UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Super Fun Night: Ryhmätreffit
Tänään 00:30
mtvkatsomo.fi
Kimmie ei ole onnistunut löytämään sopivaa miestä, joten hän päättää kokeilla deittisivustoa. Kolmikko päätyy ryhmätreffeille kolmen miehen kanssa, mutta kaunisteltu nettiprofiili aiheuttaa omat haasteensa. Richard ja Kendall yrittävät pitää kiinni tärkeästä asiakkaasta. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää…
75 min
The Wire
Tänään 00:30
areena.yle.fi
Loppuarviot. Poliisi on häkeltynyt tyhjistä taloista löytyneiden ruumiiden määrästä. Bubbles suree suojattinsa kohtaloa, eikä Carver pysty auttamaan Randya. McNulty pohtii palaamista entiseen yksikköönsä. T: HBO. (U)
30 min
Poliisit
Tänään 00:20
ruutu.fi
Pori. Matti ja Jouni valvovat yön järjestystä. Kaveripaini baarin edessä saa nopean päätöksen poliisien saapuessa paikalle. Mies on uhannut mennä väkisin sisään turvakotiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
60 min
NCIS Los Angeles
Tänään 00:00
ruutu.fi
Vuosipäivä. Sam ja Callen juhlistavat viisivuotispäiväänsä työparina, kun salainen diplomaattilähetys varastetaan. Epäilykset kohdistuvat pitkään yhdessä töitä tehneeseen työpariin, ja kaikkien parien välinen luottamus ja uskollisuus ovat koetuksella. Vieralijana Miguel Ferrer. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
13 min
Uusi Kino: Sielunsieppaaja
Eilen 23:24
areena.yle.fi
Sanaton matka ihmisyyden ytimeen ja kertomus sielunsa valokuvakameralle kadottaneesta miehestä, jota esittää Wilson Kirwa. Elokuva palkittiin 2011 Helsingin lyhytelokuvafestivaalin parhaana dokumenttina. O: PV Lehtinen.
47 min
Kiinalainen kapitalismi
Eilen 23:20
areena.yle.fi
Kiina on kehittynyt nopeasti kaaoksesta ja köyhyydestä talousmahdiksi. Miten se on mahdollista? Kiinalaiset puoluejohtajat, neuvonantajat ja taloustoimittajat kertovat mitä Deng Xiaopingin valtakaudella tapahtui. 1/2. (U)
8 min
Uusi Kino: Helsingin kesä
Eilen 23:16
areena.yle.fi
Kokeelllinen animaatiodokumentti kesäisestä Helsingistä. O: Maria Björklund. T: Osuuskunta Animaatiokopla/2011.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
P.T.
Eilen 23:01
moontv.fi
Gamescomin vm. 2014 suurimpiin puheenaineisiin kuului PSN Storeen ilmaantunut P.T – ”Playable Teaser”. Nopeasti katsottuna kyse oli jälleen yhdestä ensimmäisen persoonan kauhusäikyttelystä PS4:lle, mutta pian kävi selväksi että tällä pelattavalla maistiaisella pohjustettiin jotain paljon suurempaa. Kun kävi ilmi ettei Grönberg ollut vielä P.T:tä pelannut, eikä…
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
6 min
Päivän sää
Eilen 22:20
mtvkatsomo.fi
Kate Uptonin varastetut nakukuvat vahvistettiin aidoiksi
Eilen 22:03
iltasanomat.fi
Huippumalli Kate Upton ei lähde kiistämään hänestä levitettyjen nakukuvien aitoutta. Sunnuntaina ja maanantaina Suomen aikaa internetissä alkoi levitä valtava määrä alastonkuvia tunnetuista, naispuolisista julkisuuden henkilöistä. Nakukuvakampanjan uhreiksi tiedettiin joutuneen muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, laulaja Ariana Grande ja…
60 min
Big Brother: Päivä 8
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
28 min
Arkistosta revittyä: Auto
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Osa 1/8. Naiset ja autot. Aluksi nainen oli mainoksien vähäpukeinen katseenvangitsija. Sittemmin asenteet ovat muuttuneet, ja naisesta on tullut esikuva. Toimittaja: Lotta Wigelius-Wulff. (U)
60 min
Leijonan luola USA
Eilen 22:00
ruutu.fi
Elävä kuollut. Innokkaiden yrittäjien teippi on 100 kertaa ilmastointiteippiä vahvempaa. Parisuhdetta hoidetaan norsun avulla. Kevin uskoo kauhuyrityksen tuottavan vasta hänen noustuaan kuolleista. Minileijonat kohtaavat kovan vastuksen. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
Uutisjutut: Ulkomaat: Ukrainan joukot ovat vetäytyneet Luhanskin lentokentältä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kevennys: Huippusurffarin tekniikkakurssilla Helsingissä
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
3 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:57
areena.yle.fi
10 min
Yle Uutiset 21.50: Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
57 min
Muodin huipulle: Tehtävä 13: Esittele kolmen asun kokoelmasi!
Eilen 21:31
mtvkatsomo.fi
Neljä finalistia lähtevät kukin kotipaikkakunnalleen työstämään New Yorkin muotiviikolle ideoimaansa kokoelmaa. Siinä tulee olla 12 syksyyn sopivaa vaatetta, ja budjetti on 10 000 dollaria. Tim Gunn matkustaa vierailulle. "Hmm, näyttää vähän tukkijätkän takilta. Älä ylisuunnittele! Ole rohkeasti sinä." Erään suunnitteliljan studiolla nautitaan lounas ja istutaan…
55 min
Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka.
49 min
Sami Yaffa - Sound Tracker
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Sami matkustaa Belgradiin tapaamaan Serbian ei-niin-totisia torvensoittajia. Kal-yhtyeen Dragan Ristic opastaa musiikkikulkurin tuhatvuotisen musiikkiperinteen saloihin ja sen epävarmaan nykytilaan.
40 min
Black Box
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Catherine auttaa Kuution hallituksen jäsentä, joka "valaistuttuaan" on lahjoittanut pois omaisuutensa. Kuolevan kollegan hoitoon löytyy uudenlainen mutta kyseenalainen helpotus, ja Esme jää kiinni kannabiksen poltosta.
60 min
Uhka: Kuka käskee?
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Finleyn toiminnan ansiosta panttivangit saadaan vihdoin vapaaksi, mutta Gibsonin tytär ei ole heidän joukossaan. Gibson saa puhelun. Mitä hän on valmis tekemään saadakseen Beth Annin takaisin? Kuka on Tahiti? Gibson kertoo Megille Amberin ja opettajan suhteesta.
57 min
Efter Nio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Rento talkshow, teemana ikä. Pirkko Mannola, Jonna Järnefelt ja Juha Mieto kertovat iän tuomista vaiheista. Mårten konsultoi plastiikkakirurgia ja Joakimille selviää hänen oikea fyysinen ikä. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
30 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Ukrainalaisista mansikanpoimijoista tuli turvapaikanhakijoita.
60 min
Katujen kasvatti: Myrskyn edellä
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Ryan etsii Carlosin ampujia yrittäen samalla peitellä omaa osallisuuttaan veritekoon. Hänen on käännettävä kostoa hautovan Javier Acostan pää, ennen kuin jengien välillä syttyy täysimittainen sota. Veronikan henki joutuu vaakalaudalle pidätystilanteessa. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä.…
135 min
FC Venus (12)
Eilen 21:00
ruutu.fi
(FC Venus/Suomi 2005). Romanttinen menestyskomedia kaikkien aikojen vedosta, jolla määrätietoiset naiset päättävät lyödä luun kurkkuun jalkapallohulluille miehilleen. Naiset perustavat FC Venus -jalkapallojoukkueen, joka haastaa miehet tiukkaan peliin. Jos naiset voittavat, miehet eivät enää saa edes katsoa jalkapalloa. Koska panokset ovat korkeat, sekä naisten…
60 min
Haasta Hans
Eilen 21:00
ruutu.fi
Uusi sarja alkaa! Ohjelmassa tunnetut intohimoiset kotikokit haastavat Suomen kovimman keittiömestarin, Michelin-tähdillä palkitun Hans Välimäen, omassa lajissaan. Julkkiskilpailijoita valmentavat Sikke Sumari, Jaakko Sorsa ja Henri Alén. Julkkikset valitsevat viikon keittiön teeman ja saavat harjoitusavukseen valmentajan sekä valitsemansa kaksi apukokkia. Kisa…
31 min
Iholla: Jakso 1. Puhuu ne miehetkin
Eilen 20:59
mtvkatsomo.fi
Nyt on miesten vuoro puhua. Tässä jaksossa tutustutaan kolmeen ensimmäiseen mieheen. Yrjänä miettii lapsiasioita. Patrick nauttii festaritunnelmasta ja Tero treenaa tosissaan.
3 min
Keno ja Ässä-arpa
Eilen 20:57
ruutu.fi
5 min
Urheiluruutu
Eilen 20:54
areena.yle.fi
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
Infamous: First Light - Livestream Replay
Eilen 20:30
gamereactor.fi
Infamous: First Light - Livestream Replay
27 min
Totuus rakkaudesta
Eilen 20:30
areena.yle.fi
4/16. Iholle. Miten rakkaus ja seksi liittyvät yhteen? Ohjeet täydelliseen ensisuudelmaan. Totuuden rakkaudesta kertovat Stefan Lindfors, Anna Perho, Sami Saikkonen, Matti Mäkelä ja Piitu Uski. (U).
24 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
13 min
Majakka: Tiiskeri
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Tiiskerin sumukello makaa meren pohjassa, mutta kertaalleen räjäytetyn majakan valo vilkkuu edelleen. Toimittaja: Tom Backmansson, 1998.
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 20:30
ruutu.fi
Uusi kausi alkaa! Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat.…

Suositeltua

Elviksen lentokoneet myynnissä - tällaista luksusta sisällä
Eilen 15:03
iltalehti.fi
60 min
Big Brother: Päivä 8
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
52 min
Prisma: Salaperäinen Lymen tauti
Eilen 19:00
areena.yle.fi
60 min
Hurja remontti
Eilen 19:00
ruutu.fi
Näin huolettoman näköisenä Auer saapui oikeuteen
Eilen 10:33
iltalehti.fi
60 min
Virta
Eilen 02:55
ruutu.fi