UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kohti pääsiäistä, vieraana piispa Eero Huovinen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Yhteisölliset rahapelit - naapurisovun rakentaja vai rikkoja? 6.50 Elämää: Kädentaidot kunniaan! 7.10 Tuhoavartko muovikassit luonnon? 7.20 Markkinaraati: Miksi rakentaminen sen kuin vähenee? 7.40 Makuja: Harri Syrjänen ja raparperipiirakka…
30 min
Jopet-show
Tänään 04:00
ruutu.fi
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (23')
40 min
Kuumempi kuin tyttäreni
Tänään 03:25
ruutu.fi
Alusasuja kerrakseen. 56-vuotias Caroline on alusvaatemalli, ja päällysvaatteetkin muistuttavat alusasuja. Alysha-tytär puolestaan viihtyy kuluneissa vaatteissa. Tulinen Carmen suosii paljastavia asuja ja haluaa paistatella huomion keskipisteessä, mutta epävarma Becky-tytär verhoaa itsensä päästä varpaisiin. 2. tuotantokausi.
50 min
The Voice of USA
Tänään 03:10
ruutu.fi
Pudotuspelin tuloslähetys. Tänään selviää, ketkä laulajat pääsevät 12 parhaan joukkoon. Amerikassa annettujen yleisöäänien perusteella kaksi parasta jokaisesta tiimistä pääsee automaattisesti jatkoon, ja valmentajat saavat pelastaa vielä yhden artistin tiimistään. Luvassa on lisäksi huikeita live-esityksiä, ja lavalla nähdään myös Rod Stewart ja CeeLo Green.…
Missifinalistilla järkyttävä lentopelko - itku tuli
Tänään 03:03
iltalehti.fi
Miss Suomi -finalistit lähtivät tiistaina loppuviikon kestävälle kuvausmatkalle Turkkiin. He hurmasivat matkatessaan niin Helsinki-Vantaan kuin Istanbulinkin lentokentillä. Ennen saapumista määränpäähänsä Alanyaan missit saivat poseerata monessa fanikuvassa. Matkalle lähtö jännitti eniten - Olin kyllä säikky koko lennon ajan. Minulla oli unimaski, mutta aina…
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 02:30
ruutu.fi
Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. 5. tuotantokausi. (42')
50 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:20
ruutu.fi
Tappajakala. Tappajakala.Tällä kertaa yrittäjät etsivät rahoitusta ympäristöterroristin pysäyttämiseen. Lisäksi tutustutaan luonnonmukaisiin kuorinta-aineisiin ja kätevään lahjapaketointiin. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
30 min
Start!
Tänään 01:35
ruutu.fi
Vauhdikas automakasiini Start! tarjoaa katsojilleen koeajoja, vinkkejä, esittelyjä ja uutisia automaailman kuumimmista uutuuksista. Kotimainen autoiluohjelma. 8. tuotantokausi.
60 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 01:30
ruutu.fi
Kiusalliset treffit. Leslie löytää puuman itsestään ja tapailee nuorempaa miestä. Grace järjestää Maddielle treffit Bonnien pojan kanssa. Bonnie järjestää murhamysteerijuhlat, jotka Pam yrittää parhaansa mukaan pilata. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
Lego: The Hobbit - Livestream Replay
Tänään 01:22
gamereactor.fi
Lego: The Hobbit - Livestream Replay
Kotibileiden karu päätös: viisi puukotettiin kuoliaaksi Kanadassa
Tänään 01:19
iltasanomat.fi
Amerikkalaisäiti myönsi tappaneensa kuusi omaa lastaan
Tänään 00:52
iltasanomat.fi
60 min
Holmes NYC
Tänään 00:35
ruutu.fi
Joutsenlaulu. Kun teatterin lavalle putoaa katkennut ballerinan ruumis, Holmes ja Watson ryhtyvät selvittämään, kuka yritti hyötyä kammottavasta veriteosta. Watson etsii koditonta sotaveteraania, jonka hän epäilee joutuneen sieppaajien uhriksi. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
55 min
Supernanny
Tänään 00:35
ruutu.fi
Poliisi-isä ja pehmoäiti. Del Ren perheen isä on kovapintainen poliisi, joka ei osaa rentoutua vapaallakaan vaan kuulustelee lapsiaan kuin rikollisia. Lempeä äiti taas ei osaa pitää kuria. Jo Frost opettaa isää erottamaan työn vapaa-ajasta ja äitiä pysymään tarvittaessa lujana. 5. tuotantokausi. (40')
30 min
Arman ja viimeinen ristiretki
Tänään 00:25
ruutu.fi
Kambodza, roskienkerääjä-lapset. Arman elää Phnom Penhin armottomilla kaduilla keräten roskia kahden pienen aliravitun lapsen ja heidän HIV-positiivisen äitinsä kanssa. Kuinka Arman ja perhe selviytyvät 16 tunnin työpäivistä, sekä jatkuvasta rahan ja ruoan puutteesta? Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
30 min
Poliisit
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kuopio. Etsintäkuulutettu tervehtii partiota kirveen kera. Tunnelmaa keventää haiseva yllätys. Hyytävä takaa-ajotehtävä jää kaivelemaan poliiseja. Koirakuiskaajat Jaakko ja Pauli menettävät asiakkaansa hallinnan. 5. tuotantokausi. (21')
60 min
666 Park Avenue: Synti jättää jälkensä
Eilen 23:35
mtvkatsomo.fi
Suunnitellessaan Henryn kampanjaa Sasha punoo sivussa myös toista juonta: hän yllyttää kardinaali Douglasia murhaamaan Gavinin, jotta kirkonmies pääsisi eroon häntä piinaavista demoneista. Onko pyhästä miehestä päästämään mahtava Gavin päiviltä? Drakeen muuttaa uusi omalaatuinen asukas Patrick Corey, jonka Jane äkkää vanhasta valokuvasta, mutta tunnistaako hän…
< 1 min
Ville Leino All Goals From the 2013-14 Season
Eilen 23:30
youtube.com
Ville Leino All Goals From the 2013-14 NHL Season
86 min
Luvattu maa
Eilen 23:25
areena.yle.fi
2/4. Vuonna 1940 Palestiinassa muuan välikohtaus saa Lenin ystävystymään arabimiehen kanssa. Erin selviää säikähdyksellä pommi-iskusta mutta se saa hänet haluamaan ymmärtää maan todellisuutta.
40 min
Californication
Eilen 23:25
ruutu.fi
Eron tuska. Hankin itsehillintä joutuu koetukselle, kun hän joutuu viettämään illan Kalin kanssa. Charlie yrittää palata teini-iän yksinkertaisiin iloihin ja lopettaa kovan pornon katselun. Amerikkalainen draamasarja. 5. tuotantokausi. (27')
30 min
Australian rajalla
Eilen 23:25
ruutu.fi
Epäilykset kasvavat. Useasti Australiassa käyneen malesialaisnaisen tarkastus rajalla jatkuu, ja virkailijoiden epäilykset kasvavat. Amerikkalaismies on tulossa Australiaan työhaastatteluun, ja Sydneyn postikeskukseen saapuu paketti, jonka sisältö ei vastaa odotuksia. Australialainen sarja. 7. tuotantokausi.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:20
areena.yle.fi
Yhdysvaltain laivaston robotti etsii mysteerikonetta
Eilen 22:48
iltasanomat.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 22:45
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
36 min
Elävä arkisto: Reidarin värilliset aistimukset
Eilen 22:42
areena.yle.fi
(1973) Lapin kiistelty taiteilija Reidar Särestöniemi maalaa ja kertoo taiteensa lähtökohdista ja Lapin muuttumisesta. Ohjaus Eeli Aalto.
Nuorten Olympialaiset: SUL ja Olympiakomitea eri linjoilla
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
Suomen Urheiluliiton päätös olla lähettämättä urheilijoita ensi kesän nuorten Olympialaisiin saa tuomion Suomen Olympiakomitealta. Myös Urheiluliiton pitkäaikaiset vaikuttajat ihmettelevät päätöstä
9 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
30 min
Elävä arkisto: Piina. Alpo Jaakola
Eilen 22:12
areena.yle.fi
(1976) Absurdi filmi absurdista taiteilijasta. Alpo Jaakola Loimaalta töineen, ajatuksineen ja rakennuksineen. Ohjaus Eeli Aalto.
68 min
A2: Venäjä-ilta
Eilen 22:05
areena.yle.fi
Mihin Venäjä on menossa? Miten tulla toimeen venäläisten kanssa? Kaksi tuntia suoraa puhetta Venäjästä ja Suomesta, suomalaisista ja venäläisistä. Twitter: #a2ilta. Chat: yle.fi/venäjä-ilta
31 min
Suurin pudottaja: Jakso 13. Tiimit vastakkain
Eilen 22:01
mtvkatsomo.fi
Jenni ja Mikko vievät kilpailijat pelaamaan jalkapalloa ja joillakin kilpailuhenkisyys nostaa päätään.
12 min
Arkistovieraana: Eeli Aalto
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(2014) Kuvataiteilija ja ohjaaja Eeli Aalto kertoo urastaan sekä tv-ohjelmiensa tekemisestä Marko Gustafssonin haastattelussa.
45 min
Lilyhammer
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uudet jaksot alkavat. 2. kausi. Osa 1/8. Frankilla menee hyvin, ja Flamingo-klubi on menestys. Kuin kummisetä Frank hallitsee Lillehammeria ja auttelee paikallisia. Rauha kuitenkin rikkoutuu. Norjalainen draamakomedia.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Uutisjutut: Ulkomaat: Vuosi yhdyskuntapalvelua vanhainkodissa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Talous: Isot yritykset pidentävät maksuaikoja
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 22:00
ruutu.fi
3: Kulttuuri. Tällä kertaa tutustumme Horton johdolla kulttuurin syvimpään olemukseen. Jorma tunkeutuu niin syvälle kulttuurin mustaan aukkoon, ettei ilma enää kierrä aivoihin asti ja raatokin haisee lehdistöön saakka. Ville Myllyrinteen käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään hänen itsensä lisäksi Armi Toivanen, Antti Holma, Heli Sutela, Anna-Maija…
Uutisjutut: Ulkomaat: Pankkiunioni sai sinetin
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Kevennys: Robofutis
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Arman ja Kamerunin kummilapset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Tässä ohjelmassa Arman Alizad käy tutustumassa Plan-kummilapseensa Kamerunissa. Kotimainen dokumentti. (44')

Suositeltua

Venäläinen hävittäjä "uhkaili" USA:n sotalaivaa
Eilen 08:04
iltalehti.fi
Kärpät ratkaisi lopussa ensimmäisen finaalin - katso huippuhetket!
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Finaalit alkavat viimeinkin - katso IS:n lätkälive tänään klo 21.30!
Eilen 17:20
iltasanomat.fi
Povi tuottaa Kate Uptonille päänvaivaa
Eilen 12:20
iltalehti.fi
Lampelan suhdekiemuroista tv-traileri: pussailua ja luksuskoruja
Eilen 10:40
iltalehti.fi
Virittäjät-ekstra: Jakso 6: Mika Salo vs. Taru Mickos
Eilen 21:30
mtvkatsomo.fi