UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

7 min
Yle Uutiset Pirkanmaa
Tänään 17:31
areena.yle.fi
28 min
Eläimet lähellä sydäntä
Tänään 17:25
areena.yle.fi
6/8. Janen täytyy päättää, ovatko kuntoutetut hevoset valmiita uusiin koteihinsa. Bossen koira-apu kokeilee uutta tekniikkaa. Sarja hylätyistä eläimistä sekä niiden auttamiselle omistautuneista ihmisistä.
7 min
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Tänään 17:24
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Lappi
Tänään 17:10
areena.yle.fi
46 min
Benidorm
Tänään 17:10
areena.yle.fi
Kausi 7, 1/7. Uusi kausi uudet kujeet, mutta kaikki juomat sisältyvät aina hintaan. Aurinko kuuluu kaikille, olitpa sitten kärttyisen Madgen sukulainen, pervo parinvaihtaja, henkilökuntaa - tai Tiger, joka on ryöstetty.
55 min
Sinkkuillallinen
Tänään 17:05
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 17/40. Pidä pöksyistä kiinni, Tatjana. Määritetoinen venäläistyttö vie ja miehet vikisee. Tämä tyttö tietää, mitä tahtoo niin ruoan kuin miestenkin suhteen eikä kainostele sanoa sitä ääneen. Kelpaako tyylilyylille alkuunkaan rahvaanomainen kaljatölkkikana? Englantilainen realitysarja.
22 min
Kauniit ja rohkeat: Skandaalinkäryä Thomasin lakanoissa
Tänään 17:00
katsomo.fi
Ridge pelkää, että Thomasin käytös saattaa muotitalon pulaan ja media ottaa heidät jälleen kohteekseen. Thomas ei kuitenkaan omasta mielestään vedä vertoja isänsä legendaariselle maineelle. Sanan säilän sivallellessa heilahtaa myös nyrkki. Deacon yrittää saada Quinnin kohdistamaan energiansa johonkin muuhun kuin Liam-poloisen tuhoamiseen. Amerikkalainen saippuasarja…
57 min
Pikku Kakkonen
Tänään 17:00
areena.yle.fi
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Tilda ja hänen ystävänsä, Ota koppi!, Samsam, Postimies Pate sekä Iltasatu.
57 min
Lemmen viemää: Poppy löytää lohduttajan
Tänään 17:00
katsomo.fi
Werner on menettämässä virkansa. Poppy on yrittänyt auttaa, mutta tuttuun tyyliinsä hän on vain pahentanut asioita. Wernerin hermot menevät ja hän käskee Poppya häipymään silmistään. Sebastian jättää laiturille kirjeen, jonka avulla hän yrittää saada yhteyden viulunsoittajanaiseen. Julia törmää naiseen sattumalta sairaalassa ja tarjoutuu korjaamaan tämän rikkoutuneen…
9 min
Yle Uutiset
Tänään 17:00
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 16:56
areena.yle.fi
10 min
Me Naiset esittää: #evek
Tänään 16:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 23/42. Monta miestä?. Puhe kääntyy polyamoriaan. Kelpaisiko sinulle useampi mies eri tarkoituksiin? (4')
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 16:50
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 7/15. Pussailua. Nuoret yrittäjät myyvät suuteluun kannustavaa huulirasvaa ja saavat kaksi leijonaa pussailemaan. Kotileipurille on tarjolla lunttausessu. Kuoppaa vaimolleen kaivaneen yrittäjän lämmityslaite ei lämmitä leijonia. Applen Steve Wozniak neuvoo röyhkeää teknologiavaatteiden kehittäjää sijoitusasioissa. Amerikkalainen sarja.
Rekkakuski teki järjettömän u-käännöksen – 8000 euron sakko
Tänään 16:49
iltalehti.fi
Tapaus sattui lähellä Parmaa. Ajoneuvoyhdistelmä kulki neljän kaistan poikki vaarantaen muuta liikennettä. Poliisi sai kuljettajan kiinni ja pidätti hänet. Kuljettajalle annettiin myös 8000 euron sakko. LÄHDE: Italian poliisi
30 min
Matkaoppaat
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 43/56. Hunksit valloittavat koko Alanyan samalla kun opassisarukset Laura ja Emma syövät yhdessä jäähyväisten merkeissä. Marjo taas saa käsiinsä maakuntalehtiä. (20')
1 min
Autot: Rekkakuskin hengenvaarallinen temppu moottoritiellä
Tänään 16:15
katsomo.fi
Rekkakuskia odottaa jopa 8 000 euron sakot tämän tehtyä U-käännöksen moottoritiellä Italiassa.
55 min
Remppa vai muutto
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 22/26. Veden äärellä. Janella ja Stevellä on teini-ikäisiä lapsia, joten melkein 20 vuotta aiemmin hankittu talo tuntuu ahtaalta. Jane tahtoo enemmän tilaa, kun taas Steve ei suostu edes harkitsemaan muuttoa, ellei uusi talo sijaitse veden äärellä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
60 min
Top Chef Ruotsi
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen…
24 min
Yle FOLK: Jarin Pallo
Tänään 15:25
areena.yle.fi
28 min
Yle FOLK: Jarin Pallo
Tänään 15:25
areena.yle.fi
24 min
Yle FOLK: Jarin Pallo
Tänään 15:25
areena.yle.fi
24 min
Yle FOLK: Jarin Pallo
Tänään 15:25
areena.yle.fi
34 min
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Tänään 15:15
areena.yle.fi
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
5 min
Yle Uutiset selkosuomeksi
Tänään 15:10
areena.yle.fi
Tv-uutiset selkosuomeksi. Tekstitetty.
60 min
Jamien superruokaa: Merilevää ja hedelmiä
Tänään 15:00
katsomo.fi
Kausi 1, 5/6. Jamie reissaa Japaniin ja Costa Ricaan tutkimaan paikallisten superruokia. Aamupalaksi tehdään superruokaversio pavuista, munista ja tomaatista, lounaaksi herkutellaan merilevällä maustettuun misoliemeen tehdyllä kanakeitolla, ja päivällisiksi Jamie taikoo rapuja sateenkaarikuskusin kera sekä tomaattista munakoisopastaa. Juomaksi kulautellaan sitruunalla…
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Lady Layton - Japanese trailer
Tänään 14:48
gamereactor.fi
Lady Layton - Japanese trailer
30 min
Candice sisustaa
Tänään 14:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 16/26. Huone nuorelle neidille. Laura ja Michael asuvat vanhassa ja kauniissa talossa, joka on sisustettu 1800-luvun tyyliin sopivalla tavalla. Parin 1-vuotiaan Lauren-tyttären huone odottaa kuitenkin vielä inspiraatiota aivan tyhjillään. Candice auttaa luomaan satumaisen tilan, joka sopii niin taaperolle kuin teini-ikäisellekin. (21')
Warhammer: End Times - Vermintide Console Announcement Trailer
Tänään 14:21
gamereactor.fi
Warhammer: End Times - Vermintide Console Announcement Trailer
30 min
Eläinsairaala
Tänään 14:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 22/40. Eläintenhoitaja Samuli opastaa eläinlääketieteen opiskelijoita anestesian harjoittelussa. Auton alle jäänyt Siiri tulee kontrollikäynnille. Amanda-kilpikonnan nokkaa lyhennetään ja kynnet leikataan. Punkin puremasta sairastuneen Arielin hoito jatkuu teho-osastolla. (22')
60 min
Trinny ja Susannah Skandinaviassa: Kimallusta ja glamouria
Tänään 14:00
katsomo.fi
Nyköping on entinen tekstiilikaupunki, mutta yleiskuva on lammasmainen, sillä kaikilla on laatikkomainen takki. Britt-Marien punainen takki kuitenkin herättää huomiota. Britt-Marie sairastaa leukemiaa, mutta hän ei anna sen masentaa. Hän on päättänyt nauttia joka hetkestä. Tessan pukeutuu mustiin ja haluaa piiloutua näkyvistä. Maria pukeutuu homssuisesti ja…
30 min
Candice sisustaa
Tänään 14:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/26. Väriä arkajaloille. Carl ja Catherine ovat remontoineet taloaan, mutta tila toisensa jälkeen toistaa samaa väripalettia: valkoista ja beigeä. Candice pyrkii tuomaan parin keskeneräiseen makuuhuoneeseen hieman väriä ja opastaa samalla kaikkia värikammoisia matkalla kohti vivahteikkaampaa sisustusta. (21')
58 min
Onnistuuko elämä maalla?
Tänään 14:00
areena.yle.fi
3/8. Tukholmalainen Sabelin perhe muuttaa Taalainmaalle leirintäalueelle. Loverfeltin perhe kokee herätessään epämiellyttävän yllätyksen, ja Beatrizin ja Marcelon välillä alkaa maatilalla ilmetä epäsopua. (U)
5 min
Kerrostaloelämää
Tänään 13:53
areena.yle.fi
Ydinperheitä, uusperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen.
30 min
Eläinsairaala
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 21/40. Eläinlääkäri Suvi hoitaa teho-osastolla yliannostuksen tulehduskipulääkkeitä syönyttä Aslak-koiraa ja punkin puremasta vakavasti sairastunutta Arielia. Hevossairaalassa erikoiseläinlääkäri Timo tekee Best Image -ruunalle juoksumattotutkimusta. (22')
6 min
Tyyli: Mailis Penttilän meikkivinkki: Iltajuhlien meikki
Tänään 13:39
katsomo.fi
Meikkitaiteilija, Miss Helsinki -finalisti ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Mailis Penttilä näyttää, miten päivämeikki muuntuu iltajuhlien meikiksi.
60 min
Jamie Oliverin herkullinen Iso-Britannia: Lautasella lammasta ja kania
Tänään 13:30
katsomo.fi
Walesin hiilikaivokset vetivät aikoinaan alueelle suuren joukon italialaissiirtolaisia. Heidän ruokakulttuurinsa innoittamana Jamie valmistaa bolognesekastiketta kanista sekä jäätelö- ja hillotäytteisen tiikerikääretortun. Jaksossa tutustutaan myös herkullisiin jemeniläisresepteihin ja kokataan surf n turf -annos lampaasta ja hummerista. Huippukokki Jamie Oliver…
1 min
Uutisklipit: Syyriassa pommi-isku keskelle kaupunkia
Tänään 13:15
katsomo.fi
Syyriassa ainakin 44 ihmistä on kuollut kaksoispommien räjähdettyä kurdilaisessa Qamishlin kaupungissa. Videolla silminnäkijän ensihetket räjähdysten jälkeen.
60 min
Jamien superruokaa: Yrttejä ja tofua
Tänään 13:00
katsomo.fi
Kausi 1, 3/6. Jamien superruokamatkat vievät tällä kertaa Kreikkaan ja Japaniin. Aamupalaksi nautiskellaan paksuja suolaisia lettuja, lounaaksi saadaan yrttimarinoituja kanavartaita appelsiinisalaatin kera ja päivällisellä herkutellaan tofuhampurilaisella ja sateenkaarisalaatilla sekä kalacurrylla. Jaksossa näytetään myös helppo ketsuppiresepti ja mansikkajuoman…
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 31/32. Jouluksi kotiin 1/2. Shilo Harris sai pahoja palovammoja palvellessaan Irakissa. Texasilaisen sotaveteraanin elämää hankaloittaa kotiseudun kuumuus ja kuivuus, mutta se ei estä häntä auttamasta uutterasti kohtalotovereitaan. Hurja remontti kiittää sankaria parhaalla mahdollisella tavalla: uudella kodilla. Amerikkalainen sarja.

Suositeltua

Salaman pelottava voima tallentui kameralle - räjäytti katupylvään
Tänään 10:40
iltalehti.fi
59 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:30
katsomo.fi
2 min
Päivän sää: Viileämpää. Rajuja ukkosia itään ja pohjoiseen.
Eilen 22:22
katsomo.fi
30 min
Lasse Pihlajamaan 70-vuotisjuhlakonsertti
Eilen 23:13
areena.yle.fi
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:32
areena.yle.fi
58 min
Huvila & Huussi
Eilen 20:00
ruutu.fi