UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

3 min
Yle Uutiset Itä-Suomi
Tänään 16:33
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Tänään 16:31
areena.yle.fi
28 min
Luontoretkellä: Maria - metsästäjä
Tänään 16:30
areena.yle.fi
Maria Monasdatter Almli on kolmen lapsen äiti, jolla on takanaan jo pitkä työura. Hän on kuitenkin moderni kivikauden nainen, joka metsästää kyyhkyjä aamupalaksi ja käyttää kaikkia luonnonantimia ravinnokseen. (U)
3 min
Yle Uutiset Häme
Tänään 16:29
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Keski-Suomi
Tänään 16:27
areena.yle.fi
3 min
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Tänään 16:23
areena.yle.fi
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 16:20
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 82. Anni Hautala. Anni Hautala jatkaa radiotoimittajien teemaviikko tarjoamalla illallisen Aamulypsy-kollegoilleen Jaajo Linnonmaalle, Juha Perälälle ja Juha Vuoriselle. Kotimainen viihdeohjelma. (21')
54 min
Tiededokumentti: Tieteen innovaatiot
Tänään 16:00
areena.yle.fi
1/6. Puhtaanapito. Kaupunkiasuminen ei olisi mahdollista ilman eräitä merkittäviä keksintöjä. Syntyivätkö ne sattumalta vai huolellisen kehitystyön tuloksena? Steven Johnson tutkii viemäröinnin syntyhistoriaa. (U)
60 min
Remppa vai muutto
Tänään 16:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 15/26. Rohkea rotan syö. Todd ja Jillian saavat haasteekseen parantaa viisihenkisen perheen asuinoloja. Jillianin tehtävänä on muuntaa alakerran vuokrahuoneisto lapsille sopivaksi tilaksi, kun taas Todd ryhtyy etsimään isompaa taloa. Pystyykö Jillian selättämään remontin odottamattomat käänteet, vai löytääkö Todd perheelle sopivan talon vieläpä…
30 min
Neljän tähden illallinen
Tänään 15:45
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 81. Jaajo Linnonmaa. Radiotoimittajien toisen teemaviikon avaa Jaajo Linnonmaa, joka saa illallisvieraikseen Aamulypsy-kollegansa Anni Hautalan, Juha Perälän ja Juha Vuorisen. Kotimainen viihdeohjelma. (21')
44 min
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy: Juustosota
Tänään 15:30
katsomo.fi
Jamie ja Jimmy ryhtyvät juustosotaan Ranskan kanssa ja aikovat todistaa, että brittiläinen juusto pitää pintansa parhaitakin ranskalaisia juustoja vastaan. Jamien ja Jimmyn kuppilassa tarjoillaan erilaisia juustoherkkuja, ja erikoisvieraaksi saapuva Alan Carr saa ruokaritareilta tulisen haasteen.
44 min
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Tänään 15:20
areena.yle.fi
6.42 Valtion rooli suuryrityksissä 6.51 Arki haltuun kesän jälkeen 7.19 Kurdien asema Syyrian sodassa 7.46 Tutkija särkee Gestapo-myyttejä 8.11 Luonto lähellä 8.17 Presidentti Kekkosen rakastettu 8.44 Jälkihiki
90 min
MasterChef Australia
Tänään 15:00
ruutu.fi
Kausi 7. Jakso 56/62. Trendiruokaa kasviksista. Finaaliviikko käynnistyy yllätyslaatikkohaasteella, jossa kilpailijat saavat valita käytettävät ruoka-aineet. Luovuustestin teemana ovat erilaiset ruokatrendit, mutta muistavatko kaikki kilpailijat noudattaa tehtävänantoa? Australialainen sarja. (75')
54 min
Olutretki Eurooppaan
Tänään 15:00
areena.yle.fi
2/3. Jonas "Steken" Magnusson tutustuu kuohuvien kolpakoiden kautta oluen historiaan ja olutkulttuurin kehittymiseen eri puolilla Eurooppaa. Matkalla hän tapaa vankkumattomia oluenystäviä. (U)
4 min
Yle Uutiset
Tänään 15:00
areena.yle.fi
Unboxing - World of Warcraft: Legion Collector's Edition
Tänään 14:59
gamereactor.fi
Unboxing - World of Warcraft: Legion Collector's Edition
2 min
Elokuvan hetki: Hymyilevä mies
Tänään 14:55
areena.yle.fi
1/2. Tekijät kertovat elokuvan Hymyilevä mies taustoista. T: Elokuvayhtiö Aamu Oy.
1 min
Uutisklipit: Traaginen näky Norjassa: salama tappoi yli 300 poroa
Tänään 14:55
katsomo.fi
Yli 300 poroa on kuollut norjalaisessa kansallispuistossa todennäköisesti salamaniskusta.
1 min
Autot: Mercedes-Maybach 6 vie kielen mennessään
Tänään 14:39
katsomo.fi
Mercedes-Maybach 6 on sähköllä toimiva konseptiauto, joka vie designinsa ansiosta kielen - vai pitäisikö sanoa silmät - mennessään.
30 min
Yle FOLK: Päivä Intiassa
Tänään 14:30
areena.yle.fi
Millaista on elää suomalaisena Intiassa? Dokumenttielokuva seuraa kahden eri puolilla Intiaa elävän suomalaisnaisen työtä ja vapaa-aikaa yhden päivän ajan.
28 min
YK-miehet moottoripyörillä
Tänään 14:30
areena.yle.fi
2/3. Entiset YK-miehet ovat kokoontuneet moottoripyöräkerholle makkaroiden ja biljardin pariin. Sieltä he suuntaavat Saksaan tapaamaan muualta saapuneita YK-veteraaneja ja purkamaan Balkanin sodan aiheuttamia traumojaan.
120 min
Diili: All Star: Panokset kovenevat
Tänään 14:00
katsomo.fi
Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja.
28 min
Moottoreiden murinaa ja etanolin hajua
Tänään 14:00
areena.yle.fi
Pohjoisvärmlantilaisessa Höljesin pikkukylässä pidettiin rallicrossin MM-sarjan osakilpailu vuonna 2014. Miten kylän vakituiset 143 asukasta suhtautuivat kisaan, kun paikalle ryntäsi 35 000 rallituristia?
2 min
Tunteet: Parisuhteessa kaikki hyvin mutta kuitenkin petetään – miksi?
Tänään 13:47
katsomo.fi
Miksi petetään, vaikka parisuhteessa olisi kaikki hyvin? Seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling vastaa.
60 min
Eläinpotilaiden pelastaja
Tänään 13:45
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 3/12. Vaikeita päätöksiä. Klinikan eläinlääkärin Susanin vanhalla Bertie-koiralla on lukuisia ongelmia jaloissaan, ja hän pyytää Noelia arvioimaan sen tilanteen. Chief-koira on loukannut lonkkansa, mutta omistajilla ei ole varaa leikkaukseen. Englantilainen eläinohjelma. (46')
1 min
Uutisklipit: Tästä alkaa valkoisen leijonanpennun elämä
Tänään 13:30
katsomo.fi
Kolmen päivän ikäisen valkoisen leijonanpennun silmät eivät ole vielä avautuneet. Isä kuitenkin tönii jo leikkimään. Kyseessä ei ole albiino, vaan pentu vanhempineen ovat transvaalinleijonia, joiden olemassaolo luonnossa on luokiteltu vaarantuneeksi.
28 min
Luontoretkellä: Falketind pelasti minut
Tänään 13:05
areena.yle.fi
Arild Brakstad halusi päättää elämänsä Jotunheimin korkeimmalla vuorella, Falketindillä, mutta hän ei koskaan päässyt huipulle asti. Nyt hän palaa vuorelle, missä luonnon kauneus auttaa häntä irtautumaan masennuksesta.
60 min
Hurja remontti
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 20/24. Uusi alku. Urheilevan Hallin perheen elämä järkkyi ja vaikeutui, kun perheen isä Carl vammautui auto-onnettomuudessa. Hurjan remontin porukka auttaa perhettä aloittamaan alusta talossa, jossa neliraajahalvaannuskaan ei estä osallistumista täysillä yhteisiin harrastuksiin. Amerikkalainen lifestylesarja.
60 min
Jamie Oliverin ruokavallankumous: Ruokavaliot kuntoon Los Angelesissa
Tänään 13:00
katsomo.fi
Sarja jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin! Huippukokki Jamie Oliver jatkaa taistoaan parempien ruokailutottumusten puolesta. Tällä kertaa hän vie terveellisemmän ruokavalion sanomaa Los Angelesiin. Vastustus Jamien ruokaoppeja vastaan on kuitenkin sinnikästä. Saako Jamie toteutettua kunnianhimoiset tavoitteensa muokata lasten ja nuorten ruokavalioita terveellisemmäksi?
45 min
Neljät häät Amerikassa
Tänään 13:00
ruutu.fi
Kausi 3. Jakso 19/31. Ankkurit ylös. Morsiamet Megan, Aimée, Erica ja Angie arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa laivalla ja Ritz Carlton -hotellissa. Mukana on tällä kertaa hieman sekä kiinalaista että ruotsalaista kulttuuria. Amerikkalainen realitysarja.
25 min
Kanadan rajalla
Tänään 12:35
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 14/26. Huumekauppaa ja kodittomia. Kanadan suurimmassa satamassa tutkitaan Thaimaasta saapunutta laivaa. Intiasta lähetetty kirja ei vakuuta sisällöllään, eikä amerikkalaismies pysty todistamaan työaikeitaan Alaskassa. Myös runsaan lääkearsenaalin kanssa matkannut mies jää rajavartijoiden syyniin. Kanadalainen realitysarja. (22')
Rohkea trendi toimii kurvikkaallekin
Tänään 12:24
iltalehti.fi
Malli näyttää itse esimerkkiä rohkaisemalla muita hyväksymään vartalonsa. Jukka Lehtinen
25 min
Kanadan rajalla
Tänään 12:10
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 13/26. Rahakasta bisnestä. Kanadan rajalla hämmästellään ilmoittamatta jätettyä käteiskassaa, pitkän matkan takaa saapunutta päivämatkailijaa ja erikoisella käytöksellään huomiota herättänyttä kreikkalaismiestä. Lisäksi lentorahdin joukosta löytynyt epäilyttävä paketti aiheuttaa päänvaivaa. Kanadalainen realitysarja. (22')
24 min
Luontoretkellä: Kalavedet uhattuna
Tänään 12:09
areena.yle.fi
Monet maanomistajat Norjassa ovat tuhoamassa omia kalavesiään. Säännösteltyihin vesiin istutetaan liikaa kalaa, jota sitten ei pyydetä riittävästi. (U)
8 min
Arkistokuvia: Nyt valmistamme talon
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(1948) Sodan jälkeen tehdasvalmisteiset talopaketit tekivät vauhdilla tuloaan myös Suomeen, kun siirtoväkeä asutettiin ja kun sodan tuhoamaa asuntokantaa korvattiin uudisrakentamisella. Vuonna 1948 valmistuneessa filmissä opetetaan kädestä pitäen, miten talopaketti pystytetään "nopeasti ja vaivatta".
7 min
Amerikka auttaa
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(1946) Toisen maailmansodan päätyttyä myös suomalaiset iloitsivat Amerikasta saaduista tavarapaketeista. Varsinaista rahallista apua ei kuitenkaan uskallettu ottaa vastaan.
60 min
Haasta Hans
Tänään 12:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 2/10. Stylisti ja sisustaja Teuvo Loman. Teemana tee. Stylisti ja sisustaja Teuvo Loman ystävineen haastaa Hans Välimäen teellä maustettujen herkkujen valmistuksessa. Teuvo on suunnitellut menunsa etukäteen yhdessä henkilökohtaisen valmentajansa, huippukokki Jaakko Sorsan kanssa. Hans on aluksi täysin kahvilla, sillä hänellä ei ole aavistustakaan…
6 min
Ala-Torniosta Yli-Tornioon
Tänään 12:00
areena.yle.fi
(1946) Ikivanha asutus, vanhat kirkkorakennukset, tiiviit yhteydet Ruotsiin ja komea joki ovat aina leimanneet Tornion seutua.
28 min
Tienhaarassa
Tänään 11:30
areena.yle.fi
Sarja alkaa, 1/5. Francesca on 18-vuotias juuri avioeron kokenut romanityttö. Naimisissa ollessaan hän ei käynyt koulua. Nyt hän kyseenalaistaa romanien perinteet, mutta on samalla ylpeä perheestään ja lojaali sille.
3 min
Luolateoreetikot
Tänään 11:25
areena.yle.fi
Raskaushuhu. Satiirinen piirrossarja sijoittuu aikaan 4 000 vuotta eaa., kun evoluutio muuttaa maailmaa, mutta eräässä pienessä kylässä yritetään panna sille kampohin.

Suositeltua

58 min
Kettu
Eilen 19:30
areena.yle.fi
15 min
Yle Uutiset
Eilen 20:30
areena.yle.fi
95 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 07:00
katsomo.fi
8 min
Arkistokuvia: Nyt valmistamme talon
Tänään 12:00
areena.yle.fi
Tätä hyppyä tekee pahaa katsella - arviointivirhe voi viedä hengen
Tänään 11:03
iltalehti.fi
4 min
Iinan aamu
Tänään 07:23
areena.yle.fi