UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 12.12.

04:35
Sinkkuelämää
Sikarinautintoja Manhattanilla. Kausi 1, 1/12. Ironisen älykäs komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. Sarah Jessica Parker näyttelee toimittajaa, joka pitää lehdessä Sex and the City -palstaa. Mehukasta perusmateriaalia hänen kolumneilleen antavat sekä omat että värikkään ystäväpiirin kokemukset parinetsinnässä. K12 (seksi).
05:05
Yön AVA

Kello 6:00

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Mitä tapahtui Philippille?. Metsästä löytyy ruumis, jonka arvellaan olevan Philipp von Kehling. Uutinen saa Davidin surulliseksi ja Oskarin hermostumaan. Adrianilla on uusi idea asiakkaiden houkuttelemiseksi, ja hän tekee sopimuksen Wernerin kanssa. Beatrice kyllästyy lopullisesti teeskentelemään eroa Friedrichistä. Tämä pilaa heidän suunnitelmansa, mutta ei hätää: Beatricella on jo uusi juoni punottuna. Hän saa juonellaan aikaan enemmän vahinkoa kuin oli tarkoittanutkaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Muodin huipulle
Häähumua. Kausi 13, 7/16. Suunnittelijat saavat tehtäväkseen luoda erikoisia morsiuspukuja. Vierailevina tuomareina ovat pin-up-malli Dita von Teese ja muotisuunnittelija Chiara Ferragni. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
10:30
Unelmarempat
Kolmen sukupolven talo. Kausi 2, 12/13. Työkseen avaruusteknologiaa testaava Angela haluaa muuttaa yhdessä äitinsä Yanettin ja poikansa Julianin kanssa Texasin Lorenaan. Etsinnässä on talo, jossa yhdistyisi maalaiselämä ja moderni tyyli. Amerikkalainen remontointiohjelma.
11:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Fitnessmimmin keittiössä. Kausi 13, 17/52. Tukholman-viikon aloittava, fitnessurheilua harrastava Ligia tarjoilee vierailleen terveellistä mutta maistuvaa ruokaa. Lautasilla on lohitartaria, lammasta bataattimuusin kera sekä suklaista mukikakkua kotitekoisen sorbetin kera. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Pitääkö olla huolissaan?
Pekka Haavisto. Kausi 3, 1/10. Vieraana Pekka Haavisto. Kel huoli on, se huolen jakakoon. Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen ottavat syksyn umpisylin vastaan. Jakso naurattaa kohdissa 2:35 ja 18:55. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Tinan matkassa
Futaajan vieraana. Kausi 4, 1/3. Tina tapaa Dubaissa jalkapalloilija Christian Wilhelmssonin ja hänen vaimonsa Oksanan. Tarjolla on luksuselämää, lämpöä ja tietysti hyvää ruokaa. Ruotsalainen ruokaohjelma.
15:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Kausi 4, 23/24. Naisten jälleentapaaminen jatkuu Andy Cohenin johdolla. Joe Giudice kertoo ajokorttihuijauksestaan. Myös muut aviomiehet liittyvät keskusteluun, ja Joet puivat riitaisaa suhdettaan. Lisäksi puheenaiheena on surullisenkuuluisa muotinäytös, ja ääneen pääsee myös Kim D, joka kertoo mikä Teresan osuus tapahtumiin oli. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
16:00
Lemmen viemää
Epäonnistunut hyppy. William ryntää pelastamaan tajuttomana vedessä makaavaa Adriania. Samaan aikaan Claralle tulee outo tunne, ettei Adrianilla ole kaikki hyvin. Mikä varjoliitohypyssä oikein meni vikaan? Friedrich on päättänyt jyrätä tahtonsa läpi osakaskokouksessa Adrianin maatessa sairaalassa. Mellillä on vaikeuksia vastustaa Andrén charmia. David jatkaa Oskarin kovistelua Philippin kohtalosta. Tina on kahden tulen välissä ja potee huonoa omaatuntoa. Hildegard antaa Meyserille vinkin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, väkivalta).
16:55
New Yorkin luksuslukaalit
Luis 2.0. Kausi 4, 10/12. Luis palaa töihin uutena miehenä, Fredrik saa 300 miljoonan projektin ja Ryan kohtaa hankaluuksia töissä ja vapaalla. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
17:55
Unelmarempat
Ranskalaisromantiikkaa Texasissa. Kausi 2, 13/13. Asianajaja Justin ja kiinteistövälittäjä/kotiäiti Isabel etsivät isolla rahalla tilavaa uutta kotia Wacosta. Chip ja Joanna muuntavat aasialaistyyppisen talon asiakkaan toiveen mukaisesti ranskalaista romantiikka henkiväksi. Amerikkalainen remontointiohjelma.

Kello 18:00

18:55
Sinkkuelämää
City-machojen suuret sylit. Kausi 2, 5/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
19:30
Leilan ihana joulu
Amerikkalaisia klassikoita. 2/6. Kaloreita ei lasketa, kun Leila Lindholm laittaa makeita jouluherkkuja amerikkalaiseen tyyliin. Hän valmistaa muhkean suklaakakun nutellakuorrutteella, banaani-kinuskipiirakkaa ja whoopie-leivonnaisia, joissa suklaahippukeksien väliin tulee suussasulava täyte. Ystävänsä kanssa hän askartelee kutsukortteja nyyttikesteinä pidettäviin pikkujouluihin. Ruotsalainen ruokaohjelma.
20:00
Kauneuden hinta
Kausi 1, jakso 10/10. Mirella kokee, että hänen rinnat ovat kuin mummon roikkuvat tissit. Iidalla on hörökorva, jonka vuoksi häntä on kiusattu. Senja on toivoo korjausta vatsaansa, jossa on raskausarpia ja löysää ihoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mökkireissu
KATHRINA - Purjeet ylös. Kausi 1, 4/10. Räppänä jää parkkiin, kun reissulaiset nostavat LEOn purjelaivan ankkurit. Kansipoikina häärivät Tuure Kilpeläinen ja Jussi69. Ilta pimenee musiikista ja savusaunasta nauttien. Aamiaiseksi tarjolla on muutama mastoon nousu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Sykettä rungoissa. Kausi 1, 2/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
New Jerseyn täydelliset naiset
Ennennäkemätöntä. Kausi 4, 24/24. Tänään luvassa on kohtauksia, joita ei ole nähty aiemmin, niin riitaisasti päättyneeltä Napan-matkalta kuin räjähdysherkästä jälleentapaamisestakin. Andy Cohen ottaa puheeksi myös Joe Giudicen kommentit homoista. Lisäksi nähdään, kuinka naiset pärjäsivät hyväntekeväisyystempauksessa, jossa vedettiin kilpaa panssarivaunua. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
23:35
Say What
Elämää eristyksissä. Kausi 1, 5/8. Say What joutuu keskelle arktista lumimyrskyä matkallaan kohti yhtä maailman syrjäisintä kolkkaa. Journalisti Aino Huilaja tutustuu elämään eristyksessä karun kauniissa Grönlannissa. Saarelta löytyy yllättäen myös saksalaisia strippareita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Lemmikkien hamstraajat
Ohjelmassa esitellään ihmisiä, joille on muodostunut pakkomielle eri eläimistä. Marlenella on 40 näyttelykissaa, joista osan hän on perinyt äidiltään. Deb pelasti joukon kanoja maatilalta, ja on pitänyt niistä huolta siitä asti. Matt puolestaan pitää matelijoista. Brittiläinen dokumentti. Uusinta.
01:35
Emmerdale
Vihan liekit, osa 1/2. Rhona ei halua kuulla edes nimeä "Pierce". Myös Victoria on vihainen Adamin toilailuista. Carly muistelee menneitä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
02:05
Emmerdale
Vihan liekit, osa 2/2. Rhona kertoo Vanessalle, mitä Pierce teki hänelle. Vanessa tarjoaa hänelle majapaikkaa. Carly ottaa yhteyttä lapsensa isään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
02:35
Grand Designs - unelma-asunnot
Paviljonki puusta ja lasista. Peter ja Christine Benjamin asuvat komeassa ja tilavassa kartanossa, mutta ovat päättäneet rakennuttaa itselleen pienemmän, yksitasoisen eläkeläisasunnon. Rakentamisessa otetaan huomioon asumismukavuuden ohella ympäristöystävällisyys, mutta todellinen juju on ulkoasussa: toinen puoli on moderni lasipaviljonki, kun taas toinen muistuttaa enemmän perinteistä puutaloa. Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
03:40
Muodin huipulle
Huutokauppa. Kausi 13, 12/16. Tällä kertaa suunnittelijat hankkivat materiaalit luomuksiinsa huutokaupasta. Putoamisvaarassa olevia kilpailijoita odottaa yllätys. Tuomarivieraaksi saapuu 4. kauden voittaja Christian Siriano. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
04:30
Sinkkuelämää
Sykettä rungoissa. Kausi 1, 2/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).