UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 16.8.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Beatrice kovassa koulussa. Beatrice haluaisi edustaa Friedrichin rinnalla, mutta ottaako Friedrich häntä pyörätuolissa mukaansa edustustehtäviin? Melli tukee Beatricea synkällä hetkellä, mutta varsin epätavallisin keinoin. Nils ihmettelee Pian rajua reaktiota keppitaisteluharjoituksissa, ja lopulta Pia uskoutuu Nilsille. Clara on päättänyt lähteä Brasiliaan. Adrian on Clarasta huolissaan ja pyytää Desiréetä puhumaan tälle. Desirée varoittaa Claraa ja päättää ottaa selvää Lucienin suunnitelmista. Nataschan ja Michaelin romanttinen illallinen keskeytyy jälleen kerran, mutta Natascha ei jää nyyhkimään yksin vaan päättää toimia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Kattokiista. Kausi 7, 52/65. Terassien rakentaminen alkaa vihdoin, mutta erimielisyydet työnjaosta nostattavat yhden joukkueen kapinahenkeä ja kiristävät tunnelmaa Keithin kanssa. Keithin toimisto saa yöllisessä iskussa yllättävän uuden ilmeen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 6/10. Suomalainen Outi ja kreikkalainen Apostolos tapasivat ravintolaillan päätteeksi Helsingissä. Outi ihastui suosikkinäyttelijänsä George Clooneyn näköiseen Apostolokseen heti ensi silmäyksellä. Parin häitä vietetään Kreikassa, luksus-resortissa, jossa puitteet ovat ylelliset: vihkiminen auringonlaskun aikaan, musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde, ilotulitus ja usean ruokalajin illallinen.
11:45
Piilokamera

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talon ja veden vuoropuhelu. Kausi 12, 7/10. Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa ja tehtävä yhteistyötä luonnon kanssa. Arkkitehtiakin tietysti tarvitaan, mutta nyt piirustukset toimivat vasta paperilla, sillä rakennelma on ainutlaatuinen. Vastoinkäymisiä kertyy ja historiallisen raju tulvakin osuu juuri helmikuulle 2014. Optimismi ja päättäväisyys auttavat jatkamaan. Kevin McCloud käy projektin aikana tutustumassa myös hollantilaisiin kelluviin betonitaloihin. Niiden suunnittelija on betoniin erikoistunut arkkitehti Marlies Rohmer. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
14:00
Dallasin täydelliset naiset
Rähinää. Kausi 1, 4/11. Stephanie lähtee pitkälle autoreissulle tapaamaan vanhempiaan ja pyytää Brandin lapsineen mukaan. Marie pitää juhlat, joissa Brandin ja LeeAnnen riita saa aivan uudet mittasuhteet, ja LeeAnnesta paljastuu nolo salaisuus. Cary ja Tiffany yrittävät syventää ystävyyttään joogalla. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kardashianit
Yhdessä yksin. Kausi 8, 10/21. Kardashianit siirtyvät Mykonosilta Santorinille, ja perheenjäsenet alkavat yksi toisensa jälkeen poistua omille teilleen. Kendall pettyy perheeseensä. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Lemmen viemää
Kuuma tanssi. Nilsistä sukeutuu oikea Fürstenhofin Patrick Swayze, kun Nils ja Pia harjoittelevat tanssikohtausta Dirty Dancing -elokuvasta. Mellin totuuden sanat saavat Beatricen silmät aukenemaan ja kadoksissa ollut elämänhalu alkaa taas löytyä. Beatrice keksii itselleen tekemistä: hän haluaa auttaa Melliä hotelliemännän työssä. Heti alkajaisiksi Beatrice yllättää oman tyttärensä penkomasta Lucienin hotellihuonetta. Desirée ehdottaa äidilleen diiliä. Lucien syyttää Claraa Désireen teosta. David yrittää päästä yli Tinasta, mutta vaihtelevalla menestyksellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Nigellan helpot herkut
Maistuvia matkamuistoja. Kausi 1, 6/7. Kun Nigellalla on ylimääräinen tunti aikaa, hän valmistaa oliiviöljygranolaansa. Näin hän voi nauttia joka aamu herkullisen rouskuvan aamiaisen. Nigella muistelee jälleen myös Thaimaan-matkaansa ja valmistaa simpukoita thaibasilikan kera. Ystävilleen hän loihtii herkkuaterialle pääruoan kuvelihasta. Aterian kruunaa sitruunapavlova. Päivän päätteeksi iskevään nälkään Nigella loihtii annoksen halloumijuustosta ja makeasta chilikastikkeesta. Brittiläinen ruokaohjelma.
17:40
Sara La Fountain Australiassa
Kausi 1, 9/9. Saran matka Australiassa on ollut tulvillaan unohtumattomia makuja, henkeäsalpaavan kauniita maisemia sekä ainutlaatuisia elämyksiä. Päätösjaksossa Sara jakaa kanssamme matkansa viisi ehdottominta huippuhetkeä. Kotimainen matkailuohjelma.

Kello 18:00

18:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:20
Kädettömät kokit
Pipsa Hurmerinta. Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Remontilla rahoiksi
Kritiikkiä. Kausi 7, 53/65. Katsaus viikon tapahtumiin ja kulissien taakse. Tuomarit luonnehtivat pareja, kertovat arvosteluperusteistaan ja vastaavat Deen kritiikkiin. Myös kilpailijat kertovat tunnelmistaan kulissien takana. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Lopullinen päätös. Kausi 4, 9/17. Yksi pariskunnista joutuu vakavan terveydellisen pulman eteen. Toinen tekee lopullisen päätöksen, jatkaako yhdessä vai ei. Asiantuntijat yrittävät auttaa heitä parhaansa mukaan. Onko siitä apua? Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:05
Kunnes toisin todistetaan
Kunnes toisin todistetaan. Naimisissa oleva syyttäjänviraston juristi määrätään tutkimaan seksikkään kollegansa ja entisen rakastajattarensa murhaa, eikä aikaakaan, kun hän itse joutuu syytettyjen penkille. Ohjaaja: Alan J. Pakula, USA 1990. (122') Pääosissa: Harrison Ford, Brian Dennehy, Raul Julia, Bonnie Bedelia, Paul Winfield, Greta Scacchi. Stereo. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Empire
Salat julki. Kausi 2, 16/18. Cookie yrittää järjestää Luciousille ja pojille yhteisesiintymistä musiikkipalkintogaalaan. Andre paljastaa muille Luciousin synkän salaisuuden. Rhonda alkaa muistaa jotain tapaturmastaan. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Remontilla rahoiksi
Kritiikkiä. Kausi 7, 53/65. Katsaus viikon tapahtumiin ja kulissien taakse. Tuomarit luonnehtivat pareja, kertovat arvosteluperusteistaan ja vastaavat Deen kritiikkiin. Myös kilpailijat kertovat tunnelmistaan kulissien takana. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
01:10
Vaimot vaihtoon USA
Petersen / Vaughn. Kausi 9, 5/13. Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:10
Yön AVA