UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 4.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kodinkohentajat
Hyvyys palkitaan. Sotaveteraani Allen Parson on Irakin sodassa vammautunut sotilas, joka toimii aktiivisesti hyväntekeväisyysjärjestöissä. Tällä kertaa häntä itseään autetaan yllättävällä erittäin mieluisalla tavalla. Pyörätuolilla liikkuvan Allenin elämää helpotetaan yksinkertaisilla muutoksilla, jotka tuovat huoneisiin lisää valoa ja avaruutta.
10:30
Saaristoruokaa
Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Jamie Oliverin keittiössä
Perheenlisäystä. Jamien perhe kasvaa, kun esikoistytär näkee päivänvalon. Perheenlisäyksen rinnalla kiirettä pitää myös töissä: osa kokkikokelaista osoittautuu hankaliksi tapauksiksi asenneongelmineen. Antaako Jamie heille vielä yhden mahdollisuuden? Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

Kello 12:00

12:00
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti hevoselle. Selkänsä loukannut Kim etsii sopivinta uutta kotia nuorelle kilpahevoselleen. Oikukas heppa ei kuitenkaan ole helpoin kaitsettava osaamattomalle omistajalle.
13:00
Vaimot vaihtoon USA
Stewart/Mallick. Irlantilaista kansantanssia harrastava perheen äiti ja prätkäperheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla on täysi ohjelma, toisessa aika kuluu pyöriä rassaillessa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
13:55
Vaimot vaihtoon USA
Petersen / Vaughn. Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
14:50
Vaimot vaihtoon USA
Henstein/Toulou. Rennon, halpaa huumoria viljelevän perheen äiti ja vapaa-ajankin työlle ja kotitöille omistavan perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harrastetaan yhdessä, toisessa paiskitaan töitä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
15:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:05
Ruotsin maajussille morsian
Morsianehdokkaat saapuvat. Maajussit tekevät kaikkensa, että naiset tuntisivat itsensä tervetulleiksi. Alkaako heti kova kilpailu miehestä? Ruotsalainen realitysarja
17:00
Ruotsin maajussille morsian
Työn raskaan raatajat. Työn raskaan raatajat. Morsianehdokkaat tutustuvat maatilan töihin. Joillakin se tuntuu sujuvan paremmin kuin toisilla. Ruotsalainen realitysarja

Kello 18:00

18:00
Meidän häät
Yllätyshäät. Janne ja Janika ovat menneet salaa naimisiin jo vuosi sitten. Loimaalla juhlittavissa häissä salaisuus viimein paljastetaan sukulaisille! Miten häämatka suunnitellaan, kun mukaan lähtee pieni lapsi?
19:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Tiina ja Jarkko. Rämäpäinen Tiina on tiukan haasteen edessä, sillä hänen pitäisi seitsemässä viikossa päästä ihannepainolukemiinsa, jotta 10 000 ¿:n palkinto on mahdollinen. Valmentajana Jarkko jaksaa valaa vaimonsa uskoa ja tsempata tätä viimeiseen asti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Solsidan
Mä oon muotitietoinen. Alex joutuu shoppailemaan Annan valitettua hänen vaatteistaan, ja imetysvaikeuksista kärsivä Anna päätyy hoitamaan Oven neitokakadua. Freddellä on ongelmia edistyneiden kotiteatterilaitteidensa kanssa, eikä yleiskaukosäädin paranna tilannetta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Mene töihin. Bruce alkaa etsiä töitä. Entinen asiakas Gene Simmons saa selville, että Bruce on muuttanut Tukholmaan. Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Paholainen pukeutuu Pradaan
Toimittajan urasta haaveileva Andrea päätyy avustajaksi Runway-muotilehteen, jota palvottu ja pelottava Miranda Priestly johtaa rautaisin ottein. Andrean idealismi karisee nopeasti, kun hän yrittää selvitä pomon antamista tehtävistä, jotka tuntuvat välillä mahdottomilta. Mutta muodin edelläkävijöillä on myös etuja, joista tavikset voivat vain haaveilla. Ohjaaja: David Frankel, USA 2006, 109'. Pääosissa: Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Polisse (K16)
Palkittu ranskalainen poliisidraama sukeltaa lastensuojeluyksikön toimintaan. Pariisin poliisin lastensuojeluyksikön työntekijät tutkivat ammatikseen toinen toistaan surullisempia tapauksia. He sinnittelevät selviytyäkseen työn emotionaalisesta rankkuudesta, joka heijastuu voimakkaasti myös kunkin yksityiselämään. Työryhmän jäsenten kamppaillessa kerääntyvien tapausten ja byrokratian kanssa heistä muodostuu toinen toisilleen tärkeä tukiverkko arjen realiteettien vastapainoksi. Ohjaaja: Maïwenn Le Bresco, Ranska 2011 (127'). Pääosissa: Karin Viard, Marina Foïs, Joey Starr. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 87 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:25
Kallista kipua
Uhkapeliä ja bisneksiä. Boriksen salaperäistä kutsua noudattaen Hank lentää miehen mukana tapaamiseen venäläisen liikemiehen kanssa. Matkan takana piilee kuitenkin juju, sillä Hank ei ole reissussa Boriksen lääkärinä, vaan varmistamassa Borikselle tärkeän bisneskumppanin terveydentilan. Paige, Evan ja Jeremiah käyvät houkuttelemassa miljonääriä uusimaan sopimuksensa HankMedin kanssa, ja mies sattuu olemaan Paigen lapsuudenihastus, jonka kanssa Evan löytää yhteisen sävelen. Divya haluaa sopia riitansa isänsä kanssa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
02:20
Yön AVA