UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 25.5.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Uutta toivoa. Alfons ja André yllättävät Annin ja Normanin suutelemassa hississä. Sonnbichlereiden vihjailut saavat Normanin hieman hermoilemaan. Anni puolestaan ymmärtää Normanin puheet ja teot väärin, mutta lopulta yhteinen sävel löytyy. David tarttuu pulloon saatuaan Luisalta pakit. Nils yrittää estellä kämppistään tekemästä typeryyksiä. Beatrice antaa kipakkaa palautetta hotellin työntekijälle. Charlotten puuttuminen sisarensa käytökseen ei suinkaan saa rouva Hoferia paremmalle tuulelle. Michael suostuu lopulta kertomaan Nataschalle yhdysvaltalaisesta hoitokeskuksesta, vaikka suhtautuukin paikan menetelmiin skeptisesti. Natascha innostuu ja on jo lähdössä matkaan, kun hänen äitinsä soittaa ja ilmoittaa tulevansa vierailulle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Dementia ja rintasyöpäseulonta. Laulaja David Cassidyn saama dementiadiagnoosi saa lääkärit puhumaan miehen taannoisesta vierailusta. TV-persoona Jon Taffer kertoo, mistä tunnistaa likaiset ravintolat. Muina aiheina ovat muun muassa uusi rintasyöpätutkimus ja leikkikenttien vaarat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Elixir Life
Kausi 1, 9/14. Tommi Evilä lähettää Joannan ja Heidin yllätysvalintana kilpakävelytreeneihin. Else Lautalan kuivat silmät kostuvat terveysmessuilla. Elixirin unikoulussa parannetaan koko perheen talviunta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 1/2. Kausi 14, 23/24. Hollywoodissa kuvatussa finaalissa jännitys tiivistyy, kun on aika selvittää kauden voittaja sekä nähdä, kuinka ovat pärjänneet kisasta aiemmin pudonneet kilpailijat. Entä mitä kuuluu Sunnylle, Biingolle ja Lindsaylle? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Kädettömät kokit
Amin Asikainen. Kausi 1, 9/10. Tyrmäysruokaa! Vapun ja Kapen kattilasta nousee nyrkkeilyn Euroopanmestari Amin Asikainen. Mestarin lihaisa tilaus vaatii, että läski tummuu 45 minuutissa. Lopussa seisoo vain voittaja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Sinulle on postia
Kausi 1, 8/8. On aika jakaa postia, viimeisen kerran. Juuso, Lore ja Tuija toimivat hyvänmielen posteljooneina, eikä kyyneleiltä taaskaan vältytä. Kynään tarttuu myös Pekka Haavisto, joka haluaa osoittaa kiitoksensa kirjoittamansa kirjeen muodossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
40. luku. Kausi 2, 18/22. Michael vahtii Mateota, jonka ensimmäinen sana järkyttää Rafaelia. Petran uusi tuttavuus aiheuttaa ongelmia tärkeiden kauppojen kanssa. Rogelio tarvitsee lempikäsikirjoittajansa apua rakennettuaan uuden lavasteen ilman lupaa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).
16:00
Lemmen viemää
Syytöksiä ja seuraamuksia. Yllätettyään Annin ja Normanin hotellihuoneen sängystä Beatrice uhkaa kaksikkoa seuraamuksilla. Friedrich ei aluksi haluaisi suostua Beatricen vaatimuksiin, mutta Beatrice vetoaa auktoriteettinsa menettämiseen, jos mitään ei tapahdu. Else saapuu Bichlheimiin vieraillakseen Poppyn haudalla. Natascha ei tiedä, kertoako sairaudestaan äidilleen, joka kertoo pimittämänsä epäilyksen Poppyn kuolemasta: kyseessä ei ollutkaan onnettomuus. Syyllisenkin hän löytää Fürstenhofista. David yrittää poistaa Luisan tietokoneelta lähettämänsä loukkausviestin. Luisa kuitenkin saa tämän kiinni. David yrittää vielä pahoitella Luisaa yllätyslahjalla, mutta Luisa olettaa lahjan jättäjän olleen joku aivan toinen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Mun perhe
Sydämestä asti. Sinttu-tyttö (7) asuu äitinsä Sannan ja isoveli Tonin (14) kanssa. Isoveli Miro (21) on jo muuttanut ensimmäiseen omaan vuokra-asuntoon, mutta vierailee usein äidin kodissa. Perhe on juuri muuttanut lähiöstä uuteen vuokra-asuntoon kaupungin keskustaan ja nyt Sintun mummo asuu naapurissa samassa pihapiirissä. Mummo on eläkkeellä ja on tärkeä henkilö koko perheelle. Perheessä kaikilla on läheiset välit. Käsikirjoitus ja ohjaus Outi Rousu Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Elixir Fitness & Sport
Viva Las Vegas. Kausi 2, jakso 1/20. Elixir starttaa vuoden 2016 upeissa treenimaisemissa Vegasissa, jossa Else ja Lauri ovat seuraamassa kuinka Elsen tyttö pärjää fitness kisoissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Oma koti kullan kallis
Uudesta vanhaa. Kausi 37, 1/10. Juontaja Martin Timell nikkaroi tukholmalaisyksiön makuusoppeen väliseinän, joka on saanut innoitusta vanhasta ajopuun kappaleesta. Sisustussuunnittelija Hanna Wessman luo nuoren naisen ensimmäiseen omaan asuntoon modernin ja ylellisen tyylin. Anders Stålhand antaa vinkkejä siitä, miten jotkin kasvit saa kukkimaan jo varhain kevättalvella. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.
19:00
Kodissani on 41 koiraa!
Brittidokumentti kertoo mitä tapahtuu, kun lemmikkiriippuvuus karkaa käsistä. Kymmeniä lemmikkejä omistavat ihmiset uhraavat eläinten takia parisuhteensa ja naapurisovun. Monet heistä ovat vaarassa menettää myös kotinsa.
20:00
Transsukupuoliset lapset
Dokumenttielokuvassa Transsukupuoliset lapset seurataan läheltä, mitä lapset kokevat ja käyvät läpi silloin, kun fyysinen sukupuoli on eri kuin koettu sukupuoli. Lapset kertovat itse avoimesti miltä tuntuu kun sukupuoli-identiteetti ei vastaa syntymässä määriteltyä sukupuolta. Dokumentti nostaa esiin myös lasten vanhempien ajatuksia aiheesta.

Kello 21:00

21:00
Lakia ja rakkautta
Ei sanaakaan. Kausi 1, 5/13. Billyn jutussa tapahtuu uusia käänteitä. Albert painii eettisen ongelman kanssa. Cam puolustaa opiskelijaa, jota syytetään häirinnästä. Amerikkalainen lakidraama. K7 (väkivalta, seksi).
22:00
Sinkkuelämää
Hyshys-häät. Kausi 3, 12/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), William Garson (Stanford Blatch), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal), Ritchie Coster (Caleb MacDougal), Clar Gregg (Harris Brage), Joe Lapiana (Dwight Owens). K12 (seksi).
22:35
Rimakauhua ja rakkautta
Fantastista seksiä. Kyllä, ei, ehkä - tuttuja sanoja myös sänkykamarissa. Auttaisiko kirjaviisaus? Entä yksityisopetus? Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
23:35
Erohotelli
Petra ja Peder. Kausi 1, 6/6. Petran ja Pederin avioliitto kaatui Pederin uskottomuuteen, ja nyt entinen pari on hädin tuskin puheväleissä. Petra haluaisi muuttaa pariskunnan yhteisten lasten kanssa toiseen kaupunkiin, mutta se ei käy Pederille. Ruotsalainen tosi-tv-sarja, jossa pariskunnat käsittelevät asiantuntijoiden kanssa avioeroaan. Uusinta.

Kello 24:00

00:35
Lääkärit
Dementia ja rintasyöpäseulonta. Laulaja David Cassidyn saama dementiadiagnoosi saa lääkärit puhumaan miehen taannoisesta vierailusta. TV-persoona Jon Taffer kertoo, mistä tunnistaa likaiset ravintolat. Muina aiheina ovat muun muassa uusi rintasyöpätutkimus ja leikkikenttien vaarat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
01:35
Emmerdale
Leskimiehen suru. Charity auttaa Rossia tekemään rikoksen. Kerry päättää luopua vauvastaan. Jimmy suree edesmennyttä vaimoaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Emmerdale
Historia toistaa itseään. Kerry ei halua jäädä yksin Danin kanssa. Cain vakuuttaa Charityn olevan historiaa. Moira käskee Cainin pysyä kaukana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
02:35
Yön AVA