UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 26.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Onnettaren apuna. Kausi 11, 4/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams esittelee upean talon rantatontilla. Bettina Schriver etsii kotia huippumallille. Jan Fog tapaa pariskunnan, joka on yrittänyt myydä talonsa itse. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Kukkia kuudelle. Maajussien on aika erotella jyvät akanoista: jokainen valitsee puolisoehdokkaista kuusi lupaavinta jatkoon. Tämän jälkeen Fredrik, Per-Olov, Johanna ja Pär-Ola suuntaavat riehakkaille ryhmätreffeille tutustumaan paremmin seuralaisiinsa. Luvassa on muun muassa hevoskärryajelua, hienoja autoja ja kuplivan siemailua jahdilla. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Vaativa selkäleikkaus. Vakavista selkävaivoista kärsinyt Blair leikataan uudelleen selkäkirurgi Hooman Melamedin toimesta. Saamme myös tietoa zikavirukselta ja punkeilta suojautumisesta ja nopeasti yleistyneen synteettisen kannabiksen vaaroista. Tohtori Travis pureutuu omakohtaisesti infrapunasaunojen terveysvaikutuksiin, ja nuoren naisen seksielämän pilannut kysta hoidetaan kuntoon. Lisäksi kuulemme, mikä yllättävä kehonosa vaatii jatkuvaa harjoitusta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:00
Jamien superruokaa
Kalaa ja bataattia. Kausi 1, 2/6. Jamie käy Costa Ricassa ja Japanissa katsomassa, mitä paikalliset pitkäikäiset syövät. Aamupalaksi tehdään paksuja raejuusto-maissilettuja, lounaalla herkutellaan kalatacoilla ja raikkaalla kiivisalsalla ja päivälliseksi saadaan kana-bataattimuhennosta ja caesarsalaattia kanan kera. Palanpainikkeeksi juodaan granaattiomenajuomaa. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Neljä sisarta. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Eskilstunan kaduilla. Susannah haluaa kokeilla jotain uutta ja nappaa stailattavakseen neljä sisarusta, jotka kaikki pukeutuvat melko poikamaiseen tyyliin. Laihduttanut Ammi kaipaa uutta ilmettä 50-vuotisjuhliinsa. Carin puolestaan tarvitsee oikeanlaiset vaatteet, jotta hän saisi lisää itseluottamusta työhaastattelua varten. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Face
Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Kardashianit
Päässä vikaa. Kausi 8, 5/21. Robin paheneva käytös ja jatkuvat valheet saavat Krisin hankkimaan terapeutin paikalle. Kendall ja Kylie ajautuvat riitoihin. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Turha luulo, herra Saalfeld. Poppyn yritys korjata virhettään meni pieleen. Niinpä Werner yrittää lepytellä Hildegardia, joka kuitenkin vaatii Werneriä tunnustamaan tekonsa. Riidan myötä Poppy lähtee viettämään iltaa Tinan kanssa. Paikalle saapuukin myös tohtori Niederbühl, joka tanssittaa Poppya. Tinan mielestä Poppyn on kuitenkin syytä olla varuillaan, sillä hän näkee tohtorilla yhä olevan tunteita Poppya kohtaan. Julia ja Sebastian tarjoutuvat vapaaehtoistöihin hyvittääkseen tekojaan. Beatricen ja Hermannin välit lämpenevät entisestään. Tinan hermoja kiristää Normanin rumpuharrastus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Paluu luksuslatoon. Kausi 6, jakso 4/5. Philip ja Angela kaipasivat Philipin vakavan sairauden jälkeen maaseudun rauhaa ja tilaa. He rakensivat perheelleen 150 vuotta vanhan vilja-aitan sisälle modernin kodin. Pääsemme viiden vuoden jälkeen kurkistamaan, mitä perheelle kuuluu ja miten he ovat kodissaan viihtyneet. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Remontilla rahoiksi
Joukkovoimaa. Kausi 6, 42/67. Viime viikon huonekisan voittajat Matt ja Kim nautiskelevat palkintomatkastaan Lizard Islandilla. Samaan aikaan muut remppaajat yrittävät yhdistää voimansa massiivista koitosta varten: viikossa pitäisi saada valmiiksi sekä talon julkisivu, kattoterassi että ala-aula. Valitettavasti yhteistyö ei pelaa ihan saumattomasti, eikä riidoiltakaan vältytä... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Arki alkaa. Kausi 2, 5/10. Antti luovii Sarin aamuäreyden kanssa. Mari ja Tanja purkavat sydäntä ystäville. Parit tapaavat Maaret Kallion pariterapian merkeissä.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Keskikesä ja kompromissit. Kausi 2, 6/10. Parit suuntaavat juhannuksen viettoon. Tanja ja Roni selvittelevät, ovatko kavereita vai rakastavaisia.
22:00
Sinkkuelämää
Pallit, nuo elämän pikku nallit!. Kausi 4, 10/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K7 (seksi, väkivalta).
22:35
Kardashianit: Dash Dolls
Luonnon armoilla. Kausi 1, 7/8. Malika saa suru-uutisen. Ronnie aiheuttaa närää retkellä. Durrani ottaa Shalomin ja Taylorin läheiset välit puheeksi. Taylor ja Derek kohtaavat Ryanin silmästä silmään. Miten Ryan suhtautuu paljastukseen? Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Ja täältä pesee. Rachelin ja Adamin välinen syke ei sammu. Josh tulee vierailulle ja saa saippuavaahtoa kutreihinsa. David kiemurtelee neuvottomana erilaisten vaateiden ristitulessa. Englantilainen komediallinen draamasarja, joka keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin. K12

Kello 24:00

00:45
Remontilla rahoiksi
Joukkovoimaa. Kausi 6, 42/67. Viime viikon huonekisan voittajat Matt ja Kim nautiskelevat palkintomatkastaan Lizard Islandilla. Samaan aikaan muut remppaajat yrittävät yhdistää voimansa massiivista koitosta varten: viikossa pitäisi saada valmiiksi sekä talon julkisivu, kattoterassi että ala-aula. Valitettavasti yhteistyö ei pelaa ihan saumattomasti, eikä riidoiltakaan vältytä... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:45
Vallan linnake
Erityinen tiedonanto. Kausi 2, 10/10. Birgitten on vaikea päättää, palaako hän virkavapaaltaan työhönsä pääministerinä vai keskittyykö hän täysillä perheensä hyvinvointiin. Onko mahdollista olla yhtä aikaa sekä vaikuttava pääministeri että hyvä äiti? Katrine ja Kasper etsivät uutta asuntoa ja riitelevät lasten hankkimisesta. Kaatuuko rakastavaisten yhteinen taival erilaisiin käsityksiin perheestä? Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. Sallittu kaiken ikäisille.
02:55
Yön AVA