UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 30.7.

17:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuori, Hirsimökin uusi ilme. Erkki on myymässä Haukivuoren mökkiään pitkän harkinnan jälkeen. Jo 30 vuotta omistetun järvenrantamökin sisä- ja ulkotilat kaipaavat ammattilaisen sisustussuunnittelijan kosketusta ennen kauppoja. Erkkiä saapuvat auttamaan Raisa Myyryläinen ja Sirpa Pesonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Vapun valtakunta
Sakari Kuosmanen ja Janne Niinimaa. Vapun valtakunta täyttyy maakuntien hurmaavasta miesenergiasta, kun suosikkijuontaja Vappu Pimiän kanssa kokkaamaan saapuvat muusikko Sakari Kuosmanen ja jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Luvassa on mehevää grillikylkeä ja sen seuraksi tulisia kastikkeita oululaisella ja savolaisella twistillä.
18:30
Saaristoruokaa
Villiyrttejä Porvoosta. Kausi 2, 3/10. Kun ravintolan nimi on Sicapelle, se täytyy lähteä kokemaan. Harri suuntaa Porvoon vanhaan kaupunkiin lounaalle ravintolaan, jossa hyödynnetään runsaasti villiyrttejä. Harri saa avukseen Sicapellen kokin poimimaan tuoreita yrttejä luonnosta. Saaristokeittiössä valmistetaan ankkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Meidän häät
Piia ja Mika - Uusioperheen yllätyshäät. Piia ja Mika haluavat yllättää kaikki menemällä naimisiin. Piialle tehdään muodonmuutos, Mika puolestaan kirjoittaa Tommy Tabermannin avustuksella romanttisen runon Piialle.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Henni ja Atte. Kausi 1, 6/12. Henni ja Atte juhlistavat kovia kokenutta rakkauttaan maalaisromanttisissa tunnelmissa. Häätanssin koreografia osoittautuu haastavaksi ja hääpaikka uhkaa jäädä pieneksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Ellinoora: Rakkauden kesä

Kello 21:00

21:00
The Girl
Tositapahtumiin perustuva elokuva seuraa Alfred Hitchockin ja Tippi Hedrenin myrskyisää suhdetta, joka saa alkunsa, kun vaaleisiin kaunottariin mieltynyt ohjaajanero valitsee Linnut-elokuvan pääosaan nuoren ja tuntemattoman Hedrenin. Ohjaajan kiinnostus näyttelijätärtä kohtaan ei ole pelkästään ammatillista, mutta Hedren torjuu Hitchcockin lähentelyt. Hedrenistä tulee avioliittoonsa tyytymättömälle Hitchcockille pakkomielle, ja kaksikon yhteistyö jatkuu elokuvassa Marnie - vaarallisella tiellä. Hitchcockia esittävä Toby Jones oli roolisuorituksestaan ehdolla Golden Globe ja Emmy -palkintojen saajaksi. Ohjaus: Julian Jarrold, Iso-Britannia 2012 (91'). Pääosissa Sienna Miller, Toby Jones, Imelda Staunton ja Penelope Wilton. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Kardashianit
Mutkien kautta matkaan. Kausi 8, 8/21. Kardashianit ovat lähdössä lomalle Kreikkaan, mutta yhtä perheenjäsentä ei ole kutsuttu mukaan. Kourtneyn yllätysjuhlat uhkaavat mennä pieleen. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Jane the Virgin
27. luku. Kausi 2, 5/22. Jane ei tiedä, miten kertoisi Rafaelille valinneensa Michaelin. Petran ja Milosin häät lähestyvät, ja hotellille saapuu myös häiden pääesiintyjä, joka onkin Rogelion vanha tuttu. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:50
Mentalist
Päätepysäkki. Kun bussipysäkillä räjähtää pommi, tutkijoiden on selvitettävä, oliko kyseessä murha vai terrori-isku. Tutkimusten edetessä tiimi joutuu perehtymään uudelleen vanhaan murhatapaukseen, josta tuomittu mies on pian teloitusvuorossa. Viruuko vankilassa syytön mies? Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa viranomaisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Yön AVA