UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 23.8.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Silmä mustana. Charlotte myöntää pelkäävänsä, että Nils jättää hänet nuoremman naisen vuoksi. Nils vakuuttaa, ettei siitä ole mitään pelkoa. Pariskunta suunnittelee onnellisena Afrikan-matkaa. Pia ei kuitenkaan ole valmis nielemään tappiotaan taistelutta, eikä kaihda epärehellisiäkään keinoja. Claran on vaikea sulattaa Desiréen valheellista sankaritarinaa sanomalehdessä, etenkin kun Adrian haaveilee jo yhteisestä kodista Desiréen kanssa. Tina on onnellisessa seurustelusuhteessa Oskarin kanssa, mutta vahingossa kuultu Davidin rakkaudentunnustus saa Tinan häkeltymään. Tina joutuu pohtimaan, mitä todella haluaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Valehtelijasta varkaaksi?. Kausi 7, 57/65. Yhteistyö kuudennen asunnon kanssa aiheuttaa jatkuvasti uusia kiistanaiheita. Nyt jo aiemmin epärehelliseksi epäillyt Max ja Karstan saavat niskoilleen myös varkaussyytökset. Chris, Jenna ja Karstan tekevät diilin Keithin kanssa. Mitä töistä tulee kaiken hullunmyllyn keskellä... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:30
Koiralle koti
Atlas. Kausi 3, 26/26. Brandon kouluttaa Atlas-nimisestä mustasta paimenkoirasta palveluskoiraa vammautuneelle sotaveteraanille, mutta onko Atlaksesta niin vaativaan tehtävään? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
11:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 7/10. Hääpäivänään vajaan vuoden seurustelleet Mirella ja Christian kihlautuivat pihasaunalla käydyn tulevaisuus-keskustelun päätteeksi. Mirellalle avioliitto on laatuaan ensimmäinen, Christianille kolmas. Morsiamen harmiksi nilkka vihoittelee häiden alla ja nähtäväksi jää, joutuuko Mirella nilkuttamaan Porvoon pikkukirkon alttarille.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Erikoiset eläimet
Sukupuuton partaalla. Toisessa jaksossa tutustumme leikkisiin puuleopardeihin ja ihastuttavaan hirvisikaan sekä saamme seurata kapusiinien sielunelämää. Miksi genetti päätyy ratsastamaan sarvikuonolla ja koira asumaan pingviinien kaverina? Korppikotkia ja sarvikuonoja uhkaa synkkä tulevaisuus. Dokumentaarinen sarja tarkastelee harvinaislaatuisten eläinten tunteita, suhteita, älykkyyttä ja kommunikaatiotaitoja.
14:00
Dallasin täydelliset naiset
Alamaissa. Kausi 1, 7/11. Seurapiirikuningatar Heidi Dillon pitää juhlat, joihin aikoo kutsua kaikki tytöt. LeeAnne pohtii, pyytäisikö käytöstään anteeksi Stephanielta, mutta ei näe syytä korjata välejään Brandiin. Brandin murheita lisää huoli Michael-veljen huonosta voinnista. Cary viettää hääpäiväänsä ja saa mieheltään lahjan, jota pitää aivan liian kalliina. Amerikkalainen reailitysarja.
15:00
Kardashianit
Aseita ja vauvoja. Kausi 8, 15/21. Bruce ja Kris riitelevät jälleen aseista. Kim ei halua vauvakutsuja, mutta perhe päättää toisin. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Lemmen viemää
Kissa pöydälle. Tinan aikeet kertoa tunteistaan Davidille menevät mönkään, kun Pia näyttää viettäneen yön Davidin luona. Oskar yrittää saada Tinan takaisin itselleen, mutta Tina ei voi kieltää tunteitaan. Charlotte ei siedä Pian perättömiä syytöksiä ja antaa tälle potkut. Lopulta juttutuokio Nataschan kanssa saa Pian myöntymään kohtaloonsa. Adrianista tuntuu, että kaikki muut tietävät jotain, mitä hän ei tiedä. Melli ei kuitenkaan saa pidettyä suutaan supussa. Friedrichin ja Adrianin päätös olla jatkamatta pormestarin virkahuoneen vuokrasopimusta ärsyttää niin Werneriä kuin Andréta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Esittelyssä: Rankat duunit
17:00
Oma koti kullan kallis
Betonia ja väriloistoa. Kausi 37, 3/10. Martin valaa betonista tulisijan käyttäen muottina jumppapalloa. Karin sisustaa 10-vuotiaan Elviran huoneen tämän toiveen mukaisesti iloisin värein. Anders esittelee erilaisia orkideoita ja kertoo niiden hoidosta. Hanna väsää valuputkesta hyllyn, ja Elsa tuunaa kukkaruukkuja. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.
17:55
Australian kaunein koti
Intohimoprojekteja. Kausi 1, 5/10. Jaksossa tutustutaan klassiseen Queenslander-taloon, jonka sisustus on kuitenkin täynnä leopardikuosia ja muuta räväkkää. Lisäksi vieraillaan kahden juristin hulppeassa merenrantatalossa, joka on tehty puusta ja betonista, ja lopuksi palataan menneeseen aikaan viktoriaanisessa kartanossa. Australialainen sisustusohjelma.

Kello 18:00

19:00
Remontilla rahoiksi
Uuvutustaistelu. Kausi 7, 58/65. Pahimmasta kinastelusta on viimeinkin päästy yli, ja työ yhteisen kuudennen asunnon kanssa on kunnolla vauhdissa. Viikkokausien rehkimisen aiheuttama uupumus saattaa kuitenkin osoittautua pahemmaksi esteeksi kuin riitely, ja asunnon ylimmän kerroksen pitäisi valmistua vuorokauden sisällä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Paha paikka. Kausi 4, 11/17. Heather ja Derek lukevat toistensa kirjeet. Nickin ja Sonian suhdetta puidaan asiantuntijoiden avulla. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:05
Anna hyvän kiertää
Anna hyvän kiertää. Koskettava draama nuoresta pojasta, joka päättää tehdä maailmasta paremman paikan noudattamalla viisaan opettajan nerokkaan yksinkertaista hyvän tekemisen -ohjetta - mutta hyvä tahtokaan ei aina riitä. Ohjaaja: Mimi Leder, USA 2000 (119') Pääosissa: Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Jay Mohr, James Caviezel, Jon Bon Jovi. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Maailman suurin koira
Dokumentissa seurataan kolmea tanskandoggin omistajaa. Nämä karvakaverit ovat kasvaneet sellaisiin mittoihin, että omistajat tavoittelevat pääsyä Guinnessin ennätystenkirjaan. Ohjelmassa kurkistetaan koiraperheen arkeen ylä- ja alamäkineen. Millaista on omistaa lemmikki, jonka ruokakulut ovat valltaisat ja jota ei voi jättää yksin kuin korkentaan neljäksi tunniksi kerrallaan? Iso-Britannia 2016.

Kello 24:00

00:25
Remontilla rahoiksi
Uuvutustaistelu. Kausi 7, 58/65. Pahimmasta kinastelusta on viimeinkin päästy yli, ja työ yhteisen kuudennen asunnon kanssa on kunnolla vauhdissa. Viikkokausien rehkimisen aiheuttama uupumus saattaa kuitenkin osoittautua pahemmaksi esteeksi kuin riitely, ja asunnon ylimmän kerroksen pitäisi valmistua vuorokauden sisällä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
01:23
Esittelyssä: Rankat duunit
01:25
Vaimot vaihtoon UK
Kierrätys kunniaan. Kausi 9, 5/9. Tällä kertaa kierrätetään vaimojen lisäksi jätteitä, radikaalilla tavalla. Susan kerää ruuat roskiksista, mutta Debbie käyttää viikossa 600 puntaa ruokaostoksiin.
02:25
Emmerdale
Tervetuloa kotiin, osa 1/2. Lawrence pyytää Rebeccalta anteeksi Chrissien puolustamista. Zak, Joanie, Amelia ja Kyle toivottavasti Bellen tervetulleeksi kotiin. Kerry yrittää tehdä Danin mustasukkaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (väkivalta).
03:00
Emmerdale
Tervetuloa kotiin, osa 2/2. Lawrence uhkaa Dianea ja Dougia häädöllä. Adam ja Victoria odottavat raskaustestin tuloksia. Aaron ei halua Finnin huolehtivan Kasimista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
03:30
Iholla
Kausi 4, 3/28. Äärirajoilla. Kristiina Komulainen miettii rajojaan ja matkustaa jutuntekoon erämökin rauhaan, lumilautailija Kristiina Nisula kokee pettymyksen kisavalmisteluiden keskellä ja rap-artisti Sini Sabotage pohtii ulkonäköpaineita. Iholla naisten arkea ja juhlaa, ilon ja murheen hetkiä seurataan AVA:lla joka ilta maanantaista torstaihin.
04:00
Yön AVA