UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

42 min
Kohde: Vaihtokauppoja
Tänään 00:32
katsomo.fi
Kausi 4, 21/22. Reese ja Fusco joutuvat keskelle kahden uusimman tunnuksen välistä sotaa: vaarassa ovat Elias ja Dominic. Finch ja Root lähtevät etsimään Shaw'ta, kun he saavat tältä avunpyynnön. He eivät kuitenkaan pääse perille jäämättä kiinni. Control kovistelee Samaritanin kätyriä saadakseen selville Samaritanin todellisen tarkoituksen. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/20. Temppelinrakentajat. Kiinasta palaavalla liikemiehellä on mukanaan omituinen tavarakokoelma. Taiwanilaisturisteilta löytyy työaikalomakkeita. Lentorahtihalliin kutsutaan liikkuva läpivalaisuyksikkö. Australialainen sarja. (23')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/20. Mystiset mausteet. Libanonista palaavalla naisella on eksoottisia mausteita, joiden nimeäminen aiheuttaa ongelmia. Ghanalaismiehen vaimon siviilisääty herättää kysymyksiä. Savulohipaketista löytyy kokaiinijäämiä. Australialainen sarja. (23')
59 min
New Yorkin luksuslukaalit: Luokkakokous, osa 2
Eilen 23:36
katsomo.fi
Kausi 3, 13/14. Ohjelman kolme kiinteistönvälittäjää ovat kokoontuneet samaan studioon Andy Cohenin jututettavaksi. Luvassa on katsojakysymyksiä, muisteluja ja välittäjien keskinäistä sanailua. Paikalla vierailevat myös Fredrikin Derek-puoliso ja Ryanin Emilia-tyttöystävä. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä…
Ainutlaatuinen muotispektaakkeli Helsinki-Vantaalla - kiitotie muuttui runwayksi
Eilen 23:33
iltalehti.fi
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun muotinäytös järjestettiin lentokentän kiitotiellä. Finnairin ja Finavian tempauksesta sukeutui todellinen suuren maailman muotispektaakkeli. Näytöksessä nähtiin luomuksia seitsemältä nimekkäältä suunnittelijalta Aasiasta ja Euroopasta. Mukana olivat Malleina nähtiin muun muassa Näytöksen on kuratoinut muotisuunnittelija…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
51 min
Maanalaiset taistelijat
Eilen 23:11
areena.yle.fi
Osa 5/6: Myrskyisiä aikoja. Gestapo pitää Eurooppaa pelon vallassa. Soluttautujat vaanivat vastarintaliikettä, ja natsien kostoiskut ovat hirvittäviä. Rintamilla Saksa kuitenkin perääntyy koko ajan. (U)
60 min
48 tuntia rikoksesta
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 17. Jakso 8/14. Aitiopaikalla. Mies ammutaan autoonsa huonomaineisen motellin pihalla keskellä kirkasta päivää. Pihalle näkee motellin kaikkien huoneiden ikkunoista, mutta puhuuko kukaan näkemästään poliisille? Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40')
24 min
Joko joutui armas aika
Eilen 22:45
areena.yle.fi
(1974) Koulu päättyy! Millä tavoilla ja missä tunnelmissa alkaa eri ikäisten koululaisten kesäloma? Loman alkaminen on mukavaa, mutta monet tulevaisuuteen liittyvät kysymykset askarrauttavat nuorten mieliä.
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Juoruja
Eilen 22:36
katsomo.fi
Kausi 6, 13/24. Mauricion yritys järjestää spinning-tunnin, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen, mutta laji ei ole Lisa Vanderpumpin mieleen. Myös Yolanda ja Eileen osallistuvat treenin jälkeiseen lounastapaamiseen, ja yhtäkkiä kuiskuttelu muuttuu riitelyksi. Lisa Rinna paljastelee vähän liikaa intiimejä salojaan radiohaastattelussa. Erika kertoo Kathrynille,…
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
1 min
Formula 1: Monacon GP: Räikkösen onnistuttava Monacon GP:n aika-ajoissa
Eilen 22:25
katsomo.fi
Formula ykkösten MM-sarjassa toiseksi nousseella Ferrarin Kimi Räikkösellä on iskun paikka Monacon GP:ssä. Mercedes on ollut alkukaudesta väkevä, mutta viikonlopun kisa on tallille pieni kysymysmerkki.
2 min
World Cup
Eilen 22:25
katsomo.fi
Lauri Marjamäki tekee perjantaihin mennessä lopulliset valinnat syksyn World Cupiin. Marjamäki oli seuraamassa MM-kisojen ratkaisupelejä Venäjällä ja ilahtui nuorten leijona- pelaajien esiinmarssista.
2 min
Päivän sää: Etelässä paikoin hellettä, maan keskivaiheilla viilenee
Eilen 22:22
katsomo.fi
57 min
Petos
Eilen 22:00
areena.yle.fi
HUOM! SUOMENKIELINEN TEKSTITYS PUUTTUU. VIKA KORJATAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN. 7/10. Jens Kristian tutustuttaa Madsin ja Alfin Energreenin laittomaan rakennushankkeeseen, mutta todisteet eivät riitä vaikuttamaan pörssilistaukseen. Erikin ampumahaavaa on syytä näyttää lääkärille.
86 min
Kaksi tarinaa rakkaudesta
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson, 2012. (U)
1 min
Kevennys 24.5.2016: Klassikkoautotesillä Pohjois-Italiassa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Como-järven rannalla paikallisen luksushotellin pihalla on ihailtu vuodenaikaan sopivia klassikkoautoja, lähinnä eurooppalaisia, vaikka moni omistajista on ollut elokuvatähti Hollywoodissa.
3 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Kreikan velkahelpotuksista kova vääntö Brysselissä
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kreikka on tehnyt viime viikkoina useita talousuudistuksia, ja odottaa nyt vastineeksi uutta, noin kymmenen miljardin euron lainaerää. Studiovieraana Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander.
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Gospelin konkari Jukka Leppilampi uskoo yhä asiaansa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Gospelin vähäinen levymyynti on vanhempien artistien vastuulla. Yksi heistä on 40 vuotta sitten aloittanut Jukka Leppilampi. Saarnaamisen sijaan hän etsii yhteyttä erilaisten ihmisten ja uskontojen kesken.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
2 min
Elävä arkisto: Nuoruuden käännekohtia
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Arkisto-ohjelmien esittely.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
43 min
Mr Selfridge
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Kausi 4, 10/10. Harry Selfridgen pitkä ura ja tavaratalon tulevaisuus on vaakalaudalla. Läheistensä tukemana mies ryhtyy vielä yhteen uhkarohkeaan koitokseen, mutta onko siitä apua? Kuinka Harryn käy? Sarja päättyy.
38 min
NCIS: New Orleans: Pimeyden ytimessä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 2, 9/24. New Orleansia koettelee sähkökatkos, joka sotkee kaupungin rutiineja monella tapaa. Priden tyttären lapsuudenystävän sulhanen löytyy surmattuna, ja Pride kokee velvollisuudekseen selvittää julma ja henkilökohtaisestikin koskettava rikos mahdollisimman pian. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
48 min
Villi kortti
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina kapteenit Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Laidoilla Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen ja Riku Riihilahti. Lainassa näyttelijä Eero Ritala.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
Mirrors Edge Catalyst - Why We Run Launch Trailer
Eilen 20:31
gamereactor.fi
Mirrors Edge Catalyst - Why We Run Launch Trailer
Mies tippui leijonien sekaan - meinasi tulla syödyksi
Eilen 20:13
iltalehti.fi
Lähde: Viralhog
50 min
Musiikki ja seksi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
4/4. Seksiä, tuskaa ja rokkia. Sadomasokistinen estetiikka on lisääntynyt populaarimusiikissa 1970-luvulta saakka. Mikä siinä kiehtoo pop- ja rockartisteja?
60 min
Suomen ihanimmat häät: Ksenia ja Vitali
Eilen 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa.
58 min
Huvila & Huussi
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 7/10. Näyttelijän näyttävä piharemontti. Näyttelijä Ville Myllyrinteen ja hänen perheensä omistaman, 50-luvulla rakennetun mökin piha kaipaa kunnostusta. Mökillä on etenkin Villen vaimolle suurta tunnearvoa ja siitä halutaan tehdä selkeä ja helppohoitoinen. Tanja ja Niko tekevät pihasta käytännöllisen kokonaisuuden, johon tulee kesäkeittiötä, kivikkoryhmiä…
43 min
Kiusatut- tarinoita selviytymisestä
Eilen 19:47
areena.yle.fi
Kiusatut- tarinoita selviytymisestä. Minkälaiset jäljet kiusaamiskokemukset jättävät ja voiko niistä koskaan päästä yli?
Snow - Snowboard Trailer
Eilen 19:45
gamereactor.fi
Snow - Snowboard Trailer
20 min
Salatut elämät: Osa 3007: Gunnar hillostaa Sannia
Eilen 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
6 min
Päivän sää: Etelässä sää jatkuu lämpimänä, mutta sadekuurojakin on liikkeellä
Eilen 19:24
katsomo.fi
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine Final Quest Trailer
Eilen 19:06
gamereactor.fi
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine Final Quest Trailer
47 min
Tiededokumentti: Estelaukkakilpailun aatelia
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Grand National on maailman tunnetuin vuosittain käytävä estelaukkakilpailu. Millaisia ovat jockeyt, jotka ohjastavat kilpailevia hevosia ja millainen on itse kilpailurata? Miten kilpailu voitetaan tai hävitään? (U)
2 min
Uutisjutut: Politiikka: Akava vaatii veroalea vastineeksi
Eilen 19:00
katsomo.fi
Neljän vuoden jatkokaudelle Akavan puheenjohtajaksi valittu Sture Fjäder pitää korkeaa tuloverotusta talouskasvun jarruna. Akava uskoo, että se on nyt järjestönä vahvempi kuin koskaan aikaisemmin.

Suositeltua

30 min
Pelastushelikopteri
Eilen 03:30
ruutu.fi
30 min
Pelastushelikopteri
Eilen 03:00
ruutu.fi
16 min
Jälkipörssi: ti 24.5.2016
Eilen 09:22
areena.yle.fi
Haluaa näyttää piirroshahmolta - poistatti kuusi kylkiluuta
Eilen 17:30
iltalehti.fi
60 min
Myytinmurtajat: Murtomyytit testissä
Eilen 17:59
katsomo.fi
12 min
Arkistokuvia: Kunniankukko
Eilen 14:45
areena.yle.fi