UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 1.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
10:05
Pientä pintaremonttia
Pinnat kuntoon pientaloidyllissä. Tampereen rauhallisella Leinolan asuinalueella sijaitseva rivitalokolmio kaipaisi pientä pintojen kohennusta. Illan suunnittelijoina Katja, Lasse ja Niina.
11:00
Pientä pintaremonttia
Käytännöllisyyttä kahteen kerrokseen. Syyskauden päätösjaksossa Jaana, Niina ja Sebastian saavat pohdittavakseen miten kaksikerroksisen kerrostalohuoneiston tilat saataisiin käytännöllisempään käyttöön.

Kello 12:00

12:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Eläkekoti Espanjassa. Yhdeksän vuotta sitten seurattiin eläkekodin valmistumista Malagaan. Nyt nähdään, miten erikoisen parin erikoinen talo on sopeutunut paikalliseen elämäntyyliin.
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekokodista kompromissiin. Lucie ja Nat halusivat rakentaa ekologisen kodin perheelleen. Natin kuoltua Lucie päätti viedä projektin yksin päätökseen, mutta kompromisseja oli tehtävä. Nyt selviää, kannattivatko ne.
14:00
Kodinkohentajat
Elaine Precious. Tässä jaksossa kohennetaan oppimisvaikeuksista kärsivien parissa työskentelevän Elaine Preciousin kotia. Poikien makuuhuone, sekä Elainen makuuhuone ja kylpyhuone saavat uuden ilmeen. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Valheiden talo. Olisikohan sittenkin kannattanut tarkastaa työntekijän taustat ennen pestaamista? Andrewn dramaattinen lähtö puhuttaa. Jennin häät lähestyvät. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality. Uusinta.
16:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Puinen tilaihme Cornwallissa. Arkkitehtuurin ja muotoilun alalla työskentelevät Rebecca ja Gregory asettuvat perheineen Cornwallin villinkauniin luonnon lähelle. He ostavat pienen bungalow-talon, ja Gregoryn harjaantunut silmä näkee mahdollisuudet muuttaa se "kerrostaloksi". Budjetista tulee kunnianhimoisen matala, 80 000 puntaa. Jos kysymyksessä olisi yksinkertainen arkkitehtuuri, se voisi toteutuakin. Nyt niin ei ole, vaan ratkaisu on monimutkaisempi, lähes ainutlaatuinen, sillä bungalow-kerroksen jatkeeksi rakennetaan lisäkerros, joka koostuu Saksassa sandwichleipien tapaan kerrostetuista paksuista vaneripuupaneeleista. Asuintilaa lisätään, jotta ympäröivan maiseman kauneus näkyisi koko upeudessaan. Bonuskerroksena saadaan kattoharjan alle sijoittuva pieni työtila. Persoonallisiin työasuihin pukeutunut Gregory tekee lähes kaiken työn itse. Pysyykö budjetti pienenä? Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud.
17:00
OC:n täydelliset naiset
Viva Mexico!. Tamra ja Alexis kohtaavat rauhanlounaan merkeissä. Mukana on myös sovittelijana toiminut Lydia. Gretchen käy tervehtimässä aikaisempien tuotantokausien OC-naista Lauri Petersonia tämän ranchillä. He puhuvat seksistä, hevosista, seksistä, Sladesta, seksistä, Laurin upeasta nykymiehestä ja seksistä. Mukana on myös shokkipaljastus Vickin menneisyydestä. Leidit järjestävät naimisiin menossa olevalle Tamralle bachelorette-matkan. Kohde selviää juhlinnan kohteelle vasta lentokentällä. Lämpöön lähdetään, Meksikon Puerto Vallartaan. Alexis ei ole mukana. Viva Mexico! Matkan teemana on penis, sillä Tamra pitää miesstrippareista, ainakin enemmän kuin taidegallerioista. Heather ei ole koskaan nähnyt virallisia miesriisuutujia, ja Lydia sanoo, että hänellä on tarpeeksi peniksiä kotonaan. Tervetuloateria nautitaan Heatherin valitsemassa ravintolassa nimeltä Café Des Artistes. Se ei ihan vastaa odotuksia, mutta ilta on vielä nuori. Kun Gretchen ja Heather tulevat naistenhuoneesta, Vicki, Lydia ja Tamra ovat luikahtaneet omille teilleen. Miksi? Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.

Kello 18:00

18:00
OC:n täydelliset naiset
Tuhmia lahjoja tuhmalle mamasitalle!. Vicki, Lydia ja Tamra jatkavat shottiriehaansa Puerto Vallartan keskustassa ilman Heatheria ja Gretchenia. Myöhemmin kavala trio herättää hylkäämänsä ystävät hotellilla. Gretchen kiehuu raivosta, koska on antanut matkan pääjärjestäjänä kaikkensa ja joutuu nyt kohdelluksi niin kaltoin. Riidat ja loukkaantumiset sulavat seuraavana päivänä sightseeingin, shamppanjan, salsan ja lapsuuteen liittyvien kauhutunnustusten painosta. Sitten, lahjoja. Tuhmia lahjoja tuhmalle Tamralle, ja erikoislahjana heille kaikille - strippaava amigokaksikko. Hola, mamasitas! Bambisilmäinen Lydia poistuu, mutta Heather jää katsomaan menoa suu auki. Katsomista siinä onkin, kun minitangoihin pukeutuneet pistolerot panevat parastaan. Kaikenlaista simuloidaan, cunnilingustakin. Mikä fiesta! Gretchen ei tiennyt meksikolaisten miesstrippareiden olevan niin hulluja. Tamra haluaa raskaustestiin. Caramba! Alexis sanoo miehelleen, että nainen ei tarvitse strippaavia miehiä, jos oma aviomies on rakas. "Anna minulle neljäs lapsi, Jim." Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
19:00
OC:n täydelliset naiset
Salsaa, ivaa ja silkkaa kivaa. Meksikon-matka on päättynyt, ja Lydia suunnittelee juhlaa, jossa ei olisi draamaa, vaan latinomusiikkia ja mojito-drinkkejä. Ahdistunut Briana valmistautuu miehensä uusintalähtöön Afganistaniin. Myös Vicki yrittää sovittaa sodan konfliktin omiin yksityisiin tunteisiinsa. Lydian salsajuhla toteuu, mutta ei ilman draamaa, sillä Slade tekee armottoman etikettivirheen: hän kutsuu Lydiaa lempinimellä "juustopurilainen". Lisäksi hän kuiskaa Gretchenille, että Purilainen taitaa elää ruuatta. Onko Slade moukka? On, sillä vaikka nainen näyttäisi luurangolta, ei vieras-statuksella oleva mies saa huomauttaa siitä, ei kukaan saa! Lydia osaa pitää puolensa. Muutakin hyvää juhlissa tapahtuu: Brooks saapuu Vickin yllätys-aveciksi, ja tanssiopettaja opettaa salsaa, paitsi että Eddie vetää sitä jo ennestään kuin pieni plastinen peto. Mikä virtuoosi, mikä lattioiden latinoleijona. Ja mitkä pullotukset! Myös Alexis on hyvä tanssija, niin hyvä että kelpaa opettajankin pariksi. Tamra kutsuu tytöt, Alexis mukaan lukien, hääpukuostoksille kanssaan. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
20:00
Erilaiset perheet
Furu. Furujen perheessä eletään arkea vailla kiireellisiä kouluaamuja. Heidin ja Niklaksen lapset ovat käyneet ala-astetta kotonaan oman keittiönpöydän ääressä. Mielipiteitä jakava kotikoulu tuo Furujen kokemuksen mukaan perheelle lisää arvokasta yhdessäoloaikaa. Vapaakirkkoon kuuluville Heidille ja Niklakselle sydäntä lähellä on myös kodittomien päihteiden käyttäjien auttaminen. Heille on tarjottu yösijoja jopa perheen kodista.

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Alexin äiti seukkaa. Alex ja Anna pakenevat remonttiaan Margaretan luo. Tämä paljastaa tavanneensa uuden miehen, joka ei ole Alexille mieluinen. Mickan yrittää saada houkuteltua Lussanin viemän siivoojansa takaisin. Ove hieroo ystävyyttä miljardöörin kanssa, ja Freddellä on nalleongelmia. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Flunssan uhrit. Mitch on epäsuosiossa, sillä kaikki pitävät häntä perheessä kiertävän sitkeän flunssan alkulähteenä. Philillä on kuitenkin flunssan alkuperästä parempaa tietoa, jonka hän aikoo pitää visusti salassa keinolla millä hyvänsä. Camin on tehtävä vaikea valmennuspäätös ja lähetettävä Manny pelikentältä vaihtopenkille. Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Rimakauhua ja rakkautta
Auringonnousu. Kaksi autollista rakkaita ystävyksiä lähtee yhteiselle millennium-lomalle, eikä mihinkään mökkiin vaan oikeaan linnaan. Yhteisen ilonpidon lomassa kukin heistä mietiskelee oman tulevaisuutensa vaihtoehtoja. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale. K12
23:00
Kolme miestä ja tyttö
Mökillä. Upouutta parisuhdettaan hermoileva Jess valmistautuu hempeään mökkiviikonloppuun Samin kanssa, mutta koska kaksinolo jännittää, hän suostuttelee Nickin ja Angien mukaan. Villi ja vapaa Angie saa kuitenkin virheellisen kuvan pariskuntahengailun pelisäännöistä. Schmidt kannustaa Winstonia ottamaan kaiken irti ihonväristään. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Mutsi
Tomaatteja ja etikkaa. Bonnien ja keittiömestari Rudyn kemia kuohahtaa arvaamattomin seurauksin, eivätkä edes kalleimmat viinit tai herkimmät varpaat ole silloin turvassa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Face
Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
01:00
Farm Kings
Härän selkään. Dan kokeilee rodeoratsastusta, vaikka luvassa on todennäköisesti mustelmia ja murtuneita luita. Lisa haluaa julkaista keittokirjan ja pyytää Elizabethin avuksi. Joe, Tim ja Pete opettelevat golfaamaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 11/13.
01:45
Yön AVA