UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Rajavalvojat
Tänään 04:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 3/10. Huumeita ja hämähäkkejä. Iloinen matkamies herättää tullin ja poliisin mielenkiinnon. Satamaan saapuu maansiirtokoneita, jotka ovat täynnä hiekkaa, kuraa ja hyönteisiä. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22')
Titanfall 2 - The War Games Gameplay Trailer
Tänään 04:16
gamereactor.fi
Titanfall 2 - The War Games Gameplay Trailer
25 min
Amerikan rajavartijat
Tänään 03:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/28. Khatia ja käteistä. Yhdysvaltain rajoilla kuullaan taas hämmentäviä tarinoita. Rahtikeskuksessa löydetään epäilyttäviä lehtiä, ja koira haistaa ison käteiserän. Amerikkalainen realitysarja. (21')
25 min
Amerikan rajavartijat
Tänään 03:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/28. Härkää sarvista. Kanadalaisen härkäratsastajan tavaroista löytyy jotain epäilyttävää, postikeskuksessa on vilkas väärennöspäivä, ja muutaman minuutin ja dollarin säästö tulee kalliiksi matkustajalle. Amerikkalainen realitysarja. (21')
25 min
Amerikan rajavartijat
Tänään 02:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/28. Herkkuja ja hedelmiä. Tullivirkailijoilla riittää tekemistä, kun meksikolaiset kuriirit tuovat lennolla satoja kiloja ruokaa. Myös pienempi sitrushedelmäerä tuottaa vaivaa, kun sitä etsitään monista laukuista. Kanadan rajalla tavataan epäilyttäviä turisteja ja hämmentyneitä amerikkalaisia. Amerikkalainen realitysarja. (21')
25 min
Australian rajalla
Tänään 01:40
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 17/20. Samat kasvot, eri nimi. Maahantulovirkailija kuulustelee malesialaismiestä, jonka epäilee joutuneen poistetuksi maasta aiemmin viisumirikkeen takia. Miehellä on kuitenkin eri nimi. Melbournessa virkailijat kohtaavat erikoisesti käyttäytyvän australialaisnaisen. Australialainen realitysarja. (23')
60 min
Virta
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Outo hedelmä, osa 2/2. Dekkarisarjan ensimmäisessä tarinassa Virta saa aisaparikseen 13 vuotta häntä nuoremman Salmisen. Virran mielipide on sivuutettu virkaa täytettäessä, ja pian käykin ilmi, etteivät miesten henkilökemiat sovi lainkaan yhteen. Trilleri käynnistyy, kun Virta saa sähköpostiinsa videon, jossa tuntematon mies teloitetaan kylmäverisesti…
55 min
Kansankodin kuokkavieraat: Kesäloma puukengissä
Tänään 00:01
areena.yle.fi
4/8: Kesäloma puukengissä. Matkailu avartaa - sanotaan. Auttoiko Ruotsissa asuminen suomalaisia ymmärtämään muita kulttuureja ja kansalaisuuksia suvaitsevammin?. O: Emilia Putkinen. (U)
53 min
Kansankodin kuokkavieraat: Valkoiset neekerit
Tänään 00:01
areena.yle.fi
2/8: Valkoiset neekerit. Suomalaiset tunnettiin Ruotsissa jo 70-luvulla kovina työntekijöinä. Suomalaisella "työhulluudella" haettiin työnantajan ja koko ruotsalaisyhteisön hyväksyntää. O: Ari Matikainen (U)
53 min
Kansankodin kuokkavieraat: Kaihoa kotimaasta
Tänään 00:01
areena.yle.fi
6/8: Kaihoa kotimaasta. Suomalaiset siirtolaiset perustivat lukuisia Suomi-seuroja ympäri Ruotsia. Niissä pelattiin pesäpalloa, tanssittiin tangoa, rakennettiin saunoja ja puhuttiin suomea. O: Jaakko Kilpiäinen. (U)
53 min
Kansankodin kuokkavieraat: Supiruotsalaisia
Tänään 00:01
areena.yle.fi
8/8: Supiruotsalaisia. Ruotsissa suomalaisuutta ei tarvitse enää hävetä vaan se on voimavara ja osa identiteettiä. Ovatko ruotsalaisetkin aidosti kiinnostuneita suomalaisesta kulttuurista? O: Jaakko Kilpiäinen. (U)
54 min
Kansankodin kuokkavieraat: Mora taskussa
Tänään 00:01
areena.yle.fi
5/8: Mora taskussa. Sodanjälkeinen nuoriso etsi Ruotsista töiden ohella myös vapautta ja säpinää. Osa heistä jäi Ruotsin Raatteen tielle, mutta joku sisseistä on taistellut tiensä takaisin Suomeen. O: Markku Heikkinen.(U)
54 min
Kansankodin kuokkavieraat: Sauna vaatekomerossa
Tänään 00:01
areena.yle.fi
1/8: Sauna vaatekomerossa. Monelle 1970-luvun perheelle muutto työn perässä Ruotsiin merkitsi valtavaa elämänmuutosta. Pieni mökki ja ankara elämä vaihtuivat usein kerrostalokolmioon ja tehdastyöhön. (U)
57 min
Kansankodin kuokkavieraat: Klassresa - Luokkaretki
Tänään 00:01
areena.yle.fi
3/8: Klassresa - Luokkaretki. Kansankoti oli Ruotsissa poliittinen käsite ja metafora yhteiselle unelmalle. Suomalaiset rakensivat tätä unelmaa 1960-luvulta asti, mutta harva siitä pääsi nauttimaan. O: Markku Heikkinen.(U)
53 min
Kansankodin kuokkavieraat: Oma kieli, oma mieli
Tänään 00:01
areena.yle.fi
7/8: Oma kieli, oma mieli. Vieraasta kielestä tuli monelle suomalaiselle ylittämätön este Ruotsissa. Lapset omaksuivat uuden kielen helposti ja he toimivatkin usein vanhempiensa tulkkeina arjessa. O: Markku Heikkinen. (U)
42 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Jakso 2: Oskari ja Miira
Tänään 00:00
katsomo.fi
Kausi 3, 2/12. Oskari ja Miira. Kokkina työskentelevällä Oskarilla on pulma; shortsit ovat ainoat päälle mahtuvat housut. Ylipaino on painanut maahan myös miehen mielen. Uuteen housukokoon pääsemisessä auttaa Miira-vaimo.
42 min
- 112 -: Jakso 12: Synnytyspuhelu
Eilen 23:35
katsomo.fi
Kausi 1, 12/20. Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella.
41 min
Sanansaattajat: Jakso 1: Herääminen
Eilen 23:00
katsomo.fi
Kausi 1, 1/13. Maahan syöksyvä objekti tappaa viisi ihmistä, jotka myöhemmin heräävät henkiin ja huomaavat, että heillä on erilaisia supervoimia ja vastuu lähestyvän maailmanlopun estämisestä. Amerikkalainen jännitysdraamasarja, jossa toisilleen tuntemattomien ihmisten pitäisi estää lähestyvä maailmanloppu.
41 min
NCIS: New Orleans: Jakso 19: Tappava virus
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 3, 19/21. Tutkiessaan kuolemaan johtanutta onnettomuutta laivaston tukikohdassa tiimille selviää, että laivaston rakennusjoukot ovat sairastuneet tarttuvaan supervirukseen. Muu tukikohta ja koko New Orleansin kaupunki ovat vaarassa, jos virus pääsee leviämään. Myös ruumiinavausta tehnyt Loretta joutuu hengenvaaraan. Tiimin pitää löytää vastalääke ennen…
2 min
MotoGP: Mika Kalliolla edessä kauden tärkein viikonloppu
Eilen 22:25
katsomo.fi
Ratamoottoripyöräilijä Mika Kalliolla edessään kauden tärkein viikonloppu. Toista kauttaan MOTOGP talli KTM:n testikuskina toimiva Kallio ajaa villillä kortilla Saksan osakilpailussa. Toinen näytön paikka on mahdollisesti elokuussa Itävallassa. Esityksillä on tarkoitus lunastaa kisakuskin paikka kuninkuusluokkaan ensi kaudeksi.
6 min
Tulosruutu: Tiistai 27.6. klo 22:25
Eilen 22:25
katsomo.fi
2 min
Päivän sää: Korkeapaine valtaa alaa, luvassa poutaisempaa säätä
Eilen 22:20
katsomo.fi
1 min
Kevennys 27.6.2017: Tällainen on maailman suurin Playmobil-nukkejen kokoelma
Eilen 22:00
katsomo.fi
Saksalainen Oliver Schaffer omistaa maailman suurimman, yksityisen Playmobil-nukkejen kokoelman.Mies ei kokoelmaansa piilottele vaan on antanut sen näytille jopa Louvren taidemuseoon.
60 min
Selviytyjät
Eilen 21:50
ruutu.fi
Kausi 22. Jakso 11/15. Herkkuja yllätyksellä höystettynä. Tänään koskemattomuudesta kisataan tukkijuoksussa, ja voittajalle on tarjolla myös makoisa lisäpalkinto. Kilpailijat saavat yllätyspaketin, joka avataan vasta illan heimoneuvostossa. Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen visailuohjelma. (2')
60 min
Huvila & Huussi
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/9. Pikkuruinen pyöröhirsimökki meren rannalla kokee totaalisen muutoksen kun se muuttuu ylelliseksi South Hampton tyyliseksi rantamajaksi. Muutos on romanttinen yllätys mökin toiselle käyttäjälle. Hieman sateisissa tupaantuliaisissa Meri-Tuuli valmistaa avotulella merellisen sahramichowderin. (41')
Xbox - July 2017 Games with Gold
Eilen 19:11
gamereactor.fi
Xbox - July 2017 Games with Gold
5 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset ja sää! Kotimainen ohjelma. (3')
Ei enää tekosyitä! Suomalaisyritys tuo kuntosalin luoksesi
Eilen 16:36
iltalehti.fi
Liikkuva sali toimii päätoimisesti Jyväskylässä ja Tampereella. Pakettiautoon on pakattu kuntosalilta tutut välineet, jotka nostetaan esille sopivassa paikassa. - Olemme aikatauluttaneet Jyväskylässä ulkotreenit, joihin voi osallistua kuka vain. Lisäksi tulemme asiakkaan luokse tilauksesta, Hidden Factorin perustaja Hidden Factorin tunneille voi osallistua joko…
Somerville - Teaser Trailer
Eilen 16:28
gamereactor.fi
Somerville - Teaser Trailer
Onko tässä maailman ensimmäinen base-hyppy moottoripyörällä? Katso video!
Eilen 16:00
iltalehti.fi
Video: ViralHog
60 min
Supernanny Euroopassa
Eilen 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/8. Charityn suru. Supernanny Jo Frost matkaa Rotterdamiin yksinhuoltajaäiti Charityn luo. Charity kaipaa kasvatusapua 2-vuotiaan Tyrell-poikansa rajuihin kiukkukohtauksiin, jotta hän saisi nauttia tästä hetkestä poikansa kanssa täysin sydämin, sillä perheen tulevaisuutta varjostaa synkkä pilvi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
45 min
Sing It On
Eilen 13:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Hermot kireällä Keskilännessä. No Comment harjoittelee kiivaasti neljännesfinaalia varten. Solisti Micahia huolettaa monikin asia esityksessä. Michael yrittää huijata AcaBellesia. Kaksi muuta yhtyettä kisaavat rennommissa puitteissa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
29 min
Lippu rakkauteen
Eilen 13:30
areena.yle.fi
4/6. Sinkut lähtevät matkaan treffikumppaniensa kanssa. Rickie ja Martin nauttivat deitti-illasta romanttisessa Amsterdamissa. Mette ja Michael keskustelevat vakavasti. Charlieta jännittää. Tanskalainen realitysarja.
27 min
Uusi päivä: Totuutta etsimässä
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Osa 368: Totuutta etsimässä. Niklas ei halua kertoa totuutta leikkauksestaan Elinalle, joten hän pelaa pelinsä Ainon kautta. Lissu yrittää selvittää, kävikö Hiltunen käsiksi Jimiin vai ei. Karri iskee kirveensä kiveen. (U)
28 min
Uusi päivä: Sairaalakeikka
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Osa 367: Sairaalakeikka. Tomi tajuaa Emmin tilan ja yrittää saada hänet hoitoon. Kesken Niklaksen ja Elinan lapsentekopuuhien Minna löytää Niklaksen hoitohistoriasta yllätyksen. Iris ja Jimi virittävät Hiltuselle ansan. (U)
60 min
Haasta Hans
Eilen 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 6/10. Popedan kitaristi Costello Hautamäki. Hautamäki vastaan Välimäki. Popedan kitaristi Costello Hautamäki ystävineen haastaa Hansin kokkaamaan Thaimaan herkkuja. Korkealta ja kovaa kepittävää Costelloa valmentaa huippukokki Henri Alen. Hansille ei anneta etukäteen edes nuotteja. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
60 min
Sinkkuillallinen
Eilen 13:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 15/31. Inttityttö illallisilla. Armeijassa työskentelevä Julia haluaisi tavata pitkän, tumman ja komean miehen, joka pitäisi myös urheilusta. Onko vaatimuslista liian pitkä vai löytyykö treffiehdokkaiden joukosta joku, joka täyttää Julian kaikki toiveet? Englantilainen realitysarja.
28 min
Uusi päivä: Jani haastaa Karrin
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Osa 358: Jani haastaa Karrin. Jimi keksii tavan kostaa Terolle. Elinan lapsihaaveet ajavat Niklaksen houkutukseen. (U)
28 min
Uusi päivä: Hyvä äitipuoli
Eilen 13:00
areena.yle.fi
Osa 369: Hyvä äitipuoli. Roni kiristää Marikan hermoja, mutta tämä on päättänyt onnistua äitipuolena. Elina huolestuu Niklaksen salaisesta operaatiosta. Vilma pohtii tulevaisuuttaan. (U)

Suositeltua

Ei enää tekosyitä! Suomalaisyritys tuo kuntosalin luoksesi
Eilen 16:36
iltalehti.fi
7 min
Eurooppalainen keksintöpalkinto 2016
Eilen 12:45
areena.yle.fi
25 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Eilen 11:00
ruutu.fi
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 12:00
ruutu.fi
41 min
Sanansaattajat: Jakso 1: Herääminen
Eilen 23:00
katsomo.fi
2 min
Öppna dörrar: Öppna dörrar - Pär Tallsten: Öppna dörrar - Pär Tallsten
Eilen 10:53
areena.yle.fi