UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 19.9.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Neulepyörä. Desirée tietää Claran rakastuneen Adrianiin, mikä saa Claran täysin pois tolaltaan. Desirée ehdottaa Claralle sopimusta. Claran mieltä piristää hänen uusi markkinointitempauksensa, neulepyörä. Desirée suhtautuu raskauteensa välinpitämättömästi, mutta huolestuu vauvastaan ratsastusretkellä. Alkuhankaluuksien jälkeen Michael ja Fabien näyttävät löytävän yhteisen sävelen. André ei aio paeta ahdistelusyytöksiä vaan taistella maineensa puolesta. Werner epäilee, että kaiken takana on Friedrich. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Oma koti kullan kallis
Viimeistelty veranta. Kausi 38, 1/14. Martin valmistaa simppeleitä ulkokalusteita moneen käyttöön, Elsa antaa vinkkejä omatoimiseen verannan viimeistelyyn ja Anders istuttaa sipuleita. Karin antaa uuden elämän vanhoille lasipulloille. Ruotsalainen nikkaroinnin ja sisustamisen erikoisohjelma, joka antaa vinkkejä sisustajalle ja kodinkunnostajalle. Uusinta.
10:30
Häähullut
Marlene ja Shederyl. Kausi 9, 1/22. Kauden aloitusjaksossa tapaamme Shederylin joka laajentaa laihdutuskuurinsa myös kaasoja koskevaksi. Räjähdysherkkä Marlene puolestaan koettelee sulhasensa hermoja. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia. Uusinta.
11:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Eläköön Espanja!. Kausi 12, 1/44. Viikko alkaa Strömstadissa ja ensimmäisenä tapaamme Sandran. Espanjalaisen miehen kanssa naimisissa oleva Sandra valmistaa vierailleen espanjalaistyylisen illallisen, johon kuuluu gazpacho-keittoa, kalapataa ja juustokakkua. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
New Yorkin luksuslukaalit
Huipulla tuulee. Kausi 2, 9/12. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Luis törmää ylihinnoittelevaan myyjään ja kaivaa esiin elokuvakameran. Fredrik saa uransa suurimman toimeksiannon, joka kiinnostaa muitakin välittäjiä. Yksi heistä on Ryan.
14:00
Hansin matkassa
Jakso 9. Berliini - Robert Helenius. Kahden Michelin-tähden huippukokki Hans Välimäki matkustaa Berliiniin ammattinyrkkeilijä Robert "The Nordic Nightmare" Heleniuksen vieraaksi. Luvassa on raskaan sarjan ruokaelämyksiä, kun tuleva maailmanmestari ja keittiöiden kultaranne yhdistävät voimansa ja valmistavat lopuksi tyrmäävän illallisen Heleniuksen perheen vieraille. Kovassa kunnossa oleva Hans tanssii myös Berliinin kiinnostavimpiin ravintoloihin ja julistaa voittajan yksimielisellä tuomiolla. Tuotanto: Solar Television. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Kardashianit
Dashin kohtalonhetket. Kausi 13, 1/18. Sisarukset pähkäilevät, pitäisikö heidän myydä Dash. Kourtney haluaisi pitää firman tunnesyistä, mutta Kim ja Khloé ajattelevat asiaa järjellä. Kourtneyn ja Scottin on vaikea olla toistensa seurassa, ja he yrittävät löytää tilanteeseen ratkaisun. Khloé pitää Kimin pimennossa uudesta suhteestaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
15:55
Terve aamu
16:00
Lemmen viemää
Joko hääkellot soivat?. Adrian ilahtuu vauvauutisista, mutta Desirée itse on epävarmempi: haluaako hän äidiksi? Beatrice hermostuttaa häävihjailuillaan sekä Adrianin että Desiréen. Clara joutuu toteamaan, että Adrianista haaveilu on epärealistista. André intoilee käsityöoluen mainoskampanjasta, mutta Oskarin mielestä skandaalin ryvettämä André ei ehkä juuri nyt ole sopivin valinta mainoskasvoksi. André luulee, että valtuusto tukee häntä pormestarina yksimielisesti ja tulistuu, kun totuus valkenee. Hän järjestää hotellin ravintolassa kohtauksen, ja Werner joutuu paikkailemaan veljensä riehumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Oma koti kullan kallis
Siirtolapuutarhassa. Kausi 38, 2/14. Anders vierailee siirtolapuutarhassa vastailemassa mökinomistajien puutarha-aiheisiin kysymyksiin. Martin rakentaa puutarhaan katseilta suojaavan säleikön, Hanna valmistaa värikkään mobilen, ja Karin puolestaan nikkaroi sängynpäädyn. Ruotsalainen nikkaroinnin ja sisustamisen erikoisohjelma, joka antaa vinkkejä sisustajalle ja kodinkunnostajalle.

Kello 18:00

18:00
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Hujopin keittiössä. Kausi 12, 2/44. Illan isäntänä on pesunkestävä strömstadilainen Tomas. Tämä pitkänhuiskea jalkapallofani tarjoaa vierailleen rapuleipiä, turskaa vuohenjuustomuusin ja punaviinikastikkeen kera sekä jäädytettyä juustokakkua. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
18:30
Häähullut
Marlene ja Jeanine. Kausi 9, 2/22. Marlenen häihin on enää päivä, kunnes tulikivenkatkuinen riita koettelee morsiusparin rakkautta. Saako sulhanen Jose vihdoin tarpeekseen? Jääkö Marlene yksin alttarille? Jakson toisena morsiamena tapaamme floridalaisen Jeaninen, joka kammoaa hääkaupunki Minneapolisin pakkasia. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia.
19:30
Leila kokkaa maalla
Ruotsalaisklassikoita. Kausi 1, 2/10. Huippukokki Leila Lindholm kokkaa lempiruokiaan idyllisellä kesämökillään Ruotsissa. Tänään ruokalistalla ovat graavattu seljankukkalohi, grillissä savustettu lohifilee, kanelipullabruschetta sekä hunaja-currysilli, johon Leila hakee hunajan läheiseltä tilalta. Ruotsalainen ruokasarja.
20:00
Tinan matkassa
Futaajan vieraana. Kausi 4, 1/3. Tina tapaa Dubaissa jalkapalloilija Christian Wilhelmssonin ja hänen vaimonsa Oksanan. Tarjolla on luksuselämää, lämpöä ja tietysti hyvää ruokaa. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 4, 3/10. Parit lähtevät häämatkalle tutustumaan uuteen puolisoonsa. Tiivis yhdessäolo saa aikaa yhteentörmäyksiä, eikä kaikille loma ole juhlaa.
22:00
Sinkkuelämää
Ex-heilat ja ystävyydenhieronta. Kausi 2, 18/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi, päihteet).
22:40
Sinkkuelämää
Arjen kuumat sankarit. Kausi 3, 1/18. Ironisen älykäs komediasarja New York Cityn single-elämästä jatkuu kolmannen kauden jaksoilla. Sarja pohjautuu Candace Bushnellin menestyskirjaan "Sex and the City". Päähenkilönä on seksistisiä kolumneja kirjoittava Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Juttujensa perusmateriaalin hän saa suurkaupungin yksinasujien intohimoisesta parinetsinnästä. Kolmannen kauden jaksot on kuvattu vuonna 2000, jolloin World Trade Centerin kaksoistornit olivat vielä pystyssä eteläisellä Manhattanilla. K12 (seksi).
23:15
Kardashianit
Ryöstö Pariisissa. Kausi 13, 2/18. Kardashianit matkustavat Pariisin muotiviikoille, jossa Kendall on mallina. Kourtney odottaa matkaa innolla, sillä hän ei ole ennen nähnyt sisartaan lavalla. Matka saa dramaattisen käänteen, kun Kim ryöstetään aseella uhaten keskellä yötä. Syvästi järkyttynyt Kim käy läpi kauhujen yön tapahtumia perheensä kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kello 24:00

00:15
Vaimot vaihtoon USA
Padovan-Hickman / Burroughs. Kausi 9, 11/13. Sähköttömässä talossa elävän perheen äiti ja amerikkalaista unelmaa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kierrätetään, toisessa näytetään naapureille. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:15
Emmerdale
Moira on mahdoton, osa 2/2. Cain ottaa syyt niskoilleen Moiran toheloinnista, ja Emma näkee siinä keinon toteuttaa juoniaan. Leyla pohtii tulevaisuuttaan Peten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus, seksi).
01:45
Emmerdale
Joulurauha. Cain jatkaa Moiran suojelua, vaikkei Moira sitä kaipaakaan. Jimmy yrittää lepytellä Nicolaa joulun kunniaksi, ja myös Zak ja Lisa ovat ystävällisellä päällä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus, seksi).
02:20
Yön AVA