UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Call of Duty: Advanced Warfare - Live Action Trailer
Tänään 12:39
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Live Action Trailer
This War of Mine - The Things That Takes Us Back - Gameplay Trailer
Tänään 11:39
gamereactor.fi
This War of Mine - The Things That Takes Us Back - Gameplay Trailer
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/20. 3/20. Uniasiantuntija Vesa Tuominen tapaa kilpauimari Emilia Pikkaraisen. Juontaja Päivi Ukkola pukee balettiasun päälle ja kokeilee miten tanssi taittuu. Luovuutta harjoitellaan luovuustyöpajassa. Kotimainen lifestyleohjelma.
30 min
Jutta ja superdieetit
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Piialle on kertynyt ylipainoa 45 kiloa. Liikakilot haittaavat liikkumisen lisäksi henkistä hyvinvointia. Tyytymättömyys omaan itseensä heijastuu mielialojen vaihteluiden myötä myös parisuhteeseen ja perheeseen. Merja kokee olevansa uudestisyntynyt, hän on pudottanut painoa jo niin paljon, että kehtaa esiintyä julkisesti bikineissä. Vastapainona…
35 min
Olet mitä syöt
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/17. Pulleat pubinpitäjät. Dean ja Mark ovat baarinpitäjiä, jotka asuvat työpaikkansa yläkerrassa. He syövät ainoastaan rasvaista pubiruokaa ja huuhtovat sen alas reippaalla määrällä olutta. Mark tuntee olonsa voimattomaksi ja masentuneeksi ja Deanin henki haisee. Gillian haluaa saada poikiin potkua vaihtamalla makkarat vihanneksiin ja pistämällä…
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 09:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/13. Asuntolasta omaan kotiin. Madelyn työskentelee yliopistolla ja asuu asuntolassa kampusalueella. Hän etsii uutta persoonallista kotia, jossa on kylpyamme, oma pesukone ja tarvittavat mukavuudet. Uuden asunnon pitää olla myös keskustan sydämessä, lähellä monipuolisia palveluita. Amerikkalainen lifestylesarja.
Disneyn teinitähdelle tylyt potkut: Sai lukea tv-sarjan loppumisesta netistä
Tänään 09:47
iltasanomat.fi
Näyttelijä Bella Thorne näytteli pääosaa Disneyn Shake It Up –hittisarja. Kun sarja päätettiin lopettaa, kukaan ei vaivautunut ilmoittamaan asiasta sarjan päätähdelle. Shake It Up –komediasarja tuli tiensä päähän viime vuonna. Näyttelijä Bella Thorne, 17, muistelee saaneensa tietää sarjan lopettamisesta sattumalta, kun hän selaili uutissivustoja. - Näyttelin…
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Red velvet -kakku
Tänään 09:40
mtvkatsomo.fi
30 min
Tuhluriprinsessat
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/16. Hienostelija. 25-vuotias Nina tuhlaa rahansa shoppailuun, juhlimiseen ja autonkuljettajaan. Hän tienaa paremmin kuin vanhempansa, mutta olettaa silti isukin hoitavan pakolliset kulut. Nina haaveilee oikeustieteen opinnoista tyyriissä eliittiyliopistossa ja rahakkaasta urasta rikosasianajajana. Saako Gail Ninan ymmärtämään, kuinka epärealistisia…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:23
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:21
areena.yle.fi
ISTV:n haastattelussa Jonne Aaron - mukana musiikkivideo
Tänään 09:18
iltasanomat.fi
Jonne Aaronin mukaan perjantaina 31. lokakuuta ilmestynyt Risteyksessä -albumi on ennen kaikkea erolevy. - Tein nämä kappaleet kolme vuotta sitten sen jälkeen, kun olin eronnut silloisesta vaovaimostani. Näillä kappaleilla oli silloin niin vahva ote minusta, että tuntui, että minun on annettava ne toisille esitettäviksi. Mutta myöhemmin mieli onneksi muuttui,…
Khloe Kardashian julkaisi tulikuuman selfien – parempi peppu kuin Kurvi-Kimillä?
Tänään 09:14
iltasanomat.fi
Khloe Kardashian ilahdutti fanejaan julkaisemalla Instagramissa rohkean Kardashianin pikkusisko Khloe osoitti olevansa siskonsa veroinen kurvikaunotar. Reality-tähti julkaisi Instagram-tilillään torstaina viettelevän selfien, jossa hän poseeraa pelkässä pitsialusasussa. Khloella on Instagramissa 14 miljoonaa seuraajaa ja hän kirjoitti kuvan yhteyteen julkaisseen…
16 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:10
areena.yle.fi
Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala punnitsevat viikon isot puheenaiheet kuten sukulaisten suosimisen, virkamiesten tarpeellisen määrän ja maailman hauskimman miehen merkityksen.
Studio55.fi: Ikä ja ruoka
Tänään 09:05
mtvkatsomo.fi
Miten ravinnontarpeemme muuttuu, kun ikää tulee lisää? Vieraana elintarviketieteiden tohtori Merja Suominen.
Poliisilta piilotellut "tosielämän Rambo" jäi kiinni Yhdysvalloissa
Tänään 09:03
iltasanomat.fi
Freiniä, 31, syytetään poliisin tappamisesta ja toisen haavoittamisesta syyskuun 12. päivänä. Sen jälkeen hän on pakoillut poliisia ilmeisesti Pocono-vuorten metsissä Pennsylvaniassa, yhteensä lähes seitsemän viikon ajan. Mies kuului FBI:n kymmenen etsityimmän karkurin listaan. Poliisilähteiden mukaan Frein otettiin kiinni hylätystä lentokonehallista elävänä…
48 min
Salamander
Tänään 09:03
areena.yle.fi
12/12. Salaseuran oikea menneisyys ja ryöstön todellinen tarkoitus selviävät. Etsivä Gerardin petos paljastuu ja hän joutuu taistelemaan henkensä edestä. Onko joku toinenkin joutunut petoksen uhriksi?
42 min
Salamander
Tänään 09:02
areena.yle.fi
11/12. Gerardi saa kutsun viettää yön Wolfsin linnassa. Hän löytää lisää johtolankoja, jotka johtavat hänet lähelle jutun ratkaisua. Vastapuoli saa selville salaperäisen vakuutustarkastajan henkilöllisyyden.
46 min
Salamander
Tänään 09:01
areena.yle.fi
10/12. Taistelun kiihtyessä salaseura jahtaa seuraavaa uhriaan, joka onnistuu viime hetkellä luovuttamaan Gerardille olennaista tietoa salaseurasta. Gerardi tyttärineen kutsutaan sudenpesään, Wolfsin linnaan.
Tästä suomalaisesta keksinnöstä voi tulla jättimenestys
Tänään 09:00
iltalehti.fi
43 min
Rakkautta ja jälkikasvua
Tänään 09:00
areena.yle.fi
61/66. Odottamattomia käänteitä. Nina on menossa ensimmäisille treffeille. Kuinka ilta päättyy? Billie saa jäävettä niskaansa työrintamalla. Jimmylle tarjotaan liiketilaa, mutta miten käy talohankkeen?
47 min
Salamander
Tänään 09:00
areena.yle.fi
9/12. Kriisi karkaa käsistä ja jonkun pää joutuu pölkylle, mutta kenen? Suojaton Gerardi jatkaa salaisten dokumenttien etsintöjä. Salaseura päättää uuden kohteen tuhoamisesta.
23 min
Imettäjät
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Uusi sarja alkaa. 1/8. Sarja perheistä, joille imettäminen on ajankohtaista. Jenni kuulee esikoisensa olevan perätilassa. Katri aikoo imettää silikoni-implanteista huolimatta. Helinä ei vieroita 3-vuotiasta Viljamia.
30 min
Kiinalaisen keittiön herkut
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/6. Gokin perheen suosikit. Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.
14 min
Tähtihetki
Tänään 08:58
areena.yle.fi
Jenni-Maarit Koposen vieraina pelaamiseen keskittyvässä Tähtihetkessä ovat pelialan monitoimimies Thomas Puha, elektronisen urheilun selostaja Teemu Hiilinen ja videobloggaaja Juuso Karikuusi.
60 min
Maistuvimmat liikeideat
Tänään 08:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 20/20. Currya ja focacciaa. Intialaiset kastikepohjat saavat vastaansa italialaisen focaccian ja tapenadet. (44')
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:35
mtvkatsomo.fi
13 min
Taikaplaneetta
Tänään 08:32
areena.yle.fi
Koiran vainu. Vaari on kadonnut, ja serkukset lähtevät Pariisiin etsimään häntä. Vinku-koiran vainun avulla vaari löytyy, mutta Saku katoaa.
Aurinkoinen poutapäivä luvassa
Tänään 08:30
iltasanomat.fi
Selkeintä on idässä. Maan etelä- ja keksiosissa on pilvisempää. Yksittäisiä sade- ja räntäkuuroja saattaa esiintyä vesistöjen lähellä. Etelässä lämpötila vaihtelee 2-7 asteen välillä, pohjoisessa ollaan pakkasen puolella.
Brändärit: Hoff Visits Finland!
Tänään 08:30
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomi: Minun kirjahyllyni: Mark Levengood
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
Ruotsin-suomalainen kirjailija nauttii kirjallisuudesta myös lenkkeillessään.
Huomenta Suomi: Minun kirjahyllyni: Mark Levengood
Tänään 08:20
mtvkatsomo.fi
Ruotsin-suomalainen kirjailija nauttii kirjallisuudesta myös lenkkeillessään.
17 min
Apina opena
Tänään 08:15
areena.yle.fi
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
Mukana Stigin uuden musiikkivideon kuvauksissa
Tänään 08:11
iltalehti.fi
Huomenta Suomi: Ebola-asiantuntija: Muut vaihtoehdot todennäköisempiä
Tänään 08:10
mtvkatsomo.fi
Helsingin Meilahden sairaalaan tuotiin eilen potilas, jolla epäillään olevan ebolatartunta.
Tosielämän Rambo jäi kiinni - tältä hän näytti poliisin kyydissä
Tänään 08:08
iltalehti.fi
Pennsylvanian osavaltio järkyttyi syyskuun puolivälissä, kun tieto epäillystä poliisimurhasta levisi julkisuuteen. Viranomaisten mukaan Yhdysvaltain armeijan veteraani, 31-vuotias Eric Frein väijytti ja ampui kahta poliisia. Toinen uhreista kuoli, toinen haavoittui vakavasti. Teon jälkeen mies pakeni metsään keskelle Pocono-vuoria. Alkoi mittava etsintä, joka…
MTV Sport Uutiset
Tänään 08:05
mtvkatsomo.fi
Huomenta Suomen Sää
Tänään 08:04
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Suomen ebolaepäilystä odotetaan lisätietoa
Tänään 08:01
mtvkatsomo.fi
Helsingissä Meilahden sairaalassa hoidossa oleva potilas on ollut Liberiassa.
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 08:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Katso kohuvideo, kuinka naista ahdistellaan New Yorkissa
Eilen 16:15
iltasanomat.fi
Petelius kertoi koomisen tarinan ikimuistoisesta sketsistä
Eilen 15:23
iltalehti.fi
57 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 20:00
ruutu.fi
Raju taklaus kuohutti Jyväskylässä
Eilen 19:47
iltasanomat.fi
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
Video: Tuomari tylysti painiheitolla jään pintaan - ei rangaistusta!
Eilen 20:28
iltasanomat.fi