UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Tutkimus: Kannabiksen käyttö voi lisätä sydänkuoleman riskiä
Tänään 05:32
iltasanomat.fi
30 min
Jopet-show
Tänään 04:05
ruutu.fi
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (23')
Venäjä koettelee Euroopan valtioiden ilmapuolustusta – tunkeutui Hollannin ilmatilaan
Tänään 03:33
iltasanomat.fi
War of the Vikings - Livestream
Tänään 03:24
gamereactor.fi
War of the Vikings - Livestream
50 min
The Voice of USA
Tänään 03:15
ruutu.fi
10 parasta, osa 2/2. Jaksossa nähdään lisää 10 parhaan kilpailijan esityksiä. Vuorossa ovat muun muassa sydäntenmurskaaja Josiah Hawley ja introvertti indierokkari Michelle Chamuel. Neuvonantajat Sheryl Crow, Pharrell Williams ja CeeLo Green palaavat myös antamaan kilpailijoille esiintymisvinkkejä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (39')
Prinssi Charlesin lanko liukastui ja kuoli
Tänään 02:44
iltasanomat.fi
55 min
Leijonan luola UK
Tänään 02:20
ruutu.fi
Hikiset paikat. Aloittelevat brittiyrittäjät joutuvat hikiseen paikkaan, kun uusille liikeideoille pitäisi saada rahaa viideltä kivikovalta bisnesmiljonääriltä. Herättävätkö vauvannukutuskone ja sateenvarjoautomaatti sijoittajien kiinnostuksen? Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi.
40 min
Kuumempi kuin tyttäreni
Tänään 01:50
ruutu.fi
70-luvun säihkettä. 48-vuotias Beverley oli nuorempana malli, mutta vastoinkäymiset ovat uuvuttaneet hänet, eikä hän jaksa enää pitää huolta itsestään. Zowie-tytär haluaa palauttaa äitinsä entiseen kukoistukseensa. 48-vuotias Freya on entinen Playboy-pupu ja 70-luvun tyyleineen hän on kuin suoraan Austin Powers -elokuvasta. Claudia-tytär sen sijaan on harmaa…
55 min
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Tänään 00:55
ruutu.fi
Taistelu kruunusta. Terry päättää osallistua samaan kauneuskilpailuun kuin tyttärensä Kalyn. Pam ja Bonnie puolestaan joutuvat kilpailemaan samassa joukkueessa klubin golfturnauksessa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
25 min
UEFA Champions League: Huippuhetket ottelusta Real Madrid - Bayern München
Tänään 00:30
mtvkatsomo.fi
30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:25
ruutu.fi
Internet-ikonit. Tässä jaksossa muun muassa pyörätuolilla kaksoisvoltin takaperin tehneen Aaron Fotheringhamin, hidastettuja videoita kuvaavat Gavin ja Danin ja moniosaaja Dorota Lopatynska De Slepowronin. CopperCab-nimisellä punapäällä on vakavampaa sanottavaa kiusaamisesta ja syrjinnästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (24')
58 min
Noitapiiri: Yksinäinen susi
Tänään 00:04
mtvkatsomo.fi
Faye on turhautunut noitapiirin sitomisen seurauksiin, sillä kukaan piirin jäsenistä ei voi enää käyttää taikavoimiaan yksin. Cassie törmää uhkaavasti käyttäytyvään mieheen, joka tuntuu tietävän, mitä nuorten vanhemmille tapahtui. Adamin ystävä Luke pyytää Cassiea koulun tanssiaisiin. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren…
55 min
Supernanny
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kahdet kaksoset. Simmonsin pariskunnalla on kahdet alle 8-vuotiaat kaksoset. Vanhemmat eivät uskalla komentaa lapsiaan ja syöttävät heille pelkkää roskaruokaa. Jo Frost opettaa vanhempia pysymään lujina ja suunnittelemaan järkeviä ateriakokonaisuuksia. 5. tuotantokausi. (40')
30 min
Villit nettivideot
Eilen 23:55
ruutu.fi
Vanhat ja nuoret. Tässä jaksossa tapaamme ihmisiä ikähaarukan ääripäistä, vauvoja ja vanhuksia. Näemme, miten 75-vuotias mummo panee koruliikkeen ryöstäjät ojennukseen ja miten kolmevuotias Michael pillastuu saatuaan joululahjaksi kirjoja. Mukana myös 9-vuotias "hullu ninjatyttö" Sammy Smith. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
UEFA Champions League: Götzellä loistopaikka tasoittaa
Eilen 23:28
mtvkatsomo.fi
30 min
Poliisit
Eilen 23:25
ruutu.fi
Pori. Rannalta nouseva savu herättää partion mielenkiinnon ja Tainan aistit. Alaikäisten päihtyneiden kunto pohdituttaa partiota. Aamuyöllä erotuomaroidaan tappeluja. 5. tuotantokausi. (21')
Pirnes heitti piikin Aaltoselle
Eilen 23:21
iltalehti.fi
Pirnes heitti piikin Aaltoselle Metsola voittomaalista: "Larsson kai koetti heittää rystyltä rumpuun" Aaltonen: "En ole tehnyt vastaavaa aiemmin" Kärppähyökkääjä Esa Pirnes piikitteli onnekkaan voittomaalin nimiinsä saanutta Juhamatti Aaltosta 2-1-voiton jälkeen. Toimittaja: Joonas Partanen Kuvaus ja editointi: Markku Ruottinen
49 min
Sodan vangit
Eilen 23:15
areena.yle.fi
Kuulustelu. Vapautumisen jälkeisenä päivänä Nimrod ja Uri viedään terveystarkastukseen. Miesten vammat kuvataan tarkoin. Sitten alkavat miesten haastattelut yhdessä ja erikseen. Yael vaatii nähdä veljensä ruumiin. (U)
55 min
Rikoksista pahin: Sääntöjen mukaan
Eilen 23:10
mtvkatsomo.fi
Neljä ihmistä kuolee huoltoasemalla tapahtuneessa ammuskelussa. Tapaus vaikuttaa kilpailevien jengien välienselvittelyltä, mutta Juliolla on omat epäilyksensä asiasta. Jackiin tulee uutta eloa, kun Sharon pyytää häneltä ammatillista apua. Rusty joutuu kiperään tilanteeseen Krisin kanssa. Amerikkalainen rikossarja.
Aaltonen erikoisesta voittomaalistaan: "Kyllä se mulle käy"
Eilen 23:07
iltasanomat.fi
Äänekoskella iloittiin 1,1 miljardin uutispommista: "Sehän on mahottoman hyvä juttu"
Eilen 23:03
iltasanomat.fi
Hot Tamales
Eilen 23:01
moontv.fi
Jos olet ikinä ajatellut tehdä jotain nettisuositusten perusteella, niin tänään on siihen aika. Niin sanoo myös internetin ruokavideoiden keisari, Niilo22:kin, sillä hänkin on käynyt läpi tämänkertaisen ruokasemme omassa videossaan . Ja kun kerran tällaisesta kuitenkin tulee teille makeannälkä, niin tilatkaa karkit sitten suoraan Alphageekistä !
14 min
Ođđasat: Oddasat
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
65 min
Dexter
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kuoleman enkeli. Pastori Samin avulla Dexter selvittää löytyykö hänestä myös hyvyyttä pahuuden vastapainoksi. Dexter uskoo päässeensä viimein Tuomiopäivä-murhaajan jäljille. Debra tapaa psykiatrin vanhan ampumvälikohtauksen takia. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (49')
4 min
Yle Uutiset
Eilen 22:51
areena.yle.fi
Oliko Kärppien voittomaali pitkä kiekko?
Eilen 22:38
iltasanomat.fi
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Urheilu: Resurssit kohdistetaan urheiluun
Eilen 22:30
mtvkatsomo.fi
Suomen Olympiakomitea ja Valo ry ilmoittivat tänään yhdistävänsä toimintojaan. Samalla vähennetään yhteensä korkeintaan 15 henkilötyövuotta.
6 min
Viking Lotto ja Jokeri: Kierros 17
Eilen 22:25
mtvkatsomo.fi
4 min
Päivän sää
Eilen 22:21
mtvkatsomo.fi
UEFA Champions League: Benzema siirtää Realin 1-0-johtoon
Eilen 22:16
mtvkatsomo.fi
57 min
Onnistuuko elämä maalla?
Eilen 22:02
areena.yle.fi
Uusi sarja, 1/8. Neljä ruotsalaisperhettä haluaa vaihtaa kiireisen kaupunkilaiselämän maaseudun rauhaan. Onko maalaiselämä todella harmonista ja rauhoittavaa vai käyvätkö arkirutiinit ylivoimaisiksi?
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 22:00
areena.yle.fi
4 min
Urheiluruutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
21 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kulttuuri: Tavoitteena kehittää ilmaisutaitoja
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Kotimaa: Ruotsalaiskomentaja Turussa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
60 min
Nashville
Eilen 22:00
ruutu.fi
Ei enää ikinä. Rayna ja Juliette tapaavat levy-yhtiön uuden johtajan, joka osoittautuu häikäilemättömäksi liikemieheksi. Scarlett hermostuu Deaconiin, joka rypee itsesäälissä. Maddien on vaikea antaa äidilleen anteeksi. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
Uutisjutut: Kevennys: Ekosysteemi kuutiossa
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
Uutisjutut: Politiikka: Verotus ja pankkiunioni kiistoina
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi

Suositeltua

Timelapse jäätikön sulamisesta mullistaa mielesi
Eilen 09:05
iltalehti.fi
Höyryjunan matkassa Tampereelta Nokialle
Eilen 12:53
iltasanomat.fi
Ville Haapasalo lähti Amerikkaan
Eilen 13:22
iltasanomat.fi
49 min
Sydämen asialla
Eilen 12:30
areena.yle.fi
47 min
Kyläsairaala
Eilen 17:08
areena.yle.fi
23-vuotiasta ammuttiin autosta päähän - IL-TV-raportti Laajasalosta
Eilen 20:18
iltalehti.fi