UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 2.12.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Persikoita ja paellaa. Jamien kämppä on saanut uuden ilmeen, joten Jamie päättää palkita työmiehet hyvällä ruoalla. Tarjolla on persikka-kinkkusalaattia, paellaa ja omenapiiraita. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Yhtä luonnon kanssa. Nelihenkinen perhe tahtoo rakentaa modernin kodin väljälle maaseudulle. Laajat lasipinnat ja iän myötä harmaantuva puuverhoilu saavat rakennuksen sulautumaan luontoon. Talopaketti tarjoaisi nopean ratkaisun, mutta neljän kuukauden aikataulu voi elää, kun elementit tulevat ympäri Eurooppaa. Kokematon äiti ottaa vetovastuun, mutta pärjääkö hän lukuisten aliurakoitsijoiden keskellä, kun lapsetkin vaativat koko ajan osansa? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Joulun taikaa. Lääkäreiden joulujaksossa jaetaan lahjoja ja joulumieltä. 39 vuoden ajan lähes joka joulun töissä viettänyt Ruthie saa mukavan yllätyksen, eikä yleisöäkään jätetä ilman. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Muodin huipulle
Vain taivas rajana. Kausi 12, 1/15. 15 noviisin joukkoon saapuu yksi aiemmilta kausilta tuttu suunnittelija. Kilpailijat joutuvat heti haastavan tehtävän pariin suunnittelemaan epätavallisesta materiaalista, laskuvarjokankaasta, näyttäviä luomuksia. Kilpailijat ovat itse vastuussa budjeteistaan tällä kaudella, ja voittajalle on luvassa sarjan historian upein palkinto. Vakituisina tuomareina toimivat muotisuunnittelija Zac Posen sekä Marie Claire -lehden luova johtaja Nina Garcia. Vierailevana tuomarina nähdään näyttelijä Kate Bosworth. Ohjelman juontaja-tuomarina toimii tuttuun tapaan Heidi Klum ja mentorina Tim Gunn, joka saa veto-oikeudellaan pelastaa kerran sarjan aikana haluamansa suunnittelijan pudotukselta. Lavalla nähdyt asut arvostellaan tällä kaudella nimettöminä, eli tuomarit eivät tiedä, mikä asu kuuluu kellekin. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Syntymäpäivädraamaa. Stassin syntymäpäivää lähdetään juhlimaan Vegasiin. Vaikka pojat eivät tykkääkään Chippendalesista, aluksi kaikki sujuu hyvin. Mutta mitä tapahtuu, kun Jax ilmestyy paikalle?
15:00
Kardashianit
Viiniä ja valheita. Kausi 9, 2/20. Lamarin isä panettelee Kardashianeja. Kris ja Jonathan keksivät yhteistä tekemistä, mutta haluavat salata sen Kimiltä. Scott yrittää löytää itselleen uuden harrastuksen. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
16:00
Kallista kipua
Hankin taikalaukku. Riitaisten Hankin ja Boriksen on siirrettävä erimielisyytensä syrjään ja Hankin jätettävä hetkeksi lupaava suhteensa Harperin kanssa, kun maailmalle matkannut Dimitri tarvitsee kipeästi luotettavaa lääketieteellistä apua. Itsepintaisen lääke-esittelijän esitelmä HankMedissä menee mönkään, kun esittelijä vaikuttaakin olevan itse lääkkeiden tarpeessa. Kyyninen Paige ei usko, että Evanin tapaama nainen (Rosanna Arquette) on todella hänen biologinen äitinsä. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, seksi).
17:00
Lemmen viemää
Patrizian provokaatio. Julia saa vakavan allergisen reaktion mehiläisen pistosta, ja hän kiittää myöhemmin Patriziaa pelastamisestaan. Friedrich tulee kuitenkin epäluuloiseksi ja varsinkin, kun Hildegard kertoo Patrizian puhuneen mehiläisansoista, mutta Patrizia osaa puolustautua. Hän provosoi Friedrichiä tahallaan Niklaksen nähden. Niklas tunnustaa rakkautensa sokkitilasta toipuvalle nukkuvalle Julialle, joka kuitenkin kuulee kaiken ja on salaa ikionnellinen. André on sittenkin hengissä. Hänet on pelastettu laittomien valaanpyytäjien alukselle, joka on merillä vielä jopa kuukausia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Grynderin unelma. Kokenut grynderi ja taiteilija tahtoo jättää jälkensä tuleville polville. Hän alkaa rakentaa Brightoniin modernia taloa, jollaista ei ole ennen nähty. Kaarevat lasiseinät aiheuttavat haasteita, kun ikkunoita ei saada mistään kohtuuhintaan. Rakentajan sydänleikkaus hidastaa tahtia ja pistää unelmat uuteen uskoon. Lisäksi heikentynyt taloustilanne pakottaa pysäyttämään työt rakennuksella. Onko kenties haukattu liian iso pala? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 2. Väripaletti vaihtoon. Pienessä pintaremontissa tehdään tällä kertaa hieman suurempaa muutosta. Itä-Pakilassa sijaitsevassa rivitalohuoneistossa vallitsee voimakkaiden värien valtakunta. Väriharmonian uudelleenjärjestelyä saapuvat suorittamaan suunnittelijatiimin uusi jäsen Mikko Toppala sekä Jaana Mertama ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Hynttyyt yhteen. Kausi 1, 4/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Parit muuttavat nyt saman katon alle. Ostosreissulla täydennetään yhteisen kodin puitteita. Tanskalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 9/10. Liisa työskentelee vanhusten parissa ja näyttää myös itsekin vanhukselta. Ekologisena ihmisenä hän ostaa vaatteensa kirpputoreilta ja pukeutuu vuodesta toiseen aina vaan samoihin vaatteisiin. Hiusten- ja ihonhoitoon Liisa ei ole jaksanut pahemmin panostaa. Hiukset puhdistuvat tarvittaessa vaikka koiranshampoolla ja kasvoille riittää pelkkä käsisaippua. Tämän homssuisen kuoren alla on kuitenkin iloinen ja eläväinen nainen, jota ei millään arvaisi ensi näkemältä. Muutoksen aika ja paikka on nyt. Vanhojen villapaitojen alta paljastuu nainen, jollaista edes hänen omat tyttärensä eivät muista koskaan nähneensä.
22:00
Sinkkuelämää
Hyshys-häät. Kausi 3, 12/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), William Garson (Stanford Blatch), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal), Ritchie Coster (Caleb MacDougal), Clar Gregg (Harris Brage), Joe Lapiana (Dwight Owens). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit
Laulun lumoissa. Kausi 9, 3/20. Kris hurahtaa laulamiseen ja tanssimiseen ja päättää päästä esiintymään Broadwaylla. Kourtney aikoo saada Scottin rysän päältä kiinni. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Tutulla maaperällä. Kausi 2, 7/12. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Ryanilla on tilaisuus saada lihava provisio vanhan opiskelukaverin avulla. Kaverilla on kuitenkin kosto mielessä. Luis saa asiakkaaksi maanmiehensä Puerto Ricosta. Fredrik yrittää vakuuttaa ison grynderin keskustassa.

Kello 24:00

00:30
Mentalist
Ruusun piikkejä. CBI saa uuden tapauksen tutkittavakseen, kun korkealuokkaisen treffipalvelun johtaja löydetään ammuttuna sanfranciscolaisesta satamasta. Patrick on yllättäen heti alkumetreillä vakuuttunut uhrin hurmaavan vaimon syyllisyydestä, mutta sen todistaminen onkin toinen juttu. Tutkinnan tuoksinassa Rigsby pääsee taas väläyttämään hurmurinkykyjään. Tässä jaksossa vierailee Morena Baccarin, joka muistetaan muun muassa uudesta V-sarjasta ja Firefly-sarjasta! Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12
01:25
Yön AVA