UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Severed - Augusto Quijano Interview
Tänään 17:33
gamereactor.fi
Severed - Augusto Quijano Interview
theHunter: Primal - Launch Trailer
Tänään 17:18
gamereactor.fi
theHunter: Primal - Launch Trailer
3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 17:17
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 17:16
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 17:15
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 17:15
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 17:15
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjanmaa
Tänään 17:14
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Uusimaa
Tänään 17:13
areena.yle.fi
60 min
Pariskunnan superdieetti
Tänään 17:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. Romantiikannälkä. Jen kaipaa romantiikkaa parisuhteeseen, mutta aviomiestä laiska ja lihava vaimo ei kiinnosta. Jennie hoivaa poikaystäväänsä kuin lasta, muttei huolehdi itsestään. Amerikkalainen realitysarja. (41')
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 17:10
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 4/20. Kylpyunelmia ja paloturvallisuutta. Kylpygeelin havainnollistava esittely vangitsee urosleijonien huomion. Palomiehet puolestaan vetoavat tunteisiin paloturvallisuuden asialla. Kanadalainen sarja. (44')
45 min
Isä Brown ja hänen laumansa
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 1, 10/35. Sininen risti. Pahamaineinen rikollinen, Flambeau, yrittää ryöstää kirkolle kuuluvan, arvokkaan sinisen ristin. Isä Brown haluaa pelastaa miehen sielun, mutta astuuko hän samalla ansaan? T:BBC.
Lakko uhkaa risteilymatkustajia – mistä on kyse?
Tänään 17:09
hs.fi
Merimies-Unionin ja Konepäällystöliiton lakko uhkaa lamauttaa matkustajaliikenteen merellä torstaista alkaen, mikäli jäänmurtajalakon sovittelu ei edisty. Lakko vaikuttaisi ainakin Suomen lipun alla kulkeviin matkustaja-aluksiin, joita on kaikilla isoilla varustamoilla. HS:n työmarkkinatoimittaja Teemu Luukka kertoo, mistä lakkouhassa on kyse. Toimittaja: Tomi…
43 min
Talo Italiassa
Tänään 17:00
areena.yle.fi
12/13. Finaali. Voitosta kisaamassa kaksi finalistia. Opiskele mukana tai tutustu Italiaan: oppiminen.yle.fi/italia (U).
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Taitoset, Q Putti 5, Kaapon ja Laten pähkinät, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
60 min
Lemmen viemää: Kipinöintiä
Tänään 17:00
katsomo.fi
Pauline häkeltyy Danielin yllättävästä rakkaudentunnustuksesta. Seuraavana yönä hän näkee unta, että Daniel joutuu helikopterionnettomuuteen. Hän huolestuu kovasti, mutta seuraavan kerran heidän kohdatessaan lempi leiskahtaa jo paremmin. Michael järjestää ensiapukurssin henkilökunnalle, ja Tina toivoo harjoitusparikseen Gorania. Miehellä on kuitenkin mielessään…
4 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
30 min
Eden
Tänään 16:40
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/8. Perennapuutarha. Maalaispihan sortunut kellari muokkaantuu Minna Toivasen ja Tommy Kilposen käsittelyssä kukkivaksi perennakummuksi. Vanhat betoniseinät päällystetään käsin lyödyllä ruukintiilillä, ja poluksi kukkulan huipun lipputangolle asennetaan tukevat kiviportaat. Minna valitsee perennat varmistaen että jokaisessa väriryhmässä on kukintaa…
Carl Haglund paljastaa Vaaliajelulla-sarjan ensimmäisessä osassa, miksi hänestä ei tullutkaan automekaanikkoa
Tänään 16:24
hs.fi
HSTV vie uudessa Vaaliajelulla-sarjassaan puoluejohtajat tien päälle. Sarjan ensimmäisessä osassa Carl Haglund esittelee autonsa ja puhuu suhteestaan autoiluun: miksi auto on hänelle niin tärkeä, millainen oli Haglundin elämän hurjin road trip ja mitä mieltä hän on autoverotuksesta. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaus ja editointi: Janne Järvinen, grafiikka: Uolevi…
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:15
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 21/29. Rock and roll -remontti. Lasten ilmaista musiikkikoulua pyörittävä Wagstaffin perhe tykkää rock and rollista, joten heidän taloaan remontoidaan rock and roll -tyylillä. Perhettä auttamaan saapuu myös legendaarinen rockbändi Kiss. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Sokkokokki
Tänään 16:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/20. Liv-kanavalta tutut yrittäjät Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä tekevät punajuuri-ricotta-salaattia sekä linguine-pastaa ja parmankinkkua. Kokkina Harri Syrjänen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 17/17. Plösö-isin paluu. Vielä kahdeksan kuukautta sitten 27-vuotias perheenisä Raj nyrpisti nenäänsä vaimonsa terveellisille aterioille ja ahmi salaa pakasteruokia. Gillian McKeith suitsi kahdeksassa viikossa kuntoon miehen ruokailu- ja liikuntatottumukset. Vaikka kuuri tuotti tuolloin tulosta, Gillian haluaa palata tarkistamaan, onko mies pitänyt…
60 min
Hell's Kitchen Suomi: Jakso 2. Artun ja Elisan balladi
Tänään 16:00
katsomo.fi
Artun ja Elisan suhde kuumenee, samoin Artun ja Markun välit. Haastekisassa tiukka makutesti. Kuinka käy serviisissä? Keittiömesterina toimii Michelin-kokki Sauli Kemppainen.
Sipilä: ”Tämä on amerikkalainen tapa tehdä politiikkaa”
Tänään 15:57
iltalehti.fi
TOIMITTAJA: OLLI WARIS
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 15:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 13/13. Mennyttä ja tulevaa. Marja ja Jean-Georges valmistavat merileväkeittoa ja kimchillä maustettua lammaspataa. Lähisuku kokoontuu sianpaistojuhliin, ja Marja pohtii korealaisia juuriaan. (24')
55 min
Top Chef
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/15. Urheilujuhlan tuntua. Tulikokeessa kilpailijoiden pitää valmistaa täydellinen annos oluen kumppaniksi. Pudotuskilpailussa grillataan jalkapallofaneille ennen ottelua. Amerikkalainen sarja. (43')
45 min
Ylen aamu-tv
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Tiki: Leijonien MM-ryhmä täytyy NHL-tähdistä
Tänään 15:11
iltalehti.fi
Leijonien MM-kisoihin huipentuva taival alkaa tällä viikolla Sveitsissä, kun Suomi kohtaa isäntämaan keskiviikkona ja perjantaina. Leijonilla on jo nyt kova, KHL-pitoinen, ryhmä jalkeilla, mutta lisää herkkua on luvassa. - Meille saattavat vapautua Tuukka Rask, Kari Lehtonen ja Antti Niemi. Pakkeja on tulossa Rasmus Ristolainen ja Jyrki Jokipakka. Sasha Barkov…
65 min
Hurja painonpudotus
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 19/26. Pieni pinkoja, osa 1. Chrisillä riittää haastetta, kun hän saa ensimmäistä kertaa asiakkaakseen lyhytkasvuisen henkilön. Pystyykö lukuisia vastoinkäymisiä kokenut Sara suoriutumaan vaativasta painonpudotuksesta? Puolimatkan koitoksessa Chris saa huomata, että pienikin voi olla suurta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (51')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
4 min
Pisara
Tänään 14:55
areena.yle.fi
Hiljaisen viikon tiistai. "Juudaksen iso ristiriita on kiehtova." Tutkija Petri Merenlahti. (Matt. 27:3-5)
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/12. Lokin hirsirungon pysytys alkaa. Lokki rakennetaan talvella, joten tutustutaan talvirakentamiseen. Skandinaavinen klassinen design on tärkeässä osassa Unelmamökin sisustuksessa. Tämän lisäksi tekstiileissä tullaan näkemään perinteistä käsityötä. Kotimainen lifestyleohjelma.
70 min
Koiralle koti
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/8. Puhtaalta pöydältä. Tutustumme sulkeutuneeseen Bingo-koiraan, liian riehakkaaseen Caseyyn ja sekarotuiseen Zambiin, jonka suussa olevaa möykkyä epäillään syöpäkasvaimeksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (50')
55 min
Los Angelesin tatuointitarinat
Tänään 14:25
ruutu.fi
Tervetuloa kotiin. Kat palaa Miamista kotikaupunkiinsa L.A:han ja perustaa oman tatuointiliikkeen. Yksityisyrittäjyys ei ole helppoa, kun töiden lomassa pitää valvoa liiketilan remonttia ja rekrytoida henkilökuntaa. Amerikkalainen sarja.
2 min
#kulttuurinvälikysymys: Runoilija kauhistui ja innostui Ville Niinistön sanoista
Tänään 13:55
areena.yle.fi
Vihreiden puheenjohtajan Ville Niinistön taidemääritelmä kuuluu näin: "Taide antaa ihmiselle mahdollisuuden havainnoida, kyseenalaistaa ja innostaa ymmärrystämme itsestämme ja ympäristöstämme. Taide on uteliaisuutta ruokkiva ihmisyyden peili, jota ilman olisimme vähemmän." Runoilija Sinikka Vuolan mukaan taitava määritelmä voisi olla suoraan valtion virallisesta…
1 min
#kulttuurinvälikysymys: Kirjailija Sinikka Vuola
Tänään 13:53
areena.yle.fi
Runoilija Sinikka Vuola puhuu taiteesta.
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 13:45
areena.yle.fi
3/8. Kuinka Claudian ja Azizin jo kouluaikana alkanut suhde on jatkunut? Jennyn ja Mikaelin parisuhde on päättynyt eroon. Feministipari Jessica ja Tobias sai yllättäen kokea jotain uskomatonta. (U)

Suositeltua

Sammutustyö meni pahasti pieleen - palomiehen pahin painajainen
Eilen 18:53
iltalehti.fi
50 min
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
Tänään 00:25
areena.yle.fi
Teinit mölisivät elokuvissa - äiti antoi kunnon opetuksen
Tänään 07:47
iltalehti.fi
Miten luodaan 200 000 työpaikkaa, Juha Sipilä?
Tänään 11:17
hs.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
HS-sää 30.3.
Eilen 19:53
hs.fi