UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 30.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Perunat. Jamie korjaa kasvimaansa perunasatoa sekä opettaa perunoiden istutusta ja pussiperunoiden kasvatusta. Uusista perunoista hän valmistaa täydellisen perunasalaatin, herkullisen kanaruoan ja espanjalaisen munakkaan puulämmitteisessä uunissa.
10:00
Brad stailaa
Kiirettä pitää. Brad stailaa Kate Spade New Yorkin kevättä ja kesää 2013. New Yorkin muotiviikko lähestyy ja vielä pitäisi järjestää aikaa Minka Kellylle.
10:30
Brad stailaa
New Yorkin muotiviikko. New Yorkin muotiviikko pitää Bradin kiireisenä, mutta myös supermalli Petra Nemcova kaipaa pikaista apua. Assistentin töppäily aiheuttaa lisäharmia.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Perheväkivallan jäljet. Francine sai pahoja palovammoja, kun hänen ex-poikaystävänsä sytytti talon palamaan. Ohjelmassa keskustellaan perheväkivallasta ja nähdään, onko Francinen arville tehtävissä mitään. Tällä kertaa testiin pääsee sovellus, joka kertoo oikean kuppikoon valokuvan perusteella. Travis kokeilee liikkeitä, joilla rakkauselämä kohentuu. Entä mitä mieltä lääkärit ovat miehille suunnatuista kosteyspyyhkeistä? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaiset käsittelevät vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Ruokavaliot kuntoon Los Angelesissa . Sarja jatkuu uusin, 2. tuotantokauden jaksoin! Huippukokki Jamie Oliver jatkaa taistoaan parempien ruokailutottumusten puolesta. Tällä kertaa hän vie terveellisemmän ruokavalion sanomaa Los Angelesiin. Vastustus Jamien ruokaoppeja vastaan on kuitenkin sinnikästä. Saako Jamie toteutettua kunnianhimoiset tavoitteensa muokata lasten ja nuorten ruokavalioita terveellisemmäksi?
14:00
Löytäjät
Parveke. Kausi 2, 9/10. Löytäjät Tea-Mariia ja Uolevi etsivät Säteen jättiparvekkeelle kalusteita. Uuden talon miltei pienen yksiön kokoinen parveke tarvitsee hyvän kokonaisuuden. Säde toivoo rentoutumispaikkaa, jossa voisi pelata aikuisseurassa lautapelejä ja toisaalta taaperolle omaa toimintaa. Kokonaisuutta käytettynä netistä etsiessään Uolevi joutuu leuanvetokisaan ja Tea löytää roskalavan kaunottaren. Kumpi kokonaisuus mahtaa miellyttää Sädettä enemmän? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Muodin huipulle
Tehtävä 11: Tee fotogeneettinen kevätvaate!. Tehtävän toimeksianto tapahtuu The Hearst Towerissa Manhattanilla. Näyttävä, kivijalkainen lasitorni on useiden lehtitoimitusten, kuten Marie Clairen koti. Muotijohtaja Nina Garcia kertoo: "Haluan lehtemme toukokuun 2013 numeroon editoriaalivaatteen. Voittaja-asu valokuvataan näyttelijä Jordana Brewsterin yllä. Se ei saa olla punainen-matto -look, ei T-paita eikä pitkät housut. Värien, muotojen ja kokonaisuuden tulee olla rohkeita." Tim Gunn lisää, että nyt ei ajatella "what's now", vaan "what's next". Kilpailijoiden avuksi ilmestyy kaudella jo aikaisemmin pudonneita kollegoja. Tiimien arpomisessa syntyy yksi ongelmainen työskentelypari. Onko se epäonnea vai käsikirjoittajien draamantajua? Juryn sanoja catwalkin jälkeen: "Hapsukas telttamekko ei ehkä toimi Jordanan upealla vartalolla. Housuhame on editoriaalinen. Arkkitehtoninen ja seksikäs. Tuo näyttää vähän pääsiäiseltä, kukkalähetysfirmalta. Annoit Ninalle, mitä Nina halusi." Seuraavassa jaksossa selviää, mitä tapahtuu kilpailijalle, joka ei antanut Ninalle, mitä Nina halusi. Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: näyttelijä Jordana Brewster. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Terve aamu
Makuja ja elämää.
16:00
Kardashianit
Kimin tupaantuliaiset. Kausi 5, 1/12. Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
16:30
Kardashianit
Sokkotreffit. Kausi 5, 2/12. Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
17:00
Lemmen viemää
Tappajan tähtäimessä. Sebastianin tarkoitus on pelastaa Julia, mutta tämä ei usko miehen puheista sanaakaan. Hän yrittää saada Patrizialta uuden tunnustuksen, mutta nauhoitusyritys epäonnistuu. Lopulta Patrizia saa tarpeekseen Sebastianista ja tilaisuus tekee hänestä asevarkaan. Pelastaakseen henkensä Sebastian tekee yllättävän liikkeen. Michael ja Natascha innostuvat Andrén löytämästä musiikkituottajasta, mutta leuat loksahtavat, kun heille selviää, kuka tämä on. Alfons saa peitettyä Jonaksen jäljet, mutta hän ei tee sitä mielellään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Elixir Fitness & Sport
Unelmia ja toimistohommia. Kausi 2, 20/20. Unelmia ja toimistohommia. Streetworkoutin mestarit pistävät Else Lautalan ja Lauri Kaliman kovan haasteen eteen Unelmien liikuntapäivän sporttipuistossa. IT-alan ammattilaiset kehittävät ketterästi koodia ja työhyvinvointia. Seinäjoen asuntomessuille nousee aktiivisen ihmisen unelmakoti. Kotimaisten kompressiotuotteiden kehittäminen lähti liikkeelle nollapisteestä. Else tekee Laurin haaveista totta ja pyörälenkillä tietokone piirtää kartalle kauniin symbolin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Elixir Life
Kesälomaa kohti. Kausi 2, 20/20. Kesälomaa kohti. Elixir tutkii kesäloman viettotapoja Savossa, hirsimökissä ja liikkuvassa kesäkodissa. Kauden parhaissa paloissa Tommi Evilä ja Joanna Kuvaja temppuilevat pyörän päällä Leppävirralla. Kuopiossa he saavat alleen pyörivät parrut. Kallaveden rannalla sijaitsevassa kylpylässä Heidi Sohlberg kylpee mudassa ja koko joukko nauttii mainioita kesäherkkuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Remontilla rahoiksi
Kisa alkaa!. Kausi 6, 1/67. Tällä kertaa luvassa on kaikkien aikojen haastavin kisa, jossa kilpailijoiden pitää muuttaa ränsistynyt hotelli Melbournen keskustassa viideksi luksusasunnoksi. Jokaiseen kerrokseen tulee yksi, huikean suuri asunto, ja katolle tehdään yhteisvoimin vehreä kattoterassi. Erittäin tiukka aikataulu laittaa kilpailijat tiukille. Rankka kilpailu voi alkaa! Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Intohimoista ekorakentamista. Sue ja Martin kunnostavat kahdesta vanhasta navetasta itselleen unelmakotia. Tarkoituksena on rakentaa mahdollisimman ekologisesti ja toteuttaa projekti kahdeksassa kuukaudessa. Pariskunta ei halua suunnitella projektia liikaa etukäteen, vaan antaa ideoiden virrata töiden edetessä. Onnistuvatko he yhdistämään hataran etukäteissuunnittelun pikaiseen aikatauluun? Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Äiti Armenia. Kausi 10, 14/17. Khloé ja Kim matkaavat Armeniaan tutustumaan sukujuuriinsa. He vierailevat kansanmurhan muistomerkillä ja sukunsa vanhassa talossa. Kim yllättää Khloén ja äitinsä iloisilla uutisilla. Kourtney haluaa selvittää, miksi Kylie on niin etäinen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Suurkaupungin terapeuttiset teerenpelit. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Timantteja siellä ja täällä. Kausi 6, 16/24. Leidit saavat kutsun Camillen kotiin hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa on tarjolla timanttikoruja. Näitä koruja ostaakseen pitää avata kukkaronnyörejä reippaasti. Lisa Rinna ripittää lyhyttukkaista Yolandaa, mutta tämä näpäyttääkin kertomalla, ketkä häntä ovat tukeneet sairastamisen aikana. Lisa ja Ken järjestävät mielenosoituksen Kiinassa pidettävää jokavuotista koirienlahtausfestivaalia vastaan. Yolanda taas tekee borrelioosia tunnetuksi New Yorkin gaalassa. Kathryn saa vihdoin apua heikentyneeseen kuuloonsa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
The Affair (K16)
Myrskyn silmä. Kausi 2, 9/12. Alisonin laskettuun aikaan on vielä viisi viikkoa, mutta hän joutuu silti sairaalaan supistusten takia. Noahia ei kuitenkaan näy mailla eikä halmeilla, koska hän käy neuvotteluja elokuvasta, joka perustuisi hänen kirjaansa. Helen tutustuu Martinin leikanneeseen tohtori Ullahiin. Cole viettää viimeisiä hetkiä kaupatussa talossa Luisan kanssa. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (päihteet, seksi).

Kello 24:00

00:45
Suomen ihanimmat häät
Ksenia ja Vitali. Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:45
Remontilla rahoiksi
Kisa alkaa!. Kausi 6, 1/67. Tällä kertaa luvassa on kaikkien aikojen haastavin kisa, jossa kilpailijoiden pitää muuttaa ränsistynyt hotelli Melbournen keskustassa viideksi luksusasunnoksi. Jokaiseen kerrokseen tulee yksi, huikean suuri asunto, ja katolle tehdään yhteisvoimin vehreä kattoterassi. Erittäin tiukka aikataulu laittaa kilpailijat tiukille. Rankka kilpailu voi alkaa! Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
02:45
Yön AVA