UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Käyttöehdot

Yleistä

Ampparit.com (Palvelu) on Otavamedia Oy:n (Palveluntarjoaja) julkaisema palvelu, joka sisältää verkkosivuston (Ampparit.com sekä mahdolliset muut verkkotunnukset) sekä mobiili- ja muut päätelaiteversiot. Palvelun käyttäjä (Asiakas) sitoutuu näihin käyttöehtoihin avaamalla Palvelun verkkosivuston, mobiili- tai muun päätelaiteversion. Palvelu on Asiakkaalle maksuton, mutta sen käyttö voi aiheuttaa maksullista dataliikennettä. Kustannukset riippuvat operaattorisi tiedonsiirron hinnoittelusta. Palvelu on tarkoitettu henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön sekä Asiakas käyttää Palvelua omalla vastuullaan. 
Palvelun oikeudet

Kaikki Palvelussa voi muuttua. Palvelua kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja sen takia eri toimintoja voidaan muuttaa, poistaa tai julkaista ilman ennakkovaroitusta. Muutokset voivat tuoda aina mukanaan yllättäviä teknisiä ongelmia, joiden korjaaminen voi viedä aikaa. Isommista muutoksista pyritään tiedottamaan hyvissä ajoin ja mahdollisuuksiemme mukaan.

Vastuunrajoitus

Käytettäessä Palvelua Palveluntarjoaja ei vastaa sen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Palvelussa voi olla linkkejä sivuistoille, joita ylläpitävät muut tahot. Palveluntarjoaja ei aktiivisesti tarkista muiden tahojen sisältöä eikä vastaa mistään, mitä näillä sivustoilla tarjotaan.

Muuta

Jos Asiakas toimittaa Palveluntarjoajalle materiaalia, luovuttaa hän samalla Palveluntarjoajalle veloituksettoman omistus-, käyttö- ja luovutusoikeuden, jollei siitä kirjallisesti toisin sovita. Palveluntarjoajalla on rajaamaton oikeus esittää, muunnella, kehittää sekä edelleenluovuttaa saamaansa sisältöä.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa Palvelun käyttöehtoja. Tekijänoikeudet © Ampparit Oy 2004. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ota meihin yhteyttä