UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 25.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Laivaston hernekeitto. Kausi 13, 3/52. Mekaanikkona työskentelevä 36-vuotias Lars rakastaa autoja ja moottoreita ja panee omaa olutta. Pienten lasten isä palveli nuorempana laivastossa ja valmistaakin alkuruoaksi perinteistä hernekeittoa. Lisäksi tarjolla on omenasavustettua karitsanpaistia sekä klementiinipannacottaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
10:00
New Yorkin luksuslukaalit
Paluu juurille. Kausi 3, 8/14. Luis matkustaa Puerto Ricoon, josta hän muutti pois 16-vuotiaana. Tavoitteena on hankkia asiakkaille loma-asunto ja tavata läheisiä ihmisiä. Fredrik kauppaa kattohuoneistoa, jonka hän myi jo kerran sijoituskohteeksi. Asuntoa on remontoitu kolmen miljoonan dollarin edestä, joten hinnan pitäisi olla erityisen kova. Ryan paikkailee suhdettaan Emiliaan ja paljastaa samalla uusia asioita itsestään. Lisäksi hän myy 1980-luvulle jämähtänyttä kohdetta, jonka mukana tulee vuokralainen. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
11:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kaksi kärpästä. Kausi 3, 9/14. Luis jatkaa Puerto Ricon -reissuaan Jonesin pariskunnan kanssa. Loma-asunnon hintaneuvottelut ovat kuitenkin kaukana lomailusta. Fredrik saa myytäväksi perheasunnon samaan aikaan, kun Derekin ja Fredrikin lapsen hankkimiseen liittyvät erimielisyydet jatkuvat. Niinpä Fredrik päättää ratkaista parisuhdeongelmansa työprojektinsa avulla. Ryan pääsee viimeinkin kuvaamaan 23 miljoonan dollarin kattohuoneistoon liittyvää mainosta. Aikataulu on tiukka, ja lisäksi kuvausryhmä ja idea ovat vaihtuneet. Lisäksi Fredrik haluaa auttaa Luisia, mutta kaikki ei suju suunnitellusti. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 12:00

12:00
New Yorkin luksuslukaalit
Epäpyhä allianssi. Kausi 3, 10/14. Fredrik myy edelleen Brooklynin kohdettaan ja hän yrittää houkutella ostajiksi Manhattanilla asuvia ihmisiä Brooklynin edullisemman hintatason avulla. Ryan yrittää muuttua takaisin paremmaksi ihmiseksi. Yksi siihen liittyvä asia on se, että hän ehdottaa yhteistyötä Luisille, joka yrittää puolestaan unohtaa välikohtauksensa Fredrikin kanssa ja keskittyä vain positiivisiin asioihin. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
13:00
Makujen viikonloppu
Härkismoussaka ja Currylla maustettu savukalapasta.
13:30
Tinan joulukeittiö
Jouluruokia uudella otteella. Huippukokki Tina Nordström valmistaa joulumarkkinoilla norrlantilaista blötaa, eli keitinliemessä uitettua rieskaa, sekä mehevää taatelikakkua. Myöhemmin on vuorossa kolmen ruokalajin illallinen ystäville: lohta rypäleiden ja kapristen kera, naudan fileeselkää sekä After Eight -päärynät. Ruotsalainen ruokaohjelma.
14:25
AVA luonnonkauniina
14:30
New Jerseyn täydelliset naiset
Väkinäinen kohtaaminen. Kausi 4, 11/24. Melissa ja Joe järjestävät hulppeat synttärit Antonia-tyttärelleen. Juhlissa Teresan ja Jacquelinen kohtaaminen on väkinäinen, ja Jacquelinen tunteet ystäväänsä kohtaan ovat sekavat. Lauren suunnittelee uutta liikettään äitinsä avustuksella. Rosie esittelee uuden ihastuksensa perheelleen. Myös Albie jännittää cheerleader-tyttöystävänsä esittelemistä äidilleen ja siskolleen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
15:30
New Jerseyn täydelliset naiset
Tähdistä kirkkain. Kausi 4, 12/24. New Jerseyssä valmistellaan esityksiä, ja jokainen haluaa lyödä muut laudalta. Chris lähtee Carolinen poikien kanssa myymään BLK-vettä ruokamessuille, mutta pikkutunneille venynyt yö uhkaa pilata esittelytilaisuuden. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
16:30
Unelmarempat
Texasilaista tunnelmaa. Kausi 1, 10/13. Oklahomasta takaisin Teksasiin muuttanut perhe asuu väliaikaisesti hotellissa ja etsii uutta kotia. Chip ja Joanna esittelevät heille kolme yksikerroksista omakotitaloa, joista he valitsevat yhden remontoitavaksi mahdollisimman nopeasti. Millaisin keinoin taloon saadaan perheenäidin toivomaa teksasilaista tunnelmaa? Amerikkalainen remontointiohjelma.
17:30
Unelmarempat
Pirtti puusepälle. Kausi 1, 11/13. Chipin ja Joannan yritykselle puusepäntöitä tekevä Clint etsii kolmilapsiselle perheelleen uutta, isompaa kotia. Vaihtoehtoina on kolme noin satavuotiasta taloa, joista yksi on suorastaan pelottavan huonossa kunnossa. Riittääkö reilun sadan tuhannen dollarin budjetti sekä talon ostamiseen että remontoimiseen asumiskelpoiseksi? Amerikkalainen remontointiohjelma.

Kello 18:00

18:25
Todella upeeta
Siivous. Kausi 5, 1/8. Eddie ja Patsy ottavat ilon irti Saffyn poissaolosta. Eddie tapaa asiakkaansa Emma Buntonin, joka auttaa siivoamaan talon ennen Saffyn paluuta. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:05
Todella upeeta
Kirjakerho. Kausi 5, 2/8. Saffy päättää kertoa raskaudestaan lapsensa isälle ja kutsuu tämän kylään luokseen. Edina ja Patsy puolestaan odottelevat julkkisvieraiden saapuvan kirjakerhoonsa. Brittiläinen komediasarja. K7 (ahdistus).
19:40
Todella upeeta
Turvahuone. Kausi 5, 3/8. Edina hankkii kotiinsa turvahuoneen rikollisten varalta, mutta sen käyttö vaatii aluksi pientä opettelua. Patsy puolestaan saa stailattavakseen näyttelijätär Minnie Driverin, mutta tie Hollywoodiin ei aukea hetkessä. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:20
Todella upeeta
Metsästystä. Kausi 5, 4/8. Edina ja Patsy lähtevät maaseudulle viettämään aikaa metsästyksen ja kalastuksen parissa. Samaan aikaan Saffyn vauvajuhlissa nähdään Spice Girls -tähti Emma Bunton. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:55
AVA luonnonkauniina

Kello 21:00

21:00
Valkokankaan lemmikit
Valkokankaan lemmikit. Romanttisen komedian naispääosissa loistavat supertähdet Catherine Zeta-Jones ja Julia Roberts. Roberts esittää näyttelijädiiva Gwenin (Zeta-Jones) avustajaa, joka saa niskoilleen mahdottomalta tuntuvan tehtävän. Hänen pitäisi saada Gwen ja tämän terapian tarpeessa oleva ex-mies Eddie (John Cusack) selviämään uransa viimeisestä yhteisestä tiedotustilaisuudesta. Tilanne saa lisäväriä, kun avustajan ja Eddien välille alkaa kehkeytyä romanttista värinää. Ohjaus: Joe Roth, USA 2001 (99'). Pääosissa Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts, John Cusack, Billy Chrystal. K7

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 31 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
2 päivää New Yorkissa
2 päivää New Yorkissa. 2 päivää Pariisissa -elokuvasta tuttu ranskalainen Marion (Julie Delpy) asuu nyt New Yorkissa toimittajamiehensä Minguksen (Chris Rock) kanssa. Varsinainen show alkaa, kun Marionin ranskalainen perhe saapuu kylään: kulttuurien törmäykset asettavat haasteita myös Marionin ja Mingusin suhteelle. Ohjaaja: Julie Delpy, Ranska 2012 (92´). Pääosissa: Julie Delpy, Chris Rock, Alexia Landeau, Albert Delpy, Kate Burton. K12 (päihteet, seksi).

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 65 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 9/12. Johanna ja Hannele saavat huomata menon Keravalla olevan täysin päätöntä. Timppa toteaa antiikkipelien sisältävät muutakin kuin tunnearvoa. Jamppa ja Jamo kohtaavat pahimmat vihollisensa: lumput. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:10
Empire
Valoa pimeydessä. Kausi 3, 1/18. Anika synnyttää tytön, jonka nimeksi tulee Bella Lyon. Lucious ja Cookie taistelevat Empiren ja perheensä puolesta. Andre suree vaimoaan ja näkee näkyjä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
03:10
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 1/2. Kausi 6, 11/16. Koko perhe Khloéa lukuun ottamatta matkustaa Bora Boran paratiisisaarelle juhlimaan Brucen ja Krisin 20-vuotishääpäivää. Lomaa varjostavat Kimin poikaystävän hauskoiksi tarkoitetut tempaukset, jotka saavat aikaan kyyneleitä ja tyrmistystä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
04:10
Ensitreffit alttarilla USA
Muuttopuuhia. Häämatkan jälkeen tuoreiden avioparien on aika palata arkeen ja päättää, miten kuukauden yhteiselo järjestetään. Monet ja Vaughn ovat molemmat haluttomia muuttamaan toisen asuntoon, eivätkä vaikeudet lopu siihen. Cortney ja Jason tarvitsevat omaa rauhaa, jota ei ole tarjolla kummankaan kotona. Jamie ja Doug haluavat etsiä uuden asunnon, mutta Dougin taloudellinen tilanne mietityttää Jamiea. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
05:00
Yön AVA