UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Takana vaikea viikko - Putin: Kukaan ei voi eristää Venäjää
Tänään 15:08
iltasanomat.fi
Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan kukaan ei voi kuitenkaan pelotella tai eristää Venäjää. Venäläisen tv-kanavan näyttämässä haastattelussa Putin toteaa, että Venäjän on varauduttava tiettyihin vaikeuksiin ja aina vastattava riittävällä tavalla maan itsemääräämisoikeutta tai vakautta uhkaaviin asioihin.
Subin yöjuontajat sekoilivat humalassa
Tänään 13:51
iltasanomat.fi
Urheiluviikonloppu
Tänään 13:19
areena.yle.fi
Valkoinen joulu saapui etelään! - katso live-lähetys
Tänään 13:19
iltasanomat.fi
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
60 min
Unelmakoti puoleen hintaan: Suurperheen sisustushaaveet
Tänään 13:00
mtvkatsomo.fi
Benillä ja hänen ranskalaisella vaimollaan Alexilla on peräti kuusi lasta, mutta he ovat ostaneet vain kolmen makuuhuoneen talon. Näin pidetään lainakulut kurissa, ja suurperheelle rakennetaan lisätilaa laajennuksella. Sisustusta rakastava Alex haluaisi laittaa kodin upeaksi, mutta antaako budjetti periksi? Juuri yhteen muuttaneet Stephen ja Tara asuvat kahdestaan…
55 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/12. Toukkajuustoa. Tänään valmistetaan savutaimenta, häränfileetä ja päärynätorttua. Tom Parker Bowles maistaa sardinialaista toukkajuustoa. Reseptihaasteessa mukana Dannii Minogue. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:15
areena.yle.fi
Lumimyrsky. Lapsensa adoptioon antanut nuori tyttö karkaa synnytyssairaalasta vauvan kanssa.
7 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 12:15
areena.yle.fi
55 min
Hotellit haltuun
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
7 min
Verhon takaa
Tänään 12:03
areena.yle.fi
Teemu Nikin lyhytelokuva pienen maalaiskoulun laulukokeesta 80-luvulla. Mikko on kovasti harjoitellut Joulupuu on rakennettu -kappaletta, mutta muiden oppilaiden edessä laulaminen ei ole helppoa.
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
Tänään 11:52
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Teaser Trailer
50 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/10. Singaporelainen ruokaparatiisi. Anthonylla on vain vuorokausi aikaa kiertää Singaporen toinen toistaan paremmissa ruokapaikoissa. Singaporelaiset ovat vannoutuneita herkuttelijoita, ja heidän ruokakulttuurinsa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia vaikutteita. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 8/10. Leukavaivainen alligaattori. Doris-alligaattorilla on vaikeuksia avata suurta kitaansa, ja ongelman syystä halutaan päästä perille. Mangustiemo esittelee vastasyntyneitä poikasiaan, ja Michelle palauttaa Uuden-Seelannin kansallislintuja, kiivejä, alkuperäisille asuinseuduilleen. (22')
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen kertoo, miten Thaimaa toipui tsunamista
Tänään 11:25
hs.fi
Sukellusyrittäjä Janne Miikkulainen menetti tsunamissa lähes kaiken. Koko hänen kotirakennuksensa katosi, eikä sitä koskaan löydetty. Yritys kärsi pahoja tuhoja, eikä jatkosta ollut varmuutta. Thaimaan nousun mukana myös Raya Divers on päässyt jaloilleen. Miikkulainen kertoo, että turistien paluu alueelle toimi ponnahduslautana koko alueen jälleenrakennukselle.
Piispa Eero Huovinen: Tuntuu kuin tsunami olisi tapahtunut vasta eilen
Tänään 11:25
hs.fi
Piispa Eero Huovinen lohdutti ja tuki suomalaisia tsunamiselviytyjiä Phuketin lentokentällä vuonna 2004. Piispa ei ole unohtanut kokemusta, vaan kertoo sen palaavan mieleen yhä uudestaan.
60 min
Jamie Oliverin joulu kotona
Tänään 11:25
mtvkatsomo.fi
Tähtikokki Jamie Oliver juhlii joulua perheensä parissa kotona ja loihtii hurmaavia herkkuja joulupöytään. Sympaattinen brittikokki antaa varmat vinkit, kuinka onnistua jouluruuan valmistuksessa mutkattomasti. Perinteisiin resepteihin Jamie lisää oman twistinsä. Ohjelmassa mukana myös Jamien oppi-isä, italialaiskokki Gennaro Contaldo.
60 min
Kirstien värkkäilyt
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/7. Leivontaa. Kirstie osallistuu Devonin maalaismarkkinoiden leivontakilpailuun kahdessa eri kategoriassa. Kuinka käy, kun vastassa on joukko kreivikunnan parhaita jauhopeukaloita? Englantilainen lifestyleohjelma. (46')
Antti Niemi torjui San Joselle voiton
Tänään 11:09
iltasanomat.fi
10 min
Viikko viitottuna
Tänään 11:05
areena.yle.fi
60 min
Marbellan täydelliset talot: Sataman kupeessa
Tänään 11:00
mtvkatsomo.fi
Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw on saanut tehtäväkseen päivittää sataman kupeessa sijaitsevan vanhan loma-asunnon modernimpaan asuun. Inspiraatiota hän hakee huvijahtien ja luksusputiikkien täyttämästä satamasta. Kiinteistönvälittäjä Jacqui Hartleylla on myynnissä muun muassa kansallispuiston vieressä sijaitseva maalaistyylinen huvila, jonka tiluksilla…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Eläintarhassa tapahtuu
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 12. Jakso 7/10. Kirahvivauvan ensiaskeleet. Aucklandin eläintarhassa todistetaan iloista perhetapahtumaa, kun Rukiya-kirahvi synnyttää poikasen. Uhanalaisia Uuden-Seelannin kolotyllejä vapautetaan luontoon, ja gepardit pääsevät ulkoilemaan. (22')
93 min
Lampi
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Teema tanssii: Tshaikovskin Joutsenlammen tutut sävelet soivat, mutta uutena modernina jännitysnäytelmänä, machiavellistisen perheyhteisön kuvauksena. Monte Carlon baletti esiintyy. Koreografia: Jean-Christophe Maillot.
Nashville Predators voitti Minnestoan
Tänään 10:56
iltasanomat.fi
Valioliiga: Lauantain kierroksen huippuhetket
Tänään 10:51
mtvkatsomo.fi
Valo voitti pimeyden Helsingissä - Katso live-lähetystä auringosta
Tänään 10:51
iltasanomat.fi
55 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 10:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/10. Kotikaupunkini New York. Anthony esittelee kotikaupunkinsa New Yorkin hieman eri kantilta kuin perinteiset matkaoppaat. Hän tietää, mistä saa maukkaimmat hodarit ja hampurilaiset, korkeatasoisinta gourmet-ruokaa ja loistavimmat cocktailit. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
30 min
Emilyn sisustussalaisuudet
Tänään 10:40
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/13. Modernia ja huoletonta romantiikkaa. Drop Dead Divassa näyttelevä April Bowlby haluaisi rentoutua kuvauspäivän päätteeksi kauniissa makuuhuoneessa. Uuden sisustuksen keskipiste on näyttävä katosvuode. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
30 min
Merieläinten pelastajat
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/26. Erikoisia vieraita. Pelastajat kohtaavat huippusalaiselle alueelle eksyneen manaatin, ja epätavallinen tapaus koettelee tiimin kekseliäisyyttä. Myös lauma pingviinejä on harhautunut vaellusreitillään ja nousee maihin Brasilian kuumilla rannoilla. Ehtiikö apu saapua ajoissa? (20')
Koko maassa kylmenee – valkea joulu myös etelään?
Tänään 10:28
iltalehti.fi
LÄHDE: FORECA
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Helpompaa elämää
Tänään 10:25
mtvkatsomo.fi
Afganistanissa vammautunut ex-sotilas vaimoineen ryhtyy rakentamaan taloa, jossa on helppo elää kolmen proteesin kanssa. Rakennuskokemusta parilla ei kuitenkaan ole, joten he joutuvat luottamaan muiden apuun.
New Yorkissa ammuttu kaksi poliisia partioautoon
Tänään 10:24
iltalehti.fi
New Yorkin poliisipäällikkö on nimennyt epäillyksi tekijäksi 28-vuotiaan miehen. LÄHDE: CNN
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 5/13. Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. (19')
Onko tässä kauden erikoisin maali? katso huippuhetket Vancouver-Calgary -pelistä
Tänään 10:06
iltasanomat.fi
55 min
Marbellan täydelliset talot: Yläilmoissa
Tänään 10:05
mtvkatsomo.fi
Maineikas arkkitehti Marcos Sainz on saanut ainutlaatuisen tehtävän: hän pääsee suunnittelemaan uusiksi Marbellan ainoan korkean kerrostalon kattohuoneiston. Yläilmoissa sijaitsevasta asunnosta avautuvat huikeat näkymät neljään ilmansuuntaan, ja niitä Marcos haluaakin korostaa sisustusratkaisujen avulla hyödyntämällä paljon heijastavia pintoja. Sisustussuunnittelija…
Mass Effect 3
Tänään 10:00
moontv.fi
Joulu on tulossa, ja kohta se on Luojan kiitos jopa ohi! Koska joululomalla on varmasti paljon aikaa, ehdit hyvin myös katsoa tämän jakson. Onhan Mass Effect 3 sentään yksiä parhaita toimintaroolipelejä koskaan. Se oli jopa niin hyvä, että Tontsakin ehti sen kaluta läpi kaikkine lisäosineen. Ja entäpä mitä oli mies mieltä siitä paljon puhuttaneesta loppuratkaisusta?…
58 min
Jumalanpalvelus
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Pääkaupunkiseudun Baptistiseurakuntien yhteinen jumalanpalvelus. Pastori Mikko Sivonen saarnaa. Juontaja Jari Portaankorva. Burmalainen lauluryhmä esiintyy.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 09:55
areena.yle.fi
25 min
Joulukuningas
Tänään 09:30
areena.yle.fi
Eiril vill inte till Riddardalen. Hon vill stanna i Silverskogen med Kevin. Peder säger till mamma att han inte tycker om att familjen Gran kastats ut ur sitt hus. Han vill att de firar jul ihop trots allt. buu.yle.fi

Suositeltua

60 min
Top Gear: Seikkailu Afrikassa
Eilen 20:00
mtvkatsomo.fi
110 min
Wallander: Kadonnut
Eilen 22:50
mtvkatsomo.fi
Nyt riittää ruikutus - Näin laitat joulustressin pellolle
Tänään 09:02
iltasanomat.fi
EHT: Suomi-Tshekki, maalikooste
Eilen 19:59
mtvkatsomo.fi
Näyttelijäkaunotar hassutteli ystäviensä kanssa rantavedessä
Tänään 05:13
iltasanomat.fi
35 min
Jopet-show
Tänään 03:25
ruutu.fi