UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 3.7.

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Maaseutu kutsuu. Kausi 8, 6/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kukin farmari on valinnut neljä onnekasta kosijaa viettämään kesää kotitilalleen. Vieraat tutustuvat maajusseihin näiden omassa elementissä. Kestääkö lemmen alkuhuuma ympäristönvaihdoksen?
18:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään talo vuodelta 2002. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuoren helmi. Jakso 3. Maritalla on kulttuurihistoriallisesti merkittävä mökkihuvilakokonaisuus Haukivuorella. Isotöiseksi käyneelle tontille Marita kaipaa vinkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin liittyen. Haukivuoressa ongelmakohtia ratkovat sisustussuunnittelijat Tea-Mariia Pyykönen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Henstein/Toulou. Rennon, halpaa huumoria viljelevän perheen äiti ja vapaa-ajankin työlle ja kotitöille omistavan perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harrastetaan yhdessä, toisessa paiskitaan töitä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Täydellinen sulhanen
Komedia kunnianhimoisesta mainostoimittajasta, jonka uralla etenemistä vaikeuttavat ailahteleva älämäntyyli sekä mutkikkaat miessuhteet. Ohjaaja: Glenn Gordon Caron, USA 1997. Pääosissa: Jennifer Aniston, Jay Mohr, Kevin Bacon, Olympia Dukakis, Illeana Douglas, Kevin Dunn. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 48 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
The Affair (K16)
Kotona ja vieraissa. Kausi 1, 5/10. Suljettujen ovien takana lempi leiskuu, mutta kotirintamalla Alison ja Noah törmäävät kumpikin tahollaan uusiin ongelmiin. Athena, Alisonin tyttärestään etääntynyt äiti, ilmestyy yhtäkkiä maisemiin hämmentämään soppaa. Noahilla puolestaan on kädet täynnä tyttärensä Whitneyn oikkujen kanssa. Helen-vaimo jopa ehdottaa kotiin palaamista, mutta sehän ei sovi pettäjän pirtaan. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K16 (seksi).

Kello 24:00

00:05
Pukumiehet
Pallo hukassa. Vaikeuksien levitessä Hardman palkkaa Allison Holtin käsittelemään syytteitä firmaa vastaan, mutta Harveyn on vaikea pysytellä vain taustalla. Donna puolestaan ajautuu paniikkiin löydettyään kuittaamansa raskauttavan dokumentin vuosien takaa, mutta uskaltautuuko hän kertomaan asiasta Harveylle vai lentääkö paperi suoraan silppuriin? Nuori tennislahjakkuus haluaa ryhtyä ammattilaiseksi ja käydä tiellään seisovaa isäänsä vastaan, ja Harvey luovuttaa ohjat Mikelle. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaimot vaihtoon UK
Luksusta ja raakaa arkea. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
01:50
Yön AVA