UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 1.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Lammas-koftaa ja kasviscurrya. Jamie Oliverin vartin keittiössä päästään kreikkalaisiin tunnelmiin, kun Jamie loihtii lammas-koftat, jotka nautitaan pitaleivän sisällä. Toisena herkkuna on eteläisen Intian tunnelmia herättelevä vihannescurry maittavine lisukkeineen.
10:00
Remontilla rahoiksi
Visailuhaaste. Joukkeet pääsevät hulluttelemaan, kun verstashaasteen sijaan Scotty järjestää ihka oikean tietokilpailun. Luvassa on monenlaisia haasteita, runsaita palkintoja ja säihkyviä lavasteita. Sekä ripaus taikuuttakin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Miljoonan dollarin sisustukset
Piipahdus Palm Springsissä. Martyn suuntaa Palm Springsiin hotelliin, jonka tiloja hän on sisustanut aiemminkin espanjalaisin ja marokkolaisin vivahtein. Nyt hänen näkemystään kaivataan hotellin upeimman sviitin uudistamiseen, ja sviitin vanhat tylsät verhot ja nuhjuiset huonekalut lentävätkin roskalavalle Martynin värikkäiden ja eksoottisten ratkaisujen tieltä. Mary yrittää keksiä nimiä suunnittelemilleen lampuille ja Nathan puolestaan esittelee muotoilemiaan sohvia mahdollisille ostajille. Jeffrey ja Ross löytävät San Franciscon antiikkimessuilta täydellisen pöydän, mutta kuka lopulta nappaa sen itselleen? Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.

Kello 12:00

12:50
Hullut hamstraajat
Muistojen paikka on mielessä. Guildfordissa kaivataan siivousapua, sillä Anthonylle on kertynyt liikaa rautatiemuistoja ja kaikkea muuta krääsää. Tytär Philippa pakottaa isänsä lopettamaan tuhlauksen, sillä varastokonttien vuokriin on kulunut jo huimat 62 000 puntaa. 71-vuotias mies joutuu edelleen painamaan pitkää päivää maksaakseen hamstraamisen aiheuttamat kulut. Beckenhamissa asuva Francoise taas ei ole raaskinut luopua edesmenneen miesystävänsä muistoista, mikä on johtanut ahdistavaan hamstrauskierteeseen. Kun mallin- ja näyttelijänura alkaa olla ohi, ei vuokriin tahdo löytyä rahaa. Apu on todella tarpeen, kun tunteet täytyy sysätä syrjään järkevien päätösten tieltä. Silmäkulmat kostuvat, mutta onneksi vanhan tavaran asiantuntija saa ainakin toisen hamsterin silmät aukeamaan. Muistot säilyvät parhaiten mielessä eikä varaston perukoilla. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
13:45
Shannen tahtoo naimisiin
Vinssinautaa. Beverly Hills 90210 - ja Siskoni on noita -sarjoista tuttu tuittupäinen näyttelijä Shannen Doherty suunnittelee häitään valokuvaajamiehensä Kurtin kanssa. Aikaa on vain seitsemän viikkoa, mutta Shannen päättää yrittää tehdä kaiken itse. Ensimmäisessä jaksossa etsitään häikäisevää juhlapaikkaa, mietitään otetaanko häihin häiritseviä lapsia ja pohditaan, onko kokonaisena grillattu naudan ruho hyvä valinta hääateriaksi. Voiko vierailta vaatia tietynväristä asua? Vai kaatuvatko kaikki hääsuunnitelmat sittenkin siihen, että Kurt päättää lähteä pelaamaan jalkapalloa sunnuntaiaamuna? Amerikkalainen realitysarja.
14:40
Koiralle koti
Hershey. Brandon pelastaa mäyräkoirasekoituksen, joka lyö jarrut pohjaan, kun pitäisi kulkea portaissa. Estääkö se pääsemisen uuteen kotiin? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:10
Koiralle koti
Luovaa ajattelua. Koirat ovat erilaisia, eikä kaikkia voi kouluttaa samoin keinoin. Tässä jaksossa esitellään Brandonin luovimpia ja yllättävimpiä koulutustekniikoita. Mukana on aiemmin näkemätöntä materiaalia. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:35
Lääkärit
Selkävaivoja ja vauvanhoitoa. Lääkärit esittelevät uudenlaisen selkäleikkaustekniikan, joka on tuonut helpotusta monen kroonisista kivuista kärsivien potilaiden vointiin. Lisäksi käsitellään muun muassa kiinteiden ruokien antamista vauvalle, senioreiden kauneushuolia sekä kohdunpoiston vaikutuksia seksielämään. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:25
Jamie Oliverin helpot herkut
Merellistä pastaa. Tämänkertaisessa jaksossa Jamie valmistaa mallivierailleen italialaisia herkkuja: naudanlihacarpacciota ja paahdettuja punajuuria, äyriäispastaa sekä limetti-basilikasorbettia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
16:55
Koko Britannia leipoo
Leivonnaiset. Tässä jaksossa kilpailijat leipovat leivonnaisia voitaikinasta sekä moussekakkua. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.

Kello 18:00

18:00
Neljä huonetta
St Paulin katedraalin kerubit. Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat.
19:00
Remontilla rahoiksi
Hätätilanne. Arvostelupäivä lähestyy huimaa vauhtia, mutta yksi kilpailijoista ei osallistu loppukiriin. Dale on kiidätetty yllättäen ensiapuosastolle, eikä sairastumisen syytä tiedä edes hänen vaimonsa. Hämmentynyt Sophie joutuu selviämään yksin olohuoneremontin haasteista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Taakse jäänyt viikko on ollut tunteiden vuoristorataa. Joukkueet näkivät suunnattomasti vaivaa rakentaakseen mahdollisimman näyttävät terassit, eikä tuomariston päätös suinkaan miellyttänyt kaikkia. Päänvaivaa ovat tuottaneet myös raha- ja terveysongelmat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Kauhujen torni. Lontoon keskustassa murjottaa viktoriaanisen ajan vesitorni, johon kukaan ei ole uskaltanut kajota. Leigh ja Graham kuitenkin päättävät ottaa riskin ja kunnostaa tornin upeaksi asunnoksi itselleen. Vanhaan vesitorniin liitetään moderni hissi ja lisätilaksi lasikuutio. Tornin huipulla olevaan vesisäiliöön tulee rakennuksen kohokohta: näköalahuone, josta näkee koko Lontoon. Luhistumisvaarassa olevan tornin entisöintiurakka on kuitenkin niin kallis, että parin rahat uhkaavat loppua kesken. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Kello 21:00

21:30
Kaappaus keittiössä
Jakso 7. Hyvää vai pahaa?. Kari matkustaa Vaajakoskelle perheeseen, jossa isä harrastaa kokkaamista, mutta äidin makunystyrät eivät erota hyvää ruokaa huonosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:30
Frendit
Vauva syntyy, osa 1/2. Kun Rachel ja Ross tulevat sairaalaan, Rachel kauhistuu, kun ei saa yksityishuonetta. Chandler ja Monica päättävät hankkia lapsen heti paikalla. Rouva Geller antaa Rossille äitinsä kihlasormuksen ja pyytää tätä menemään naimisiin Rachelin kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Frendit
Vauva syntyy, osa 2/2. Pitkän ponnistelun tuloksena vauva putkahtaa maailmaan. Monica ja Chandler etsivät epätoivoisesti paikkaa, missä toteuttaa päätöksensä. Ross epäröi vielä. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Remontilla rahoiksi
Hätätilanne. Arvostelupäivä lähestyy huimaa vauhtia, mutta yksi kilpailijoista ei osallistu loppukiriin. Dale on kiidätetty yllättäen ensiapuosastolle, eikä sairastumisen syytä tiedä edes hänen vaimonsa. Hämmentynyt Sophie joutuu selviämään yksin olohuoneremontin haasteista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:25
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Taakse jäänyt viikko on ollut tunteiden vuoristorataa. Joukkueet näkivät suunnattomasti vaivaa rakentaakseen mahdollisimman näyttävät terassit, eikä tuomariston päätös suinkaan miellyttänyt kaikkia. Päänvaivaa ovat tuottaneet myös raha- ja terveysongelmat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
00:55
Miamin täydelliset naiset
Vettä, kukkia ja parantavaa voimaa. Toisen kauden finaalissa katsotaan kohti tulevaa. Ennen paluuta Miamiin leidit astuvat meren aaltoihin suorittaakseen puhdistavan rituaalin, jossa kukin kohtaa menneisyytensä virheet, tulevaisuuden haaveet ja ystävyyden haasteet. Kotona Joannaa odottaa romanttinen yllätys, ja Frederic ja Adriana tekevät suunnitelmia jatkoa varten. Ana ja Robert allekirjoittavat papereita. Marysol järjestää firmalleen 10-vuotiskemut, joista ei uuvu Miamin loistetta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa. 2. tuotantokausi.
01:45
Yön AVA