UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Kerrostalossa syttyi tulipalo Oulun Puolivälinkankaalla
Eilen 23:08
iltasanomat.fi
Oulun-Koillismaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Hannu Timonen kertoo IS:lle, että palo sai alkunsa asunnon parvekkeelta. Syttymissyystä ei ole tarkempaa tietoa.
Suomalaispelaajilla omat kannustusjoukot Beach Volleyn EM-kisoissa
Eilen 22:15
iltasanomat.fi
Suomalaisten tukena on oma kannattajaryhmä.
Espanjassa riehuu metsäpalo - palomiehet työskennelleet jo yli vuorokauden
Eilen 21:42
iltasanomat.fi
Metsäpalo alkoi tiistaina iltapäivällä. Espanjan median mukaan metsäpalo alkoi tiistaina iltapäivällä neljältä paikallista aikaan. Palo alkoi samaan aikaan viidessä eri paikassa. Metsäpalon sytyttämisestä epäilty mies pidätettiin keskiviikkona. Galician aluehallinnon arvion mukaan palo on tuhonnut metsää tähän mennessä 200 hehtaaria.
Rahan ja lippujen puute vie HJK:n katsojat kalliolle
Eilen 20:49
hs.fi
Isoja jalkapallomatseja voi seurata Helsingissä puolisalaa Sonera Stadiumin takana olevalta kalliolta. HSTV tapasi siellä jalkapallon ystäviä ja kysyi, miksi he eivät raaski maksaa pääsylippua. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus ja editointi: Terhi Liimu, grafiikka: Sofia Pusa HS.
Lapsille ja lapsenmielisille - hurja seikkailuhalli kohoaa Helsinkiin
Eilen 20:45
iltalehti.fi
Lasten reippailuhallina tunnettu Huimala muuttaa syksyn 2015 aikana uusiin tiloihin Helsingin Konalaan, Kauppakeskus Ristikkoon. Halli on jaettu kahteen tasanteeseen, joista löytyy eri haastavuusasteisia aktiviteetteja. Tuttujen huvitusten lisäksi reippailuhallista löytyy muun muassa täysimittainen maya-aiheinen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja…
HS-uutiset 29.7.2015
Eilen 20:35
hs.fi
HS-uutiset 29.7.2015
HS-sää 29.7.2015
Eilen 20:34
hs.fi
HS-sää 29.7.2015
Delfiinien surullinen hetki tarttui videolle – yrittikö emo pelastaa kuollutta poikasta?
Eilen 20:20
iltasanomat.fi
43 min
Kysymyksiä kulttuurista
Eilen 20:15
areena.yle.fi
5/7. Miksei Ruotsissa ole filosofeja, millaisen taiteen vuoksi voi olla valmis kuolemaan ja miksi öljyvärimaalaukset ovat kalliimpia kuin akvarellit? Keskustelemassa mm. Märta Tikkanen ja Theodor Kallifatides.
42 min
Venäjän halki 30 päivässä
Eilen 20:15
areena.yle.fi
Osa 8/8. Vladivostokissa Ville osallistuu merimieskoulutukseen, vierailee Venäjän itäisimmällä saarella ja ihmettelee japanilaisia autoja. Raskas matka purkautuu kyyneliin Japaninmeren äärellä. (U).
51 min
Vaimot vaihtoon USA: Schults / Smith
Eilen 20:00
katsomo.fi
Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla…
30 min
Duudsonit: Duudsonien lomareissu
Eilen 20:00
katsomo.fi
Jarppi hankkii ambulanssin nimeltä Albert, jolla suunnataan heti road tripille. Tien päällä Jarno saa RC-veneestä päähänsä, Jukka joutuu bajamajassa veden varaan ja HP laitetaan huvipuistossa oksennustestiin. Matka päättyy Veljekset Keskisen kyläkauppaan, jossa piilokamerajekut saavat vartijat raivon valtaan. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla…
60 min
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 12/20. Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä…
27 min
Sisujengi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 5/6. Läpi tyrskyjen kohti unelmaa. Naantalilainen purjehtija Joni Roivanen etsii hyviä tuulia valmistautuessaan kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -maailmankisoihin Los Angelesissa.
28 min
Tanskan aarteenmetsästäjät
Eilen 20:00
areena.yle.fi
6/13. Søren Falkin ryöstöretki Jyllannissa jatkuu. Mitä Pauli löytää Pohjois-Jyllannin kirpputorikierroksella? Stylisti Katrine suunnittelee antiikin tyylisen sisustuksen teesalongin herrainhuoneeseen.
58 min
Suomen kaunein mökki
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/8. Suomen kauneinta mökkiä etsitään tänään tänään Fiskarsissa, Heinävedellä ja Vehmaalla. Aivan Fiskarsin historiallisen keskustan kainalossa vieraillaan pitkän historian omaavassa rakennuksessa joka on muuntunut rivarimökiksi Heinävedellä mökkeillään kahden veden äärellä, ja Vehmaalla Laura vierailee kunnostetussa mummonmökissä jossa mennään…
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 20:00
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
5 min
Hero-lyhäri
Eilen 19:55
ruutu.fi
Lyhytelokuvia Herolla. (1')
Toy Soldiers: War Chest - Hall of Fame Edition Trailer
Eilen 19:49
gamereactor.fi
Toy Soldiers: War Chest - Hall of Fame Edition Trailer
55 min
Martina ja hengenpelastajat
Eilen 19:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 10/10. Sarja päättyy. Finaalijaksossa kaksi parasta kilpailijaa ottavat mittaa toisistaan. Viimeisessä tehtävässä kaikki koulutuksessa opitut taidot laitetaan todelliseen testiin, kun räjähtämäisillään olevasta veneestä ja sen ympäristöstä pitää pelastaa kolme hukkumisvaarassa olevaa ihmistä. Apua finalistit saavat yllättävältä taholta. Rankan…
29 min
Mutsi: Korean ihmeitä
Eilen 19:31
katsomo.fi
Christy ällistyy Roscoen isän Baxterin muodonmuutosta, joka johtuu uudesta tyttöystävästä. Bonnien ja Alvinin suhde lämpiää lisää.
29 min
Kioski
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Alahärmän ihmeet. Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski
15 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
30 min
Poliisit
Eilen 19:30
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 6/56. Pori. Rannalta nouseva savu herättää partion mielenkiinnon ja Tainan aistit. Alaikäisten päihtyneiden kunto pohdituttaa partiota. Aamuyöllä erotuomaroidaan tappeluja. (21')
31 min
Emmerdale: Pahaenteinen päätös, osa 2/2
Eilen 19:29
katsomo.fi
Rachel joutuu kovan paikan eteen Charityn ja Declanin painostuksen alla. Mihin ratkaisuun hän päätyy? Ali kummastelee Rachelin puuhia, mutta ei paljasta Rubylle, mistä on kyse. Rubyn epäilykset heräävät ja parin välille syntyy skismaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
4 min
Päivän sää
Eilen 19:22
katsomo.fi
7 min
Ravit: Kuninkuusravit: Jokivarren Kunkku ja Mokomani suosikit
Eilen 19:15
katsomo.fi
7 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 19:15
katsomo.fi
48 min
Prisma: Merenalainen elämä
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Uusinta animaatiotekniikkaa ja tietoa yhdistävä dokumentti esittelee merenalaisia maisemia ja elämää. Miltä merenpohja näyttää?
2 min
HS-sää
Eilen 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
55 min
Leijonan luola UK
Eilen 18:40
ruutu.fi
Kausi 11. Jakso 11/12. Loistavia ideoita. Deborah Meaden, Peter Jones, Duncan Bannatyne sekä uudet leijonat Kelly Hoppen ja Piers Linney kohtaavat joukon uusia toiveikkaita yrittäjiä. Tällä kertaa leijonat saavat tutustua muun muassa Energiamunaan, hohtaviin urheiluasuihin ja lasten matkalaukkuihin. Englantilainen sarja. (44')
13 min
Limbo 2
Eilen 18:30
areena.yle.fi
Osa 3/16: Juhlat. Koulun pahis Mark järjestää synttärit ja levittää kutsua Facebookissa. Ask ei ole Facebookissa. Kun hän huomaa, että ihana Naya on kutsuttu, hänelle tulee kiire luoda profiili. svenska.yle.fi/hajbo (U)
27 min
Kuka kutsui Kokanderin
Eilen 18:30
areena.yle.fi
3/8. Jenni lähtee Burmasta paenneen Htin perheen avuksi suuren vuosittaisen vesijuhlan järjestelyihin. Hän pohtii Mi Mi Pon, kahden pojan äidin kanssa miten saa teinit kunnioittamaan vanhempiaan. (U)
7 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Eilen 18:29
areena.yle.fi
1 min
Murut ja lurut
Eilen 18:27
areena.yle.fi
Muna. Pikku saarella keskellä ulappaa asustaa muruolentoja. Ne ovat värikkäitä ja pikkuruisia ja keksivät aina uusia leikkejä. Lurut taas ovat häijyjä ja piikikkäitä ja tekevät mielellään kiusaa. buu.yle.fi (U)
10 min
Päivän kasvo
Eilen 18:20
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:16
areena.yle.fi
XO - Extended Pre-alpha Gameplay Trailer
Eilen 18:03
gamereactor.fi
XO - Extended Pre-alpha Gameplay Trailer
55 min
Ruotsin maajussille morsian: Herkkiä hetkiä piknikillä
Eilen 18:00
katsomo.fi
Pär-Ola ja Helene viettävät romanttisen eväshetken ratsastuksen lomassa. Myöhemmin Helene ja Louise tutustuvat Pär-Olan poikiin. Fredrikin on aika lähettää yksi kolmesta morsianehdokkaasta kotiin, samoin Johannan. Per-Olovin valintaprosessi päättyy yllättävällä tavalla. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät…

Suositeltua

Natsi-Saksan aikainen 4,5 km pitkä lomahotelli remontointiin
Eilen 12:51
iltasanomat.fi
Pyöräilijä hermostui tukitusta kaistasta – nosti auton sivuun
Eilen 07:50
iltalehti.fi
Valvontakamera tallensi todella rajun kolarin Pietarissa – "Järkyttävä onnettomuus"
Eilen 14:36
iltasanomat.fi
50 min
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Eilen 12:00
ruutu.fi
Hellyttävät pandakolmoset täyttivät vuoden
Eilen 10:10
iltasanomat.fi
Varkaiden onnenpäivä – poimivat jättisumman kadulta
Eilen 08:52
iltalehti.fi