UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 12.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Koirat koulussa. Kausi 1, 6/10. Hotelin aulaan syntyy koiranpentujen kaaos, kun Matt aloittelee hotellin ensimmäistä pentukoulua. Toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi joutunut bokseri Lily on niin aggressiivinen, että hän saa Mattilta yksityisopetusta. 15-vuotias Emma tulee koirahotelliin työharjoitteluun. Matt ja Leon koirineen aikovat vapaaehtoistyöhön kouluun, mutta ensin kaikki neljä joutuvat testeihin. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Farm Kings
Kevättä rinnassa. Joe ideoi uusia projekteja täyttä häkää, vaikka lumi on vielä maassa. Hän haluaisi ottaa tilalle runsaasti lihakarjaa, mutta Tim ja Pete ovat epäilevällä kannalla. Leipomokahvilaa pyörittävä Elizabeth miettii saisiko houkuteltua Danin avukseen, mutta tämä tuntuu viihtyvän raksalla. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 1/13.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Vauhtimummo. Vuorossa on kauhistuttavia, kohtalokkaita ja huvittaviakin videonpätkiä, väärään osoitteeseen menneitä valokuvia ja muuta nykyteknologian mahdollistavia mokia, todisteita ja jopa väärinkäytöksiä. Vauvaa ravistava lastenhoitaja jää kiinni salakameran ansiosta ja vastasyntyneen sairaalahuoneessa liikkuu rotta. Armottomista aknearvista kärsivä nuori nainen anelee apua Lääkäreiltä. Yli miljoonan henkilön seuraama 87-vuotias isoäiti ja Instagram-tähti Baddie Winkle hurmaa Lääkärit ja pääsee valitsemaan kolmesta deittiehdokkaasta mieleisensä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Savitalo sademetsässä . Kausi 5, 4/10. Joe Caton eläkeprojektina on rakentaa Maura-vaimon kanssa oma talo sademetsän keskelle. Tavoitteena on vähäinen hiilijalanjälki, mikä onnistuu esimerkiksi aurinkoenergian ja rakennusmateriaalin eli saven avulla. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:50
Voguen Fashion Fund
Los Angelesin muotinäytös. Finalistit esittelevät mallistojaan muotinäytöksessä Los Angelesissa, jonka jälkeen on aika julistaa kisan voittaja. Tuomarit ovat tarkkailleet suunnittelijoita eri tilanteissa ja piipahdelleet myös heidän studioillaan. Voittaja ratkeaa äänestämällä.
14:50
New Yorkin luksuslukaalit
Kiusaaja. Kausi 1, 6/9. Michael saa tarpeekseen Fredrikin ylimielisyydestä ja sanoutuu irti yhteistyöstä. Ryan saa asiakkaakseen floridalaisen pariskunnan, joka löytää valittamisen aihetta jokaisesta asunnosta. Kaksikko ei pääse yhteisymmärrykseen mistään, ja Ryan joutuu ottamaan välillä myös parisuhdeterapeutin roolin. Michael ottaa hoitaakseen riskialttiin projektin. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Ruokavaliot kuntoon Los Angelesissa . Sarja jatkuu uusin, 2. tuotantokauden jaksoin! Huippukokki Jamie Oliver jatkaa taistoaan parempien ruokailutottumusten puolesta. Tällä kertaa hän vie terveellisemmän ruokavalion sanomaa Los Angelesiin. Vastustus Jamien ruokaoppeja vastaan on kuitenkin sinnikästä. Saako Jamie toteutettua kunnianhimoiset tavoitteensa muokata lasten ja nuorten ruokavalioita terveellisemmäksi?
17:00
Lemmen viemää
Rysän päältä kiinni. Friedrich yrittää todistaa Niklakselle, että Patrizia pettää häntä, mutta ensimmäinen yritys menee pieleen. Kun hän vihdoin saa hankittua todistusaineistoa, Patrizia vetääkin ässän hihastaan ja on Friedrichin vuoro tyrmistyä. Poppyn laulajanura Lady Swissinä alkaa videokuvauksilla. Pormestarin ja laulajatähden suhde täytyy pitää salassa, mikä harmittaa sekä Werneriä että Poppya, ja isosiskon kaunastakin on pelkkää harmia. Friedrich ei edelleenkään tahdo palkata Andréta keittiömestariksi, mutta Niklas tarjoaa auliisti apuaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Elixir Fitness & Sport
Etelän poika. Kausi 2, 4/16. Etelän poika. Else Lautala esittelee kotiseutunsa Napapiirin Lapin parhaita paloja Sallassa ja Kemijärvellä. Lauri Kalima ottaa kokovartalokontaktia lumeen kokeillessan kelkkailua ja lumikenkäilyä. Alppihiihdon nuori tähti Merle Soppela vetää tunturiharjoitukset ilman suksia. Suksilla rinteessä viilettää malli ja yrittäjä Martina Aitolehti. Fysioterapeutin neuvoilla lisää toimintakykyä arktisten olosuhteiden treeniin. Lisäksi Pohjoiskalotin parhaat keinot urheiluvammojen hoitoon. Treenivinkkinä hengästyttävä TV-linkkari, joka sopii myös kotikäyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Elixir Life
Vedenalaista valmennusta. Kausi 2, 4/16. Vedenalaista valmennusta. Uinnin maailmanmestari ja intohimoinen uimavalmentaja Jani Sievinen sukeltaa itsekin pinnan alle. Vedenalaiset kuvat paljastavat Tommi Evilän uintitekniikan kehittämiskohteet. Uimalauta auttaa tahdistamaan vapaauinnin käsivetoja. Jani Sievisen potkuharjoitus vetää jalat maitohapoille alle altaanmitan. Kosmetologi neuvoo kotihoidon kuiville korppukäsille kyynärpäitä myöten. Joanna ja Heidi tutkivat, millä varusteilla hiihtolomalainen voi päihittää lumen ja jään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#tavoitteet. Kausi 1, 2/10. Tässä jaksossa puhutaan tavoitteista. Mari mittaa lihastensa kehittymistä ja Nanna saa päivitystä treeniohjelmaansa. Venla pohtii itsensä haastamisen merkitystä ja Eevi tutustuu korkokengillä kävelyyn.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Stewart / Cathrea. Maailmanloppuun valmistautuva äiti ja lasten menestykseen satsaava äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harjoitellaan eloonjäämistaitoja ja estetään lasten sosiaalinen elämä katastrofien pelossa, toisessa tehdään kuutta eri työtä, jotta lasten harrastuksiin varmasti riittää rahaa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Rakkauden pilvitarha
Draamaelokuva nuoresta sotaveteraanista, jonka kohtalo kietoutuu vierasta kulttuuria edustavaan raskaana olevaan naiseen. Ohjaaja: Alfonso Arau, USA 1995. (99'). Pääosissa: Keanu Reeves, Aitana Sanhes-Gijon, Anthony Quinn, Giancarlo Giannini. Sallittu kaiken ikäisille.
22:55
Frendit
Rotankolo. Tyttöystävällä on Rossille järisyttävä yllätys, ja Chandler ostaa Joeyn ihanalle tyttöystävälle liian hienon lahjan. Phoebe patistaa Monican töihin ja pitopalvelu lähtee käyntiin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Frendit
Chandler pistoksissa. Ross alkaa musisoida ja panee kuulijat kärsimään. Chandler kiemurtelee, koska tajuaa olevansa täysin lätkässä Joeyn tyttöystävään. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
Valtiatar
Äärimmäisyyksien aika. Kausi 3, 3/18. Kuningas Antoine palaa hoviin vaatimusten kera. Kuningataräiti Catherine turvautuu äärimmäisiin keinoihin tavatakseen poikansa. Francis on heikkona eikä hänen anneta tavata ketään. Lolaa kositaan, mutta kuinka hän vastaa kosintaan? Charlesille käy vahinko Constancen kanssa. Leith löytää uusia tunteita itsestään. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Vaimot vaihtoon USA
Herrington / Trevino. Puhtoiset Herringtonit kiertävät maata esittämässä omaa komediashow¿taan. Rennot Trevinot puolestaan harrastavat autojen tuunausta ja osallistuvat autonäyttelyihin. Lory Herrington haluaa tarjota Trevinoille tervehenkisyyttä ja suojattua elämää, ja Tera Trevino toivoo Herringtoneilta avoimuutta ja isältä parempaa suhdetta lapsiinsa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:50
Yön AVA