UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 5.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Parempaa kuin Tukholmassa. Göteborgissa Trinny ja Susannah tapaavat Petran ja Alexandran. Petra on kovia kokenut äiti, joka toimii sijaisäitinä vaikeuksissa oleville nuorille. Alexandra on Petran 18-vuotias tytär, joka on joutunut mahalaukun ohitusleikkaukseen. Trinny törmää Miaan, joka marssii kokoukseen suoraan tallilta ratsastushousuissa ja korkeakorkoisissa saappaissa. Bo on lempeä mies, jota luullaan rikolliseksi karun pukeutumisen vuoksi. Sofien poika syntyi allergisena kaikelle, eikä hän ole kolmeen vuoteen tehnyt muuta kuin lohduttanut kivusta itkevää lastaan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:30
Löytäjät
Studiorekvisiitta. Kumpi tavara sopii paremmin muotokuvan rekvisiitaksi, vanha tynnyri vai saippuakuplakone? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Unelmasta totta. Jamie apujoukkoineen päättää, kuka kolmesta nuoresta kokkilupauksesta saa mahdollisuuden perustaa oman ruokaravintolansa The Cock ¿nimiseen kaljakuppilaan. Kokkien on perusteltava ravintolaideansa ja konseptinsa mahdollisimman hyvin raadille. Vain yhden unelmasta tulee totta. Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa.

Kello 12:00

12:00
Unelmien koti
Perinpohjaista työtä. Rose ja Giancarlo tarvitsevat nopeasti uuden kodin perheelleen, mutta Giancarlo ei tee päätöksiä, ennen kuin pienimmätkin yksityiskohdat ovat selvillä. Pikkutarkka ja ailahteleva asiakas tuottaa Jonathanille harmaita hiuksia.
13:00
Unelmien koti
Aikamoista peliä. Vuosia ulkomailla asuneet Megan ja Greg asuvat ja työskentelevät kotimaahan palattuaan Gregin vanhempien kanssa, joten omaan kotiin on kiire. Jonathan saa remontin aikana vielä lisähaasteita, sillä uuden kodin tyyliin tulee muutoksia muun muassa yllättävän lahjan takia.
14:00
Unelmien koti
Mummolasta moderniin. Sandra ja Kyle asuvat vuokralla Sandran mummolassa ja haluavat muuttaa vanhasta ja huonokuntoisesta talosta omaan uuteen kotiin. Kaksosilla onkin tarjolla melkoinen yllätyskohde.
15:00
Vaimot vaihtoon UK
Kuri ja järjestys. Uusi kausi alkaa! Miten käy, kun tiukkaa kuria kannattava Ife vaihtaa paikkaa rennon Debsin kanssa? Heillä ja heidän perheillään on 10 päivää aikaa oppia jotain uutta toisiltaan.
16:00
Vaimot vaihtoon UK
Raamatullisia ristiriitoja. Tänään nähdään, miten kaksi kristittyä perhettä selviää vaimojen vaihdosta. Yhteisestä uskosta huolimatta Dawn ja Judith ovat toistensa täysiä vastakohtia.
17:00
Vaimot vaihtoon UK
Kotiäiti ja glamour-malli. Perhekeskeinen kotiäiti Michele heitetään keskelle kiireistä mallimaailmaa, jossa on tapana törsätä suuriakin summia omaan ulkonäköön. Glamour-malli Louise saa puolestaan totutella maanläheiseen elämään maalaistalossa, jossa vilistää kuusi lasta. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Golfia supermallin kanssa. Kausi 7, 11/19. Kun Bruce pelaa golfia supermalli Angie Everhartin kanssa, Kris alkaa pohtia, pitäisikö hänenkin soittaa vanhalle kaverilleen. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
LA Shrinks
Seksi paratkoon!. Kausi 1, 1/8. Uusi sarja! Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Yksi ohjeistaa äkillisesti tuplaantunutta lapsikatrastaan megafonin läpi, toinen yrittää saada vastentahtoista aviomiestä vauvamielelle ja kolmas jännittää homofobisen isänsä kohtaamista miehisten hääuutisten merkeissä. Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Avausjaksossa terapeuttien pakeille saavutaan lähinnä seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten tiimoilta. Mukaan mahtuu myös nainen, johon liikenneruuhkat vaikuttavat sangen erikoisesti. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Rakkauskoe. Kausi 2, 1/10. Tapaamme sinkut, jotka haluavat tosissaan rakastua. Heille sopivaa puolisoa etsivät kolme parisuhdeasiantuntijaa.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Sykettä rungoissa. Kausi 1, 2/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
21:30
Sinkkuelämää
Housuttomat miehet ja kylmä sota. Kausi 1, 3/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:00
Sinkkuelämää
Kaksikymppisen suutelijan imussa. Kausi 1, 4/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K7 (seksi).
22:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Mustasukkaisuutta. Kausi 2, 4/10. Brucen vanhemmat saapuvat kylään ja yrittävät määrätä millaiset häistä tulee. Vivekaa ärsyttää Nancyn mielistelevä tyyli. Birger yrittää välttää myymästä perheen kesämökkiä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Moderni perhe
Ystävänpäivän yllätykset. Kausi 6, 14/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Phil ja Claire piristävät ystävänpäivää seksikkäällä roolileikillä. Glorian sisko Sonia herättää hämmennystä Jayssa. Mitchell ja Cam vierailevat ystävänsä Andersin luona. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Kallista kipua
Sano se kukkasin. Hank ja Jeremiah auttavat sekavuudesta kärsivää floristia. Evan saa tuta, ettei pikkukaupungissa, jossa kaikki tuntevat toisensa, ole helppoa kampanjoida ulkopuolisena. Jeremiah huolestuu Hankin syötyä kipulääkekuurinsa loppuun etuajassa. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Yön AVA