UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 28.7.

06:00
Aamun AVAus
07:40
Lemmen viemää
Tyttöjen ilta Zürichissä. Adrian peruu matkan Zürichiin saatuaan selville Desiréen todelliset tarkoitusperät. Desirée houkutteleekin Claran mukaansa minilomalle. Beatricen lapset eivät aio pitää äidistään huolta, eikä ajatus kiehdo Friedrichiäkään. Hän tulee kuitenkin toisiin aatoksiin, mutta Beatrice ei suhtaudu Friedrichiin edelleenkään myötämielisesti. Tina innostuu kuvaamaan uutta kokkausvideota ilman Davidin avustusta. Oskar aloittaa Burger Bräun panimomestarina. Kellarissa hänen mieleensä palaa kuitenkin muistoja vuosien takaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Rahapäätöksiä. Kausi 7, 39/65. Olo- ja ruokailuhuoneen yhdistelmä on talon suurimpia ja kalleimpia tiloja, ja lähes kaikilla pareilla on jo muutenkin erittäin tiukka taloustilanne. Osa tiimeistä laittaa viimeisetkin rahansa likoon ja luottavat siihen, että voittavat tällä viikolla. Osa taas yrittää säästää kaikessa mahdollisessa, mutta kostautuuko se tuomaroinnissa? Lisäksi haastepäivä sekoittaa taas tilannetta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Ensitreffit alttarilla USA
Vastanaineet. Kausi 4, 4/16. Asiantuntijaraati valitsee kymmenistätuhansista hakijoista kolme parhaiten toisilleen sopivaa paria. Häiden jälkeen parit opettelevat yhteiselämää, mikä ei välttämättä suju kuin tanssi. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.
11:45
Piilokamera

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Epätoivon partaalla. Kausi 2, 16/28. Koska Brandon on menettänyt luottamuksensa Emilyyn, hän antaa ymmärtää, että seurustelu on loppunut. Emily ei anna periksi, vaan alkaa soitella Brandonille ja jättää valheita Walshien puhelinvastaajaan. Andrealle selviää, että Blazeen tullut vihaposti on Emilyn kirjoituskoneesta lähtöisin. Brenda ja Dylan käyvät klassisen musiikin konserteissa, jotta aika kuluisi muuhunkin kuin suutelemiseen. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus).
14:00
OC:n täydelliset naiset
Huolta jälkikasvusta. Kausi 1, 6/8. Sisarusten Shanen ja Karan jatkuva kinastelu alkaa vaikuttaa kodin ilmapiiriin. Kimberly odottaa tuloksia koepalasta, mutta salaa perheeltään pelkonsa ihosyövästä. 13-vuotias Bianca ystävineen viettää pyjamabileitä rantahotellissa, mutta äitiä tulee ikävä, kun ovelle ilmestyy hotellin turvamies. Jon ja Sladen välit kiristyvät Jon juhlimisen vuoksi. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 2/2. Kausi 7, 16/19. Kim yrittää korjata tulehtuneet välit sisaruksiinsa. Kendall ja Kylie haluaisivat kotiopetukseen, mutta Kris ei ole yhtä innostunut ajatuksesta. Lamar esittelee Khloélle ja Kimille kotikulmiaan Queensissä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Malja elämälle. Desirée ja Clara ovat joutua tukalaan paikkaan tulliviranomaisten kanssa, mutta Clara onnistuu piilottamaan Desiréen rahat viranomaisilta. Desirée yrittää salata matkan tapahtumat ja todellisen tilanteensa Adrianilta, mutta totuus valkenee tälle lopulta. Samalla Adrian näkee tilaisuutensa osoittaa tunteensa Desiréetä kohtaan. Andrén järjestämät yllätysjuhlat Nataschalle tämän parantumisen kunniaksi ovat menestys. Natascha uskoo voivansa olla esikuva monille sairaudesta kärsiville ihmisille. Charlotte epäröi Nilsin ehdotusta. Friedrich pyytää Michaelia suorittamaan Beatricen leikkauksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Nigellan helpot herkut
Jouluspesiaali. Kausi 1, 7/7. Tunnin mittaisessa jouluspesiaalijaksossa Nigella loihtii Kansas Cityn innoittaman rentouttavan joulun brittiläisiä piirteitä unohtamatta. Joulupöydän kunkku on hitaasti kypsytetty mustamelassikinkku, joka tarjoillaan peruna-paprikapaistoksen ja värikkään raastesalaatin kera. Jälkiruokana on kolmea erimakuista kuivaakakkua. Ensimmäistä kakkua maustavat siideri ja viismauste, ja se kruunataan kinuskikastikkeella. Toiseen kakkuun makua antavat sitruuna ja timjami. Kolmantena on kurpitsakakku, joka saa aromaattisen appelsiinikuorrutteen. Lisäksi Nigella valmistaa kolmen suklaan tattaripikkuleipiä. Kylmiin talviöihin lämpöä tuo palsternakka-pinaattikeitto. Yli jääneen kinkun voi puolestaan hyödyntää ruusukaali-pavunitu-riisipannussa. Brittiläinen ruokaohjelma.

Kello 18:00

18:25
Jamie Oliverin helpot herkut
Juhlavia juustoja. Jamie tutustuu englantilaisiin juustoihin Patrician juustokaupassa ja tarjoaa tälle juustopäivällisen. Listalla on kaikkien aikojen juustolautanen: serrano-kinkussa paistettua vuohenjuustoa ja bataattia sekä rucola-cheddarsämpylöitä. Englantilainen ruokaohjelma.
19:00
Remontilla rahoiksi
Säästöliekillä. Kausi 7, 40/65. Kisan puoliväli on ohitettu, ja tällä viikolla vuorossa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila. Krooninen rahapula ei tahdo helpottaa millään, ja osa pareista luovuttaa suosiolla voittohaaveiden suhteen. Tärkeintä on vain selvitä kisasta ja saada asunnot keinolla millä hyvänsä valmiiksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
20:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 10. Perintö. 17-vuotias Marleena Bonnefoy haluaa vakavasti sairaana olevan äitinsä perinnön ennakkoon. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Iida Lampela. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Johanna Hartikainen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Kahvihammasta kolottaa. Kausi 11, 10/17. Tulikokeessa loihditaan herkkuja tunnetun Dunkin' Donuts -kahvilaketjun kahvista. Pudotuskilpailussa kokkikokelaat saavat tehtäväkseen valmistaa ruokia, jotka muistuttavat omasta kodista. Yhdysvaltalainen ruokareality.
22:00
Sinkkuelämää
Valot, kamera, vartalo - käykää!. Kausi 6, 5/20. Carrien kirjan käännösoikeudet myydään Ranskaan. Mirandan itsekunnioitus joutuu testiin Steven (David Eigenberg) uuden seurustelun myötä. Charlotte löytää Harry-ikäväänsä lohtua muotitalo Pradan miehestä (William Abadie). Koko Manhattan todistaa Smithin (Jason Lewis) alastoman näyttelijäsuosion brooklynilaisessa teatterissa. Mutta kuka vartioi saarta? kysyy Stanford (Willie Garson). Mukana myös Ron Livingston (Jack Berger) ja Mario Cantone (Anthony). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
Empire
Taivaan tulet. Kausi 2, 3/18. Lucious pääsee vapaaksi takuita vastaan, mutta ei saa palata Empireen. Hän yrittää palauttaa sovun perheeseen, jota repii nyt myös Cookien ja kumppaneiden perustama uusi levy-yhtiö. Jaksossa nähdään vierailevana tähtenä muun muassa Timbaland. K12 (väkivalta).
23:35
Love Island
Uusia tulokkaita. Kausi 1, 27/34. Taloon saapuu uusia miesehdokkaita ja he yrittävät tehdä vaikutuksen päästäkseen taloon. Omar piipahtaa takaisin toimimaan seremoniamestarina. Naiset tekevät valinnan pitkin hampain. Ensitreffeillä on kiusallinen tunnelma. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:55
Exiä rannalla UK
Ruoho on aina vihreämpää. Kausi 3, 8/10. Kahdeksan sinkkunaista ja -miestä tutustuu toisiinsa rantaparatiisissa. Tuhon tabletti karsii kilpailijoita, uusi exä sotkee Meganin ja Jordanin kuvioita ja Stephen lepyttelee naisiaan. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
01:55
Remontilla rahoiksi
Säästöliekillä. Kausi 7, 40/65. Kisan puoliväli on ohitettu, ja tällä viikolla vuorossa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila. Krooninen rahapula ei tahdo helpottaa millään, ja osa pareista luovuttaa suosiolla voittohaaveiden suhteen. Tärkeintä on vain selvitä kisasta ja saada asunnot keinolla millä hyvänsä valmiiksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
02:55
Yön AVA