UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Gunjack - Reveal Trailer
Tänään 19:36
gamereactor.fi
Gunjack - Reveal Trailer
HS-uutiset 3.8.
Tänään 19:33
hs.fi
HS-sää 3.8.
Tänään 19:32
hs.fi
Street Fighter V - Vega Reveal Trailer
Tänään 19:19
gamereactor.fi
Street Fighter V - Vega Reveal Trailer
29 min
Tiettömän taipaleen takana
Tänään 19:00
areena.yle.fi
5/6. Hege ja Helge Nordskar lähtivät Oslosta nauttimaan elämästä luonnon keskellä. Jonkin aikaa he valmistivat matkamuistoja Lommedalenissa ja nyt he ovat rakentaneet elämyspuiston Jotunheimenin juurelle.
59 min
Historia: Hrushtshov Amerikassa
Tänään 19:00
areena.yle.fi
Nikita Hrushtshovin omien sanojen mukaan hänen vierailunsa Yhdysvalloissa syksyllä 1959 oli yksi hänen elämänsä kohokohtia. Kuinka amerikkalaiset kylmän sodan keskellä kommunistijohtajaan suhtautuivat?
16 min
Seitsemän Uutiset
Tänään 19:00
katsomo.fi
30 min
Poliisit
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 9/56. Lahti. Terveyskeskuksen asiakas on saanut hoitolaitoksesta tarpeekseen. Päihtynyt nuori masentaa Piaa ja Mikaa. Partio hälytetään satamaan setvimään joukkotappelua. (21')
60 min
Maailman övereimmät juhlat
Tänään 19:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/7. Poissa silmistä, poissa mielestä. 80 kiertolaisperhettä häädetään heidän omalta tontiltaan. Valtaväestön rinnalla kasvanut Freda palaa juurilleen. Englantilainen realitysarja. (46')
4 min
Naapurit-tuloslähetys
Tänään 19:00
katsomo.fi
2 min
HS-sää
Tänään 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
10 min
Uniikki: Pätkätöis
Tänään 18:55
ruutu.fi
Rähinän kesäpäivä huipentuu Kalastajatorpan 100-vuotisjuhliin, joissa Elastinen esiintyy orkesterin kanssa. Seuraavana päivänä on edustustilaisuus illalla, sitä seuraavana keikka päivällä ja levyraati ystävien kesken illalla. Kotimainen sarja. (7')
46 min
Ranskalainen kylä
Tänään 18:55
areena.yle.fi
Kausi 4. Suuri tehtävä. Marie ja Lucienne tekevät kaikkensa pelastaakseen Hélènen koulun juutalaisleiristä. Bériot haetaan kuulusteltavaksi. Jean järjestelee Ritan pakomatkaa. Onnistuuko suunnitelma? (U)
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
Everybody's Gone to the Rapture - Launch Trailer
Tänään 18:40
gamereactor.fi
Everybody's Gone to the Rapture - Launch Trailer
55 min
Leijonan luola USA
Tänään 18:40
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 1/22. Epäsosiaalinen media. Sarja alkaa. 5. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 18.30. Alkavatko ihmiset lähettää postikortteja, jos se onnistuu kännykällä? Lääkärit haluavat alalle oman sosiaalisen median. Maustekurkut ovat kovin makeita, kakkupalloista puhumattakaan. Amerikkalainen sarja. (43')
28 min
Kuka kutsui Kokanderin
Tänään 18:30
areena.yle.fi
6/8. Jenni juhlii Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää amerikkalais-suomalaisten Lee-Simmonsien luona. Cupcaket saavat väriä ja laulu raikaa tässä perheessä. Jenni ja Odetta pohtivat omaa naiseuttaan ja modernia äitiyttä. (U)
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 50/56. Viikon toisesta illallisesta vastaa laulaja-näyttelijä Ritva Oksanen, jonka vieraiksi saapuvat glamourmalli Sini Tarkkinen, muusikko Joona Jalkanen ja tanssija Osku Heiskanen. Kotimainen viihdeohjelma. (20')
28 min
Elämä käännekohdassa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
8/8. Anja Kontor tapaa ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi suuren elämänmuutoksen. Anita Lanz on työskennellyt toistakymmentä vuotta kuolevien potilaiden parissa Sveitsissä. Mikä sai Anitan valitsemaan tällaisen työn?
Tulehan, ketsuppi!
Tänään 18:27
areena.yle.fi
Kurkistetaan taas keittiön kaappiin! Sinne on tullut uusia ruokatavaroita, jotka viihdyttävät toisiaan kertomalla päivät pitkät hassuja juttuja. buu.yle.fi (U)
Kellokohu velloo: Putinin lehdistöpäällikkö kuvattiin hääpäivänä kädessään satojen tuhansien eurojen ökykello
Tänään 18:22
iltasanomat.fi
Varsinainen hääjuhla jäi kuitenkin nopeasti pimentoon, kun kuvat Peskovin rannekellosta levisivät sosiaalisessa mediassa.
9 min
Päivän kasvo
Tänään 18:20
areena.yle.fi
SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne.
10 min
Mami Fatale
Tänään 18:17
areena.yle.fi
Osa 14/26: Likakikkare. Nasse ei halua mennä iltapesulle, vaan mennee nukkumaan niin likaisena, että lika alkaa elää omaa elämäänsä! buu.yle.fi
60 min
Ruotsin maajussille morsian: Reissuromantiikkaa
Tänään 18:00
katsomo.fi
Pariskunnat suuntaavat lomakohteisiin viettämään kahdenkeskistä aikaa. Per-Olov ja Susanne tutustuvat toisiinsa viinitilalla Unkarin Balatonissa, kun taas Johanna ja Maria loikoilevat luksussviitissä Ahvenanmaalla. Pär-Ola ja Louise ihastelevat Agadirin marokkolaismaisemia, ja Fredrik ja Therese ilakoivat salzburgilaisessa hienostohotellissa. Reissussa koetaan…
Helsinkiläinen Petri ei saanut rakentaa rantasaunaa – keksi nokkelan keinon pykälän kiertämiseksi
Tänään 17:35
iltasanomat.fi
Peräti 59 saunaa kokoontui lauantaina Etelä-Pohjanmaalle Teuvan sauna-ajoille. Yksi suosituimmista löylyhuoneista oli Jokioisten VPK:n vanha paloauto Esteri. Esterin omistaa helsinkiläinen Petri Mäenpää. Ajatus erikoisesta saunasta syntyi, kun Mäenpää halusi rakentaa Suomenniemellä sijaitsevalle kesämökilleen saunan. Ongelmana oli, että rantaan ei saanut rakentaa.…
55 min
Neiti Fisherin etsivätoimisto
Tänään 17:05
areena.yle.fi
Kausi 3, 5/8. Vaihtoehtohoidon vaarat. Prudence-täti suree poikansa kuolemaa. Hän avaa kotinsa radikaaleja hoitomuotoja soveltavalle terapeutille. Se saattaa olla vakava virhe, ellei peräti hengenvaarallinen.
55 min
Nätti nakuna
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
60 min
Lemmen viemää: Mila Stahl
Tänään 17:00
katsomo.fi
Hotelli Fürstenhofissa vietetään Milan kastejuhlaa. Patrizia teeskentelee pitävänsä Charlotten lainaamasta sukunsa perintökalleudesta, vanhasta kastemekosta. Pauline saa vahingossa tietää, ettei Patrizia olekaan niin täydellinen äiti kuin Leonard väittää. Sabrina myöntää saaneensa hieman apua vauvanhoidossa, ja Nils tulee paljastaneeksi, ettei hän lahjoittanutkaan…
5 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Tarinoita maailmalta, Olivia, Itikkaötökät, Maukka ja Väykkä sekä Matikkahirviöt. Tuomo esittää kappaleen Nyt uidaan näin.
5 min
Yle Uutiset viittomakielellä
Tänään 16:55
areena.yle.fi
yhteiskuntasopimus_häkämies_lyly
Tänään 16:50
iltasanomat.fi
30 min
Farmi
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 36/50. Ken kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee. Kyseinen sananlasku mielessä on valittu tämän viikon uusi isäntä tai emäntä. Väen vähentyessä kaikkien on otettava lypsämisen sormiote haltuun. Työn ohessa kokelaat pänttäävät farmikirjaa ahkerasti. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
5 min
Novosti Yle
Tänään 16:50
areena.yle.fi
55 min
Hurja remontti
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 17/24. Alexin muistolle osa 2. Brownin perhe menetti tyttärensä auto-onnettomuudessa. Hurja remontti auttaa perhettä levittämään tietoa ajaessa tekstailun vaarallisuudesta ja antaa perheelle uuden alun Justin Bieberin ja Emma Robertsin avulla. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Suurin pudottaja: Pelkoa Havaijilla
Tänään 16:30
katsomo.fi
Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta.
Sebastien Loeb Rally Evo - Gamescom Trailer
Tänään 16:24
gamereactor.fi
Sebastien Loeb Rally Evo - Gamescom Trailer
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 16:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 1/26. Baseball-unelmia, osa 1. Ty on baseball-lupaus ja kunnaritykki, joka haaveilee ammattilaisurasta. Reilu ylipaino on kuitenkin murskannut pojan haaveet. Charita puolestaan on kolmen lapsen äiti, joka ahmii roskaruokaa ja muistelee haikeana cheerleader-aikojaan. Molemmat pääsevät Chris Powellin kuntokuurille, mutta vain toinen heistä kestää…
Sotilaskone syöksyi torille Syyriassa - useita kuollut
Tänään 15:57
hs.fi
Syyrian armeijan kone syöksyi kapinallisten hallitseman Ahiran kaupungin vilkkaalle torille. Ainakin 23 ihmistä kuoli onnettomuudessa.
55 min
Hurja remontti
Tänään 15:55
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 16/24. Alexin muistolle osa 1. Auto-onnettomuudessa kuolleen Alex Brownin vanhemmat levittävät tietoa tekstailun vaarallisuudesta autolla ajaessa. Ty ystävineen auttaa heitä tärkeässä työssä. Kaksiosaisessa erikoisjaksossa vierailevat Justin Bieber ja Emma Roberts. Amerikkalainen realitysarja.

Suositeltua

Nyt oli pakettiautolla kiire
Tänään 13:21
iltalehti.fi
65 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
27 min
Silminnäkijä: Valkoisen vallan soturit
Tänään 11:30
areena.yle.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Eilen 23:35
ruutu.fi
65 min
Rallin MM-sarja
Eilen 23:30
ruutu.fi
Traaginen helikopterionnettomuus Venäjällä - tuhannet katsojat näkivät kaiken
Tänään 10:10
iltalehti.fi