UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 25.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Jerk-maustettua kanaa. Tänään valmistuu jamaikalaisten suosimalla jerk-mausteseoksella ryyditettyä kanaa. Ärhäkkää pääruokaa tasapainottamaan Jamie tekee korianterilla ja limetillä maustettua jogurttikastiketta. Tarjolla on myös maissia, riisi-papuseosta ja raikasta salaattia. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Koti kääpiövuohille. Oman terveytensä kanssa kamppaileva Samantha etsii uutta kotia kahdelle huolellista hoitoa vaativalle vuohelleen. Osoittautuuko yksikään kotivaihtoehdoista sopivaksi Billylle ja Tillylle? Omistajiksi on tarjolla kokenut lammaspaimen, lasten pieneläinpuiston omistaja sekä eläinrakas mies, jolla on erikoinen ammatti.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Stallone ja Swarovski. Philadelphialainen asiakas haluaa pantata arvokkaita muistoja elokuvasta Rocky. Harras fani iskee silmänsä tuotteisiin ennen kuin Yossi on ehtinyt siirtää ne varastoon. Häpeämättömänä flirttailijana tunnettu Yossi saa maistaa omaa lääkettään, ja Dominique, Cory ja Aria löytävät jotain hämmentävää siivotessaan Yossin työhuonetta. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Perhosihoinen poika. Koskettavassa jaksossa tavataan EB-nimisestä ihosairaudesta kärsivä poika John Hudson, jonka iho ruhjoutuu pienimmästäkin tölväisystä. Nimikkoelokuvastaankin tunnetun Howard Sternin juontajapari Robin Quivers kertoo, miten vegaaninen ruokavalio auttoi häntä toipumaan syövästä. Jaksossa pohdiskellaan myös kohtuullista alkoholinkäyttöä sekä lentoturvallisuuden saloja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Lily Cole taiteen parissa
Tacita Dean. Berliinissä asuva brittiläinen visuaalitaiteilija Tacita Dean haluaa käyttää 16 millin filmiä eikä digitaalista kuvaa kuten monet ohjaajat, ja näyttää miten hän kuvaa selluloidifilmille. Ohjelmassa esiintyvät myös toimittaja Germaine Greer ja kirjailija Marina Warner. Brittiläinen asiaohjelma.
14:40
Muodin huipulle
Tehtävä 3: Loihdi jotain jalkoja pidempää!. Kilpailijat jaetaan kahden hengen tiimeihin. Tehtävänä on suunnitella jotain elämää ja jalkoja suurempaa päällepantavaa pitkillä puujaloilla käveleville ammattilaisille (stilt workers). Kysymyksessä on sarjan historian ensimmäinen ulkoilmassa yleisön ja median edessä esitettävä muotinäytös. Vaate on pidettävä ulkona ja sisällä samanaikaisesti! Budjetti on 500 dollaria. Kangasta kuluu, ja tiimeissä tapahtuu: on kinaa, kyyneleitä ja hienoa yhteistyötä. Kun näytös Battery Parkissa Hudson-joen rannalla alkaa, ottavat ihailijat Heidi Klumin vastaan kuin kuninkaallisen. Onko hänelläkin pitkät puujalat? Tuomariston mielipiteitä kilpailijoiden töistä: erään mallin kampauksesssa on niin paljon yksityiskohtia, ettei tiedä, mihin katsoa; dramaattisuus ei saa tarkoittaa mauttomuutta. Harvinainen hetki: tuomarit ja kilpailijat nauravat hetken aikaa yhdessä toistensa jutuille ja huumorille. Vieraileva tuomari: muotialan yrittäjä Kim Kardashian. Vakituiset tuomarit: Nina Garcia, Michael Kors. Juontaja-tuomari: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden kyvyn löytämisestä Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Pihviä ja nuudeleita. Jamie valmistaa kiinalaisittain maustettuja pihvisiivuja nuudelien ja kiehautettujen vihreiden vihannesten kanssa. Juomaksi syntyy jäähdytettyä hibiscus-teetä, joka saa lisämakua klementiinin kuoresta, limetistä, mintusta ja sokerista. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija Toby. Nathan joutuu luopumaan rakkaasta lemmikistään, harmaapapukaija Tobysta. Löytyykö Tobylle sopiva koti, kun tarjolla on hyvin erilaisia vaihtoehtoja?
17:30
Salatut elämät
Osa 2721. Iida-parka, pyörällä päästään Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Varavaatteet matkassa. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Odensessa. Anita ei uskalla pukeutua haluamallaan tavalla, vaan kuljettaa autossa vara-asua. Paljon laihduttanut Julia kaipaa uutta ilmettä. Surumielinen Kristina puolestaan tarvitsee piristystä ja rohkaisua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 7. Muutos tarpeita Tontunmäessä. Eeva, Sebastian ja Tomi tutustuvat tällä viikolla espoolaiseen kerrostalokolmioon. Jotta asunnon kokonaisilme olisi mahdollisimman hyvä, kaipaavat yksityiskohdat parantelemista remontin avulla.
20:00
Erilaiset perheet
Karttuset. Karttusten perheessä eletään muutosten kesää. Perheen nuoret ovat kasvaneet teineiksi ja vanhemmat yrittävät pysyä muutoksessa mukana. Normaalia haastavammaksi asian tekee se, että kaikki viisihenkisen perheen jäsenet ovat lyhytkasvuisia. Perusarjessa tulee usein haasteita vastaan, sillä ruokakaupat ja vaatteet on mitoitettu pidempien mittojen mukaan. Tänä kesänä perheen 15-vuotta täyttävälle Karitalle etsitään rippijuhliin näyttävää mekkoa. Karita haaveilee myös mopokortista ja omasta moposta.

Kello 21:00

21:00
Kaikkien aikojen kosinta
Markus ja Laura. Pyröteknikkona työskentelevä Markus joutui näkemään paljon vaivaa saadakseen Lauran ensitreffeille. Onneksi Lauran pää kääntyi, ja pariskunta on elänyt yhdessä yli viisi vuotta. Luvassa on räiskettä ja pauketta, kun Markus järjestää Lauralle räjähtävän kosinnan.
22:00
Rakkautta ensitreffeillä
Täydellinen mies. Mostafa on täydellinen mies, ainakin omasta mielestään. Mikä voi mennä mönkään, kun naisille on tarjolla näin harvinaista herkkua? Näemme myös aiemmista jaksoista tuttuja deittaajia, jotka kokeilevat taas onneaan.
23:00
Rimakauhua ja rakkautta
Yhteiselon ihmeellisyys ja kuristavuus . Vihdoinkin se tapahtui: Jenny ja Pete ovat onnelliset vanhemmat, ja myös Rachel ja Pete hankkivat yhteisen asunnon. Mutta elämä on sattumia täynnä... Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Varavaatteet matkassa. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Odensessa. Anita ei uskalla pukeutua haluamallaan tavalla, vaan kuljettaa autossa vara-asua. Paljon laihduttanut Julia kaipaa uutta ilmettä. Surumielinen Kristina puolestaan tarvitsee piristystä ja rohkaisua. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
01:00
Yön AVA