UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 5.12.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Davidin herkempi puoli. Sebastian toimii Alexandran ohjaajana tämän ensimmäisenä harjoittelupäivänä ravintolassa. Työpäivän päätteeksi kaksikko tyhjentää pullon viiniä ja päätyy samaan sänkyyn. Norman ei ilahdu kuultuaan ystävänsä ja kämppiksensä puuhasteluista. Charlotte on Wernerin kanssa sitä mieltä, että Friedrichin tulisi luopua toistaiseksi johtajan tehtävästä. Uhkaava vankilatuomio kun on haitaksi hotellin maineelle. Luisa toteaa, että suhde Davidin kanssa on parempi päättää. Hän tulee kuitenkin toisiin ajatuksiin, kun Beatrice kertoo Davidin lapsuuden traumoista. Andrén hankkimat radiomainokset eivät ole aivan toivotun laisia. Hän saa kuitenkin uuden idean panimon markkinointiin kuultuaan Pyhästä Aldagundista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kasvun paikka
Richardin oivallus. Newallit lähtevät päiväksi safaripuistoon. Natasha Dixon saa Tanyalta lisäopastusta. Scottit käyvät tärkeän keskustelun parisuhteestaan, ja Richard oivaltaa olleensa itsekäs.
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Lemmikkien matkapahoinvointi. Voisiko julkkisten suosimasta raivonpurkuhuoneesta olla hyötyä stressinhallintaan? Tohtori Andrew näyttää mallia. Münchhausenin oireyhtymää sairastava äitibloggaaja vahingoittaa lastaan saadakseen huomiota. Sometähdeksi tanssillaan tullut 7-vuotias tyttö perheineen kertoo pikkuveljen terveysongelmista. Tohtori Courtney antaa neuvoja lemmikkieläinten matkapahoinvoinnin hoitoon. Entä millainen on maailman kauhein häävieras? Lisäksi annetaan reseptejä terveellisiin aamiaisiin, jotka voi valmistaa jo edellisenä päivänä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaupungin pisimmät hiukset. Trelleborg on vanha viikinkikaupunki, jossa naisetkin muistuttavat viikinkejä. Yksi heistä on Marianne, joka on ylpeä pitkistä hiuksistaan. Hän kuitenkin tuntee, että elämä on ohitse 63-vuotiaana. Eva halusi lapsia, mutta sai syövän ja hänen kohtunsa poistettiin. Hänen sisarensa Gull-Britt uskoo olevansa ruma ja hän miettii kauneusleikkausta. Ellen on 18-vuotias mustiin pukeutuva tyttö, joka ei näe omaa kauneuttaan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:00
Cheshiren täydelliset naiset
Kuteet kiertoon . Kausi 1, jakso 4/10. Naiset pääsevät penkomaan vaatevarastojaan, sillä Leanne järjestää hyväntekeväisyysmyyjäiset. Tanya yrittää sovitella Leannen ja Magalin riitaa, ja Ampika käy Laurenin kanssa eläinhoitolassa. Erilaiset lapsihaaveet herättävät muissa ihmetystä. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Englannissa luoteisosassa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 13/14. Fitness -starat Else ja Lauri, ottavat Saariselän lumiriennoista kaiken irti: Vauhtia kaksikolle antaa Suomen pisin pulkkamäki, sekä perinteinen hiihtotyyli. Tiedätkö muuten millainen suksi sopisi sinulle parhaiten? Fuerteventuralla Lauri lähtee elämänsä pisimmälle juoksumatkalle, ja tie vie tietysti ylämäkeen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Elixir Life
Kausi 3, 13/14. Joanna ja Amin jatkavat Kainuun korpitreenejä itsenäisyyspäivän hengessä: Kaksikko suuntaa kohti jääkäreiden piilopirttiä, mutta järvi onkin jäätynyt ja soutu saareen on lähes mahdotonta. Onneksi paikallisilla karpaaseilla ei sormi jää suuhun. Tämä tekee kaupunkilaisiin suuren vaikutuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana, 9. viikko. Kausi 6, 65/67. Tuomarit kertovat ajatuksiaan valmiista parvekkeista, sekä aiemmin epäonnistunuiden huoneiden uudistuksista. Kaksosille suositellaan uranvaihtoa. Kilpailijat joutuvat yllättäen tekemään yhteistyötä, kun vuorossa on asuntojen yhteinen kattoterassi ja ala-aula. Kun remppaamassa on 10 ihmistä ja 10 erilaista persoonaa, saadaanko yhtään mitään aikaiseksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
16:30
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana, 10. viikko. Kausi 6, 66/67. Tuomarit pääsevät nyt ihastelemaan valmista rakennusta. Ulkopinnat on laitettu kuntoon. Kilpailijat ovat saaneet asuntojen yhteisen kattoterassin ja aulan valmiiiksi. Remppaajat huokaisevat helpotuksesta sillä nyt on kaikki valmista. Vai onko? Scottyllä on kaikille pienoinen yllätys tiedossa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Utelias toimittaja. Charlotte ottaa hotellin ohjakset käsiinsä. Hänen pokerinaamansa pitää radiohaastattelussa, mutta uteliaalla toimittajalla on muitakin tietolähteitä. Normanin nyrkki on puhunut, ja Luisa paikkailee Sebastiania hellin ottein. Tappelun syyn Sebastian jättää kertomatta Luisalle. Nils puolestaan hoivaa poikaansa, muttei ehkä aivan yhtä hellästi. André on harmissaan, kun Sonnbichlerit eivät lämpene hänen bisnesidealleen. Beatrice pitää Andrén ideaa hyvänä ja antaa vinkkejäkin. Luisan ja Davidin patikkaretkellä taivaalle kerääntyy tummia pilviä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Gus ja Sarah rakentavat viisihenkiselle perheelleen pienen budjetin ekotalon, jonka materiaaleina käytetään esimerkiksi autonrenkaita, lasipulloja ja simpukankuoria. Kustannuksissa säästetään entisestään, kun rakennusprojekti hoidetaan yhteisöllisenä työpajana, jonne saapuu ekorakentamisesta kiinnostuneita vapaaehtoisia eri puolilta maailmaa. Gus aikoo viedä projektin loppuun kahdessa kuukaudessa, mutta joutuu miettimään aikataulua uudelleen matkalla ilmenevien mutkien takia. Tositelevisiosarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 12/12. Jarno ja Anne. Jarno on suursyömäri, joka syö lähes kaiken löytämänsä. Anne haluaa pistää stopin ahmimiselle ja saada väsyneeseen puolisoonsa lisää virtaan. Haasteita tuottaa Jarnon kaipuu roskaruoan pariin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Erilaiset perheet
Monikulttuurinen suurperhe. Kausi 2, 9/10. Päivi on kotiäiti, joka pyörittää kahdeksanlapsisen perheen arkea optimistisella otteella, vaikka bulgarialaisen laborantti-isä Krasimirin työttömyys on aiheuttanut perheelle paineita. Vaikea taloudellinen tilanne vaatii kaikilta joustamista, myös lasten harrastuksilta. Jos isä ei löydä töitä, aloittanee 40-vuotias Krasimir kuitenkin uudet jatko-opinnot. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Toinen mahdollisuus. Kausi 12, 2/21. Kanye kutsuu koko perheen New Yorkiin muotinäytökseen, jossa esitellään hänen uusi mallistonsa. Myös Lamar lähtee matkalle ja astuu ensi kertaa julkisuuteen oltuaan pitkään sairaalassa. Ex-miehen jaksaminen saa Khloén hermoilemaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Intohimoja tuntihotellissa ja Tiffanylla. Kausi 3, 9/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), David Eigenberg (Steve Brady), Bridget Moynahan (Natasha Big), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal) ja Bobby Cannavale (Adam Ball). K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Kyyhkyläiset ja riitapukarit. Kausi 11, 9/21. Shannon matkustaa miehensä kanssa Cabo San Lucasiin toiselle häämatkalleen. Heather ja Terryn keskustelevat Heatherin ongelmista Kellyn kanssa ja Terryn työkiireistä. Tamra yrittää saada Heatherin ja Kellyn sopimaan erimielisyytensä ennen Irlannin-matkaa. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Erilaiset perheet
Monikulttuurinen suurperhe. Kausi 2, 9/10. Päivi on kotiäiti, joka pyörittää kahdeksanlapsisen perheen arkea optimistisella otteella, vaikka bulgarialaisen laborantti-isä Krasimirin työttömyys on aiheuttanut perheelle paineita. Vaikea taloudellinen tilanne vaatii kaikilta joustamista, myös lasten harrastuksilta. Jos isä ei löydä töitä, aloittanee 40-vuotias Krasimir kuitenkin uudet jatko-opinnot. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Kasvun paikka
Richardin oivallus. Newallit lähtevät päiväksi safaripuistoon. Natasha Dixon saa Tanyalta lisäopastusta. Scottit käyvät tärkeän keskustelun parisuhteestaan, ja Richard oivaltaa olleensa itsekäs. Uusinta.
01:50
Beverly Hills, 90210
Perheenlisäys. Kausi 2, 23/28. Kelly päättää kertoa ystävälleen äitinsä raskaudesta, mikä johtaa lopulta ongelmiin Melin ja Jackien välillä. Dylan on suunnitellut jotain melko epätavallista ystävänpäiväksi Brendan kanssa. Andrea paljastuu todelliseksi hevosguruksi raviradalla. Sallittu kaiken ikäisille.
02:50
Yön AVA