UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 29.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Rapujuhlat. Haylie tahtoo jatkaa perheensä rapujuhlaperinteitä ja yrittää järjestää suuret kekkerit siskonsa ja äitinsä avulla. Rapujen lisäksi ruokalistalle on toivottu Hilary-siskon reseptillä tehtyä suklaakakkua, joten Haylie joutuu itselleen oudompiin leivontapuuhiin. Tavoilleen uskollisena hän tarttuu härkää sarvista. Amerikkalainen ruokaohjelma.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Äiti ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen äidin ja tyttären. Henrijete on toipunut rintasyövästä, eikä tunne uutta peilikuvaansa omakseen. 27-vuotias oikeustiedettä opiskeleva Louise taas pukeutuu kuin teini-ikäinen. Myös pyjamapöksyjen näköisiin housuihin ja suureen villatakkiin pukeutuva 38-vuotias Eva tarvitsee stailausapua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Pelkojen kohtaaminen aiheuttaa sekä kauhua että hauskoja hetkiä. Punnituksessa selviää, kuinka oman onnensa nojaan viikoksi joutuneet kilpailijat pärjäävät verrattuna kilpakumppaneihinsa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Harvinainen oireyhtymä. Lääkäreiden vieraaksi saapuvat vanhemmat, joiden pienellä tyttärellä on diagnosoitu harvinainen Prader-Willin oireyhtymä. Lisäksi studiossa vierailevat myös mies, jonka vasektomia ei onnistunut aivan toivotulla tavalla sekä eläinlääkäri, joka neuvoo miten kannattaa toimia, jos lemmikki on syönyt jonkin vierasesineen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Salsaa, ivaa ja silkkaa kivaa. Meksikon-matka on päättynyt, ja Lydia suunnittelee juhlaa, jossa ei olisi draamaa, vaan latinomusiikkia ja mojito-drinkkejä. Ahdistunut Briana valmistautuu miehensä uusintalähtöön Afganistaniin. Myös Vicki yrittää sovittaa sodan konfliktin omiin yksityisiin tunteisiinsa. Lydian salsajuhla toteuu, mutta ei ilman draamaa, sillä Slade tekee armottoman etikettivirheen: hän kutsuu Lydiaa lempinimellä "juustopurilainen". Lisäksi hän kuiskaa Gretchenille, että Purilainen taitaa elää ruuatta. Onko Slade moukka? On, sillä vaikka nainen näyttäisi luurangolta, ei vieras-statuksella oleva mies saa huomauttaa siitä, ei kukaan saa! Lydia osaa pitää puolensa. Muutakin hyvää juhlissa tapahtuu: Brooks saapuu Vickin yllätys-aveciksi, ja tanssiopettaja opettaa salsaa, paitsi että Eddie vetää sitä jo ennestään kuin pieni plastinen peto. Mikä virtuoosi, mikä lattioiden latinoleijona. Ja mitkä pullotukset! Myös Alexis on hyvä tanssija, niin hyvä että kelpaa opettajankin pariksi. Tamra kutsuu tytöt, Alexis mukaan lukien, hääpukuostoksille kanssaan. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
15:00
Glee
Britney 2.0. Brittany on allapäin lennettyään ulos huutosakista. Will yrittää piristää häntä määräämällä kuoron laulamaan Brittanyn idolin, Britney Spearsin lauluja. Rachel yrittää tehdä vaikutuksen tanssinopettajaansa komean ystävänsä Brodyn avulla. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Valmistuminen. Ennen oppilaiden valmistumista Jamie laittaa heidät vastuullisen haasteen eteen: kokkikokelaiden on pystytettävä pop up ¿ravintola parkkipaikalle. Illalliselle on tulossa tärkeitä vieraita, mutta ukkosmyrsky ulkoilmaravintolassa yllättää kaikki. Viimeisessä tulikokeessa oppilaiden on pärjättävä omillaan täyteen buukatussa ravintolassa. Kuka läpäisee testin ja valmistuu? Samaan aikaan Jamie alkaa etsiä uusia nuoria koulutettavakseen. Hän saa myös toisen lapsensa. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa. Sarja jää tauolle.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Roskildessa. Trinny ja Susannah huomaavat kadulla Johnnyn ja Astridin, isän ja tyttären, joiden pukeutumistyyli kaipaisi muutosta. Toiset perheenjäsenet ovat heitä kiinnostuneempia muodista. 27-vuotias Louise työskentelee konduktöörinä ja pitää työunivormustaan, koska univormun vuoksi hänen ei tarvitse välittää pukeutumisestaan. Hän haluaisi kuitenkin olla tyyliltään "seksikäs äiti". Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekokeidas Lontoossa. Kevin palaa neljän vuoden jälkeen katsomaan, miten Bill ja Sarah Bradley ovat asettuneet puusta ja lasista tehtyyn kotiinsa Lontoossa. Hienopuusepän töitä tekevä Bill alkoi vuonna 2006 rakentaa kahta viherkattoista ekotaloa, joista suunniteltiin avarat ja valoisat, mutta silti naapureiden katseilta suojatut. Pikkutarkka työ kuitenkin lähes kaksinkertaisti aiotun budjetin. Onnistuttiinko kustannukset kattamaan toisen talon myynnillä ja parantuiko perheen elämänlaatu uuden kodin myötä? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Tyylituuletus. Kisassa on viimein edetty muodonmuutosviikolle, jolloin on aika tuulettaa kilpailijoiden tunkkaiset tyylit. Muodin huipulle -realitysarjasta tuttu tyyliguru Tim Gunn ja julkkisten luottokampaaja Ken Paves loihtivat pudottajille aivan uuden ilmeen. Lopulta kilpailijat pääsevät esittelemään hoikistunutta olemustaan läheisilleen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Dieetit vaihtoon!
Joanne ja Ross. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa laiha Ross ja lihava Joanne. Ross ei välittäisi syödä laisinkaan, hänelle riittää suklaa välipalaksi ja pikku annos pastaa työpäivän jälkeen. Joanne taas syö sekä usein että paljon. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Furu. Furujen perheessä eletään arkea vailla kiireellisiä kouluaamuja. Heidin ja Niklaksen lapset ovat käyneet ala-astetta kotonaan oman keittiönpöydän ääressä. Mielipiteitä jakava kotikoulu tuo Furujen kokemuksen mukaan perheelle lisää arvokasta yhdessäoloaikaa. Vapaakirkkoon kuuluville Heidille ja Niklakselle sydäntä lähellä on myös kodittomien päihteiden käyttäjien auttaminen. Heille on tarjottu yösijoja jopa perheen kodista.
22:00
Solsidan
Upporikas, rutiköyhä. Fredde ei ilahdu, kun kulmille muuttaa vanha tuttu, joka on kaiken lisäksi upporikas. Pääseekö miehestä mitenkään eroon? Mickanin avokaupat karkaavat käsistä, ja Alex ja Anna kinastelevat kotitöiden jakamisesta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström. K7 (seksi).
22:30
Moderni perhe
Perhepotrettipulma. Camin, Mitchin ja Lilyn perhepotrettikuvaukset eivät mene aivan putkeen. Alexin olisi aika valita opiskelupaikka, joten Dunphyt lähtevät tutustumaan läheisen yliopiston kampukseen. Hääpäivän lähestyessä Jay on kerrankin askarrellut itse lahjan vaimolleen, mutta osaako Gloria arvostaa Jayn työn tulosta? Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Muodin huipulle Allstars
Pue Miss Piggy cocktailmekkoon! . Asiakkaana on legendaarinen televisiopersoonallisuus Miss Piggy. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda hänelle näyttävä cocktailmekko. Budjetti on 150 dollaria ja aikaa yksi päivä. Eräs vaate muistuttaa enemmän yöpaitaa kuin cocktailasua. Niin ei saisi olla, sillä supertähti Piggyn mekko on tarkoitettu Muppet-elokuvan promootiotilaisuuksia varten. Eräs toinen vaate saattaa tuomareiden mielestä olla keskivertonaiselle vähän vaikea. Miss Piggy huomauttaa, että hänhän ei siis ole mikään keskivertonainen. Yhden pinkkiunelman poviosuus arveluttaa, koska rinnat eivät ehkä pysyisi siellä lappujen takana. Mitä sanoo asiakas itse? Käyttääkö hän myös hattuja? Kyllä, mutta edustustilaisuuksien jälkeen hän keksii niille kotonaan uusia käyttötarkoituksia. Jury: Georgina Chapman, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: Muppett-karaktääri Miss Piggy ja vaatesuunnittelija Eric Daman (Sex and the City, Gossip Girl). Mentori: Joanna Coles. - Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off.

Kello 24:00

00:00
Ladies of London
Keitä he ovat?. UUSI SARJA ALKAA! Sarja vie meidät Lontoon seurapiireihin ja siellä eteenpäin pyrkiviin naisiin. Syntyperäiset britit luovivat kuvioissa kuin kalat vedessä, mutta osalla amerikkalaistaustaisia naisia on vielä etiketti pahasti hukassa. Esittelyjaksossa tutustutaan naisiin ja nähdään katsaus tulevaan kauteen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
00:30
Ladies of London
Etikettivirhe. Tässä jaksossa käydään muun muassa poolopelissä, jossa yksi amerikkalaisrouva tekee valtavan etikettivirheen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
01:20
Farm Kings
Lennokas lounas. Veljesten on ratkottava laitumen vedenjakeluongelma pikimmiten, sillä lehmät tarvitsevat juotavaa. Mustikoiden istuttamisesta vastaava Sam kohtaa ongelmia heti alkumetreillä. Lisa saa tehtäväksi laatia uuden ruokalistan kahvilaan, mutta Joe ei innostu äitinsä ideoista. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 8/13.
02:10
Yön AVA