UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 27.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Vihreä thaicurry. Tällä kertaa puolessa tunnissa syntyy maittava thaicurry lisukkeineen. Pöytään katetaan vihannescurryn, rapean kanan ja nuudelien lisäksi myös retiiseistä, punasipulista, kiinankaalista, inkivääristä, chilistä ja korianterista tehty salaatti sekä maistuvia lisukkeita. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti bullterrierille. Tim etsii uutta kotia rakkaalle staffordshirenbullterrierilleen. Tarjolla on kolme hyvin erilaista kotia, joissa jokaisessa on puolensa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Värikkäitä vaatteita ja hääsuunnitelmia. Tiukka tinkijä Skotlannista tarjoaa Yossille värikästä pukua kuuluisasta agenttiparodiasta. Upporikas kanta-asiakas puuhaa häitä ja etsii näyttävää kihlasormusta, vaikkei sulhaskandidaattia ole vielä näköpiirissä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Rasvalle kyytiä. Päivän teemana on rasva. Miten kertyneestä rasvasta pääsee eron ja miten sitä voi välttää syömällä terveellisempiä lohturuokia. Studiovieraana esittelemässä vähäkalorisempia, mutta silti yhtä herkullisia lohturuokia on Lisa Lillien, joka on luonut Hungry Girl -brändin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Voguen Fashion Fund
New Yorkin muotiviikko. Finalistit esittelevät mallistojaan New Yorkin muotiviikolla. Monelle kyseessä on ensimmäinen muotinäytös, mutta myös tärkeä tilaisuus päästä esille. Näytöksen pitäisi säväyttää ja vakuuttaa sekä tuomarit että sisäänostajat.
14:40
NYC:n täydelliset naiset
Kimppu keltaisia pahoitteluruusuja . Naiset järjestävät Ramonalle intervention tämän väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Ei ollut oikein heittää viinilasia päin Kristenin kasvoja. Ramona ja Kristen tapaavat lounaalla myös kahden kesken. Ramona pyytää anteeksi keltaisten ruusujen kera, mutta kohtaaminen päättyy ikävästi. Vaatiiko Kristen enemmän kuin anteeksipyynnön? Vaatiiko hän Ramonan mahdollisen persoonallisuushäiriön muuttumista sillä sekunnilla? Kristenillä on vaikeuksia myös kotona, sillä aviomies Josh osallistuu laiskasti tyttären fysioterapiakertoihin. LuAnn ja Jacques järjestävät Carolelle sokkodeitin. Mies on näyttelijä-ohjaaja Nick Gregory, 52. Hän on ohjannut muun muassa saippuasarjoja. He neljä istuvat manhattanilaisella katuterassilla viinin ja ruuan äärellä. Carole on hermostunut, puhuu paljon, kysyy Nickiltä kummallisia kysymyksiä, unohtaa tämän taas ja väläyttelee sädehtivää hymyään. Mitä siitä kaikesta pitäisi ajatella? Sitä, että Carole Radziwill on seminaariesimerkki neuroottisesta älykkönewyorkittaresta? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Spaghetti puttanesca. Anjovista, kaprista ja oliiveja sisältävän spaghetti puttanescan seuraksi Jamie tekee yrtti-valkosipulileipää ja fenkolisalaattia. Jälkiruoaksi tarjoillaan appelsiinilla maustettuja ganache-suklaavanukkaita. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Hyvästi lemmikki!
Koti kilpahevoselle. Rockyn omistaja toivoo löytävänsä rakkaalle hevoselleen uuden kodin, joka mahdollistaisi kilpauran jatkumisen. Tarjolla on erilaisia ja eri tavalla sopivia kotivaihtoehtoja.
17:30
Salatut elämät
Osa 2723. Jiri saa tuhtia evasta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Piristystä avioparin arkeen. Tänään stailattavia etsitään Aalborgissa. Maja ja Michael ovat aviopari, jonka pelkäksi ystävyydeksi haalistunut suhde kaipaa hieman piristystä. Oman talon rakennustyömaa vie pariskunnan kaiken yhteisen ajan, mutta stailaus saa heidät näkemään toisensa uusin silmin. 37-vuotias Christina on selvinnyt rintasyövästä ja joutuu nyt totuttelemaan vartalonsa muutoksiin. Uusi tyyli auttaa uuden elämän aloittamisessa rankan vuoden jälkeen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 9. Uusia tuulia tyyliin. Eeva, Tomi ja Riia saapuvat Vihdin Otalammelle pohtimaan miten kaksikerroksisen omakotitalon tyylin saisi lähemmäs nykypäivän vaatimuksia.
20:00
Suomen kaunein koti
Sukutalojen tarinat. Miltä tuntuu asua samassa talossa koko ikänsä? Millainen tunnelma on pihassa, jota saman suvun askeleet ovat kuluttaneet satojen vuosien ajan? Hanna, Milla ja Aleksi tutustuvat kolmeen komeaan sukutaloon, jotka kertovat kukin oman tarinansa. Yleisöäänestys Suomen kauneimmasta kodista alkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Säntit. Suomalaisen Roosan loma Balilla johti suuriin elämänmuutoksiin. Ihastumisesta surffauksenopettaja Feriin syntyi nopeilla käänteillä yhteinen lapsi Felix ja isä Feri muutti Balilta keskelle talvipakkasia. Feri odottaa oleskelulupaa ja opettelee elämää suomalaisessa yhteiskunnassa. Samalla mieltä kaihertaa kuitenkin kaipuu Tyynenmeren aalloille. Pariskunnalla on edessään isoja päätöksiä yhteisen elämän, kotimaan ja mahdollisen avioliiton suhteen, joka olisi Ferin muslimiperheelle tärkeä asia.
22:00
NYC:n täydelliset naiset
Sielunmessu gaykoiralle. Sonja Morganin suuresti rakastaman villakoira Milloun muistotilaisuus pidetään ulkona East Riverin rannalla 72. kadun lähellä. Läsnä ovat kaikki Sonjan lähipiiriläiset, myös Harry. Naisten pukukoodina on mullanmusta asu hattuineen. Aviva on ainoa, joka poikkeaa siitä. Miksi hän on valinnut lookin, joka tekee kantajastaan tuhkanharmaan vanhuksen? Millou-vainaan tuhka sirotellaan jokeen, tosin suurin osa uurnan sisällöstä lentää jalkakäytävälle. Rauha Millou Morganin (1992 - 2014) muistolle! Joku kertoo lukeneensa koirien nettisivustolta, että Millou olisi ollut gay. Sonja itse on antanut haastattelun, jossa hän kertoo rakkaan puudelinsa feminiinisyydestä. Kristen saa töitä liikuntavideon jumppaajana. Materiaali nauhoitetaan hänen kotonaan, ja aviomies Josh ilmestyy heittämään shovinistisia kommenttejaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.
23:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Piristystä avioparin arkeen. Tänään stailattavia etsitään Aalborgissa. Maja ja Michael ovat aviopari, jonka pelkäksi ystävyydeksi haalistunut suhde kaipaa hieman piristystä. Oman talon rakennustyömaa vie pariskunnan kaiken yhteisen ajan, mutta stailaus saa heidät näkemään toisensa uusin silmin. 37-vuotias Christina on selvinnyt rintasyövästä ja joutuu nyt totuttelemaan vartalonsa muutoksiin. Uusi tyyli auttaa uuden elämän aloittamisessa rankan vuoden jälkeen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
23:55
House
Jäässä. Etelänavalla työskentelevä nainen saa apua oireisiinsa Princeton-Plainsboron sairaalan kautta. House hoitaa häntä videoyhteyden avulla. Hän myös työntää nenänsä Wilsonin yksityisasioihin. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

01:00
Yön AVA