UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Mieletön vartalo! Onko Ludivine maailman kuumin futisvaimo?
Tänään 03:40
iltasanomat.fi
Israel ampui kolme palestiinalaista Länsirannan mielenosoituksessa
Tänään 03:35
iltasanomat.fi
60 min
4D
Tänään 03:20
ruutu.fi
4D: Maailman lyhyin mies. Kolumbialainen Edward Hernandéz julistettiin maailman lyhyimmäksi mieheksi vuonna 2010. 70-senttinen mies oli aina herättänyt paljon huomiota, mutta median kiinnostus mullisti hänen elämänsä. Suosio kuitenkin laantui pian, kun Edward menetti tittelinsä lyhyemmälle miehelle vain kuuden viikon jälkeen. Dokumentti. (46')
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:40
ruutu.fi
Sipsejä ja dippiä. Morsiamet Karen, Jessica, Dashina ja Alexis arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on niin sambaa, kaloja kuin sipsejäkin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
55 min
LA Ink
Tänään 02:00
ruutu.fi
Valheita ja valokuvia. Kun Liz jää kiinni valehtelusta, muiden mitta täyttyy lopullisesti. Kat päättää osallistua hyväntekeväisyystilaisuuteen ja vaihtaa tatuointien teon valokuvaukseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
55 min
Ruotsin plastiikkakirurgit
Tänään 01:45
ruutu.fi
Onnettomuuden jälkeen. Anna Book palaa sairaalaan leikkauksen jälkeen jälkitarkastukseen. Pernilla haluaa tehdä jotain syvällä silmäkuopissa oleville silmilleen, ja Susanne tulee vastaanotolle värjäämään nänninpihansa. Roger puolestaan on ollut liikenneonnettomuudessa ja haluaa nyt saada pohkeensa ja pakaransa kuntoon. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
30 min
Rantavahdit
Tänään 01:30
ruutu.fi
Harjoittelijan h-hetki. Harjoittelija Maxin h-hetki koittaa: tuleeko hänestä vihdoin oikea rantavahti vai joutuuko hän vaihtamaan alaa? Haiverkkoon on takertunut hai, jonka irrottaminen ei suju kommelluksitta. Kallion juurella on nähty ruumis, ja Beardy vaarantaa henkensä etsintäoperaatiossa. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:50
ruutu.fi
Suuren seksikyselyn satoa. Britanniassa toteutetun suuren seksikyselyn tulosten purkaminen alkaa. Teini-ikäisten valistaminen jatkuu tuttuun tapaan koulukiertueella, ja lisäksi nuoret pääsevät laboratorioon perehtymään sukupuolitauteja aiheuttaviin bakteereihin. 5. tuotantokausi. (43')
Israel iski kouluun Gazassa - YK:n työntekijöitä kuollut
Tänään 00:29
iltasanomat.fi
Matkustajakone syöksyi maahan: Tiedot viimeisistä hetkistä ristiriitaisia
Tänään 00:25
iltasanomat.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kippareita ja kilpikonnia. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27')
50 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Tänään 00:00
ruutu.fi
Vapaus. Nikita vie Kolbyn ja Micahin päivälliselle, Olivia päätyy johtamaan kirkon nuorisoryhmää, ja Taylor miettii opiskelupaikkavaihtoehtojaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
55 min
Pomo haussa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Turvallisesti turva-alalla. SARJA PÄÄTTYY. Ensi torstaina tällä ohjelmapaikalla Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay. Isokokoinen Quincy ja pikkuruinen Michelle kisaavat ylennyksestä miehisellä turvallisuusalalla. He joutuvat muun muassa suorittamaan vartijakokeen ja vastaamaan baseball-ottelun turvallisuudesta. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
60 min
American Horror Story: Henkari
Tänään 00:00
mtvkatsomo.fi
Sisar Jude saa syyt niskoilleen vartija Frank McCannin kuolemasta ja palaa Briarcliffiin uudessa roolissa. Lana kuulee olevansa raskaana ja päättää yrittää keskeyttää ei-toivotun raskautensa. Kit puolestaan suostuu käymään kuoleman porteilla, jotta saisi houkuteltua vaimonsa siepanneet avaruusolennot esiin.
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:55
ruutu.fi
Maalla, merellä ja ilmassa. Tullin valvontakone havaitsee uppoavan kalastusaluksen, joka on täynnä laittomia siirtolaisia. Vietnamista palaavien naisten tuliaisissa asustaa muurahaisyhteisö. Tulliin saapuu vahvasti päihtynyt nainen. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
54 min
The Wire
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Siivoustalkoot. McNulty syyllistää itseään Greggsin loukkaantumisesta. Stringer ja Avon kartoittavat joukkionsa heikkoja lenkkejä. Burrell vaatii tutkinnan lopettamista ja Barksdalen pidättämistä. T: HBO. (U)
30 min
Poliisit
Eilen 23:25
ruutu.fi
Lahti. Partio ja kaupungin festivaaliyleisö viihdyttävät toisiaan. Pialla menee hermo makkaraperunoihin liittyviin asiakastilanteisiin. Vakava puukotustapaus. Nainen haluaa pissata varsin epäsopivaan paikkaan. 5. tuotantokausi. (21')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
55 min
Valheen vangit
Eilen 23:05
ruutu.fi
Lapsi. Teinityttö salaa oikean ikänsä sekä raskautensa poikaystävältään. Poika uskoo tytön olevan täysi-ikäinen. Tytön ikä paljastuu sairaalassa, ja järkyttynyt poikaystävä jättää tytön. Tyttö haluaa pitää lapsen - vanhempiensa järkytykseksi. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
31 min
Iholla: Jakso 28. Piikkinä lihassa
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Marketta matkaa Ouluun Kokoomusnuorten liittokokoukseen ja päättää pistää kapuloita rattaisiin. Sanni on ensimmäistä kertaa sulkemassa liikettä yksin ja menettää siitä yöunensa. Venla miettii miten puhdistaa sielunsa menneestä.
60 min
Pahan jäljillä: Aika riisua naamiot
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Mieletön Micah haluaa saattaa sanomansa maailmalle ja lähettää Emman, Robertin sekä lahkon murhaajiin lukeutuvan Lancen viestinviejiksi. Lahkonjohtaja ei kavahda raivata tieltään ketään, joka ei häneen usko, mutta mahtipontisen miehen ponnistelut saavat Joen pyörittelemään silmiään. Ryan, Mike ja Max kartoittavat FBI:n mahdollisia myyriä, ja jouduttuaan itse…
Amin Asikaista pyydetään usein polttareihin vetämään sulhasta turpaan
Eilen 22:42
iltasanomat.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Yleisurheilu: Joensuun yleisurheiluillassa huimia tuloksia
Eilen 22:28
mtvkatsomo.fi
Lassi Etelätalo heitti miesten keihään EM-valinnat mutkikkaiksi.
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
55 min
Petolliset enkelit
Eilen 22:10
ruutu.fi
Naisen kylkiluu. Kirkon vuotuinen grillauskisa lähestyy, ja Amanda päättää koota naisten joukkueen muuten niin miesvaltaista kisaa varten. Cricket painii mutkikkaan rakkauselämänsä parissa, ja Sharon astuu vahingossa Zackin reviirille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
57 min
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Euroopan unionin rajoitukset ajavat puolalaiskalastajat epätoivoon. Tutkijoiden mukaan Itämeren turska on vaarassa kuolla ylikalastukseen, kalastajien mielestä turskakanta on hyvä ja kestää kalastusta.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Kesähelteet kiusaavat työpaikoilla
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Työnantajalla on velvollisuus rajoittaa työntekijän altistumista liialle lämmölle.
Uutisjutut: Kulttuuri: Hitler-kritiikkiä Kokkolan Oopperakesässä
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Kokkolassa saa tänään ensi-iltansa natsien aikoinaan kieltämä ooppera.
Uutisjutut: Ulkomaat: Eduskuntatalolla mielenilmaus Israelin puolesta
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Jääkarhut piehtaroivat jäässä kesäkuumalla
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Karhujen uimavettä on viilennetty jäällä Kööpenhaminan eläintarhassa.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
55 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Vieraana Toni Wirtanen. 3. tuotantokausi. (45')
90 min
Dok: Kovaa työtä - kovaa peliä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Dokumentissa pohditaan, miten yhteiskunta ja päättäjät vaikuttavat työympäristöihin, työtä tekeviin ihmisiin ja työn tehokkuuteen. Millaista työnteko on tulevaisuudessa? Ohjaus: Carmen Losmann, 2011. (U)
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:55
areena.yle.fi
4 min
Hjälprock
Eilen 21:53
areena.yle.fi
Talaskangas Rap, Artistit Avohakkuita Vastaan, 1989. Toimittaja: Joakim Rundt.
23 min
Dag
Eilen 21:30
areena.yle.fi
2. kausi. Osa 5/10. Petipulmia. Benedikt joutuu hankalaan tilanteeseen, kun monivammainen nainen pyytää häneltä erikoispalvelusta. Dagin taloon muuttaa kostonhimoa uhkuen hänen entinen potilaansa Oddvar.
27 min
Cuckoo
Eilen 21:25
areena.yle.fi
Osa 4/6. Thompsonit lähtevät Lornan leski-isän syntymäpäiville. Ongelmaksi muodostuu ukin paijaama kissa, jota Kukkuu pitää jälleensyntymänä.

Suositeltua

Tässäkö mullistavin iPhone-keksintö? Näet seinän läpi!
Eilen 07:55
iltalehti.fi
Toimittaja istui Hirvosen hurjaan kyytiin - tätä hyppyä Kankkunenkin pelkäsi!
Eilen 10:02
iltalehti.fi
Suomalaisvoimistelijan leuanvetovideo ällistyttää katsojan
Eilen 13:49
iltalehti.fi
Tuleeko tästä peppuhoidosta uusin villitys? Näin peppu muuttui!
Eilen 08:48
iltalehti.fi
57 min
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
52 min
Avara luonto: Saksa
Eilen 15:55
areena.yle.fi