UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 25.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Hyvällä tuulella. Andreas seuraa esi-isien jälkiä ja purjehtii Christian Radichilla Kööpenhaminasta Osloon. Hän tutustuttaa katsojat akvaviitin mausteisiin luomalla näihin perustuvan juhlamenyyn. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Raamatullisia ristiriitoja. Tänään nähdään, miten kaksi kristittyä perhettä selviää vaimojen vaihdosta. Yhteisestä uskosta huolimatta Dawn ja Judith ovat toistensa täysiä vastakohtia.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Marbellan täydelliset talot
Loisteliasta luksusta. Kiinteistönvälittäjä John Davies ottaa listoilleen ainoastaan alueen hienoimpia ja kalleimpia kohteita. Tällä kertaa hän esittelee valtavaa luksushuvilaa, jonka tontilla on myös vierastalo, henkilökunnan asuintalo, uima-allas vesiputouksineen ja luolineen sekä suihkulähteitä. Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw pääsee uudistamaan kymmenen vuotta vanhan andalusialaistyylisen huvilan sisustuksen lattiasta kattoon. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.
12:55
Lääkärit
Karu kauneusleikkaus. Kuinka vanha poika on liian vanha ympärileikattavaksi? Lääkärit tuovat esille ympärileikkauksen sekä hyviä että huonoja puolia. Vieraana nähdään Amy, jonka rintojensuurennusleikkaus meni ikävällä tavalla pieleen. Miten voit itse välttyä katastrofilta kauneusleikkauksessa? Toinen vieras on lyhytkasvuinen realitytähti Terra Jole, joka kertoo riskiraskaudestaan ja miksi hän ei halunnut teettää raskaudenaikaisia seulontatutkimuksia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Brad stailaa
Ciao, Italia!. Brad ja Gary matkustavat Milanoon miesten muotiviikolle. Brad vaihtaa vaatteita jatkuvasti, bloggaa Details-lehdelle ja tapaa suunnittelijoita. Gary lähinnä juo kahvia ja flirttailee italialaisten naisten kanssa Milanon upeissa maisemissa
15:00
Ladies of London
Kuviot uusiksi. Juliet ottaa yhteen Marissan kanssa samppanja-aamiaisella. Noelle ja Scot muuttavat vihdoin yhteen, ja Marissa saa Britannian kansalaisuuden. Annabelle harjoittelee ratsastusta ja kokee kovan kohtalon. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Rintapaistia ja pannupizzaa. Pääateriana on naudan rintapaistia lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie taikoo paistettua riisiä korealaisittain. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka yrttien tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie kokkaa kalapiirasta ja pyöräyttää helppoa pannupizzaa perjantai-illan noutoruoan haastajaksi.
17:00
Top Chef: Jälkiruokamestari
Jälkiruokia valeasussa. Viimeisessä koitoksessa ennen finaalia neljän kondiittorin kärki joutuu kovan haasteen eteen: on valmistettava jälkiruokia, jotka on naamioitu tunnetuiksi suolaisiksi pääruoiksi. Lisäksi jälkiruokia arvioi joukko arvostettuja jälkiruokien ammatillaisia. Arvioinnissa joudutaan halkomaan hiuksia, mutta lopulta vähiten vaikuttavan jälkiruoan tekijä saa lähteä kotiin ilman finaalipaikkaa.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Koirankestävää tyyliä. Cristan ja Sumitin asunto on alkanut tuntua liian ahtaalta, etenkin kun mukana menossa pyörii neljä koiraa. Uuden tilavan kodin etsintä on ajankohtaista myös siksi, että pariskunta suunnittelee perheen perustamista.
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Kotiäiti ja glamour-malli. Perhekeskeinen kotiäiti Michele heitetään keskelle kiireistä mallimaailmaa, jossa on tapana törsätä suuriakin summia omaan ulkonäköön. Glamour-malli Louise saa puolestaan totutella maanläheiseen elämään maalaistalossa, jossa vilistää kuusi lasta. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
20:00
Mallikoulu
Mallikoulun viimeiset kolme oppilasta näyttävät taitonsa Lontoon muotiviikoilla. Dramaattisten päivien jälkeen selviää ketkä kaksi tyttöä ovat mukana Mallikoulun finaalissa.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Kartanolomalla. Kaksi jääräpäistä rouvaa, Lisa ja Adrienne, tapaavat toisensa vihdoin kahden kesken. Molemmat odottavat anteeksipyyntöä toisiltaan. Yolanda kutsuu Kimin kotiinsa tutustuakseen uuteen ystäväänsä paremmin. Brandi neuvottelee kirjansa julkaisemisesta agenttinsa kanssa ja on kadehdittavan tyrmäävä valokuvamallina Beverly Hills Lifestyle -lehden kuvauksissa. Kim järjestää parin päivän matkan tyttöjen kesken Ojaihin. Seurue majoittuu loistoluokan kartanoon, mutta makuuhuoneita on vain viisi ja naisia kahdeksan. Draaman ainekset ovat kasassa. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Kosto
Julkisuus. Emilyn jymypaljastus nostattaa mediamyrskyn, ja hänen kostojensa kohteet yhdistävät voimiaan tuhotakseen hänet. Etunenässä on tietysti Victoria, joka saa Nolaniin pettyneeltä Louiselta todisteet Emilyn rikoksista. Tämä saa Emilyn raivostumaan Nolanille, ja hän varautuu Victorian iskuun antamalla rehellisen tv-haastattelun, jonka jälkeen uusi elämä Amandana voi alkaa. Takaumissa palataan kostoretken dramaattisimpiin hetkiin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
XOX Betsey Johnson
Suuri päivä. Betseyn 70-vuotispäivää juhlistava suuri muotinytös on menestys. Lulu jatkaa neuvotteluja tuotemerkkinsä saamiseksi markkinoille mutta heikoin tuloksin. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Yön AVA