UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
90210
Eilen 23:35
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/22. Viimeinen oljenkorsi. Annie ja Vanessa lyövät hynttyyt yhteen pelastaakseen Liamin Ashleyn kynsistä. Naomi ja Adrianna lähtevät rentouttavalle retkelle, joka saa yllättävän käänteen, kun heidät ryöstetään. Teddy vaatii yhä yhteishuoltajuutta, ja Silver tekee asian suhteen oman ratkaisunsa. Amerikkalainen draamasarja. (40')
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:30
katsomo.fi
Tässä jaksossa jahdataan rikollisia Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Espoossa seurataan Karosen ja Mutikaisen johdolla töhrintätapauksen etenemistä aina aamupalaverista kotietsintöihin. Rovaniemellä kenttäjohtopartiota työllistävät huumeidenkäyttäjien katuvalvonta ja ilmoitus kahdesta viritetystä moposta.
60 min
Australian kovimmat keräilijät
Eilen 23:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Vihamiesten kohtaaminen. Aarteiden metsästys jatkuu. Adam joutuu muun muassa kohtaamaan miehen, jonka kanssa ei ole erityisen lämpimissä väleissä. Australialainen sarja. (45')
30 min
Lainvalvojat
Eilen 23:00
katsomo.fi
Rauhallisena pääsiäisviikonlopun lauantaina Helsingin kenttäjohtopartio saa ilmoituksen huolestuneelta henkilöltä, joka ei ole saanut yhteyttä naapuriinsa päiväkausiin. Espoossa Karonen & Mutikainen selvittävät pankkiautomaatin skimmausepäilyä ja Helsingissä väkivaltarikosyksikkö joutuu kuljettamaan alaikäisen, päihtyneen pojan Lastenklinikalle. Lisäksi heitä…
30 min
Poliisit
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 31/56. Seinäjoki. Pasi ja Juha kohtaavat eläimellisen naisen. Partio hoitaa useampaakin tehtävää, jossa miehet ovat kohdelleet partnereitaan kaltoin. Aamuyöllä tehdään rynnäkkö raskaasti varustautuneina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:50
areena.yle.fi
5 min
Tulossa:
Eilen 22:45
ruutu.fi
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
55 min
Kuudes aisti
Eilen 22:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Silmä silmästä. Kunnolliselta vaikuttava perheenisä surmataan järkyttävällä tavalla, eikä teolle näytä löytyvän mitään järkevää selitystä. Kun vainajan hämärä menneisyys alkaa selvitä, saa Viggo päähänsä, että tapaus liittyy Christinan katoamiseen. Norjalainen draamasarja. (45')
13 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:21
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:19
katsomo.fi
85 min
Dok: Kansainvälinen rikostuomioistuin
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(International Criminal Court, Tanska, 2013) Haagin kansainvälisen rikostuomioistuimen pääsyyttäjä Luis Moreno-Ocampo ajaa sotarikollisia vastuuseen. Dokumentissa seurataan pääsyyttäjän vaativaa työtä.
49 min
Ulkolinja: Kiinalainen uhkapeli
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kiinan talous on kasvanut voimakkaasti jo 30 vuotta. Kasvua on vauhditettu jätti-investoinneilla ja roimalla velanotolla. Uhkaako maata nyt Irlannin kaltainen romahdus, ja mitä se tarkoittaisi maailmantaloudelle? T: BBC
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
60 min
Älyttömät äidit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/3. Pelleilijä ja bilettäjä. Yksinhuoltajaäiti käyttäytyy huomiota herättävän lapsellisesti ja epäsovinnaisesti. Toisessa perheessä äiti julistaa olevansa bileäiti, jolla on oikeus pitää hauskaa. Molempien perheiden lapset toivovat, että äiti ryhdistäytyisi tärkeässä tilaisuudessa. Amerikkalainen realitysarja. (40')
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
77 min
Kino Suomi: Ripa ruostuu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
(1993) Christian Lindbladin komedia nuoresta miehestä Ripasta, jolla on paljon energiaa, mutta ei ollenkaan kärsivällisyyttä. Kohellus johtaa lopulta veritekoon. Pääosassa Sam Huber. (U).
50 min
Justified
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Neuvottelija. Raylanin neuvottelutaidot joutuvat koetukselle, kun vaarallinen vanki ottaa panttivankeja ja linnoittautuu poliisiasemalle. Raylan joutuu myös tilille vanhoista ammuskeluistaan, kun apulaissyyttäjä lyö kortit pöytään. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Huippuhetket: Ilves - Blues 26.2.2015
Eilen 21:46
iltasanomat.fi
Blues onnistui hakemaan Ilvekseltä täyden pistepotin vahvan päätöseränsä ansiosta. Siinä espoolaiset iskivät neljä osumaa. Taulukossa Blues nousi viidenneksi, Ilveksen sijoitus on yhdeksäs.
Huippuhetket: Lukko - Kärpät 26.2.2015
Eilen 21:44
iltasanomat.fi
Lukko nollasi sarjaa johtavan Kärpät kierroksen huippuottelussa tyylipuhtaasti kolmella osumalla. Ryan Zapolski torjui nollapelissä 22 kiekkoa. Lukon sijoitus taulukossa on kolmas.
Isis tuhosi arkeologisia aarteita
Eilen 21:43
hs.fi
Ääri-islamistit ovat tuhonneet kokoelman muinaisia assyrialaisia patsaita ja esineitä Pohjois-Irakin Mosulissa. Videon Helsingin Sanomille välittänyt uutistoimisto Reuters ei ole pystynyt vahvistamaan videon aitoutta muista lähteistä.
Huippuhetket: Ässät - KalPa 26.2.2015
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
Ässät palasi voittojen tielle punnertamalla kotonaan kahden pisteen voiton KalPasta. Jatkoajan ratkaisumaalista vähämaalisessa mittelössä vastasi puolustaja Esa Lindell.
Edith-kissanpentu imee peukaloaan
Eilen 21:41
iltasanomat.fi
Edith on rodultaan abessinialainen.
Huippuhetket: TPS - SaiPa 26.2.2015
Eilen 21:40
iltasanomat.fi
Liigan kellariosastossa jumittava TPS jäi kotonaan täysin SaiPan jalkoihin lappeenrantalaisten nollattua isännät puhtaasti neljällä osumalla. Jussi Markkaselle riitti nollapeliin 16 torjuntaa.
Huippuhetket: Sport - Tappara 26.2.2015
Eilen 21:36
iltasanomat.fi
Tappara haki rutiinisuorituksella täyden pistepotin jumbo-Sportilta, vaikka kotijoukkue kipusikin toisessa erässä tasoihin. Toisen peräkkäisen voittonsa napannut Tappara porskuttaa taulukossa kakkossijalla.
Näin taipuu pronssinaisilta hiihtoenglanti!
Eilen 21:23
iltalehti.fi
Tilaisuus vietiin läpi englanniksi, ja niin Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen, Riitta-Liisa Roponen kuin Krista Pärmäkoskikin pääsivät ruotimaan edesottamuksiaan kansainväliselle medialle. Pronssinaisten ulosannista tuli väistämättä mieleen eräiden moottoriurheilijoidemme edesottamuksia.
Ukraina aloittaa raskaan aseistuksen vetämisen Itä-Ukrainassa
Eilen 21:07
iltasanomat.fi
Venäjän tukemat separatistit ilmoittivat viikonloppuna aloittavansa raskaan aseistuksen vetämisen Minskin sopimuksen mukaisesti. Tulitauon valvonnasta vastaavan Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin tarkkailijat eivät kuitenkaan ole pystyneet vahvistamaan separatistien ilmoitusta. Ukrainan hallitus on halunnut odottaa, kunnes Minskissä sovittu tulitauko…
54 min
A-studio: Talk
Eilen 21:05
areena.yle.fi
Parantaako sote Suomen? Vieraina peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd), sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok), varapuheenjohtaja Anu Vehviläinen (kesk) ja Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen.
Liigalive klo 21.30: Tämä joukkue on SM-liigan suurin mysteeri
Eilen 21:01
iltasanomat.fi
23 min
Kätevän emännän juhlat
Eilen 21:00
areena.yle.fi
3/10. Pikkujoulut perinteisin menoin, alkoholia, irtosuhteita ja muuta mokailua, mutta ei morkkista. Nehän oli vain pikkujoulut.
56 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Teemana tiede. Lähetyksessä Tiina Raevaara, Noora Shingler, Ulla Virtanen, Marcus Rosenlund ja matkustava taulutietokone. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
52 min
Tiededokumentti: Ihmisen esi-isät
Eilen 21:00
areena.yle.fi
2/3. Homo erectus. Afrikassa noin 1,5 miljoonaa vuotta sitten kehittyneellä pystyihmisellä katsotaan olleen jo selvästi ihmismäisiä piirteitä. Millainen on tutkijoiden rekonstruoima Nariokotomen poika? T: BBC
60 min
Prinssi Harrylle morsian: Twerkkausta uima-altaalla
Eilen 21:00
katsomo.fi
Sillä aikaa kun Kimberly lähtee prinssin kanssa kuumailmapalloseikkailulle, pohtivat muut tytöt edellisen illan kinastelujaan. Kun Kimberly palaa treffeiltä kertoen paparazzien hyökkäyksestä metsikössä, alkavat kaikki taas kerran pohtia prinssin henkilöllisyyttä. Matt vie kolme tytöistä souturetkelle, mutta tilanteesta on tulla tukala, sillä tytöt alkavat tentata…
60 min
Adoptoidut
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Anna. 40-vuotias Anna on sinut adoptiotaustansa kanssa. Pari vuotta sitten hän sai yllättäen yhteydenoton biologiselta siskoltaan, josta Anna ei ollut entuudestaan tietoinen. Sisko haluaa tavata hänet heidän yhteisillä juurillaan Seinäjoella. Annalla on kuitenkin ristiriitaisia tuntemuksia siskon odottamattomasta ilmestymisestä hänen elämäänsä.…
50 min
Justified
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/13. Palkkamurhaaja. Raylan on Avan luona kylässä, kun tuntematon mies säntää sisään ammuskelemaan. Ampuja pääsee karkuun, mutta Raylan päättää etsiä syyllisen käsiinsä. Epäilykset kohdistuvat vanhaan tuttuun. Amerikkalainen draamasarja. (40')
60 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Marcello ja Anna
Eilen 21:00
katsomo.fi
Pastaa ja pizzaa rakastava italiaano Marcello on kahden seurusteluvuoden aikana vaihtanut kauluspaidat huppareihin piilottaaksen kertyneen ylipainon. Anna kaipaa alkuaikojen romanttista ja siististi pukeutuvaa hurmuriaan takaisin ja ottaa tiukan otteen valmennukseen.
60 min
Enbuske & Linnanahde Crew
Eilen 21:00
katsomo.fi
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Aku Hirviniemi, Jaajo, Carl Haglund, Haloo Helsinki! ja Krista Siegfrids.
105 min
Talent USA
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 2/25. Vauhti kiihtyy. Koe-esiintymisten melskeessä komeat stunttitemput saavat yleisön haukkomaan henkeään ja Howie taiotaan lukutaidottomaksi. Nuori laulajalupaus sulattaa etenkin Heidin sydämen. Howardin ja Howien välit lämpenevät selvästi tanssin pyörteissä. Amerikkalainen sarja. (84')
3 min
Keno
Eilen 20:57
ruutu.fi
Dortmundin stadionilta löytyi sodanaikainen pommi
Eilen 20:57
iltasanomat.fi
Pommi löytyi aamulla stadion VIP-alueelta. Tiloissa oli tarkoitus järjestää torstaina tiedotustilaisuus, mutta se siirrettiin seuran harjoituskentälle. Löydetty pommi oli 250-kiloinen, ja sen uskotaan olevan brittiläistä valmistetta. Dortmund kohtaa Saksan Bundesligassa seuraavaksi Schalken lauantaina. Stadionille odotetaan silloin täyttä katsomoa eli 80700 katsojaa.
9 min
Urheiluruutu
Eilen 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Suositeltua

Tällainen on Vettelin ostama miljoonamökki
Eilen 08:17
iltalehti.fi
”Huumevuokralainen” katosi – jätti asunnon törkyiseen kuntoon
Eilen 13:15
iltalehti.fi
Vesa Keskisen kummallinen filosofia: töissä on parempi olla nälkäinen
Eilen 14:05
iltalehti.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Eilen 07:19
areena.yle.fi
Onko tässä maailman nauravaisin pikku paholainen?
Eilen 13:46
iltasanomat.fi
Pyhä jysäys! Kaasuvuoto posautti kokonainen talon taivaan tuuliin
Eilen 12:41
iltalehti.fi