UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

1 min
Rion Olympialaiset: Rion olympiakylässä keskeneräiset huoneet ja kauhea sotku
Tänään 21:10
katsomo.fi
Tanskan olympiajoukkue järkyttyi nähdessään Riossa heille varatun asuinrakennuksen kunnon.
60 min
NCIS: New Orleans: Verenvuodatus myy
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 18/24. Merivoimien sotilasmestari kuolee jäätyään bussin alle, ja Pride ryhmineen ryhtyy selvittämään tapausta. Loretta uskoo, ettei kysymyksessä ollut onnettomuus, ja Brody huomaa tapauksen muistuttavan hänen oman sisarensa kuolemaan johtanutta tapahtumasarjaa. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
47 min
Villi kortti
Tänään 21:00
areena.yle.fi
Villi kortti on viihteellinen panelshow, joka pureutuu suomalaisten pyhimpään: penkkiurheiluun. Panelisteina Essi Hellén, Tommy Lindgren, Juuso Mäkilähde, Helena Pöllänen, Paula Noronen ja Riku Riihilahti. (U)
58 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Sisilia
Tänään 21:00
katsomo.fi
Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
60 min
Ensitreffit alttarilla: Keskikesä ja kompromissit
Tänään 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.
59 min
Pemberleyn kartanon tragedia
Tänään 21:00
areena.yle.fi
2/3. Wickham on pidätetty ja Lydia hysteerinen. Tanssiaiset on peruttu ja Elizabeth rauhoittelee palvelusväkeä. Darcy muuttuu jälleen synkkämieliseksi. Elizabeth on salaa huolissaan: onko puolisolla jotain salattavaa?
2 min
Keno
Tänään 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
5 min
Urheiluruutu
Tänään 20:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
25 min
Yle Uutiset
Tänään 20:30
areena.yle.fi
28 min
Uusi päivä
Tänään 20:26
areena.yle.fi
Osa 335: "Oikeus on voittanut taas." Asko jää tossun alle. Mirja näkee Virtauksen toiset kasvot. Tomi turvaa rauhaa. (U)
4 min
Itämeri pintaa syvemmältä
Tänään 20:25
areena.yle.fi
Monenlaisia äyriäisiä. Merenpinnan alla on kokonainen maailma, jota harva on nähnyt. Siellä kukkii, ryömii ja uiskentelee monia jännittäviä lajeja. Toimittaja: Lena Avellan. vetamix.yle.fi
54 min
Suomen ihanimmat häät: Minna ja Reijo
Tänään 20:02
katsomo.fi
Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia.
26 min
Uusi päivä
Tänään 20:00
areena.yle.fi
Osa 334: "Mun täytyy tunnustaa." Minnan homeongelma pahenee. Joku kähveltää oppilaskunnan kassan. Emmi ja Marika uskovat Mirjan terapian olevan vaaraksi Aleksille. (U)
60 min
Ensitreffit alttarilla: Arki alkaa
Tänään 20:00
katsomo.fi
Kausi 2, 5/10. Antti luovii Sarin aamuäreyden kanssa. Mari ja Tanja purkavat sydäntä ystäville. Parit tapaavat Maaret Kallion pariterapian merkeissä.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen…
58 min
Huvila & Huussi
Tänään 20:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 6/10. Hirsimökin päivitetyt tilaratkaisut. Perheen suurista remonttisuunnitelmista huolimatta heidän mökilleen ei ole tehty mitään lähes 20 vuoteen. Mikko ja Ville tulevat paikalle ja laittavat kaiken kerralla kuntoon. Keittiö uusitaan täysin ja vanha savuttava takka korjataan. Myös makuuhuoneita järjestellään uusiksi ja mökin synkähkö yleisilme…
4 min
Freestyler Extreme
Tänään 19:55
areena.yle.fi
BBC:n sarja esittelee eri extremelajeja urbaaneissa ympäristöissä.
9 min
Pohjolan luonto
Tänään 19:50
areena.yle.fi
Ikimetsä. Luontofilmi, Ruotsi 2012
39 min
Suojaisa laakso
Tänään 19:45
areena.yle.fi
Joka vuosi joukko lampaankasvattajia kiipeää pitkin Jotunheimenin rinnettä ylös vuoristoon mukanaan 600 lammasta. Siellä lampaita odottaa suojaisa laakso, jossa niille on yllin kyllin syötävää. (U)
32 min
Emmerdale: Kuka leikkii hengelläni?
Tänään 19:30
katsomo.fi
Rakesh joutuu kertomaan Vanessalle totuuden rahoista. Marlon pettyy, kun Paddy ei ilmaannu sovittuun paikkaan. Carly yrittää esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30 min
Poliisit
Tänään 19:30
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 4/56. Forssa. Kohtalokkaassa risteyksessä on tapahtunut kolari jota Jouni ja Esa rientävät selvittämään. Poliisit päihittävät pelastuslaitoksen nokkelilla ongelmanratkaisutaidoillaan. Virkavallan vanha tuttu tuottaa partiolle yllättävää iloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 19:30
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
8 min
MTV Sport Uutiset
Tänään 19:22
katsomo.fi
2 min
Nyrkkeily: Mira Potkonen elää unelmaansa
Tänään 19:22
katsomo.fi
Nyrkkeilijä Mira Potkonen tekee historiaa puolentoista viikon kuluttua alkavissa Rion olympiakisoissa. 35-vuotiaasta Potkosesta tulee ensimmäinen olympiakehässä esiintyvä suomalainen naisnyrkkeilijä.
3 min
Päivän sää: Kuumin helle väistyy, mutta yhä lämmintä
Tänään 19:19
katsomo.fi
44 min
Gran Hotel
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 20/28. Mikä tuo Benjaminin takaisin Gran Hoteliin? Komisario Ayala tutkii Beatrizin murhaa ja tekee hämmentävän havainnon. Diego jatkaa painostusta. Alicia penkoo menneitä, äitinsä varoituksista huolimatta. (U)
29 min
Yritteliäitä norjalaisia
Tänään 19:00
areena.yle.fi
6/6. Malin Arntsenilla oli koulussa oppimisvaikeuksia, mutta hänen lahjakkuutensa olikin toisaalla. Malin on kunnostanut vanhan lukkarin talon kestikievariksi, ja nyt hän tähyää jopa Hollywoodiin.
22 min
Vintiöt
Tänään 19:00
katsomo.fi
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Uusittavat, jo klassikoiksi muodostuneet sketsit ovat saaneet lisäryyditystä Vintiöiden uskomattomista musikaalisista taipumuksista. Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
51 min
The Musketeers
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 9/10. Syytetyn penkillä. Kuningatarta epäillään maanpetoksesta, ja musketöörit kiidättävät hänet turvaan palatsista. Onko Rochefort Espanjan hyväksi toimiva vakooja. T: BBC. (U)
60 min
MasterChef Australia
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 32/62. Paistia pöytään. Kolmen kilpailijan hermoja koetellaan painetestissä, jossa tuttuun kanapaistiin on keksittävä moderni MasterChef-vivahde. Kuka saa kehut kaikilta tuomareilta? Australialainen sarja. (46')
30 min
Poliisit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/56. Pori. Hanna ja Mikko ratkovat Porin yössä murtoja sekä koiratappelua. Kengät aiheuttavat sekä hämmennystä että huumoria yön tehtävillä, eikä Hannan naurulle meinaa tulla loppua. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
46 min
Rakkaudesta puutarhaan
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Kausi 4, 7/8. Lapsiperheen pihalle sovelletaan muotopuutarhasta tuttua symmetrisyyttä pensasaitoineen, rajattuine nurmikenttineen ja ulkorakennuksineen. Samanvärisistä kukista koostuva penkki on vaikuttava näky.
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
4 min
Ruohonjuuritasolla
Tänään 18:53
areena.yle.fi
Hupaisan opettavainen animaatiokurkistus vikkeläjalkaisten ja kepeäsiipisten pikkuötököiden sielunelämään, josta paljastuu usein jotain perin inhimillistä. Tuotanto: Futuricon, Ranska. svenska.yle.fi/hajbo
7 min
Kamppailu
Tänään 18:45
areena.yle.fi
15/26. Kamppailu suuresta häpeästä. Kuinka Stian pääsisi koulusta niin, ettei häntä nähtäisi nolosti pukeutuneen isän kanssa? Ei ainakaan helposti! Norjalainen nuortensarja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. svenska.yle.fi/hajbo
14 min
Vauhtimimmit
Tänään 18:45
areena.yle.fi
8/10. Erika ja Emilie pääsevät kokemaan huikeaa vauhtia, kun he päätyvät Tierpsin moottoriradalle seuraamaan kiihdytysajoja. (U)
Joskus avuliaisuus kostautuu - video paljastaa, kuinka ovelasti korttihuijarit iskevät
Tänään 18:44
iltalehti.fi
Brittiläinen pankkiyhtiö Barclays julkaisi Youtube-kanavallaan varoittavan videon, jossa korttihuijauksen kohteeksi joutuvaa miestä vedätetään hänen avuliaisuutensa avulla. Miesuhrin takana seisoo nainen, joka seisoo juuri niin lähellä miestä, että näkee tämän näpyttelemän pankkikortin tunnusluvun. Sitten nainen "vahingossa" pudottaa rahansa maahan. Kun uhri…
27 min
Toisenlaiset frendit
Tänään 18:30
areena.yle.fi
5/8. Herra tasavallan presidentti. Mikko on saanut kutsun Mäntyniemeen presidentin yksityistapaamiseen! Timo järjestää pihatalkoot. Sannalla on muita kiireitä ja se saa pientä kinaa aikaiseksi.
15 min
Junajengi
Tänään 18:30
areena.yle.fi
15/15. Osoittakaa mieltänne! Kasper kehottaa protestoimaan lasten vaunun lakkauttamista vastaan. Rautatieyhtiön johtaja yrittää estää häntä, mutta ministeri haluaa kuulla, mitä nuorilla on sanottavaa. svenska.yle.fi/hajbo

Suositeltua

Mies ampui vaimoaan viikon ajan vaahtomuoviaseella - videosta viraalihitti
Tänään 07:52
iltalehti.fi
22 min
Virittäjät: Taisto Rajalan -65 Mustang
Tänään 01:35
katsomo.fi
Video: Tiikeri nappasi naisen hetkessä
Tänään 07:42
iltalehti.fi
30 min
Teknavi: Kotimainen maastohirmu Protolab PMPV 6x6
Tänään 01:05
katsomo.fi
58 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:30
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Tänään 00:55
ruutu.fi