UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 20.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Postikorttimaisemia Mallorcalla. Tanskalainen suunnittelijapariskunta Dyrberg/Kern-koruyrityksen takana lähtee katsomaan, millaisen lomakodin voi saada Mallorcalta reilulla miljoonalla eurolla. Miten yhdistetään espanjalaiset perinteet ja skandinaavinen yksinkertaisuus? Tanskassa käydään viikinkitalon perinteiden mukaan rakennetussa puutalossa, joka sijaitsee ylhäisessä yksinäisyydessään. Sisätilaa hallitsevat yli kuusimetriset hirsipylväät. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis amatsoni. Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
J.Lo-vaalennus. Trinny ja Susannah ovat palanneet Kööpenhaminaan ja toivovat, etteivät he näkisi enää mustia toppatakkeja. Yksi kuitenkin löytyy. Takkiin kääriytynyt Louise ei ole päässyt sinuiksi raskaudenjälkeisen vartalonsa kanssa. Susannah kohtaa myös 19-vuotiaan Maja-Lunan, jonka äiti on tiukka feministi, joka ei sallisi edes rintaliivejä. Maja-Luna haluaa kuitenkin näyttää kauniilta. 36-vuotias Barbara huomasi syöpään sairastuttuaan, että avioliitto naisen kanssa ei enää toimi. Nyt hän haluaa olla naisellisempi, jotta hän saisi miehen ja perheen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 12:00

12:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kärsimys. Esbjerg on köyhtynyt kalastuskaupunki, josta Susannahin appi on kotoisin. Sekatavarakaupasta löytyy Betina, joka toimii koulun johtajana. Hän pukeutuu kuin opliskelijat, eikä erotu edukseen rehtoreiden tapaamisissa. Susannah tapaa postitoimistossa Heidin, joka on jäänyt nuorena leskeksi ja jonka pojalla on Aspergerin syndrooma. Hän on unohtanut itsensä kokonaan. Eläinlääkäri Ditte on käyttänyt yksinomaan Crocseja kesät talvet vuodesta 2005. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Liikaa ihoa. Roskildesta Trinny ja Susannah löytävät Astridin, joka on häveliäs mormoni, mutta jolla on myös Touretten syndrooma, eikä hän voi käyttää hankalia vaatteita. Trinny haluaa haasteita, joten hän keskittyy Astridiin. Vaatekaupasta löytyy rehevä Maria, jonka pulppuileva persoona jättää harmaat vaatteet varjoonsa. Susannah tapaa Anitan, joka on laihtunut 30 kiloa, eikä hän osaa etsiä pukevia vaatteita, vaan hän käyttää mustia, löysiä vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis joutsen. Koldingista löytyy Anja, jota on koulukiusattu vuosikausia. Susannah ottaa hänet tyttärekseen ja muovaa ankanpoikasesta kauniin joutsenen, joka vähät välittää kiusaajien kateudesta. Trinny tapaa juustoa etsiessään Lailan, joka on harmaantunut teinitytön äiti. Laila arvostaa sisäistä kauneutta, mutta pitää kuitenkin hiuksensa pitkinä, ettei muistuttaisi käytännöllistä äitiään. Stine lukee kirjakaupassa 50 Shades of Grey-kirjaa ja hän kertoo valmistuvansa seksologiksi. Tyyli ei tosin muistuta rakkauden jumalatarta, joten Susannah puuttuu asiaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:55
Jamie Oliverin etniset herkut
Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.
15:55
Grand Designs Australia
Monen kulman allastalo. Brett ja Jenny Parsons lapsineen ovat asuneet jo 17 vuoden ajan vanhassa talossaan Hamptonin omakotitalolähiössä, mutta päättävät nyt purkaa koko talon ja rakennuttaa tilalle jotain uutta ja erilaista. He antavat lähes vapaat kädet sukulaisarkkitehdilleen, ja niin alkaa muodostua veistoksellinen, monikulmainen ja hieman japanilaistyyppinen rakennus pihan koristealtaineen. Vanhasta talostaan he siirtävät uuteen vain pienet lyijylasi-ikkunat muistuttamaan menneestä elämästä.
16:55
Mitä tänään syötäisiin?
17:00
Iholla
Jakso 9. Vastaukset. Patrick etsii hääpukua ja miettii, miksi ihmiset menevät naimisiin. Esko joutuu kiperiin remonttitilanteisiin. Tero matkustaa Turkuun asti treenaamaan ja viettää iltaa vanhojen ystäviensä seurassa.
17:30
Iholla
Jakso 10. Cheerleader-mies. Jukka istuu jalkapallokatsomossa kannustamassa, Yrjänää harmittaa ihmisten ajattelemattomuus salilla, Esko käy kirpputorilla ja käy Karkin kanssa arvokeskustelua materiasta.

Kello 18:00

18:00
Iholla
Jakso 11. Yrittänyttä ei laiteta. Kehonhuoltoa eri tavoin. Tero uskoo sitkeyden olevan avain onnistumiseen ja Jukka tähtää harjoittelullaan maratonille. Esko ottaa päiväunet ja valmistautuu Midnight Run-tapahtumaan.
18:30
Iholla
Jakso 12. Närhen munat. Yrjänä valmistelee moottoripyörä reissuaan Kemppaisen kanssa, Jukka miettii oikeaa hetkeä uranvaihdokselle ja Patrick ilmoittaa lähtevänsä kaikkien epäilyistä huolimatta pyöräillen Mikkeliin.
19:00
AVA Dokumentti: Minulla on kolme vaimoa
MTV3.doc: Minulla on kolme vaimoa. Konservatiivista mormonisuuntausta seuraava Joe Darger asuu Salt Lake Cityn lähiössä vaimojensa Alinan, Vickin ja Valerien sekä 24 lapsensa kanssa. Dokumentti seuraa perheen arkea ennen heidän tyttärensä Amandan häitä. He puhuvat kohtaamistaan ennakkoluuloista ja siitä, miten moniavioisuus rikastuttaa heidän elämäänsä.
20:00
Hyvästi lemmikki!
Luksuskoti marsuille. Löytääkö Dawn ylellisen eläkekodin marsuilleen? Tarjolla on hyvin erilaisia ehdokkaita uudeksi omistajaksi.

Kello 21:00

21:00
Sietämätöntä julmuutta
Ethan ja Joel Coenin romanttinen ja ronski komedia, jonka pääosissa loistavat karismaattinen George Clooney sekä viehättävä Catherine Zeta-Jones. Clooney esittää avioerojuristia, joka tehtailee suuria summia toisten pesäeroilla. Zeta-Jones tekee puolestaan vakuuttavan roolin uhkeana miestennielijänä. Kaksikon välille syttyy säpinää. Coenin veljesten tyylille uskollisena elokuva tihkuu mustaa huumoria ja sarkasmia. Ohjaaja: Joel Coen, USA 2003 (100'). Pääosissa George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush. K7

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Moderni perhe
Verkosta vieroitetut. Claire kyllästyy tietokoneen ruutua tuijottaviin ja kännykkään pälpättäviin perheenjäseniinsä, joten Dunphyn perheessä ryhdytään netti- ja kännykkäpaastolle. Mitch ja Cam etsivät Lilylle huipputasoista esikoulua. Jayn huushollissa hermoillaan naapurin räksyttävän koiran takia. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Moderni perhe
Kauhujen kabinetti. Claire rakastaa yli kaiken Halloweenia ja ryhtyy järjestämään mittavaa näytelmää juhlaillaksi. Muut eivät ole aivan yhtä innoissaan: Mitchillä on ollut tuskastuttava päivä töissä, Cam potee lapsuuden Halloween-traumaa ja Alex haluaisi vain lukea kokeisiin. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Ladies of London
Räjähdysherkkä itsenäisyyspäivä. Marissa ja Juliet järjestävät juhlat Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Varautunut britti Annabelle hermostuu riehakkaalle Julietille, ja pian on kaikilla paha mieli ja tunnelma pilalla. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
00:50
Yön AVA