UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 20.7.

06:00
Aamun AVAus
07:35
Lemmen viemää
Niin tai näin, aina väärinpäin. Beatrice saa tylyä kohtelua niin Charlottelta, Friedrichiltä kuin lapsiltaankin, vaikka yrittää toimia oikein. Hän tekeekin johtopäätöksensä ja pyytää Friedrichiltä työtodistusta uuden työpaikan hakemista varten. Melli innostuu vapautuvasta hotelliemännän paikasta ja haluaa hakea sitä. Alfons ei kuitenkaan ole varma tyttärensä soveltuvuudesta tehtävään. Fürstenhofin omistajat tekevät päätöksensä puumajan ja hyvinvointiosaston välillä. Päätös aiheuttaa sanaharkkaa Charlotten ja Friedrichin välille. André näkee Tinan nettivideoissa mahdollisuuden hankkia näkyvyyttä hotellille, mutta Tina ei ole innostunut uusien videoiden kuvaamisesta. David sen sijaan on. Clara joutuu puun ja kuoren väliin, kun sekä Desirée että Adrian tilittävät hänelle tuntojaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Ruokarekat. Kausi 7, 33/65. Keittiöremontit jatkuvat. Remppaajat saavat kesken kiireen haasteen. Haaste liittyy tällä kertaa ruokaan, kun paikalle saapuu erilaisia kansainvälisiä keittiöitä edustavia ruokarekkoja. Kuka käärii voittorahat? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Ensitreffit alttarilla USA
Vaikea valinta. Kausi 4, 1/16. Asiantuntijaraati valitsee kymmenistätuhansista hakijoista kolme parhaiten toisilleen sopivaa paria. Tässä jaksossa perehdytään asiantuntijoiden valintaprosessiin ja nähdään lopulliset parit. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.
11:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:50
Piilokamera

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Äidin sydän. Kausi 2, 10/28. Dylanin äiti palaa Havaijilta Los Angelesiin, ilmeisesti jäädäkseen. Iris McKay kiehtoo Cindyä, mutta Brenda on huolissaan Dylanista. Dylan ahdistuu tilanteesta ja ajautuu juomaan ja muutenkin vaikeuksiin. Steve ja Donna kokeilevat osakemerkkinoita. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus, väkivalta).
14:00
OC:n täydelliset naiset
Nuoret, vihaiset miehet. Kausi 1, 2/8. Laurin poika Josh on oireillut avioeron jälkeen. Koulusta soitetaan jälleen huume-epäilyn vuoksi ja Josh joutuu nuorisoviranomaisten huostaan. Jeanan poika Shane pääsee matkalle Meksikoon, missä perhetuttu yllyttää juhlimaan ja ottamaan kontaktia tyttöihin. Vähintään yhtä tärkeää Shanelle on päihittää pikkuveli asiassa kuin asiassa. Slade turhautuu, kun lupaava liiketilaisuus näyttää valuvan tyhjiin, mikä saa Jon tarjoamaan apuaan. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kardashianit
Kuninkaallista kohtelua. Kausi 7, 10/19. Scott uskoo Lontoon-matkan aikana olevansa lordi. Brucen ikävä luonne alkaa paljastua. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Lemmen viemää
Kielletyt pasteijat. Vaikka Beatrice on jälleen tunnustanut rakkautensa Friedrichiä kohtaan, Friedrich haluaa pitää naiseen etäisyyttä. Hän tahtoo kuitenkin auttaa Beatricea uuteen alkuun, mutta Beatrice on pöyristynyt Friedrichin eleestä. André tarjoilee hotellin aamiaisella Tinan pasteijat, jotka Tina on luvannut Davidille viininmaistelua varten. Hän kieltää Tinaa leipomasta työaikana uusia, mutta Hildegardilla on asiaan eri näkemys. Davidin ystävälliset sanat lämmittävät Tinan sydäntä. Melli on pettynyt, kun Alfons ei usko hänestä olevan hotelliemännäksi. Todistaakseen taitonsa hän päättää ottaa Sonnbichlereiden talouden hoitaakseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Nigellan helpot herkut
Kotoisaa lohturuokaa. Kausi 1, 4/7. Nigella aloittaa päivän chai-muffineilla, jotka ovat kevyitä, meheviä ja maidottomia. Lounaaksi syntyy aasialaisittain maustettuja naudan ribsejä. Ne ovat täydellisiä etukäteen valmistettavaksi. Rennoksi päivälliseksi ystävät pääsevät nauttimaan Nigellan kalatacoja. Jälkiruoaksi valmistuu jumalainen suklaapiiras, jossa maistuu myös suola. Brittiläinen ruokaohjelma.
17:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:50
Oma koti kullan kallis
Kausi 37, 9/10. Martin rakentaa Tukholman keskustassa sijaitsevan kerrostalon sisäpihalle pientä kasvihuonetta muistuttavan viljelykaapin, johon Anders istuttaa kasveja ja antaa vinkkejä niiden hoitoon. Hanna Bastin sekä Robin, Patrik ja Mikael sisustavat huoneen ja musiikkistudion kotoa pois muuttavalle nuorelle. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.

Kello 18:00

18:50
Remontilla rahoiksi
Epäilyksiä. Kausi 7, 34/65. Yksi pari tuntuu keräävän kaikki voitot, mikä johtaa epätasapainoon tiimien budjeteissa. Väärinkäyttöepäilyksiltäkään ei vältytä, kun kilpakumppanien rahankäyttö herättää epäilystä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Iloisia uutisia. Kausi 4, 2/16. Asiantuntijaraati valitsee kymmenistätuhansista hakijoista kolme parhaiten toisilleen sopivaa paria. Tässä jaksossa valitut hakijat kuulevat, että heille on löytynyt pari. Häävalmistelut voivat alkaa! Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:00
Lakia ja rakkautta
Paluu. Kausi 1, 13/13. Billy odottaa hermostuneena valamiehistön päätöstä. Nick joutuu vaikeuksiin syyttäjän kanssa. Albert ja muut auttavat parhaansa mukaan. Amerikkalainen lakidraama. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Sinkkuelämää
Ainahan häissä vähän heittää ja gayttää!. Kausi 5, 8/8. Carrien joukot juhlivat hamptonilaisia häitä, joissa eräillä keittää niin että melonit heiluvat. Eräät arvuuttelevat, olisiko sulhanen sittenkin hetero. Mukana jaksossa mm. David Eigenberg (Steve Brady), Ron Livingston (Jack Berger), Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Evan Handler (Harry Goldenblatt), Nathan Lane (sulhanen Bobby Fine) ja Julie Halston (morsian Bitsy Von Muffling). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
22:40
Empire
Kriisi. Kausi 1, 9/12. Kriisitilanne yhdistää perheenjäsenet puolustamaan levy-yhtiötään Luciousin arkkivihollisen hyökkäyksiltä. Ainoastaan Andre loistaa poissaolollaan. Cookie paljastaa Anikan tuoreimman teon, joka lisää yhtiön ahdinkoa. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Love Island
Rakkauden karuselli. Kausi 1, 20/34. Piiri pieni pyörii, kun Naomin, Joshin ja Jessin rakkauskiemurat saavat jatkoa. Menossa mukana on tietysti myös Max. Sarjan alkuperäiskauden voittaja Calum Best saapuu vierailulle. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:35
Love Island
Villi ilta. Kausi 1, 21/34. Pojat viettävät illan Magalufissa Calum Bestin kanssa. Sillä välin tyttöjä viihdyttää joukko nakuja hovimestareita, ja ilta lähtee monella lapasesta. Myös Hulkin syntymäpäivää juhlitaan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. K7 (seksi).
01:35
Pomo piilossa
Karkkikeisarin valtakunta. Kausi 6, jakso 7/13. Virvoitusjuoma- ja makeisketjun perustaja Robert Powells huomaa myymälöiden käytäntöjen ja järjestelmien jääneen kehityksen jalkoihin. Puutteita paikkaavat onneksi innokkaat työntekijät, joilta pomo ammentaa uutta virtaa ja elämänasennetta. Amerikkalainen realitysarja.
02:35
Remontilla rahoiksi
Epäilyksiä. Kausi 7, 34/65. Yksi pari tuntuu keräävän kaikki voitot, mikä johtaa epätasapainoon tiimien budjeteissa. Väärinkäyttöepäilyksiltäkään ei vältytä, kun kilpakumppanien rahankäyttö herättää epäilystä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
03:35
Yön AVA