UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 30.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Kanaa ja falafeleja. Jamie Oliverin ehtymättömästä reseptivarastosta kokeillaan tänään mausteista kanaa ja linssipataa ranskalaiseen tyyliin. Sen lisäksi Jamie pyöräyttää falafelwrapit, jotka vievät kielen mennessään, eikä siihenkään kulu aikaa viittätoista minuuttia enempää.
10:00
Suurin pudottaja
Muodonmuutoksen aika. Haasteessa kilpailijat saavat konkreettisen muistutuksen siitä, miltä heidän jo pudottamansa paino tuntui. Rankan haasteen jälkeen on onneksi muodonmuutoksen aika! How Do I Look -sarjasta tuttu stylisti Jeannie Mai loihtii jokaiselle kilpailijalle uuden tyylin, joka korostaa heidän hoikentunutta olemustaan. Lopuksi onnelliset pudottajat saavat tepastella punaisella matolla uutta ulkomuotoaan esitellen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Makeaa mahan täydeltä. Panttilainaamoon ilmestyy Tähtien sodasta tuttu pieni, pörröinen otus. Dominique keksii nerokkaan keinon ansaita sivutuloja, ja Yossille ja Corylle tarjotaan kultaista pääsylippua kuuluisaan makeistehtaaseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Nauru pidentää elämää!. Voisiko nauraminen pidentää ikää hyvän lääkkeen lailla? Studiossa on vieraana sitcomsarja "Mama's Familyn" roolihahmo Thelma "Mama" Harper. Hänen etelävaltiolainen, venyttävä puheaksenttinsa ja nopea temperamenttinsa ovat jo vuosia tarjonneet nauramiseen osallistuville lihaksille töitä. Mamaa näyttelevä Vicki Lawrence kertoo myös yksityisemmästä aiheesta - umpilisäkkeen tulehduksesta. Eräs nainen käy läpi lähes ihmeenomaisen muodonmuutoksen, sillä hän saa kontrolliin dystoniansa - sairauden, joka aiheuttaa lihasten toistuvia ja nykiviä liikehäiriöitä. Lisäksi hän laihduttaa kymmeniä kiloja. Maailma on nähnyt upeita afrokampauksia muun muassa viihdemaailman Diana Rossilla ja The Jackson Five -yhtyeellä, nyt se näkee ehkä suurimman, pörröisimmän, puuhkeimman afrokampauksen koskaan. Pitäisikö myös vauvoilla olla oikeus hiuksiin niin että ne voisivat viestittää, ovatko tyttöjä vai poikia? Olisiko vauvaperuukissa ajatusta? Ja vielä: Käytä hiuksiisi niin vähän kemikaaleja kuin mahdollista! Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. K7 (ahdistus).
13:40
Gallerian tytöt
Hyväksy minut. Juopunut Amy pitää Maggielle kiihkeän puhuttelun baarin vessassa. Liz ei koe saavansa isältään hyväksyntää tai rakkautta villin nuoruutensa vuoksi. Angela tapaa vanhemman valokuvaajamiehen, mutta pian käy ilmi, ettei heillä ole mitään yhteistä. Chantal keksii keinon tehdä gallerialle rahaa, sillä Claudia ei ole myynyt vielä yhtään taulua. Amerikkalainen realitysarja New Yorkin taidepiireistä, osa 3/8.
14:40
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Carltonin kirous. Elämä on liian lyhyt tylsien juhlien viettämiseen, joten Carlton pitää noitalinnassaan vuotuiset aikuisten allasbileet, joista ei puutu riettaita tankotanssijoita, riehakkaita vieraita eikä tuhmia lahjapusseja kotiin vietäväksi. Ennen bileitä Kim osallistuu Hollywoodin fanitilaisuuteen, jossa voi tavata julkkiksia ja omia idoleja. Yolanda kutsuu leidit luokseen maalaamaan tauluja ja nyppiintyy, kun Lisa peruu tulonsa viime minuuteilla. Carlton varoittaa Joycea, joka kieltää uskovansa noituuteen. Toimiiko Carltonin asettama kirous? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Tonnikalaa nizzalaisittain. Tänään tehdään tuoreella basilikalla maustettuja tonnikalapihvejä nizzalaisittain. Toisena vartin ateriana valmistuu kaakkoisaasialainen kanalaksa: itse tehdyllä currytahnalla maustettu tulinen myskikurpitsakeitto nuudelien kera ja rapeaksi paahdettua seesamikanaa.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Yhdestoista punnitus. Muodonmuutosten ja juhlahumun jälkeen koittaa paluu arkeen punnituksen muodossa. Lisäksi valmentajat juttelevat kilpailijoiden omaisten kanssa valmistaakseen näitä pudottajien kotiinpaluuseen ja siihen, että ruokavaliosta ja kuntoilusta on pidettävä kiinni jatkossakin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2681. Jiri muistaa Paulan olevan sydämellinen nainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Roskildessa. Trinny ja Susannah huomaavat kadulla Johnnyn ja Astridin, isän ja tyttären, joiden pukeutumistyyli kaipaisi muutosta. Toiset perheenjäsenet ovat heitä kiinnostuneempia muodista. 27-vuotias Louise työskentelee konduktöörinä ja pitää työunivormustaan, koska univormun vuoksi hänen ei tarvitse välittää pukeutumisestaan. Hän haluaisi kuitenkin olla tyyliltään "seksikäs äiti". Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Hansin matkassa
Jakso 3. Antti Törmänen. Hans pakkaa nahkahousunsa ja matkustaa Sveitsiin jääkiekkovalmentaja Antti Törmäsen vieraaksi. Mestarit taklaavat Antin keittiössä kaikkea liikkuvaa ja kyytiä annetaan myös juustokiekoille, kaakaolle ja kirsikkavedelle. Jodlaus alkaa jo Zürichissä ja jatkuu Bernissä. Käkikello näyttää ruoka-aikaa ja myös sinut on kutsuttu!
20:00
Erilaiset äidit
Osa 8. Perhe Kemppi. Riikka ja Joonas kantavat molemmat harvinaista geenivirhettä, jonka vuoksi pariskunnalla on takanaan jo kaksi raskauden keskeytystä. Miten aiemmat kokemukset ovat vaikuttaneet Riikan äitiyteen ja nykyiseen raskauteen?

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 18. Uhrauksia. Jukka toivoo, että hyvä ystävyys entisen vaimon kanssa säilyy ja Esko muistelee railakkaita punk-vuosiaan. Tero miettii taloudellisia kysymyksiä ja pohtii omaa rahankäyttöään.
21:30
Kaikkien aikojen kosinta
Tukholmassa vaatesuunnittelijana työskennellyt Petri teki suuren päätöksen muuttaessaan maaseudun rauhaan ja ryhtyessään isäksi. Elämään astui kuitenkin valokuvaajana työskentelevä Mikko, joka täydensi uutta ja seesteisempää eloa. Nyt Petrin esteettisestä silmästä on apua, kun on aika kosia Mikkoa näyttävästi James Bond -tyyliin.
22:30
Rakkautta ensitreffeillä
Mysteerimies. Tällä kertaa näemme ensitreffeillä varsinaisen mysteerimiehen, joka osaa viihdyttää naisia - ainakin omasta mielestään. Tapaamme myös entisen aikuisviihdenäyttelijän, joka vikittelee hehkeää leskinaista. Mukana on myös viime jaksosta tutuksi tullut kuvankaunis Fayhe, jolle sateli uusia treffikutsuja mönkään menneiden treffien jälkeen.
23:30
Iholla
Jakso 18. Uhrauksia. Jukka toivoo, että hyvä ystävyys entisen vaimon kanssa säilyy ja Esko muistelee railakkaita punk-vuosiaan. Tero miettii taloudellisia kysymyksiä ja pohtii omaa rahankäyttöään.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Roskildessa. Trinny ja Susannah huomaavat kadulla Johnnyn ja Astridin, isän ja tyttären, joiden pukeutumistyyli kaipaisi muutosta. Toiset perheenjäsenet ovat heitä kiinnostuneempia muodista. 27-vuotias Louise työskentelee konduktöörinä ja pitää työunivormustaan, koska univormun vuoksi hänen ei tarvitse välittää pukeutumisestaan. Hän haluaisi kuitenkin olla tyyliltään "seksikäs äiti". Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
01:00
Yön AVA