UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 25.4.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Mun perhe
Mun puu. Meri-Tuuli (10) asuu sijaisperheessä. Perheeseen kuuluu myös toinen sijoitettu lapsi Sarah (8), sijaisvanhempien kaksi omaa lasta Katariina ja Wilhelmiina sekä kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Sijaisperheessä kaikki perheen lapset ovat sisaria toisilleen, riippumatta siitä kuka on biologinen, kuka myöhemmin perheeseen tullut sisarus. Käsikirjoitus ja ohjaus Hanna Maylett. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Lemmen viemää
Polta pelkosi pois. Läheltä piti -tilanteen jälkeen Werner pakottaa Nataschan tutkimuksiin käsioireiden vuoksi. Natascha suhtautuu asiaan ensin huolettomasti eikä puhu Michaelillekaan mitään, mutta pelko sairaudesta alkaa kalvaa mieltä käsioireiden jatkuessa. Tina puolestaan jännittää lähestyvää käytännön koetta ja pyytää apua Nataschalta. Natascha kehottaa Tinaa piirtämään pelkonsa kuvaksi ja polttamaan pelon pois, ja kokeilee samaa metodia itsekin. Werner on Nataschan tukena ja turvana sairaalakäynnillä. Charlotten ja Nilsin yhteiskuvat herättävät ihailua ja hämmennystäkin. Michael aloittaa Paulin hoidot. Luisa ihmettelee Fürstenhofiin palanneen Sebastianin kylmyyttä, ja Isabelle potee huonoa omaatuntoa repimästään kirjeestä. David lähestyy Luisaa ystävyyden kautta. Hildegard unohtaa pelihimossaan ajankulun. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Kauneuden tähden. Lamar Odom hakeutuu hoitoon ja tekee yllättävän paljastuksen. Carol halusi pitää kauneudestaan kiinni, mutta vain yksi ruiske riitti tuhoamaan hänen kasvonsa. San Bernardinon terrori-iskusta hengissä selvinneet kertovat vaikeuksistaan hyökkäyksen jälkeen. Koirakuiskaaja Cesar Millan kertoo kuulumisiaan poikansa Andren kanssa. Lisäksi jaksossa testataan kasvonaamioita ja puhutaan huumetestien virheellisistä tuloksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Iholla
Kausi 4, jakso 13/28. Avaimet onneen. Kristiina Komulainen lähtee Lapin erämaahan etsimään onnellisuutta. Sini Sabotage ja Laura Friman löytävät onnensa lähempää kuin arvata saattaa.
11:00
Sadan tonnin talot
Mitä kuuluu nyt? 1/2. Kausi 2, 7/8. Mitä kuuluu nyt? 1/2. Marcus & Sholto hankkivat tontin ja valmistalon, josta kehkeytyi persoonallinen kahden ihmisen koti. Vielä tarvittaisiin maisemaan istuva puuvaja. Sue ja Tim päättivät rakentaa kodikseen modernin maalaistalon. Suunnittelu oli rohkeaa, materiaalit halpoja ja rakennusprojekti pitkittyi. Nyt heidän pitäisi saada taloonsa säväyttävä portaikko. Arkkitehti Piers Taylor tarjoaa ratkaisuja kummankin pariskunnan kodin viimeistelemiseksi. Brittiläinen asiaohjelma.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ristiriidoista nousee pyöreä talo!. Peter ja hänen thaimaalaissyntyinen vaimonsa Chard päättävät rakentaa puutarhatontilleen pyöreän talon. Oikeastaan päätös on Peterin, sillä Chard ei hyväksy perusmuodoksi ympyrää. Hän arvostaa miehensä lahjakkuutta ja perusteellisuutta, mutta pitää joitain ratkaisuja liian lennokkaina, sananmukaisesti. Peter rakentaa nykyisessä vajassaan lentokonetta, ja uuden talon siipirakennukseksi tulisi verstas, jossa rakentaminen voisi jatkua. Chard ottaa roolin 200 000 punnan budjetin haukkamaisena vartijana. Pariskunta kinaa melkein kaikesta, ja työt edistyvät hitaasti. Niissä on kuitenkin suunnitelma, ja niissä on energiaa, luovuutta, intohimoa ja osaamista. Paitsi että se kaikki on Peterin omassa päässä, ei yhteistyöhön jaettuna versiona. Kantikkaan ja pyöreän muodon henkien taistelusta alkaa vähitellen jäsentyä jotain niin kaunista että myös Chardin vastustus murtuu. Kokonaanko? Valmis talo on puuinsinööriyttä parhaimmillaan, ja lasisessa talvipuutarhassa on eksoottisia lajeja myös Thaimaasta. Lopputulos on Kevin McCloudin runollisuuteen nousevissa loppusanoissa maaginen näyttö Peterin ja Chardin suhteesta. Brittiläinen realitysarja.
14:00
Pitääkö olla huolissaan?
Maija-Riitta Ollila. Kausi 1, 4/10.Jenni Pääskysaari lietsoo keskustelua kansakunnan huolista. Tuomas Kyrö, Kari Hotakainen ja Miika Nousiainen viettävät illan huolien parissa. Paneelishow suomalaisten huolenaiheista. Vierailevana panelistina filosofi Maija-Riitta Ollila. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Milloin saan olla Joshin kanssa?. Kausi 2, 9/13. Darryl myy firmansa, joten Rebeccan ja muiden työpaikat ovat vaarassa. Rebeccan on tehtävä kaikkensa pelastaakseen tilanteen. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. K7 (ahdistus).
15:55
Ihmisenä ihmisen rinnalla
16:00
Lemmen viemää
Lohduton uutinen. Natascha on saanut lääkäriltä järkyttäviä uutisia ja lähtee harhailemaan ulos kylmään ilman takkia. Sekä Werner että Michael ovat huolesta suunniltaan. Natascha ei halua avioliittonsa muuttuvan hoitosuhteeksi, eikä tämän vuoksi paljasta lohdutonta tilannettaan Michaelille. Sebastian on aikeissa paljastaa Luisalle eron todellisen syyn, mutta Beatrice jatkaa kiristystä karmeilla keinoillaan. Samaan aikaan hän ehtii kiusata siskoaan saatuaan vihiä Charlotten ja Nilsin läheisistä väleistä. Hildegard ja Alfons kutsuvat Ninan ja Andrén syömään, mutta Hildegardin possunpaistin tuoksukin saa raskauspahoinvoinnista kärsivän Ninan yökkäilemään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
OC:n täydelliset naiset
Erot ja exät. Kausi 2, 5/10. Tammy ahdistuu, kun entinen avomies ja kuopuksen isä Duff on yhä tiiviisti mukana perheen elämässä. Suuta mutristaa sekin, kun Lindseyn isä ostaa tyttärelle hienomman auton kuin Tammylla itsellään on. Shane väläyttelee moukkamaista puoltaan naisseurassa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Anoppi kylässä. Kausi 8, 12/21. Brucen äidin vierailu huolestuttaa Krisiä, joka kokee, ettei anoppi erityisemmin pidä hänestä. Kimistä tuntuu, että pikkusisko Kylie on häntä trendikkäämpi. Kris joutuu viimeistä kertaa Todd Kraines -pilan kohteeksi. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:55
AVA ja kevään sportmuoti
19:00
Erilaiset perheet
Miesparin uusioperhe. Kausi 2, 2/10. Jonathanille ja Markolle molemmille perhe on tärkein, ja pariskunnasta lapsiperheeksi muuttuminen luonnollinen asia. Vilkas Disa, Jonathanin nuorempi tytär, muuttaa maalta miesten yhteiseen kotiin Helsinkiin. Menevä perhe etsii uutta, isompaa asuntoa, jossa on tilaa myös perheen koirille. Miten elämä esiteinin kanssa lähtee sujumaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Illallinen äidille
Kalle Lamberg. Kausi 1, 4/10. Näyttelijä Kalle Lamberg kirjaimellisesti liekehtii keittiössään Kari Aihisen kanssa. Mitä kaksikko loihtii, kun he kokkaavat Kallen Päivi-äidille illallisen? Luvassa ruoan lisäksi myös koskettavia lapsuusmuistoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Omalla tyylillä. Kausi 14, 2/17. 16 suunnittelijaa saa ensimmäisen tehtävänsä Madison Square Gardenissa. Heidän on suunniteltava asu, joka kuvastaa heidän tyyliään. Osalle kilpailijoista kangasvalinnat tuottavat ongelmia. Vierailevana tuomarina nähdään malli Hannah Davis. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.
22:00
Iholla
Kausi 4, jakso 14/28. Itsemurhabarbie. Kristiina Nisula, Erika Vikman ja Kristiina Komulainen matkustavat menneisyytensä äärelle ja suuntaavat kohti uusia tuulia.
22:25
AVA ja kevään sportmuoti
22:30
Sinkkuelämää
Suurkaupungin terapeuttiset teerenpelit. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
23:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 10/10. Suvin ja Jarkon juttu sai alkunsa pienestä flirttipohjaisesta naljailusta ja pian ilmoitti esikoinenkin tulostaan. 10 vuoden ikäerolla varustettu rento hääpari vihitään Raision kirkossa. Kiireinen kauppias ei paljoa ehdi morsianta auttaa valmisteluissa, vaan hääjärjestelyt ovat pitkälti äitiyslomalla olevan Suvin harteilla. Uusinta.

Kello 24:00

00:00
NYC:n täydelliset naiset
Kotiseudulle. Kausi 7, 9/24. Leidit saapuvat viettämään Dorindan synttäriviikonloppua hänen kotiseudulleen ja yllättyvät hänen valtavasta luksustalostaan. Kristen paljastaa Dorindalle, että hänen miesystävänsä John on lähennellyt häntä, ja Dorinda pillastuu. Ramonan sekava rakkauselämäkin on tapetilla. Seuraavaksi ruoditaan Bethennyn kovaa lapsuutta, mutta Heatherilta ei heru myötätuntoa. Kaikkien miehet tulevat Dorindan viisikymppisillalliselle ja viimeisenä saapuu vielä yllätys: Bethenny. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
01:00
Iholla
Kausi 4, jakso 14/28. Itsemurhabarbie. Kristiina Nisula, Erika Vikman ja Kristiina Komulainen matkustavat menneisyytensä äärelle ja suuntaavat kohti uusia tuulia.
01:30
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Maine uhattuna. Kausi 9, 12/13. Kun nämä naiset ottavat toisistaan mittaa, naisten välinen solidaarisuus ei merkitse mitään eikä ihmishengellä ole juurikaan arvoa. Väkivaltainen äiti turvautuu äärimmäisiin keinoihin säilyttääkseen lastensa huoltajuuden, ja maine voi olla naiselle ihmiselämää tärkeämpi asia niin nykypäivän Lontoossa kuin 1800-luvun lopun Yhdysvalloissa. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. Uusinta. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Lääkärit
Kauneuden tähden. Lamar Odom hakeutuu hoitoon ja tekee yllättävän paljastuksen. Carol halusi pitää kauneudestaan kiinni, mutta vain yksi ruiske riitti tuhoamaan hänen kasvonsa. San Bernardinon terrori-iskusta hengissä selvinneet kertovat vaikeuksistaan hyökkäyksen jälkeen. Koirakuiskaaja Cesar Millan kertoo kuulumisiaan poikansa Andren kanssa. Lisäksi jaksossa testataan kasvonaamioita ja puhutaan huumetestien virheellisistä tuloksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
03:30
Emmerdale
Enää ei voi voittaa. Andy on tiukassa paikassa kartanolla. Moira haluaa avioeron Cainista, ja Charity pysyttelee valppaana. Tracyn isä on sairaalassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K12 (ahdistus).
04:00
Emmerdale
Hädässä vihollinen tunnetaan, osa 1/2. Robert auttaa Andyä pakenemaan maasta, mutta Bernice on heidän jäljillään. Vanessa käy isänsä luona sairaalassa. Charity pyytää Rossia järjestämään hänelle keikan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
04:30
Yön AVA