UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 16.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Tulista touhua. Jamie Oliver tekee tänään 15 minuutissa tulista porsasta, jonka vastapainona toimii raikas maissitortillasalaatti. Toisena vartin herkkuna on minestronekeitto ja siinä haudutettua kananrintaa. Kaiken kruunaa ihana kotitekoinen salsa verde -yrttikastike.
10:00
Suurin pudottaja
Halloweenhulinaa. Halloweenin kunniaksi kilpailijoille on tarjolla herkullinen karkkihaaste. Ilmassa on myös lempeä, kun kahden kilpailijan välille puhkeaa romanssi. Hempeilyn lomassa on kuitenkin myös treenattava rankasti, sillä tällä viikolla kaikille osallistujille asetetaan yhteinen painonpudotustavoite. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Whitney ja Warhol. Aria ja Yossi ihastelevat Whitney Houstonin kaunista mutta huippukallista flyygeliä. Yossi kohtaa kaksoisolentonsa ja hieroo kauppoja himoitsemastaan esineestä, mutta kun asiantuntija saapuu, tilanne saa yllättävän käänteen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Tietoa takamuksesta. Lääkäreiden aiheina ovat monenlaiset takamustuskat peräpukamista iho-ongelmiin ja ummetuksen hoitoon. Lisäksi perehdytään nännitietouteen sekä ruoditaan koirien nolojen tapojen syitä ja mahdollisia ratkaisumalleja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:40
Gallerian tytöt
Angstia ja avajaisia. Seitsemän nuorta naista yrittää löytää unelmatyönsä New Yorkin kiihkeästä ja kilpailuhenkisestä taidemaailmasta. Kaikkia yhdistää kiinnostus taiteeseen, mutta muuta yhteistä tytöillä ei juuri olekaan: osa elelee vanhempiensa rahoilla ja halveksii hipstereitä, kun taas osa sinnittelee tiukalla budjetilla ja arvostaa tinkimätöntä omaperäisyyttä. Avausjaksossa seurataan muun muassa Claudian ja Chantalin viime hetken valmisteluja ennen oman gallerian avaamista sekä Maggien paluuta harjoittelupaikkaan, josta lähti kireissä tunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja, osa 1/8.
14:40
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Allasbileet Palm Springsissä. Saadakseen materiaalia seksiä käsittelevään kirjaansa Brandi haastattelee ystäviään. Samalla miehetkin saavat neuvoja, millaisia temppuja naiset arvostavat. Kimin tytär tunnustaa löytäneensä leluja äitinsä lipastonlaatikosta. Naiset varustautuvat kukin tavallaan yhteistä Palm Springsin matkaa varten. Perillä ei oikein päästä rentoon menoon altaan äärellä, kun Carlton kertoo harjoittavansa wiccaa ja näyttää pentagrammitatuointinsa. Brandin möläytykset illan mittaan eivät totisesti kohenna tunnelmaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Liekitetyt lihapullat. Tavalliset lihapullat saavat ruotsalaisen säväyksen tillistä ja votkakastikkeesta. Toisena ruokalajina valmistetaan valkosipulista rosmariinibroileria kotitekoisen pestokastikkeen ja tuorepastan kera.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Kuudes punnitus. Mikäli kilpailijat ovat yhdessä saaneet pudotettua tarpeeksi painoa, kenenkään ei tarvitse suunnata kotiin. Ovatko he saavuttaneet tavoitteensa vai joutuuko joku sittenkin kotimatkalle? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2671. Tuuliviiri vallaton, Ismon sydän se vain on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
J.Lo-vaalennus. Trinny ja Susannah ovat palanneet Kööpenhaminaan ja toivovat, etteivät he näkisi enää mustia toppatakkeja. Yksi kuitenkin löytyy. Takkiin kääriytynyt Louise ei ole päässyt sinuiksi raskaudenjälkeisen vartalonsa kanssa. Susannah kohtaa myös 19-vuotiaan Maja-Lunan, jonka äiti on tiukka feministi, joka ei sallisi edes rintaliivejä. Maja-Luna haluaa kuitenkin näyttää kauniilta. 36-vuotias Barbara huomasi syöpään sairastuttuaan, että avioliitto naisen kanssa ei enää toimi. Nyt hän haluaa olla naisellisempi, jotta hän saisi miehen ja perheen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Hansin matkassa
Jakso 2. Kalle Palander. Suomen herkullisin sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Huippukokki Hans Välimäen ensimmäinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua. Myös sinut on kutsuttu!
20:00
Erilaiset äidit
Osa 4. Perhe Eteläniemi. Johannalla on ikää vasta 25 vuotta ja Markolla 26 vuotta, mutta heille on syntymässä jo viides yhteinen lapsi. Talous on suurperheessä tiukilla sillä perhe saa toimeentulonsa pelkästään sosiaalituista ja -etuuksista.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 10. Cheerleader-mies. Jukka istuu jalkapallokatsomossa kannustamassa, Yrjänää harmittaa ihmisten ajattelemattomuus salilla, Esko käy kirpputorilla ja käy Karkin kanssa arvokeskustelua materiasta.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Sovinnon aika. Kylen ja Yolandan vanhat erimielisyydet pulpahtavat pintaan päivällispöydässä Palm Springsissä. Mutta kun päihtynyt Brandi ryhtyy kaivelemaan menneitä ja Kyle poistuu paikalta itkien, Yolanda on ensimmäisenä lohduttamassa Kylea. On vihdoin sovinnon aika usemmankin naisen välillä. Ja kun ilta pimenee, leidit riehaantuvat riettaiksi. Seuraavan lomapäivän korkeanpaikankammoiset naiset viettävät vuorilla. Päivän päätteeksi tulee uutisia, jotka saavat Brandin tolaltaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
AVA Dokumentti: Minulla on kolme vaimoa
MTV3.doc: Minulla on kolme vaimoa. Konservatiivista mormonisuuntausta seuraava Joe Darger asuu Salt Lake Cityn lähiössä vaimojensa Alinan, Vickin ja Valerien sekä 24 lapsensa kanssa. Dokumentti seuraa perheen arkea ennen heidän tyttärensä Amandan häitä. He puhuvat kohtaamistaan ennakkoluuloista ja siitä, miten moniavioisuus rikastuttaa heidän elämäänsä.
23:30
Iholla
Jakso 10. Cheerleader-mies. Jukka istuu jalkapallokatsomossa kannustamassa, Yrjänää harmittaa ihmisten ajattelemattomuus salilla, Esko käy kirpputorilla ja käy Karkin kanssa arvokeskustelua materiasta.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
J.Lo-vaalennus. Trinny ja Susannah ovat palanneet Kööpenhaminaan ja toivovat, etteivät he näkisi enää mustia toppatakkeja. Yksi kuitenkin löytyy. Takkiin kääriytynyt Louise ei ole päässyt sinuiksi raskaudenjälkeisen vartalonsa kanssa. Susannah kohtaa myös 19-vuotiaan Maja-Lunan, jonka äiti on tiukka feministi, joka ei sallisi edes rintaliivejä. Maja-Luna haluaa kuitenkin näyttää kauniilta. 36-vuotias Barbara huomasi syöpään sairastuttuaan, että avioliitto naisen kanssa ei enää toimi. Nyt hän haluaa olla naisellisempi, jotta hän saisi miehen ja perheen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA