UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 31.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Gulassia ja kedgereetä. Tänään Jamie Oliver pyöräyttää 15 minuutin aikana herkullisen unkarilaisen gulassin, jonka kruunaavat upeasti pariloidut porsasmedaljongit. Toisena vartin herkkuna on perinteinen kala-kedgeree terveellisillä lisukkeilla ja chilijogurtilla höystettynä.
10:00
Tähdet kertovat
Sting. James Liptonin vieraana on tänään Sting, joka kertoo muun muassa musikaalistaan The Last Ship ja esittää lisäksi muutaman laulun. Lavalla nähdään haastateltavina myös musikaalin tähdet Michael Esper, Rachel Tucker ja Jimmy Nail.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Laukauksia yökerhossa. Rap-artisti Chris Brownin isännöimissä levynjulkaisubileissä sattuneessa ammuskelussa kolmeen ihmiseen osui. Lääkäreiden vieraaksi saapuu 19-vuotias malli, joka oli yksi yökerhoammuskelun uhreista. Kuinka hän on selvinnyt koettelemuksesta? Lisäksi pohditaan väärennettyjen lääkkeiden vaaroja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Chris Moyles ja pizza. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaan vieraaksi radiopersoona Chris Moylesin, jonka haave on oppia valmistamaan kunnon pizzaa New Yorkin tyyliin. Tämän lisäksi Jamie näyttää, miten lammaspaistiin saadaan uutta eloa, ja Jimmy tarjoilee itse savustamiaan herkkuja kotitekoisesta savustimestaan.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Liian lihava lentämään
Liikalihavuus yleistyy nopeasti Isossa-Britanniassa. Elämä ylipainon kanssa ei ole aina helppoa. Miten käy, kun kiloja on kertynyt ja ne vaikuttavat jopa lomailun iloihin? Brittiläisessä dokumentissa kuulemme erilaisia tarinoita ja kokemuksia siitä, kun koko on normaalia suurempi. Kolme isokokoista brittiä lähetetään testaamaan eri lentoyhtiöiden palveluita niin maassa kuin ilmassakin. Piilokameroilla varustettuina he kohtaavat nykypäivän lentomatkustamisen nolot ongelmat.
14:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Mustien telttojen maa. Uusi sarja alkaa! Suorapuheiset tyylikuningattaret Trinny ja Susannah auttavat tanskalaisia sisariaan löytämään sisäisen ja ulkoisen kauneutensa. Kööpenhaminan kaduilla räväkkä tehokaksikko on hukkua mustiin telttatakkeihin ja suttuisiin poninhäntiin, joten apua todella tarvitaan! Muutosta ei kuitenkaan saada aikaan ilman pontevaa patistelua ja muutamia kyyneleitä. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Auttava puhelin. Kausi 1, 10/23. Brenda tarjoutuu vapaaehtoiseksi auttajaksi teinien kriisipuhelimeen mutta rikkoo sääntöjä auttaessaan nuorta raiskauksen uhria vähän turhankin henkilökohtaisesti. Brandon puolestaan saa päähänsä, että seksikäs vanhempi nainen, Nina, haluaa harrastaa seksiä nuorukaisen kanssa. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Jonas. Paulinea pelottaa Leonardin puolesta, kun mies menee luovuttamaan lunnasrahoja, mutta Daniel ei saavukaan paikalle. Patrizia soittaa salaa poliisille Paulinen puhelimesta, ja siitä hän ja Daniel saavat syyn, ettei Leonard tule näkemään Milaa enää koskaan. Hildegardin sukulaispojasta on kasvanut nuori mies. Hän saapuu Fürstenhofiin itseluottamusta puhkuen ja maalailee tulevaisuuttaan menestyneenä taiteilijana. Suorapuheisen nuorukaisen sanat eivät vain imartele Nataschaa. Hildegardkaan ei oikein vaikutu Jonaksen taiteesta mutta joutuu kääntämään takkinsa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Elokuvan taikaa. Rakennusohjelman 11. tuotantokausi alkaa! Vanhan elokuvateatterin muuttaminen kodiksi on vaikeaa jo itsessään, mutta miten onnistuu 1920-luvun julkisivun ja betonisisuksen yhdistäminen?
19:00
New Yorkin luksuslukaalit
Haiparvi. Kausi 1, 1/9. Uutuussarjan ensimmäisessä jaksossa esitellään New Yorkin nuoret tähtikiinteistövälittäjät: ruotsalainen Fredrik, miljoonaperijä Michael ja näyttelijä Ryan. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
20:00
Grand Designs Australia
Koti kuin rahtilaiva. Kausi 5, 1/10. Toddin ja Dianan unelmat uudesta kodista romuttuivat läheisen joen tulviessa rankasti alueelle. Ympäristön vaatimuksista ja taloudellisista haasteista kumpusi kuitenkin luovia ajatuksia. Kuljetuskonteista ja kierrätysmateriaaleista koostuva talo on sekä edullinen, että tulvan kestävä ratkaisu. Toddin hullun neron vimma kohtaa kuitenkin koetuksia, kun rakennustöitä hidastaa jatkuva oikutteleva sää. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Golfia supermallin kanssa. Kausi 7, 11/19. Kun Bruce pelaa golfia supermalli Angie Everhartin kanssa, Kris alkaa pohtia, pitäisikö hänenkin soittaa vanhalle kaverilleen. Amerikkalainen realitysarja.
22:00
Sinkkuelämää
Sikarinautintoja Manhattanilla. Kausi 1, 1/12. Ironisen älykäs komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. Sarah Jessica Parker näyttelee toimittajaa, joka pitää lehdessä Sex and the City -palstaa. Mehukasta perusmateriaalia hänen kolumneilleen antavat sekä omat että värikkään ystäväpiirin kokemukset parinetsinnässä. K12 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Uusia ja vanhoja tuttuja. Kausi 5, 1/23. Kylen vuosittaiset valkoiset bileet ovat jo legenda, ja hän tähtää samaan tälläkin kertaa. Kutsuttujen joukossa on myös kauden toinen uusi lady, näyttelijä Lisa Rinna, joka ensi töikseen tunnustelee illan emännän uutta rintavarustusta. Kolme alkuperäistä täydellistä naista Adrienne, Camille ja Taylor ovat myös mukana juhlimassa, ja kiusallisilta tilanteilta ei vältytä. Miten Adrienne suhtautuu vanhan verivihollisensa Brandin sovinnon eleeseen?
23:35
Vallan linnake
Loputon lokakuu. Kausi 1, 10/10. Birgitte on ollut vuoden pääministerinä, ja hänen kannatuksensa on laskemassa. TV1 haluaa Birgitten aviomiehineen hempeään yhteishaastatteluun, vaikka tosiasiassa avioliitto vetelee viimeisiään ja lopulta Birgitte tuntee olevansa yksinäisempi kuin koskaan. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:45
Pukumiehet
Keinoja kaihtamatta. Mike ottaa hoitaakseen tapauksen, vaikka Harvey vastustaa sitä. Jessican ja Jeffin suhde kukoistaa. Donna osoittautuu jälleen kerran korvaamattomaksi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:45
Vaimot vaihtoon USA
Parker / Robinson. Yökerhoissa viihtyvä yhden lapsen äiti bilettää kun aviomies käy työssä ja perheen miespuolinen kotihengetär hoitaa lasta ja kotia. Nyt hän vaihtaa paikkaa kuusilapsisen perheen äidin kanssa ja joutuu maalle hyvin uskonnolliseen ja työntäyteiseen kotiin. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:40
Yön AVA