UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 29.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Englantilaista perinneruokaa. Jamie haluaa tarjota amerikkalaisille vierailleen englantilaisia vanhan ajan ruokia. Pääruokana on kuuluisia fish and chipsejä perinteisine lisukkeineen. Jälkiruoka herättää ihmetystä ja naurua. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja herkkuja jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pitkäkin voi olla muodikas. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia naisia Kristianstadin kaduilla. Muodonmuutokseen valitaan mm. Clary, joka on vasta toipunut väkivaltaisesta suhteesta. Lindan on vaikea löytää kaupoista sopivia vaatteita pituutensa takia. Entinen punkkari Emma haluaisi pukeutumiseensa hiukan särmää äitityylin sijaan. Huppareihin pukeutuva Marie kaipaa naisellisempaa tyyliä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talo urbaanissa taskussa. Elokuva-alalla työskentelevät Tracy ja Steve halusivat perheelleen epätavallisen kodin, eräänlaisen urbaanin vajan, jossa olisi myös työtilat. Tontiksi löytyi vanha, suojaisa maitopiha Lontoon kaakkoisosista, ja urakoitsija saatiin Liettuasta. Tracy rakastaa valkoisuutta ja lasia, joten taloon tuli valkoisuutta ja lasia, mutta myös industriaalimateriaaleja. Mutta miten yhdistää lasia, kiveä, tiiltä, aaltopeltiä ja muuta niin että kokonaisuus olisi kohtaamiskohdissakin yhtenäinen? Taiteelliset ihmiset yhdistävät asioita omalla pelottomalla tavallaan! Tracy poikkesi välillä Saksaan valitsemaan ulkoseiniä varten polykarbonaattipaneelit, joiden pinnan voi valaista väreillä. Talosta tuli melkein neliön muotoinen iso rakennus, ja siihen mahtuu talli kalan malliselle Citroën DS21 -autollekin. Onko tämä kaikki non-arkkitehtuuria tai anti-arkkitehtuuria? Yksityiskohta: rakennustyömaan "maskottina" on pahvikopio eräästä Robert Rauschenbergin strippiruudusta. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud.

Kello 12:00

12:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Samurai-intohimoa Walesissa. Kevin McCloud tekee seurantakäynnin japanilais-walesilaiseen taloon Englannin rajalle. Siellä asuu brittiläinen professori japanilaissyntyisen vaimonsa ja poikansa kanssa. Nigel ja Tamayon tapasivat Japanissa ja muuttivat Eurooppaan. He halusivat kotiinsa elementtejä, jotka muistuttaisivat idän rikkaasta kulttuurista. Uutta, isompaa kotia alettiin rakentaa pienen, harjakattoisen talon päälle. Harja tasattiin, ikkunat suurennettiin ja lisäkerroksia tuli kaksi. Rakennuspuuna käytettiin muun muassa japaninlehtikuusta, joka on Iso-Britanniassa unohdettu materiaali. Mitä siitä sanoo puuasiantuntija? Mitä sanovat puun lujuusmittaukset? Talon ympärillä aukeaa kutsuva luonto, avoterassilla on puinen kuumavesiallas, ja sisällä selkeälinjainen tatami-huone. Kokonaisuudessa tuntuvat improvisoinnin charmi ja samurai-intohimo. Kevin pääsee mukaan peseytymisseremonioihin ja kuumavesialtaaseen. Tanssihuoneeseenkin hän pääsee. Onko koti lievittänyt Tamayonin koti-ikävää? Ovatko talon rakenteet pitäneet harvinaisen vetisen walesilaistalven kosteuden loitolla? Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. - Seurantakäynti.
13:00
New Yorkin luksuslukaalit
Tutulla maaperällä. Kausi 2, 7/12. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Ryanilla on tilaisuus saada lihava provisio vanhan opiskelukaverin avulla. Kaverilla on kuitenkin kosto mielessä. Luis saa asiakkaaksi maanmiehensä Puerto Ricosta. Fredrik yrittää vakuuttaa ison grynderin keskustassa.
14:00
Kardashianit
Pintaa syvemmältä. Kausi 8, 16/21. Koska Khloé ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta tullut raskaaksi, Kim yrittää saada hänet harkitsemaan adoptiota. Kris pahastuu, kun hänelle selviää, että Scott on myynyt hänen lahjaskootterinsa. Bruce kouluttaa salaa Khloén koiraa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:00
Kardashianit
Paparazzeja pakoon. Kausi 8, 17/21. Kim kyllästyy häntä jatkuvasti seuraaviin paparazzeihin ja keksii suunnitelman, miten karistaa heidät kannoiltaan, kun hän menee synnyttämään. Kourtney ja Khloé yrittävät järjestää sokkotreffit isoäidilleen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Kardashianit
Jännän äärellä. Kausi 8, 18/21. Kimin synnytys käynnistyy etuajassa. Brucen uusi ystävyys saa aikaan hämmennystä. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Kardashianit
Avaruuden kutsu. Kausi 8, 19/21. Kris on innoissaan omasta talk show'staan, mutta muu perhe ei tunnu välittävän siitä. Khloe vie perheen avaruusolioiden jäljille, mutta saa itse kurjia puheluita kotoa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Possuvahtina. Kausi 8, 20/21. Kris haluaisi suunnitella Kylien syntymäpäiväjuhlat, mutta päätyykin possuvahdiksi. Rob tekee päätöksen tulevaisuudestaan. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 8/10. Nina kokee näyttäneensä aina ikäistään vanhemmalta. Ulkoilma on vanhentanut hänen ihoaan, eikä mallistaan uloskasvanut hiustyyli auta asiaa. Nina on pitkä, näyttävä nainen, mutta hän pukeutuu aina todella peittävästi. Vaatteita valitessa Ninalle tärkeintä on niiden käytännöllisyys, mutta valitettavasti käytännöllisyys ja hyvännäköisyys eivät aina kulje käsi kädessä. Eivät ainakaan Ninan vaatekaapissa. Nyt Nina haluaa vihdoinkin muutosta ja piristystä arkeen. Peittävien vaatteiden alta kaivetaan esiin upea lady, joka saa varmasti aviomiehenkin silmäkulmaan lisää pilkettä. Uusinta.
20:00
Jane the Virgin
Kolmastoista luku. Kausi 1, 13/22. Ultraäänitutkimuksessa selviää, että Janen ja Rafaelin vauvalla saattaa olla jokin vialla. Jane joutuu pakkolepoon ja jättää valmistujaisensa väliin. Michael ja Nadine saavat lopulta selville, kuka Sin Rostro todella on. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Täydellinen kesä
Kesäjuhlat. Kausi 1, 9/10. Per Ivar ja Eva yrittävät tivata Oddvarilta allekirjoitusta mökin papereihin, mutta Oddvar on kiinnostuneempi perheen järjestämistä perinteisistä kesäjuhlista. Ankin vihjailuista onkeensa ottanut Terje päättää piristää parisuhdetta. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Täydellinen kesä
Äiti. Kausi 1, 10/10. Per Ivar ja Eva odottavat saavansa viettää viimeiset lomapäivänsä mökillä romanttisissa tunnelmissa kahdestaan, mutta paikalle ilmestyykin Per Ivarin äiti ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Terje joutuu palaamaan kaupunkiin töihin, ja Anki jää yksin mökille nauttimaan kesän viimeisistä päivistä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Vallan linnake
Ruskean sävyt. Kausi 3, 3/10. Birgitten uusi puolue herättää kiinnostusta, mutta yhä useammalla tuntuu olevan vain oma lehmä ojassa. Hankkeelleen omistautunut Birgitte edellyttääkin jäseniltään yhteistä näkemystä puolueen linjasta. Alex painostaa Torbenia ratkaisuihin, jotka eivät miellytä kaikkia. Katrine haikailee Kasperin perään. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Mentalist
Veri virtaa. CBI:n riveissä kuohuu, kun erikoisagentti Hightower on pakomatkalla. Tiimi saa tutkittavakseen golfkentällä surmansa saaneen lääkärin murhan, mutta heti alkajaisiksi LaRoche sekoittaa pakan muuttamalla ryhmän valtarakennetta radikaalisti. Murhatutkintaa mutkistaa sairaalan sisällä käyty valtataistelu ja erikoinen munuaispotilas. Tässä jaksossa vierailee Angel-sarjastakin tuttu J. August Richards! Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12

Kello 24:00

00:10
Yön AVA