UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 29.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Laiha sopu, lihava riita. Tänään elämiä vaihtavat rento Ronnie ja tiukka Raquel. Kipinät sinkoilevat, kun luvassa on sanasotaa, ovien paiskomista ja huutoa, ja joku jättää leikin kesken.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Viimeinen sauma
Nicole Richien uudet kujeet. Erikoisjaksossa Joe saa kunnian avustaa tv-persoonana ja muotisuunnittelijana tunnettua Nicole Richietä tämän viimeisimmän malliston viimeistelyssä. Kokoelman valmistuminen takkuaa tuotanto-ongelmien ja kuosivaihdosten vuoksi. Saadaanko vaatteet valmiiksi ajoissa ennen New Yorkin muotiviikolla tapahtuvaa lanseerausta? Amerikkalaisessa realitysarjassa muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee auttaa lahjakkaita vaatesuunnittelijoita hiomaan designiaan sekä saamaan brändinsä ja bisnessuunnitelmansa kuntoon.
12:55
Lääkärit
Yllätysrinnat. 11-vuotias tyttö kärsii taudista, joka aiheuttaa nopeaa rintojen kasvua. Lisäksi lääkärit vastaavat lääkäriopiskelijoiden kysymyksiin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Syyttävä sormi. Riitely menee rumaksi ja kaikki vanhatkin asiat kaivellaan Mauricion asiakastilaisuudessa, vaikka Adrienne ja Paul poistuvat paikalta. Ken toipuu leikkauksesta kotona ja laittaa Lisan passaamaan itseään. Kimiä pelottaa alkoholisminsa takia lähteä Las Vegasiin juhlimaan poikansa 21-vuotissyntymäpäiviä. Kyle järjestää naisten illalliskutsut, mutta Mauricio ei halua kotiinsa Brandiä. Harmi vain, että Kyle ehtii kutsua hänet. Tuttujen kasvojen lisäksi paikalle saapuvat myös Marisa ja Faye, joka saa suorapuheisuudellaan ja syytöksillään Brandin häipymään. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Talossa uusi mies. Viides tuotantokausi alkaa. Jeffillä on asiakkaita jonoksi asti ja bisnes kukoistaa. Lisäksi kuvioihin kuuluu uusi, fiksu ja filmaattinen seurustelukumppani. Voisiko paremmin enää mennä? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa. Amerikkalainen kiinteistöreality.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Lampaanlapaa ja currya. Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan.
17:00
Armeijalesket
Dokumentissa seurataan kahta amerikkalaissotilasta ja heidän perheitään elämän tärkeässä taitekohdassa. Angela on lähdössä komennukselle Irakiin ja jättää taakseen aviomiehensä ja tyttövauvansa. Jason puolestaan on palaamassa kotiin vietettyään vuoden Irakissa. Häntä jännittää perheen jälleentapaaminen sekä pienen poikavauvansa ensikohtaaminen. Pystyykö Angela ja hänen perheensä sopeutumaan eroon? Entä löytääkö Jason yhteyden vaimonsa ja vauvansa kanssa oltuaan poissa niin pitkään?

Kello 18:00

18:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 5. Kaksion uudet tilaratkaisut. Helsingin Roihuvuoressa sijaitsevasta kaksiosta on vuosien saatossa muotoutunut kolmio. Ratkaisun mielekkyyttä saapuvat pohtimaan suunnittelijat Lasse Räihä, Mikko Toppala ja Maarit Hiltunen.
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Kurinpitoa ja vapauksia. Näkövammainen Penny Hefferan pitää kodissaan tiukkaa kuria ja järjestystä. Viiden lapsen äiti Vanessa Walsh uskoo puolestaan vapaampaan kasvatukseen ja sysää lapsensa usein television ääreen. Löytävätkö perheet kultaisen keskitien armeijakurin ja villin viipottamisen väliltä? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
20:00
Maajussille morsian
Osa 10. Kuhertelua lomalla!. Maajussit ovat saapuneet valittujensa kanssa Tahkolle lomalle ja on aika jättää hetkeksi arjen haasteet taakse. Onko rakkaussuhde syventynyt vai onko vaatimustaso liian korkea? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Wall Street: Money Never Sleeps
1980-luvun suosikkielokuvan jatko-osassa pörssipeluri Gordon Gekko (Michael Douglas) vapautuu vankilasta ja kohtaa nuoren oppipoikansa Jaken, joka seurustelee hänen tyttärensä kanssa. Paljon on muuttunut sitten kasinotalouden kunnia-ajan, mutta yksi asia on lamankin jälkeen ennallaan: raha ei koskaan nuku. Ohjaaja: Oliver Stone, USA 2010, 133'. Pääosissa: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan. 1 K12

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Mira ja miljoonakodit
Mira ja Marcuksen yhteistyö päättyy, sillä Marcuksen on palattava takaisin Lontooseen. Haikailulle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä Miraa työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up taidenäyttely. Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
House
Laupias samarialainen. Miljoonalahjoituksen tehnyt mies tuupertuu seisovilta jaloiltaan ja House apureineen alkaa selvitellä hänen tilaansa. Tohtori Parkin mielestä miehen äärimmäinen altruismi johtuu aivohäiriöstä, mutta House kärkkyy mieheltä rahaa myös sairaalalle, jotta hän saisi vanhan tiiminsä takaisin. Vankilalääkärin virasta irtisanottu Adams liittyy vapaaehtoisena Housen kaartiin ja etsiskelee samalla uutta työpaikkaa. Vanhan tiimin 13 käy jättämässä Houselle hyvästit. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
01:25
Yön AVA