UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Heurekassa opittiin rakkautta
Tänään 02:26
iltasanomat.fi
Iltakuudelta alkanut tapahtuma myytiin loppuun parissa tunnissa. Pahimmillaan jono oli usean sadan metrin mittainen. – Jouduimme kello seitsemän jälkeen käydä sanomassa ulkona jonottaville, että he eivät enää mahdu tänne, Heurekan tapahtumatuottaja Siina Vasama vahvistaa.
Antonin Scalia on kuollut
Tänään 01:50
iltasanomat.fi
Tapaukseen ei liity rikosta.
58 min
Witches of East End: Sähköä ilmassa
Tänään 00:55
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Ingrid suree rakkaansa kohtaloa omalla tavallaan. Samalla kaupunkiin ilmestyy henkilö Gardinerin veljesten menneisyydestä, mikä saa Freyan huolestumaan häidensä kohtalosta. Joannaa lykästää yllättäen oikeudessa, mutta hän epäilee, että Wendyllä on näppinsä pelissä ja murehtii mahdollisia seurauksia. Amerikkalainen draamasarja äidistä ja tämän kahdesta…
Rafael Domingos: Käytin ottelussa useita erilaisia tekniikoita
Tänään 00:08
iltasanomat.fi
Rafael Domingon poseerasi lauantaina leijonapaidassa.
Suvi Salmimies kommentoi ottelua heti sidontapisteeltä
Tänään 00:06
iltasanomat.fi
Suvi Salmimies kohtasi Helsingin Kulttuuritalon vapaaotteluillassa kokeneen Mara Romero Borellan. Ottelun jälki oli hurjaa.Italialainen Borella julistettiin voittajaksi hajaäänin täyteen mittaan venyneessä verisessä taistossa.
BUU-klubben hälsar: Staffan berättar om denna vecka
Tänään 00:00
areena.yle.fi
44 min
Lars von Trierin vieraana
Eilen 23:19
areena.yle.fi
Toimittaja Martin Krasnik sai harvinaisen kutsun elokuvaohjaaja Lars von Trierin kotiin jutusteluhetkeen. He keskustelevat mm. alkoholismista, peloista ja ahdistuksesta. (En invitation fra Lars von Trier, 2015)
90 min
Ampumahiihdon MC: Miesten viesti
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kilpailumatka 4 x 7,5 km. Presque Isle, Yhdysvallat. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv.
60 min
Rysän päällä: Joron jäljillä
Eilen 22:55
katsomo.fi
Kausi 15, 9/18. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä. Juontajana jatkaa toista kautta Clark Gable. Avioeron kokenut 35-vuotias Tobyn ihmettelee nykyisen kumppaninsa…
89 min
Wallander: Sellisti
Eilen 22:37
katsomo.fi
Wallander pelastaa venäläisen sellistin Irina Konchalevskan hengen, kun tämän autossa räjähtää pommi. Selviää, että venäläinen mafiagangsteri on tappanut Irinan poikaystävän, ja Irina aikoo todistaa miestä vastaan, minkä vuoksi mafia yrittää vaientaa hänet. Murhan motiivi näyttää liittyvän huumeiden salakuljetukseen, mutta uhrin ja gangsterin väliltä löytyvä…
2 min
Jalkapallo: Forssell: "Onhan se vähän surullista"
Eilen 22:28
katsomo.fi
Jalkapallon tammikuun kansainvälinen siirtoikkuna oli kokonaisuutena hiljainen. Yksi syy pelaajasiirtojen vähyyteen on maailmanlla vallitseva talouden taantuma ja sen vaikutukset seurojen maksukykyyn. Monet kelpo ansioluettelon omaavat pelaajat jäivät ilman seuraa: yksi heistä oli Mikael Forssell.
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:28
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:14
katsomo.fi
16-vuotias Viivi Lehikoinen aitoi hurjan SE:n
Eilen 22:01
iltasanomat.fi
89 min
Ylikomisario Banks
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 4, 1/3. Mitä jäljelle jää. Elävänä haudatun naisen tapaus herättää voimakkaita tunteita, ja moni Banksin tiimin jäsenistä joutuu tiukan paikan eteen. Banksia itseään kohtaa suuri menetys.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Turvapaikkamenojen rahoitus hiertää Kokoomusta
Eilen 22:00
katsomo.fi
Valtiovarainministeri Alexander Stubb tyrmää perussuomalaisten ehdotuksen, että turvapaikanhakijoiden kulut siirrettäisiin budjettikehyksen ulkopuolelle ja katettaisiin uudella velalla. Kokoomuksen uudeksi puoluesihteeriksi valittu Janne Pesonen arvioi, että puolueen kenttä seisoo hallituksen linjausten takana.
2 min
Kevennys 13.2.2016: Psycopaatilla Atlantin yli
Eilen 22:00
katsomo.fi
Helsingin venemessuilla yksi yleisön hämmästelyn aiheista oli pienenpieni punainen lasikuituvene. Tämä Psycopaatiksi kastettu vene katosi valmistajan venevajaan yli 40 vuotta sitten, sen jälkeen kun kaksi hullunrohkeaa nuorukaista ylitti sillä Atlantin.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Jyri Häkämies: Sopimus vielä tässä kuussa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies uskoo, että helmikuun aikana sovitaan pakkolait korvaavasta yhteiskuntasopimuksesta. Häkämies kehuu MTV:n Uutisextrassa neuvotteluilmapiiriä määrätietoiseksi.
"Pilkkaa kuningasperhettä" – Prisman mainos tyrmistytti ruotsalaiset
Eilen 21:52
iltasanomat.fi
Heurekan K-18-ilta keräsi pitkän jonon
Eilen 21:38
iltasanomat.fi
Tiedekeskus Heurekassa järjestetty K18-tapahtuma osoittautui niin suosituksi, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään.
28 min
Uutisvuoto
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Vieraiksi saapuvat mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen ja yhdeksänkertainen pituushypyn Suomen mestari Tommi Evilä.
14 min
YleLeaks
Eilen 21:15
areena.yle.fi
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijoita puhuttavat brittien haaveet EU-erosta sekä lempiaiheet alkoholi ja liikenne.
88 min
Uuden Musiikin Kilpailu
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kuka on Suomen 50. euroviisuedustaja? Suorassa lähetyksessä toisen karsinnan kilpailijat, joista kolme pääsee finaaliin yleisöäänillä. yle.fi/umk. #umk16.
8 min
Festivaalipuhetta
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Lars von Trieristä, melankoliasta, maailmanlopusta ja scifistä puhuvat ohjaajat Timo Vuorensola, Jan Forsström ja Katja Gauriloff sekä toimittaja Jyrki "Njassa" Jantunen. (Uusinta Teeman elokuvafestivaalilta 2013.)
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
2 min
Sääennusteita: Sääennuste 20:30
Eilen 20:52
areena.yle.fi
30 min
Sport Girl 2016
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/7. Voittaja ratkeaa. Kuka on SportGirl 2016 ja pääsee kansikuvatytöksi? Voittaja ratkeaa. Kotimainen sarja. (20')
58 min
Haluatko miljonääriksi?
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/12. Miljoonapotti pelissä jälleen! Voittoa tavoittelemassa ovat tällä viikolla Markus Sjöholm Helsingistä, Joonas Eloranta Jyväskylästä, Justus Berg Porvoosta, Kaisa Paasto Espoosta, Suvi Mäki Kuopiosta ja Suvi Ollanketo Ruskolta. Jännitysnäytelmää vetää mediapersoona Jaajo Linnonmaa. Tuotanto: Rabbit Films Oy. Kotimainen visailuohjelma. (44')
50 min
Avara luonto: Elämän tarina
Eilen 18:40
areena.yle.fi
5/6 Pariutuminen. Tanssia, väriä, intohimoa, mutta myös pettymyksiä ja väkivaltaa kuuluu eläinten pariutumisrituaaleihin. T: BBC.
2 min
HS-sää
Eilen 18:33
ruutu.fi
HS-sää (1')
27 min
Vinkkejä opiskelutekniikkaan
Eilen 18:30
areena.yle.fi
2/4: Lue oikein. Oikea lukutekniikka on tärkeää kaikissa aineissa. Nooa ja Martin näyttävät, millaista lukutekniikkaa käytetään ennen lukemista, luettaessa ja lukemisen jälkeen.
13 min
Joy
Eilen 18:30
areena.yle.fi
4/8. Yllätys. Kun Joy ja Evelina ovat puistossa, Leo haluaa tulla mukaan leikkiin. Tytöt empivät, mutta Leo onkin puistossa paljon mukavampi kuin koulussa. Leon mielestä muut ovat koulussa inhottavia hänelle. buu.yle.fi
11 min
Tilda ja hänen ystävänsä
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Osa 38/52: Totin hyppynaru. Ystävykset kilpailevat naruhyppelyssä. Totilla on hiukan vaikeuksia päästä hyppäämään. buu.yle.fi
3 min
HS-uutiset
Eilen 18:30
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
30 min
Wahlburgers
Eilen 18:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Uskallakin koskea. Drama raahaa Paulin kohentamaan kuntoaan. Ärsyyntynyt Paul viedään sekä jäähallille että nyrkkeilykehään. Alma siivoaa autotalliaan Karin ja Mackenzien kanssa, ja vastaan tulee kultaakin kalliimpia muistoesineitä, jotka tuovat Alman mieliin monta tarinaa poikien lapsuus- ja nuoruusajoilta. Amerikkalainen realitysarja. (21')
65 min
Kieroilevat kaunottaret
Eilen 18:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40')
28 min
Me metallinetsijät
Eilen 18:10
areena.yle.fi
Kausi 2, 5/7. Jälleen kerran on koko porukan tulevaisuus katkolla, mutta tähän on onneksi jo totuttu. Jotain kuitenkin pitäisi keksiä, mutta mitä? Pelastaako Terry tilanteen?
3 min
Urheiluruutu
Eilen 18:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
60 min
Yökylässä Maria Veitola: Jutta Gustafsberg
Eilen 18:00
katsomo.fi
Mentulan edestä bikineissä. Illalla Maria ja Jutta puhuvat viinilasin ääressä koskettavasti elämästä ja kuolemasta.
104 min
Prinsessa Ruusunen
Eilen 18:00
areena.yle.fi
Teema tanssii: goottiromanssi, Matthew Bournen klassikkotulkinta täydentää hänen Tshaikovski-koreografioidensa trilogian Pähkinänsärkijän ja maailmankuulun Joutsenlammen jälkeen. Prinsessan roolissa Hannah Vassallo.

Suositeltua

51 min
Television uranuurtajat
Eilen 11:42
areena.yle.fi
3 min
Alppihiihdon mc: Naeba: Sandelilta onnistuminen toisella kierroksella
Eilen 06:13
katsomo.fi
Ruotsin MM-ralli 2016: Latvala EK:lla 16
Eilen 16:57
iltasanomat.fi
2 min
Mäkihypyn maailmancup: Tepes kaatuu rajunnäköisesti
Eilen 10:14
katsomo.fi
Karmea onnettomuus Yhdysvalloissa - kaivonkansi tappoi autoilijan
Eilen 08:50
iltalehti.fi
Tällä veneellä Seppo Muraja ja Arto Kulmala seilasivat Atlantin yli 45 vuotta sitten
Eilen 07:56
iltasanomat.fi