UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 24.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Tomaatit. Jamie poimii puutarhasta kasan erivärisiä tomaatteja ja tekee niistä muun muassa kirkasta ja kesäistä consomméa. Hän valmistaa myös superhelppoa tomaattisalaattia, joka muuntautuu pienellä tuunauksella salsaksi tai pastakastikkeeksi. Kaiken kruunaa leivinuunissa paistettu makkara-ragu. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:00
XOX Betsey Johnson
Lomalla Tokiossa. Betsey ja Lulu lähtevät Tokioon lomailemaan ja hakemaan inspiraatiota paikallisista muoti-ilmiöistä. Betsey on ihastunut harajukumuotiin. Lulu avautuu elämästään äidin varjossa ja helmoissa. Amerikkalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Tähtien terveyskartta. Tohtori Travis ja Moll Andersson ovat automatkalla kohti tähtien kauneus- ja terveyssalaisuuksia. Matkan varrella pysähdysään mm. kampaamossa ja kauneushoitoloissa sekä vieraillaan Beverly Hillsin täydellisen naisen Lisa Vanderpumpin uudessa ravintolassa. Tähtien saloihin tutustuvat Travisin ja Mollin lisäksi tohtorit Berman ja Ordon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Perinteikäs pubi. Martynin siskon pubin remontti kokee vastoinkäymisen toisensa jälkeen. Valmistuuko sisustus ajoissa ennen avajaisia? Kathryn jatkaa yhteistyötään Lindsay Lohanin kanssa, mutta auto-onnettomuus sotkee suunnitelmat. Mary sisustaa vaihteeksi omaa kotiaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet. Sarja päättyy.
14:00
Koirat hotellissa
Rakkaudesta koiriin. Kausi 1, 1/10. Kaksi koiranhoitoammattilaista Matt ja Leon ovat juuri avanneet Brightonissa luksusluokan boutique-hotellin koirille, mutta sviitit kelpaisivat koiranomistajien omaankin käyttöön. Labradoodle pääsee hydroterapeutti Leonin hoitoon vesiterapia-altaaseen, ja terrieri Mitch on vakiokävijä, joka saa Mattilta apua käytöshäiriöihinsä. Miehiä taas auttaa heidän tiukka bisnesmentorinsa. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
14:30
Cheshiren täydelliset naiset
Biletystä. Kausi 1, jakso 7/10. Ampika järjestää kauneushoitolansa yksivuotisjuhlat. Dawnia ei ole kutsuttu sinne, mistä tämä luonnollisesti loukkaantuu. Toisena iltana naiset tutustuvat nykytaiteeseen. Galleriasta matka jatkuu yökerhoon, jonne tupsahtaa myös Laurenin aviomies. Säilyykö sopu? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Manchesterin seudulla asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Terve aamu
Makuja ja elämää.
16:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Neljä parasta. Uudessa ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa. Jamien perustamassa Fifteen-ravintolassa kannuksensa hankkineet kokit kilpailevat nyt toisiaan vastaan elämänsä tilaisuudesta ja oman ravintolan avaamisesta. Ensimmäisessä jaksossa Jamie karsii kokelaiden joukosta neljä mielestään lupaavinta kokkia mukaan kisaan. Ohjelman kertojana toimii Philip Glenister.
17:00
Lemmen viemää
Takaisin hoitoon. Nilsin kieltäydyttyä avioliitosta Tinakin välttelee ystäväänsä. Kukaan ei usko Juliaa ja hän tajuaa olevansa täysin omillaan. Julia palaa sairaalaan, mutta tohtori Roth suostuttelee hänet ottamaan lääkettä, joka saa terveen ihmisen näkemään hallusinaatioita. Poppy tarjoutuu hoitamaan Milaa, mutta Friedrich raivostuu, koska Poppy antaa Patrizian tavata tytärtään. Jonas tajuaa, millaiset metkut Larissalla on mielessään ja hän väistää ne taitavasti. Pahaksi onneksi Tina tekee Larissan lakanoista epämiellyttävän löydön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Loft-asunto maan alle. Elämänmuutosta kaipaavat Chris ja Helen Seymour-Smith vaihtavat urbaanin Lontoon Cotswoldsin luonnonkauniisiin maalaismaisemiin. Kunnianhimoisen arkkitehtiparin tavoitteena on rakentaa Englannin ensimmäinen passiivitalo, joka piilotetaan maahan vanhan kiviladon alle. Teollisen minimalistinen ja kalliiksi tuleva koti sulautuu täysin ympäristöönsä ja on myös ehdottoman ekologinen. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kiusaaja. Kausi 1, 6/9. Michael saa tarpeekseen Fredrikin ylimielisyydestä ja sanoutuu irti yhteistyöstä. Ryan saa asiakkaakseen floridalaisen pariskunnan, joka löytää valittamisen aihetta jokaisesta asunnosta. Kaksikko ei pääse yhteisymmärrykseen mistään, ja Ryan joutuu ottamaan välillä myös parisuhdeterapeutin roolin. Michael ottaa hoitaakseen riskialttiin projektin. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Ksenia ja Vitali. Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen kaunein koti
Puutalokorttelien tunnelmaa. Kausi 3, 9/12. Puutalokorttelien tunnelmaa. Kolme kotia puutaloidyllin keskellä! Port Arthurin kaupunginosa Turussa tunnetaan vehreistä sisäpihoistaan, mukulakivikaduistaan ja kortteleiden ylle kohoavasta Mikaelinkirkosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Seksihait kastijakoisissa vesissään. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Juoruja. Kausi 6, 13/24. Mauricion yritys järjestää spinning-tunnin, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen, mutta laji ei ole Lisa Vanderpumpin mieleen. Myös Yolanda ja Eileen osallistuvat treenin jälkeiseen lounastapaamiseen, ja yhtäkkiä kuiskuttelu muuttuu riitelyksi. Lisa Rinna paljastelee vähän liikaa intiimejä salojaan radiohaastattelussa. Erika kertoo Kathrynille, miksi hänen on vaikea saada naispuolisia ystäviä, ja Kathryn juoruaa hänestä heti muille. Lisa V. kelluu pinkillä muoviflamingolla ja esittelee uusimman lemmikkinsä, mutta enemmän hämmennystä aiheuttaa Yolandan lähettämä viesti. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Luokkakokous, osa 2. Kausi 3, 13/14. Ohjelman kolme kiinteistönvälittäjää ovat kokoontuneet samaan studioon Andy Cohenin jututettavaksi. Luvassa on katsojakysymyksiä, muisteluja ja välittäjien keskinäistä sanailua. Paikalla vierailevat myös Fredrikin Derek-puoliso ja Ryanin Emilia-tyttöystävä. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:35
Elixir Fitness & Sport
Unelmaliikuntaa. Kausi 2, 19/20. Unelmaliikuntaa. Else Lautala ja Lauri Kalima pyöräilevät ympäri Helsinkiä ja osallistuvat matkallaan erilaisiin Unelmien liikuntapäivän aktiviteetteihin. Pyöräilytietokone pitää kaksikon reitillä ja kertoo faktat liikkumisesta. Huippulumilautailija Eero Ettala pitää varpaat lämpimänä rinteessä ja lentomatkoilla. Koodarifirma parantaa työhyvinvointia panostamalla ergonomiaan. Kodin hyvinvointia lisätään lähiliikuntamahdollisuuksilla. Trampoliinipuistossa kunto ja syke nousevat käsi kädessä hauskanpidon kanssa. Lopuksi vesille lasketaan kirkkoveneet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Elixir Life
Pysytään pinnalla. Kausi 2, 19/20. Pysytään pinnalla. Lämpenevät järvi- ja merivedet houkuttelevat uusiin harrastuksiin. Heidi Sohlberg seikkailee ja soutaa Nuuksiossa. Jani Sievinen neuvoo, miten lapset opetetaan uimaan. Veden äärellä turvallisuutta lisäävät myös oikeanlaiset ja mukavat lasten pelastusliivit. Espoon edustalla veneillään tukevalla, kotimaisella katamaraanilla. Meren rannalla tehdään myös tehojumppaa. Leikkipuistossa on tärkeää edetä lasten ehdoilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Yön AVA