UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

60 min
Viikko ilman naisia
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/5. Kaupungin kaunein. Lasten kauneuskilpailut käynnistyvät, ja isät panevat parastaan takahuoneessa. Tammy päättää tentata tulevaa miniäänsä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
22 min
Lainvalvojat: Koulujen päättäjäisviikonloppu
Tänään 00:05
katsomo.fi
Koulujen päättäjäisviikonloppuna Partio 104:ää sekä väkivaltarikosyksikköä työllistävät Helsingissä muun muassa erilaiset väkivaltarikokset sekä ilmoitus tulipalosta Marjaniemen edustalla.
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 18/26. Suurempi ongelma. Amerikkalainen perhe on matkalla Alaskaan kalastamaan, mutta heidän alukseltaan löytyy jotain epäilyttävää, mikä uhkaa keskeyttää matkan. Vancouverin lentoasemalla kanadalainen liikemies on palannut Afrikasta, mutta ei halua kertoa matkastaan. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
30 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Eilen 23:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/14. Toinen nainen. Tara ei voi sietää poikaystävänsä tatuointia, joka muistuttaa tämän entisestä tyttöystävästä. Kiltti tyttö Keisha otti opiskeluaikoinaan nolon tatuoinnin, jonka on nähnyt vain kaksi ihmistä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
49 min
Crematorio
Eilen 23:27
areena.yle.fi
4/8. Musta lammas. Bertomeu epäilee Traianin olleen murron takana. Miehen päättäväisyydellä ei ole rajoja, mutta poliisi löytää arkaluontoiset dokumentit ensin. Matíasin testamentti tuottaa pettymyksen perheessä. (U)
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:25
areena.yle.fi
Julistakaa: Kari 1/6 Rakkaus on persoona
Eilen 23:15
tv7.fi
Kaikessa on kyse rakkaudesta. Jumalan rakkaus vastaa ihmisen syvimpiin tarpeisiin.Hänen rakkautensa nostaa meidät ylös ja voimaannuttaa.Ohjelmasarja, jossa aikamme nuoret julistajat pääsevät vauhtiin!Jokaisella julistajalla on oma elämäntarinansa, joka tulee esiin haastatteluosuudessa. Saarnaklipeissä kuulemme Pyhän Hengen inspiroimaa tuoretta julistusta ja opetusta…
30 min
Kanadan rajalla
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 17/26. Väärä käännös. Jamaikalaista miestä epäillään laittomasta työnteosta Kanadassa, ja Hongkongiin matkaava kanadalainen otetaan kuulusteltavaksi taustansa vuoksi. Amerikkalainen pariskunta kääntyy väärään suuntaan ja päätyy vahingossa raja-asemalle. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22')
30 min
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 7/14. Itkettävä tatuointi. Tyylikäs Shaun rakastaa muotia, ja on tatuoinut vaatekappaleen iholleen. Nuoren äidin vauva pelkää äidin tatuointia ja itkee aina sen nähdessään. Amerikkalainen realitysarja. (20')
43 min
Kardashianit: Selvää jälkeä
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 9, 2/20. Scott aloittaa karatetunnit. Khloé ärsyyntyy haastattelusta, jossa hänen sanojaan on vääristelty. Kris yrittää saada hajurakoa Jonathanin ja Kimin välille. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
10 min
MTV Sport: CHL Extra
Eilen 22:35
katsomo.fi
Asiantuntijana Hannu Aravirta.
3 min
Päivän sää
Eilen 22:27
katsomo.fi
58 min
Kahden keikka
Eilen 22:25
areena.yle.fi
Kausi 32. Kätkö. Sairaanhoitaja Melanie Wagner pidätetään lääkäri Henning Vossin ampumisesta epäiltynä ja Lessing nimetään hänen puolustusasianajajakseen. Jostakin syystä Melanie on täysin haluton yhteistyöhön.
1 min
SM-liiga: Ahdinko ei helpota - Kapteeni lähti
Eilen 22:24
katsomo.fi
2 min
Champions Hockey League: Blues taisteli voiton Kärpistä
Eilen 22:24
katsomo.fi
1 min
Nyrkkeily: Mäki: Teperin loukkaantuminen pettymys
Eilen 22:24
katsomo.fi
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
katsomo.fi
Life in Him: Jukka Mäkikangas
Eilen 22:20
tv7.fi
Jukka lähti Suomesta teini-ikäisenä ja päätyi huumeaddiktiksi hyvin nuorena.Hän pakeni jatkuvasti jotain; itseään. Hän päätyi Göteborgin kaduille Ruotsiin ja elämä oli aivan sotkussa. Kun hänet viimeisen kerran laitettiin vankilaan, hän päätti että nyt se loppuu. Hän sanoi Jeesukselle, että jos tämä on se josta ihmiset puhuvat, hän tahtoo elämänsä muuttuvan.…
Raamattu puhuu sinulle: Psalmit 115-118
Eilen 22:05
tv7.fi
Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä. Jani Pellikka lukee meille Raamattua.Jani Pellikka on Elävä Sana seurakunnan ylistyspastori Helsingistä.
43 min
Murha Sandhamnissa
Eilen 22:02
areena.yle.fi
2 kausi. Osa 2/3. Henrikin on vaikeaa hyväksyä, että Nora haluaa erota. Hän tekee kaikkensa saadakseen Noran muuttamaan mielensä. N: Alexandra Rapaport, Jonas Malmsjö, Jakob Cedergren, Sandra Andreis. (U)
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Ruotsinkieliset uutiset.
70 min
A2-ilta: Vanhemmuus-ilta
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Onko vanhemmuus hukassa? Ajankohtaisen kakkosen Vanhemmuus-illassa aiheesta keskustelevat muun muassa Huono Äiti -blogin pitäjä Sari Helin sekä kokki Sami Garam ja kirjailija Rosa Meriläinen.
60 min
JIM D:
Eilen 22:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 3/7. Kuolemansäde. Jesse Venturan tiimi kohtaa vaarallisen salaliiton tutkiessaan kuolemansädettä. He löytävät yhteyksiä Ronald Reaganin Tähtien sotaan, hulluihin tiedemiehiin, outoihin kuolemantapauksiin ja jopa WTC-iskuihin. Sisäpiiriläisen yllättävä kuolema saa epäilemään, pääsivätkö he liian lähelle. Amerikkalainen realitysarja. (42')
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
Tie on valmis!: Jeesus parantaa edelleen
Eilen 21:15
tv7.fi
Hänen parantava voimansa on myös sinua varten.Asko Tynjälä puhuu tavalliseen elämään liittyvistä asioista - kuin mies miehelle. Ohjelman alussa ja lopussa Asko Tynjälä laulaa aiheeseen liittyvän laulun.Tunnettu suomalainen Vapaakirkosta eläkkeelle jäänyt pastori Asko Tynjälä kutsuu kanavan katsojia sarjassa valmiille tielle, Jumalan tielle, Jeesuksen seuraajiksi. Tie…
TV7 Israel News
Eilen 21:00
tv7.fi
Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')
Näyttelijä Minnie Driver ensi-illassa marraskuussa
Eilen 20:54
iltasanomat.fi
Minnie Driver saapui ensi-iltaan Los Angelesiin leopardikuvioiseen takkiin sonnustautuneena.
57 min
Pomo piilossa: Helyjä ja hellyyttä
Eilen 20:03
katsomo.fi
Dot -yrityksen perustaja ja johtaja Jessica Herrin selvittää valeasun turvin, ovatko yrityksen työntekijät tehtäviensä tasalla. Hän tapaa innostavia, lahjakkaita ja taitavia ihmisiä, joita hän haluaa auttaa elämässä eteenpäin. Amerikkalainen realitysarja.
28 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Osa 520: U-käännöksiä. Janin ja Vilman välillä räiskyy. Mirja on valinnan edessä. Tomi kääntää takkinsa.
30 min
Tyhjätaskut: Muutto-ongelmia
Eilen 20:00
katsomo.fi
Max, Caroline, Earl ja Han auttavat Olegia muuttamaan Sophien asuntoon. Tämä kuitenkin viittaa kintaalla sulhonsa tavaroille.
28 min
Muisti: Tatska
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Koskettava elokuva Forssan peruskoulun oppilaista, jotka ottivat yläasteella tunnilla tatuoinnit. Paljon on tapahtunut 15 vuodessa, ja ihmeellisesti koulussa otetut tatuoinnit ovat olleet kuin enne tulevasta. (U)
Löytöretki Jumalan Sanaan: Uusi liitto ja Jumalan tunteminen
Eilen 20:00
tv7.fi
Rory Kaye opettaa Uudesta testamentista.Rory Kaye (ent. Rollnick) syntyi New Yorkin juutalaisyhteisöön Yhdysvalloissa. Opiskelujen jälkeen hänestä tuli menestyvä liikemies ja tutustuminen Jeesukseen muutti hänen elämänsä 70-luvun lopulla.Vuonna 1985 hän asettui vaimonsa Gunillan kanssa Göteborgiin, jossa he perustivat International Arts & Media -säätiön. Kaye…
Nuori nainen raiskattiin Hesperian puistossa
Eilen 19:42
iltalehti.fi
Hesperian puiston raiskauksen uhri IL:lle: Pelkäsin kuolevani - IL-TV Nuori turvapaikanhakija vangittiin Hesperian puiston raiskauksesta epäiltynä TOIMITTAJA: RISTO KUNNA
HS-sää 01.12.
Eilen 19:33
hs.fi
HS-sää 01.12.
20 min
Kioski: Rakelin kuplassa
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Rakel Liekin punavihreässä tuumauspuolituntisessa kansan parhaat aivot pohtivat tasa-arvoa, ihmisoikeuksia sekä ilmiöitä laidasta laitaan.
21 min
Salatut elämät: Osa 2907: Eva ja Monica eivät tiedä miten päin olla
Eilen 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
HS-uutiset 01.12.
Eilen 19:29
hs.fi
HS-uutiset 01.12.
6 min
Päivän sää
Eilen 19:24
katsomo.fi
160 min
Champions Hockey League: Blues - Kärpät: Blues-pelaajalta omaperäinen kyykkytaklaus
Eilen 19:21
katsomo.fi

Suositeltua

Matalapaine hallitsee edelleen – räntä- ja lumisade heikentää ajokeliä
Eilen 07:18
iltasanomat.fi
Helikopterivideo: Turvapaikanhakijoille tarkoitettu kerrostalo tuhoutui tulipalossa Kankaanpäässä
Eilen 10:39
iltasanomat.fi
Stubb järjestää tiedotustilaisuuden – seuraa suoraa lähetystä ISTV:stä kello 12.30
Eilen 10:27
iltasanomat.fi
Mies valvoi 50 tuntia putkeen - näin unenpuute vaikuttaa kehoon
Eilen 10:46
iltasanomat.fi
Piparikirjolohi on varsinainen jouluherkku
Eilen 09:21
iltalehti.fi
28 min
Uusi päivä
Eilen 20:00
areena.yle.fi