UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Nämä aiheet hallitsivat sosiaalista mediaa
Tänään 10:18
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Ottawa kuritti Anaheimia
Tänään 10:05
iltasanomat.fi
Kari Lehtonen torjui Dallasille kolmannen voiton putkeen
Tänään 09:52
iltasanomat.fi
Tuukka Raskin torjunnat eivät auttaneet Bostonia voittoon
Tänään 09:50
iltasanomat.fi
Pelipäivä: Antti Raanta on joutunut karmeaan välikäteen
Tänään 09:42
iltasanomat.fi
Opettele tämä ote – oikein tehtynä pelastaa tukehtumiselta
Tänään 09:41
iltalehti.fi
Lauantaina pyryttää koko maassa
Tänään 09:38
iltalehti.fi
LÄHDE: FORECA
Rikos-TV: Tällaisia ovat Helsingin katujengit
Tänään 09:13
iltasanomat.fi
Myös tekojen uhrit olivat yhtä lukuun ottamatta teini-ikäisiä. – Esitutkinnan perusteella näyttää siltä, että on ilmeisesti haettu jonkunlaista jännitystä, kihlakunnansyyttäjä Kaisa Ahla kommentoi tekojen motiivia Rikos-TV:lle. Syyttäjällä on myös näkemys siitä, mikä merkitys tekijöiden ja uhrien etnisellä taustalla on ollut ryöstöaallossa. Rikos-TV tapasi myös…
Tästä tulee joulupöydän ehdoton hittikoriste - onnistuu tumpeloltakin!
Tänään 08:52
iltasanomat.fi
Juhlakattauksen kruunaa kauniisti taiteltu lautasliina. Tämä vinkki onnistuu tumpelommaltakin askartelijalta ja aikaa ei mene kuin hujaus!
30 min
Katti kaiken tietää!: Tanssin huumaa / Lepakkoluolassa
Tänään 08:30
mtvkatsomo.fi
On tanssiesityksen aika! Parhaat neuvot saadaan paratiisilinnulta. / Katti vie lapset tapaamaan lepakkoa, joka osaa kulkea taitavasti pimeässä.
22 min
Franklin ja ystävät
Tänään 08:18
areena.yle.fi
Seikkailu meren alla, osa 1/2. Franklin ja Nalle odottavat pääsevänsä tutustumaan suuriin sankareihinsa, Vesipelastaja 3000:n miehistöön, Pacoon ja Francescaan. Jatko-osa esitetään 27.12. noin klo 8.20.
Lunta luvassa - illalla jopa etelässä
Tänään 08:12
iltasanomat.fi
Lumisateet laskeutuvat pohjoisesta kohti etelää ja iltapäivällä lunta voi tulla jo Tampereen korkeudella. Etelämpänä voi aurinkokin vielä näyttäytyä. Lämpötila on etelärannikolla tänään vielä plussan puolella, mutta muualla on pakkasta. Illaksi kylmä luoteistuuli painaa sateita etelään ja myöhemmin illalla lunta voi tulla pari senttiä etelässäkin. Pohjoisessa…
25 min
Littlest Pet Shop: Sokerihumala
Tänään 08:05
mtvkatsomo.fi
Lemmikit pääsevät ahmimaan sokeriherkkuja - ja menevät aivan sekaisin. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
30 min
Red Caps
Tänään 08:00
ruutu.fi
Erikoispartio ja viidakon äänet. Fiona näkee harvinaisen sumatrantiikerin ja nauhoittaa sen ääntä. Valitettavasti myös salametsästäjät kuulevat asiasta. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25')
Tainola Show: Huippugolffari Mikko Ilonen ei olekaan ihan viilipytty
Tänään 08:00
iltasanomat.fi
Huippugolfari Mikko Ilonen , 35, ryhtyy valmistautumaan tänään jouluun Kati-vaimon, Eino-pojan ja Elma-tyttären kanssa. Perhekeskeinen Mikko sanoo, että parasta joulussa on se, että saa olla perheen ja läheisten kanssa yhdessä. – On kiva olla kimpassa kotona. Olemme olleet kuukauden putkeen reissussa ja tullessamme kotiin varsinkin lapsista huomasi sen, että…
Vantaalaisen Michaelin, 6, joululahjalista on ”kallis ja pitkä” - vei vähävaraisille oman paketin
Tänään 07:55
iltasanomat.fi
ISTV kävi kysymässä vantaalaisilta eskarilaisilta mitä joulupukin kontista nyt toivotaan löytyvän. Saat takuulla hyvän joulumielen, kun katsot videolta 6-vuotiasta Michaelia , joka kertoo vieneensä lahjan kirkolle, jotta sen saisi joku ”vähävaraisen perheen lapsi”. Michael myöntää itse olleensa vaihtelevasti kiltti, mutta uskoi pukin toteuttavan hänen "pitkästä…
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Rolle astuu joukkoon. Näemme, kuinka verraton rakennuskoira Rolle liittyi Ryhmä Haun riveihin. Mursu pulassa. Mauri Mursu takertuu vanhaan kalaverkkoon, mutta Ryhmä Hau ei jätä pulaan!
5 min
Niksi-Nella: Joulupukin odotusta
Tänään 07:48
areena.yle.fi
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 20.12.
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Onnea Benjamin, Kerkko.
GRTV Game of the Year #1 - Livestream Replay
Tänään 07:41
gamereactor.fi
GRTV Game of the Year #1 - Livestream Replay
30 min
Red Caps
Tänään 07:30
ruutu.fi
Erikoispartio ja suuri tulva. Oanan isä työskentelee kaivoksessa, jota uhkaa tulva. Päälliköt eivät anna sulkea kaivosta uhasta huolimatta. Kotimainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25')
Joulukalenterin tarina 2014, luukku 20
Tänään 06:18
iltasanomat.fi
HSTV:n Soivan joulukalenterin kahdeskymmenes luukku avautuu
Tänään 04:38
hs.fi
HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä istuu iänikuinen sisäinen tonttulakki päässään– sama lakki kesät talvet – ja poimii joulumusiikin rannattoman laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet eikä arvottomia lasihelmiä, joissa helisevät ontot joulun kellot. Soivan joulukalenterin kahdeskymmenes luukku avautuu tänään, ja siihen on valittu jokaiselle päivälle…
30 min
Rantavahdit
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/14. Mustan pilven kirous. Kobi palaa töihin niskansa murtumisen jälkeen. Töitä riittääkin pelastusten, murtumien ja haavojen muodossa. Kollegat uskovat Mousen tuovan rannalle huonoa onnea ja kutsuvat tätä sen vuoksi Mustaksi pilveksi. Australialainen sarja. (22')
30 min
Australian rajalla
Tänään 02:45
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 10/20. Omituinen onnenkalu. Thaimaasta saapuvalla isällä ja pojalla on tavaroissaan erikoinen matkamuisto. Syrjäiselle lentokentälle tehdään valvontaisku huumekoiran kanssa. Yksi matkustaja ei ota uskoakseen, että myös eläinruuat on ilmoitettava tullille. Australialainen sarja.
Metsästäjä kokee elämänsä järkytyksen - saalis herää ”kuolleista”
Tänään 02:40
iltasanomat.fi
55 min
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. Marika on 39-vuotias laulaja ja yhden lapsen äiti, joka on ottanut uuden suunnan elämälleen kipeän avioeron jälkeen. Marika on julkaisemassa levyä, ja haluaa sen tiimoilta näyttää hyvältä keikkalavoilla. Kotimainen lifestyleohjelma. (43')
25 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/20. Talo vetten päällä. Johnnie ja Walt hierovat kauppoja joessa kelluvasta kesämökistä. Jenkki loihtii vanhasta ja rähjäisestä Ford Mustangista upean menopelin, ja Jimmien entinen naapuri saapuu kaupittelemaan karmaisevaa kokoelmaa vankien valmistamia teräaseita. Amerikkalainen sarja. (20')
50 min
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 2/4. Tuttuja paikkoja. Maria ja Kamran kertovat suhteensa alkuajoista. Anna tapaa entisen managerinsa ja Gunilla entisen asuintoverinsa. Lisäksi naiset tapaavat toisensa päivällisen merkeissä.
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/20. Pressan kello. Panttilainaamon tiskille tuodaan taskukello, joka on aikanaan kuulunut itse George Washingtonille. Jimmien jalanjälkiä seuraava pikkupoika on löytänyt mielenkiintoisen autonratin, ja panttilainaamon porukka ostaa hienon lavan Louisianan jokavuotiseen Mardi Gras -paraatiin. Amerikkalainen sarja. (20')
25 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/20. Eliittipossu. Kenkä-Mike haluaa myydä näyttelyissä menestyneen possun. Jimmie ostaa tuttavaltaan vanhan hammaslääkärin tuolin, jonka Jenkki saa kunnostaa. Joker kaupittelee kävelykeppiä, joka on muka kuulunut kuuluisalle intiaanipäällikkö Geronimolle. Amerikkalainen sarja. (20')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
30 min
Panttilainaamo Louisiana
Tänään 00:55
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/20. Köyhän miehen Porsche. Jimmielle tarjotaan Bonnien ja Clyden suosikkiasetta, BAR-pikakivääriä. Hintapyyntö on kuitenkin sen verran kova, että aseen aitous on tarkastettava ennen ostamista. Panttilainaamon tiskille tuodaan myös valtavan kokoinen käärmeennahka, ja pojat testaavat Porschea, joka ei ole ihan sitä miltä näyttää. Amerikkalainen…
6 min
Eurojackpot ja Jokeri: Kierros 51
Tänään 00:50
mtvkatsomo.fi
25 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/14. Henkieläin. Entinen tarjoilija, nykyinen fitnessmalli, otti tatuoinnin pomonsa kiusaksi, mutta kiusaa siitä on vain hänelle itselleen. Josh halusi tatuoinnin tuovan potkua peliin, mutta kuvan sijainti teki tepposet. Amerikkalainen realitysarja. (20')
4 min
Huumorijoulukalenteri: Radiosta tutut
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 20/24. Jakob ja Kevin saavat ihan oman ohjelman Radio Vegaan. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
2 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Leikkaus
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 20: Leikkaus. Joulukalenteria työsti poikkeuksellisista syistä kaksi leikkaajaa, Sami Kivimäki ja Mikko Uusitalo.
55 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 29/31. Lumimyrsky. Morsiamet Betsy, Christina, Janelle ja Amanda arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa pariskunnan koulua kunnioittaen sekä jäätävissä halloween-tunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/5. Raivoa ratissa. Holtiton Sabina palaa Carlosin oppilaaksi. Mahtaako hän tällä kertaa saada ajokortin? Lisäksi ajotunneilla käyvät Selena ja Stacey, jotka raivostuvat vähäisistäkin ongelmista liikenteessä. Amerikkalainen realitysarja. (20')

Suositeltua

Nuorten järjetön moporalli tallentui videolle
Eilen 19:59
iltasanomat.fi
50 min
Historia: Viikingit
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Posse: Doka-, Smoka- ja Kokahontas
Eilen 21:19
mtvkatsomo.fi
Metsästäjä kokee elämänsä järkytyksen - saalis herää ”kuolleista”
Tänään 02:40
iltasanomat.fi
30 min
Hjallis: Jakso 13. Päivi Räsänen
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi
Metro menee kääntöraiteelle - tältä se näyttää
Eilen 17:33
hs.fi