UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 3.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Terveydeksi. Työn ja uuden vauvan väsyttämä Jamie saa moitteita kärttyisyydestään ja käy tapaamassa ravintofysiologi Jane Clarkia. Saatuaan vinkkejä terveellisemmästä ruokavaliosta Jamie valmistaa suklaa-appelsiinisalaatin, maidossa höyrytettyjä vihanneksia ja vaniljasitruunaturskaa sekä terveellisiä mehuja ja salaatteja.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kirstunvartijan kyyneleet. Tässä jaksossa paljastuu, kuka voitti tuhansien eurojen lahjakortin Scottyn näyteikkunahaasteessa. Keittiöviikko on täydessä käynnissä ja parit sisustavat kiireesti myös tuomareiden valitsemia uusintahuoneitaan. Lara kärsii tunnontuskista joutuessaan suitsimaan Bradin rahankäyttöä. Suurimman talon sisustaminen vie rutkasti rahaa, eivätkä kirstunvartijan armaat pennoset tahdo venyä tarpeeksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:45
Remontilla rahoiksi
Dalen kopiokammo. Kulissien takana kuhisee, kun parit pääsevät tutustumaan toistensa olohuoneisiin. Tuomareiden kritiikkiä ei sulateta noin vain ja Danien isolla rahalla toteutettu huone aiheuttaa kummastusta kanssakilpailijoissa. Dale on erityisen pahansuovalla päällä ja löytää naapureidensa huoneista runsaasti moitittavaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:15
Lääkärit
Kollageeniä ja äidinmaitoa. Julkkisten suosima ihonhoitaja Christie Kidd antaa kuumimmat vinkkinsä, ja lääkärit tutustuvat arveluttaviin kotikonsteihin tulehduksen hoidossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:05
Jamie Oliverin keittiössä
Huipputasoiset raaka-aineet. Jokaisen kokin on tiedettävä, mistä asiakkaan lautaselle päätyvät raaka-aineet ovat peräisin. Jamie vie oppilaansa telttaretkelle ja opettaa heille herkullisen retkiruuan tekoa. Samalla hän näyttää, mistä huipputasoiset raaka-aineet tulevat. Kokkikandidaatit opettelevat täydellisen pihvin paistoa sekä maittavan makkaran valmistusta. Valitettavasti muutaman oppilaan motivaatio on hukassa ja Jamie pitää puhuttelun heille. Paineet ovat kovat, sillä kotona Jamieta odottaa vaativa vaimo ja vastasyntynyt vauva. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
15:05
Haaveiden talo hartiapankilla
Intoa ja iloa. Kevin ja Liz haluavat lisää tilaa perheelleen. Budjetti ja aikataulu ovat tiukkoja, mutta Kevin osaa säästää kustannuksissa eivätkä viivästykset lannista innokasta pariskuntaa.
16:00
Miamin täydelliset naiset
Miamin kimallusta. Tutussa tosi-tv-formaatissa tutustutaan kuuteen upeaan naiseen, jotka nauttivat hohdokkaasta elämästä Miamin kerman keskellä. Pidättyväinen Larsa huokuu itsevarmuutta, Cristyllä on asennetta, villi Adriana ottaa kaiken irti miesten huomiosta, vaalea Alexia hyödyntää kauneuttaan, Marysol paistattelee valokeilassa ja Lea viis veisaa muiden mielipiteistä. Glamourista huolimatta Miamin ilmasto vaatii rouvilta kovaa työtä kauneuden eteen, ja monenmoiset tragediat värittävät eliittileidien arkea. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
17:00
Remontilla rahoiksi
Kodin sydän. Pareilla on enää vuorokausi aikaa kunnostaa asunnon keittiö ja tehdä parannuksia valitsemaansa aiempaan huoneeseen. Arvostelupäivän panokset ovat erityisen kovat, sillä voittajaa odottaa jopa 10 000 dollarin muhkea palkinto. Veljekset pitävät toisia joukkueita kauhun vallassa kahdella bonuspisteellään, mutta ainoastaan tuomareiden päätös ratkaisee, käyttävätkö he ässänsä hihassa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Reissuromantiikkaa. Pariskunnat suuntaavat lomakohteisiin viettämään kahdenkeskistä aikaa. Per-Olov ja Susanne tutustuvat toisiinsa viinitilalla Unkarin Balatonissa, kun taas Johanna ja Maria loikoilevat luksussviitissä Ahvenanmaalla. Pär-Ola ja Louise ihastelevat Agadirin marokkolaismaisemia, ja Fredrik ja Therese ilakoivat salzburgilaisessa hienostohotellissa. Reissussa koetaan vastarakastumisen huumaa, mutta pohditaan myös tulevia muutto- ja uusperhekuvioita. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
19:00
Grand Designs Australia
Maakattoinen fengshui-talo. Kuvanveistäjä Tyrone Jaspers on jo rakentanut yhden talon, mutta nyt hän siirtyy uuden talonrakennusurakan pariin yhdessä asuinkumppaninsa Hailey Cavillin kanssa. He haluavat rakentaa uuden kodin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ja fengshuin oppeja noudattaen. Fengshui-konsultin neuvojen mukaan tehdään monet niin pienet kuin suuretkin päätökset ja tontilla lepäävästä vanhasta betonialtaastakin muodostetaan harmoninen lampi.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 5. Jan. Ellalla on treffit Janin kanssa. Jan suunnittelee vaasalaista taidekeskusta ja suhtautuu projektiinsa, niin kuin työhönsä muutenkin, todella intohimoisesti. Intohimoa syntyy myös Ellan ja Janin välille. Ja kun Ella pyytää Janin luokseen yöksi, Jan on kuin kotonaan. K12 (seksi).
22:00
Moderni perhe
Mammanpoikia. Ylitsepursuavan hellä ja alati halaileva anoppi saa Mitchin ahdistumaan. Haley tekee bänät Dylanin kanssa, mutta poika nyyhkii surkeissaan rakkautensa perään. Jay valittaa kivistävää vatsaa, mutta saa Glorialta osakseen vain naureskelua. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K12 (ahdistus).
22:30
Frendit
Hikinen joulu. Rikkinäinen lämpöpatteri tuo kesähelteen keskelle talvea. Monica jakaa jouluiloa, joka aiheuttaa lähinnä närästystä ja närää. Phoebe saa kuulla tyrmistyttävän uutisen ja lähtee Joeyn ja Chandlerin kanssa jäljittämään oikeaa isäänsä. Rossin yritys piristää Rachelia kostautuu pahasti. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Vallan linnake
Valtiovierailu. Kausi 1, 6/10. Birgitte valmistautuu emännöimään ensimmäistä kertaa valtiovierailua, kun entisen neuvostovaltion presidentti saapuu Tanskaan. Valtiovierailusta tulee mediakohu, kun presidentti vaatii maassa samaan aikaan vierailevan poliittisen aktivistin pidätystä. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Pukumiehet
Lähteä vai jäädä?. Mikella, Harveylla ja Louisilla on naishuolia, eikä sydänsurujen kanssa painimista helpota se, että Travis Tanner on palannut revanssia varten, tällä kertaa Ava Hessingtonin edustajana. Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Rakkautta ensitreffeillä
Mysteerimies. Tällä kertaa näemme ensitreffeillä varsinaisen mysteerimiehen, joka osaa viihdyttää naisia - ainakin omasta mielestään. Tapaamme myös entisen aikuisviihdenäyttelijän, joka vikittelee hehkeää leskinaista. Mukana on myös viime jaksosta tutuksi tullut kuvankaunis Fayhe, jolle sateli uusia treffikutsuja mönkään menneiden treffien jälkeen.
02:00
Yön AVA