UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

10 min
Lauri kilpa-auto
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Laurin ajopelko. Lauri on ollut kolarissa ja pelkää ryhtyä kilpailemaan taas. Ripa auttaa Lauria pääsemään peloistaan ja vauhtiin taas.
25 min
Lego Friends
Tänään 07:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4. Suositut hahmot seikkailevat. (21')
Viraalihitti: Turistin laulu nostattaa ihokarvat pystyyn
Tänään 07:35
iltalehti.fi
Star Swain oli vain tavallinen turisti Lincolnin muistomerkillä. Ystävien yllyttämänä hän alkoi laulaa Yhdysvaltain kansallislaulua ja totesi, että siellä laulu kuulostaa akustiikan takia uskomattomalta. Muutaman säkeistön jälkeen Swain alkoi saada katseita muilta turisteilta ja hetken päästä hänen ympärillään ihmiset kuuntelivat ymmällään naisen kaunista laulua.…
7 min
Humps
Tänään 07:32
areena.yle.fi
Valton kylpy. Valto ei haluaisi mennä kylpyyn.
59 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:30
katsomo.fi
8.30 Kurkistus aamun uutisiin
11 min
Lauran tähti
Tänään 07:19
areena.yle.fi
Syntymäpäivälahja mummille. Mummi on käymässä ja antaa lapsille sadepäivän ratoksi tehtäväkirjan ja ratkaisee itse sanaristikkoa. Siitä Laura keksii mummille täydellisen syntymäpäivälahjan!
7 min
Paula
Tänään 07:11
areena.yle.fi
Hurjan hankala hattu. Perhe on lähdössä koulun myyjäisiin, mutta Paulan hellehattu on käynyt pieneksi.
8 min
Puutarhan tonttu
Tänään 07:03
areena.yle.fi
Osa 5/15. Harvennus ja kitkentä. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Kasvimaan kasvit ovat kasvaneet jo niin isoiksi, että niitä pitää harventaa. Samalla kitketään rikkaruohot.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:00
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 07:00
areena.yle.fi
10 min
Lilli ja kukkaisystävät
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Lillin elokuva. Lilli haluaisi tehdä elokuvan tavallisesta päivästä kukkaisystävien puutarhassa, mutta heti kun kamera ilmestyy paikalle, kaikki alkavat käyttäytyä omituisesti. Minkälainen elokuvasta tuleekaan?
60 min
Blue Bloods
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/22. Tahattomia valheita. 15-vuotias tyttö työnnetään metron alle, ja Danny ja Baez löytävät pian turvakameran kuvaan tallentuneen tekijän. Kaikki ei kuitenkaan ole aivan sitä, miltä näyttää. Frank tapaa uuden tarkastajan, joka valvoo poliisin toimintaa. Tarkastaja haluaa konstaapeli Jankolle potkut väärästä todistuksesta, mutta Frank ei anna…
75 min
Vallan linnake: Hajota ja hallitse
Tänään 01:35
katsomo.fi
Kausi 1, 9/10 Birgitte koettaa sekaantua puolustusministerin hävittäjäkauppoihin ja saa hallituksen vihat niskoillensa. Lopulta kaupat johtavatkin korruptioepäilyihin. Kaiken huipuksi Birgitten aviomies joutuu tekemään sotkun keskellä henkilökohtaisen uhrauksen. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista.
30 min
Pelastushelikopteri
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 32/48. Sepe, Oulu. Sepen apu on välttämätön, kun pieni lapsi on joutunut hukuksiin mökkirannassa. Miehistöä työllistää myös rautatieonnettomuus ja ampuma-aseen luodista loukkaantunut potilas. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20 min
Villi ja vapaa: Polttarit
Tänään 00:55
katsomo.fi
Kausi 3, 8/13. Baarissa on polttaribileet, eikä Danny malta olla iskemättä yhtä juhlijoista. Käy ilmi, että flirttailun kohde on Justinin vanha koulukaveri, jota Justin olisi muutenkin ollut järjestämässä Dannyn treffiseuraksi. Brett puolestaan bongaa polttareista itselleen miesseuraa, joka paljastuukin melko tärkeäksi henkilöksi häiden kannalta... Amerikkalainen…
30 min
Pelastushelikopteri
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 31/48. Rajavartiolaitos, vartiolentolaivue. Ajelehtivan soutuveneen mysteeri mietityttää Turun miehistöä. Lisäksi lentuetta tarvitaan auttamaan ankkurin piikistä syvän haavan saanutta miestä. Helsingin miehistöä työllistää maastopalon sammutuspuuhat sekä yön pimeydessä kadonnut veneilijä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Panttilainaamo UK
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Marco Ihmemaassa. Tällä kertaa Big Mark ja kumppanit saavat nähtäväkseen "Liisa Ihmemaassa" -kirjan kuvitusluonnoksia, joiden aitouden saapuu paikalle varmistamaan itse taiteilija Rodney Matthews. Lisäksi tarkastellaan outoja vanhoja esineitä, kuten lihasstimulaattoria, 1600-luvun päiväkirjaa ja luurankoa. Englantilainen realitysarja. (43')
30 min
Lainvalvojat: Ammuskelua puistossa
Eilen 23:30
katsomo.fi
Kausi 1, 8/12. Venepoliisin matkassa vesillä. Ammuskelua puistossa keskellä päivää, jota selvittämään lähtee koirapoliisi. Tappelut Helsingin yössä pitää keskustan partiot kiireisinä.
65 min
Myytinmurtajat: Lentokonespesiaali
Eilen 23:15
katsomo.fi
Adam ja Jamie selvittävät, pystyykö täysi ummikko laskeutumaan matkustajalentokoneella turvallisesti lennonjohdosta annetun opastuksen avulla. Tiimi tutkii kolmea laskuvarjohyppyihin liittyvää myyttiä elokuvasta Myrskyn ratsastajat.
86 min
Docventures 2014: RiP: A Remix Manifesto
Eilen 23:05
areena.yle.fi
Ennen kulttuuria on rakennettu lainaamalla aikaisemmista saavutuksista. Nyt suuryhtiöiden lobbaamat tekijänoikeuslait tekevät tämän mahdottomaksi. (U)
30 min
Lainvalvojat: Ratsupoliisin arkea
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kausi 1, 7/12. Ratsupoliisi partioi Helsingin öisiä katuja. Valmiusyksikkö eli Karhu-ryhmän helikopteri - ja laskeutumisharjoitukset. Järjestyspoliisi selvittelee agressiivisen, laudalla huitoneen miehen motiiveja.
5 min
Local Heroes
Eilen 22:55
ruutu.fi
Sol Local Heroes on dokumenttisarja ihmisistä, jotka ovat tehneet elämässään rohkeita valintoja. Mukana ovat lumisurffilautojen tekijä Ilahu Boards, kenkäsuunnittelija Minna Parikka, polkupyörävalmistaja Pelago ja Vaasankadun kohtaamispaikka, kahvila-kampaamo Fine&Dandy. Kotimainen ohjelma. (5')
3 min
Keihäänheitto: Antti Ruuskanen: Olihan tämän melkonen saksalainen show
Eilen 22:48
katsomo.fi
Antti Ruuskanen kommentoi Paavo Nurmi Gamesin suorituksiaan.
3 min
Keihäänheitto: Pitkämäki: Heitoista puuttui täysin tehot
Eilen 22:48
katsomo.fi
Tero Pitkämäki kommentoi Paavo Nurmi Gamesin suorituksiaan.
30 min
Täydellinen kesä: Puhelias lenkkikaveri
Eilen 22:45
katsomo.fi
Kausi 2, 5/10. Per Ivarin omassa rauhassa tehdyt aamulenkit ovat vaarassa, kun taukoamatta höpöttävä naapuri lyöttäytyy hänen seuraansa, eikä miehestä tunnu pääsevän eroon sitten millään. Terje päättää ryhtyä harrastamaan melomista, mutta homma ei olekaan ihan niin helppoa kuin hän on kuvitellut. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä…
60 min
Fitness New York: Paino harteilla
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 1, jakso 3/8. On Lenan fitnesskisojen aika, mutta katsomosta puuttuu yksi tärkeä henkilö. Miten käy Lenan keskittymiskyvyn? Courtney menee vihdoin lääkäriin olkapäävaivansa takia ja kuulee ikäviä uutisia. Hän myös selvittelee välejään Noahin kanssa pieleen menneen edustustilaisuuden vuoksi. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan…
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:32
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:30
areena.yle.fi
104 min
Kino: Querelle
Eilen 22:10
areena.yle.fi
Rainer Werner Fassbinderin viimeiseksi jäänyt ohjaus perustuu Jean Genet'n romaaniin. Brad Davisin esittämä merisotilas Querelle saapuu Brestin syntiseen satamakaupunkiin ja panee paikat sekaisin.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:06
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
28 min
Nuorisourheilu puntarissa
Eilen 22:05
areena.yle.fi
4/8. Pulmana vanhemmat. Menestyksekkään uran jälkeen valmentajaksi ryhtynyt Klas Ingesson kertoo huonosti käyttäytyvistä vanhemmista, joiden räyhääminen heijastuu tietysti myös nuoriin urheilijoihin.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:00
areena.yle.fi
60 min
Rysän päällä: Ikä on vain numero
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kausi 15, 8/22. Larry White on 60-vuotias eläintenkouluttaja, jonka nuorempi tyttöystävä on alkanut kaivata oman ikäistään seuraa. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran…
55 min
Hyvät ja huonot uutiset
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 7/11. Anni Hautala. Vieraana Suomen suurimman radiokanavan Radio Suomipopin Anni Hautala. (42')
24 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
Katso: Nasa testasi uutta super rakettiaan
Eilen 21:08
iltalehti.fi
Sadat ihmiset kerääntyivät seuraamaan testiä Utahissa, mutta saivat olla lähimmillään vain kilometrin päässä. Testi kesti vaivaiset 2 minuuttia ja 6 sekuntia, mutta kaikki oli sen arvoista. Lähde: KameraOne
30 min
A-studio
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Uhkaako Brexit turvallisuuttamme? Juontajana Sanna Savikko. #yleastudio
60 min
- 112 -: Synnytyspuhelu
Eilen 21:00
katsomo.fi
Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella.
66 min
Dokumenttiprojekti: Minä ja pikkusiskoni
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ohjaaja Suvi West lähtee hakemaan hyväksyntää siskolleen omasta yhteisöstä, jolla on vaikeuksia hyväksyä maailman muuttuminen. T: Vaski Filmi Oy
60 min
Muodin huipulle Timin kanssa: Kaksin aina kaunihimpi
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 10/13. Kokelaiden tehtävänä on suunnitella kolme asukokonaisuutta Francesca's-ketjulle - pareittain. Yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.

Suositeltua

30 min
Neljän tähden illallinen
Eilen 15:45
ruutu.fi
29 min
Tiettömän taipaleen takana
Eilen 13:05
areena.yle.fi
49 min
Naapureita ja ystäviä
Eilen 17:07
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lappi
Eilen 17:28
areena.yle.fi
3 min
Jääkiekon World Cup: "Jopa kovemmat kuin Olympialaiset" – Komarov odottaa tasokasta turnausta
Eilen 17:01
katsomo.fi
Conan the Barbarian (1982)
Eilen 09:00
moontv.fi