UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 3.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Halloween-kekkerit. Joukko lapsia on Jamien luona juhlimassa halloweenia. Tarjolla on polentapuikkoja tomaattidipin kera, spagettia ja jauhelihakastiketta sekä jälkiruoaksi karkkia ja jäätelöä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Petersen / Vaughn. Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kylpyhuoneen kirous. Bradin ja Laran epäonni ison kylpyhuoneen remontoinnissa jatkuu. Keith vaatii taas suuria muutoksia, ja vastoinkäymiset alkavat lannistaa pirteää pariskuntaa. Sophie ja Dale ovat napit vastakkain oman, huomattavasti ahtaamman pesuhuoneratkaisunsa kanssa, ja Dalen tekemä suunnitteluvirhe uhkaa kaataa koko suunnitelman. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:00
Lääkärit
Kasvojen palovammat. Nainen kertoo tarinansa siitä, miten sai pahoja palovammoja kasvoihinsa ja muualle kehoonsa, kun hänen ex-poikaystävänsä yritti polttaa hänet. Lisäksi esitellään uudenlaista teknologiaa olkapäämurtuman hoitoon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Avustusta anomassa. Jamie tapaa Huntingtonin sairaalan johtajan, jolle hän esittää ideansa ruokavallankumouksesta. Jamie tarvitsisi suuren avustussumman voidakseen toteuttaa suunnitelmansa, mutta saako hän sairaalan henkilökunnan puolelleen? Lukiossa tuoreen ruuan toimituksessa on ongelmia ja myös lastentarhassa Jamie kohtaa pettymyksiä. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
14:50
Kardashianit
Botoxia ja savukkeita. Kausi 5, 5/12. Pian kolmekymppinen Kim potee ikäkriisiä ja päättää kokeilla Botoxia olemattomiin ryppyihinsä. Krisin salainen sauhuttelu ärsyttää Kourtneyta ja Kendallia, ja tyttäret punovat juonen saadakseen äitinsä lopettamaan tupakoinnin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
15:20
Kardashianit
Kourt ottaa hatkat. Kausi 5, 6/12. Kim haluaa viedä koiransa Rockyn kastroitavaksi, mutta koiraan kiintynyt Bruce on asiasta eri mieltä. Kourtney ja Scott loukkaantuvat, kun kukaan Kardashianin klaanista ei osallistu Scottin syntymäpäiville, ja pariskunta päätyy katselemaan asuntoja New Yorkista. Kris ja kumppanit eivät ilahdu ajatuksesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
15:45
NYC:n täydelliset naiset
Mutaista menoa metsässä ja Manhattanilla .
16:40
Remontilla rahoiksi
Kylpyhuoneen kirous. Bradin ja Laran epäonni ison kylpyhuoneen remontoinnissa jatkuu. Keith vaatii taas suuria muutoksia, ja vastoinkäymiset alkavat lannistaa pirteää pariskuntaa. Sophie ja Dale ovat napit vastakkain oman, huomattavasti ahtaamman pesuhuoneratkaisunsa kanssa, ja Dalen tekemä suunnitteluvirhe uhkaa kaataa koko suunnitelman. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:30
Remontilla rahoiksi
Voittovarkaat heikoilla jäillä. Katsahdamme jälleen kulissien taakse ja kuulemme, mitä pariskunnat pitivät toistensa kolmannen viikon huoneista. Ovien auetessa kuullaan monta yllättynyttä huokausta, eivätkä tuomareiden ratkaisut saa kaikilta ymmärrystä. Dan ja Dani pohdiskelevat bonuspisteellä ansaitsemaansa voittoa ilman omantunnon kolkutuksia, mutta pariskunnan ylimielisyys aiheuttaa närää kanssakilpailijoissa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Maaseutu kutsuu. Kausi 8, 6/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kukin farmari on valinnut neljä onnekasta kosijaa viettämään kesää kotitilalleen. Vieraat tutustuvat maajusseihin näiden omassa elementissä. Kestääkö lemmen alkuhuuma ympäristönvaihdoksen?
18:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään talo vuodelta 2002. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuoren helmi. Jakso 3. Maritalla on kulttuurihistoriallisesti merkittävä mökkihuvilakokonaisuus Haukivuorella. Isotöiseksi käyneelle tontille Marita kaipaa vinkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin liittyen. Haukivuoressa ongelmakohtia ratkovat sisustussuunnittelijat Tea-Mariia Pyykönen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Henstein/Toulou. Rennon, halpaa huumoria viljelevän perheen äiti ja vapaa-ajankin työlle ja kotitöille omistavan perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harrastetaan yhdessä, toisessa paiskitaan töitä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Täydellinen sulhanen
Komedia kunnianhimoisesta mainostoimittajasta, jonka uralla etenemistä vaikeuttavat ailahteleva älämäntyyli sekä mutkikkaat miessuhteet. Ohjaaja: Glenn Gordon Caron, USA 1997. Pääosissa: Jennifer Aniston, Jay Mohr, Kevin Bacon, Olympia Dukakis, Illeana Douglas, Kevin Dunn. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 48 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
The Affair (K16)
Kotona ja vieraissa. Kausi 1, 5/10. Suljettujen ovien takana lempi leiskuu, mutta kotirintamalla Alison ja Noah törmäävät kumpikin tahollaan uusiin ongelmiin. Athena, Alisonin tyttärestään etääntynyt äiti, ilmestyy yhtäkkiä maisemiin hämmentämään soppaa. Noahilla puolestaan on kädet täynnä tyttärensä Whitneyn oikkujen kanssa. Helen-vaimo jopa ehdottaa kotiin palaamista, mutta sehän ei sovi pettäjän pirtaan. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K16 (seksi).

Kello 24:00

00:05
Pukumiehet
Pallo hukassa. Vaikeuksien levitessä Hardman palkkaa Allison Holtin käsittelemään syytteitä firmaa vastaan, mutta Harveyn on vaikea pysytellä vain taustalla. Donna puolestaan ajautuu paniikkiin löydettyään kuittaamansa raskauttavan dokumentin vuosien takaa, mutta uskaltautuuko hän kertomaan asiasta Harveylle vai lentääkö paperi suoraan silppuriin? Nuori tennislahjakkuus haluaa ryhtyä ammattilaiseksi ja käydä tiellään seisovaa isäänsä vastaan, ja Harvey luovuttaa ohjat Mikelle. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaimot vaihtoon UK
Luksusta ja raakaa arkea. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
01:50
Yön AVA