UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 27.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Sienirisotto. Tänään Jamie pyöräyttää makoisan sienirisoton käden käänteessä. Risoton seuraksi syntyy paahdetuista pinjansiemenistä, aurinkokuivatuista tomaateista, pinaatista ja kurkusta rakenneltu salaatti. Eikä jälkiruokaakaan ole unohdettu: juustokakkua jäljittelevät sitruuna-vadelmakupit näyttävät herkullisilta! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Toinen nainen
Pitkä odotus. Laura on odottanut 12 vuotta, että naimisissa oleva mies jättäisi vaimonsa hänen vuokseen. Samalla ystävät ovat kaikonneet, ja salasuhteessakin edetään täysin miehen ehdoilla. Rajansa kuitenkin kaikella, ja nyt Laura on pyytänyt Sarahin apua päästäkseen irti ukkomiehestä ja saadakseen oman elämänsä taas haltuunsa.
10:30
Toinen nainen
Kulttuurieroja. Tansanialaistaustainen Eninka uskoo, että afrikkalaisessa kulttuurissa miesten suorastaan odotetaan pitävän rakastajattaria. Pystyykö Sarah osoittamaan kuvitelman vääräksi, ja saako miehen omaisuudeksi itsensä kokeva Eninka itsetuntonsa takaisin?
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:20
Esittelyssä: Iholla
12:25
Lääkärit
Teknologian ihmeitä. Aiheina ovat uudenlaiset teknologiset laitteet, joista on apua esimerkiksi tartuntatautien leviämisen tutkimuksessa tai virtsankarkailun hoitamisessa. Lisäksi Muhammad Alin tytär May May Ali vierailee studiossa kertomassa isänsä taistelusta Parkinsonin tautia vastaan sekä taudin tutkimuksesta ja uudenlaisista hoitomuodoista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:20
Stylisti Rachel Zoe
Jotkut vain ovat hot!. Rachelin tiimi saa stailattavakseen realitytähti-jetsetpersoona Kim Kardashianin. Hot! Pojat heti paikalle, Joey ja Jeremiah! Joey kutsuu tilannetta 911-tapaamiseksi. Hänen asenteensa on, että Rachelin soittaessa hän ei kysy miksi, vaan lähtee vain palvelemaan emäntäänsä. Kardashian-projektissa hän toimii poikkeuksellisesti tyyliassistenttina, sillä Jeremiah sisustaa Rachelin ja Rodgerin tulevaa uutta kotitaloa. Rachel on haltioissaan Joeyn työn sujuvuudesta, mutta Jeremiahin jälki näkyisi vasta kymmenen päivän kuluttua, jolloin olisi muutto. Rodger on lähdössä miespuolisen possensa kanssa Las Vegasiin. Rachelin mielestä hummaaminen on julmaa juuri nyt, kun hän on raskaana ja töitä olisi kotipuolessakin. Hän kieltää pelaamasta uhkapeliä, jotta rahaa jäisi edes lapsen kasvattamiseen. Ennen Vegasia Rodger tulee Rachelin mukaan synnyttäjän tukihenkilön (doula) luo. Käynti on riitaisa, sillä Rachelin halu kontrolloida kaikkea käy Rodgerin jo ennestään kuumille hermoille. Hän tuntuu ajattelevan, että kahdeksannella kuulla raskaana ja yhä pahimmanlaatuinen kontrollifriikki. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:20
Neljä huonetta
Elton Johnin kaappikello. Tänään toiveikkaat myyjät tarjoavat diilereille Rocky Marcianon nyrkkeilyhansikasta, Arnold Schwarzeneggerin t-paitaa, futuristisia ruokailuvälineitä, Michael Jacksonin hattuja, vanhan lastenkirjan ensipainosta ja Elton Johnin omistamaa kaappikelloa.
15:20
Lääkärit
Eläimet tartuttajina. Tällä kertaa lääkärit vieraineen keskustelevat taudeista, jotka voivat tarttua eläimistä ihmisiin. Aiheina ovat muiden muassa vesikauhu eli raivotauti, malaria sekä punkin pureman aiheuttamat komplikaatiot. Kannattaako lepakkoja todella pelätä? Entä mikä on historian vaarallisin eläin ihmisten kannalta? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Jamie Oliverin kouluruokaa
Keittäjät kertauskurssilla. Jamie Oliver on päättänyt ryhtyä korjaamaan Ison-Britannian kouluruoan ala-arvoista tasoa. Neliosaisen sarjan 3. jaksossa Jamie käy päättäjien pakeilla ja panee 60 keittäjää koulunpenkille oppimaan uutta ja myös oppimaan eroon omista ennakkoluuloistaan.
17:30
Salatut elämät
Osa 2657. Taalasmaan elämä on karikolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Neljä huonetta
Maailman ensimmäinen joukkotuhoase. Tänään tarjolla on mm. tunnetun väärentäjän Tom Keatingin maalaus, hopeinen hedelmämalja, maalaus John Lennonista Jeesuksena sekä osa maailman ensimmäisestä joukkotuhoaseesta.
19:00
Meidän häät
Julkkishäät. Kristian Meurman tapasi Mikaelan yhdeksän vuotta sitten. Hääjuhla on samalla Kristianin levynjulkistuskeikka. Miltä sulhanen näyttää kun hänet on groomattu juhlakuntoon?
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekokodista kompromissiin. Lucie ja Nat halusivat rakentaa ekologisen kodin perheelleen. Natin kuoltua Lucie päätti viedä projektin yksin päätökseen, mutta kompromisseja oli tehtävä. Nyt selviää, kannattivatko ne.

Kello 21:00

21:00
Geishan muistelmat
1930-40-lukujen eksoottiseen Japaniin sukeltava täyteläinen epookki nuoresta ja urheasta Chiyo-tytöstä, joka myydään maalaiskodistaan kiotolaiseen geishataloon ja alistetaan orjatyöhön. Chiyolle hänen lumoava kauneutensa koituu sekä siunaukseksi että kiroukseksi. Ohjaaja: Rob Marshall, USA 2005, 145'. Pääosissa: Zhang Ziyi, Gong Li, Michelle Yeoh, Ken Watanabe, Suzuka Ohgo, Togo Igawa. K12

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 35 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Brad stailaa
Kanadalaiset Manhattanilla. Gary lähtee Lontooseen lomailemaan ja Brad New Yorkiin tekemään töitä. Viikko on täynnä mahdollisuuksia. Bradin äiti ja sisko Kanadasta tulevat myös New Yorkiin ja Brad palkkaa assistentin.

Kello 24:00

00:40
Yön AVA