UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 26.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Kotiäiti ja glamour-malli. Perhekeskeinen kotiäiti Michele heitetään keskelle kiireistä mallimaailmaa, jossa on tapana törsätä suuriakin summia omaan ulkonäköön. Glamour-malli Louise saa puolestaan totutella maanläheiseen elämään maalaistalossa, jossa vilistää kuusi lasta. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Kiinteistöjen kuningas
Muiden syy!. Casa Vegan projekti saa tragikoomisia piirteitä. Jeffin käytös ei pahemmin naurata. Sarahin itku kääntyy riemuksi. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
12:55
Lääkärit
Uusia keksintöjä. Tänään ohjelmassa esitellään useita poikkeuksellisia keksintöjä, kuten paheita parantava sähkösokkiranneke, koirille tarkoitettu puhelin ja selluliitti-imuri. Lisäksi huikean painonpudotuksen suorittanut Chelsea kokee muodonmuutoksen meikkitaiteilijoiden käsissä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Kartanolomalla. Kaksi jääräpäistä rouvaa, Lisa ja Adrienne, tapaavat toisensa vihdoin kahden kesken. Molemmat odottavat anteeksipyyntöä toisiltaan. Yolanda kutsuu Kimin kotiinsa tutustuakseen uuteen ystäväänsä paremmin. Brandi neuvottelee kirjansa julkaisemisesta agenttinsa kanssa ja on kadehdittavan tyrmäävä valokuvamallina Beverly Hills Lifestyle -lehden kuvauksissa. Kim järjestää parin päivän matkan tyttöjen kesken Ojaihin. Seurue majoittuu loistoluokan kartanoon, mutta makuuhuoneita on vain viisi ja naisia kahdeksan. Draaman ainekset ovat kasassa. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Ladies of London
Käytöskukkasia. Caroline järjestää käytöskoulun Noellelle ja Julietille, koska heidän käytöstavoissaan on parantamisen varaa. Caprice hermoilee sijaissynnyttäjänsä, raskautensa ja työkuvioidensa vuoksi. Noelle hämmentää soppaa sotkeutumalla Capricen ja Carolinen valtataisteluun. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Lapapaistia ja kasviscurrya. Pääateriana on possun lapapaistia lisäkkeineen, ja tähteet taipuvat Jamien käsissä dim sum -nyyteiksi. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka lihan tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie taituroi kotoisaa lihamureketta spagetin kera ja näyttää, että itse tehty kasviscurry ja kukkakaalipilahvi päihättävät noutoruoan.
17:00
Top Chef: Jälkiruokamestari
Finaali. Kolme muhkeaa pääpalkintoa tavoittelevaa finalistia kohtaa viimeisessä haasteessa. Tehtävänä on valmistaa maistuva ja näyttävä jälkiruokakokonaisuus: pöytäkoriste, kakku, konvehteja, leipää sekä jälkiruoka, johon liittyy tarina. Avukseen kondiittorit saavat jälkiruokamaailman tähtiä sekä vanhoja tuttuja kuluneelta kaudelta. Lopuksi yksi kondiittoreista valitaan Top Chef -jälkiruokamestariksi, joka lähtee kotiin 100 000 dollaria rikkaampana.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Prätkämimmien projekti. Nancy ja Rhonda ovat päättäneet muuttaa yhteen ja ostaa oman talon. Vauhdikkaat naiset etsivät moottoripyöräharrastuksestaan huolimatta rauhaa kaupungin keskustan ulkopuolelta .
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Ekoäiti ja bisnesnainen. Omavaraiseen elämään pyrkivä ekoäiti vaihtaa kotia ja perhettä luksuselämään tottuneen bisnesnaisen kanssa. Mitä mieltä ympäristöaktivisti on huvilasta, jonka pihalla on parkissa yhdeksän autoa? Entä mitä törsäilyyn taipuvainen bisnesnainen on mieltä kahdeksan punnan viikkobudjetista? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
20:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 1. Antti. Kolmen lapsen äiti ja sisustusohjelman ruutukasvo, Ella, päättää etsiä parisuhdetta netistä. Kaikki läheiset eivät ole Ellan ajatuksesta riemuissaan. Ella löytää sympaattiselta vaikuttavan moottoripyörämiehen ja uskaltautuu ensitreffeille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Mutanakuilua ja kännivoimistelua. Avautumiset päivällispöydässä kiristävät ilmapiiriä. Brandi saa hyvän uutisen agentiltaan, mutta kaikki eivät osaa olla iloisia hänen puolestaan. Seuraavana päivänä jokainen haluaa kuitenkin jatkaa hauskanpitoa, vaikka leidien käsitykset lomailusta vuoristoympäristössä eroavatkin toisistaan. Vauhdikas päivä alkaa kilpa-ajolla golfkentällä ja jatkuu onnettomalla sulkapalloilulla. Mutanakuilu saunassa riehaannuttaa naiset täysin. Kädenvääntö ja kännivoimistelu loppuillan huveina ovat kaukana hienostuneisuudesta. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Mira ja miljoonakodit
Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo: Marcus on mokannut tärkeän asiakkaan kanssa, ja Mira joutuu selittelemään tilannetta asiakkaalle. Lisäksi Itäkeskuksen tornitalon toimeksiantaja hengittää jatkuvasti Miran niskaan. Pitääkseen vaativan toimeksiantajan tyytyväisenä Mira aikoo järjestää perinteisen asuntoesittelyn sijaan jotain ennennäkemätöntä. Haastava viikko pitää sisällään myös ripauksen glamouria Elle Style Awards-muotigaalan merkeissä. Ennen gaalaa Marcuksen assarointitaidot laitetaan kuitenkin todelliseen testiin, kun hän joutuu ostamaan Miralle alusvaatteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Tähdet kertovat
Bruce ja Laura Dern. Pitkän uran tehneet näyttelijät Bruce ja Laura Dern, isä ja tytär, muistelevat uransa huippuhetkiä, avautuvat roolihahmoistaan ja antavat kullanarvoisia neuvoja tuleville näyttelijöille. Ohjelmassa nähdään myös vaikuttavia kohtauksia useista elokuvista, kuten "Rambling Rose" ja "Nebraska". Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan.
01:00
Yön AVA