UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 17.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Joogaa jokaiseen kotiin Kate Potterin johdolla. Liikesarjat ja hengitys ovat tie parempaan mielen ja kehon hallintaan.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Lisää ikää. Lääkärit keskustelevat tavoista parantaa elämänlaatuaan ja lisätä vuosia elinikäänsä. Tuovatko kylmät suihkut, hyvä hammashygienia ja lähimmäisen auttaminen ylimääräisiä elinvuosia? Uutuuskirja paljastaa 17 pitkän iän salaisuutta, ja niistä parhaat kerrotaan katsojille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Kadonneen jäljillä UK
Äitien kiista. Tällä kertaa Sharon Temple Sowerby etsii epätoivoisesti biologista äitiään, joka joutui luopumaan vastasyntyneestä vauvastaan riitaisissa merkeissä 50 vuotta sitten. Adoptiovanhempiensa kasvattama Sharon on etsinyt äitiään tuloksetta jo yli 30 vuotta. Etsintöihinsä Sharon saa yllättävää seuraa, sillä myös joku toinen etsii samaa naista.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Kodinkohentajat
Kiitos liikunnanohjaajalle. Jane Whetnall on auttanut monia kehitysvammaisia lapsia ja heidän perheitään liikunnanohjaajan roolissa. Nyt hän saa kiitoksen, kun hänen taloonsa tekevät salaa remontin hänen auttamansa lapset ja aikuiset.

Kello 12:00

12:45
Miljoonan dollarin sisustukset
Muodonmuutos Malibussa. Kathrynilla on työn alla Malibussa rannalla sijaitseva talo, joka vaatii täydellisen muodonmuutoksen. Normaalisti moiseen kuluisi aikaa 6-8 kuukautta, mutta vaativa asiakas haluaa talon olevan valmis 6-8 viikossa. Martyn on New Yorkissa viimeistelemässä Jimmy Choo -kenkämerkin perustajan Tamara Mellonin hulppeaa kaupunkikotia. Jeffrey päättää valmistaa Rossille syntymäpäiväaterian, vaikkei osaakaan kokata ollenkaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
13:45
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
14:45
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
15:45
Lääkärit
Kysy lääkäreiltä. Tänään lääkärit vastaavat katsojien kysymyksiin. Kuulemme, miksi lääkkeen kanssa pitää juoda tarpeeksi vettä, mitä kurkkukivun taustalla voi piillä, kannattaako silmässä olevasta läiskästä huolestua ja voiko lemmikistä saada flunssan tai muun tartunnan. Hammaslääkäri Bill Dorfman esittelee laitteen, joka tekee hammaslääkäripelosta historiaa. Saamme myös vinkkejä, miten kauneusvirheet voi korjata silmänräpäyksessä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2622. Camillan jaxuhali on pitkä ja kuuma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
17:25
Eastenders
Synnytystuskia, osa 1/2. Stacey on yksin puistossa pohtimassa asioita, kun hänen synnytyksensä käynnistyy. Onneksi Ryan sattuu sopivasti paikalle. Max masentuu kuullessaan tyttäriltään, että avioero Tanyasta lienee jo voimassa. Vanessalla on selittämistä aviomiehelleen jäätyään kiinni valheesta. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Las Vegas ja kaikki on sekas, osa 2/2. Eräät nauttivat uhkapelistä sillä aikaa, kun jotkut joutuvat eristyksissä häpeämään liiallista karvankasvuaan. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Vegasin seuraukset. Rachel ja Ross heräävät muistelemaan, mitä tulikaan tehtyä. Monica ja Chandler etsivät merkkiä päätöksenteon helpottamiseksi. Jakso on omistettu Courteney Coxille ja David Arquettelle, jotka menivät naimisiin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Saaristoruokaa
Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak.
19:30
Keidas
Jakso 1. Taidepuutarha Katariina Sourille. . Katariinan taidegallerian edusta muuttuu Marian kädestä kaupunkikeitaaksi. Taideaiheinen pienpuutarha syntyy vanhasta ikkunankehikosta, taulunkehyksistä sekä Katariinan tekemästä mosaiikkikeinuhevosesta. Illalla vietetään puutarhajuhlat Katan ystävien kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suurin pudottaja
Yllätyspunnitus. Lola kutsuu kilpailijat kesken viikkoa punnitustilaan. Paikalle saapuu myös kilpailijoille tuttuja kasvoja.
20:30
Moderni perhe
Kuokkavieras. Jay ja Gloria järjestävät Mannylle yllätysjuhlat tämän 14-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Hipat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, ja kaiken kruunaa pieni kuokkavieras. Philillä on sulateltavaa siinä, että Haley deittailee kaksi kertaa itseään vanhempaa työtoveria. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tanskan kaunein koti
Pohjois-Jyllanti. Tanskan pohjoisimmassa kärjessä Pohjois-Jyllannissa on kolme uuden näköistä ja modernia kotia. Persoonallisessa ja avoimessa talossa, jossa on myös työtilat ja erillinen vierasmaja, on käytetty paljon betonia ja vaneria. Amerikkalaistyylisessä talossa on ripaus rustiikkia ja täydelliset puitteet asukasperheen vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Yksikerroksinen talo upeine maisemineen on pohjoismaisen vaalea. Nyt etsitään Tanskan kauneinta kotia kolmen asiantuntijatuomarin voimin.
21:30
Upeat skandikodit
Koteja Mallorcalla. Asunnon etsintä Espanjan Mallorcalla jatkuu. Tanskalainen kampaaja-meikkitaiteilija ihastuu korkeatasoisen kattohuoneiston näkymiin. Hän käy katsomassa myös toista asuntoa maailmantähtien suosimassa Port d¿Andratxissa. Dragsholmin upea linna on alun perin Roskilden piispan 1200-luvulla perustama. Pernille Samsia pyydetään mukaan kehittämään sen tulevaisuutta. Hän käy linnan kirkossa ja tutustuu tiluksiin helikopterikierroksella. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
22:00
Suurin pudottaja
Yllätyspunnitus. Lola kutsuu kilpailijat kesken viikkoa punnitustilaan. Paikalle saapuu myös kilpailijoille tuttuja kasvoja.
22:30
Preacher's Kid
Lämminhenkisessä draamassa saarnamiehen tytär Angie jättää kirkkonsa ja pikkukaupungin kotinsa tavoitellakseen unelmaa tähteydestä. Komean Tankin vetämä gospel-show vie Angien tien päälle, missä niin romanssi kuin särkynyt sydänkin odottavat. Ohjaaja: Stan Foster, USA 2010 (110'). Pääosissa: LeToya Luckett, Rae'Ven, Larrymore Kelly, Kiki Sheard, Durrell "Tank" Babbs, Clifton Powell. K12 (väkivalta, päihteet).

Arviot: IMDb 5.0 ∙ Rotten Tomatoes 50 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Americans (K16)
Aatteen puolesta. Stan aikoo napata työparinsa murhaajan keinolla millä hyvänsä. Elizabeth haluaa Gregoryn Moskovaan turvaan, mutta tämä tekee lopulta oman ratkaisunsa. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Ensimmäinen tuotantokausi, osa 10/13. K16 (väkivalta).
01:40
Yön AVA