UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 29.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Funkkistalo. Arkkitehtipariskunnan tyylikkäästi remontoima aito funkkistalo huokuu aikakautensa arvoja. Muurien ympäröimä piha on suunniteltu ja toteutettu samalla pieteetillä kuin linjakas talokin. Alkuperäiset porraskaiteet ja muut yksityiskohdat antavat talolle viime silauksen. Toinen käyntikohde on upouusi omakotitalo, jota tulee katsomaan veteraaniautojen keräilijä. Päivänselvää on, että tämän talon autotalliin pitäisi mahtua enemmän autoja kuin keskimäärin, jotta kaupat syntyisi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Sisarusten muodonmuutos. Tänään Trinny ja Susannah vierailevat Roskildessa ja auttavat liian suuriin vaatteisiin pukeutuneita sisaruksia Bolettea ja Beatea. Myös nuori ja kaunis Josephine kaipaa stailaajaparin apua, sillä massasta erottuminen antaisi hänelle lisää itseluottamusta. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Varavaatteet matkassa. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Odensessa. Anita ei uskalla pukeutua haluamallaan tavalla, vaan kuljettaa autossa vara-asua. Paljon laihduttanut Julia kaipaa uutta ilmettä. Surumielinen Kristina puolestaan tarvitsee piristystä ja rohkaisua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 12:00

12:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Poikamaiset kaksoset. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Esbjergissä. Miehekkäästi pukeutuneet kaksoset Tina ja Lene saavat naisellisemman tyylin brittileidien käsittelyssä. Uutta tyyliä kaipaa myös yrityksen hallinnossa työskentelevä ja farkkuihin pukeutuva Maria, sillä hän tuntee itsensä epävarmaksi business-tyyliin pukeutuvien työtovereidensa seurassa. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Piristystä avioparin arkeen. Tänään stailattavia etsitään Aalborgissa. Maja ja Michael ovat aviopari, jonka pelkäksi ystävyydeksi haalistunut suhde kaipaa hieman piristystä. Oman talon rakennustyömaa vie pariskunnan kaiken yhteisen ajan, mutta stailaus saa heidät näkemään toisensa uusin silmin. 37-vuotias Christina on selvinnyt rintasyövästä ja joutuu nyt totuttelemaan vartalonsa muutoksiin. Uusi tyyli auttaa uuden elämän aloittamisessa rankan vuoden jälkeen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Rakkaus ei katso ikää. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Aarhusissa. 41-vuotias Pia ei halua näyttää ikäistään vanhemmalta, jotta ikäero 24-vuotiaaseen poikaystävään ei tunnu entistäkin suuremmalta. Värikäs pukeutuminen on jäänyt vieraaksi mustiin vaatteisiin tottuneelle. Susannah neuvoo 22-vuotiaalle Tessielle, miten pukeutua seksikkäästi paljastamatta rintoja liikaa. Tessie tarvitsee myös lisää itseluottamusta, sillä hän ajattelee muiden ihmettelevän, miksi kehonrakentajapoikaystävä haluaa seurustella hänen kanssaan. Opettajana toimiva 30-vuotias Dorthe haluaa löytää aikuisemman tyylin, jotta hän ei muistuta oppilaitaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:55
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Wyoming. Sarjan päätösjaksossa Jamie tutustuu cowboy-kulttuuriin Wyomingissa. Hän opettelee lassoamista ja seuraa rodeokilpailuja, mutta karjapaimenen arki ei ole pelkkää hupia: nautojen kaitseminen on kovaa työtä, johon kuuluu myös karjan polttomerkitsemistä ja kastrointia. Cowboyt eivät syö gourmet-herkkuja, vaan rehtiä ruokaa, joten Jamie valmistaa heille ronskeja lihapullia ja maukasta papupataa. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin. Sarja päättyy.
15:55
Mitä tänään syötäisiin?
16:00
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti Tysonille. Omistajiensa eron vuoksi vähälle huomiolle jäänyt Tyson kaipaa uutta, rakastavaa kotia. Löytyykö sopiva koti kolmesta eri tavalla hyvästä vaihtoehdosta?
17:00
Unelmien koti
Seinillä vai ilman?. Titon ja Angien mielikuvitus joutuu koetukselle, kun unelman pitäisi löytyä purkutöiden jäljiltä olevasta talonrungosta tai laajennusta kaipaavasta törkyisestä pikkutalosta. Onneksi Jonathanin suunnitelmat todistavat, että remontti voi tehdä näillekin asunnoille ihmeitä.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Koukussa kotikortteliin. Matt haluaa asua tarkasti rajatulla alueella keskustassa, ja Krysten tahtoo tietynlaisen talon. Yhtälö ei ole helppo, kun asunnonostobudjetti on rajallinen, mutta Drew ja Jonathan tarttuvat rohkeasti haasteeseen.
19:00
Grand Designs Australia
Linjakas elementtitalo kukkulan laella. Gastronomian ystävät Rod Moore ja Di Foggo rakennuttavat modernin elementtitalon Victorian osavaltion Kynetoniin. Pikkukaupunki on kuuluisa vilkkaista maalaismarkkinoistaan ja historiallisesta arkkitehtuuristaan. On muutoksen aika: Rod ja Di jättävät taakseen elämän, johon on kuulunut viktoriaanistyylinen koti. Uusi, mustakattoinen talo rakennetaan jyrkän kukkularinteen päälle ja lähimaisemana on muun muassa laukkarata. Juontaja Peter Maddison myöntää, ettei ole aikaisemmin uskonut massatuotantona tehtävien talopakettien pystyvän laatuun. Nyt katsoessaan valmista elementtitaloa hän näkee viimeisteltyä työnjälkeä ja mitä linjakkainta estetiikkaa. Talolla on yhteys luontoon, maahan ja multaan, niin kuin pitikin. Lisäksi se valmistui ajoissa ja pysyi budjetissaan. Mitä muuta tilaaja-asukas voisi toivoa! Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Markus ja Laura. Pyröteknikkona työskentelevä Markus joutui näkemään paljon vaivaa saadakseen Lauran ensitreffeille. Onneksi Lauran pää kääntyi, ja pariskunta on elänyt yhdessä yli viisi vuotta. Luvassa on räiskettä ja pauketta, kun Markus järjestää Lauralle räjähtävän kosinnan.

Kello 21:00

21:00
Gran Torino (K16)
Ohjaaja: Clint Eastwood, USA 2008, 112'. Pääosissa: Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Wang, Ahney Her, Cory Hardricht. Clint Eastwoodin ohjaamassa ja tähdittämässä elokuvassa leskeksi jääneen Walt Kowalskin elämänsisältönä ovat naapureille äksyily, oluen litkiminen ja vuoden 1972 Gran Torino -auton huoltaminen. Kunnes vanhan jäärän on pakko avartaa näköalojaan tutustuttuaan viereen muuttaneeseen aasialaisperheeseen. K16

Arviot: IMDb 8.2 ∙ Rotten Tomatoes 79 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Moderni perhe
Naapurin kuolema. Claire ja Phil ihmettelevät, miksei Luke reagoi ikämiesystävänsä poismenoon. Claire itse reagoi kuolemaan leveällä virneellä, mikä herättää kauhunsekaista ihmetystä. Jay yrittää viettää illan Camin isän kanssa, mutta kahden vanhan jäärän kemia ei toimi. Phil tekee kaikkensa kokeakseen unohtumattoman illan Alexin kanssa. Myös Manny kokee mieleenpainuvan illan, kun hän pääsee esiliinaksi Haleyn bileisiin. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
Moderni perhe
Huvipuistossa. Pritchettin klaani suuntaa Disneylandiin, ja perheenjäsenistä paljastuu uusia puolia. Vuoristoratoja aina rakastanut Phil huomaa itsessään vanhuuden ensioireita, kun kyyti ei enää maistukaan entiseen malliin. Jay saa Glorian muuttamaan mielensä korkokengistä ja näyttää samalla Camille ja Mitchille, miten Lily pysyy aisoissa. Yhdessä perheenjäsenessä ei kuitenkaan näy muutosta: Haleyn sydämeen ei edelleenkään mahdu kukaan muu kuin Dylan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. K7

Kello 24:00

00:25
House
Ei mikään kiltti mies. Erään sairaanhoitajan mies saa sairauskohtauksen kesken kulkueen. Tohtoritiimillä on pähkinä purtavana, kun he yrittävät saada selville, mikä miehen kohtauksen aiheutti. Olisiko potilaan sydämessä vikaa? Ristiriidoilta Housen ja lääkäritiimin välillä ei voida taaskaan välttyä. House ottaa myös Chasesta mittaa keilauksessa. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia. K12 (ahdistus).
01:20
Yön AVA