UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Euroviisuista
Tänään 14:35
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
35 min
Laiva
Tänään 14:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27/40. Laivalla on tänään paljon karvaisia ystäviä, mutta kaulapannoilla ja ketjuilla toisissaan kiinni olevat tyttöset saavat enemmän huomiota osakseen. Keittiöhenkilökunta on hieman huonolla tuulella, mutta konferenssihuoneessa matkataan hyväntuulisesti tyylikouluttaja Ritva Pullan positiivisuusluentoa kuunnellen. Kotimainen realityohjelma. (21')
55 min
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/10. Puuttuva palanen. Perheestä otetaan ensimmäinen yhteiskuva onnellista perhejulkaisua varten, mutta Jason ei pääsekään paikalle. Niinpä Melissa ja Jason ajautuvat suureen riitaan, ja Joan ryhtyy korjaamaan kaksikon välejä. Joania pyydetään navigaattoriääneksi, mutta työn lomassa Tony ja Lynnekin ajautuvat ilmiriitaan. Amerikkalainen sarja.…
55 min
Guinness World Records
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/13. Hävittäjähaaste. Miten tarkasti onnistuu maidon ruiskuttaminen silmästä? Kuinka monta värikuula-aseen ammusta ihminen voi kopata kahdessa minuutissa? Entä miten kauan ala-asteen opettaja jaksaa pysytellä suihkumoottorin virtauksessa? Vastaukset näihin kysymyksiin tässä jaksossa. Amerikkalainen sarja.
ISTV kävi Kirkkonummen kohutussa topless-autopesussa - Susa ja Bambi hytisivät kylmässä
Tänään 13:48
iltasanomat.fi
Sveriges Radio lähetti paikalle toimittajansa Karin Wickströmin. Tämä kertoi Svensk Kvinnoförbundetin paheksuneen tapahtumaa. Järjestö on suomalainen. IS:n videohaastattelussa Wickström kertoi haluavansa herättää periaatteellisesti tärkeää keskustelua tasa-arvokysymyksistä ja siitä, onko yhteiskunnassa yleisestikin käynnissä sukupuolten tasa-arvoon kohdistuva…
58 min
Luontoretkellä
Tänään 13:40
areena.yle.fi
Parikymppinen Elise Theoline Tungehaug haluaisi opiskella korkeakoulussa erä- ja retkeilytaitoja mutta on reputtanut kahdesti yo-kokeessa. Elise päättää viettää koko kevään ulkona ja yöpyä makuupussissa ja riippumatossa. (U)
30 min
Laiva
Tänään 13:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 26/40. Risteilyemäntä Varpun lisäksi myös floor manager Nisse nähdään erityistehtävässä laivan tanssiravintolassa. Nuorisoporukka taittaa matkaa muun muassa alkuainepelillä toisiaan viihdyttäen. Laivalla "päivähoidossa" käyvä Maijaliisa etsii Nisseä miellyttäävää tuoksua itselleen. Kotimainen realityohjelma. (21')
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 11/17. Vihannesten vihaajat. McGlynnit ovat satakiloinen pariskunta joka elää roskaruoalla ja herkuilla. Univaikeuksista kärsivä Alison ahmii yöt läpeensä, ja suklaahirmu Rob on tartuttanut syvän inhonsa vihanneksia kohtaan myös perheen neljään lapseen. Ravintoterapeutti Gillian McKeith haluaa pariskunnan näyttävän lapsilleen parempaa esimerkkiä,…
28 min
Kirjaohjelma: Karin Fossum
Tänään 13:30
areena.yle.fi
Karin Fossum oli Norjan ensimmäinen dekkarikuningatar. Nyt hän on taas palaamassa parrasvaloihin. Kuinka hän arvioi omaa kirjoitusprosessiaan ja elämänsä dramatiikkaa?
11 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Juha itkonen, Maija Vilkkumaa ja Aleksis Salusjärji jatkavat keskustelua kirjoittamisesta
Tänään 13:12
areena.yle.fi
Juha itkonen, Maija Vilkkumaa ja Aleksis Salusjärji jatkavat keskustelua kirjoittamisesta Sofi Oksasen ja Jonas T Bengtssonin keskustelun jälkeen.
30 min
Laiva
Tänään 13:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 25/40. Laivalla on tänään luvassa suurta iloa ja karvaita pettymyksiä, kokonainen oopperan kuoro ja Peten ja Joren luotsaama "Ryhmä Rämä". Lukiolaistytöt ovat viemässä espanjalaisia poikia päiväretkelle Tallinnaan, mutta matka meinaa mennä pieleen jo ennen laivaan astumista. Andy julistaa Pyhän Patrickin päivän ilosanomaa ja pyörähtää retrodiscon…
39 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Sofi Oksanen ja Jonas T Bengtsson
Tänään 13:05
areena.yle.fi
Sofi Oksanen keskustelee tanskalaisen Jonas T. Bengtssonin kanssa draaman ja dialogin poikkeuksellisista keinoista.
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 18/24. Puhtaan veden puolesta. Hurstonit ovat omistaneet elämänsä avustustyöhön ja vievät pienkoneellaan vedenpuhdistimia Haitin maanjäristysalueelle. Kun perheen oma talo turmeltuu putkirikon takia, Hurjan remontin porukan ja koko yhteisön on aika palkita perheen hyvät työt. Amerikkalainen realitysarja.
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/17. S niin kuin suklaa. Jo Cotton on 35-vuotias kiireinen uranainen. Työkseen hän toimii suklaaherkkujen sisäänostajana, joten Gillian saa eteensä todellisen haasteen, kun Jo pitäisi vieroittaa suklaasta. Englantilainen realitysarja. (23')
29 min
Kirjaohjelma: Jonas Gardell
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Jonas Gardellin riipaiseva trilogia homoseksuaalien elämästä 1980-luvun Ruotsissa on ilmestynyt myös norjaksi. Raamattukin on betselleri, mutta miten sitä on parasta lukea? Toril Brekke etsii Italiasta uusia aiheita.
60 min
Mentalisti Noora Karma: Osa 10. Lastenklinikka
Tänään 13:00
katsomo.fi
Noora käy hämmästyttämässä Lastenklinikan pieniä potilaita ja henkilökuntaa.
Sivullinen lopetti takaa-ajon – joutui itse rautoihin
Tänään 12:56
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN Joonas Salmela
35 min
Laiva
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 24/40. Päivän MM-jääkiekkopeli jännittää kahvilatarjoilija Andya ja pohditaan uskoako mustekalan ennustuksiin vai häviääkö puosu Hippi vetonsa ja joutuu messitytöksi. Laivassa nähdään myös suklaantäyteistä rakkautta, kun Rainer ja Kirstimaria ovat muistelemassa ensikohtaamistaan samaisella laivalla. Dream Step -luistelujoukkueen tytöt ovat saaneet…
75 min
Formula 1: Monacon GP: Räikkönen osuu kaiteeseen
Tänään 12:31
katsomo.fi
36 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Lena Andersson ja Jörn Donner
Tänään 12:19
areena.yle.fi
Kaksi suurta kirjallista persoonaa kohtaavat, pääteemoinaan rakkaus ja Ruotsi.
Hauskin video hetkeen - näin valmistuu soittoääni
Tänään 12:12
iltalehti.fi
Lataa kyseinen soittoääni täältä. Joonas Salmela
MV-lehti ja muut huuhaat pääsivät rap-videolle
Tänään 12:06
iltalehti.fi
Joonas Salmela
60 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 10/10. New Orleans. Anthony tutustuu New Orleansin kaupunkiin ja etelävaltioiden ruokakulttuuriin. New Orleansissa pääosassa on hyvä ruoka ja juoma sekä musiikki, josta kaupunki onkin tunnettu. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/10. Derbyshire. Derbyshiressä Bill yöpyy upean aateliskartanon metsästystornissa ja tarjoilee ruuaksi tilan peuraa. Haukka nimeltä Dude ei anna armoa aloittelijalle. Läheisessä Bakewellissä tehdään kuuluisia piiraita, jotka Bill yrittää päihittää. Englantilainen ruokaohjelma.
30 min
Laiva
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 23/40. Risteilyemäntä Varpun keikka saa aluksi vaisun vastaanoton tanssijoiden keskuudessa, mutta mystinen Ström pelastaa ritarillisesti tilanteen. Nisse kohtaa marketissa lähes veroisensa myyntitykin ja joutuukin yllättäen itse asiakkaan rooliin. M/S Nordlandian hytissä nähdään myös eräänlainen uuden elämän syntymä. Kotimainen realityohjelma.…
4 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Plåstret ja Hanna, 3/6. Plåstret opettaa Hannalle juontajan työtä. buu.yle.fi
Destiny - GR Friday Nights 22.5.15 - Livestream Replay
Tänään 11:55
gamereactor.fi
Destiny - GR Friday Nights 22.5.15 - Livestream Replay
Gaming News 22.5.15 - Livestream Replay
Tänään 11:53
gamereactor.fi
Gaming News 22.5.15 - Livestream Replay
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 36/56. Räppäri-beatboxaaja Rudirokin illallisvieraiksi pääsevät muusikko Reeta-Leena Vestman, koomikko Ismo Leikola ja miss bikini Maisa Torppa. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Pelipäivä: NHL:n hurjin kolmikko matkalla finaaleihin
Tänään 11:34
iltasanomat.fi
35 min
Korealaisen keittiön aakkoset
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/13. Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. (24')
Uinnin uusi superlupaus
Tänään 11:15
hs.fi
Mimosa Jallow on Suomen uuden aallon uimareita. Rion kesäolympialaisiin 2016 tähtäävä jyväskyläläinen parantaa ennätyksiään sekuntikaupalla. HS seurasi superlupauksen uintiharjoituksia. Toimittaja Ari Pusa, Kuvaus: Petteri Kivimäki. Editointi: Esa Syväkuru.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 35/56. Miss bikini Maisa Torppa tarjoaa illallisen muusikko Reeta-Leena Vestmanille, stand up -koomikko Ismo Leikolalle ja räppäri-beatboxaaja Rudirokille. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
60 min
Anthony Bourdain minilomalla
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 9/10. Philadelphia. Anthony saa viimeinkin aikaiseksi tutustua Philadelphian ruoka- ja taidekulttuuriin, historiantäyteistä opastettua kiertokävelyäkään unohtamatta. Philadelphiassa selviää, mitä megakool tai bussipaukku on, ja tietysti syödään hyvin. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Sikke - ruokaa rakkaudella
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kultaista vettä, hiuksista puristettuja jalokiviä ja maailman kallein aurinkotuoli – HS tutustui Monacon luksusmessuihin
Tänään 10:52
hs.fi
HS vieraili huhtikuussa Monacon Top Marques -luksusmessuilla, joissa kaupataan tuotteita maailman rikkaimmille. Tarjolla oli muun muassa luksusvettä, luksussuksia ja ihmisen hiuksista puristettuja timantteja. Messuilta löytyi myös salolainen Henrik Hirvensalo, joka on kehittänyt maailman kalleimman aurinkotuolin. Toimittaja: Jussi Sippola, kuvaus ja leikkaus:…
4 min
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali: Maija Vilkkumaa, Juha Itkonen ja Aleksis Salusjärvi keskustelevat
Tänään 10:44
areena.yle.fi
Maija Vilkkumaa, Juha Itkonen ja Aleksis Salusjärvi jatkavat keskustelua kirjallisuusfestivaalin teemoista.
Tämä kiista hiertää Soinin ja Stubbin välejä hallitusneuvotteluissa – ”Vääntö on julmimmillaan”
Tänään 10:40
iltasanomat.fi
Aiemmin Smolnaan saapuneen hallitusmuodostaja Juha Sipilän (kesk) tapaan Soini kuvaili lauantaita monien ratkaisujen päiväksi, vaikka edellisiltaan mennessä monista asioista saatiin jo sovittua. - Nämä veroasiat ovat ne isoimmat, niissä se vääntö on julmimmillaan, Soini totesi neuvottelupaikan ovella aamukymmeneltä. Soinin mukaan paljon keskustelua käydään nyt…
35 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 10:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 34/56. Stand up -koomikko Ismo Leikolan illallisherkuista pääsevät nauttimaan muusikko Reeta-Leena Vestman, miss bikini Maisa Torppa ja räppäri-beatboxaaja Rudirok. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Suositeltua

28 min
Dok: Fitnesskolmoset
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Juha Sipilä: neuvotteluissa saavutettu edistystä
Eilen 19:48
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
41 min
Muistin vanki
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kuinka rakennetaan tietokone: näytönohjain
Tänään 09:00
moontv.fi
45 min
Midsomerin murhat
Eilen 17:10
areena.yle.fi