UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 3.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Keidas
Jakso 6. Romanttinen parvekekeidas Susanna Laineelle. . Susanna on juuri muuttanut uuteen kotiin. Koti on muuten valmis, mutta isohko parveke on jäänyt laittamatta. Maria auttaa Susannaa tekemään parvekkeesta yhden huoneen lisää. Päivän päätteeksi vietetään puutarhajuhlat Susannan ystävien kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 15. Muutoskiemurat kuntoon. Maarit, Mikko ja Riia saavat tällä kertaa pohdittavakseen, miten Vantaan Petaksessa sijaitsevan tilavan omakotitalon ilmettä saisi houkuttelevammaksi ostajaehdokkaiden silmissä.
11:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 16. Ilmeen oikaisua Pisassa. Camillan ja Tomin asunto Espoon Pisassa kaipaisi hieman piristystä ja pintojen ehostusta. Kohteen muutostarpeisiin paneutuvat suunnittelijat Katja, Mikko ja Riia.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Italian saappaan korossa. Jan Fog saa kutsun vanhalta tutultaan tulla arviointikäynnille Italian saappaan korossa sijaitsevaan pikkukaupunkiin Ceglieen. Mainostoimistomies laittaa myyntiin suuren ja ylellisen skandinaavisella maulla sisustetun italialaisen talonsa. Toisenlainen koti on Tanskassa sijaitseva täydellisesti varusteltu ja viimeisen päälle remontoitu kaunis villa omine rantaviivoineen. Mitä muuta juhlia rakastaviksi luksusihmisiksi esittäytyvä pariskunta voi toivoa? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Saaristoruokaa
Kustavin haukea. Kausi 2, 2/10. Tässä jaksossa vemeem keula suunnataan Turun saariston pohjoisreunalla sijaitsevaa Kustavia kohti. Lounastamisen jälkeen Harri kokeilee kalaonneaan paikallisen kalaoppaan seurana. Saaristokeittiössä valmistetaan itse pyydettyä haukea. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Suomen kaunein piha
Osa 4. Oma piha, oma lupa.. Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat pihoihin, joiden asukkaat ovat päästäneet luovuutensa vapaasti valloilleen. Nyt annetaan kaikkien kukkien kukkia. Taidetta, värejä, keksintöjä ja kokonaan uusia materiaaleja! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Unelmien koti
Koukussa kotikortteliin. Matt haluaa asua tarkasti rajatulla alueella keskustassa, ja Krysten tahtoo tietynlaisen talon. Yhtälö ei ole helppo, kun asunnonostobudjetti on rajallinen, mutta Drew ja Jonathan tarttuvat rohkeasti haasteeseen.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Välirikkoja ja sovinnon eleitä. Taylor ja Lisa sopivat riitansa, mutta Camille suututtaa Taylorin paljastamalla arkaluonteisia asioita Taylorin avioliitosta. Kim pääsee vihdoinkin muuttamaan miesystävänsä luo. Taylor järjestää tyttärelleen viisivuotissyntymäpäivät karjatilalla, ja American Idolissa kilpaillut Ace Young esittää päivänsankarille kirjoittamansa laulun. Adrienne pahastuu saadessaan tietää, että Lisa järjestää tyttärensä polttarit kilpailevassa kasinossa.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Adriennen muotinäytös. Taylor ja Russell keskustelevat terapiassa Russellin aggressiivisesta käytöksestä. Lisan tyttären häävalmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja tällä kertaa valitaan häissä tarjoiltavat ruoat ja juomat. Adrienne järjestää hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, jossa esitellään Adriennen oma kenkämallisto, mutta kenkiä ei vain näy missään. Taylor on yhä vihainen Camillelle ja yrittää vältellä tätä parhaansa mukaan.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Rähinöintiä rannalla. Lisa valitsee kattauksen tyttärensä häihin, eikä liene yllätys, että luvassa on paljon pinkkiä. Kyle juhlii aviomiehensä kanssa meksikolaista juhlapäivää Cinco de Mayoa, ja Kylen anoppi esittelee perheelleen kasvojenkohotuksensa tulokset. Brandi kutsuu tytöt Malibuun maistelemaan viinejä ja opettelemaan vatsatanssia. Hän päättää kutsua sekä Camillen että Taylorin, vaikka naisten välillä on ollut kinaa. Jotkut vieraat nauttivat tarjoilusta liiankin kanssa, ja ilta päättyy täyteen rähinään.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Villiä menoa Vegasissa. Adrienne kutsutaan miehensä kanssa Lääkärit-ohjelman vieraaksi. Lisa vie tyttärensä hääpukuostoksille, minkä jälkeen tyttöporukka suuntaa Las Vegasiin viettämään riehakkaita polttareita. Taylor ja Lisa viettävät laatuaikaa yhdessä, ja Lisa antaa kuuman sylitanssin miesstripparille. Myös Adrienne on Vegasissa pitämässä hauskaa oman ystäväjoukkonsa kanssa. Beverly Hillsissä Kim itkee Kylen olkaa vasten, koska pelkää menettävänsä lapsensa uuden miesystävänsä takia.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#rakkaat. Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa ollaan rakkaimpien kanssa. Nanna ja Jere viettävät perhejoulua ja tekevät ison päätöksen Ruotsiin muuttamisesta. Eevi liikuttuu kyyneliin puhuessaan avopuolisostaan Uniikista. Venla viettää tyttöjen iltaa ja Mari herkuttelee äidin patojen ääressä oikein urakalla. Uusinta.
20:00
Kaappaus keittiössä
Lahti. Kausi 3, 4/10. Kun kotona ei ole oppinut tekemään ruokaa. Melissa ja Roni ovat juuri muuttaneet yhteen mutta koska kumpikaan ei osaa kokata, tekevät he edelleen ruokaa vain itselleen ja syövät eri aikoina. Kari Aihisen haasteena on saada nuori pari yhteisen ruuan ja ruokapöydän ääreen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.
22:00
Kosto
Vastaisku. Margaux kiristää Beniltä tietoja Emilystä, mutta Emily on tapansa mukaan askeleen edellä vihollistaan. Davidin ja Natalien orastava romanssi on jo otsikoissa, ja sekä Emily että Victoria varoittavat miestä juonittelijattaren aikeista. Voitonvarma Natalie ei epäilijöistä hätkähdä vaan juhlistaa pappa-Graysonilta saamaansa perintöä järjestämällä näyttävät itsenäisyyspäivän juhlat. Lyman ilmestyy Louisen oven taakse hieromaan sovintoa, ja Louise heltyy veljensä aneluista. Nolan sen sijaan ei usko kongressiehdokkaan lopettaneen kieroiluaan. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Asunto 23
Rehellisyys maan perii. On Jamesin tähtihetken aika, kun hän suuntaa Los Angelesiin Tanssii tähtien kanssa -kuvauksiin. Rehellisyyteen kasvatettu June on luottamuksen puolestapuhuja, mutta hänen maailmankuvansa kokee kolauksen, kun Chloe valehtelee tuntemattomille - puhumattakaan Jamesista, jonka asunnolle tummaveriköllä on suunnitelmia ystävän tanssahdellessa Hollywoodin parrasvaloissa. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).
23:30
Asunto 23
Kaikki nähty. Chloe huijaa Junen huikealle retkelle Hamptonsiin, mutta juhlatuulella matkaavan bilehileen suunnitelmat menevät mönkään: työpuhelua vahtaava June tylsistelee, entinen hurjapää-kaveri raataa kaksosten kanssa eivätkä Hamptonsin salaperäiset juhlatkaan ole niin salaperäiset. James ja Mark tukeutuvat toisiinsa elämän potkiessa päähän. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:00
Voguen Fashion Fund
Uniqlo-mallit. New Yorkin muotiviikon jälkeen on aika esitellä Uniqlo-haasteen suunnitelmat. Kunkin suunnittelijan kolmesta luonnoksesta on valittu yksi, joka toteutetaan. Nyt ehdotus esitellään tuomareille Anna Wintourin kotona.
01:00
Yön AVA