UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

30 min
Villi ja vapaa: Parhaat ystävykset?
Tänään 00:20
katsomo.fi
Kausi 3, 3/13. Justin ja Candace pilaavat Dannyn mahkut uuden hoidon kanssa, ja sekös Dannyä kismittää. Lopulta kolmikkomme päätyy riitelemään oikein urakalla ja setvimään ystävyyssuhteitaan. Sopan päätteeksi Justin vetäytyy toimistoonsa nyyhkyttämään. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.
42 min
New Yorkin luksuslukaalit: Ekstramatskua
Eilen 23:35
katsomo.fi
Kausi 3, 14/14. Kahdeksan kuukauden aikana kertyy paljon kuvamateriaalia, joten nyt on aika nähdä pätkiä, jotka eivät päätyneet syystä tai toisesta kauden aiempiin jaksoihin. Luvassa on muun muassa outoja ostajaehdokkaita, pukeutumis- ja rahankäyttövinkkejä, ruotsalaisia Lucia-perinteitä, hyväntekeväisyyttä, viinien maistelua sekä eroottisia origameja. Amerikkalainen…
5 min
Yle Uutiset
Eilen 23:05
areena.yle.fi
5 min
Tulevaisuuden työpaikat
Eilen 22:55
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/5. Raumaster. Tulevaisuuden Työpaikat esittelee viisi yritystä, jotka työskentelevät aktiivisesti rakentaakseen Suomen parhaita työpaikkoja. Ohjelma kertoo näiden yritysten tarinan heidän henkilöstönsä kautta. Kotimainen ohjelma. (2')
64 min
Myytinmurtajat: Palava bensiinivana
Eilen 22:41
katsomo.fi
Adam ja Jamie selvittävät, voiko auton räjäyttää elokuvatyyliin sytyttämällä luodinreiästä tielle valuneen bensiinivanan tuleen. Junioritiimi tutkii kaarituellisten rintaliivien ja nännilävistysten vaaroja defibrilloinnissa.
57 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Suoraan sydämeen
Eilen 22:38
katsomo.fi
Kausi 6, 14/24. Yolanda emännöi päivälliskutsuja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen. Kuten hänellä ja Davidillä on tapana, mukaan kutsutaan aina joku yllätysvieras musiikkimaailmasta. Tällä kertaa yllätys osuu suoraan kaikkien sydämiin ja Kyle pitää häntä merkkinä edesmenneeltä äidiltään. Erika saa huomata, että hänen pitää varoa puheitaan Kathrynin kanssa, sillä…
11 min
VICE: An Erotic Publishing Empire
Eilen 22:32
areena.yle.fi
Tina Englerin mielestä romanttiset tarinat jättivät liian paljon arvailujen varaan. Niinpä hän alkoi kirjoittaa niitä itse. Nyt erotiikan imperiumi Ellora´s Cave on miljoonabisnes, jota Tina pyörittää äitinsä kanssa.
2 min
Formula 1: Monacon GP: Legendaariselle katuradalle suunnataan sähköisistä tunnelmista
Eilen 22:30
katsomo.fi
Espanjan GP:n tarjoamasta draamasta johtuen kauden kuudes GP Monacossa on jopa tavanomaista sähköisempi.
10 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:30
katsomo.fi
2 min
Jääkiekko: Maajoukkue: Näillä linjauksilla Suomi-kiekko saatiin nousuun
Eilen 22:30
katsomo.fi
Suomalaisen jääkiekon linjauksista keskusteltiin Vierumäen jääkiekkoseminaarissa seitsemän vuotta sitten. Nyt tuolloin tehdyt muutokset kantavat hedelmää.
60 min
Rysän päällä: Jäämuurit murtuvat
Eilen 22:29
katsomo.fi
Kausi 15, 3/18. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä. Juontajana jatkaa toista kautta Clark Gable. 26-vuotiaan Jessin poikaystävä vaikuttaa oudon etäiseltä.…
7 min
VICE: Death in A Can
Eilen 22:25
areena.yle.fi
Tunnettu eutanasian puolustaja Philip Nitschke myy typpisäiliöitä. Joko oluen valmistukseen tai elinpäivien päättämiseen, kysyjästä riippuen. Nitschke neuvoo ihmisiä ottamaan eutanasia-asiassa oikeuden omiin käsiinsä.
2 min
Päivän sää: Sää viilenee etelässäkin - mutta vain hetkeksi.
Eilen 22:22
katsomo.fi
28 min
Elämää autismin kirjolla
Eilen 22:01
areena.yle.fi
7/7. Lundholmin kaksoset. Nils saa jo vauvana epilepsia- ja autismidiagnoosin. Niistä seuraavat fyysiset sairaudet tekevät oppimisen ja kehittymisen yhä vaikeammaksi. Axel on terve ja pysyy jatkuvasti veljensä lähellä.
21 min
VICE: Suicide Forest In Japan
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Aokigaharan metsä Japanissa on maailman tunnetuimpia itsemurhapaikkoja. Joka vuosi 50 - 100 ihmistä riistää siellä hengen itseltään. Metsästä löytyvät kirjeet ja muut tavarat muistuttavat traagisista ihmiskohtaloista.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:59
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
5 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
87 min
Kino: Sydämellä on syynsä
Eilen 21:50
areena.yle.fi
(Israel 2012) Draama kuvaa hasidijuutalaisen perheen elämää. Nuori Shira joutuu tahtomattaan järjestettyjen naimakauppojen kohteeksi vanhemman siskon kuoltua synnytykseen. O: Rama Burshtein.
5 min
Yle Uutiset
Eilen 21:50
areena.yle.fi
115 min
Unelmien poikamiestyttö
Eilen 21:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 2/12. Treffit alkavat. Vuorossa ovat yksilö- ja ryhmätreffit. Ensimmäiset yksilötreffit pääsevät yllättämään Emilyn treffikumppanin. Myös ryhmätreffeillä koetaan hämmästyttäviä hetkiä, kun Emily ja miehet pääsevät tapaamaan Muppeteja. Miesten talossa sanan säilä alkaa viuhua, kun kiistan aiheita rupeaa löytymään. Amerikkalainen realitysarja. (84')
2 min
Keno
Eilen 20:58
ruutu.fi
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')
28 min
Lasso
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Yhä useampi on tyytymätön itseensä ja haluaa muuttua. Muutosta haetaan ulkonäköön, sukupuoleen tai persoonallisuuteen. Haluamme olla joku toinen kuin olemme - tai tulla lopultakin siksi, joka koemme olevamme. (U)
52 min
Hemingway Italiassa
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Ernest Hemingway oli aikansa legendaarinen hahmo, josta lopulta tuli oman julkisuuskuvansa uhri. Hän oleskeli myös pitkiä aikoja Italiassa ja näki mm. fasismin nousun, mutta Italia vetosi häneen aivan erityisellä tavalla. (U)
21 min
Salatut elämät: Osa 3008: Ismo nuuhkaisee vieraan miehen puskaa ja liikuttuu
Eilen 19:30
katsomo.fi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
6 min
Päivän sää: Sateet ja ukkoset viilentävät sään etelässäkin.
Eilen 19:24
katsomo.fi
29 min
Mutsi: Tahmainen tilanne
Eilen 19:00
katsomo.fi
Marjorie raivostuu, koska ei saanut tietää ystävänsä kuolemasta ennen häämatkaa. Christy, Wendy ja Jill taas joutuvat pulaan Bonnien salakuljetusprojektin kanssa. Kanada ei olekaan maineensa veroinen leppoisa paikka.
Korkeasaaren amurintiikeri sai pentuja - suloiset kolmoset
Eilen 19:00
iltalehti.fi
Edellisistä tiikerinpennuista korkeasaaressa on ehtinyt vierähtää jo 18 vuotta. Eläitenhoitajat ovat antaneet tiikeriperheelle täyden rauhan, mutta pesäkamerasta tarkkaillaan emon ja poikasien touhuamista. Video: Korkeasaari
27 min
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Sarja alkaa, 1/16. Kierrätystaitelija Thomas Dambo rakentaa jätepuusta istuin- ja pöytäsetin. Kierrätystavaran myyjä Sannie Windelborg tekee parista tuolista penkin. Mitä bloggaaja Gitte Lacarriere tekee kirjoista?
120 min
Ravit: Vermo T65: T65-ravit Vermossa
Eilen 19:00
katsomo.fi
Huippujännittävät lähdöt ja asiantuntijoiden analyysit. Ravimaailman tuoreet puheenaiheet suoraan MTV Sportin studiolta. Juontaja Marko Lähteenmäki. Asiantuntijat Kari Lähdekorpi ja Iivari Ingves.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Päättäjät: Ympäristölupapäätös saattaa sinetöidä Talvivaaran alasajon
Eilen 19:00
katsomo.fi
Poliitikkojen mukaan Vaasan hallinto-oikeuden väliaikainen ympäristölupapäätös sinetöi todennäköisesti kaivoksen alasajon.
51 min
Prisma: Kun mieli on sairas
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Yhä useammilla nuorilla Britanniassa ilmenee mielenterveyshäiriöitä, mutta miten fysiologiset ja psykologiset muutokset näkyvät tutkijoiden kokeissa? Havaintojen pohjalta on kehitelty jo uusia terapiamuotoja. T: BBC.
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Terrafamen työntekijät uskovat jatkoon – "Puoli vuotta aikaa näyttää"
Eilen 19:00
katsomo.fi
Sotkamossa päivän uutiseen oli varauduttu, mutta monilla on yhä uskoa kaivostoiminnan jatkumiseen.
60 min
Top Chef Ruotsi
Eilen 19:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/12. Munakasta ja pastaa. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden munakkaan paistotaidot. Osa onnistuu, ja osa on pettynyt tuomareiden arvosteluun. Pudotuskilpailussa jokainen kilpailijoista saa eri pääraaka-aineen, ja tehtävä on luoda siitä upea pasta-annos. Kaikkien pasta ei onnistu, mutta lopulta tuomaroinnin jälkeen edessä onkin yllätys. Ruotsalainen…
25 min
Seitsemän Uutiset
Eilen 19:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Rikos: Paikalliset pitivät hukkumiskuolemia onnettomuuksina
Eilen 19:00
katsomo.fi
Poliisin epäilemät Pohjois-Karjalan hukuttamisrikokset tulivat paikallisille täytenä yllätyksenä, sillä tapauksia pidettiin yleisesti onnettomuuksina.
57 min
Tiededokumentti: Hormonien maailma
Eilen 19:00
areena.yle.fi
Hormonit säätelevät kehomme toimintaa mm. pituuskasvua, ruokahaluamme ja jopa käyttäytymistämme. Kuinka hormonit löydettiin, ja miten lääketiede on voinut käyttää niitä hyödyksi taistelussa sairauksia vastaan? T: BBC.
2 min
HS-sää
Eilen 18:58
ruutu.fi
HS-sää (1')
3 min
Avaruusapinat
Eilen 18:56
areena.yle.fi
Kolmas koira. svenska.yle.fi/hajbo
3 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset (2')
2 min
Mitä tänään syötäisiin?: Makea pizza
Eilen 18:54
katsomo.fi
Makea pizza

Suositeltua

58 min
Tapaus Ai Weiwei
Eilen 10:00
areena.yle.fi
1 min
Uutisklipit: Erikoinen muotinäytös lentokentällä ihastutti Helsinki-Vantaalla
Eilen 09:09
katsomo.fi
11 min
Aamutohtori
Eilen 09:03
areena.yle.fi
2 min
Sääennusteita: Sääennuste klo 18
Eilen 18:43
areena.yle.fi
6 min
Päivän sää: Sateet ja ukkoset viilentävät sään etelässäkin.
Eilen 19:24
katsomo.fi
7 min
Naurupalat
Eilen 14:20
areena.yle.fi