UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 6.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Meriahventa aasialaisittain. Jamie Oliverin keittiössä syntyy tänään rouva Oliverin suosikki, eli meriahventa aasialaisilla mausteilla ja kookosriisillä höystettynä. Toisena vartin ateriana on perinteinen italialaisherkku pasta carbonara, jolle Jamie tekee espanjalaisen muodonmuutoksen tarjoilemalla sen valkosipuli-chorizolla.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Nolostelevat lapset. Roskilden tuomiokirkosta Trinny ja Susannah löytävät Kimin ja Malenen, jotka käyttävät sandaaleita ympäri vuoden. Kim on jäänyt työttömäksi, eikä enää panosta pukeutumiseensa. Malene kärsii 15-vuotiaan poikansa kritiikistä, eikä osaa pukeutua naisellisesti. Rosie on tanskalaistunut irlantilainen työmyyrä, joka opiskelee ja tekee kahta työtä, koska hänen miehensä on työtön. Rosien 11-vuotias tytär vertailee äitiään epäedullisesti muihin äiteihin, mutta Rosiella ei ole aikaa eikä energiaa ajatella itseään. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Ekstaasi lääkkeenä. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nainen, joka sai vakavaan traumaperäiseen stressihäiriöönsä apua MDMA:n eli ekstaasin ja psykoterapian yhdistelmästä. Kokeiluvaiheessa olevasta hoidosta kertoo myös aihetta tutkiva lääkäri. Muita aiheita ovat muiden muassa Parry-Rombergin oireyhtymä ja moyamoya-tauti. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Huikea kampanja. Paikallinen radiojuontaja Rod Willis epäilee edelleen Jamien ruokavallankumousta. Hän lupaa muuttaa skeptistä asennettaan, jos Jamie onnistuu saamaan tuhat ihmistä keittiöönsä kokkauskurssille. Voittaako Jamie Rodin viimein puolelleen? Hänellä on viisi päivää alkaa järjestää huikea kampanja, jossa myös media on paikalla. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Feng shuita ja Tarot-kortteja. Kausi 9, 2/21. Muita kauhistuttaa, kun Vicki paljastaa Havaijin matkalla, että hän roikkuu edelleen eksässään, joka on saanut paljon pahaa aikaan. Heidän palattua kotiin Tamra pitää Orange Countyn leideille pelottavat teemabileet, joissa ennustetaan Tarot-korteilla. Nelikymppinen Tamra kertoo vauvahaaveistaan, joista nuorempi aviomies Eddie ei kuitenkaan innostu. Shannon tekee kaikkensa täydellisen perhe-elämän ja oman terveytensä eteen, mutta ei saa ympäristöltään toivomaansa ymmärtämystä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Seitsemän vuoden kutina. Esbjergistä Trinny löytää Pian, joka ratkaisi avioliittokriisinsä liittymällä parinvaihtoklubiin. Klubilla Pia pukeutuu lateksimekkoon, mutta arjessa hänellä on farkkuhame ja tuulitakki. Sillellä on seitsemän lasta, joista nuorimmalla on ommuunisairaus. Hän ei ehdi huolehtia itsestään, vaan pukeutuu mustiin, löysiin vaatteisiin. Filippiineiltä Tanskaan alkujaan au pairiksi tullut Winky on kahden pojan äiti, joka on mukautunut tanskalaiseen tyyliin täydellisesti. Susannah muuttaa poikamaisen Winkyn viehkeäksi kaunottareksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Naamiaiset. Kausi 2, 13/28. Halloween on hyvä syy pitää naamiaiset. Steve on Zorro ja Donna pukeutuu ahtaaseen merenneitoasuun. Kellyn rohkea asu aiheuttaa kohun, mutta häntä myös ahdistellaan sen vuoksi. Brandon ja Emily kaitsevat Emilyn veljen lapsia, mutta kadottavat heidät. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Sairaalahäät. Milan löytyminen tekee Leonardin ja Paulinen ikionnellisiksi, samoin Friedrichin, joka on juuri aikeissa kertoa pojalleen olevansa Milan isä. Onni ei kestä kauan, sillä Patrizia palaa takaisin ja esittää huolestunutta äitiä vaatien lasta itselleen. Leonard päättää viedä Milan pois pariksi päiväksi, mutta poliisi saapuu paikalle. Patrizian yllättävä paljastus vetää kaikki hiljaisiksi. Sabrina totuttelee elämäänsä pyörätuolissa. Hän haluaa virallisesti naimisiin, joten hän kosii Nilsiä. Jonas saa Tinan kiinni Hildegardin puhelimen kähveltämisestä ja sotku on valmis. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Arkkitehdin sokeripala Bristolissa. Arkkitehti Martin Paise perheineen rakentaa itselleen ensimmäistä omakotitaloaan. Toimisto- ja julkisrakennuksien suunnitteluun erikoistunut Martin aikoo kuitenkin hyödyntää suurten yleisluontoisten rakennusten tyyliä ja rakennusmenetelmiä myös oman kodin rakentamisessa. Talosta tulee hyvin pelkistetty ja valkoinen, ja se on läheisessä yhteydessä ympäröivään pihaan. Englantilaisessa sarjassa seurataan arkkitehti Kevin McCloudin johdolla mitä erilaisimpia ja erikoisimpia rakennushankkeita, joiden lopputuloksena on ympäristöystävällisiä, ainutlaatuisia ja omistajansa näköisiä koteja.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 4/14. Fitneksen peppukuningatar Else Lautala tarjoaa katsojille Elixir body schoolin. Olympiavoittaja Toni Nieminen esittelee hevosten lihashuollon apuvälineen joka sopii myös ihmisille. Else ja Lassi kehittävät liikenteen pelisilmää fillarilenkillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Kausi 1, 4/14. Heidi Sohlberg hiihtää sen kuuluisan "ensimmäisen ylämäen lenkin", kun maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärinen pelastaa rouvan pulasta. Pyöräilymaajoukkueen valmentaja testaa osaako Tommi Evilä ajaa polkupyörää yhtä hyvin kuin hypätä pituutta. YouTuben supertähdet koulurauhanturvaajina; Sara Forsberg ja Lassi Hurskainen irrottelevat ja hulluttelevat yhdessä kohti Kouvolaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Kädettömät kokit
Jenni Kokander. Kausi 1, 3/10. Kattilasta nousee Kokander! Kädettömät kokit Vappu Pimiä ja Kari Aihinen komentavat apulaisensa borssikeiton tekoon näyttelijä Jenni Kokanderille. Kuka palkitaan kultaisella kauhalla ja kuka lähtee Siperiaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Keskikesä ja kompromissit. Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.
22:00
Sinkkuelämää
City-machojen suuret sylit. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Ystävyydet koetuksella. Kausi 9, 3/21. Shannonin illalliset ystäville jatkuvat kiusallisesta hetkestä toiseen. Isäntäparin välit eivät todellakaan tunnu onnellisilta. Kierros mielettömän ylellisessä valtavan kokoisessa talossa saa lopulta vieraatkin lämpenemään. Sillä aikaa kun miehet innostuvat kellarin koripallokentällä, naiset juovat kilpaa keittiössä. Vain Heather ei kuulu porukkaan ja hänen avautumisensa Tamran miehelle ei auta asiaa. Vickin välit hänen tyttäreensä kiristyvät. Heather lähtee matkoille ja toiset saavat tilaisuuden vatvoa häntä selän takana. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Kokemus toisensa jälkeen. Pete ja Jo ovat vakiinnuttamassa suhdettaan, mutta ongelmittahan tuo ei suju. Ongelma lienee liian lievä sana kuvaamaan Karenin ja Davidin yhteiseloa, eikä hyvin mene trion kolmannellakaan parilla. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12

Kello 24:00

00:35
Hybe
Terveyttä hakkeroimassa. Kausi 1, 2/10. Ohjelmassa visioidaan tulevaisuutta jossa ikääntyminen on mahdollista kumota. Ruotsalaisveljekset kertovat innovaatiostaan joka mullistaa diabeetikoiden arjen. Teemu Arinan tarjoaa biohakkeroidut päiväkahvit.
01:00
Yön AVA