UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 13.10.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Hyvän leivän juurella
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kurvit kuntoon. Helsingørissä tapaamme Sandran, joka on lapsen saatuaan laihtunut niin paljon, että kaikki kurvit ovat kadonneet. Susannah kannustaa häntä pitämään kauniista vartalostaan ja korostamaan muotojaan. Trinny ottaa käsiteltäväkseen Myn, joka on 80-luvulle jämähtänyt leidi. Repaleiset farkut heitetään nurkkaan uusien ja ihanien vaatteiden tieltä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Vaihtuivatko vauvat?. Studiossa koetaan erikoisia hetkiä, kun vieraaksi saapuu kaksi äitiä, jotka epäilevät heidän nyt jo aikuisten tytärtensä vaihtuneen aikoinaan synnytyssairaalassa. Lääkärit kertovat äideille ja tyttärille DNA-testin tulokset: ovatko tyttäret kasvaneet väärissä perheissä? Jaksossa nähdään myös koskettava jäähyväisvideo, jonka kuolemansairas äiti on tehnyt pienelle pojalleen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Nurkkaan ajettu. Jamie tiimeineen valmistaa kouluaterian 150 oppilaalle. Ruokalistalla on muun muassa paahdettua kanaa ja täysjyväpastaa. Uppoaako terveellisempi lounas oppilaisiin ilman vastarintaa? Jamie tuntee olevansa nurkkaan ajettu projektinsa etenemisen suhteen. Tunteet tulevat tähtikokillakin pintaan. Jamie yrittää myös vakuttaa Dinon vaihtamaan ravintolassa käyttämänsä lihan parempilaatuiseen tuotteeseen. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Kauhuanoppi ja muita perhepaineita. Kausi 9, 7/21. Vicki lähtee mukaan tyttärensä perheen mukana Oklahomaan talo-ostoksille, vaikka hän vastustaakin heidän muuttoa viimeiseen asti ja yrittää puhua tytärtään ja vävyään ympäri. Tornadojen varalta rakennettu talokaan ei vakuuta häntä. Jouluihmiseksi tunnustautuva Shannon järjestää kunnon joukukorttikuvausspektaakkelit ennen juhlapyhiä. Myös Heather järjestää perhekuvauksen. Tamran aikuinen poika saa aikaan hänelle harmaita hiuksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Jamie Oliverin ruokafestivaalit
Osa 1 / 3. Jamie Oliver järjestää festivaalit, joilla juhlistetaan kesän ja hyvän musiikin lisäksi myös herkullista ruokaa. Tässä jaksossa Jamie opettaa uusia tapoja grillata kalaa ja lihaa ulkona. Lisäksi kuunnellaan livemusiikkia ja tarjoillaan chilikaakaota, joka pitää hyväntuulisen festarikansan liikkeessä koko yön.
15:35
Beverly Hills, 90210
Perhejoulu. Kausi 2, 18/28. Steve löytää New Mexicossa isoisänsä ja saa kuulla biologisen äitinsä kohtalosta. Walsheilla puolestaan tuntuu kaikki menevän hyvin, ja joulupukkikin tulee kylään. Dylan päättää ottaa viimeinkin yhteyttä vankilassa olevaan isäänsä. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Viimeisillä voimilla. Patrizia joutuu kauhuissaan katsomaan vierestä, kun Leonard nautiskelee hänen myrkyttämänsä kuppikakun hyvällä ruokahalulla. Virheensä tajuttuaan Patrizia kiitää Müncheniin hakemaan vastalääkettä, mutta ehtiikö hän ajoissa takaisin? Paluumatkaa hidastaa pormestarin järjestämä ratsia ja Patrizia jää kiinni kännykän käytöstä ajaessa. Timin ja Sabrinan suhteen laatu huolestuttaa Nilsiä, ja hän vaatii selityksiä. Jonaksen salaperäinen käytös saa Tinan seuraamaan häntä salaa metsän syvyyksiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Eläkeläisten unelma Maidstonessa. Kentin Maidstonessa asuvat eläkepäiviään viettävät Bill ja Jean Letley tarvitsevat yli 30 vuotta rakentamansa omakotitalon tilalle uuden kodin Billin heikentyneen kunnon takia. Uudesta, huippuarkkitehti Richard Paxtonin suunnittelemasta kodista tulee avara ja yksikerroksinen, jotta Billin liikkuminen helpottuu. Samalla siitä tulee myös huippunykyaikainen asumista helpottavien sähköisten apuvälineiden ja modernin muotokielensä ansiosta. Pääurakoitsijana on kuitenkin Jo-tytär miehineen, joten matkassa on monta monituista mutkaa. Englantilaisessa sarjassa seurataan arkkitehti Kevin McCloudin johdolla mitä erilaisimpia ja erikoisimpia rakennushankkeita, joiden lopputuloksena on ympäristöystävällisiä, ainutlaatuisia ja omistajansa näköisiä koteja. Tuotantoyhtiö: TalkBack Productions.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 5/14. Elixirin kuumat fitness-kasvot testaavat uusia treeniliikkeitä kuntosalilla ja uima-altaassa. Pyöräilijän turvakoulutus syyslenkeille jatkuu. Lassi Hurskaisen ura kikkailumaailmassa saa yllättävän käänteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Kausi 1, 5/14. Heidin hautautuessa kylpylässä mutaan Joanna vajoaa tenniskentällä sukuhäpeään. Tommi Evilä hyppää KalPan kyytiin. Sara Forsberg palaa takaisin kouluun. Lassi Hurskainen hämmästyttää kylpyläfutiksella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Kädettömät kokit
Roope Salminen. Kausi 1, 4/10. Krapularuokaa ilman käsiä! Näyttelijä Roope Salminen kömpii kattilasta ja valittelee päänsärkyä. Aurinko laskee ryskyen ja pikkulinnut karjuvat, mutta Vappu ja Kape piiskaavat apukokkinsa uuteen nousuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Parisuhteeseen panostaminen. Kausi 2, 7/10. Mustasukkaisuus kalvaa yhtä pareista. Pastori Kari Kanala vierailee parien kodeissa tuoden mukanaan yllätyslahjan.
22:00
Sinkkuelämää
Mies, myytit ja Viagra. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (päihteet).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Kadonnut jouluilo. Kausi 9, 8/21. Shannon on täpinöissään perinteisistä joulujuhlistaan, jotka hän järjestää ystävilleen. Iloinen tunnelma vaihtuu aika nopeasti leidien keskeiseksi ilkeilyksi. Heather ei ymmärrä Tamran syytöksiä ollenkaan. Vicki taas on surkeana kauas muuttavan tyttären takia. Isäntäpari toivoo vieraiden saavan joulumieltä kotiin viemisiksi käsintehtyjen karkkiveistosten muodossa. Lääkäri kertoo järkyttäviä tutkimustuloksia Tamralle ja hänen pojalleen. Nyt paljastuu, mitä kadulta ostetut lääkkeet ovat saaneet aikaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Rakkaus, uskollisuus ja hellyys. Koko sähäkkä seurue suuntaa matkansa Australiaan, sillä Sydneyssä on määrä pitää unelmahäät. Sinne saapuu myös eräs kuokkavieras, ja kohta myös itse tilaisuus on vaarassa peruuntua. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. Neljännen tuotantokauden päätösjakso. K12

Kello 24:00

00:35
Hybe
Muotoilua tunteella. Kausi 1, 3/10. Miten käytetyistä vaatteista tehdään bisnestä. Design-yrittäjä Joel Roos kertoo miltä tuntuu luopua omasta luomuksestaan. Kölnissä selviää miten merirosvot ja startup-yrittäjyys liittyvät toisiinsa.
01:30
Yön AVA