UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 7.10.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Hyvän leivän juurella
Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.
09:55
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kutina. Esbjergistä Trinny löytää Pian, joka ratkaisi avioliittokriisinsä liittymällä parinvaihtoklubiin. Klubilla Pia pukeutuu lateksimekkoon, mutta arjessa hänellä on farkkuhame ja tuulitakki. Sillellä on seitsemän lasta, joista nuorimmalla on ommuunisairaus. Hän ei ehdi huolehtia itsestään, vaan pukeutuu mustiin, löysiin vaatteisiin. Filippiineiltä Tanskaan alkujaan au pairiksi tullut Winky on kahden pojan äiti, joka on mukautunut tanskalaiseen tyyliin täydellisesti. Susannah muuttaa poikamaisen Winkyn viehkeäksi kaunottareksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Vanhempien valinta. Harvinaisen hemimegalenkefalian aiheuttamista kohtauksista kärsineen vauvan vanhemmat kertovat vaikeasta valinnasta, jonka uskaltautuivat tekemään lapsensa hoidon suhteen. Lisäksi esitellään kevyempiä ateriavalintoja ja pohditaan, voiko mehupaastolla lihoa laihtumisen sijaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Avustusta anomassa. Jamie tapaa Huntingtonin sairaalan johtajan, jolle hän esittää ideansa ruokavallankumouksesta. Jamie tarvitsisi suuren avustussumman voidakseen toteuttaa suunnitelmansa, mutta saako hän sairaalan henkilökunnan puolelleen? Lukiossa tuoreen ruuan toimituksessa on ongelmia ja myös lastentarhassa Jamie kohtaa pettymyksiä. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Ystävyydet koetuksella. Kausi 9, 3/21. Shannonin illalliset ystäville jatkuvat kiusallisesta hetkestä toiseen. Isäntäparin välit eivät todellakaan tunnu onnellisilta. Kierros mielettömän ylellisessä valtavan kokoisessa talossa saa lopulta vieraatkin lämpenemään. Sillä aikaa kun miehet innostuvat kellarin koripallokentällä, naiset juovat kilpaa keittiössä. Vain Heather ei kuulu porukkaan ja hänen avautumisensa Tamran miehelle ei auta asiaa. Vickin välit hänen tyttäreensä kiristyvät. Heather lähtee matkoille ja toiset saavat tilaisuuden vatvoa häntä selän takana. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Sankarinaiset. Helsingörissä Trinny ja Susannah löytävät kahvilasta Linen, jolla on omituiset housut. Housuissa näyttää olevan kalukukkaro. Line on onnellisesti naimisissa, mutta hänen poikansa on kuollut aivosyöpään. Siksi Line tahtoo elää täyttä elämää, eikä noudattaa normeja. Anne on ollut useita vuosia sotilaana, eikä hän ymmärrä naisten pukeutumis- ja seurustelutapoja. Miehet puhuvat suoraan ja ovat hyviä kavereita, mutta sillä tavoin äiti ei saa vävyä. Tina on laihtunut yli 50 kiloa ja hänen äitinsä ostaa hänelle vaatteet, koska Tina ei osaa. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Vahingonlaukaus. Kausi 2, 14/28. On Scottin 16-vuuotispäivä ja Scottin äiti käskee Davidin kutsua nuoria mukaan Scottin juhliin. David kerjää kaverukset mukaan Donnan avustuksella, mutta kukaan ei tule mielellään eikä tuo lahjoja. Scott haluaa tehdä vaikutuksen Davidiin ja esittelee isänsä asekokoelmaa. Pyöritellessään asetta hän ampuu vahingossa itsensä. David tuntee olleensa kurja ystävä Scottille. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K12 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Totuus satuttaa. Patrizian paljastus, että Milan isä onkin Friedrich, saa Leonardin suunniltaan. Voitonriemuisen Patrizian ylimielinen käytös ja Friedrichin sovitteleva asenne häneen eivät helpota tilannetta yhtään. Isä ja poika päätyvät väkivaltaiseen riitaan. Martin saa kohtalokkaan kirjeen, joka määrittää hänen tulevaisuuttaan. Nils hiipii salaa sairaalaan viettämään hääyötä tuoreen vaimonsa kanssa. Michaelkin yrittää järjestää romantiikkaa Cocon kanssa, mutta ei onnistu yhtä menestyksekkäästi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Goottikauhua Monmouthissa. Kevin matkaa Walesin Monmouthiin seuraamaan Jo ja Shaun Bennettin talonrakennushanketta, jonka tavoitteena on yhtäältä perinteikäs koti ja toisaalta goottityylinen kauhujen talo. Pari ryhtyy työhön täysin omin voimin ilman ammattilaisten apua urakoitsijaa lukuun ottamatta, mikä panee Kevinin epäilemään hankkeen onnistumista. Myös suurimittaiset suunnitelmat kuulostavat epäilyttäviltä kustannusarvioon suhteutettuna. Englantilaisessa sarjassa seurataan arkkitehti Kevin McCloudin johdolla mitä erilaisimpia ja erikoisimpia rakennushankkeita, joiden lopputuloksena on ympäristöystävällisiä, ainutlaatuisia ja omistajansa näköisiä koteja.
19:00
Dieetit vaihtoon!
Gary ja Amy. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa ruokaa rakastava kokki Gary ja syömisen laiminlyövä yksinhuoltajaäiti Amy. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu anoreksian ihannointiin. Brittiläinen realitysarja.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Keskikesä ja kompromissit. Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 1/10. Ohjelma alkaa! Ensimmäisenä tapaamme Mapun, joka kaipaa ulkoista remonttia enemmän kuin suurin osa suomalaisten vanhoista kesämökeistä. Mapu laahustaa kotonaan kulahtaneissa verkkareissa ja vanhoissa villasukissa, oli sitten yksin tai vieraiden seurassa. Väsymys on vienyt kaikki voimat ja halun pitää itsestä huolta. Mapu on jämähtänyt tyylissään omalle mukavuusalueelleen, joka on kuitenkin perheen ja ystävien mielestä kaikkea muuta kuin mukavaa katseltavaa. Tilanteen on nyt muututtava ja Mapun on aika lopettaa rähjäisissä vaatteissa kulkeminen. Elämäniloinen nainen hyppää täysillä mukaan muutokseen ja huomaa, että samaan aikaan myös hänen sisällään tapahtuu jotain ihmeellistä. Nuhjuisen kuoren alta paljastuu varsinainen Charlien enkeli, jota Mapu tuskin edes tunnistaa itsekseen.
22:00
Sinkkuelämää
Charlotte ja lesboeliitin kutsu. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi, ahdistus).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Rumaakin rumemmat. Kausi 9, 4/21. Shannonin aviomies David on kerrankin järjestänyt Shannonin kauan kaipaaman yllätyksen viemällä hänet yöksi luksushotelliin. He yrittävät saada suhteensa uuteen kukoistukseen, mutta aviomiehen toive vaimon rintojen suurennusleikkauksesta ei oikein iske otolliseen maaperään. Tamra ja Heather miehineen osallistuvat ruma villapaita -juhliin. Bileissä he tapaavat viidennen täydellisen naisen Lizzien, joka tekee näyttävän sisääntulon. Jouluisten tunnelmien jälkeen Lizzie järjestää uimapukuvalokuvauksen rantatalollaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Kotona taas. Kausi 1, 8/9. Fredrik palaa kotikonnuille Ruotsiin katsomaan, miten hänen omalla yrityksellään pyyhkii. Ryan saa välitettäväkseen palatsimaisen huoneiston Sohosta, jonka pyyntihinta on huikeat 25 miljoonaa dollaria. Michael joutuu todistamaan kykynsä toimeksiantajalle, ja se tulee hänelle kalliiksi. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:30
Yön AVA