UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Vedenalaiseen kohteeseen on reagoitu
Tänään 12:49
iltalehti.fi
TOIMITTAJA: SAMI KOSKI
Rinne: ”Puheenjohtajataisto on väärinymmärrys”
Tänään 12:47
iltalehti.fi
Ossilla vakava sairaus – Nasalta pelastus
Tänään 12:43
iltalehti.fi
Sairaalassa diagnoosiksi paljastui hyvin harvinainen Xeroderma pigmentosum. Siitä lähtien Ossin elämä rajoittui sisätiloihin, sillä auringon UV-säteet pääsivät polttamaan pikkupoikaa myös pilviverhon ja vaatteiden läpi. 3-vuotiaana Ossin elämä kuitenkin muuttui uudestaan, kun hätiin tuli avaruusteknologia, NASA ja eräs yhdysvaltalainen liikemies nimeltään Terry…
Journey - Sony Digital Showcase Interview
Tänään 12:41
gamereactor.fi
Journey - Sony Digital Showcase Interview
60 min
Manhattanin äitiyskonsultti
Tänään 12:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Rosien parisuhdeleiri. Susan tuntee olevansa turvonnut eikä ollenkaan seksikäs, mutta Marcel on koko ajan kimpussa. Jennifer taas tuntee olonsa hyväksi, muttei anna miehelleen suunvuoroa. Pariskunnat lähtevät parisuhdeleirille oppimaan toistensa huomioimista. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
50 min
Huipputatuoija haussa
Tänään 12:25
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/13. Peittopuuhissa. Tulikokeessa kilpailijat saavat meikattavakseen kauniita, bikiniasuisia malleja, jotka tulee saada katoamaan taustaan. Peittäminen on aiheena myös pudotuskisassa, sillä kilpailijoiden tulee tehdä asiakkailleen peitetatuoinnit. Jonkun tie nousee jälleen pystyyn. Amerikkalainen lifestylesarja.
48 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Toivon varassa. Sairaalaan tuodulla lapsella todetaan hinkuyskä ja kyse voi olla laajemmastakin epidemiasta. Middleditchin ystävällismielisellä teolla on yllättäviä seurauksia. (U)
29 min
Sohvasurffaajat: Junalla halki Bulgarian
Tänään 12:12
areena.yle.fi
Bulgaria. Lotta ja Pia lähtevät kuukaudeksi sohvasurffaamaan Mustanmeren ympäri. Sofiassa matkan ensimmäinen majoittaja Nikolay on huolissaan reissaajien suunnitelmista matkustaa kuukausi ilman telttaa ja makuupussia. (U)
47 min
Prosak-proosaklubi
Tänään 12:01
areena.yle.fi
Jani Saxell esiintyi maaliskuun 2015 Nuoren Voiman Liiton Prosak-proosaklubilla Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingissä. Videossa Marko Gustafsson haastattelee Saxellia, joka lukee myös katkelmia romaanistaan "Sotilasrajan unet". Romaani käsittelee entisten Jugoslavian maiden menneisyyttä ja fiktiivistä lähitulevaisuutta ja se on "Unenpäästäjä Florian" -romaanin…
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Taklaus.
30 min
Yhteinen taloprojekti
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 12/13. Kellari koreaksi. Matt ja Kate turvautuvat äärimmäisiin keinoihin saadakseen rahat riittämään vielä kahden huoneen remontointiin. Hätäratkaisulla syntyy lämminhenkinen kellaritila. (21')
44 min
Prosak-proosaklubi
Tänään 11:56
areena.yle.fi
Jukka Laajarinne esiintyi maaliskuun 2015 Nuoren Voiman Liiton Prosak-proosaklubilla Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingissä. Videossa Marko Gustafsson haastattelee Laajarinnettä, joka lukee myös katkelmia romaanistaan "72". Teosta on kuvailtu ravistelevaksi romaaniksi ulkopuolisuudesta, fanaattisuudesta ja ennakkoluuloista. Videon on tuottanut Kirjastokaista.
Just Cause 3 Gameplay Reveal Trailer
Tänään 11:55
gamereactor.fi
Just Cause 3 Gameplay Reveal Trailer
Rory McIlroy PGA Tour - Gameplay Features Trailer
Tänään 11:50
gamereactor.fi
Rory McIlroy PGA Tour - Gameplay Features Trailer
30 min
Kodikkaasti vuokralla
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 12/13. Koti muusikolle. Muusikko Nicole haluaa muuttaa esikaupungista lähemmäs keskikaupungin keikkapaikkoja. Charlie-koira asettaa tulevalle asunnolle omat vaatimuksensa. Amerikkalainen lifestylesarja.
55 min
JIM D:
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kaivosten kuninkaat. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin kaivureihin Kreikassa ja Australiassa. Mukana ovat muun muassa kauhapyöräkaivuri ja kauhaketjukaivuri. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
28 min
Koukussa paheeseen
Tänään 11:15
areena.yle.fi
3/6. Kolmantena testipäivänä Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat myymään paheensa vastustajille. Nanna yrittää saada ihmiset vakuuttumaan, että lasten tulisi voida ostaa tupakkaa.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
30 min
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Tänään Tukholma-päivän ohjelmassa on taidetta ja huippumuotia. Vierailukohteena on mm. Valokuvataiteen museo. Lauran matkaseurana on muotisuunnittelija Hanna Sarén. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
HS:n toimittaja kuvasi auton räjähdyksen Baltimoressa
Tänään 10:56
hs.fi
Autot paloivat ja räjähtelivät, kun HS:n kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski matkasi Baltimoren mellakoiden ytimeen. Paikallinen asukas Deontrae Lucas kertoi poliisin ampuneen häntä selkään viisi vuotta sitten. Toimittaja ja kuvaus: Laura Saarikoski, leikkaus: Terhi Liimu
Rinne: "Jutta haluaa takaisin SDP:n puheenjohtajaksi"
Tänään 10:44
iltalehti.fi
Rinne keskusteli asiasta Slovakian sosiaalidemokraattisen ministerikollegansa Peter Kažimírin kanssa ennen euroryhmän kokousta perjantaina. Rinne ei huomannut, että mikrofoni oli auki ja keskustelu tallentui Ylen videolle. LÄHDE: YLE
14 min
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
Tänään 10:30
areena.yle.fi
3/7. Metsästäjäntutkinto meni läpi, ja Leif vie Lotan ostamaan oikeita metsästäjänvarusteita. Kun Lotta on aiemmin ampunut vain maalitauluihin, ottaa Leif hänet nyt mukaan sorsajahtiin. Leif GW Persson ja Lotta Lundgren.
30 min
Sarahin talo
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 8/13. Inspiroiva askartelutila. Vierashuoneen sijasta Sarah ja Tommy päättävät tehdä askartelutilan. Inspiraationa heillä on taivaansininen väri ja luova ajattelu. Keittiökalusteista tehdään kestävät työpöydät ja säilytystilaa saadaan seinille ripustettavien tankojen avulla. (19')
Äkkiä ennen kuin kovanaamat tulevat - Kongon videopäiväkirja osa 3
Tänään 10:00
hs.fi
Kongo-videopäiväkirjan kolmannessa osassa kirjeenvaihtaja Sami Sillanpää ja valokuvaaja Jukka Gröndahl vierailevat koltaanikaivoksella syrjäisessä Rubayan kylässä.
86 min
Kolmasulottuvuus.fi: Dok: Viimeinen juna kotiin
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Kiinalainen uusivuosi on ainoa juhlapyhä, jonka aikana Kiinan liikkuvat teollisuustyöläiset saavat palata kotikyliinsä ja perheidensä luo, jotka he ovat jättäneet taakseen. Tuloksena on junakaaos vailla vertaa.
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 5/8. Pariterapiaa. Hotelli Grimscote Manor tarjoaa vastinetta rahalle enemmän kuin tarpeeksi. Hinnat ovat kautta linjan liian matalat, ja perfektionistiksi tunnustautuva emäntä tuhlaa aikaansa turhiin yksityiskohtiin. Paikan pyörittäminen tappiolla rassaa myös omistajien välejä, ja hotellipoliisin onkin pelastettava hotellin lisäksi myös heidän…
Mun juttu: Koivistoinen kävelee paljain jaloin
Tänään 09:36
hs.fi
Aina kun mahdollista, kotkalainen Jorma Koivistoinen lähtee ulos ilman kenkiä. Neljä vuotta sitten alkanut tempaus on muuttunut ympärivuotiseksi elämäntavaksi. HSTV:n Mun juttu -sarjassa tavataan ihmisiä, jotka ovat löytäneet oman juttunsa. Toimittaja Ville Vanhala, ohjaus ja kuvaus Juha Metso, leikkaus ja kuvaus Mika Rokka.
1 min
TV-nytt: Överlevande räddas i Nepal
Tänään 09:33
areena.yle.fi
Stor gläje utbryter bland räddningsarbetarna när de gräver fram någon ur rasmassorna som lever.
30 min
Eden
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 10/10. Tehtaan taukopuutarha. Minna ja Tommy saavat haastavan tehtävän suunnitella taukopuutarha tehtaan pihamaalle. Alueen täytyy mahdollistaa sekä tuotteiden testaamisen että rentouttavien taukojen pitämisen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
Mitä tulee mieleen sanasta ”juntti”, Musta Barbaari?
Tänään 09:27
iltalehti.fi
IL-TV kyseli viihdetaiteilija Mustalta Barbaarilta sana-assosiaatioita. Toimittaja: Ilona Vehmas Video: Silva Laakso
Kate Bosworthin tyylissä menneiden vuosikymmenien parhaat palat
Tänään 09:26
iltalehti.fi
Video: Splashnews/aop
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:18
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:17
areena.yle.fi
Koskettava jälleennäkeminen 26 vuoden jälkeen
Tänään 09:16
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
65 min
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Tänään 09:15
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 4/9. Kohokas vai pannukakku?. Tänään Gordon opettaa Boltonin pojille, miten kohokas tehdään. Lisäksi tutustutaan irlantilaiseen muhennokseen, juopottelevaan possuun ja saksalaiseen kamelinmaitoon. Englantilainen lifestyleohjelma. (47')
13 min
Jälkipörssi
Tänään 09:12
areena.yle.fi
Leena Mörttinen, Ulpu Iivari ja Pasi Holm keskustelivat aamun Jälkipörssissä muun muassa Finlaysonin päätöksestä lopettaa yhteistyö tavaratalo Kärkkäisen kanssa.
45 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:01
areena.yle.fi
8/12. Rooma - sinne johtavat kaikki tiet mutta niitä ei tehty nykyajan liikennettä varten. Andrew Younghusband ottaa italialaista asennetta, kun ikuisen kaupungin liikenne saa tunteet pintaan aitoon italialaistyyliin.
45 min
Autoilun hullut kaupungit
Tänään 09:00
areena.yle.fi
7/12. Ho Chí Minh - moottoripyörien luvattu kaupunki, jossa lähes kaikki kulkevat ja kuljetetaan kaksipyöräisillä. Andrew Younghusband oppii luovimaan ihmisvirrassa ja pärjäämään liikenneympyröissä ja rekkojen lomassa.
9 min
Näin Norjassa
Tänään 08:50
areena.yle.fi
Jærenin rannikolla. Jærenin pitkä rannikko kuhisee elämää, lintuharrastajien ja koiranulkoiluttajien lisäksi siellä on oikea surffausparatiisi.
Tätä taistelua voisi luulla kalavaleeksi
Tänään 08:47
iltalehti.fi
Tuija ihmetteli aamutuimaan, miksi Tyyne-koira ei malttanut tulla pois rantakiveltä. Tyynen kiinnostus alkoi selviämään, kun Tuijan sisko kävi katsomassa mitä koira tekee. Rannassa näkyi suurikokoinen ja elävä hauki vatsa ylöspäin. Tuija nappasi veneestä haavin ja kahlasi hauen luokse. Pian kuitenkin selvisi, ettei Tyyne kiinnostunut vain yhdestä hauesta, vaan…

Suositeltua

60 min
Aatami etsii Eevaa
Eilen 21:00
ruutu.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 19:00
areena.yle.fi
28 min
MOT: Sairaan väärä testamentti
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Yle Nyheter TV-nytt: President Sauli Niinistö träffar krigsveteraner
Eilen 20:26
areena.yle.fi
50 min
Dokumenttiprojekti: Äänimies
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Kärpät riehaannutti yleisön Oulun torilla
Eilen 22:32
iltalehti.fi