UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 25.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Olutkisa. Tällä kertaa Jamie ja Jimmy ovat kovan paikan edessä, sillä he yrittävät todistaa brittioluen vetävän vertoja maailmankuululle belgialaiselle oluelle. He valitsevat viisi olutta, jotka kohtaavat belgialaiset olutkisassa Pojat panevat myös omaa olutta ja maistattavat sitä junamatkustajilla. Kuppilan vieraaksi saapuu laulaja Gary Barlow.
10:30
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Merta lähemmäs kalaan
Vesipeto on irti!. Kausi 1, 4/10. Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku vaihtaa vapaalle pohjoisen rakkaissa ja komeissa maisemissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Grillikuume
Kausi 1, 4/10. Kilpailijat ovat palanneet Långvikiin ja skaba jatkuu seitsemän parin voimin. Grilliin laitetaan tällä kertaa yksi tamperelaisten lempiherkku eli kanansiivet. Jakson teema pyörii kauttaaltaan klassisessa BBQ-maailmassa Texasin tyyliin. Muutamilla kilpailijoilla alkaa näkyä pientä hermojen kiristymistä grilliensä äärellä ja toisilla lähtee läppä oikein kunnolla lentoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Linnassa. Kastbergan linnassa Etelä-Ruotsissa riittää nähtävää antiikista kiinnostuneille. Tanskalaismiljonääri on luopumassa Skånessa sijaitsevasta 1800-luvun linnastaan, joka on sisäuima-altaineen, tenniskenttineen ja hevospilttuineen täydellinen lomanviettopaikka. Toinen arvioitava kiinteistö on 1700-luvun talo, jonka Arne Jacobsen remontoi kesähuvilakseen 1960-luvulla tyylilleen uskollisena. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:30
Upeat skandikodit
Täydellisyyttä tavoittelemassa. Pariisissa asuva jazzmuusikko Niels Lan Doky haluaa kaupunkiasunnon Kööpenhaminasta. Hänellä on kuitenkin niin paljon vaatimuksia uudelle kodille, että kiinteistönvälittäjä Jan Fog saa tosissaan paiskia töitä. Saisiko parisataa vuotta vanhaan taloon kattoparrujen alle remontoitua unelmien kodin? Vaatesuunnittelija Tusnelda Bloch miehineen taas etsii kesähuvilaa, jonka sijainnin on oltava täydellinen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:00
Grand Designs Australia
Maanläheinen savitalo. Kausi 4, 4/10. Vanhoja esineitä keräilevä pariskunta haluaa rakennuttaa New Mexico -henkisen savitalon metsäiselle tontilleen Sydneyn pohjoispuolelle. Rakennusprojekti sujuu varsin spontaaniin tyyliin, eivätkä omistajat niuhota jokaisesta yksityiskohdasta. Miten aavikolle suunniteltu talotyyppi istuu täysin erilaisiin olosuhteisiin? Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
15:00
New Yorkin luksuslukaalit
Tahtojen taisto. Kausi 4, 1/12. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Fredrik kohtaa avoimessa näytössä kilpailijansa Ryanin ja Luisin. Luis ei halua hieroa sopua kilpailijoidensa kanssa. Ryan pyytää grynderiä pistämään rakentamisen jäihin, koska ostaja haluaa yhdistää asuntoja. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Vaihtelu virkistää. Kausi 1, 9/13. Kokelaiden tehtävänä on suunnitella päivä- ja iltakäyttöön soveltuva asu Glade-huonetuoksujen inspiroimana. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Meidän häät
Martina ja Esko - Tahtoako vai ei?. Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen suunnitelmissa on isot julkkishäät. Morsiustytöille halutaan kauniit puvut ja hääjuhlan kruunaamaan ilotulitus. Mutta toteutuvatko häät ollenkaan? Uusinta.
19:00
Erilaiset perheet
Vainio-Pekat. Raija ja Markku päättivät kymmenisen vuotta sitten, että eivät hanki yhteisiä biologisia lapsia. Sen sijaan heistä tuli lastensuojelun ammattilaisia, lukuisten lasten tukivanhempia ja 10-vuotiaan Hannan sijaisvanhempia. Nyt Hanna asuu jo omillaan, mutta Raija ja Markku kaipaavat yhä perhettä ympärilleen. Pariskunta on päättänyt muuttaa Porista Tampereelle sijaisvanhemmiksi SOS-lapsikylään. Edessä on kesä linja-autossa asuen ja uusia perheenjäseniä, vielä täysin tuntemattomia lapsia, odottaen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Maiju ja Börje. Kausi 1, 1/12. Tänään Suomen ihanimmissa häissä muutetaan onnettomuuden vuosipäivä hääpäiväksi. Moottoripyöräonnettomuudesta selvinnyt sulho kosi mielitiettyään herättyään koomasta ja nyt häitä järjestellään täyttä päätä. Samaan aikaan pari on kuitenkin myös ostanut talon ja tekee sinne remonttia. Sulhasen kuntoutus on vasta puolitiessään. Ajaako sulho omiin häihinsä moottoripyörällä? Selviääkö morsian sekä arjen että juhlan järjestelyistä uupumatta? Vastaukset löytyvät tämän päivän ihanimmista häistä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Moulin Rouge!
Häikäisevä, musiikilla ja laululla höystetty elokuva Pariisin legendaarisesta kabaree-teatterista, Punaisesta Myllystä. Köyhä, englantilainen runoilija saapuu Pariisiin onneaan etsimään ja rakastuu kaupungin kuuluisimpaan kurtisaaniin. Vähitellen rakastavaisten onnen tielle alkaa kertyä ylipääsemättömiä esteitä. Ohjaaja: Baz Luhrman, Australia/USA 2001. (123') Pääosissa: Ewan McGregor, Nicole Kidman, John Leguizamo, Richard Roxburgh. K12

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 76 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Kardashianit
Siskokullat. Kausi 7, 2/19. Kourtneyn vihanpito Krisin kanssa alkaa lähteä käsistä, ja Kendallin ja Kylien työkeikka Seventeen-lehdessä luo eripuraa siskojen välille. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:30
Mentalist
Suuri punainen lohikäärme. Tuhoisa räjähdys on keskeyttänyt Janen yrityksen saada selville, kuka viidestä epäillystä on Red John. Lisbonin ehtiessä paikalle Jane on tajuton ja osa epäillyistä menehtynyt. Tutkimusten edetessä poliisin sisäisen salaseuran toimintatavat alkavat paljastua. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Yön AVA