UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 24.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Tämän päivän sarjassa harjoitellaan asentoja nimeltään kolmio kiertäen ja kierteinen sivutaivutus.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Eläimellistä menoa. Eläinkavereita vilisevässä jaksossa opitaan eläinkunnan terveysläksyjä. Internet-tähti Boo antaa vinkkejä koiranomistajille, papukaija laulaa ikivihreitä ja pingviini näyttäytyy yksiavioisuuden malliesimerkkinä. Vuohenmaidosta tehdään terveysvaikutteista saippuaa, ja harvinaista keuhkosairautta sairastavan pienen tytön paras ystävä on Herra Gibbs, palvelukoira joka kantaa tytön happipulloa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:25
Hullut hamstraajat
Kirppari vai huutokauppa?. Siivousekspertti Aggie MacKenzie suuntaa tänään Uxbridgeen ja Maidenheadiin kahden topakan naisen avuksi. Carol on hankkinut varaston vasta äskettäin mutta on ehtinyt tuhlata vuokraan silti jo useita satoja puntia. Goottinaisen luulisi tietenkin hamstraavan kaikenlaista mustaa. Söpöt pehmolelut ja possupatsaat tarjoavat kuitenkin ison yllätyksen. Päivän toinen hamstraaja Debbie on oikea kotihengetär. Hänelle jäi varastollinen ylimääräisiä varusteita, kun hän luopui työsuhdeasunnostaan. Valitettavasti uudet tehtävät ovat täyttäneet pedanttisen naisen päivät niin tyystin, ettei varaston tyhjentämiseen ole jäänyt aikaa. Laatikoiden purkaminen pitkän ajan jälkeen nostattaa kovin haikean mielen, eikä mistään malttaisi luopua. Antiikin ja keräilyesineiden asiantuntija Tom Keane neuvoo parhaansa mukaan, mihin himokeräilijöiden kannattaisi pistää rahansa ja missä päästä eroon omista virhehankinnoistaan. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
11:20
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Kodinkohentajat
Turvallinen tiennäyttäjä. Kirjaston vartija ja vapaaehtoistyöntekijä Hector Pinkney on ohjannut lapsia ja nuoria oikealle tielle jo 30 vuotta. Koti kaipaa kunnostusta, mutta ihmisten auttaminen on Hectorille tärkeämpää. Taloa ja puutarhaa saapuu remontoimaan monta kiitollista ihmistä. Pyyteetön, suurisydäminen mies yllättyy saamaastaan vastapalveluksesta.

Kello 12:00

12:45
Miljoonan dollarin sisustukset
Kuubalaiskauneutta. Martyn laittaa juontaja Daisy Fuentesin olohuonetta uuteen uskoon. Modernin tilan katseenvangitsijaksi teetetään koko seinän kokoinen valokuva, josta välittyy Daisyn kotimaan Kuuban rosoinen kauneus. Jeffrey ja Ross suunnittelevat meren antimiin erikoistuvan uuden ravintolan sisustusta. Suurta rantakotiurakkaa hoitava Kathryn rimpuilee rakennuslupien ja muiden remonttipulmien viidakossa. Nathan järjestää asiakkailleen intialaistyylisen juhlan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
13:35
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
13:50
Brad stailaa
Juhlahumua. Kauden viimeisessä jaksossa Lindsay debytoi stailausassistenttina. Gary on uppoutunut juhlavalmisteluihin ja Brad tapaa kaukaa juhlia varten tulleita ystäviään. Jakso huipentuu Bradin ja Garyn suhteen tunnelmallisiin ja riehakkaisiin 10-vuotisjuhliin.
14:45
Unelmakoti puoleen hintaan
Elämänmuutoksia. Jackien ja Russellin remontti viivästyi Russellin jouduttua työttömäksi. Nyt, kolme vuotta kaupanteon jälkeen, Russell on jälleen töissä ja Cheshiressä sijaitseva 1930-luvun koti kokee täydellisen muodonmuutoksen. Anitan ja Neilin kolmilapsinen perhe on suuren elämänmuutoksen edessä: Anitan vanhemmille rakennetaan asunto perheen asunnon yhteyteen, jotta Etelä-Afrikassa asuva eläkeläispariskunta voi viettää osan ajastaan Bristolissa. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
15:45
Lääkärit
Laihdutusvinkkejä. Tänään tapaamme joukon päättäväisiä ihmisiä, jotka ryhtyivät tuumasta toimeen ja jättivät hyvästit läskeille. Vieraaksi saapuu myös fitnessguru Richard Simmons ja huippukuntoon päässyt sotainvalidi, jonka ei uskottu enää koskaan kävelevän ilman apuvälineitä. Mike & Molly ¿sarjan tähti Reno Wilson kertoo, miten hän karisti liikakilonsa. Näemme myös maailman paksuimmat käsivarret. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2625. Tohtori Mäkelä verikoistuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:25
Eastenders
Painajaisten puu. Puistikkoon haudatun ruumiin löytyminen puhuttaa koko aukion väkeä. Vainajan henkilöllisyyden paljastuttua Lucasilla on kerrottavaa Deniselle. Roxy ja Ronnie yrittävät päättää, mitä tehdä Glendan suhteen, eikä Peggy malta olla pistämättä lusikkaansa soppaan. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Hohtavat hampaat. Ross, Chandler ja Joey tutustuvat naisellisiin puoliinsa. Rachel joutuu vaikeuksiin Phoeben vierailtua hänen työpaikallaan. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Ross jää kiinni. Kiitospäivän aterialla paljastuu vanha salaisuus. Rachelin jälkiruoka saa eksoottisen vivahteen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Saaristoruokaa
Saaristolaisleipä. Saaristolaisleipää Rosalasta. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan kohti Hankoa. Retki vie saaristolaisravintolan herkkupöydän kautta Rosalan saaristoleipomoon. Ulkokeittiössä valmistuvat siika-ceviche ja tarte tatin.
19:30
Keidas
Jakso 2. Metsäinen keidas Tommi Korpelan isän pihalle. Tommi haluaa yllättää isänsä ja tämän vaimon puutarhauudistuksella. Omakotitalon alapiha on laitettu kauniiksi, mutta yläpiha kaipaa piristystä. Marian järjestämässä puutarhajuhlassa yllättyy porukoiden lisäksi Tommi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suurin pudottaja
Kehässä Aminin kanssa. Mikko vie tiiminsä kauden kovimpiin treeneihin Amin Asikaisen nyrkkeilysalille ja päivän päätteeksi kilpailijat kohtaavat Aminin kehässä.
20:30
Moderni perhe
Tukka hyvin. Luokkakokouksessa Claire kohtaa pitkästä aikaa entisen professorinsa, jonka kanssa hän heilasteli opiskeluaikoinaan. Mitchin ja Camin valokuvaustuokio Lilyn ja Joe-vauvan kanssa saa nolon käänteen. Jayn tärkeä keilaturnaus lähestyy. Jaksossa vierailevat Emmerdalesta tuttu Maxwell Caulfield ja Pulmusissa näytellyt David Faustino! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tanskan kaunein koti
Luoteis-Sjælland. Viimeistä finalistia etsitään Luoteis-Sjællandista, jossa on maailman tihein trampoliinikeskittymä. Lapsiperheen kodiksi remontoidussa vanhassa kesähuvilassa on historian havinaa, sisustuksessa klassista ja taiteessa supermodernia tyyliä. Todellista vaihtoehtoista asumista edustaa puoliksi maan alle rakennettu kaareva pikkutalo, jonka pienimmätkin yksityiskohdat on harkittu kiinalaisfilosofian mukaan. Kesämökistä laajennetun mustavalkoisen paratiisin sisä- ja ulkotilat nivoutuvat huomaamattomasti yhteen. Nyt etsitään Tanskan kauneinta kotia kolmen asiantuntijatuomarin voimin.
21:30
Upeat skandikodit
Kultaa ja marmoria Sveitsissä. Eksklusiivisen villan sijainti lähellä Kööpenhaminaa on huipputasoa. Tämän lähemmäksi rantaa ei pääse. Tunnelma on kuin jonkun eteläisemmän meren hiekkarannalla. Taloa esitellään ammattilaisille, jotka tekevät siitä lehtiartikkelin. Jan Fogin aamu alkaa samppanjalla pienkoneessa matkalla Sveitsiin tutustumaan 1790-luvulla rakennetun valtavan rakennuksen yhteen 450-neliöiseen vastaremontoituun huoneistoon. Mutta onko talon tyyli sittenkään skandimakuun? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
22:00
Suurin pudottaja
Kehässä Aminin kanssa. Mikko vie tiiminsä kauden kovimpiin treeneihin Amin Asikaisen nyrkkeilysalille ja päivän päätteeksi kilpailijat kohtaavat Aminin kehässä.
22:30
Kaksi päivää tuhoon
(Deux jours à tuer) Kiinnostava draama nelikymppisestä Antoine Méliot'sta, jolla on kaikkea mikä tekee ihmisen onnelliseksi: kaunis vaimo, kaksi suloista lasta, luotettavia ystäviä, rahaa ja komea talo. Mutta eräänä päivänä Antoine päättää tuhota kaiken yhden viikonlopun aikana. Ohjaaja: Jean Becker, Ranska 2008, 95´. Pääosissa: Albert Dupontel, Marie-Josée Croze, Pierre Vanet, Cristiana Réali, Mathias Mlekuz. K12 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 7.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Americans (K16)
Kosto. Yhdysvallat tiukentaa otettaan ja poistaa pelilaudalta KGB:n avainhenkilöitä. Elizabeth ottaa asian henkilökohtaisesti. Sandra epäilee Stanin pettävän häntä ja panee tämän tilille menemisistään. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Ensimmäinen tuotantokausi, osa 11/13. K16 (väkivalta).
01:15
Yön AVA