UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
Tänään 00:57
gamereactor.fi
Call of Duty: Black Ops 3 - Reveal Trailer
30 min
Myllyrinne Company
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/9. 3: Kulttuuri. Tällä kertaa tutustumme Horton johdolla kulttuurin syvimpään olemukseen. Jorma tunkeutuu niin syvälle kulttuurin mustaan aukkoon, ettei ilma enää kierrä aivoihin asti ja raatokin haisee lehdistöön saakka. Ville Myllyrinteen käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään hänen itsensä lisäksi Armi Toivanen, Antti Holma,…
30 min
Täysillä tutkaan
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja.
30 min
Poliisit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
30 min
Poliisit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/56. Mikkeli. Alkuvuorossa Harri ja Jarkko setvivät kolarin osapuolten kuumia tunteita. Partiota työllistää myös paikallinen Tarzan ja paha ulosajo. Aamuyöstä tutkitaan kummassa partion jäsenessä on enemmän ainesta ratsupoliisiksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
52 min
Hiljainen todistaja
Eilen 22:55
areena.yle.fi
Kausi 14, 6/12. Ensimmäinen uhri 2/2. Kuolleen naisen ja ammutun sotilaan kuolemien takaa paljastuu yhä mutkallisempi kuvio. Jollakulla on tunnollaan useampia kuolemia. Mitä jutun takaa lopulta paljastuu?
59 min
Yle Live: M1-studiossa Honey B & T-bones
Eilen 22:31
areena.yle.fi
Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen luotsaama suomibluesin pää-äänenkannattaja järjestää rytmijuhlat Ylen M1-studiolla. Kuuden hengen vahvistetulla kokoonpanolla taltioitu keikka tuo vibaa puntteihin ja hymyn huulille.
30 min
Poliisit
Eilen 22:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 6/56. Jyväskylä. Alkuvuorosta partiota odottaa tolaltaan oleva nainen tien penkalla. Ambulanssista karannut mies uhkailee poliiseja aseella. Aamuyöllä Riikka ja Pertti etsivät itsetuhoista nuorukaista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
IL-TV: Näin Kärpät juhli karaokebaarissa
Eilen 22:26
iltalehti.fi
43 min
Hit and Miss
Eilen 22:08
areena.yle.fi
2/6. Neljän lapsen äiti ja palkkatappaja - miten nämä roolit sovitetaan yhteen? Lapset vieroksuvat Miaa pitäen häntä kummajaisena. Lasten entinen koti on vaarassa joutua vasaran alle. Joutuuko suurperhe taivasalle? (U)
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/56. Lappeenranta. Jamon ja Timon vuoro alkaa dramaattisella vesipelastusilmoituksella. Alaston vedonlyönti vie poliiseja pitkin pusikoita. Parisuhteet aiheuttavat tappelua ja hupaisa mutta harmillinen karma iskee asiakkaaseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
60 min
Greyn anatomia
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 16/24. Varoitusmerkkejä. Alzheimerin tautia sairastava mies törmää autolla raskaana olevaan naiseen ja tämän mieheen. Meredith pelkää Derekin pettävän häntä ja pohtii kuumeisesti, miksi Derekin puhelimeen vastasi nainen. April yrittää epätoivoisesti palata normaaliin päiväjärjestykseen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
10 min
Urheiluruutu
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
4 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:53
areena.yle.fi
109 min
Kotikatsomo: Käsky
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Keväällä 1918 nuori jääkäri uhmaa esimiehiään ja lähtee viemään punaista naissotilasta kenttäoikeuteen. Matkasta tulee kohtalokas molemmille. O: Aku Louhimies. K: Jari Rantala. N: Samuli Vauramo, Pihla Viitala, Eero Aho.
90 min
Genesis: osien summa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Tony Banks, Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett ja Mike Rutherford palasivat lähes 40 vuoden jälkeen yhteen kertomaan legendaarisen progebändin tarinan. (Genesis: Sum of the Parts, Britannia 2014)
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi ystävineen haastaa teflontenori Hans Välimäen ranskalais-siirtomaalaisen keittiön herkuilla. Lilliä valmentaa huippukokki ja Hong Kongin kultakurkku Jaakko Sorsa. Hans lennähtää lavalle yksin, mutta onneksi ääni ei ratkaise. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
60 min
Jutta ja huikeat häädieetit
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/10. Kun Krista ja Henri tapasivat, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Krista on entinen Miss Helsinki finalisti, mutta raskauskilot esikoisen syntymän jälkeen ovat jääneet. Kotimainen ohjelma. (42')
52 min
The Musketeers
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 6/10. Taivaan merkit. Maankuulu astronomi kutsuu kuninkaallisen seurueen todistamaan auringonpimennystä. Pian alkaa näyttää siltä, että kutsuun onkin aivan toinen ja kenties kohtalokaskin syy. T: BBC.
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 20:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 24/24. Revanssi. Vitsit ovat vähissä, kun NCIS-tiimi kehittää uhkarohkean operaation varastettujen ydinaseiden löytämiseksi. Callen hakee paikalle vanhan vihamiehensä Janvierin, ja Sam joutuu vaimonsa kanssa jälleen epämiellyttäviin peitetehtäviin. Lopulta tiimin edessä on kolme raakalaismaista rikollista, eikä kukaan huomaa pahinta mahdollista…
20 min
Urheiluruutu
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
15 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
30 min
Jyrki Sukulan makujen maa
Eilen 20:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')
IL-TV DIGI Verta, sisälmyksiä ja suolenpätkiä - videoarvostelussa Mortal Kombat X
Eilen 20:28
iltalehti.fi
Peli on K-18-ikärajansa todellakin ansainnut, ja siitä tässäkin arvostelussa saadaan konkreettisia maistiaisia. Pelisarjan tunnusomaiset lopetusliikkeet Fatalityt ovat tällä kertaa niin visuaalisia, että tottumatonta pelaajaa saattaa oikeasti alkaa kuvottamaan. Oheista videota ei siis todellakaan suositella katsomaan ruokapöydässä tai lasten ollessa samassa tilassa.…
58 min
Euroviisaat
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 1/4. Euroviisaat palaavat ruutuun puntaroimaan tämän vuoden euroviisuehdokkaita. Studiossa juontajat Eva Frantz ja Johan Lindroos sekä vaihtuvia vieraita.
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/8. Näissä häissä on ohjelmassa karmaisevaa mystiikkaa ja merirosvousta, kun Noora Karma ja Nipa Neumann pääsevät päättämään häiden järjestelyistä. Mitä mieltä on hääpari, joka unelmoi täysin perinteisistä häistä? Kotimainen realitysarja. (41')
28 min
Närbild
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Oskari asuu yksin ja kalliisti. Sisarukset Lisa ja Ville asuvat kimpassa ja säästävät rahaa. Vaasalaiset muistavat yhteisasumisen. Ulkomaalaiset opiskelijat kaipaavat seuraa. Vuokranantajat sijoittavat yksiöihin.
30 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat l'Orpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
55 min
NCIS Los Angeles
Eilen 19:50
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 23/24. Timanttinen nainen. Deeks on peitetehtävissä selvittämässä tunnetun liikemiehen hämäräpuuhia, kun hänen peitehahmoonsa ihastunut nainen päättääkin ottaa ohjat omiin käsiinsä, ja molemmat joutuvat hengenvaaraan. NCIS-tiimi saapuu hätiin, mutta tapauksen taustalta paljastuukin jotain täysin odottamatonta. Amerikkalainen draamasarja. (39')…
46 min
Vera Stanhope tutkii
Eilen 19:40
areena.yle.fi
Kausi 3. Nuoret jumalat 2/2. Pystyykö muistinsa menettänyt silminnäkijä kertomaan Veralle mitä tapahtui? Poliisi ryhtyy penkomaan uhrin persoonallisuutta ja nuoruusvuosia. Löytyykö sieltä motiivi murhaan?
10 min
Sportnytt
Eilen 19:39
areena.yle.fi
Urheilu-uutisia.
9 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
HS-sää 26.4.
Eilen 19:22
hs.fi
HS-uutiset 26.4.
Eilen 19:22
hs.fi
51 min
Matkapassi: Sveitsi
Eilen 19:10
areena.yle.fi
Brianna Barnes tutustuu alppimaan vähemmän tunnettuihin puoliin. Cern-huippututkimusyksikön lisäksi vieraillaan mm. valtavassa ulkoilmateatterissa ja miesten partamittelöissä. (U)
5 min
Urheiluruutu
Eilen 19:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Mitä vastasyntyneen päässä liikkuu?
Eilen 19:02
hs.fi
Vastasyntyneen vauvan kielellisiä valmiuksia tutkitaan Jorvin sairaalassa tehtävissä aivosähkökäyrämittauksissa. Tutkijatohtori Paula Virtala kertoo, mitä vastasyntyneen aivoissa tapahtuu. toimittaja: Suvi Vihavainen , kuvaus & leikkaus: Laura Oja
4 min
Yle Uutiset
Eilen 19:00
areena.yle.fi
60 min
Suomen Tulli
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 12/12. Toni joutuu turvautumaan tänään koviin otteisiin, kun matkustaja käyttäytyy aggressiivisesti. Satamassa tutkitaan myös mahdollista rahanväärennystä. Jyri ja Jyrki joutuvat ottamaan haltuun siirtokilvet ja pysäyttämään vaarallisten aineiden kuljetuksen. Nuijamaalla Maiju ja Teijo löytävät metsästä laittomien liiketoimien piilopaikan. Kotimainen…
60 min
Neljät häät Amerikassa
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/31. Jouluista menoa. Morsiamet Kellie, Charelle, Liz ja Erica arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan italialaisissa, trooppisissa ja jouluisissa tunnelmissa sekä sisarkunnan perinteitä kunnioittaen. Yhden vieraat joutuvat turvautumaan omiin välipaloihin ja toisen häissä on liikaa ruokaa. Amerikkalainen realitysarja.

Suositeltua

Eva Wahlström: " Pelleily ei toimi minun kanssani"
Eilen 02:42
iltalehti.fi
Tatli: "Hain varman voiton"
Eilen 02:38
iltalehti.fi
11 min
Haavi auki
Eilen 13:10
areena.yle.fi
Turvakamera näyttää maanjäristyksen alkamisen
Eilen 11:39
iltalehti.fi
Packalen tyrmäsi pikatahdissa
Eilen 10:33
iltalehti.fi
Kiekkoleijonat yllättivät tamperelaisjunnut
Eilen 12:39
iltalehti.fi