UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 22.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Suomen lapsellisin ruokalista
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Monenlaista murkinaa. Pöytään lastataan paistettua kanaa bataattilohkojen, maissin ja kaalisalaatin kera, makkara-papupaistosta ja valkosipulileipää, uunissa paahdettua juuriselleriä sienikastikeen ja ohran kera sekä lohen tähteistä taiotut vietnamilais-ranskalainen salaatti ja lohitacot. Jaksossa on myös vinkkejä juustohävikin pienentämiseen.
11:00
Saaristoruokaa
Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak.
11:30
Haylien keittiössä
Banaaniyllätys. Sarjan avausjaksossa Haylie kutsuu ystävättärensä huvilalleen terveellistä viikonlopunviettoa varten. Luvassa on hauskaa rupattelua ja mielenkiintoisia ruokaohjeita ja -vinkkejä. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, ja viikonloppu päättyykin herkulliseen banaaniyllätykseen. Amerikkalainen ruokaohjelma.

Kello 12:00

12:00
Kardashianit: Dash Dolls
New Yorkin valloitus. Kausi 1, 6/8. Melody uhmaa perheensä moraalikäsitystä ja suostuu arvostetun valokuvaajan alastonkuvauksiin. Caroline alkaa tuntea ihastusta rokkariystäväänsä Ronnieta kohtaan, mutta ovatko tunteet molemminpuolisia ja kannattaako muusikon kanssa seurustella? Amerikkalainen realitysarja.
13:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Paluu ratsaille. Kausi 1, 7/10. Lapsena viimeksi ratsastanut Khloé aloittaa harrastuksen uudelleen, ja Kourtney ja Scott lyövät vetoa siitä, kuinka kauan naisen innostus kestää. Vedon seurauksena myös Scott päätyy hevosen selkään. Kris tekee salaa tarjouksen asunnosta, josta myös Kim on kiinnostunut. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
14:00
NYC:n täydelliset naiset
Sekaisin Tomista. Kausi 8, 19/23. Bethennyllä on raskauttavaa tietoa Luannin kihlatusta, mutta Luann jatkaa autuaan tietämättömänä sulhasensa Tomin hehkuttamista. Dorindan emännöinti ei suju tälläkään kertaa, sillä hänen järjestämiinsä matkasuunnitelmiin tulee jatkuvasti muutoksia. Viimeisenä reissuaamuna käydään kiivas keskustelu, jonka aikana Bethennylle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kertoa salaisuutensa henkilölle, jota se satuttaa eniten. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
NYC:n täydelliset naiset
Musertava paljastus. Kausi 8, 20/23. Naiset puivat joukolla Bethennyn järkyttävää paljastusta Miamissa. Luann päättää koota ajatuksiaan hotellissa ennen Tomin tapaamista. Dorinda äimistyy, kun hän saa uhkaavan puhelun Tomilta. Bethenny emännöi meksikolaishenkisiä juhlia, mutta kuten arvata saattaa, sanaharkalta ei vältytä näissäkään kemuissa. Amerikkalainen realitysarja.
16:10
NYC:n täydelliset naiset
Jälleennäkeminen, osa 1/3. Kausi 8, 21/23. Luvassa on kiivasta keskustelua, kun naiset istahtavat ruotimaan kuluneen kauden tapahtumia. Jälleennäkemisen ensimmäisessä osassa käydään läpi mm. Johnin ja naisten välisiä ristiriitoja, Ramonan avioeron jälkeistä deittailua, Berkshiresin katastrofaalista joulukokoontumista sekä Bethennyn mysteerimiestä. Amerikkalainen realitysarja.
17:05
Elixir Fitness
Elsen ja Laurin treenimaisemat vaihtelevat Kreikan Rhodoksesta, Pohjois-Karjalan Kontiolahdelle. Opi Elsen uskomaton vatsalihasliike tukilla roikkuen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:35
Elixir Life
Heidi Sohlbergin ja Joanna Kuvajan tunteikas treeni kohti Tukholman puolimaratonia alkaa. Bongaa hengenpelastusvinkki mökkirantaan. Saija Palin ja Ressu Redford seikkailevat keskiaikaisessa Kaarinassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:05
Sinulle on postia
Kausi 1, 2/8. Käsinkirjoitetun kirjeen voiman saa tällä kertaa kokea mm. nyrkkeilijä Robert Helenius. Muusikko Joel Hallikainen taas haluaa kiittää ihmistä joka auttoi hänet raitistumaan. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 6/12. Henri ja Virpi. Yksityisyrittäjänä työskentelevän Henrin pikaruokalounaat näkyvät pyöristyneenä vatsanseutuna. Vasta-avioitunut pari lähtee tavoittelemaan voittopottia ja uutta rintavarustusta Virpi-vaimolle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 7/10. Juhannusreissulla Tallinnassa Tiina kokee kauhun hetkiä. Heidille tulee riitaa puolisonsa kanssa yllättävästä asiasta. Milla pohtii ystävän kanssa intohimon merkitystä suhteessa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Rakkautta ja muita katastrofeja
Rakkautta ja muita katastrofeja. Emily Jackson työskentelee Lontoossa Voguen assistenttina ja elää kiireistä elämää. Romantiikannälkäinen nainen leikkii mielellään Amoria ystävilleen, mutta hänen oma rakkauselämänsä on retuperällä: entinen miesystävä roikkuu yhä kuvioissa mukana. Kun Voguen toimistolle saapuu komea kuvausassistentti, Jacks uskoo löytäneensä kämppikselleen täydellisen kumppanin. Ohjaus: Alek Keshishian, Ranska/Iso-Britannia 2006 (90¿). Pääosissa Brittany Murphy, Matthew Rhys ja Catherine Tate. K7
22:55
Nurse Jackie
Lohturuokaa. Kausi 2, 1/12. Jackie yrittää pysyä kaukana Eddiestä, mutta menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Gloria huolestuu lääkeautomaatin hävikistä. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus).
23:30
Nurse Jackie
Pää pilvissä. Kausi 2, 2/12. Tohtori O'Hara on lennokkaalla tuulella. Zoey hoitaa sairaalaan saapunutta Jumalaa, ja Jackie hermostuu Cooperin twiittaamiseen. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Jane the Virgin
39. luku. Kausi 2, 17/22. Janen polttarit eivät suju aivan suunnitelmien mukaan, ja Michaelin tuleva appiukko taas haluaa järjestää Michaelille polttarit. Michaelilla tosin on hieman erilainen näkemys. Rafael yrittää selvittää velipuolensa motiiveja. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Yön AVA