UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Leijonan luola USA
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 18/22. Hassu rättikauppias. Harhainen yrittäjä pyörittää käänteistä nettideittipalvelua. Äidit haluavat lasten petaavan sänkynsä. Hassu rättikauppias haluaa pelastaa maailman. Rokottamiskipu helpottuisi, jos tuote olisi kaupoissa. Amerikkalainen sarja. (41')
30 min
Laiva
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 31/40. Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21')
Autopommi-iskut tappoivat useita Bagdadissa
Tänään 02:05
iltasanomat.fi
Lisäksi ainakin pitkälle toistakymmentä henkilöä on loukkaantunut. Pommi-iskut tehtiin myöhään torstaina kahden viiden tähden hotellin parkkipaikoilla, kertoo uutistoimisto Reuters. Uutistoimisto AFP:n mukaan kuolleita on ainakin kolme, kun taas Reuters puhuu vähintään kymmenestä kuolleesta. Poliisi löysi toisen hotellin läheltä vielä kolmannen autopommin, jota…
60 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 02:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. East Side Story. Joan on innoissaan, sillä hänen kädenjälkensä valetaan sementtiin pienessä newyorkilaisessa teatterissa, ja Melissa ja Cooperkin tulevat mukaan seremoniaan. Joan vie Cooperin katsomaan Broadway-näytelmää ja päättää hankkia tälle siitä roolin keinoja kaihtamatta. Amerikkalainen sarja. (42')
60 min
Pomo piilossa
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/10. Parempi panimo. Panimon lakinainen kiertää toimipaikoissa ympäri maata ja tutustuu miesvaltaiseen alaan niin tuotantolinjalla yövuorossa kuin makutestauksessakin. Matkan varrella hän kohtaa työlleen omistautuneita ihmisiä. Kanadalainen realitysarja. (43')
60 min
Virta
Tänään 01:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 11/12. Kiinatar, osa 1/2. Tuntematon aasialaisnainen löytyy kuoliaaksi hakattuna Ämmässuon kaatopaikalta. Tapaus vaikuttaa ensin kiinalaisten keskinäiseltä välienselvittelyltä, mutta hiljalleen jäljet johtavat huomattavasti isompaan ja pelottavampaan kuvioon. Lähelle osuvat tragediat saavat jatkoa, kun tutkintaan osallistunut Virran vanha ystävä…
65 min
Nätti nakuna
Tänään 01:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 18. Kuihtunut kaunokki. Entinen seiväshyppääjä Charlotte joutui selkäsairauden takia lopettamaan urheilun ja samalla jättämään hyvästit urheilijan kropalle. Hän ei hyväksy uutta, painavampaa minäänsä ja häpeää selkänsä leikkausarpia yli kaiken. Gok haluaa saada hänet puhkeamaan uudestaan kukkaan. Englantilainen sarja.
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 10/10. Uskomattomia temppuja. Internetistä löytyy paljon uskomattomia videoita, joissa osassa rikotaan maailmanennätyksiäkin. Yllättävilläkin välineillä voi soittaa musiikkia, ja joskus musisoijan ikä voi hämmästyttää. 13-vuotias tyttö pyörii pitkään päällään, ja amerikkalaiset maistelevat hapansilakkaa. Englantilainen sarja. (21')
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 9/10. Mokien maailma. Internetin 20 hulvattomimman hölmöilyvideon listalla nähdään onnettomuuksia niin liikennemerkkien, uima-altaiden kuin kodinkoneidenkin kanssa. Englantilainen sarja. (22')
33 min
Lainvalvojat
Tänään 00:08
katsomo.fi
Aseellinen ryöstö Itä-Helsingissä. Koirapoliisi menee rauhoittamaan vaaralliseksi tiedettyä henkilöä. Dokumenttaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä.
57 min
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Eilen 23:55
areena.yle.fi
Euroopan unionin rajoitukset ajavat puolalaiskalastajat epätoivoon. Tutkijoiden mukaan Itämeren turska on vaarassa kuolla ylikalastukseen, kalastajien mielestä turskakanta on hyvä ja kestää kalastusta. (U)
30 min
Rantavahdit
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 14/14. Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa pahasti surffilautaan. 71-vuotias mies kärsii sydänvaivoista, ja kaksivuotiasta tyttöä joudutaan elvyttämään. Australialainen sarja. (22')
60 min
Blue Bloods
Eilen 23:45
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/23. Raha ratkaisee. Dannyllä ja Lindalla on rahaongelmia. Danny tekee kuutamokeikkaa ja saa sen myötä houkuttelevan työtarjouksen. Koko suku on huolissaan Henryn ajokyvystä, mutta itsepäiselle ikäihmiselle on vaikea puhua järkeä. Amerikkalainen draamasarja. (38')
33 min
Lainvalvojat
Eilen 23:35
katsomo.fi
Väkivaltarikosyksikkö tutkii puukotusta Pohjois-Helsingissä. Dokumentaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä.
30 min
Rantavahdit
Eilen 23:15
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/14. Historiallinen helleaalto. Sarja päättyy. Bondilla on meneillään Sydneyn historian kuumin viikko, ja rantavahdeilla on kädet täynnä töitä lämpöhalvausten uhrien ja meressä vilvoittelevien uimareiden kanssa. Australialainen sarja. (21')
60 min
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:55
areena.yle.fi
11 min
Kino Suomi: Suomen Talvisota
Eilen 22:54
areena.yle.fi
(1970) Undergroundelokuva. Työryhmä M. A. Numminen, Peter Widén ja Markku Into. Jarkko Laine, Pekka Kejonen, Rauli Badding Somerjoki, Harro Koskinen, Rauli Pole Ojonen.
2 min
Kino Suomi: Beautiful people
Eilen 22:51
areena.yle.fi
(1969) Seksuaalinen vapautuminen kajastelee Matti Kuortin, Erkki Peltomaan ja Pekka Ervamaan kokeellisessa oppilastyössä.
2 min
Whole truth and nothing but the truth
Eilen 22:48
areena.yle.fi
(1968) Taideteollisen oppilaitoksen kokeellista elokuvaa olivat tekemässä Pirjo Honkasalo, Timo Aarniala, Anki, Timo Linnasalo, Elina Katainen, Erkki Seiro ja Inger Nylund.
3 min
Kino Suomi: Kaksi kanaa
Eilen 22:45
areena.yle.fi
(1963) Eino Ruutsalon kokeellinen taideanimaatio, jonkä äänimaailman on luonut Otto Donner. Naisosassa Ritva Vepsä.
60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/8. Lähihoitajaksi valmistunut Emilia lähtee saarelle hakemaan uudenlaista kokemusta. Ihastuuko Emilia machoon maalaismieheen Jesseen vai sosiaaliseen kaupunkilaisnuorukaiseen Joonaan? Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
30 min
Poliisit
Eilen 22:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 23/56. Vantaa. Partion pelisuunnitelma yön varalle on taltuttaa rosvot a) tuurilla b) taidoilla. Illan ottelu sujuu ja sisältää muun muassa notkean rotan, seuraa kaipaavat herrat, klassiset makkaraperunat, huumetakavarikon ja etsintäkuulutetun pidätyksen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
4 min
Kino Suomi: Kineettisiä kuvia
Eilen 22:41
areena.yle.fi
(1962) Eino Ruutsalon abstraktissa elokuvassa filmiä on maalattu, raaputettu ja syövytetty erilaisten värien ja efektien aikaansaamiseksi. Musiikki Kaarlo Kaartinen ja Otto Donner.
7 min
Elävä arkisto: Kino Suomi: Kotka
Eilen 22:33
areena.yle.fi
(1962) Riitta Vainio tanssii koreografiansa Kotka, jota pidetään modernin tanssin lähtölaukauksena Suomessa. Lyhytelokuvan on ohjannut ja leikannut Eino Ruutsalo. Musiikki Otto Donner.
4 min
Kino Suomi: Hyppy
Eilen 22:29
areena.yle.fi
(1965) Eino Ruutsalon kokeellinen lyhytelokuva on osittain piirretty ja raaputettu suoraan filmille. Musiikki Erkki Kurenniemi ja Otto Donner.
16 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:23
katsomo.fi
14 min
Yleisurheilu: Kauden tähtäin 13 sekunnin alituksessa
Eilen 22:23
katsomo.fi
14 min
HJK: Mestarien Liiga ensisijainen tavoite
Eilen 22:23
katsomo.fi
2 min
Päivän sää
Eilen 22:21
katsomo.fi
10 min
Kino Suomi: DIMI-baletti
Eilen 22:18
areena.yle.fi
(1971) Erkki Kurenniemi esittelee liikkeen mukaisesti ääntä tuottavan tietokoneohjelmansa, ja tanssija Riitta Vainio esittää pienoisbaletin syntetisaattorin kanssa. Tuotanto TV1 Viihde.
13 min
Kino Suomi: Spindrift
Eilen 22:04
areena.yle.fi
(1966) Säveltäjä Jan Barkin ja Erkki Kurenniemen yhteistyönä syntynyt abstrakti kokeellinen lyhytelokuva Mika Taanilan ja Petri Kuljuntaustan Kiasmalle rekonstruoimana kopiona. Rekonstruktion tuotanto Kiasma/Perttu Rastas.
35 min
Duudsonit: Osa 8. Katastrofi lähdössä.
Eilen 22:00
katsomo.fi
Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he…
52 min
Ulkolinja: Kreikkalainen sanakirja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kreikkalaiset ovat antaneet kasvot Euroopan pahimmalle talouskriisille. Kriisi on alkujaan kreikkalainen sana. Jos Kreikka ei löydä ulospääsyä, sitä uhkaa täysi katastrofi. Myös katastrofi on kreikkalainen sana.
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
52 min
Dok: Tenniskylän miehet
Eilen 22:00
areena.yle.fi
(Men with balls, Unkari, 2013) Vain 126 asukkaan unkarilaiskylässä vallitsee 98 prosentin työttömyys. Tarmokas pormestari hakee rahoitusta tenniskentälle, ja pian tennis täyttää päivät. Ohjaaja: Kristóf Kovács.
42 min
Bates Motel
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 1/10. Miten Norman Batesista tuli kauhuklassikon tappaja? Norman on 17-vuotias kun isä kuolee tapaturmaisesti. Dominoiva Norma-äiti aikoo aloittaa alusta uudessa paikassa. Hän ostaa vanhan motellin White Pine Baysta.
60 min
Nakudeitit
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/11. Piirroksia ja pahoinvointia. Kukkaistyttö ja tuleva taideterapeutti Ashley etsii luovaa ja luotettavaa miestä. Nörtistä vapaaottelijaksi muuntautuneen Gregin rakkauselämän epäonni uhkaa jatkua nakudeiteilläkin. Löytävätkö deittailijat onnen alastomien ehdokkaiden joukosta? (39')
Veikkausliigan huippuhetket KTP-FC Lahti -ottelusta
Eilen 21:15
iltasanomat.fi
Hyvät, pahat ja pyhät: Sydän sykkii lähetystyölle
Eilen 21:15
tv7.fi
Hattulalainen Mirjami Keskimaa ja malesiankiinalainen Sebastian Cheng kertovat, miksi he evankelioivat ja ovat mukana aktiomatkoilla haastavissa olosuhteissa, Malesian ja Indonesian viidakoissa.Paavo Järvisen käsittelyssä elämän rosoiset puolet. Ohjelmassa kuullaan ihmisen kokoisia tarinoita, kuullaan musiikkia ja paneudutaan Raamatun sanaan.Paavo Järvinen on…

Suositeltua

52 min
Seksin suurkaupungit
Eilen 09:01
areena.yle.fi
Pääministeri Sipilän ensimmäinen tiedotustilaisuus
Eilen 16:43
hs.fi
29 min
Täydellinen päivä: Suhteita Ranskaan
Eilen 09:30
katsomo.fi
Presidentti Niinistö ja Juha Sipilä vitsailivat hallitusneuvotteluista tapaamisessa
Eilen 15:17
iltalehti.fi
52 min
Ulkolinja: Kreikkalainen sanakirja
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Onko uusi ulkoministeri kielimiehiä? Näin sujuu "lontoo"
Eilen 08:55
iltalehti.fi