UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Joulukalenterin tarina 2014, luukku 22
Tänään 06:17
iltasanomat.fi
Ristolainen osui Raskin taakse - Boston kiri voittoon
Tänään 06:09
iltasanomat.fi
Raannalle upea nollapeli!
Tänään 06:07
iltasanomat.fi
Edmonton tulitti Lehtosen vaihtoon - Dallas kiri silti voittoon
Tänään 06:03
iltasanomat.fi
Kuuntele: Kadonnut säkeistö täydentää rakastetun joululaulun
Tänään 05:10
hs.fi
Päivälehden arkiston tutkija Tenho Kokkonen löysi J. H. Erkon käsikirjoituksesta Jouluaatto (No, onkos tullut kesä) alkuperäisen neljännen säkeistön, jota ei ole julkaistu koskaan aikaisemmin. Vuonna 1883 kirjoitettu säkeistö sai lauletun kantaesityksensä vasta äskettäin Helsingin Sanomain Säätiön pikkujouluissa, ja HSTV lähettää sen nyt joulutervehdyksenä lukijoille.
HSTV:n Soivan joulukalenterin 22. luukku avautuu
Tänään 04:40
hs.fi
HS:n kulttuuritoimittaja Jukka Petäjä istuu iänikuinen sisäinen tonttulakki päässään– sama lakki kesät talvet – ja poimii joulumusiikin rannattoman laajasta tarjonnasta kuultavaksi aidot helmet eikä arvottomia lasihelmiä, joissa helisevät ontot joulun kellot. Soivan joulukalenterin 22. luukku avautuu tänään, ja siihen on valittu jokaiselle päivälle aina joulukuun…
New Yorkin poliisisurmaaja pyysi ihmisiä katsomaan tekoaan
Tänään 04:24
iltasanomat.fi
Hän sanoi sivullisille juuri ennen ampumista, että katsokaa, mitä aion seuraavaksi tehdä. Mies pyysi lisäksi ihmisiä seuraamaan häntä kuvapalvelu Instagramissa. Ampuja julkaisi Instagramissa uhkauksen tappaa kaksi poliisia vain muutamia tunteja ennen tekoaan. 28-vuotias mustaihoinen mies ampui poliisit partioautoon lauantaina. Hän käveli poliisien auton luo ja…
35 min
Jopet-show
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
35 min
Jopet-show
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 7/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
55 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/7. Välähdys menneestä. Jamesin vanha malliystävä Cathy tarvitsee lainaa liikeideaansa varten. Hän aikoo lyödä rahoiksi ratkaisemalla naisille kiusallisen vaivan. Keksijä Chris tarvitsee lainaa keksintönsä markkinointiin. Liikemies Paul haluaa pantata Ferrarinsa saadakseen sähkötupakkaa jakelevan yrityksensä kunnolla vauhtiin. Työtön Kelly taas…
Puolen kilometrin käytävä sumputtaa laivallisen Tallinnan-matkustajia
Tänään 02:52
hs.fi
Helsingin Länsisatamaan saapuva laivamatkustaja saa tallata sokkeloisia käytäviä pitkään ennen terminaaliin pääsyä. Uusi terminaali tuo helpotuksen. Toimittaja Samuli Laita, kuvaus ja editointi Janne Järvinen, grafiikka Uolevi Holmberg.
New Yorkin poliisiampujalla oli pitkä rikostausta
Tänään 02:51
iltasanomat.fi
28-vuotias tummaihoinen mies ampui kaksi poliisia partioautoon lauantai-iltapäivänä paikallista aikaa. Baltimoresta New Yorkiin matkustanut mies käveli poliisien autolle ja ampui heitä päähän. Poliiseilla ei ollut mahdollisuutta puolustautua. Ampumisen jälkeen mies ampui itsensä läheisellä metroasemalla. Muutama tunti ennen poliisien surmaamista mies oli ampunut…
Jännitteet kasvaneet Lähi-idän ruutitynnyrissä
Tänään 02:32
hs.fi
HS vieraili Temppelivuorella Jerusalemissa ja selvitti, mistä muslimien ja juutalaisten vihanpito pyhällä paikalla johtuu. Alue on jälleen ollut lähellä roihahtaa vihan liekkeihin. Toimittaja: Jukka Huusko, kuvaus: Laura Oja, leikkaus: Kristiina Marttinen
55 min
Suomen huutokauppakeisari
Tänään 02:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Aki ja Heli lähtevät Turun seudulle ja pääsevät tutustumaan muun muassa Wanhoihin kuppeihin. Markku jää kotiin korjaamaan perämoottoria. Kirsi hieroo kauppaa Muumi-figuureista. Kotimainen ohjelma. (42')
55 min
Asiaa seksistä
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
50 min
Vampyyrien sukua: Grand Guignol
Tänään 00:35
mtvkatsomo.fi
Elijahin iskettyä taikatikarin Klausin rintaan Rebekah ja Marcel pakenevat henkensä edestä niin pitkälle kuin mahdollista. Vai pakenevatko? Vuoden 1919 oopperapalon taustat selviävät, samoin Celesten salaisuudet. Amerikkalainen vampyyridraamasarja.
21 min
Tie
Tänään 00:34
areena.yle.fi
Doroga. Lyhytelokuva avioeropojasta, joka käyttää erikoista kyytiä tavatakseen toisessa kaupungissa asuvaa isäänsä. O: Max Ksjonda. T: Premium Films.
4 min
Huumorijoulukalenteri
Tänään 00:10
areena.yle.fi
Luukku 22/24. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.
11 min
Casus belli
Tänään 00:09
areena.yle.fi
Kun yksi kaatuu, muut kaatuvat perässä. Kreikkalainen lyhytelokuva. O: Yorgos Zois. T: Pan Entertainment SA, Kreikka.
3 min
Näin tehtiin Joulukalenteri: Viimeinen kuvauspäivä
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 22: Viimeinen kuvauspäivä. Joulukalenteria valmisteltiin vuosi ja kuvattiin yhteensä 30 päivää, joten viimeinen kuvauspäivä oli täynnä tunnetta.
1 min
Hajbo
Tänään 00:01
areena.yle.fi
Du visste inte hur roligt det är att damma mattan.
12 min
Frank-Ètienne kohtaa onnen
Eilen 23:56
areena.yle.fi
Gerard Depardieu näyttelee epätoivoista ovelta ovelle myyjää, joka joutuu kesken hommien tuntemattoman naisen pyöritykseen. O: Constance Meyer. Mv.
55 min
Liv D
Eilen 23:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2. Paluu parrasvaloihin. Entinen poptähti Claire Richards jatkaa kamppailuaan painonsa kanssa. Hän haluaa kuitenkin muistuttaa yleisölle, että on muutakin kuin jojolaihduttaja, ja päättää palata esiintymislavoille. Claire tapaa myös ravitsemusterapeutin, jolla on oma sanansa sanottavanaan Clairen ruokailutottumuksista. Dokumentti. (42')
43 min
Mad Dogs
Eilen 23:55
areena.yle.fi
4/4. Äijät ovat entistä pahemmassa lirissä. Nyt on käsissä jo toinen ruumis eikä niistä ole tunnetusti helppoa hankkiutua eroon huomaamatta. Miesten mielenrauha on murusina kun kehenkään ei voi luottaa, ei edes kaveriin.
3 min
Yö pitkä, elokuva lyhyt 2014
Eilen 23:53
areena.yle.fi
4/4: Kokoelma kansainvälisiä lyhytelokuvia: Frank-Ètienne kohtaa onnen, Casus belli, Vain rauha jää, Tie.
12 min
Ö
Eilen 23:40
areena.yle.fi
Kari Juusosen animaatio palkittin tammikuussa 2012 uudella kotimaisella lyhytelokuvapalkinnolla - Kettu-palkinnolla. Tarina munarosvosta ja tyrannista, joka oppii myötäelämisen taitoa. T: Vanillla Production Oy/2011.
9 min
Munaralli
Eilen 23:31
areena.yle.fi
Kaisa Penttilän animaatiossa pulupariskunnan muna saa jo odotusaikana kokea vanhempiensa sille asettamia toiveita, mutta tilanne pahenee merkittävästi kun muna viedään esiintymiskilpailuun. T: Edith Film/2009.
8 min
Helsingin kesä
Eilen 23:23
areena.yle.fi
Kokeelllinen animaatiodokumentti kesäisestä Helsingistä. O: Maria Björklund. T: Osuuskunta Animaatiokopla/2011.
4 min
Uusi Kino: Perhe
Eilen 23:19
areena.yle.fi
Jos et ole kuin kaikki muut, niin sinun pitää sukeltaa syvemmälle löytääksesi kavereita. O: Tatu Pohjavirta & Aki Viikilä.
7 min
Kuhina
Eilen 23:12
areena.yle.fi
Joni Männistön animaatio kertoo lapsesta, joka löytää kuolleen linnun sisältä elämää ja alkaa leikkiä sen kanssa. T: Turun Ammattikorkeakoulu Oy/Taideakatemia/Animaatio, 2011.
7 min
Viis varpaista
Eilen 23:04
areena.yle.fi
Kari Pieskän animaatio lastenkasvatuksesta, joka joskus on puuroa, pukemista ja hampaiden harjaamista. T: Turun Ammattikorkeakoulu Oy/Taideakatemia/Animaatio, 2013.
2 min
Yö pitkä, elokuva lyhyt 2014
Eilen 23:01
areena.yle.fi
3/4: Kotimaisista animaatioista ensi-illassa Viis varpaista, Kuhina ja Perhe. Uusintana Helsingin kesä, Munaralli ja Ö.
55 min
Valheen vangit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/12. Silikonit. Nina on hankkinut silikonirinnat siskonsa miehen kauneuskirurgisella klinikalla. Pian Nina alkaa oireilla hengenvaarallisesti, eikä hän ole ainoa. Lopulta kaikki Ninan elämässä on vaakalaudalla. Kotimainen ohjelma. (41')
55 min
Outoa vai mitä?
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Mielen voimaa ja hobitteja. Jaksossa käsitellään psyykkisiä voimia, ihmisen raajojen regeneraatiota ja "hobittia", joka eli eräällä Indonesian saarella vielä 18 000 vuotta sitten. Amerikkalainen sarja. (45')
14 min
Tyttö ja koirat
Eilen 22:47
areena.yle.fi
Kolme teinityttöä on matkalla juhliin. Outo löytö rannalta muuttaa vääjäämättömästi heidän ystävyyssuhteensa. O: Selma Vilhunen & Guillaume Mainguet. T: Nordic Factory.
MTV Sport: Leijona Extra
Eilen 22:43
mtvkatsomo.fi
12 min
Kuuntele
Eilen 22:34
areena.yle.fi
Maahanmuuttajan yritys tehdä valitus tanskalaisella poliisiasemalla saa erikoisia piirteitä, kun paikalle tuotu tulkki ei halua kertoa kaikkia naisen kertomia asioita. O: Hamy Ramezan & Rungano Nyoni. T: Nordic Factory.
50 min
Beauty and the Beast
Eilen 22:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 14/22. Mahdoton valinta. Vincent suostuu tapaamaan Heatherin karistaakseen tämän epäluulot, mutta tapaamisella on päinvastainen vaikutus. Joen palkintojuhla päättyy traagisesti. Amerikkalainen draamasarja. (40')
Euro Hockey Tour: Venäjä: Leijonat voitolla turnauksen kakkosia
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Suomen kiekkoleijonat päätti Venäjän EHT-turnauksen 3-2 voittoon Ruotsista. Eilisen tapaan myös tänään ratkaisu saatiin vasta voittomaalikilpailun kautta.
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Subin yöjuontajat sekoilivat humalassa
Eilen 13:51
iltasanomat.fi
Nyt riittää ruikutus - Näin laitat joulustressin pellolle
Eilen 09:02
iltasanomat.fi
37 min
Aamusydämellä
Eilen 09:05
areena.yle.fi
55 min
Marbellan täydelliset talot: Yläilmoissa
Eilen 10:05
mtvkatsomo.fi
Puolen kilometrin käytävä sumputtaa laivallisen Tallinnan-matkustajia
Tänään 02:52
hs.fi
15 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:30
mtvkatsomo.fi