UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 25.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Kotien kermaa. Kausi 11, 3/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams tutustuu taloon, jota omistaja luonnehtii Odensen upeimmaksi. New Yorkissa Bettina Shriver esittelee malli Malena Belafontelle hulppean asunnon, josta avautuu näköala Central Parkiin. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Ensivaikutelmia. Fredrik, Per-Olov, Johanna ja Pär-Ola tapaavat puolisoehdokkaansa ensi kertaa ja pääsevät heidän kanssaan viiden minuutin pikatreffeille. Millaisia ensivaikutelmia syntyy puolin ja toisin? Hermostunut Fredrik kamppailee keksiäkseen jotain sanottavaa oudossa tilanteessa, kun taas Johannalla on jämpti kysymysliuska valmiina vaimoehdokkaita varten. Muiden maajussien vaiheita voi seurata osoitteessa www.tv4.se/bonde-söker-fru/artiklar (2011). Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Emoji-jupakka. Oikeuteen on joutunut 12-vuotias tyttö, joka käytti uhkaavia emojeita viesteissään. Viiden lapsen äiti valehteli sairastavansa syöpää, ja häntäkin uhkaa vankilatuomio. Vartalostaan epävarman Jenniferin tarina jatkuu, ja näemme kauneusleikkausten ja elämäntapamuutosten tulokset. Entä millainen on lentokoneiden uusi itsepuhdistuva vessa? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamien superruokaa
Munia ja vuohenjuustoa. Kausi 1, 1/6. Jamie käy Costa Ricassa ja Kreikassa selvittämässä paikallisten superruokia. Aamupalalla tarjotaan marjataskuja, lounaaksi on kurpitsadalia ja paistettua munaa ja päivälliseksi pihviä fetan ja yrttisen riisitabboulehin kera sekä pikkupääkampelaa oliivikastikkeen, kesäkurpitsan ja uusien perunoiden kanssa. Nesteytyksestä pitää huolen vesimeloni-basilikavesi. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pitkäkin voi olla muodikas. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia naisia Kristianstadin kaduilla. Muodonmuutokseen valitaan mm. Clary, joka on vasta toipunut väkivaltaisesta suhteesta. Lindan on vaikea löytää kaupoista sopivia vaatteita pituutensa takia. Entinen punkkari Emma haluaisi pukeutumiseensa hiukan särmää äitityylin sijaan. Huppareihin pukeutuva Marie kaipaa naisellisempaa tyyliä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Muodin huipulle
Valitse vapaasti!. Kausi 12, 5/15. Vuorossa on kaikkien inhoama ryhmätehtävä. Helpotusta kolmen hengen tiimeissä toimimiseen tuovat uuden Lexus-autot, jotka ryhmät saavat käyttöönsä. Tehtävänä on luoda kolmen asun luksusmallisto, jonka materiaalit tulee valita kahdesta eri kaupasta. Epätavalliset ainekset luomuksiin saa valita vintage-tapetteja myyvästä putiikista, kodintavaroita ja juhlatuotteita myyvästä liikkeestä sekä ruokakaupasta. Kesken kaiken Sandro tekee yllätysvisiitin muiden luo. Yksi ryhmistä saa tuomaristolta murskakritiikkiä. Jakson vierailevana tuomarina on amerikkalaistähtien parhaimmistoa stailaava vaatesuunnittelija June Ambrose. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Kardashianit
Isä, kuuletko?. Kausi 8, 4/21. Kardashianit yrittävät saada Brucen uskomaan, että hänen kuulonsa on heikentynyt. Scott joutuu kohtaamaan epämiellyttäviä asioita. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Kuka hän on?. Sebastian ei saa järvellä kohtaamaansa vaaleaverikköä mielestään. Nainen katosi paikalta, mutta Sebastian löysi hänen viulunsa jousen. Kuka on tämä nainen? Werner on kiukkuinen, kun Poppy meni paljastamaan hänen suhmurointinsa. Poppy lupaa tehdä mitä vain virheensä korjaamiseksi. Wegenerin sisarusten oikeudenkäynnissä on tuomion aika. Nils yrittää vihdoin kertoa Normanille totuuden. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Perinteikäs pubi. Martynin siskon pubin remontti kokee vastoinkäymisen toisensa jälkeen. Valmistuuko sisustus ajoissa ennen avajaisia? Kathryn jatkaa yhteistyötään Lindsay Lohanin kanssa, mutta auto-onnettomuus sotkee suunnitelmat. Mary sisustaa vaihteeksi omaa kotiaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet. Sarja päättyy.
19:00
Remontilla rahoiksi
Viimeinen näyttö. Kausi 6, 41/67. Kaikki tekevät työtä viimeisenä yönä aamuun asti. Kaksoset hiovat öljyn katosta ja maalaavat seinät kolmannen kerran. Keith yrittää helpottaa taakkaa ja tuo kaikille hampurilaisia. Jarrod öljyää tekemäänsä kaappia 20 minuuttia ennen tuomarien saapumista. Mattin ja Kimin Austin Powers-takka saa tuomarit ihastumaan. Johnnon ja Trixien epäonneksi tuomarit eivät pidä heidän tyylistään. Madi, Bec ja George epäilevät, että Matt ja Kim kiertävät sääntöjä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 8/10. Yhteinen kesä Suomessa on tullut päätökseen. Kaikkien odottama ja pelkäämä päivä on koittanut, sillä Jessen, Erickin ja Tomin on tehtävä päätös ketkä naisista lähtevät Amerikkaan heidän kanssaan. Erityisesti Jessen valinta on äärimmäisen vaikea ja sydäntä särkevä.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Kissa pöydälle. Kausi 11, 5/13. Lamarista eronnut Khloé matkustaa Kendallin ja Coreyn kanssa Meksikoon tutustumaan isojen kissojen pelastusjärjestöön. Kris pitää yhteyttä Lamariin ja saa osakseen lastensa vihat. Kylie täyttää 18 ja esiintyy ensi kertaa bileissä Kanadassa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Seksiä metsän kohdussa. Kausi 4, 9/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K12 (seksi).
22:35
Kardashianit muodin pyörteissä
Paluu ratsaille. Kausi 1, 7/10. Lapsena viimeksi ratsastanut Khloé aloittaa harrastuksen uudelleen, ja Kourtney ja Scott lyövät vetoa siitä, kuinka kauan naisen innostus kestää. Vedon seurauksena myös Scott päätyy hevosen selkään. Kris tekee salaa tarjouksen asunnosta, josta myös Kim on kiinnostunut. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Auringonnousu. Kaksi autollista rakkaita ystävyksiä lähtee yhteiselle millennium-lomalle, eikä mihinkään mökkiin vaan oikeaan linnaan. Yhteisen ilonpidon lomassa kukin heistä mietiskelee oman tulevaisuutensa vaihtoehtoja. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale. K12

Kello 24:00

00:40
Remontilla rahoiksi
Viimeinen näyttö. Kausi 6, 41/67. Kaikki tekevät työtä viimeisenä yönä aamuun asti. Kaksoset hiovat öljyn katosta ja maalaavat seinät kolmannen kerran. Keith yrittää helpottaa taakkaa ja tuo kaikille hampurilaisia. Jarrod öljyää tekemäänsä kaappia 20 minuuttia ennen tuomarien saapumista. Mattin ja Kimin Austin Powers-takka saa tuomarit ihastumaan. Johnnon ja Trixien epäonneksi tuomarit eivät pidä heidän tyylistään. Madi, Bec ja George epäilevät, että Matt ja Kim kiertävät sääntöjä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:40
Vallan linnake
Yksityisyyden rajat. Kausi 2, 9/10. Birgitte tuntee syyllisyyttä Lauran sairauden pahenemisesta ja päättää siirtää tytön yksityissairaalaan hoidettavaksi. Media ei tunnu kunnioittavan yksityisyyden rajoja, ja Birgitte tekee lopulta yllättävän ratkaisun. Katrine pelkää suhteen Kasperiin vaarantavan hänen uransa. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (ahdistus).
02:55
Yön AVA