UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 20.12.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Moottoripyörä olohuoneessa. Suurlähetystön naapurissa sijaitseva tanskalainen vanha herraskartano ja ateljee on myytävänä. Rakennusta on entisöity alkuperäistyyliin, mutta remontoitavaa riitää yllin kyllin. Kenkäsuunnittelija tulee katsomaan, olisiko villasta hänelle kodiksi ja työtilaksi. Remonttia taas ei tarvitse lainkaan maalaismaisemaan vanhan hevostallin viereen rakennettu monimuotoinen uudisrakennus, jossa riittää valoa ja avaruutta. Moderni talo on täynnä taidetta, ja se sisustettu hevosia omistavalle lapsiperheelle skandinaavisen pelkistetysti. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Äiti ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen äidin ja tyttären. Henrijete on toipunut rintasyövästä, eikä tunne uutta peilikuvaansa omakseen. 27-vuotias oikeustiedettä opiskeleva Louise taas pukeutuu kuin teini-ikäinen. Myös pyjamapöksyjen näköisiin housuihin ja suureen villatakkiin pukeutuva 38-vuotias Eva tarvitsee stailausapua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Roskildessa. Trinny ja Susannah huomaavat kadulla Johnnyn ja Astridin, isän ja tyttären, joiden pukeutumistyyli kaipaisi muutosta. Toiset perheenjäsenet ovat heitä kiinnostuneempia muodista. 27-vuotias Louise työskentelee konduktöörinä ja pitää työunivormustaan, koska univormun vuoksi hänen ei tarvitse välittää pukeutumisestaan. Hän haluaisi kuitenkin olla tyyliltään "seksikäs äiti". Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:55
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 12:00

12:50
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Maalaistyttö mekossa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen Tanjan, joka pukeutuu hyvin poikamaisesti. Maatilalla työskentelevä nainen suhtautuu stailaukseen epäluuloisesti. Hän ei ole tottunut mekkoihin, mutta päättää yrittää tulevien häiden takia. Pienikokoiset kaksoset Alice ja Anita haluavat aikuisemman tyylin, sillä heitä luullaan jatkuvasti huomattavasti ikäistään nuoremmiksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
13:45
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Gootin uusi tyyli. Tänään stailattavia etsitään Kööpenhaminassa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen olohaalariin pukeutuvan Bettinan, joka on vakuuttunut siitä, että hänen täytyy piilotella leveää lantiotaan. Nightwish-tribuuttibändissä laulava nuori Natasha taas on pukeutunut goottityyliin 13-vuotiaasta saakka. Nyt hänen olisi aika tutustua myös väreihin. Rikke on puolestaan yrittänyt piilotella isoja rintojaan, jolloin pukeutumistyylillä on oikeastaan ollut päinvastainen vaikutus. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:40
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
14:55
Jamie Oliverin perhejoulu
Aika herkutella. Viimeisessä jaksossa syödään herkkuja ja nautitaan juhlatunnelmasta perheen ja ystävien kesken. Jamie on valmistanut joulunaluskekkereihin muun muassa kananmaksapateeta, mausteista kurpitsakeittoa ja kekseliäitä pikkusuolaisia. Juomaksi on varattu granaattiomenashotteja ja lämmintä siideriä. Viisiosaisessa brittisarjassa julkkiskokki Jamie Oliver valmistaa jouluruokia perheensä kanssa ja jakelee vinkkejä ruoanlaittostressin selättämiseen. Osa 5/5. Sarja päättyy.
15:25
Irina - Mikä mahtaa olla in
Irinan matka kotimaisen popin ja iskelmän maailmassa. Artisti kertoo kuinka albumin ¿Mikä mahtaa olla in¿ kappaleet valikoituivat levylle ja kuinka sovitukset syntyivät helteisessä studiossa kesällä 2014.
15:55
Mitä tänään syötäisiin?
16:00
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija George. Sarah joutuu luopumaan harmaapapukaijastaan Georgesta, sillä hänen tyttärensä on kärsinyt vakavista astmakohtauksista. Onneksi tarjolla on kolme erinomaista kotivaihtoehtoa kuusivuotiaalle papukaijalle.
17:00
Unelmien koti
Perinpohjaista työtä. Rose ja Giancarlo tarvitsevat nopeasti uuden kodin perheelleen, mutta Giancarlo ei tee päätöksiä, ennen kuin pienimmätkin yksityiskohdat ovat selvillä. Pikkutarkka ja ailahteleva asiakas tuottaa Jonathanille harmaita hiuksia.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Aikamoista peliä. Vuosia ulkomailla asuneet Megan ja Greg asuvat ja työskentelevät kotimaahan palattuaan Gregin vanhempien kanssa, joten omaan kotiin on kiire. Jonathan saa remontin aikana vielä lisähaasteita, sillä uuden kodin tyyliin tulee muutoksia muun muassa yllättävän lahjan takia.
18:55
Don Huonot - Surunkerääjä feat. Laura Närhi
19:00
Ruotsin maajussille morsian
Ensivaikutelmia. Fredrik, Per-Olov, Johanna ja Pär-Ola tapaavat puolisoehdokkaansa ensi kertaa ja pääsevät heidän kanssaan viiden minuutin pikatreffeille. Millaisia ensivaikutelmia syntyy puolin ja toisin? Hermostunut Fredrik kamppailee keksiäkseen jotain sanottavaa oudossa tilanteessa, kun taas Johannalla on jämpti kysymysliuska valmiina vaimoehdokkaita varten. Muiden maajussien vaiheita voi seurata osoitteessa www.tv4.se/bonde-söker-fru/artiklar (2011). Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Timo ja Erika. Timo ja Erika. Täynnä ruutia ja energiaa oleva oleva klaukkalalainen Timo ei pienestä hätkähdä. Mies on valmis laittamaan itsensä likoon kosiessaan avopuolisoaan Erikaa Flashmob -esityksellä Helsingin keskustassa. Timo kokoaa kosintaan yli satapäisen tanssiryhmän toteuttamaan suurta päiväänsä.
20:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Kello 21:00

21:00
Sekaisin Marista
Hulvaton komedia nolojen tilanteiden miehestä, joka ei vuosienkaan jälkeen ole unohtanut nuoruuden ihastustaan, joten hän päättää palkata pahaa-aavistamatta etsivän jäljittämään kadottamaansa kaunokaista. Ohjaajat: Bobby Farrelly ja Peter Farrelly, USA 1998. Pääosissa: Cameron Diaz, Matt Dillon, Ben Stiller, Lee Evans, Chris Elliott, Lin Shaye. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 83 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Moderni perhe
Puunpelastajat. Cam järkyttyy kuullessaan, että puistosta aiotaan kaataa heidän lempipuunsa. Asialle on tietysti tehtävä jotain! Kun Haley joutuu yhdyskuntapalvelua suorittaessaan noukkimaan roskia tienvarresta, Alex näkee tilaisuutensa tulleen ja päättää napata siskostaan epäimartelevan kuvan. Raskaus tekee Glorian hajamieliseksi, joten Jay pyytää Clairea pitämään hänestä huolta kauppareissulla. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta).
23:45
Moderni perhe
Kiinteistökeinottelua. Claire ja Cam haluaisivat ostaa naapurin talon, remontoida sen ja myydä eteenpäin sievoisella voitolla. Phil ja Mitch kuitenkin ovat sitä mieltä, että moinen keinottelu on aivan liian riskialtista. Jay joutuu kuuntelemaan, kuinka Gloria laulaa vauvavatsalleen - kovaa, korkealta ja nuotin vierestä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
House
Sivupersoonia. Housen ryhmä saa tutkittavakseen teinitytön, jonka oireet eivät sovi mihinkään sairauteen. Hänen todetaan myös olevan raskaana, vaikka hän sanoo olevansa neitsyt. House alkaa tutkia myös toista tapausta, nelivuotiaan pojan kuolinsyytä. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:05
Yön AVA