UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 23.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Pitkin vihreitä polkuja. Claus esittelee etelätanskalaisen Mønin laajaa luomutuotevalikoimaa. Raikkaiden talvidrinkkien jälkeen valmistetaan kaalisalaattia vuohenlihan ja sinihomejuuston kera sekä turskaa ja sen mätiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Täydellinen päivä
Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:30
Saaristoruokaa
Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.
11:00
Mahdoton taloprojekti
Joanie ja Alex 1/2. New Yorkista Kaliforniaan muuttanut nuori perhe rakentaa taloa Los Angelesiin taiteilijoiden suosimalle alueelle luontoa säästäen. Rakennustyömaa joutuu kuitenkin toistuvan ilkivallan kohteeksi ja tihutöiden korjaaminen syö budjettia. Urakoitsijakin on pettymys.

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Uusi koti hengenpelastajalle. Michelle Willis on muun muassa pelastanut miehensä hengen ja ystävystynyt entisen potilaansa Donnan kanssa, jonka mies on kiitollinen Michelleltä saamastaan tuesta. Michelle saa kiitoksen hyvästä työstään, kun hänen läheisensä ja hänen auttamansa ihmiset remontoivat salaa hänen talonsa.
13:00
Neljä huonetta
Luomuksia yliajetuista eläimistä. Tänään diilereille tarjotaan lyijykynistä kaiverrettuja miniatyyriveistoksia, jalkapallostadionin istuimia, erilaisia sotamuistoesineitä sekä yliajettujen eläinten osista tehtyjä veistoksia, joissa on myös asusteiksi irrotettavia osia.
14:00
Neljä huonetta
Muhammad Alin saappaat. Tänään toiveikkaat myyjät tarjoavat diilereille Muhammad Alin käyttämiä harjoitussaappaita, viktoriaanisen ajan sähköiskulaitetta, paikallisen pellepelottoman rakentamia maailman nopeimpia lastenvaunuja, Versacen muotihuoneesta peräisin olevia luonnoksia ja sata vuotta vanhaa jaavansarvikuonon täytettyä päätä. Ketkä myyjistä onnistuvat tänään lyömään rahoiksi, ja ketkä joutuvat lähtemään tyhjin käsin?
15:00
Neljä huonetta
Englannin ensimmäinen passi. Tänään toiveikkaat myyjät tarjoavat Britannian kovimmille diilereille hiuksista tehtyä tuolia, John Watkissin maalaamia muotokuvia, Wayne Chisnallin veistosta, prinssi Charlesin perhettä esittävää taulua, taiteellista kaappia, peileillä peitettyä pöytää sekä Kaarle I:n myöntämää passia.
16:00
Meidän häät
Karaokegrillibileet. Vantaalaiset Susanna ja Pedro haluavat rennot bileet grilliruoan ja karaoken siivittäminä. Tauskia fanittava Susanna saa myös elämänsä yllätyksen: Pedro esittää Tauskin kanssa dueton hääjuhlassa! Uusinta.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Jakso 5. ¿Loisteen loihdintaa Loviisassa¿. Tarmo on laittamassa sympaattisen Loviisassa sijaitsevan järvenrantamökkinsä myyntiin muuton yhteydessä. Varjoisa piha voisi olla houkuttelevampi ja rakennukset kaipaisivat uutta maalia pintaan. Loviisaan neuvoa saapuvat antamaan suunnittelijat Eeva Hauta-Heikkilä sekä Mikko Toppala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Maajussille morsian
Osa 9. Kahden kauppa.. Maajussien on aika tehdä iso päätös ja valita puolisoehdokas farmiviikon päätteeksi. Joku joutuu pohtimaan valintaansa enemmän kuin toiset. Tunteet ovat pinnassa ja romantiikkaa, jopa rakkautta on ilmassa! Tehdäänkö nyt loppuelämän päätöksiä ? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Mallikoulu
Mallikoulussa on jäljellä enää neljä oppilasta. Tytöt tekevät kuvauksen Marimekolle ja saavat kuulla, ketkä kolme jatkavat koulussa ja pääsevät kokeilemaan siipiään ulkomaille.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Mira saa myytäväksi uuden kohteen, joka on yksi hienoimmista kohteista Miran uran aikana. Kyseessä on ylellinen omakotitalo Jollaksessa, jonka arvo on yli kolme miljoonaa euroa. Mira saa myös toisen äärimmäisen mielenkiintoisen toimeksiannon, joka vie hänet aina Leville asti. Levillä Miraa odottaa todellinen arvokohde, jylhän komea huvila keskellä Lapin upeita maisemia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
8 päivää ensi-iltaan
Sympaattinen draamakomedia sukeltaa Romeon ja Julian teatteriharjoituksiin ja juonitteluihin kulissien takana. Kun Julian itsetietoinen esittäjä teloo jalkansa, sijaiseksi kiinnitetään puolipakolla ujo kuiskaaja Vilma (Laura Birn). Romeo on tosielämässä naistenkaataja Lauri (Mikko Leppilampi), johon Vilma rakastuu...Ohjaaja: Perttu Leppä, Suomi 2008, 1101. Pääosissa: Laura Birn, Mikko Leppilampi, Iina Kuustonen, Elina Knihtilä. K7

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Paljastavat valheet
Sokkona. Useita naisia sokeuttanut raiskaaja on telkien takana, mutta rikokset jatkuvat. Tiimin tehtävänä on selvittää, ketä maestro ohjastaa. Onko Cal kuitenkin kohdannut voittajansa, kun vastassa on taitava patologinen valehtelija, jolla on lisäksi psykologista silmää? Amerikkalainen draamasarja, jossa valheella on lyhyet jäljet. K12

Kello 24:00

00:10
Paljastavat valheet
Uhrauksia. Washington DC:tä ravistelee itsemurhapommitusten sarja. Syylliset onnistuvat kuitenkin näyttämään ihmeen viattomilta. Yleisen järkytyksen lisäksi päivään mahtuu myös paljon henkilökohtaista surua. Ensimmäisen tuotantokauden päätösjakso. Amerikkalainen draamasarja, jossa valheella on lyhyet jäljet. K12
01:05
Yön AVA