UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 26.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Farm Kings
Sato vaarassa. Perhe on huolissaan sadosta, sillä sadetta ei ole saatu kolmeen viikkoon ja kuumuus on paahtava. Maissi alkaa näivettyä ja kasteluun käytetty lampi kuivua, joten tilanne on vakava. Maatilatorillakin kauppa käy nihkeästi. Veljekset helpottavat stressiä painimalla, pelaamalla korttia ja viettämällä aikaa yhdessä. Lisa-äiti keskittyy puutarhaharrastukseensa, mutta kuivuus uhkaa myös hänen kauniita kukkaistutuksiaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 4/10.
10:30
Koko Suomi leipoo
Jakso 3. Leivokset. Trendileivonnaiset. On aika astua aallon harjalle, kun vuorossa on tehdä tämän hetken trendikkäimpiä leivoksia. Luvassa on hikeä, itkua ja naurua kymmenen käsiparin näperrellessä haastavia macaronseja sekä loihtiessa suussa sulavan kuppikakkulajitelman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Hansin grillibileet
Hansin grillibileissä on teemana kaikkein haastavin yleisö kokille eli lapset. Hansin apuna on tällä kertaa neljä tuttua äitiä, kolme lasta ja yksi koira. Äidit grillipihdeissä ovat Mari Sainio, Johanna Nurmimaa, Karita Tykkä ja Joanna Kuvaja. Grillin äärellä valmistuvat niin lapsia kuin aikuisiakin miellyttävät klassikot: perunasalaatti, hodarit ja letut, kaikki hieman tuunatumpina versioina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Keidas
Jakso 3. Hyväntekeväisyyttä Arman Alizadin kanssa.. Maria tekee Erottajan pelastusaseman katolle viherkeitaan Armanin kanssa. Palomiesten kattoterassi on jäänyt täysin laittamatta. Maria ja Arman haluavat kiittää palomiehiä tärkeästä työstä rakentamalla näille pienpuutarhan terassille. Puutarhajuhlat keskeyttää asemalle yllättäen tuleva hälytys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Fitness New York
Löysät pois. Kausi 1, jakso 2/8. Fitnesskisoihin valmistautuva Lena saa Courtneyn promootiokuviinsa, mutta suostuvatko Noah ja Joe niihin mukaan? Layla ärsyttää poikaystäväänsä, ja Holly puolestaan yrittää päästä treffeille. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan ihmisten kiireistä ja fyysisesti rankkaa arkea New Yorkissa.
14:00
Kardashianit: Dash Dolls
Valkoisia valheita. Kausi 1, 2/8. Durranin poikaystävä Shalom yllättää kullanmurunsa pinkillä Bentleyllä, jonka lahjastaan liikuttunut kaunotar kauhukseen kolaroi. Stephanie puolestaan murehtii poikaystävänsä vieroitushoidon onnistumista. Malika ja Khadijah setvivät alastonkuvauksissa syntynyttä riitaansa. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Kenen joukoissa seisot?. Kausi 1, 2/10. Kourtney järjestää Scottille ja Khloélle porttikiellon kesäasunnolle. Khloé yrittää keksiä Scottille tervehenkistä puuhaa ja vie tämän pelaamaan tennistä. Kourtney syyttää Khloéta Scottin puolelle asettumisesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Kardashianit
Viimeinen pisara. Kausi 10, 17/17. Kourtney joutuu tekemään vaikean ratkaisun, kun Scott riehaantuu jälleen ryyppyreissullaan. Khloé päättää keskustella Caitlynin kanssa kasvotusten ja korjata tulehtuneet välit. Kris myöntää viihtyvänsä hyvin Coreyn seurassa, joten Khloé ja Malika päättävät ottaa miehen puhutteluun. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Pientä pintaremonttia
Käytännöllisyyttä kahteen kerrokseen. Syyskauden päätösjaksossa Jaana, Niina ja Sebastian saavat pohdittavakseen miten kaksikerroksisen kerrostalohuoneiston tilat saataisiin käytännöllisempään käyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Mira ja miljoonakodit
Mira on todella haastavan tehtävän edessä kun hän saa myytäväksi jo lähes kymmenen vuotta myynnissä olleen valtavan huvilan Kulosaaresta. Kunnianhimoinen Mira tarttuu välittömästi toimeen ja aikoo onnistua siinä, missä kukaan muu kiinteistövälittäjä ei ole aiemmin onnistunut. Miran uusi assistentti Marcus saapuu Suomeen, mutta sulavasanainen komistus ei onnistu heti vakuuttamaan Miraa ammattitaidollaan. Marcuksen osaaminen joutuu kuitenkin välittömästi testiin, kun Mira laittaa hänet suuren haasteen eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 3/10. Kaija on talouspäällikkö, joka on ulkonäöllisesti jämähtänyt määrittelemättömälle aikakaudelle. Kaijan vaatekaapista löytyy todellisia aarteita vuosikymmenien takaa, sillä hänen mottonsa on, että" mitään ei kannata heittää pois sillä kohta ne ovat taas muodissa". Kaija itse on kuitenkin kaikkea muuta kuin muodissa, sillä hän pukeutuu aina samoihin vaatteisiin; huppariin, tummiin housuihin ja lenkkikenkiin. Vaatekaapissa kyllä olisi vaatteita, mutta ne ovat vain saaneet pölyttyä rauhassa. Vanhojen huppareiden aikakausi on nyt ohi ja Kaijan on aika alkaa käyttää kaikkia ihania vaatteita, joita hänen kaappinsa ovat pullollaan. Kaija haaveilee saavansa edes joskus ihailevia katseita osakseen - ja niitä hän tulee todellakin saamaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Jane the Virgin
23. luku. Kausi 2, 1/22. Michael saa tietää, kuka on vienyt vastasyntyneen Mateon ja miten pojan saisi takaisin. Hän lähtee yhdessä Rafaelin ja Janen kanssa hakemaan vauvaa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Muutto. Esikoistaan odottavat Alex ja Anna muuttavat Alexin lapsuudenkotiin, josta Alexin äiti ei olekaan irrottanut otettaan. Alexilla on vaikeuksia miellyttää sekä äitiään että avovaimoaan, ja ilta-auringon tavoittelu johtaa ongelmiin naapurin kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Solsidan
Onko se minun?. Alex epäilee, että Anna on pettänyt häntä kuvausmatkalla, eikä usko olevansa lapsen isä. Äitiytensä kanssa kipuilevasta Mickanista Fredden grillaus on saanut väärinkäytön piirteitä. K7 (seksi, ahdistus).
22:00
Nymfit
Jakso 9. Kultainen Häkki. Erik kidnappaa Didin ja vie hänet Norjan vuorille metsästysmajaan, jonka Erik on muuttanut "kultaiseksi häkiksi". Erik luottaa siihen, että nuori nymfi tulee järkiinsä ja jättää Katin, Nadian ja Samuelin, jos saa kuulla totuuden hänestä ja legendasta. Kati ei jätä kiveäkään kääntämättä löytääkseen Didin, mutta hänen paras apunsa Nadia on matkustanut Nimesiin hoitamaan satyyrien klaaneista karanneita nymfejä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:00
Kardashianit
Peruukilla pakoon. Kausi 7, 3/19. Kim yrittää paeta avioerokriisejään leikkimällä peruukkien kanssa. Liian kiireinen Kris alkaa jättää perheensä huomiotta. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Mentalist
Ajojahti. Lisbon huolestuu huomatessaan, että Jane tuntuu luovuttaneen taistelun Red Johnia vastaan. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun pakomatkalla oleva Red John ottaa yhteyttä Janeen. Koska Lisbonin koko tiimi on pidätetty virantoimituksesta, Janen on otettava melkoinen riski lähtiessään Red Johnin perään... Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Yön AVA