UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 4.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Charlie. Labradorinnoutaja Mojo kaipaa kaveria, ja Brandon uskoo, että energinen Charlie olisi sopiva. Sen into on vain ensin saatava valjastettua jotenkin. Ja mitä mieltä koirat ovat toisistaan? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Pieniä ihmeitä
Ensikertalaisia. Parikymppinen Suzanne on tullut synnyttämään esikoisensa. Myös 27-vuotias Rosie odottaa ensimmäistä lastaan. H-hetki jännittää, joten hän onkin ottanut sairaalaan mukaansa Sharon-äitinsä. Kuinka ensikertalaisten synnytykset sujuvat? Brittiläinen realitysarja seuraa sikäläisen synnytyssairaalan arkea iloineen ja suruineen neljänkymmenen kameran voimin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Perheiden parissa. Kilpailijat ovat innoissaan päästessään 18 päiväksi kotiin perheidensä luo. Tavoitteena jokaisella on pudottaa viisi prosenttia painostaan kotivisiitin aikana. Perillä he kuitenkin joutuvat kohtaamaan kaikki ne tekosyyt, jotka ovat aiemmin estäneet heitä laihtumasta. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Synnytys keskellä korpea. Audrey ja Peter osallistuivat tosi-tv-ohjelmaan, jossa parit synnyttävät lapsensa keskellä korpea, kaukana lääkäreistä ja sairaaloista. Studiossa otetaan tohtori Ashtonin johdolla kantaa kotisynnytyksen turvallisuuteen. Ohjelmassa vierailee nuori äiti, joka on herättänyt kohua harjoittelemalla tankotanssia kotonaan taaperonsa nähden. Sierra puolestaan on hävennyt varpaidensa synnynnäistä epämuodostumaa koko elämänsä ajan. Lisäksi kuulemme vinkkejä huonon päivän selättämiseen ja Kardashianin siskosten säteilevän ihon salaisuuden. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Brad stailaa
Hottis hameen alla. Brad Goreski aloittelee uraansa itsenäisenä stylistina, mutta työkeikkoja ei tunnu irtoavan, vaikka Bradin oma pukeutuminen saakin ihailua osakseen. Brad puvustaa hauskan Brad-aiheisen kuvaussession, osallistuu poikaystävänsä Garyn kanssa gaalaan ja saa kuin saakin ihan oikeankin asiakkaan.
15:00
Farm Kings
Uutispommi. Dan saa yllättäen harjoittelupaikan idolinsa luota, mutta päästääkö perhe hänet kesäksi toiselle maatilalle töihin? Samilla on edessään kiireinen kevät, sillä Tim haluaa antaa pikkuveljelleen enemmän vastuuta. Tilalla alkaa uusi aikakausi, kun laitumelle kirmaa lihakarjaa. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 4/13.
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Huipputasoiset raaka-aineet. Jokaisen kokin on tiedettävä, mistä asiakkaan lautaselle päätyvät raaka-aineet ovat peräisin. Jamie vie oppilaansa telttaretkelle ja opettaa heille herkullisen retkiruuan tekoa. Samalla hän näyttää, mistä huipputasoiset raaka-aineet tulevat. Kokkikandidaatit opettelevat täydellisen pihvin paistoa sekä maittavan makkaran valmistusta. Valitettavasti muutaman oppilaan motivaatio on hukassa ja Jamie pitää puhuttelun heille. Paineet ovat kovat, sillä kotona Jamieta odottaa vaativa vaimo ja vastasyntynyt vauva. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Top Chef: Jälkiruokamestari
Performanssitaideherkkuja. Tällä kertaa yhdeksän sokerileipuria loihtivat unelmien jäätelöannoksia ja imevät intoa burleskista performanssitaidenäytöksestä valtaviin pöytäkoristeisiin ja liekehtiviin herkkuihin. Mutta ketkä ovatkaan mukana kisassa, kun yllättävät käänteet pistävät pakan sekaisin? Amerikkalaisessa realitysarjassa sokerileipurien makein kärki tavoittelee jälkiruokamestaruutta.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Yli-innokas ideanikkari. James ja David haluavat vaihtaa asuinaluetta ja etsivät uutta kotia entisen epäkäytännöllisen asunnon tilalle. Kun mieleinen talo löytyy ja remontti alkaa, Davidista paljastuu yllättäen ihan uusi puoli.
19:00
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Kotivisiiteiltä palanneilla pudottajilla on edessään hieman erilainen punnitus: jokainen, joka on onnistunut pudottamaan vähintään viisi prosenttia painostaan, on automaattisesti turvassa. Ovatko kaikki saavuttaneet tavoitteensa? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
#treeni. Kausi 1, 4/10. Nyt treenataan, treenataan, treenataan Eevi aloittaa poseeraustreenit ja Venla tavoittelee 300 kg:n ylitystä jalkaprässissä. Mari kertoo mistä hän saa treenimotivaatiota ja Nanna etsii kuntosalin myös Dubain lomalla.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Kutsumattomia vieraita. Taylorin aviomies lähettää Camillelle uhkailuviestin, mikä saa muutkin naiset katumaan sanojaan. Kyle järjestää juhlat, joiden teemana on valkoinen väri, ja Kim tuo miesystävänsä näytille. Kylen harmiksi Kim ja Brandi ottavat taas yhteen, ja muut painostavat Kyleä käännyttämään Taylorin aviomiehineen ovelta. Yllättäen Lisa nousee Taylorin innokkaimmaksi puolustajaksi.
23:00
Kosto
Vastaisku. Margaux kiristää Beniltä tietoja Emilystä, mutta Emily on tapansa mukaan askeleen edellä vihollistaan. Davidin ja Natalien orastava romanssi on jo otsikoissa, ja sekä Emily että Victoria varoittavat miestä juonittelijattaren aikeista. Voitonvarma Natalie ei epäilijöistä hätkähdä vaan juhlistaa pappa-Graysonilta saamaansa perintöä järjestämällä näyttävät itsenäisyyspäivän juhlat. Lyman ilmestyy Louisen oven taakse hieromaan sovintoa, ja Louise heltyy veljensä aneluista. Nolan sen sijaan ei usko kongressiehdokkaan lopettaneen kieroiluaan. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
XOX Betsey Johnson
Vintage-vaatteiden metsästystä. Betsey uskoo, että osa näytökseen ajatelluista vintage-vaatteista on Hamptonin talossa, jonne Lulu ei tahtoisi mennä niitä etsimään ikävien muistojensa vuoksi. Betsey tapailee vanhaa heilaansa, mutta Lulu latelee hänelle totuuksia. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Yön AVA