UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 26.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Koditon koira. Kausi 1, 4/10. Kaikilla koirilla ei ole asiat yhtä hyvin kuin Mattin ja Leonin viiden tähden koirahotellin vakioasiakkailla. Miehet tutustuvat kodittomiin koiriin, joista yksi vie heidän sydämensä niin, että se pääsee erikoishemmotteluun kauneussalonkiin. Hotellin liiketoimintaan haetaan lisävauhtia järjestämällä koirien valokuvausta veden alla. Hotellin henkilökunta lähtee yhdessä rentoutumaan Brightonin villiin yöhön. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Viimeinen valinta. Tunnelma on kireä. Valinta ei olekaan kaikille helppo. Johan saa äidiltään vinkkejä. Ruotsalainen realitysarja
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Vain viiden minuutin tähden. Tässä jaksossa lääkäreiden vieraana on malli ja kirjailija Molly Sims. Molly ja lääkärit pohtivat yhdynnän sopivaa kestoa. Liituriippuvuudesta kärsivä Taneah palaa ohjelmaan muuttuneena. Vieläkö liidut maistuvat, vai onko hän löytänyt itselleen parempaa syötävää?
13:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Sianpotkaa ja kalapullia. Pääateriana on patapaisti savustetusta sianpotkasta. Samassa lämmössä muhii kypsäksi myskikurpitsa, joka katoaa pinaatin kera rotolo-pastarulliin. Jaksossa vinkataan, kuinka salaatti ei mene hukkaan. Lisäksi Jamie paneutuu pihvilihojen salaisuuksiin ja kokkaa kunnon pihvin ranskalaisten ja sienikastikkeen kera. Kuiva-ainekaapin kätköistä löytyy ainekset tonnikala-piadinaan, ja lopuksi pyöräytetään vielä hapanimeliä kalapullia.
14:00
Vaimot vaihtoon USA
Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
15:00
Vaimot vaihtoon UK
Yhdessä vai erikseen?. Maatalon emäntä Nadine ja riehakas Red vaihtavat paikkoja. Kasvatusmetodien lisäksi naisten suhteet aviomiehiinsä ovat hyvin erilaiset. Miten vaihto vaikuttaa liittoihin?
16:00
Kardashianit
Irti menneistä. Kausi 9, 8/20. Khloé on haluton järjestämään muuttoa. Myös Scottilla on vaikeaa viime aikojen tapahtumien takia. Kim ja Kris opettelevat tankotanssia. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Varkaita liikkeellä. Curdin rikollinen menneisyys kiehtoo suunnattomasti Normania, mistä Nils ei pidä lainkaan. Rosalie on sotkeutunut samaan taidevarkauteen kuin Curd, joka pyytää pojanpoikaansa asentamaan salakuuntelulaitteen Rosalien käsilaukkuun. Entiset rakastavaiset, Michael ja Rosalie, tapaavat pitkän ajan jälkeen. Davidin rakkaudentunnustus hämmentää Luisaa. Beatrice ja David kehittelevät uusia metkuja Luisan varalle, mutta kuka saakaan aikaan eniten sydämentykytyksiä? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Tanssii välittäjien kanssa. Kausi 3, 11/14. Paremmaksi poikaystäväksi pyrkivä Ryan haluaa, että asuntoaan myyvä tanssija opettaisi häntä. Fredrik seikkailee taas Manhattanin ulkopuolella, tällä kertaa rikkaiden newyorkilaisten lähilomakohteessa Hamptonsissa. Luis saa Janetilta uuden mahdollisuuden. Lisäksi Fredrik, Ryan ja Luis päätyvät samaan huoneeseen. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
19:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 1/8 Keittiöelämää on katsaus suomalaisen keittiön arkeen ja juhlaan. Keittiöelämää kurkistaa kahdeksan eri elämäntilanteissa elävien perheiden keittiöihin ja paljastaa, keitä me olemme ja miten erilaisia asioita ruoka meille merkitsee. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Lily Cole taiteen parissa
Antony Gormley. Antony Gormley on Britannian ykköskuvanveistäjä, jonka tilataideteokset kuvaavat usein ihmisen sisäistä tilaa ja ottavat katsojat osaksi teosta. Gormley onnistui järkyttämään Lontoota ja New Yorkia sijoittamalla kattojen reunoille ihmisen näköisiä patsaita. Lily Cole pääsee Gormleyn kanssa Hampuriin tutustumaan taiteilijan teräsinstallaatioon, joka näyttää, että taide on tarkoitettu kaikille. Brittiläinen asiaohjelma.

Kello 21:00

21:00
Rock Star
Draamaelokuva Chris "Izzy" Colen matkasta rock-maailman huipulle. Ohjaaja: Stephen Herek, USA 2001. 102'. Pääosissa: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston, Dominic West, Zakk Wylde. K7

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Kardashianit
Tuntemattoman pelko. Kausi 11, 9/13. Kris haluaa tyttäriensä käyvän geenitestissä syöpäriskin selvittämiseksi, mutta Khloé ei innostu ajatuksesta. Kendall kaipaa asioita, joita hän teki isänsä kanssa ennen tämän sukupuolenkorjausta. Scottin tekstiviesti saa perheen huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:05
Kallista kipua
Veljesrakkautta. Paul Van Dyke palaa Hamptonsiin luovuttamaan munuaista kaksoisveljelleen ja pyytää apua Hankilta, joka yrittää samaan aikaan löytää Emmaa. Divya joutuu taistelemaan Sashista, kun Rafa vaatii yksinhuoltajuutta. Evan ja Paige päättävät lopettaa pariterapiansa, mutta Bob tekeekin heille yllättävän ehdotuksen. K7 (ahdistus).
01:00
Yön AVA