UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 25.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Top Chef: Jälkiruokamestari
Jälkiruokasota. Kaikkien aikojen ensimmäisessä jälkiruokasodassa kilpailevat sokerileipurit perustavat pikavauhtia kaksi jälkiruokapuotia ja niihin tarjolle erilaisia herkkuja. Asiakkaan kokonaiskokemus ratkaisee, kumpi joukkue voittaa ja kuka joutuu lähtemään kotiin. Amerikkalainen realitysarja.
10:30
Saaristoruokaa
Ahvenanmaan possua. Kausi 2, 1/10. Harri Syrjänen lähtee toisen kauden ensimmäisessä jaksossa makumatkalle Ahvenanmaalle, jossa hän tapaa Kastelholman linnan lähellä sijaitsen Smakby-ruokakeskuksen kokin Micke Björklundin. Saaristokeittiössä valmistetaan Micken tarjoaman aterian innostamana pieneltä ahvenanmaalaiselta sikatilalta haettua "iloisen possun" lihaa ja jälkiruoaksi Ahvenanmaan pannukakkua.
11:00
Mahdoton taloprojekti
Russell ja Meryl. Russell ja Meryl suunnittelevat häitä, ja samaan aikaan unelmien taloa upealle rantatontille. Kestävätkö pariskunnan hermot ja toteutuvatko suunnitelmat kun kaikki ei sujukaan leikiten?

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Kahden aikakauden villoja. Pernille Sams saa kutsun tulla maailmankuulun edesmenneen huonekalusuunnittelija Børge Mogensenin 1950-lukulaiseen kotiin. Mogensen oli aikanaan yksi tanskalaisen modernismin luojia aikalaistensa Arne Jacobsenin ja Hans Wergnerin kanssa. Jan Fog osallistuu kirjamessuille sekä esittelee klassisen kauniin villan nuorelle bloggaaja-yrittäjä-pariskunnalle, joka ei kuitenkaan ole varma, olisiko omakotitalo vai huoneisto heille sopivampi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusinta.
12:30
Koiralle koti
Popcorn. Brandon pelastaa tarhalta englanninbulldoggi Popcornin, jota edellinen omistaja on kohdellut kaltoin. Rakkautta kaipaavalle koiralle on kiikarissa huolehtiva ja erittäin liikunnallinen omistaja. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Savinen arkeologi. Koldingin kadulta löytyy savinen ja vaatepaljouden alle piiloutunut arkeologi, jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta. Villapaitojen ja verkkareiden uumenista kuoriutuu kuitenkin upea ja kurvikas nainen, joka ei ole uskoa uutta peilikuvaansa todeksi. Tapaamme myös Hellen, joka on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä voi edes kuvitella näyttävänsä seksikkäältä. Susannahin avulla hän saa nähdä itsestään aivan uuden puolen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Sisarusten muodonmuutos. Tänään Trinny ja Susannah vierailevat Roskildessa ja auttavat liian suuriin vaatteisiin pukeutuneita sisaruksia Bolettea ja Beatea. Myös nuori ja kaunis Josephine kaipaa stailaajaparin apua, sillä massasta erottuminen antaisi hänelle lisää itseluottamusta. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
15:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Varavaatteet matkassa. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Odensessa. Anita ei uskalla pukeutua haluamallaan tavalla, vaan kuljettaa autossa vara-asua. Paljon laihduttanut Julia kaipaa uutta ilmettä. Surumielinen Kristina puolestaan tarvitsee piristystä ja rohkaisua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
16:00
Rakkautta ensitreffeillä
Kaksoset tuplatreffeillä. Treffiravintolassa kuhisee taas kerran, kun toiveikkaat sinkut tapaavat viinilasin äärellä. Identtiset kaksoset Ben ja Gary saapuvat ravintolaan tuplatreffeille, mutta etsivätkö he oikeasti seurustelukumppania? Mukana on tuttuun tapaan myös pelimiehenä tunnettu Terry, joka vannoo tälläkin kertaa etsivänsä tosirakkautta. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Pala paratiisia Paraisilla. Timo on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Tällä kertaa suunnittelupuuhiin pääsevät Sebastian Sandelin ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Maajussille morsian
Osa 5. Tervetuloa farmiviikolle!. Morsian ja sulhasehdokkaat saapuvat ensimmäistä kertaa maajussin kotitilalle ja maajussit tutustuttavat ehdokkaat tilan töihin. Onko maajusseilla jo oma suosikkinsa ja kuka on täysillä mukana löytääkseen elämänsä rakkauden? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Mallikoulu
Mallioppilaat edustavat suuressa elokuvagaalassa tunnetun suomalaisen vaatesuunnittelijan luomuksissa. Sitä ennen harjoitellaan kävelyä Niina Backmanin johdolla. Tuomariston tehtävänä on jälleen lähettää yksi oppilas kotiin. Uusinta.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Mira ja Marcuksen yhteistyö päättyy, sillä Marcuksen on palattava takaisin Lontooseen. Haikailulle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä Miraa työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up taidenäyttely. Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ystävänpäivä
Pretty Woman -ohjaaja Garry Marshallin romanttinen komedia seuraa Ystävänpäivän viettoa Los Angelesissa. Leffa vilisee nuoria ja kauniita ihmisiä, jotka ovat tavalla tai toisella elämänsä käännekohdassa. Suhteita solmitaan ja valoja vannotaan, mutta epäröinti horjuttaa tunteita. Kuka on se oikea? Onko sellaista edes olemassa? Pääosissa mm. Julia Roberts, Jamie Foxx, Ashton Kutcher ja Jessica Alba. USA 2010. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 18 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Tyhjätaskut
Vuokralaisvilunkia. Laittomina alivuokralaisina majailevat Max ja Caroline ovat pahassa pulassa, kun heidän kotinsa vuokrasopimus on katkolla ja vain oikea vuokralainen voi uusia sen. Määrätietoinen kaksikko päättää etsiä käsiinsä kyseisen henkilön, joka osoittautuukin varsin värikkääksi ja viriiliksi vanhukseksi. Onnistuuko vuokralaisvilunki vai joutuvatko tytöt taivasalle? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
Tyhjätaskut
Hevoshulluutta. Sophien deittailema menestyvä vedonvälittäjä kutsuu Carolinen ja Maxin vieraakseen seuraamaan laukkakisoja. Ratsastusta nuorempana harrastanut Caroline sekoaa jälleen hevosurheilun ihanuudesta ja ajautuu uhkapelin pyörteisiin. Vedonlyönnin ongelmahan on se, että aina ei voi voittaa... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Paljastavat valheet
Heitteillä. Gillian ja Eli yrittävät auttaa huijareille rahansa menettäneitä sijoittajia, mutta kestääkö Elin oikeudentaju kompromisseja? Cal kiinnostuu maahanmuuttajanaisten merkillisestä itsemurha-aallosta. Mikä heidät ajaa niin epätoivoiseen tekoon, ja voisiko kyseessä sittenkin olla rikos? Amerikkalainen draamasarja, jossa valheella on lyhyet jäljet. K12
01:20
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija George. Sarah joutuu luopumaan harmaapapukaijastaan Georgesta, sillä hänen tyttärensä on kärsinyt vakavista astmakohtauksista. Onneksi tarjolla on kolme erinomaista kotivaihtoehtoa kuusivuotiaalle papukaijalle.
02:20
Yön AVA