UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Valkoisen talon pihalla toinenkin häirikkö
Tänään 00:25
iltasanomat.fi
Perjantaina osa Valkoisesta talosta jouduttiin evakuoimaan, kun 42-vuotias teksasilaismies loikkasi rakennusta suojaavan aidan ylitse ja juoksi eräälle pääsisäänkäynneistä. Salaisen palvelun joukot ottivat miehen kiinni ja toimittivat hänet sairaalaan rintakipujen vuoksi. Vajaata vuorokautta myöhemmin myös toinen mies pyrki Valkoisen talon pihalle. Salaisen palvelun…
66 000 Syyrian kurdia pakeni Turkkiin
Tänään 00:14
iltasanomat.fi
Kurdit ovat paenneet kodeistaan, kun äärijärjestö Isis on vallannut uusia alueita Syyrian pohjoisosassa. Uutistoimisto Reutersin mukaan Isisin joukot ovat edenneet Kobanin rajakaupungin läheisyyteen Turkin ja Syyrian rajalla. Turkki avasi rajansa pakolaisille perjantaina. Vuorokauden sisällä rajan ylitti noin 66 000 syyrialaista pakolaista, joista valtaosa oli…
Afganistanin vaaliviranomaiset: Ashraf Ghani voitti kesäkuun presidentinvaalin
Tänään 00:12
iltasanomat.fi
Afganistan ajautui poliittiseen kiistaan kesäkuussa, kun kaksi presidentinvaalien ehdokasta väitti voittaneensa vaalit. Sopimus vallanjaosta tehtiin sunnuntaina. Äänimääriä ei kerrottu, mutta vakavat puutteet vaaleissa myönnettiin. Vallanjakosopimuksesta huolimatta tavalliset kansalaiset Afganistanissa ovat skeptisiä tulevaisuuden suhteen.
Veikkausliigan maalikooste: HJK mätti neljä kaappia varttiin
Eilen 22:49
iltalehti.fi
Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Kierroksen väriläiskä oli HJK:n 5-1-murskavoitto IFK Mariehamnista. Joukkue paukutti vartissa neljä osumaa ahvenanmaalaisten verkkoon. Ykköstahtipuikkoa heilutti Demba Savage, joka viimeisteli Suomen-uransa ensimmäisen hattutempun.
58 min
Yle Live: Nine Inch Nails
Eilen 22:30
areena.yle.fi
Clevelandissa v. 1988 perustettu Trent Reznorin vetämä industrial rock -bändi teki usean vuoden tauon jälkeen paluun v. 2013. Keikka taltioitiin elokuussa 2013 Rock'n' Heim -festareilla Hockenheimin moottoriradalla.
8 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:26
mtvkatsomo.fi
8 min
Viikon sää
Eilen 22:18
mtvkatsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 22:00
ruutu.fi
Tänään Sinkkulaivalla nähdään Satu, joka on saapunut risteilemään Äänekoskelta. Sadun unelmissa siintää komea, pitkä ja varakas mies. Sydämensä useasti särkenyt Satu tykkää laulamisesta ja napatanssista. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
19 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
mtvkatsomo.fi
58 min
Pyhiinvaeltajan kuolema
Eilen 21:55
areena.yle.fi
2/4. Eriksson käy läpi Palmen murhan todistajanlausuntoja ja tekee niiden pohjalta uuden analyysin tapahtumien kulusta. Tutkijat ymmärtävät päässeensä jäljille, kun Bäckström saa murha-asetta koskevan vihjeen. (U)
Veikkausliiga: SJK - TPS huippuhetket 1. puoliaika
Eilen 21:53
mtvkatsomo.fi
Veikkausliiga: SJK - TPS huippuhetket 2. puoliaika
Eilen 21:49
mtvkatsomo.fi
Veikkausliiga: HJK - IFK Mariehamn huippuhetket 1. puoliaika
Eilen 21:47
mtvkatsomo.fi
Veikkausliigan huippuhetket 21.9.2014
Eilen 21:46
iltasanomat.fi
Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua: SJK-TPS, HJK-IFK Mariehamn ja MyPa-VPS.
Veikkausliiga: MYPA - VPS huippuhetket 1. puoliaika
Eilen 21:44
mtvkatsomo.fi
Veikkausliiga: HJK - IFK Mariehamn 2. puoliaika
Eilen 21:43
mtvkatsomo.fi
Veikkausliiga: MYPA - VPS huippuhetket 2. puoliaika
Eilen 21:39
mtvkatsomo.fi
30 min
Vedetään hatusta
Eilen 21:29
mtvkatsomo.fi
Neljän näyttelijän huikea improvisaatioshow. Esiintyjäkvartetissa Minttu Mustakallio, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma.
47 min
Kotikatsomo: Tehdas
Eilen 21:05
areena.yle.fi
11/18. Tarpeettomat ihmiset. Jessikan omapäinen poika katoaa ja saa tehtaalaiset yhdessä etsintöihin. Lomautettu Jokinen löytää joutilaisuudesta hyviä puolia. K: Pirkko Saisio. O: Jarmo Lampela. (U).
26 min
Brändärit: Jakso 3. Mummo
Eilen 21:04
mtvkatsomo.fi
Krissen äiti on mainoksen kuvauksissa esittämässä mummoa. Kuvaukset eivät suju odotusten mukaisesti ja mummoksi päätyy... kuka? Stinde ja Aatos valmistavat kummallisen ruoka-annoksen.
88 min
Elvis Costello: Mystery Dance
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Uusi dokumentti brittipunkin myötä maineeseen nousseen laulaja-lauluntekijän urasta: 33 albumia, tusinoittain hittejä, jatkuvaa uudistumista ja yhteistyötä mm. Burt Bacharachin ja Paul McCartneyn kanssa. O: Mark Kidel.
60 min
Scandal
Eilen 21:00
ruutu.fi
Tervehdi pientä ystävääni. Ensi sunnuntaina Scandal poikkeuksesllisesti kello 22. Kausi 3. Jakso 4. Fitz saa presidenttikisaan haastajan, jota näyttelee Frendeistä tuttu Lisa Kudrow. Olivia auttaa törkyviestejä lähettänyttä senaattoria, jota syytetään nuoren naisen murhasta. Mellie joutuu vaikeuksiin suuren suunsa vuoksi. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi.…
60 min
Suomen Tulli
Eilen 21:00
ruutu.fi
Lentokentällä huumekoirat Dani ja Hyrrä esittelevät merkkaustaitojaan. Mikan huomion kiinnittää oudosti käyttäytyvä matkustaja. Nuijamaalla pakettiauto joutuu tarkkaan syyniin salakuljetus-epäilyn vuoksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (42')
92 min
Big Brother Talk Show: Viikko 4
Eilen 21:00
mtvkatsomo.fi
Suomen seuratuimmassa talossa asuvien julkkisten viikon kohokohdat nähdään Mari Sainion juontamassa suorassa lähetyksessä. Jonkun heistä on myös aika poistua talosta.
Tanssii Tähtien Kanssa: Jannan ja Matin wienervalssi
Eilen 20:56
mtvkatsomo.fi
Tanssii Tähtien Kanssa: Kain ja Lumin valssi
Eilen 20:55
mtvkatsomo.fi
Albaniassa sunnuntaina vieraillut paavi Franciscus tuomitsi islamistijärjestöjen toiminnan.
Eilen 20:52
iltasanomat.fi
Albaniassa sunnuntaina vieraillut paavi Franciscus tuomitsi islamistijärjestöjen toiminnan.
Tanssii Tähtien Kanssa: Tommin ja Jutan cha cha
Eilen 20:51
mtvkatsomo.fi
12 min
Löytöretkiä maailmaan
Eilen 20:50
areena.yle.fi
Kaapparilaivan arvoitus. Meriarkeologit Michel L'Hour ja Catherine Veyrat tutkivat 1700-luvulla uponnutta kaapparilaivaa.
20 min
Urheiluruutu
Eilen 20:45
areena.yle.fi
Tanssii Tähtien Kanssa: Sinikan ja Topin valssi
Eilen 20:37
mtvkatsomo.fi
14 min
Yle Uutiset 20.30: Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
Tanssii Tähtien Kanssa: Soikun ja Jurijsin cha cha
Eilen 20:21
mtvkatsomo.fi
Tanssii Tähtien Kanssa: Kajn ja Susan wienervalssi
Eilen 20:18
mtvkatsomo.fi
Tanssii Tähtien Kanssa: Anun ja Janin cha cha
Eilen 20:02
mtvkatsomo.fi
45 min
Doctor Who
Eilen 20:00
areena.yle.fi
5/12. Aikavaras. Onko Tohtorin pimeä puoli riistäytymässä käsistä, sillä Ajan herra syyllistyy pankkiryöstöön. Kohde ei tosin ole mikä tahansa pankki, ja keikassa on vahvasti vaaran makua. Kuinka turvatoimet kierretään?
60 min
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Eilen 20:00
ruutu.fi
Kauden ensimmäisinä hääsuunnittelijoina toimivat Marja Tiura ja Jethro Rosted. Porvoolaisen hääparin haluaa isot kesäiset häät ja hääpuvun pitää ehdottomasti olla valkoinen ja tyylikäs. Mitä mieltä pariskunta on, kun hääjuhlaa vietetäänkin 1920-luvu tyyliin swingin tahdissa, höyhenpuuhkat pölisten ja salakapakassa? Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (41')
60 min
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Eilen 20:00
ruutu.fi
Perheriitoja. Applegate River Lodge on perhehotelli, joka sijaitsee upeissa maisemissa Oregonissa. Perheen äiti kantaa yksin vastuuta hotellin pyörittämisestä, kun isä elää hippielämää. Perheen pojat ovat riidoissa keskenään. Gordon joutuukin selvittelemään perheen välejä, ennen kuin hotellin pelastamisesta voi puhuakaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
59 min
Dok: Malmivaara
Eilen 20:00
areena.yle.fi
(Ruotsi 2012) Pohjois-Ruotsissa sijaitseva Malmivaaran taajama on rakentunut kaivosteollisuuden ympärille. Saako ruokkivaa kättä purra? Millaista on elää katoavassa yhteisössä?
27 min
Närbild
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Rosvikit asuvat paratiisissa ympäri vuoden. Tiet ja viemärit ovat erottamattomia. Bärosundiin halutaan pientaloja mieluummin kuin kesämökkejä. Paraisilla sanotaan "kyllä". Unelma toi Gunillan takaisin mantereelle.

Suositeltua

Superrekka näytillä Lappeenrannassa: 31 metriä, 12 akselia, lastissa 100 tonnia
Eilen 11:15
iltasanomat.fi
Poliisin barbaarimainen hyökkäys tallentui videolle - humalainen hakattiin
Eilen 13:16
iltalehti.fi
Tällä hotellinpitäjällä homma ei todellakaan ole hallussa!
Eilen 19:54
iltasanomat.fi
Valioliiga: Lauantain huippuhetket
Eilen 13:06
mtvkatsomo.fi
30 min
Sinkkulaiva
Eilen 03:15
ruutu.fi
11 min
Kanikenttä
Eilen 10:00
areena.yle.fi