UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Ampiaiset nauttivat käyneistä omenoista – lento kuin humalaisella
Tänään 10:50
iltalehti.fi
Ampiaisen pistoja on hoidettu tänä kesänä runsaasti. Loppukesästä ampiaiset hajaantuvat, kun työläisampiaiset jäävät kodittomiksi. Kuningatar kuolee, jolloin elämä ampiaispesässä muuttuu. Kun kuningatar ei ole enää erittämässä feromonia, työläiset eivät ole kiinnostuneita pesänhoidosta. Ampiaisia voi näkyä ulkosalla vielä ensimmäisiin yöpakkasiin asti. Lukijan…
22 min
Koirat hotellissa: Koirankutistusohjelma
Tänään 09:30
katsomo.fi
Tällä kertaa Matt ja Leon tarjoavat Brightonin rannalla gourmet-jäätelöä koirille markkinoidakseen koirien luksushotelliaan ja saadakseen uusia nelijalkaisia asiakkaita. Alfie-koira osallistuu hotellin painonhallintaohjelmaan, ja hän saa myös vesiterapiaa. Hauvelin emäntä toivoo koiralleen lisävuosia, vaikka kuuden viikon laihdutusleiri tekeekin hänelle tiukkaa.…
30 min
Candice sisustaa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/26. Vaisusta voimakkaaksi. Ison perheen tylsä, beigenvärinen ruokailu- ja oleskeluhuone kaipaa ryhtiä ja piristystä. Candicen puhelimenkäyttö hankaloittaa projektia. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
15 min
Yle Uutiset
Tänään 09:19
areena.yle.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:19
areena.yle.fi
Petra Ollin tunteikas kotiinpaluu
Tänään 09:13
iltalehti.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/26. Kellarin elvytys. Nick on ensiapuklinikan lääkäri, joka kaipaa hektisen työelämän vastapainoksi kotiinsa paikkaa, jossa rentoutua ja kestitä vieraita. Candice tiimeineen loihtii sellaisen esivahingon kärsineestä kellarista. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Naisen työ. Kellerin osastolle tulee lääkäri, Serena Campbell, jonka kanssa Ric olettaa pystyvänsä työskentelemään, varoituksista huolimatta. Tara on innokas näyttämään osaamistaan Jacille. Luc on taas kuvioissa. T: BBC.
War Dogs
Tänään 09:00
moontv.fi
Tämän kertainen elokuva perustuu tositapahtumiin, kuten myös jaksomme. Toden totta: Rauli kävi elokuvissa koomikko Joonatan Pitkäsen kanssa katsomassa War Dogsin. Ohjelma sisältää juonipaljastuksia, mutta alla oleva Raulin arvio elokuvasta ei: David hieroo vanhoja ukkoja työkseen, kunnes tapaa lapsuudenkaverinsa Efraimin, jota ei ole nähnyt vuosiin. Kaikessa…
1 min
Koti: Leijonanpentu ja saukko solmivat leikkisän ystävyyden
Tänään 08:58
katsomo.fi
Yhdysvalloissa miamilaisessa eläintarhassa leijonanpentu ja saukko ovat solmineet ystävyyden. Leijonanpentu Bosu ja saukko Kappa leikkivät yhdessä useasti. Bosu on syntynyt kesäkuussa, vielä leikki toisten kanssa onnistuu, mutta kun se kasvaa, siitä tulee uhka muille ja leikkien on loputtava.
9 min
Ötökkämiehet
Tänään 08:37
areena.yle.fi
Yökkösmiehet. Ötökkämies Jirin takapiha on kuin tieteiselokuvasta. Onko merkillisten ja kirkkaiden lakanoiden tarkoitus houkutella avaruusolioita vai yökkösiä?
22 min
Studio55.fi: Satokauden herkut talteen
Tänään 08:35
katsomo.fi
Satokauden herkut talteen
2 min
Joraavat juurikkaat
Tänään 08:35
areena.yle.fi
Pisteliäs paketti. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä!
25 min
Lego Legends of Chima
Tänään 08:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 27. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät…
1 min
Uutisklipit: Voimakas maanjäristys runteli kylää Italiassa
Tänään 08:31
katsomo.fi
Keski-Italiassa on tapahtunut voimakas maanjäristys. Vuoristokylä Amatricen kerrotaan tuhoutuneen järistyksessä lähes kokonaan.
Mies yritti tehdä vaikutuksen deittiinsä, järjetön temppu vei sairaalaan
Tänään 08:30
iltalehti.fi
Järjetön temppu oli päättyä todella huonosti, mutta kaikeksi onneksi mies selvisi pienin vammoin - ja sai varmasti haluamansa huomion. Video: CNN
7 min
Tenavat
Tänään 08:27
areena.yle.fi
Päivä Ressun kanssa.
Naisparin kotia vandalisoitiin – naapuruston tuki liikuttaa
Tänään 08:03
iltalehti.fi
Seksuaalivähemmistöjen tunnuksenakin pidetty rauhanlippu ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. Eräänä päivänä taloa oli pommitettu kananmunilla. Naisten naapurusto päätti osoittaa tukensa liikuttavalla tavalla. Video: CNN
21 min
Puu Fu Tom
Tänään 08:02
areena.yle.fi
Ilmojen halki. Intoa harmittaa koska hän ei osaa lentää, toisin kuin monet hänen ystävistään. Hän yrittää monia erilaisia konsteja - taikuudesta keksintöihin.
Reipas pikkupoika sai uudet kädet: ”Tämä on ollut hauskaa!”
Tänään 07:59
iltalehti.fi
Harvey tarvitsi siirrännäiset, sillä hänen omat kätensä jouduttiin amputoimaan taaperoiässä. Nyt Harvey on saanut opetella uusien käsien käyttöä vuoden. Poika summaa matkan reippaasti: - Se on ollut helppoa, vaikeaa ja hauskaa! Video: CNN
11 min
Pusse
Tänään 07:51
areena.yle.fi
Tirskupuiston kaivaukset. Pusse löytää maan alta aikalaatikon, jonka Kloppotin setä on haudannut ollessaan nuori. Laatikosta löytyy aarteita.
2 min
Prinsessalaulu
Tänään 07:49
areena.yle.fi
Prinsessa Ruusunen.
6 min
Neiti Etiketti
Tänään 07:42
areena.yle.fi
Yksinäiset. Neiti ja lapset levittävät hyvää mieltä leikkipuistossa muistuttaen, ettei kenenkään ole hyvä leikkiä yksin. Lounasravintolassa he auttavat Herra ja Rouva Ujoa löytämään lounasseuraa toisistaan.
11 min
Babar ja Badun seikkailut
Tänään 07:29
areena.yle.fi
Lemupartio. On suuren kukkajuhlan aika. Lapset auttavat rouva Strutsia juhlan järjestelyissä, mutta Kake tuntuu sotkevan kaiken. Badu keksii Kakelle muuta puuhaa.
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:19
areena.yle.fi
11 min
Q Putti 5
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Kaukosäädin. Putti on keksinyt hienon rakettirepun, jonka avulla voi leijailla. Kaikki haluavat kokeilla sitä, paitsi Eki, joka suhtautuu rakettireppuun epäillen. Upin ostama kaukosäädin ei toimi niin kuin pitäisi.
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 7.00
Tänään 07:18
areena.yle.fi
12 min
Hyvän kierrättäjät
Tänään 07:05
areena.yle.fi
Letkis. Hyvän kierrättäjät Ida, Robin ja Jyrki tuunaavat kahdesta pyöränraadosta tuplailoa tuottavan Letkiksen.
95 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi
Huomenta Suomi
11 min
Tiketi Tok
Tänään 06:54
areena.yle.fi
Aika maalata. Jokainen maalaa jotakin, ja paras taulu palkitaan Kultasiveltimellä! Mutta mikä tekee taulusta hyvän? Tommi ja Talvikki uskovat, että jos he maalaavat isoimman löytämänsä asian, voitto on taattu!
1 min
Nimipäiväonnittelu: 24.8.
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Onnea, Perttu!
29 min
Jäätikön veteraani
Tänään 06:25
areena.yle.fi
Joka kevät yli 30 vuoden ajan Torleif Sognes on tehnyt vaativan hiihtovaelluksen Jostedalin jäätiköllä. Nyt hän on jo 80-vuotias, mutta yhä tekee mieli koettaa, vieläkö keho kestää vaelluksen. (U)
60 min
Mustat lesket
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/12. Pahaa hyvää. Miesrintamalla tapahtuu - mutta kell' onni on, se onnen kätkeköön. Päärooleissa: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Niko Saarela, Marika Pakkomäki, Kari Heiskanen, Antti Luusuaniemi, Alex Anton, Mikko Nousiainen, Jari Virman, Vilma Melasniemi ja Ville Tiihonen. Kotimainen draamasarja. (40')
24 min
Virittäjät: Tuomas Kaiponen - BMW M3 E36 Turbo -94
Tänään 00:53
katsomo.fi
Tuomas Kaiposen bemariin oli tarkoitus laittaa kunnon stereot mutta toisin kävi. Virittäminen siirtyi moottorin puolelle ja nyt ei ainakaan meno jää tehosta kiinni. Riittävä voima ei kuitenkaan välttämättä takaa nopeaa kierrosta radalla
Mafia III - Inside Look: Thomas Burke
Tänään 00:30
gamereactor.fi
Mafia III - Inside Look: Thomas Burke
23 min
Virittäjät: Jussi Karjala - Mazda MX-5 -95
Tänään 00:24
katsomo.fi
Tässä Virittäjät jaksossa saa Mika Salo vastaansa haastajan, jonka autossa oli liian tehokkaat jarrut. Nyt vika on kuitenkin korjattu ja Mazda täydessä iskussa. Virittäjä Jussi Karjala on simulaattoreissakin oppia hakenut rattimies. Miten käy kisassa ja pääseekö virittäjä vielä jatkossakin illaksi tallille?
Liigasyke nousee: Liigakauden alkuun 23 päivää!
Tänään 00:00
liiga.fi
Viime kaudella todistettiin uuden kiekkosukupolven esiinmarssia Liigassa. Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Sebastian Aho löivät itsensä läpi ryminällä. Ketkä nousevat nuorten tähtien eturiviin alkavalla kaudella?
28 min
Kuntoiluriippuvainen
Eilen 23:50
areena.yle.fi
Himotreenaajia on nykyään yhä enemmän. Kuntoilu voi muuttua riippuvuudeksi ja johtaa pahimmillaan jopa sairastumiseen. Millä tavoin käsistä karannut kuntoilu on vaikuttanut Torben Knudsenin elämään?
1 min
CHL: Luulaja - SaiPa: Santanen: Yritimme vain puolustaa ja puolustaa
Eilen 23:26
katsomo.fi
SaiPan päävalmentaja Ari Santasen kommentit Luulaja-voiton jälkeen.
1 min
CHL: Luulaja - SaiPa: Lugano-puolustaja taituroi napakan kudin ylämummoon
Eilen 23:21
katsomo.fi
Christian Jaros purjehtii koko kentän lävitse ja laukoo 2-3-kavennuksen vain kahdeksan sekuntia ennen ottelun loppua.

Suositeltua

Oho, näyttelijätär julkaisi rohkean kuvan - paljaat pyllyt kuutamossa
Eilen 13:05
iltalehti.fi
55 min
Isä Matteon tutkimuksia
Eilen 18:00
areena.yle.fi
1 min
Uutisklipit: Kidushai - syvien vesien harvoin nähty asukki
Eilen 12:01
katsomo.fi
28 min
Viikko kadulla
Eilen 21:30
areena.yle.fi
95 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi
62 min
Myytinmurtajat: Lentävä moottoripyörä
Eilen 18:00
katsomo.fi