UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 27.9.

20:01
Maajussille morsian
Kausi 9, 3/12. Pitkä odotus on ohitse! Maajussit saavat mieluisaa postia. Millainen kirje herättää maajussin kiinnostuksen? Saamme tietää, ketkä neljä maajussia jatkavat ohjelmassa puolison etsintää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 4/10. Parit muuttavat yhteen. Tiina ja Samuel aloittavat remontin, eikä konfliktilta vältytä. Heidi on sairaana, mutta aviomies hoivaa. Milla viettää syntymäpäiviä ja osa vieraista tapaa hänen uuden aviomiehensä ensimmäistä kertaa.
22:00
Sinkkuelämää
Amerikatar Pariisissa, Part deux. Kausi 6, 20/20. Ystävinä yhteen kasvaneet Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte ovat raskaiden päätösten edessä. On katsottava peiliin. Mitä se näyttää? Pariisin, New Yorkin, Alzheimerin, lapsen, rakkauden, ystävyyden, miehen nimen matkapuhelimen kidenäytöllä. The End. La fin. Tämä on erään aikakauden loppu. Eläköön eräs tietty aikakausi! Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä päättyy. K12 (seksi, päihteet).
23:00
NYC:n täydelliset naiset
Riitaisa reissu. Kausi 8, 10/23. Sanasota Dorindan luona Berkshiresissa jatkuu ja Luann saa kuulla kunniansa Bethennylta ja Carolelta. Aamulla naiset yrittävät luikkia tiehensä vähin äänin. Ramonan juhlissa Luann pyytää vilpittömästi anteeksi Carolelta. Sonja puolestaan suuttuu Dorindalle. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Rimakauhua ja rakkautta
Kuin viisitoistavuotiaat. Kausi 5, 3/6. Perimmäisten kysymysten ja arvostusten äärellä ovat Karen ja Mark, David ja Robyn, Rachel ja Adam sekä myös Pete ja Jo. Ramona löytää uuden onnen. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12
01:10
Rizzoli & Isles
Merihauta. Kausi 5, 14/18. Rantapäivää viettävä nuoripari kokee järkytyksen, kun merestä löytyy jalka. Pian sataman tuntumasta löydetään muitakin ruumiinosia. Janen ja kumppanien tutkimukset johtavat erikoisen parantajan jäljille, mutta mies tuntuu kadonneen maan alle. Angela onnistuu nappaamaan työpaikan verrattomien ihmissuhdetaitojensa avulla. Jane päätyy uuden sarjakuvan päähahmoksi. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. K12 (ahdistus).
02:10
Yön AVA