UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 25.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Saaristoruokaa
Olutta Ahvenanmaalta. Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ruoanlaitossa jälkiruokaan. Pääruoaksi valmistuu hiillostettua silliä.
10:00
Kaappaus keittiössä
Mitä Kaappaus keittiössä perheille kuuluu nyt?. Kausi 3, 10/10. Kaappaus keittiössä on parantanut suomalaisten perheiden keittiöarkea jo kolmen vuoden ajan. Keittiöpäällikkö Kari Aihinen kutsui edellisten tuotantokausien perheitä kokkaamaan yhdessä ja kertomaan miten heidän suhteensa ruuanlaittoon on muuttunut. Kape käy myös tapaamassa mm. ensimmäista Kaappaus keittiössä - perhettä Kangasniemellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Oma koti kullan kallis
Betonia ja väriloistoa. Kausi 37, 3/10. Martin valaa betonista tulisijan käyttäen muottina jumppapalloa. Karin sisustaa 10-vuotiaan Elviran huoneen tämän toiveen mukaisesti iloisin värein. Anders esittelee erilaisia orkideoita ja kertoo niiden hoidosta. Hanna väsää valuputkesta hyllyn, ja Elsa tuunaa kukkaruukkuja. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
Muodin huipulle Allstars
Puvut kaasoille. Kausi 4, 11/13. Suunnittelijat tapaavat tulevan morsiamen, jonka kaasoilta uupuu puvut. Heidän on pistettävä hihat heilumaan, sillä häät ovat seuraavana päivänä. Kaikkien kilpailijoiden kantti ei kuitenkaan tahdo enää kestää viikkokausia jatkunutta kiirettä. Vierailevana tuomarina toimii juontaja Cat Deeley.
13:00
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 10, 2/11. Kymmenen timanttista tähtiparia valloittaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketin. Rima on isketty kattoon, kun kristallikruunujen välkkeessä kisataan ohjelman 10. juhlatuotantokauden mestaruudesta.
15:00
Rob & Chyna
Venkoilua viimeiseen asti. Kausi 1, 2/7. Chyna on lähdössä Cannesiin tärkeään edustustilaisuuteen ja haluaa Robin mukaansa tueksi. Rob kuitenkin venkoilee viimeiseen asti paparazzien pelossa. Robin läheiset alkavat kannustaa häntä elämäntaparemonttiin, mutta heidän käyttämänsä keinot ylittävät Robin sietokyvyn rajat. Sarjassa seurataan Rob Kardashianin ja Blac Chynan ensimmäisen yhteisen lapsen odotusta ja valmistautumista vanhemmuuteen.
16:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 7/14. Fitnesstähti Else Lautala vie kollegansa Lauri Kaliman todella koviin sissitreeneihin. Aurinkoisia treenilomapäiviä vietetään Kreikan suurimmalla saarella Kreetalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Elixir Fitness
Kausi 3, 8/14. Lauri Kalima kokee elämänsä kovimmat porrastreenit, kun fitnesstähti Else Lautala asettuu lisäpainoksi hänen harteilleen. Kreetan saarimaisemat houkuttavat reisiä hapottavalle pyöräretkelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kokkisota
Mmiisas ja Lakko. 6/10. Serko Rantasen ja Teemu Laurellin pareiksi saapuvat tänään Youtube-tähdet Mmiisas ja Lakko. Tubetus tulee kyllä tutuksi, mutta saako Mmiisaksen tuomasta popcornista oikeasti järkevää ruokaa? Entä millainen ateria on onnellista loppua lupaava Phuketin ihme? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 2/10. Kuopiolaiset Henna ja Henri ovat olleet kymmenen vuotta yhdessä ja yllättävät häävieraansa paljastamalla vasta kirkossa, että avioliitto onkin solmittu maistraatissa jo vajaa vuosi sitten. Maistraattivihkiminen on pidetty salassa sukulaisilta ja ystäviltä, koska alun perin avioliitosta ei pitänyt tehdä mitään numeroa. Hääpari nauttii nikkaroinnista ja askartelusta, joten rustiikkiseen somistukseen on nähty paljon vaivaa ja kaikki on itse tehtyä. Uusinta.
20:00
Kardashianit
Kuuba kutsuu, osa 1/2. Kausi 12, 12/21. Sisarukset suuntaavat Kuubaan, jossa he tutustuvat Havannaan vanhojen autojen kyydissä, vierailevat rommitehtaalla ja käyvät Ernest Hemingwayn talossa. Kesken matkan Khloé saa ikävän puhelun, joka koskee Lamaria. Kylie haluaa piristää Krisiä, jonka on vaikea olla erossa lapsistaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 21:00

21:00
Veren vangit (K16)
Veren vangit. Hyytävän tehokkaassa kauhudraamassa Tom Cruise ja Brad Pitt esittävät kuolemattomia ja elintavoiltaan varsin hekumallisia vampyyreitä, joita kalvaa yksinäisyys ja jatkuva nälkä. Eräänä päivänä he ottavat suojatikseen nuoren tytön... Ohjaaja: Neil Jordan, USA 1994. Pääosissa: Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Stephen Rea, Antonio Banderas, Christian Slater. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 61 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Kosto
Yhteys. Kausi 4, 8/23. David alkaa vähitellen ymmärtää, että Emilyn ja Victorian välillä on tapahtunut jotain peruuttamatonta, ja ettei hänen välinsä tyttäreensä tule ehkä koskaan entiselleen. Margaux päättää jättää valehtelevan Dannyn ja keskittyy kostamaan Louiselle. Siihen hän tarvitsee kuitenkin Nolanin apua, eikä Nolan ole vielä valmis irrottautumaan baaristaan tai orastavasta ystävyyssuhteestaan Louiseen. Louise näkee tilaisuutensa koittaneen, kun Victoria makaa sairaalassa ja Margaux'kin on päästänyt otteensa Dannysta. Jack ei haluaisi olla mukana Benin tutkimuksissa, mutta joutuu vedetyksi vielä syvemmälle tilanteeseen, kun FBI:n agentti tulee auttamaan ruumiin taustojen selvittelyssä. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Ensitreffit alttarilla USA
Hääjuhlat. Sulhasensa ulkonäöstä hämmentynyt Jamie kiemurtelee alttarilla kiusaantuneena. Kykeneekö hän lausumaan vihkivalan miehelle, johon ei koe lainkaan vetoa? Jason ja Cortney yllättyvät iloisesti nähdessään toisensa. Nyt parin täytyy selvittää, kohtaavatko heidän ajatusmaailmansa. Monet astelee alttarille tutisevin jaloin ja pelkää pyörtyvänsä jännityksestä. Kipinöikö hänen ja Vaughnin välillä, kuten asiantuntijat ennustivat? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
01:25
Fitness-kuningatar Jillian
Uusia tuulia. Kausi 1, 8/8. Jillian laajentaa liiketoimintaansa ja tekee sopimuksen Cosmopolitan-lehden kanssa. Jillianin suojatti joutuu treeneissä rankan haasteen eteen. Yhdysvaltalainen realitysarja fitnessguru Jillian Michaelsin elämästä uran, perheen ja aktiiviurheilun haasteiden ristiaallokossa.
02:20
Yön AVA