UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 30.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Löytäjät
TV-tila. Kausi 2, 2/10. Lastenkodissa kaivataan Löytäjiä. Takkatila pitää muuntaa mukavaksi oleskelutilaksi nuorille. Juontajat Uolevi ja Tea-Mariia lähtevät etsimään netistä käytettyjä aarteita. Uolevi ihastuu designiin, Tea pohtii löhöilyn kestävää ratkaisua. Lopuksi lapset saavat itse päättää, kumman kokonaisuus heitä enemmän miellyttää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Harmonia hukassa. Kausi 1, 6/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Parit ovat tunteneet toisensa nyt kaksi viikkoa. Sopu on koetuksella, kun käy ilmi, ettei kumppani olekaan haavekuva vaan elävä ihminen. Löytyykö apu pariterapiasta? Tanskalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Auttaja tuskissa. Hyväntekeväisyyspyöräilyyn valmistautumassa ollut Blake joutui kärsimään ja jättämään pyöräilyn väliin, kun hän juuri ennen tapahtumaa kaatui telttaretkellä nuotioon. Lääkärit tarjoavat hänelle apua. Lisäksi lääkäreitä puhuttaa mm. USA:n presidenttiehdokkaiden terveys kampanjakiertueella, ajankohtaiset kauneustrendit sekä aivohermojen stimulointi. Amerikkalainen keskusteluohjelma avaa lääketieteen ihmeellisyyksiä tv-viihteen keinoin.
13:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Matka maaseudulle. Kokkikokelaiden paineet ovat kovat. Tobie on huolissaan, kestävätkö kaikki kyydissä mukana. Hän päättää tarjota nuorille mahdollisuuden rentoutua paineiden keskellä ja järjestää heille matkan maaseudulle. Siellä kokkikokelaat opettelevat tunnistamaan luomuruokaa teollisesta markettitavarasta. Entä hyväksyykö Jamie ravintolan sisutuksen, jota on suunniteltu yötä päivää? Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kurvit kuntoon. Helsingørissä tapaamme Sandran, joka on lapsen saatuaan laihtunut niin paljon, että kaikki kurvit ovat kadonneet. Susannah kannustaa häntä pitämään kauniista vartalostaan ja korostamaan muotojaan. Trinny ottaa käsiteltäväkseen Myn, joka on 80-luvulle jämähtänyt leidi. Repaleiset farkut heitetään nurkkaan uusien ja ihanien vaatteiden tieltä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Brad stailaa
Kiirettä pitää. Brad stailaa Kate Spade New Yorkin kevättä ja kesää 2013. New Yorkin muotiviikko lähestyy ja vielä pitäisi järjestää aikaa Minka Kellylle.
15:30
Brad stailaa
New Yorkin muotiviikko. New Yorkin muotiviikko pitää Bradin kiireisenä, mutta myös supermalli Petra Nemcova kaipaa pikaista apua. Assistentin töppäily aiheuttaa lisäharmia.
16:00
Kardashianit
Karibia kutsuu, osa 1/2. Kausi 7, 6/19. Perheloman kohteeksi valikoituu Dominikaaninen tasavalta, mutta Kourtney ei ole yhtä innoissaan matkasta kuin muut, ja lopulta hänen jahkailunsa käy kaikkien hermoille. Krisin toiveet hauskasta lomasta kariutuvat heti alkumetreillä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Kunnon kevätrieha. Julia elää kovien paineiden alla veljensä ja rakastettunsa vuoksi. Hän vierailee Sebastianin luona vankilassa ja Niklaksen luona sairaalassa. Yhtäkkiä koomassa oleva Niklas antaa elonmerkin. Werner on perustanut Poppylle oman tapahtumayrityksen. Ensimmäinen toimeksianto on kevätfestivaalin järjestäminen, ja Poppylla riittää villejä ideoita. Michael estää Nilsiä tekemästä liian hätäisiä tunnustuksia Normanille. Lopulta Nils tuntee itsensä hyväksikäytetyksi. Halusiko lesbopari hänet vain tuntemattomaksi siittiösoluluovuttajaksi? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Luksusta ja lomamaisemia. Kausi 10, 7/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams arvioi ainutlaatuisen hevossiittolan. Jan Fog viettää viikonlopun Rågelejen rannikkokaupungissa ja päättää lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tanskalainen realitysarja.
18:30
Upeat skandikodit
Vaativaan makuun. Kausi 10, 8/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog tapaa tinkimättömän suunnittelijan, joka haluaa muuttaa Pariisiin. Jesper Holm on yrittänyt jo vuoden ajan saada upeaa asuntoa kaupaksi Aarhusissa. Tanskalainen realitysarja.
19:00
Remontilla rahoiksi
Susilauma. Kausi 6, 24/67. Torikojuhaaste jatkuu ja kaikki myyvät kuin viimeistä päivää. Alisa ja Lysandra yrittävät myydä kaiken kerralla, kun taas Madi ja Jarrod tarjoavat halauksia kaupantekijäisiksi. Kynttiläkiista jatkuu edelleen, kun kaksoset syyttävät Madia kaksinaamaisuudesta. Trixie saa tarpeekseen ja tekee yllättävän ratkaisun torilta ansaitsemillaan rahoilla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
19:55
Suomen romanttisin makuuhuone
20:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 4. Arkkitehtuurista kauneutta ehostamassa. Sipoon Söderkullassa sijaitsevassa, arkkitehdin suunnittelemassa omakotitalossa riittää tilaa ja persoonallisia ratkaisuja. Idyllisen metsämaiseman laidalla olevan talon ilmettä kohentamaan rientävät Jaana Mertama, Henna Jämsä ja Tomi Kouvola. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen kaunein koti
Satavuotiaat kaunottaret. Kausi 3, 2/12. Satavuotiaat kaunottaret. Ruususen unesta uuteen kukoistukseen! Milla, Aleksi ja Hanna huomaavat, miten satavuotiaiden rakennusten ilme muuttuu uusien asukkaiden ja rohkeiden remonttien myötä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Playboy-seksiä Los Angelesissa. Kausi 3, 14/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), Hugh Hefner (omana itsenään Playboy-imperiumin valtiaana), Carrie Fisher (omana itsenään Hollywood-persoonana), Vince Vaughn (Keith Travers), Sam Seder (Lew), Eddie Driscoll (Fendi-laukkumies). K7 (seksi).
22:35
Täydellinen kesä
Ampiaisenpisto. Kausi 2, 3/10. Per Ivaria pistää ampiainen huuleen, ja oireet aiheuttavat väärinkäsityksiä, kun Evan vanha tuttava Siri ilmestyy paikalle lomanviettoon. Anki saa kutsun teinipoikien kotibileisiin ja päättää näyttää Terjelle osaavansa yhä pitää hauskaa. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Tervetuloa Ruotsiin!
Lasketteluretki. Kausi 2, 3/10. Bruce kehuskelee urheilusaavutuksillaan, mutta turhat luulot karisevat Emman perheen perinteisellä lasketteluretkellä. Gustav saa tiukan kehotuksen hankkia oma asunto ja oma elämä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Kardashianit
Muistoja menneisyydestä. Kausi 7, 5/19. Kris kohtaa miehen, jonka takia hän jätti entisen aviomiehensä. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:35
Remontilla rahoiksi
Susilauma. Kausi 6, 24/67. Torikojuhaaste jatkuu ja kaikki myyvät kuin viimeistä päivää. Alisa ja Lysandra yrittävät myydä kaiken kerralla, kun taas Madi ja Jarrod tarjoavat halauksia kaupantekijäisiksi. Kynttiläkiista jatkuu edelleen, kun kaksoset syyttävät Madia kaksinaamaisuudesta. Trixie saa tarpeekseen ja tekee yllättävän ratkaisun torilta ansaitsemillaan rahoilla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:35
Kallista kipua
Sano se kukkasin. Hank ja Jeremiah auttavat sekavuudesta kärsivää floristia. Evan saa tuta, ettei pikkukaupungissa, jossa kaikki tuntevat toisensa, ole helppoa kampanjoida ulkopuolisena. Jeremiah huolestuu Hankin syötyä kipulääkekuurinsa loppuun etuajassa. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
02:35
Yön AVA