UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 21.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Tämän päivän liikesarja perustuu ylös- ja alaspäin katsovaan koiraan.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Selviytyjät. Kiitospäivän kunniaksi lääkärit käsittelevät elähdyttäviä selviytymistarinoita ja saavat kiitosta katsojilta, joiden silmät ohjelma on avannut. Studiossa kuullaan hämmästyttävä tarina synnytyksestä parkkipaikalla ja tuntemattomasta ohikulkijasta, joka astui urheasti apuun. Lisäksi lääkäreiden vieraana tavataan yhdysvaltalainen sotilas, joka on menettänyt toisen jalkansa tienvarsipommin räjähdyksessä mutta porskuttaa sinnikkäästi eteenpäin proteesin voimin. Juhla-aterioihin puolestaan liittyy monenlaisia ongelmia, jotka on syytä pistää korvan taakse. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:25
Bukowskin aarteet
Veistoksia ja nykytaidetta. Tässä jaksossa on myynnissä Richard Avedonin tärkeä muotikuva. Erästä veistosta ei voida laittaa esille tavalliseen tapaan. Vierailulle tulee myös vilkkaita koululaisia.
11:20
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:40
Jamie Oliverin herkullinen Iso-Britannia
Maltaisia makuja Leedsissä. Jamie ajaa nelipyöräisen pubikeittiönsä tällä kertaa Yorkshiren perienglantilaisiin maalaismaisemiin. Siellä huurteisen seurana maistuu luonnollisesti Yorkshiren vanukas. Yksi alueen tärkeimmistä kaupungeista on teollisen vallankumouksen aikana huimaa vauhtia kasvanut Leeds, jonka ruokakulttuuri on imenyt runsaasti vaikutteita muualta saapuneiden tekstiilityöläisten keittiöistä. Kaupungista löytyy myös nuorten miesten pyörittämä panimoravintola, jonka kekseliäät annokset saavat kuolavanan suupieleen. Jaksossa maistellaan lisäksi persialaisherkkuja, olutkastikkeessa haudutettua lammasta sekä vaniljaista riisivanukasta raparperi-mansikkalisukkeella. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 2/6.

Kello 12:00

12:30
Tina Nordströmin pohjoiset herkut
Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.
13:00
American Idol
Kasaria kajareihin. Tällä kertaa finalistit aikamatkaavat esityksissään omaleimaisesta musiikistaan tunnetulle 80-luvulle! Mukana on kappaleita muiden muassa Cyndi Lauperilta, Tom Pettyltä, Joan Jett & the Blackheartsilta, Chaka Khanilta ja The Policelta. Mentorina kilpailijoille toimii seitsemännen American Idol -kauden voittaja David Cook. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
14:45
American Idol
Seitsemän suora. Kuka kahdeksikosta putoaa kilpailusta ja ketkä seitsemän saavat jatkaa? Se selviää tässä tuloslähetyksessä. Kilpailu on muuttunut hivenen vakavammaksi, sillä tuomaristo käytti viime jaksossa valttikorttinsa ja pelasti Samin putoamiselta. Enää pienimmän äänimäärän saanut kilpailija ei siis voi toivoa ihmepelastumista. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
15:15
Tanskan kaunein koti
Pohjois-Jyllanti. Tanskan pohjoisimmassa kärjessä Pohjois-Jyllannissa on kolme uuden näköistä ja modernia kotia. Persoonallisessa ja avoimessa talossa, jossa on myös työtilat ja erillinen vierasmaja, on käytetty paljon betonia ja vaneria. Amerikkalaistyylisessä talossa on ripaus rustiikkia ja täydelliset puitteet asukasperheen vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Yksikerroksinen talo upeine maisemineen on pohjoismaisen vaalea. Nyt etsitään Tanskan kauneinta kotia kolmen asiantuntijatuomarin voimin.
15:45
Lääkärit
Tapaturmien torjuntaa. Jaksossa annetaan vinkkejä, joiden avulla voi välttää monet yllättävät, mutta vaaralliset tapaturmat. Keskustelua herättävät mm. väärin tehdyt kauneuskirurgiset toimenpiteet, väsyneenä ajaminen ja päävammat. Lisäksi kuullaan, millaista tuhoa sähköisku voi aiheuttaa ihmiskehossa, ja tohtori Sears listaa joka kodista löytyviä esineitä, jotka voivat väärinkäytettyinä räjähtää. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Pohjoiset herkut
Savustetut herkut. Tänään Andreas tutustuu Larvikin mineraalivesikylpylöihin ja valmistaa ruokia savustamalla. Savustusuunissa makua saavat kana, katkaravut ja kilohailit, joista valmistuu myös marinoidut kalafileet ja tuhti kalapiiras. Ohjelman sadannen jakson kunniaksi Andreas sekoittaa oman versionsa cosmopolitanista ja herkuttelee lopuksi uunissa paistetulla kanalla.
17:25
Eastenders
Äitiyden alkeet. Sairaalassa Stacey totuttelee äitiyteen ja tutustuu vastasyntyneeseen tyttäreensä. Masentunut Max puolestaan herää vodkapullon vierestä. Adam saa kokea, että Lucy osaa olla varsin ovela vastustaja. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Suurin pudottaja
Henkinen ylivoima. Vaa¿alla nähdään pettymyksiä ja onnea, mutta yksi pareista saa huomata että hyväkään tulos ei aina riitä.
19:00
Unelmien koti
Yli-innokas ideanikkari. James ja David haluavat vaihtaa asuinaluetta ja etsivät uutta kotia entisen epäkäytännöllisen asunnon tilalle. Kun mieleinen talo löytyy ja remontti alkaa, Davidista paljastuu yllättäen ihan uusi puoli.
20:00
Suurin pudottaja
Tiskin takana. Viikon aloittaa pieni haaste, jossa kilpailijat pääsevät näyttämään taitonsa Subway-ravintolassa. Yksi kilpailijoista kärsii koti-ikävästä.
20:30
Moderni perhe
Poikani Fulgencio. Jay ei innostu kuullessaan, että Glorian suvun perinteen mukaisesti heidän pitäisi nimetä poikansa Fulgencioksi. Lilyn sarkastisuus alkaa häiritä hänen isiään. Phil ihmettelee, miksi hänen lapsensa kääntyvät aina äitinsä puoleen ongelmiensa kanssa ja yrittää tarjota omia neuvojaan tilalle - huonolla menestyksellä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Grand Designs Australia
Terästä ja betonia Paynesvillessä. Eläkkeellä oleva insinööri Bernie Ryan ja hänen vaimonsa Ruth haluavat perheelleen talon keskelle Paynesvillen merenrantakaupungin teollisuusaluetta. Paikka sijaitsee Australian kaakkoisosassa. Bernie on hankkeen projektipäällikkö, rakentaja ja arkkitehti, mutta ennen kaikkea persoonallisuus - impulsiivinen, innovatiivinen cowboy. Hänellä on paljon keskeneräisiä projekteja, eikä uusi talo ole poikkeus. Rakennus valmistuu vähitellen, ja siitä tulee visionäärinsä näköinen. Se on kuin suuri, romuluinen teollisuusveistos täynnä päättymätöntä terästä ja taitavasti uuskäytettyä tavaraa. Pysäyttävä, rumankaunis industriaalityylinen koti. Kaikki ikkunatkin ovat eri kokoisia, ja laseja on hankittu sieltä täältä. Kruununa on katto-osa, joka levittää tasonsa ylös kuin perhonen siipensä. Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison.
22:00
Suurin pudottaja
Tiskin takana. Viikon aloittaa pieni haaste, jossa kilpailijat pääsevät näyttämään taitonsa Subway-ravintolassa. Yksi kilpailijoista kärsii koti-ikävästä.
22:30
Vastaparit
Osa 4. Kotiutuminen. Paluu kotiin pyörätuolissa ei ole helppoa. Ohto ja Roni selvittävät välejään. Maikku haluaa vauvan. K12 (seksi).
23:30
Kosto
Elvytys. Graysonien maineen elvyttääkseen Conrad palkkaa PR-velho Bizzyn (Ana Ortiz), jonka kaunainen Nolan tuntee vuosien takaa, ja on Emilyn vuoro avustaa Nolania tämän kostoiskussa, jonka pyörät kaksikko työntää pyörimään uuden tarinan keinoin. Jack treffailee Margaux'ta, mutta eteneekö suhde leskelle liian nopeasti? Kun pikkulinnut puolestaan sirkuttavat Victorialle Jackin uudesta heilasta, kääntyy hän Aidenin puoleen haluten tämän viekoittelevan tiensä Emilyn sänkyyn. Myös Charlotella on ässä hihassaan Danielin ja Emilyn erottamiseksi. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Yön AVA