UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 5.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Grillaillen. Haylie saa erikoislähetyksenä isältään kunnon savustimen Texasista ja päättää järjestää grillijuhlat ystävilleen. Vekkuli Haylie pilailee miespuolisten ystäviensä kustannuksella ja väittää, että tarjolla on vain lehtikaalia ja omenafenkolisalaattia, vaikka savustimessa muhii hienon naudan rintapaisti. Amerikkalainen ruokaohjelma.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Ankanpojasta joutseneksi. Helsingborgista löytyy seitsemän naista, jotka ovat muodonmuutoksen tarpeessa. Camilla on lapsesta asti uskonut olevansa ruma ja lihava. Hän erosi poikaystävästäänkin, koska ei pitänyt itseään suhteen arvoisena. Lotta sulautuu taustaan, eikä halua erottua massasta. Hänen 12-vuotias tyttärensä kysyy, miksei äiti pukeudu hienommin. Ingrid on puutarhuri, joka on nuorempana ollut muotitietoinen, mutta nyt viisikymppisenä ei enää viitsi. Sara on 33-vuotias sairaanhoitaja. Hän näyttää lapselta, eikä hänen uransakaan etene sen vuoksi. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 2/2. Finaalin päätösosassa selviää, kuka on kauden suurin pudottaja! Sekin paljastuu, kuka kisasta jo aiemmin pudonneista kilpailijoista on onnistunut keventymään eniten kotioloissa. Lisäksi Ruben Studdard esittää kappaleen uusimmalta levyltään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Trauman jälkeen. Lääkärit keskustelevat uudenlaisesta hoitokeinosta, joka saattaa helpottaa traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivien potilaiden oireita. Muita aiheita ovat sairaalahuoneita desinfioiva robotti sekä taudit, jotka voivat tarttua ihmisestä lemmikkieläimeen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:10
NYC:n täydelliset naiset
Kaikenkarvaista paljastelua. LuAnn keksii passittaa miehennälkäisen Kellyn viininmaistajaisiin. Miten oluen ystävä Kelly pärjää tilaisuudessa? Alex ja Sonja yrittävät sopia riitansa, vaikka välienselvittelyä kaihtava Sonja ei vaikuta järin innokkaalta. Simon järjestää Alexille syntymäpäiväjuhlat hyytävän tuulisella Governors Islandilla lasten pyöriessä jaloissa. Ramona esiintyy muotinäytöksessä ja vastaanottaa yrittäjäpalkinnon työstään. Alex poseeraa mallikuvissa ja menee suoraan kuvauksista juhliin, joissa muut naiset kuittailevat avoimesti raisusta mallikampauksesta. Cindy tarjoaa naisille yksityistilaisuuden kauneussalongissaan, jossa aluksi kainosteleva LuAnn riehaantuu lopulta hoidattamaan itsensä täysin paljaaksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
15:05
Glee
Twerkkauksen loppu. Blainen innostus twerkkaamiseen saa Willin kannustamaan kuorolaisia astumaan pois mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan jotakin uutta ja villiä. Sue luonnollisesti vastustaa twerkkausta henkeen ja vereen. Myös Kurt ja Rachel etsivät uusia ja villejä kokemuksia, ja Kurt päätyy tekemään jotakin harkitsematonta. Unique joutuu kiusatuksi poikien vessassa ja joutuu jälleen pohtimaan sukupuoli-identiteettiään. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Maailman nopein mies. Jamien ja Jimmyn kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi maailman nopein mies Usain Bolt. Usain auttaa valmistamaan omaa lempiruokaansa, jerk-porsasta, jonka reseptin Jamie on pyytänyt Usainin tädiltä. Jamie ja Jimmy lähtevät pelastamaan Nottinghamshiressä valmistettavaa Colwick-juustoa ja aikovat palauttaa sen juustomaailman kartalle.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pilkullinen potkupuku. Kungsbackasta löytyy 49-vuotias Yvette, joka kulkee kaupungilla pilkullisessa potkupuvussa. Hän on eronnut väkivaltaisesta suhteesta, eikä jaksa välittää ulkonäöstään, vaikka hänellä on 13 vuotta nuorempi poikaystävä. Malin on laihtunut 63 kiloa ja peittelee yhä vartaloaan. Kahden lapsen äiti Cecilia on hoikka ja rinnaton, kuten Trinny. Pernilla on kuolinsyyntutkija, jonka kaikki työtoverit ovat miehiä. Robert on elämäntapavalmentaja, joka ei näe tarvetta keskittyä omana ulkonäköönsä. Hän ei ole ylipainoinen, vaan alipitkä. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Tanskan kaunein koti
Pohjois-Sjellannin paratiisit. Toinen kausi käynnistyy! Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Vuonna 1925 rakennettu suojeltu talo on täynnä valoa ja hillittyä tyyliä. 1600-luvulla perustetun tilan päärakennuksen sisustus henkii itämaista tyyliä. Islantilaisarkkitehdin piirtämä pyramiditalo puolestaan on luovan asukkaan unelma. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
18:30
Tanskan kaunein koti
Historian siipien havinaa. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. 1800-luvulla leipomona toiminut 160 neliön talo on remontoitu perusteellisesti. Neljälapsinen perhe asuu kartanossa, joka on rakennettu vuonna 1879. Vuonna 1950 rakennetussa punatiilitalossa on säilytetty paljon yksityiskohtia vuosikymmenten takaa. Mikä taloista valitaan jatkoon? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
19:00
Suurin pudottaja
Aloitus autiomaassa. 12. tuotantokausi alkaa! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Kausi käynnistyy tällä kertaa Kalifornian kuumassa autiomaassa, jossa 15 kilpailijaa tapaavat ensi kertaa valmentajansa: sarjassa alusta asti mukana olleen Bob Harperin, tennislegenda Anna Kournikovan ja piinkovan treenaajan Dolvett Quincen. Kolmeen joukkueeseen jaetut kilpailijat joutuvat heti suorittamaan ensimmäisen haasteensa. Juontajana nähdään jälleen Alison Sweeney.
20:00
Dieetit vaihtoon!
Emma ja Robert. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa noutoruokaa ja olutta rakastava Emma ja luuviulu Robert. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu uuteen syömishäiriöiden nettiterapiaan. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Prinssi Harrylle morsian
Veljeni William. Mattin huoneeseen asetettu valokuva prinssi Harrystä veljensä kanssa saa osan tytöistä vakuuttuneiksi, että he todella tapailevat kuninkaallista. Matt haluaisi kuitenkin löytää tytön, joka on kiinnostunut hänestä itsestään, eikä vain titteleistä. Tyttöjen päiväohjelmassa on ratsastusta prinssin seurassa kahdelle onnekkaalle ja pilttuiden puhdistamista lopuille. Haalareissa talikon kanssa heiluminen on vastenmielistä monille, mutta Kelley tarttuu toimeen turhia aikailematta. Eräs tytöistä kokee elämän kartanolla niin ahdistavaksi, että vetäytyy lopulta täysin omiin oloihinsa. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.
22:00
Solsidan
Vahinkopervoilua. Mickan on huolissaan Fredden lihomisesta ja panee tämän laihdutuskuurille. Alex joutuu pervojuorujen kohteeksi, ja Anna murehtii Wilman hidasta kehitystä. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Moderni perhe
Unelmien kentät. Camin tarinasta kiinnostunut toimittaja ryhtyy tekemään hänestä juttua televisioon, jolloin kameroiden eteen joutuu tahtomattaan myös vastahakoinen Mitch. Mannyn komea espanjanopettaja herättää Jayssa mustasukkaisuutta. Haley pääsee unelmiensa työhaastatteluun huippustylistin luona, mutta saa pian huomata, että muotiala on ailahtelevaista. Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Muodin huipulle Allstars
Liputa mekkosi puolesta!. Kuusi jäljellä olevaa suunnittelijaa saavat kilpailutehtävän YK-rakennuksen lähellä itäisellä Manhattanilla. He valitsevat lipun seuraavien maiden joukosta: Intia, Chile, Seychellit, Papua-Uusi-Guinea, Kreikka ja Jamaika. Tarkoitus on luoda vaate lipun ja maan kulttuurin innoittamana. Rahaa saa käyttää 200 dollaria. Eräs kilpailijoista käyttää hattua, jossa hän näyttää ranskalaiselta poliisilta, vain Ranskan lippu puuttuu. Tuomareiden mielipiteitä: "Todella kaunis ja nuorekas yhdistelmä. Aivan ihana. Urbaani kokonaisuus. Ei enää vaatteita saman kaavan mukaan, kultaseni! Jotain vinoa. Liian etninen! Olisi tarvinnut editointia. Yksinkertaisen kaunis, musta jerseyluomus. Saan kommunismin tuosta vaatteesta." Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi, Angela Lindvall. Vieraileva tuomari, ranskalainen muotisuunnittelija Catherine Malandrino, tunnetaan mm. vaatteista, joissa on USA:n lippu. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off.
23:55
Ladies of London
Kuviot uusiksi. Juliet ottaa yhteen Marissan kanssa samppanja-aamiaisella. Noelle ja Scot muuttavat vihdoin yhteen, ja Marissa saa Britannian kansalaisuuden. Annabelle harjoittelee ratsastusta ja kokee kovan kohtalon. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.

Kello 24:00

00:50
Pitch - kuningasidea
Uuteen nousuun. Perinteikäs hygieniatuotteiden ja siivousaineiden kauppaketju kaipaa imagonsa nuorennusleikkausta. Yhtiön uusi omistaja haluaa kohdistaa markkinointia etenkin nuorille kuluttajille. Mainoskampanjasta kilpailevilla toimistoilla on paljon pelissä, myös henkilökohtaisella tasolla.
01:40
Yön AVA