UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 20.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Kahden aikakauden villoja. Pernille Sams saa kutsun tulla maailmankuulun edesmenneen huonekalusuunnittelija Børge Mogensenin 1950-lukulaiseen kotiin. Mogensen oli aikanaan yksi tanskalaisen modernismin luojia aikalaistensa Arne Jacobsenin ja Hans Wergnerin kanssa. Jan Fog osallistuu kirjamessuille sekä esittelee klassisen kauniin villan nuorelle bloggaaja-yrittäjä-pariskunnalle, joka ei kuitenkaan ole varma, olisiko omakotitalo vai huoneisto heille sopivampi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Pieniä ihmeitä
Isyyden ihmeet. Synnyttäminen on kiistämättä vaikeaa naisille, mutta miltä miehistä tuntuu? Kuinka sopeutua isyyteen ja jälkikasvuun? Joskus synnyttäminen on myös sellaista tuskaa, että avuksi tarvitaan keisarinleikkaus sekä roppakaupalla rohkaisua. Brittiläinen realitysarja seuraa sikäläisen synnytyssairaalan arkea iloineen ja suruineen neljänkymmenen kameran voimin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kolmas punnitus. Kolmannessa punnituksessa jokainen kilpailija kohtaa vuorollaan vaa'alla toisen joukkueen edustajan. Henkilökohtainen kilpakumppani on antanut kaikille lisäpuhtia treeneihin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Sydänkohtaus uima-altaalla. Teini-ikäinen poika sai selvisi sydänkohtauksesta, vaikka hänen sydämensä ei pumpannut verta kahteenkymmeneen minuuttiin. Lisäksi testataan kauneusseerumia, joka lupaa nopeaa apua ryppyihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:05
Rakkautta ensitreffeillä
Kaksoset tuplatreffeillä. Treffiravintolassa kuhisee taas kerran, kun toiveikkaat sinkut tapaavat viinilasin äärellä. Identtiset kaksoset Ben ja Gary saapuvat ravintolaan tuplatreffeille, mutta etsivätkö he oikeasti seurustelukumppania? Mukana on tuttuun tapaan myös pelimiehenä tunnettu Terry, joka vannoo tälläkin kertaa etsivänsä tosirakkautta. Englantilainen realityohjelma.
15:00
Farm Kings
Sato vaarassa. Perhe on huolissaan sadosta, sillä sadetta ei ole saatu kolmeen viikkoon ja kuumuus on paahtava. Maissi alkaa näivettyä ja kasteluun käytetty lampi kuivua, joten tilanne on vakava. Maatilatorillakin kauppa käy nihkeästi. Veljekset helpottavat stressiä painimalla, pelaamalla korttia ja viettämällä aikaa yhdessä. Lisa-äiti keskittyy puutarhaharrastukseensa, mutta kuivuus uhkaa myös hänen kauniita kukkaistutuksiaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 4/10.
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Avustusta anomassa. Jamie tapaa Huntingtonin sairaalan johtajan, jolle hän esittää ideansa ruokavallankumouksesta. Jamie tarvitsisi suuren avustussumman voidakseen toteuttaa suunnitelmansa, mutta saako hän sairaalan henkilökunnan puolelleen? Lukiossa tuoreen ruuan toimituksessa on ongelmia ja myös lastentarhassa Jamie kohtaa pettymyksiä. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
17:00
Koko Ruotsi leipoo
Loppuhuipennus. Taidonnäytetehtävänä toteutetaan huikea hääkakku oikean hääparin toiveiden mukaan. Finaali huipentuu tekniseen tehtävään, jossa luovat koristelutaidot päästetään valloilleen temperoimattoman suklaan, kandeerattujen kukkien ja kehrätyn sokerin parissa. Kuka kruunataan Ruotsin parhaaksi kotileipuriksi?

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Yllätyksiä seinän sisällä. Kristine ja Paul eivät ole löytäneet perheelleen uutta kotia, koska he ovat lähes kaikesta eri mieltä. Drew ja Jonathan yrittävät kuitenkin parhaansa mukaan sovittaa pariskunnan mieltymykset yhteen. Budjetti joutuu tiukoille, kun uudesta talosta paljastuu ikävä yllätys toisensa perään.
19:00
Suurin pudottaja
Neljäs punnitus. Voiko painoa pudottaa ilman kuntosalia? Se selviää, kun haasteen hävinnyt joukkue saa porttikiellon kuntosalille viikoksi ja joutuu keksimään muita keinoja treenata. Haasteessa tarvitaan sekä kestävyyttä että ravitsemustietoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Mallikoulu
Mallioppilaat edustavat suuressa elokuvagaalassa tunnetun suomalaisen vaatesuunnittelijan luomuksissa. Sitä ennen harjoitellaan kävelyä Niina Backmanin johdolla. Tuomariston tehtävänä on jälleen lähettää yksi oppilas kotiin.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
#tavoitteet. Kausi 1, 2/10 Tässä jaksossa puhutaan tavoitteista. Mari mittaa lihastensa kehittymistä ja Nanna saa päivitystä treeniohjelmaansa. Venla pohtii itsensä haastamisen merkitystä ja Eevi tutustuu korkokengillä kävelyyn.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Hemmottelua ja huonoa karmaa. Lisa on luvannut opettaa Adriennen kokkaamaan, ja ruokalistalla on saippuakanaa à la Adrienne. Adrienne kutsuu naiset kaikkien aikojen hemmottelujuhliin ja yrittää hieroa sopua Brandin, Kimin ja Kylen välille. Luvassa on kauneushoitoja, hierontaa ja herkuttelua, mutta päivästä ei tule niin rentouttava kuin Adrienne ja vieraat toivoivat. Brandi päättää pyytää Kyleltä ja Kimiltä anteeksi aiempaa käytöstään, mutta Kimiä ei niin vain lepytetä.
23:00
Kosto
Suku. Nolan ja Louise valmistelevat suuria hääjuhliaan, mutta juhlat ovat vaarassa peruuntua, kun Louisen äiti ja veli eivät lopeta uhkailuaan. Jack ja Ben ovat saaneet sankaripoliisien maineen, mutta Jack ei kaipaa huomiota, ja päätyy lopulta erikoiseen ratkaisuun. Victoria yrittää neuvoa Margaux¿a jättämään koston sikseen ja perustaa Danielin nimeä kantavan säätiön, mutta huomaa asemansa Hamptonin vaikutusvaltaisten naisten joukossa radikaalisti huonontuneen. David haluaisi Emilyn alkavan taas elää elämäänsä Amanda Clarkena. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
XOX Betsey Johnson
Toisen leivissä. Betsey Johnsonin yritys meni finanssikriisin iskiessä konkurssiin, ja nyt Betsey työskentelee megaluokan jalkinebisneksen omistajan Steve Maddenin suojissa saadakseen tuotemerkkinsä uudelleen markkinoille. Lulu pyrkii esiin äitinsä varjosta rakentamalla omaa mallistoa. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Koti kilpahevoselle. Rockyn omistaja toivoo löytävänsä rakkaalle hevoselleen uuden kodin, joka mahdollistaisi kilpauran jatkumisen. Tarjolla on erilaisia ja eri tavalla sopivia kotivaihtoehtoja.
02:00
Yön AVA