UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 30.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Tuhtia lohturuokaa. Jamie kokkaa rakennusmiehille herkullisen lounaan: kikherne-purjokeittoa, uunissa haudutettua lampaanpotkaa sekä perinteistä englantilaista jälkiruokatorttua. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Luksuskoti veden äärellä. Jim ja Simone Fairfull ovat ostaneet järvitontin Skotlannista ja kaavailevat rakentavansa sinne perhekodin. Pariskunnan toiveissa on jotain nykyaikaista ja valoisaa, vaikka rakennuksen ulkomuoto tuleekin olemaan melko konservatiivinen. Tiedossa on kuitenkin runsaasti lasipintoja ja omaperäisiä sisustusratkaisuja. Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Vaarallista kauneutta. Lääkärit tapaavat tänään Kimberlyn, jolla on synkkä menneisyys. Hän on laittomasti antanut naisille peppua suurentavia silikonipistoksia, ja nyt vankilasta vapauduttuaan hän haluaa kertoa niiden huonoista puolista. Lisäksi kuullaan uusista hoitomuodoista kuukautiskipuihin ja auringon aiheuttamiin tummiin läikkiin ihossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Kummisedät. Jamie ja Jimmy kohtaavat toistaiseksi kovimman haasteensa, kun he yrittävät voittaa italialaiset jälkiruokataistelussa. Ilman apua tämä ei onnistu, joten pojat käyvät mm. vanhalla koulullaan hakemassa kullanarvoisia vinkkejä herkkujen taistoon. Jonathan Ross saapuu kuppilaan tekemään leipävanukasta ja osallistumaan ruokahaasteisiin. K7 (väkivalta).
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Parisuhdepulmia paraatissa. Lisa haluaa koko SURin henkilökunnan osallistuvan Gay Pride -paraatiin. Stassi ja Jax puivat suhdettaan ja toinen heistä päätyy radikaaliin ratkaisuun.
15:00
Kardashianit
Possuvahtina. Kausi 8, 20/21. Kris haluaisi suunnitella Kylien syntymäpäiväjuhlat, mutta päätyykin possuvahdiksi. Rob tekee päätöksen tulevaisuudestaan. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Kallista kipua
HankMed on pop. HankMed pääsee patsastelemaan miltei parrasvaloihin, kun potilaaksi tulee suuren luokan poptähti, jonka hektisen elämän seuraaminen johdattaa Jeremiahin uuteen ja tukalaan tilanteeseen tanssilattialle. Marissa palaa Hamptonsiin, missä vaikeudet Carlosin kanssa pakottavat hänet pyytämään Hankilta apua lähitienoiden parhaan lastenlääkärin etsimisessä, ja huippuluokan lääkäri onkin Hankille entuudestaan tuttu kaunokainen. Ihastunut Divya on täysin Rafan pauloissa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Muistotilaisuus. Aikaa on kulunut ja Nils palaa murhemielin vaimonsa etsintämatkalta Australiasta. Sabrinan matkalaukku löytyy, mutta sen purkaminen romahduttaa Nilsin täysin. Hotellissa vietetään muistojuhlaa Sabrinalle ja Andrélle. Nils saapuu sinne juovuspäissään ja käyttäytyy muutenkin sopimattomasti. Hänelle Sabrina ei ole kuollut. Friedrichin nöyryytykset palavat Patrizian mieleen ja hän janoaa kostoa, mutta Sebastian kieltäytyy auttamasta. Sen sijaan hän näyttää kaapin paikan, mutta Patrizia ei ole tottunut toimimaan kenenkään pillin mukaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Moderni maatalo. Maanviljelijä-galleristipariskunta ei asu tiluksillaan mutta kaipaa asiaan muutosta. He rakentavat uuden kodin ladosta ottamansa mallin pohjalta. Maisema näyttelee suunnitelmissa suurta osaa. Taiteellinen emäntä käyttää laajaa suhdeverkkoaan löytääkseen kotiinsa kaikkein kestävimpiä ratkaisuja. Mutkattomat välit arkkitehtiin ja rakennusmiehiin nopeuttavat hankkeen etenemistä. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
New Yorkin luksuslukaalit
Tutulla maaperällä. Kausi 2, 7/12. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Ryanilla on tilaisuus saada lihava provisio vanhan opiskelukaverin avulla. Kaverilla on kuitenkin kosto mielessä. Luis saa asiakkaaksi maanmiehensä Puerto Ricosta. Fredrik yrittää vakuuttaa ison grynderin keskustassa.
20:00
Vaimot vaihtoon UK
Raamatullisia ristiriitoja. Tänään nähdään, miten kaksi kristittyä perhettä selviää vaimojen vaihdosta. Yhteisestä uskosta huolimatta Dawn ja Judith ovat toistensa täysiä vastakohtia.

Kello 21:00

21:00
Valtiatar
Roviolla. Kausi 2, 22/22. Taistelun aattona Mary panee kaiken peliin pysäyttääkseen Condén ja tämän armeijan. Kekseliäs ja uhkarohkea suunnitelma onnistuu, mutta vaikka taistelukentällä juhlitaan voittoa, uusia uhkia nousee esiin hovin sisällä - ja kenraali Renauden viimeiset sanat varoittavat Englannin kuningattaren vihasta. Häikäilemätön Catherine menee äärimmäisyyksiin hankkiutuakseen eroon vihollisistaan, mitä Francis ei katso suopeasti. Delphineä syytetään noituudesta, kun tieto oudosta rituaalista leviää - ja Bashille selviää karmaiseva totuus. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Sinkkuelämää
Puhelinseksigangsteri Chicagosta. Kausi 3, 10/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), Frances Sternhagen Bunny MacDougal), Josh Hamilton (George Chicagosta). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit
Luopumisia. Kausi 9, 1/20. Bruce ja Kris keskustelevat suhteensa tulevaisuudesta ja päätyvät asumuseroon. Muut lapset ovat huolissaan Kendallin ja Kylien reaktioista. Myös Khloén ja Lamarin suhde on ajautunut umpikujaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
23:35
Vallan linnake
Ruskean sävyt. Kausi 3, 3/10. Birgitten uusi puolue herättää kiinnostusta, mutta yhä useammalla tuntuu olevan vain oma lehmä ojassa. Hankkeelleen omistautunut Birgitte edellyttääkin jäseniltään yhteistä näkemystä puolueen linjasta. Alex painostaa Torbenia ratkaisuihin, jotka eivät miellytä kaikkia. Katrine haikailee Kasperin perään. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:35
Yön AVA