UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 28.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Aku ja 7 ihmettä
Vietnamissa Aku on kuin kotonaan Riihimäellä. Käärmeviinaa, kukkotappelua ja karaokea. Kauniille Halongin lahdelle Akun vie opas nimeltä Nam. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Paineen alla. Sarjan juontaja, rakennussuunnittelija Charlie palkataan suunnittelemaan energiapihi talo Taralle ja Dimitrille. Paineet ovat nyt Charliella, kun hän yrittää pysyä pienessä budjetissa ja rakentaa haastavalle rinnetontille.
11:30
Upeat skandikodit
Asunnot arvossaan. Kausi 12, 1/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver etsii taloa tanskalaiselle mediapomolle. Jan Fog esittelee vastaremontoidun talon rantatien varrella. Pernille Sams arvioi upean kartanon. Tanskalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 3/12. Miina ja Jani. Avioliittovuosina pyöristynyt salasyöjä Miina lähtee taistelemaan liikakilojaan vastaan yhdessä miehensä Janin kanssa. Fitnessurheilijan vartalo ei löydy ilman kovaa työtä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Amerikan Anita
Managerille kenkää. Kausi 1, 6/8. Anitan managerilla Angella on viimeinen mahdollisuus todistaa osaamisensa Anitan bisnesten edistämiseksi. Hänen tehtävänään on järjestää Anitan kynsilakoille lanseeraustilaisuus Harlemissa. Anitan ja tiimin pettymykseksi lanseerauspaikalta löytyy tyhjä juhlatila . Anitaa on huijattu viimeisen kerran. Linnea ja Michael ovat sopineet riitansa ja työskentelevät taas yhdessä. Tällä kertaa ollaan Miamissa valmistelemassa Anitan malliston lanseerausta paikallisilla bikiniviikoilla. Anita ei pääse kuvauksiensa bikinimalliksi Miamin lennon peruuntumisen takia. Paikkaamaan tulee Miss Boom Boom Brasiliasta ja bikinikuvista tulee seksiä tihkuvat.
14:00
Elixir Life
Kausi 3, 6/14. Heidi Sohlbergin ja Joanna Kuvajan tunteikas treeni kohti Tukholman puolimaratonia alkaa. Bongaa hengenpelastusvinkki mökkirantaan. Saija Palin ja Ressu Redford seikkailevat keskiaikaisessa Kaarinassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Piha ja parveke
Koristeellinen keittiöpuutarha Kuohussa. Kausi 1, 4/10. Maukosen perheen vanhan asemarakennuksen vilpolan kasvimaa saa uuden ilmeen keittiöpuutarhan myötä. Puutarhaa laajennetaan lavakauluksilla ja pihan henkeen sopivat hoitokäytävät syntyvät puunkuorikatteella. Ilme viimeistellään uusilla kasvihyllyillä ja ruukkuistutuksilla. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Tinan matkassa
Maalitykin makupalat. Kausi 1, 3/3. Tina tapaa Italian Bergamossa jalkapalloilija Glenn Strömbergin, jolla on takanaan ura paikallisessa joukkueessa. Pöydässä on kaikkea pestopastasta uunikurpitsaan. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.
16:00
Yökylässä Maria Veitola
Cheek. Kausi 2, 1/10. Maria yökyläilee Cheekin ensimmäisessä nuoruudenkämpässä Lahdessa. Kaksikko kiertää Jarelle tärkeissä paikoissa. Illan pullonpyörityksessä selviää pitävätkö Jarea koskevat huhut paikkansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 4/10. Jesse, Erick ja Tom pääsevät tutustumaan valitsemiinsa naisiin paremmin, sillä edessä on ihania treffejä. Kaikki ei ole kuitenkaan pelkkää vaaleanpunaista hattaraa, sillä Jessen naisten joukossa kytee jo ensimmäinen konflikti. Tom vie yhden naisista salaa treffeille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jane the Virgin
55. luku. Kausi 3, 11/23. Tragediasta on kulunut kolme vuotta, ja Janella on ongelmia Mateon käytöksen suhteen. Petra avaa uudistuneen Marbellan ja on onnistunut kasvattamaan tyttärensä hyvin. Rafael on päässyt vankilasta ja vaikuttaa muuttuneelta mieheltä. Jane tekee rohkean päätöksen töissä. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Laurin talot
Kausi 1, 8/10. Talot ovat pian valmiit, joten on aika keskittyä sisustukseen ja kalustevalintoihin. Elastinen on jo muuttopuuhissa ja muistelee menneitä Fintelligensin Iso H:n kanssa. Aleksi Valavuori päättää hakea tukea mancave-suunnitelmiinsa vanhemmalta veljeltä, Juhani ¿Tami¿ Tammiselta. Mitä on hyvä design? Sitä Lauri yrittää selvittää mm. tapaamalla arkkitehti Sami Horton. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Muodin huipulle
Kangassota. Kausi 14, 6/17. Suunnittelijat jaetaan kahteen joukkueeseen, ja he kohtaavat toisensa värikuulasodassa, jossa jahdataan kankaita. Kilpailijat yllättyvät kuullessaan, mistä kankaista kuuden asun minimallisto on tehtävä. Tuomarivieraana nähdään laulaja Kelly Osbourne. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.

Kello 21:00

21:00
The Affair
Sopeutuminen. Kausi 3, 1/10. Noahin isä on kuollut, ja hän työskentelee yliopistossa professorina. Pikkuhiljaa hän alkaa hyväksyä, mitä hänelle on tapahtunut viimeisten kolmen vuoden aikana. Yhdysvaltalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
22:15
Klikkaa mua
Osa 4. Eero. Itsetunto murjottuna Ella joutuu kohtaamaan sarjan vähemmän iloisia yllätyksiä, mutta herkkävaistoinen uusi työkaveri Eero tarjoaa apuaan heikolla hetkellä. Ella ihastuu Eeroon, mutta onko Eerolla jo yksityiselämä ja jos niin minkälainen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Jane the Virgin
Ensimmäinen luku. Kausi 1, 1/22. Opettajaksi opiskelevan Janen elämä kääntyy päälaelleen, kun hän saa kuulla olevansa raskaana - neitsyydestään huolimatta. Asiaa ei yhtään helpota se, että lapsen isä on Janen entinen ihastus, joka haluaisi kasvattaa lapsen vaimonsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:10
AVA koti kesäkuntoon
00:15
Mentalisti Noora Karma
Osa 6. Sokkoajo. Nooran on määrä ajaa vaarallinen rata täysin sokkona. Kyydissä hänellä on autoasiantuntija Jussi Halli. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:15
Witches of East End
Marilyn-tädin perintö. Kausi 1, 2/10. Murhasta pidätetyn Joannan vapaaksi saaminen vaatii vanhan tutun apua ja huomattavaa takuusummaa. Ingridin ensiaskeleet noituuden maailmaan tuottavat tulosta, mutta jokaisella teolla on seurauksensa. Vanhaan valokuvaan imaistu Freya taistelee hengestään, eikä äiti-Joannan kaksoisolentokaan jätä perhettä rauhaan. Amerikkalainen draamasarja äidistä ja tämän kahdesta aikuisesta tyttärestä, jotka saavat oudon tapahtumasarjan myötä tietää olevansa noitia. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:10
AVA koti kesäkuntoon
02:15
Vaimot vaihtoon UK
Perinteisiä ja moderneja arvoja. Homosuhteessa elävä kolmen lapsen isä Andy Jordan muuttaa vanhoilliseen perheeseen, joka elää bridge-korttipelin ehdoilla. Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta vastustava Nevena Senior puolestaan pääsee näkemään läheltä, että lasten kasvattaminen luonnistuu myös homoparilta. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
03:15
Yön AVA