UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Uusimmat

52 min
Avara luonto: Villi Kanada: Sydänmaat
Tänään 18:45
areena.yle.fi
3/4 Sydänmaat. Kanadan sydänmaat sisältävät valtavia metsiä, lukemattomia järviä ja kumpuilevia preerioita. Aikoinaan intiaanikansakunnat ja puhvelit asuttivat lukuisina näitä alueita.
11 min
Lenni Lohikäärme: Suuri pähkinäjahti
Tänään 18:30
areena.yle.fi
10/52. Suuri pähkinäjahti. Keiju järjestää suuren pähkinäjahdin, ja Kurre on varma voitostaan, kuten tavallista. Vaan mitä ihmettä sen pähkinänlöytötaidoille on tapahtunut? buu.yle.fi
29 min
Schrödingerin kissa
Tänään 18:30
areena.yle.fi
2/15. Ilmansaasteet ovat iso ongelma, etenkin suurkaupungeissa. Miten ne vaikuttavat ihmisten terveyteen? Ongelmaan on kehitetty uusia ratkaisuja. Biologinen öljyntorjunta helpottaa työtä. Norjalainen tiedeohjelma.
Nyt on luovuus päässyt irralleen - kymmenittäin upeita mäkiautoja
Tänään 18:15
iltalehti.fi
Helsingin Tähtitorninmäellä järjestettiin Red Bull Mäkiauto GP lauantaina 19. elokuuta. Kyseessä oli kansainvälinen jokamiesluokan kilpailu, jossa mäkeä lasketaan kotitekoisilla mäkiautoilla. Kyseessä oli jo neljäs kerta, kun kilpailu järjestettiin Tähtitorninmäellä. Aikaisemmat kilpailut ovat olleet vuosina 2002, 2005 ja 2012.
27 min
Panta kaulassa
Tänään 18:15
areena.yle.fi
Kausi 3, 1/6. Piskuisen lontoolaiskirkon penkeissä ei ole hulinaa, mutta pastorin elämässä sitä on sitäkin enemmän. Juuri isäksi tulleesta miehestä on tunnetusti moneksi, mutta onko hänestä uusiin haasteisiin?
4 min
Urheiluruutu
Tänään 18:10
areena.yle.fi
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset.
29 min
BUU-klubben: Lenni Lohikäärme: Lenni Lohikäärme
Tänään 18:00
areena.yle.fi
Tänään katsotaan sarjoja Lenni Lohikäärme, Seikkailevat saappaat ja Minä osaan. buu.yle.fi
28 min
Sinikeltaisia unelmia
Tänään 17:25
areena.yle.fi
3/8. Ruotsin P15-jalkapallomaajoukkueen ensimmäinen tosikoitos lähenee: edessä on kaksi kamppailua Suomea vastaan. Hyökkääjä Muamer Tankovic Norrköpingistä uhkuu pelihaluja.
35 min
Yle Nyheter TV-nytt
Tänään 17:25
areena.yle.fi
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
2 min
ATP Masters: Cincinnati: Kyrgios leikitteli Nadalin kanssa
Tänään 16:06
katsomo.fi
Kyrgios leikitteli Nadalin kanssa.
1 min
Ralli: Saksassa draamaa MM-taistelun kannalta - Neuville rengas linkussa radan varteen
Tänään 16:01
katsomo.fi
MM-sarjan kärkinimi Thierry Neuville jäi tien varteen renkaan petettyä.
54 min
Elämä kiinalaisessa kaapissa
Tänään 16:00
areena.yle.fi
Shanghain ilmapiiri antaa tilaa homoille, mutta Kiinan maaseudulla heitä ei hyväksytä. Palkitussa dokumentissa kiinalaiset Andy ja Cherry etsivät ratkaisua seksuaalisuutensa ja perheidensä vaatimusten välillä. (U)
3 min
Lapset puhuvat
Tänään 15:55
areena.yle.fi
Päiväkoti-ikäiset lapset miettivät, mikä on naapurimaa. (U)
1 min
Uutisklipit: Onnettomuus ruuhkautti kolmostien
Tänään 15:37
katsomo.fi
Kolmostiellä heti Hämeenlinnan jälkeen Helsinkiin päin mennessä on sattunut onnettomuus, jossa osallisena ainakin kaksi henkilöautoa.
28 min
Kehonvartijat: Vastustamaton sokeri
Tänään 15:36
areena.yle.fi
5/5: Vastustamaton sokeri. Lääketiedettä opiskelevat Puran ja Linda tutkivat verensokerin muutoksia nopeiden ja hitaiden hiilihydraattien syömisen jälkeen. Kuinka verensokerin lasku vaikuttaa vointiin? (U)
2 min
Uutisklipit: Tunnelmia Turun kaduilta tragedian jälkeisenä päivänä
Tänään 15:24
katsomo.fi
Turussa tapahtunut puukotus on liikuttanut syvästi koko kaupunkia.
30 min
Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti
Tänään 15:15
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 1/8. Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti korkkasi Töölönlahden uuden tapahtumapuiston 12. kesäkuuta ja lavalle nousi huippukattaus tämän hetken suurimpia kotimaisia tähtiä! Sarjassa nähdään Antti Tuiskun, Chisun, Erinin, Kaija Koon, Lauri Tähkän, Mikael Gabrielin ja The Rasmuksen keikkataltioinnit. Kotimainen musiikkiohjelma. (21')
28 min
Kehonvartijat: Bakteerien ylivalta
Tänään 15:07
areena.yle.fi
4/5: Bakteerien ylivalta. Lääketiedettä opiskelevat Puran ja Linda tutkivat laboratoriossa, millaisia bakteereja heillä on kehonsa sisä- ja ulkopuolella. Pöpökammoinen Stephan haastattelee professori Jan Anderssonia. (U)
29 min
Kehonvartijat: Mikä on unenpuutteen hinta?
Tänään 14:39
areena.yle.fi
3/5: Mikä on unenpuutteen hinta? Puran ja Linda testaavat reaktiokykyään, muistiaan ja älykkyysosamääränsä valvottuaan vuorokauden. Tutkija Jonathan Cedernaes kertoo, miten unenpuute vahingoittaa terveyttä. (U)
29 min
Kehonvartijat: Hormonien ylivalta
Tänään 14:10
areena.yle.fi
2/5: Hormonien ylivalta. Mitä kehossa tapahtuu, kun pelottaa, jännittää tai on stressaantunut? Linda joutuu kokemaan jotain todella pelottavaa, vapaan pudotuksen. Samalla hänen stressihormonitasonsa mitataan. (U)
3 min
Läpileikkaus maapallosta: Pelastuuko planeetta?
Tänään 13:55
areena.yle.fi
Pelastuuko planeetta? BBC:n ohjelmasarjassa seurataan kuinka maapallo on muodostunut ja miten luonnonvoimat, ilmastonmuutos ja suhde muihin planeettoihin ovat muokanneet sitä vuosituhansien saatossa. Tuotantovuosi 2012.
29 min
Kehonvartijat: Harjoittelu ja rentoutuminen
Tänään 13:42
areena.yle.fi
Sarja alkaa, 1/5: Harjoittelu ja rentoutuminen. Liikunnan rakastaja Linda ja sohvaperuna Puran vaihtavat elämäntyylejä keskenään kuudeksi viikoksi. Stephan saa treeninsä arkiliikunnasta, mutta riittääkö se? (U)
19 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 13:22
areena.yle.fi
6/6. Ahmedilla on monta rautaa tulessa. Sujuuko kaikki suunnitellusti? Team Physix lähtee Göteborgiin kilpailemaan. Miten porukan käy? Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun.
10 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 13:12
areena.yle.fi
5/6. Team Physix kokee vastoinkäymisiä. Yksi jäsenistä on vaarassa loukkaantua vakavasti ja toisella on ongelmia yksityiselämässä. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun.
48 min
Prisma: Eläinten superaistit: Kuuloaisti
Tänään 13:06
areena.yle.fi
2/3. Kuuloaisti. Moninkertaisesti tarkemman kuuloaistinsa lisäksi eräät eläinlajit käyttävät ääntä taajuuksilla, jotka eivät ole ihmiskorvin kuultavissa. Siten ne voivat "nähdä" äänen avulla. T: BBC.
10 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 13:02
areena.yle.fi
4/6. Sandra edustaa joukkuettaan leirillä. Häntä jännittää, sillä hän ei halua tuottaa pettymystä joukkuekavereilleen. Ahmedilla on hänelle yllätys. Team Physix auttaa nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun.
12 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 12:50
areena.yle.fi
3/6. Team Physix osallistuu näytökseen, ja varsinkin Davidia jännittää, sillä hän esiintyy kotikaupungissaan. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun.
10 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 12:40
areena.yle.fi
2/6. Tänään Team Physix saa uuden jäsenen. Tiimi laatii itselleen säännöt, jotta toiminta pysyy kasassa. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun.
11 min
Ahmed ja Team Physix
Tänään 12:30
areena.yle.fi
1/6. Ahmedin elämä sai uuden suunnan, kun hän aloitti fyysisen harjoittelun. Team Physix harjoittaa rankkaa katutreeniä ja auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Nyt myös Ahmed haluaa auttaa muita.
Planet Coaster - Cedar Point Steel Vengeance Hyper Hybrid Coaster Trailer
Tänään 12:26
gamereactor.fi
Planet Coaster - Cedar Point Steel Vengeance Hyper Hybrid Coaster Trailer
9 min
Näin Norjassa: Lintujen ystävä: Lintujen ystävä
Tänään 12:20
areena.yle.fi
Runden saarella asuva Ingar Støyle Bringsvor on rakastanut lintuja pikkupojasta asti. Nyt harrastuksesta on tullut hänelle työ, sillä hän tutkii merilintujen pesintää. (U)
1 min
MM-ralli: Saksa: EK5-8: Rankkasade haasteena perjantaina
Tänään 11:35
katsomo.fi
Saksan MM-rallissa rankkasade teki perjantaista haastavan.
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:30
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 25/26. Kodin sydän kuntoon. Pienen ravintolan pitäjä Miranda on jäämässä eläkkeelle, mutta haluaisi jatkaa ruuanlaittoa kotona. Kotikeittiö kaipaa kuitenkin ehostusta, joten Candice rientää apuun. Työn ohessa Candice etsii tyttärelleen taitoluistelupukua. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
30 min
Candice sisustaa
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 24/26. Eloa olohuoneeseen. Vanhan talon pimeä olohuone päivitetään pienellä budjetilla. Pojat lyövät vetoa siitä, suostuuko Candice yöpymään luonnon helmassa. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
60 min
Kuokkavieras Kataja
Tänään 11:00
ruutu.fi
Kausi 1. Jakso 8/10. Asikkala. Janne Kataja ja hänen dynaamiset kumppaninsa Hannu ja Sami löytävät itsensä tällä kertaa Asikkalasta. Miksi Janne kaatuu tyhjyyteen neljän kilometrin korkeudessa? Saako matkustaja-alukseen liftata kanavan rannalta? Lähteekö kukaan uimakaveriksi, jos vain soittaa ovikelloa ja kysyy rohkeasti? Kotimainen realitysarja. (41')
30 min
Merimaili
Tänään 10:00
ruutu.fi
Kausi 6. Jakso 13/16. Offshore-veneitä ja Karjala. Seurataan offshore-moottoriveneiden kilpailua Pellingissä ja tavataan Bella-Veneiden perustaja Raimo Sonninen Kuopiossa sekä veneillään Joensuusta Rääkkylään. Kotimainen veneilyohjelma. (23')
Kokonaan itse tehty asu
Tänään 09:00
moontv.fi
Assemblyjen aikana törmättiin todella viimeiseen asti hiottuun asukokonaisuuteen World of Warcraftista tutusta Lich Kingistä. Muista muuten tilata Lupun oma Youtube-kanava Winter Assemblyjen Sisäpiiri Artikkeli Kokonaan itse tehty asu julkaistiin ensimmäisen kerran MoonTV .
60 min
Suomen kaunein mökki
Tänään 09:00
ruutu.fi
Kausi 2. Jakso 7/8. Sarjan erikoisjaksossa Laura Ruohola pääsee vierailemaan Dannyn hurmaavassa kesäparatiisissa Rauman Rokinnokassa sekä Kimmo Kiljusen kesäpaikassa Luumäellä. (41')
Puolalaiskaupunki otti elävät ruohonleikkurit käyttöön
Tänään 08:55
iltalehti.fi
Samalla kaupunki vaihtoi ekologisemman vaihteen päälle, sillä nyt ruohot leikkaa lampaat. Nyt yhteensä 250 lammasta kulkee pitkin Oder-joen rantoja siistien rantatörmää. Jukka Lehtinen
Luksuslomakohde hylättiin - tältä Kroatiassa sijaitseva aavehotelli näyttää nyt
Tänään 08:53
iltalehti.fi
Adrianmeren helmeksi 60-luvulla rakennettu lomakohde majoitti parhaimmillaan jopa 1600 ihmistä. Nyt aavehotelli kuitenkin muistuttaa vuonna 1991 syttyneestä Jugoslavian sodasta. Lähellä Dubrovnikia sijaitseva entinen luksushotelli on edelleen alueen maamerkkinä, mutta hylättynä ja täynnä luodinreikiä. Jukka Lehtinen

Suositeltua

30 min
Villit nettivideot
Tänään 00:40
ruutu.fi
4 min
Yhdessä: Mansikkayllätys
Tänään 07:40
areena.yle.fi
1 min
Ralli: Neuville ja Lappi ulos samassa kohdassa, Sordo syöksyi syvälle viinitarhoihin
Eilen 22:26
katsomo.fi
1 min
Ralli: Saksassa draamaa MM-taistelun kannalta - Neuville rengas linkussa radan varteen
Tänään 16:01
katsomo.fi
Pituutta 186 senttiä - onko Teuvolla Suomen pisin parta?
Tänään 07:41
iltalehti.fi
Uncharted: The Lost Legacy - Launch Trailer
Eilen 22:23
gamereactor.fi