UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 23.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Ohjelmassa tehdään joogaharjoituksia. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan seisontasarjaa, ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Vehkeitä ja vekottimia. Jaksossa tutustutaan uusiin kuntoilulaitteisiin ja kodin terveydenhuollon teknologiaan. Esittelyssä on muun muassa älypuhelinsovellus, joka toimii korvatähystimenä, uusia terveellisiä välipaloja ja fysioterapiassa auttava Kinect-peli. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:25
Hullut hamstraajat
Vintagen viemää. Siivousekspertti Aggie matkustaa tällä kertaa Surreyyn katsomaan, voisiko jotenkin auttaa hamstraamiseen sortuneita kansalaisia. Jacqueline ja Sarah ovat äiti ja tytär, jotka pakkasivat mummin tavarat hätäratkaisuna vuokravarastoon, kun tämä joutui muuttamaan hoitokotiin. Sukulaiset odottavat löytävänsä aarteita vuosikymmenten takaa, mutta liekö ajan hammas ehtinyt jo nakertaa rakkaita tavaroita? Lisäksi tavataan italialaissyntyinen Maria, joka luuhaa mielellään kirpputoreilla. Hän saa totisesti tuntea nahoissaan hamstraamisensa seuraukset, kun hän alkaa raivata tupaten täyttä varastotilaansa. Koska heräteostoksia piisaa yhä edelleen, Maria tahtoisi mielellään hieman rahaa vanhoista hankinnoistaan. Vintage onkin hyvin kysyttyä, kunhan siitä vain malttaisi luopua. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
11:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Pieniä potilaita
Jakso 6. Pääsemme tutustumaan fysioterapeutin työhön sekä seuraamaan kolmen pikkupotilaan tarinaa. Aksu-vauvalle tehdään iso leikkaus, Eetu tulee selkäoperaatioon ja 5-vuotiaan Santerin uusia oireita tutkitaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:45
Siivoushullut
Tiukka vastustaja. Lindan johtama siivoustiimi käy pienen paikkakunnan ulkoilukeskukseen käsiksi. Hayley auttaa sotkuisesta yksiöstä kärsivää nuorta naista siivoamisessa. Penny auttaa perhettä, jossa mies on himokeräilijä, ja vaimolle kotona rojun keskellä asuminen on käynyt vaaralliseksi. Realitysarja, Iso-Britannia.
13:45
Jamie Oliverin keittiössä
Avajaiset. Jamien uuden ravintolan avajaisia vietetään kuusi viikkoa aiottua myöhemmin. Myös budjetti on rutkasti ylitetty, eikä osa kokeista kestänyt mukana avajaisiin asti. Alku Fifteen-ravintolalle ei siis ole lupaava. Kuinka kokkien käy, kun tosi on kyseessä? He pääsevät näyttämään kyntensä myös loisteliaalla lounaalla, jossa vieraina on ministereitä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
14:45
Unelmakoti puoleen hintaan
Ekologinen idylli. Paul ja Laura asuvat Kentin upeissa merenrantamaisemissa, mutta heidän ahdas rivitalonpätkänsä on kaikkea muuta kuin idyllinen. Pariskunta haluaa laajentaa sitä mahdollisimman ekologisesti, mikä saattaa olla vaikeaa 60 000 punnan budjetilla. Richard ja Sarah puolestaan asuvat kuvankauniissa maalaiskylässä, ja heidän kertaalleen jo laajennettu mökkinsä on kylmä, kostea ja epäkäytännöllinen. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
15:45
Lääkärit
Eläimellistä menoa. Eläinkavereita vilisevässä jaksossa opitaan eläinkunnan terveysläksyjä. Internet-tähti Boo antaa vinkkejä koiranomistajille, papukaija laulaa ikivihreitä ja pingviini näyttäytyy yksiavioisuuden malliesimerkkinä. Vuohenmaidosta tehdään terveysvaikutteista saippuaa, ja harvinaista keuhkosairautta sairastavan pienen tytön paras ystävä on Herra Gibbs, palvelukoira joka kantaa tytön happipulloa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2624. Ismo on pyöreän pöydän viimeinen ritari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Eastenders
Maan povessa. Katkaistuaan Trinan muistopuun Fatboy päättää korjata tilanteen istuttamalla sen tilalle uuden puun ystäviensä avulla. Puun juurella maan povessa nuoria odottaa kuitenkin järkyttävä löytö... Stacey purkaa Molle äitiyteen liittyviä pelkojaan ja huoliaan. Peggyn ja Glendan välinen nokkapokka roihahtaa jälleen. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Viimeinen ilta. Ystävät viettävät viimeistä iltaa ennen muuttoja ja elämänmuutoksia. Jakson on ohjannut Rossia näyttelevä David Schwimmer. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Phoebe lenkkeilee. Joey yrittää epätoivoisesti olla flirttailematta uuden kämppäkaverinsa kanssa. Phoebe ja Rachel ottavat kaiken irti lenkkeilystä. Vierailijana huippumalli Elle Macpherson. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Brad stailaa
Juhlahumua. Kauden viimeisessä jaksossa Lindsay debytoi stailausassistenttina. Gary on uppoutunut juhlavalmisteluihin ja Brad tapaa kaukaa juhlia varten tulleita ystäviään. Jakso huipentuu Bradin ja Garyn suhteen tunnelmallisiin ja riehakkaisiin 10-vuotisjuhliin.
20:00
Suurin pudottaja
Ulos pelistä. Yhden parin ylimielisyys saa muut tekemään omat ratkaisunsa viikon isossa haastetehtävässä.
20:30
Moderni perhe
Sydänsuru. Dunphyilla podetaan hieman erilaisia sydänsuruja, kun ystävänpäivän kynnyksellä Clairella todetaan sydämessä pieni rytmihäiriö. Potilas itse tosin ei diagnoosistaan huolestu. Mitch ja Cam puolestaan juhlistavat Valentinuksen päivää railakkailla bileillä, joiden jäljiltä nurkista löytyy muiden muassa pinkiksi värjätty kissa sekä Haleyn ex-poikaystävä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Elämänmuutoksia. Jackien ja Russellin remontti viivästyi Russellin jouduttua työttömäksi. Nyt, kolme vuotta kaupanteon jälkeen, Russell on jälleen töissä ja Cheshiressä sijaitseva 1930-luvun koti kokee täydellisen muodonmuutoksen. Anitan ja Neilin kolmilapsinen perhe on suuren elämänmuutoksen edessä: Anitan vanhemmille rakennetaan asunto perheen asunnon yhteyteen, jotta Etelä-Afrikassa asuva eläkeläispariskunta voi viettää osan ajastaan Bristolissa. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
22:00
Suurin pudottaja
Ulos pelistä. Yhden parin ylimielisyys saa muut tekemään omat ratkaisunsa viikon isossa haastetehtävässä.
22:30
Saanko esitellä: Joe Black
Koskettava fantasiadraama mediamiljonääri Bill Parrishista (Anthony Hopkins), jonka kotiin ilmestyy eräänä päivänä salaperäinen mies Joe Black (Brad Pitt). Samalla kun Bill Parrish yrittää suojella tytärtään vääriltä elämänvalinnoilta, hän joutuu kohtaamaan oman ikänsä ja rajallisuutensa. Mutta kuka Joe Black oikeastaan on? Onko hänessä jotain mustaa? Ohjaaja: Martin Brest, USA 1998, 173'. Pääosissa: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 51 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:50
Yön AVA