UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

23 min
Ikimuistoinen: Tapio Rautavaara: Tapio Rautavaara
Tänään 14:35
areena.yle.fi
Tapio "Tapsa" Rautavaaran esittämiä ikimuistoisia lauluja Yleisradion video- ja filmiarkistoista eri vuosikymmeniltä.
29 min
Yle FOLK: KPC meets Boston: Yle FOLK: KPC Meets Boston
Tänään 14:30
areena.yle.fi
KPC Meets Boston on osoitus hiphop-kulttuurin kansainvälisyydestä ja tarina siitä, miten eri lähtökohdista, kulttuurista ja maasta tulevat ihmiset rikkovat raja-aidat puhumalla yhteistä kieltä hiphopin kautta.
60 min
Supernanny Euroopassa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/8. Taapero tissillä. Supernanny Jo matkaa Tuitjenhorniin auttamaan Aishaa ja Alexia heidän kolmen tyttärensä kasvattamisessa. Perheen kuopuksen Jasminen on jo korkea aika luopua rintamaidosta, jotta Aisha-äidillä riittäisi aikaa myös Jasminen vanhemmille siskoille AnneRoosille ja Emmalle. Amerikkalainen realitysarja. (43')
45 min
Sing It On
Tänään 13:50
ruutu.fi
Kamppailua koelauluissa. Viisi yliopistojen maineikkaaseen laulukilpailuun pyrkivää a cappella -yhtyettä eri puolilta Yhdysvaltoja etsii täydennystä riveihinsä. Lukukausi on vasta alkanut, ja parhaat laulajat viedään käsistä. Kuka säväyttää koelauluissa, ja kenestä taistellaan kiivaammin kuin vuosikausiin? Amerikkalainen realitysarja. (41')
3 min
Uutisklipit: Hurja tilanne huvipuistossa: 14-vuotias roikkui laitteesta kahdeksan metrin korkeudessa
Tänään 13:37
katsomo.fi
14-vuotias tyttö loukkaantui lievästi hänen pudottuaan kahdeksan metrin korkeudesta huvipuistolaitteesta Yhdysvalloissa.
43 min
Trinny ja Susannah Skandinaviassa: Jakso 9: Supervoimia
Tänään 13:30
katsomo.fi
Kausi 5, 9/10. Juna tuo Trinnyn ja Susannah¿n keskelle Ruotsia ja odotukset ovat korkealla. He löytävät kuitenkin helposti tyylimuutosta kaipaavia naisia. Työn ja hankalan perhe-elämän puristuksessa elävä Cecilia ei ole jaksanut panostaa itseensä. Vastaeronneella Ulrikalla on elämässään sama tilanne. Evelina taas haluaisi opiskelemaan muotialaa, mutta on menettänyt…
28 min
Aamujumpan aakkoset
Tänään 13:30
areena.yle.fi
4/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Tänään jumpataan selkää ja lantiota sekä kiinteytetään reisiä. Lopuksi annetaan liikuntaohjeita toimistotyöntekijän jumiutuneille lihaksille. (U)
De Blob 2 - Release Trailer (PC)
Tänään 13:27
gamereactor.fi
De Blob 2 - Release Trailer (PC)
Jakso 143: Sormetusta kirjastossa
Tänään 13:14
moontv.fi
NSFW on nimensä mukaisesti not safe for work, joten materiaali on useimmin kuin harvoin k-18 luonteeltaan. Emme siis suosittele tätä ohjelmaa heikkohermoisille tai alle 18-vuotiaille. Lähettäkää niitä linkkejä Pasille: [email protected] Jakson linkit Opetusvideo Ruumis kahtia Proppujen poistoa Sormetusta kirjastossa - Jakso 143: Sormetusta kirjastossa
60 min
Haasta Hans
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/10. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi ystävineen haastaa teflontenori Hans Välimäen ranskalais-siirtomaalaisen keittiön herkuilla. Lilliä valmentaa huippukokki ja Hong Kongin kultakurkku Jaakko Sorsa. Hans lennähtää lavalle yksin, mutta onneksi ääni ei ratkaise. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
29 min
Ginan maailma
Tänään 13:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa, 1/8. Gina Dirawi hengaa Baltimoressa lempinäyttelijänsä Felicia "Snoop" Pearsonin kanssa. The Wire -sarjasta tutulla näyttelijällä oli hyvin vaikea lapsuus. Hän oli vasta 14-vuotias, kun hän sai tuomion murhasta. (U)
60 min
Sinkkuillallinen
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 14/31. Sirkkoja ja kärpäsiä. Tässä jaksossa tapaamme IT-alalla työskentelevän Bradin, joka etsii unelmiensa naista sinkkuillallisilta. Mies on kova juomaan ja vitsailemaan, mutta tekeekö hän vaikutuksen sokkotreffikumppaneihinsa? Entä miten hyönteiset liittyvät jokaiseen iltaan? Englantilainen realitysarja.
RUGBY 18 - Reveal Trailer
Tänään 12:40
gamereactor.fi
RUGBY 18 - Reveal Trailer
18 min
Vaiheessa: Unelmien nainen: Unelmien nainen
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Viisikymppinen Timppa on rakastunut. Morsian on Filippiineiltä, häät pidetään Bangkokissa ja päättäväinen mies ei anna edes sydäninfarktin haitata matkalle lähtöä. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
9 min
Vaiheessa: Kaipuu Sisiliaan: Kaipuu Sisiliaan
Tänään 12:30
areena.yle.fi
Suomessa vuosia asunut Egle matkustaa Italiaan tapaamaan sukulaisiaan. Matkustamisen filosofiasta taidetta tekevä Egle on muuttunut, toisin kuin Sisilia ja sisilialaiset. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
7 min
Vaiheessa: Taiteilijasielu: Taiteilijasielu
Tänään 12:30
areena.yle.fi
"Mä olisin pystynyt mihin vaan, kun nyt jälkeenpäin ajattelee", tuumaa Harry pianon ääressä. Wäinö Aaltosen mallina ollut mies haluaisi itsekin tehdä täydellisen veistoksen. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
11 min
Vaiheessa: Luolamies: Luolamies
Tänään 12:30
areena.yle.fi
"Räjäyttäminen vaatii inspiraatiota ja se on vähän niin kuin sävellyksen tekoa", tuumaa Juha ja nauraa hersyvästi päälle. Mies on vuosien ajan räjäyttänyt luolaansa yhä syvemmälle. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
8 min
Vaiheessa: Padon purkaja: Padon purkaja
Tänään 12:30
areena.yle.fi
"Minäkin se olin yksi tuhoajista, mutta rahan perästä tein töitä", kertoo Manu. Kosket valjastettiin, palkkaa tuli, mutta raha ei korvannut vapaana virtaavan kosken pauhua. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
1 min
Uutisklipit: Tutkijoiden karu arvio: Kuolluttamerta piinannut superkuivuus palaamassa
Tänään 12:26
katsomo.fi
Tuoreet löydökset povaavat Lähi-idän alueelle ankeaa tulevaisuutta, jossa Kuoleenmeren alueen vesi voi hävitä kokonaan.
50 min
Top Chef
Tänään 12:15
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/15. Foo Fightersin kiitospäivä. Supersuosittu rockbändi Foo Fighters pyytää kilpailijoita valmistamaan kiitospäivän aterian koko kiertueporukalleen. Esiintymisareenan keittiön varustelu loksauttaa kokkien leuat. Amerikkalainen sarja. (44')
46 min
Viidakkoperhe
Tänään 12:05
areena.yle.fi
Kausi 5, 8/10. Kun Danny ei saa harjoittaa ammattiaan, hän toimii isäntänä nuorten rikollisten joukolle, jotka ovat tilalla vieraina. Yksi nuorista ihastuu Oliviaan. Rowan lupaa auttaa Dannya nuorten parissa. (U)
13 min
Vaiheessa: Töölön tähti: Töölön tähti
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Vaikka Askon lapsuus ei olekaan ollut helppo, hän ei ole jäänyt sitä murehtimaan. Elämä on absurdi sarja sattumuksia ja tämä mies totisesti osaa tarttua hetkeen. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
60 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 5/21. Morsiamia Seattlessa. Misha on rento morsian, joka valmistaa itse juhliensa koristeet. Jenni taas on kehitellyt itselleen huntukameran. Malloryn häitä vietetään perheen huvilalla, ja Felician juhlissa on scifi-tunnelmaa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
6 min
Vaiheessa: Leenan vastaanotto: Leenan vastaanotto
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Leenan kahvikaupasta on tullut olohuone ja asiakkaista ystäviä. "Tämän päivän ihmiset ovat aika yksinäisiä", Leena toteaa. Mitä tapahtuisi jos kaupasta joutuisi luopumaan? Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
2 min
Tenavat erikoisjaksot: Riitaa ja ruokaa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Riitaa ja ruokaa.
15 min
Vaiheessa: Öllöläntie 156: Öllöläntie 156
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Heikko-osaisten huolehtiminen sysätään helposti yhteiskunnan vastuulle. Onko niin, että mitä enemmän kolhuja itse on joutunut kokemaan, sitä alttiimpi on myös itse auttamaan? Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
10 min
Vaiheessa: Onnela: Onnela
Tänään 12:00
areena.yle.fi
On huhtikuu ja aurinko tulvii isoista ikkunoista sisään. Natasha istuu yksin ruokailusalissa ja katsoo ulos. Lammen jää sulaa ja kaikki on kaunista. Jotain kuitenkin puuttuu. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/9. Vaikeita päätöksiä. James saa yhteydenoton ystävältään, joka tarvitsee kipeästi sadan tuhannen punnan lainan venettään vastaan. Lisäksi panttilainaamossa vierailee Tracy, joka on myymässä Jaguaria. Englantilainen realitysarja.
Dead by Daylight - PS4 Launch Livestream Replay
Tänään 11:40
gamereactor.fi
Dead by Daylight - PS4 Launch Livestream Replay
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 12/26. Sisustuksen kiintopisteet. Orla ja Brian ovat remontoineet yhteisen kodin, mutta yhteistä säveltä sisustamiseen ei ole löytänyt. Candice aikoo muuttaa nuorenparin olohuoneen valjusta tilasta yksilölliseksi kodiksi käyttämällä kiintopisteinä muutamaa upeaa katseenvangitsijaa. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
1 min
Formula 1: Azerbaidzhanin GP: Ricciardo hymyili leveästi: Hullu kisa!
Tänään 11:17
katsomo.fi
Daniel Ricciardon kommentit Azerbaidzhanin GP:n jälkeen.
1 min
PGA Tour Golf: Jordan Spieth hullaantui – voittolyönti bunkkerista!
Tänään 11:16
katsomo.fi
Jordan Spieth sinetöi upealla bunkkerilyönnillä 2017 Travelers Championship -kilpailun voiton.
1 min
Formula 1: Azerbaidzhanin GP: Hamilton pyytää tiimiradiossa apua Bottakselta
Tänään 11:11
katsomo.fi
Lewis Hamilton pyytää tiimiradiossa apua Valtteri Bottakselta.
25 min
Henkka & Niki vs. Amerikka
Tänään 11:05
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 2/12. Teksasin paras burger. Henkka & Niki katsastavat legendaarisen Pink'sin hot dogit Hollywoodissa. Houstonissa kaksikko mittelee Teksasin parasta burgerin tekijää vastaan. Kotimainen lifestyleohjelma. (23')
60 min
Maailman makeimmat mokat
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/10. Koirat ja vauvat vihdoin yhdessä!. Parasta videota etsitään joukosta, johon kuuluvat mm. Sohvasori, Apinakapina ja Hiushässäkkä. Kilpailun ulkopuolella nähdään mm. loputon sampoo -jekku. Amerikkalainen realitysarja. (43')
1 min
Uutisklipit: Donny asuu 18 neliön yksiössä – "Olo kuin laatikkoon puristetulla kissalla"
Tänään 09:54
katsomo.fi
Donny Chan asuu 18 neliön kokoisessa yksiössä Hong Kongissa, missä asuntojen hinnat ovat pilvissä ja huoneistokoot yhä pienempiä.
7 min
Huomenta Suomen Uutiset: Maanantai 26.6. klo 8:30
Tänään 08:30
katsomo.fi
Aamun tuoreimmat uutiset koti- ja ulkomailta.
1 min
Formula 1: Azerbaidzhanin GP: Perez pettyi tulokseen: Podium oli jo taskussa
Tänään 08:17
katsomo.fi
Sergio Perezin kommentit C Morelle Azerbaidzhanin GP:n jälkeen.
1 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Jemenin koleraepidemia historiallisen laaja – sairastuneista neljännes lapsia
Tänään 08:00
katsomo.fi
Sisällissota on tuhonnut merkittävän osan Jemenin infrastruktuuria, ja arviolta yli 14 miljoonaa ihmistä jäänyt ilman puhdasta juomavettä.
8 min
Huomenta Suomi: Helsinki Pride – sateenkaaren väreissä
Tänään 07:20
katsomo.fi
Vieraana Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar (sdp.) ja HeSetan toiminnanjohtaja Aaro Horsma.

Suositeltua

9 min
F1 Extra
Eilen 19:18
katsomo.fi
22 min
Täydellinen kesä: Jakso 2: Purjelautailua ja hammaskipua
Eilen 19:29
katsomo.fi
10 min
Vaiheessa: Onnela: Onnela
Tänään 12:00
areena.yle.fi
60 min
Anthony Bourdain maailmalla
Eilen 19:00
ruutu.fi
3 min
Viikon sää: Alkuviikolla sade- ja ukkoskuuroja
Eilen 22:17
katsomo.fi
8 min
101 kirjaa: 1918 Eino Leino: Vapauden kirja: 1918 Eino Leino: Vapauden kirja
Tänään 03:08
areena.yle.fi