UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Halo 5: Guardians – Hog Wild REQ Drop Launch Trailer
Tänään 02:58
gamereactor.fi
Halo 5: Guardians – Hog Wild REQ Drop Launch Trailer
10 min
Loop Looks
Tänään 00:50
ruutu.fi
Sarja käsittelee muotia, ihmisia ja sitä, mikä on hot juuri nyt. Vakiokasvona Loopin Jekku Berglund ja mukana vaihtuvia vieraita. (9')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/20. Leuhkat eväät. Nainen on käynyt Vietnamissa ottamassa implantit takapuoleensa. Tulli epäilee, että hänellä on kehossaan muutakin kuin silikonia. Egyptiläismies ei suostu maksamaan sakkoja laittomista matkaeväistään. Australialainen sarja. (24')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/20. Inkivääriä ja efedriiniä. Kanadasta saapuvan naisen tavaroista löytyy heroiini- ja efedriinijäämiä. Malesialaismies saapuu turistiviisumilla työnhakuun. Kiukkuisella kiinalaisella on mukanaan kilo tuoretta inkivääriä. Australialainen sarja. (22')
60 min
Kohde: Jumalten sota
Tänään 00:00
katsomo.fi
Kausi 4, 22/22. Samaritan on saanut selville Koneen sijainnin ja yrittää ajaa sen nurkkaan aiheuttamalla sähkökatkoja ympäri Yhdysvaltoja. Dominic pakottaa Reeseä ja Finchia auttamaan itseään kuten he ovat auttaneet Eliasia. Greer ja Samaritan aikovat suorittaa oikaisun, minkä merkitystä Control yrittää saada selville. Finch ja Root tekevät kaikkensa Koneen pelastamiseksi.
48 min
Nuuskija
Eilen 23:55
areena.yle.fi
2/8. Tappaja iskee useita kertoja samana päivänä. Kuka on seuraava uhri? Erikoistutkintavirasto kaipaa kipeästi apua, ja Viktor kääntyy Nuuskijan puoleen. Ainoa vihje on murhapaikoilla leijuva halvan tupakan haju. (U)
51 min
Maanalaiset taistelijat
Eilen 23:30
areena.yle.fi
Osa 6/6: Illuusiot murtuvat. Moni oli uskonut, että vastarinnasta kasvaisi uusi, vapaampi Eurooppa. Mutta sodan päätyttyä kansakuntien kohtalot ratkaistaan taas kerran suurvaltojen kesken pieniä kuulematta. (U)
60 min
48 tuntia rikoksesta
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 17. Jakso 9/14. Kaksi keikkaa Atlantassa. Jaksossa käsitellään peräti kahta murhaa, kun tutkijat selvittävät asuintalon portaille keskellä päivää ammutun miehen ja nurmialueelle yöllä puukotetun naisen murhia. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40')
28 min
Löylyä - suomalaisen saunan nousu ja uho
Eilen 22:58
areena.yle.fi
(1977) Humoristinen ohjelma saunan eri ulottuvuuksista ja merkityksestä suomalaisessa kulttuurissa. Mitä olisi kaunis kesäilta ilman palavaa saunaa? Käsikirjoitus Neil Hardwick. Ohjaus Esko Leimu & Jukka Virtanen
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
107 min
Diili: Piirasta pöytään
Eilen 22:38
katsomo.fi
Kausi 7, jakso 1/13. Diilin kauden avaa 16 uutta julkkista. Piirasainekset lentelevät, kun Infinity- ja Vortex-joukkueet ottavat toisistaan mittaa voittaakseen suuren hyväntekeväisyyspotin uutistoimittaja ja tv-juontaja Geraldo Riveran sekä Bill Cosby Show'n entisen lapsitähden Keshia Knight Pulliamin johdolla. Kumman joukkueen piiras miellyttää Kakkukuningas…
58 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Dubain kutsu
Eilen 22:37
katsomo.fi
Kausi 6, 17/24. Yolandan ja hänen tyttärensä Gigi Hadidin esiintyminen New Yorkin borrelioosigaalassa vie leideiltä loputkin epäilyt, mikä sairaus Yolandan perhettä on vaivannut jo vuosia. Vain paikalta poissa olevalle Lisa Rinnalle ja Iso-Britanniassa passinhakumatkalla käyvälle Lisa Vanderpumpille saattaa jäädä epäilys itämään. Sitten onkin aika pakata säädyllinen…
28 min
Jos ei sauna auta
Eilen 22:30
areena.yle.fi
(1977) Miksi sauna on meille niin rakas paikka, että ilman sitä emme voi elää? Professori Tähkä analysoi minkälaisia tuntemuksia lämmin sauna suomalaisissa aiheuttaa. Armi Ratia kertoo lauteilla käymistään neuvotteluista.
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
katsomo.fi
2 min
Huippu-urheilu: Urheilijat kaipaavat lisää resursseja
Eilen 22:26
katsomo.fi
Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö on kehittänyt suomalaista urheilua uudella tavalla kolmen ja puolen vuoden ajan. Tänään Olympiakomitea kertoi, millaista palautetta yksilölajien huippu-urheilijat ja valmentajat ovat toiminnasta antaneet.
1 min
Pesäpallo: Helsingin Superpesisottelussa vajaat 3000 katsojaa
Eilen 22:26
katsomo.fi
Sotkamo ja Kouvola pelasivat ottelunsa pääkaupungissa. Toni Kohonen tinttasi ottelun avausjuoksun ja löi alkutahdit Sotkamon 2-0- voitolle - jaksot 4-1 ja 3-2. Mailan varressa kunnostautuivat myös Sotkamon Jani Komulainen ja Roope Korhonen sekä Kouvolan Ossi Meriläinen.
4 min
Päivän sää: Keskiviikkona etelässä on helteitä, pohjoisessa ukkosia
Eilen 22:22
katsomo.fi
27 min
Kotoinen saunani
Eilen 22:02
areena.yle.fi
(1964) Lauteilla unohtuvat rahahuolet ja muut murheet. Suomalaisessa saunassa on puhdistautumisen lisäksi hoidettu kipuja ja sairauksia kuin myös synnytty ja kuoltu. Kiuas on suomalaisten pyhän tulen alttari.
58 min
Petos
Eilen 22:01
areena.yle.fi
8/10. Oikeusministeriö painostaa Nannaa luopumaan syytteistä Energreeniä vastaan, ja hän puolestaan painostaa Madsia ja Alfia. Claudia yrittää turhaan saada Sanderin näkemään valtavan alijäämän vaarat.
1 min
Elävä arkisto: Suomalainen sauna
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Arkisto-ohjelmien esittely.
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Kevennys 31.5.2016: Suomalaiset kisaavat Itämerellä 60-jalkaisella Swanilla
Eilen 22:00
katsomo.fi
Toimittajamme Mika Tommola pääsi tänään hienon 60-jalkaisen Swan-purjeveneen kyytiin. Sunnuntaina Pietarista starttaa purjehduskilpailu, jossa viisi venäläisomistuksessa olevaa Swania kisaa Itämeren herruudesta. Yksi aluksista purjehtii Suomen lipun alla.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:59
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
32 min
Explorers - elämysten metsästäjät: Luolayhteyden luotaaja
Eilen 21:31
katsomo.fi
Luolatutkija Kieran McKay lähtee etsimään yhdyskäytävää kahden laajan, uusiseelantilaisen luolaston välillä. Onnistuessaan löytö voitaisiin julistaa eteläisen pallonpuoliskon suurimmaksi yhtenäiseksi luolaksi, mutta tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät…
48 min
Villi kortti
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Villi kortti on vakava ja hauska penkkiurheilushow. Jäniksinä Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Pääryhmässä Juuso Mäkilähde, Paula Noronen, Kalle Palander ja Riku Riihilahti. Ulkoradalla Tornion Terrieri Teemu Tainio. (U)
29 min
Sportmagasinet
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sulkapalloilija Nanna Vainion tie Rion olympialaisiin. Milko Tokola - Rautiosta Tallinnan kautta Rioon. Kristian Bäck, kevään pituushyppykomeetta.
52 min
Historia: Stalin
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/3. Punainen. Vuonna 1941 Hitlerin joukot uhkaavat Neuvostoliittoa ja Stalingradia. Stalin on valmis uhraamaan säälimättä miljoonia venäläisiä Saksan armeijan pysäyttämiseksi, mukaan lukien oman lapsensa.
58 min
Happy Valley, varjojen laakso
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Uusia jaksoja. Kausi 2, 1/6. Kulmakunnan pikkunilkeillä on uusi ajanviete: he hurvittelevat varastamalla lampaita. Ollessaan ottamassa tekijöitä kiinni ylikonstaapeli Catherine Cawoodin tekee karmaisevan löydön.
24 min
Explorers - elämysten metsästäjät: Vyörypilvien viilettäjä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Riippuliitäjä Jonny Durandin unelma on päästä ratsastamaan Australian valtavilla vyörypilvillä, jotka tunnetaan nimellä Morning Glory. Näitä pilviä syntyy vain satunnaisesti, mutta lopulta päiväkausien kärsivällinen odotus palkitaan ikimuistoisella liidolla. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat…
60 min
NCIS: New Orleans: Paluu menneisyyteen
Eilen 20:59
katsomo.fi
Kausi 2, 10/24. Paluu menneisyyteen. Merijalkaväen sotilaan murhassa paljastuu yksityiskohtia, jotka vievät LaSallen ja Priden takaisin vuoteen 2005, jolloin he yrittivät tuloksetta ratkaista ensimmäistä yhteistä tapaustaan hurrikaani Katrinan huuhdottua kaikki todisteet mennessään. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
26 min
Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
28 min
Uusi päivä
Eilen 20:28
areena.yle.fi
(7). Osa 295: "Rikas mies jos oisin." Jimi uhraa itsensä. Mirja pakenee ojasta allikkoon. Asko maistaa rikkautta. Otson ja Teron välit kuumenevat. (U)
Overwatch - Livestream Promo
Eilen 20:07
gamereactor.fi
Overwatch - Livestream Promo
21 min
Matkalla Aleppoon
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Dokumentti suomensyyrialaisesta Rami Adhamista, joka vie apua maailman vaarallisimman kaupungin lapsille. O: Juuso Lavonen, Vesa Rajala. T: Zen & Trading Oy, 2016.
41 min
Suomen ihanimmat häät: Suvi ja Tomi
Eilen 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 12/12. Yleisurheilukilpailuissa tavanneet Suvi ja Tomi saavat toisensa hääjuhlassaan, jonka eteen on tehty millintarkkaa työtä. Jaksossa selviää myös, kenen häät olivat Suomen ihanimmat.
58 min
Huvila & Huussi
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 8/10. Nuoren miehen vuoristomaja. 27-vuotiaan Michaelin suvultaan ostama, 50-luvulla rakennettu mökki kaipaa pihoineen pientä päivitystä. Näppärä miekkonen on itse remontoinut mökkiä, mutta nyt taidot ovat loppuneet kesken ja koko Huvila ja Huussi -tiimi kutsutaan apuun. Tunkkaiseen mökkiin tuodaan Michaelin toivomaa metsästysmajatunnelmaa ja piha…

Suositeltua

Hyytävä video: 3-vuotias putosi gorilla-aitaukseen, eläin riepotteli
Eilen 08:02
iltalehti.fi
Tällainen on brittien jättimäinen lentotukialus
Eilen 08:39
iltalehti.fi
1 min
Uutisklipit: Ammutun gorillan kasvattaja liikuttui haastattelussa
Eilen 14:40
katsomo.fi
74 min
Euroviisut 1990 Suomen karsinta
Eilen 16:30
areena.yle.fi
30 min
Upeat skandikodit: New Yorkin tyyliä
Eilen 19:30
katsomo.fi
Näin poistat punkin
Eilen 19:53
iltalehti.fi