UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 23.5.

07:25
AVA koti kesäkuntoon
07:30
Lemmen viemää
Illalliskutsuja. Hildegard ja Alfons piristävät Nataschaa ja Michaelia kutsumalla heidät syömään. Friedrich puolestaan järjestää Beatricelle hienon hyvittelyillallisen, mutta Beatrice ei ole erityisen vastaanottavaisella mielellä. Luisa on lähdössä Brasiliaan kaakaoplantaasin asioita hoitamaan. David tarjoutuu matkakumppaniksi, mutta Luisa ei haluaisi häntä mukaan. Isabelle muistuttaa Luisaa siitä, että Paulin vuoksi näytelmää pitäisi jaksaa vielä jatkaa. Anni haikailee Normanin perään mutta kohtelee häntä tylysti. Nils ja Norman puhuvat tunteista. Ovatko sekä isä että poika oman onnensa tiellä? Keeran lopettaa seurustelun Tinan kanssa, mikä on Tinalle melkoinen yllätys - hän kun ei tiennyt heidän seurustelevankaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Rottia ja roskiksia. Tuholaistorjuja Nick tulee varoittamaan ongelmasta, joka tunkeutuu koteihin ja aiheuttaa sairauksia. Kauneusbloggaajien uusi trendi ällöttää lääkäreitä, kun he kuulevat bloggaajien dyykkaavan merkkituotteita kauppojen roskiksista. Uusi Next Door -sovellus puhuttaa, kun kuolemaisillaan ollut nainen kertoo, miten naapuri pelasti hänen henkensä luovuttamalla hänelle osan maksastaan. Lisäksi pureudutaan siihen, onko lasten hypnotisoiminen turvallinen hoitomuoto, ja kuka sitä saisi harjoittaa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 11/14. Syksyinen Boot Camp Vaasan saaristoon on huikea luonto- ja treenikokemus. Fitness-tähdet Else Lautala ja Lauri Kalima tutkivat urheilun ja liikunnan talvimessuilla tulevan talven vaatteita, varusteita ja treenimatkoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Jamien lohturuokaa
Italialaisia klassikoita. Kausi 1, 3/6. Jamie Oliverin käsittelyssä on neljä lohturuokaa. Hän valmistaa täydellisen pihvileivän karamellisoitujen sipulien kera, ankkalasagnea ja osso bucoa sahramirisottopedillä. Lisäksi Jamien äiti auttaa tekemään taatelikakkua toffeekastikkeella. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talon ja veden vuoropuhelu. Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa ja tehtävä yhteistyötä luonnon kanssa. Arkkitehtiakin tietysti tarvitaan, mutta nyt piirustukset toimivat vasta paperilla, sillä rakennelma on ainutlaatuinen. Vastoinkäymisiä kertyy ja historiallisen raju tulvakin osuu juuri helmikuulle 2014. Optimismi ja päättäväisyys auttavat jatkamaan. Kevin McCloud käy projektin aikana tutustumassa myös hollantilaisiin kelluviin betonitaloihin. Niiden suunnittelija on betoniin erikoistunut arkkitehti Marlies Rohmer. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
14:00
Pitääkö olla huolissaan?
Tarja Halonen. Kausi 1, 8/10.Vieraana presidentti Tarja Halonen. Pitääkö olla huolissaan? on paneelishow Suomen huolenaiheista. Jenni Pääskysaari lietsoo keskustelua. Vakiopanelisteina Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
38. luku. Kausi 2, 16/22. Vesivahinko pilaa Janen ja Michaelin hääsuunnitelmat, ja Jane riitelee isänsä kanssa siitä, kuinka suuret häät pitäisi järjestää. Rafael ei halua Janen muuttavan Mateon kanssa liian kauas. Alban ja Pablon romanssi kukoistaa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Romantiikkaa hississä. David on innoissaan sekä mieleen palaavista muistoista että tulevasta yhteisestä matkasta Luisan kanssa. Luisalla on vaikeuksia salailla suhdettaan Sebastianiin ja antaa vääriä toiveita Davidille. Tina pitää syntymäpäiväjuhlat. Hotellin nuoriso on juhlissa hyvin edustettuna, mutta Annille ja Normanille pukkaa työvuoroa. Kesken työvuoron he jäävät kahdestaan hissiin jumiin. Mikä olisikaan sen parempi paikka tunnustaa vihdoin molemmilla heränneet tunteet? Entä miten hyvin Sebastian ja David mahtuvat samoihin bileisiin? Natascha suunnittelee jo omia hautajaisiaan. Michael saa purkaa sydäntään Charlottelle ja kertoo tälle myös näkemästään nuevoskleroosin hoitoa koskevasta artikkelista. Michael on epäileväinen, mutta Charlotte rohkaisee ystäväänsä kääntämään kaikki kivet. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Mun perhe
Hyvä veli. 7-vuotiaalla Villellä on kaksi sisarusta, 14-vuotias isosisko Viivi ja 12-vuotias isoveli Veeti. Veetillä on Downin syndrooma. Veeti ymmärtää puhetta, mutta hän ei itse puhu. Perheellä on oma tapansa kommunikoida. He puhuvat, viittovat ja käyttävät kuvia apuna. Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Korhonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 1/14. Fitness-mestarit Else, Lauri ja Hanna treenaavat ja nauttivat rantaelämästä. Lassi lähtee New Yorkiin kohti elämänsä suurinta haastetta. Ohjelman juontavat Else Lautala ja Lassi Hurskainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Samurai-intohimoa Walesissa. Kevin McCloud tekee seurantakäynnin japanilais-walesilaiseen taloon Englannin rajalle. Siellä asuu brittiläinen professori japanilaissyntyisen vaimonsa ja poikansa kanssa. Nigel ja Tamayon tapasivat Japanissa ja muuttivat Eurooppaan. He halusivat kotiinsa elementtejä, jotka muistuttaisivat idän rikkaasta kulttuurista. Uutta, isompaa kotia alettiin rakentaa pienen, harjakattoisen talon päälle. Harja tasattiin, ikkunat suurennettiin ja lisäkerroksia tuli kaksi. Rakennuspuuna käytettiin muun muassa japaninlehtikuusta, joka on Iso-Britanniassa unohdettu materiaali. Mitä siitä sanoo puuasiantuntija? Mitä sanovat puun lujuusmittaukset? Talon ympärillä aukeaa kutsuva luonto, avoterassilla on puinen kuumavesiallas, ja sisällä selkeälinjainen tatami-huone. Kokonaisuudessa tuntuvat improvisoinnin charmi ja samurai-intohimo. Kevin pääsee mukaan peseytymisseremonioihin ja kuumavesialtaaseen. Tanssihuoneeseenkin hän pääsee. Onko koti lievittänyt Tamayonin koti-ikävää? Ovatko talon rakenteet pitäneet harvinaisen vetisen walesilaistalven kosteuden loitolla? Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. - Seurantakäynti.
19:00
Erilaiset perheet
Etäperhe. Kausi 2, 6/10. Anu sai lapsen kahdeksan vuotta sitten. Yksin lastaan kasvattanut Anu uupui ja koki olevansa kykenemätön olemaan äiti pojalleen. 2-vuotiaasta asti sijaisperheessä asunut Elias tapaa Anua kerran kuussa. Anu asuu Hämeenlinnassa, mutta haaveilee muutosta Tampereelle, jotta hän voisi asua lähempänä tulevaa miestään Harria ja toisessa kaupungissa asuvaa Eliasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Illallinen äidille
Eero Ettala. Kausi 1, 8/10. Lumilautailija Eero Ettala kiittää Eila-äitiään valmistamalla ilallisen yhdessä Kari Aihisen avulla. Onko majoneesi lopulta liian tulista ja mitkä ovat koskettavimmat muistot Eeron uralta äidin näkökulmasta? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Kangassota. Kausi 14, 6/17. Suunnittelijat jaetaan kahteen joukkueeseen, ja he kohtaavat toisensa värikuulasodassa, jossa jahdataan kankaita. Kilpailijat yllättyvät kuullessaan, mistä kankaista kuuden asun minimallisto on tehtävä. Tuomarivieraana nähdään laulaja Kelly Osbourne. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.
22:00
Sinkkuelämää
Tautisen vaarallista menoa. Kausi 3, 11/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Natasha Big (Bridget Moynahan), Sam Robards (Tom Reymi), Mario Cantone (stylisti Anthony Marintino). K12 (seksi).
22:40
Rimakauhua ja rakkautta
Hullunkuriset perheet. Rachelin elämään tulvii ruusuja ja romantiikkaa, ja pian Adam ehdottaakin muuttamista yhteen. Myös Pete pakkaa kassia, yhä uudestaan, mutta aivan toisenlaisissa tarkoituksissa. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
23:45
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Vihollisen vuoteessa. Kausi 9, 1/13. Entinen kauneuskuningatar ei sopeudu perhearkeen, vaan haluaa nauttia vapaudesta hinnalla millä hyvänsä. Salasuhteita ja pettämistä sisältävä avioliitto päättyy karmivalla tavalla. Luokkansa priimus puolestaan kärsii hylätyksi tulemisen pelosta ja tekee kaikkensa, ettei häntä jätetä. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 3/10. Jesse, Erick ja Tom pääsevät treffeille ihastuttavien suomineitojensa kanssa. Edessä on myös ensimmäinen pudotus, jossa jokaisen on hyvästeltävä kolme naista. Tunteet ovat ehtineet syventyä jo lyhyessä ajassa, eikä pudotus ole helppo. Erick joutuu odottamattomaan tilanteeseen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:40
Lääkärit
Rottia ja roskiksia. Tuholaistorjuja Nick tulee varoittamaan ongelmasta, joka tunkeutuu koteihin ja aiheuttaa sairauksia. Kauneusbloggaajien uusi trendi ällöttää lääkäreitä, kun he kuulevat bloggaajien dyykkaavan merkkituotteita kauppojen roskiksista. Uusi Next Door -sovellus puhuttaa, kun kuolemaisillaan ollut nainen kertoo, miten naapuri pelasti hänen henkensä luovuttamalla hänelle osan maksastaan. Lisäksi pureudutaan siihen, onko lasten hypnotisoiminen turvallinen hoitomuoto, ja kuka sitä saisi harjoittaa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
02:35
Emmerdale
Muinainen kaiverrus, osa 1/2. Frank on vienyt Tracyn kauas kylästä ja hääpaikasta, ja hääväki alkaa huolestua. Jai on mustasukkainen, kun Hollylle flirttaillaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Emmerdale
Muinainen kaiverrus, osa 2/2. Frank, Tracy ja Vanessa ovat jumissa (ja mutaisia) kaukana kotoa. Holly ja Jai suutelevat. Danin ja Jimmyn riita kärjistyy. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
03:35
Yön AVA