UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 17.8.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Kuuma tanssi. Nilsistä sukeutuu oikea Fürstenhofin Patrick Swayze, kun Nils ja Pia harjoittelevat tanssikohtausta Dirty Dancing -elokuvasta. Mellin totuuden sanat saavat Beatricen silmät aukenemaan ja kadoksissa ollut elämänhalu alkaa taas löytyä. Beatrice keksii itselleen tekemistä: hän haluaa auttaa Melliä hotelliemännän työssä. Heti alkajaisiksi Beatrice yllättää oman tyttärensä penkomasta Lucienin hotellihuonetta. Desirée ehdottaa äidilleen diiliä. Lucien syyttää Claraa Désireen teosta. David yrittää päästä yli Tinasta, mutta vaihtelevalla menestyksellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Kritiikkiä. Kausi 7, 53/65. Katsaus viikon tapahtumiin ja kulissien taakse. Tuomarit luonnehtivat pareja, kertovat arvosteluperusteistaan ja vastaavat Deen kritiikkiin. Myös kilpailijat kertovat tunnelmistaan kulissien takana. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:35
Ensitreffit alttarilla USA
Lopullinen päätös. Kausi 4, 9/17. Yksi pariskunnista joutuu vakavan terveydellisen pulman eteen. Toinen tekee lopullisen päätöksen, jatkaako yhdessä vai ei. Asiantuntijat yrittävät auttaa heitä parhaansa mukaan. Onko siitä apua? Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.
11:45
Piilokamera

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Grand Designs - vuoden talo
Käsityön taidonnäytteet. Kausi 1, 3/4. Grand Designs etsii yhdessä RIBAn (Royal Institute of British Architects) kanssa Britannian parasta uutta taloa. Juontaja Kevin McCloud, Elle Decoration -lehden päätoimittaja Michelle Ogundehin ja arkkitehti Zac Monro vierailevat tässä jaksossa todellista käsityötaitoa vaatineissa taloissa. Suositun englantilaisen Grand Designs -realityohjelman neliosainen jatkosarja esittelee toinen toistaan upeampia taloja eri puolilta Iso-Britanniaa.
14:00
Dallasin täydelliset naiset
Grillijuhlakatastrofi. Kausi 1, 5/11. Tiffanyn yritys sovitella LeeAnnen ja Brandin välejä epäonnistuu surkeasti. Tiffany ja LeeAnne päätyvät ottamaan komeasti yhteen. Travis ostaa Stephanien kiintymystä upealla seitsemännen hääpäivän lahjalla. Brandi on riekaleina, kun Bryan ei tulekaan isoisän kunniaksi järjestettyihin grillijuhliin.
15:00
Kardashianit
Kuvien kertomaa. Kausi 8, 11/21. Brody ja Brandon haluavat teettää puttausviheriön Brucelle salaa Krisiltä. Kris ei innostu Kendallin ideasta vuokrata talo rannalta kesäksi. Khloé haluaa yllättää Lamarin seksikkäillä valokuvilla itsestään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Risti tai henki. Lucien kiristää Claraa karmealla tavalla: Claran on löydettävä Lucienilta viety kultainen risti, tai muuten Lucien ei anna Claralle vastamyrkkyä ja Clara kuolee. Desirée ei ole innostunut jakamaan rististä luvassa olevaa parinkymmenen miljoonan dollarin pottia puoliksi äitinsä kanssa, mutta Beatrice osaa vedellä oikeista naruista. Mitä tapahtuu, kun Desirée kuulee Claran olevan vaarassa? Natascha valmentaa Nilsiä ja Piaa tanssiharjoituksissa ja vaatii enemmän intohimoa. Kun Pia laittaa enemmän intohimoa peliin, Nilsillä alkaa olla jo keskittymisvaikeuksia. Charlottelle jää sivustaseuraajan rooli. David rohkaisee Tinaa pasteijoiden nettimyyntiin ja auttaa markkinoinnissa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:10
Australian kaunein koti
Arkkitehtuurin aikamatka. Kausi 1, 3/10. Jaksossa nähdään kolme täysin erilaista kotia. Vanha romanttinen hääjuhlapaikka on remontoitu rakkaudella suurperheen kodiksi. Toista äärilaitaa edustaa futuristinen, veistoksellinen talo, joka on melkeinpä paikallinen nähtävyys. Lopuksi käydään boheemissa taiteilijan talossa, jonka piha on kuin tropiikista.

Kello 18:00

18:15
Remontilla rahoiksi
Neljä vuodenaikaa päivässä. Kausi 7, 54/65. Koko urakan loppu häämöttää, mutta Melbournen oikukas ja alati vaihteleva sää aiheuttaa ongelmia. Viime hetken kiireessä ongelmaksi muodostuu myös rakennussotkun leviäminen valmiisiin huoneisiin. Ylimääräinen kattoterassi tuo lisäpaineita Chrisille ja Jennalle, ja tunteet nousevat pintaan. Lopussa odottaa vielä yllätys. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Kirje. Kausi 4, 10/17. Heather ja Derek kirjoittavat toisilleen kirjeet, joissa he paljastavat syvimmät tuntonsa. Lillian järjestää Tomille syntymäpäiväyllätyksen. Sonia ja Nick puivat suhdettaan. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:10
Rimakauhua ja rakkautta
Kausi 6, 4/8. Takapakki Peten parantumisessa stressaa Jennyä. Robyn haluaa hakea avioeroa. Angela suostuttelee Adamia mukaansa Singaporeen. Brittiläinen draamasarja. K7 (seksi).
22:10
Sinkkuelämää
Solidaarisuudella päähän!. Kausi 6, 16/20. Carrie ja Petrovsky kokevat ensimmäisen, dramaattisen riitansa. Samantha saa kemoterapiaa, mutta kyllästyy hiostaviin peruukkeihin ja ajaa hiuksensa kokonaan pois. Solidaarinen ja rakastava Smith ajaa omat hiuksensa ja luo nupo-lookista uuden tyylin. Charlotte saa spanielinpennun ja antaa sille nimeksi Elizabeth Taylor. Miranda, Steve ja Baby Brady ostavat talon Brooklynista. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. K12 (seksi).
22:45
Empire
Kausi 2, 17/18. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Remontilla rahoiksi
Neljä vuodenaikaa päivässä. Kausi 7, 54/65. Koko urakan loppu häämöttää, mutta Melbournen oikukas ja alati vaihteleva sää aiheuttaa ongelmia. Viime hetken kiireessä ongelmaksi muodostuu myös rakennussotkun leviäminen valmiisiin huoneisiin. Ylimääräinen kattoterassi tuo lisäpaineita Chrisille ja Jennalle, ja tunteet nousevat pintaan. Lopussa odottaa vielä yllätys. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Kello 24:00

01:15
Vaimot vaihtoon USA
Holland / Brown. Kausi 9, 9/13. Romuralliperheen äiti ja kuntoiluyritystä vetävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisen perheen poika saa elää kananugeteilla jos tahtoo, ja toisessa noudatetaan tiukkaa kasvisruokavaliota. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
02:15
Yön AVA