UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 17.1.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Taikashow. Luisa käyttää suhteitaan ja saa järjestettyä taikuri Sebastianille keikan Fürstenhofiin. Luisa on luvannut pitää etäisyyttä Sebastianiin, mutta näennäisen ymmärtäväinen aviomies David lupaa viedä vaimonsa taikashow'hun. Davidilla on kuitenkin ihan omat taikatemput mielessään. Nataschan ja Michaelin avioriita johtaa sohvakomennukseen. André neuvoo Michaelia luovimaan ja joustamaan, mutta antaako ammattiylpeys periksi? Friedrich ei suostu uskomaan, että avioliitto Charlotten kanssa on ohi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Ikuinen raskausmaha. Vatsalihasten erkaumasta kärsivä Amy palaa vieraaksi, eivätkä katsojat ole uskoa näkemäänsä. Lääkärit keskustelevat Yhdysvaltoja riivaavasta heroiiniepidemiasta. Saamme myös kuntoiluvinkkejä lonkkien ja nilkkojen vahvistamiseen, ja Travis paljastaa hyvän unen salat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Täydellinen kesä
Kreikkalainen remontti. Kausi 2, 2/10. Terje on tilannut työmiehen remontoimaan venevajasta huoneen Noralle. Hänen odottamansa puolalaisen remonttimiehen sijaan paikalle ilmestyykin kreikkalainen. Per Ivar yrittää opetella peruuttamaan peräkärryn kanssa, eikä Oddvar voi tietenkään olla neuvomatta häntä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Mökkihaaste. Scotty päästää kilpailijat ansaitulle levähdystauolle, ja joukkueet viettävät luksusyön kylpylässä erilaisista hoidoista nauttien. Scottylla on kuitenkin tuttuun tapaan yllätys hihassaan, ja lomailijat passitetaan suoraan sviiteistä kunnostamaan maalaishenkisiä lomamökkejä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Upeat skandikodit
Kotien kermaa. Kausi 11, 3/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams tutustuu taloon, jota omistaja luonnehtii Odensen upeimmaksi. New Yorkissa Bettina Shriver esittelee malli Malena Belafontelle hulppean asunnon, josta avautuu näköala Central Parkiin. Tanskalainen realitysarja.
13:00
Sadan tonnin talot
Wajidin ja Anamin talo. Kausi 2, jakso 1/6. Esikoistaan odottava nuoripari asuu vanhempiensa talossa kolmen sukupolven suurperheessä ja rakentaa omaa kotia viereiselle tontille. Wajid tahtoo edustustilaa työnsä vuoksi, ja molemmat haaveilevat luksuksesta koko talossa. Työnjohtajana toimii vanhempi veli, jonka ensisijainen tavoite on pysyä budjetissa. Arkkitehtuuritoimittaja Kieran Long and arkkitehti Piers Taylor tarjoavat luovia ja edullisia ratkaisuja. Brittiläinen asiaohjelma.
14:00
Ruotsin maajussille morsian
Suudelmin suljetut kirjeet. Kausi 8, 2/15. Kahdeksan maajussia eri puolilta Ruotsia etsii elämänsä rakkautta. Nyt farmarit pääsevät lukemaan kirjeitä, jotka kotikatsojat ovat heille lähettäneet. Suosikkinsa valittuaan farmarit saavat ohjat omiin käsiinsä ja rakkauden kesä voi alkaa.
15:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Vainoharhaisuutta. Kausi 1, 5/10. Scott palaa vieroitusklinikalta etuajassa, ja Kourtney pohtii, pitäisikö Scott päästää takaisin kotiin. Kim epäilee, että hänen paras ystävänsä on vuotanut arkaluontoisia tietoja medialle. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Lemmen viemää
Alda-cup. Alda-cupin osanottajat valmistautuvat turnaukseen kukin omalla tavallaan. Alfons turvautuu Nataschan parantajantaitoihin, mutta joutuu kohta harkitsemaan länsimaiseen lääketieteeseen turvautumista. Luisa ei usko, että Sebastian olisi pilannut oman taikashow'nsa näpistämällä Davidin kellon, muttei myöskään usko miehensä lavastaneen varkautta. Myöhemmin Luisa löytää jotakin kiinnostavaa Davidin tietokoneelta. Taikashow'n jälkimainingeista alkaa jo olla haittaa hotellille. Charlottella ja Friedrichillä on edelleen hyvin erilaiset käsitykset avioliittonsa jatkumisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Uudenvuodenlupauksia. Kausi 3, 12/21. Uusi vuosi tietää New Jerseyn täydellisille naisille uusia alkuja. Teresa hämmentää soppaa uusilla keittokirjoillaan. Melissa puolestaan toteuttaa unelmiaan kotoaan käsin. Carolinen tytär Lauren tekee painonpudotuslupauksen. Jacqueline taas pohtii, onko Ashley eksyksissä. Brownstonen uudenvuodenjuhlat toimivat näyttämönä niin pahan puhumiselle selän takana kuin rohkeille uudenvuodenlupauksille. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.

Kello 18:00

18:00
Cristela
Palvelu pelaa. Kausi 1, 8/22. Trent haluaa työhuoneeseensa uuden lattian, joten Cristela suosittelee vastahakoisesti Felixiä, jolla ei ole ollut viime aikoina töitä. Daniela yrittää opettaa äitiään käyttämään nettiä, jotta tämä saisi yhteyden sukulaisiinsa. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Cristela
Yllätysvieras. Kausi 1, 9/22. Cristela kutsuu leikillään Joshin kotiinsa jouluksi, mutta Josh ottaakin kutsun tosissaan. Perheessä on jo valmiiksi jännitteitä, ennen kuin yllätysvieras saapuu. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uutta asennetta peliin. Kausi 5, 4/10. Saapuessaan Vaxholmiin Trinny ja Susannah pitävät paikkakuntaa Ruotsin Rivierana, mutta pukeutumistyyli ei ole ihan samankaltainen. Tyylimuutoksen pääsevät kokemaan elämänmuutoksen tehnyt, mustiin pukeutuva nuori äiti Ida, jolla on rikollinen menneisyys, tylsästi pukeutuva kiireinen Åsa, jonka sisäinen eleganssi on saatava esiin, sekä vaatteiden ostoon turhautunut pluskokoinen Ebba, joka haluaisi tuntea itsensä kauniiksi. Tällä kertaa esiintyminen catwalkilla pelottaa jokaista erityisen paljon. Brittiläinen tyylireality.
20:00
Suomen kaunein koti
Lapsiperheiden kodit. Kausi 2, 2/11. Tuomarikolmikko pääsee tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden kekseliäisiin sisustusratkaisuihin. Näemme mitä elementtejä mahtuu noin 80 neliön koteihin ja millä eri tavoilla lapset on otettu huomioon kotien sisustuksissa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Crash
Crash. Oscar-palkittu draamaelokuva seuraa Los Angelesissa asuvia, eri yhteiskunnan osa-aluilta peräisin olevia henkilöitä kahden vuorokauden ajan. Suurkaupungin kovettamat ihmiset elävät elämäänsä ympärilleen rakentamiensa suojamuurien takaa. Eräänä päivänä toisilleen tuntemattomien ihmisten tarinat kuitenkin törmäävät ja yhdistyvät ainutlaatuisella ja yllättävällä tavalla. USA/Saksa, Ohjaaja: Paul Haggis, USA/Saksa 2004 (112¿). Pääosissa: Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Jennifer Esposito, Ryan Philippe. K12

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Sinkkuelämää
Singleprinsessan esiaviolliset kutinat. Kausi 4, 15/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:05
New Jerseyn täydelliset naiset
Ei mitään lastenleikkiä. Kausi 3, 13/21. Teresa ja Melissa pitävät leikkitreffit. Pian osoittautuu, että lapset leikkivät aikuisia kiltimmin. Kathy ja Rich pohtivat, kuka kertoisi heidän tyttärelleen siitä, mitä pojat haluavat. Ashley yllättyy, kun hänen isänsä tulee visiitille. Hänen vanhemmillaan tosin on mielessään muutakin, kuin perheen jälleennäkeminen. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
01:05
Rikas ja rakas
Tärkeitä päätöksiä, osa 2. Kausi 1, 10/10. Brody pyytää Jennyä muuttamaan kanssaan Hongkongiin ja Jenny lupautuu oitis. Mansfield maalailee hienoja tulevaisuudenkuvia Brodyn tulevaisuudesta, mutta Brodyä lähtö silti epäilyttää. Threepeat ratkaisee asunnottomuuspulmansa muuttamalla Harvardin kämppikseksi tilavaan kahden sängyn asuntoon kuolemanrauhalliselle asuinalueelle... Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Kasvun paikka
Yhdeksän lapsen hullunmylly. Kausi 4, 14/20. Moorwoodit ovat asettuneet taloksi ja yrittävät selviytyä ensimmäisestä päivästään. Elizabeth opettaa Melissaa leikkimään lastensa kanssa ja puhuu Gazille Melissan masennuksesta. Stacey saa jämäkkyysopetusta Lavernelta. Näemme myös, mitä Baileyn perheelle kuuluu.
02:50
Yön AVA