UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

TalkKarin jälkipelit suomenhevos-Derbystä: Voittajan kausi paketissa
Tänään 11:41
iltasanomat.fi
Eduskunnassa huutelevat konkarimiehet
Tänään 11:19
hs.fi
Mauri Pekkarisen (kesk) ja Ben Zyskowiczin (kok) on vaikea pysytellä hiljaa eduskunnan täysistunnoissa. Hyvä välihuuto elävöittää tylsää "paperista molottamista", perustelee Pekkarinen. Zyskowicz sai kerran huutia keskustan puhujalta.
Maitovalas leikitteli lapsilla - yritti säikyttää!
Tänään 10:50
iltalehti.fi
Maitovalas nimittäin käyttää ravinnokseen isohkoja kaloja ja muita mereneläviä. Lähde: YouTube / Michelle Cotton
HULVATONTA: Tämä lammas tuo hymyn huulille
Tänään 10:49
iltalehti.fi
Videon kuvannut Shannen löysi yhden päivän vanhan lampaan kylmästä talviyöstä, otti sen hoiviinsa, ruokki ja sai sen voimaan hyvin. Nyt Winter on muutaman viikon vanha. Lähde: YouTube / Life of Shannen
Poliisien törkytemppu tallentui usealle videolle
Tänään 10:49
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
12 min
Sherlock Jakki
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kuka vaivasi Vampyyrilepakoa? Vampyyrilepakko harjoittelee eläintarhan orkesterin koesoittoa varten. Kaikkia ei hänen yöllinen harjoittelunsa kuitenkaan miellytä.
13 min
Futaajat
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Tikkurilan nurmikentällä tapahtuu! Korson Palloseuran tytöt kokeilevat taitokisaa.
6 min
Raimo
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kavala kaksoisolento.
12 min
Karvinen
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Jo on aikoihin eletty : Misu on kateellinen Karviselle. Se nappaa aikakoneen ja käy muuttamassa menneisyyttä niin, ettei Karvinen olekaan enää Eskon lemmikki.
30 min
Pikakurssi kodinostoon
Tänään 10:00
ruutu.fi
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
43 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Nojatuolikirkon aiheena on itsensä tutkiminen. Saarnaajana on mediapastori Jan Ahonen. Isäntänä on Ville Talola.
7 min
Late lammas: Late Lammas
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Piileviä kykyjä.
30 min
SM-liiga
Tänään 10:00
ruutu.fi
Tähtipelaajien kesäharjoituksissa. Viikkomakasiini jatkaa valmistautumistaan kauteen ja vierailee harjoituksissa, jossa vilisee suomalaisia huippukiekkoilijoita. Millaisin ajatuksin Minnesota Wildin Mikael Granlund seuraa alkavaa Liiga-kautta? Viikkomakasiini listaa Liigan kovimmat tulijat ja paljastaa tryout-pelaajat tuntemukset.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
55 min
MasterChef Australia
Tänään 09:45
ruutu.fi
Katalonialainen kalapata. Mestarien oppitunnilla valmistetaan muun muassa katalonialaista kalapataa, helppoa kurpitsakeittoa ja herkullisia kirsikkatorttuja sekä opitaan keittämään kananmuna täydellisesti. Erikoisvieraaksi saapuu ravintoloitsija ja kokki Frank Camorra. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
Tytöt haastoivat ex-maajoukkuehyökkääjän pomputtelukisaan - näin kävi!
Tänään 09:30
iltalehti.fi
Pomputtelemassa Petra Piirainen (942 pomppua) ja Manta Räsänen (3268 pomppua, kunnes kengännauha aukesi). Video: Vesa Toivanen
Jenni Vartiainen paljastaa uuden puolen itsestään: Tunteet nousivat pintaan
Tänään 09:22
iltasanomat.fi
Jenni Vartiainen kertoo myös, että kappaleiden uudet versiot yllättivät hänet. - Osa kappaleista on laitettu aika uuteen uskoon. On hienoa katsoa, kun tyypit ylittää itsensä ja haastaa. Vartiainen ei myöskään osannut ennakkoon ajatella, että artistien ryhmäkemiat toimivat niin hyvin. - Ryhmän kanssa ei ollut mitään hätää, enemmän keskityttiin siihen, että ne…
30 min
Merimaili
Tänään 09:15
ruutu.fi
Uiva venenäyttely ja Lappeenranta. Vieraillaan Helsingin uivassa venenäyttelyssä ja tutustutaan Kansainväliseen 5m eli Vitonen-purjeveneluokkaan sekä veneillään AMT 230 DC -moottoriveneellä Lappeenrannassa. Kotimainen veneilyohjelma. 3. tuotantokausi.
38 min
Aamusydämellä
Tänään 09:05
areena.yle.fi
Köyhyys syö miestä. Veljekset Mathias ja Christian Rosenlund ovat sinnitelleet pitkään rahapulassa ja ilman toivoa paremmasta. (U). yle.fi/aamusydamella.
23 min
Pokémon
Tänään 09:04
mtvkatsomo.fi
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja.
57 min
Galaxi
Tänään 09:00
areena.yle.fi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen, Futaajat, Late Lammas, Raimo ja Sherlock Jakki. Katsottavissa Areenassa.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
60 min
Fashion Star
Tänään 09:00
ruutu.fi
Huippumuotia ja massamuotia. Jäljellä on 11 kilpailijaa. Heidän tehtävänään on suunnitella kaksi vaatekappaletta, joista toinen edustaa huippumuotia ja toinen massamuotia. Vaatteilla pitää olla jotakin yhteistä, mutta niiden on toimittava myös omillaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
60 min
Ruotsin karmein koti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Poikamiesboksi yhteiseksi kodiksi. Pim on aikeissa muuttaa poikaystävänsä Magnusin kanssa yhteen Magnusin nykyiseen asuntoon, mutta asunto on täyskaaos. Simon ja Tomas tulevat Pimin apuun ja selvittävät sotkun rakentajien ja siivoojien avulla. Selvitettävänä on muun muassa eteisen kenkien ja postin sekamelska. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
9 min
Chaplin
Tänään 08:55
mtvkatsomo.fi
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.
12 min
Petteri Kaniini
Tänään 08:47
areena.yle.fi
Seikkailu siskojen kanssa. Petterin sisarukset Nykerönenä ja Kuhnastelija tuppautuvat mukaan veljensä marjanhakumatkalle. Yllättävät käänteet paljastavat Petterille siskoistaan uuden puolen.
10 min
Katinkontti
Tänään 08:36
areena.yle.fi
Näytelmä. Katti Matikaisen vähemmän nerokas merirosvonäytelmä pääsee dramaturgi Seija Holman käsittelyyn.
Päivän sää 31.8
Tänään 08:33
hs.fi
28 min
BUU-klubben: Muumilaakson tarinoita
Tänään 08:30
areena.yle.fi
Osa 50/63: Timantti. Mymmelistä tulee timanttisormuksen omistaja, ja koko hänen elämänsä muuttuu. Suomalais-japanilainen piirrossarja. Ruotsinkielinen toteutus: Siv Almark ja Bo Maltzeff. buu.yle.fi
30 min
Jaksa paremmin
Tänään 08:30
ruutu.fi
Viime jaksossa tavattu 218 pitkä Sami Eerola kuulee uniasiantuntijalta millainen patja on hänen kokoiselleen sopiva. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu kasvoklinikkaan sekä harjoittelee ihmissuhdetaitoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
12 min
Viiru ja Pesonen
Tänään 08:22
areena.yle.fi
Kettujahdissa. Ruotsalainen animaatio.
13 min
Mokon suuri maailma: Vaahterasiirappia
Tänään 08:19
mtvkatsomo.fi
Moko ja Chavapa ovat Kanadassa ja auttavat ystäväänsä Abbya keräämään vaahterasiirappia.
2 min
Nukkearkun lauluja: Sähköjuna
Tänään 08:19
areena.yle.fi
Laulamassa Jasmin Koivusaari ja Vintti-kuoro. Mukana Pokela-Sariolan musiikkiperhettä kolmessa polvessa.
30 min
Unelmamökki
Tänään 08:00
ruutu.fi
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 08:00
areena.yle.fi
23 min
Vekarat!
Tänään 07:54
areena.yle.fi
Osa 46/52. Lohikäärme lemmikiksi.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 31.8.
Tänään 07:45
areena.yle.fi
Onnea Arvi.
Sammelvuon puheista kylmät väreet – kurkkaa lentopallomaajoukkueen kulissien taakse!
Tänään 06:00
iltasanomat.fi
Ilta-Sanomat näyttää videon, joka kurkistaa lentopallomaajoukkueen kulissien taakse. Yle Urheilu näyttää sunnuntaina TV2-kanavalla dokumenttielokuvan lentopallomaajoukkueesta alkaen kello 13.15. KATSO TRAILERI TÄSTÄ .
EU:n uusista Venäjä-pakotteista päästiin sopimukseen - yksityiskohdat vielä auki
Tänään 05:48
iltasanomat.fi
Pääministeri Alexander Stubbin (kok.) mukaan jatkopakotteita on odotettavissa viikon tai parin kuluessa. Stubb arvioi, että uudet Venäjä-pakotteet kohdistuvat todennäköisesti eniten rahoitussektorille. Yksityiskohdista ei ole vielä sovittu. - Annoimme komissiolle ja ulkosuhdehallinnolle toimeksiannon valmistella uusia pakotteita, Stubb sanoi myöhään illalla päättyneen…
Dettmann pysyi viilipyttynä: Ei Ukraina-ottelukaan ole vielä pakkovoitto
Tänään 04:50
iltasanomat.fi
Katso ISTV:n videolta, mitä Dettmann kertoi miehilleen pukuhuoneessa heti pelin jälkeen ja millä mielellä hän aikoo suunnata Ukraina-peliin, joka alkaa noin 16 tunnin kuluttua jenkkien löylyn jälkeen. Dettmann osaa myös psykologisen pelin kommervenkit. Hän sanoi, että ei Ukraina-ottelukaan ole vielä pakkovoiton paikka.

Suositeltua

68 min
Top Gear: Löytöretki Kiinaan
Eilen 19:03
mtvkatsomo.fi
120 min
Uuno Epsanjassa
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
60 min
Suomen huutokauppakeisari
Eilen 17:00
ruutu.fi
89 min
Komisario Lewis
Eilen 22:00
areena.yle.fi
125 min
Wallander: Mastermind
Eilen 22:40
mtvkatsomo.fi
29 min
Uutisvuoto
Eilen 21:31
areena.yle.fi