UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 27.6.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Tuplakosinta. Kaikkien vaikeuksien jälkeen onni hymyilee vihdoin Luisalle ja Sebastianille. He suunnittelevat molemmat tahoillaan yllätyskosintaa. Luisa saa apua yllätyksen valmisteluun Tinalta, Sebastian Nilsiltä. Miten käy, kun molemmat yrittävät saada toisensa kosintapaikalle samaan aikaan? Charlotte on ristiriitaisissa tunnelmissa, koska seurustelee työntekijän kanssa eikä oikein voi avautua rakastetulleen työhuolistaan. Charlotte yllättää Nilsin virittelemästä vuoristomökkiä romanttisiin tunnelmiin. Adrian järjestää Claralle mukavan yllätyksen ja tuo Claralle lapsuusmuistoja mieleen. Michael on kyllästynyt Friederiken manipulointiin ja haluaa omistautua kokonaan vaimolleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Aikatauluongelmia. Kausi 7, 16/65. Määräaika lähenee, ja paineet kasvavat. Osa urakoitsijoista on kadonnut, ja osalle on ilmoitettu väärät määräpäivät. Myös pop up -kaupan avajaiset lähestyvät, mutta suunnittelun yhteistyö tuottaa haasteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 2/10. Sinkut tapaavat heille valitun puolison ja menevät saman tien naimisiin! Yhdellä pareista rakkaus tuntuu syttyvän heti, mutta miten kahden muun parin käy? Uusinta.
11:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Hakoteillä Palm Springsissä. Kausi 1, 16/23. On juhlaviikonloppu ja porukka päättää lähteä Palm Springsiin. Brenda ja Dylan suunnittelevat yhteisiä hetkiä, mutta Brenda unohtaa hotellin nimen, eikä löydä lompakkoaankaan. David haluaa kuulua joukkoon ja vie remmin isovanhempiensa kotiin, koska mummi ja vaari ovat risteilyllä. Brandon selvittää, mitä piikittelevä Curtis salailee. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus, seksi).
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Rähinöintiä rannalla. Lisa valitsee kattauksen tyttärensä häihin, eikä liene yllätys, että luvassa on paljon pinkkiä. Kyle juhlii aviomiehensä kanssa meksikolaista juhlapäivää Cinco de Mayoa, ja Kylen anoppi esittelee perheelleen kasvojenkohotuksensa tulokset. Brandi kutsuu tytöt Malibuun maistelemaan viinejä ja opettelemaan vatsatanssia. Hän päättää kutsua sekä Camillen että Taylorin, vaikka naisten välillä on ollut kinaa. Jotkut vieraat nauttivat tarjoilusta liiankin kanssa, ja ilta päättyy täyteen rähinään.
15:00
Kardashianit
Pidätysvaikeuksia. Kausi 6, 7/16. Bruce kyllästyy Kendallin ja Kylien huonoon käytökseen ja päättää opettaa tytöille, mikä elämässä on tärkeää. Krisillä on vaikeuksia hallita rakkoaan, ja tytöt patistavat häntä menemään lääkäriin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:30
Kardashianit
Vegasin salaisuudet. Kausi 6, 8/16. Kiireinen Kris pelkää, että hän laiminlyö äidin velvollisuuksiaan. Scott lähtee työkeikalle Las Vegasiin, ja Kourtney pelkää, että hän ratkeaa reissullaan juomaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Yllätyskihlajaiset. Tuore kihlapari, Luisa ja Sebastian, suuntaa toisilleen valmistelemiensa yllätysten luo. Mökillä jo lauenneet ruusunterälehtikanuunat ihmetyttävät kuitenkin Sebastiania. Tina järjestää kihlaparille yllätyskihlajaiset. Friedrichkin saapuu paikalle onnittelemaan tytärtään - ja tietysti myös piikittelemään ex-vaimoaan. Clara on allapäin kuullessaan Adrianin aikeista lähteä ostamaan hotellia Mallorcalta. Hän tulee vihjanneeksi, että Fürstenhof saattaa olla myös pian myynnissä talousvaikeuksien vuoksi. Friederike puolestaan tekee Michaelille ehdotuksen. Jos Michael suostuu, hän lupaa häipyä. Voiko naisen sanaan kuitenkaan luottaa? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Elixir Life
5/10. Rantakuntojumpissa kohteena keskivartalo. Vuoden retkikohde Kruunupuisto treenipaikkana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:40
Manuela leipoo
Laskiaispullia Manuelan tapaan. Kausi 1, 9/32. Manuela Kjeilenin keittiössä pyöritellään jälleen pullia. Tällä kertaa vuorossa ovat laskiaispullat, jotka saavat Manuelan käsissä persoonallisen säväyksen. Pullia tehdään kolmella erimakuisella kermavaahdolla: vaniljakermalla, lakritsikermalla ja sitruunakermalla. Kaikkiin laskiaispulliin kuuluu toki myös itse tehty karkea mantelimassa. Ruotsalainen leivontasarja.

Kello 18:00

18:15
Manuela leipoo
Amerikkalaiset kanelipullat. Kausi 1, 10/32. Manuela Kjeilen tekee kanelikierrepullia sitruunan ja mustikoiden kera. Samasta taikinasta syntyvät ihanat sitruunakierteet. Ruotsalainen leivontasarja.
18:50
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Kausi 7, 17/65. Katsaus viikon tapahtumiin. Mitä tuomarit oikeasti ajattelivat, ja mitä kulissien takana tapahtui? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:30
Jamie Oliverin kotona
Pizzaa puutarhan antimista. Pizzan tekeminen on helppoa, kun perusasiat ovat hallussa, joten Jamie näyttää, miten tehdään oikeaoppinen pizzataikina ja tomaattikastike. Niistä syntyy sienillä ja pinaatilla täytetty calzone sekä perinteinen pizza margherita. Lopuksi Jamie tekee vielä roomalaista quattro gusti -pizzaa neljällä erilaiselle täytteellä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 3/10. Parit lähtevät häämatkoille ja luonteiden erilaisuudet alkavat hiljalleen paljastua. Yksi tuoreista vaimoista saa mieheltään yllätyksen, kun toinen taas kaipaisi puolisoltaan päättäväisempää otetta.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Asuja aidoille naisille. Kausi 14, 11/17. Kuvitteellisten naisten sijaan asuja suunnitellaan tällä kertaa ohjelman tekijöille. Tim menettää hermonsa yhden suunnittelijan kanssa. Näyttelijät Shiri Appleby ja Constance Zimmer ovat vierailevia tuomareita. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.
22:00
Sinkkuelämää
Kunnon jöö pitää orgasmit terässä!. Kausi 4, 13/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K12 (seksi).
22:35
Rimakauhua ja rakkautta
Elämää laukkaradalla. Kausi 4, 6/8. Rachel on matkoilla, ja yksin jäänyt Adam tempoilee tulevien velvoitteidensa ristipaineista pakosalle. David tekee kaikkensa miellyttääkseen Karenia - ja Pete Jo'ta. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12
23:35
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Rahat tai henki. Kausi 9, 6/13. Joillekin raha on rakkautta tärkeämpää. Tämä pätee erityisesti kolmeen julmaan naistappajaan, jotka uhraavat aviomiehensä äkkirikastumisen toivossa. Pettynyt nainen päättää rahastaa entisen aviomiehensä hengellä. Shaftesburyn jaarlin nuori vaimo puolestaan tekee kaikkensa, ettei menetä miehensä rahoja, ja kahden lapsen äiti uhraa miehensä paremman elämän toivossa. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 8/10. Yhteinen kesä Suomessa on tullut päätökseen. Kaikkien odottama ja pelkäämä päivä on koittanut, sillä Jessen, Erickin ja Tomin on tehtävä päätös ketkä naisista lähtevät Amerikkaan heidän kanssaan. Erityisesti Jessen valinta on äärimmäisen vaikea ja sydäntä särkevä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:30
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Kausi 7, 17/65. Katsaus viikon tapahtumiin. Mitä tuomarit oikeasti ajattelivat, ja mitä kulissien takana tapahtui? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
02:10
Yön AVA