UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 28.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Fajitaksia ja katkarapusalaattia. Aluksi valmistetaan meksikolaistyyppinen fajitas-ateria, jossa tortillojen täytteeksi tarjoillaan broileria, papu-riisimuhennosta ja anchochilisalsaa. Jälkipuoliskolla 80-luvun alkuruokana tuttu katkarapusalaatti saa uudet mittasuhteet pääruokana.
10:00
Remontilla rahoiksi
Kilvoittelua kattoterasseilla. Ylimmän kerroksen luovutukseen on enää pari päivää aikaa ja valtava työmäärä uuvuttaa ahkeria remontoijia. Dan ja Dani eivät löydä yhteistä säveltä ja myös Sophiella ja Dalella on vaikeuksia ymmärtää toisiaan. Keithin urakoitsijat kapinoivat ja heidän tekemättömät työnsä pahentavat kilpailijoiden kiirettä entisestään. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Remontilla rahoiksi
Ylivoimaiset voittajat. Katsahdamme kilpailijoiden kanssa kulissien taakse viime viikon huoneisiin. Naapurukset ovat tällä viikolla samoilla linjoilla tuomareiden kanssa lähes kaikesta. Danin uhkarohkeat ratkaisut eteisessä ja portaikossa kirvoittavat kilpakumppaneista yllättyneitä kommentteja. Voittajien makuuhuonetta ihaillaan lattiasta kattoon, mutta erikoinen pupukoriste saa eräät haukkomaan henkeään. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 12:00

12:25
Toinen nainen
Itsetunto takaisin. Koulukiusaamisesta kärsineellä Ninalla on huono itsetunto, jota hän yrittää kohottaa elämällä naimisissa olevan miehen rakastajattarena. Suhde kuitenkin hävettää Ninaa, varsinkin kun hän saa mieheltä rahaa, eikä hän ole uskaltanut kertoa asiasta edes lähimmille ystävilleen.
12:50
Hullut hamstraajat
Laatu korvaa määrän. Tällä kertaa päästään todistamaan, miten aikuiset miehet hullaantuvat penkoessaan vanhoja lelujaan. Siivousekspertti Aggie rientää Ewelliin auttamaan it-asiantuntija Paulia, joka haluaa viimein käydä läpi edesmenneiden vanhempiensa varastoon kätketyt tavarat, jotta hän säästyisi turhilta vuokrakuluilta, joita varaston pitämisestä aiheutuu. Muusikko Lee puolestaan on ehtinyt maksaa lähes kymppitonnin vuokraa tilasta, johon hän on jemmannut entisestä asunnostaan kaiken, mitä hän ei saanut mahtumaan uuteen kotiinsa. Vuokravarastolla käy kuhina, kun vaihtelunhaluinen Lee kantaa sinne jatkuvasti uutta tavaraa, mutta kuka kaipaa vaikkapa montaa rumpusettiä, jos soittaja löytyy vain yhdelle? Paulin ja Leen aarteista saadaan kokoon melkoinen paketti myytäväksi huutokaupassa. Kolikkokokoelmasta ja lempikitarasta ei luovuta, mutta pääasia on, että laatu korvaa jatkossa määrän. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
13:45
Koko Britannia leipoo
Leivonnaiset. Tässä jaksossa kilpailijat leipovat leivonnaisia voitaikinasta sekä moussekakkua. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.
14:45
Neljä huonetta
Roskalavalta löytynyt Banksy. Tänään diilereille tarjotaan mm. tulipalosta selvinnyttä antiikkipulloa, keskiaikaista turnajaiskypärää, näyttelijä Alec Guinnessin hattua, Muhammad Ali -julisteita sekä Banksyn katutaidetyötä, joka on aikoinaan pelastettu roskalavalta mutta voi olla nykyään todella arvokas.
15:40
Lääkärit
Intiimejä aiheita. Lääkärit ja heidän vieraansa juttelevat useista intiimeistä ja erikoisista aiheista. Pohdittavana on muun muassa ehkäisyyn ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita sekä se, onko istukan syömisellä terveysvaikutuksia. Mukana on myös koirien plastiikkakirurgi, joka kertoo koirille kastraation jälkeen asennettavista kivesimplanteista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin kotona
Raparperi. Kirpeä raparperi sopii erinomaisesti makeisiin jälkiruokiin, ja Jamie loihtii keittiössä nopeaa raparperiherkkua ja vaniljakastikkeella täytettyjä kohokkaita. Aasialaistyylinen rapea possu on puolestaan todiste siitä, että oikein käytettynä raparperi taipuu myös suolaisiin ruokiin. Lopuksi Jamie näyttää vielä, miten syntyy raikas raparpericocktail. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17:00
Jamie Oliverin koululaishaaste
Tavoitteena tulevaisuus. Brittiläisessä realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver patistaa koulunsa kesken jättäneet ongelmanuoret takaisin opintojen pariin perustamalla unelmakoulun huippuopettajineen. Itsekin koulunsa keskeyttänyt ja lukihäiriöstä kärsivä Jamie haluaa osoittaa, ettei opiskelun tarvitse olla kurjaa. Sydämellinen tv-kokki apujoukkoineen tekee parhaansa, jotta nuoret saisivat hyvän tulevaisuuden. Jo sarjan avausjaksossa ilmenee kuitenkin ongelmia, sillä oppilaat eivät ole tottuneet keskittymään ja kunnioittamaan opettajia.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Keräilijän kellari. Kari ja Boris etsivät odottavat perheenlisäystä ja etsivät sen vuoksi pikaisesti uutta kotia. Myös pariskunnan peli- ja keräilyharrastukset asettavat omat vaatimuksensa asunnon suhteen.
19:00
Remontilla rahoiksi
Yläkerran tilaihmeet. Joukkueet ovat rakentaneet asuntojensa kolmanteen kerrokseen pienet mutta lokoisat kattoterassit ja tyylikkäät apukeittiöt. On aika päästää tuomarit valloilleen ja ottaa selvää, keistä tulee viikon voittajat ja keistä pölkkypäät. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Satulinna Irlannissa. Kevin McCloud tapaa irlantilaisen Sean Simonsin, joka on ostanut Cloontykillan linnan entisöidäkseen sen upeaksi kodiksi itselleen. Sean suunnittelee muuttavansa rakennuksen täysin ja haluaa linnan torniin poreammeen ja sisälle teatraalisen ritarisalin. Hän ei kuitenkaan ole palkannut arkkitehtiä eikä välitä rakennusmääräyksistä, mikä huolestuttaa Keviniä. Lisäksi Seanin rahat uhkaavat loppua, kun Irlanti ajautuu talouskriisiin. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Kello 21:00

21:00
Meidän häät
Anna-Maria ja Tomi - Rakkautta ja ristiriitoja. Anna-Maria ja Tomi haluavat perinteiset, romanttiset häät. Morsiamelle ja sulhaselle etsitään hääpuvut ja hääpaikka koristellaan kukin. Vappu Pimiä opastaa parin ystäviä polttareiden järjestämisessä. Uusinta.
22:00
Muodin huipulle
Tehtävä 8: Pue puolialastomat aussimiehet! . Jäljellä olevat kahdeksan kilpailijaa jaetaan kahdeksi tiimiksi. Tehtävänä on suunnitella australialaisen miestanssiryhmän jäsenille kolmen vaatteen look. Ryhmän nimi on "Thunder from Down Under", ja vaatteiden tulee olla niin joustavia että ne pystyy riisumaan musiikin vauhdissa yleisön edessä. Budjetti on 750 dollaria ja aikaa yksi päivä. Yksi päivä! Tim Gunn varoittaa feminiinistämästä miehiä. Ohjeen ymmärtää viimeistään sovitusvaiheessa, kun kankaisiin sujahtaa treenattu, päivettynyt, rytmitajuinen ukkoslihasmassa. Miesten catwalk-esitys on seksikäs ja hauska, mutta tuomaristo ei ole lahjottavissa. Heidin mielestä vaatteet ovat alta kaiken arvostelun, todella kaukana rakennetajusta ja luomisen ilosta. Bad bad designers! "Miestenvaatteet ovat vaikeita, mutta olisitte silti voineet panna paremmaksi kuin äsken näimme." Miksi Heidi on niin pelottavan vakava? Joutuvatko kaikki kilpailijat nyt kotiin, vai löytävätkö tuomarit sittenkin tavan jatkaa tuotantokautta? Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: näyttelijä-laulaja Emmy Rossum (tv-sarja Hävyttömät; Shameless). Amerikkalainen fashion-realitysarja.
23:00
Iholla
Jakso 29. Juuret. Ensilumi on saapunut Helsinkiin. Johanna on yhteydessä isäänsä ja pohtii juuriaan. Venla menee pitkästä aikaa ratsastamaan ja muistelee rakasta poniaan.
23:30
Kosto
Liittolaisuus. Graysonien entinen kollega Luke saapuu Hamptonsiin ja herättää Emilyn kiinnostuksen riideltyään suurieleisesti Victorian kanssa. Mies selkästi tietää David Clarken tapauksesta, ja Emily aikoo onkia salaisuudet tietoonsa soluttautuen miehen suosioon ja käyttäen asemaa hyväkseen. Nolan auttaa Aidenia jäljittämään toimittaja Oscar Chapmanin, joka tietää Aidenin isän kuoleman takana piilevän totuuden. Daniel ja Margaux viekoittelevat Javieria leipiinsä. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Remontilla rahoiksi
Yläkerran tilaihmeet. Joukkueet ovat rakentaneet asuntojensa kolmanteen kerrokseen pienet mutta lokoisat kattoterassit ja tyylikkäät apukeittiöt. On aika päästää tuomarit valloilleen ja ottaa selvää, keistä tulee viikon voittajat ja keistä pölkkypäät. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
01:25
Yön AVA