UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 21.4.

18:00
Suurin pudottaja
Henkinen ylivoima. Vaa¿alla nähdään pettymyksiä ja onnea, mutta yksi pareista saa huomata että hyväkään tulos ei aina riitä.
19:00
Unelmien koti
Yli-innokas ideanikkari. James ja David haluavat vaihtaa asuinaluetta ja etsivät uutta kotia entisen epäkäytännöllisen asunnon tilalle. Kun mieleinen talo löytyy ja remontti alkaa, Davidista paljastuu yllättäen ihan uusi puoli.
20:00
Suurin pudottaja
Tiskin takana. Viikon aloittaa pieni haaste, jossa kilpailijat pääsevät näyttämään taitonsa Subway-ravintolassa. Yksi kilpailijoista kärsii koti-ikävästä.
20:30
Moderni perhe
Poikani Fulgencio. Jay ei innostu kuullessaan, että Glorian suvun perinteen mukaisesti heidän pitäisi nimetä poikansa Fulgencioksi. Lilyn sarkastisuus alkaa häiritä hänen isiään. Phil ihmettelee, miksi hänen lapsensa kääntyvät aina äitinsä puoleen ongelmiensa kanssa ja yrittää tarjota omia neuvojaan tilalle - huonolla menestyksellä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Grand Designs Australia
Terästä ja betonia Paynesvillessä. Eläkkeellä oleva insinööri Bernie Ryan ja hänen vaimonsa Ruth haluavat perheelleen talon keskelle Paynesvillen merenrantakaupungin teollisuusaluetta. Paikka sijaitsee Australian kaakkoisosassa. Bernie on hankkeen projektipäällikkö, rakentaja ja arkkitehti, mutta ennen kaikkea persoonallisuus - impulsiivinen, innovatiivinen cowboy. Hänellä on paljon keskeneräisiä projekteja, eikä uusi talo ole poikkeus. Rakennus valmistuu vähitellen, ja siitä tulee visionäärinsä näköinen. Se on kuin suuri, romuluinen teollisuusveistos täynnä päättymätöntä terästä ja taitavasti uuskäytettyä tavaraa. Pysäyttävä, rumankaunis industriaalityylinen koti. Kaikki ikkunatkin ovat eri kokoisia, ja laseja on hankittu sieltä täältä. Kruununa on katto-osa, joka levittää tasonsa ylös kuin perhonen siipensä. Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison.
22:00
Suurin pudottaja
Tiskin takana. Viikon aloittaa pieni haaste, jossa kilpailijat pääsevät näyttämään taitonsa Subway-ravintolassa. Yksi kilpailijoista kärsii koti-ikävästä.
22:30
Vastaparit
Osa 4. Kotiutuminen. Paluu kotiin pyörätuolissa ei ole helppoa. Ohto ja Roni selvittävät välejään. Maikku haluaa vauvan. K12 (seksi).
23:30
Kosto
Elvytys. Graysonien maineen elvyttääkseen Conrad palkkaa PR-velho Bizzyn (Ana Ortiz), jonka kaunainen Nolan tuntee vuosien takaa, ja on Emilyn vuoro avustaa Nolania tämän kostoiskussa, jonka pyörät kaksikko työntää pyörimään uuden tarinan keinoin. Jack treffailee Margaux'ta, mutta eteneekö suhde leskelle liian nopeasti? Kun pikkulinnut puolestaan sirkuttavat Victorialle Jackin uudesta heilasta, kääntyy hän Aidenin puoleen haluten tämän viekoittelevan tiensä Emilyn sänkyyn. Myös Charlotella on ässä hihassaan Danielin ja Emilyn erottamiseksi. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Yön AVA