UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pariisiin saapunut Barack Obama suuntasi heti Bataclaniin
Tänään 02:44
iltasanomat.fi
22 min
Pelastajat: Paritalo liekeissä
Tänään 01:50
katsomo.fi
Tunnelin louhintatyömaalla paikannetaan savun alkulähdettä. Pelastajia työllistää myös autokatoksesta paritaloon levinnyt tulipalo.
22 min
Pelastajat: Opiskelijatyttöjen tuliset kokkailut
Tänään 01:20
katsomo.fi
Opiskelijatyttöjen kokkailut päättyvät palohälytykseen. Arkinen tulipalon tarkistustehtävä saa yllättävän ja vaarallisen käänteen kun palomiehet altistuvat tuntemattomalle kaasulle.
Nyt on söpöä: Pandakolmoset telmivät ja painivat keskenään
Eilen 23:38
iltasanomat.fi
Maailman söpöimmät kolmoset, Mengmeng, Shuaishuai ja Kuku innostuivat telmimään ilman viiletessä Etelä-Kiinassa. He ovat maailman ainoat pandakolmoset.
58 min
Formula 1: Kausikooste 2015
Eilen 22:46
katsomo.fi
Toimittajana Miiro Koivula. Selostajana Oskari Saari.
15 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 22:31
katsomo.fi
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:21
katsomo.fi
2 min
UFC: Amirkhani: "It's payback time"
Eilen 22:21
katsomo.fi
3 min
Viikon sää
Eilen 22:18
katsomo.fi
2 min
Alppihiihto: Andreas Romarilla vaikea alku maailmancupissa
Eilen 22:01
katsomo.fi
Marttyyrien ääni: Maailman suljetuin diktatuuri
Eilen 22:00
tv7.fi
Ympäri vuoden toimii joukko kristittyjä Etelä-Koreasta käsin keksinen keinot, miten evankeliumi voi päästä yli maailman suljetuimman diktatuurin muurin. Jan Martikaisen ja Aki Miettisen raportti Korean niemimaalta.Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Marttyyrien ääni tuo vainotun seurakunnan äänen…
9 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
5 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
Raamattu rakkaaksi: Jeesus kohtaa verokarhun
Eilen 21:45
tv7.fi
Tutkimme sitä, miksi Jeesus menee sortajan luo kylään sorretun sijasta, ja miten sortajan sydämestä katoaa rahanhimo.Mailis Janatuisen opetus perustuu raamatunkohtaan Luukas 19:1-10.Mailis Janatuisen opetussarja käsittelee Raamatun henkilöiden elämää. Janatuinen tunnetaan ympäri maailmaa levinneestä raamattupiirimateriaalistaan, Ilosanomapiiristä. www.ilosanomapiiri.fiRaamattu…
Q&A: Kuuden kuukauden jälkeen
Eilen 21:41
moontv.fi
Toukokuusta marraskuuhun on tasan puoli vuotta ja niin kauan joutuivat Tommi & Rauli odottelemaan yleisön reaktioita 48 tunnin haasteeseen. Tässä nyt siis on sunnuntaina 29.11.2015 kuvattu keskustelu, jossa Tommi & Rauli avaavat vähän tarinoita 48 tunnin haasteen takaa. Edelleenkin voi kuitenkin laittaa kysymyksiä vaikka tähän kommentteihin. Kyllä Tommi & Rauli…
SAK:n Lyly: Neuvottelut jatkuvat
Eilen 21:30
iltasanomat.fi
SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly kommentoi ISTV:lle yhteiskuntasopimusneuvottelujen jatkuvan edelleen. SAK:n työvaliokunta piti sunnuntaina kolmituntisen kokouksen. SAK haluaa jatkaa edelleen neuvotteluja, mutta auto- ja kuljetusalan liitto AKT ei kokouksen jälkeenkään kannata sopimusneuvottelujen jatkamista.
30 min
Täydellinen kesä: Äiti
Eilen 21:30
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Per Ivar ja Eva odottavat saavansa viettää viimeiset lomapäivänsä mökillä romanttisissa tunnelmissa kahdestaan, mutta paikalle ilmestyykin Per Ivarin äiti ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Terje joutuu palaamaan kaupunkiin töihin, ja Anki jää yksin mökille nauttimaan kesän viimeisistä päivistä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä…
2 min
Alppihiihto: Mayrpeterin kaatumisella
Eilen 21:27
katsomo.fi
Pariisissa ilmastomielenosoitus - yli 200 pidätettiin
Eilen 21:26
iltasanomat.fi
Pariisissa poliisi on ottanut kiinni yli 200 ihmistä sen jälkeen kun aktivistit kahakoivat poliisin kanssa ennen kansainvälisen ilmastokokouksen alkua. Sisäministeri Bernard Cazeneuven mukaan kiinni otetuista yli 170 joutui jäämään poliisin huostaan. Aktivistit heittelivät poliiseja pulloilla ja kynttilöillä, ja mellakkapoliisi käytti kyynelkaasua heitä vastaan.…
93 min
Elokuva: Rakkaus kestää kolme vuotta
Eilen 21:25
areena.yle.fi
(L'amour dure trois ans, Ranska 2011) Anne haluaa erota kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Marc on varma, ettei aito rakkaus voi kestää kolmea vuotta kauempaa. Alice saa hänet kuitenkin arvioimaan asiaa uudelleen.
5 min
Keno
Eilen 21:25
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
Sadat turvapaikanhakijat ottivat rajusti yhteen lentokentällä
Eilen 21:24
iltasanomat.fi
Sadat turvapaikanhakijat ottivat väkivaltaisesti yhteen viikonloppuna Berliinissä sattuneissa joukkotappelussa. Tilanne kärjistyi vastaanottokeskuksessa Tempelhofin käytöstä poistetulla lentokentällä lounastarjoilun aikana. Tappelussa oli osallisena useita satoja ihmisiä. Aseinaan he käyttivät veitsiä ja keppejä.
4 min
Uutisjutut: Rikos: Rikoskonstaapeli: "Tämä on täysin poikkeuksellista"
Eilen 21:18
katsomo.fi
Ilpoisten piiri: Herran ilmestyminen elämässämme
Eilen 21:15
tv7.fi
Puhetta sitä kuinka Jumala ilmestyy meidän elämässämme samalla tavalla kuin Raamatun henkilöiden elämissä. Vieraana Soile Inkari.Ilpoisten iloinen piiri kokoontuu Turun Martinkirkossa joka tiistai klo 19.00 alkaen. Ilpoisten piiri tekee myös seurakuntavierailuja lauantaisin Tuula Ekbomin johdolla.www.ilpoistenpiiri.net ja www.pasuunasoi.com Ilpoisten piiri Turun…
48 min
Kotikatsomo: Haamukirjoittaja
Eilen 21:05
areena.yle.fi
(12). Sarja päättyy. 6/6. Tytöille avautuu yhteinen tulevaisuus. Aarnella kiukku osuu omaan nilkkaan. K: Anneli Kanto. O: Lenka Hellstedt. N: Joanna Haartti, Jemina Sillanpää, Pirkko Uitto, Juhani Niemelä mm.
REJECTED! Tätä ei melkein julkaistu
Eilen 21:00
moontv.fi
Pari päivää sitten meillä tuli tavallisesta poikkeava esittely Creativen kuulokkeista. Harva tietää, että se oli kuvattu jo etukäteen, mutta tätä ei sitten saatu laittaa ulos. Ei me vaan tiedetä miksi? - REJECTED! Tätä ei melkein julkaistu
21 min
Solsidan - Onnea onkimassa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Osa 7/10. Anna on saanut roolin poliisisarjassa ja tekee opintomatkan oikeiden poliisien pariin. Kierrätyskyttääjä läksyttää Alexia kierrätysasemalla. Fredde ja Mickan kokeilevat roolipelejä.
30 min
Täydellinen kesä: Kesäjuhlat
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 1, 9/10. Per Ivar ja Eva yrittävät tivata Oddvarilta allekirjoitusta mökin papereihin, mutta Oddvar on kiinnostuneempi perheen järjestämistä perinteisistä kesäjuhlista. Ankin vihjailuista onkeensa ottanut Terje päättää piristää parisuhdetta. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
20 min
Urheiluruutu
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
55 min
Drop Dead Diva
Eilen 20:45
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 13/13. Sydän koetuksella. Vierailijana Sopranos-sarjasta tuttu Jamie-Lynn Sigler. Owen pyytää Janeä muuttamaan ulkomaille. Parker tapaa poikansa, ja Stacy on pahoissa vaikeuksissa. Amerikkalainen draamasarja. (42')
44 min
Sibelius-viulukilpailu 2015: Kyung Ji Min (KOR). Välierä - Semifinal
Eilen 20:32
areena.yle.fi
Timo Koskinen, piano. - Nam: Taste for the Arts. Debussy: Sonaatti. Sibelius: Humoresque 1 & 2. Waxman: Carmen Fantasia.
15 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
89 min
Uusi Sherlock
Eilen 20:20
areena.yle.fi
Kausi 1, 3/3. Elämä pelissä. Sherlock on kyllästynyt, kunnes hänet imaistaan mukaan kissa ja hiiri -leikkiin, joka tarjoaa vaaroja korkein kertoimin. Onko Sherlockista voittajaksi? T: BBC. (U)
7 min
Naurupalat
Eilen 20:10
areena.yle.fi
Kanadalainen sketsisarja, 2014
60 min
Jane the Virgin: Kolmastoista luku
Eilen 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 13/22. Ultraäänitutkimuksessa selviää, että Janen ja Rafaelin vauvalla saattaa olla jokin vialla. Jane joutuu pakkolepoon ja jättää valmistujaisensa väliin. Michael ja Nadine saavat lopulta selville, kuka Sin Rostro todella on. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään.
85 min
Tripla
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/10. Kolme näyttelijätiimiä, joiden mentoreina kotimaisen sketsitaivaan kokeneimmat ja palkituimmat konkarit (muun muassa Vesa Vierikko, Tommi Korpela, Eija Vilpas, Pirjo Heikkilä ja Kari Ketonen), viikoittain vaihtuvissa tyyleissä ja teemoissa - tätä kaikkea on Tripla! Tripla on myös ennennäkemätön koko viikon kestävä 24/7-viihdeshow: 12 vallatonta,…
50 min
Dok: Teehetki
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Viisi iäkästä chileläistä naista on tavannut toisensa kerran kuussa jo 60 vuoden ajan. Pitkä perspektiivi asioihin on häivyttänyt keskustelusta turhat estot. Kamera hyväilee kauniisti naisten kasvoja ja pöydän herkkuja.
61 min
Myytinmurtajat: Tähtien sota - myytin paluu.
Eilen 20:00
katsomo.fi
Valosapelien sähinää ja leffamyyttejä. Adam ja Jamie palaavat Tähtien sota -myyttien kimppuun. Tällä kertaa tutkitaan, onko valosapelitaistelussa isokin etu seistä ylärinteessä, niin kuin Obi-Wan väittää. Entä voiko sädeaseen ammusta oikeasti väistää?
Perheenäidin surma toi pelon Tuusulaan
Eilen 19:59
iltasanomat.fi
– Ihmiset ovat huolissaan. Mietitään, miten meidän pienessä Peyton Placessa voi käydä näin, tiivistää hyryläläisten tuntoja ravintola Päämajan omistaja Santtu Ahlgren.
50 min
Drop Dead Diva
Eilen 19:55
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/13. Morsiusmylläkkä. Jane edustaa morsianta, joka on jäänyt jalkoihin morsiuspukujen alennusmyynnissä. Grayson ja Owen nokittelevat toisiaan ja päätyvät keskiajalle. Menestys nousee Stacyn päähän. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Suositeltua

65 min
Top Gear: Ilmatyynypaku
Eilen 16:00
katsomo.fi
45 min
Doc Martin
Eilen 16:00
areena.yle.fi
4 min
Uutisjutut: Rikos: Rikoskonstaapeli: "Tämä on täysin poikkeuksellista"
Eilen 21:18
katsomo.fi
10 min
MTV Sport: F1 Extra
Eilen 19:20
katsomo.fi
14 min
Seniori työssä
Eilen 15:45
areena.yle.fi
125 min
Formula 1: Abu Dhabin GP: Vettel päästää Räikkösen toistamiseen edelleen
Eilen 16:08
katsomo.fi