UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

14 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Tänään 10:30
areena.yle.fi
2/7. Lotta valmistautuu metsästäjäntutkintoon, ja Leif opastaa kokelasta ampumaan vanhalla haulikolla, joka on yhtä pitkä kuin Lotta. Kuinka Lotta Lundgren ja Leif GW Persson onnistuvat tehtävässään?
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/13. Ensivaikutelmia eteisestä. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa keskitytään ensivaikutelmien luomiseen eteis- ja wc-tilojen ilmettä parantelemalla. (19')
Gossip Girl -kaunotar näyttelee uutuuselokuvassa mummoa
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Kaunotar kertoo, että hänen oli helppo samaistua henkisesti vanhaan hahmoonsa. Video: ABC News
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/8. Pomo piilossa. Hotelli Crown Innin omistaja piileksii päivät toimistossaan ja antaa muiden hoitaa käytännön työt. Mutta koska paikka tekee jatkuvasti tappiota ja rahat uhkaavat loppua, hotellipoliisi Alex Polizzin on saatava pomo pois kolostaan. Tämän on aika nähdä hotellinsa vieraiden silmin. Englantilainen realitysarja.
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:44
areena.yle.fi
Jälkipörssiläiset Jussi Hyöty, Ulpu Iivari ja Tiina Helenius pohtivat aamu-tv:ssä, mitä vaalitulos merkitsee talouden kannalta.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:41
areena.yle.fi
15 min
Yle Uutiset: Ylen Uutiset klo 9.00
Tänään 09:37
areena.yle.fi
30 min
Eden
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 6/10. Paritalon oleskelupiha. Paritalon takapihalle valmiiksi rakennettu suuri terassi kaipaa vehreyttä ympärilleen. Minna ja Tommy aloittavat työn jakamalla pihan selkeisiin alueisiin käytävällä sekä betonikiveyksellä. Puutarha rajataan näyttävällä tuija-aidalla. Isoimpiin pintoihin vehreyttä tuo siirtonurmikko. Tommy sisustaa terassin viihtyisäksi…
Sydäntä lämmittävää! Onko tässä maailman onnellisin reaktio?
Tänään 09:18
iltalehti.fi
Video: ABC News
65 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 09:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/9. Hyvästi, kalkkunat!. Keittiössä valmistetaan tänään meribassia ja viikunatorttua. Lisäksi Ramsayn perhe heittää hyvästit lemmikkikalkkunoille. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
42 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
6/12. Ulan Bator - Mongolian pääkaupungin teistä vain pieni osa on päällystettyjä. Andrew Younghusband tekee tuttavuutta kaupungin teiden kuoppien ja vaarallisen liikenteen kanssa pujotellessaan jurttien lomassa.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 11/18. Morsiamenmöhkäle. Gillian ottaa tällä kertaa pihteihinsä tulevan morsiamen Lisa Aspdenin, jolla on ylipainoa yhden morsiusneidon verran. Suurin syy Lisan lihomiseen on hänen kyltymätön juustonhimonsa. Gillian haluaa nähdä alttarilla hoikistuneen Lisan ja suitsii tätä vaihtamaan juustoiset herkut raikkaisiin vihanneksiin. Englantilainen realitysarja.…
42 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:00
areena.yle.fi
5/12. Lima - herkkusuiden ja puutarhojen kaupungin kaduilla sattuu yli 50 000 kolaria vuodessa. Andrew Younghusband ajaa paikallista combi-ajoneuvoa Liman kurjilla teillä ja auttaa palokuntaa hälytysajossa.
58 min
Luontoretkellä: Rakas sisko
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Ronja Ryövärintytär tulee väistämättä mieleen Hansenin kaksostyttöjä katsellessa. Tytöt ovat nuoria mutta silti kokeneita metsästäjiä, ja nyt he lähtevät pienriistan pyyntiin.
3 min
Filmikellari
Tänään 08:52
areena.yle.fi
Vaalien häviäjät voivat lohduttautua vaikka katsomalla kissavideoita. Nitä tarjoaa Filmikellari, jossa on tällä kertaa korkeushyppyä ja muita suloisia kissavideoita.
6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Manalan enkelit.
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Sielunruokaa Soulissa. Marja ja Jean-Georges tutustuvat Souliin ja kartoittavat kaupungin parhaat ravintolat, torit ja nähtävyydet. Muotia ja kansanparannusta myöten he koluavat kaikki sykkivän suurkaupungin upeudet ja outoudet. Pariskunta antaa myös ohjeet kahteen Soulin makujen innoittamaan ruokalajiin. (24')
Energian mallimaassa Saksassa aloitti ehkä viimeinen hiilivoimala
Tänään 08:24
hs.fi
Hiili on Saksassa väistämättä menneisyyden polttoaine. Helmikuun lopussa sähköverkkoon liittyi vielä yksi upouusi hiilivoimala. Se voi tuottaa koko Hampurin tarvitseman sähkön. Toimittaja: Tiina Rajamäki, kuvaus ja leikkaus: Christian T. Joergensen.
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Avain: Badu ja Babar löytävät kevätsiivouksessa oudon arkun. Paljon melua Laaksosta: Lapset haluavat mennä leikkimään Laukan Laaksoon, mutta Laukka ei pidä melusta.
Arja Koriseva ei ole vain räiskyvä iskelmälaulaja – kuuntele harras yksinlaulu kirkossa
Tänään 08:17
hs.fi
Iskelmälaulaja Arja Koriseva on tehnyt aina runsaasti tanssikeikkoja, musikaalirooleja ja konserttisalikeikkoja, mutta moni ei tiedä, että hänellä on ura myös hartaiden laulujen parissa. Koriseva on tehnyt kirkkokonsertteja yli 20 vuotta yhdessä pianotaiteilija Jouni Someron kanssa. Näissä konserteissa laulajatar toivoo, että ihmiset pääsevät rauhoittumaan. Joku…
23 min
Ryhmä Hau
Tänään 07:55
areena.yle.fi
Märkää menoa. Kapteeni Turpon vene on karahtanut kiville. Riku johdattaa Ryhmä Haun pelastustöihin. Syystohinaa. Taimi-emännän omenasato uhkaa jäädä lumen alle. Ryhmä Hau tarttuu rivakasti toimeen.
Mautonta? Fanit pillastuivat Miley Cyruksen karvaisista kainaloista
Tänään 07:54
iltalehti.fi
Poptähti kohahduttaa milloin milläkin - nainen on kokeillut kaikkea julkisesta pössyttelystä yläosattomissa esiintymiseen. Uusin kohu syntyi Cyrusin ajelemattomista kainaloista. Video: Splashnews/aop
Barkov valmiina maajoukkueurakkaan: "On kunnia edustaa Suomea"
Tänään 07:46
iltalehti.fi
- Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähdenkö mukaan, mies kertoo Iltalehdelle. Toimittaja: Pekka Jalonen Video: Jussi Eskola
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Saara saa flunssan. Saara on kovasti vilustunut. On parasta lähteä käymään lääkärissä.
5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
Jättiläinen nai pikkuruisen vaimon - hurja kokoero!
Tänään 07:34
iltalehti.fi
Mies joutui jättämään jopa koulunsa kärsittyään pituudesta johtunutta koulukiusaamista. Nyt mies on Brasilian pisin mies ja pituutta hänellä on lähes 2,5 metriä. Da Silvalla puhaltaa uudet tuulet, sillä on avioitunut Evem Medeirosin kanssa. Erikoisen parista tekee se, että heillä on lähes metrin pituusero. Lähde: Barcroft
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:30
areena.yle.fi
Avuliaat keijut. Oton uudessa kotipaikassa oltiin hyvin avuliaita toisia kohtaan. Otto ja Unto tahtoivat myös auttaa muita, eikä autettavien auta muuta kuin nauraa näille avuliaille keijuille.
Aamutuuma
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Jaakko esittää runon Ihminen on.
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:28
areena.yle.fi
8 min
Nuottiavain
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:08
areena.yle.fi
Muistinmenetys. Nokkela lainaa Lulun uutta hienoa kelloa ja kadottaa sen. Selvitäkseen kiipelistä Nokkela teeskentelee menettäneensä muistinsa.
3 min
Maapallottelua
Tänään 07:04
areena.yle.fi
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"
11 min
Jussin matkat
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Olé olé! Jussi ja Venkuli matkaavat Espanjaan, jossa Oili tanssii flamencoa. Jussi tarttuu kitaraan.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 21.4.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Anssi ja Anselmi.
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:44
areena.yle.fi
Päivän sää 21.4.2015
Tänään 05:29
hs.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 03:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (25')
30 min
Laiva
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/40. Leevi on menettänyt isänsä yllättäen muutama kuukausi sitten. Sasa-mummo haluaa viedä Leevin risteilylle unohtamaan hetkeksi murheet. Kahvilan Andy työkavereineen haaveilee uudesta laivasta. Risteilyisäntä Rami leikittää matkustajia ja Sasa saa mieheltä kehuja ulkonäöstään. Kotimainen realityohjelma. (21')
60 min
New Yorkin tatuointitarinat
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. New Yorkin kuningas. Ami hajoilee kiireen keskellä, ja avautuu viimein myös yksityiselämästään: hänellä on perhe Miamissa, jota on kova ikävä. Onneksi Tim palaa kaupunkiin. Billy pääsee tatuoimaan ja saa ensimmäisen oikean asiakkaan. Amerikkalainen sarja. (43')
I am Bread - Livestream Replay
Tänään 02:38
gamereactor.fi
I am Bread - Livestream Replay

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
29 min
Hymy Pyllyyn
Eilen 14:15
areena.yle.fi
120 min
MasterChef Australia
Eilen 17:25
ruutu.fi
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi