UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 23.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Kanaa ja kasvishampurilaisia. Jamie Oliver valmistaa tänään vartissa herkullista rosmariinikanaa savupekonin ja tomaattikastikkeen kera. Lisäksi kasvissyöjille on luvassa mieluisa yllätys, kun Jamie valmistaa "iloisen lehmän hampurilaisia", joissa ei ole lihaa, mutta makua sitäkin enemmän.
10:00
Suurin pudottaja
Kahdeksas punnitus. Punnituksessa vallitsee jännittynyt tunnelma, sillä joka joukkueen kohtalo on yhden, valmentajan valitseman jäsenen vastuulla. Millaisia lukemia puntari näyttää ja kuka joutuu pakkaamaan kapsäkkinsä ja lähtemään kotimatkalle? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Kaksi kuningasta ja prinsessa. Aria on tohkeissaan, kun panttilainaamossa vierailee oikea prinsessa. Dominique ja Cory yrittävät opettaa Yossille uusia taitoja, ja Larry King piipahtaa tekemään heräteostoksia. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Diabetestoveri ja dieettidebatti. Studiossa kuullaan ihmeellinen tarina, kun tv-juontaja Tarek kertoo, miten hänen henkensä pelastui katsojan lähetettyä sähköpostia, jossa kehotettiin lääkärintarkastukseen kilpirauhassyövän varalta. Lähetyksessä Tarek tapaa pelastajansa sairaanhoitaja Ryanin. Entä miten voi kotikonstein varmistaa, kärsiikö kilpirauhassyövän oireista? Lääkärit Jennifer Berman ja Sharon Orrange väittelevät uudesta laihdutuspilleristä. Lisäksi tavataan diabeetikko Sean, jolla on nelijalkainen kaveri pitämässä verensokerin tasosta huolen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Gallerian tytöt
Paineita. On gallerian avajaisten jälkeinen aamu, eikä Chantalia näy missään - Claudia saa siivota bileiden jäljet yksinään. Kerri tasapainottelee kahden kiivastahtisen työn välissä. Eli panee Maggien tekemään naurettavia askareita galleriassa. Angela miettii, onko liian nirso miesten suhteen. Amerikkalainen realitysarja New Yorkin taidepiireistä, osa 2/8.
14:40
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Pahan ilman mallit. Kyle toivoo keräävänsä lastensairaalalle mahdollisimman paljon rahaa hyväntekeväisyysmuotinäytöksellään, jonne riitapukarit Joyce ja Brandi tulevat malleiksi. Brandillä riittää selityksiä uskomattoman huonolle käytökselleen. Yolanda puolustaa Brandiä mutta yrittää neuvoa häntä. Kingsley palaa koirakoulusta, ja myös koiran emäntä Kim saa koulutusta. Carlton pitää hauskaa siivoamalla tyttäriensä kanssa ja hankkimalla uuden tatuoinnin, ja Joyce ja Kyle ottavat tuntumaa golfiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Meren herkkuja. Aasialaisvaikutteiset kalmaripyörykät ja katkaravut saavat seuraa kasvis-nuudelikeitosta. Toisena ruokalajina laitetaan kierrepastaa makkarahöystön kera.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Viisinkertainen haaste. Kilpailijat kohtaavat viisiosaisen haasteen, johon kuuluu muiden muassa voimaa, tasapainoa ja ruokatietoutta vaativia osioita. Urakkaa vaikeuttaa entisestään se, että joukkuepelin sijaan jokainen joutuu selviytymään haasteesta yksin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2676. Kallelle avautuu hyvä hissivako. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Koldingissa stailaajaparivaljakko törmää brittiläiseen yksinhuoltajaisään, joka pukeutuu ainoastaan työvaatteisiinsa. Isän mukana muodonmuutokseen pääsee myös 16-vuotias tytär Stephanie, joka piilottelee vartaloaan säkkimäisiin vaatteisiin ja pitää takkia suojanaan myös sisätiloissa. Trinny löytää kaupungilta myös Majan, jonka sosiaalinen elämä rajoittuu internetin pelifoorumeille, ja pukeutuminen on jämähtänyt kouluaikojen tasolle. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Prinssi George 1 vuotta
Williamin ja Katen ensimmäinen lapsi, Englannin prinssi George, täyttää vuoden 22. heinäkuuta 2014. Tuore brittidokumentti muistelee kuninkaallista vauvahuumaa, kertoo pikkuprinssin ensimmäisestä vuodesta ja luo katsauksen tulevaisuuteen. William ja Kate ovat jo uudistaneet monarkiaa viettämällä lapsen kanssa mahdollisimman normaalia elämää myös Buckinghamin palatsin ulkopuolella, Katen vanhempien luona. William totesi keväällä 2014, että yksi lapsi saa riittää tällä erää - mutta milloin on toisen lapsen aika?
20:00
Erilaiset äidit
Osa 6. Perhe Güneysel-Tuominen. Vuosien ajan lapsettomuudesta kärsineet Melinda ja Teemu odottavat viimein esikoistaan. Miten pitkään jatkunut lapsettomuus on vaikuttanut parisuhteeseen ja Melindan äidiksi valmistautumiseen?

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 14. Minä aikuinen, sinä lapsi. Yrjänä purkaa merkityksellisen matkansa tunnelmia, Jukka on huolissaan vastuuntuntoisesta lapsestaan ja Eskon perheessä kaikilla on edessä uusia, jännittäviä tilanteita.
21:30
Kaikkien aikojen kosinta
22:30
Rakkautta ensitreffeillä
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.
23:30
Iholla
Jakso 14. Minä aikuinen, sinä lapsi. Yrjänä purkaa merkityksellisen matkansa tunnelmia, Jukka on huolissaan vastuuntuntoisesta lapsestaan ja Eskon perheessä kaikilla on edessä uusia, jännittäviä tilanteita.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Koldingissa stailaajaparivaljakko törmää brittiläiseen yksinhuoltajaisään, joka pukeutuu ainoastaan työvaatteisiinsa. Isän mukana muodonmuutokseen pääsee myös 16-vuotias tytär Stephanie, joka piilottelee vartaloaan säkkimäisiin vaatteisiin ja pitää takkia suojanaan myös sisätiloissa. Trinny löytää kaupungilta myös Majan, jonka sosiaalinen elämä rajoittuu internetin pelifoorumeille, ja pukeutuminen on jämähtänyt kouluaikojen tasolle. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA