UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 18.11.

04:05
Muodin huipulle
Fanien muodonmuutos. Kausi 12, 10/15. Sarjan faneille järjestetään muodonmuutoskilpailu. Videoiden perusteella valitaan kahdeksan superfania, jotka pääsevät kokemaan upeita hetkiä oppaanaan Tim Gunn. Useimmat faneista ovat ensi kertaa New Yorkissa, ja heti alkuun he testaavat catwalkilla kävelyä. Kilpailijoille paljastetaan, että he tekevät superfanien muodonmuutoksen. Tim Gunn joutuu ottamaan kilpailijat puhutteluun erityisesti yhden osanottajan huonon käytöksen takia. Voittaja-asun kantaja muuttuu täydellisesti. Vierailevina tuomareina ovat muotitoimittaja Zanna Roberts Rassi ja suunnittelija Erin Fetherston. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
05:05
Yön AVA

Kello 6:00

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Tuliset satay-vartaat. Kausi 12, 42/44. Vauvana Vietnamista adoptoitu Hilda rakastaa musiikkia ja keräilee parfyymejä. Hildan illallisen teema on aasialainen, ja siihen kuuluu tulinen katkarapuaperitiivi, satay-vartaat maapähkinäkastikkeella sekä Hildan marenkiherkku. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
10:00
New Yorkin luksuslukaalit
Ei auta itku markkinoilla . Kausi 3, 3/14. Fredrik jatkaa vaikean kohteen myyntiä. Hän on sitä mieltä, että hintapyyntöä täytyy laskea, mutta myyjä ei pidä siitä, ja vaikeudet alkavat muutenkin kasaantua. Ryan myy asuntoa, jonka omistaja ei haluaisi luopua kodistaan, koska siihen on muodostunut niin vahva tunneside. Luis tekee myyjälle tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä ja joka on samalla Luisille mahtava mahdollisuus. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
11:00
New Yorkin luksuslukaalit
Nokittelua. Kausi 3, 4/14. Luis ei sulata sitä, että Ryan saapuu sotkemaan Luisin suunnitelmia. Niinpä yhteenotto on väistämätön. Fredrikin uusi kohde on hänen uransa suurimpia, koska kaikkien asuntojen yhteishinta voi nousta noin 180 miljoonaan dollariin. Ryan yrittää suostutella myyjää laskemaan kohteen hintaa, mutta tämä haluaa mieluummin vuokrata asunnon kuin myydä sen liian alhaisella hinnalla. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 12:00

12:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kauhujen talo. Kausi 3, 5/14. Fredrik myy kaksikerroksisista kattohuoneistoa, joka saa jopa kokeneen kiinteistönvälittäjän haukkomaan henkeään. Niinpä Fredrikin odotetaan tuovan myyjälle kyseisen rakennuksen ennätyssumman. Lisäksi Fredrik keskustelee Derekin kanssa pariskunnan suunnitelmista hankkia lapsi. Luis haluaa ottaa myyntiin kohteen, jonka omistaja on kaupannut asuntoa ilman välittäjän apua, ja Luis on valmis sisustamaan asunnon uusiksi myyntiä varten jopa omilla rahoillaan. Ryanin kohde on vuonna 1856 valmistuneessa rakennuksessa. Asunto tuntuu jämähtäneen kalusteineen kyseiseen aikakauteen, joten Ryanista tuntuu kuin hän myisi kummitustaloa. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
13:00
Makujen viikonloppu
Karitsankyljykset, palsternakkapyreetä ja puolukkavoi sekä ihana suklaafondant.
13:30
Ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla: Mitä heille kuuluu nyt?. Kausi 4, 11/11. Neljän vuoden aikana 12 paria on kohdannut ensimmäistä kertaa alttarilla, mennyt naimisiin ja heittäytynyt rakkaudentäyteiseen seikkailuun. Osa joutui pettymään, osa löysi odottamansa onnen. Mitä heille kuuluu nyt?
14:30
New Jerseyn täydelliset naiset
Häähumua ja valheita. Kausi 4, 7/24. Caroline valmistautuu juhlimaan veljensä häitä, mutta tunnelmaa latistaa Teresasta kirjoitettu lehtijuttu, jonka väitteet suututtavat häntä. Sillä välin Melissa juhlii tahollaan uutta kappalettaan, ja Joe kyllästyy odottamaan siskoltaan vastausta tekstiviestiin, jossa hän ehdotti yhteistä terapiaa. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
15:30
New Jerseyn täydelliset naiset
Vaihtoehdot vähissä. Kausi 4, 8/24. Jacqueline keskustelee ex-miehensä kanssa, ja pian käy ilmi, että heidän tyttärensä Ashleyn vaihtoehdot alkavat olla lopussa. Lauren tekee yllättävän päätöksen laihduttamisen suhteen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
16:30
Unelmarempat
Talo uusille muistoille. Kausi 1, 5/13. Teksasilainen Carolyn on kokenut kohtuuttomia menetyksiä. Aviomies kuoli, ja lannoitetehtaan räjähdyksessä tuhoutui koti. Carolyn haluaa kuitenkin jatkaa elämää rakkaalla kotiseudullaan ja etsii itselleen ja tyttärelleen taloa, jossa luoda uusia muistoja. Amerikkalainen remontointiohjelma.
17:30
Unelmarempat
Ison tontin metsästys. Kausi 1, 6/13. Jonklaasin perhettä kuormittaa isän päivittäinen kolmen tunnin työmatka. Nyt tarkoituksena olisikin löytää talo lähempää työpaikkaa ja mieluiten sellainen, joka seisoo mahdollisimman isolla tontilla. Amerikkalainen remontointiohjelma.

Kello 18:00

18:30
Todella upeeta
Päivä Pariisissa. Kausi 4, 3/6. Patsy, Edina ja vastahakoinen Saffy lähtevät Pariisiin muotilehden kuvauksiin. Patsy saa huomata, että mallimaailma ei ole enää entisensä. Edina ja Saffy taas saavat tilaisuuden kerrankin viettää laatuaikaa yhdessä. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:05
Todella upeeta
Linjat kuntoon. Kausi 4, 4/6. Edina kuulee olevansa ystäviensä mielestä lihava ja päättää ryhtyä laihdutuskuurille. Liikunta ja ruokavalion tarkkailu on kuitenkin kova haaste. Vierailevina tähtinä nähdään Marianne Faithfull ja Anita Pallenberg. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:40
AVA kauneusrituaalit
19:45
Todella upeeta
Näytelmä. Kausi 4, 5/6. Saffy on kirjoittanut näytelmän elämästään, ja ensi-ilta on ovella. Edina on raivoissaan, koska pelkää näytelmän nolaavan hänet julkisesti. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:20
Todella upeeta
Vaihdevuodet. Kausi 4, 6/6. Patsyn luusto alkaa heikentyä vaihdevuosien myötä ja Saffy tekee parhaansa auttaakseen häntä. Tulokset eivät kuitenkaan ole täysin toivotun kaltaisia. Brittiläinen komediasarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:01
Elämäni Peukaloisena
Englantilainen Amelie Gledhill on neljävuotias, mutta vain vauvan kokoinen. Hän sairastaa harvinaista perinnöllistä Russell-Silverin oireyhtymää. Ilman kasvuhormonihoitoa Russell-Silver-lapset jäävät lyhytkasvuisiksi. Amelie ei voi muiden ongelmiensa takia saada kasvuhormonia, eivätkä lääkärit osaa ottaa kantaa tulevaan. Amelien epätoivoiset vanhemmat matkaavat Yhdysvaltoihin etsimään tytölle hoitoa. Brittidokumentissa tapaamme myös kaksi muuta Russell-Silverin oireyhtymää sairastavaa.
22:00
Management - Tunteet haltuun
Management - Tunteet haltuun. Jennifer Aniston on romanttisen draamakomedian pääosassa uraohjus Sue, jonka kohtaaminen vanhempiensa motellia pyörittävän Miken (Steve Zahn) kanssa suistaa molempien elämän vakailta raiteiltaan. Kun Sue lähtee kohti Washingtonissa odottavia uusia haasteita, Mikella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin seurata perässä. Ohjaaja: Stephen Belber, USA 2008 (90'). Pääosissa: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Woody Harrelson. K12

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 46 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
AVA kauneusrituaalit
00:05
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 8/12. Timppa on päättänyt viedä silkalla vauhdilla tänään kaikki varastot. Vauhtisokeus tarttuu myös Rikuun ja Renéen sekä Rituun ja Makeen kun yksi varastoista huutokaupataan sokkona ­ kenenkään näkemättä varaston sisältöä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Rikolliset vanhukset
Eläkeläisten tekemät rikokset ovat lisääntyneet Britanniassa. Yhä useampi yli 60-vuotias viettää elämänsä ehtoon vankilassa. Onko rötöstelyn taustalla taloudellinen ahdinko vai mikä saa ikäihmiset poikkeamaan kaidalta polulta? Tarinansa kertovat mm. parituksesta tuomittu entinen liikenneopettaja ja mies, joka lavasti oman kuolemansa huijatakseen vakuutusyhtiöltä henkivakuutusrahat. Englantilainen dokumentti.
02:05
Vaimot vaihtoon USA
Stewart/Mallick. Kausi 9, 4/13. Irlantilaista kansantanssia harrastava perheen äiti ja prätkäperheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla on täysi ohjelma, toisessa aika kuluu pyöriä rassaillessa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
03:05
Kardashianit
Pidätysvaikeuksia. Kausi 6, 7/16. Bruce kyllästyy Kendallin ja Kylien huonoon käytökseen ja päättää opettaa tytöille, mikä elämässä on tärkeää. Krisillä on vaikeuksia hallita rakkoaan, ja tytöt patistavat häntä menemään lääkäriin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
03:40
Kardashianit
Vegasin salaisuudet. Kausi 6, 8/16. Kiireinen Kris pelkää, että hän laiminlyö äidin velvollisuuksiaan. Scott lähtee työkeikalle Las Vegasiin, ja Kourtney pelkää, että hän ratkeaa reissullaan juomaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
04:10
Ensitreffit alttarilla USA
Hääjuhlat. Sulhasensa ulkonäöstä hämmentynyt Jamie kiemurtelee alttarilla kiusaantuneena. Kykeneekö hän lausumaan vihkivalan miehelle, johon ei koe lainkaan vetoa? Jason ja Cortney yllättyvät iloisesti nähdessään toisensa. Nyt parin täytyy selvittää, kohtaavatko heidän ajatusmaailmansa. Monet astelee alttarille tutisevin jaloin ja pelkää pyörtyvänsä jännityksestä. Kipinöikö hänen ja Vaughnin välillä, kuten asiantuntijat ennustivat? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.