UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Irlantilaiset äänestävät sukupuolineutraalista avioliitosta
Tänään 10:45
iltasanomat.fi
Jos kyllä-äänet voittavat, katolisesta Irlannista tulee ensimmäinen valtio, jossa sukupuolineutraali avioliitto on hyväksytty kansanäänestyksessä. Ennakkoarvioiden mukaan enemmistö irlantilaisista olisi asettumassa hyväksyvälle kannalle. Asennemuutos Irlannissa on ollut suuri, sillä homoseksuaalisuus poistettiin maan rikoslaista vasta vuonna 1993.
Stubb ärsyyntyi Ylen haastattelussa: ”Mä en oikein jaksais kuule tätä”
Tänään 10:43
iltasanomat.fi
Edellisessä hallituksessa pääministeripuolueena toimineen kokoomuksen on arvosteltu saaneen kaudella läpi vain vähän omia tavoitteitaan. Myös meneillään olevissa hallitusneuvotteluissa kokoomuksella odotetaan olevan täysi työ saada äänensä kuuluviin keskustan ja perussuomalaisten kanssa sorvattavassa hallitusohjelmassa. Stubbia asiasta utelu ei selvästi miellyttänyt.
Pähkinöistä raivonnut korealainen lentoyhtiöpomo vapautui
Tänään 10:33
iltasanomat.fi
Jos kyllä-äänet voittavat, katolisesta Irlannista tulee ensimmäinen valtio, jossa sukupuolineutraali avioliitto on hyväksytty kansanäänestyksessä. Ennakkoarvioiden mukaan enemmistö irlantilaisista olisi asettumassa hyväksyvälle kannalle. Asennemuutos Irlannissa on ollut suuri, sillä homoseksuaalisuus poistettiin maan rikoslaista vasta vuonna 1993.
Näin Bull Mentula arvioi Miss Suomen
Tänään 10:28
iltalehti.fi
VIDEO: SILVA LAAKSO
Miss Suomi tiukkana Universum-projektissa: "Hermoni eivät petä"
Tänään 10:26
iltalehti.fi
VIDEO: SILVA LAAKSO
Suosikkimallilla Cannesin rohkein kaula-aukko
Tänään 10:17
iltalehti.fi
Yhdysvaltalaismalli Gigi Hadid, 20, osallistui Cannesissa amfAR's Cinema Against AIDS -gaalaan Tom Fordin valkeassa iltapuvussa, jossa huomio kiinnittyy avonaiseen kaula-aukkoon. Pintaa paljastaa myös rohkea halkio. Gigi yhdisti iltapukuun nudet peep toe -nilkkurit.
8 min
Summeri: Mun päivä: Hymy
Tänään 10:00
areena.yle.fi
Mitä Mun päivän tyypit keksivät kun tehtävänantona on kuvata hymyä.
Isokokoinen krokotiili saatiin ansaan Australiassa
Tänään 09:46
iltasanomat.fi
Ansalla pyydetty krokotiili kuljetettiin rauhallisimmille alueille, jossa tämä voi elää ilman ihmishäiriöitä. Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa elää maailman suurimmat krokotiilit. Suistokrokotiilit voivat saavuttaa 6 – 7 metrin pituuden ja urokset voivat painaa jopa 1000 kg.
Äiti nolasi tyttärensä - videosta jättihitti
Tänään 09:46
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
Näin kaikkien aikojen nyrkkeilijä muuttui nuoruudesta
Tänään 09:42
iltalehti.fi
LÄHDE: SPLASH
5 min
Mitä tänään syötäisiin?: Parsasalaatti ja pekoni-kanavartaat
Tänään 09:40
katsomo.fi
Parsasalaatti ja pekoni-kanavartaat
30 min
Täydellinen päivä: Itämeren salaisuudet
Tänään 09:30
katsomo.fi
Sara tutustuu Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa. Tarjolla on perunasalaattia ja paikallista siikaa sekä grillattua lampaankaretta tillipeston ja kasviskuskusin kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille.…
Näin takaa-ajettu kokaiinilentokone syöksyi mereen Kolumbiassa
Tänään 09:13
iltasanomat.fi
Kokaiinilla lastattu kone putosi Kolumbian rannikolla Karibianmereen. Viranomaisten julkaisemalla videolla nähdään kuinka lentokone syöksyy mereen. Kone oli matkalla Venezuelasta Keski-Amerikkaan. Pudonneesta koneesta löytyi miehen ruumis, jolla oli Meksikon passi. Koneessa olleen kokaiinin määrä ei ole vielä tiedossa. Kolumbia tuottaa kokaiinia yli 300 tonnia…
15 min
Jälkiviisaat
Tänään 09:13
areena.yle.fi
Jälkiviisaat eli tällä kertaa Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat mm. Toimi Kankaanniemen viestittelystä, hallitusneuvotteluista ja Suomen vaisuksi jääneestä euroviisumenestyksestä.
25 min
Studio55.fi: Sanat elämäntehtävänä
Tänään 09:05
katsomo.fi
Vieraana viihdelegenda Jukka Virtanen.
Hallitusneuvotteluissa ryppy rakkaudessa – Sipilä: "Tänään käydään pienet puhuttelut"
Tänään 09:00
iltasanomat.fi
Hallitusneuvotteluissa Smolnassa asiat ovat nyt jumissa. Soteuudistuksesta piti sopia keskiviikkona, tulosta ei ole tullut. Reformiryhmän pitäisi saada päätöksiä aikaan, mutta eiliseksi luvattu kuntien miljardisäästö odottaa vielä toteuttamistaan. Talousryhmän läpimurrosta ei ole myöskään kerrottu. Aamulla Smolnaan saapunut Juha Sipilä (kesk) oli lyhytsanainen…
60 min
Hurja remontti
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 9/32. Autistipoikien uusi koti. Rakennustöiden ja hyväntekeväisyyden täyttämä viikko on tullut päätökseen, ja vihdoin McPhailin perhe pääsee näkemään uuden kotinsa. Ty tiimeineen on panostanut arjen helpottamiseen sekä tietysti pieneen luksukseen. Amerikkalainen sarja.
The Witcher 3: Wild Hunt -pelispesiaali
Tänään 09:00
moontv.fi
Viime viikonloppuna kanavamme juontajia ja kilpailulla valikoituja innokkaita ihmisiä pääsivät pelaamaan Witcher -pelisarjan uusinta tulokasta muutama päivä ennen julkaisua. Innokkaan pelaamisen keskellä juotiin myös hyviä juomia ja syötiin ennenkaikkea maittavaa Buzan ruokaa, mutta päämääränä oli pitää rento iltapäivä hyvän pelin parissa. SIinä onnistuttiinkin!…
3 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 9.00
Tänään 09:00
areena.yle.fi
14 min
Yle Uutiset
Tänään 09:00
areena.yle.fi
Kätilö-elokuva vie katsojan Lapin sotaan
Tänään 08:55
iltalehti.fi
30 min
Eläinten pelastajat
Tänään 08:45
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 3/10. Karkulaiset. Vilkkaalta tieltä pelastetaan kolme hyvin sairasta lammasta. Eksynyt kana häiriköi vanhuksen kotipihalla. Pahasti vammautunut koira on jätetty hoidotta. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22')
14 min
Tähtihetki
Tänään 08:42
areena.yle.fi
Tähtihetkessä pohditaan mm. mitä Cannesin elokuvajuhlat merkitsevät suomalaisille elokuvantekijöille. Vieraana aamu-tv:n Tähtihetkessä on Big Game-elokuvan tuottanut Petri Jokiranta.
159 min
Huomenta Suomi: Antti Tuisku pyrkii huipulle nöyrästi
Tänään 08:40
katsomo.fi
Rutinoitumista välttelevä artisti julistautuu Suomen kovimmaksi pop-tähdeksi.
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 20/20. Tien laidassa leikkiminen ja tien ylitys. Lapset pelaavat palloa tien vieressä, kunnes pallo lentää tielle. Yksi lapsi juoksee tielle katsomatta lainkaan ympärilleen. Poliisipartio saapuu paikalle neuvomaan lapsille turvallista kadun ylitystä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
5 min
PII-PAA Poliisit
Tänään 08:35
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 19/20. Pyörätien etiketti. Lapset ajavat pyörätiellä niin leveästi, että he melkein törmäävät ohikulkijaan. Polkupyöräpoliisi ajaa paikalle ja kertaa lasten kanssa pyörätien etikettiä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
21 min
Dino-Dan
Tänään 08:27
areena.yle.fi
Hiekkalinna / Äänekkäät vieraat
10 min
Sohvaset
Tänään 08:16
areena.yle.fi
Osa 10: Yksin kotona.
Kuudelle poliisille syytteet mustan miehen kuolemasta Baltimoressa
Tänään 08:13
iltasanomat.fi
25-vuotias Freddie Gray kuoli viime kuussa pidätyksen yhteydessä saamiensa selkärankavaurioiden vuoksi. Yksi poliiseista saa syytteen toisen asteen murhasta ja neljä poliisia kuolemantuottamuksesta. Lisäksi syytelista sisältää useita muita lievempiä syytteitä. Syyttäjän mukaan poliisien katsotaan syyllistyneen rikoksiin todennäköisin syin. Poliiseja vastaan nostettiin…
Antti J. Jokisen Kätilö-elokuva sijoittuu natsien vankileirille – ”Herran valitusta kuoleman enkeliksi”
Tänään 08:00
iltasanomat.fi
19 min
Kimmo Kuu
Tänään 07:57
areena.yle.fi
Osa 19/26. Kiusankappale. Omituinen oikosulku.
Isis valtaa uusia alueita, Obama kiistää taistelun häviämisen
Tänään 07:49
iltasanomat.fi
Isis on ilmoittanut vallanneensa Palmyran historiallisen kaupungin ja pitää hallussaan yli puolta Syyriasta. Obama kuvaili tilanteen muuttumista taktiseksi tappioksi, mutta kielsi sen, että taistelu Isisiä vastaan oltaisiin häviämässä. Hänen mielestään Irakin turvallisuusjoukkojen koulutuksessa, varustelussa ja sitoutumisessa on kuitenkin kehitettävää.
Härski ohitus vaaransi jalankulkijaa Helsingissä
Tänään 07:44
iltalehti.fi
LUKIJAN VIDEO
Putinin väitetty tyttöystävä raskaana?
Tänään 07:31
iltalehti.fi
LÄHDE: CNN
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Etelässä nautitaan kesäisistä lämpötiloista, pohjoiseenkin luvassa poutapäivä
Tänään 04:38
iltasanomat.fi
Meteorologi Ida-Reetta Jokela kertoo, että Suomen etelä- ja keskiosissa perjantai on poutainen ja aurinkoinen. Lämpötilat kohoavat jopa kesäsiin lukemiin. Maan pohjoisosissa sää on vaihtelevampi, mutta pääosin poutainen. Lämpötilat vaihtelevat +15 asteen molemmin puolin.
Kalifornian öljyvuodon siivoaminen voi viedä kuukausia
Tänään 03:55
iltasanomat.fi
Tiistaina tapahtunut vuoto on osoittautunut huomattavasti pahemmaksi kuin ensin luultiin. Mereen valui Santa Barbaran alueella lähes 400 000 litraa raakaöljyä, kun rannikkoa pitkin kulkeva maanalainen öljyputki halkesi. Öljy on levinnyt pitkän matkaa rannikkoa, jolla on myös suosittuja uimarantoja. Kyseessä arvellaan olevan alueen suurin öljyvuoto yli 40:een…
40 min
Jopet-show
Tänään 03:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 6/8. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (27')
60 min
Leijonan luola USA
Tänään 03:05
ruutu.fi
Kausi 5. Jakso 14/22. Ilkeät klovnit. Alaskan jäätiköiltä kerätään parhaat kasvonaamiot. Jatkojohdot voi sulauttaa sisustukseen. Lokerikko pitää koululaisten kaapit järjestyksessä. Ilmapalloagentti on joutunut klovnien vihan kohteeksi. Amerikkalainen sarja. (43')
30 min
Laiva
Tänään 02:40
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 26/40. Risteilyemäntä Varpun lisäksi myös floor manager Nisse nähdään erityistehtävässä laivan tanssiravintolassa. Nuorisoporukka taittaa matkaa muun muassa alkuainepelillä toisiaan viihdyttäen. Laivalla "päivähoidossa" käyvä Maijaliisa etsii Nisseä miellyttäävää tuoksua itselleen. Kotimainen realityohjelma. (21')

Suositeltua

Tällainen on PowerParkin uusi vuoristorata
Eilen 11:42
iltalehti.fi
Susi pyöri minuuttikaupalla Juhan kintereillä
Eilen 11:59
iltalehti.fi
Salaperäisellä keräilijällä uskomaton määrä vanhoja Saabeja - tiedätkö missä kokoelma on?
Eilen 16:44
iltasanomat.fi
55 min
Maajussille morsian: Osa 9. Kahden kauppa.
Eilen 20:05
katsomo.fi
Härski ohitus vaaransi jalankulkijaa Helsingissä
Tänään 07:44
iltalehti.fi
49 min
Outlander - Matkantekijä
Eilen 21:05
areena.yle.fi