UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Lauantai 10. lokakuuta 2015, vko 41
Nimipäivät: Aleksi, Aleksis
Aleksis Kiven päivä, suomalaisen kirjallisuuden päivä


Uusimmat

48 min
Doc Martin
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Kausi 2, 10/10. Paljon pelissä 2/2. Martinilta on menossa kaikki: avustaja, mielitietty ja pian on henkikin hiuskarvan varassa. Tätäkö tietää, kun lääkitys ei ole kohdallaan? Käykö lintuharvinaisuudelle yhtä huonosti? (U)
60 min
Kaisa ja luksuskodit
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/10. Tänään tutustumme kolmeen upeaan yksityiskotiin Porvoossa. Paikallista luksusasumista parhaimmillaan edustavat korkean kukkulan päälle kohoava jugend-linna, upealle merenrantatontille rakennettu hirsilinna Haikkoossa sekä uima-altaalla varustettu värikäs kivitalo Emäsalossa. (41')
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/9. Vaikeita päätöksiä. James saa yhteydenoton ystävältään, joka tarvitsee kipeästi sadan tuhannen punnan lainan venettään vastaan. Lisäksi panttilainaamossa vierailee Tracy, joka on myymässä Jaguaria. Englantilainen realitysarja.
Helsingissä mielenosoitus pakolaispolitiikkaa vastaan
Tänään 15:48
iltasanomat.fi
2 min
Lentopallon EM: Suomen ykköspelaajan paluu maajoukkueeseen oli pienestä kiinni - päävalmentaja sai pään kääntymään
Tänään 15:37
areena.yle.fi
Konkari Olli Kunnari on yksi tärkeimmistä pelaajista Suomen lentopallomaajoukkueelle. Lähellä kuitenkin oli, että Kunnaria ei enää maajoukkueessa nähtäisi. Toimittaja Johannes Oikarinen, haastateltavat Olli Kunnari ja Tuomas Sammelvuo.
5 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 15:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 49/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
5 min
Hauskat eläinvideot
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 48/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Murheesta on osattava päästää irti. Kajaanilainen teatteriohjaaja ja näyttelijä Anne Ballini. (Matt. 6:26,27,34)
60 min
Kaisa ja luksuskodit
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Tässä jaksossa tutustumme Kaisan johdolla helsinkiläiseen luksusasumiseen eri muodoissaan. Ensimmäinen jakson kohteista on sisustusarkkitehti Vertti Kiven design-koti Oulunkylässä, sitten lumoavan kaunis hirsitalo Ramsinrannassa ja viimeisenä esitellään historiaa huokuva oopperadiiva Hilkka Kinnusen arvoasunto aivan kaupungin keskustassa.…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
75 min
Formula 1: Venäjän GP: Sainzin ulosajo in-car-kameran kautta nähtynä
Tänään 14:49
katsomo.fi
Palomiehet pelastivat loukkaantuneen joutsenen Oulussa
Tänään 14:33
iltalehti.fi
Joutsen oli törmännyt voimalinjaan Poikkimaantien siltatyömaalla, pudonnut Oulujokeen ja menettänyt rytäkässä uimaitaitonsa. Tai no, jonkinlaista säälittävää selkää lintuparka yrittää viimeisillä voimillaan Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen ikuistamalla hellyyttävällä videolla räpiköidä. Onnellisesti päättynyt eläimen pelastustehtävä sattui viime torstaina.…
Ankaran pommi ajoi rautatieaseman kaaokseen
Tänään 14:31
iltasanomat.fi
Kymmenien pelätään kuolleen. Silminnäkijän video kuvaa kaaosta räjähdyksen jälkeen. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuva: Reuters.
61 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Etelä-Afrikka
Tänään 14:29
katsomo.fi
Tony vierailee Etelä-Afrikassa. Vaikean menneisyyden jäljet näkyvät monella tapaa, ja Johannesburgista löytyy edelleen vaarallisia alueita. Kaupunkiin tutustutaan muun muassa paikallisen taksinkuljettajan kyydissä. Lautaselle on luvassa erityisen paljon tirisevää lihaa.
Kendall Jenner avautuu nännilävistyksestään: ”Pidän siitä, että näkyy läpi”
Tänään 14:24
iltasanomat.fi
Mallinakin työskentelevä Kendall Jenner herätti huomiota kesällä, kun 19-vuotiaan eri vaatteiden läpi näytti piirtyvän nännilävistys. Nyt Kendall on kertonut ensimmäistä kertaa, miksi hän lopulta päätti lävistyttää nänninsä. –Luulen, että ihmiset puhuvat tästä niin paljon, koska tämä on ehkä hieman odottamatonta minulta. Siskoni olivat rehellisesti sanottuna…
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Tilaa suvulle
Tänään 14:00
katsomo.fi
Siddiqin viisihenkinen perhe aikoo laajentaa taloaan peräti kolmeen suuntaan, ja budjetti on vain 150 000 puntaa. Äiti on tuskastunut ahtaaseen keittiöön, koska talossa vierailee usein kerralla jopa 40 sukulaista. Sarah pelkää, että väliseinien purkaminen käy kalliiksi. Myös Alfordin perhe laajentaa taloaan sukulaisvierailuja ajatellen. Uuteen taloon tulisi seitsemän…
28 min
MotorSport: Extra Rallicrossin SM
Tänään 14:00
areena.yle.fi
SM-kauden parhaat palat.
1 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 13:58
areena.yle.fi
24 min
MotorSport
Tänään 13:35
areena.yle.fi
Mika Kallion ensi kauden suunnitelmat. Eero Remes palautti Suomen enduron kultakantaan. Korsikan voitolla valtava merkitys Jari-Matti Latvalalle.
Turkissa sattunut räjähdys tallentui videolle - ainakin 30 kuollut
Tänään 13:35
iltalehti.fi
Räjähdyksiä oli kaksi ja ne tapahtuivat tienristeyksessä lähellä juna-asemaa kello 10.04. Turkin sisäministeriön kertoman viimeisen tiedon mukaan 30 ihmistä kuoli ja haavoittuneita on 126. Turkin hallitus on ilmoittanut pitävänsä tekoa terrori-iskuna ja tutkivansa väitteitä, joiden mukaan asialla oli itsemurhapommittaja. Jukka Lehtinen Lähde: Reuters
19 min
Tuhansien takkien tie
Tänään 13:05
areena.yle.fi
Kaarina Kaikkosen tunteita herättänyt teos Tie oli esillä Helsingin tuomiokirkon rappusilla kesällä 2000. Työ koostui 3 000:sta miesten pikkutakista, jotka oli ryhmitelty kirkon portaille. Ohjaus Päivi Takala. (U)
55 min
Hurja remontti
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 16/31. Tuulen viemää, osa 1/2. Patrick Tutwiler haavoittui Irakissa kaulaan ja oli lähellä kuolla. Vuotta myöhemmin tornado tuhosi perheen kodin. Kaiken huipuksi Patrick joutuu keskeyttämään uransa sotilaana traumanjälkeisen stressihäiriön ja haavoittumisesta johtuvan aivovamman takia. Perhe on vaarassa jäädä täysin tyhjän päälle, joten Ty tiimeineen…
55 min
Guinness World Records
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/13. Pompautus. Tosimies rikkoo kookospähkinöitä kyynärpäillään, suurperheen äiti ahmii pizzaa kuin ei olisi ruokaa ennen nähnyt, ja tennisässä paukuttelee lautasia tuusan nuuskaksi. Lopuksi, kun lihava mies on laulanut kuin pikkutyttö, on aika katsoa, mihin ilmatyynypompauttajat pystyvät. Amerikkalainen sarja.
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Laajennuksia ja luksusta
Tänään 13:00
katsomo.fi
Lindsey haluaa pienestä keittiöstään avaran ruokailuhuoneen, mutta jo urakoitsijan valitseminen pelottaa nuorta leskeä. Suunnitteluvaiheessa pitää huomioida myös Lindseyn lyhytkasvuisuus, vaikkei Lindsey haluakaan tehdä keittiöstä vain omille mitoilleen sopivaa. Croft-Bakerit tarvitsevat Viktorian aikaiseen taloonsa lisää huoneita. Perheelle kelpaa vain paras,…
75 min
Formula 1: Venäjän GP: Harjoituksissa vakava ulosajo - Sainzin auto rengasvallin alla
Tänään 12:41
katsomo.fi
Suomalaisohjaajan superromanttinen purkkamainos kerää miljoonia katsojia: ”En voi uskoa, että tämä sai minut itkemään”
Tänään 12:29
iltasanomat.fi
Pohjois-Korea juhli jättimäisellä sotilasparaatilla
Tänään 12:27
iltasanomat.fi
Merkkipäivää juhlistettiin tarkoin suunnitellulla sotilasparaatilla, jolla eristäytynyt Aasian valtio pullisteli voimiaan. Pääkaupunki Pjongjangin kaduilla marssi satoja sotilaita.
56 min
Dokumenttiprojekti: Naisen osa
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Kaksi Irinaa, Marge ja Svetlana tulivat Suomeen muuttaakseen elämänsä kulun. Naisen osa katsoo maailmaa ja miehiä näiden naisten silmin. Se on elokuva rajaseudusta, selviytymisestä, rakkaudestakin. O: Kati Juurus. (U)
HS vieraili riikinkukkoenkelin palvojien pyhässä kaupungissa Irakissa
Tänään 12:19
hs.fi
Aivan Isis-järjestön kalifaatin rajalla on vähemmistöuskonto jesidien pyhä kaupunki. Isis vainoaa jesidejä, joita se pitää saatananpalvojina. HS tutustui riikinkukkoenkelin palvojien salaperäisiin rituaaleihin Pohjois-Irakin Lalishissa.
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/15. Finaalitaisto. Jännittävässä finaalijaksossa selviää Hell?s Kitchenin tämän kauden voittaja. Osa aiemmin pudonneista kilpailijoistakin taistelee kapteeniensa puolesta ja lopulta Gordon Ramsay on vaikean päätöksen edessä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
1 min
Nokkelikot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Erimielisyyksiä.
Jim Carreyn ex-rakkaan koskettava hautajaiskulkue – äiti murtui kyyneliin
Tänään 11:50
iltasanomat.fi
Näyttelijä Jim Carreyn ex-tyttöystävä Cathriona White saateltiin myöhään perjantai-iltana hautajaiskirkolle valtavassa surukulkueessa, kertoo Daily Mail. 30-vuotias White riisti tiettävästi oman henkensä syyskuun lopussa, vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän ja Carrey olivat eronneet. Irlantilaissyntyisen Whiten hautajaisia on kokoonnuttu viettämään tämän…
45 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Atlanta. Tällä kertaa Anthonyn miniloma vie miehen Atlantaan. Tämä syvän Etelän kaupunki on tunnettu vieraanvaraisuudestaan. Anthony tutustuttaa katsojat kaupungin kirjavaan ruokakulttuuriin, ja hän ehtii myös piipahtamaan strippiklubilla. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
55 min
Hell's Kitchen
Tänään 11:15
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 14/15. Finaali lähestyy. Hell?s Kitchen jaetaan kahdeksi ravintolaksi finaalia varten. Molemmat finalistit saavat suunnitella paitsi ravintolansa menun myös sisustuksen. Haasteessa kokataan New Yorkissa, ja voittaja saa merkittävän edun finaalia varten. Amerikkalainen realitysarja. (41')
60 min
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa: Ensimmäiset asiakkaat
Tänään 11:00
katsomo.fi
Ilmassa on jännitystä, kun kokkikokelaat valmistavat illallisen ensimmäisille asiakkaille. Nuorten perheenjäsenet tulevat syömään. Kaksi nuorista pääsee Lontooseen tapaamaan Jamie Oliveria. Edessä on myös kahden viikon työharjoittelu. Viimeisen kokeen jälkeen selviää, ketkä reputtavat ja ketkä pääsevät Fifteeniin töihin. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki…
45 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Dublin. Anthony Bourdain tutustuu minilomallaan Dublinin nähtävyyksiin ja erityisesti kaupungin ruoka- ja juomakulttuuriin. Jaksossa selviää myös, mikä on paras krapulalääke. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 10:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/13. Korealaiset nuudelit ja mykyt. Marja ja Jean-Georges tekevät makumatkan korealaisten perinneruokien maailmaan valmistamalla ja maistelemalla erilaisia, perinteisiä korealaisia nuudeli- ja mykyruokia. (24')
30 min
Jamie Oliver Italiassa: Le Marche
Tänään 10:30
katsomo.fi
Jamie lähtee Le Marchen vuoristomaisemiin tutustumaan metsästäjäperheen elämään. Villillä seudulla hän joutuu kohtaamaan sekä elämän raadolliset realiteetit että paikallisen mummomafian, joka haastaa hänet pastantekokilpailuun. Lopulta Jamie saa selville täydellisen villisikaragun salaisuuden.
Tutkijat väittävät selvittäneen mysteerin: Miksi elefantit eivät kuole syöpään?
Tänään 10:25
iltalehti.fi
Elefanttien kuolemaan johtavat syövät ovat paljon harvinaisempia kuin ihmisten. Utahin yliopiston tutkijat väittävät selvittäneen vuosikymmeniä ihmetyttäneen mysteerin. Tutkijat selvittivät muun muassa sen, että elefanteilla on enemmän vahingoittuneita soluja korjaavia geenejä kuin ihmisellä. Jukka Lehtinen Lähde: CNN

Suositeltua

Sannin tulkinta Antti Tuiskun kappaleesta Yksinäinen tarjoaa maagisen herkän hetken jokaiselle kuulijalleen
Eilen 21:18
iltasanomat.fi
Kovaa kamaa Norjasta – ryhävalaat pulikoivat revontulten loimussa
Eilen 22:54
iltasanomat.fi
Tuiskun Hyökyaalto muuttuu Vicky Rostin coverina voimaiskelmäksi!
Eilen 21:20
iltasanomat.fi
Antti Tuiskun ja Sannin kaunis duetto: Yksinäinen
Eilen 21:56
iltasanomat.fi
Pohjois-Koreassa alkoi jättiparaati - yksi maan suurimmista
Tänään 09:15
iltalehti.fi
65 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:50
ruutu.fi