UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Poliisit
Tänään 00:40
ruutu.fi
Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Tällä tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsinki, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Pori, Kuopio ja Hämeenlinna. Helsingissä seurataan kahden eri…
30 min
Poliisit
Tänään 00:10
ruutu.fi
Jyväskylä. Torilla on hakattu miestä rautaputkella, rattijuoppo haetaan kotoaan ja poika on tullut parvekelasin läpi. Vellun ja Teron yövuoroa sävyttää työtehtävien lisäksi hyväntuulinen naljailu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:00
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:45
ruutu.fi
Salaseura. Polkupyörän valojen myyjän motiiveja epäillään. Lasten vinkuvat polvipaikat tekevät kotiäidit hulluiksi. Kiillotuskone sopii Kevinin salaseuran tunnusmerkin kiillotukseen. Kengännauhatkin ovat muotia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
22 min
Kimppakolmoset
Eilen 23:35
areena.yle.fi
4/14. Vauva näkyy jo ultrassa, ihanaa! Mutta millä ilveellä perhe oikein elätetään? Mitchillä kun ei ole töitäkään ja taskun pohjassa on reikä. Ja sitten Alicen rikas ja komea ex ui apajille. Onko vanhassa vara parempi?
Ville Niinistö haikeana: Enemmän aikaa lasten kanssa
Eilen 23:11
iltalehti.fi
Niinistö: Ydinvoimahanke täynnä poliittista kikkailua Vihreiden puheenjohtajan ympäristöministeri Ville Niinistön mukaan vihreiden lähtö hallituksesta on ydinvoimaäänestyksen jälkeen selvä asia. Vihreät piti tiedotustilaisuuden torstaina Katajanokalla Helsingissä. Niinistö puhui avoimesti siitä, miltä ministerin pestistä luopuminen tuntuu.
12 min
Kino Suomi: Meno paluu
Eilen 22:58
areena.yle.fi
(1995) Kauhuelokuvassa nainen yrittää selvittää ihmissuhdeongelmiaan television avulla, ja televisiolla onkin ratkaisut valmiina. Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksen lopputyö. O: Janne Kuusi.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
58 min
Kuuma laki: Huoltajuuskiista
Eilen 22:35
mtvkatsomo.fi
Jamie ja Roy joutuvat jälleen vastakkain, tällä kertaa kiperän huoltajuuskiistan osapuolten edustajina. Loanheittoa nähdään oikeussalissa puolin ja toisin, kun vanhemmat yrittävät kilpaa mustamaalata toisiaan. Royn on myös tehtävä vaikea päätös: kertoako Jamielle, että tämän poikaystävä näkyy seksiskandaalijutun todistusaineistoon kuuluvalla videonauhalla? Amerikkalaisessa…
60 min
Voguen Fashion Fund: Suunnitteluhaaste
Eilen 22:29
mtvkatsomo.fi
Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.
Huippuhetket ottelusta Blues-HIFK 3-2 rl
Eilen 22:27
iltasanomat.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:27
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket ottelusta Sport-SaiPa 2-5
Eilen 22:06
iltasanomat.fi
52 min
Ulkolinja: Raakaa palmuöljyä
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Neste Oil on maailman suurimpia palmuöljyn käyttäjiä. Mikä vastuu yhtiöllä on alihankkijoidensa toimista Kaakkois-Aasiassa, jossa ne kaatavat sademetsää ja käyttävät myös lapsityövoimaa.
58 min
Dok: Minä hengitän
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Dokumentti motoneuronitautia sairastavasta kolmekymppisestä Neil Plattista ja hänen viimeisistä kuukausistaan ennen menehtymistä ALS-sairauteen. (U)
Uutisjutut: Ulkomaat: Tiukka äänestys käynnissä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: TPS-KalPa 2-1
Eilen 22:00
iltasanomat.fi
Uutisjutut: Kevennys: Asuntonäyttely Roomassa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Big Brother: Päivä 25
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Stubb: Luova ratkaisu mahdollinen
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:59
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
61 min
Kino Suomi: Kauhun millimetrit
Eilen 21:56
areena.yle.fi
(1992) Arjen pienistä peloista kasvaa arvaamaton ja painostava kauhu, joka voi murentaa mielen. Miljöönä on kesäisen Helsingin keskusta. N: Tiina Tenhunen, Katja Krohn. K: Markus Nummi. O: Ilari Nummi. Heimola-Filmi Oy.
110 min
Talent USA
Eilen 21:55
ruutu.fi
Kolmen kaupungin kuhinaa. Koe-esiintymisiä nähdään tänään Los Angelesista, New Orleansista ja New Yorkista. Tuomarit ihmettelevät mm. eläimiä imitoivaa naista, hämmentävää nukketeatteria ja vatsatanssija-kontortionistia sekä ihastelevat nuoria laulajia ja tanssijoita. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (84')
9 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
IFK-veskari Husso loukkaantui - tilalle nuori tulokasvahti
Eilen 21:50
iltasanomat.fi
Kovan tärskyn päähänsä saanut Husso jätti kaukalon. Tilalle luisteli 19-vuotias kakkosvahti Kevin Lankinen, jolle ottelu on uran ensimmäinen liigassa. Giliatille ja Leinolle tuomittiin kaksiminuuttiset.
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Pretty Little Crimes
Eilen 21:48
gamereactor.fi
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Pretty Little Crimes
59 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Sukurakkautta
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Carlton ei ole kuten kuka tahansa miniä vaan ottaa miehensä lisäksi anopin mukaan makutuomariksi alusvaateostoksille. Hän myös rakennuttaa aikuisten leikkihuoneen valmiiksi. Megafinnien ilmaantuminen Yolandan leukaan uhkaa pilata hänen ja Davidin vuosipäivän juhlinnan Nobun terassilla. Liian laihat malliystävät tuottavat päänvaivaa Kylen muotinäytöksen sovituksessa.…
ISTV Liigalive kello 21.30: SM-liigakierroksen kuumimmat tapahtumat
Eilen 21:10
iltasanomat.fi
Skotit äänestävät itsenäisyydestään
Eilen 21:08
iltasanomat.fi
55 min
A-studio: Talk
Eilen 21:04
areena.yle.fi
Säröjä ulkopoliitiikassa? Vieraina ulkoministeri Erkki Tuomioja, Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva ja europarlamentaarikot Paavo Väyrynen ja Heidi Hautala.
60 min
Dieetit vaihtoon!: Hannah ja Victoria
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa syömällä lohduttautuva Victoria ja nirso Hannah, joka kärsii aliravitsemuksesta ja pelkää jo lapsettomuutta. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu ikääntyvien naisten syömishäiriöihin. Brittiläinen realitysarja.
46 min
Naurun tasapaino
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Liiasta alapäähuumorista noottia saaneet koomikot joutuvat pahan paikan eteen, kun seuraava tutustumiskohde on synnytyssairaala. Elämän synty aiheena sekä riemastuttaa että kauhistuttaa kisan koomikoita.
120 min
Unelmien poikamiestyttö
Eilen 21:00
ruutu.fi
702 Häävalmisteluja Las Vegasissa. Yksilötreffit ja ryhmätreffit alkavat. Sulhaskandidaatit saavat kilpailla treffeistä suunnittelemalla tanssiesityksen yhdessä JabbaWockeeZ-tanssiryhmän kanssa, ja Las Vegasissa kun ollaan, myös kolikon annetaan päättää monista asioista. Erään miehen kanssa suunnitellaan kuitenkin jo häitäkin ja pistäydytään jopa hääkappelissa…
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Jasper Pääkkönen nauttii kalastuksesta. Mårten on Marco Bjurströmin tanssioppilaana. Toimittaja Kari Lumikero ja poliitikko Maarit Feldt-Ranta ovat oppineet nauttimaan elämästä. svenska.yel.fi/efternio. Parad Media, 2014.
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 21:00
ruutu.fi
Hemmotellut sisarukset. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Kahtena seuraavana torstaina Toimintatorstai-leffa jo kello 21. Hemmotellut sisarukset saivat Calumet Innin lahjaksi isältään. Sisarusten kokemattomuus näkyy kuitenkin kaikkialla, ja he ovat jatkuvasti riidoissa henkilökunnan kanssa. Tilanne on räjähdysaltis, ja Gordonista tuntuu pian kuin hän olisi vankilassa. Saako…
60 min
Vares 5 - Huhtikuun tytöt
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Kaksiosaisessa jännärissä turkulaisbaareissa luuhaavalla Vareksella on tylsää, kunnes toimittaja Ruuhiolla onkin joku vanha, selvittämätön juttu kolmesta kadonneesta tytöstä. Liikkeellä on naisia kuristava psykopaatti... Ohjaaja: Lauri Törhönen, Suomi 2011, 91'. Pääosissa: Antti Reini, Eppu Salminen, Ilkka Heiskanen, Ismo Kallio, Jasper Pääkkönen, Maria Järvenhelmi,…
31 min
Iholla: Jakso 12. Närhen munat
Eilen 20:59
mtvkatsomo.fi
Yrjänä valmistelee moottoripyörä reissuaan Kemppaisen kanssa, Jukka miettii oikeaa hetkeä uranvaihdokselle ja Patrick ilmoittaa lähtevänsä kaikkien epäilyistä huolimatta pyöräillen Mikkeliin.

Suositeltua

Kolumbian naisten pyöräilymaajoukkueen härski asu herättää kohua
Eilen 08:27
iltasanomat.fi
Nyt puhuu todellinen kielinainen, Fanni, 21: ”Se ei välillä mahdu suuhun”
Eilen 14:55
iltasanomat.fi
Lentonäytös päättyi hirveällä tavalla
Eilen 08:30
iltalehti.fi
Mileyn villi pepputanssi suututti Meksikon viranomaiset – haastvat oikeuteen
Eilen 19:50
iltasanomat.fi
Liian rohkeaa Instagramiin? Lady Gaga kohautti
Eilen 05:22
iltasanomat.fi
65 min
4D
Eilen 03:35
ruutu.fi