UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 15.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Burgeri Jamien tapaan. Tällä kerralla Jamie Oliver käyttää viisitoistaminuuttisensa marokkolaistyylisen kala-couscousin valmistamiseen. Lisäksi joka kodin suosikki, eli hampurilainen, saa uuden terveellisemmän olomuodon Jamien käsittelyssä.
10:00
Suurin pudottaja
Viides punnitus. Samalla kun Sunny ja Bob treenaavat Texasissa mustan joukkueen muut jäsenet yrittävät pitää rivit kasassa Kaliforniassa. Punnituksessa odottaa jännittävä tilanne, sillä Sunnyn harteilla on koko joukkueen kohtalo. Kuka on voitokas, kuka taas suuntaa kohti kotia? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Naiskauneutta ja kuumottavia tilanteita. Rahapulassa oleva malli kokee elämänsä yllätyksen, kun hän yrittää myydä valokuvaajalta saamiaan korvakoruja. Cory koettelee Yossin hermoja kaupantekotilanteessa, ja toinen toistaan kauniimmat naiset panevat Yossin pään pyörälle. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Värien voima. Liikunnan iloihin keskittyvässä jaksossa lääkärit esittelevät uusia treenaustrendejä sekä pohtivat, voivatko kirkkaat värit antaa puhtia urheiluun. Minkäväriset treenivaatteet kannattaa valita? Lisäksi studiossa vierailevat nuoret breakdance-taiturit opettavat lääkäreille uusia liikkeitä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:40
Kiinteistöjen kuningas
Sukupaineita. Ravintolan remontti tuo koukuttavan lounasedun. Sarah sählää, vaikka on ollut Jeffin alaisena jo vuoden. Kannattaako häneen panostaa? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
14:40
Voguen Fashion Fund
Presentaatiot. Finalistit esittelevät tuomareille itsensä lisäksi entisiä ja tulevia mallistojaan. Kysymyksiin odotetaan lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia, sillä esittäytymiseen varattu aika on lyhyt. Kuulemme heti myös tuomarien ajatuksia näkemästään.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Tulista touhua. Jamie Oliver tekee tänään 15 minuutissa tulista porsasta, jonka vastapainona toimii raikas maissitortillasalaatti. Toisena vartin herkkuna on minestronekeitto ja siinä haudutettua kananrintaa. Kaiken kruunaa ihana kotitekoinen salsa verde -yrttikastike.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Halloweenhulinaa. Halloweenin kunniaksi kilpailijoille on tarjolla herkullinen karkkihaaste. Ilmassa on myös lempeä, kun kahden kilpailijan välille puhkeaa romanssi. Hempeilyn lomassa on kuitenkin myös treenattava rankasti, sillä tällä viikolla kaikille osallistujille asetetaan yhteinen painonpudotustavoite. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2670. Maan korvessa kulkevi Severin tie. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis amatsoni. Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Grand Designs Australia
Monen kulman allastalo. Brett ja Jenny Parsons lapsineen ovat asuneet jo 17 vuoden ajan vanhassa talossaan Hamptonin omakotitalolähiössä, mutta päättävät nyt purkaa koko talon ja rakennuttaa tilalle jotain uutta ja erilaista. He antavat lähes vapaat kädet sukulaisarkkitehdilleen, ja niin alkaa muodostua veistoksellinen, monikulmainen ja hieman japanilaistyyppinen rakennus pihan koristealtaineen. Vanhasta talostaan he siirtävät uuteen vain pienet lyijylasi-ikkunat muistuttamaan menneestä elämästä.
20:00
Erilaiset äidit
Osa 3. Perhe Fahmi . Suomalainen Sanna tapasi egyptiläisen Menan lomamatkallaan joulukuussa 2010. Pian pari olikin jo naimisissa ja Mena muuttanut Suomeen. Sannalle syntyvä lapsi on neljäs ja Menalle ensimmäinen. Kulttuurierot tuovat haasteita Fahmien arkeen.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 9. Vastaukset. Patrick etsii hääpukua ja miettii, miksi ihmiset menevät naimisiin. Esko joutuu kiperiin remonttitilanteisiin. Tero matkustaa Turkuun asti treenaamaan ja viettää iltaa vanhojen ystäviensä seurassa.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Allasbileet Palm Springsissä. Saadakseen materiaalia seksiä käsittelevään kirjaansa Brandi haastattelee ystäviään. Samalla miehetkin saavat neuvoja, millaisia temppuja naiset arvostavat. Kimin tytär tunnustaa löytäneensä leluja äitinsä lipastonlaatikosta. Naiset varustautuvat kukin tavallaan yhteistä Palm Springsin matkaa varten. Perillä ei oikein päästä rentoon menoon altaan äärellä, kun Carlton kertoo harjoittavansa wiccaa ja näyttää pentagrammitatuointinsa. Brandin möläytykset illan mittaan eivät totisesti kohenna tunnelmaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
Kiiltokuvia
Osa 1. Oikeus omaan elämään. Lili Salokannel, nelikymppinen kukkakauppias ja kahden teinin äiti, joutuu tekemään elämänsä vaikeimman päätöksen. Samaan aikaan Lilin eläkkeellä oleva isä Mikko on epätoivoisessa tilanteessa, ja yhtäkkiä koko suvun onni alkaa rakoilla. Tuntematon mies saa Lilin sydämen sykkimään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Iholla
Jakso 9. Vastaukset. Patrick etsii hääpukua ja miettii, miksi ihmiset menevät naimisiin. Esko joutuu kiperiin remonttitilanteisiin. Tero matkustaa Turkuun asti treenaamaan ja viettää iltaa vanhojen ystäviensä seurassa.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis amatsoni. Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA