UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 23.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Hoitavia sointuja. Beatrice on mustasukkainen Charlottesta, mutta leppyy lopulta. Luisa yrittää auttaa Davidin muistoja heräämään tanssimalla tämän kanssa, mutta David haluaisi tehdä muutakin kuin tanssia. Michael kokeilee Nataschan äänimaljahoitoa. Hyvien kokemusten myötä hän suosittelee hoitoa myös Charlottelle, mikä lyö Nataschan ällikällä. Hildegardin Suomesta saama yhden hengen höyrysauna aiheuttaa ihmetystä ja hilpeyttä. Sebastian näkee enneunen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Taistelu elämästä. Kiinan seksikkäin vaari on 80-vuotias ja tekee mallintöitä. Lääkärit keskustelevat energiajuomista, jotka voivat aiheuttaa jopa maksavaurioita. The Black Eyed Peasin Taboo kertoo saamastaan järkyttävästä diagnoosista. Clint Eastwoodin tytär Alison testaa hoitoa, joka voi olla uusi nuoruuden lähde. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Koirat hotellissa
Sinkkutapaaminen. Kausi 1, 9/10. Koirahotellin pitäjien päivän paras hetki on, kun koira-asiakkaat tulevat innoissaan ovesta ja haluavat kavereidensa mukaan leikkimään. Vakioasiakkaita on hurja määrä, ja niiden hoitajat tietävät jokaisen tavat ja tottumukset. Mutta kumpi onkaan kaikesta vastuussa, Matt vai Leon? Koirille järjestetään tanssiharjoituksia ja niiden sinkkuomistajille deittailutilaisuus. Mutta löytyykö tarpeeksi sinkkumiehiä? Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
11:00
Suurin pudottaja
Roskaruoat roskikseen. Kausi 14, 5/24. Haasteessa mitataan kilpailijoiden tietämystä lapsuusajan ylipainoisuudesta. Hävinnyt joukkue joutuu viikon ajan päivittäin viettämään tuntikausia vanhojen paheidensa keskellä. Teinipudottajien kodeissa vierailee lastenlääkäri, joka siivoaa keittiön kaapeissa lymyävät roskaruoat roskikseen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 10/14. Else Lautala ja Lauri Kalima ottavat mittaa toisistaan Kemijärven jäällä. Toisella on apuna koiravaljakko, toisella vain nopeat jalat. Kreetan lämmössä joogataan ja ihastutaan Hanian kaupunkisiluettiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Elixir Life
Kausi 3, 1/14. Kauniit ja Mestarit Lahdessa. Joanna Kuvaja ja Satu Tuomisto pääsevät MM-treenilenkille Sami Jauhojärven kanssa. Tommi Evilä maratonristeilyllä Tukholmaan. Heidi Sohlbergin rankka kesä: 'Liikuntaa en suostu lopettamaan!'. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Maajussille morsian
Kausi 9, 11/12. Sydämen valinta. Maajussit tekevät valintansa. Toisen onni on toisen särkynyt sydän. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
Yhdeksäs luku. Kausi 1, 9/22. Hotellilla valmistaudutaan gaalailtaan, jossa palkitaan telenovelatähtiä. Petra keksii uuden tavan kiristää Rafaelia samaan aikaan, kun Ivan suunnittelee pakoa. Jane ja hänen äitinsä ovat kumpikin lähellä unelmiensa toteutumista. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, seksi).
16:00
Lemmen viemää
Yhä naimisissa. Sebastian on hämillään, kun Fürstenhofiin ilmestynyt Isabelle ilmoittaa, ettei parin avioero ole koskaan astunut voimaan. Syykin lopulta selviää, kun Isabelle kaivaa lompakostaan valokuvan. André ei suostu Normanin vaatimuksiin vaan päättää vapauttaa itse itsensä saunateltasta - sillä seurauksella, että Alfons joutuu korjauspuuhiin. Werner kuitenkin kehottaa veljeään hyödyntämään Normanin intoa. Friedrich yrittää vielä oikeuskäsittelyn alla pelastaa avioliittonsa, mutta Charlotte sanoo miehelle suorat sanat. Luisa kovistelee Davidia Sebastianin asioita penkoneesta yksityisetsivästä. Beatrice joutuu keksimään lunnasrahoille uuden piilon, kun hän kuulee Tinan kertovan Alfonsille viinikellarin korjaustarpeista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Valheita vai ei. Kausi 5, 18/23. Lisa Vanderpump ei anna Brandin lyöntiä hänelle anteeksi. Brandi jättää viimeisen matkaillan päivällisen väliin, sillä mieluummin aikaisemmin iskemänsä nuoren miehen kuin vaihdevuosissa olevia leidejä. Seurueen palattua Kim tapaa Adriennen. Kyle kauhistuu kuultuaan mitä Brandi on sanonut Kimistä muille. Hän kutsuu siskonsa uuteen taloonsa ja paljastaa hänelle, mitä tämän muka paras ystävä on sanonut, mutta Kim syyttää häntä valehtelusta.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Entinen heila. Kausi 7, 12/19. Kris toimii kyseenalaisesti, kun hän menee Brucen selän takana juttelemaan ex-poikaystävälleen Todd Watermanille. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Puolisot syynissä
Se on loppu nyt. Kausi 1, 5/6. Häiden ollessa jo ovella Samantha punnitsee uudelleen kääntymistään Eugenen uskoon. Chrisin sukulaisia ei näy harjoituksissa, minkä vuoksi Lou uhkaa perua koko häät. Adamin ja Ashlynin välienselvittely sekä kankea harjoitusillallinen puolestaan johtavat Brianan ja Adamin mehevään riitaan. Dokumentaarinen realitysarja seuraa kolmea paria suuren elämänmuutoksen edessä ja heidän kamppailuaan ennakkoluuloja vastaan.
20:00
Paluu alttarille
Arja ja Jorma. Kausi 1, 5/12. Espoolaiset Arja ja Jorma ovat avioliittojensa osalta jo toisella kierroksella. Karaokebaarissa aikoinaan tulisesti rakastunut pariskunta on menettänyt parisuhteestaan kaiken läheisyyden ja seksin eikä ole pystynyt käsittelemään aihetta. Nyt he ovat päättäneet korjata tilanteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 6/10. Suomalainen Outi ja kreikkalainen Apostolos tapasivat ravintolaillan päätteeksi Helsingissä. Outi ihastui suosikkinäyttelijänsä George Clooneyn näköiseen Apostolokseen heti ensi silmäyksellä. Parin häitä vietetään Kreikassa, luksus-resortissa, jossa puitteet ovat ylelliset: vihkiminen auringonlaskun aikaan, musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde, ilotulitus ja usean ruokalajin illallinen.
22:00
Sinkkuelämää
Ettäkö Manhattan monogaaminen?. Kausi 1, 7/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Sinkkujen nousukausi alkakoon. Kausi 7, 1/24. Uudella kaudella on mukana kahdeksan manhattanilaisladyä. Kaksi heistä on uusia, joista Bethenny on ollut mukana aikaisemminkin. Hän ajelehtii avioeronsa jälkeen paikasta toiseen ilman pysyvää kotia ja hoitaa samalla kirjabisneksiään. Aivan uusi kasvo on Ramonan vanha ystävä, leskeksi jäänyt Dorinda. LuAnn on innoissaan uudesta alustaan ja kutsuu kaikki uuteen kotiinsa Hamptonsiin. Carole aikoo edelleen pysyä Tinderissä, mutta Ramona ei sen sijaan ole vielä tottunut asumuseroonsa Mariosta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Voguen Fashion Fund
Suunnitteluhaaste. Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.

Kello 24:00

00:35
Gåsmamman - Naarasleijona (K16)
Huijaus. Kausi 1, 7/8. Poliisit valvovat Sonjaa vuorokauden ympäri, sillä he tietävät tämän salaavan jotain. Kattis kovistelee sekä Sonjaa että Steiniä. Linus alkaa muistaa asioita. Sonja ja Magdalena onnistuvat huijaamaan poliisia. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Uusinta. K16
01:30
AVA kevätmuotinäytöksen pyörteissä
01:40
Yön AVA