UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 26.6.

06:00
Aamun AVAus
07:35
Lemmen viemää
Taivaasta pudonnut mies. Clara on taivaasta pudonneen miehen lumoissa, mutta työt kutsuvat. Fürstenhofiin on tulossa tärkeä asiakas, jonka erityistoiveissa uudella pikkololla riittää ihmeteltävää. Salaperäinen hotellivieras ja Clara ovatkin tuttuja vuosien takaa. Michael epäröi houkuttelevan työtarjouksen hyväksymistä, koska ei haluaisi jättää Nataschaa hetkeksikään yksin. Natascha kuitenkin kannustaa miestään tarttumaan elämänsä tilaisuuteen. Todellisuudessa kaiken takana onkin Friederike. Samaan aikaan Friederike kannustaa Nataschaa terveeseen itsekkyyteen. Charlotte ei innostu Wernerin ehdotuksesta hotellin rahavaikeuksien ratkaisemiseksi. Myös Friedrich pohtii ratkaisuja ongelmaan, mutta ei huoli apua Beatricelta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Melurajoituksia. Kausi 7, 15/65. Toisen makuuhuoneen ja työhuoneen toimitukseen on aikaa enää neljä päivää. Kilpailijoiden kiirettä pahentaa pyhäpäivä, jonka vuoksi kaupat ovat kiinni eikä työkaluja saa käyttää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Eastside Story. Kausi 1, 15/23. Walshit antavat apulaisensa Annan sisarentyttären, Karla Montezin, käyttää osoitettaan, jotta tyttö pääsee West Beverly Highin oppilaaksi. Brandon kiinnostuu Karlasta, mutta Karla salailee asioita ja hänen setänsä Richard seuraa häntä kaikkialle. Kun Karla tarjoilee Jimin juhlissa, Brandon epäilee, että häntä riistetään. Totuus on kuitenkin jotakin muuta. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Adriennen muotinäytös. Taylor ja Russell keskustelevat terapiassa Russellin aggressiivisesta käytöksestä. Lisan tyttären häävalmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja tällä kertaa valitaan häissä tarjoiltavat ruoat ja juomat. Adrienne järjestää hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, jossa esitellään Adriennen oma kenkämallisto, mutta kenkiä ei vain näy missään. Taylor on yhä vihainen Camillelle ja yrittää vältellä tätä parhaansa mukaan.
15:00
Kardashianit
Veri on vettä sakeampaa. Kausi 6, 5/16. Rob kertoo Kourtneylle halveksivansa Scottia, ja tämä ei ole Kourtneyn mieleen. Kris pelkää, että Bruce on kuuroutumassa, ja passittaa tämän lääkärille. Rob joutuu sairaalaan äkillisten vatsakipujen vuoksi. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:30
Kardashianit
Seksivalistusta. Kausi 6, 6/16. Bruce joutuu antamaan Khloén avustuksella Kendallille ja Kylielle seksivalistusta. Kimillä diagnosoidaan psoriasis, ja hän pelkää uransa tyssäävän siihen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Tuplakosinta. Kaikkien vaikeuksien jälkeen onni hymyilee vihdoin Luisalle ja Sebastianille. He suunnittelevat molemmat tahoillaan yllätyskosintaa. Luisa saa apua yllätyksen valmisteluun Tinalta, Sebastian Nilsiltä. Miten käy, kun molemmat yrittävät saada toisensa kosintapaikalle samaan aikaan? Charlotte on ristiriitaisissa tunnelmissa, koska seurustelee työntekijän kanssa eikä oikein voi avautua rakastetulleen työhuolistaan. Charlotte yllättää Nilsin virittelemästä vuoristomökkiä romanttisiin tunnelmiin. Adrian järjestää Claralle mukavan yllätyksen ja tuo Claralle lapsuusmuistoja mieleen. Michael on kyllästynyt Friederiken manipulointiin ja haluaa omistautua kokonaan vaimolleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:05
Elixir Life
4/10. Huhmarissa valokuvausta, Outokummussa luontokuvausta, melontaa sekä kalastusta. Kontiolahdessa Fitnesstähti Lauri saa opastusta golfin aloituslyöntiin ja Hypoxissa näyttelijät Sari Puumalainen sekä Risto Kaskilahti ssaavat lopulliset tulokset miten Hypoxi on toiminut. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:50
Pientä mökkiremonttia
Parainen, Merinäkymät esiin. Pientä mökkiremonttia tiimi suunnistaa tällä kertaa kohti Paraisia, jossa Anne ja Pekka ovat myymässä Mielisholmin merenrantamökkiään. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:50
Remontilla rahoiksi
Aikatauluongelmia. Kausi 7, 16/65. Määräaika lähenee, ja paineet kasvavat. Osa urakoitsijoista on kadonnut, ja osalle on ilmoitettu väärät määräpäivät. Myös pop up -kaupan avajaiset lähestyvät, mutta suunnittelun yhteistyö tuottaa haasteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
20:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 1/10. Johanna on neljän lapsen äiti, joka on aina huolehtinut, että lapsilla on parasta päällä, mutta unohtanut siinä tohinassa täysin itsensä. Naisen oma vaatekaappi koostuu kirpparirytkyistä, eikä Johanna ole vuosiin panostanut millään tavalla omaan ulkonäköönsä. Vuosia Nuoremmaksi-tiimi rientää haltiakummin lailla apuun ja nukkavierusta Johannasta kuoriutuu todellinen kuningatar. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Moderni perhe
Kahakointia kotirintamalla. Kausi 2, 17/24. Vaatteiden luvaton lainailu nostaa ilmiriidan Alexin ja Haleyn välille, ja stressaantunut Claire kahinoi Philin kanssa. Mitchell ja Cameron ajautuvat kriisiin Lilyn adoptiopapereiden johdosta. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Poikien ilta. Kausi 2, 18/24. Mitch ja Cam lähtevät istumaan iltaa mieskavereittensa kanssa, ja Haley tarjoutuu epäilyttävän innokkaasti lapsenvahdiksi. Luke löytää uuden kaverin: naapurin pelätyn ja äkäisen papparaisen. Claire ja Phil eivät ole ystävyydestä innoissaan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Sinkkuelämää
Sormus ja city. Kausi 4, 12/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K12 (seksi).
22:40
Rimakauhua ja rakkautta
Laura, oi Laura. Kausi 4, 5/8. Adoptiotoimiston valitsema lapsi saa kaikki hyväätarkoittavat tädit tekemään päätöksiä puolestaan. Peten kämppäkaveri vaihtuu jälleen, ja niinpä saattaa vaihtua myös Karenin kiinnostuksen kohde. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12
23:45
The Affair
Menneisyyden haamut. Kausi 3, 5/10. Alison haluaa viettää aikaa Noahin kanssa, mutta syy on erikoinen. Noahilla on vaikeuksia tukahduttaa tunteensa, ja menneisyyden haamut palaavat piinaamaan häntä. Yhdysvaltalainen draamasarja. K12 (seksi, väkivalta).

Kello 24:00

00:55
Valtiatar
Klaanit kohtaavat. Kausi 3, 16/18. Maryn laiva joutuu onnettomuuteen. Mary kohtaa muukalaisia, joilla on Francisiin yllättävä yhteys. Elizabeth tekee Lolalle ehdotuksen. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Remontilla rahoiksi
Aikatauluongelmia. Kausi 7, 16/65. Määräaika lähenee, ja paineet kasvavat. Osa urakoitsijoista on kadonnut, ja osalle on ilmoitettu väärät määräpäivät. Myös pop up -kaupan avajaiset lähestyvät, mutta suunnittelun yhteistyö tuottaa haasteita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
03:00
Yön AVA