UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 26.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Myllyn komea paluu. Puolalaismies ihastui Newcastlen lähistön jylhiin maalaismaisemiin jo 20 vuotta sitten. Hän rakentaa nyt uuden kodin entisen vesimyllyn paikalle. Rakennus käsittää kunnostettavan maatalon, väliosan sekä vanhan myllyn jäljennöksen. Rima on korkealla ja laatu ratkaisee, mikä tietenkin lisää kuluja ja pidentää rakennusaikaa. Kesken kaiken iskee lama, mutta positiivinen asenne ja hurja määrä virtaa auttavat unelmien toteuttamisessa, vaikkei kiireinen liikemies ehkä sittenkään pysty kaikkeen yksin. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 12:00

12:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Venehallin pelastus. Pariskunta kunnostaa kodikseen vanhan meripelastusaseman Tenbyn upealla hiekkarannalla. Vaimo kasvoi pelastusyhteisön piirissä, ja mieskin ihastui paikkaan, vaikkei osaakaan uida eikä paikalle vie edes kunnon tietä. Hallissa riittää tilaa, mutta merivesi on tehnyt tehtävänsä ja virkakoneisto heittää jatkuvasti kapuloita rattaisiin. Osa töistä täytyy ajoittaa tarkasti laskuveden aikaan, mikä tuo urakkaan omanlaistaan jännitystä. Rakkaus vanhaa kohtaan ajaa kuitenkin vahvasti eteenpäin, eikä laadusta tingitä missään vaiheessa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Taiteilijakoti makasiiniin. Taiteilijaperhe muuttaa Lontoosta maalle isomman kodin perässä. Vanhemmille on kertynyt melkoinen lelukokoelma muumeineen kaikkineen, mutta tilaa tarvitaan myös omien teosten luomiseen. 700 neliön perintömakasiini 1500-luvulta tarjoaa oivan mahdollisuuden uuteen alkuun. Sen sisään rakennetaan väljät asuin- ja työtilat mahdollisimman helläkätisesti alkuperäistä kunnioittaen. Mistään ei tohtisi luopua, joten roskalavallakin käy kuhina. Taiteilijoilta löytyy luovuutta, mutta mahtaako useamman talon kokoisesta asunnosta saada mitenkään viihtyisää? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
14:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Pientilallisen unelma. Maanläheinen perhe rakentaa pysyvän kodin asuntovaunumajoituksen tilalle Herefordshireen. Talo tehdään ekologiseen elämäntyyliin sopivasti lähimetsän puusta ja kierrätetystä kivestä. Budjetti on pieni, joten urakka toteutetaan suurimmaksi osaksi omin voimin. Hanke matelee eteenpäin, koska suunnitelmat elävät koko ajan. Lopputulos on kuitenkin kaunis, uniikki ja aidosti ympäristöystävällinen koti, kunhan se vain joskus valmistuu. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
15:00
Koiralle koti
Charlie. Labradorinnoutaja Mojo kaipaa kaveria, ja Brandon uskoo, että energinen Charlie olisi sopiva. Sen into on vain ensin saatava valjastettua jotenkin. Ja mitä mieltä koirat ovat toisistaan? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:25
Mitä tänään syötäisiin?
15:30
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija Toby. Nathan joutuu luopumaan rakkaasta lemmikistään, harmaapapukaija Tobysta. Löytyykö Tobylle sopiva koti, kun tarjolla on hyvin erilaisia vaihtoehtoja? Uusinta.
16:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Viimeisessä jälkipuintiosassa ennen finaalia aviomiehet astuvat studioon kertomaan omat näkökantansa. Ennen sitä studiosohvalla nähdään kunnon draamaa, kun muut käyvät Lisan kimppuun. Joycen mies Michael saa kuulla ääneen lausuttuja arvioita miehisistä mitoistaan, mutta mikä onkaan hänen oma kantansa asiaan? Kylen mies Mauricio paheksuu Lisan sanomisia. Itkuinen Brandi saa kuulla Lisan aviomieheltä Keniltä, että hän ei ehkä koskaan hyväksy Brandia elämäänsä takaisin. Vai olisiko sittenkin vielä edes pieni mahdollisuus? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
17:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Finaali. Neljännen tuotantokauden viimeisessä jaksossa näytetään pois leikattuja videotallenteita täydellisten naisten häikäisevästä elämästä Beverly Hillsissä. Kim opettaa Brandiä näyttelemään elokuvaroolia varten ja Brandi antaa vastapalvelukseksi tankotanssiopetusta. Myös Kyle hankkii esiintymisopetusta, mutta saa samalla kummallisia pikkuvinkkejä. Naiset paljastavat lisää kauneussalojaan sekä kertovat nimistä, joilla he kutsuvat miehiään ja heidän ruumiinosiaan. Yolandan mies David kertoo julkkisystävistään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 18:00

18:30
NYC:n täydelliset naiset
Esimakua kuudennesta kaudesta. Sarjan tuottaja Andy Cohen luo katsauksen uuden tuotantokauden tapahtumiin. New Yorkin täydellisillä naisilla on silläkin kaudella vilkas, usein kosteakin cityseuraelämä, mutta leidit poistuvat Manhattanilta myös The Hamptons -maisemiin, syvemmälle luontoon ja toisiin osavaltioihin. He hoitavat kotiaan, rakastavat, rakastuvat, suuttuvat, sopivat, ottavat posliini-lookit alakertaansa ja tapaavat lehmipoikia, karjaa ja Beverly Hillsin täydellisiä rouvakollegojaan. "Elviksenkin" he tapaavat. Luvassa on myös ampumista ja kirveenheittoa, koiran hautajaiset ja merenneitokulkue. Verbaalisesti lahjakkaasta joukosta löytyy kaiken muun lisäksi myös neuroottisuutta, itseironiaa ja intelligenssiä, ovathan piirteet osa New York Cityn charmia. Kuudennen kauden alussa mukana ovat Sonja Morgan, Carole Radziwill, Heather Thomson, Ramona Singer, Aviva Drescher ja uutena tulokkaana mallintöitä tekevä äiti Kristen Taekman. Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy ensembleen neljännessä jaksossa. Hänen roolinsa on olla naisten ystävä, ei varsinainen ydinkaraktääri. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliittiin kuuluvista naisista (USA 2014). - Spesiaalijakso.
19:00
NYC:n täydelliset naiset
Neuroottisesti New Yorkissa. Carolea valokuvataan studiolla uusinta kirjaansa varten. Heather yrittää ottaa henkilöohjaajan roolin, mutta kuvaaja näyttää paikan! Sonja saapuu Heatherin syntymäpäiväkutsuille seuranaan nuori Ben, Big Ben. Alkaa supina, ollaanko miestä deittaamassa vai adoptoimassa. Ensemblen uusin jäsen Kristen rakastaa nukkumista ja suoraa puhetta. Sonjaa ja Ramonaa hän vertaa kahteen juoppoon tätiinsä. Ramonan sisustussuunnittelijan tehtävänä on saada aikaan vaatehuone, jonne mahtuisivat myös rouvan kaikki kengät. Niitä on enemmän kuin Sex and the Cityn naisilla yhteensä. Aviva kutsuu Ramonan baariin juomaan kanssaan erimielisyydet pois. Sonja kutsuu leidit päiväcocktail-buffetille kotiinsa. Siellä soi ovikello, soi ja soi, mutta kukaan assistenttiharjoittelijoista ei tunne ovenavaamiskulttuuria. Kenestä voisi sanoa, että hän ei ehkä ole maailman terävin mattoveitsi, mutta sievä kuitenkin? Missä on Johnny Depp? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - 6. tuotantokauden ensimmäinen jakso (USA 2014).
20:00
Ladies of London
Välirikko. Kauden päätösjaksossa Carolinen illalliset saavat dramaattisen päätöksen, kun naiset selvittelevät välejään puolin ja toisin. Caprice matkustaa Yhdysvaltoihin sijaissynnyttäjänsä tueksi ja synnyttää parin kuukauden päästä itsekin. Marissa taas intoilee kuningasperheen perheenlisäyksestä. Lopuksi kuullaan, mitä naisille kuuluu nykyään. Sarja jää tauolle. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.

Kello 21:00

21:00
Kaukorakkautta
Erin (Drew Barrymore) ja Garrett (Justin Long) kohtaavat toisensa sattumalta baari-illan aikana ja huomaavat viihtyvänsä toistensa seurassa. Kumpikaan ei kuitenkaan odota romanssin jatkuvan, sillä Erinin on palattava New Yorkista kotiin San Franciscoon. Pariskunta yrittää kuitenkin pitää suhdettaan yllä puhelinseksin ja maratonpuheluiden avulla, mutta riittääkö se? Ohjaus: Nanette Burstein, USA 2010 (98'). Pääosissa Drew Barrymore, Justin Long, Christina Applegate ja Jason Sudeikis. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 53 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Moderni perhe
Tasapainoilua. Claire yrittää saada kaksi tytärtään mahtumaan samalle matikan kurssille, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Phil opettelee nuorallakävelyä sokerihumalaisen Luken avustuksella. Cam ja Mitch ryhtyvät mehupaastolle, mikä johtaa noloon tilanteeseen Mitchin pomon kutsuilla. Jay ja Manny hämmentyvät pahan kerran yllättäessään Glorian kenkä suussaan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Moderni perhe
Ovelta ovelle. Claire yrittää innostaa perhettään keräämään naapurustosta nimiä turvallisemman liikenteen puolesta. Jay yrittää koulia Mannystä myyntimiestä ja Mitch yrittää totutella Camin aiheuttamaan kaaokseen. Kaikilla kolmella yrittäjällä riittää energiaa, mutta tulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Onneksi Luke ja Phil pääsevät sentään YouTube -suosikeiksi. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Rakkautta ensitreffeillä
Toinen kerta. Viime jaksossa tapaamamme Daniel on päässyt deittailun makuun. Tänään hän tapaa naisen, joka oli esittänyt treffipyynnön ohjelman nettisivuilla. Tapaamme myös rääväsuisen Chelsea-fanin, joka häkeltyy seuralaisensa täydellisyydestä.
01:05
Yön AVA