UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 19.4.

06:00
Aamun AVAus
07:45
Namaste jooga
Ohjelmassa tehdään joogaharjoituksia. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan tanssiva aurinko -sarjaa ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään.
08:15
Ostoskanava Tvins.com
09:15
Täydellinen päivä
Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
09:45
Kuninkaalliset skandaalit
Ruhtinatar Gracen kuolema. Syyskuussa 1982 Monacon ruhtinatar Grace ja hänen tyttärensä Stephanie joutuivat kohtalokkaaseen auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena ruhtinatar menehtyi. Tapaus herätti runsaasti huomiota kaikkialla, sillä kuolemaan ja onnettomuuteen liittyi paljon omituisia yksityiskohtia ja kysymyksiä, joihin ei saatu vastauksia. Hovin julkaisemat viralliset tiedotteet, poliisitutkimukset ja silminnäkijähavainnot tuntuivat olevan ristiriidassa keskenään. Mikä oikein johti onnettomuuteen, ja saiko rakastettu ruhtinatar varmasti parasta mahdollista hoitoa vammoihinsa? Yrittikö hovi salailla tapaukseen liittyviä seikkoja? Valehteliko joku silminnäkijöistä? Amerikkalainen dokumenttisarja ruotii kuningasperheisiin ja hoveihin liittyviä salaisuuksia, rikoksia ja salaliittoja. Uusinta.
10:40
Tähdet kertovat
Hilary Swank. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa teatteri- ja elokuva-alan opiskelijat ja ammattilaiset kohtaavat näyttelijöitä. Nauhoituspaikkana on New Yorkin Manhattanilla sijaitseva maineikas The Actors Studio.
11:35
Koirakoulu ihmiselle
Hollywoodin koiratähdet. Ronnien mopsi nakertaa juopaa parisuhteeseen, ja Hollyn sylikoira käy puolestaan hemmotellun tytön äidin hermoille. Ronnie ja Holly lennätetään Hollywoodin koirahoitolaan. Hoitolan arkiaskareiden lomassa britit tapaavat koiranäyttelijöitä ja näiden taitavia kouluttajia kuvauspaikoilla. Lopulta opit otetaan käyttöön, sillä hoitolassa kuvataan mainos, jota tähdittävät koirat.

Kello 12:00

12:40
Siivoushullut
Tiukka vastustaja. Lindan johtama siivoustiimi käy pienen paikkakunnan ulkoilukeskukseen käsiksi. Hayley auttaa sotkuisesta yksiöstä kärsivää nuorta naista siivoamisessa. Penny auttaa perhettä, jossa mies on himokeräilijä, ja vaimolle kotona rojun keskellä asuminen on käynyt vaaralliseksi. Realitysarja, Iso-Britannia.
13:40
Keidas
Jakso 1. Taidepuutarha Katariina Sourille. . Katariinan taidegallerian edusta muuttuu Marian kädestä kaupunkikeitaaksi. Taideaiheinen pienpuutarha syntyy vanhasta ikkunankehikosta, taulunkehyksistä sekä Katariinan tekemästä mosaiikkikeinuhevosesta. Illalla vietetään puutarhajuhlat Katan ystävien kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:10
Saaristoruokaa
Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak.
14:40
Grand Designs Australia
Talon tyylinä viileä kuusikymmenluku . Menestyvää rakennusfirmaa johtavalla Nick McKimmilla ja hänen vaimollaan Annalla on kolme lasta. Perheen unelmakoti alkaa nousta Melbournen merenrantalähiöön Brightoniin. Rakennuksen arkkitehtuuria hallitsee virtaviivainen, retrosti moderni viileys, jossa 2000-luvun tekniikka kohtaa 1960-luvun tyylitajun. Eksteriööriin ja interiööriin liittyvää osaamista Nickillä ja Annalla riittää, mutta rakentamisprosessi yllättää usein kokeneimmankin tekijän, varsinkin jos on taipumusta tehdä muutoksia ja muutoksenmuutoksia. Talo valmistuu, ja lopputulos on avara, ilmava kompleksi uima-altaineen, atriumeineen ja tenniskenttineen. Sisätila menee ulos, ja ulkotila tulee sisälle. Lasia on paljon. Talo on lähes läpinäkyvä, melkein sananmukaisesti. Kenkä-triviaa: Rakennusmiehillä on paksut, tyylikkäät ja turvalliset nilkkakengät. Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison. - Toisen tuotantokauden aloitusjakso.
15:40
Suurin pudottaja
Kokkikoulu. Keittiömestari Antti Vahtera näyttää kilpailijoille miten herkut saa kevennettyä. Viikon pieni haaste on tietokilpailu, jossa yllättävä pari loistaa tiedoillaan.
16:10
Suurin pudottaja
Tiimit vastakkain. Jenni ja Mikko vievät kilpailijat pelaamaan jalkapalloa ja joillakin kilpailuhenkisyys nostaa päätään.
16:40
Suurin pudottaja
Jää sulaa. Maanantain pienen haasteen voittajat pääsevät soittamaan kotiin eikä kyyneleiltä vältytä. Isossa haasteessa taistellaan viimeiseen jääpalaan asti.
17:10
Suurin pudottaja
Yllätyspunnitus. Lola kutsuu kilpailijat kesken viikkoa punnitustilaan. Paikalle saapuu myös kilpailijoille tuttuja kasvoja.
17:40
American Idol
Kasaria kajareihin. Tällä kertaa finalistit aikamatkaavat esityksissään omaleimaisesta musiikistaan tunnetulle 80-luvulle! Mukana on kappaleita muiden muassa Cyndi Lauperilta, Tom Pettyltä, Joan Jett & the Blackheartsilta, Chaka Khanilta ja The Policelta. Mentorina kilpailijoille toimii seitsemännen American Idol -kauden voittaja David Cook. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

Kello 18:00

19:30
American Idol
Seitsemän suora. Kuka kahdeksikosta putoaa kilpailusta ja ketkä seitsemän saavat jatkaa? Se selviää tässä tuloslähetyksessä. Kilpailu on muuttunut hivenen vakavammaksi, sillä tuomaristo käytti viime jaksossa valttikorttinsa ja pelasti Samin putoamiselta. Enää pienimmän äänimäärän saanut kilpailija ei siis voi toivoa ihmepelastumista. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
20:00
Nymfit
Jakso 5. Pako. 17 vuotta sitten viisi nymfiä, Kati, Nadia, Rose, Frida ja Ana-­Claudia, pakeni laumastaan Nessebarissa, Bulgariassa. Vain Kati, Nadia ja Rose selvisivät. Kiinni jäänyt Frida pitää Katia syyllisenä rakkaansa Ana-­Claudian kuolemaan. Komisario Harjun kuulusteluissa Didille paljastuu, minne hänen adoptioäitinsä Elina on paennut. Didi anastaa kahvilasta rahat ja karkaa Ecuadoriin ottaakseen selvää omasta menneisyydestään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Nymfit
Jakso 6. Parannuskeino. Didi ei päästä Samuelia lähelleen. Fyysinen suhde heidän välillään veisi Samuelin hengen. Kun Kati laittaa Didin kotiarestiin, Didi näkee ohjelman hormonihoidoista ja pyytää Nadiaa etsimään lääkkeen ongelmiinsa. Katin strategia on hyökätä Erik Mannin kimppuun ennen kuin tämä ehtii löytää Didin. Siihen hän tarvitsee kaikkien avun ja kaikki taitonsa. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:00
Nymfit
Jakso 7. Oireita. Didi selviää täydestä kuusta hormonilääkkeen avulla, mutta lääke aiheuttaa vieroitusoireita. Didin tunteet ailahtelevat, ympäristö reagoi häneen ennennäkemättömällä tavalla, eikä hän pysty hillitsemään itseään. Kuultuaan totuuden Didistä Samuel muuttaa pois nymfien asunnosta työpaikalleen, sairaalaan. Didi uskoo, että hormonihoito voisi pelastaa heidän suhteensa, mutta Samuel ei tahdo olla enää missään tekemisissä nymfien kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:00
Nymfit
Jakso 8. Montpellierin legenda. Didin navan alle tatuoitu solmusymboli saa merkityksensä. Nadian uskomusten mukaan Didi on vanhojen tarujen solmunymfi, joka voi johdattaa heidät kaikki vapauteen. Didi ei itse ole asiasta lainkaan varma. Satyyri Jesperin mukaan legenda on vain iltasatu, joka rauhoittaa nymfejä. Nadia aloittelee yhteistä arkea Jesperin kanssa, mutta legenda pakottaa hänet miettimään suhdettaan satyyrien valta-­asemaan ja omaan vapauteensa uudestaan. Didin on tullut aika miettiä, onko hänen elämänsä sidottu satyyreihin vai voiko suhde Samueliin jatkua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
Kallista kipua
Kuuletko hääkellojen kumun? Osa 2. Sarja jää tauolle! Neljännen tuotantokauden päätösjaksossa Evanin ja Paigen häät ovat jo aivan nurkan takana, kun lumimyräkkä sulkee lentokentät eivätkä vieraat pääse paikalle pitopalvelusta puhumattakaan. Evan ei kuitenkaan ehdi vaivata päätään mokomalla hääjuhlalla, sillä menneisyyden aaveet leijuvat yhä hänen yllään. Hank puolestaan saa terveen paperit, joista huolimatta alituinen päänsärky vain pahenee pahenemistaan. Divya kertoo Hankille spontaanista avioitumisestaan Rafan kanssa, mutta ei saa odottamiaan onnitteluita. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
00:45
Valtiatar
Täyttymys. Kuningatar Catherine valmistelee omaa mestaustaan. Maryn äiti saapuu Ranskan hoviin eikä katso hyvällä tyttärensä avioaikeita. Mary ja Bash päättävät karata. Lopulta Mary vihitään, mutta kenen kanssa? Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12
01:40
Yön AVA