UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/27. Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. (21')
60 min
Koirakuiskaaja
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 18/20. Hollywood-koirat. Cesar auttaa Jillian Michaelsin ja Kelsey Grammerin koiria. Jillianin Richard-koira puree kaikkia ja karkaa rannalle päästessään. Kelseyn koirat eivät kunnioita omistajiaan ja kotiaan lainkaan, vaan tekevät tarpeensakin sisätiloihin. (48')
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 11/27. Tulinen kiire. Herkkuleipä "Kuule, Israel" koettelisi Adamia puhdasoppisempaa juutalaista sekä nimellään että jauhelihapihvin päälle sulatetulla juustolla. Kantrikuppilan haasteen tekee puolestaan lähes sietämättömäksi toinen toistaan tulisempien chililajikkeiden ja sekuntikellon yhteistyö. Amerikkalainen sarja. (21')
Sydäntäsärkevää! Äitinorsu yritti pelastaa poikasta 11 tuntia - siinä onnistumatta
Tänään 15:56
iltalehti.fi
125 min
Elokuvat: Rakkauden rasvaprosentti (12)
Tänään 15:50
ruutu.fi
(Rakkauden rasvaprosentti/Suomi 2012). Romanttinen komedia mainosmies Stigusta (Mikko Nousiainen), joka iskee silmänsä hehkeään, mutta rakkaudessa pettyneeseen Ellaan (Miina Maasola). Nopeasti käynnistyvä suhde pysyy yksinomaan fyysisenä, yhteisestä sopimuksesta - tai niin ainakin Ella haluaa uskoa. Kaksikko joutuu puntaroimaan tunteitaan uudessa valossa, kun…
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
180 min
Lentopallo: LP Viestin päävalmentajan Kari Raatikaisen haastattelu
Tänään 15:23
katsomo.fi
12 min
Urheiluviikonloppu
Tänään 15:15
areena.yle.fi
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Musiikki- ja kulttuuritoimittaja Risto Nordell. "Kirkkomusiikki on parasta ekumeniaa, koko ihmiskunnan suurta yhteistä perintöä. " (Ps. 150)
64 min
The Spice Girls -tarina
Tänään 15:05
areena.yle.fi
Dokumentti 1990-luvun popsensaatiosta. Baby, Posh, Sporty, Scary ja Ginger muistelevat. Tarina saa puitteet joulukuussa 2012 ensi-iltaan tulleesta musikaalista Viva Forever! (The Spice Girls Story: Viva Forever!). (U)
60 min
Hurja painonpudotus
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 16/26. Ruustinna permannolla, osa 2. Pastorin rouva Georgeanna joutuu kohtaamaan epätäydellisyyden pelkonsa puolimatkan koitoksessa. Miten permannolla käy? Tuomareina nähdään entisiä kilpavoimistelun huippunimiä: Bart Conner, Shannon Miller sekä Dominique Dawes. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
60 min
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies: Kaupunki konkurssissa
Tänään 15:00
katsomo.fi
Stocktonin kaupunki Kaliforniassa on hakeutunut konkurssiin. Pormestarin mukaan syynä taloudelliseen ahdinkoon on palomiesten ja poliisien korkeat palkat ja muut edut, mutta Morgan Spurlockilla on toisenlainen teoria. Ja mitä tekevät kaupunkilaiset, kun julkisten menojen leikkaukset uhkaavat turvallisuutta?
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Vau, millainen ökypiha-allas
Tänään 14:27
iltalehti.fi
Tämä ei ole käpy vaan iglusauna!
Tänään 14:23
iltalehti.fi
55 min
Hurja painonpudotus
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/26. Ruustinna permannolla, osa 1. Rovastin vaimo Georgeanna on uhrannut elämänsä lapsilleen ja lihonut siinä sivussa kymmeniä kiloja. Onnistuuko Georgeanna löytämään itsestään entisen kilpavoimistelijan? Apuun rientävät voimistelun tähtinimet Nadia Comaneci ja Mary Lou Retton. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 14:05
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Oma arkku kullan kallis. Lunastamattomien rahtikonttien huutokauppa yltyy kaikkien aikojen pahimmaksi käsirysyksi, kun tarjolle tulee hautajaistoimiston laatuirtaimistoa ruumisarkkuineen päivineen. Joudutaanko koko huutokauppa perumaan? Sitä ennen riskisijoituksiin houkuttelevat muun muassa kalliin näköiset teleskoopit, koripallotarvikkeet…
Volume - Mike Bithell at GDC Interview
Tänään 13:37
gamereactor.fi
Volume - Mike Bithell at GDC Interview
007 Spectre -elokuvan traileri julki
Tänään 13:33
hs.fi
007 Spectre -elokuvan traileri julkaistiin.
35 min
Nigellan uudet herkut
Tänään 13:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/13. Helposti herkkuja illallispöytään. Nigella valmistaa pasta puttanescaa eli ilotytön pastaa, joka nautitaan tietysti sängyssä. Yhtä helposti valmistuu myös lohi tomaattikuskuksen kera. Jälkiruoaksi tehdään marjatorttua. Englantilainen ruokaohjelma.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 13:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/7. Ulosmittausuhan alla. Rahoitusalan yrityksellään aikoinaan rikastunut Jeremy tarvitsee 25 000 puntaa nopeasti, ettei joudu häädetyksi kotitalostaan. Englantilaiseen aristokraattiperheeseen 50-luvulla adoptoitu Caromay hakee lainaa voidakseen lentää Australiaan tapaamaan biologista äitiään. Carol sai aikoinaan poikaystävältään sormuksen, mutta…
60 min
Mentalisti Noora Karma: Osa 2. Benji-hyppy
Tänään 13:00
katsomo.fi
Nooran on määrä hypätä sillalta alas kohti mahdollista kuolemaa. Lisäksi Noora tekee suurimman mahdollisen ennustuksen; ennakoi tämän lauantain lottonumerot!
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa.…
180 min
Lentopallon Mestaruusliiga: LP Viesti - LP Kangasala, 2. finaali
Tänään 12:55
katsomo.fi
Naisten Mestaruusliigan 2. finaaliottelu. Selostus: Marko Terva-aho.
90 min
Formula 1: Malesian GP: Bottaksen kommentit aika-ajon jälkeen
Tänään 12:55
katsomo.fi
142 min
Hiihdon SM: Miesten viesti
Tänään 12:50
areena.yle.fi
Miesten 4 x 10 km viesti (2p ja 2v). Selostus Tapio Suominen. Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo och Glenn Lindholm.
Yhdysvaltojen nopein vuoristorata avattiin Carolinaan
Tänään 12:48
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
30 min
Lihamestarit
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/6. Pihvien hätätilaus. Kaksi eri ravintolaa tekee viime hetken hätätilauksen pihveistä, ja Pat joutuu tiukkaan paikkaan. Tylsät veitset aiheuttavat teurastamolla ongelmia. Amerikkalainen sarja.
90 min
Formula 1: Malesian GP: Rosberg hidasteli Hamiltonin edessä
Tänään 12:34
katsomo.fi
30 min
Upeat skandikodit: Ærøn saarella
Tänään 12:30
katsomo.fi
Jan Fog käy arvioimassa lähes 700-neliöisen olkikattoisen luksusmaalaistalon, jonka asukkaat haluavat kotia vaihtamalla helpottaa perheen logistiikkaa. Upeassa talossa riittää tilaa niin viihtymiseen kuin työntekoon. Pernille Sams tekee laivamatkan pienelle Ærøn saarelle, jossa ollaan erityisen kotiseuturakkaita. Hän tutustuu taloon, jonka erikoisuutena on 120-neliöinen…
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/17. Pulleat pubinpitäjät. Dean ja Mark ovat baarinpitäjiä, jotka asuvat työpaikkansa yläkerrassa. He syövät ainoastaan rasvaista pubiruokaa ja huuhtovat sen alas reippaalla määrällä olutta. Mark tuntee olonsa voimattomaksi ja masentuneeksi ja Deanin henki haisee. Gillian haluaa saada poikiin potkua vaihtamalla makkarat vihanneksiin ja pistämällä…
Näin uusi Tesla kiihtyy nollasta sataan – ”Hymyltä ei voi välttyä”
Tänään 12:22
hs.fi
Autotoimittaja Harry Kuurio testasi uuden nelivetoisen Tesla Model S:n kiihtyvyyttä radalla. Toimittaja: Harry Kuurio, kuvaus ja leikkaus: Ville Männikkö.
46 min
Sydämen asialla
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Lepää rauhassa. Autiotalon pihalla leikkinyt poika katoaa. Peggy majoittaa toimittajan, joka etsii jutunaiheita kylän juoruista. Joen ja Carolin välit näyttävät paranevan.
90 min
Formula 1: Malesian GP: Räikkösen kommentit aika-ajon jälkeen
Tänään 12:11
katsomo.fi
40 min
Yhdistetyn SM
Tänään 12:08
areena.yle.fi
Hiihto-osuus. Selostus Mikko Hannula. Kuusamo.
3 min
Hiiri tuli taloon!
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Premiär. buu.yle.fi
30 min
Olet mitä syöt
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/17. Elämänhalu hukassa. Osmon ja Steph ovat seurustelleet viisi vuotta ja lihoneet tuona aikana yhteensä yli 76 kiloa. He makaavat illat sohvalla ja syövät noutoruokaa. Heidän suhteestaan on karissut romantiikka ja makuuhuoneessakin on vipinää vain muutaman kerran vuodessa. Gillian haluaa palauttaa pariskunnan elämänhalun tehokuurin avulla ja…
60 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Sisilia
Tänään 12:00
katsomo.fi
Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
30 min
Upeat skandikodit: Maalaisunelmia
Tänään 12:00
katsomo.fi
Entinen jalkapalloilija pyytää välittäjää käymään kotonaan Jyllannissa, sillä on aika laittaa suuri maalaistyylinen talo myyntiin. Yläkerta on sisustettu äijätyyliin monen miehen unelmaksi. Viihtymisestä pitävät huolen mm. biljardipöytä, hyvin varusteltu baari ja Black Jack -pöytä. Toisenlaista maalaistaloa Fredensborgissa tulee katsomaan äiti ja lapset, joihin…
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights 27.03.15 - Livestream Replay
Tänään 11:57
gamereactor.fi
Call of Duty: Advanced Warfare - GR Friday Nights 27.03.15 - Livestream Replay

Suositeltua

10 min
Formula 1: Malesian GP: Räikkönen mursi Mersujen rintaman
Eilen 22:23
katsomo.fi
75 min
Formula 1: Malesian GP: Grosjean Räikkösen tiellä harjoituksissa
Tänään 08:15
katsomo.fi
Mallikaunotar minimaalisissa bikineissä kääntää päitä
Tänään 11:55
iltalehti.fi
28 min
Dok: Oudot rokkilinnut idästä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
91 min
Titanic
Eilen 23:10
areena.yle.fi
30 min
Huima konttihuutokauppa
Tänään 14:05
ruutu.fi