UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 2.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Spelling-suvun kartano myynnissä
Portaat taivaaseen. Varsinainen visionääri Candy jatkaa Century-pilvenpiirtäjässä sijaitsevan kattohuoneistonsa suunnittelua. Suvun mahtavasta kartanosta noukitaan parhaat palat, kun Candy valvoo kuuluisan paketointihuoneensa kunnostusta ja todistaa hämmästyttävän portaikon pystytystä. Kaikki yksityiskohdat huokuvat laadukasta käsityötä, ja elegantteja ovenkahvoja haetaan jopa maan toiselta laidalta. Viisiosaisessa amerikkalaisessa lifestylesarjassa seurataan tuottoisan tv-tuottajan Aaron Spellingin lesken Candyn muuttoa suvun mahtavasta kartanosta ja nähdään vilauksia kodin koko komeudesta.
10:30
Pientä pintaremonttia
Pinnat kuntoon pientaloidyllissä. Tampereen rauhallisella Leinolan asuinalueella sijaitseva rivitalokolmio kaipaisi pientä pintojen kohennusta. Illan suunnittelijoina Katja, Lasse ja Niina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Kodinkohentajat
Hyvyys palkitaan. Sotaveteraani Allen Parson on Irakin sodassa vammautunut sotilas, joka toimii aktiivisesti hyväntekeväisyysjärjestöissä. Tällä kertaa häntä itseään autetaan yllättävällä erittäin mieluisalla tavalla. Pyörätuolilla liikkuvan Allenin elämää helpotetaan yksinkertaisilla muutoksilla, jotka tuovat huoneisiin lisää valoa ja avaruutta.

Kello 12:00

12:15
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:30
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Unelmien koti
Oma paikka pikkuiselle. Esikoistaan odottavat Kathryn ja Eric haluavat muuttaa keskustasta omaan taloon ennen vauvan syntymää. Lastenhuone onkin tärkeässä asemassa uutta kotia suunniteltaessa.
14:00
Unelmien koti
Kolmen kopla. Danielen ja Chadin kolmilapsinen perhe asuu väliaikaisesti isovanhempien luona ja tarvitsee mahdollisimman pian oman kodin, jossa vilkkailla lapsilla on tilaa leikkiä sisällä ja ulkona.
15:00
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 1/2. Kausi 6, 11/16. Koko perhe Khloéa lukuun ottamatta matkustaa Bora Boran paratiisisaarelle juhlimaan Brucen ja Krisin 20-vuotishääpäivää. Lomaa varjostavat Kimin poikaystävän hauskoiksi tarkoitetut tempaukset, jotka saavat aikaan kyyneleitä ja tyrmistystä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 2/2. Kausi 6, 12/16. Muiden tyrmistykseksi Scott hoitelee vodkaan liittyviä bisneksiään Bora Boran lomalla. Robin ja Kimin välille kehkeytyy riita, johon Kris ei voi olla puuttumatta. Kendall ja Kylie keksivät jekun Robin pään menoksi. Bruce ja Kris uusivat valansa polynesialaisin menoin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Kardashianit
Kosinta. Kausi 6, 13/16. Kris on päättänyt kosia Kimiä, mutta hän haluaa kysyä ensin Brucen kantaa asiaan. Erimielisyydet raha-asioista saavat Krisin epäröimään päätöstään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:30
Kardashianit
Kimin satuhäät, osa 1/2. Kausi 6, 14/16. Kimin ja Krisin hulppeiden häiden suunnittelu alkaa, mutta Khloén ja Krisin kireät välit varjostavat tunnelmaa. Kris myös kokee, ettei hän saa tarpeeksi sananvaltaa. Äiti-Kris jännittää kauneusleikkausta, ja Rob yrittää laihduttaa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 18:00

19:00
Muodin huipulle
Luksusretkeilyä. Kausi 12, 6/15. Heidi Klumin ja Tim Gunnin asut antavat vihjeen, minne suunnittelijat pääsevät ammentamaan vaikutteita seuraavaan kilpailutehtävään. Ylellinen retki luonnon helmassa ja yöpyminen teltoissa ovat inspiraation lähteinä tulevalle kilpailuasulle. Vaikka kaikkien mukavuusalueeseen ei kuulu kiipeily tai koskenlasku, jokainen saa glampingistä eli ylellisestä retkeilystä ideoita omalle tulkinnalleen luonnosta. Tim Gunnilla on kauden aikana vain yksi mahdollisuus käyttää veto-oikeuttaan ja pelastaa pudotettu suunnittelija takaisin kilpailemaan, ja hän käyttää tilaisuutensa nyt. Vierailevana tuomarina on tällä kertaa Girls-draamakomediasarjasta tuttu näyttelijä ja laulaja Allison Williams. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
20:00
Ensitreffit alttarilla USA
Viimeinen tilaisuus. Pareilla on viimeinen tilaisuus nauttia romantiikasta, sillä kokeilu lähenee loppuaan. Dougin valheen herättämä epäluottamus jäytää yhä Jamien mieltä. Jason paljastaa, miksi hänen on vaikea avata sydäntään Cortneylle. Monet ja Vaughn haluavat aloittaa puhtaalta pöydältä ja lähtevät ensimmäisille treffeille. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
20:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2

Kello 21:00

21:00
The Affair (K16)
Törmäyskurssilla. Kausi 1, 10/10. Noah ja Helen kipuilevat eronsa jälkeisessä epävarmuudessa. Cole ja Alison puolestaan ajautuvat ongelmiensa ytimeen etsiessään vastauksia. Whitneyn katoamistemppu ja totuus hänen suhteestaan Scotty Lockhartiin saattaa pettäjät ja petetyt yhteen. Sillä välin rikostutkija Jeffries tekee läpimurron tutkimuksissaan. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K16 (ahdistus, seksi).
22:10
Vallan linnake
Valtiovierailu. Kausi 1, 6/10. Birgitte valmistautuu emännöimään ensimmäistä kertaa valtiovierailua, kun entisen neuvostovaltion presidentti saapuu Tanskaan. Valtiovierailusta tulee mediakohu, kun presidentti vaatii maassa samaan aikaan vierailevan poliittisen aktivistin pidätystä. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (väkivalta).
23:20
Solsidan
Kitkaa ja kränää. Fredde ja Mickan yrittävät lopettaa ainaisen riitelyn ja paikata suhdettaan lähtemällä romanttiselle viikonloppureissulle. Annalla on vaikeuksia sopeutua äitiryhmänsä menoon, ja Alexin mukava isä-tytärviikonloppu romuttuu Oven satuttua paikalle. K7 (seksi).
23:50
Tervetuloa Ruotsiin!
Suhteet katkolla. Yllättävä perhetapahtuma estää Brucen ja Emman suunnitelmat muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin. Bruce opettaa Bengtiä flirttailemaan. Emma antaa ystävälleen luvan yöpyä pariskunnan sohvalla, ja Bruce järkyttyy kun saa selville, että kyseessä on Emman entinen poikaystävä. Vieraileva tähti: Malin Åkerman (Watchmen). Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Kallista kipua
Kuuletko hääkellojen kumun? Osa 2. Sarja jää tauolle! Neljännen tuotantokauden päätösjaksossa Evanin ja Paigen häät ovat jo aivan nurkan takana, kun lumimyräkkä sulkee lentokentät eivätkä vieraat pääse paikalle pitopalvelusta puhumattakaan. Evan ei kuitenkaan ehdi vaivata päätään mokomalla hääjuhlalla, sillä menneisyyden aaveet leijuvat yhä hänen yllään. Hank puolestaan saa terveen paperit, joista huolimatta alituinen päänsärky vain pahenee pahenemistaan. Divya kertoo Hankille spontaanista avioitumisestaan Rafan kanssa, mutta ei saa odottamiaan onnitteluita. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
01:15
Yön AVA