UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
- 112 -: Onnettomuuteen päättynyt takaa-ajo
Tänään 22:35
katsomo.fi
Länsiväylällä takaa-ajo tilanne on päättynyt onnettomuuteen. Ensihoitotiimi saa hälytyksen tapahtumapaikalta kauppakeskukseen, auton ajettua päin ihmisiä parkkihallin ovista. Vantaalla palaa ja Porvoossa hyppäämme poliisin matkaan.
30 min
Kumman kaa
Tänään 22:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/10. Naiset rauhan puolesta. Anne ja Ellu päättävät viettää vaihtoehtoviikonlopun osallistumalla pyöräilytapahtumaan joka huipentuu Apulannan keikkaan. Sitä ennen on pyöräiltävä Hyvinkäälle asti. Anne ja Ellu odottavat innoissaan Tonin ja Sipen tapaamista ja miettivät Kumman kaa olisivat mieluummin. Kotimainen komediasarja. (24')
10 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää: Tiistai, viikon lämpimin päivä miltei koko maassa.
Tänään 22:22
katsomo.fi
126 min
Kotiseutu
Tänään 22:11
areena.yle.fi
Kausi 3, 4/6. Kaikilla menee hyvin. Clarissa alkaa oirehtia huolestuttavasti, mutta ei silti vähennä työtahtiaan. Hermann synkistyy entisestään loukattuaan jalkansa ja matkustaa kotikyläänsä, jossa on ilo ylimmillään.
40 min
Unelmien kolhimat
Tänään 22:00
areena.yle.fi
Kausi 3, 4/10. Pyristele irti. Dani tapaa toimiston asiakkaan Nolan Powersin, itseoppineen gurun, joka väheksyy perinteistä psykoterapiaa. Danin epäilykset heräävät miehen suhteen.
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Venäjän oppositio hakee apua vaaleihin Putinin kriitikolta
Tänään 22:00
katsomo.fi
Venäjän oppositio on jo aloittanut valmistautumisen syyskuussa pidettäviin parlamentin alahuoneen eli duuman vaaleihin. Monet opposition ehdokkaat ovat kääntyneet liikemies Mihail Hodorkovskin puoleen saadakseen tukea kampanjointiin.
23 min
Kymmenen Uutiset
Tänään 22:00
katsomo.fi
60 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/20. Treeniä ja aikamatkailua. Tässä jaksossa yrittäjät koettelevat niin leijonien kuntoa kuin sävelkorvaakin. Tarjolla on myös sähkötupakkaa, puhallettavia melontalautoja ja kesyttämätöntä luomuruokaa. Kanadalainen sarja. (44')
2 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Savonlinnan oopperajuhlilla soi myös rock
Tänään 22:00
katsomo.fi
Taiteellinen johto haluaa purkaa musiikkityylien raja-aitoja sekä kutsua oopperakatsomoon yleisöä, joka ei siellä muuten kävisi. Tämän vuoden rock-teema oli "Lovea linnassa" ja yleisölle tarjottiin 1970-luvun legendaarisen Love Records-levy-yhtiön musiikkia.
35 min
Kumman kaa
Tänään 22:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Puhtaalta pöydältä. Ellu päättää hankkia todistuksen psykologian taidoistaan ja lähtee viikon intensiivikurssille. Anne yrittää pärjätä ilman Ellua. Ellun sijainen ei terveydenhoitajanhuoneessa ymmärrä Annen teehetkien tarkoitusta. Onneksi puhelin on keksitty. Kotimainen komediasarja. (24')
2 min
Kevennys 25.7.2016: Jaakko heitti jälleen kylmän kiven veteen
Tänään 22:00
katsomo.fi
Jaakko heitti tänään kylmän kiven veteen. Mutta pieleen meni, sillä vaikka seremonia hoidettiin Helsingissä epätieteellisen tarkasti, uimavedet uhkaavat silti lämmetä lähipäivinä.
3 min
Laatua lyhyesti
Tänään 21:56
areena.yle.fi
Nailon. Sarja vaatteissamme käytettävistä materiaaleista.
5 min
Urheiluruutu
Tänään 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 21:50
areena.yle.fi
89 min
Docventures: studiovieraat: Dokumenttiprojekti: Talouden selvänäkijä
Tänään 21:30
areena.yle.fi
Martin Armstrong on ennustanut useat talousromahdukset, mutta tuomittu pyramidihuijauksesta 12 vuodeksi vankilaan. Dokumentti kertoo sekä ristiriitaisesta miehestä että maailmantalouden hyväksytystä manipuloinnista.
60 min
Bones: Päätön pelaaja
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 11, 19/22. Joesta löytyy jääkiekkoilijan päätön ruumis, ja Booth on elementissään rakastamansa lajin parissa. Hodgins ja Oliver rakentavat lennokin pään pelastamiseksi. Booth ja Brennan yrittävät karsia tavaraa. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
70 min
Rakkaudella, Carolyn
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Kirjailija Carolyn Cassady oli kahden beat-sukupolven legendan rakastettu. Hänen todellinen elämäntarinansa on hautautunut myyttien alle. Elämänsä loppuun asti Cassady yritti päästä miestensä varjosta.
29 min
A-studio
Tänään 21:00
areena.yle.fi
IT-asiantuntijatyötä polkuhintaan Suomessa - palkkaa alle 800 euroa kuussa. Entä mullistaako tekoäly arkemme? Juontajana Sanna Savikko. #yleastudio
48 min
Satuhäät
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Kymmenettä tuotantokautta juhlistetaan selvittämällä, mitä kuuluu Satuhäiden takavuosien mielenkiintoisille pareille. (U)
56 min
Kesäpuhujat
Tänään 21:00
areena.yle.fi
5/6. Kesäpuhujien keskusteluun osallistuvat tällä kertaa toimitusjohtaja Daniel Poohl, yrittäjä Ben Gorham, jalkapallotuomari Jonas Eriksson, toimittaja Alexandra Pascalidou ja nanoteknologian professori Maria Strømme.
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
4 min
Ralli: Harri Toivonen: Tunnetuin, kuuluisin ja kallein S4 Lancia
Tänään 20:21
katsomo.fi
Harri Toivonen muistelee veljeään Henri Toivosta ja esittelee legendaarisen Lancian.
3 min
Ralli: Toni Gardemeister: Miike voi olla viikonlopun mustahevonen
Tänään 20:19
katsomo.fi
Toni Gardemeister muistelee Henri Toivosta.
55 min
Yökylässä Maria Veitola: Isac Elliot
Tänään 20:05
katsomo.fi
Kausi 1, 7/10. Nuori, lahjakas artisti Isac Elliot ottaa poikkeuksellisesti Marian vastaan Norjassa, jossa on Isacin tähänastisen uransa suurin konsertti. Miten kiljuvat tytöt ja loppuunmyyty konsertti vaikuttaa nuoreen artistiin, kuinka luppoaika vietetään ja mitä mietteitä herää ennen lavalle nousua? Perheen merkitys on vahvasti läsnä, kun paikalle kannustamaan…
Turvakameravideo julki: mies onnistui välttämään kaikki turvatarkastukset lentokentällä
Tänään 20:00
iltalehti.fi
Tuore turvakameravideo paljastaa turvatarkastajien huolimattomuuden Detroitin lentokentällä. Cockerham onnistuu ohittamaan kaikki turvatoimet ja nousemaan koneeseen asti. Ilmailuturvallisuuden asiantuntija Denny Kelley selittää tapahtunutta alhaisilla palkoilla ja puutteellisella perehdyttämisellä: - Laadukasta turvavallisuutta on haastavaa saada, kun ihmisille…
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 332: "Ja kahden oomme maailmassa." Otso kuulee juorun. Krista on tienhaarassa. Vilma tanssii väärän valssin. Aleksi pohtii äitiään. (U)
60 min
Amerikan unelmavävy: Kipeä päätös
Tänään 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 8/10. Yhteinen kesä Suomessa on tullut päätökseen. Kaikkien odottama ja pelkäämä päivä on koittanut, sillä Jessen, Erickin ja Tomin on tehtävä päätös ketkä naisista lähtevät Amerikkaan heidän kanssaan. Erityisesti Jessen valinta on äärimmäisen vaikea ja sydäntä särkevä.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/7. Kruunun jalokivet. James Constantinoun panttilainaamo on erikoistunut arvokkaampiin esineisiin. Tässä jaksossa selviää huikean kokoisen burmalaisen rubiinin arvo. Samanlainen löytyy kuningattaren kruunusta. Arvioitavana on myös Hermesin Birkin-laukku. Sen aitous tosin pitää ensin varmistaa. Englantilainen realitysarja. (46')
4 min
Freestyler Extreme
Tänään 19:55
areena.yle.fi
BBC:n sarja esittelee eri extremelajeja urbaaneissa ympäristöissä.
39 min
Karhusaari
Tänään 19:45
areena.yle.fi
6/6. Puoli vuotta kaukaisella Karhusaarella on nyt takana, ja tutkijoiden on aika hyvästellä saari. Miltä tuntuu jättää tämä erikoinen paikka taakseen ja palata kotiin?
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
22 min
Emmerdale: Siilon syövereissä
Tänään 19:30
katsomo.fi
Jimmy ei saa Nicolaa kiinni ja on varma, että Nicola välttelee häntä. Rodney palaa reissuiltaan ja esittelee Jimmylle hurjat löytönsä. Paddylle sattuu vakava työtapaturma. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
6 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:23
katsomo.fi
1 min
Keihäänheitto: Olympiakomitea syytösten kohteen
Tänään 19:23
katsomo.fi
Positiivisen dopingnäytteen antanut egyptiläinen keihäänheittäjä Ihab Abdelrahman vakuuttaa syyttömyyttään dopingrikkeeseen. Abdelrahmanin ohella muun muassa Egyptin yleisurheiluliitto syyttää maan olympiakomiteaa dopingnäytteen sabotoinnista. Abdelrahmanin ja Egyptin olympiakomitean keskinäiset välit ovat olleet pitkään huonot.
2 min
Formula 1: Unkarin GP: Arrivabene: Kisat voitettava radalla
Tänään 19:23
katsomo.fi
Formula ykkösten Unkarin GP:n puheenaiheeksi nousi Kimi Räikkösen ja Red Bullin Max Verstappenin keskinäinen kolarointi taistelussa viidennestä sijasta. Verstappenin ajolinjan vaihdot kuumensivat Ferrari-tallin.
3 min
Päivän sää: Hellettä, mutta loppuviikko vähän viileämpi
Tänään 19:20
katsomo.fi
Kingsglaive: Final Fantasy XV - Official Trailer
Tänään 19:05
gamereactor.fi
Kingsglaive: Final Fantasy XV - Official Trailer
52 min
The Musketeers
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 8/10. Tuhlaajaisä. Porthosin repaleinen lapsuus joutuu suurennuslasin alle. Millaisista oloista hän on kotoisin, ja vaikuttaako tieto hänen nykyiseen asemansa kuninkaan henkivartiokaartissa? T: BBC. (U)
44 min
Gran Hotel
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 19/28. Löytyykö Diegon hankkima arsenikki? Alfredo saa karun viestin. Sofia on kuin nurkkaan ahdistettu eläin, mutta vielä on yksi kortti katsomatta. Mitä Andrés oikein tietää Don Carlosin viime hetkistä? (U)

Suositeltua

10 min
Posion erakko
Tänään 12:00
areena.yle.fi
30 min
Villit nettivideot
Tänään 03:30
ruutu.fi
54 min
Isä Matteon tutkimuksia
Tänään 18:00
areena.yle.fi
15 min
Jälkihiki
Tänään 09:14
areena.yle.fi
28 min
Studio55.fi: Uusinta: Mistä apua krooniseen kipuun?
Tänään 08:29
katsomo.fi
38 min
Tiettömän taipaleen takana
Tänään 13:05
areena.yle.fi