UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 24.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Farm Kings
Kokkauskatastrofi. Joe, Pete ja Lisa markkinoivat maatilan tuotteita paikallistelevisiossa. Myynti kaipaa silti lisäpotkua, joten Elizabeth järjestää illallisen ruokakriitikoille ja -bloggaajille. Kaikki menee hyvin, kunnes kanan todellinen kypsyysaste paljastuu... Nuoremmat veljekset ovat kovilla, sillä heidän täytyy poimia vihanneksia ennen ja jälkeen jalkapalloharkkojen. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 8/10.
10:20
Ellinoora: Rakkauden kesä
10:30
Koko Suomi leipoo
Jakso 7. Kananmuna. Puolet kilpailijoista on jäljellä. Teemana on yksi leivonnan monikäyttöisimmistä raaka-aineista, kananmuna, ja kuusi käsiparia vatkaa vimmatusti kääretortut ja sitruunaiset marenkipiiraat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Hansin grillibileet
Hansin grillibileissä ollaan Italian tunnelmissa. Ohjelmassa leivotaan grillissä pitsaa, foccaciaa ja Rivieralta tuttua Pissaladiere-piirakkaa. Näemme, mitä seuraa, kun possun sisäfileeseen sovelletaan vitello tonnaton reseptiä. Hansin apulaisina Radio Novan aamuistakin tutut Tuomas Enbuske, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Esittelyssä Ex-Onnelliset
12:30
Keidas
Jakso 7. Italialainen kaupunkikeidas Hanna Gullichsenille. . Hannan takapiha saa uuden ilmeen. Maria Nordin auttaa Hannaa tekemään takapihalleen houkuttelevan viherkeitaan, jossa kasvaa kaaleja sekä yrttejä. Puutarhasuunnitelmaa inspiroi italialainen muotopuutarha. Päivän päätteeksi naapurit tulevat nauttimaan uudesta puutarhasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Fitness New York
Näytön paikka. Kausi 1, jakso 6/8. Courtney, Lena ja Joe ottavat toisistaan mittaa koe-esiintymisessä. Yksi heistä kuitenkin mokaa täysin. Jay ja Layla käyvät katsomassa vuokratiloja uudelle kuntosalilleen, mutta hinta hirvittää, ja Layla alkaa taivutella puolelleen tuttua sijoittajaa. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan ihmisten kiireistä ja fyysisesti rankkaa arkea New Yorkissa.
13:55
Ellinoora: Rakkauden kesä
14:00
Kardashianit: Dash Dolls
New Yorkin valloitus. Kausi 1, 6/8. Melody uhmaa perheensä moraalikäsitystä ja suostuu arvostetun valokuvaajan alastonkuvauksiin. Caroline alkaa tuntea ihastusta rokkariystäväänsä Ronnieta kohtaan, mutta ovatko tunteet molemminpuolisia ja kannattaako muusikon kanssa seurustella? Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Kourtney kipparina. Kausi 1, 6/10. Kourtney uskoo osaavansa purjehtia, joten Khloé ja Scott päättävät panna tämän purjehdustaidot testiin. Khloé ja Scott alkavat tehdä podcasteja, ja heillä juttu luistaa. Khloé osallistuu Frenchin musiikkivideon kuvauksiin ja suuttuu Scottille, joka pettää lupauksensa. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Kardashianit
Ensitapaaminen. Kausi 11, 4/13. Kris tapaa Caitlynin ensi kertaa ennen Kylien 18-vuotissyntymäpäiviä. Äitinsä luona asuva Kim on talossa kuin kotonaan, mikä ärsyttää Krisiä. Khloé hakee avioeroa Lamarista. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:55
Ellinoora: Rakkauden kesä
17:00
Pientä pintaremonttia
Uuden tyylin äärellä. Iisa, Tea-Mariia ja Tomi ovat Tampereella pohtimassa rivitaloasumisen lainalaisuuksia. Tiina on vaihtamassa asuntoa pienempään ja vanha kolmio tulisi saada myyntiin mahdollisimman edustavassa kunnossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Mira ja miljoonakodit
Miralle tarjotaan myyntiin uutta kohdetta Kauniaisista, mutta Mira ei tahdo päästä myyjän kanssa yhteisymmärrykseen myyntihinnasta. Miljoona-asuntojen myyminen on hankalaa, ja Miralla on useampi haastava kohde työn alla, joille on vaikea löytää ostajia. Mira järjestää ensiesittelyn Jollaksen kohteessa, mutta esittely osoittautuu karvaaksi pettymykseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 7/10. Ylipainosta kärsinyt Merja on onnistunut pudottamaan painoaan jopa 70 kiloa! Hurjan painonpudotuksen jälkeen Merja ei kuitenkaan hahmota ollenkaan omaa vartaloansa, eikä edes tiedä omaa vaatekokoaan. Merja pukeutuukin aina kaikista helpoimpaan vaihtoehtoon; t-paitaan ja pitkiin housuihin. Tästä tyylistä on naisellisuus kaukana, joten nyt on korkea aika laittaa kaikki uusiksi aina alusvaatteista lähtien. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Jane the Virgin
27. luku. Kausi 2, 5/22. Jane ei tiedä, miten kertoisi Rafaelille valinneensa Michaelin. Petran ja Milosin häät lähestyvät, ja hotellille saapuu myös häiden pääesiintyjä, joka onkin Rogelion vanha tuttu. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Juhannushumua. Juhannusaatto lähestyy, ja Fredde ja Alex suunnittelevat juhlia perheelle ja ystäville. Myös Annan veli Palle ja jopa Ove onnistuvat saamaan kutsun. Lankeaako Mickan Pallen lähentely-yrityksiin? K12 (seksi).
21:30
Solsidan
Nyt se syntyy!. Kun synnytys käynnistyy etuajassa, Annalle ja Alexille tulee kiire sairaalaan. Alex hälyttää Fredden hätiin ja yrittää tehdä kaikkensa Annan olon helpottamiseksi. Fredde johtaa Alexin remppaprojektia mielenkiintoisin seurauksin. K7 (ahdistus, seksi).
22:00
Valtiatar
Kruunajaiset. Kausi 3, 11/18. Charlesin kruunajaisia häiritsevät linnasta löydetyt ruumiit. Bash saa surmaajan vihdoin kiinni, mutta haukkuuko hän sittenkin väärää puuta? Elizabeth yrittää kiristää Lolalta lisätietoja Marysta, mutta saa kuulla jotain aivan muuta. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Kardashianit
Isä, kuuletko?. Kausi 8, 4/21. Kardashianit yrittävät saada Brucen uskomaan, että hänen kuulonsa on heikentynyt. Scott joutuu kohtaamaan epämiellyttäviä asioita. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Mentalist
Taiteen tähden. Paikalliseen taidegalleriaan tehdään väkivaltainen ryöstöisku, jonka seurauksena galleristi kuolee. Iskun takana olevan taidevarasliigan nappaamiseksi Jane kehittelee monimutkaisen suunnitelman, joka vaatii näyttelijänlahjoja kaikilta tiimin jäseniltä. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa viranomaisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Yön AVA