UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

Masentunut ja orvoksi jäänyt vauvasaukko pelastettiin
Tänään 07:56
iltalehti.fi
Video: CNN
Rakennusmiehet löysivät talon alta ruumisarkun
Tänään 07:55
iltalehti.fi
Paikalla oli aiemmin ollut hautausmaa. Hautausmaa oli kuitenkin siirretty aikoja sitten toisaalle, mutta pieni arkku oli jäänyt huomaamatta. Video: CNN
11 min
Pusse
Tänään 07:37
areena.yle.fi
Pusse ja Pööt. Kloppotin setä kertoo olleensa nuorempana bändin laulusolisti. Pusse saa siitä ajatuksen perustaa oma bändi. Yhdessä soittaminen ei ole aina helppoa.
Ainutlaatuinen muotinäytös: mallit valtasivat Helsinki-Vantaan kiitoradan
Tänään 07:36
iltalehti.fi
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun muotinäytös järjestettiin lentokentän kiitotiellä. Finnairin ja Finavian tempauksesta sukeutui todellinen suuren maailman muotispektaakkeli. Näytöksessä nähtiin luomuksia seitsemältä nimekkäältä suunnittelijalta Aasiasta ja Euroopasta. Video: Karoliina Sorjonen
5 min
Kyllä Kasper osaa
Tänään 07:32
areena.yle.fi
Sairas nukke. Ketkä kaikki ovat laastaroinnin tarpeessa?
1 min
Jyrki ja Neponen
Tänään 07:30
areena.yle.fi
13 min
Yle Uutiset
Tänään 07:20
areena.yle.fi
7 min
Huomenta Suomi: Kirjailija Jonas Hassen Khemiri
Tänään 07:19
katsomo.fi
Jonas Hassen Khemiri on Ruotsin kirjallinen kultapoika. Khemiri sai vuonna 2016 kaunokirjallisuuden August-palkinnon teoksesta "Kaikki se mitä en muista". Hän on herättänyt paljon keskustelua rasismista ja maahanmuuttajista naapurimaassamme.
12 min
Ritari Mikke
Tänään 07:18
areena.yle.fi
Ritari Mikke ja vastapalvelus. Mikke luulee olevansa Peikulle velkaa vastapalveluksen, mutta hänen yrityksensä aiheuttavat Peikulle vain harmia. Lopuksi Mikke oppii, että joskus riittää pelkkä "kiitos".
11 min
Q Putti 5
Tänään 07:07
areena.yle.fi
Apuri esiintyy. Upi on löytänyt vanhan jukeboksin, joka kaipaa pientä korjausta. Ystävykset päättävät pitää kunnon tanssit. Kun kaikki on valmista, jukeboksi ei toimikaan. Musiikkia olisi saatava jostain.
2 min
Huomenta Suomen sää: Ukkosia luvassa paikka paikoin etelään
Tänään 07:05
katsomo.fi
Tänään ukkostaa paikka paikoin Etelä-Suomessa.
2 min
Huomenta Suomen Sää: Etelään tänään ukkosta
Tänään 07:04
katsomo.fi
Tuoreimmat säätiedot MTV:n säätoimitukselta.
3 min
Tuomon laulu
Tänään 07:03
areena.yle.fi
Senja ja Tuomo esittävät kappaleen Nyt uidaan näin.
7 min
Huomenta Suomen Uutiset
Tänään 07:00
katsomo.fi
Aamun tuoreimmat uutiset koti- ja ulkomailta.
11 min
Tiketi Tok
Tänään 06:52
areena.yle.fi
Synttäreiden aika. Raksunen täyttää vuosia, ja hänelle järjestetään yllätysjuhlat. Tommi ja Talvikki haluavat pitää suuret ja ikimuistoiset juhlat, mutta niiden ohjelma pitää saada päätökseen ennen kuin kello lyö.
159 min
Huomenta Suomi: Koko lähetys
Tänään 06:25
katsomo.fi
Huomenta Suomi
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 03:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 4/5. Bussilla puuta päin. Naistenmies Naquanin ajotunti on mennä pieleen, sillä hän keskittyy lähinnä kauniiden naisten kanssa flirttailuun. Erik puolestaan opettelee ajamaan bussia, mikä saa Svenin pelkäämään henkensä puolesta. Amerikkalainen realitysarja. (20')
30 min
Surkeiden kuskien autokoulu
Tänään 03:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 3/5. Vauhdin hurma. Sven saa oppilaakseen muiden opettajien karttaman Sabinan, jonka viehtymys kaasupolkimeen saa aikaan monia vaaratilanteita. Pete puolestaan kokee pelkoa Carlan kyydissä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
42 min
Kohde: Vaihtokauppoja
Tänään 00:32
katsomo.fi
Kausi 4, 21/22. Reese ja Fusco joutuvat keskelle kahden uusimman tunnuksen välistä sotaa: vaarassa ovat Elias ja Dominic. Finch ja Root lähtevät etsimään Shaw'ta, kun he saavat tältä avunpyynnön. He eivät kuitenkaan pääse perille jäämättä kiinni. Control kovistelee Samaritanin kätyriä saadakseen selville Samaritanin todellisen tarkoituksen. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:30
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 4/20. Temppelinrakentajat. Kiinasta palaavalla liikemiehellä on mukanaan omituinen tavarakokoelma. Taiwanilaisturisteilta löytyy työaikalomakkeita. Lentorahtihalliin kutsutaan liikkuva läpivalaisuyksikkö. Australialainen sarja. (23')
30 min
Australian rajalla
Tänään 00:00
ruutu.fi
Kausi 8. Jakso 3/20. Mystiset mausteet. Libanonista palaavalla naisella on eksoottisia mausteita, joiden nimeäminen aiheuttaa ongelmia. Ghanalaismiehen vaimon siviilisääty herättää kysymyksiä. Savulohipaketista löytyy kokaiinijäämiä. Australialainen sarja. (23')
59 min
New Yorkin luksuslukaalit: Luokkakokous, osa 2
Eilen 23:36
katsomo.fi
Kausi 3, 13/14. Ohjelman kolme kiinteistönvälittäjää ovat kokoontuneet samaan studioon Andy Cohenin jututettavaksi. Luvassa on katsojakysymyksiä, muisteluja ja välittäjien keskinäistä sanailua. Paikalla vierailevat myös Fredrikin Derek-puoliso ja Ryanin Emilia-tyttöystävä. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä…
Ainutlaatuinen muotispektaakkeli Helsinki-Vantaalla - kiitotie muuttui runwayksi
Eilen 23:33
iltalehti.fi
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun muotinäytös järjestettiin lentokentän kiitotiellä. Finnairin ja Finavian tempauksesta sukeutui todellinen suuren maailman muotispektaakkeli. Näytöksessä nähtiin luomuksia seitsemältä nimekkäältä suunnittelijalta Aasiasta ja Euroopasta. Mukana olivat Malleina nähtiin muun muassa Näytöksen on kuratoinut muotisuunnittelija…
4 min
Yle Uutiset
Eilen 23:15
areena.yle.fi
51 min
Maanalaiset taistelijat
Eilen 23:11
areena.yle.fi
Osa 5/6: Myrskyisiä aikoja. Gestapo pitää Eurooppaa pelon vallassa. Soluttautujat vaanivat vastarintaliikettä, ja natsien kostoiskut ovat hirvittäviä. Rintamilla Saksa kuitenkin perääntyy koko ajan. (U)
60 min
48 tuntia rikoksesta
Eilen 23:00
ruutu.fi
Kausi 17. Jakso 8/14. Aitiopaikalla. Mies ammutaan autoonsa huonomaineisen motellin pihalla keskellä kirkasta päivää. Pihalle näkee motellin kaikkien huoneiden ikkunoista, mutta puhuuko kukaan näkemästään poliisille? Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40')
24 min
Joko joutui armas aika
Eilen 22:45
areena.yle.fi
(1974) Koulu päättyy! Millä tavoilla ja missä tunnelmissa alkaa eri ikäisten koululaisten kesäloma? Loman alkaminen on mukavaa, mutta monet tulevaisuuteen liittyvät kysymykset askarrauttavat nuorten mieliä.
60 min
Beverly Hillsin täydelliset naiset: Juoruja
Eilen 22:36
katsomo.fi
Kausi 6, 13/24. Mauricion yritys järjestää spinning-tunnin, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen, mutta laji ei ole Lisa Vanderpumpin mieleen. Myös Yolanda ja Eileen osallistuvat treenin jälkeiseen lounastapaamiseen, ja yhtäkkiä kuiskuttelu muuttuu riitelyksi. Lisa Rinna paljastelee vähän liikaa intiimejä salojaan radiohaastattelussa. Erika kertoo Kathrynille,…
11 min
MTV Sport Uutiset
Eilen 22:25
katsomo.fi
1 min
Formula 1: Monacon GP: Räikkösen onnistuttava Monacon GP:n aika-ajoissa
Eilen 22:25
katsomo.fi
Formula ykkösten MM-sarjassa toiseksi nousseella Ferrarin Kimi Räikkösellä on iskun paikka Monacon GP:ssä. Mercedes on ollut alkukaudesta väkevä, mutta viikonlopun kisa on tallille pieni kysymysmerkki.
2 min
World Cup
Eilen 22:25
katsomo.fi
Lauri Marjamäki tekee perjantaihin mennessä lopulliset valinnat syksyn World Cupiin. Marjamäki oli seuraamassa MM-kisojen ratkaisupelejä Venäjällä ja ilahtui nuorten leijona- pelaajien esiinmarssista.
2 min
Päivän sää: Etelässä paikoin hellettä, maan keskivaiheilla viilenee
Eilen 22:22
katsomo.fi
57 min
Petos
Eilen 22:00
areena.yle.fi
HUOM! SUOMENKIELINEN TEKSTITYS PUUTTUU. VIKA KORJATAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN. 7/10. Jens Kristian tutustuttaa Madsin ja Alfin Energreenin laittomaan rakennushankkeeseen, mutta todisteet eivät riitä vaikuttamaan pörssilistaukseen. Erikin ampumahaavaa on syytä näyttää lääkärille.
86 min
Kaksi tarinaa rakkaudesta
Eilen 22:00
areena.yle.fi
Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson, 2012. (U)
1 min
Kevennys 24.5.2016: Klassikkoautotesillä Pohjois-Italiassa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Como-järven rannalla paikallisen luksushotellin pihalla on ihailtu vuodenaikaan sopivia klassikkoautoja, lähinnä eurooppalaisia, vaikka moni omistajista on ollut elokuvatähti Hollywoodissa.
3 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Kreikan velkahelpotuksista kova vääntö Brysselissä
Eilen 22:00
katsomo.fi
Kreikka on tehnyt viime viikkoina useita talousuudistuksia, ja odottaa nyt vastineeksi uutta, noin kymmenen miljardin euron lainaerää. Studiovieraana Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander.
23 min
Kymmenen Uutiset
Eilen 22:00
katsomo.fi
2 min
Uutisjutut: Kulttuuri: Gospelin konkari Jukka Leppilampi uskoo yhä asiaansa
Eilen 22:00
katsomo.fi
Gospelin vähäinen levymyynti on vanhempien artistien vastuulla. Yksi heistä on 40 vuotta sitten aloittanut Jukka Leppilampi. Saarnaamisen sijaan hän etsii yhteyttä erilaisten ihmisten ja uskontojen kesken.
2 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 21:58
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
4 min
Urheiluruutu
Eilen 21:55
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.

Suositeltua

60 min
48 tuntia rikoksesta
Eilen 23:00
ruutu.fi
16 min
Jälkipörssi: ti 24.5.2016
Eilen 09:22
areena.yle.fi
38 min
NCIS: New Orleans: Pimeyden ytimessä
Eilen 21:00
katsomo.fi
Mies tippui leijonien sekaan - meinasi tulla syödyksi
Eilen 20:13
iltalehti.fi
50 min
Musiikki ja seksi
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Haluaa näyttää piirroshahmolta - poistatti kuusi kylkiluuta
Eilen 17:30
iltalehti.fi