UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 20.2.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Siepattu. Sieppaaja pitää Davidia vankinaan. Davidin mielestä sieppaajassa on jotain tuttua. Charlotte tuo Luisalle ja Sebastianille uutisen sieppauksesta ja siitä, että Davidin henki on vaarassa, jos poliisille ilmoitetaan. Sebastian epäilee, että Hoferit ovat itse järjestäneet koko sieppauksen ja aikovat saada Luisan maksamaan lunnaat. Sieppauksen nähnyt Charlotte ei voikaan lähteä Afrikkaan. André pyytää Michaelia näennäiseksi vastaehdokkaakseen pormestarinvaaliin, koska ei usko voivansa voittaa Hildegardia. Natascha kannustaa Michaelia kampanjoimaan tosissaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Sabrinan salaisuudet. Lääkärit yrittävät auttaa anoreksiasta kärsivää heroiiniriippuvaista teinityttöä Sabrinaa. Myöhemmin puhutaan lasten kasvattamisesta vegaaniruokavaliolla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Designia ja kermaa. Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Grillaushaaste. Asuntojen sisätilat ovat vihdoin valmiit, ja kilpailijat alkavat rakentaa näyttäviä takapihojaan. Shelley tarjoaa vaihtelua arkiseen aherrukseen ja panee joukkueet kilpailemaan grillaustaidoillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Upeat skandikodit
Onnettaren apuna. Kausi 11, 4/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams esittelee upean talon rantatontilla. Bettina Schriver etsii kotia huippumallille. Jan Fog tapaa pariskunnan, joka on yrittänyt myydä talonsa itse. Tanskalainen realitysarja.
13:00
Vajasta lukaaliksi
Luonnon ehdoilla. Kausi 1, 6/6. Teksasissa Bob kunnostaa ränsistyneestä vajastaan maalaisromanttisen vuokrahuoneen. Pohjoiscarolinalainen Amanda pyrkii rakennusprojektissaan luontoystävällisyyteen. Amerikkalainen realitysarja.
14:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 2/10. Sympaattinen Pirjo on kärsinyt koko elämänsä huulihalkiosta ja sen aiheuttamasta kiusaamisesta. Iloisen ja kuplivan persoonan omaava Pirjo on aina jättäytynyt syrjään ja kärsinyt epävarmuudesta. Nyt on vihdoinkin Pirjon aika loistaa ja astua varjoista oman elämänsä kirkkaimpiin parrasvaloihin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Perhe pelissä
Terapia. Kausi 1, 12/13. Koulussa ollaan huolissaan Dannyn käytöksestä sen jälkeen kun Terry ja Kanuuna tajuamattaan nolaavat tämän Vanessan edessä. Amerikkalainen komedia yksinhuoltaja Terrystä, joka joutuu poikansa Dannyn kanssa muuttamaan olueen menevän sohvaperuna-isänsä 'Kanuunan' luo. K7 (seksi).
15:30
Perhe pelissä
Ykköspesä. Kausi 1, 13/13. Kanuuna lähtee treffeille Dannyn opettajan kanssa. Terry ja Lulu ihastuvat samaan mieheen. Amerikkalainen komedia yksinhuoltaja Terrystä, joka joutuu poikansa Dannyn kanssa muuttamaan olueen menevän sohvaperuna-isänsä 'Kanuunan' luo. K7 (seksi).
16:00
Lemmen viemää
Salkku metsän kätkössä. Luisa saa lunnasrahat kokoon. Sebastian tarjoutuu luovuttamaan lunnaat rakkaansa puolesta, mutta kätkeekin rahasalkun ensin metsään. Lenkkeilevä Norman osuu paikalle. Andrén ja Michaelin vaalitaistelu kiihtyy. Pormestarinrouvaksi mielivä Natascha järjestää toimittajan tekemään juttua ¿Bichlheimin Kennedyistä¿ ja pukee Michaelin kuvauksia varten perinneasuun. Werner rohkaisee André-veljeään esiintymään julkisuudessa surevana leskenä. Poppy palaa kotiin uuden liikeidean kanssa, josta Werner ei suoranaisesti innostu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Ladies of London
Puumanainen. Kausi 2, 7/10. Marissa pyrkii korjaamaan ystävyytensä loukkaamansa Caroline Flemingin kanssa. Julie järjestää metsästysretken. Caroline Stanburyn mielenterveys järkkyy. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Uutta ja vanhaa. Kausi 5, 12/12. Perhe kokoontuu grillibileisiin muistelemaan kauden parhaita hetkiä. Näemme myös ennennäkemättömiä kohtauksia sarjasta. Luvassa on railakasta menoa, eikä roiseilta jutuilta vältytä, kun kyseessä on Kardashianien perhe. Amerikkalainen realitysarja.
18:50
AVA goes kaamos
19:00
Tuija Tähtien Kanssa
Kausi 1, 1/10. Tuija Pehkonen hyppää Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman kulisseihin ja ottaa selvää viikon mielenkiintoisimmista käänteistä, puheenaiheista ja tapahtumista. Tuija paljastaa, mitä on sunnuntain suorassa lähetyksessä odotettavissa ja kutsuu tanssisaliin vieraakseen edellisten kausien rakastetuimpia tähtioppilaita.
19:30
Jamie Oliver Italiassa
Le Marche. Jamie lähtee Le Marchen vuoristomaisemiin tutustumaan metsästäjäperheen elämään. Villillä seudulla hän joutuu kohtaamaan sekä elämän raadolliset realiteetit että paikallisen mummomafian, joka haastaa hänet pastantekokilpailuun. Lopulta Jamie saa selville täydellisen villisikaragun salaisuuden.
20:00
Yökylässä Maria Veitola
Karalahdet. Kausi 2, 4/10. Maria yökyläilee Karalahtien luona Helsingissä. Kaksikko tutustuu Jeren lapsuuden maisemiin Tapulikaupungissa ja Jere puhuu suunsa puhtaaksi menneisyyden tapahtumista. Kotona tavataan kaikki läheiset , eikä tietenkään unohdeta urheilua. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Kuuba kutsuu, osa 1/2. Kausi 12, 12/21. Sisarukset suuntaavat Kuubaan, jossa he tutustuvat Havannaan vanhojen autojen kyydissä, vierailevat rommitehtaalla ja käyvät Ernest Hemingwayn talossa. Kesken matkan Khloé saa ikävän puhelun, joka koskee Lamaria. Kylie haluaa piristää Krisiä, jonka on vaikea olla erossa lapsistaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Harry, Charlotte ja shalom. Kausi 6, 8/20. Carrien trapetsikokemuksista kasvaa luottamiskyvyn metafora. Uskallanko heittäytyä? Oman itseluottamuksensa horjuttama Miranda näkee Steven uuden tyttöystävän lattiaperspektiivistä. Samantha kaipaa Meksikossa kuvausmatkalla olevaa rakastettuaan. Charlotten ja Harryn juutalaishäät ovat täynnä tilannekomediaa, klezmeria ja leimuavia tunteita. Absolut hora time! K12 (seksi).
22:40
The Affair (K16)
Salaisuuksia. Kausi 2, 3/12. Noah ja Alison etenevät suhteessaan ja vierailevat Yvonnen ja Robertin luona. Vierailu kuitenkin keskeytyy yllättäen. Noah tapaa Maxin kahvilassa. Alison aloittaa uudessa työssään. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (seksi, ahdistus).
23:50
OC:n täydelliset naiset
Korkkareissa keilaamaan. Kausi 10, 7/24. Viimeiset puoli vuotta on ollut Shannonille niin raskasta aikaa, että hän on lihonut. Nyt hän huomaa, että pelkkä kuntoilu ei saa häntä laihtumaan. Tamralla ja Eddiellä on yhteinen kuntosali, mutta yhdessä työskentely ei ole maailman helpointa ja Tamra miettii muita vaihtoehtoja. Meghan yrittää opettaa tytärpuoltaan ottamaan vastuuta elämästään, mutta se ei ole ihan yksinkertaista. Vicki yrittää veljensä kanssa saada yhteyden äitiinsä rajan tuolle puolen. Piristääkseen oloaan Vicki ehdottaa leideille eksoottista matkaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:45
Happyish
Nyt ideoimaan. Kausi 1, 8/10. Thomin työhuoneesta tehdään firman yhteinen ideointitila. Lee joutuu kaitsemaan lapsia ja on kurkkua myöten täynnä Frozen-elokuvaa. James Deen kertoo, mitä yhteistä on pornolla ja yritysmaailmalla. Amerikkalainen draamakomedia. K12 (päihteet, väkivalta).
01:15
Yön AVA