UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ghost Recon: Wildlands - Free Update Tier 1 Mode Trailer
Tänään 16:07
gamereactor.fi
Ghost Recon: Wildlands - Free Update Tier 1 Mode Trailer
Muistitko korvatulpat? Näin saat niistä parhaan hyödyn festareilla ja nukkuessa
Tänään 16:05
iltalehti.fi
Korvatulppia tarvitaan, kun mennään festareille, yövieras kuorsaa, hotellissa mölytään, haluat nukkua matkan aikana tai jos olet erityisen herkkäuninen. Korvatulpat olisi viisasta olla varmuuden vuoksi mukana aina, kun lähdetään matkalle. Vieraassa paikassa yöpyessä mikä tahansa pienikin ja hieman omituinen ääni voi häiritä niin, että unen päästä voi olla vaikea…
★★★★★ 1000 Top Rated - Game Trailer
Tänään 15:14
gamereactor.fi
★★★★★ 1000 Top Rated - Game Trailer
Näin saat nuuskastasi parempaa kotikonstein
Tänään 15:00
moontv.fi
Miten saa yhdistettyä jallun ja nuuskan? Miksi kukaan haluaisi yhdistää näitä kahta? Noh meidän oma jallutohtorimme Mikko Oittinen haluaa näin tehdä jostain syystä ja nyt näyttää sen teillekkin. - Näin saat nuuskastasi parempaa kotikonstein
21 min
Palanen: Viimeinen työpäivä: Viimeinen työpäivä
Tänään 14:38
areena.yle.fi
Eläkkeelle jääminen on aina yhden aikakauden loppu, mutta samalla myös uusi mahdollisuus. Käsikirjoitus ja ohjaus Jukka Kärkkäinen. Tuotanto Jahnu Oy. (U)
48 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Jakso 3: Venehallin pelastus
Tänään 14:29
katsomo.fi
Pariskunta kunnostaa kodikseen vanhan meripelastusaseman Tenbyn upealla hiekkarannalla. Vaimo kasvoi pelastusyhteisön piirissä, ja mieskin ihastui paikkaan, vaikkei osaakaan uida eikä paikalle vie edes kunnon tietä. Hallissa riittää tilaa, mutta merivesi on tehnyt tehtävänsä ja virkakoneisto heittää jatkuvasti kapuloita rattaisiin. Osa töistä täytyy ajoittaa…
Call of Duty - Days of Summer Trailer
Tänään 14:19
gamereactor.fi
Call of Duty - Days of Summer Trailer
2 min
Viihdeuutiset: Neon 2:n Jussi ja Rami, Movetronin Päivi ja hyvin mennyt videohaastattelu
Tänään 14:19
katsomo.fi
Neon 2:n Jussi Rainio ja Rami Alanko sekä Movetronin Päivi Lepistö juttelevat toisilleen väärillä nimillä sekä kertovat omat ysärisuosikkibiisinsä.
90 min
MasterChef Australia
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 36/63. Meneekö viesti perille. Tänään valmistetaan rumista raaka-aineista kauniita ruokia, ja haasteen voittaja saa itselleen valtavan edun luovuustestiin. Kaikki apu onkin tarpeen, sillä tänään paluun tekee myös edelliseltä kaudelta tuttu painajaismainen haaste. Australialainen realitysarja. (73')
55 min
Supernanny Euroopassa
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/8. Parisuhdesoppa. Supernanny Jo Frost matkaa Zaandamiin Nielsin ja Estherin luo. Avioparin tytär Eliza käyttäytyy huonosti erityisesti äitiään kohtaan, ja käyttäytymisen syitä etsittäessä jokaisen saa luvan pysähtyä katsomaan itseään ja omaa toimintaansa peilistä. Amerikkalainen realitysarja. (41')
45 min
Sing It On
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/8. Tanssikuvioita ja romantiikkaa. All-Night Yahtzee ja AcaBelles valmistautuvat neljännesfinaaliin itsevarmuutta uhkuen. Orastava romanssi häiritsee kuitenkin keskittymistä. No Comment kerää varoja toimintaansa. Tanssikuviot tuottavat vaikeuksia. Amerikkalainen realitysarja. (41')
30 min
Andrew Maynen metkut
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/13. Nettihäpeä. Andrew auttaa Angelia maksamaan kalavelat Kendralle, joka latasi nettiin epäedullisen kuvan Angelista. Lisäksi Andrew kunnostautuu ihmisten yhdistäjänä. Amerikkalainen viihdeohjelma. (20')
87 min
Olkitie
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Portugali 1900-luvun alussa. Mies palaa kostamaan veljensä kuoleman ja viedäkseen perheensä pois maasta, jossa valtion hirmuvalta ja korruptio rehottavat. O: Rodrigo Areias. (U)
29 min
Yksineläjä Severin
Tänään 13:30
areena.yle.fi
4/6. Severin joutuu kaivamaan ojia, kun pihalle kertyy vettä sadepäivänä. Kun homma on valmis, Severin voi rentoutua patikkaretkellä vuoriston piilopirtille.
The Swords of Ditto - E3 2017 Extended Gameplay Trailer
Tänään 13:14
gamereactor.fi
The Swords of Ditto - E3 2017 Extended Gameplay Trailer
The Swords of Ditto - Reveal Trailer
Tänään 13:13
gamereactor.fi
The Swords of Ditto - Reveal Trailer
60 min
Sinkkuillallinen
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17/31. Thaimaan-matkaaja. Jakson tähti on 24-vuotias Jess, joka työskentelee hoitajana Lontoossa. Treffiseuraksi olisi tarjolla leipuria, feissaria, postinkantajaa ja IT-konsultteja. Joukossa on myös erittäin innokas Thaimaan-matkaaja, joka haluaa jakaa kokemuksiaan. Englantilainen realitysarja.
60 min
Haasta Hans
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 8/10. Kirjailija Tuomas Vimma. Kirjailija Tuomas Vimma ystävineen heittää Hans Välimäelle japanilaisen haasteen. Tuomaksen yhdessä valmentajansa Sikke Sumarin kanssa suunnittelema menu kulkee Japanin keisarillisen perheen matkassa halki vuosisatojen. Hans ratsastaa yksin ja tekee parhaansa pysyäkseen perässä. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
4 min
Ravit: Kuninkuusravimuistoja, osa 1
Tänään 12:40
katsomo.fi
Harri Koivunen muistelee Petten vuonna 1993 Lappeenrannassa voittamaa ravikuninkuutta.
E3 17 - The GRTV Experience
Tänään 12:25
gamereactor.fi
E3 17 - The GRTV Experience
50 min
Top Chef
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/15. Joululaulu. Kilpailijat laittavat ruokaa suuriin hyväntekeväisyysjuhliin, ja osviittana toimii joululaulu. Keittiössä tapahtuu katastrofi. Vierailevina tuomareina Martha Stewart ja näyttelijä Natasha Richardson. Amerikkalainen sarja. (44')
46 min
Viidakkoperhe
Tänään 12:15
areena.yle.fi
Kausi 6, 1/10. Dannyn isä saapuu vieraaksi Leopard's Deniin. Isä ja poika ovat vieraantuneet toisistaan jo vuosia sitten. Pystyvätkö he muuttamaan välejään läheisemmiksi? Tilan leijonia uhkaa vaarallinen virus. (U)
Microsoft Ultimate Game Sale 2017
Tänään 12:03
gamereactor.fi
Microsoft Ultimate Game Sale 2017
Xbox Ultimate Game Sale 2017
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Xbox Ultimate Game Sale 2017
73 min
Uutisklipit: Perustuslakivaliokunta: Sote on perustuslain vastainen
Tänään 12:00
katsomo.fi
Perustuslakivaliokunta antoi sote-lausuntonsa torstaina. MTV Uutiset lähetti tiedotustilaisuuden suorana verkossa 29.6.2017.
2 min
Tenavat erikoisjaksot: En se minä ollut
Tänään 12:00
areena.yle.fi
En se minä ollut.
2 min
Nokkelikot askartelu: Pehkuja poroille
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Pehkuja poroille. Askartelu.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/9. Veden alle. James saa erikoisen tiedustelun, joka vie hänet Lanzarotelle kokeilemaan sukellusvenettä, josta omistaja tahtoo päästä eroon. Hatton Gardenin päällikkö Olga saa tulikokeensa. Englantilainen realitysarja.
70 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 8/15. Kuu kutsuu, kuuleeko Maa?. Avaruusnörtti ja taulukkolaskentanero Anthony haluaa järjestää muotitietoiselle Hollylle häät, jotka eivät ole tästä maailmasta. Holly haaveilee italialaisesta hääeleganssista ja pelkää saavansa kitsiä pursuavat teemahäät. Englantilainen dokumenttisarja.
2 min
Oi maamme!: Tee musavideo Pyhimyksen uuteen biisiin!: Tee musavideo Pyhimyksen uuteen biisiin!
Tänään 11:55
areena.yle.fi
Pyhimys teki Laineen Kasperin kanssa Oi maamme! -biisin, johon sinun pitäisi tehdä musiikkivideo tai visualisointi Ylen arkistomateriaaleista. Ohjeet, biisin ja materiaalit löydät täältä: yle.fi/oimaamme.
45 min
Ruotsin miljonääriäidit
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 2/10. Ilmanpudistusta. Marian perhe etsii uutta koiraa menehtyneen Bellan tilalle, Gunilla hakee sopivia miehiä deittailuohjelmaansa ja Britt kauhistelee meikkaajansa kädenjälkeä. Åsa saapuu Hollywoodiin ja kutsuu muut naiset lounaalle kotiinsa. Yhteenotolta ei vältytä, kun Gunilla ja Britt kohtaavat aiempien erimielisyyksien jälkeen. Ruotsalainen…
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 17/26. Taiteen ehdoilla. Taiteen ystävien värikkäässä kodissa yksi huone on osoittautunut sisustuksen kannalta ongelmalliseksi. Candicen ratkaisun lähtökohtana ovat taideteokset ja toive hauskasta ja viihtyisästä tilasta. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
25 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Sushi-ninja. Los Angelesin aasialaiskorttelissa Henkka & Niki hakevat oppia paikallisesta ravintolasta. Vastassa heillä on kruunattu Sushi-mestari Ken Yamada. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
60 min
Maailman makeimmat mokat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Tyriviä taaperoita. Tässä jaksossa mokailuvuoroon pääsevät lapset. Lisäksi nähdään myös mokailua polkupyörällä sekä auton ratissa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
28 min
Ali Show: Seksikäs Suklaa: Seksikäs Suklaa
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Seksikäs Suklaa. Somekoomikko on tullut tutuksi lyhyiden sketsivideoidensa kautta, ja sittemmin hän on tehnyt myös musiikkia sekä juontanut Radio Helsingissä.
Miten Tuska näyttäytyy italialaisille
Tänään 09:45
moontv.fi
Rodolfo, Ania, Marco kutsuttiin meidän mukaan Tuskaan. He ovat kaikki italialaisia, jotka opiskelevat suomen kieltä Italiassa yliopistossa. Suomi on tunnettu metallimusiikistaan ja kyseisen genren faneina ei tarvinnut kauaa heitä suostutella. - Miten Tuska näyttäytyy italialaisille
Poikkeuksellisen suuri kaasuräjähdys Auringossa tallentui videolle
Tänään 09:33
iltalehti.fi
Amerikkalainen Kansallinen valtamerien- ja ilmakehänlaitos NOAA on julkaissut videon Auringon pinnalla tapahtuneesta purkauksesta. 19. kesäkuuta tapahtunut purkaus heitti materiaa avaruuteen. Koronapurkauksissa plasmaa vapautuu uloimmasta kaasukehästä avaruuteen. Jos purkaus olisi tapahtunut lähempänä Auringon keskustaa, se olisi aiheuttanut avaruussääilmiöitä…
28 min
Paremman elämän toivossa
Tänään 09:30
areena.yle.fi
2/5. Ruotsin kaduille on tullut viime vuosina yhä enemmän kerjäläisiä. Keitä nämä ihmiset ovat? Tänään seurataan kirkon ja kansalaisjärjestön työtä heidän parissaan ja tavataan Gruia, joka on tullut Ruotsiin jäädäkseen.
30 min
Hyvää elämää: Torstai 29.6. Kesän vaivat, haavat ja taudit
Tänään 09:05
katsomo.fi
1 min
Hyvää elämää: Onko kyypakkauksesta hyötyä?
Tänään 09:05
katsomo.fi
Kyypakkaus ei ole yleisesti ottaen niin välttämätön tarvike kuin joskus on ehkä ajateltu.

Suositeltua

60 min
Katastrofitatuoinnit
Eilen 22:50
ruutu.fi
8 min
Huomenta Suomi: Tyhmiä kysymyksiä kyberturvallisuudesta
Tänään 07:10
katsomo.fi
6 min
Uusi Päivä: UPplus: UP+: Ei menny niinku Virtauksessa (2012): UP+: Ei menny niinku Virtauksessa (2012)
Tänään 09:00
areena.yle.fi
24 min
Martta puhuu: Martta koirankopissa / Martta mallina
Tänään 07:56
areena.yle.fi
8 min
Makujen aamu: Kesän parhaat burgerit grillissä
Tänään 07:20
katsomo.fi
55 min
Virta
Tänään 02:55
ruutu.fi