UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 18.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Kanadalaisen Kate Potterin joogaohjelmassa käydään läpi joogaharjoituksia kauniissa, vaihtuvissa maisemissa rauhalliseen tahtiin. Mukana lämmittely, varsinaiset harjoitukset ja loppurentoutus.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Kysy lääkäreiltä. Tänään lääkärit vastaavat katsojien kysymyksiin. Kuulemme, miksi lääkkeen kanssa pitää juoda tarpeeksi vettä, mitä kurkkukivun taustalla voi piillä, kannattaako silmässä olevasta läiskästä huolestua ja voiko lemmikistä saada flunssan tai muun tartunnan. Hammaslääkäri Bill Dorfman esittelee laitteen, joka tekee hammaslääkäripelosta historiaa. Saamme myös vinkkejä, miten kauneusvirheet voi korjata silmänräpäyksessä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Pariisissa, osa 2. Kukin nauttii pariisilaiselämästä omalla tavallaan. Brandi ja Yolanda heittelevät kärrynpyöriä aamulenkillään Seinen rannalla. Mauricio yllättää Kylen romanttisesti pariisilaisella sillalla. Lisa ja Kim puivat ihmissuhteita Avenue des Champs-Élysées'llä kävellessään. Myöhemmin Kim pelästyttää muut myöhästymällä naisten ruoanlaittokurssilta. Leidit kauhistelevat ankkojen kaulankatkaisua mutta saavat laitettua herkullista ranskalaisruokaa. Mauricio shoppailee naisseurassa, ja ottaa Kenin kanssa segwayt alleen kaupunkikierrokselle. Kyle ja Lisa selvittelevät välejään Eiffelin huipulla. Amerikkalainen realitysarja.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Loppuja ja uusia alkuja. SURin henkilökunta osallistuu mainoskuvauksiin. Stassin välit Jaxiin ja Kristeniin lämpenevät, mutta kun eräs totuus todella paljastuu, kuka olikaan oikeassa?

Kello 12:00

12:50
9 kuukauden odotus
Sinkkuäiti ja uusperheen äiti. 27-vuotias Louise odottaa esikoistaan. Hän erosi poikaystävästään ennen kuin sai tietää raskaudesta, joten hänestä on tulossa yksinhuoltaja. 37-vuotias Alice taas on jo kahden lapsen äiti, mutta hän odottaa ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Garethin kanssa. Vanhemmat, ystävät ja sukulaiset ovat Louisen tukena, mutta yksin odottaminen on silti välillä rankkaa. Gareth taas aikoo yllättää Annien ennen synnytystä.
13:45
Koko Ruotsi leipoo
Pikkuleipäparaati. Teeman mukaisesti taiteillaan läjäpäin pikkuleipiä. Taidonnäytetehtävässä on saatava esille kolmet erilaiset pikkuleivät, ja teknisen tehtävän suklaabisketti on monelle aikamoinen pähkinä purtavaksi. Kuka onnistuu pääsemään Birgitan suosioon, ja mitä ihmettä siihen vaaditaan?
14:45
Unelmien koti
Koukussa kotikortteliin. Matt haluaa asua tarkasti rajatulla alueella keskustassa, ja Krysten tahtoo tietynlaisen talon. Yhtälö ei ole helppo, kun asunnonostobudjetti on rajallinen, mutta Drew ja Jonathan tarttuvat rohkeasti haasteeseen.
15:45
Lääkärit
Selviytyjät. Kiitospäivän kunniaksi lääkärit käsittelevät elähdyttäviä selviytymistarinoita ja saavat kiitosta katsojilta, joiden silmät ohjelma on avannut. Studiossa kuullaan hämmästyttävä tarina synnytyksestä parkkipaikalla ja tuntemattomasta ohikulkijasta, joka astui urheasti apuun. Lisäksi lääkäreiden vieraana tavataan yhdysvaltalainen sotilas, joka on menettänyt toisen jalkansa tienvarsipommin räjähdyksessä mutta porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin proteesin voimin. Juhla-aterioihin puolestaan liittyy monenlaisia ongelmia, jotka on syytä pistää korvan taakse. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2623. Iidalla on bileet, kaikki sileeks. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
17:25
Eastenders
Synnytystuskia, osa 2/2. Ryan on Staceyn rinnalla sairaalassa koko synnytyksen ajan. Tukea tarvitaankin, sillä kaikki ei mene aivan niin kuin pitäisi. Abin ja Laurenin estelystä huolimatta Max marssii tapaamaan Tanyaa. Harry on varma, että Vanessa pettää häntä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Hellä halaus. Monica pahoittaa mielensä, kun Rachel ei reagoikaan odotetulla tavalla muuttouutiseen. Rossin asianajaja suosittelee terapiaa. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Ross kiistää kaiken. Monicalla ja Chandlerilla on sisustuspulmia. Ross ei myönnä olevansa rakastunut. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Nymfit
Jakso 1. Täysikuu. Täysikuu nousee. Tänä yönä Didi ja hänen poikaystävänsä Johannes ovat päättäneet olla yhdessä ensimmäistä kertaa. Johannes kuolee Didin syliin. Seuraavana päivänä kaksi uskomatonta naista, Kati Ordana ja Nadia Rapaccini, etsivät Didin käsiinsä ja paljastavat tämän olevan nymfi. Didin on jätettävä läheisensä, ystävänsä ja kotinsa taakseen. Paetessaan uutta kohtaloaan Didi ottaa yhteyttä lapsuuden ystäväänsä, K12 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Nymfit
Jakso 2. Hunajamehiläiset. Kati päättää puuttua Didin ja Samuelin lämpenevään suhteeseen. Hänellä on omat vuosisatojen takaiset kipeät muistonsa rakkaudesta ihmismieheen. Didin on opittava nopeasti, kuinka nymfit pysyvät hengissä metsästämällä miehiä. Komisario Harju käynnistää mystisesti menehtyneen Johanneksen kuolintutkinnan. Sana erikoisesta kuolemasta on kiirinyt myös Ranskaan satyyri Erik Mannin korviin. Erik valjastaa parhaat saalistajansa nymfijahtiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:00
Nymfit
Jakso 3. Solmu. Nadia törmää ex-­sulhaseensa, satyyri Jesper Jansseniin, mutta ei paljasta sitä Katille ja Didille. Nadia ja Jesper joutuivat eroon toisistaan Gardalla 1806. Heidän tehtävänä oli hankkiutua eroon solmusymbolilla merkitystä rasiasta. Miksi Didille on tatuoitu tuo sama solmusymboli? Mistä Didi on kotoisin ja ketkä ovat hänen oikeat vanhempansa? Didi selvittää Samuelin avulla solmun salaisuutta... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:00
Nymfit
Jakso 4. Quid Pro Quo. Palvelus palvelusta. Didi valvoo Samuelin vierellä sairaalassa. Kun Samuel tulee tajuihinsa, tunnustaa hän rakastuneensa Didiin. Katin on aika hankkiutua vaaratekijästä eroon. Kati polttaa Samuelin asuntolaivan, jotta saisi pojan muuttamaan nymfien luo, heidän valvovien silmiensä alle sekä Didin lähelle. Täydenkuun on määrä tehdä loppu nuorten suhteesta. Nadia pyrkii pitämään oman salasuhteensa Katilta ja vaatii, ettei Jesper kerro nymfeistä mitään Erik Mannille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:55
Tähdet, tähdet
Taistossa mukana olevat neljä tähteä lisäävät kierroksia, sillä kaikki esittävät illan aikana kaksi kappaletta. Discopallot pyörähtävät ja tanssijalkaa kuumottaa; illan teemana on disco. Lisäksi neljä tähteä jakautuvat kahdeksi duetto-pariksi. Vierailevana asiantuntijana discohuumaa kokenut Eini.

Kello 24:00

01:25
Yön AVA