UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

2 min
Elävä arkisto: Viikon valinnat: Viikon valinnat: Jumalanpilkka
Tänään 08:00
areena.yle.fi
Syyskuun 30 on (epävirallinen) kansainvälinen jumalanpilkkapäivä. Sen vuoksi on syytä katsoa erilaisia suuttumusta herättäneitä tapauksia meiltä ja maailmalta.
Törmäys teki autosta täysin silppua - kuljettaja nousi omin voimin
Tänään 07:56
iltalehti.fi
Auton meni törmäyksen voimasta täysin silpuksi. Silminnäkijät hämmästyivät törmäyksen jälkeistä tilannetta. Auton kuljettaja nousi lähes vahingoittumattomana, vaikka autosta ei juurikaan jäänyt ehjää kohtaa jäljelle. Jukka Lehtinen
25 min
Anniina Ballerina
Tänään 07:52
areena.yle.fi
Anniinan hikka. Anniina ja erityinen balettikassi.
5 min
Muista laulaa
Tänään 07:47
areena.yle.fi
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Ajellaan vaan!
10 min
Lauri kilpa-auto
Tänään 07:37
areena.yle.fi
Ripan liputuspäivä. Maikki on sairaana ja Ripa lupaa hoitaa hänen työnsä, Laurin avustuksella. Ripa kuitenkin sotkee merkkiliput, ja hänen täytyy löytää niille korvikkeet.
7 min
Humps
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Humpsin yllätys. Humps ja Harri-setä keksivät hauskan leikin.
3 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 07:30
katsomo.fi
Aamun tuoreimmat uutiset koti- ja ulkomailta.
2 min
Nallen aamu
Tänään 07:27
areena.yle.fi
Nalle pakkaa reppua: lankapuhelin.
11 min
Tilda ja hänen ystävänsä
Tänään 07:16
areena.yle.fi
Ajopelit. Ystävykset innostuvat ajelemaan ajopeleillä. Tildakin löytää omansa mutta isolla pyörällä on aluksi pelottavaa ajaa.
3 min
Uutisklipi: Tällaisella ohjusjärjestelmällä malesialaiskone ammuttiin alas
Tänään 07:09
katsomo.fi
Animaatio BUK-ohjusjärjestelmän toiminnasta. Tällaisellä järjestelmällä pudotettiin Malesialaiskone Ukrainassa kesällä 2014.
7 min
Mimmi Lehmä ja Varis
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Varis muuttaa pois. Varis päättää muuttaa lähemmäksi maanviljelijää herkkujen toivossa.
5 min
Ilmojen kunkut
Tänään 07:03
areena.yle.fi
Kongo. Ilmojen kunkut matkustavat Ponon kotiseudulle Afrikkaan, jonka viidakoissa he törmäävät epävireisten soittimien tapaukseen.
10 min
Lilli ja kukkaisystävät
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Mimosa lennossa. Lilli, Pörri ja Orvokki yrittävät saada karhunvatukat poimittua, ennen kuin kova tuuli pudottaa ne maahan. Pian heillä on kuitenkin muuta tekemistä, kun Mimosa lentää ohi!
1 min
Nimipäiväonnittelu: 29.9.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Mikko, Mika, Mikael, Miika, Miikka, Miska, Miko ja Mikaela!
179 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:30
katsomo.fi
Huomenta Suomi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:30
areena.yle.fi
1 min
Yle Uutiset Uusimaa: Sesse Koivisto
Tänään 06:07
areena.yle.fi
Korkeasaaren pitkäaikaisen johtajan Ilkka Koiviston leski Sesse Koivisto muistaa hyvin lapsiperheen arjen tiikerien, paviaanien ja sudenpentujen keskellä.
25 min
Bubble Guppies
Tänään 06:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/26. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat uusia ja ihmeellisiä asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (22')
30 min
Poliisit Norja
Tänään 04:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 29/40. Trondheim. Partio joutuu pienempien ja vähän isompien tehtävien pariin. Poliisille ilmoitetaan kadonneesta kaivonkannesta, mutta toisaalta eräästä autosta löytyy suuri lasti epäilyttävää tavaraa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. (21')
Sea of Thieves - Short Haul #4: Visual Effects
Tänään 04:25
gamereactor.fi
Sea of Thieves - Short Haul #4: Visual Effects
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Haulikkokauppa. Hienon antiikkihaulikon lisäksi panttilainaamon väkeä ihmetyttävät tällä kertaa muun muassa 1800-luvun dervissimiekka, guinealainen heimonaamio ja intialaiset kuntonuijat. Englantilainen realitysarja. (45')
30 min
Australian rajalla
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 16/20. Maailman kallein viini. Vietnamista palaava mies hermostuu, kun virkailijat eivät usko hänen tarinaansa. Nainen tuo Kiinan-tuliaisina outoja hyönteisiä. Tulli epäilee, että kotiviinissä on muutakin kuin mansikoita. Australialainen sarja. (21')
30 min
Australian rajalla
Tänään 02:35
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 15/20. Lompakoita ja leivonnaisia. Hyväuskoinen matkustaja on lupautunut kuljettamaan vieraita laukkuja. Laulavalla runoilijalla on mukanaan lompakoita ja leivonnaisia. Rakastavaiset joutuvat tiukan paikan eteen. Australialainen sarja. (22')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 02:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/8. Prinsessoja ja hanhia. Morsiamet Karin, Jennifer, Kaity ja Michelle arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko esimerkiksi hanhet pilata voiton? Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Poliisit
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 22/56. Mikkeli. Kuumuus ja vähäpukeisuus sekoittaa paitsi asiakkaiden, myös poliisien päätä. Parvekkeelta pudonneen miehen asunnossa tehdään kiinnostavia löytöjä. Rattijuopon kanssa käydään viittomakielinen keskustelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Poliisit
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 21/56. Forssa. Pariskunta on löytänyt naapurinsa kuolleena. Aamuyöllä pitkin kylää huiteleva nuorukainen saa osakseen partion isälliset otteet. Työpaikkaruokailun kohentamiseen sopii vaikka laitoksen piha. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
Gears of War 4 - Prologue Playthrough
Tänään 01:20
gamereactor.fi
Gears of War 4 - Prologue Playthrough
55 min
Rysän päällä: Kovia otteita
Tänään 00:55
katsomo.fi
Kausi 15, jakso 21/22. Lucy Wheeler on painija, joten hän on tottunut fyysisiin kipuhin, mutta ei poikaystävänsä aiheuttamiin sydänsuruihin. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa,…
60 min
48 tuntia rikoksesta
Tänään 00:05
ruutu.fi
Kausi 17. Jakso 9/14. Kaksi keikkaa Atlantassa. Jaksossa käsitellään peräti kahta murhaa, kun tutkijat selvittävät asuintalon portaille keskellä päivää ammutun miehen ja nurmialueelle yöllä puukotetun naisen murhia. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40')
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:50
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 24/29. Mehiläinen vastaan leijona. Tässä jaksossa leijonat saavat eteensä mehiläisiä, tutteja, lenkkareita, ja nukkeversiot itsestään. Saavatko villien ideoiden keksijät leijonat sijoittamaan yhtiöihinsä? Amerikkalainen sarja. (42')
30 min
Erakkorapu
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Tarina miehestä, joka menettää työnsä ja salaisen rakkautensa, muttei elämänuskoaan. N: Taisto Reimaluoto ja Kati Outinen. O: Kai Lehtinen. T: Lasihelmi Filmi Oy, 1998. (U)
27 min
YleX Live
Eilen 23:28
areena.yle.fi
Historian ensimmäisessä YleX Livessä kutsuimme kymmenen fania kuuntelemaan Isac Elliotin livekeikkaa YleX:n tiloihin. Nyt kuuden kappaleen keikka on katsottavissa kokonaisuudessaan Yle Areenassa.
63 min
Myytinmurtajat: Pöytäliinatemppu
Eilen 23:16
katsomo.fi
Adam ja Jamie testaavat, voiko moottoripyörällä vetää pöytäliinan juhlakattauksen alta ilman, että astiat putoavat. Tiimi selvittää, käyttävätkö ihmiset todella vain 10 % aivokapasiteetistaan. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:00
areena.yle.fi
61 min
Zoo: Kuu ja tähdet
Eilen 22:59
katsomo.fi
Kausi 2, 5/13. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen.
32 min
Teknavi: Vauhtikaksikko Portugalissa
Eilen 22:44
katsomo.fi
Kausi 12, 1/8. Kauden avausjaksossa Teknavin vauhtikaksikko seikkailee Portugalissa, ja rallilegenda Markku Alénin käsittelyssä on vuoden mielenkiintoisin superautouutuus, Honda NSX. Risto Virtasen testissä on uudistunut Volkswagen Tiguan ja Pauli Reinikainen tutustuu tulevaisuuden elektroniikkahitteihin Berliinin massiivisilla IFA-messuilla.
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:31
katsomo.fi
2 min
Jääkiekko: Mestis: Hirschovits antaa kasvot Espoo Unitedin projektille
Eilen 22:31
katsomo.fi
Alemman sarjatason valinnut entinen Leijonat-hyökkääjä Kim Hirschovits antaa kasvot Espoo Unitedin projektille.
1 min
Vapaaottelu: EuroFC: EuroFC:n toimitusjohtaja lupaa: "Tulee hyvät bileet"
Eilen 22:31
katsomo.fi
EuroFC-organisaation toimitusjohtaja Jarno Kukila odottaa promootion avausta innolla.
5 min
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni: Kierros 39
Eilen 22:25
katsomo.fi

Suositeltua

27 min
Tanskalainen maajussi
Eilen 19:00
areena.yle.fi
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Clinton rökitti Trumpin ensimmäisessä vaaliväittelyssä
Eilen 10:29
areena.yle.fi
28 min
Arjen historia
Eilen 12:35
areena.yle.fi
2 min
Uutisklipit: Hawkit ja Gripenit valtasivat Lusin suoran
Eilen 14:16
katsomo.fi
56 min
Viimeinen mahdollisuus
Eilen 19:00
areena.yle.fi
1 min
Roba
Eilen 12:38
katsomo.fi