UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 24.8.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Kissa pöydälle. Tinan aikeet kertoa tunteistaan Davidille menevät mönkään, kun Pia näyttää viettäneen yön Davidin luona. Oskar yrittää saada Tinan takaisin itselleen, mutta Tina ei voi kieltää tunteitaan. Charlotte ei siedä Pian perättömiä syytöksiä ja antaa tälle potkut. Lopulta juttutuokio Nataschan kanssa saa Pian myöntymään kohtaloonsa. Adrianista tuntuu, että kaikki muut tietävät jotain, mitä hän ei tiedä. Melli ei kuitenkaan saa pidettyä suutaan supussa. Friedrichin ja Adrianin päätös olla jatkamatta pormestarin virkahuoneen vuokrasopimusta ärsyttää niin Werneriä kuin Andréta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Uuvutustaistelu. Kausi 7, 58/65. Pahimmasta kinastelusta on viimeinkin päästy yli, ja työ yhteisen kuudennen asunnon kanssa on kunnolla vauhdissa. Viikkokausien rehkimisen aiheuttama uupumus saattaa kuitenkin osoittautua pahemmaksi esteeksi kuin riitely, ja asunnon ylimmän kerroksen pitäisi valmistua vuorokauden sisällä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:20
Ensitreffit alttarilla USA
Paha paikka. Kausi 4, 11/17. Heather ja Derek lukevat toistensa kirjeet. Nickin ja Sonian suhdetta puidaan asiantuntijoiden avulla. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.
11:30
Elixir Life
Mestaritason sammakkouintia. Kausi 2, 2/20. Moninkertainen maailmanmestari Jani Sievinen antaa tekniikkavinkkejä kuntouimareille Raision uimakoulussa. Sammakkona Ulpukan altaassa Heidi Sohlberg. Krisse Salminen heittää huulta ja jotain muuta. Tommi Evilä kokee määrämittaisen tuuppauksen, kun Tapanilan urheilukeskuksessa etsitään uutta tykyihmettä. Joanna ja Tommi tutustuvat hiihtoloman sporttivarustetarjontaan. Lasten liikuntavinkeissä esitellään Muuttomieshippa. Hyvinvoinnin suurlähettiläs Matti Heikkilä esittelee uudenlaisen kuntoiluvälineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Erikoiset eläimet
Suostuttelua. Kolmannessa jaksossa seuraamme rakastuneiden leijonien ensitapaamista ja koalan terveystarkastusta. Miten vesipelkoisen pingviinin saa uimaan? Saamme myös todistaa miekkavalaiden hemmotteluhetkeä, susien ikävöintiä ja varisten lahjontayrityksiä sekä todistaa haiden luonteen tärkeyttä niiden selviämistarinassa. Dokumentaarinen sarja tarkastelee harvinaislaatuisten eläinten tunteita, suhteita, älykkyyttä ja kommunikaatiotaitoja.
14:00
Dallasin täydelliset naiset
Juhlahermot kireällä. Kausi 1, 8/11. Stephaniella menee hermot, kun Travis yrittää alkaa suunnitella omia synttäreitään. Brandi ja LeeAnne yrittävät sopia välinsä kaiken draaman jälkeen. Cary taas valittaa siitä, että Mark on ostanut Zurille aivan liian kalliita kolmivuotislahjoja. Travisin synttäreillä taas tavataan vanha kunnon känni-Brandi.
15:00
Kardashianit
Pintaa syvemmältä. Kausi 8, 16/21. Koska Khloé ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta tullut raskaaksi, Kim yrittää saada hänet harkitsemaan adoptiota. Kris pahastuu, kun hänelle selviää, että Scott on myynyt hänen lahjaskootterinsa. Bruce kouluttaa salaa Khloén koiraa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Terveysongelma. Adrian pyytää Claran muuttoavuksi. Kun Adrian myöntyy soittamaan tavaroiden joukosta löytynyttä cuatroa, Clara vaipuu unelmoimaan. Oskar ehdottaa Tinalle vuoristoretkeä, mutta Tina ei ole ensin lämmetä ehdotukselle. David puolestaan yllättää Tinan suudelmalla. Melli tarvitsisi kipeästi lääkereseptin, mutta hänen lääkärinsä on lomalla. Clara ohjaa Mellin Michaelin vastaanotolle, mutta Melliä arveluttaa kertoa Michaelille sairaudestaan. Werner suostuttelee Friedrichin liittoutumaan Adriania vastaan. Friedrich vain unohtaa, että Werner ei välttämättä ole kaikkein luotettavin kumppani. Pia pakkaa tavaransa ja suuntaa Stuttgartiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).
16:55
Esittelyssä: Rankat duunit
17:00
Oma koti kullan kallis
Portaiden kutsu. Kausi 37, 4/10. Martin rakentaa omakotitalon oven edustalle uudet portaat, jotka toivottavat niin talonväen kuin vieraatkin tervetulleiksi. Hanna Bastin sisustaa tilavan ja valoisan olohuoneen, josta on upeat näköalat ulos. Anders antaa vinkkejä kasvien kasvattamiseen lasitetulla terassilla, ja Hanna Wessman tekee puukuulista lehtitelineen. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.

Kello 18:00

18:00
Australian kaunein koti
Yllätyksellisiä taloja. Kausi 1, 6/10. Nuori arkkitehtipariskunta on muokannut improvisoiden vanhaa taloa, kun taas arkkitehtiäoto rakensi perheensä lomamökin tilalle tarkkaan harkitun fengshui-talon. Menestyneen kiinteistövälittäjän perhe halusi itselleen viihtyisän modernin talon, jossa nuorella polvella on oma siipensä. Australialainen sisustusohjelma.
19:00
Esittelyssä: Rankat duunit
19:10
Remontilla rahoiksi
Megaviikon kertaus. Kausi 7, 59/65. Viikolla on tapahtunut vaikka mitä: terassit tuomaroitiin, parien asunnot valmistuivat, erään parin salainen huone paljastui, työ kuudennen asunnon parissa alkoi ja riitely kohosi tähänastiseen huippuunsa. Nyt onkin hyvä väli hengähtää ja ottaa selvää, mitä hektisen viikon kulisseissa on tapahtunut. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Juhlapäivä. Kausi 4, 12/16. Tom ja Lillian juhlivat ensimmäistä kuukauttaan yhdessä. Riistiriidoilta ei kuitenkaan täysin vältytä. Sonia pohtii yhteenmuuttoa. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:05
Rimakauhua ja rakkautta
Kausi 6, 5/8. Karen harkitsee irtisanoutumista. Pete ja Tina neuvovat Adamia parisuhdeasioissa. Jenny kohtaa entisen poikaystävänsä. Brittiläinen draamasarja. K12 (väkivalta).
22:05
Sinkkuelämää
Amerikatar Pariisissa, Part deux. Kausi 6, 20/20. Ystävinä yhteen kasvaneet Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte ovat raskaiden päätösten edessä. On katsottava peiliin. Mitä se näyttää? Pariisin, New Yorkin, Alzheimerin, lapsen, rakkauden, ystävyyden, miehen nimen matkapuhelimen kidenäytöllä. The End. La fin. Tämä on erään aikakauden loppu. Eläköön eräs tietty aikakausi! Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä päättyy. K12 (seksi, päihteet).
23:05
Apua! Menin naimisiin ja lihoin 30 kiloa!
Isossa-Britanniassa naiset lihovat häiden jälkeisenä puolena vuotena keskimäärin kolme kiloa. Jos lisäkiloja on kertynyt vielä paljon enemmän ja haluaa takaisin morsiamen mittoihin, se ei onnistu käden käänteessä. Englantilaisessa dokumenttiohjelmassa tutustutaan neljään naiseen, jotka eivät ole painoonsa tyytyväisiä. Uusinta.

Kello 24:00

00:05
Remontilla rahoiksi
Megaviikon kertaus. Kausi 7, 59/65. Viikolla on tapahtunut vaikka mitä: terassit tuomaroitiin, parien asunnot valmistuivat, erään parin salainen huone paljastui, työ kuudennen asunnon parissa alkoi ja riitely kohosi tähänastiseen huippuunsa. Nyt onkin hyvä väli hengähtää ja ottaa selvää, mitä hektisen viikon kulisseissa on tapahtunut. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
00:45
Vaimot vaihtoon USA
Schults / Smith. Kausi 9, 10/13. Kummitustalon rekvisiittaa rakentelevan perheen äiti ja lasten valmennukseen keskittyvän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapset puuhastelevat siinä sivussa, toisessa keskitytään läksyihin ja oppimiseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
01:45
Emmerdale
Nöyrtymisen paikka. Kerry saa yllättävän vastuun tehtaan sopimuksista. Diane anelee Lawrencelta armoa. Jimmy valittaa nukkumisongelmiaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
02:15
Emmerdale
Lainavaatteissa. Rebecca puolustaa Dianea Lawrencelle. Rakesh pelkää Georgen lähentelevän Priyaa. Nicola löytää Jimmyn ja Bernicen vähissä vaatteissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
02:50
Iholla
Kausi 4, 4/28. Uusivuosi. Rap-artisti Sini Sabotage valmistautuu keikalle ja ystävien kanssa juhlaan. Toimittaja Laura Friman miettii uuden vuoden mukana tuomia muutoksia. Tangokuningatar Erika Vikman viettää illan teatterissa, mutta vuoden vaihde kuluu työn äärellä. Iholla naisten arkea ja juhlaa, ilon ja murheen hetkiä seurataan AVA:lla joka ilta maanantaista torstaihin.
03:20
Yön AVA