UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 21.2.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Salkku metsän kätkössä. Luisa saa lunnasrahat kokoon. Sebastian tarjoutuu luovuttamaan lunnaat rakkaansa puolesta, mutta kätkeekin rahasalkun ensin metsään. Lenkkeilevä Norman osuu paikalle. Andrén ja Michaelin vaalitaistelu kiihtyy. Pormestarinrouvaksi mielivä Natascha järjestää toimittajan tekemään juttua ¿Bichlheimin Kennedyistä¿ ja pukee Michaelin kuvauksia varten perinneasuun. Werner rohkaisee André-veljeään esiintymään julkisuudessa surevana leskenä. Poppy palaa kotiin uuden liikeidean kanssa, josta Werner ei suoranaisesti innostu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Vaaran merkit. Entinen ruokateollisuuden edustaja puhuu terveysruoan valheellisesta mainonnasta. Vieraana on myös 11-vuotias Miranda, joka painaa 130 kiloa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Keithinaattori. Takapihan rakentaminen yhdessä viikossa on ankara haaste. Kova kiire merkitsee virheiden ja lipsahdusten vaaraa, ja rakennusmestari Keithin tehtävänä on varmistaa työn korkea laatu. Joukkueet eivät kuitenkaan aina ymmärrä vankkumattoman Keithin raudanlujia päätöksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:55
AVA goes kaamos
13:00
Sadan tonnin talot
Suen ja Timin talo. Kausi 2, jakso 6. Asuntovaunu on ollut tämän pariskunnan koti viisi vuotta, mutta nyt he päättävät yrittää rakentaa kodikseen modernin maalaistalon. Suunnittelu on rohkeaa mutta materiaalit halpoja, ja lopulta rakenteelliset ongelmat uhkaavat romuttaa koko rakennushankkeen. Brittiläinen asiaohjelma.
14:00
Sinulle on postia
Kausi 1, 3/8. Tuija, Lore ja Juuso toimivat jälleen hyvän mielen posteljooneina ympäri Suomea. Tänään luvassa on onnellisia jälleennäkemisiä vuosien jälkeen, rakkaudentunnustuksia ja kiitoksia. Päivä huipentuu valtavaan yllätykseen ja nuoren miehen unelman toteutumiseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Villi ja vapaa
Uusi kämppis. Uusi sarja alkaa. Naissankarina itseään pitävä Danny päättää ottaa uuden kämppäkaverinsa Justinin siipiensä suojaan ja opettaa hänelle ja tämän ystäville, miten treffiseuran löytäminen oikein onnistuu. Harjoittelu alkaa vaihtelevalla menestyksellä Dannyn sisaren järjestämissä juhlissa. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi ja vapaa
Housukamut. Danny lähettää Nickille tekstiviestin Justinin puhelimesta ja pyytää tätä elokuviin. Justin ei pidä tavasta, jolla Danny sekaantuu hänen elämäänsä. Burski kuitenkin arvostaa Dannyn neuvoja, sillä puhumattomuustaktiikan avulla hän tutustuu kauniiseen naiseen. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Äkkirikas Norman. Sebastian ei suostu antamaan lunnaita Ericille, ellei tämä luovuta samalla Davidia. Eric ja Beatrice koventavat panoksia ja nostavat lunnasvaatimustaan kymmeneen miljoonaan euroon. Sekä Friedrich että Sebastian ovat sitä mieltä, että olisi jo aika ilmoittaa poliisille. Sieppauksen takana oleva Beatrice vetää pelokkaan ja hysteerisen äidin roolia. Rahasalkun metsästä löytänyt Norman pistää tukon rahaa omaan taskuunsa ja ostaa rahapulasta kärsivälle Nilsille auton kiitokseksi kaikesta. Norman selittää voittaneensa rahat vedonlyönnistä. Poppy haluaa avata currywurstkojun kylälle, mutta ensin pitäisi saada aikaiseksi kunnollinen liiketoimintasuunnitelma. Natascha hermostuu siskonsa suunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
16:55
Dallasin täydelliset naiset
Jälleennäkeminen. Kausi 1, 11/11. Rakkaat ystävät kokoontuvat taas. Toimittaja Andy Cohen juttelee Caryn, Tiffanyn, Stephanien, LeeAnnen ja Brandin kanssa menneistä. Mukaan mahtuu niin hauskat kuin hankalatkin hetken. Brandi paljastaa kivuliaan salaisuuden avioliitostaan, kun taas Stephanie kertoo totuuden Travisin tehtävälistasta.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Uusi tulokas. Kausi 6, 1/16. Kim ei ymmärrä, miksi Khloé ei hyväksy hänen uutta poikaystäväänsä. Tytöt päättävät antaa Krisille opetuksen, koska tällä ei ole enää aikaa perheelleen, joten Kris järjestää koko perheelle illallisen, eikä dramaattisilta tilanteilta vältytä taaskaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:30
Kardashianit
Mallimatka New Yorkiin. Kausi 6, 2/16. Kim yrittää auttaa Kendallia etenemään mallin urallaan, mutta kuvausmatka New Yorkiin ei suju aivan toivotulla tavalla. Scott haluaa, että Kourtney käskee äitinsä palauttaa heidän talonsa avaimen. Kourtney ei kuitenkaan halua loukata äitiään, ja siitä vasta sotku syntyykin. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Oma koti kullan kallis
Betonia ja väriloistoa. Kausi 37, 3/10. Martin valaa betonista tulisijan käyttäen muottina jumppapalloa. Karin sisustaa 10-vuotiaan Elviran huoneen tämän toiveen mukaisesti iloisin värein. Anders esittelee erilaisia orkideoita ja kertoo niiden hoidosta. Hanna väsää valuputkesta hyllyn, ja Elsa tuunaa kukkaruukkuja. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.
20:00
Suomen kaunein koti
Funkkistalosta vanhalle juna-asemalle. Kausi 4, 7/11. Mummolafiilistä Hämeenlinnassa, maalaisromantiikkaa funkkistalossa ja elämää vanhalla juna-asemalla. Kenellä on kodikkain tunnelma ja kenen koti hurmaa tuomarikolmikon? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Naisen oikeus manoloida. Kausi 6, 9/20. Carrie joutuu ystävänsä (Tatum O'Neal) asettaman kenkienriisumispakon seurauksena identiteettikriisiin. Miranda saa väriä elämäänsä uuden naapurin, tohtori Robert Leedsin (Blair Underwood) hahmossa. Charlotten ja Harryn avioarkea varjostavat käytetyt, kosteat pussit ja paljas pinta. Samanthan hermot halkeilevat huonosti käyttäytyvien lasten edessä. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. K7 (seksi).
22:40
The Affair
Lasten etu . Kausi 2, 4/12. Noah ja Helen jatkavat eronsa selvittelyä oikeudessa. Seurauksena on ikäviä uutisia Noahille ja Alisonille. Helen reagoi puolestaan tapahtumiin omalla tavallaan, mikä johtaa siihen, että Noah vie lapset sukulaisvierailulle. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K12 (päihteet, ahdistus).
23:50
OC:n täydelliset naiset
Tahitille!. Kausi 10, 8/24. Meghan on sitä mieltä, että leidit tarvitsevat naurua elämäänsä. Hän päättää järjestää pariskunnille peli-illan, mutta hänen oman aviomiehensä poissaolo illanvietosta saa aikaan juoruja. Shannon on iloinen saamastaan kutsusta, mutta illan emäntä käy jälleen hänen kimppuunsa. Heather käy miehensä kanssa ostoksilla Tahitin matkaa varten arvokoruliikkeestä lähtien. Kun laukut on pakattu, matka trooppiselle unelmasaarelle alkaa. Ensimmäinen käyntikohde on tietenkin koruliike. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:45
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Panoksena henki. Kausi 9, 3/13. Jakson kolme naista rakastaa uhkapelejä, mutta kun rahat loppuvat, lähimmäiset saavat olla varuillaan. Transsukupuolinen nainen on valmis tappamaan saadakseen uuden kehon, ja äiti ja tytär valitsevat helpoimman tien. Perheenäiti puolestaan kuvittelee, että velat katoavat miehen myötä. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. Uusinta. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Yön AVA