UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Sankarimies pelasti pikkulapsen autotieltä
Tänään 08:46
iltalehti.fi
Video: CNN
6 min
Raimo
Tänään 08:41
areena.yle.fi
Kohtalokas koe-esiintyminen.
4 min
Filmikellari
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Filmikellarin aiheena sote.
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 08:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/13. Sijaisvanhemmat. Vastasyntynyt manaatinpoikanen löydetään hylättynä ja tuodaan hoidettavaksi SeaWorld-puistoon. Voiko aliravittu poikanen selviytyä? Toisella orvolla manaatinpoikasella on vakavia terveysongelmia. (21')
21 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Muisto-mellakka: Linnassa vietetään Muistijuhlaa. Saippuoitu: Celestenkylässä on Tuoksukukka-markkinat. Badu ystävineen haluaa osallistua suureen nuuhkaisukisaan, mutta Kake ei pääse sisään.
Kim Kardashiania ei huolita yksityisklubille – pakit toistuvasti
Tänään 08:19
iltalehti.fi
Heidän joukkoonsa kuuluvat muun muassa Amy Adams, Bradley Cooper ja Cameron Diaz. Seurapiiriprinsessa Kim Kardashian haluaisi myös kovasti himoitun vip-kortin, mutta Soho House on toistuvasti kieltäytynyt antamasta sitä hänelle. Video: CNN
Koomikot: Pirkka-Pekka avautuu elämän tarkoituksesta
Tänään 08:09
iltalehti.fi
Koomikot: Pirkka-Pekka avautuu elämän tarkoituksesta Koomikot: "Joka päivä on tullut kyyneliä" Koomikot tänään TV5:lla klo 21.00.
13 min
Yle Uutiset: Uutiset ja sää klo 7.00
Tänään 08:03
areena.yle.fi
22 min
Touhukkaat: Kepposhepun uudet kujeet
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Kun joku tekee kepposen tai yllättää, siinä yleensä säikähtää. Se ei ole aina kivaa. Kepposheppu säikyttelee Desiä, joka ei oikein pidä siitä. Onneksi Desi ja Outi onnistuvat löytämään Kepposhepulle ystävän.
Teinit mölisivät elokuvissa - äiti antoi kunnon opetuksen
Tänään 07:47
iltalehti.fi
Video. CNN
7 min
Saara ja Sorsa
Tänään 07:46
areena.yle.fi
Villaista musiikkia. Saara ja Sorsa kuuntelevat Huivitädin luona levyautomaatista musiikkia. Ja pian he musisoivat itsekin.
5 min
Neppajymykerho
Tänään 07:41
areena.yle.fi
Vilja askartelee pääsiäistipun Juho-Laurin ja Meijun vinkkien mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
10 min
Jääkarhu Otto
Tänään 07:31
areena.yle.fi
Kyltit. Oton uudella kotikonnulla on paljon erilaisia kylttejä. Lapset pelastavat Oton isän päivän piirtämällä muutaman lisää.
1 min
Kirjainpeli
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Mari ja Senja leikkivät L-kirjaimella.
7 min
Nuottiavain
Tänään 07:22
areena.yle.fi
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
12 min
Lulu kilpikonna
Tänään 07:09
areena.yle.fi
Sydämen sykettä. Opettaja antaa oppilaiden kuunnella stetoskoopilla mahlan liikkumista puun kuoren alla. Nokkela päättää lainata stetoskooppia ja kuunnella Lulun sydäntä selvittääkseen, onko tämä rakastunut.
3 min
Maapallottelua
Tänään 07:05
areena.yle.fi
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on hämähäkki. Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"
11 min
Jussin matkat
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Kaupankäyntiä. Ystävykset hierovat kauppoja Intiassa. Oili tarvitsee veneeseensä uuden purjeen.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 31.3.
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Onnea, Irma ja Irmeli!
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 6.30
Tänään 06:48
areena.yle.fi
Tekken 7 - Josie Rizal Announcement
Tänään 02:55
gamereactor.fi
Tekken 7 - Josie Rizal Announcement
50 min
Äitien sota
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Valokuva-alan yrittäjä Annan perheessä arjen aamut hoitaa isä. Mari on etävanhempi kahdelle lapselleen. Tuula on uusperheen äiti ja myös mummo. Kotimainen ohjelma. (42')
Näin säädät pyörän vaihteet ja jarrut
Tänään 02:00
hs.fi
Pyörän jarrujen ja vaihteiden säätö ei ole vaikeaa, kun siihen saa kunnon neuvot. Ammattilainen näyttää, miten vaihdepyörän jarrut ja vaihteet saa kuntoon. Toimittaja: Päivi Huotari Kuvaus ja editointi: Esa Syväkuru. Video on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2014.
Pyöräkorjaajan huoltovinkit aloittelijoille
Tänään 02:00
hs.fi
Aloittelijakin oppii huoltamaan pyöränsä. Pyöräkorjaaja neuvoo, miten pyörä puhdistetaan ja rasvataan. Ne kannattaa tehdä säännöllisesti. Toimittaja: Päivi Huotari Kuvaus ja editointi: Esa Syväkuru. Video on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2014.
Nettijoogapalvelu Yoogaian valloittaa maailmaa
Tänään 02:00
hs.fi
Toimitusjohtaja Mikko Petäjä näyttää miten joogataan omassa olohuoneessa.
Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen: kummitteleeko työministeri Ihalainen unissasi?
Tänään 02:00
hs.fi
Eduskuntavaaleihin on enää kolme viikkoa aikaa. Helsingin Sanomat tutustui perussuomalaisten kampanjointiin Jyväskylän Kauppakadulla. Toimittaja: Paavo Teittinen, kuvaus: Petteri Kivimäki, editointi: Janne Järvinen
55 min
LA Ink
Tänään 02:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 21/21. Mikään ei ole ikuista. Kolmatta kirjaa varten Katin on tehtävä tatuointeja tiukalla aikataululla, joten hän alkaa etsiä liiketilaa myös Austinista. Huhut Katin muutosta Austiniin saavat muutkin tekemään omia suunnitelmiaan. Kat ei tosin ole itsekään varma omista kuvioistaan. Amerikkalainen sarja. (43')
Might & Magic: Heroes VII - Announcement Trailer - Gamescom 2014
Tänään 01:18
gamereactor.fi
Might & Magic: Heroes VII - Announcement Trailer - Gamescom 2014
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 3/20. Raha kasvaa puissa. Tällä kertaa leijonille esitellään kookossandaaleja, pinkkejä nettilahjoja ja alastonta kiinteistönvälitystä. Kanadalainen sarja. (44')
55 min
Temptation Island Suomi
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/20. Ei enää yksinäisiä öitä. Jasmina herää aamulla kahden miehen välistä, mutta eipä Simokaan päädy yöksi omaan huoneeseen. Sinkkujen pudotuksessa koetaan yllätyksiä. Iltanuotiolla Samin kiirastuli jatkuu. Kotimainen ohjelma. (42')
50 min
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
Tänään 00:25
areena.yle.fi
2/2. Australian rannikolla voi nähdä maapallon mahtavimman vaahtokylvyn, mistä siell�� oikeasti on kyse? Yhdysvalloissa tuhannet linnut putosivat kuolleina taivaalta, se ei kuitenkaan ollut maailmanlopun enne. T: BBC. (U)
51 min
Billie Porter: Erikoinen Etelä-Amerikka
Tänään 00:20
areena.yle.fi
Kauneuskuningattaret. Venezuelassa menestymistä kauneuskilpailuissa pidetään avaimena onneen. Kauneuskuningattaria ihaillaan rajattomasti, ja siksi tytöt ovat valmiita tekemään voiton eteen melkein mitä tahansa. T: BBC
30 min
HS Uutisraportti
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/30. HSTV:n Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, nähdään myös myös Nelosella. Kepeä ja oivaltava HS Uutisraportti täydentää hyvin Nelosen viihdyttävää ohjelmistoa Ohjelmaa käsikirjoittaa joukko Hesarin terävimpiä toimittajia! (21')
65 min
Outoa vai mitä?
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/10. Avaruusoliot keskuudessamme. Maatilalta Meksikosta löytyy ainutlaatuinen olio, nainen väittää olevansa puoliksi ihminen ja puoliksi avaruusolio ja mies väittää eläneensä Nellisin lentotukikohdassa avaruusolioiden kanssa. Amerikkalainen sarja. (50')
29 min
Uusi Kino: Pyramidi
Eilen 23:41
areena.yle.fi
Mikko Myllylahden lyhytelokuvassa porilainen nuori mies joutuu törmäyskurssille pätkätöiden, aikapankin ja verkostomarkkinointibisneksen kanssa. N: Martti Kaartinen ja Sinna Virtanen T: Aalto-yliopisto, 2012.
6 min
Uusi Kino: Hellsinki Street
Eilen 23:35
areena.yle.fi
Elokuva kadusta, joka elää kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. KK&O: Anssi Mänttäri. T: Riskifilmi Oy.
60 min
Temptation Island Suomi
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/20. Vuosipäivä. Rita ja Aki saavat vuosipäivän kunniaksi lähettää toisilleen videokirjeet eikä kyyneliltä vältytä. Allasseremoniassa koetaan uusia käänteitä. Miesten puolen bileissä heitetään vaatteet pois. Kotimainen ohjelma. (41')
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 40/40. Viimeisen sinkkuristeilijän kunniaviitan nappaa harteilleen Outi. Kuorolaulua ja suunnistusta harrastava matematiikan maisteri kuluttaakin oopperan ja teatterin penkkejä enemmän kuin kotisohvaa. Outi kouluttaa työkseen insinöörejä, mikä pätevöittää minkä tahansa miehen kouluttamiseen. Kotimainen realitysarja. (22')
70 min
Kylmä rinki
Eilen 22:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 8/8. Impotenssi. Alvarezilla on mahdollisuus päästä ehdonalaiseen. McManus kantaa huolta epäonnistumisistaan. Ryan O'Reily joutuu kohtaamaan varjon menneisyydestä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (55')

Suositeltua

Sammutustyö meni pahasti pieleen - palomiehen pahin painajainen
Eilen 18:53
iltalehti.fi
50 min
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
Tänään 00:25
areena.yle.fi
HS-sää 30.3.
Eilen 19:53
hs.fi
27 min
Tanskalainen maajussi
Eilen 10:00
areena.yle.fi
30 min
Poliisit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Stubb: "Kreikan aika käy vähiin"
Eilen 16:56
iltalehti.fi