UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 8.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Uusi keittiö, uudet kujeet. Jamie on saanut uuden keittiönsä valmiiksi ja kutsuu vielä ystävänsä Andyn kytkemään kaasun päälle. Andy ei ole kovin seikkailunhaluinen ruokavalinnoissaan, mutta Jamie yrittää ylipuhua kaverinsa kokeilemaan sushia ja muita kylmiä herkkuja.
10:00
Kodinkohentajat
Christine Anderson. Tässä jaksossa kohennetaan lasten pyörätuoliurheiluseuran perustaneen Christine Andersonin kotia. Makuuhuone, työhuone ja talvipuutarha saavat uuden ilmeen. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Mökkihaaste. Scotty päästää kilpailijat ansaitulle levähdystauolle, ja joukkueet viettävät luksusyön kylpylässä erilaisista hoidoista nauttien. Scottylla on kuitenkin tuttuun tapaan yllätys hihassaan, ja lomailijat passitetaan suoraan sviiteistä kunnostamaan maalaishenkisiä lomamökkejä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Remontilla rahoiksi
Päätöksiä. Alkava viikko tuo mukanaan peräti kolmen huoneen remontin. Suururakan suunnittelu vaatii joukkueilta monenlaisia päätöksiä, joiden täydet seuraukset saattavat paljastua vasta viimeistelyvaiheessa. Dale ja Sophie eivät pääse yhteisymmärrykseen portaikon entisöinnistä, joten Sophie käärii hihat ja toteuttaa ajatuksensa omillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:20
Lääkärit
Hengenvaarassa leikkauspöydällä. 20-vuotias australialaisnainen oli rintojen suurennusleikkauksessa, kun hänen sydämensä pysähtyi. Mitä kirurgi päätti tehdä? Entä miten kävi syöpää sairastavalle naiselle, kun hän oli lähdössä lentomatkalle? Puheena aiheina ovat myös muiden muassa tv-julkkiksen hurjasti hoikentunut ulkomuoto, pahasti pieleen mennyt kosinta sekä erikoinen polyamorinen avioliitto. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:15
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Porsaanreikiä. Jamien ruokaprojekti on vastatuulessa Los Angelesissa, sillä yksikään kouluista ei halua mukaan brittikokin projektiin. Jamie on vaipumassa epätoivoon kunnes hän huomaa porsaanreiän, jonka avulla päästä eteenpäin. Vapaaehtoistyöntekijöiden avulla Jamie kampanjoi kasvisten ruokavalioon lisäämisen puolesta. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
15:10
Kardashianit
Yhteensopimattomat. Kausi 5, 7/12. Kris haluaisi ryhtyä erään tyttöbändin manageriksi, mutta tytärten mielestä äiti on jo muutenkin liian kiireinen. Khloe uskoo, että Robilla ja Malikalla on keskenään säpinää. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
15:40
Kardashianit
Ei poikia!. Kausi 5, 8/12. Kourtney haluaa toisen lapsen, vaikka keho ei ole vielä palautunut edellisestä raskaudesta, ja seksi tekee kipeää. Brucen on vaikea hyväksyä sitä, että Kyliellä on paljon poikia kavereina. Isän ja tyttären riita johtaa siihen, että Kylie lähtee kotoa kertomatta kenellekään. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
16:10
NYC:n täydelliset naiset
Isot juhlat ilman blondeja.
17:05
Remontilla rahoiksi
Päätöksiä. Alkava viikko tuo mukanaan peräti kolmen huoneen remontin. Suururakan suunnittelu vaatii joukkueilta monenlaisia päätöksiä, joiden täydet seuraukset saattavat paljastua vasta viimeistelyvaiheessa. Dale ja Sophie eivät pääse yhteisymmärrykseen portaikon entisöinnistä, joten Sophie käärii hihat ja toteuttaa ajatuksensa omillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Yhteispelin haasteet. Kausi 8, 9/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Jäljellä olevat kosijat tekevät kaikkensa sopeutuakseen maalaiselämään. Osa pääsee traktorin rattiin, toiset vuohia paimentamaan. Mikaelilla on jälleen edessä vaikea valinta.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Mökki metsän keskellä.. Jakso 6. Annalla ja Jannella on sympaattinen kuivanmaanmökki Koski Tl:ssä. Perheenlisäyksen myötä Annan ja Jannen mökki on käynyt pieneksi ja haaveena olisi vaihtaa isompaan talviasuttavaan mökkiin. Koski tl:ään rientävät apuun suunnittelijat Niina Ahonen ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Edwards / Chi. Käytännön velvoitteista piittaamaton näyttelijäperheen äiti ja kamppailulajiyritystä ja perhettä tiukasti johtava äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä hoidetaan asiat jos muistetaan, toisessa on jämpti meininki. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Huvittelu sallittu. Kausi 12, 3/15. Kauden ensimmäistä paritehtävää varten kilpailijat suuntaavat Coney Islandille hakemaan inspiraatiota jääjogurtista ja huvipuistosta. Lopputuloksena on mitä mielikuvituksellisimpia ja hassunhauskoja asuja, kun materiaaleina on kaikenlaista aina pehmoleluista, hatuista ja ilmapalloista rantaleluihin. Kaikkien parien yhteistyö ei kuitenkaan ota sujuakseen, ja riitely jatkuu vielä tuomareidenkin edessä. Jakson vierailevana tuomarina on laulaja ja juontaja Kelly Osbourne. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
21:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
22:00
Moderni perhe
Sotku ja sen selätys. Kausi 1, 19/24. Philin synttärit alkavat onnettomissa merkeissä, ja pettymys kaihertaa juhlakalun mieltä. Jayn lahja Philille nostattaa perheriidan tynkää ja päätyy sankarin käsiin mutkien kautta. Itkuhälytin sotkee Camin ja Mitchin naapurin perhe-elämän kiemuroihin. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:31
Frendit
Marcel karkaa. Rachel tekee pahan mokan vahtiessaan Marcelia, minkä takia Ross joutuu painiskelemaaan ristiriitaisten tunteitten aallokossa. Chandlerille ja Joeylle tarjoutuu odottamaton tilaisuus, kun he osallistuvat Rossin silmäterän pelastusoperaatioon. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Puuma-Kris. Kausi 5, 9/12. Kris palkkaa komean, nuoren personal trainerin, eikä Bruce katsele hyvällä parivaljakon lämpimiä välejä. Onko Bruce vainoharhainen, vai onko jompikumpi ihastunut korviaan myöten? Kim häviää Kourtneylle pokerissa ja joutuu palvelemaan sisartaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
23:30
Kardashianit
Hyvästit Dashille?. Kausi 5, 10/12. Kourtney on innoissaan uuden Dash-liikkeen avaamisesta New Yorkiin. Kun muut sisarukset eivät vaikuta olevan yhtä antaumuksellisesti mukana hankkeessa, Kourtney alkaa pohtia paikallisen Dashin sulkemista. Scott yrittää saada Brucen viettämään vapaa-aikaa kanssaan ja Kim menee Dallasiin saakka tapaamaan komeaa jenkkifutaria. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Pikakelaus menneeseen. Valtataistelu firmassa käy kuumana, ja Harvey lähettää Miken suorittamaan tärkeää tehtävää haaliakseen Jessicalle lisää ääniä Hardmania vastaan. Miken on etsittävä käsiinsä firman entinen työntekijä, jonka avulla voidaan helisyttää luurankoja Hardmanin kaapissa. Tapaus nostaa esiin muistot viiden vuoden takaa, jolloin Mike ajautui yhä kauemmas kaidalta tieltä, Harvey janosi osakkaaksi ja Jessica usutti Harveyn selvittämään, kuka varastaa firman rahoja. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. K12 (päihteet).
00:55
Vaimot vaihtoon USA
McIntyre/Keyser. Tiukan ja kilpailuhenkisen perheen äiti vaihtaa paikkaa hetkessä elävän perheen äidin kanssa. Toisessa perheessä treenataan ankarasti, toisessa leikitään ja pidetään hauskaa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus tai silkkaa kärsimystä niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:50
Yön AVA