UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 23.12.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Sardiineja ja seesamijuustoa. Tällä kertaa aloitetaan jälkkäristä: Jamie valmistaa herkullisen suklaamoussen, joka saa odottaa vuoroaan jääkaapissa. Salaattiin tulee vesikrassia, ituja ja granaattiomenaa, kun taas pääruoka valmistuu sardiineista ja seesaminsiemenillä kuorrutetusta halloumi-juustosta. Luvassa on myös pitaleipää ja hunajaisia viikunoita. Nam! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Ankanpojasta joutseneksi. Helsingborgista löytyy seitsemän naista, jotka ovat muodonmuutoksen tarpeessa. Camilla on lapsesta asti uskonut olevansa ruma ja lihava. Hän erosi poikaystävästäänkin, koska ei pitänyt itseään suhteen arvoisena. Lotta sulautuu taustaan, eikä halua erottua massasta. Hänen 12-vuotias tyttärensä kysyy, miksei äiti pukeudu hienommin. Ingrid on puutarhuri, joka on nuorempana ollut muotitietoinen, mutta nyt viisikymppisenä ei enää viitsi. Sara on 33-vuotias sairaanhoitaja. Hän näyttää lapselta, eikä hänen uransakaan etene sen vuoksi. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Vapun valtakunta
Kristiina Komulainen ja Heidi Sohlberg. Vapun valtakunnassa pannaan pystyyn blondien rapujuhlat, kun vieraiksi saapuvat juontaja Kristiina Komulainen ja Miss Suomi, sisustussuunnittelija Heidi Sohlberg. Blondit herkuttelevat saksiniekkojen lisäksi sienipiirakalla, kurpitsakeitolla ja tiramisulla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Terveysuutisia. Lääkärit keskustelevat uudesta huolettavasta tavasta, jolla erityisesti nuoret väärinkäyttävät yskänlääkkeitä ja pahoinvointilääkkeitä. Lisäksi pohditaan aterioiden korvaamista ravinnejuomilla, sairaiden elinten siirtoa sekä sitä, onko eettistä hyödyntää lumevaikutusta potilaiden hoidossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:40
Muodin huipulle
Tehtävä 7: Luokaa kankaat, kokoelma ja catwalk!. Jäljellä olevat 10 kilpailijaa jaetaan kahdeksi tiimiksi. Tehtävänä on suunnitella kokonaisuus, johon kuuluvat kankaat, viiden vaatteen kokoelma ja catwalkin ilme. Myös musiikit on valittava. Se kaikki tarkoittaa muotiesityksen tuottamista. Joukkueet ovat Team Chaos sekä Team Nuts & Bolts. Neuvoja kilpailijoille antaa muotisuunnittelija Betsey Johnson, ja inspiraatiota haetaan myös videokuvaamalla kaupunkien kaupunkia, New Yorkia. Egot hyökkäävät ja heiluvat. Tuomaristo pitää videoista, mutta ihmettelee erästä kiireiseen metropoliin ja kelloon liittyvää näkemystä. Vierailevat tuomarit: muotidesigner Rachel Roy ja näyttelijä Rose Byrne. Vakituiset tuomarit: Nina Garcia, Michael Kors. Juontaja-tuomari: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
14:30
Koiralle koti
Tulikoe. Jokaisen koiran on selvitettävä oma tulikokeensa, ennen kuin se pääsee uuteen perheeseen. Jaksossa käydään läpi koirien erilaisia haasteita. Kyse voi olla vaikka kunnon kasvattamisesta tai uima-altaaseen totuttamisesta. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:00
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Intialainen pihviateria. Tänään syödään maustetahnassa pyöriteltyjä pihvejä, naan-leipää ja porkkanasuikaleista, iduista ja vesikrassista koottua salaattia. Lisukkeeksi valmistuu seesaminsiemenillä ryyditettyä paneer-juustoa ja jälkkäriksi mangoa kookosjogurtin kanssa. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
15:30
Suomen kaunein koti
Jakso 1. Remontoidut rintamamiestalot. Arkkitehti Pekka Pakkanen, sisustusarkkitehti Minna Piironen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari etsivät Suomen kauneinta kotia. Ensimmäisessä jaksossa nähdään kolme huolella ja rakkaudella remontoitua rintamamiestaloa. Miten vanha ja uusi istuvat yhteen ja säilyykö talon henki?
16:20
Suomen kaunein koti
Jakso 2. Ullakot ja loftit. Kenellä on Suomen kaunein koti? Minna, Pekka ja Hanna nousevat kattojen yläpuolelle kolmeen upeaan näköala-asuntoon. Yksi kodeista on rakennettu sata vuotta vanhaan kerrostaloon, toinen entisen toimistorakennuksen ylimpään kerrokseen ja kolmas avoimeen raakatilaan uudessa uljaassa kaupunginosassa.
17:10
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kutina. Esbjergistä Trinny löytää Pian, joka ratkaisi avioliittokriisinsä liittymällä parinvaihtoklubiin. Klubilla Pia pukeutuu lateksimekkoon, mutta arjessa hänellä on farkkuhame ja tuulitakki. Sillellä on seitsemän lasta, joista nuorimmalla on ommuunisairaus. Hän ei ehdi huolehtia itsestään, vaan pukeutuu mustiin, löysiin vaatteisiin. Filippiineiltä Tanskaan alkujaan au pairiksi tullut Winky on kahden pojan äiti, joka on mukautunut tanskalaiseen tyyliin täydellisesti. Susannah muuttaa poikamaisen Winkyn viehkeäksi kaunottareksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Jamie Oliverin hauska joulu
Jamie Oliverin hauska joulu, osa 2/2. Joulupäivän aamuna valmistetaan piristävä aamiainen, jonka jälkeen onkin aika panna kalkkuna uuniin. Jamie käyttää ruokiin ruusukaalia ja juuriselleriä ja näyttää, miten kalkkunan tähteistä voi valmistaa maukkaan keiton. Kaiken kruunaa ihana jälkiruoka, josta kaikki pitävät varmasti.
19:00
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
19:10
Kaikkien aikojen kosinta
Anssi ja Kata. Riihimäkeläiset Anssi ja Kata ovat neljäntoista yhteisen vuoden jälkeen kuin vastarakastuneita. Pitkä yhteinen taival tuo Anssille paineita kosinnan suhteen ja Kata saadaankin yllätettyä täydellisesti.
20:05
Erilaiset perheet
Aho. Viiden lapsen yksinhuoltaja Minna oli löytänyt perheelleen unelmakodin maalta. Muutaman vuoden jälkeen talo osoittautui niin homeiseksi, että kodin lisäksi myös kaikki siellä olleet tavarat piti polttaa. Minna ja lapset joutuivat aloittamaan kaiken alusta pienessä vuokra-asunnossa. Miten yksihuoltaja onnistuu selviytymään uudesta alusta, kun tulot ovat tiukoilla ja määräaikainen työsuhde päättymässä?

Kello 21:00

21:00
Pelikaanimuistio
John Grishamin romaaniin perustuva jännitystarina lakitieteen opiskelijasta, joka lähteitä penkoessaan pääsee vaarallisten tietojen äärelle ja joutuu hengenvaaraan. Ohjaaja: Alan J. Pakula, USA 1993. Pääosissa: Julia Roberts, Denzel Washington, Sam Shepard, John Heard, Tony Goldwyn, James B. Sikking, William Atherton, Robert Culp, Stanley Tucci, Hume Cronin ja John Lithgow. K12

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Savuna ilmaan
Salaperäisen muukalaisen arvoitus paljastuu ja haihtuu savuna ilmaan. Panu joutuu suurten valintojen eteen. Pääosissa: Reino Nordin, Pirkko Hämäläinen, Kreeta Salminen ja Pinja Siivonen. Ohjaus: Mikko Mattila. Käsikirjoitus: Mikko Reitala. Tuotanto: Tuotanto Oy Säihky. - Sarja päättyy. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Rimakauhua ja rakkautta
Kyyneleet ja intohimot. Rachel pyörii avoimuuden ja salailun välimaastossa. Juuri nyt ei elämä muutoinkaan näytä kovin ruusuiselta, ainakaan Adamin mielestä. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
01:20
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kutina. Esbjergistä Trinny löytää Pian, joka ratkaisi avioliittokriisinsä liittymällä parinvaihtoklubiin. Klubilla Pia pukeutuu lateksimekkoon, mutta arjessa hänellä on farkkuhame ja tuulitakki. Sillellä on seitsemän lasta, joista nuorimmalla on ommuunisairaus. Hän ei ehdi huolehtia itsestään, vaan pukeutuu mustiin, löysiin vaatteisiin. Filippiineiltä Tanskaan alkujaan au pairiksi tullut Winky on kahden pojan äiti, joka on mukautunut tanskalaiseen tyyliin täydellisesti. Susannah muuttaa poikamaisen Winkyn viehkeäksi kaunottareksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
02:15
Yön AVA