UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 28.10.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Pulmia panimossa. Panimon pullotuskone hajoaa, eikä Andrélla ole varoja sen korjaamiseen. Werner ehdottaa Andrélle, että tämä lähtisi Porta Westfalicaan pyytämään lainaa Theresalta. Wernerille käy kuitenkin ilmi, että panimolla on enemmän ongelmia kuin miltä aluksi näyttää. David auttaa Luisaa selvittämään tämän isoäidin reseptin viimeisen ainesosan ja onnistuu samalla pääsemään lähemmäs Luisaa. Natascha ei kauan jahkaile vaan panee moukarin heilumaan. Tuhoisin seurauksin. Viettäessään herkkää hetkeä Friedrichin kanssa Beatrice yrittää manipuloida tätä irtisanomaan Sebastianin. Friedrich kuitenkin näkee Beatricen juonen läpi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (seksi).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Peterin synttärit. Jamie kokkaa ystävälleen italialaistyylisiä pikkuherkkuja. Listalla on pestoperunapastaa, melonifetasalaattia, rosmariinikanavartaita, pancettaa ja savulohibageleita.
10:00
Pitch - kuningasidea
Uuteen nousuun. Perinteikäs hygieniatuotteiden ja siivousaineiden kauppaketju kaipaa imagonsa nuorennusleikkausta. Yhtiön uusi omistaja haluaa kohdistaa markkinointia etenkin nuorille kuluttajille. Mainoskampanjasta kilpailevilla toimistoilla on paljon pelissä, myös henkilökohtaisella tasolla.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Vauhtimummo. Vuorossa on kauhistuttavia, kohtalokkaita ja huvittaviakin videonpätkiä, väärään osoitteeseen menneitä valokuvia ja muuta nykyteknologian mahdollistavia mokia, todisteita ja jopa väärinkäytöksiä. Vauvaa ravistava lastenhoitaja jää kiinni salakameran ansiosta ja vastasyntyneen sairaalahuoneessa liikkuu rotta. Armottomista aknearvista kärsivä nuori nainen anelee apua Lääkäreiltä. Yli miljoonan henkilön seuraama 87-vuotias isoäiti ja Instagram-tähti Baddie Winkle hurmaa Lääkärit ja pääsee valitsemaan kolmesta deittiehdokkaasta mieleisensä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Supernanny kiertueella
Kuolema kuittaa univelat. Kausi 1, 5/18. Adkinsin perheessä eletään - ja nukutaan - lasten ehdoilla. Vuosikausien yrittämisen jälkeen perhettä siunattiin kahdella pikku ihmeellä, jotka ovat nukkuneet syntymästään saakka vanhempiensa sängyssä. Kaikkien uni kärsii tämän vuoksi, mikä purkautuu kiukutteluna ja riitelynä. Vanhempien parisuhde on vaarassa, mikäli he eivät saa sänkyään takaisin itselleen. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.
14:00
Upeat skandikodit
Maalaiselämää. Valkoinen kuvankaunis kartanomainen päärakennus keskellä vihreitä nurmia, maata ympärillä hehtaareittain, luomuviljelmiä ja hevosia. Siinä ihanaa maalaisidylliä, jota kelpaa esitellä potentiaaliselle ostajalle. Toisella tapaa idyllinen talo Pohjanmeren rannalla on täynnä muistoja, joita viihdetaiteilija perheineen on saanut parinkymmenen vuoden aikana kesähuvilallaan. Nyt on kuitenkin aika laittaa paikka myyntiin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:30
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 7/12. Evgeny ja Satu. Venäläistä ruokakulttuuria rakastava Evgeny ei mahdu enää makuupussiinsa. Satu-puoliso ryhtyy kumppaninsa valmentajaksi ja pistää ruokavalion remonttiin. Lopputulos yllättää Jennin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Remontilla rahoiksi
Kulttuuria ja kekkereitä. Kausi 6, 35/67. Scottyn moottoripyörä varastetaan yön aikana. Työnjohtaja Keith tutkii tapausta ja konsultoi talon omaa poliisia. Scotty vie remppaajat paikalliseen taideateljeehen, jossa kilpaillaan kierrätystaiteen luomisessa. Haasteen jälkeenkään aherrus ei ole aivan arkista, sillä kaksosille suunnitellaan syntymäpäiväjuhlia. Madia ja Jarrodia ärsyttää edelleen aiemmin tehty telttajekku. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Vanhoja tuttuja. Fürstenhofiin ilmestyy yhtäkkiä Nadine, Alinan entinen työtoveri. Nadine tietää Alinan vankilatuomiosta, ja Alina pelkääkin, että hänen ja Beatricen yhteinen menneisyys paljastuu. Nadine ei olekaan Fürstenhofissa aivan sattumalta, vaan hän on Julian ja Sebastianin vanha ystävä, joka haluaa auttaa Sebastiania paljastamaan Alinan ja Beatricen juonittelun. Luisa kuitenkin luulee, että Sebastianin ja Nadinen välillä on jotain. Werner ja André tulevat siihen lopputulokseen, että panimo on vain parempi myydä. André tulee kuitenkin lopulta toisiin aatoksiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kalkkiviivoilla. Kausi 4, 7/12. Realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Ryan on uransa isoimman diilin kynnyksellä. Fredrik matkustaa talviseen Ruotsiin. Diili kaupunkipientalosta on jo melkein Luisin hyppysissä, mutta kohtalo puuttuu peliin. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Huippukokki landella
Kasmir. Kausi 1, 2/10. Vadelmaveneellä suppailua. Tomi Björck ja laulaja Kasmir viettävät päivän Hangossa. Suppailu muuttuu sukelluskurssiksi, mutta kokkaus sujuu kahdelta kokilta kuin tanssi. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Nigellan helpot herkut
Kotoisaa lohturuokaa. Kausi 1, 4/7. Nigella aloittaa päivän chai-muffineilla, jotka ovat kevyitä, meheviä ja maidottomia. Lounaaksi syntyy aasialaisittain maustettuja naudan ribsejä. Ne ovat täydellisiä etukäteen valmistettavaksi. Rennoksi päivälliseksi ystävät pääsevät nauttimaan Nigellan kalatacoja. Jälkiruoaksi valmistuu jumalainen suklaapiiras, jossa maistuu myös suola. Brittiläinen ruokaohjelma.
20:40
Erilaiset perheet
Erityislapsen perhe. Kausi 2, 4/10. Neljän lapsen äiti Hanna on omaishoitaja leukemiaa sairastavalle 2-vuotiaalle tyttärelleen Vennylle. Sytostaattihoitojen keskellä Vennyn ja Hannan elämä keskittyy kotona olemiseen ja toiveisiin parantumisesta. Sairaudesta ja vaikeuksista huolimatta perhe osaa nauttia elämän pienistä iloista. Hengähdystauon Hannan arkeen ja sairauden miettimiseen tuo fitness-harrastus. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:40
Koti eläintarhassa
Koti eläintarhassa. Tositarinaan perustuva draamakomedia leskeksi jääneestä yksinhuoltajaisästä Benjaminista, joka haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä ja päätyy ostamaan lopettamisuhan alla olevan eläintarhan. Hän muuttaa kahden lapsensa kanssa eläintarhaan kunnostaakseen sen takaisin toimintakuntoon. Juuri kun Benjamin luulee haukanneensa liian suuren palan, saa viehättävä eläintenhoitaja Kelly miehen uskomaan ihmeisiin. Ohjaaja: Cameron Crowe, USA 2012 (84'). Pääosissa: Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning, Colin Ford. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 66 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
I Am Cait
Vävy vieraisilla . Kausi 2, 5/8. Caitlynin tytärpuolen entinen avomies Scott Disick liittyy porukkaan joksikin aikaa St. Louisissa. Candis onnistuu pääsemään treffeille, ja Chandi paljastaa asioita menneisyydestään. Lopussa vietetään väkivaltaisesti kuolleiden transsukupuolisten muistopäivää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa seurataan Caitlyn Jennerin ja tämän ystävien kiertomatkaa transsukupuolisten asialla.
01:06
Beverly Hills, 90210
Isä ja poika. Kausi 1, 20/23. Brandon haastattelee koulun tennistähteä ja saa luettavakseen tämän kirjoittaman elokuvakäsikirjoituksen, joka saa hänet huolestumaan. Brenda ja Kelly ovat huolissaan Donnasta. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus, väkivalta).
02:05
Yön AVA