UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 15.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Remonttikohteita. Stailisti ystävättärineen tutustuu persoonalliseen rivitaloasuntoon, jossa lähes kaikki on yhtenäistä tilaa. Asunnon etuja ovat kattoikkunoiden tuoma valo ja pohjan muunneltavuus vieläkin avarammaksi. Tanskalainen näyttelijä vaimoineen taas laittaa myyntiin vanhan kotinsa, koska se on heille nykyään aivan liian suuri. Vaatii pitkää harkintaa arvioida hinta talolle, joka on täynnä muistoja vuosien varrelta. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Farm Kings
Sieniä ja sikahuolia. Sioista vastuussa oleva Dan ärsyyntyy Joen neuvoista ja purkaa paineitaan nyrkkeilykehässä. Tim joutuu tuuraamaan leipomossa, mutta ei ole elementissään jauhopussien ja piirakoiden keskellä. Elizabeth pääsee käymään sienifarmilla. Lisa huutokauppaa salaa Joen hamstraamaa roinaa. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 2/13.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Palovammapotilas. Sukulainen kaataa Jessien päälle kiehuvaa nestettä ja hänen elämänsä muuttuu hetkessä. Palovammojen takia hän käy läpi parisataa leikkausta ja hänen raajojaan joudutaan amputoimaan. Mikään ei ole enää entisellään kolmen pojan äidin ja urhean miehen vaimon elämässä. Perheellä on sairaalahoidosta nyt velkaa 3,5 miljoonaa dollaria. Tällä kertaa perehdytään lisäksi ilmapallohoitoon, joka tutkimuksen mukaan auttaa lasten korvatulehdukseen ja liimakorvaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Irti oravanpyörästä . Kausi 5, 9/10. Dean ja Sherril Lamb toteuttavat suuren elämänmuutoksen, kun he myyvät talonsa ja yrityksensä ja rakentavat kolmilapsiselle perheelleen uuden kodin maaseudulle. Tavoitteena on elää omavaraisesti, ja talokin tehdään olkipaaleista. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:50
Ruotsin maajussille morsian
Syyskuulumisia. Jaksossa palataan sarjan mehukkaimpiin hetkiin ja käydään kurkkaamassa, mitä maajusseille ja morsiamille kuuluu kesän jälkeen. Vieläkö rakkaus kukoistaa? Ohjelmassa tavataan myös ensimmäisessä jaksossa esitellyt maajussit, joiden parinhakua seurattiin vain netissä. Löysikö Gunilla unelmiensa miehen? Millaisia morsianehdokkaita parveili Rickardin ympärillä? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
14:50
Cheshiren täydelliset naiset
Nokittelua. Kausi 1, jakso 6/10. Naiset jatkavat minilomaansa hienossa linnassa, ja päiväohjelmassa on tutustumista erilaisiin lintulajeihin haaskalintuja myöten. Samalla tarjoutuu hetkiä juoruiluun, mitä ei vähennä Laurenin aikaistunut lähtö Amerikan-matkan vuoksi. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan koillisessa Englannissa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:45
Terve aamu
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Porsaanreikiä. Jamien ruokaprojekti on vastatuulessa Los Angelesissa, sillä yksikään kouluista ei halua mukaan brittikokin projektiin. Jamie on vaipumassa epätoivoon kunnes hän huomaa porsaanreiän, jonka avulla päästä eteenpäin. Vapaaehtoistyöntekijöiden avulla Jamie kampanjoi kasvisten ruokavalioon lisäämisen puolesta. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
17:00
Lemmen viemää
Heinillä hevosten. Patrizia näyttää Friedrichille valokuvat, joissa Julia ja Niklas suutelevat tallin heinillä. Hän uhkaa skandaalilla, ja järkyttynyt Friedrich ei voi muuta kuin toivottaa onnea ja menestystä Patrizian ja Niklaksen yhteiselle tulevaisuudelle. Hän paljastaa Julialle tietävänsä hänen ja Niklaksen suutelusta. Julia lähtee mökille Nilsin kanssa päästäkseen eroon ahdistavasta tilanteesta, mutta painajaisia ei voi paeta. Poppyn musiikkivideo julkaistaan ja siitä tulee heti suuri hitti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Nuorenparin unelma. Merryllä ja Benillä on ikää vain 25 vuotta, mutta heillä on uskallusta ja kunnianhimoinen tavoite rakentaa upouusi oma talo keskelle kylää Herefordshireen. Ympärillä olevat keskiaikaiset talot, joista jotkut ovat jopa 1300-kuvulta, asettavat omat vaatimuksensa rakennukselle. Sen vuoksi rakentamisessa käytetään sekä perinteisiä että uusimman teknologian mukaisia materiaaleja ja menetelmiä. Kevin esittelee seinämateriaalin edut kaikille tuttujen aineiden avulla. Kyläläisten keskuudessa kytee kuitenkin epäluulo uutta taloa kohtaan. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Hiittiä hiihtoladulla. Kausi 2, 5/16. Savolaisen lupsakassa ilmapiirissä fitnesskuningatar Else Lautala ja urbaani fitnesssoturi Lauri Kalima keskittyvät ylävartalotreeniin. Ladulla selvitetään nokkimisjärjestys ja vedetään sellaista hiihtohiittiä, että happotakuu on taattu. Sykkeetkin nousevat vähintään Tahkovuoren huipulle. Kesän lämmöstä muistuttaa Kalifornian rauhallinen rantatreeni. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Terävyyttä rinteeseen. Kausi 2, 5/16. Tanja Poutiainen-Rinne pitää alppihiihtokoulua Ounasvaaralla. Olympiamitalisti ja maailmancupin voittaja tutkii tarkasti Heidi Sohlbergin tekniikkaa ja antaa vinkkejä, jotka jokaisen kannattaa ottaa laskettelurinteessä huomioon. Uinnin maailmanmestari Jani Sievisen lasten uimakoulu neuvoo miten tutustutaan turvallisesti veteen yhdessä vanhempien kanssa. Villasukkien hauduttamat jalat hoidetaan huippukuntoon maan parhaiden kosmetologien kotihoitovinkeillä. Heidi pääsee pärisyttämään moottorikelkan kaasukahvaa ja oppii, miten hangesta noustaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ruosteinen unelma. Kausi 13, 7/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Stephen ja Anita aikovat rakentaa unelmiensa talon, jonka ulkoverhoilu on ruosteista metallia. Lähiseudun asukkaissa suunnitelma ei herätä ihastusta. Englantilainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Kiristäjät kannoilla. Kausi 10, 7/17. Kolmannen lapsen lähestyvä syntymä alkaa hermostuttaa Scottia. Kourtney haluaa vain oman miehensä mukaan synnytykseen, mutta Scott lähtee mieluummin Las Vegasiin juuri ennen laskettua aikaa. Kim ja Khloé matkustavat Lontooseen, mutta Scottin toilailut saavat heidät palaamaan siskonsa tueksi. Krisistä tuntuu aina vain useammin, että häntä seurataan. Outo pizzatoimitus kosintoineen saa hänet epäluuloiseksi, mutta lopulta stalkkaus menee aina vain röyhkeämmäksi. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Puks puks matkaan Napa-herran perään!. Kausi 5, 7/8. Charlottella ja avioerojuristilla menee kuumemmin kuin asiakassuhde sallii. Carrie matkustaa junalla kirjamarkkinointimatkalle San Franciscoon taka-ajatuksenaan junailla Napa Valleyyn muuttanut Mr. Big sänkyyn. Mukana jaksossa mm. Chris Noth (Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marantino), Evan Handler (Harry Goldenblatt), Molly Shannon (Lily Martin) ja Mr. Winkle (koirahahmo). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K7 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Atlantic Cityyn. Kausi 7, 6/24. Leidit ovat toistensa kurkussa jo ennen kuin limusiini on ehtinyt edes lähteä Atlantic Cityyn. Ramonalla on kovat odotukset synttäriviikonlopusta kasinolla naisten kesken. Bethennyn pissatauko maantien laidassa kaatosateessa ei paranna tunnelmaa, mutta sviitti on positiivinen yllätys. Sonja jatkaa huonoa käytöstään kunnes Bethenny laittaa hänelle luun kurkkuun. Päivänsankari Ramona riehaantuu pelaamaan ja tanssimaan kuin viimeistä päivää. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Frendit
Kukkokiekuu. Phoebe testauttaa kohtunsa otollisuuden ja pitää hedelmällisen puhuttelun. Yllättävä muodonmuutos tuo taloon aivan uutta ääntä. Ross laatii tietokilpailun, jossa panoksena ovat tipun ja ankan tulevaisuus sekä ystävysten asuinjärjestelyt. Vierailevina tähtinä Giovanni Ribisi (Kovan onnen kundi, Pelastakaa sotamies Ryan, Lost in Translation) ja Debra Jo Rupp (70's Show). Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Frendit
Ihana Joshua. Rachelin tympeä työ muuttuu sattuman kaupalla unelmapestiksi. Chandler näkee punaista, kun tyttöystävä muhinoi lavalla vastanäyttelijän kanssa. Kämpänvaihto tuottaa emännöintiin tottuneelle Monicalle ylipääsemättömiä vieroitusoireita. Vierailevina tähtinä Rachelin ihastusta esittävä Tate Donovan (Damages, O.C.) ja Chandlerin tyttöystävän roolissa nähtävä Paget Brewster (Criminal Minds - FBI-tutkijat, Huff - terapian tarpeessa). Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Vaimot vaihtoon USA
Flannagin / Logan. Lana ja Stephen Flannagin elelevät elämäänsä 1800-luvun tyyliin ja noudattavat tietenkin myös aikakauden sukupuolirooleja. Loganin nykyteknologiasta innostuneessa perheessä äiti Heather taas tuo leivän pöytään isä Jimin hoitaessa perheen neljää lasta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:35
Yön AVA