UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 31.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Sunnuntaipaisti. Jamie aikoo pyöräyttää "Sunday roastin" eli peribrittiläisen sunnuntaipäivällisen paahtopaisteineen, vihanneslisukkeineen ja Yorkshiren vanukkaineen vain puolessa tunnissa. Ei kun töpinäksi! Paisti valmistuu nopeammin hieman pienemmissä paloissa pannulla ja perunat kiehautetaan ennen paistamista. Perinteiset herkut saavat seuraa sipulisesta sienikastikkeesta ja sitruunaisesta vesikrassisalaatista. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Suurin pudottaja
Valmentajat vaihtoon. Kilpailijat joutuvat luopumaan tutuista turvallisista treenausrutiineistaan viikoksi, kun joukkueiden valmentajat Bob ja Dolvett vaihtavat paikkoja. Osa kilpailijoista ottaa vaihdoksen yllättävän raskaasti. Haasteessa pelataan likaista peliä, kun pudottajat etsivät painoja mutaiselta aukiolta. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Aarteita roskalavalta. Beverly Hillsissä liikkuu monenlaista väkeä, ja Cory törmää toistaiseksi erikoisimpaan asiakkaaseensa. Dominique ja Aria hikoilevat yrittäessään myydä roskalavalta löytyneen aarteen, jonka he ostivat isolla rahalla Yossin tietämättä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Ylipainon yllättävät syyt. Lääkärit käyvät läpi yllättäviä asioita, joilla voi olla lihottava vaikutus. Miten herätyskello liittyy laihtumiseen? Kertyykö kiloja, jos käyttää korkokenkiä tai leggingsejä? Tutkimusten mukaan BPA eli bisfenoli A, jota on monissa muovituotteissa, voi edesauttaa lihomista. Lääkärit kertovat, miten BPA:n kertymistä elimistöön voi välttää. Lisäksi kaksi avioparia osallistuu leikkimieliseen visailuun, joka paljastaa, miten hyvin he tuntevat puolisonsa syömistottumukset. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin
13:40
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
14:40
NYC:n täydelliset naiset
Burleskit, banaalit ja paranoidiset . Naiset osallistuvat The Hamptons -seudulla pidettävään hyväntekeväisyysjuhlaan. Päiväohjelmassa on meren muovaamien reisilihasmiesten antamaa surffausopetusta, ja iltaohjelmaa varten märkäpuvut vaihdetaan Great Gatsby -elokuvan vintage-lookiin. Illan emännän, Miss Sonja Morganin, burleskiesitys alkaa! Naisten mukana pyörivä imagokonsultti Amanda heittää kommenttejaan. Heather ja Carole ovat vihaisia, sillä tämä on Sonjan hetki, ja vaikka hän ei ammattiesiintyjä olekaan, hetkeä pitää kunnioittaa. Sitäkin pitää kunnioittaa, että joku toipuu traumaattisesta avioerosta ja kääntää elämänsä taiteeksi. Seuraavana aamuna tavataan uima-altaalla. Atlantti kimaltelee, ja viinikin kimaltelee, ja Sonja flirttailee argentiinalaisen kanssa. Illalla tarjoillaan barbecuesyötävää LuAnnin talolla. Carole tuo avecinaan Willin, "henkivartijan", siltä varalta että Aviva kävisi vaaraksi. Aviva käy vaaraksi, kun haamukirjoittajakiista leimahtaa taas. LuAnn tuntee itsensä täysin johtamiskyvyttömäksi - omassa talossaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy joukkoon ystävänä, ei varsinaisena ydinkaraktäärinä.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Feta-pinaattipiiras. Jamien vinkki yllätysvieraiden kestitsemiseen on nopeasti valmistuva feta-pinaattipiiras. Munista, juustosta, pinjansiemenistä ja pinaatista sekoitettu täyte ammennetaan filotaikinakuoreen, ja piirakka pääsee pannun kautta uuniin kypsymään. Lisukkeeksi on kahta välimerellistä salaattia ja jälkkäriksi suklaa-pähkinärouheessa pyöriteltyjä jäätelöpalloja. Nam! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Kymmenes punnitus. Punnituksessa on tällä kertaa hieman erilainen tunnelma, kun voittajajoukkueen jäsenet saavat päättää, kuka hävinneestä joukkueesta joutuu kotimatkalle. Osa kilpailijoista yrittää turvata asemaansa tekemällä sopimuksia kanssakilpailijoidensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2704. Monica on ihan akit ja muusi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Neljättä linjaa stailaisin. Helsingissä, Kallion kaupunginosassa sijaitseva Sonjan kaksio kaipaisi myyvempää ulkoasua. Kalustuksessa ja pintamateriaaleissa olisi tarvetta uudistukselle ja tuoreine ideoineen paikalle kutsutaankin Iisa, Niina ja Siru.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Andrei ja Katri. Poikaporukan hauskuuttajana pidetty lentäjä Andrei sai tehdä töitä lunastaakseen paikkansa avopuolison Katrin elämässä. Ikuinen romantikko Andrei aikoo täyttää puolisonsa unelmat käyttäen delfiiniä apuna kosinnassa. Juuri ennen h-hetkeä iskee isomman luokan ongelma.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 33. Makuasia.. Patrick istuu työtuolin sijasta tatuointipenkille, Esko ja Karkki palaavat suhteensa alkuhetkiin ja Yrjänällä on kiire saada sarjakuvat valmiiksi painoa varten.
21:30
Iholla
Jakso 34. Diginatiivi sukupolvi. . Tero pääsee opettamaan tanssia, Jukalla riittää haasteita lastenkasvatuksessa ja Eskolla alkaa vihdoin ansaittu loma.
22:00
Iholla
Jakso 35. Parisuhdematka. . Yrjänä ja Sara toivovat, että seuraavana jouluna heitä olisi kolme, Patrick perheineen matkustaa joulunpyhiksi Saksaan ja Jukan joulupöydässä istuu lasten lisäksi hänen entinen vaimonsa.
22:30
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.
23:00
Rakkautta ensitreffeillä
Viettelyä ja solvauksia. Löytääkö "Turbo-Terry" viimein sielunkumppaninsa tavatessaan viettelevän yksinhuoltajaäidin? Sarjan avauskauden viimeisessä jaksossa nähdään myös varttuneempi herrasmies Ed, joka ei mielestään ole järin hyvä deittailija. Lisäksi katsojia piristää jälleen kerran mysteerimies Rajan, joka onnistuu tuttuun tapaan pilaamaan mahdollisuutensa.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA