänään 01:25
iltasanomat.fi
Sairastuneita lähes 80, kertoo Maailman terveysjärjestö WHO. WHO myös varoitti ruton mahdollisesta "nopeasta leviämisestä" maan pääkaupungissa Antananarivossa, kertoo BBC. WHO:n mukaan tilannetta vaikeuttaa taudille immuunien kirppujen määrä, joilta ihminen saa ruttotartunnan. Ihmisillä tartunta ilmenee pääasiassa paiseruttona, kun esimerkiksi rottien kantamat…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/40. Iida ei etsi ketään, koska uskoo, ettei etsimällä ketään löydä, vaan se oikea tulee vastaan kun on tullakseen. Vastaan saisi vaappua hyvätapainen, nallekarhumainen mies, jolla ei vielä olisi lapsia. Iida on opiskellut kondiittori-leipurin ammattia ja homeopatianeuvontaa ja nyt tähtäimessä ovat merkonomin opinnot. Kotimainen realitysarja.…
57 min
Luther
Tänään 00:40
areena.yle.fi
11/14. 3. kausi. Uusi murhien sarja piinaa kaupunkia: erään vanhan jutun tekotapaa jäljittelevä murhaaja näyttää saavan sairasta mielihyvää teoistaan. Grayn uusi pomo vainoaa Lutheria yrittäen saada Ripleyn puolelleen. (U)
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/40. Puolisentoista vuotta sinkkuuden suota kyntänyt Markku on diplomi-inssi, joka työskentelee myyntihommissa. Lapsia on kaksin kappalein, mutta naimisiin mies ei ole erehtynyt. Tanssitaitoinen Markku ei etsi kumppania epätoivoisella raivolla, mutta sivistynyt, sisäsiisti neiti saattaisi mahtua miehen huusholliin. Kotimainen realitysarja. (21')
Jokerit jatkoi voittoputkeaan
Tänään 00:04
iltasanomat.fi
35 min
Nurse Jackie
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/12. Koeaika. Gloria asettaa Jackien koeajalle väärinkäyttöepäilysten vuoksi. Jackie hätkähtää, kun hänen tyttärelleen suositellaan mielialalääkkeitä. Amerikkalainen draamasarja. (27')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/40. Sinkkulaivaviikon aloittaa kaupan kassana työskentelevä, helsinkiläinen Jaana. Jaana asuu kahden koiransa kanssa ja etsii työssäkäyvää sekä fyysisesti monella tavalla isokokoista miestä. Kotimainen realitysarja. (21')
Kohtalokkaasta kaunottaresta tuliseksi punapääksi - Bond-tyttö uudisti tyylinsä täysin
Eilen 23:36
iltasanomat.fi
Quantum of Solaca –elokuvassa Daniel Craigin vierellä kiehnännyt Olga Kurylenko värjäsi hiuksensa punaiseksi. Tummista hiuksistaan tunnettu Bond-tyttö Olga Kurylenko yllättää uudella tyylillään. Kurylenko värjäsi tummat kutrinsa hehkuvan punaiseksi. Ukrainalaissyntyinen näyttelijä sanoo, että vuoden 2008 Bond-elokuvan jälkeen hänelle tarjottiin vain seksikkäiden,…
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 46/56. Forssa. Partion ensimmäisen asiakkaan teräsaseella on tunnearvoa. Jouni ja Esa etsivät kolarin uhria metsiköstä. Aseistautunut mies otetaan haltuun useamman partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
35 min
Nurse Jackie
Eilen 23:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 9/12. Vanha suola. Jackie kärsii vieroitusoireista, ja Kellyltä tivataan kadonneiden fentanyylilaastareiden kohtaloa. Coop päättää mennä naimisiin vanhan heilansa kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (25')
60 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Raimo on 39-vuotias urjalalainen sähköasentaja. Jopa 53 kilon ylipaino ja suuri koko aiheuttavat ongelmia Raimon töissä, jossa pitää mahtua pieniin tiloihin. Raimo on myös kärsinyt kroonisesta väsymyksestä ja tukielinongelmista. Raimon intohimo moottoripyöräily saa jäädä, ellei paino tipu. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 45/56. Vantaa. Janne ja Mikko saavat maijaan pienen kyytiläisen. Taksikuskia on uhattu veitsellä. Miehen lempipoliisisarja on mennyt sivu suun ja siitä suivaannuttuaan herra joutuukin tosielämän poliisikontaktiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Under the Dome
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/13. Musta jää. Maanjäristyksen jälkeen alkanut pakkanen ajaa asukkaat koulun suojiin. Julia ja Barbie lähtevät hakemaan apua, mutta he joutuvat onnettomuuteen. Joe ja Norrie epäilevät Hunterin tarkoitusperiä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
35 min
Nurse Jackie
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/12. Pyhä näytelmä. Arvaamaton potilas aiheuttaa sairaalassa vaaratilanteen. Jackie joutuu puuttumaan Kellyn käytökseen. Matkalla tyttärensä näytelmään hän näkee jotakin järkyttävää. Amerikkalainen draamasarja. (28')
Petteri Wirtanen teki taas Jokerien voitto-osuman
Eilen 22:45
iltasanomat.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Buffalo meni lumesta sekaisin – katso hauskimmat kuvat
Eilen 15:40
iltalehti.fi
Thilia kommentoi seksisymboliuttaan
Eilen 21:17
moontv.fi
Putous: Pudonneen Loordi Lallyn jälkitunnelmat
Eilen 21:43
mtvkatsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
88 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Mitä ihmettä pelastaja teki kissalle?
Eilen 11:31
iltalehti.fi