UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 10.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lycraan puettu mies. Malmössa Trinny ja Susannah tapaavat torilla Maggien, joka käyttää kaksia rintaliivejä päällekkäin. Britt-Marien rintasyöpä on palannut ja hän pukeutuu vain mustiin vaatteisiin. Maria on laihtunut 50 kiloa, eikä osaa ostaa enää vaatteita. Ylva ja Robert ovat olleet naimisissa vuodesta 1972 lähtien, eikä heidän tyylinsä vastaa nykypäivää. Trinny pukee Robertin lycraan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:30
Jamie Oliver Italiassa
Le Marche. Jamie lähtee Le Marchen vuoristomaisemiin tutustumaan metsästäjäperheen elämään. Villillä seudulla hän joutuu kohtaamaan sekä elämän raadolliset realiteetit että paikallisen mummomafian, joka haastaa hänet pastantekokilpailuun. Lopulta Jamie saa selville täydellisen villisikaragun salaisuuden.
11:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Ensimmäiset asiakkaat. Ilmassa on jännitystä, kun kokkikokelaat valmistavat illallisen ensimmäisille asiakkaille. Nuorten perheenjäsenet tulevat syömään. Kaksi nuorista pääsee Lontooseen tapaamaan Jamie Oliveria. Edessä on myös kahden viikon työharjoittelu. Viimeisen kokeen jälkeen selviää, ketkä reputtavat ja ketkä pääsevät Fifteeniin töihin. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Linnassa. Kastbergan linnassa Etelä-Ruotsissa riittää nähtävää antiikista kiinnostuneille. Tanskalaismiljonääri on luopumassa Skånessa sijaitsevasta 1800-luvun linnastaan, joka on sisäuima-altaineen, tenniskenttineen ja hevospilttuineen täydellinen lomanviettopaikka. Toinen arvioitava kiinteistö on 1700-luvun talo, jonka Arne Jacobsen remontoi kesähuvilakseen 1960-luvulla tyylilleen uskollisena. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Upeat skandikodit
Täydellisyyttä tavoittelemassa. Pariisissa asuva jazzmuusikko Niels Lan Doky haluaa kaupunkiasunnon Kööpenhaminasta. Hänellä on kuitenkin niin paljon vaatimuksia uudelle kodille, että kiinteistönvälittäjä Jan Fog saa tosissaan paiskia töitä. Saisiko parisataa vuotta vanhaan taloon kattoparrujen alle remontoitua unelmien kodin? Vaatesuunnittelija Tusnelda Bloch miehineen taas etsii kesähuvilaa, jonka sijainnin on oltava täydellinen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Laajennuksia ja luksusta. Lindsey haluaa pienestä keittiöstään avaran ruokailuhuoneen, mutta jo urakoitsijan valitseminen pelottaa nuorta leskeä. Suunnitteluvaiheessa pitää huomioida myös Lindseyn lyhytkasvuisuus, vaikkei Lindsey haluakaan tehdä keittiöstä vain omille mitoilleen sopivaa. Croft-Bakerit tarvitsevat Viktorian aikaiseen taloonsa lisää huoneita. Perheelle kelpaa vain paras, joten budjetti ylittyy varhaisessa vaiheessa, ja pihalla seisovan Porschenkin kohtalo on vaakalaudalla. Lisäksi pitää selvittää, miten puutarhassa oleva kahden metrin jyrkkä pudotus maisemoidaan lapsille turvallisella tavalla. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
14:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Tilaa suvulle. Siddiqin viisihenkinen perhe aikoo laajentaa taloaan peräti kolmeen suuntaan, ja budjetti on vain 150 000 puntaa. Äiti on tuskastunut ahtaaseen keittiöön, koska talossa vierailee usein kerralla jopa 40 sukulaista. Sarah pelkää, että väliseinien purkaminen käy kalliiksi. Myös Alfordin perhe laajentaa taloaan sukulaisvierailuja ajatellen. Uuteen taloon tulisi seitsemän kylpyhuonetta, mikä on Sarahin mielestä liikaa. Lisäksi laajennuksen julkisivun tulisi yhdistyä saumattomasti 1930-luvulla rakennetun talon henkeen. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
15:00
Vaimot vaihtoon UK
Hulluutta vai urheiluhulluutta?. Tänään selviää, voiko rento äiti muuttaa urheilullisen perheen arkea tai onnistuuko sporttiäiti iskostamaan terveitä elämäntapoja toiseen perheeseen.
16:00
Vaimot vaihtoon UK
Laiskuutta ja lastenhoitoa. Tällä kertaa perheitä vaihtavat laiskaksi tunnustautuva äiti sekä itsestään ja kodistaan pakonomaisesti huolehtiva äiti. Myös miehet joutuvat sopeutumaan uuteen vaimoon.
17:00
Vaimot vaihtoon UK
Bisneksiä ja puunaamista. Mitä tapahtuu, kun ahkera yrittäjä ja siivoushullu äiti vaihtavat paikkoja? Oma aika ja vastuut vaihtuvat siivoamiseen ja lasten lepsulle kasvatukselle pannaan piste.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 2/2. Kausi 7, 16/19. Kim yrittää korjata tulehtuneet välit sisaruksiinsa. Kendall ja Kylie haluaisivat kotiopetukseen, mutta Kris ei ole yhtä innostunut ajatuksesta. Lamar esittelee Khloélle ja Kimille kotikulmiaan Queensissä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 1/10. Ohjelma alkaa! Ensimmäisenä tapaamme Mapun, joka kaipaa ulkoista remonttia enemmän kuin suurin osa suomalaisten vanhoista kesämökeistä. Mapu laahustaa kotonaan kulahtaneissa verkkareissa ja vanhoissa villasukissa, oli sitten yksin tai vieraiden seurassa. Väsymys on vienyt kaikki voimat ja halun pitää itsestä huolta. Mapu on jämähtänyt tyylissään omalle mukavuusalueelleen, joka on kuitenkin perheen ja ystävien mielestä kaikkea muuta kuin mukavaa katseltavaa. Tilanteen on nyt muututtava ja Mapun on aika lopettaa rähjäisissä vaatteissa kulkeminen. Elämäniloinen nainen hyppää täysillä mukaan muutokseen ja huomaa, että samaan aikaan myös hänen sisällään tapahtuu jotain ihmeellistä. Nuhjuisen kuoren alta paljastuu varsinainen Charlien enkeli, jota Mapu tuskin edes tunnistaa itsekseen.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Keskikesä ja kompromissit. Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Teeskentelyn koruton kierre. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
21:30
Sinkkuelämää
City-machojen suuret sylit. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:00
Sinkkuelämää
Charlotte ja lesboeliitin kutsu. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi, ahdistus).
22:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Sulhasmies. Kausi 2, 9/10. Emma jää kokonaan sairaslomalle. Lisääntynyt yhteinen aika aiheuttaa kuitenkin skismaa pariskunnan väleihin. Aubrey Plaza on tullut Tukholmaan pyytämään Brucelta anteeksi aiempaa käytöstään, mutta hänellä ei ehkä ole puhtaat jauhot pussissa. Viveka yrittää hankkia häihin DJ:tä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Moderni perhe
Juhlatunnelmissa. Kausi 6, 19/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Jayn syntymäpäivä lähestyy, ja Mitchillä ja Clairella on loistava lahjaidea. Gloria antaa Lukelle ja Mannylle opetuksen alkoholin vaaroista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Kallista kipua
Kaikki rakastavat Rayta. Mafioson elkein käyttäytyvä Ray vaikuttaa monen hamptonsilaisen elämään: Paige ja Russell auttavat häntä sisustamaan ravintolaansa, Hank hoitaa ravintolan kokkia, jonka alkoholiongelma tuntuu riistäytyvän käsistä, ja Evan harkitsee vuokraavansa Raylta liiketiloja HankMedin laajennusta varten. Samaan aikaan Divya hoitaa NASCAR-tallipäälliköä, joka kärsii sydänongelmista. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
LA Shrinks
Suvun kesken. Kausi 1, 6/8. Luonnollisuuteen kannustettu Playboy-pupu ilmestyy terapiaan pyjamassa. Parisuhdeterapeutti Eris ilmoittaa miehelleen, että nyt on ohjelmassa lapsettomuusklinikka ja anoppi tulee mukaan. Tohtori Greg puolestaan menee isänsä kanssa ammattiauttajan pakeille. Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Yön AVA