UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 27.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Sinkkutapaaminen. Kausi 1, 9/10. Koirahotellin pitäjien päivän paras hetki on, kun koira-asiakkaat tulevat innoissaan ovesta ja haluavat kavereidensa mukaan leikkimään. Vakioasiakkaita on hurja määrä, ja niiden hoitajat tietävät jokaisen tavat ja tottumukset. Mutta kumpi onkaan kaikesta vastuussa, Matt vai Leon? Koirille järjestetään tanssiharjoituksia ja niiden sinkkuomistajille deittailutilaisuus. Mutta löytyykö tarpeeksi sinkkumiehiä? Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Vaikeita valintoja. Jaksossa maajussien on valittava kuudesta ehdokkaasta neljä, joiden kanssa haluavat viettää aikaa kotitilallaan. Luvassa on jännitteitä, kun naiset kilpailevat huomiosta ja tunteet nousevat väkisin pintaan. Ketkä pääsevät Fredrikin, Per-Olovin, Johannan ja Pär-Olan luo maalaiselämää maistelemaan? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Ennenaikainen murrosikä. 11-vuotias Hailey saapuu kertomaan ennenaikaisen murrosiän syistä ja vaikutuksista. Lääkärit palkitsevat myös erään perheenisän uskomattoman muodonmuutoksen, ja studiossa juhlitaan Travisin syntymäpäiviä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamien superruokaa
Yrttejä ja tofua. Kausi 1, 3/6. Jamien superruokamatkat vievät tällä kertaa Kreikkaan ja Japaniin. Aamupalaksi nautiskellaan paksuja suolaisia lettuja, lounaaksi saadaan yrttimarinoituja kanavartaita appelsiinisalaatin kera ja päivällisellä herkutellaan tofuhampurilaisella ja sateenkaarisalaatilla sekä kalacurrylla. Jaksossa näytetään myös helppo ketsuppiresepti ja mansikkajuoman ohje. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kimallusta ja glamouria. Nyköping on entinen tekstiilikaupunki, mutta yleiskuva on lammasmainen, sillä kaikilla on laatikkomainen takki. Britt-Marien punainen takki kuitenkin herättää huomiota. Britt-Marie sairastaa leukemiaa, mutta hän ei anna sen masentaa. Hän on päättänyt nauttia joka hetkestä. Tessan pukeutuu mustiin ja haluaa piiloutua näkyvistä. Maria pukeutuu homssuisesti ja käyttää lettejä hiuksissaan. Magnus on pettynyt rakkaudessa 15 vuotta sitten, eikä viitsi nähdä vaivaa ulkonäkönsä suhteen. Sophie on 157-senttinen kahden lapsen äiti, joka rakastaa värejä ja lainaa lastensa vaatteita. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Voguen Fashion Fund
Uniqlo-mallit. New Yorkin muotiviikon jälkeen on aika esitellä Uniqlo-haasteen suunnitelmat. Kunkin suunnittelijan kolmesta luonnoksesta on valittu yksi, joka toteutetaan. Nyt ehdotus esitellään tuomareille Anna Wintourin kotona.
16:00
Kardashianit
Äiti tahtoo pitää hauskaa. Kausi 8, 6/21. Kimin ja Kourtneyn vauvajutut saavat Khloén tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Krisillä on vessaongelma, joten Kendall ja Kylie päättävät yrittää auttaa äitiään. Kris ja Khloé pitävät hauskaa Kimin kustannuksella. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Poppy löytää lohduttajan. Werner on menettämässä virkansa. Poppy on yrittänyt auttaa, mutta tuttuun tyyliinsä hän on vain pahentanut asioita. Wernerin hermot menevät ja hän käskee Poppya häipymään silmistään. Sebastian jättää laiturille kirjeen, jonka avulla hän yrittää saada yhteyden viulunsoittajanaiseen. Julia törmää naiseen sattumalta sairaalassa ja tarjoutuu korjaamaan tämän rikkoutuneen viulukotelon. Sebastianin kirjeen löytää kuitenkin ensimmäisenä Norman, joka innostuu pilailemaan Sebastianin kustannuksella. Norman on myös mennyt lupaamaan hotellin asukkaalle, että tarjolla on melontaretkiä. Perättömät lupaukset ärsyttävät Alfonsia. Riitaa sureva Poppy löytää lopulta lohduttajan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Mahdoton taloprojekti
Mark ja Cee. Pitkään seurustelleet Mark ja Cee rakentavat rinnetaloa ja näkemyseroja riittää niin urakoitsijan kanssa kuin pariskunnan välilläkin. Onnistuuko taloprojekti ja miten käy parisuhteen?
19:00
Remontilla rahoiksi
Yksinäinen susi. Kausi 6, 43/67. Matt ja Kim nautiskelevat edelleen lomastaan Lizard Islandilla. Samaan aikaan talolla muiden remppaajien yhteistyö alkaa viimein sujua, ja yhteisten tilojen remppa pääsee kunnolla vauhtiin. Ainoa poikkeus on Madi, joka ei tahdo millään löytää paikkaansa uudessa työjärjestyksessä. Riidoilta ei siis vältytä tälläkään kertaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Markus ja Laura. Pyröteknikkona työskentelevä Markus joutui näkemään paljon vaivaa saadakseen Lauran ensitreffeille. Onneksi Lauran pää kääntyi, ja pariskunta on elänyt yhdessä yli viisi vuotta. Luvassa on räiskettä ja pauketta, kun Markus järjestää Lauralle räjähtävän kosinnan.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Punk-meininkiä. Kausi 3, 1/11. Kilpailu on kovempaa kuin koskaan, kun kolme aikaisempaa voittajaa palaa puolustamaan titteliään ja saa vastaansa joukon ohjelmassa aiemmin menestyneitä huippusuunnittelijoita. Tehtävänä on luoda muodikas punk-look, ja tuomaristossa istuu Blondien Debbie Harry. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
21:55
Ellinoora: Rakkauden kesä
22:00
Sinkkuelämää
Tutkimattomat ovat siementen tiet. Kausi 4, 11/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. Sallittu kaiken ikäisille.
22:35
Fitness New York
Raskas uutinen . Kausi 1, jakso 7/8. Laylan luona nautitaan kiitospäiväateriaa, mutta Jay möläyttelee pöydässä noloja. Courtney soittaa äidilleen ensimmäistä kertaa liki vuoteen riitojen sopimisen toivossa. Joesta paljastuu asia, joka saa muut raivoihinsa. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan ihmisten kiireistä ja fyysisesti rankkaa arkea New Yorkissa.
23:35
Kardashianit
Päässä vikaa. Kausi 8, 5/21. Robin paheneva käytös ja jatkuvat valheet saavat Krisin hankkimaan terapeutin paikalle. Kendall ja Kylie ajautuvat riitoihin. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:35
Remontilla rahoiksi
Yksinäinen susi. Kausi 6, 43/67. Matt ja Kim nautiskelevat edelleen lomastaan Lizard Islandilla. Samaan aikaan talolla muiden remppaajien yhteistyö alkaa viimein sujua, ja yhteisten tilojen remppa pääsee kunnolla vauhtiin. Ainoa poikkeus on Madi, joka ei tahdo millään löytää paikkaansa uudessa työjärjestyksessä. Riidoilta ei siis vältytä tälläkään kertaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:35
Vallan linnake
Tanskassa syntynyt oon. Kausi 3, 1/10. Vaaleista on kulunut kaksi ja puoli vuotta. Birgitte on jättänyt politiikan, ja Maltillisia johtaa Birgitten luottamuksen jo kertaalleen pettänyt Kruse. Uuden puoluejohtajan veljeily Hesselboen hallituksen kanssa on liikaa entiselle pääministerille, ja tämä päättää palata politiikkaan haastaakseen Krusen kilpailussa puoluejohtajuudesta. Katrinen ja Kasperin elämäntilanne on muuttunut radikaalisti, ja myös Torben kohtaa uusia haasteita työrintamalla. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. Sallittu kaiken ikäisille.
02:45
Yön AVA