UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 31.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Suklaakoukussa. Jamie on kyllästynyt tavallisiin suklaaherkkuihin, kun häntä pyydetään kirjoittamaan lehtijuttu suklaasta. Hän käy hienossa suklaakaupassa Chocolate Societyssa ja palaa kotiin valmistamaan kolme erilaista suklaaruokaa: suklaarisottoa, paistettua peuraa ja suklaapunaviinikastiketta sekä jälkiruoaksi suklaamunakoisoa.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kirstunvartijan kyyneleet. Tässä jaksossa paljastuu, kuka voitti tuhansien eurojen lahjakortin Scottyn näyteikkunahaasteessa. Keittiöviikko on täydessä käynnissä ja parit sisustavat kiireesti myös tuomareiden valitsemia uusintahuoneitaan. Lara kärsii tunnontuskista joutuessaan suitsimaan Bradin rahankäyttöä. Suurimman talon sisustaminen vie rutkasti rahaa, eivätkä kirstunvartijan armaat pennoset tahdo venyä tarpeeksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:10
Lääkärit
Nuuskan vaarat. Lääkärit keskustelevat ulkonäköasioista monesta eri näkökulmasta. Plastiikkakirurgi Cat Begovic kertoo, millaisia kuuluisuuksien valokuvia hänen potilaansa tuovat mukanaan vastaanotolle parantaakseen omaa ulkomuotoaan. Hän myös kertoo, millaiset leikkaukset ovat tällä hetkellä suosituimpia. Hiusmuodissa taas hopea on uusi musta. Lääkärit ovat huolissaan nuuskan käytön lisääntymisestä ja kertovat nuuskaamisen seurauksista. Hääparien laihdutuskilpailu on edennyt finaaliin, ja mukana on Beverly Hillsin täydellisistä naisistakin tuttu juhlasuunnittelija Kevin Lee. Lääkäri Travis Stork paljastaa oman salaisen terveysongelmansa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:00
Kardashianit
Kosinta. Kausi 6, 13/16. Kris on päättänyt kosia Kimiä, mutta hän haluaa kysyä ensin Brucen kantaa asiaan. Erimielisyydet raha-asioista saavat Krisin epäröimään päätöstään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
14:30
Kardashianit
Kimin satuhäät, osa 1/2. Kausi 6, 14/16. Kimin ja Krisin hulppeiden häiden suunnittelu alkaa, mutta Khloén ja Krisin kireät välit varjostavat tunnelmaa. Kris myös kokee, ettei hän saa tarpeeksi sananvaltaa. Äiti-Kris jännittää kauneusleikkausta, ja Rob yrittää laihduttaa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:55
NYC:n täydelliset naiset
Andy Cohen ja täydelliset rouvat, osa 3/3. Aviva Drescher, Carole Radziwill, Heather Thomson, Kristen Taekman, LuAnn de Lesseps, Ramona Singer ja Sonja Morgan kokoontuvat tuottaja Andy Cohenin kanssa muistelemaan 6. tuotantokauden tapahtumia. Aiheiksi nousee lapsia koskevia vakavia asioita, kuten Heatherin pojan kuulohäiriö. Ramona kertoo tyttärensä itsenäistymisen nostattamista kipeistä äidintunteista. Lisäksi puhutaan Avivan 6-vuotiaana kokemasta onnettomuudesta, jonka seurauksena toinen jalka piti amputoida. Nyt Aviva käyttää proteesia - sitä kuuluisaa, joka sai tuotantokauden päätösjaksossa kaiken nähneen Manhattaninkin kohahtamaan. Entä Kristenin tyttären fysioterapia; onko se edistynyt? Käveleekö pikku Kingsley? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Keskustelutapaaminen, osa 3/3.
16:45
Remontilla rahoiksi
Kirstunvartijan kyyneleet. Tässä jaksossa paljastuu, kuka voitti tuhansien eurojen lahjakortin Scottyn näyteikkunahaasteessa. Keittiöviikko on täydessä käynnissä ja parit sisustavat kiireesti myös tuomareiden valitsemia uusintahuoneitaan. Lara kärsii tunnontuskista joutuessaan suitsimaan Bradin rahankäyttöä. Suurimman talon sisustaminen vie rutkasti rahaa, eivätkä kirstunvartijan armaat pennoset tahdo venyä tarpeeksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:35
Remontilla rahoiksi
Dalen kopiokammo. Kulissien takana kuhisee, kun parit pääsevät tutustumaan toistensa olohuoneisiin. Tuomareiden kritiikkiä ei sulateta noin vain ja Danien isolla rahalla toteutettu huone aiheuttaa kummastusta kanssakilpailijoissa. Dale on erityisen pahansuovalla päällä ja löytää naapureidensa huoneista runsaasti moitittavaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Morsianehdokkaista parhaat. Tänään selviää, kumpi on vienyt Johannan sydämen: Malin vai Maria? Ilmassa tuntuu olevan ehtaa rakkautta, kun ratkaisun hetki koittaa. Per-Olov kokee viimeisen valinnan vaikeaksi, mutta saa selvyyttä tunteisiinsa muutaman kyyneleen jälkeen. Myös lammasfarmari Fredrik ja hevosmies Pär-Ola valitsevat kahdesta morsianehdokkaasta mieleisimmän. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
18:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien kylpyhuoneet ja saunat. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Grand Designs Australia
Massiivisaviseinät moderniin tapaan. Ekorakentamisesta ja ekologisesta asumisesta kiinnostuneet Claire Jackson ja Lisa Daniel rakastavat asuinpaikkaansa, mutta vihaavat huonokuntoista taloaan, eivätkä halua palella enää yhtäkään talvea. Tontilla olevan suuren puun viereen suunnitellaan uusi, modernin oloinen talo, joka on yhdistelmä betonia ja massiivisaviseiniä. Vanhasta talosta kierrätetään lautalattia uuteen käyttötarkoitukseen.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
20:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 21:00

21:00
The Private Lives of Pippa Lee
Pippa Lee on iäkkään kustannustoimittajan tunnollinen vaimo ja kahden aikuisen lapsen äiti. Pariskunta muuttaa uneliaaseen eläkeläisyhteisöön, kun kotiäidin rooliin parkkiintunut Pippa alkaa kärsiä merkillisistä oireista. Rankka menneisyys räiskyvällä 60-luvulla palaa pintaan, ja alkaa kamppailu sovinnaisuuden kahleita vastaan. Ohjaus: Rebecca Miller. USA 2009 (94'). Pääosissa Robin Wright, Alan Arkin, Winona Ryder ja Keanu Reeves. K12
22:55
The Affair (K16)
Tosirakkaus odottaa. Kausi 1, 9/10. Noahin ja Alisonin teerenpeli jatkuu, tällä kertaa New Yorkissa. Noah järjestelee jo heilalleen kaupunkikämppää ja puhuu yhteisestä tulevaisuudesta, mutta onko hänestä sittenkään jättämään vaimonsa ja rikkomaan perheensä, varsinkin kun yllättävä paljastus Whitney-tyttärestä saa Sollowayt tajuamaan avio-ongelmiensa vaikutuksen lapsiinsa. Syyllisyyden riivaama Alison käy syvällä ja saa tietää tyrmistyttävän totuuden Lockhartien kotitilasta. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K16 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Pahaa verta. Jessican ja Darbyn välistä yritysfuusiota aletaan purkaa, mutta vielä on aikaa viimeiselle valtataistelulle. Harvey ja Louis vetävät yhtä köyttä. Mike ja Rachel ottavat ison askelen, mutta onko se askel eteen- vai taaksepäin? Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaimot vaihtoon USA
Taylor / Brazenwood. Syrjäisen luomutilan äiti ja trendikkään perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä tehdään tilan töitä, toisessa ollaan muodikkaita. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:50
Yön AVA