UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 31.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Välimereltä New Orleansiin. Jamie Oliverin vartin keittiössä syntyy tänään Välimeren tapoja ylistävä tapas-illallinen, jossa perinteiset pikkuannokset saavat uudenlaisia vivahteita. Lisäksi Jamie tekee grillattua porsasta New Orleansin henkeen sähäkällä grillikastikkeella ja Cajun-riisillä.
10:00
Remontilla rahoiksi
Kohtalokas raharatkaisu. Työmaalla eletään niukkoja aikoja, kun jokainen joukkue on kuluttanut remonttibudjettinsa lähes loppuun. Kukkaishaasteen voittajilla on oikeus siepata palkintosummansa keneltä haluavat, ja kilpailijat odottavat kauhun vallassa heidän päätöstään. Pahimmillaan yhden joukkueen on pakko lopettaa kisa ja lähteä kotiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
9 kuukauden odotus
Hippiäiti ja työnarkomaani. 28-vuotias Catherine on neljän lapsen kotiäiti. Hän pitää itseään ja miestään hippeinä, jotka antavat lastensa olla lapsia. Koska synnyttäminen on Catherinelle jo tuttua, hän haluaisi synnyttää viidennen lapsensa kotona ilman kivunlievitystä. 34-vuotias lakimies Sanmarie taas odottaa esikoistaan. Hänelle kaikki on uutta ja ihmeellistä, ja rankka työ uhkaa viedä kaiken energian raskausaikana.
12:50
Hullut hamstraajat
Kello käy. Tänään päästään siivousekspertti Aggien mukaan Woodhamiin ja Tunbridge Wellsiin. Sisustuksen saloihin hurahtanut Trish on kerännyt kotinsa täyteen erikoisia kelloja, viuhkoja ja lipastoja ympäri maailmaa. Osa tavaroista on täytynyt piilottaa varastoon, jonka pitäminen on tullut maksamaan jo yli 7 000 puntaa. Jemmaus saa nyt luvan loppua, sillä Trish haluaa käyttää rahansa mieluummin lapsenlapseensa. Vielä pidemmän aikaa varastoa on vuokrannut Ross vaimonsa Sarahin kanssa. Pari pakkasi tavaransa konttiin, kun he lähtivät Amerikkaan 14 vuotta sitten. Siisti koti ei aiheuta minkäänlaisia epäilyksiä hamstrauksesta, mutta varastohotellilla odottaa yllätys. Sarah syyttää kaikesta miestään, mutta tämä on jemmannut onneksi muutakin kuin työkaluja. Onnistuuko vanhan tavaran asiantuntija Gillian Anderson Price kaivamaan kaiken romun seasta jotakin arvokasta? Kello käy, eikä aika välttämättä aina tee hyvää piilossa lojuvalle omaisuudelle. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
13:45
Asustemuodin huipulle
Loppunäytös. Kilpailun finaalissa suunnitellaan yhteensä yhdeksän asustetta kolmeen eri asuun. Kilpailijoiden persoonallinen näkemys painaa paljon voittajaa valittaessa. Viimeisessä asustenäytöksessä nähdään toinen toistaan taidokkaampia asukokonaisuuksia.
14:40
Lily Cole taiteen parissa
Fiona Banner. Brittiläinen Fiona Banner tekee käsitetaidetta sanojen avulla. Hänen teostensa aiheet liityvät politiikkaan, valtaan ja seksuaalisuuteen. Varsinainen kohu syntyi, kun lontoolaisessa huippumuseossa esiteltiin Fionan teos, joka oli valtavalle kankaalle kirjoitettu aikuisviihde-elokuvan tarkka juonikuvaus. Uusimpana aluevaltauksena Fiona maalaa alastonmallien muotokuvia käyttäen pelkkiä sanoja. Myös Lily pääsee poseeraamaan Fionalle. Brittiläinen asiaohjelma.
15:40
Lääkärit
Anonyymeja paljastuksia. Lääkäreiden vieraina on tällä kertaa potilaita, jotka kokevat vaivansa tai kysymyksensä niin intiimeiksi, että haluavat pysytellä anonyymeina. Aiheina ovat muiden muassa suolen umpipussitauti eli divertikuloosi, naisen ejakulaatio sekä iän myötä yleistyvät maksaläiskät. Lisäksi ratkotaan tekohammaspulmia ja pohditaan, miten kertoa kukista ja mehiläisistä esikouluikäisille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Fuusioruokaa Aasiasta. Jamie valmistaa tulisesta ruoasta pitäville poliisiystävilleen lasinuudelisalaattia ja banaaninlehteen käärittyä thaitahnalla maustettua kalaa. Lisäksi nautitaan intialaista mangojuomaa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
17:00
Jamie Oliverin koululaishaaste
Politiikkaa ja polemiikkia. Uusi opettaja yrittää saada nuoret innostumaan politiikasta. Grammy-voittaja Jazzie B Obe puolestaan innostaa heitä musiikin pariin. Jamie johdattaa oppilaat thairuuan valmistukseen. Osalla nuorista on ongelmia alkoholin kanssa. Lisäksi kahden tytön välit kärjistyvät kesken oppitunnin. Oppilaat myös häiriköivät ja herättävät pahennusta teatteriesityksessä. Entä kuinka käy opettajan, joka laukoi asiattoman kommentin yhdelle opiskelijoista? Brittiläisessä realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver patistaa koulunsa kesken jättäneet ongelmanuoret takaisin opintojen pariin perustamalla unelmakoulun huippuopettajineen.

Kello 18:00

18:00
Koiralle koti
Hershey. Brandon pelastaa mäyräkoirasekoituksen, joka lyö jarrut pohjaan, kun pitäisi kulkea portaissa. Estääkö se pääsemisen uuteen kotiin? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
18:30
Koiralle koti
Luovaa ajattelua. Koirat ovat erilaisia, eikä kaikkia voi kouluttaa samoin keinoin. Tässä jaksossa esitellään Brandonin luovimpia ja yllättävimpiä koulutustekniikoita. Mukana on aiemmin näkemätöntä materiaalia. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
19:00
Remontilla rahoiksi
Visailuhaaste. Joukkeet pääsevät hulluttelemaan, kun verstashaasteen sijaan Scotty järjestää ihka oikean tietokilpailun. Luvassa on monenlaisia haasteita, runsaita palkintoja ja säihkyviä lavasteita. Sekä ripaus taikuuttakin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Thamesin kapinalliset. Thamesin perinteinen arkkitehtuuri haastetaan, kun Nigel ja Lysette päättävät rakentaa joelle kiistanalaisen modernin lasilaatikon. Naapurit toivovat talon huuhtoutuvan merelle tulvavesien mukana, sillä talo häpäisee heidän mielestään kauniin joenvarren. Modernia arkkitehtuuria rakastava pariskunta joutuu haastavassa projektissa taistelemaan naapureita ja joen voimaa vastaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Kello 21:00

21:00
Sade kuuluu meille
Espanjalainen draamaelokuva innokkaasta eurooppalaisesta elokuvanohjaajasta, joka ryhmineen kuvaa Boliviassa kiistanalaista elokuvaa Christopher Columbuksesta, kun paikallinen väestö nousee kapinaan vesivarantojen yksityistämistä vastaan. Ohjaaja: Icíar Bollaín, Espanja 2010. Pääosissa: Luis Tosar, Gael García Bernal, Juan Carlos Aduviri, Karra Elejalde. K12

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Iholla
Jakso 32. Matkakuume. Ystävä saa hieman säpinää Johannan iltoihin. Venlalle iskee armoton matkakuume ja kaukomaiden kutsu.
23:30
Remontilla rahoiksi
Visailuhaaste. Joukkeet pääsevät hulluttelemaan, kun verstashaasteen sijaan Scotty järjestää ihka oikean tietokilpailun. Luvassa on monenlaisia haasteita, runsaita palkintoja ja säihkyviä lavasteita. Sekä ripaus taikuuttakin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:25
Miamin täydelliset naiset
Juorukellot kilkattavat. Aamu Biminillä valkenee, ja Lea yrittää ravistella tunteensa kieltävän Karentin havahtumaan todellisuuteen, ja tyttöjen käytökseen pettynyt Elsa puolestaan sättii Marysolia ja Alexiaa puhelimitse. Puskaradio rätisee toden teolla, kunnes merkityksettömät huhut siirtyvät taka-alalle Karentin saadessa huonoja uutisia kotipuolesta. Pinnan alla kyteneet kaunat nostavat päätään, kun Marysol ja Lea ottavat yhteen päivällispöydän äärellä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa. 2. tuotantokausi.
01:20
Yön AVA