UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 21.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Feta-pinaattipiiras. Jamien vinkki yllätysvieraiden kestitsemiseen on nopeasti valmistuva feta-pinaattipiiras. Munista, juustosta, pinjansiemenistä ja pinaatista sekoitettu täyte ammennetaan filotaikinakuoreen, ja piirakka pääsee pannun kautta uuniin kypsymään. Lisukkeeksi on kahta välimerellistä salaattia ja jälkkäriksi suklaa-pähkinärouheessa pyöriteltyjä jäätelöpalloja. Nam! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:05
Remontilla rahoiksi
Missä Dani, siellä kina. Uusi viikko alkaa uupuneissa merkeissä. Brad ja Lara törmäävät vastoinkäymisiin niin seinien, lattioiden kun katonkin kanssa, mutta suhtautuvat huonoihin uutisiin tapansa mukaan hyvässä hengessä. Danille sen sijaan joukkuepeli tuntuu olevan tuntematon käsite, ja hän saakin taas aikaan riitaa niin miehensä, Keithin kuin Bradinkin kanssa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:55
Esittelyssä: Iholla
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:20
Baletin huipulle
Näytön paikka. Raskaat harjoitusviikot ovat vihdoin ohi ja edessä on jännittävä ensi-ilta. Ballet Westin tanssijat valmistautuvat koitokseen kukin omalla tavallaan. Ronnie odottaa innolla ensimmäistä ensi-iltarooliaan, mutta Allison ei meinaa löytää yhteistä tempoa kapellimestarin kanssa. Amerikkalainen realitysarja.
13:10
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:20
Sadan tonnin talot
Martinin talo. Nuori ja vielä perheetön pizzayrittäjä Martin on päättänyt rakentaa itselleen neljän makuuhuoneen talon. Brittiläinen asiaohjelma.
14:15
Esittelyssä: Iholla
14:25
Spelling-suvun kartano myynnissä
Asuntometsästystä New Yorkin vilskeessä. Broadway-tuottaja Candy jättää hetkeksi Los Angelesin kunnostusurakan asiantuntevien remonttimiesten käsiin ja suuntaa etsimään asuntoa kuhisevasta New Yorkista. Loisteliaan Ison Omenan hinnat hipovat taivaita kuten Candylle esiteltävät asunnotkin. Budjetista on joustettava, mutta löytyykö suurkaupungista sopivan kokoista lukaalia henkeäsalpaavine näkymineen ja välttämättömine kylpyammeineen? Viisiosaisessa amerikkalaisessa lifestylesarjassa seurataan tuottoisan tv-tuottajan Aaron Spellingin lesken Candyn muuttoa suvun mahtavasta kartanosta ja nähdään vilauksia kodin koko komeudesta.
15:20
Lääkärit
Voimaa vihanneksista. Studiossa vierailevat näyttelijätär Kelly Preston, joka juttelee vihannesten ja hedelmien viljelystä kotona, sekä moninkertainen olympiamitalisti Shannon Miller, joka kertoo taistelustaan munasarjasyöpää vastaan sekä uudesta raskaudestaan. Lisäksi Harlem Globetrotters -koripallojoukkueen kaikkien aikojen pisin pelaaja Paul "Tiny" Sturgess jakaa kuulumisiaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Chiliruokia. Jamie kokkaa näyttelijäystävälleen ja tämän kollegoille tulisia ruokia: mozzarella-chilileipiä, chilillä maustettua porsaankylkeä sekä chili-juusto-quesadilloja. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
17:00
Jamie Oliverin kouluruokaa
Peruskauraa pienille. Jamie Oliver on huolissaan Ison-Britannian kouluruoan ala-arvoisesta tasosta ja päättää ryhtyä korjaamaan asiaa. Neliosaisen sarjan 2. jaksossa suunnataan Durhamin kreivikuntaan, missä koululaisten terveys on maan heikoin. Ala-asteen oppilaille vihannekset ovat vieras juttu, usein myös kotona.

Kello 18:00

18:00
Koiralle koti
Lucky. Rakkaan koiransa menettänyt Levittin perhe haluaa adoptoida spanielisekoitus Luckyn, mutta perheen talon pihalla oleva uima-allas tuo haasteita koulutukseen. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
18:30
Koiralle koti
Barnaby. Brandon pelastaa pienen terrierin Barnabyn, joka on aika haka agilityssä. Sen tulevan isännän pitää kuitenkin hioa koirankoulutustaitojaan. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
19:00
Remontilla rahoiksi
Tungoksen tuskaa. Haastetalolla ahkeroidaan kuin muurahaiskeossa konsanaan; tehokkaasti ja tiiviisti. Taloon remontoidaan kahta lastenhuonetta, mutta voiko kukaan päihittää Dalen ja Sophien mielettömiä suunnitelmia? Dani kohtaa ikäviä vastoinkäymisiä kylpyhuoneremontissa. Tässä jaksossa Dan saa kuitenkin moitteiden ohessa myös hieman hellyyttä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talo valeasussa. Tässä jaksossa etelälontoolainen viktoriaaninen pappila naamioidaan moderniksi kodiksi, joka yhdistää vanhaa ja uutta sekä eri materiaaleja.

Kello 21:00

21:00
Hierro
Pan's Labyrinthin ja Orpokodin tuottajien psykologisessa trillerissä huojutaan pelkojen ja painajaisten syövereissä. Vulkaanisella Hierron saarella nuori äiti Maria etsii kadonnutta Diego-poikaansa ja kärsii vesifobiasta. Ohjaaja: Gabe Ibanez, Espanja 2009, 90'. Pääosissa: Elena Anaya, Bea Segura, Kaiet Rodriquez, Andres Herrera, Mar Sodupe, Miriam Correa. K12

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Remontilla rahoiksi
Tungoksen tuskaa. Haastetalolla ahkeroidaan kuin muurahaiskeossa konsanaan; tehokkaasti ja tiiviisti. Taloon remontoidaan kahta lastenhuonetta, mutta voiko kukaan päihittää Dalen ja Sophien mielettömiä suunnitelmia? Dani kohtaa ikäviä vastoinkäymisiä kylpyhuoneremontissa. Tässä jaksossa Dan saa kuitenkin moitteiden ohessa myös hieman hellyyttä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
23:40
NYC:n täydelliset naiset
Pikkutuhmat pippalot. Sonja järjestää pikkutuhmat burleskibileet talousvaikeuksistaan huolimatta. Simon haluaa setviä välinsä Jillin kanssa, mutta hyväksyykö Jill sovintoehdotuksen? Jill menee tapaamaan tytärtään, joka on muuttanut Bronxvilleen opiskelemaan, muttei lainkaan ilahdu tytön suunnitelmista ja kurssivalinnoista. Myös LuAnn ja Ramona tutustuvat tyttäriinsä yhteisen ajan merkeissä. Kelly ja LuAnn heittäytyvät syvällisiksi puhuessaan miehistä ja rakkaudesta. Kuulemme myös kreivitär LuAnnin uusimman hitin. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Kello 24:00

00:35
Yön AVA