UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 27.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Coco. Brandon hakee tarhalta todella pelokkaan 2-vuotiaan bordercolliesekoituksen nimeltä Coco. Se pitää totuttaa kaikenlaiseen hälinään ja erilaisiin ihmisiin, jotta se pärjää uudessa, sosiaalisessa perheessään. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Pieniä ihmeitä
Esikoisia eri iässä. Vastikään täysikäistynyt Oakley on tullut synnyttämään ensimmäisen lapsensa. Tulevilla vanhemmilla on rutkasti ikäeroa, sillä Oakleyn puoliso on 33-vuotias. Kuinka synnytys etenee, kun laskettu aika ohitetaan yhdeksällä päivällä? Pahasti ylipainoinen Carol, 35, on myös tullut synnyttämään esikoisensa. Liittyykö ylipainoon riskejä ja komplikaatioiden mahdollisuuksia synnytyksessä? Brittiläinen realitysarja seuraa sikäläisen synnytyssairaalan arkea iloineen ja suruineen neljänkymmenen kameran voimin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kuudes punnitus. Jälleen on punnituksen aika. Miten punainen joukkue pärjää jouduttuaan olemaan viikon ilman omaa valmentajaansa? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Sydämen asia. Studiossa on vieraana tohtori Ashtonin isä, kardiologi Oscar Garfein keskustelemassa kouluruoan terveellisyydestä, statiinien käytöstä kolesterolia alentavana lääkkeenä sekä harvinaisesta yliherkkyysreaktiosta, Stevens-Johnsonin oireyhtymästä, joka poltti nuoren Yaasmeenin kehon sisältä päin. Lisäksi Lauren kertoo tarinansa siitä, miten värilliset lasit ovat auttaneet häntä ja hänen lapsiaan tulemaan toimeen periytyvän Irlen-syndrooman kanssa, joka aiheuttaa lukihäiriön kaltaisia oireita. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Rakkautta ensitreffeillä
Kolmas kerta toden sanoo?. Miten käy yorkshireläisen Leen, joka saapuu kolmatta kertaa ensitreffiravintolaan? Viime vuonna tavattu kundi ei osoittautunutkaan unelmien prinssiksi, mutta nyt toiveet ovat korkealla. Tapaamme myös tutun pelimiehen, kun Ross palaa ravintolaan itseluottamusta uhkuen. Englantilainen realityohjelma.
15:00
Farm Kings
Uusia projekteja. Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10.
16:00
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Arizona. Tällä kertaa Jamie tutustuu intiaaniperinteisiin Arizonassa. Hän oppii, kuinka tuhkaa voidaan hyödyntää ruuanlaitossa. Jamie valmistaa herkullisia tortilloja sinisestä maissista sekä opettaa paikallisille lapsille yrttien istuttamista ja kokkaamista. Hän osallistuu jänisten metsästämiseen ja valmistaa teurastamastaan lampaasta grilliherkkuja. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.
17:00
Koko Tanska leipoo
Kakkukauhua. Neljä voitontahtoista kilpailijaa haluaa Tanskan parhaaksi amatöörileipojaksi. Taistelu finaalipaikoista alkaa leivonnaisten merkeissä. Pahaksi onneksi yhden kilpailijan kakku romahtaa juuri ennen määräaikaa. Teknisenä tehtävä on luoda täydellinen tanskalaisklassikko Othello-kakku, joka on saanut nimensä Shakespearen näytelmän mukaan, mutta aika loppuu kesken. Yksi vaikeimmista tehtävistä on kuitenkin wienerleipä. Tanskalaisversio raikkaasta ja hyväntuulisesta leivontaohjelmasta, jossa intohimoiset amatöörileipurit kilpailevat erilaisten leivontatehtävien parissa.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Hyvästit budjetille. Shawn ja Samira ovat ostamassa ensimmäistä yhteistä asuntoa. Kumpikaan ei ole valmis tinkimään toiveistaan, vaikka hankinta- ja remonttikustannukset nousevat nousemistaan. Drewin ja Jonathanin ei auta muu kuin toimia asiakkaiden mielen mukaisesti alkuperäisestä budjetista välittämättä.
19:00
Suurin pudottaja
Ystävänpäivän yllätys. Ystävänpäivän kunniaksi valmentajilla on yllätys joukkueilleen: yksi jäsen kummastakin joukkueesta pääsee viikoksi kotiin perheensä ja ystäviensä luo. Mistään lomamatkasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä kilpailijan valmentaja lähtee hänen mukaansa varmistaakseen, ettei perillä laiskotella. Paineet ovat kovat, sillä vain kotimatkalla käyneen kilpailijan paino huomioidaan seuraavassa punnituksessa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Mallikoulu
Mallikoulun tytöt tekevät mainoskuvauksen tunnetulle hiustenhoitosarjalle. Ex-malli Saimi Hoyer jakaa tytöille arvokasta tietoa kansainvälisistä kuvioista. Yksi oppilaista joutuu jättämään Mallitalon.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
#rakkaat. Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa ollaan rakkaimpien kanssa. Nanna ja Jere viettävät perhejoulua ja tekevät ison päätöksen Ruotsiin muuttamisesta. Eevi liikuttuu kyyneliin puhuessaan avopuolisostaan Uniikista. Venla viettää tyttöjen iltaa ja Mari herkuttelee äidin patojen ääressä oikein urakalla.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Välirikkoja ja sovinnon eleitä. Taylor ja Lisa sopivat riitansa, mutta Camille suututtaa Taylorin paljastamalla arkaluonteisia asioita Taylorin avioliitosta. Kim pääsee vihdoinkin muuttamaan miesystävänsä luo. Taylor järjestää tyttärelleen viisivuotissyntymäpäivät karjatilalla, ja American Idolissa kilpaillut Ace Young esittää päivänsankarille kirjoittamansa laulun. Adrienne pahastuu saadessaan tietää, että Lisa järjestää tyttärensä polttarit kilpailevassa kasinossa.
23:00
Kosto
Syötti. Emily ja Nolan saavat tietää Margaux'n hallussa olevasta videosta, joka paljastuessaan tuhoaisi Jackin elämän. He ryhtyvät vastatoimiin, joihin värvätään myös Nolanin nuorikko Louise. Jackia järkyttää videon lisäksi Benin ja Emilyn suhde, ja hän päättää tunnustaa tunteensa Emilylle. Salaperäisen Natalie Watersin tausta paljastuu, mikä ei tiedä hyvää Victorialle. Hamptonsin kuningatar ei luovu kruunustaan taistelutta vaan ottaa liittolaisekseen Lyman Ellisin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
XOX Betsey Johnson
Vanhaa ja uutta. Betsey valmistelee retrospektiivista muotinäytöstä vakiinnuttaakseen jälleen tuotemerkkinsä aseman muotimarkkinoilla. Lulu miettii innoissaan omaa yritystä ja mallistoa, mutta vinguttaa harkitsematta äidin luottokorttia. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Hemmoteltu Gloria. Jasmine yrittää etsiä uutta kotia eroahdistuksesta kärsivälle sekarotuiselle Gloria-koiralleen. Löytyykö sopiva koti hurtalle, joka kaipaa viiden tähden kohtelua?
02:00
Yön AVA