UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

YK:n turvallisuusneuvosto vaatii: Välitön ja ehdoton tulitauko Gazaan
Tänään 08:55
iltasanomat.fi
Lihatehtaassa kuvattu video kuvottaa - Kiinassa nousi lihaskandaali
Tänään 08:27
iltalehti.fi
ToosaTV: Huutokauppakeisarin tarina saa yllättävän käänteen
Tänään 07:43
iltasanomat.fi
Tänään taivaalle nousee korkeita pilvitorneja – tiedossa voimakkaita ukkospuuskia ja rankkasadetta
Tänään 07:28
iltasanomat.fi
Atari: Game Over Trailer
Tänään 00:48
gamereactor.fi
Atari: Game Over Trailer
MyPa ja KuPS maalijuhlissa: Katso sunnuntain maalikooste
Tänään 00:38
iltalehti.fi
Venäjä esitteli sotakalustoaan Krimin vesillä
Tänään 00:26
iltasanomat.fi
Panssarivaunut jyrisivät Gazan rajalla
Eilen 23:30
iltasanomat.fi
Veikkausliiga: FC Lahden vahva vire jatkuu
Eilen 22:49
iltasanomat.fi
Meteorologi: Olosuhteet suosivat yritystä ylittää Suomenlahti
Eilen 20:37
hs.fi
Lohjalainen Tuomas Kaario, 42, ui ensimmäisenä ilman märkäpukua yli Suomenlahden. Jos kaikki sujuu, hän rantautuu Suomen puolelle – jonnekin päin Porkkalanniemeä – arviolta yli vuorokauden ja noin 62 uintikilometrin jälkeen. HS:n meteorologin Mikko Routalan mukaan olosuhteet ovat hyvät yritykselle.
HS-uutiset 27.7.
Eilen 20:29
hs.fi
Monster Hunter 4 Ultimate - Link's Equipment
Eilen 19:21
gamereactor.fi
Monster Hunter 4 Ultimate - Link's Equipment
27 min
Opiskelijaelämää
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Osa 8/12: Näyttämörakkautta ja Sven Dufvaa. Magnus ottaa tatuoinnin selkäänsä. Liilillä on ensi-ilta Teatterikorkeakoulussa. Tosi-tv-sarja opiskelijoista ja heidän elämänvalinnoistaan. Pampas Production, 2013. (U)
5 min
Lalla ja Mix
Eilen 18:23
areena.yle.fi
Osa 7/7. Pienen pojan ja hänen kissansa kotona voi tapahtua mitä vain, vaikka kaikki vaikuttaa aluksi ihan normaalilta. Bettina Björnberg-Aminoffin animaatio. Tuotanto: Leino Production Oy, 2009. buu.yle.fi (U)
29 min
Luontohetki: Erikoisia ekosysteemejä
Eilen 18:15
areena.yle.fi
Namibin aavikko. Afrikan lounaisrannikolla sijaitseva Namibin aavikko on mantereen vanhin ja siellä kasvit ja eläimet ovat tottuneet kuivuuteen. Vedentarpeensa kasvit saavat tyydytetyksi kosteiden sumujen avulla. T: BBC.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 18:10
areena.yle.fi
Posse
Eilen 18:00
mtvkatsomo.fi
23 min
Muumilaakson tarinoita
Eilen 18:00
areena.yle.fi
Osa 45/63: Kuplia. Niisku keksii ihmeaineen ja Muumipeikko ja hänen ystävänsä puhaltavat merkillisiä saippuakuplia. Suomalais-japanilainen piirrossarja. Ruotsinkielinen toteutus: Siv Almark ja Bo Maltzeff. buu.yle.fi (U)
10 min
Yle Uutiset 18.00: Yle Uutiset
Eilen 18:00
areena.yle.fi
5 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 17:55
areena.yle.fi
56 min
Suuret setelit
Eilen 17:24
mtvkatsomo.fi
Suurissa seteleissä kilpailijapari rikastuu 100 000 eurolla, mutta viedäkseen rahaa kotiin on heidän selviydyttävä 8 kysymyksestä. Tällä kertaa mm. helsinkiläiset työkaverukset Kalle ja Ilmari saavat 100 000 euroa pelirahaa. Sarjaa juontaa Heikki Paasonen.
55 min
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Eilen 17:20
ruutu.fi
Toinen välierä. Ravintolakilpailun toisessa välierässä kohtaa neljä joukkuetta: Ramsayn valitsemat paras intialainen, brittiläinen, ranskalainen ja pohjoisafrikkalainen ravintola. Kaksi niistä putoaa heti pois, ja jäljelle jääneet rakentavat pop up -ravintolan yhden illan ajaksi, tiukan budjetin mukaan. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (47')
88 min
Ennätyshyppy avaruudesta
Eilen 17:15
areena.yle.fi
Millaisia valmisteluja itävaltalaisen Felix Baumgartnerin ennätyshyppy yli 39 kilometrin korkeudesta vaati, ja miten hyppy lopulta sujui? Hypyn aikana hän onnistui myös rikkomaan äänivallin ilman konevoimaa. T: BBC. (U)
38 min
Makuja saaristosta
Eilen 17:15
areena.yle.fi
Mestarikokki Trond Moin unelma on avata ravintola entisen telakan tiloihin Ny-Hellesundiin. Tarjolla on taatusti lähiruokaa. (U)
60 min
Huvila & Huussi
Eilen 17:00
ruutu.fi
Metsittyneellä tontilla ei juuri ole oleskelutilaa. Eva suunnittelee käytännöllisen pihan, jossa säilytetään hienosti metsäinen tunnelma joka tonttiin kuuluu. Värien harmonia näkyy terassin väri- ja materiaalivalinnoissa. Loppujuhlissa herkutellaan lampaankyljyksillä ja tehdään itse jäätelöä. 5. tuotantokausi. (41')
10 min
Yle Uutiset
Eilen 17:00
areena.yle.fi
5 min
Novosti Yle
Eilen 16:50
areena.yle.fi
28 min
Huipulla: Kauden tilinpäätös
Eilen 16:45
areena.yle.fi
6/6. Sarjassa seurataan kolmen suomalaisen huippu-urheilijan elämää heidän itsensä kertomina. Mikon perheeseen syntyy lapsi. Tuuli ja kauden suurin ponnistus. Jarkko voittaa Helsingin kilpailun ja lähtee luontoon. (U)
50 min
Mahdoton illallinen
Eilen 16:30
ruutu.fi
Triathlonhaaste. Tässä jaksossa kokataan Ironman-triathlonkilpailun tyyliin Arizonan paahtavan auringon alla. Keittiöitä ja menukokonaisuuksia on lajimäärän mukaisesti kolme, ja aikaakin on jälleen kerran vain rajallinen määrä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
28 min
Huipulla: Käännekohtia
Eilen 16:17
areena.yle.fi
5/6. Kolmen suomalaisen huippu-urheilijan arki heidän itsensä kertomina. Mikko odottaa kuulumisia kotoa, ja Tuuli suuntaa energiansa uusiin projekteihin. Entä kuinka pitkään Jarkko aikoo jatkaa uraansa? (U)
60 min
Häähullut
Eilen 16:00
ruutu.fi
Morsian kuin enkeli. Angel vinguttaa luottokortteja saadakseen täydelliset häät. Tasanna pääsee esittelemään kuutta hääpukuaan häävieraille. 8. tuotantokausi. (40')
45 min
Prisma: Koirien salattu elämä
Eilen 15:55
areena.yle.fi
Ihmiset ja koirat ovat eläneet kumppaneina tuhansia vuosia ja koirien poikkeuksellisia aistiominaisuuksia käytetään yhä enemmän tieteen palveluksessa. Miten monin tavoin koiran ja ihmisen ystävyys voi ilmetä? T: BBC. (U)
28 min
Huipulla: Odotusta
Eilen 15:49
areena.yle.fi
4/6. Sarjassa seurataan kolmen suomalaisen huippu-urheilijan elämää heidän itsensä kertomina. Auttaako Bangkokin fanilauma Jarkon vihdoin voittoon? Mikko matkaa Dubaihin, ja Tuuli totuttelee uuteen arkeen. (U)
Costa Concordian hylky saapui satamaan
Eilen 15:39
hs.fi
2 min
Zoobabu
Eilen 15:36
ruutu.fi
Erakkorapu. Tässä jaksossa tutustutaan erakkorapuun. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (2') Lue lisää www.nelonenpaketti.fi
28 min
Huipulla: Tien päällä
Eilen 15:20
areena.yle.fi
3/6. Sarjassa seurataan kolmen suomalaisen huippu-urheilijan elämää heidän itsensä kertomina. Mikko etsii pelikuntoa joogasta, Tuuli tappaa aikaa kisoissa ja Jarkko kamppailee terveytensä kanssa. (U)
Näin alaston vartalo muuttui jättihämähäkiksi
Eilen 15:07
iltalehti.fi
60 min
Liv D
Eilen 15:00
ruutu.fi
Pettymyksiä ja painonpudotusta. Ystävykset järjestävät omat kurvikkaiden naisten sinkkubileet piristykseksi Nikkille, joka on eronnut poikaystävästään. Tiffany ei saa mallintöitä, koska ei saa pudotettua painoaan ja huolestuu terveydestään. Koko viisikko menee katsomaan koomikko Erica Watsonin Fat Bitch? -esitystä. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (47')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 15:00
areena.yle.fi
27 min
Huipulla: Pakat sekaisin
Eilen 14:53
areena.yle.fi
2/6. Sarjassa seurataan kolmen suomalaisen huippu-urheilijan elämää heidän itsensä kertomana. Mikon peli on hukassa, ja Jarkko vaihtaa hotellisängyn sairaalapetiin. Tuuli lobbaa kotimaan puolesta. (U)

Suositeltua

Kissan ja koiran painiottelu naurattaa
Eilen 09:50
iltalehti.fi
Näin alaston vartalo muuttui jättihämähäkiksi
Eilen 15:07
iltalehti.fi
Leikkuri Le Mans - tästä ei laji miehisty!
Eilen 10:18
iltalehti.fi
30 min
Moor Gääs
Eilen 10:00
ruutu.fi
Petelius & Ruonansuu Show: Yksinäisyys on vakavaa
Eilen 11:06
iltalehti.fi
Katso tunnelmat Matin ja Piian hääkirkon portailta
Eilen 09:41
iltalehti.fi