UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 26.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Neljä huonetta
Roskalavalta löytynyt Banksy. Tänään diilereille tarjotaan mm. tulipalosta selvinnyttä antiikkipulloa, keskiaikaista turnajaiskypärää, näyttelijä Alec Guinnessin hattua, Muhammad Ali -julisteita sekä Banksyn katutaidetyötä, joka on aikoinaan pelastettu roskalavalta mutta voi olla nykyään todella arvokas.
10:25
Neljä huonetta
St Paulin katedraalin kerubit. Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat.
11:25
Jamie Oliverin kotona
Munat. Tässä jaksossa Jamie valmistaa erilaisia ruokia omien kanojensa munista. Heti ensimmäiseksi syntyy herkullinen aamiainen kananmunaan kastetuista teeleivistä ja pekonista. Jamie näyttää myös, kuinka helposti ja nopeasti syntyy kotitekoinen pasta, eikä valkoinen juustokastike ole sen monimutkaisempi tapaus. Jälkiruoaksi on marenkia, päärynöitä ja suklaakastiketta. Yksinkertaiseen mutta ylelliseen munakassalaattiin tulee puolestaan ilmakuivattua naudanlihaa, fenkolia ja tryffeliöljyä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
11:50
OC:n täydelliset naiset
Kirurgin veitsen alla. Vicki suree tyttärensä syöpäepäilyä. Brianan leikkaus sujuu hyvin, mutta hänen tilanteensa ei näytä kovin valoisalta. Alexisin nenäleikkauksessa ilmenee yllätyksiä. Heather laittaa ravintolasuunnitelmiinsa vauhtia jututtamalla tuttua ravintoloitsijaa. Gretchen kutsutaan mukaan Pussycat Dolls -tanssiryhmään, mutta hän ei ole vakuuttunut omista kyvyistään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Orange Countyn ylellistä elämää viettävistä naisista.

Kello 12:00

12:45
OC:n täydelliset naiset
Rapatessa roiskuu. Tamra kutsuu naiset puolisoineen mutajuoksuun, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kilpailun tuoksinassa yksi joukkueen jäsen murtaa sormensa, ja toiselta nyrjähtää nilkka. Vickin tytär Briana saa kuulla koepalan tuloksen, ja Alexis toipuu nenäleikkauksesta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Orange Countyn ylellistä elämää viettävistä naisista.
13:40
OC:n täydelliset naiset
Samppiskeilailua. Heather kutsuu OC:n naiset miehineen viettämään rattoisaa iltaa keilailun ja samppanjan parissa. Alkoholin noustessa päähän naisten välit kuitenkin kiristyvät entisestään. Paikalle eivät saavu Tamra ja Alexis, jotka toipuvat omilla tahoillaan kauneusleikkauksistaan.
14:35
OC:n täydelliset naiset
Luksusretkeilyä. Alexis järjestää naisille luksusretken Santa Barbaraan. Joidenkin mielestä retki on kaikkea muuta kuin luksusta, koska ruoka täytyy valmistaa itse, ötökät kiusaavat ja leiriin ilmestyy epämiellyttävä yllätysvieras. Gretchenin ääni on yhä käheä, ja Pussycat Dollsin keikka on vaakalaudalla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Orange Countyn ylellistä elämää viettävistä naisista.
15:35
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:50
Lily Cole taiteen parissa
Tacita Dean. Berliinissä asuva brittiläinen visuaalitaiteilija Tacita Dean haluaa käyttää 16 millin filmiä eikä digitaalista kuvaa kuten monet ohjaajat, ja näyttää miten hän kuvaa selluloidifilmille. Ohjelmassa esiintyvät myös toimittaja Germaine Greer ja kirjailija Marina Warner. Brittiläinen asiaohjelma.
16:50
Face
Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
17:50
Muodin huipulle
Tehtävä 7: Tee ilmastointiteipistä tanssiaismekko!. Tehtävänä on luoda ilmastointiteippinen juhlamekko teinitanssiaisia varten. Materiaalia on kaikkivoipaisesta jeesusteipistä aina kultamaisesti kimaltavaan juhlateippiin - ja se kaikki tarvitsee mielikuvitusta, estetiikantajua ja kykyä leikkiä. Aikaa on yksi päivä, so work work work work! Lukiolaisten omat arvosteluäänet vaikuttavat lopullisiin pisteisiin 20 prosentin verran. Project Runway -tuomareiden mielipiteitä: "Kerrassaan upea, varsinkin takaosa. Hieno vetoketju. En ihmettele, että siitä tuli teinien puolella hitti. Great! Tanssiaisten kaunotar. Miksi suunnittelit pitkän mekon? Miksi niin rouvamainen look?" Ja lisää: "Te kaksi tramppaatte sankaritasolta nollaan. Ihana alushame. Wow! Tuo kummallisuus toimii." Saksasta, Euroopasta kotoisin oleva Heidi kertoo, ettei tiedä Yhdysvaltain koulutanssiaiskulttuurista mitään, mutta haluaisi kyllä tietää. Käy myös ilmi, ettei Nina Garciakaan ole koskaan kokenut amerikkalaisia prom-tanssiaisia. Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: muotisuunnittelija Chris Benz. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja.

Kello 18:00

18:45
Koko Britannia leipoo
Leivonnaiset. Tässä jaksossa kilpailijat leipovat leivonnaisia voitaikinasta sekä moussekakkua. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.
19:55
Esittelyssä: Iholla
20:00
Maajussille morsian
Ihastusta on ilmassa, kun maajussien ja puolisoehdokkaiden kahdenkeskiset treffit jatkuvat. Löytyykö puolisoehdokkaista uusia puolia ja vahvistuvatko tunteet entisestään? Tunteet ovat pinnassa myös tiloilla, kun kotiin jäävien ehdokkaiden työt eivät suju suunnitelmien mukaisesti.

Kello 21:00

21:00
Meidän häät
Anna-Maria ja Tomi - Rakkautta ja ristiriitoja. Anna-Maria ja Tomi haluavat perinteiset, romanttiset häät. Morsiamelle ja sulhaselle etsitään hääpuvut ja hääpaikka koristellaan kukin. Vappu Pimiä opastaa parin ystäviä polttareiden järjestämisessä. Uusinta.
22:00
Frendit
Teenlehdet. Rachel keksii verukkeen saadakseen Joeyn ulos piilostaan. Ennusmerkit kertovat Phoeben tapaavan unelmiensa miehen. - Vieraina Alec Baldwin ja Bonnie Somerville. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Maljapuhe. Gellerit juhlivat hääpäiväänsä, ja Monica haluaa pitää maljapuheen, joka kirvoittaisi kaikkien kyyneleet. - Vieraina Alec Baldwin, Elliot Gould ja Christina Pickles. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Frendit
Kokkikoulu. Saatuaan huonot ravintola-arvostelut Monica päättää mennä kokkikouluun ja saa seuraa sinne. Ross onnistuu tekemään Rachelin mustasukkaiseksi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Pariterapiaa radioaalloilla
Orgasmiongelmia. Orgasmin saaminen yhdynnässä voi etenkin naisille olla vaikeaa, mutta sen teeskentelemisestä voi tulla kierre. Orgasmien lisäksi puheenaiheena ovat pahimmat halun sammuttajat. Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.

Kello 24:00

00:30
Miamin täydelliset naiset
Haudataanko sotakirveet?. Tyttöystäväänsä vältellyt Romain suostuu viimein keskustelemaan Joannan alkoholinkäytöstä ja asettaa ehdot suhteen jatkamiselle. Muutto toimistosta nostaa Anan tunteet pintaan, ja kyyneleitä vuodattaa myös Lea, jonka parhaan ystävän viimeiset päivät ovat käsillä. Lisa avautuu Karentille lapsettomuudestaan. Alexia kutsuu leidit kotiinsa ratkomaan jännitteitä, mutta ovatko erimielisyydet ja Karentin herättämä nyrpeys juurtuneet liian syvään? Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
01:30
Yön AVA