UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Civilization VI - First Look: Spain
Tänään 16:00
gamereactor.fi
Civilization VI - First Look: Spain
Täysi-ikäinen Robin juhlahumussa: "Inssi kyllä vähän jännitti"
Tänään 15:55
iltalehti.fi
Iltalehden viihde-osasto muisti artistia lahjalla, sekä laululla. Onnea Robin!
BioShock: The Collection - Imagining BioShock Teaser
Tänään 15:12
gamereactor.fi
BioShock: The Collection - Imagining BioShock Teaser
60 min
Jamien lohturuokaa: Italialaisia klassikoita
Tänään 15:00
katsomo.fi
Kausi 1, 3/6. Jamie Oliverin käsittelyssä on neljä lohturuokaa. Hän valmistaa täydellisen pihvileivän karamellisoitujen sipulien kera, ankkalasagnea ja osso bucoa sahramirisottopedillä. Lisäksi Jamien äiti auttaa tekemään taatelikakkua toffeekastikkeella. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera.
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
1 min
Sanakirja
Tänään 14:56
areena.yle.fi
Esko Valtaoja: tarmoerkale. (U)
10 min
Arkistokuvia: Armi ja Gil Hilario Helsingissä
Tänään 14:45
areena.yle.fi
(1955) Kahden vuoden odotus päättyi, kun Armi Hilario (Armi Kuusela) saapui miehensä Gil Hilarion kanssa Suomeen tammikuussa 1955. Gilin vierailu oli hänen ensimmäisensä Suomeen. Mv.
8 min
Politiikan korjaussarja
Tänään 14:39
katsomo.fi
Nyt on kaikki nähty! Korjaussarjan äijät vetivät happea, kun näkivät Sanoma Pron kustantaman lukiolaisten psykologian oppikirjan: siinä presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota pilkataan oikein kuvan kera. Tämä oppikirjauudistus ei onnistuisi naapurissa!
28 min
Synnytysten loppu
Tänään 14:35
areena.yle.fi
Dokumentti Tammisaaren sairaalan luonnonmukaisiin synnytystapoihin erikoistuneen synnytysosaston lakkauttamisesta ja siihen johtaneista syistä. Dokumentti kertoo myös koko suomalaisen synnytyskulttuurin murroksesta. (U)
Faeria - Early Access Trailer
Tänään 14:30
gamereactor.fi
Faeria - Early Access Trailer
3 min
Uutisklipit: Ehdotus: Tupakoinnin lopettajille kepin sijan rahapalkinto
Tänään 14:27
katsomo.fi
Lieksan kaupungin päätös rokottaa 10 minuuttia tupakkaa kohden työaikaa on askel kohti savuttomuutta. THL:n tutkimusten mukaan tupakoitsija maksaa työnantajalle 1300 euroa enemmän kuin savuton työntekijä.
Overwatch - New Map: Eichenwalde Attack Gameplay
Tänään 14:16
gamereactor.fi
Overwatch - New Map: Eichenwalde Attack Gameplay
15 min
Alvin ja pikkuoravat: Rehtorin pakeilla
Tänään 14:15
katsomo.fi
Uusi rehtori saa Alvinin pään pyörälle. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... 1. tuotantokausi.
14 min
Alvin ja pikkuoravat: Juttunalle
Tänään 14:01
katsomo.fi
Teron puhuva nalle saa Alvinin suunniltaan. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... 1. tuotantokausi.
60 min
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta: Quebec
Tänään 14:00
katsomo.fi
Tony tutustuu Quebecin provinssiin oppainaan keittiömestarit Dave McMillan ja Fred Morin. Gourmet-painotteisella matkalla ehditään käydä pilkillä, syödä majavaa ja tutustua niin Montrealiin kuin Quebecin kaupunkiin.
60 min
Eläinpotilaiden pelastaja
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/4. Kissan uusi jalka. Pixie-kissa on jäänyt auton alle, ja Noel on päättänyt pelastaa sen takajalat keinolla millä hyvänsä. Tanskandoggi Ellielle tehdään vaativa niskaleikkaus. Tessa-koiran omistajat joutuvat vaikean päätöksen eteen. Englantilainen eläinohjelma. (46')
2 min
Uutisklipit: Maanjäristys aiheutti järkyttävää tuhoa laajalla alueella Italiassa
Tänään 13:38
katsomo.fi
Maanjäristys on aiheuttanut järkyttävää tuhoa laajalla alueella Italiassa. Jä'ristys iski pahiten kolmella hallinnollisella alueella: Umbriassa, Marchessa ja Laziossa. Tuhoja on raportoitu ainakin Pescara del Trontosta, Amatricesta ja Accumolista.
2 min
Uutisklipit: Taksi: Ennen kahvi oli kielletty ja tupakka sallittu
Tänään 13:26
katsomo.fi
Taksiyrittäjä muistelee aikoja, kun töissä kiellettyjen listalla oli kahvitauko eikö tupakka, kun taas lentokoneessa sai polttaa.
60 min
Jamie Oliverin säästöateriat: Uunibroileria ja kebabvartaita
Tänään 13:00
katsomo.fi
Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuinka noutokebabin voi helposti korvata itse tehdyillä kebabvartailla.
45 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 12:40
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 17/31. Oranssin sävyissä. Morsiamet Dourin, Rita, Connie ja Lori arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa assyrialaisissa tunnelmissa. Yhden morsiamen häissä on kukista runsauden pula, toisen häissä niistä taas on vain pula. Amerikkalainen realitysarja.
60 min
Fashion Star
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 1/10. Katseenvangitsijat. Kaksitoista lupaavaa muotisuunnittelijaa pääsee jälleen Nicole Richien, Jessica Simpsonin ja John Varvatosin opastuksella havittelemaan suurten tavaratalojen ostotarjouksia. Ensimmäinen tehtävä on suunnitella katseenvangitsijavaate, jollainen jokaisen on pakko saada. Amerikkalainen realitysarja.
1 min
Tenavat
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Naisen oikeudet.
2 min
Yle Uutisluokka Triplet: Voimakas maanjäristys teki tuhoja Italiassa
Tänään 11:27
areena.yle.fi
Keski-Italiassa lähellä Perugian kaupunkia sattui 6,2 magnitudin maanjäristys aikaisin keskiviikkoaamuna. Asukkaat pakenivat hädissään kaduille useissa kaupungeissa.
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Lounastauko vähentää väsymystä
Tänään 10:59
areena.yle.fi
Lounaan syöminen työpäivän aikana kannattaa. Tuore Tampereen yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että kaikkein järkevintä olisi syödä lounasta työpaikan ulkopuolella ja unohtaa työasiat lounaalla täysin.
Ampiaiset nauttivat käyneistä omenoista – lento kuin humalaisella
Tänään 10:50
iltalehti.fi
Ampiaisen pistoja on hoidettu tänä kesänä runsaasti. Loppukesästä ampiaiset hajaantuvat, kun työläisampiaiset jäävät kodittomiksi. Kuningatar kuolee, jolloin elämä ampiaispesässä muuttuu. Kun kuningatar ei ole enää erittämässä feromonia, työläiset eivät ole kiinnostuneita pesänhoidosta. Ampiaisia voi näkyä ulkosalla vielä ensimmäisiin yöpakkasiin asti. Lukijan…
1 min
Uutisklipit: Eloonjääneitä etsitään raunioista Amatricen vuoristokylässä
Tänään 10:50
katsomo.fi
Pelastustyöt ovat käynnissä Italian maanjärityksen jälkeen. Eloonjääneitä etsitään raunioista Amatricen vuoristokylässä.
1 min
Uutisklipit: Maanjäristys raunioitti vuoristokylän Italiassa
Tänään 10:34
katsomo.fi
Keski-Italiassa on tapahtunut voimakas maanjäristys. Järistys raunioitti Amatricen vuoristokylän lähes kokonaan. Useita ihmisiä on kuollut.
Langattomien mikrofonien ihanuus
Tänään 10:33
moontv.fi
Taannoisessa Sipsariprojektissa saimme sponsoreidemme avulla hankittua käyttöömme vihdoin myös langattomia mikrofoneja. Tämä video jos mikä osoittaa niiden käyttökelpoisuuden, kun Aarni käy kesken kuvausten WC:ssä. - Langattomien mikrofonien ihanuus
1 min
Yle Uutisluokka Triplet: Italialaisluokka vaihtoi paikalliset matematiikankirjat suomalaisiin
Tänään 10:26
areena.yle.fi
Italiassa Luccan kaupungissa on käytetty suomalaista matematiikan oppikirjaa hyvin tuloksin. Italialaiset oppilaat innostuivat Suomesta muutenkin, joten he päättivät tulla vierailulle Turkuun Pansion kouluun.
48 min
Uutisklipit: Syndalenin varusmieskuoleman onnettomuustutkinta valmis
Tänään 09:59
katsomo.fi
Hangon Syndalenissa tapahtuneen varusmiehen kuoleman tutkinta on valmistunut. Onnettomuustutkintakeskus julkistaa tutkintaselostuksensa.
22 min
Koirat hotellissa: Koirankutistusohjelma
Tänään 09:30
katsomo.fi
Tällä kertaa Matt ja Leon tarjoavat Brightonin rannalla gourmet-jäätelöä koirille markkinoidakseen koirien luksushotelliaan ja saadakseen uusia nelijalkaisia asiakkaita. Alfie-koira osallistuu hotellin painonhallintaohjelmaan, ja hän saa myös vesiterapiaa. Hauvelin emäntä toivoo koiralleen lisävuosia, vaikka kuuden viikon laihdutusleiri tekeekin hänelle tiukkaa.…
30 min
Candice sisustaa
Tänään 09:30
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 2/26. Vaisusta voimakkaaksi. Ison perheen tylsä, beigenvärinen ruokailu- ja oleskeluhuone kaipaa ryhtiä ja piristystä. Candicen puhelimenkäyttö hankaloittaa projektia. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
15 min
Yle Uutiset
Tänään 09:19
areena.yle.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:19
areena.yle.fi
Petra Ollin tunteikas kotiinpaluu
Tänään 09:13
iltalehti.fi
30 min
Candice sisustaa
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 1/26. Kellarin elvytys. Nick on ensiapuklinikan lääkäri, joka kaipaa hektisen työelämän vastapainoksi kotiinsa paikkaa, jossa rentoutua ja kestitä vieraita. Candice tiimeineen loihtii sellaisen esivahingon kärsineestä kellarista. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
57 min
Holby Cityn sairaala
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Naisen työ. Kellerin osastolle tulee lääkäri, Serena Campbell, jonka kanssa Ric olettaa pystyvänsä työskentelemään, varoituksista huolimatta. Tara on innokas näyttämään osaamistaan Jacille. Luc on taas kuvioissa. T: BBC.
War Dogs
Tänään 09:00
moontv.fi
Tämän kertainen elokuva perustuu tositapahtumiin, kuten myös jaksomme. Toden totta: Rauli kävi elokuvissa koomikko Joonatan Pitkäsen kanssa katsomassa War Dogsin. Ohjelma sisältää juonipaljastuksia, mutta alla oleva Raulin arvio elokuvasta ei: David hieroo vanhoja ukkoja työkseen, kunnes tapaa lapsuudenkaverinsa Efraimin, jota ei ole nähnyt vuosiin. Kaikessa…
1 min
Koti: Leijonanpentu ja saukko solmivat leikkisän ystävyyden
Tänään 08:58
katsomo.fi
Yhdysvalloissa miamilaisessa eläintarhassa leijonanpentu ja saukko ovat solmineet ystävyyden. Leijonanpentu Bosu ja saukko Kappa leikkivät yhdessä useasti. Bosu on syntynyt kesäkuussa, vielä leikki toisten kanssa onnistuu, mutta kun se kasvaa, siitä tulee uhka muille ja leikkien on loputtava.

Suositeltua

55 min
Isä Matteon tutkimuksia
Eilen 18:00
areena.yle.fi
95 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi
28 min
Viikko kadulla
Eilen 21:30
areena.yle.fi
1 min
Koti: Leijonanpentu ja saukko solmivat leikkisän ystävyyden
Tänään 08:58
katsomo.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Petra Ollin tunteikas kotiinpaluu
Tänään 09:13
iltalehti.fi