UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 2.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Neljä paistia. Jamie kokkaa Borough Marketin myyjille italialaiseen tapaan erilaisia paisteja: yrttiseoksilla maustettua porsaan lapaa, naudankylkeä, kanaa ja ankkaa. Paistien lisukkeena tarjotaan peruna-sipulikakkua ja jälkiruoaksi sitruunavanukasta. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
XOX Betsey Johnson
Toisen leivissä. Betsey Johnsonin yritys meni finanssikriisin iskiessä konkurssiin, ja nyt Betsey työskentelee megaluokan jalkinebisneksen omistajan Steve Maddenin suojissa saadakseen tuotemerkkinsä uudelleen markkinoille. Lulu pyrkii esiin äitinsä varjosta rakentamalla omaa mallistoa. Amerikkalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Kevyet eväät. Lääkärit testaavat, ovatko kevytjuomilla lantratut drinkit promillepommeja. Entä onko koolla merkitystä kondomiostoksilla? Saamme myös tietää, miten vatsan turvotuksesta päästään lopullisesti eroon. Keskustelua käydään myös eturauhastutkimuksista ja vankien terveydenhuollosta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.
13:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Marmoria ja kiiltonahkaa. Toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa Martyn matkaa New Yorkiin luodakseen ystävänsä asuntoon rohkean ruokasalin. Moni ei uskaltaisi ottaa kotiinsa kiiltonahkaisia verhoja ja kirkkaanpunaisia seiniä, mutta Jimmy Choon perustaja Tamara Mellon on toista maata ja toivottaa Martynin villit näkemykset tervetulleiksi. Mutta kuinka reilusti yli tonnin painoinen marmorinen ruokapöytä saadaan Tamaran kotiin viidenteen kerrokseen? Kathryn vie taloudenhoitajansa Jacquelinen viininmaistelumatkalle. Vierashuoneiden uudistuksen tehtäväkseen saanut Mary yrittää olla menettämättä hermojaan, kun hänen asiakkaansa kyselee sisustusneuvoja koiraltaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
14:00
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Muodin huipulle
Tehtävä 7: Tee ilmastointiteipistä tanssiaismekko!. Tehtävänä on luoda ilmastointiteippinen juhlamekko teinitanssiaisia varten. Materiaalia on kaikkivoipaisesta jeesusteipistä aina kultamaisesti kimaltavaan juhlateippiin - ja se kaikki tarvitsee mielikuvitusta, estetiikantajua ja kykyä leikkiä. Aikaa on yksi päivä, so work work work work! Lukiolaisten omat arvosteluäänet vaikuttavat lopullisiin pisteisiin 20 prosentin verran. Project Runway -tuomareiden mielipiteitä: "Kerrassaan upea, varsinkin takaosa. Hieno vetoketju. En ihmettele, että siitä tuli teinien puolella hitti. Great! Tanssiaisten kaunotar. Miksi suunnittelit pitkän mekon? Miksi niin rouvamainen look?" Ja lisää: "Te kaksi tramppaatte sankaritasolta nollaan. Ihana alushame. Wow! Tuo kummallisuus toimii." Saksasta, Euroopasta kotoisin oleva Heidi kertoo, ettei tiedä Yhdysvaltain koulutanssiaiskulttuurista mitään, mutta haluaisi kyllä tietää. Käy myös ilmi, ettei Nina Garciakaan ole koskaan kokenut amerikkalaisia prom-tanssiaisia. Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: muotisuunnittelija Chris Benz. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Nyt chilittää. Jamie pyöräyttää sopivan tulista kalacurrya riisin kera, nopean kanawrapin, meheviä papuja bataatin ja juustoisten krutonkien kera sekä paistinjämistä nuudelikeiton ja marokkolaisvaikutteisen taginen kuskusin kera. Jaksossa nähdään myös säilöntävinkkejä chilille.
17:00
Lemmen viemää
Kavalletut lahjoitukset. Charlotte kerää lahjoitusvaroja sairaalle bulgarialaispojalle. Patrizia ja Sebastian pitävät huolta, että Friedrich alkaa epäillä rahojen päätymistä ihan muualle, ja Friedrich kertookin epäilyistään järkyttyneelle Charlottelle. Natascha käy näyttämässä lääkärille Walterin lyönnin aiheuttamaa jälkeä. Michael saa hänet rauhoitettua ja toisiin ajatuksiin. Vielä on kuitenkin pitkä matka isän ja tyttären sovintoon. Julia toivoo Sebastianin parantuneen kokonaan, jotta hän voisi vihdoin paljastaa oikean henkilöllisyytensä. Nilsillä on oma tapansa auttaa morsiantaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Uurastus palkitaan. Kevin palaa Länsi-Sussexin metsiin, jonne Ben Law pystytti kotinsa kolme vuotta aiemmin. Miten taloon muuttaminen kymmenen teltassa vietetyn vuoden muutti miestä? Paljastuu, että talo tarjosikin hänelle enemmän kuin hän olisi koskaan uskaltanut toivoa. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Etelästä pohjoiseen. Kausi 2, 16/20. Etelästä pohjoiseen. Napapiirin Lapissa harjoitellaan tunturikelotreeniä. Huuveri pistää Else Lautalan ja Lauri Kaliman päät pyörälle. Lassi Hurskainen ottaa osumaa pieneen valkoiseen palloon Nurmijärven golfkentällä ammattilaispelaaja Henri Sataman avulla. Hartsista suojaa ja suorituskykyä aurinkolaseihin. Asiantunteva fysioterapeutti auttaa Elseä löytämään oman ulkokiertäjänsä. Kalajoen merellinen loma herättää kesän odotuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Kevätriehaa. Kausi 2, 16/20. Kevätriehaa. Tulevan äitienpäivän sankareita hellitään liikkumalla kotimaisessa koko perheen leikkipuistossa, esimerkkiä näyttävät isäihmiset Tommi Evilä ja maailmanmestari Jouni Viitanen. Äidille ostetaan timanttinen lahja. Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja kokoavat oman uutuuskiukaan ja testaavat lempeät löylyt. Savon sydämestä Leppävirralta löytyy hyvinvointia ja aktiviteetteja koko perheelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Oma koti kullan kallis. Birminghamin kaupunki antoi joukolle ihmisiä mahdollisuuden rakentaa itselleen oma koti, koska heillä ei muuten olisi varaa omistusasuntoon. Nyt Kevin käy katsomassa, miten työt ovat edenneet. Brittiläinen realitysarja sukeltaa toinen toistaan upeampien talojen sisuksiin. Kevin McCloud palaa takaisin Grand Designs -sarjan jaksoissa esiteltyihin hulppeisiin asuntoihin selvittääkseen, mitä asukkaille kuuluu nykyään.

Kello 21:00

21:00
I Am Cait
Onko nimellä väliä?. Kausi 1, 7/8. Caitlyn hermoilee puhettaan Vuoden Urheilija -gaalassa. Lisäksi pähkäillään, mitä hankaluuksia seuraa, kun virallinen nimi ei vastaa sukupuolta. Olisiko Caitlyninkin jo aika virallistaa uusi nimensä ja sukupuolensa? Amerikkalainen tositelevisiosarja seuraa Kardashianien isähahmona tutuksi tulleen Bruce Jennerin elämää sukupuolenkorjauksen jälkeen Caitlynina. Miten hän, perhe ja ystävät sopeutuvat uudenlaiseen elämään?
22:00
Sinkkuelämää
Naimatarjous gay-mieheltä. Kausi 1, 9/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Erikoisjakso: Vicki Gunvalson. Kausi 10. Kymmenennen kauden päättää erikoisjakso, jossa Vicki Gunvalson saa tilaisuuden puhdistaa maineensa, kertoa totuuden ja antaa vastineensa ex-miesystävänsä Brooks Ayersin syytöksiin. Nyt saadaan Andy Cohenin haastattelussa kuulla, mitä Vicki tiesi ¿vaimonaan¿ pitämästään Brooksista ja hänen mahdollisesta sairaudestaan ja milloin. Entä mitä Vickille nyt kuuluu? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:05
The Affair (K16)
Lihan himot. Kausi 2, 5/12. Yvonne lukee Noahin uutta kirjaa ja käyttäytyy oudosti Alisonia kohtaan. Niinpä myös Alison päättää vilkaista Noahin aikaansaannoksia, mikä aiheuttaa tunnekuohun. Cole seikkailee puolestaan omassa suhdeviidakossaan. Lisäksi Scotty-veli painostaa edelleen Colea, että tämä myisi talon uuden liiketoiminnan rahoittamiseksi. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Suomen ihanimmat häät
Minna ja Reijo. Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:15
Yön AVA