UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 24.10.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Lemmenmerkki kaulassa. Luisa on järkyttynyt, kun Sebastian uskoo hänen viettäneen yhteisen yön teltassa Davidin kanssa. Pari kuitenkin sopii riitansa pian. Niinpä mustasukkaista esittävä Alina kertookin Sebastianille, että Davidilla olisi rinnassaan imujälki, joka ei ole peräisin häneltä. Se saa Sebastianin epäluuloisuuden jälleen palaamaan. Davidia ja Luisaa etsimään lähteneet Beatrice ja Friedrich päätyvät metsämökille viettämään helliä hetkiä. Friedrich potee kuitenkin huonoa omaatuntoa Charlotten vuoksi. Natascha rikkoo vahingossa Andrén lempimukin, mikä saa miehen tulistumaan. Tina puolestaan keksii, mihin uuteen ammattiin hän haluaisi kouluttautua, ja Hildegard haluaa heti auttaa häntä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, seksi).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Bänditreenit. Jamien bändi kokoontuu pitkästä aikaa soittelemaan ja Jamie pääsee paukuttelemaan rumpuja antaumuksella. Treenien jälkeen Jamie lupaa tarjota illallisen soittajille ja loihtii pöytään maittavia intialaistyylisiä herkkuja. Tarjolla on mm. papadum-leipää, ananascurrya ja salsaa.
10:00
Pitch - kuningasidea
Taistelu taivaspaikasta. Vaateliikeketju haluaa puhtia naisten urheiluvaatteiden myyntiin. Tehtävään tarjolla on kaksi erilaista mainostoimistoa. Toinen on nuorekas, laajentumaan pyrkivä firma ja toista johtaa kauan alalla ollut sinnikäs aviopari. Asiakas puuttuu toimistojen työhön jo ideointivaiheessa ja haluaa muutoksia. Myyntipuheetkaan eivät suju kuin tanssi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Perheväkivallan uhrit. Päivän aiheena on perheväkivalta, ja Beverly Hillsin täydellinen nainen Taylor Armstrong on kutsuttu erikoisvieraaksi kertomaan omista kokemuksistaan. Ex-mies puri amerikkalaisnaiselta nenän irti, ja nyt hän näyttää, miten plastiikkakirurgi Andrew Ordonin ja hänen tiiminsä tekemät leikkaukset ovat auttaneet. Nyt myös demonstroidaan uusinta teknologiaa käyttäen, millaista on olla vanhus, ja miksi jossain vaiheessa tulisi lopettaa autoilu. Lisäksi käsitellään liiallisen auringonoton seurauksia ja lankuttamisen jälkeen keksittyä uutta villitystä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Riippuva talo. Arkkitehti Nic suunnittelee perheelleen talon Wellingtonin postikorttimaisemiin. Mutta miten rakennetaan tukeva talo 45 asteen rinteeseen ja vieläpä maanjäristysherkälle alueelle? Perhe alkaa turhautua, kun väliaikaismajoitus anopin luona jatkuu jo neljättä vuotta. Realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
14:00
Upeat skandikodit
Kartanokaupat. Kausi 13, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Hummel-miljardööri vaimoineen pyytää Jan Fogilta apua upean kartanonsa myynnissä. Pernille Sams esittelee maalaiskartanon innokkaalle automiehelle. Tanskalainen realitysarja.
14:30
Upeat skandikodit
Kotoisalla maaperällä. Kausi 10, 1/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusi tulokas Jesper Holm esittelee kukkakauppiaalle viihtyisää, täysremontoitu merenrantataloa. Jan Fog esittelee klassista villaa timanttikauppiaalle ja Pernille Sams arvioi taidehistorioitsijan taloa. Tanskalainen realitysarja.
15:00
Elixir Fitness
Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Elixir Life
Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Olohuoneen näyttö. Kausi 6, 31/67. Kaikki parit uuvuttanut olohuoneen ja ruokailusalin yhdistelmä saadaan valmiiksi, ja on tuomaroinnin aika. Saavatko Matt ja Kim viimeinkin ensimmäisen voittonsa? Johnnon ja Trixien lapset lähtevät takaisin kotiin vierailultaan. Kaksosten jekkusota Mattin ja Kimin kanssa kiihtyy, ja Matt joutuu muutenkin pulaan likaisista tempuistaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Alinan vahvemmat yömyssyt. Luisa ärsyyntyy Davidin yllättävästä suudelmasta, mutta Davidilla on selitys valmiina sekä suukkoon että mystiseen jälkeen kaulassaan. Hetken verran Luisalla ja Sebastianilla on taas kaikki hyvin, mutta Alinalla on jo uusi temppu takataskussaan. Hän kolkuttelee Sebastianin ovelle pullo terästettyä viskiä kainalossaan. André etsii uutta kotia huonolla menestyksellä. Hildegard ei millään ottaisi pomoaan alivuokralaiseksi, mutta Alfons on asiasta eri mieltä. Michael ja Natascha yrittävät korjata Andrén mukia ja samalla välejä ystäväänsä. Tina saa Beatricen simputuksesta tarpeekseen ja tekee radikaalin siirron. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Elämää ristin muotoisessa talossa. Rupert ja Julie Upton rakennuttivat ristin muotoisen talon löytämälleen tontille, josta on upeat maaseutumaisemat laaksoon. He aloittivat hankkeen vuosituhannen vaihteessa, mutta muutto uuteen kotiin ei ihan onnistunut seuraavaksi jouluksi kuten he alun perin suunnittelivat. Kevin McCloud palaa katsomaan, millaista on asua kirkkoa muistuttavassa talossa, jonka runko on tehty 150-vuotiaasta tammesta ja keittiö sijoitettu keskelle. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Talo jyrkänteen partaalla. Kuusikymppiset Hamish ja Diane rakentavat vanhan talonsa viereen uuden talon parempien merinäkymien vuoksi. Talo nousee kuitenkin kielekkeelle, joka tulee sortumaan ajan myötä. Haastava maaperä aiheuttaa roimat lisäkustannukset. Vanha talo pitäisi saada nopeasti myytyä, mutta sekin vaatii kalliin remontin. Mikä neuvoksi? Realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja ja omaperäinen kokonaistyyli.
20:00
Erilaiset perheet
Kuopiolainen Thai-ravintolaperhe. Kausi 2, 3/10. Luvassa on suuria haasteita, kun kaksilapsinen perhe perustaa Kuopioon thai-ravintolan. Pienten lasten hoito ja ravintolan pyörittäminen on yhdistettävä niin, että koko perhe voi hyvin ja jaksaa arkea. Äiti Jaana hoitaa ravintolan salia ja isä Dum keittiötä. Molemmat kokevat saavansa ravintolan kautta kaipaamaansa muutosta ja mieluisan tulevaisuuden koko perheelle. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Supernanny kiertueella
Kuolema kuittaa univelat. Kausi 1, 5/18. Adkinsin perheessä eletään - ja nukutaan - lasten ehdoilla. Vuosikausien yrittämisen jälkeen perhettä siunattiin kahdella pikku ihmeellä, jotka ovat nukkuneet syntymästään saakka vanhempiensa sängyssä. Kaikkien uni kärsii tämän vuoksi, mikä purkautuu kiukutteluna ja riitelynä. Vanhempien parisuhde on vaarassa, mikäli he eivät saa sänkyään takaisin itselleen. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa.
22:00
Sinkkuelämää
Erikoisia nuo Manhattanin miehet!. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Kardashianit muodin pyörteissä
Lapsuusmaisemissa. Kausi 1, 8/10. Scott haluaa palata kotiin, mikä saa Kourtneyn huolestumaan. Kourtney ja Khloé tekevät Brucelle palveluksen ja palkkaavat Dashiin uuden työntekijän. Koko porukka vierailee saarella, jossa Scott vietti lapsuutensa kesät. Scott huomaa, että moni asia on muuttunut, eivätkä kaikki katso vierailua suopein silmin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
23:35
Erilaiset perheet
Kuopiolainen Thai-ravintolaperhe. Kausi 2, 3/10. Luvassa on suuria haasteita, kun kaksilapsinen perhe perustaa Kuopioon thai-ravintolan. Pienten lasten hoito ja ravintolan pyörittäminen on yhdistettävä niin, että koko perhe voi hyvin ja jaksaa arkea. Äiti Jaana hoitaa ravintolan salia ja isä Dum keittiötä. Molemmat kokevat saavansa ravintolan kautta kaipaamaansa muutosta ja mieluisan tulevaisuuden koko perheelle. Uusinta.

Kello 24:00

00:35
Beverly Hills, 90210
Eastside Story. Kausi 1, 15/23. Walshit antavat apulaisensa Annan sisarentyttären, Karla Montezin, käyttää osoitettaan, jotta tyttö pääsee West Beverly Highin oppilaaksi. Brandon kiinnostuu Karlasta, mutta Karla salailee asioita ja hänen setänsä Richard seuraa häntä kaikkialle. Kun Karla tarjoilee Jimin juhlissa, Brandon epäilee, että häntä riistetään. Totuus on kuitenkin jotakin muuta. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Yön AVA