UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 29.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Isin tyttö. Vaimolla on vapaapäivä, joten Jamie viettää päivän pikkutyttönsä kanssa ja kokkaa helppoja herkkuja, jotka maistuvat pienimmillekin. Tarjolla on marjatikkareita, marokkolaistyylistä pataa lampaasta ja bataatista sekä minestronekeittoa.
10:00
Kodinkohentajat
Kiitos liikunnanohjaajalle. Jane Whetnall on auttanut monia kehitysvammaisia lapsia ja heidän perheitään liikunnanohjaajan roolissa. Nyt hän saa kiitoksen, kun hänen taloonsa tekevät salaa remontin hänen auttamansa lapset ja aikuiset.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Häähumua. Viikon ensimmäisessä haasteessa kilpailijat pääsevät nauttimaan rakkaudesta ja romantiikasta hääjuhlia suunnitellen. Hääpareiksi Shelley on kutsunut aikaisempien kausien kilpailijoita, ja Dani löytääkin heti hengenheimolaisen. Tuomarina toimii muun muassa Olympiakisoja järjestänyt David Grant. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Remontilla rahoiksi
Vesivuotoja ja viileitä välejä. Parit rakentavat keittiöitään ja uusintahuoneitaan helteisessä Melbournessa. Kahdesta asunnosta on löytynyt vesivuotoja, joiden lähdettä Keith etsii kuin vainukoira ikään. Dan ja Dani ovat kiitollisia avusta, mutta Mike ja Andrew suhtautuvat Keithin ponnisteluihin varsin nyreästi. Keith saa kilpailijoilta syntymäpäiväyllätyksen, mutta kakun hankkinut Lara yrittää syrjäyttää hänet pomon pallilta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:25
Lääkärit
Perheen painokriisi. Suurin pudottaja -kilpailussa menestynyt Joe Ostaszewski käy nykyään kouluissa kertomassa kokemuksistaan. Nyt hän haluaa auttaa ehkä Yhdysvaltain painavinta teiniä, lahjakasta laulajaa Justinia ja hänen perhettään, joka on kriisissä. Lääkäreiltä pyydetään apua ja he tulevatkin yhdessä koko perheen tueksi. Lääkärit keskustelevat myös kiistanalaisesta HIV:n ehkäisylääkkeestä, joka joidenkin mielestä antaa oikeutuksen suojaamattomaan seksiin. Lisäksi puhutaan myöhäisillan syömisestä ja milloin se voi olla jopa vaarallista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:15
Jamie Oliverin keittiössä
Uuden haasteen edessä. Sarja alkaa! Sympaattinen tähtikokki Jamie Oliver on suuren haasteen edessä: samaan aikaan kun perheeseen odotetaan jälkikasvua, hän päättää avata uuden ravintolan. Jamiella on vain seitsemän kuukautta aikaa kouluttaa työttömistä nuorista osaavia ravintola-alan ammattilaisia. Onnistuuko hän tavoitteessaan? Ensimmäisessä jaksossa tutustumme kilpailijoihin, joilla ei kokkiveitsi tunnu pysyvän hyppysissä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
15:10
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 1/2. Kausi 6, 11/16. Koko perhe Khloéa lukuun ottamatta matkustaa Bora Boran paratiisisaarelle juhlimaan Brucen ja Krisin 20-vuotishääpäivää. Lomaa varjostavat Kimin poikaystävän hauskoiksi tarkoitetut tempaukset, jotka saavat aikaan kyyneleitä ja tyrmistystä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Andy Cohen ja täydelliset rouvat, osa 1/3. Aviva, Carole, Heather, Kristen, LuAnn, Ramona ja Sonja kokoontuvat tuottaja Andy Cohenin kanssa muistelemaan 6. tuotantokauden tapahtumia. Aiheiksi nousevat muun muassa naisten tunnusrepliikit, kuten Kristenin "En ehkä ole penaalin terävin kynä, mutta olen kaunis." Lisää aiheita: Avivan seksuaalisesti vitaali isä, LuAnnin liikanimi Luman, Manhattan-juorut, Avivan kiroilu, kummalliseksi koettu "kadun sana" -käsite sekä Sex and the City -sarjan Samantha Jonesin rohkeita repliikkejä hipovat seksijutut. Muistelupaikkana on Manhattanin Midtownissa sijaitseva Hammerstein Theater. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Keskustelutapaaminen, osa 1/3.
17:00
Remontilla rahoiksi
Vesivuotoja ja viileitä välejä. Parit rakentavat keittiöitään ja uusintahuoneitaan helteisessä Melbournessa. Kahdesta asunnosta on löytynyt vesivuotoja, joiden lähdettä Keith etsii kuin vainukoira ikään. Dan ja Dani ovat kiitollisia avusta, mutta Mike ja Andrew suhtautuvat Keithin ponnisteluihin varsin nyreästi. Keith saa kilpailijoilta syntymäpäiväyllätyksen, mutta kakun hankkinut Lara yrittää syrjäyttää hänet pomon pallilta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:50
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Herkkiä hetkiä piknikillä. Pär-Ola ja Helene viettävät romanttisen eväshetken ratsastuksen lomassa. Myöhemmin Helene ja Louise tutustuvat Pär-Olan poikiin. Fredrikin on aika lähettää yksi kolmesta morsianehdokkaasta kotiin, samoin Johannan. Per-Olovin valintaprosessi päättyy yllättävällä tavalla. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
18:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien makuuhuoneet. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Grand Designs Australia
Olohuone ulkotiloissa. Maaseudulla lapsuutensa viettäneet ja jo vuosia viikonloppufarmareina toimineet Pamela Dalgliesh ja Stuart Grey päättävät jättää kaupunkielämän Melbournessa lopullisesti taakseen. Mansfieldin maaseudulla viikonloppuasumuksena hyvin palvellut sähkötön hökkeli ulkovessoineen saa kuitenkin väistyä uuden ja modernin asumuksen myötä. Ulkoilmaelämäntyylistä ei aiota luopua jatkossakaan, sillä uuden talon keskelle suunnitellaan suuri, suojainen sisäpiha - kuin toinen olohuone.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Adams / Hess. Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
20:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Luksusretkeilyä. Kausi 12, 6/15. Heidi Klumin ja Tim Gunnin asut antavat vihjeen, minne suunnittelijat pääsevät ammentamaan vaikutteita seuraavaan kilpailutehtävään. Ylellinen retki luonnon helmassa ja yöpyminen teltoissa ovat inspiraation lähteinä tulevalle kilpailuasulle. Vaikka kaikkien mukavuusalueeseen ei kuulu kiipeily tai koskenlasku, jokainen saa glampingistä eli ylellisestä retkeilystä ideoita omalle tulkinnalleen luonnosta. Tim Gunnilla on kauden aikana vain yksi mahdollisuus käyttää veto-oikeuttaan ja pelastaa pudotettu suunnittelija takaisin kilpailemaan, ja hän käyttää tilaisuutensa nyt. Vierailevana tuomarina on tällä kertaa Girls-draamakomediasarjasta tuttu näyttelijä ja laulaja Allison Williams. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
21:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
22:00
Moderni perhe
Miehen mitta. Phil metsästää piipittävää syyllistä talon lukuisten palohälytinen joukosta. Kunnon aviomies myös leipoo pipareita, kun vaimo makaa flunssassa. Mitch ja Cam kiistelevät siitä, kumpi isistä saa päättää Lilyn mainoskeikasta. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (ahdistus).
22:31
Frendit
Kissa vieköön. Tunteet kuohuvat, kun Rachel suuntaa treffeille ja Ross suunnittelee Julien kanssa yhteisen lemmikin hankintaa. Työttömänä haahuileva Monica karistelee ylimääräisiä kiloja Chandlerin lanteilta. Phoebe kärvistelee puutteessa ja yrittää epätoivon vimmalla kellistää pihtaavan poikaystävänsä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 2/2. Kausi 6, 12/16. Muiden tyrmistykseksi Scott hoitelee vodkaan liittyviä bisneksiään Bora Boran lomalla. Robin ja Kimin välille kehkeytyy riita, johon Kris ei voi olla puuttumatta. Kendall ja Kylie keksivät jekun Robin pään menoksi. Bruce ja Kris uusivat valansa polynesialaisin menoin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
23:55
Pukumiehet
Kissatappelu. Cameron on saanut hyppysiinsä tärkeän todistajan: eversti Marigalle maksettiin Hessington Oilia vastaan asettuneiden mielenosoittajien murhista, mutta kysymys kuuluu, kuka tappomääräyksen antoi. Entä pystyykö Jessica pistämään henkilökohtaisen kärhämänsä Harveyn kanssa syrjään hoitaessaan juttua? Nigel palaa matkaltaan ja vaatii kissaansa takaisin, mutta Louis ei hevillä luovu uudesta lemmikistään ja pyytää Rachelin apua taiston käydessä totiseksi. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:50
Vaimot vaihtoon USA
Schults / Smith. Sähköttömässä talossa elävän perheen äiti ja amerikkalaista unelmaa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kierrätetään, toisessa näytetään naapureille. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:40
Yön AVA