UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 5.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Makkaragnocchi. Tänään Jamie Oliver uudistaa perinteiset nakit ja muusin tarjoamalla italialaista gnocchia ja makkarakastiketta. Toisena herkkuna on kanaa meksikolaisella mole-kastikkeella, jonka salainen ainesosa on tumma suklaa. Eikä aikaa mene kuin 15 minuuttia.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Gootin uusi tyyli. Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen olohaalariin pukeutuvan Bettinan, joka on vakuuttunut siitä, että hänen täytyy piilotella leveää lantiotaan. Nightwish-tribuuttibändissä laulava nuori Natasha taas on pukeutunut goottityyliin 13-vuotiaasta saakka. Nyt hänen olisi aika tutustua myös väreihin. Rikke on puolestaan yrittänyt piilotella isoja rintojaan, jolloin pukeutumistyylillä on oikeastaan ollut päinvastainen vaikutus. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Kodin vanki. Traumaattisen tapahtuman laukaisemasta vakavasta agorafobiasta kärsivä nainen ei ole poistunut kotoaan pitkään aikaan. Kuinka kotinsa vankina olevaa naista voidaan auttaa? Vieraana on myös nainen, jonka aviomies sai sydänkohtauksen lentokoneessa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Lupaavia lukiolaisia. Jamie opettaa lukiolaisille, kuinka ruokaa voidaan valmistaa terveellisesti tuoreista raaka-aineista. Hän uskoo, että nuorissa piilee voima muuttaa Huntingtonin epäterveellisiä ruokatottumuksia. Oppilaat valmistavat aterian kaupungin tärkeimmille päättäjille ja vetoavat heihin myös omilla puheenvuoroillaan. Tepsiikö se? Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Havaijin kutsu. Kausi 9, 1/21. Uuden kauden alkaessa mukana on viisi kalifornialaisleidiä. Uusia tulokkaita ovat Lizzie sekä kotiäiti Shannon, joka esittelee kaikin tavoin ylellisen talonsa ja erikoiset elämäntapavalintansa. Heatherin entinen talo on myyty ja uusi linnamainen koti suunnitteilla. Tamra suhtautuu uuteen kuntosalibisnekseensä kuin vastasyntyneeseen ja murehtii iän tuomia muutoksia. Avioeron astuttua voimaan Vicki totuttelee itsenäiseen elämäänsä. Heather kutsuu Vickin ja Tamran Havaijille saadakseen heidät relaamaan edes vähän. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Nolostelevat lapset. Roskilden tuomiokirkosta Trinny ja Susannah löytävät Kimin ja Malenen, jotka käyttävät sandaaleita ympäri vuoden. Kim on jäänyt työttömäksi, eikä enää panosta pukeutumiseensa. Malene kärsii 15-vuotiaan poikansa kritiikistä, eikä osaa pukeutua naisellisesti. Rosie on tanskalaistunut irlantilainen työmyyrä, joka opiskelee ja tekee kahta työtä, koska hänen miehensä on työtön. Rosien 11-vuotias tytär vertailee äitiään epäedullisesti muihin äiteihin, mutta Rosiella ei ole aikaa eikä energiaa ajatella itseään. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Tuuliajolla. Kausi 2, 12/28. Brandon paljastaa vahingossa, ettei Andrea asu koulupiirin alueella. Andrean täytyy muuttaa isoäitinsä luokse, ettei häntä eroteta koulusta, mutta isoäiti ei suostu valehtelemaan Andrean asuinpaikasta. Steven uusi tyttöystävä on kiinnostunut vain rahasta, mutta Steve on asialle täysin sokea. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Onnellisia kohtaamisia. Hotellista paennut Patrizia jatkaa kostosuunnitelmansa toteuttamista ja lähettää Danielin nimissä viestin. Pauline epäilee astuvansa Patrizian ansaan, mutta hän lähtee kuitenkin tapaamiseen, vaikka Coco vastustelee. Perillä mökillä häntä odottaa ihana yllätys, joka tekee toivonsa menettäneen Leonardinkin onnelliseksi. Martin kertoo vihdoin Helenelle helpottavan tiedon, ettei tämä ole syypää äitinsä kuolemaan. Hän kuitenkin soimaa itseään rippisalaisuuden rikkomisesta, mutta Helene anelee häntä olemaan ilmoittamatta rikkomuksestaan piispalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Geometrinen ihme Oxfordissa. Tällä kertaa Kevin seuraa Oxfordissa Henry Choppingin erikoista rakennushanketta, jonka tavoitteena on kymmenkulmioista koostuva rakennus. Tiukkojen suojelusäädösten takia talo ei saa nousta korkeuksiin, joten maan alle rakennetaan hulppea kellarikerros kotiteattereineen kaikkineen. Kuten tavallista, niin aikataulu kuin suunnitelmatkin muuttuvat matkan varrella. Englantilaisessa sarjassa seurataan arkkitehti Kevin McCloudin johdolla mitä erilaisimpia ja erikoisimpia rakennushankkeita, joiden lopputuloksena on ympäristöystävällisiä, ainutlaatuisia ja omistajansa näköisiä koteja.
19:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kotona taas. Kausi 1, 8/9. Fredrik palaa kotikonnuille Ruotsiin katsomaan, miten hänen omalla yrityksellään pyyhkii. Ryan saa välitettäväkseen palatsimaisen huoneiston Sohosta, jonka pyyntihinta on huikeat 25 miljoonaa dollaria. Michael joutuu todistamaan kykynsä toimeksiantajalle, ja se tulee hänelle kalliiksi. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
20:00
Grand Designs Australia
Talo tunnepohjalta . Kausi 5, 6/10. Sarah ja Alastair Brodie-Fraser muuttavat Saksasta Australian Queenslandiin lähemmäksi Sarahin sukua. Sarahin isä on saksalainen, äiti skottilainen, ja Alastair on puolestaan alun perin Englannista, joten eurooppalainen vaikutus rakennusprojektiin on selvästi näkyvissä. Tavoitteena on luoda kokemuksiin, muistoihin ja perinteisiin nojaava englantilainen maalaistalo. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 2/2. Kausi 7, 16/19. Kim yrittää korjata tulehtuneet välit sisaruksiinsa. Kendall ja Kylie haluaisivat kotiopetukseen, mutta Kris ei ole yhtä innostunut ajatuksesta. Lamar esittelee Khloélle ja Kimille kotikulmiaan Queensissä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Teeskentelyn koruton kierre. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Feng shuita ja Tarot-kortteja. Kausi 9, 2/21. Muita kauhistuttaa, kun Vicki paljastaa Havaijin matkalla, että hän roikkuu edelleen eksässään, joka on saanut paljon pahaa aikaan. Heidän palattua kotiin Tamra pitää Orange Countyn leideille pelottavat teemabileet, joissa ennustetaan Tarot-korteilla. Nelikymppinen Tamra kertoo vauvahaaveistaan, joista nuorempi aviomies Eddie ei kuitenkaan innostu. Shannon tekee kaikkensa täydellisen perhe-elämän ja oman terveytensä eteen, mutta ei saa ympäristöltään toivomaansa ymmärtämystä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Vallan linnake
Istuta puu. Kausi 2, 5/10. Hallitus neuvottelee ympäristöuudistuksista, mutta kaikki ei suju toivotulla tavalla. Katrine saa yllättävän ja houkuttelevan työtarjouksen. Birgitten työpaineet alkavat vaikuttaa jo hänen lapsiinsakin. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (seksi).

Kello 24:00

00:45
Yön AVA