UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 6.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Pikkujoulut. Jamie järjestää työntekijöilleen pikkujoulut. Alkuun juodaan persikkabellinit ja sitten syödään jouluisin mauin marinoituja kanavartaita perinteisen englantilaisen kasvishöystön kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Henstein/Toulou. Rennon, halpaa huumoria viljelevän perheen äiti ja vapaa-ajankin työlle ja kotitöille omistavan perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harrastetaan yhdessä, toisessa paiskitaan töitä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kylpyhuoneen kirous. Bradin ja Laran epäonni ison kylpyhuoneen remontoinnissa jatkuu. Keith vaatii taas suuria muutoksia, ja vastoinkäymiset alkavat lannistaa pirteää pariskuntaa. Sophie ja Dale ovat napit vastakkain oman, huomattavasti ahtaamman pesuhuoneratkaisunsa kanssa, ja Dalen tekemä suunnitteluvirhe uhkaa kaataa koko suunnitelman. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Remontilla rahoiksi
Voittovarkaat heikoilla jäillä. Katsahdamme jälleen kulissien taakse ja kuulemme, mitä pariskunnat pitivät toistensa kolmannen viikon huoneista. Ovien auetessa kuullaan monta yllättynyttä huokausta, eivätkä tuomareiden ratkaisut saa kaikilta ymmärrystä. Dan ja Dani pohdiskelevat bonuspisteellä ansaitsemaansa voittoa ilman omantunnon kolkutuksia, mutta pariskunnan ylimielisyys aiheuttaa närää kanssakilpailijoissa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:15
Lääkärit
Hurja painonpudotus. Suklaan ystävillä on nyt syytä juhlaan, sillä tutkijat ovat kehittäneet kaunistavan suklaan. Ruth kärsi ylipainosta syntymästään lähtien. Laihdutettuaan pois puolet painostaan hän kärsii roikkuvasta ihosta. Lääkärit pohtivat, onko Ruth sopiva kandidaatti ihonpoistoleikkaukseen. Ashley päätti synnyttää viidennen lapsensa kotona. Kaunis kokemus muuttuikin yllättäen painajaiseksi, kun synnytyksessä ilmeni komplikaatioita. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
14:05
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Urakka ohi!. Jamien urakka Huntingtonissa alkaa olla ohi ja jäljellä on enää hulppeat juhlat onnistuneen ruokavallankumouksen kunniaksi. Kuukausia myöhemmin tähtikokki palaa takaisin kaupunkiin, jossa on ongelmia ilmassa. Ruokavallankumouksen todellinen toteutuminen selviää vasta nyt. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia. Sarja jää tauolle!
15:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Paluu kotikylään. Adam ja Vicki haluavat muuttaa takaisin kotikyläänsä ja sopiva tontti löytyykin parin lapsuudenkotien välistä. Pienelle tontille halutaan latomainen talo, jonne mahtuu paljon vieraita.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Burleskit, banaalit ja paranoidiset .
17:00
Remontilla rahoiksi
Toraisa tuomiopäivä. Kylpyhuoneviikon arvosteluun on enää päivä, ja työmaalla käy kova kuhina. Dan ja Dani päättävät helpottaa kiirettä sääntöjä oikomalla, mikä suututtaa toiset joukkueet. Jos Danit voittavat viikon, onko naapurisopu lopullisesti mennyttä? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Työn touhussa. Kausi 8, 7/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kosijat tutustuvat maaseudun arkeen maajussien kotitiloilla. Kaupunkiin tottuneille kulttuurishokki on melkoinen. Mikaelin täytyy valita, ketkä saavat jatkaa rakkauden etsimistä hänen farmillaan.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Rantamökin viimeistelyä. Jakso 4. Maija on luopumassa kymmenen vuotta sitten rakennetusta järvenrantamökistä Leppävirralla. Hyvässä kunnossa olevalle mökille ei muutoksia juuri kaivata, mutta pihan valoisuudelle tulisi tehdä jotain. Leppävirralle remontti-ideansa saapuvat kertomaansuunnittelijat Sirpa Pesonen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
#rakkaat. Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa ollaan rakkaimpien kanssa. Nanna ja Jere viettävät perhejoulua ja tekevät ison päätöksen Ruotsiin muuttamisesta. Eevi liikuttuu kyyneliin puhuessaan avopuolisostaan Uniikista. Venla viettää tyttöjen iltaa ja Mari herkuttelee äidin patojen ääressä oikein urakalla.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 9. Sami. Ella saa nettipostia huippuhiihtäjältä, jonka kaikki muut paitsi Ella tunnistavat. Sami on intohimoinen ja hyvin muodostunut, mutta hiukan neuroottinen suhteessaan julkisuuteen. Ella kutsuu miehen päivävierailulle kotiinsa, mutta tästä virheestä seuraa tapahtumaketju, jonka jälkeen kukaan ei enää ole entisensä, ei edes yllätyskylään saapunut Alberto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
22:00
Moderni perhe
Totuuden torvelot. Kausi 1, 17/24. Phil tapaa vanhan heilansa Facebookin kautta, mutta kohtaaminen ei suju aivan odotetusti. Jay tappaa vahingossa Mannyn lemmikin ja yrittää kaikin keinoin salata syyllisyytensä. Mitch laukoo vihdoin suorat sanat pomolleen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Kaksoiskappale, osa 2/2. Rachel aikoo tehdä Monican avulla vakuutuspetoksen. Sairaalassa tytöt törmäävät kahteen hurmaavaan lääkäriin. Phoeben ja Ursulan yhteinen syntymäpäivä tuottaa ongelmia. Ross epäilee, onko hän valmis isäksi. - Vierailijoina George Clooney ja Noah Wyle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Vallan linnake
Tunnustelua. Kausi 1, 2/10. Birgitte nimitetään kuninkaalliseksi hallitustunnustelijaksi, ja uuden hallituksen muodostaminen alkaa. Birgittelle satelee tarjouksia niin vasemmalta kuin oikealta, eikä päätösten tekeminen paineen alla ole helppoa. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Pukumiehet
Kaikki peliin. Voitontahdostaan huolimatta Harveyn on otettava hoidettavakseen toivottomalta vaikuttava juttu, kun hänen uhkapeli- ja alkoholiriippuvainen tuttavansa häviää firmansa pokerissa. Onko Harveyn ja Miken mahdollista kääntää moinen erhe voitoksi? Louis ja Rachel löytävät yhteisen intohimon balettiin, ja törmätessään näytöksen jälkeen idoliinsa Louis lupautuu ajamaan tämän asiaa, mutta joutuu lopulta laskemaan miehen jalustalta. Jessica puolustaa firmaa, mutta kiusallinen menneisyys tuomarin kanssa aiheuttaa ongelmia. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. K7 (ahdistus).
01:05
Rakkautta ensitreffeillä
Pelimiehiä ja bimboja. Ravintolassa tapahtuu taas, kun toiveikkaat sinkut etsivät elämänkumppania. Luvassa on ylimielisiä naistennaurattajia ja kikattelevia bimboja - sekä ohjelman historian kammottavin lauluesitys.
02:05
Yön AVA