UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 30.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Läksiäispiknik. Jamien hyvä ystävä on lähdössä ulkomaille, joten Jamie järjestää hänelle läksiäiset. Tarjolla on thaimaustettua lohta ja bataattia, rapeaa salaattia sekä caipirinha-drinkkejä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Saaristoruokaa
Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta.
10:30
Saaristoruokaa
Taivassalon yrtit. Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. Saaristokeittiössä valmistuu turskaa, jonka kanssa tarjoillaan tuoreita yrttejä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Koko Britannia leipoo: Mestariluokka
Kinkkupiirakat. Mestariluokassa Mary Berry ja Paul Hollywood leipovat kinkkupiirakoita, suklaakääretorttua, iced fingersejä ja Sacherkakkua. Brittiläisen leivontakilpailun mestariluokassa kilpailun tuomarit näyttävät, miten sarjassa nähtyjä leivonnaisia kuuluu leipoa.

Kello 12:00

12:05
Miljoonan dollarin sisustukset
Antiikkijahtia Lontoossa. Martyn matkaa Lontooseen shoppailemaan antiikkia Los Angelesissa pidettävää huutokauppaa varten. Aarteita etsitään niin antiikkiliikkeistään tunnetulta Portobello Roadilta kuin myös Chelsean antiikkimessuilta. Kathryn puolestaan suuntaa Englannin maaseudulle sisustamaan ex-poikaystävänsä maalaiskotia. Mary saisi vapaat kädet muokata erästä taloa, mutta asiakkaan kanssa ei tunnu synkkaavan tarpeeksi hyvin ja talokin on kovin keskinkertainen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
13:00
Katastrofikokki
Perinneruokaa. Kausi 1, 7/10.Tällä kertaa karmeat kotikokit kilvoittelevat perinneruokien parissa. Miten heiltä sujuu karjalanpiirakoiden rypytys tai kaalikääryleiden valmistus? Entä miten he selviävät yllätyshaasteesta? Paikalle kannustamaan ja tuotoksia tuomaroimaan saapuu rohkea Marttojen iskuryhmä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Meidän häät
Karaokegrillibileet. Vantaalaiset Susanna ja Pedro haluavat rennot bileet grilliruoan ja karaoken siivittäminä. Tauskia fanittava Susanna saa myös elämänsä yllätyksen: Pedro esittää Tauskin kanssa dueton hääjuhlassa! Uusinta.
15:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kassillinen kangasta. Kausi 1, 1/13. Tutustumme 15 uuteen kilpailijaan ja kolmeen tuttuun kasvoon, jotka toimivat kilpailijoiden mentoreina. Keitä mentorit ovat? Kilpailijoilla on kuusi tuntia aikaa loihtia upea asukokonaisuus kassillisesta erilaisia kankaita. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
16:00
Fitnesspäiväkirjat
Janni pohtii ruokavalion ehdottomuutta ja käy sekä barre- , että salsatunnilla. Eevin on tullut aika pestä bikinifitnesskisojen jälkipyykkiä ja viedä Dan vihdoin kihlajaismatkalle yllätyskohteeseen! Nanna ja Jere saavat yllättäviä vieraita ja Oona spekuloi osallistumistaan tankotanssin SM ¿kilpailuihin. Uusinta.
17:00
Suomen kaunein koti
Rennot rintamamiestalot. Kausi 3, 6/12. Rennot rintamamiestalot. Milla, Aleksi ja Hanna ihailevat rennolla otteella remontoituja rintamamiestaloja Porissa, Valkeakoskella ja Järvenpäässä. Tarjolla on mummolan tunnelmaa ja rokkenrollia sopivassa suhteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Pariisin asuntomarkkinat. Edes lumisade ei haittaa, kun Jan Fog tutustuu Pariisin asuntomarkkinoihin. Hän valmistautuu matkaan hyvin etukäteen lakimiehen neuvoin. Paikan päällä hän kiertää huippuluokan huoneistoja tunnettujen nähtävyyksien liepeillä. Pernille Sams esittelee yli 700 tarkkaan remontoitua neliötä viidentoista hehtaarin tontin ympäröimänä keskellä tanskalaista maalaismaisemaa. Meditointiopettaja ja toimittajavaimo ihastuvat näkemäänsä kokonaisuuteen kurssikeskuksineen kaikkineen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
18:30
Grand Designs Living
Maaseuturomantiikkaa. Kausi 1, 4/4. Tällä kertaa Kevin McCloud tutustuu maaseudulle rakennettuihin persoonallisiin koteihin. Mikä saa ihmiset rakentamaan unelmakotinsa kauas muusta asutuksesta? Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
19:30
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Rouva Ministeri
Elämän oppitunti. Kausi 2, 17/23. Alison vie Elizabethin tutustumaan uuden opinahjonsa kampukseen, mutta äidin ja tyttären yhteinen aika keskeytyy kiivaaseen mielenosoitukseen. Henry ja Jane jäljittävät Jibral Disahin vaimoa Hijriyyahia. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Meren raivo
Riipaiseva tositapahtumiin perustuva jännityselokuva, jossa huonoon saaliiseen turhautuneet kalastajat suuntaavat aluksensa vaarallisille vesille ja varoituksista huolimatta pyrkivät kotisatamaan kaikkien aikojen hirmumyrskyn raivotessa Atlantilla. Ohjaaja: Wolfgang Petersen, USA 2000. Pääosissa: George Clooney, Mark Wahlberg, Diane Lane, Karen Allen, John C. Reilly. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 47 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Frendit
Loppu, osa 2/2. Ross saa Rachelin kiinni lentoasemalla, mutta kaikki ei mene aluksi niin kuin saduissa. Monican ja Chandlerin muuttokuorma lähtee kohti uutta elämää. Ystävykset seisovat haikeina mutta onnellisina tyhjässä muistojen täyttämässä asunnossa. - Sarja päättyy. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
I Am Cait
Ikuisesti sinkku?. Kausi 1, 6/8. Caitlyn keskustelee muiden transnaisten kanssa seurustelusta. Ollako miehen vai naisen kanssa - vai tuleeko rakkauselämästä ylipäätään mitään? Amerikkalainen tositelevisiosarja seuraa Kardashianien isähahmona tutuksi tulleen Bruce Jennerin elämää sukupuolenkorjauksen jälkeen Caitlynina. Miten hän itse, perhe ja ystävät sopeutuvat uudenlaiseen elämään?
01:00
Yön AVA