UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

New Yorkissa nautittiin talvisäästä - Brooklynissä bongattiin hiihtäjäkin
Tänään 05:16
iltasanomat.fi
- Tällä hetkellä lumentulo on laantunut ja metrot aukesivat puolen päivän aikoihin. Ihmiset raivaavat autojaan lumen alta ja pitävät hauskaa lumessa, New Yorkissa oleva Juho Karjalainen kertoi IS:lle tiistai-iltana Suomen aikaa. Karjalainen tallensi tiistaina videokameralle muun muassa Brooklynissä säätä uhmaavia hölkkääjiä, pulkassa vedetyn lapsen ja jopa hiihtäjän…
Mikä on oudoin huutokauppakeisarin myymä esine?
Tänään 04:57
iltasanomat.fi
Vaatimattomat lähtökohdat opettivat Palsanmäelle työnteon merkityksen. Hän kiteyttää kokeilleensa töitä ”haudankaivajasta leipuriin”. Huutokaupan pyöritystä mies näki vierestä pitkään, sillä hänen isänsä toimi alan yrittäjänä. Nyt Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa on tehty kolme kautta. –Parasta tässä työssä on päivien erilaisuus ja työn itsenäisyys. Ei meillä…
Päivän sää 28.1.
Tänään 04:30
hs.fi
30 min
Arvostele mun illallinen Suomessa
Tänään 03:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/40. Tällä viikolla illastamme Espoossa, jossa elämässään täyskäännöksen tehnyt Ari tarjoaa mereneläväisen menun. Isännän vieraanvaraisuus joutuu koetukselle, kun yksi vieraista alkaa veivata valitusvirttään. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness Pack Trailer
Tänään 02:52
gamereactor.fi
Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness Pack Trailer
55 min
LA Ink
Tänään 02:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/24. Takaisin kotona. Kat on palannut kirjakiertueelta. Liikkeessä on kova kiire ja lisätyövoimaa tarvitaan, mutta pikkuveljen omapäinen ratkaisu aiheuttaa vain lisää hämminkiä. Amerikkalainen sarja. (43')
55 min
MasterChef USA
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18/25. Toinen mahdollisuus. Kolme pudonnutta kilpailijaa saa mahdollisuuden päästä takaisin kisaan. Ketkä tuomarit ovat kutsuneet taistelemaan kisapaikasta? Kovan koitoksen jälkeen yksi saa takaisin valkoisen essunsa. Amerikkalainen realitysarja. (40')
30 min
Villi ja vapaa: Osat vaihtuvat
Tänään 01:55
katsomo.fi
Danny ihastuu sisarensa ystävään, mutta miehen charmi ei tällä kertaa tunnukaan tehoavan. Niinpä Justin pääsee neuvomaan ystäväänsä, jonka tuntuu olevan vaikea niellä ylpeytensä. Brett yrittää saada Justinin suhtautumaan rennommin ystäväporukan naljailuun. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.
50 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Julkista riistaa. Conrad kääntyy juutalaiseksi, ja Joan haluaa tietysti järjestää tälle ensin juhlapäivällisen ja sitten bar mitsva ?juhlan. Juhlien ylle saapuu kuitenkin tummia pilviä, kun Melissa saa tietää Jasonista kamalia asioita. Amerikkalainen sarja. (43')
55 min
Holmes NYC
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 4/24. Bella. Holmes kutsutaan selvittämään edistyneen tekoälyohjelman varkautta. Tapauksesta tulee kuitenkin pian murhatutkimus, jossa kyseinen ohjelma on epäiltynä. Amerikkalainen draamasarja. (41')
60 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:25
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/21. Lemmikkejä ja kasvihuoneita. Leijonat saavat maistettavakseen gourmet hot dogeja. Mutta mitä hot dog juttelee Kevinille? Lemmikkiyritys esittelee leijonille lemmikkien asusteita, trimmausta ja kylpylätuotteita. Saako lämmittävä istuinalusta leijonat lämpenemään? Vakuuttaako vaatteet paikoilleen kiinnittävä liima naarasleijona Arlenen? Sisäkasvihuone…
Sauli Niinistö ja Ben Zyskowicz osallistuivat holokaustin uhrien muistotilaisuuteen
Tänään 01:23
iltasanomat.fi
Tiistaina tuli kuluneeksi tasan 70 vuotta siitä, kun Puolassa sijaitseva Auschwitzin keskitysleiri vapautettiin. Tapahtuneen johdosta järjestettiin muistotilaisuuksia eri puolilla Eurooppaa. Helsingin synagogassa pidetyssä muistotilaisuudessa kunnioitettiin vainojen uhrien muistoa juhlapuhein ja seremonioin. Tilaisuuden aluksi keskitysleireiltä selvinneet ja…
44 min
Farm Kings: Pomon pallilla
Tänään 01:00
katsomo.fi
Joe antaa Danin kokeilla pomona olemista viikon verran. Helpolta näyttävä homma osoittautuukin yllättävän työlääksi, kun pelkissä paperihommissa menee tunti toisensa perään. Mitä sanoo budjetista tarkka Joe, kun Dan ilmoittaa mainosideastaan? Sam saa pian lukion päättötodistuksen ja pohtii lähteäkö opiskelemaan vai jäädäkö farmille. Kymmenlapsista viljelijäperhettä…
50 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Huolenaiheita. Oliviaa huolestuttaa Edenin isän oikeudet tyttäreensä, Kolby taas pohtii seurustelussa piilevien houkutusten vaaroja. Taylor on ollut kiltti ja pääsee pitkästä aikaa ulos kavereidensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (39')
55 min
Myrskyn silmässä
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/4. Tulvat. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin tulviin sekä siihen, mikä tekee tulvista niin tuhoisia. Tarkastelun kohteina ovat hyökytulvat, myrskytulvat ja tsunamit. Australialainen sarja. (44')
50 min
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Päätöksiä pelkäävä sulhanen. Bryan ei osaa tehdä päätöksiä, ja jättää ne sattuman tai golfjumalien varaan. Nyt hänen pitäisi järjestää unelmahäät perinteitä vaalivalle LT:lle. Onnistuuko mies tehtävässään, vai päättyvätkö säästötalkoot kyyneliin? Englantilainen dokumenttisarja. (42')
49 min
Kadonneen jäljillä UK: Äidin ja lapsen tarinat
Tänään 00:00
katsomo.fi
Toinen tuotantokausi alkaa! Edinburghilainen rugbyvalmentaja Mark annettiin vauvana adoptoitavaksi. Tultuaan itsekin isäksi hän päätti etsiä biologisen äitinsä Fabian, joka oli saanut hänet 18-vuotiaana. Stella puolestaan antoi puolitoistavuotiaan tyttärensä Maxinen adoptoitavaksi 50 vuotta sitten, koska ei isänsä sairastuttua pystynyt enää huolehtimaan lapsesta.…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/13. Opossumivahdit. Illan jaksossa ihmetellään opossumivahteja, poikamiehen autoa ja hihittelevää hurjastelijaa. Eräs ihminen pääsee pälkähästä haastamalla poliisin. Amerikkalainen sarja. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
60 min
Kohde: Suudelma ruumishuoneella
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kone antaa Finchille yllättävimmän numeron koskaan. John Reese! Carter ja Reese kuljettavat HR-päällikkö Quinnia metrolla kohti FBI-virastoa. HR on jakanut Pukumiehen kuvan kaikille kaupungin poliiseille ja rikollisille, ja tappajan näköisiä tyyppejä alkaa ilmestyä vaunuun. Metrotunnelissakin sattuu jotain, ja Simmons älyää kolmikon ambulanssin, joten on paettava.…
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 6/20. Erikoisia häälahjoja. USA:ssa intiaanihäissä avioitunut pari tuo mukanaan häälahjoja, jotka aiheuttavat tullille päänvaivaa. Maahanmuuttoviranomaiset kuulustelevat thaimaalaista naista, joka on ollut Australiassa jo kaksi vuotta ilman viisumia. Australialainen sarja.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
30 min
Nurse Jackie
Eilen 23:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/10. Hitaasti kasvavat hirviöt. Jackie saa kuulla Gracen tietävän vieroitushoidosta ja säntää juttelemaan Kevinille, ennen kuin mies ehtii kuulla salaisuuden toisaalta. Thor ja Coop antavat neuvoja miehelle, joka pelkää murtaneensa heppinsä. Amerikkalainen draamasarja. (27')
60 min
Revolution: Punaisen oven takana
Eilen 23:00
katsomo.fi
Jo kuolleeksi julistettu Aaron herää henkiin ja ihmettelee, kuka ja miksi on halunnut herättää hänet. Cynthia pitää asiaa Jumalan ihmeenä, mutta Aaron tietää asian olevan toisin. Miles ja Willoughbyn seriffi viruvat sotaklaanin vankilassa, jossa vankeja viedään salaperäisen punaisen oven taakse yhdenkään palaamatta. Willoughbyssa Rachel yrittää koota joukkoa,…
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 5/20. Väärällä viisumilla. Kanadassa käväisseen miehen käytös tuntuu epäilyttävältä. USA:lainen heavy-vokalisti on saapunut maahan turistiviisumilla, mutta kertoo aikovansa keikkailla, mikä rikkoo viisumin ehtoja. Australialainen sarja.
30 min
Nurse Jackie
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/10. Tehokasta toimintaa. Gracesta huolestunut Jackie lähtee vieroituksesta etuajassa ja saa huomata, että All Saints on todella muuttunut. Jackien ohjaaja ei kannata hänen lähtöään, mutta asiantuntijan suositukset kaikuvat kuuroille korville. Amerikkalainen draamasarja. (26')
Hakkerit uhkaavat paljastaa Taylor Swiftin alastonkuvat
Eilen 22:41
iltasanomat.fi
Hakkerit uhkaavat paljastaa Taylor Swiftin alastonkuviaLaulaja on jo käynyt taistoon hakkereita vastaan. Maailman yhden seuratuimman laulajan Twitter- ja Ingstagram-tilit hakkeroitiin maanantaina. Tekijäksi ilmoittautui Lizard Squad –ryhmittymä, joka oli myös viime vuoden lopulla Sonyn Play Stationin ja Xbox Liven hakkerointien takana. He ovat häirinneet maanantaina…
55 min
C.S.I. New York: Seth ja Apep
Eilen 22:35
katsomo.fi
D.B. Russell lähtee New Yorkiin etsimään Macin kanssa Christinen sieppaajia. Jaksossa vierailee C.S.I.-sarjan Ted Danson.
43 min
Erikoisryhmä Stuttgart
Eilen 22:30
areena.yle.fi
Tehotiimi. Apulaislääkäri Ingolf Jochmann ei sittenkään tainnut tehdä itsemurhaa. Juttua tutkivat poliisit huomaavat, että sairaalassa on tekeillä kosolti valonarkoja puuhia. Mutta kuka on päävehkeilijä? (U)
Liittopresidentti: Saksa ei voi unohtaa Auschwitzia identiteetistään
Eilen 22:22
hs.fi
Saksalaisten ei pidä unohtaa, että Auschwitz on osa saksalaisten identiteettiä. Moraalinen vastuu menneistä ei toteudu vain muistojuhlia pitämällä. Näin sanoo Saksan liittopresidentti Joachim Gauck puheessaan Berliinin Valtiopäiväntalossa 27. tammikuuta. (Kuva: Reuters ja Auschwitzin keskitysleirillä 1940-luvulla taltioitu arkistofilmi, editointi Heidi Lämsä.)
12 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:22
katsomo.fi
Huippuhetket: TPS - JYP 27.1.2015
Eilen 22:02
iltasanomat.fi
JYP nollasi vieraissa sarjajumbo TPS:n neljällä osumalla. Turkulaisille tappio oli jo kymmenes peräkkäinen. JYP jatkaa kakkossijalla.
20 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 13/56. Forssa. Esan ruokavaliomuutokset ovat tarkastelun kohteena. Poliiseja työllistävät äkäinen rattijuoppo, kuollut hirvieläin ja varkaat. Partio antaa nuorukaiselle ohjeistusta perinneruuan valmistukseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
52 min
OC:n täydelliset naiset: Tuhmia lahjoja tuhmalle mamasitalle!
Eilen 22:00
katsomo.fi
Vicki, Lydia ja Tamra jatkavat shottiriehaansa Puerto Vallartan keskustassa ilman Heatheria ja Gretchenia. Itsekäs trio herättää hylkäämänsä ystävät humalaisia anteeksipyyntöjään hotellilla ladellen. Gretchen kiehuu raivosta, koska on antanut matkan pääjärjestäjänä kaikkensa ja joutuu nyt kohdelluksi niin kaltoin. Riidat ja loukkaantumiset sulavat seuraavana…
46 min
Lilyhammer
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3. kausi, osa 3/8. Frank on tyytyväinen saatuaan Roarin ulos brasilialaisesta vankilasta. Kotona Lillehammerissa päänvaivaa aiheuttavat liettualaiset häiriköt. Frank päättää hankkiutua ampujistaan eroon.
Jätitkö housut kotiin, Kris? Kim Kardashianin äiti käänsi päitä erittäin paljastavassa asussa
Eilen 21:58
iltasanomat.fi
Kris Jenner oli valinnut ylleen tyylikkään mustavalkoisen jakun, mutta asun alaosa sai paikalla olleet kuvaajat innostumaan. Krisin housut olivat läpinäkyvät ja paljastivat 59-vuotiaan Kardashian-klaanin matriarkan sääret. Aviomiehestään Bruce Jenneristä viime vuonna eroa hakenut Kris näyttää nauttivan sinkkuelämästä täysin rinnoin, sillä hänet on viime aikoina…
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:56
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Norjaa ristiin rastiin
Eilen 21:52
areena.yle.fi
Kuunari. Pikkupojan unelmasta on tulossa totta. 120-jalkainen kuunari on rakenteilla, ja pienimpiä yksityiskohtia myöten kaikki on itse tehtyä.

Suositeltua

Missikisoissa tapahtui kaikkein noloin - näin kaunotar selvisi alastomuudesta
Eilen 09:58
iltalehti.fi
Väistä sikakyykky - nyt tulee sikapenkki!
Eilen 14:36
iltalehti.fi
Huutokauppakeisari parisuhteestaan: “Kun meikäläisen vieressä yhden yön viettää, niin siitä ei enää pois halua”
Eilen 20:02
iltasanomat.fi
Suora lähetys Auschwitzin muistotilaisuudesta kello 16.30
Eilen 14:21
iltasanomat.fi
Miss Kalifornia -kisaajan kauhunhetki - bikinit aukesivat kesken uimapukukierroksen
Eilen 13:04
iltasanomat.fi
Videotuomarit: "Miten vaikea paikka Eetu Selänteellä onkaan edessään"
Eilen 08:40
iltasanomat.fi