UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 30.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Chris Moyles ja pizza. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaan vieraaksi radiopersoona Chris Moylesin, jonka haave on oppia valmistamaan kunnon pizzaa New Yorkin tyyliin. Tämän lisäksi Jamie näyttää, miten lammaspaistiin saadaan uutta eloa, ja Jimmy tarjoilee itse savustamiaan herkkuja kotitekoisesta savustimestaan.
10:30
Löytäjät
Jenni Höijer - vauvan tarvikkeet. Kausi 2, 8/10. Sokerileipuri ja tv-esiintyjä Jenni Höijer odottaa kolmatta lasta. Esikoinen Lilja on innolla odotuksessa mukana ja nyt pitäisi hankkia vauvalle tärkeitä tarvikkeita. Löytäjien Tea-Mariia ja Uolevi lähtevät etsimään käytettynä netistä vauvalle ensimmäisiä tarve-esineitä. Uolevi aloittaa varsin erikoisella tavaralla, Tea-Mariia taas löytää unelmien tuolin. Kumman kokonaisuus mahtaa enemmän miellyttää Jenniä ja Liljaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Merta lähemmäs kalaan
Poplaulajien vapaapäivä. Kausi 1, 9/10. Mitra, Neljänsuoran Antti Ketonen ja Stig irrottavat köydet ja lähtevät tunnelmoimaan kesäpäivää Helsingin urbaaniin puoleen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Grillikuume
Kausi 1, 9/10. Parhaat grillauskelit ovat vasta alkamassa mutta Grillikuume on tullut semifinaalivaiheeseen. Kolme kovinta parivaljakkoa taistelevat finaalipaikasta todella kuumassa kisassa. Jakson vierailijana nähdään Långvikin keittiömestari Antti Lepäntalo, jolle loihditaan täydellinen kesämenu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Pariisin asuntomarkkinat. Edes lumisade ei haittaa, kun Jan Fog tutustuu Pariisin asuntomarkkinoihin. Hän valmistautuu matkaan hyvin etukäteen lakimiehen neuvoin. Paikan päällä hän kiertää huippuluokan huoneistoja tunnettujen nähtävyyksien liepeillä. Pernille Sams esittelee yli 700 tarkkaan remontoitua neliötä viidentoista hehtaarin tontin ympäröimänä keskellä tanskalaista maalaismaisemaa. Meditointiopettaja ja toimittajavaimo ihastuvat näkemäänsä kokonaisuuteen kurssikeskuksineen kaikkineen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:30
Upeat skandikodit
Ærøn saarella. Jan Fog käy arvioimassa lähes 700-neliöisen olkikattoisen luksusmaalaistalon, jonka asukkaat haluavat kotia vaihtamalla helpottaa perheen logistiikkaa. Upeassa talossa riittää tilaa niin viihtymiseen kuin työntekoon. Pernille Sams tekee laivamatkan pienelle Ærøn saarelle, jossa ollaan erityisen kotiseuturakkaita. Hän tutustuu taloon, jonka erikoisuutena on 120-neliöinen kasvihuone, ja tämänkin talon omistajattarella on kotona showroom. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:00
Grand Designs Australia
Säiden armoilla. Kausi 4, 9/10. Seuraamme jälleen tavallisten ihmisten epätavallisia kodinrakennusprojekteja. Diane ja Andrew ovat taiteilijapariskunta, joka rakentaa kotia saarelle Tasmanian rannikolle. Hiekkadyynin kupeeseen nousevan talon täytyy kestää tuulta ja sadetta. Australialainen realitysarja.
15:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Vanhasta uuteen. Mick ja Sally ovat perineet vanhan kartanon, mutta haluavatkin muuntaa kartanon mailla olevat tallit uudeksi kodikseen. Työtä on valtavasti, suunnitelma on kunnianhimoinen eikä viivästyksiltä vältytä.
16:00
New Yorkin luksuslukaalit
Työn alla. Kausi 4, 6/12. Realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Fredrik saa haasteekseen ylihinnoitellun jättiläisasunnon. Ryan kohtaa vanhan tutun asiakkaan ja alkaa miettiä tosissaan naimisiin menoa. Luis jahtaa potentiaalista asiakasta ympäri kaupungin. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuori, Hirsimökin uusi ilme. Erkki on myymässä Haukivuoren mökkiään pitkän harkinnan jälkeen. Jo 30 vuotta omistetun järvenrantamökin sisä- ja ulkotilat kaipaavat ammattilaisen sisustussuunnittelijan kosketusta ennen kauppoja. Erkkiä saapuvat auttamaan Raisa Myyryläinen ja Sirpa Pesonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Vapun valtakunta
Sakari Kuosmanen ja Janne Niinimaa. Vapun valtakunta täyttyy maakuntien hurmaavasta miesenergiasta, kun suosikkijuontaja Vappu Pimiän kanssa kokkaamaan saapuvat muusikko Sakari Kuosmanen ja jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Luvassa on mehevää grillikylkeä ja sen seuraksi tulisia kastikkeita oululaisella ja savolaisella twistillä.
18:30
Saaristoruokaa
Villiyrttejä Porvoosta. Kausi 2, 3/10. Kun ravintolan nimi on Sicapelle, se täytyy lähteä kokemaan. Harri suuntaa Porvoon vanhaan kaupunkiin lounaalle ravintolaan, jossa hyödynnetään runsaasti villiyrttejä. Harri saa avukseen Sicapellen kokin poimimaan tuoreita yrttejä luonnosta. Saaristokeittiössä valmistetaan ankkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Meidän häät
Piia ja Mika - Uusioperheen yllätyshäät. Piia ja Mika haluavat yllättää kaikki menemällä naimisiin. Piialle tehdään muodonmuutos, Mika puolestaan kirjoittaa Tommy Tabermannin avustuksella romanttisen runon Piialle.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Henni ja Atte. Kausi 1, 6/12. Henni ja Atte juhlistavat kovia kokenutta rakkauttaan maalaisromanttisissa tunnelmissa. Häätanssin koreografia osoittautuu haastavaksi ja hääpaikka uhkaa jäädä pieneksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Ellinoora: Rakkauden kesä

Kello 21:00

21:00
The Girl
Tositapahtumiin perustuva elokuva seuraa Alfred Hitchockin ja Tippi Hedrenin myrskyisää suhdetta, joka saa alkunsa, kun vaaleisiin kaunottariin mieltynyt ohjaajanero valitsee Linnut-elokuvan pääosaan nuoren ja tuntemattoman Hedrenin. Ohjaajan kiinnostus näyttelijätärtä kohtaan ei ole pelkästään ammatillista, mutta Hedren torjuu Hitchcockin lähentelyt. Hedrenistä tulee avioliittoonsa tyytymättömälle Hitchcockille pakkomielle, ja kaksikon yhteistyö jatkuu elokuvassa Marnie - vaarallisella tiellä. Hitchcockia esittävä Toby Jones oli roolisuorituksestaan ehdolla Golden Globe ja Emmy -palkintojen saajaksi. Ohjaus: Julian Jarrold, Iso-Britannia 2012 (91'). Pääosissa Sienna Miller, Toby Jones, Imelda Staunton ja Penelope Wilton. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Kardashianit
Mutkien kautta matkaan. Kausi 8, 8/21. Kardashianit ovat lähdössä lomalle Kreikkaan, mutta yhtä perheenjäsentä ei ole kutsuttu mukaan. Kourtneyn yllätysjuhlat uhkaavat mennä pieleen. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Jane the Virgin
27. luku. Kausi 2, 5/22. Jane ei tiedä, miten kertoisi Rafaelille valinneensa Michaelin. Petran ja Milosin häät lähestyvät, ja hotellille saapuu myös häiden pääesiintyjä, joka onkin Rogelion vanha tuttu. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:50
Mentalist
Päätepysäkki. Kun bussipysäkillä räjähtää pommi, tutkijoiden on selvitettävä, oliko kyseessä murha vai terrori-isku. Tutkimusten edetessä tiimi joutuu perehtymään uudelleen vanhaan murhatapaukseen, josta tuomittu mies on pian teloitusvuorossa. Viruuko vankilassa syytön mies? Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa viranomaisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Yön AVA