UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 17.11.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Totta vai tarinaa?. Tina ei voi jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oskar yrittää vakuutella, että Pian teko oli hätävarjelua, mutta Tina ei tiedä, uskoako tarinaa. Natascha ja Nils ovat ymmällään vietettyään kiihkeän hetken hotellihuoneessa. Molemmat toteavat, ettei tapaus saa paljastua Michaelille eikä Charlottelle. Melli odottaa innoissaan Andrén paluuta Etelä-Afrikasta, mutta Clara ja Alfons ovat hänestä huolissaan. William ei ole unohtanut vuosia sitten Claralle lupaamaansa leijan lennätystä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Muodin huipulle
Unelmien kenkäkokoelma. Kausi 12, 7/15. Justin on kiitollinen vältettyään viime kerran pudotuksen Tim Gunnin käytettyä veto-oikeuttaan. Hän ja muut suunnittelijat tutustuvat tällä kertaa Marie Claire -lehden kenkäkokoelmaan Manhattanilla. Jokainen saa valita kenkäparin seuraavan kilpailutehtävän inspiraation lähteeksi, mutta muotihistoria-aiheisessa tietokilpailussa menestyminen määrää järjestyksen, kuka saa valita ensin. Kahden suunnittelijan punaruudulliset housut muistuttavat hyvin paljon toisiaan, mutta he eivät anna sen häiritä. Toinen housusuunnittelija saa kuitenkin lähteä ja voiton vie ihan joku muu. Komediasarjassa Rillit huurussa Pennyä näyttelevä Kaley Cuoco ja Marie Claire -lehden päätoimitta Anne Fulenwider toimivat tämän jakson vierailevina tuomareina. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
10:30
Unelmarempat
Ranskalaista maalaistyyliä. Kausi 1, 8/13. Välimeren seudusta innostunut urologi perheineen haluaisi kodin, joka muistuttaisi sisä- ja ulkopuolelta Ranskan maaseudun taloja. Toiveena on myös järvimaisema tai ainakin järven läheisyys. Budjetti on varsin suuri, mutta millä keinoin Texasissa päästään ranskalaiseen tunnelmaan? Amerikkalainen remontointiohjelma.
11:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Maailmansalaatti. Kausi 12, 44/44. Kausi huipentuu teinikokkien finaaliin, jossa 14-vuotias ruokabloggaaja Linn valmistaa makumieltymystensä mukaisen illallisen. Linn tarjoaa maailmansalaattia, ankanrintaa luumu-appelsiinikastikkeella sekä crème brûléen sitruunakreemillä ja tuoreilla vadelmilla. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Illallinen äidille
Amin Asikainen. Kausi 1, 3/10. Nyrkkeilijä Amin Asikainen muistelee lapsuuttaan ja kokkaa Maila-äidilleen illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa. Miksei äiti pidä ranskanperunoista ja miten Amin selviää kurkun raastamisesta? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Katastrofikokki
Kakkukestit. Kausi 1, 5/10. Maamme katastrofaalisimpien kokkien on aika ottaa leipurin taidot haltuun. Luvassa on vauhdikas leipurirata ja parihaasteena ihka oikean kinuskikakun valmistaminen. Tuotoksia tuomaroimaan saapuu kondiittorimestari Jenni Höijer vaativien lapsivieraiden kera. Kuullaanko tällä kertaa totuus lasten suusta? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Sisarusterapiaa. Kausi 4, 10/24. Teresa ja Joe keskustelevat ongelmistaan terapiassa, mutta puhtaalta pöydältä aloittaminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Jacqueline ja Caroline pohtivat päivällispöydän ääressä, pitäisikö Teresan ja hänen miehensä kutsu Napan-matkalle perua, koska kolmikon välit ovat menneet poikki. Rosie, joka on päättänyt puhdistaa siskonsa maineen, tekee yllätysviisitin Teresan luokse. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
16:00
Lemmen viemää
Käymään vain. Oskar on sokissa saatuaan kuulla Pian auto-onnettomuudesta. Hänen pitäisi mennä tunnistamaan ruumis, joten Tina tarjoutuu kuskiksi, sillä mies ei ole ajokuntoinen. Melli on murheissaan, kun André ei palannutkaan Etelä-Afrikasta hänen vuokseen. Myös Hildegardille ja Alfonsille todellinen paluusyy aiheuttaa päänvaivaa. Werner yrittää hieroa sovintoa veljensä kanssa mutta heikoin tuloksin. Omatunto painaa Nilsiä. Natascha kehottaa häntä kokoamaan itsensä. Desirée on mustasukkainen, kun Claralle tarjoutuu mahdollisuus saada näkyvyyttä luomuksilleen Williamin tunteman elokuvatähden avulla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
16:55
New Yorkin luksuslukaalit
Reissutyössä . Kausi 3, 7/14. Fredrik saa Arilta uuden kohteen Apthorpista. Asunto vaatii kuitenkin remonttia, että hinta saataisiin hilattua kymmenen miljoonan kieppeille. Ryan matkustaa asiakkaansa pyynnöstä Los Angelesiin auttamaan tätä asunnon ostamisessa. Luis jatkaa vaikeaa yhteistyötään Ianin kanssa, ja se ajaa Luisin tiukalle. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
17:50
Jamie Oliverin kotona
Hyvää pavuista. Jamien tavoitteena on palauttaa vähälle huomiolle jääneet pavut kunniaan. Papumuhennos sopii mainiosti yhteen merikrotin kanssa, ja helppotekoinen papusalaatti kruunaa carpaccio-annoksen. Pekoniin käärittyjen kampasimpukoiden kera tarjoillaan kauniita pintopapuja. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.

Kello 18:00

18:20
Unelmarempat
Maaseudun rauhaan. Kausi 1, 9/13. Lääkäripariskunta haluaa muuttaa lapsikatraansa kanssa kaupungista maaseudun rauhaan. Harmi vain, että perheen isä ei ole vaikuttunut Joannan sisustustyylistä. Amerikkalainen remontointiohjelma.
19:15
AVA kauneusrituaalit
19:20
Todella upeeta
Vaihdevuodet. Kausi 4, 6/6. Patsyn luusto alkaa heikentyä vaihdevuosien myötä ja Saffy tekee parhaansa auttaakseen häntä. Tulokset eivät kuitenkaan ole täysin toivotun kaltaisia. Brittiläinen komediasarja. K7 (väkivalta).
20:00
Antti Holma ja maastamuuttajat
Kausi 1, 4/8. Islannissa asuu noin 200 suomalaista. Yksi heistä on bloggari Satu Rämö. Islantilaiset ovat mielestään kaikessa maailman parhaita. Mitä muuta yhteistä heillä on suomalaisten kanssa? Näistä ja monista muista aiheista keskustellaan niin muumimukien, kuin luonnonkauniiden maisemien äärellä. Lisäksi Antti tutustuu islantilaiseen kasvokuorintaan eli ratsastaa jäätävässä sateessa ja lumpsahtaa pulikoimaan kaukaiseen erämaan luonnonkylpyyn, johon turistien tallaamat polut eivät yllä. Satu pyörittää yhdessä ystävänsä Maarit Kaipaisen kanssa Reykjavikissä Suomi-design kauppaa, josta Antti hakee töitä. Siellä Antti huomaa, että suomalainen asiakaspalvelu on Islannissa kovassa kurssissa. Se on Antille yllättävä tieto. Yhtä yllättävää on islantilaiset menninkäis-seksiterapeutit, joista Antti kuulee jäätikköretkellä. Islanti on toden totta erikoisten ihmisten ihmeellinen maa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mökkireissu
VIHTI - Mistä Vihdin katuvalot saa sammumaan?. Kausi 1, 1/10. Elias Kaskinen, Kalle Lindroth ja Roope Salminen suuntaavat Kallen mökille Vihtiin. Mukaan napataan Anssi Kela, Kasmir ja Anna Abreu. Anssin turistikierros, Kasmirin burgerit ja Annan mökkibiisi saavat aikaan kylmiä väreitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kreikkalainen naimakauppa
Kreikkalainen naimakauppa. Amerikankreikkalaisesta perheestä kertova lämminhenkinen komedia, jossa nauretaan erilaisten kulttuurien yhteentörmäykselle. Perheen kolmikymppinen tytär Toula on vaarassa jäädä vanhaksipiiaksi, mutta kun hän esittelee ei-kreikkalaisen sulhasehdokkaansa seka-avioliittoja vastustavalle suvulleen, ovat farssin ainekset koossa... Ohjaaja: Joel Zwick, USA 2002 (91'). Pääosissa: Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Michael Constantine, Gia Carides, Louis Mandylor, Bess Meisler. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 76 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:01
Love Island
Uusia uroita. Kausi 2, 30/43. Sophie ja Tom purkavat eroaan muiden kanssa, kun taas Terryn ja Emman välinen hehku vain lisääntyy. Huvilaan tulee kaksi uutta poikaa, joilla on oma salainen tehtävänsä. He saavat kumpikin tarjoilla samppanjaa kolmelle tytölle. Troy jallittaa Tinan nukkumaan kanssaan. Nathan tunnustaa tunteensa Caralle ja juhlii 25-vuotispäiväänsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Valtiatar
Isänmaan puolesta. Kausi 4, 7/16. Mary yrittää toimia sovittelijana Darnleyn ja Jamesin välillä, mutta kitka miesten välillä vain pahenee. Kaikki muuttuu, kun kuningatar saa tietää tulevan aviomiehensä suhteesta Keiraan. Darnleyn salamurhan epäonnistuttua Elizabeth valmistelee hyökkäystä Skotlantiin. Catherine ja Narcisse löytävät Charlesin Ranskan maaseudulta, missä tämä elelee onnellisena maalaisperheen luona. Kuningas saadaan suostuteltua takaisin hoviin, mutta tuliaisina on yllätys jos toinenkin. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (ahdistus).
02:05
AVA kauneusrituaalit
02:10
Emmerdale
Taudinkantajat. Faith aikoo kertoa Chasille syövästään, mutta Chas saakin huonoja uutisia toisaalta. Ashley on sairaalassa, ja Laurel yrittää lohdutella syyllisyyttä tuntevaa Arthuria. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
02:40
Emmerdale
Kaksi kotiinpaluuta. Ashleyn vointi on pahenempaan päin. Debbie valmistautuu Sarahin kotiinpaluuseen. Tracyn kirja saa edelleen haukkuja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K12 (ahdistus).
03:10
Grand Designs - unelma-asunnot
Clapham. David ja Anjana Devoyn uusi koti Claphamissa, Etelä-Lontoossa, osoittautuu kaikin puolin odotettua vaikeammaksi, kalliimmaksi ja hermojaraastavammaksi projektiksi kuin he odottivat. Anjana toimii projektipäällikkönä ja hoitaa samalla pieniä lapsiaan - onko heidän edes mahdollista onnistua? Brittiläinen realitysarja.
04:05
Muodin huipulle
Fanien muodonmuutos. Kausi 12, 10/15. Sarjan faneille järjestetään muodonmuutoskilpailu. Videoiden perusteella valitaan kahdeksan superfania, jotka pääsevät kokemaan upeita hetkiä oppaanaan Tim Gunn. Useimmat faneista ovat ensi kertaa New Yorkissa, ja heti alkuun he testaavat catwalkilla kävelyä. Kilpailijoille paljastetaan, että he tekevät superfanien muodonmuutoksen. Tim Gunn joutuu ottamaan kilpailijat puhutteluun erityisesti yhden osanottajan huonon käytöksen takia. Voittaja-asun kantaja muuttuu täydellisesti. Vierailevina tuomareina ovat muotitoimittaja Zanna Roberts Rassi ja suunnittelija Erin Fetherston. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.