UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 23.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Elixir Fitness
Kausi 3, 2/14. Laurin karmea vedätys Raahen fitness-leirillä menee läpi Elseltä, vai meneekö? Merikaupunki inspiroi leirille yllätyslajeja. Singaporen keskusta ja Raahen satama käyvät kummatkin fitness-kaksikolle jumpan paikaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Elixir Fitness & Sport
Hiittiä hiihtoladulla. Kausi 2, 5/20. Savolaisen lupsakassa ilmapiirissä fitnesskuningatar Else Lautala ja urbaani fitnesssoturi Lauri Kalima keskittyvät ylävartalotreeniin. Ladulla selvitetään nokkimisjärjestys ja vedetään sellaista hiihtohiittiä, että happotakuu on taattu. Sykkeetkin nousevat vähintään Tahkovuoren huipulle. Kesän lämmöstä muistuttaa Kalifornian rauhallinen rantatreeni. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Voimat vähissä. Pariskunta haluaa rakentaa uuden kodin nykyisen talonsa takapihalle. Rakentamista vaikeuttavat miehen selkävaivat ja viivästyksistä aiheutuvat rahahuolet. Unelmakodin puolesta on tehtävä myönnytyksiä ja uhrauksia.
11:30
Upeat skandikodit
Onnettaren apuna. Kausi 11, 4/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams esittelee upean talon rantatontilla. Bettina Schriver etsii kotia huippumallille. Jan Fog tapaa pariskunnan, joka on yrittänyt myydä talonsa itse. Tanskalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Eläintarhan salaisuudet
Untuvikot. Kausi 1, 5/6. Neljän pingviininpoikasen joukko varttuu eristyksissä ja odottelee pääsyä muiden perunpingviinien joukkoon. Pienten puolella palvelu pelaa, mutta elämä aidan toisella puolella alkaa kiinnostaa päivä päivältä enemmän. Nirsolle François-krotiilille ei maistu brittiruoka. Boris-simpanssi nappaa siivekkään panttivangin. Kilpikonnia yritetään parittaa keskenään laihoin tuloksin. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan Chesterin eläintarhan asukkien ja työntekijöiden elämää eläintarhan aukioloaikana ja sen ulkopuolella.
13:00
Amerikan Anita
Assari Suomesta. Kausi 1, 1/8. Sarjan ensimmäisessä jaksossa kerrotaan Suomen kuumimman latinon tarina. Miten suomalaisesta tytöstä tuli Amerikan muoti- ja kauneusalalla vaikuttava Anita Rincón? Anitan bisnekset kasvavat ja hän päättää palkata Suomesta itselleen assistentin. Jaksossa tutustutaan myös Anitan tiimiin kuuluvaan maskeeraaja Michaeliin, manageri Anjeen ja stylisti Chavisiin.
13:55
AVA ja kevään sportmuoti
14:00
Elixir Life
Kausi 3, 1/14. Kauniit ja Mestarit Lahdessa. Joanna Kuvaja ja Satu Tuomisto pääsevät MM-treenilenkille Sami Jauhojärven kanssa. Tommi Evilä maratonristeilyllä Tukholmaan. Heidi Sohlbergin rankka kesä: 'Liikuntaa en suostu lopettamaan!'. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Sara La Fountain Australiassa
Victoria ja Melbourne. Kausi 1, 7/8. Sara tutustuu Melbournen toreihin ja baareihin, sekä käy katsomassa, miten wagyu-karjaa kasvatetaan. Julkkiskokki Sara La Fountain makumatkailee Australian upeissa maisemissa. Monimuotoinen kulttuuri ja vivahteikas makumaailma tarjoilevat toinen toistaan uskomattomampia kokemuksia. Uusinta.
15:00
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 8/10. Antaisitko sinä rakkauselämäsi vanhempiesi hoidettavaksi? Tässä treffi-ohjelmassa sinkut valitsevat treffikumppaninsa läheisten vastausten perusteella, näkemättä lainkaan deittiään. Juontajana Ali Jahangiri
16:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uutta voimaa. Kausi 6, 10/10. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. Susanne kamppailee rintasyöpäleikkauksen seurauksia vastaan. Anna kaipaa glamouria elämäänsä äitiysvuosien jälkeen. Sanna kertoo syömishäiriöistään. Brittiläinen tyylireality. Uusinta.
17:00
Riisutut
Kausi 1, 7/8. Ihmiskokeen loppu häämöttää. Mitä tavarattomuudesta on jäänyt käteen? Monelle osallistujalle kuukausi on ollut matka omaan itseensä. Ajatukset ovat tulevaisuudessa, mutta ihan kaikessa ei haluta palata menneeseen. Osallistujat vierailevat kontilla viimeisen kerran. Mitä kuun viimeisenä päivänä vielä kaipaa?

Kello 18:00

18:00
Jane the Virgin
50. luku. Kausi 3, 6/23. Janen serkku tulee yllättäen kylään ja saa hänet pohtimaan elämäänsä. Xiomara löytää tilan tanssistudiolleen, ja Rogelio ei tiedä, kertoisiko tälle tunteistaan. Rafael viihtyy hyvin Janen serkun kanssa, ja Scott aiheuttaa ongelmia Petralle. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus).
19:00
Laurin talot
3/10. Purkutyöt Elastisen, Jarpin ja Aleksi Valavuoren tonteilla on saatu päätökseen ja perustusten rakentaminen voi alkaa. Lauri pohtii talojen pääraaka-ainetta ja päättää todistaa liekinheitinten avulla Elastiselle, Jarpille ja Aleksille, että puumateriaalikin voi olla paloturvallinen. Lisäksi Lauri selvittää, mitä ratkaisuja kannattaisi tehdä, jotta talot olisivat mahdollisimman ekologisia ja ympäristöä säästäviä jo rakennusaikana. Inspiraatiota saadakseen Lauri tapaa Jasper Pääkkösen Löyly Helsingissä sekä tutustuu Sipe Santapukin ekotaloon Heinolassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Muodin huipulle
Kilpailijat kehiin. Kausi 14, 1/17. Tänään nähdään, kuinka kahdeksantoista suunnittelijaa tuli valituksi ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta. He esittelevät kotejaan ja kertovat tyylistään. Mukana on vanhoja tuttuja ja uusia, kansainvälisiä kasvoja. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.
20:55
AVA ja kevään sportmuoti

Kello 21:00

21:00
Moderni perhe
Koko klaani koolla. Kausi 8, 7/22. Cam haluaa juhlistaa kiitospäivää maalaishengessä. Haley kaipaa uuden poikaystävän seuraa, ja Alex ja Dwight lähentyvät. Jay joutuu tarkkailemaan verenpainettaan. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
21:30
Moderni perhe
Yhteen hiileen. Kausi 8, 8/22. Hayleyn päivä Rainer Shinen tyttären kanssa ei vastaa odotuksia. Luke auttaa tahattomasti Jayta tämän vetoomuksen kanssa. Gloria, Phil ja Cam kokoontuvat salaa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Maine uhattuna. Kausi 9, 12/13. Kun nämä naiset ottavat toisistaan mittaa, naisten välinen solidaarisuus ei merkitse mitään eikä ihmishengellä ole juurikaan arvoa. Väkivaltainen äiti turvautuu äärimmäisiin keinoihin säilyttääkseen lastensa huoltajuuden, ja maine voi olla naiselle ihmiselämää tärkeämpi asia niin nykypäivän Lontoossa kuin 1800-luvun lopun Yhdysvalloissa. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Rouva Ministeri
Jännityksen ytimessä. Kausi 3, 8/24. Dalton odottaa vaalituloksia, ja samaan aikaan Elizabeth saa selville asioita, jotka voisivat vaarantaa Iranin rauhansopimuksen Yhdysvaltojen kanssa. Jason uhmaa vanhempiaan. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 1. Sydämen pysäytys. Noora Karma yrittää Suomen TV-historian vaarallisinta temppua, oman sydämensä pysäyttämistä. Studiossa Janne Talasma kokee pelonhetkiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalaisjulkkikset Jenkeissä. Kausi 1, 2/10. Tällä kertaa David Hasselhoffin sohvalle istahtaa kolme tunnettua ruotsalaista, jotka asuvat tai ovat asuneet ja luoneet uraa rapakon takana. He ovat laulaja-lauluntekijä Laila Bagge Wahlgren, näyttelijä Britt Ekland sekä Ace of Base -bändistä tuttu muusikko Ulf "Buddha" Ekberg. Beat the Hoff -osiossa kisataan siitä, kuka kokoaa nopeimmin Ikea-pöydän. Musiikkivieraana nähdään komediapoppoo De vet du. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
02:00
Yön AVA