UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 31.7.

21:00
The Private Lives of Pippa Lee
Pippa Lee on iäkkään kustannustoimittajan tunnollinen vaimo ja kahden aikuisen lapsen äiti. Pariskunta muuttaa uneliaaseen eläkeläisyhteisöön, kun kotiäidin rooliin parkkiintunut Pippa alkaa kärsiä merkillisistä oireista. Rankka menneisyys räiskyvällä 60-luvulla palaa pintaan, ja alkaa kamppailu sovinnaisuuden kahleita vastaan. Ohjaus: Rebecca Miller. USA 2009 (94'). Pääosissa Robin Wright, Alan Arkin, Winona Ryder ja Keanu Reeves. K12
22:55
The Affair (K16)
Tosirakkaus odottaa. Kausi 1, 9/10. Noahin ja Alisonin teerenpeli jatkuu, tällä kertaa New Yorkissa. Noah järjestelee jo heilalleen kaupunkikämppää ja puhuu yhteisestä tulevaisuudesta, mutta onko hänestä sittenkään jättämään vaimonsa ja rikkomaan perheensä, varsinkin kun yllättävä paljastus Whitney-tyttärestä saa Sollowayt tajuamaan avio-ongelmiensa vaikutuksen lapsiinsa. Syyllisyyden riivaama Alison käy syvällä ja saa tietää tyrmistyttävän totuuden Lockhartien kotitilasta. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K16 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Pahaa verta. Jessican ja Darbyn välistä yritysfuusiota aletaan purkaa, mutta vielä on aikaa viimeiselle valtataistelulle. Harvey ja Louis vetävät yhtä köyttä. Mike ja Rachel ottavat ison askelen, mutta onko se askel eteen- vai taaksepäin? Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaimot vaihtoon USA
Taylor / Brazenwood. Syrjäisen luomutilan äiti ja trendikkään perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä tehdään tilan töitä, toisessa ollaan muodikkaita. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:50
Yön AVA