UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 26.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 10/12. Rikun ja Renén päivän taktiikka on lähettää Ritu ja Make kotiin ilman varastoa. Johanna ja Hannele löytävät vihdoin unelmiensa varaston ­ josta ovat kiinnostuneet kaikki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Ekotalo. Ele ja Steve rakentavat itse suunnittelemansa energiatehokkaan ekotalon kasvavalle perheelleen. Vauvan synnyttäminen kesken kiivaimman rakennustyön ei ainakaan nopeuta muutenkin venyvää projektia, ja Eleä stressaa kaiken muun lisäksi se, ettei hän pääse itse valvomaan projektia.
11:30
Upeat skandikodit
Tyyliä ja tiluksia. Kausi 11, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver esittelee arkkitehtonisen helmen vaativalle avioparille. Pernille Sams arvioi asunnon, johon kuuluu jättimäinen piha ja valtava kasvihuone. Tanskalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Suomen kaunein koti
Funkkistalosta vanhalle juna-asemalle. Kausi 4, 7/11. Mummolafiilistä Hämeenlinnassa, maalaisromantiikkaa funkkistalossa ja elämää vanhalla juna-asemalla. Kenellä on kodikkain tunnelma ja kenen koti hurmaa tuomarikolmikon? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Vajasta lukaaliksi
Luonnon ehdoilla. Kausi 1, 6/6. Teksasissa Bob kunnostaa ränsistyneestä vajastaan maalaisromanttisen vuokrahuoneen. Pohjoiscarolinalainen Amanda pyrkii rakennusprojektissaan luontoystävällisyyteen. Amerikkalainen realitysarja.
14:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 1/14. Kuuma ja kostea Miami ei anna armoa. Lauri kokeilee siipiään kansainvälisissä kisoissa, mutta kaikki ei mene putkeen Miamin lavalla. Kotimaassa Raahen saaristo on paikka, missä Else alkaa koulia stadilaisesta Laurista eränkävijää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Kuin viimeistä päivää
Lento Reykjavikiin. Kausi 1, 13/13. Xavier saa kuulla asteroiditeoriansa täsmäävän sittenkin. Deirdrellä on valtavia uutisia Hankille, ja Evie tapaa matkallaan kiehtovan ihmisen. Amerikkalainen draamakomediasarja. K7 (ahdistus).
16:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uutta varmuutta. Kausi 6, 2/10. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. Rankkoja vuosia kokeneen Carinan itsetunto kaipaa vahvistusta. Treenattu ja leveäharteinen Ameli ei pidä vaatteiden ostamisesta. Saga kertoo kovasta lapsuudestaan. Brittiläinen tyylireality. Uusinta.
17:00
Oma koti kullan kallis
Betonia ja väriloistoa. Kausi 37, 3/10. Martin valaa betonista tulisijan käyttäen muottina jumppapalloa. Karin sisustaa 10-vuotiaan Elviran huoneen tämän toiveen mukaisesti iloisin värein. Anders esittelee erilaisia orkideoita ja kertoo niiden hoidosta. Hanna väsää valuputkesta hyllyn, ja Elsa tuunaa kukkaruukkuja. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.

Kello 18:00

18:00
Ladies of London
Tanskanmaalla tapahtuu. Kausi 2, 8/10. Annabelle jakaa catwalkin Naomi Campbellin kanssa. Caroline Fleming kutsuu leidit kotimaahansa Tanskaan. Annabellen laukomiset kiristävät tunnelmaa. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Muodin huipulle Allstars
Kimalletta ja koiruuksia. Kausi 4, 12/13. Jäljellä on neljä kilpailijaa, joista vain kolme pääsee esittelemään mallistonsa finaalijaksossa. He saavat tehtäväkseen suunnitella punaiselle matolle soveltuvan asun, mutta sitä ennen Isaacilla on mielessään toisenlaisia koiruuksia. Vierailevana tuomarina toimii muotiyrittäjä Sophia Amoruso.

Kello 21:00

21:00
Gåsmamman - Naarasleijona (K16)
Luottamus. Kausi 1, 4/8. Barry menee hakemaan Steiniltä rahoja, mutta niitä ei ole tarpeeksi. Sonja lähtee hoitelemaan asioita, ja Lukas jää vahtimaan lapsia. Linusin traumat nousevat taas pintaan. Jill tulee tapaamaan Gustavia. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. K16
22:00
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Mustasukkaiset hirviöt. Kausi 9, 4/13. Rakkaus ei aina tuo esiin ihmisen parhaita puolia. Nuori nainen päätyy uhraamaan rakastajansa vaimon. Toinen nainen puolestaan tekee kaikkensa, ettei hänen tyttöystävänsä karkaa takaisin miehen syliin. Vihainen lehmityttö aiheuttaa tuskaa entiselle poikaystävälleen tuhoamalla tämän perheen. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Suurten ikäerojen rakkaus
Saamme tutustua pariskuntiin, joiden välillä vallitsee suuri ikäero. Ikäeroa on 28 vuodesta aina yli 40 vuoteen asti. Miten suhteen vanhempi osapuoli pysyy nuoren rakastajan perässä? Pärjääkö nuori seurustelukumppani kokeneemman vauhdissa makuuhuoneen puolella? Kuusi pariskuntaa raottaa ovea omaan arkeensa. Brittiläinen dokumentti.

Kello 24:00

00:00
Tappajanaiset
Äiti ja missi. 2/2. Piers Morgan kohtaa kaksi hyvin erilaista naista, joista kumpikin surmasi rakkaansa. Rhonda Glover, entinen kauneuskuningatar ja rodeotähti, ampui poikaystävänsä Jimmy Josten kylmäverisesti vedoten silti itsepuolustukseen. Piers pureutuu parin päihteiden värittämään elämään ja myrskyisään suhteeseen. Floridassa hän tapaa Amanda Lewisin, äidin, joka tuomittiin seitsenvuotiaan tyttärensä Adrianna Hutton hukuttamisesta. Amanda itse väittää sen olleen onnettomuus, mutta oikeudenkäynnissä Adriannan pikkuveli todisti äitiään vastaan käytännössä sinetöiden tämän tuomion. Dokumenttisarjassa brittijournalisti Piers Morgan tapaa Yhdysvaltojen pahamaineisimpia naispuolisia tappajia yrittäessään selvittää, mitä hirmutekojen takana piilee.
01:05
Yön AVA