UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Poliisi murhattiin kylmästi Memphisissä - syynä kahden gramman marijuanalasti
Tänään 08:27
iltalehti.fi
Bolton oli lähestynyt laittomasti parkkeerannutta autoa, jossa istui kaksi henkilöä. Etupenkillä istunut Tremaine oli ottanut aseensa ja ampunut Boltonia lukuisia kertoja. Memphisin poliisin mukaan Sean oli löytänyt epäillyltä kahden gramman marijuanalastin, joka johti kylmäveriseen murhaan. Kuski ja ampuja pakenivat tilanteen jälkeen paikalta. Kuski oli myöhemmin…
Yhdysvallat leikkaa voimalaitosten päästöjä
Tänään 08:11
iltasanomat.fi
Journalisti murhattiin jälleen Meksikossa
Tänään 08:08
iltasanomat.fi
Tulipalojen piina Kaliforniassa kestää vielä päiviä?
Tänään 08:06
iltasanomat.fi
AC/DC:n rumpali kiistää käyttäneensä alkoholia – vankila uhkaa
Tänään 08:04
iltasanomat.fi
Kuorma-auto oli jyrätä motoristin – ”olen onnekas ollakseni yhä elossa”
Tänään 07:56
iltalehti.fi
Video on aiheuttanut laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Lontoossa on tänä vuonna kuollut kahdeksan moottoripyöräilijää liikenneonnettomuuksissa. Näistä onnettomuuksista jopa seitsemässä on ollut raskas ajoneuvo osallisena. Moottoripyöräilijä on tilanteen jälkeen sanonut olevansa todella onnekas, että hän on yhä elossa, vaikka kuorma-auto tuhosikin tyylikkään…
23 min
Kaapo
Tänään 07:55
areena.yle.fi
Kaapo kirjastonhoitajana. Kaapo lukee kirjaa. Kirjailija Kaapo.
55 min
Huvila & Huussi
Tänään 07:55
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 7/10. Karjalohjan perukoilla sijaitsee vanha 60-luvun lautamökki johon aika on jättänyt jälkensä. Lattia- ja seinäpaneelit hohkaavat kellastunutta väriä ja vanha keittiö ei jaksa enää palvella suurta perhettä. Anita ja Jenni päättävät kaataa seiniä ja vievät mummoltakin huoneen, jotta mökkiin saadaan avaruutta ja käytännöllisyyttä. Miten Anita…
11 min
Oktonautit
Tänään 07:40
areena.yle.fi
Oktonautit ja barrakudat. Mangrovepuun siemenet ovat ajautuneet liian kauas merelle, eivätkä nälkäiset barrakudat auta pelastustöissä.
9 min
Jari ja Kari
Tänään 07:31
areena.yle.fi
Linnunpönttö. Jari ja Kari opettavat lapsille, miten rakennetaan lintulauta - eikun pönttö.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:26
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:24
areena.yle.fi
10 min
Tommin kiertävä sirkus
Tänään 07:21
areena.yle.fi
Fiini uusi esitys. Dooriksen mielestä Tommin pitäisi juhlistaa uutta hattuaan uudella esityksellä. Onnistuuko Tommilta sellaisen suunnittelu yhdessä iltapäivässä?
124 min
Huomenta Suomi: Oppiaineet pois tulevaisuuden koulusta?
Tänään 07:20
katsomo.fi
Vierailuprofessori Pasi Sahlbergin mielestä peruskoulun pitäisi auttaa oppilasta löytämään oman intohimonsa.
1 min
Siinan laululeikki
Tänään 07:19
areena.yle.fi
Siina Hirvonen esittää laululeikin Viisi pientä ankkaa.
ToosaTV: Kukkohovina mallikoulun tunkiolla
Tänään 07:16
iltasanomat.fi
4 min
Mohvelit
Tänään 07:14
areena.yle.fi
Liisa oppii ajamaan pyörällä. Liisa haluaa oppia pyöräilemään ja riimittelee toiveensa Mohveleille. Koko joukko päätyy pyöräkauppaan, ja Mohvelit auttavat Liisaa ajamisessa.
Nykyajan ritari kaipaa takaisin keskiajalle
Tänään 07:14
hs.fi
Jaakko Nuotio kyllästyi 1980-luvulla työhönsä mainostoimistossa ja vietti vuosia hevostilalla Kreikassa. Kun hän palasi Suomeen, hänestä tuli ritari. Nyt elämä on esiintymistä turnajaisissa, ratsun selässä ja liki 40 kilon haarniskaa kantaen.
4 min
Sohvatiikerit
Tänään 07:10
areena.yle.fi
Tavarat syrjään ja menoksi! Tiikeriliikkeinä tukkipyörintä huovan sisään, aasinpotkut ja jännehyppy takaperin.
124 min
Huomenta Suomi: "Suomalaiset rehtorit ennen kuin rock-tähtiä"
Tänään 07:10
katsomo.fi
Maailman rehtorijärjestö ICP:n Ari Pokan mukaan tulevaisuuden koulua pitäisi rakentaa rohkeasti uusista palasista.
Etelässä pääsee nauttimaan aurinkoisesta säästä
Tänään 07:07
iltasanomat.fi
5 min
Pingu: Curling-peli
Tänään 07:05
areena.yle.fi
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista.
124 min
Huomenta Suomen Sää
Tänään 07:04
katsomo.fi
4 min
Taitoset
Tänään 07:00
areena.yle.fi
Äidin ja isän makuuhuone. Vanhempien makuuhuone kaipaa uudistusta. Lapset tapetoivat huoneen ja tapetin sävyyn sopiva päiväpeittokin valmistetaan. Askartelemassa Hertta, Emmi ja Onni. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen.
55 min
Britannian paras leipomo
Tänään 07:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 19/30. Cumbrian perinteitä. Kolme leipomoa Cumbriasta kisaa paikasta aluefinaalissa. Leipomon erikoisuuksina nähdään mausteinen hedelmäleipä, upea Viktorian kakku ja seudun perinteinen Rum Nicky. Jokerihaasteen aineksena ovat tällä kertaa sienet, ja leipurin tusinassa leivotaan luumukeikausleivoksia. Englantilainen sarja. (46')
124 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi
6.30 Studio55.fi uusinta: Naispurjehtijat merillä 7.10 Suomalainen koulu vaarassa? 7.40 Vieraana SAK:n Lauri Lyly 8.10 Kesävieraana Hanna Sumari 9.05 Studio55.fi Närästys kuriin -Missä vika?
124 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 07:00
katsomo.fi
7 min
Oiva-nallen oivallukset
Tänään 06:53
areena.yle.fi
Oiva ja sateenkaari. Oivalla on huono päivä, mutta hän toivoo itsensä iloiseen paikkaan, sateenkaaren luo. Mutta jostain kumman syystä sateenkaari menettää tämän tästä värinsä.
1 min
Nimipäiväonnittelu: 3.8.
Tänään 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Nea, Linnea, Neea ja Vanamo!
Mistä on tyttökirjan sankari tehty?
Tänään 06:39
hs.fi
Anna Hallavan Sammakkoprinsessa on moderni tyttökirja, jonka pääosassa on 14-vuotias Ofelia. Ofelia on yhdistelmä L. M. Montgomeryn klassisia tyttökirjoja ja aikuisille naisille suunnattua humoristista chick litiä. Pienen runotytön ja Bridget Jonesin lisäksi nykyaikaisesta tyttösankarista löytyy myös ripaus kirjailijan omakuvaa. Toimittaja: Arla Kanerva, kuvaus:…
Pakurikääpää on helppo löytää metsästä - näin tunnistat kääpäpuun
Tänään 06:32
hs.fi
Pakurikääpä on jo vuosia ollut superfoodin maineessa. Nykyään monet keräävät sitä itse kotikäyttöön. Lapin Inarissa asuva luonto- ja ympäristöneuvoja Elisa Solla kertoo, mistä pakurikääpää löytää ja miten sen erottaa esimerkiksi pahkasta. Toimittaja: Tuija Sorjanen, Kuvaus ja leikkaus: Laura Mendelin
30 min
Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertti
Tänään 06:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 7/8. Elastinen. Elastisen esiintyminen Kaisaniemessä Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertissa. Kotimainen ohjelma. (21')
55 min
Outoa vai mitä?
Tänään 03:25
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/10. Outoja katoamisia. Kolme miestä katoaa huvipurrelta Australian rannikolla. Vermontissa "Benningtonin kolmiossa" on kadonnut lähes kymmenen ihmistä. Nuori lentäjä katoaa ylittäessään Bassinsalmea matkalla Tasmaniaan. Amerikkalainen sarja. (50')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 02:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 16/40. Dennis on ammatiltaan dj ja malli. Mies on supersosiaalinen, ja tällä risteilyllä hänen ei todellakaan tarvitse seilata yksin! Kotimainen realitysarja. (21')
65 min
JIM D:
Tänään 02:00
ruutu.fi
JIM D: Tragedia Batman-elokuvan ensi-illassa. Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa Coloradossa tapahtui järkyttävä ampumavälikohtaus heinäkuussa 2012. Dokumentissa käsitellään ampujan, 24-vuotiaan James Eagan Holmesin, taustaa sekä motiiveja tapahtumalle. Elokuvateatterissa paikalla olleet nuoret kertovat omat selviytymistarinansa ja tapahtumankulun elokuvateatterissa.…
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/40. Tänään sinkkulaivalla rakkauden karikkoja väistelee neljän lapsen äiti Viivi. Tampereen likka haluaa itseään nuoremman miehen, tai vähintäänkin nuorekkaan saman ikäisen. Kotimainen realitysarja. (21')
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/40. Neea etsii törkeän hyvännäköistä miestä. Neean nuoruus ja lapsuus eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, mutta positiivisuus ajaa naista eteenpäin. Kotimainen realitysarja. (21')
55 min
Huijari pilasi elämäni
Tänään 01:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10. Rahat taskuun asuntovaunuista. Asuntovaunuja välittävä jobbari käyttää asiakkaille kuuluvia rahoja oman yrityksensä rahoittamiseen ja vetoaa normaaliin konkurssimenettelyyn. Mel auttaa kolmea rahansa menettänyttä lontoolaisnaista toteuttamaan vaatimattomat unelmansa. Englantilainen sarja.
30 min
Sinkkulaiva
Tänään 00:50
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/40. Tänään Sinkkulaivalla seilaavalla Marcolla ei naisen löytäminen jää ainakaan puhelahjoista kiinni. Suhteen toinen osapuoli saisi mielellään olla ymmärtäväinen, rehellinen, pitkätukkainen ja hän ei saisi hukuttaa itseään hajuvesiin. Tänään siis suunnataan nuuskimistaktiikalla puolison etsintään. Kotimainen realitysarja. (22')
49 min
- 112 -: Osa 5. Ikävä raideliikenneonnettomuus
Tänään 00:26
katsomo.fi
Osa 5. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos saa hälytysilmoituksen ikävästä raideliikenneonnettomuudesta. Turussa pelastuslaitos puolestaan hälytetään onnettomuuspaikalle, jossa rekka on kiilannut henkilöauton. Porvoossa ja Helsingissä hypätään poliisin matkaan.

Suositeltua

Kateusvaara: julkkisten lämpöiset lomakuvat
Eilen 09:42
iltalehti.fi
60 min
Rallin MM-sarja
Eilen 13:00
ruutu.fi
58 min
Kriminalisti
Eilen 19:30
areena.yle.fi
65 min
Rallin MM-sarja
Eilen 23:30
ruutu.fi
89 min
Duudsonit Elokuva
Eilen 21:00
katsomo.fi
35 min
Eriskummalliset rikokset
Eilen 23:35
ruutu.fi