UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 1.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Turkkilaisen auringon alla. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams esittelee kesämökkinsä ja kertoo taustastaan, miten hän päätyi lakiopintojen ja politiikan kautta arvoasuntojen ja -kiinteistöjen välittäjäksi. Hän esittelee lähes 250 vuotta vanhan maatilan, joka saa uudet omistajat. Muusikko ja musiikkituottaja Remee on investoinut loma-asuntoihin Turkin Alanyassa, ja hän toivoo saavansa Jan Fogin välittämään niitä. Saako tutustumismatka skandivaikuttein sisustettuihin loma-asuntoihin ja rakenteilla olevaan alueeseen Jan Fogin suostumaan tehtävään? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Upeat skandikodit
Arne Jacobsenin tyyliin. Vanhojen puiden reunustamaa kujaa pitkin pääsee herraskartanoon, jonka punatiiliset rakennukset päätalosta portinvartijan taloon ja ulkorakennuksiin muodostavat hienon kokonaisuuden. Kaiken ympärillä on viisitoista hehtaaria tiluksia. Toinenkin tutustumiskohde on tiilitalossa, mutta kuuluisassa Arne Jacobsenin 1950-luvun alun rivitalossa meren äärellä Klambenborgin Søholmissa. Asunnossa on säilynyt paljon alkuperäisiä materiaaleja ja yksityiskohtia, joten se on edelleen ehjä kokonaisuus. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:25
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Trollywoodin tavikset. Trollhättanissa Trinny ja Susannah tapaavat Jeanetten, joka on hankkinut silikonirinnat, mutta pukeutuu silti kuin mies. Martinaa on kiusattu koulussa, eikä hän näe omaa kauneuttaan. Lisbeth on 62-vuotias, joka ei usko enää voivansa näyttää seksikkäältä. Anita ja Gunilla ovat ystävykset, jotka pukeutuvat aina vain mustiin vaatteisiin. Cecilia on avaamassa oman yrityksen, mutta äidin neuloma värikäs villapaita ei anna yrittäjälle tarvittavaa itsevarmuutta. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:20
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Väriä ja näkyvyyttä. Norrköpingin nimi muistuttaa ostoksilla käymisestä. Trinny ja Susannah kohtaavat Annickan, joka pukeutuu maanviljelijän vaimona maanläheisiin väreihin, vaikka toimistotyössä hän satsasi tyyliin. Ylva ja David ovat olleet naimisissa 12 vuotta ja heillä on neljä lasta. He ovat päivityksen tarpeessa. Anneli on selvänäkijä, joka asuu yksin kissojensa kanssa. Susannah sanoo häntä ikääntyväksi keijukaiseksi ja palauttaa rokkimimmin takaisin elämään. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 12:00

12:15
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Mustien telttojen maa. Uusi sarja alkaa! Suorapuheiset tyylikuningattaret Trinny ja Susannah auttavat tanskalaisia sisariaan löytämään sisäisen ja ulkoisen kauneutensa. Kööpenhaminan kaduilla räväkkä tehokaksikko on hukkua mustiin telttatakkeihin ja suttuisiin poninhäntiin, joten apua todella tarvitaan! Muutosta ei kuitenkaan saada aikaan ilman pontevaa patistelua ja muutamia kyyneleitä. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
13:10
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Louisiana. Jamie haluaa nähdä, millaista ruokaa tavallisten amerikkalaisten keittiöissä kokataan. Tällä kertaa hän matkustaa Louisianaan ja tutustuu sikäläisen ruuanlaiton saloihin. Hän aloittaa kierroksensa hurrikaanin turmelemasta New Orleansista, jossa hän perehtyy kreolilaiseen keittiöön. Jamie pyydystää alligaattorin ja kokkaa siitä päivällisen. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.
16:00
Grand Designs Australia
Ylistys betonille. Monumentaaliset betonirakennukset mielletään yleensä paremmin julkisiksi tiloiksi sopiviksi, mutta Brunella ja Carlo Novello haluavat rakentaa kotinsa lähes yksinomaan betonista. Upeisiin vuoristomaisemiin nousee vahva rakennus, jolla on kaksi täysin erilaista puolta: tien puolelle näkyvä harmaa, muurinomainen rakennelma, ja jyrkänteen puolelle kohoava, maisemille avoin lasiseinämä. Brunellalla on rohkeutta tarttua haasteisiin ja hän ohjailee koko projektia taitavasti vahvalla näkemyksellään ja optimistisella asenteellaan. Sarjan toisen kauden päätösjakso.
16:55
Mitä tänään syötäisiin?
17:00
Iholla
Jakso 33. Makuasia.. Patrick istuu työtuolin sijasta tatuointipenkille, Esko ja Karkki palaavat suhteensa alkuhetkiin ja Yrjänällä on kiire saada sarjakuvat valmiiksi painoa varten.
17:30
Iholla
Jakso 34. Diginatiivi sukupolvi. . Tero pääsee opettamaan tanssia, Jukalla riittää haasteita lastenkasvatuksessa ja Eskolla alkaa vihdoin ansaittu loma.

Kello 18:00

18:00
Iholla
Jakso 35. Parisuhdematka. . Yrjänä ja Sara toivovat, että seuraavana jouluna heitä olisi kolme, Patrick perheineen matkustaa joulunpyhiksi Saksaan ja Jukan joulupöydässä istuu lasten lisäksi hänen entinen vaimonsa.
18:30
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.
19:00
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti bullterrierille. Tim etsii uutta kotia rakkaalle staffordshirenbullterrierilleen. Tarjolla on kolme hyvin erilaista kotia, joissa jokaisessa on puolensa.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Andrei ja Katri. Poikaporukan hauskuuttajana pidetty lentäjä Andrei sai tehdä töitä lunastaakseen paikkansa avopuolison Katrin elämässä. Ikuinen romantikko Andrei aikoo täyttää puolisonsa unelmat käyttäen delfiiniä apuna kosinnassa. Juuri ennen h-hetkeä iskee isomman luokan ongelma.

Kello 21:00

21:00
Veren vangit (K16)
Hyytävän tehokkaassa kauhudraamassa Tom Cruise ja Brad Pitt esittävät kuolemattomia ja elintavoiltaan varsin hekumallisia vampyyreitä, joita kalvaa yksinäisyys ja jatkuva nälkä. Eräänä päivänä he ottavat suojatikseen nuoren tytön...Ohjaaja: Neil Jordan, USA 1994. Pääosissa: Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Stephen Rea, Antonio Banderas, Christian Slater. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 61 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Moderni perhe
Kaikki vastaukset. Gloria ihmettelee, miksei kukaan kaipaa hänen neuvojaan. Lopulta hän pääsee ohjastamaan Clairea, kun tämä harkitsee valtuustoon pyrkimistä. Mitchillä on kädet täynnä Camin aggressiivisuuden kanssa. Kun suvun miehet lähtevät perimään Haleyltä puhallettuja rahoja, tilanteen pelastaa kuitenkin yllättävänkin riuskaotteinen Mitch. Vierailevana näyttelijänä Freaks and Geeks -sarjasta tuttu Samm Levine. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Moderni perhe
Vanhemmat yössä. Phil vie Haleyn entiseen opinahjoonsa ja yrittää saada tämän innostumaan opiskelusta. Koska myös muu perhe on poissa kotoa, Claire saa harvinaisen vapaaillan ja lähtee juhlimaan Mitchin ja Camin kanssa. Pari ei kuitenkaan enää ole vanha bailaava itsensä vaan Claire jää jatkamaan iltaa homoksi luulemansa ranskalaiskomistuksen kanssa. Jay ja Gloria ihmettelevät, mitä Manny puuhailee yksin huoneessaan. Jay pitää asiaa luonnollisena mutta ylisuojelevainen äiti ei moista julkeutta hyväksy. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Moderni perhe
Puun viesti. Phil rakentaa Lukelle puumajan, mutta isä itse taitaa olla ajatuksesta innostuneempi kuin poika. Cam ja Mitch lyövät baarissa vetoa, pystyykö Cam esittämään heteroa ja saamaan hehkeän naisen puhelinnumeron. Gloria tuskastuu, kun Jay ei syty hauskanpidosta. Claire antaa Haleyn maistaa ripauksen turvatonta lapsuutta. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Yön AVA