UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

86 min
Europa Report
Eilen 20:15
areena.yle.fi
(USA 2013) Sekä sciencen että fictionin muistava scifi-jännäri kansainvälisestä astronauttijoukosta, joka matkustaa Jupiterin kuuhun etsimään elämää ja löytää - jotain. O: Sebastián Cordero.
42 min
Rakas, sinusta on tullut pullukka: Jakso 7: Evgeny ja Satu
Eilen 20:02
katsomo.fi
Kausi 3, 7/12. Evgeny ja Satu. Venäläistä ruokakulttuuria rakastava Evgeny ei mahdu enää makuupussiinsa. Satu-puoliso ryhtyy kumppaninsa valmentajaksi ja pistää ruokavalion remonttiin. Lopputulos yllättää Jennin.
40 min
The Late Late Show with James Corden: Dominic Cooper, Laura Haddock
Eilen 20:00
areena.yle.fi
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Dominic Cooper, Laura Haddock. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 22.6.2017.
42 min
Huippujengi: Jakso 8: 6032 m
Eilen 20:00
katsomo.fi
Kausi 1, 8/8. Kaikki on nyt pelissä kun kiipeilijöistä ovat jäljellä vain vahvimmat. Yön pimeydessä retkikunta lähtee viimeiseen rutistukseen kohti Tocllaraju-vuoren huippua.
42 min
Tuubi: Jakso 2: Mika Eirtovaara, Minna Kuukka, Rudi Rok ja Mikko Kuustonen
Eilen 20:00
katsomo.fi
Tänään ohjelmassa nähdään esimerkiksi kuplia röyhtäilevä mies, pari imitaatiota pissiksistä ja äkäinen mummo studiossa. Vieraina stand up -koomikko Mika Eirtovaara, juontaja Minna Kuukka, äänivirtuoosi Rudi Rok ja yksi monista Kuustosista, jonka etunimi on tällä kertaa Mikko. Kapteeneina meitä viihdyttävät Janne Kataja ja Sami Hedberg. Ylimmäisen tuomarin roolissa…
31 min
Formula 1: Paalupaikka
Eilen 19:50
katsomo.fi
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Tommi Pärmäkoski. Varikolla Mervi Kallio.
8 min
Arkkitehtuurin helmiä: Opettajakorkeakoulu, Malmö
Eilen 19:49
areena.yle.fi
Opettajakorkeakoulu, Malmö. Christoffer Barnekow tutustuttaa katsojat kiinnostaviin pohjoismaisiin rakennuksiin arkkitehtuurin historiaa tutkivan Martin Rörbyn kanssa.
9 min
Sportnytt
Eilen 19:39
areena.yle.fi
Urheilu-uutisia.
9 min
Yle Nyheter TV-nytt
Eilen 19:30
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
Uskaltaisitko sinä uida tässä joessa?
Eilen 19:08
iltalehti.fi
Pariskunta tyhjensi venettään vedestä myrskyn jälkeen. Vaimo sattui kuvamaan, kun mies heitti vettä jokeen. Jokainen heitto aiheutti valtavia läiskäyksiä vedessä, aivan kuin jokin olento pinnan alla olisi suuttunut. - En enää ikinä ui tuossa joessa, oli vaimon ensimmäinen reaktio. Lähde: ViralHog
8 min
Tulosruutu: Lauantai 24.6. klo 19:05
Eilen 19:07
katsomo.fi
2 min
Jääkiekko: NHL: Miro Heiskanen suomalaisrintaman kärkinimi NHL-draftissa
Eilen 19:07
katsomo.fi
Miro Heiskanen tähditti suomalaisrintamaa NHL -draftissa.
2 min
Uutisjutut: Ulkomaat: Pohjois-Lontoon Camdenissa evakuoitu satoja ihmisiä
Eilen 19:00
katsomo.fi
Brittiviranomaisten mukaan kaikkiaan 27:n tornitalon päällysteet eivät ole läpäisseet paloturvallisuustestejä.
29 min
Line deittailee Norjassa
Eilen 19:00
areena.yle.fi
4/6. Østlandetissa Linen on pidettävä kiirettä, jottei yksikään kiinnostava mies jää huomiotta. Lillehammerissa Line järjestää pikatreffi-tapahtuman. Kuka ilmestyykään yllättäen paikalle?
2 min
Uutisjutut: Kotimaa: Yhä useampi apteekki aikoo tarjota sairaanhoitaja- ja lääkäripalveluja
Eilen 19:00
katsomo.fi
Apteekkariliitossa arvioidaan, että vastaanottotoiminnan määrä laajenee ja että se on jo nyt vähentänyt tarvetta julkisen sektorin terveysasemakäynteihin.
5 min
HS-uutiset
Eilen 18:55
ruutu.fi
HS-uutiset ja sää! Kotimainen ohjelma. (3')
50 min
Avara luonto: Monsuunin maat: Tulva
Eilen 18:45
areena.yle.fi
2/5. Tulva. Monsuuni saapuu viimein täydessä voimassaan ja tämä dramaattinen sääilmiö pääsee valloilleen Intian niemimaalla ja Kaakkois-Aasiassa, ensimmäisistä sadepisaroista aina rankkasateisiin. T: BBC.
28 min
Ævar tutkii ja selvittää
Eilen 18:30
areena.yle.fi
7/9. Ævar Þór Benediktssonin uteliaisuudella ei ole rajoja. Hän selvittää tutkijoiden kanssa, miten hyönteisistä tehdään hampurilaisia, voiko lehtipuhaltimella lentää ja kuinka matkustetaan islantilaisella sukellusveneellä.
Tältä kuulostaa "Born to be" Wild saunavihtojen säestämänä!
Eilen 17:47
iltalehti.fi
Jari Lammassaari Mitä syntyy, kun viisi raavasta miestä: a) b) c) d) Vastaus: Syntyy sipoolaisen The Good Old Boys bilebändin juhannusvideo! - Kun pukeuduimme stringeihin tuntui kuin olisimme Kummelin koomikoita, Lammassaari muistelee. The Good Old Boys eli TGOB nähdään seuraavan kerran lavalla lauantai-iltana 1. heinäkuuta klo 20.30 Puistoblues-teltassa Sibeliusaukiolla…
55 min
Neljät häät Amerikassa
Eilen 15:10
ruutu.fi
Kausi 4. Jakso 10/42. Hattaroita ja kuppikakkuja. Tällä kerralla häissä nähdään muhkeita prinsessamekkoja, tiaroja, liikuttavia puheita ja sykähdyttäviä tanssiesityksiä. Amerikkalainen realitysarja.
Vihta kuntoon juhannuslöylyihin - vihtamestari näyttää mallia
Eilen 12:18
iltalehti.fi
Mestarihiihtäjä käytti savusaunassa ahkerasti vihtaa, jonka oli tehnyt Mietaan läheinen ystävä Reino Haanpää. Vihtamestari Haanpää kertoo tällä videolla, miten oikeaoppinen vihta syntyy. Entä mitä mieltä Juha Mieto on itse Haanpään juhannusvihdasta?
30 min
Candice sisustaa
Eilen 11:30
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 9/26. Viihtyisä vierashuone. Candice saa mahdottoman tehtävän: koleasta kellarista olisi saatava harmoniaa uhkuva rentoutumiskeidas. Millä konsteilla toteutetaan viihtyisä vierashuone? Lopputulos ällistyttää jälleen. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
30 min
Candice sisustaa
Eilen 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/26. Soljuvaa suunnittelua. Candicen haasteena on tällä kertaa yhdistää keittiö ja olohuone tyylillisesti toisiinsa. Miten saada aikaan harmoninen kokonaisuus yllätyksellisyyttä unohtamatta? Candice paljastaa, miten isoonkin tilaan saa yhdenmukaisuuden tuntua. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
30 min
Merimaili
Eilen 10:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 5/16. Seurataan avomerikilpailu Suursaari Racen lähtöä, hypätään Saaristomeren venepoliisin kyyntiin ja tavataan 30 vuotta sitten maapallon ympäri yksin purjehtinut Hjallis Harkimo sekä veneillään aurinkoisessa Naantalissa. Kotimainen veneilyohjelma. (22')
5 min
Killi ja Kiki: Etsivä löytää
Eilen 07:41
areena.yle.fi
Etsivä löytää. Museoon iskee varas, ja Killi ja Kiki ryhtyvät selvittämään syyllistä. Innokkaat salapoliisit eivät kuitenkaan malta kuunnella silminnäkijöiden kertomuksia...
25 min
Anniina Ballerina: Anniina ja rytmikäs kummitus / Anniina ja lounaspöytä
Eilen 07:16
areena.yle.fi
Anniina ja rytmikäs kummitus. Emmental-salissa kummittelee ja lapset päättävät lähteä selvittämään kummituksen arvoitusta. / Anniina ja lounaspöytä. Kaikki haluaisivat Anniinan parikseen eikä Anniina tiedä kenet valita.
BUU-klubben hälsar: Glad sommar från BUU-klubben!: Glad sommar från BUU-klubben!
Eilen 07:00
areena.yle.fi
Fast BUU-klubben har sommarpaus kommer det ändå barnprogram varje dag på TV samt på Barnens Arena. Missa inte heller sommarradion tillsammans med fabbo Mårten och sagoserien Sommaräventyr med Ina och William. Varje söndag kl. 7 på Yle Vega samt på Barnens Arena.
23 min
Maikki ja pelottava Pontso: Näytellään / Kokkikoulussa / Maikkia ikävä
Eilen 06:52
areena.yle.fi
Näytellään. / Kokkikoulussa. / Maikkia ikävä. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja.
2 min
Nimipäiväonnittelu: 24.6.: 24.6.
Eilen 06:51
areena.yle.fi
Onnea, Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi ja Juhana!
Tulossa!: Simo: Simo
Eilen 06:00
areena.yle.fi
Simo on esikoululainen, jonka maailmaan mahtuu monenlaista mahtavaa. Simo Pikku Kakkosessa perjantai-iltaisin.
180 min
Suomi 100 -konsertti Tallinnassa
Eilen 06:00
areena.yle.fi
Suomi 100 -päätapahtuma Virossa oli Tallinnan Vapaudenaukiolla 10.6. pidetty suurkonsertti. Mukana mm. Saara Aalto, Tönis Mägi, Paleface, Scandinavian Music Group, Petri Laaksonen ja Villu Tamme. Suomeksi tekstitetty versio.
53 min
Vastavirtaan: Maan tapa 2/2
Eilen 06:00
areena.yle.fi
Maan tapa 2/2. Jack hakkaa päätään kivimuuriin etsiessään johtolankoja asuntovaunussa eläneen ulkomaalaisen naisen kohtalosta. Driscoll ei aio antaa periksi, mutta onko totuus sittenkin liian synkkä kuultavaksi?
30 min
Amerikan rajavartijat
Eilen 03:20
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 6/28. Kosiomatkalla. Raja-asemalle saapuu kanadalainen mies, joka väittää olevansa menossa vain käymään tyttöystävänsä luona Kaliforniassa. Autoon pakattu jättitelevisio ja pöytätietokone viittaavat kuitenkin pidempiaikaiseen oleskeluun. Amerikkalainen realitysarja. (21')
30 min
Amerikan rajavartijat
Eilen 02:50
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 5/28. Kokaiinia Karibialta. Karibian-lennon matkustajat ovat tarkassa syynissä, sillä huumeiden salakuljetus maahan selkärepuissa on lisääntynyt. Postikeskuksessa koirapartio etsii maataloudelle vaarallisia lähetyksiä. Amerikkalainen realitysarja. (21')
55 min
Grillikuume: Jakso 10: Finaali
Eilen 02:45
katsomo.fi
Kausi 1, 10/10. Grillikuumeen finaalin aika! Viimeiset kaksi parivaljakkoa taistelevat kauden voitosta huimassa finaalissa, jossa laitetaan koko porukan taidot todelliseen kokeeseen. Tehtävänä on toteuttaa kokonainen kesämenu alusta loppuun, joten grillit kuumaksi. Pian selviää ketkä ovat ensimmäisen kauden ykkösgrillaajat!
30 min
Australian rajalla
Eilen 02:20
ruutu.fi
Kausi 9. Jakso 15/20. Pillereitä ja pornoa. Australialaisnainen kimmastuu jouduttuaan laukkutarkastukseen omasta mielestään täysin turhaan. Virkailijat kuitenkin löytävät laukuista mahdollisesti kiellettyjä tuliaisia. Australialainen realitysarja. (23')
42 min
Aarteiden metsästäjät Suomi: Jakso 10: Unelmien varasto
Eilen 00:40
katsomo.fi
Kausi 1, 10/12. Rikun ja Renén päivän taktiikka on lähettää Ritu ja Make kotiin ilman varastoa. Johanna ja Hannele löytävät vihdoin unelmiensa varaston­ josta ovat kiinnostuneet kaikki.
4 min
SUMMERI ESITTÄÄ: RIP: KAIKKIEN AIKOJEN HEDELMÄPOMMI: KAIKKIEN AIKOJEN HEDELMÄPOMMI
Eilen 00:01
areena.yle.fi
RIP-sarjan toisessa jaksossa Ani ja Väinö vääntävät hedelmäsalaattia vähän erikoisemmalla tavalla. Älä yritä tätä kotona!
3 min
Emma ja Milla testaa: Snapchat-filtterit meikkinä?: Snapchat-filtterit meikkinä?
Eilen 00:01
areena.yle.fi
Emma ja Milla yrittävät toisintaa Snäpistä tutut filtterit kasvoilleen meikillä. Miten koira-naama ja megaiso suu onnistuvat?
185 min
Hihna 247: Suora lähetys hypermarketin kassahihnalta
Pe 23.6 23:25
katsomo.fi
Hihna 247 on hidasta televisiota tyylipuhtaimmillaan. Kolmetuntinen suora slow tv -lähetys hypermarketin kassahihnalta juhannusaattona 2017. Katso ja rauhoitu - Hihna 247 on kulttuuriteko. Tapahtuman näyttämönä on Helsingin Kannelmäessä sijaitsevan hypermarketin kassalinjan kassahihna, ja tarkalleen ottaen se kohta hihnaa, johon asiakkaat asettavat ostoksensa…

Suositeltua

31 min
Formula 1: Paalupaikka
Eilen 19:50
katsomo.fi
42 min
Tuubi: Jakso 2: Mika Eirtovaara, Minna Kuukka, Rudi Rok ja Mikko Kuustonen
Eilen 20:00
katsomo.fi
BUU-klubben hälsar: Glad sommar från BUU-klubben!: Glad sommar från BUU-klubben!
Eilen 07:00
areena.yle.fi
5 min
Killi ja Kiki: Etsivä löytää
Eilen 07:41
areena.yle.fi
30 min
Amerikan rajavartijat
Eilen 03:20
ruutu.fi
23 min
Maikki ja pelottava Pontso: Näytellään / Kokkikoulussa / Maikkia ikävä
Eilen 06:52
areena.yle.fi