UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 10/10. Mielenhallintaa. Miehen käsivarresta löytyy röntgenkuvissa outo esine. Onko se avaruusolioiden asentama? Kotirouvasta tulee kirjailijanero spiritistisen istunnon jälkeen. Kalifornialainen nainen saa laitteet ja ihmiset ympärillään sekoamaan. Amerikkalainen sarja. (50')
60 min
Virta
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/12. Velka, osa 2/2. Varakas lakimies Jouni Välke murhataan parkkihallissa golfmailalla. Ainoa epäilty on Välkkeen vankilassa istunut skeittaripoika Tuomas, joka kaiken lisäksi on kadonnut jäljettömiin. Virran ryhmä on käymistilassa, kun Salmisen henkilökohtaisen elämän ristiriidat kärjistyvät. Myös Nordin palaa murharyhmään ja aiheuttaa heti…
30 min
Rantavahdit
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/14. Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa pahasti surffilautaan. 71-vuotias mies kärsii sydänvaivoista, ja kaksivuotiasta tyttöä joudutaan elvyttämään. Australialainen sarja. (22')
60 min
Viikingit: Kattegatin vapautus
Tänään 01:00
katsomo.fi
Lagertha ja Ragnar taistelevat yhdessä jaarli Borgin joukkoja vastaan. Athelstan kamppailee uskonsa kanssa. Björnin on päätettävä, minne haluaa jäädä. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta,…
60 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 4/6. Raskaus ja synnytys. Etelälontoolaisen koulun oppilaille kerrotaan kattavasti mm. kehon muutoksista raskauden aikana, sikiön kehitysvaiheista sekä kivunlievitysvaihtoehdoista synnytyksessä. Nuoret myös jututtavat omia vanhempiaan aiheen tiimoilta. Vanhempia puolestaan valistetaan internetin yhteisöpalvelujen vaaroista. (44')
30 min
Rantavahdit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/14. Historiallinen helleaalto. Bondilla on meneillään Sydneyn historian kuumin viikko, ja rantavahdeilla on kädet täynnä töitä lämpöhalvausten uhrien ja meressä vilvoittelevien uimareiden kanssa. Australialainen sarja. (21')
Kaunis mieli -matemaatikko John Nash kuoli auto-onnettomuudessa vaimonsa kanssa
Tänään 00:15
iltasanomat.fi
Nash ja hänen vaimonsa Alicia saivat surmansa auto-onnettomuudessa New Jerseyssä. Nash oli 86-vuotias ja vaimo Alicia 82-vuotias. Nash sai Nobelin taloustieteen palkinnon vuonna 1994. Hänen uraansa ja kamppailuaan skitsofrenian kanssa kuvataan Russell Crowen tähdittämässä Oscar-palkitussa elokuvassa Kaunis mieli. Norjan kuningas Harald ojensi Nashille tiistaina…
60 min
Tähdet kertovat: Sukuvika
Tänään 00:00
katsomo.fi
Tänään ääneen pääsevät Emmy-palkitun Sukuvika-sarjan tekijä Mitchell Hurwitz ja näyttelijät. Urastaan ja roolihahmoistaan kertovat mm. Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett ja Alia Shawkat. Lisäksi näemme näyttelijöiden lempikohtauksia sarjasta, jossa myös James Lipton on näytellyt. Legendaarisessa Inside the Actors Studio -ohjelmassa James Lipton saa näyttelijät…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/7. Bilebussi odottaa. Nuoret naiset ovat lähteneet viettämään polttareita Venturassa, mutta heidän autonsa ei ole kaikilta osin määräysten mukainen. Oxnardissa viallinen rekisterikilven valo johdattaa poliisit vaarallisen tilanteen äärelle. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
NCIS: New Orleans: Sinä kelpaat
Tänään 00:00
katsomo.fi
Chrisin veljeä Cadea epäillään tyttöystävänsä murhasta, ja todisteet näyttävät harvinaisen pitäviltä. Chris on kuitenkin vakuuttunut, ettei hänen veljensä ole sekaantunut tapaukseen. Dwaynen onnistuu puhua ryhmänsä mukaan tutkintaan sillä ehdolla, että Chris pysyttelee taustalla. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen…
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/9. Osa 7: Mieli. Elämme maailmassa, jossa mieleltään järkkyneet ja vakavasti sairaat ihmiset hylätään kabinetteihin, kelohuviloihin ja toimistohotellien jääkylmiin neuvotteluhuoneisiin johtamaan yritys- ja puoluetoimintaa. Miksi pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä, että toimii vastoin omaa etuaan? Ei kukaan muukaan niin tee. Vapaudu häpeästä ja…
55 min
Common Law
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Roolileikkejä. Wes ja Travis määrätään terapiassa vaihtamaan osia keskenään, ja kilpailuhenkiset pojat ottavat tehtävän turhankin tosissaan. Roolileikistä on kuitenkin apua, kun pari tutkii leivospuodin omistajan murhaa. Amerikkalainen komediasarja. (39')
10 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 23:35
katsomo.fi
Tunnelmia Monacon F1-varikolta. Toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
50 min
Tyttö varjoisilta kujilta
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Elokuva Kolumbian kaduilla kasvaneesta tytöstä, Leidy Tabaresista, joka saavutti hetken kuuluisuutta näyteltyään pääosan Victor Gavirian elokuvassa La Vendedora De Rosas. Ohjaaja Johanna Enäsuo, 2008. (U)
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 56/56. Turku. Miehen perhettä on uhkailtu törkeästi. Yössä etsitään moottoripyörävarasta. Nuori asiakas tarvitsee partion diagnoosin mukaan virkamiesten sijaan manaajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Nitro Circus Live: Kauden päätös
Eilen 23:30
katsomo.fi
Nitro Circus ajaa Lontoon-esityksen jälkeen pohjoiseen kohti Skotlantia. He saavat aamuhämärissä iloisen herätyksen rummuilla ja säkkipilleillä. Miehet pääsevät myös kokeilemaan Ylämaan kisoja kiltit yllään järkälemäisten skottien opastuksella. Glasgow'sta matka jatkuu Amsterdamiin, mutta matkalla katoaa esityksen ohjaaja Bobby. Hän jää Isoon-Britanniaan ilman…
30 min
Moor Gääs
Eilen 23:20
ruutu.fi
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 55/56. Oulu. Alkuvuorosta partiota odottaa esteettinen erikoistehtävä. Nälkä poikii poliiseille selvitettävää. Yössä etsitään kadonnutta perheenäitiä ja yhytellään puukon kanssa riehujaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
55 min
Common Law
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/13. Suorituspaineita. Travis ja Wes tutkivat lomailevan pariskunnan tehtailemia ryöstöjä ja yrittävät rikkoa 400 pidätyksen rajapyykin. Tapaus ei kuitenkaan ota ratketakseen, ja pojat hakevat jälleen kerran apua terapiasta. Amerikkalainen komediasarja. (40')
Atomuvoimaa! Tanaka ratkaisi kärkiottelun HJK:lle
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 54/56. Joensuu. Vedätysyritys tulee mopopojille kalliiksi. Kaupungin yössä selvitellään väkivaltakuvioita, ja pääseepä partio myös ajamaan täysiä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
58 min
Yle Live: Depeche Mode
Eilen 22:30
areena.yle.fi
Jo vuonna 1980 perustetun brittibändin suosio kestää. Marraskuussa 2013 Berliinin O2 World -areenalla oli paikalla 66 tuhatta katsojaa, kun bändi soitti mm. biisit Enjoy the Silence ja Personal Jesus. O: Anton Corbijn.
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:20
katsomo.fi
15 min
Valioliiga: Chelsea on mestari
Eilen 22:20
katsomo.fi
Chelsea kukisti Sunderlandin kotikentällään, Hull putosi Valioliigasta.
5 min
Viikon sää
Eilen 22:15
katsomo.fi
52 min
Hiljainen todistaja
Eilen 22:10
areena.yle.fi
Kausi 14, 10/12. Tuhlaajapoika 2/2. Salailu jatkuu mutta se ei estä Nikkiä, Harrya ja Leoa tekemästä omia tutkimuksiaan. Hiljalleen traaginen totuus löytyy, salaisuuksilla kun on taipumus paljastua. Siitäkö on kysymys?
43 min
Hit and Miss
Eilen 22:08
areena.yle.fi
6/6. Paha maailma yrittää saada Miasta niskaotteen. Nyt jos koskaan täytyy pitää pää kylmänä. Ensimmäistä kertaa Mian tappokeikka epäonnistuu, mistä Eddie ei ilahdu. Selviääkö Mia hengissä kaikista ongelmistaan? (U)
15 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Tarinoita Guantanamosta
Eilen 22:00
katsomo.fi
Maailma Kylässä -tapahtumassa on keskusteltu ihmisoikeuksista, rasismista ja sananvapaudesta.
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Veikkausliigan huippuhetket 24.5.2015
Eilen 21:30
iltasanomat.fi
SJK - HJK (videolla ajassa 00.14 - 02.33) FF Jaro - KTP (videolla ajassa 02.34 - 05.52).
Autopeli autohulluille - videoarvostelussa Project CARS
Eilen 21:27
iltalehti.fi
Project CARS on autopeli, joka on puhuttanut jo parin vuoden ajan. Se ei kuitenkaan ole uusi jokapojan kaahailu, vaan täysverinen simulaattori. Lähinnä oikeasta kilpa-ajosta kiinnostuneille, todellisille ralli- ja ratakuski-wannabeille suunniteltu autosimulaattori on parhaimmillaan ratilla ja polkimilla. Se on peli, joka vie autosimulaation uudelle tasolle, yksityiskohtineen…
63 min
Kotikatsomo: Siinä näkijä missä tekijä
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Hannu Salaman romaaniin perustuva kaksiosainen tv-elokuva. 2/2: Petturi. Totuus paljastuu vuosien jälkeen. Kuka itse asiassa petti ja kenet? N: Saija Lentonen, Tommi Raitolehto. O: Kari Paljakka.
52 min
The Musketeers
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 10/10. Oikeus ja rangaistus. Joutuuko Ranskan kuningas polvilleen vehkeilevän Rochefortin edessä? Ei, jos se on musketöörien estettävissä. Tämä tehtävä saattaa kuitenkin olla mahdoton jopa heille. T: BBC
30 min
Poliisit
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 50/56. Joensuu. Ilosaarirock varmistaa tehtävien suman Miikalle ja Ollille. Partio setvii mystistä murto- ja väkivaltatehtävää. Itsetuhoinen mies kohdataan rautatiellä kriittisellä hetkellä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
55 min
Tuubi
Eilen 20:05
katsomo.fi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up -koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä…
52 min
Dok: La deutsche vita
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Komediallinen dokumentti koti-ikävästä ja siitä, millaista on elää italialaisena maahanmuuttajana Berliinissä. Ohjaus: Alessandro Cassigoli ja Tania Masi, 2013.
30 min
Poliisit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 49/56. Kuopio. Partio laajentaa toiminta-aluettaan vesille. Asiakas tarjoutuu Markolle tyttöystäväksi. Juopon tuuri todentuu jälleen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Nakudeitit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/11. Nolojen tilanteiden nakujoogi. Nakuina deittailevat Camille, jonka treffikumppani innostuu joogasta vähän liikaakin, ja Chuck, joka yrittää tehdä valinnan hienostuneen viinilasillisen ja kuplivan samppanjan välillä. (39')
9 min
Näin Norjassa
Eilen 19:50
areena.yle.fi
Ålesundin kaupunki tunnetaan jugendtyylisistä rakennuksistaan, mutta millaisena taidemaalari Terje Fagermos seudun näkee? Hän näet etsii maalauksiinsa aitoa ålesundilaista henkeä.

Suositeltua

5 min
Yle Uutiset
Eilen 08:00
areena.yle.fi
30 min
Virittäjät: Viides kausi alkaa!
Eilen 19:00
katsomo.fi
Lisäpainoleuanvedossa hirmutuloksia - jopa uusi Suomen ennätys
Eilen 10:16
iltalehti.fi
Portugalin MM-ralli: Ketomaan hurja kaato
Eilen 11:14
iltasanomat.fi
Suomalaisnyrkkeilijä taisteli ratkaisemattoman hurjassa ottelussa
Eilen 10:20
iltasanomat.fi
Tämä kansalaispidätys ei ole Suomessa mahdollinen
Eilen 09:48
iltalehti.fi