UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Nälkäpeli-sarja jatkuu: Tulossa Matkijanärhi, osa 1
Tänään 08:13
iltasanomat.fi
Matkijanärhi, osa 1 tulee elokuvateattereihin marraskuussa. Kaikki haluavat, että Katniss Everdeen asettuisi kunnolla rooliin joka hänelle on suunniteltu. Hänestä tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboli: Matkijanärhi. Ei riitä, että Katniss on jo aikaisemmin uhmannut Capitolia Nälkäpelissä ja luonut siten ihmisiä yhdistävän tekijän. Hänen täytyy nyt ryhtyä…
IL-DOC: Taksikuskien kahakasta uusi tappelusarja Suomeen
Tänään 08:06
iltalehti.fi
Kehässä nähdään ns. taviksia, eli tappelijoita, joiden ammatti on jotain aivan muuta.
Murdered: Soul Suspect on etsivämysteeri haudan takaa
Tänään 07:32
iltasanomat.fi
Murdered: Soul Suspect lähestyy perinteistä murhamysteeriä erikoiselta suunnalta. Se on mysteerintäyteinen seikkailu- ja pulmanratkontapeli, jossa tapahtumia tarkkaillaan kummituksen näkökulmasta. Levoton sielumme on näet etsivä, joka murhattiin kesken sarjamurhaajajahtia. Sankari ei saa rauhaa ennen kuin mysteeri on selvitetty viimeistäkin uhriaan myöten. Mysteerit…
9 min
Urpo ja Turpo
Tänään 07:31
areena.yle.fi
Urpo ja Turpo ovat rohkeita. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Riho Unt. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround.
10 min
Timppa
Tänään 07:20
areena.yle.fi
Timpan syntymäpäivä. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations.
Kosteampaa ilmaa virtaa lännestä – edelleen normaalia lämpimämpää
Tänään 07:19
iltasanomat.fi
Suomeen virtaa lännestä kosteampaa ilmaa. Keskiviikosta onkin tulossa kuluneita päiviä pilvisempi. Yöllä länteen muodostuneet sumut pitäisivät hälvetä päivällä. Tähän aikaan vuodesta sumujen hälveneminen on hidasta, joten iltapäivälläkin saattaa olla sumupilvien riekaleita liikkeellä. Iltapäiväksi taivaalle muodostuu kumpupilviä. Sää pysyy kuitenkin poutaisena…
4 min
Jokeri Pokeri Box
Tänään 07:16
areena.yle.fi
Simolla on merkillinen kummitustalo. Sen katto liikkuu merkillisesti, ja sisältä ilmestyy outoja otuksia.
11 min
Tiketi Tok
Tänään 07:05
areena.yle.fi
Merkkiaika. On merkkiaika! Tommi ja Talvikki tekevät hyviä tekoja saadakseen ansiomerkkejä. Rouva Ammu kehottaa lapsia keskittymään yhteen merkkiin kerrallaan, mutta heillä on kova kiire ansaita kaikki merkit.
5 min
Herra Nokkelo
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Lukko ei aukea! Onneksi herra Nokkelo tietää, mikä puuttuu.
7 min
Paula
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Hurjan hankala hattu. Perhe on lähdössä koulun myyjäisiin, mutta Paulan hellehattu on käynyt pieneksi.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 17.9.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea Aili ja Aila.
Huomenta Suomi: Lukiolaisten liitto rohkaisee kiusattuja
Tänään 06:40
mtvkatsomo.fi
Riikka Tähkävuoren vanha koulukiusaaja tuli katumapäälle #kutsumua-nettikampanjan yhteydessä.
Huomenta Suomen Sää
Tänään 06:34
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Asiantuntija: Ydinvoimahankkeella poliittinen ulottuvuus
Tänään 06:31
mtvkatsomo.fi
Venäläisen Rosatomin kaavailtu omistusosuus Pyhäjoen ydinvoimalasta olisi noin kolmasosa.
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 06:30
mtvkatsomo.fi
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
mtvkatsomo.fi
6.00 Studio55.fi uusinta: Mitä tehdä, kun omainen menehtyy? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Voiko koulukiusaamisen unohtaa? 6.50 Puutarhan syystöitä 7.10 Onko Venäjä hyvä ydinvoimakumppani, Ville Niinistö? 7.40 Markkinaraati: Start-up-huumaa 8.10 Elämäni ääniraita: Edu Kettunen 8.40 Sodan lietsonnan retoriikka 8.50 Puutarhan syystöitä 9.05…
Ryan Gosling ja Eva Mendes saivat esikoisensa
Tänään 05:42
iltasanomat.fi
Uutisen vahvistaa People -lehti. Kyseessä on kolme vuotta seurustelleen parin ensimmäinen lapsi. Gosling, 33, ja Mendes, 40, tapasivat toisensa The place beyond the pines -elokuvan kuvauksissa vuonna 2011. Raskaus tuli julkisuuteen vasta heinäkuussa, joten Mendes onnistui piilottelemaan vauvavatsaansa seitsemännelle kuulle saakka.
Päivän sää 17.9.2014
Tänään 05:30
hs.fi
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 03:40
ruutu.fi
Luodinkestävä. Kolarin ajaneesta autosta löytyy viallisia suojaliivejä, joita on päätynyt kriisialueilla toimivien sotilaiden käyttöön. Delilah saapuu auttamaan tutkinnassa. Amerikkalainen draamasarja. 11. tuotantokausi. (40')
Vantaalle valmistuu Suomen isoin jätevoimala
Tänään 02:00
hs.fi
Vantaan uusi jätevoimala polttaa 1,5 miljoonan ihmisen sekajätteet. Keräysalue ulottuu Hangosta Porvooseen ja Helsingistä Nurmijärvelle. Vantaan Energian projektinjohtaja Kalle Patomeren mukaan ei ole mitään pelkoa siitä, että jätettä tarvitsisi tuoda voimalaan tämän alueen ulkopuolelta. Toimittaja Marja Salomaa, kuvaus ja editointi Benjamin Suomela.
Arkkitehtikilpailun järjestäminen on kovaa työtä
Tänään 02:00
hs.fi
Gösta Serlachiuksen taidesäätiö avasi yleisen kansainvälisen suunnittelukilpailun taidemuseo Göstan laajennuksen suunnittelusta joulukuussa 2010. Ehdotuksia uudesta museosta vastaanotettiin 579 kappaletta 42 maasta. Tuomariston työskentelyä varten kilpailutyöt asetettiin esille suureen teollisuushalliin Vilppulaan. Tuotanto: Gösta Serlachiuksen taidesäätiö
Kiekkokaljaa ja hodareita saa nauttia paraatipaikoilla Vantaalla
Tänään 02:00
hs.fi
Kiekko-Vantaan runkosarja Mestiksessä alkoi ilman ilotulituksia - eli toisin kuin KHL:ssa. Vakiofanit käyvät kuitenkin sinnikkästi Trio Areenalla, jonka arkimatseissa riittää penkkejä vaikka myöhästyisikin ottelun alusta. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus ja editointi: Janne Järvinen HS
Koulupoika kukisti Sipoonkorven vonkaleen
Tänään 02:00
hs.fi
Mikkolan koulun viidettä luokkaa käyvät erityisoppilaat tutustuivat kalastukseen tiistaina Sipoonkorven Stortgärdissä. Kaunis syyspäivä tarjosi oppilaille jännitystä sekä parin kilon kalatuliaisia. Toimittaja: Joonas Laitinen, kuvaaja: Sirpa Räihä, editointi: Kristiina Marttinen
60 min
Pappien tekopyhät tyttäret
Tänään 01:45
ruutu.fi
Valheita. Olivia saa selville kuka Edenin isä on. Taylor jää vanhemmilleen kiinni valheesta, ja Kolbyn sisko paljastaa koko perhettä järkyttävän salaisuuden. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
60 min
NCIS Rikostutkijat
Tänään 01:10
ruutu.fi
Isän synnit. Tonyn isää epäillään liikemiehen murhasta. Tony yrittää epätoivoisesti osoittaa isänsä syyttömäksi, vaikka todisteet ovat vähintäänkin raskauttavia. Vierailijana Robert Wagner. Amerikkalainen draamasarja. 9. tuotantokausi. (41')
Obama kehottaa maailmanlaajuiseen taisteluun Ebolaa vastaan
Tänään 00:56
iltasanomat.fi
Obaman mukaan Länsi-Afrikassa riehuvaa tappavaa tautia vastaan on taisteltava maailmanlaajuisesti. Obama arvioi, että epidemia ei ole vain alueellinen vaan globaali turvallisuusuhka, jos Ebolasta kärsivät maat romahtavat. Obama julkisti virallisesti, että Yhdysvallat lähettää Länsi-Afrikkaan 3 000 sotilaan avustusjoukon. Ebola-epidemiaan on kuollut tähän mennessä…
21 min
Kimppakolmoset
Tänään 00:50
areena.yle.fi
2/14. Mitä tulikaan tehtyä? Kun kimpassa mokataan, niin kimpassa kannetaan vastuu! Huuruisen lemmenyön seuraus pakottaa Mitchin ja Richien kasvattamaan moraalista selkärankaa, mutta kaikki eivät katso kuviota hyvällä.
30 min
Poliisit
Tänään 00:40
ruutu.fi
Helsinki. Kaupungin kadulta löytyy loukkaantuneita huolenpitoa tarvitsevia ihmisiä. Max ja Jarkko pääsevät tutustumaan Kallion kovimpaan asevalikoimaan. Varastorakennukseen on murtauduttu. Miehen romanttinen ilta menee poliisin takia piloille. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 4. tuotantokausi. (22')
80 min
Kotikokkien taistelu
Tänään 00:25
ruutu.fi
Hellettä leirintäalueella. Joukkueet hyppäävät matkailuautoihin ja ajavat kilpaa leirintäalueelle. Siellä heidän on kokattava alkeellisissa olosuhteissa gurmeeruokaa matkan varrelta hankkimistaan raaka-aineista. 3. tuotantokausi.
30 min
Jalkapallon Mestarien liiga: Jalkapallon mestarien liiga
Tänään 00:20
areena.yle.fi
Kooste ensimmäisen kierroksen otteluista.
30 min
Poliisit
Tänään 00:10
ruutu.fi
Kuopio. RockCock-festariyössä riittää partiolla paimennettavaa. Jaakko ja Pauli selvittelevät tappeluita, ojentavat häiriökäyttäytyjiä ja herättelevät erikoisiin asentoihin sammuneita. Vanhempiansa uhanneiden veljesten etsintä vaatii paikalle useamman partion. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 23:55
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalla nähdään Satu, joka on saapunut risteilemään Äänekoskelta. Sadun unelmissa siintää komea, pitkä ja varakas mies. Sydämensä useasti särkenyt Satu tykkää laulamisesta ja napatanssista. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
5 min
Tulossa: Vino Show
Eilen 23:50
ruutu.fi
30 min
Kumman kaa
Eilen 23:20
ruutu.fi
Mel Gibson. Osa 2/10. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (22')
60 min
- 112 -: 112
Eilen 23:00
mtvkatsomo.fi
Hätäkeskukseen tulee toisinaan puheluita mielenterveydeltään epävakailta henkilöiltä. Vantaalla pelastuslaitos saa hälytystehtävän onnettomuuspaikalle, jossa linja-­auto on syttynyt tuleen. Espoossa ensihoitajat ovat kiireisiä ja Porvoossa poliisilla riittää toimintaa.
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 23:00
ruutu.fi
Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
5 min
Tulossa: Vino Show
Eilen 23:00
ruutu.fi
30 min
Kumman kaa
Eilen 22:50
ruutu.fi
Akin farkut. Osa 1/10. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Anne ja Ellu työskentelevät samassa koulussa ja viihtyvät parhaiten Ellun terveydenhoitohuoneessa, jonka rauhaa oppilaat välillä häiritsevät. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (22')
Päivän sää
Eilen 22:39
mtvkatsomo.fi
Huippuhetket: TPS-Blues 3-2
Eilen 22:35
iltasanomat.fi

Suositeltua

Kamera joutui yllättävän rakkauden kohteeksi
Eilen 09:54
iltalehti.fi
27 min
Totuus rakkaudesta
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Väkijoukko heitti ukrainalaisen kansanedustajan roskakoriin
Eilen 21:45
iltasanomat.fi
Mihin sukeltajat törmäsivät reissullaan?
Eilen 11:51
iltalehti.fi
Sel8nne & Hjallis
Eilen 11:08
mtvkatsomo.fi
26 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi