UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

55 min
Top Chef
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/15. Foo Fightersin kiitospäivä. Supersuosittu rockbändi Foo Fighters pyytää kilpailijoita valmistamaan kiitospäivän aterian koko kiertueporukalleen. Esiintymisareenan keittiön varustelu loksauttaa kokkien leuat. Amerikkalainen sarja. (44')
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/31. Lasten ruokaa. Allin häissä tarjoillaan kanaa ja ranskalaisia, kun taas Erica panostaa hyvään ruokaan ja viiniin. Tulisa luottaa viidakon vetovoimaan, ja Crystal 1950-luvun tunnelmaan. Kuka jyrää muut tieltään? Amerikkalainen realitysarja.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
60 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 14:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/9. Jouluisia herkkuja. Gordon opettaa sekä pastorin rouvaa että vankeja valmistamaan jouluisia herkkuja. Hän kohtaa Hugh Fearnley-Whittingstallin jälkiruokahaasteessa, jonka tuomarina toimii Sharon Osbourne. Tässä jaksossa selviää myös, kenet nuorista kokelaista Gordon palkkaa keittiöönsä. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
30 min
Unelmamökki
Tänään 14:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/12. Tehdään päätös uuden saunan rakentamisesta. Mökin ulkoväri valitaan, ostetaan ja maalaustyöt alkavat. Rannan rakennusta, mökkiä maalataan ja sisätyöt valmistuvat kovaa vauhtia. Verhojen valinta. Kevät on riittävän pitkällä ja päästään Plantagenille valitsemaan kasveja. Aarikalla suunnitellaan makuuhuoneeseen uniikki reliefi. Räsymattoja tehdään.…
Tässä vasta taistelupari! Batman vastaan Teräsmies
Tänään 14:28
iltalehti.fi
Elokuva on jokaisen sarjakuvafanin märkä päiväuni.
30 min
Sarahin talo
Tänään 14:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 4/13. Keittiö. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan keittiöön tavoitteena luoda siitä kodin ylpeydenaihe, herkkukokkien päiväuni ja rentoon oleiluun soveltuva iltojen ilo. (19')
55 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. (44')
Mies yritti liiskata hämähäkin - kohtaus muuttui kauhuelokuvasta varastetuksi
Tänään 14:07
iltalehti.fi
Video: danny ford/youtube/viralhog
58 min
Ja he elivät onnellisina ...
Tänään 13:45
areena.yle.fi
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa. (U)
70 min
Häät sulhasen tapaan
Tänään 13:25
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 10/12. Häät toiselta planeetalta. Harras Tähtien Sota -fani Charles haluaa järjestää scifiteemaiset häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Juhlat ovat kuin toiselta planeetalta robotteineen ja valoefekteineen ? mutta muistaako Charles, että häissä on myös morsian? Englantilainen dokumenttisarja.
29 min
Älä kokeile tätä kotona
Tänään 13:15
areena.yle.fi
2/7. Per Olav Alvestad rakentaa kylpyammeen, jossa voi peseytyä pystyasennossa. Yhdessä Rune Nilsonin kanssa hän kokeilee myös, kuinka viinaa voi tislata kuivausrummussa. Entä mitä hevonen tekee keittiössä?
55 min
Leijonan luola Kanada
Tänään 13:15
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
2 min
Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen: Keikoista
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Benjamin vierailee Kids Rockissa. Tässä jaksossa nähdään ainutlaatuista materiaalia Los Angelesissa keikkakuntoaan hioneelta Benjaminilta. Miten fanit ottavat vastaan matkan aikana syntyneet laulut?
Ikävä yllätys kotipihalla – putosiko lentokoneesta?
Tänään 12:47
iltalehti.fi
Lähde: ABC News
55 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/10. Kaksosongelmia. Kaksosia odottava pariskunta ei ole lainkaan valmistautunut lapsien tuloon. Pakkaa sekoittaa määräilevä isoäiti. Boheemi Nia elää trendikästä luomuelämää, eikä halua rokottaa lastaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
48 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Viattomia suudelmia. Tohtorit Ormerod ja Weatherill tuntuvat löytävän yhteisen sävelen hoitaessaan koulupojan outoa sairautta. Koko sairaalan toiminta on vaarassa loppua ja osastolta löytyy kaiken lisäksi huijari. (U)
60 min
Britannian paras leipomo
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 29/30. Kotiseudun ylpeys. Kolmipäiväisen finaalin toisena päivänä finalistileipomot palaavat kotiin ja kehittelevät siellä leivonnaisen, jossa näkyy heidän kotiseutunsa. Kaikki päätyvät suolaiseen leivonnaiseen, ja tarjolla on kalapiirasta, hirvenlihapiirasta ja porsasterriiniä. Yksikään leipomoista ei putoa kilpailusta, mutta tuomarien hyvästä…
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Tänään 12:02
gamereactor.fi
Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2
Marvel's Ant-Man - Trailer
Tänään 12:01
gamereactor.fi
Marvel's Ant-Man - Trailer
Fantastic Four - Official trailer #2
Tänään 12:00
gamereactor.fi
Fantastic Four - Official trailer #2
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/13. Kaikki lähti telkkarista. Matt saa vihdoin kaipaamansa tv:n seinälle. Viihdekeskus saa arvoisensa puitteet, jotka kelpaavat Katellekin. (21')
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Taidetta.
58 min
Välitilassa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Koskettava tarina kahden nuoren kalkuttalaisen transseksuaalin elämästä ja ystävyydestä. O: Sankha T: Moromiya Picures Intia 2012
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
Tänään 11:45
gamereactor.fi
Star Wars: Battlefront - Official Dev Diary #1
AC Embers English - (2/2)
Tänään 11:37
gamereactor.fi
AC Embers English - (2/2)
AC Embers English - (1/2)
Tänään 11:36
gamereactor.fi
AC Embers English - (1/2)
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 11/13. Luksusta vai charmia?. Jonny ja Phil asuvat hotellissa, koska eivät ole löytäneet asuntoa, joka kelpaisi nirsolle Jonnylle. Jodi yrittää löytää pariskunnalle asunnon, joka miellyttäisi sekä ylellisestä tyylistä pitävää Jonnya että rähjäisestä charmista pitävää Philiä. Amerikkalainen lifestylesarja.
Katutaide herää Tukholmassa – sadat taiteilijat kokoontuivat kevätsiivoukseen
Tänään 11:23
hs.fi
Tukholma ei ole viime vuosina ollut tunnettu katutaiteestaan. Muun muassa kaupungin tiukka nollatoleranssi graffiteille on pitänyt seinät ja kadut taiteesta vapaina. Nyt Tukholmassa puhaltavat uudet tuulet. Nollatoleranssista on luovuttu, ja Rågsvedin teollisuusalueesta on nopeasti kehittynyt katutaiteilijoiden uusi mekka. Toimittaja: Elina Kervinen HS, kuvaus:…
55 min
JIM D:
Tänään 11:20
ruutu.fi
Tunnelien titaanit. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin tunneliporiin Lontoossa ja Mexico Cityssä. Lontoon Busy Lizzie poraa kaupunkiin isompaa viemäriä ja Mexico Cityn La Rielera uutta metrolinjaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
34 min
Satakunnan Tietäjät 2015
Tänään 11:18
areena.yle.fi
13. jaksossa kisailevat Luvian peruskoulusta Joona Uotila, Maija Pärssinen ja Vilja Heikkilä sekä Länsi-Porin koulusta Aatu Rajala, Niko Perälä ja Ville Linho sekä Ulvilan yhteiskoulusta Sami Laivonen, Juho Vepsä ja Niklas Nieminen. Tuomarina Jarkko Kivelä ja toimittajana Pipsa Uutto.
28 min
Koukussa paheeseen
Tänään 11:15
areena.yle.fi
2/6. Mitä tapahtuu, kun peruspaheisiin koukussa olevat Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat testattavaksi? He itse uskovat voivansa muuttaa pahat tapansa, mutta toisena päivänä on jo havaittavissa luopumisen tuskaa.
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Nyt on vuorossa naisten hemmottelu- ja shoppailupäivä. Tällä kertaa Lauran matkaseurana on malli ja juontaja Noora Hautakangas. Naisten Tukholma-päivän ohjelmassa on kauneushoitoja ja ostoksia. Kotimainen lifestyleohjelma. (19')
4 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Luotijuna rikkoi maailmanennätyksen Japanissa
Tänään 10:50
hs.fi
Japanissa rikottiin junien nopeusennätys tiistaina, kun testiajossa olleen Maglev-junan huippunopeudeksi mitattiin 603 kilometriä tunnissa.
14 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Tänään 10:30
areena.yle.fi
2/7. Lotta valmistautuu metsästäjäntutkintoon, ja Leif opastaa kokelasta ampumaan vanhalla haulikolla, joka on yhtä pitkä kuin Lotta. Kuinka Lotta Lundgren ja Leif GW Persson onnistuvat tehtävässään?
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/13. Ensivaikutelmia eteisestä. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa keskitytään ensivaikutelmien luomiseen eteis- ja wc-tilojen ilmettä parantelemalla. (19')
Gossip Girl -kaunotar näyttelee uutuuselokuvassa mummoa
Tänään 10:02
iltalehti.fi
Kaunotar kertoo, että hänen oli helppo samaistua henkisesti vanhaan hahmoonsa. Video: ABC News
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/8. Pomo piilossa. Hotelli Crown Innin omistaja piileksii päivät toimistossaan ja antaa muiden hoitaa käytännön työt. Mutta koska paikka tekee jatkuvasti tappiota ja rahat uhkaavat loppua, hotellipoliisi Alex Polizzin on saatava pomo pois kolostaan. Tämän on aika nähdä hotellinsa vieraiden silmin. Englantilainen realitysarja.
15 min
Jälkipörssi
Tänään 09:44
areena.yle.fi
Jälkipörssiläiset Jussi Hyöty, Ulpu Iivari ja Tiina Helenius pohtivat aamu-tv:ssä, mitä vaalitulos merkitsee talouden kannalta.

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
51 min
Historia: Vietnamin sodan loppu
Eilen 19:00
areena.yle.fi
82 min
Dokumenttiprojekti: Talvivaaran miehet
Eilen 21:30
areena.yle.fi
30 min
Laiva
Eilen 16:50
ruutu.fi
Tulossa: Lampaansyöjät
Eilen 20:27
areena.yle.fi
120 min
MasterChef Australia
Eilen 17:25
ruutu.fi