UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 30.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kodinkohentajat
Palkinto maratoonarille. 86-vuotias Paul Freedman kerää rahaa hyväntekeväisyyteen muun muassa juoksemalla maratonia. Lisäksi hän johtaa viihderyhmää, joka esiintyy sairaille ja vanhuksille. Nyt hän saa kiitoksen panoksestaan, kun hänen inspiroimansa ihmiset ja hänen poikansa tekevät salaa remontin hänen taloonsa.
10:30
Kodinkohentajat
Ystävä sä lapsien. Florence Duncan on äiti ja vaimo, mutta työskentelee silti väsymättä hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii auttamaan erityistarpeita vaativia lapsia ja heidän perheitään. Oman kodin remontointia on aloiteltu, mutta se on jäänyt kesken. Nyt Florencen läheiset tulevat apuun. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
11:30
Kodinkohentajat
Hyväntekijän uusi alku. Marrion Miller tekee hyväntekeväisyyttä ja kerää väsymättä varjoja useille järjestöille. Aika ei riitä kodin askareisiin, ja vuosien varrella Marrionille on kertynyt monenlaisia esineitä ja huonekaluja. Remonttitiimi haluaa tehdä talolle muodonmuutoksen, mutta suurin haaste on saada kaikki tavarat tyhjennettyä ennen kuin remonttia voidaan aloittaa. Brittiläinen tosi-tv-sarja.

Kello 12:00

12:30
Kodinkohentajat
Hyväntekijän hyväksi. Lincoln Beckford tekee Watfordissa töitä huono-osaisten nuorten kanssa. Hän auttaa nuoria ja heidän perheitään pääsemään takaisin jaloilleen ja inspiroi monia läheisiään. Jaksossa remontoidaan Lincolnin lempihuone sekä kahden lapsen huoneet. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
13:25
Kodinkohentajat
Kodittomien kaverin koti. Sharon Hinds tekee vapaaehtoistyötä kodittomien parissa. Hänen omakaan elämänsä ei ole ollut ruusuilla tanssimista, joten nainen on keskittänyt kaiken tarmonsa muiden auttamiseen. Oma koti on jäänyt huomiotta, joten hänen läheisensä tulevat apuun remontoimalla Sharonin kotia salaa. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
14:25
Kodinkohentajat
Turvallinen tiennäyttäjä. Kirjaston vartija ja vapaaehtoistyöntekijä Hector Pinkney on ohjannut lapsia ja nuoria oikealle tielle jo 30 vuotta. Koti kaipaa kunnostusta, mutta ihmisten auttaminen on Hectorille tärkeämpää. Taloa ja puutarhaa saapuu remontoimaan monta kiitollista ihmistä. Pyyteetön, suurisydäminen mies yllättyy saamaastaan vastapalveluksesta.
15:20
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
15:30
Hyvän leivän juurella
Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.
16:05
Kardashianit
Perhe on pahin, osa 1/2. Kausi 7, 8/19. Khloén ja Lamarin muutto takaisin Los Angelesiin on ilouutinen Kardashianeille. Naiset joutuvat kuitenkin pettymään, sillä Khloélla ei tunnu riittävän aikaa heille. Khloé taas kokee, että häntä revitään joka suuntaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Kardashianit
Perhe on pahin, osa 2/2. Kausi 7, 9/19. New Yorkissa juhlitaan Scottin ravintolan avajaisia, mutta juhlakalun käytöksessä olisi jälleen parantamisen varaa. Khloé ja Kourtney yrittävät udella, onko Kimin ja Kanyen välillä muutakin kuin ystävyyttä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Kuninkaallista kohtelua. Kausi 7, 10/19. Scott uskoo Lontoon-matkan aikana olevansa lordi. Brucen ikävä luonne alkaa paljastua. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Muodin huipulle
Fanien muodonmuutos. Kausi 12, 10/15. Sarjan faneille järjestetään muodonmuutoskilpailu. Videoiden perusteella valitaan kahdeksan superfania, jotka pääsevät kokemaan upeita hetkiä oppaanaan Tim Gunn. Useimmat faneista ovat ensi kertaa New Yorkissa, ja heti alkuun he testaavat catwalkilla kävelyä. Kilpailijoille paljastetaan, että he tekevät superfanien muodonmuutoksen. Tim Gunn joutuu ottamaan kilpailijat puhutteluun erityisesti yhden osanottajan huonon käytöksen takia. Voittaja-asun kantaja muuttuu täydellisesti. Vierailevina tuomareina ovat muotitoimittaja Zanna Roberts Rassi ja suunnittelija Erin Fetherston. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
20:00
Ensitreffit alttarilla USA
Osallistujahaku. Kausi 1, 13/13. Erikoisjaksossa tutustutaan osallistujien monivaiheiseen hakuprosessiin. Tieto järjestetystä sokkoavioliitosta karsii hakutilaisuuteen kutsutun joukon nopeasti 50 rohkeaan sinkkuun. Asiantuntijat valitsevat heistä lupaavimmat ja alkavat pohtia, löytyykö pienestä ryhmästä potentiaalisia pariskuntia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 21:00

21:01
Tervetuloa Ruotsiin!
Mustasukkaisuutta. Kausi 2, 4/10. Brucen vanhemmat saapuvat kylään ja yrittävät määrätä millaiset häistä tulee. Vivekaa ärsyttää Nancyn mielistelevä tyyli. Birger yrittää välttää myymästä perheen kesämökkiä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Ystävänpäivän yllätykset. Kausi 6, 14/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Phil ja Claire piristävät ystävänpäivää seksikkäällä roolileikillä. Glorian sisko Sonia herättää hämmennystä Jayssa. Mitchell ja Cam vierailevat ystävänsä Andersin luona. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Vallan linnake
Loputon lokakuu. Kausi 1, 10/10. Birgitte on ollut vuoden pääministerinä, ja hänen kannatuksensa on laskemassa. TV1 haluaa Birgitten aviomiehineen hempeään yhteishaastatteluun, vaikka tosiasiassa avioliitto vetelee viimeisiään ja lopulta Birgitte tuntee olevansa yksinäisempi kuin koskaan. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K7 (ahdistus, seksi).
23:15
Rimakauhua ja rakkautta
Avioliiton etulyöntiasema. Karen ja David etsivät apua avio-ongelmiinsa täysin vastakkaisilla tavoilla. Jenny saa odottamattoman tarjouksen, joka on muuttava hänen koko elämänsä. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12

Kello 24:00

00:15
Kallista kipua
Huutokauppa. Milos ilmaantuu yllättäen Shadow Pondiin, joten Boris päättää järjestää omaisuutensa huutokaupan, jonka avulla hän yrittää selvittää mitä MIlos halajaa itselleen. Evan haluaa mukaan juoneen, mutta pelkää samaan aikaan Paigen turvallisuuden puolesta. Divya hoitaa iäkästä pariskuntaa, joiden käytös saa hänet pohtimaan omaa elämänvaihettaan. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Yön AVA