UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 6.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Halloween-kekkerit. Joukko lapsia on Jamien luona juhlimassa halloweenia. Tarjolla on polentapuikkoja tomaattidipin kera, spagettia ja jauhelihakastiketta sekä jälkiruoaksi karkkia ja jäätelöä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Lily Cole taiteen parissa
Antony Gormley. Antony Gormley on Britannian ykköskuvanveistäjä, jonka tilataideteokset kuvaavat usein ihmisen sisäistä tilaa ja ottavat katsojat osaksi teosta. Gormley onnistui järkyttämään Lontoota ja New Yorkia sijoittamalla kattojen reunoille ihmisen näköisiä patsaita. Lily Cole pääsee Gormleyn kanssa Hampuriin tutustumaan taiteilijan teräsinstallaatioon, joka näyttää, että taide on tarkoitettu kaikille. Brittiläinen asiaohjelma.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Minäkö miesbimbo?. Lääkärit puhuvat ulkonäön merkityksestä työelämässä, huumevalistuksen tarpeesta ja ampumaväkivallasta. Lisäksi luvassa on hurja muodonmuutos ja Travisin paljastuksia elämästä Unelmien poikamiehen jälkeen. Amerikkalainen keskusteluohjelma.
13:00
Grand Designs Australia
Kukkaislasten koti. Kausi 4, 10/10. Seuraamme jälleen tavallisten ihmisten epätavallisia kodinrakennusprojekteja. Cole ja Diane ovat vanha hippipari, jolle yhteisöllisyys ja ympäristö ovat tärkeitä. He rakentavat rinteeseen monitasoista taloa, jota hallitsevat kaarevat muodot. Australialainen realitysarja.
14:00
Elixir Life
Kevätriehaa. Kausi 2, 16/20. Kevätriehaa. Tulevan äitienpäivän sankareita hellitään liikkumalla kotimaisessa koko perheen leikkipuistossa, esimerkkiä näyttävät isäihmiset Tommi Evilä ja maailmanmestari Jouni Viitanen. Äidille ostetaan timanttinen lahja. Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja kokoavat oman uutuuskiukaan ja testaavat lempeät löylyt. Savon sydämestä Leppävirralta löytyy hyvinvointia ja aktiviteetteja koko perheelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Cheshiren täydelliset naiset
Tyttöjen ilta. Kausi 1, jakso 2/10. Jaksossa ruoditaan gaalaillan jälkipyykkiä, ja osa naisista kohentaa oloaan nyrkkeilykehässä. Sinkkuna elävä Ampika kutsuu muut kotiinsa illalliskutsuille, joilla ei vältytä erimielisyyksiltä. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Englannissa luoteisosassa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:25
Duunikunto
Makuja ja elämää.
16:05
Jamie Oliverin keittiössä
Perheenlisäystä. Jamien perhe kasvaa, kun esikoistytär näkee päivänvalon. Perheenlisäyksen rinnalla kiirettä pitää myös töissä: osa kokkikokelaista osoittautuu hankaliksi tapauksiksi asenneongelmineen. Antaako Jamie heille vielä yhden mahdollisuuden? Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Lemmen viemää
Kostonhimo. Sebastian tunnustaa Julialle valehdelleensa, koska hän pelkää joutuvansa vankilaan. Heidän on pakko pian paljastaa oikeat henkilöllisyytensä Niklakselle ja Friedrichille, mutta Patrizia ei suostu antamaan periksi, vaan ottaa häikäilemättömät keinot käyttöön. Jonas ei todellakaan pidä siitä, että Tina ja Larissa ovat sattumalta tavanneet toisensa. Naiset vielä ehdottavat, että Larissa valmentaisi Jonasta. Vanhat jännitteet purkautuvat, kun Natascha auttaa aviokriisissä painiskelevaa Charlottea. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Elixir Fitness & Sport
Etelästä pohjoiseen. Kausi 2, 16/20. Etelästä pohjoiseen. Napapiirin Lapissa harjoitellaan tunturikelotreeniä. Huuveri pistää Else Lautalan ja Lauri Kaliman päät pyörälle. Lassi Hurskainen ottaa osumaa pieneen valkoiseen palloon Nurmijärven golfkentällä ammattilaispelaaja Henri Sataman avulla. Hartsista suojaa ja suorituskykyä aurinkolaseihin. Asiantunteva fysioterapeutti auttaa Elseä löytämään oman ulkokiertäjänsä. Kalajoen merellinen loma herättää kesän odotuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Elixir Life
Kevätriehaa. Kausi 2, 16/20. Kevätriehaa. Tulevan äitienpäivän sankareita hellitään liikkumalla kotimaisessa koko perheen leikkipuistossa, esimerkkiä näyttävät isäihmiset Tommi Evilä ja maailmanmestari Jouni Viitanen. Äidille ostetaan timanttinen lahja. Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja kokoavat oman uutuuskiukaan ja testaavat lempeät löylyt. Savon sydämestä Leppävirralta löytyy hyvinvointia ja aktiviteetteja koko perheelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Suomen ihanimmat häät
Sanna ja Ville. Kausi 1, 8/12. Sanna ja Ville ovat tavanneet ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. Tämän pariskunnan häistä ei leikkisyyttä ja riemua puutu, mutta loppuuko häätarpeiden askartelu koskaan? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
Kausi 2, 4/10. Kohti MM-kisoja suuntaava Eevi suunnittelee kisabikineitään ja hakee mentaalivalmennuksesta apua stressinhallintaan. Oona esiintyy tuhatpäisen kiinalaisyleisön edessä superstarana ja Janni pitää uudessa työpaikassaan ensimmäisen spinning-tuntinsa. Nanna viettää tyttöjen viikonloppua ystävänsä kanssa treenaten ja rentoutuen. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Camilla Läckberg: Perillinen
Menestyksekkään kirjailijan Erican vanhemmat kuolevat auto-onnettomuudessa. Muutamaa kuukautta myöhemmin Ericaa lähestyy mies, joka väittää olevansa hänen velipuolensa. Erica ei usko miestä vaan pyytää häntä poistumaan. Kun mies muutamaa päivää myöhemmin löydetään murhattuna, Erica alkaa tutkia murhaa. Hän huomaa pian, että äidillä oli salaisuuksia menneisyydessään ja jotkut ovat valmiita tekemään mitä tahansa pitääkseen salaisuudet edelleen piilossa. Ohjaaja: Per Hanefjord, Ruotsi 2013. Pääosissa: Claudia Galli, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson, Amalia Holm Bjelke, Edvin Endre. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
22:50
New Yorkin luksuslukaalit
Nokittelua. Kausi 3, 4/14. Luis ei sulata sitä, että Ryan saapuu sotkemaan Luisin suunnitelmia. Niinpä yhteenotto on väistämätön. Fredrikin uusi kohde on hänen uransa suurimpia, koska kaikkien asuntojen yhteishinta voi nousta noin 180 miljoonaan dollariin. Ryan yrittää suostutella myyjää laskemaan kohteen hintaa, mutta tämä haluaa mieluummin vuokrata asunnon kuin myydä sen liian alhaisella hinnalla. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
23:45
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Loppuja ja uusia alkuja. SURin henkilökunta osallistuu mainoskuvauksiin. Stassin välit Jaxiin ja Kristeniin lämpenevät, mutta kun eräs totuus todella paljastuu, kuka olikaan oikeassa?

Kello 24:00

00:40
Yön AVA