UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Amppareiden tarina

Ampparit.com luotiin, jotta elämä olisi yksinkertaisempaa. Tavoitteena on helpottaa tuoreen tiedon sekä uusien uutisten lukemista lukuisista eri lähteistä - auttaa pysymään ajan hermolla.

Ampparit on kahden ystävän harrastepohjalta syntynyt idea. Tänään se on yksi suosituin isojen mediayritysten tai organisaatioiden ulkopuolella oleva sivusto (TNS Metrix).

Amppareita ylläpitää Ampparit Oy. Yhtiön taustalla ovat samat henkilöt, jotka aikoinaan muodostivat ensimmäisen Ampparit-tiimin.

Nimi Ampparit tulee ampiaisista. Vasten yleistä luuloa ampiaiset ovat hyötyhyönteisiä. Ne esimerkiksi syövät puutarhojen tuhohyönteisiä ja pitävät huolen, että omassa pesässä riittää ravintoa koko yhdyskunnalle. Amppareiden on sanottu olevan myös rakennustaiteen mestareita.

Samoilla periaatteilla toimii myös Ampparit.com. Pesästämme lähtee päivittäin kymmeniätuhansia amppareita keräämään ravintoa, uutislinkkejä, Amppareiden käyttäjien iloksi. Ampparimme keräävät haluamamme linkit talteen ja kokoavat ne pesäämme järjestelmällisesti "nautittavaksi", aivan kuten luonnon omat rakennustaiteen mestarit.

Kaikkien kysymysten suhteen meille voi kirjoittaa osoitteeseen: ampparit[at]ampparit.com