UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Pesispelaaja syöksyi voltilla jokeen ja sai naurukohtauksen
Tänään 13:44
iltalehti.fi
Lue lisää.. Video: vetolaiset.fi
60 min
Mahdoton taloprojekti: Onnen väline 2/2
Tänään 13:30
katsomo.fi
Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan ja rakennuttavat unelmataloa, mutta aikataulut eivät pidä ja budjetti ylittyy. Pariskunnan on otettava ohjat rakennuksella. Valmistuuko talo lopulta ja löytyykö onni?
Karmea näky: näin kalastajien välinpitämättömyys vaikuttaa lintuihin
Tänään 13:23
iltalehti.fi
Siiman takertuminen räpylään voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa verenkierron pysähtymisen, kuolion ja jalan poissurkastumisen. Jo viiden vuoden ajan hanhia Helsingissä dokumentoinut Marja Saarinen kertoo: - Eilinen tapaus hirvitti. Jalka oli lähes kokonaan irti ja vain nahan riekaleella ja siimalla kiinni hanhessa. KAROLIINA SORJONEN
55 min
Guinness World Records
Tänään 13:05
ruutu.fi
Osa 2/2. Ohjelmassa tutustutaan Guinnessin ennätysten taustoihin. Mukana ovat mm. maailman isoin koira ja maailman painavin nainen, sekä Ashrita Furman, jolla on hallussaan eniten ennätyksiä. Amerikkalainen sarja. (46')
60 min
Bill Grangerin makoisat matkat
Tänään 12:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Yorkshire. Yorkshiren laaksot tekevät Billiin vaikutuksen, samoin upea, ekologinen mökkikylä. Paikallisten perinneruokien tekeminen kuitenkin jännittää. Brittiklassikkojen valmistuksessa apuna ovat juustontekijä, lihapiirakkamestari ja paikallisen naisjärjestön rautarouvat. Englantilainen ruokaohjelma.
Sähäkkä sähkömoottoripyörä KTM Freeride kykenee myös kumin polttoon!
Tänään 12:49
iltasanomat.fi
Moottoripyörätkin alkavat vihertyä. Itävaltalainen KTM on tuonut Suomen kuluttajamarkkinoille katukäyttöön rekisteröitävän sähkömoottoripyörän. KTM Freeride E -niminen pyörä saa käyttövoimansa erillisellä laturilla ladattavasta, 2,6 kWh litium-ion -akusta, josta 16 kW tehon ja 42 Nm väännön kehittävä sähkömoottori ammentaa korkeajännitettä. Pyörää saa ajaa jo…
Jonna tempaisi hymyn puolesta – katso uusi SMILE-video
Tänään 12:38
iltasanomat.fi
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')
46 min
Kyläsairaala
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Täällä ei rokkarit räyhää! Alunin muusikonhaaveet aiheuttavat vakavaa närää naapureissa. Tohtori Weatherill joutuu hengenvaaraan sulkeutunutta entistä sotaratsua hoitaessaan.(U)
27 min
Soramonttuprinsessat
Tänään 12:12
areena.yle.fi
6/10. Jessican ratkaisu. Jessicalla on perheen tasapainoa järisyttäviä uutisia. Tyttären menetystä pelkäävä Make pitää tulevalle vävypojalle puhuttelun perheen pelisäännöistä. (U)
Yona tekee paluun kesäisellä pop-singlellä
Tänään 12:11
iltalehti.fi
Yonan Niitty ja taivas -kappale antaa ensimakua kesän tulevista keikoista. SILVA LAAKSO
30 min
Kuuluisat kuppilat
Tänään 12:05
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 9/27. Floridan herkut. Adam on Floridan Key Westissä tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Hän maistaa hogfish-kalasämpylää ja maailmankuulua Key lime -piirakkaa sekä valmentaa pientä kilpailijaa friteerattujen simpukoiden syömiskilpailuun. Amerikkalainen sarja. (21')
Yle Uutiset Viikko viitottuna: Viittomakieliselle kirjastolle kansainvälinen esteettömyyspalkinto
Tänään 12:05
areena.yle.fi
Kuurojen Liiton viittomakielinen kirjasto sai palkinnon, joka myönnetään esteettömyyttä edistäville teknologisille ratkaisuille.
1 min
Tenavat erikoisjaksot
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Rakastavaisten pelejä.
55 min
Marbellan täydelliset talot: Loisteliasta luksusta
Tänään 12:00
katsomo.fi
Kiinteistönvälittäjä John Davies ottaa listoilleen ainoastaan alueen hienoimpia ja kalleimpia kohteita. Tällä kertaa hän esittelee valtavaa luksushuvilaa, jonka tontilla on myös vierastalo, henkilökunnan asuintalo, uima-allas vesiputouksineen ja luolineen sekä suihkulähteitä. Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw pääsee uudistamaan kymmenen vuotta vanhan andalusialaistyylisen…
60 min
Hotellit haltuun
Tänään 11:55
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
Sipilä sote-päätöksen kritiikistä: Kannattaa katsoa ennen kuin arvostelee
Tänään 11:40
iltasanomat.fi
Stubb hehkuttaa Sipilän ideaa: "Lisää tällaista"
Tänään 11:21
iltasanomat.fi
35 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 11:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 6/13. Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma.
55 min
Mahdoton illallinen
Tänään 11:10
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/13. Triathlonhaaste. Tässä jaksossa kokataan Ironman-triathlonkilpailun tyyliin Arizonan paahtavan auringon alla. Keittiöitä ja menukokonaisuuksia on lajimäärän mukaisesti kolme, ja aikaakin on jälleen kerran vain rajallinen määrä. Amerikkalainen sarja. (42')
Israelin ex-pääministerille taas korruptiotuomio
Tänään 11:03
iltasanomat.fi
Israelin ex-pääministeri Ehud Olmert , 69, on saanut kahdeksan kuukauden tuomion korruptiosta, kertoi Israelin media maanantaina. Olmert aikoo valittaa tuomiosta. Tuomioistuimen mukaan Olmert oli ottanut vastaan rahalahjoituksia amerikkalaiselta liikemieheltä toimiessaan kauppa- ja teollisuusministerinä 2000-luvun alussa. Olmertia uhkaa toinenkin vankilatuomio…
Huutokauppakeisari tyrmistyi saapuessaan Helsinkiin – ”Nämä on ihan sikin sokin”
Tänään 11:02
iltasanomat.fi
Suomen huutokauppakeisari -ohjelman tiistaisessa jaksossa Aki ja Heli Palsanmäki lähtevät Helsinkiin hieromaan kauppoja mediapersoona Wallu Valpion kanssa. Tie Valpion luo ei kuitenkaan ole yksiselitteinen, sillä Helsingin liikenneympyrät ja muu liikenne aiheuttavat Akille päänvaivaa. Katso hauska video! Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin kello 21.
Maailmankuulu taiteilija löytyy yhä Havannan taidekujalta
Tänään 11:00
hs.fi
Kuubalaistaiteilija Salvador Gonzáles Escalona löytyy yhä Callejon de Hamelilta, Hamelin taidekujalta Havannasta. Hän ryhtyi vuonna 1990 maalaamaan afrokuubalaisten uskontojen symboleja sisältävää taidetta hylätyn kujan seiniin ja tekemään veistoksia kierrätysmateriaaleista. Ensin viranomaiset närkästyivät, mutta pian kujasta tuli nähtävyys ja Salvadorilta ryhdyttiin…
Soini salkkujaosta: "Siinä on sellainen yksinäinen hetki, kun sen päätöksen tekee"
Tänään 11:00
iltasanomat.fi
5 min
Yle Uutiset
Tänään 11:00
areena.yle.fi
Kuubalaistaiteilijan ovela harhautus: näin syntyi koti ilman rakennuslupaa
Tänään 10:59
hs.fi
Kuubalaistaiteilija Candelario Luaces on turhautunut maansa asuntotuotannon hitauteen. Hän rakentaa Havannan biennaaliin nykytaidekeskuksen sisäpihalle asumiskelpoisen rakennuksen 12 päivässä ja siirtää sen myöhemmin assistenttinsa kodiksi San Augustinin kylän taidelaborationsa maille. "Voiko taide tuoda ratkaisun Kuuban kaltaisen maan asuntopulmaan? Koti ei…
Lewis Hamilton iski 20-vuotiaan uimapukumallin
Tänään 10:55
iltasanomat.fi
Daily Mailin mukaan F1-maailmanmestari Lewis Hamiltonin , 30, ja Sports Illustratedin uimapukunumerostakin tutun mallin Gigi Hadidin , 20, välillä on runsaasti romanttista kipinää. Hamilton ja Hadid nähtiin yhdessä Cannesin elokuvajuhlien aikaan ja Daily Mail uutisoi sunnuntaina, että pari on alkanut tapailla. – He ovat olleet parilla treffeillä. Se (suhde) on…
30 min
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Tänään 10:50
ruutu.fi
Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')
30 min
Huippukokki lähtee maalle
Tänään 10:20
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 8/13. Persikoita etelävaltioiden tyyliin. Lynn on Etelä-Carolinassa poimimassa persikoita. Hän pääsee myös kahlaamaan lammessa ja maistelemaan persikkajäätelöä sekä persikkaolutta. Ateriallaan hän tarjoilee muun muassa persikkaoluessa haudutettua porsasta. Kanadalainen lifestyleohjelma.
3 min
Yle Uutiset Viikko viitottuna: Talouslama on lyhentänyt Kuurojen maailmankongressin pituutta - osallistujamäärästä epävarmuutta
Tänään 10:17
areena.yle.fi
Suuri kansainvälinen tapahtuma järjestetään heinäkuun lopulla Turkin Istanbulissa. Maailman taloustilanne on vaikuttanut kongressin pituuteen, kertoo Kuurojen maailmanliiton puheenjohtaja.
Cannesin voittaja kertoo Ranskaan paenneesta tamilitaistelijasta
Tänään 10:16
iltasanomat.fi
Elokuva kertoo Sri Lankan tamilitaistelijasta, joka pakenee Ranskaan ja ryhtyy siellä talonmieheksi. Parhaana ohjaajana palkittiin taiwanilainen Hou Hsiao-Hsien elokuvastaan The Assassin. Kyse on sotaelokuvasta, jonka tapahtumat sijoittuvat Kiinaa hallinneen Tang-dynastian aikaan. Dynastia oli voimissaan 600–900-luvuilla. Parhaan naisnäyttelijän tittelin jakoivat…
Ravintolassa savustettiin huumelohta – julkaisivat ohjevideon
Tänään 10:07
iltalehti.fi
Terveysviranomaiset näkivät videon ja tekivät pikavisiitin ravintolaan. Lähde: ABC News
Kreikka ei pysty maksamaan velkojaan IMF:lle – ”eurosta lähteminen olisi katastrofi”
Tänään 10:04
iltasanomat.fi
Kreikan pitäisi maksaa IMF:lle 300 miljoonaa euroa kesäkuun viides päivä. Koko kesäkuun aikana Kreikan pitäisi maksaa 1,5 miljardia. Heinäkuussa taas erääntyy 3,5 miljardin edestä joukkolainoja, jotka Euroopan keskuspankki on ostanut markkinoilta. – Tätä rahaa ei tulla antamaan, eikä sitä ole antaa, Voutsis totesi. Kreikka yrittää kuumeisesti neuvotella sopimusta…
50 min
Koirakuiskaaja
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 1/20. Levottomat koirat. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan ajoittain pakkomielteisesti käyttäytyvälle Ringolle ja toisinaan levottomille Abbielle ja Jägerille sekä niiden omistajille. (29')
27 min
Tanskalainen maajussi
Tänään 10:00
areena.yle.fi
3/10. Enin osa vanhoista hedelmäpuista on kaadettava, mutta Frank osaa käyttää juuristoa ja kaatamatta jätettyä puuta vielä hyödykseen. Maata lannoitetaan vahvasti, sillä siitä tulee uusi perunamaa.
Showpainija-järkäle teki selfie-maailmanennätyksen
Tänään 09:59
iltalehti.fi
Ennätys useimmasta selfiestä kolmessa minuutissa rikottiin Johnsonin uuden elokuvan San Andreasin ensi-illassa Lontoossa. Video:Splashnews/aop Karoliina Sorjonen
5 min
Luonto lähellä
Tänään 09:58
areena.yle.fi
Insertti seuraa petolintututkijaa, joka vierailee lehtopöllöreviirillä Itä-Uudellamaalla. Kartanopuiston lähiympäristöön asettunut lehtopöllö pesii pöntössä, jollaisia työryhmä on ripustanut maastoon yhteensä n. 250 kpl. Nyt pöntössä odottaa neljä potraa pöllönpoikasta.
Treffit DiCaprion kanssa huutokaupattiin 280 000 dollarilla
Tänään 09:53
iltalehti.fi
Video:Splahnews/aop Karoliina Sorjonen
Oletko se todella sinä, Johnny Depp? Lähes mahdoton tunnistaa
Tänään 09:28
iltalehti.fi
Tummahiuksinen ja -silmäinen hurmuri on stailattu elokuvaa varten kaljuksi ja sinisilmäiseksi. Depp näyttelee elokuvassa gansteri James "Whitey" Bulgeria. SILVA LAAKSO
Filppula laukoi ratkaisumaalin
Tänään 09:07
iltasanomat.fi

Suositeltua

30 min
Virittäjät: Viides kausi alkaa!
Eilen 19:00
katsomo.fi
Näin PKN saapui Suomeen ja torijuhlaan
Eilen 16:37
iltalehti.fi
Karhu taapersi omakotitalon pihassa Etelä-Pohjanmaalla
Eilen 16:22
iltasanomat.fi
30 min
Myllyrinne Company
Eilen 23:50
ruutu.fi
60 min
Nakudeitit
Eilen 20:00
ruutu.fi
Veikkausliigan huippuhetket 24.5.2015
Eilen 21:30
iltasanomat.fi