UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Bernie Sandersin kannattaja pyörtyi kesken puheen
Tänään 03:55
iltasanomat.fi
Sanders oli maanantaina pitämässä puhetta New Hampshiren Derryssä, kun melkein hänen takanaan seissyt nuori kannattaja pyörtyi ja kaatui maahan. –Voi Luoja, Sanders huudahti huomatessaan välikohtauksen. Puhe keskeytettiin hetkeksi ja maahan kaatunut nainen autettiin pois puhujalavalta. –Hän taisi kävellä pois. Luulen, että hän on kunnossa, selvästi järkyttynyt…
Dark Souls III - To The Kingdom of Lothric
Tänään 03:18
gamereactor.fi
Dark Souls III - To The Kingdom of Lothric
Viimeiset hetket vierellä
Tänään 03:00
iltasanomat.fi
60 min
Hurja painonpudotus UK
Tänään 01:20
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/10. Menneisyyden haamut. Sarah painaa yli 150 kiloa ja kamppailee itseinhon kanssa. Saako Jessie Pavelka hänen itseinhonsa ja menneisyyden haamut katoamaan laihdutuksen myötä? Englantilainen realitysarja.
Hakkaraisella on asiaa!
Eilen 23:09
moontv.fi
Ali Jahangiri aloitti tänään 8.2.2016 Twitterissä nerokkaan hashtagin #lisäächeekpilaavihapuhe ja koska twiitit harvemmin taipuvat hallitsemaamme muotoon (mehän kirjoitetaan Twitterissä vain ihan hirveää paskaa), niin me kontribuoidaan settiin ihan videolla, jossa päästetään esille arkadianmäen Batman ja Viitasaaren Bruce Wayne, Teuvo ”Hakis” Hakkarainen. - Hakkaraisella…
27 min
Uusi Kino: Santra ja puhuvat puut
Eilen 23:00
areena.yle.fi
Nuori nainen pölähtää maailman ääristä karjalaiseen idylliin ja kohtaa Santran - vanhan naisen, joka on viimeinen linkki naisen ja karjalaisen kulttuurin juuriin. O: Miia Tervo. T: For Real Productions, 2013.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 22:40
areena.yle.fi
60 min
NYC:n täydelliset naiset: Tupaantuliaiset Hamptonsissa
Eilen 22:35
katsomo.fi
Kausi 7, 2/24. LuAnn pitää avoimien ovien myyntipäivän vanhassa talossaan päästäkseen eroon irtaimistosta ja turhista muistoista. Ramona pyytää Luannilta anteeksi sydämensä pohjasta aikaisempia sanojaan, sillä Marion lähtö on ollut kova läksy. Dorinda tapaa Sonjan ensi kerran ja ei ylläty yhtään. Carolen ongelmana on nopea ihastuminen jokaiseen tapaamaansa hyvännäköiseen…
60 min
Legends: Totuuden jäljillä
Eilen 22:34
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Martin Odum (Sean Bean) on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua täysin eri ihmiseksi kutakin työtehtävää varten. Psykiatrin toivomuksesta Martinia vaaditaan ottamaan vapaata. Hän jatkaa kuitenkin henkilöytensä selvittämistä. Uuden peitetarinan turvin Martin jäljittää McCombin yhteyshenkilöitä Texasissa.…
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:24
katsomo.fi
2 min
Jääkiekko: CHL: Puljujärvi-Aho kaksikolla toinen kulta kiikarissa
Eilen 22:24
katsomo.fi
Jääkiekon Champions Hockey Liigan kausi päättyy huomiseen finaaliin. Oulussa iskevät yhteen Kärpät ja Ruotsalainen Frölunda. Kärppien superjunnuilla Jesse Puljujärvellä ja Sebastian Aholla on mahdollisuus voittaa toinen kulta lyhyen ajan sisään.
2 min
Päivän sää
Eilen 22:22
katsomo.fi
22 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
58 min
Kotiseutu
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 6/11. Kotirintama. Sodan raakuus näkyy kaikessa, myös silloin kun Britannian ilmavoimien kone putoaa kylään. Maria synnyttää pojan. Otto purkaa suutarimiinoja. Isänmaan asia vie Antonin Neuvostoliittoon.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Omiin hautajaisiin liittyvät toiveet kirjataan Suomessa muuta Eurooppaa harvemmin.
Eilen 22:00
katsomo.fi
Omiin hautajaisiin liittyvien toiveiden kirjaaminen on meillä yleistynyt, mutta se on edelleen harvinaisempaa kuin muualla Euroopassa. Toiveiden kirjaamiseen toivotaan kuitenkin lisääntyvän, sillä se varmistaa oman tahdon toteutumista ja auttaa hautajaisten järjestäjiä.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:54
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
4 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
66 min
Dokumenttiprojekti: Netizen Mo
Eilen 21:30
areena.yle.fi
Seurantadokumentti Suomessa asuvasta Mosta, josta tuli muslimi-internet-kuningas. Kaikki romahti ja edessä oli paluu kotimaahan, sotilasvaltaan siirtyneeseen Egyptiin. O: Mohammed el Aboudi T: Helsinki-fillmi Oy
42 min
Bones: Keksijän kuolema
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kausi 11, 3/22. Tiimi tutkii uhria, jolta on poistettu sisäelimiä. Cam tuskailee päätöksensä kanssa, kun taas Hodgins rohkaisee Angelaa laittamaan töitään näytille. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja.
29 min
A-studio
Eilen 21:00
areena.yle.fi
Kesäpestit haussa nyt! Millainen on hyvä kesätyöläinen? Entä vastuullinen kesätyönantaja? Juontajana Johanna Vesikallio.
42 min
Kardashianit: Las Vegasissa
Eilen 21:00
katsomo.fi
Kourtney yllättää kaikki menemällä alastonkuvauksiin ollessaan viimeisillään raskaana. Scottin mielestä hänen avovaimonsa puutarha on villiintynyt liiaksi kasarityyliin, joten hän tarjoutuu avuksi harvennukseen. Scott houkuttelee Krisin pitämään syntymäpäiväjuhlat Las Vegasissa, ja ratkeaa itse ryyppäämään jo ennen juhlien alkua. Dashin New Yorkin liikkeestä…
90 min
Vain elämää
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 5/8. Juha Tapion päivänä välitetään toisista ja Suomi kohtaa Brasilian tiukassa matsissa. Juhan koskettavien biisien uudet tulkinnat vievät Juhan tunteiden vuoristoradalle. (63')
28 min
Made in Africa
Eilen 21:00
areena.yle.fi
(Afrika er det nye sort) Osa 4/6. Dakarissa keskiössä on vahva nainen: muotisuunnittelija Adama Paris, joka on nostanut sanat Black Beauty kaikkien huulille.
60 min
Rikkaiden panttilainaamo
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 5/12. Viinikokoelma. Lanzarotelta käsin ollaan myymässä suurta viinikokoelmaa, jonka läpi käyminen vie valtavasti aikaa. Tarjolla on myös asuntovene ja luksusauto Bentley Mulsanne. James yrittää viimein päästä eroon hevoshaarniskastaan. Englantilainen realitysarja.
57 min
Efter Nio
Eilen 20:59
areena.yle.fi
Energia. Vieraina juontaja Eva Kela, yrittäjä Micke Paqvalén, apulaisprofessori Kirsi Pietiläinen ja seikkailija Patrick Degerman. Panelissa Riko Eklundh ja Maria Wetterstrand. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
Victoria Beckham poistuu hotellista New Yorkissa
Eilen 20:28
iltasanomat.fi
Entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham on vaihtanut tyyliä, kertoo Daily Mail. Aiemmin 41-vuotias on tunnettu varsin tummasta, usein täysin mustasta pukeutumisestaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että oranssi on Beckhamille uusi musta. Daily Mailin mukaan Beckham nähtiin oranssissa villapaidassaan tämän kävellessä kohti New Yorkissa sijaitsevaa toimistoaan.
55 min
Vuosia nuoremmaksi: Maiju
Eilen 20:05
katsomo.fi
Kausi 1, 5/10. Maiju on ystäviensä mukaan luova, iloinen ja hauska nainen. Valitettavasti Maijun kupliva persoona ei kuitenkaan millään tavalla näy hänen ulkoisessa olemuksessaan. Vaatekaapista löytyy vain mustia ja harmaita vaatteita, oli vuodenaika sitten mikä tahansa. Muutos tähän ankeuteen on enemmän kuin tervetullut, ja nyt on aika antaa kyytiä hiuspehkolle,…
55 min
Havaiji 5-0
Eilen 20:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 3/25. Viimeinen kesä. Steve ja Kono selvittävät, onko turistibussissa kuollut mies satunnainen uhri vai tarkasti valittu kohde. Danny etsii veljensä hävittämiä rahoja. Amerikkalainen draamasarja. (42')
28 min
Valitut sanat: Mike Leigh 2/2
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Rakastettu ja palkittu brittiohjaaja Mike Leigh kertoo elämästään ja elokuvistaan Sodankylän elokuvajuhlien aamukeskustelussa 2015.
28 min
MOT: Eläkeläisköyhälistö kyykkyyn
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Köyhien ikäihmisten määrä lisääntyy Suomessa hälyttävää tahtia. Löytyisikö ilmiöön parannus palaamalla vanhaan indeksijärjestelmään tai käyttämällä eläkerahastojen miljardivarantoja? Toimittajana Kai Byman.
60 min
Grand Designs - unelma-asunnot: Navetasta kodiksi
Eilen 19:59
katsomo.fi
Kausi 13, 6/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Keittiömestari Ed ja pilatesohjaaja Vicky haluavat remontoida navetan tilavaksi kodiksi ennätysajassa, vaikka kummallakaan ei ole käytännön kokemusta rakennustöistä, ja navetastakin on jäljellä vain…
21 min
Salatut elämät: Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä
Eilen 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
60 min
Taste
Eilen 19:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 15/16. Finaali 1/2: Pötsin täydeltä. Finaalin ensimmäisessä osassa kilpailijat haastetaan tekemään ylellinen rikas annos ja vaatimaton köyhä annos. Vieraileva mentori Jacques Pépin ratkaisee, ketkä pääsevät viimeiseen erään. Amerikkalainen ruokareality.
6 min
Päivän sää
Eilen 19:23
katsomo.fi
2 min
Naapurit-tuloslähetys
Eilen 19:01
katsomo.fi
44 min
Velvet - muotitalon tarina
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Kausi 1, 21/26. Häästressiä. Albertoa eivät kiinnosta suihkuseurapiirit, ja kihlaparille tulee riita. Miehen menneisyys alkaa valjeta Cristinalle. Clara luovuttaa Mateon suhteen ja järkyttyy Pedron tunnustuksesta.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Venäjä putoaa vientitilastoissa
Eilen 19:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: NATO halutaan apuun pakolaiskriisiin
Eilen 19:00
katsomo.fi
Saksa ja Turkki haluavat sotilasliitto Naton apua Turkin rajan valvontaan ja ihmissalakuljettajien reittien tukkimiseen.
52 min
Historia: Ku Klux Klan ja USA
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Yhdysvaltojen kansalaisoikeusliikkeen noustessa 1960-luvulla myös Ku Klux Klan koki jälleensyntymän erityisesti Pohjois-Carolinassa, jossa tämä rasistinen järjestö sai ennennäkemättömän suosion.

Suositeltua

Sään lauhtuminen yllätti: Järven jää murtui autojen painosta
Eilen 07:53
iltalehti.fi
21 min
Salatut elämät: Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä
Eilen 19:30
katsomo.fi
25 min
Studio55.fi: Elämä erityisherkkänä
Eilen 09:05
katsomo.fi
Korkeasaaren karhut heräsivät talviunilta kuukauden normaalia aiemmin
Eilen 10:17
iltalehti.fi
27 min
Yksineläjä Severin
Eilen 19:00
areena.yle.fi
7 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Eilen 18:09
areena.yle.fi