UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

16-vuotias Viivi Lehikoinen aitoi hurjan SE:n
Tänään 22:01
iltasanomat.fi
"Pilkkaa kuningasperhettä" – Prisman mainos tyrmistytti ruotsalaiset
Tänään 21:52
iltasanomat.fi
Heurekan K-18-ilta keräsi pitkän jonon
Tänään 21:38
iltasanomat.fi
Tiedekeskus Heurekassa järjestetty K18-tapahtuma osoittautui niin suosituksi, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään.
50 min
Avara luonto: Elämän tarina
Tänään 18:40
areena.yle.fi
5/6 Pariutuminen. Tanssia, väriä, intohimoa, mutta myös pettymyksiä ja väkivaltaa kuuluu eläinten pariutumisrituaaleihin. T: BBC.
2 min
HS-sää
Tänään 18:33
ruutu.fi
HS-sää (1')
27 min
Vinkkejä opiskelutekniikkaan
Tänään 18:30
areena.yle.fi
2/4: Lue oikein. Oikea lukutekniikka on tärkeää kaikissa aineissa. Nooa ja Martin näyttävät, millaista lukutekniikkaa käytetään ennen lukemista, luettaessa ja lukemisen jälkeen.
13 min
Joy
Tänään 18:30
areena.yle.fi
4/8. Yllätys. Kun Joy ja Evelina ovat puistossa, Leo haluaa tulla mukaan leikkiin. Tytöt empivät, mutta Leo onkin puistossa paljon mukavampi kuin koulussa. Leon mielestä muut ovat koulussa inhottavia hänelle. buu.yle.fi
11 min
Tilda ja hänen ystävänsä
Tänään 18:30
areena.yle.fi
Osa 38/52: Totin hyppynaru. Ystävykset kilpailevat naruhyppelyssä. Totilla on hiukan vaikeuksia päästä hyppäämään. buu.yle.fi
3 min
HS-uutiset
Tänään 18:30
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
30 min
Wahlburgers
Tänään 18:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Uskallakin koskea. Drama raahaa Paulin kohentamaan kuntoaan. Ärsyyntynyt Paul viedään sekä jäähallille että nyrkkeilykehään. Alma siivoaa autotalliaan Karin ja Mackenzien kanssa, ja vastaan tulee kultaakin kalliimpia muistoesineitä, jotka tuovat Alman mieliin monta tarinaa poikien lapsuus- ja nuoruusajoilta. Amerikkalainen realitysarja. (21')
65 min
Kieroilevat kaunottaret
Tänään 18:25
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40')
28 min
Me metallinetsijät
Tänään 18:10
areena.yle.fi
Kausi 2, 5/7. Jälleen kerran on koko porukan tulevaisuus katkolla, mutta tähän on onneksi jo totuttu. Jotain kuitenkin pitäisi keksiä, mutta mitä? Pelastaako Terry tilanteen?
3 min
Urheiluruutu
Tänään 18:05
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
60 min
Yökylässä Maria Veitola: Jutta Gustafsberg
Tänään 18:00
katsomo.fi
Mentulan edestä bikineissä. Illalla Maria ja Jutta puhuvat viinilasin ääressä koskettavasti elämästä ja kuolemasta.
104 min
Prinsessa Ruusunen
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Teema tanssii: goottiromanssi, Matthew Bournen klassikkotulkinta täydentää hänen Tshaikovski-koreografioidensa trilogian Pähkinänsärkijän ja maailmankuulun Joutsenlammen jälkeen. Prinsessan roolissa Hannah Vassallo.
28 min
BUU-klubben: Joy
Tänään 18:00
areena.yle.fi
4/8. Yllätys. Kun Joy ja Evelina ovat puistossa, Leo haluaa tulla mukaan leikkiin. Tilda ja hänen ystävänsä: Totin hyppynaru. Ystävykset kilpailevat naruhyppelyssä. buu.yle.fi
30 min
Wahlburgers
Tänään 18:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/9. Et pärjää minulle. Paul lähtee Markin kanssa golfaamaan, vaikka tietääkin, ettei luvassa ole rento päivä golfin parissa vaan armotonta kilpailemista voitontahtoisen Markin kanssa. Samaan aikaan Alma jää vastaamaan ravintoloista. Amerikkalainen realitysarja. (21')
60 min
American Idol: Poimintoja bussikiertueelta
Tänään 17:59
katsomo.fi
Tänään koelauluissa nähdään bussikiertueelta löytyneitä laulajalupauksia. Miten käy viime kaudella kilpailleen Shi Scottin siskolle? Viime kaudelta tutut Adam Lasher ja Emily Brooke haluavat näyttää tuomareille, että vuosi ei ole mennyt hukkaan.
58 min
MTV Sport: Ravikunkku
Tänään 17:02
katsomo.fi
Toto76-kierros Seinäjoella. Juontaja Sara Perttunen. Haastattelut Jere Törmänen. Selostus Marko Lähteenmäki. Kapteenit Kari Lähdekorpi ja Toni Nieminen. Vieraina menestyneiden ravivalmentajien pojat Pekka Lähdekorpi ja Olli Holopainen.
Ruotsin MM-ralli 2016: Latvala kommentoi vetoakselin pettämistä
Tänään 16:58
iltasanomat.fi
Ruotsin MM-ralli 2016: Östberg EK:lla 16
Tänään 16:58
iltasanomat.fi
Ruotsin MM-ralli 2016: Latvala EK:lla 16
Tänään 16:57
iltasanomat.fi
Ruotsin MM-ralli 2016: Paddon ajaa takaa Ogieria EK:lla 16
Tänään 16:57
iltasanomat.fi
1 min
Uutisklipit: Niinistö varoittaa: Pakolaispaine voi siirtyä Turkista Venäjälle
Tänään 16:43
katsomo.fi
Presidentti Sauli Niinistö varoittaa, että hallitsematon pakolaisliikenne voi siirtyä Turkista Venäjälle, jos Turkki sulkeutuu pakolaisilta tai Turkista tuleva liikenne saadaan hallintaan, MTV Uutiset haastatteli Niinistöä Münchenissä.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 16:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 20/40. Lotta Backlund kokkaa stand-up-koomikkojen teemaviikon viimeisen illallisen. Vieraina ruokapöytään istuvat Jacke Björklund, Sami Hedberg ja Ida Grönlund. Illan päätteeksi julistetaan viikon voittaja. Kotimainen viihdeohjelma. (22')
Alexander Stubb haastattelussa
Tänään 16:26
iltasanomat.fi
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 10. Jakso 2/3. Paluu FILOon. Reilut kaksi vuotta sitten Alex kutsuttiin ränsistyneeseen, raksamiesten majapaikkana tunnettuun First In Last Outiin. Hotelli oli niin saastainen, ettei hän suostunut jäämään sinne yöksi. Paikka siivottiin ja remontoitiin, ja nyt nähdään, onko se myös pidetty kunnossa. Englantilainen realitysarja.
46 min
Naiskonstaapeli 56
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 4/5. Pedon luonto. Poliisinpuukottajaa etsitään kuumeisesti. Burnsin kotirauha on raunioina. Gina puolestaan saa kokea, että seinillä on korvat. Jälleen uusi nuori nainen katoaa öiseen aikaan. (U)
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 19/40. Stand-up-koomikkojen teemaviikko jatkuu Ida Grönlundin illallisella. Vieraiksi saapuvat Jacke Björklund, Sami Hedberg ja Lotta Backlund. Kotimainen viihdeohjelma. (22')
10 min
Uutisextra: Häkämies: Yhteiskuntasopimus valmistuu maaliskuuhun mennessä
Tänään 16:00
katsomo.fi
Yhteiskuntasopimus valmistuu maaliskuuhun mennessä, sanoo EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies MTV:n Uutisextra-ohjelmassa. Haastattelijana Timo Haapala.
67 min
Top Gear Top 41
Tänään 15:54
katsomo.fi
Richard Hammond jatkaa Top Gearin parhaiden palojen esittelemistä. Tänään nähdään, mitä syntyy, kun Jeremy, James ja Richard päästetään suunnittelemaan matkailuautot, jotka joutuvatkin todelliseen testiin. Sen lisäksi testataan muun muassa kommunistiajan autoja ja kokeillaan, miten Toyota Aygolla sujuu jalkapallon pelaaminen. Englantilainen auto-ohjelma.
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 15:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 18/40. Stand-up-koomikko Sami Hedberg tarjoaa illallisen kollegoilleen Jacke Björklundille, Ida Grönlundille ja Lotta Backlundille. Kotimainen viihdeohjelma. (22')
Haluatko miljonääriksi –analyysi: Palkintotaso, Jaajo jacuzziin ja "Mitkä eläimet söivät Aake Kallialan laiturin?"
Tänään 15:24
iltalehti.fi
Katso, mitä mieltä raati on kysymysten vaikeustasosta, palkintosummista, juontaja Jaajo Linnonmaasta sekä kilpailun osanottajista. Mukana on myös miljoonan euron yllätyskysymys - katso kuinka käy! Video: Jukka Lehtinen
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 15:20
ruutu.fi
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys…
Oulussa kuvattiin Hollywood-elokuvaa - Pako-tähdet mukana
Tänään 15:12
iltalehti.fi
Oulun ydinkeskustassa viikonloppuna kuvattavan Hollywood-elokuvan kuvaukset vaikuttavat merkittävästi liikennejärjestelyihin. Useita katuja joudutaan sulkemaan liikenteeltä, jalankulkijoiden liikkumista rajoitetaan ja joukkoliikenne joudutaan hetkittäin pysäyttämään. Myös autoja on jouduttu siirtämään kuvauksien tietä. Kuvattava lyhytelokuva the Great Escape…
4 min
Pisara
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Ihmisiä vaivaa työelämässä kosminen riittämättömyyden tunne. Työpaikkapappi Jari Saarinen. (Saarn. 1:3-5,8-9).
10 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 15:10
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/24. Ystävänpäivä ja julkkikset. Ulla haluaisi tavata julkkiksen, joka on karvainen ja syö enemmän kuin hän. Kuka se on? (4')
5 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 15:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/24. Eläkesuunnitelmia. Miltä kuulostaisi residenssi lämpimässä paikassa, flirttaileva allaspoika ja tissuttelukulttuuri? (4')
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 17/40. Stand-up-koomikoiden teemaviikon ensimmäisen illallisen tarjoaa Jacke Björklund. Vieraiksi saapuvat kollegat Sami Hedberg, Ida Grönlund ja Lotta Backlund. Kotimainen viihdeohjelma. (22')
60 min
Meidän häät: Margarita ja Teemu - Tulta ja tappuraa
Tänään 15:00
katsomo.fi
Margarita ja Teemu haluavat modernit ja tyylikkäät häät. Onko helppoa löytää rockhenkinen hääkakku, entä miten onnistuu morsiamen yllätyksenä harjoittelema tulennielentäesitys? Uusinta.

Suositeltua

3 min
Alppihiihdon mc: Naeba: Sandelilta onnistuminen toisella kierroksella
Tänään 06:13
katsomo.fi
Ruotsin MM-ralli 2016: Latvala EK:lla 16
Tänään 16:57
iltasanomat.fi
2 min
Mäkihypyn maailmancup: Tepes kaatuu rajunnäköisesti
Tänään 10:14
katsomo.fi
Karmea onnettomuus Yhdysvalloissa - kaivonkansi tappoi autoilijan
Tänään 08:50
iltalehti.fi
Tällä veneellä Seppo Muraja ja Arto Kulmala seilasivat Atlantin yli 45 vuotta sitten
Tänään 07:56
iltasanomat.fi
Playmate-puputytöt hurmasivat Helsingin Casinolla – ensimmäinen kerta Suomessa
Tänään 02:02
iltasanomat.fi