UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 18.1.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Alda-cup. Alda-cupin osanottajat valmistautuvat turnaukseen kukin omalla tavallaan. Alfons turvautuu Nataschan parantajantaitoihin, mutta joutuu kohta harkitsemaan länsimaiseen lääketieteeseen turvautumista. Luisa ei usko, että Sebastian olisi pilannut oman taikashow'nsa näpistämällä Davidin kellon, muttei myöskään usko miehensä lavastaneen varkautta. Myöhemmin Luisa löytää jotakin kiinnostavaa Davidin tietokoneelta. Taikashow'n jälkimainingeista alkaa jo olla haittaa hotellille. Charlottella ja Friedrichillä on edelleen hyvin erilaiset käsitykset avioliittonsa jatkumisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Lakimiehen näkökulma. Vieraana on lakimies Areva Martin, jonka kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista kuten piilomainonnasta sosiaalisessa mediassa. Lisäksi teemana on diabetes, endometrioosi ja uudelleen käytettävät vesipullot. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Täydellinen kesä
Ampiaisenpisto. Kausi 2, 3/10. Per Ivaria pistää ampiainen huuleen, ja oireet aiheuttavat väärinkäsityksiä, kun Evan vanha tuttava Siri ilmestyy paikalle lomanviettoon. Anki saa kutsun teinipoikien kotibileisiin ja päättää näyttää Terjelle osaavansa yhä pitää hauskaa. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Päätöksiä. Alkava viikko tuo mukanaan peräti kolmen huoneen remontin. Suururakan suunnittelu vaatii joukkueilta monenlaisia päätöksiä, joiden täydet seuraukset saattavat paljastua vasta viimeistelyvaiheessa. Dale ja Sophie eivät pääse yhteisymmärrykseen portaikon entisöinnistä, joten Sophie käärii hihat ja toteuttaa ajatuksensa omillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Upeat skandikodit
New Yorkin tyyliä. Kausi 11, 1/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Tutustumme Bettina Schriveriin, joka on myynyt 10 vuoden ajan luksusasuntoja Manhattanilla. Pernille Sams esittelee upean villan monilapsiselle entisöijäperheelle. Jan Fogilla on hyviä uutisia rockmamma Sanne Salomonsille, joka haluaa myydä huvilansa. Tanskalainen realitysarja.
13:30
Upeat skandikodit
Onnen ovella. Kausi 11, 2/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog arvioi upean rivitalon, joka on osa vuonna 1867 rakennettua veneveistämöä. Bettina Schriver etsii New Yorkissa sijoitusasuntoa tanskalaiselle välittäjälle. Pernille Sams esittelee taloa motivaatiovalmentajalle, joka etsii syntymäpäivälahjaa vaimolleen. Tanskalainen realitysarja.
14:00
Katastrofikokki
Vihannesaliasta ja aasialaista kanaa . Kausi 1, 6/10. Suomen surkeimpien kokkien poppoo yrittää ottaa raaka-aineet haltuun. Hulvattoman kasvisalias-pelin inspiroimat katastrofikokit aiheuttavat kaaosta niin kauppareissulla kuin keittiössä aasialaisten kana-annosten kokkailujen parissa. Annoksia maistelemassa tällä viikolla nähdään Salatuista elämistä tutut näyttelijät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Kourtney kipparina. Kausi 1, 6/10. Kourtney uskoo osaavansa purjehtia, joten Khloé ja Scott päättävät panna tämän purjehdustaidot testiin. Khloé ja Scott alkavat tehdä podcasteja, ja heillä juttu luistaa. Khloé osallistuu Frenchin musiikkivideon kuvauksiin ja suuttuu Scottille, joka pettää lupauksensa. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Lemmen viemää
Yhteinen yö. Alfonsin sairastuttua Tina pyytää Nilsiä parikseen dartsturnauksen finaaliin. Norman provosoi isäänsä, joka ryhtyykin kilpaan tosissaan. Kilpailu synnyttää särön Nilsin ja Normanin välille. Nilsin aikaillessa anteeksipyyntönsä kanssa Norman hurmaa Alexandran mutta vain hetkeksi. Mustasukkainen Friedrich maksaa bulvaanille, joka tarjoutuu pelastamaan Arwedin ravintolan. Kun Friedrichin touhut selviävät Charlottelle, tämä on vaikean päätöksen edessä: pilatako Arwedin ilo kertomalla totuus? David pyytää näennäisesti Sebastianilta anteeksi ja kertoo teostaan Luisalle. Luisa ei kuitenkaan voi unohtaa Davidin tekoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
17:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Ei mitään lastenleikkiä. Kausi 3, 13/21. Teresa ja Melissa pitävät leikkitreffit. Pian osoittautuu, että lapset leikkivät aikuisia kiltimmin. Kathy ja Rich pohtivat, kuka kertoisi heidän tyttärelleen siitä, mitä pojat haluavat. Ashley yllättyy, kun hänen isänsä tulee visiitille. Hänen vanhemmillaan tosin on mielessään muutakin, kuin perheen jälleennäkeminen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Kello 18:00

18:00
Cristela
Veronica. Kausi 1, 10/22. Trentin kolmas vaimo ilmaantuu toimistolle ja ilmoittaa haastavansa Trentin oikeuteen. Kun Cristela keskustelee naisen kanssa, tämä kosiskeleekin Cristelaa omaan firmaansa. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Cristela
Kiusaajia. Kausi 1, 11/22. Izzyä kiusataan koulussa, joten Cristela ja Daniela yrittävät selvittää ongelmien syitä ja muistelevat samalla omia kouluaikojaan. Josh pääsee Trentin mailapojaksi golfkentälle. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uusi elämä, uusi tyyli. Kausi 5, 5/10. Raskaudenaikaisesta rintasyövästä selvittyään Veronica koki muuttuneensa niin, että alkoi opiskella uutta alaa. Sisäinen muutos ei vain näy vielä ulospäin. Nuori kapinallinen, 16-vuotias Madeleine luopuu pääkallopaidastaan ja hakee omaa tyyliään. Kampaajana ja ompelijanakin aiemmin työskennellyt Yvonne on hukannut itsensä ja tyylinsä. Nyt heille kaikille on tarjolla roppakaupalla neuvoja, mutta muutos ottaa koville. Brittiläinen tyylireality.
20:00
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Kello 21:00

21:00
Fitness-kuningatar Jillian
Laajennushaaveita. Kausi 1, 3/8. Jillian satsaa aikaa ja rahaa uuteen suojattiin, kun taas hänen liikekumppaninsa satsaa energiaansa laajentaakseen liiketoimintaa kuntoilun ulkopuolelle. Jillianin poika joutuu leikkaukseen. Yhdysvaltalainen realitysarja fitnessguru Jillian Michaelsin elämästä uran, perheen ja aktiiviurheilun haasteiden ristiaallokossa.
22:00
Sinkkuelämää
Jos vain manolot maniksi muuttaa voisi!. Kausi 4, 16/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K7 (seksi).
22:35
Fitistä fätiksi ja takaisin
JJ & Ray. Kausi 1, 7/10. Kuntovalmentaja JJ saa asiakkaakseen valtavan kokoisen Rayn, joka haluaisi adoptoida lapsen vaimonsa kanssa, mutta pelkää, ettei häntä huolita ylipainon takia adoptioisäksi. Rayn itseluottamus on nollassa, ja liikunta on hänelle aivan vieras käsite. Sitten alkaa tapahtua: Ray päättää olla oman elämänsä sankari ja muuttaa asennettaan. Saako hän pudotettua reilut 60 kiloa? Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja laihduttavat sitten yhdessä asiakkaidensa kanssa.
23:35
New Jerseyn täydelliset naiset
Viiltäviä sanoja. Kausi 3, 14/21. Naiset kokoontuvat Kathyn luokse maistelemaan Lähi-idän herkkuja. Teresa ja Joe saavat kuulla, kuinka heitä vastaan nostetussa oikeusjutussa kävi. Jacquelinen ja Ashleyn välit kiristyvät entisestään, ja Jacqueline joutuu tekemään raskaan päätöksen tyttärensä suhteen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Kello 24:00

00:35
Rikas ja rakas
Paluu todellisuuteen. Kausi 2, 1/10. Toinen tuotantokausi alkaa! Jenny ja Brody palaavat unelmalomaltaan, eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä Harvard on järjestellyt pohjakerroksen asioita mielensä mukaan. Brody palaa nöyränä yläkerran toimistolle siinä toivossa, että onnistuu puhumaan työpaikkansa Mansfieldilta takaisin, mutta Brodyn tilalle onkin jo palkattu uusi työntekijä. Jenny ei edes tiedä Brodyn saaneen potkut ja rientää Mansfieldin toimistoon Pariisin tuliaisten kanssa. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Kasvun paikka
Kannustusta puolin ja toisin. Kausi 4, 15/20. Kaikille perheille järjestetään puuhaa, jossa perheenjäsenet pääsevät kannustamaan ja kehumaan toisiaan. Se tuottaa tulosta, ja myös vanhempien yhteistyö alkaa sujua hienosti. Melissa innostuu löydettyään leikkisän puolensa.
02:20
Yön AVA