UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 25.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Häämenu. Jamie on luvannut auttaa ystäväänsä hääruokien valmistuksessa. Alkuruokana on antipastipöytä, pääruokana uunilohta uusien perunoiden kera sekä jälkiruokana marenki-marjaherkku. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Tilaihme Lontoossa. Monty Ravenscroft ja Clare Loewe alkoivat rakentaa itselleen kotia pienelle etelälontoolaistontille vuonna 2004. Työ ei valmistunut suunnitellussa aikataulussa, joten Kevin palaa marraskuussa 2006 katsomaan, miten Montyn moninaiset tilansäästöratkaisut lopulta onnistuivat. Talon suuret, avattavat kattoikkunat sekä pieni tanssistudio herättävät ihastusta. Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Selviytymistarinoita. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nainen, joka selvisi viisikuisen vauvansa kanssa hengissä mutavyörystä, joka tuhosi koko naapuruston. Tapaamme myös viisivuotiaan syöpäpotilaan, joka kannustaa ja rohkaisee syöpää sairastavia lapsia. Ravitsemusterapeutti paljastaa, mitkä rasvaiset aamupalat ovat terveellisiä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Pelastakaa piirakka. Jamie ja Jimmy lähtevät Bedfordshireen pelastamaan paikallista piirakkaa sukupuutolta. Jamie tekee koomikko Jennifer Saundersin kanssa italialaista porchetta-possunpaistia, ja Jimmy puuhailee omaa siideriä. Kuppilan vieraaksi saapuu näyttelijä-ohjaaja Dexter Fletcher, joka laittaa lempiruokaansa, eli kanatortilloja.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Iholla
Jakso 33. Makuasia.. Patrick istuu työtuolin sijasta tatuointipenkille, Esko ja Karkki palaavat suhteensa alkuhetkiin ja Yrjänällä on kiire saada sarjakuvat valmiiksi painoa varten.
14:35
Iholla
Jakso 34. Diginatiivi sukupolvi. . Tero pääsee opettamaan tanssia, Jukalla riittää haasteita lastenkasvatuksessa ja Eskolla alkaa vihdoin ansaittu loma.
15:05
Kardashianit
Paparazzeja pakoon. Kausi 8, 17/21. Kim kyllästyy häntä jatkuvasti seuraaviin paparazzeihin ja keksii suunnitelman, miten karistaa heidät kannoiltaan, kun hän menee synnyttämään. Kourtney ja Khloé yrittävät järjestää sokkotreffit isoäidilleen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:05
Kallista kipua
Eläimellistä menoa. Kun humalainen Van Dyke pöllähtää töihin täydessä tuiterissa, joutuvat Evan ja Paige uudenlaisen henkilöstöpulman eteen. Hank ja Divya tarkkailevat eläinlääkäriä, jota stressaa avioero, mutta voisiko oireiden takana piillä muutakin? Hank lähentyy Boriksen tyrmäävän tulkin Christinan kanssa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Valmistautuminen pahimpaan. Andrén poika Simon saapuu Etelä-Afrikasta järjestelemään asioita ja Wernerin rahanpesu paljastuu. Lento-onnettomuuden eloonjääneiden etsimistä varten perustetaan kriisiyksikkö, ja Nils pitää kiinni viimeisestä oljenkorresta, että Sabrina olisi elossa. Simon taas suunnittelee symbolista muistojuhlaa kuolleeksi oletetulle isälleen. Julia ja Niklas lähtevät patikoimaan ja päätyvät vuoristomökille yöksi. Sillä aikaa Sebastianin tila romahtaa. Vaikka hän saa apua ajoissa, Julialle tulee huono omatunto poissaolostaan, ja Sebastian käyttää sitä hyväkseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekologinen koetinkivi. Arkkitehti tahtoo suunnitella perheelleen itsensä näköisen ekologisen kodin. Perhe löytää Kentistä sopivan tontin, vetäytyy Lontoosta maaseudun rauhaan ja alkaa tehdä unelmistaan totta. Ekotalon kruunaa suuri holvikaari 1300-luvun espanjalaistyyliin. On selvää, että vain arkkitehti rohkenee ryhtyä näin kokeelliseen hankkeeseen. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Pientä pintaremonttia
Korjailun paikkoja kaksiossa. Jaana, Maarit ja Niina ovat tällä viikolla suunnitelmineen jyväskyläläisen kerrostalokaksion kimpussa. Varsinkin asunnon keittiötilat kaipaisi uudistusta remontin avulla. Myös asunnon muut alueet saattaisivat kaivata pientä korjailua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Seikkailu alkaa. Kausi 1, 3/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Kolme paria aloittaa yhteisen taipaleensa aviopuolisoina. Liiton ensimmäinen vaihe on häämatka. Tanskalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 8/10. Nina kokee näyttäneensä aina ikäistään vanhemmalta. Ulkoilma on vanhentanut hänen ihoaan, eikä mallistaan uloskasvanut hiustyyli auta asiaa. Nina on pitkä, näyttävä nainen, mutta hän pukeutuu aina todella peittävästi. Vaatteita valitessa Ninalle tärkeintä on niiden käytännöllisyys, mutta valitettavasti käytännöllisyys ja hyvännäköisyys eivät aina kulje käsi kädessä. Eivät ainakaan Ninan vaatekaapissa. Nyt Nina haluaa vihdoinkin muutosta ja piristystä arkeen. Peittävien vaatteiden alta kaivetaan esiin upea lady, joka saa varmasti aviomiehenkin silmäkulmaan lisää pilkettä.
22:00
Sinkkuelämää
Intohimoja tuntihotellissa ja Tiffanylla. Kausi 3, 9/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), David Eigenberg (Steve Brady), Bridget Moynahan (Natasha Big), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal) ja Bobby Cannavale (Adam Ball). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit
Jännän äärellä. Kausi 8, 18/21. Kimin synnytys käynnistyy etuajassa. Brucen uusi ystävyys saa aikaan hämmennystä. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Syöjätär. Kausi 2, 6/12. Fredrik haluaa antaa Luisille mahdollisuuden näyttää taitonsa ja antaa Luisin järjestää näytön kohteessaan. Luisin omintakeinen tyyli aiheuttaa Fredrikille kuitenkin harmaita hiuksia. Ryan ei ole varma, onko hänen uusi naisasiakkaansa kiinnostunut asunnoista vai Ryanista. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:30
Yön AVA